Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

gamze_yy
23-12-07, 10:33
günaydın koğuşum özledim yaw:img-in_lo

demek bire gafiller bize sesli fragmanı vermiler o halde hadi bakalım yine biz seslendirelim fragmanı ama masumca:icon_ange

bu arada canlarım kadim arzu kızın sarılma sahnesinin son sahne olduğu kesinlik kazanmıştır içimde çok az da olsa bir umut vardı ama yok malesef kesin son sahne:icon_sorr

Emin olduğum tek şey o sahnenin son sahne olacağı zaten. İlk defa mı oluyor bilmiyorum ama hem fragman hem de özet o sahneyle bitiyor. Bas bas bağırıyor ben son sahneyim diye. Bölümde yaşayacağım en büyük şok o sahnenin son sahne olmaması olur herhalde.

Fragmandaki tek güzel sahne bizimkilerin yan yana kutsal ustayı izlediği sahne bence. Bir de kadimin ezoyla konuşmaya başladığı sahne güzele benziyor. Başka da güzel sahne yok zaten. Ya gerçekten bölümde güzel sahne yok ya da güzel sahneleri görüp beklentiye girdiğimiz için güzel sahneleri bölüme saklıyorlar.

Fragmanı seslendirelim seslendirmesine de rozicim seslendirecek sahne yok ki:img-hyste

Edit: Hem reklam almışım hem de ne çok güzel sahne yazmışım yazıda:)

rozi
23-12-07, 10:38
Fragmanı seslendirelim seslendirmesine de rozicim seslendirecek sahne yok ki:img-hyste

sen benimle dalgami geçisen he :img-hyste

nasıl yok ben buldum bile kadim o sahnede ezo ya ne diyor bil bakalım boşuna bekleme demicem çatla merak :hıh tan ama sakın bir önceki sayfaya bakma:img-hyste

gamze_yy
23-12-07, 10:46

nasıl yok ben buldum bile kadim o sahnede ezo ya ne diyor bil bakalım boşuna bekleme demicem çatla merak :hıh tan ama sakın bir önceki sayfaya bakma:img-hyste

:img-hyste
Dalga geçmek haddime mi düşmüş rozicim. Gördüğümüz tek sahne o zaten başka da yok. Öteki sayfada bakmadım merak etme:) Arzunun orada olduğundan falan haberim yok yani:icon_whis

Bende kaç defa izledim fragmanı belki gözümden birşeyler kaçmıştır. Bir ipucu falan buluruz diye ama yok bulamadım. Zaten rozi bulamazsa kimse bulamaz. Sen bana bakma rozi araştır kesin bulursun birşeyler.

Gökgöz
23-12-07, 10:46

Herkese günaydınlar

Bahsettiğiniz sahneye bende dikkatlice baktım. Rozinin de dediği gibi sanırım orda Kadim Arzu nerde diyor Ezo ya. Ezo da anladığım kadarıyla "buyrun ben yardımcı olayım" gibi birşey diyor. Dudaklarından böyle anlaşılıyor ama neden böyle bişey konuşsunlar pek anlam veremedim...

crowe
23-12-07, 10:47
dudak okuyamıyorum ben ya tamemen sallamasyon oluyo
tahmin olabilir ya da
rozican peki teknede ne konuşuyolar bunlar.o daha çözülemez gerçi:img-pilot
fragman belki bu akşam sesli verilir olamaz mı.daha bunun pazartesisi var tüm gün sessiz fragman mı vercekler. bir de fragman geçen haftaki gibi can alıcı sahnelerden oluşuyo sa bittik biz. hiç can alıcı sahne görmedim ben.gamzenin dediği gibi kutsal ustayı izledkleri sahne güzel olabilir yani o sahnelerde konuşuyolar zaten. bir de özette baklavacı açılışı var o fragmanda yok.:icon_whis belki ordan da bişeyler çıkar
bu özetçi başı abartıyo bazen nedimi kaçırdıklarından bahsettiği bölümü hatırladım da:icon_whis

rozi
23-12-07, 10:53
he geldi koğuşun delisi geçin dalganızı:img-hyste

şimdi crow dediği tekne sahnesini ncelemeye alıcam fragman o kadar karamsar ve iç karatıcı ki izlemekten daha dizi gelmeden soğdum:bırr

Gökgöz
23-12-07, 10:55
dudak okuyamıyorum ben ya tamemen sallamasyon oluyo
tahmin olabilir ya da
rozican peki teknede ne konuşuyolar bunlar.o daha çözülemez gerçi:img-pilot
fragman belki bu akşam sesli verilir olamaz mı.daha bunun pazartesisi var tüm gün sessiz fragman mı vercekler. bir de fragman geçen haftaki gibi can alıcı sahnelerden oluşuyo sa bittik biz. hiç can alıcı sahne görmedim ben.gamzenin dediği gibi kutsal ustayı izledkleri sahne güzel olabilir yani o sahnelerde konuşuyolar zaten. bir de özette baklavacı açılışı var o fragmanda yok.:icon_whis belki ordan da bişeyler çıkar
bu özetçi başı abartıyo bazen nedimi kaçırdıklarından bahsettiği bölümü hatırladım da:icon_whis

Ben dudak okuma konusunda fena sayılmam. Yani gerçekten normal konuşulduğunda dudakları okuyarak ne demek istediğini anlarım. Ama teknedeki sahneyi inceledim ve sadece Ezo nun dondum dediği yeri anlayabildim. Daha sonra Kadim de elini uzaklara uzatıp Ezo ya bişeyler söyledi, Ezo da ona bişeyler söyledi ama burdaki konuşmalar biraz anlamsız gibi. Oyuncularımız orda müzik verileceğini biliyorlardı yani o sahnede replik yoktu. Büyük bir ihtimalle doğaçlama oynadılar. Ve arada sadece dudaklarını oynattılar. Yani bişey konuşmadılar...

rozi
23-12-07, 11:01
Ezo da anladığım kadarıyla "buyrun ben yardımcı olayım" gibi birşey diyor.

Gökgöz canım seni kutluyorum aynen dediğin gibi bir cümle sarf ediyor demek hala kusle bizim aşıklar peki bu küslük kapı sahnesinin devamımı yoksa bizim garanti olan son sahnenin devamımı:img-blush

farkındamısınız artık sınır kalmadı bizde durum hiç iyi değil:icon_whis

sessizperi
23-12-07, 11:03
Herkese günaydınlar

Bahsettiğiniz sahneye bende dikkatlice baktım. Rozinin de dediği gibi sanırım orda Kadim Arzu nerde diyor Ezo ya. Ezo da anladığım kadarıyla "buyrun ben yardımcı olayım" gibi birşey diyor. Dudaklarından böyle anlaşılıyor ama neden böyle bişey konuşsunlar pek anlam veremedim...

ben de dudak okumalardan pek anlamam :(

sizin dedikleriniz doğru ise; neden Kadim Ezo'ya Arzu'yu soruyor ki, gitsin başkasına sorsun :hıh ya da Arzu'yu soracağına, Ezo'suna güzel şeyler söylesin :img-yes: eğer Arzu'yu Ezo'ya sormasının nedeni kıskançlık yaratmaksa bu da kabul. Ama yok Arzu'yu çok merak ediyor izlenimi verirse hiç anlamam, Ezo Kadim'in kafasına oklavayı geçirerek :fighting2 cevap versin..

Sessiz frgmandan gördüğümüz kadarıyla beni heyecanlandıran bir sahne yok. Ama umarım beni hayal kırıklığına uğratırlar uğratsınlar da izin veriyorum :icon_whis Ama umarım bıraktığımız kapı sahnesinin devamı gelir ve yeni bölüm ordan başlar :img-blush Ama biliyorum çok karamsar konuşuyorum ama ben bu fragmanı sevemedim sevemedim işte :img-cray::img-cray:

rozi
23-12-07, 11:33
buldum canlarım ezo ve kadimin olduğu sahne son sahne olmaya bilir nasılmı hemen açıklayım:img-blush

şimdi kutsal ustanın olduğu sahneye bakın ezo nun başındakı bandananın kenarindan çıkan saçlara dıkat edin sonra ezo nun kadim arzuyu yakaladığı sahneye gelin orda ezo nun şaçlarına bakın çok düzgün hiç bir sorun yok bu durumda kutsal sahnesi son sahne bu sonuca nerden vardığıma gelince o da benim zekam canım herkezde yok :img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu mesajı ikinci kez yazıyorum diğeri nereye gitti bilmiyorum görenler bana bilirsin korkmayın zararsız:img-hyste

Gökgöz
23-12-07, 11:35
Ezo da anladığım kadarıyla "buyrun ben yardımcı olayım" gibi birşey diyor.

Gökgöz canım seni kutluyorum aynen dediğin gibi bir cümle sarf ediyor demek hala kusle bizim aşıklar peki bu küslük kapı sahnesinin devamımı yoksa bizim garanti olan son sahnenin devamımı:img-blush

farkındamısınız artık sınır kalmadı bizde durum hiç iyi değil:icon_whis

Bence bu sahnede hala küsler bizim çiftekumrular. Ama özetten anladığım kadarıyla bu sahnenin devamında küslük bitecek. Arzu otele gelecek bir şekilde Ezo nun gönlünü alacak. Zaten özettede aradaki buzlar çözülecek falan diyordu. Daha sonra ne olacaksa olacak. Artık başka bir günmü onu bilemiyorum ama Arzu Kadim in odasında morlai çok bozuk. O son sahne olacak. Tam herşey düzeldi derken Ezo onları sarmaşdolaş görecek. Bölümde burada bitecek. Yani ben öyle tahmin ediyorum. İnşallah ter köşe olurum...

rozi
23-12-07, 11:42
45.Bölüm Özeti...

Kadim’i, Arzu’dan kıskanan Ezo, bu duygusunu saklayamaz. Kadim, zorla da olsa Ezo’ya, Arzu’yla arlarındaki kardeşçe ilişkiyi anlatmaya çalışır. Ezo, duygularını saklayamadığı için kendisinden çok utansa da Kadim kıskanıldığı için mutludur.

Ezo, tatlıcı dükkanıyla daha fazla ilgilenmeye çalışırken Kadim aksine, Ezo’yla daha fazla ilgilenmeye başlar. Arzu, Kadim ve Elçin Anne’yle birlikte tatlıcı dükkanının açılışına da gelip Ezo’ya oldukça samimi davranınca iki kadının arasındaki buzlar çözülür. Ancak ertesi gün Ezo, Kadim ve Arzu’yu çok farklı bir şekilde yakalar.

şimdi ben özetti unutmuşum fragmana takmışım biraz da onu inceleyelim acaba ezo kadim ve arzu kızı nasıl yakalayacak özet çok farklı diyor :icon_whis

yalnış anlamayın kendimi avutuyorum o sahne son olmasın:icon_sorr

sessizperi
23-12-07, 11:50
45.Bölüm Özeti...

Kadim’i, Arzu’dan kıskanan Ezo, bu duygusunu saklayamaz. Kadim, zorla da olsa Ezo’ya, Arzu’yla arlarındaki kardeşçe ilişkiyi anlatmaya çalışır. Ezo, duygularını saklayamadığı için kendisinden çok utansa da Kadim kıskanıldığı için mutludur.
Ezo, tatlıcı dükkanıyla daha fazla ilgilenmeye çalışırken Kadim aksine, Ezo’yla daha fazla ilgilenmeye başlar. Arzu, Kadim ve Elçin Anne’yle birlikte tatlıcı dükkanının açılışına da gelip Ezo’ya oldukça samimi davranınca iki kadının arasındaki buzlar çözülür. Ancak ertesi gün Ezo, Kadim ve Arzu’yu çok farklı bir şekilde yakalar.
şimdi ben özetti unutmuşum fragmana takmışım biraz da onu inceleyelim acaba ezo kadim ve arzu kızı nasıl yakalayacak özet çok farklı diyor :icon_whis

özette koyu kısımlı olan cümlelerden az da olsa umutluyum :img-pilot belki o sahneler bizi az da olsa heyecanlandırır ve güzel sahneler izlememize vesile olur.:img-blush

özetteki kırmızı cümle bence o fragmandaki son sahneyi işaret ediyor ne yazık ki her ne kadar kabul etmek istemesek te o sahne son sahne olacak :img-cray:

crowe
23-12-07, 12:04
ya ben hala o sahne son sahne olmayabilir diyorum
şimdi özette fragmandaki kutsal ustanın tv programı çekim yapılırken bayılmaısndan ya da bu tarz bişeyden bahsedilmiyo.bu sahne ya çok önemsiz ya da olay başka turlü gelişiyo
şimdi o çekim yapılırken kadim ezoya bişey söylüyo arzuyu soruyo diyosunuz.arzuyla odasındaki münasebetten sonra ezo onlara görünmeden olay yerini terk ediyo arzu da hala otelde ....çekim bu sahneden sonra yapılıyosa kadim ezonun onları gördüğünden habersiz-yani gizli bişey de yapmamıştı gerçi- yanlş anladığından habersiz ezoya arzu nerde diye soruyo olabilir.
abi yuh bana ya hakikaten dib vurduğumun resmidir. bu nasıl bir teori
egoflların yüzkarasıyım:sad53: anlattığımdan kendim de bişey anlamadım maksat forum boş kalmasın valla

Sennæ
23-12-07, 12:05
ben de dudak okumalardan pek anlamam :(

sizin dedikleriniz doğru ise; neden Kadim Ezo'ya Arzu'yu soruyor ki, gitsin başkasına sorsun :hıh ya da Arzu'yu soracağına, Ezo'suna güzel şeyler söylesin :img-yes: eğer Arzu'yu Ezo'ya sormasının nedeni kıskançlık yaratmaksa bu da kabul. Ama yok Arzu'yu çok merak ediyor izlenimi verirse hiç anlamam, Ezo Kadim'in kafasına oklavayı geçirerek :fighting2 cevap versin..

