Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
demek sen onu gördün ve bizlerle paylaşmadın he ben seni ne yapayım söyleyen bimkoliktir bir önceki sayfada ajan 00517 gerekli açıklamayı yapmıştır sana çok darıldım bizi böyle bir bilgiden mahrum birakmaya ne hakın var ceza sana akşama kadar 20 mesaj başla bakayım:img-help:
Rozim yine gorev basindasin devam canim sende olmazsan bu kogusun hali hal degil:img-yes:
evet evet orda görmüştüm.:) ama ama ben bunu sizlerle paylaşmışmıydım hiç hatırlamıyorum.bunadımmı nedir? allah beni bildiği gibi yapsın emi:)
Canim sende hayatinin hatasini yapmisin nedemek gormek ve bunu paylamamak 20 mesajla kurtulduguna bence sukret.:img-wink:
Fragmanda gorunen ilk sahnede Kadim bence Elcin hanimda kalmis ve ezoda koltukta yatmis oyle gorunuyor, ve ciceklerde gecen bolum gelen ciceklerdir cunku ev Elcin hanimin evi ve ayni gecenin sabahi olabilir uzerindeki kiyafetler yataktaki kiyafetlerle ayni Ezonun.:img-yes:
[B]arkadaşım bu kadar etkilenmeniz normaldır aldığım duyumlara göre bu arkadaş serhat beyin kendi dolabındandır bizzat bimkolik tarafından serhat beyin üzerinde görülmüş ve yüksek gerilim hatı gibi karşısında duran fanileri çarpmıştır
:
O parka yok mu roziciğim, hep onun suçu..Ne olduysa o parka ve ona eşlik eden aynı renk asker şapkasından sonra oldu..:img-hyste
Şimdi konum itibari ile Kadim belki o şapkayı takamaz ama acilen bir çözüm bulunsun ve takılsın.. Kaymaksız ekmek kadayıfı gibi olmuş anlayacağınız. Şapka eşliğindeki parka akıllara zarar durumları arz ediyordu..:img-nyam:
O parka bizzat Serhat Tutumluer'in kişisel kıyafeti. Bir arkadaşımız Oyunun Oyunu adlı oyuna gittiğini ve çıkışda Serhat Bey'i yeşil bir parka ile gördüğünü yazmıştı ancak bu arkadaş kimdi hatırlayamıyorum. O parkanın fragmanda gördüğümüz parka olduğuna eminim:img-wink:
Evet canım aynı parka ve o bendim..
Biryerlerde Arzuyu Kadim'in okuttuğunu okudum doğrumudur?
Öyleyse söylendiği gibi otelde göreve başlayıp Ezo'yu aşağılar mı o yamuk kafa?
O parka yok mu roziciğim, hep onun suçu..Ne olduysa o parka ve ona eşlik eden aynı renk asker şapkasından sonra oldu..:img-hyste
Şimdi konum itibari ile Kadim belki o şapkayı takamaz ama acilen bir çözüm bulunsun ve takılsın.. Kaymaksız ekmek kadayıfı gibi olmuş anlayacağınız. Şapka eşliğindeki parka akıllara zarar durumları arz ediyordu..:img-nyam:
Evet canım aynı parka ve o bendim..
evet cnm Kadim okutmuş Arzu hanımcığı:hıhElçin hanım zor kabul etmiş bu teklifi hatta:hıhEzo cüzdanını çaldırmıştı ya o bölümde anlatmıştı yanılmıyorsam..
evet canlarım fragman incelemesinin ilk bölümü tamamlandı ama hala sahne sıralamsı konusunda net bir bilgimiz yok acaba son sahne hangisi ezo fragmanın son sahnesi dizininde son sahnesimi yoksa bu bir yanıtlmacamı bunu çözmeliyiz fragmancını yöntemini çözersek bundan sonra bizi kandıramaz :img-help:
:img-help::img-help:
00517 yeni görevini bekliyor:img-polic
editt:kadim yeşil asker şapkası giysin :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Sıralamayı yapmama rağmen son sahneyi tespit edemedim komutanım rozi:img-polic Ezo'nun kanepe de kadimi düşündüğü sahne bende sıralamada son sahne. Böyle bir sahne de bölümün son sahnesi olamaz herhalde. Gerçi geçen bölümün sonunu düşünürsek mümkün fakat mümkün değil:) Bölümün son sahnesini fragmana koymamışlar deme hakkımı kullanıyorum:img-book:
Video için yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Maksat şu kalan günleri en az zararla atlatmak:)
ah bimkolik yapma , zaten şoka girmişim, yeşil parka diye kendimi dağıtıp sağa sola atmışım, daha fazlasına bu yürek dayanmaz, acı bana.
evet Kadim Arzunun isviçredeki okul masraflarını karşılamış. Arzu kadın doğum uzmanı oldu yanılmıyorsam, ilk bölümlerde Elçin hanım öyle demişti,senaryoda değişikliğe uğramadıysa.Kadime minnettar olması normal bu durumda Arzunun , fakat bu durumu ne kadar ileri ye götüreceği karanlık bir konu .
Ezo'nun kendini Arzu'nun karşısında biraz ezik hissedeciğini düşünüyorum. Kadim ve Arzunun paylaşımda bulunacağı konularda dinleyici olarak kalabilir çünkü ona yabancı konular olacak büyük ihtimalle malesef.
Kadimin bunu dert edeceğini zannetmiyorum, Ezoya olduğu gibi aşık oldu Kadim, en güzeli de bu zaten. Arzunun Ezoya tavrı nasıl olacak bilemiyorum, Burnu büyüklük yapacak mı ? Kadimle beraber hep beraber otururlarken nasıl bir sohbet dönecek aralarında göreceğiz.
sessizperi 14-12-07, 12:17 evet cnm Kadim okutmuş Arzu hanımcığı:hıhElçin hanım zor kabul etmiş bu teklifi hatta:hıhEzo cüzdanını çaldırmıştı ya o bölümde anlatmıştı yanılmıyorsam..
Kadim okuttuysa Arzu'yu o zaman Arzu'nun Kadim'e vefa borcu var:img-yes:
Borcunu Ezo ile Kadim'in aşklarına yardımcı olarak ödesin :hıh Girmesin aralarına valla ben anlamam :hıh
Kadim okuttuysa Arzu'yu o zaman Arzu'nun Kadim'e vefa borcu var:img-yes:
Borcunu Ezo ile Kadim'in aşklarına yardımcı olarak ödesin :hıh Girmesin aralarına valla ben anlamam :hıh
Arzu Kadim'e sana olan borcumu aşkımla ödemeye hazırım derse hiç şaşırmam:img-pilot ben bu Arzu kızı karakedi olarak görüyorum:ditove onun hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum:hıh
sessizperi 14-12-07, 12:28 Arzu Kadim'e sana olan borcumu aşkımla ödemeye hazırım derse hiç şaşırmam:img-pilot ben bu Arzu kızı karakedi olarak görüyorum:ditove onun hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum:hıh
Ay Allah korusun öle borç ödeme şekli yoktur bizim koğuşta :hıh borcunu ödeme şekli olarak sadece bizim aşıklara yardım etmesini kabul edebiliriz :img-cool2 o kadar :hıh
ben de Arzu hakkında iyi şeyler düşünmüyorum valla :img-polic
elcin anne cagirmis olamazmi acaba kizini ezoyla kadim arasindaki elektirigi sezdigi icin..sanki onceden elcin anne destekliyordu ezo kadim iliskisini son bolumlerde cok karsi cikti gibime geldi haksizmiyim arkadaslar aman girmesin kimse ezoyla kadim arasina daha yeni birseyler olurken.......
elcin anne cagirmis olamazmi acaba kizini ezoyla kadim arasindaki elektirigi sezdigi icin..sanki onceden elcin anne destekliyordu ezo kadim iliskisini son bolumlerde cok karsi cikti gibime geldi haksizmiyim arkadaslar aman girmesin kimse ezoyla kadim arasina daha yeni birseyler olurken.......
elçin annenin içine berak hanımın ruhu girdi canım kadim mutlu olmasın diye diğer taraftan müdahale ediyor:img-cray:
senarıst deyişikliği sebebiyle böyle bir durum oldu ama bana düzelecek gibi geliyor her ne kadar elçin abla çok deyişmiş olsada bu kadar kötü olmaz diyorum:icon_sorr
Merhaba arkadaşlar,
Bakıyorum yine sorular sorulmuş, cevaplarda tereddüt var.
00517 rozi iş başına o zaman! Şimdi rozi'cim araştırmacı ruhuna güvenerek başta sana ve bütün diğer arkadaşlara bölümün son sahnesini sormak istiyorum. Kıskançlıktan alev fışkırtan gözlerle Kadim'e bakan Ezo'yla mı kapanacak bölüm? Böyle düşünenler bir el kaldırsın bakayım... :)
Ya hakikaten çok merak ediyorum, bölüm bizim fragmanda gördüğümüz sahnelerden biriyle mi bitecek yoksa başka bir sahne olacak mı dersiniz?
Size güveniyorum arkadaşlar ve tabi sana rozi; biz çözeriz evelallah bu muammayı. Yanıtlarınızı bekliyorum valla çatlayacağım meraktan.:img-yes:
ah semracık yaramıza tuz bastın, elçin anne pardon elçin hanım konusuna değinerek.
bir varmış bir yokmuş eskiden Elçin Anne adında çok sıcak bir karakter varmış. Ezo'yu kiracı gibi değil kendi kızı gibi görürmüş. Onu can kız, gerçek bir pırlanta diye nitelendirirmiş. Kadim pazar günü kahvaltılarına geldiğinde Ezo antep işi yemekler yapıp getirdiğinde onu da davet eder ve dermiş ki " benim masamda herkes aynı hamurdandır. Patron-İşçi ayrımı yoktur." gene de Ezo temkinli kalmak istemezmiş malum o aralar Kadim onun damarına basmayı pek severmiş. Kadime sofrada kendisine gözü açılmamış bir köylü kızı bulacağına dair imalarda bulunurmuş. 33.bölüm dolaylarında Doktor Emre onunla otelde yapılacak tıp balosuna gitmek istediğinde gidip Kadimle konuşmuş ve izin istemiştir, Kadimin tepkisi üzerine (Kadim kıskançlık içinde debelenirken )Ezo'nun doktor ne demek krallara layık olduğunu söylemiştir. daha sonra evlerinde yangın çıktığında , hastanede müşahade altındayken , ağlayarak Kadim ve Ezo'nun ellerini kendi eli içine almış ve iyiki varsınız demiştir. Kadim ve Ezo koltukta yanyana otururken , ezo uykuya yenik düşüp başı Kadim'in başına düştüğünde ve Kadim onu kanapeye yatırıp üstünü örterken gizli gizli onları seyredip pek mutlu olmuştur hatta kendisi. Sonra Ezoyla ev arkadaşı oldukları zaman Kadim sadece kendisine "güle güle otur Elçin Anne" sözüne karşılık, Ezo da bu evde oturuyor Kadim diye uyarmış ve sevgisini kalbimizde çoğalttırmıştır.
Fakat sonra ne olduğu meçhuldür, vüduduna kötü huyu bir virüs girdiğinde şüphelenilmektedir. Ezo'ya olumsuz sinyaller göndermekte olup, krallara layık gördüğü Ezo'yu Kadime layık bulmamaya başlamıştır. Kendisini de "Kadim senden etkileniyor , ayağını denk al , hımmm ona göre " diye parmağını sallayarak göstermiştir. Kadim'e karşı da sanki bunları söylememiş gibi Ezo'nun olayı kendince abarttığını söylemiştir ki bizim çileden çıktığımız andır. En son bardağı taşıran nokta ise Kadim'in yemeğe geldiği akşam Ezo'ya gelen çiçeklere sahiplenmiş olması ve Ezo'nun Kadim'e olan beğenisini farkedip sana bir dalarım şimdi şeklinde bakışlardır ki şoka uğratmıştır. Şimdi kızı da gelmiştir, korkumuz daha hain planlar içinde olmasıdır. Dileğimiz tez zamanda hakimiyeti altına girdiği bu virüsten kurtulmasıdır, fakat nasıl olacaktır bu bilinmemektedir. Kutsal Usta denen panzehir devreye sokularak virüs etkisiz hale getirilebilir, Kutsal Usta'da mutfakta Ballı tarafından şoka uğratıldığından kısa süreli devre dışı konumu mevcuttur.
Arzu Kadim'e sana olan borcumu aşkımla ödemeye hazırım derse hiç şaşırmam:img-pilot ben bu Arzu kızı karakedi olarak görüyorum:ditove onun hakkında hiç iyi şeyler düşünemiyorum:hıh
Valla öyle borç ödemeye kalkarsa onun o yamuk kafasını forumcak:dito
gamze_yy cim video için ellerine sağlık. Ben de bu araba sahnesi için ne hayaller kuruyorum, inşallah hayalkırıklığına uğramam. Çok fena senaryolarım var 'beni yak kendini yak' cinsinden araba sahnesi için ama bekleyip göreceğiz senaristlerin hayalgücünü..Yağmurlu ve puslu bir havada deniz kenarında Şöyle arabanın ön koltuğunda başını Kadim'in göğsüne yaslamış bir Ezo..ve ona sarılmış Kadim..:img-icecr
semracık koğuşa hoşgeldin.:img-yes:
Not: Bir de artık Ezonun dilini düzeltme çabalarını görmek istiyorummm...
Başörtü çıktı hedef Ezonun dili ilerii!!!
sessizperi 14-12-07, 13:23 ah semracık yaramıza tuz bastın, elçin anne pardon elçin hanım konusuna değinerek.
bir varmış bir yokmuş eskiden Elçin Anne adında çok sıcak bir karakter varmış. Ezo'yu kiracı gibi değil kendi kızı gibi görürmüş. Onu can kız, gerçek bir pırlanta diye nitelendirirmiş. Kadim pazar günü kahvaltılarına geldiğinde Ezo antep işi yemekler yapıp getirdiğinde onu da davet eder ve dermiş ki " benim masamda herkes aynı hamurdandır. Patron-İşçi ayrımı yoktur." gene de Ezo temkinli kalmak istemezmiş malum o aralar Kadim onun damarına basmayı pek severmiş. Kadime sofrada kendisine gözü açılmamış bir köylü kızı bulacağına dair imalarda bulunurmuş. 33.bölüm dolaylarında Doktor Emre onunla otelde yapılacak tıp balosuna gitmek istediğinde gidip Kadimle konuşmuş ve izin istemiştir, Kadimin tepkisi üzerine (Kadim kıskançlık içinde debelenirken )Ezo'nun doktor ne demek krallara layık olduğunu söylemiştir. daha sonra evlerinde yangın çıktığında , hastanede müşahade altındayken , ağlayarak Kadim ve Ezo'nun ellerini kendi eli içine almış ve iyiki varsınız demiştir. Kadim ve Ezo koltukta yanyana otururken , ezo uykuya yenik düşüp başı Kadim'in başına düştüğünde ve Kadim onu kanapeye yatırıp üstünü örterken gizli gizli onları seyredip pek mutlu olmuştur hatta kendisi. Sonra Ezoyla ev arkadaşı oldukları zaman Kadim sadece kendisine "güle güle otur Elçin Anne" sözüne karşılık, Ezo da bu evde oturuyor Kadim diye uyarmış ve sevgisini kalbimizde çoğalttırmıştır.
