Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
arkadaşlar sizi göreve çağırıyorum:img-help: Show Tv yi telefon bombardımanına tutalım ve salı günü yeni bölümün fragmanını yayınlamalarını isteyelim..geçen sefer işe yaramıştı:img-yes:
telefon numarasını veriyorum..lütfen arayın olurmu
0 212 355 01 01
Edit: arkadaşlar bu kesinleşen kötü haberi verdiğim için üzgünüm:img-cray:
ay atıca kendımı balkondan asagı ben sahsen fıttırdımbu ne ya pazartesı salı hıc bır kanalda dızlerın yenı bolum yok aaaaaaaaa sahsen ben yılbasını seven bırı olrak resmen sogudun ıcımden ıcımden ya ne yılbasısı gavur ısı deyıp gecmek ıstıyorum ama demıyorum oyle bır ara seytan soylettı.ezonun yenı bolumu olursa resmen bırıncı sıraya yerlesır cunku bılıyorum muhakkak bır kanal evde tek basına cacuk fılmlerı noel fılmlerı koyarlar eglence programı koyarlar ha bıde bunun tekrarlarını koyarlar ınsanı bayar ya o sıradada balkı ezoyu ızlerler umıtsızım nerde bu ozet ve fragman
ya ne uzuluyorsunuz kızlar, bizde online tombala oynarız alla alla :img-icecr
sıkmayın bu kadar canınızı, :happy0064
zaten sevmiyorduk diziyi :icon_whis
kızlar canınızı fazla sıkmayın..birde şöyle düşünelim..Barış Bey'e çok yüklenildiği için dizimizde istemediğimiz olumsuzluklarla karşılaşıp çok üzülüyoruz dimi..işte Barış Bey'ede nefes alacak fırsat çıkıyor..bu durumları iyi değerlendirir ve dizimiz eskisi gibi tadından yenmez durumu olur inşallah:img-nyam:bu şekilde düşünürsek dizimizin lehine olacağı kanaatine varmak istiyorum:img-icecr dizimiz eski tadına dönecekse ben bir hafta daha beklemeye razıyım :img-yes:
işte budur :img-clapp acıdan gözleri yaşla dolmuş bu garıp bir çare ezozedeler ancak böyle teselli edilir. canım seni kutluyorum ve ünlü düşünür ibrahım beyin bir sözünü sana itaf ediyorum. allah cezanı verecek.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
sessizperi 28-12-07, 12:05 kızlar canınızı fazla sıkmayın..birde şöyle düşünelim..Barış Bey'e çok yüklenildiği için dizimizde istemediğimiz olumsuzluklarla karşılaşıp çok üzülüyoruz dimi..işte Barış Bey'ede nefes alacak fırsat çıkıyor..bu durumları iyi değerlendirir ve dizimiz eskisi gibi tadından yenmez durumu olur inşallah:img-nyam:bu şekilde düşünürsek dizimizin lehine olacağı kanaatine varmak istiyorum:img-icecr eğer dizimin eski tadına dönecekse en bir hafta daha beklemeye razıyım :img-yes:
umarım dediğin gibi olur arkadaşım :icon_whis
umarım bu arayı iyi değerlendirirler ve dizimizde bundan sonra izleyeceğimiz sahnelerde, yine eski özlenen sahneleri izleyebiliriz :img-yes:
umut etmekten ve beklemekten başka bir şey yapamayız zati :icon_sorr
umarım bu forumdaki egofların Ezo Gelin dizisi için olan çabalarını göz ardı etmezler ve onlarda bir şeylerin ters gittiğinin farkındadırlar ve düzeltme yolunda önemli adımlar atmış olsunlar :img-cool2
di mi ama:img-hyste:img-hyste
Arzu-Kadim sarılması ve Ezo'nun kapıda kutuplardaki -50 derecedeki gibi donmuş halinin normalleşmesi için zamana ihtiyaç vardı..buzların çözülmesi 404 gibi yapışan kişilerin üzerindeki tutkalın etkisini yitirmesi için gerekliydi bu süreç..bunlar benzemez öyle birkaç saat içinde tepsilerce baklava yapıp şerbet çektirip ikram etmeye:)
kızlar gamze_yy arkadaşımın yazısını görünce emin olmak için Show Tv yi yine aradım ve salı günü yeni bölümün yayınlanıp yayınlamayacağını sorduğumda hüsrana uğradım:img-cray: malesef yılbaşı ertesi olduğu için yeni bölüm yayınlanmayacakmış:img-cray::img-cray::img-cray:
off ya off neyse vardır bir hayır deyip kendimi yine teselli ediyorum:img-cray:Barış Bey'de aksaklıklar için zaman kazanmış oluyor..inşallah ileride dizimizin lehine olur
offf :icon_sorr şimdi bir hafta daha ezosuz nasıl geçecek.
biz egoflara hiçmi acımıyorlar bunlar. bu bizlere yapılırmı şimdi:img-cray::img-cray::img-cray:
iki haftada bir dizi izler olduk :blink:
XCrabX canım benim bence sen bu forumdan bir süre uzak kal, can güvenliğin tehlikede hep kara haberleri sen veriyorsun. senin için korkmaya başladım adı deliye çıkan bazı kendini bilmez üyeler hırslarını sende almak isteyebilir benden söylemesi.sofa
şimdi canlarım meden dizimiz yok fragman nasıl çıkıyor dizi hazır değilse fragman neden hazırlanıyor ben bu işi anlamadım iki hafta yatıcaklarına bari dizi çekselerdi:icon_sorr
ya bu nasil bir sey anlamadim ya dizinin yayini yoksa show türk niye durmadan fragman veriyor bende bir heves gördüklerimi yaziyim diyordum oldumu simdi bu anlamadim gitti oysaki güzel bir bölüm geliyordu sevgiyle ve serhatla kalin
XCrabX canım benim bence sen bu forumdan bir süre uzak kal, can güvenliğin tehlikede hep kara haberleri sen veriyorsun. senin için korkmaya başladım adı deliye çıkan bazı kendini bilmez üyeler hırslarını sende almak isteyebilir benden söylemesi.sofa
şimdi canlarım meden dizimiz yok fragman nasıl çıkıyor dizi hazır değilse fragman neden hazırlanıyor ben bu işi anlamadım iki hafta yatıcaklarına bari dizi çekselerdi:icon_sorr
Rozicim nereden biliyorsun yattıklarını? Ezo o kadar baklavayı şimdiden yaptı. İki hafta ancak yeter o baklavalar bir daha uğraşmayayım dediği için mi bu kadar hızlı yaptı? Peki o son sahneyle beklemek bize reva mıdır? Fragmanı sadece showtürk verdi. Onun da feleği şaşmış sanırsam. Geçen sefer özet gelmişti bu hafta o da yok. Fragman desen fragmana benzemiyor. Bir mesajdaki bütün saçmalama kotalarımı doldurmayayım. E koskoca iki hafta daha çok saçmalayacağız:)
Eğer bu kadar aradan sonra da dizi düzelmezse buranın halini düşünemiyorumsofa Rozicim fragman hazırdır. Belki bu bölümde aceleye gelmiş bölümlerdendir.
Klip için şarkı önerisi bekliyorum. Bir hafta geçmez başka türlü. Bakın daha şimdiden klibin reklamını aldım bile. Sponsor sağlam:)
sessizperi 28-12-07, 12:18 ya bu nasil bir sey anlamadim ya dizinin yayini yoksa show türk niye durmadan fragman veriyor bende bir heves gördüklerimi yaziyim diyordum oldumu simdi bu anlamadim gitti oysaki güzel bir bölüm geliyordu sevgiyle ve serhatla kalin
arkadaşım sen bakma kanala, sen gördüklerini anlat bize, bizleri merakta bırakma :icon_sorr
beni kışkırtan gamze_yy arkadaşım oldu:img-haha: onun mesajından sonra kendimi kaybettim:icon_whisama haklısın yaa kesinleşen bu kara haberler hep benden çıkıyor:img-cray: acıyın bana egoflar,zaten yapımcılar ve Show Tv vurdu,birde siz vurmayın:img-cray:
özet gelmiştir diye bir heves geldim yeni bölümün olmadığını öğrendim.yapılır mı bu bize yine mi iki hafta bekleyeceğiz.neyse umarım bu sayede dizi kendini toparlar diye olumlu düşünmek lazım.
ama madem öyle fraagman neden gösterilir.herhalde yeni bölüm yok ama alın size fragman, evirin çevirin eğer birşey anlarsanız kendi bölümünüzü kendiniz oluşturun iki hafta böyle oyalanın işte diyorlar
Rozicim nereden biliyorsun yattıklarını? Ezo o kadar baklavayı şimdiden yaptı. İki hafta ancak yeter o baklavalar bir daha uğraşmayayım dediği için mi bu kadar hızlı yaptı? Peki o son sahneyle beklemek bize reva mıdır? Fragmanı sadece showtürk verdi. Onun da feleği şaşmış sanırsam. Geçen sefer özet gelmişti bu hafta o da yok. Fragman desen fragmana benzemiyor. Bir mesajdaki bütün saçmalama kotalarımı doldurmayayım. E koskoca iki hafta daha çok saçmalayacağız:)
Eğer bu kadar aradan sonra da dizi düzelmezse buranın halini düşünemiyorumsofa Rozicim fragman hazırdır. Belki bu bölümde aceleye gelmiş bölümlerdendir.
Klip için şarkı önerisi bekliyorum. Bir hafta geçmez başka türlü. Bakın daha şimdiden klibin reklamını aldım bile. Sponsor sağlam:)
ilk istekde ben bulunayım canım dizimiz için ölürsem kabrime gelme istemen olsun:img-cray:
kanalımız içinde ismail yk dan allah belanı versin sarkısını istiyorum :fighting2
senarıstımı unuturmuyum onun içinde klip yap onada kurşunlara gelesin olsun canım hadi bekliyorum:img-gun:
şaka bir yana canım içimizi ancak güzel bir klip soğutur benim istediğim yeni türküden aşk yeniden yada bu bize çok uyar nilüferden çok uzaklarda olsun:img-cray::img-cray:
yaaaaaaaaa arkadaşlar fragmanı anlatırmısınız nasıl acaba çok merak ediyorum
yaaaaaaaaa arkadaşlar fragmanı anlatırmısınız nasıl acaba çok merak ediyorum
gülündikeni tarafından gönderildi
Fragmani ben de gördüm;
1.sahne: Nur mutfakta Ezo'ya birseyler anlatiyor.Mutfak kimin bilmiyorumilk kez görüyorum,dolap kapaklari mavi olan bir mutfak.
2.sahne:sanirim Nedim'in evinde Nedim ve Sürayya'nin bir konusmasi var,Süreyya Nedim'e kizarak birsey söyleyip gidiyor,Nedim ise kizgin mi yoksa üzgün mü oldugunu bilemedigim bir bakisla kalakaliyor..
3.sahne:Kadim beyaz gömlek ve siyah ceketli haliyle elleri cebinde gülerek birine dogru gidiyor.Sanirim orasi defneyi diktikleri bahçe.
4.sahne:Ezo mutfakta sanirim iç sesiyle konusarak birseyler hazirliyor..
5.sahne:Nur ve Balli aganin konustugu bir sahne..
6.sahne: sanirim 4. sahnenin devami Ezo mutfakta tabaklara birseyler koymakla mesgul bu sefer yaninda Kadim de var.Ezo Kadim'e sitem eder gibi birseyler söylüyor sanirim çünkü Kadim sasirmis bir sekilde bakiyor...
7.sahne:Arzu pencerenin kenarinda üzgün bir sekilde disariya bakiyor,yaninda koltukta Kadim var oda üzgün bir sekilde Arzu'ya bakiyor.Orasi sanirim bagevi disardaki görünen yesilliklerden anladim..
8.sahne:Bir kafede Seyit ve Süreyya mutlu bir sekilde kadeh tokusturuyorlar,sanki aldiklari bir karari kutluyorlar...
9.sahne:Ezo'nun telasla birini aradigi yada birsey sordugu bir sahne.
10.sahne:Bu sahnede Nedim kös,kös düsünerek oturuyor.
11.sahne:Bu sahnede Seyit elinde silah kursun mu koyuyor inceliyor mu bilemedim..
veee son sahne sanirim aksam Ezo Elçin hanimin evinden çikmis gidiyor arkasindan Kadim kosturuyor Ezo dönüp Kadim'e ne söylediyse Kadim üzgün bir sekilde Ezo'nun arkasindan bakiyor..
Yalniz sahneler çok hizli geçiyor,videoya kaydetmistim.Umarim detayli anlatabilmisimdir...
buyur canım fragmannı gören şnaslı fanılerin anlatığı mesaj biz daha göremedik:img-cray:
gülündikeni tarafından gönderildi
Fragmani ben de gördüm;
1.sahne: Nur mutfakta Ezo'ya birseyler anlatiyor.Mutfak kimin bilmiyorumilk kez görüyorum,dolap kapaklari mavi olan bir mutfak.
2.sahne:sanirim Nedim'in evinde Nedim ve Sürayya'nin bir konusmasi var,Süreyya Nedim'e kizarak birsey söyleyip gidiyor,Nedim ise kizgin mi yoksa üzgün mü oldugunu bilemedigim bir bakisla kalakaliyor..
3.sahne:Kadim beyaz gömlek ve siyah ceketli haliyle elleri cebinde gülerek birine dogru gidiyor.Sanirim orasi defneyi diktikleri bahçe.
4.sahne:Ezo mutfakta sanirim iç sesiyle konusarak birseyler hazirliyor..
5.sahne:Nur ve Balli aganin konustugu bir sahne..
6.sahne: sanirim 4. sahnenin devami Ezo mutfakta tabaklara birseyler koymakla mesgul bu sefer yaninda Kadim de var.Ezo Kadim'e sitem eder gibi birseyler söylüyor sanirim çünkü Kadim sasirmis bir sekilde bakiyor...
7.sahne:Arzu pencerenin kenarinda üzgün bir sekilde disariya bakiyor,yaninda koltukta Kadim var oda üzgün bir sekilde Arzu'ya bakiyor.Orasi sanirim bagevi disardaki görünen yesilliklerden anladim..
8.sahne:Bir kafede Seyit ve Süreyya mutlu bir sekilde kadeh tokusturuyorlar,sanki aldiklari bir karari kutluyorlar...
9.sahne:Ezo'nun telasla birini aradigi yada birsey sordugu bir sahne.
10.sahne:Bu sahnede Nedim kös,kös düsünerek oturuyor.
11.sahne:Bu sahnede Seyit elinde silah kursun mu koyuyor inceliyor mu bilemedim..
veee son sahne sanirim aksam Ezo Elçin hanimin evinden çikmis gidiyor arkasindan Kadim kosturuyor Ezo dönüp Kadim'e ne söylediyse Kadim üzgün bir sekilde Ezo'nun arkasindan bakiyor..
Yalniz sahneler çok hizli geçiyor,videoya kaydetmistim.Umarim detayli anlatabilmisimdir...
buyur canım fragmannı gören şnaslı fanılerin anlatığı mesaj biz daha göremedik:img-cray:
çok çok teşekkür ediyorum yeni bölmümün oynamayacağı kesinmi?