Sessiz frgmandan gördüğümüz kadarıyla beni heyecanlandıran bir sahne yok. Ama umarım beni hayal kırıklığına uğratırlar uğratsınlar da izin veriyorum :icon_whis Ama umarım bıraktığımız kapı sahnesinin devamı gelir ve yeni bölüm ordan başlar :img-blush Ama biliyorum çok karamsar konuşuyorum ama ben bu fragmanı sevemedim sevemedim işte :img-cray::img-cray:

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bu dudak okuma işini de başarıyla tamamladınız..:happy0064
Ama ben de sessizperi ye katılıyorum..Kadim niye Ezo’ya Arzuyu soruyor..? Ezo niye buyurun ben yardımcı olayım gibi bir cevap veriyor ki? Bilmiim desin.. yani bir bağlantı kuramadım..:img-pilot
He kadim ezoyu kıskandırmak istiyorsa Ezo da kıskanır yine atışmalar başlardı çiftimizin arasında.. :img-icecr
Ya da Ezonun dediği söz kadimden önce söylenen bir söz de olabilir –fakat bu sessiz fragmanların işleniş sırası doğrusaldı; ama biz yine de o ihtimali de düşünelim..

rozi
23-12-07, 12:07
hayatımda hiç bu kadar yanılmak istemedim nplur bir mucize olsa ve tam tahmınımız tutacak derken üzüntüden gözyaşlarımız sel olurken birden bizi şoke etseler ve başka bir şekilde bitirseler en azından o sahneyi uzatsalar

örnek korkmayın panık yok

ezo kadimi ve arzu kızı o şekilde görünce sınırlen kapıyı çarpar ve çıkar ama kadim onu görür ve ezonun peşinden koşar ama biliyosunuz ezo kadimden hızlı kadim tam ezoyu yakalayacakken karşılarına yine ballı çıkar

ballı:hayırdır yiğenim yine kovalmaca oynısınız
kadim:bakın ballı ağa duşunduğunuz gibi değil
ballı;:nasıl peki
ezo:şey kadim bey şey
ballı:ney ezo hanım ne oli
kadim:ben merak ettim de ezo na kadar hızlı koşuyor diye test ediyordum
ezo:he aynen ole
ballı:eh bende sizleri test edeyim bakalım kurşunlardan hızlı mısınız değilmisiniz de haydı başlayın:img-hyste

böyle bir sona bile razıyım canlarım durum çok kötü:img-blush

Sennæ
23-12-07, 12:10
ya ben hala o sahne son sahne olmayabilir diyorum
şimdi özette fragmandaki kutsal ustanın tv programı çekim yapılırken bayılmaısndan ya da bu tarz bişeyden bahsedilmiyo.bu sahne ya çok önemsiz ya da olay başka turlü gelişiyo
şimdi o çekim yapılırken kadim ezoya bişey söylüyo arzuyu soruyo diyosunuz.arzuyla odasındaki münasebetten sonra ezo onlara görünmeden olay yerini terk ediyo arzu da hala otelde çekim bu sahneden sonra yapılıyosa kadim ezonun onları gördüğünden habersiz-yani gizli bişey de yapmamıştı gerçi- yanlş anladığından habersiz ezoya arzu nerde diye soruyo olabilir.
abi yuh bana ya hakikaten dib vurduğumun resmidir. bu nasıl bir teori
egoflların yüzkarasıyım:sad53: anlattığımdan kendim de bişey anlamadım maksat forum boş kalmasın valla

Yok crowe ben anladım galiba..
Bence dediğin çok mantıklı..Ezo ilk olarak onları görüyor sonra sessizce odadan ayrılıyor..
Bu arada Arzu da odadan ayrılmıştır bir nedenden dolayı..Kadim de Arzu’yu aramaktadır –ne alakaysa gider Ezo’ya Arzu’yu sorar..
Ezo da buyurun ben yardımcı olayım der –o da ne alakaysa..
Ya da –En son sizinle değel miydi Gadim Bey? Der.. belki orada Kıskançlık damarı kabaran Ezo her şeyi anlatır ve bize sürpriz yaparak son sahneyi bitirirler…:icon_whis

sessizperi
23-12-07, 12:11
hayatımda hiç bu kadar yanılmak istemedim nplur bir mucize olsa ve tam tahmınımız tutacak derken üzüntüden gözyaşlarımız sel olurken birden bizi şoke etseler ve başka bir şekilde bitirseler en azından o sahneyi uzatsalar

ezo kadimi ve arzu kızı o şekilde görünce sınırlen kapıyı çarpar ve çıkar ama kadim onu görür ve ezonun peşinden koşar ama biliyosunuz ezo kadimden hızlı kadim tam ezoyu yakalayacakken karşılarına yine ballı çıkar

ballı:eh bende sizleri test edeyim bakalım kurşunlardan hızlı mısınız değilmisiniz de haydı başlayın:img-hyste

aynen keşke böyle bir son sahne olsa da :icon_whis o sahneden bin kat iyidir :img-yes: ama çok güzel bir replik olmuş cidden karamsarlığımı aldın götürdün :happy0064 bir kaç dakka da olsa.. sağolasın :good:

gamze_yy
23-12-07, 12:11
Yok yok bu fragman kesin ceza bize. Geçen bölümün fragmanından bütün bölümün sıralamasını çıkardık diye kızdılar bize. İşte şimdi kolaysa gelin bunu sıralayın diyorlar. Sesli fragmanda vermiyorlar ki başka ipucu olmasın.

Hem özette o sahne son sahne hem de fagmanda. Yani bu kadar açık edilmez. Bence bizi ters köşe yapmak için özellikle yapıyorlar. Ya da ben öyle olmasını çok istiyorum.

Rozicim haklısın ben ezonun o durumu gördüğünü kadimin görmemesindense her türlü sona razıyım. Kadim, ezonun onları öyle gördüğünü anlamazsa durumumuz çok vahim. Çok karışık cümle oldu. Zaten durum da karışık:)

ladyDarbanvile
23-12-07, 12:24
fargmanda en hoşuma giden yer, Ezo ile Kadim'in yan yana Kutsal Usta'yı seyrettikleri yer oldu:img-yes: Nasıl duruşdur o öyle, ikisi aynı şekilde ve aynı bakışlarla duruyor ya, çok hoşuma gitti.

Gökgöz
23-12-07, 12:32
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bu dudak okuma işini de başarıyla tamamladınız..:happy0064
Ama ben de sessizperi ye katılıyorum..Kadim niye Ezo’ya Arzuyu soruyor..? Ezo niye buyurun ben yardımcı olayım gibi bir cevap veriyor ki? Bilmiim desin.. yani bir bağlantı kuramadım..:img-pilot
He kadim ezoyu kıskandırmak istiyorsa Ezo da kıskanır yine atışmalar başlardı çiftimizin arasında.. :img-icecr
Ya da Ezonun dediği söz kadimden önce söylenen bir söz de olabilir –fakat bu sessiz fragmanların işleniş sırası doğrusaldı; ama biz yine de o ihtimali de düşünelim..

Bu dudak okuma işini azçok çözdük sayılır. Ama Kadim in neden Arzu yu sorduğunu sahnenin tamamını izlemeden çözemeyiz. Çünkü mutlaka bir sebebi vardır sormasının. Ee bizim fragmanda gördüğümüz o sahnede daha uzun bir konuşma geçecek Ezo ve Kadim arasında. Ancak o zaman anlarız neden Ezo ya Arzu yu sorduğunu ve Ezo nun ben yardımcı olayım dediğini. Şimdilik bende anlamadım neden ikisinin arasında böyle bir konuşma geçiyor...

Edit : Nedendir bilinmez bugünkü 3.reklamımı aldım. Çokmu konuşuyorum acaba :)

sahracı
23-12-07, 12:35
45.Bölüm Özeti...

bence o sahne ezonun kadimle arzunun birbirine sarıldığı sahne olur gibi yani fragmanda izlediğimiz sahneelr içinde buna en uygunu o sahne ama dizi içinde başka şeyler de olabilir tabi henüz görmediğimiz..ya artık bu böyle sürüp gider ezo kıskanır kaçar kadim kovalar filan klasik aşk meşk dizilerine benzeticekler diye korkuyorum..ki yavaştan başladı gibi..bide şu meryemi gitgide psikopatlaştırıyolar bence ona da bi el atmak lazım nerde kavga bela eline bıçak alıp atlayan biri haline getirdiler sıkıldık artık bi çeki düzen bi doğru yola girsin artık o da selim çıktı madem başkasıyla tanışsın aşık olsun bi kendine gelsin dimi?? ayrıca eylülün kanı yerde kalmasın :)

Ö.Dilek
23-12-07, 12:39
merhabalar...
dikkatinizi çektimi bilmiyorum ezo 44. bölümde kadim'le buluşmak için odasında hazırlanırken üstte rafta bir resim var. acaba bu debie'yle ezo'nun resmimi yoksa ezo'nun kadime hatırlamam için unutmam lazım dediği resimmi.
rozi'ciğim şuna 00517 olarak bir el atsan.:img-wink:

bir de odanın duvarlarında sabah ezo hazırlanırken arzu'nun resimleri yok ama akşam resimler duvarda. elçin hanım ezo yokken arzunun odasını döşemiş demek ki. :icon_whis
sesli fragman hayal olmaz inşallah...:icon_sorr
bayram mesajını göremedim çatlıycam meraktan :icon_sorr

floraaa
23-12-07, 12:40

Herkese İyi Günler,

Çok hasta olduğum için foruma doğru düzgün giremiyorum.Ama yazılanları da bu hasta halimle okumaya çalışıyorum.:img-yes:

İnan hiç güleceğim yoktu rozi.Durumumuzu çok güzel anlatmışsın.Ben de fragmandaki sahnenin son sahne olmasını istemiyorum.Yanlış anlamalarla bitmesin.Zaten bütün dizilerde bu yanlış anlamalar var.Bizi yanıltsınlar istiyorum.

Fragmanda benim dikkatimi çeken Galiba o kapı sahnesinden sonra Kadim arabada mutsuz bir şekilde otele gidiyor.Kadim Ezo konuşurken sanki Ezo'nun kırgınlığı hala geçmemiş gibi.

İnşallah Arzu Türkiye'ye kısa vadede dönmüştür.Zaten yanında getirdiği bavulları onu gösteriyor gibi.O kutlamada umuyorum ki sadece arkadaşlarının bir jestidir.

Bir de Ballı Ağa Nedim ile Süreyya'nın çok kötü insanlara bulaştığını söyleyecek.Süreyya'nın yüzü çok kötüydü.

Bir de ben zamanında çok fazla türk filmi izleyen birisi olarak baklavacının gizli zenginlerden olduğunu ve hatta Ezo'yu kızı gibi görüp mirasını bırakacağını düşünüyorum.(Çok fazla uçtum galiba)

Başta spring arkadaşım olmak üzere hepinizin yorumlarını okurken çok keyif alıyorum.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın... bye

rozi
23-12-07, 12:43
eylül öldümü?:blink:

bencede canım çok geriyor beni o sahneler ben bu kızın o saf halerini bile özledim durum çok kötü

ya bir yandanda hak vermeden geçemiyorum bu günkü gazetede serhat da söylüyor diziler çok uzun o yüzden kalıtesiz diye adam her hafta 90 dakıkalık bir senaryo yazacak o yönetmen her hafta bu kadar uzun bir senaryoyu çekecek o oytuncularda bu tempoya ayak uydurmaya çalışacak:img-blush

bu gün sevgi kelebeyi gibiyim :img-in_lo senarıste bile kızamıyorum sanırım bu gerçekle yüzleşmenın bir etkisi yavaş yavaş son sahneyi hazmediyorum:not_i:

aysi
23-12-07, 12:48
of ya olamaz ne guzel yazmistim ama simdi yeniden yazmak cok zor ya ama nereye bastim bilmiyorum hersey silindi ofya offfffff.:icon_sorr

Rozim cok formda gordum seni yine harikasin canim .:good:
Butun foruma kendine uydurdunya helal olsun guzelim.:P

Bu arada yazdigin Balli ve Kadim replikleri ve sahnesi harika olmus dogrusu oyle bir son harika olurdu.:img-blushraziyim.Yok yeniden yanlis anlamalar Ezonun kendini cekmesi dogrusu bunu simdi hic ama hic izlemek istemiyorum adam daha opmedi bile simdiki liseliler bile oyle yanaktan opmekten coktan vazgecmislerdir.Kockoca adam oyle yanaktan opucukle yetinmez yetinmemeli.Bimkoligim lutfen bir kac dilek yazarmisin belki Baris bey duyar sesini canim:img-yes:

Kadim vurulduktan sonrada Ezo baksin ona eve getirmesin ama otelde kalsinlar oyle Elcin hanim teyzenin yaninda ask yasanmazki herseye karisir kendileri ama otelde Ezo kendi elleriyle yemekler yedirsin oyle ama Kadim hala kizgin olsun Ézoya kendisini guvenmedigi icin Ezoda onun gonlugunu almak icin ugrassin oyle bizde tv karsinda transa gecmis gibi bu ikiliyi izlesek olmazmiyani cokmu sey istedim ben

rozi
23-12-07, 12:49
Bir de ben zamanında çok fazla türk filmi izleyen birisi olarak baklavacının gizli zenginlerden olduğunu ve hatta Ezo'yu kızı gibi görüp mirasını bırakacağını düşünüyorum.(Çok fazla uçtum galiba):img-hyste

:img-help:

floraaa canım hemen gewliyorum seni hastaneye yetiştiricem bir işik gürürsen sakın gitme tamammı ben seni kurtarıcam dayan:img-help:

canım çok geçmiş olsun bu halde bile bizi bırakmıyorsun sağol ama ateşin çok yüksek belli:img-yes:

bir ihtımal de olsa neden olmasın mutlaka bu senarıs amcamız ezoyu zengin yapacaktır kadimle eşit olması için bu yüzden de böyle bir şey olabılır:img-hyste

sprıng
23-12-07, 12:53
günaydın koğuş ahalisi bayramın son günü herkes iyidir umarım. Floora çok geçmiş olsun canım iyileş bir an önce , dön aramıza. Konuya şöyle balıklama bir dalış yapmak istiyorum. Kadim Ezo'ya gidip Arzuyu soruyorsa onun kıskandığını anladığı için damarına basmak istiyor olabilir. Muzip Kadim işbaşında . :icon_whis

fragmanda görülen sahneyle ilgili benim aklıma daha feci bir şey geldi,:img-fear2
Ancak ertesi gün Ezo, Kadim ve Arzu’yu çok farklı bir şekilde yakalar.
ifadesine de okudum ya:img-fear2 klişe yanlış anlaşılmalara ek olarak, elimde gitmiyor yazmaya ama,:img-cray: bunlar böyle sarılmışken Arzu gidip bir anda kadimi öpmeye filan kalkışmasın, :img-fear2 hani kız da tam o an onları görür ve kaçar ya, devamını görmez. sonra da öpen der ki genelde özür dilerim kendime mani olamadım der:fighting2. Yazarken bile korkunç fakat yanlış anlaşılmanında çeşitleri durumun vahimliğine göre değişiklik gösteriyor. İnşallah en basit şekliyle atlatalım.:icon_sorr

Edit: ah aysi bu benim kaç defa başıma geldi biliyormusun.:sad53: Şimdi ne yapıyorum. Yazdıklarımı
word 'e kopyalıyorum ki kazaya kurban olurlarsa yardıma koşsunlar , ekleme işlemi gerçekleşince de siliyorum kopyaları. Gözleriniz yaşardı değil mi nasıl ayrıntılardayım. Bu koğuş yaptı beni böyle . :happy0064

Ö.Dilek
23-12-07, 12:55
sudenaz yeni bölüm resimleri olarak resim eklemiş arzu ve kadim sarılmasından sonra kadim tek başına çok güzel bir şekilde birine bakıyor umarım bu arzu değildir. ezo'nun onları gördüğünü anlayıp ezo'ya olanları melül melül bakarak anlatmaya çalışıyordur.:img-in_lo
herkesin dediği gibi o sarılma sahnesinden sonra ezo'yu farketsin kadim bu bölüm askıda öylecene bitmesin:icon_whis

floraaa çok çok geçmiş olsun:img-wink:

Gökgöz
23-12-07, 13:00
Şimdi konumuzla pek alakası yok ama ne zamandır aklımda bu soru. Forumdaşlarımla da paylaşmak ve yorumlarını almak istedim.

31.bölümün sonlarına doğru Kadim ve Osman abi Ezo yu evine bırakmak için gidiyorlar ya. Hani Kadim de Elçin anneye uğrayacak. Ezo ile Osman abi arasında bir konuşma geçiyor. Ezo soruyor Osman abiye "nerelisin" diye. Osman abide "Karslıyım Kadim beyin babasının memleketi. Beraber gelmiştik İstanbul a" diyor. Şimdi benim anlamadığım bunlar beraber İstanbul a gelmişler. Demek ki araları bayağı iyiymiş. Kanka gibilermiş. Ama Kadim in babası koskoca iş adamı olmuş. Artık nasıl olduysa. Osman abide onun şoförü. Bayağı tezat ikisinin durumu. Acaba diyorum Kadim in babası bayağı birikim yapıptamı geldi İstanbul a? Daha sonrada otel işine girip dahada zenginleşti...

rozi
23-12-07, 13:02
sprıng canım sen hala kabul edemedin galıba son sahneyi ama bence bu kesin kesin olmayan ezo nun onları gördüğünü kadimn fark edicek mi bunu çözmeliyız:good:

Ö.Dilek ceva ve sinope mesaj kutularınız dolu o yüzden geçte olsa bayramınız kutlu olsun:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

sessizperi
23-12-07, 13:02
günaydın koğuş ahalisi bayramın son günü herkes iyidir umarım. Konuya şöyle baıklma bir dalış yapmak istiyorum. Kadim Ezo'ya gidip Arzuyu soruyorsa onun kıskandığını anladığı için damarına basmak istiyor olabilir. Muzip Kadim işbaşında . :icon_whis

fragmanda görülen sahneyle ilgili benim aklıma daha feci bir şey geldi,:img-fear2
Ancak ertesi gün Ezo, Kadim ve Arzu’yu çok farklı bir şekilde yakalar.
ifadesine de okudum ya:img-fear2 klişe yanlış anlaşılmalara ek olarak, elimde gitmiyor yazmaya ama,:img-cray: bunlar böyle sarılmışken Arzu gidip bir anda kadimi öpmeye filan kalkışmasın, :img-fear2 hani kız da tam o an onları görür ve kaçar ya, devamını görmez. sonra da öpen der ki genelde özür dilerim kendime mani olamadım der:fighting2. Yazarken bile korkunç fakat yanlış anlaşılmanında çeşitleri durumun vahimliğine göre değişiklik gösteriyor. İnşallah en basit şekliyle atlatalım.

naptın spring arkadaşım ya,

bizler daha Arzu ile Kadim'in sarılma şeklinden kendimize gelememişken :img-cray: şimdi bi de Arzu, Kadim'i öper diyorsun ya :img-fie: o zaman halimizi düşünemiyorum valla troest senarist yazdıysa öyle bir şey silsin hemen biz görmeden :img-yes:

NOT: bizim bir arkadaş vardı ya bize ipuçları veriyordu hani :icon_whis acilen kendisine ihtiyacımız var :img-help:

rozi
23-12-07, 13:10
Şimdi konumuzla pek alakası yok ama ne zamandır aklımda bu soru. Forumdaşlarımla da paylaşmak ve yorumlarını almak istedim.

