Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

berivan_
04-02-08, 20:44
ssvshy, Zeynep Halil hakkinda neler ögrendi bende cok merak ediyorum..ama sahsen egerki Halil evlatlik ise ozaman Zeynep'in sirf intikam almak icin bu Halil'in yuzune vurmasinida hic istemem cunku böyle birsey cok hassasdir ve Zeynep'in sirf kendini memnun etmek icin Halil'i uzmesini istemem:sad53:

Marul saclinin Halil'in ögrenemedigi neyi ögrenipte geldigini duyunca bakalim bizde ne tepki olusucak....

Ben Semih agbimin o sekreter kadin ile sadece bilgi almak icin birlikte oldugunu sanmiyorum,yani Semih'in kiza karsi davranmalarina bakarsak (ki cok az görduk ama neyse:img-grin2)bende sankim Semih'in o kiza gercekten deger veriyormus gibi geldi:img-yes: ama o sekreter kizin Semih'e asik oldugunu ve ona gercekten deger verdigini hareketlerinden anladim:img-yes:

Mistik psikopatina alismistim biyikli hali ile biyiksiz hali ise onun bende dahada giciklasmasina neden oldu sadece:img-yes:

Mistik agbimin biyikli hali kendisine cok yakisiyor bence,bir daha kesmesin biyini sakin:img-yes:

Mithat ah Mithat ahhh o acep nasil geciriyordur hapishanedeki gunlerini:icon_whis yani söyle hani olur ya hapishaneleri filmlerde biri iceriye girdiginde iceride uzun zamandir bulunan insanlar yeni gelen kisinin uzerine giderler ve ona cektirirler?hah iste öyle birsey Mithat'in basina gelse izlemesi nasil olurdu diye dusunmuyorum degil...ama Mithat herhal o tuhaf mimikleri ile ona saldiricak kisilerin ödunu kopartir herhal:icon_whis

Pek hayal perest gördum kendimi yine:img-blush ama hayal etmekte guzel birseydi yaw,hayal etmeden olmaz kine:img-pilot

eleftheros
04-02-08, 20:52
dizinin konusu deişti diyen kişi diye bahsedilen benm galiba ama yanlış anlamışsın arkadaşım. ben bu yorumu sadece son bölüm için söyledim. aslında tam olarak demek istediğimde o değildi,, sadece son bölümde dizinin bütünlüğünden çıkıldığından bahsettim.

tabiki bende istemem dümdüz bi mih aşkı izlemeyi.. değşik konular olmalı. zaten dizide de var. ancak ben eski bölümlerle mukayese ettiğim zaman aradaki farkları ve eksiklikleri anlatmaya çalışmıştım. yanlış anlaşılmışım.

3z3_fr
04-02-08, 21:14
kivanç_sedef ben sana katiliorum yane hane bazi arkadaslar konu dagildi dio aslinda bende SIKILmistim mistik falan filan ama ii dusununce yane hep menekse ile halil aski olsa bu seferde onandan bikcaktik yane aynen sana katiliorum cnm :img-wink: ben her zmn soledigimi solemek istiorum mistik ve zeynebe ragem yonetmen bu aski hala çok guzel koruo :img-wink:

berivan_
04-02-08, 21:30
Dizinin SIKICI bir hal aldigini bende yazmistim sanirim bir yorumumda ama dusununcede hak vermememek elde degil yani hem yönetmen hemde senaristler...yani araya baska kisiler veya konular girmeze izlenilmezki bir dizi....ama sana katiliyorum 3z3_fr bencede yönetmen Halil ve Menekse askini koruyor,yani su andaki gördugum izlenim budur:img-yes:

Emme ben Menekse'nin safligina takmis bir haldeyim hala.Ben onun okadar saf olmasini istemiyorum,biraz daha guclu olmasini ve kendine guvenmesini istiyorum...kendini ezdirmemesini istiyorum,hic ama hic kimseye karsi ne ezilsin nede kendini ezdirsin (bunu ailesindeki cogu mensuplar,hata Zeynep dahil bilem yapti).Yani Halil hem sevecen hemde sert olmayi basabiliyor Menekse'nin buna benzer bir hal almasini istiyorum yani.Mistik gelinligi gönderdi ve Menekse canim benim,kizin ödu koptuuu:icon_sorr ama bu olay onun yigilmasini degil tersine kendini toparlayipta dahada guclu olmasini saglamalidir ki ayakta kalabilsin (tabi bunlari yazmak kolay olabilir belkim ama yasamasi bir okadar zordur).

