Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
kesinlikle ezo-kadim bende bende bende bir battaniye istiyorum, kalınlığı veya modeli hiç önemli değil :icon_sorr
tabii Meryemin Zeyneli hastanede ziyaretide havada kalmış oldu. Ballı herhalde Zeynelin haline acıdı, adam zaten vuruldu birde Meryele evlendirip ikinci bir acıyla sarsmayalım dedi. Seyfo ise herhalde büyük bir suç işledi ki Ballı onu Meryemle evlendirerek cezalandırıyor.:img-pilot Halbuki bugüne kadar ağzı var dili yoktu adamın.bye
Allahtan Süreyyanın başka bir kardeşi yok, baksana Nedime önce Berrak sonra Süreyya . Bu Nedimin hiçbirşeye saygısı yok.
:dito
evet moirane çok iyi bir sahnedir. hele Kadimin ,
Hem kahin, hem komedyen, hem paparazzi. Bilmediğin daha ne var
demesi yok mu, zaten farkettirmemeye çalışıyor fakat gözlerinde gene muzip ve beğeni pırıltıları var hele benim adım ezo demesinden sonra ona doğru eğilip öyle bir biliyorum demesi var ki :img-help::img-help:
bende eskileri seyretmeye devam şu aralar 32.bölümdeyim, Kadim Ezo'nun mükemmel genç Emreyle Tıp balosuna geleceğini öğrendiğinde önce Elçin hanıma sonra Ezo'ya nasıl aksi davrandığını seytettim .
sevgili floraaa Bestemin dogum günü kutlu olsun
sevgili !ReMmM aramiza hosgeldin
ya durup durup yazmak geliyor sesi dinliyorsunuz dimi kizlar o bastaki ses tonu ne öyle Allah'im bir insanada bu kadar cok güzellik verilmez ki (hasa carpilacam) ses var yetenek var varda var ... ya aksam Balli agami gördüm nasil sirindi ama seyfoya zor görev veriyor canim agam ikiniz birlikte yapsaniz niye seyfo yalnizca hem Meryemi vermiyecekmisin sen ona kiz daha evlenmeden tekrar dul kalacak garibim artik hapishaneye temiz camasir götür dur Allah Allah yazik degilmi agam :icon_sorr :icon_sorr valla üzüldüm simdi kadersizim benim su yemek yedikleri yer neresi acaba merak ettim ama otel olamaz herhalde görgüsüzler gibi ne biliyim kendi mekanina Kadim yapmaz böyle birsey ama senaristler yazdiysa bisey diyemiyecegim neyse aklima estikce yazarim sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
bimkolik çok çok geçmiş olsun
ya şimdi söylemeden edemiyecem bu jenerik müziği artık değişsin demiyorum çünkü dizimiz bitti bitecek ve son olarak ne yazikki ben bu aşkın sonunu hiç iii görmüyom ya ezo ölecek ya da mutsuz sonla bitecek
neyse aslında daha çok var ama aklma gelmiyor deil
biliyodum zaten dayanamayıp buranın müptelası olacağımı :):)
bence kadimmle ezo arasında masum bi öpücük olayı olacak (ki çokta güsel olacak:img-blush)
ve peşlerinde olduğu söylenen seyitte onların fotoğraflarını çekip otele gönderecek ve bu fotoğraflarla ezo ve kadimin aşkı ballı ağa tarafından öğrenilcek zaten biliyodu da bu sefer kadimde evet aşığım seviyorum dicek:)
buarada tekrar tekrar hoşbulduk:good:
first lady 16-12-07, 19:35 fragmanı izledim şimdi ve kocaman bir anam anammmmm demek istiyorum izninizle.kadim ve ezonun teknedeki halleri nedir öyleeeeeeeeee:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo arzu ablada ezoya iltifat ediyo.bu bölümü daha bi merak eder oldum yaw:img-yes:
Anket yapmayı pek beceremem ama bir deneyeyim. Umarım beğenirsiniz:img-wink:
1)Fragmanları sevdiniz mi? Eklenmesini istediğiniz şeyler var mı?
2)Bu bölümden bekledikleriniz neler?
3)Bölüm sonu için kafanızdaki alternatifleri bizimle paylaşır mısınız?
4)Arzu sizce ezoya söylediklerinde samimi mi?
5)Ezo'nun kıskançlığının sebebi ne olabilir?
6)Ballı ağanın planı ne?
7)Kadim ve ezonun buse sahnesi:img-in_lo tamamlanabilecek mi?
Anket yapmayı pek beceremem ama bir deneyeyim. Umarım beğenirsiniz:img-wink:
6)Ballı ağanın planı ne?
Fragmanları sevdiniz mi? Eklenmesini istediğiniz şeyler var mı?
valla o son sahneden bi konuşma ekleselerdi süper olacaktı ve de arzunun ağzından çıkacak belki iki kelime ezonun kadimi neden kıskandığının ipuçlarını verselerdi....
]Bu bölümden bekledikleriniz neler?
inşallah fragmanın sonundaki sahne olur valla ne söyliyeyim...
Ezo'nun kıskançlığının sebebi ne olabilir?
herşey olabilir bekleyip görcez
Bölüm sonu için kafanızdaki alternatifleri bizimle paylaşır mısınız?
valla fazla bi alternatif yok ne olacağını da kestiremiyorum
Arzu sizce ezoya söylediklerinde samimi mi?
orasını bilemem ama eğer kadime aşıksa baya bi kıskanacağı kesin
Ballı ağanın planı ne?
ballı ağanın planı çok ama uygulaması zor o yüzden bekleyip görcez
Kadim ve ezonun buse sahnesi:img-in_lo tamamlanabilecek mi?[/
ben ce tamamlanmalı
sessizperi 16-12-07, 20:00 Sorular için teşekkürler gamze_yy arkadaşım :P
Heri ikisini de beğendim ama sesli fragman tabii ki favorim :good: Keşke fragmanları sahnelerin sırasını anlayabilcek şekilde hazırlasalardı da koğuşu bu kadar uğraştırmasalardı :icon_whis
Ezo&Kadim sahnelerinin kesilmeden eksiksiz bir şekilde gösterilmesi,
Nedim- Süreyya ikilisinin çok az görülmesi,
Fragmandaki Ezo ile Kadim'in kapıdaki sahnelerinin son sahne olmaması,
Arzu'nun iyi niyetiyle gerçekten Kadim'e abisi olarak yaklaşması
İçimden bir ses samimi olmadığını söylüyor. Belki ilk tanışmanın vesilesiyle iyi davranabilir ama zamanla Elçin Anne gibi değişime uğrarsa hiç şaşırmam :img-cool2
Arzu'nun Kadim'e çok yakın davranması olabilir.
Arzu'nun ilk çoçukluk aşkı Kadim'dir belki, o konudan konuşulmuştur ona kızmış olabilir
Elçin anne'nin Arzu'yu gezdirmesi için Kadim'den rica etmesi olabilir..
Kısaca Ezo'nun kıskançlığının baş sebebi Arzu'dur diye düşünüyorum
6)Ballı ağanın planı ne?
Seyit'in ortadan kalkmasının zamanını geldiğini düşünen Ballı Ağa Meryem'in ayak bağı olmaması için Meryem'in başını bağlama girişimlerinde bulunabilir.
buse sahnesi umarım tamamlanabilir :img-in_lo ama kesin yarım kalacaktır o sahne :icon_sorr
Anket yapmayı pek beceremem ama bir deneyeyim. Umarım beğenirsiniz:img-wink:eline saglik gamzecim
1)Fragmanları sevdiniz mi? Eklenmesini istediğiniz şeyler var mı?fagmani cok begendim özellikle sesli olanini
2)Bu bölümden bekledikleriniz neler?o coook beklentimiz var basta bende battaniye istiyorum burasi cok soguk cooook,masum bir öpücük kafayi yedik öpücük diye diye ne olacaksa sanki bize ne faydasi varki,ya ballim insafa gelsin ne olur yazik Meryeme valla acimaya basladim ne o kiz birdaha dul kalacak ,Arzunun umdugumuzun tersinde cikmasi ,mümkünse Ezo-Kadimli sahneler coook olsun
3)[/[B]B]Bölüm sonu için kafanızdaki alternatifleri bizimle paylaşır mısınız?bölümün sonunda Ezo hisimla almis basini gidiyor su sogukta Kadim pesinden kosuyor tek beklentim sonunda öylece muaallakta bitirilmemesi yani is tatliya baglansin
4)Arzu sizce ezoya söylediklerinde samimi mi?samimiyetsiz biri gibi geldi ben onu sezdim ama dedigim gibi yanilmayi istiyorum ama Ezonun alip basini gittigini düsünürsek öyle degil malesef yani gicik gicik
5)[/B[B]]Ezo'nun kıskançlığının sebebi ne olabilir?arzu hanim olabilir yogun bir iltifat yagmuruna tutulan Kadim gayet iyi niyetli ve sevecen tavriyle karsilik verir Ezoda bir gün öncesinden yasadiklarini göz önüne alarak Kadimin samimiyetinden süpe edecek kadar ...
6)[/[B]B]Ballı ağanın planı ne?belli zaten ama Meryeme aciyorum artik ,su seyyitin isini bir an önce bitirmek istiyorki rahat rahat dügün yapsin beklemeye tahammülü kalmadi agamin de hayde
tek istegim o ama olmayacak gibi keske olsa ne güzel olur :img-in_lo tabi Nediminki gibi degil ilk tepkimi yazmistim onlari görünce
elimden geldigince cevapladim sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama bu aradada sesli fragmanımız da gelmiş çok ta güsel olmuş :good:
Şimdi benim kafama takılanlara gelmek gerekirse görmeyeli ezo nun şivesi
değişmiş kaçkere tekrar tekrar izledim bilmiyorum yanılıyorsam birileri beni uyarsınnnnnn :img-yes:
kadim: Ben uzun zamandır insanların iyiliklerinden yada kötülüklerinden etkilenmiyecek bir yerdeydim
ezo : Nerdeydin (bayağı normal soruyoo :icon_sorr)
kadim: Tek başıma soğuk biyerde
ezo : Şimdi nerdesin peki ( hala normal konuşuyoooo:icon_sorr)
kadim: Senin yanındayım haksızmıyımmmmmmm:icon_sorr
gamze_yy ellerine sağlık anket için teşekkürler:img-wink:
!ReMmM ezo gelin koğuşuna hoşgeldin:img-yes:
çok çok sevdim beklentilerimin üzerinde çıktı. fazla birşey eklense sağlığıma zarar. şimdiden düşünüyorum salı günü ne yapıcam:img-blush
çok şey bekliyorumda ters köşe olmaktan ve hayal kırıklığından korkuyorum:icon_whis
bölüm sonu için heyecanla haftayı bekleyeceğimiz birşeyler yaparlar. fragmanda ezo kadim arasında pek öyle bir sahne görmedim. o yüzden karar veremiyorum.
elçin hanımın eski halini ve şimdiki halini düşününce sanmıyorum. şimdi samimi olsa dahi eğer kadim'e karşı birşeyler hissediyorsa aralarındaki ilişkiyi öğrenince değişecektir. birde ben bu arzu kızı pek sevmedim
aslında pek sebepte gerekmiyor. eee sevdiği adam kadim olunca:img-in_lo
6)Ballı ağanın planı ne?
seyit'i ortadan kaldırmak gibi gözüküyor ama kaldırabileceğini sanmıyorum.
7)Kadim ve ezonun buse sahnesi tamamlanabilecek mi?
inşallah tamamlar:love09:. ama biz ekran başındaki egofların hali ne olur onu kestiremiyorum işte. :icon_ange
ya arkadaşlar benim sizlere iki sorum olacak ilk sorum ezo gelinle alakalı
1 elçin anne değişti diyoruz halbuki yangın bölümünde hastane odasında kadimin ezo ya yorgan getirdiği sahne de sinsi sinsi gülüyodu yaşasın kadime kız buldum havaları vardı yani insan 360 derece nasıl dönebilir
2 bu bizim nedimi oynayan çocuğun adı özgür özberk ya.ya galiba bu çocuğun hiç hayranı yok çok yazık oldu ben bu çocuğu şubat soğuğunda ve kod adı adlı dizide izliyodum çok ta iyi oynuyodu.oynadığı karakterlerde hep iyi karakterlerdi ve hepside başrol dü.hmm ilginç......
Yeni bir anket gelmiş. Ben çok severim anketleri. Sevgili Gamze teşekkürler anket için...
Sevmez olur muyum hiç. Bayıldım ikisinede. Ama en çok sesli fragmanı sevdim. Hele tekne sahnesi. Kadim in Ezo yu battaniyle sarmalaması ve birbirlerine sarılmaları. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Kadim Ezo nun omzuna koymuş elini Ezo da Kadim in beline. Ayy ne güzel ya.
Aslında fragmanlarımız çok kısa sürüyor. Herhalde biz merak içinde kalalım diye yapıyorlar. Ben daha uzun ve bol Ezo-Kadim li olmasını isterdim...
Ezo ve Kadim in rahat rahat birlikte olmalarını ve onların bu birlikteliğini kimsenin bozmamasını. Birde yan karakterlerin sahnelerinin kısa olmasını istiyorum. İnşallah böyle olur.
Daha öncede yazmıştım ve hala böyle düşünüyorum. Her ne kadar çoğu arkadaş kapı kapama sahnesinin son sahne olmasını istemiyorsada nedense içimden bir ses o sahne son sahne olacakmış diyor. Yani Ezo ve Kadim birbirine kırgın bir şekilde bölüm bitecek. Bizde 1 hafta kurdeşen dökeceğiz. İnşallah ters köşe olurum...
Şimdilik samimi görünüyor. Nede olsa yeni tanıştılar. Ama eğer Kadim e karşı bişeyler hissedecekse ve Kadim le Ezo nun arasındakileri öğrenirse pekte samimi olamayacak. Aralarını bozmaya çalışacak. İnşallah kötü biri çıkmaz. Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum...
Özette yazdığına göre Arzu Kadim le olan yakınlığı dolayısıyla samimi davranacak. Eee Kadim de ona yakın davranacak. Belliki Ezo bundan rahatsız olacak. Ya da onu rahatsız edecek bir konuşma geçecek yemekte. Ezo nunda tepesi atacak ve Kadim e patlayacak...
6)Ballı ağanın planı ne?
Ballı ağanın planı hakkında yorum yapamayacağım. Ama Meryem Seyfo yla evlilik işine pek parlak bakmayacak ve dellenecek. Tekrar araları bozulacak Ballı ağayla...
