Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

volvox
07-12-07, 13:26
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.

Forum kurallarına göre;

1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.

2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.

3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir
.
4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.

5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=41210 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=41210)

Sevgi ve saygılarımla
volvox

filinta
07-12-07, 13:29
söğüt çok nazlı çok pis kavga etmişler özetçi ile ayrılmışlar..

aralarını yapmaya çaılışıyoz ama nafile galiba..:icon_sorr

bu arada nurgül'ümüzünde yolu açık olsun..yakışır dünyaya açılmak:img-wink:

editt büdütt kermitt: ben nedimden çok umutluyum süreyyanın ipini o çekecek gibi geliyor bana..ama bakalım ters köşe olmaya alışkınız ya hanii..fazlada beklenti içine girmeyeyim bari..

Sennæ
07-12-07, 13:31
öncelikle yeni başlık hayırlı olsun..
bu başlığa özete yorum yaparak başlamak vardı maalesef saat kaç oldu tık yok ..neyse o günler de gelir inşallah.. başlığın hayırlı başlayıp hayırlı kapanması dileğiyle..
umarım hayal kırıklığını dile getirmeyiz bu başlıkta..cümleten hepimiz hoşgeldik bu başlığa.. :)
(ben genellikle yorum yapmaktansa okumayı tercih ederim ama çorbada bizim de tuzumuz olsun niyetinden yazdım gitti)

h23
07-12-07, 13:34
ya sahi ozet gelmedi tahmininiz varmı? ben pek tahmin yapamıyorum, umarım ballının dugununde seyitin gelmesi gibi bi durum olmaz :icon_sorr hem cok klasik olur hem de ya ballı ya kadim vurulacaksa ben buna dayanamam hoş nur da vurulsa dayanamam gelin olacaktııı :icon_sorr ben olamadım bari nur yar olsun ballıya :icon_sorr
acep meryem seyidi vursa eger oyle bişey olursa ne guzel olur biri mezara biri hapse bizde kurtulmus oluruz ikisinden de:img-pilot

siberya1
07-12-07, 13:36
Yeni başlık hayırlı olsun bişi sorcam bilen varsa nurgül ingiltereye giderse ezo ne olucak biter heralde dizinin adı ezo gelin olduğuna göre ana sayfada görünce şaşırdım acaba bu yüzdenmi saçmalıyor senaryo

deryadil
07-12-07, 13:44
Yeni başlık hayırlı olsun bişi sorcam bilen varsa nurgül ingiltereye giderse ezo ne olucak biter heralde dizinin adı ezo gelin olduğuna göre ana sayfada görünce şaşırdım acaba bu yüzdenmi saçmalıyor senaryo

Daha bir kaç ay anlaşmaları varmış, Crowe dedi. Ama tabi bütün anlaşmalar bozulmak içindir. Anladığım kadarıyla benim teklifime sıcak bakmadın.:img-hyste
Senaristlerimiz elbette bir çaresini bulurlar, her zamanki gibi.:icon_whis
Nedense benim de özet konusunda hiç tahminim yok ama sanki güzel bir şeyler olucak, şaşıracağız:img-yes:

söğüt
07-12-07, 13:48
söğüt çok nazlı çok pis kavga etmişler özetçi ile ayrılmışlar..

aralarını yapmaya çaılışıyoz ama nafile galiba..:icon_sorr

bu arada nurgül'ümüzünde yolu açık olsun..yakışır dünyaya açılmak:img-wink:

editt büdütt kermitt: ben nedimden çok umutluyum süreyyanın ipini o çekecek gibi geliyor bana..ama bakalım ters köşe olmaya alışkınız ya hanii..fazlada beklenti içine girmeyeyim bari..

filintam,
ve sevgili özet bekleyen arkadaşlarım...
evet özetçimle aram biraz limoniydi..
amma velakin geldi konuştuk barıştık,
şimdi özetçimin derdi çooook büyük arkadaşlarım..
bu bölümde ezo kendi çalışmaları sayesinde kazandığı para ile baklavacı memet ustayı dünya çapında bir tatlıcı konumuna getirmiş. dört başı mamur bir ev almış.baklavanın patentini almış.istanbulda, lüksemburgda, londrada (malumunuz olduğu üzere), venedikte, newyorkda, moscovada ve dubaide şubeler açıyorlarmış..anlayacağınız açılıştan açılışa koşacakmış.işte bu nedenle Gadime fazla zaman ayıramayacakmış, aşk biraz daha gecikecekmiş..şimdi zavallı özetçim kalkıpda bunları nasıl yazsın ...
benim tepkimden korktuğu için gelememiş, kapının arkasında bekliyomuş şu yağmurda garibim..bide zemin kattan kendisini attığı için biraz kırık çıkığı var.onlarıda tamir ettiriyoruz.merak edilecek bişi yok

oooyy editin büdütü geldi;
filintam kurban olam, bu ne avartar aahhh, bu ne imzaaaa...:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

oinone
07-12-07, 13:57
allah hepinizin iyiliğini versin emi seviyorum bu forumu beaaaa
dizi gibi olduk vesselam bir tane normal yok aramızda.neyse söyle gelsin içeri özetçi kızmayacağız o bizi memnun edecek şeyler yazsın fragmancı görüntelesin biz nasılsa hayallerde bir araya getirmeye alıştık

Sennæ
07-12-07, 13:57
Boş boş oturmakla bişey olacağı yok ben de ankete cevap vereyim bari.. h23’e teşekkürler anket için :)

1) Bu haftaki bölümü beğendiniz mi?
Vasat.. ne desem boş.. güzel olabildiği kadar gereksiz sahneler de vardı..
2) En beğendiğiniz sahne hangisi?
Kadim&elçin konuşması, Ezo&Kadim bakışmaları Kadim&ballı konuşması
3) Beğenmediğiniz yada gereksiz bulduğunuz sahne hangisi?
Nedim&Süreyya&Seyit gördüğüm tüm sahneler..
Son sahne..Ne amaçla yazıldığı belli değil zaten.. laf olsun torba dolsun misali çekilmiş demek ki.. Birden yok para kazanacam ev alacam cümleleriyle doldu bir de alkış geliyor arkadan.. anlasaydım alkışlardım ama benim de tepkim kadimin verdiği gibi oldu.. ne olduğunu anlamadan izledim sadece..
4) Aklınızda kalan repliği bizimle paylaşır mısınız?
”Tek başıma sahip olduğum tek varlığı benden aldığın zaman bile bırakmadım seni, Şimdimi bırakıcam?”
”Tamam o zaman” :)
5) Dizide bir görülüp, bir kaybolan karakterler hakkında ne düşünüyorsunuzHiçbirşey düşünmüyorum.. Biz ordan bakılınca unutmuş gibi mi görünüyoruz bilmiyorum.. insan bari “dr. Emre üşütmüş hastaneye kldırmışlar , selimin ninesi ölmüş memlekete gitti” diye yutturmaya çalışır da “öyle bir karakter mi vardı? Ben hatırlamıyom” havasına sokmaz bizi.. oradan bakınca yemiş gibi görünüyoz herhal..
Ayrıca dizide o kadar gereksiz karakter varken onların görülmemesi tuhfıma gitti doğrusu.. bir şu seyitle meryemin öldüğünü görmek nasip olmuyacak galiba bize..
6) Ezonun son sahnedeki konusmalarını ve Kadimin son sahnede ezoyu alkışlaması hakkında ne dusunuyorsunuz?gereksiz bir konuşma kesnlikle.. anlayan bana da açıklarsa sevinirim..o sahnenin amacı neydi? Kadim de garibim aynı ben gibi ne alkışladığını bilmeden öyle alkışladı.. hadi onu geçtim aşık bir yerde de.. biz yemedik son sahneyi efendim.. ama neyse en iyisi 3 maymunları oynamak: “görmedim, duymadım, bilmiyorum”
7) Ezo ve Kadim arasındaki aşk ne şekilde ilerliyecek sizce? İtiraflar geldi şimdi ne olacak?
sonraki bölümlerde yapılmamış kahvaltıyı da görmek isteriz..kadim ezoyu çok kıskandı ezo da biraz kadimi kıskansın öyle bir bayan oyuncu getirsinler ki değil ezo biz bile kıskanalım kadimi onunla görmeye :)
8) Nedim-Kadim beraberliği hakkında ne dusunuyorsunuz ?
ne olacaksa olsun.. Kadimin Nedimle olan sahnelerinde çok başarılı olduğunu görüyorum ama onu mutsuz görmek de istemiyorum doğrusu.. artık nedim ölecek mi gidecek mi bilmem ama bir an önce iş sonlansın.. ya tatlıya bağlansın -ki hiç sanmam ya da gitsin nedim uzaklara..
9) Elçin hanumefendünün kızı Arzu kızın dizideki rolü ne olacak?
pozitif düşünelim pozitif.. diyorum amaaa senaristlerimizin pozitif olacağını sanmıyorum..hem daha gelmedi de belli mi olur belki de yolda dr. Emreyle karşılaşmış evlenme kararı almışlardır..elçin de bunları telefondan duyuyodur..biricik kızının mutluluğu içn çok sevinmiştir.. pehh…
Kalabalık yapmasın da yeter bizim için..
10) Ballının silahının bulunması ortaklığa bi etkisi olur mu sizce? otelden gitmesi iyi mi oldu kötü mü?iyi oldu..belki o olmasaydı her şey daha ii olurdu.. kadim odadan çıkarken temposunu arttırır ezoyu yakalardı hiç olmazsa.. öyle otelde olunca bizim çift rahatsız oluyor canım..
11) Bu hafta en beğendiğiniz ve beğenmediğiniz performanslar kimlere aitBeğendiklerim; Serhat Tutumluer, Nurgül Yeşilçay, Ahmet Mümtaz Taylan,Nesrin Akdağ
Beğenmediğim; Özgün Özberk ve Süreyya rolünü canlandıran Yasemin Öztürk

Diyeceklerim bu kadar.. özet bekleme evresine girmiş bulunuyorum..:img-pilot

crowe
07-12-07, 14:03
Daha bir kaç ay anlaşmaları varmış, Crowe dedi. Ama tabi bütün anlaşmalar bozulmak içindir. Anladığım kadarıyla benim teklifime sıcak bakmadın.:img-hyste
Senaristlerimiz elbette bir çaresini bulurlar, her zamanki gibi.:icon_whis
Nedense benim de özet konusunda hiç tahminim yok ama sanki güzel bir şeyler olucak, şaşıracağız:img-yes:

umut gönlümüzün ekmeği tabi
bence berbat olacak tek kelimeyle beklediğimiz gibi -o özetçiden ne beklenir ki- ama bölüm bari 43. den güzel olsun. son sahne değil tüm bölüm güzel olsun alsında ben son sahenlere de razıyım artık 43. bölümü gördükten sonra.
bence hiç ümitli olmayın .sonuçta bölüm anlattıkları kadar değil bizim anladığımız kadar oluyo herşeyde olduğu gibi :img-pilot
sürekli kafamızdaki senaryoları beklersek izleidğimizdn zatenzevk alamayız bunun dışında buna mazoşistlik falan diyolar galiba. diziyi çekerken onlar eğleniyolar yorucu olsa da o şartlarda-hele o otel ne öyle ya dökülüyodu-
ben nurgül-serhat çiftini izlemek için izliyorum yani onun dışında izlemem için tek bi neden yok.

rozi
07-12-07, 14:05
yeni başlığımız açıl mış hayırlı olsun dlerim gelecek olan özetlede yeni bir başlangıç yaparız :icon_sorr

yalnız bir üzüntüm var birkez olsun yeni başlığa ilk mesajı ben yazamadım şimdi benim canlarım ben sizden bir ricada bulunsan yazdığının mesajları silseniz de ilk ben yazsam dünya hali belki yarına çıkmam sonra çok pişman olursunuz:img-hyste

gelelim özete bir tahmın benim ki kendileri daha teşrif etmediler bence bu bölüm kaldığı yerden başlar ve yalancı fragmandaki o sahne olur çünkü adamanlara resmen yeni bölüm yazdık netdi başka tahmınlerrimiz evet ballı nura yüzük verecekti bunu da yaparlar ha nedimi de unutmayalım bizi beceriksiz mafya babası saeyid bu sefer kesin kaçırır nedimi başka ne vardı bir tahmın daha ama biraz utanıyorum :icon_redf şeyy şey olacak gibi neyydi he şeyy kadim bence ezo yu öpecek:love04:

ahesti
07-12-07, 14:15
of of of nerde bu özet çok merak ediyorum gecen haftadan beri acaba kadim ezonun kulagına ne söyledı uffffffffff
kadım: planların tutmadı ezo
k:demek evsiz yurtsuz olsam benımle evlencen
k:demek hanı hamamı(otel)olsa bile sart koscan
k:demek kalbıne gırdım
k:napıyorsun daha ıkı gun oldu cıkmadık bıle ne evclılıgı

siberya1
07-12-07, 14:25
sevgili deryadil ve Crowe teşekkür ederim açıklamalar için aaa niye dalga geçiyosunuz benimle :img-blush tamam kendim cezalandırırım ben kendimi :dito

ya deme o kadar uzun mu sürüyomuş çekimler alllah allah tabii yönetmen beğenmeyince "hayır istediğim kadar kötü olmadı sahneler bi daha "

ezo-kadim
07-12-07, 15:27
basligimiz hayirli olsun da benim yazdigim mesaj nereye uctu anlamadim yoksa Seyyit denen cim adam onlaridami tehtit etti neyse canlari sagolsun arkadaslar bölüm özeti hala yok bunlar bize cin isgencesi yapiyorlar aslinda o kadar uzaga gitmelerine gerek yok dizideki herkes bu aralar zaten isgenceye dönüstüler aman neyse yeni acilan sayfalara negatif enerji yaymayim su fisildasma konusu vardiya bence o gecen bölümde oldu Ezo Eylülle birseyler konusuyorlardi sessizce Mehmet Ustada birakin su fisildasmayi dediya bence arkadasin hangisi gördüyse yanlis anlamistir sahneyi diyorum yoksa diger bölümlerdemi görecegiz diyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

esen_89
07-12-07, 15:30
ben çoktan özet gelmiştir diye düşünmüştüm ama gelmemiş daha:icon_sorr fakat yokken yeni başlığa geçmişiz bol bol güzel,neşeli yorumlarla dolar inşallah:img-yes:

geçen bölüm elçin hanımın olduğu her sahnede arzuyla ilgili geldi gelecek diye cümle beklediğim için yeterince gerilerek izledim.özette bari arzu kızımızla ilgili birşey yazsa da kendimi ona göre hazırlasam kendimi boşuna kasmasam...

papatya363
07-12-07, 15:41
özet gelmiştir diye iki ara bi dere girdim nete ama hala gelmemiş

hu hu özetçi artık bekletme bizi hadi gönder şu özeti

bak söğütcüğünü tamamen kaybediceksin bu gidişle:)

rozi
07-12-07, 15:46
basligimiz hayirli olsun da benim yazdigim mesaj nereye uctu anlamadim yoksa Seyyit denen cim adam onlaridami tehtit etti neyse canlari sagolsun arkadaslar bölüm özeti hala yok bunlar bize cin isgencesi yapiyorlar aslinda o kadar uzaga gitmelerine gerek yok dizideki herkes bu aralar zaten isgenceye dönüstüler aman neyse yeni acilan sayfalara negatif enerji yaymayim su fisildasma konusu vardiya bence o gecen bölümde oldu Ezo Eylülle birseyler konusuyorlardi sessizce Mehmet Ustada birakin su fisildasmayi dediya bence arkadasin hangisi gördüyse yanlis anlamistir sahneyi diyorum yoksa diger bölümlerdemi görecegiz diyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

masajları hiç sorma küçük bir yartamazlık yapayım dedim hemen yedim şaplağı siz hiç mi küçükken mutfaktan kurabiye çalmadınız canlarım benikide alışkanlık işte biraz kurabiye çalayım dedim:icon_sorr

o fragman yorumu yapan arkadaşa çok kızdım ama sen haklı olabıilırsın hemen fragmanı incelemem lazım eyer öyle anlamışsa en azından kadim in ezoya yaklaşma sahnesi gerçek demekdir bu sahnede ben şeyy olur diyorum şeyyy işte canım :img-in_lo anladınız siz onu bimkoliğin ruyaları gerçek olur:img-blush

editt:nerde bu özet yoksa gelmiycekmi? :not_i: :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

gamze_yy
07-12-07, 16:07
Flaş Flaş!....