31.bölümün sonlarına doğru Kadim ve Osman abi Ezo yu evine bırakmak için gidiyorlar ya. Hani Kadim de Elçin anneye uğrayacak. Ezo ile Osman abi arasında bir konuşma geçiyor. Ezo soruyor Osman abiye "nerelisin" diye. Osman abide "Karslıyım Kadim beyin babasının memleketi. Beraber gelmiştik İstanbul a" diyor. Şimdi benim anlamadığım bunlar beraber İstanbul a gelmişler. Demek ki araları bayağı iyiymiş. Kanka gibilermiş. Ama Kadim in babası koskoca iş adamı olmuş. Artık nasıl olduysa. Osman abide onun şoförü. Bayağı tezat ikisinin durumu. Acaba diyorum Kadim in babası bayağı birikim yapıptamı geldi İstanbul a? Daha sonrada otel işine girip dahada zenginleşti...

bunu o zaman bende düşündüm ama pek kafaya takmadım belki kadimin babası memleketinde zengindi ve daha büyük bir iş kurmak için bu istanbula geldi bir de kadimin annesini çok merak ediyorum bence diziye girme zamanı geldi ne dersiniz:icon_sorr

sprıng
23-12-07, 13:12
gökgözcüğüm bence Kadim'in babası zaten zenginmiş. Ortağıyla beraber iş yapıyormuş ya, malum eşiyle kaçmış. Osman ağbi de en başından beri onlarlaymış.Önce babasının sonra da Kadimin şoförlüğünü yapıyor , zaten Kadimi de evladı gibi seviyor . Çok şeker adam ben çok seviyorum Osman ağbiyi.

sprıng
23-12-07, 13:15
naptın spring arkadaşım ya,

bizler daha Arzu ile Kadim'in sarılma şeklinden kendimize gelememişken :img-cray: şimdi bi de Arzu, Kadim'i öper diyorsun ya :img-fie: o zaman halimizi düşünemiyorum valla troest senarist yazdıysa öyle bir şey silsin hemen biz görmeden :img-yes:

NOT: bizim bir arkadaş vardı ya bize ipuçları veriyordu hani :icon_whis acilen kendisine ihtiyacımız var :img-help:

canım bende işte yanlış anlaşılmalarının vahimlik noktasının nerelere gelebileceğini söylemek istedim. Alah korusun düşünmesi bile :dito

hazal gerçekten kayıplara karıştı. kendisinden en son sete gidiyorum dedikten sonra haber alınamamıştır, nerede olduğu halkkında bilgisi olanların hemen koğuşa bildirmeleri önemle rica olunur.:img-pilot

gamze_yy
23-12-07, 13:15
Özetçi amca ezo arzuyla kadimi çok farklı bir şekilde yakalar demeseydi belki o sahnenin ezonun rüyası olduğunu düşünürdük.Avuntu yolları arıyorum ama yok çıkmıyor.Hem özet hem fragman sözleşmiş gibi bağırıyorlar o sahne son sahne diye.

Az önce yine sessiz fragmanı verdiler. Sesli fragman vermeyecekler galiba bu hafta. İşimiz çok zor egoflar bütün bölümü son sahnenin stresi ile izlemek epey zor olacak:img-fie:

Gökgöz
23-12-07, 13:21
bunu o zaman bende düşündüm ama pek kafaya takmadım belki kadimin babası memleketinde zengindi ve daha büyük bir iş kurmak için bu istanbula geldi bir de kadimin annesini çok merak ediyorum bence diziye girme zamanı geldi ne dersiniz:icon_sorr

Bencede girmeli diziye ama bikaç bölüm sonra. En azından Ezo ile Kadim in aşkları biraz daha depreşsin. Bizim senarist onları tam olarak kavuşturmadan ayırmanın yollarını arıyor gibi geldi bana. Ben yinede ümit etmek istiyorum şu son sahnedeki sarılma sahnesi tahminimizin dışında çıksın ve hemen çözülsün. Kadim Ezo nun gördüğünü farketsin ve dizi biteceksede öyle bitsin. Biz bikaç bölüm daha Ezo ile Kadim i çiftekumrular gibi görelim. Daha sonrada Kadim in annesi çıksın ortaya. Bu konuda bizim aşıkları daha da kenetlesin birbirine. Ezo bu konuda destek olsun Kadim e...:icon_whis:icon_whis:icon_whis

sprıng
23-12-07, 13:24
sprıng canım sen hala kabul edemedin galıba son sahneyi ama bence bu kesin kesin olmayan ezo nun onları gördüğünü kadimn fark edicek mi bunu çözmeliyız:good:

bünye kaldırmıyor canım ne yapayım. allah daha vahimlerinde korusun dediğim gibi. :icon_sorr

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumları olursa vallahi dayanamam . Sahra'da da Dr. hüseyinle vardı otelde bir sahne hatırlarsanız (nedir bu doktorlardan çektiğimiz yahu:sad53:) orada olayı pek güzel bağlamışlardı. Mithat'ın onları sarmaş dolaş gördüğü sahnede bakışları ve fonda çalan müzik hala hafızamda tazeliğini korumaktadır ki çok ayrı bir konudur. :img-in_lo

rozi
23-12-07, 13:29
kadimin annesi kim olur acaba :icon_whis

aman canım yerin kulağı var şimdi girmeyelim okadına kim bilir nasıl biri

sanırım son saheneden çıktık iş acaba kadim ezoyu görecekmi sitresi sardı :icon_sorr bir görmezse o zaman yanadık kadim bu mecnun halıyle durumu anlayana kadar biz toptan gideriz .:icon_sorr

birde görse ne olacak sanki ezo dınlıcekmi onu nasıl kendini temize çıkaracak belki de hött hött kadim devreye girer ve ezo tutuğu gibi kolundan çeker kenara ve hem azarlayarak hemde ö güzel bakışlarıyla ikna eder:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

gamze_yy
23-12-07, 13:36

sanırım son saheneden çıktık iş acaba kadim ezoyu görecekmi sitresi sardı :icon_sorr bir görmezse o zaman yanadık kadim bu mecnun halıyle durumu anlayana kadar biz toptan gideriz .:icon_sorr

birde görse ne olacak sanki ezo dınlıcekmi onu nasıl kendini temize çıkaracak belki de hött hött kadim devreye girer ve ezo tutuğu gibi kolundan çeker kenara ve hem azarlayarak hemde ö güzel bakışlarıyla ikna eder:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Bu klişe kıskançlık sahnesi tek şekilde affedilir. O da sonucunda öpücük göreceksek:icon_whis Ezo kendi kendine trip yapar, küser, baklavacıyla temelli çalışmaya başlar.Kadim hala ezonun hafif kıskançlık yaşadığını düşünür. Arzunun dertleriyle ilgilenmeye başlar. Arzu durumu öğrenir. Kadime haber verir. Kadim kendini affettirir. İki dakikada yazdım gene senaryoyu:)

bimkolik
23-12-07, 13:43
.Bimkoligim lutfen bir kac dilek yazarmisin belki Baris bey duyar sesini canim:img-yes:

Bir kaç sayfa geriye bakarsan dün hepiniz uyurken ben sabaha karşı Barış Bey'e yeni dileğimi yazdım..
Kadim'in Elçin annenin salonunda uyuya kalıp, geceyi orada geçirmesi..:img-icecr
Ben bir de fragmandaki Kadim'in arabada giderken öyle için için gülümsemesini çok beğendim..
bakın işte fragmanın beğenilecek bir sahnesi.
Orada Kadim Ezonun geçirdiği kıskançlık krizinden memnun ve mesut evine dönüyor ya.. Nasıl da çocuklar gibi sevinmiş garibiim Ezonun onu kıskanmasına..:img-in_lo

rozi
23-12-07, 13:43
Bu klişe kıskançlık sahnesi tek şekilde affedilir. O da sonucunda öpücük göreceksek:icon_whis Ezo kendi kendine trip yapar, küser, baklavacıyla temelli çalışmaya başlar.Kadim hala ezonun hafif kıskançlık yaşadığını düşünür. Arzunun dertleriyle ilgilenmeye başlar. Arzu durumu öğrenir. Kadime haber verir. Kadim kendini affettirir. İki dakikada yazdım gene senaryoyu:)

duygularıma tercüman oldun canım kadimi bir tek beni öpmesi şartıyla af ederim şey pardon ezoyu dicektim:icon_whis

aman yarım buğse bile beni deli etmeye yetti ama tamamı çok yakın ama bu sefer höt höt kadim den gelecek mecnun değil neden bilmiyorum aşık halleri kadar sert hallerinide çok seviyorum :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

esen_89
23-12-07, 13:45
iyi günler koğuş ahalisi ben geldim.

yorum yapmayacaktım malum şu özet ve fragmandan dolayı canım sıkkın.o sahnenin son sahne olması neredeyse kesin gibi. istemesekte hepimiz öyle düşünüyoruz.bari kadim görse de öyle bitse.ya da ezo sinirinden kapıyı hızla çarpsa gitse kadim göremese ama sonraki konuşmalarından ezonun onu terslemesinden kapıyı çarpanın o olduğunu anlasa(anlar mı ki:icon_whis).vs vs... fikir çok ama bakalım senaristimiz bize neyi uygun gördü:icon_whis

dedim ya aslında yazmayacaktım diye kadimin annesinden söz açılmış.önce şu arzu sorunu hallolsun annesi de mutlaka çıkacaktır ortaya.gözümde birden bir sahne canlandı.kadim annesi ortaya çıktığında ona olan kızgınlığından bağırsa, görüşmek istemese sonra gitse ezonun yanına başını ezonun omzuna koysa bir yandan ezoya geçmşini anlayırken bir yandan da ağlasa:img-in_lo
farkettim ballı ağa da böyle yapmıştı ama bizimkilerin ilişkisi başka:img-blush

şu arzu sorununu kazasız belasız atlatalım da annesine daha sıra var.

iyi günler iyi yorumlarbye

rozi
23-12-07, 13:46
Bir kaç sayfa geriye bakarsan dün hepiniz uyurken ben sabaha karşı Barış Bey'e yeni dileğimi yazdım..
Kadim'in Elçin annenin salonunda uyuya kalıp, geceyi orada geçirmesi..:img-icecr
Ben bir de fragmandaki Kadim'in arabada giderken öyle için için gülümsemesini çok beğendim..
Orada Kadim Ezonun geçirdiği kıskançlık krizinden memnun ve mesut evine dönüyor ya.. Nasıl da çocuklar gibi sevinmiş garibiim Ezonun onu kıskanmasına..:img-in_lo

evet canım tek güzel yani o kadim kesin ezonun kıskanmasına sevinmiş aşkım benim:img-in_lo

bimkolik dizi ile ilgili isteklerin çok güzel ama neden bu kadar muhafezekar isteklerden bulunduğunu anlamıyorum çok masumsun canım yoksa senin demi özelden hatrını sordular:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sessizperi
23-12-07, 13:49

birde görse ne olacak sanki ezo dınlıcekmi onu nasıl kendini temize çıkaracak belki de hött hött kadim devreye girer ve ezo tutuğu gibi kolundan çeker kenara ve hem azarlayarak hemde ö güzel bakışlarıyla ikna eder:img-in_lo

Ezo o sahneyi görür ordan hızlıca ayrılır bizim sarılmışlar Ezo'yu fark etmezler. :fighting2
Ezo çok sinirlenir ama kimseye bir şey demez. Kadim Ezo'yu arar, karşılaşırlar Ezo Kadim'e sert sert cevaplar verir Kadim ne olduğunu anlamaz o da sinirlenir iyice araları açılır. Çünkü bazen Kadim saf anlamama halleri oluyor ya işte o halini gösterirse ayıkla pirincin taşını :sad53:Ezo baklava işine iyice kendini verir Kadim de Arzu'ya kalır. bunlar birbirlerini zati çok az görüyorlardı şimdi iyice az görürler :img-cray::img-cray:

biz de burda onların bu halini izlerken çatlamazsak, kafayı yemezsek iyidir derim :img-heh::img-swoon

yok böyle bir şey olmayacak iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun :icon_whis :img-yes:

gamze_yy
23-12-07, 13:54
Biraz olumlu olasılık düşünelim ki durumumuzun kontrolden çıkmasını engelleyelim. Genelde fragmanı beğenmediğimiz zaman beklentiler yükseliyor bölümü beğenmiyoruz. Bu sefer fragmanı beğenen yok herhalde. Bu durumda bölüm güzel olacak. Bir diğer olasılık olumsuz. İllaki geliyor ne yapayım? Fragmanda bol bol yan karakterler var. Böyle olduğu zaman bölümde de yan karakter ağırlığı oluyor. Yok yok beceremiyorum olumlu konuşmayı.

Bimkolik barış beyle biraz daha telepati kur bizimle de paylaş olumlu fikileri görelim de içimiz açılsın azıcık.

rozi
23-12-07, 13:57
Ezo o sahneyi görür ordan hızlıca ayrılır bizim sarılmışlar Ezo'yu fark etmezler.
Ezo çok sinirlenir ama kimseye bir şey demez. Kadim Ezo'yu arar, karşılaşırlar Ezo Kadim'e sert sert cevaplar verir Kadim ne olduğunu anlamaz o da sinirlenir iyice araları açılır. Çünkü bazen Kadim saf anlamama halleri oluyor ya işte o halini gösterirse ayıkla pirincin taşını :sad53:Ezo baklava işine iyice kendini verir Kadim de Arzu'ya kalır. bunlar birbirlerini zati çok az görüyorlardı şimdi iyice az görürler :img-cray::img-cray:

biz de burda onların bu halini izlerken çatlamazsak, kafayı yemezsek iyidir derim :img-heh::img-swoon

yok böyle bir şey olmayacak iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun :icon_whis :img-yes:

canım bir zamanlar bu forumda sessiz bir peri vardı çok masum ve polyana ruhlu bir insandı bir zamanların saf iyi niyetli rozi adlı kızının eski halini andırıyordu ne olduysa kadimus virüsüne yakalanmasıyla oldu oda artık bir egof hemde en karamsar olanında:icon_sorr

canım ben ne diyorm zaten herkez çileden çıkmış son sahne yüzünden belkide en heycansız bayramı yaşadık. ama bununlada yetinmiyoruz içimizi dahada karartıyoruz hayır ezo o sahneyi görmeli kadimde onu görmeli ve peşine düşmeli tatlı sert tartışmlara evet ayrılığa kaprıse hayır:img-banne

aysi
23-12-07, 14:00

Gordum canim yazdiktan sonra ancak okuyabildim o kadar birikmiski ancak okuyabildim.Biliyordum canim bizim icin yine guzel dileklerde buluncangi dogrusu Roziminde dedigi gibi birazcik gonlumuze gorede bir kac sahnedede dile :img-yes:

Sabahin o saatinde kesin Baris bey duymustur sesini :happy0064

Evet bolumun son sahnesindede Kadimin yuzu nasil degisiyor ordada anladi Ezonun onu kiskandigini ve yuzun aninda degisti cok hos olmus o sahne araba sahnesine hic deginmiyorum keyifle izleyecegiz bunu biliiyorum Salida gelmedi su sesli fragman gibi :img-blush

sprıng
23-12-07, 14:06
Kadim'in Elçin annenin salonunda uyuya kalıp, geceyi orada geçirmesi.. dileği güzel de Arzuyu ne yapacağız. Artık o da evde yaşıyor. Ne malum bu sahneye maydonoz olmayacağı. Bu istek geç yapılmış bir istek arkadaşlar, artık Ezo evde bile kalmıyor .