Fakat sonra ne olduğu meçhuldür, vüduduna kötü huyu bir virüs girdiğinde şüphelenilmektedir. Ezo'ya olumsuz sinyaller göndermekte olup, krallara layık gördüğü Ezo'yu Kadime layık bulmamaya başlamıştır. Kendisini de "Kadim senden etkileniyor , ayağını denk al , hımmm ona göre " diye parmağını sallayarak göstermiştir. Kadim'e karşı da sanki bunları söylememiş gibi Ezo'nun olayı kendince abarttığını söylemiştir ki bizim çileden çıktığımız andır. En son bardağı taşıran nokta ise Kadim'in yemeğe geldiği akşam Ezo'ya gelen çiçeklere sahiplenmiş olması ve Ezo'nun Kadim'e olan beğenisini farkedip sana bir dalarım şimdi şeklinde bakışlardır ki şoka uğratmıştır. Şimdi kızı da gelmiştir, korkumuz daha hain planlar içinde olmasıdır. Dileğimiz tez zamanda hakimiyeti altına girdiği bu virüsten kurtulmasıdır, fakat nasıl olacaktır bu bilinmemektedir. Kutsal Usta denen panzehir devreye sokularak virüs etkisiz hale getirilebilir, Kutsal Usta'da mutfakta Ballı tarafından şoka uğratıldığından kısa süreli devre dışı konumu mevcuttur.
spring, Elçin Anne'nin değişim sürecini çok güzel bir şekilde özetlemişsin. :good:
Fragmandan anladığım kadarıyla, Arzu ceketi Kadim'e giydirirken çok mutlu görülüyordu :icon_sorr sanırım Elçin Anne hala virüsü kapmış olan Elçin Anne :sad53:
Eğer en yakın zamanda eski haline dönmezse, Elçin Anne'nin Ezo Gelin koğuşuna getirilmesi için gerekli işlemlerini yapılmasını öneriyorum :img-polic
Elbetteki bizde gereken panzehiri ona uygulayıp :fighting2 tekrar diziye geri göndeririz :img-cool2 merak etmesinler :icon_whis
Kadimin bakışları da soru sorar gibi orada , hani ilk bölülerde de öyle bakışları oluyordu ya Ezo'ya, onu çözmek isteyen . Ezo'nun vahşi kedi modunda kapıyı kapattığı sahne son sahne olma ihtimali vardır fakat yüksek değildir. Her zamanki gibi bizi ters köşe yapmak istyebilirler. Genelde bunu yapmaktadırlar . Hiç ummadığımız bir yerde de bitebilir.
Kadimin bakışları da soru sorar gibi orada , hani ilk bölülerde de öyle bakışları oluyordu ya Ezo'ya, onu çözmek isteyen . Ezo'nun vahşi kedi modunda kapıyı kapattığı sahne son sahne olma ihtimali vardır fakat yüksek değildir. Her zamanki gibi bizi ters köşe yapmak istyebilirler. Genelde bunu yapmaktadırlar . Hiç ummadığımız bir yerde de bitebilir.
Valla ben de orada mı bitecek diye istemeye istemeye sordum. Hiç istemiyorum orada kesilmesini. Ama akıl da yürütemiyorum artık beynim sulandı sanırım:dito.
E o zaman da dedim ki kesin bizim koğuş bu müşkülüme:) bir çare bulur...:img-wink:
Valla ben de orada mı bitecek diye istemeye istemeye sordum. Hiç istemiyorum orada kesilmesini. Ama akıl da yürütemiyorum artık beynim sulandı sanırım:dito.
E o zaman da dedim ki kesin bizim koğuş bu müşkülüme:) bir çare bulur...:img-wink:
Fragmanda verdikleri için son sahne olma ihtimali yok gibi geliyor bana.
Şimdi bugün cuma yani normalde, yarın fragman vermeye başlayacaklardı. Geçen haftadan beri bol bol vakitleri olduğuna göre şöyle muhteşem bir 'SESLİ' fragman hazırlamışlardır, bizim için, yarın verirler.
EDIT: Çok Pollyanna gördüm kendimi, ama isteriz, isteriz yeni fragman isteriz. Bazı dizilere 3 yrı fragman hazırlanıyor. Bizim neyimiz eksik.
valla elçin anne ezoyu akdime yakıştıramadı ama kızını yakıştırdı galiba sanmam ki kzın hislerini farkedince engel olmaya çalışsın..bende gitgide sevimsiz bulmaya başlıyorum karakteri gerçekten başlardaki anaç yaklaşımıyla şimdiki arasında dağlar var..o ceketi arzu kadime getiriyo galiba dimi yani giymesi için tutuyo filan değil?? nedimin de elinde silah gördüm sanki benzettim mi bilmem ama...
evet canlarım fragman incelemesinin ilk bölümü tamamlandı ama hala sahne sıralamsı konusunda net bir bilgimiz yok acaba son sahne hangisi ezo fragmanın son sahnesi dizininde son sahnesimi yoksa bu bir yanıtlmacamı bunu çözmeliyiz fragmancını yöntemini çözersek bundan sonra bizi kandıramaz :img-help:
:img-help::img-help::img-help:
00517 yeni görevini bekliyor:img-polic
editt:kadim yeşil asker şapkası giysin :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Sevgili rozi,
Fragmanı izle izle hal kalmadı ben de .Artık beynimden geçiyor sahneler.Fragman ezberleme görevi tamamlanmış olup, sırasına gelince yine aynı şeyi düşünüyorum.Son sahne bölümün sonu olmayacak bence.:icon_whisAma fragmandaki diğer sahnelerde sona uygun değil.
İmdaaaaat
deliriyorum galiba.Bir türlü son sahneyi yerine oturtamadım.Acaba bize süpriz mi yapacaklar ve daha güzel bir sahne izletip bölüm sonu diyecekler.Olur mu? olur.Belki de sonradan eklemiş ve montajlamış olurlar.Aman Allahım ben neler uydurmaya başladım.Sussam iyi olacak galiba
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakal...bye
not: yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş gelmişler.:img-yes:
isteyenin bir yüzü vermeyenin zenci demişler :img-hyste:img-hyste
biz isteyelim belki olur bakarsınız.
nihayet sıra sorulara geldi, kusura bakma Ezo-Kadim arkadaşım.
1.ezo ve kadim nereye gidecekler
Kadim güzel bir gezi planı yapmıştır muhakkak. Şöyle elele İstanbul sokaklarında dolaşsalar hoş olurdu. Gene romantik gördüm kendimi.
2.arabada kadim ezoyu ugurlarken öpecekmi sizce
yok, bu kadar çabuk olmaz. daha önceki tecrübeden biliyorum, malum sahra'da 25.bölümde gerçekleşmişti. İnşallah tabii burda bu kadar bekletmezler. Acelemde yok aslında illa öp öp düşüncesinde değilim. Birbirlerine olan aşkı güzel işlesinler öpücükte varsın olsun geç gelsin.
3.arzu yada elcin ne demis olabilirki ezonun yine terelellileri geldi
Kadim ve Arzu arasında geçen bir konuşmadan nem kapıp terelellileri gelip sinirlenmiştir. Damarına kötü basılmış . Kadimde soran bakışlarla ciddi bakıyordu, o da tam anlayabilmiş değil gibiydi.
4.arzu hanim gercekten kötü niyetlimi bakiyor kadime yoksa masumanemi?
Kadimi sevdiği belli fakat bu sevgi arkadaşça , berabe büyüdük ve sana minnettarım boyutunda mı, yoksa gizli aşk modeli mi anlaşılacak.
5.bu bölümde ne olsa sizi daha mutlu eder
güzel sahneler ve güzel diyologlar
6.bu gidisle ezo evindende oldu ne dersiniz bir yardim kampanyasi baslatip bir ev alalim mi?hem kadime kendi elleriyle yaptigi kahveleri ikram eder kadimde orda uyuya kalir ne dersimiz?
Zamanla ev Ezo'ya dar gelecek bu belli oldu, kira fiyatları da almış başını gidiyor, Kadim'in yan odasına da yerleşmek istemez Ezo, aslında istiyorum şöyle tek başına oturduğu bir ev, Kadim ona uğramış , karışan görüşen yok, pek güzel olurdu.
7.ezo kiskanmakta haklimi?
Kıskanıyorsa seviyor demektir. Ortda hiçbirşey yokken kadim onu mükemmel genç Emre'den kıskanıyordu. Varsın birazda Ezo'da Kadimi kıskansın.
8. ne olacak bizim halimiz
Bilmiyorum. Durumumuz pek parlak görünmüyor, şikayetçi miyim değilim.
fragmanı evirdim çevirdim fakat ben de son sahnenin neresi olacağını bir türlü çözemedim.Ama ezonun kapıyı kapatırkenki sahnenin bölümün son sahnesi olacağını düşünmüyorum.
aklımda hep bir düşünce var: elçin anne hani arzu uzun zaman sonra geldi ya hadi bakalım kadim arzuya istanbulu gezdir dermiş??
gamze_yy video çok güzel olmuş ellerine sağlık
rozi elimden gelirse yardım ederim nerde takıldın?
:img-help::img-help:
bu forum da bu güne dek bir görevden bu kadar korkan olmamıştır canlarım kormayın çok basıt hemen anlatıyorum bakalım bunu yapacak cesur egof kim olacak :img-blush
görev :img-gun: he işte cesur egof canım esen seni kutluyor ve başarılar diliyorum canım hadi bakalım çoz şunu görem seni yaşadın sana yardım da geldi tamamdır bu iş sprıng ikinizede başarılar:img-clapp:img-clapp
şimdi arkadaşım ezonun kadimle arabadaki sahnesine gel geldin mi?tamam şimdi kadimin orda ezoya bir şey söylüyor ya ezo da utanıp gülümseyerek başını eğiyor he işte o sahnede dur durdun mu he şimdi kadim ezo ne söyledi onu bulman gerekiyor kadime bakma boşuna arkası dönük o yüzden canım o sahnede dur ezo nun gözlerinin içine bak ve kadimin görüntüsünün yansımasını bul buldun mu canım he şimdi o yansımadan kadimin ne söylediğini dudak okuma yöntemiyle çözeceksin işte görevin bu kadar basit valla kendim yapacaktım ama izlemekten şaşı oldum o yüzden başkası sebeplensin dedim sonuçları dört gözle beklemeteyim:kahve:img-hyste:img-hyste:img-hyste
[QUOTE=rozi;5553766]:img-help::img-help:
bu forum da bu güne dek bir görevden bu kadar korkan olmamıştır canlarım kormayın çok basıt hemen anlatıyorum bakalım bunu yapacak cesur egof kim olacak :img-blush
görev :img-gun:
şimdi arkadaşım ezonun kadimle arabadaki sahnesine gel geldin mi?tamam şimdi kadimin orda ezoya bir şey söylüyor ya ezo da utanıp gülümseyerek başını eğiyor he işte o sahnede dur durdun mu he şimdi kadim ezo ne söyledi onu bulman gerekiyor kadime bakma boşuna arkası dönük o yüzden canım o sahnede dur ezo nun gözlerinin içine bak ve kadimin görüntüsünün yansımasını bul buldun mu canım he şimdi o yansımadan kadimin ne söylediğini dudak okuma yöntemiyle çözeceksin işte görevin bu kadar basit valla kendim yapacaktım ama izlemekten şaşı oldum o yüzden başkası sebeplensin dedim sonuçları dört gözle beklemeteyim:kahve:img-hyste:img-hyste:img-hyste[/QUOT
Benim yaptığım araştırmalar sonucunda Kadim Ezo'dan küçük bir buse almak için izin istemiş olup, cevabı beklemeden o buseyi kondurmuştur.Buse üzerine de Ezo başını öne eğerek utangaç bir tavır sergilemiştir.
Sence tutturabildim mi? Ne dersin?:img-in_lo
canım roziğim baktım, Ezo'nun gözlerindeki yansıma sıkı takibe alınmıştır, tekrar tekrar izlenmiştir, Kadimin yüz ifadesinin Ezo'nun gözlerinde izi sürülmüştür. fakat gözlerinden okuduğum manaları burda deşifre edemiyeceğim bunu kelimelere dökmeye kalbim müsaade etmemektedir. Şu an atış seslerini kulağımda duymakla beraber tüm diğer sesleri susturmuştur. Kelimelerin yetersiz kaldığı bir an varsa o an budur.
bakışların sonsuzluğu anlatır gibi
boğuluyorum kurtarın beni
rozicim dediğin yeri tekrar tekrar hem de monitörün içine girerek izledim.bu kadar çok ve yakından izlemenin verdiği ruh haliyle kadim sanki bana öyle bakıyormuş gibi geldiği için benim beyin iflas etmiştir.düşünme yeteneğimi kaybettim.uzun bir süre servis dışıyım:img-help::img-hyste:img-hyste
görevi yerine getirememenin üzüntüsü içindeyim ama anlayışla karşılayacağını düşünüyorum:icon_whis
first lady çalışman çok güzel olmuş:good:
Bravo vallahi, iyice sapıttık sonunda. Demek Ezo'nun gözlerindeki Kadim yansıması he? :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Valla ben sana ne diyeyim rozican? Bu kadar da olmaz ki ama... :)
Şu anda tartışılan şeylerle çok alakasız olacak ama şey aklıma geldi benim; hani Ballı Ağa 41. bölümde Ezo'yu otele ortak etmek istediğinden bahsetmişti ya, acaba Ballı-Kadim ortaklığı Seyit vb. nedenlerden dolayı gizlenmeye çalışılırsa ya da imkansız hale gelirse, bu fikir devreye girer mi dersiniz? Bir de tabi Ezo'nun statü atlama meselesine yardımcı olacaktır. Yoksa; o laf öylesine edilmiş bir laftı da bunlar benim hüsnükuruntum mu? Ama senaryoda öylesine edilmiş bir laf niye kullanılsın ki, hem de böyle önemli bir mevzuda? Ne dersiniz?
Bir de s-z-e-l arkadaşı bir özledim, bir özledim bu aralar ki sormayın. :img-blush Gelse şöyle iki lafın belini kırsak fena mı olur diyorum... :icon_whis
ya yogunluktan ancak girebildim, yine roz fırtınalar koparmış daha acısı, 3 arkadası da peşine takmıs kurban etmiş, bu da yetmemiş yeni kurbanlar aramaktadır, yakında burda kimse kalmıyacaktır, rozi ne ediyorsun bayramlık kurban mı sandın kogus ahalisini :icon_sorr
canım ben delirdim yalnız kalmamak için yanımda başkalarınıda götürüyorum ama inanın sevgiden ne yapıyorsam sevgiden:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
sıkı durun bu habere çok şaşıracaksınız ben şok oldum:blink: dün yapılan fragman incelemelerinde bir şey gözüme çarptı, ezo nun yatak odasının duvar ve tavanları neden mi çünkü malum bizde tadilat tüm yavaşlığıyla sürmekte:icon_sorr he gelelim neden şok yaşadığıma, annemin şeçtiği duvar rengiyle aynı renk eh ne olmuş diceksiniz tavan annemin yaptırdığıyla aynı ee demeyin banyo eflatun e rozi ne olmuş demeyin annem 2005 yılında başladığı ve hayla bitiremediği ve nerdeyse ikinci yılını kutlyacak olan ve nerdeyse 4 bayram görmek üzere olan yeşil hırkasını örmekten vaz geçti ne alaka demeyin onunla ilgili başka pilanları varmiş asıl sorun ne zaman vaz geçtiği hemen deyim kadime kazak kampanyamızdan bahsedince bunlar bir tesadüf olamaz evet gerçek gün gibi ortada annem biiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr egofffffffff:img-fear2:img-hyste:img-hyste
kadim nedimi döverken çığlık atmasından daha da vur diye bağırmasından şüpe etmiştim ama konduramıyordum başarılı bir iş kadını aklı başında biri diyordum insanlar ne tuaf ya:icon_whis
not yeşil hırka gerçektır ve annem 2005 başladığı bu hırkayı hala bitirememiştir bu yılbaşı ikinci yaşını kutlucaz:img-hyste:img-hyste:
:img-hyste
rozi bu kadar zor görev verilir mi? Senin amacın bizden kurtulmak olmasın sakın:icon_whis Güneş gözlüğü taksak bile bu görevi yerine getirmek çok zor:img-hyste.