Seyit Özetçiyi kaçırdı.

Şimdi edindiğim bilgiye göre Nedim'i kaçıracağını herkese duyurduğu için özetçiye çok kızan seyit, son anda nedimi kaçırmaktan vazgeçti. Özetçiyi kaçırdı. Geri vermek için de adam gibi özet yazmasını, bir an evvel fragmanın çıkmasını, baklavacıdan kurtulmamızı, kadim ve ezonun aşkını yaşamasını istiyormuş.Eğer dedikleri gerçekleşmezse özetçinin kırık olmayan diğer ayağını da kıracakmış:img-hyste

Seyit gözüme girmeye başladı:)Yaşasın forumun sesi Seyit:klme Bir zahmet özeti de yazıverse. Cümleler düşük de olsa eminim çok güzel yazar:img-hyste

Edit: O zaman nedir rozicim birazcık da bölüm tahmini yazalım. Bu bölümde neler olacak kestiremiyorum. Ballı-Nur düğünü için erken, büyük ihtimal arzu gelecek, ballı ağa gittiğine göre seyitin oteli basması muhtemel, belki özetçinin yanında birilerini daha kaçırır:img-pilot

ahesti
07-12-07, 16:13
Flaş Flaş!....

Seyit Özetçiyi kaçırdı.

Şimdi edindiğim bilgiye göre Nedim'i kaçıracağını herkese duyurduğu için özetçiye çok kızan seyit, son anda nedimi kaçırmaktan vazgeçti. Özetçiyi kaçırdı. Geri vermek için de adam gibi özet yazmasını, bir an evvel fragmanın çıkmasını, baklavacıdan kurtulmamızı, kadim ve ezonun aşkını yaşamasını istiyormuş.Eğer dedikleri gerçekleşmezse özetçinin kırık olmayan diğer ayağını da kıracakmış:img-hyste

Seyit gözüme girmeye başladı:)Yaşasın forumun sesi Seyit:klme Bir zahmet özeti de yazıverse. Cümleler düşük de olsa eminim çok güzel yazar:img-hyste

abowwwwwwwww allah seyitten razı olsunda :img-pilot e biz çatlıycaz tam orta yerımızden . nedir kacırılması ıyı olmadı nedır saat bası gelip ozete bakıyom bılgısayarı ac kapa bılgısayar kafayı yedi

h23
07-12-07, 16:14
rozinin ozeti yalan oldu, kurallara takılmıs bildigim kadarıyla gercek dısı bilgi vermek kurallara aykırı :icon_whis herkes nerde, evet madem ozet yok, biz kendi yorumlarımızı tahminlerimizi yapalım nedne bu kadar durgun :icon_whis haydi muthiş hayallerinizi bekliyorm :img-icecr

rozi
07-12-07, 16:40
rozinin ozeti yalan oldu, kurallara takılmıs bildigim kadarıyla gercek dısı bilgi vermek kurallara aykırı :icon_whis herkes nerde, evet madem ozet yok, biz kendi yorumlarımızı tahminlerimizi yapalım nedne bu kadar durgun :icon_whis haydi muthiş hayallerinizi bekliyorm :img-icecr

korkuyorum ama yinede yazıcam bu aralar modların gözü üzerimde :icon_sorr

bu bölüm olabilecek olaylar

bir kadim ezo ya dahada yaklaşmak isteyecek ezo büyük bir ihtimalle baklavacıylan ortak olacak kadimin geçen bölüm düşmeyen jetonu bu bölüm düşecek ve angel olmak istiycek (boş hayel kendimi yoruyorum):icon_sorr

arzu hanım gelecek bu kesin zaten özet bu yüzden geçikiyor önce nabzımızı ölçüp önlen alıyorlar bir arkadaş tan duydum set ekibi barıkat kurmaya başlamış durum ciddi demek:not_i:

arzu gelirde bizim tahmin ettiğimiz gibi olursa elçin annenin helvasını da yapıcaz gibi eh kızınımı tutacak ezo yu mu :icon_sorr

oinone
07-12-07, 16:42
Şimdi edindiğimiz bilgiye göre ezo gelin dizisi yeni bir transferle dizinin reytinglerine reyting katmak için koları sıvadı.uzun zamandır dizinin forum sayfalarında reytinginin günden güne artıran dizifilm özetçisi artık işi iyice abartıp dizide bir varolup bir kaybolan oyuncular kervanına katılmak için diziye transfer olmuş.bu oluşuma karşı çıkan eşi sevgili söğüt cinnet geçirip dizi setini basmış çıkan arbedede oyuncu aday adayımız dizide görünemeden hastaneye kaldırılmıştır.acil müdahele edilen özetçi beni kimse yolumdan döndüremez hayranlarım beni dizide görmek istiyorlar dedi.şimdi gözler dizifilm yöneticilerinde. özet konusunu beklemekte olan forum sakinleri dua etmekte,istihareye yatmakta namaz kılmakta türbe yatır katır hoca üfürükçü artık kimi bulmuşlarsa özet hakkında ipucu aramaktadır. şimdilik bu kadar ezo gelin forumdaşları gelişmelerle yanınızda olacağız oinone diziflm istanbul

gamze_yy
07-12-07, 16:52
44.BÖLÜM

Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz

Özetimiz geldi. Arzu tam da tahmin ettiğimiz gibi biri. Ama kıskanç ezo göreceğiz:):) Masalsı bir gün:img-in_lo

rozi
07-12-07, 16:54
44.BÖLÜM

Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz

Özetimiz geldi. Arzu tam da tahmin ettiğimiz gibi biri. Ama kıskanç ezo göreceğiz:):)

nolur bu bir şaka olsun lütfen

arzu geliyor kadimle samimi nolur bu bir kabus olsun:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

ladyDarbanvile
07-12-07, 16:54
Evet özet gelmemiş! 43. bölüme gösterdiğimiz tepkiye kızıp bizi cezalandırıyorlar galiba:sad53:

Hayalimdeki özet değil ama Ezo Gelin dizisinde görmek istediklerimi yazmak istedim.
-Kadim bir zamanlar Ezo'ya fotograflarını çekmeyi teklif etmişti. Hazır birbirlerine açılmışken bu fotograf çekimi yapılsın. Çekimler sırasında yaşanacak bakışmalar, tatlı didişmeler güzel olur gibi geliyor bana:img-wink:

-Son bölümde Ezo'da Kadim'de tam bir sevgi kelebeğiydi. Lütfen böyle olmasınlar. Biraz didişsinler. Eski bölümlerde tartıştıklarında aradaki akımı o kadar yoğun hissediyorduk ki! Ben o yoğunluğu istiyorum:img-angel

-Ezo eğitimini tamamlasın ve artık geldiği yeri unutmayan, insani değerlerine hala sahip ama şehir hayatına uyum sağlamış bir kadın olsun.:img-yes:

-Ballı Ağa hayatını gerçekten temize çeksin. Seyitle hesaplaşmasında silahlar değil, akıl oyunları olsun. Seyit de Süreyya ile baş göz olarak hak ettiği sona kavuşsun, tabi Süreyya da.

-Ballı Ağa Kadimle gerçek bir kadim dost olsun. Ben bunun sinyalini spor salonundaki sahnede gördüğümü zannediyordum, yoksa yanlış mı anlamışım?

-Ballı Ağa'nın Nur ile olan düğününde lütfen saldırı falan olmasın. Güzel, samimi ortamda geçen bir düğün olsun ve Ezo ile Kadim'in güzel konuşmalarına, bakışmalarına tanık olalım bu düğünde.

-Elçin Hanım ile Kutsal Usta'nın bir an önce arası yapılsın, belki o zaman kaynana triplerine girmez Elçin Hanım.

-Dr. Emre ile Selim geri dönsün ama eski mahalleli misali kör göze sokulmasınlar. Meryem'le Selim'in hikayesi tamamlansın. Aman ha, Meryem Ballı Ağa'nın adamına(adını unuttum:icon_sorr) yar edilmesin.

-Eylül ile Nedim dizide kaybolan karakterler gibi kaybolabilirler,:happy0064 bence bir sakıncası yok:img-yes:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar:img-wink:

filinta
07-12-07, 16:55
44.BÖLÜM

Özetimiz geldi. Arzu tam da tahmin ettiğimiz gibi biri. Ama kıskanç ezo göreceğiz:):)
ahanda bendeki zurna zırrrt dedi :dito:ditoson cümleye kadar eyi hoş tamam diyodum..

yani nedir kardeşim ille bu arzunun araya girmesi şartmı..:icon_evil yaratıcılığınız bu kadar mı..:icon_evil ille kıskançlık olacaktı dr. emreyle olsaydı bariii...üstüne kötü kaynana elçin de görürüzz tam olur...
:icon_evil

crowe
07-12-07, 16:58
44.BÖLÜM

oley yanıldım özet güzel göze hoş geliyo sanki.
kadim,ezoya güzel bir gün planlıyo istanbulu gezdirecek demek nasıl sahneler izleyeceğiz merak ettim bu defa.
arzu devreye giriyo ikinci kız olarak:img-pilot iyi oldu bence azcık kıskançlıklar başlasın.yanlız kadiminde kıskanç hallerini izlemek güzel oluyodu emrede yok artık bakalım yeni birileri daha gelicek mi kadroya
geçen özeti okurken daha bölümden nefret etmişitm şimdi bakalım ama yine de uçmayalım yönetmenimiz kötü diyaloglar bayat ezo amazontalığın dibine vurmuş. ama yinede gönlümüzü aç bırakmayalım,umudumuz var diyelim

ladyDarbanvile
07-12-07, 16:59
44.BÖLÜM

Özetimiz geldi. Arzu tam da tahmin ettiğimiz gibi biri. Ama kıskanç ezo göreceğiz:):) Masalsı bir gün:img-in_lo

Nihayet gelmiş özet... ama bu dizi ekibi kalbime indirecek ya, ne gerek vardı Arzu ile samimi Kadim'e şimdi:img-cray::img-cray:

h23
hımm ben sevdim bu ozeti, guzel bi bolum olacak gibi geliyo :img-wink:
ruya gibi bi gun haa, ozette ezonun işiyle ilgili bişey gecmiyo,
ballının dugunu de
olsun arzu kıskandırsın tam kıvamında olacak ezo sinirlenince daha bi guzel oluyor hadi hayırlısı bakalım ;)

Ö.Dilek
şaka gibi ya bu ne böyle :icon_whis

tam beklediğimiz an gelmiş masal gibi bir gün ama sonuç
arzu gız anası gibi çıkdı demek ki...
ben bu özetten hiç ama hiç hoşlanmadım :sad53:

edit: bu hafta özetimiz çekmiş:img-hyste:img-hyste

söğüt
07-12-07, 17:00
ahanda bendeki zurna zırt dedi son cümleye kadar eyi hoş tamam diyodum..

yani nedir kardeşim ille bu arzunun araya girmesi şartmı..:icon_evil yaratıcılığınız bu kadar mı..:icon_evil ille kıskançlık olacaktı dr. emreyle olsaydı bariii...üstüne kötü kaynana elçin de görürüzz tam olur...
:icon_evil

tatlım belki arzunun öyle bir niyeti yoktur..kadim ve nedimle bir arada büyümüş neticede bu kız.tabiki samimi olacaktır.ne var bunda
ezonun lüzumsuzluğundan ibaret kalacaktır bence olay.
arzunun kadimde gözü olacağını sanmıyorum..
geçen bölümün son sahnesi ile irtifa kaybeden yaratıcılık, denize yaklaşınca gördüğü yılana sarılamaya kalkışmaz heralde..

rozi
07-12-07, 17:03

Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur.:img-in_lo

işe güzel sözden başlayalım bu demek oluyor kı güzel bakışmalar aşk temiz hava ve ikiside yalnız ne mahaleli var nede elçin ya :img-blush beki bu çim adamın ne işi var böyle bir sahnede hasta olucam olucam çok kızgını çokk:icon_evil

Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. kapına paspas olam ballı ağam sen garibin yüzüne bakarsın nolur yok et şu adamı seni h23 vermezsem banada rozi demesinler:icon_evil

Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz
allahım ne yapsam çare yok felaket listesi mubarek ne bu kardeşim alın size güzel bir başlangıç demişler ezyla kadimi koymuşlar gerisini nasıl olsa fark etmezler diye yazmışlar arzu hanım geli kadime takıli ben de bir sahmet bu güzel özetin üzerine sete gidim canlarım onları bir güzel öpecem yedim sizi:icon_evil:img-black:img-black:img-black:img-eat:

esen_89
07-12-07, 17:04
ilk iki cümlesi güzel ama ondan sonrası canımı sıkan bir özet geldi.

nihayet ikilimiz istedikleri gibi harika bir gün geçirecekler.beraber istanbulu gezecekler.Bir türlü yapamadıkları kahvaltılarını yapacaklar belki de.Kimbilir ne güzel sahneler çıkacak:img-in_lo

ama tabi bu kadar güzel bir an mutlaka bozulmalı diyerekten seyiti kadimin peşine takmışlar.bütün huzurları kaçacak

ballı ağamızın başka planları varmış.Geçen bölüm meryemle boşuna konuşturmadılar ağamızı ben onun yerinde olsam hemen nasıl öldürürüm diye plan kurmaya başlardım ama kesin başka güzel şeyler düşünmüştür ağamız

son cümleyi okuyunca seyitten daha büyük nurtopu gibi bir sorumuz olduğu kanısına vardım.Arzu!!daha ilk dakikadan kadimin içine düşmeye başlamış anladığım kadarıyla. zaten iyi biri olarak gelse şaşırdım.

evet belki kıskanç ezoyu izlemek güzel olacak ama Arzu olaylara müdahale etmeye oyunlar çevirmeye başlarsa al başına belayı
yine de kötü düşünmeyeyim ben sonuçta abi-kardeş ilişki var aralarında ondan samimidir yani inşallah

oinone
07-12-07, 17:06
:bella:bella:bella:bella:bella:bella:bella:bella:b ella:bella
hehehehe bu hafta eğlenceli bir hafta olacak.
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur.
Baktılar otelde yanlız kalamıyorlar bir kahvaltı bile edemediler artık dışarıda buluşmaya başladılar.:D beraber gezmeler felan ne iş ezo hanım :D gez gez şaka şaka .
Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. anlarda ne yapar.ballıyamı söylermi?
Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır
takip ettiğini ballıya söylediği içinmi bardak taştı.anlamadım ben şimdi adam kaçırdı diyemi hani nedim kaçırılmıştı hikayemiydi yoksa kafam karıştı.
Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz sonuçta beklediğimiz şey oluyor.arzu hanım kadimle aralarında birşey var yada yok ama oluyor baksanıza ezogelin kıskançlık krizlerine giriyor.ohhh iyi oldu sen hele hele o yazmayı fistanları çıkarma üstünden bak daha neler olacak hele hele o fiii tarihinden kalma papuçları giy bak daha neler olacak

filinta
07-12-07, 17:07
tatlım belki arzunun öyle bir niyeti yoktur..kadim ve nedimle bir arada büyümüş neticede bu kız.tabiki samimi olacaktır.ne var bunda
ezonun lüzumsuzluğundan ibaret kalacaktır bence olay.
arzunun kadimde gözü olacağını sanmıyorum..
geçen bölümün son sahnesi ile irtifa kaybeden yaratıcılık, denize yaklaşınca gördüğü yılana sarılamaya kalkışmaz heralde..
tamam da bebüşümm..niyeti bu olmasada gereksiz vakit kaybı işlenecek başka konu yokmu niye kıskançlık..daha yaratıcı olamıyolarmı..

sende haklısın o fiyasko saghenden sonra bende neler konuşuyom yarıcılıktı hayal gücüydü falan diyee :icon_whis:img-polic

gamze_yy
07-12-07, 17:08
Bende bu sıralar feci bir polyannacılık var:) Özeti çok beğendim. Her cümlesi güzel. Uzun uzun cümlelerle zırvalamak yerine direkt olaylara değinmişler. Seyit özetçiyi adam etmiş:)

Masalsı gün gerçekten öyle olacaktır. Seyite rağmen:img-cool2 Arzu olayına da nedense kızamadım. Ezo'nun kıskançlıklarını izlemek çok keyifli olacak. Arzu'nun entrikalarını düşünmek için daha erken. Ezo'nun kıvranmalarının tadını çıkarmak istiyorum:img-icecr

sessizperi
07-12-07, 17:10
44.BÖLÜM
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz[/B]

Arkadaşlar özet gelmiş gözümüz aydın ...