Kadim Arziyelerde uyuyakalsın ve herkes uyuduktan sonra da Ezo gelsin yanında diz çöksün , Kadimin yüzünü seyretsin, ona söylemediği kelimeleri şimdi söylesin, saçlarını okşasın, battaniyesini açmış mesela örterken de Kadim gözlerini açsın ve duyduğu sözlerden mutlu Ezo'nun gözlerinin içine bakıp onu sevdiğini söyleyip hep yanımda ol böyle desin.:love05:

Kadim : demek böyle düşünüyorsun
Ezo : siz uyumuyormuydunuz Kadim Bey
Kadim : Senden bu sözleri duyacağımı bilseydim çok daha önceleri uyuyakalırdım
Ezo : (hala itiraz) yok siz yanlış anladınız herhal
Kadim : Ezo'nun elini tutar ve yaklaşır iyice ona , gözlerimin içine bak dosdoğru ve tekrar söyle rüya gördüğümü
Ezo : (kıpkırmızı) biri uyanacak çok ayıp olacak der ve elini kurtarmak ister
Kadim : Ezo'nun elini tutup onu kendine çeker ve evet der ayıp olacak
(muzip bir ifadeyle)

devamını yazmaya kalbim izin vermiyor. :img-help:

sessizperi
23-12-07, 14:06
canım bir zamanlar bu forumda sessiz bir peri vardı çok masum ve polyana ruhlu bir insandı bir zamanların saf iyi niyetli rozi adlı kızının eski halini andırıyordu ne olduysa kadimus virüsüne yakalanmasıyla oldu oda artık bir egof hemde en karamsar olanında:icon_sorr

canım ben ne diyorm zaten herkez çileden çıkmış son sahne yüzünden belkide en heycansız bayramı yaşadık. ama bununlada yetinmiyoruz içimizi dahada karartıyoruz hayır ezo o sahneyi görmeli kadimde onu görmeli ve peşine düşmeli tatlı sert tartışmlara evet ayrılığa kaprıse hayır:img-banne

ne yapabilirim rozi, o son sahneyi gördükten sonra tüm büyü bozuldu sanki :img-heh:

ama sözünü dinlicem iyi şeyler düşüncem. Ezo'nun kendilerini gördüğünü fark eden Kadim, Ezo'nun peşinden koşar bu sefer evet bu sefer yetişir (yetişsin artık :img-grin2) kendini affettirmenin yollarını arar ve Ezo ikna olana kadar Kadim'in ikna çabalarını izleriz :img-in_lo Arzu da Kadim'e yardım eder (çok uçtum galiba :character)

kavgaya, ayrılığa HAYIR; tatlı didişmelere, aşklarını göstermelerine EVET

rozi
23-12-07, 14:13
Kadim : Ezo'nun elini tutar ve yaklaşır iyice ona , gözlerimin içine bak dosdoğru ve tekrar söyle rüya gördüğümü
Kadim : Ezo'nun elini tutup onu kendine çeker ve evet der ayıp olacak muzip bir ifadeyle

sprıng devamını yazmaya kalbim izin vermiyor. :img-help:

benced yazma canım benimde okumaya kalbim izin vermiyor :img-help:

az önce söylediklerimi unutun bu forumun ayarı yok pozitif diyorum uçuyor negatıf diyorum yine uçuyor. ayağı yere basan varsa beri gelsin:img-help:

salıya daha çok var artık dizimie olan hasretimiz tavan yaptı saçmalıyoruz hep fragmacını suçu hayın adam:icon_sorr

klişelere kıskançlklara hayır.:hıh aşka tatlı atşmalara evet:img-in_lo

Sennæ
23-12-07, 14:17
Yeniden Merhaba Arkadaşlar!
Az önce şu fragmanı tekrara izleyeyim dedim.. ve gördüklerime inanamadım :img-fear2
Fragmanda Ezonun o şok halinden sonra “ezo gelin Salı akşamı show tv’de vs. vs” diyor ya sonrasında Ezo’nun meşhur elini beline koymuş resmi çıkıyor.. ama ondan önce fragman yanlışlığı mıdır nedir bir resim çıkıyor ve o da şekil A ve B de görmüş olduğunuz resim:

http://i191.photobucket.com/albums/z43/senna_sena/YouTube-EZOGELN45BLMFRAGMANI004_-1.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z43/senna_sena/YouTube-EZOGELN45BLMFRAGMANI004_000.jpg

pek net değil hatta o sahneyi yakalamak için çok uğraştım yakalayamayınca fragmanı indirdim 8 kat yavaşlattım ve bu görüntüyü elde ettim.. gördüğünüz saçlar Ezonun saçlarıdır..Daha önce nerede gördük incelemedim bunun için gönüllü arkadaşlar olursa küpeden hareketle bir şeyler bulabiliriz belki..
o yanlışlıkla fragmana eklenmiş bu sahne bizi o ezonun şaşırma halinin son sahne olmadığına sürükleyebilir.. belki de ezo akşam kadim beyle konuşuyor olabilir ve sessiz fragmanın doğrusal bir zaman izlediğini de varsayarsak bu yanlışlıkla eklenmiş görüntü bize yol gösterebilir..:img-yes:
İnşallah öyle olur..:img-blush
Bu arada flora geçmiş olsun sen de hastasın demek bayram bayram…
Fazla uçuk mu yazdım bilmiyorum.. umarım delirmemişimdir de..:img-pilot

rozi
23-12-07, 14:27
Sennæ öncelikle seni tebrik ediyorum canım o kadar hızlıkı bu sahneyi nasıl yakaladın tebrik ediyorum:img-clapp

mesajım silinmesin:img-blush hemen incelemeye başlıyorum ama kadim le yemek yedikleri sahneye benziyor:img-blush

esen_89
23-12-07, 14:34
sennæ valla bravo hiç farketmemiştim
resimlere baktıktan sonra fragmana ve bundan önceki bölümün fragmanına da baktım.tabi ki başta rozi olmak üzere sizler kadar becerikli değilim ama kendi görüşüm orası bir önceki fragman var ya ezonun arabadaki sahnesi
bilmiyorum siz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz?

sessizperi
23-12-07, 14:37
Yeniden Merhaba Arkadaşlar!
Az önce şu fragmanı tekrara izleyeyim dedim.. ve gördüklerime inanamadım :img-fear2
Fragmanda Ezonun o şok halinden sonra “ezo gelin Salı akşamı show tv’de vs. vs” diyor ya sonrasında Ezo’nun meşhur elini beline koymuş resmi çıkıyor.. ama ondan önce fragman yanlışlığı mıdır nedir bir resim çıkıyor ve o da şekil A ve B de görmüş olduğunuz resim:

http://i191.photobucket.com/albums/z43/senna_sena/YouTube-EZOGELN45BLMFRAGMANI004_-1.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z43/senna_sena/YouTube-EZOGELN45BLMFRAGMANI004_000.jpg

pek net değil hatta o sahneyi yakalamak için çok uğraştım yakalayamayınca fragmanı indirdim 8 kat yavaşlattım ve bu görüntüyü elde ettim.. gördüğünüz saçlar Ezonun saçlarıdır..Daha önce nerede gördük incelemedim bunun için gönüllü arkadaşlar olursa küpeden hareketle bir şeyler bulabiliriz belki..
o yanlışlıkla fragmana eklenmiş bu sahne bizi o ezonun şaşırma halinin son sahne olmadığına sürükleyebilir.. belki de ezo akşam kadim beyle konuşuyor olabilir ve sessiz fragmanın doğrusal bir zaman izlediğini de varsayarsak bu yanlışlıkla eklenmiş görüntü bize yol gösterebilir..:img-yes:
İnşallah öyle olur..:img-blush
Bu arada flora geçmiş olsun sen de hastasın demek bayram bayram…
Fazla uçuk mu yazdım bilmiyorum.. umarım delirmemişimdir de..:img-pilot

:icon_shad Sennæ arkadaşım, seni tebrik ediyorum, gözünden de bir şey kaçmıyor valla :img-polic

hazal dı sanırım bu arkadaşımız biraz forumda gözükse iyi olacak :icon_shad yoksam sonumuzu iyi görmüyorum :img-heh:

Sennæ
23-12-07, 14:43
resimlere baktıktan sonra fragmana ve bundan önceki bölümün fragmanına da baktım.tabi ki başta rozi olmak üzere sizler kadar becerikli değilim ama kendi görüşüm orası bir önceki fragman var ya ezonun arabadaki sahnesi

Valla bilemem arkadaşım da bu bölümün fragmanına niye eski bölümün resimini yanlışlıkla ekleyerek bizi zorda bırakıyolar.?
Yoksa bu bir komplo mu? İçimizden biri fark etsin kafalar karışsın iyice sağlıklı düşünemez olsunlar da biz bu arada diziden 2-3 kişiyi daha şutlayalım projesi de olabilir..-örn: Eylül..
Valla artık ben her şeyden şüphelenir oldum..ama bir yanlışlık yapıldıysa da lütfen bu bölümden yapın sevgili fragman hazırlamaktan sorumlu beyler bayanlar..
Neyse kafalar zaten karışık inşallah bu bölümdendir o yanlışlık; yoksa ben de şu ezonun kadimle arabadaki sahnesine çok benzettim.

Ö.Dilek
23-12-07, 14:45

sennæ nasıl yakaladın bravo:good:

esen 89 senin dediğin gibi bende arabadaki veda sahnesine benzettim:img-yes:

edit: geçen hafta ağzımıza bir kaşık bal sürdüler sesli fragman geldi herkes sevinçten çıldırdı ama bu hafta bu saat oldu sesli fragman yok

Gökgöz
23-12-07, 14:51
sennæ nasıl yakaladın bravo:good:

esen 89 senin dediğin gibi bende arabadaki veda sahnesine banzettim:img-yes:

Bende şu arabadaki veda sahnesini inceledim ve Ezo nun ordaki küpesiyle, Senna arkadaşımızın koyduğu resimdeki küpe aynı gibi geldi bana. Hatta yakası dik bişey var resimde Ezo nun üzerinde. Araba sahnesinde de Ezo nun meşhur kırmızı kabanı var üzerinde onunda yakası dik. Sanırım o resim, o sahneye ait ve bizim fragmancıbaşı yanlışlıkla koydu o resmi...

floraaa
23-12-07, 14:55
Koğuş olarak durumumuzu hiç iyi görmüyorum.Akıl ve ruh sağlımız açısından acil olarak yeni sahnelerden oluşan sesli fragman istiyoruuuuuuuuuzzzzzz.

:img-help::img-help::img-help:

Tek anladığım bu bölümde fragmanda gördüğüm sahnelerde Ezo Kadim'e kızgın ve kırgın.Umarım güzel sahneler bölümün kendi içinde olur ve çok güzel bir bölüm izleriz.

sennæ sana da çok geçmiş olsun.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...bye

not: sesli fragman isteyimiz daha önce işe yaramıştı.

esen_89
23-12-07, 14:57
sennæ bizim kafalarımız zaten darmaduman oldu.bir türlü toparlayamıyoruz.bir de böyle yanlışlıklar yapıp iyice zıvanadan çıkmayalım.şu fragmanı kim hazırlıyorsa biraz dikkat lütfen.hala öğrenemediler mi bizim herşeyi didik didik ettiğimizi

dilek öyle yaptılar valla.geçen hafta diziden sonra yeni bölüm fragmanını gösterince bu sefer kesin sesliyi verirler dedim vermediler.Allah'tan umut kesilmez hala bekliyorum umudun her geçen saat azalıyo ama...

sesli fragman istiyoruz:img-yes:

ahesti
23-12-07, 15:06
valla pes dogrusu yanı ezocuları pek kriminal gördum.hanı forum bu kadar inceleme yapıyor analamadım neyse.
madem izlenınyorum yazım dedım ben yenı gelecek ogretmenın mehmet ali alabora olsun ıstıyorum yada hanı bır ıstanbul masalında oynayan demır karakteri varya onun olmasını ıstıyorum olursa super olur.:img-icecr
başka kim olabılır:icon_whis..........

Sennæ
23-12-07, 15:22
sennæ bizim kafalarımız zaten darmaduman oldu.bir türlü toparlayamıyoruz.bir de böyle yanlışlıklar yapıp iyice zıvanadan çıkmayalım.şu fragmanı kim hazırlıyorsa biraz dikkat lütfen.hala öğrenemediler mi bizim herşeyi didik didik ettiğimizi

dilek öyle yaptılar valla.geçen hafta diziden sonra yeni bölüm fragmanını gösterince bu sefer kesin sesliyi verirler dedim vermediler.Allah'tan umut kesilmez hala bekliyorum umudun her geçen saat azalıyo ama...

sesli fragman istiyoruz:img-yes:

ne demeli bilmiyorum.. ama yine de pozitif düşünmeye çalışıyorum. Olmadı o sahne devreye girince kanalı değiştiririm fragmandan yeterince rahatsız oldum zaten.. tek isteğim artık o sahne son sahneyse kadim de Ezo’nun onları gördüğünü fark etsin.. ve ne yapacaksa yapsın.. yoksa sonraki 1 haftayı nasıl geçireceğiz düşünemiyorum..

sesli fragmandan umudum var ama pazartesi gününe.. şu show tv her gün var mısın yok musun’un reklamını yayınlamaktan çok zevk alıyor heralde.. her gün o programı koymaktan da.. hatta geçenlerde bayram tebrik etti sunucusu; ben de hani ezoyla kadim nerde diye sevinçle bekliyordum..şimdiye kadar bizim o kadar tanıtımımız olsaydı ne güzel olurdu…

yok anam valla biz boşuna uğraşıyoruz burada.. artık sonumuz hayır olsun demekten başka bişey bulamıyorum..

ahesti öğretmen kim olursa olsun başarılı ve yakışıklı olsun.. sonra kadimin de kıskançlık krizlerinde görelim.. sonra arzu öğretmene vurulsun artık California ya mı giderler dünyanın öteki ucuna mı bilmem ama bizim çiftten uzak olabilecek bir yere uçsunlar.. tabi ezoyla kadimi kıskançlık krizlerinde gördükten sonra.. :icon_whis

papatya363
23-12-07, 15:29
önce şu rozinin yazdıklarına güliyim sonra yazımı yazıyım

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sayenizde az önce itibarıyla evde adım tam olarak deliye çıktı

kardeşim bilgisayarı işgal ettiği için telfeondan giedim nete

ailece salonda oturuyoruz bende yazdıklarınızı okuyorum kendimi o kadar kaptırmışımki etrafımdakileri unutmuşum özellikleri rozinin yazdığı şeylerde gülüp gülüp duruyorum sonra başımı bi kaldırdımki herkes beni izliyor bu kız niye deli gibi gülüyordiye düşünüyorlardır kesin

babm dediki neye gülüyosun bu kadar kendini o kadar kaptırmışsın, söyle bizde gülelim
ee ben nası diyim deliler bi sitede toplandık deli deli şeyler yazıyoruz diye:img-hyste

zaten salı güzün fragmanı verdiklerindede böyle oldu ben fragmanı görünce son sahnesini hemen üzülp elimi dizime vurark

ya olamaz bu kadar güzel bölümün ardından bu fragman verilirmi böyle sahne olurmu ezo şimdi yanlış anlıcak gibi cümleler kurdum

annemde bana dönüp noluyo kızım, gerçek değil dizi sadece bu kadar üzülme dedi

ee bu olayda üstüne eklenince evde deliye çıktı adım

varsın deli desinler ben hlimden memnunum:)

sprıng yazdıklarını okuyunca yüreğim ağzıma geldi bana bişeyler oluyor kolonya getiri başımdan aşağı soğuk sular dökün kendime geliyim azcık

ya daha sarılmayı atlatmamışken ee bide son sahne diye üzülürken böyle bişe yazılırmı
bak bu genç yaşımda az daha yüreğime iniyodu:img-fie::img-fie:

gerçekten böyle bişe olursa çok üzülürüm bu kadarda klişeye kaçılmaz umarım

biz olacakları tahmin ettikten sonra klişeler olacağını bildikten sonra nasıl zevk alarak izleyebilirizki diziyi

xKubrax
23-12-07, 16:06
Sennæ arkadasim seni tebrik ediyor, ve onunde sapka cikariyorum :img-hi:
Gercekten bu forumda o kadar dedektif olabilicek insanlar varki, yapimcilar boyle seyircileri olduklari icin bence cok sanslilar.. :img-yes:
Yakaladigin resim kesinlikle arabadaki veda'dir buna eminim, hem Ezo'nun oturdugu sekil, hem kupeleri, hemde saclari bunu gosteriyor..
Ama ben simdi ne sonuc cikardigimizi anliyamadim, yani bu ne demek oluyor, 45 bolum fragmanin son sahnesi, son sahne olmayabilicegi sonucanimi vardik, eger oyleyse icim azda olsa rahatladi, ama ben yinede eminim o sahne son sahne olucak..