Sabredin egoflar az kaldı bunca zaman dayandık, yılmadık, yeri geldi hayal gücünün sınırlarını zorladık yine de pes etmedik. Dayanın:butch:
Bir fragman daha isteniyor. Bu sefer mümkünse son sahne için bir çıtlatma olsun, sesli olsun, arzu olmasın (fazla mı oldu ne ama ne yapalım egofluk tavan yaptı, istekler ve gönül ferman dinlemiyor)
Kadim o sahnede dediği birşeyle ezoyu bile bu kadar utandırıp etkiliyorsa koğuşun kalbinden ve aklından endişe etmekteyim.:img-fear2:icon_redf
:img-hyste
rozi bu kadar zor görev verilir mi? Senin amacın bizden kurtulmak olmasın sakın:icon_whis Güneş gözlüğü taksak bile bu görevi yerine getirmek çok zor:img-hyste.
Sabredin egoflar az kaldı bunca zaman dayandık, yılmadık, yeri geldi hayal gücünün sınırlarını zorladık yine de pes etmedik. Dayanın:butch:
Bir fragman daha isteniyor. Bu sefer mümkünse son sahne için bir çıtlatma olsun, sesli olsun, arzu olmasın (fazla mı oldu ne ama ne yapalım egofluk tavan yaptı, istekler ve gönül ferman dinlemiyor)
Kadim o sahnede dediği birşeyle ezoyu bile bu kadar utandırıp etkiliyorsa koğuşun kalbinden ve aklından endişe etmekteyim.:img-fear2:icon_redf
Sevgili gamze_yy
Söylediklerine aynen katılıyorum.sesli ve son sahneyle ilgili ipucu olan fraaaaaggggmmmaaaaannnnn istiyoruuuuuuuuuuuzzz.:img-yes:
Ayrıca Ezo ve Kadim 'in sahnelerinden oluşan o güzel video için çok teşekkürler.:happy0064:happy0064
Tek kelimeyle harika olmuş.:happy0064:happy0064
Tekrar izlemek güzeldi.
Dizimiz deYine böyle güzel Ezo Kadim sahneleri görebilmek umuduyla sevgiyle ve hoşçakal...bye
..anlasildi ki..bu kogus normal olmaktan cikmis artik...
dudak okumalar ...evin neresi oluduguna dair yapilan arastirmalar..cicekler...parka hakkinda markasina kadar inceleme yapmalar falan..
ve son olarakta rozinin verdigi görev...
valla rozi ne yalan söyliyeyim..sen böyle yazinca gidip bir bakayim dedim...sadece bir kere izlemistim fragmani...
ama sende öyle bir görev vermissin ki rozi CIA bile gelse birsey yapamaz...
bir kere daha izlerken fragmani sizler yazdinizmi bilmiyorum ama osman abiyi gördüm elinde arzunun bavulunu tasiyordu..onu görünce bir sevindirik oluverdim nedense... kadirga gencligin maclari ve hediye alimindaki o sahnesi aklima geliverdi...
ee öyle ama kadim bey!!...
onu tekrardan dizide görmek cok güzel!!........
ROZIM beni unuttun ya neyse bende Kadimi inceledim bogaz hareketlerinden oglumda tatbik ettim (annesi kafayi yedi garibimin )söyle diyor cok güzel bir gündü sagol ben sadece bu kadar söyleyim olurya fazla yanilirsam koguscak üstüme gelirsiniz mazallah ama eminin bundan gerisinde ne olur bilemem eger ezo biraz yüz verirse ooo tahmin etmeyim en iyisi rütük var sevgiyle ve SERHAT'la kalin :img-in_lo
ancak parçalarımı toparlayıp geri gelebildim, roziciğim bundan sonra lütfen kalp iflasına neden olan görevler paylaşımına gitme gözünü seveyim, yoksa koğuş nüfusunda eksilme olacak bu gidişle.:img-angel:img-angel
bunlar hep sevgiden biliyorum sevgiden :img-meeti:img-meeti
Biz egoflar artık bu son evreyi nasıl tamamlayacağız bilemiyorum. Son günler zaten en zor geçen evre .
masum kız Osman ağbiyi gördüğüme bende pek sevindim .
Kadim ve Ezo rüya gibi bir İstanbul geçirecekler madem bu şarkı onlara göre,
Birgün hatırlıyorum
Hayal meyal uzakta
Bir gün
Bir gün hatırlıyorum
Sen ve ben İstanbul’da
Merhaba derken İstanbul
Bir vapur çığlığında
Sen ve ben
Seven ve sevilen
İstanbul o en güzel
Bir deniz sakin sessiz
Karşıda gülümserken
Bir gün
Öyle bir gündü o benzeri yaşanmamış
Öyle mutluydum ki
İstanbul’da ben
Öyle mutluydum ki
İstanbul’da ben
İstanbul’da bir güzel
İstanbul kadar güzel
hazır çoşmuşken Kadim'den Ezo'ya
Bende hiç tükenmez bir hayat vardı
Kırlara yayılan ilkbahar gibi
Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı
Göğsümün içinde ateş var gibi
Başını göğsüme sakla sevgilim
Güzel saçlarında dolaşsın elim
Bir gün ağlayalım, bir gün gülelim
Sevişen yaramaz çocuklar gibi
Hissedince sana vurulduğumu
Anladım ne kadar yorulduğumu
Sakinleştiğimi durulduğumu
Denize dökülen bir pınar gibi
Sözün şiirlerin mükemmelidir
Senden başkasını seven delidir
Yüzün çiçeklerin en güzelidir
Gözlerin bilinmez bir diyar gibi
Sevişen yaramaz çocuklar gibi bölümünü Kadim Ezoya söylese, hazır saçları da açmışken kendisi.
volvoxdan fırça yemem umarım,:icon_sorr:icon_sorr ben gene parça tamirindeyim, görüşürüz arkadaşlar.:img-help::img-help:
herkesler nerede rozi sizede görev verdi de sizide mi kaybettik . Koğuş mevcudiyeti sıfırlanmış.:img-fear2:img-fear2
ee siz istediniz bende yazmaya devam ediyorum, herkes saklandığı yerden çıkana kadar .:img-meeti:img-meeti
şimdi hemen bendeniz uslanmamış bulunmaktayım ve eski bölümlere kaldığım yerden seyretmeye devam etmekteyim. ve şu repliği paylaşmak istiyorum.
Kadim'in odasına yemek getiren Ezo hiç havuç olmadığını, listelerde yanlışlık olduğunu söyler ve faturaya el atar , Kadim'de lafı yapıştırır.
"Bir ara veririm ezberlersin, şimdi zahmet etme istersen"
:king::king:
bak devam ediyorum ona göre , :icon_whis:icon_whis
Ezo mutfağa inmiş söylenerek et kesiyordur, Kadimse arkasında durmuş hafif bir tebessümle onu dinlemektedir. Yaklaşır ,
"Keşke kıyma yapabilseydin, beni diyorum keşke kıyma yapabilseydin"
"Kuşbaşı kızgınlığını pek yatıştırmışa benzemiyor"
:img-hyste:img-hyste
herkesler nerede rozi sizede görev verdi de sizide mi kaybettik . Koğuş mevcudiyeti sıfırlanmış.:img-fear2:img-fear2
ee siz istediniz bende yazmaya devam ediyorum, herkes saklandığı yerden çıkana kadar .:img-meeti:img-meeti
şimdi hemen bendeniz uslanmamış bulunmaktayım ve eski bölümlere kaldığım yerden seyretmeye devam etmekteyim. ve şu repliği paylaşmak istiyorum.
Kadim'in odasına yemek getiren Ezo hiç havuç olmadığını, listelerde yanlışlık olduğunu söyler ve faturaya el atar , Kadim'de lafı yapıştırır.
"Bir ara veririm ezberlersin, şimdi zahmet etme istersen"
:king::king:
Ben de eski bölümlerin hepsini yeniden seyrettim manyak gibi.:butch:
Ve ben de şu repliği paylaşmak isterim:
Kutsal Usta: 517, garsonlardan nefret eder.
Ezo: Neden? Küçükken annesi garsondan mı korkutmuş?:)
Bir de şey var, 30. bölümde asansör sahnesinde geçiyor. Buna gülmekten öldüm resmen; replikten ziyade Nurgül Hanım'ın söyleyişi beni bitirdi...
Ezo: Ben gadın gadın deyip duran birisiynen muhatap olmayacam...:img-beee:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
İmkanı olan açsın izlesin harika söylemiş! Komedi!
yeter ki artık sprıng birşeyler yazmasın biz mevcudiyeti arttırırız dediniz değil mi? :img-fie::img-fie:
tamam tamam gidiyorum işte :icon_sorr:icon_sorr
sahneden son replik
"Ya sen saymayı bilmiyorsun görevin için yetersizsin, ya da saymayı gayet iyi biliyorsun insanlık için yetersizsin."
:img-angel:img-angel
Ne oluyor arkadaşlar iki gün gelmedik neler olmuş.Bu hafta tekrar verilmesi bize iyi gelmemiş.İşi dedektifliğe kadar getirmişsiniz.Kolay gelsin vallah.
Memlekete geldim sonunda evde herkes maç izliyor.Koyu Galatasaraylıyım ama çok kötü oynuyor onun için bende sizi çok özledim hemen buraya geldim.İki gün yoktum ama bu iki gün içinde çok özledim sizi.Yazılarınız beni gülmekten öldürdü yine her zamanki gibi.
spring bana şimdi eski bölümleri izliyorum deme benim de canım çekti.Yarından itibaren bilgisayarıma kavuşmuş bulunuyorum istediğim kadar izleyebilirim.Heyecanla o anı bekliyorum.
Bu arada Kadim'in gözlerine yakından bakarken ben de kendimden geçiyorum itiraf edeyim.Teevizyonu Ezo-Kadim varken yakından izlemiyorum.
Hadi herkese iyi akşamlar.
yeter ki artık sprıng birşeyler yazmasın biz mevcudiyeti arttırırız dediniz değil mi? :img-fie::img-fie:
tamam tamam gidiyorum işte :icon_sorr:icon_sorr
sahneden son replik
"Ya sen saymayı bilmiyorsun görevin için yetersizsin, ya da saymayı gayet iyi biliyorsun insanlık için yetersizsin."...hangisi..?
:img-angel:img-angel
spring hakikaten bu replik benim favorilerim arasinda her zaman yerini almistir .....
altinda yatan o derin anlam mükemmel...
ÖzGe_Doktorr 14-12-07, 21:24 serhatsız we nurgülsüz 2 hafta nasıl geçiyor yada geçmiyor desek daha mantıklı olur
bişi dicem şimdi geçen bölümün fragmanı sesliydi sizce seesli fragman wericekmi?
serhatsız we nurgülsüz 2 hafta nasıl geçiyor yada geçmiyor desek daha mantıklı olur
bişi dicem şimdi geçen bölümün fragmanı sesliydi sizce seesli fragman wericekmi?
İyi akşamlar ÖzGe_Doktorr,
Sessiz fragmanı izlemekten bitap durumdayız zaten.Halen son sahnenin hangi sahne olduğuna karar veremedik.Umarım halimize acırlarda sesli fragman verirler.
Hatta bir kez daha yineliyorum lütfen duyun sesimizi sesli fraaaaaggggmaaaaannn istiyoruuuuuuz.:img-clapp
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
İyi akşamlar ÖzGe_Doktorr,
Sessiz fragmanı izlemekten bitap durumdayız zaten.Halen son sahnenin hangi sahne olduğuna karar veremedik.Umarım halimize acırlarda sesli fragman verirler.
Hatta bir kez daha yineliyorum lütfen duyun sesimizi sesli fraaaaaggggmaaaaannn istiyoruuuuuuz.:img-clapp
Ben sesliden geçtim salıdan beri sessiz fragmandan da haber yok.Salı günü çok verdik yeter bunlara dediler herhalde. Fragman ellerinde hazır olduğu halde neden döndürmezler bilemiyorum. Bu show'da kesin aynı fragmanları döndürme takıntısı var. Keşke biraz da bizimkine taksa:)
Yine isteyeyim. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin zenci:) Sesli fragman istiyoruz:img-polic
ÖzGe_Doktorr 14-12-07, 21:41 İyi akşamlar ÖzGe_Doktorr,
iyi akşamlar
fragmanı izlememiş olanlar wideo bölümünden bulabilir
SERHAT İLE KALINNN:img-hyste
Ben sesliden geçtim salıdan beri sessiz fragmandan da haber yok.Salı günü çok verdik yeter bunlara dediler herhalde. Fragman ellerinde hazır olduğu halde neden döndürmezler bilemiyorum. Bu show'da kesin aynı fragmanları döndürme takıntısı var. Keşke biraz da bizimkine taksa:)
Yine isteyeyim. İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin zenci:) Sesli fragman istiyoruz:img-polic
İyi Akşamlar gamze_yy,
Ben de aynı şeyleri düşünüyordum.Düşündüklerime tercüman oldun.:img-yes:
Dizinin tekrarını yayınlamışken acaba ne düşünüpte yeni bölümün fragmanı vermiyorlar:icon_whis
Salı akşamı size nasıl olsa 4 defa verdik.Bu da sizleri idare eder diye mi düşünüyorlar.Politikalarını bir türlü çözemedim.Zaten birşeyleri çözmek için uğraştıkça çözülmez bir hal alıyorum.
Bir kez daha yineliyorum.Madem eskiyi vermiyorlar.Yeni sahnelerin bulunduğu sesli bir fraaaaaggggmaaaaaannnn istiyoruuuuummmm....(çok şey mi istedim acaba)
İyi Akşamlar gamze_yy,
Dizinin tekrarını yayınlamışken acaba ne düşünüpte yeni bölümün fragmanı vermiyorlar:icon_whis
Salı akşamı size nasıl olsa 4 defa verdik.Bu da sizleri idare eder diye mi düşünüyorlar.Politikalarını bir türlü çözemedim.Zaten birşeyleri çözmek için uğraştıkça çözülmez bir hal alıyorum.
