Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Yazdığım sorulara cevap veren tüm arkadaşlara çookkk teşekkür ederim. Her ne kadar yeni bölüm olup olmadığından emin olamasakta yeni bölümle ilgili bu sorulara bende cevap vermek istiyorum...
1- Bölüm bittiği yerden başlarsa yemek nasıl geçecek? Ezo nun Mehmet ustadan tepki almasını evdekiler nasıl yorumlayacak? Kadim Ezo yu nasıl teselli edecek?
Bence bölüm bittiği yerden başlayacak. Ya ben çok merak ediyorum şu fısıldama olayı gerçekmi? O yüzden kaldığı yerden başlamasını ümit ediyorum. Herkes Ezo yu boşver nasılsa o tuhaf bi adam diye teselli edecekler. Kadim bence Ezo nun otelden ayrılmayı düşündüğünü anladığı için üzülecek ve Ezo ya laf sokacak...
2- Elçin anne çok kötü bir bakış atmıştı Ezo ya? Sizce bu bölümde düşüncelerini Ezo ile konuşacak mı?
Elçin anne niyetini Arzu gelince belli edecek bence. Yani bu bölümde bir konuşma olmayabilir aralarında. Strateji geliştirecek eski anne yeni kaynana Elçin hanım..
3- Ezo yu bu bölümde de otelde çalışırken mi göreceğiz yoksa Mehmet usta fikrini değiştirip Ezo yu çağıracak mı?
Tatlıcı bölümün başında çağırmayacak Ezo yu. Ezo yine otelde çalışmaya devam edecek ama bölüm sonuna doğru ceee yapabilir nemrut tatlıcımız...
4- Kadim Ezo ya hazırladığı sürpriz için Ezo yu nasıl davet edecek ve nerelere götürecek?
Ben Kız Kulesi ihtimaline katılmıyorum. Başka yere götürsün. İstanbul da daha romantik yer mi yok yani? Önce biraz tarihi yerleri mesela Sultanahmeti falan gezsinler. Sonrada akşam yemeğine Galata Kulesi ne götürsün. Yine kule oldu ama farklı bir kule. En azından her dizide görmüyoruz.
5- Ezo ile Kadim İstanbul gezmesinde nasıl bir diyalog içine girecekler?
Geçmişlerine dair yaşadıklarını birbirlerine açacak lar mı?
Önce biraz aşktan meşkten bahsetsinler sonrada biraz geçmişlerini açsınlar birbirlerine. Birbirlerini daha iyi tanımaları için geçmişlerinide bilmeleri lazım...
6- Arzu nun dönüşü nasıl olacak? Ezo yla tanıştıklarında ikisinin tepkisi ne yönde olacak?
Ezo ilk başta Arzu yu sevecek ama onun Kadim e yakın ilgisi ister istemez kıskandıracak Ezo yu. Ama ben diğer arkadaşlar gibi iyimser olamıyorum. Arzu Feray a pek benzemeyecek gibi geliyor bana. Diziye sokuluş amacını az çok anladık. O kadar istiyorum ki bu konuda ters köşe olmayı..
7- Ezo Arzu yu neden sevmeyecek? Kadim e samimi davrandığı için mi yoksa onunda Kadim e birşeyler hissettiğini düşündüğü için mi?
Ee okumuş, kültürlü, iyi bir mesleğe sahip ve bakımlı bir kız olacak. Ezo bu yüzden kıskanabilir. Birde Elçin annenin son zamanlarda Ezo ya karşı tutumu dolayısıyla, Ezo nun Arzu nunda Kadim le olan birlikteliğine sıcak bakmayacağını düşünüp sevmeme nedeni olabilir...
8- Ballı ağa ve Nur evlilik hazırlıklarına hemen başlayacaklar mı? Eğer bu bölümde başlarlarsa sizce düğün nasıl olacak?
Evlilik hazırlıklarına başlayabilirler ama düğün bu hafta olmaz gibi geliyor bana.
9- Bir ümit Dr.Emre miz tekrar diziye katılabilir mi? Jenerikte tekrar onun adını görebilir miyiz?
Çok istiyorum çok. Bu kadar kampanya yaptık inşallah elimiz böğrümüzde kalmayız.
10- Nedim süreyya ile işbirliğine devam edecek mi? Yoksa biraz akıllanmış olup adımlarını daha sağlam atacak mı? Geçen bölümde tam bir yüzleşme yaşayamayan Nedim ve Kadim bu bölümde daha net bir yüzleşme yaşayacak mı?
Nedim geçen hafta çok ümitlendirmişti beni ama sonra yine aynı Nedim oldu. Bakalım ne zaman akıllanacak. Keşke bizi şaşırtsada Süreyya yı kendi pisliğinde boğsa (nerde o günler)
11- Bölüm Arzu nun dönüşüyle mi bitecek yoksa başka bir bölüm sonu olur mu?
Yine çok heyecanlı bir yerde bırakacaklar bence. Belki Arzu döner ve Kadim e karşı olan samimiyetinden Ezo kıskançlığa girer. Sonrada Kadim e yüklenir. Aralarında tatlı bir didişme olur. Hep Kadim mi kıskançlıktan çıldıracak birazda Ezo yu görelim bakalım. Sonrada en heyecanlı yerde bitirirler...
KübraYasemin 09-12-07, 20:29 Bu hafta artIk herhalde Ezo Gelinin yeni Bölümü olmadIgI kesinlesdi demek.
Fragmani vermediklerin göre bugün ve bu saate kadar vardIr birseyler.
Bende Kadime ve Ezonun ne güzel 2 gün sonra izliyecegim sahnelerine hazIrlanIyordum.
Ah ah show yaktI bizi.
Keske bir haber verseydiller özet gelince filan bence yani. neyse.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2071
Nette güzel bir video buldum. Belki biraz özlemimizi giderir:img-wink: Fragman nöbeti bekleyenlere sabır diliyorum. Bende dahilim buna.:img-pilot
gökgöz ellerine sağlık.biraz geciktim anketini cevaplandırmaya ama sayfaları anca okudum. burası çok hereketliymiş bugün:img-wink:
1- Bölüm bittiği yerden başlarsa yemek nasıl geçecek? Ezo nun Mehmet ustadan tepki almasını evdekiler nasıl yorumlayacak? Kadim Ezo yu nasıl teselli edecek?
bölüm bittiği yerden başlar.baklavacının huysuz olduğunu biliyorlar zaten.üzülmemesini söyler hepsi.inşallah güzel bir şekilde teselli eder buna yorum yok:icon_whis
2- Elçin anne çok kötü bir bakış atmıştı Ezo ya? Sizce bu bölümde düşüncelerini Ezo ile konuşacak mı?
bu hafta hemen konuşacağını sanmam. taşların yerine oturmasını bekler.
3- Ezo yu bu bölümde de otelde çalışırken mi göreceğiz yoksa Mehmet usta fikrini değiştirip Ezo yu çağıracak mı?
otelde çalışırken göreceğiz. ama inşallah istanbul gezisiyle dolu bir sahne olur.
baklavacı amcada belki herkes gibi kayıplara karışır:img-pilot çokmu attım ne
4- Kadim Ezo ya hazırladığı sürpriz için Ezo yu nasıl davet edecek ve nerelere götürecek?
bence tatil gününe getirecektir. ama o kadar beklentim varki bu gezi için inşallah ters köşe olmam:icon_sorr
5- Ezo ile Kadim İstanbul gezmesinde nasıl bir diyalog içine girecekler? Geçmişlerine dair yaşadıklarını birbirlerine açacak lar mı?
geçmişten ve gelecekten konuşurlar. hiç doğru düzgün sohbet etmediler
6- Arzu nun dönüşü nasıl olacak? Ezo yla tanıştıklarında ikisinin tepkisi ne yönde olacak?
ezo herkese olduğu gibi çok sıcak yaklaşır. ama arzuya bu konuda güvenemiyorum.
7- Ezo Arzu yu neden sevmeyecek? Kadim e samimi davrandığı için mi yoksa onunda Kadim e birşeyler hissettiğini düşündüğü için mi?
kadim'e davranışlarından dolayıdır.
8- Ballı ağa ve Nur evlilik hazırlıklarına hemen başlayacaklar mı? Eğer bu bölümde başlarlarsa sizce düğün nasıl olacak?
bu hafta düğün olacağını sanmam ama ufak ufak hazırlıklar başlar.
9- Bir ümit Dr.Emre miz tekrar diziye katılabilir mi? Jenerikte tekrar onun adını görebilir miyiz?
inşallah...
10- Nedim süreyya ile işbirliğine devam edecek mi? Yoksa biraz akıllanmış olup adımlarını daha sağlam atacak mı? Geçen bölümde tam bir yüzleşme yaşayamayan Nedim ve Kadim bu bölümde daha net bir yüzleşme yaşayacak mı?
süreyya'ya yanındaymış gibi bir oyun oynayabilir. onu şüphelendirmemek için kadim'le bir araya gelmez heralde
11- Bölüm Arzu nun dönüşüyle mi bitecek yoksa başka bir bölüm sonu olur mu?
fragmanla özetle dizi pek tutmadığı için başka bir son olabilir.
Sevgili arkadaşlar buralar çok karışmış fragman gelmeyince. Bize küstüler falan demişsiniz. Herhalde şaka yapıyorsunuz. Yoksa bu evi soyulan adamla hakim hikayesine dönecek, adamcağız en sonunda demiş ya "hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey" diye.
Bence doğru dürüst bir bölüm olmayacaksa bir hafta gecikmeden bir şey çıkmaz. Olsaydı iyidi ama ben hiç ihtimal vermemiştim nasıl olacak demiştim, Kahire'ye gideceklerini duyunca. Zaten bu hafta çalışabilselerdi gelecek hafta yorgunluktan türlü çeşit hastalıkları olurdu. En ideali baştan fazlaca yedek çekim yapmış olmalarıydı ama bilemediğimiz nedenlerden bir paldır küldür gidişat var. Kübra-Nehir'in dediği gibi neyse...
sessizperi 09-12-07, 20:52 http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2071
Nette güzel bir video buldum. Belki biraz özlemimizi giderir:img-wink: Fragman nöbeti bekleyenlere sabır diliyorum. Bende dahilim buna.:img-pilot
İzledim. Hazırlayanın ellerine sağlık.
Ama bu beni kesmedi ki, çook kısa... :img-in_lo
Diziyi daha çok bekler oldum. Gel de bekle 9 koca gün... :img-fie:
yok yok öle bir şey olmayacak Salı yayınlayacaklar yayınlayacaklar inanıyorum buna :butch:
unutulmayan 09-12-07, 21:18 Ezo Gelin
Kimden:Show Tv Kurumsal İletişim (kurumsaliletisim@showtv.com.tr)
Gönderme tarihi:09 Aralık 2007 Pazar 20:25:10Kime: xxxxxxxx@msn.com
Ezo Gelin dizisi 11/12/2007 tarihinde saat 22:00'de tekrar bölümüyle yayınlanacaktır.
Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.
Biraz önce showtv den aldığım meil..
:(:(:(:(:(
gorunen o kı dızı bu hafta yattı arkadaslar cok uzuldum 9 gun nasıl gececek bılmıyorum cok demorılıze oldum sızı takıp edecegım ama bırsure yazamayacagım anayacagınız * baga zaman lazım*:sad53::sad53::sad53:
Ezo Gelin
Ezo Gelin dizisi 11/12/2007 tarihinde saat 22:00'de tekrar bölümüyle yayınlanacaktır.
Artık tescillendi yani dizimizin bu hafta olmayacağı. Verdiğin bilgiler için sağol Unutulmayan Arkadaşım.Moralim o kadar bozuldu ki benimde içimden hiçbişey yazmak gelmiyor. Hadi bugünü saymayalım ama 8 gün nasıl geçer bilemiyorum. Ümit ettim ama yetmedi...
keske bu hafta yerine gecen hafta tekrar yayınlasalarmış da 43.e biraz özen gosterselermiş, neyse arkadaslar olur boyle selyler sıkmayın canınızı ben acıkcası pek o kadar da uzulmedim.. biz birbirimize yeteriz,
arkadaşlar tekrardan sonra fragmanı verirler ama merak etmeyin keşke yeni bölüm olsaydı şimdi nasıl geççek 8 gün
Ezo Gelin
bilgi verdiğin için teşekkürler.
bu hafta olmaması çok kötü oldu bir hafta nasıl geçecek :icon_whis
özet niye geldi anlamadım son anda değişiklik yaptılar herhalde
bari salı günü sesli fragman gelsede onunla avunsak:img-cray::img-cray:
Bende size haberi vermeye gelmiştim ama hepiniz öğrenmişsiniz. Bu hafta yeni bölüm yok. Fragmanda büyük ihtimal tekrarda çıkacak. Böylesi daha iyi olmasa yapmazlardı. Beklemek zor biliyorum ama size söz bende bekleyeceğim ve sizlerle izleyeceğim.
Edit: Son anda verilmiş bir karar.
bir var bir yok derken artık olmadığı kesinleşti yani :icon_sorr
benim de son ana kadar ümidim vardı hatta hazal fragmanı ben izledim diyince epey sevinmiştim ama olsun ya gerçekten güzel bir bölüm izleyeceksek bekleriz tabi
artık yeni yeni anketler yeni araştırma konuları bulmamız lazım.şöyle güle oynaya 8 gün geçirelim yoksa zaman geçmez.bu forumda bu kadar yaratıcı insanlar varken sırtımız yere gelmez:img-yes:
Bende size haberi vermeye gelmiştim ama hepiniz öğrenmişsiniz. Bu hafta yeni bölüm yok. Fragmanda büyük ihtimal tekrarda çıkacak. Böylesi daha iyi olmasa yapmazlardı. Beklemek zor biliyorum ama size söz bende bekleyeceğim ve sizlerle izleyeceğim.
Ama bende biçok arkadaş gibi merak ediyorum niye özeti gönderdiler. Bizi heyecanlandırdılar. Madem yetişmeyecekti özette göndermeselerdi. Bizim virüse yakalandığımızı ve zaman uzadıkçada hastalığın dahada kötü bir duruma geleceğini hiçmi düşünmezler...
Neyse ya siz bana bakmayın. Üzüntüden saçmalamaya başladım... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
fazla dizi gecmisim yok ama gökgöze katiliyorum madem bu hafta dizi yok o zaman hangi akla hizmet özeti yayinladilar özet geldigine göre benim umudum var arkadaslar simdi saat gec oldu ama yarin bende ariyacam kanali bakalim bana ne diyecekler
son anda verilmiş karar dediğine göre bölüm hazır o zaman.? ben de bölüm hazırken neden vazgeçtiklerini merak ediyorum ya da ilk önce şunu sorayım bölüm mü yetişmedi çekilenleri mi beğenmediler son anda vazgeçtiler?
son anda verilmiş karar dediğine göre bölüm hazır o zaman.? ben de bölüm hazırken neden vazgeçtiklerini merak ediyorum ya da ilk önce şunu sorayım bölüm mü yetişmedi çekilenleri mi beğenmediler son anda vazgeçtiler?
Hazal daha önce yazmıştı yedekleme yapmak için zaman kazanıyorlarmış.