Dun en son girdigimden sonra sayfalar ciddi derecede ilerlemis, yapilan tum yorumlari okuyamadim, ama okuduklarim kadariyla herkes sessiz fragamdan yanik..
Sesli fragman cikmadigina gore (!!!), millet sessizi cozmeye koyulmus, ama karsimizda oyle fragman oldugu surece isimiz cok zor soylim.. Mubarek cozulmuyorki cozelim.. Ama bizim gibi seyiciler zor'dan kacmaz, elimizden geldigi kadar cozmeye calisiriz, her ne kadar imkansizda olsa..
Ben sunu bi kez daha tekrarlamak istiyorum, icinizi bunaltmak degil amacim ama fragmandaki son sahne bu bolumun son sahnesi olucagina nerdeyse eminim, farkindaysaniz 44. bolumdede ayni seyi demistim, ozet oyle bitiyor, fragmanin son sahnesi yine ayni, bu sekilde bolumun farkli bitmesi cok zor.. Gecen bolumde yanilmadim, umarim bu bolumde yanilirim.. Umarim bizi yantilmak, bizi boyle zora sokmak icin boyle bi yola basvuruldu, umarim elimiz kalbimizde bitirmezler bolumu.. :img-yes:

Siralama yapilmaya calisilmis, dudak okunmaya calisilmis ama sanirim bi sonuca varilamadi.. Bende geldim, elimden geleni bende yapmaya calisicam, ama ben kendimden pek bisey beklemiyorum, sizde beklemeyin derim ben.. :icon_sorr

Gelelim alinti yapmak istedigim bi kac yaziya..

Volvox:
Şöyle yanıtlayayım sorunuzu, bu başlık bölüm yorumları başlığı o yüzden resim eklemek yasak. Eğer çok önemli resim olmadan açıklayamayacağınız bir durum varsa başına [img] kodu yazmadan ekleyebilirsiniz.
Saygılarımla

Anladim. Bundan sonra daha dikkatli olucagima emin olabilirsiniz, aciklama icin tesekkur ediyorum..

sprıng:
XKubrax ne derin araştırmalara girmişsin öyle bravo vallahi.Fakat sesli fragman gelmezse bizim bu işi çözeceğimiz yok arkadaşlar.
Valla elimiz mahkum, derin arastirmalara girmekten baska bisey gelmiyor elimizden gerci onunda bi ise yaradigi soylenemez ama en azindan cabaliyoruz.. Takip ediliyoruz madem, neden acimiyorlar bize, neden boyle zor gorevler veriyorlar, yazik degilmi bizlere? :icon_sorr

Gökgöz
Tebrikler arkadasim, sen bunu isi bayagi bayagi cozmussun, bi kac bolum oncede boyle bi dudak okuma isine girmistik, ve dediklerinin bazilari tutmustu yanilmiyorsam, bu isi cozse cozse bi sen cozersin.. :good:
De benim anlamadigim bisey var, ne diye Ezoya Arzuyu soruyor, kiskanilmak cokmu hosuna gittiki biraz daha kiskandirmak istiyor Ezoyu, yok eger amaci oysa yanlis yolda, Ezonun ne inat birisi oldugunu ogrenememis, daha.. Ve anlamadigim bisey daha var Ezonun "buyurun ben yardimci olayim" demesi o sahnede ne alaka, valla kafam allak bullak oldu, bu fragmancinin yeri yatagi yok, bizi boyle yoruyorya :img-black

gamze_yy:
Yok yok bu fragman kesin ceza bize. Geçen bölümün fragmanından bütün bölümün sıralamasını çıkardık diye kızdılar bize. İşte şimdi kolaysa gelin bunu sıralayın diyorlar. Sesli fragmanda vermiyorlar ki başka ipucu olmasın.

Kesinlikle katiliyorum canim sana, gecen bolumde bi siralama yapmistim hatirliysaniz, ve yazdigim hersey harfi harfine tuttu, senaristlerde dusundu yok, bunlara cok kolay geldi bu fragman, haftaya cok kazik bi fragman hazirliyalim felekleri sassin.. Isede yaramadi degil hani :fighting2

Son olarak flora arkadasimiza cok gecmis olsunlarimi iletiyorum, umarim en kisa surede iyi olur ve aramiza bomba gibi dusersin, gerci ben seni iyi edicek seyi biliyorum, etse etse seni sesli fragman iyi eder, eyyyy fragmanci amca duy sesimizi, arkadasimiz hasta, sadece onu iyilestirmek acisindan yayinlayin su sesli fragmani, bakin durumu ciddi, suclu siz olursunuz bilesiniz :img-cold:

KübraYasemin
23-12-07, 17:02
Gelecek bölümdeki.

Arzu nun Kadime sarIlmasI Ezonun onlarI öyle görmesi bence hicde iyi birsey degil.

Zaten Kadime cok yapIsIyor bizim bu Arzu.

Tamam bir derdi olabilir ama ne o öyle.

Kene gibi yapIsdI mübarek Kadime.

Ben söyliyim size.

Bu kIz geldi bizimkillerin tadI kacdI vallaha.. ya )=

ladyDarbanvile
23-12-07, 17:45
Ben Kadim'in annesine takıldım kaldım:img-yes: 44. bölümde Kadim Ezo ile geçirdiği günün akşamında yemek yerken "çocukluk travması" diye bir şeylerden konuşmuşlardı ya, işte orada "asıl senin geçirdiğin travmayı çözmemiz lazım" diye kendi kendime konuşurken yakaldım kendimi. Artık nasıl seyrediyorsam?!:)

Yeni fragman epeyce yordu bizi:icon_sorr Kadim'in arabada gittiği sahne ilk sahnelerden bence. Ezo'dan ayrıldıktan sonra gidiyor ve Ezo'nun kıskançlığından dolayı dört köşe geldi, bana. Yani mutlu ama gördüğümüz sarılma sahnesinden sonra devam edecek mi orası meçhul:img-wink: Ve hala umut etmekteyim, o meşhur sahne son sahne olmasın diye...

sprıng
23-12-07, 18:45
sesli fragman hala yok demek, zaten bayram mesajlarını da göremedik.:icon_sorr , hem bende yakında takip etmediğim dizi fragmanı seyretme travması geçireceğim bu gidişle, tedavim uzun yıllar alacak. :img-fie:

sennæ süper yakalamışsın , ümitlendim acaba Ezo onları gördükten sonra bitmeyecekte karşı karşıya gelecekler mi diye fakat bu da araştırılmış , :img-yes:bana birşey kalamamış valla, harikasınız,:good: araba sahnesindeki Ezo'nun yeni fragmanda işi ne öyleyse. Tuzak mı acaba, dalgınlık olsa geçen bölüme ait resmin fragmana konması dalgınlıkla bile imkansız değil mi.

Son sahne bildiğimiz şekliyle biterse akıllara ziyan bir durum olacak gerçekten. Maalesef özetle paralel gidildiğinde son sahne olacak gibi duruyor.
:dito

sprıng
23-12-07, 19:15
ben kendimi 35. bölüme vurmuşken Kadim Rumeli usulü orman kebabı yapıyor, Etler büryan olacak.(ne yapsan yenir senin ellerinden zaten:img-in_lo gerek yok bu kadar zahmete) Kadimin ona olan tavrından Elçin hanım pek memnun, şımartılmak hoşuna gidiyor herhalde, Kadimin ona böyle İlgi göstermesi üzerine gevrek gevrek güldü. Ezo'ya bu yüzden gıcık gidiyor da olabilir. ilgi listesinde birinciliği kaptırdı ya.

Kadim Nedim için "O artık büyüdü Elçin anne benim söylememle değişeceğini sanmıyorum" diyor canım benim senin söylemenle akıllanmayacak da bu çocuk.:fighting2

Telefon çalıyor. Arayan Arzu ve cevap veren Nedim, samimi konuşuyorlar sonra sofrada ,

Elçin hanım: ah canım benim neye uğradığını şaşırdı tabii
Nedim :Ya izin verseydin de bir gelip seni görseydi, gönderirdik uçak biletini.
Elçin hanım: şimdi en yoğun senesi, ara sınavları filan var, hem gelip ne yapacak, yanan evi yerine geitrecek değil ya.

Kadim hiç tepki vermiyor bu konuşmada. Asıl Nedim pek istekli gelsin diye,fakat bunda bile istikrar göstermiyor tabii hemen çark ediyor ve okul bitince istekli mi dönmeye, kalsa ya İsviçre de diyor. Bunda tutar gösterseydin en azından. :hıh

Arzu'da bayram ve yılbaşı tatilini birleştirip gelmediyse, en yoğun senesinde işi ne burda, sınavlarmı ertelenmiş , kaçtı mı oradan, dondur mu kaydını.:icon_whis

vankedisi
23-12-07, 20:02
Arkadaşlar ben geldim.
Bir sürü aksiliğe rağmen ulaştım yurduma.Ayy çok yoruldum.20 saat yol macerası beni mahvetti ama neyse.Ama az önceki Kadim haberini gözünce mest oldum.Allah'Im Serhat'ın içi ile dışının bir olduğu ne kadar belli röportajda.Ben bu adamı yerim yerim.Yazının sonuna kadar okudum mest oldum.Ama sonunda Serhat'ın evli olduğunu öğrenince kendimden geçtim.Bir de yeni evlenmiş kıl payı kaçırdım yahu.Kapmışlar yarimi ellerimden.Ne yapacam şimdi eşinin ismini de merak ettim.Acaba nasıl biri.

Ayy o kadar mutluyumki.Yazılarınızı okumak benim yorgunluğumu aldı.Ben de sanmıyorum reklamın sonundaki sahne,bölümün son sahnesi olmayacak.Hep bizi böyle kandırmaya ters köşe yapmaya çalışıyorlar.İnşallah olmaz.Keşke bir fragman daha çıksaydı daha iyi olurdu.Daha iyi anlardı.Önceden de dediğim gibi özlediğimiz atışma sahneleri büyük ihtimalle bu bölümde bol bol olacak.

Şimdi bu yazıyı sizinkileri okumadan yazdım.Yazıyı bitirince sizin yazdıklarınıza geçecem.İki güne özlemişim be.

Gökgöz
23-12-07, 20:09
ben kendimi 35. bölüme vurmuşken Kadim Rumeli usulü orman kebabı yapıyor, Etler büryan olacak.(ne yapsan yenir senin ellerinden zaten:img-in_lo gerek yok bu kadar zahmete) Kadimin ona olan tavrından Elçin hanım pek memnun, şımartılmak hoşuna gidiyor herhalde, Kadimin ona böyle İlgi göstermesi üzerine gevrek gevrek güldü. Ezo'ya bu yüzden gıcık gidiyor da olabilir. ilgi listesinde birinciliği kaptırdı ya.

Kadim Nedim için "O artık büyüdü Elçin anne benim söylememle değişeceğini sanmıyorum" diyor canım benim senin söylemenle akıllanmayacak da bu çocuk.:fighting2

Telefon çalıyor. Arayan Arzu ve cevap veren Nedim, samimi konuşuyorlar sonra sofrada ,

Elçin hanım: ah canım benim neye uğradığını şaşırdı tabii
Nedim :Ya izin verseydin de bir gelip seni görseydi, gönderirdik uçak biletini.
Elçin hanım: şimdi en yoğun senesi, ara sınavları filan var, hem gelip ne yapacak, yanan evi yerine geitrecek değil ya.

Kadim hiç tepki vermiyor bu konuşmada. Asıl Nedim pek istekli gelsin diye,fakat bunda bile istikrar göstermiyor tabii hemen çark ediyor ve okul bitince istekli mi dönmeye, kalsa ya İsviçre de diyor. Bunda tutar gösterseydin en azından. :hıh

Arzu'da bayram ve yılbaşı tatilini birleştirip gelmediyse, en yoğun senesinde işi ne burda, sınavlarmı ertelenmiş , kaçtı mı oradan, dondur mu kaydını.:icon_whis

Eğer senaristlerimiz gözden kaçırmadıysa bunu kesin bu konuya bir açıklık getirmeliler. Yani en azından bu yoğun ders programında Arzu nun Türkiye de ne işi var? Bunu açıklamalılar. Ama geçen bölüm Elçin hanım öyle bir konuştu ki sanki Arzu geçici olarak gelmiş gibi. Burda bir açık kapı bırakmışlar sanki. Duruma göre Arzu geçicide olabilir kalıcıda. Ama en azından kalıcı olacaksa nasıl okulu bırakıp geldiğini açıklığa kavuşturmalarını istiyorum ben. Buda havada asılı bir konu olmasın, yeteri kadar var zaten... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

vankedisi
23-12-07, 20:12
önce şu rozinin yazdıklarına güliyim sonra yazımı yazıyım

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sayenizde az önce itibarıyla evde adım tam olarak deliye çıktı

kardeşim bilgisayarı işgal ettiği için telfeondan giedim nete

ailece salonda oturuyoruz bende yazdıklarınızı okuyorum kendimi o kadar kaptırmışımki etrafımdakileri unutmuşum özellikleri rozinin yazdığı şeylerde gülüp gülüp duruyorum sonra başımı bi kaldırdımki herkes beni izliyor bu kız niye deli gibi gülüyordiye düşünüyorlardır kesin

babm dediki neye gülüyosun bu kadar kendini o kadar kaptırmışsın, söyle bizde gülelim
ee ben nası diyim deliler bi sitede toplandık deli deli şeyler yazıyoruz diye:img-hyste

zaten salı güzün fragmanı verdiklerindede böyle oldu ben fragmanı görünce son sahnesini hemen üzülp elimi dizime vurark

ya olamaz bu kadar güzel bölümün ardından bu fragman verilirmi böyle sahne olurmu ezo şimdi yanlış anlıcak gibi cümleler kurdum

annemde bana dönüp noluyo kızım, gerçek değil dizi sadece bu kadar üzülme dedi

ee bu olayda üstüne eklenince evde deliye çıktı adım

varsın deli desinler ben hlimden memnunum:)

sprıng yazdıklarını okuyunca yüreğim ağzıma geldi bana bişeyler oluyor kolonya getiri başımdan aşağı soğuk sular dökün kendime geliyim azcık

ya daha sarılmayı atlatmamışken ee bide son sahne diye üzülürken böyle bişe yazılırmı
bak bu genç yaşımda az daha yüreğime iniyodu:img-fie::img-fie:

gerçekten böyle bişe olursa çok üzülürüm bu kadarda klişeye kaçılmaz umarım

biz olacakları tahmin ettikten sonra klişeler olacağını bildikten sonra nasıl zevk alarak izleyebilirizki diziyi

Canım merak etme.Benim başıma da geliyor böyle durumlar.Artık evdekiler bana alıştılar tepki vermiyorlar.:img-blushSadece annem Serhat'a takılmaktan çevremdeki erkekleri ihmal ettiğimi beliki bir ihtimal evde kalacağımı düşünüyor muhtemelen.Öyle bir izlenim verdim her halde.Serhat senden kaç yaş büyük sen umudu kes diyor ya.Artık nasıl bakıyorsam adama.Anne gerçekten adama aşık olduğumu felan sanmış.Aman bırak sansın ben mutluyum :happy0064ya ona bakarım.Tek sorunum çevremdeki erkekleri Serhat'la karşılaştırmaya başladım.Bu gidişle annem haklı çıkacak ve evde kalacam.:img-yes:

sprıng
23-12-07, 20:14
halen 35.bölüm denizinde yüzüyorum.:blush: Kadimin evi görmek için geldiği sahnede açıkca

"kendimi işe yarar hissetmek için birşeyler yapma fırsatını elimden almış olman" diyor,

kendini açık ediyor orada, yüzündeki hayal kırıklığı ifadesi (kıyamam ben sana:icon_sorr) Ezoyu şaşırtıyor. Akşam ki sahneye de zemin hazırlıyor.