Özetin ilk cümlelerini okurken içim sevinçle dolmuştu beklediğimiz senaryoyu sonunda görebilecektik. :img-yes:

Ama son cümle yıktı geçti beni. :icon_sorr Ben güvenmiyorum açıkçası Arzu'ya. Bir de Elçin Anne artık Ezo'ya o gülen gözlerle bakmıyor. Umarım ikisi bir olup Ezo'yu saf dışı bırkmazlar. :sad53:

sahracı
07-12-07, 17:11
özet gelmiş teşekkürler...güzel bi gün geçiriyolarmış ne güzel işte bozmasalar şaşardım zaten illa bişey büyüyü bozucak..bi arzumuz eksikti. karışıcak ortalık onun yüzünden.seyit kadimi takip ediyomuş ballı ağa artık ağırlığnı koyar yani madem bu kadar ileri gidiyo bu adam bişeyler yapıcak belli ki..seyit nedim süreyya filan toplu bi temizlik yapsa çok makbule geçer valla :)

rozi
07-12-07, 17:12
Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz

yok olmuyor ne yapsam olmuyor :img-fie:

tek umudum fragman artık umram o iç açıcı olur belki arzu kadimden hoşlanmaz belki ezo öyle sanmıştır:icon_sorr

h23
07-12-07, 17:12
Bende bu sıralar feci bir polyannacılık var:) Özeti çok beğendim. Her cümlesi güzel. Uzun uzun cümlelerle zırvalamak yerine direkt olaylara değinmişler. Seyit özetçiyi adam etmiş:)

Masalsı gün gerçekten öyle olacaktır. Seyite rağmen:img-cool2 Arzu olayına da nedense kızamadım. Ezo'nun kıskançlıklarını izlemek çok keyifli olacak. Arzu'nun entrikalarını düşünmek için daha erken. Ezo'nun kıvranmalarının tadını çıkarmak istiyorum:img-icecr

%100 katılıyorum sana ama gülmekten :P yok yok saka yapıyorum kesnlikle arzu iyi olacak, ezo hanımın zamanı iptal etmesi ve sevdigi icin telaşlanmasına belki vesile olur eglenecegiz bence bu bolum bayagı ;)

sahracı
07-12-07, 17:17
belki bu arzu güzel alımlı bi kızsa ezo da kıskanmaya başalr ve başörtüyü filan atar çekidüzen verir kendine siz de istediğinize kavuşursunuz..:img-wink:

gülendam83
07-12-07, 17:35
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz.

haydaaa özete bakın. ezo kadimi kıskanıyor. elçin anne ile de aralar iyice açılacak. yoksa korktuğumuz başımıza mı geliyor. ezo ile kadim gezeceklermiş. bu çok güzel. keyifli olacak. kadim masal gibi gün hazırlamış. vay be. neden şaşırmadım acaba?

Ö.Dilek
07-12-07, 17:36
bu kıskanlık işi iyi olucak aslında
keşke birde emre geri gelseydi de kadim'inde kıskançlıklarını görseydik:icon_whis
ama inşallah arzu'ya fazla entrika çevirtip olayları sakız gibi uzatmazlar :img-wink:
belki bu akşam fragman gelir.
sesli fragman olsuuuuuuuuuun:img-yes:

gülendam83
07-12-07, 17:40
inşallah ezo sadece kadimi sevdiğinden kıskanıyordur. arzunun kadime aşık olduğundan değil. yoksa bu gerçekten tahammül edilmez bir hal alır. allahım lütfen arzu iyi olsun. bu konuda bir gerginlik çekemem..:img-blush

thegobetween
07-12-07, 17:41
özet gelmiş, hoş gelmiş
bence arzunun gelişi erken oldu,daha adam gibi bişey yaşayamadan (tek bir masal gibi günle olmaz o işler) üçüncü bir şahıs katılması iyi değil, haaa birbirlerini tanımaları açısından ve ezonun kıskanç hallerini görmek açısından güzel olabilir, ama bismillah be daha yeni anlaştılar...ne bileyim canımı sıktı biraz..
bir de seyit ezoyu kaçıracak kesin.(kadimin dellenmiş hallerini görmek iyi olacak:img-yes:)
hamiş: bunca tiyatro-okul-festival vs üçgeninde diziyi aksatmayan oyuncularımıza teşekkür etmek istedim,helal olsun:good:

sifa
07-12-07, 17:44
ozetımız gelmıs hosda gelmıs cok guzel bır ozet acık net bır anlatım konular guzel bolbol ezo kadım ballı sahnelerı ızleyecegız umalım fragman daozet kadarguzel olur:happy0064:happy0064:happy0064

gülendam83
07-12-07, 17:45
özet gelmiş, hoş gelmiş
bence arzunun gelişi erken oldu,daha adam gibi bişey yaşayamadan (tek bir masal gibi günle olmaz o işler) üçüncü bir şahıs katılması iyi değil, haaa birbirlerini tanımaları açısından ve ezonun kıskanç hallerini görmek açısından güzel olabilir, ama bismillah be daha yeni anlaştılar...ne bileyim canımı sıktı biraz..
bir de seyit ezoyu kaçıracak kesin.(kadimin dellenmiş hallerini görmek iyi olacak:img-yes:)
hamiş: bunca tiyatro-okul-festival vs üçgeninde diziyi aksatmayan oyuncularımıza teşekkür etmek istedim,helal olsun:good:

aynen katılıyorum o kadar yoğunlukta bu işi de aksatmıyorlar. bu arzu işi benimde canımı sıktı biraz ama izlemeden yorum yapmak istemiyorum. haksız bişey yazmamak için.. özeti okuyunca bana da ezoyu kaçıracakmış gibi geldi ama bide kadimin telaşlı hallerini gördük acaba ezo da telaşlansın diye seyit kadimi vurur mu diye de düşündüm ama ezonun kaçırılması daha mantıklı. tabi mantık çerçevesinde olursa..

esen_89
07-12-07, 17:45
evet özet nöbetimiz bitti şimdi de fragman nöbetimiz başlıyo hepimize kolay gelsin

arzu hakkında iyi düşünmek istiyorum ama beceremiyorum.hele bir de gözümde canlandırınca iyice sinir basıyo ama sonra filintanın imzasını görüyorum rahatlıyorum valla tam zamanında değiştirmişsin meditasyon yapmış kadar oluyorum sinir minir kalmıyo:img-in_lo

mümkünse sesli fragman istiyorum:img-yes:

ve emre'yi de diziye geri istiyorum:img-yes: bye

sifa
07-12-07, 18:03
arzunun ıyı olmadıgını dusunuyorum oylede olmasını ıstıyorum cok guzel kıskanclık sahnelrı ve replıklerı ızlemek ıstıyorum pembe bır masal ızlemek ıstemıyorum nurgul ve serhattan cok guzel perfomanslar beklıyorum:img-yes::img-yes::img-yes:

gülendam83
07-12-07, 18:06
arzunun ıyı olmadıgını dusunuyorum oylede olmasını ıstıyorum cok guzel kıskanclık sahnelrı ve replıklerı ızlemek ıstıyorum pembe bır masal ızlemek ıstemıyorum nurgul ve serhattan cok guzel perfomanslar beklıyorum:img-yes::img-yes::img-yes:

arkadaşım lütfen çok yönlü düşün. arzunun iyi olmaması sadece ezonun kıskançlığı demek değil. elçin anne de iyice çekilmeyecek hal alır demek. bu tahammül edilecek bir durum değil. bir kaç bölümdür elçin hanımdaki durum zaten yeterince geriyor beni. arzu kadime yakın olsun tamam. çok seviyor düşkün vs. olsun ama asla aşık olmasın. ezo aradaki yakınlığı kıskanıyor olsun. arzu kötü biri olmasın...

rozicim nerelerde bu arada? gelsin bişeyler desin yüreğime su serpsin..:icon_sorr

Ö.Dilek
07-12-07, 18:18
ben elçin hanım'ın eski hallerinden arzu'nun iyi biri olacağını düşünüyordum.
onları kardeş gibi büyütmüştür ve hatta arzu kadim'e abi der demiştim.:icon_whis
ama şimdiki elçin hanımdan pek umudum yok açıkcası.
senaristler umarım bunu bildik hikayeye çevirmezler.:img-yes:

edit: bize bu arzu'yu görmeden rahat yok:icon_sorr

rozi
07-12-07, 18:20
arkadaşım lütfen çok yönlü düşün. arzunun iyi olmaması sadece ezonun kıskançlığı demek değil. elçin anne de iyice çekilmeyecek hal alır demek. bu tahammül edilecek bir durum değil. bir kaç bölümdür elçin hanımdaki durum zaten yeterince geriyor beni. arzu kadime yakın olsun tamam. çok seviyor düşkün vs. olsun ama asla aşık olmasın. ezo aradaki yakınlığı kıskanıyor olsun. arzu kötü biri olmasın...

rozicim nerelerde bu arada? gelsin bişeyler desin yüreğime su serpsin..:icon_sorr

geldim geldim ama bendede moral kalmadı :icon_sorr

ama bir umut var tabiyki de evet ezo arzuyu kıskanıyor bu normal tabı ki güzel bir kız olucakdır kedimi de yardımları için çok sevicek dir bu normal samımıyetden kastları bu olabilir yani ezo kendini kadime yakıştıramıycakdır bu sebeple ezo kendini deyiştire bilir bu işin güzel yanı birde kadim çok sağlam bir adam ezo ya deli gibi aşık öyle kolay kolay etki alıta alınamaz bence arzu ona aşık olsa bile bu kadimi etkilemez bunda eminim elçin anneye gelince tabiyki arzunu mutluluğu ezo dan önce gelice ama onun için arzu kadar kadim de önemli bir anne olarak olunun mutlu olmasını ister ezo ya karşı bu tutumuda yine kadimeolan sevgisinden onun ezoyla mutlu olamayacağını düşünüyor tekrar acı çeksin istemiyor sınıf farkını da düşünüyor tabi :img-yes:

bence arzu geldiğine göre ya emre dönecek yada diziye başkası girecek tabiyki emremizi isteriz:happy0064

bece çok karamsar bakıyoruz belki sadece biraz heycan yapmak istiyorlardır çok klasık bir yöntem seçtiler ama ben kadim den eminim o ezo dan başkasına bakmaz kim ne derse desin:good:

gülendamcım umarım biraz rahatlamışsındır ben rahatladım:img-in_lo

gülendam83
07-12-07, 18:26
geldim geldim ama bendede moral kalmadı :icon_sorr

ama bir umut var tabiyki de evet ezo arzuyu kıskanıyor bu normal tabı ki güzel bir kız olucakdır kedimi de yardımları için çok sevicek dir bu normal samımıyetden kastları bu olabilir yani ezo kendini kadime yakıştıramıycakdır bu sebeple ezo kendini deyiştire bilir bu işin güzel yanı birde kadim çok sağlam bir adam ezo ya deli gibi aşık öyle kolay kolay etki alıta alınamaz bence arzu ona aşık olsa bile bu kadimi etkilemez bunda eminim elçin anneye gelince tabiyki arzunu mutluluğu ezo dan önce gelice ama onun için arzu kadar kadim de önemli bir anne olarak olunun mutlu olmasını ister ezo ya karşı bu tutumuda yine kadimeolan sevgisinden onun ezoyla mutlu olamayacağını düşünüyor tekrar acı çeksin istemiyor sınıf farkını da düşünüyor tabi :img-yes:

bence arzu geldiğine göre ya emre dönecek yada diziye başkası girecek tabiyki emremizi isteriz:happy0064

bece çok karamsar bakıyoruz belki sadece biraz heycan yapmak istiyorlardır çok klasık bir yöntem seçtiler ama ben kadim den eminim o ezo dan başkasına bakmaz kim ne derse desin:good:

gülendamcım umarım biraz rahatlamışsındır ben rahatladım:img-in_lo

saol canım benim. inşallah dediğin gibi olur sadece o nedenlerden seviyordur arzu kadimi aşık değildir inşallah. emre çıkmasa biraz daha rahat olurdum ama erkek kalmadı yahu. bi kadim bi nedim bi ballı ağa bide kutsal usta var. bide seyit var da onu sayma..:img-hyste:img-hyste yani arzuya uygun kimse yok. hapı yutarız bu durumda. yoksa bende eminim kadimden canım. o sadece ezoya aşık olur. :good:

Ö.Dilek
07-12-07, 18:28
bende kadim'den eminim ezo'yu çok seviyor.:img-in_lo
ama arzu'dan emin değilim işte
inşallah çok sinsi entrikacı biriyle karşılaşmayız...:icon_sorr
yeni birbirlerini bulmuşken bizim aşıkların huzurunu kaçırmazlar:icon_whis

sifa
07-12-07, 18:34
:img-pilotGULENDAM 83 umarım senın ıstegın gıbı gelısır -tek yonlu dusundugumude zannetmıyorum arzunun bu ılıskının tam ortasına dusecegının sınyallerı 30 unc bolumden ıtıbaren verılıyordu arzunun gelıs amacı bu zaten fazla kafa yormaya hıcgerek yok dızı ezo kadım askının ucuncu kısılere ragmen ne kadar ayakta kalabılecegı dogrultusunda gelısecek bekleyıp gorecegız GULENDAMCIGIM sen yuregını serın tut gelecek bolumlerde lazım olacak :img-pilot:img-pilot

banubanu
07-12-07, 18:37
Aman ne güzel bir özet... acaba gerçekten güvenelim mi? Hani geçen özetten ağzımız yandı şimdi üfleyerek okuyorum..
Kadim ve Ezo'nun sahneleri umarım bu bölümde fazla olur..
Arzu'nın zaten böyle bi şey olcağını çocuklar bile tahmin edebilirdi.. Afferin bizim senaristlere.. ben daha klişe şeyler bekliyorum... süper..

sprıng
07-12-07, 18:38
söğütçüğüm bir daha arayı bozma özetçiyel bak saat kaç olmuş yeni gelmiş özetimiz, tabii adam kendini içkiye vurdu diğerlerine özenerek, sonra toparlayabilirsen toparla. troest böyle iyi geçinin .