Bende üzüldüm bu hafta olmamasına ama yine polyannalık yapmak istiyorum. Oyuncuların performansı açısından ertelemeleri iyi olmuş. Ellerinde yedek bölümlerin olması çok önemli. Ani birşeyler çıkar hiç belli olmaz. Ne yapalım bir hafta sabredeceğiz. Zaten önümüzdeki hafta çok yoğun olacaktım. Benim açımdan iyi oldu. Sabretmek ne kadar zor olsa da:icon_sorr
aslında olmadığına sevinmedim dersem yalan olur neden mi
şimdi bu fragman yarın veyahut bugün verilseydi çok geç olurdu
buradan birilerine sesleniyorum hazır elinize bu fırsat geçmiş şöyle kaymaklısından bi fragman hazırlayın ve en önemlisi fragmanı çok çok önceden verin böylelikle belki merak edip diziyi izleyen ve belki de izledikten sonra tutkunu olan bi çok kişi sayesinde bu dizi yükselir ve yükseldise dikkatleri üzerine toplar hadi hayırlısı
ya arkadaşlar arzu arzu diyoruz bu arzunun fotoğrafını birisi bulup bi sunum yapsa bize ...
Hazal daha önce yazmıştı yedekleme yapmak için zaman kazanıyorlarmış.
sağol gözümden kaçmış herhalde hatırlamıyorum
neden son anda karar değiştirdiklerini merak ettim özet gelmiş fragman da hazırlamışlar.neyse ya
o değil şu arzuyu bir görseydik.tam assolist bir türü gelemedi.yine bir hafta daha beklicez.keşke kimin oynadığın bilseydik yüzünden iyidir kötüdür diye tahmin yürütürdük.daha önce söylenilen kız mı acaba?
Sevgili s-z-e-l haber verdiğin için teşekkürler...
Profesyonelce bir iş yapmak için biraz daha ön görülü düşünülmelilerdi bence mesela özeti de yayınlamayabilirlerdi...
Neyse umarım 44. bölüme gereken özen gösterilir ve keyifli güzel bir bölüm izleriz...
Madem bir hafta beklemek zorundayız bizde bunu en eğlenceli şekilde değerlendirelim...
Umarım beğenirsiniz...
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2075
ladyDarbanvile 09-12-07, 22:46 43. bölüm tekrarı yerine bari şöyle sinema tadında özel bir bölüm koysalardı...
bütün gün yoktum ve yeni sizlerin yanına gelebildim, kafamda da hep fragman yayınlanmıştır, bimkolik arkadaşım herhalde yüklemiştir ( ona güvenim tam ya sevgili arkadaşım) , yakalayamamış olsa da fragmanı seyredenler arkadaşlar anlatmıştır diye kafamda konuşup durdum. Hemen videolar bölümüne girdim, 1. sayfa yok, ezo-kadim videosu var ama fragman yok.
belki 2.sayfaya kaymıştır.orda da yok. 3.sayfa orda da yok. nasıl yani oldum, herhalde bimkolik çekemedi diye düşündüm, koğuşa girdim ve dan diye bu hafta tekrar varmış cümlesini okudum , :img-fear2 insana birden söylenir mi bu arkadaşlar ya alıştıra alıştıra anlatılır.:bırr:bırr Düşünün halimi bütün günün mesajlarının başına döndüm ve hepsini okudum,:img-book: kah tüh dedim, kah (hazal da olduğu gibi) umutlandım . Sonuç belli.:img-sorry
Şu yönü var olayın, gene kızma modunda olacağım ama öyleyse niye yeni ölüm özeti gönderdin özetçibaşı, :fighting2 madem yayınlanmayacaktı bu hafta. hazal'ın dediği gibi fragman hazırlanmış ama son anda karar değiştirilmiş. Bu da muamma. :img-huh:Nedir bu kararı aldıran. Maç desek geçen haftalarda da maç oldu tekrar yayınanmadı. Bölüm yarım kaldı desek fragman hazırlanmış. bilmiyorum hiçbirşey bilmiyorum.:img-bored:img-bored
ayrıca ben ve koğuş arkadaşlarımın hali nice olacaktır. yayın saatine yakın olan günler en gergin günler olurken, malum hastalığın son evreleri oluyor, şimdi 8 gün nasıl beklenir. Ne yapılır, 4 lü gruplar halinde pişti mi oynasak.:icon_sorr
belki bu zamanı beklediğimize değecek ve herkesin bayıldığı ve tatmin olduğu bir bölüm seyredeğiz. Bu hafta demekki bol bol eski bölümler seyredilip nefisler köreltilmeye çalışılacak.:sad53
Madem bir hafta beklemek zorundayız bizde bunu en eğlenceli şekilde değerlendirelim...
Umarım beğenirsiniz...
Böyle güzel cevherler ortaya çıkacaksa bu haftalık tekrar izlemeye değer. Gerçekten çok güzel olmuş:img-polic
Yanarım yanarım da Arzu kızı göremediğimize yanarım. Hazal bari resmini falan ekleseydi. Arzudan bol yorum çıkar:)
pelin-ce beni vurdun kalbimden , ah yeni türkü nasıl güzeldir, hele yağmurun elleri şarkısı nasıl bir şarkıdır, çok da uygun düşmüş, işin ilginç yanı bu şarkının çevirisi senaristimiz Barış Pirhasan'a aittir. Çok da başarılıdır.
İşte ya bu şarkı sözleri gibi bir senaryo çıkabilmeli ortaya .
bu hafta bol bol eski bölümler seyredilecek fırsattan istifade orası belli, seyrettikçe yeniden en sevdiğimiz sahneleri tekrar burda konuşabiliriz belki oyalanmaış oluruz yoksa vakit geçmeyecek arakadaşlar bugün daha pazar .
yüzyıl geçecek gibi geliyor daha şimdiden bana.
:img-cray::img-cray::img-cray:
EDİT durumundayım pelin-ce ,:img-help: bu şarkıyı ne kadar zamandır dinlemediğimi ve nasıl özlediğimi anladım ve ve tekrarlıyorum ve yetmiyor bold yazıyorum bu şarkı sözleri gibi bir senaryo çıkabilmeli ortaya .
:img-help::img-help::img-help:
Umarım beğenirsiniz...
çok güzeldi pelin-ce senin sayende haftaya güzel bir başlagıç oldu :img-wink: biliyorsun bu hafta geçmez devamı gelirse çok sevinirim:happy0064
şimdi bir hafta daha arzuyu kim oynuyor:img-pilot
kadim ezo'nun kulağına ne dedi acaba diye bekleyip durucam, tabii meraktan sağlam kalırsam:icon_whis
43. bölüm tekrarı yerine bari şöyle sinema tadında özel bir bölüm koysalardı...
cok hemde cok dogru soyluyorsun.. sanki cok guzelmiş gibi-43ü tekrarlıyorlar-
37. tekrarı yapılabilir, yada soyle en guzel sahnelerden bir demet ne guzel olurdu
bütün gün yoktum ve yeni sizlerin yanına gelebildim, kafamda da hep fragman yayınlanmıştır, bimkolik arkadaşım herhalde yüklemiştir ( ona güvenim tam ya sevgili arkadaşım) , yakalayamamış olsa da
Sorma bende Cuma akşamından beri show tv kaydedip kaydedip siliyordum, bilgisayarımın canına okundu. Tekrar haberine bende üzüldüm zira önümüzdeki hafta belki yokum, kaydedemiyebilirim. tekrarı keşke bayram haftasına koysalarmış.
Bu kadar eleştiriden sonra ara verelim de 44. bölüm kötü bile olsa özlemiş olsunlarda fazla eleştirmesinler dediler herhalde..
geçmiş olsun ne diyeyim. Senin bilgisayarın kafası da sıyrıldı desene.
valla bimkolikciğim ben yorumumu gelecek bölümlerle ilgili dileklerimi yağmurun elleri şarkısı eşliğinde Kadim-Ezo sahnelerini seyretttikten sonra aşka gelip yazdım. Her daim geçerlidir.
geçmiş geleceğin teminatıdır derler öyle umut ediyorum ve bekliyorum.
Ezo-Kadim İstanbul gezmelerini ve Arzu'yu haftaya göreceğiz artık.
ahhh ahhh Show Tv izleyici temcilcisi bayanla telde konuştuğum halde yinede içimde umut vardı:icon_sorr ama umudum uçup gitti yok oldu :img-cray::img-cray::img-cray:napalım olmuşla ölmüşe çare yoktur deyip,kendimizi avutucaz..
bir hafta bekleyip,yeni bölümün özetini verip bizi heyecanlandıranlar..son anda bize son dakka golü atıp yeni bölüm yok diyenler, eski bölümle bizi avutmaya çalışanlar sözüm size.. bir hafta daha(artık beklerken meraktan çatlamazsak) yeni bölümü bekledikten sonra bizi hayal kırıklığına uğratırsanız...............işte o zaman sözün bittiği yer olur..bu kadar bekleyeceğiz ve dizi yine saçmalıklarla dolu olursa nasıl bir ruh haline bürüneceğimizi varın siz hayal edin..inşallah beklediğimize değer ve umarım çooook güzel bir bölüm izleme keyfini yaşatırsınız bize ..sizi ancak bu şekilde affedebiliriz..
43. Tekrarını vermek nasıl bir anlayış anlamadım ben. Üstelik o kadar beğenilmemesine rağmen. Neden vazgeçtiler yayınlamaktan bilmiyoruz, ama eğer maç yüzündense şöyle güzel bir kolaj bölüm yapsalardı. En azından daha önce seyretmeyenlerden seyirci kazanma şansı olurdu. Bu bölüm hakkında bu kadar olumsuz mesaj varken (buranın takip edildiğini söylemişti s-e-z-e-l ), bir de üstüne bu bölümü tekrar yayınlamak.
Ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamadım. Öbür haftada bayram var, zaten çok az kişi tv karşısında olur. Tabi bunu bahane edip yayınlanmaya da bilirler. Ocak ayında reklam verenlerin bütçesi belli olmadığı için de, ocak da tekrar bölüm veriyor kanallar. Daha önce seyrettiğim dizi bir karesinde 1 ay yayınlanmamıştı. :( bu kanalları anlamak mümkün değil. Hem 'ÇOK' izlenmek için yapmadıkları kalmıyor. Hem de kendi kuyularını kazıyorlar.
Çok kızgınım çok, ne zaman seyirciye saygı duymayı öğrenecekler merak ediyorum. Kafalarına göre yayınlayıp yayınlamıyorlar, yayından kaldırıyorlar. Her seferinde bir daha dizi izlemem diyorum. Gel gör ki, bir oyuncunun peşine takılıp ne yapmış bakayım diyorum, ilk bölüm özenli, sonrası facia oluyor.
Gelecek bölüm tahmini: Burada ki özet yorumlarını okuduktan sonra, aklı başına gelen senarist (ler); Arzu'yu iyi biri yapmaya kararverdiler. Ezo-Kadim İstanbul turistik turunun da, repliklerine mana katmak istediler. O yüzden bu bölümü yayınlamaktan vazgeçtiler. Bize yepyeni ve manalı bir bölüm izletnek için, kolları sıvadılar. Yeniden bölümü çekiyorlar. (Kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden, değersiz seyirci umudu.)
EDIT - Pelin-ce klip için teşekkürler, en sevdiğim şarkılardan biri.
küçücük bir bakışın
çözer beni kolayca
küçücük bir bakışın
çözer beni kolayca
kenetlenmiş parmaklar gibi
sımsıkı kapanmış olsam
yaprak yaprak açtırırsın
ilk yaz nasıl açtırırsa
yaprak yaprak açtırırsın
ilk yaz nasıl açtırırsa
ilk gülünü gizem dolu
hünerli bir dokunuşla...
hiçkimsenin yağmurun bile
böyle küçük elleri yoktur
hiçkimsenin yağmurun bile
böyle küçük elleri yoktur
bütün güllerden derin
bir sesi var gözlerinin
başedilmez o gergin kırılganlığınla senin
her solukta sonsuzluk ve ölüm...
Şimdi 34. bölümü izledim de çok kötü oldum. Eski elçin anneyi gördüm. Ne güzel gülümsemiş, tatlı tatlı izlemiş bizimkileri. İyi ki varsınız çocuklar demiş. İkisinin ellerini birleştirmiş. Ne oldu da değişti bu kadar elçin annemiz. Aynı evde oturunca daha çok yakınlaşacaklarına neden uzaklaştılar? Elçin anne aşık olduklarını anladı ki gülümsedi. Bir mafya olayı mı kızı gibi sevdiği ezoyu silmeye yetti. Anlayamıyorum. İzleyince daha kötü oldum:not_i:
Ezo'nun ferayı kadim'in de emreyi kıskandığı kısımı da izledim. Ne kadar tatlılarmış:img-in_lo
Ezo: Benim adım ezo
Kadim: Biliyorum:img-in_lo
Profesyonelce bir iş yapmak için biraz daha ön görülü düşünülmelilerdi bence mesela özeti de yayınlamayabilirlerdi...
Neyse umarım 44. bölüme gereken özen gösterilir ve keyifli güzel bir bölüm izleriz...
Umarım beğenirsiniz...
ellerine emeğine yüreğine sağlık..
çooooooooook güzel olmuuuuuuuuş :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Umarım beğenirsiniz...
Ellerine ve yüreğine sağlık.:happy0064
Şarkı zaten tek kelimeyle muhteşem.Sahnelerde çok özel.Yanlız birşey farkettim ve hayrete düştüm.Konuşmalarda ki repliklerin hepsini hatırlayınca.Sadece ben mi böyle oldum.Sizlerde de aynı durum söz konusu mu?Yoksa benim sonum çok mu kötü?
İnşallah dizimizin yeni bölümü beklediğimize değerde çooook güzel bir bölüm izleriz.Ezo-Kadim lütfen duy sesimizi...
Hepimize sabırla geçecek bir hafta dileklerimle,
Sevgiyle ve hoşçakalın...
Umarım beğenirsiniz...
Sevgili Pelin,
Ne kadar etkileyici bir video klip:img-ok::img-music İzlerken ve beraberinde yağmurun elleri'ni dinlerken çok duygulandım. Bu kadar duygusal ağırlığı yüklü bir dizi montajdan mı müzikten mi nasıl o seyrettiğimiz hale geliyor bilemiyorum.
Ne kadar sevmişiz hepimiz bu dizide Ezo, kadim, Ballı ağa, Nur, Dr.Emre, Kutsal usta, bir zamanlar Elçin Anne'yi diye düşündüm. Ben bu karakterlere ne kadar inanmışım, ne kadar iyi şeyler olacak diye umut etmişim. Bunu başaran bir dizi nasıl bizden aynı zamanda öyle eleştiriler alıyor?
