Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

ülker
20-01-08, 12:13
Herkese günaydın
Dün akşam ki bölümü seyrederken sadece Halille menekşenin sahnelerinden keyif aldım.Diğer kareler çok sıkıcıydı.
Zeynebin bitmek bilmeyen haince entrikalarından,Ayselin kadınca ven kendine göre haklı kıskançlığından ve hasanın saçma sapan tavırlarından çok sıkıldım...

Süheylaya Berivancığım bende kızsamda kadın kendine göre çok haklı.Hangi anne oğluna öyle bir kızı layık bulabilirki?
Ben süheylaya fazlasıyla hak veriyorum.

Dün gece yusufun laleye aşık olmadığınıda anladık.Yusuftaki sadece koruma içgüdüsü ve cicdan duygusu.Yusuf dizide sağ duyulu,merhametli ve koruma içgüdüsü çok fazla olan bir karakter.Laleyede sahip çıkmasının nedeni bu.Ortada aşk yok.
Ben hala yusufun eski kırık bir aşk hikayesinin olduğunu düşünüyorum.

Dizide en güzel sahnelerden biriside,ninenin sahneleri.Özellikle gelin-kayınvalide dayanışması çok güzel.İkisinin beraber yatmalarına bayıldım.Ninenin aileyi ayakta tutan nasihatleri herkesi yatıştıran sakin tavırları çok güzel.Halille olan diyalogları harika zaten.

Halil o ne tatlılıktı öyle.Herkes gibi bende öpücük sahnelerinde ki şirinliklerine bayıldım da,artık Menekşe boşansada bunları elele göz göze daha sık görebilsek..

Reytingler kötünün iyisi.İzlenme oranları çok düşük.Dizinin cumartesiye alınması sadece sıralamayı yükseltmiş izlenme oranlarını artırmamış maalesef..
Dizideki kasvet biter daha çok reklam yapılırsa inşallah izlenme paylarıda artar

sudemnaz
20-01-08, 12:15
çok güzel bir bölümdü :)
menekşe ile halilin başta küçük bir kırgınlıktan sonra menekşenin onu telefonla arayıp konuşmaları çok güzeldi :(
ikisinie de çok seviyorum...
zeynep beni sinir ediyor uyus kendin gibi birini bul kendine uzak dur halliden
nasıl da ağlıyor öle...
kadir e çok üzüldüm yazık ya ne olacak şimdi :(
mustafanın gözü karardı inş. menekşe ile halile bişi yapmaz...

berivan_
20-01-08, 12:41
Ayfercim,banada sikinti geldi yani Zeynep ve Aysel'den emme Aysel mefta oldu kaldi bize Zeyno,bakalim ondan nasil kurtulucagiz:img-pilot tez vakitte olur insallah ondan kurtulus:happy0064

Suheyla teyze dedigin gibi kendine göre haklidir,ama ne biliyim iste yani biraz daha iyi davranabilirdi,yani Suheyla bir bilse Lale'nin calistigi insanlarin kendi cocuklari ile nasil bir hesap icerisinde oldugunu(tuhaf bir cumle oldu belkim ama umarim yinede az birsey anlamisinizdir:img-blush) uc kardeste birbirlerine baglilar bu Semih ve Ismet konusunda,hemde Halil'de bu ise bagli,kolay gelsin onlara bu isi cözmeye calisirlarken:img-yes:

Dun birde seye acayip sinir kaptim Hasan Halil'e sordu ya eve nekadar verdigini,ne yapicakmis adam ögrense,aaaa oglum nede cok paran var demekten baska ne diyecek,para sapigi:img-pilot hem Helga sari civcivinde neden taaaa Turkiye'ye kadar geldigini anlamis olduk,hanfendi hamile imis ve artik calismak istemiyormus,bebeginin babasinin ona bakmasini istiyormus,pehhh pehhh hemde hanfendi guya Almanya'ya geri dönucekmis ve Hasan herseyi hallettikten sonra dönucekti guyaaa,hesaba bakin....

Egerki okadar Hasan ile beraber olmak istiyorsa bu kadin neden sadece Hasan'in herseyi ona hazir etmesini istiyor hiiii:icon_evil ama simdi benim birde anlamadigim birsey var;Hasan Menekse'nin baslik parasini Helga'ya dukkan acmak icin kullanmadimi:icon_whis eee eger öyleyse kadinin kendi isi var demektir bu,ki oda ozaman satar ne isyeri varsa ve gelir o paralari Hasan ile kuracagi yeni hayatinda kullanir dimi ama:img-yes: eee bulmus ona karsi duramiyan Hasan gibi bir safi,ne koparsa kardir diye dusunuyor...

Neyseki evsiz ve barksiz Hasan dukkan köselerinde yatip kalkiyor artikin,ki bunuda sonunda kadar hakkediyor:img-yes: umarim Suheyla teyze bosanmaktan hakkatende vazgecmez...

Birde dun ayiptir sulemesi Yusuf'un ninesinin yaninda raki cikartipta icmesi cok yalnis birseydi,ne demek yani namaz killinan bir evde icki icmek:icon_evil kabul olurmu kine sanki ninenin kildigi namazlar:icon_whis ninede sankim cok normal birseymis gibi icin dedi...yani birde insanin buyuklerine karsi birazcik saygisi olur dimi ama,ayiptir yani buyuklerinin önunde cikartipta icmek,yani bence öyle:img-yes:

Kıvanç_aşkım
20-01-08, 13:00
süper bi bölümde poğaçalar,kurabiyelr falan süperdi ..:happy0064

menekşe ile halilin tartışmasına özellikle de halilim ağlamasına çok üzüldüm ama neyseki tartışmayı uzatmadılar..
hasan sonunda aklını kullanmayı başardı bravo:happy0064 bende helgaya kesin inanır sandım ama inanmadı inanmadığını söyleyince hayret ettim
zeynep e gelince daha çok bekler 'halileden ondan özür dileyeceği günü bekliyomuş' daha çooookkk bekler :icon_whis
mıstık sonunda ssilahını ateşledi ve en büyük hayalini gerçekleştirdi ama ağladığı sahnelerde acıdım biraz:sad53: ama sonra bundan sonra böyle faln demeye başlayınca fikrimi değiştirdim:img-yes:
vee gecenin sürpriz finalinde bi gariplik farkettim ne çabuk farketti polisler ayselin öldürüldüğünü:img-pilot ve ne çabuk anladılar silahın kadire ait olduğunu kapıcı gördü desem isminin kadir olduğunu nerden biliyodu:img-pilot
neyse inş. en yakın zamanda fragman çıkar:sad53:

bu arada reytingler düşmüş haketmiyo bunu dizimiz:icon_sorr haketmiyoo

berivan_
20-01-08, 13:09
Kıvanç_aşkım , bak sen yazinca aklima geldi benimde hakkaten polis silahi bulmus olabilir ama Kadir'in ismini hemde soyadini nerden biliyorlar onu bende anlamis degilim...yani hadi desen ki silahtaki parmak izlerini incelediler ve oradan vardilar bu kaniya ozamanda söyle bir soru cikiyor ortaya;Kadir'in sabika listesinde resmi yada parmak izleri varmidir ki polisler hemencecik elini koymus gibi buldular onu:img-yes: yani burasi birazcik sacma olmus hakkatende... ama bu bir dizidir sonucta,yani herseyide bazen tam tamina olmaz herhal,alismak lazimdir böyle durumlara arada sira belkim:img-blush

Zeynep'te masallah kendini bulunmaz hint kumasi saniyor (bir bilse aslinda ne oldugunu kendinisinin:icon_whis) cook bekler Halil'in ondan özur dilemesini,gözu kör sey,adamin Menekse'ye deliler gibi asik oldugunu biliyor ve göruyor hemide Halil'in asansörde onu terslemesinide görduk ama hala konusabiliyor marul sacli sey:icon_evil ama alkislamak lazim onu aslen,yani nasilda istedigi zaman yaslarini akitabiliyor,hemide Menekse'yide aglati bonus olarak bu sefer:icon_sorr gözu kör olasica marul sacli gaci:icon_evil

_NEVZAT_
20-01-08, 13:25
dünkü bölüm cooooK güzeldi.
Menekse ile Halil'in askina hayranim yaa..of ne tatlilar.
hahaha Halil'de masallah hergün Menekselerde :D :D ne güzel.
Tam bir aile oldular.

Mustafaya gelince...ya ne pislik adam ya.
Aslinda korkagin teki...Aysel öyle konusmasaydi bisey yapmazdi.
Simdi iyice havalara girdi.
Semih'in adamini vurduktan sonra vaLLah korktum Mustafa'dan.

Kadir icin üzüldüm. Ama Polis zaten Silahi ariyordu.
Yani bu iyi oldu...Polisin daha önce o silahlardan haberleri olmasi.

Bakalim haftaya neler olacak....cook heyecanli bitti yaa

benimsin
20-01-08, 15:04
valla banane banane iste

cumartesinin en iyi diziis biziiz iste haha kiskananlar catlasinn:):)

aygüzeli
20-01-08, 15:30
Ilk bölümden belli ilk kez bir bölümü izlerken bu dizide iste bu sahneleri izlemeliyiz dedim hersey cok güzeldi son sahneye kadar..olsun mustafa bile keyfimi bozamaz bölüm harikkaydi..:good:Agzimiza bir parmak bal sürdüller bakalim gelecek bölüm bal nasil bir zehir olacak..
Bu adam nasil bir adamdir erkekligini kazanmasi bile ayni sekilde gerceklesti adam bir kadinla beraber oldu kükredi,adam birini vurdu bundan sonra böyle diyip yine kükredi,mitat karekterini yakinda yaninda calistirir bu dürzü..

Agir abim yahu nedir o yüz mimikleri,gülüsler bu adam sanki rol yapmiyor gercek hayatini yasiyormus gibi oynuyor muhtesemdi.:good::happy0064
Bölüm yorumu yapilacak cok güzel sahne vardi,menekse bile bu bölüm gözüme batmadi..:img-wink:yatak odalarini gösterirken yaptigi yüz mimikleri,yakaladigi öpücükler yürü agir abim seni bu gidisle kim tutar..
Kadir bakalim sucsuzlugunu nasil ispatlayacak,aile yine calkantili günlere basliyor ne onlara huzur nede bize huzur var..
Hasana bir oh cekmek isterim eh yapan bulurmus.

Yakinda halilin destekleri sonucu menekse pastanesi aciliyor,ve hasan meneksenin iyi kazandigini görünce nasil yalakalik yapmaya baslayacak bakalim aileye..
Lütfen mustafanin siradaki hedefi hasan olsun onuda göndersin tahtali köye..:img-icecr

KImse sanirsam cumartesi dizi izlemiyor cok kötü reytingler yine.:icon_sorr

aygüzeli
20-01-08, 15:42
ya ben anlamiyorum nie herkes ratinglere bu kdr kotu diyor
ya sizi görende hic izlenmiyor sancak dizimizi okdr kotu deil idare ederyani
totalde gayet basarilyiz
Canim önemli olan reytinglerin iyi olmasi deyil share yi deyil yani reklam paylari iyi olmayinca siralama pek önemli olmuyor.Diziller yapilan reklamlarin sponsorlarin katkisi ile ayakta duruyor..Takildigim nokta bu.

Bu zeynep salagi ilerki bölümlerde hamile oldugunu söyleyecek mesaj verildi bile,(O gece icin benden özür dileyeceksin demek ne demek oluyor):img-blushhalili tuzaga düsürmek icin baskasi ile birlikte olacak kadar seytan bir karekter zeynep..

_artvin_
20-01-08, 15:49
reytinglerden bahsetmeyceğim bence aynı cuma günkü gibi değişiklik yok sadece ben menekşeyi giydiren değerli kostüm sorumlusundan ne olur biraz daha özen göstermesini istiyorum ya menekşeyi daha güzel giyidirsin birde ayfer senin aksine ben yusufun o kıza birşeyler hissettiğini düşünüyorum ama katilini kadir yapsalarda ben ayselin ölmesine sevindim nasıl olsa suçsuz olduğu anlaşılacak belki şöyle mahalleden bir kız sever kadir

3z3_fr
20-01-08, 15:53
arkadaslar reytingler gayet ii tabiki daha ii olabilirdi ama oda olucak ins hepimizin destegiyle tabi !! kesinlikle moralimizi bozmamamiz lazim reytinglerde isterse onuncu olsun bizim gonlumuzde daima birinci sirada durucak ve bu çok onemli !!!!:img-wink:
haa bu arada sitenin ana sayfasinda menekse ile halil fotosu var ççoookkk supeeerr duruoo heheh siteye bi hava vermis yaff :img-yes:
bu arada bolum harihaydi sonuna kadar ful heycan doluydu !!
ayslee yazik oldu ama ben su an en çok kadire uzuluorum nasi kurtulcak çok merak ediorum yazik yaaa onada uufff
bu arada halilin dugunu hatirlayip aglaigi sahne benim bitmeme sebep olan sahneydi sizi bilmiorum ama gerçekten bizim halilimiz nazilda aklindan atamamis o gunu ama bunu hiç menekseye belli etmemis !!!!tabe bizede
bu arada zeynep gittikce batio hala beni kullandin dio yaa resmen aptal bonus kafa hele o mithatin aferin ii oynadin onunda saol demesi varyaa beni resmen delirtti yaaa gicik antiler nolcaaaaakk

NOT: bu arada bu anti giciklari iice azitti yorumlarinizi menekse ile halildeki "antiler" grubuna beklioruuzz bizim için çok onemli :img-wink:

kalanlar
20-01-08, 16:08
menekşe ve halil sahnelerini çok lezzet alarak izledim muhteşemdiler...

çok güldüğüm ve bir sahne ise (helga hasana bi soğan yedirmedi) oooooh dedim sustu kuzu kuzu:img-pilot helga gitti bu güzel tarafı, peki hasan şimdi saldırmaya nerden ve kimden başlayacak,yaralı ya...
ama halilin peşinden ayrılmayacağı kesin(yalaka şey paragöz)

MENEKŞE PASTANESİ
açılınca bizde gidelim yaa nolur...neden derseniz halil ballandıra ballandıra yiyince canım çok çekti:img-icecr

yusufun herhangi birisi seslendiğinde ''hıı eeh'' gibi cevap mahiyetindeki seslerine çok gülüyorum:P
yine masada yemek yerlerken yusuf dikkat et halil dedi ve lokmaları aldıktan sonra ''öööö ııııııyyyy''diye gıcıklıkları çok şirindi..menekşe de ''yaaa''demişti oda çok tatlıydı...

evet ayselin ölmesi iyi oldu şimdi kadire helal süt emmiş bir kız bulalım..tabi şu hapis cinayet davaları aradan çıktıktan sonra...ama yazık ya aysele de kötü davranıyordu kadir.çok kızdım ona o sahnelerde.aysel haklıydı kıskanmakta(rahmetli)

Argosy
20-01-08, 16:10
Arkadaslar merhaba,

Dizimiz artik anasayfada oldugundan dolayi, rating oranlari ve yorumlari icin ayri ayri basliklari bulunmakta. O yuzden bu sayfaya ayrica ratingleri eklemenize ve o konu hakkinda yorumlar yapmaniza gerek yok.

Bu bolumde sadece fragman yorumlarimizi, gelecek bolum tahminlerimizi ve bolum yorumlarimizi yapmaya ozen gosterelim lutfen.

Raitinglere iliskin yaptiginiz yorumlar ilgili bolume tasinmistir.

