Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Onların yapacağı kolaj bu kadar olur. Sen en güzel sahneyi kes gereksiz baklava sahnesini koy. Pes artık:img-cool2
eh şaşırdım desem yalan olur.bir dizinin üstüne bu kadar da gidilmez ki kardeşim.resmen siz bu diziyi boş yere seyrediyorsunuz diyorlar.ilk kez kaza eseri diziye bakacak biri olursa baklava sevmesini ummaktan başka şansımız yok.belki her hafta baklavaları görme umuduyla başlar izlemeye.tövbe tövbeeee....:icon_evil :icon_evilkötü kötü konuşmaya başlayacam şimdi.:icon_evil :icon_evil
bizimkilerden ötürü ne yazık ki izleyemiyorum .bir deneyecem bakalım belki açmaya ikna ederim de fragmana ratslarım.eğer rastlayamazsam birileri ekler umarım.
tabi eğer verirlerse :icon_evil :icon_evil
EDİT:eh anlaşılan fragmanı vermişler(her ne hikmetse) ve malum ben kaçırdım.:icon_sorr umarım biri çekebilmiştir.
Harika bir fragman. Bayıldım. Arzu karakterini de güzel seçmişler. Bomba gibi bir bölüm olacak. Ne olur biri kaydetmiş olsun doyamadım:img-in_lo Ay nasıl şekerler bu bölüm bomba olacak:img-polic
evet ya birisi çekmiş olsun lütfennnnn
heyecandan bende tam anlayamadım
ezo kadimle gezmeye başı açık gidiyor herhalde kadimde beğenisini gösteriyor
ama harika bir bölüm olacak:happy0064:happy0064
Tekrar merhaba,
sonunda fragmanı galiba benim gibi sizlerde izlemişsinizdir.En nihayetinde gördük ya.Fragmanda tek dikkat edebildiğim ezonun saçları açık,kadimin üzerine spor giysiler var.İsteyen arkadaşlara müjdeler olsun.:happy0064
Sonunda arzu karakterini de gördük.Nerede oynuyor diye düşündüm.Galiba kaybolan yıllar adlı dizide vardı.
Sevgiyle ve hoşçakalın....bye
tanrıımm:happy0064 ağlamak istiyrm:happy0064 uzun süredir ilk kez takım elbise dışında bi kıyafetle kadim! ve artık yemen bağlamayan ezo!!
allam bu bi rüya mı.ah nolur bi kez daha izliym.noooluuur
kadim siyah kazak giymilş :img-in_lo
ezo da başörtüsünü çıkarmış :good: :) :)
kadimin heyecanı mutluluğu çok şirindi ezoyu arabaya bindiriken :img-blush
arzu da gelmiş..ben beğendim arzuyu..pek zarar gelmez gibi geldi bana :good:
kadim abisine de hediye falan almış..ezoda biraz kıskandı sanırsam..son sahnede kötü kötü bakıyodu kadime...kıskançlıktan :) :)
Fragman karışıktı tam anlayamadım bir anda çıkınca tam algılayamadım:icon_whis..
Kadim çok tatlı olmuş :img-in_lo Arzuyuda görmüş olduk.. Ben tam karar veremedim nasıl biri olduğuna bir kere daha izlemem lazım :img-pilot
Fragmanın sonunda Ezonun Kadime o sert bakışlarının sebebi herhalde kıskançlıktır..
Süreyya ile Nedim ne alaka sarılmışlardı.. Nedim sanırım ağlıyordu..
fragman görülmüştür . Siyah boğazlı kazak giyilmiş. Yeşil parka tarzı montuna bayıldım (itiraf ediyorum bende mont fetişmi vardır,hangi markanın acaba) ezo'da yemeni de çıkmış. valla bende duygulandım ağlamak istiyorum. :img-cray::img-cray:Darısı diğer isteklerimizin başına.En sonunda Arzuyu da gördük.çıtı pıtı neşeli bir tip gibi, Süreyya modelinden uzak görünüyor tabii belli olmaz. Kadim'e kadife ceket hediye almış onu giydiriyor, samimi görünüyorlar gülüyorlar ama zararsız gibi. aynı ceketle Kadim Ezo'nun peşinde demekki devamı olan bir sahne. Virane kapısı olan bir yere giriyor Ezo . bakışlar pek vahşi bakıyordu. Kıskançlık.....
Edit: Kadim'de arabayı değiştirmiş, bayağı da fiyakalı spor bir araba galiba.
Fragman umut vericiydi diyebilirim...
En azından Ezo'nun gözlerinde o ışığı yakalayabildim...
Sahneler gerçekten güzel göründü gözüme baş örtüsü gidince, spor kıyafetler girince mi oldu bu bilemiyorum.
Kadim'in spor arabasıda harikaydı...
Sanırım sonunda aşka ve kıskançlığa dair ilk kavgalarını yaptılar...
Arzu bir geldi pir geldi diyeceğiz heralde gelirken hediyeleride unutmamış...
Arzu rolünü oynayan hanımefendi daha önce Kaybolan Yıllar ve halen devam etmekte olan Kara inci'de de oynamıştı...
Adı Yeşim Alıç...
http://karaincidizi.com/images/kara_inci_19_b.jpg
Merak etmeyin yükledim fragmanı, birazdan siteye koyacağım.
Çok beğendim ben..
Ezo ve Kadim ilk aşık kavgalarını yapacaklar galiba..
Ay inanmıyorum Kadim in üzerinde tiyatro çıkışı giydiği parka var.:img-icecrbir şapkası eksik.of keşke onuda taksaydı..
Ezonun yüzünde resmen kıskançlık var ve Kadime tavır yapıyor..
Çok beğendim ben..
Bimkolik, sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Allah senden razı olsun.Fragman o kadar hızlı geçti ki ve ben sadece kıyafetlerde ve Arzu karakterinde takılı kaldım.Ezo ve Kadim çok hoş görünüyorlardı.Çoook güzel bir bölüm olacak galiba.Sayende bıkana kadar izlerim.:happy0064
Sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Fragman umut vericiydi diyebilirim...
En azından Ezo'nun gözlerinde o ışığı yakalayabildim...
Sahneler gerçekten güzel göründü gözüme baş örtüsü gidince, spor kıyafetler girince mi oldu bu bilemiyorum.
Kadim'in spor arabasıda harikaydı...
Sanırım sonunda aşka ve kıskançlığa dair ilk kavgalarını yaptılar...
Arzu bir geldi pir geldi diyeceğiz heralde gelirken hediyeleride unutmamış...
Arzu rolünü oynayan hanımefendi daha önce Kaybolan Yıllar ve halen devam etmekte olan Kara inci'de de oynamıştı...
Adı Yeşim Alıç...
http://karaincidizi.com/images/kara_inci_19_b.jpg
pelin-ce canim sana cok tesekkür ederim öncelikle..yazilari okudukca arzunun kim oldugunu merak ettim durdum...
sayende kim oldugunu da ögrenmis olduk...
arzu karakterinin oynayan kisi daha farkli birisi olabilirdi diye düsünüyorum...
ne bileyim beklentilerimin altinda biri cikti ..
ama oyunculugunu begendigim kisiler arasindadir kendisi..
ne diyelim hayirlisi olsun..
fragman görülmüştür . Siyah boğazlı kazak giyilmiş. Yeşil parka tarzı montuna bayıldım (itiraf ediyorum bende mont fetişmi vardır,hangi markanın acaba) ezo'da yemeni de çıkmış. valla bende duygulandım ağlamak istiyorum. :img-cray::img-cray:Darısı diğer isteklerimizin başına.En sonunda Arzuyu da gördük.çıtı pıtı neşeli bir tip gibi, Süreyya modelinden uzak görünüyor tabii belli olmaz. Kadim'e kadife ceket hediye almış onu giydiriyor, samimi görünüyorlar gülüyorlar ama zararsız gibi. aynı ceketle Kadim Ezo'nun peşinde demekki devamı olan bir sahne. Virane kapısı olan bir yere giriyor Ezo . bakışlar pek vahşi bakıyordu. Kıskançlık.....
Edit: Kadim'de arabayı değiştirmiş, bayağı da fiyakalı spor bir araba galiba.
ne diyorsun arkadasım sahi mi siyah bogazlı kazak oldu haa:happy0064
ne kadar mutluym ne kadar, bimkolik canım fragmanı yukleyecegini soylemişsin simdiden teşekkurler, inşallah şikayetlerimiz yerlerine ulastı :happy0064
pelin-ce canim sana cok tesekkür ederim öncelikle..yazilari okudukca arzunun kim oldugunu merak ettim durdum...
sayende kim oldugunu da ögrenmis olduk...
arzu karakterinin oynayan kisi daha farkli birisi olabilirdi diye düsünüyorum...
ne bileyim beklentilerimin altinda biri cikti ..
ama oyunculugunu begendigim kisiler arasindadir kendisi..
ne diyelim hayirlisi olsun..
Ben teşekkür ederim canım...
Evet dediğin gibi farklı biri olabilirdi diye düşünüyorum bende..
Kara inci ve Kaybolan Yıllar'da başarılı bir oyun çıkarmıştı ama kötü karakterleri canlandıran biri olarak tabi...
Umarım burda Arzu olarak iyi bir karakteri canlandırır...
Edit: Sevgili Bimkolik şimdi sana nasıl teşekkür ne etsek az gelecek biliyorum...
Ellerine sağlık...
Ben teşekkür ederim canım...
Evet dediğin gibi farklı biri olabilirdi diye düşünüyorum bende..
Kara inci ve Kaybolan Yıllar'da başarılı bir oyun çıkarmıştı ama kötü karakterleri canlandıran biri olarak tabi...
Umarım burda Arzu olarak iyi bir karakteri canlandırır...
O saydığınız dizilerde demek kötü karakterleri canlandırdı. Ama ben nedense pek tehlikeli gibi görmemiştim ama siz böyle diyince içime bir kurt düştü. İnşallah kötü bir karakter değildir. Tek isteğim bu...
Nedim'in elindeki silah neyin nesi anlamadım. Kendini vurmak falan mı istedi?
Ezo'nun makyajı da yok edilmiş:happy0064
İnşallah replikler de düzelmiştir. Yani aralarında biraz normal insanlar gibi sohbet falan ederler başbaşa geçirdikleri günde.
ayy ay ay fragman gelmiş hoşgelmiş kendisini özletmiş
ya bu nedim neden süreyya ya sarılıyor ve neden ezo nereye giriyor kimin evi orası anlamış değilim
bimkolik fragmanı merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bir defa izleyince birşey anlayamıyorum
arzuyu da görmüş olduk.ben daha genç birini bekliyordum açıkçası şaşırdım.
kaybolan yıllardan biliyorum onu.orada iyi biriydi ama kara incide kötü birini oynuyodu.burada da iyi halini görürüz inşallah
Çok beğendim ben..
Ay inanmıyorum Kadim in üzerinde tiyatro çıkışı giydiği parka var.:img-icecrbir şapkası eksik.of keşke onuda taksaydı..
Ezonun yüzünde resmen kıskançlık var ve Kadime tavır yapıyor..
Sağol canım sen olmasan napardık ben tam anlayamadım (mesajımda da belirtmiştim) sayende ne oluyor ne bitiyor bir fikrim olacak :):happy0064
Ben Kadimin siyah kazağını görmedim ya:img-cray:Gözleri o kadar ışıl ışıldıki başka hiçbirşeye dikkat edemedim :img-blush
Ay arabanın içinde çok hoşlar. ::img-in_lo Çok sıcak bir gün geçecek belli..
Şimdi bulmuşta bunuyor gibi olmasın ama şu mantonun altından sarkmasaydı keşke allı güllü elbise..
Not: aa şimdi farkettim, 4000 in üzerindeki mesaj sayım 3800 lere inmiş.
Yine neler oldu acaba.?
arzuyu oynayan sanatcıyı bende hep kötü rollerde izledim. inşallah burda iyidir.
bu bölüm kadim'i hep spor giydirmişler istediğimiz gibi:happy0064
şöför osman'da ortaya çıkmış :img-wink:
Ezo'nun kapısından girdiği yer neresi acaba ev baya bir kötü gözüküyor
edit: umarım hafta sonuna doğru sesli fragman da çıkar
şimdi tekrar gösterdiler ilk izlediğimde siyah kazağa dikkat etmemiştim.şimdi gördüm:img-in_lo
gerçekten güzel birgün geçirecekler gibi duruyor.çok şirin gözüküyorlardı
arzu iyi birine benziyor inşallah yanılmam.çok güleryüzlü duruyo
son gösterdikleri sahnede de ezo çok kızmış çok fena bakıyordu özetten anlaşıldığı üzere arzu ile ilgilidir
hepiniz kötü deyince bende kendimle çelişkiye düştüm kaybolan yıllarda iyi birini oynamıyormuydu o???
fragman ikinci kere yayınlandı gözlerime inanamıyorum , siyah boğazlı kazak düzeltmesi yapıyorum, beyaz tişört üstüne yakalı siyah kazak giymiş. Fakat ben mont fetişmine sahip biri olarak giydiği yeşil parkaya bayıldım. Tam benim tarzım renk,model. Bimkolik tiyatro çıkışı gördüğün mont bumuydu. Hadi ya, kendisinin öyleyse. Nerden aldı acaba?
Ballının önündeki tabağın içindeki kelle neydi? ya Nedimin elindeki silah, Süreyya da ilk defa üzülerek bakıyor ve teselli ediyordu. Meryem evin önünde neye şaşırarak bakıyordu ve Ballı Ağayla ne konuşuyorlar? Arzu'yu oynayan kzı daha önce kötü karakteri canlandırmıştı fakat bu sefer duruş itibarıyla pek olumsuz elektrik vermedi.
Tekrar izledim fragmanı. Çok güzel sahneler olacak gibi geliyor bana. Bazı isteklerimiz yerine gelmiş. Kadim spor giyinmiş. Ezo saçını açmış. Mutlu birgün geçiriyorlar. Elele tutuşmalar falan çok güzel. Ezo yatağında hayaller kuruyor. Bilin bakalım kimi düşünüyor... :img-yes::img-yes::img-yes:
Arzu iyi biri gibi gözüktü gözüme. İnşallah yanılmam.
Nedim bunalımda (daha beter olur inşallah). Teselli edende yılan Süreyya. Ne iyi dost ama.
Ballı ağa Meryem le konuşuyor. Neler geçecek acaba aralarında. Birde Ballı ağa masada Seyfo ya bişey gösteriyo. Neydi o anlamadım???
Arzu hediyelerle gelmiş. Kadim imize kadife bir ceket almış. Bu sahnenin sonunda da Ezo bozulup gidiyor. Eski bir evin kapısından içeri giriyor. Orası neresi anlamadım. Anlayan var mı acaba???