Ben birçok arkadaşın aksine tamamlanmasını istemiyorum. Daha erken gibi geliyor bana. Biraz daha yaşasınlar aşklarını hemen olmasın buse sahnesi. Zaten olmasını biri mutlaka engeller diye düşünüyorum. Yada Ezo çeker kendini gibi geliyor bana. Ama yanaktan ufak bir öpücük beni mutlu eder... byebyebye
biliyodum zaten dayanamayıp buranın müptelası olacağımı :):)
bence kadimmle ezo arasında masum bi öpücük olayı olacak (ki çokta güsel olacak:img-blush)
ve peşlerinde olduğu söylenen seyitte onların fotoğraflarını çekip otele gönderecek ve bu fotoğraflarla ezo ve kadimin aşkı ballı ağa tarafından öğrenilcek zaten biliyodu da bu sefer kadimde evet aşığım seviyorum dicek:)
buarada tekrar tekrar hoşbulduk:good:
!reMmM canim öncelikle aramiza hosgeldin...
bu yazmis oldugun tahmin pekala mümkün..hatta o öpüsme sahnesini kesen kisinin seyit olabilecegini bile düsünüyorum acikcasi..tam öpüsmeye yakinlarken dikiz aynasindan gelen kuvvetli bir isikla... (devamini yazmak istemiyorum...bilmiyorum ama yazan özete göre düsünürsek bu mümkün)..
balli agaya gelince en azindan bu dedikodularin önünü azda olsa kesmek icin formalite icabi meryemin seyfoyla evlenmesini istiyor olabilir...baska bir sekilde bunu yapacak bir kisi degildir kendisi..herseyi bir plan cercevesinde yürütüyor olabilir balli aga..erken konusmamak lazim..
arzuya gelince bana göre kötü bir rolde degil diyorum...ama kadin hislerinin kuvvetli oldugunu düsünürsek ezo ile kadim arasindaki bu cekimin daha ilk günden farkina varacaktir arzu...bildigi herseyi ezoya ögretmesi dilegiyle...
nedimin ne kadar sarhos olsada birden kendine gelip bu yanlistan dönmesini umuyorum...reddedilme karsiligi süreyya nedime nefret duysun...böylece birken iki kardesle mücadele etmek zorunda kalsin..ve nedimde aklini basina toparlasin ve abisine yardim etsin...
nur bu sesli fragmanda yoktu..malum dügün hazirliklarinda kendisi...hayirlisi olsun simdiden...
ve son sahnede mümkünse sözler ve gözler konussun..bir bakisin bile neler anlatabilecegini cok iyi gördük...ve sonra kalpten dudaklara giden o cekim her ikisinide birbirine yaklastirsin ve ilk mucize gerceklessin ..
neden se aklima sen geldin..sevgili melike_su..
bu arada bimkolige tutturdugu tahmin icin kendisini kutluyorum..
gülendam83 16-12-07, 20:31 ya arkadaşlar benim sizlere iki sorum olacak ilk sorum ezo gelinle alakalı
1 elçin anne değişti diyoruz halbuki yangın bölümünde hastane odasında kadimin ezo ya yorgan getirdiği sahne de sinsi sinsi gülüyodu yaşasın kadime kız buldum havaları vardı yani insan 360 derece nasıl dönebilir
2 bu bizim nedimi oynayan çocuğun adı özgür özberk ya.ya galiba bu çocuğun hiç hayranı yok çok yazık oldu ben bu çocuğu şubat soğuğunda ve kod adı adlı dizide izliyodum çok ta iyi oynuyodu.oynadığı karakterlerde hep iyi karakterlerdi ve hepside başrol dü.hmm ilginç......
canım sorularına cevap veriyim ben müsadenle. ilk olarak elçin anne birden değişti 180 derece döndü. bu hepimizi şaşırttı. normalde böyle birşey olması tabiki imkansız hele hastanedeki o sahneden sonra. bu yüzdende hepimiz sinirlendik zaten.
ikincisi özgür özberk in çok hayranı var bence. beğenenler var. sadece belki buraya çok fazla katılmıyorlardır. yoksa beğenilmeyecek nesi var. fidan gibi delikanlı... :img-wink:
Sıra bende:)
Özellikle sesliyi çok sevdim. İlk gördüğümde kalbim güm güm oldu:) Biraz daha birşeyler eklerseler kesin kalpten gideriz:)
Arzu kızın iyi biri olmasını, son sahnenin gerçekten heyecanlı olmasını, nedim ve süreyyanın yok olmasını (birbirlerini imha edecekler zaten bu gidişle)
Heyecan olsun. Fragman ve özet çıkana kadar kıvranalım. Mazoşist olduk forumcak:)
Ne yalan söyleyeyim hiç de samimi gelmedi. Tabi daha önceki rollerinin etkisinde kalmış olabilirim.
Arzunun kadime gerektiğinden samimi davranması gibi geldi bana:img-cool2
6)Ballı ağanın planı ne?
Hem seyfoyu seyitin peşine salıyor hem de seyfoyla meryemi evlendiriyor. Anlamadım amacı ne?
İllaki bölünecek gibi gelyor bana:icon_whis
sevgili İLK; elçin annenin değişmesi bence senaristin değişmesiyle alakalı yani yeni senarist ezo-kadim ilişkisini onaylayan bir elçin annedense onaylamayanın daha ilgi çekici daha hikaye türetici olduğunu düşündü heralde..:icon_sorr
ama bence çok itici oldu onlara tatlı tatlı imalarda bulunan bir elçin anne ve bu imalardan utanan ezo-kadim çifti daha şirin olurdu
Anket için çok teşekkürler gamze_yy.
Fragmanları sevdim gibi. Gibi diyorum çünkü iki fragman bir de özet birleşince tadı damağımızda kalacak gibi geliyor bazı şeylerin. O yüzden bölümü görmeden bir şey diyemeyeceğim. Şunu diyeyim; ben hepinizin aksine çok da beğenmedim sesli fragmanı; özellikle de tekne sahnesini. Çok daha güzel sahneler konabilirdi; ki izlediğim kadarıyla (2 saniye olsa dahi) o sahne çok daha güzel olabilirdi. Müşkülpesentim, n'apim...:img-blush
Kadim'le Ezo'nun birlikteliklerini izlemek istiyorum; tek taraflı değil, sadece duygusal değil, tutuk değil; gerçek bir birliktelik. Aşk olsun, didişme olsun, inat olsun, tatlı tatlı kaçamak bakışlar olsun, dozunda romantizm olsun; olsun da olsun, zengin bir ilişki olsun ama. Gerçek bir ilişki.:img-wink:
Onun dışında, bölümün Ezo'nun kıskançlığını yansıttığı sahneden başka bir sahneyle; mümkünse ileriki bölümlere umutla bakmamızı sağlayacak biçimde sonlanmasını istiyorum.:img-yes:
Arzu gıcık olmayacaksa gıcık gıcık davranmasın. Yani o kinayeli ses tonunu sevimli bir ses tonuna çevirsin. Ya tam iyi olsun ya da hazırlansın geliyoruz şapkasını uçurmaya. :img-hi::img-gun::img-hyste İyi olacaksa da rica edeceğim annesine çekmemiş olsun ki şöyle gönül rahatlığıyla içimiz ısınsın yeni karaktere ve mümkünse Ezo'nun yaşam koçu :) tadında bir şeye dönüşebilir. Maşallah koçlar kuzular havalarda uçuşuyor zaten bu bölüm... (Hazır koçlarla ilgili bu soğuk espriyi patlatmışken, bir dileğim de o koç başının öyle gözümüze gözümüze sokulmamasıdır. Mümkünse yan role dahi geçemesin; figürasyonda kalsın kendisi; hayır zira fragmanda adeta başrol oyuncusuymuşçasına gözüküyor da...:not_i:)
Çok büyük ihtimalle Ezo, Kadim'in suratına kapıyı çarpınca bitecek bölüm (hoş ben istemiyorum, o ayrı). Ama eğer bu sahne değilse; kesinlikle fragmanlarda görmediğimiz, özette de yer almayan bir bölüm sonu bekliyor bizi. Zira bahsettiğim kıskançlık sonrası sahne dışında bölüm sonu olabilecek sahne yok fragmanlarda.
Arzu, bence kıskanç, haset, lanet bir karakter. :img-beee::mad72::img-hyste Kanım kaynamadı benim o kıza, feci halde önyargılıyım.
Valla ben daha önce de yazmıştım; bence o yemekte Arzu'yla Kadim yan yana oturmuşken Ezo, samimiyetlerinden hoşlanmayacak. Arzu'nun amacı doğrudan bu olmasa bile rahatsız edecek tavırları, Ezo'yu. Gecenin sonunda da Ezo'yu bırakan Kadim'e patlayacak piyango, zavallım. Onun bir şey yapacağını sanmam oysa ki. Ama belki de yine aralarındaki samimiyete güvenerek Kadim de sıcak davranmıştır; o da tuzu biberi olmuştur Ezo için.
6)Ballı ağanın planı ne?
Ballı Ağa, hayırlı işlere soyunmuş; ki bence bu Meryem'in evlilik mevzuuyla Seyit hakkında yürütülen planın bir alakası olabilir. Gerçi Ballı Ağa daha önceki bölümlerde Meryem'i baş göz etme gereğinden söz etmişti Nur Hanım'a ama böyle apar topar hem de Seyfo'yla olması kuşkulandırdı beni açıkçası. Bir kere Seyit'e kurduğu tuzakta Meryem'in rolu var; o kesin. Zaten ona da söyledi geçen bölümlerde yardım edeceğini. Ayrıntısını, gerisini bilemem ama umarım durumu daha da berbat etmeyecek bir plandır.
Öpüşselerdi, fragmanda gösterirdi gibi geliyor bana ama belki de öpüştüler zannetmemiz için öyle masum yanağa kondurulan bir öpücüğün yakınlaşmasını kesivermişlerdir. Bence öyle. Kadim Ezo'yu yanağından (hafif de dudağa yakın bir yerden :love05:) öpüverir. Olsa olsa bu olur yani; en fazla. Daha fazlasından umudum yok.
İyi eğlenceler arkadaşlar...
!reMmM canim öncelikle aramiza hosgeldin...
bu yazmis oldugun tahmin pekala mümkün..hatta o öpüsme sahnesini kesen kisinin seyit olabilecegini bile düsünüyorum acikcasi..tam öpüsmeye yakinlarken dikiz aynasindan gelen kuvvetli bir isikla... (devamini yazmak istemiyorum...bilmiyorum ama yazan özete göre düsünürsek bu mümkün)..
balli agaya gelince en azindan bu dedikodularin önünü azda olsa kesmek icin formalite icabi meryemin seyfoyla evlenmesini istiyor olabilir...baska bir sekilde bunu yapacak bir kisi degildir kendisi..herseyi bir plan cercevesinde yürütüyor olabilir balli aga..erken konusmamak lazim..
arzuya gelince bana göre kötü bir rolde degil diyorum...ama kadin hislerinin kuvvetli oldugunu düsünürsek ezo ile kadim arasindaki bu cekimin daha ilk günden farkina varacaktir arzu...bildigi herseyi ezoya ögretmesi dilegiyle...
nedimin ne kadar sarhos olsada birden kendine gelip bu yanlistan dönmesini umuyorum...reddedilme karsiligi süreyya nedime nefret duysun...böylece birken iki kardesle mücadele etmek zorunda kalsin..ve nedimde aklini basina toparlasin ve abisine yardim etsin...
nur bu sesli fragmanda yoktu..malum dügün hazirliklarinda kendisi...hayirlisi olsun simdiden...
ve son sahnede mümkünse sözler ve gözler konussun..bir bakisin bile neler anlatabilecegini cok iyi gördük...ve sonra kalpten dudaklara giden o cekim her ikisinide birbirine yaklastirsin ve ilk mucize gerceklessin ..
neden se aklima sen geldin..sevgili melike_su..
bu arada bimkolige tutturdugu tahmin icin kendisini kutluyorum..
bencede ballı ağanın ne yapcağı belli olmaz. meryeme seyiti halletme konusunda beraber olacaklarını söyelmişti bence bu da bi planın bi parcasıymış gibi gelion ama nasıl bir plan oldugunu tahmin edemiyorum
bence arzu iyi bir kız olacak nurgül yeşilcay bir röportajında ezonun fiziksel bi değişim geçireceğini söylemişti bence arzu ona bu konuda yardım edebilir ama tabi arzuyu kıskandığı içinde bi değişim içine girebilir ezo
off off merak cidden kötü bişey:img-blush:)
!ReMmM zaten Seyid Kadim ile Ezo'nun fotoğraflarını çekse bunları hemen Süreyya'ya yetiştirir. Kadim'in zayıf bir yanını daha buldum diye . Malum Süreyyanın derdi ona acı çektirmek arada batırmak da var elbet, Kadim'in Ezoya aşık olduğunu anladıklarında Ezo'da tehlikede olacak demektir.
İlk, bu Elçin hanım olayı daha önce çok derin olarak olarak irdelendi. Maalesef artık değişim geçirmiş bir Elçin hanımımız var. Tabii bunun derin sosyo ve psikolojik etkilerini tekrar konuşmak çok uzun yer tutar. Kendisinin iyi yönde değişimi Kutsal Ustanın kendisine evlenme teklif etmesine bağlıdır. Bekliyoruz.
Nedim karakteri bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Hele ki fragmanda Süreyyayla görüntülerinden sonra. :dito
Hem sonra ağzını hayra aç neler diyorsun ölümdü yok ayrılıktı diye. Dur yahu daha doğru dürüst aşklarını bile yaşayamamışlar.:img-fie:
Ezonun şivesini genel olarak seyrettiğimizde anlayacağız. Fakat aşk nelere kadir görüyorsunuz. Birden sihirli değnek değmişçesine değiştireceklerini zannetmem, doğal olmaz .
gamzeciğim sorularını da yanıtlayayım , ellerine sağlık
Sessizi de sevmiştim, fakat sesli fragman kalbimizden yakaladı gene,
Araya kimse girmeden karşılıklı duygularını yaşasınlar bizde seyrederken yanımızda tansiyon aleti hazırlıklı olalım.
Bilmem ki, genelde fragmandaki gösterdikleri sahnelerde bitmiyor, süpriz oluyor. Bünyenin sağlığı açısından şok olacağımız bir yerde bitmez inşallah.
Hah işte bilmiyoruz ki. ezoya yaptığı iltifatta içten davranıyordur inşallah,. Daha önceden Elçin hanımdan ağzımız yandı, 360 derece dönüşler tehlikeli oluyor. Ezo sevmiyorsa vardır sebebi.
Damarına basıldığına göre tehlikeli bir şeyler söylenmiş orada, fakat bu söz kimin tarafından söylendi bilmiyoruz. Belki Arzu ve Kadimin karşılıklı konuşmasından nem kaptı ya da, Arzunun bazı sözlerine kızdı ve kaplana dönüştü.
6)Ballı ağanın planı ne?
Canım ağam onun derdi başından aşkın, bir yandan evlilik hazırlığı öbür yandan kellleler, Seyfoyu karşısına oturttuğuna göre seyidi ona havale ediyor, ödül olarak da Meryemle evlendiriyor.:happy0064
inşallah ne diyeyim, şimdiye kadar hep birileri araya girdiği için, bu sefer olay tamamlanacak mı bilemiyorum. Gördüğümüz kadarıyla iki tarafta istekli birbirine doğru eğilmiş, tamamı gelir umarım.:img-in_lo
gamzeciğim sorular için teşekkürler :)
evet fragmanlar çok hoşuma gitti.ikisi de birbirinden güzel.yeni bir jenerik eşliğinde olsaydı daha güzel olabilirdi ama ondan umudumu kestim artık :img-wink:
bol bol ve doyurucu kadim&ezo sahnesi izlemek istiyorum.bir kaç hoş görünen ama içi boş sahneyle geçiştirilmesin.birlikte geçirdikleri bu günde aşklarıyla birlikte birbirlerini tanıma çabalarını da görelim...yeni keşfedilen duyguların , yaşadıkları ilklerin heyecanı hissedelim ama hayattan ne istediklerini bilen, olgun insanların aşklarını görelim...liseli aşıkların değil...
bir de keşke hazır bir hafta ara verip rahatladılar, çekimlerde öne geçtiler gelecek haftanın fragmanını hemen bölüm sonunda verseler harika olur...
ezo kapıyı kadim'in suratına kapar.sessiz fragmanda kadim'in otel odasında camın önünde bir sahnesi var.üzgün gibi.bence yapılan kavgadan dolayı üzgün.ezo sabah ona kahvaltısı getirir ve barışırlar (yani umarım :) )
ben bu arzu kıza ısınamadım başından beri de sinir oluyorum.ben samimi olduğunu düşünmüyorum ama umarım öyledir.bu konuda yanılmayı çok isterim.
arzu yemekte kadim'e aşırı yakın davrandıysa bir de kadim'le eski günlere dalıp masada ezo unutulursa.....e ben de olsa kıskanırım :icon_whis
6)Ballı ağanın planı ne?