Tamam kötü karakter her diziye gerekli herkes cennetten çıkma dolaşamaz :icon_ange fakat bu kadar çok kötüde akıllara ziyan olmuyor mu? küçücük bir ümitte olsa diyordum Arzu Süreyya modeli olmasın, ne gördük , Kadimle çok samimi olan Arzuyu Ezo hiç sevmez. Demekki bu Arzu can kız sınıfına giremeyecek, artık annesiyle süper bir ikili oluştururlar. Lütfen Kadime gizlice yıllardır aşık olan kız modeli olmasın yalvarıyorum bakın. O kadar klişe ki artık . Kadimle samimiyetini Ezo yanlış yorumlasın, bak bu daha eğlenceli, kızın içinde kötülük olmasın, ama Ezo'nun kıskançlıktan gözleri kör olduğundan bunu göremesin. :img-hyste
yoksa artık Ezo'ya bir oda bir salonda olsa bir ev şart oldu. artık ev yol geçen hanı kıvamına geldi . Arzu da geldi artık şöyle ağız tadıyla bile bakışamazlar. bir bakıma Ezo'nun kıskanması hoş olacak aslında, belki o zaman Kadim olayına daha sıkı sarılır.
Kadim kimbilir ne süprizler hazırladı bizim Ezo'ya , kimse nane olmadan ilk defa İstanbula açılıyorlar demek. El ele istanbul turu, nerelere gideceklerini çok merak ettim. Tabii Seyidi nasıl unuttum, peşlerindeymiş, zaten rahat bıraksanız şaşardım.
Ballı Seyid için ne düşünüyor acaba? onu bit gibi ezeceğini söylemişti. hemen ezse de olmaz ki, geriden Seyidin yetiştirdiği yeni bir kötümüz yok, bu yüzden Ballı uğraşacak daha uzun zaman .

gamze_yy
07-12-07, 18:50
Asi başlamadan soruları cevaplandırayım:) Sorular için sağol rozi. Arkadaşlar çok karamsarsınız. Ezo'nun kıskançlığının tadını çıkarın. Bakın geçen hafta fragmanın son sahnesine de önyargıyla yaklaştınız. Kendi kendinize keyfinizi yok ediyorsunuz:img-wink: Benim kadar polyanna olmayın tabi:)

kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve arlarında ne gibi bir konuşma geçer
Nereye götüreceğini bilmiyorum ama masalsı dediklerine göre romantik bir gezi olacak. Yemeğe gideceklerini nereden çıkardın? Zaten kaç bölümdür tıkınıyorlar. Geçiniz yemeği:img-hyste

arzu karakterini hangi oyuncu oynar ve tipi nasıl olur
Dizide Süreyya gibi biri varken 2. bir süreyya vakası olmaz gibi geliyor. Yine de belli olmaz ama ezonun kıskanacağına acayip sevindim:)

dizi nasıl kaldığı yerden mi başlıcak yoksa oyemek faslını es mı geçerler
Sizin için üzgünüm ama kaldığı yerden başlayacak:)

sizce ezo kadime seni seviyorum aşkım kadimim dermi
Geçen hafta sorsan söylemez derdim ama aynadaki konuşması duyunca fikrim değişti:)

kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazakmı eh dışarı çıkıyorlar kadimi bu seferde siyah kazakla görmezsek ancak rüyalarımızda görürüz
Ah ah nerde be rozicim. Şöyle güzel bir kazak giyse ne güzel olur. Bu ezonun başından tülbentini çıkarması kadar zor birşey.

ezo bu bölüm kadimle dişarı çıkarken acep yine başını örtermi
Üstte sorunun cevabını verdim imkansız:img-cool2

ve bir soru daha bizim aşıklar ne bahane bulup kaçıcaklar
Onlar bulurlar birşey. Aşıkların kafası bu tip şeylere çalışır:img-icecr

son soru kadimle ezo buluşmasu arzudan öncemi olur sonramı
Bence önce olur.

ahesti
07-12-07, 18:56
saol canım benim. inşallah dediğin gibi olur sadece o nedenlerden seviyordur arzu kadimi aşık değildir inşallah. emre çıkmasa biraz daha rahat olurdum ama erkek kalmadı yahu. bi kadim bi nedim bi ballı ağa bide kutsal usta var. bide seyit var da onu sayma..:img-hyste:img-hyste yani arzuya uygun kimse yok. hapı yutarız bu durumda. yoksa bende eminim kadimden canım. o sadece ezoya aşık olur. :good:

arzuya sevgili arıyormussunuz valla ben bu aşkı bozarsa bu kız valla gıder sacını basını yolarım dıslerınden kemer, saclarından postış,gözlerınden küpe,derısınden ayakkapı,yaparım(nerde benım silikon tabancam) ha yapamadım sonucta oda bır sanatcı gıder o otelde staja baslarım ,odamı olmadı erkek kılıgına gırer konuk oyuncu olup arzuyu tavlarım.ayyyyyyyy kalıtemı bozdurdu bana özetçi(pacoz)arzu ben senı kulturumle ,kadıme olan sevgimle döverim

crowe
sağolasın rozican

kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve arlarında ne gibi bir konuşma geçer?
tek bir yere götürmez iama boğaza giderler kız kulesine kesin götürür(masum kız vermiş ayarı bana:img-pilot ve klişeme) hikayesini bile anlatır :img-blush açık havada balık yerler ama hava soğuk üşürlerse bilemem-kadim bakar çaresine-:img-hyste
arzu karakterini hangi oyuncu oynar ve tipi nasıl olur?
zaten yan rol ve sonradan zorlama eklenen bir karakter olduğu için bir dizi oyuncusu olur. eli yüzü düzgün bi tip olur ezom gibi özgün bir güzelliği zor bulurlar ama bakımlı azcık fettan bi kız olur bizim tam da aradığımız tip ezoyu coşturcaz:img-pilot
dizi nasıl kaldığı yerden mi başlıcak yoksa o yemek faslını es mı geçerler?
yemekte olurlar heralde fazla uzun sürmez kadim ezonun kulağına bişey fısıldar belki o sahnede-hiç beklemediğimiz bi sahne-:img-pilot
sizce ezo kadime seni seviyorum aşkım kadimim dermi?
yok artık demez baktı ayna karşısında bile denedi olmadı uzun bi ara demez:) ezo zeki kız çabuk öğreniyo ama öğrenir onu da
kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazakmı eh dışarı çıkıyorlar kadimi bu seferde siyah kazakla görmezsek ancak rüyalarımızda görürüz
kazak giyer de acaba serhat kendi kıyafetlerini mi giyiyo. hani nurgül giymiyo kesin de serrhata da mı zevksiz sanat yönetmenimiz ya da kostümcümüz ayarlıyodur bişeyler
ezo bu bölüm kadimle dişarı çıkarken acep yine başını örtermi?
hele bi örtsün............
ve bir soru daha bizim aşıklar ne bahane bulup kaçıcaklar?
bahane bulmaya gerek kalmıcak kadim ezoya süpriz yapıcak heralde ezonun bile haberi olmayacak anladığım kadarıyla:img-icecr
son soru kadimle ezo buluşmasu aezudan öncemi olur sonramı ?
bence önce hatta arzu gelicek muhtemelen ezo içindeki kaplanla birlikte bir bakış atacak ve sonnnn

masum kiz
Arzunun gelmesiyle böyle birsey olacagini bekliyorduk zaten..bu konu üzerinde durmayacagim..
ister öyle ister böyle iyi yada kötü bu kiskanclik isi biz istemesekte olacakti..benim deginecegim asil konu ikisinin birlikte basbasa bir gün gecirecek olmasi...:happy0064
öncesinde hepimizin beklentisi ezonun aciga cikan bu duygulardan sonra hic olmazsa o gün icin o güne özel ve sonrasinda da tabii ki basini baglamamasi..
ama ben eminim ki ezo hazirlanirken birden kadimin saclarini oksadigi ani hatirlayacak ve basini örtmekten vazgecek ...
biryerden baslamasi gerekiyor artik...bu günde onun baslangici olsun diyelim..

beraber ne yapabilirler sorusuna gelince benim hep beklemekte oldugum bir sinema sahnesinin olmasi...fena mi olur söyle ikisinin güzel bir ask filmi izlemesi... onlar icin R.g.g diyorum..baska da birsey demiyorum...
yada gidecekleri yer bir tiyatroda olabilir..aslinda bu cok güzel bir fikir..insanlari oralara cekmek adina cok harika olur hani..hatirlarsanir bunu bir filmin baslarinda görmüstük..kutsal ustanin kiziyla elcin anneyide yanina alarak gittikleri o günden bahsediyorum..
hatta olmadi Serhat tutumluerin oynadigi oyunun oyunu adli tiyatroya gitsinler...ne güzel olur!!...:img-yes:

istanbulu gezmelerine gelince
bu gayet güzel ama gezecekleri mekan-lar konusunda tereddütüm var benim simdiden..
hep olurya dizilerde iyice klasiklesti artik...
aksam olmus ve iki asik kiz kulesinin karsisinda ,eller birakmamak üzere tutulmus ve öylece bakismaktalar sonra sanki kiz kulesi onlara hep sahitlik yapacakmis gibi birbirlerine güzel ask sözcükleri söyleyler ...
malum ayni gün cikan diziden sonra o kiz kulesi bana fazla gelmeye basladi...
tabii diger dizilerde bu konuda asagi kalmiyor ya neyse..
ama neden her defasinda bu mekan secilir anlamam hani..ask deyince o mekandan baska bir mekani yok mu istanbulun?..vardir muhakkak...
demem o ki bu dizide de yine o mekan kullanilmasin..nolur.. bastan söyliyeyim ..
sizi bilmem ama benim düsüncem bu...her asigin solugu orda almasi fikrine hasta oluyorum...
nolur baska mekanlar bulunsun sadece onlara özel...onlarla kalici..

Ö.Dilek
07-12-07, 18:59
rozi'ciğim sorular için teşekkürler :img-wink:

kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve aralarında ne gibi bir konuşma geçer

keşke akşam kız kulesinde istanbul'un ışıltıları altında romantik bir yemek yeseler, mum ışıkları filan ne güzel olur. ama diyaloglar hakkında bir fikrim yol hayal kırıklığından korkuyorum...:icon_whis
edit: (ben kız kulesi senaryorsu bilem yazmıştım olmazsa içimde ukte kalacak)

bir fikrim yok ama süreyya gibi bir tip olmaz inşallah:icon_sorr

dizi nasıl kaldığı yerden mi başlıcak yoksa o yemek faslını es mı geçerler

kaldığı yerden başlar

ahhh nerde sanmam

spor giyinir istanbul'u gezdirecekmiş nede olsa. inşallah siyah boğazlı kazak olur:good:

ezo bu bölüm kadimle dişarı çıkarken acep yine başını örtermi ve bir soru daha bizim aşıklar ne bahane bulup kaçıcaklar

örter ama örtmemesini tercih ederim o günleri görebilecekmiyim acaba.
pazar günü ezo'nun tatil günündedir. ezo hemşerileri bahane eder:img-pilot

son soru kadimle ezo buluşması arzudan öncemi olur sonramı

özete görede bencede önce olacaktır.

gizemzem
07-12-07, 19:00
boş durmayalım barı sayfalar ilerlesin birkaç sorum var

hadi bakem takıldık burda biraz ilerleyelim:happy0064

Kadim Ezo'ya İstanbul gezisi yaptıracaktır; kuvvetle muhtemel ağırlık Boğaz'da olur. Aralarında çok tatlı konuşmalar geçer gibi geliyor bana; bir nevi geliştirilmiş 35. bölüm izleyebiliriz. Çok güzel ve mutluluk içinde olacaktır o sahneler. Cilveleşme de cabası...:img-wink::happy0064

Hangi oyuncu oynar bilemem tabi ama eğer bir arkadaşın zamanında yazdığı gibi Fırtınalı Aşk arkası yarını'nın başrolündeki kız ise Arzu'yu oynayacak oyuncu, 2-3 kere denk gelmeme karşın antipatimi toplayıvermişti kendisi. :img-swoon

Dizi kesinlikle kaldığı yerden başlayacak bence. Hatta en az bir 5 dakika daha o geceyi izleriz gibime geliyor.:img-wink:

Demez (yani bu bölümde).

Siyah olur mu bilemem ama Kadim'i şöyle bir rahatlatsalar iyi olur. Bir koyuversin şöyle kendini; haftasonu kıyafeti giysin (bence öyle de olacak zaten).:img-yes:

Örtmez gibi de geliyor ama bu baş ötrtüsü konusunda öyle bir takıntılılar ki; takarsa da şaşırmam. Umarım takmaz; daha ilk buluşmalarında abuk sabuk bakışlar yemesinler, küçük düşmeler olmasın (tabi takarsa illa olacaktır diye demiyorum ama en azından düğüm çözülsün:img-cool2).:icon_sorr

Muhtemelen Elçin Anne'nin ve herkesin gözündeki tek ortak noktaları Ballı Ağa'yı bahane edecekler. Onunla bir buluşma, yemek uydurulabilir.:img-wink:

Önce.:img-cray:

Teşekkürler rozi:img-in_lo

ahesti
07-12-07, 19:04
ezonun rahat edeceği bir salaş balıkçısı olabılır
samımı dıyor ezo kıskandıgına gore bılırsınız bızımkının hıssıyatı kuvvetledır kesın bır sey hıssedıyordur
ne giyerse giysin ısterse çuval gıysın o her daım yakısıklı
es gecemezler gecen bolumun fragmanında devamı gosterdıler bır kere ornek seyır suheyla zıplaması
ezo bu bölüm kadimle dişarı çıkarken acep yine başını örtermi ve bir soru daha bizim aşıklar ne bahane bulup kaçıcaklar
örtmez bence cunku yemek davetındede basını acmıstı kadım ıcın
manava gidecekler yada ezonun izinli bır gunudur
hıc bır fıkrım yok

rozi
07-12-07, 19:11
bende cevap verim :img-blush anketi hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler:img-in_lo
kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve aralarında ne gibi bir konuşma geçer?ben başalım aklıma bu surularu sormak nerden geldiyse(kız kulesine gidirle bence kadim ezo ya oranın hikayesini anlatır odelici bakışlarıyla ezo da hayranlıkla onu izler tam heşey güzel giderken çim kılıklı mafya babası denizden çıkar ve bir çuval romantızmi berbat eder

bu benim en merak ettiğim konu oli çünkü karakteri görünce anlaşılacak olay bence kim olur ben bilemem( ne soru sormuşum be sanki japon bulmacası gibi mubarek:img-hyste

hayır geçmesinler kadim ve ezo mutfak ziyareti yapsınlar kadim kızsın ezoya beni istemiyormusun diye naz yapsın ezo da kadime sarılsın sonra da elçine yakalansınları olay büyüsün ballını kulağına kadar gitsin ballı da ikisin evlendirsin çok uçtum yaf:icon_whis

ezo sahmet etmesin ben derim( ben derim seni seviyorum aşkım:img-in_lo

kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazakmı eh dışarı çıkıyorlar kadimi bu seferde siyah kazakla görmezsek ancak rüyalarımızda görürüzben

umutluyum giyecek tadından yenmiycek hepimiz mefta olucaz :img-in_lo

?
hayır örtmesin sakın açsın saçlarını kadimin yüzünde dalgalınsın :img-in_lo

kadim:şey ben bu gün defneyi ziyarete gidicem çok merak ettim uzun zamandır görmüyorum:icon_whis

ezo:ya şey bizim bir arkadaş rahmetli olmuş mevlutokıler bende bir gidip okuyam sevaptır:img-angel

son soru kadimle ezo buluşmasi arzu dan öncemi olur sonramı ?