Nuri Bilge Ceylan bir söyleşisinde oyunculukta tiyatrocuların yaptığı gibi fazla abartılı duygu kullanımını bir de müzik kullanımını sevmediğini söylemişti. Çünkü seyirciyi edilgen yapıyormuş. Bu klibi izledikten sonra ben aynı sahnelerin değişik montajlanmasının ve eşlik eden müziğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Nuri Usta'yı anlıyorum ama böyle de çok güzel oluyormuş:img-clapp. Ben daha özenli bölümler izleyeceksem bir hafta da iki hafta da beklemeye razıyım.:img-yes:
papatya363 10-12-07, 06:53 sabahın köründe nete girmişim bi umut belki fragman yayınlanmıştır diye ama bütün yorumları okudum tekrar bölüm varmış o değil tv başında geçirdiğim saatlere yanıyorum bari özet gelmeseydi bilirdikki bölüm yok beklemezdik o kadar
kolaj bölüm olmasına sonuna kadar katılıyorum ne kadar tembel bi kanal bu show, hiç aklınıza gelmiyomu kolaj bölüm hazırlasak daha çok izlenir ne biliyim izleyemeyenler varsa izlemeye başlıyabilir ama napıyolar kim hazırlıcak şimdi o kolaj bölümü hazır elimizde bölüm var tekrarlarız olur biter nasıl bi yayıncılık anlayışı bu
pek bi sinirlendim neyse sabah gerginliği var üstümde birazdan geçer birazda kadim ezo sahnesi izlerim(tabi eski bölümleri kasdediyorum) pamuk gibi olurum
edit:siteyi bir kişi görüntülüyor oda ben
ozzlem_zenan 10-12-07, 07:36 olamaz yaa inanmıyorum, bende şimdi girdim fragman çıkmıştır diye umut ettim. ama yokmuş yeni bölüm :icon_sorr bence nurgül yeşilçay yurtdışındaydı ya o yüzden ertelenmiş olabilir, yada dediğiniz gibi senaryoda değişikliğe karar verdiler :icon_sorr. oof ya olamaz böle bişi, show tv yi şiddetle kınıyorum :img-beee:
heyyyyyy güzel koğuşum bu ne sesizlik tamam biraz muralımız bozuldu ama hemen pes etmek yok baştan sağma bir bölüm yayınlasalar daha mı iyi olucaktı:not_i:
artık sabredicez bir hafta inşallah çok güzel bir bölüm olur hadi bizde gelecek bölüm üzerine tahmınler yapalım özet den başlayıp kadimle ezo nun gezmesine kadar her tahmıni yazalım hadi uyanın yav:happy0064:happy0064
madem kimse yok bende kendim takılırım:img-beee:
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur.
şimdi biraz daha inceleme yapalım çok kararlıyım bu gün siz gelene kadar mesaj yazıcam bıktırıcam sizi:hıh
kadim ezo yu nereye götürecek
bence ezo yu tarıhi bir yere götürür dieye düşünüyorum bence yere batan sarnıcı olabılır
arlarında ne gibi bir konuşma geçer
bi düşünim geliyorum kardeşim ben ne bilim ne konuşucaklar allah allah
hadi kizma bir tahmın yapayım:img-blush
ezo:kadim bey beni getire getire mağrayamı getirdinz
kadim:ezo burası istanbulun en ünlü ve tarıhı yeridir beyenmedin mi
ezo:yok beyendim burdan çok güzel ahır olur
kadim :ezo nediyorsun başkası olsa bayılırdı buraya
ezo:e napim ben anlamım böyle yerlerden sen bırak burayı da beni sahilde bir balıçıya götür
kadim:ne yanı burayı bırakıp sahile balık yemeyemi gideceğiz saçmalama
ezo.bende seni anlamım ha maraya bayilın balıkçıyı beyenmin
kadim:anlasıldı senin zevklerinle benimki çok farklı madem öyle istıyorsun öyle olsun
ezo:he söyle bak nasıl bayılıcan balık yeyince bur insanın içi darali:img-hyste
varan iki işgenceye devam:img-haha:
Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar.
bakın anlar dıyor yanı kadim onu fark ediyor bu durum da bizim şovalye durmaz sorar hesabını:good:
kadim.ezo takıp edilıyoruz
ezo:eyvah elçin annem olmasın sakın
kadim:şaçmalama canım ne alaksı var onunla
ezo:sizi bana kaptırdı ya ondan diyim kesin beni ortadan kaldırmak isti
kadim:sende ama abartın ezo elçin annem öyle şey yapmaz bu beni tehdit eden kişi olambılır
ezo:he öylemi e o zaman siz beni burda bir yerde bırakında yola tek devam edin
kadim:anlamadım beni yalnız mı bırakacanksın adam beni öldürebilir
ezo:çok ayıp kadim bey sizi benmi korucam
kaim.canın bu kadar kıymetli olduğunu bilmıyordum
ezo:ha kıymatlıdır ama sizden deyil
kadim.e o zaman ne diye kaçıyorsun
ezo:ne kaçması ben sert erkeklerden hoşlanım o yüzden siz cesaretlenin diye yapım ben olmazsam siz daha rehat davranısınız
kadim:ne yanı inip adamla kavga etmemi mi istiyorsun
ezo:eh artık kavgamı edersiniz yoksa duvellomu yaparsınız yoksa kankamı olursunuz artık size kalmış hadıkal salıcakla bir gezemedik ağız tadıyla:img-hyste
varan 4 siz susdukca ben konuşucam:img-banne
Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır.
bakın şimdiden söylim ben masumum bu cümle her yere çekilir:img-hyste
acep ballı ne düşünür seyidi yok etmek için eh yeminli öldüremez
ballı:demek seni tehdit edi yiğenim
kadim.evet ağam ne yapıcaz
ballı:sen merak etme yiğenim ben bilim
kadim.banada söyleseniz ağam
ballı:olmaz iki kişinin bildiği sır deyildır yiğenim
kadim:peki kesin kurtulacaz deyilmi
ballı:he yiğenim kesin senin için rahat olsun
kadim:sağol ağam allah senden razı olsun
ballı:sen sağol yiğenim deget hadi
ballı:seynel gel bakem buraya
zeynel:buyur ağam emrin nedir
ballı:seyd yılanını ortadan kaldırmanın vaktı gelmiştır simdi benim iki şeçeneyim var biri bu işi canpolat ve admlarına bırakmamk onlar temizlesin allah için çocuklar iyi temizlik yapiler :good: ikinciside bizim sonradan olma ana meryeme temizletmek sen nedin zeynel hangisi iyi yapar
zeynel:ağam ben meryemin üzerine temizlikçi tanımam polat da kim oli en iyi o temizler
ballı:de get söyle meryeme temizlesin seyidi aman dikat etsin mundar etmesin adamı :img-hyste
Günaydın rozi'm, bir baktım tek başına kalmış bu kızcağız; gönlüm razı olmadı yalnız takılmana hemen bir mesaj şeettirivereyim dedim. Valla sen de olmasan halimiz harap:icon_sorr.
Yalnız bence Kadim Ezo'yu şöyle boğaz kenarında bir yerlere götürür. Ama geçen seferki gibi sosyetik değil salaş takılırlar sanki:img-wink:.
Bıcır bıcır yazmışsın, çok hoşuma gitti:img-yes:.
bak hayla kimse yok valla elimde kalıcaksınız haberiniz varan 5:img-cray:
Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz
heh şimdi gelelim son kısma neden kıskanı acep bir inceleyelim bakem
arzu:kadim seni ne çok özlemişim gel biraz hasret giderelim seninle
kadim:sağol arzu bende seni özledim
ezo.kadim bu kız sana niye böyle sarılıyor
kadim.sevgiden ezo sevgiden
ezo.kadim bu kız sana niye böyle ayran budalası gibm bakıyo
kadim:sevgiden ezo
ezo:kadim bu kız neden elini tuti
kadim:sevgiden ezoo
ezo:kadim bu kız seni niye durmadan öpüyor
kadim:sevgiden dedimya ezo
ardan bir gün geçer ve kadimle arzu nikah masasındadır
ezo.kadim sen bu kızla neden evlenin
kadim:sevgiden ezo sevgiden
ezo kadimin yine aynı cevabı vermesine dayanamaz ve arzu kızı hakka kauşturur
kadim:ezo neden yaptın
ezo:sevgiden kadim sevgiden:img-hyste:img-hyste
Günaydın rozi'm, bir baktım tek başına kalmış bu kızcağız; gönlüm razı olmadı yalnız takılmana hemen bir mesaj şeettirivereyim dedim. Valla sen de olmasan halimiz harap:icon_sorr.
Yalnız bence Kadim Ezo'yu şöyle boğaz kenarında bir yerlere götürür. Ama geçen seferki gibi sosyetik değil salaş takılırlar sanki:img-wink:.
Bıcır bıcır yazmışsın, çok hoşuma gitti:img-yes:.
sağol canım bu yazınla kara lısteden çıktın ama diyerleri için aynı şeyi söyleyemiyceğim:icon_sorr
s-z-e-l arkadaşım barı fragman hakında bir ip ucu verseydi belki yorum yapardık ve sayfalar boş kalmazdı:sad53:
ayyy canım benim boynun bükükmü kaldı rozicim:love01:kıyamam birazdan acıların çocuğu moduna geçeceksin he :img-pilot
yazıların yüzümü güldürdü canım..sabah kahvesi gibi geldin :) varan 5 e bayıldım..
forum ahalisi:rozi kızı niye boğdun?
XCrabX:sevgiden forum ahalisi sevgiden :) :icon_whis
ellerine sağlık cnm..
Günaydın rozi,
Foruma girdiğimde kimseyi bulamayacağımı düşünmüştüm.Ama seni ve yazdıklarını görünce çok hoşuma gitti.Ben sizler kadar yaratıcı değilim.Onun için güzel ve hoş şeyler yazamayacağım.
Sadece düşüncemi belirteyim.Kadimle- ezo gizemzem arkadaşım gibi; bana görede pahalı yerleri değil hava soğuk olsada deniz kenarı veya salaş bir yeri tercih ederler gibi geliyor.Bir de Arzu kızın diziye bir güzellik ve heyecan getireceğini düşünüyorum.:icon_whisBunca zamandır çıkamadığına göre olumlu olur diye hissediyorum.
Sizleri takipteyip.Özellikle yazacaklarını heyecanla bekliyorum.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Bu tekrar bölüm şeysini reytingler açısından da bir değerlendirmek lazım... İyi mi oldu, kötü mü oldu? Hemen düşünelim... Hmmm...
Aslında ilk etapta benim aklıma Sessiz Fırtına'nın izleneceği ve belki de onu beğenen bir kısım Ezo Gelin izleyicisinin kaptırılacağı fikri gelmişti ama şöyle bir şey öğrendim sonra; atv'de şu eşzamanlı, Turkish 24 tadında bir dizi başlayacak yarın 22.00'da. O yüzden reytingler paylaşılacak kanaatindeyim. E, bir de tabi maç var. Ezo Gelin bu hafta yayınlanmayarak iyi bir şeye sebebiyet veriyor olabilir. Düşünsenize bayram haftasında yayınlanmayacak/çekilmeycek dizilerin çoğunluğu ama bizimkiler +1 bölümle o haftaya gireceklerinden çok daha iyi olacak dizinin akıbeti ve daha fazla izleyiciye ulaşması bakımından. :img-yes:
Bunun dışında içeriksel olarak da; mesela bu haftaki bölüm çok öyle "haftayı beklemem lazım dayanamayacağım" dedirten bir bölüm değildi. Heyecanlı bir noktada değil duygusal bir noktada kesildi. Bence illa bir hafta yoksunluk çekeceksek böyle bir bölümün sonrasına denk gelmesi iyi oldu koğuştakilerin ruh sağlığı açısından :). Hoş; koğuş diyoruz zaten ya, hangi ruh sağlığı; orası tartışılır tabi :)
Bu tekrar bölüm şeysini reytingler açısından da bir değerlendirmek lazım... İyi mi oldu, kötü mü oldu? Hemen düşünelim... Hmmm...
Aslında ilk etapta benim aklıma Sessiz Fırtına'nın izleneceği ve belki de onu beğenen bir kısım Ezo Gelin izleyicisinin kaptırılacağı fikri gelmişti ama şöyle bir şey öğrendim sonra; atv'de şu eşzamanlı, Turkish 24 tadında bir dizi başlayacak yarın 22.00'da. O yüzden reytingler paylaşılacak kanaatindeyim. E, bir de tabi maç var. Ezo Gelin bu hafta yayınlanmayarak iyi bir şeye sebebiyet veriyor olabilir. Düşünsenize bayram haftasında yayınlanmayacak/çekilmeycek dizilerin çoğunluğu ama bizimkiler +1 bölümle o haftaya gireceklerinden çok daha iyi olacak dizinin akıbeti ve daha fazla izleyiciye ulaşması bakımından. :img-yes:
Bunun dışında içeriksel olarak da; mesela bu haftaki bölüm çok öyle "haftayı beklemem lazım dayanamayacağım" dedirten bir bölüm değildi. Heyecanlı bir noktada değil duygusal bir noktada kesildi. Bence illa bir hafta yoksunluk çekeceksek böyle bir bölümün sonrasına denk gelmesi iyi oldu koğuştakilerin ruh sağlığı açısından :). Hoş; koğuş diyoruz zaten ya, hangi ruh sağlığı; orası tartışılır tabi :)
ayy gizemsem canımcım olurmu ben meraktan çatlıyorum :img-pilot mesela Arzu kızdan acayip tırsıyorum:img-fie: ben en başından beri Arzu karakteri hakkında böyle düşündüm..Ezo-Kadim ikilinin ilişkilerini etkileyecek dedim :icon_sorr şimdi bu bölümde Arzu hanımcık geliyor ve hemde özette Kadim'e yakın bir ilgisinden dolayı Ezo ondan hoşlanmayacakmış..gelde çatım çatım çatlama,bak şiştim yine :butch:birde Ezo-Kadim ikilisini romantik bir gün bekliyor :img-in_lo bunuda çok merak ediyorum..
neyse napalım vardır bunda da ir hayır deyip avutuyorum kendimi
Rozi'cim, varan 5 gerçekten çok güzeldi. Hayal gücüne sağlık.
Bu hafta yeni bölüm yokmuş galiba. Kendi adıma bir şey itiraf edeyim o zaman. (linç edilme pahasına yazıyorum:)) Cuma günü özet zamanında gelmeyince bu ihtimali düşünmüştüm herkes gibi. Geçte olsa gelince de vazgeçtiler herhalde demiş ve geçen haftaki hayal kırıklığının had safhada olmasından da olsa gerek bu hafta keşke olmasaydı dedim. İzleyeceğimi düşünmüyordum çünkü :icon_sorr
Belki bu bir hafta hem onlara, hem bize iyi gelir. Özellikle onlara iyi gelmesini umuyorum.
roziiii nerdesin yaw..bizleri ortaya çıkarttın sen kayboldun şimdide..aramaya çıkalım mı?:img-polic
Ceva katılıyorum sana, inşallah bu zaman zarfında kendilerini toparlayıp,hem kendilerine,hem oyuncularına, hem biz izleyiciye gereken saygıyı gösterirler diye umut ediyorum..
ayy gizemsem canımcım olurmu ben meraktan çatlıyorum :img-pilot mesela Arzu kızdan acayip tırsıyorum:img-fie: ben en başından beri Arzu karakteri hakkında böyle düşündüm..Ezo-Kadim ikilinin ilişkilerini etkileyecek dedim :icon_sorr şimdi bu bölümde Arzu hanımcık geliyor ve hemde özette Kadim'e yakın bir ilgisinden dolayı Ezo ondan hoşlanmayacakmış..gelde çatım çatım çatlama,bak şiştim yine :butch:birde Ezo-Kadim ikilisini romantik bir gün bekliyor :img-in_lo bunuda çok merak ediyorum..
neyse napalım vardır bunda da ir hayır deyip avutuyorum kendimi
Peki o zaman şöyle düşünelim; diyelim ki başka ütopik bir evrende:icon_whis bir bölüm sonunda Ezo'yla Kadim birbirlerine yaklaştılar, yaklaştılar az sonra öpüşecekler ve maydonoz olma potansiyeli yok kimsenin; ya bu bölümden sonraki bölümü bir hafta gecikmeyle yayınlasalardı:img-fie:. Mesela 41. bölümden sonra 42. bölümü yayınlamayıp bir dahaki haftaya da 41'i yayınladıklarını düşün:img-fie:. Beterin beteri vardır. Ben her şekilde bu haftaya denk gelmesini sevdim bu işin.
