Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ozlem68
31-12-07, 14:00
evet ya halen cikmadi fragman acaba fragman cikinca forumda yazabilirmisiniz
hasan tam bi paragöz ya kizini satiyo ilk önce alman dostu icin simdide para icin halile yaziklar olsu öyle bi babaya :S

ozlem68
31-12-07, 14:12
dizinin sonunda yusuf leylayla kadirde ayselle evelencektir anneleri istemesede bile :D mustafa ise sokaktan buldugu menekse bulamicak o arada parasinida yedirdi :D

mustafa bence menekse ile bosanmak icin cok oyun oynicak

_NEVZAT_
31-12-07, 15:16
Bu sitenin yaşca en büyüklerindenim

Tüm MENEKŞE İLE HALİL sitesindeki üyelerinin Yeni Yılını kutlarım 2008 yılında Menekşe ile Halil dizisi sizin istediğiniz gibi güzel ve mutlu Zeynepsiz bölümler izlemenizi dilerim

:D :D aynen yeni yilda Zeynepsiz bölümler dilerim...gercekten süper olur.
Arkadaslar bende yeni ylinizi kutlarim...insallah dizimizde yeni yilda iyi reyting alir.
Insallah daha uzun bu forumda beraber oluruz...kib

mili_gkhnözen1905
31-12-07, 15:22
fragmani yeni gördümm harikaa bir bölüm olcakkk zeynepp defolup gitcek insallah ama o son sahne ne öyle yaa cok fenaa
heycanla bekliyorum artik:)

mili_gkhnözen1905
31-12-07, 15:29
..evet cikti ama netten izlemedim..
..euro d de verdii..
hatirladigim yerlerde halil zeynebi kovuyordu sirketle iliskisini kesiyordu
mithat girdi araya sen karisma gibisinden bagirdi halil cok sinirliydi.
biri mustafaya anahtar verdi bi yere girdi mustafa nerenin anahtari
dedi mustafa icer girer gibi oldu ordan menekse üstünde bornoz vardi korktu
orda bitti öyle hatirliyorum yani:)

eleftheros
31-12-07, 16:42
az önce izledim fragmanı.. ya ben sonunu anlamadım mustafa bi eve giriyo menekşe bornozla falan, yine bizi yanıltmayamı çalışıyolar acaba. geçen bölümlerde sanki mustafayı menekşenin kapısını çalıyo gibi gsterdiler şimdide sanki aynı evdeler gibi. kafam karıştı:icon_sorr:icon_sorr

3z3_fr
31-12-07, 17:12
oncelikle MENEKSE ILE HALIL sevenlerinin ve daha sonra hereksin yeni yilini kutlarim...:img-wink:
bende fragmanini simdi gordum tv'den izledim youtube de hala yok galiba en azindan ben bulamadim gerçekten yine super bi bolum beklio bizi :img-yes: halil yine mithatla tartisio menekse ye de para isini anlatio falan filan iste super olcaakk:img-wink:

3z3_fr
31-12-07, 17:18
az önce izledim fragmanı.. ya ben sonunu anlamadım mustafa bi eve giriyo menekşe bornozla falan, yine bizi yanıltmayamı çalışıyolar acaba. geçen bölümlerde sanki mustafayı menekşenin kapısını çalıyo gibi gsterdiler şimdide sanki aynı evdeler gibi. kafam karıştı:icon_sorr:icon_sorr

bence mistigi oraya gondereenmithat ve zeynpe'tir artik nasi olcaksa bilmiorum... aslinda çok basit orasi bence halilin evi ve mithat menekse nin orda oldugunu bildigi için mitigi oraya bi sekilde gonderio... patronunun semih miydi neydi onun aracaiyle da oalbilir veya senin dedigin gibi bizi yaniltiolar :S

kıvanç_simge
31-12-07, 18:51
az önce izledim bende fragmanı

azıcık içim rahatladı bişiler yolnda gidio gibiydi....halil ve zeynepin arası iice kötüü oluo ohhhhhh:happy0064:happy0064 beter olsun o zeynep hanım...

menekse babasına senden utanıorum diodu helgaya yediriomus o paraları ay çok sinir oldum...kıvancım çıkıcak birazdan sonra uzun uzun yazarız

herkese İYİ YILLAR:happy0064:img-wink:

ozlem68
31-12-07, 18:54
halil zeynepin sirketten resmen kovuyo
haliller barismis gibi duruyodu sanki fragmanda
mithat mustafayi hali ve meneksenin üzerine kiskirtiyo ya :S kötü adam

KübraYasemin
31-12-07, 19:33
Ilk olarak herkese mutlu yIllar dileyerek basliyorum.

Fragman neydi ya öyle.

Zeynep i nasIlda kovuyor Halil aferim ya.

Hak etti Zeynep bunu.

Ama Mustafa herhalde sonunda ya Halilin yada Menekselerin eevine giriyor.

Cünki Menekse kafasInda havlu ile cIkiyor dusdan herhalde.

Üff kesin öyle biter gibi duruyor.

ozlem68
31-12-07, 20:28
ya ben anlamadim menekse hangi evde banyodaydi ve mustafa hangi evin kapisini elindeki kartla acti?

eSzra_
31-12-07, 21:39
merhaba arkadaslar:img-in_lo
úzun zamandir girmedim buraya cunku internette sorun var:icon_sorr
cuma gunu insallah sorun haledilecek..
cuma gunu bolum superdi ve baya uzucuydu cok acidim ben halile bunlari hak etmedi ama tabi menekseyide anliyorum okadar anlatmaya calisti halile:icon_sorr...reytenglere az once baktim ve sevindim acikcasi yani ilk 5 ve ilk 10 dayiz bu harika:happy0064:happy0064...bu arada az once sedef ve kivanci izledim harikaydii:happy0064:happy0064...haa buarda bazi arkadaslar fragmani gormus yani acikcasi ben bisey anlamadim yani menekse nerde banyo yapiyor hem menekse ve halil baristilarmi???...haaaa bide zeynepe iyi olmus halil onu kovuyor anladigim kadariyla:happy0064...
neyse arkadaslar ben herkesin yeni yillini kutluyorum nice nice mutlu yilllara
bir kac gun sonra gorusmek uzere :img-in_lo:img-in_lo

ssvshy
31-12-07, 22:41
herkese iyi yıllar sağlık huzur mutluluk ve semihli bir yıl dilerim
fragmanı izledim :img-fear2
helga sonrasında halilin dairesinde bornozlu bir menekşe umarım menekşe zeynepe inat bişey yapmamıştır
daha kötüsü mıstıkın menekşeye bişey yapma ihtimalinin olması

leka1991
01-01-08, 00:50
bu akşam beyaz'ın cnn de yapmış olduğu en güzel yılbaşı programında menekşe ile halil vardı.
İyi Yıllar!!!!!!!!!

baharG90
01-01-08, 02:19
bu akşam beyaz'ın cnn de yapmış olduğu en güzel yılbaşı programında menekşe ile halil vardı.
İyi Yıllar!!!!!!!!!

off yaa ben izliyemedim neler oldu ne konustular dizi hakkinda bir seyler söylediler mi????

KübraYasemin
01-01-08, 05:24
Fragman bence son sahneleri nefes kesici ya.

NasIl öyle.

Mustafa biryere giriyor sonra Menekse kafasInda havlu tedirgin bir sekilde bakiyor.

Ben herhalde Menekse olsam o Mustafadan korkarIm sanIrIm vallaha.. )= IIIyyy

midwifeyasemin
01-01-08, 11:18
İlk önce herkese mutlu yıllar:)
Fragman hakikaten nefes kesici!!!
Sanırım Mustafa,Halil in evine giriyor, Menekşe banyoda (umarım o banyo halilin evindeki banyo değildir. Ama ona benziyo sanki:()Helga istanbula geliyor... Halil zeynep i şirketten kovuyor.... Yani kısaca; bizi yine HARİKA bir bölüm bekliyor!!!:)

<GüMüŞ>
01-01-08, 12:23
öncelikle tüm menekşe ile halil hayranlarının yeni yılını kutlarım:happy0064...
fragmanımızı gördüm...yine çok heyecanlı ve sürükleyici bir bölüm...
menekşenin kafasında havlu ve mustafanın bilmediği bir eve girmesi bence tesadüf değil:img-blush...büyük ihtimal aynı ev:icon_sorr...
gelelim menekşe ile halile...sonunda aşıklarımızın barışma sahnesi gördük...ben biraz daha uzatırlar diye düşünüyordum ama menekşe aşkına sahip çıktı ve çok uzamadan ayrılık bitti...doğrusuda buydu:img-ok:...
zeynepe gelince halil sonunda onun şirketle bağlantısı kesiyor...bence çok çok geç kaldı ama:not_i:...sonunda akıl edip çıkarmasıda iyi bir olay:blush:...bakalım zeynep hanım bundan sonraki kötülüklerine nerde devam edecek:img-beee:???
süper bir bölüm bizi bekliyor...cumayı iple çekiyorum;)...

ben_
01-01-08, 12:49
<GÜMÜS> nerden fragmana baktin?? acaba bi link yazarmisin?? cok merak ediyorum...
simdiden tesekkurler

KübraYasemin
01-01-08, 13:50
ben_: fragman video bölümünde var cnm.

Orda izliyebilirsin.

SukadarInIda söylemeden edemiyecem herhalde.

Su son sahneler birbirine ayit bence.

Öyle degilmis gib kafa karIstirsada bence öyle..

Çılgınn
01-01-08, 14:13
mrb arkadaşlar
bende fragmanı şimdi gördüm fragmanın başında menekşe ile halil sahilde halil menekşeye sakın benden uzaklaşma bitek buna dayanamam diyor.
sonra menekşe halilin şirketinden çıkarken halil menekşeye dur diye bağrıyor.Tabi Mitat pis pis sırıtıyor.Menekşe halile sanırım şirketin kapısında menekşenin bedeli yok diyordun onun için para verirsem o adamdan farkım mı kalır diyordun diyor halilde menekşe bak yanlış anladın.halil hasana onun için size para werdiğimi zanetti diyor. uyuz zeynep halile bağrıyor menekşede böyle bi babanın kızı işte diye halilde zeynep sönmezin butün ilişkisi kesilecek şirketle anlıyo musn diyor.Halil Zeynep e mükemmel bi defol diyor:happy0064.mitat sakın ol halil diyor halilde KARIŞMA SEN diye bi bağrıyor:D.yandık mitat yine plan peşine düşçek zeynepe bu bir savaş ilanı diyor.meneşede babasına senden utanıyorum diyor sanırım o sırada yanlarında helga ve yusuf war yada orasa ayrı bir sahne yusuf şimdi de halilin parasını mı yedirceksin diyo.zeynepin elinde sanırım haliln evinin anahtarı wardı semihte mıstığa anahtarla açıp eve girceksin o kadar diyo mıstıkta kimin evi bu abi o sırada menekşe bornozlu ve SON.

ozlem68
01-01-08, 15:33
nefes kesici bir bölüm beklyio allahim cuma bi gelsede baksak meneksenin banyo yaptigi evmei giriyo acaba mustafa?

benhermi
01-01-08, 15:39
fragmanı yeni izledim ve özet için buraya koştum ama sanırım özeet hala çıkmamış....:icon_sorr

fragmana bayıldım açıkcası.. özellikle de halil'in zeynep'e defol dediği sahneye bayıldım... ama tabi halil bu kafayla giderse zeynep onu daha çok kandırır gibi geliyor bana ama neyse şimdilik iyi düşünüp halil'in bir daha zeynep'e kanmayacağına inanmak istiyorum...:img-yes:

inanamadığım sahne ise helga'yı gördüğümüz sahne açıkcası... ne işi var onun istanbul'da, hadi istanbulu geçtim menekşe'nin babasını yanında ne işi var? hoş menekşenin babası herşeyi yapabilir artık onun yaptığı hiçbirşeye şaşırmıyorum ama helga ondan kurtulmak konusunda gayet kararlı gidi görünüyordu, eve gelip eşyalarını bile bırakmıştı... belki helga'nın gelişi altında aşka şeyler de barındırıyor olabilir...

menekşe'nin babasına senden utanıyorum dediği sahne de süpere benziyor ama benim merak ettiğim babasının tepkisi... son zamanlarda Berlin'deki ilk hallerinden baya uzaklaşmıştı (eee parayı görünce...)

fragmanın son sahnesi için ise mustafa'nın girdiği ev halil'in evi orası kesin ama menekşe orda mı? neden orda? neden banyo yapmış? gibi birçok soru var... sanırım özet gelmeden bu sahne hakında tam bir yorum yapamicaz...

sarıseren
01-01-08, 16:48
Fragmanı ben de şimdi izledim.Bu bölüm Halil'le Menekşe'nin arası düzelmeye başlıyor herhalde.Halil'in Zeynep'i şirketten kovduğu sahneyi dört gözle bekliyorum:happy0064Son sahnede bence de Mustafa Halil'in evine giriyor.Ama Menekşe orda banyo yapmıyo bence yani Menekşe'nin duruma göre Halil'in evinde banyo yapması olanaksız:icon_whisFragmanda heyecanlandırmak için öyle yapmış olabilirler:img-wink:

lilo78
01-01-08, 18:01
herkese mutlu yıllar
fragman halil menekşeyle barışmış menekşe uzatmamış pek sevindim buna
ve halil zeynebi kovuyo bu dahada güzel yeni yıla pek içaçıcı bir bölümle girceğiz gibi görünüyo menekşe halilin evindeyse ki öyle görünüyor pek çözemedim yani babasına kızıp gitmiş olabilir kızcağız naapsın ona kızsa öbürüne gitmek zorunda başka kimsesi yokki
halil menekşesini babasından fazla koruyacağından kesinlikle doğru seçim
mustafa o kadına menekşe diyerek güya menekşeyi aşağılıyor yediği dayaklar yetmedi halilden yine yemek için evine giriyor
ve helga yı görüyoruz ee huylu huyundan vazgeçermi

KübraYasemin
01-01-08, 19:08
Bu nasIl bir fragman ya.

Üff HelgayI gördüm ya allahIm dedim.

Bu Hasan sanIrIm Halilin parasInIda bu alman cadIsIna yedirmeye niyetli.

Gercekden bir sefer daha anladIm bunu.

Huylu huyundan vaz gecmez.

Kadir oldu zaten yine nerdeys eski Kadir.

Helga geliyor ya bizim Hasanda olur yakInda yine eski Hasan.

Bence yakIndIr yine onun eski halline dönmesi.

YoShUn
01-01-08, 19:25
o ne biçim fragmandır öyle yaaa

hasan halilin parasına gözünü dikmiş
o zeynebede iyi oldu şirketle bağlantısı koptu :img-yes:

KübraYasemin
01-01-08, 19:47
Ben acIkcasI bu Hasandan huylandIm ya.

Ne is öyle.

Vallaha yine Menekseyi kullandI adam ya.

menekse ama güzel konusdu.

BabasIna senden nefret ediyorum demesi güzeldi.

Birde Halilin ona söyledikleride cok hosdu.

son 3 gün gelse artIk su cuma..

YoShUn
01-01-08, 21:46
Ben acIkcasI bu Hasandan huylandIm ya.

Ne is öyle.

Vallaha yine Menekseyi kullandI adam ya.

menekse ama güzel konusdu.

BabasIna senden nefret ediyorum demesi güzeldi.

