Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

kıvanç_sedef
09-01-08, 18:23
merhablarrr;;:D
dızımız cmtsıye alınms cok dha ıı olms coog sewındım allahtan kaldırılmadı cok uzulurdm grcktennDsmdı keyfıme dıcek yhok ztn cuma gnu yrgun oluyodmm...

fragmanı az once grdmm...
aferım halıle zynebın yptıını anladıı cnm bnmm yaww...sra mstık sanırım menekseyı grdu o evın halılın evı olduunu anladı we kctıı meneksem cnmm yaa cook da krmstu btnm bnmmm masumcuumm...sora mthat yne bısıler pesınde ama halıl nası da dıoo kutu sende ama sayıların ne anlama geldıı brda(kafasını gsterek)dedı yaaa cook mtraktııı cok komedıı yaww mthatın srat ıfadesını coog mrk edıyorum bu sozlerden sora ama sanırım mstık halılın ktusunu aldı cnku menekse halıle bsı soledı halılde "nee??" felan dedı ya kutuyu almak ıstedıını soledı ya da aldı kactı ktuyu meneksemde caresız onu soledı bnce mıstık menekseyı grmstur cnku menekse dedı yha banyodaydm cktm karsımda felan dııee nyse cook hyecnlı bı blm olcakk...
fedaı de btıyosaa o zmn bızm reytınglere rakıp yook yawww super oldu wlla ıılk bes e grersek spr olck kı ıns grerz dıorm bnn

meneksemı we halılımı cook ozledımm bu arada zynepcık de hep şapa oturuyoo yazık yaww:D:Dbonus kıvırcık maruL ısthee::D:D:D:D:D:img-pilot

eSzra_
09-01-08, 20:27
Evet.

Bencede barnozu havalusu filan normaldi.

aynan. (= buna sevindim.

Evet ya dizimizi simdi 1 gün daha fazla bekliyecez ya.

YapIlIrmI bu simdi.

Neyse dizimiz sürüyor ya daha bunada sükür.
evet iyki dizimiz devam ediyor ben gerçekten kriz geçirirdim bitseydi:icon_sorr
insallah söyle 20 - 25 bölum devam eder ya ben 100 bolum devam etmesine raziyimda ama tabi bukadar üzatmazlar söyle 1 - 2 sezon devam etse :happy0064

GermanLady14
09-01-08, 20:36
Arkadaslar M&H 'nin Cumartesine adlindigina dayir duyurular aldim...
Acaba bunun dogruluk orani nekadar??!

eSzra_
09-01-08, 20:40
Arkadaslar M&H 'nin Cumartesine adlindigina dayir duyurular aldim...
Acaba bunun dogruluk orani nekadar??!
Bu haber dogru çunku fragmanda öyle söyluyorlar bide kanald nin sitesinde menekse ile halil artik cumartesiye alinmis saat 9 ve genco artik saat 7 de basliyor (avrupa Saati) yani bu yanlis bilgi degil tamamen dogru:img-yes::img-yes:..umarim yeterince bilgi vermisimdir:img-blush

mavisgözlüm
09-01-08, 23:23
ya fragman acayip heycanli ya..dizi degil resmen action filmi:P bence mistik birsey yapmiycak ve kacacak..meneksede nereye kosuyor öyle aceba? mistigi gördüde mi kacti?? bide mistik eger kacarsa nerden ögrenecek orananin halilin evi oldugunu?? bide halil nezaman ögrendi o sayilarin anlamini..hani diyor ya mithata kutu sende ama sayilarin anlami kafamda diye?? birsey anlamadim ben?!!! bi sürü soru var kafamda..nasil beklicez cumartesine kadar..üfffff

Ceren53
09-01-08, 23:47
Dizimiz cumartesiye alinmis hayirli olsun insallah. Iki sevdigim dizi pes pese menekse ile halil ve genco cok sevindim ben. Fragmani bende izledim süper heycanli nasil sabreticem bilemiyorum. Zeynepi bir kasik suda bogabilirim dokunmasin menekse ile halilime. Cani Kadin sapik düsünceleri var.

Neyse cumartesiyi iple cekiyorum. Yeni gün ugur getirir insallah

KübraYasemin
10-01-08, 08:34
vallaha cumartesi iyimi iyi degilmi hic belli degil.

Ama su beliki cumartesi artIk saat 22:00 Menekse ile Halili izliyecegiz cogumuz.

Ne yapalIm dizimize destek vermek icin izlieriz bizde.

Ay cok güzel ya.

Bir an önce cumartesi gelse.

Bay abereketli ldu bu cumarteside dizi acIsIndan.

KübraYasemin
10-01-08, 10:33
Arkadaslaer özet gelmis oley yaa...

Menekşe tehlikede diyor ya.

Vallaha sok oldum.

dermisim.

Onu bölüm sonunda anladI bence tüm izliyenler ama yinede güzel bir baslIk.

didemfener
10-01-08, 11:00
gencodan sonra olmasına çoks evindim
yeni saati çok sevindirdi beni..
bakalım işler nasıl gelişcek
son fragmanındaki görüntü şok etti beni
kutu sende ama içindeki rakamalr bende demesi süperdi..:D

KübraYasemin
10-01-08, 11:04
Arkadaslar simdiden kusura bakmayIn.

benim gördügüm özet 16.Bölüm özeti imis.

Herkes den özür dilyorum.

Bende bir an sevindim özet geldi diye ne yazIk ki öyle birsey yok.

kıvanç_sedef
10-01-08, 12:35
mrbb:D:D
dızımıze ıkı guncuk kaldı super bısı buu yaaa mhtesemmm
cookkk ozledım kıvancımla sedefımıı
arkadaslar aynen sızın dedıınız gbı ıns yenı gun bol ugurlu gelsınn
cook hycnlym ozette yhok yaww ıns o da bu gun felan gelır de heyecanımız kesılırr cook heyecanlı bol aksıyonlu bı blm cnku buu superr olcakk
halıl nası dosyaları frlatp zynebe baırıyo yaa orası superrr:D:D:Ddunde yazmıstm
ya en cok o shneyı bı de halılın mthata baırdıı shne hanı bısıler dıo yhaa yaa cookk hycnlıymm wlla :D:D
ıns reytıngler ııı geLıcek ben buna ınanıorM

ülker
10-01-08, 13:04
Arkadaşlar ikinci fragman çıktı.Bu bölümde tüm gerçekler açığa çıkacak gibi.
Yusuf annesine helganın geldiğini söylüyor ve süheyla hasana,helganın yanında güzel bir tokat atıyor(ellerine sağlık.Aslında sağ-sol girişse daha iyi olacak ya)
Kadir halile mezarla ilgili gerçekleri anlatıyor.
Zeynep,halile benden kolay kolay kurtulamıyacaksın diyor.
Laleyi zorla birileri götürüyor.
En sonunda da Mustafa yaralı bir şekilde yerde yatıyor..Ölmemiştir ya kesin.

Hasta yatağımda ancak bu kadarını hatırlayabildim arkadaşlar

midwifeyasemin
10-01-08, 13:20
17. Bölüm

Menekşe ile Halil,artık cumartesi günleri ekrana geliyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu haftadan itibaren artık cumartesi akşamları ekrana geliyor. Sürükleyici öyküsüyle milyonları ekrana bağlayan dizinin bu bölümünde; Mustafa’nın evine girmesi ve Menekşe’ye bu kadar yaklaşması Halil’i çileden çıkarıyor.

Mustafa kendisine verilen görevi yerine getirirken, ne girdiği evin Halil’in evi olduğunu, ne de içeride Menekşe’nin olduğunu bilmektedir. Evde birinin olduğunu anlayınca apar topar kaçar. Onu kaçarken gören Menekşe, dehşet içinde Halil’i arar.

Menekşe’nin Halil’e iade ettiği parayı da çalan Mustafa, kutuyu açınca, Halil’i soyduğunu anlar. Mustafa’nın evine girmesi, Menekşe’ye bu kadar sokulması Halil’i çileden çıkarır. Bütün ipuçları Zeynep ve Mithat’ı işaret etmektedir. Ama ikisinin de bu suçu kabul etmeye niyetleri yoktur. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği Mustafa’nın peşine düşer.

Kadir de, Mustafa’ya kaptırdığı paranın peşindedir. Kadir artık Mustafa’nın can düşmanı olmuştur. Hasan’ın yine Helga’yla birlikte olduğunu öğrenen Süheyla onu evden kovar. Çocukları üzerinde bütün gücünü kaybeden Hasan’ın çekip gitmekten başka çaresi yoktur.

Mithat’ın Komiser Ömer için kurduğu plan, Lale’nin direnişiyle bozulmak üzeredir. Halil ve Yusuf’un olaya müdahale etmesiyle işler çığırından çıkar.

hewal
10-01-08, 13:50
sevgili midfiweyasemin ve volvox özet için teşekkürler...

Mustafa kendisine verilen görevi yerine getirirken, ne girdiği evin Halil’in evi olduğunu, ne de içeride Menekşe’nin olduğunu bilmektedir. Evde birinin olduğunu anlayınca apar topar kaçar. Onu kaçarken gören Menekşe, dehşet içinde Halil’i arar.

Menekşe’nin Halil’e iade ettiği parayı da çalan Mustafa, kutuyu açınca, Halil’i soyduğunu anlar.

Mustafa ne kutuyu ne paraları bırakmamış...Çok ilginç ki Hasan'ın Halil'den aldığı iki parada Mustafa'ya kısmet oldu her ne kadar ilkini sahte Menekşe'ye kaptırmış olsada...Halil'in evine gönderilmiş olduunu analdıktan sonra Semih'le bu konu hakkında konuşurmu acaba Mustafa :icon_whis :icon_whis :icon_whis

Mustafa’nın evine girmesi, Menekşe’ye bu kadar sokulması Halil’i çileden çıkarır. Bütün ipuçları Zeynep ve Mithat’ı işaret etmektedir. Ama ikisinin de bu suçu kabul etmeye niyetleri yoktur. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği Mustafa’nın peşine düşer.

Kadir de, Mustafa’ya kaptırdığı paranın peşindedir. Kadir artık Mustafa’nın can düşmanı olmuştur.

Bu kezde ipuçlarını değerlendirdikten sonra tekrar Zeynep'e inanmak gibi bir gaflete düşmez umarım Halil...Bu kez Halil Dışında Polis'lede başı dertte Mustafa'nın..Üstüne birde Kadir Mustafa'ya düşman olduğuna göre bildiklerni Halil'le onla olamzsa Yusuf'la paylaşırsa çok iyi olur....

Hasan’ın yine Helga’yla birlikte olduğunu öğrenen Süheyla onu evden kovar. Çocukları üzerinde bütün gücünü kaybeden Hasan’ın çekip gitmekten başka çaresi yoktur.

Acaba Helga geri döndümü kaldıysa yada kalmaya karar verdiyse Hasan'ı kabul edermi..Çokda mühim dğeil aslında o ikisinin yaşayacakları önemli olan Süheyla ve çocukalrın Hasan'a resti çekmiş olması...

Mithat’ın Komiser Ömer için kurduğu plan, Lale’nin direnişiyle bozulmak üzeredir. Halil ve Yusuf’un olaya müdahale etmesiyle işler çığırından çıkar.

İşler çığrından çıkar cümlesi umarım olumlu anlamda ilave edilmiştir özete...

ssvshy
10-01-08, 15:26
Arkadaşlar ikinci fragman çıktı.Bu bölümde tüm gerçekler açığa çıkacak gibi.
Yusuf annesine helganın geldiğini söylüyor ve süheyla hasana,helganın yanında güzel bir tokat atıyor(ellerine sağlık.Aslında sağ-sol girişse daha iyi olacak ya)
Kadir halile mezarla ilgili gerçekleri anlatıyor.
Zeynep,halile benden kolay kolay kurtulamıyacaksın diyor.
Laleyi zorla birileri götürüyor.
En sonunda da Mustafa yaralı bir şekilde yerde yatıyor..Ölmemiştir ya kesin.

Hasta yatağımda ancak bu kadarını hatırlayabildim arkadaşlar

geçmiş olsun canım yalnız değilsin aynı dertten muzdaripiz
herkese selam

Yani mıstık menekşeyi değil menekşe mıstığı görüyor bu iyi ama kötü olan mıstığın halilin evine girdiğini anlaması bu sefer sırf menekşede oraya gelir diye orda kamp kurar

Menekşe’nin Halil’e iade ettiği parayı da çalan Mustafa, kutuyu açınca, Halil’i soyduğunu anlar. Mustafa’nın evine girmesi, Menekşe’ye bu kadar sokulması Halil’i çileden çıkarır. Bütün ipuçları Zeynep ve Mithat’ı işaret etmektedir. Ama ikisinin de bu suçu kabul etmeye niyetleri yoktur. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği Mustafa’nın peşine düşer.

Fragmanı anlatmış geçiniz

Kadir de, Mustafa’ya kaptırdığı paranın peşindedir. Kadir artık Mustafa’nın can düşmanı olmuştur. Hasan’ın yine Helga’yla birlikte olduğunu öğrenen Süheyla onu evden kovar. Çocukları üzerinde bütün gücünü kaybeden Hasan’ın çekip gitmekten başka çaresi yoktur.

Fragmanla birleştirirsek kadirde artık Halilci oldu e artık sade yusufun değil kadirinde kankası Halil
hasana çok üzüldüm sormayın gitisn:img-hyste süheyle az bile yaptı iyi artık karşımızda birbirine dayanan anne kız ve hayat mücadelesi veren kadınlar görücez

Burayı sevdim ekşın sahneleri görücez heralde
Mısıtk vurulmuşmu nasıl üzüldüm anlatamam :img-hyste kötüye bişey olmaz

böyle bir fragmana böyle bir özet hiç olmamış özette hiç esrarengiz bir hava yok

kıvanç_sedef
10-01-08, 15:38
özet ıcn saolunn supersınızz wlla...:D:Dcook saoLunn
cook ozLedım meneksemı we halılımı yawww off yaaa bıran once cmtsı olsa da
dızımızı ızlesek antı mstık antı zynp antı mthat antı hasan dıorm haLa:D:D:D
supperrr bı boLum yaawww:D:D:D:

_artvin_
10-01-08, 20:11
fragmanı ilk kez demin izledim hazırlıyanın eline sağlık bir fragman ancak bu kdar güzel olabilir herşey var kurgu harika umarım artık reytinglerimzde güzel olur reyting kaygısı taşımadan zevkle izleriz dizimizi

KübraYasemin
11-01-08, 07:58
Arkadaslar ne güzel özet gelmis acayip sevindim ya bu duruma.