Argosy
Bolum Sorumlusu

eSzra_
20-01-08, 17:18
bü bölum çok heycanli bitti acaba neler olacak:icon_sorr
menekse yine çok üzülecek sanirim çunku biliyorsunuz kadir vuruldugunda sinirleri çok bozulmustu:icon_sorr...bence gelecek bölum herkes sinirli stressli olacak..Insallah zeynepi çok gormeyiz insallah çunku onun yüzünu gormeye dayanmiyorum resmen televizyonu kirasim geliyor:dito

ebrucu_ze
20-01-08, 17:18
18. bölümü de devirdik:) çok güzeldi bu bölümde.mustafa yı fazla göstermediler ama:( kim ne derse desin mustafa bu dizinin neşesi:) gerçi dünkü bölümde psikoya bağladı ama olsun:) valla nasıl vurdu adamı gözünü kırpmadan çok korktum semihimde arada gidicek diye:img-blush gerçi ona da bi aksiyon olurdu ama neyse:img-yes:
menekşe nin kurabiyeleri çok güzel gözüküyordu nasıl canım çekti anlatamam.açsınlar pastaneyi çok güzel olur..halil şirketten zeynep i çıkarmak için uğraşıyor.ben onun yerinde olsam ben çıkardım şirketten satardım hisselerimi.hem halile yakışmıyor böyle patronluk,yapamıyo zaten menekşeyle uğaşmaktan:) en iyisi çıksın şirketten pastaneler zinciri kursunlar:img-yes:
reytinglere gelirsek ab de pek iyi değil ama yine de ilk 10 dayız.
aysel de ne deli ya karşısında eli silahlı adam var hala konuşuyo..kadiri de çenesiyle kaçırttı zaten.kim vurduya gitti.süheyla da haklı bence lalenin eskiden ne olduğu belli sonuçta ve çocuğuna da layık göremiyor öyle bir kadını..
berivan söylediğine katılıyorum rakı içmeleri hiç hoş değildi,ninenin de gülerek zıkkım için demesi hiç hoş gelmedi bana da:img-cool2

kıvanç_sedef
20-01-08, 18:52
dun aksamkı boLum superdı reytınglerde ole
sonun uyudumm ıcın kacırdım maalesef ama anlattılar pslık mstık ayselı wurmus oldumu yalnız onu bıLmıorm....
suheyla coogg abartıyo lale ııı kız ısthe yaaa bırak yusufda hayatını yasasın abımm bnmm:img-blush
gelelım menekse we halıle:D:D:D:
oo hasanı war yha walla oldurcem onuu yaa meneksemle halılım nası da evı gzdıler sora da gttıler bebek odası hesabı cok romantıktıı yaa:img-blush:img-in_lo hele o mutfak sahnesı felan coogg hstuu yaa coogg romantıklerdı superdı halılım ama menekseye dedı yha sen bana yalan soledın dıe coogg uzuldum bırden ılk bolum aklıma geldıı yaww...cog duydulandım:icon_sorr
ama sora barıstılar menekse agladı felan halılcım de ole ılk bolumdekı shneler aklına geldı mthstıı kısacası
ıns hep bole gder super bolumler ızlemek dılegıylee:img-pilot:good:

berivan_
20-01-08, 19:33
Tekrarini izlerken aklima geldi ve bence bebek odasi sahnesinden sonra iki numaradir.Halil gece vakti Menekse'nin evinden cikipta sahile gittikten sonrasinin sabahi hani bizimkiler bosanma islemlerine basliyacaklar va Halil Menekse'yi evinden aldi ya.Hah iste Halil'in Menekse'sine cicegi vermesi ve sonradan cakal Halil'in "öpucuk isterim"diye tuturupta yanagini hafiften ceviripte öpucuk pozisyonuna gecmesinide cok begendim:img-in_lo ayyy yesinler bizim Menekse'sinin öpucuklerine doyamiyan Halil'i:img-blush

Bu bölumde birde Mithat ve Zeyno'yu fazla gösteripte bizlerin asabini bozmadiklari icinde tesekkur edeyim bari:img-pilot

Hem ben bilmiyorum ama Kivanc Halil karakteri olarak bana bu bölum daha da bir yakisikli ve karizmatik geldi canim,yani bakislari ve hareketleri falan:img-in_lo ben Halil'den sonra Semih'i ikinci yakisikli biliyordum ama anladim ki yanilmisim,Halil bir numaradir bende:img-in_lo hem bu onun gözlerinin maviside bir baskaydi dunki bölumde canum,yani Menkese'sine bakmasi ve sonradna arabasinda aglamasi of of offfffffffffffffff:img-blush

dFKto
20-01-08, 19:33
Ne zaman bu dizi artık benim için bitti, saçma sapan olaylar döngüsü haline geldi, artık izlemeyeceğim desem öyle bir yerden yakalıyor ki beni yine heyecan ve merakla izlemeye devam ediyorum.

Lalenin eve gelmesinden hiç hoşlanmadım nedense, Hasan'ın evden kovulmasını da inandırıcı bulmadım, beni rahatsız etti, ne olursa olsun babalarına öyle davranmaları hoşuma gitmedi. Zeynep'in saçmalıklarından da bıktım, zaten dizide silahlı adamalar olmasından Mithat faktöründen rahatsızım. (Bu tür şeyler Menekşe ve Halil'in temiz aşkını kirletecekmiş gibi geliyor bana.) Sıkılmaya başlamıştım.

Ama sonra Halil evliliğini hatırlattı Menekşeye, gereksiz kıskançlığını vurdu yüzüne, kendi de hatırladı, dolayısıyla bizler de. Çok güzeldi o görüntüler. İkisinin karşılıklı sahneleri çok güzel oluyor, romantizm doruklarda...

Mustafanın dönüşümü harika verildi, artık gözü dönmüş bir katil oldu. Oyuncu da çok iyiydi.

Menekşe'nin ailesi gitttikçe daha fazla batağa saplanıyor sanki. Halil kendi derdini unuttu onlarla uğraşmaya başladı. Ben o eski hallerini (ailenin de) daha çok seviyordum ya neyse.

Yusuf'a nedense ısınamadım, sanki çok gerçekçi bir karakter değil gibi o açıdan.

_NEVZAT_
20-01-08, 20:20
vaLLah ben daha öyle düsüncelere gelmedim.yani artik izlemeyecegim diye.
Ben bu diziyi basindan beri cok seviyorum...ve FINAL bölümüne kadar da birakmaya niyetim yok ;) :D
Bu dizi gercekten cok güclü..yani ben öyle düsünüyorum.
Oyuncular'da hepsi harika...ama bunu söylemeden gecemicem.
Ya Sedef Avci aslinda cok güzel bir kadin, ama dizide cirkin yapiyorlar ya.
Ne bileyim..yanlis anlamayin lütfen.
Ama mesela hep elbise giyiyor...yani daha genc daha yasina uygun seyler giyidirseler daha güzel olur bence.

berivan_
20-01-08, 20:28
vaLLah ben daha öyle düsüncelere gelmedim.yani artik izlemeyecegim diye.
Ben bu diziyi basindan beri cok seviyorum...ve FINAL bölümüne kadar da birakmaya niyetim yok ;) :D
Bu dizi gercekten cok güclü..yani ben öyle düsünüyorum.
Oyuncular'da hepsi harika...ama bunu söylemeden gecemicem.
Ya Sedef Avci aslinda cok güzel bir kadin, ama dizide cirkin yapiyorlar ya.
Ne bileyim..yanlis anlamayin lütfen.
Ama mesela hep elbise giyiyor...yani daha genc daha yasina uygun seyler giyidirseler daha güzel olur bence.

Ne olursa olsun bende bu diziyi sonuna kadar izliyecegime eminim...

Menekse neden hep elbise giyor,bende bunu önceden yazmistim...yani gina geldi artik elbiselerinden vallah,yani hepsinizde ben birbirine benzetiyor,ki hepside diz ustu...yani arada sirada pantolon giyse,yada etek ve uzerine birseyler giyse nede guzel olurdu...sikinti geldi artik elbiselerinden Menekse!!

Selenay ablacim, sen Kivanc'in kirmizi giymesini istiyorsun,bende istiyorum bana neeeee:img-pilot pek bir yakisikliydi zaten Gumus'te uzerinde o kirmizi kazak ile,hemide gözlerine cok guzel gidiyor bence o renk:img-in_lo

yesilimim
20-01-08, 20:49
Anasayfaya geçmişisz hayırlı olun:) Akşamki bölüm harikaydı yine.Zeneepe hjer zamanki gibi çok uyus oldum yanlz sonunu kaçırdım:(

mavisgözlüm
20-01-08, 20:51
ya bende meneksenin artik baska birsey giymesini istiyorum! hep elbise hep elbise olmuyor..bide eteklerin boyu cok kisa..hasan menekse halile sariliyor diye kiziyor ama etek boyunu hic görmüyor:icon_whis bide halilin ilk bölümlerde o fakir ama gürürlü genc hali daha bi güzeldi..kisa jölesiz saclar, bi kot bi t-shirt..tam serseri tipi daha bi sexydi ya..simdi gümüsteki haline dönüyor yavas yavas sanki. he bide sinirlenmek bi insana bukadarmi yakisir allahim 41 kere masallah vallahi:img-in_lo

benimsin
20-01-08, 20:57
Ne olursa olsun bende bu diziyi sonuna kadar izliyecegime eminim...

Menekse neden hep elbise giyor,bende bunu önceden yazmistim...yani gina geldi artik elbiselerinden vallah,yani hepsinizde ben birbirine benzetiyor,ki hepside diz ustu...yani arada sirada pantolon giyse,yada etek ve uzerine birseyler giyse nede guzel olurdu...sikinti geldi artik elbiselerinden Menekse!!

Selenay ablacim, sen Kivanc'in kirmizi giymesini istiyorsun,bende istiyorum bana neeeee:img-pilot pek bir yakisikliydi zaten Gumus'te uzerinde o kirmizi kazak ile,hemide gözlerine cok guzel gidiyor bence o renk:img-in_lo

ya bence hepimiz bu diziyi sonunda kadar birakmayiz ya
cünki cok guzel bidizi

ya berivan isvecte yokmu türk kanallari yani niye netten izliyorsun??

menekse ile halil artik cumartesi saat 22 de:happy0064

lilo78
20-01-08, 22:26
ben menekşenin elbiselerine ve trençkotlarına bayılıyorum çok yakışıyor kot falan giymesin bence pek uymaz ona
bu bölüm yine harikaydı süperdi halil menekşesine evini gezdirirken diyaloglarına bayıldım sonra süheylanın laleyi istememesi çok gerçekçi olmuş , kimse kabullenmez böyle bişeyi bence
sonra ayselin sinir krizleri dışlanmışlık duygusu güzel verilmişti
ve mustafa ateş ettikten sonraki hali neydi öyle yamuldu resmen vurdu kızı dengesiz insan sanırım okkanın altına kadir gidecek
zeynep ler mithat menekşeye duygusal baskı yapıyorlar,ama menekşe halilinin onu ne kadar sevdiğini biliyor oyuna gelmeyecektir ümit ederim
halilin kırılması sonrada sen benim yaşama sevincimsin onu kaybettim demesi harika süperdi:good:

berivan_
20-01-08, 22:49
benimsin, canim tabiki burada turk kanalari var,olmazmi ayip ettin:img-blush ama ben ögrenciyim ve ailemden 800 km uzakta yasiyorum,eee dolayisiyla yoktur turk kanalim ama cok sukur neten izliyebiliyorum:happy0064 neyseki son senemdeyim insallah yazdan sonraki bölumleri evimde plazma televizyonun karsisina gecipte izliyebilicegim zevkle:happy0064

Gelelim bölum yorumuna:Kadir'in son sahnedeki yuz ifadesi onun nekadar saskin ve belkide korktugunu gösterdi bana...yani komser Ömer biliyor Kadir'in parmak izlerinin oldugu vukatli bir silah'in bulundugunu ama bu yetmezki Kadir'i kurtarmak icin,sonucta butun deliler onu isaret ediyor:icon_sorr

Benim asil merak ettigim sey Lale'nin ne hale gelicegi.Yani Aysel onun sonucta arkadasi idi ve Suheyla teyzemin ödu kopuyordu hep cocuklarina bu iki kadin yuzunden birsey olucagini ki olduda,Kadir cinayeten suclaniyor:icon_sorr simdi Suheyla teyzem tum sinirini Lale'den filan cikartmazsa ben hic sasirmam:img-yes:

Halil ve Menekse'yede cok uzuldum simdi,bir turlu mutlu olamadilar yaw:icon_sorr ha bire sorunlar cikiyor ve onlarin gercektende bir butun olarak birlikte bir hayat surmelerini engeliyor:icon_sorr anlatabildimi?

Ama insallah Halil ve Menekse sonunda birlesicekler ve tam bes tane bebisleri olucak:happy0064 ki aklima birden Halil'in vurulduktan sonraki Menekse ile evlendigi ruyasi geldi.Nede guzel hayal etmisti Menekse'nin tum ailesinin en mutlu gunlerinde yanlarinda oldugunu.Acep o ruya bir gun gerceklesebilirmi diye dusunmeden edemedim simdi:icon_whis

reyhan69
20-01-08, 23:09
merhaba arkadaslar, uzun zamandan beri girmemistim ve biz artik ilk sayfadamiyiz vau. Cok güzel eninde sonunda gelebildik istedigimiz yere.
Dizinin son bölümlerini bende net den izledim hava bozuk oldugunda bizim canak cekmiyor ve bende sagolsun "diziizle.net! var ordan izliyorum.
Dizi cok güzel gidiyor sanki eski konuya gelmis gibiler. Biraz konu sarpmis gibiydi. Ama Meneksenin Annesi Helgayi cok güzel hakladi ve Baba Hasani da güzel sepetledi. Bizimkiler MenHalil eninde sonunda Pastanelerini acacaklar galiba. Cok güzel olur !! Genc kizlarimiza da örnek olur kendin calis kendin helal ye. Evet bakalim MH ne zaman evlenecekler.. ve kutunun icinden neler cikacak..cok merak ediyorum ama onlar cikana kadar daha coooooook bölümler gecer. Mustafa tam bir sapik katil kiligina girdi, yakisiyorda rolünü de cok güzel oynuyor.
Bakalim haftaya neler olacak cumartesi gününe kaldirdiklari cok güzel oldu..

arkadaslar sizlere iyigecler

sizden bir istek var atv kanalinda "Sinekli Bakkali" kaldiriyorlar lütfen atv ve ye mali atin kaldirmasinlar, dizi mükemmel!!!

lilo78
20-01-08, 23:54
apartmanın kapıcısı kadiri çıkarken gördü elindeki kanıda gördü fakat mustafa silahı çöpe attı yani kapıcı kadirin silahı çöpe atmadan uzaklaştığınıda görmüş oldu kadirin yapmadığı anlaşılabilir bu durumda birde ceylan mustafanın ortalıkta gezdiğini biliyor eee kadir işbirliğide yaptı vurması saçma olur bunu düşünürler bence ,
ve lale bence aileye giriceği kesinleşti biri öldüğüne göre diğeri aileye girer ve süheylayla yeni krizlere yelken açarız yusufu kaybetmemek için kabullenir ,
helga bence gerçekten hasandan hamile tee almanyadan gelmezdi ondan olmasaydı aldırırdı bebeği ama şimdi doğuracak kesinlikle

Fettan
21-01-08, 00:02
ya bende meneksenin artik baska birsey giymesini istiyorum! hep elbise hep elbise olmuyor..bide eteklerin boyu cok kisa..hasan menekse halile sariliyor diye kiziyor ama etek boyunu hic görmüyor:icon_whis bide halilin ilk bölümlerde o fakir ama gürürlü genc hali daha bi güzeldi..kisa jölesiz saclar, bi kot bi t-shirt..tam serseri tipi daha bi sexydi ya..simdi gümüsteki haline dönüyor yavas yavas sanki. he bide sinirlenmek bi insana bukadarmi yakisir allahim 41 kere masallah vallahi:img-in_lo

Güzel kız yakışıklı erke takıntım yok ama Menekşe'nin etek boyları harbiden bir garip üstelik evin içinde giyiniyor o kıyafetleri hele geçen bölüm temizlik yapıyor dışarı çıkarken giydiği elbise ile olmuyor...Birde Halil'in saçları konusunda katılıyorum hadi iş adamı oldu takım falan giyiniyor tamamda saçları acilen ilk bölümlerdeki haline dönsün...

Dizide en beğendiğim sahne Halil'in Meneke'ye sen bana yalan söyledin cümlesi ile başlayıp sahildeyken Menekşenin Halil'i araması ile son bulan sahnedir..Ne olursa olsun birbirleriyle konuşup sorunlarını halletmeye çalışan bir çift izlemek çok keyifli...

Dizide Zeynep karakterinin ne faktörü var salt Menekşe'ye laf sokuyor başka bi halt ettiği yok hiç değilse Mithat la ikisinden daha dolu şeyler bekliyor insan...