Birde Halilin ona söyledikleride cok hosdu.

son 3 gün gelse artIk su cuma..

evet ya menekşeyi kullandı resmen ben böyle baba görmedim.kızı karşılığı gene para istedi hemde öldürmek istediği adamdan.insan biraz utanır yanii

mustafa yoksam menekşenin odasına mı giriyo yada orda bi şaşırtma mı yapıldı onu çözemedim daha...

kıvanç_simge
01-01-08, 22:14
off off ne kasvetli bölümler yaa içim daraldı artık:icon_sorr:icon_sorr

hasan'ın zaten ben bi iş karıştırdığını tahmin ettim ama helga bırakmıstı hasanı yaaa noldu da hasan gene paraya yedirmeye basladı anlamıorum helgada mı yüz yok hasanda mı yüz yok anlamadım:icon_sorr

mustafaya da çok iyi oldu bence ii yaptı o kız ama bi yandN da mustafanın içindeki öfke artık kine dönüştüü çok fena şeyler olcak sanırım:sad53:

zeynep belasından da kurtulmak için dua ediorum artık yaaa kene gibi yapıştı aşk böcüklerimzeee :icon_sorr

hewal
02-01-08, 08:46
Fragman karmakarışık verilmiş...Menekşe ve Halil barışmış bu belli...Menekşe'nin banyodan çıktığı halide bana evden ayrılmış ihtimalini düşündürdü..Belki Halil'in kaldığı yerde başka bir oda falan tutulmuş olabilir..Kapı giriş kartı var ve Mustafa onunla açıyor içeriyi ya Halil'in evi ya Menekşe'nin kaldığı yer..Yada Menekşe hala kendi evinde şaşırtmaca var fragmanda..

Helga ne demeye geliyor ve Hasan kabul ederse nasıl geniş bir insan olduğunu bir kez daha kanıtlamış olacak...

Halil'in Zeynep'i kovması iyi güzelde Mithat için bulunmaz bir fırsat olacak bu durum...Mithat'ın her durumu kendi lehine çevirmesinden gına geldi...

kaçınkurası
02-01-08, 09:48
Helga'nın gelişi pek hayra alamet deil. Acaba hamile mi ? Hasandan olmasa bile hasan bunu yutabilecek zihniyete sahipp.
Menekşe'nin banyodan çıktığı ev kesinlikle Halil'in evi. Birde giriş anahtarına benzer bir kart var Mustafa'nın elinde. kesinlikleee halil'in evindeler. Ama ne işleri var orada? özett gelsedeee soru işaretleri uçup gitse..

NeCRiS
02-01-08, 09:55
Büyük ihtimalle Menekşe Halil'in evinde. Kendi evinde öyle bi surat ifadesi çok anlamsız olur. Bişeyden çekiniyor besbelli. Neyse cuma günü anlarız artık. Güzel bir bölüme benziyor.

berivan_
02-01-08, 11:17
Fragmani izlerken dumur oldum yani...Helga'nin ne isi varkine taaa Turkiye'lerde Hasan'in yaninda anlamis degilim...ne kadar terbiyesiz insanlar var ama,yani Helga Hasan'i evinden kovduktan sonra gitti Suheyla'ya Hasan'in tum esyalarini verdi ve Hasan'la arasinda bundan sonra hic birsey olmadigini anlati bu sekilde...ama onun simdi yeniden Hasan'in karsisina cikmasi ve Hasan'inda onun yanina gitmesi...yani cok merak ediyorum o sahnenin neyle alakali oldugunu...eger kine Helga hamile ise Hasan akillisi hemencecik benden diye mi atlar:icon_whis eee Helga'da bulmus ama saf ve yagli kapiyi,birakir mi hec:img-pilot

Ama ben yananarim yanarim Suheyla'nin haline yanarim...bu utanmaz Hasan Helga'yi alip evede göturur kesinlikle (hersey beklenir ondan) ama eger ki böyle birsey yaparsa Suheyla'nin tepkisi ne olur cook merak ediyorum....

Hem fragmanda Halil ve Menekse'yi beraber ayni yerde görmek,Halil'in Menekse'sine dokunmasi,ayyy izlerken sankim cok uzun bir zamandir onlari birlikte görmuyormusum gibi geldi nedense:img-yes:

Halil sonunda Zeynep yilanini kovuyor sirketen kovmasina ama okadar kolayca kurtulamiyacaktir bizimkisi o kizdan kesin:icon_sorr hem Zeynep o sirkete ortak degilmi,hisseleri vardi galiba ben yalnis hatirlamiyorsam babasindan kalma:icon_whis eger ki öyleyse ve Zeynep inada binerse o hisseleri satmaz ve Halil'in de basina bela olur,iyimi:icon_sorr (pek ickarartici oldu bu cumle galiba...)

Menekse babasina fragmanda "senden ingreniyorum"diyordu galiba ve bu sözleri icin aynen bule yapmak istiyorum:good: anacim o sözler icin gec bilem kaldin,ama neyse suleyebildin ya sonunda:happy0064

Acaba Menekse'nin o havlulu hali seyden sonrami kine diye dusunuyorum,yani Hasan Helga'yi eve getirirse eger Menekse'de dogal olarak orada kalmak istemez ve oda Halil'e siginir:img-blush

De Zeynep Halil'e iste Menekse'nin ailesi bulmus yagli kapi gibi birseyler demisti ve Halil o sözlere karsin ne diyecek cok merak ediyorum...yani aslinda Zeynep o konuda cok hakli bence:img-yes: yani Hasan faktörunu dusunursek:img-yes:

Ama benim asil merak ettigim sey Hasna para icin ikidir geliyor Halil'e ve bizim iyi niyetlide sözu ikiletirmeden veriyor ama bunu nereye kadar yapicak cook merak ediyorum...yani o evet dedikce Hasan'a yuz vermis oluyor istemeden de olsa ve Hasan'da bunu sonuna kadar kullanir bu gidisle:img-pilot

ülker
02-01-08, 12:40
Fragmanı bende izledim.Ne kadar açık herşey kafa karıştıran merak uyandıran hiçbir şey yok.
Halilin Zeynebi kovmasına herkes sevinmişte,şimdi zeynep daha da kötü olacaktır.Menekşeye karşı duyduğu öfkeyle ikisine nasıl zararlar verir düşünmek istemiyorum.
Mithatlamı işbirliği yapar?Mustafaya mı yardım eder bilemiycem...

Halille menekşe konuşarak sorunlarını çözmüşler.Olması gerekende buydu...Pembe diziler gibi ayrılınca aylarca barışmamalarına dayanamazdım doğrusu..

İşin tuhafı Helganın dönmesi.Helga hasanı kovmamışmıydı.Hasan bence helgayla görüşmüyordu.Helga bi şekilde hasanın peşine düşmüş olmalı.
Çünkü hasanın yüz ifadesinde helga konusunda suçsuz gibi...

Son sahnedeyse menekşe kendi evinde büyük ihtimalle.Mustafada halilin evine onu öldürmek için giriyor.Tabi becerebilirse.
Bu planda Mithatın ayaklarına dolaşacaktır.Suçta zeynebin üzerine kalacaktır.Halilin evinin anahtarı zeynepte olduğuna göre ki zeynep bu konuda zaten sabıkalı...
Halil yine mithatı suçlamayacak...

berivan_
02-01-08, 13:34
Fragmani izlerken bana öggg getiren kisim Zeynep'in Halil'in yaninda utanmadan durmasi ve konusmasiydi...yani onca seyler yasamis bu adam senin yuzunden ama sen suclulugunu kabul edipte sessiz kalipta aradan cekilicegine tabi birazcik gururun varsa kendin icin durmusun vidi vidi konusuyorsun Halil'in karsisinda terbiyesiz sey:icon_evil

Mistik akli noksani birde acaba kimin evine giricegini bilimiyormu kine iste bunuda cok merak ediyorum acikcasi:img-yes: zaten adamin akli yarim,Halil'in evine girdiginde Halil Mistik'i benzetsinki kalan aklida gitsin istiyorum ve bu sekildede yok olsun bizlerin gözu önunden:img-pilot

Helga'nin Hasan'i nasil buldugunuda cok merak ediyorum acikcasi,yani umarim bu konuya guzel bir aciklama getirilir ve atlanilmaz...yani Helga'nin Hasan'in pesinden gelmesi icin Hasan'in arkadaslarini falan tanimasi gerekmezmi,yani onlardan bilgi falan alipta o sekilde Hasan'in pesine dusmus olabilirmi kine:icon_whis

Hani Hasan Almanya'ya evi satmaya gidince bir arkadasi ile oturupta konusmustu baslarina gelenlerden,hatirladinizmi??Helga o kisiden falanmi ögrenmis olabilir Hasan'in yerini:icon_whis

Bende ince detajlara taktimi takarim yani:img-pilot emme iste merakli olabiliyor insan ne edersiniz:img-blush

kardelencim
02-01-08, 15:00
16. Bölüm özeti

Menekşe tehlikede

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; en savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe’nin hayatı tehlikeye giriyor.

Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir. Zeynep’in de söylediği gibi ikinci kez satıldığını düşünmektedir. Gururu kırılmış ve çok incinmiştir. Halil, ona bu parayı başlık olarak vermediğini bir türlü anlatamaz, bir kez daha kopma noktasına gelirler. Halil’in artık Zeynep’e tahammülü kalmamıştır. Zeynep’i şirketten kovar, ama Zeynep’in bırakıp gitmeye hiç niyeti yoktur. Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur. Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür. Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.

Bu arada Mithat, komiser Ömer’den kurtulabilmek için, ucu Aysel ve Lale’ye kadar uzanan bir plan yapar. Adamları bu plan için harekete geçerler. Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir. Mustafa nasıl bir oyunun içinde olduğunu bilmeden, Mithat’tan gelen emirleri uygulamaktadır. En savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe büyük tehlike içindedir.

Fettan
02-01-08, 15:06
Kardelencim özet için çok teşekkürler....

Bonus kafa Zeynep tam tahmin ettiğim gibi Mithat'dan yana olacak...Ne basit bir insan bu böyle...Ne olacak intikamını alacakda ne olacak Halil onamı kalacak..Birde bu yaptıklarını olmayan gururu kırıldı diye yapacktır kendince...

Menekşenin savunmasız anı belli olduğu üzere banyodan çıktığı an..Mustafa o vaziyette görürse direk saldırır kıza basireti bağlanasıca -ki büyük ihtimal öyle olur...

Menekşe babasına bağırınca Hasan eski Hasan oluyor demek..Neyse bu kez Yusuf değil Kadir'de Menekşe'den yanaymış..Kadir şu bildiklerini Yusuf'a anlatsa Mithat'la ilgili herşey çok daha güzel olacak...

Mithat nasıl bir adamki komser Ömer'e kurduğu tuzakda Aysel ve Lale'yide işin içine katıyor...

MiSz_CaniSi
02-01-08, 15:30
ozet icin tesekurler Kardelen

menekse yine siddet gorecek babasindan dayak yiyecek biri bu adami durdursun ya iyiki abileri bu sefer yaninda ya halil yalniz kaldi artik mithat la zeynep isbirilig yapicaklar o salak zeyneo sirri da soyleyecek ama ne degisiecek ki zeynep o rakamlari biliyormuydu ben unuttum ??

eleftheros
02-01-08, 15:36
korktuğumuz sahne gerçekmiş meğerse.. bende yine yanıltıyolardır diye düşünüyodum ne olacak acaba.. kesin gelecek bölüm menekşe ile mustafa karşı karşıya kal:blink::blink:ınca bitcek.. hayırlısı

ssvshy
02-01-08, 15:47
herkese selam
özet için teşekkürler
Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir.
gayet normal halilin böyle birşeye izin vermemesi gerekiyordu

Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur. Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür.

zeynepin şirkette hissesi olması halilin yönetim kurulu başkanlığına vedası demek olabilir

B]Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.[/B]

açıkçası özeti okuyana kadar helganın hasan tarafından istanbula getirildiğini düşünüyordum sebep olarakta almanyaya gidince helgayı sorması ve evdeki hareketlerinde pek değişiklik olmaması e halilide yontuyordu helgada parao seviyor umarım hamile helga durumu oluşmaz tokat olayına gelince şaşırmadım bu adamı asla affetmiycem

Bu arada Mithat, komiser Ömer’den kurtulabilmek için, ucu Aysel ve Lale’ye kadar uzanan bir plan yapar. Adamları bu plan için harekete geçerler.
izninizle oha diyeceğim ne planmış bu be mithatın ince zekasına bayılıyorum büyük ihtimal br fuhuş operasyonu uyuşturucu operasyonu olur umarım aysel leyla harcanmaz onları öldürmez ucu yusufa ve kadire dayanır

Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir.
aksi olsaydı şaşardım kutudaki rakamlar halilin beyninde madem halil şirketin başında şu rakamları şirket içinde araştırsa ya o şirketin asıl sahibi annesi

Mustafa nasıl bir oyunun içinde olduğunu bilmeden, Mithat’tan gelen emirleri uygulamaktadır. En savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe büyük tehlike içindedir.

bir tecavüz sahnesi görmek istemiyorum konu olarak bu işlenecekse bu menekşe üstünden olmasın bazı durumlarda konu kadın olmanın zorukları olsada istemiyorum helgayla birlikte kumalık konusunuda istemiyorum zaten yeterince konu diziyi klişeleştirmiş durumda mısıtkın yatak birlikteliği sonrasını bir zafermiş gibi gösterilmesi artık midemi bulandırıyor zaten o park sahnesinin ilk sahnesinden sonra yeterince iğrendim ve ya artık dizide bişeyler anlatırken bişeyleri bozup sonradan toparlamaya çalışmasınlar ya anlatacakları şeyleri diziyi bozmadan anlatsınlar yada diziyi bitirsinler dizinin tüm büyüsü yeterince kaybolmaya başladı

berivan_
02-01-08, 16:00
Marul sacli Zeynep hanimin zaten özet'e yazilanlari yapicagini sanirim hepimiz biliyorduk:img-yes: Mithat ile el ele vermesine sasirmadim helede ani kutusu olayini Mithat'a anlaticagini...Mistik'in Halil'in evine hirsiz gibi girmesinin anlami demekki ani kutusuymus....ama en komik olan seyi Mistik kendi kulaklari ile duydu gecen bölum Semih birde o diger adamin onun hakkinda dediklerini,ama yinede kendini akilli sanipta eve gizliden girmek gibi birseyler yapiyor...sincik Menekse ile karsi karsiya gelince insallah Halil'de evde olur yoksam Menekse'seye bu azgin seyin birseyler yapmasindan korkarim...hemide kizi bornozlu bir sekilde yakaliyor:icon_sorr

Helga'nin Istanbul'a gelmesi ile Hasan'inda akli karisiyormus demek,vay anasina:icon_whis

Menekse'nin tekrardan babasi ile arasi bozulunca bu sefer sadece Yusuf degilde Kadir'inde Menekse'nin yaninda yer almasini zaten beklerdim,ki nitekimde öyle oluyor...yani tas kalpli degil Kadir babasi gibi...kardesine cok sey borclu bence ve Menekse'nin yaninda ilk kez yer almasida yapicaklari seylerin baslangici gibi geliyor bana nedense:img-yes:

kıvanç_simge
02-01-08, 18:41
mustafa halilimin evine girioo kabus mu buu yaa kabus muuuuuuuu:icon_sorr

fragmanda halilim zeynepe baırıodu
"zeynep hanımın şirketle bi alakası kalmamıstır" ohhhhhhhh:happy0064
we size bişi sormak isitiorum menekse son sahnede bornozlaa acaabaaa halilin evinde mi:img-in_lo

berivan_
02-01-08, 18:53
mustafa halilimin evine girioo kabus mu buu yaa kabus muuuuuuuu:icon_sorr

fragmanda halilim zeynepe baırıodu
"zeynep hanımın şirketle bi alakası kalmamıstır" ohhhhhhhh:happy0064
we size bişi sormak isitiorum menekse son sahnede bornozlaa acaabaaa halilin evinde mi:img-in_lo

Bornozlu Menekse benimde anladigim kadariyla Halil'in evinde,ama orada ne isi var onuda anlamis degilim...benim tahminim Menekse babasina fragmandaki sözleri söyledikten sonra Halil'in evine gidiyor ve orada kaliyordur...ama birde ben sey dusunuyorum Halil'in haber varmidir acaba Menekse'nin orada oldugundan??yani özete Menekse'nin tehlikide oldugu gibi bir cumleler yaziyordu ve oda seymi olabilir Menekse evde yalnizken Mistik geliyor:icon_whis ve Mistik'tan az sonrada Halil eve geliyor....yok aman bule olmasin,Mistik'in ikinci kez Menekse'ye saldirdigini ve tecavuz falan etmeye calisma cabalarini görmek istemiyorum:icon_sorr

Hem Mistik'in haberi varmidir acaba giricegi evin Halil'in evi oldugundan:icon_whis hani yoksa eger Mistik'in suratindaki saskin ifadeyi görmek cok guzel olurdu yani Halil ona yine bir kac tane indirdiginde:happy0064:img-icecr

lazkizz
02-01-08, 20:00
Ayy fragmani gordum, Superdi ya!
Halil heralde Menekseyi ikna ediyor ve barisiyorlar.
Ins menekse cabucak ikna olurda, Eski halleriyle
dizi dvm eder.

