Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

XCrabX
30-12-07, 00:22
Ya valla o sahneyi 100 kere izledim ama hala emin olamadım. Ben hala mikrofon olduğunu düşünüyorum. Çünkü fitness aletini rengi gri ya da demir renginde yani siyah değil. Hatta o aletin elle tutulup aşağı çekilen kısmına özellikle baktım acaba sadece o kısmımı siyah diye ama net görünmüyor. Yada göründüğü kadarıyla siyah değil...

Dediğim gibi emin değilim ama %70 mikrofon olduğunu düşünüyorum...

mikrofon değildir canım..dizi çekimlerini izledim mikrofon kullanmıyorlar..sahne çekimlerinde birisi sesli sesli replikleri okuyordu(cehaletimi maruz görün repliği okuyana bişey deniliyorsa ne denir bilmiyorum:) ) oyuncularda repliği tekrar edip sahne çekimini tamamlıyorlardı..

Edit: iclal_betül aramıza hoşgeldin..

sprıng
30-12-07, 00:32
valla bende de bölüm yorumu yapacak ruh hali yok :icon_sorr zaten fragmanı beğenmedim.

Bimkolik kırlara açılmaktan bahsetmişsin :img-angel

Kadim de ne yapsın adam aşkını açıkladı 40.bölüm :king:, kaç zaman geçti hala tatlı bir söz duyabilmiş değil,:not_i: arada sadece dokundurmalar oldu , şöyle adamakılllı bir şey gördüğümü var,hani 37. bölümde Ezo demişti ya sizi hatırlamam için unutmam lazım, niye unutayım ki, hep aldığı ilaçlardan işte hiçbirşey hatırlamıyor ki artık Kadime şöyle tatlı iki söz söylesin :not_i:devamlı eller belde söylenme modundayız

Kadim de madem Arzuyla kanka kardeş modunda ikise de dertli attılar kendilerini defnenin yanına dertleşmek için ne yapsınlar.:hıh

aslında fena fikirde değilmiş , bizde mi gitseydik defnenin yanına :img-huh:

ezo-kadim
30-12-07, 00:36
[QUOTE=bimkolik;5676381]Fragman hakkındaki yorumlarınızı tam okuyamadım ama bana çok karamsar bir fragman gibi geldi.. Yine Ezo bir afra tafralar içinde galiba.. kadim de iyice şamar oğlanı olup çıktı.. Şu itişmelere başlamadan biraz görseydik bunların başbaşa mutlu mesut sahnelerini..
Kadim'in odasında film seyretmediler mesela..
Ezo henüz Kadimin omzuna yaslanmadı..
hatta gerçek anlamda, Arzuya sarıldığı gibi bile sarılmadı Kadim Ezoya.. Hoş fırça yerim korkusuyla hala tokalaşma modundalar ya..
Bir daha çıkarlarsa lütfen yemeğe gitmesinler.. Yeteri kadar yediler..
Defnelerine gitsinler, yaksınlar şömneyi ısınsınlar karşısında..
Ormanda koşsunlar, çayıra bayıra yayılsınlar..Ezo ağaca yaslanıp yere otursun Kadim Ezonun kucağına yatsın..Masal anlatsın Ezo, bir yandan da saçlarını okşasın..:img-in_loŞefkat göstersin biraz Kadimime .:img-yes:.hep fırça, hep fırça ..aa ne oluyoruz...

Allah'im aglamak istiyorum gecenin bu vaktinde ne güzel yazmisin öyle canim ya biz bu sahneleri görmeden gidecez galiba kadim yatacak ezo saclarini oksayacak aman Allah'im ancak ben rüyalarimda görürüm böyle sahneleri :icon_sorr keske dedigin gibi olda keske

yasemin hanimi arastirdim biraz
canim benim ,mürüvetsiz mürüvvet,ask olsun,yasemince,tutsak ve ezo gelin bu dizileri yönetmis ne kötü talihki hic biride uzun soluklu degil malesef
ayrica nihan okutucu,yasemin öztürk (süreyya),ve elcin anneyle bir cok projesinde calismis ha birde candan öte var ama orda 4 yönetmen yaziyor nasil is bu anlamadim o dizide cok sürmemisti