Mistik neden onca zaman sonra elini kesti bunuda anlamisam ben arap oliyim yani:icon_whis ne var birden bire erkek oldugunu ve elini kesmekten korkmadigini göstermenin anlami hiiiii:img-pilot yani bunu taaa önceleri yapman gerekmezmiydi psikopat bey hiiiii:img-pilot

Kadir agbiminde sonunda kendine ceki duzen veripte bir ise girmesine cok sevindim...babasi her nekadar israr ettiysede dukkana gidip calismadi,bunun icinde kendisini alkislamak lazim cunkum babasinin sözlerini artik kale almiyor:happy0064

Hasan onca laf etti etrafindaki herkese ama sonuc ne oldu?yalniz basina kaldi ve Halil'den yine para isteme kivamina geldi:img-yes: ama bu seferde avucunu yaladiiiiiiiii:happy0064

Halil'in o hareketini cok ama cok taktir ettim,tu tuuuu nazar degmesin ona sakin...Menekse hakkatende cok sansli Halil gibi biri ile yolunun kesistigi icin...Halil gibi birini mumla arasan bilem biraz zor bulursun herhalde:img-grin2

eSzra_
05-02-08, 12:11
merhaba arkadaslar:img-icecr
daha fragman çikmadi sanirim..
umarim bugun çikar,,
kutunun sirrini çók merak ediyorum.
Insallah menekse ile halilin askini zarar verecek
birsey degildir:icon_sorr..

ca-g-l-a-y-a-n
05-02-08, 17:00
ca-g-l-a-y-a-n cım cok haklısın cnm lale süheylanın bu katı tepkisini hiç haketmemişti süheyla ins anlıcak kıza bu kadar haksız yere tpkı gosterdııgını ama geç olcak ondan korkuyorum.....we hala daha hasanı ewe geri kbl etmesine çok kızıyorummm....:Q

kıvanc_sedef ben de hala anlayabilmiş değilim bu hasanın eve nasıl gelip kalabildiğini bide yüzsüzlük yapıp yemek istemesini evdekilerden kadir bi tuutuklandı hasan eve girip yerleşti yüzsüz adam süheylanın yusuf-laleyle ugraşmaktan hasanı kovmaya vakti omadı heralde anlayan bana da anlatsın hasanın eve nasıl girebildiğini bi gece dükkanda yerdede yattığında o kadar cok sevinmiştim ama adam bigün sonra eve girdi şııııııııııııııp diye damdan düşer gibi

YoShUn
05-02-08, 20:23
kıvanc_sedef ben de hala anlayabilmiş değilim bu hasanın eve nasıl gelip kalabildiğini bide yüzsüzlük yapıp yemek istemesini evdekilerden kadir bi tuutuklandı hasan eve girip yerleşti yüzsüz adam süheylanın yusuf-laleyle ugraşmaktan hasanı kovmaya vakti omadı heralde anlayan bana da anlatsın hasanın eve nasıl girebildiğini bi gece dükkanda yerdede yattığında o kadar cok sevinmiştim ama adam bigün sonra eve girdi şııııııııııııııp diye damdan düşer gibi

hasanın ne yüzle kaldığını bende merak ediyorum...ya helgaya noldu istanbula yerleşcekti sonrasını kaçırdım hasanın paralarını yiyip berline mi döndü...