Benim arkadaşım da fragmanı görmüş. Özellikle gece showtürkte çok sık dönüyordu diyor. Acaba yeni bölümü showtürk mü verecek? Yanarız o zaman:not_i: Anlattığına göre hiç iç açıcı fragman değilmiş. Kadim ve ezo sürekli üzgün diyor. Kadim ezoya birşeyler açıklamaya çalışıyormuş. Ezo kadime üzgün bakışlar atıyormuş. Ya fazla komedi ya da aşırı dram yapıyorlar. Bunun ortası yok mu? Ağlamak istediysek o kadar da demedik. Ağlamak, üzülmek için 2 hafta daha bekleyelim bakalım. Sesli gelene kadar sağ kalabilecek miyiz merak ediyorum. Egoflarım hepinize güle güle akşama görüşürüz.
Volvox modumuza ö.m attım. Fragmanı çekebilirse çekecekmiş.
hemen anlatayim canlarim
1.ezo ve nur degisik bir mutfak ilk defa görüyorum ama bence havvanin mutfagi olabilir ballilarin mutfagini biliyorum cünkü neyse orda hararetli bir sekilde konusuyorlar,ezo yesil bir elbise ve beyaz hirka giyinmis ama bence ezo kizginligini anlatiyor gördüklerinden ve duyduklarindan sonra bir araya geldikleri kesin
2.nedimle süreyya tartisiyorlar bence ,nedim sanki kiziyor gibi yine süreyyanin evindeler ve nedimin kiyafetleri ayni,süreyya ben gidiyorum diyor nedimde kafasini sallayarak git diyor
3.kadim gülerek o dag evinin bahcesinde yürüyor ve yüzünde cooook hos bi gülümseme var ve defneye dogru yürüyor bence
siyah takim giymis beyaz gömlekli
4.ezo yine ayni kiyafetle baklavacinin mutfaginda konusuyor ama kendi kendine yada karsisinda biri var bilmiyorum ama yine kizgin
5.balli nurla tartisiyor nurun yüzü cok düsük
6.ezo elcin annenin mutfaginda yemek hazirliyor kadimde yaninda etrafi kolacan eden kadim ezoya bence olanlari izah etmeye calisiyor ama nafile ezo cok kizgin kadimie cok kötü bakiyor kadiminde cook üzgün ama +
7.kadim ve arzu dag evindeler camin önüne oturmuslar ikiside dertli dertli bakiyorlar birbirlerine acaba evlensekmi diyorlar Allah korusun simdi modaya
8.süreyya ve seyit yine bulusmuslar iciyorlar ve hain planlar hazirliyorlar püis pis gülüyor hain seyler
9.hani elcin anne baklavacida yarin aksam bendesiniz yemekte demistiya o yemek gerceklesiyor ve nedimde var orda ezo da rahatsiz oluyor galiba yemegi hazirliyor ama yemege kalmiyor ben gidiyorum diyor okudum hareketlerden nedimde hic istifini bozmuyor bile
10.seyitin elinde tabanca pis pis gülüyor katliam hazirliginda ayagina dolassin insaallah
11.ezo evden hisimla cikiyor kadimde arkasindan kosuyor ama nafile ezo öyle bir baktiki valla kadim dona kaldi kurban olurum canim ya yapilirmi ezo kadim KAPININ ÖNÜNDE KALA KALDI
iste bunlar olanlar yeni bölüm sali saat 21 diyede yaziyor avrupa saatiyle insaallah bu dogru cikar sevgiyle ve serhatla kalin
hemen anlatayim canlarim
1.ezo ve nur degisik bir mutfak ilk defa görüyorum ama bence havvanin mutfagi olabilir ballilarin mutfagini biliyorum cünkü neyse orda hararetli bir sekilde konusuyorlar,ezo yesil bir elbise ve beyaz hirka giyinmis ama bence ezo kizginligini anlatiyor gördüklerinden ve duyduklarindan sonra bir araya geldikleri kesin
2.nedimle süreyya tartisiyorlar bence ,nedim sanki kiziyor gibi yine süreyyanin evindeler ve nedimin kiyafetleri ayni,süreyya ben gidiyorum diyor nedimde kafasini sallayarak git diyor
3.kadim gülerek o dag evinin bahcesinde yürüyor ve yüzünde cooook hos bi gülümseme var ve defneye dogru yürüyor bence
4.ezo yine ayni kiyafetle baklavacinin mutfaginda konusuyor ama kendi kendine yada karsisinda biri var bilmiyorum ama yine kizgin
6.ezo elcin annenin mutfaginda yemek hazirliyor kadimde yaninda etrafi kolacan eden kadim ezoya bence olanlari izah etmeye calisiyor ama nafile ezo cok kizgin kadimie cok kötü bakiyor kadiminde cook üzgün ama +
7.kadim ve arzu dag evindeler camin önüne oturmuslar ikiside dertli dertli bakiyorlar birbirlerine acaba evlensekmi diyorlar Allah korusun simdi modaya
8.süreyya ve seyit yine bulusmuslar iciyorlar ve hain planlar hazirliyorlar püis pis gülüyor hain seyler
9.hani elcin anne baklavacida yarin aksam bendesiniz yemekte demistiya o yemek gerceklesiyor ve nedimde var orda ezo da rahatsiz oluyor galiba yemegi hazirliyor ama yemege kalmiyor ben gidiyorum diyor okudum hareketlerden nedimde hic istifini bozmuyor bile
10.seyitin elinde tabanca pis pis gülüyor katliam hazirliginda ayagina dolassin insaallah
11.ezo evden hisimla cikiyor kadimde arkasindan kosuyor ama nafile ezo öyle bir baktiki valla kadim dona kaldi kurban olurum canim ya yapilirmi ezo kadim KAPININ ÖNÜNDE KALA KALDI
iste bunlar olanlar yeni bölüm sali saat 21 diyede yaziyor avrupa saatiyle insaallah bu dogru cikar sevgiyle ve serhatla kalin
canım benim çok teşekkürler ama çekme imkanın yokmu?
içimde yine bir umut yeşermekte kalbimi saran o duvarlardan küçücük bir defne filiz verdi yaşamaya başladığımı hıssediyorum ya ben çok kötüyüm dizimiz olmadan nasıl girerim yeni yıla:img-cray::img-cray::img-cray:
özetçi amca her ne kadar bizim dizimizle alakası olmasada başka dizilerden araklamış olduğuın o şaçma özetlerden bize yine gönder. gönderde hiç değilse hayal kurarız geçmez bu hafta bu sefer.:img-cray:
fragmani cektim rozim ama biliyorsun ben yükleme özürlü birisiyim dizi dedim durdum anu bile bimkoligin yardimi olmadan yapamadim bi denerim oglumla ancak o yapabilir gibime geliyor gece show türkde saat 12.30 da tekrari vardi reklam arasinda fragmani 3 kez yayinladilar bede kaydettim bakiyim bi oglum gelince deneyelim sansiniza belki becerebilirim sevgiyle ve serhatla kalin bye
yenı bolum yokmus herkes beklemeye hazır ama ben cok sıkıldım bu ısten ne olmus yanı yılbası arıfesıyse bız o saate kadar ayılırız ustelık yılbası olmasına uzuluyorum cunku gıderek yaslanıyorum bu saatten sonra yazmakta bısey degıstırmeyecek onlar coktan kararlarını vermısler dıger kanallar neyaparsa aynısını yapmakta kararlılar neyse daha fazla bırseyler yazarak zamanımı harcamak ıstemıyorum dızıyıde oyuncuları ıcın ızlıyorum zaten arasıra gırıp sızlerınsohbetlerını okuyacagım fakat ıcımdekı heyecan hepten yok oldu gorusuruz:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53:
fragmani cektim rozim ama biliyorsun ben yükleme özürlü birisiyim dizi dedim durdum anu bile bimkoligin yardimi olmadan yapamadim bi denerim oglumla ancak o yapabilir gibime geliyor gece show türkde saat 12.30 da tekrari vardi reklam arasinda fragmani 3 kez yayinladilar bede kaydettim bakiyim bi oglum gelince deneyelim sansiniza belki becerebilirim sevgiyle ve serhatla kalin bye
oyy ablam canım benim sen iste tüm forum yardıma hazır yeterki yükle fragmanı bimkolik lütfen yardım et sanırım bu bir çare egoflara gün işiği doğdu:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp
hemen anlatayim canlarim
ay içim karardı yine ya:icon_sorrfragman izlenimleri okurken böyle oluyorsam,diziyi izlerken kalp spazmından hastanelik olurum heralde:img-swoon kadim kapıda kala kalıyormuş ya kesin orda da bitirirler..ya bu kadar beklemeye bari keyifli bir bölüm izleyebilseydik ne güzel olurdu..onun heyecanı ile kalbimiz pır pır etseydi bari öff:img-cray:
edit: ezo-kadim canım fragman özeti için teşekkür ederim..ellerine sağlık..
offfffff yaaaa içim sıkıldı ben fragmanda istemiyom özette diziyi yayınlasınlar
yeter nasıl gececek kocaman bir hafta :img-fie: ( en sonunda manik depresif
bişe oldum çıktım çıldırıyorum galibaaaa:dito:klme )
kızlar gamze_yy arkadaşımın yazısını görünce emin olmak için Show Tv yi yine aradım ve salı günü yeni bölümün yayınlanıp yayınlamayacağını sorduğumda hüsrana uğradım:img-cray: malesef yılbaşı ertesi olduğu için yeni bölüm yayınlanmayacakmış:img-cray::img-cray::img-cray:
off ya off neyse vardır bir hayır deyip kendimi yine teselli ediyorum:img-cray:Barış Bey'de aksaklıklar için zaman kazanmış oluyor..inşallah ileride dizimizin lehine olur
En sondan başalayayım XCrabX'cım, hiç dediğin gibi olacağını sanmıyorum, ekip vur patlasın çal oynasın, bayrama tatili birleştirdiler, oradaki bi stajyere de emanet ettiler çekilenleri artık o da aklına göre montaj edip yaptı bir fragman. Yalnız diziyi beceremedi tabi.
Asında bırakacaklar bu işi Nurgül zaten artık dizide oynamayacakmış ama burada toplu intihara sebebiyet vererek durumun yargıya intikal etmesinden korkuyorlarmış:img-cool2. Sonuçta arkadaşlar yavaş yavaş gelen bu ayrılığa alışmak lazım. İyice H23'leştim.
kumralim19 28-12-07, 13:51 ezo-kadim fragman anlatimin icin cok tesekkürler
ayrintili bir sekilde anlatmissin izlemis kadar oldumda
fragmani görsek fena olmaz
demek ezo kadime cok kötü bakiyor
ozaman kadim ve arzunun sarilmasi yüzünden kiskandi
ve olayi yalnis anladi eger birde kadimi konusturmuyorsa
sonunda olayi ögrendiginde yine ezo utanicak ve cezasi
artacak keske kadim o eve arzuyla gitmeseymis iyice sinir oldum
arzuya ben ve tabi cözüm bulacam diye umarim sacma bir teklifte bulunmaz
Madem bu işi hakkıyla yapamıyorlar,
Zamanında bölüm yetiştiremiyorlar, senaristin zamanı kısıtlı YAZAMIYOR.
yönetmenin zamanı kısıtlı (fazla mekan çekmek istemiyormuş, burda bir arkadaş yazmıştı) ÇEKEMİYOR.
Nurgül Hanım ve Serhat Bey projeden projeye, etkinlikten etkinliğe koşturdukları için, bu işe zaman ayıramadıkları için OYNAYAMIYOR.
Yapımcılar yoğun oldukları için bu diziye gereken özeni GÖSTEREMİYOR.
Biz niye inatla burdayız Allahım bu formdaşlara ve EGOF'lara Akıl ver.
Bu durumda şöyle yapsınlar 1 Ay diziyi yayınlamasınlar (Saldırılar için tüm önlemimi aldım, Siper kazdım sofasofa).
Şöyle en güzelinden paşa paşa SİNEMA filmi çeksinler, Rahat rahat acele etmeden, başı sonu belli, eli yüzü düzgün, sonra sezon sonuna kadar her SALI onu yayınlasınlar, söz ben oturup izleyeceğim, reklam aralarını bile zaplamayacağım. Her hafta yeni bölümmüş gibi, böylece YORULMAMIŞ olurlar.
EDIT: Bugünden sonra tatildeyim, belki buraya uğrayamam, o yüzden; YENİ YILINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM 2008 Sağlık, şans ve mutluluk getirsin.
yönetmenin zamanı kısıtlı (fazla mekan çekmek istemiyormuş, burda bir arkadaş yazmıştı) ÇEKEMİYOR.
Nurgül Hanım ve Serhat Bey projeden projeye, etkinlikten etkinliğe koşturdukları için, bu işe zaman ayıramadıkları için OYNAYAMIYOR.
Bu durumda şöyle yapsınlar 1 Ay diziyi yayınlamasınlar (Saldırılar için tüm önlemimi aldım, Siper kazdım sofasofa).
Şöyle en güzelinden paşa paşa SİNEMA filmi çeksinler, Rahat rahat acele etmeden, başı sonu belli, eli yüzü düzgün, sonra sezon sonuna kadar her SALI onu yayınlasınlar, söz ben oturup izleyeceğim, reklam aralarını bile zaplamayacağım. Her hafta yeni bölümmüş gibi, böylece YORULMAMIŞ olurlar.
EDIT: Bugünden sonra tatildeyim, belki buraya uğrayamam, o yüzden; YENİ YILINIZI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM 2008 Sağlık, şans ve mutluluk getirsin.
sana katılıyorum, valla sinirlerimizi tepemize cıkaran bi bolum olacagına yapmasınlar daha iyi, doğru karar tebrik ederim ;)
bu arada Ahmet Beyin cok işi yoksa o tek ceksin yeter bize
sevgiden elmasım sevgiden:img-cray::img-cray:
bu diziye ve bir birimize o kadar çok bağlandıkkı hiç bir şey görmez oldu bu gözler onlarda biliyorla durumu bize çektire bildikleri kadar çektiriyorlar.:img-cray:
baksana dizi yayınlanmasa bile fragmana razıyız nerde var bizim gibi fedakar izleyici yada saf mı demeliyim:img-cray:
saf sözünü kimse üzerine alınmasın bu laf kendi sahsımadır:not_i:
kumralim19 28-12-07, 14:28 sana katılıyorum, valla sinirlerimizi tepemize cıkaran bi bolum olacagına yapmasınlar daha iyi, doğru karar tebrik ederim ;)
bu arada Ahmet Beyin cok işi yoksa o tek ceksin yeter bize
bencede yani böyle bir hafta verip bir hafta bölüm vermiyene kadar
yok yilbasiydi bayramdi hepsi bahane diziyi yayinlamamak icin
yani yönetmenin baska mekanlarda cekim yapmak istemedigini bilmiyordum
ve senariste gelince bizden zaman istememiydi, bende dizi düzelecek diye beklerken birtek dogru dürüst ezo kadim sahnesi yok dizide ve olmadigi gibi
ilerleyen bölümde birde aralarini bozuyorlar... hani aralari cok iyiydi yaa :img-wink: bozsunlar bakalim iyice sinir olmaya basladim
kumralim19 28-12-07, 14:31 sevgiden elmasım sevgiden:img-cray::img-cray:
bu diziye ve bir birimize o kadar çok bağlandıkkı hiç bir şey görmez oldu bu gözler onlarda biliyorla durumu bize çektire bildikleri kadar çektiriyorlar.:img-cray:
baksana dizi yayınlanmasa bile fragmana razıyız nerde var bizim gibi fedakar izleyici yada saf mı demeliyim:img-cray:
hadi bukadar cektiriyorlarya bize, umarim bunun karsiligini
dizimizin son bölümünde aliriz yani en kötüsü sacma sapan bir
son izlemek olur benim icin uamarim bunuda yapmazlar
biz ezo kadime askini belli etsin biraz zarif olsun derken
senarist bey hangi akla aralarini bozuyor alamiyorum
Arkadaşlar, bana baygınlık geldi bu diziden. Bu kadar da olmaz. Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum. Her siteminize katılıyorum. Böyle lakayt bir tutum sergilemekte niye bu kadar ısrarlılar anlamış değilim.