Daha sonra kapıyı Kadim in yüzüne kapatmaya çalışıyor ve Kadim e çok kötü bir bakış fırlatıyor. Neye kızdı acaba??? Merak ettim valla...
ay güzel bi fragman olmuş bi de bi kaç gün kala sesli bi fragman yayınlasalar tam süper olacak hem dizi için hem daha çok seyirci için
aman ben çok şey mi istiyorum bence bunu yapmaları farz oldu salı günleri fragman bi kaç gün kala ayrı bi fragman ne hoş olur be
ay güzel bi fragman olmuş bi de bi kaç gün kala sesli bi fragman yayınlasalar tam süper olacak hem dizi için hem daha çok seyirci için
aman ben çok şey mi istiyorum bence bunu yapmaları farz oldu salı günleri fragman bi kaç gün kala ayrı bi fragman ne hoş olur be
Valla ilk kez yeni bölümün fragmanını 1 hafta önceden izliyoruz. Hadi hayırlsı bakalım. Daha iyi gelişmeler bekliyorum. Yavaş yavaş düzelecek gibi. Ben ümitliyim...
Valla ilk kez yeni bölümün fragmanını 1 hafta önceden izliyoruz. Hadi hayırlsı bakalım. Daha iyi gelişmeler bekliyorum. Yavaş yavaş düzelecek gibi. Ben ümitliyim...
doğru diyosun ama o ne için bizim arkadaşların ısrarı ğzerine ikide bir kanala fax çekersek belki sesimizi duyarlar yoksa hayatta yapacakları yok
Nedim'in elindeki silah neyin nesi anlamadım. Kendini vurmak falan mı istedi?
Ezo'nun makyajı da yok edilmiş:happy0064
İnşallah replikler de düzelmiştir. Yani aralarında biraz normal insanlar gibi sohbet falan ederler başbaşa geçirdikleri günde.
Nedim abisinin itirafından sonra kendini öldürmek istemiş olabilir ama onu yapmayada cesareti yok muş ki yapamamış "Denize düşen yılana sarılır" misali o da Süreyya'ya sarılıyor heralde..
Kadim'in kazağı boğazlı değil ama en azından rengi tutmuş eh buda bir ilerlemedir.
Yeşil parkalı halleri,
İlk sahnedeki bakışları,
Arabaya koşma sahneleri,
Ezo'nun gülümsemeleri,
Ve son sahnede Ezo'nun kıskançlıktan öfkeye bürünmüş bakışları harikaydı...
En çok sevindiğim nokta ise oyuncuların uzun zaman aradan sonra ilk defa bu kadar istekli olmaları hepsi harika görünüyorlardı...
Umarım fragman yanıltması olmaz da bölümde aynı keyfi verebilir...
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim. Ezo öylesine duvarlar örmüş ki etrafına Kadim'in arabada masum bir öpücük için öne doğru hamle yapması ile durması bir oluyor sanırım...
kutsal ustanın evleri olabilir mi :icon_whis
fısıldama yalan oldu, ee ballının düğünü de :icon_whis
ben pek bişey anlamadım bu fragmandan, ezo-kadim sadece dısarı gezmelerinde mi gorundu bana mı oyle geldi,
neyse umarım guzel bolum olur :icon_whis, en azından kıyafet konusunda isteklerimizi yapmıslar, ee ezo kadimle bulusurken sacı acık ama son sahnede ortulu kafam karıstı :img-pilot
kutsal ustanın evleri olabilir mi :icon_whis
ben pek bişey anlamadım bu fragmandan, ezo-kadim sadece dısarı gezmelerinde mi gorundu bana mı oyle geldi,
neyse umarım guzel bolum olur :icon_whis, en azından kıyafet konusunda isteklerimizi yapmıslar, ee ezo kadimle bulusurken sacı acık ama son sahnede ortulu kafam karıstı :img-pilot
Hiç karışmasın hayatım kafan o Ezo için normal bizim için anormal hallerden biri...
Evde yemekte saçlarını açar...
Otelde yemekte saçlarını açar...
Davetlerde saçlarını açar...
Kadim ile gezmelerde saçlarını açar...
Geri kalan tüm zamanlarda o eşarbı düğümcük yapar başına dolar...
gülendam83 11-12-07, 23:21 fragmanı şimdi izledim. bu sefer mantıklı bir bölüm bekliyor gibi bizi bakalım. erken konuşmak istemiyorum ama. bu arada arzu konusunda rahatladım. kadime bakışı hiç öyle aşık biri gibi değil bence. ceketi giydirirken filan gayet rahat. aşık olan öyle mi olur öyle mi bakar. ama kadimi seviyor o belli. korkmamıza gerek yok üzerimden bir yük kalktı. bu arada ezo o şekilde gidiyor kadim peşinden. orda bir kıskançlık krizimi yaşanıyor bana mı öyle geldi yoksa?:img-in_lo:img-blush
gözümüz aydin kizlar valla biz avrupadakilere üvey evlet muamelesi yapiyorlar ezonun tekrari bile yok yani anliyacaginiz adam yerine koyulmadik baktim fragman bile yok sitemlerimi paylasiyim diye girdim bimkolik yine yapmis yapacagini sende olmasan ne yapariz bacim sagol iyi güzel bir bölüm bekliyor bizi Kadimin kabaninin aynisindan bu hafta ogluma almistim pek begenmemisti ama bimkolik tiyatro cikisi gördüklerini öyle bi anlatmistiki dilimi yutmustum tasvir edip almistim tutturmusum yasasin Ezonun kiskancligida oh ne güzel aman Arzu gizda eh idare eder kaybolan yillarda oynamisti iste sönük bir oyuncu Ezonun karsisinda kimse duramaz deli efeyi bile kacirdi evvelallah o mu hic dayanamaz,elcin haniminda 32 disi meydanda Kadime kahverengi ceketi gecirirken fazla sulanma elcin hanim o Ezonun kimseye vermeyiz bak zaten sinirler gergin bekliyoruz surda ,aman NEDIMde aglayacak baska omuz bulamamismi bari Eylüle gitseydin timsah gözyaslari inanmik ne yaparsan yap ama BALLIMIN artaya koydugu boynuza bittim kesin antepten yada seyyit tarafindan gönderilmistir nihayet muradimizada erdik galiba Siyah kazak bogazli olmasada yinede siyah cok güzel birileri bizi gözetliyor Ezodada tülbent yoktu herkesin dedigi gibi gezmeyede tülbentle gidemezdiya oh nihayet yavas yavas muradimiza erik aman yarin devam ederim sevgiyle ve Serhat'la kalin
verdiler fragmanı..telefonda aralamalarımız,mail yollamamız ve fax işe yaramışşşşş :happy0064
fragmanı ben begendim..güzel bölüm olacağa benziyor..ne bilim heyecanlandım izlerken..ters köşe yapmazlar umarım..ay nolur güzel bölüm olsun yaa..
Arzu kızımız gelmiş..görünüşü cici bir kıza benziyor amaaa bakalım dışı seni içi beni yakar durumu olurmu bilmem:icon_whis ben hala korkuyorum Arzudan :img-pilot
Kadim ne güzel olmuş öyle spor kıyafetler:img-in_lo Ezo'yu yolda gelirken izliyor ya ne güzel bakıyordu,birde arabada :img-in_lo Ezo eşarbı çıkarmıııış..ama Kadim e kızdığı sahnede yine vardı
eveeet ilk kavgalarını edecekler ve heralde kıskançlık yüzünden olacak(özetçimizin yalancısıyım:) )
Nedim kendisiyle hesaplaşıyor sonunda..Süreyya yı da üzgün gördüm..
daha öncede yazdığım gibi inşallah diziye olan eski inancımı tekrar sağlarlar..bunu canıııı gönülden istiyoruuum..eskisi gibi heyecanla izleyelim :happy0064ağzımız kulaklarda gezelim:) aşkı güzel,sade,yalın bir şekilde hissettirsinler :img-in_lo oyuncular evrim geçirmesin :icon_whis
bimkolik cnm ellerineeee sağlııııııııııııık...ne yazsam az gelir valla.. teşekkür ederiiim,sayende doya doya izleyeceğiz
gülendam83 11-12-07, 23:27 bu arada bimkolikciğime fragman için teşekkür etmeyi unuttum. çok teşekkürler canım..
inşallah birde sesli fragman çıkar karşımıza..:img-yes: bu bölüm ezo ve kadimin o belli. meryem fragmanda kısacık göründü mesela. bu da memnun etti beni. dee süreyyanın nedime şevkatli sarılmasına bir anlam veremedim. yoksa süreyya bir kalbe mi sahip? dışardan pek belli olmuyor ama..:icon_whis
Yalan olmasın lütfen.
Nasıl olsa o masaya oturulacak ve yemek yenecek. Fragmana koymamışlardır belki..off burada sayfalar yazılıp çizilmişken o fısıldama uğruna, eğer o sahneyi keserlerse çok gülerim..
Aslında arabadaki hallerini görünce fısıldama out oldu.
Masada fısıldama out, arabada muhabbet in.::img-yes:
Arabada fısıldama olmadan direkt icraat ::happy0064
Şimdi bir hafta arabada Kadim Ezoya ne kadar yakınlaşacak onu konuşmalıyız bence..:img-in_lo
Yalan olmasın lütfen.
Nasıl olsa o masaya oturulacak ve yemek yenecek. Fragmana koymamışlardır belki..off burada sayfalar yazılıp çizilmişken o fısıldama uğruna, eğer o sahneyi keserlerse çok gülerim..
Aslında arabadaki hallerini görünce fısıldama out oldu.
Masada fısıldama out, arabada muhabbet in.:img-yes:
Şimdi bir hafta arabada Kadim Ezoya ne kadar yakınlaşacak onu konuşmalıyız bence..:img-in_lo
ya arabada öne doğru gelmesi varya Kadim'in, aha dedim noluyoruz:love05:ama sonra geri çekildi(tüh be:icon_whis)koltuğa yerleşemedi heralde:img-pilot
bişey sorucam Ezo, Kadim'e kızıyor ya o ev kimin evi.. komşuların mı acaba
Kanalın kafasına Ezo Gelin Forumunun taşı düştü herhalde tekrar verdiler fragmanı. Ayy çok güzel görünüyor her izleyişimde. Bakalım bölüm nasıl olacak. Bizi tatmin edecek bir bölüm olsunda ben başka birşey istemiyorum.
Bu arada Filinta Kadimimize spor kıyafetler nasılda yakışmış öyle. Oyy oyyy... :happy0064:happy0064:happy0064
:img-hyste:img-hyste
ya dogru ya simdi haftaya salıya kadar kadim ne icin yaklastı ne kadar yaklastı, ne dedi, ne demedi, ne diyecek oldu da soyletilmedi, ne kadarı soyletildi, soyletilmeli miydi soyletilmemeliydi, soyletildigi kadarı yetti mi, arkadslar ben heç eyi değilim en iyisi yatayım :blink::img-fear2:img-heh:imgdrag:not_i:
ağlamak istiyorum tutmayın beni show tv üçüncü kere verdi fragmanı , bu ne bolluk alışkın değilim böyle şımartılmaya. :img-cray::img-cray:
Bimkolikçiğim kesinlikle katılıyorum. Arabada Kadim Ezoya doğru hafif bir eğilim gösterdi ya şöyle bende eğilmişim , devamında ne olacak acep? geziyi bitirdikleri zaman mı acaba bu sahne? Etrafta kimsecikler de yok.
:icon_whis:icon_whis
yok bu kanalın kafasına kesin birşey düştü her reklam arasında gösterdiler fragmanı tabi bu gösterdikleri ilgiyi aynı şekilde önümüzdeki bir hafta boyunca göstermelerini rica ediyorum
nedense heyecanlandım birden.hoşuma gitti fragman.yalnız ballı ağa beni gece gece güldürdü koyunun kellesi midir nedir o
ezonun arabada hafif utanarak başını önüne eğişi güzeldi acaba orda kadim ne dedi:img-blush
İzlediğim en sıcak en samimi en şeker fragman:img-in_lo
Kadimin meşhur bakışlarıyla başlıyor bir kere fragman. Sonra ezonun ellerinde çiçekler. Büyük ihtimal kadimden gelmiş. Saçlar yine açık tabi:img-polic
Nedim ve Süreyya hayret ilk defa güzel oynamışlar. Her ne kadar ikisini de sevmesem de yiğidi öldür hakkını yeme:icon_whis
Ezo ve kadim kaçamak yapıyorlar:img-polic Çok tatlılar. Liseli aşıklar gibiler:img-in_lo Kadimin kıyafetler yakıyor söylemeden edemeyeceğim. Tabi ezo da fena değil canım. Kadim de beğenmiş belli:img-icecr
Meryem iyice hanım ağalığa soyunmuş galiba. Makyajı sanki daha büyük göstermiş. Ezo'dan alıp meryeme sürmüşler boyaları. Ama kazak güzel.
Arabadaki veda sahnesi bir harika. Orada mühim konuşmalar geçecek belli. Kadim bey ezonun yumuşamasından faydalanacak ama ezo yine eli maşalı tarafını gösterecek belli. Kadim çok çapkın canım:img-polic
Ballının önündeki kelle nedir görür görmez koptum:img-hyste Galiba seyitle ilgili planlarında rolü var onun:)
Ezo hanım hülyalı hülyalı kadimi düşünüyor hele şükür uyku tutmamış:img-pilot
Elçin hanımın kızı her ne kadar kötü rollerde oynasa da beni rahatsız etmedi. Ayrıca zevkli kızmış. Ceket çok güzel. Elçin hanım da pek bir mutlu:img-pilot
Fragmanın son sahnesine bittim. O ne bakışlar öyle ezonun. Kıskandığı o kadar belli ki. İşte istediğim budur:good:O evi bende çözemedim. Ezo yeni ev mi tuttu acaba desem biraz hızlı olur. Bakalım göreceğiz neresi. Nasılsa daha bir hafta vaktimiz var daha çok didikleriz. İlk izlenimler bu kadar olsun.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2099
Bimkolik çok sağol fragman için. Ne kadar izlesem doyamam herhalde. Bizi 1 hafta idare edecek fragman vermişler.
Arzu,Kadim'e ceket hediye ediyor..sanırım o sahnede kıskançlık oluyor..çünkü Ezo kızdığında Kadim'in üstünde aynı kıyafet var...ayy ne oldu acaba kıskandıracak..aman çatlar dururuz meraktan artık bir hafta
evet ya o koyun kafasıydı , ne adam, seyfoyu da almış karşısına, kurban bayramı yaklaşıyor elbette , kelle paça nasıl yapılır tatbiki olarak onu mu anlatıyor yoksa kelleden yola çıkarak olayı Seyide bağlayacaktır herhalde.
burada artık tutamam kendimi , ağlıyorum 4.kere fragman verildi .
bimkolikciğim de eklemiş fragmanı hemen çok teşekkürler.