Bir kez daha yineliyorum.Madem eskiyi vermiyorlar.Yeni sahnelerin bulunduğu sesli bir fraaaaaggggmaaaaaannnn istiyoruuuuummmm....(çok şey mi istedim acaba)
tatlim benim keske ama bizi süründürmekten zevk aliyorlar baksana hic kimse kalmadi yordular iki haftadir ne beyin kaldi ne istah neyseki hafta sonu tez gecer ya bizim fragmanlar genelde hep sirali veriliyordu 43.bölümde sira degisti yoksa ayniydi onlarda biznen oynuyorlar neyse canlari sagolsun sevgiyle ve SERHAT'la kalin :icon_sorr :sad53:
sessizperi 15-12-07, 09:00 Günaydın arkadaşlar,
az önce fragmanı yayınladılar :img-yes: salıdan beri ben de görmemiştim kendisini :img-huh:
ama yine sessiz fragman yayınlandı :icon_sorr
sesli den hala haber yok :img-help:
babyofjackie 15-12-07, 10:42 Arkadaşlar mantık hataları kısmınada yazdım ama burayada yazayım dedim. Arkadaşlar bu ezo antapteyken hani bir dükkanı vardı. Ev yemekleri satıyorlardı. Daha doğrusu meze zeytin falan. Neyse o zamanlar bu doktor Emre ezoya çok destek oluyordu. Herşey iyi hoş güzelde o zamanalar ezo dükkanda ufacık bir hesabı bile yapamayıp minicik sayıları bile birbiriyle çarpamıyordu. Bu kız galiba o zamanlar ilkokulu bile bitirmemişti. Oysa şimdi Ezo hanımefendi liseyi bitirmeye çalışmıyor mu ? Bu ne çelişki ! Ezo antepten istenbula yerleşene kadar ilkokulu bitirdi birde liseye girip terkmi etti acabada bzim haberimiz yok. Yoksa o zamanlar onun gibi fazla okumamış sıradan bir kamyon şöförü olan ömer ile birlikteydi ve tahsile pek ihtiyaç duymuyorduda şimdi Kadim gibi bir turizm patronuyla otel sahibiyle oluncamı birdenbire bu kız okullu oldu. Arkadaşlar burada ben kamyon şöförü falan dedim ama yanlış anlamayın kinayem sadece böyle bir hatayı nasıl yaptıklarını anlamadığım senaristlere..
günaydın nerdesiniz canlarım beni yalnız bırakmayın sonra kontrolden çıkıyorum:icon_sorr
demek ezo ilk okul mezunuydu bak şımdi belkide açık liseye gitmiştir olamazmı canım belkide QK testine girdide bu kız tam liselik dediler ve lise mezunu yaptılar bence ezo gibi 6 saatlik baklavayı 10 dk da yapan hamarat birine bunu çok görmeyelim ezo yapar her şeyi yapar bak görürsün ezo avrupa birliğine bile sokacak bizi demedi deme :img-hyste:img-hyste:img-hyste
kadar ilkokulu bitirdi birde liseye girip terkmi etti acabada bzim haberimiz yok. Yoksa o zamanlar onun gibi fazla okumamış sıradan bir kamyon şöförü olan ömer ile birlikteydi ve tahsile pek ihtiyaç duymuyorduda şimdi Kadim gibi bir turizm patronuyla otel sahibiyle oluncamı birdenbire bu kız okullu oldu.
ama burda haklısın kadim gibi birinin yanında ilk okul mezunu çok tuaf kaçar diye böyle bir şey yapılmış olabılır ne olmuş ilk okul mezunuysa kadim sen ilk okulusun bana yakışmazmısın dicekti bu senarıstler neden bu kadar büyük hatalar yapıyorlar anlamıyorum kim dedi bilmiyorum ama ezo ilk sezonda aslında baklava açmayı biliyormuş ikinci sezonda bilmediği söylenmiş bu durumda yine oya hanımın hatası oluyor barış beyde bunu tekrar ediyor off nedir bizim çektiğimiz:icon_sorr
günaydın nerdesiniz canlarım beni yalnız bırakmayın sonra kontrolden çıkıyorum:icon_sorr
demek ezo ilk okul mezunuydu bak şımdi belkide açık liseye gitmiştir olamazmı canım belkide QK testine girdide bu kız tam liselik dediler ve lise mezunu yaptılar bence ezo gibi 6 saatlik baklavayı 10 dk da yapan hamarat birine bunu çok görmeyelim ezo yapar her şeyi yapar bak görürsün ezo avrupa birliğine bile sokacak bizi demedi deme :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ya ben şunu anlamadım ilk sezonu yarım yamalakta olsa izleyen biri olarak. Ezo nun ilkokul mezunu olduğu nerden çıktı? Hangi bölümde söylendi bu? Ben en başından beri Ezo nun ortaokul mezunu olduğu replikleri hatırlıyorum. Birde çok emin değilim ama arkadaşımızın dediği gibi Ezo nun ufacık sayıları bile çarpamayacak kadar cahil olduğunuda sanmıyorum. Yani öyle bir sahne gösterildiğinden emin değilim. 00517 Rozi gibi ajan ruhumda yokki 29 bölümü inceleme yapıp sizlere söyleyeyim...:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_w his
Ya ben şunu anlamadım ilk sezonu yarım yamalakta olsa izleyen biri olarak. Ezo nun ilkokul mezunu olduğu nerden çıktı? Hangi bölümde söylendi bu? Ben en başından beri Ezo nun ortaokul mezunu olduğu replikleri hatırlıyorum. Birde çok emin değilim ama arkadaşımızın dediği gibi Ezo nun ufacık sayıları bile çarpamayacak kadar cahil olduğunuda sanmıyorum. Yani öyle bir sahne gösterildiğinden emin değilim. 00517 Rozi gibi ajan ruhumda yokki 29 bölümü inceleme yapıp sizlere söyleyeyim...:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_w his
:img-help::img-help::img-help::img-help:
biri beni mi çağırdı hemen arştırıyorum bütün arşıvlere giriyorum eski bölümlere ait videoları tarıyorum sevgili egof dayan seni bu bilinmezlikten kurtarmaya geliyorum yaba daba düüüüü:img-hyste:img-hyste:img-hyste
babyofjackie 15-12-07, 11:10 :img-help::img-help::img-help::img-help:
biri beni mi çağırdı hemen arştırıyorum bütün arşıvlere giriyorum eski bölümlere ait videoları tarıyorum sevgili egof dayan seni bu bilinmezlikten kurtarmaya geliyorum yaba daba düüüüü:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Sen genede bak çünkü benede hata olabilir ama ben hatırladığım sahneyi mantık hataları kısmına yazdım. Yani neredeen böyle bir yargı çıkardığımı. Arkadaş isterse oradanda faydalanabilir.
Okul okumakla adam olunmaz bu sözü hepimiz duymusuzdur insan kendini yetistirdigi kadar insandir ne profösörler var ama cahilin önde gideni oluyorlar Ezo kizimiza haksizlik yapmayalim o hayat okulunun en üst derecesinden mezun olmus onca yasananlar insana cok sey katar benim annemde ilkokul mezumu ama zeka öyle süper isliyorki masaallah bizi cebinden cikarir yani okul önemli okuymak cok güzel ama bu imkani bulamayanlar ne yapacak körü körüne oturacakmi hayir önemli olan kisinin kendini her dalda yetistirmesi hem Kadim onun ne mezunu olduguyla ilgilenmedi yoksa etrafinda o kesme ait yüzlercesi vardi birde burda anlatilanlar biz dizi canlarim yani bizde nerdeyse cakira mevlüt okutanlara dönecegiz yani her zaman baki olan insanliktir
kisi bir topluluga girdiginde kiligiyla kiyafetiyle karsilanir ama kafasindakilerle ugurlanir bu benim cok sevdigim bir sözdür
yani burdada Kadim Ezoyu sevmis hemde cok onda aradigi samimiyeti,sevgiyi,özgüveni bulmus önemli olanda bu bence ve biz bunlarin bir kurgu oldugunu unutmayalim Ezo cok akilli biri :img-yes:
gönül sevmis önemli olan o
üsüyorum:hüzün sarkilari söyleyen bir sonbaharin zemheriye dönüsmesinin verdigi,fani bir üsüme hissidegil bu sevdigim ve ellerin buz kesmis olmasina ragmen,issiz bir gecede yokluguna mamkum seni yazarak unutuyorum üsümüslügümü ...
yoruldum artik biliyormusun ?Tek tarafli bir hayati omuzlamaktan,hayatin yükü altinda ezilmekten,birini arayip sormaktan,anlatamayip dinlemekten,sevmekten,seni beklemekten,her yeni güne belkilerle baslamaktan,sadece hickiriklarimi kendim duymalarimdan yoruldum ve sefaletin zincirleriyle hapsedilmis bir askin yanlizliginda tükendim.Sabret diye diye erittim sebir taslarini bir an ümitsizlige düssem,hayalin cikti karsima,gözlerine baktim ve kendimi yerli yerinde bulunca güzel gözlerinde,güc aldim acilarin binlerce cesidine karsi ama sabredecek gücüm kalmadi ,hayalinin gözlerinde duramadim sevgili .
oysaki nasilda ihtiyacim var sana bilemezsin .
bu siir yada yazi her neyse ezoyla kadime hediyem olsun
sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
yoksa Seyid topluca bir kaçırma olayımı organize etti , nerelerdesiniz. ya diğer seçenek bu kadar ayrıntı çözmeye çalışırsak sonumuz oldu böyle, herkesi alıp götürdü beyaz gömlekliler .
kisi bir topluluga girdiginde kiligiyla kiyafetiyle karsilanir ama kafasindakilerle ugurlanir bu benim cok sevdigim bir sözdür
gerçekten de çok güzel bir söz haklısın ezo çok zeki akılı ve kadime bile ders vericek kadar da bilgili örnek
sen okumuş halınle bir güzel kazıklanmışsın işte :img-hyste
bu benim çok beyendiğim bir replıktı ezo kadime çok güzel bir ders verdi kadim de ezonun hafife alınmayacak biri olduğunu anladı gerçe bizim şovalyemiz ezosunu hiç küçümsemedi kıskandığı durumlar dışında ama aşk işte deli ediyor bizim hött hött şovalyei bu arada ben onun hött hött halını çok özledim:icon_sorr
ezo-kadim bu güzel örnek için çok teşekkürler canım çok güzel anlatmışsın saten serhat da annesinin ilk okul mezunu olduğunuda büyük bir gururla söylemişti bence bu okul işine fazla takmayalım bu ülkede çok zor okumak:icon_sorr
ne odu kizlar yoruldular herhalde bunca tempo gördünmü yaptigini Rozi ben sana bunlari cok yoruyorsun demistim ama onlara ne oldu isi yapan sensin okumaktanmi yoruldular iki gündür sayfa yerinde sayikliyor sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
vallahi sıkıldım vallahi sıkıldım kimsecikler yok , bende eski bölümleri seyretmeye devam edip beğendiğim replikleri yazmaya devam .
Otelde fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra Kadim manken arkadaşıyla arabaya binmek üzereyken Ezo yetişir ,
"bakarmısınız"
"şeyiniz düştü"
"aa yere mi düşmüş
"yok koltuğa"
"neyse senin ellerin temizdi değil mi canım"
Ezo durur mu,
"temizdi ama şimdi yıkayacağım mecburen"
Kadim'in yüzünde memnun bir ifade
"süperdi" deyip göz kırpması yok mu ne şeker bir sahne
ne odu kizlar yoruldular herhalde bunca tempo gördünmü yaptigini Rozi ben sana bunlari cok yoruyorsun demistim ama onlara ne oldu isi yapan sensin okumaktanmi yoruldular iki gündür sayfa yerinde sayikliyor sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
canım sayfa ilerliyorda modlar biz çok uçunca müdahela edip geri çekiyorlar hasta olmayalım diye hadi bir fikri olan yokmu sayfalar ilerlesin gerçe silinecek ama bulun bir şeyler fragan incelendi bir sonuş var elimizde özete didiklendi onuda sonuca bağladık bir tek kadim in ezonun gözündeki yansımadan dudaklarını okuma işi sonuçlanmadı başaranlar ortadan kayboldu en son beyaz önlükle görülmüşler nerdeler acep:icon_whis:icon_whis:icon_whis
sessizperi 15-12-07, 13:28 bu bir hafta dizimize ara verilmesi hiç iyi olmadı :sad53:
zaman bir türlü geçmiyor :fighting2
sizler de elinizden geleni yapıyorsunuz valla sizlerde olmasanız halimiz
haraptı :img-yes:
ben de bu hafta eski bölümleri izleyip durdum ama izledikçe diziye özlemim arttı :icon_sorr
aklıma şu an ne geliyorsa onları yazdım boşverin saçmaladım işte :bilmim
ROZIM beni unuttun ya neyse bende Kadimi inceledim bogaz hareketlerinden oglumda tatbik ettim (annesi kafayi yedi garibimin )söyle diyor cok güzel bir gündü sagol ben sadece bu kadar söyleyim olurya fazla yanilirsam koguscak üstüme gelirsiniz mazallah ama eminin bundan gerisinde ne olur bilemem eger ezo biraz yüz verirse ooo tahmin etmeyim en iyisi rütük var sevgiyle ve SERHAT'la kalin :img-in_lo
rozim ben bir tek bunu cikarabilmistim ama daha neler olur bilinmez ben bir masum öpücügün siritmayacagini savunuyorum :img-in_lo sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
Okul okumakla adam olunmaz bu sözü hepimiz duymusuzdur insan kendini yetistirdigi kadar insandir ne profösörler var ama cahilin önde gideni oluyorlar Ezo kizimiza haksizlik yapmayalim o hayat okulunun en üst derecesinden mezun olmus onca yasananlar insana cok sey katar benim annemde ilkokul mezumu ama zeka öyle süper isliyorki masaallah bizi cebinden cikarir yani okul önemli okuymak cok güzel ama bu imkani bulamayanlar ne yapacak körü körüne oturacakmi hayir önemli olan kisinin kendini her dalda yetistirmesi hem Kadim onun ne mezunu olduguyla ilgilenmedi yoksa etrafinda o kesme ait yüzlercesi vardi birde burda anlatilanlar biz dizi canlarim yani bizde nerdeyse cakira mevlüt okutanlara dönecegiz yani her zaman baki olan insanliktir
yani burdada Kadim Ezoyu sevmis hemde cok onda aradigi samimiyeti,sevgiyi,özgüveni bulmus önemli olanda bu bence ve biz bunlarin bir kurgu oldugunu unutmayalim Ezo cok akilli biri :img-yes:
gönül sevmis önemli olan o
üsüyorum:hüzün sarkilari söyleyen bir sonbaharin zemheriye dönüsmesinin verdigi,fani bir üsüme hissidegil bu sevdigim ve ellerin buz kesmis olmasina ragmen,issiz bir gecede yokluguna mamkum seni yazarak unutuyorum üsümüslügümü ...
yoruldum artik biliyormusun ?Tek tarafli bir hayati omuzlamaktan,hayatin yükü altinda ezilmekten,birini arayip sormaktan,anlatamayip dinlemekten,sevmekten,seni beklemekten,her yeni güne belkilerle baslamaktan,sadece hickiriklarimi kendim duymalarimdan yoruldum ve sefaletin zincirleriyle hapsedilmis bir askin yanlizliginda tükendim.Sabret diye diye erittim sebir taslarini bir an ümitsizlige düssem,hayalin cikti karsima,gözlerine baktim ve kendimi yerli yerinde bulunca güzel gözlerinde,güc aldim acilarin binlerce cesidine karsi ama sabredecek gücüm kalmadi ,hayalinin gözlerinde duramadim sevgili .
oysaki nasilda ihtiyacim var sana bilemezsin .
bu siir yada yazi her neyse ezoyla kadime hediyem olsun
sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Bu yorumun altına bende izninle imzamı atıyorum. Benim annem ilkokul mezunu bile değil ama bazen öyle zeki işler yapıyor ki acaba okusa neler yapardı diye düşünmeden de edemiyorum. Önemli olan insanın kendini yetiştirebilmesi. Hayattan çıkarımlar yapabilmesi. Ezo dada bu var. Yaşadıklarını sineye çekmiyor. Onlardan ders çıkarıp hayatına uyarlıyor. Asıl insan bu demek bencede. O bu zekasıyla daha neler neler yapar. Baksanıza Kadim gibi bir adamı ble kendine aşık edebildiğine göre.:img-yes::img-yes::img-yes:
Bu konuya bende çok takılmıyorum. İlerleyen bölümlerde Ezo nun zekasıyla daha neler neler yapabileceğini senaristlerimiz bize gösterecektir diye umuyorum. Herkesler umudunu kaybetsede ben sezon sonuna kadar burdayım ve asla bu diziden umudumu kaybetmeyeceğim. byebyebye
rozim ben bir tek bunu cikarabilmistim ama daha neler olur bilinmez ben bir masum öpücügün siritmayacagini savunuyorum :img-in_lo sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
himm seni gidi seni demek öpücükte israrlısın ah canım senimi kırıcam tamam gidip öpüyorum hemen kadimi :love01::img-in_lo:img-in_lo
yok ben ezo yu kast ediyorum diceksin ama olmaz ben kadime yasak koydum ben izin vermeden olmaz önce ben sonra ezo o yanaklarını kızartım geliyorum:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
sessizperi 15-12-07, 13:39 bence de araba sahnesinde masum bir öpücük olsun ya :img-in_lo
bir hafta ara vermenin cezası olarak senaristlerin bizi memnun etmesi için bu sahneyi koymuş olsunlar di mi ama :img-angel
2 haftadır yazmadığımız incelemediğimiz desen kalmadı ya, bize de yazık koğuş olarak. Eski bölümleri yeniden seyredip beğendiğim yerleri sizlerle paylaşıyorum. Artık Salı günü dizi başlama saatine kadar başka ne yapsak bilemiyorum.