Arzu diyorsun? Hmmm... Kadim, Arzu'ya bakmaz da Ezo komplekse girip (kendini aşağı görüyor ya, hey Allah'ım) kıskanıp duracak ve Kadim de kuvvetle muhtemel zevkten dört köşe olacak :img-yes:, en azından önümüzdeki bölüm bence sadece bunlara gebe. Arzu'nun hislerini bile tam anlayacağımızdan şüpheliyim.
Romantik gün? Aman onu kim merak etmez de...:img-polic Bizim muhteşem entrikacı kalemimiz nasıl bir romantizm hazırlar acaba? :icon_whis
rozi'ciğim tek başına kalmışsın ama ne güzel şeyler yazmışsın
keyifle okudum yazmaya devam et
hele bu na bayıldım...
ezo:sevgiden kadim sevgiden
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ezo'nun ellerine sağlık:img-wink:
bu hafta dizimiz yok bari fragmanda biran önce arzu kızı görsek nasıl birşey kim oynuyor...:img-yes:
aldıgım son habere gore rozi su anda arzunun cenaze namazında
rozi: basın sagolsun kadimcim
kadim:sagol rozi de senin burda ne işin var
rozi:ee seni yalnız bırakacak değilim bu gununde
kadim:neden beni yanız bırakmıyormussun
rozi: neden olacak, ee sevgiden kadimim sevgiden..
pek rozinin ki kadar guzel olmasa da idare edin
Peki o zaman şöyle düşünelim; diyelim ki başka ütopik bir evrende:icon_whis bir bölüm sonunda Ezo'yla Kadim birbirlerine yaklaştılar, yaklaştılar az sonra öpüşecekler ve maydonoz olma potansiyeli yok kimsenin; ya bu bölümden sonraki bölümü bir hafta gecikmeyle yayınlasalardı:img-fie:. Mesela 41. bölümden sonra 42. bölümü yayınlamayıp bir dahaki haftaya da 41'i yayınladıklarını düşün:img-fie:. Beterin beteri vardır. Ben her şekilde bu haftaya denk gelmesini sevdim bu işin.
Arzu diyorsun? Hmmm... Kadim, Arzu'ya bakmaz da Ezo komplekse girip (kendini aşağı görüyor ya, hey Allah'ım) kıskanıp duracak ve Kadim de kuvvetle muhtemel zevkten dört köşe olacak :img-yes:, en azından önümüzdeki bölüm bence sadece bunlara gebe. Arzu'nun hislerini bile tam anlayacağımızdan şüpheliyim.
Romantik gün? Aman onu kim merak etmez de...:img-polic Bizim muhteşem entrikacı kalemimiz nasıl bir romantizm hazırlar acaba? :icon_whis
evt senin sunduğun varsayımlar da güzel,şu ruh halimi biraz rahatlattı..hakikaten ya can alıcı yerde bitirip,sonra tekrar bölümü verseler daha kötü..şükür halimize..hey Allah'ım ya şurda bile kendi kendimizi telkin edip halimize şükrediyoruz:icon_whis :)
romantik sahneye gelince, dizi senaristlerini hatırlatınca gözümde canlanan romantizmden uzak sahneler görebilirim:icon_sorr malum bizim sitenin senaristlerine hasta olduğum için:good: karıştırıyorum..ahhh ahhh azıcık romantizmi bizim senaristlerden kopya çekselerdi :img-in_lo
Bu hafta her ne kadar merakıma yenilip yayınlanmasını istesem de çok yoğun olduğum için yayınlanmaması benim açımdan iyi oldu. Tam kaçamak gelip yazdıklarınızı okuyup kaçacakken rozi'ye yakalandım:icon_whis
Rozicim yazdıkların çok güzel olmuş. Seni hep tek mi bıraksak nedir?:icon_whis Özellikle mağara olayı bana çok inandırıcı gözüktü. Gerçekten de kadim ezoyu böyle bir yere götürse ezonun vereceği tepki böyle olur. Şimdilik tarihi yerleri bıraksınlar mümkünse. Daha çok gezerler:img-polic Şöyle dertleşebilecekleri, samimi,romantik bir ortamı tercih ederim:img-icecr Benim asıl merak ettiğim seyitin vereceği tepki:) Şimdi nedir kadim bey manitasını yanına almış gezmektedir:img-hyste
Arzu kızı bende merak ediyorum. Salı günkü tekrarda fragman çıkarsa bize epey malzeme çıkar. Bari güzel bir fragman olsa da gönlümüzce didiklesek:img-polic
Koğuşa selamlar bir daha ki kaçamakta görüşmek dileğiyle neşeniz ve roziniz hiç eksilmesin:)
Edit: Şuan öğrendiğime göre Sessiz Fırtına dizisi de yokmuş bu hafta. Aslında bizim için iyi bir fırsat olabilirdi. İşin ilginci dizinin yerine eğreti gelini koymuş kanal d. Bu durumda Nurgül Nurgül'e karşı:)
rozi aranıyor:img-help:
rozi aranıyor:img-help:
rozi bizi ortaya çıkarınca kayıplara karıştı:icon_sorr ne güzel neşelendirdi,şimdi de boynu bükük bıraktı:img-cray::img-cray::img-cray:
ben şimdi çıkıyorum..inşallah tekrar geldiğimde tekrar böyle neşeli görürüm forumu :happy0064
neşeniz hiç kaybolmasın :happy0064:cheer::bella hoşçakalın bye
canlarım benim bir tane koğuşum çağrımı duyup gelen butun arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum nasıl mutlu oldum bir bilseniz:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
sizleri bir güzel opüyorum tüm sevgimle:img-kiss::img-kiss:
evet u hafta yeni bölüm yok ama bir umut yeni fragman gösterilebilir diye düşünüyorum bide dizi üzerine yorumlarımıza devam ederiz sakın burayı boş bırakmayın ben sizleri çok özlüyorum:icon_sorr
Edit: Şuan öğrendiğime göre Sessiz Fırtına dizisi de yokmuş bu hafta. Aslında bizim için iyi bir fırsat olabilirdi. İşin ilginci dizinin yerine eğreti gelini koymuş kanal d. Bu durumda Nurgül Nurgül'e karşı:)
Demek Sessiz Fırtına da yok. O zaman da şöyle bir avantajı olacak dizinin; zaten -özellikle maçı izlemeyen bayanlar için- pek bir alternatif kalmadığından dediğin gibi ya Nurgül'ü ya Nurgül'ü izleyecekler :). Böylece halihazırda izleyicisi olmayan kişileri de kapmış olacak Ezo Gelin. Eğreti Gelin de güzel film tabi; yabancıya gitmemiş olacak en azından reyting:) Sonuçta o da bizim gelinimiz; bu da bizim gelinimiz; dimi ama? :)
GULBEYAZ76 10-12-07, 11:07 Rozi canım kontrolden çık ama yoldan çıkma.:img-wink:İşe yaradı bizi topladın başına ben eskisi kadar katılımda bulunamıyorum.:img-in_loBu hafta yeni bölüm olmadığını da şimdi öğrendim.
Sizi seviyorum hoşçakalın.:img-in_lo
papatya363 10-12-07, 11:13 rozi varan 5'e bayıldım hepsi güzel ama varan 5 daha bi güzel olmuş:img-wink:
fragmanı yarın büyük ihtimalle verirler bizde altından girer üstünden çıkarız lime lime ederiz
arzu meselesine gelince şimdi önümüzde 2 ihtimal var
1. ihtimal-arzu kadimi seviyor
önümüzde 2 ihtimal daha var
1-arzu kadime yeni yeni aşık olmaya başlıcak
2-arzu kadimi küçüklüğünden beri seviyor
önümüzde 2 ihtimal daha var
1-arzu kadimi doğduğundan beri seviyor:)
2-arzu kadimi buluğ çağına erdiğinden beri seviyor:)
üzgünüm ama 2 ihtimal daha var
1-arzu kadimi psikopat bi aşık gibi seviyor
2-arzu kadimi içten içe seviyor(tabi bunun mutasyona uğrama ihtimalide yüksek)
şimdi anakonumuzdaki 2. ihtimale döneyim
2. ihtimal-arzu kadimi sevmiyor (aşk anlamında)kadime yakınlığınının sebebi onu bi abi gibi görmesinden vede çocukluğundan beri bir arada büyüdüklerinden
samimi davranmasının tek sebebi bu(bu ihtimalin olmasını o kadar çok istiyorumki)böyle olursa ezonun kıskançlıklarını izlemek daha keyifli olacaktır
yazımı ciddiye almayın koğuş sakinleri eğlence olsun diye yazdım:img-wink:
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz
merhaba koğuşumun güzel sakinleri..2-3 gündür uğrayamadım..nete girmek için fazla vakit bulamadım bulduğumda da Asi yi yeni izlemiş olduğumdan oraya odaklandım..şimdide oldukça işim var fazla kalamayacağım ama gelince tüm yorumları okuyacağım:img-yes:
güzelim sahnelere hep limon sıkılıyor zaten bu haftaki limon sıkıcımızda Seyir olmuş..şu güzel gün geçen bölümdeki güzel anlar gibi değildir umarım..beklenti içinde değilim..Arzu vardı beklendik o da geliyormuş,hayırlı olsun bakalım..kadim ile samimi..umarım bu ezo'nun kadim ile olan samimiliğine benzer birşey değildir..
bir ihtimal daha var sahimi evet ne peki bir dişineyim he buldum hazır ol geliyor:img-hyste
ihtimal bir arzu kadimi ilk gördüğü anda kendini belli eder
kadim:arzu hoş geldin
arzu.kadimim seni nasıl özledim bir bilsen
kadim.arzu ne diyorsun ben seni bir kardeş gibi seviyorum
arzu:hayır kadim ben her şeyi senin için yaptım seni seviyorum
kadim:nayırrr nolamazzzzz benim kalbım başkası için atmakda
arzu:kadim sen ne diyorsun sadetime gölge düşürdün hayelerim yıktın alçak adam
kadim:ben yapmadım arzu sen boş hayellere kapılmışsın kalbini olmayacak bır duğaya bağlamışsın
arzu:hayır allahım ne kadarda bahsızım oysa neler düşünmüştüm senin le evlenicek penbe panjurlu evimizde yaşlanacaktım
kadim:eyer seninle evlenseydim bile evmizin panjurları eflatun olacaktı arzu
arzu:eflatun mu neden yoksa aşık olduğun kadının adımı
kadim:nayırrr arzu rozinin isteyi onun için söz verdim
arzu.onun bile hayelerini gerçekleştiriyorsun beni de ardan çıkarsan olmazmı kadim
kadim.olur ama ezom da beni aradan çıkarır sonra sen şansına kus arzu ne yapalım kader
arzu.kahpe kader aldı sevdiğimi benden
kadim:üzüleme arzu bu dünyadaki tek erkek ben deyilim bir ihtimal daha var
arzu:sahimi var mı senin kadar yakışıklımı
kadim:nevet arzu yakışıklı bir talıbı var ama ardan çıkarırız merak etme
arzu:kim peki haytmın aşkı olcak ve beni dünyanın en mesut kadını yapacak erkek
kadim:ballı ağam o seni dünyanın en mesut kadını yapacak arzu güven bana
arzu:ballı ağa adı bile çok güzel şimdiden aşık oldum galıba ballımmmmmmm
kadim:evet arzu dilerim çok mutlu olursun sana sağdetler dilerim:img-hyste:img-hyste:img-hyste
gülendam83 10-12-07, 11:44 rozinin çığlıklarına ses veriyorum..:img-wink:
canım biz buralardayız. merak etme sen. yalnız bırakmayız. bu hafta yayınlanmamasına üzülmedim dizinin. kaliteli birşey olsun da ben bir hafta daha beklerim. sorun değil. iyi oldu izlediğim saçmalıkların etkisindende kurtulmuş olurum böylece. inşallah dönüşü muhteşem olur..:img-wink:
Sevgili Roziciğim,
Msj üzerine hemen geldim.Hazır ve nazır bir şekilde burada beklemekteyim.
Ben düşüncemi yineliyorum.Bana göre Arzu kız iyi birisi olacak.Ve Ezo'nun değişmesinde çok yardımcı olacak.Belki ilk zamanlar Ezo onu Kadim ile gördüğü için kıskanacak.Bu onun görsel olarak değişmesini ve kendisine daha feminen bir görünüm kazanmasını sağlayacak.Kötü olan insanların çevresinde fazla kimse olmaz.Özellikle de dostları olmaz.Hatırlarsan Elçin Hanım Kadim'e arzu'nun resmini göstermişti.Orada geziden bir kare,kalabalık bir grup ve meşhur Arzu Kız vardı.Bir de insan sevdiğini bahanalerle aramaz mı? bugüne kadar hiç aramadı.(aman neler düşünüyorum ben ya.Vallahi kendimden şüphe etmeye ve korkmaya:img-fear2 başladım.) Daha fazla saçmalamayayım.
Kafamı topladıktan sonra görüşmek üzere şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın... bye
Sevgili Roziciğim,
Msj üzerine hemen geldim.Hazır ve nazır bir şekilde burada beklemekteyim.
Ben düşüncemi yineliyorum.Bana göre Arzu kız iyi birisi olacak.Ve Ezo'nun değişmesinde çok yardımcı olacak.Belki ilk zamanlar Ezo onu Kadim ile gördüğü için kıskanacak.Bu onun görsel olarak değişmesini ve kendisine daha feminen bir görünüm kazanmasını sağlayacak.Kötü olan insanların çevresinde fazla kimse olmaz.Özellikle de dostları olmaz.Hatırlarsan Elçin Hanım Kadim'e arzu'nun resmini göstermişti.Orada geziden bir kare,kalabalık bir grup ve meşhur Arzu Kız vardı.Bir de insan sevdiğini bahanalerle aramaz mı? bugüne kadar hiç aramadı.(aman neler düşünüyorum ben ya.Vallahi kendimden şüphe etmeye ve korkmaya:img-fear2 başladım.) Daha fazla saçmalamayayım.