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu haftadan itibaren artık cumartesi akşamları ekrana geliyor. Sürükleyici öyküsüyle milyonları ekrana bağlayan dizinin bu bölümünde; Mustafa’nın evine girmesi ve Menekşe’ye bu kadar yaklaşması Halil’i çileden çıkarıyor.
Vallaha cumartesi olmasI iyi mi olacak kötü mü olacak tartIcadIk ama bunu bence Cumartesi daha iyi anlayacagIz.
Bu arada Halil yerinde olsam herhalde bence cillenden cIkarIm.

anibal_1986
11-01-08, 15:29
arkadaslar gazetede dizi, 01:00 de olarak gorunuyor.sasırdım.bir de cumartesi dediniz... :icon_whis (Edit: Kolaj mış)

dFKto
11-01-08, 17:00
Tam zamanında alındı cumartesiye. Sevindim. Kanal1 de bugün başlayacak olan Akademi Türkiye 2'yi izlemek istiyordum. Hem belki izlenme oranları da yükselir. Elveda Rumeli'de öyle oldu. Günü değişince 1. sıraya kadar yükseldi.

eSzra_
11-01-08, 17:19
Simdi özeti okudum ardindanda yeni fragmani izledim:happy0064
arkadaslar yarinki bölum super ötesi olacak size söyligim..
fragman çok heycanli çok ama mustafaya ne oldu onu anlamadim:icon_whis
adam yerde ölu gibi yatiyor..ha bide hassana çok iyi oldu artik devolup gitsin hayatlarindan zaten ne olduysa onun yuzunden oldu:icon_sorr:icon_sorr
yarini iple çekiyorum:img-icecr

midwifeyasemin
11-01-08, 17:22
ya arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum, fragmanda; yoksa semihin adamını (tam hatırlayamıyorum adını şimdi) şu mustafayla kadiri bulan adam işte o adamı polisler tutuklamış mı?
Sanırım Kadir herşeyi sadece Halile değil polise de anlatıyor.. polisler bir mezarlıkta filan tabii o adamlar polis ise...Eğer gerçektenn benim dediğim gibiyse bu süper ya:) bir de Süheyla Helganın yanında tokat atıyor Hasana.Belki bunları gören Helga da Hasanı terkeder ve Hasan tekbaşına kalır!!! Çok mu hayalperestim:s
Son olarak artık dizimizin cumartesi günü olmasına sevindim... çünkü; cuma akşamı olan diziler kadar zorlayan dizi yok cumartesi akşamları tabii bence...Umarım yeni günümüz dizimiz için hayırlı olur!!!

kıvanç_tuğba
11-01-08, 17:28
bu bölüm çok heyecanlı olcak yaa...hele şükür semih ve saz arkadaşlarını yakaladılar.:img-yes:ama ben şunu anlamadım mustafa da menekşeyi görüyomu?fragmanda orası halilin eviydi filan dio acaba nerden öğrendi?
yine bu bölümde bol gözyaşı var.(hangi bölümde yokki).ben süheyla ile laleye çok üzüldüm.kzı zorla götürüolar.hasanın da bitürlü akıllanacağı yok!!!

eSzra_
11-01-08, 17:46
bu bölüm çok heyecanlı olcak yaa...hele şükür semih ve saz arkadaşlarını yakaladılar.:img-yes:ama ben şunu anlamadım mustafa da menekşeyi görüyomu?fragmanda orası halilin eviydi filan dio acaba nerden öğrendi?
yine bu bölümde bol gözyaşı var.(hangi bölümde yokki).ben süheyla ile laleye çok üzüldüm.kzı zorla götürüolar.hasanın da bitürlü akıllanacağı yok!!!
Bence mustafa dayanamayip halilin kutunun içine bakiyor ve orda meneksenin fotorafini falan goruyor yada adamlari ona söyliyecek halilin evi oldugunu yadaaa mustafa menekseyi gorecek yani yeni fragmanda sanki menekse ve mustafa bir birilerine bakiyorlar gibiydi ama özete mustafa apar topar kaçtini söyluyorlar ufff neyse yaa yarin hersey beli olacak bir yarin olamadi gitti..aslinda eger cuma oynasaydi dizimiz ozaman bir kaç saat sonra baslicakti:img-yes:

3z3_fr
11-01-08, 20:27
ersacim kesinlikle sana katiliorum mistik halilin kutusuna baktigi için oranin halilin evi oldugunu bilio yoksa menekseyi gorseydi bise yapmadan birakmazdiki :img-yes: menekse de mistigi yukardan goruo ama sesini cikarmadan halili ario !!! ise bole bana gore tabi sizin baska dusuceniz varmi canlar ???

ozlem68
11-01-08, 20:54
bence mistik sornadan öreniyo kututdaki resimden dolayi yoksa menekseyi bile alir götütrürdü ya o adam
halil ama gercekten dogru yapiyo gidip zeyneple mithata anhatar tek sende vardi sen verdin yani
halil simdi anladi iste düsmanlarini
süheyla helgayi ögreniyo yazik kadincaz yiice yikilcak ya :D hasanida kovuyo ohhh iyi yapiyo
leylayi götütrüyorlar ama halille yusuf geri aliyo yani polise kurcaklari tuzak bassarili olmicak

sarıseren
11-01-08, 22:28
Ya şimdi ne güzel dizimizi izliyor olucaktık:icon_sorrBen sevmedim bu gün değişikliğini:icon_whisHem yarın Hepsi 1'le karşı karşıya...Bi ona bi ona bakmak durumunda kalıcam:sad53:

Ayrıca sesli fragmanda Kadir ne güzel herşeyi anlatıyordu.Umarım bi daha babasının tarafına dönmez...

eSzra_
11-01-08, 23:43
Ya şimdi ne güzel dizimizi izliyor olucaktık:icon_sorrBen sevmedim bu gün değişikliğini:icon_whisHem yarın Hepsi 1'le karşı karşıya...Bi ona bi ona bakmak durumunda kalıcam:sad53:

Ayrıca sesli fragmanda Kadir ne güzel herşeyi anlatıyordu.Umarım bi daha babasının tarafına dönmez...
insallah kadir düzelir en azindan halile dusman olmasin yusuf abi ve halil ne güzel anlasiyorlar kadir ve halil de öyle olsalar kesek ama bakacaz belki olurlar kim biliri:img-blush:img-yes:

berivan_
11-01-08, 23:58
Yaw sabahtan beri dizi bölumlerini indirdigim siteden Menekse ile Halil'in bölum videosunun konmasini bekliyorum:img-blush ki kafama az önce dank! etti dizinin bugun degilde yarin gösterdigi:icon_sorr

Yeni fragman cikmis diye okudum az önce hmmmm,bir bakiyim bari bende bulup izliyebilicekmiyim diye....

Özet'e yalnis okumadiysam eger Suheyla teyzem Hasan'i evinden kovuyormus,bende inanin ki cok uzuldum aynen buleeee:happy0064 ama Hasan acep evden kovuldugunda Helga'si halen Istanbul'damidir kine:icon_whis hani yani belkim onun yanina gider de o yuzden sey ettim:img-blush

Halil'in evine falan gitmese bari terbiyesiz sey:icon_evil bunuda yapar kesin icinde hic bir insanlik barindirmiyan o killi herif korkarim ki:icon_sorr

Hem sirkete Zeynep ile Mithat'a kukreyen Halil eve gidip Menekse'sine sarilicaktir ya teselli vermek icin,o sahneyi merakla bekliyorum:img-in_lo

KübraYasemin
12-01-08, 00:13
Demek ki Mustafa kacar iken yakalIyor MustafayI.
Ama yüz yüze geliyor lar Menekse ile.
Vallaha hayaldir belkide beli olmaz simdi bu diziye bence.

benimsin
12-01-08, 09:40

YA bi yandan haklisin cünki ben de hepsi1 izliyordumm ya cok üzüldüm ama bence böle mih icin en hayirlisi olacak gibi geliyor bana artik onu ya atv avrupdan tkrini izlerin gece 3 te yada netten
ben galiba gece tkrini izlerim

evet ya bu bölüm cok heyecanli dizimize az kaldi ya 11 saat filan var ya
bugün dizimiz var cok mutluyum:happy0064

bence retinglerde 1 varmisin yokmusun dur

biz ya 2 yada 3 dür genco da bnce düser 8 filan olabilr cünki varmisin yok.. cakisiyor

eSzra_
12-01-08, 10:53
YA bi yandan haklisin cünki ben de hepsi1 izliyordumm ya cok üzüldüm ama bence böle mih icin en hayirlisi olacak gibi geliyor bana artik onu ya atv avrupdan tkrini izlerin gece 3 te yada netten
ben galiba gece tkrini izlerim

evet ya bu bölüm cok heyecanli dizimize az kaldi ya 11 saat filan var ya
bugün dizimiz var cok mutluyum:happy0064

bence retinglerde 1 varmisin yokmusun dur

biz ya 2 yada 3 dür genco da bnce düser 8 filan olabilr cünki varmisin yok.. cakisiyor
insallah dedigin gibi reytengler böyle iyi gelir ama ben yinde 6 yada 5 oluruz gibime geliyor çunku herkes cuma gunu oyniyacak saniyorlar..herkesin haberi yok cumartesiye alindi diye ama ben herkese söyledim:img-in_lo
ewet bugun dizimiz var bu bölumu merakla bekliyorum ben çunku gerçekten heycanli bir bölum olacak insallah:img-yes:

mavisgözlüm
12-01-08, 12:16
yeni fragmani cok sükür görebildim:happy0064 bence mustafayla menekse göz göze gelmiyorlar!! sadece öyle gösteriliyor bizi heycanlandirmak icin..zaten gecen bölümde menekse dustan cikinca mustafayi görüyormus gibi göstermislerdi!!ama anlamadigim bir sey var...fragmanin sonunda mustafa yerde yatiyor! halilin evimi aceba orasi???

ülker
12-01-08, 12:22
yeni fragmani cok sükür görebildim:happy0064 bence mustafayla menekse göz göze gelmiyorlar!! sadece öyle gösteriliyor bizi heycanlandirmak icin..zaten gecen bölümde menekse dustan cikinca mustafayi görüyormus gibi göstermislerdi!!ama anlamadigim bir sey var...fragmanin sonunda mustafa yerde yatiyor! halilin evimi aceba orasi???
Herkese selam
Mavişgözlüm Mustafa menekşeyi zaten görmüyor.İçerde birisinin olduğunu anlayıp çantayı ve paraları alıp kaçıyor.Menekşe mustafayı görüp halili arıyor..

Halilin son cümleleri bölümün özeti niteliğinde.Hiç birşey tesadüf değil herşeyin bir nedeni var.
Dizinin başından beri eleştirilen her yol mithata çıkıyor,ahtapot gibi adam mantığı bu bölümde çürütelecek.
Herşey aydınlanmış olacak.Kadirinde yardımıyla Halil mithatın niyetini tamamen anlayacak.
Zaten semihin adamıda tutuklanıyor.
Lale yüzünden mi yoksa mustafa yüzünden mi anlamadım..
Bu akşam görücez bakalım.

Arkadaşlar sayfa çok boş.Tabi herkesin sınav dönemi kimse giremiyor ama çokta boş bırakmıyalım..

yabancıdamat
12-01-08, 12:26
ayyyy bugünki bölüm süper ya menekşenin annesi öğreniyo helganın geldiğini hasanı bi güzel benzetiyo süper ya keşke 20.00 a koysalardı gencoyu neden erkene aldılarki ama genconun raytingleri iyi o yüzden olabilir

berivan_
12-01-08, 12:43
Suheyla teyzem nasilda indiriyor Hasan'in o killi suratina tokat öyle:happy0064 ama sankim sadece Hasan'a degilde Helga'yada bir tane tokat atiyor gibi geldi bana nedense,Helga'nin sadece sacini gösterdikleri sahnede:icon_whis

Mistik'inda icabi görulmus ne guzel....emme Mistik'in kulagi kanlar icinde yattigi yer Ismet denen adamin evidir,ki buda demektir ki onlar Mistik'in icabini kendi aralarinda göruyorlar,acep bu olay en sonunda Mistik'tan kurtuldugumuzun isaretmidir:img-pilot öyleyse eger degmeyin benim keyfime:happy0064

Lale göturuluyor,ne yapicaklar kine ona acep:icon_sorr Yusuf ona cok alisti amaaaa:icon_sorr

Kadir sonunda izaya gelipte Halil'e tum sahit oldugu ve yaptigi seyleri anlatiyor...emme Ismet'i kim ihbar falan etmistde adam kelepce ile göturuldu hiii:img-pilot

benimsin
12-01-08, 13:02
ben da 2 fragmani görmedim m yaa acaba video bölümüne gelmismidir ya
bu bölüm herkesin dedi gibi süper olacak retinglerde insallah iyi gelir

menekse&halil:img-yes::img-wink:

CileK_KiZ
12-01-08, 13:40
slm arkadaslar
ya harikas bi bölüm olucak bu bölüm süper
en süperide halil diye ya numara sende ola bilir ama ne anama geldiyi suramda ayyyyyy
cook hastayim ben kivanc a süper fragmani da cook harika olmus
sabirsizlikla bekliyorum
menekse ile halil <3

Turkish Girl
12-01-08, 14:10
Sabirsizliklaa Bu bölümü bekliyorum :happy0064

KübraYasemin
12-01-08, 15:19
Demek ki Mustafa kutuu acInca anliyor Halilin evine girdigini.
Menekseyi demekki görmüyor oh buna sevindim iste.
Ama Polisler su MutafayI görmeside iyi olmadI degil bence..

KübraYasemin
12-01-08, 15:48
Hasan bunlar bence varya az bile ya az.
Vallaha.
Hemen Helgaya nasIlda gitti ya. tü ona.

Ay Halil ve Yusuf da ise karIsIyor desenize.
Uy süper bak iste bu hosuma gitti desem yalan olmaz..

citir-bebeq
12-01-08, 15:54
Merhaba...adim aLenaa (A)
Bende Menekse ile Halil izliycisiiim benide araniza aLirsanis cok seviniRim..
Hep Takip edioyrdum burayi ama hic yazmamisdim bugun yaziim dedim..
Bugunki Bölüüm cok guzeL oLcak..ins REytingler de öle oLur=)

havinim_baranım
12-01-08, 16:49
Çok güzel olacak akşam ki bölüm hehe mustafayı dövdüler herhalde canıma değmiş kulağı kanıyodu kadirde sonunda yola geldi ya şükür valla:)
Menekşem çok korktu yazık ya kıyamam,halil zeynebe nsl kızıyo ama valla süper bi bölüm olacak saatler geçmek bilmiyor:img-in_lo

Çılgınn
12-01-08, 21:26
şimdi menekşe halili aradı halil önce gitti zeynepi bi güzel haşladı sonra eve gitti komser ömer ve yusuf abiyle kameera kayıtlarına baktılar menekşe çok kötü oldu ya canım kıyamam
kadir izzetlerin evde mıstık paraları aldı mutlu mutlu bi bktı karşısında kadir dedi parktaki dayak yettmedi mi gibi bişey söyledi kadirde bi güzel dövdü frgmanın son sahnesi yerde yatma sahnesini kadir yapmş:Dmıstığın cebindeki parayıda buldu

Çılgınn
12-01-08, 21:50
menekşe yusuf abisine o eve gtmiycm dedi yusuf abi zar zor kızı ikna edip eve götürdü kadir halile mıstıktan aldığı parayı verdi sonra kadire anlattılar mıstığın halilin evine girdiğini vs.pis hasan yine helgayla gitme sana burda ev açarım dedi helgada dedi ben düzenimi bozamam arkadaşlarım orda dedi kavga ettiler hasanda aldı paltosunu çıktı.kadirle yusuf konuşurken süheyla helganın geldiğini duydu sonra hasan geldi tam annesine vuruyordu kadir tuttu sonra evden kovdulr.hasan parayı yerinde göremeyince delirdi yusufta parayı ben alıp halile verdim bizim satılık kızımız yok dedi.kıyamam nine nasıl ağladı pencerede.

aygülen
12-01-08, 22:24
Aman nasıl güzel bir bölüm çekmişler valla helal oyuncular hepsi birbirinden başarılılar heyecan dorukta yine en olamayacak yerde bitecek haftaya kadar bekle bekleyebilirsen. Baba olacak Hasan neymiş artık ona diyecek laf bulamıyorum en iğrenç ifadeleri hakediyor.Komsere ne olmuş öyle operasyon dedi halil ama adamın gerçekten gözünün önü yaralı gibiydi. Mustafaya Halilin parası haram tabi ikisini de olmayacak şekilde kaybetti.

optik
12-01-08, 22:48
çok güzel ya bu bölüm de her bölüm gibi:)
en çok eğlendiğim yer: halil zeynep mithat otryo zeynep bne bişi anlamdım diyo helilde sen dur senin sıran daha gelmedi diyo koptum orda koptum çok güzel söyledi halil ya bayldım:)çok güzel tersledi zeynep i bakalım nasıl bitcek?