Kıvanç_aşkım
02-01-08, 20:05
fragmanı yeni gördüm halille menkeşe galiba barışıyo halilin sonunda anlyıp zeynebi kovmasına çok sevindim ama zeynep cadısı hala tepinip duruyo en çok merak ettiğim şey menekşe kimin evinde banyoda mustafa halilin evine girpite napıcak??

lazkizz
02-01-08, 20:08
fragmanı yeni gördüm halille menkeşe galiba barışıyo halilin sonunda anlyıp zeynebi kovmasına çok sevindim ama zeynep cadısı hala tepinip duruyo en çok merak ettiğim şey menekşe kimin evinde banyoda mustafa halilin evine girpite napıcak??

Evet ya hele o zeynebe defol demesi ooo icimin yaglari eridi yani!!:happy0064:happy0064 Biraz geç oldu ama :D Tam oldu, o bonus kafa gitse dizi
100 kat daha guzel olcak

sarıseren
03-01-08, 09:07
Özeti şimdi okuyabildim.Menekşe'yle Mustafa nasıl karşılaşıyo anlamadım.Fragmanda Mustafa Halil'in evindeydi.Menekşe banyo yapıyodu ama Halil'in evinde mi yapıyodu:img-swoonSiz de mi aynı şeyi düşünüyosunuz bilmiyorum ama yani Menekşe'nin Halil'in evinde banyo yapması çok saçma:icon_whisÜf iyice meraklandım.Bir an evvel cuma günü olsabye

bayşiir
03-01-08, 12:40
arkadaşlar geçen haftaki bölümün sonunda ne oldu?ben izleyemedim de.niye mi?çünkü diziler iki saat sürdüğü için.iki saat çok fazla bence.keşke bizim dizilerimiz de pembe diziler gibi bir saat olsa.

yesilimim
03-01-08, 14:24
arkadaşlar geçen haftaki bölümün sonunda ne oldu?ben izleyemedim de.niye mi?çünkü diziler iki saat sürdüğü için.iki saat çok fazla bence.keşke bizim dizilerimiz de pembe diziler gibi bir saat olsa.

Menekşe Halil'in babaısna parar verdiğni gördü orda bitti.

kıvanç_sedef
03-01-08, 14:50
Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir. Zeynep’in de söylediği gibi ikinci kez satıldığını düşünmektedir evet ben olsam aynı seyı dusunurdum o zynp cadısı da ztn ole soledı kızın ııce moralı bozuldu cnm bnmm yaaa ama zynp buu ısteee.....

Halil’in artık Zeynep’e tahammülü kalmamıştır. Zeynep’i şirketten kovar, ama Zeynep’in bırakıp gitmeye hiç niyeti yoktur. Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur.
zeynep tabıkı gıtmıcek sevdııı adam ıcın savascak ama gtse coook ıı olcak pslık sey nolck o kdr kolay pes etmıcek kesınlıkle ztn mıthatla bırlescekler bunu zynbın dızıye grdııı ılk gun anlamıstım salak seyy yaa ufff zynebn ztn gtmeye hıc nıyetı yokk bllı olmuomu yptıklarından...:icon_sorr

Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür. Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.
meneksem yaww bu adam bı sosyallesemedı menekseme hala vuruyo yaa ufff...(ayrıca menekse dayak yedıkten sora halılın evıne gdıo bnce cnku fragmanda morarmıs yanaıgına bakıo ordan ole bı thmın gldı)aferımm abıcıklerımıze yahuu ztn yusuf abım bunlara karsı da ıste kadır sosyallesmıs bravoo...ne alaka smdı helga adı kadın yaaa pslııkk ıste o da halılcıkten aldıı paraları ona yedırmese bu aptl hasan yaa...

Bu arada Mithat, komiser Ömer’den kurtulabilmek için, ucu Aysel ve Lale’ye kadar uzanan bir plan yapar. Adamları bu plan için harekete geçerler.
smdı bu planı gercekten mrk ettm acaba mıthat neler dokturmuss yıne o koca beynını yıne hangı hınlıkler ıcın kullandı acaba???:D

Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir
bunu ıspıyonlıcanı thmn etmıstım halılın buyuk sırrı o kutuda zeynebe solemek tamamen hataydı htta zeynebe guvenmek hataydı dıcem ama bısı olmıcak olan oldu artık pslık hnm halılımın kuyusunu da kazcak ama senın suyun ısındı cadı zynpp gorcenn sen bu hfta ıstıosa vermesın hısselerı halıl soke soke alır cok bekler o burda kalmayıı gıcık seyy...

Mustafa nasıl bir oyunun içinde olduğunu bilmeden, Mithat’tan gelen emirleri uygulamaktadır. En savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe büyük tehlike içindedir.
menekse babasından dayak yedıgı ıcın halıle gtcek buyuk ıhtımalle e o ordayken de mıstık gelcek eve gırmeye felan calıscak ama mstık dymustu gecen hfta da hee babası olduunu anladı onunda onu oldurmek ıstedıını de ogrendı gıkını cıkarmadı gırdıgı evın halılın evı olduunu blmıo tabıı cnku solerlerse bı delılık ypcanı bılıolar..meneksemde evdeyken grcek ya karsılasırlar felan ama halılde evdedr blkı de olamaz cnku halılın sırkette olduu bı saatı secmıstır mıthat..menekseye bısı yapmasa barı bornozlu felan hanı ne bılım tacız tecavuz felan valla yakarım mıstıgı uyuzz yaa.....halılcım ıns yetısr cnm bnm:icon_sorr

zeynep fragmanda baırıo felan ama halıl nası da baırıo ona en cok gormek ıstedıım shne o ztn zynebın yuzunun mosmor olduu shne bı de mthata baırıyo yaa uff super bı bolm olckkk bu hfta yrnı ıple cekıorm....:happy0064

kıvanç_sedef
03-01-08, 15:39
_NEVZAT_ hklısın bıssuru reklam reklam reklammm
gına geldı reklam seretmekten kıvancımı daha az goruorm vlla yaa:D:D
hadı arkıler nerdesınızz cook sessz bslıkk yaaa costuralımm surayıı hadııı ltfennn:):img-blush

MiSz_CaniSi
03-01-08, 18:36
normal diziler suresi 1 saat 15/20 dakika ve arasina 20 dakika reklam koydularmi su callsell reklamarina hele daha gicik oluyorum 5 dakika suruyo neden yapiyorlarsa callsell programini baska gune alsinlar 1 saat boyunca reklam yapsinlar kastitli mi yapiyorlar nedir ondan butun izleyiciler zapping yapiyor naapsinlar bakmak istemiyorlar ama diziler gununde neden yapiyorlaranlamiyorum ya neyse

_NEVZAT_
03-01-08, 18:38
aynen...vallah 10-15 dakka dizi bakiyoruz sonra hooooop reklam.
Reklamlarda baya uzun sürüyor...nerde kaldigimizi bile unutuyorum.
En cok sinir oldugum Reklamda su CALLSELL!
Offf ne gicik ya...boyna ayni seyi gösterip duruyorlar.

Bu arada...ya bnm kafama takilan sey.
Hani bu hafta Mustafa Halilin evine giriyor ya...Menekse de kapinin acildigini görüyor.
Acaba Halil evde degil mi???

MiSz_CaniSi
03-01-08, 18:47
Bence menekse gormuyor sadece kapinin acildigini duyuyordu eger ki gorduyse mustafanin iceri girdigini menekse daha da tehlikede demektir ama bna gore menesek odasinda ve iceri ye birinin girdiigni duar menekse halil halil diye bagriyorsa mustafa hemen yukari kosabikir veye adim adim odaya cikacaktir
umarum dediklerimden 2incisi olur ve aksiyon izleriz o siradada hali iceri girerse ne diyim artik :img-yes:baya uydurdum ha

MiSz_CaniSi
03-01-08, 18:49
aynen...vallah 10-15 dakka dizi bakiyoruz sonra hooooop reklam.
Reklamlarda baya uzun sürüyor...nerde kaldigimizi bile unutuyorum.
En cok sinir oldugum Reklamda su CALLSELL!
Offf ne gicik ya...boyna ayni seyi gösterip duruyorlar.

Bu arada...ya bnm kafama takilan sey.
Hani bu hafta Mustafa Halilin evine giriyor ya...Menekse de kapinin acildigini görüyor.
Acaba Halil evde degil mi???

buarada 1.increklam kisa oluyo su citir kiz sosis reklami cikiyor hemen basliyo 2.ci reklam cok feci uzun bi kere saatla saydim vallah toplam reklam iste 23 dakika cikti

berivan_
03-01-08, 19:32
Bence menekse gormuyor sadece kapinin acildigini duyuyordu eger ki gorduyse mustafanin iceri girdigini menekse daha da tehlikede demektir ama bna gore menesek odasinda ve iceri ye birinin girdiigni duar menekse halil halil diye bagriyorsa mustafa hemen yukari kosabikir veye adim adim odaya cikacaktir
umarum dediklerimden 2incisi olur ve aksiyon izleriz o siradada hali iceri girerse ne diyim artik :img-yes:baya uydurdum ha

Bak senin senaryonun ikinci sikkini cok begendim ben:img-grin2 Mistik yavasca merdivenlerden yukariya ciksin ve sonracima Menekse'nin kapisina yaklastiginda Halil bunun yanina yaklasin sessizce ve Mistik kafayi cevirdiginde Halil bam!bir tane indirsin ki Mistik'ta aynen bule:blink:felegini sasirsin ki sonradan aldigi darbenin saskinligi ile aynen bule:img-swoon yer dusun ve sonracima Halil'de Menekse'sinin yanina gidipte ona"gecti guzelim gecti"gibisinden sözler etsinki bizlerde bule olalim:img-in_lo ve sonradan Halil Menekse'sini sarsin kollari ile aynen bule:love01: sonradan bunun gibi birsey olmasinida cok isterdim aslinda:love05: ama o sonraki bölumlerde gelir belkim(insallah)romantik damarim basti aksam aksam,tube tube:img-blush

Ama benim aklima simdi birde sey geldi,Mistik Halil'in ev kapisini kart gibi birsey ile aciyor,bu seymi demektir,Halil'in otel gibi bir yerde kaldigi falan?yani birde gecen bölum evin dis tarafini gösterdiklerinde bu hisse kapildim nedense:icon_whis yani eger öyleyse hadi Menekse'ye Halil kapi anahtarini yada kartini verdi diyelim ama Mistik nereden aldi kapiyi actigi o karti cok merak ettim simdi ama:img-pilot neyseki bir gun kaldi cok sukur:happy0064

kıvanç_sedef
03-01-08, 20:16
Bak senin senaryonun ikinci sikkini cok begendim ben:img-grin2 Mistik yavasca merdivenlerden yukariya ciksin ve sonracima Menekse'nin kapisina yaklastiginda Halil bunun yanina yaklasin sessizce ve Mistik kafayi cevirdiginde Halil bam!bir tane indirsin ki Mistik'ta aynen bule:blink:felegini sasirsin ki sonradan aldigi darbenin saskinligi ile aynen bule:img-swoon yer dusun ve sonracima Halil'de Menekse'sinin yanina gidipte ona"gecti guzelim gecti"gibisinden sözler etsinki bizlerde bule olalim:img-in_lo ve sonradan Halil Menekse'sini sarsin kollari ile aynen bule:love01: sonradan bunun gibi birsey olmasinida cok isterdim aslinda:love05: ama o sonraki bölumlerde gelir belkim(insallah)romantik damarim basti aksam aksam,tube tube:img-blush

Ama benim aklima simdi birde sey geldi,Mistik Halil'in ev kapisini kart gibi birsey ile aciyor,bu seymi demektir,Halil'in otel gibi bir yerde kaldigi falan?yani birde gecen bölum evin dis tarafini gösterdiklerinde bu hisse kapildim nedense:icon_whis yani eger öyleyse hadi Menekse'ye Halil kapi anahtarini yada kartini verdi diyelim ama Mistik nereden aldi kapiyi actigi o karti cok merak ettim simdi ama:img-pilot neyseki bir gun kaldi cok sukur:happy0064

cnm yaaa senaryon harıka olms ıns bole olurrcok da Halil'de Menekse'sinin yanina gidipte ona "gecti guzelim gecti" gibisinden sözler etsinki bizlerde bule olalim bu bolumu beendım ıns bole olur cnmmmm bzde bıraz romantızm goruruz

KübraYasemin
04-01-08, 06:30
Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir. Zeynep’in de söylediği gibi ikinci kez satıldığını düşünmektedir
YazIk ya.
Bu BabasIda bence varya Halili sIrf parasI yüzünden kabul etti.
Yoksa asklarIna Yusuf gibi inandIgindan degil.
Yedirir yine parayI Helagaya görün. Oda paranIn kokusunu alIr almaz gelmis herhalde.

Halil’in artık Zeynep’e tahammülü kalmamıştır. Zeynep’i şirketten kovar, ama Zeynep’in bırakıp gitmeye hiç niyeti yoktur. Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur.
Güclerini he (= ne gücüyse.
Zeynep az degil ya.
Benim ellimden gelse onu sirketden degil o ülkeden kovarIm. sinir )=

Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür. Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.
Helga ne yüz ile geliyorsa.
Hasanda kucak acIyordur ona kesin ya.
Vallaha ben kavmak ile beter ederdim. Hasan evsizken nasIl davrandI o. yaa.
Hasanda ne cabuk unutuyor.

Vaybe bu Mitat Aysel ve Laleyi nerden cIkardI ya.
AllahIm adamIn gözünden kacan yok.

Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir.
Zeynep nasIlda hemen Halili sIrtIndan vurdu ya.
Hemde yememis icmemis Mitata kutuyu anlatmIs.
Menekse ama Halile demisdi zeynepe söyleme diye.
Insallah Zeynep rakamlari bilmiyordur. Ynai nummara sayIlarInI tam olarak. ezbere.
yoksa yandIk sanmam ama ben.