Ayrıca 1 Ocak'ta TV izlenmez diye bir şey mi var? Nerden çıkmış o? Hayır, ne alakası var anlayamadım ki. Taa 22.00'a kadar ayılmayacak mı bu millet? Binbir Gece'siydi, Sessiz Fırtına'sıydı çatır çatır yayınlanıyor ama. Bizi yemesinler hiç, niyetleri yoksa bu diziyi götürmeye, toptan kaldırsınlar. Ne bu canım, çocuk oyuncağı mı böyle hafta aşırı ara vermece, yok oyuncuların festivali, yok senaristin zamansızlığı, yok yönetmenin mekan kısıtlılığı derken dizi heder oldu gitti zaten. Madem 1 Ocak diye Ezo Gelin'i yayınlamıyorsun, o zaman ne demeye saat 20.00'da Var Mısın Yok Musun yayınlayabiliyorsun? Ben anlamıyorum, anlamayacağım. Tabi herkese bizzati izahat getirecek halleri yok; herkesin anlamasını salladıkları ya da bekledikleri de yok, çok açık ki. Heyhat; ben seyirciyim, anlamak istiyorum. :mad72:
Ben size söyleyeyim; bu anla(ma)yışla bu diziden ne köy olur ne kasaba. Ortaya karışık bir şeylerle idare edip dururuz artık midemiz kaldırdıkça.:mad72:
sessizperi 28-12-07, 14:46 ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum valla :icon_sorr
bugünden ruh halimiz böyleyse haftaya bugün bu saatlerde halimiz ne olur hiç bilmiyorum :bilmim
önce fragmanın iç açıçılığından moralimiz bozuldu sonra onun üstüne dizinin bu hafta yayınlanmayacağını öğrendik troest
ne istiyorlar bizden ya zati yeteri kadar moralimiz bozuk :img-cray:
hadi 2 hafta bekliyelim diyelim :img-cool2 ama fragman iç açıçı değil ki böyle sabırla bekleyeceğimiz sahneler yok ki :hıh
tamam ben yine de sabırla bekleyeceğim artık nasıl bekliceksem orasını düşünmüyorum şimdiden :icon_whis
biz burda bir şeylerin çabasını vermeye çalışıyoruz ama dizinin sahipleri (oyuncular hariç) 'nden hiç bir şekilde bu çabayı göremiyoruz :blink:
tamam belki dışardan konuşmak kolay, tam olarak neler olup bittiğini bilemeyiz ama görünen şeyler de var dizimizle ilgili olarak :img-pilot
en azından pes etmemelerini istiyorum çünkü böyle giderse yazmaya bile çekindiğim şeyin olmasını istemiyorum yani rastgele bir sonun yazılmasını istemiyorum :img-fie:
dizimizin oyuncuları için (ezo, kadim, ballı ağa için) en azından olumlu şeyler düşünmek istiyorum :img-yes: tabii diziyi yayınlayan ve yazanlar izin verirlerse :img-beee:
Salı günü bir dizi izliyorum da mümkünse sık sık mailler atalım kanala da başka güne verseler şu sineme filmini:img-hyste:img-hyste
Ahmet Bey'in işi gücü yok anlaşılan..yok yok en tembeli kesin o..diğerleri sürekli faliyet içinde bir daldan bir dala Ahmet bey vermiş kendini diziye..:img-hyste:img-hyste
benim en büyük korkum bu kadar ardan sonra dizimiz yine kendini toplayamazda saçmalarsa işte o zaman yandık dilerim olmaz:icon_sorr
canlarım inanın tek tesellim bu aranın dizimize yi geleceğini düşünmek. bu haftadan sonrasında önceden çekilen bölüm ama ondan sorası aradan sonra çekilen olacak dilerim harıka olur. tüm bu karanlık bölümlerin üzerine ışık gibi doğar ve bizi yeniden şaha kaldırır.:dance:
şimdi yapacak bir şey yok tarıh yazıldı bir kere bunu değiştiremeyiz. elimize ulaşacak olan fragman ve özetle ve sıcak sohbetlerle senaryolarla bu haftayıda arkada bırakıcaz, şimdi olumsuzlukları geride birakalım. :img-icecr
eski senarısterimizi göreve çağırıyorum özellikle seni söğüt zıbıtmanın tam zamanı:img-pilot
yine kelebek rozi oldum:img-grin2
editt:hızını alamayan sınırlı egoflara yardım görevimiz :img-blush
info@pastelfilm.com.tr
tel.0212 281 48 82
sakın benden söz etmeyin beni tanımıyorsunuzsofa
birde bunu vermek umarım kurallara aykırı değildirsofa
şahsen çok özür dilerim ama ben dizinin duzeleceğini falan dusunmuyorum,
40lı silsilede begendigim kısımlarda cidden guldugum kısımlardı,
eskisi gibi tüylerimi diken diken eden duygulandıran pek bişey olmuyor,
bir anında goruntu misali izliyorum ve ne kadar cok gulersem o kadar cok begeniyorum ve gülmek için izliyorum,
bu yuzden de ezo-kadim sahnelerini de pek aramıyorum cunku onlar da guldurmuyor o kadar eskisi gibi.. -hoş son bölüm biraz daha iyiydi eski ezo-kadim acısından-
neyse velhasıl, bu koğuş ve ballı seyfo falanla idare edecez, cok da derdimde değil, yayınlanmayan hafta hiç eksikliğini de hissetmedim,
bana 30,31, ve diğerlerindeki komik sahneler yeter de artar :img-icecr
yazım biraz kötü gibi oldu ama yanlıs anlasılmasın sinirli değilim, sadece biraz ciddi bi moddayım :D cunku iş ciddiye bindi,
kendi işyerimizdeki bi ufacık prog.i gorevi gercekleştiremesek utanıp yerin dibine giriyoruz, acaba koskoca kanal ne düşünüyo bu rahatlıgı karsısında
edit: tombala teklifim hala gecerli :D
edit2: rozicim arayalım bu numarayı ama ararken hepimiz aynı adı verelim:ROZİ :img-pilot, hepimiz egofuz hepimiz roziyiz :img-wink:
şahsen çok özür dilerim ama ben dizinin duzeleceğini falan dusunmuyorum,
40lı silsilede begendigim kısımlarda cidden guldugum kısımlardı,
eskisi gibi tüylerimi diken diken eden duygulandıran pek bişey olmuyor,
bir anında goruntu misali izliyorum ve ne kadar cok gulersem o kadar cok begeniyorum ve gülmek için izliyorum,
bu yuzden de ezo-kadim sahnelerini de pek aramıyorum cunku onlar da guldurmuyor o kadar eskisi gibi.. -hoş son bölüm biraz daha iyiydi eski ezo-kadim acısından-
neyse velhasıl, bu koğuş ve ballı seyfo falanla idare edecez, cok da derdimde değil, yayınlanmayan hafta hiç eksikliğini de hissetmedim,
bana 30,31, ve diğerlerindeki komik sahneler yeter de artar :img-icecr
yazım biraz kötü gibi oldu ama yanlıs anlasılmasın sinirli değilim, sadece biraz ciddi bi moddayım :D cunku iş ciddiye bindi,
kendi işyerimizdeki bi ufacık prog.i gorevi gercekleştiremesek utanıp yerin dibine giriyoruz, acaba koskoca kanal ne düşünüyo bu rahatlıgı karsısında
edit: tombala teklifim hala gecerli :D
edit2: rozicim arayalım bu numarayı ama ararken hepimiz aynı adı verelim:ROZİ :img-pilot, hepimiz egofuz hepimiz roziyiz :img-wink:
sana ünlü düşünür ibrahim beyin sözünü bir ke daha hatırlatırım canım senin hiç acıman yok mu mantık abidesi seni taş olacaksın bu gidişle benden aldığın bu ahlar çıkacak bir gün:img-cray:
ne diyim allah seyit nedim ve süreyya üçlüsüne de senin gibi kara gün dostu versin:not_i:
şimdi canlarım beni tanımıyorsunuz yoksa bu kız halkı galyana getiriyor diye ipimi çekecekler. aynı zamanda dizimizi çok sevdiğimizi kanalımazı ne kadar taktır ettiğimizi yönetmenimizi de çok beğendiğimizi eklemeyi unutmayın. ve geçen bayram hatrına hapsini bir güzel öpün benim yerimede :img-black oldumu canlarım:img-in_lo
kizlar moralinizi düzeltmek isterdim ama ben beceriksiz baciniz bir fragmani bile size hediye edemiyorum diziyi cektigim cd nin hemen arkasina eklemistim oysaki ayri bir yere cekmeyi akil edemedim simdide ayirdim onlari ama benim cd yi avi formatina getirince cd nin boyutu kücülecegine süre kisaliyor bu yüzden yapamiyorum kac format denedim yapamiyorum bimkolikte cok anlatti degisik yöntemler gösterdi önceden onun söyledigi gibide yapmaya calistim olmadi yinede bilenler varsa anlatsinlar bana ö.m atabilirler bimkolikte tekrar devreye girerse belki yapabilirim canlarim benim gicik kanal ne var sanki yilbasi sali degilki ne var seyredilmeyecek biz gecede olsa bakariz yayinlayin siz hic fark etmez yardimlarinizi bekliyorum sevgiyloe ve serhatla kalin :icon_sorr
ıslerımı bıtırdım yıne geldım duramadım ıcımı bosaltayımda rahatlayayım bu dızıler bızler ıcın yapılmıyormu helekı bu kudar dızı varken bu neSELLAKEDIR halıs antepcedır bu ne bıcım ıstır manasında ınsanın rakıplerı varsa daha ozenlı dıkkatlı ve daha cok calısmazmı oyuncular ısteksız yonetmen mekan cesıtlılıgınden rahatsız senaryo paldır kuldur hatalarla dolu kanalın hıcbırsey umurunda degıl ıstemıyorsanız yapmayın yapılacaksa herseyde tutarlılık ısterız bu bızım en dogal hakkımız sınema veya tıyatro yapılmak ıstenıyorsa yapılsın bız buna karsı degılız fakat hayatın bazı gerceklerı var herkes sınemaya tıyatroya gıdemeye bılır farklı sehırlerde ulkelerde yasıyoruz evımıze kadar gırebıldıgınız bır projeye neden ozen gosterılmıyor ben bunu anlamıyorum ustelık bızler budızı ıcın bu kadar caba sarfederken bu ne duyarsızlıktır bıraz acımasız oldu fakat ınsan sevdıgı seylerı daha ıyı yerlerde gormek ıstıyor hoscakalın
Yesim_Esmer 28-12-07, 15:27 Ilk önce herkese merhaba demek istiyorum.Buraya yazmasamda sizin mesajlarini yani daha dogrusu yorumlarinizi begenerek okuyorum.Su zamana kadar yazmasamda EZO GELIN dizisini ikinci sezondan itibaren yakindan takip edenlerdenim.Yani Serhat Tutumluer diziye dahil olunca birden ezo gelinci oldum ciktim.:img-blush
Af edersiniz ama biraz konuya dalmak gibi olacak ama neden sali günü ezo gelin yok ben anlayamadim.Fragmani Show Türk den izledigim kadariyla tanitimlarda SALI GÜNÜ 21 de yaziyordu.Avrupa saati ile 21. Insallah yanlis anlamamisimdir.
Ilk önce herkese merhaba demek istiyorum.Buraya yazmasamda sizin mesajlarini yani daha dogrusu yorumlarinizi begenerek okuyorum.Su zamana kadar yazmasamda EZO GELIN dizisini ikinci sezondan itibaren yakindan takip edenlerdenim.Yani Serhat Tutumluer diziye dahil olunca birden ezo gelinci oldum ciktim.:img-blush
Af edersiniz ama biraz konuya dalmak gibi olacak ama neden sali günü ezo gelin yok ben anlayamadim.Fragmani Show Türk den izledigim kadariyla tanitimlarda SALI GÜNÜ 21 de yaziyordu.Avrupa saati ile 21. Insallah yanlis anlamamisimdir.
onu açıklama çok zor bizde anlamadık ama kesin bir şey var ki bu hafta ezo yok. ne yazıkkı dilerim aklıma getirmek bile istemiyorum ama sık sık ara veren diziler hiç hayra alamet değil neyse moralınızı bozmayım çıkar yakında kokusu.:icon_sorr
unutmadan hoş geldin canım :img-icecr
arkadaşlar eminmisiniz yeni bölüm olmadığına.
bir kere yılbaşı gecesi diziden nerdeyse tam bir gün önce. ne alaka diziyle yayınlanmamasıyla anlayamadım. 1 ocak da gece 22.00 de kutlama mı yapacak millet-neyi kutluyolarsa artık-diziyi yayınlamamak için bahane olmaaz bu. iki haftada bir veriyolar zaten . haklaırnı kullandılar bir kere hem de en musaitsiz zaman da bölüm yetiştiremiyoruz bahanesiyle ama maşallah 7aralıktan önce en son yayınlanan bölüme kadar çekmişler depo yapmışlar. e zaten yeterince ara verdiler bir de bu nerden çıktı.ben artık sıkıldım bunların bahanelerinden. bir açıklama yapsınlar adam gibi.
bir de yani bölüm çekilmiş belli ki yayınlanacak bi şekilde o bölüm kötü de olsa ..arayı uzatarak bizim beklentilerimizi çoğaltıyolar.:icon_sorr
şimdi salı gecesi hiç bir dizi yeni bölüm vermiyomu:icon_whis
arkadaşlar eminmisiniz yeni bölüm olmadığına.
bir kere yılbaşı gecesi diziden nerdeyse tam bir gün önce. ne alaka diziyle yayınlanmamasıyla anlayamadım. 1 ocak da gece 22.00 de kutlama mı yapacak millet-neyi kutluyolarsa artık-diziyi yayınlamamak için bahane olmaaz bu. iki haftada bir veriyolar zaten . haklaırnı kullandılar bir kere hem de en musaitsiz zaman da bölüm yetiştiremiyoruz bahanesiyle ama maşallah 7aralıktan önce en son yayınlanan bölüme kadar çekmişler depo yapmışlar. e zaten yeterince ara verdiler bir de bu nerden çıktı.ben artık sıkıldım bunların bahanelerinden. bir açıklama yapsınlar adam gibi.
bir de yani bölüm çekilmiş belli ki yayınlanacak bi şekilde o bölüm kötü de olsa ..arayı uzatarak bizim beklentilerimizi çoğaltıyolar.:icon_sorr
şimdi salı gecesi hiç bir dizi yeni bölüm vermiyomu:icon_whis
çok haklısın crowe salı günü tatil olmasının dizilerin ertelenmesi ile arasındaki bağı birtürlü anlamadım. :icon_sorr
bildiğim kadarıyla diğer kanallarda vermiyo yeni bölümlerini :icon_sorrbye
Herkese iyi akşamlar,
Ancak şimdi yazılanları okumayı bitirebildim.Bütün gün boyunca nete girme şansım olmadı.Eve gelince hemen bakayım yeni fragman var mı? Bimkolik arkadaşımız yükledi mi ?( bugüne kadar yüklediğin bütün fragmanlar için tekrar teşekkürler) ya da acaba fragmanı başka gören arkadaşlarımız var mı? diye.Ama ne umdum ne buldum.