1970 dogumlu genc bir yönetmen halbuki cok kivrak zekali ve iyi fikirleri olmali bence cünkü yasi hala hem bu jenerasyona hemde genclere hitap edecek kapasitede simdi tek dilegim benim dizimizi lütfen olumlu yönde ilerletin biz beklemeye raziyiz lütfen aciyin biz egoflara :icon_sorr aramiza katilan arkadaslara hos geldiniz diyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye

deryadil
30-12-07, 00:52
mrb ben nurgül:img-pilot
işim yok sabah akşam burdayım dizi tatilde:img-pilot:img-hyste

nurgülün sitesinden hemen bulunuyo canm:img-yes:

Ben şimdi bir itirafta daha bulunacağım. Hani fragmanı görmeden anlatmıştınız ya o zaman pek tutumamıştım, sonra da hiç merak etmedim, bu saat oldu ne özeti okudum ne de hala fragmanı seyrettim. Böyle bir durum yani. Mesajlarımı gönderdim show tv ve pastel yapıma ama bir şey oldu, büyüsü mü kaçtı ne? Neyse siz bana bakmayın. Yalnız Crowe'nin bir önceki mesajında Ezo ile yönetmenin görüntüsünde Nurgül Yeşilçay'a hayran oldum. Moraine nin dediği gibi çok güzel görünüyor. O zamanlar güzel giyinirmiş. Saçları da açık. İstanbul'a gelince mi böyle oldu?

moirane
30-12-07, 00:57
Ben şimdi bir itirafta daha bulunacağım. Hani fragmanı görmeden anlatmıştınız ya o zaman pek tutumamıştım, sonra da hiç merak etmedim, bu saat oldu ne özeti okudum ne de hala fragmanı seyrettim. Böyle bir durum yani. Mesajlarımı gönderdim show tv ve pastel yapıma ama bir şey oldu, büyüsü mü kaçtı ne? Neyse siz bana bakmayın. Yalnız Crowe'nin bir önceki mesajında Ezo ile yönetmenin görüntüsünde Nurgül Yeşilçay'a hayran oldum. Çok güzel görünüyor. O zamanlar çok güzel giyinirmiş. Saçları da açık. İstanbul'a gelince mi böyle oldu?

aynı soruyu ben de bir kaç sayfa önce sordum ve merakla cevabnı bekliyorum.ilk sezonu izleyen arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim.

nurgul'un o zamanlar saçı açıktı sanırım.en azından resimlerde açık...babam seyrettiği için bir kaç sahnesini hatırlıyorum.eski bir kamyon sürüyordu ilk bölümlerde galiba...ama istanbul'a gelince çok farklılaştı sanki.daha önce daha özgür bir karakter gibi geliyor bana....

ezo-kadim
30-12-07, 01:01
kizlar gecenin bu vaktinde ne olur biraz iyi seylerden bahsedelim valla nerdeyse yeni sayfa acilacak benim icim kurudu tek güzel bir söz duymadim sayfalardir bakin fragmanda bir yer var kadim elleri cebinde bahcede gülüyor bencde defneye dogru yürüyor o agac diktikleri günü hatirladi bence eskilerden konusalim ne olur ne güzel agaci eline vermisti ezo dertlerini ,üzüntülerini topragin altina gömmüs,umutlarini ,heyecanlarinida defneye vermisti onun büyümesiyle icindeki sevginin büyümesinide hep birden arzu etmistik ne güzeldi o günler umalimda eskisi gibi keyifli günler geri gelsin birde eger bu sayfalar sanatcilarimiz tarafindan okunuyorsa insaallah okunmaz bunca agir elestirilerden sonra valla sevkleride kalmaz umut verici olalim lüzfen sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye

sprıng
30-12-07, 01:17
kizlar gecenin bu vaktinde ne olur biraz iyi seylerden bahsedelim valla nerdeyse yeni sayfa acilacak benim icim kurudu tek güzel bir söz duymadim sayfalardir bakin fragmanda bir yer var kadim elleri cebinde bahcede gülüyor bencde defneye dogru yürüyor o agac diktikleri günü hatirladi bence

defneye yürürken mutludur çünkü biliyor ki ona surat yapmayacak ,
küsmeyecek ve devamlı sevecek . :img-icecr

kullar
30-12-07, 01:21
defneye yürürken mutludur çünkü biliyor ki ona surat yapmayacak ,
küsmeyecek ve devamlı sevecek . :img-icecr
´

Evet insanoglundan baska her varlik zaten sevgiye sevgiyle karsilik veriyor
kadim defneyi seviyor ezoyuda seviyor ama ezo kilic kalkan oynununda saniyor kendini bence o nedenle her daim .......... ay gece gece icim karardi.
bu dizi düzelecek insallah diye 40 defa söylesen düzelirmi ben yine ekrana yapisirmiyimmm:img-blush