Kafamı topladıktan sonra görüşmek üzere şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın... bye
aslında bakarsan canım çok doğru bir tesbitde bulunmuşsun ezo yalnız kaldı emre ve selim yok umarım gelirler ama onlar yokken ezo yu deyiştirecek onu eyitecek biri gerekli bu kişi neden arzu olmasın ki belki de bu yüzden diziye girmiştir:img-blush
bır ihtimal daha var arzu bır adamdan hoşlanır ama bu kişi ezo ya yazılır hem kadim de ezo yu kısakanır ben şaçmaladım biraz ara vereyim en iyisi:icon_whis
Dizi o kadar yalın ve sade bitti ki son sahnede hiç bir heyecan bırakmadı bizde...
Belki elimiz yüreğimizde bir bölüm izleseydik konuşacak çok şeylerimiz olurdu ama şimdi konuşacak hiç birşeyde kalmadı...
Sevgili Ceva'nın dediği gibi umarım bu bir haftalık ara hem bizde hemde Ezo Gelin ekibinde bir şeylerin değişmesine vesile olabilir...
Rozi harikasın...:img-hyste:img-hyste
Sende olmasan şu forumda toparlanacak bir konumuz kalmadı...
Çok teşekkürler ellerine aklına sağlık...
Klibim için yaptığınız tüm yorumlara attığınız tüm replere çok teşekkür ederim. Biraz olsun eski bölümlerde yaşadığımız o güzel duyguları hatırlatabildiysem ne mutlu bana... Bu hafta böyleklipler ve senaryolarla gider...
Biz bizeyiz...byebye
geldim ablacim bak burdayim bende yeni senaryo yazdim neler oldu neler valla bizim diziden keyifli seyyit öldü balliyla kadim vuruldu yani dügün zehir oldu yani mesguldum ama hemen geldim rozim cagirirda gelmezmiyim :img-yes:e simdi nedeir arzu mevzusu aman ne biliyim iste önemli olan kadimin mutlulugu o mutlu olsunda kim olursa olsun meryem bile olabilir
MERYEM:ay siz Kadim beydiniz degilmi ezo ablam sizden cok söz etmisti ama sizi yakindan gördün az bile anlatmis
KADIM:tesekkür ederim demek ezo benden söz etti size ama bak kadin ta misirlara gitti piramitleri görecekmis ben bublari hak etmiyorum meryem hanim her seferinde bunlar oluyor
MERYEM:olsun bos ver o pramitle firavun cesetleriyle ugrassin bakin etrafiniza belki birilerini görürsünüz
KADIM:evet ben niye zaman kaybediyimki ben onun icin canimi ortaya koyuyorum onun bana yaptigina bak sey benimle aksam yemegi yermisimiz Meryem Hanim
MERYEM:ne demek seve seve
sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
KübraYasemin 10-12-07, 12:15 Merhaba rozicigim.
MesayInI aldIm ve geldim cnm.
Ilk durumu kavrayamadIm. ki hala öyle. ??
ama yinede baslIga bir göz attIm dedim.
Bu hafta artIk kesinlesmis herhaldeki yeni bölüm yok.
Olsun bizde ne yapalIm hep destek tam destek.
Olmasada yinede destegimizi eksik etmeyelim.
geldim ablacim bak burdayim bende yeni senaryo yazdim neler oldu neler valla bizim diziden keyifli seyyit öldü balliyla kadim vuruldu yani dügün zehir oldu yani mesguldum ama hemen geldim rozim cagirirda gelmezmiyim :img-yes:e simdi nedeir arzu mevzusu aman ne biliyim iste önemli olan kadimin mutlulugu o mutlu olsunda kim olursa olsun meryem bile olabilir
MERYEM:ay siz Kadim beydiniz degilmi ezo ablam sizden cok söz etmisti ama sizi yakindan gördün az bile anlatmis
KADIM:tesekkür ederim demek ezo benden söz etti size ama bak kadin ta misirlara gitti piramitleri görecekmis ben bublari hak etmiyorum meryem hanim her seferinde bunlar oluyor
MERYEM:olsun bos ver o pramitle firavun cesetleriyle ugrassin bakin etrafiniza belki birilerini görürsünüz
KADIM:evet ben niye zaman kaybediyimki ben onun icin canimi ortaya koyuyorum onun bana yaptigina bak sey benimle aksam yemegi yermisimiz Meryem Hanim
MERYEM:ne demek seve seve
sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
oyyy ablam kadimimi verecek meryemden başka kımse kalmadımı arzuya versen bu kadar üzülmezdim:icon_sorr
ama senin sözün var onu bana veceksin demi bu prova :img-blush
dilerim bu ara hapımıze iyi gelir dizimim bu hafta yok tek dileyim bari hazır ellerin de fragmanı yayınlasalar hiç deyilse avunuruz sevgili kanal yoneticileri sevindirın şu garıpleri bakın ne hale geldik:icon_sorr
bak hayla kimse yok valla elimde kalıcaksınız haberiniz varan 5:img-cray:
Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz
heh şimdi gelelim son kısma neden kıskanı acep bir inceleyelim bakem
arzu:kadim seni ne çok özlemişim gel biraz hasret giderelim seninle
kadim:sağol arzu bende seni özledim
ezo.kadim bu kız sana niye böyle sarılıyor
kadim.sevgiden ezo sevgiden
ezo.kadim bu kız sana niye böyle ayran budalası gibm bakıyo
kadim:sevgiden ezo
ezo:kadim bu kız neden elini tuti
kadim:sevgiden ezoo
ezo:kadim bu kız seni niye durmadan öpüyor
kadim:sevgiden dedimya ezo
ardan bir gün geçer ve kadimle arzu nikah masasındadır
ezo.kadim sen bu kızla neden evlenin
kadim:sevgiden ezo sevgiden
ezo:sevgiden kadim sevgiden:img-hyste:img-hyste
Ezo gelin kogusu kafayi siyirdi Kadim olanca agirligiyla aman kizlar sakin olur sevgiden ne yaptiginizi bilmiyorsunuz asiri sevgi sagliga zararli bak ezom bile katil oldu oysaki ne var anlamadim ne olmus arzuyla nikah masasina oturduysak sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53:
KübraYasemin 10-12-07, 12:28 Simdi bu hafta degilde gelecek bölüm arzu geliyor.
Ben hicde memnun degilim.
zaten ilk adInI Elcin Annenin agzIndan duydugumda memnun degildi simdi olayIm.
Bu kIzIn isleri karIstIracagI kesin.
Ama Kadim okadar asIk ki peh Arzu yu görmez bile, bence.
ezo-kadim (Yani ben )istanbula gelir devamli yazistigi ve aralarinda samimiyeti ilerleten Roziyi arar
ezo-kadim:arkadasim bak ben geldim simdi sen nerdesin
Rozi:ablacim bak su önünde duran esmer güzeli benim
ezo-kadim:ha evet gördüm anlattigindan daha güzelsin
rozi:annem bekliyor hadi ablacim dinlenirsin hem
ezo-kadim:dinlendikten sonra seninle bir yere gitmek istiyorum
rozi heyecanlanir nereye abla söylesene
ezo-kadim yok olmaz bu süpriz yoksa tadi kacar ,ezo-kadim bir ay boyunca denemedigi calmadigi kapi kalmamisrir sonunda Kadim Beyle bir randevu ayarlamistir ,daha gelmeden bogaza yakin bir yerde yer yairtir bütün dilegi roziyle kadimi birlestirmektir(valla yalan elime gecse sana vermem),aksam oldugunda ezo-kadim cok heyecanlidir ,rozi buna anlam veremez hadi ama rozim söyle giyin bir süslen bak seni nereye götürecegim
rozi:ya abla öldüm meraktan söylesene
ezo-kadim :gidince görürsün
ezo-kadim roziyi yanina alir restorantin kapisina varirlar ve iceri girerler
rozi:tesekkür ederim ablacim ya bu benim vazifemdi ama sen misafirsin
ezo-kadim :olsun bir dahaki desere sen ismarlarsin olur biter tadini cikaralim aksamin
yavas yavas ilerlerken ezo-kadim Kadim Beyi görür rozi bak suraya oturacagiz
rozi gördügü manzara karsisinda dilini yutmus sekilde donakalir
ezo-kadim:iyi aksamlar Kadim Bey size söz ettigim arkadasim rozi
KADIM:memmun oldum az bile anlatmissiniz arkadasinizi ben böyle bir güzellikle karsilasacagimi zannetmiyordum
ezo-kadim masadan yavasca kalkar ve roziyle Kadimi basbasa birakir ve ordan uzaklasir :img-in_lo
iste rozim san gelsin dedigimi yaptim gerisi sana kalmis sevgiyle ve SERHAT'la kal :sad53: :sad53:
KübraYasemin 10-12-07, 12:36 Birde Kadime Ezo ya bir süpriz yapiyor ya.
gelecek bölümde onu baya bir heycan ile bekliyorum.
Istanbulu gezdirecek filan süper olacak.
Ki neyse Elcin Annenin kIzI isi karistIrmasa.
Icimden kurt hep güzel seyleri maf edecek bu kIz diyor.
Neyse Ezo Kadim ile kalIn byebye
ezo-kadim (Yani ben )istanbula gelir devamli yazistigi ve aralarinda samimiyeti ilerleten Roziyi arar
ezo-kadim:arkadasim bak ben geldim simdi sen nerdesin
Rozi:ablacim bak su önünde duran esmer güzeli benim
ezo-kadim:ha evet gördüm anlattigindan daha güzelsin
rozi:annem bekliyor hadi ablacim dinlenirsin hem
ezo-kadim:dinlendikten sonra seninle bir yere gitmek istiyorum
rozi heyecanlanir nereye abla söylesene
ezo-kadim yok olmaz bu süpriz yoksa tadi kacar ,ezo-kadim bir ay boyunca denemedigi calmadigi kapi kalmamisrir sonunda Kadim Beyle bir randevu ayarlamistir ,daha gelmeden bogaza yakin bir yerde yer yairtir bütün dilegi roziyle kadimi birlestirmektir(valla yalan elime gecse sana vermem),aksam oldugunda ezo-kadim cok heyecanlidir ,rozi buna anlam veremez hadi ama rozim söyle giyin bir süslen bak seni nereye götürecegim
rozi:ya abla öldüm meraktan söylesene
ezo-kadim :gidince görürsün
ezo-kadim roziyi yanina alir restorantin kapisina varirlar ve iceri girerler
rozi:tesekkür ederim ablacim ya bu benim vazifemdi ama sen misafirsin
ezo-kadim :olsun bir dahaki desere sen ismarlarsin olur biter tadini cikaralim aksamin
yavas yavas ilerlerken ezo-kadim Kadim Beyi görür rozi bak suraya oturacagiz
rozi gördügü manzara karsisinda dilini yutmus sekilde donakalir
ezo-kadim:iyi aksamlar Kadim Bey size söz ettigim arkadasim rozi
KADIM:memmun oldum az bile anlatmissiniz arkadasinizi ben böyle bir güzellikle karsilasacagimi zannetmiyordum
ezo-kadim masadan yavasca kalkar ve roziyle Kadimi basbasa birakir ve ordan uzaklasir :img-in_lo
iste rozim san gelsin dedigimi yaptim gerisi sana kalmis sevgiyle ve SERHAT'la kal :sad53: :sad53:
valla yalan elime gecse sana vermem baksen ne uyanıksın hem göster hem elletme bana veriyorsun ama niyetin farklı ama çok güzel olmuş ellrine sağlık insallah bir gün bize gelirsin
crow canım yazılarımı beyenmene çok sevindim teşekkür ederim canım yalnız bir açıklama yapayım bu mesaj büyük bir ihtimalle silincek umrım silinmeden okursun
ezo-kadim adlı arkakadşım büyük bir serhat hayranıdır bunu biliyorsun canım bazı yazıları sana sert yada imalı gelebilır ama onu çok iyi tanıdığım için söylüyorum kesinlik nur:hanımla bir ilgisi yok sadece takılıyor benim yazıma burda kadimc,ile olduğu kadar ezo cularda var ve bunu göz önune alarak birbirimizi kırmadan yorum yapmalıyız bu sözüm ikinizede arnızda bir gerginlik olsun istemiyorum lütfen bir şaka bazen cidiye alınıp kötü sonuçlar doğurabilir bu forunda bu olay çok oldu sanırım ikinizde bunu isemezsiniz beni üzmeyin canlarım birbirimize karşı hep saygı ve sevgiyle yaklaşalım:img-in_lo:img-in_lo
Herkese selamlar....Yarın yeni bölüm olmayacağına üzüldüm, buna rağmen yaratıcılıkta sınır tanımayan değerli yorumlarınızla moral kazandım...Ellerinize yüreklerinize sağlık...biraz önce sevgili Pelin-ce nin yağmurun ellerini izledim de...Çok güzel olmuş ve bir kez daha emin oldum ki izlemeye başladığım önceki bölümlerdeki Ezo muzun sımsıcak hallerini çok özlemişim ve onu geri istiyorum ben..Kadim le aralarındaki büyülü sıcaklığı geri istiyorum..ve yarın umarım geçen haftaki kabus bölüm yerine güzel hazırlanmış bir kolaj izletirler bizlere...
Çok şey istedim sanırım....
Hepinize sevgiler.....
slm ezogelin kogusu sakinleri okudugum kadariyla bu hafta yeni bolum yok ama yayin akisinda var simdi bunlar eski bolumu mu yayinlayacaklar neler oluyor zaten sali gunleri kurtlar sofrasina dondu simdi ara vermekle hic iyi yapmiyorlar.
Cumayi ne hevesle beklemistim oysa fragman gelecek diye.
Özete ruya gibi gunu cok merak ediyorum dogrusu acaba neler yapacaklar ezonun istedigi zaman doldumu dolduysa bu kadarcikmi zaman istemisti yoksa o oylesenie bir replikmiydi ici bos yani hic bir anlam tanimayan .
Ve artik su kulak fisildama sahnesini seyredecegim diyede seviniiyordumki bir hafta daha beklemek iskence olacak
not :Rozim burdayim takip teyim seni ama inanki zamanim yok ama bu gece artik aranizda olacagim sevgiyle kalin
slm ezogelin kogusu sakinleri okudugum kadariyla bu hafta yeni bolum yok ama yayin akisinda var simdi bunlar eski bolumu mu yayinlayacaklar neler oluyor zaten sali gunleri kurtlar sofrasina dondu simdi ara vermekle hic iyi yapmiyorlar.
Cumayi ne hevesle beklemistim oysa fragman gelecek diye.
Özete ruya gibi gunu cok merak ediyorum dogrusu acaba neler yapacaklar ezonun istedigi zaman doldumu dolduysa bu kadarcikmi zaman istemisti yoksa o oylesenie bir replikmiydi ici bos yani hic bir anlam tanimayan .
Ve artik su kulak fisildama sahnesini seyredecegim diyede seviniiyordumki bir hafta daha beklemek iskence olacak
not :Rozim burdayim takip teyim seni ama inanki zamanim yok ama bu gece artik aranizda olacagim sevgiyle kalin
Bence o içi boş bir replik değilidi. Muhtemelen Ezo, kendini birazcık da olsun değiştirebilmek, ayakları üzerinde durmak için vakit istedi. Yalnız tabi bir de şöyle bir gerçek var ki, bunlar koca koca insanlar; bir ilişki dendiği zaman bunun içine neler girebileceğini (e sadece el ele tutuşmazlar herhalde:img-wink:; diğer dizilerdeki saçmalıklar silsilesi yaşanmaz aralarında) Ezo tahmin ediyordur ve belki de (ki bence öyle) bunlara da hazır değil. Bakalım, bekleyip göreceğiz.