Iste o fragmanki son an ya.
Iste ben bu agnI hic istemiyorum.
Bu bölümün insallah son sahneesi olmaz bu...

eSzra_
04-01-08, 19:13
özeti simdi okudum ve çok uzuldum:icon_sorr
menekse yine siddet goruyor Babasindann Uff yaa:icon_sorr
insallah halil ve menekse barisilar Ama Sanki menekse halilin evinde Degilde Oteldeymis Gibi gozuktu bana:icon_sorr..eger oteldeyse daha kötu 0lur tabii
yani eger halilin eviyse halil menekseyi kurtara bilir yeniden:icon_sorr
off zeynep ve mithat bir araya gelirseler ozaman Halil için çok kötu olur:icon_sorr..neyse daha Bir kaç saat kaldi onuda merakla bekliyorum:icon_sorr

sarıseren
04-01-08, 20:08
Diziye çok az kaldı:happy0064Halil'in Zeynep'ten kurtulduğunu bi görebilsek ya:)
Menekşe'ye de umarım bişey olmaz.Aslında ben hala Menekşe'nin Halil'in evinde nasıl banyo yapmış olduğunu anlayamadım ama neyse:icon_whis

ebrucu_ze
04-01-08, 20:27
çok az kaldı dizimize:happy0064 yarım saatten az.bakalım neler olacak merakla bekliyorum. semih-mithat-mustafa ve yusuf dörtlüsünü çok görürüz inş:img-yes: yanlış anlamayın 3 ü oyunculuk bakımından 1 i de:img-in_lo:img-blush

eSzra_
04-01-08, 23:16
merhaba arkadaslar:img-in_lo
bu bölum superdiii yanii gerçekten harikaydii
hele halilin zeynepi kovdugu sahne varya sahaneeeeee:happy0064
Ama Son sahneee AMAN allahim ne olacak simdii yaa uf uf
insallah Mustafa o Sesi Duyduktan sonraa hemen kaçar ordan
zaten ötlek bizim mistik yanii menekseyi gormese hersey yollunda:icon_sorr
ama gorursee vay annam vayy

Hatiies
04-01-08, 23:17
Bu bölüm cok cok cok güzeldiiiiiiiii ve cok heyecanliydi ozellikle sonu.. Yeni bölümün fragmanini gören varmi?? MEraktan catlicam yaa allahimmm acaba nolcak ki Menekse bence hemen asagi inmez.. önce yatak odasina gider birseyler giyinmek icin...Mustide hemen kacar

MM01
04-01-08, 23:20
Cok güzeldi bugünki Bölüm. Menekse ve Halil Aski :img-in_lo
Ah su Zeynep yokmu, tekme tokat döverdim ben o Kizi :icon_evil
Halili seviyor yaklasmaya calisiyor ama kendinde dahada bi ogutuyor ve zaten Halilde artik Zeynepden nefret ediyor.

Bu Mustafa zaten tam bir Pskopat, her gördüg Kizi Menekse zanetdiyor...

Bu Meneksenin Babasina digcem o kadar laf varki...:icon_conf Helgada nerden cikdi su Tatil fikri baska Tatil yapacak yer mi kalmadi. Hem suclu hemde güclü (= Mnin Babasi)

Halilin Mukfakdaki Sahnesi :img-in_lo keske icdigi PortakalSuyu olabilsem:icon_whis

Tahmin ettdigim kadariyla Mustafa korkup kacacak ve Menekse onu görecek kacdigni sonra Halile söylicek ve Halilde Mustafayi ihbar edecek.

twtynina
04-01-08, 23:21
Forum o kadar sessiz ki çıt yok:icon_whis

Bölüm yorumu yazmak çok zor çünkü bomboştu bana göre.Menekşe çok duygusuzdu sahnelerinde.Hiç zevk vermedi bana izlerken.:mad72:
Halil'in Menekşe'ye yaklaşımı iyiydi, Zeynep'e çıkışı da on numara:happy0064ama uyanık davranmazsa başına daha çoook iş açar bu bonus kafa Halil'in.

(-Seni dinlerim Menekşe...pamuk kafalı bir dede olup, kulaklarımın duyduğu kadar dinlerim seni.)Süper bir replikti, tebrikler Kıvanç:happy0064 çooook komikti,ses tonu, mimikleri:img-hyste

Hasan için söyleyecek söz bulamıyorum.Para konusuna bir açıklama buldu _Mustafa için diye_ ya Helga konusuna ne demeli?Güzelim ailesinin kıymetini bilmiyo, kı.. kırık bir helganın peşine takıldı.Menekşeye attığı tokatlar benim bile canımı acıttı vallahi.Hem suçlu hem güçlü, yuh olsun sana Hasan:dito

Yusuf abimiz her bölüm süperdi, yine öyle.Abi gibi abi yani:img-ok: Kadir'de Menekşeden yana oldu ya saf değiştirdimi desek yoksa geçici bişeymi bu?

Ben Mustafanın sahnelerini izlerken sitkom izlermiş gibi gülüyorum:img-hyste
Gölgesinden bile korkan adam kalkmış kabadayılık taslıyo, mafyacılık oynuyo.

Rüya
04-01-08, 23:25
Ben bu bölümü hiç ama hiç begenmedim :img-beee: Okadar çok negatif seyler olduki.. off..
Helga&Hasandanmi bahsetsem.. igrenc Mistiktan mi bahsetsem.. hain Zeyneptenmi..
Nerden baslicagimi sasirdim ama pek yorum yapmicam
çünkü cidden begenmedim!
Menekseyi çOk seviyorum ama onu izlerken resmen uykum geliyor..
Biraz daha canli yapsalardi su Menekse karakterini ya cidden.. :icon_sorr

Menekse ile Halil askindanda zevk alamadim bu bölüm..
No.. begenmedim mlsf =(

eSzra_
04-01-08, 23:25
Arkadaslar fragmani goren oldumu:icon_sorr
ya ben çok merak ediyorum Zaten bu sever halil Falan da yok menekse yanliz evde:icon_sorr:icon_sorr..Umarim Arkadaslarin dedigi gibi olur:icon_sorr:icon_sorr...ha buarda söylemeden edemicem meneksenin beyaz çeketi çok sekerdii yaaa:img-blush

dFKto
04-01-08, 23:31
Ne kadar yakınsak ta eski tadı kalmadı falan diye yine de bir şekilde sürüklüyor bu dizi. Hiç bir bölümde heyecan dozu azalmadı. Her bölüm başka bir soru işareti ve heyecanla bitti. Üstelik hiç yapmacıklaşmadı senaryo heyecan unsuru katmak için, bravo. Aysel'i göremedik bu bölümde. Darısı Lale'nin başına. O iki karakteri bu dizide görmekten hoşlanmıyorum.

Bu akşam senaryo biraz daha toparlanmış gibiydi. Babasının Menekşe'yi dövdüğü sahne çok güzeldi örneğin. Elbette Menekşe için üzüldüm ama dizinin geçekçiliğine katkısı bakımından güzel bir sahneydi. Kadir'in hem davranışları hem kullandığı Almanca sözcükler, hem babasına karşı çıkamayışı .. Bunlar çok inandırıcı.Tipik bir Türk ailesi.. Yusuf'un babasına olan tavrını da, Menekşe ve Halil'e olan ttumunu da bazen inandırıcı bulmuyorum. Öyle abi var mı Türkiye'de?

Kıvanç Tatlıtuğ bu akşam abartılı mimik yapmadı neyse. Gayet iyiydi. Sedef Avcı'yı zaten beğeniyorum. Sade ve abartısız oynuyor. Keşke ailesine dönme durumları olamasaydı, hâlâ kaçmaya devam etselerdi. Zeynep vermesin hisselerini, Halil kendi hisselerini devretsin. kurtulsunlar Mithat'tan, Zeynep'ten. Gitsinler Bosna'ya. Hasan yine düşsün peşlerine Mustafa'yla birlikte. Mustafa da o silahlı adamlardan kurtulur hiç değilse.

Bakalım Mustafa Menekşe'yle karşılaşacak mı Halil'in dairesinde. İnşallah fragmanda neler olacağını göstermezler. Fragmanlar hiç özenli yapılmıyor, tüm heyecanı öldürüyor. Ben izlemiyorum mümkün olduğunca.

berivan_
04-01-08, 23:32
Simdi neten buldum cok sukur yeni bölumu ve ilk parti izlerken yorum yapiyim dediydim...

Sincik Halil Menekse'nin yalnis anlamasina cok icerledi ve cok uzuldu ki kizin pesinden kostu ve sarildi,Menekse'de canim benim nasilda kendini verdi sarilmaya öyle hemide iki kez:img-in_lo Halil perisan bir sekilde Hasan'a lutfen Menekse'ye gercekleri söyleyin diyor ve Hasan ise suratinda hic bir duygu göstermeden diyorki:"eee ne olmus parayi baslik icin vermisen",simdibu adami kesiyimi yoksam bir tane indiriyimi bilmiyorum:icon_evil bir insan nasil böyle konusabilir,yani karsindaki adama sen resmen kizini asaliyorsun:icon_sorr

Halil nede guzel konustu Zeynep'e ama:"eger erkek olsaydin agzini,burnunu dagitirdim":happy0064 ama erkek olsaydi bilem akli basina gelmezdi herhal o sözler ile bu marul sacli cadoloz seyin:icon_evil

Birde Halil'in okadar sözunden sonra utanmadan durmus hala ben birsey yapmadim diyebiliyor yaw,bu kizin kustahligina ve kendini begenmisligine acayip sinir kapiyorum...

Ama sunu itiraf ediyim,Halil kizinca pekte bir sey oluyor:img-blush dehset birsey oluyor,o karizma oy anam oyyyyyy:img-in_lo

Izlemeye devam,insallah ikinci partada yorum yapicam:img-wink:

ssvshy
04-01-08, 23:34
Zeynep uzun zamandan sonra mithata karsı aklını kullanabildi meneksenin sakinlestikten sonra tavri olgun bir tavırdı meneksenin babasi abileriyle ilgili soyledikleri cok dogruydu kadir yusufa halil icin kankani dedi ya sanki mıstık kendisinin kankasi degil menekse istedigim gibi bir egitim alamadım dedi bunun sonrası gelir umarim ayselin durumu tipik turk filmi cùmlesi senetlerin var ya hicmi akıl yok ödeme hapse gir bu isi yapmaktan iyidir hala ayni ekmek cignerim buz koyarim bu sahnede kendimi kötù hissettim insanin zoruna gidiyor kac bolumdur diyorum ben artik karsimda halilden cok mehmeti goruyorum bakislar jest ve mimikler bosnali halilden cok gumusteki mehmeti hatırlatıyor bana meneksenin yúzùndeki tokatin izini gördùgùndeki verdigi tepkide tıpkı flashback sahnesindeki halili gördùm acikcasi o bölúmleri özledigimi farkettim sùheylayi hırsız polis gördùm ne o tokayla kilit acmalar mıstıktan sonra hasanin yatak sahnelerini görmek igrencti ama 50ytl bahsise cekilen yuhta komikti yusufun o adama ne dedigini merak ettim onu bu kadar sok edecek ne dedi

NeCRiS
04-01-08, 23:36
Fragman 3-4 gün sonra çıkar.
Bölüme gelince. Şok gelişmelerin olduğu bir bölümdü. Bence Mustafa kaçacak yoksa Menekşe'yi görürse pek iyi şeyler olmaz.

twtynina
04-01-08, 23:38
Arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi Menekşe yatak odasına gider, Mustafa'da o arada kaçar.Böylece o iğrenç adamın yapacaklarından kurtulmuş olur.Ama Mustafa bişeye çarpıp ses çıkarırsa, Menekşe Halil'in geldiğini sanıp seslenirde Mustafa Kaçmaktan vazgeçerse? Menekşe'yi kim kurtarır?Gerçi Halil'in süper güçleri var Menekşe'nin zorda olduğunu anlayıp dönebilir Recidance daki muhteşem manzaralı evine dimi? Bu işin esprisi ama Menekşe gerçekten tehlikedemi acaba?

sarıseren
04-01-08, 23:42
Menekşe ile Halil'in barışmasına sevindim.Ama genel olarak bu bölüm hep üzücü şeyler izledik:icon_sorr

Öncelikle Halil Zeynep'e ne güzelde ''Defol!'' dedi:img-hysteMümkünse bi daha Halil'le Menekşe'nin yanına yaklaşmasın:fighting2

Hasan'ın Menekşe'ye vurması beni sinir etti:mad72:Böyle babaların gerçekte de olabileceğini düşündükçe daha da üzülüyorum.

Hasan'la Helga'ya gelirsek Hasan bir türlü akıllanamadığı için üzgünüm.Yani bir de Helga ona bir sürü şey yaptı.Nasıl hepsini sineye çekip tekrar onunla beraber olabiliyor:blink:Yusuf'la karşılaştıklarında keşke dövseydi derdim ama Yusuf'un da dediği gibi babası işte...

Mithat'la Zeynep'in ortaklığı akıllıca:img-yes:Zeynep Mithat'ın hisselerinin bir kısmını isteyince çok şaşırdım.Onun bu kadar şeyi düşünebiliceğini sanmıyodum :D

Bölüm de çok heyecanlı bir yerde bitti ya:img-blushBen Menekşe'nin nasıl Halil'in evinde banyo yapacağını çok merak ediyodum.Merakımı giderdim.Üzerine yağ döküldü:)Mustafa da çantayı hemen buldu.Nasıl bir hatadır bu.Halil o kadar değer verdiği çantasını koltuğun üzerine mi bırakıyor:icon_whisMustafa sesi duyunca korktu.Hemen kaçabilir.Bare kutuyu falan bıraksa...

Bu arada ne Euro D de ne de Kanal D de fragman vermediler:icon_sorrYa ne güzel veriyolardı...

eSzra_
04-01-08, 23:44
Arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi Menekşe yatak odasına gider, Mustafa'da o arada kaçar.Böylece o iğrenç adamın yapacaklarından kurtulmuş olur.Ama Mustafa bişeye çarpıp ses çıkarırsa, Menekşe Halil'in geldiğini sanıp seslenirde Mustafa Kaçmaktan vazgeçerse? Menekşe'yi kim kurtarır?Gerçi Halil'in süper güçleri var Menekşe'nin zorda olduğunu anlayıp dönebilir Recidance daki muhteşem manzaralı evine dimi? Bu işin esprisi ama Menekşe gerçekten tehlikedemi acaba?
menekse tehlikedemi bilmiyorum ama özet öyle söyluyor Ama zaten bu özetçi herseyi abartiyor ama bakacaz.. Fragman çiksa ozaman anlariz ne olur Diye Ama Bence fragman bugun gelmez yarin yada pazar gelir:img-yes::img-yes:]
Halil meneksenin dayak yedigini Görunce nasilda gözleri doldu uff Yine kendini suçladi:icon_sorr:icon_sorr

irem123
04-01-08, 23:46
arkadaslar duydunuz mu demin beyaz showunda beyaz show artik saat 22.30 diyor acaba menekse halilin saati mi degisioyr

berivan_
04-01-08, 23:48
Zeynep degilmiydi babami ölduren Mithat Ates diyen,eee ne simdi Mithat ile arabada yalniz basina oturmalar filan,insan bir korkar bu adamdan yahut onun babasini öldurdugunu ispatlamak icin birseyler yapar dimi ama:img-yes: nekadar da vefakar (sanirim böyle deniliyor) bir kiz yetistirmis...onun intikamini bilem almaya layik görmuyor,gidip baska seylerle ugrasiyor...