ben bu anketi yapan arkadaşın ciddi bir tedaviye iktiyacı var nerden bilim ben öncemi sonramı ama bir tahmin yapayım barı ayıp olmasın:icon_whis

bence önce olmasın ezo kadimi kıskansın sonra kadim ezo nun gönlünü alsın ya birde defneye bir gitseler iyi olurdu :icon_whis:not:bu arkadaşa sakın bir daha anket yaptırmayın hiç tekin deyil

evet anketi bitirdim arkadaşım bu soruları çok mu düşündün acep:icon_whis

masum kiz
07-12-07, 19:32

herkesten uzak bir kir lokantasina..
iste onu tahmin etmek zor ama yeter ki kadim agirlikli bir konusma gecsin..

tabiki ne istedigini bilen akilli bir kiz ...
ve kimin oynayabilecegine gelince güzel ,sade ve bir o kadarda masum
adi Ayfer Calgici...o güzel olurdu mesela..

sanmam bu kez öyle olmayacak ve o yemek sahnesini o sekilde noktalayacaklar..bencede en güzeli bu olur...o ani bir daha görmek istemem dogrusu...o hep bahsettiginiz olabilecek kulak fisildasmasina ragmen....

o sekilde söyleyecekse hic demesin..istemem..

onu spor kiyafetler icinde görmek cok güzel olurdu ama ezonunda ne giyecegini az cok düsünürsek kadimin yine bir takim kiyafet giyecegini düsünüyorum..

bir önceki yorumumda yazmistim..o sac oksama anini hatirlayarak ezo basini örtmekten vazgececek..

otel isini konusmak icin balli agaya gidecegini ve ve bu sebeple hem arkadasi hemde onlari tanistiran kisi olarak ezonunda kendisiyle gelecegini söyleyebilir pekala..

tabiki önce gelen özete görede bakarsak öncesinde oluyor bu bulusma...

neslibey
07-12-07, 20:04
özetimiz gelmiş ...biraz kısa gelmiş ama olsun... özetçi napsın baktı ki uzun yazınca saçmalıyor, kıvıramıyor, yüzüne gözüne bulaştırıyor, üç cümle yazıyım tam yazıyım dedi herhal...:P

44.BÖLÜM

Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar.
bu cümleye ne tepki versem bilemedim...geçen bölümdeki o "beklenmedik bir gece" fiyaskosundan sonra..." şimdi "bu masal gibi bir gün" mümkünse "kadırga" sınırları dışında ve özellikle mahalleliden fersah fersah uzakta olsun...yine de ben kendi adıma beklentilerimi frenlemeyi düşünüyorum...zira bütün bölüm boyunca "fısıldaşma" görebilmek umuduyla bekledikten sonra yaşadığımız sükut-u hayali bilmem hatırlatmama gerek var mı?????

Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur.
umarım bu güzel günde de "saçmalardan seçmeler" yaparak bu mutluluğu kadimin kursağında bırakmaz...mümkünse olabildiğince az konuşsun...çünkü son günlerde dilinin hiç ayarı yok malum...

Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar.
ooooooooooo "007 don carleone seyit" aştı kendini...bu seferde "dick tracy" liğe soyunmuş...bak sen hele...ama kadimden kaçmaz...zira filintamızda bu konularda az tecrübeli değil...(nedimi takip sahnesindeki üstün performansı unutulmadı henüz) peki sizce kadim seyit i nasıl tanıdı ???sakın telefonu görüntülü telefon olmasın???yakışır.....:P

Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. oh be ağam...göster kendini...:happy0064 bardak değil...sürahi bile taştı da ....dört bilinmeyenli denklem oldu...bunu da çözsen çözsen sen çözersin...

Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz
benim zat-ı muhteremi pek hasretle beklediğim söylenemez ama madem gelmiş...umarım hoş gelir...senaristlerden ricam 1000 yıllık klişelerle bunaltmasınlar bizi...hiiiiiiiç çekemem çünkü...biraz yaratıcılık bekliyorum...gerçi pek umudum yok ama...naparsın umut fakirin ekmeğidir...
aslında bi yönden de iyi olacak gibi...ezo çok havalanmıştı...oh olsun...biz az mı kıvranmıştık...biraz da ezo kıvransın...hem bu sayede baklavacı çırağı olmak için yanıp tutuşacağına pek hevesle başladığı ama son günlerde nedense pek aklına getirmediği dersleri düşer aklına...:happy0064 ben şahsen "ezo baklava açıyor " serisi yerine "ezo ders çalışıyor " serisini tercih ederim..gerçi bu arada öğretmenlerimiz sırra kadem bastı ama...o yeter ki istesin...elbet bulur bir gönüllü...çok uzakta aramasına da gerek yok zannumca...zira ben bu iş için can atacak birini tanıyorum...ya siz?????
selam ve sevgi ile...

Gökgöz
07-12-07, 20:11
Roziciğimin sorularını bende yanıtlayayım...

Kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve aralarında ne gibi bir konuşma geçer

Sabah erkenden çıksınlar evlerinden (pardon Kadim otelinden) sonra İstanbul da gezmedik köşe bucak bırakmasınlar. Bende Kız Kulesi yerine Galata Kulesini tercih ediyorum. Orda müzik eşliğinde güzel bir yemek yesinler ve bizim hep hayal kurduğumuz dans sahnesi gerçekleşsin...

Benimde kimin oynayacağı konusunda bir fikrim yok ama hoş ve alımlı bir kız olacağı kesin. Yoksa Ezo neden kıskansın Arzu yu.

Dizi kaç bölümdür kaldığı yerden başlıyor. Bu konuda ters köşe olmayız. Kaldığı yerden başlayacak. Birde şu fısıldama sahnesini görmeyi ben çok istiyorum. Gören arkadaşları doğrulamalarını istiyorum.

kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazakmı eh dışarı çıkıyorlar

Artık havalar iyice soğudu. Hem özel bir gün geçirecekler tabiki spor giyinsin. Ne o öyle hep takım kıyafet. Arkadaşlar gibi bende görmeyi çok istiyorum onu siyah boğazlı kazakla.

Benimde pek ümidim yok ama yinede %50 açabilir saçlarını diye düşünüyorum.

Aman aşıklar onlar ya. Onlara bahanemi yok. Bulurlar bir çaresini.

Artık özetçiye pek güvenmiyorum ama bizi şaşırtıp bu bölüm sırasıyla yazmış olabilir. O yüzden Arzu dan önce buluşacaklar gibim geliyor bana...byebyebye

ulkuk
07-12-07, 20:17
Özet gelmiş hoş gelmiş.. Ama korktuğum başıma geldi. Arzu tehlikeli biri. Ama başta sevdiğimiz Elçin annenin kızı böyle olmaz. Gerçi son 3 bölümdür Elçin hanıma bir haller oldu. Bu yüzden kızından ümidimi kestim.

Birkaç arkadaşın yazdığı iyimser mesajlardan yazamıyorum. Çünkü senaristler bizim forumu okuduğu için kesin bizim aklımıza geleni, yani Arzu"nun Kadim"e platonik aşkını uyarlamışlardır.

Hep Kadim"mi kıskanacak birazda Ezo kıskansın diye düşünmüşlerdir. Kıskanmasına kıskansın ama Arzu tehlikeli biri olmasın lütfen...

ulkuk
07-12-07, 20:22

Önce arabayla sahilde gezerler. Üsküdar, Hisar.. Sonra balık yemeğe giderler gibime geliyor...

Bence sarışın biri oynayacak. Annesi beyaz tenli çünkü. Eğer sarışınsa kesinlikle tehlikeli biri..

Kaldığı yerden başlar diye düşünüyorum. Ama nedim"in kaçırılacağı yazıyordu bir önceki özette. Ben bu bölüm devam eder zannettim. Ama yeni bölümün özetinde böyle birşeyden bahsedilmiyor.

Bence spor giyinsin. Özellikle Ezo"yu gezdirirken.. Ona spor kıyafet çok yakışıyor. Kot pantolan muhteşem duruyor.. Üzerine siyah bir kazak falan giyebilir... Ahhhhhhhh düşününce bile elim ayağıma dolaştı. :icon_whis

Kesinlikle başında o kurdeleli başörtüsü olacaktır..... Keşke olmasa diyeceğim. Biz istemediğimizi yazdıkça o inadına takıyor.. Bu yüzden ben artık yazmayacağım.

Bahane bulmalarına gerek yok.. Ezo zaten dışarıya rahat çıkıyor. Kadim"le buluşmasını da Elçin hanıma söyleyeceğini düşünmüyorum..

Özete göre önce olacak... Keşke sonra olsada, moralimiz düzelse...

sudemnaz
07-12-07, 20:25
rozi sorular için teşekkürler:img-wink:

büyük ihtimalle kız kulsine giderler :)
kız kulesi olmazsa hatrım kalır:)
deniz kenarı ya da ortası bir mekan seçer kadim bey...
havadan sudan konuşurlarsa ayıp ederler :img-wink:
kadim aştı kendi aşkından duygularından bahseder ezo da utanır:)

güzel ve şımarık biri olmasın kim oynar bilmiyorum ama kendisine şimdiden iyi duygular beslemiyorum haberi olsun :)
uzak dur çiftimizden duydun mu beni arzu kızım...

kaldığı yerden başlar inş. inş. inş....çünkü o gecenin sonunda belki bişiler olur belki...
bakışlar süperdi:)

ezo kadime seni seviyorum Aşkım dicek :D:D:D nerde dünyanın sonu geldi derim
bunlar için çok erken demez ezo öle bişi:(malesef...

kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazak mı eh dışarı çıkıyorlar kadimi bu seferde siyah kazakla görmezsek ancak rüyalarımızda görürüz

ağır takınıp takımelbise de giymmiş olabilir...

örter...
bahaneye gerek yok ki istediklerini kimseye hesap vermeden yaşayacaklar yani inş...

önce gibi sanki...

eylulhazanı
07-12-07, 21:08
Anketi hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler...
kadim ezo yu yemeğe nereye götürür ve aralarında ne gibi bir konuşma geçer?
Kadim'in çiftlik evi vardı. Hem defne ağaçlarını ziyaret ederler hem de başbaşa romantik bir gün geçiririler.

Sürpriz,sürpriz...

Yemek kaldığı yerden devam eder bence. Kadim'in Ezo'yu teselli etmesi gerekiyor değil mi forum arkadaşlarım.(Teselli kısmının senaryosunu Rozi arkadaşımdan rica ediyorum.:) )

Bence demesin. Bizi de delirtmesin. Hani terbiyeli güvercin repliği vardıya o tarz birşeyler olabilir.

Jean üstü siyah boğazlı bir kazak ve deri cekete ne dersiniz.(Forum olarak gözlerimiz açık gidecek ya duyun artık sesimizi Kostümcü arkadaşlar)

?
Örtsün tabiki ama şöyle sert bir rüzgar gelip eşarbını başından uçuruversin...
(Senaryolarını okuduğum arkadaşlar sayesinde hayal gücüm var gücüyle çalışmaya başladı. Kendime inanamıyorum.)

Ortaklıkla ilgili bir problem var gibisinden birşeyler söyleyebilirler.Ama Kadim belki doğruyu bile söyleyebilir.Ezo'yla gezeceğiz diyebilir Elçin Hanım'a.

son soru kadimle ezo buluşmasi arzu dan öncemi olur sonramı ?

Önce olacağı muhakkak. Senaristlerimizin düşünme şeklini az buçuk çözdüm sanki.:)

Selamlar...

h23
07-12-07, 21:17
rozi sorular için teşekkürler:img-wink:

yemek yemesinler, ezo gelin 1.bölümü izledim, orda ezo araba suruyordu, kadim arabayı ezoya verse biraz ezo kullansa
şöyle istnbul topkapı sarayı, eyup camii (hem eger ezonun gercekten cocugu olmuyorsa simdiden duaya baslasınlar :img-hyste) falan gezsinler daha anlamlı olur :img-cool2

yine de umitliyim, sonucta sizi okutan annenizin manevi ogluna sıcak davranmanız cok normal. hem yurtdısında okumus serbestsin, tehlike yok diyorum :img-cool2

kaldıgı yerden baslamasını ama daha geriden baslamamasını diliyorum :img-pilot
fısıldama olayının bu sahnenin devamında oldugunu ümit ediyorum :icon_whis

der demesine de mümkünse icinden soylesin :bırr
ankara yeterince soguk, birde soguk soguk kadim aşkım lafını cekemem :img-fie:

kadim bu bölümdede acep gömlekmi giyer yoksa kazak mı eh dışarı çıkıyorlar kadimi bu seferde siyah kazakla görmezsek ancak rüyalarımızda görürüz
ahh ahh nerdeee artık meditasyona gidecem o eflatun gomlegi siyah kazak gormeye sartlandıracam, faydası olur mu ki acep :icon_whis

bahane mi? ezoda bu hayal gucu varken-bkz. tatlıcıya ortak olma- ezo uydurur bişeyler :img-haha:

kanımca önce. özet sırayla geliyo sanki, onceki bolum-simdiki bolum-sonraki bolum seklinde, asıl soru su olmalı arzu bu bolum mu gelecek acep :img-haha:

roziye: rozicim ozeti begenmem de ballının dugunun olmamasının hiçbir etkisi yoktur, ozgur irademle bu kararı verdim :img-beee:

_milagros_h
07-12-07, 21:53
arkadaslar yeni bölümlerde arzuyu kim oynacakmıs

biodleju
07-12-07, 22:14
Bu bölümden keyif alamayan bir izleyici olarak bu hafta karakterleri sahneler üzerinden yorumlamak istedim. Oyuncular üzerinden yorumlayınca sinirler sanırım gereğinden fazla gerildi bu hafta. O sebeple oyunculardan kelam etmeyip sahneleri irdelemek ve karaktere yorum yapmak lazım sanırım.

Kronolojik sıraya göre gidersek ilk sırada bizi Kadim ve Seyit konuşması beklemektedir. Bu paragrafı mümkün olduğunca dikkatli bir Türkçe ile yazmalıyım yoksa Kadim’den bozuk Türkçe azarı işitebilme riskim çok yüksek. Bu sahne bugüne kadar izlediğim en naif tehdit sahnesiydi. Hayran kalmamak elde değil o repliklere. Seyit ömrü hayatında ilk kez bu kadar kibar konuşmuştur ve kurup kurabileceği en doğru Türkçe cümleleri sarf etmiştir. Tabi mafya olduğu için bu zarif cümlelere kendi üslubunca küfürlerini de nakşetmiştir. Seyit’in nazarında kimin dost kimin düşman olacağını öğrenmiş olduk. Ballı için kullandığı argoya sahipseniz dost olamazsınız. Geri kalan her şey dostluk mertebesi için mübahtır. Yalnız Kadim’i de tebrik etmek lazım adam o kadar sayıyor sövüyor bu ağabeyimiz terbiyesinden gram taviz vermiyor. Aldığı tehdide PİS HERİF diye cevap veriyor. buradan mesajı alan izleyiciler parmak kaldırsın. Ne olursa olsun argo yok…Birde sahnede tehdit var ki ben göremedim.. Adam sakin sakin ayıdan post Ballı’dan dost olmaz diyor Kadim bunu tehdit olarak algılıyor.. Aşk gözünü kör etmiş kör.. Sen tehdit görmemişsin Kadim. Yüzünde oklava söndürsünler de gör tehdit nedir.