ülker
12-01-08, 23:01
Aman nasıl güzel bir bölüm çekmişler valla helal oyuncular hepsi birbirinden başarılılar heyecan dorukta yine en olamayacak yerde bitecek haftaya kadar bekle bekleyebilirsen. Baba olacak Hasan neymiş artık ona diyecek laf bulamıyorum en iğrenç ifadeleri hakediyor.Komsere ne olmuş öyle operasyon dedi halil ama adamın gerçekten gözünün önü yaralı gibiydi. Mustafaya Halilin parası haram tabi ikisini de olmayacak şekilde kaybetti.
Günay hocam bende bu bölüme bayıldım.Çok güzeldi.Tüm oyuncuları kutluyorum.Özellikle mithat ve halil süperlerdi.
Menekşede iyiydi..
Süheyleya bayıldım.Aslında evire çevire benzetemedi ki.Olsun kadın içinde öyle büyük kin biriktirmiş ki buda yetti ona..

Şimdi ne olacak.Tamde yerinde bitti.
Benden bu gecelik bu kadar herkese tatlı rüyalar

NeCRiS
12-01-08, 23:02
Genel olarak çok güzel bir bölümdü. Ama mezarın boş çıkması kötü oldu. Senaryonun devam etmesi açısından da böyle olması gerekiyordu zaten.
Hasan'ın son sahnede şiddetle Menekşe demesi pek hayra alamet değil. Eskisi gibi karşı çıkabilir. Ama bu sefer o kadar kolay olacağını sanmıorum. Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak...

eSzra_
12-01-08, 23:24
ben bu bölumu çok beyendim..hersey çok güzelidi
hatta bu bölum agladim bile..yani evdekilerin hassani kovmasi
suheylanin dukkani yikmasi..ama Son sahneyi beyenmistimki hassan MENEKSE diye bagirip içine etti sevinçlerini ama bence hassan bu sever birsey yapamicak yani butun aile karsi ona artik o ne derse desin kimse dinlemez onu:img-yes:

Fettan
12-01-08, 23:24
Bölümü çok beğendim..Yine herşey tam dozundaydı..Olaylar çözülür giib olurken başka olaylara yol açıyor...

Kutu meselesi varken kutudaki şifreler varken Mithat Halil'e bişey yapamaz...Kadir için zor bir dönem başlıyor..Dolayısı ile tüm aile için...

Son sahnede Hasan'ın böğürmesi açıkcası heyecan katmak için yapılmış ama o sahneden bişey çıkmaz..Hasan bundan sonra ne yaparsa yapsın eskisi gibi olamaz...Menekşe'nin annesine dediği gibi şddete bzide karşıyız ama Süheyla teyzem pek güzel yaptı eline sağlık demeden duramam ;)

Dizideki olayların birbirlerine bağlantıları çok güzel kurgulanıyor en çok bu yanını beğeniyorum..O para kaç el değiştirdi ama yine asıl sahibine döndü ;)

Menekşe ve Halil'in karşılıklı çok sahnesi yoktu ama telefon konuşmaları çok güzeldi..Yeni ev tutmasını istemesi ve evin tamda Menekşe'nin odasına bakıyor olması çok iyi oldu..Ne zamandır Halil mızıka çalmıyordu artık dinlemek istiyoruz dimi ;)

Komiser Ömer ve Halil moda tabirle kanka oldular..Mezar boş çıktı ama Kadir'in yalan söylediğini düşünmedi kimse buda çok hoştu...Zeynep'e diyecek hiç bir lafım yok...neyin peşine takılıp sürünlekdiğinin farkında değil.Aklı başına geldiğinde iş işten geçmiş olmasa bari...

Bu arada Mithat'ın sevgilisinin oğlu ve Balcıların kızı sevgiliydi onlara hiç değinilmiyor..Konuya onlarda dahil edilebilir gibi geliyor bana...

MiSz_CaniSi
12-01-08, 23:28
Harika bir bolum izledik
Menekse nin annesine olanlar helga yi nasil dovdu ama annemle bir gulduk bide yara izine gosteriyo ya koptum resmen Halil in meneksenin eltarfinda tasinmasina gelince iyi mi oldu bilmiyorum ama hos saheydi nasil sevindi ya canim benim neyse keske musti de yakalansaydi ne kadar gulsem de yine de gicik sey
Merak ediyorum acaba babasi ne yapacak pek bisey yapacagi yoki bi kere hepsini guya defterini sildi simdi nasil geri eve gelebiiliyo hangi cesaret ya

eSzra_
12-01-08, 23:30
buarda arkadaslar fragman çikmadimi??
Açikçasi gelecek bölum neler olacak çok merak ediyorum
haa buarda hani bizim mistik halilin evine gitti ya sonra semihle konusurken yok adam silahlaydi yok bilmem ne aii wallah ben bile su mistiki döverim..herkesten dayak yiyor ama kendisi birsey beceremiyor:happy0064

MiSz_CaniSi
12-01-08, 23:37
Sira geldi muthis bir sekilde ratingleri beklemeye hepsi bir ve fedai bizi zorlayacagini zannetmiyorum show da doktorlar vardi tekrari oda fazla izlenmez umarim tahminim ilk 5 de yiz ya insallah tutar bu dizi bunu hakketiyo

mavisgözlüm
12-01-08, 23:39
yaaa hala dizinin etkisindeyim:img-in_lo bu ne büyük ask ya bayiliyorum halile!!! cok umutlanmistim mithatin isi bitecek diye ama yine olmadi!! sinir oluyorum bu adama ya, bide o pis gülüsü var ya beni delirtiyor resmen!! kadirede aferim vallahi. o eski halinden eser yok simdi(sarki sözü gibi oldu biraz:P) nasilda koruyor menekseyi bide annesi icin dökdüyü o gözyasi cok duygulandirdi beni ya!! eskiden halilden nefret ediyordu bu bölüm bayagi iyi anlasmaya basladi!! bu hasanda ne bicim bi adam ya!! akillandi diye umut ediyordum ama hic degismemis adam ya..kavustu sonunda helgasina..artik yasasin onunla beraber..bakalim adamin parasi bitince yaninda daha nekadar kalir o sari cihan!!artik halilde iyi davranmaz hasana, utanmadan bide menekse diye bagriyor!!

eSzra_
12-01-08, 23:40
bence reytengler kötu gelmez yani ben en azindan öncede daha iyi gelecegini biliyorum:img-yes::img-yes:...haa söylemeden edemicem bu bölum kadiri çok beyendim yani Babasina karsi çikmasi Aglamasi Yusufa halile herseyi anlatmasi mistiki dovmesi ama suan kadirin basi belada umarim bisey olmaz ya:icon_sorr

sarıseren
12-01-08, 23:57
Çok güzel bir bölümdü:happy0064
Menekşe'yle Halil harikalardı:img-in_loAma bu bölüm en çok hoşuma giden kısım Menekşe'nin annesinin Helga'yı dövmesiydi,bayıldım o sahnelere:img-hysteKadir de sonunda doğru yolu bulduğu için mutluyum.Mustafa'nın kafasına vurduğunda ''Oh be ne iyi yaptı.'' dedim.Tabi Mustafa gibi bir adam da kolay yıkılmadı:icon_whisBu bölüm Mithat'ın birçok pisliği ortaya çıkar diye düşünüyordum ama mezar falan boş çıktı:icon_sorrE tabi dizinin bir şekilde ilerlemesi gerek...Son sahnede Menekşe'yle Halil'in sarılması çok hoşuma gitti, çok yakışıyorlar ya:img-in_loHasan Menekşe'ye hoş bir ses tonuyla bağırmadı ama artık eskisi kadar onun sözü geçmez:img-wink:

benimsin
12-01-08, 23:58
ya arkadaslar bu bölüm cok guseldi hic SIKILMAdim ya süheyla ve helganin kavgasi süperdi ya ben gülmekten öldüm aferim süheyla ya bravo ona
halil nerdeyse herseyi cözmeye basladi cok sewindim menekse ye komsu
geliyor ya halil :happy0064 sonunda hasanin menekse yi halile görmesi hic bisey olmaz bnce arkadaslar cünki hasan halile artik bisey diyemez
zaten menekse babasindan nefret ediyorr bu belli
süper bi bölüm izledim
umarim ratingler cok ugurlu gelir
ben simdi burlardiyim ama hepsi1 e bakkcam artik arada yazarim :img-wink:

eSzra_
13-01-08, 00:11
neyse Arkadaslar ben çikiyorum..
öylen kesinlikle gelicem çatlarim ben
reytengleri gormesem:img-in_lo:img-in_lo
yine söyligim bu bölum superdi..fragman çikmadi sanirim
kimse bahsetmedi neyse yakinda çikar insallah..herkese iyi geceler:img-blush

sevim1967
13-01-08, 00:25
Cok güzel bir bölümdü,begendim.
Süheylanin Helgayi dövmesi,Ninenin oglunun arkasinda aglamasi,Halilin Zeynebe,sus simdi sirani bekle demesi(Sözler tam olarak böyle olmayabilr),Mithatin sinsi sinsi gülmeleri,Kadirin Mustafayi dövmesi(ellerine saglik)Zeynebin yüzsüylügü,Yusuf abimin her zamanki kontrollu halleri,olaylari ele alisi ,Menekse ve Halilin son sahnesi ,bölüme damgasini vuran sahnelerdi bence.
Yapimda emegi gecen basta oyuncu olmak üzere tüm ekibe sonsuz tesekkürler....
Umarim yarin raytigler iyi gelir de,rahat rahat raytig kaygisi olmadan dizimizi izleriz.

Sevgiler....bye

sarıseren
13-01-08, 00:31
Arkadaşlar fragman verilmedi di mi?Yani ben kaçırmadım inş.:img-blush

Reytingler umarım iyi gelir.Hem çok güzel bir bölümdü hem de bugün çok fazla rakibi yok.Yani ben Hepsi 1'i de izliyorum ama onları karşılaştıramıyorum:icon_whis

lazkizz
13-01-08, 00:32
Of yaa her bolum boyle mi bitecek :( Yeter artik,
Meneksem ve Halilim yok yipraniyor
en guzel sahne heralde, o Halilin Apartman alma
sahnesiydi :D Cok guzeldi ya! Ama malesef
Sevincleri kursaklarinda geldi

strepsils
13-01-08, 01:23
Bravo Bravo....Bu Bravom herşeyden önce SENARİSTLER 'e

Sonra da o senaryo yu müthiş sekilde bizlere yaşatan, her biri olagan üstü oyuncu kadrosuna.

Sonra bu kadroyu bir araya getiren yapım şirketine.

Yönetmen ve yardımcılarına

Emeği geçen herkese....

Bu gece reyting ne olur bilemem. Ama 22.00 kuşagının en iyi dizisi , seyredilecek tek programı Menekşe ve Halil di. Şayet düşük reyting gelirse
söylenecek tek şey var. Çok ama çok Yazık , vah Türk seyircisine vah....

lazkizz
13-01-08, 01:43
Bravo Bravo....Bu Bravom herşeyden önce SENARİSTLER 'e

Sonra da o senaryo yu müthiş sekilde bizlere yaşatan, her biri olagan üstü oyuncu kadrosuna.

Sonra bu kadroyu bir araya getiren yapım şirketine.

Yönetmen ve yardımcılarına

Emeği geçen herkese....

Bu gece reyting ne olur bilemem. Ama 22.00 kuşagının en iyi dizisi , seyredilecek tek programı Menekşe ve Halil di. Şayet düşük reyting gelirse
söylenecek tek şey var. Çok ama çok Yazık , vah Türk seyircisine vah....

hahahah super yorum yazmisin kiz rayting hakkinda aynen.
Canim bak bu dizi tam DRAMATIK BIR DIZI!. Ve bu diziyi genelikle
Dramayi cok seven kisileri izliyordur, yani cogunlukla. Tabi
Kivanc ve Sedef aviciyi unutmamiz lazim.

Ama raytingler budefa yuksek gelmesi lazim ya :(

aygülen
13-01-08, 01:44
Evet haklısın streplıs böyle bir diziyi Türk izleyicisi mutlaka keşfetmeli izlemeli inşallah da öyle olur bakalım reytingler gösterecek Süheyla hanımın performansı süperdi başta onu çok tebrik ediyorum büyük uyanışı gerçekleşti nihayet.

Hayatla BARIS
13-01-08, 09:01
Gerçekten muhteşem bir bölümdü.
Menekşe ile Halil dizisinin bugüne kadar ki en harika bölümüydü.Hiç sıkılmadım.Herkesin de böyle düşündüğünü tahmin ediyorum.
Reytingler bence iyi gelecek.Zaten bu bölüm izlendiyse bundan sonra da reytingler çok çok iyi gelecektir.İzleyenler nasıl heyecanlı nasıl güzel bir dizi olduğunu gördüler çünkü..
Senaristlerimize koskocaman bir alkışşşş...

benimsin
13-01-08, 09:28
arkadaslar tüm ratingleri gelmis kanal d 2 olmus acaba menekse ile halil iyimidir kötümü insaallah iyi bi rating aliriz ya:sad53:

yesilimim
13-01-08, 09:49
Arkadaşlar son sahne nasıl bitti ben kaçırdım.Her zamanki gibi harika bir bölümdü.Aferin süjeylaya,kadire.Bu bölüm hasan,mustafa,mithat ve zyeepe her zamanki gibi gıcık oldum.

NeCRiS
13-01-08, 09:56
Arkadaşlar son sahne nasıl bitti ben kaçırdım.Her zamanki gibi harika bir bölümdü.Aferin süjeylaya,kadire.Bu bölüm hasan,mustafa,mithat ve zyeepe her zamanki gibi gıcık oldum.
Halil Menekşelerin evinin karşısından ev aldı. Menekşe aşağı inip evin önünde Halil'e sarıldı o sırada Hasan geldi. Ve şiddetli bir sesle Menekşe dedi. Orda bitti.

dFKto
13-01-08, 10:06
Ben bir önceki bölümün tadını bulamadım son bölümde. Hikaye biraz çirkinleşiyor sanki ya da benim istediğim gibi gitmediği için ben öyle düşünüyorum. Aile fertlerinin bir olup babayı evden kovmaları ataerkil bir Anadolu ailesi için fazla abartılıydı. Hele Yusuf'un Lale'yi eve getirmesi yok artık dedirtti. Olacak şey değil. Onaylamıyorum anlamında değil ama olmaz öyle şeyler muhafazakar bir aile yapısında.Gerçekçi değil. Menekşe ve Halil'in aşkları o kadar saf ve temizdi kii nsan ister istemez onu kirletecek hiç bir unsur istemiyor. Lale böyle bir unsur bence. Gittikçe çamura batıyor Menekşe'nin ailesi. Halil'in kendi değil ama etrafı da öyle. Rahatsız oldum ben.