Kadim armağını Osmanla gönderir Ezo'ya ertesi sabahta otelin önünde karşılaşırlar. Kadim bekliyor ki teşekkür edilsin. Fakat söz ağzında kalakalıyor .
"bakarmısın , Elçin Anne dün sana birşey verdi mi"
"nasıl birşey"
"canım osmanla göndermiştim"
"Alala Allah bu kadar önemli olan şey ne ki"
"ya küçük bir hediye işte"
"hah o mu aldım aldım"
"haa iyi iyi , hiç belli etmiyorsun da"
"ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler"
"elcin ablaya tesekkur ettim , o da osman abiyle tesekkuru size yollayacaktı,almadiniz mı""
"bana birşey mi söylemeye çalışıyorsun"
"bizim antepte nazik beyler hediye alınca kendileri verirler ,istanbulun adeti başka demek"
yavaş yavaş öğreniyorum kusura bakmayın"
"iyi günler"
:blink:canım sonunu hiç iyi görmüyorum bir süre bilgisayarı kapat istersen:img-blush
ama sabah kimse yoktu ve bende okuyamadığım tüm senaryoları okudum nerdeyse şaşı olcaktım sonra bununlada yetinmeyerek ezo gelin kliplerini izledim tavsıyemdir mutlaka izle sonrada hızımı alamayrak senin gibi eski bölülere daldım batım sürekli terar ve terar izliyorum gözler artık eflatun görüyor kaçtım hemen sonra yine duramadım ve eski yorumlara baktım ilk bölüm yorumlarına bu demek oluyorki ben deliyim hani eski bölümleri izle izlede eski yorumları pkmakta ne oluyor annem doğru söylüyor ben deliyim kesin deliyım
:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito :
[QUOTE=rozi; ben deliyim kesin deliyım
ya askim durup durup bisey yaziyorsun benimde aklima ne geldi hani sahrada cesaretmi cevapmi oyunu aynuyordu sovalyemle prensesim Mithat balkon kapisini acip
ben deliyim deli bu kadin beni delirtti diyordu o sahne gözümün önüne geldi :icon_sorrvalla yazmadan duramadim ama kogusun hali galiba bu herseye ragmen sevgiyle ve SERHAT'la kalin
sprıng benim de en sevdiğim sahnelerin repliklerini yazıyorsun.ben de seninle aynı durumdayım.sürekli eski bölümleri izliyorum.2 haftalık ayrılık bunu yapıyorsa benim halim nice olacak bilmiyorum.çünkü bu hafta da izleyemiyecem.bu haftaki bölümü büyük olasılıkla en erken pazar gecesi izleyebilecem :img-cray: :img-cray: artık moirane'ni bakırköy'de mi yoksa elazığ'da mı bulursunuz bilemem artık.:img-cray: :img-cray:
bu arada aklıma konuşacak konu arıyoruz.o halde ben size bir soru sorayım.anket değil ama yine de cevaplarsanız sevinirim?
ezo ve kadim'in çevresi (kutsal usta, elçin hanım vs. ) onların birbirlerini sevdiklerini nasıl öğrensinler.(şüpheleniyorlar gerçi ama şüphelerinin gerçek olduğunu nasıl öğrensinler)
benim aklımda bu konuda bir fikir var.
kadim yine ezo'yu kızdırır.herkesin önünde atışmaya başlarlar.ezo hızını alamayıp "tamam beni seviyorsun ....tamam ben de seni seviyorum....ama...." gibilerinden bir cümle kursun.sonra bir anda çevresindekilerin farkına varınca kıpkırmızı kesilsin."ben herkesin içinde seni sevdiğimi söylemedim, di mi?" diye sorsun.sonra da utanarak kaçsın....nasıl olur sizce? :img-wink:
anlatım biraz garip oldu ama idare edin artık :img-blush:img-blush
NOT:soru biraz karışık oldu ama kusura bakmayın artık.iyi ki anket hazırlamaya kalkmıyorum yoksa anlamaya çalışırken epey işkence çekerdiniz :img-hyste :img-hyste
sessizperi 15-12-07, 14:25 moirane arkadaşım soru için teşekkürler
ezo ve kadim'in çevresi (kutsal usta, elçin hanım vs. ) onların birbirlerini sevdiklerini nasıl öğrensinler.(şüpheleniyorlar gerçi ama şüphelerinin gerçek olduğunu nasıl öğrensinler)
Elçin Anne: Elçin anne zati bir takım şeylerden kuşkulanıyor. İkisinin birbirlerine bakışmaları, Kadim'în Elçin Anne'ye Ezo'yu sorması. Bence bazı şeyleri anladı ama anlamamazlığa yatıyor. Arzu geldikten sonra Ezo kıskançlık yaparsa ordan da anlayabilir.
Ya da kadim Elçin Anne ile konuşmak isteyebilir. ezo-kadim arkadaşın izniyle Kadim Elçin Anne'ye '2 kisi bir topluluga girdiginde kiligiyla kiyafetiyle karsilanir ama kafasindakilerle ugurlanir' sözünü hatırlatarak Elçin Anne'nin çok yanlış düşündüğünü söyleyerek ikisinin birbirini sevdiğini söyler tabiii nerdeeeee :img-blush
Kutsal Usta: Eylül herşeyi Ezo'ya anlatıyor ya Ezo da kendi ile ilgili sorunları Eylül'e anlatabilir. Anlattığı sırada Kutsal usta kulak misafiri olabilir. Ya da Eylül'den duyabilir. Ya da Elçin Anne çok güzel sır saklıyor ya ondan da öğrenebilir.
Eylül: Büyük bir ihtimalle Nedim'den öğrenir.
sessizperi 15-12-07, 15:30 fragman raporu:
az önce tv de fragman görülmüştür :img-yes:
hala sessiz fragman olarak görüntülenmektedir :img-swoon
sesli fragman dan hala haber alınamamaktadır :not_i:
fragman raporu:
az önce tv de fragman görülmüştür :img-yes:
hala sessiz fragman olarak görüntülenmektedir :img-swoon
sesli fragman dan hala haber alınamamaktadır :not_i:
ah canım kıyamam sesli fragmanmı bekliyorsun ben sana seslendirme yapayım:img-blush
nedimin süreyyala konuştuğu bölüm seslendirmesi
nedim bırak beni ölmek istiyorum ben yaşamayı hak etmiyorum
süreyya evet etmiyorsun ölmelisin ama bekle daha var önce ben abinin defterini düreyim ondan sonra sıra sana gelecek:img-black
nedim ben çok kötü bir insanım ölmeliyim abim gibi bir insana buları nasıl yaptım ölmeliyim:img-swoon
süreyya ah canım kıyamam (burda sarılıyor gördünüz)bekle az kaldı kavuşacaksın ablama:img-cold:
canım sayfa ilerliyorda modlar biz çok uçunca müdahela edip geri çekiyorlar hasta olmayalım diye hadi bir fikri olan yokmu sayfalar ilerlesin gerçe silinecek ama bulun bir şeyler fragan incelendi bir sonuş var elimizde özete didiklendi onuda sonuca bağladık bir tek kadim in ezonun gözündeki yansımadan dudaklarını okuma işi sonuçlanmadı başaranlar ortadan kayboldu en son beyaz önlükle görülmüşler nerdeler acep:icon_whis:icon_whis:icon_whis
selam,
Az önce beni tek olarak kapattıkları yerden kaçtım ve koğuşa geri döndüm.Yeni görevler için hazırım rozi.:img-polic
Moralim yine bozuk. Belki bir umut fragmanı sesli ve yeni sahnelerle verirler diye düşünmüştüm.Fakat yanılmışım.Neyse sessiz de olsa fragmanı göstermeye başladılar.Buna da şükür.
sessizperi 15-12-07, 15:51 ah canım kıyamam sesli fragmanmı bekliyorsun ben sana seslendirme yapayım:img-blush
nedimin süreyyala konuştuğu bölüm seslendirmesi
nedim bırak beni ölmek istiyorum ben yaşamayı hak etmiyorum
süreyya evet etmiyorsun ölmelisin ama bekle daha var önce ben abinin defterini düreyim ondan sonra sıra sana gelecek:img-black
nedim ben çok kötü bir insanım ölmeliyim abim gibi bir insana buları nasıl yaptım ölmeliyim:img-swoon
süreyya ah canım kıyamam (burda sarılıyor gördünüz)bekle az kaldı kavuşacaksın ablama:img-cold:
çok yaşa emi rozi :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bence orda Nedim kesin abisi için değil de kendisi için ağlıyordur :hıh
duygusuz karakter ne olacak :fighting2
hadi canlarım yeni görev fragman seslendirme göreyim sizi:happy0064
arzunun kadime ceketi giydirdiği sahne seslendirmesi
arz:bak anne gördünmü ne kadarda yakıştı kadime:blink:
e:eh tabi güzele ne yakışmaz filinta gibi maşallah:img-in_lo
ka:teşekkürler arzu çok güzel bir şeçim olmuş o kadar uzaktan beni düşünmüşsun :img-in_lo
arz:ah seni düşünmediğim bir an yok kadim( ben bu kıza gıcık omaya başladım:hıh
k:beni mi(bu sahnede kadim eliyle kendisini işaret ediyor):img-in_lo
şimdi tabi bu kadar masum bir roziye alışkın deyilsiniz ama beni izliyorlar çok yaramamzlık yapmışım bidaha olursa azıma acı biber sürecekler umarım bu tahmimlerde kızmazlar eyvah geliyorlarsofa
sessizperi 15-12-07, 16:06 yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmanın son sahnesindeki kapıdaki ezo-kadim sahnesi
Kadim: neler oluyor ezo, bu ne hiddet bu ne sinir :icon_sorr
Ezo: siz daha iyi bilisiniz gadim bey :hıh
Kadim: ne biliyom ezom
Ezo: arzunun size bakışını gördüm gadim bey sizi yiyodu gözleriyle
Kadim: sen de yeseydin gözlerinle beni ezom, ben seni istiyem :sad53:
Ezo: ben seni istemiyem :hıh size mutluluklar diyem
Kapı Kadim'in üstüne kapanır :icon_sorr
bu bir hafta dizimize ara verilmesi hiç iyi olmadı :sad53:
zaman bir türlü geçmiyor :fighting2
sizler de elinizden geleni yapıyorsunuz valla sizlerde olmasanız halimiz
haraptı :img-yes:
ben de bu hafta eski bölümleri izleyip durdum ama izledikçe diziye özlemim arttı :icon_sorr
aklıma şu an ne geliyorsa onları yazdım boşverin saçmaladım işte :bilmim
Benim için hafta çabuk geçti, zira Kadim'in hasretinden hasta oldum, ateşler içinde yandım (gerçek anlamda söylüyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste). Salı gecesi kızım beni o halde hem de tekrar bölümünü izlediğimi görünce çok bi tuhaf baktı. Anne sen kafayı yedin dedi (çok saygılıdır kendisi).
Formu özledim, arada fragman çıkıyor mu diye bakıyorum. Yazılarınızı okumayı daha bitiremedim.:img-lady:
kimse katılmıyormu?:icon_sorr
ballı ve masadaki koyun kafassının olduğu sahne sofa
b:hayırdır olum ne bu tepsi:img-grin2
N:sana gelmiş ağam
b:aç bakalım neymiş
n:ağam ben korkim sen aç :img-cold:
b:bi nede mafya olacanız (ballı bu sahnede tepsiyi açar)
n:ağam bu ne:blink:
b:olum ne olicik bizim kurban bayrami yaklaşı sağolsun seyid kardeşim bi kutlayım demiş:img-clapp
n:bu nasıl kutlama ağam bu adam bize hakaret edi:not_i:
b:olur mu olum ne hakareti en güzel yerini bize göndermiş yengene söylede bir kelle paça pişirsin :img-eat: seyidin şerefine onda o yok ama ne edek:img-hyste
hadi canlarım yeni görev fragman seslendirme göreyim sizi:happy0064
arzunun kadime ceketi giydirdiği sahne seslendirmesi
arz:bak anne gördünmü ne kadarda yakıştı kadime:blink:
e:eh tabi güzele ne yakışmaz filinta gibi maşallah:img-in_lo
ka:teşekkürler arzu çok güzel bir şeçim olmuş o kadar uzaktan beni düşünmüşsun :img-in_lo
arz:ah seni düşünmediğim bir an yok kadim( ben bu kıza gıcık omaya başladım:hıh
k:beni mi(bu sahnede kadim eliyle kendisini işaret ediyor):img-in_lo
şimdi tabi bu kadar masum bir roziye alışkın deyilsiniz ama beni izliyorlar çok yaramamzlık yapmışım bidaha olursa azıma acı biber sürecekler umarım bu tahmimlerde kızmazlar eyvah geliyorlarsofa
Bu Arzu hakkında daha başka neler yazdınız bilmiyorum ama ben gerçekten bayağı gıcık oldum. Aldığı hediye de öyle çok muzır yumuşacık, Kadim'i sarıyo, ben burda çok bozuldum, ne demek istiyo yani. Sonra İsviçre'ye gitmiş bizim kıyafet konusunda ne kadar ileri bir ülke olduğumuzdan haberi yok anlaşılan. (gerçi Kadim'in de haberi yoktu ya ülke sınırları içerisinde olmasına rağmen). Şimdi koyu yeşil fitilli kadife bir bir ceket de Ezo alsın diye öneriyorum, hem Kadim'ime daha çok yakışır, hemide o Arzu kısın ceketini giymes olur Gadim.
sessizperi 15-12-07, 16:28 Bu Arzu hakkında daha başka neler yazdınız bilmiyorum ama ben gerçekten bayağı gıcık oldum. Aldığı hediye de öyle çok muzır yumuşacık, Kadim'i sarıyo, ben burda çok bozuldum, ne demek istiyo yani. Sonra İsviçre'ye gitmiş bizim kıyafet konusunda ne kadar ileri bir ülke olduğumuzdan haberi yok anlaşılan. (gerçi Kadim'in de haberi yoktu ya ülke sınırları içerisinde olmasına rağmen). Şimdi koyu yeşil fitilli kadife bir bir ceket de Ezo alsın diye öneriyorum, hem Kadim'ime daha çok yakışır, hemide o Arzu kısın ceketini giymes olur Gadim.