Sıradaki sahnemiz Kadim onca iş yaparken bi lavaboya inemeyen Ezo’nun lavaboyla nihayet kavuşma sahnesidir. Adam Ballı ile konuştu, odasına gitti iki dertlendi. Çalan telefonda kibar kibar konuşup ömrü hayatının en kibar tehdidini aldı. Kapatıp Nedim’i aradı randevu talep etti. Randevusu kabul gördü bizim abla lavaboya anca indi. Yani daha bu sahnede bölümü kurtarsın diye ağırlığın Kadim karakteri üstüne yüklendiği mesajı verilmiş ama işte biz (bölümü beğenmeyen) nankör seyirci bu mesajı da göremedik.

Ezo’nun ayakları hakikaten yavaşmış. Bu kesinleşti. Yanılmıyorsam 31. bölüm idi Kadim Ezo’ya ”Ayakların çenen kadar hızlı değil” demişti. Adam hakikaten çözmüş bu kadını tebrik etmek lazım. Hem Türkçesi güzel hem karakter tahlilinde başarılı. Ezo’nun ayakları eli ve çenesi kadar hızlı değil cidden. Jet hızıyla baklava açıp katmer yapabilen, yine aynı hızla karşısındaki insanla laf yarışına girebilen Ezo koşu da sınıfta kaldı. Neyse çalışıp kondisyonunu yükseltir. Gelelim lavabo sahnesindeki repliklerine. Açık ve net [B]beğenmedim. Hele ki Kadim, sevgilim, aşkım, canım vs dediği an aklıma Sertap Erener’in rüya şarkısının şu mısraları geldi

”Eğer sevda bu demekse, ben vazgeçtim beni sevmeyin…”

Gelelim Nedim Kadim yüzleşme sahnesine. Kadim repliği kapmış Ballı’dan Düşmanımız var mı? Alooo çocuğum bu soruya sen bile cevap veremedin o sabi sübyan Nedimceğiz nereden bilsin. Bu sahnenin başında senaristi çok tembel gördüm. Ballı’nın Kadim’e dediklerini aynen kopyala yapıştır yapmış. Tabi senaryo bilgisayarda yazılıyorsa kopyala yapıştır yapmıştır. Elde yazıldıysa makasla eski nüshayı kesip dekupe yöntemi ile yapıştırmış yeni sahneye. Bu sahne de bir kopyala yapıştır da Kadim yapmış. Madem replik aynı yeni bir yüz ifadesine gerek yok bende Ballı gibi olayım.. (Ben size demiştim iki hafta önce bu dizide bu kadar değişim olursa yarın öbür gün Ballı ben Kadim olcam derse şaşırmayın diye. Bakın Kadim Ballı’dan önce davranıp junıor Ballı olmuş. Aradaki tek nüans düzgün Türkçe :)

Bölümlerdir beklediğimiz yüzleşme sahnesi ancak bu kadar güzel harcanabilirdi. Replikler şık güzel giderken çat bi tokat hop bi bakmışız Nedim Kadim’in kollarına sıkışmış. Adam bir şeyler sayıyor ama Nedim o kadar tuhaf ki adapte olamıyorum. Derken haa bu adam bunu diyor sanırım diye çaktım köfteyi moduna giriyorum ki ne göreyim Nedim kaçmış Kadim kalp krizi geçirir gibi koltuğa yığılıyor. Ne alaka oluyorum ve sahne bitiyor..

Geldik Meryem’in Zeynel’i ziyaretine.. (Dergiyi çözebilirsem ona da değinicem) Öncelikle bu gereksiz bağımsız, bölüm akışı ile alakası olmayan kısa film tadındaki sahnenin kaç dakika sürdüğüne bakalım. Oynat malum site’cim.. (isim vermek yasak ya hani o bakımdan.) Meryem’in otelden çıkıp taksiye binene kadarki sahnesi sırf 1 dk 28 saniye sürüyor. Hastanedeki dialogda 41 saniye sürüyor. Toplamda 2 dk. 09 saniye süren bu kısa filmimizde izlediğimiz Meryem ve Zeynel’e teşekkür eder hayatlarında başarılar dileriz..

Bu arada aşağıdaki fotoğrafa dikkatle bakın aynadaki fazlalığı bulamamanız çok zor. Lütfen ama lütfen dikkat. Geçen hafta kameramanın gölgesini koydunuz bu hafta kendisi gelmiş hoş gelmiş.

http://img158.imageshack.us/img158/8315/aynadakifazlalkah6.jpg (http://imageshack.us)

Zeynel’i ziyaret edip odasına dönen Meryem Ballı ağa’dan hiç beklemediği bir tepki alır. (özet kıvamında bir cümle oldu be. Takdir ettim kendimi. ) Birlikte Seyit’i haklayacaklar ama nasıl ? İşte bunu Senarist ağabeylerimiz ablalarımızda bilmiyor. Ben nereden bileyim :)

Geldik dandini dandini das dana danalar girmiş bostana bölümüne. Dizinin beklide keyifle izlediğim tek bölümüydü. Tabi bu sahnede de Kadim’in oturuş biçimini ayıpladım. Adam sen milleti kınayıp duruyorsun düzgün Türkçe olayından sebep. Şimdi senin yaptığın iş mi. Annenin karşısında ne biçim oturuyorsun öyle. Yayılmışsın resmen. Ayıp ayıp boyundan posundan utan Kadim bey. Tuuu rezil seni. Bu işler öyle sadece düzgün Türkçe kullanmakla olmuyor. Anaya babaya hürmet nerde, saygı nerde, edep adap nerde. Ama Sezar’ın hakkı Sezar’a. Kadim sığınacak bir yer arıyormuşçasına Elçin’in dizlerine yattı ya işte o sahne hakikaten çok içtendi. Katkısı olan herkesin eline sağlık. (Yiğidi öldürsek de hakkın yemeyiz.)

Ballı ve Ezo’nun asansör sahnesinde değinmek istediğim tek şey asansör kaçınca Ballının verdiği tepki. Ağam sen güzel Ayyy diyorsun öyle yav. Can kurban valla :) Geri kalan konuşma biçimsiz şekilsiz vs bi halet-i ruhiye içinde benim nazarım.

Eveeet gelelim zurnanın zırt dediği yere.. Bizim jet Ezo baklava açıyor. Biz böyle Ezo ve kızların hamurla oynaşmasını izlerken benim gözüm masaya kayıyor oda ne. Masada iki tepsi açılmış baklava. Hey kurban olduğum Rabbim. Böyle mahareti böyle jetgilliği biz aciz kullarından niye esirgedin. Ezo’nun baklavayı açıpta pişirip servis ettiği sahneyi izlediğimde aklıma Cem Yılmaz’ın bir stand up’ın da anlattığı menopoz teyze ve maket ev olayı geldi.

O hikayede teyzemiz bir cetvelle kartonu çizecektir. Çocuklarda ekran başında aynısını yapmaya hazırlanır. Teyze tam çizerken yan taraftan yeni bir karton alıp Gerçi burada çizilmişi var diyerek çocukları cetvel karton ve kalem üçgeninde abôndone olmuş vaziyette bırakır. Çocuklar etrafta çizilmiş karton ararken teyzemiş jet hızıyla anlatmaya devam eder. Çizdiğiz kartonu makas vasıtası ile kesiyoruz (derken) Gerçi burada kesilmişi var diyerek çocukları ikinci dumura uğratıyor. Bu “gerçi burada falan filan yapılmışı var “ hikayesi teyzenin evi bitirip oynamaya hazır hale getirdiği sırada söylediği Gerçi burada oynanmışı var lafı ile bittiği sırada ben gülmekten akan göz yaşlarımı silmekle meşguldüm.

Ezo’nun jet hızıyla hazır ettiği baklavada da sanırım aynı olay yaşandı. Ezo baklavayı açmaktadır. Gerçi burada açılmışı var. Baklavayı kesmektedir. Gerçi burada kesilmişi var Baklavayı pişirmektedir. Gerçi burada pişmişi var Baklava servise hazırdır. Muhakkak ki orda servis edilmişi de vardır. Lütfen ama lütfen şu zaman kavramına hassasiyet gösterelim ekipteki arkadaşlar. Bu kadın hangi ara açtı yaptı pişirdi soğuttu servise hazır hale getirdi. Yakışmıyor cidden.

Birde sanırım Nizam’ın getirdiği çiğ köfteden kıl çıktı. Adam toplasan 50 tane köfte getirmemiştir. Ama Ezo baklavayı pişirdi (hadi diyelim saatler geçti) getirdi kimse çiğ köfte yememiş. O vakte kadar on defa bitmesi gerekirdi tabaktakilerin yav. Hem ortadaki servis tabağı doluydu hem de herkesin kendi tabağındakiler duruyordu.

Baklava sahnesinden bir başka anektod da bölümler öncesinde bir benzerini yaşadığımız gözetleme sahnesinden vermek istiyorum. Kadim kalkmış maşallah üstünü başını değişmiş gelmiş Ezo’yu gözetliyor. Adam kabak gibi duruyor orda da ne Ezo görüyor onu nede devam sahnesinde Nedimler. Hele Nedimler nası görmüyor onu hiç anlamış değilim. Adamın bi kaportaya tıklatmadığı kaldı. Bu arada saklandığı ağaçta defneye ne çok benziyordu. Sanırım eski mahalle gibi defne de anca böyle alakasız bir şekilde tekrar dönecek diziye. Onun mesajımı verildi nedir. Eski mahalle dönsün dediniz sizi pişman ettiler. Bence bu noktadan sonra defneyi falan istemeyin sakın. Size de yazık defneye de.

Ezo ve Eylül arasındaki arkadaşlık-dostluk (adı her ne zıkkımsa) olayı iyice saçma bir hal aldı. Ezo gibi (kendince) gün görmüş bir kadının Eylül gibi tıfıl ötesi ergenlikten çıkamayan aşık modundaki kızla ne işi var ya. Kadına arkadaş mı bulamadınız yoldaş mı bulamadınız. Bu ikiliden bir cacık olmaz geçiniz.

Ezo Kadim arasındaki kahvaltı sahnesinin altında yatan mesaj dolu repliklere daha önce değinmiştim. Kendimizi tekrar etmenin bir manası yok. Barış abi ben kendi adıma mesajı aldım için rahat olsun. Ama Kadim niye gece giydiği gömleği sabah değiştirmiyor. Hem annesinin karşısında nasıl oturacağını bilmiyor hem de pasaklı ne diyim.

Ballının vurduğu kahvaltıya dair küçük bir replik ile şu sahneyi de bitirmek istiyorum.

Ezo: Ballı Ağa’nın tabancası kahvaltıyı da vurdu der ve olaylar gelişir.

Tepsiden düşen zeytinlerden biri can havli ile bir koltuk altına yuvarlanıp saklanır. Bir diğeri ise kırılan tabağın altında kalıp çoktan ruhunu teslim etmiştir. Birden bir feryat duyulur.

ZEYTİN: Ağam naptın sen. Naptın sen ağam vurdun beni . Öldüm ben ağam öldürdün beni. O sırada bardaktan usul usul akan portakal suyu zeytine doğru yol almıştır. Amacı zeytini sakinleştirmektir.

PORTAKAL SUYU: Sakin ol küçük bir sıyrık.

ZEYTİN: (portakal suyunu duymaz feryada devam eder. ) Ağam naptın sen bi kahvaltı edeceklerdi vurdun beni. Ayırdın yarimden yeşil gözlüm yeşil zeytinimden. Bu bize yakışmadı ağam bu bize yakışmadı. Öldüm ben öldürdün beni ağam.

Ve zeytin fenalık geçirip bayıldığı anda sahne biter…

Kadim ve Ballı’nın spor salonunda yalnız konuştukları sahne bölümdeki diğer kötünün iyisi sahnelerden biriydi. Ballı kendince savundu düşüncesini. Kadim kendince. Ballı’nın Seyit’i tanıma anı ise çok hoştu. Kadim de takmış bunların Türkçe’sine. Halbuki zavallı Seyit gayet güzel Türkçe konuşmuştu dili döndüğünce. Bildiğin Türkçe’ydi işe Kadim niye yadırgıyorsun.

Nedim’in sözüm ona kaçırılma sahnesine bir iki kelam etmezsem içimde kalır şişerim valla. Seyit kendince güzel Türkçe’sini yine konuşturmuş. Bana çok şirin geldi o sahnede Seyit. Tabi Nedim birazcık abisinden oyunculuk dersleri alsa fena olmayacak. Allah’tan repliği yoktu o sahnede de biraz rahat izledim sahneyi.

Geldik bölüm sonundaki yemek sahnesine. Gereksiz repliklerle zorlama tiplerle doldurulmuş bir sahneydi. Bölümü Kadim üstünden kotarma politikasının işe yarayıp yaramadığının ispat sahnesiydi. Politikanız çuvalladı sayın ekip. Bu sahnede Kadim’in gelişini Ezo’ya haber veren Havva niye öyle bir tutum içindeydi çözemedim. Sanki Kadim ile Ezo arasındaki her şeyi biliyor da imalı imalı hadi Ezo Kadim bey geldi diyor. Kadim’in gelmesine Ezo’dan çok sevinmiş gibi. Havva da mı yanık yoksa Kadim’e. Amanın yazık Bahattin’e.. Birde yine aynı Havva Kadim’den çiçeği alıp mutfakta vazoya koyuoyrdu ama sonra bi anda elinde bi tas taze fasulye ile geri geldi masaya. Kadim çiçek yerine taze fasulye getirdi de bir onu çiçek diye mi gördük acaba. Sahne devamlılığı hakikaten yok ya yazık.

Sahnenin devamındaki konuşmalar, baklavacıya ortaklık teklifi, Kadim’in aldığı hediyeler, yine Kadim’in bütün bölüm sergilediği ama bu sahnede nirvanaya ulaştırdığı eblek, güdülmüş koyun tipli, aşık hali, Ezo’nun bir anda ilk bölümlerdeki Anadolu zerafetini kaybedip dan dun höt hötlenip kart bir ses tonu ile konuşması, yine Ezo’nun amaçsızca salonda yankılanan mesajları gereksizdi. Böyle sahneler yazacaksanız bunu izleyin, izleyin de bu kadar berbatını yazmayın dercesine okullarda gösterilesi bir sahne idi. Velhasılı kelam bölüm şahtı bu sahne ile şahbaz oldu.

Diziye dair yaptığım yorumlarda hep Oscar dağıttım. Bu bölüm Oscarlık değil ahududuluk bir bölüm olduğu için benim nazarımda, bende ahududu ödüllerini vereceğim.

Sırasıyla Ezo, Elçin, Nedim, Eylül, Süreyya bu haftaki ahududuları paylaşmış bulunmaktadır. Yardımcı ahududu ödüllerini Ballı ve Kadim hala paylaşmaya çalışıyor. En son Ballı Kadim’i topuğundan vurmuştu Ödül benimdir yegenim diye.

Ahududu onur ödülü ise toptan kamera arkası ekibe verildi gitti. Alın hayrın görün tepe tepe kullanın.