En hoşuma giden sahne Ninenin pencereden oğlunun arkasından bakıp ağlamasıydı.

KübraYasemin
13-01-08, 10:20
Simdi Kadirde düsman oldu.

Bizim düsman safa.

InanmIyorum ya. Vallaha bu Mita az degil.

Tam Halilerin isi iyi giderken.

Birde Halil Menekselerin yanInda ev buldu ya süperdi ora.

KübraYasemin
13-01-08, 10:40
Bu Mustafada az degil..

Neymis az dediklerine bakIn.

korkutugu kisi Menekse olsa ne olurdu bilmem.

Bana evde birinin oldugunu söylemedinizki.

Abi camyarmasI gibi herif vardI elli silahlI.

Vallaha MustafacIgim ufak at da civcivler yesin ya.

Bu adam nekadar nekadar haalI birsey.

beni hasta eder.

dFKto
13-01-08, 10:54
Mustafa başlangıçta kendisine empoze edilen öğretilerle büyütülen kişiliği tam oturmamış bir Anadolu erkeğiydi. Saf bir adamdı, aklı fikri parasını kurtarıp Almanya'da iş kurmak ve oraya yerleşmekti. Sonradan ruh hastası yaptılar onu senaristler, yazık oldu. Menekşe ve Halil için daha tehlikeli şimdi, kaybedecek hiç bir şeyi yok.

NeCRiS
13-01-08, 10:58
Mustafa başlangıçta kendisine empoze edilen öğretilerle büyütülen kişiliği tam oturmamış bir Anadolu erkeğiydi. Saf bir adamdı, aklı fikri parasını kurtarıp Almanya'da iş kurmak ve oraya yerleşmekti. Sonradan ruh hastası yaptılar onu senaristler, yazık oldu. Menekşe ve Halil için daha tehlikeli şimdi, kaybedecek hiç bir şeyi yok.
Mustafa kimseye birşey yapamaz. Hareketlerinden tırsığın teki olduğu belli oluyor.

KübraYasemin
13-01-08, 11:06
Isler varya nasIl karIstI.

Tam Halil MitatI filan yakaldI derken.

Üf bütün dügümler baglandI.

Komiserde ve Halil güzel oyun oynadIlar ama tutmadI maglesef.

Ama Halil güzel konustu.

Bak kutu senden ama rakamlarIn ne anlama geldi burda.
benim kafamda. yani ne oldugunu ben biliyorum.

cok güzeldi o sahne ya.

eSzra_
13-01-08, 11:08
Reytengler daha gelmemis umarim iyi gelir merakla bekliyorum..dunku bölumu ben çók begendim hersey superdi ve en son sahne harikaydi yani halilin menekse için yaptiklari..menekse halile ordan tasin dedi halil hemen tam meneksenin karisinda bir ev buldu iste ask budur:happy0064:happy0064
son sahnede sarildiklarinda çok harikaydi ama babanin gelipte menekse diye bagirmasi herseyin için etti ne güzel sevinmislerdi neyse ya zaten birsey yapamaz....fragman çikmadi sanirim?

KübraYasemin
13-01-08, 11:20
bence Halil cok güzel hazIrladI herseyi.

Misafir hanenin yerini ögrendi ya.

Ama maglesef olmadi.

zeynep e de güzel cvp verdi orda Halil.

Bi sus sen sIranI bekle.

Ay süperdi. Ama Mitat herseyi hazIrlamIs gene.

busegurses001
13-01-08, 11:32
AB - BAROMETRE
12 OCAK 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,10 29,40
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,20 23,10
3 GECENIN MACI SHOW 6,60 16,80
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,40 14,10

TOTAL
12 OCAK 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,40 25,90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 9,40 24,50
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 7,10 18,00

reytingler süper:happy0064:happy0064:happy0064:good:bunu çoktaN hak etmiştik zaten harika çok sevindim:img-yes:diziler arasında birinciyiz daha da iyi olacak inş

citir-bebeq
13-01-08, 11:33
Dünküüü BöLüüüm cok guzeldi ya :):)
son bölüm cok guzeldi o hasan hariiic ..
ins reytingLerde iyi geLiiir:)

MiSz_CaniSi
13-01-08, 11:42
Super ya ben demistim ilk 5 e gireriz hepsi ile fedai bizi zorlamaz inanin gece uyuyamadim ya
ab de 3uncu olmusunuz haftaya 2 inci oluruz arkadaslar genco yu bile gecmisiniz
:happy0064:happy0064 7 diziden birinci olmak gurur verici nede olsa euro kaliteli dizi kanali genco ya birlikte diger dizileri sollamayi bildiler

Ekin_Derya
13-01-08, 12:02
Bilgisayari actigimda ilk isim ratinglere bakmak oldu (bu kadar erken gelecegini tahmin etmemistim) ve mutluluktan ucuyorum desem yeridir.
4. (A/B) ve 3. (Total), daha iyi gelemezdi ratingler. Bu hafta bile bu siralardaysak, haftaya, bilemediniz 2 hafta sonra 2.yiz, bu kadar kesin konusuyorum. 1. olma ihitmalimiz pek yok, acik konusmak gerekirse, cünkü Var Misin Yok Musun bayagi fark atmis A/B'de. Olsun, zaten illa 1. olmamiz gerekiyor diye bir sey yok. 3. ve 4. de cok cok iyi, gecen haftalarla karsilasirsak (cuma günleri oynadiginda). Zaten bu dizi bunu fazlasiyla hakediyor.
Ne yalan söyleyeyim, ratinglerin bu kadar iyi gelmesini hic tahmin etmemistim, düne kadar. Diziye bakarken dün aksam anladim ki, ratinglerin kötü gelme gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Cok güzel bir bölümdü. Süheyla'nin Hasan'a karsi direnisi, dükkanda ona tokat atmasi, Halil'in Zeynep'e 'Sen sirani bekle' (buna benzer bir sey dedi)...say say bitmez, bu bölüm cok hosuma gitti. Dizimiz tam süper gidiyor yani :happy0064
Rating sorunumuz da kalmadigina göre, dizimize rahat rahat bakariz artik...

Edit: Genco'yu gectigimize bayagi bir sasirdim, neden? Cünkü 1. o da Kanal D'de, 2. o daha erken oynadi. Genellikle erken yayinlanan diziler daha cok bakiliyor, en azindan daha cok onu seyrediyorlar diye düsünüyordum ki, yanildigimi gördüm bugün :img-grin2

MiSz_CaniSi
13-01-08, 12:03
Haberler de cok izleniyo biliyorsunuz en azindan 3 unculuk iyidir ama 1 kere olsun 1. bitiremezmiyiz bunu hakkettigimizi dusunuyorum:icon_sorr

KübraYasemin
13-01-08, 12:04
A/B:

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,10 29,40
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,20 23,10
3 GECENIN MACI SHOW 6,60 16,80
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,40 14,10

Total:

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,40 25,90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 9,40 24,50
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 7,10 18,00

arkadaslar bunlar ne güzel retingler insan varya acayips eviniyor.

Hem 4 hemde 3 üz cok güzel bir haber bu ya.

Acayip sevindim.

Dizimizin cumartesi olmasI bence cok iyi olmus.

Ekin_Derya
13-01-08, 12:11
Haberler de cok izleniyo biliyorsunuz en azindan 3 unculuk iyidir ama 1 kere olsun 1. bitiremezmiyiz bunu hakkettigimizi dusunuyorum:icon_sorr

Rating problemi kalkti ya, icim ferahladi resmen. Ha 3./4. olmus, ha 1., benim icin o kadar da önemli degil. Niye mi? Cünkü dizimiz cuma günleri oynadiginda, bu ratingleri hic göremiyorduk, hep 6.dan asagidaydik, ki son zamanlarda biraz daha alt siralardaydik. Onun icin bu ratingler cok büyük bir basari diye düsünüyorum ben. Sonucta dizilerden en yüksek oranini biz aldik, ben ona bakiyorum.
Var Misin Yok Musun (yarisma), Haber Bülten(ler)i, Maclar,...bunlarin hic biri dizi degil. Onlari düsünmesek 1.yiz, öyle düsün bir de...

dazzle
13-01-08, 12:12
hasan baba artık etkisiz eleman geçmiş ola bide helgaya canını yerim senin diyip ardından menekse diye bagirmiyomu bune perhiz bu ne lahana turşusu be kardesim önce sen bi utan bi evin etrafinda dolanma kedi gibi bide yusufla kadire söylüyo sakın gelmeyin geri diye kendi yaptıgı nedir meneksenin annesi bombaydı aksam o kadına vurdukça içimin yagları eridi oh dedim oh ellerin dert görmesin (hernekadar şiddete karsı olsamda haketti)helgada bide delirmiş bu gerizakalı dedi ya bide ben evire çevire dövmek istedim adamın kara kaşına kara gözüne aşık sanki kesin parasız kalmıştır o hasanın basina daha ne işler açacak kimbilir kadirinde biraz geç olsada gözü açıldı etrafindakileri gördü halile daha yumusak davranmaya basladı yusuf abi bomba zaten onun hakkında yoruma gerek yok mithata gelince halil onu fazla hafife alıyo bukadar entirika çevirmiş adam herseyi hesaplar düşünür bukadar kolay tav olmaz bu arada sevgili kızımız zeynep basını çok taslara vuracak ama boşuna mithat onu günü gelince harcayacak bence gelelim sevimli çiftimiz halil&menekseye yine çok şirindier özellikle halilin karsidaki evi tutuması süper bi jestti ben çiçekçi falan gördü çiçiek almaya gitti sandim ama çiçekten çok daha iyisini yaptı artık sürekli beraberler halil meneksenin göüzünün önünde:) fragmanı göstermemesi kötü oldu az çok tahminlerde bulunuyoduk...

ülker
13-01-08, 12:18
Günaydın arkadaşlar
Dün akşamki bölüm çok güzeldi.Oyuncular tek kelimeyle harikaydı.Özellikle Mithat.Adam her sahnesinde işinin ehli olduğunu ve oyunculuğun seyrini keyfini yaşattı bize...
Tebrikler Murat daltaban

Bu bölüm beni en çok Süheyla etkiledi.Tabi Kadir.Kadirin pişmanlığı gözyaşları çok güzeldi.Lalenin neden kötü kız olduğunuda anlamış olduk.
Yusufa teşekkür ederken o kadar üzüldüm ki...
Sahipsiz ve çaresiz bir kadının ne hallere düştüğünü gördük...

Bu Mustafayı milenyumun yalancısı ilan ediyorum.İnsan bu kadar mı sahtekar yalancı olur.
Kişiliksizliğini ödlekliğini yalanlarla kapatmaya çalışıyor.
Özellikle halilin evinde eli silahlı dev gibi biri vardı derken çok güldüm..
Adamın gördüğü sadece bir siluet.Yalnız mustafanın hayal gücü süper..(Epey amerikan filmi izledi galiba)
Ben mustafanın sonunu merak ediyorum...

Artık Hasana diyecek sözüm yok.Babaların erkeklerin yüz karası..O aptal sarışında ne buluyorsa..

Halil yine harikaydı.Mezarlığın boş olduğunu duyduğunda ki bozulmuşluğuna çok üzüldüm bende...
Mithat ve Halil süper ikili oldular(oyunculuk anlamında)

KübraYasemin
13-01-08, 12:18
ben retinglere öyle bir sevindim öyle bir sevindim ki.

Cok güzel oldu bu is iste.

ArtIk her hafta kendimizi inslalah bu derecede tutarIz hep.

Ilk zamanlar böyle olupda sonra inslalah bir inis yasamayIz.

Zaten dün aksamki bölüm ayri güzeldi.

Baya heycanliydI bir ara sonra heycan indi sonra yine heycan. vallah yine heycan olsaydI kalbim giderdi kesin.

Çılgınn
13-01-08, 12:28
:happy0064:happy0064reytingler çook iyi gelmiş işlaalh 1.de olucağız.
hasan menekşe diye bağırdı ama menekşe artık babasını çok takmıyor bişey yapamaz hasan sıkıyosa yapsın halilin yanında.
mitata gelince adam nası ama son ana kadar direncek ya halile doktora falan git diyor ya sinirimi bozduu
süheylanın helgayı dövmesine yüzüğü çıkarıp hasan tokat atmasına ve dükkanı dağıtmasınada bayıldım

strepsils
13-01-08, 13:11
Arkadaşlar, Reytinglere çok sevindim. Ben Menekşe ve Halilin yanı sıra Vazgeç Gönlümü de izliyorum. Bu Gün değişikliği bir dizime yararken diğerinin düşmesine neden oldu. Hem sevinç hem üzüntü karışık duygular içindeyim. Tüm ekibi tekrar kutluyorum. TEBRİKLERRRRR...

sarıseren
13-01-08, 13:40
Reytingler süper gelmiş:cheer: İleri de 1. olmak dileğiyle:happy0064

Cumartesi gününe alınması daha hayırlı olmuş demek.Dizinin geleceği için de böyle olması güzel bye

benimsin
13-01-08, 13:48
hadii ya cosalim ratingler gusel gelmis 3 ve 4 olmusuz hafatafaya daha da iyi olacagiz bundan eminim cok gusel ya bayildim ratinglere tek abde 14.1% onu azcik da düzelte biliriz bnce o daha da yükselecek bundan eminim arkiler
zaten totalde cok iyiiz 3olmusuz benden mutlu su yok yükselmisiz huhu hep 11 oluyorduk artik hafatya 2 oluruz haberleri gecipte :happy0064:happy0064

emirdag_güzeli
13-01-08, 13:56
reytingler cok iyi yaa..cok sevindim zaten cok heycanli bir bolumde..hersey birer birer ortaya cikacak....herkes cok guzel oynadi...Menekse nin annesi.oh dukkandaki sahnesi cok superdi aslinana cok komikti buldum iyi yapti..

pek heycanli bitmedi ama..ama halil iyi bagirdi cardi :) zeynepe...
Mustafa'da gittikce manyaklasiyor dangalakk!!adamin cok buyuk bir fantazesi var...yani..

baharG90
13-01-08, 14:09
ayyy reytinglere bayildimm:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064: happy0064:happy0064 cok sükür spnunda günün degismesi gercektende dizimiz icin hayirli oldu umarim dahada iyi olacak reytingler

benimsin
13-01-08, 14:14
ayyy reytinglere bayildimm:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064: happy0064:happy0064 cok sükür spnunda günün degismesi gercektende dizimiz icin hayirli oldu umarim dahada iyi olacak reytingler

evet arkadasim ya hepimiz cok mutlu olduk sonunda düzelmis ratingler artukkk rahat rahta izleriz dizimizi ya oh oh

ama simdide genco düsütü arkadaslar 8 olmus üzüldüm

ama mih icin cok sewindim gerci genco beni pek enterese etmiyor:)

ben menekse ile halil faniyimmm:):):):)

PINARR89
13-01-08, 14:19
Menekşe ile Halilin ilk 2 haftasından sonra ilk defa yüzümüz güldü reytingler baya iyi:happy0064 daha yükselcektir giderek..

Şimdi tekrarı var menekşe nin belki reklam aralarında ya da sonunda yeni bölümün fragmanını verebilir beklemekteyim:img-yes:

berivan_
13-01-08, 14:45
Simdi interneten izlerken yorum yapmak istedim izledigim kadariyla...