Menekse Halil'i konusmak icin cagirdi sahilin yanina ki cok guzel'de konustu yani alkislar....Halil'de nasil guzel bir sekilde onu dinledi...bir iliski dedigin bu sekilde yurur iste, iki tarafta birbirlerine icindekileri dökerek konusurlar,yalan söylemezler, gördunse ögrensin Zeynep hanim bir iliski dedigin nasil oluyormu diye iki tarafta birbirlerini seviyorsa:img-yes:

Hasan uyuzuda nasilda cik disari diye bagirdi Suheyla'ya,ama tabiki kabahat Suheyla'daydi bence,sen kocanin huyunu bilmezmisin be kadin,yani göruyorsun ki adam sinirli,gitmesene uzerine:img-yes:

Hasan'in anneside onu pek iyi tanimiyor anlasilan,geline git kocana bak diyebiliyorsa sinirli iken adam

twtynina
04-01-08, 23:48
Ya dizinin günümü değişecek, saatimi? Beyaz show önümüzdeki haftadan itibaren 10:30 da yayınlanacakmış.Umarım kaldırılma gibi bir durum söz konusu olmaz.Severek izliyorum ve merakla bekliyorum yeni bölümleri.

eSzra_
04-01-08, 23:49
arkadaslar duydunuz mu demin beyaz showunda beyaz show artik saat 22.30 diyor acaba menekse halilin saati mi degisioyr
buda nerden çikti..
Hmm umarim baska gune almazlar:icon_sorr:icon_sorr
fragman çikarsa anlariz ama oda bugun gelmez herhalde:icon_sorr
neyse ya anlariz artik:img-yes::img-yes:

sarıseren
04-01-08, 23:51
Beyaz Show'un 22.30 olması falan mı söz konusuymuş.Dizinin gününü mü değiştircekler:img-fear2Zoraki Koca bildiğim kadarıyla bitiyormuş.Belki onun yerine koyarlar.İnş. haftaiçi başka bir güne almazlar.Cuma ve cumartesiden başka geç saatte dizi izleyemiyorum da:img-cray:

sena-haticee
04-01-08, 23:54
off ya ne güzel baristilar demistim ki mustafa dangorun ahirina girmis gibi gidi eve offffff deli olucam ins menekse ye bisey yapmaz yada görmesinler bile birbirini ya off ya halil ya nasil gitin kizi yaniz birakip ns gitmekten vazgecerde geri döner yoksa bu mustafa denen ayoss kiza bisey yapar allah korusun ay aklima bile getirmek istemiorum offffffffffff offffffffffffffff ya varya bu senaristler ne zaman bunlardan ellerini kaldiricak ya cok merak ediorum bütün dizilerde oluyo bu senaristler insani deli ederr yaaa

berivan_
04-01-08, 23:56
Helga hanim Turkiye'ye gelmis hemide turkce Hasan'a telefonda merhaba diyor...ama benim anlamadigim sey bu yuzsuz sari civciv nasil Hasan'a seni seviyorum diyor,hem bizim akillanmaz Hasan nasil oluyorda kadinin suratina kapatmiyor,yani o kadinin gercek yuzunu gördu Almanya'dayken ama akillanmaz bu adam cok yazik gercektende...bu sekilde insan kendisi ile nasil yasar kine:img-pilot

ayyy bunlar nede cok sarildilar bule ve ben daha part 3 izliyorum...bakalim daha nekadar cok sarilmalar daha gelicek:img-blush emme Halil'in Menekse'ye "ben hep sana aitim"deme sözude cok guzeldi,yani o söz nekadar cok seyler söyluyor:img-in_lo

FEL!ADE
05-01-08, 00:02
beni bazen oyunculuklar, bazen senaryonun cazibesi, bazen cekimlerdeki sahne gecislerindeki akicilik, hisslerin tavirlarin dogru anlatimi etkiliyor.
bu bölümde hepsi dahildi, görmek istedigim bütün ögeler kullanildi; begendim.
senaryonun soru isaretlerini cözüp yenilerine gecmesi heyecan unsurunun iyi kullanilmasini sagliyor.

sikayet edilecek cok az konu var gercekten sirf bu yüzden en tutarli abartisiz dizi diyebilirim. keyifle, hislenerek ve olmasi gerektigi gibi bir sonraki adimi düsündürerek devam ediyor Menekse ve Halil, memnunum.

Menekse karekterini abartisiz mimikleri ve vucut diliyle sergileyen yansitan Sedef Avci yi yine cok begendim.

bazi dizilerde karekteri doldurayim derken abartilan mimikleri, el kol harekterlerini görünce Sedef Avci nin usul usul tamda Menekseyi basindan beri oldugu gibi oynamasindan cok memnunum.
askini ve hislerini sakin, abartisiz ifade ediyor.. Halil de bu bölüm daha az mimik kullandi.

Komiser Ceylannin yakinda yeniden konuya dahil olmasina ayrica sevindim.
Menekse nin son sahnesi heyecanliydi fakat o sahneden olumsuz bir sey cikmayacagini saniyorum. Halil cephesinde ise malesef iyi gelismeler olmacakmis gibi geldi.

Mithat ve Zeynepin avukatlarinin oyununa gelebilir, belkide sahip oldugu gücü kaybedebilir.. bu konudan huzursuz oldum. belkide gelecekte Halil ve Menekse yine kacak olacaklar.
Yusuf un Lale ile yakinlasmasi cok bildik bir konu, Yusuf icin nasil bir gidisat düsünülüyor, baglantilar nasil kurulacak cok merak ediyorum.

Kadir tahmin ettigim gibi sagduyusunu kazanmak üzere, Yusuf basini belaya sokmak üzereyken belkide Kadir ailesine ve Menekse ye destek olacak.. Baba denen sahsin su an baska mesguliyeti var.

Mustafa bu bölüm yine döktürdü, eve giripte hayranligini sergiledigi sahnede harikaydi. O nasil oyunculuktur; yazarken bile gülüyorum. Cantadan sonra paralari bulmasi ve patlatigi replik tam bir komediydi.

bütün oyuncularla bu dizide tanistigim icin benim icin gercekten karekterleri yansitiyorlar.. hepsi büründükleri karekterleri aksamadan , bozmadan , basarili oyunculuklari ile dolduruyorlar.
tüm ekibi yeniden tebrik ediyorum, emeklerine saglik .:good:

sevim1967
05-01-08, 00:15
Tüm oyuncularin büründükleri karakterleri basariyla canlardirmalari sonucu yine güzel bir bölüm izledim.Firat Tanis basta olmak üzere gercekten bütün oyuncular bana dizi degil, gercek hayattan bir kesit izliyormus hissi veriyor.Bazi arkadaslar Sedef Avcinin soguk oldugu yazmislar.Bence soguk degil ama durgun bir oyunculuk sergiliyor.Bunun da karakterinin öyle olmasi gerektirdigi icin oldugunu düsünüyorum.Umarim karakterlerde büyük bir sapma olmadan yollarina devam ederler.
Tüm oyunculara ve ekibe tekrar cok tesekkürler.
Sevgiler....bye

dFKto
05-01-08, 00:40
Bence oyunculuklarla ilgili hiç sorun yok bu dizide. Herkes oynadığı karakteri enine boyuna düşünmüş, çalışmış sanki. Mustafa ve Zeynep dahil. Menekşe'nin saf, naif ve masum halini çok güzel yansıtıyor Sedef Avcı. Bu akşamki bölümde biraz isyan eder gibi oldu ama umarım yapay bir başkaldırı yakıştırmazlar ona. Şu anda tam dozunda.

Senaryo biraz başka bir yöne gidiyor gibi geliyordu onu da toparlıyorlar sanırım. Ben çok beğeniyorum bu diziyi. Nine'ye de çok acıyorum, evladına kahretmek bir anne için çok zor olmalı.

Günü değişecek mi acaba?, inşallah izlenme oranları açısından bir sorun olmaz.

FEL!ADE
05-01-08, 00:54
Bence oyunculuklarla ilgili hiç sorun yok bu dizide. Herkes oynadığı karakteri enine boyuna düşünmüş, çalışmış sanki. Mustafa ve Zeynep dahil. Menekşe'nin saf, naif ve masum halini çok güzel yansıtıyor Sedef Avcı. Bu akşamki bölümde biraz isyan eder gibi oldu ama umarım yapay bir başkaldırı yakıştırmazlar ona. Şu anda tam dozunda.

Senaryo biraz başka bir yöne gidiyor gibi geliyordu onu da toparlıyorlar sanırım. Ben çok beğeniyorum bu diziyi. Nine'ye de çok acıyorum, evladına kahretmek bir anne için çok zor olmalı.

Günü değişecek mi acaba?, inşallah izlenme oranları açısından bir sorun olmaz.

bu hatirlatma cok iyi oldu, özelikle begendigim sahneleri hatirlati bana.
Menekse nin Halile bankta konusmasindaki kararlilik ve cok sevdigi adamin yaninda ezikken ona yakin olmama istegi bence cok dogru bir tavirdi.
O sahnede Halili görünce yumusayan hayati sadece Halil olan kendi onurunu hice sayan bir Menekse cok yapay olacakti.
bunun yani sira o sahnedeki sarilmayida bu aska cok yakistirdim; O sahil ve bank sahnesi cok iyi düsünülmüs:img-in_lo

Nine ve annenin Menekse nin yedigi dayak sonrasi olan tavirlari ve Meneksenin isyani üzücüydü.
Meneksenin babasi tarafindan her tokatla parcalanan özgüveni, ekmek cevirmekle tamir olamazdi ki, cok hüzünlüydü o sahne.

Ninenin kendi evladindan duydugu utanc ve Süheyla nin kizinin cemberi kirma istegine verecek cevabi olamiyisida ayrica iyi düsünülen sahneydi,
Iste Menekse ve Halil dizinin bütün olarak farkli kilan bir özelikte bu..

berivan_
05-01-08, 01:00
Bu Hasan'in vurdum duymazligina halen inanamiyorum...yani insan bukadarda asalik olmazkine,yani olmamamli...alman dostuna gitmis adam yaw yine, insan bukadar adi olmazki...ne demek yani sen kaldir elini kizina sayisiz tokat at,karina bagir ve sonradan alman dostunun yanina git:icon_evil

Menekse' bu adamdan utanmakla cok hakli,bu herife baba demeye bin sahit ister yaw:img-yes: Suheyla teyzem bununla nasil evlenmis hemide tiksinmeden cocuk sahibi bilem olmus,iyyyy yani hakkatende iyyyy

Lale'nin haline cok uzuldum..yani o dunyalara giren insanlarin yardimcisi olsun Allah,yani girmek var ama cikmak,nekadar zordur kim bilir dusunmesi bilem cok aci:icon_sorr

Oda sonunda buldu mutlu olucagini sandigi bir adami ama Ismet denen herif birakmazkine kizin pacasini,birakirmi hic:icon_sorr hemde kizin senetleri varmis adamda,o senetler var iken bu havasini alir onlardan ayrilmak istiyerekten....

Bari ne ona nede Yusuf agbiye birseyler olmasa,cok uzulurum:icon_sorr yani iki yalniz yurek bulmus birbirlerini...

strepsils
05-01-08, 01:44
Seyrederken durup durup hep aynı şeyi söylüyorum. Bir çift bu kadarmı yakışır ve o viyolonselle yapılan müzik bu kadarmı bu aşka uyar. Maşallah Maşallah. Yanlızzzzzzzzzz

Beyaz, " Beyaz show bundan sonra 10.30 da başlıyor " dedi ,o nasıl olacak ya? Yoksa gününümü değiştirecekler?Ne olur öyle bişi olmasınnnnnnnnn

berivan_
05-01-08, 01:53
Ben seyi anlamis degilim tam olarak,yani Mistik eve girdi ama Halil'in o yesil cantasi ne ara koltukta yerini aldi,hatirliyamadim simdi:icon_whis Halil giderken o canta koltuktaydi da benmi görmedim,hemide o zarftaki paralarin ne isi var ule ulu orta yerde hiiiii:img-pilot birakirsaniz o seyleri ortalarda gelir Mistik gibi akli noksan biri ve yurutur tabiiiii... ama Menkese'nin o banjo kapisini sert bir sekilde acmasindan korktum ben amaaaa:sad53: bari yukariya cikmasa Mistik hemde Menkese'de ses cikartmasa bari....yani Mistik zaten alacagini aldi defolsun herif oradan yaw:img-pilot

Birde Halil Menekse'nin hirpalanmis yanagina dokunduktan sonra nasilda gözleri doldu ule:icon_sorr nasilda ben varken kimse sana dokunamaz dedi ama...yazik ya insanin sevdiginin kendi öz babasi tarafindan hirpalanirken senin onun yaninda olmamamasi:icon_sorr

Ama benim en cok uzuldugum sey Mistik yapiskanindan bir turlu kurtulamadik malum ve Menekse ile Halil evlensede Hasan yapiskanida bunlari rahat birakmaz kine:icon_sorr bunlara mutlu olmak haram sankim yaaaaa:sad53:

xKubrax
05-01-08, 02:22
Beyaz, " Beyaz show bundan sonra 10.30 da başlıyor " dedi ,o nasıl olacak ya? Yoksa gününümü değiştirecekler?Ne olur öyle bişi olmasınnnnnnnnn

Aynen bende bunu dicektim.. Beyaz artik 10:30'da baslicak program dedi ben bi an "Menekse Ile Halil" ne olucak peki dedim.. Ya gun degistirilcek, ya Asi baska bi gune alincak, yada Beyaz showdan sonra baslicak.. Hic birini sevmedim ben bu syklarin, gunu ve saati cok iyidi dizinin.. Kotu oldu bu cok kotu!

Bolumede yorum yapmassam olmaz demi ama.. Super bi bolumdu, cok olay oldu, cok sey gelisti.. Su ayrilik konusunda senaristler bizi ters kose yapti.. Ben 5 6 bolum surer bu ayrilik demisken 1 bolumde haloluverdi, guzelde oldu.. Simdi onlarin ayrilmalarin sirasi degil.. Zeynepe agzinin payini cok guzel verdi Halil, gercekten Kivanc Tatlitug'u tebrik etmek lazim, rolunun hakkini o kadar guzel veriyorki, agzim acik izliyorum onu..
Son sahne oyle yerinde bittiki, gelicek bolumu buyuk bi heyecanla bekliyorum, umarim Mustafa o sesten sonra hemen kapiyi carpar ve cikar, Menekseyi gorurse, neler olabilicegini, neler yapabilicegini aklima getirmek bile istemiyorum.. Helga'nin donusu hic hos olmadi, yine basa dondu o baba bozuntusu, yazik diyorum baskada bisey demiyorum, Menekse iyi savundu kendini ve Halili agzina saglik.. Baska baska, ha bide ben bu Yusufu cok sevdigimi soylemismiydim, o bu dizide olmasaydi cok butuk bi eksik olucakti, bu bi kesin!

Gelicek bolum hakkindaki herseyi merakla bekliyorum, ve umarim ne gunu nede saati degiscek, gerci mumkun degil ama :icon_sorr

Sevgiler

mili_gkhnözen1905
05-01-08, 03:44
cok güzel ve heycanli bir bölümdü yine soluksuz izledim
ve cok begendim ama o son sahne yokmu of ya deli oldum yani
diger bölümü sabirsizlikla bekliyorum gece gece bu kadar yorum:D

ya beyaz show erken baslicakmis artik menekse ile halil baska bir güne yada ondan sonrayami alindi acaba yaaa beklicez arrtik! ! !