NOT 1: Bölümü cidden beğenmedim yazık edilmiş bir bölüm olmuş. Kopukluklar akıştaki gereksiz hızlılık ve akış arası boşluklar vs bölümü katletmiş.

NOT 2: Bölümü yorumlarken hiçbir oyuncuyu yoruma dahil etmedim. Karakter yorumu yaptım. Ama ödül bölümünde Kızım sana söyledim gelinim sen anla dediğimi de gizleyecek değilim.

NOT 3: Bölümü böylesine eleştirdim çünkü hakkım olduğunu düşünüyorum. Biz ki bu dizide ne kadar büyük hataları sineye çekmiş bir izleyici topluluğuyuz. Damla düştü bardak taştı kimse kusura bakmasın.

[B]Bu kareler Ezo ve Kadim'in Deby kızı gezdirdiği gün patlayan balona ait. Böylesi bir hata nası yapılır. Koskoca ekipte balon satandan başka adam mı yoktu balonu patlatacak. Yazık gerçekten.

http://img107.imageshack.us/img107/1728/bscap036pn0.jpg (http://imageshack.us)

http://img406.imageshack.us/img406/5340/bscap037ut2.jpg (http://imageshack.us)

NOT 4: Yeni bölüm özeti gelmiş. Bu kadar klişeyi inde barındırdığını görünce keşke gelmeseymiş dedim. Özet tek kelime ile hayal kırıklığı yaşattı bana. Demek İstanbul’u geziyorlar Allah Allah ne kadar enterasan yaratıcı bir fikir. Kimin aklına geldi acaba bu sahne. Daha klişesini bulamadılar mı acaba. Konu itibari ile klişe olan bu sahneyi çekim ve replik olarak estetik ve değişik sunarlarsa diğer bölüm yorumumda gerekli mercilere haklarını teslim ederim.

NOT 5: Konuyla zerre alakası yok ama belirteyim istedim. Serhat Bey’in büyü filmindeki sahnelerini izlemeyenler, izleyip de hatırlamayanlar yahut yeniden izlemek isteyenler için video bölümüne o sahneler yüklenmiştir. Bilginize.

Yazımı okuyan okumayan, okuyup da katılan katılmayan herkese teşekkürler. Okuyanlara sabırlarından ötürü bir kat fazla teşekkürler.

sprıng
07-12-07, 22:18
roziciğim anket göndermiş ancak öncelikle bu arzu kızımızla ilgili birkaç kelam etmek istiyorum.
Klasik kötü standartlarda biri olmasa bare ümit etmekteyim. Eskiden Elçin hanımdan dolayı garantili TSE mamulü biri olur diyordum, ama anne modeli arıza yaptığı için kızında aynı görüntü bozuklukları oluşur diye endişe ediyorum. Şimdi bu model kızların yaptıkları klasik numaralar vardır şayet klasik kötüyse hele onlara hiç girmesin lütfen. Otele Kadimin odasına uygunsuz saatlerde geçiyorken uğramış yalanı ya da daha kötüsü erkek sevdiğiyle kötü bir kavga etmiştir morali bozuktur onu teselli ayaklarına yatarlar ki bu daha da bayat bir numaradır senaryolarda. Devamlı bir yanlış anlaşılma mevcuttur, erkek karakter genelde uyanmaz ve yer bu numarayı ve bir kısır döngü alır başını gider, bizi de afakanlar basar. :dito:dito:dito
Gönlüm Arzu kızımızın yabanellerde okurken Kadim ağbisine minnet hisleriyle dolup taşmış olmasıdır, varsın gene Ezo kıskansın, mahsuru yoktur.Ülkesine dönüncede tek düşüncesi vatana millete hayırlı olmak olsun. Kendisini her ne kadar Dr. Emreyle başgöz etme isteğimiz kursağımızda kaldıysa da elimizde bir adet Nedim bulunmaktadır. Kullanıma hazır haldedir. o model uymazsa artık görev yapacağı hastanede boyu boyuna posu posuna uygun bir eş adayı bulacağına inanmaktayım.
Ayrıca daha görmeden bu kadar yazdığıma göre kendisini görünce vereceğim teplkiden korkmaktayım.
:img-fie::img-fie::img-fie::img-fie::img-fie:

_Jade_
07-12-07, 22:20
özet gelmiş hoş gelmiş..ezo ve kadim başbaşa istanbul turuna da çıkarmış :img-in_lo inşallah kesip biçip kırpıp sahneleri kuşa çevirmezlerde şööyle tadı damağımızda kalmadan bol bol ezo kadim sahnesi izleriz...tüm gün kadim istanbulun heryerini gezdirsin ezosuna,kaynaşsınlar eğlensinler..hatta kadim fotoğraf çeksin biraz..yeni senaristler unuttu kadimin fotoğraf merakını... akşamda romantik bi yemek...:img-in_lo

arzu da geliyomuş demek artık...emre ortadan kaybolduktan sonra hiç gerek yoktu aslında gelmesine ama madem senarist öyle istemiş gelsin bakalım...gelsin de bi kötü karakter daha olmasın mümkünse..tamam ezo kıskansın arzuyu ama ferayı kıskandığı gibi kıskansın...zaten kadim bu saatten sonra başkasına bakmaz...arzu da beraber büyüdükleri için yakın davransın kadim abisine...ezonun tatlı kıskançlıklarını izleyelim, kadim de farketsin kıskanıldığını..keyfli sahnelerle gelsin lütfen arzu...(çook iyiniyetli gördüm kendimi çook :img-pilot )

bimkolik
07-12-07, 22:22
Pek anket yanıtlayamasamda deneme yapayım..
Bence yemeğe götürmeyecek, İstanbulu gezerler dediğine göre özette, yemek olmayabilir. Zaten ne yapsınlar yemeği hazır birbirlerini bulmuşlar.:img-hyste
Hem ne o öyle hababam yemek homini gırtlak..Yeter artık mümkünse yemek değil daha yaratıcı sahneler izleyelim..Mesela Kadim tekneyle Boğaz turu yaptırabilir Ezoya. Başbaşa yıldızların altında ısınmak için girseler bir battaniyenin altına güvertede fena mı olur? :love09:Of hep ben mi hatırlatacağım böyle şeyleri ? Böyle romantiklikleri niye hatırlamaz bu senaristler?:dito

Demet Evgar..:img-hyste
masadaki fısıldama sahnesi olmazsa olay çıkarırım valla..:icon_twis.
Bence aynanın önünde biraz daha prova yapsın, hazır olunca biz ona söyleriz..:img-hyste

Evet artık bu soğuklarda her an siyah boğazlı kazak bekliyorum..:img-yes:

Ezo başını örtse bile Kadim uzanıp çıkarsın elleriyele başından. Bunuda araba senaryosuna uygun görüyorum. Arabada oturup muhabbet ederlerken Kadim 'Saçlarına dokunmak için inanılmaz bir istek duyuyorum' desin ve çekiversin o başörtüyü..Mümkünse Boğaz'ın serin sularına atsın..bye
Ezo bakkala diye, adim de iş toplantısına diye çıksın..:img-hyste
Ne bu be bebek mi bunlar kime hesap verecekler?

Önce olsunki,Kadim ilk iğneyi yapmış olsun Ezoya.. Ezoya Kadimismus virüsü iyice bulaşmış kanına karışmış olsun, tam kıskansın Arzuyu..:happy0064

KübraYasemin
07-12-07, 22:30
Vaybe baslIk acIlmIs ve bu sayfaya gelmis ben daha yani görüyorum...

o zaman ilk olarak yeni baslIk hayIrlI ugurlu olsun....
bol bol Ezo Kadim sahnelerini paylasalIm burda.. insallah

Birde özetimizde gelmis ne güzel.

Kadim ne yapIyormus.

Vaybe bir gece ayarlmaya deniyor demek. (= süper... ozaman.

YarInda bir fragman gelsede o geceden birkac sahne görebilsek.

dizifobia
07-12-07, 22:40
ya ben çok sıkıldım ezo gelinin bu halinden neler oluyo ya böyle! fouma giemedim uzun zaman oldu ama anladığım kadarıyla genel bir hşnutsuzluk var.dr. emre nerelerde bileniniz var mı? ben mi kaçırdım selim de yok ortalarda. doktorumuzu istiyoruz biz yaaaaa huuuuu yoksa başka diziye mi kaptırdılar ne?

KübraYasemin
07-12-07, 22:47
Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar.
Masal gibi bir gun oh ne guzel hak ettilerde bence.

Ezo, Kadim’le birlikte ilk defa İstanbul’u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar.
Bu Seyit de ciymeyi asIyor ama yani heee. )=

Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa’nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne’nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim’le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz.
Belliydi zaten bu Elcin Annenin kIzI Kadime ile samimi olacagI.
Elcin annede sevinir bence bunu.
Olan Ezo ya olacak yine.

XCrabX
07-12-07, 22:49
şükür yine kavuşturanaaa:bellasitenin forum sayfasına giremiyordum,çıldırdım valla..neyseki hallettik..ben hastayım geçiyor hastalığım ama sizin ve bu forumun hastalığının şifası nedir acep?cevap yok dimi :) zaten bilmekte istemim :img-icecr :happy0064

özet gelmiş..hiç şaşırmadım..en başından beri korkuyordum bu Arzu'dan..ahada korktuğum başıma geldi:img-cool2 ama kıskançlıklar güzel olacak..gezip tozma sahnesini çok merak ediyoruum :img-in_lo bence güzel bölüm olacak güzeeeel :icon_whis kendimi motive etmeye başladım da :)

özlemişim sizleri yaaa :love01:

sprıng
07-12-07, 22:50
roziciğim cevaplar

ister balık ekmek yesinler ister köfte ekmek farketmez sadece aralarındaki konuşmalar mantıklı olsun yeter .

süprizli bekleyip göreceğiz. Oyuncu seçimi inşallah güzel olmuştur.

Bu da belli olmuyor ki, kafalarına nasıl eserse öyle başlıyorlar.

Derse de lütfen ayna karşısında daha çok çalışma yapsın.

evdeki yemek sahnesinde Kadim ceketiyle sofraya oturacaktı, şöyle çıkar ceketi rahatla yahu, ufak bir ayrıntı ama niye dikkat etmezler, adam lüks bir restaurantta değil, mahalleliyle patlıcan pilav yiyecek, ceketle resmi bir şekilde oturtuyorlar adamı. İstanbul turunda da şöyle kot pantolon, gömlek, kazak üçlemi, ya da tek boğazlı kazak, mont ikilisi uygun düşer mantık olarak.

Ezo aynı şekildedir, hafta içi bu kaçamağı yapmaları biraz abes olur, hem Ezo'nun çok dikkatleri üstümüze çekiyoruz deyip bir yandan Kadimle gezmesi. Hafta sonu daha uygundur. Her ne kadar bu seferde Elçin hanımın bakışlarına hedef olunur ammavelakin kaçış yoktur bu durumdan. Hatta Elçin hanım bu kadar yıldır şöyle bana İstanbul turu yaptırmadın da ezo geleli ne kadar oldu ona neler yapıyorsun diye kendini kıskançlığa vurabilir büyük ihtimalle.

özetçibaşına göre önce olacak. Tabii güven olmaz kendilerine o ayrı mevzu.

gamze_yy
07-12-07, 22:51
Şimdi aklıma geldi. Ezo, Kadim bey arzuyla daha çok uyuşuyor. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız deyip, elçin anneyle bir olup arzu ile kadim'in arasını yapsa mesela. Hem senaryo klişeleşmekten kurtulur:img-hyste

Fragmanın çıkmaya niyeti yok. Özeti geç verirler. fragmanı erken yayınlamazlar. Hep aynı programların fragmanlarını verirler. Çok tembel kanal. Biraz ezodan hamaratlık öğrenmeleri lazım:icon_whis

Gece gece fena saçmalıyorum. Asi yüzünden hep:img-cool2

biodleju yorumunu keyifle okudum.Uzun da olsa:) Ayrıca eklediğin videoyu da izledim. Ah ah diyorum anladın sen onu:img-in_lo

aysi
07-12-07, 22:54
Sanirim hala bir ses yok fragmanda bizde ama nankor forumuz ya ozet isteriz ozet gelir o biz tatmin etmez bu seferde fragman isteriz simdi oda gelecek ama oda bizi tatmin etmiyecek saliya kadar kesin yine kafayi yiyecegiz diyorum

sprıng
07-12-07, 23:02
XCrabX hoşgeldin, valla öyle oluyor ayrı gelmeye hiç gelmiyor bizim koğuş.

Dr. Emre nerde nerde diye soran arkadaşlar kendisi televizyonda görünmüştür az önce, çok azı görülebilmekle berber meslek mi değiştirmiştir bilinmez fakat heyecanla girdiği yerdeki arkadaşlarına baba olacağından veya olduğundan bahsetmektedir. Ağzı kulaklarında ve mutlu görünmektedir. Niçin ortadan kaybolduğuna dair bu ipucu değerlendirilmelidir.

Maalesef forumumuzda genel bir parçalı bulutlu hava hüküm sürmektedir. En kısa zamanda 44. bölüm tarafından gelecek rüzgarla bu havanın dağılması umudunu taşımaktayız.

Kadim ve Ezo Piyer Lotiye gitseler bare manzara da güzel , Kadim Ezo'ya İstanbulun tarihi ve turistik mekanlarını da gezdirse, kız geldi geleli hiç bir yeri göremedi, Sultanahmedi bile görebilmiş değil, Hem köfte de yemiş olurlar.

KübraYasemin
07-12-07, 23:06
Ezo ile Kadimin dIsarIya cIkacagI birlikde gecirecegi gün güzel olacak olmasInada.

Bu Elcin Annenin kIzInIn gelmesi bende hic ii olmadI.

Ezo Kadim icin.

Kadim Ezoyu seviyor olabilir tamamda, ama bu Elcin annenin kIzIndan korkuyorum ben...

bimkolik
07-12-07, 23:34
Açık ve net beğenmedim. Hele ki Kadim, sevgilim, aşkım, canım vs dediği an aklıma Sertap Erener’in rüya şarkısının şu mısraları geldi

”Eğer sevda bu demekse, ben vazgeçtim beni sevmeyin…”

Geldik bölüm sonundaki yemek sahnesine. Gereksiz repliklerle zorlama tiplerle doldurulmuş bir sahneydi. Bölümü Kadim üstünden kotarma politikasının işe yarayıp yaramadığının ispat sahnesiydi. Politikanız çuvalladı sayın ekip. Bu sahnede Kadim’in gelişini Ezo’ya haber veren Havva niye öyle bir tutum içindeydi çözemedim. Sanki Kadim ile Ezo arasındaki her şeyi biliyor da imalı imalı hadi Ezo Kadim bey geldi diyor. Kadim’in gelmesine Ezo’dan çok sevinmiş gibiSahnenin devamındaki konuşmalar, baklavacıya ortaklık teklifi, Kadim’in aldığı hediyeler, yine Kadim’in bütün bölüm sergilediği ama bu sahnede nirvanaya ulaştırdığı eblek, güdülmüş koyun tipli, aşık hali, Ezo’nun bir anda ilk bölümlerdeki Anadolu zerafetini kaybedip dan dun höt hötlenip kart bir ses tonu ile konuşması, yine Ezo’nun amaçsızca salonda yankılanan mesajları gereksizdi. Böyle sahneler yazacaksanız bunu izleyin, izleyin de bu kadar berbatını yazmayın dercesine okullarda gösterilesi bir sahne idi. Velhasılı kelam bölüm şahtı bu sahne ile şahbaz oldu.