İsmail hakkı beyle olan sahne de kendisi diyor ki (onu da özlemişim ya, sahici bir karakterdi)

"kazanın öncesi ve sonrasıyla ilgili çok özel detayları ikimizden başka bilen yok. "

hah işte genel hatlarıyla biliyoruz fakat şu özel ayrıntılar da daha derin işlenseydi. Kadimin geçirdiği travmanın analizini daha derine inerek verselerdi ,aslında Berrak,Annesi,Kardeşi işlenecek hikaye çok Kadimle ilgili.Adamcağız travma denizinde kaybolmuş gibiymiş, Ezo can simidi olmuş.

ve en sevdiğim sahne, favorilerim arasında olan Kış Güneşi sahnesi ,

Önce Ezo Kadimin sabah ki cümlesinden belli etkilenmiş , Kadimin farkında olmasa da yaptığı iyilikler için teşekkür ediyor sonra da

"neyi neden öyle söylediğinizi yavaş yavaş çözmeye başladım artık" diyor.

Bugüne bir köprü kurarsak bakalım bunda ne kadar başarılı oldu bu bölüm anlayacağız, Kadim kendini ve Arzuyu anlatmaya çalışırken.:img-meeti

ve o güzel replik ,

Ezo:şimdi siz KIŞ GÜNEŞİ gibisiniz,kış güneşi kara bulutların arkasına saklanır kolay kolay göstermez ya yüzünü ama bir kere buluttan sıyrıldımıydı soğuktan titreyenleri ısıtıverir,öyle mutlu olur ki insanlar kış ortasında...sonra yine bulutların arkasına saklansa da güneş güneştir işte...

:img-in_lo

vankedisi
23-12-07, 20:23
Ezo o sahneyi görür ordan hızlıca ayrılır bizim sarılmışlar Ezo'yu fark etmezler. :fighting2

Tamamen sana katılıyorum.Şimdi biza iki haftadır Ezo ve Kadim'i yakın gösterdiler ya şimdi illa uzaklaştıracaklar.Hep böyle oluyor yahu.Aslında birbilriyle atşımalarına razıyım ama.:icon_sorr

vankedisi
23-12-07, 20:32

Keşke Kadim aynı senin dediğin gibi yapsa da biz de televizyonun karşısında erisek ben çok isterim.Sinirli halleri çok şeker oluyor.:good::img-pilot

Gökgöz
23-12-07, 20:33
Şimdi son bölüme tekrar baktımda Arzu Nedim i soruyor. Nedim nerde, neden beni karşılamaya gelmedi falan diyor. Sonra Elçin hanım lafa atlıyor. İşleri yoğun falan diyor ama akşama yemeğe gelir diyor. Sonra akşam yemeği oluyor ama Nedim le ilgili en ufak bir sahne yok. En azından telefonda konuşsalardı. İşlerim var yemeğe gelemem falan deseydi Nedim. Pat diye atlanıyor böyle önemli ayrıntılar. Kadim kadar Nedim de yakın sayılır Arzu ya. Ne karşılamaya geliyor nede yemeğe. Kadim in zorlamalarıyla en azından Ezo yu aramak akıllarına geliyor. Ya onu çağırmayıda unutsalardı...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

sprıng
23-12-07, 20:33
gene 35. bölüm ne yapayım yazmadan duramim şu sahneye bakarmısınız ,öyle şekerler ki,

Kadim : Hellow, What is your name's prenses
Debbie: Debiie
Ezo : Adını söylüyor adını debbiymiş onu deyir
Kadim : evet anladım sağol
Ezo : öyle ya (ifadeler süper)

İkisi de debbiyi elinden tutmuş asansöre biniyorlar, nasılda yakışmış yanlarına, senaristimiz onlara da nasip eder inşallah. :icon_whis

Alışveriş Merkezinde,

Kadim :Siz çocuk eğitiminde hangi sistemi tercih ederdiniz hanımefendi
Ezo : Yemesin, nasıl olsa yer sistemini, çocuğum yok ama
Kadim : evet, çocuğun yok ama hiç de yeteneksiz sayılmazsın.

bak bu konuşma da savımızı destekliyor, artık finalde kucaklarında bebelerini görürürüz inşallah. :img-hyste:img-hyste

pelınsu
23-12-07, 20:44
gene 35. bölüm ne yapayım yazmadan duramim şu sahneye bakarmısınız ,öyle şekerler ki,

Kadim : Hellow, What is your name's prenses
Debbie: Debiie
Ezo : Adını söylüyor adını debbiymiş onu deyir
Kadim : evet anladım sağol
Ezo : öyle ya (ifadeler süper)

İkisi de debbiyi elinden tutmuş asansöre biniyorlar, nasılda yakışmış yanlarına, senaristimiz onlara da nasip eder inşallah. :icon_whis

benimde çok sevdiğim bölümlerden 35.bölüm debbiyi alıp alışveriş merkezine gitmeleri ezonun kadime eliyle yemek vermesi ezonun pamuk şeker yüzünden ağını kadimin silmesi beraber resim çekinmeleri dönüşte arabada birbirlerine bakışları gibi liste böle uzuyup gidiyoo eskilere gitmek güzel oldu saol arkadaşım:P

masum kiz
23-12-07, 20:46
...kadimin arabayla giderken ki hali sadece bir kere gösteriliyor...baska yerde yok..farkindaysaniz orada gömleginin rengi bile farkli ...
o sahnede kadim sizlerinde dedigi gibi son derece memnun....ya ezo tarafindan kiskanildigi icin olsa gerek yada ezoyu almaya onlarin evine gidiyor..yada bir baska ihtimalde baklava yerinin acilisina gidiyorda olabilir .....
ama bu her haliyle kadimin cok mutlu oldugunu gösteriyor...
ezoyu ikna cabalarina gelince bu kuru kuru olmamali bence..ezo bu düsünceyle yataginda sabahlari ederken kadim acisindan bu öyle kolayca gecístirilmemeli..
gerci bu birazda ezoyada bagli...bakalim bu askin affedici tarafi ne derece etkili olacak..

moirane
23-12-07, 20:53
Kadim'in Elçin annenin salonunda uyuya kalıp, geceyi orada geçirmesi.. dileği güzel de Arzuyu ne yapacağız. Artık o da evde yaşıyor. Ne malum bu sahneye maydonoz olmayacağı. Bu istek geç yapılmış bir istek arkadaşlar, artık Ezo evde bile kalmıyor .

Kadim Arziyelerde uyuyakalsın ve herkes uyuduktan sonra da Ezo gelsin yanında diz çöksün , Kadimin yüzünü seyretsin, ona söylemediği kelimeleri şimdi söylesin, saçlarını okşasın, battaniyesini açmış mesela örterken de Kadim gözlerini açsın ve duyduğu sözlerden mutlu Ezo'nun gözlerinin içine bakıp onu sevdiğini söyleyip hep yanımda ol böyle desin.:love05:

Kadim : Ezo'nun elini tutup onu kendine çeker ve evet der ayıp olacak
(muzip bir ifadeyle)

devamını yazmaya kalbim izin vermiyor. :img-help:

yaw canım nolacak ki arzu o evde kalıyorsa...bu kız doktor değil mi?

doktorlar nöbete kalmaz mı?

bir gece nöbete kalıverir....kadim uyuyuverir....hatta elçin hanımın bile işi çıkar da geceyi başka yerde geçirmesi gerekiverir ... :img-in_lo

olmaz olmaz demeyin senarist istedikten sonra neler olur :icon_whis:icon_whis

tabi saçma sapan yanlış anlamalar olmazsa :icon_sorr

hadi bakalım bu bölümden umutlu değilimde ondan sonraki bölümde güzel bir barışma bekliyorum....

bir de daha önce de yazmıştım.ezo-arzu arkadaş olsalar çok iyi olur diye...bu iki kadın arasında saçma sapan yanlış anlamalar ve soğukluk yerine güzel bir dostluğun temeli atılsa ne güzel olur?

barış bey istedikten sonra neden olmasın?

bu arada merhaba arkadaşlar....bayram nedeniyle pek burada olmadım.çarşamba gününden itibaren de bir süre olamayacağım...ama şimdilik burdayım....bye

vankedisi
23-12-07, 20:55
Ben fragmanda bir şeyi gördüm.Görüyorum !görüyoRum!!!! artık ben de fragmanlardan bir şeyler çıkartmaya başladım.Şükürler olsun.

Abartmayayım sadece düşüncemi söyleyeyim.Hani Kadim ezo'nun yanına gidip bir şeyler diyor ya bence orada Arzu nerede demiyor.Ezo nerlerdeydin?demiş gibi gördüm sanki.Ezo da bişiy mi vardı buyurun şimdi yardım edeyim.der gibi yaptı sanki sizce?sanki kadim onu epey armış Da orada bulmuş gibi konuşuyorlar.

masum kiz
23-12-07, 21:08
..olmasini istedigim ve yazmaktan bikmadigim beklentim..baska bir sekilde...
kadim kalbi kirik ezonun gönlünü alma cabalarinda...
ezoya bir sürpriz hazirliginda olan kadim is cikisi alel acele ezoyu cagirir...
her ikisi asansöre binmis ezo nereye gittiklerini ögrenmek ister ama kadim birsey söylemez..ezo israrlidir ama kadim daha fazla..sonra ikili asagiya inerler ezo cikis kapisina dogru yönelirken kadim ezonun kolundan tutar..

kadim:yanlis yere gidiyorsun ezo..sana cikacagimizi söylemedim..
ezo::icon_whis..ya ne?
kadim: (kadim basiyla yolu gösterircesine)..bu taraftan....lütfen..
ezo yari saskin kadimin talimatlarini uygular...ezo daha önce geldigi bu yere tekrar gelmenin saskinligi icersindedir ..
ezo:..niye geldik ne isimiz var burada....?...
kadim:..ssstttt...soru sorma... sadece iceri gir...cünkü burada bütün bu sorduklarinin cevabini bulabilirsin !! ...
ezo:..eyi girelim bakalim...artik ne varsa icerde..
(kadim o tatli ve can alici gülüsüyle)
kadim:..sen ..ve seninle olan hersey ..
ezo duyduklari karsisinda basini yere egsede kisa sürer bu utangacligi..ve iceri girdiginde gördükleri karsisinda ezo adeta sok yasar...her tarafi mumlarla dösenmis ve dahada güzeli.. güzel gözlerinin kapladigi o dev ekran karsisindadir...
ezo ifade edemedigi duygularla öylece kadime bakarken kadim o sicacik gülümseyisiyle,
kadim:..birsey söyleme...senden sadece bu ani yasamani istiyorum...kendine izin verdigin sürece......bunu yapabilirmisin ..?..

ezo o an birsey söylemesede gözleri adeta kendini ele verir .....

los isiklarin altinda mükemmel bir ortam onlari ve yasanacak aski beklemektedir artik..

ve sonrasinda da izlenen harika bir ask filmi.....askin tavana vurdugu böyle bir anda yasananlar ne harika olur ama...
kimbilir bu kacinci yazisim..ama inan bu oluncaya kadar ben yazmaktan vazgecmicem...
bekliyor olacagim böyle bir sahneyi..bir sinema sahnesi......

birde dans sahnesi...sahrada görünce öyle icim gecmis ki sormayin..oradaki mithatin sahranin beline öyle bir el koyusu varki..görenler bilir...aman dedim..o nasil sarilis o nasil bele el koyma öyle ...kendine cekip dans edisi...o bakislari..mahvoldugun sahnelerden biridir ..ben anlamam..ayni sekilde burdada görmek istiyorum ben...
tek fark ezonun boyu kisa yanak yanaga pek kolay olmayacak malum ama olsun...nefeslerini bile hissetseler bize kafii..

sessizperi
23-12-07, 21:10
ben de bugün tekrar baştan izlemeye başladım. 30 .bölüm ne güzel bölümmüş o atışmaların, didişmelerin başlangıcını oluşturan bölüm :good: yüz ifadeleri, birbirlerine sarf ettikleri o cümleler harika :happy0064

umarım bu kıskançlık olayını bu tatlı didişmelerle bağlarlar :img-yes: öbür türlü ayrılık, kavga girmesin aralarına :hıh

Not: bir şey sorabilir miyim :icon_whis haftaya salı ayın biri yani yılbaşından sonraki gün oluyor ya o gün olur dimi yeni bölümümüz :icon_sorr çünkü bu haftaki sarılma sahnesi :img-cray: son sahneymiş gibi geliyor bana :sad53: sonra 2 hafta beklemek istemiyorum :img-fie: ne olacak diye :img-cray:

inanamıyorum kendime ya :icon_whis sanki bu haftaki bölümü seyrettim de şimdiden haftaya olanı için panik yapıyorum ama napıyım bu haftaki hiç heyecanlı gelmedi bana, aksine daha çok moralim bozuldu o sarılma sahnesi yüzünden :img-cray:

esen_89
23-12-07, 21:20
masum kız ne güzel yazmışsın
tam yazdıklarını okurken birden cesaretin var mı aşka çalmaya başladı.tam mest oldum.sözlerle ne kadar uydu onların durumu
sahradaki o bahsettiğin sahne ve daha nice sahneler beni benden alıp götürmüştür.umarım senaristimiz halimize üzülür de bizim için böyle sahneler yazar

Gökgöz
23-12-07, 21:23
Ben fragmanda bir şeyi gördüm.Görüyorum !görüyoRum!!!! artık ben de fragmanlardan bir şeyler çıkartmaya başladım.Şükürler olsun.

Abartmayayım sadece düşüncemi söyleyeyim.Hani Kadim ezo'nun yanına gidip bir şeyler diyor ya bence orada Arzu nerede demiyor.Ezo nerlerdeydin?demiş gibi gördüm sanki.Ezo da bişiy mi vardı buyurun şimdi yardım edeyim.der gibi yaptı sanki sizce?sanki kadim onu epey armış Da orada bulmuş gibi konuşuyorlar.

Ben tekrar izledim fragmanı ve bu ihtimal daha kuvvetli geldi. Gerçekten orda Kadim "Ezo nerdeydin" gibi birşey söylüyor olabilir. Zaten saçma gelmişti bana Kadim in gidip Ezo ya Arzu yu sorması. Bu ihtimal daha mantıklı. Ama Ezo buyrun ben yardımcı olayım gibi birşey diyor sanki. Bu dudak okuma işinide iyice abarttık. Ne olurdu sanki birde sesli fragman verselerdi. Bu sessiz fragmandan hiçbişey anlaşılmıyor. Hep kısa sahneler ve konuşma sahnesi yok denecek kadar az. Bizim ne kadar incelediğimizi öğrendiler herhalde sınava sokuyorlar. Bu fragmanıda çözünde görelim sizi diyorlar sanırım...