Mistik kapi sesini duyupta arkasina bakmadan kacti evden ama adam halen yalanlarina devam ediyor,yok evin icinde bilmem nasil bir adam varmista,yok adamin elinde silah varmista:img-hyste korkak sey bu yaw,baska birsey degilki bunun erkek olmasi neye yazarki yani,kim ne yapsin böyle korkak birini yaw:img-blush

Kendini cok akkilli zanneden Zeynep hanim uzerine supheleri cekmememek icin Halil'in anahtarini kopyalatmis birde,bak sen zeka kupu hanimefendiye:img-pilot ama Halil anladi anahtarin kopya cekildigini,ki birde ben yalnis görmediysem eger Halil Mithat ile Zeynep'e ates puskurdukten sonra anahtari almadan cikti odadan:icon_whis yoksam benmi Halil'in karizmatik sinirli halinin etkisinde kaldimki farkedemedim:img-in_lo

Mistik kellesine bir tane yedi Kadir tarafindan,ben cok sevmeye basladim Kadir agbimi:happy0064 ama herif kedi mubarek yedi canli,kurtulamadik ondan yaw:icon_sorr hem adam cok tehlikeli bir yerine yedi darbeyi,ne o öyle sargi sarmislar sadece,yani mantiken birinin kontrol etmesi lazimdi dimi ama:img-yes: amannnn neyse dusundugum seye bakarmisiniz,adamin zaten akli yarim,bir darbe alirsa sankim ne olcek dimi ama:img-grin2

Suheyla teyzemin Hasan'i evden kovmasina nekadar sevindim söylememe gerek yok herhalde,ama Hasan'in Halil'den aldigi paralara guvenipte diklenmesi ve odaya girdikten sonra havasini alipta gitmesini izlemeyi ise cooook begendim,aynen bule oldum:happy0064

Ama Hasan'in gidisini izleyen nineye cok uzuldum,yani ne olsa oda bir anne:icon_sorr

Komser Ceylan'in suratina ne olmus anlamadim yani,buna bir aciklik getirmediler,yani ben kacirmadiysam eger....

gs-tugba93
13-01-08, 14:50
reatingler harika gelmis ya sonunda yüzümüz güldü
dün harika bir bölümdü kadiri dün cok sevdim ben ya

_NEVZAT_
13-01-08, 14:50
merhaba arkadaslar...bir haftadir giremiyorum özlemisim burayi.
Dünkü bölüm süperdi...reytinglerde cok iyi.:img-icecr:img-icecr Cok sevindim.
Yine aksiyon ve heyecan dolu bir bölümdü.
Bu bölümün bitmesini hiiiic istemedim :D
Son sahne harikaydi gercekten.
Ama (anti-) hasan bizimkilere saldirmassa iyi...hirsini simdi Menekse ve Halilden alir.
Mistik yine ne komikti ya...hahaha Halilin evinde nasil korktu...gülmekten öldüm yaa.

Kadir'de nihayet kim dost kim düsman oldugunu gördü.
Ama Kadirin basi belaya girecek.
Bakalim haftaya neler olacak.

x sinem x
13-01-08, 15:03
:happy0064:happy0064 raitingler süperrrr gelmis..ohh be sonuda bkledimiz ilgiyi gördük:img-wink::img-wink:

bence hatta dizimiz 1. ligi hakk ediyo ya neyse:icon_whis:icon_whis
Dünkü bölüm süperdi ya..ama en cok üldüm kisi tabiki mitsik oldu..hava da atarmis yok evde adamvarmis da..eline silah varmis da..

catlak bu adam ya..:img-pilot:

Süheyla hanimin hasani kovdugunda söyle bir oohhh cektim valla...iyi yapti

Ama nineye acdidim valla..yazik nede olsa ana :icon_sorr

bence bu hafta o kadarda heycanli bitmedi..yan soncta hasan hic bir se yapamaz..anca kizar mizar..ama soncta atik menekseye bir sey söylemeye hakki yok..hem halilde var orda:img-yes:

Ayy sonda ki sahneye bayildim..ama dizimizde eskisi gibi romantizim yok artk öyle..ben yine eski romantik sahneleri özledim :img-in_lo ..insallah yine öyle sahneler olur..:img-blush

eSzra_
13-01-08, 15:05
Rating problemi kalkti ya, icim ferahladi resmen. Ha 3./4. olmus, ha 1., benim icin o kadar da önemli degil. Niye mi? Cünkü dizimiz cuma günleri oynadiginda, bu ratingleri hic göremiyorduk, hep 6.dan asagidaydik, ki son zamanlarda biraz daha alt siralardaydik. Onun icin bu ratingler cok büyük bir basari diye düsünüyorum ben. Sonucta dizilerden en yüksek oranini biz aldik, ben ona bakiyorum.
Var Misin Yok Musun (yarisma), Haber Bülten(ler)i, Maclar,...bunlarin hic biri dizi degil. Onlari düsünmesek 1.yiz, öyle düsün bir de...
ewet sana katiliyorum aslinda biz birinci sayiliriz yani varmisin yokmusun heberler maçlar bunlar dizi degil Yani walla Ben bu Durumdan çok memnunum insallah hep böyle gelir reytengler:happy0064:happy0064..masallah forumda herkes çok sevinçli çok mutlu oldum bende:happy0064

_NEVZAT_
13-01-08, 15:13
evet reyting problemi allaha cok sükür kalkti...insallah haftaya da böyle iyi gelir.
Ya CUMARTESI bize ugurlu geldi arkadaslar:img-icecr:img-icecr
Bakalim Hasan ne yapacak....fragman ciksa keske.

aygülen
13-01-08, 15:38
:happy0064:happy0064 raitingler

Ayy sonda ki sahneye bayildim..ama dizimizde eskisi gibi romantizim yok artk öyle..ben yine eski romantik sahneleri özledim :img-in_lo ..insallah yine öyle sahneler olur..:img-blush

Romantizm olmaz mı hiç kaçırmışın sanırım Hasan ve Helga aşkını canını yirimler aman da benim aşkım demeler, menekşe ile halili gölgede bıraktılar.Yine sinirlendim o sahnelere ama süheyla hanım doğrusu panter gibi nasıl atladı iyice bir hırsını aldı kadıncağız ellerine sağlık.

eSzra_
13-01-08, 15:46
Romantizm olmaz mı hiç kaçırmışın sanırım Hasan ve Helga aşkını canını yirimler aman da benim aşkım demeler, menekşe ile halili gölgede bıraktılar.Yine sinirlendim o sahnelere ama süheyla hanım doğrusu panter gibi nasıl atladı iyice bir hırsını aldı kadıncağız ellerine sağlık.
ahahha aman onlarin asklari batsin..aii bide hassan helgaya yerim seni filan demesi varya sinir ediyor beni haa.. aii tamam helga güzel olsaydi dicem kadinin güzeligine dayanmiyor ama:icon_whis:icon_whis..Neyse ben gelecek bölum çok menekse ile halil sahneleri goruruz diye dusunuyorum :img-yes:

kıvanç_simge
13-01-08, 16:00
dün akşamki bölüm bülent ersoy deyimiyle fevkaledenin fevkindeyii

allahım menekşe ile halil aşkları off offff:img-in_lo:img-in_lo bandlandığım için giremiodum ama artık sizlerleyim cnlarımmmmm :)
halilim yaa nasıl kızdı zeynepe ohh olsun sana gcıkk mithatda öle ufffff:icon_sorr kadirin mustafayı döwdüğü sahne içimin yağları eridiii:img-icecr:icon_whis ben olsam öldürürdüm heralde :)

son sahne süperdi hasan geldi bozduuuuuuuuuuu uffff süheylanın acısını menekşe ile halilimden çıkarıcak uff:img-pilot ama süheylayada bravo demek lazm:img-pilot helgayı ne güzel paraladıı:icon_whis:good:

x sinem x
13-01-08, 16:09

Hahaha :img-hyste:img-hyste..dogru ya onlarda romantizim yasio dimi..hahah:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ama romanitizimi batsin onlarin :fighting2 ..benim anlamadigim hasanin agzindan nasil öyle sözler cikabiliyor anlamis degilim..acaba hic hayatninda süheylaya öyle sözler söyledimi??:img-beee:

hehe yanliz hasanin almancasi berbat..yani alt yazilar olmassa nerdeyse anlamiycam ne sölyedigini:icon_whis

bende artik kadiri sevmeye basladim....akli basina geldi sonunda...aferüm onatroest

Neyse..evet ya cumartesi günü ugurlu geldi bize..yanyanliz ne biliyim sanki cumartresi daha gce geliyo bana..cuma günü benim en sevdigim gündü..o günü iple cekiyordum..hem haftasonu acisindan hemde dizimizin acisindan..:img-blush

Heh birde hepsi 1 ayni saate olmassa...dün aksam kavga vardi kardesimle benim aramizda..bakalim nasil bir cözüm bulacaz buna..neyseki kardesim komsuya gittide rahat rahat izleyebildik :img-wink:

Rüya
13-01-08, 16:27
Allahim nerden baslasam bilmiyorum ki (: Ben dünkü bölüme BAYILDIM!!
Menekse ile Halil sahnelerinden bahsetmek istemiyorum çünkü çok daha
zevk aldigim bi sahne vardi :D Oda toplanti öncesi Halil&Mithat sahneleri..
Nasilda yerden yere vurdu Mithathi ;) Bayildim bayildiiimmm!! Son sahneye
küçüçük bir yorumcuk :img-blush bir insan bukadarmi romantik olur?
hiç düsünmeden sadece Menekse için evi tuttu.. Ben öylesine tamam dedi
sandim ama gerçekten tuttu ya (: Allahim hersey süper..

Ratinglerde müthis :happy0064:happy0064
Cumartesi günü kesinlikle ugurlu geldi!!

kıvanç_tuğba
13-01-08, 16:41
dünkü bölüm tam anlamıyla süperdi.dünkü bölümün enlerini yazmak istiyorum(umarım yamamışsınızdır yorumlarınızı okumadım arkadaşlar)

en siyah kuşak:Süheyla
en sinirli:Halil
en kedi:Helga
en gıcık:mustafa&hasan&mithat&zeynep
en masum:menekşe
en duygusal:zarif ana
en kararlı:yusuf

bide ben mithatla zeynepe gıcık oldum.halil az yaptı o kıza dövseydi yeriydi.bide şu mithatın gülmesinden nefret ediyorum.ne uyuz bir gülmedir ya o...adamlarının foyası ortaya çıktı hele şükür...onunda yakındır...inş o uyuz zeynepte anlar herşeyi mithatın planladığını...
sonu da çok kötü bitti.menekşe de tam halile sarılacak zamanı buldu.sokaka ortasında:img-wink:

kıvanç_simge
13-01-08, 16:46
kıvanç_tuğba tam isabet şekerimmm çok güüzel tanım yapmıssın

ahh o helga ahhh :img-polic:img-pilot ne kedi harbiden:icon_whis hasanın parasını yicek hasan hala uyusun bakalım

off aklıma takılan şeyyy

menekşe ile halilimeeee nolucaaakkk ??
hasannn nağıcak ask böceklerimeee uffffffffff:icon_sorr:icon_sorr

mili_gkhnözen1905
13-01-08, 16:49
cok mutluyum ya iyiki dünü degisti bitme ihtimali bile olabilirdi Allah korusun
reytingler süper gelmis dahada iyi olcak insallahhh...
ne denilebilirki bu bölüm icin dediginiz gibi fevkaledenin fevkindeydi:D
menekse halik cok tatlilar ya ama son sahne off nefret ediyorum
babasindan yaa...
anti zeyno*mithat*mistik*hasooo

kıvanç_simge
13-01-08, 16:50
ay reytingeleri daha yeni gördüm ya :)

3 ve 4 :good::good:

mükemmel yaaa kesinlikle c.teside kalmalı o zaman :)
böylece diziimizin üstünden bi tehlike kalkmıs olurrrrr cok sevindim:happy0064:happy0064

kıvanç_sedef
13-01-08, 16:52
mrblar:::
oncelıkle nerden baslamalym bılmıorm ama sole solıımm cmtsı gnu accaıp ugurlu gLdı yawww reytıngLer super ztn mustesem bska bısı dememe grk yookk cook mtLuyum suann...
bu hfta kadır abımızı accaıp tkdır ettm aferım ona sonunda doru yoLu buLdu:happy0064
sora heLga psLıgı geLdı yaww anLamıyorum o hasanın parası ıcın onun gbı bır sonradan gorme ıLe nasıL beraber oLur anLamıyoruM bı de ozr dıLemeye geLıyor hasanın aptaLLıgı yaNe..ne affedıyosun kıı neden geLıyosa koynuna aLıyosun kı bıdaha anLamıyorumm ama ohhh ıyı oLdu kadır abım,,(bu bolum ck tkdr ettm o yzden abım dıorm)yusuf abım(ztn abımdı:D) we meneksem annesı feLan nası kovduLar hasanı yaww superdıı ama annesı cok agLadı yaww nınemm yaa cnm bnm cook da uzuLuyoruM bu kadına onun gbı bu kdr ııı bı kadının nası boLe psLık bı evLadı oLabıLıyo anLamıyorum ama maLum hasan bu duzeLdı dıe cok sewinmıstıM ama bu boLum cok psLık yptı menekseme feLan geceN boLum de oLeydı o yzden bnden 2 hftadır 10 uzerınDen sıfır aLıyo sahsen.....:img-cool2
zeynep we mthata geLınce mthat accaıp bocaLadı bu hfta nası guLdu oLe haLıLe feLan yanı bı an kendısı kafayı yedı sndm shsen...:img-pilotzuhaha dıorm mthata heLe o aptaL zynebe hıc geLmıorm yıne yptı yapcanıı psLık vercek hısseLerı aLLah aLLah yaww banane yaa ceKıLcek meneksemLe haLıLcımın arasından anLamam banaNe oLdururum waLLa zynebıı...boLum boyunca haLıL ıLk zynebe baırdınndan berı "tukur artık sunun kafasına" dedım yanıı o ypmazsa ben yapıcaM artıK...cok hevesLıyımm:img-pilot

mıstık a geLıncee.......kadırden yedııı dayak adam etmedıı yaww bı o cıban basını yakaLamadıLar yaa..ama kadırı dedıım gbı o attıı dyktan soraa gozmde buyuduu valla degerı artttı...ama yusuf abımm bırıncıı tabıkı..

heLe o aşK sahneLerıne geLıncee..:img-blush:img-in_losuperdııı yawww en cok haLıLın meneksesı ıcın aLdııı evı begendım daha dorusu o shneyı coooogg begendımm superdıı yanıı..........:img-icecr

ama......................son shnede hasan geLdı batırdı romantızmı superdı o shne hasan geLınce bısı oLdu yanee...neden geLdıyse ztn ona neyse noLuyosa yanı "Menekseeeee!!!!!!!!!!!!!!" dıe baırıyosa aLLah aLLah yaww yaa...haLıLcım we meneksemmm yaww zawaLLıcıKLarımm bnM.....meneksem nası da dedı "bızı kımse ayıramıcaK" dıe haLıLım de nası sarıLdı ıLk boLumdekı heyecanı wererek superdı yyanı bu boLum reytıngLerde superrr ıns hep boLe oLur hepsı 1 ıde gecmısızz superrrr:D:D:Ddaha ne dıım kııı..