O kadar şaşkınlık içerisindeyim ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Çekilmiş olan, yurt dışında fragmanı dönen bir diziyi neden yılbaşının ertesi günü diye yayınlamak istemezler.Sonuçta izleyen izler hatta izleyemeyenler için bir de tekrar yayınlarsın.Ne olur ki dizi ikinci sezon başladığında geceli gündüzlü kaç kere tekrar yayınlanmıştı.
Şimdi çok merak ediyorum.Ne değişti diye.
Umarım son an da bu kararlarından vazgeçip 46.bölümü yayınlamaya karar verirler.
Acaba çok eleştirdik alın size bir ceza mı dediler.Öyleyse ben bir kez daha yineliyorum tüm aksaklıklarına rağmen bu diziyi SEVEREK İZLİYORUM.:img-yes::img-yes:
Biz Ezo Gelin Koğuşu izleyicileri olarak;
Lütfen duyun sesimizi yetkililer,dizimizin yeni bölümünü 01.01.2008 tarihinde YAYINLAR MISINIZ?
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...
şok içindeyim az önce yanım da k.v.baronu vardı yemin ediyorum:img-help:
allahım sen kadim kulunu da düşür benim olduğum yere yarabbi:img-in_lo:img-in_lo
şok içindeyim az önce yanım da k.v.baronu vardı yemin ediyorum:img-help:
k.v.baronu ? ne demek :blink:
allahım sen kadim kulunu da düşür benim olduğum yere yarabbi:img-in_lo:img-in_lo
amin ne diyeyim başka Allah gonlune gore versin, dunya gozuyle br goruver:img-angel
benim en büyük korkum bu kadar ardan sonra dizimiz yine kendini toplayamazda saçmalarsa işte o zaman yandık dilerim olmaz:icon_sorr
eski senarısterimizi göreve çağırıyorum özellikle seni söğüt zıbıtmanın tam zamanı:img-pilot
15 günde bir yayınladıkları diziden ne bekliyorlar ki?
Daha yeni tekrar vardı, yılbaşı, bayram derken diziden iyice soğuttular milleti.
Acilen kendi senaryolarımızla yola devam diyorum..Zıbıtın zıbıtabildiğiniz kadar..
Not: Ezo-kadim fragman için bana ulaşabilirsin..
Yesim_Esmer 28-12-07, 16:12 Herkese iyi akşamlar,
Ancak şimdi yazılanları okumayı bitirebildim.Bütün gün boyunca nete girme şansım olmadı.Eve gelince hemen bakayım yeni fragman var mı? Bimkolik arkadaşımız yükledi mi ?( bugüne kadar yüklediğin bütün fragmanlar için tekrar teşekkürler) ya da acaba fragmanı başka gören arkadaşlarımız var mı? diye.Ama ne umdum ne buldum.
O kadar şaşkınlık içerisindeyim ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Çekilmiş olan, yurt dışında fragmanı dönen bir diziyi neden yılbaşının ertesi günü diye yayınlamak istemezler.Sonuçta izleyen izler hatta izleyemeyenler için bir de tekrar yayınlarsın.Ne olur ki dizi ikinci sezon başladığında geceli gündüzlü kaç kere tekrar yayınlanmıştı.
Şimdi çok merak ediyorum.Ne değişti diye.
Umarım son an da bu kararlarından vazgeçip 46.bölümü yayınlamaya karar verirler.
Acaba çok eleştirdik alın size bir ceza mı dediler.Öyleyse ben bir kez daha yineliyorum tüm aksaklıklarına rağmen bu diziyi SEVEREK İZLİYORUM.:img-yes::img-yes:
Biz Ezo Gelin Koğuşu izleyicileri olarak;
Lütfen duyun sesimizi yetkililer,dizimizin yeni bölümünü 01.01.2008 tarihinde YAYINLAR MISINIZ?
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...
degisen galiba maalesef gitdikce düsen ratingler:sad53:Ama zaten olacagi buydu. Ezo gelinin öncesinde yayinlanan yarismanin her hafta daha gec bitmesinden oluyor.Kanal diziye yeterince ilgiyi göstermeyince ve tanitimini birakin daha da gec saatlerde yayinlarsa olacagi bu zaten.
Bu arada Fragmanda hala SALI günü yaziyordu.Fragman MUTLU YILLAR dan sonra hemen girdi. Ki icimdeki ses hala bu sali ezo gelinin yayinlanacagini söylüyor. Insallah haklidir:img-cool2
Bu arada hosbulduk rozi
k.v.baronu ? ne demek :blink:
amin ne diyeyim başka Allah gonlune gore versin, dunya gozuyle br goruver:img-angel
annem sen k.v .+ baronu nasıl bilmessin onlardan sonra hıç bir şey eskisi gibi olmadı. romantık komedilerde bile onlara özenti var örnek bizim dizimiz:not_i:
ama bak adam dzide oynarken ne kadar büyük bir hata yaptığını anlamış bin pişman kendisi ayrılmış diziden ne fayda olan oldu ben bu diziyi zamanda severek izleyenlerdendim ki ailem hala izler düşünün yanı neden rozi bu kadar cani ruhlu:img-haha:
şaka bir yana kendisi çok yetenekli bir oyuncu yakından da gördüm bir süzdüm yalnış anlaşılmasın canım yaşlı ama miraç yerinde yani karizması yerinde ah kadimin yaşlı hali gibi:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
oho siz daha şimdiden bunalım moduna geçtiyseniz 2 haftaya kadar forum ağlama duvarına döner:) Ben sevindim duygusal bir bölüm olacağına. Sende herşeye seviniyorsun diyorsunuzdur kesin:) Normalde bu kadar sevgi kelebeği değilimdir.Bu dizi beni böyle yaptı:)
Kadim iki de bir sırıtmasın demediniz mi? Bakın sırıtmıyor işte:) Kaç bölümdür komedi tarzından gidiyorduk. Belki duygusallık vasıtasıyla biraz daha kadim-ezo görebiliriz. Ballı ile Nur'a da nazar değdirdik. Gözü olanların gözü çıksın:) Dizinin bu hafta hüzünlü olacak olması mesajıma vurdu. Kaç tane gülme ikonu kullanmışım öyle:)
En azından yine kazayla özeti yollasalardı. Madem bölüm yok fragman neden dönüyor? Düşünsenize bölüm var diye ekran başına geçiyorsunuz pat diye başka birşey çıkıyor. Bu kanal adam olmaz. Ya sadece showtürkte verirlerse. Hiç böyle birşey olmamış bugüne kadar ama olmaz olmaz da bize denk gelir:not_i:
Size bunalım takılmayın dedim. Ben mesajın başından sonuna doğru bunalım moduna geçtim:) Çok zor geçecek bu hafta çok zor:not_i:
degisen galiba maalesef gitdikce düsen ratingler:sad53:Ama zaten olacagi buydu. Ezo gelinin öncesinde yayinlanan yarismanin her hafta daha gec bitmesinden oluyor.Kanal diziye yeterince ilgiyi göstermeyince ve tanitimini birakin daha da gec saatlerde yayinlarsa olacagi bu zaten.
Bu arada Fragmanda hala SALI günü yaziyordu.Fragman MUTLU YILLAR dan sonra hemen girdi. Ki icimdeki ses hala bu sali ezo gelinin yayinlanacagini söylüyor. Insallah haklidir:img-cool2
Bu arada hosbulduk rozi
hoşgeldin aramıza Yesim_Esmer.:img-yes:
Benim bildiğim yetkililerin ratinglerle ilgili sorunları yok.Ne de olsa yarışma programı da kendi kanallarının.Bir de onlar share değerlendirmesi yapıyorlar.Ve dizimizin share de düşük değil bildiğim kadarıyla.
Bu kadar yorum bu kadar seven hangi dizide var acaba.Bizler Ezo Gelin Severler olup,birer egof olmaktan gurur duyuyoruz.
Çok güzel bölümler izlerken güzel yorumlar yaptık.Ama yanlışları da söylemek zorundaydık.Çünkü dizide yaşanan bazı yanlışlıklar fazlalaştıkça biz severler sessiz kalamadık.
Ve bizler çok güzel bir aşkı anlatan romantik- komedi tarzında bir dizi izliyorduk.Dizimizin yine o eski tatta yeni bölümleriyle devam etmesi tüm dileğimiz.Bu kadar iyi oyuncuları olan bir dizinin kötü olması diye birşey olmamalı.
Ben bu diziyi severek izliyorum.
BİR KEZ DAHA YİNELİYORUM LÜTFEN DİZİMİZİN YENİ BÖLÜMÜNÜ YENİ YILIN ERTESİ GÜNÜ YAYINLAYIN.YOKSA EZO GELİN KOĞUŞU OLARAK DURUM VAHİM.
Not: Benim de içimden 01.01.2008 Salı akşamı yeni bölüm yayınlanacak diye geçiyor.Umarım hislerim beni yanıltmaz.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
ya arkadaslr bu hafta yenı bolum yok mu ben anlamadm bu cevap verırsenız cok memnun olcm:img-help:
ya arkadaslr bu hafta yenı bolum yok mu ben anlamadm bu cevap verırsenız cok memnun olcm:img-help:
şimdi gelelim asrın sorusuna canım şimdi kanalımız ikiye ayrılmış durumda kanal türk sürekli fragmanı gösteriyor ama show da tık yok bölüm bu hafta yayınlanmıycak diyorlar ama diğer kanal fragmanı vermeye devam ediyor işte ortada böyle bir saçmalık var:icon_sorr
marylal kimse bilmiyo desek nasıl olur :P açıkçası bizler olmasını istiyoruz kanal yok olmıyacak diyor kanal showtürk te fragmanını veriyormuş neden sadece orda bizde bilmiyoruz senin anlıyacağın durum vahim ne nedir biz kimiz nerdeyiz herşey birbirine karışmış vaziyette :icon_sorr
galiba bende kafanı karıştırdım ama bende sonunda cizdim kafayı :dito
Yesim_Esmer 28-12-07, 16:41 [QUOTE=gamze_yy;5662957] Kadim iki de bir sırıtmasın demediniz mi? Bakın sırıtmıyor işte:) Kaç bölümdür komedi tarzından gidiyorduk. Belki duygusallık vasıtasıyla biraz daha kadim-ezo görebiliriz. Ballı ile Nur'a da nazar değdirdik. Gözü olanların gözü çıksın:) Dizinin bu hafta hüzünlü olacak olması mesajıma vurdu. Kaç tane gülme ikonu kullanmışım öyle:)QUOTE]
aaa gamze_yy olur mu hic öyle sey? Daha kadim bakalava sahnesinde siritiyordu ama bu adama hersey yakisiyor:img-in_lo
hosbulduk floraaa.Beni araniza aldiginiz icin tesekkür ederim. Gercekten sicak bir ezo gelin ortami aratmisiniz. Bende senin gibi düsünüyorum ve olumlu düsünmemiz gerektigine inaniyorum. Olur da sali günü ezo gelin yayinlanirsa.
Ama rating konusunda haklisin. dizinin share i yüksek ama peki bu gel gitler neden o zaman? bir anlam veremiyorum ben
bunalımdan nasıl çıkılır???dizinin faydalarını hatırlayıp rahatlayalım..
*neden ev alınır onu öğrendik..hep yanlış bilmişiz işin aslını geçte olsa doğru yolu bulduk..olurda evsiz biri ile birliket olacaksak evsiz diye evlenmeyecekmiyiz..tabi ki hayır..ne yapacağız hemen ev alacağız
*ev almak için en kolay para nasıl kazanılır..tabi ki baklava açarak..bir kaç saat içinde tepsilerce açabilir şerbeti hemen çektirip anında satışa geçeriz..
*işveren ile ilk görüşmede neler yaparız..o daha söze başlamadan tüm tekliflerimizi söyler eğer ilerde ortağı yapmaz ise katiyyen çalışmayacağımızı söyler onu bizi kaybetme korkusuyla yüzyüze getiririz,hemen işe alınırız.
*her gün kıyafet biye değiştiririz..zengin bir sevgili ya da eş adayı bulursak hergün yeni ve değişik elbise giymek şart olduğu için..eğer böyle bir durum yoksa aynı kıyafeti istediğin kadar üstünden çıkarmadan giyebilirsin
*evlilik teklifi nasıl değerlendirilir..eğer yalnızsak en cazip yoldur evlilik ve bu kabul için yeterlidir..
daha çok say say bitmezde benim zamanın kısıtlı..nasıl rahatladık mı,bunalımdan çıktık mı:):)
canlarım arşıvde dolaşırken size ne buldum biricik banubanumuzun forum kardeşlerinin hastalığına ilk teşhis koyduğu o mesajı işte çok merak edenler egof ne demek diye soranlar size yanıtını veriyorum bize bu teşhısı kuyan sevgili banuyu çok özlediğimizi söyleyip mesaja geçiyorum :img-in_lo
hey gidi eski günler:icon_sorr
Dikkat Çok Bilimsel Bir Yazı
Ezolastre gelinampti forumus canlılarının gelişim evreleri
yazan: Prof. Dr. Ltd. Şti. Kadimiye Hepbilmiş
Giriş: Ezolastre gelinampti forumus (buradan sonra egof olarak geçecektir) sanal doğada koloni halinde yaşarlar. Salı günleri saat 20:00 ya da 22:00 sıralarında Homo sipienslerin dişi olanlarının koloniye yeni katılımlarıyla çoğalırlar. Sanal Doğanın çağrısına kulak veren bu canlı türlerinin gelişim evreleri aşağıdaki gibidir.
Özet Bekleme Evresi
Bu evre sırasında egoflar "sanal embriyo" olarak forum kolonilerinde gelecek özeti beklerler. Bu evrede egoflar tedirgin, sıkkın, sabırsız ve çekilmez olurlar. Gelecek olan özet gelişim evrelerinde egofların beslenme zincirinde ilk halkayı oluşturur.