Bende bu durumda sizden bize bir sürpriz yapmanızı istiyorum. Madem bizi zorlamak istiyorsunuz. O zaman bizi ter köşe yapın. Fragmanında özetinde sonu olan o son sahne bölümün sonu olmasın. Bizi bir hafta kıvrandırmayın. Lüttfffeeennn...

vankedisi
23-12-07, 21:23

Biriniz şu soruma cavap verin.Çok merak ediyorum doğru mu görmüşüm?bakın bir zahmet.Lütfen.....:img-blush:img-pilot

esen_89
23-12-07, 21:33
vankedisi canım baktım tekrardan fragmana ama inanki hiçbir şey anlamadım.dudak okuma yeteneğimin olmadığını bir kez daha anladım.
ama ezonun kıskandığını anladığı halde ona gidip arzu nerede diye sormasındansa ezoya nerelerdeydin diye sorması daha mantıklı.inşallah dediğin gibi çıkar.

gamze_yy
23-12-07, 21:40
Bayram ziyaretlerini noktaladım geldim. Malum yarın maraton başlıyor. Bu kadar sık gelemeyeceğim artık:not_i:
Serhatın röportajı okudum. Bir kez daha hayran oldum. Bende de o karşılaştırma illeti var. Forumcak evde kalacağız:) Neyse bu konular burayı aşar.

Sesli fragman bu saate kadar çıkmadığına göre artık çıkmaz. Bu elimizdeki fragmanla idare edeceğiz. Bölüm boyunca son sahnenin stresi olacak bende. Yine de kadimin ezoyu ikna çabalarını izlemek keyifli olacak. Yeter ki kısa kesilmesin. Yeter ki bölüm güzel olsun biz fragmancı amcanın gazabına uğramış olalım.

Vankedisi bende senin gibi o konuşmanın arzuyla alakalı olmadığını düşünmeye başlamıştım ama yazacak fırsatım olmadı. Sanki o kısımda kadimin ikna çabalarından bir yer gibi. Tabi o sarılmanın açıklandığı sahne olmasını tercih ederdim ama ihtimal vermiyorum. Yine de o yan yana kutsal ustayı izledikleri sahne çok şirin:)

Masum kız ne güzel yazmışsın öyle. Bende Sahrayı izledikçe aynı duygulara kapılıyorum. O zamanlarda hep söylerdim Allah herkese Mithat gibi koca nasip etsin diye:) Ezo ile kadimde o romantik anları yaşamalılar. Öyle kısacık bir İstanbul turuyla kandıramazlar bizi.

Gökgöz bende nedimi unuttuklarını farkettim. Zaten beni şaşırtan elçin hanım nasıl nedim diye tutturmaması oldu. Ezo bile oradayken. Gerçekten de iyi ki ezoyu unutmamışlar:img-hyste

floraaa
23-12-07, 21:43

Herkese İyi Akşamlar,

Ben de seninle aynı düşüncedeyim vankedisi.Hatta biraz daha ileri giderek galiba Kadim'in yapılacak olan bu çekimden haberi yoktu.Onun için mutfakta Ezo'yu aradı. Ezo'da senin çözdüğün cümleye yakın bir şeyler söyledi.Bu daha mantıklı geldi.Kadim Ezo'nun damarına basmaktan hoşlanıyor.Ama daha önce söylediği bir cümle var ki "Korkma ben senin canını acıtmam" dediği( zaten benim bittiğim andır o sahne) Onu üzecek bir şey yapmaz.
O'nun için Arzu'yu sormasından bu tez daha doğru gibi.

Vallahi benim fragmanı izlemekten gözlerim döndü ve artık pes ettim. Çünkü ben çözemedim.:icon_sorr

Ama arkadaşlarım düşüncesine sonuna kadar katılıyorum.Fragmandaki son sahne bölümün sonu olmasın.Biz bunu daha önce yaşadık.38.bölüm fragmanının son sahnesi bölüm sonu olmamıştı.Umarım öyle olur ve bizler mutlu bir şekilde önümüzdeki haftayı bekleriz.

Bir kez daha sesimi duyurmak istiyorum.İlgililer,acil olarak yeni sahnelerden oluşan sesli fragman istiyoruuuuuuzzzzz.

vankedisi
23-12-07, 21:51
Soruma cevap verenlere çok teşekkür ediyorum.Merakımı gidermiş bulunuyorum.ZAhmet verdim size ama siz anlarsınız halimi biliyorum.Şimdi çıkmazsam internete çok param gidecek.Malum evde değilim artık yurda geldim internet paralı.

Herkese iyi akşamlar.Tatlı rüyalar.

Ben de ben de sesli fragman istiyorum.Burayı okuyorlarsa (bayram olduğu için okuduklarını sanmıyorum ama yine bir ümit)sesli fragman rica ediyoruz mümkünse.

bimkolik
23-12-07, 22:40
Bana da Kadim orada o geceden sonra ilk defa Ezoyu görmüş gibi geldi.
Ezo daki utangaç ifadeden Kadim den saklandığı belli. Herhalde o kadar kıskançlık gösterisi yaptığı için utandı ve Kadimle görüşmek istemedi.
Kadim orada sanki: 2 Neden benden kaçıyorsun?, Kızgın mıyız hala? gibi bir laf ediyor ve Ezo da ' Yok saklanmıyorum, kızgın değilim gibi bir şeyler söylüyor büyük ihtimal..
Bu kıskançlık olayı keşke bu kadarla kalsaydı ve o fragmandaki sahne olmasaydı.. Çok erken henüz..çok..
Daha bir kere başbaşa buluştular, henüz birbirlerine tam olarak açılmadılar ve küt ilişkiyi başlamadan tökezletecek olay..Biraz nefes aldıraydınız bize..

Hem ben daha Ezo-Kadim ilişkisinin hala arkadaşlık boyutunda gibi sürmesinden, arada sizlerin, bizlerin henüz kalkmamasından rahatsızım.
Ezo her ne kadar asker arkadaşım boyutundan çıkmış gibi görünsede sohbetlerinin biraz daha bireysellikten çıkıp ikisinin ilişkisi üzerine yoğunlaştığını görmek isterim..Mesela:
Yemekte ezo onu evlat edinenlerden bahsederken 'Sevdiğim adamla düğünümü yaptılar' dedikten sonra Kadim'in bu konuyla ilgili Ezo'ya soru sormaması çok garip geldi bana..
Yani orada Kadim'in Ezonun eski sevdiğinin kim olduğunu, evliliğinin neden bittiğini veya nasıl bir evlilik olduğunu sorması gerekmez miydi?
Neticede Ezoyla bir ilişki düşünüyorsa insan bunları merak eder..
Aynı şey Ezo için de geçerli..Kadimin kalbini bu kadar yaralayan insanı merak eder ..Aralarında bu tip konular konuşulmalı bence..

Mesela size garip gelebilir belki ama benim bu bölümde en hoşuma giden ve aralarındaki ilişkinin başladığını hissettiğim an arabada Kadim Ezonun bir şeylere bozulduğunu anladıktan sonra ikisininde yüzünü görmediğimiz ama Kadim'in:
'Bir yere gidip oturalım mı, konuşuruz biraz' derken çıkan ses tonu ..öyle bir teklifte bulunması çok hoştu..Teknedeki sarılmadan, yemekteki muhabbetten çok daha intimate geldi bana..:good:

sprıng
23-12-07, 22:55
bimkolikçiğim bende öyle düşünüyorum, ikisininde birbirleri hakkında yüzeysel bildikleri fakat derine inmedikleri geçmişleri var, buzdağının görünen kısmını biliyorlar oysa görünmeyen ne derinlikler var, ne diyologlar ne sahneler çıkar buralardan.

Gökgöz
23-12-07, 22:59
Bana da Kadim orada o geceden sonra ilk defa Ezoyu görmüş gibi geldi.
Ezo daki utangaç ifadeden Kadim den saklandığı belli. Herhalde o kadar kıskançlık gösterisi yaptığı için utandı ve Kadimle görüşmek istemedi.
Kadim orada sanki: 2 Neden benden kaçıyorsun?, Kızgın mıyız hala? gibi bir laf ediyor ve Ezo da ' Yok saklanmıyorum, kızgın değilim gibi bir şeyler söylüyor büyük ihtimal..
Bu kıskançlık olayı keşke bu kadarla kalsaydı ve o fragmandaki sahne olmasaydı.. Çok erken henüz..çok..
Daha bir kere başbaşa buluştular, henüz birbirlerine tam olarak açılmadılar ve küt ilişkiyi başlamadan tökezletecek olay..Biraz nefes aldıraydınız bize..

Hem ben daha Ezo-Kadim ilişkisinin hala arkadaşlık boyutunda gibi sürmesinden, arada sizlerin, bizlerin henüz kalkmamasından rahatsızım.
Ezo her ne kadar asker arkadaşım boyutundan çıkmış gibi görünsede sohbetlerinin biraz daha bireysellikten çıkıp ikisinin ilişkisi üzerine yoğunlaştığını görmek isterim..Mesela:
Yemekte ezo onu evlat edinenlerden bahsederken 'Sevdiğim adamla düğünümü yaptılar' dedikten sonra Kadim'in bu konuyla ilgili Ezo'ya soru sormaması çok garip geldi bana..
Yani orada Kadim'in Ezonun eski sevdiğinin kim olduğunu, evliliğinin neden bittiğini veya nasıl bir evlilik olduğunu sorması gerekmez miydi?
Neticede Ezoyla bir ilişki düşünüyorsa insan bunları merak eder..
Aynı şey Ezo için de geçerli..Kadimin kalbini bu kadar yaralayan insanı merak eder ..Aralarında bu tip konular konuşulmalı bence..

Mesela size garip gelebilir belki ama benim bu bölümde en hoşuma giden ve aralarındaki ilişkinin başladığını hissettiğim an arabada Kadim Ezonun bir şeylere bozulduğunu anladıktan sonra ikisininde yüzünü görmediğimiz ama Kadim'in:
'Bir yere gidip oturalım mı, konuşuruz biraz' derken çıkan ses tonu ..öyle bir teklifte bulunması çok hoştu..Teknedeki sarılmadan, yemekteki muhabbetten çok daha intimate geldi bana..:good:

Biz daha 44.bölümü izlemeden yorum yapmıştık. İstanbul gezisi yaptıklarında geçmişlerinden bahsetsinler diye. Hatta birbirlerine bilmedikleri şeyleri sorsunlar. Kadim Berrak tan, Ezo Ömer den bahsetsin diye. Ama bu İstanbul gezisi o kadar çabuk kesildi ki konuştukları konular çok yavan kaldı. 43.bölüm kadar olmasa bu bölümde de bir koşuşturmaca aldı başını gitti. Bencede biraz daha yaşasalar aşklarını, biraz daha gösterseler birbirlerine tutkun olduklarını. Pat diye araya yanlış anlaşılmalar neden sokuluyor ki. tabi sahnelerde gelecek ama daha birbirlerine tam anlamıyla açılamadılar bile. Sanki senaristimizin acelesi var gibi. Artık neler tasarlıyor biz bunu bilemeyiz. Ama bu dizinin sıkı takipçileri olarak beklentilerimizinde gözönüne alınması iyi olurdu...

Ö.Dilek
23-12-07, 23:16
Biz daha 44.bölümü izlemeden yorum yapmıştık. İstanbul gezisi yaptıklarında geçmişlerinden bahsetsinler diye. Hatta birbirlerine bilmedikleri şeyleri sorsunlar. Kadim Berrak tan, Ezo Ömer den bahsetsin diye. Ama bu İstanbul gezisi o kadar çabuk kesildi ki konuştukları konular çok yavan kaldı. 43.bölüm kadar olmasa bu bölümde de bir koşuşturmaca aldı başını gitti. Bencede biraz daha yaşasalar aşklarını, biraz daha gösterseler birbirlerine tutkun olduklarını. Pat diye araya yanlış anlaşılmalar neden sokuluyor ki. tabi sahnelerde gelecek ama daha birbirlerine tam anlamıyla açılamadılar bile. Sanki senaristimizin acelesi var gibi. Artık neler tasarlıyor biz bunu bilemeyiz. Ama bu dizinin sıkı takipçileri olarak beklentilerimizinde gözönüne alınması iyi olurdu...

evet dediğiniz gibi daha aşklarını yaşamadan yanlış anlamalar başladı. ne bu hız sanki peşlerinden kovalayan var. bari bir kaç bölüm birbirleriyle vakit geçirip aşklarını yaşasalardı. istanbul geziside çok az sürdü ve aralara başka sahneler koymaları kötü oldu. bu haftada yanlış anlamayla bitmesin yoksa biz egofların halini hiç ama hiç düşünemiyorum:icon_whis

kadim'in ezo'ya nispet yapar gibi arzu'yu sorduğunu sanmam. büyük ihtimalle bimkolik senin dediklerinden biridir. ee nede olsa barış beyle aranızda bir telepati var:img-wink:

sesli fragman istiyoruz.

edit: bu arada bimkolik imzan harika kadim'in o elleri onlarda harika:img-wink:

floraaa
23-12-07, 23:22
İyi Geceler Arkadaşlar,

Merak ettiğim bir şeyi sizlere sormak istiyorum.Saatlerdir show tv'yi izliyorum.Ama
fragmana denk gelmedim.Bu arada izleyen var mı acaba.Neden soruyorum diyecek olursanız.Acaba bizler için sesli fragman hazırladıklarından sessiz olanı yayınlamaktan vaz mı geçtiler.Yoksa ben gerçekten delirdim mi?
:img-help::img-help::img-help:

Bimkolik arkadaşım senin yazdıklarına ben de sonuna kadar katılıyorum.:img-yes:

Ama duvarlarını yeni yıkan Kadim henüz Ezo'nun geçmişiyle özellikle de ilk buluşmalarında Ömer hakkında bir şeyler öğrenmeye hazır değildir.Buluşmalar arttıkça özel konularda artacaktır ikili arasında herhalde.

Lütfen duyun sesimizi yeni sahnelerden oluşan sesli fragman istiyoruuuuuzzz.

moirane
23-12-07, 23:26
zaman mı yavaşladı bana mı öyle geliyor?

bayram derken zaman akıp geçti ama şimdi pazar gecesi oldu hatta p.tesiye girdik ve sanki salı günü hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor.şu an sanki zaman durmuş hep o monotonlukta devam edecekmiş gibi....

45. bölümün fragmanını sevmediğim için belki de...güzel bir bölüm olacak ama o fragmanın son sahnesi çok kötü ...belki de o sahneleri izlemek istemediğim için zaman geçsin istemiyorum...

off ben ne diyorum ya....inanın şu an yazdıklarıma mantıksız, saçma derseniz alınmayacağım.saçmalıyorum çünkü...:img-blush

yaw neyse saçmalamayı bırakayım da merak ettiğim bir soruyu sorayım.fragmanda çekim yapılırken kutsal usta bayılıyor.ben neden bayıldığını değil de neden çekim yapıldığını merak ettim....

otelde çekim yapmak da nereden çıktı.özetcikde bu konuda herhangi bir şey yok....hadi onu geçtik daha önceki bölümlerde böyle bir şeyin iması yok....peki ama bu çekim de neyin nesi?:blink: :bilmim

sesli fragman istiyoruz.

sprıng
23-12-07, 23:32
36. bölüm içinde olan bir sahneden bugüne çıkarımda bulunmak gerekirse,:img-yes:

Ezo ve Debbi otelde çizgi film seyrederlerken akşam olmuştur , Kadim gelir ve artık yatma vaktinin geldiğini söyler Debbiye. Beraber asansöre binerler. Kadim 5. kata basar.