Ya fragmanı tekrar izledim de (dedim ya kanalın kafasına taş düştü). İlk karelerden birinde Kadim eşofmanlarıyla sanki uykudan yeni kalkmış gibi. Camdan dışarı bakıyor. Ama orasının neresi olduğunu anlamadım. Acaba diyorum Elçin annelerin evindeki o yemekten sonra Kadim Ezo larda kalmış olmasın. Çok mu attım ne...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ne bileyim içimden öyle geldi işte...
Kadim'in üstünde Nike eşortman üstü var, ve dışarı baktığı pencere oteldeki odasının penceresi değil , tahta çerçeveli küçük bir pencere, belki de yemekten sonra evde kaldı .
Kadim'in üstünde Nike eşortman üstü var, ve dışarı baktığı pencere oteldeki odasının penceresi değil , tahta çerçeveli küçük bir pencere, belki de yemekten sonra evde kaldı .
belki nedim ile kendisine ait olan evde olabilir
bu arada cidden kanala bi haller olmuş..fragmanı tam 4 kere verdiler..acaba gönlümüzümü almak istediler:img-icecr eğer yeni bölümüde aynı heyecanla izleyemezsek yandınız :icon_whis
Orası otel odası çünkü dışarıda ki duvar otelin dış cephesi renkler bile aynı ayrıca pencederen bakışı hiç o açıdan çekilmemişti...
Ben bu bölüm bakışlara fazlasıyla yoğunlaştım harikalar...
"O ne bakışlar öyle taş mı olsaydım söyle" diyerekten uyku alemine geçeyim...
Herkese iyi geceler...
ilk olarak bimkolik fragman için çok teşekkürler...her hafta imdadımıza yetişiyorsun.:)
genel olarak fragman beğenilmiş.muhalefet olacam belki ama ben o kadar da beğenmedim fragmanı.
belki de en önemli neden arzu'yu oynayacak karakter.genelde kötü tip olarak izlediğim için içime kurt düşmedi desem yalan olur.sevimli gelmedi aksine gözüme tehlikeli göründü.kadim'e ceketini giydirirken ceketi düzeltmesi, bakışları , arabadan iniş sahnesi vs....belki önyargılı yaklaşıyorum ama ben şimdiden gıcık oldum diyebilirim.umarım yanılırım...
yalnız kadim'in ezo'yu ilk gördüğünde derin bir nefes alması, elinden tutup şöyle bir süzmesi çok hoş....ezo ve kadim olarak güzel sahneler izleyeceğiz sanırım.
ballı'ya koç kafası yollamışlar , koçun boynuzunu da altın rengine boyamışlar ...seyit'in işi tabi ki....bakalım ballı'nın tepkisi ne olacak....
fragmanın ilk sahnesinde kadim camdan dışarı bakıyor ve düşünceli görünüyor.ne oldu acaba....
genel olarak güzel bir fragman olsa da arzu nedeniyle benim bütün şevkim kaçtı.keşke başka biri oynasaydı.eğer senarist iyi diyaloglar yazıp bu kızı bana sevdirmezse bu kızın benden çekeceği var :img-polic haberiniz olsun
bu arada fısıldama sahnesi ile ilgili bir şeyler okudum.arkadaşlar boşuna umutlanmayın bence.çok büyük ihtimalle o fragman haberi yalandı .aynı kişi doktorlar başlığına sahte fragman haberleri ve özet eklemişti.o nedenle siz umudunuzu kesin o sahneden.
ladyDarbanvile 12-12-07, 00:09 Fragmanda Nedim pek üzüntülüydü. Galiba burada abisinin Berrak'la olan ilişkisini bildiğini söylemesinden sonraki tepkisizliği o kadar eleştirildi ki, ancak bir bölüm sonra kafasına "dank" etti:img-haha:
Fragmanda en net hatırladığım Kadim'in yeşil parkası oldu:img-wink: Buradaki siyah kazak muhabbetinin ne kadar etkisinde kalmışsam, kazağını görebilmek için epey emek harcadım:img-yes: ama bir türlü göremedim. yine de yeşil parka bile yetti sevinmeme.
Yine sessiz bir fragman:icon_sorr ama bu kadar çok yayınlanması karşısında hafta boyu bol bol yayınlarlar diye umutlanmadım da değil. Umarım güzel bir bölüm bizi bekliyordur:happy0064
Orası otel odası çünkü dışarıda ki duvar otelin dış cephesi renkler bile aynı ayrıca pencederen bakışı hiç o açıdan çekilmemişti...
Ben bu bölüm bakışlara fazlasıyla yoğunlaştım harikalar...
"O ne bakışlar öyle taş mı olsaydım söyle" diyerekten uyku alemine geçeyim...
Herkese iyi geceler...
bak bu kadar ayrıntıya dikkat etmişsen , senin ki doğrudur pelin-ce, bakışlar konusunda bende sendenim. Erimeye başladığım için de beni uyumak paklar.
iyi geceler
ewet arzu hanimimiz neresini kisakndi bu ezo yani ezo sende neyse bolum sanki memnun edici gibi bakislar super ee bakanlar super yanliz ezo nereye gidiyorda kadimin suratina kapiyi kapatiyor orasi neresidir anlamadim hadi bekle ezo izleyicileri bekle bir hafta bekle off:sad53:
Ya arkadaşlar Kutsal Usta'nın evinin önünü hatırlayan varmı içinizde? Çünkü Ezo Kadim'in yüzüne kapıyı kapatırken Kadim'in üzerinde Arzu'nun giydirdiği ceket var. Acaba ceketi giydirince Ezo kıskanıp ben Kutsal Usta'ya gidiyorum felan diye evden çıkmış olabilir mi? Ama bana sanki sadece Ezo sadece ceket alındı diye kıskandı gibi gelmiyor. Bunu normal karşılayabilir ama onu evden çıkacak kadar kıskandıran bişey oldu bence. Valla eğer öyle olursa Elçin hanım teyze durumu farkedip iyice psikopata bağlar. Of yaaa iyice gıcık olmaya başladım ben bu kadına beeee :icon_evil
sessizperi 12-12-07, 07:30 Herkese Günaydın,
Öncelikle fragman için bimkolik arkadaş'a çok teşekkür ederim. Sayesinde kaç kere izlediğimi bilmiyorum.
Fragmana gelince güzel bir fragmana benziyor özellikle Ezo-Kadim sahneleri.
Umarım gezilerini çok kısa göstermezler, Meryem yine ortalıklarda dolaşıyor.
Nedim'de ağlamaklı (oh canıma değsin :happy0064) herhalde şimdi jetonu düştü ben abime neler yaptım ve hala da kötülük yapmaya devam ediyorum diye üzüntüsünden mi acaba o halde, vardır yine bir hinlik düşüncesi, neyse o kadar önemli değil.
Arzu karakterine gelirsem, Arkadaşların dediğine göre kötü karakterlerde oynamış hep şimdiye kadar. Umarım bur da iyi karakteri oynayacaktır umarım. Fragmandan gördüğüm kadarıyla iyi birine benziyordu ama hiç belli olmaz. Dıştan iyi görünüp içten pazarlıklı olabilir, Arzu Kadim'e aldığı ceketi giydirirken Elçin Anne'nin suratı ne kadar mutluydu ah ah Elçin Anne, umarım içinden Kadim'le ilgili planlar kurmuyorsundur. Sanırım ben Elçin Anne'ye hala güvenmiyorum, bakışlarından belli ediyor kendisini ya..
Fragmanın son sahnesine gelirsek, sanırım Ezo'nun gittiği ev Kutsal Usta'nın evi olabilir. Çünkü en son tabii hala öyleyse Kutsal Usta'ların mahallesine taşınmışlardı ya hemen oraya gitmiş olabilir yakın diye. Ezo, Elçin Anne ile Arzu yanlız kalsın diye onları evde yanlız bırakmak istemiş te olabilir. Sanırım o ceket olayı dışında başka gelişmeler de oluyor çünkü Ezo'nun suratı gerçekten çok kötüydü, belli bayağı bozulmuş bir şeylere ve Kadim'in de suratı Yapma Ezo der gibiydi. Umarım bölüm orda bitmez ve Kadim Ezo'nun yüzüne kapıyı kapatmasına izin vermez.
Şu 7 gün nasıl geçeçek ya...:icon_sorr
Herkes gibi ben de fragmanı izledim. Dün gece de gelip biraz yazdıklarınızı okudum ama yazmaya üşendim açıkçası:img-blush, çok yorgundum.
Çoğunluk, fragmanı beğenmiş gibi ve ben de bu çoğunluğa dahilim (kısmen de olsa). Fragman, bir kere, cezbedici. Bunun da müsebbibi tabi ki Ezo-Kadim sahneleri. Ne var ki, daha da ilgi çekici, daha da merak uyandırıcı olamaz mıydı diye de düşünmeden edemiyor insan. Ezo'yla Kadim'i garnitür gibi bir gezi başı, bir gezi sonu göstermişler. Benim bildiğim kadarıyla fragmanlara en merak uyandıracak ve güzel sahneler konmaya çalışılır. E, bunlar o kadar gezecekler ve en can alıcı yerleri bir arabaya binerken sonra da inerken mi olacak? Valla rüya gibi gün filan yazmışsınız özete arkadaşım; eğer bu günü 1'er dakikadan 2-3 sahneyle geçiştirirseniz vay halinize! :butch:
Arzu, gıcık. :img-cool2 Yere bakan yürek yakan bir tip var kızda. Gıcık. E, anasının kızı. :img-cool2 Neyse, önyargılı olmayayım (bu nasıl bir olmamaksa artık:)). Ezo, kıskan gülüm; arkandayım ben senin. N'oluyor öyle bir ceket giydirmeler, bir göz süzmeler. Çekil. Aaaaaa!:img-polic
Ayrıca fragmanda yine Meryem'dir filan varlardı; bölümde çok da bol olmasa şu karanlık karakter ve insanlar da birazcık sıcaklık geçse bize:img-yes:. Seyit'i göremedim yalnız takipte. İnşallah bizim aşıkların da keyfini bozmadan öyle dramatik ironi olur gider.:img-yes:
Şimdi bu müthiş sanatsal gözlemlerimden sonra :), demek istiyorum ki sen neymişsin be Kadim? :) Şaka, şaka. Hepiniz coşmuşsunuz baktım da parkalar, kazaklar, spor arabalar havalarda uçuşuyor. Dedim, ben de eksik kalmayayım.:img-icecr
Hepinize iyi eğlenceler...bye
KübraYasemin 12-12-07, 09:12 Herkese günaydIn.
Bende simdi gördüm fragmani bimkolik sagolsun.
cok tesekür ediyorum tekrar ona burda herkes huzuruda sagolsun. (=
Birde bizim Arzuyuda ben daha hos biri sanirdIm.
tzzz Ezo nun yanInda hic ya bu kIz.
fragmandaki o son sahne Ezonun buz bakIslarIna ne demelli korktum acIkcasI yani.
haklısınız canlarım eğer kötü bişey derlerse bende onlarla bir daha muhataf olmam off cesaretime ben bile şaşıyorum yinede aramazlar diye umut ediyorum :img-blush
şimdi gelelim fragmana evet düşlerim gerçek oldu uğruna öteki tarafa gittiğim yegane amacım aşkım bir tanem sonunda göründü :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo kampanyamız işe yaradım efsane kazak artık kadimin üzerinde hemde en güzel modeli ben zaten boğazli olsun istememiştim bu model tam uymuş fragman üzerinde daha inceleme yapmadım yapım devam edicem bakalım ne ayrıntılar yakalıycaz:img-blush
bu arada canlarım süreyyanın nedime sarıldığı sahnede resmen dondum sizde aynı hisse kapıldınızmı:bırr:bırr:bırr
KübraYasemin 12-12-07, 09:33 haklısınız canlarım eğer kötü bişey derlerse bende onlarla bir daha muhataf olmam off cesaretime ben bile şaşıyorum yinede aramazlar diye umut ediyorum :img-blush
şimdi gelelim fragmana evet düşlerim gerçek oldu uğruna öteki tarafa gittiğim yegane amacım aşkım bir tanem sonunda göründü :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo kampanyamız işe yaradım efsane kazak artık kadimin üzerinde hemde en güzel modeli ben zaten boğazli olsun istememiştim bu model tam uymuş fragman üzerinde daha inceleme yapmadım yapım devam edicem bakalım ne ayrıntılar yakalıycaz:img-blush
bu arada canlarım süreyyanın nedime sarıldığı sahnede resmen dondum sizde aynı hisse kapıldınızmı:bırr:bırr:bırr
Sana aynan katIliyorum cnm ya.
NasIl sarIldI Süreyya öyle ya. )=
allahIm allahIm inanIlIr gibi degil cidden.
Süreyye Nedimin sadece hasas tarafIndan yararlanIyor okadar.
Ben bu kadInIn büyük bir cIkarcI oldugunu düsünüyorum. uyuz.
fragmana gelince ya bir hafta vermeyince bu fragman ne güzel geldi gözüme :happy0064 inşallah dizimizi özlediğimzden güzel gelmemiştir
ay benim arzu kızımda teşrif ettiler ezo çok kıskanacak çok belli bile etti fragmanda
sağlıcakla kalın
KübraYasemin 12-12-07, 09:47 Birde fragmandaki Kadimin Ezo ile el ele olan sahneside süper.
NasIl sonra kadIn hIzlI adImlar ile arabaya gidiyor.
Yani Ezonun kapIsInI acmayadIr bence.
Simdikden cok merak ediyorum ben bu sahneleri. (=
SalIya daha son 6 gün ohhoooo.. daha cok var.
Fragman için Bimkolik'e teşekkürler.
Rozi korkma bence sana teşekkür etmeliler, bu kadar çaba harcadığın için. Sonuçta bu onların yararına birşey ve hep söyledik amacımız 'bağcıyı dövmek değil üzüm yemek'.
Fragman yorumu; fragmanı görünce heyecanlandım açıkcası, ama salim kafayla izleyince, ortalama (egof olmayan), bir seyircinin bu bölümü seyretmesini sağlayacak herhangi bir merak unsuru yok. Yine kötü bir fragman. Özetten birçok kişinin haberi olduğunu sanmıyorum. Burda yazılıp çizilenden zaten yok. Bu fragmanı izleyen ve Ezo'yu arada bir, yada hiç izlemeyen seyircinin içinden bölümü izlemek geçmez herhalde.
Şimdi Ezo-Kadim'den başlarsak; Sabah arabaya biniyorlar, sonra muhtemelen inmeden önce arabada bir konuşma sahnesi, birlikte geçirilmiş MUHTEŞEM bir güne dair hiçbir ipucu, yada al beni yok. Bir tek son sahnede Ezo'nun bakışlarından KADİM'e niye kızmış acaba merakı uyandırıyor. (Bu sahnede Ezo'nun girdiği ev Bahtiyarlar'ın evi olabilir, çünkü Ezo onları ziyarete gittiğinde yine böyle bir yerden girmişlerdi. )
Arzu- Arzu yeni tahsilini bitirmiş (bu konuyu ben de atlamış olabilirim, okul bitmişti de orda mı çalışıyordu? ben okuyor biliyordum) Dolayısıyle sanki Kadim'in yaşlarında gibi duruyor. Ya kötü makyaj bilmiyorum. Oyuncuyu daha önce hiç izlemedim, o yüzden bu konuda ahkam kesemiycem. Ama Kadim'le olan sahnelerinde 'aşk' göremedim. Sadece değer verdiği birine aldığı hediye yakışınca sevinen biri gibi duruyor.