Mustafa Bölümün yıldızıydı..Onun gibi birinin değişmesi çok göze batmaya başalamıştı..Ama Aysel'i vurduktan sonraki sahneleri ve Semih'in yanındaki adamı vurduğu sahnedeki cinnet anı değişimi izleyiciye çok güzel aktaran sahneler oldu..ve çok başarılı sahnelerdi...

menekse-halil
21-01-08, 11:49
Ne tatlııı bi bölm allahım öyle ya (:
bitirdiler beniiii öpücükleri hele allahımm (:
çok ttalılar çok .. ):
kadirin bence masumluğu çıkıcak ortaya ..kadirle musti daha düşman olucak ):
aysele üzüldüm ben ): keşke ölmeseydi dizide ):
hasan tamamen gitti inşallah ... daha dönmesin hıh ihtiyacımız yok ona (:
menekşemler çok tatlılarrrr (:
zeynepte inşallah şirketten çıkarrrrr pis kızzzz hıh

benimsin
21-01-08, 12:31
ben geldimmm özet geldi mi?? gerci da gelmemistir ya:img-blush
berivan cok saol cevabin icin anladim yani okuyorsun ondann
isvec baya soguktur:img-blush

18 bölüm

en gicik karakterler: hasan mustafa zeynep
en yakisikli/güzel oyuncular: kivanc tatlitugggg ve sedef avciiiiii
en basaraili oyuncu:HEPSI
en gusel sahne: menekse ve halilin sahnesi:happy0064

*yildiz*
21-01-08, 15:27
cok güzel ve cok tatli bir bölümdü
Menekse ve Halil'in sahneleri cok tatli oluyor - bayiliyorum

gelelim Hasan'a:
bence hak ettigini buluyor, kaldi sonunda yalniz
Helga'sida baskasindan cocuk bekliyor
zaten baska birsey'de beklenmezdi bu tür kadinlardan :img-yes:

Zeynep:
cok sasiyorum dogrusu
Zeynep'in agizindan yalanlar nasil kolay cikiyor
ne kizariyor ne zorlaniyor

Menekse'nin annesi
alisti vallah sac bas yolmaya :P
en önce Helga'nin sonra'da Yusuf'un sevgilisinin saclarini yolmaya kalkisiyor

Mustafa:
insan öldürmeye alisti ve tam bir piskopat oldu sonunda

rihanna
21-01-08, 17:32
ya şu mithattın sağ kolu var ya o adamın ismi neydi gerçek ismi????şimdiden teşekkürler.

kıvanç_simge
21-01-08, 19:02
Bismillah yoruma baslıorum

Bu bölüm süperdii özellikle menekse ile halil sahneleri
O halilimin menekseye evi gezdirirkenn bebek odasındaki sahne süperdi pardon bebeklerin odası :)
Sonra halilimin ve meneksemin yemek sahnesii
halil: off off off bu ne ya harika kokuy
menekşe: makarna
bu sahneyide çok sevdimmmmm
Halilin ve yusufun menekseyle dalga geçmesi herşey mükemmeldiii ama süheyla neden sevmedi laleyi anlamıyorum...süheylaya sinir oldum...

WE çoookk meşhur antilerr aaa nasıl unuturum siziii
o zeynep marulununn aşk böceklerimee ettiği lafları duyuncaa tüm cinlerim tepemeee fırladıı...Ya sen ne yüzsüzsün yaaaa bide hala utanmadan yalan sölüoo hele mithat bozacının şaidi şıracıı al birini vur ötekinaaa uff sinirler...
Mustafa özünü buldu ve manyak oldu bizi urastırmadan buldu kendini alkışşşş
Ama artıkk çok psiko olduu menekse ile halile zarar wermesinden korkuorum
kadir ahh bosuna suclandı...üzüldüm....
hasana da oh olsun etme bulma dünyası işte...
19.bölümüüü cookk büyük bii sabırla bekliiorumm:happy0064

sevgilerrrr :):):)
"KIVANC"ın meleği :):)

mavisgözlüm
21-01-08, 19:41
arkadaslaaaaaaaaaaaaar yeni bölümün fragmanini gördüm!! hic beklemiyordum sok oldum resmen!! menekse ile halil bi mekana gitmisler dans ediyorlardi!! kadiri tutukladilar, aysel diye agliyordu!! o gittikleri mekanda kava cikti..halil birilerini dövüyordu!! yusuf laleyle evlenicem dedi!! bukadarini anlayabildim malesef ama cok aktionlu bi bölüm olak yine galiba!!

x sinem x
21-01-08, 19:48
arkadaslaaaaaaaaaaaaar yeni bölümün fragmanini gördüm!! hic beklemiyordum sok oldum resmen!! menekse ile halil bi mekana gitmisler dans ediyorlardi!! kadiri tutukladilar, aysel diye agliyordu!! o gittikleri mekanda kava cikti..halil birilerini dövüyordu!! yusuf laleyle evlenicem dedi!! bukadarini anlayabildim malesef ama cok aktionlu bi bölüm olak yine galiba!!

Evett bende gördümmmmm:happy0064:happy0064
Kac hafta sonra tv'de Fragmani görmek garip bir duygu..

Neyse evet cm anlatiklarin hepsiolu...Yusuf Züheylaya ben laleyle evleneemdedi..Annsei de onu nasil gelin olarak kabl ederim gibi bisey dedi..Sonra Menekse halil falan bir mekandaydilar..orada kavga vardi..birileri dövüsüyrardi..ama kim olduklariini göremedim
Dans sahnesini ben görmedim..zaten dizi müzigini duyunca nasil hemen tvnin karsisina firladigimi hatirlamiyorum bile:img-wink::img-wink:
Ama cok aksiyonlu bölüm olacak..yani fragman öyleydi...ayy cumartes hemen gellll :img-yes::img-yes:

x sinem x
21-01-08, 20:18
Valla cnm anlatacak birsey yok baska..Bende zaten anlamadim fragmandan hic birsey..Yine cok hizli bir Fragmandi:img-yes::img-yes:

Keske birisi ceksede hemen eklense....:icon_sorr:icon_sorr.
Ha bu arada birsey sorucam..Youtube türkiyede yasaklanmisti..o yasak kalti mi ??
Herseyi sonradan ögreniyorum da ondan...
neyse birazdan acarim yine euro D yi yine gösterirler insallah:img-yes::img-yes:
O zaman daha detayli anlatbilirim..buu arada Fragman euro D de cikti..Kanal D de cikti mi bilmiyorum:icon_whis:icon_whis

esra2
21-01-08, 20:26
fragman sansililarindan biride benim evet dans ediyorlardi sora birden kavga cikti, ben musti sandim ama degilms galiba..

bu arada halilin uvey babasinin sag kolu(ikisin ismi suan aklima gelmior) sinirliydi durmadan birseylere kiziyordu

halilin uvey pederide, en son polis goturuyordu..
zeynep hapisaneye girmis veya birini ziyarete gelmis, siritiodu uyuz kedi gibi!

3z3_fr
21-01-08, 20:38
arkadaslar galiba siz semihi diosunuz ?? babasinin sag kolu derkenn ??
haa bu arada zeynep yoksa kadire mi gitti ??? anlamadimki nie gitsin onun yanina gicik bonuss ???

MiSz_CaniSi
21-01-08, 20:42
Evet bende gordum fragmani ay nasil dans ediyorlar di bu bizi ilk dansimiz diyor menekse kadirde baya agliyo du heralde bi sekilde cikaracak disari ceylan komiser plan kurucak yine heralde mithat uzerine danslarini gormek istiyom acaba oarada kadir mi vardi dovdu yoksa biri menekse ye laf mi atti acaba halilin ilk kiskanclik sahnesini goruruz ozaman :happy0064:happy0064:happy0064

3z3_fr
21-01-08, 20:50
ohhhh cnm yaaa çoooook saolllllll !!!!!!!
aayy rahatladim yaa sonunda gordum :)
ya evet dediginiz kisi samihmis arkadaslar o sinirlenio ismet konusmus polise galibaaa :happy0064

x sinem x
21-01-08, 21:06
Birsey degil cnm..her zaman:img-wink::img-wink:
Bende rahatladim valla..dedim ki bi bakayim -hani hic ümidim yoktu
Sonra fragmai görünce hemen burayada transfer ettim:img-yes:

Ayyy ne tatlilar öyle..dans falan ediyorlar:img-blush:img-blush
Mithat sonunda hapise giriyor ya...ohh
Girerken yaninada cadaloz Zeynebide götürse ya..:img-icecr:img-icecr
O dans sahnesi bence sonlarda olacak..cünkü Kadir falanda vardi ..Lale Yusufta vardi

Benim merak ettigim acaba kimi dövüyorlar öyle...Yusuf ve Halil birileriyle dövüsüyrlar ama göremedim kim oldugunu:icon_sorr:icon_sorr

3z3_fr
21-01-08, 21:23
ya cnm bence o kesinlikle mistik ama orasi neresi mistik orda ne ario kesinlikle bi fikrim yok ama halil baska bana gore kimseyi ole nefretle dovmez gozlerinden neferet fiskiriodu resmeennn !!

berivan_
21-01-08, 22:16
Amanim amanim nede heyecanli bir bölum bizi bekliyorrrr:img-pilot ama ben bu cumartesi evde olamiyacagimdan sizlerden bir gun sonra izleyipte yorumumu yaziyam insallah...

Menekse ile Halil'i ilk kez dans ederken gördum,amanim nede tatlilardi uleeeee:img-in_lo

Komser Ömer oyuna gelicegi yerine Ismet oyuna geldi ve bulbul gibi ötmus:happy0064 ama piskopat Mithat'in göturulurken yine gulmeleri beni supheye dusurdu,acep yinemi pacayi kurtarir psikopat:icon_whis hem Zeynep neden öldurucekmis gibi bakti onuda pek anliyamadim acikcasi,yani hemde onu kudes demirlerinin orada gösterdiler (sanirsam öyle yaziliyor)ne isi var marul sacli elektrik carpmis seyin orada:icon_whis yosam odami tutuklandiiiiiiiiii:img-pilot

Polisler tarafindan göturulen Kadir'in durumu resmen cok acikliydi,cok caresiz görunuyordu hemide sonra Aysellllllllllllll diye bagirmasi,of of offffffffff:icon_sorr

Yusuf agbim Lale ile evlenmeye karar vermis...Suheyla teyzemde karalari baglamis "bumu gelinim olucakti"diye...acep o sözleri orada Yusuf'ami yoksam nineyemi söyluyor ki orada Lale'nin hemencecik resme girmesi acep onunda duydugunumu gösteriyor....hem Lale acaba Suheyla teyzeme ragmen kabul edermi Yusuf ile evlenmeyi,ki kendide duydu Yusuf'un ona sadece yardim etmek istedigini...

benimsin
22-01-08, 08:07
arkadaslar fragmani gördüm süper bi fragman ya
menekse ve halil yemekteler sonra mithat tutuklaniyor:happy0064
ya menekse ve halil yemeke gittekleri sahnede sanki mustafa ya geliyor:icon_whis öle gördüm dogrumu gördüm acaba ??

ülker
22-01-08, 12:19
Fragmanı anlatan arkadaşlar çok teşekkürler.Ben henüz izlemedim sizin sayenizde izlemiş gibi oldum.
Sonunda isteğim gerçekleşecek.Demek halille menekşe dans edecekler.Tüm ailenin içinde değilde yalnız başlarına etmelerini tercih ederdim ama napalım şimdilik bu başlangıç olsun.

Artık bu bölümde pastanede açılır.Menekşe pastanesine İstanbulda oturan arkadaşlar sizlerde destek olursunuz artık.
Şöyle formca bir ziyaret yapın.Eh destek olmak lazım demi ama...Bolca yeyin için emi...
Zaten Halil o kadar lezzetli anlattıki üşenmesem gece kalkıp kurabiye yapacaktım...

Selenay ablacığım hazır ben kursa gidiyorum seninde planların var, diyorum bir el atsakmı bizde.
Menekşeye destek çıkarız ne dersin?

aygüzeli
22-01-08, 13:33
Fragmanı anlatan arkadaşlar çok teşekkürler.Ben henüz izlemedim sizin sayenizde izlemiş gibi oldum.
Sonunda isteğim gerçekleşecek.Demek halille menekşe dans edecekler.Tüm ailenin içinde değilde yalnız başlarına etmelerini tercih ederdim ama napalım şimdilik bu başlangıç olsun.

Artık bu bölümde pastanede açılır.Menekşe pastanesine İstanbulda oturan arkadaşlar sizlerde destek olursunuz artık.
Şöyle formca bir ziyaret yapın.Eh destek olmak lazım demi ama...Bolca yeyin için emi...
Zaten Halil o kadar lezzetli anlattıki üşenmesem gece kalkıp kurabiye yapacaktım...

Selenay ablacığım hazır ben kursa gidiyorum seninde planların var, diyorum bir el atsakmı bizde.
Menekşeye destek çıkarız ne dersin?
Ayfercim bunlar bizden sezinlendi sanirsam bu pastane olayini..sen kurslara devam et elbet birgün bizimde rüyamiz gerceklesecek..mesenekseye rakipmi olsam diyorum ne dersin..:img-icecr
Ayferim bak surda en üstte video yazan kisim var tikla orayi fragmani göreceksin..

Betülcüm kirmizi kazak nasil yakismisti hatirliyorsun dimi iste aynini istiyorum agir abimin giymesini karizma tavan yapar yine..:good:
Gazete köselerine artik yapacagim bu istegimi olmadi kivanc efendiye bizzat bildirecem..

Fragmanin basi cok romantik sahnelerle dolu ama yine ortalik karisiyor ve sanirsam mustafa mekani ziyarete geliyorki agir abim öyle bir saldirida bulunmuski heyt be..kurtulsun bakim bu sefer..

Mitat yakalaniyor meydan mustafaya iyice kaldi..
Zeynep halen gülüyor bu kizin saltanati ne zaman bitecek?anlamadim ortada iyi at kosturuyor o gülüsü deli ediyor beni..
Yusuf evlilik karari aliyor laleylen acaba ailesindekilere inatmi?
Yoksa ayselin basina gelenin laleninde basina gelmesini istemedigi icin koruma ic güdüsündenmi böyle davraniyor?
Yoksa sevdigi icinmi?en mantikli cevabi izleyip görecegiz..:img-blush
Dizinin basindan belli uyuz oldugum kadire acidim bu fragmanda.:icon_sorr

eSzra_
22-01-08, 15:41
merhabalar..Bende Simdi fragmani gordum Aman allahim nasil bir fragman bu ya!!..Ya halil menekseyi Biyere gotuuyor Dans ediyorlar Ama mekanda kavga çikiyor halil birisini dovuyor Kimi Dovuyor onu anlamadim ben???

kalanlar
22-01-08, 15:45
ama ama ama ben görmedim fragmanı yaaaa:icon_sorr

yine de izlemiş kadar oldum izleyen ve bizimle paylaşan arkadaşlar sağolun varolun:happy0064

menekşe ile halil dans mı ediyor süpeeeerrrr izlerken bayılırım o zaman ben gel cumartesi geeeeeeeelll:happy0064

demek kadir aysel diye bağırıyor haa çok üzüldüm o sahne çok duygusal olmalı...

baharG90
22-01-08, 16:47
ay parcasi özet icin cok sagol

Ama hiç beklemediği bir anda yine Mustafa’nın nefesini ensesinde hissedecektir.

bu mustafadan kurtulus yok galiba mithat ta kesin kurtulur ama fragmanda ismettin konustugunu söylüyorlardi karisti iyice herhafta heyecandan ölüyorum bu haftada öyle olacakl gibi gözüküyor

_NEVZAT_
22-01-08, 17:07
özet icin cok sagol cnm...ya süper heyecanli.
Bence o yemek'te ya Mustafayi dövecekler...yada birisi Lale'ye laf atacak ondan kavga cikacak.
Ya Mithat hapse girecek o zaman...ama Semih daha disarda.
CoooK heyecanli...cooook

3z3_fr
22-01-08, 18:45
ay çarpmasi ozet için çok saol cnm :img-wink:
sayende neden ve nerde olduklarini anladik tabi ayni zmnda halilin mistigi dovuo olmasi da açiklanmis oldu : Ama hiç beklemediği bir anda yine Mustafa’nın nefesini ensesinde hissedecektir. !!!!!

eSzra_
22-01-08, 19:53
Arkadaslar simdi halil fragmanda mustafayi mi dovuyor??
Ama mustafa delisinin orda ne isi varki??
uff çok heycanli ya hemen cumartesi olsa da izlesek:img-icecr
bu fragman çok heycanli:img-blush

nagihan-n
22-01-08, 20:21
dizi çok karışık ya Mustafa başa dert olmaya başladı Kadir tutklandı yeni bölüm çok heyecanlı olacağa benziyor Menekşem zavallım çaresizz :(

dazzle
22-01-08, 22:38
mükemmel bir fragman kadir krize girio çok üzüldüm aysele çok üzülüo menekşe ve halil çok şirinlerdi herzamanki gibi yine canlarını sıkacak bişe çıkıo halil acaba kimle kavga ediyo çok merak ettim?????

ca-g-l-a-y-a-n
22-01-08, 23:18
fragmanı izledim yine herzaman ki gibi cok karışık bir fragmandı.mithat göz altına alınıyor ama yine bi yolunu bulup çıkacağa benziyor. kadir götürülüyor polis tarafından ama ömer komiser onun yapmadıgını biliyor çıkar yakındada. bence sanki mustafa safı bişeler yapacak yine ortalıgı karıştıracak gibi duruyor.