Ezo: yanlış oldu, size çıkik, benim odam 4'de
Kadim: Artık hem asansöre hem bana güvenmeyi bir denesene der.

boşuna demiyorlar, Geçmiş geleceğin teminatıdır diye. Ezo için bunu uygulamanın tam zamanı, hazır Kadimi Arzuyla sarmaş dolaş görmüşken :icon_sorr aklına asansörde onun söyledikleri gelmeli. :sad53:

Herşey güvenmekle başlar, :icon_whis Kadim'in 37.bölümde söylediği "Güven ihanetin anahtarıdır" sözünü Allahtan Ezo duymadı. Onu bizde duymamış gibi yapıp hem asansöre hem Kadime güveniyoruz.:happy0064

Fakat Barış beye ne kadar güvenebiliriz bu konuda bilemiyorum. :img-icecr

şunu da farkediyorum ne kadar çok güven kelimesini kullanmışım. Zannedersem bir güven buhranı geçiriyorum. :img-help:

İLK
23-12-07, 23:52
salı günü ezo gelin saat 20:00 da başlıyacak biraz önce varmısın yok musunu verirken saat 2215 gibi bişiler verdiler
haberiniz olsun:img-wink:

sprıng
24-12-07, 00:04
Roziciğim araştırmaları yaptım göreve aday olup, show'un internet sitesinde (ne kadar güvenilir şüpheli) yayın saati 22.00 olarak görünüyor hala, teletexte de baktım (onun güvenilir oluşu da şüpheli) yayın saati 22.00 olarak görünüyor. Emin olmak için fragman takibi yapacağız demekki.

Fakat ben şahsen yayın saatiyle ikinci bir oynama istemem. Bir öyle bir böyle olmaz. Dur bakalım takip edip görelim.

bimkolik
24-12-07, 00:14
edit: bu arada bimkolik imzan harika kadim'in o elleri onlarda harika:img-wink:
Çok teşekkür ederim :img-yes:

36. bölüm içinde olan bir sahneden bugüne çıkarımda bulunmak gerekirse,:img-yes:

Ezo: yanlış oldu, size çıkik, benim odam 4'de
Kadim: Artık hem asansöre hem bana güvenmeyi bir denesene der.

boşuna demiyorlar, Geçmiş geleceğin teminatıdır diye. Ezo için bunu uygulamanın tam zamanı, hazır Kadimi Arzuyla sarmaş dolaş görmüşken :icon_sorr aklına asansörde onun söyledikleri gelmeli. :sad53:

:
springciğim, o pozisyonda insanın olan bütün güveni kaçar kusura bakmasınlar ama ne biçim bir sarılmadır o öyle.:icon_sorr
Hoş sesli fragmanda belki o sahnenin devamı vardır..Arzunun dert yanmalarını duyar ve aralarında oEzonun düşündüğü gibi bir yakınlık olmadığını anlar falan ..Ne bileyim yani öyle gördü diye illa kötü bir şey mi olmalı?
Ben diyorum ki bu fragman hilesi olabilir..Arkasından anlayınca Ezonun çok utandığını görebiliriz..
Benim içimde bu bölüm çok güzel olacakmış gibi bir his var , hadi hayırlısı..
Bence bu terfi meselesinin kırgınlığı henüz geçmişken üzerine bir de böyle kıskançlık ve yanlış anlama sahnesi biraz fazla kaçar..Şahsen ben senarist olsam bu sahnede Ezonun içeri girdiğini gören Kadimin Ezo kaçmaya çalışırken bir adımda Ezoyu yakalamasını sağlardım.Bu arada Arzu da hadi bana müsade deyip gitsin. Ezoyu kolundan tuttuğu gibi odaya sokan Kadim gözlerinden alev fışkırarak konuşmaya kalkan Ezoyu kapıyı kapatıp öpmeye başlayarak susturabilir..:img-icecr

aysi
24-12-07, 01:10
Ezoyu kolundan tuttuğu gibi odaya sokan Kadim gözlerinden alev fışkırarak konuşmaya kalkan Ezoyu kapıyı kapatıp öpmeye başlayarak susturabilir..:img-icecr

Bimkolik kesin senin burdaki butun egoflara kastin var gibime geliyor.Bu yazdiklarinin olursa kac tanemiz sag kaliriz hic hesap yaptinmi:img-blush
:icon_whis

Beni simdiden heyecan sardi oyle bir sahnenin olabilme ihtimaline karsi birde olursa oy oy oy :img-icecr

Benimde icimde oyle bir his varki cok guzel olacak bu bolum ve oyle kliselerle devam etmiyecek.Kadim kesin gorecek Ezoyu ve onu durduracaktir.Artik Arzu kizimizda onlarin arasindaki iliskinin farkina varacak ve Ezoya yardim edecektir diyorum.:img-yes:

sprıng
24-12-07, 09:45
springciğim, o pozisyonda insanın olan bütün güveni kaçar kusura bakmasınlar ama ne biçim bir sarılmadır o öyle.:icon_sorr
Hoş sesli fragmanda belki o sahnenin devamı vardır..Arzunun dert yanmalarını duyar ve aralarında oEzonun düşündüğü gibi bir yakınlık olmadığını anlar falan ..Ne bileyim yani öyle gördü diye illa kötü bir şey mi olmalı?
Ben diyorum ki bu fragman hilesi olabilir..Arkasından anlayınca Ezonun çok utandığını görebiliriz..

Ezoyu kolundan tuttuğu gibi odaya sokan Kadim gözlerinden alev fışkırarak konuşmaya kalkan Ezoyu kapıyı kapatıp öpmeye başlayarak susturabilir..:img-icecr

bimkolikçiğim biliyorum fena bir sarılma modeli , iyimser olmaya çalışarak asansör sahnesinden bu yüzden bağlantı kurdum ve olasılık geliştirdim.:icon_sorr Elimizde Allah için hiç veri yok bu hafta. :icon_sorr Ezo inşallah o anki görüntüye aldanıp(zor biliyorum, meyhanede duruma kıyasla)klasik kaçışa girmez , bizi şaşırtır ve Kadime güvenmeyi ve sormayı seçer değil mi? umuda ihtiyacım var arkadaşlar, :icon_cry::icon_cry:

Ah düşünmeden edemiyorum Kadim Arzuya bile böyle sarılıyorsa varın siz düşünün Ezoya nasıl sarılırdı acaba? Kadimde ki sarılma potansiyelinin ne kadar gelişmiş olduğunu öğrenmiş olduk böylece, benim de teselliye ihtiyacım olduğunda bende Kadim sarılışı istiyorum bana ne:icon_redf

bimkolikçiğim senin de istekler kalp sağlığımız tehdit eder boyutlarda, acımıyormusun bize. fakat olsun varsın biz kendimizi feda ederiz maksat sevenler kavuşsun. :love01::character

rozi
24-12-07, 09:50
günaydın :img-in_lo bu gün pazartesi son bir gün :img-in_lo

eh sanırım fragman daki o malum sahnenin son sahne olduğunu artık herkez kabul etmiş ki kimseden ses çıkmıyor:icon_sorr

yok yüzlerce defa izledim ama bir ip ucu yok bir umut yok:icon_sorr

h23
24-12-07, 10:00
fragmanda kutsal usta bir yerde bayılıyor o nedir?
ozeti okudum sırf ezo-kadimden bahsediyorlar hayırdır inşallah,
içimden hiçbişey yazmak gelmiyor, ancak soru sorabiliyorum, hızlıca okumaya calıstım dile kolay 60 sayfa geride kalmışım.. ogretmen konusu tartısılmıs bu koğuşun uydurdugu bişey mi yoksa bu konuya dair bi belge varmı?
birde bayram mesajı denilmiş, bu nedir? magazin haberlerinde cıkan birşeymi?

İLK
24-12-07, 10:07
fragmanda kutsal usta bir yerde bayılıyor o nedir?
ozeti okudum sırf ezo-kadimden bahsediyorlar hayırdır inşallah,
içimden hiçbişey yazmak gelmiyor, ancak soru sorabiliyorum, hızlıca okumaya calıstım dile kolay 60 sayfa geride kalmışım.. ogretmen konusu tartısılmıs bu koğuşun uydurdugu bişey mi yoksa bu konuya dair bi belge varmı?
birde bayram mesajı denilmiş, bu nedir? magazin haberlerinde cıkan birşeymi?

hemen belirteyim
şimcik bu öğretmen meselesi hani kadimle ezo yemekte konuşuyolar ya sen kendine öğretmen tut ezo da diyoki düşünmedim deil ama fiyat yüksek hah işte brdan çıktı mevzu
show tv de bayram mesajımı ne vermişler ama ben hiç görmedim neyse
umarım anlatabilmişimdir

sprıng
24-12-07, 10:11
h23 hoşgeldin , öğretmen mevzusu , yemekte Kadimle Ezo konuştular ya, özel öğretmen tutmak istiyorum , fakat şu an pahalı v.s. biz de bu öğretmenin kim olabileceği konusunda tezler ürettik.

Bayram tebriği meselesi ise, maalesef bütün bayram boyunca şaşı olup göremediğimiz Kadimin ve Ezo'nun iyi bayramlar dediği mesaj kaydı. İkisi de yeşiller içinde ortalığı yakmışlar fakat bu yangından ben nasibimi alamadım.:icon_sorr

h23
24-12-07, 10:13
sevgili Gökgöz ancak cevaplıyabiliyorum,anket icin teşekkurler
hoş pekbişey hatırlamıyorum gecen bolume dair. e birde tek sefer birde başım başka tarafa cevrili izleyince

1) Bu haftaki bölümü beğendiniz mi?
hayır

2) En beğendiğiniz sahne hangisi?
kadimin seyitle olan konusması ve kaçışı

3) Beğenmediğiniz yada gereksiz bulduğunuz sahne hangisi?
bölümü tamamı desem ayıp mı olur
emeğe saygı diyecem ancak senaristin de emege-halkla ilişkiler gibi bi bölüme saygı duyması gerektigini düşünürsek-pek de saygıya gerek yok diye düşünüyorum

4) Aklınızda kalan repliği bizimle paylaşır mısınız?
ne acıdır ki pıtırcık kelimesi kazındı, vahh bizim kadimimizeeee

5) Arzu nihayet geldi. Arzu hakkında ilk izlenimleriniz nedir? Arzu yu dertli gördük sizce derdi nedir? İlerisi için Ezo ve Kadim e ne gibi zararları ya da faydaları olabilir? Dizide kalıcı mı yoksa geçici olarak mı geldi?
kalıcıdır, yeterince seneryo dugumlendi malzeme olmus oldu.
dertliliği,geldigi yerdeki bir aşkı olabilir.kadimle alakası oldugunu sanmıyorum
ezoya iyi bi arkads olacagını dusunuyorum basından beri,
bir dizi icin yeterince kötü karakter var cunku
6) Ballı ağanın Meryem ve Seyfo ya yaptığı teklif hakkında ne düşünüyorsunuz? Seyit i alt edebilecekler mi bu yöntemle?
ballım dusunmüşse dogrudur:img-in_lo
eskiden bi ezo-kadim sahnesi icin gözüm cıkardı, şimdi ise ezo-kadim geziyorlar ben baska şeyle iliglenmişim, öyle ki ezonun öptügünü bile gormemişim
7) Eylül Nedim in gerçek niyetini Nedim in sözlerinden anladı. Bundan sonra sizce nasıl hareket edecek?
akıl sonradan entegre edilen bişeyse iyi olur ama sanırım dogustan gelen bi faktör akıl kavramı :D
8) Nedim-Süreyya beraberliği hakkında ne dusunuyorsunuz?
nedim de sureyya da baska insanla beraber olacagına boyle olsun
bu arada nedim cıktıgında kanal değiştirdim, fragmandan bi yaklasma gordum sonra ne oldu :icon_sorr umarım cok ileri gitmemişlerdir..
9) Elçin hanım ne yapmaya çalışıyor? Amacı Arzu ile Kadim i biraraya mı getirmek sizce?
olabilir, elcinin yerinde olsam ezonun sevdgini bilmesem bende isterdim kızımın kadim gibi biriyle evlenmesini..
10) Ezo nun terfi meselesi bir daha gündeme gelecek mi? Eğer gelirse ne şekilde olacak?
gelecek üniversitelerde bölm mü yok dalga gecilecek !!!
11) Sizce dizide bir toparlanma söz konusu mu?
hayır, gecen hafta sanki baska dizi izledim hatta artık dayanamyıp değiştirdim kanalı, işin kötü tarafı ailemle izledim ve yerin dibine girdim kızım sen bu diziyi mi izliyorsun diye
12) Gelecek bölümden beklentileriniz nelerdir? (gerçi fragman ve özet erken geldiği için bu sorunun cevabı belli ama siz yinede içinizden geçenleri yazın)
izlemeyi düşünmüyorum, burdaki yorumlara bakıp gerekli kısımları malum siteden indirip izlerim,
ama beklenti en azından kadimi toparlasınlar, amacım mithat karakteri olsaydı gider sahrayı izlerdim!!!
13) Bu hafta en beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz performanslar kimlere ait?
seyit gayet iyiydi, diğerlerini sorma..

crowe
24-12-07, 10:13
h23
kutsal ustanın bayıldığı sahne de çekim yapılıyo ve özet kronolojik bir şekilde ilerliyosa son sahne sarılma sahnesi olmayabilir,çekim de o sahneden sonra oluyo olabilir. bu bir temennidir tabiki:)
öğretmen olayı yemekte kadim ezoya öğretmen tutmaktan bahsetti galiba ben o sahneyi tekrar izleyeyim bi:icon_whis
bayram mesajı olayı da showda dizisi olan çiftler birlikte en şık kıyafetleriyle bayram dileklerinde bulunmuşlar ve "ezo-kadim" arkadaşımız dışında pek görene rastlanmadı.çok fazla vermedikleri için sanırım. işte biri sağlık mutluluk diy başlıyo diğeri devam ediyo gibi bişey galiba. serhat beyaz bir gömlek bir ceket giymiş nurgül de yeşil dizaltı sade bir elbise(o elbiseyi bayramdan bir gün önce 5 n 1 kda giymişti çok tatlıydı)
benm anlamadığım madem bayram msjı vermek için oraya kadar geldiler niye fragmanın başında hala ezo tek başına kısa bişeyler çekselermiş serhatla nurgül :icon_whis
bimkolik
haklısın çok detay atlanmış ama barış hoca diziye dahil olduğundan beri ara vermeden nefes alamadn yazıyo yazması isteniyo. hele şu 43,44,45 kesin bir hafta içinde çekildi en azından nurgüllü serhatlı sahneler. 7 aralıktan önce çekilmiş hepsi. o tarihten sonrada çekim yapılmamış. yan umutlar 46 için besleniyo. 46. bölüm ve sonraki bölümler için uzun uzun konuşmuşlardır umarım sağlamlaştırmşlardır senaryoyu diye umuyorum. bu bölüm yine çok büyük umutlarla izlemeyelim diyorum yani katakülliye gelmiş 3 bölümden biri de 45 çünkü.(anladığım kadarıyla)
bugün çekimler başlamış olabilir yarın belki giderim üşenmezsem:) ama birşeyler sorabilirmiyim bilmiyorum,ortam olursa sorarım. benm ilk hedefim set fotoğrafçısı olarak başvuruda bulunmak olcak. :img-pilot

ahesti
24-12-07, 10:29
hanı otelın bahcesınde tanıtım ıcın cekım yapıyorlardıya bu seferde mutfagı tanıtmak ıcın cekım yapıyorlardır kutsal ustayı cekıceklerdır .usta bayılınca bılın bakalım kımın resmını cekmek ıstıyecekler zaten fotocu ezonun gozlerınım begenmıstı.
ben ezonun ömeri kıskandıgını hıc gormedım sadece kızdı bu demek oluyorkı ezo ömerı kadım kadar sevmedı.
ezo gelın hıkayesınde ezo ıkı kez evlenıyor bırıncı kocasından bsanıyomu ne sonra ıkıncıyle evlenıyo memleketınden uzakta kız cocukları oluyor.
bu durumda ezo zaten memleketınden uzak ıkıncı de kadım bu dızı hıkaye uzerınden gıdıyor.o zamankı sartlar baska bu zamankı sartlar başka e olsun okadar dımı.

h23
24-12-07, 10:32
sorularıma cevap veren arkadaslarıma teşekkur ederim,
bu kogusun en cok bu yonunu seviyorum,
siz soyledikten sonra hatırladım ogretmen konusu gecmişti di mi ezo-kadim arasında, nasıl bi sıkılmayla izlemişsem, unutmusum :img-blush

ezo kabul etmemişti di mi ogretmenlik konusunu, keske kadim eski kadime donusse de inat etse, hemen peki demek yerine tutsa şu hocay