işte hiç bir fikrimin olmadığı tek konu
ne yazık ki bu konuda ümidim yok.bizi şöyle adamakıllı kıvrandırmadan hemen bir öpücük görebileceğimizi sanmıyorum.ama açıkçası kadim'in bu kadar çabuk ezo'ya açılacağını da sanmıyordum.o yüzden umudum var :img-in_lo
spring; bende zaten onu söylemeye çalışmıştım:good:
otelede fotoğrafları o yüzden gönderir zaten bak biz senin neye değer verdiğini biliyoruz eğer dediklerimizi yapmazsan değer verdiklerine zarar veririz demek için
o aradada fotoğraflar ballının eline gecer:)
bimkolik çok çok geçmiş olsun
ya şimdi söylemeden edemiyecem bu jenerik müziği artık değişsin demiyorum çünkü dizimiz bitti bitecek ve son olarak ne yazikki ben bu aşkın sonunu hiç iii görmüyom ya ezo ölecek ya da mutsuz sonla bitecek
neyse aslında daha çok var ama aklma gelmiyor deil
İLK, sprıng'e katılıyorum. Gözünü seveyim ağzını hayra aç. Ne demek yok ölmek yok mutsuz son filan... Dur bakalım daha böyle düşünürsek... :img-cray:
yokken anket gelmiş cevaplamadan olmaz gamze sorular için sağol:img-yes:
evet çok sevdim hele sesli fragman beklentimi çok yukarılara taşıdı inşallah yere çakılmam
meryemin sahnesinin fragmanda gösterdikleri kadar olması aynı şey nedim ve süreyya için de geçerli
arzunun söylediklerinde samimi olması
ve tabiki de dolu dolu ezo-kadim sahneleri
bölüm sonu için hiç fikrim yok.sadece ezonun kadime kapıyı kapattığı sahnenin bölüm sonu olmasını istemiyorum
bana samimi gibi geldi.dizide yeterince kötü karakter var.bari arzu iyi olsun
elimizdeki verilere göre arzudan başkası olamaz.kadime çok yakın davrandıysa ve yanlışlıkla da olsa ezoya dememesi gereken bir laf ettiyse ezo köpürmüştür
6)Ballı ağanın planı ne?
hiç fikrim yok.selim çıktıktan sonra ben hep meryemi zeynelle düşünmüştüm hastane ziyaretinden sonra.ağamın vardır bir bildiği:img-wink:
keşke :icon_whis ama kesin birşey olacak ve tamamlanmayacak.
bimkolik çok geçmiş olsun
!ReMmM özette dediğine göre Seyid takipteymiş Kadim ve Ezo'yu ,eğer fotoğraf çekerse , teknolojik aletleri kullanmaya aklı yeterse ve bu Ballının eline geçerse benim ondan bir korkum yok açıkcası, zaten daha önce Ballı hafif bir yanık kokusu aldı. Hem şimdi onun başı meşgul, bir yandan düğün hazırlıkları, öbür yandan eve gelen kelleler, Seyfo,Meryem , başını kaşıyacak vakti yok.
herkese iyi geceler bye
tekne sahnesini tuttum..ama diğerleri için temkinli yaklaşıyorum malum düştüğümüz çok oldu
Kadim'in aşk ve sevgi dolu bakışları tavırları aynı şekilde karşılık görsün,tek kale değil çift kale maç yapılsın:)..
dediğim gibi artık beklenti içinde değilim..izleyip göreceğim
öyledir..ilk zamanlar tanıdığımız elçin'in yetiştirdiği kız ne de olsa..annesinin evrimine tanık olmadığı için hasar görmemiştir
Arzu yakın davranmıştır kadim'e tabi kadim de ona..yanlış anlamış kıskanmıştır
6)Ballı ağanın planı ne?
Bayram öncesi kurban kesimine insanları hazırlamak..bakın benim gibi acemilerin eline kalırsa kesim işi sonuç bu olur demeye getiriyor..toplumsal mesaj:)
7)Kadim ve ezonun buse sahnesi:img-in_lo tamamlanabilecek mi
yanaktan öpecek nasılsa..tamamlanır tabi:)
Sevgili bimkolik cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir.
Begendik anketi ve cevapliyoruz sevgili gamze arkadas :img-yes:
Begenmekte ne kelime bayilidim bayildim hele birde sesli olani varki sormayin gitsin en guzel fragmanlardan birisi benim icin:img-yes:
Beklediklerim arasinda artik bir zahmet Kadimin ask dolu gozlerine Ezomuzda artik bir karsilik versin ve bizde o hislerini tv karsisinda yasiyalim diyorum.
Ve tabi birde bolum arasindaki kopukluk olmasin yoksa cok siritiyor :icon_whis3)
Bölüm sonu için kafanızdaki alternatifleri bizimle paylaşır mısınız?
Bolumun sonunda kiskanc Ezoyu ikna etmis bir Kadim ve mutlu bir Ezo gormek istiyorum.:happy0064
Soylediklerinde samimidir ama bu samimiyet umarim uzun ömürlu olur diyorum:img-blush:img-blush
Kadimin Arzuya yakin davranmasi olabilir baskada bir sey aklima gelmiyor.Buda zaten basli baslina bir sebeb :img-pilot
6)Ballı ağanın planı ne?
Ballinin bir tek plani olabilir oda Seyitin derisini yuzmek baskada bir dilegi olacagini sanmiyorum:img-pilot
Tamamlamasini umuyorum ama hic umudum yok birisi gelip kesin limon sikacaktir o sahneye o zaman kimse beni tutmasin ya her sahneye birisi limon sikti artik benim hic kimseye tahamulum yoktur arkadasslar:img-polic[/QUOTE]
Volvox fragman icin saol :happy0064
efendim görülüyo ki yapımcı acımış bize 2 hafta gibi bir uzun aradan zararlı çıkmamak için de fragman 2 yi göndermiş.
teknedeki sahneyi tuttum ben de hatt sıkı sıkı tuttum azcık daha uzun olursa o sahne uzun süre tutmaya devam edicem. çok sevimliler o sahne de:img-icecr
fakat son sahne için herkes olayı dudaktan buse gibi düşünüyo ya da umud ediyo-rm ama hislerim ve tahminim yanaktan vedalaşma diyo. zaten ifadeler de onu tasdikliyo.
flinta kadim ezoya bunu imha eden bişeyler söylüyo ve ezo önce utanıp bi hallere giriyo ve kadim hamle yapınca o da utangaç bir gülümseyişle yaklaşıyo. sonrası malum işte ama bence gayet romantik oluacaktır .illa dudakltan olması şart değildir en azından şimdilik:)
ve sonrasında da da da dan arzu geliyo muhtemelen bi cuval inciri berbat ediyo ama iyi ediyo bizimkilerin tarzı romantik komedi salt komedi sakil dururdu.
aslında arzudan çok kadim bana çuvaldaki incirleri hunhar ediyo gibi geldi nedense. kadim arzuya tamamen dostça fazladan samimi davranınca ezo hliyle kıskanıyo .hemen ferayeyle gülmektenm yarıldıkları-tamamen arkadaşça- sahneyi ezonun kıskanması aklıma düşüyo ve evet arzuyu da hliyle kıskanıyo bizim köylü güzeli
turp mu sıktım ya ama siz bana bakmayın istediğimiz sahneleri izlicez ama kıskançlık ihtiras aşk tutku olsun yanlız romantik komediden caymadan entrikaya bulaşmadan. bye
edit: bimkolik geçmiş olsun
deryadilcim sana da geçmiş olsun
ve de volvox a tkürler
bi de rozican sen çok yaşa
koğuşumuza yeni bir egof daha gelmiş,:img-yes: hemen kendisine yer açalım. sevgili çekirge egof arkadaşım , :img-icecr ilk evreyi farkında olmadan yaşamışsın ve dayanamıyıp birşeyler yazmışsın. İşte bu dayanamama süreci çok yönlü olarak kendini göstrecektir. :happy0064 Zamanla öyle bir noktaya gelecek ki damarlarındaki kan kadar, nefes almak kadar buraya ihtiyaç duyacaksın. :good: Sakın korkma bu durumdan kimse şikayetçi değil, hatta birer egof olarak mutlu mesud yaşamaya devam ediyoruz. :img-yes: Sadece salı günlerine az zaman kala, özet beklerken, birde sessiz ve üstüne sesli fragman verdiklerinde dellenme işaretleri görülür bizde , :img-hyste ona da alışırsın merak etme. Her an sana verilecek görevlere hazırlıklı olmalısın .
aramıza hoşgeldin.:img-polic
Özet yazan birileri konusunu açarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz. Haftalık özetimiz geldiğinde hemen koğuşumuza ulaşır ve üstünde çalışmalar başlar, fakat tabii onun dışında arada bize setten küçük tiyolar veren arkadaşımız da var. :img-yes:
Ezo'nun kızıp kapıyı Kadimin suratına kapattığı sahne İstanbul gezisinden sonra olursa, herşeyin üstüne limon sıkma durumu olacak.:icon_sorr Kadim tam aradaki mesafeyi kapattığını düşünürken Ezo ahanda kapı diyip ona kapıyı gösterecek. Neden sinirlendiği veya buna kıskançlık mı sebeb olduğunu bilmediğimiz için sağlıklı bir yorum elbette yapamıyoruz.
Herkese iyi geceler,
Öncelikle bimkolik arkadaşımızın annesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
aramıza yeni katılan arkadaşımız !ReMmM'ye hoş geldin diyorum.
Bugün kızımın doğum günüydü ve ben misafirlerden ancak fırsat bulup foruma girebildim.Spring arkadaşım senin yazını okuyunca birebir bu evrelerden geçerek bu hale geldiğimi farkettim.Evde o kadar misafir varken benim aklımın forumda ve sesli fragmanda olması, ne gibi yorumlar yaptığınızda kalması benim artık evrelerin sonunda olduğumu gösteriyor.Başkaları(evdekiler) şikayetçi olsada ben bu halimden şikayetçi değilim.
Sesli fragmanı izledikten sonra bir süre kendime gelemedim zaten.Ezo-Kadim sahneleri zaten müthiş.:img-yes:Bizi çok güzel bir bölüm bekliyor.İnşallah yanılmam.
Fragmanla ilgili yorumlarımı daha sonra yapmak üzere şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye
!ReMmM
Hem sonra ağzını hayra aç neler diyorsun ölümdü yok ayrılıktı diye. Dur yahu daha doğru dürüst aşklarını bile yaşayamamışlar.:img-fie:
Ezonun şivesini genel olarak seyrettiğimizde anlayacağız. Fakat aşk nelere kadir görüyorsunuz. Birden sihirli değnek değmişçesine değiştireceklerini zannetmem, doğal olmaz .
Sevgili Spring, insanın şivesi bir kaç ay içinde bence birden değişebilir bence. Çünkü beyni Ezo bile farkında olmadan bu yeni konuşma şeklini kaydediyor ve kopyalıyor. Mesela insan yurtdışına çıkınca daha önce hiç çıkmadıysa acayip Türkçe aksanıyla konuşur. Sonra yavaş yavaş konuştuğu kişilere uyum sağlar. Birden nasıl olduğunu bile anlamaz, o kişilerle çok yakınsa ingiliz aksanıyla dedikodu yaopabilecek düzeye gelebilir. Sonra yurda dönerse yavaş yavaş eskisi kadar olmasa da aksanı yine Türk aksanına dönebilir tam olmasa da. Bence Ezo artık İstanbul'u sevdi, İstanbul'da bir adam sevdi (biz bunu geçen bölümlerde pek anlayamadık amma..)ve artık kendisini bu yeni şehre ait hissettiğinden bu diline de yansır. Ama yakın çevresinde hep entepliler olsa hiç yeni kişilerle ilişkisi olmasa şivesi kalıcı olabilir. Annem dşzşsşnde de seyrediyorsan Musa öyle, kimle konuşuyorsa şivesi ona göre değişiyor. Bence bu normal beyin işleyişi.
Canım İlk arkadaşım, neden bu kadar olumsuz oldun, kan şekerin mi düştü, çukulata falan var mı evde?:img-icecr:img-icecr Benim kadar karamsar bir insan bile bu fragmandan ayrılma, ölüm çağrışımları çıkaramadı. :img-help:Arkadaşım kendine mukayyet ol:img-wink: Herşey güzel olacak inan sen buna:img-yes:
Anket için çok teşekkürler gamze_yy arkadaşım,
Evet özellikle sesli fragmanı çooook beğendim.
2)Bu bölümden bekledikleriniz neler?[/COLOR]
Ezo Kadim sahnelerinin yeterli derecede işlenmesi, sahnelerin havada kalmaması.Daha önceki bölümlerdeki gibi.Bir de kıskançlık olayının dozunda kalması.
Ben sessiz fragmanı izlerken düşündüğüm şeyi halen düşünüyorum.Ezo’nun kıskançlığı ve Kadim’in kapıdaki hali son sahne olmayacak.Galiba İstanbul gezisi bu olaydan sonra gerçekleşecek.Ve ne kadar istemesemde arabadaki sahne son sahne olacak ve biz öbür salıya nasıl ereriz bilemiyorum.
Bana göre Arzu iyi biri olacak.Bu nedenle söylediklerinde samimi olduğunu düşünüyorum.Çünkü Ezo’nun değişmesi gerekiyor.Özellikle dış görünüşünün giyim tarzının değişmesi lazım.Bunu Nur Hn.da yapabilir.Fakat sadece dış görünüş yetmez eğitimde gerekli ve buna en yakın insan Arzu.Bu da ancak iyi karakterle olur diye düşünüyorum.
Kadim ile Arzu küçük yaşlardan beri birbirlerini tanıdıkları için Kadim’in arzu’ya samimi davranması bile yeterli."Aşk kapıdan girince akıl bacadan çıkar" misali.Kadim'in Arzu'ya ufacık bir bakışı,iltifat etmesi bile yeter Ezo'nun kıskanmasına.
6)Ballı ağanın planı ne?
Seyit’i bir şekilde yok etmeyi planlıyor.Meryem bu işe karışmasın diye onu uzaklaştırmaya çalışıyor galiba.
Maalesef bana göre son sahne bu olacak.Ama 45.bölüm o dudağın hafifçe yanına kondurulmuş küçük masum bir buse olarak kaldığı yerden başlayacak.
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakal...bye
Gece gece dellendim yazacağım:)
Şu meşhur (!) yemeğe dair birşeyler.
Arziye ezoya yemesi için ne bileyim patlıcanı uzatır. Kadim hemen atlar.
Kadim: Ezo patlıcan sevmez ki.
Tabi tüm bakışlar kadime ve ezoya yönelir.Elçin tabiki hiç hoş bakmaz:img-cool2
Elçin: Oğlum sen nerden biliyorsun ezonun patlıcan sevmediğini.
ya inanmıyorum komşulardan bayanların ismi aklımda erkekleri unuttum neyse bir atlar: Yoksa arada kadim de sana mı yemek getiriyor ezo:img-hyste
Gece saçmalıklarıdır çok kafaya takmayınız. Asıl vermek istediğim mesaj çevredekilerin hafif laf dokundurmaları olsun utansın bizimkiler. Çevreden hep olumsuz tepki gelmez ki:img-pilot
Ben sizler kadar geniş yazamıyorum. Yanlız Meryem'i evlendirirse belki ilk defa Ballı karekterine sinir olacağım.
herkese meraba:img-hi:.işte enket yorumlarım
sorulur mu hiç bayıldımm.ay gezi sahnelerine doyamadım daha çok sahne olsaydı harika olurdu.hatta keşke hep fragman bu sahnelerden oluşsaydı:img-yes:
ezo kadimi tam anlamıyla çözmeye başlıyor ve arzu kıskançlığı duygularını kesinleştirecektir.ama bölüm sonunu tahmin etmek güç
-kadim ezoyu öpecekken bi aksilik çıkabilir
-seyitin adamları ezoyu kaçırabilir(e gezi sırasında ezoyu kadimle gördüklerine göre onada zarar verebilirler)
*bölümsonunnu tahmin etmek gerçekten güç.sürpriz bekliyorum açıkçası
samimi gibi.eğer aksi bir durum çıkarsa ileri bölümlerde;bu arzunun ikiyüzlü ve tehlikeli olduğunu gösteririr
*arzu yemekte kadimle can ciğer kuzu sarması olmuş olabilir
*arzunun eğitimini,güzelliğini kadim övmüş olabilir:
yani arzu eğitimli,yüzüne bakılır,kadimle harika anlaşan,sempatik bi kız rolünde.ezo kıskanmayıp da ne yapsın,korkuyor sevdiği adamı kaybetmekten :img-fie:
6)Ballı ağanın planı ne?
inanın bende anlıyamadım.racon keser gibi kıza"evleneceksin" diyor.