Bagın nicksizi
23-01-08, 08:30
Kadir'i çöpçü görmüştü eli kanlı bir biçimde...O yüzden de tutuklandı haliyle...
Mithat'ın tutuklanmasına çok sevindim...:)

ülker
23-01-08, 11:11
Dün gece nihayet fragmanı izledim.Buradaki video bölümünü açamamıştım tüm uğraşmalarıma rağmen.

Fragmanın başı hakkaten çok güzel.Özellikle halilin"yılların acısını çıkaralım hiç oturmayalım"repliği çok hoş.
Ondan sonrakiler ise yine kavga yine sıkıntı.
Dizide 1-2 dakika güzel anlar diyaloglar sonra hemen gözyaşı ve silah.

Fragmanı nasıl karışık hazırlamışlar.İzlerken başım döndü.Karakol silah,mafya kavgalar.Bunlar arasında bir tutam aşk..Oda kısacık...

Fettan
23-01-08, 12:11
Fragmanın başı güzel sonu karışık olsada dizide tam tersi olacağını düşünüyorum..geçen bölüm polisler Kadir'i almaya gelmişti dolayısı ile o karmaşık sahneler dizinin başında Kadir ceza alsa bizimkiler yemeğe gitmezlerdi...Dans sahnesini şimdidien büyük bir heyacanla bekliyorum pek romantik olacağa benzer...İsmet ötüyor çünkü Ömer Ceylan yem atıyor Mithat'ı yakaladık diye ondan sonra Mithat gerçekten yakalanır..

sarıseren
23-01-08, 14:42
Özet için teşekkürler ehlocan:img-wink:Silahta Kadir'in parmak izi varmış:img-pilotVay uyanıklar...Komiser inş. Kadir' e yardımcı olur:img-yes:Menekşe de pastanesini açıcak demekki.İyi ,güzel ama Mustafa'yla yine karşılaşıcaklar anlaşılan:icon_sorr

eSzra_
23-01-08, 15:58
dizimizin baslamsina son bir kaç gun
çok merak ediyorum çók heycanli bitti çunku:icon_sorr
acaba Mustafa menekseyle pastanede mi karsilasiyor??
uff birsey yapmaz insallah çunku bu mustafa artik herseyi yapar
piskopata dönustu adam artik:img-icecr

_NEVZAT_
23-01-08, 16:35
dizimizin baslamsina son bir kaç gun
çok merak ediyorum çók heycanli bitti çunku:icon_sorr
acaba Mustafa menekseyle pastanede mi karsilasiyor??
uff birsey yapmaz insallah çunku bu mustafa artik herseyi yapar
piskopata dönustu adam artik:img-icecr

vaLLah olabilir...dedigin gibi Mistik artik herseyi yapar.
Amann bir havalara girdi.
Benim anlamadigim fragmanin sonunda kavga cikiyor...NEDEN??
Cok heyecanli....cumartesini iple cekiyorum.

eSzra_
23-01-08, 16:55
vaLLah olabilir...dedigin gibi Mistik artik herseyi yapar.
Amann bir havalara girdi.
Benim anlamadigim fragmanin sonunda kavga cikiyor...NEDEN??
Cok heyecanli....cumartesini iple cekiyorum.
ewet bende anlamadim orda kimi neden vuruyorlar
eger mustafyi vuruyorlarsa tamam nedeni ortada
ama eger musti degilse kimi dövuyorlar??
uff fragman çok karisik ve heycanli:img-yes:

benimsin
23-01-08, 18:54
meraba arkadaslar cok duramicam cikicacam ama fragmana biraz yorum yapmak istiyorum fragmanda esra bnce mustafa yi dövüyorlar bana göre
cok gusel basliyor ama sonu izdiham yani
son 3 gün dizimize insallah gusel bi bölüm izleriz
ha birde bisey ögrendim dizimiizi kac milyon insan izlio die merak ediyorduk alin size net sonuc benden :D

tr de 50 milyon tv var

5.5% =2.750.000 milyon insan bu rating
6.3% = 3.150.000 milyon insan bu da rating

simdi bakilam oranlari

13.9%=6.950.000 milyon insan share
16.5%= 8.250.000 milyon insan share

buyrun gecen haftanin milyonlu ratingi

ratingler 5.5 pek ii deil ama
yyinede iyi gidiyoruz
ben hep 70 mio hesapliyordum

artik 50 mio lanla hesaplicam :D

türkiyede 20.500.000 mio kisinin tv si yokj ne aci bisey

70.5mio insandan 20.5 nin yok

ssvshy
23-01-08, 19:49
herkese selam
yoğunluktan ne yorum okudum nede yapabildim bir kaç kelam edeyim dedim
bölüm yorumum
Bebekle ilgili konusulan sahne meneksenin ve halilin öpùcük attıgı sahneler guzeldi havada ucusan öpücüklere bayıldım helga hamileymis ve bunu hasanla durumunun varacagı noktaya göre söylemesine sasırdım ilerde korktugum sey olmadı kumalık konusu islenmedi helganin kalmasi evde degil istanbuldaymis
halilin menekşenin evlilik olayını dile getirmesine çok şaşırdım durduk yere nerden cıktı bu evlilik olayi meneksenin dedigi gibi halil icinde neler saklamıs bu durum ilerde sorunlar çıkarabilir ayrıca birlikte yaşadıkları menekşenin aile durumu bile bile söylemesi bunu bana göre yanlıştı bak bana nasıl kızıyom haftanin repligi:good:
cinayete karıstıgın tespit edilmistir dendigine göre bùyùk cinayet vukuatli silahla islendiği için ama kapicinin ifadesi kadiri kurtarabilir silah cöp kovasından cıktı orda kapıcı vardi ve kadirin gittigini biliyo bu işe yarayabilir

fragman yorumum

semih:ismet tutamadı çenesini ötmüş bu çok iyi mithatın tutuklanması önce ismeti konuşturmak için bir yemmiydi sonrasında söyledikleriyle mi mithat tutuklandı
acaba zeynep te bu işin içindemi o parmaklıktan gülerek geçmesi hani şu hep sürekli dediğim şeymi menekşe ile halili ayırma işleri dışında ömerle ortakmı çalışıyordu yada onuda gözaltına alıp sonramı bıraktılar
yusuf laleye seninde bir ailen olacak diyor sanırım lale aileyle ilgli birşeyler anlattı
damat kayınço(böyle deniyodu heralde) dayanışması güzelde kavgada yusuf yada halilin başı polisle ciddi şekilde derde girmez bir yaralanma yada yaralama olmaz umarım her şekilde sorumlu lale tutulur

özet yorumum

. Komiser Ömer olayı başından beri takip ettiği için tüm detaylara hakimdir

demekki en başından ömer biliyo herşeyi cinayette beklenen bişeydi

Öte yandan Mustafa giderek gözü kara bir katile dönüşmeye başlar. İzini kaybettirmek için bir süre Anadolu’da saklanır. Bir şehirde parasını alıp kaçan Şehnaz’la karşılaşır. Artık Şehnaz’dan da intikam alma zamanı gelmiştir.
şehnazdan alacağı intikam bir otel odasına onu hapsedip erkekliğni ispat etmek olmasın bu sahneler yeterince iğrençleşti

Halil, Menekşe’nin oyalanması ve Mustafa endişesinden kurtulması için yeni olanaklar yaratmaya çalışır. Menekşe’nin kendi pastanesini açması için ona destek olur. Menekşe pastane hevesiyle bir süre Mustafa’yı unutur. Ama hiç beklemediği bir anda yine Mustafa’nın nefesini ensesinde hisseder.

menekşeye verdiği destek manevi anlamda olmalı maddi değil o zaman menekşe kendi ayakları üstünde tek başına değil halilin parasal gücüyle durmuş olur destek sadece manevi anlamda cesaret vermek olsun

kıvanç_sedef
23-01-08, 21:00
Aysel’in ölümüyle Kadir’in başı iyice derde girer. Çünkü olayda kullanılan silahta Kadir’in parmak izi bulunmaktadır.
ooo yazık kadır abımmeee yaww.... tuuhh bee ayselcık de olmsss wahh wahh bee kske olmeseydı ama lale hytta:D

Komiser Ömer olayı başından beri takip ettiği için tüm detaylara hakimdir ve yapılan operasyonda Mithat Ateş yolun sonuna gelir.

wow komserıme baggg beee cnmmsınn komıser omer yaaa super walla demekkı mthat yakalanıcak ztn fragmandada ole bısıler dydumm ohhh coggg sukurr...

Menekşe ve ailesi için yeni bir dönem başlamıştır. Aysel’in öldürülmesi olayı herkesi başka yönden etkilemiştir. Yusuf ve Lale bu olayla birbirlerine daha da yaklaşırlar. Lale’nin evdeki varlığını kalıcı hale getirmek isteyen Yusuf, Lale’ye evlenme teklif eder. Süheyla bu haberle yıkılır ve Lale’ye karşı olduğunu açık açık belli etmeye başlar. Bu durum evde yeni huzursuzluklara neden olur.
ya neden yaaa yusufla lale evlensınn ısthe yaa kadır abım mtlu olamadı barı sewenler kavussun meneksem we halılım kadır we aysel kavusamadı barı onlar kavussun ama suheylanın bole seler yapcaaa bllydıı ufff yaa ufff yanııı smdı lalenınde moralı bozulcak aysel felan da oldu ama meneksemle ııı gecınıolar oo guzel gercı nıne de kızcagıza bısı demıo ama ısthe yınede soguk hıcbırı menekse gbı dııL yanı...menekse coogg sıcak kanlıı.

Bu durum evde yeni huzursuzluklara neden olur. Halil gerginliklere son vermek adına güzel bir davet hazırlar. Bu gece beklenenin tersine çok olaylı geçer.
cnmmm ya halıle bakkk dayanamamıssss sekerıımm bnmmm ama bu gece yıne olaylıı geccekmıs zynp mı bısı yapcak acaba bıLmıorm da kesın o cadı bısıLer yapar yaneee ondan bekLenırr:icon_sorr

Öte yandan Mustafa giderek gözü kara bir katile dönüşmeye başlar. İzini kaybettirmek için bir süre Anadolu’da saklanır. Bir şehirde parasını alıp kaçan Şehnaz’la karşılaşır. Artık Şehnaz’dan da intikam alma zamanı gelmiştir.
uff su mıstıgı yakalayamıyomu offf yaaa cıban bası yıne krtulmusss...ohh ohh sehnazla karsılasıyoo bakalım kadına ne ypcakk???????????????

Halil, Menekşe’nin oyalanması ve Mustafa endişesinden kurtulması için yeni olanaklar yaratmaya çalışır. Menekşe’nin kendi pastanesini açması için ona destek olur. Menekşe pastane hevesiyle bir süre Mustafa’yı unutur. Ama hiç beklemediği bir anda yine Mustafa’nın nefesini ensesinde hisseder.
ayyy cnmm halılcımmm yhaaa baqqq yaa sheker gbıı yaa:D:Dmenekseme dukkan accak ama o mstık yıne bısıler ypcak hadı grcez cmtsı gnuu....

hepınıze ıı aksamlar arkadaslar bol bol yorumlarbye:img-wink:

_keremcemim_
23-01-08, 21:49
Aceba Fragmandaki dövülen kisi Mustafami... cok merak ediyorum kesin yine cok Heycanli bir bölüm olucak...
Kadire yazik oldu gercekten ama komiser cöze bilir bu olayi ama tabi bu baya bir zaman alabilir...
Babasina diyecek laf bulamiyorum nefret ediyorum diye bilirim nasil yapar bunu karisina ve cocuklarina... Hele o Helgaya valla karisi az bile dövmüstü bence...

sarıseren
24-01-08, 08:59
Fragmanda kimi dövüyorlar ben de çok merak ettim.Mustafa 'dır herhalde.Çünkü özette Menekşe'yle karşılaşıcaklar falan deniliyordu.Fragmanın başları Halil'le Menekşe dans ederken çok güzeldi:img-in_loSemih İsmet öttü dedi.Buna çok sevindim.İnş. her yaptıklarını anlatmıştır:happy0064

kalanlar
24-01-08, 11:19
bana kalırsa fragmanda dövülen kişi mustafa değildir.yemekte birileri laleyi görür laf atar geçmişten birileri yani yusuf adamlara dalınca bizim halil de girişir diye düşünüyorum.:icon_whis

mustafayı dizinin son sahnesinde çıkarırlar ortaya ki;heyecan olsun:icon_whis

kıvanç_simge
24-01-08, 14:29
Ayy buu bölüm full romantizm ve heycan :img-pilot

Şimdi o Menekşe ile Halilimiinn sahnesi dans sahnesi çok hoşuma gitti gayet romantik olucak :)Ama oraya bence mustii manyagı gelicek off offf ne pislikler peşinde bu yaaaa:icon_sorrKiesin bnm asıklarımın basına dert olcak offf....

Kadire çok üzüldüm yaaa ama kavga ettiler kapıcı duydu bi de çıkarken elinde kan wardı bence o kapıcı ihbar etti weya o silah kadirin parmak izi olan silahtı

O fragmandakii son kavga sahnesine çok takıldım
Bu hafta cok karmasık olucak
Dananın kuyrugu kopucak bence
Bide semih ismet ötmüş dioduu
Mithat efendii ohh olsun sana
Gerçi o sanslı bi yolunu bulur cıkar
Fragmanda zeynep marulu fena fena bakıoduu
Ayy gıcık antiler yawww

tatlıtutkum
24-01-08, 18:01
ben yeni geldim aranıza.Başından beri takip ediyorum diziyi ve yazdıklarınızı dayanamayıp üye olmaya karar verdim.Umarım benide aranıza alırsınız.

ülker
24-01-08, 18:23
Tatlıtutkum ne demek hoş geldin.Alırız tabi.Dizi herkesin inşallah bol yorum yazarsın sayfada kimsecikler yok.

Fragmanı tekrar izlediğimde karışık olmadığını farkettim.İlk gece izlemiştim uykulu olarak seyrettiğimden bana karışık gelmiş.

Ömer komser son zamanlardaki favorim.Adam zehir gibi.Mithatın adamına güzel yem atı oda yutmuş ki mithat tutuklanıyor.İnşallah hemen serbest kalmaz.
Ben yinede seviyorum mithatı çok tatlı bir kötü..

Ömer komseri zeyneple baş göz edelim demiştim ama vazgeçtim.Zeynep bu entrikalarla adamı öldürür.Ömer komserimize o kızlardan olmayan normal meslek sahibi bir kız bulsun senaristlerimiz..