Meryem- Neye şaşırıyor, seyit'in gönderdiği 'hediye' ye olabilir. Ama ne önemi var. Fragmana koyacak bilemiyorum.
Ballı-Zeynel - Sanırım Ballı'nın 'boynuzlandığına' bir gönderme olarak Seyit tarafından gönderilen Koyun kafasına bakıyorlar. Seyit Ballı'nın damarına basmaya devam ediyor.
Tek sevindiğim nokta 'Baklavacı'nın görünmemesi.
Herkese merhaba,
Öncelikle fragman için sevgili bimkolik'e teşekkürler..:happy0064
Fragman beklediğimden daha güzel çıktı. Kadim'in Ezo'yu karşılayışı, Ezo'nun gelişini izlerkenki bakışı, Ezo'nun elinden tutup arabaya bindirişi muhteşemdi. Ezo'da zincirleri kırmış görünüyor.
Nedim'den bir ara ümitlenmiştim. Belki Süreyya'ya rol kesiyordur diye... Ama o ne yazıkki yaşının adamı çıkmadı yine. Abisiyle dertleşeceğine, abisine sarılacağına Süreyya'ya (kısaca yılana sarılmayı) tercih etti. Fragmanda her ne kadar Süreyya etkilenmiş gibi görünsede bunu da koz olarak kullanacağını düşünüyorum. Abisine karşı kışkırtacaktır Nedim'i. Eeee Nedim'de böyle çocuklar gibi her söylenene inanırsa daha çok Kadim'e karşı kurulan tuzakta yer alır. :sad53:
Arzu konusunda ise benim hiç iyi düşüncelerim yok. Çünkü özette zaten Ezo'nun hoşlanmadığı yazıyor. Muhakkak mantıklı bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Yani bu kızdan ben hiç hoşlanmadım.:icon_evil
Fragmanını son sahnesinin de Arzu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. İnşallah bölümün sonunu da böyle bitirmezler. Ezo'nun girdiği evin Kutsal Usta'nın evi olduğunu düşünüyorum. Ezo muhakkak, bir konuşma falan duyacak Arzu, Elçin ve Kadim arasında. Ya da Arzu'nun oradaki bir tavrı rahatsız edecek. Çünkü hediye verilirken Ezo'nunda orada olacağını düşünüyorum. Daha sonra da anne kızı yalnız bırakıp başka evde kalmak isteyecektir. Kadim'de Ezo'yu bırakacak. Ezo arabada surat edecek. Bıraktığında da kapıyı fragmanda görüldüğü üzere yüzüne kapatacak.... Offffffff offffff şimdi bir hafta bekleyeceğiz. Geçmeyecek zaman.
papatya363 12-12-07, 10:06 yorumları tam olarak okuyamadım ama sanırım fragman çok beğenilmiş bende çok beğendim şimdi yorum yapmaya vaktim yok akşam inş. girebilirsem yazıcam
sadece şu arzu hakkında bişeler söylemek istiyorum bence daha genç birini bulsalardı en azından ben böyle bekliyodum kaybolan yıllarda izlemiştim orada iyi roldeydi
neyse belki izleyince ısınırım
ben kaçar :sad53:
first lady 12-12-07, 10:44 fragmanı izlerken rüya görüyorum sandım.ezo kafasındaki o düğümü açmış,kadimde kot pantolon,pijama,arzu azru diye diken üstünde beklediğimiz kız ezonun ablası olacak kıvamda...bi tek son sahne üzücü o da aşklarına nazar bonuğu olsun canımmmmmmm:icon_whis:icon_whis
Merhaba arkadaşlar
Sonunda arzu karakterinde kimin oynayacağını gördük.Ben çok daha genç birini bekliyordum.Ne kadar iyi bir oyuncu olsada üniversiteli genç kız imajını ona yakıştıramadım.Belki izledikçe alışırımama şu an arzuya karşı nötr durumdayım. Fragman beni pek tatmin etmedi ayrıntılara girilmemiş sanki havada kalmış.Sesli bir frağmanıda tercih ederdim. Yinede bu bölümden umutluyum hiç olmazsa Ezo Kadim sahneleri güzeldi.
ben öldüm...
ben arabada kadim in ezoya serhatın nurgüle bakışına öldüm.. şu an bi ölü olarak yazıyo olabilirim. o nasıl bir bakıştır? kalbim 180 yaptı resmen....
fragmana öldüm. bimkolik çok teşekkürler fragman için... ben hala o bakıştayım nedense.. arzuyu falan görmedi gözüm...
oy.....
Ben Arzu'dan hiç hoşlanmadım. Daha önce de yazıldığı gibi hem yaşlı hemde ne bileyim öyle işte... Daha önce Kara İnci'de oynuyordu galiba. Orda da kötü roldeydi. Ben açıkçası iyi biri olacağını hiç sanmıyorum. Kesin bizimkilere sorun çıkartıcak. Arada hafif kıskançlıklar bence güzel olur.
Eminin birçoğumuz Sahra'yı izlemiştir. Orda Sahra Mithat'ı kıskanıp evi terkk ettiğinde Mithat ona "beni kıskanıyosuun" demişti ya oradaki gibi bi ifadeyle konuşması ne güzel olurdu...
Benim anlayamadığım, niye Amerika'dan her gelenin kafasında o kovboy şapkasına benzer şapkalar olur... Yani Amerika'dan geldiğini belli mi etmesi lazım... Görgüsüz şey... :icon_whis
Bir arkadaş yazmış, Arzu aynen Ezo'nun ablası gibi duruyor... Kesinlikle katılıyorum...:happy0064
iyi de arzu, isviçrede okumuyor muydu amerika ile ne alakası var? bende bunu anlamadım.. ya fragman pek içimi açmadı hadi hayırlısı umarım yanılırım.. :img-blush
ezo-kadim kıskanclıgı eglenceli olacaga benziyor :img-icecr
Bimkolik fragman için teşekkürler...
ezo Kadim'in çiçeklerine bakmaya doyamamış..
Nedim eski saf yeni hanımağa Meryem'in bunalımlarına özenmiş ,benzer bunalımlar içine girmeye karar vermiş..Süheyla'da teselli etmiş..ilgilendirmiyor bu iki hain beni...
Arzu kız gelmiş,yurtdışından geldiğini göstermek için olsa gerek başında şapkası ile gelmiş:)
Kadim'in ezo'yu beklerken ki bakışı ezo'nun ona yaklaşırken bakışı ve gülüşü,el ele tutuşup arabaya binmeleri çok güzel görünüyor..başdaki örtü tepedeki düğümün yerinde yeller esiyor,bak böyle çok daha hoş olabiliyorsun demek ki ezooo...akşam eve bırakırken ki halleri de çok hoş..
Arzı kız ceket almış olsa gerek yoksa ne diye giydirsin kadim'i..
ezo sonda sinirli,atmış yine tepeye düğümü..kıskançlık alametleri başlamış olsa gerek..hadi hayırlısı
edit:rozi canım..sıkma canını..forumu okumalarını tavsiye edersin ,aynı düşüncelere sahip tek kişi olmadığını anlarlar..Barış bey'e gelince...meşgule aldır kendini:)
evet ilk gözlem bitmiştir fragman incelememize gelelim :img-yes:
fagmandan memnun kaldım mı?:img-blush
kalmazmıyım tabi kaldım
:img-in_lo
neden mennun kaldın?:img-blush
bişi derdim ama neyse cevaplara geçelim:img-hyste
bir arzu kızımız tahmın ewtğim gibi arda limon olacak ama turşuya kavuşamayacak bir kız tehlike yok bence sadece ezo yu deli edicek o kadar
iki kadimm siyah kazak giymiş bu bir birde altına kot çekmiş buda iki birde karızmasına karizma katan birde mont giymiş kı off diyorum sanki yirmi yaşında olmuş birde gülümsemesi yokmu ezo yu görünce canım benim ne kadarda mutlu:img-in_lo:img-in_lo
üç yeni bölüm olmadığı için ize bu fragman bir hafta yeter eğer her gün verilirse dahada iyi olur gelecek hafta için diyer sahışlara sonra deyinicem daha imcelemem bitmedi seyah karizma gözlerimi kamaştırıyor göremiyorum:blink:
bide bana destek olan tüm arkadaşlarım sizi seviyorum:img-in_lo:img-in_lo
Sevgili arkadaşlar,
Bu fax ve üzerine gelen mesajla ilgili mesaj yazan kişinin gerçekten Pastel Film yetkilisi olup olmadığı kanıtlanıncaya kadar bu konuda lütfen artık mesaj yazmayınız. Başlık adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Başlığı lütfen adına uygun kullanınız.
Sevgi ve saygılarımla
ben önündeki tepside kelle dururken Ballı'nın mimiklerini çok merak ediyorum, eminim çok vecize sözler sarfedecektir. Seyid tarafından gönderilmiş bir hediye ise bu artık Seyid'in ruhuna fatiha okumanın zamanı gelmiştir, Ballı Eyüp'e gidip kendini temize çekmek istiyor fakat ne mümkün, adam tahrik ediyorlar durmadana kelleler filan.
Fragmanda ki en son sahnede Kadim de pek yumuşak bakmıyordu , büyük ihtimalle Arzu kaynaklı bir sallantı yaşandı, bunun sadece kadife ceketle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Ezo'nun hangi evin bahçesine girdiği konusu muallak, Arziyelerin evinin girişi öyle değildi hatırladığım kadarıyla. Kutsal Usta belki , araştırmak gerek.
en azından kıyafet ve tülbent meselesi bile olsa dileklerin yerini bulduğuna sevindim.Darısı diğer isteklerin başına.
Arzu'yu bende daha genç bekliyordum, Kadimin yanında ondan çok gençte durmuyor. Fakat doktor olduğunu düşünürsek, İsviçrede ihtisas da yaptırmış olsalar daha küçük de olamazdı herhalde.
iki kadimm siyah kazak giymiş bu bir birde altına kot çekmiş buda iki birde karızmasına karizma katan birde mont giymiş kı off diyorum sanki yirmi yaşında olmuş birde gülümsemesi yokmu ezo yu görünce canım benim ne kadarda mutlu:img-in_lo:img-in_lo
roziciğim , takım elbiselerden ziyade bu giyim gerçekten gençleştirmiş, Ezo'yu karşılayıp elini tutup arabaya götürdüğü sahnede zannedersin Üniversitede okuyor da hafta sonu kız arkadaşını gezintiye çıkarıyor. Mutlu ve aşık bir üniversite öğrencisi sanki .Fragmanı ilk seyrettiğimde bana da bu hissi verdi.
bende hala parkadayım, :dito tabii Kadime yakışmış ayrı ben parkanın kendisine bayılmış bulunmaktayım. :img-help:
gelelim ikinci bölüme
ballı ağanın masasında duran kafaya ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum bana baba filmini hatırlattı ama orda at kulanılmıştı bu arda bu cevapla film zevkimde ortaya çıkmış oldu ama baba bir klasıktır herkez mutlaka ya duymuş yada izlemiştır bizim seyıt de izlemiş anlaşılan bırde ben yapayım demiş ya at pahalı geldi yada kurbanbayrama sebebiyle birde kutlama maksadıyla gönderdi ama irenç bir sahne ben bir hayvansever olrak hiç memnun kalmadım:hıh
bir diyer kişiye gelelim meryeme ne olu böyle bu kız herbölüm birza daha değişiyor görüntülerde bana öyle geldi sankı on yaş ileri gitmiş daha olgun birde kendisini bu bölüm çok görücez herhalde geçen bölümlerde fazla bahsetmeyince hemen önlem almışlr unuturuz diye rolünü uzatmışlar kader katlanıcaz artık çare yok:icon_sorr
muhteşem ikiliye gelelim nedim ve süreyya sanırım ndeimin elinde alamasına sebep olan şey berrak olabilir derim belki bu rda bir itiraf daha duyarız yoksa bize bu ikiliyi izleme işgencesini boşuna yapmazlar saten evde kombi bozuk küçük bir elektirikli sobayla idare ediyoruz ev zor ısınıyor birde üzerine onlar olunca hepten donarım ben :bırr
devam edicek:img-blush
İstanbul turu uzun sürecek belli. Sabah gidiyorlar akşam dönüyorlar. E istanbul büyük şehir ezo da pek bir yer bilmiyor. Gezdirmek sevaptır:img-polic Seyitin takip ettiğini farkediyordu kadim ama görünüşe göre yine de keyiflerini kaçıramamış. Gezi kısmı da tam süpriz tadında kalmış. Arzu kızımızda uzun zamandır yok o da istanbulu gezmek isterse artık kadimin gezdirmesine gerek kalmaz. Kadim öğretmiştir ezoya her bir yeri:img-in_lo
Fragmanın son sahnesindeki kıskanç ezo bir hoşuma gitti ki. Nasıl güzel bakmış orada. Kızgın ama aşık:img-icecr Bakalım kadim neler söyleyecek de ikna edecek.
Mor gömleklerin pabucu dama atılmış bakıyorum. E haklısınız tabi:img-polic İlginçtir bu sefer fragmanda kadimin tek takım elbiseli karesi yok. Yıllık izne mi çıktı acep?:img-icecr
Edit: Haklısın rozi boyaları ezodan alıp meryeme sürmüşler. Kıyafet ve makyaj oldukça ağır. Kız fena kaptırdı bu hanım ağalığa kendini:img-pilot
merhaba arkada$lar
ya ben bi$ey sorucam.. dün ezo gelinin yeni bölümü yayinlandimi?
show tv avrupada bi$ey vermediler yani ben dün izleyemedim diziyi
ama görünü$e bakilirsa türkiyede yayinlanmi$
bu ne bicim i$ anlamadim
Nedim'in elinde silah nedir? korunmak amaçlı mı, acılara son rmek amaçlı mı ?ayrıca Nedimle ilgili her durumda Süreyya yanıbaşında bitiveriyor, bu ne yardımseverlik gözlerim yaşarıyor, Nedim konuşmak istemez Süreyya onun yerine yalan söyler, Nedim ağlar, teselli için yanında Süreyya vardır. Gözlerinde ilk defa üzüntü vardı Nedime sarılırken, fakat kadının ruhu kötü, bunu da kullanmayı bilir. Onun bütün derdi Kadim . Kadim'i hayattaki tek kardeşinden ayırmak ve ona acı çektirmek istiyor , arada tabii parasal olarak da batırmak. Nedim onu için sadece bir piyon, erkeklerin zayıf yönlerini çok iyi gözlemleyen bir kadın ve bunu kullanmasını da çok iyi biliyor. Kardeşinden ayırak yetmez o kadına , Nedimin zarar görüp bundan Kadimin acı ve suçluluk duymasını da ister.