Özet Yorumlama Evresi
Sonunda gelen özet bu egofları yeterli tatmin edemez. Gelişimin bu evresi oldukça sinirlidir. Bu beslenme zincirinde egoflar genellikle birbirlerini yerler. Dışardan gelen etkilere oldukça açık ve zayıf bir durumda olan egofların artık sanal bir emekleme dönemine girmiş olduğu gözlenir. Hayal kırıklıklarını atlatan egofların sanal doğada ilk zorluğudur bu. Bu dönemi atlatanlar bir diğer evreye geçerler.
Fragman Bekleme Evresi
Bu evre oldukça heyecanlıdır. Kolonilerdeki egofların çoğu hafta sonu münasebetiyle kendi sanal doğal ortamlarına çekilirler. birbirlerine Pazartesi gününe kadar haberleşemeyen egofların dilleri şişer. Bu yüzden sanal doğadaki kolonilerinde pazartesi günleri büyük bir hareketlenme vardır.
Fragmanı Görme ve Yorumlama Evresi
Bu evrede ise egofların rusal yönden büyük yoğunluk yaşadıkları labaratuvar ortamlarında yapılan araştırmalarla belgelenmiştir. Birbirleriyle sanal doğada toplaşıp yazışan egofların her birinin kalbinin normalden üç kat fazla attığı, adrenalin salgılarının normalin üstünde olduğu gözlenmiştir. Bu evrede dişi egofların Kadim çekim alanına girdikleri ve özetten dolayı oluşan hayal kırıklıklarının da sona erdiği rapırlarda belirtilmiştir.
Bölüm Günü Evresi
Bu evreye PreBölüm Dönemi de denir. Bu evreyde artık egoflar olgunlaşmış birer gerçek egoflar olmuşlardır. Bölüm yorumlama bilinçleri iyice açılmış, romantizm düzeyleri maksimum düzeye erişmiştir. Göz kapaklarını kırpmamayı öğrenmişlerdir. Özellikle 2 saat boyunca hiç kırpmadan duran egoflar görülmüştür. Sanal Doğanın çağrısı bu evrede bir çok dişi egofu çağırır. Kadim Çekim gücü denen bir dönemde egofların eflatun renge karşı duyarlı oldukları gözlemlenmiştir.
Bir çok yenekler geliştiren egofların aynı anda bilgisayar kullanma, televizyon izleme, cep telefonlarıyla mesajlaşma gibi işleri yapabilirler. Hatta bunların yanısıra bölüm izlerken senaryo yazan egoflara da rastlanmıştır. Bu egofların evrimlerinde gelişim gösterdikleri konusunda bir araştırma konusudur.
Son Evre Bölüm Yorumlama Evresi
Sonunda Gelişim Evrelerini tamamlayan Egofları bu evre sırasında en mutlu oldukları dönemdir. Sanal Doğalarının sayfaları hızla tüketilir.Kadim Çekim alanındaki egofların sanal çalışma görsel yetenekleri artık durdurulamaz.
Ancak bölümün gidişatına göre de bu evrenin durumu değişmektedir. Genelde ortak sakinleştirici unsur homo sapienus kadimustur
EGofların Besin zincirindeki son halka olan senaristi bu evrede yiyebilirler.
Sonuç olarak: Egofların gelişim evrelerinde sanal doğanın çağrısı ve homo sapienus Kadimus'un çekim gücü olmasına rağmen sıkıntılı gelişim evrelerinin sonunda bölümün gidişatıyla hazımsızlık gösterebilirler.
bu da egof un artık vahşi sanal yaşama iyice alıştığı ve kendi sınırlarını belirlediği anlamına gelir bu evreleri geçen egoflar bu andan itibaren aralarına yeni katılacak egoflara 1. halkadan itibaren yardımcı ve destek olarak doğal döngüyü tamamlarlar
Çabuk oldu.. imla hataları var..özürler.. Şah-ru'nun katkılarıyla hazırlanmıştır...
bu mesaj banubanu ya aittir aynı zamanda bu işte katkısı olan şah-rü yada çok teşekkürler :img-in_lo:img-in_lo
bunalımdan nasıl çıkılır???dizinin faydalarını hatırlayıp rahatlayalım..
*neden ev alınır onu öğrendik..hep yanlış bilmişiz işin aslını geçte olsa doğru yolu bulduk..olurda evsiz biri ile birliket olacaksak evsiz diye evlenmeyecekmiyiz..tabi ki hayır..ne yapacağız hemen ev alacağız
*ev almak için en kolay para nasıl kazanılır..tabi ki baklava açarak..bir kaç saat içinde tepsilerce açabilir şerbeti hemen çektirip anında satışa geçeriz..
*işveren ile ilk görüşmede neler yaparız..o daha söze başlamadan tüm tekliflerimizi söyler eğer ilerde ortağı yapmaz ise katiyyen çalışmayacağımızı söyler onu bizi kaybetme korkusuyla yüzyüze getiririz,hemen işe alınırız.
*her gün kıyafet biye değiştiririz..zengin bir sevgili ya da eş adayı bulursak hergün yeni ve değişik elbise giymek şart olduğu için..eğer böyle bir durum yoksa aynı kıyafeti istediğin kadar üstünden çıkarmadan giyebilirsin
*evlilik teklifi nasıl değerlendirilir..eğer yalnızsak en cazip yoldur evlilik ve bu kabul için yeterlidir..
daha çok say say bitmezde benim zamanın kısıtlı..nasıl rahatladık mı,bunalımdan çıktık mı:):)
valla kimse için değil ama şu koca istanbul ve şu cilveli kader, ezonun yüzüne her an, her yerde güldü..şöyle düşünüyorum da ezo gibi istanbulda beş parasız kalan kaç tane kadın ezo kadar şanslıdır..??????
bir günde ev buldu, 10 gün de iş buldu, 3 ayda zengin patronun sevgilisi oldu..
valla ebn korktum, 1 yıl içinde ev değil, yalı bile alırsa şaşırmamak lazım:img-hyste
bence BALLI ezonun lakabı olmalıydı .....:img-hyste:img-hyste
uzun bir aradan sonra Tekrar Selamlar Canim Kogusumun can dostlarim
Bu Yazim Isyandir,Isyanimdir.
Ben Kendi Dizimi geri istiyorum.
40. bolumlerin tadi tamadimda kalan dizimi geri istiyorum.
1 hafta diziyi yayinliyorlar,
1 hafta yok
Senaristimizin yogunlugu,Oyuncularimizin festivalleri
oooooooo diyorum offffff pesinede
Canim Gul gibi dizimiz elimizden sabun kopugu gibi kayip gidiyor ya yanarim ya ona yanarim.
Bana acikcasi artik iyice gina gelmeye basladi.Hele baklavaci amcamiz ( dizideki adi her ne ise,dikkat alanima girmedigi icin ismini bile bilmiyorum)
imdatt artikk senaristler diyorum.Lutfen biz senaryo toparlansin diye beklerken
Resmen dizimiz goz gore gore elden gidiyor bacilarim diyorum.:sad53:
Sevgilerimle
edut.budut:Simdiden Hepinizin yeni yilini simdiden kutluyorum.
[QUOTE=sude9;5663110]bunalımdan nasıl çıkılır???dizinin faydalarını hatırlayıp rahatlayalım..
sevgiliye aşk sözcükleri(!) nasıl söylenir????:img-in_lo
tek başına, ayna karşısında kıvamını tutturuncaya kadar "aşgıııııııım, sevgilimmmmm" diye provalar yapıldıktan sonra!!!!!!:P:P:P
aman dikkat edinde bu sırada kimseye yakalanmayın ...mazallah adınızın deliye çıkma ihtimali de var!!!:img-blush
sevgiliye aşk sözcükleri(!) nasıl söylenir????:img-in_lo
tek başına, ayna karşısında kıvamını tutturuncaya kadar "aşgıııııııım, sevgilimmmmm" diye provalar yapıldıktan sonra!!!!!!:P:P:P
aman dikkat edinde bu sırada kimseye yakalanmayın ...mazallah adınızın deliye çıkma ihtimali de var!!!:img-blush
Ben hep diyorum plan çok açık. Ezo'nun aslında iç muhasebesi yaptığı ama sesin dışarıdan çıktığı konuşmalarını teybe kaydedip kadime dinletmek lazım. Bakın o zaman aşktan kör olmuş gözleri nasıl açılıyor:img-hyste
Biyoloji dersini de sayelerinde öğrendik. En iyi öğrendiğimiz konu da evrim:) Bimkolik'in dediği doğru bir üreme konusunu göremedik. Onu da bize arzu öğretecek:img-hyste
Bakın dizi düzelme aşamasında düşününce. Biz romantik komedi istemiyor muyuz? Komedi kısmı tamam geriye romantik kısmı kaldı. Az kaldı dayanın:)
Ben hep diyorum plan çok açık. Ezo'nun aslında iç muhasebesi yaptığı ama sesin dışarıdan çıktığı konuşmalarını teybe kaydedip kadime dinletmek lazım. Bakın o zaman aşktan kör olmuş gözleri nasıl açılıyor:img-hyste
Biyoloji dersini de sayelerinde öğrendik. En iyi öğrendiğimiz konu da evrim:) [B]Bimkolik'in[B/] dediği doğru bir üreme konusunu göremedik. Onu da bize arzu öğretecek:img-hyste
Bakın dizi düzelme aşamasında düşününce. Biz romantik komedi istemiyor muyuz? Komedi kısmı tamam geriye romantik kısmı kaldı. Az kaldı dayanın:)
o0ooyyyyyyyyyyy....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çatladım gülmekten
yok yok sakın kadim duymasın....
öyle bi kaçarki kement atsanız yakalayamazsınız bir daha..
aşgıııııııııııımmmmmm = askerlik arkadaşıııııııımmmmmmm
gibi bir anlam yüklemesi de olduki o da cabası :img-pilot:img-hyste
allah aşkına ben şeyi merak ediyorum..
burda çoğumuz hatta hepimiz bayanız..
iyi kötü aşık olmuşluğumuz vardır..
peki içimizden acaba kaç kişi aşıkken aynaya bakıp bakıpta
aşkıııııımmm..sevgiliiiim...vs sözcükleri söylemiştir veya söyleme gereği duymuştur..????!!!!!!!
o sahne ne anlatıyordu ben hala anlayabilmiş değilim..:bırr:img-hyste
o0ooyyyyyyyyyyy....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çatladım gülmekten
yok yok sakın kadim duymasın....
öyle bi kaçarki kement atsanız yakalayamazsınız bir daha..
aşgıııııııııııımmmmmm = askerlik arkadaşıııııııımmmmmmm
gibi bir anlam yüklemesi de olduki o da cabası :img-pilot:img-hyste
allah aşkına ben şeyi merak ediyorum..
burda çoğumuz hatta hepimiz bayanız..
iyi kötü aşık olmuşluğumuz vardır..
peki içimizden acaba kaç kişi aşıkken aynaya bakıp bakıpta
aşkıııııımmm..sevgiliiiim...vs sözcükleri söylemiştir veya söyleme gereği duymuştur..????!!!!!!!
o sahne ne anlatıyordu ben hala anlayabilmiş değilim..:bırr:img-hyste
Anlamak için kendini boşuna heba etme arkadaşım...
ben kimsenin-hatta ezonun bile-anlayabildiğini sanmıyorum:img-wink:
benim de merak ettiğim bir şey var????
bu kadın daha önce iyi kötü bir evlilik(!) geçirmedi mi???
o zamanda böyle provalar yapıyor muydu acaba???yoksa bu özen(!) kadime mi mahsus???:img-wink:
yaa şmidi var mı yok mu belli değil yani öylemi?? ay bu bizim kaderimiz ya anladım ben teslim oluyorum artık :img-swoon o kadar günlerce bekliyoruz sonra böyle yok diye okuyunca sinir oluyorum valla..
güzel koğuş arkadaşlarım kaç zamandır kopuk kaldım, :img-in_lo ne çok şey yazılmış, hepsini okumam gerekiyor , bana biraz müsaade geri döneceğim, sizleri çok özlemişim :happy0064
hem jenerik çıktı dendi hem bu hafta belki olmayacak denmiş, gene mi belirsizlikler
Ahaaaa SINOPE'unda sag oldugunu ogrendik..
Kanimca benim su sitem mesaji ise yaradi baksaniza saydigim isimlerin yarisindan haber almaya basladik :)
Yazdiklarinda haklisin sinope, ne diyelim hepimiz ayni seyi dusunuyoruz.. Insallah bu toplu dusunce bi ise yarar!
Simdi gelelim asil bombaya dizi bu hafta yok!.. Ya cidden olmicagini ilk okudumda (gamze_yy sayesinde) beynimden vurulmussa dondum, belki e-kolay yanlis yazmistir dedim, vardir diye umit etmeye basladim, bide xCrabx'in yazisini okudum, resmen beynimden binlerce kez ayni anda vurulmussa dondum..
Bu Show Tv ne saniyor kendini, bu dizinin yapimcilari ne saniyor kendini, sorarim size..? Bizi boyle parmaklarinda oynatabiliceklerinimi saniyorlar??? Eger oyelse cok yaniliyorlar, cunki bo ozensizlik yuzunden dizinin reytingleri resmen berbat bi hal aldi.. Neymis efendim? Yil basi dolayisi ile bu hafta Ezo Gelin yayinlanmiyor! sevsinler sizin yilbasinizi.. Bayram dediniz anladik, ama yilbasindan bizene.. TV izlenilmez diye biseymi var yilbasinda..? Benim bildigim yilbasi evde gecer, ailenle beraber oturup televizyon filan izeyip, keyif yaparsin.. Hem sayki bu yuzden, neden Binbirgece, Sessiz Firtina, Varmisin yokmusun yayinlaniyor, bu yilbasi sadece Ezo Gelinemi yasak..?! Ya birakin bu isleri..! Sizin derdiniz ne yilbasi ne baska bisey, sizin derdiniz senaristlere zaman kazandirmak, bari bi kez durust olun ve gercegi soyleyin, boyle sacma sapan bahanelerle karsimiza cikmayin.. !!!
Ya arkadaslarim kusuruma lutfen bakmayin, okuyucak degiller ama yazmadan edemedim, hatta ben bunu aynen Show Tv'ye yollim.. Yetti valla.. Ne bu be, milleti sogutmak derdindemi bu diziden, eger oyleyse tebrik ederim basarili oldular!