Halil menekşeye pastaneyi açacak bu bölüm.Kıvanç her dizisinde böyle sürprizlerle doludur(gümüşede ne güzel sürprizler yapardı)
Şimdi halilde şirketi bırakıp pastanede çalışmaya başlamasın..

berivan_
24-01-08, 19:03
Sincik efenim,deli Mistik intikam pesinde,herkes kacsin canini kurtarmak istiyorsa:img-pilot

Iki kisiyi vuran Mistik,birini öldurdu gerci digeri ise ne halde bilmiyoruz kendisinden parasini alipta kacan kadina ne yapar acaba?onadami acep kendisine guldugu icin filan silahi dayayipa diksin diksin yapar yoksam baska bir yöntemi kullanir artikin katil Mistik:icon_whis

Halil,canim benim,sevdigi ve onun mutlu olmasi icin hic cekinmeden herseyi yapan Menekse'sine bir pastane acmis kizin akli baska seyler ile mesgul olsun diye ama Menekse'nin hevesi kursaginda kalicaktir kesin Misik yine gundeme geldiginde,of of offfffffffffffffff:icon_sorr

Ismet ötmus,Mithat yakalaniyor Allah Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh:img-pilot

Ömer ilk bastan beri herseyi biliyor,acep o yuzden Zeynep ile birlikte hareket etmis olabilirlermi diye yazmis bir arkadas,ve bende neden olmasin demek istiyorum...

Hatirlarsak eger Halil komiser Ömer tarafindan ilk tutuklandiginda ozamanlar Zeynep guya babasi tarafindan yazilmis olan intihar mektubunu Ömer'e vermistik ve Ömer ona mektuptaki yazinin babasinin olmadigini söyleyince Zeynep hala hatirliyorum sözlerini "babami Mithat Ates öldurdu"demisti.Egerki bizim kiz o zamanlar öyle söylemis ise belkim oda Mithat'in planlarini ögrenmek icin onunla is birligi yapiyormus izlenimi vermis olabilir:img-yes: ama ben Zeynep'in iyi degilde kötu biri olduguna inaniyorum ve sanirim o dusuncem hic degismez....Menekse'm onun yuzunden azmi uzuldu:icon_sorr

Ama diger taraftan ise Zeynep'in Halil ile Menekse'yi ayirma operasyonu seyde olmus olabilir,sirf Mithat'in gözune girmek icin hazirlanmis olabilir:img-pilot

Cok uctum yine sanirim:img-blush:icon_whis tamam tamam ben gidiyorum...

Ama son birsey diyecegim tatlıtutkum ,canim aramiza hosgeldinbye seninde yorumlarini okumayi merakla bekliyorum:img-wink: ben Betül bu arada

3z3_fr
24-01-08, 20:35
arkadaslar yaa bi ara fragmanda gecelikli bi kadin var ve arkasindada elinde sileh bi adam hiç bise anlamadim kimdi ki onlar acep ?????

tatlıtutkum
24-01-08, 21:31
teşekkürler Ülker ve Berivan,bende kıvanç tatlıtuğ u gmş den beri takip ediyorum.süper bi oyuncu bence,sanki oynamıyorda yaşıyor.dizideki diğer oyuncularda çok yetenekli izlerken zevk alıyorum herbirini.yeni bölümü büyük bir heyecanla bekliyorum.inşallah reytingi bol bir bölüm olur.herkese iyi akşamlar...

berivan_
25-01-08, 01:27
arkadaslar yaa bi ara fragmanda gecelikli bi kadin var ve arkasindada elinde sileh bi adam hiç bise anlamadim kimdi ki onlar acep ?????

Ben simdi fragmani tam olarak hatirliyamadim malesef:img-blush ama bence o silahli adam kesin psikopat Mistik'imizdir ve o gecelikli kadinda Mistik'tan o ceki alipta kacan "sahte Menekse". Zaten özete Mistik'in o kadindan intikam alicagi yaziyordu ve tahminimce o kadindir o yuzden:img-yes:

Ayyy aile imzasi nede guzel olmussssss:happy0064 bende insallah kullanmaya basliyacagim:img-grin

endora
25-01-08, 11:07
Menekşe ile halil muhteşem ve tutkulu güzel sempatik ve melodram içerikli hoş bir aile dizisi.Gerçekten de olay örgüsü muhteşem ve fevkaladenin de fevkinde bakalım gelecek bölüm de neler olacak çok heyecanlı ve meraklıyım.Yeni bir dizi fakat muhteşem.Başarılarının devamını dilerim.

ssvshy
25-01-08, 17:21
Ömer ilk bastan beri herseyi biliyor,acep o yuzden Zeynep ile birlikte hareket etmis olabilirlermi diye yazmis bir arkadas,ve bende neden olmasin demek istiyorum...

Hatirlarsak eger Halil komiser Ömer tarafindan ilk tutuklandiginda ozamanlar Zeynep guya babasi tarafindan yazilmis olan intihar mektubunu Ömer'e vermistik ve Ömer ona mektuptaki yazinin babasinin olmadigini söyleyince Zeynep hala hatirliyorum sözlerini "babami Mithat Ates öldurdu"demisti.Egerki bizim kiz o zamanlar öyle söylemis ise belkim oda Mithat'in planlarini ögrenmek icin onunla is birligi yapiyormus izlenimi vermis olabilir:img-yes: ama ben Zeynep'in iyi degilde kötu biri olduguna inaniyorum ve sanirim o dusuncem hic degismez....Menekse'm onun yuzunden azmi uzuldu:icon_sorr

Ama diger taraftan ise Zeynep'in Halil ile Menekse'yi ayirma operasyonu seyde olmus olabilir,sirf Mithat'in gözune girmek icin hazirlanmis olabilir:img-pilot

Cok uctum yine sanirim:img-blush:icon_whis tamam tamam ben gidiyorum...

betülcüm hiçte uçmadın dediklerin benim hiç aklımdan çıkmıyor hatta dikkat ettiysen zeynep halilin üstüne mithat varken saldırıyor hep mithat varken ataklarda bulunuyor birde şu yatak sahnesi var orda zeynep sadece halilin yanına yattı istese halilden faydalanabilirdi buda benim aklımı kurcalıyor

daha önce dedim ama gözden kaçmış benim imzam nerde

Kıvanç_aşkım
25-01-08, 19:04
az önce fragmanı gördüm(sonunda)
heralde bi düğün var çünkü menekşe ile halil dans ediyo ve bence düğünü mıstık basıyo birilerini dövüyolar gibime geldi ama emin değilim bi de fgecelikli bi kadın vardı sanırım o mısıtık ın 'menekşe'siydi çünkü özette öyle yazıyodu mithat yakalanıyo galiba zeynep hanımda pek havalı bi marifeti varmış gibi:img-pilot

neyse herkese iyi akşamlar

ssvshy
25-01-08, 21:15
Biraz kafa yorunca zeynepin halil ve menekseyi ayırmak icin yaptkları mantıklı gelmeye basladı ömerin halille yapacagı her iste menekse ayak bagi olur halili susturmakicin ellerindeki tek koz menekse ki ömer bunun icin dikkat edin demisti halile bu durumda halille meneksenin gercekten ayrilmasi gerekli ve bunu herkesin bilmesi birde meneksenin basina gelebilcek herhangi birseyden halilin etkilenip tepki vermemesi gerekir buda ancak gercek bir ayrılıkla olur bu yùzden bence hersey numara hem neden ömer onca olanda hic zeynepe birsey demiyo

eSzra_
26-01-08, 11:41
ben yeni geldim aranıza.Başından beri takip ediyorum diziyi ve yazdıklarınızı dayanamayıp üye olmaya karar verdim.Umarım benide aranıza alırsınız.
Aramiza hosgeldin canim:img-blush

Arkadaslar Bugun dizimiz var çók heycanli olacak bu bölum:img-yes:
hele o kavgayi çok merak ediyorum acaba orda kimi dovuyorlar:icon_sorr
ve neden dovuyorlar?? eger mistiki dovuyorlarsa tamam neden ap açik ortada Ama baska birisini dovuyorlarsa neden? belki birisi orda laleye laf ati hani laleyi tanimayan yok:icon_sorr neyse hersey bugun beli olacak:img-yes:

nagihan-n
26-01-08, 11:54
Aramiza hosgeldin canim:img-blush

Arkadaslar Bugun dizimiz var çók heycanli olacak bu bölum:img-yes:
hele o kavgayi çok merak ediyorum acaba orda kimi dovuyorlar:icon_sorr
ve neden dovuyorlar?? eger mistiki dovuyorlarsa tamam neden ap açik ortada Ama baska birisini dovuyorlarsa neden? belki birisi orda laleye laf ati hani laleyi tanimayan yok:icon_sorr neyse hersey bugun beli olacak:img-yes:

bende öyle düşünüyorum fakat laleye laf atıyorlar niye halil olaya karışıyor.. menekşeye de laf atabilirler.. diziyi merakla bekliyoruz büyük gün :D :)

eSzra_
26-01-08, 12:06
bende öyle düşünüyorum fakat laleye laf atıyorlar niye halil olaya karışıyor.. menekşeye de laf atabilirler.. diziyi merakla bekliyoruz büyük gün :D :)
hmm ewet dogru halil kavgada fena dovuyor ewet belki menekseye birisi laf atti aii 8 Bücük saatimiz kaldi artik baslasada baksak:img-in_lo

Rüya
26-01-08, 12:15
Yine süper bir bölüm bizi bekliyor canlarim (:
Artik cumartesi aksamlari rahat rahat izliyorum çünkü biliyorumki ratingler
artik daha iyi geliyor.. Cumartesi günü kesinlikle ugurlu geldi.. Umarim ratingler
dahada düzelir (: çünkü dizinin konusu günden güne dahada güzel oluyor..

Fragman yine çok karisikti ondan pek yorum yazmak istemiyorum..
Cünkü hep düsündügümün tersi çikiyo =)) Ama simdiden çok heycanliyim :happy0064

kıvanç_simge
26-01-08, 13:27
Artık mustafadan cok korkmaya basladım arkadaşlar...
Gerçekten artık akli engesini yitirdi zaten yoktu ama neyse...
Hiç acımaz artık bi de Semihe flnda çok güvenmeye basladı...
Of...o mekana geen mustafa kesinn silahını fln çıkarır bişi yaparr cok korkmayaaa basladımm ben hemen aksam olsunn yawwwww:icon_sorr

benimsin
26-01-08, 14:20
BEN GELDIM arkadaslar dizie az kaldi cok heycanli olacak
halil birisini dövüyor o dövülen kisi ya mistik yada birisi laf atti ya menekseye
yada laleye artik izleyince anlariz:)

kıvanç_simge
26-01-08, 14:30
ya ayseli keşke öldürmeselerdi dizide
durumu fln kötü yapsallardı bari...
bence kötü oldu öldürmeleriii..

kıvanç_simge
26-01-08, 14:35
şimdi kan davası gibi bişi olucak ama bu..
ayseli öldürdüler hadii kadir de intikam almak isticek sonra sıra karsı tarafta...
asıl heycan öle baslıcak bence
mustafa artık çok korkusuz bence en korkmamız gereken kişii mustafa !!

nagihan-n
26-01-08, 15:45
şimdi kan davası gibi bişi olucak ama bu..
ayseli öldürdüler hadii kadir de intikam almak isticek sonra sıra karsı tarafta...
asıl heycan öle baslıcak bence
mustafa artık çok korkusuz bence en korkmamız gereken kişii mustafa !!

evt mustafa giddikçe tehlikeli olmaya başladı...herkezi başına bela olduu.. ve menekşe çok savunmasız

''Menekşe’nin kendi pastanesini açması için ona destek olur. Menekşe pastane hevesiyle bir süre Mustafa’yı unutur. Ama hiç beklemediği bir anda yine Mustafa’nın nefesini ensesinde hisseder''

özettede son cümleyi çok merak ediyorumm :icon_sorr

Rüya
26-01-08, 17:26
Ben Mistiktan zaten korkuyodum simdi dahada çok korkmaya basladim.. =(
Geçen bölüm Ayseli öldürdükten sonra çocuk gibi agladiginda
''Hih, sadece mafya gibi gözükmekle bitmiyomus'' dedim Mistiga (: Ama sonra
tamamen piskopata bagladi ve gülen adami öldürdü.. Simdi bide özeti okuyunca
çok korktum gerçekten.. Insallah çok kötü seyler olmaz.. :icon_sorr:icon_sorr
Mistigi oynayan kisinin ismini bilmiyorum ama daha öncede dedigimin aynisini
söylemek istiyorum.. Helal olsun!! Mistik karakterini canlandiran kisi gerçekten
çok iyi bir oyuncu.. Kendinden fazlasiyla nefret ettirdi

eSzra_
26-01-08, 17:52
Arkadaslar dizimizin baslamasina son 3 saat kaldi:img-yes:
ewet herkes gibi bende artik mistiktan korkuyorum adam resmen
piskopata donustu bir gun de iki cinayet isledi ustelik okadar korkmasina ragmen..artik halili yada menekseyide gözunu kirpadan öldurur bu mistik (allah körusun) tabi eger silahi varsa eger silahi yoksa ben bile döverim mistiki:img-icecr

gizemyd
26-01-08, 22:35
Bu mustafa tam psikopatlaştı haa!!!..
Önüne geleni öldürüyo resmen.
Gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı.
Keşke şu ayselide öldürmeselerdi.:sad53:
Yazık kadir çok üzüldü.
Ayrıca zeynepte maşşalah öğrendi numaraları ne işe yaradığınıda öğrendi..:img-pilot
Şimdi gidip mithattan hisselerini istiyo..
Çok oldu buda :img-yes:
Ufff adamları çok pis dövdülerr..:img-icecr:icon_whis
Nasılda girdiler ama :)
Menekşenin pastanesine verilen değişik adlarda çok komilti yaff..:P

kıvanç_simge
26-01-08, 23:00
şu an sinir krizi fln geçiriyorum sanırım...

gercektennnn deliricem

ayy psikopoatt mustafaa manyak mısın sen ya of of

2 subatın fragmanını izledim menekseye bişe yapmıo ama peşinde o kanlı gelinlik fln neydi yaa of:icon_sorr

ooo zeynepide marul saçlarından tutup yolucam az kaldı

Çılgınn
26-01-08, 23:05
çok atraksiyonlu bir bölümdü inanmıyorum ya mustafa coştu nasıl bitti öyle yaa adam tam katil oldu bi yakalasa ömer bidaha çıkamaz dışarı birazn önce kurtuluruz inşallah
zeynepte çözdü numaraları ama acaba ne bosnaya gidecek kadar büyük bişey demek ki
haftaya yusufla lale evden ayrılcak off ya çok kötü olcakkk

mili_gkhnözen1905
26-01-08, 23:08
of of of yani nasil bi bölümdü ya piskopat mistik yine cikti
kizi öldürdü ve meneksenin pesinde of ya
cok kötü oldu:S:S:S
menekseyle halil süperler ya cok tatlilarrr:img-in_lo

yeni bölümü merakla heycanla bekliyorum...