bı de yusuf abımız we mustakbeL yengemız (ıns) LaLe warr asLında herkes dıyokı neden boLe bı kadına asık oLmasını takdır edıyosun dıe...bun aksam da LaLenın soLedıı gbı annesı bırakmıs o kızcagıza hıc kmse sewgı gstermemıs yusuf abım harıc...yusuf da etkıLendı ne kadar hayat kadını oLursa oLsn we sonuna kadar onLarında askLarının arkasındayım we takdır edıyorum yusuf abımın yptıı ayakta aLkısLancak bısı takdır edıyorum snı ysF abım bnM yaa

benimsin
13-01-08, 16:54
kıvanç_tuğba tam isabet şekerimmm çok güüzel tanım yapmıssın

ahh o helga ahhh :img-polic:img-pilot ne kedi harbiden:icon_whis hasanın parasını yicek hasan hala uyusun bakalım

off aklıma takılan şeyyy

menekşe ile halilimeeee nolucaaakkk ??
hasannn nağıcak ask böceklerimeee uffffffffff:icon_sorr:icon_sorr

HELGA herseyi silip süpürecek arkadaslar bnce
senin dedin gibi arkadasim
bence hic birsey yapamaz hasan menekse karsin cikar
zaten yani dogal olarak bisey yapamaz:img-wink:

kartezyen
13-01-08, 17:07
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi birşey dikkatinizi çektimi helganın sesi yaprak dökümündeki neclanın sesiydi zaten fahriye evcende(necla)ünlü olmadan önce almayada kalıyodu almancası çaok iyidir zaten yapım şirketleride aynı(ay yapım)çokta emin değilim ama belki sizinde dikkatinizi çekmiştir

x sinem x
13-01-08, 17:28
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi birşey dikkatinizi çektimi helganın sesi yaprak dökümündeki neclanın sesiydi zaten fahriye evcende(necla)ünlü olmadan önce almayada kalıyodu almancası çaok iyidir zaten yapım şirketleride aynı(ay yapım)çokta emin değilim ama belki sizinde dikkatinizi çekmiştir

Aa evet dogru..benim hic dikkatimi cekmemisti..süper bir izleyicisin galiba :good::good:

Ben bi sahnelere bakim da anlarim..eger öyleyse gercekten fahriyenin almancasi süperr:img-wink:

eSzra_
13-01-08, 17:36
Aa evet dogru..benim hic dikkatimi cekmemisti..süper bir izleyicisin galiba :good::good:

Ben bi sahnelere bakim da anlarim..eger öyleyse gercekten fahriyenin almancasi süperr:img-wink:
eger gerçekten onun sesiyse masallah yani almanca super ben normal helganin sesi zanetmistim:img-in_lo..ama degilmis neyse helgaya merakli degilim zaten:img-icecr

Rüya
13-01-08, 17:40
Süheyla teyzemi dün ayakta alkisladim =) çok iyi yapti teyzem..
bunu çok daha önce yapmaliydi ama bu bölümde patladi.. Ohh helga
gacisida fena yolundu :D Ayh koptum resmen.. Ama en çok hasana attigi
tokadi begendim.. Müthisti gerçekten!! Dünkü bölümde bütün kötü karakterler
bi sekilde dayak yemis oldu .. :img-wink:

kalanlar
13-01-08, 17:42

evet bende ilk duyduğumda farketmiştim sana katılıyorum Neclanın sesi.

kadir biraz çekinerek de olsa artık ailesinin yanında ama hala çekiniyor...
toplantı odasında halil mithatla konuşurken zeynep lüzumsuzu araya pat diye girince halilin susturması süperdi 'sen sıranı bekle':img-yes:

kadir tesisatçı diye bağırdığında o mahallede olsaydım hemen gelin derdim ama yusufun hatrına:img-in_lo

menekşe ile halinin çok aşk sahneleri yoktu ama halil sonunda yaptı yapacağını her ne kadar hasan içine etse de...

bir de süheylanın helgayı benzettikten sonra dükkandan dimdik çıkışı süperdi...o karıyı ben yolmuş kadar rahatladım inanın zafer bizimdir(zaferin nişanesi de süheylanın yüzünde:good: ) alsın o helga süheylanın tabir ettiği özellikleriyle hassanını:P

ama gelin kaynana dayanışması da çok güzel yani zarif anamız sen çok yaşa

eSzra_
13-01-08, 18:11
evet bende ilk duyduğumda farketmiştim sana katılıyorum Neclanın sesi.

kadir biraz çekinerek de olsa artık ailesinin yanında ama hala çekiniyor...
toplantı odasında halil mithatla konuşurken zeynep lüzumsuzu araya pat diye girince halilin susturması süperdi 'sen sıranı bekle':img-yes:

kadir tesisatçı diye bağırdığında o mahallede olsaydım hemen gelin derdim ama yusufun hatrına:img-in_lo

menekşe ile halinin çok aşk sahneleri yoktu ama halil sonunda yaptı yapacağını her ne kadar hasan içine etse de...

bir de süheylanın helgayı benzettikten sonra dükkandan dimdik çıkışı süperdi...o karıyı ben yolmuş kadar rahatladım inanın zafer bizimdir(zaferin nişanesi de süheylanın yüzünde:good: ) alsın o helga süheylanın tabir ettiği özellikleriyle hassanını:P

ama gelin kaynana dayanışması da çok güzel yani zarif anamız sen çok yaşa
ewet kadir biraz çekiniyor ama artik ailesinin yaninda allaha sukur:good:..
ama simdi onun basi derte simdi hem halili hemde kadiri öldurmek istiyorlar:icon_sorr..Ewet suheylanin helgayi vurdugu sahne superdi bilmiyorum fark etinizmi ama suheyle helge&hasani Sarilirken gordugunude kosarak çeketini çantasini falan atarak hemen saldirdi iste orda gulmekten öldum:img-icecr..ama Suheylaya helal olsun içinden geçenleri yapti ve rahatladi wallaha:img-yes:...Birde Bu Bölum halil harikaydi her bölum öyle ama bu bölum mithati nasilda paniklendirdi artik halil dusmanlarinin kim oldunu biliyor sukur:img-yes:..haa bide kadir mustafayi dövdukten sonra ordaki adamlar Biz kadir abinin Artik Buraya ait oldugnu bilmiyorduk gibi birsey dediler Orda iste mustafa ''ne abisi len kadir abimis PAPUCUMUN ABISI hahahah aii gulmekten öldum ben:happy0064:happy0064

ebrucu_ze
13-01-08, 18:14
merhaba arkadaşlar çok sevinçliyim valla reytingler süper gelmiş:happy0064 iyiki değişmiş günü:img-yes: çok güzel bir bölümdü yine. ya ben bu mıstık a çok gülüyorum valla yok efendim evde eli silahlı adam varmışta yok kadir birden atlamış üstünede :img-hyste hasan abim süper oynuyor valla helal olsun:img-yes
süheyla dükkanı ve hasan ı dağıttıktan sonra bende bi ohh dedim valla.içimin yağları eridi.inş helga terkeder tekrar hasanı da görür gününü.
kadir de doğru yolu buldu çok şükür..arkadaşlar bişey sorucam ya kaçırdım ya da hatırlamıyorum mezarın boşaltılmasını göstermişler miydi önceden?
halil de de ne sabır varmış ya ben zeynep in karşısında olsaydım kopartırdım saçlarını:)
mithatta formundaydı yine..en güzeli de semihti tabi:img-blush nihatım süper oynuyor valla:img-in_lo

Hatiies
13-01-08, 18:20

Evet canim dogru, Helganin sesi Fahriye Evcenin sesi:img-yes: Fahriye önceden Almanyada yasiyordu ama dizi icin Türkiyeye gelmis.. Ondan Almancasi cok iyi:img-wink: Dünki bölüm tek kelimeyle H-A-R-I-K-A-Y-D-I !!!!!! Meneksenin annesini ayakta alkisliyorum, ohh icimdeki yaglar eridi valla negüzelde dövdü Hasani VE Helgayi:good: Kadin kendisiyle gurur duyuyor artik:happy0064 Sonunu ben tam anlayamadim.. Simdi babasi neden MENEKSE dedi? Ailesi onu istemiyor artik ama o hala Menekseeee diyor:icon_whis Neyse.. Annem cagriyor yemegimi yiyegim, az sonra geri gelirim yorumumu daha acik yazarim:img-wink: Öptüm hepinizi.. Bu arada Halil dün yine cok tatliydi.. Yani Meneksenin komsusu olmak icin, ona yakin olmak icin orda ev aldi ya.. Sanki eski bölümlere geri dönüyoruzzz... . Ayy:img-in_lo Neyse hadi bye

benimsin
13-01-08, 18:43
dünki bölüm hakikaten süperdi helganin sesi fahriye nin sesi olabilir ama helga alman deilmi neden lazim olsun ki almanca helga ya sasirdim azcik simdik yaww:icon_whis

nese dünki bölümde süheyla annemi tebrik etmek istiyorum nasil da hasana gecirdi tokatti aferim ya ona tebrüüüük ederim

süheyla nin helga kavgasinda gülmekten öldümm ya:img-icecr

kıvanç_tuğba
13-01-08, 18:47

aa gerçektenmi ama helga zaten alman değilmi niye kullansınlar?belki de doğrudur.sesi benziyo

Hatiies
13-01-08, 18:52
aa gerçektenmi ama helga zaten alman değilmi niye kullansınlar?belki de doğrudur.sesi benziyo

Canim belki Helganin sesi güzel diildir? :icon_whis Yani mesela .. Sedef kendisi türk, ama baskasi seslendiriyor onu :img-icecr Yani oda kendi sesini kullanmiyor.. Ama Fahriyenin sesi Helgaya cok yakisiyor bence:img-yes:

(Bu arada reytingler süperrrrrrrrrrrrr, demekki cuma günü iyi bir gün diildi ondan degistirdiler :img-wink: Cok iyi oldu bence böyle :img-wink: )

3z3_fr
13-01-08, 19:08
bolum her zmn ki gibi super ama super olan daha ii bise var hatiies'in dedigi gibi reytigler SUPEEERR :img-wink: demekki cumartesi daha hayirliymis :img-yes:
nese gelelim bolume ya benim en çok begendigim sey hasani evdeen atmalari oldu :happy0064 ohhhhh nede gusel ettiler surunun dio ama kendi suruncek akli hiç basina gelmicek piss daha ayni gun helgayla tartisio sonra yine yerim senin canini dio piiss sey nolcak iiyyy midemi bulandirio artik bu hasan yafff !!!!

kıvanç_tuğba
13-01-08, 19:20
Canim belki Helganin sesi güzel diildir? :icon_whis Yani mesela .. Sedef kendisi türk, ama baskasi seslendiriyor onu :img-icecr Yani oda kendi sesini kullanmiyor.. Ama Fahriyenin sesi Helgaya cok yakisiyor bence:img-yes:

(Bu arada reytingler süperrrrrrrrrrrrr, demekki cuma günü iyi bir gün diildi ondan degistirdiler :img-wink: Cok iyi oldu bence böyle :img-wink: )

ya tamam ben o konuda daha yorum yapmıcam zaten yapsam bile herkes bole dicektir ben cevabımı aldım saol:img-yes::img-wink:
evet cumartesiye aldıkları iyi oldu çünkü cuma günü çok iyi yapımlar var bizim dizimiz onların yüzünden izlenmiyodu ama şimdi rahatız(reytinglerden dolayı)

3z3_fr
13-01-08, 19:26
ya arkadaslar bise dicem frak ettiyseniz kanald butun dizilerin fragmanini bilmem kaç kere verio ama menekse ile halilinkini nerdeyse hiç vermio !!!
18.bolume geldik ben sadece 2 fragmanini tv den izledim !! benmi raslamiorum yoksa gercekten olemi ???

_NEVZAT_
13-01-08, 19:28
ya arkadaslar bise dicem frak ettiyseniz kanald butun dizilerin fragmanini bilmem kaç kere verio ama menekse ile halilinkini nerdeyse hiç vermio !!!
18.bolume geldik ben sadece 2 fragmanini tv den izledim !! benmi raslamiorum yoksa gercekten olemi ???

yok cnm gercekten öyle...bende de aynen öyle.
Hep nette izliyorum fragmanlari...bi kac kere tvde gördüm.
Mesela BINBIR GECE'nin fragmani boyna oynuyor

kıvanç_tuğba
13-01-08, 19:38

ya sizi bilmem ama ben hepsini izlemişimdir.özelikkle çarşamba ve perşembe günleri daha fazla veriyorlar.''annem dizisi''reklama girdiği zaman baya veriolar.

emirdag_güzeli
13-01-08, 20:06
yA arkadaslar farkinda misiniz bilmiyorum ama...Menekse( Sedef avci) Niye hep elbise giyor..??daha hic dizide jeans ,pantalon filan giymedi herhalde...takip ettimde bunu farkina vardim..:)

x sinem x
13-01-08, 20:21
cnm biz EURO D'yi izliyoruz ya...belki ondandir.
Kanal D'de belki daha cok oynatiyorlar

evet aynen öyle zaten..mesela Kanal D bazen Fragmani hemen dizi biter bitmez veriyordu..ama nedense Euro D de hic vermiyorlar..bizlere yine ayrimcilik yapiyorlar ..:mad72: :mad72:
Valla bende o kadar cok denk gelmedim fragmanlara..hep netten izliyorum
Ama ne zaman acsam tv#yi binbir Gecenin fragmanlari taa bir haftadan önce baslanio gösterime..surda MIH baslamasina 1 gün kalmis..hic vermiyolar...cok sacma bence buu:img-beee: :img-beee:

FEL!ADE
13-01-08, 21:00
Yusuf : Bizim satilik kizimiz yok...!
Nine : Benimde senin gibi evladim yok..

gecen bölümün basarisini düsünürken kendi begenimi gözden gecirdim.
bu basariyi son iki bölümde cogalan Menekse ve ailesi konusuna yoruyorum.
aile ici sorunlari ve aile bireylerinin tavirlarini islediler yine ve bu genel izleyiciyi cok memnun ediyor.
elbete icerigi ve karekterlerin tutarliliklari bastan beri ailenin kendi sorunlarini unutmaya calisirken daha derinlere atmasini görmüstük.
Hasan'in degismezligi ile cocuklari ve Süheyla'nin kararliligi catisti yine.. en begendigim sahnede Hasana yukarida söylenen repliklerdi. müthis basarili oyunculuklar izledim yine..
Süheyla'nin onca yasanmis olumsuzluga ragmen evliligi icin iyi niyeti hüzünlüydü.
Sonrasinda Helga-Hasan karsilasmasinda cikan sahnede gülsemde evet gercekten Süheyla jenerasyonundan bir kadinin yapacagi yegane hareketi dogrusu..
cokta iyi yapti, o öfkenin o son cümlenin söylenmesi gerekiyordu :)
Hasan'nin o anda yasadigi umut-hayal kirikligi görülmeye degerdi, cok begendim.
Nineninde ogluna camdan bakisi iyi düsünülmüstü, insanin cocugu hatada yapsada kizdirsada evladi olarak kaliyoru izletirdi.