UK99_GS
05-01-08, 08:56
nadı dövdü menekşeyi kişiliksiz herif
alman dostunu burdada bulmuş yusufa yakalanması ii oldu
bide utanmadan çocuunun yüzüne bakabilio
menekşeyle halinin aralarının düzelmesine sewindim
pek başından bakamadım ama açtıımda
halil zeynebe tekme tokat girişmekten bahsediodu ki
keşke yapsaydı:icon_whis ne kadar kişiliksiz gurursuz bi kız ya
menekşenin parayı geri götrmesi süperdi mustafada büyük ihtimal
ses geldii için kaçar gider karşılaşmazlar menekşeyle yani umarım

_artvin_
05-01-08, 09:13
bu bölüm çok güzeldi menkeşe bu bölüm dahada başarılı idi ama herkesin söyledikleirn ekatılıyorum onun yalın bir oyunu var abartısız oynuyor herşey doğru olabilir ben yinede onun halile aşkını hissedemiyorum karakterde olan bir soğukluk olduğunu düşünüyorum hiç birini sevmemiş birini kendi ve birşeyi kendinsinin olduğunu hissetmemiş tek kendisinin olduğunu düşündüğü şey olan halile olan aşkını bence bu yalın oyunculukla sadece gözleriylede anlatabilirdi hiçbir abartı yapmadan geçen bölüm bana ne okendisine ait tek şeyi kaybetme hisi verdi nede o büyük üzüntüyü geçirememişti ama bu bölüm ben birazda olsa aşkı ve üzüntüyü hisettim bank sahnesinde bence ikiside hiç yanlışsız bana duygularını geçirerek oynadılar teprik ediyorum kalbimden o sahnelerde o aşkı hissedebildim
halil bana aşkı tam anlamıyla hissettiriyor bakışlarıyla mimikleriyle halil karakteri sıkı geçişleri olan bir karakter ve böyle geçişlerde mimikler gerekli bence şimdi menkşeyle konuşurken sonra babasına bakıp onu satın aldığımı düşünüyor çok üzlüdü derken orda kaç duyguyu hissetirmesi gerekli ve onun babasına bakarken ki hissettiği hisleri hissetim sonra yukardaaki siniri hiç abatmadan ve az mimik kullanarak başardı bazen karakterin yapısıdır bazı şeyleri oyuncuya yaptıran birde mehmeti görme konusunda bunada katılmıyorum çünkü mehmet ve halil o kadar farklıki sadece giyiminde yani takım giydiğinde mehmete benzetiyoruz bence bu hareketlerde olan benzerlik değil sadece görüntü benzerliği ve bizde genelde görüntüye baktığımızdan hemen benzedi diyoruz gümüş dizisini ezberlmeiş ben halilde hiç mehmet görmedim hareketlerde değilde bazen görüntüde mehmet gördüm birde aşkla bakan gözlerde buınd çok başarılı bence kıvanç gerçekten aşla bakıyor bakılması gerektiği yerlerde duyguyu bana hissettirebiliyor en azından
ben diğer karktrlerinde oyunculukların çok başarılı olduğunu düşünüyorum bazen ama bence mustafa kometyen olmalı adamın en sapık hali bile komik
neyse ben babanın oyunculuğunu çok başarılı buluyorum annenin ve bababannenin abiler ikiside bence sanki gerçekten yaşayan böyle birileri varmıiş gibi geliyor oyuncu değilde neyse umarım yakına bir komşu taşınır yada vardır ve bizde bunların n zından birinin bu konşu iel aşkalrını izleriz benim tek rahatszı olduğum bölüm bütün karakterler halil ve menekşe dışında biraz değişik kadınlarla mı birlikte olmak zorundalar yani normal mahalle kıız yan bakalda çalışan kız yada sokakta beğenip onu izleyip evini bulup böyle birine aşık olsa olamz mı türkiyede onlar dışında hiç bir kız yokta biz bilmiyoruz mu bakıyorum dizilerde bir aşk değil bir sürü aşk var insanda birien takılıp baş rollerdeki karkater olmasada diğer karakterin aşkını izleyip diziye bağlanabiliyor buda reytingi artırıyor birde sadece akrakterler avr n ebirinin bir arkadaşı nede akrabası var bunlar çekirdek ailee ya amcasının oğlu yada çocukluk arkadaşı hiç mi yakınları yok ne menekşein ailesinin nede halilin bunuda beğenmedim biraz halil geçmişinden akrabalarından menekşe köyündeki ailesinden başlasa ikisininde ailerind eanne babaları tek çocuk olsa onların bbabalarının yada anelerinin akrdeşleri olabilir buda yok ben hikayenin çok küçük kapalı dar alana sıkışmış buluyorum ama herkesin birbiriyle halka gibi bağlandığı bu hikayede bu halkanın dışşındkai insanalrıda arasıra görmek isityorum
herşeye rağmne izlemeyi sevdiğim ve izlerken bazen aşkı bazen siniri bazen korkuyu hissetitren bu diziden memnunum ama hangi gün yayınlanacağını bilemiyorum kanalın butün günleri dolu dizi olmaayn günü yok bence diziyi gözden çıkardılar bunu yaparak ben eğer zoraki koca biterse cumartesi sekizde olacağını düşünüyorum diziyi yada pazar günü ama dizinin gözden çıkarıldığına emin oldunmbeyazdaki yazıyı görünce
benim izlediğim tek diziydi bnece bu sene genelde diziler çok tutmadı büyük reklam yapılanlar bile yinede bir izleyici kitlesi ve bu kadar mütiş oyuncuları olan dizinin en azından yıl sonuna kadar kalmasını iisterdim
birde burda yorum yazan herkese teşekkürler farklı olunca duygular görüşler insan doğrunun bazen bakan insana göre değişebileceğini anlayabiliyor çok seslilik her zaman insanlara çok şey kazandırdığını düşünürüm birşeyi okursun ve kendin gibi bakarken birden onun düşünclerinide göz önüne alıp birde bu yönden bakayım diyebilirsin belki görmediğin brşeyi görürüsn buda sana birşey kazandırır hayatıda bir renk daha girer onun için burdaki her düşünceyi okuyup bütün önyargılarımdan sıyrılıp görmediğim birşeyi görebiliyorum umarım devamını izleyip bazen eleştirdiğimiz oyuncununda daha iyi oynadığı bölümleri görmek nasip olur bu haftadan sonra biraz daha benim umudum kırılsada umarım dizi kalkma tehlikesi olmaz ama cumartesizor gün umarım en azından izleyicilerimzi kaybetmeden belki üstüne bir iki kişi koyarak bu sezonu reyting düşünmeden kapatabiliriz
herkese iyi seyirler

yesilimim
05-01-08, 09:56
Meneşe ile halinin çok uzatmadan barışmalarına çok sevindim.Zeynep yine her zaamanki gibi hainliğini yaptı.Bakalım bnce son shanede halil gelebilir sanki..

wyand0tte
05-01-08, 10:06
arkadaşlar eğer beyaz show 10:30 a afalan alınıosa demekki zoraki koca bitior cumartesi 20:00 boşa çıkıor menekşe ile halili bu saate koyabilirler bence fenada olmaz hani..

hewal
05-01-08, 10:10
Menekşenin tüm tepkileri olması gerektiği gibiydi...İlk başta babası ve Halil'i o şekilde görüp giderken Halil'i hiç dinlememiş olsaydı kapı önünde belki daha sonra arayıp konuşmak istemeyebilirdi...Ama Halil'in parayı ne için verdiğini öğrendikten sonra önce biraz tek başına kalıp yaşadıklarını sorgulayıp sonra Halil'i çağırıp o konuşmayı yapması çok iyi oldu..Hem gereksiz bir ayrılık olmadı hemde Menekşe'nin hissettiklerini anlamamız açısından sadece gözleri yalın oyunculuğu değil repliğide ihtiyacı vardı ve bu replikler dozundaydı...Çok basit cümlelerle çok şey anlattı...

Eve geldiğinde babasına verdiği tepki sonrasında annesi ve ninesi ile olan konuşmaları ve Kadir'le olan sahnesi de çok iyiydi...

Mustafa ve Menekşe karşılaşmayacak gibime geliyor..Mustafa sesten çekinip acele ile çıkarsa belki çantayıda unutur nasıl olsa paraları aldı...

Zeynep'i anlamak mümkün değil..Halil'i sevdiği için Menekşe'ye yaptıklarını anlamaya çalışsamda intikam için Mithat'la işbirliği yapmasını anlayamıyorum..Herşey bir tarafa babasını öldürtmüş olduğu resmen kanıtlanmamış olsada en büyük şüphelinin Mithat olduğunu biliyor...

Bir diğer karaktersiz Hasan...Helga'yı adamlarla basmadımı evde daha nasıl güveniyor...Kadir'de öğrenirse Helga'yı Hasan bu kez dönüşü olmayacak biçimde uğurlanabilir o evden...

nilnisa
05-01-08, 10:18
tüm karakterler içinde beni en çok etkileyen ve sevdiğim NİNE...

onu ekran karşısında her gördüğümde menekşe gibi koynuna sığınıp orada kalmak isteği doğuyor içimde,rahmetli babaannemi arıyorum içim acıyarak her defasında...

menekşenin saflığı,dürüstlüğü,insan sevgisi,gururu ninesinden geçen özellikler belli yada onun yetiştirmesinin sonucu,baba müsveddesinin kimseye fayda olmayacağı belli,anneside aciz ve genelde boyun eğen bir karakter...menekşe'ye ve yusufa ninenin elinin değdiği çok belli ama kadere bak ki aynı nine oğluna faydalı olamamış...

bir kaç bölümdür ilk kez bu akşam diziyi izlerken bir kaç yerinde ilk bölümde ki tadı aldım,umarım artarak devam eder...

nilnisa
05-01-08, 10:31
Zeynep'i anlamak mümkün değil..Halil'i sevdiği için Menekşe'ye yaptıklarını anlamaya çalışsamda intikam için Mithat'la işbirliği yapmasını anlayamıyorum..Herşey bir tarafa babasını öldürtmüş olduğu resmen kanıtlanmamış olsada en büyük şüphelinin Mithat olduğunu biliyor...

Bir diğer karaktersiz Hasan...Helga'yı adamlarla basmadımı evde daha nasıl güveniyor...Kadir'de öğrenirse Helga'yı Hasan bu kez dönüşü olmayacak biçimde uğurlanabilir o evden...

sevgili hewal bende aynı soruları soruyordum zeyneple ilgili kendime, mithatla ilgili bu kadar şaibe varken onunla güç birliği yapması aşk için herşey mübah anlayışına bile sığmıyordu mantığımda...

ama zeynepi aslında sadece her istediğini elde etmeye alışmış,şımarık,bencil bir kız çocuğu olarak düşündüğümde hepsini göz kırpmadan yapabileceğinede inanıyorum,geçmişte halil onun istediği şekilde sevgilisi olarak yanında değilsede bir şekilde bağları vardı şimdi artık o da koptu helede bu duruma sebep ona göre alt kültürde bir ailenin cahil kızı olunca bu zeynepi çıldırttı.oyuncağı elinden alınmış şımarık,kendini beğenmiş kız çocuklarından korkmak gerekir :)

_NEVZAT_
05-01-08, 11:15
Seyrederken durup durup hep aynı şeyi söylüyorum. Bir çift bu kadarmı yakışır ve o viyolonselle yapılan müzik bu kadarmı bu aşka uyar. Maşallah Maşallah. Yanlızzzzzzzzzz

evet herhalde bizim diziyi baska bir gün koyacaklar.
Bence cumartesi günü olacak...cünkü haftaya Zoraki koca bitiyor, zaten ZK'i ana haberden önce koyacaklarmis.
Herhalde bizim diziyi onun yerine koyacaklar.
Insallah reytingleri etkilemez bu

suri06
05-01-08, 11:16
cok güzel ve heycanli bir bölümdü yine soluksuz izledim
ve cok begendim ama o son sahne yokmu of ya deli oldum yani
diger bölümü sabirsizlikla bekliyorum gece gece bu kadar yorum:D

ya beyaz show erken baslicakmis artik menekse ile halil baska bir güne yada ondan sonrayami alindi acaba yaaa beklicez arrtik! ! !

Evet Beyaz Show haftaya 10:30 başlıcakmış
ve cumartesi günü zoraki kocayı 20:30 kaldırıp cumartesi 16:20 koymuşlar
yüksek ihtimalle Menekşe ile Halil de cumartesi halbuki ne güzeldi bu saatte

dünki bölümün sonunda kaldım ben benim tahminim mustafa evde birinin olduğunu fark edince hızla kaçacak halilde toplantıya gitmekten vaz geçip geri dönecek

***aRmaNciK***
05-01-08, 11:18
herkese günaydinlar...
dünkü bölüm güzeldi...cok begendim,ama daha iyi olabirlirdi,o hasani icimden bogmak geliyo...
arkadaslar duyduguma göre zoraki koca 17.00 yayinlayacaklarmis..sanirim haftayada son bölüm...bu demek oluyoki: Menekse ile Halil cumartesi günü oynayacak...benim icin cuma günleri sadece kanal d vardi...önce asi...ondan sonra M&H...ondan sonra beyaz...
neden öyle yaptilarki...üff...ama belki cumartesi günü raiting daha iyi olur,hatirla sevgili rakip olmaz...
nediyim hayirlisi..umarim raiting kurbani olmaz...
bu dizi bana ablami anlatiyo resmen...nerdeyse aynisini oda yasadi...

Nazli_Niko 4eve
05-01-08, 11:21
selamlar, bu basliga ilk defa yaziyorum, ismim yasemin, benide araniza alirsaniz cok sevinirim:img-wink:
Menekse ile Halili ilk bölümünden itibaren izliyorum...
Gercekten süper bir dizi, menekse ve halil aski süper, cok masum, cok tutkulu:img-wink:
Dünki bölümü yine cok heyecanli bitirdiler, insallah mustafa menekseyi görmez yaaa:(Ama menekse mustafayi görsün(kutuyu kimin aldigini bilirler):img-wink:
Halilin Zeynebe olan tavri cok hosuma gitti, negüzel azarladi, ama oda hakketti zaten:img-wink:
Babasi menekseye tokati attiginda icim cok tuhaf oldu yaa, adam akillanmadi gitti, yine helganin yanina gitti:(
Barada yeni bölümden birkac resim cekmistim, devamida gelecek insallah begenirsiniz:img-wink:

Benide araniza alirsaniz cok sevinirim:img-wink:

ebrucu_ze
05-01-08, 11:24
merhaba arkadaşlar.daha yormları da tam okumadım bazılarını okudum.dün akşam dizimizi izldikten sonra mutlu bir şekilde beyza show u izliyordum ama haftaya 22:30 da olacağını duyduğumda çok moralim bozuldu.kalkıcağını düşündüm ama şimdi buraya girince zoraki kocayla yer değiştirceğini öğrendim ve çok sevindim inş dediğiniz gibi olur.kalkmasında ne olursa olsun:img-yes:bölüm yorumunu sonra yapıcam sizin yorumlarınızı okuym önce:img-yes:

eSzra_
05-01-08, 11:43
selamlar, bu basliga ilk defa yaziyorum, ismim yasemin, benide araniza alirsaniz cok sevinirim:img-wink:
Gercekten süper bir dizi, menekse ve halil aski süper, cok masum, cok tutkulu:img-wink:
Dünki bölümü yine cok heyecanli bitirdiler, insallah mustafa menekseyi görmez yaaa:(Ama menekse mustafayi görsün(kutuyu kimin aldigini bilirler):img-wink:
Halilin Zeynebe olan tavri cok hosuma gitti, negüzel azarladi, ama oda hakketti zaten:img-wink:
Babasi menekseye tokati attiginda icim cok tuhaf oldu yaa, adam akillanmadi gitti, yine helganin yanina gitti:(
Barada yeni bölümden birkac resim cekmistim, devamida gelecek insallah begenirsiniz:img-wink:

merhaba yasemin senide aramazida gormekten mutluluk duyariz Benim ismim esra:img-in_lo...