Rüya
26-01-08, 23:11
Allahim bu Mistik benim rüyalarima gircek tirsiyorum yarabbim =))
O son bakis nedir öyle tam piskopat gerçekten.. Bu mistigin böyle biri olucagi
aklimin ucundan bile geçmezdi.. Baslarda ''istanbula gidip menekseyi vuramaz tirsar'' diyodum.. Simdi dediklerime inanamiyorum gerçekten.. Semih ve çetesi bile durduramiyor bizim piskopati.. Halledicez dediler insallah bu olay kötü seylerden önce gerçeklesir.. ki olucagini sanmiyorum ama neyse :icon_sorr:icon_sorr Allahim sen Menekse ile Halili koru (: [AMIN]

kıvanç_simge
26-01-08, 23:13
ayy o Tamara mıdır her neyse

oda gözümden kaçmadııı

eywahhhhh !! bari sen bırak ask böceklerimiziii

kesinn dert olcak wea kıskandıı için öle yaptı :icon_sorr:sad53:

_NEVZAT_
26-01-08, 23:14
Allahim bu Mistik benim rüyalarima gircek tirsiyorum yarabbim =))
O son bakis nedir öyle tam piskopat gerçekten.. Bu mistigin böyle biri olucagi
aklimin ucundan bile geçmezdi.. Baslarda ''istanbula gidip menekseyi vuramaz tirsar'' diyodum.. Simdi dediklerime inanamiyorum gerçekten.. Semih ve çetesi bile durduramiyor bizim piskopati.. Halledicez dediler insallah bu olay kötü seylerden önce gerçeklesir.. ki olucagini sanmiyorum ama neyse :icon_sorr:icon_sorr Allahim sen Menekse ile Halili koru (: [AMIN]

aynen katiliyorum cnm,...ya ne bölümdü bee.
Ama asil gelecek bölüm BOMA olacak.
Vallah allahim sen Meneksemizi koru.
Ya adam gözünü kirpadan öldürüyor...nerde o korkak Mistik

Rüya
26-01-08, 23:16

oda gözümden kaçmadııı

Yok canim ben Tamaranin dert olucagini sanmiyorum (:
Dert olabilme ihtimali olsaydi sahne bambaska olurdu.. Halil sonunda ''getir onlarida yiyim'' Tamarada hayir dedi bitti gitti (: Bence bu konu kapandi insallahta öyledir.. Yeterince pürüz sahislar var çünkü bi Tamaramiz eksikti :img-pilot

Rüya
26-01-08, 23:19
Ayh ben aklima geldikçe yaziyorum su son sahne aklimi basimdan aldi =)) Ilk baslarda çok uykum gelmisti dogruya dogru :icon_whis Hatta bi ara düsündüm dizinin ismi 'Yusuf ile Lale'mi diye.. Menekse ile Halil sahnelerini çok özledim keske daha s!k izleyebilsek bizim ikiliyi :img-in_lo herneyse benim asil merak ettigim konu kutudaki rakamlarin anlami bonus kafanin ögrenmesi çok kötü oldu hemen bosnaya uçtu delirmek üzereyim cidden.. Bu rakamlarin büyük bi anlami var bunu basindan beri biliyoduk.. Bu olay çabuk çözülmicek gibi gözüküyor.. Gelde merak etme simdi (:

_NEVZAT_
26-01-08, 23:22
yavas yavas Bosna'ya dogru yolumuzu tutuyoruz.
yeni bölüm fragmanini daha görmedim...EURO D'de göstermediler.
Ama kesin cok heyecanli'dir
offf bu Mistik var ya...artik Mistik bile diyemiyorum.

ca-g-l-a-y-a-n
26-01-08, 23:23
ne bölümdü ama kadir ayselin öldüğünü duyunca mafoldu ben kadirin ayseli bukadar cok sevdiğini bilmiyodum ya benim bu bölümde anlayamadıgım bişey var bunlar hasanı evden atmamışlarmıydı da hasan nasıl tekrardan eve gelip kalıyor nasıl eve aldılar bu herifi biri beni aydınlatırsa sevinirim bide kendi yaptıgı halltlara bakmıyorda menekşeye niye eve gec girdin diye kızıyor
bu arada haftaya olan bölümün fragmanını verdileer halil menekşeyi kurtarıyor ama mistik psikopatlıga devam edip kanlı gelinlik gönderiyor laleyle yusuf evden ayrılıyor bişe daha var fragmanda hasan denen herif halilin yanında para konusunu acıyor senetin günü geldi alacaklılar kapıya dayandı diye resmen halilden para istio ama halil bu sefer vermicek gibi duruyor

»» DeeTje ««
26-01-08, 23:25
Bu Mustafa resmen birini oldurmek icin bahane ariyor.
Hele o bakislar yok mu? Yav kadin altina edicek sandim birden yaa..
Ben olsam aninda yere yikildiydim yani korkudan...
gercek psikopatlara tas cikariyor adam.
Mustafa rolundeki oyuncuyu gercekten kutluyorum com basarili. :happy0064

Neyse adam kendini birsey sanmaya basladi.
Yok yere olduruyor herkesi. Siniri Menekseye ama Menekseden alamadigi icin hirsini baska insanlardan cikariyor.

Semihde Kadirin isini bitiricekler galiba. ah nerde o gunler.
Yok etsinler artik Mustafayi. Hem onlar, hem Menekse hemde buttun millet
kurtulsun sundan. :icon_whis

Bilemiyorum ama dizinin sonlarina dogru geliyoruz gibi geldi bana.
Bilemiyorum biticek mi dizi? Hersey duzeliyor gibi.
Su sifre isi duzeliyor ve Kadirinde ipi cekiliyor galiba. :icon_whis

benimsin
26-01-08, 23:32
bu bölümü izliye bildim dayimlardaydim ama yinede izledim tek sonunu hafif kacirdim menekse ile halilin özel bölümüne baktim demin eve gelince zaten cok sürmedi 15 dk filan di ya mustafa bi menekseyi rahat birakmicak ya:(
halil insallah yetisir meneksenin arkasindan
mistik igce cani oldu ya herkesi öldürüp duruyorr
o bar gibi bi yere gittiler cok guzeldi oo sahneler yusuf nasil dövdü adami ama :)
yusufa bravo laleyi birakmadi :D

mithat hapisde ohoh ismet herseyi bülbül gibi öttü simdi birde mistik yakalansa ne guzel olur
guzel bi bölümdü
umarim retingler ii gelir

»» DeeTje ««
26-01-08, 23:34
ne bölümdü ama kadir ayselin öldüğünü duyunca mafoldu ben kadirin ayseli bukadar cok sevdiğini bilmiyodum ya benim bu bölümde anlayamadıgım bişey var bunlar hasanı evden atmamışlarmıydı da hasan nasıl tekrardan eve gelip kalıyor nasıl eve aldılar bu herifi biri beni aydınlatırsa sevinirim bide kendi yaptıgı halltlara bakmıyorda menekşeye niye eve gec girdin diye kızıyor
bu arada haftaya olan bölümün fragmanını verdileer halil menekşeyi kurtarıyor ama mistik psikopatlıga devam edip kanlı gelinlik gönderiyor laleyle yusuf evden ayrılıyor bişe daha var fragmanda hasan denen herif halilin yanında para konusunu acıyor senetin günü geldi alacaklılar kapıya dayandı diye resmen halilden para istio ama halil bu sefer vermicek gibi duruyor

Fragmani anlattigin icin tesekkurler.

Hasan hala neden o evde, yada o eve hangi yuzle giriyor, yada
eve onu kim aldi?
O adam evden kovulmadi mi? Ne isi var onun evde?
COk kizdim cok. Hic birsey olmamis gibi nasil davranilabilir.
O adami gormek istemiyorum ben o evde.
Bende o adamin eve nasil girdigini merak ediyorum.

Kadirin durumu benide cok uzdu. Aksam yemegine gittiklerinde onun yanliz kalmasi ve biran Ayseli dusunmesi cok guzeldi.
Dedim keske Ayselde olsaydida Kadir yanliz kalmasaydi.

Ve lale ile Yusufun o evden ayrilmasina sevindim.
Huzursuzluk artiyor boylelikle. Ama insallah Mustafa, Yusuf evde yokken Laleye birsey yapmaz.
Yine ayni evde bir aradalardi ve Mustafa birsey yapamazdi. Birsey olmazdi ama yanliz olunca insan korkuyor. Mustafanin ne edecegide belli olmuyor artik. :icon_sorr

Mustafaninda Menekseye birsey yapamamasina sevindim.
Menekseye hic yaklasamadan hapisi yada topragi boylar insallah. :img-yes:

benimsin
26-01-08, 23:37

oda gözümden kaçmadııı

evet benimde gözümden kacmadi oo tamara sinir oldum
ilk görüsten birde bu cikti basimiza ya mustafa bitecek derken
birde tamara geldi

kanal d avrupa göstermedi maalesef 20 bölüm fragmanini gicik avrupa kanallari:(

eSzra_
26-01-08, 23:39
Bu bölum süperdi süper:happy0064
yanliz arkadaslar ben bu mustafadan artik çok korkuyorum ya
allahim resmen piskopata donustu buarda yeni fragman çikmis
merakla görmek istiyorum fragmani simdi:icon_sorr:icon_sorr
Ama ne bölumdu bu bölum uf yaww Ama bu bölum çok çabuk geçti ya
haa burda kadirede yazik ya nasilda aysel aysel diye agladi :icon_sorr

eSzra_
26-01-08, 23:50
ai Bide kötunun rakamlarini ila su bonus kafali zeynep mi bulmasi lazim:icon_sorr..çok merak ediyorum acaba ne buldu ama size sunu söyligim bu zeynep bi hatlar yiyecek ama hade bakalim:icon_sorr...aii bu bölum mustafadan korktum ben ya uff bu adam tam piskopat oldu zaten semih te anladi artik mustafanin nasil biri oldugunu basindan atmaya çalisiyor:img-yes:..bak buna sevindim artik su manyaga yuz vermesinler surunsun yine sokaklarda:img-yes:

_NEVZAT_
26-01-08, 23:51
vallah esracim bende korkuyorum ya...insallah rüyalarima falan girmez:icon_sorr
Ya evet orda Kadir'e coook acidim.
Ama yani bu kadar sevdigini hic tahmin etmemistim.
Yazik oldu

ca-g-l-a-y-a-n
26-01-08, 23:53
Fragmani anlattigin icin tesekkurler.

Hasan hala neden o evde, yada o eve hangi yuzle giriyor, yada
eve onu kim aldi?
O adam evden kovulmadi mi? Ne isi var onun evde?
COk kizdim cok. Hic birsey olmamis gibi nasil davranilabilir.
O adami gormek istemiyorum ben o evde.
Bende o adamin eve nasil girdigini merak ediyorum.

Kadirin durumu benide cok uzdu. Aksam yemegine gittiklerinde onun yanliz kalmasi ve biran Ayseli dusunmesi cok guzeldi.
Dedim keske Ayselde olsaydida Kadir yanliz kalmasaydi.

Ve lale ile Yusufun o evden ayrilmasina sevindim.
Huzursuzluk artiyor boylelikle. Ama insallah Mustafa, Yusuf evde yokken Laleye birsey yapmaz.
Yine ayni evde bir aradalardi ve Mustafa birsey yapamazdi. Birsey olmazdi ama yanliz olunca insan korkuyor. Mustafanin ne edecegide belli olmuyor artik. :icon_sorr

Mustafaninda Menekseye birsey yapamamasina sevindim.
Menekseye hic yaklasamadan hapisi yada topragi boylar insallah. :img-yes:

rica ederim kac blüdür fragmanı erken vermiyorlardı bu hafta verdiler demek ki hasanın eve dönüşü konusunda kafası karışan tek ben değilmişim oherif hangi yüzsüzlükle eve gelebiliyor bide yemek istiyor biri bana anlatsın
ya bu mustafa cığrından cıktı iyice semih şu mustafanın işini bitirelim diyor ama ben hala karar verebilmiş değilim semih mustafanın işni bitirsin mi yoksa ömer mustafyı içeri atıptta mustafa ölene kadar orda mı kalsın

eSzra_
27-01-08, 00:00
VAlla bakiyorumda herkes mustafa dan korkmaya baslamis
ben hci korkumuyorum cünki halil meneksemizi
hep korur

menekşe ile halil 4 ever :)
Ya ewet bizim kahramanimiz menekseyi hep koruyor ama bu mustafa artik delirmis..menekseyi öldurmez ama Yani Biyerisini vurur diye dusunmustum ama sanirim bizim mustafa Bundan daha kötu seyler planiyor..Arkadaslarin anlatiklarina gore Kanli bir gelinlik yoluyor:icon_sorr..iiieee korkunç sey tuglerim diken diken oldu

benimsin
27-01-08, 00:03
Ya ewet bizim kahramanimiz menekseyi hep koruyor ama bu mustafa artik delirmis..menekseyi öldurmez ama Yani Biyerisini vurur diye dusunmustum ama sanirim bizim mustafa Bundan daha kötu seyler planiyor..Arkadaslarin anlatiklarina gore Kanli bir gelinlik yoluyor:icon_sorr..iiieee korkunç sey tuglerim diken diken oldu

EVET bende okudum arkadaslarin nasil fragmani anlattiklarini
demek mistik kanli gelinlik yolluyor laleye igrenc tabide
oo mustafayi ne yapamli acaba??

*KeReMcEmCi*
27-01-08, 02:39
Bölümü sonunda izleyebildim :)
ya bu mustafa ne yaa... artik önüne geleni acimadan öldürebiliyor.. deli diyoruzda artik onuda gecti...
bölümde yine güzel menekse&halil sahneleri vardi..
sonunda menekse pastanesini aciyor:)
yanliz babasinin eve geri dönmesi cok sacmaydi.. ondakide ne yüzsüzlük yani.. yaptiklarindan sonra eve nasil gelebiliyor..neyse halilin annesinin biraktigi sifre ortaya cikiyor bakalim halil nezaman ögrenecek.cok merak ettim bende :)
neyse gecelim bölümün sonuna..aslinda bölümün sonuda biraz sacmaydi.yani meneksenin taksiye binmesi taksinin hemen arkasinda mustafanin olmasi:S bu adam ne ara buldu menekseyi ne ara taksi cagirdida menekseye gitmeden pesine takilip takip edebildi:?
Neyse artik bakalim haftaya neler olacak..artik su mustafa yakalansada bizde kurtulsak menekse&halilde kurtulsa :)

yesilimim
27-01-08, 08:46
Bölüm süperdi.Acaba numaraların sırrı ne zeynep yine yaptı apacağını.Bende sizler gibi mustafanın hala ne yüzle o evde olduğunu anlamadım.Menkşe ile halil her zamanki gibi çok tatlıydı.Menekşe umarım pastane işimde çok bşarılı olur.Fargmanı anlatalarada çok teşekkürler.

Rüya
27-01-08, 09:39
Bende simdi fragmani izledim pek karisik olmamis bu sefer hayret (: Yine Mistik agirlikli bi bölüm olcak sanirim.. Ve tabiiki bosna&kutu... :img-pilot Zeynep herseyi ögrendi bu gerçekten çok kötü oldu.. Halilde garibim soruyo naptin Bosnada diye (: üff bu Zeynebi yolcam ben bigün ama neyse :icon_evil Mistiga gelince bende anlayamiyorum gerçekten.. hemen hemen herkes yakalandi bi o yakalanamadi daha ya.. Gittikçe kötülesmeye basliyo bizim kusurlu.. Menekseyede kiyamam kanli gelinligi görüyo kesin yikilmistir =(( üff biktim bu kötülerden!!!!

ssvshy
27-01-08, 10:01
herkese günaydın
Ömer yemi gùzel atti adamda yedi semihe mithatı yetistiren kızı begenmedim hic yakismiyolar o araba arkasindaki haline ùzùlsemde uzun sùre affetmiycem semihi semihin ve sirketin telefonlari dinlenmiyomu bu kadinin haber verdigi ortaya cikmadi dosyanin oldugu yer tam bi komedi sen yillarca orda kal kimse görmesin sonrada en olmayacak kişinin eline geç sanırım dosya yolsuzluk dosyasıydı annesi özellikle onu belirtti zeynepin mithata söylediklerinden bu anlaşılıyor hasan affedilmis bu durumu begenmedim bu sùheyla sadece konusur parlar kırar dizini oturur demektir ev halkına ne demeli hani bu adam istenmiyordu adam gitti sevgilisine kadın aldattı diye geri döndü ev halkıda bişey olmamış gbi adamın sözünü dinliyor canım benim diyor buna sinir oluyorum babadır ne yapsa yeridir moduna girmesinler çekemem menekse halilden bes kurus para istemedi tebrikler (özetci gördùnmù) sùheyla ile ninemin laleye bakısı toplumun iki farkli bakısının yansıması sùheyla kabul etmeyen kendine yakıstırmayan ayni yerde bulunmaya bile tahammùl edemeyen dıslayıcı ama yaşamaya mecbur kesim ninemse onlarında insan oldugunu hic kimsenin bu duruma isteyerek dùsmeyecegini affetmek bùyùklùktùr diyen kucaklayici kesim kadirle yusuf ise bunlarin erkek tarafı laleyle ilgili durumu şimdilik disardan izleyen ninem mutlaka sùheylaya biseyler söyleyecektir lalenin durumunu lale kendi yada yusuf gecmisini anlatmali sùheylanin meneksenin mùjdesinde elinde yùzùk aramasi komikti rakamların sırrının bosnada cikmasına sasırmadım nede olsa sùrekli söyledigim biseydi meneksede kiyafet olarakta degisiklik var mini elbise giymis mıstık sonradan piskopat olmadi onun icinde varmıs umarm semihin ölùmù mstktan olmaz her ne kadar semihe kızgın olsamda
tamaraya bayıldım yemek konusunda menekşeyi kıskanmasınada

fragman ekşın sahnelerinden ibaret sırrı öğrenen zeynep ve bunu öğrenen halil
ve para lafı eden hasana azının payını veren halil ama şimdi bölüm yorumu yapma zamanı dünden bugüne 3-4 sayfa yazılmış

sarıseren
27-01-08, 10:43
Bu bölüm de çok güzeldi:happy0064
Kadir ilk başlarda az kalsın güme gidicekti.Çok da üzüldü Aysel'in ölmesine:icon_sorr
Mustafa iyice uçtu artık ne diyim.Bu bölüm birini daha öldürdü:blink:Herşey beklenir artık ondan...
İsmet'in herşeyi anlatmasına çok sevindim.Mithat hapse girdi.İnşallah bir daha çıkamaz:icon_ange
Zeynep de büyük değişmeler var.Bayağa bi akıllanmış.Mithat'ın hisselerini istemeler falan...Acaba neler buldu da Bosna'ya gidicek?Umarım Halil'le Menekşe'ye yine bir kötülük yapmaz:img-blush
Lale'yle Yusuf'un evlenmesi güzel ama öyle bir kadın hayatı boyunca insanın başına dert olur.
Sonunda Menekşe 'nin başı derde giricek sandım.Ama fragmana göre bişey olmuyor:icon_whis