Not: Bu mesajda biraz fazla açık sözlü gördüm kendimi. +18 ibaresi koymak gerekiyor galiba. :)
rozi sayende gün gayet neseli geciyor...senin ve diger arkadaslarin yaptigi muzipliklerle bir hafta diziyi beklemek bizim icin hicte sikici olmayacak...
okurken yazdiklarinizi bende birkac birseyler yazayim dedim...
kadim:..geceleri bir baska güzel olur istanbul !...
ama ne varki uzun zamandir bu güzelligin farkinda bile degildim!!...
ezo:neden..?yani.. simdi farkli olan ne ?
kadim o cok meshur bakisiyla bakar ezoya...
kadim:bu bana sen mi soruyorsun ezo.?..
..yoksa bu sekilde yaparak benden o yarim kalan sözcükleri duymak mi istiyorsun..?
ezo:yarim kalan sözcükler :icon_whis
kadim:..evet..hani senin elini tutmustum...tipki böyle..
..ve sonra seni ne kadar cok ..ama cok...
ezo:...evet ....cok..!!
(ezo dayanamaz artik)..(kadim ise onunla oyun oynamak ister gibidir)
kadim:....ama sen anlamistin o an dediklerimi...hani duymus ama duymamazliktan gelmistin ..
ezo:..ya sen bir söyle..!...
kadim:..pekii beni susturmicani nerden bileyim..?
herkese selam ben 30.bölümü şöyle bi yeniden izledim ve bu kötü gidişatın sebebini buldum
1 bunlar 30.bölümde öyle bi oynamışlarki değil biz herkes merak ederek izler
2 bence en önemlisi kadimin ezoya aşkını itiraf etmesi bence itiraf etmeseydi hala o küçük atışmalar yaşanıyyo olacaktı ve bana göre arzu geldikten sonra daha da heyecanlı olurdu düşünün daha birbirlerini sevdiklerinden haberleri yok ve birbirini kıskanıyolar
3 herkes şimdiye kadar dr emrenin oyunculuğunu beğenmiyodu farkettimde dr emre varken dizi daha bi güzeldi hiç olmazsa kadimin karşısındaki tek tehlike dr emreydi yazık ettiler hiç olmazsa o kalsaydı belki arzu etmeni kaybolacaktı
şimdi ne arzunun yakınında kadimden başka yakın bi adam yok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bişeyi atladık arkadaşlar arziyenin askerdeki oğlu mustafa bu bölümde az bi zaman kaldı gelmesi için dedi arziye kadime ya peki mustafa eğer gelirse belki arzu filanyani olasılık yüksek fikirleriniz
bu arada kusura bakmayın arkadaşlar düzgün kelimeler kuramıyorum biraz zayıfım bu yazma işlerinde
ah canım roziciğim kendini telef mi ettin sen buralarda. Hiç seni yalnız bırakırmıyız, bak geldim bak burdayım. :sad53: yazdıklarının hepsi süper olmuş,
zaten herşeyden sevgiden sevgiden değil mi:img-yes:
sen de olmasan bizim yüzümüzü kim güldürecek.
arkadaşların dediği gibi ya Kadim'in aşkını itiraf ettiği sahne de bu arayı verselerdi artık hakkın rahmetine kavuşmuştuk herhalde meraktan. Bazen sevgili Pollanya bize böyle avuntular sunmaktadır.
"kadim:ballı ağam o seni dünyanın en mesut kadını yapacak arzu güven bana"
hiç mi ballıya acımadın roziciğim ya , adam hazır kendini temize çekmeye gayreti içindeyken :img-angel Nur'un hışmına mı uğratacaksın .
Sevgili pelin-ce yağmurun ellerinden sonra imzanda yer alan sözler İlhan İrem'in şarkısından alıntı zannedersem, çok güzel bir şarkıdır ona da bir klip yapsan süper olur valla, istek hattı gibi oldu fakat kusura bakma
Ezo-Kadim arkadaşım Kadim Meryem'e verilir mi? meryemin yakınında olan bütün erkeklerin sonu malum biliyorsun, Kadime nasıl kıydın da meryeme verdin:img-haha:
Ezo ve Kadim oturmuş boğazı seyretmektedirler.
Kadim : her konuştuğumda beni susturuyorsun, ama beni yıldıramazsın Ezo, demokraside çareler tükenmez. sessiz sinema oynar gene de kendimi anlatırım der ve 3 kelime diye anlatmaya başlar ....
:img-hyste:img-hyste
:img-help::img-help:
benim pc kafayı kendi kendine yasakları çıkarıyor deminden beri engeliyor yazı yazmamı sanırım yazıları hoşuna gitmedi unuda ruhsağlığını bozdum:img-hyste:img-hyste
evet ilk arziyenin oğlunu nasılda unuttuk biz neden olması söyle yakışıklı efendi bir genç arkerliğinide yapmış tam arzu kızımıza göre demi ya eh birde söyle bir durum var bular aynı mahallede büyüdüklerine görede belki arlarında çok eskiden bir aşk vardır eh o zaman ne olur banada onları evermek kalır oh be arzuyada bir talıp bulduk sonunda hem çocuğun resmini gördüm ben yakışıklı kadim abısının yarısı kadar var oda yeter:img-in_lo:img-in_lo
ya kaç gündür giriyorum ama o yok sevgili söğüt nerelerdesin orda olduğunu biliyorum bi haber gönder bari bunu hakkımız yok mu bizi o güzel görüşlerin ve senaryolarından mahrum bırakma
Sevgili Rozi hatırın büyük haberin olsun :img-wink:
Elçin anne Ballı Ağa ( şimdilik hala çizgisini koruyor ne güzel ) ile ortaklık konusunu öğrenip bi anda afra tafra yapınca biraz da Ezo'nun o çok sevdiğim zehir gibi tarzı over doz :img-wink: olup Cüneyt Arkın seviyesine gelince dedim bana müsade...
Aslında çok şekerdi umarım o dönüp dönüp okuduğum replikler televizyonun içine girmeye çalıştığım sahneler geri döner bye
ya kaç gündür giriyorum ama o yok sevgili söğüt nerelerdesin orda olduğunu biliyorum bi haber gönder bari bunu hakkımız yok mu bizi o güzel görüşlerin ve senaryolarından mahrum bırakma
Söğüt'ü en son ASİ başlığında gördüm sanki bir ihanet mi var nedir ;) şimdi nedir ; siz bunu benden duymadınıııız
Roziim.. aynen ARIMAYACIM gibi diyorum..:img-yes::img-wink::img-yes:
içimden gelmiyordu ne yalan söyleyeyim..
ama bölüm.. Ezo bahane... dostlar şahane...
teşekkür ederim özel ilgine ve biraraya toplama çalışmalarına..
sevgiler herkese..
Arzu'ya en münasip kısmet NEDİM dir bence. Ayrıca yaşça da daha uygunlardır. Ayrıca Nedim'in aklını başına getirecek, aklı başında birine ihtiyaç var. Arziye'nin oğlu Eylül'e kısmet olsun. Çünkü Eylül'ü de yola getirecek biri lazım.
Kadim'in etrafında neden başka arkadaşları yok, tamam kötü bir dönem yaşamış, içine kapanmış, daha önce PROFESYONEL FOTOĞRAFÇI (Kayıplardan biri daha) bir arkadaşı vardı. O'na ne oldu, gelsin EZO'ya iş teklif etsin. Yardım amaçlı bir fotoğraf sergisi için, Ezo'yla çekim yapmak istesin. Konu çalışan kadınlar falan olsun. Ezo kabul etsin, Kadim buna delirsin, çekim boyunca bunların ensesinde boza pişirsin.
Kadim'in eski manken 'Sevgililerinden' bir kaçı Kadim'i arayıp sorsun, onunla görüşmek için otele gelsinler. (Hatta biri sen de bana borçlusun demişti.) Ezo Kadim'i kıskansın delirsin. Sinirden olmadık şeyler yüzünden Kadim'i laf yağmuruna tutsun.
Böyle kıskançlıklar yeter de artar. Arzu bu işe hiç bulaştırılmasın. Zira Arzu'nun Kadim'e aşık olması ve bunu Ezo'nun bilmesi durumunda, Ezo'nun hemen oteli terk edip, evi de terk etmeye niyetlenmesini bin beşyüzüncü defa görmek istemiyorum.
Söğüt'ü en son ASİ başlığında gördüm sanki bir ihanet mi var nedir ;) şimdi nedir ; siz bunu benden duymadınıııız
ah arimayam ah ben heryerde görüyorum cünkü bende geziyorum ama burasi ilk göz agrim sögütüm dalim benim geri dön bak aside ,senden baskada ne isin var sana ihtiyacimiz var bak sinope dedim dedim nihayet geldi hosgeldin canim neyse senide uzun zamandir görmüyordum yorumlarini özledik valla iyiki burdasiniz rozi bizi istimaya cekti emret komutanim tarzinda bekliyoruz sevgiyle ve Serhat'la kalin bye
Pelinimmm.. bir mesajda senin için..:img-wink:
ablacım klibi izledim.. çok güzel olmuş.. sıcacık...
tebrik ederim, emeğine sağlık... tavsiye eden Banumun'da fikrine sağlık diyelim...
2. bence en önemlisi kadimin ezoya aşkını itiraf etmesi bence itiraf etmeseydi hala o küçük atışmalar yaşanıyyo olacaktı ve bana göre arzu geldikten sonra daha da heyecanlı olurdu düşünün daha birbirlerini sevdiklerinden haberleri yok ve birbirini kıskanıyolar
Kesinlikle haklısın. İtiraf dile gelmeseydi bizler anlasaydı, onlar gözleriyle, davranışlarıyla birbirlerine ifade etselerdi.. Çok zevkli olurdu bence..
3. herkes şimdiye kadar dr emrenin oyunculuğunu beğenmiyodu farkettimde dr emre varken dizi daha bi güzeldi hiç olmazsa kadimin karşısındaki tek tehlike dr emreydi yazık ettiler hiç olmazsa o kalsaydı belki arzu etmeni kaybolacaktı
şimdi ne arzunun yakınında kadimden başka yakın bi adam yok
Emre faktörü olmalıydı. Yazdığın gibi şu anda Kadim'in rakibi yok. Kıskançlık olmayınca da bu aşk nasıl olacak bilmiyorum. Arzu faktörü de ortaya çıktı. Şimdi tek taraflı kıskançlık olacak.. Bu da benim hiç hoşuma gitmiyor. Dr. Emre olmasa bile kesinlikle Kadim'e bir rakip lazım....
papatya363 10-12-07, 14:59 arziyenin oğlu aslında benimde aklıma geldi ama dedim binde bir bi ihtimal senaristin aklına bile gelmez o yüzden hiç yazmadım bile
bence iyi fikir gerçi ben nedimle bişeler olmasını istiyorum şu eylülü izlerken fazla dayanamıyorum seyiti bile eylülden çok seviyorum bilmiyorum neden ama sanırım yapmacık geliyor heleki bu telkulak olduktan sonra iyice bi antipatik gelmeye başladı
şimdi iyice düşündümde bu gidişe dur dememiz lazım her bölüm düzeleceğini beklerken aksine tam tersi oluyor ve dizi dahada kötüye gidicek diye çok korkuyorum buna bi el atmamız lazım
aslında Barış Beyin a-mail adresi falan olsa yada ulaşabileceğimiz bi yer, bi telefon falan isteklerimizi, nelerden rahatsız olduğumuzu, dizininin ne yönde gitmesini istediğimizi, karakter değişikliklerini, bi girip bi kaybolan oyuncuları, rahatsızlıklarımızı dile getirsek dizimiz eski haline dönebilir
bu uygulamayı hatırla sevgili formunda yapıyordular denk gelmiştim bi ara nilgün öneşe(hatırla sevgili senaristi)dizinin ne yönde ilerlemesini istediklerini rahatsızlıklarını falan yazıyodular ve oda cevap gönderiyordu onlara
keşke bizimde böyle bi şansımız olsa eminim dizi eski haline döner
ah canım roziciğim kendini telef mi ettin sen buralarda. Hiç seni yalnız bırakırmıyız, bak geldim bak burdayım. :sad53: yazdıklarının hepsi süper olmuş,
zaten herşeyden sevgiden sevgiden değil mi:img-yes:
sen de olmasan bizim yüzümüzü kim güldürecek.
arkadaşların dediği gibi ya Kadim'in aşkını itiraf ettiği sahne de bu arayı verselerdi artık hakkın rahmetine kavuşmuştuk herhalde meraktan. Bazen sevgili Pollanya bize böyle avuntular sunmaktadır.
"kadim:ballı ağam o seni dünyanın en mesut kadını yapacak arzu güven bana"
hiç mi ballıya acımadın roziciğim ya , adam hazır kendini temize çekmeye gayreti içindeyken :img-angel Nur'un hışmına mı uğratacaksın .
Sevgili pelin-ce yağmurun ellerinden sonra imzanda yer alan sözler İlhan İrem'in şarkısından alıntı zannedersem, çok güzel bir şarkıdır ona da bir klip yapsan süper olur valla, istek hattı gibi oldu fakat kusura bakma
Ezo-Kadim arkadaşım Kadim Meryem'e verilir mi? meryemin yakınında olan bütün erkeklerin sonu malum biliyorsun, Kadime nasıl kıydın da meryeme verdin:img-haha:
Ezo ve Kadim oturmuş boğazı seyretmektedirler.
Kadim : her konuştuğumda beni susturuyorsun, ama beni yıldıramazsın Ezo, demokraside çareler tükenmez. sessiz sinema oynar gene de kendimi anlatırım der ve 3 kelime diye anlatmaya başlar ....
:img-hyste:img-hyste
Herkese tekrar merhaba,
Yazılan senaryoları inanılmaz keyifle okuyorum.Hepinizin yüreğine sağlık.O kadar hoş ve enteresan fikirler çıkıyor ki.Ah keşke benim de böyle bir yeteneğim olsaydı.İnşallah yarın akşam güzel sahnelerden oluşan bir kolaj ve önümüzdeki hafta da Ezo ve Kadim'in,duygusallığının tavan yaptığı bir yeni bölüm izleriz.
Pelin-ce'nin ve diğer arkadaşların hazırladığı gibi güzel klipler hazırlayamadığım için İlhanİrem'in şarkısının sözlerini ekliyorum.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın..bye
YEMYEŞİL BİR DENİZ
Yemyeşil bir deniz senin gözlerin
Ne bir sandal, ne bir ada, ne bir sahil var
Boğuluyorum Boğuluyorum
Gözlerinde menevişler, denizde martılar gibi
Bakışların köpük köpük, sonsuzluğu anlatır gibi
Sonsuzluğu anlatır gibi
Bu bakışlar bir gün beni öldürecek sevgilim
Bu bakışlar ne zaman beni, güldürecek sevgilim
Güldürecek sevgilim, güldürecek misin sevgilim?