x sinem x
06-02-08, 11:38
Arkadaslar Fragman cikmis:happy0064:happy0064:happy0064..Bende hemen bulup ekledim Video Basligina :img-wink::img-wink:
Ordan bakabilirsiniz..yanliz yine hic birsey anlasilmiyo..sadece Hasanla Süheyla bosanio..orasini anlayabildim:icon_whis:icon_whis

eSzra_
06-02-08, 13:30
Bende Fragmani simdi gordum..
uff bu zeynep halilin kafasini karistirdi??
yanliz o mahkeme ne mahkemesi?
Yani menekse ile ilgilimi yoksa sahiden
suheyla ve hassanin bosanma Davasimi..
ama Ben menekse ile ilgili oldugunu dusunuyorum
bide fragmanda araba patliyor?uff kimin arabasi o?
aii kafam karisti :img-icecr

heydi
06-02-08, 13:42
Geçen haftaki bölüm biraz önce izledim. Bence gerçekten güzel ve heycanlı bir bölümmüş. Halil'in Menekşe'yi koruması, konuşmaları, tavırları gerçekten çok güzeldi. Kıvanç Tatlıtuğ rolünün hakkını veriyor. Menekşe'nin babası imalı şekilde para istedikten sonra Menekşe yanlarına gelince yüz mimikleriyle onu rahatlatıp oturtması beni çok etkiledi. Bütün bu karmaşa arasında aşkı işlmeyi unutmamalarıda dizinin etkileyeci yanı bence.

Fragmanı sabah gördüm ama biraz karışıktı Mustfa kaçıyor ve bir araba yanıyor. Sanırım Mustafa'nın öldüğünü sanacaklar. Sonra Menekşe mahkemedeydi. Tahminim boşanma davası için. Fakat Halil pek mutlu değil gibiydi. Sonra Mithat'ı hapiste gösterdiler. Tabi Marul kafa ordaydı. Malum Bosna ile ilgili. Bu haftayı sabırsızlıkla bekliyorum...

hewal
06-02-08, 15:51
Eğer patlayan arabada Mustafa'nn olduğu düşünülürse resmi tutanaklarda bunu doğrularsa o mahkeme Menekşe ve Mustafa'nın evliliğinin sonlandırılması için olabilir..Ama öyle olsa Halil'in yüzü asık omazdı...

Gece karanlıkta bir kadın yürüyr daha evvel dizide hiç görmedim lim olabilir acaba...

Birde Zeynep ne öğrendi Halil'e neler anlattıda Halil2in aklı o kadar karıştı...

Sesli fragman ve özet biran evvel ulaşsa keşke.

nivea
06-02-08, 18:20
21. bölümle ilgili aldığım bikaç tüyo ne kadarı doğru bilmiyorum:

Arabada patlama sahnesindeki adam Hakkı Yılmaz, Mustafa adamın kimliğini alıyor ve kendi kimliğini oraya bırakıyor. Daha sonra bir lokantada işe başlıyor ve kendini Hakkı Yılmaz olarak tanıtıyor. O fragmanlarda gördüğümüz yeni kız restoranda çalışan Emine adlı bir garson. Şebnem adında bir kızı var. Şebnem birgün babası gelecek diye bekliyor ama gelmiyor. Sonra Mustafa Şebnem'in babasıymış gibi gösteriyor kendini. Bu sırada fragmanlardaki mahkeme sahnesi Menekşe ve Mustafa'nın boşanma sahnesi. Mustafa'nın gelmesine gerek yok çünkü yeterince aleyhine kanıt var Mustafa'nın. Boşanıyor Menekşe ve Mustafa ve bölüm sonunda, mahkemede, Halil Hasan'dan Menekşe'yi istiyor. Hasan "Verdim gitti" diyor ve bölüm orda bitiyor.

3z3_fr
06-02-08, 19:15
offf o durusma neydi ole yoksa meneksenin bosanmasimiydiiii !!!!!!!!!
ayyyy çok heycanli yafff bu yeni bolum
menekse yine galioo !!!!!

ssvshy
06-02-08, 19:48
21. bölümle ilgili aldığım bikaç tüyo ne kadarı doğru bilmiyorum:

Arabada patlama sahnesindeki adam Hakkı Yılmaz, Mustafa adamın kimliğini alıyor ve kendi kimliğini oraya bırakıyor. Daha sonra bir lokantada işe başlıyor ve kendini Hakkı Yılmaz olarak tanıtıyor. O fragmanlarda gördüğümüz yeni kız restoranda çalışan Emine adlı bir garson. Şebnem adında bir kızı var. Şebnem birgün babası gelecek diye bekliyor ama gelmiyor. Sonra Mustafa Şebnem'in babasıymış gibi gösteriyor kendini. Bu sırada fragmanlardaki mahkeme sahnesi Menekşe ve Mustafa'nın boşanma sahnesi. Mustafa'nın gelmesine gerek yok çünkü yeterince aleyhine kanıt var Mustafa'nın. Boşanıyor Menekşe ve Mustafa ve bölüm sonunda, mahkemede, Halil Hasan'dan Menekşe'yi istiyor. Hasan "Verdim gitti" diyor ve bölüm orda bitiyor.

verdiğin tüyo için sağol bu sahnelerin benzeri eski türk filmelerinde olurdu aynı öyle bişey tüyoyu aldığın yer/kişi kitaptanmı biliyo yoksa söyleyenmi olmuş

berivancım semih o sekreteri sevseydi (valla kıskandığımdan değil:icon_whis)onu bırakıp gitmezdi onun içinde endişelenirdi baktı tehlikede topukladı hemen
zeynepin halille ilgli söyledikleri halili ciddi bir şekilde altüst etmiş durumda
umarım menekşe boşanabilir yüz ifadeleri pek öyle söylemesede

sarıseren
06-02-08, 23:48
Tüyo için çok teşekkürler:happy0064

Menekşe inş. kurtulur şu Mustafa'dan ya:img-wink:Halil çoğunuzun da dediği gibi pek mutlu görünmüyor.Neden acaba ya?Bir an evvel cumartesi olsa da yeni bölümü izlesekbye

berivan_
07-02-08, 01:54
Ikinci fragmani az önce izledim ve cok heyecanli buldum vallah:img-yes:
Nivea,canim tuyo icin cok tesekkurler:img-wink: Mistik'in zaten böyle birsey yapicagini tahmin etmek okadar zor degildi...herif ötlegi teki:img-yes: bari bu yeni sansini iyi bir sekilde kullansa ve Menekse ile Halil'in karsisina cikmasinda ben baska hec birsey istemem...

Sincik marul saclinin Mithat'a sordugu sorudan ben ancak bir sey cikartim:Mithat'in Halil'in gercek babasi olma ihtimali var malesef:img-fear2:img-swoon eger ki öyle birsey gercekten de ortaya cikar ise Halil'in tepkisi ne olur acep:icon_whis psikopat Mithat ne eder böyle bir durumda:img-help:

Menekse ile Mistik'in en sonunda bosanabilmelerine cook sevindim:happy0064

Ama simdi egerki Halil ile Menekse evlenme karari alirlarsa hemen ve bunlar evlenirler ise ve Mistik sonradan ortaya cikarsa, Halil ve Menekse'nin nikahi gecersiz olmazmi:img-help: biraz felaket telali gibi gelmis gibi hissettim kendimi:img-blush

ssvshy, ben Semih'in gitmesine takilmadim sekretere bos olmamasini kast ettigimde,benim aslinda demek istedigim sey Semih'i sert bir insan gibi tanitilar bize ama Semih'in sekreter kadinin yuzune elini koymasi ve onu öpmesi,yani bunlar Semih'in insan oldugunu hatirlati bize anlatabildimi?Mithat gibi piskopat olmamis Semih'im Mithat'in yaninda okadar zamandir ola ola...

eleftheros
07-02-08, 12:29
fragmanlara ve özete bakılırsa karışık bi bölüm olcak gibi.. ya şu mustafa ne şanslı ya.. kesin o kaza alanına kimliğini bırakcak ölen adamınkinide kendi için alcak.. herkes mustafayı öldü sanarken o birden çıkcak karşılarına..