Bu kadar uzun Süreyya hakkında da konuşmamıştım, içim sıkıldı yeter.
Edit: Dün tekrar bölüm vardı , yeni bölüm haftaya misket.
günaydın canlarım fıragman çıkmış bimkolik çok teşekkür ederim dün akşam malesef diziyi izleyemedim uydu bana uymadı arıza çıkardı o yüzden derginim kimliğinide öğrenemedim:icon_sorr
perielif tarafından gönderilen yazı konusunda bazı endişelerim var ama şimdi söyleyip sizi sıkmak istemiyorum kesin bir sonuş alınca size açıklama yapıcam az önce pastelfilmi ardım benim yazılarımı malesef gerçekten de okumuşlar ve bu sebeple beni öğleden sonra arayıp bir dizikonusunda yetkili bir isimle görüştürmek istiyorlar bende bu gün ülkeyi terketmeyi düşünüyorum :img-cray: çok utandım size dün fax yolamıştım deyince rozi sizmisiniz demezmi bana numaranızı veririmisizniz sizinle yetkililerimiz görüşmek istiyor dedim ben ne yapıcam kabak yine benim başımda kaldı allah verede barış bey çikmasa sen bana nasıl saygızız dersin dersen ölürüm ben:icon_sorr
fragmanla ilgili yorum yapıcam önce şoktan bir çıkayım özellikle siyah arkadaşı la ilgili :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
çok acelem var ama çıkmadan önce bu mesaja bir şeyler yazayım dedim.rozicim inan alınmayacağını bilsem şurada gülen adamlar olurdu.ama kötü niyetle değil emin ol :) öyle güzel anlatmışsın ki halini bir okurken içimden "canım benim" deyip duruyordum.
senin yazdığn fax da kötü niyetli hiç bir şey olmadığı gibi tamamen iyi niyetliydi.bu nedenle çekinmene hiç gerek yok.sen yanlış bir şey yapmadın.içini ferah tut
umarım ararlar ve gerçekten ilgili ve iyi niyetli birinden tüm sıkıntılarımızı dinlerler.(bu arada ararlarsa dizide kesinlikle ve kesinlikle araya girecek üçüncü kişiler istemediğimizi söyler misin).
bu arada fragmanla ilgili yeniden belirtmek istediğim arzu'yu hiç ama hiç sevmedim.daha görür görmez sinir olduğum için senaristin onu bana sevdirmek için epey uğraşması gerekecek.
kadim spor kıyafetler içinde çok hoş gerçekten.:) hele ezo'yu gördüğünde şöyle derin bir nefes alıyor ya :) bayıldım o sahneye bayıldım
arabada neler konuşuyorlar acaba.çok merak ediyorum.kadim her ne söylüyorsa ezo utanıp önüne bakıyor.ama "hatırlamaya çalış" gibi iki basit sözcüğe ciltlerce anlam yükleyebilen bir adam gece vakti sevdiği kadınla arabada yalnızken neler söyle , sesiyle söylediklerine anlamlar yükler....:img-in_lo:img-in_lo işte orasını hayal etmek benim sınırlarımı aşıyor.:img-in_lo
gene ben arkadaşlar ballı köşesine çekilmeyi düşünmüyor mu Nurla evlenip, işte Meryem gizli gizli bunun hazırlıkları içinde, ben hanımağalıya talibim diyecek, bunun ön hazırlıkları ile meşgul, o savaş boyalarını bu yüzden sürmüş. Ayna karşısında konuşmalara filan da çalışıyordur kendisi.
:img-hyste:img-hyste
Edit: Dün tekrar bölüm vardı , yeni bölüm haftaya misket.
cok te$ekkürler spring :D
ben ezo gelin'i uzun zamandir takip ediyorum
daha dogrusu diziye serhat tutumluer'in katildigindan bu yana hic kacirmadan izliyorum..
ezo gelin benim favori dizilerimden biri cok severek izliyorum
bundan sonra buraya daha syk yorum yapmayi dü$ünüyorum
benide araniza alirsaniz sevinirim :D
sevgili arkadaşlarım az önce beni aradılar ve gerekli açıklamayı yaptılar çok heycanlıyım biraz anlatayım herşey yolunda merak etmeyin dizimiz düzelicek zaman yokluğunda dolayı n:h:yurt dışındaolduğu için 12 gündür bu yüzden dizimizde zorunlu olrak bır hızlanma olmuş seyirci kaybetmemek için yapmışlar en fazla iki bölüm daha böyle sürecekmiş sonra herşey çok güzel olucakmış :img-in_lo
heycandan sadece iki soru sorabildim bir dizi müziği deyişmiycek çünkü çok talep varmış binlerce mesaj gelmiş yaş ortalaması yüksek bir izxleyici kitlesinden onlarda kayıtsız kalamamış bu yüzden de aynı şarkı kulanılmış istek üzerine iki dizinin saati deyişmeyecekmiş
birde reytinglerden dolayı bir soru sordum reytinglerin deyil şer sayısının önemli olduğunu söyledi ve şer oranını çok yüksek olduğunu bundan çok memnun olduklarını açıkladı aklımda şimdilik bunlar kaldı canlarım ölmezsem gerisini hatılaersam anlatırım şimdilik bu kadar:img-help::img-help::img-help::img-help::img-help:
ÖzGe_Doktorr 12-12-07, 12:29 slm arkadaşlar serhat tutumluer'in we nurgül yeşilçay'ın boyunu bilen warmı
eee nihayet görebildik fragmanı.:happy0064
güzel bi bölüm olacağa benziyor
ben tamam nedim aklını başına aldı diyorum adamın yaptığına bak.süreyyanın omuzunda ağlıyor.o elindekide silah mıydı neydi.belkide vicdanının olduğunu hatırlamaya başlamıştır
fragmandan kadimin o gece ezolarda kaldığınıda görmüş olduk.ezo çiçeklere gülüüseyerek bakıyordu;acaba kadim onun için getirdiğini mi söyledi?
kadim ezoyu alırken nekadar da şendi canım benim.ezocumda çıkarmış başörtüsünü.e öyle özel bi gün için güzelce hazırlanmış.kadimde takım elbisesiyle gelecek diye korkuyodum.çok şükürki öyle değil.tam olmuş yani.sonunda kadimide jean ve siyah bir kazakla görebildik:good:
arzu şimdiklik zararsız gibi görünüyor.asıldurumu sonra ki bölümlerde görürüz nasılsa
arzunun gelişinin daha ilk gününden ezo kıskançlıklara başlamış baksanıza.kadim bu duruma bozulmuş sanırım;çünkü fragmanın sonunda oda kızgındı:aslında bu durumdan biraz faydalansa da ezoyu kıskançlık krizleriyle izlesek güzel ollurdu.:img-yes:
***merve*** 12-12-07, 13:06 slm arkadaşlar serhat tutumluer'in we nurgül yeşilçay'ın boyunu bilen warmı
valla cnm çok net bi bilgim yok ama boydan biras anlıosam nurgül yeşilçay 1.64 serhat tutumluer de 1.84 civarı olması lasım aşşa yukarı bu boylardalar
fragmanı şimdi izledim...çok güzel bi bölüm bizi bekliyor:D
sevgili arkadaşlarım az önce beni aradılar ve gerekli açıklamayı yaptılar çok heycanlıyım biraz anlatayım herşey yolunda merak etmeyin dizimiz düzelicek zaman yokluğunda dolayı n:h:yurt dışındaolduğu için 12 gündür bu yüzden dizimizde zorunlu olrak bır hızlanma olmuş seyirci kaybetmemek için yapmışlar en fazla iki bölüm daha böyle sürecekmiş sonra herşey çok güzel olucakmış :img-in_lo
heycandan sadece iki soru sorabildim bir dizi müziği deyişmiycek çünkü çok talep varmış binlerce mesaj gelmiş yaş ortalaması yüksek bir izxleyici kitlesinden onlarda kayıtsız kalamamış bu yüzden de aynı şarkı kulanılmış istek üzerine iki dizinin saati deyişmeyecekmiş
birde reytinglerden dolayı bir soru sordum reytinglerin deyil şer sayısının önemli olduğunu söyledi ve şer oranını çok yüksek olduğunu bundan çok memnun olduklarını açıkladı aklımda şimdilik bunlar kaldı canlarım ölmezsem gerisini hatılaersam anlatırım şimdilik bu kadar:img-help::img-help::img-help::img-help::img-help:
teşekkürler canım..
demek jeneriğe büyük talep var..sorun bizde mi acaba:)...
dedikleri gibi herşey çok daha güzel olur umarım
fırsat eline geçmişken Ezo'nun tepesindeki düğüm meselesinide sorsaydın canım:)
fragman var özet var ikisine de bir kere değindim gerisi gelmiyor:(.bu durumum geçicidir umarım:(
arkadaşlar bu arada bu fragmanın olduğu malum sitede ismini vermiyom reklam olur -saklanma- diye bi video yapılmiş izlemek isteyenler girsinler yonca lodi söylüyo kadimin o debi gittikten sonraki sahneleri verilmiş izlememiş olanlara duyurulur:imgfragmanımızı gördük allahım bize sesli fragmanı görmek nasib eyle bi an önce hep beraber amin diyelim
kendime çok tesuf ediyorum bu nasıl fragman analızıdır bu nasıl gözdür canlarım sakın daha önceki fragman yorumunu okumayın ben nedimin elindeki sılahı resim sanmışım çok utandım:icon_redf
bide sanki herdedatyı izlemişgibi kasılıyorum nasıl görmezsın koskoca atbancayı resimle uzaktan yakından bir ilgisi olsa yanmıycam hep kadim yüzünden giydi kazağı beni şaşı etti:blink:
hımm şimdi gelelim kara kapla sılaha neden acaba bizimki ben yapmayınca darılıp kendi kendinimi temizlemeye çalıştı oyy kıyamam ama söz en yakın zamanda senin le yakından ilgilenicem söz:fighting2
editt:amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sesli fragman isteriz:happy0064
kumralim19 12-12-07, 14:02 selamlar
dün yeni bölüm olmamasina üzüldüm ne güzel alismistim
sali günleri ezo gelini izlemeye önceden bu diziye hic bakmazdim
ama serhat tutumluerin oyunculugunu begendigim icin bir bakayim
dedim o gün bugün bakiyorum neyse fragman gelmis
sasirdim ben vermezler saniyordum showun kafasina tas düstü herhalde
ezo ve kadimin bulusmasi cok hos gercekten
kadim liseli asiklar gibi ezoyu görünceki hareketleri süper
ama ezo arzu yüzünden kadima bayagi bir cektirecek
bence kadim basta kizsada ezonun onu kiskanmasi
kadimi sevindirecek ve biraz muzip bakislariyla ezoya belli edecek
rozicim gecmis olsun konudan yeni haberim oldu
iyi atlatmissin telefon olayini bu jenerik sarkisini kim begeniyor
hayret ettim dogrusu ben degismesinden yanaydim
sessizperi 12-12-07, 14:10 Aklıma geldi, hadi tahmin oyunu oynayalım diyorum, ne dersiniz :img-polic
Fragmanın son sahnesinde Ezo'nun kızdığını görüyoruz. Sizce bunun nedeni ne olabilir? :icon_whis
Benim şimdilik 2 tahminim var.