Valla arzu'ya gıcık olanlardan biri de benim, sana yüzde yüz hak veriyorum deryadil arkadaşım :img-yes:
sanki burda ceket yapılmıyorda ordan özel almış Kadim'e :hıh
Bence Ezo, Kadim'e siyah renkte boğazlı bir kazak örsün :):) ah ah ne güzel olur valla :img-in_lo
düşündüm ve bir tahminde bulunayım nasıl öğrenirler aslında bence söyle olsa:img-in_lo
kadim ve ezo birlikte yine gezmeye giderler elçin ve arzuda kutsal ustaya giderler kadim ve ezo eve dönerler yine sıradan bir ayrılık olcakken kadim ezo ya fazla yaklaşır ve onu öpmek ister ezo da ona karşılık verir eve dönen elçin arzu ya kutsal da eşlik eder ve bu manzarayla karşı karşıya kalırlar arzu hemen basar feryadı
ar:anne kadim ezo yu öpüyor
e:yok kızım ne öpmesi kadim sen ezoyu mu öpüyorsun oluşum
kadim yok elçin anne sana sormadan yaparmıyım ayağım takıldı ezo nun üzererine duştum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Moraine canım soru için teşekkür ederim en masum cevabi verdim :icon_ange
Haftasonu birlikte eve gelen kadim ve ezoyu elçin hanım karşılar:img-cool2
Elçin: Merak ettim oğlum bu saate kadar neredeydiniz?
Kadim: Otelde bir sorun varmış da.
Elçin: Haftasonu.
Kadim: Evet olamaz mı?
Elçin şüphelenmeye başlar.
Elçin: Olur da ezo neden seninle?
İçinden sanane diyen bir adet ezo ve kadim vardır:)
Kadim: Otel müşterilerinden birisi yemeklerden zehirlenmiş değil mi ezo?
Ezo: Ne münasebet benim yaptığım yemeklerden kimse zehirlenmez.
Kadim: Peki öyle olsun ne oldu o zaman?
Ezo: Ne bileyim ben siz çağırdınız ben geldim açıklayın işte.
Kadim: Size de bahane beğendiremiyoruz. Daha önce de beğenmemiştin zaten.
Ezo ve kadim tartışarak içeri girerler. Elçin anne kapıda öylece kalır.
Kadim: Ne dersin sence sorar mı bir daha?
Ezo: Sanmam.
Kadim: Didişmelerimizi özlemişim
Ezo: Bende:icon_redf
fragman seslendirmeye devam:img-blush
kadim ve ezo nun arba sahnesi not:600. mesajım
e:çok güzel bir gündü kadim bey
k:benim içinde ezo ama lütfen artık bey deme
e:peki kadim ben gidim merak ederler(bu sahnede gözlerindeki o bakışla insanların hayatına son veren kalp hırsızı yapacağını yine yapıyor ve silah olmarakda birgülümseme ekliyor sanki yetmiyormuş gibi :img-in_lo(çok uzun yazdım yine)
k:peki bu akşam için bir ödül yok mu(bu kısım ezo-kadim ve bunu istiyenler için)
e:ne ödülü küçük bir buse bu anı ölümsüz kılabilir(ezo burda utanıp başını eğiyor)
e:kadim bey yani kadim ben geç galim
k:ezo sadece bir ani olarak(ezo kadimin israrı üzerine yanağına bir buse kondurur ve kaçarak eve girer yanaklar al al:icon_redf
kadim ekranları başındaki zavallı bizlere acımadan yüzünde bir tebesümle bize bakar o yok eden gözlerle sonra beni acil serviste bulabilirsınız::img-cray::img-cray:
kadar ilkokulu bitirdi birde liseye girip terkmi etti acabada bzim haberimiz yok. Yoksa o zamanlar onun gibi fazla okumamış sıradan bir kamyon şöförü olan ömer ile birlikteydi ve tahsile pek ihtiyaç duymuyorduda şimdi Kadim gibi bir turizm patronuyla otel sahibiyle oluncamı birdenbire bu kız okullu oldu.
ama burda haklısın kadim gibi birinin yanında ilk okul mezunu çok tuaf kaçar diye böyle bir şey yapılmış olabılır ne olmuş ilk okul mezunuysa kadim sen ilk okulusun bana yakışmazmısın dicekti bu senarıstler neden bu kadar büyük hatalar yapıyorlar anlamıyorum kim dedi bilmiyorum ama ezo ilk sezonda aslında baklava açmayı biliyormuş ikinci sezonda bilmediği söylenmiş bu durumda yine oya hanımın hatası oluyor barış beyde bunu tekrar ediyor off nedir bizim çektiğimiz:icon_sorr
Şimdi arkadaşlar naçizane Ezo'yla Kadim hikayesi gayet gerçekçi diyecem bu tahsil meselesi açısından.Benim annem de ilkokul mezunu, babam da üniversite. Annem gerçekten çok güzel bir kadındır, biraz Ezo'ya benzer, babam da acayip yakışıklıdır. Yani şimdi modlar diycek bize ne senin anan babandan ama birbirlerine aşık olmuşlar ve kaç on yıldır gayet güzel gidiyor evlilikleri. Umarım Ezo'yla Kadimimiz de böyle mutlu olurlar:img-wink:
sessizperi 15-12-07, 16:46 yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmanın son sahnesindeki arabadaki ezo-kadim sahnesi
Kadim: ezom güzel bir gündü di mi
Ezo: Evet gadim çok güzel bir gündü teşkür ederim
Ezo: öle bakma bana içim gidiyi :img-in_lo
Kadim: dayanamıyım ezom :icon_sorr yanağına bir öpücük kondırıyım mı :img-blush
Ezo: utanıyım yapma gadim sofa
Kadim: piki ezom sen bilisin :icon_sad:
yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmanın son sahnesindeki arabadaki ezo-kadim sahnesi
Kadim: ezom güzel bir gündü di mi
Ezo: Evet gadim çok güzel bir gündü teşkür ederim
Ezo: öle bakma bana içim gidiyi :img-in_lo
Kadim: dayanamıyım ezom :icon_sorr yanağına bir öpücük kondırıyım mı :img-blush
Ezo: utanıyım yapma gadim sofa
Kadim: piki ezom sen bilisin :icon_sad:
ah canım sende kontrolden çıktın yazık sana bak bir tavsiye sana hemen bir psikiyatıra git ben gittim ama sizin için yapabileceğimiz bir şey kalmamış dediler sende daha başındayken kurtar kendini tabi kurtulmak istiyorsan:img-heh:
ama fragman tahminlerin süper benim korkudan yapamadığımi yapıyorsun şimdi bunu da benden bilirler ben susayım en iyisi sofa
sessizperi 15-12-07, 16:57 yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmanın son sahnesindeki kapıdaki ezo-kadim sahnesi
Kadim: neler oluyor ezo, bu ne hiddet bu ne sinir :icon_sorr
Ezo: siz daha iyi bilisiniz gadim bey :hıh
Kadim: ne biliyom ezom
Ezo: arzunun size bakışını gördüm gadim bey sizi yiyodu gözleriyle
Kadim: sen de yeseydin gözlerinle beni ezom, ben seni istiyem :sad53:
Ezo: ben seni istemiyem :hıh size mutluluklar diyem
Kapı Kadim'in üstüne kapanır :icon_sorr
bu sayfada fragman seslendirme tahminleri olduğu için yeniden yinelemek istedim, o yüzden alıntı yaptım :icon_whis
sessizperi 15-12-07, 16:59 ah canım sende kontrolden çıktın yazık sana bak bir tavsiye sana hemen bir psikiyatıra git ben gittim ama sizin için yapabileceğimiz bir şey kalmamış dediler sende daha başındayken kurtar kendini tabi kurtulmak istiyorsan:img-heh:
ama fragman tahminlerin süper benim korkudan yapamadığımi yapıyorsun şimdi bunu da benden bilirler ben susayım en iyisi sofa
valla kontrolden çıktığım için hiç te üzülmüyorum tersine sizlerin arasına katılmaktan memnunum :happy0064 :):) :D
arzunun getirdigi ceket icin
ARZU;Kadim san bir hediyem olacakti
ELCIN:kizim o senin abin o nasil laf kadim felan:happy0064bu elcinin ic dünyasi
ARZU:a anne birak su demode seyleri bak bende kocaman kadinin artik
ELCIN:yok kizim sen bilirsin :img-icecrbuda elcinin ic dünyasi
KADIM:bos ver annem ne abisi bak Arzu cok güzel bir hanim olmus dimi Arzu
ARZU:tesekkür ederim Kadim beni anlayacagini biliyordum zaten
ELCIN:neymis hediyen hani göremedik
ARZU:tabi göremezsin beni lafa tuttun
ELCIN:yok kizim sende ne o annenimi azarliyorsun
KADIM:yok annem yanlis anladin sen Arzuyu
ARZU:iste buldum seni düsünerek aldim yesil gözlerinin rengi ortaya dahada bi ciksin diye
KADIM:benim mi güzel gözlerim var zaten gicik oluyorum su gözlerime takanlara
ARZU:kendine haksizlik etme cok yakisikli bir bey olmussun :img-in_lo
KADIM:simartiyorsun beni bak elcin anne bizim ufaklik büyümüs boyundan büyük laflar ediyor
ARZU:hadi denesene üzerinde nasil durduguna bakiyim
kadim giyinir ve cooook yakisir :icon_sorr
sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:
valla kontrolden çıktığım için hiç te üzülmüyorum tersine sizlerin arasına katılmaktan memnunum :happy0064 :):) :D
eh o zaman sana altaki yatağı ayırayım canım bir orası boş kadlı birde söğütün yeri var kendisi koğuş ağsı olarak görev yapmaktaydı ama asi bir kız yüzünden rumeliye gitti geri dönecekmi bilmiyorum:icon_sorr
meryemin ballıya ters tres baktığı sahnenin seslendirmesi öyle bir sahne varmıydı:icon_whis
m:ballı ağa ben iznini istim
b:hayırdır yine kimi vuracin söyle
m:korkma senin tanıdığın deyil
b:bana bak meryem tamam iyi kızsın dedim tepeme çikma kır dızı otur
m:burda ellerini gösünde birleştiriyor)kıraca ağam ama başkasının dizini seyit yok olmadan bana huzur yok
b:ben yapacam demedimmi sana sözüme güvenin yokmu
m:nasil güvenim sana adamın yoladığı kelleyi bi güzel pişirip yedin:img-nyam:
b:ya napalım çok güzel di suç benim mi seyit denen kanasızın biliyor benim sayıf yanımı:img-eat:
sessizperi 15-12-07, 17:28 yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmandaki Ballı ağa-kelle sahnesi
Adamı: ağam sana bi şey gelmiş
Ballı ağa:ne gelmiş desene oğlum
Adamı: ağam nasıl desem
Ballı ağa: neyi ne desen, gelen şey nirde göster bakim
Adamı: masada ağam
Ballı ağa: bi şey görmiyim masada
Adamı: o kapağın altında ağam
Ballı ağa: bakım neymiş (Ağa, kapağı kaldırır :img-fear2)
Ballı ağa:bu ne
Adamı: kelle ağam
Ballı ağa:onu görüyoz
Ballı ağa: yoksam seyit öldü de kellesini mi getirdiniz :img-hyste
fragmanı daha yeni izleyebildim net yoktu bir haftadır ( bimkoliğe binlerce tşkkür)
elemanlarda azalma var sanki ama olanlarda aratmıyo herkes forumunda hatta forumüstü formdasınız.kavga yok dövüş yok herşeyi tiye almaya başlamışız .kısacası aşmış gördm herkesi:happy0064
fragmana gelince ,
bi kaç defa izledim ,güzel sahneler var gibi sanki hatta keisnlikle var
araba sahnesi ezonun baygın baygın sonra utangaç bakışları kadimin muzur ifadesi(seni gibi seni) .
son sahne de vahşi kedi ezom atmış ok gibi bakışlarını.kıskançlık da yakışırmış hasbama
o sahnede kadimin ezonun o haline atacağı bakışları tahmin edebiliyorum. evet gelsin salıııııı
rozi sen nasıl bir şeysin ya in misin cinmisin
sevgi pıtırcığı gibisin hatta ta kendisisin,(tam şiir kıvamında oldu bu ya:img-pilot)
hepiniz süpersiniz:img-wink:
sessizperi 15-12-07, 18:08 yeni görev : fragman seslendirme :icon_shad
fragmanda Arzu'nun Kadim'e ceketi giydirme sahnesi
Arzu: Kadim, sana bir hediye getirdim.
Kadim: Ne zahmet ettin Arzu, ne gerek vardı
Arzu: Olur mu hiç, hep aynı tür ceket giyiyormuşun öle dediler, bende ceketini değiştireyim dedim :):)
Arzu getirdiği ceketi Kadim'e verir.