Yusuf-kadir sahnelerinden de cok keyif aldim, is arama ve Kadir'in bildikklerini paylastigi sahnede evet simdi aksiyon ve Halili sahne geliyor dedim.
Halil bu bölüm her zamankinden daha karekteristik ve daha hostu.. sacini tarayis sekli cok begenildi, duyurulur:img-in_lo

Komiser Ceylan'in ani cikisina pek anlam veremedim dogrusu, Halil Mithat sahnesinde hemen belirmesine gerek yoktu.

Mithat'in hep bir kurtarma plani oldugunu tahmin ediyordum. o saklanan cesetin yok olmasi sasirtmadi ancak aklima kim olabilecegi geldi.:img-wink:
bence o sürekli yeri degistirilen merhum Zeynep'in babasi, Mithat'in ileriki tüm adimlari zekice planladigini gördük. Halil'in de bundan daha fazlaasini deneyecegini artik biliyoruz.
bundan böyle aksiyonlar ve Komiser-halil- Yusuf- Kadir cephesi olusuyor.
ancak en tehlikede olan yine Menekse ve ailesi.

bu bölümün dinamigi yine cok yüksekti, neredeyse ( bunu hep yapiyorlar ) dügümler cözüldü derken yarim kalan bir adim oldu.

Hasan ve helga sahnelerinden bahsetmissiniz cok güldüm onlarada.:)
Helga ( bu kadinin adini niye degistirdiler onu anlamadim, eskiden Steffi degil miydi :icon_whis ) nin almancasi mükemmel ancak Hasan'nin ki icler acisi , öyle böyle degil.

neyse reytingler bölümün heraketliligine, genelin begenisini karsilar bir oranda gelmis... birazda bizlere oynasalar tam olacak.
ben Halil'in hatada yapsa biraz o plazalardan cikmasini, Menekseyi pesine takip gizli göcek yasamasini isterim.., bu simdilik mümkün degil gibi gözüküyor.. Halil'in yeni evine nasil yorum yapsam bilemedim.. ancak o sahnelerdeki tavrina hayran oldugumu söylemeden gecemem.

ssvshy
13-01-08, 21:06
herkese selam bölüm güzeldi

raytingler çok çok iyi helede günü değişen bir dizi olmasına rağmen çok iyi yakında birinciliği görürüz inş
bölüm yorumuna geçeyim

hasan karakterini çözemedim bi karakteri varmı onuda çözemedim bu adam süheylanın baskınından sonra niye ve neye ağladı helganın dayak yemesine mi süheylanın ona attığı tokat ve ardından yüzüğü eline vermesinden dolayı varmı yokmu belli olmayan kırılan gururunamı yoksa yıllarca kahrını karın tokluğuna çektiğini düşünen karısının yaptıklarından aslında onu sevdiğini zannedip onu kaybettiğini anladığı içinmi anlayan bi zahmet bana anlatsın ninemin hasanın arkasından ağlamasına :..(

4 silahşörün işbirliğinde halil mithata konuşmakta acele etti keşke ömerden haber bekleyip sonra konuşsaydı bu mithatı daha dkkatli davranmaya itecektir birşey dikkatimi çekti menekşe davranışlarında sürekli bir onay bekleme modunda birilerinden onay almadan harekete geçmiyor bu bazen ninem bazen yusuf bazende halil oluyor hep birilerinden onay bekleme halinde en çok ta yusufla halil kendi kararlarını kendi veremiyormu bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı çok ciddi durumlarda ne yapacağını bilemediği durumlarda onay alması normal olabilir ama artık bu her şeyde olmaya başladı yat kalk otur gibi bu durum menekşeyi kendi kendine karar veremeyen düşüncesi olamayan biri haline getirdi bu tarz sahneler azaltılmalı

süheyla karakteri henüz bir yere oturtulamadı kadın kocasının sevgilisinden dayak yiyor yüzündeki çiziği zafer işareti olarak sayıyor bende onu dövdüm diye bundan mutluluk duyuyor aklım almıyor açıkçası hastalıklı karakter haline dönüştürmesinler bu kadını

kadirin ağlaması bunca zaman yaptıklarına ağlamasıydı anasını o hale sokan babasının onca zaman sözünden çıkmadığı için yaşadıkaarına bir ağlayıştı

ömer zeynepin mıstığa halilin evine yollamasına hiçbir tepki vermedi direk mithat yaptırmıştır dedi bazen zeynepin halil ve menekşeye yaptıkları dışında yaptıklarının aslında sırf mithatın yaptıklarını ortaya çıkarmak için
bir oyun olduğunu ömerle işbirliği içinde olduğunu düşünüyorum çalın ceset acaba kimin cesedi apar topar gömülen ahmet abi olabilirmi son shanede
hasan menekşeye el kaldırırsa halilden bir karşılık görebilirmi kafama takılan nokta eğer böyle bir sahne olursa (ben bu sahnede babasına diklenen beni ona satarken namussuz olunmuyordu sarılıncamı olunuyor gibi güçlü replikler istiyorum aynı şekilde tüm aileden ) kadir ve yusuf halile o bizim babamız diye bir tepkide bulunurmu
son sahnedeki sarılma sahnesi o ilk zamanlardaki sahne gibiydi fragmanı ilk gördüğümde demiştim dizi eski güzelliğine dönecek diye öylede oluyor ha gayret güzel fragmanlardan sonra şöyle bizi yoran düşündüren güzel özetlerde istiyoruz bu son bölümden sonra bu sayfaların okunduğunu düşünmeye başladım
edit:semihe yeni bir takım elbise alsınlar

FEL!ADE
13-01-08, 21:14
herkese selam bölüm güzeldi

hasan karakterini çözemedim bi karakteri varmı onuda çözemedim bu adam süheylanın baskınından sonra niye ve neye ağladı helganın dayak yemesine mi süheylanın ona attığı tokat ve ardından yüzüğü eline vermesinden dolayı varmı yokmu belli olmayan kırılan gururunamı yoksa yıllarca kahrını karın tokluğuna çektiğini düşünen karısının yaptıklarından aslında onu sevdiğini zannedip onu kaybettiğini anladığı içinmi anlayan bi zahmet bana anlatsın ninemin hasanın arkasından ağlamasına :..(

süheyla karakteri henüz bir yere oturtulamadı kadın kocasının sevgilisinden dayak yiyor yüzündeki çiziği zafer işareti olarak sayıyor bende onu dövdüm diye bundan mutluluk duyuyor aklım almıyor açıkçası hastalıklı karakter haline dönüştürmesinler bu kadını

sanirim Hasan Süheyla'dan hic beklemedigi ve görmeyi ummadigi bu tavrina epey sasirdi, ben hatta onun bu kavgadan memnun oldgunu yani paylasilamama gibi bir duyguyu hissetigini düsündüm.
sonrasinda Süheyla'nin yikan konusmasi gelince bunun bir sona gidis oldugunu farketti ve düstügü arsiz durumun farkina vardigi icinde agladi.

Süheyla ise yüzündeki tirnak iziyle birazda o ezik , elinden hic birsey gelmeyen halini sonlandirdigi icin kendiyle gurur duydu.
evliligi ve kendisi icin bir karari artik kendi verebildi, kendisinin bile o yaptiklarina inanamaz bir hali vardi.
Bence Süheyla en aci lokmayi yuttu bundan sonraki tavirlarina bakacagim ama bence Onunda yakinda farkli sorunlari cikar.
bosanma isteginde ne kadar kararli görecegiz.

berivan_
13-01-08, 21:47
Suheyla teyzemin Helga'yi ve Hasan'i dövmesini izlemek resmen icimdeki yaglari eritti:happy0064 uzun zamandir bunu bekliyordum zaten Suheyla teyzemden, onunda bir dayanma noktasi vardir elbet...ama Helga sari ciyaninin Suheyla teyzemin arkasindan ona gerizekali demesinide hic anlamis degilim...yani kadinin kocasini elinden almisin,ailesini yikmisin birde seni alkislamakmi lazimdi hiiii:icon_evil

Hem polislerin aslinda o baskinda Mistik'i göturmeleri lazimdi,yani bulbul gibi cakardi o korkanc yarim akilli sey vallah:img-pilot

Kadir'in sonunda taraf secmesine cok sevindim ama canim benim onunda anlatiklari fos cikti:icon_sorr neyse iyiler kazanirlar,bakalim Mithat efendi nasil dusucek bir gun:img-pilot

Halil'in Menekse'sine komsu olmasida cok guzel oldu vallah:happy0064 ama bizim keratanin yeni evini disindan cok begendim,ici nasildir kine acep:icon_whis Menekse ile evi gezerken söyle hayaler kurduklarini görmek isterdim mumkunse gelicek ile:img-in_lo

Hem seyyy Halil Menekse'ye "hayatim,askim" gibi sözler kullanirken niden Menekse hec birsey kullanmiyor ve sadece Halil diyor kine,bakin uzuldum simdi amaaaaaaaaaa:icon_sorr

kıvanç_tuğba
13-01-08, 23:07
evet aynen öyle zaten..mesela Kanal D bazen Fragmani hemen dizi biter bitmez veriyordu..ama nedense Euro D de hic vermiyorlar..bizlere yine ayrimcilik yapiyorlar ..:mad72: :mad72:
Valla bende o kadar cok denk gelmedim fragmanlara..hep netten izliyorum
Ama ne zaman acsam tv#yi binbir Gecenin fragmanlari taa bir haftadan önce baslanio gösterime..surda MIH baslamasina 1 gün kalmis..hic vermiyolar...cok sacma bence buu:img-beee: :img-beee:

yanlış anladınız galiba zaten dizi bittikten hemen sonra izliyoruM deMedim ben çarşamba ve perşembe günleri izliorum GENELDE :img-wink:(BAZI ARKADAŞLAR OLE YAZMIŞTA)

x sinem x
14-01-08, 00:15
yanlış anladınız galiba zaten dizi bittikten hemen sonra izliyoruM deMedim ben çarşamba ve perşembe günleri izliorum GENELDE :img-wink:(BAZI ARKADAŞLAR OLE YAZMIŞTA)

Yok cnm yanlis anlamadim ben seni..benim sadece sinirlendigimse yus:
Kanal D de bazen fragmanlar dizi hemen bitince verio..ama nedense Euro D de vermio..bi kac gün sonra- oda sabah yada ögle vakti falan vrio.Ben buna sinirleniyorum.
Hatta ben burdan okuyunca diziden hemen sonra fragmanin gösterildigini hadi ya yok saka falan mi diyordum :icon_whis:icon_whis
AYY su uyuz callsell reklmlarinivericeklerine günde 50 kez- 5 kere MIH fragmanini verseler ya...Kanal D sürekli olarak veriyormus anladigim kadariyla..Ama maalesef Euro D hemen hemen hic vermio..vala ne yalan söyleyim- dizi ciktigindan beri toplam olarak12 kez falan görmüsümdür fragmanlari..belkide daha az

kıvanç_simge
14-01-08, 10:50
ayy gecen bölüm halilimin zeynep'e kızarken söylediği şu söz

mahvedicem kızım seni! ayy kızım diyişine hastayım yaa nasıl mors olduu o gıcık zeynep sinir yaa...
sonra ikisine birden bunun hesabını sorucam size ikinizede offf off halilin süper olduu sahnelerden bitanesiydi:img-blush

bide mithat ilk şirkete geldiğinde çağırdığı sahne
boşuna zahmet ettin isteseydin sana o rakamların ne anlama geldiğini söylerdim ne evime adam yollamakla nede anahtar kopyalamakla uğraşmazdın ayyy süperdii mükemmeldiiiii fevkaladenin fevkindeydii:happy0064:happy0064:happy0064 ooohhh içimin yağları eridi walla :)
ama sinirimi bozan şey mıstık gene kaçtı yaaaa ne şanslı uff ufff bakalım semih mithat mıstık hasan helga zeynep marulu basımıza daha neler neler acıcak ahh ask böcüklerimize yazık yaaa:icon_sorr

KübraYasemin
14-01-08, 11:08
Simdi aklIma bir sahne daha geldi.

Lalenin Yusufa konusdugu sahne.

Benim icin kimse bugüne kadar kIllInI kIpIrdatmadI demeside cok güzeldi.

Gercekdende ya yazIk.

Annesi bile bIrakmIs kIzI.

Normal basI bos birinin o yollara düsmesi bence.

Böyle Lalenin eskiden yaptIgI seyden daha cok ayle cocugu serbest bIraktIgIndan oluyor bence.

benimsin
14-01-08, 13:47
ya bu bölüm cok guseldi zaten ratinglerden de belli :happy0064
lale nin durumuna bende cok üzülüyorum süheyla onu pek istemiyor galiba
ama yusuf ona sahip cikti bravo ona ya cok sewindim öle
yapti die

helga ve süheyla kavgasi süperdi orda hüzün sarkisi koydular ama ben yerlere yattim gülmekten:img-hyste:img-hyste

KübraYasemin
14-01-08, 13:50
Bu haftaki retingleri bence biryerde anI diye tutalIm.

Bu haftadan sonra bize gelecek retingler cünki zafer bence.

ArtIk bana kalIrsa cumartesi günlerinin zaferi Menekse ile Halile ayIt gibi geliyor bana.

Vallaha Bölümde cok güzeldi.

BakalIm Meneksenin BabasI ne yapacak Halil ile Menekseye.

AslInda birsey yapmaya hakI yok ama birsey demeden de durmaz bence o adam.

benimsin
14-01-08, 13:56
bencede bu haftaki ratingleri ani olarak biy ere koyalim haklisin
umarim bu hfta daha da iyi gelir raingler fedai de bitti gecen hafta
simdi bi problem hepsi1 oda zaten ben onu rakip olarak görmüyorum
ama hepsi1 de gusel dizi yani

varmisin yokmusun hep 1 ama yaa:(

kıvanç_sedef
14-01-08, 14:52
yA arkadaslar farkinda misiniz bilmiyorum ama...Menekse( Sedef avci) Niye hep elbise giyor..??daha hic dizide jeans ,pantalon filan giymedi herhalde...takip ettimde bunu farkina vardim..:)

ya merhabalar arkadasım:D
sorduun soruya ıznınle hemen bır cvp wermek ıstıyorum...
menekse zarıf saf bı kız smdı bıze menekseyı elbıselı gosterdıler we bu durulugu yansıttı yanı kalkıp jeans pantolon felan gyse hıc yakısmaz bnce sedefın ustundede cok kotu durur boyu uzun ztn elbıse dha cok yakısıo bnce meneksenın durulugu yansıtılmak ıstendııı ıcın bole bı konsept olms we cok da guzel olms eer menekse kot felan gyseydı cok kotu dururdu we onun gbı duru saf bı kıza abes kacardı bence bole elbıselı halı cok ıı...:happy0064

kıvanç_simgecım senınde dedıın gbı halılın zynebe mahvedicem kızım seni! demesı harkıyadı bncede bu bolumun en super shnelerınden bırıydı cok hstu...ya ama bnce LaLe o yoLa ne kadar duserse dussun cok ıı bı kız yusufu grckten cok sewıyo dızının boLe bı konuyu ısLemesı super bnce cnKu yanı grck hytta da oLuyo boLe seLer cok doogaL bı dızı ztn yaa...
meneksem & halilim askınızaa hayranımm yhaaaa:img-blush:img-in_lo:img-icecr

eSzra_
14-01-08, 17:02
yaa arkadaslar fragman daha çikmadimi??
Bugun gelmesi lazim..tamam geçen hafta gelmemesi
normaldi çunku ozaman gununu degistirmislerdi ama simdi
gelmesi lazim?? umarim bugun gelir merakla bekliyorum:img-yes:

3z3_fr
14-01-08, 21:01
yaa arkadaslar fragman daha çikmadimi??
Bugun gelmesi lazim..tamam geçen hafta gelmemesi
normaldi çunku ozaman gununu degistirmislerdi ama simdi
gelmesi lazim?? umarim bugun gelir merakla bekliyorum:img-yes:

cnm fragman cikti çok kotuuuuu halille menekse tartisio halil ben sana yalan soylemedim ama sen bana soyledin dio mustafa tam gormedim ama kadiri vuruo gibi hasan helgayi eve getirio yusuf lale benim nisanlim dio ve bu yuzden aysel ile kadir tartisio menekse halile o kadin senin yatagina girdi deginde halil menekse sen bana inanmiomusun dio oooooooooooffffffffffff çokkk kotuuuu

mavisgözlüm
14-01-08, 21:04
arkadaslar az önce yeni bölümün fragmanini gördüm tvde!!! cok olayli bi bölüm olacak galiba!!! menekse ile haililin aralari iyi degil. halil menekseye ben sana hic yalan söylemedim ama sen bana yalan söyledin diyor..cok sinirliydi halil..sonra arabada agladi filan..hasan eve geliyor ve helga artik burda yasiycak diyor..ama anlamadim o evde mi yasiycak yani?? mustafada birine silahini dogrultuyor..galiba kadire!!! halil zeynebe kiziyor yine..bukadarini görebildim malesef!!!