-belki de meryemi yem olarak kullanıp seyiti görünür kılmak istiyordur:img-polic
-yada gerçekten meryemin başını bağlamak istiyor.bana sorarsanız hiçde fena olmaz.ev hanımı olup evinde otursunda bölümlerde ezo ve adime yer açılsın biraz.
sanmıyorum
mahalleli yada bir telefon(balı ağalar yada seyit olabilir)bozr işi.belkidde ezo izin vermez.:icon_eviltamamlansa müthiş olurdu.ama yanaktan biir buseyse bunun kimseye zararı yok ki canım izin versinlerde tamamlansın:love05:
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama bu aradada sesli fragmanımız da gelmiş çok ta güsel olmuş :good:
Şimdi benim kafama takılanlara gelmek gerekirse görmeyeli ezo nun şivesi
değişmiş kaçkere tekrar tekrar izledim bilmiyorum yanılıyorsam birileri beni uyarsınnnnnn :img-yes:
kadim: Ben uzun zamandır insanların iyiliklerinden yada kötülüklerinden etkilenmiyecek bir yerdeydim
ezo : Nerdeydin (bayağı normal soruyoo :icon_sorr)
kadim: Tek başıma soğuk biyerde
ezo : Şimdi nerdesin peki ( hala normal konuşuyoooo:icon_sorr)
kadim: Senin yanındayım
haksızmıyımmmmmmm:icon_sorr[/QUOTE]
ozzlem_zenan 17-12-07, 08:05 haklısın pelinsu cum, bende tekrar tekrar izledim ama konuşması düzelmiş yaw, yani 1 bölümde değişçek gibi diildiki önceki şivesi. nese ya 2 fragmanı da yeni izledim. sesli olanı süper olmuuş, yarın nasıl gelicek bilmiyorum :icon_whis
Dün bir ara geldim, gittim. Şimdi size yetişmeye çalışıyorum ama ne mümkün (Allahım yoğunluk arasında forma girip çıkmak için neler yaptım anlatamam, deliriyorum, şimdi gerilerden okuyarak geliyorum. Anketi cevaplayarak başlayayım).
gamze_yy Anket için teşekkürler.
Sesli fragmanı beğendim. (Volvox'a teşekkürler). Yok yok tam kararında olmuş, 'Masal' gibi bir gün vaadi var ve merak unsurları barındırıyor. Fragmancıya isteklerimize cevap verdiği için teşekkürler.
Meryem'i evlendirme olayının çabucak kapanması, yada hemen gerçekleştirilip, bu ikilinin derhal balayına uzak diyerlara gönderilmesi, zira bu seferde evlenmek istemeyen Meryem bunalımları çekemem.
Aslında fragmanda görmediğimiz ve yeni konulara yelken açacak bir sahneyle biterse çok mutlu olacağım da, şimdi bu yoğunlukta yaratıcı bir fikir gelmedi aklıma. Belki Ballı-Nur nikahına hazırlık aşamasında bir yerde biter.
Ezo'nun güzel olduğu konusunda tabi ki samimi, şüpesi olan var mı? Ammavelakin bunu ne diye dile getiriyor...
- Aman allahım çok güzel,
- Bana rakip olabilecek kadar güzel,
- Eğitimsizsin ama sadece güzelsin, (ayarı veriyor)
Başlı başına Arzu'nun Kadim'e samimi davranması yeterli. Hele Kadim'in söylediği bir şeye Arzu güldüyse. (bkz. Hani size gülen arkadaşınız sahnesi) Ama sanki o sahnede ki davranışının tek nedeni Arzu'yu kıskanması değil. Kadim'in söylediği yada yaptığı bir şeye de kızmış gibi.
6)Ballı ağanın planı ne?
Meryem'i evini kadını yapmaya karar verdi. Kendisi artık evlenip çoluk çocuğa karışacağı için. Etrafında ki herkeste bu mutluluğu yaşasın istiyor, yoksa başka bir art niyeti yok.
Yanağa bir buse evet, ama daha fazlasını sanmıyorum, olaylar çok hızlı ilerledi, şimdi biraz frene basarlar gibi, biz istediğimiz gibi öpücüğü, son bölümde ancak görürüz.
EDIT: MALESEF ben bu bölümü seyredemeyeceğim, bu yüzden çok üzgünüm. Daha bölüm yayınlanmadan bu bölüm tekrar verilsin kampanyası yapabilir misiniz? Hatta aynı gece geç saate yeniden versinler YOĞUN istek üzerine. Bu egof dan yardımlarınızı esirgemeyin forumdaşlarım.
Herkese güzel bir gün dilerim.
gamze_yy Anket için teşekkürler.
Hiç sevilmez mi? İlk defa bu kadar güzel fragman hazırlıyorlar.Hem de iki tane. Nankörlük etmemek lazım.
Fragman beklentilerimi karşılıyor. Fragmandaki gibi güzel bir bölüm olmasını istiyorum.
Bölüm sonu hakkında bir fikrim yok. Süpriz gibi geliyor.
Şuan samimi olabilir ama ben ondan ileride entrika bekliyorum mağlesef:img-cool2
Kadimle samimi okumuş etmiş kendi çapında güzel bir bayan.E haklı kıskanmakta.
6)Ballı ağanın planı ne?
Evlilik işinin planı ile alakası var gibi geldi ama ne düşündü bilinmez. Bence baştan meryemi seyite verecek ki seyitten intikamın kralını alsın:img-pilot
Kadim yaklaşıyor ezo yaklaşıyor illaki bölünmeli.Ya da biz çok fesatız gerçekten çok masum bir öpücük:icon_ange
xxdamlamxx 17-12-07, 10:24 Gamze'cim fragman icin cok saol canim, cok guzel sorular hazirlamissin, ellerine saglik.. :)
Begenmekte sozmu bayildim, resmen bayildim.. Tam dozunda olmus, eklenebilicek pek bisey yok, fragmani hazirliyana tesekkur etmekten baska bisey yok yapabilicegim..
Fragmandaki hersey ciksin, sahnelerin devami fragmandaki gibi devam etsin baska bisey istemem..
Valla hic bi fikrim yok, o kadar guzel hazirlanmiski fragman, sonunun nasil olucagini bilmiyorum ama bana Ezonun kiskandigi kisim olucakmis gibi geliyor, yani su sessiz fragmanin son sahnesi..
Bence samimi, en azindan suan icin samimi.. Ama bana kalirsa ileride o dediklerine pisman olucak (insallah :))
Ne olabilir Arzudan baska, bence Kadim'le yada Elcin annesiyle bi diyaloglarina sahit olucak, yada Arzunun Kadime aldigi ceketi giydirmesini gormesi olabilir ama sebep 100% Arzudur efenim :)..
6)Ballı ağanın planı ne?
Seyfoya Meryemi alip, hem Meryemden kurtulmak, hemde Seyfoya Seyiti oldurtupve Seyitten kurtulmak baska ne olabilir bi tasla iki kursun iste..
Insallah, insallah, insalllah.. Bana olucakmis gibi geliyor, masum yanaktan bi opucuk olucak olucak olucak :) :img-in_lo
canlarım hepinize günaydın sizleri çok özledim :img-in_lo geldi sonunda pazartesi geldi öncelikle sabırlı ve sakın bekleğişiniz için hepinizi kutlarım :img-blush
fıragmanı beyendim ama ruh salığımı ciddi bir biçimde tehdit ediyor yinede çok memunum her hafa iki fragman çıksın önce sessiz sonra sesli:img-in_lo
Meryem'i evlendirme olayının çabucak kapanması, yada hemen gerçekleştirilip, bu ikilinin derhal balayına uzak diyerlara gönderilmesi, zira bu seferde evlenmek istemeyen Meryem bunalımları çekemem.
elmass arkadaşımdan alıntı yaptım her kelimesine katılıyorum:good:
bence buse sahnesi son sahne olcak ama bu konuda kesin bir bilegi elimize geçmiş değil ajanımız aşırı dozda kadime maruz kaldığı için geçici olarak hala servis dışıdır:icon_sorr
bence evet galiba ben bu kızı sevmeye başladım nedimin önüne geçdi elçine yaklaşmak üzere:img-beee:
ceket alması olabilirmi bizde pek hoş karşılanmadı da belki ezo da oyüzden kıskanmıştır bide sanki kadim çocuk kendi giyemiyorda o giydiriyor gıcık
tabi ürerine bir de yılışık bir sarılma olursa o sıra saçlarından isatnbuldan isviçreye yol yapıcam:mad72:
6)Ballı ağanın planı ne?
Meryem'i evini kadını yapmaya karar verdi. Kendisi artık evlenip çoluk çocuğa karışacağı için. Etrafında ki herkeste bu mutluluğu yaşasın istiyor, yoksa başka bir art niyeti yok.
elmass izin verirsen bu yorumunada katılıyorum:img-heh:
hayır pek sanmıyorum bence sadece bir deneme olucak ve bir şey olucak ve engelenicek çok eminim bu konuda pilanlarım var:)
gamzecim anket için çok teşekkürler:img-in_lo
canlarım locadaki arkadaşlarım aramıza katılın bu başlık kapansın sizleri özledik :icon_sorr
KübraYasemin 17-12-07, 10:57 gamze_yy Anket icin cok sagol cnm. (=
- Yok yok fragman yani sesli fragman cok süper.
- Romantik bir Istanbul gezisi. Ve yemekde güzel konusmalar.
- Bölüm sonunu hic düsünemiyorum ne yazIkki.
Ama bu hafta heycanlI biter gibi geliyor bana.
- Eh simdilik olabilir. Ama sonra o samimiyet kalkacakdir bence.
- Bizim Arzu ciklek gibi yapmIsmIs ise Kadime haksIz degil derim. Sadece ceket diyorum.
6)Ballı ağanın planı ne?
- Vallaha bilemiyecem ben onu.
- Sanmiyorum ben. Ama olursada sevinirim. Icimdeki ses pek sevinme diyor ama görecez insallah.
Bimkolik çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin cnm
gamze anket için teşekkürler
eklenmesini istediğim birşey yok..çok begendim..beklentilerimin çok üstünden bir fragman izledim..
daha önceki mesajımlarımda da yazmıştım,artık beklentim olmadan diziyi izleyip,keyif almak istiyorum(herşey oturana kadar)yani pembe gözlüklerimi takıp izleyeceğim:img-cool2
haftaya kadar kalp krizinden gidecek :img-swoonbir son sahne olmasında ne olursa olsun..
ilk başlarda samimi olsada ilerleyen bölümlerde Ezo-Kadim ilişkisini anlayıp,herşeyi yapabilir..Arzu kızımız hakkında hiç iyi düşünemiyorum:hıh
Arzu'nun sözlerine veya davranışlarına, Kadim art niyet olmadan karşılık verirse eee bu durumda Ezo kıskançlıktan çıldırır tabii:img-pilotKadim'i kıskanmayacak bir fani var mı?:img-in_lo
6)Ballı ağanın planı ne?
hım kafamda birşeyler kurayım bakim:)
Seyfo,Ballı ağaya Meryem'e aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyler..Ballı da eğer Seyit iblisinin kellesini getirirsen Meryem'le evlendiririm der(miiiiiiiiiii acaba :icon_whis ) çokmu uçtum acep:)
dudaktan değilde heralde yanaktan buse kondurabilir..ahh ahh gönül neler istiyorlarda :img-in_lo neyseee:icon_whis
ezo gelin dizisini ilk bölümünden beri takip eden bir izleyiciyim.yeni sezonla birlikte dahada severek izledim.buraya misafir olarak girip yorumlarınızı ve senaryolarınızı okuyordum ve inanın bu bende günlük bir rutin haline geldi.ancak cumartesi gecesi rüyamda dizi fragmanını görünce buraya yorum yazmaya karar verdim.rüyamdaki fragman sesliydi ertesi gün tvde sesli fragmanı tesadüfen izleyince bana ne oluyor deliriyormuyum dedim:img-yes:
nurgül ve serhat'ın oyunculuklarını çok beğenirdim ve hep takip ettim işlerini ama rüyamda görecek kadar bir sevgi ve hayranlık duyduğumu sanmıyordum.şimdi benim derdime bir çare varmı kendimden korkuyorum çünkü:icon_sorr
bu hafta bende merakla bekliyorum bölümü.bu aralar izlemekten en çok keyif aldığım dizi ezo gelin.
not:bende dizi için oyumu verdim bilginize
Evet oyumu kullanmış bulunuyorum.İçim rahat etti.Dün fragmanı izleyince kendimden geçmiştim.Onun için hiç bir şey yazamadım.Ama şimdi kendime geldim yazabilirim sanıyorum.
Fragmanı çok sevdim.Çünkü bir sürü Ezo-Kadim sahnesi izleyeceğiz vesselam.Ezo çok güzel gözüktü gözüme güzelleşmiş.eeeeeeeeeeeeeee olsun o kadar artık Kadim'i var artık kendine bakması lazım.Hani reklamda Kadim'in Ezo'yu beklerken ki hali yok mu içim bir hoş oldu.Sanki Ezo'nun geldiğini görmüş onun gibi bir sevdiğinin olması ona gurur vermiş gibi bakıyordu.
Teknede Ezo'nun sırtına bir şey örterkenki hali çok tatlıydı.Ezo'ya battaniye örteyim derken sarıldı çapkın kadim.Seni gidi seni.
Şimdilik bu kadar sonra yine görüşürüz.
Sevgili arkadaşlar,
Daha önceden de birkaç kez kuralları hatırlatmama ve uyarılarıma rağmen sohbet ortamı oluşturmaktan vazgeçilmemesi üzerine başlığı birsüre kilitliyorum. Başlığı sohbet mesajlarını sildikten sonra yeniden açacağım. Başlık açıldıktan sonra da kurallara uymamakta kararlı arkadaşlar hakkında ne yazık ki işlem yapmam gerekecek. Bundan sonra mesajlarınızda gerekli özeni göstereceğinizden eminim.