Buarda eger beyaz show Saat 2.30 baslarsa ve zoraki kocanin Finali Olacaksa ozaman kesin m&h Cumartesiye Tasinir:img-yes:..Bence Reytengleri Etkilemez :img-yes:

idilLAMİN
05-01-08, 11:47
Hedef Kitle : A/b
4 Ocak 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,90 26,80
2 Asi [net] Kand 9,70 22,20
3 Sila [net] Atv 8,10 18,70
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,80 22,00
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,20 17,80
6 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 5,80 21,60
7 Spor Sayfasi Show 5,20 13,70
8 Beyaz Show [net] Kand 5,10 30,60
9 Saskin Hirsizlar (y.s) [net] Star 5,10 11,70
10 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,00 14,30
11 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,00 12,70

Total
4 Ocak 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Asi [net] Kand 9,0 20,0
2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 8,8 22,0
3 Sila [net] Atv 8,6 18,9
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,5 18,7
5 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 7,4 21,4
6 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,7 17,9

***aRmaNciK***
05-01-08, 11:51
ne yazikki raitingler hic iyi degil...
analmiyorum yaa,bukadar güzel bi dizi niye böyle..:(
cok kötü oldum ya.halbuki süper bi dizi

eSzra_
05-01-08, 11:52
hmm reytengler Geçen haftadan bir sira dusmus:icon_sorr
Ama yinede okadaaaaar Kötu degil idare eder iste:img-yes:
umarim daha iyi Olur

sarıseren
05-01-08, 11:53
Reytingler çok kötü değil ama çok iyi de değil:img-yes:Gününün değişmesinde reytingler de etkili olmuş olabilir.Umarım haftaya daha iyi gelir:img-wink:

Nazli_Niko 4eve
05-01-08, 12:30
hosbulduk esracim, memnun oldum:img-wink:
Raitingler pek iyi degil bence. Menekse ile halil daha yüksegi hakkediyo yaa, raitingleri cok daha iyi olmasi lazim:(
Keske günü degismese yaa, cuma cok iyidi, ben zoraki kocayida izlyordum, off biryandanda erken baslamasida daha iyi olur:img-wink:

yabancıdamat
05-01-08, 12:33
dün akşam ki bölüm süperdi kısacası bayıldım menekşeye çok üzüldüm ve babası yine kendini belli etti yani yusuf a bir yandan öyle biriyle olduğu için üzülüyorum bi yandanda lale aslında iyi o işleri yapmak istemiyor birbirlerine yakışıyolar diyorum zeynebi ve mithatı boğucaktım nerdeyse

kıvanç_simge
05-01-08, 12:39
ya bn anlayamıyorum sahiden bu kdr çok güzel bi dizi nasıl 11. ve 6. oluoo:icon_sorr haksızlık bu yaaaaaa:icon_sorr hele dün aksamki bölüm tek kelime ile mükemmeldii yaaaa çok beğendim:img-wink:

oyuncular bi kere süper oynadılar ee aksiyon macera aşk hepsi vardı :( birazda yorumlara geçelim artık napalım:icon_sorr

dün gece menekşe ile halil(im)in barıştığı sahneye hasta oldum:icon_sorr "sakın benden ümidini kesme" süperdii yaaaaa mükemmeldiiiiiiiiii bi de şu sahne "yar saçların lüle lüle zeynepp sana güle güle":happy0064 tabiii kıvırcık marulumuz kesilmemeye kararlı mithatla el eleler bu seferde bakalım ne coraplar örcekler ask böceklerimizin basınaaa:img-cool2 bi de halilimin arabadaki nine taklidine hasta oldummmmmm mükemmeldi:img-in_lo son sahnede yedi bitirdi bni:icon_sorr uffff herseyi yanlıs anlıcaklar şimdi ama tahminim suu bence halil son anda geri dönücek we bişilerin olmasını engellicek ayy fragmanda çıkmadııı galiba meraktan çatlıcam...yani kısacası bölüm mükemmeldi keşke reytinglerde öle olsa:icon_sorr

legends_of
05-01-08, 12:48
ya bn anlayamıyorum sahiden bu kdr çok güzel bi dizi nasıl 11. ve 6. oluoo:icon_sorr haksızlık bu yaaaaaa:icon_sorr hele dün aksamki bölüm tek kelime ile mükemmeldii yaaaa çok beğendim:img-wink:

oyuncular bi kere süper oynadılar ee aksiyon macera aşk hepsi vardı :( birazda yorumlara geçelim artık napalım:icon_sorr

Kesinlikle aynı fikirdeyim…Dünkü bölüm mükemmeldi…..:good:

Zeynep olayına çok sevindim….Bu kadın kötülük yapayım derken kendisi kurban olacak farkında değil……

Menekşe nin babasının da gerçekte kim olduğu ortaya çıktı….Bu adam para için her şeyi yapar…..Birde kendini haklı göstermeye çalışması yok mu…İnsanı iyice çileden çıkarıyor…..

dFKto
05-01-08, 13:05
Dizide tüm kahramaların halkanın parçası olduğu belirtilmiş. Bunda Elif Şafak'ın parmağı olmalı. Onun romanlarında da kahramanlar hep bir şekilde birbirleriyle bağlantılıdır. Hatta bu bağlantı romanın ortalarında ya da sonuna doğru da ortaya çıkabilir.

Canay ve ailesi kayboldu çoktandır. Ben onları da merak ediyordum. Acaba Mithat'tan ayrıldı mı Canay'ın nişanlısının annesi? Öyledir herhalde.

_NEVZAT_
05-01-08, 13:30
bence cumartesi gününe alinirsa belki de daha iyi olur.
Bilmiyorum...cuma günü cok güclü diziler oynuyor.
Ve rakibimiz HATIRLA SEVGILI...belki böylece reytinglerde daha iyi olur.
Insallah cumartesi gününe alinir.

esra2
05-01-08, 13:40
arkadasalr dun beyaz artik beyaz show 22.30 da basliyacagini soyledi, bu durumda menekse ile halil baska gune kaydirildi..

eger cumartesine kaydirildiysa, menekse ile halilde rayting kurabni olur, cunku varmisin yokmus, cok guclu.. bizim dizi o prgram yuzunden kaldiriliyor..

dun dizi superdi, insallah bu da rayting kurbani olmaz...

betül kocak
05-01-08, 13:59
bende diyecektim onu size dün beyaz showa bakarken beyaz artik programmin 22.30 cikacagini söyledi o zaman m&h cumartesiye alinir galiba.

3z3_fr
05-01-08, 14:28
bende diyecektim onu size dün beyaz showa bakarken beyaz artik programmin 22.30 cikacagini söyledi o zaman m&h cumartesiye alinir galiba.

ya arkadaslar tmm'da nerden ogrencez hangi gune alindigini ?????????????
soyle bise var eger bilinmeden degistirilirse bolumu kacircaazzz yane belki aramizda duymayanlar olabilir en basta da ben ins fragmanda tarihi belirtirleer :icon_sorr

vasfiyee
05-01-08, 14:33
dün yine çok güzel bi bölümdü ve çok heyecanlı bitti ay inşallah mustafa menekşeyi görmez yoksa olucakları düşünmek bile istemiyorum açıkçası..günün değişmesi iyi olmuş bence çünkü reytingler gerçekten böle bi dizi için kötü..en azından cumartesi günü hakettiğimiz yere ulaşırız bence..

az önce bi haber izledim ve çok sevindim...kıvanç tatlıtuğ ve azra akın barışmış arkadaşlar...!!!ikisini görüntülediler ve ikiside barıştıklarını söledi çok mutlulardı ikisininde yüzü gülüyodu..inanılmaz çok sevindim herznm onları çok yakıştırdım..inşalla çok mutlu olurlar ve bi daha ayrılmazlar..!!!:happy0064

3z3_fr
05-01-08, 14:35

slm yasemin tabiki seni aramizda gormekten mutluluk duyariz bu arada bende ezel...
halil'in tavirlari ztn hep dogru :happy0064 hehe yane bence yanlis bise yapmaz o !!
biz ona hep guvenioruz dimi arkadaslar fragmanlarda bise olunca bile yok o ole deildir halil ole sey yapmaz bizi yaniltmak istiolar dioruz.... :img-wink:

_NEVZAT_
05-01-08, 14:37
evet cnm bende duydum...bir arkadasim onlari Sali günü beraber görmüs.
Yine barismislar...bende Kivanc adina cok sevindim.

Simdi...dizimize gelince.
Bence bizim dizi reyting kurbani olmaz.
Cok güclü bir yapimcimiz var. Senaristlerimizde öyle.
Yani bence hic bisey olmaz.
Reytingler haftalardir böyle...ama yinede bitmedi allaha cok sükür.

Hatiies
05-01-08, 16:56

Sana katiliyorum canim, bencede dizimize hicc birsey olmaz.. Dedigin gibi boyle bir guclu yapimciyla ve senaristlerle istedikleri zaman diziyi kolay kolay bitiremezler.. Ya icinde Kivanc oynuyor Sedef oynuyor herkesin begendigi kisiler oynuyo icinde :happy0064 Allaha binn kere sükürrr valla dizi bitmedi diye.. 16. bölüme kadar gelmisiz masAllah insallah hep boyle devam eder!:good:

kıvanç_sedef
05-01-08, 17:59

valla oncelıkle kıvanç adına sewındımmı uzuldummu blmıorm:D:Dkıvancı cok sewdıım ıcın onu kmseyle yakıstıramıoomm ama ısn mtlu olur dıorm:img-wink:
dizimizin günü deismesın bence bolee cook ııı cmtsı olursa blmıorm ama deısmesın aynen reytıng kurbanı olcaı felan yok cnku hakıkaten cok ıı yapımcımız senarıstlerımız war olmaz sanmam ztn kıvançla sedef war kıvancın bu kdr hyranı warken bu dızıyı bıtırmezler sanmam.....
bu hftakı bolume gelınce en cok laleye uzuldum cnmm yaa cok ıcım acıdı yusufu cok sewıoo ama o mustafa pslıı yznden aysele olsaydı bu kadar acımazdım sahsen..meneksem halılıme souk dawrandı ona moralım bozuldu ama sora barıstılar halılcımmm yaaa nası da sarıldı mmenekseme oleee cnmm bnmm zeynebı kovmasına sewındımm cook mtlu oldmm....pslık zynep hemen ıs brlıı yptı mthatla pslıkk ıstee yaww....bı de meneksem nasıl da doktu yağı sora banyoya grdı ama seyde sacmalamıslar orası gbı bı eve ole herkes gırıp cıkamaz cnku yanıı asaıdan arıolar mısafırınız war glsnmı felan dıe orası sacma olmstuu ama ıns karsılasmazlar meneksemle yaada halıl gelır ınsssss
nyse arkadaslar bn kacıorm bybye

_artvin_
05-01-08, 18:04
Dizide tüm kahramaların halkanın parçası olduğu belirtilmiş. Bunda Elif Şafak'ın parmağı olmalı. Onun romanlarında da kahramanlar hep bir şekilde birbirleriyle bağlantılıdır. Hatta bu bağlantı romanın ortalarında ya da sonuna doğru da ortaya çıkabilir.

Canay ve ailesi kayboldu çoktandır. Ben onları da merak ediyordum. Acaba Mithat'tan ayrıldı mı Canay'ın nişanlısının annesi? Öyledir herhalde.
bende elif safağın romanlarını okudum hele baba ve piçin sonunda aslında ortalarında anlamaya başlamıştım ama sonu beni şok etmişti herkesin aslında kan bağının olması en azından evlendikleri için biliyorum bende elif safak romanlarını ama romanların böyle dizilere uyarlarken bazen aslını kaybetmeden değişiklikler olabileceğini yinede düşünüyorum
birde menekşeyi giydirene bu giyim tarzının menkeşe karakterine gidip gitmediğini soruyorum bence bu kadar göze batan kıyafetler seçilebilirdi onuda seçmişler tutucu bir kzın elbiselerimi yada bu soğukta giyilebilecek elbiseler mi

dFKto
05-01-08, 18:42
bende elif safağın romanlarını okudum hele baba ve piçin sonunda aslında ortalarında anlamaya başlamıştım ama sonu beni şok etmişti herkesin aslında kan bağının olması en azından evlendikleri için biliyorum bende elif safak romanlarını ama romanların böyle dizilere uyarlarken bazen aslını kaybetmeden değişiklikler olabileceğini yinede düşünüyorum
birde menekşeyi giydirene bu giyim tarzının menkeşe karakterine gidip gitmediğini soruyorum bence bu kadar göze batan kıyafetler seçilebilirdi onuda seçmişler tutucu bir kzın elbiselerimi yada bu soğukta giyilebilecek elbiseler mi

Zaten herhangi bir romanından uyarlanmış değil bu dizi. Sadece hikaye ona aitmiş. Yani hikayeyi sanırım bu dizi için yazmış .Senarist yada senaristler yazıyor bölüm senaryolarını.Demek istediğim o sever böyle bağlantılar ortaya çıkarmayı karakterleri arasında.

Son bölümlerde Menekşe'nin kıyafetleri benim de dikkatimi çekti. Fazla iddialı gibi geldi. Daha sade kıyafetler giymeli. Ayrıca evden ayrılıp Halil'e sığınması da biraz fazla abartılıydı. Birden gözü açıldı da baba evini terketti yaklaşımı karakterine uygun değil. Menekşe son derece çekingen, sessiz, utangaç, baskı görmüş bir kız. Rahat değil, öyle sevdiğini falan haykıramaz , belli bile edemez, utanır. Halil'e olan aşkını hissetmiyorum diyenler bunu kastediyor olmalı. Bu kadar kolay kıramaz zincirlerini. Babasının son zamanlarda Halil'e yakın davranmasından cesaret almış olmalı. Bakalım nereye varacak sonu.

Bu arada Azra Akın'ı güzel bulmam. Barışmalarına sevinmedim.

_Tuba_
05-01-08, 19:01
Beyaz show önümüzdeki hafta 22:30 da başlıcakmış peki Menekşe ile halil ne olacak bilgisi olan varsa lütfen yazsın

_NEVZAT_
05-01-08, 19:02
arkadaslar sizce haftaya neler olacak.
Ya insallah Mustafa parayi alip gider...cantayi da unutur insallah.
Ama Menekseyi görürse cok kötü olur.
Hic düsünmek bile istemiyorum.
Bu arada dFKto bence Meneksenin kiyafetleri cok yakismis kendisine.
Hem Halile siginmasi da cok normal...baska nereye gitsin ki.
Sahsen bende sevgilimin yanina giderdim...hem parayi verme amacla gitti.
O eve de geri dönmemesi de cok normal...bende dönmezdim.
Yine siddet gördü PARA icin.

dFKto
05-01-08, 19:10
Kıyafetleri elbette yakışmış Menekşe'ye ama daha sade giysiler bekliyor insan öyle muhafazakar ve baskıcı bir ailenin içinde yetiştiği için. Evden ayrılınca Halil'e gitmesi de normal tabi başka gidecek yeri yok ama şiddet gördüğünde evi terkedebilecek cesareti yoktu, öyle yansıtılmıştı. Belki de bir kez yapınca cesaretlendi diye düşündü senaristler, itirazım yok. Göze çok fazla batan hatalar değil. Biraz Menekşenin şimdiye kadar bize yansıtılan karakteriyle bağdaştıramadım ama çok rahatsız edici değil.