Fragmanda da sadece Mustafa vardı nerdeyse.Gönderdiği kanlı gelinlik de çok iğrenç.Menekşe'yi bayağa korkutucak...

eSzra_
27-01-08, 11:31
Daha yeni fragmani izledim..
Yine heycanli bir bölum olacak
bizim mustafa tamamen yollu kaybetmis:icon_sorr
birisi menekseye kanli Gelinlik gönderdi ee bu mustafadan baska
birisi olamaz deme?? uff yaa tuglerim diken diken oldu Kanli gelinlik

ilkay_33
27-01-08, 11:37
dün akşamki bölüm çok güzeldi geçen hafta izleyememiştim ayselin ölmesine çok üzüldüm

yorumlarıma ilk önce adını tam olarak bilmediğim mustafanın menekşe dediği kadınla başlayacağım.kadın çok garip davrandı yani ilk olarak kapıdan giriyor mustafanın oturduğu yerle arasında kaçmasına yetecek kadar mesafe vardı
o ise naptı dondu kaldı hiç birşey yapmadı mustafaya bakmakla yetindi ben olsam onu görür görmez kaçardım sonuçta sokakda kalabalıktı ne yapabilirdi ki hemen bağırır çağırırdım polis polis diye bakın o zaman birşey yapabiliyormu

bunu geçtim kaçacak yerin ve zamanın yok diyelim mustafanın gönlünü hoş tutmaya bak adam psikopat deli yani sağı solu belli değil bir elinde silah bir elinde bıçak söyle kalenin bedenlerini uyut adamı rol yap uyduğu zamanda kaç git

ha bunuda yapamadı mustafa lavaboya gitti sanki bilmiyor mustafanın dengesiz olduğunu biraz bekle ne diye hemen telefona sarılıyorsun???

telefonla zaman kaybetmeyip hemen oda mutfağa gider gibi yapıp mustafanın arkasından gidip ya kaçsaydı yada kapıyı üzerine kilitleseydi

bunlarıda yapmadı öyle oturdu telefonu eline alacağına bıçağı alsaydı uslu uslu oturuyormuş gibi yapıp mustafa geldiğinde sandalyesine geçrken arkası dönükken sapla gitsin

kadın bu dediklerimin hiç birini yapmadı resmen ölümü kendisi istedi...

diğer yorumum ise yusuf ile ilgili yusuf kadire göre çok iyi yani dizinin başından beri her hareketiyle sevdirdi kendini ama dün akşamki hareketleri kafamda soru işaretleri uyandırdı
lalenin geçmişini biliyor bunları bilerek onunla nişanlandı ama kız hiç bişey yapmamışken adamın biri selam verdi diye kıza etmediğini bırakmadı onada çok üzüldüm yani lalaye acıdım tabi

menkşe ile halile gelince onlara laf yok zaten :img-wink::img-yes:

ülker
27-01-08, 11:46
Bu bölüm nereden başlayacağımı bilemiyorum.Dizi her zamanki gibi iyiydi.Dizide olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki bunu seviyorum.Yoksa klasik pembe dizi formatında olur.

Mustafa dizinin seri katili(Hanıball)önüne çıkanı öldürüyor.Aslında Mustafa ilk başlarda sıradan biriydi.Amacı para kazanıp almanyada evlenip yerleşmekti.Zaman içerisinde gelişen olaylarla sıradan bir insanın nasıl bir canavara dönüştüğünü gözlerimizle gördük.Bu insanın içini yaralayan bir olay.

Dizi kıyaslarla dolu.Lalenin olumlu değişimiyle,Mustafanın canavarlaşmasını izliyoruz.Laleye sahip çıkan Yusuf kızı kurtardı özlediği beklediği hayatı ona sunacak.
Süheyla fazlasıyla haklı olmasına rağmen ninenin yapıcı tavrı çok güzel.Yusuf dizide mihenk taşı gibi.Tepkileri çok yerinde.

SSVSHY canım hasan konusunda haklısın.Yalnız bu öyle bir aile ki ne kimseyi dışlıyorlar nede kabul ediyorlar.Aslında yusf geçen bölüm gayet güzel anlattı.Onlar kraliyet ailesi değiller normal bir türk ailesi hiç değiller yurt dışında yaşamış ne tam türk geleneklerini yaşamışlar nede almanların geleneklerini almışlar.Ortada sıkışıp kalmışlar.En kötüsüde budur.

Normal aile olsalar,oğulları o kızlarla evlenmez babayı her durumda anne kabul etmez ve kız hala kağıt üzerinde bile evliyken kızın sevdiği çocuk ailenin içine böyle giremez.

Bu diziyi izlerken bana afakanlar basıyor.Güya aşk dizisi silah mafya,cinayetler kan şiddet baş rolde.Dün birde travestiler vardı.Tamam dedim kadro tamam.Bir manujyan eksikti heralde oda zaten öldü.

İyiki arada Halille menekşeyi gösteriyorlarda gönlümüz gözümüz açılıyor yoksa şu haliyle dizi asla çekilmiyor.
Bu arada Halilin yardımcısıda pek sevimliydi.Menekşeyi kıskanıp böreği halile vermemesi pek güzeldi.Umarım dizinin ilerleyen bölümlerde bu tür sahneleri fazlasıyla görürüz.
Arkadaşlar son bir not Boşnak böreği çok lezzetli bir börektir.Yapmak isteyenlere tarifini verebilirim

eSzra_
27-01-08, 12:23
Acaba zeynep ne ogrendi ki bosnaya gitti çok merak ediyorum
bide zaten halil fragmanda zeynepe bosnaya neden gitti diye sordu
ama zeynep pis pis siritiyordu Acaba ne dicek uff kesin birseyler planliyor bu bonus kafali zeynep:icon_sorr...uff Bari menekse ile halilin arasina girmese yine:img-yes:

»» DeeTje ««
27-01-08, 12:32
Yusufun kavga sahnesini ben cok begendim.
Yani siddete yada kavgaya merakli degilim ama Yusuf, halil ve Kadir ucu birden adamlara saldirinca baya komik oldu.
Yusuf adama daldiktan sonra ben sandim iste halil ve Kadir onlari ayirmaya, ortaligi yatistirmaya calisirlar ama onlar tam tersini yapip, birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin sozunu dogrulayip hucuma girdiler. :img-pilot
Sonra halilin kavgadan sonra sozude cok hostu. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Kadir ve yusufu nasil benimsedigini gosteriyor. :happy0064

Ama Laleye cok uzuldum. Gecmisi yakasini sanki hic birakmayacak.:icon_sorr
Lalenin hic bir sucu yoktu ve yusufun ona kizmasini hic onaylamadim.
Lalenin ne sucu var yani, lalenin eski hayatinida biliyor.
Adama tepkisini anlayabilirim, dovmesini ama Laleye tepkisini asla anlayamam.

O ikide bir arkasini donen adamada gicik oldum.
Ne donup donup bakiyorsun ki. Gormuyormusun kizin yaninda erkek arkadaslari var. ooh oldu boyle yersin iste dayagi Yusufdan. :happy0064

eSzra_
27-01-08, 12:44
Yusufun kavga sahnesini ben cok begendim.
Yani siddete yada kavgaya merakli degilim ama Yusuf, halil ve Kadir ucu birden adamlara saldirinca baya komik oldu.
Yusuf adama daldiktan sonra ben sandim iste halil ve Kadir onlari ayirmaya, ortaligi yatistirmaya calisirlar ama onlar tam tersini yapip, birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin sozunu dogrulayip hucuma girdiler. :img-pilot
Sonra halilin kavgadan sonra sozude cok hostu. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Kadir ve yusufu nasil benimsedigini gosteriyor. :happy0064

Ama Laleye cok uzuldum. Gecmisi yakasini sanki hic birakmayacak.:icon_sorr
Lalenin hic bir sucu yoktu ve yusufun ona kizmasini hic onaylamadim.
Lalenin ne sucu var yani, lalenin eski hayatinida biliyor.
Adama tepkisini anlayabilirim, dovmesini ama Laleye tepkisini asla anlayamam.

O ikide bir arkasini donen adamada gicik oldum.
Ne donup donup bakiyorsun ki. Gormuyormusun kizin yaninda erkek arkadaslari var. ooh oldu boyle yersin iste dayagi Yusufdan. :happy0064
Sana katiliyorum canim yusuf abi iyi etti onlari dovmekle ama laleye bosuna kizdi nede olsa yusuf abimiz lalenin geçmisini biliyor..Yani bu tur seylerle çok karsilasirlar..Ama Barismalarina Sevindim...Bu bölum suheyla annemize çok sasirdim ben Resmen hassanla birlik olmuslar yusufu sevdiginden ayirmaya çalisiyor..Tamam anne belki hakli olabilir Ama bukadar da tepki göstermesi yanlis Yani gördu yusufun nasil kararli oldugunu anne böyle yaparak yusufu laleye daha çók bagliyor:img-yes: neyse ben bu bölum en çok begendim sahne Menekse ile halilin dans ettikleri sahne ve menekse halili yemege göturup orda yemek yediklerinde sonrada menekse ayran içip halilin gulupte biyik olmus demesi çok komikti orda bende guldum ya ama menekse utandi:img-in_lo

ca-g-l-a-y-a-n
27-01-08, 13:04
dün aksam ki bölümün güzel sahnelerinden biride süheyla mutfakta ağlarken halilin gelip süheylanın omzuna elini koymasıydı süheyla halil geldi diye gözyasını silip aglamıyor numarası yapmadı icinden geldiği gibi ağlamaya devam etti beğenmediğim sahne ise yusufla lale tartışırken kadir hasan ve süheylanın onları kapıtan dinlemeleriydi ayıptır ya belli ki bi sorun var tartışıyolar siz niye dinliyorsunuz bide hasan demez mi sü,heylaya sen merak etme ben yusufu ayırırım o kızdan diye sanki yusuf onun sözünü dinlemiş bugunkadar kadir sanıyor yusufu her istedigini yaptırabilecegini ama yusuf onu adam yerine koyupta dinlemez aslan yusuf abimiz

eSzra_
27-01-08, 17:02
dün aksam ki bölümün güzel sahnelerinden biride süheyla mutfakta ağlarken halilin gelip süheylanın omzuna elini koymasıydı süheyla halil geldi diye gözyasını silip aglamıyor numarası yapmadı icinden geldiği gibi ağlamaya devam etti beğenmediğim sahne ise yusufla lale tartışırken kadir hasan ve süheylanın onları kapıtan dinlemeleriydi ayıptır ya belli ki bi sorun var tartışıyolar siz niye dinliyorsunuz bide hasan demez mi sü,heylaya sen merak etme ben yusufu ayırırım o kızdan diye sanki yusuf onun sözünü dinlemiş bugunkadar kadir sanıyor yusufu her istedigini yaptırabilecegini ama yusuf onu adam yerine koyupta dinlemez aslan yusuf abimiz
Ewet Bende o sahneyi çok beyendim birde orda halilin gözleride dolmustu:icon_sorr..Aii insan ancak bukadar güzel rollunu yapabilir
hayrin kivanca Gerçekten çok güzel oynuyor,,diger oyuncular gibi:img-yes:
herkesi tebrik etmek lazim ekip mukemmel

3z3_fr
27-01-08, 17:37
kesinlikle esracim hespi çok guzel oynuo tabi buna mistikta dahil insan bu kadarmi kotuyu ii oyniyabilir o kadar ii oynuo ki sanki kendi gerçek haliymis gibi sokakta gorsem oldurcek hale gelioruz :)
kadro kesinlikle mukemmel !!!
bolume gelince... bence hasani tekrar eve almalari buyuk hata hemde çok resmen suheylayi daha da dolduruo !!! gicik sey hepsinden kurtulcaz bi su hasanla zeynep antilerinden kurtulamicaz gibi !!! gicik seyler....

eSzra_
27-01-08, 17:53
arkadaslar daha yeni yaprak dokumunun fragmanini seyrederken
bizim ayseli gördum:img-yes::img-yes:...hihihih hortlamis saka saka
Simdi sanirim bir kaç bölum yaprak dökumunde oynicak:img-yes:

Nuray55
27-01-08, 17:53
kesinlikle esracim hespi çok guzel oynuo tabi buna mistikta dahil insan bu kadarmi kotuyu ii oyniyabilir o kadar ii oynuo ki sanki kendi gerçek haliymis gibi sokakta gorsem oldurcek hale gelioruz :)
kadro kesinlikle mukemmel !!!
bolume gelince... bence hasani tekrar eve almalari buyuk hata hemde çok resmen suheylayi daha da dolduruo !!! gicik sey hepsinden kurtulcaz bi su hasanla zeynep antilerinden kurtulamicaz gibi !!! gicik seyler....

3z3_fr
cook haklisin canim bencede mustafa rolünü cook iyi oynuyor....
evet yaa su zeynepten bir türlü kurtulamadik yaa off :icon_evil

3z3_fr
27-01-08, 17:59
arkadaslar daha yeni yaprak dokumunun fragmanini seyrederken
bizim ayseli gördum:img-yes::img-yes:...hihihih hortlamis saka saka
Simdi sanirim bir kaç bölum yaprak dökumunde oynicak:img-yes:

heheh hortlamis valla bende gordum :D:D
nuray55 cnm evet kesinlikle yeni bolumun daha çok zeyneple ilgili olcagini dusunuorum yane fragmanda once mistik filan var ama zeynep de baya bi yer alio eehh haliyle bonus kafa olunca butun ekrani kaplio:img-angel

3z3_fr
27-01-08, 18:13
arkadaslar herhalde haberiniz vardir bu hafta beyaz show'a kevak yelleri oyunculari geldi:img-yes: ve bu dizifilm beyaz show basliginda gelen isteklerle olmus!!! yaneeeeee ne demek istedigimi anladniz herhalde :) bizim kesinlikle beyaz show basligina sedef avci kivanç tatlitug istekleri yagdirmamiz lazim :img-wink::img-wink::img-wink:

_artvin_
27-01-08, 20:39
yüzsüz adam birşey yokmuş gibi geldi baş köşeye yerleşti
-----------ya menkeşeyi giydiren sayın kostum sorumlum ne olur biraz özen valllaha dilimde tüy bitti -------------birde yayına söylediğiniz saatte başlayın nerdeyse onbuçukta başladı

eSzra_
27-01-08, 20:46
yüzsüz adam birşey yokmuş gibi geldi baş köşeye yerleşti
-----------ya menkeşeyi giydiren sayın kostum sorumlum ne olur biraz özen valllaha dilimde tüy bitti -------------birde yayına söylediğiniz saatte başlayın nerdeyse onbuçukta başladı
ewet ya haklisin menekseye daha güzel kiyafet ve daha erken lütfen Yarim saat televizyonun önunde bekliyorum ya:icon_sorr yazik bize zaten meraktan çatlamak üzereyim her bölum hihi:img-yes:

Ekin_Derya
27-01-08, 20:58
ya arkadaslar yeni bölümün fragmanini gören varmi?? cok merak ediyorum

Malum sitede var, ordan izleyebilirsin.