Sevgi ve saygılarımla
uzun zamandır girmedim siteye neden böyle oldu anlamadım. oysa ezo gelin bir dizi ve sohbetinde o kıvamda olması gerekir diye düşünüyorum. belkide gecen hafta tekrarı olması insanları diziden çok sohbete yöneltmiş olabilir.. herneyse bu hafta ki tanıtımların sesli olmaası ve aşk sahnelerin çokluğu güzel bir bölüm bizi bekliyor diyebiliriz. ama son bölün ( 44) pek beğendim diyemem. umarım bu hafta bizi hayal kırıklığına uğratmazlar:img-polic
ahh ahhh eski bölümlere bir dalış yaptım hala çıkamadım :img-help:
Dr Emre'nin yemeğinde çarpıştıkları sahne benim unutulmazlarım arasındadır..o şaşkınlık bakışıdır:img-in_lo o nasıl hayranlık bakışıdır:img-in_loo nasıl baştan aşağı göz süzmedir :img-in_lo ve nasıl kitlenip bakmaktır öyle :img-in_lo bu sahne unutulmazlarım arasına girmesinde hangi sahne girsin:img-in_lo ve o andaki müzikde çok güzeldi..çok güzel bir sahneydi..
otelde dr un yemeğinde Ezo mesleği söylerken Kadim ne güzel bakıyor öyle:img-in_lo
kadim:yardım edebileceğim birşey varmı?
emre :çok mersi,ben şeye baktım
kadim:neye(bakışlara dikkat:img-in_lo)
emre :ezo ya..hava almaya çıktı galiba
kadim:gitmiş olmasın
emre :yok cnm niye gitsin
kadim:sıkılmış gibiydi(nasılda tanırmış sevdiceğini:))
emre :tersine,dışarda sohbet ettik biraz..keyfi yerindeydi(yalanını yiyim senin)bana söylemeden gitmez zaten
kadim:tabii,haber verirdi dimi
emre :tabii..neyse
kadim: (kıskançlık ve sinir olmuş bakışlarla:img-in_lo)merdivenlerde ayakkabısı kalmıştır belki..
ya birde değinmeyeden geçemicem.. Elçin anneyi geri istiyoruuuum yaa..Dr Emre'nin yemeği için Kadim ve Nedim'le konuşurken ne güzel şeyler söylüyor Ezo yu yere göge sığdıramıyor..ama şimdi akıl var mantık var diyor :icon_sorr bu konuşmada Kadim'in Ezo'yu kıskandığı bakışlarından çook belli oluyooor:img-in_lo
yine izlemeye gidiyorum..çıkışı bulacağım yok bu aşıkların akışına bırakıyorum kendimi..
inanmıyorum XCrabX bende bu akşamüstü 33.bölümün bu sahnesini seyretttim , Kadim'in balo salonunun kapısında durup Ezoyu gözleriyle taraması , Nedim de şaşırıyor senin burda işin ne? hemen bahane hazır, İsmail Hakkı beyi gördüm ya, yalnız bırakmayım ayıp olur. hala aranıyor oysa konuşurken, Nedim gel seni Emreyle tanıştarayım hem bizim külkedisini merak etmiyormusun diyor (nasıl etmez onun için geri döndü) Ezo'da saklanmış bir köşeye , çıkmak zorunda kalıyor, o andan itibaren Kadim hedefe kilitlenmiş, gözlerdeki ifade anlatılmaz bir durumda, hele Ezo'nun ne iş yaptığını sordukları yerde ellerini kavuşturup eğlenceli bir ifade var ya suratında hah bakalım ne yapacaksın şimdi der gibi, ezo hiç gocunmadan mutfakta işçiyim dediği anda buna beğeni ekleniyor.
Sonra da yemeklerin önünde konuştukları bölüm, Ezo sıkılmış, Kadimin suratında beğeni ve kibir ifadesi var, makyajını çıkarmışsın, kendim olmak istedim, başkası gibi dolaşmak zor oluyor, kıskançlık ifadesiyle elbisen yakışmış, sen mi aldın, Dr. Emre mi, hiç beklemediği cevap Ezo fırsatı kaçırır mı, sizin hediyeniz, teşekkür ederim size ya da kime aldırdıysanız.Dr. Emre'yi kıramadığım için geldim, yoksa haddimi bilirim,patronlarımla aynı sofrada yemek yemem, hem siz demiştiniz muhatap olmayalım diye.
kimse yok mu hala :icon_sorr bakın ben eski bölümlere daldım hala çıkamadım yakında boğulucam :img-help:
debby:Ezo ya resim uzatıyor
kadim : (tebessüm ederek)sana hediye ediyor
ezo :onu anladım
kadim :ya
ezo :kendi dilimi düzeltemedim de ecnebicem baya ilerledi valla..debby e dönerek thank you mu teşekküre ne deniydi
kadim :istersen hemen çöpe atmada kızcağız alınmasın(bak bak ağzından laf alacak ya)
ezo :niye çöpe atacakmışım
kadim :canım benim fotografımı albümüne koyup,saklamicaksın heralde..(üzüntülü bir ifadeyle)hatırlamak istediğin biri olduğumu sanmıyorum:img-in_lo
ezo : (gizli bir tebessümle)evet doğru sizi hatırlamak istemim
kadim de ise üzülmüş bir halde başını öne doğru eğiyor :img-in_lo kıyamammm
ezo :hatırlamak için önce unutmak lazım..sizi neden unutayım ki(utanıyor)
kadim'in yüz ifadesi nasıl değişiyor hemen,ne güzel bakıyor öyle ya:img-in_loçocuk gibi seviniyor duyduklarına:img-in_lo nasıl memnuniyet ve mutluluk bakışı var öyle:img-in_lo
inanmıyorum XCrabX bende bu akşamüstü 33.bölümün bu sahnesini seyretttim , Kadim'in balo salonunun kapısında durup Ezoyu gözleriyle taraması , Nedim de şaşırıyor senin burda işin ne? hemen bahane hazır, İsmail Hakkı beyi gördüm ya, yalnız bırakmayım ayıp olur. hala aranıyor oysa konuşurken, Nedim gel seni Emreyle tanıştarayım hem bizim külkedisini merak etmiyormusun diyor (nasıl etmez onun için geri döndü) Ezo'da saklanmış bir köşeye , çıkmak zorunda kalıyor, o andan itibaren Kadim hedefe kilitlenmiş, gözlerdeki ifade anlatılmaz bir durumda, hele Ezo'nun ne iş yaptığını sordukları yerde ellerini kavuşturup eğlenceli bir ifade var ya suratında hah bakalım ne yapacaksın şimdi der gibi, ezo hiç gocunmadan mutfakta işçiyim dediği anda buna beğeni ekleniyor.
Sonra da yemeklerin önünde konuştukları bölüm, Ezo sıkılmış, Kadimin suratında beğeni ve kibir ifadesi var, makyajını çıkarmışsın, kendim olmak istedim, başkası gibi dolaşmak zor oluyor, kıskançlık ifadesiyle elbisen yakışmış, sen mi aldın, Dr. Emre mi, hiç beklemediği cevap Ezo fırsatı kaçırır mı, sizin hediyeniz, teşekkür ederim size ya da kime aldırdıysanız.Dr. Emre'yi kıramadığım için geldim, yoksa haddimi bilirim,patronlarımla aynı sofrada yemek yemem, hem siz demiştiniz muhatap olmayalım diye.
şükürr yalnız değilimm :happy0064
o yemek önündeki konuşmada çok güzeldi..seninde yazdığın gibi kıskançlık bakışlarıyla elbisen yakışmış vs demesi ve kendi hediyesi olduğunu öğrendiğinde ki yüz ifadesi çok iyiydi..
ay bizim durumumuz ne olacak böyle yaa :) :icon_whis
Eski bölümlere dalış yapılmış forumca. Birde ne kadar sessiziz bu akşam. Fırtına öncesi sessizlikmi bu acaba??? :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ben hala yarın akşam ki bölümün son sahnesine takıldım. Hangi sahne olacak çok merak ediyorum. Acaba fragmanda yayınlandı mı yoksa farklı bir bölüm sonumu izletecekler bize? Aman 43.bölümün sonu gibi olmasında.
Ya ne kadar çok şey istiyorum. Kendime hayret ettim şimdi. Hem 1 hafta kıvranmak istemiyorum hemde heyecanlı bir bölüm sonu istiyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... :img-yes::img-yes::img-yes:
ladyDarbanvile 17-12-07, 20:55 kimse yok mu hala :icon_sorr bakın ben eski bölümlere daldım hala çıkamadım yakında boğulucam :img-help:
kadim :istersen hemen çöpe atmada kızcağız alınmasın(bak bak ağzından laf alacak ya)
ezo :niye çöpe atacakmışım
kadim :canım benim fotografımı albümüne koyup,saklamicaksın heralde..(üzüntülü bir ifadeyle)hatırlamak istediğin biri olduğumu sanmıyorum:img-in_lo
ezo : (gizli bir tebessümle)evet doğru sizi hatırlamak istemim
kadim de ise üzülmüş bir halde başını öne doğru eğiyor :img-in_lo kıyamammm
ezo :hatırlamak için önce unutmak lazım..sizi neden unutayım ki(utanıyor)
kadim'in yüz ifadesi nasıl değişiyor hemen,ne güzel bakıyor öyle ya:img-in_loçocuk gibi seviniyor duyduklarına:img-in_lo nasıl memnuniyet ve mutluluk bakışı var öyle:img-in_lo
Ben eski bölümlere bakmayı kalbim kaldırmıyor:icon_sorr yukarıdaki sahne ve yine davetteki kollarını kavuşturduğu sahnede Kadim'in yüz ifadesi, sonracığıma Ezo'nun ona sarıldığında yüzündeki gülümseme, Ezo'ya paparazisin dediği sahnenin sonlarında Ezo'nun cevapları karşısında içten içe duyduğu memnuniyet, Ezo'nun Kadim'in patron olduğunu öğrendiği sahnedeki oyun oynayan çocuk muzurluğu ifadesi......
Valla aklıma getirdin XCrabX boğuluyorum:img-help::img-help:
sayfamiz acilmis sükür kavusturana cok sevindim ya lütfen dikkat edelim olurmu yoklugu icimde yara gibi durdu cok üzüldüm tesekkürler volvox ya eger hatalarimiz varsa tek tek bildirilse aslinda topluca ceza iyi degil yarin dizimizin yeni bölümü heyecandan ölecem Kadimin ne kadar dizisi varsa seyrettim sarhos gibiyim sasi oldum inanin bakalim yarim iki haftadir bekledigimize degecekmi sizleri seviyorum özelmi oldu acaba sevgiyle ve serhatla kalin:happy0064 :happy0064 :happy0064
ladyDarbanvile 17-12-07, 21:03 Bugün aklıma takıldı arkadaşlar, Ezo Gelin harici hiç bir diziyi düzenli takip etmiyorum ve rastladıkça seyrediyorum ama bu raslantılarda bir çok dizinin sonlandığını da farkettim. Bizim dizinin hikayesinin de sonuna geliyoruz gibi geldi bana:icon_sorr (Şom düşünceli oluyorum bu durumda ama...)
Kadim Ezo'ya kalbini açtı, Ezo'da kalbinin onun olduğunu söyledi. Fragmanda da tekne gezileri, birbirine sarılmalar falan. Dr. Emre çoktan çekip gitti. Eh, Arzu bir arıza çıkarsa bile sapasağlam bir aşk gözüküyor, bir şey yapamaz. Aşıklarımız kavuşunca biter bu dizi ya:icon_sorr
Peki biz ne yapacağız:img-cray::img-cray::img-cray:
ben hala 33.bölümdeyim, daldık çıkamıyoruz. daha çok bölüm var önümüzde ne yapacağız bilmiyorum. :img-help::img-help::img-help::img-help::img-help:
"Haluk beyi tanıyormusun"
"hee, resim çekiyor, çok meşhur"
"teşekkür ederim"
"seni görmeyi o istedi" ( ciddi ciddi)
"Kadim beyin çektiği fotoğraflardan bir dergiye kolaj hazırlayacağım. Senin gözlerini de kullnmak istiyoruz."
"Kadim bey senden izin almamız gerektiğini söyledi, izin konusunda biraz hassasmışsın" (Kadimin ifade muzur çocuklar gibi) sonuçta ticari amaç için kullanacağız.Yani para kazanacaksın.
"Şimdi öbür resim sahiplerinden izin aldınız mı"
"onları tanımıyorum". (ifadeler süper)
"eee beni de tanıminiz" (Kadim gülecek zor tutuyor kendini)
" o gözler artık benim değil Kadim beyin, resmini çektimi onun olimiş, sizde ondan izin alın , kendi malını satmak istiyorsa satar.
(kadim bu sefer pek sabırlı )
gidebilirsin , teşekkürler
"hıı bende ali ağbi için teşekkür edecektim.işe geri almışınız."
(Kadimin beklediği fırsat, ifade biranda değişiyor)
"teşekkür gerekmez seninle ilgisi yoktu.
"bilim, ama o öyle sanıyor"
"iyi günler"
kadim tebessüm ve beğeniyle arkasından bakar
"süper ya iyi laf geçiriyor" işte fotoğrafçının bu sözü çok güzel özetledi lafı
"vahşi kedi gibi mübarek" (Kadimim de bakışlar vahşi burda)
Kadim nasıl gizli gizli zevk duyuyordu bu laf geçirmelerden , damarına basmalardan.
Bugün aklıma takıldı arkadaşlar, Ezo Gelin harici hiç bir diziyi düzenli takip etmiyorum ve rastladıkça seyrediyorum ama bu raslantılarda bir çok dizinin sonlandığını da farkettim. Bizim dizinin hikayesinin de sonuna geliyoruz gibi geldi bana:icon_sorr (Şom düşünceli oluyorum bu durumda ama...)
Kadim Ezo'ya kalbini açtı, Ezo'da kalbinin onun olduğunu söyledi. Fragmanda da tekne gezileri, birbirine sarılmalar falan. Dr. Emre çoktan çekip gitti. Eh, Arzu bir arıza çıkarsa bile sapasağlam bir aşk gözüküyor, bir şey yapamaz. Aşıklarımız kavuşunca biter bu dizi ya:icon_sorr
Peki biz ne yapacağız:img-cray::img-cray::img-cray:
Çoğu dizide bu tarz olaylar oluyor ama dizi bitmiyor. Sırf diziyi uzatabilmek için bir yığın saçmalıklar silsilesi ekrana geliyor. Bizim dizimizde de aşk başladı. Emin adımlarla ilerliyor. Daha tam anlamıyla aşk göremedik ama göreceğiz. Aralarına girenler falan olacak. Yanlış anlaşılmalar olacak. Silahlar konuşacak. Kıskançlıktan ayrılıklar olacak. Ondan sonrada inşallah bizim aşıklar bütün zorlukları yenecek. Aşklarının büyüklüğünü ispat edip, herşeyin üstesinden gelerek mutlu sona ulaşacaklar. Yani benim temennim bizim dizimizinde mutlu sonla bitmesi. Ama bu sezon bu dizinin biteceğini hepimiz biliyoruz. O yüzden bende üzülüyorum. Yinede herşeyin tadında kalmasını istiyorum açıkçası.
Ezo-Kadim efsanevi bi aşk yaşasın. Yaşadıklarını bize hissettirsin. Bütün zorluklardan ve engellerden beraber çıksınlar ve mutlu sonlada dizi bitsin. Benim tek düşüncem bu...
ladyDarbanvile 17-12-07, 21:19 Çoğu dizide bu tarz olaylar oluyor ama dizi bitmiyor. Sırf diziyi uzatabilmek için bir yığın saçmalıklar silsilesi ekrana geliyor. Bizim dizimizde de aşk başladı. Emin adımlarla ilerliyor. Daha tam anlamıyla aşk göremedik ama göreceğiz. Aralarına girenler falan olacak. Yanlış anlaşılmalar olacak. Silahlar konuşacak. Kıskançlıktan ayrılıklar olacak. Ondan sonrada inşallah bizim aşıklar bütün zorlukları yenecek. Aşklarının büyüklüğünü ispat edip, herşeyin üstesinden gelerek mutlu sona ulaşacaklar. Yani benim temennim bizim dizimizinde mutlu sonla bitmesi. Ama bu sezon bu dizinin biteceğini hepimiz biliyoruz. O yüzden bende üzülüyorum. Yinede herşeyin tadında kalmasını istiyorum açıkçası.
Ezo-Kadim efsanevi bi aşk yaşasın. Yaşadıklarını bize hissettirsin. Bütün zorluklardan ve engellerden beraber çıksınlar ve mutlu sonlada dizi bitsin. Benim tek düşüncem bu...
Teşekkürler, içime biraz su serpildi:img-in_lo. Kesinlikle yyukarıda yazılanlar gibi bir hikaye gelişmeli. Eğer benim düşündüğüm gibi bitirirlerse elimiz bağrımızda kalır gibi geliyor. Ama dizi bittiğinde hemen hepimizin yaşayacağı ruh halini aslında Serhat Bey "Cenneti Beklerken" filminin bitiminde yaşadıklarını anlatırken anlatmış.
ilk seyretmeye başladığımda bu sefer kendimi kaptırmıyacağım dedim , bünyeye zararlı oluyor :icon_sorr (geçmişte örnelerden tecrübeyle sabit, sahra, esir kalpler, erkekler ağlamaz) fakat nerde, gene ruhumu esir almış durumda .:img-angel dizi sonlanınca kötü oluyor, boşluğa düşüyor insan, o kadar alışıyorsun ki, onlarla o kadar bütünleşiyorsun ki sonraki yaşama adaptasyon sürecin biraz zor oluyor. :img-fie:
Geriye sayım başladı 23,5 saat kalmıştır. :happy0064 Acaba yemek sahnesinden mi devam edecekler yoksa bağımsız bir yerden mi başlayacak onu merak ediyorum. Arzu'lu sahneleri, İstanbul gezilerini, Ezo'nun neden kızdığını merak ediyorum. Ballı'nın Seyfo'ya niye kıymak istediğini merak ediyorum. :dito İstanbulda kız mı kalmadı ağam adamı kurban ediyorsun,:icon_whis hemde bayram yaklaşmışken. Yazıktır günahtır. :img-hyste Nedim, Süreyya, Seyid üçlemi mümkün olsa bayram tatili için bir yerlere gitseler de gözümüz görmese.