Birincisi: Kadim, Arzu ve Elçin Anne odada oturmuş, sohbet ediyorladır. Arzu Ezo'yu sorar işte oralarını geçiyorum...... Elçin Anne :icon_evil Ezo'nun Kadim'in mutfağında çalışan işçisi olduğunu söyler, Kadim' e de bunu onaylatır. İçerden bunu duyan Ezo çok bozulur. Onları yanlız bırakma bahanesiyle evden çıkar. :img-cool2
İkincisi: Kadim, Arzu ve Elçin Anne odada oturmuş, yine sohbet ediyorladır. Ezo da bu sefer onlara katılmıştır. Geçmişten konuşmaya başlarlar :icon_whis
Arzu, küçükken ilk aşkının Kadim olduğunu öle şaka ile karışık söyler(Arzu:fighting2) Bu konu uzadıkça uzar. Bakar Kadim'in de hoşuna gidiyor bu konu :img-help: Yazık Ezo da bu durumdan rahatsız olur, onları yanlız bırakma bahanesiyle evden çıkar. :img-cool2
dün resmen kaynar sular döküldü kafamdan bekledim bekledim o yarışmanın bitmesini sonra bir de ne görim
yok yok yok
zaten o saate kadar zor durmuşum uykusuzluktan formuda iki üç haftadır yüzeysel takip ediyorum neyse fragman geldi affeyttirdiler kendilerini
sağ olsun sevgili rozi de aramış güzel haberlerle gelmiş aman kim kaldırdıya gitmesinde dizimiz varsın olsun birhafta bekliyelim zaten karşısında maç vardı iyi oldu
neyse fratgman herşey güzel olacak diyor
son sahnede içimden bir ses ezo kadimi kıskanıyor diyor sanki öyle bir bakışları var bir birlerine of daha çok var haftaya ya insaf bize
görüyrummmmmmmm görüyorummmmmmmm görüyorummmmmm allahım ne kadar da mesudum :img-in_lo herşeyi görüyorum imzaları resimleri hepsini görüyorum senaryolar bölümüne girebiliyorum bu bir rüyamı yoksa hayırrrrrrr uyanmak istemiyorummmmmmmm:img-fie:
herşey ne kadarda güzelmiş o imzalar ne kadarda yakışılıymış sanki yılardır büyük bir karanlıktaydım birden dünyama işik doğdu yice bir insan geldi ve bu hayın bilgisayara şifalı elleriyle dokundu ve bilgisayar insafa gelerek sansürü kaldırdı rozi artık özgür:happy0064:happy0064:happy0064
şimdi özgürlüğümün şerefine biraza da yorum yapalım
ezo nun bu bölüm çok güzel söylemek istiyorum ya bu kıza böyle ağır boyalar surmesinler doğal hali daha güzel ve daha küçük ve sevimli duruyor
arababa sahnesine girmek istiyorum ama acele etmeyelim onu daha inceliycem ama ezo nun utangaç tavrı kadimin o bakışları gülmeleri çok şirinler oyy yerim ben sizi :img-in_lo
bide özet var olan seyit daha görünmedi yada ben gerçici körlük sebebiylemi göremedim bir daha bakayım özledim yavv:img-heh:
arzu kızımızı pek bir büyük bulmuşsunuz bence iyidir fazla taze bozar bizi bu halıyle emreye değil ama zeynele tam uyar :)
editt:bu yazımın altındakı yakışıklıda kim tanıyan var mı?:img-in_lo
rozicim öncelikle verdiğin haberler için çok teşekkürler.kalp çarpıntının boyutunu tahmin edebiliyorum dersem yalan olur.ama hala aramızda olabilmene çok sevindim :)
yalnız ben şu zorunlu hızlanma meselesini anlamadım.:bilmim kafam yerinde değil ondan herhalde :img-blush ezo-kadim arasındakilerden mi bahsediyorlar yoksa sahnelerin kopuk kopuk olmasından mı?:img-help:
eğer ezo-kadim arasında olanlardan bahsediyorlarsa nasıl yavaşlatacaklar merak ettim inşallah 3. şahıslarla değildir :icon_sorr offffffff saçmalıyor muyum?:img-blush
rozicim öncelikle verdiğin haberler için çok teşekkürler.kalp çarpıntının boyutunu tahmin edebiliyorum dersem yalan olur.ama hala aramızda olabilmene çok sevindim :)
yalnız ben şu zorunlu hızlanma meselesini anlamadım.:bilmim kafam yerinde değil ondan herhalde :img-blush ezo-kadim arasındakilerden mi bahsediyorlar yoksa sahnelerin kopuk kopuk olmasından mı?:img-help:
eğer ezo-kadim arasında olanlardan bahsediyorlarsa nasıl yavaşlatacaklar merak ettim inşallah 3. şahıslarla değildir :icon_sorr offffffff saçmalıyor muyum?:img-blush
hemen anlatayım canım bana söylenen nurgül hanımın işleri sebebiyle onun sahneleri öne alınmış bu birinci sebep, durum şu ara vermek le acelede olsa yeni bölüm yayınlamak arasında kalımişlar ve yaptıkalrı toplantılar sonucunda yeni bölümde karar kılmışlar bu bölümler çok aceleye geldiği için kopukluk meydana gelmiş ama bunun kendileride farkında başka çareleri kalmadığını çok kısa bir sürede bu sahnelerin çekildiğini ve bu tempo yüzünden barış beyinde çok yorulduğunu söylediler tam hatırlamıyorum ama bana söyle bişey söyledi barış bey den bir haftada 7 yedi senaryo yetiştirmek zorunda kalmış o da çok yorulmuş diziyi toplamaya fırsat bulamamış bu yüzden kendisinede üzüldüm:icon_sorr
buranın izlenme konusuna gelince senarıst de dahıl bir çoğu izliyormuş ama etki altında kalmaları ve ya olumsuz etkilenmeleri ihtimalıne karşı bir süredir girmiyorlarmış bu peri denen kişide onlardan olabılır:img-blush
editt:aklımı topladıkça hatırlıyorum o kadar heycanlandım ki aklım başımda deyildi bir de açıkcası korktum ama neyseki bana kızmamışlar bilgi veren beyfendi de çok kibar ve iyi niyetliydı:good:
arkadaslar dikkat ettiyseniz eger bizim Kadim bey Arzuyu karsilamaya gitmis onun arabasindan iniyor pekte bi havali bendemi almanyadan gelince öyle bi sapka taksam ama ezoyu delirten sahne bence Arzunun Kadime yakin ilgisi olabilir ama bunu tetikleyen elcin hanimida unutmayalim kizi doktorya e nede olsa ezodan daha layik dimi kadime:img-yes:o elcin hanimin görüsü baksana benim Kadimime liseli asiklar gibi ucuyor mubarek az yavas gel bizi öldürecenmi sen Gadim bey :icon_sorr ama cok güzel olacak bu belli bütün beklentilerimiz galiba aciga cikiyor bir bir bide su ezonun girdigi ev neresi acaba rozim incelesene kutsal ustanin evi olabilirmi bende bakacagim sevgiyle ve Serhat'la kalin :happy0064
"sessizperi" güzel tahminler yapmışsın.bende katılayım sana;
bencede:ezo; kadim ve arzu arasındaki ilişkiyi kıskandı ve kutsal ustalarda kalıcam diye inat etti ve tek başına gitmek istedi; kadimin refakatini reddetti.alıp başını tek başına gitmek istedi,e kadimden arkasından fırladı tabi;ve ezonun bu tavrına anlam veremedi.
şimdi farkettimde; ammada hayal dünyam genişmiş ya.bu dizi ufkumu mu açıyor ne:img-yes:
hemen anlatayım canım bana söylenen nurgül hanımmın işleri sebebiyle onun sahneleri öne alınmış bu birinci sebep durum şu ara vermek le aclede olsa yeni bölüm yayınlamak arsında kalımişlar ve yaptıkalrı toplantılar sonucunda yeni bölümde karar kılmışlar bu bölümler çok aceleye geldiği için kopukluk meydana gelmiş ama bunun kendileride farkında başka çareleri kalmadığını çok kısa bir sürede bu sahnelerin çekildiğini ve bu tempo yüzünden barış beyinde çok yorulduğunu söylediler tam hatırlamıyorum ama bana söyle bişey söyledi barış bey den bir haftada 7 yedi senaryo yetiştirmek zorunda kalmış o da çok yorulmuş diziyi toplamaya fırsat bulamamış bu yüzden kendisinede üzüldüm:icon_sorr
buranın izlenme konusuna gelince senarıs de dahıl bir çoüu izliyormuş ama etki altında kalmaları ve ya olumsuz etkilenmeleri ihtimalıne karşı bir süredir girmiyorlarmış bu peri denen kişide onlardan olabılır:img-blush
editt:aklımı topladıkça hatırlıyorum o kadar heycanlandım ki aklım başımda deyildi bir de açıkcası korktum ama neyseki bana kızmamışlar bilgi veren beyfendi de çok kibar ve iyi niyetliydı:good:
canim ya bizim senaryolari kullansin ne gerek var bizimkiler daha güzel hepsi harikalar yaratiyor arkadaslarimin yüregine saglik ilham kaynagi belli olunca insanin gerisi corap sökügü gibi geliyor iste sevgiyle ve SERHAT' la kalin bye
o ev zekinin evi olabilirmi ne bileyim hani ev ararlarken zeki bizim evin orda dedi ya belki zekinin evidir bu arada zekinin annesi de görülmüyo o a ayrı bi konu ya
heyt be rozi kim tutar seni sen sık sık barış beyi ara belki bizi duyarlar sesimizi
rozi'ciğim verdiğin haberler için çok çok teşekkürlerrrr:img-wink:
dizinin kalkma gibi bir durumunun olmaması içimi rahatlattı...
jenerik müziğiyle ilgili bende bir sorun var heralde ben niye sevmiyorum ki:img-yes:
inşallah herşey çok güzel olacakkkkkk:img-yes:
hafta sonu sesli fragman gelsinnnnnnnnnnnnnnnn:icon_sorr
şimdi silah elinde nedim ne yapıyor acaba intiharı düşünecek kadar gururlu değil heralde ....ne bileyim düşünemiyorum okadar yaptığından sonra kadime evvet evet intihar etsin hatta süreyyayla rus ruleti oynasdınlar :)
sessizperi 12-12-07, 14:43 Aklıma geldi, hadi tahmin oyunu oynayalım diyorum, ne dersiniz :img-polic
Fragmanın son sahnesinde Ezo'nun kızdığını görüyoruz. Sizce bunun nedeni ne olabilir? :icon_whis
Birincisi: Kadim, Arzu ve Elçin Anne odada oturmuş, sohbet ediyorladır. Arzu Ezo'yu sorar işte oralarını geçiyorum...... Elçin Anne :icon_evil Ezo'nun Kadim'in mutfağında çalışan işçisi olduğunu söyler, Kadim' e de bunu onaylatır. İçerden bunu duyan Ezo çok bozulur. Onları yanlız bırakma bahanesiyle evden çıkar. :img-cool2
İkincisi: Kadim, Arzu ve Elçin Anne odada oturmuş, yine sohbet ediyorladır. Ezo da bu sefer onlara katılmıştır. Geçmişten konuşmaya başlarlar :icon_whis
Arzu, küçükken ilk aşkının Kadim olduğunu öle şaka ile karışık söyler(Arzu:fighting2) Bu konu uzadıkça uzar. Bakar Kadim'in de hoşuna gidiyor bu konu :img-help: Yazık Ezo da bu durumdan rahatsız olur, onları yanlız bırakma bahanesiyle evden çıkar. :img-cool2
kendi mesajımı alıntı yaptığım için kusura bakmayın
hadi arkadaşlar siz de katılın, tahminler neler olacak bakalım :icon_whis
Bende Kutsal Ustanın evi demiştim ama emin değilim. Ayrıca ben yine ceket olayına dönücem. Kadim'in üzerinde sadece ceket var demekki Ezo'nun arkasından hemen alelacele çıkmış. Buda demek oluyorki eski mahalle olmaz. Yani çok büyük ihtimalle Kutsal Usta'nın evi.
durup durup bisey yaziyorum ama benim dikkatimi arzunun valizlari cekti valla baglamislar onlari aynen bizim izin sezonundaki valizlere dönmüs cok hos ya inandiriciligida artar ama su ev neresi acaba yoksa ezo evmi aldi niye olmasin 1 haftadir ortada yoklar neler olmazki 1 haftada dimi ama sevgiyle ve Serhat la kalin :happy0064
hemen anlatayım canım bana söylenen nurgül hanımmın işleri sebebiyle onun sahneleri öne alınmış bu birinci sebep durum şu ara vermek le aclede olsa yeni bölüm yayınlamak arsında kalımişlar ve yaptıkalrı toplantılar sonucunda yeni bölümde karar kılmışlar bu bölümler çok aceleye geldiği için kopukluk meydana gelmiş ama bunun kendileride farkında başka çareleri kalmadığını çok kısa bir sürede bu sahnelerin çekildiğini ve bu tempo yüzünden barış beyinde çok yorulduğunu söylediler tam hatırlamıyorum ama bana söyle bişey söyledi barış bey den bir haftada 7 yedi senaryo yetiştirmek zorunda kalmış o da çok yorulmuş diziyi toplamaya fırsat bulamamış bu yüzden kendisinede üzüldüm:icon_sorr
buranın izlenme konusuna gelince senarıs de dahıl bir çoüu izliyormuş ama etki altında kalmaları ve ya olumsuz etkilenmeleri ihtimalıne karşı bir süredir girmiyorlarmış bu peri denen kişide onlardan olabılır:img-blush
cevap verdiğin için teşekkür ederim rozi.hızlanma derken kopuklukları kastettiler.ezo-kadim çok hızlı ilerliyor diye yavaşlatmak için araya gereksiz kişileri sokmasınlar da....açıkçası eğer daha iyiye gidiş olacaksa bir hafta beklemek sorun değil.hem toparlarlar hem de oyuncular diğer işlerini ayarlayıp çekimlere daha canlı devam ederler böylece.umarım her şey yolunda gider.
açıkçası bu kadar ilgilenmeleri benim bu konudaki umudumu arttırıyor.telefonda çok kibar ve iyi niyetli olmaları aslında çok doğal.sonuçta iyi niyetli ve daha iyisi için yapılan eleştiriler bunlar.kızmaları değil ciddiye almaları en doğal şey olur.ama sana çok teşekkürler bir kere daha....uğraşların ve kalp çarpıntıların için :img-wink:
fragmana dönecek olursak o ilk sahnede kadim'in neden öyle düşünceli olduğunu merak ettim.biraz da üzgün gibiydi.fragmanın ilk sahnesi ama acaba ezo'yla tartıştıktan sonra olabilir mi acaba?uyku tutmamıştır vs....ezo odaına kahvaltısını getirir ve sonra barışırlar :)
yine fragmanda ilk sahnelerden ezo'nun elindeki çiçekler kadim'in getirdiği hani elçin hanımın "aaa, çok teşekkürler "diye atladığı çiekler di mi?çiçeğe nasıl da dokunuyor öyle?çok hoş bir sahne :)
arzu hanımı kadim ve osman almış.doğal diyecem ama havalı havalı kafasında koca bir şapkayla eve bakması beni sinir etti (galiba bir şey yapmıyor ama sinir olacam ya bir kere artık gözünün üstünde kaşı var diye sinir olurum ben bu arzu'ya :img-blush)
Of ya sürekli fragmanı izliyorum. 2 sahnede takılı kaldım yaa. Tabi şaşmamak lazım ikiside Kadim'li sahneler :img-blush Biri Ezo gelirken ona bakıyo yaaa nasıl bir bakıştır yavv.Diğeride arabada sanırım ayrılırlarken yine Kadim'in bakışı. Offff off...
Bide hani Kadim Ezo'nun elini tutup arabaya bindirmek için koşarak götürüyorya umarım o sahne şu türk filmlerindeki komik sahneler gibi olmaz. Çok kısa olduğu için tam algılayamadım ben.
ya ben açıkçası ezonun saçlarını açmasını beğenmedim
ooohhhh biri benden hoşlanıyor ben de iyice göstereyim kendimi de elimden kaçırmayayım şeklinde yansıyor bana. saçlarını bilinçli olarak, istanbulda buna gerek yok, buranın kültürüyle pek uyuşmuyor deyip açmasını isterdim.
arzuyu da daha farklı hayal etmiştim. daha minyon, bıcır bıcır bir tip olarak.şimdilik beğenmedim ama diziyi izleyince fikrim değişir umarım.
fragmanı da ezonun saçlanına takılıp kaldığım için doğru dürüst algılayamadım.
son bölümde akşam yemeği sırasında evde olduğu için başına bağlamamış sanmıştım.