Yemyeşil gökyüzü senin gözlerin
Ne bir rüzgar, ne bir bulut, ne bir yağmur var
Boğuluyorum Boğuluyorum
arziyenin oğlu aslında benimde aklıma geldi ama dedim binde bir bi ihtimal senaristin aklına bile gelmez o yüzden hiç yazmadım bile
bence iyi fikir gerçi ben nedimle bişeler olmasını istiyorum şu eylülü izlerken fazla dayanamıyorum seyiti bile eylülden çok seviyorum bilmiyorum neden ama sanırım yapmacık geliyor heleki bu telkulak olduktan sonra iyice bi antipatik gelmeye başladı
şimdi iyice düşündümde bu gidişe dur dememiz lazım her bölüm düzeleceğini beklerken aksine tam tersi oluyor ve dizi dahada kötüye gidicek diye çok korkuyorum buna bi el atmamız lazım
aslında Barış Beyin a-mail adresi falan olsa yada ulaşabileceğimiz bi yer, bi telefon falan isteklerimizi, nelerden rahatsız olduğumuzu, dizininin ne yönde gitmesini istediğimizi, karakter değişikliklerini, bi girip bi kaybolan oyuncuları, rahatsızlıklarımızı dile getirsek dizimiz eski haline dönebilir
bu uygulamayı hatırla sevgili formunda yapıyordular denk gelmiştim bi ara nilgün öneşe(hatırla sevgili senaristi)dizinin ne yönde ilerlemesini istediklerini rahatsızlıklarını falan yazıyodular ve oda cevap gönderiyordu onlara
keşke bizimde böyle bi şansımız olsa eminim dizi eski haline döner
keske canim bu dileklerine katiliyorum bakin elveda rumelide SEBNEM SÖNMEZ hanim girip foruma kontrol ediyor ayrica kendi sayfasinda yazilan herseye cevap veriyor yani cok nazik bir hanim bayiliyorum keske bizim dizimizede bir göz atan olsa üzüntüden ne ler yaptigimizi görseler ama o sans nerde ya su Arzuya bir es bulamadik ama arkadasin biri yazmisti yabanci damata ne dersiniz hatta birde yiyenimizle gelsede ortalik senlense ne güzel olurdu ama neyse sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
arkadaşlar söğütü senaryolar bölümünde gördüm galiba geri geldi yaşasın efsane geri döndü:img-icecr
Dizinin arka sokaklarla aynı saate alınması çok kötü oldu.Eski satinde yayınlansa çok iyi olur.
Dizinin arka sokaklarla aynı saate alınması çok kötü oldu.Eski satinde yayınlansa çok iyi olur.
Yalnış yere yalnış mesaj yazdım.Özür dilerim.
uzun zamandır armızda olmayan arkadaşlarım beni kırmayıp geliıp yorum yazmışlar hepinize çok teşekkür ediyorum bugun benim en mutlu günüm sizleri çok ama o kadar çok seviyorum ki bilemsiniz rozi sur korkim demeyin susmam seviyorum işte ne yapayım:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama modlar sileceği için yazmadım aramıza hoş geldiniz yeniden lütfen bizleri sizden mahrum etmeyin sonra hasretiniz dayanılmaz oluyor:not_i:
gelelim bu haftaya bu yazının sebebi belli ben sizler kadar masumum:img-hyste
şimdi yardım sever koğuşum arzu kızımıza eş aramaktadır her turlu eş adayı incelenmektedir kadimi arzudan kurtarmak için gösterdiğimiz şu çabaya bak yurt dışından bile ithal etmeye hazırız:img-hyste
bende bişiyler yaptım malum burayı izleyen erkek adaylara duyrulur başlayalım
arzu kızımız adı gibi güzel alımlı zeki tıb mezunu eli ayağı düzgün 27 yaşında 1,75 buyunda esmer yurt dışında iktisast yapmış 6 yıl yaban ellerde yaşamış ama ülkesini hiç unutamamış ve geri dönme kararı almıştır kızımız bu hafta annesinin yanına gellicektir bu sebeple kızımıza çok acil koca aranmaktadır furumun kalbınden geçen doktor emredir ama kendisi sırra kadem bastığı için forum ahalısı dış milatlara bel bağlamak zorunda kalmıştır tez elden adayların ezo gelin koğuşuna muracat etmeleri rica oluna :img-clapp ha eklemeyi unuttum arzu kızımızı alana forum olarak ödül verilmektedir ne mi elçin anne çok hamarat bir kadın dır kendisi dünyayı gezseniz daha iyisini bulamazsınız elçinni alınca yanındada kutsal gelmektedir eh daha ne istiyosunuz :img-hyste:img-hyste
hhhhhiiiiiiiiiiii canım rozim bana mesaj atmış :icon_whiskusura bakma yenı bır bölüm olmayacagını ögrendıgımde cıldırdım :ditove benı ezo kogusundan bakırkoy kadım delıler hastanesine kapattılar:img-pilot.krızlerde oldugumdan yuksek derecede morfın, ev odevı verdıler.:img-cold:
ayrıca ıcımde belki sessiz fırtına başlar dedım ama onunda terarının oldugunuda ögrendıgımde ıyıce kayışı kopardım :img-pilot,balataları sıyırdım :img-heh:,kalan tahtalarıda attım.:img-tomat
ya nıye ya nıya bu allahtan revamı ,o my goot yanı.:fighting2
üfffffffffff kemancı su şarkıyı bır kere daha çal kır kadehi bir parcaya bölünsünimgdrag:img-beee:
bu sitede başka bi dizinin formunda gördüm koptum gülmekten:D
demiş ki;
Ezo Gelin yok Eğreti Gelin ya nedir bu gelinlerden çektiğimiz damarıma basacaklar kaynanalık yapıcam bu gelinlere
diğeri de;
kanald sitesine baktım yayın akışında Eğreti Gelin filmi var ya nedir Nurgül Yeşilçaydan çektiğim ya bir Ezo Gelin yayınlanır bize rakip olur bir filmi verilir dizimiz yayınlanmaz offff
bu sitede başka bi dizinin formunda gördüm koptum gülmekten:D
demiş ki;
Ezo Gelin yok Eğreti Gelin ya nedir bu gelinlerden çektiğimiz damarıma basacaklar kaynanalık yapıcam bu gelinlere
diğeri de;
kanald sitesine baktım yayın akışında Eğreti Gelin filmi var ya nedir Nurgül Yeşilçaydan çektiğim ya bir Ezo Gelin yayınlanır bize rakip olur bir filmi verilir dizimiz yayınlanmaz offff
bir tahmınde buluna bilirmiyim acaba hangi forum olabilir bir düşüneyim çok zor bir durum :img-haha:
he şey buldum galıba hanı salşı akşamları bizimle eynı saatde yayınlana bir dizi varya o olabılırmı neydi adı he buldum furtuna bu demi:img-hyste:img-hyste
edit:ö.m dan yoladığım mesajlardan haberi olmayan arkadaşlarım yakındır size gelmesi tüm forum kardeşlerimi burda görmek istiyorum rozi eski günleri çok özledi çok:icon_sorr
bir tahmınde buluna bilirmiyim acaba hangi forum olabilir bir düşüneyim çok zor bir durum :img-haha:
he şey buldum galıba hanı salşı akşamları bizimle eynı saatde yayınlana bir dizi varya o olabılırmı neydi adı he buldum furtuna bu demi:img-hyste:img-hyste
tam üstüne bastın ayağını kaldır:D
aynen o dizi:D
gelinlerden yakınıyolar yha:D
tam üstüne bastın ayağını kaldır:D
aynen o dizi:D
gelinlerden yakınıyolar yha:D
bak şimdi çok üzüldüm daha çok çekicekler ezo gelin hazıran ayına kadar burda :img-icecr
ya bari fragmanı ferin ey fanıler yazık bize bir hafta beklemeye hazırız yeterki bize üzerinde çalışma yapacak bir fragman verin :icon_sorr
bak şimdi çok üzüldüm daha çok çekicekler ezo gelin hazıran ayına kadar burda :img-icecr
ya bari fragmanı ferin ey fanıler yazık bize bir hafta beklemeye hazırız yeterki bize üzerinde çalışma yapacak bir fragman verin :icon_sorr
katılıyorum bari fragmanı versinler bir hafta boyunca kuralımda kuralım senaryo.tek özet kurufasulyesız pilava benzer .nerden gelsiyse bu örnek aklıma.neyse hiç degıilse yenı başlıklara gecerdık
yeni bölüm fragmanını verip tekrarı bu hafta yenisi haftaya diyebilirlerdiii...
bizde böle fragman beklemek zorunda kalmazdık...herşeyi biz mi düşüncez yha?
bunları önceden düşünmeleri lazım...
yeni bölüm fragmanını verip tekrarı bu hafta yenisi haftaya diyebilirlerdiii...
bizde böle fragman beklemek zorunda kalmazdık...herşeyi biz mi düşüncez yha?
bunları önceden düşünmeleri lazım...
hadi bizdeo zaman kanalı aryıp fıragmanı erken vermelerini isteyelim yoksa bir hafta nasıl geçer numaraları bilen varsa versin ne kadar çok ararsak o kadar iyi olur:good:
papatya363 10-12-07, 16:53 nurgülde gelin olmayı çok seviyo demekki bi ezo gelin bi eğreti gelin:)
bak şimdi ben hangisini izliyim en iyisi diziyi izliyim çünkü arada reklam olur fragmanı falan kaçırırım sonra kafamı taşlara taşlara vururum showu değişen süreyya olsun:)
bide kim yazmıştı hatırlıyamadım nurgül nurgüle karşı diye çok hoşuma gitti:img-hyste
bakalım hangi nurgül kazanıcak
bu arada bizim dizimizden ne çok çekenler varmış vah vah tüh napsakki bi kaç bölüm sessiz fırtınayımı izlesek:)
hadi bizdeo zaman kanalı aryıp fıragmanı erken vermelerini isteyelim yoksa bir hafta nasıl geçer numaraları bilen varsa versin ne kadar çok ararsak o kadar iyi olur:good:
Benim bildiğim tekrarın reklam aralarında çıkacak. Tabi telefon ısrarlarınızı kıracaklarını sanmıyorum:icon_whis Mesaj alınmıştır herhalde:img-wink:
Yeni bölümün yayınlanmaması ileride yaşanacak sıkışıklıkların önlenmesi içindi. 44. bölümü çektiler ama 45. bölüme başlayamadılar. Zaman kazanmak için yapıldı.
nurgülde gelin olmayı çok seviyo demekki bi ezo gelin bi eğreti gelin:)
bak şimdi ben hangisini izliyim en iyisi diziyi izliyim çünkü arada reklam olur fragmanı falan kaçırırım sonra kafamı taşlara taşlara vururum showu değişen süreyya olsun:)
bide kim yazmıştı hatırlıyamadım nurgül nurgüle karşı diye çok hoşuma gitti:img-hyste
bakalım hangi nurgül kazanıcak
bu arada bizim dizimizden ne çok çekenler varmış vah vah tüh napsakki bi kaç bölüm sessiz fırtınayımı izlesek:)
vala ezo gelini kıskanlar çok var:D
sessiz fırtına nefret ediyo ezo gelinden:D
papatya363 10-12-07, 16:56 hadi bizdeo zaman kanalı aryıp fıragmanı erken vermelerini isteyelim yoksa bir hafta nasıl geçer numaraları bilen varsa versin ne kadar çok ararsak o kadar iyi olur:good:
cnm xcrabx vermişti numarayı
0212 355 01 01
bende arıycam şimdi
hadi pamuk eller telefona
papatya363 10-12-07, 17:00 Benim bildiğim tekrarın reklam aralarında çıkacak. Tabi telefon ısrarlarınızı kıracaklarını sanmıyorum:icon_whis Mesaj alınmıştır herhalde:img-wink:
Yeni bölümün yayınlanmaması ileride yaşanacak sıkışıklıkların önlenmesi içindi. 44. bölümü çektiler ama 45. bölüme başlayamadılar. Zaman kazanmak için yapıldı.
s-z-e-l ya sen şu arzu rolünde oynayan kızın kim olduğunu biliyosundur büyük ihtimalle
biliyosan ismini söylesende bizde kim oynuyacak öğrenebilsek
inan kaç haftadır meraktan ölüyoruz ee fragmanda gecikince artık sabır taşı çatladı eğer bi mahsuru yoksa ve biliyosan söylermisin lütfen
arkadaslar inanin senaryo bölümünden geliyorum harikalar var keske dizi yöneticilerinden biri girip okusa buralari gerci ben s-e-z-e-l arkadasimdan süpheleniyorum yani iyi manada sakin yanlis anlama sanki bizi gözetleme isini ona verdiler eger öyleyse canim benim bizim nasil kivrandigimizi anlat ,nasil gönüllü oldugumuzu,dizimiz icin ne gerekiyorsa yapacagimizi ve oyuncularimi cok sevdigimizi söyle lütfen sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
Benim bildiğim tekrarın reklam aralarında çıkacak. Tabi telefon ısrarlarınızı kıracaklarını sanmıyorum:icon_whis Mesaj alınmıştır herhalde:img-wink:
s-z-e-l çok israrcıyım biliyorum ama biraz ip ucu versen bize nolur
senin için bir sorun olmazsa:img-blush
arkadaslar inanin senaryo bölümünden geliyorum harikalar var keske dizi yöneticilerinden biri girip okusa buralari gerci ben s-e-z-e-l arkadasimdan süpheleniyorum yani iyi manada sakin yanlis anlama sanki bizi gözetleme isini ona verdiler eger öyleyse canim benim bizim nasil kivrandigimizi anlat ,nasil gönüllü oldugumuzu,dizimiz icin ne gerekiyorsa yapacagimizi ve oyuncularimi cok sevdigimizi söyle lütfen sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
evt dizimiz için herşyi yaparız tüm oyuncuları çok seviyorum...
bundan snr bende sevgiyle ve NURGÜL'le kalın dicem...hepp kadimm deniliyo :D
ceza almak pahasına yazıyorum canım acı bana biraz bilgi hani her şeyi anlat demiyorum seni de zor durumda bırakmayacak kadar:icon_sorr
ama sen yine yanıt vermeden gideceksin:icon_sorr
Ezo da ne kıskanç yahu:icon_whis Arzu kızımız tabi ki samimi davranacak. Ezo yokken arzu vardı. Kıskansında bu kıskançlık güzel olaylara dönüşsün:img-icecr Arzu gibi şeker bir kız da kıskanılır mı? Bu da kadim gerçi beğenmemek elde mi? Karışık durum:img-polic
Ezo-kadim-güzel bir gün. Bu üçgen güzel üçgen. Tabi Seyitte gelince üçgen yamuk oluyor ama olsun:)
sevgili Hazal,
Ne yapalım daha güzel bölümler izleyebilmek için bu haftayı sabırla geçirmeyi bekleyeceğiz.Sonuçta yarın önemli bir maçda var.
Yarın akşama kadar bekleyecek sabrımız kalmadı.Evet, evet bize biraz bilgi ver lütfen.en azından onunla avunalım.Arzu kızı kim oynayacak.Merakla beklemekteyiz.
Bu forumda çok iyi karakter tahlili yapacak arkadaşlar var.Biraz ipucu lüttfeeeeeennnn.