heydi
07-02-08, 13:02
Özet gelmiş. Tahmin ettiğimiz gibi. Ama zeynepten hiç bahsetmemiş. Acaba neler buldu Bosna'da bu sinsi

eSzra_
07-02-08, 16:05
simdi özeti ve sesli fragmani izledim..
ve çok heycanli olacak Bende zaten fragmandaki
kadin kim diyordum eh Artik anlasildi yanliz
mustafa gibi bir adama kim yardim etmek ister ben onu
anlamadim..menekseyede yazik nekadar çok korkmus ya
Halilde Zaten durumu kötu Uff pis zeynep acaba halil ne yapacak simdi
Dizimizin baslamasina zaten bir kaç gun kaldi sabirsizlikla bekliyorum:img-yes:

baharG90
07-02-08, 16:32
yeni baslik herkeze hayirli ugurlu olsun arkadaslar ne tüyosu yani ben anlamadim Nivea arkadasim bir tüyo vermis ama ne bir zahmet bana ne oldugunu anlata bilirmisiniz

zeynep kutudaki rakamlarin anlamini buldu sahip oldugun hersey kadar degerli dedi halile insallah halilin sirketini elinden almaz belki halilin parasiyla ilgili bir seyse

sesli fragmani izledim özeti okudum mustafa bitti bu seferde zeynep dert oldu kutunun sirri ne acaba bu hafta yada gelecek haftaya ögreniriz insallahhh

batuhan_gumus
07-02-08, 17:58
ben fragmani gördüm cok guzel bi bölüme benziyor yine
cumartesi yi iple cekicem :)
tüyolar icin cok saol arkadasim cok güzel bi bölüm olucak ya
cok saol=)

Demek menekshem ayriliyor artik oo mistik tan cok sewindim yawww:happy0064

3z3_fr
07-02-08, 19:10
yhaa bu mustafa amma uyanik çikti yaf !!! onun gibi bi aptalin aklina gelcegini hiç dusunmezdim baskasinin kimligi ile yasamak !!! yhaa sorun surda bizimkiler bunu oldu bellicek !!!! ve kurtulduk sancaklar ve bu yuzden menekseyi bana gore bi suer sonra yane tam emin olunca korumayi birakacaklar !!! sorunda burda ztn mustafa da çok kolaylikla menekseye yaklasabilcek... ama bide su yonden bakilirsa.... mustafa belki emineyi sever ve onlarda evlenir yane hane tuyoda dio ya kizi var babasini beklio falan ... bence ole bise de olabilir..
simid gelelim bosanmaya sukur ya rab diorum baskada bise demiorum :happy0064 veeeeee tabiki bizi çok guzel bi dugun beklio ins :img-wink:

berivan_
07-02-08, 20:18
3z3_fr (ismini hatirliyamadim canim yaaa:icon_sorr) yorumunu okuyunca bende birden Halil ve Menekse'nin dugunlerine daldim gittim...acep nasil bir dugun olur bende cok merak ediyorum gercekten...Halil'in vurulmadan sonra hani Menekse'nin tum ailesini yanlarinda duslemisti ya en mutlu gunlerinde?Halil'in o hayali iste hayirlisi ile sonunda gercek olucak:happy0064

Ama simdi inkar etmiyeyim ben Menekse ile Halil'in evlilik hazirliklarinin hepsini görmek isterdim,yani bizimkiler gereken herseyi birlikte yapsalar...Menekse gelinlik almaya gittiginde belkim Halil'de onlarla gider gelinlikciye falan hiii Menekse'sini beyazlarin icinde gördugunde sasirir deli asik sey:img-in_lo

Bende senin gibi dusunmuyor degilim,herkes Mistik'i ölu sanicak ve o yuzden belkide guvenligi azalticaklardir ama insallah Mistik'in dönusu muhtesem olmaz (vardir ya bir söz gidisim suskun olucak ama dönusum muhtesem olucak):icon_sorr

Simdi suda bir gercek,Mistik nekadar istesede eski haline dönemez bence,öldurmek bir nevi icine islemis...yani adam kac kisinin katili ve anladik ki deli Mistik'in bir basma dugmesi oldugunu (herife gulunce gözu dönuyor yaw) simdi o karsilasicagi kizda ona gulerse yalnislikla yandi gulum keten helvaaa:sad53:

kıvanç_sedef
08-02-08, 13:14
ya bence bu dugun ısı uzar...:icon_sorrkeske uzamasa ama bence bıLmıorm hemen ewLendırırLermı asıkLarımızı ama bence oLmaz....mıstık da war ya adam kedı gbı hep dort ayak ustune dusuyoo yaa boLe bısı oLamaz waLLa adam accaıp sansLı.....masaLLah demıcemm...(kesınLıkLe)..:img-hysteya bı de meneksem su pastanesını acsın bı hayırlısıylaa...davada war ıns bosancaklarr da bende gobek atcam..menekse bı kurtuLsa su pısLık adamdan ama yınede bısıLer yapar o mahLukk yaa kıvırcıK maruL da ne ogrencek acebbb coogg mrk ettm sımdı ben onun ne ogrendıgını sahsen...ya bırde mstık meneksenın babasına kırmızı kurdele yoLLamıs ne aLaka yaaa kız kırLımıydı manasında mı yanı menekseye ztn bısı yapmadı aLLah aLLah ne ıstıyo anLamadım nyse artık yarını beKLıcezz mstıkın pLanLarını gormek ıcın...

super boLum oLcak en cog da zynebın ne ogrendıgını mrk edıorm catlıcam yoksa yaa....

eleftheros
08-02-08, 19:25
şu kutu işi artık açıklansın ya çatladım meraktan.. kaç bölümdür bekliyoruz. ya zeynep diyoya hayatından önemli falan diye.. ne olabilirki halil in hayatı kadar önemli.. şirket fln desek halil için herşey para deil, menekşeyle bi alakası olcağını sanmıyorum. annesiyle alakalımı acaba. :icon_sorr:icon_sorr

ssvshy
08-02-08, 19:35
herkese selam
berivancım anlaıdım seni ama sende beni anla işte kıskanıyom napim :icon_sorr

sesli fragmanla özet birleşince ben böyle yaşamak istemiyorum diyen menekşenin bunu ne için söylediği anlaşıldı koruma ile gezmek zor haklı kız:img-polic

marul saçlıya gelince çok afilli laflar söyledi bunların ne kadarı gerçek bilemiycem mithatla iişkisinin başlaması halilin onun oğlu olduğu anlamına gelmez şu olabilir annesi halilin babasını aldatmıştır adamda intihar etmiştir (köprüden atmıştır kendini)ve tüm parasını bağışlamıştır ama mithat bu işi bir yolunu bularak değiştirmiş mirası halilin annesi üzerine yapmıştır ne komple teorisi be ben bile yazarken uçtum inemiyom yere :img-hyste

eğer mıstık öldü gözüküp sonra ortaya çıkarsa nikah düşer ama mıstık adaleti yanıltmaktan hapse düşer ve belkide aynı şey karısını aldatmaktan olursa yine rahat rahat boşanır menekşe
mıstık tekrar insan olurmuya gelince olur her dizinin sonunda ya kötüler iyi olur yada ölürler mıstıkta iyi olur büyük ihtimal de eminenin çocuğu sayesinde insanlığını hatırlar
bu kadar yorum yeter sılayı izlemeye gidiyom
sevgiler

3z3_fr
08-02-08, 19:41
berivan hehe ismimi unutmussun :) Ezel cnm :img-yes:
nese yha evet dugun hazirliklari filan ama... bencede uzicak yane hemen evlenmezler tabi araya aminim daha bi suru sorun çikicak nese beklicez ve gorucez :img-yes: yeni bolume 1 gun kaldi :happy0064 ins reytingler ii gelir yaf :icon_whis

eSzra_
08-02-08, 20:01
yarin dizimiz var
ewet bencede hemen evlenmezler hem ben açikçasi daha evlenmelerini istemiyorum..yani daha asklarini doya doya yasasinlar sonra evlilik bebek filan ama tabi çok uzun bir ara olmasin..bide bu kutunun sirri ne bende anlamadim ama halilin ailesi ile ilgili oldugunu dusunuyorum hade hayirlisi yarin görecez:img-yes:

ca-g-l-a-y-a-n
09-02-08, 12:46
ya bu aksam biran önce olsa da izlesek bu bölümü hem fazla yorum yazanda yok surda dizinin baslamasına saatler kaldı yine de kimse yok forumda

ya bu zeynep kutuyla ilgili ne öğrendi acaba bana saçma gelen sey ise halilin bunca zaman kutunun sırrını çözemeyip zeynepin bi bosnaya gidip gelip şıııııııııp diye çözmesi

kıvanç_sedef
09-02-08, 22:51
su an menekse ile halili seyredirom super bı bolumm meneksem & halilimin pastane sahneside sprdı ztnn yaw...canlarımm bnm...yeni bölümün ilk yorumunu ben ypmıs oldum..:img-wink:mıstık da su gttıgı kadına baglansa felan da menekseyı unutsa neyse ben artık genıs kapsamlı olarak yarın yazıcam arkadaslar hepınıze ııı aksamlar ııı yorumlar:Dbye