şu yeşil parka montu gözümde canlandırıyorum ya yarın akşam gerçeğini göreceğim pek heyecanlıyım.:img-in_lo
bu 33. bölümde ne çok Kadim-Ezo sahnesi varmış , unutmuşum. Ezo maaşını çaldırır ve avans istemek için Kadimin yanına çıkması gereklidir.
aralarındaki konuşmada en hoşuma giden bölümlerden biri
.......................
"ben bayılmadım orda kül kedisi gibi kasım kasım kasılmaya"
"demek o masalı biliyorsun" (alaylı alaylı)
"çocukken masal anlatanım olmadı ama ortaokulu okudum. prenses olmadığımı da bilim"
sen emre bey için kabul etmişsin anladık (ciddileşir)
"eee inanmıyorsanız kendisine sorun"
"yarısında kaçtım gittim zaten, doktora ayıp ettim"
"kaçtın dimi" (işte en beğendiğim an suratında nasıl tatlı bir ifaeyle söylüyor)
"heee, neyseki kalbi ipek gibidir doktorun beni iyi tanır, bilir"
"hımmm mükemmel bir genç, kapatalım bu konuyu artık, sen ne söyleyecektin onu söyle."
(kıskançlık damarı gene kabardı Kadimin)
Dr. Emre deyince tüyleri diken diken oluyordu ve kıskançlık çok yakışıyordu Kadime bu bölümlerde.
"bir makinanın arkasına geçip insanların gözlerindekini yakalamaya çalışmıyım.onun yerine aha böyle dosdoğru gözünün içine bakayım"
"sizin hayatla oyun oynamaya hakkınız var ben sadece hayatın eteğine tutunmaya çalışim o kadar"
Ezo'nun söylediği en beğendiğim sözlerden.
Bugün 31. bölümü izledim. Ben mendebur, kibirli, gıcık,tatlı kadimi çok özlemişim:img-cray: Yeni kadim biraz mithatımsı:) Eski ezo da çok şekermiş. Kendini ezdirmeyen, harika laflarla kadimi büyüleyen o diller şu sıralar lal oldu. O atışmalar çok tatlıydı. Kıskançlık olayı o eski atışmalara sebebiyet versin.
Bir de Barış beyden ricam özellikle 31. bölümü izlesin. Herşeyin başlangıcı olmuş o bölüm. Mesela kadimin hiç ağlamadığını öğrenmişiz. Bu kullanılmadı. Kadim ezoya içini dökse fena mı olur. Hep başkalarından duymuşlar birbirlerini. Kadim elçin anneye sormuş, ezo osman abiye anlatırken kadim hayran hayran dinlemiş (buradaki hayran bakışlar zaten mahfediyor insanı), ezo da elçin anneye sormuş. İkisi de net açıklamalar alamamışlar.
Diğer tespiti söylüyorum. 31. bölümde arziyenin oğlunun askerden gelmesine 3 ay 6 gün kalmıştı. O kadar zamanda geçmiştir yani. Maksat arzuya kısmet diyeceğim ama arzu da kart kaçar ona:) Meryem olmasın yazık çocuğa:img-fie:
Bir diğer tespit ettiğim nokta elçin hanımla ilgili. Tespit ettiğim noktada mutasyonun ilk sinyallerini vermiş. Elçin kadim de seni sordu bana diyor. Ezo da niye ki diyor imalı imalı tabi mest bir şekilde:) Elçin de komşularımı hep merak eder diyor. Orada kıskanç bir tavır sezdim sanki. Veya artık elçin hanımı hep o gözle görmeye başladım. Ne diyelim senaristler utansın:img-pilot
Diğer bir nokta (noktalar bitmiyor 31'de) Kadim bizim en baştan beri bizim sorduğumuz soruyu nedime soruyor "ne istiyorsun sen nedim?" Nedim ne diyor sarılmanı. Kadim içten bir şekilde sarıldı biliyorsunuz. E artık kadim mithatımsı kıvama geldi bu nedim hala neden böyle?
Kutsal ustanın ilk kıskançlık belirtileri de bu bölümde gerçekleşiyor. Hiçbir şey beğenmeyen gurme kadim bey (ezonun kadim bey gurma diyen kutsal ustaya cevabı geçmiş olsun oluyor:img-hyste) ezonun yemeklere hayran kalıyor tabi. Yarin elinden zehir olsa yenir hesabı. Bir türlü beğendiğini söylemeyen kadim bey (ezoyu kızdırmak varken söyler mi) tam asansör kapanırken yemeklerin güzeldi diyor ama ezo bunu kutsal ustaya söylemiyor. Tabi kutsal usta bir sipariş daha alınca durumu anlıyor zaten.
Odaya giren ezo muhasebe kısmıyla pek bir ilgili. Havuçlar faturalar.... Tabi kadimin espiriler bomba. İlk espirisini yanındaki ekber beye yapıyor. "Sen bana söyle ben kendimden saklarım" adam birşey anlamıyor tabi. Kadim de şakaydı beceremedim zaten diyor işte şakadan çok burası komik:img-hyste Ezoya espirisi de daha doğrusu iğnelemesi mi desem "ben sana daha sonra veririm ezberlersin" oluyor. Tabi sonra ezonun dedikleri aynen tatbik ediliyor. Kibirli kadim bir tane ya. (Mazoşist oldum hem de çok fena yoksa sadist mi desem) Ezo sinirle gider söylenir de söylenir. Bir insan kızarken bu kadar birini beğenir:img-icecr Kadim de mazoşist zaten bizden. Ezodan lafları duydukça bir beğeniyor bir beğeniyor. Biz ezo azarlıyor diye duyuyoruz ama kadim kimbilir neler duyuyor bilinmez. "Keşke kıyma yapsaydın kuşbaşı kesmedi galiba". Ezoyu utandırmak, kızdırmak kadimin hobisiydi zamanında. Tabi kadimin işçiye verdiği insanlık dersini de unutmamak lazım. "Ya sen saymayı bilmiyorsun görevin için yetersizsin ya da saymayı gayet iyi biliyorsun insanlık için yetersizsin." Tabi ezo da onaylayan gözler.
En son odadaki konuşmaya gelirsek kendi gözlerini masada gören ezo şaşkın. Kadim de cevap hazır onlar artık benim. Sınamalardan biri daha para teklifi. Ezo yutar mı bunları kadim bey. Yine kendine hayran bıraktırmayı başarıyor. Tabi sadece hayran bıraktırmayı değil eve de bıraktırmayı başarıyor. Tabi burada da en başta yazdığım hayran bakışlar ezodan gelen bilgiç sözlere karşılık.
Tabi kadimin elçin anneye (o zaman anneydi) kahvaltıya geldiği zamanı unutmayalım. İsmi neydi senin kiracının? (Bak bak bilmiyor ayaklarına yatıyor yemezler kadim bey diyeceğim ama ezonun getirdiklerini afiyetle yiyor:img-hyste) Tabi bu sahnenin sonunda camdan cama bakış sahnesi de on numara. Kadimin boynu kopacak neredeyse ezoyu göreceğim diye.
Son sahnesi de muhteşemdi o bölümün. Özellikle dikkatimi çeken de arziyenin fenalaştığı sahnede kadimin "ezo" nun ismini ısrarla kullanması. Ezo geliyor iyi haberi alıyor kadimi kucaklıyor kadim de mest bir ifade ezo da utangaç tavırlar şahane.
En başta söylemem gereken yine en sona kaldı. Bölümün başında ezonun kadimin patron olduğunu duyunca geri çekilme çabaları, kadimin ısrarla damarına basması, hatta ve hatta ezoyu cesaretlendirmesi. Herhangi bir insanım ben demesi. Ezo şaşkın bakışlarla odadan çıkarken (tabi burada ikisinin göz temasını söylemeden geçemem) arkadan kadim o muhteşem ses tonuyla "bakar mısın ismin neydi diyor?" ezo dönüyor ve ismini söylüyor. Arkadan kadim tekrar ediyor. Ah ah:img-in_lo
Daldım çıkamıyorum. Aksi kadimi, çata çat ezoyu özledim. İki aşığımız da güzel de aşklarının başlangıcı bambaşka. Bu bölümde aşklarını izlemeden aşklarının başlangıcını izlemek iyi geldi. Biraz uzun oldu ama durduramıyorum kendimi. Hatta hala unuttuklarım vardır kesin.
Sohbet mesajlarının altına 1-2 cümle bölüm yorumu yazarsanız ceza almayız, sizlerinde mesajları silinmez. Benim kadar abartmanıza gerek yok:)
ladyDarbanvile arkadaşım korkun olmasın dizimiz hazirana kadar devam edecek. Şuan senaristler ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar. Onlara fazla güvenme bence. Daha neler yapacaklar bize?
Edit: Bu kadar yorumu reklamsız yazamazdım herhalde.
nostalji çok güzel geliyor insana. bende bugün 30. ve 31. bölümü izledim onların o çata çat hallerini özlemişim. gamze-yy bugün izledikten sonra senin yazında üstüne tatlı gibi geldi harika anlatmışsın. bu diziye neden bu kadar hastalık derecesinde bağlandığımı bugün bir daha anlamış oldum.
yarın ki bölüm harika olacak. onların çata cat birbirleriyle didişmelerinden sonra aşık hallerini izlemek çok güzel. kadim aşık olunca ne kadar değişmiş, mithat'ın kıvamına gelmiş. umarım senaristlerimiz bize bu aşkı en güzel yönleriyle araya yanlış anlamalar, kısır döngüler koymadan anlatırlar. :img-yes:
bu akşamlık bu kadar demiştim birden kendimi 34. bölümde buluverdim , kurtarın beni ben kendimi kurtaramıyorum. :img-in_lo
kadim hafta sonu kahvaltısındadır. Ezo gelir anahtarı ordadır. Elçin anne yoktur.
.............................
"ah onlar ne"
"ders kitabı işte"
"ah ben roman sanmıştım"
"esprimiydi, gülecemde bir yanlış anlama olmasın"
"formundasın gene" (gene dayanamıyor)
"ne için o kitaplar"
"dışardan lise bitireceğim"
"öylemi kendi kendinemi çalışacaksın"
"yok, dr. emreyle arkadaşı yardımcı olacaklar, sağolsunlar"
"hımm, doktor emre mükemmel bir genç tabii" (kıskançlık gene)
"başınız mı"
"hımmm" (ah canım kıyamam)
"elçin ablanın dolabında ağrı kesici vardı"
"madem zahmet ettin teşekkür ederim" (alnını ovup duruyor)
"şöyle biraz enseyi şey yapmak lazım ,şöyle şöyle"
"boşver geçer herhalde ,ilacı da yuttuk"
"birde avuçlara , şuralara basacaksınız"
"Allah Allah avuçlarla başağrısının ne ilgisi var, doktor Emre mi öğretiyor bunları" (alaylı bir kıskançlık)
"yok, bizim bir komşu öğrettiydi, Ömerin eski kocamında böyle başı tutardı, avuçlarına bastımı şıp diye kesilirdi"
"uzmanlık alanına girdim yani ne şans"
"eyi siz bilirsiniz"
"ya tamam tamam asma suratını böylemiydi" (daha şimdiden suratını asıp asmadığı önemliymiş)
"tam çukura daha sıkı sıkı"
"böyle hıı şıp diye kesecek"
"yok öyle değel bele bele bele eyece basacaksığız"
"canım acıyor ama" derken nasıl ses tonu nasıl bakış
"tamam işte eyi bir acı diğerini bastıracak" ( ezo da derdini anlatmakla meşgul biranda farkına varıyor içinde bulunduğu durumu)
"teşekkür ederim"
"mühim değil, inşallah bir faydası olur."
Kadimin eline ilk temas,bakışmalar, zaten ezo bundan sonra bir süre Florance Nighting gibi dolaşıyor Kadimin etrafında, el masajı, buzlu sular'dan daha etkili bir yöntemle aşkla başağrısını iyileştirdi .
Bence yemeğe götürmeyecek, İstanbulu gezerler dediğine göre özette, yemek olmayabilir. Zaten ne yapsınlar yemeği hazır birbirlerini bulmuşlar.:img-hyste
Hem ne o öyle hababam yemek homini gırtlak..Yeter artık mümkünse yemek değil daha yaratıcı sahneler izleyelim..Mesela Kadim tekneyle Boğaz turu yaptırabilir Ezoya. Başbaşa yıldızların altında ısınmak için girseler bir battaniyenin altına güvertede fena mı olur? :love09:Of hep ben mi hatırlatacağım böyle şeyleri ? Böyle romantiklikleri niye hatırlamaz bu senaristler?:dito
Yukarıda yazdığım dileklerimi yerine getirdiği için önce Barış Bey'e teşekkürlerimi iletmek isterim:happy0064
Böyle yerine geleceğini bilsem ben daha ne sahneler yazarım..:P
Fragmandaki araba sahnesinde Kadim'in Ezo'ya doğru yaptığı hamlenin devamının geleceğini umuyorum. Hatta Ezo yatarken aklından o sahneyi geçirip yüzünde o mutlu ifade belirdiğini düşünüyorum. Umarım yere çakılmam bu konuda..Beklentimi çok yukarılarda tutmamayı öğrendim aslında, öyle olunca bölümden daha çok zevk alıyorum..
Not:Özelden, repten ve bu sayfadan geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok çok teşekkürler, hepinizi çok seviyorum..
Demiştim kesin birşey unuturum diye:) 31. bölümde ezonun nasıl evlat özlemiyle yandığını görmüşüz. Kadim ve ezoyu anne-baba olarak görebilir miyiz acaba?
Dayanın egoflar çok az kaldı son 22 saat. o 22 saatin son 2 saati geçmek bilmese de dayanacağız biz koskoca 2 haftayı devirmiş egoflarız:king:
Ö.Dilek çok haklısın. Eski bölümleri izleyince neden bu kadar çok bağlandığımı daha iyi anlıyorum. Kıskançlık olayına sevinmem de eski tadı yakalayacağımıza olan inancımdandır. Yoksa 3. şahıslardan hiç hazetmem:img-cool2
Masum buseyi :love05: görebilmek dileğiyle iyi geceler sabırlı koğuş sakinleri:img-polic
Edit1: Fragmanı her izleyişimde önce sıcacık bir sevgiyle ısınıyorum ardından birden kelle çıkıyor. Sonra gelen sahneyle tam toparlanıyorum bu sefer nedim-süreyya sahnesi geliyor. Allahtan son sahne geliyor da tekrar ısınıyor ortam. Tabi ben bir sıcak bir soğuk üşütmüş oluyorum:bırr
Edit2: Hoşgeldin bimkolik:img-icecr
Beni gaza getirdi yazdıklarınız.Başladım 35.bölümü izlemeye.Bakalım yine aynı duyguları hissedecem biliyorum.Bu forumu çok seviyorum.
Bu arada buraya yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum.Ben de eski sayılmam beni çok iyi karşıladılar sizii de aramızda görmekten çok mutluyum.Genişledikçe genişlesin bu forum.Hiç bir forumun bu kadar canlı olduğunu görmedim.
Bu arada fragmanda Kadim Ezo'nun sırtına battaniye geçirirken sarılması ve o andaki sırıtışı çok çapkın geldi bana ya.