Bu hafta Ezo gelin yok mu? Anlamadım şimdi fragman yayınlanıyor ne demek? Bölüm yoksa neden yayınlıyorlar? Aaa ben artık sıkılmaya başladım. Daha yeni ara verildi..Tamam artık güzel olacak herşey arada verdiler diyoruz.. Nerdeee.. Ne bu şimdi ben gerçekten sinirlenmeye başlıyorum valla.. Diziyi 2 haftada bir yayınlayacaklar anlaşılan.. Yok artık yani bu kadarda olmaz.. Pes diyorum benim sabrım taşmaya başladı senariste ve yönetmene duyurulur.. Toparlayacaklarsa toparlasınlar böyle 2 haftada bir yayınlamak ne demek hem madem fragman verilebiliyor o zaman bölümün çekilmiş olması gerekmez mi? Çekildiyse neden yayınlanmıyor?
valla bana bile bıkkınlık geldi , :img-help: bu tutarsızlıklardan, bizlerin gösterdiği hassasiyet ve önem karşısında pes doğrusu, fragman ya yayınlanır ya yayınlanmaz, zaten bu toparlanma, zaman, yayınlanma yok yayınlanmama yok şuydu yok buydu artık bana da fenalık geldi.:img-help:
Göz göre göre kaymak gibi konu ve karakterler avucumuzdan kaydı bizde seyrettik. :img-fie: Kadimin höt höt halleri vardı fakat gerektiği anda kış güneşim canım benim (ne güzel benzetmeydi) yüzünü gösteriyordu,Kadim en fazla artık ortalıklarda devamlı güller açmış şekilde dolaşıyor, Ezo daha da kötü bir durumda maalesef, eskiden Kadime gene dik çıkıyordu fakat bir tarzı vardı, ortada birşey yokken bile Kadime bakışı daha güzeldi, hele baklavacının mutfağında( adama baklavacı diyorum , ismini öğrenmek bile ilgimi çekmemiş) Kadimin arkasından Sevgilim diyor sonra da tamam tamam bu iş olacak, ağzımda söylemeye alışacak.:img-fie: hayatımdaki en kötü aşk cümlelerinden biri. Birkere o tonda sevgilim dersen sevgilini kaçırırsın , ayıca bu iş olacak tabiri nedir, aşka bağlanacak iş mantığıyla baktığını anlamış olduk . ha baklavacıyla ortaklık, ha Kadim'le aşk ne fark var. :dito
Hem bu Ezo Ömerle dibine kadar aşkı yaşadı sözde, biliyor aşkın nasıl olduğunu, eee şimdi ki tavırları ne , sevgilim derken dilinden buz kütleleri sarkıyor, nerde sıcaklık, nerde ateş....
Ezoyu oturtup Kadimle ilk zamanlarını seyrettirmek gerekli , aradaki farkı ancak öyle anlayabilir. Arada yakalıyor sıcak bakışları fakat bence onlarda beğenidir, Kadimi aşk böceği oldu diyoruz, fakat en azından adam aşık diyebiliyoruz.
Sizi hatırlamam için unutmam gerekir deyip Kadimin yüzünü güldüren Ezo ( ki aralarında ismi konmuş bir duygu yoktu) şimdi tamam tamam bu iş olacak tavrı ne oluyor , niye bu kıvama getiriliyor anlayabilmiş değilim. Ya adam tatlı bir çift söze hasret vallahi.:icon_sorr:icon_sorr
Ahaaaa SINOPE'unda sag oldugunu ogrendik..
Kanimca benim su sitem mesaji ise yaradi baksaniza saydigim isimlerin yarisindan haber almaya basladik :)
Yazdiklarinda haklisin sinope, ne diyelim hepimiz ayni seyi dusunuyoruz.. Insallah bu toplu dusunce bi ise yarar!
Simdi gelelim asil bombaya dizi bu hafta yok!.. Ya cidden olmicagini ilk okudumda (gamze_yy sayesinde) beynimden vurulmussa dondum, belki e-kolay yanlis yazmistir dedim, vardir diye umit etmeye basladim, bide xCrabx'in yazisini okudum, resmen beynimden binlerce kez ayni anda vurulmussa dondum..
Bu Show Tv ne saniyor kendini, bu dizinin yapimcilari ne saniyor kendini, sorarim size..? Bizi boyle parmaklarinda oynatabiliceklerinimi saniyorlar??? Eger oyelse cok yaniliyorlar, cunki bo ozensizlik yuzunden dizinin reytingleri resmen berbat bi hal aldi.. Neymis efendim? Yil basi dolayisi ile bu hafta Ezo Gelin yayinlanmiyor! sevsinler sizin yilbasinizi.. Bayram dediniz anladik, ama yilbasindan bizene.. TV izlenilmez diye biseymi var yilbasinda..? Benim bildigim yilbasi evde gecer, ailenle beraber oturup televizyon filan izeyip, keyif yaparsin.. Hem sayki bu yuzden, neden Binbirgece, Sessiz Firtina, Varmisin yokmusun yayinlaniyor, bu yilbasi sadece Ezo Gelinemi yasak..?! Ya birakin bu isleri..! Sizin derdiniz ne yilbasi ne baska bisey, sizin derdiniz senaristlere zaman kazandirmak, bari bi kez durust olun ve gercegi soyleyin, boyle sacma sapan bahanelerle karsimiza cikmayin.. !!!
Ya arkadaslarim kusuruma lutfen bakmayin, okuyucak degiller ama yazmadan edemedim, hatta ben bunu aynen Show Tv'ye yollim.. Yetti valla.. Ne bu be, milleti sogutmak derdindemi bu diziden, eger oyleyse tebrik ederim basarili oldular!
KUBRACIGIM selam tatlim
Yasiyorum ve sinirden Show tv ye resmen ates puskuruyorum.Gerek dizimizin saati,gerek 1 hafta yayinlanip,1 hafta ara verilmesine iSyan ediyorum.
yazdiklarim inanki artik bardagin dolupta tastiginin ispatidir.
Bardak ne bir damlasini kabul ediyor,nede bizlere bu sekilde sunulan parca pincik bir diziyi kabul etmiyor.
Ben kendi adima diyorum ki
Varmisiniz bacilarim su kanali canindan bezdirmeye( Kubracigim biz zaten gerek kose yazarlarini ve kanali canindan bezdirmek konusunda idmanliyiz.):img-polic
Arkadaslar bu noktadan itibaren dizimizin yayinlandigi kanali bezdirme yoluna gitmeye karar vermis durumdayim.
Ya biz izleyicilere dizimizin o eski misler gibi buram buram nesesini,mutlulugunu geri versinler
Yada diziyi katledip durmasinlar.
Ben hazir ve Nazir bir sekilde dise dis diyorum bacilarim.
Dizimiz icin elimden geleni ardima koymamaya kararliyim.Pes etmiyecegim.
Ya tekrar dizimiz eski tadini bulacak yada bitirsinler.
Sevgilerimle
KUBRACIGIM selam tatlim
Yasiyorum ve sinirden Show tv ye resmen ates puskuruyorum.Gerek dizimizin saati,gerek 1 hafta yayinlanip,1 hafta ara verilmesine iSyan ediyorum.
Bardak ne bir damlasini kabul ediyor,nede bizlere bu sekilde sunulan parca pincik bir diziyi kabul etmiyor.
Varmisiniz bacilarim su kanali canindan bezdirmeye( Kubracigim biz zaten gerek kose yazarlarini ve kanali canindan bezdirmek konusunda idmanliyiz.):img-polic
Arkadaslar bu noktadan itibaren dizimizin yayinlandigi kanali bezdirme yoluna gitmeye karar vermis durumdayim.
Ya biz izleyicilere dizimizin o eski misler gibi buram buram nesesini,mutlulugunu geri versinler
Sevgilerimle
Hay ağzını seveyim Sinope
Çok güzel yazmışsın. Bende varım. Ne yapabiliriz? Artık benimde canıma tak etti ya. Yeter artık. Hem diziyi katlettiler. Hemde bizi süründürüyorlar. Ne yapmaya çalıştıklarını bende anlayamıyorum, hatta anlamak bile istemiyorum. Çin işkencesi yapıyorlar resmen...
Hemen toplanıp bişeyler yapalım bencede. Artık kanalımı topa tutarız, yapımcı firmayı mı bombalarız inan bende bilmiyorum. Ama artık herşeye varım. Siz yeter ki deneyimli arkadaşlar olarak ne yapacağımızı bildirin...
Nerdesiniz :img-cray: hepinizin yazdıklarınızı yeni bitirebildim fakat yoksunuz tek başımayım
bende yazdıklarınız hakkında kendi fikirlerimi söyleyim ne yapayım :img-fie:
Seyidin düğüne nasıl geleceği ve olacaklar üzerine olasılıklar yazılmış, hele görelim de şu düğünü , bölümü yayınlayıp yayınlamamaya karar verirlerse . Ballının planı düğünle başlıyor tabii Seyid bu plandan önce harkete geçmezse, ha düğüne gelirse bende kendisini deri kıyafetler üstünde Neo modeli görmek isterim, yanında da aynı takımdan Süreyya, Yok Nedimi almazlar yanlarına, işlerine yaramaz . Şöyle Matriz kıvamında birşeyler istiyoruz, ballıyı düşünsenize kurşunlar karşısında eğilirken , gözümün önüne getirin getirin :img-hyste
Özet saklanmışken avrupa kanalında ki show tv'de yayınlanıp üvey evlat modelinde bizim göremediğimiz fragmanda yüzlerin kızgın olduğu söylenmiş, valla ne kadar isteseler bizim bulunduğumu ruh hali içinde olamazlar. :dito
Seyid kadimi korumakla polisi nerden bildiği konuşulmuş, o bilmeyecekde biz mi bileceğiz, aynı mahallede büyümüşlerdir de yolları sonradan ayrılmıştır belki, baksanıza baklavacıyla Ballı bile tanıdık çıktılar.
Ayrıca cnbc-den alıntılardan bahsediyorsanız arkadaşlar bu kadar bilinmezlik ve süpriz bizler için sıkıcı olmaz mı :good:
Dizinin içinden yavaş yavaş birşeyler çekip gidiyor sessiz sedasız fakat biz burdayız hala :img-angel
zaten fragmanı anlatmış arkadaşlar sağolsunlar eee rozi özette yazmış, neye gerek ki seyretmiş kadar olduk işte :img-haha:
Seyid Nur'un yaşadığını biliyor mu, mantıken öğrenmesi gerekir. Bunların ne yediklerine kadar takip ettiler de Nur'un mu yaşadığını öğrenemedi.
Arkadaşlar siz olayı aşmışsınız , telefon numaralarına kadar olayı ilerletmişsiniz helal olsun. Bakın söylüyorum bu yapımcılara bizim gibi egoflar fazla geliyor, kaldıramıyorlar. :butch:
Kadim ve Ezo'nun ders konuları hakkında fikirler var, şu an bizim işlediğimiz derse ne dersiniz sabır dersi :img-hyste
Valla her türlü destek koğuştan hiç karşılık beklemeden verilir, çok yoruldularsa haber versinler yeter.
Kadim'in odasında ki Ezo resmi, insanın gözüne sokar gibi duruyor duvarda, fakat Kadim demişti ya resim çekti mi onun oluyormuş o hesap olabilir. :img-hyste
Ay ay ay ne zamandır yüzüne hasret olduğumuz arkadaşlarımızda gelmişler mutlu etmişler, hoşgeldiniz . :happy0064
KUBRACIGIM selam tatlim
Sevgilerimle
Sevgili Sinope tamamen katılıyorum.. Bu kadar olmaz yani madem bölüm yayınlanmayacak o zaman neden fragman yayınlanıyor anlamış değilim. Bu özensizliğe artık çok sinirleniyorum.. Sabret sabret nereye kadar toparlayacaklarsa toparlasınlar artık diziyi.. Benim sabrım kalmadı.
Hay ağzını seveyim Sinope
Çok güzel yazmışsın. Bende varım. Ne yapabiliriz? Artık benimde canıma tak etti ya. Yeter artık. Hem diziyi katlettiler. Hemde bizi süründürüyorlar. Ne yapmaya çalıştıklarını bende anlayamıyorum, hatta anlamak bile istemiyorum. Çin işkencesi yapıyorlar resmen...
Hemen toplanıp bişeyler yapalım bencede. Artık kanalımı topa tutarız, yapımcı firmayı mı bombalarız inan bende bilmiyorum. Ama artık herşeye varım. Siz yeter ki deneyimli arkadaşlar olarak ne yapacağımızı bildirin...
Gokgoz bacim
Yapacagimiz sey ilk etapta kanali e mail yagmuru degil resmen e mail bombardumanina tutmaya baslayarak ise koyulacagiz.
Kose yazarlari var,onlarinda benim dosyalarin icerisinde adresleri olmasi gerekiyor.
Ezo Gelin dizisinin eski tadini geri istiyoruz.Ve hakkimizi soke soke almaya kararliyim.
Bize uyduruk kaydirik,parca pincik bir dizi vermesinler.Biz bunu hak etmiyoruz
Ve hakkimizi soke sokede alacagiz.
Dizimiz 1 hafta var
1 hafta yok
bu ne Allah askina yahu?
biz 5 yasinda bebeler degilizki?
Elma sekeri yada lolipopla bizleri avutup durmaktan vazgecsinler.
sevgilerimle
Sevgili Sinope tamamen katılıyorum.. Bu kadar olmaz yani madem bölüm yayınlanmayacak o zaman neden fragman yayınlanıyor anlamış değilim. Bu özensizliğe artık çok sinirleniyorum.. Sabret sabret nereye kadar toparlayacaklarsa toparlasınlar artık diziyi.. Benim sabrım kalmadı.
Aslında ben pek şaşırmadım fragmanı yayınlamalarına. Çünkü 2 hafta öncede bölüm yayınlanmayacağı halde yeni bölümün özetini vermişlerdi. Adamlar o kadar vurdumduymaz ki sanırsın dünyanın en zor işini yapıyorlar. Ya da sanki tek dizi yapan onlar.
Olmaz ki bu. Biz aksaklıklara rağmen sonuna kadar dizinin arkasındayız dedikçe iyive zıvanadan çıkıyorlar. Bu kadar da olmazzzz...
Kusura bakmayın arkadaşlar çok gerginim. İster istemez olumsuz mesaj yazıyorum. Eğer sizide etkiliyorsam gerçekten kusura bakmayın. Ama sizden başka kiminle paylaşabilirim ki...
bence sadece kanal yeterli değil, pastel yapımı da mail bombardımamına tutmalıyız. Tutarsızlıklara hayır başlığı açmalıyız. Ezo-Kadim aranıyor el ilanı bastırmalıyız.:happy0064
unuttum bu kafayla kubracığım çok güzel bir mesaj yazmışsın inşallah dönüşü güzel olur, Gökgöz seninde mesajına cevap gelmiş bu da ayrıca güzel br gelişme ,gene ümit ediyor insan belli mi olur gelecek güzel günler bizimdir belki. :icon_sorr
Aslında ben pek şaşırmadım fragmanı yayınlamalarına. Çünkü 2 hafta öncede bölüm yayınlanmayacağı halde yeni bölümün özetini vermişlerdi. Adamlar o kadar vurdumduymaz ki sanırsın dünyanın en zor işini yapıyorlar. Ya da sanki tek dizi yapan onlar.
Olmaz ki bu. Biz aksaklıklara rağmen sonuna kadar dizinin arkasındayız dedikçe iyive zıvanadan çıkıyorlar. Bu kadar da olmazzzz...
Kusura bakmayın arkadaşlar çok gerginim. İster istemez olumsuz mesaj yazıyorum. Eğer sizide etkiliyorsam gerçekten kusura bakmayın. Ama sizden başka kiminle paylaşabilirim ki...