_NEVZAT_
05-01-08, 19:15
tabii sende haklisin...senide anliyorum.
Mesela iki bölüm önce...Halile aksam yemegine gittiklerinde Meneksenin giyidigi elbise cok kisaydi.
Ama Hasan ona bisey demiyor...ne ters bir insan yaaa.
Anlamadim gitti...onun Helgasina da gicik kapiyorum.
Ne cirkin bi kadin ...neyini begeniyorsa

3z3_fr
05-01-08, 19:22
arkadaslar sizce haftaya neler olacak.
Ya insallah Mustafa parayi alip gider...cantayi da unutur insallah.
Ama Menekseyi görürse cok kötü olur.
Hic düsünmek bile istemiyorum.
Bu arada dFKto bence Meneksenin kiyafetleri cok yakismis kendisine.
Hem Halile siginmasi da cok normal...baska nereye gitsin ki.
Sahsen bende sevgilimin yanina giderdim...hem parayi verme amacla gitti.
O eve de geri dönmemesi de cok normal...bende dönmezdim.
Yine siddet gördü PARA icin.

kesinlikle sana katiliyorum cnm baska nereye gidebilirki halil den baska kimsesi yok hem bana gore menekse degisio gibi yane ii yonden akillanio artik :img-yes: babasinin tuzagina bi daha dusmicek bence :img-wink:

_NEVZAT_
05-01-08, 19:30
evet haklisin...kendisini daha yeni yeni tanimaya basliyor.
daha önce hep babasinin dedigini yapmis...hic kendi fikirleriyle hareket edememis.
Ama sahsen ben bu "yeni" Menekseyi daha cok sevdim...kendisine güvenen, güclü olan Menekseyi daha cok begendim

ay çarpması
05-01-08, 19:40
Beyaz show önümüzdeki hafta 22:30 da başlıcakmış peki Menekşe ile halil ne olacak bilgisi olan varsa lütfen yazsın

herkese merhabalar. Uzun zamandır bu sayfaya giremiyordum işlerim yüzünden. ama şimdi uzun uzun okudum. sayfa almış başını gitmiş maaşallah. hasret gidermek adına ksaca menekşe halil özeti geçeyim. ingilterede okuyan bir arkadaşım var menekşe ile halili internetten takip ediyor ve izleyemediği bölümleri telefonda anlatıyorum öyle fanatik yani. birlikte dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili şöyle böyle diye fikir de yürütüyoruz burada olduğu gibi. Menekşe ile Halilin inanılmaz çok izleyicisi var duydukça daha da keyifleniyorum.

dizinin gününün değişeceğini ben de duydum. galiba cumartesiye alacaklarmış. aslında cumartesi çok iyi gün. kanal d deki genco da kan kaybediyor. geçen yıl gümüş cumartesi iyi izleniyordu. kIVANÇIN seyircisi cumartesiye alışık yani. dizi cumartesi daha iyi raitingler alacak gibi geliyor.

ama kalkması söz konusu olamaz. bence gayet iyi ilerliyor. Bir de yeni yeni soru işaretleri buluyorlar. Her hafta heyecanı kaybetmeden izlemeye devam ediyoruz.

sizleri özlemişim. sevgiler:happy0064 tekrar merhaba:happy0064

kıvanç_sedef
05-01-08, 19:43
evet haklisin...kendisini daha yeni yeni tanimaya basliyor.
daha önce hep babasinin dedigini yapmis...hic kendi fikirleriyle hareket edememis.
Ama sahsen ben bu "yeni" Menekseyi daha cok sevdim...kendisine güvenen, güclü olan Menekseyi daha cok begendim

evt cnm hklısın ama bu bolum bıraz souk dawrandı halıle o yzden bzldmm...
ama olsn bu menekse daha guzell..
ya halılle nası kafa kafaya koyup agladılarrr....
halıl "yıne bnm yuzumden demı?" dedı yha cok huzunlendım grckten
eskı bolumler aklıma gldıı...
ya sanırım yapımcılar senarıstler felan eskı bolmlerı yasatmaya calısıo bıze hanı babası para aldı felan sıddet uyguladı helga geldı yanı o aklıma gldı sanırım ole ama zynebı daha arka planda tutarlarsa cook sewvınırım...
ama lale ye accaip uzldm gercektenn yaaa cnm bnm coog da sewıoo yusufu..
sonuna kadar:
Menekşe ile Halil
Lale ile Yusuf
weeee ANTİ ZEYNEP....
bnm gbı dusunen???:D

kıvanç_sedef
05-01-08, 19:46
herkese merhabalar. Uzun zamandır bu sayfaya giremiyordum işlerim yüzünden. ama şimdi uzun uzun okudum. sayfa almış başını gitmiş maaşallah. hasret gidermek adına ksaca menekşe halil özeti geçeyim. ingilterede okuyan bir arkadaşım var menekşe ile halili internetten takip ediyor ve izleyemediği bölümleri telefonda anlatıyorum öyle fanatik yani. birlikte dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili şöyle böyle diye fikir de yürütüyoruz burada olduğu gibi. Menekşe ile Halilin inanılmaz çok izleyicisi var duydukça daha da keyifleniyorum.

dizinin gününün değişeceğini ben de duydum. galiba cumartesiye alacaklarmış. aslında cumartesi çok iyi gün. kanal d deki genco da kan kaybediyor. geçen yıl gümüş cumartesi iyi izleniyordu. kIVANÇIN seyircisi cumartesiye alışık yani. dizi cumartesi daha iyi raitingler alacak gibi geliyor.

ama kalkması söz konusu olamaz. bence gayet iyi ilerliyor. Bir de yeni yeni soru işaretleri buluyorlar. Her hafta heyecanı kaybetmeden izlemeye devam ediyoruz.

sizleri özlemişim. sevgiler:happy0064 tekrar merhaba:happy0064

merhaba cnmm...
bende sana bu konuda katılıyorumm...
kıvancın ızleyıcılerı cmtısye alısık ısn deısrse reytıngler cook ıı gelırr
kı ben ole dusunuyorum ıns dusunduumuz gbı olur dıormm:D:D
tekrar hg cnm bu arada bn beril snın adın ne cnm??

_NEVZAT_
05-01-08, 19:49
ay çarpmasi hosgeldin cnm..

kivanç_simge :D:D haklisin onu unutmus ANTI-MUSTAFA
haha ya adamin hali kalmamis...tipsiz sey.
öyle parkta "MENEKSEsini" ariyor...o kadin bidaha oraya gelirmi hic.
Herkes senin gibi zekasiz mi :D:D
ama dua ediyorum ki insallah Mustafa (bizim) Menekseyi görmeZ

ay çarpması
05-01-08, 19:56
merhaba cnmm...
bende sana bu konuda katılıyorumm...
kıvancın ızleyıcılerı cmtısye alısık ısn deısrse reytıngler cook ıı gelırr
kı ben ole dusunuyorum ıns dusunduumuz gbı olur dıormm:D:D
tekrar hg cnm bu arada bn beril snın adın ne cnm??

Benim adım Aycan. tekrar hoş bulduk.
Bu arada Mustafa bu bölüm de beni koparttı aldı götürdü. O adama hem çok kızıyorum hem de çok gülüyorum.

hatırladınız mı ilk bölümde Menekşe evden kaçarken paraları ve altınları alıp gitmişti ve mustafa eve geldiğinde Menekşeyi bulamayınca esas altınların gittiğini öğrendiğinde yatağa oturup çıldırmıştı.

hayat kadını Şehnaz (veya Mustafanın söylediği şekliyle Menekşe) de paralarını aldığını öğrendiğinde aynen öyle çıldırdı.. Bence bu detay ilk bölüme gönderme önemli bir detaydı. Tebrik ediyorum:happy0064

ay çarpması
05-01-08, 20:00
Bir de Mustafa Mithat Ateşin patronu olduğunu öğrendiğine göre artık onunla ilgili de bir şey yapacak belli. Kadir de öğrendi. Bence çok yakın zamanda Mithatın suyu ısınır. Mustafa bir şekilde karşısına çıkacaktır eminim

_NEVZAT_
05-01-08, 20:00
evet aslinda cuma iyidi...ama kesin bizim diziyi baska gün koyarlar.
ASI zaten normal saatinde basliyor.
Bakalim bence cumartesi günü koyarlar...ZK da bitiyor ya.
Bakalim...insallah reytingler daha iyi olur.
Aslinda cumartesi günleri o saatte pek güclü dizi yok ama yarismalar var galiba

kıvanç_simge
05-01-08, 20:02
kafamda kocaman bi soru işsareti war şimdi mıstık evde menekse bornozlaaa hadi biz bu durumu bilioruz ama mıstık bilmiooo acaba halilim son anda süperman gibi yetişir mi yoksa menekse gene mıstığa kurban mı gider merak etmekteyim parayı da aldı zaten bence halil son anda geri dönücek toplantıdan

kıvanç_sedef
05-01-08, 20:05
:iya aynen:D:D:D:D
bu mıstık bnı once sınır edıyo sonra da cok gulduruyoo
o hyt kadını paraları alıp kacınca fecıı cldırdı matrak adamm yawww
rolunu spr yapıyo:D:D
kıvancıımm yaa zynbı kovduu shne grckten seyredlmeye deerdı yanıı
bı de meneksenın ona geldıı shne
beraber ağladıkları shne:):img-blush:img-in_lo
her yerı ask dolu bu dızının asla btmez we asla kopamam bu dızıden cnku
hayatımın askıı KIVANÇ'ım varr cnmm bnmm cook sewıorm onuu yaaa:D

_NEVZAT_
05-01-08, 20:06
kafamda kocaman bi soru işsareti war şimdi mıstık evde menekse bornozlaaa hadi biz bu durumu bilioruz ama mıstık bilmiooo acaba halilim son anda süperman gibi yetişir mi yoksa menekse gene mıstığa kurban mı gider merak etmekteyim parayı da aldı zaten bence halil son anda geri dönücek toplantıdan

ahhh cnm insallah öyle olur ya...insallah ya Halil son anda gelir yada Mustafa kacar gider.
Off ya..vallah dedigim gibi Menekseyi öyle görürse bizimki yine kafayi yer.

_NEVZAT_
05-01-08, 20:09
eSzra_
ya evet cnm zaten etmemek mümkün degil...o bonus kafa var ya.
Daha kim bilir neler yapacak Mithatla.
Iki seytan buldular birbirlerini....sonumuz hayir ola

eSzra_
05-01-08, 20:12
eSzra_
ya evet cnm zaten etmemek mümkün degil...o bonus kafa var ya.
Daha kim bilir neler yapacak Mithatla.
Iki seytan buldular birbirlerini....sonumuz hayir ola
Wallah hele bu bölum zeynep mithata halilin evinin anahtarini verince Acayip Krize Girdim ben ya nasilda halili Dusunmeden Verdi Anahtarii hahah gerçektende bonus kafa Bu zeynep:happy0064

_NEVZAT_
05-01-08, 20:18
salak iste....ya birak iki asiklari.
Bu saatten sonra ne hayal mayal kuruyor ki Halil'le.
Sanki Menekseyle ayrilsa bile( allah korusun) onunla beraber olacak.
Amaaaan....bu bonus kafayla isimiz var.
O da bin firin ekmek yemesi lazim...zekasiz sey.
Hem bakalim Mithat anahtari alirken söz verdigi hisseleri verecekmi.
SalaK Zeynep :img-icecr

_NEVZAT_
05-01-08, 20:20
amanda aman bnm biricik menekşe ile halil fanlarım toplanmısss:happy0064:happy0064

arkadaşlar dizinin hangi günde kalmasını istersinizzz benceee cumada kalsın ama cumada yazık olucak menekşe ile halileee çok dizi var haksızlık bu

canikom cuma günü bence kalmaz...eger saat 20:00 baslarsa ben bakamam.
Insallah o saate almazlar.
Ben tam Meneksenin basladigi vakit eve geliyorum...eger daha erkene alinirsa artik izleyemem:(

eSzra_
05-01-08, 20:26
hahah Cozmusuz:happy0064:happy0064
Bizim Bonus Kafali Zeynepi bir Gun gebertmek Lazim
Ben Simdi Ne Dusundum Acaba Ilerleyen bölumlerde Zeynep yanlis Oldugunu Anlayip Halilden Menekseden özur Dileyip Onlarin Hayatlarindan Tamamin çikar Yanii eger Böyle Olursa Daha Güzel Olur aslinda Bizimkilerin Hayatlarindan çiksin Yeter Ama Bu Sekilde çikarsa Mutlu Olurdu :icon_sorr
Neyse Bakacaz belki benim dedigim çikar:img-icecr

kıvanç_sedef
05-01-08, 20:26

ıns cnm menekseye bısı yapmaz bu pslıkk yaaa
walla yaparsa cook uzulrm kı bnce halıl gelcek tam o sırada bnce gelır cnku menekseye tecavuz edemez znntmem bı de sey ıste yanı bnce ewde bırısı war dıe cantayı da alcak hemen kaccak kesınn ıns ole oluryaa yoksa cok uzulurum wllaaa...:(:(

kıvanç_sedef
05-01-08, 20:30
kivanç_sedef kesinlikle senin gibi dusunuorum veya dusunuoruuzzzz ve ben buna bise daha eklemek istiorum belki anti ler fazla olcak ama ANTI HASAN heheh oda onemli yaf :img-wink:
ins yakinda hepsinden kurtulcaklar menekse ile halil evlenince hiç kimse onlara kari$amicaaaakk oohhh:happy0064 hehehh !!!

tmm cnm o da sorun mu hemen snın ıcın de bı duzenleme yapıyorum bak seyret:D:D

sonuna kadar::::
Menekşe ile Halil
Lale ile Yusuf
weee......
ANTİ ZEYNEP........ANTİ MISTIK.........ANTİ HASAN
nasıl oldu cnlarım ıns begenırsınız:D
valla ben blemm cnm evlenınce de zynep gıder halılın yatagına felan gırer bu kadın o kadar seytanlasmıs kı o mthatla zynebın yanında asıL seytan soLda sıfır kaLır onların yanında stajer oLarak ıse basLasa daha ıyı oLur walla....
bu arada gercktn costukk sprrr yaww:D:happy0064:img-pilot

Hatiies
05-01-08, 20:58
Ya ben su Yusuf+Lale konusunu anlayamiyorum.. Yusuf neden böyle bir kizla beraber oluyorki, ona hic yakistiramiyorum. Ama Lale ye bi yandanda aciyorum yani kiz iyi ve temiz biri olmaya calisiyor ama yazik pesinde hep o Ismet var.. Neyse bu kizda ileride bence cok önemli biri olucak dizide.. Yani bana öyle geliyor.

Kıvanç_aşkım
05-01-08, 22:07
off nolucak acaba önümüzdeki hafta son kısmı izleyemedim elektriklerin azizliğine uğradım :sad53: ama izledim şimdi:happy0064

sanırım mustafa korkup kaçıcak ama birde aklıma şu geldi koskoca aprtmanda hele böyle lüks bi apartmanda güvenlik kamerası olmaz mı??
inş. vardır :img-in_lo

eğer kamera varsa mustafa yakalanır mithat ve saz arkadaşları:icon_whis da bi telaşa kapılır ve ya yakalanır ya da yurtdışınına kaçar .. zeynep hisseleri vermemek için elinden gelen her türlü gıcıklığı yapar
şimdilik bu kadar tahmin edebiliyorum:icon_sorr

berivan_
05-01-08, 23:57
Bir girip bakiyim ne var ne yok dediydim emme forum bos,herkes gitmisss:icon_sorr ben gec kalmisim anlasilan,e butun gun oturupta ders calisirsan bu sekilde olur herhal,gözlerimde derman kalmadi okumaktan