Yoksa neler olacağını düşünmekten iyice durumum vahimleşti.Ruh sağlığımı iyi görmüyorum.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Ezo da ne kıskanç yahu:icon_whis Arzu kızımız tabi ki samimi davranacak. Ezo yokken arzu vardı. Kıskansında bu kıskançlık güzel olaylara dönüşsün:img-icecr Arzu gibi şeker bir kız da kıskanılır mı? Bu da kadim gerçi beğenmemek elde mi? Karışık durum:img-polic
Ezo-kadim-güzel bir gün. Bu üçgen güzel üçgen. Tabi Seyitte gelince üçgen yamuk oluyor ama olsun:)
çok teşekür ederim biz şimdi bu ip ucunun üzerine ne yorumlar yaparız üçgen dediğini göre belli kız kulesi çoğumuz tuturdu o zaman
s-z-e-l bunlar senin için:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
gülendam83 10-12-07, 17:14 Ezo da ne kıskanç yahu:icon_whis Arzu kızımız tabi ki samimi davranacak. Ezo yokken arzu vardı. Kıskansında bu kıskançlık güzel olaylara dönüşsün:img-icecr Arzu gibi şeker bir kız da kıskanılır mı? Bu da kadim gerçi beğenmemek elde mi? Karışık durum:img-polic
çok teşekkürler valla içimiz rahatlatacak ufacık bir umuda ihtiyacım var. sayende o da oluyor. yoksa hala gergin doşalıcağım ortalıkta. inşallah arzu iyi biri olur. temennim bu yönde. yoksa ezonun kıskançlığına bir itirazım yok..:img-wink:
Ezo-kadim-güzel bir gün. Bu üçgen güzel üçgen. Tabi Seyitte gelince üçgen yamuk oluyor ama olsun
ben dedim bu seyit yılanı denizden çıkıp bir çuval romantizmi berbat edicek diye bakın oldu işte:img-hyste:img-hyste
demek arzu kızımız çok şeker korsak mı sevinsek mi bilemedim şimdi:icon_whis
eylulhazanı 10-12-07, 17:19 Teşekkürler s-z-e-l arkadaşım bu bile hayalgücümüzü çalıştırmamıza yeter de belki ilave bişeyler daha söylersin bizler için.
Lütfeeeeennnnn:img-blush:img-blush:img-blush
hazal canım bu çok hayatı bir durum nolur bu soruma cevap ver kadim bu hafta takım mı giyiyor yoksa spormu siyah kazak giyiyormu canım acıl cevap:img-help::img-help::img-help:
s-z-e-l teşekkürler söylediklerin içimi rahatlattın biraz.
ezo kıskansın canım hiç itirazım olmaz tam tersine çok eğlenirim
ben alıştım artık bizim ikilinin romantizminin yarıda kesilmesine.tam tersine kimsenin araya girmediği bir ezo kadim sahnesi çok şaşırtır beni .:img-yes:
ballı nur silah sesi o bu derken sırada seyit var o limon sıkmasa eksik kalırdı zaten.
sessizperi 10-12-07, 17:27 Ezo da ne kıskanç yahu:icon_whis Arzu kızımız tabi ki samimi davranacak. Ezo yokken arzu vardı. Kıskansında bu kıskançlık güzel olaylara dönüşsün:img-icecr Arzu gibi şeker bir kız da kıskanılır mı? Bu da kadim gerçi beğenmemek elde mi? Karışık durum:img-polic
sevgili s-z-e-l arkadaşım, verdiğin minik tüyolar için teşekkür ederiz :P
Ezo-Kadim+güzel bir gün, yaşasın :happy0064 umarım uzun uzun gösterirler o sahneleri ve bizlerde doya doya izleriz :img-yes: Seyit faktörünü görmezden geliyorum şimdilik, çünkü güzel şeyler düşünmek istiyorum :icon_whis
şimdi; Arzu, yazdıklarından anladığım kadarıyla iyi birine benziyor fakat ''karışık durum''' demişsin, orda biraz duraksıyorum acaba işler karışacak mı? :icon_sorr
bu durumda kadim ezo yu aşk klasığı olan kız kulesine götürür arkalarında onları izleyen seyitden habersizi kuşlar kadar hür olan aşıklarımız günün tadını çıkarmaktadırlar
ezo.kadim bir bileydın ne gadar mesudum
kadim:bende ezom senin yanında sanki zaman duruyor
ezo:kendimi türkan ablam gib hisedeyim
kadim:bende kadir abim gibi
ezo:de hayde bizde onlar gibim denize gitek koşak
kadim:ezom hava buz gib donarız yazı beklesek
ezo:olurmu heç yaza kim öle kim kala kadir abim olayda soğuk neyin dinlemezdi
kadim.peki o zaman sen nasıl istersen hadi gidelim
kadim ve ezo birlikte sahıle ınerler ne soğuk havaya aldırırlar nede fırtınaya ikiside liseli aşıklar gibi el ele koşarlar onları büyük bir kıskançlıkla onları izlemektedir sonra dayanamaz ve yanlarına gider silahını çıkarır ve kadime doğrultur tam ateş edicekken milyonda bir olan bir olay olur ve büyük bir hortum seyit i de içine alarak ortadan kaybolur olayın şakınlığını yaşayan kadim ve ezo birbirlerine bakarlar
ezo.bu neydi kadim adama ne oldu
kadim:sus ezo rozi çok kızmış belli seni de bir felaketle ortadan kaldırmadan sus
ezo:ben bu kızdan korkim en iyisi suyuna gitmek ne etsek acep
kadim:buldum defneye gidelim moralı yerine gelir
ezo:yok ben anladım bu kız masum o seni kulanmi sen onu kulanın dek get başımdan
kadim:ezo ezo dur:img-hyste:img-hyste:img-hyste
senaryolar bölümüne teknik bir sepeple mesaj yazamıyorum acısını durda çıkarıyorum canlarım kusura bakmayın ne yapayım aklıma geliyor yazıyorum:img-tomat
rozicim ne kusuru aşkolsun kendi adıma ben gayet memnunum.çokta eğleniyorum.sen aklına gelince yazmaya devam et:img-yes:
bir mucize olsa da gerçekten dizide bir hortum çıkıp seyitle süreyyayı alsa götürse... götürdüğü emreyi de geri getirse:img-yes:
rozicim ne kusuru aşkolsun kendi adıma ben gayet memnunum.çokta eğleniyorum.sen aklına gelince yazmaya devam et:img-yes:
bir mucize olsa da gerçekten dizide bir hortum çıkıp seyitle süreyyayı alsa götürse... götürdüğü emreyi de geri getirse:img-yes:
sağolun canlarım sizler memnunsunuz ama volvox heç mennun deyil bıktı benim mesajlarımı silmekten kesin ceza alırım bu gidişle ama ne yapayım burası sesiz kalmasın istiyorum:img-blush
ve evet keşke emremiz geri gelse hazal bir şey demedi bu konuda ama ben hayla umutluyum emre diziye dönebilir nolur emremizi geri verin :img-help::img-help::img-help:
ben de niye vermiyolar diye bakıyım dedim foruma tam mesajını gördüm neyse bi aksilik yok demek ki önemli anlamda..gerçi zaten bi hafta zor bekliyoruz nasıl bekliycez şimdi bilmiyorum ama...gitti ezo keyfimiz bu haftalık:icon_sorr
s-z-e-l teşekkürler söylediklerin içimi rahatlattın biraz.
ezo kıskansın canım hiç itirazım olmaz tam tersine çok eğlenirim
ben alıştım artık bizim ikilinin romantizminin yarıda kesilmesine.tam tersine kimsenin araya girmediği bir ezo kadim sahnesi çok şaşırtır beni .:img-yes:
ballı nur silah sesi o bu derken sırada seyit var o limon sıkmasa eksik kalırdı zaten.
aynen ben de onu yazıcaktım bi rahat yok ezoyla akdime anlaşıldı..tam dedik güzel bi gün geçirmişler bu seferde seyitiydi arzusuydu çekiceğimiz var valla..
sağolun canlarım sizler memnunsunuz ama volvox heç mennun deyil bıktı benim mesajlarımı silmekten kesin ceza alırım bu gidişle ama ne yapayım burası sesiz kalmasın istiyorum:img-blush
ve evet keşke emremiz geri gelse hazal bir şey demedi bu konuda ama ben hayla umutluyum emre diziye dönebilir nolur emremizi geri verin :img-help::img-help::img-help:
bütün yük sana biniyor di mi ama ne yapalım o kadar sınırsız bir hayalgücün var ki bende de olsa birazcık yardım edicem sana ama yok maalesef
evet ya emre tamamen gitti mi hazal öğrenip haber verse ya bize.dizide adı bile geçmez oldu
meryem de selimi unuttu o herhalde zeynelle yeni bir hayata yelken açacak.işte bu yüzden zeynelin sonunu hiç iyi görmüyorum.yazık olacak gül gibi çocuğa
bütün yük sana biniyor di mi ama ne yapalım o kadar sınırsız bir hayalgücün var ki bende de olsa birazcık yardım edicem sana ama yok maalesef
evet ya emre tamamen gitti mi hazal öğrenip haber verse ya bize.dizide adı bile geçmez oldu
meryem de selimi unuttu o herhalde zeynelle yeni bir hayata yelken açacak.işte bu yüzden zeynelin sonunu hiç iyi görmüyorum.yazık olacak gül gibi çocuğa
geçen gün de yazmıştım jenerikte isimleri görünmüyor emre ve selimin..çıktılar sanırım..
Hazal arkadasimiza verdigi bilgiler icin tesekkür ederim hi demek ezoyla kadime rahat yok bir arzu bir seyyit derken e ne güzel dimi rozi bak simdi Baris beyi taktir ettim yalniz birakmayin onlari gözünüzü seviyim yani kalpten gitmemiz an meselesi Kadim öyle bakmaya devam ederse bide yalnizken cok kötü olik valla Nurun odasindaki o sözler o bakislar ömrümü yemisti eline saglik Baris bey böyle devam edin :icon_whis hic kiskanmiyorum inanin :icon_sorr sadece rozim icin istiyorum yoksa benim neyime :img-icecr sevgiyle ve Serhat'la kalin :sad53: :sad53:
geçen gün de yazmıştım jenerikte isimleri görünmüyor emre ve selimin..çıktılar sanırım..
evet farkettim de bir umut...
önümüzde mahalleli örneği olduğu için belki geri döndürürler
hayır yani en azından dizide bir adları geçse muallakta kalmasa bu konu.hergün emreye uğrayan onunla konuşan ezo pat diye ilişkiyi kesti.
evet farkettim de bir umut...
önümüzde mahalleli örneği olduğu için belki geri döndürürler
belki de belli olmaz tabi ama ikisinin birden dizide olmaması senaryodan çıkartılmış olduğunu gösteriyor bilinçli olarak bence..önce kadim ezoyu emreden kıskanıyordu şimdi roller değişti ezo kadimi arzudan kıskanıcak..belki emreyle selim çıktığı ve bi kıskançlık ortamı yaratmak için arzuyu getiriyorlardır..
herkese selamlar iyi akşamlar arkadaşalr :img-wink:
ROZİ GİDER CANLARIM :img-cray::img-cray::img-cray:
sizlere iyi sohbetler dilerim neşeniz eksik olmasın sabah geldiğimde yorumlar boyumu aşmış olur inşallah
birde fikrim var biz isteklerimizi yazsak diziyle ilgili hazal iletse ne güzel ollur ben gitmeden bir kaç istekde bulunayım
1:fragman yarın verilsin
2:dizimizde meydana gelen aksaklılar hatalar ve saçma replikler ortadan kalksın zira yaprak dökümü başlamış bulunuyor haberiniz ola
3:kayıp oyuncular bulunsun siz blamıyorsanız koğuş yardıma hazırdır emremizi selimi osmanı geri isteriz onların yerine eski mahalleyi yeni elçini ve sns kısa adlı yılan türlerini vermeyi teklif ediyoruz:not_i:
4.birde rica lutfen jenerik deyişsin eyer siz güzel bir şarkı bulamıyoruz derseniz biz yine yardıma hazırız
5:bu sevgili senarıste lutfen bir mahsuru yoksa yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin çünkü çok saçma burda size taç çıkaracak derecede kalıteli yazan arkadaşlar var filmlerinize gösterdiğiniz özeni dizimizede gösterin yaptığınız işe saygınız olsun:img-banne
6.canlarım sizi çok seviyorum :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
:img-hyste:img-hysteherkese selamlar iyi akşamlar arkadaşalr :img-wink:
silinecek ama yinede yazıcam gözümüz aydın arzu kızımız dan kurtulduk:img-hyste
keşke daha önce ilan verseydim:img-hyste
yarın dizimiz yayınlanmıyor.olsun bir hafta saha bekleriz deyip sabır çekmeye başlıyorum.ama bu arada pek sevgili showtv yetkililerine buradan bir iki kelam etmek isterim.
insan bir diziye bu kadar mı özensiz davranır?inanın nlayamıyorum.p.tesi oldu fragman namine bir şey yok.sanki ezo gelin diye bir dizi yayınlanmıyor bu kanalda.ya da haftada artık 6 gün var ve salı günü tarihe karıştı.
şimdi diyeceksiniz ki yeni bölüm yok, ne fragmanı yayınlasınlar?ama başka kanallarda defalarca öreğini görüyoruz.bir dizinin tekrarı yayınlanacak olsa bile fragman yayınlanıyor.sanki dizi hiç var olmamış gibi davranılmıyor."kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için...." ya da eski ve yeni bölümün fragmanlarını birleştirip "yarın akşam eski/özel bölümüyle 18 Aralık salı gnü yeni bölümyle..." diye fragmanlar akıyor sürekli ekranlarda.böylece dizinin unutulması engellenirken bir de kolaj bölümü falansa en güzel sahneler sürekli izleyicinin karşısına çıkıyor.
ve son olarak bu fragmana bir de çok güzel jenerik şarkıları eşlik ediyor.örnekleri mevcuttur ki bazen izleyici sırf jenerik müziği nedeniyle bir dizye başlayabiliyor.fakat showtv ısrarla "ezo gelin"in jeneriğini değiştirmemekte direniyor.izleyici çekmek bir yana daha da soğutacak en azından konuyla alakasız bir müzik eşliğinde ayda yılda bir yayınlanan fragmanlar eşliğinde bir dizi sürdürülmeye çalışılıyor.
biraz özen istiyorum....ezo gelin'in sadece bir kaç basit değişiklikle , biraz özenle salı akşamlarının birincisi olmaması için hiç bir neden yok.
floraaa canım teşekkürler sözleri yazmıssın, ne güzel şarkıdır İlhan İremin bu şarkısı, süper Kadim ve Ezo videosu çıkar valla.
birkaç saat ayrıldık döndüğümüzde neler olmuş neler, hazal gelmiş tiyolar verilmiş, gönüllere su serpilmiş , aman pek güzel olmuş.
Roziciğim karşılıklı Kadim ve Ezo diyologları devam ediyor bakıyorum. Valla beni de aşka getirdin. Hani onları yeraltı sarnıcına götürmek istiyordun , onu okurken benimde aklımda şöyle sahneler belirdi.
|