Ben de az önce fragmana baktim: inanilmaz heyecanli bir bölüm bizi bekliyor, arkadaslar.
Her hafta 'bu bölüm cok heyecanli olacak diyorum' kendi kendime, ama her yeni fragmanda daha da artiyor heyecan. Olamaz böyle bir sey...Sizce de öyle degil mi?
Neyse, 20 bölümü heyecanla bekliyorum :img-grin2
(her cümlede 'heyecan' kelimesini kullanmisim :img-hyste)

Bu arada, yeni basliga da cok az kalmis :img-yes:

lazkizz
27-01-08, 21:22
Ben geldim vallaha Baslik ana sayfaya alinmis :P Yeni gordum

Ay ben bu mustafayi oldurmezmiyim ne gicik biri ya!!
:S Boyle bi manyak olamaz heralde bi dizide, :S 3 cu kisiyi
oldurdu 4cu yu oldurcek :( Meneksesiz dizi olmaz ya

aygülen
27-01-08, 21:23
Evin babası Hasana dayanamıyorum yüzsüz şey nasıl da tekrar eve gelip kuruldu hala atıp tutuyor bu ne ara oldu hayret ettim.Bu yetmedi bir de fragmanda hala daha Halilden para koparmaya çalışıyor olmasına bir kez daha şaştım pes doğrusu yüzsüzün ötesinde bir adam.
Halil menekşe ve ailesi ile uğraşırken sanırım şirketi kaybedecek bir türlü işe gidemiyor başını alıp.Meydan Zeynebe kaldı.

kıvanç_tuğba
27-01-08, 22:14
Mithatın hapse girmesi bence okadarda iyi olmadı...zeynep sayıların ne anlama geldiğini öğrendi.Allah bilir şimdi neler yapar menekşe ile halile kök söktürür.
ayrıca mustafada her bölümde birini öldürcek böyle giderse:Pgeçen bölümde gaza gelip ayselle semihin adamı vurdu.bide benim anlamadığım şu var o admı boynundan 2 kere vurdu.ama ayselin karnına bi kere ateş etti nasıl öldü anlamadım.bu bölümdede menekşeyi yani şehnazı vurdu.:P

hilal__
27-01-08, 22:54
yeni fragmani gördüm acayip heycanli kacmaz bu bölüm gercekten mustafa yine nelerin pesinde kanli gelinlik var mustafa yolladi herhalde mustafa taninmaz hale girmis biyiklarini kestirmis...Halil zeynepin saray-bosnaya gittigini ögrenmis ve hesap soruyor meneksenin babasi hala para pesinde borca girmis fln halil iyi dedi ama meneksenin hayati söz konusuyken baska birsey dusunemiyorum...yusuf ve annesi kavga ediyorlar lale yuzunden evi terk ediyor herhalde yusuf...fragmanin sonuna dogru meneksenin yuz ifadesi degisiyor aceba birsey mi oldu acisi varmis gibi bakiyor...

Numaralarin sirrini ögrendi mi aceba zeynep...cok merak ediyorum

Bu mustafa ne oldu böyle yaa tam bir psykopat simdi meneksenin pesinde...isler iyice karisacak...

*yildiz*
28-01-08, 09:05
yeni fragman'i bende az önce izledim
cok heyecanli bir bölüm bizi bekliyor yine
Mustafa kimseyi dinlemiyor artik - Semih'i bile
Menekse'yle kafayi bozmus
birileri durdurmasi lazim artik onu

kanli gelinligi gönderen Mustafa'dan baska biri olamaz
bu'da Menekse'nin nerede oturdugunu'da biliyor artik demektir

kalanlar
28-01-08, 10:41
Evin babası Hasana dayanamıyorum yüzsüz şey nasıl da tekrar eve gelip kuruldu hala atıp tutuyor bu ne ara oldu hayret ettim.Bu yetmedi bir de fragmanda hala daha Halilden para koparmaya çalışıyor olmasına bir kez daha şaştım pes doğrusu yüzsüzün ötesinde bir adam.
Halil menekşe ve ailesi ile uğraşırken sanırım şirketi kaybedecek bir türlü işe gidemiyor başını alıp.Meydan Zeynebe kaldı.

tam da benim söylemek istediklerimi söylemişsin seninle aynı fikirdeyim:good:
şu hasanın aptallıkları sonuna kadar devam edecek sanırım hiç gururun zerresi yok adamda bee...ölür gider kuyruğu dik gider adamın:icon_whis
yazık halile menekşe için herşeye razı yeter ki o yanında olsun hep.

var mıdır bu devirde bu kadar gönülden seven yani dünya malını dünyada bırakan bir sevgili:img-in_lo

berivan_
28-01-08, 11:44
Yeni fragman cikmis ama ben daha yeni bakabiliyorum yeni bölume:img-blush

Sincik göturulurken Kadir'in bagiripta aglamlari beni cok kötu yapti,nasilda aci cekti canim benimmmmmmmm:icon_sorr

Hasan'in yuzsuz yuzsuz eve gelipte birde Suheyla ve annesine bakipta "dukkan köselerinde yatan ben"laflari ile beni iyicine cildirti,terbiyesiz sey hala kendini cok mahsum birsey saniyor,sankim yaptiklarini o degilde baska biri yapmis:icon_evil

Hem Semih agbiminde sesi degismis galiba ben yalnis duymuyorsam,pekte yakismis bu ses kendisine bence:img-blush

aygüzeli
28-01-08, 15:55
Genel olarak güzel bir bölümdü.
Kadirin götürülürken haykirislari cok gercekciydi.acidim.
Halilin varligi bu aile icin cok büyük arti.

Hasanin tüm olaylarda bu kadar soguk kanli olmasi,aklinin sadece iki sey icin calismasi deli ediyor beni,mustafa vuracaksa bu adami vursun..

Yusuf karisisina lalenin eski camasirlari cikinca nasilda teredütte kaldi ya peki ilerde ne olacak?,lale öyle bir damardan girdiki yusuf tabuki seni alir kizim..bu iliskinin sonu yok.yusuf karekterinin üzülmesini hic istemem halil ve menekse iliskisinin en büyük temeli onundur.oda mutlu olmayi hak ediyor.

Sürreyanin göz yasi dökerken halilin gelip acir gözle süzmesi,ve ellini omzuna atmasi cok güzel bir davranisti,her zaman kendini yanliz hisseden sühheyle icin yaninda aglarken birisinin olmasi sevgisiyle yaklasmasi bazzi olaylarda belkide daha set davranmasina neden olacaktir..

Ya ninem insan bu kadarmi anlayisli genis gönüllü olur.:good:

Mithat bu bölüm baya bir sönük kaldi,ama hic bir endisem yok cikarsa yine kafasini kasimaya baslar..

Zeynebin o numaralari akkil edip kontrol etmesi,hatta bosnaya gitmesi ise yaramayacak diye düsünüyorum,halil olmadan olmayacak gibi yapacagi isler..

Acilin yoldan mustafa geliyor adam tam tehlikeli oldu.

Dans sahnesindeki halilin menekseye sözleri cok romantikti,adam biraksallar ne romantik sahneler yasatacak menekseye..:img-in_lo
Bu gidisle halil menekse evliligi hayal gibi gözüküyor..

Bölümün en güzel karesi ve ilk kez bu dizide yüzümde gülücük olusturan kare,
Halilin hizmetcisi tamara oldu, o ne bakisti öyle menekseye,eyvah yeni bir askmi doguyor ne tamara iyi disli bir rakip olacak menekseyetroest...böregi halilin önünden nasil aldi o ne calimdi halile öyle..iste ben bu dizide böyle sahneler izlemek isterim,arka fonda calan müzik bile ruhumuzu acti..

Fragmani izledim ve bu mustafa denyosu biyiklarini kestirmis ve berbat duruyor,ben mustafayi o ücgen biyiklari ilen izlemeye alismistim simdi olacak ismi bu..Frgaman yine karisik o kadar cok cabuk ilerliyorki kareleri anlamak mümkün deyil..

eSzra_
28-01-08, 16:05
eh artik yarin yada bugun özet gelir insallah:img-yes:
çok merak ediyorum neler olacak diye..
çók heycanli bitti ve fragmana bakilirsa
bu bölum heycandan költuga yapisacaz:img-icecr

lilo78
28-01-08, 20:21
Yusuf karisisina lalenin eski camasirlari cikinca nasilda teredütte kaldi ya peki ilerde ne olacak?,lale öyle bir damardan girdiki yusuf tabuki seni alir kizim..bu iliskinin sonu yok.yusuf karekterinin üzülmesini hic istemem halil ve menekse iliskisinin en büyük temeli onundur.oda mutlu olmayi hak ediyor.

Sürreyanin göz yasi dökerken halilin gelip acir gözle süzmesi,ve ellini omzuna atmasi cok güzel bir davranisti,her zaman kendini yanliz hisseden sühheyle icin yaninda aglarken birisinin olmasi sevgisiyle yaklasmasi bazzi olaylarda belkide daha set davranmasina neden olacaktir..

Ya ninem insan bu kadarmi anlayisli genis gönüllü olur.:good:

..

nine konusunda haklısın kesinlikle ninemiz görünüşte mazbut duruyor ama maşallah hoşgörmediği şeyde yok gibi hasan gider ,gelir, kadir gider,yusuf gider ,eve getiririr daha neler görücez bakalım ,
Süheylanın ağlarken Birtek halilin yanına gitmesi güzeldi o ailede onu kadar ince fikirli bulunmadığı zaten ortada fakat insan annesine bu kadarmı acımaz kadın kalpten gidecek sonunda vallahi
menekşe pastaneyi açıyor çabucak oluverdi bu işler bukadar kolaymı pek mantıklı değil ama aşkları öyle güzelki pek mantık aramıyorum

berivan_
28-01-08, 20:49
Izlerken Mistik psikopati benim resmen ödumu kopartiyor yaw,ama cok sukur Semih agbimde sonunda Mistik'in ortadan kaldirilmasindan yana oldu:happy0064ama benim bir mantik hata gibi gördugum sey,Mistik'in gecen bölum ozumlarindan vurulan o adamin hic birseyi yokmus gibi birden bire ortaya cikmasi:img-pilot ama aradan bir aydan fazla bir zaman gecti galiba yanilmiyorsam,herhal o arada iyicene bir iglesmis adam...

Zeynep o dosyada ne bulduki taaa Bosna'ya kadar gidicek hec anlamis degilim dogrusus.Ama kendinden bir okadar da emin ki Mithat'in hisselerinide istiyor:img-pilot avucunu yalarsin sen bir guzelce,kanimca marul sacli Zeynom:img-grin2

Halil'in yanina aldigi yardimci nasilda Menekse'nin getirdigi kahvaltiligi kiskandi ama:img-blush Halil'de sonradan sirf onun gönlu olsun diye börekleride yerim dedi ya,yerim ben onuuuuuu,hic kimseyi kirmamamak icin özen gösteren erkekim benummmmmm:img-in_lo

3z3_fr
28-01-08, 21:05
ya arkadaslar daha once de solemistim ama hiç kisme okumamais galiba !!!
kivanç tatlitugyu ve sedef avciyi beyaz show'da gormek istiyosaniz lutfen beyaz show basligina istek yapin!!! bildiginiz gibi kavak yelleri oyunculari birazda bu istekler sayesinde çikti geçen hafta !! bu bir iki kisiyle olcak sey degil lutfen hepiniz en azindan bi mesaj birakin :img-wink:

kırşehirli
28-01-08, 22:05
Arkadaşlar menekşe ile halil dizisinin 20. bölüm fragmanını videolar kısmına ekledim İzlemek isteyen arkadaşlar bakabilirler Fragmanı merak ediyorsanız bakın Bizi heycanlı karışık bir bölüm bekliyor

Rüya
28-01-08, 22:05
ya fragmani da tv de göremedim maalesef ama
arkadaslarin anlatina göre menekseme bisey olmuyormus :)

Evet arkadasim olmuyor çok sükür (:
Ama böyle giderse Meneksenin psikolojisi tamamen bozulur :icon_sorr ki zaten bozuldu..
Garibim kanli gelinligini görüyor çok korkuyor.. Ah bu Mistik çok ileri gitti :icon_evil
Eminim yakalanmicaktir dizideki heycan bitmesin diye böyle devam edicektir..
Pis herif ya :icon_evil Sadece silah ile güçleniyor.. Adam gibi adam olsaydi
1.bölümde Meneksenin elini degil kendi elini keserdi.. Off..
Allahim sen Menekse ile Halili piskopatlardan bonus kafalardan koru yarabbim..
AMIINNN

kirsehirli daha önce eklenmisti fragman cnm (: Ama yinede çok sagol

baharG90
29-01-08, 05:38
herkeze slm arkadaslar yeni bölüm fragmani cikmis mansallah erkenden cikiyor fragman ama benim yine reytinglrere canim SIKILDI insallah 1. yükseliriz

mithattan kurtulduk tam derken bu seferde zeynep düstü rakamlarin pesine anlamlarini cok merak ediyorum ilerleyen bölümlerde ögreniriz nede olsa

busdem_GS
29-01-08, 12:33
şu mustafadan nefret ettiğim kdr zeynepten nefret etmiorum...yeter art. mustafayı çıkarsınlar diziden de bi rahat edelim...

kıvanç_sedef
29-01-08, 13:46
merhabalar;;;
ders ders ders malum gıremıyorum pek fzla..ohh baslık almıss basını gıdıoo masallah:img-pilot

bu hfta super bı bolumdu grckten cokk fazla menekse we halıl sahnesı wardı bu daha da guzeldı...bu bolumde en cok suheylaya kızdım ya madem ıstemıosn ewlenmesını ama bu kdrda kızcagıza on yargılı olma bı de once kendısıne baksın alla alla kocası ıcın bosanıcam dıo sora eve gerı caırıyo olcak sey mı yha bn shsen o bolumlerde coogg kzdm....yusuf abıme gelınce cnmm ya lale ıcın yapamayacagı sey yok hemen gttı dvdu adamı bızımkıler de dıokıı masallah halıle bakk o da ııı dowuomuss:D:Dbnde eet ıı dower bnm halılım:Dcok defa mıstıgı dowdu cnku:D:Ddedım superdı o shne....
meneksem we halılım SUPERLERDI ztn onlara dıcek bıseyım yhok....

mıstıga gelınce adam bı oldurmeye proglamlamadıı kaldı kendını yakında onu da yapar ztn:Dyanı bı de meneksenın arkasındakı taksıde uff yha halılcım yıne kacırıoo onu elınden fragmanda oleydı sanırım
nyse hftaya yenı heyecanlarla bulusmak dılegıyle ııı yorumlar herkeseee:img-in_lo:img-blush:img-wink:

eSzra_
29-01-08, 15:53
ya arkadaslar daha once de solemistim ama hiç kisme okumamais galiba !!!
kivanç tatlitugyu ve sedef avciyi beyaz show'da gormek istiyosaniz lutfen beyaz show basligina istek yapin!!! bildiginiz gibi kavak yelleri oyunculari birazda bu istekler sayesinde çikti geçen hafta !! bu bir iki kisiyle olcak sey degil lutfen hepiniz en azindan bi mesaj birakin :img-wink:
canim ben simdi oraya bir mesaj atcam:img-yes::img-yes:

Dizimizin baslamasina sayili gun kaldi..
çok heycanli bir bölum olacak.. bu fragmandan beli
19 bölum çók superdi hele son sahne çok heycanliydi
eger fragman çikmasaydi simdi ben heycandan gebermistim:img-blush

YoShUn
29-01-08, 16:39
ben girmeyeli başlık anasayfaya alınmış çok sevindim:)
fragmanda çıkmış ohh eb merakta çatlamıcaz :)

batuhan_gumus
29-01-08, 16:47
meraba arkadasl