Kadim: sağolasın sen de olmasan hep aynı tip ceket giyecektim :img-hyste
Arzu: ne demek o yüzden girdim zati bu diziye :) yoksa sizin aranıza girmek değil amacım :img-yes: sadece giyim tarzında yardım etmek için girdim :img-hyste :img-hyste
eski bölümlere şöyle bir göz gezdiriyordum da :img-blush arzu hanımın yaşı hakkında yaptığımız tartışmalara aslında 30 bölümde elçin hanımın son verdiğini farkettim.
arzu hanımın fotoğrafına bakıp:
"kazık kadar oldu şimdi maşallah.27.sine bastı" diyor.jinekolog olacakmış.bakalım bilgilerde bir değişiklik yapacaklar mı bu bölümde.
e haklı kazık kadar olmuş gelmiş kadime ceket giydiriyor.:icon_evil
yaw daha tek kelam ettiğini görmediğim kıza şimdiden gıcığımya allah benim şerrimden korusun onu.
eski bölümlere şöyle bir göz gezdiriyordum da :img-blush arzu hanımın yaşı hakkında yaptığımız tartışmalara aslında 30 bölümde elçin hanımın son verdiğini farkettim.
arzu hanımın fotoğrafına bakıp:
"kazık kadar oldu şimdi maşallah.27.sine bastı" diyor.jinekolog olacakmış.bakalım bilgilerde bir değişiklik yapacaklar mı bu bölümde.
e haklı kazık kadar olmuş gelmiş kadime ceket giydiriyor.:icon_evil
yaw daha tek kelam ettiğini görmediğim kıza şimdiden gıcığımya allah benim şerrimden korusun onu.
ne 27 mi
e tabi oynayacak oyuncuyu bulmadan 27 yaş sınırı getrilirse olacağı bu
ama rahat 35 var o kadın.
ezo şimdi arzu ablasını mı kıskanacak ..sıksak biraz daha kadim bile abla der. kadim de 35 diyelim hadi( erkek için genç bir yaş tabi serhatın en yakışıklı zamanları :img-blush)
bir de o kızın şapkası ne öyle ya . amerika diyince kovboy şapkasından daha yaratıcı bişey bulamadılar mı.
kesin ezoyu ezicek(ezilesice:img-pilot) bu hatun. belki ezo bu yüzden bu kızdan haz etmiyecek. kıskançlık dışında:icon_whis
neyse az kaldı diziye sesli fragmanlar bence pazartesi döner. umarım yani
ayyyyyyyy tutmayın beni ilk önce kadımı saran gomleklerı ondan sonra kadımın ayagındakı terlıklere takıldıkvalla kadıme belındekı kemer olayım,sacındakı jole olayım,nefesın olup ıcıne dolayım adlı şarkıyı armagan edıyorum .valla şimdide ceket cıktı basımıza kadım alooooo bır gunde ezonun kendı ellerıyle yaptıgı kalplı pembe bı kazagı gıysınde gorelım.şimdi ezo kıskanırmıs bırazda sınırınden gıcıklıgından sole pembe kalplı bır kazak yapsın valla su arzunun hırsını cıkarsa cok ıyı olur.
yahu bu adamın saclarını ha bıre kesıyorlar acaba cokmu fazla sacı uzuyor .bıcımsız kesmısler .hişşşt kuafor dokunma kadımımn saçına.:img-elvis
ayyyyyyyy tutmayın beni ilk önce kadımı saran gomleklerı ondan sonra kadımın ayagındakı terlıklere takıldıkvalla kadıme belındekı kemer olayım,sacındakı jole olayım,nefesın olup ıcıne dolayım adlı şarkıyı armagan edıyorum .valla şimdide ceket cıktı basımıza kadım alooooo bır gunde ezonun kendı ellerıyle yaptıgı kalplı pembe bı kazagı gıysınde gorelım.şimdi ezo kıskanırmıs bırazda sınırınden gıcıklıgından sole pembe kalplı bır kazak yapsın valla su arzunun hırsını cıkarsa cok ıyı olur.
yahu bu adamın saclarını ha bıre kesıyorlar acaba cokmu fazla sacı uzuyor .bıcımsız kesmısler .hişşşt kuafor dokunma kadımımn saçına.:img-elvis
hayır canım o arkadaştan hiç hoşlanmadım kadim giymiş olabilir ama yinede senmedim şimdilik çok sesiz görünem ama yavaş ve derinden ilerleyen bir parka varki hepinizi mefta edicek süründürecek her yeri yeşil göreceksiniz kadimin üzerinde görünce şimdi pek kendini öne çıkarmıyor ama durun sali bi gelsin ertesi güne kim çıkacak bakalım:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
daha hiç kimse terlik ve eflatuna yanaşamadım bakalım gönlümüzün sultanı ve kadim müzesine bu yeşil yakışıklı devrimci ruhlu parka girecekmi?:img-blush
meraba arkadaşlar:img-wink:;bugünümüzüde sesli fragman ha geldi ha gelecek diye geçirmiş ve bulunmaktayız. ellerimiz yine boşş.hepimize geçmiş olsun.:icon_whis
gelecek bölümlerde ;
keşke ezo hünerini göstersede elleriyle kadime bi kazak örse.şöyle arzunun gözüne gözüne girecek şekilde.maksat cekete misilleme olsun da ne olursa olsun.
ayrıca fragmanda; kadim istanbul gezisi için ezoyu arziyenin evinin önünden mi alıyor?.yorumlarsanız sevinirim..malum forum hastalığından bende de var:merak.
sessizperi 15-12-07, 19:46 aynı dizide rol alan yeşil devrimci ruhlu parka (rozinin deyimiyle) ve yabancı ellerden ülkemize yerleşmek amacı ile gelmiş olan ceket birbirlerine rakiptirler.
yeşil devrimci ruhlu parka : selam dostum :img-cool2
ceket: Hi... ben az türkçe biliyo :bilmim
yeşil devrimci ruhlu parka : öyle mi, ben sana öğretirim merak etme, tabii ömrün yeterse troest
ceket: hı? :bilmim
yeşil devrimci ruhlu parka : hı.. dersin. senin burda işin ne, burası benim mekanım. :butch:
ceket: çağırdılar ben gelmek.. :img-yes:
yeşil devrimci ruhlu parka : ben anlamam beni burda severler, o yüzden bir an önce burdan başka bir yerde figüranlık yap.. :icon_shad
ceket: sen var gitmek ben niye gitmek :img-beee:
yeşil devrimci ruhlu parka : benden seni uyarması, ezo-gelin koğuşuna dikkat et, onlar severler beni... :icon_ange
umarım beğenirsiniz :):)
KübraYasemin 15-12-07, 20:18 Ezo Gelin 44.Bölüme son.
70 saat ve 33 dakika..
dizimize az kaldI. (=
Cok merak icindeyim.
Bir an önce baslasa bizim Bölüm.
Ezo Gelin 44.Bölüme son.
70 saat ve 33 dakika..
dizimize az kaldI. (=
Cok merak icindeyim.
Bir an önce baslasa bizim Bölüm.
ay ne kadar az kalmış öyle ya içimize su serptin canım:icon_sorr
ağlamak istiyorum ya :sad53:
neyse zaten günler geçer son saatler hele son 1 saat hiç geçmez, pazarı atlatsak bize yeter.
sonra ya bismillah diyip geri saymaya başlarızbye
Şöyle güzel bir sesli fragman olsa ne güzel vakit geçerdi. Bir hafta ara vermişler neden sesli fragman hazırlamazlar bilmiyorum. Şurada günler su gibi geçecekken vakit geçmek bilmiyor.(70 saat dile kolay:icon_sorr) Ne olur bize şöyle güzel bir kıyak geçseler.:img-pilot
Bir zamanlar ne kadar renkli olurdu forumumuz. Her fikirden ve kesimden forumdaşlarımız vardı. Ama şu anda ne kadar sessiziz. Sevgili Rozi ve bikaç arkadaşda olmasa kapılarını kapatıp gitmemiz lazım. Özlemeye başladım o günleri ama inşallah bu sessizlik dizimizin 2 hafta ara vermiş olması sebebiyledir. Umarım salı akşamı herkesler burada olur. Rozi de çıktı galiba. En azından bir yoklama yapmasını isteyecektim.
Neyse bende herkesler gibi sesli fragman bekliyordum ama dizimizin yetkilileri bizim gibi düşünmüyorlar. Pazarı getirdik neyseki. Ondan sonra 2 gün kalıyor geriye. Az kaldı :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Moirane arkadaş (ismini yanlış yazmamışımdır umarım) sormuştu Ezo ve Kadim in arasındakileri diğer karakterler nasıl öğrensin diye?
Bence aralarındaki aşk ilerlesin bir yemek düzenleyip herkesi davet etsinler ve Kadim Ezo nun elinden tutarak yemeğe getirsin ve "Ben bu kadını çok seviyorum o da beni seviyor. Niyetimiz ciddi. Sizlerle paylaşmak istedik." desin.
Ne güzel olurdu ya...:img-yes::img-yes::img-yes:
Geçen bölümde eylül benim gözüme şu konuda batmıştı (gerçi kız her açıdan sinir ediyor beni ama)Yazacaktım bir türlü olmadı. Moraine arkadaşın sorusunu görünce aklıma geldi. Şimdi ezo eylülü aradı kahvaltı getirmesi için. Eylül de kadim bey kahvaltı istiyor dedi buraya kadar iyi güzel de bu kız ne zamandır kadim-ezo ilişkisini biliyor. Ne bileyim yine de ezoyu sıkıştırmasını beklerdim. Kadim'in eylüle söyledin mi bizim durumu demesini isterdim. Çok garipsedim o kısmı. Aynı şekilde havva kadim gelince ezoya hadi içeri git kadim bey geldi çıkar şu önlüğü de falan dedi. O nerden biliyor bazı şeyleri? Yoksa herkes bir anda öğrenmiş konumuna mı getirilecek? Bu durumda bizim hayaller de suya düşer:icon_sorr
Kalabalık başlığımızı, dizimizi, kadimi, ezoyu hatta ve hatta mahalleliyi bile özledim. Mantık hatalarına da takmayacağım. Yukarıdaki son olsun:):icon_whis
Daha öncede yazdım bu mesajı gözden kaçmasın önemli konu diye bir daha yazdım:img-blush
ozzlem_zenan 15-12-07, 20:47 yaa uzaylı gibi oldum biliorum ama şimdi sessiz fragman çıkmış mı :icon_sorr
daha salıya ne çok var, sesli fragmanda yok ortalıkta
bende eski bölümlerle avunuyorum. o 30. bölüm bu diziye bağlanmamı sağlayan bölüm de Kadim'le Nedim arasında ki şu konuşma favorilerimin rasında
Nedim abisinin çektiği Ezo’nun göz resmini eline alıyor
Kadim: Parmak izi yapacaksın diye panikle Nedim’in elinden alıyor.
Daha sonra bu aralarında geçen replikler çok güzel…
Nedim: hayret ya senin gibi bir adam bu kadar yakın kadraj çalışsın
Kadim: niye
Nedim: yani insanlarla aranda mesafe sevdiğini inkar edemezsin
Nedim Kadim konuşurken başka bir resim alıyor eline ama Kadim’den ses yok yani o resimlerde parmak izi yaparsın korkusu yok.
Kadim: sahici insan bi anda belirir o bir anda gözlerdedir hayat içinde yakalayıp sabitleyemezsin elle tuttuğunda da güvenemezsin değişir saklanır korkar sadece fotoğrafta o sahici olan anı yakalayıp sabitlemek mümkündür Ezo’nun resmini alıp hele söz konusu olan kadınlarsa diyor ya o güzel ses tonuyla :img-blush
sesli fragman isteriz (bari salı'nın gelmesi kolaylaşır:img-wink:)
Gökgöz kapıları kapatıp gitmeyin yorumlarınızı okumak zevkli oluyor. Yanlız ben bu forumda biraz feminist olacağım için yazmaktan ziyade okumayı tercih edenlerdenim.
biz sessiz olamayalımda kim olsun zaten fragmanda sessiz tam böle birlik olduk.elimizde olan fragmanla bu kadar idare ettik e bunada şükür zaten bir hafta yoksun kaldık mecbur tıryakıler bır kac gun yoksun kalınca ıcıne gomuluyolar bızde bır hafta yoksun kaldık kadımden ıcımıze gomulcez artık.
Arkadaşlar öğrendiğime göre bu gece Anında Görüntü Show'a Ahmet Mümtaz Taylan konuk olacakmış...Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar öğrendiğime göre bu gece Anında Görüntü Show'a Ahmet Mümtaz Taylan konuk olacakmış...Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
ya ogrenen bilgisi olan varsa yazabilir mi?, o programı cok seviyorum zaten, üstüne birde Ahmet Bey, tadından yenmez artık :img-icecr
edit: her zamanki gibi süper bi program olacak ama inş canlı olur:img-wink: ahmet mümtaz taylan ı bende çok severim çok güzel olacak:img-wink::img-wink:
yazılmış anında goruntu tarafına :happy0064
Ben yarım saattir fox tv'de Ahmet Mümtaz Taylan'I izliyorum. Canım benim,çok özlemişim, öyle şirin ki. Ezo Gelinsizlik başıma vurdu, bakıyorum, ne yakışıklı adam yav diyorum.:img-help:
Herkes uyuyordu ve ben sesli fragmanı gördüm. Büyük sürpriz. Flaş Flaş Flaş Arzu iyi kızmış. Ezo'muza sevgiyle bakarak çok güzel olduğunu söyledi. Sessiz fragmanla ilgisi yok, çok güzel bir bölüm geliyor. Hadi darısı başınıza. Umarem siz de seyredebilürsünüz. :img-yes:Ne yasık ki forumumzda kisme yoktir.
Herkes uyuyordu ve ben sesli fragmanı gördüm. Büyük sürpriz. Flaş Flaş Flaş Arzu iyi kızmış. Ezo'muza sevgiyle bakarak çok güzel olduğunu söyledi. Sessiz fragmanla ilgisi yok, çok güzel bir bölüm geliyor. Hadi darısı başınıza. Umareım siz de seyredebilürsünüz. :img-yes:Ne yasık ki forumumzda kisme yoktir.
İyi geceler deryadil arkadaşım,
ben anında görüntü show'u izlediğim için fragmanı izleyemedim.Ama çok sevindim hem sesli hem de anladığım kadarıyla farklı sahnelerden oluşan bir fragman yayınlanmış.Kaç gündür forumda bunu dile getiriyordum.Gerçek olmasına çoook sevindim.Ben Arzu'nun iyi olacağını düşündüm hep.
Haber için çok teşekkürler.:happy0064:happy0064:happy0064
Sevgiyle ve hoşçakal...bye
Not: İnşallah bimkolik arkadaşımız yükleyebilir de hakkında yorumlar yaparız fragmanın.
Herkes uyuyordu ve ben sesli fragmanı gördüm. Büyük sürpriz. Flaş Flaş Flaş Arzu iyi kızmış. Ezo'muza sevgiyle bakarak çok güzel olduğunu söyledi. Sessiz fragmanla ilgisi yok, çok güzel bir bölüm geliyor. Hadi darısı başınıza. Umarem siz de seyredebilürsünüz. :img-yes:Ne yasık ki forumumzda kisme yoktir.
foxta ballı ağama dalmışım fragmanı göremedim. Yarın göreceğiz mecburen. Buradan sevgili bimkolik'i göreve çağırıyorum:img-polic
Arzu ezoya güzel diyor demek o zaman ezo arzu kızı neden sevmiyor acaba?:icon_whis Sessizle hiç alakası olmaması da garip. Yarın son sahneyi çözeriz artık rozi komutanımız da geldi mi? Salıya kadar bize görev çıktı:img-polic
Yine de bu gece bekleyeceğim fragmanı haber verdiğin için sağol deryadil:img-wink:
Sesli fragman da gelmiş:happy0064 deryadil arkadaşımız takipteymiş Allah'tan da haberimiz oldu. Çok sevindim ya, gecenin bu saatinde çocuklar gibi şenim sayende:img-wink::img-icecr. Çok teşekkürler haber verdiğin için deryadil. :img-in_lo
İyi Akşamlar gamze_yy,
sesli fragman
Kendi yazıma alıntı yapacağım aklıma gelmezdi.Ama öyle oldu.
İzleyemesemde dileğimin hatta dileğimizin gerçek olmasına çok sevindim.:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Birileri bizi gözetliyor mu?
Sevgiyle ve hoşçakalın...bye
Bi şey değil arkadaşlar. Okadar sevindim ki hemen yazayım dedim. Çok güzel di. Oyuncular da dinlenmiş. Seyid'in kafasını mı alacaklar nedir ortada sansürlü kesik bir hayvan kafası vardı tepsi içinde. Ezo'ylan Kadim yanyana konuşuyorlardı ve Nurgül bambaşka bakıyordu Gadim'e. Çok güzeldi çok....
Arzu iyi kız çıktıysa bence bu kıskançlık olayı bölümün ortalarında filan olup bitiyordur. Yani tabi öyle istediğimden de böyle düşünmüş olabilirim ama sanki böyledir gibi geliyor bana; çünkü seyircinin aslı astarı olmadığını bildiği bir kıskançlıkla kapatmazlar bölümü, hiçbir heyecanı olmaz o zaman. Bence öyle tatlı tatlı kıskanır, iki naz yapar sonra barışırlar (Allah'ım çok iyimserim :)). :img-icecr
Not: Ayrıca görmediğim fragman sahnesiyle ilgili de yorum yapabiliyorum; çok şükür eski şevk, eski heyecan geri geldi bünyeye. E, tabi bir atraksiyon bekliyordum. :) Fragman imdadıma yetişti; saat sabaha karşı 02.20 filan dinlemeden ccoştum! :img-icecr
Bi şey değil arkadaşlar. Okadar sevindim ki hemen yazayım dedim. Çok güzel di. Oyuncular da dinlenmiş. Seyid'in kafasını mı alacaklar nedir ortada sansürlü kesik bir hayvan kafası vardı tepsi içinde. Ezo'ylan Kadim yanyana konuşuyorlardı ve Nurgül bambaşka bakıyordu Gadim'e. Çok güzeldi çok....