Canım kesinlikle haklısın kendi adıma benimle aynı düşünceleri paylaşmanıza çok sevindim. Bizi olumsuz etkileyen diziye gerekli özenin gösterilmemesi ve bu artık böyle devam edemez. Seninde dediğin gibi biz dizinin arkasındayız dedikçe abarttılar.Özet gelir bölüm yok. Fragman verirler bölüm yok. Bölüm yeni olur fragmanı çok geç verirler tanıtım yapılmaz merakla günlerce bekleriz bu ne böyle ya.Toparlayacaklarsa toparlasınlar artık böyle devam edemez..
sessizperi 28-12-07, 21:32 arkadaşlar dediklerinize %100 katılıyorum... bir kaç haftadan beri diziden dolayı o kadar moralim bozuk ki anlatamam bir de bu hafta yayınlanmayacağını öğrendim daha kötü oldum.
tamam diziyi bir kaç haftadır izlerken sabretmeye çalıştım iyi yönlerini görmeye çalıştım. Tabi ki bölümlerde sevdiğim sahnelerde oldu ama bir o kadar da bu kadar da olmaz dediğim sahneler de oldu.
ama dizimiz için, bu forum için, dizimizi izlemeye devam edeceğim. bu biraz da sizlerin sayesinde oluyor zati sizler olmasanız ve dizimizin değerli oyuncuları olmasa zati çoktan vazgeçmiştim.
ama burda yapılan bir emek var ve dizimizde oynayan değerli oyunculara da haksızlık etmek istemiyorum.
aslında o kadar çok şey söylemek istiyorum ki kafam çok karışık, bir o kaar da moralim bozuk.
ne yapılması gerekiyorsa ben de sizlerin yanında yer almaya hazırım.
yeter ki dizimize hak edilen değer verilsin ve dizimizin ilk dönemlerindeki eski özlenen sahnelerine kavuşsun....
bütün dediklerinize harfiyen katılıyorum...:img-yes:
bu ne düzensizlik böyle dizi bir hafta var bir hafta yok böyle zaman mı doldurmaya çalışıyorlar.
bir de tabi seyirciye saygısızlık o ne öyle olmayan dizinin bir hafta özetini verirler bir hafta fragmanını verirler.
bende çok doluyum vallahi heyecanla diziyi bekliyoruz hatta dizi yayınlanırken salı yeni bölüm diye yazıyorlar sonuç ne hayal kırıklığııı :icon_sorr
ahh ahhh kendimi mutlu hissetmeye, içindeki tatlı heyecan fırtınası yeniden hissetmeye ihitiyacım var bugünlerde herşeyden çok , ben de kendimi 37. bölüme attım ne yapayım. :icon_sorr, madem yeni bölümden hayır yok.
vay be herkes eski tadında, Elçin anne tadında sıcacık, Ezoyla Kadim birbirlerine pek güzel bakıyorlar, Kadim Ezo'nun yaşını silerken aralarındaki nasıl bir etkileşimdir. :icon_sorr
hey gidi günler :sad53:
ya ben kendimi mutlu hissedebilmek için seyrediyordum gene hüzünlendim, gittim ben :sad53:
GOKGOZ GLANCE XKUBRAX bende sızler kadar kızgınım rozıcıgım ozelden attıgın mesajını aldım cevab yazmıstım sen nasıl dızının gıdısatı hakkında bu kadar sakın kalabılıyorsun normalde sakın bır ınsanımdır ama bu kadar olumsuzluk karsısında kendımı tutamadım herseyı okusamda cok sık yazanlardan degılımdır neyse dızımız ıcın herseyın hayırlısı dıyelım:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53:
Gokgoz bacim
Yapacagimiz sey ilk etapta kanali e mail yagmuru degil resmen e mail bombardumanina tutmaya baslayarak ise koyulacagiz.
Kose yazarlari var,onlarinda benim dosyalarin icerisinde adresleri olmasi gerekiyor.
Ezo Gelin dizisinin eski tadini geri istiyoruz.Ve hakkimizi soke soke almaya kararliyim.
Bize uyduruk kaydirik,parca pincik bir dizi vermesinler.Biz bunu hak etmiyoruz
Ve hakkimizi soke sokede alacagiz.
Dizimiz 1 hafta var
1 hafta yok
bu ne Allah askina yahu?
biz 5 yasinda bebeler degilizki?
Elma sekeri yada lolipopla bizleri avutup durmaktan vazgecsinler.
sevgilerimle
Bacım çok dogru söylüyorsun.. Tepki göstermeliyiz. 2haftada bir dizi izler olduk. Dizidende soğuyor insan zaten fragmanın bile zamanı belli değil daha 45. bölüm sonunda eski görüntülerle yeni bölüm diye fragman verdiler. Bugün foruma bir bakıyorumki yeni bölüm yok bu kadarda olmaz.
ben artık ne diyeyim 2 hafta ara ha:icon_cry: yani pes bu bize yapılırmı galiba bize eziyet ediyolar bunlar bunların bize garezleri var :img-yes:
oooooffffffff oooooofffffffffffffff ki ne ooooooffffff içime fenalık geldi bunlar seyirci mi kaybetmek istiyolar bbg ve sf gibi diziler verirler ama bizimkiler sanki bile bile onların dizisi tutsun biz de kaldıralım yok daha neler diyeceksiniz ama bunların başka açıklaması yok hadi 1 hafta tamam ama 2 hafta koskoca 2 hafta dayanamam ben zaten diğer dizim kvp 1 ay tatil ettiler sinirim bozuldu bi de ezo gelini duyunca çıldırmamak elde deil :fighting2
neyseki sizler varsınız sizler de olmasanız ben ne yapardım senaryolarınız,videolarınız,yorumlarınız ve hiç eksik olmayan o tatlı atışmalarınız beni rahatlatıyo iyi ki varsınız :img-in_lo
slm ben uzun zamandir ezo gelin forumunu daha dogrusu kogusunu takip ediyorum, yani yazilarinizi uzun zamandir okuyorum.ama artik bende dayanamadim üye oldum ve birkac sey yazmak istiyorum yani daha dogrusu icimi dökmek istiyorum ve bunun icin en dogru yerin burasi oldugundan eminim.malum burdaki cogu kisi diziden dert yaniyo.aslinda yazacak cok seyim var ama ben cok uzuuuuuuun bir yazi olmasin diye sadece beni en cok rahatsiz eden seyi yazmak istiyorum odo su:önceden diziyi izledigimde ezo ve kadim sahnelerinde icim yüregim isiniyordu ama artik bana öyle bir duygu gecmiyo.önceden cok kisa sahnelerde müthis duygu veriyorlardi mesela kadimle ezonun doktorlarin mezuniyet gecesinde carpismasi gibi.o sahne 60 saniye bile yoktur, ama o carpisma, arkada calan melodi, bakismalar insanin tüyleri resmen diken diken oluyor(her izledigimde yine bu etki var), yada ezo isi biraktiktan sonra kadimin geri dön demesi ve ona elini uzatip ben senin canini acitmam korkma dedigi sahne, belki 2 dakka ´sürdü o sahne ama müthisti.sadece duygusal sahneler degil o tatli atismalarida eskiden cok daha güzeldi.insani mest ediyordu ama artik sanki o tilsim yok.evet dogru kelimeyi buldum galiba.sanki dizinin tilsimi gitti.en azindan bana öyle geliyo........
iyiki kisa yazi yazmaya karar vermisim, birde hepten icimi dökmeye kalksaydim neler olurdu kimbilir.bu benim ilk yazim.sürcü lisan ettiysem af ola.ha birde ben fragmani izleyenlerdenim.emin olunki izlememeniz izlemenizden daha hayirli yani bosuna üzülmeyin fragmani seyremedik diye....herkese iyi aksamlar
slm ben uzun zamandir ezo gelin forumunu daha dogrusu kogusunu takip ediyorum, yani yazilarinizi uzun zamandir okuyorum.ama artik bende dayanamadim üye oldum ve birkac sey yazmak istiyorum yani daha dogrusu icimi dökmek istiyorum ve bunun icin en dogru yerin burasi oldugundan eminim.malum burdaki cogu kisi diziden dert yaniyo.aslinda yazacak cok seyim var ama ben cok uzuuuuuuun bir yazi olmasin diye sadece beni en cok rahatsiz eden seyi yazmak istiyorum odo su:önceden diziyi izledigimde ezo ve kadim sahnelerinde icim yüregim isiniyordu ama artik bana öyle bir duygu gecmiyo.önceden cok kisa sahnelerde müthis duygu veriyorlardi mesela kadimle ezonun doktorlarin mezuniyet gecesinde carpismasi gibi.o sahne 60 saniye bile yoktur, ama o carpisma, arkada calan melodi, bakismalar insanin tüyleri resmen diken diken oluyor(her izledigimde yine bu etki var), yada ezo isi biraktiktan sonra kadimin geri dön demesi ve ona elini uzatip ben senin canini acitmam korkma dedigi sahne, belki 2 dakka ´sürdü o sahne ama müthisti.sadece duygusal sahneler degil o tatli atismalarida eskiden cok daha güzeldi.insani mest ediyordu ama artik sanki o tilsim yok.evet dogru kelimeyi buldum galiba.sanki dizinin tilsimi gitti.en azindan bana öyle geliyo........
iyiki kisa yazi yazmaya karar vermisim, birde hepten icimi dökmeye kalksaydim neler olurdu kimbilir.bu benim ilk yazim.sürcü lisan ettiysem af ola.ha birde ben fragmani izleyenlerdenim.emin olunki izlememeniz izlemenizden daha hayirli yani bosuna üzülmeyin fragmani seyremedik diye....herkese iyi aksamlar
ilk başta hoşgeldin ve soruyorun nerelerdeydin gerçekten hislerime tercüman oldun.tılsım kelimesi yerinde bi kelime evet doğru ezo kadim aşkının tılsımı koyboldu tam olarak deil ama eskisi gibi tat vermiyor
sen dök içini kardeş ferahlarsın susmayalım sustukça sıra bize gelecek ben cesaretli bi kişilik deilim cesur yürekli arkadaşlar açın show a e mail atın pastel yapıma sesimiz duyulsun ben yapamam ama size inanıyorum ezo gelini ancak biz kurtarırız
afedersiniz tutamadım kendimi
ZAPMATIK arkadasım aramıza hosgeldın bız bunları sayfalarca yazdık ama dıkkate alındıkmı bılemıyorum gercekten ıcını bosaltmak ıstersen sosyal grublardan ezo gelıncıler grubuna uye olabılırsın dızı konusunda sabırlı olalım bakarsınız hersey umdugumuzdan guzel olur:img-wink::img-wink::img-wink:
ben acaba yazdiklarimi okuyan cikarmi diye düsünürken iki kisi birden yazdiklarimi okumus ve cvp yazmis.cok tesekkür ederim ILK VE SIFA.hosbulduk bu arada.cok sagolun
evet ne zaman ki kadim ezoya ilanı aşk etti sonra çuvalladılar...rezalet yüzeysel diyaloglar yazmaya başladılar ama tam tersi ballı ve seyit replikleri ince zeka kokuyodu ne yazıkki aynı özen bu aşk için gösterilemedi.oyunculara kimse çemkirmesin ezoya yazılan repliklere merly streep (bence yaşayan en iyi kaıdn oyuncu) söylese yapay dururdu. oraya ne duygu katsan eğreti durur çünkü inanarak yazmıyolar sanki yazan kimse artık.replikler karakterin sığlığı da cabası.
ara ...ara... dediler anladık da bu defakini hiç anlamadım çekilmiş bölümü neden vermiyolar gerçekten yazık ediyolar diziye böyle yaparak
biz "seyit ...ballı süper abi ya" dedikçe bunlar oraya yöneldiler galiba. meryeme yazılan diyaloglar bile daha ince zeka kokuyo gerçekten.
zaten senaryo yazan arkadaşlar forumda hep sevdikleri (eski)ezo ve kadimi yazıyolar artık devam senaryoları yok görüldüğü gibi.
keşke ilanı aşk olmasaymış diyorum ben zaten çok aceleydi ellerinde bunu ilerletecek bi senaryo yokken buna cesaret etmeleri ayrı bi rezalet
yzdıkça sinir oluyorum ben.
yine de pastele mail yazmaya devam derim 5 ay boyunca ben bu işkenceye katlanamam.
yine de pastele mail yazmaya devam derim 5 ay boyunca ben bu işkenceye katlanamam.
az sakin arkadasım az sakin troest
değmez sinirlerini germeye hem de hiç :dito
5 ay mı??
ya bi arkadas en basta sey dememiş miydi, 25 bolumlugune anlasılmıs diye..
29+25=54.bölüm son bolumdur
gecen haftaki 45 idi
kaldı yani 46,47,48,49,50,51,52,53,54 = 9 bölüm,
bu da eder sana 2-2,5 ay
sonuc: sıkma canını 2,5 ay işkenceye katlanacaksın :img-pilot
edit: ha pardon 2 haftada 1 bölüm yayınlıyorlardı 2yle carpmalıyız haklısın 5 aylık işkence :img-fear2
5 ay mı??
gecen haftaki 45 idi
bu da eder sana 2-2,5 ay
edit: ha pardon 2 haftada 1 bölüm yayınlıyorlardı 2yle carpmalıyız haklısın 5 aylık işkence :img-fear2
Canım sen zaten muradına erdin Ballı nı rahat rahat izliyon. Hem adamın replikleride çok güzel. Senin sakin olman normal yani :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Biz Ezo-Kadim ciler ne yapacağız peki??? Bu çin işgencesine daha ne kadar katlanabiliriz ki. Valla ben okkalı bi mail yazıdm ve show un iki bölümünede attım. Bakalım cevap gelecek mi???
Yanlış anlama sakın bende Ballı ağama bayılıyorum ama sanki ona bir torpil varmış gibi geliyor bana. Sakın bu işte senin parmağın olmasın???:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Canım sen zaten muradına erdin Ballı nı rahat rahat izliyon. Hem adamın replikleride çok güzel. Senin sakin olman normal yani :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Biz Ezo-Kadim ciler ne yapacağız peki??? Bu çin işgencesine daha ne kadar katlanabiliriz ki. Valla ben okkalı bi mail yazıdm ve show un iki bölümünede attım. Bakalım cevap gelecek mi???
Yanlış anlama sakın bende Ballı ağama bayılıyorum ama sanki ona bir torpil varmış gibi geliyor bana. Sakın bu işte senin parmağın olmasın???:icon_whis:icon_whis:icon_whis
ballıya torpil yok canım:img-polic, adam tutarlı davranıyor, hele bi terslik yapsınlar kükrer alimallah, senarist vs.. de kaçacak delik arar:img-haha:
ayrıca ballıyı sevmeyen mi var:happy0064, açıklama yapmana gerak yok bu konuda :img-wink:
46.bölüm fragmanı. İyi seyirler.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2444
Herkese İyi Geceler,
Foruma ancak şimdi girebildim.Yazılanların hepsini okumayı henüz tamamlayamadım ama herkesi üzgün ve kızgın bulunca ben de çok ama çok üzüldüm.