Yazımı okuyan okumayan, okuyup da katılan katılmayan herkese teşekkürler. Okuyanlara sabırlarından ötürü bir kat fazla teşekkürler.
Yazını büyük bir zevkle okudum, ellerine sağlık..:good:
Benim bir türlü fırsat bulup yazmamadığım tüm konulara değinmiş üstelik yukarıda alıntı yaptığın satırlarınla içimi okumuş gibisin.Çok teşekkür ederim.:happy0064 Şu eblek, güdülmüş koyun tipli aşık tabiri ise :img-ok:
Ben günlerdir Kadimi eblek aşık olarak görmek istemiyorum diye yırtındıkça her bölüm ebleklik dozu artıp, 43. bölümde ağzından salyalar akar duruma geldiği yetmezmiş gibi, öbür tarafta Ezo da bir o kadar höt höt, dan dun tavırlarıyla cinsiyetinden uzaklaşıp ayna karşısında 'aşkım' dediği anda midemi bulandıracak seviyeye gelmiştir.:img-help: Hiç bir aşık kadın, bu Ezo olsa bile Kadim'in elini çekeleyip o şekilde koltuğa sürüklemez..
Acilen eski Kadim'i ve Ezo'yu istiyorum..
Eblek Kadim'e hayır:icon_twis
Höt höt Ezo'ya hayır:icon_twis

crowe
07-12-07, 23:36
biodleju Senin ağzını öpeyim :img-pilot.elini .ayağını öpeyim ne diyim ki sana daha...taptım abi bu yoruma:icon_whis daha ne dense boş artık:img-pilot..tüm dizi ekibi bu yazdıklarını görse bence oturup bi düşünecekler resmen :))) biz bu işi niçin yapıyoruz diye.türkiye de ne kadar sinema eleştirmeni varsa hepsini yok sayıyorum senin yanında..büyüksün baba ne diyim...
yapmayın allah aşkına ya adamlar bu diziyi resmen 2 günden kısa sürede yazıp 3 gün içinde çekmeye çalışıyolar.oturup senin patlattığın kafanın bırak yarısını çeyreğini patlatsalar ortaya çıkacak işin kalitesini tahmin edemezsin.
bizim şu sinema eleştirmeni tavrıyla yazdığımız eleştiriler onların bu dizi için kafa patlattıkları şeyler değil. elerindeki kısacık zamanda bi tacaret yapıyolar daha iyisini yapabilecek insanlar aralarında varken hem de.
tadını çıkarın yav :img-wink:

XCrabX
07-12-07, 23:38
Kronolojik sıraya göre gidersek ilk sırada bizi Kadim ve Seyit konuşması beklemektedir. Bu paragrafı mümkün olduğunca dikkatli bir Türkçe ile yazmalıyım yoksa Kadim’den bozuk Türkçe azarı işitebilme riskim çok yüksek. Bu sahne bugüne kadar izlediğim en naif tehdit sahnesiydi. Hayran kalmamak elde değil o repliklere. Seyit ömrü hayatında ilk kez bu kadar kibar konuşmuştur ve kurup kurabileceği en doğru Türkçe cümleleri sarf etmiştir. Tabi mafya olduğu için bu zarif cümlelere kendi üslubunca küfürlerini de nakşetmiştir. Seyit’in nazarında kimin dost kimin düşman olacağını öğrenmiş olduk. Ballı için kullandığı argoya sahipseniz dost olamazsınız. Geri kalan her şey dostluk mertebesi için mübahtır. Yalnız Kadim’i de tebrik etmek lazım adam o kadar sayıyor sövüyor bu ağabeyimiz terbiyesinden gram taviz vermiyor. Aldığı tehdide PİS HERİF diye cevap veriyor. buradan mesajı alan izleyiciler parmak kaldırsın. Ne olursa olsun argo yok…Birde sahnede tehdit var ki ben göremedim.. Adam sakin sakin ayıdan post Ballı’dan dost olmaz diyor Kadim bunu tehdit olarak algılıyor.. Aşk gözünü kör etmiş kör.. Sen tehdit görmemişsin Kadim. Yüzünde oklava söndürsünler de gör tehdit nedir.

bu tehdit sahnesini izlerken hemen aklıma rozi nin yorumları gelmişti ve bu sahneyi izlerken çok güldüm..bununla ilgili senaryoda yazmıştın hatta aklıma hep onlar geldi:img-icecr

masum kiz
07-12-07, 23:39
nedense herkes onlari bir kiz kulesine götürme sonrada bogazda bir yemek yedirme derdinde...bir ben haric sanirim..

istanbuldan ziyade söyle bir sehir disi cok iyi olurdu aslinda onlara...
tipki o ciftlik evi gibi kirsal bir yerde ama cok fazla insanin olmadigi yerler secselerdi keske..
mesela:bim'den bir agva örnegi var akillarda kalan...
hem deniz kiyisi, hem akan sessiz bir cay..ve o mükemmel ötesi ortam ..
insanin öyle bir ortamda bile hemen asik olasi geliyor...
ve birde onun yaninda olan bir at ciftligi muhtesem olurdu..ikisinin ata binmis o tatli halleri..
yada tek atin üzerinde ikisini görmek ..kadim dizginleri tutarken ezoya bir o kadar yakin..ezonun kokusunu icine cektikce basini döndüren o cekim gücü..
böyle daha güzel olmazmiydi...bence olurdu..bir dahakine diyelim artik..
bimkoligin fikride gayet güzel..
bulup yapsinlar iste söyle ortaya karisik...biz afiyetle bakariz...

birde
ben kadimin elcin anneden ziyade hem bir baba gibi dertlestigi hemde kendisine cok iyi bir dost olan yasli ama cok sey bilen, görmüs gecirmis yasli bir amcanin olmasini isterdim dizide...
bir dr.ismail hakki beyimiz vardi ki mükemmel bir insandi..hulusi kentmenvari gibi tam olmasada en azindan kisiligiyle efendiligiyle karakteri agir insanlardan biriydi..ama maalesef digerleri gibi oda unutuldu...:icon_whis

her hangi bir sorununda devamli olarak elcin anneye gidip ona derdini anlatamaz diye düsünüyorum...
onu anlayan onun dilinden konusan söyle tam bir edebiyat tutkunu hatta sairde olabilir..ne mükemmel olurdu..söyle kiymetli bir insan yaratirlarmi acaba dizide..?...

ab-ı çeşm
07-12-07, 23:47
"Bu forumdakiler beni atar mı bilmem ama biz ailece Ezo gelin karekteri için seyretmeye başladık. Ama 30. bölümden sonra. Dan dan cevap verme şekli hoşumuza gittiği için , biraz gösterişten uzak, kültüründen hemen kopmayan ve adımlarını dikkatli atan bir karekter bize göre. Biraz daha hızlı değişen bir karekter Meryem gibi olur ki e pek hoş görünmüyor." demiştim. ama sözümü geri alıyorum . Bizim evde dönüşümlü seyrettiğimiz için son sahneyi kaçırmışım. Ve bu seyrettiğim ama en beğenmediğim sahneydi ve ilk defa ikinci sefer izlemedim. Ne Anadolu' ya uydu ne İstanbul'a.

KübraYasemin
07-12-07, 23:48
Gercekden bu hafta hem romatik hemde birazda kIskanclIk gibi dolu dolu bölüm

bizi bekliyor gibi.

Bence Ezo kIskanmakda cok ama cok haklI.

Neden derseniz.

Cünki sonucda bende simdikden Kadimi o kIzdan kIskanIyorum...

vallaha Kadim ayagInI salama alsIn bence.

ezo-kadim
07-12-07, 23:53
nihayet özet gelmis bu bölümden hicbir beklentim yok cünkü her seferinde sevincim kursagimda kaliyor ve ben cuvalliyorum Kadim Ezoyla güzel bir gün gecirecekler yaziyor bu güzel günü oya yüce yazsaydi sahra severler bilirler mithat sahrayi yemege götürmüstü cok güzel bir mekana sözler danslar ama tabi ezo sahra olamayacagina göre bende neler hayal ediyorum yine kizacaklar bana ama burasi herkesin özgürce kendini ifade noktasi diyorum neyse iste ne biliyim bizim sovalyenin yine en romantik hali üstünde olacak bu malumda KURBAN OLDUGUM KADIM ROMANTIZMI ANLAYANA YAPACAKSIN önce biraz Ezoyu egit yoksa valla cok siritiyor yaninda hem simdiden öyle bakarsan sonra ne olacak elindeki sermayeni hemen tüketme canimin ici dimi ama elcinin kizida kendine benzer tabi anasina bak kizini al demisler,Kadimin yaninda Ezoyu görünce küsümsemeler felan anasi layik görmüyorki kizimi layik görecek ama bizim sovalyemiz sadiktir sevgisine hem öyle kizlara alakasi olsaydi etrafinda sürüyle vardi,yani sevgisinden emin olsun Ezo hanim aman kiskanclik krizlerine girse bile sevgisini ne kadar gösteriyorki kiskancligini nasil gösterecek NURDAN ders alsin hemen acilen,su cim seyyitinde artik miadi doldu yollayin onuda iraga pesmergeler kacirsin seni emi,artik ne olur adam akilli soluksuz bir dizi izlemek istiyorum iki sene olacak tamam ama sizde ondan geciniyorsunuz alin teri dökülüyor sonucta hic degilse bizide kendinizide memmun edin artik olurmu lütfen sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

h23
08-12-07, 00:04
umarım beraberlikleri oyle romantik olmaz, daha sıcak ve samimi olur, istanbulun bilimum yerlerin gezsinler.. guzel bi gun gecirsinler konussunlar birbirlerini ciddi bi sekilde tanısınlar, sorgulasınlar-olmayacagını anlayıp ayrılsınlar :img-pilot hehe cok kötü gördüm kendimi :img-cool2
illa ki ask mesk hakkında konusmak zorunda degiller ki
ya ciddi bi şekilde soyle bu ikisinin sohbet ortamına sahit olmak istiyorum
ezo kıskanır ve de bence belli eder, ferayeyi bile kıskanmıstı, bu yuzden bu bolumden umutluyum simdiye degin ozete gore begenmem parallellik gosterdı ben bu ozei sevdim acıkcası umarım yine yanılmam.. :icon_whis

sprıng
08-12-07, 00:18
43. bölümü tekrardan şöyle göz atarken Kadim ve Eçin hanımın telefon görüşme sahnesi var , orada Nedimin pişman olduğu ve ağbisinin yüzüne nesıl bakamayacağından dem vuruyor Elçin hanımcığımız ve bana birden dank oluyor. Şu an farkına varıyorum olayın.
Yahu Elçin hanım kavgadan habersiz değilmiydi? Hiçbir sahnede bildiğini gösteren birşey yok , hem de Kadim dertleşmek içn gidip sadece Ezo'dan konuşmuşken, Nedim'de hiç mezvu geçmemişken, nasıl mutlu mesut telefonda Nedim senin yüzüne nasıl bakacağını bilemiyor diyor. Biliyorsa ne zaman öğrendi, hadi onu göstermediler, böyle bir kavga ve söylenen sözleri bilen Elçin hanım telefonda mutlu mesut konuşuyor bu konuyla ilgili.

Bu sefer ben bile şaştım kaldım ne diyeyim.

eylulhazanı
08-12-07, 00:20
biodleju arkadaşım, yazdıklarının noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Düşündüklerimi uzun uzadıya ve tüm netliğiyle ele almışsın. Teşekkür ederim sana. Keşke senin düşündüklerinin yüzde onu akıllarına gelse... Ama nerde?

Selamlar

h23
08-12-07, 00:24
43. bölümü tekrardan şöyle göz atarken Kadim ve Eçin hanımın telefon görüşme sahnesi var , orada Nedimin pişman olduğu ve ağbisinin yüzüne nesıl bakamayacağından dem vuruyor Elçin hanımcığımız ve bana birden dank oluyor. Şu an farkına varıyorum olayın.
Yahu Elçin hanım kavgadan habersiz değilmiydi? Hiçbir sahnede bildiğini gösteren birşey yok , hem de Kadim dertleşmek içn gidip sadece Ezo'dan konuşmuşken, Nedim'de hiç mezvu geçmemişken, nasıl mutlu mesut telefonda Nedim senin yüzüne nasıl bakacağını bilemiyor diyor. Biliyorsa ne zaman öğrendi, hadi onu göstermediler, böyle bir kavga ve söylenen sözleri bilen Elçin hanım telefonda mutlu mesut konuşuyor bu konuyla ilgili.

Bu sefer ben bile şaştım kaldım ne diyeyim.

simdi soyle bişey var
taa 37.de elcin imalı imalı kardeş kardeş calısın diyor, ve 6-7 bolumdur surekli kadim-nedim arasında bişeyler oldugunu biliyor,soruyor neler oluyor diye kavga mı ettiniz vs.. sormustu bi iki yerde. bunda abes bi durum yok bence.
ayrıca nedim senden ozur dilemek istiyor vs.. illaki belli bi kavgayı gostermez, orası dizinin en mantıklı bolumuydu diyebilirim :D
elcinin mutlu olmasının sebebi de su olabilir: kadim evine cok kötü bi sekilde gelmişti ve ezodan bahsetse de sonucta susup yatmak istedi baska sorunu da vardı belliydi.. elcin annenin nedimin ozur dilemesi vs.. hosuna gitmiştir o perişan kadimin sesi telefonda duzelmiştir cunku..

sprıng
08-12-07, 00:32
yani koca bölümdeki mantıksızlıkları görme mantıklı yer sana mantıksız görünsün :img-hyste:img-hyste:img-hyste

kendimi pek yorgun gördüm bu durumda iyi geceler demenin zamanıdır.

:not_i::not_i::not_i:

yarın nurtopu gibi fragmanımıza kavuşursak inşallah arzu hanım kızımızın da yüzünü görürsek ak ve kara anlaşılır . Karanlık taraflar aydınlanır . Ballı evlenmek için bu Seyidi ezmeyi mi bekleyecek acaba bu arada, eğer böyle bir niyeti varsa Nur daha çok bekler.

ladyDarbanvile
08-12-07, 00:40
Son bölümü inceledikçe o kadar çok tutarsızlık çıkıyor ki!...
Sadece birinden bahsedip artık bu bölüm konusunu ebediyen hayatımdan çıkarmak istiyorum:icon_sorr

Seyit, Kadim'i tehdit ettiği telefon konuşmasında bir kez "nedir?" diye soruyor ama Ballı Ağa tanısın diye Kadim, Ballı Ağayla konuşurken sanki çok kez demiş gibi anlatıyor. İlk izlediğimde kafama takılmıştı, emin olmak için tekrar izledim. Doğru algılamışım. Senaryoyu yazan kişi( ben artık Barış Bey'in yazdığından da şüpheliyim!) biraz dikkat etsin bence çünkü az çok takip edenlere bile bu tip aksaklıklar seyrederken parazitlik yapıyor...

biodleju
08-12-07, 00:43
biodleju Senin ağzını öpeyim :img-pilot.elini .ayağını öpeyim ne diyim ki sana daha...taptım abi bu yoruma:icon_whis daha ne dense boş artık:img-pilot..tüm dizi ekibi bu yazdıklarını görse bence oturup bi düşünecekler resmen :))) biz bu işi niçin yapıyoruz diye.türkiye de ne kadar sinema eleştirmeni varsa hepsini yok sayıyorum senin yanında..büyüksün baba ne diyim...
yapmayın allah aşkına ya adamlar bu diziyi resmen 2 günden kısa sürede yazıp 3 gün iç