(ne olumsuz yorum yaptım beaa)
dudak okuyanlar is basina lütfen Kadim arzuya bakip kim benmi diyor sanki acaba ne dedide öyle söyledi cok yakisiklisinmi dedi acaba bende zekiye döndüm ya neyse sevgiyle ve Serhatla kalin :icon_whis
bu arada fragmanı yeniden izledim söylemeden edemiyeceğim kadim elçin annesi ve galiba arzuyla konuşurken ben mi diyor beni mi diyor benimle mi diyor acaba arzu benimle şuraya gel demiş kadim kabul etmiş ezo da o yüzden mi kızmış gibiydi bide burdan,yakın
ÖzGe_Doktorr 12-12-07, 14:58 valla cnm çok net bi bilgim yok ama boydan biras anlıosam nurgül yeşilçay 1.64 serhat tutumluer de 1.84 civarı olması lasım aşşa yukarı bu boylardalar
teşkür ediorummm:happy0064
hemen bir tahmınde bulunayım bu imzadenen şeydeki yakışıklı beni yazmaya teşfik ediyor bileydim böyle bir imzam olduğunu ve göremediğimi bilgisayarın hayatını çok önceleri son verirdim:img-blush
fragmanda ezo neden kızmış olabilır
ezo mutfakta evdekilere çay hazırlaktadır elçin anne konuşmaya başları ezo nun da duyacağı bir sesle
elçin:eh kadim arzu da geldi yaparız artık düğünü
kadim:ne aclemiz var elçin anne daha erken
arzu:erken olurmu kadim ben çocukluğumdan beri bu anı bekliyorum sırf yanında küçük görünmeyimdiye botoksla yaşımı bile buyutum annemin yanın da ablası gibi duruyorum
eliç:yok be kızım sana öyle geliyor hadi artık tarihe karar verelim
ezo duyduklarına inanamaz
kadim:peki önce sade bir nikah yapalım düğün sonra olur
ve ezo içeri girer
ezo:siz ne disiniz kadim bey hanı beni sevidiniz
kadim:tabiyki seni seviyorum ezo ama ben elçin anneme çok önce söz verdim
ezo:eylemi
kadim:öyle
ezo:peki bendi gidim başkasına söz verim
kadim:hayır sen benim sin ezo yar etmem seni başkasına
ezo:sen olin ama başkasına
elçin:çocuklar kavga etmeyin aa kadim sen dur bakalım sen arzuyla evleneceksin ezo da kim di biri bir kısmet bulmuştu söğüt diye bir kız ha ezo da onun bulduğuya evlenir merak etme sen
ezo.ben gidim ne halınız varsa görün
kadim:ezo bekle tamam önce seninle evlenicem
ezo:geç artık kadim bey ne yapsan faydası yok
kadim:seni defneye götürsem de mi?
ezo:kadim bey seni artık ne defne ne siyah kazak nede rozi kurtarır hadi kal salıcakla
kadim:yaktın beni rozi:img-grin2
yazmak bahane imzamdaki yakışıklıya taktım:img-in_lo
editt:asıl ezo nun bakışına deyil o son sahnede kadim ezo nun onu kıskandığını anlayınca bize öylebi bakacakkı hepimiz soluğu acıl servizte alıcaz:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
sessizperi 12-12-07, 15:18 hemen bir tahmınde bulunayım bu imzadenen şeydeki yakışıklı beni yazmaya teşfik ediyor bileydim böyle bir imzam olduğunu ve göremediğimi bilgisayarın hayatını çok önceleri son verirdim:img-blush
ezo mutfakta evdekilere çay hazırlaktadır elçin anne konuşmaya başları ezo nun da duyacağı bir sesle
arzu:erken olurmu kadim ben çocukluğumdan beri bu anı bekliyorum sırf yanında küçük görünmeyimdiye botoksla yaşımı bile buyutum annemin yanın da ablası gibi duruyorum
ve ezo içeri girer
elçin:çocuklar kavga etmeyin aa kadim sen dur bakalım sen arzuyla evleneceksin ezo da kim di biri bir kısmet bulmuştu söğüt diye bir kız ha ezo da onun bulduğuya evlenir merak etme sen
ezo:kadim bey seni artık ne defne ne siyah kazak nede rozi kurtarır hadi kal salıcakla
editt:asıl ezo nun bakışına deyil o son sahnede kadim ezo nun onu kıskandığını anlayınca bize öylebi bakacakkı hepimiz soluğu acıl servizte alıcaz:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
alemsin Rozi ya :happy0064
harika bir tahminde bulunmuşsun :img-hyste :img-hyste
yazık Ezo'ya ya troest kız kalpten gidecek seni sayende :img-swoon
hemen bir tahmınde bulunayım bu imzadenen şeydeki yakışıklı beni yazmaya teşfik ediyor bileydim böyle bir imzam olduğunu ve göremediğimi bilgisayarın hayatını çok önceleri son verirdim:img-blush
ve ezo içeri girer
Tek kelimeyle muhteşem.Sana söylecek söz bulamıyorum rozi.Bu nasıl bir hayal gücüdür, bu nasıl bir yaratıcılıktır inanamıyorum.:happy0064
Anti parantez belirteyim bende böyle yetenekler olmadığı için de çok kıskandım.(şaka- şaka)
Söylediklerine aynen katılıyorum.Zaten fragmandaki bakışlar bizi şimdiden bu hale getirdi.44.bölüm sonunda acaba biz ne halde oluruz senin dediğin gibi soluğu acil serviste mi alırız bilemiyorum.Ama inşallah bu bölümde umduğumuz güzel sahnelerle dolu bir bölüm daha izleriz.Dönüp dönüp seyredeceğimiz.
Ayrıca Arzu karakterinin yaşı normal geldi bana.Uzun zamandır eski bölümleri tekrar izleyemiyorum ama sanki Elçin Hanım,Arzu 4 yaşındayken eşini kaybettiğini bu nedenle de çalışmak zorunda kaldığını söylemişti.Kadim ile Arzu arasında bir kaç yaş olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Tek kelimeyle muhteşem.Sana söylecek söz bulamıyorum rozi.Bu nasıl bir hayal gücüdür, bu nasıl bir yaratıcılıktır inanamıyorum.:happy0064
Anti parantez belirteyim bende böyle yetenekler olmadığı için de çok kıskandım.(şaka- şaka)
Söylediklerine aynen katılıyorum.Zaten fragmandaki bakışlar bizi şimdiden bu hale getirdi.44.bölüm sonunda acaba biz ne halde oluruz senin dediğin gibi soluğu acil serviste mi alırız bilemiyorum.Ama inşallah bu bölümde umduğumuz güzel sahnelerle dolu bir bölüm daha izleriz.Dönüp dönüp seyredeceğimiz.
Ayrıca Arzu karakterinin yaşı normal geldi bana.Uzun zamandır eski bölümleri tekrar izleyemiyorum ama sanki Elçin Hanım,Arzu 4 yaşındayken eşini kaybettiğini bu nedenle de çalışmak zorunda kaldığını söylemişti.Kadim ile Arzu arasında bir kaç yaş olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
teşekkür ederim canım :img-in_lo
arzu kızın yaşı 27 biraz büyük onu canlandıran kız ondan böyle bir tepki geldi ama ben menunun daha genç cıvıl cıvıl bir kız olsaydı daha tehlikeli olurdu:img-blush
Fragmanda dikkatimi çeken birşey var (çok şey var gerçi:)) Arzu'nun geldiği sahnede kadim ezoyla gezmeye gittiği kıyafetleriyle. Bu demek oluyor ki arzuyu bırakıp ezoyla gidiyor. Bu iyiye işaret bence:img-polic
Bir diğer nokta da dediğiniz gibi kadim ceketi giydikten sonraki sahnede koltukta oturuyor. Kendini işaret ediyor. Kesin arzu sen küçüklüğünde hep peşimde dolanırdın gibi birşey dedi:img-cool2 (Bu çocukluk aşkı muhabbetini hep yaparlar) Ezo da bunu duydu bozuldu. Belki de daha kötüsünü duydu. O kısmını merak etmiyorum da ezonun bakışlar süper:img-icecr
Rozicim foruma ve diziye katkıların ödenmez. Sen irtibatta olduğun sürece ben umudumu kaybetmem. Zaten şu ana kadar kaybetmedim de:img-polic
Aklıma geldi, hadi tahmin oyunu oynayalım diyorum, ne dersiniz :img-polic
çok güzel tahminlerde bulunmuşsun arkadaşım..bence her iki seçenekte olabilir...ama eliçin annenin ezoyu orda düşük düşüreceğini sanmıyorum.tamam bi ara baya bi değişti elçin anne ama ezo kadimin işçisi diye tanıtmaz gibi geliyor...ama elçin anne bu belli olmaz sağı solu yapabilirde...
2.seçenek daha olasılıklı gibi geliyor bana...
Kadim'e bakmaya başladığında Kadim 10, Nedim 5 yaşındaymış... eee bu durumda Arzu 30'dan yukarıda mı? Çünkü kırklı yaşlara gelmiş deniyordu ya Kadim için.... :icon_whis Yani Arzu'da evde kalmış... :happy0064 Ezo'ya rakip olarak görmüyorum..:img-pilot
Kadim'e bakmaya başladığında Kadim 10, Nedim 5 yaşındaymış... eee bu durumda Arzu 30'dan yukarıda mı? Çünkü kırklı yaşlara gelmiş deniyordu ya Kadim için.... :icon_whis Yani Arzu'da evde kalmış... :happy0064 Ezo'ya rakip olarak görmüyorum..:img-pilot
Arzu'da kimmiş Ezo'muz varken:D
bence kadim 40 değildir ya 35 falandır,Arzu ile aralarında 10 yaş olduğuna göre Arzu'da 25 filandır...
Arzu'da kimmiş Ezo'muz varken:D
bence kadim 40 değildir ya 35 falandır,Arzu ile aralarında 10 yaş olduğuna göre Arzu'da 25 filandır...
Ama Arzu 5 yaşındayken çalışmak zorunda kalmamışmıydı? Yani bu durumda aralarında 5 yaş olmalı... Yani Nedim'le yaşıt...
herkes tahmin yapmıs ben de bi tahmin yapayım, simdik arzu kızımız ceketi giydirtikten sonra bişeyler soyleniyo, hatırlarsanız elcin ilk bolumde kadim ve nedimin cocukluk fotograflarını ezoya gostermişti, orda kadim bayagııııı kiloluydu acaba soyle bişey olabilr mi:
arzu:hah iyi ceket oldu,
kadim:neden olmasın canım
arzu:ne bilyim eskiden cok kiloluydun
kadim:ben ben mi nerden cıkartıyorsun diyerek ezoya bakarak
ezo. hee gurme halinizle pek yemek yemiyorsunuz ama bu kadarsınız, demek yeseniz ne hale gelirdiniz,
kadim.bak sen demek kiloluyum
ezo:ee bana inanmisiz aynalara da mı..
bu boyle sürer gider..
Ama Arzu 5 yaşındayken çalışmak zorunda kalmamışmıydı? Yani bu durumda aralarında 5 yaş olmalı... Yani Nedim'le yaşıt...
vala kafam karıştı iiice:Dama arzu pek 30 göstermiyor...
başardım arkadaşlarım küllerimden yeniden doğdum demeki içimdeki 00517 ölmemiş :happy0064
evet rapor veriyorum ezonun girdiği ev arziyenin evi evet buldum yaptığım incelemelerde 41, bolumde evin bahçesinde nizam balık yapıyor o zaman bu sahneyi gereksiz bulan arkadaşlarıma tesüf ediyorum:icon_whis
bu bölümde balık yapılırken önünde durduğu eve bakın özellikle saksılara dıkat edin etnizmi he şimdi fragmana dönüm ve tam ezo kadimin suratına kapıyı çarpacaken olduğu yerde durdurun he durdunuzmu tamam şimdi arka pilanda görünen evin saksılarına bakın he baktınız mı evet eğer ikiz deyillerse aynılar bende bu kadar başka soru?:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
evet ya arzu bana da biraz büyük geldi daha genç biri oynayabilirdi..ben daha farklı düşünmüştüm şahsen..bi de biraz itici bi karakter gibi görünüyo saçı başı giyimi filan..ben daha hanımhanımcık bi kızdır diye düşünmüştüm :):)
evet ya arzu bana da biraz büyük geldi daha genç biri oynayabilirdi..ben daha farklı düşünmüştüm şahsen..bi de biraz itici bi karakter gibi görünüyo saçı başı giyimi filan..ben daha hanımhanımcık bi kızdır diye düşünmüştüm :):)
Açıkcası hiç sempatikliği yok...:dito Annesiyle hiç bağlantısı yok. Elçin hanım (artık bundan sonra hanım)'ın kızı olduğuna eminler mi acaba? Yok yani yurtdışında karışmış olmasın...:icon_whis
gelelim o eve peki ezo neden nizamların evinde kalıyor herhalde annesiye yalnız kasınlar diye başkabır sebebi olamaz eh kadimede kızgın bu nedenle otelede gidemez o yüzden oevı şeçmiş yanı bize mahalliden rahatyok biraz ara verselerde bizde özlesek:icon_sorr
editt:bizim şekermi şeker ton ton mu ton ton baklavacı amcamız nerde hani yok ne özetde ne fragmanda arkadaşlarım özledik diyelimmi?:img-hyste
başardım arkadaşlarım küllerimden yeniden doğdum demeki içimdeki 00517 ölmemiş :happy0064
evet rapor veriyorum ezonun girdiği ev arziyenin evi evet buldum yaptığım incelemelerde 41, bolumde evin bahçesinde nizam balık yapıyor o zaman bu sahneyi gereksiz bulan arkadaşlarıma tesüf ediyorum:icon_whis
bu bölümde balık yapılırken önünde durduğu eve bakın özellikle saksılara dıkat edin etnizmi he şimdi fragmana dönüm ve tam ezo kadimin suratına kapıyı çarpacaken olduğu yerde durdurun he durdunuzmu tamam şimdi arka pilanda görünen evin saksılarına bakın he baktınız mı evet eğer ikiz deyillerse aynılar bende bu kadar başka soru?:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
42. bölüm 7.parçaya bakarsanız kapının önünde top oynayan havvanın kızlarını ve ezoyu aynı kapıdan içeri girerken görebilirsiniz.
eylulhazanı 12-12-07, 16:38 başardım arkadaşlarım küllerimden yeniden doğdum demeki içimdeki 00517 ölmemiş :happy0064
Rozicim canım ya bu nasıl bir gözlemdir anlayamıyorum valla! 00517 (007 bond rozi bond takipte:icon_sorr) Sende olmasan bu forum hali nice olur canım.
:happy0064:happy0064:happy0064
editt:bizim şekermi şeker ton ton mu ton ton baklavacı amcamız nerde hani yok ne özetde ne fragmanda arkadaşlarım özledik diyelimmi?:img-hyste
Hayır yani adamı jeneriğe koymuşlar. Onun yüzünden güzelim bölüm sonu gitmiş. Milleti kaçırmış. Sonunda dayanamamış baskıya kaçmış sanırsam. Acaba baklavacı emreyi ele geçirmiş olabilir mi? Hani ezoya yakınlaşmak amacıyla. Kadimi ele geçirmesi zor olmuştur malum onu da ezo ele geçirdi tabi bizde varız. Napsın emrecik baklavacı şekline büründü. Son sahnede de baktı ki ezo kadimle gülüşüyor, bakışıyor :love05:vazgeçti.
Edit: Ne diyorum ben biri bana anlatsın:img-hyste
Hayır yani adamı jeneriğe koymuşlar. Onun yüzünden güzelim bölüm sonu gitmiş. Milleti kaçırmış. Sonunda dayanamamış baskıya kaçmış sanırsam. Acaba baklavacı emreyi ele geçirmiş olabilir mi? Hani ezoya yakınlaşmak amacıyla. Kadimi ele geçirmesi zor olmuştur malum onu da ezo ele geçirdi tabi bizde varız. Napsın emrecik baklavacı şekline büründü. Son sahnede de baktı ki ezo kadimle gülüşüyor, bakışıyor :love05:vazgeçti.
walla anlatacam gamzecim .anlatacam da hele ben bir anlayayım :img-hyste :img-hyste :img-hyste ama anladığım bir şey var ki o da fragman senin kafana vurmuş.hadi itiraf et kaçıncıyı izledin de bu hale geldin :img-hyste :img-hyste
ben hala korkuyorum o baklavacıdan . o öyle bir hışımla gitti ama geri dönebilir aman dikkat.nasıl mahalleli "dönüşüm muhteşem olacak" nidalarıyla döndü hala kurtulamıyoruz bu baklavacı da aynı olabilir.aman söylemesi bile kötü...