Aman Allahım biraz ayrıldım forumdan sesli fragman gelmiş. Sevgili Deryadil haber verdiğin için sağol. Ama ben şimdi izleyemezsem çatlarım.
Ya bu bizim kanalımız bizi çıldırtacak galiba. Gecenin bi saatinde veriyorlar fragmanı. Neden erken saatte vermezler ki? Kaç gündür sesli fragmanda sesli fragman diye tutuşup duruyoruz. Neyse en azından hazırlamışlar. Haklarını yemeyelim bari. Dileğimiz kabul oldu.
Demek Arzu iyi biriymiş. Aman aman dizimiz zaten yeteri kadar kötüyle dolu. Bırakalımda iyi bir karakter girsin diziye. İnşallah fragman bizi yanıltmazda Arzu hep iyi biri olarak kalır. Bakalım Ezo neden kıskanacak Arzu yu? İzleyip göreceğiz...
Bi de söylemeyi unuttum birileri öpüşüyordu ihtiraslı bir şekilde ama kim bilin bakalım. Sevgili Süreyya ilen Nedim Gardaş.:img-hyste:img-hyste
sesli fragman ha?, nasıldı farklı sahneler eklenmiş mi belki salıya kadar cıkartırız parçaları :icon_whis aynen bende Ahmet Beyin konuk oldugu Anında Görüntüye bakıyordum, sagolsun burdaki arkadaslar haber verdiler:happy0064, inanılmaz şekre biri ama harbi ağır abi duruyor yaf, güreş olayı süperdi, en sonunda müzik kısmına yer değiştirelim demesi de cok iyiydi :img-pilot, pardon burası ezo-gelin bölümüydü, evet fragman detayları nelerdir..gören arkadaslar bilgi verin lütfen :img-polic
Aman Allahım biraz ayrıldım forumdan sesli fragman gelmiş. Sevgili Deryadil haber verdiğin için sağol. Ama ben şimdi izleyemezsem çatlarım.
Ya bu bizim kanalımız bizi çıldırtacak galiba. Gecenin bi saatinde veriyorlar fragmanı. Neden erken saatte vermezler ki? Kaç gündür sesli fragmanda sesli fragman diye tutuşup duruyoruz. Neyse en azından hazırlamışlar. Haklarını yemeyelim bari. Dileğimiz kabul oldu.
Demek Arzu iyi biriymiş. Aman aman dizimiz zaten yeteri kadar kötüyle dolu. Bırakalımda iyi bir karakter girsin diziye. İnşallah fragman bizi yanıltmazda Arzu hep iyi biri olarak kalır. Bakalım Ezo neden kıskanacak Arzu yu? İzleyip göreceğiz...
Tabi bu durumda ben de tekrar görebimek için fragmanı Gurbet kadını adlı diziyi seyretmek zorunda kalıyorum. İnşallah tekrar verirler. O kadar şaşırdım ki ve de hızlı geçti ki ben de tam anlayamadım. Bu arada Arzu için yanıltmış olmayayım ama en azından öyle pek kötü görünmüyordu. Ama demek ki Ezo'muz yine de bir şekilde kıskanacak. Bu arada Ezo çok güzeldi. Yakın plan çekim yapmışlar Ezo'ya ve Serhat'e çok tatlılardı.
Bi de söylemeyi unuttum birileri öpüşüyordu ihtiraslı bir şekilde ama kim bilin bakalım. Sevgili Süreyya ilen Nedim Gardaş.:img-hyste:img-hyste
beklerim o kadından :img-cool2 surekli imalı imalı ben isteyince bana sert davran falan diyordu, kadın oldugumu bigun gosteririm belkiler falan. töbe töbe bak yine sinirlendim aklıma getirmeyin su kadını yaf, bırakın biz sevmeyiz oyle seyleri, masum bi opucuk belki ama :img-in_lo tabi ezo-kadim tarafı için :img-pilot
İyi geceler,
Nasıl yani.Allah böyle kardeşi düşmanlarıma bile vermesin.süreyya ile böyle bir yakınlaşma kötü oldu.Kadim'e daha çok kötülük yapacak o zaman bu Nedim.İnşallah Ezo -Kadim aşkına bir zarar vermezler.Bari Arzu düşündüğüm gibi iyi birisi olsunda Ezo'yu olumlu yönde bir güzel eğitsin.Ona destek olsun her konuda.Yoksa böyle kardeşi varken Kadim'in işi zor vallahi.Tabi Ezo'nun da.
sevgiyle ve hoşçakalın şimdilik...
beklerim o kadından :img-cool2 surekli imalı imalı ben isteyince bana sert davran falan diyordu, kadın oldugumu bigun gosteririm belkiler falan. töbe töbe bak yine sinirlendim aklıma getirmeyin su kadını yaf, bırakın biz sevmeyiz oyle seyleri, masum bi opucuk belki ama :img-in_lo tabi ezo-kadim tarafı için :img-pilot
Bendeniz delinin biraz positif paranoyak olanından olduğumdan acaba dedim Nedim Süreyya'ya oyundan mı yaklaşıyor. Belki de Süreyya Nedim'e ilaçlı gazoz içirtmiştir:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bendeniz delinin biraz positif paranoyak olanından olduğumdan acaba dedim Nedim Süreyya'ya oyundan mı yaklaşıyor. Belki de Süreyya Nedim'e ilaçlı gazoz içirtmiştir:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bence sen delinin poisitifnden değil de akıllısındansın, nedim ve oyun hazırlamak bunun için akıl lazım akıl nedimde de o yok :img-pilot, en son bıraktıgımız sahnede elcin annesi aradıgında telefonu sureyyaya veriyor da ustune birde teşekkur ediyor püfff dedim ona baska da bişey diyemedim:icon_whis
Tabi bence bu sefer bulundukları yere münasebetsiz bir girmezse kesin öpüşüyorlar. Çünkü bu fragmanda da ortak olan yüzleri yaklaşıyor, yaklaşıyor (Ezo ile Kadim'İn) du ve de tabi hain fragmancı sahneyi burada kesti. Sanki gösterse biz izlemeyeceğiz.:img-in_lo
Bi de Ballı ağam Seyfo'yla Meryem'i evlendiriyo...Gerçi bu konular bizi pek bi alakadar etmiyo ama ben bi ara Nurgül'ün kardeşi olan yakışıklıyla Meryem'i yapıcaklar sanmıştım da kıskanç olmuştum.:img-wink:
Bu Nedim de ne midesiz çıktı ya! Daha geçen bölüm Eylül'den etkilenmiş triplerindeydi; Süreyya'yı da süpürgesi altında cadı gibi görüyordu sanki... N'oldu da böyle ihtiraslı öpüşmelere filan gelindi anlamadım ki... Sarhoş o bence, sarhoş... Başka bir açıklaması yok.
Tabi bence bu sefer bulundukları yere münasebetsiz bir girmezse kesin öpüşüyorlar. Çünkü bu fragmanda da ortak olan yüzleri yaklaşıyor, yaklaşıyor (Ezo ile Kadim'İn) du ve de tabi hain fragmancı sahneyi burada kesti. Sanki gösterse biz izlemeyeceğiz.:img-in_lo
Bi de Ballı ağam Seyfo'yla Meryem'i evlendiriyo...Gerçi bu konular bizi pek bi alakadar etmiyo ama ben bi ara Nurgül'ün kardeşi olan yakışıklıyla Meryem'i yapıcaklar sanmıştım da kıskanç olmuştum.:img-wink:
hönk bi da hönk :img-polic meryem eger seyfoyla evleniyorsa, aman Allahım bu durumda selim bi de tabi doktor emre diziden cıkmıs demektir,:icon_sorr
ballı yapılecek şey miydi bu, once bi sor meryem gonlun dolu mu
edit: meryem umrumda değil, derdim selim aslında selim de değil doktor emre :img-pilot
E, bu şimdi mi söylenir deryadil, alacağın olsun. :) En önemli bölümü en sona saklamışsın. Aferin onlara o zaman:img-wink:
bence sen delinin poisitifnden değil de akıllısındansın, nedim ve oyun hazırlamak bunun için akıl lazım akıl nedimde de o yok :img-pilot, en son bıraktıgımız sahnede elcin annesi aradıgında telefonu sureyyaya veriyor da ustune birde teşekkur ediyor püfff dedim ona baska da bişey diyemedim:icon_whis
Canım H23 saol zekamla ilgili söylediklerin için bunu sabah kızıma gösterecem. Panik halinde size yazmak için bilgisayara koşarken yine bana çok tuhaf baktı. Bence de Nedim e pek akıllı diyemeyiz.Bu durumda göreceli olarak ben yine tabi akıllı sayılabilirim.
Bu arada bir araştırma yaptım arkadaşlar, sonuçlarını gecenin köründe açıklıyorum. Ev konusunda dizimizi fazlaca suçlamayalım, benim hergün ortalama iki diziyi yakinen takip eden bir canım arkadaşımla yaptığımız istişare sonunda o dedi ki bütün dizilerde evlerin aniden değişimi gibi bir durum yaşanıyormuş. :icon_whisDizlerin olmazsa olmazlarındanmış. Belki uzun sürecek dizinin alameti farkasıdır.:img-yes:
Şimdi bu sesli fragmanı bi ben nasıl olduysa gördüm ya, aman yanlış bi şey yazarım diye ödüm kopuyor. Bir kere daha gösterse de kendimden bi emin olsam. Bence fragmanları yavaş çekim göstermeliler.
Romatik sahneler çok güzeldi bakışmaları falan çok doğaldı.Ezo da artık İstanbul diliyle konuşuyor gibiydi. Demek ki Kadim'in aşkı ona kenti benimsetti dedim. Bu arada yalnız Arzu ilen konuşurkene meşhur tülbenti yine başındaydı, ama Kadimle olan sahnelerde takmıyordu.:img-icecr
Şimdi bu sesli fragmanı bi ben nasıl olduysa gördüm ya, aman yanlış bi şey yazarım diye ödüm kopuyor. Bir kere daha gösterse de kendimden bi emin olsam. Bence fragmanları yavaş çekim göstermeliler.
Romatik sahneler çok güzeldi bakışmaları falan çok doğaldı.Ezo da artık İstanbul diliyle konuşuyor gibiydi. Demek ki Kadim'in aşkı ona kenti benimsetti dedim. Bu arada yalnız Arzu ilen konuşurkene meşhur tülbenti yine başındaydı, ama Kadimle olan sahnelerde takmıyordu.:img-icecr
Bu öpüşecek gibi oldukları sahne son sahne miydi peki? Eğer öyle idiyse aradığımız meşhur bölüm sonu o olabilir sanki?
Bir de hatırlaman imkansız olsa da sorayım Ezo'nun Arzu'yla konuştuğu sahnedeki tülbenti meşhur mavi tülbenti miydi? Eğer öyle idiyse o sahneden sonradır o kapı kapamaya çalışmaca?
"Sorularla bir insan nasıl bezdirilir?" adlı tez çalışmamı senin üzerinde mi uyguladım nedir deryadil? :) Allah senden razı olsun... :)
Edit: Demek Ezo'nun dili düzelmiş, Allah Allah aşka mı geldi nedir? :img-wink: Eh işte tabi, aşk nelere kadir diye dememişler boşuna.:img-wink:
Bu öpüşecek gibi oldukları sahne son sahne miydi peki? Eğer öyle idiyse aradığımız meşhur bölüm sonu o olabilir sanki?
Bir de hatırlaman imkansız olsa da sorayım Ezo'nun Arzu'yla konuştuğu sahnedeki tülbenti meşhur mavi tülbenti miydi? Eğer öyle idiyse o sahneden sonradır o kapı kapamaya çalışmaca?
"Sorularla bir insan nasıl bezdirilir?" adlı tez çalışmamı senin üzerinde mi uyguladım nedir deryadil? :) Allah senden razı olsun... :)
Dedim ya estağfurullah gardaş yalnız ben tanm bir şok halinde olduğumdan o arada olanları tanm hatırlamıyorum. Şimdi diyecem ki tülbent beyazdı kennarlarında mavi oyası olabilir. Çok sakin konuşuyorlardı Arzu'yla, acaba bavul falan mı açıyordu Arzu sanırım yatak gibi bir şeyin üzerine oturmuş yanyana konuşuyorlardı. Kapı kapama sahnesi bambaşka olmalı çünkü çok fark-lıydı gibiydi sanki Ezo. Tabi bu böyle olmayabilir, bu arada galiba fragman olacak dizi ara verdi.
Hatırladığım kadarıyla yakınlaşma son sahneydi.
Dedim ya estağfurullah gardaş yalnız ben tanm bir şok halinde olduğumdan o arada olanları tanm hatırlamıyorum. Şimdi diyecem ki tülbent beyazdı kennarlarında mavi oyası olabilir. Çok sakin konuşuyorlardı Arzu'yla, acaba bavul falan mı açıyordu Arzu sanırım yatak gibi bir şeyin üzerine oturmuş yanyana konuşuyorlardı. Tabi bu böyle olmayabilir, bu arada galiba fragman olacak dizi ara verdi.
Hatırladığım kadarıyla yakınlaşma son sahneydi.
Reklamdan önce yoktu da belki sonra olur diye beklemedeyim ben de. :img-wink: Deli miyim acaba? :img-pilot
Bu arada nedir bu bizer yaptıkları, neler izliyorum bu saatte reklamlar yerine. Rozinin kulakları çınlasın benim gibi muhafezekar bir insan için kaldırılamaz sahneler.
Bu arada nedir bu bizer yaptıkları, neler izliyorum bu saatte reklamlar yerine. Rozinin kulakları çınlasın benim gibi muhafezekar bir insan için kaldırılamaz sahneler.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Aynısını ben de düşündüm. Eskiden kırmızı noktalı programlar olurdu ya, bence kırmızı noktalı reklamlar olmalı şimdi de. :) Bir de bir şeye yarasaydı bari... Çıkmadı ki fragman. Diğer reklama artık Uyku Bey izin verirse...:img-pilot
ladyDarbanvile 16-12-07, 09:08 Fragmancı amca baktı ki, forum pek bir mahzunlaştı dizinin tekrarı ve sessiz fragmanla, gece yarısı da olsa bomba misali patlatıverdi sesli fragmanı:img-wink:
Artık dizinin saatine kadar sesli fragmanı izleyeceğim diye, izleyenler ise içeriğiyle uğraşsın dursun:icon_whis Kesin bu adamlar bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor(Bir de ben görebilseydim şu fragmanı, artık rahat yüzü yok bana:icon_sorr)
Değişen ev konusuna gelince; bir ara Kuzguncukluların dizi setine dönen semtlerinde yaşadıkları huzursuzluk gazetelerde yer almıştı. Tam o dönemde bizim yangın oldu ve Elçin Hanımla Ezo ev değiştirdi. Eski evlerinin yeri bana Kuzguncuktaydı gibi gelmişti çünkü o haberlerde yer alan |