Bütün bu olumsuzlukların arkasından çok olumlu şeyler olacağına inanıyorum.Galiba biraz daha sabretmemiz gerekiyor.:img-yes::img-yes:
Ben birşeyi de çok merak ediyorum.Acaba dizimizin oyuncuları bu yaşanan olumsuzluklar hakkında neler düşünüyor?
aramıza hoşgeldin zapmatik,
senin yazdıklarının aynısına ben de katılıyorum.O sahneler beni de en çok etkileyen sahnelerdir.Dediğin gibi Ezo Kadim çarpışması, o sahnedeki bakışlar benim en favori sahnemdir.Dediğin gibi fonda çalan o güzel müzikte dizi içerisinde en sevdiğim parçadır.Kendi kendime sürekli mırıldanırım.Keşke Bolahenk o parçaya da söz yazsaydı.çünkü bana göre dizinin en güzel bestesiydi.
Gerçekten dizimiz arkadaşlarımın yazdıkları gibi göz göre tükenmeye başladı.Dediğin gibi tılsımı bozuldu.
Ama bütün olumsuzluklarına rağmen ben bu diziyi izlemeyi seviyorum.Dizimizin tekrar eski tadına kavuşacağına da yürekten inanıyorum.
Ben yazmaktan vazgeçmeyeceğim.
Lütfen yetkililer duyun sesimizi; bizler Ezo Gelin Koğuşu olarak yeni yılın ilk gecesi dizimizi neden yayınlayamadığınızı anlayamadığımızdan bir kez daha yeni bölüm yayınlanmasını talep ediyoruz.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...:sad53:
Fragman için çok teşekkürler volvox.
Diziyi salı akşamı yayınlamasalar bile en azından sayenizde merakım geçti.Umarım hem dizinin yeni bölümünü yılbaşı süprizi olarak yayınlarlar hem de güzel bir bölüm izleriz.
Tekrar teşekkürlerimle,:happy0064:happy0064
Sevgiyle ve hoşçakalın...bye
volvox harikasın..ellerine sağlık..teşekkürler
aisha_nena 29-12-07, 00:55 amannnnn fragman gelmiş. volvox a çok teşekkürler.uykusuz bir gecede ilaç gibi geldi valla.ben hala salının sürprizi olarak dizinin yayınlanacağını düşünüyorum.sonuçta çoğu insan evinde olacak ve reyting denen canavarda işlemeye devam edecek.kanal böyle bir risk alamaz.tabi tekrar yayınları kullanıp(her sene sanki insanlar ilkinden birşey anlamamış gibi yılbaşı programlarının tekrarını koyuyorlar ya) sürümden kazanmak isteyebilirler.ama salı saat 22.00 ye kadar ümit etmeye devam..
Yenide seni ezogelin kogusunda gordugum icin cok sevindim ve tabiki yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum.Yapilmasi gereken neyse yapalim ve ben varim sonuna kadar.
Kanalsa kanal ,pastel yapimsa onu ,senaristi, yonetmeni ve kose yazarlarini herkesi email ve tel yagmurana tutalim kimde butun bu adresler ve teller varsa yazsin bir zahmet yapalim bu isi sevgili egoflar, hadi bir gayret hepimiz dizimizin eski tadinda yeni bolumler istiyoruz bu cok zor olmasa gerekli :img-yes:
imza toplanacaksa bende toplarim burda ne yapilacaksa her bir seye varim dizimiz yeniden duzenlmesi icin :img-blush
Sevgili volvox saol fragman icin supersin :happy0064
Ben hala inanmak istemiyorum.Hala belki değişir diye umut besliyorum.Bunu da show tv ye mail yazarak dile getirdim. Biraz ağır oldu galiba ama hakettiler!Nasıl yayınlanmaz ya nasıl bir anlayıştır bu!Nasıl bir mantıksız gerekçedir bu!Yılbaşı gecesi olsa tamam derim hiç sesim çıkmaz ama ertesi gün ve akşam ya!Ne biçim bi anlayış ya!Çok inanılmaz sinirliyim inanmak istemiyorum ben :img-cold:
Sabah erkenden kalkıp, fragman yüklenmiştir diye siteye girdim. Keşke izlemez olaydım. Yani Ezo"nun o kadar kapıda dinlemesine rağmen, yinede Kadim ve Arzu ilişkisini yanlış yorumlamamasını ümit ediyordum.
Açıkcası salı günü yayınlanmamasını pek takmıyorum artık. Çünkü fragmanda hiç içaçıcı, merak uyandırıcı sahne göremedim. Bir tek sahne var. O da Kadim"in DEFNE"yi gördüğü ve gülümsediği sahne. Oradaki bakışı çok tatlıydı...
Herkese Sevgiler
günaydın sizi gidi yaramazlar hep ben gidince yapıyorsunuz ne yapıyorsanız çok kızgının size :not_i: ben oılmadan ne hakla isyana kalkarsınız he, şimdi ne ceza vereyim ben sizlere he buldum, fragmandaki o seyit ve süreyyanın aşk dolu bakışlarını 10 defa izliceksiniz. tabi o sayıya ulaşana kadar sağ kalan olursa çok sevinirim:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şimdi canlarım ekmen arkadaşım söyledi show da yeni bölüm fragmanı verilmiş sanırım yeni bölüm verilecek dilerim bu başlamata olan bir isyana karşı önlem değildir yoksa bu forumun önüne ben bile geçemem:icon_whis
fragman gerçektende berbat izleyesi gelmiyor insanın korku filmi gibi bunu hazırlayan insanın psikolajısını çok merak ediyorum bana pek normal görünmedi gerçe ekipte de çok sağlam arkadaşlar yok gerçe neye inceler bir güzel detay buluruz:img-blush
bir de isyanım var canlarım dün baron hakkında miraç yazmışım mihrap olacakmış :icon_whis söğüt saolsun bir dövmediği kaldı.:icon_sorr, ne kızıyorsun parmak kadar çocuğu ne olmuş hata yaptıysam sen çokmu masumsun :img-hyste:img-hyste
ya bence vermeleri laızm yeni bölüm hakikaten kotalarını aştılar .geçen sefer tüm diziler yeni bölüm verirken biz takılmadık daha iyi bir bölüm izlicez diye yeni bölüm vermemelerine
verecekler vermeleri lazım:icon_sorr
mail yollamaktan çekinmeyin ne kadar ciddi olduğumuzu görsünler.
volvox tşkürler fragman için.fragmanı yorumlayamıyorum ben ama özet de gelmedi galiba gelseydi belki bi fikir oluşurdu:icon_whis
Özet yok. Fragman desen iç karartıcı. Bu hafta dizi var mı yok mu belli değil. Sadece showtürkte vermeleri ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Bu sefer polyannacılık bile işlemiyor. İlk defa bende mail attım. Benim ki kısa ve öz oldu. Madem bu hafta dizi yok neden showtürkte fragman dönüyor? İşte sadece bu kadar. Bizim gibi neşeli bir forumda bile tat tuz bırakmadılar ya bu büyük başarı tebrik etmek lazım:img-cool2
Fragmanı bir kere izledim. Bir daha da izleyesim gelmedi. Tek ümidimiz sesli de. Özetten de birşey beklemiyorum. Fragmanı izleyen bir özetçi iç açıcı ne yazabilir ki?:img-fie:
5 ay mı??
gecen haftaki 45 idi
bu da eder sana 2-2,5 ay
ben de onu biliyorum sezon başından beli iki anlaşmaları varmış galiba.3er aylık toplam 6 ay.:bilmim
ama şimdi normalde 1 ayda 4 bölüm oluyo-olması gerekiyo- bu hesaba göre mart gibi anlşmaları bitiyo ve bir anlaşma daha yapmaları gerekiyo. sezon ortası herkesi işsiz bırakıcak değiller bir sürü set iççisi ekmek parası kazanıyo ordan:img-yes:
neyse işte hazıran başında biter tüm diziler.sezon sonu o sıralar oluyo genelde. yani anlayacağımız bu gemi böyle yürümez. senarist değişsin demiyoruz ama bi kaç kişi daha birlikte yazabilirler . bu iş ekip işi madem tek kişi olunca yetişmiyo dizi karakterler hikayeler sığlaşıyo,o zaman ya bıraksınlar ya ad gerçekten ekip işi bilincinde yapsınlar. dizi yapmak kolay olmayabilir ama yapan yapıyo demekki isteyince oluyo. nasıl asmalı konak gibi bir dizi 2 sezon gittikçe büyüyerek devam etti nasıl bittiğinde hala tadı tadamğımızda kaldı.karakterler daha bir oturdu dizide gittikçe. ama burda tam tersi. asmlaı konak gibi olmasını beklemiyoruz sadece samimi sıcak bir dizi istiyoruz .ellerinde post modern bir aşk hikayesi vardı,ordan ne senaryolar çıkar ama kafa yoran yokki. aman balıyı sevdiler ballıya çalışalım aman seyit psikopatını da sevdiler ona da çalışalım.:img-pilot pardon bu dizinin adı ballı ağamıydı.
ezo ve kadim için hiç kafa yormuyolar bu çok bariz belli. sadece çekim yapıyolar.daha yaratıcı olmaya çalışmıyolar.oya yüce ve grubu başta ezo vekadimi sadece bir kaç bölümde bize sevdirdi çünkü başrol onlar onlara yoğunluk veriyolardı . çok bariz saçmalıyolar artık birşeyler yapmazlarsa biz yaparız(pastelden cvp:) aman çok sıktı çok korktum valla ):img-hyste:img-hyste
volvox sayesinde fragmanı izleyebildim...
sanırım aynı gün ve akşamında geçiyor kadim aynı kıyafetlerle:icon_whis
yani bir yanıltmaca olabilir diyorum...
anca sen anlarsın bunu rozi :icon_shad 00517 rozi görev yerine lütfennnnn:img-help::img-help:
not: ben bu işten birşey anlamadım dizi yoksa fragman niye varki...
milliyetin dergisinde dizinin yerinde sinema var bu hafta
edit: kadim'e de teessüflerimi sunarım biz ezo'yu beklerken defneye arzu'yu götürmüş:icon_sorr
hala kendime gelmiş değilim hala belirsizliğin devam etmesine sinir oluyorum :icon_sorr
şimdi canlarım ekmen arkadaşım söyledi show da yeni bölüm fragmanı verilmiş sanırım yeni bölüm verilecek dilerim bu başlamata olan bir isyana karşı önlem değildir yoksa bu forumun önüne ben bile geçemem
rozicim sende kafamı iyice karıştırdın :icon_sorr şimdi bende kendimi olmıcağına hazırlarken yine varmı yokmu nedir ne olcak bak yine saçmalayama başladım :dito
sabah güne böle başlamak her kula nasip olmuyodur :img-hyste bu ancak bizim koğuşa has bir olay olsa gerek yinede bilgilendirdiğin için saol arkadaşım bye
hala kendime gelmiş değilim hala belirsizliğin devam etmesine sinir oluyorum :icon_sorr
şimdi canlarım ekmen arkadaşım söyledi show da yeni bölüm fragmanı verilmiş sanırım yeni bölüm verilecek dilerim bu başlamata olan bir isyana karşı önlem değildir yoksa bu forumun önüne ben bile geçemem
rozicim sende kafamı iyice karıştırdın :icon_sorr şimdi bende kendimi olmıcağına hazırlarken yine varmı yokmu nedir ne olcak bak yine saçmalayama başladım :dito
sabah güne böle başlamak her kula nasip olmuyodur :img-hyste bu ancak bizim koğuşa has bir olay olsa gerek yinede bilgilendirdiğin için saol arkadaşım bye
şimdi size bir iyilik yapıp kanalı arıyorum dizinin yeni bölümü verilecekmi diye ondan sonrada:img-blush
fragman incelemesine geçicem sizleri gelişmelerden haberdar edememzsem beni merak etmeyin en fazla 10 yıl yatar gelirim hem belki af da çıkar bu devlet af etmeyi çok seviyor bir masum egofumu af etmicek:img-help:
şimdi size bir iyilik yapıp kanalı arıyorum dizinin yeni bölümü verilecekmi diye ondan sonrada:img-blush
fragman incelemesine geçicem sizleri gelişmelerden haberdar edememzsem beni merak etmeyin en fazla 10 yıl yatar gelirim hem belki af da çıkar bu devlet af etmeyi çok seviyor bir masum egofumu af etmicek:img-help:
yok yok bu koğuşun sana ihtiyacı var ben senin yerine yatarım nede olsa ben daha yeniyim bu koğuşta ( allahım ballı ağayı izlete izlete bizde onlar gibi olduk koktum kendimden :sad53: )
ama yinede kanaldan haber alabilirsen bu manik depresif egofu çok sevindirirsin:happy0064 :happy0064 :happy0064
allahım yok böyle bişey ne yaptınız kanala doğru söyleyin:img-hyste
aradım az önce yeni bölüm bu hafta yayınlanmıyacak biliyorlarmış ellerine gelen bilgiye göre. ama genel istek üzerine değişiklik olmuş olabılırmış yeni yayın akışı henüz ellerine ulaşmamış.:img-help::img-help:
anlıcanız canlarım kanal bile dizi yayınlanacakmı yayınlamıyacakmı bilmiyor hep sizin yüzünüzden ölüm korkusuna ne yapacaklarını şaşırmış garıpler:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hysteevet evet sonunda oldu kanalıda kendimize benzettik onlarda çıldırdı artık yanlız değiliz yaşasın
şimdi neolcak daha kötü oldu budurum :icon_sorr kanalda sıyırdığına göre bize kim yardım olcak:icon_sorr
rozicim saol ilgilendiğin için sende olmasan neolurdu bizim durumumuz bye
aradım az önce yeni bölüm bu hafta yayınlanmıyacak biliyorlarmış ellerine gelen bilgiye göre. ama genel istek üzerine değişiklik olmuş olabılırmış yeni yayın akışı henüz ellerine ulaşmamış.:img-help::img-help:
anlıcanız canlarım kanal bile dizi yayınlanacakmı yayınlamıyacakmı bilmiyor hep sizin yüzünüzden ölüm korkusuna ne yapacaklarını şaşırmış garıpler:img-hyste:img-hyste
hadi ya o zaman nedir maillere devamdır yoksa anarşik bi forum olcaz biz ona göre,blöf olmadığını görmk istiyolarsa vermesinler ama egof hiç tavsiye etmiyo
egof bu adama neler yaptırır gerçekten ben kendimden bile korkuyorum hele şu bazı egoflar var seti basmaları an meselesi,
---
---
E-Mail : info@pastelfilm.com.tr
bu da sıkıyosa,hadi bakalım:img-pilot
Telefon : 0212 281 89 99
0212 281 85 80
egoflar için kendini tehlikeye atıp bu haberi getirdiğin için teşekkürlerrrrr.
sen bize daha çok lazımsan ama.:img-yes:
demek kanal bile bizim gibi egofların gazabından korkmuş:img-fie:. ama çabuk karar verseler iyi olacak yoksa salıya kadar nasıl çıkıcam bilmiyorum :img-swoon
egoflar için kendini tehlikeye atıp bu haberi getirdiğin için teşekkürlerrrrr.
sen bize daha çok lazımsan ama.:img-yes:
demek kanal bile bizim gibi egofların gazabından korkmuş:img-fie:. ama çabuk karar verseler iyi olacak yoksa salıya kadar nasıl çıkıcam bilmiyorum :img-swoon
rica ederim canlarım ne demek söyleyin bakayım şimdi ne yapayım kara listeyi gönderin bana:img-hyste
yalnız crowcum canım sen beni ge |