Hatiies
14-01-08, 21:55
(Sesli) fragmani izlemek isteyenler blogumdan linke ulasabilirler! :img-wink: (Çömez arkadasimiza tskler!!)

Menekse ile Halil'in arasi gittikce sanki dahada aciliyor.. Hepsi Zeynepin yüzünden.. Ayselde Laleyi kiskaniyor galiba.. Kadire kiziyordu telefonda ben yanliz evde kaldim siz Laleyi koruyosunuz felan filan diye.. Helgada sanki biryerde tren'e/otobus'e biniyo ve Hasanda ona caresiz bakiyor.. Ve Mustafada Kadiri vuruyor galiba.. Ama bana bu fragman pek heyecanli gelmedi nebilim.. :icon_whis

kıvanç_tuğba
14-01-08, 22:16
arkadaslar az önce yeni bölümün fragmanini gördüm tvde!!! cok olayli bi bölüm olacak galiba!!! menekse ile haililin aralari iyi degil. halil menekseye ben sana hic yalan söylemedim ama sen bana yalan söyledin diyor..cok sinirliydi halil..sonra arabada agladi filan..hasan eve geliyor ve helga artik burda yasiycak diyor..ama anlamadim o evde mi yasiycak yani?? mustafada birine silahini dogrultuyor..galiba kadire!!! halil zeynebe kiziyor yine..bukadarini görebildim malesef!!!

şimdi buldum ben de fragmanı gördüm çok heyecanlı ya cumartesiyi bekleyemem ayrıca hasan helga için evde yaşıcak dememiştir onu türkiye için sölemiştir.

lilo78
14-01-08, 23:56
bu bölümün özlü sözü bana göre bu harika içimin yağlarını eriten söz
fragmanda halilin menekşeye yalan söyledin demesi ilk söylediği yalan herhalde yani ben öyle anladım yani evlendiğini söylememesi falan ilk bölümde yoksa başka yalan söylemediki eğer son bölümde söylemiyorsa ,
birde yavaşça sana yakın olmak için neler yapıyorum demesi sarılmaları
çok tatlılardı ikisinin karşlıklı evlerden maceralarını izleriz inşallah
edit:bu arada mustafayı başka dizide izledim yine bankta yatıp elinde silah kanlısını arıyordu beş parasız dı,aynıydı yani gülmekten öldüm valla

kaçınkurası
15-01-08, 10:40
Malum siteden fragmanı izledim. Kadir , silahını doğrultuyor ve diyor ki , ''kadir'in cezasını sen çekiceksin'' demekki vurduğu kadir değil, kuvvetle muhtemel Aysel

Anlaşılması zor olmuş biraz, menekşe- halil ve zeynep neden 3'ü birarada? orası neresi? anlayamadım doğrusu.
Halil'in kasteddiği yalan ne?

cumartesiye kadar kim bekliycek?

hewal
15-01-08, 11:08
Çok güzel bir bölüm izleidk c.tesi akşamı henüz yorum yazmamıştım fragman geldi...Fragmanda bende Halil'in bana yalan söyledin dediği kısma takıldım muhtemelen izleyeceğimiz bölümde olacak birşeyler..İlk bölümdeki evleneceğini söylememesi konusunu kastetmiyordur Halil..O olayın nasıl bir süreçle geliştiğini Halil'de çok iyi biliyor ve o konuyu açmaz...Halil - Zeynep - Menekşe üçlüsünün bir arada olduğu yer büyük ihtimal şirketin asansörüdür..

Bölüm yorumlarında sanırım sevgili dfkto yazmıştı Hasan'ın evden kovuluş sahnesininin ataerkil bir ailede olması abartı diye...Başka bir biçimde gelişseydi olaylar banada abartılı gelirdi..Ama dizi başaldığından beri olayları çok gzüel kurguladılar ve ne Menekşe'nin yavaş yavaş yükselen sesi,Ne Kadir'deki değişim ne Süheyla'nın çıkışı bana abartılı gelmiyor..Her karakter yaşadıklarını sorguluyor..Bu olayların merkezinde Hasan var herkesin hayatını bir şekilde mahvederken kendi hayatına istediği şeklide devam ediyor böyle bir olay bekliyordum ve bu şekilde gerçekleşmesinden memnunum...

ülker
15-01-08, 13:38
Fragmanı Hatiies sayesinde izlyebildim.Çok teşekkürler canım.Çok karışık pek birşey anladığımı söyeleyemiyeceğim.
Yalnız Helganın,Hasanın evinde yaşayacak olmasına şöyle bir yoru getirebilirm.Bu dizi bir aşk dizisi olmasına karşın kadınların sorunlarını birebir anlatıyor.Bu seferde kuma olayımı işlenecek acaba.
Hasanın karısı ve metresi aynı evde.Tuhaf olacak çok tuhaf..

Ayselin laleyi kıskanmasıda normal.Şu durumda lale o hayattan kurtuldu.Aysel hala o yaşantının içinde.Lalenin başına gelenleri bilmediğinden dolayıda kadınca kıskançlıklar..
Bu kızlar Süheylanın başını çok ağrıtırlar...

Esas sorunda Halille menekşe yine niçin tartışıyorlar.Menekşenin halile söylediği tek yalan evlenemesiyle ilgiliydi.Başka bir yalanın görmediğimize göre bu bölümde menekşe halile küçük bir yalan söyleyecek demekki..
Belkide büyük bir yalan Halili ağlatacak kadar...

Menekşe,Halil ve zeynebin beraber oldukları yer bencede şirketin asansörü.Muhtemelen asansöre binmek zorunda kaldılar..Halilin yüzü çok asıktı.....

aygüzeli
15-01-08, 13:46
Fragman icin hatiies cok saol..:good:

Yahu anlamadigim neden bu menekse icin böyle replikler seciliyor kiza kullandirdiklari replige bak.iki bölümdür bu konu hakkinda en ufak citi cikmayan menekse bu bölüm kükremeye basladi vay be..
Zeynep halen gölge gibi halilin pesinde,halil bir türlü su kizin hisselerini almadi gitti bizde rahat rahat zeynepsiz sahneler izlesek..
Sanirsam bu ailenin böyle kadinlara takintisi var,hasan´na helga,kadire aysel,yusufa lale..süheyla ve nine arada kalan olacak..
hasanin helgadan bu sefer cok büyük darbe yemesini bekliyorum olacakta..
Evet mustik aslanlar gibi sillahi cekti ama ben kimseyi vurduguna inamiyorum fragman yaniltmacasi yine
, bos duvara bile nisan alamayacak kadar korkak oldugunu cok gösterdi bize..

Ayfercim hasan orda burda yasayacak derken sanirsam artik istanbulda yasayacak demek istedi yani ben öyle düsünmek istiyorum,yoksa pes derim kuma olayi olacaksa..

ülker
15-01-08, 13:54
Fragman icin hatiies cok saol..:good:

Yahu anlamadigim neden bu menekse icin böyle replikler seciliyor kiza kullandirdiklari replige bak.iki bölümdür bu konu hakkinda en ufak citi cikmayan menekse bu bölüm kükremeye basladi vay be..
Zeynep halen gölge gibi halilin pesinde,halil bir türlü su kizin hisselerini almadi gitti bizde rahat rahat zeynepsiz sahneler izlesek..
Sanirsam bu ailenin böyle kadinlara takintisi var,hasan´na helga,kadire aysel,yusufa lale..süheyla ve nine arada kalan olacak..
hasanin helgadan bu sefer cok büyük darbe yemesini bekliyorum olacakta..
Evet mustik aslanlar gibi sillahi cekti ama ben kimseyi vurduguna inamiyorum fragman yaniltmacasi yine
, bos duvara bile nisan alamayacak kadar korkak oldugunu cok gösterdi bize..

Ayfercim hasan orda burda yasayacak derken sanirsam artik istanbulda yasayacak demek istedi yani ben öyle düsünmek istiyorum,yoksa pes derim kuma olayi olacaksa..
Selenay ablacığım hoş geldin nerelerdesin.Sesin soluğun çıkmıyordu hiç.

Bu ailenin mi yoksa senaristlerin mi o kızlara takıntısı var anlamadım.Zaten bunlar uluslararası o kızlarla beraber oluyorlar.Helga alman,eh artık mithatada venezueledan veya şiliden o kızlardan gelebilir...

Mustafa asrın ödleği.Adam Halilin evinde gördüğü siluete dev gibi biri diyecek kadar da hayalperest.

citir-bebeq
15-01-08, 14:00
FragmaN geLmis HariKa..ekLiyene coK TskLer..=)
HaliLe Menekseye ne oLdu ya anLamadim.. menekse ne yaLan ati :S
ZeyNep Ayri gicik ztn :@
MustaFa da vurmamisdir korkagin teki ben pek inanmadim ama goruces..
Bakalim nolcak heme n cumartesi olsa keskee:D

eSzra_
15-01-08, 15:30
Fragmani Simdi izledim:icon_sorr
arkadaslar menekse ne yalan söylediki halil menekseye : ben sana yalan söylemedim ama sen bana söyledin dedi??? ufff Aralari bozulmasa bari çunku fragmanda halil agliyordu:icon_sorr:icon_sorr..bide helga Onlarin evinde kalcakmis Böyle birsey olurmu ya ..butun aile babayi kovuyor baba gidip arkadasini getiriyor olmaz böyle sey!!..haa bide mustafa birisini vurdumu acaba?? ufff cumartesi olsa hemen:icon_sorr

benimsin
15-01-08, 15:38
fragmanı izledim ama sanki menekşe ve halil in arasinda okdr büyütülcek bi kavga yok tek halil sen bana inanmiyormusun diyor orda bişey var
zeynep menekşe ve halil nerdeydi pek anlıyamadım

helga artık onlarla yaşıcakmış yaww ne saçma bişey manyaqqq hasan ya :img-blush

çok gusel bi bölümda bizi bekliyor cumartesi hemen gelsin

hatiies çok saol fragman için :img-wink:

_NEVZAT_
15-01-08, 15:42
bende simdi izledim fragmani...yine cok heyecanli.
evet ya esracim menekse yalan söyledimi hic??
Offf cooook merak ettim simdi...Hasan'da masallah yani Helga artik bizde kalacak diyor.
Sasirmis galiba...

Mustafa birisini vuruyor galiba...insallah Halili vurmaz.
Yine cok karisik...cumartesine kadar napicaz

:icon_sorr:icon_sorr

eSzra_
15-01-08, 15:48
bende simdi izledim fragmani...yine cok heyecanli.
evet ya esracim menekse yalan söyledimi hic??
Offf cooook merak ettim simdi...Hasan'da masallah yani Helga artik bizde kalacak diyor.
Sasirmis galiba...

Mustafa birisini vuruyor galiba...insallah Halili vurmaz.
Yine cok karisik...cumartesine kadar napicaz

:icon_sorr:icon_sorr
Bence Halil Seyi kast etti hani menekse mustafa ile evlenirken halile yalan söylediye bence onu dedi bide ben halilin vuruldugunu sanmiyorum eger dikkat etiyesiniz fragmanin sonunda halil , menekse , yusuf abi sok bir vasiyete aya kalkiyorlar..bence ya kadir yada aysel vurulmustur Ama halil degil:icon_sorr

_NEVZAT_
15-01-08, 15:57
evet haklisin....öyle olabilir.
Ya hep bu keltos Mithat'in yüzünden oluyor hersey.
Bizim bonus kafada masallah nasil rol yapiyor Halil'e
Ya insan nasil istedigi zaman aglaya bilir? SASIRDIM :D :D .:img-fear2

kalanlar
15-01-08, 15:58
halil yine ağlıyor:icon_sorr
helga gidiyor gibi umarım gidiyordur...eğer ki giderse sorunlar başlar hasan hıncını alır hepsinden...fragmanı çok yanıltıcı gösterdikleri için gitmiyor da olabilir:icon_whis

yalan konusunda yorum yapamıyacağım kafam karışık...

_NEVZAT_
15-01-08, 16:03
halil yine ağlıyor:icon_sorr
helga gidiyor gibi umarım gidiyordur...eğer ki giderse sorunlar başlar hasan hıncını alır hepsinden...fragmanı çok yanıltıcı gösterdikleri için gitmiyor da olabilir:icon_whis

yalan konusunda yorum yapamıyacağım kafam karışık...

gitsin gitsin yolu acik olsun.
Ya Hasan'da kadinin niyetini anlamadi...parasi bitmistir,kesin onun icin geldi.
Yusufun dedigi gibi: simdi de Halilin parasini yedirecek HELGA'ya.

eSzra_
15-01-08, 17:14
gitsin gitsin yolu acik olsun.
Ya Hasan'da kadinin niyetini anlamadi...parasi bitmistir,kesin onun icin geldi.
Yusufun dedigi gibi: simdi de Halilin parasini yedirecek HELGA'ya.
uff fragmanda helga ötubuse biniyordu acaba bu hassan helga Bizde kalacak Dedikten sonrami oldu yoksa öncedenmi olduki hassan bizde kalacak Dedi aii benimde kafam karisti artik:icon_sorr..ha buarda menekse ile halilin arasi yeniden bozulmaz acaba halil öyle dedikten sonra menekse ne dicek?? yada ne yapacak:icon_whis

3z3_fr
15-01-08, 17:16
ya arkadaslar bise sorcam hani halil sen bana yalan soledin dio ya menekse ne zmn halile yalan solemisti ben hatirliyamadim da :S

eSzra_
15-01-08, 17:27
ya arkadaslar bise sorcam hani halil sen bana yalan soledin dio ya menekse ne zmn halile yalan solemisti ben hatirliyamadim da :S
bizde onu anlamadik ama tahminimiz hani 1.bölumde menekse halile ben turkiye ye 1 ayligina gidecem dedi ama aslinda evlendi yani halile yalan söyledi ..halil bunu Demek Istemistir herhalde çunku biz baska yalan goremiyoruz:icon_sorr

MiSz_CaniSi
15-01-08, 17:40
Ne oluyor ya