Bence bu kadar hızlı giden olayları yakında yavaşlatacaklar belli.Ben o anın gelmesini istemiyorum.
Dayanın egoflar çok az kaldı son 22 saat. o 22 saatin son 2 saati geçmek bilmese de dayanacağız biz koskoca 2 haftayı devirmiş egoflarız:king:
[Masum buseyi :love05: görebilmek dileğiyle iyi geceler sabırlı koğuş sakinleri:img-polic
Edit2: Hoşgeldin bimkolik:img-icecr
Hoşbulduk gamzecim..:img-yes:
Gerçekten iki hafta sabrettik ama değecek gibi his var içimde.
Masum buseyi görüp görmeyeceğimiz kesin olmasada, niyetin o olduğu çok açık. En azından arabada çok güzel dakikalar geçeceği kesin..
Tekne de öyle..E daha ne ister bu egoflar..:img-icecr
Desem de inanmayın, bende istekler tükenmez tabii..
Acaba bu bölüm ayna karşısındaki gibi değil ama nomal şekilde Ezo 'Kadim' diyebilecek mi? Yani artık siz bizi bırakacak mı?
Birbirleriyle normal aşıklar gibi sohbet edecekler mi? Şair kesilmeden konuşacaklar mı? Of ne sabırsız, istekleri bitmek bilmeyen izleyiciyim..
ladyDarbanvile 17-12-07, 23:42 Kaçıncı bölümdü tam hatırlıyamıyorum(büyük ihtimalle 32 veya 33 bölüm) Kutsal Usta elini kesip Ezo, Kadim Bey'e Antep mutfağından yemekler hazırladığında, beğenen mimarlara istinaden Kadim Bey'in meşhur 517 nolu odasına çağrıldığı kısım aklıma geldi:) sizler bu kadar nostalji yapınca!
Ezo Kadim'in beğenip beğenmediğini öğrenme çabalarındayken kibirli, mendebur Kadim Bey nasılda göndermişti Ezo'yu. Asansörü beklerken söylenen Ezo ve yanına gelen Kadim:img-in_lo Kesinlikle dışarda falan işi olmayan Kadim'di o anda. Sadece Ezo'nun peşinden giden, onun o bozulmuş halinde damarına basan ve vereceği tepkileri görmek isteyen Kadimdi. Asansörden indikten sonra yemeği beğendiğini belirtmesi ve o sırada yüzündeki yaptığı gaddarlıktan memnun ve karşısındakinin hassasiyetini bilen insan ifadesi ve Ezo'nun yüzünde beliren mutluluk, tabi asansörde kaçamak aynaya bakan ve saçını düzelten Ezo'yu da unutmamak lazım:img-wink:
Vay be ne güzel sahneler izlemişiz biz:good: Bu ruh haline girmemiz, almamız gereken Ezo-Kadim dozajımızın gecikmesinden kaynaklandı bence. Yarın akşam alacağımız dozajla kendimizi epeyce iyi hissederiz galiba:img-blush
Asansörü beklerken söylenen Ezo ve yanına gelen Kadim:img-in_lo Kesinlikle dışarda falan işi olmayan Kadim'di o anda. Sadece Ezo'nun peşinden giden, onun o bozulmuş halinde damarına basan ve vereceği tepkileri görmek isteyen Kadimdi. :img-blush
Arkadaşım bende biraz önce o bölümü izledim...Bahsettiğin bölüm 31. bölümdü...Yukarıda da yazdığın gibi bende o sahneyi izlerken aynen senin düşündüğün gibi düşündüm...Yoksa adamın odasında o kadar işi vardı dışarı çıkmaya hazırlanır gibi bir halide yoktu...Ya efkarlandım be uykumda yok ama uyumam lazım yoksa yarın nasıl olacak...Yarın oyalanacak bir sürü şey bulmam lazım ki zaman geçsin...2. fragman o kadar güzeldi ki şimdiden heyecanlanmaya başladım diziyi izlerken ne yapıcam bilmiyorum...Umarım bizi ters köşeye yatırmazlar...Yoksa zavallı kalbim bir daha böyle bir heyecanı kaldıramaz...:sad53:
"yarısında kaçtım gittim zaten, doktora ayıp ettim"
"kaçtın dimi" (işte en beğendiğim an suratında nasıl tatlı bir ifaeyle söylüyor)
"heee, neyseki kalbi ipek gibidir doktorun beni iyi tanır, bilir"
"hımmm mükemmel bir genç, kapatalım bu konuyu artık, sen ne söyleyecektin onu söyle."
(kıskançlık damarı gene kabardı Kadimin)
Dr. Emre deyince tüyleri diken diken oluyordu ve kıskançlık çok yakışıyordu Kadime bu bölümlerde.
ben bu bölümü izlediğimde,tekrarını ertesi günü hemen izlemiştim ve Kadim'in "kaçtın dimi "deyişini inan kaç kere izledim bilmiyorum :img-in_lo "kaçtın dimi" derken mimikleri çok güzel:img-in_lo
büyük gün bugündür arkadaşlar..sonunda geldiiiii:happy0064:happy0064:happy0064
egoflara hayırlı olsun :happy0064:happy0064:happy0064
bende arziyenin oğluna takılmış durumdayım
:img-yes:.32.bölümde havva; 3 ayının kaldığını söylemişti.acaba
senaristler bu konuyu atladılar mı yoksa bizimkiler tanışalı
3 ay olmadı mı daha(kısa sürede o kadar çok şey yaşadılar
ki ezo ve kadim;bana çok uzun bi süre gibi
geliyor).senaryo zamanına göre.:img-wink:
bende oğlan gelince fonksiyonu ne olu diye merak
ediyorum(tabi eğer senaryoya dahil olusa)çocuk daha 21-
22 yaşlarında olur.arzuya düşünücem ama pek bi körpe
fidan gibi kalır onun yanında:icon_sorr.meryeme desek???yazık
olur çocuğa.meryem hanım gider yine vurur birini
topuğundan çocuğun üzerine atıverir.alışık nede olsa bu
durumlara.belkide saf bi aşığı oynar ve ezoya aşık olur.
üstelik bide ezo ve
kadimin arası limoniyse yada ilişkilerinden kimsenin haberi
yoksa bu ihtimal güçlenebilir.
neyse işte.sabah sabah döktürdüm.zaten hastayım!yüksek
ateşten kendimce senaryolar üretiyorumbye
günaydın arkadaşlarım, beklediğimiz gün en nihayet gelmiştir, geriye sayımda 10 saatimiz kalmıştır. Hepimiz eski bölümlere dalış yapmışız, her köşede o kadar güzel sahneler var ki herbirini seyrederken insan ayrı bir keyif alıyor.
34. bölümden meşhur tavuk sahnesi
Kadim: Tavuk, ben tavuk mu istedim... (yüz ifadesi süper)
Kadim:Hem niye benim servislerimi hep sen yapıyorsun?
Ezo: Aşağıda Kadim beyin servisini aman biz yapak, biz yapak diye yarışiyik, yarışı hep ben kazaniyim ondan.
Kadim : "hem kahin hem komedyen hem paparizzi"
Kadim :"Size alın dedim mi küçükhanım"
Ezo : "benim adım ezo"
Kadim : "biliyorum" ( her seyrettiğimde en sevdiğim yerlerden biri):img-in_lo
bu akşamki bölüm bünyeye çok iyi gelecek, merakla ve heyecanla beklemekte olan bir egof olarak bugün çok ağır geçecek herhalde. Tek korkum geçen hafta olduğu gibi yarışma programı çok sarkmaz inşallah. bir önceki hafta 22.15de başlamıştı geçen hafta tekrar bölüm 23.00 de başlamıştı hatırlarsanız.
bölümün nerden başlayacağını çok merak etmekteyim özellikle.
uzun bekleyişimizden sonra ne izlersem izleyim memnun olacağım ben bu bölümde.çok özledim çünkü.bir çoğunuz gibi bende eski bölümlere dalış yapmış durumdayım benim favorilerim arasında ezo-kadim sahneleri dışında ahmet bebeğin gittiği sahnede var çok ağlamıştım o sahnede ezoyla birlikte:icon_sorr bir çoğunuz gibi bende aşklarını itiraf etmiş olsalar bile tatlı çekişmeler ve birbirlerine laf dokundurmalarını seyretmek izliyorum.:img-in_lo
ben meryeme çok fazla kızamıyorum açıkçası çünkü oda çok acı çekti.aliyi gerçekten çok sevmişti.bide nur ve ballıyı ne zaman izlesem aklıma recep geliyor benim.ruhi sarının oyunculuğunu çok beğenirim.recep çok tatlı bir karekterdi bence.geçen sezon seyredemeyenler bence ruhi sarı ve aliyi oynayan onur ünsalı (adı buydu galiba) izlemekten mahrum kaldılar.harikaydı ikiside.
ben arziyenin oğlunun senaryoya dahil edileceğini pek sanmıyorum açıkçası.yani zaten yeterince yan rol ve konu var diye düşünüp dr.emre ve selim gibi ortadan kaybedebilirler.
Ezo eskiden nasılda ayrıntılardan mutlu olup yüzü aydınlanıyormuş , 34. bölümün sonunda otelin önünde kadim ona ismiyle seslendiği diye teşekkür ettiği sahne çok güzel. İsmimi söylediniz ya onun için teşekkür edeyim derken Ezo'nun bunu duyunca da Kadim'in suratında ki gülümseme. Her bölüm de öyle güzel sahneler var ki.
Arziyenin oğlu hala askerde, baksanıza Kadim yeni pijama gönderdi, demekki bu 3 ay oldu 3 yıl.
Meryemle Seyfo 'yu evlendirecek ya Ballı aklına takmış, artık çifte düğün yaparlar.
madem herkes arşiv bölümlere geçiş yaptı bende 31.bölümde dikkatimi çeken bir noktayı sormak istiyorum.ballı ağa ezoyla otelin önünde buluştuğunda silahtar :icon_whisdiye birinden bahsediyordu.bu kişinin dizideki rolü neydi?hatırlıyanınız varmı acaba.yanıtlarsanız çok sevinirim.
bide; tekrardan ortaya çıkma ihtimali var mı bu adamın?:img-polic
madem herkes arşiv bölümlere geçiş yaptı bende 31.bölümde dikkatimi çeken bir noktayı sormak istiyorum.ballı ağa ezoyla otelin önünde buluştuğunda silahtar :icon_whisdiye birinden bahsediyordu.bu kişinin dizideki rolü neydi?hatırlıyanınız varmı acaba.yanıtlarsanız çok sevinirim.
silahtar meryeme aşıktı meryemin abiside ali öldükten sonra meryemi ona vermek istemişti.ama meryem abisinden kurtulmak için receple(ballının oğlu)nikah kıydı.sonra recep delirdi meryemi nur sandı.meryem abisinden kaçmak için silahtarı kandırdı ve kaçtılar.yanlış hatırlıyor olabilirim tabi hafızam pek güçlü değil.ama silahtarada meryemin kurbanlarından biri diyebiliriz:img-yes:
Hatirladigim kadariyla Antepten Meryemi kaciran kisidir ama sonra hapise dustu geri gelme ihtimali varmi bilemem ama gelmese iyi olur cunku Meryem Ballinin ogluyla evliyken onunla kacmisti.Gerci adamin sucu sanirim Meryem gibi biirsini sevmek ama yinede hayira olur Balliya gorunmesin derim ben :img-yes:
işte salı geldi geri sayım başladı dilerim çok güzel bir bölüm o9lur ve yarın hepimizin yüzü eskisi (gibi olur biraz tuaf bir cümle oldu:img-grin2
dün biraz fragmanı inceledim ve ezoyla kadimin olduğu cafenin kız kulaesi olduğunu düşünüyorum iç kısmı benziyor
tabi kesin bir şey değil :img-grin2
uzun bekleyişimizden sonra ne izlersem izleyim memnun olacağım ben bu bölümde.çok özledim çünkü.bir çoğunuz gibi bende eski bölümlere dalış yapmış durumdayım benim favorilerim arasında ezo-kadim sahneleri dışında ahmet bebeğin gittiği sahnede var çok ağlamıştım o sahnede ezoyla birlikte:icon_sorr bir çoğunuz gibi bende aşklarını itiraf etmiş olsalar bile tatlı çekişmeler ve birbirlerine laf dokundurmalarını seyretmek izliyorum.:img-in_lo
ben meryeme çok fazla kızamıyorum açıkçası çünkü oda çok acı çekti.aliyi gerçekten çok sevmişti.bide nur ve ballıyı ne zaman izlesem aklıma recep geliyor benim.ruhi sarının oyunculuğunu çok beğenirim.recep çok tatlı bir karekterdi bence.geçen sezon seyredemeyenler bence ruhi sarı ve aliyi oynayan onur ünsalı (adı buydu galiba) izlemekten mahrum kaldılar.harikaydı ikiside.
ben arziyenin oğlunun senaryoya dahil edileceğini pek sanmıyorum açıkçası.yani zaten yeterince yan rol ve konu var diye düşünüp dr.emre ve selim gibi ortadan kaybedebilirler.
Geçen gün bir programda Türk sineması konuşuluyordu, orada Şerif Söze Yeşilçam'da pek çok filmde karakter derinliği olmadığını "karton karakterler" olduğunu, yan rollerin de yeterince işlenmediğini söylüyordu. Ne kadar yerinde bir tanımlama diye düşündüm. Ben şimdi bu dizide de bazı yan rollerin dekordan öteye gitmediğini düşünüyorum. Komşular çoğu zaman konu mankeni gibi hatta elçin anne de öyle oldu.Bence evet biz bayılıyoruz Ezo ve Kadim sahnelerine ama yan karakterleri de derinlikli verilmediği için sevmiyoruz biraz da.Örneğin Ballı Ağa ve Nur daha iyi işlenmiş karakterler. Biliyorum bu dizi ve senaryolar hızla fabrikasyon tarzında üretiliyor ama burada herkes işi nasıl tutarsa devamı da öyle gelir unutmamalı. Artık işi çok daha ciddiye alan benim bildiğim iki yapım var, klişelerden uzak veya az yer veren hadi isim de vereyim Yaprak Dökümü ve Bıçak Sırtı. Bunları gördükçe diğerlerini izlemek zorlaşacak. Bence hikaye zenginleşmezse, kişilerin ruhlarına inemezsek bir süre sonra yine bıkkıntı olur. Benden söylemesi.
bölümün nerden başlayacağını çok merak etmekteyim özellikle.
Bu cümleyi okuyunca ilk tepkim; bölüm nasıl bitmişti oldu. :icon_whis ben o sahneyi ciddi ciddi silmişim hafızamdan. :) keşke zamanında yönetmende silseydi o sahneyi. Gerçi üç haftadır o sahnede olduğu söylenen bir fısıldama bekleniyor ama..