42. bölüm 7.parçaya bakarsanız kapının önünde top oynayan havvanın kızlarını ve ezoyu aynı kapıdan içeri girerken görebilirsiniz.
arkadaşım sen daha net bir yol bulmuşsun demek ki sende inceliyordun sanada bulaştı bu hastalık hadi devam :good:
ben biraz da dudak okuma yontemini deneyim bakalım neler diyorlar bu gidişle biz ikiz kulelerin sırını bile çözeriz:img-hyste
walla anlatacam gamzecim .anlatacam da hele ben bir anlayayım :img-hyste :img-hyste :img-hyste ama anladığım bir şey var ki o da fragman senin kafana vurmuş.hadi itiraf et kaçıncıyı izledin de bu hale geldin :img-hyste :img-hyste
ben hala korkuyorum o baklavacıdan . o öyle bir hışımla gitti ama geri dönebilir aman dikkat.nasıl mahalleli "dönüşüm muhteşem olacak" nidalarıyla döndü hala kurtulamıyoruz bu baklavacı da aynı olabilir.aman söylemesi bile kötü...
Sayısını bilsem söyleyeceğim de çok zor bir soru sordun:img-hyste İlk 100 den sonra değişimler başladı:img-hyste
Benim asıl vurgulamak istediğim emrenin gerekli baklavacının gereksiz olduğuydu ama azıcık karıştı:img-hyste
Adamın isminin jenerikte geçmesi beni iyice korkuttu. Kalıcı olduğuna işarettir. Keşke baklavacı da elçin hanıma aşık olsa. Baklavıcı ile Kutsal Usta elçin hanım için yarışsa. Hem komik sahneler izleriz hem de bu adamdan zararsız kurtuluruz. Benim korkum son sahnedeki kıskançlığı ezonun büyütmesi ve gidip baklavacıyla ortak olması. Ezo ne yaparsa yapsın da kadimin yamacından ayrılmasın:img-in_lo
işte yoldan çıkmış hayel gücü tavan yapmış bir egof:img-hyste:img-hyste
biraz karışık bir cümle olmuş bence sen bunu hemen sil canım uzaylılardan mesaj geldi diye ortalık ayağı kalkıcak:img-heh:
evet sanırım onu diziden çıkardılar biz özledik dersek geri dönebilir ya keşke emre bey diziye dönücekmi diye sorsaydım:icon_sorr
ya dizi de onur ünsal hadi alkan falan olsa daha güzel olurdu dizi sezon sonuna doğru ve 2. sezon da birden farklı bir boyuta gitmeye başladı güzel de oldu ama kadro çok fazla değişti insan bir an da şaşırdı bu kadar da olmaz dedirtiyo yani
:good:
xxdamlamxx 12-12-07, 17:29 Merhabalar..
Oncelikle fragman icin bimkolik'e tesekkurlerimi iletiyorum, inanki cok makbule gecti, Show Turk'te dun her ne kadar beklemis olsamda vermediler.
Senin sayende izledim(k) fragmani. Fragmana gelince bence gerceken harika otesi bi fragman, ozetle ayni olmus ama tabi Serhatin bakislarida eklenince uzerine buyuk bi fark oluyor. Cok guzel sahneler, cok guzel anlar izlicegimize eminim Ezo ve Kadima arasinda. Istanbul buyuk sehirdir gez gez bitmez, baksaniza sabah gidip aksam donmusler, hatta bence yine bitmemistir koca sehir bi kac gun daha gezedursunlar. Arzu'nun dahil olmasini uzun zamandir bekliyorum, bu bolumde cikmasina cok sevindim, ben simdiden nasil bolumler izlicegimizi gozumde kestirebiliyorum, kolaylikla. Baksaniza daha bu bolum katildi ama daha bu bolum Ezo'muzu kizdirmayi basardi, ee gecici olmadigina gore daha cok kizdircagi belli, ama Kadim bununda altindan kalkar, Ezoyu tam bulmusken baska bi kiz icin onu kaybetmeyi asla goze alamaz. Arzu'yu oyniyan bayana gelince, daha once gormustum bence iyi bi oyuncu, yasina bi kac sey denilmis ama ben katilmiyorum, Serhat Tutumluer 35 yasinda, oda 28/29 civari var yani tam uyuyor affedersiniz kart kacmamis, tabi Nurgulun eline su dokemez ama olsun.
Ayrica Rozi tum yazdiklarini buyuk bi keyifle okuyorum, devam et olurmu, bu forumun vazgecilmezlerinden oldugunu sakin unutma. Ve verdigin haberler icinde ayrica tesekkuru borc bilirim, icimizi nasil rahatlattigini bilemezsin, cok iyi geldi. Heleki yayindan kalkma gibi bisey soz konusu bile olmadigini, reytinglerin cok ama cok iyi oldugunuda duyunca iyice sevindirik oldum, jenerik olayi biraz uzdu ama olsun yakinda degisir herhalde, degismezzsede degismesin, en kucuk sorunumuz bu olsun. Ha bide saat'in eski haline donmesini cok isterdim ama olmicagini biliyordum, cocuk oyuncagi degilya bu canim, bi o saate bi bu saate, keske basinda neyse oyle kalsaydi, daha iyidi her acidan!
Sevgiler
ya dizi de onur ünsal hadi alkan falan olsa daha güzel olurdu dizi sezon sonuna doğru ve 2. sezon da birden farklı bir boyuta gitmeye başladı güzel de oldu ama kadro çok fazla değişti insan bir an da şaşırdı bu kadar da olmaz dedirtiyo yani
:good:
ama ezo İstanbul' a geldi...gelmesi de gerekiyordu...
onun için senaryo tamamen değiti...diğer oyuncuların gelmeleri de bi garip olurdu zaten.ayrıca onur ünsal diziyi baştan bıraktı yani geçen sezozun ortalarında bıraktı...kendi kararıydı bu...
yani"rozi" sana diyecek söz bulamıyorum.harikasın.üşenmedin ve tüm bölümleri tek tek inceledin sanırım.:img-pilotönemli olan sonuç.ve sen sonuca ulaştın.tebrikler.demek orası arziyenin eviymiş:img-yes:.ilginç; o saatte ne arıyo ezo orada ya?
bi tip değil.üstelik doktor,ayakları yere basan;kendinden emin bir kadın imajından ziyade;bende sıkıcı bir ev kadını rolü uyandırıyor.inşallah meymenetsiz,sıkıcı bi tip olmaz .yok yani biz o rolü eylüle ayırdığımız için ona yer olmaz hani ondan diyorum
baklavacı amca yoktu fragmanda ama diziden çıkmadığını düşünüyorum.ileriki bölümlerde başı sıkışınca ezodan yardım isteyip tekrr ortaya çıkabilir.üstelik tatlı bi karakter olarak görüyorum onu,kumarbaz, huysuz,aksi,bir ihtiyar işte.ya aslına bakarsanız ben artık yeni oyuncu görmekten sıkıldım.daha doğrusu her gelenin 4 bölüm sonra gitmesinden.umarım mehmet amca da gitmez.
zaten emre yok selim yok.kim hazırlayacak ezoyu lise sınavlarına yaa?buldummm.eğer iyi bir kızsa;arzuuu:good:
xxdamlamxx 12-12-07, 18:39 Fragmani tekrar izliyorumda (kacinci oldu bilmiyorum) basi dikkatimi cekti Kadim pencereden disari bakiyor, sonra "asik" bi yuz ifadesiyle kafasini donderip birisine bakiyor, ve hemen ardindan Ezo yine bi "asik" yuz ifadesiyle onunde ciceklere bakiyor (dikkatinizi cekerim bu sefer cicekler farkli yani gecen bolumun devami dicem olamaz, cunki gecen seferki kirmizi gullerde simdi beyaz papatyalar).. Yani diyorum acaba bu sahne bolumun hangi sahnesi olucak, basi desem olamaz gibime geliyor, sonu desem nasil biticegi malum, ortalari desem Ezo Istanbulu gezicek, hangi arada, kimin evinde bunlar boyle basbasalar (insallah :icon_whis) sizce..?
Fragmani tekrar izliyorumda (kacinci oldu bilmiyorum) basi dikkatimi cekti Kadim pencereden disari bakiyor, sonra "asik" bi yuz ifadesiyle kafasini donderip birisine bakiyor, ve hemen ardindan Ezo yine bi "asik" yuz ifadesiyle onunde ciceklere bakiyor (dikkatinizi cekerim bu sefer cicekler farkli yani gecen bolumun devami dicem olamaz, cunki gecen seferki kirmizi gullerde simdi beyaz papatyalar).. Yani diyorum acaba bu sahne bolumun hangi sahnesi olucak, basi desem olamaz gibime geliyor, sonu desem nasil biticegi malum, ortalari desem Ezo Istanbulu gezicek, hangi arada, kimin evinde bunlar boyle basbasalar (insallah :icon_whis) sizce..?
Kadimin yüz ifadesi evet asık gibi ama ezonunki bana asık gibi gelmedi. Hatta gülümsüyor gibiydi. Kadimin neden yüzünün asık olduğunu ve hangi sahneden önce veya sonra olacağını bilemem ama ezo'nun çiçekleri aldığı zamanı tahmin edebilirim. Şimdi kadim arzuyu karşılamaya gider. Sonra ezoya çiçekler getirir ve ezoyu gezmeye götürür. Çünkü kıyafetler aynı kadimde. Fragmandaki son sahne bölümün son sahnesi olmayabilir. Kadim de bu yüzden üzgün olabilir. Belki de hiç ezoyla alakası yok. Nedimle de alakalı olabilir durum. Çok karıştı ya:img-pilot
xxdamlamxx 12-12-07, 18:49 Kadimin yüz ifadesi evet asık gibi ama ezonunki bana asık gibi gelmedi. Hatta gülümsüyor gibiydi. Kadimin neden yüzünün asık olduğunu ve hangi sahneden önce veya sonra olacağını bilemem ama ezo'nun çiçekleri aldığı zamanı tahmin edebilirim. Şimdi kadim arzuyu karşılamaya gider. Sonra ezoya çiçekler getirir ve ezoyu gezmeye götürür. Çünkü kıyafetler aynı kadimde. Fragmandaki son sahne bölümün son sahnesi olmayabilir. Kadim de bu yüzden üzgün olabilir. Belki de hiç ezoyla alakası yok. Nedimle de alakalı olabilir durum. Çok karıştı ya:img-pilot
Bana Ezonun o yuz ifadesi "asik" gibi geldi ama, sen oyle diyorsan oyledir herhalde :)
Ve bisey dicem bu yorumunda anladigim tek kisim cevap verdigim konu, ha bide en son yazdigin sey yani "cok karisti ya", ortalardaki hic biseyde bisey cikaramadim, su karisik kafami bi kat daha karistirdin tesekkurler Gamzecim.. :good:
Bana Ezonun o yuz ifadesi "asik" gibi geldi ama, sen oyle diyorsan oyledir herhalde :)
Ve bisey dicem bu yorumunda anladigim tek kisim cevap verdigim konu, ha bide en son yazdigin sey yani "cok karisti ya", ortalardaki hic biseyde bisey cikaramadim, su karisik kafami bi kat daha karistirdin tesekkurler Gamzecim.. :good:
Bende sıf kafa karışmak için sürekli fragmanı izliyorum:img-hyste
Kafamda bir türlü sıralamayı oturmadım. Hatta tahmin etmeye çalıştıkça daha da çok karışıyor. Tek emin olduğum ikisinin de çok şeker olduğu ve arzu için erken konuşulmaması gerektiği. Sıralama yapmak gerçekten çok zor. Daha çok var nasılsa rozi de gelsin çözeriz birşeyler:)
Ne demek gel her zaman kafanı karıştırırım hiç problem değil:img-hyste (Yanıma arkadaş arıyorum kafası karışık ve yalnız olmak çok zor:))
xxdamlamxx 12-12-07, 19:00 Bende sıf kafa karışmak için sürekli fragmanı izliyorum:img-hyste
Kafamda bir türlü sıralamayı oturmadım. Hatta tahmin etmeye çalıştıkça daha da çok karışıyor. Tek emin olduğum ikisinin de çok şeker olduğu ve arzu için erken konuşulmaması gerektiği. Sıralama yapmak gerçekten çok zor. Daha çok var nasılsa rozi de gelsin çözeriz birşeyler:)
Ne demek gel her zaman kafanı karıştırırım hiç problem değil:img-hyste (Yanıma arkadaş arıyorum kafası karışık ve yalnız olmak çok zor:))
E madem kafan dahada karisiyor, ne diye izliyorsun guzelim, birak yeter (kolaydi dime.. :) )
Ozet fragmanin aynisi ama cidden karisik sahneler var yani kronolojik bi siraya koymak cidden cok zor. Seninde farketmis oldugun gibi koymaya calistikca dahada akil alinmaz bi hale geliyor, ve kafamizi agritiyor. Rozi gelirse iste isini(mizi) kolaylastirticagina eminim, nerdesin rozi!!!
Tabi ben salagimya kafami karistirmak icin hemen sana gelicem, bekle sen beni (daha cok beklersin) :img-hyste
E madem kafan dahada karisiyor, ne diye izliyorsun guzelim, birak yeter (kolaydi dime.. :) )
Ozet fragmanin aynisi ama cidden karisik sahneler var yani kronolojik bi siraya koymak cidden cok zor. Seninde farketmis oldugun gibi koymaya calistikca dahada akil alinmaz bi hale geliyor, ve kafamizi agritiyor. Rozi gelirse iste isini(mizi) kolaylastirticagina eminim, nerdesin rozi!!!
Tabi ben salagimya kafami karistirmak icin hemen sana gelicem, bekle sen beni (daha cok beklersin) :img-hyste
İlerleyen günlerde detaylı bir araştırmaya girip durumu çözeceğiz. Sonra bölüm başlayacak feci halde ters köşe olacağız:) Aman olalım kim takar. Kadim ve ezo başbaşa güzel bir gün geçirmiş, ezo kıskançlık krizlerine girmiş daha ne isteri (z)m ki biz:) Yine de rozi gelse biraz aydınlatsa fena olmaz:)
Kafanı karıştırmayı buradan bile başarabiliyorum zaten:) Hem bende suç yok tek suçlu kadim:img-in_lo
xxdamlamxx 12-12-07, 19:09 İlerleyen günlerde detaylı bir araştırmaya girip durumu çözeceğiz. Sonra bölüm başlayacak feci halde ters köşe olacağız:) Aman olalım kim takar. Kadim ve ezo başbaşa güzel bir gün geçirmiş, ezo kıskançlık krizlerine girmiş daha ne isteri (z)m ki biz:) Yine de rozi gelse b |