Ezo gelin dizisinden çıkacak yeni karakteri de gördük yeni fragmanda. Kim mi? Ballı ağa Seyfo'yu Meryem'le evlendirmeye karar verdi ya. Eğer evet derse en kısa zamanda Seyfo'yu dizide göremeyeceğimizin kanıtıdır derim ben.:) Birde Meryem'e Ballı ağa ile konuştuğu sahnede nasıl bir makyaj yapılmış öyle..
salı geldi....sayılı saatler kaldı.ama bana yazık değil mi ?izleyemeyecem...:img-cray: buyuk ihtimalle pazar akşamına kadar izleyemecem hem de :img-cray: :img-cray: buraya gelio yorumlarınıza bakabilirsem bile şanslıyım :img-cray: :img-cray:
iki hafta bekle bir de üstine 4 gün daha bekle...bu sürenin sonunda sağ çıkarsa önümüzdeki hafta sizlerle olurum artık :img-cray::img-cray:
eski bölümleri izliyorum da 30. bölümde asansörün önünde karşılaştıkları sahne inanılmaz.kadim'in önce sıradan bir ilgiyle yanında bekleyen kişiye bakması, sonra onun kim olduğunu farketmesi ve gözlerinde beliren değişim....o ilk bölümlerde halinde tavrında alaycılık başta olmak üzere pek çok şey var.ama asansör önünde ezo'yu tanıdıktan sonra gözlerinde beliren keyif çok güzel.o sahneden sonra karşılaştıkları sahnelerde farklı biriyle konuşmaktan, ezo'yla didişmekten aldığı keyif inanılmaz...(bu duyguya ne diyeceğimi epey bir süre kestiremedim aslında.çünkü gözlerdeki ifade inaılmaz.:img-in_loen yakın anlam olarak 'keyif' diyorum)
gamzecim mesela anlattığın o sahnede...kadim'in alçin anne'ye kahvaltıya gittiği sahnede en çok hoşuma giden kadim'in yemekleri farketmesi, kimin yaptığını sorması ve ezo'nun yaptığını öğrendiğinde gösterdiği tepki...gözlerde yine aynı keyif yemeği tadması, ezo'nun adını başkasından duymak istercesine sorması (bunu daha sonra da yapıyor.örneğin mutfakta eylül'e soruyor.bilmemezliğe gelmenin yanında sanki ezo'dan bahsedildiği duymak istercesine :) )ve tabi camdan bakması....o sahne benim çok hoşuma gidiyor....:img-in_lo
neyse ben kaçayım...size iyi yorumlar ve bu akşam için iyi seyirler ...
benim için de seyredin :img-cray::img-cray:
Bu cümleyi okuyunca ilk tepkim; bölüm nasıl bitmişti oldu. :icon_whis ben o sahneyi ciddi ciddi silmişim hafızamdan. :) keşke zamanında yönetmende silseydi o sahneyi. Gerçi üç haftadır o sahnede olduğu söylenen bir fısıldama bekleniyor ama..
Ezo gelin dizisinden çıkacak yeni karakteri de gördük yeni fragmanda. Kim mi? Ballı ağa Seyfo'yu Meryem'le evlendirmeye karar verdi ya. Eğer evet derse en kısa zamanda Seyfo'yu dizide göremeyeceğimizin kanıtıdır derim ben.:) Birde Meryem'e Ballı ağa ile konuştuğu sahnede nasıl bir makyaj yapılmış öyle..
Bu konuda sanırım sanırım springin çok hoş bir yorumu vardı, Ezo'nun makyajını almışlar, Meryem'e sürmüşler hepsini diye:img-hyste:img-hyste. Bu arada Seyfo'yla Meryem nasıl bir durumda ve neden evleniyorlar. Bilmiyorum. Meryem'de zaten yoktu da Seyfo'da da bir aşk emaresi görememiştik. Aceba ne gibi bir kabahat işledi ki zavallım böyle bir cezaya reva görüldü.:img-wink::img-fie:Neyse Zeynel için sevindim en azından. Çok korkmuştum kancayı ona takacak diye...
Son sahne ise benim de anılarımdan sildiğim bir sahnedir.
Allah'im saatler kaldi neyseki aksama kadar yogunum beklemek zor olmayacak bu hafta dizinin tavan yapmasini istiyorum benim icin fragmani bile tavan yapti yeterli o teknede sarildigi sahneyi gördümya yeter ama Kadimden battaniye istemekte israrliyim cok soguk almanya coook :icon_sorr ama dilegim gerceklesmeyecek biliyorum ezo-kadimli sahnelerin cok olmasini ve lüzumsuz insanlarin olur-olmadik yerde muhabbete limon sikmamalarini istiyorum,birde Balli agam o kizi seyfoya verirsen ne deyim sende Nuruna kavusma ahada beddua ettim yazik yahu insanca sevip gönlünün istedigi birine varamayacakmi bu kiz yazik ya valla hemcinsim kayiracagim artik
Meryem arkandayiz o seyfoya varma hic degilse Zeynele verseydi :good:
hadi bakalim belki dizi bittiginde burda olamam sag salim geceyi bitirebilirsem sabah görüsürüz :sad53:
KübraYasemin 18-12-07, 11:12 Herkese merhaba arkadaslar.
Dizimize saatler kaldI.
Bende buraya gelmis iken yorumdakiler bir gerisayIm yapim dedim.
44.Bölüme son... 9 saat ve 39 dakika
Ben su varya tekne turunu acayip merak ediyorum.
Hadi bakalIm son saatlerde ilerliyor...
"aysi" ve "efulim" yanıtladığınız için teşekkür
ederim.demek silahtarda meryemin kurbanlarından.hapiste
olduğuna göre tekrar gelme ihtimali çok zayıf:img-yes:.ki
senaristler dizideki devamlı karakterleri ortadan kaldırdılar
eskilerini hayatta tekrar canlandırmazlar. meryemde hiç az
değilmiş ya kaç kişinin başını yakmış öyle. adamları ya
hapise,ya hastaneye,ya da mezara yollamış baksanıza.suç
dosyası oldukça kalabalıkmışimgdrag. gözü kara olduğu şu
erkanı vurmasıda bunun kanıtlarından."seyfo" aktif bi
karakterde değil;meryemle evliliği gerçekleşirse daha ön
planda olur sanırım.ama bu evlilik işinin olacağını hiçç
zannetmiyorum.zeynel in bi şansı vardı ama "seyfo"nun hiç
şansı yok.benim asıl merak ettiğim meryem bu işin içinden
nasıl sıyrılacak:bilmim. biz senaryo konusunda ters köşe
olmaya
alıştık. bi de meryem çıkıp"he valla ağam; başımı bağlamak
gerek. huzurlu bi yuvam olsun; hanım olup evimde oturup
seyfomun yolunu beklliyem" derse hiiç şaşırmam:img-hyste:img-hyste
KübraYasemin 18-12-07, 11:26 Bu Arzu nerden cIkdI ya.
Bence hic gelmeseydi.
Ezo nasIlda utandI dediklerinden.
Ben Elcin anneyide hic sevmiyorum.
Annesine bak kIzIni al diye bosuna dememisler.
papatya363 18-12-07, 12:01 bugün diziyi izliyememe gibi bi ihtimalim var
olurmu ya iki hafta bekle hemde böyle güzel bi fragman gör saatleri say sonrada izliyeme
bakalım inş bi yolunu bulup izleyebilirim
çokda az kaldı ama sevinemiyorum bile:img-cray:
ama yok yok bi yolunu bulup izlemem lazım
şu yat sahnesinde neler olacağını çok merak ediyorum inş. senarist bey çok güzel replikler ve sahneler yazmıştır
o kadimle nedimin cin konusu olan replikleri güzel yazan bi senaristen bugünde güzel replikler bekliyorum
gerçi aynanın karşısında ve son sahnede olan replikleride aynı kişi yazdı(bazen düşünüyorum bu replikleri yazan kişi aynımı yani dağlar kadar fark var bu iki sahne arasında)
aaaa söğüt gelmiş hoşgelmiş, böyle bizleri bırakıp gitme söğütçüğüm :icon_sorr
sevgili deryacığım canım meryemin boyalarını ben savaş boyaları olarak algılamıştım seyredince, malum hanımağalığa hazırlanıyor, Ballı Nurla evlenince ufak bir operasyonla ağalığı eline geçirme planları peşinde, havaya girmek içinde önce yüzünü böyle boyaması gerekli, sonra da kamuflaj kıyafetlerini giyip operasyona hazır hale gelecek, birde odasında gizli gizli antreman yaptığı kesin . Ballı birden seni Seyfoya vereceğim süpriziyle ortaya çıkınca bütün planlarını yeniden gözden geçirmek zorunda , şimdi bir yandan Seyfo içten içe Ballıya kızıyordur ne yaptımda beni Meryeme veriyorsun yazık değil mi bana ağam diye, hah işte Meryem bu noktadan hareketle Seyfoya işbirliği önerebilir. daha önce Zeynelde tutmadı ama Ballı onu Meryeme vermekle tehdit etmemişti. Seyfo bugüne kadar çok sadıktı Ballıya ee ne oldu ödülü Meryem.
Meyem eskiden iyi kız hoş kızdı, fakat artık geçirdiği bunalımlar neticesinde kendisinden artık ümit kesilmiştir. Belki Selim onu normale çevirebilirdi, o da baktı ki durum kötü kendi geleceğini kurtarmak adına kayıplara karıştı.
ladyDarbanvile 18-12-07, 12:14 Hani ben dizimizi erken biten dizi furyası çerçevesinde bitirecekler diye korkuyorum ya, içimi rahatlatan arkadaşlar oldu, hazirana kadar sürecek diye, işte eğer o kadar devam edecekse benim görmek istediğim ama illaki görmek istediğim bir hikaye var bu süreçde...
Kadim'in annesinin hikayesi. Biri 10 diğeri 5 yaşında iki oğlunu bırakacak kadar büyük bir aşk mı yoksa başka bir şey mi? Merak ediyorum:icon_whis Çünkü Kadim'i Kadim yapan en önemli etken annesinin gitmesi. Ve aslında bu Ezo'yla ilişkisinde anahtar bir durum. Kaldı ki, Berrak'la olan ilişkisini bu durum çok etkilemiş.
Tamam birbirlerine açıldılar:img-in_lo, sevdalarında yol alıyor, tekneyle geziyor, birbirlerine sarılıyorlar ve hatta belki öpücükler oluyor ama çok fazla "sevgi kelebeği" modunda gezmesinler:icon_sorr
Birbirlerini severken zıtlıklar yaşasınlar, sıkıntıları olsun ama sonunda birbirinin ruhunda huzuru bulsunlar!
Çok şey mi istiyorum ben:icon_whis:icon_whis
aaaa söğüt gelmiş hoşgelmiş, böyle bizleri bırakıp gitme söğütçüğüm :icon_sorr
sevgili deryacığım canım meryemin boyalarını ben savaş boyaları olarak algılamıştım seyredince, malum hanımağalığa hazırlanıyor, Ballı Nurla evlenince ufak bir operasyonla ağalığı eline geçirme planları peşinde, havaya girmek içinde önce yüzünü böyle boyaması gerekli, sonra da kamuflaj kıyafetlerini giyip operasyona hazır hale gelecek, birde odasında gizli gizli antreman yaptığı kesin . Ballı birden seni Seyfoya vereceğim süpriziyle ortaya çıkınca bütün planlarını yeniden gözden geçirmek zorunda , şimdi bir yandan Seyfo içten içe Ballıya kızıyordur ne yaptımda beni Meryeme veriyorsun yazık değil mi bana ağam diye, hah işte Meryem bu noktadan hareketle Seyfoya işbirliği önerebilir. daha önce Zeynelde tutmadı ama Ballı onu Meryeme vermekle tehdit etmemişti. Seyfo bugüne kadar çok sadıktı Ballıya ee ne oldu ödülü Meryem.
Meyem eskiden iyi kız hoş kızdı, fakat artık geçirdiği bunalımlar neticesinde kendisinden artık ümit kesilmiştir. Belki Selim onu normale çevirebilirdi, o da baktı ki durum kötü kendi geleceğini kurtarmak adına kayıplara karıştı.
merhaba sevgili spring,
yeni bölüm olmayınca yazacak birşeyimizde olmuyor doğal olarak..inşallah bu bölüm güzel bişeyler olurda
hep beraber yine burda cümbür cemaat yazarız...
Hani ben dizimizi erken biten dizi furyası çerçevesinde bitirecekler diye korkuyorum ya, içimi rahatlatan arkadaşlar oldu, hazirana kadar sürecek diye, işte eğer o kadar devam edecekse benim görmek istediğim ama illaki görmek istediğim bir hikaye var bu süreçde...
Kadim'in annesinin hikayesi. Biri 10 diğeri 5 yaşında iki oğlunu bırakacak kadar büyük bir aşk mı yoksa başka bir şey mi? Merak ediyorum:icon_whis Çünkü Kadim'i Kadim yapan en önemli etken annesinin gitmesi. Ve aslında bu Ezo'yla ilişkisinde anahtar bir durum. Kaldı ki, Berrak'la olan ilişkisini bu durum çok etkilemiş.
Tamam birbirlerine açıldılar, sevdalarında yol alıyor, tekneyle geziyor, birbirlerine sarılıyorlar ve hatta belki öpücükler oluyor ama çok fazla "sevgi kelebeği" modunda gezmesinler.
Birbirlerini severken zıtlıklar yaşasınlar, sıkıntıları olsun ama sonunda birbirinin ruhunda huzuru bulsunlar!
Çok şey mi istiyorum ben:icon_whis:icon_whis
O dediğinden bende istiyorum:icon_whis Özellikle eski bölümleri izledikçe bu isteğim daha da artıyor. Şuanda cicim aylarındalar. Biraz tadını çıkarsınlar. Senaristler kesin bir takım planlar içindedirler. Öyle can sıkıcı, gereksiz yanlış anlamalar olmasın bizim dizimizde. Dediğin gibi sıkıntılar olsun ama yine de birbirlerinde huzuru bulsunlar. Şuandaki gidişatta öyle gibi duruyor eğer değiştirmezlerse:icon_whis
Fragmanı her izleyişimde aynı heyecanı hissediyorum. Burayı takip ettikleri o kadar belli ki. Tam forum en sessiz haline bürünmüştü o sırada sesli fragman geldi. Üstelik biz de isterken:icon_whis Her hafta iki fragmanımız olsun istiyorum. Gerçekten ilaç gibi geliyor. Özellikle 2 haftalık özlemden sonra o kadar iyi geldi ki.
Meryem konusuna gelince arada meryeme gıcık olsam da bazen hal ve hareketleri çok hoşuma gidiyor. Mesela fragmanda ballı ağa seni evlendireceğim dediğimde öyle bir ne deyişi var ki. Çok güzel kullanmış orada mimiklerini. Eski jenerikteki görüntülerini de biliyorum bayağı masum duruyormuş:icon_whis Bu fragmandaki makyajı görünce hanım ağam hoşgeldin demek geliyor insanın içinden:img-hi: Her erkeğin hayatını mahfeden kara dul meryem bakalım seyfoyu nerelere yollayacak. Tabi bundan daha önemlisi sıradaki kurbanı kim?:img-pilot
Moraine ve papatya363 izleyemeyecek olmanıza çok üzüldüm.En yakın zamanda izlersiniz İnşallah:img-wink:
naz2397 Meryemden o lafları duyarsak bil ki dizinin finali gelmiştir ya da dizide erkek kurban kalmamıştır Meryeme:img-pilot
43. bölümün son sahnesinden kayıtlarımda tek kalan o müthiş bakışma sahnesidir.:img-ok:
Edit: Bu aralar bolca reklam alıyorum.
Sevgili ladyDarbanvile gerçekten Kadim'in annnesinin hikayesi çok enteresan olabilir. Yalnız bu terkeden anne durumu da dizilerde sıkça yer alan bir klişe mi olacak. Doktorlar dizisinde de ben çok seyretmiyorum ama böyle bir durum var galiba. Yine de iyi işlenirse çok iyi ve dediğin gibi Kadim'in korkularını aydınlatması açısından çok yerinde olur.
Gamzecim aslında ben de Meryem'e gittikçe ısınıyorum. Tip olarak zaten beğeniyorum da o deli dolu halleri, amazonvari duruşu hoş yani. Hayatta rastasak da dizilerde pek sık rastladığımız bir karakter değil kendileri. Komik bir gıcıklığı var.Diziye renk katıyor. Ama yine de Zavallı Seyfo demekten alamıyorum kendimi. :img-hyste
Dün akşam yine fragmanda Nedim ve Süreyya'nın öpüşmesini görünce itiraf ediyorum öpüşmekten soğudum:bırr:bırr. Yılın en gıcık çifti ödülünü veriyorum kendilerine.
ladyDarbanvile 18-12-07, 13:27 Kesinlikle anne hikayesi olursa klişelerden uzak olmalı bence de. Eğer işlenirse tadından seyretmeye doyamadığımız sahneler çıkar gibi geliyor bana(Kadim-Ezo-anne arasında)
Biraz önce eski bölümlere b |