*)kübish(*
09-02-08, 23:10
bugünki bölüm cok güzeldi:D nihayet bosandi menekse mustafadan:D:D
halil menekseyi meneksenin babasindan isterken ve babasi durakladiginda bi an kalbim durdu sanki...hayir diyecek diye cok korktum vallah:D
oh be artik insallah mustafada haftaya polislerden yakalanirda rahat rahat dügün yaparlar bizimkiler:D:D

eSzra_
09-02-08, 23:14
ben bu bölumu çok beyendim
hele son yarim saat superdii
buarda bu bölum menekse ile halil tam öpusecekmis gibi öldu ama öpusmediler..
bu bölum zeynepe çok sinir oldum herzamanki gibi..Ama su kutunun sirrini varya öyle merak ediyorum ki halilde ilgilenmiyormus gibi yapiyor ama aslinda öyle bir çatliyorki içinden dogrumu degilmi ne filan diye..
Mustafayi acaba yakalicaklarmi..Emine Söylermi acaba mustafanin yerini uff merak ediyorum ya:img-in_lo

Rüya
09-02-08, 23:15
Allahim birinci bölümden sonraki EN güzel bölüm!! çok heycanliyim suan elim ayagim titriyor cidden.. Kusursuz bir bölümdü çokkk mutluyum.. Menekse Mistiktan bosandi.. Yakinda dügün var :happy0064 Ayrica bu bölüm Mistik ilk defa içten güldü.. Ayh nerden baslasamki? Yazicak okadar seyim vardi halbuki.. Müthis bir bölümdü suan sadece bunu söyleyebiliyorum =))

eSzra_
09-02-08, 23:19
buarda heycandan yazmayi unutum
bu bölum ben meneksenin kiyafetini beyendim
yine kisa bir pantolun giydi cizmeyle bence çok güzel oldu:img-blush
bide pastanede halil ile meneksenin sahnesi superdi:happy0064
haaa buarda bu bölum baba çok gicikti yaww menekse gelinligi gorunce filan söyledikleri ve halile gitme konusu filan uff gicik oldum
bide bizim lale ve yusuf simdi ciddi ciddi almanyadamii??
biz bunlari nezaman gorecez:icon_sorr
eh artik menekse ile halilin dugununde:P

mili_gkhnözen1905
09-02-08, 23:20
Allahim birinci bölümden sonraki EN güzel bölüm!! çok heycanliyim suan elim ayagim titriyor cidden.. Kusursuz bir bölümdü çokkk mutluyum.. Menekse Mistiktan bosandi.. Yakinda dügün var :happy0064 Ayrica bu bölüm Mistik ilk defa içten güldü..

rüyamm katiliyorum canim ilk bölümden sonraki en güzel bölüm diyebilirim
biran öyle hava yaptiklari dedim tamam bosanmadi bunlar
ne özeti ne fragmani görmedim ondan dedim bosanmadi diye
ama birden gülmeleri filan cok sevindim yaa
cok tatlilardi cok yakisiyorlar.
mistigin yakalanmasi an meselesi gibi birsey umarim kadin söyler
gercegi.

Hatiies
09-02-08, 23:21
:happy0064*R* cim, Sana katiliyorum. Cokkkkkkkkkkkkkkkkk ama cok güzel bir bölümdü bayildim!!!!!!!!!! O pastanedeki M&H sahneleri cok tatlilardiii ve bölümün sonunu cok güzel hazirlamislar, ayyyyy Menekse resmen bosandi Mustafadan! Ama su isteme isi baya bi cabuk oldu, yani Halil Allah'in emri diiyince yuh ddedim icimden, bi dur yani hehehe ama insallah evlilik isi uzun surmez ay cok heeycanliyim su an birsey gelmiyor aklima yarin yazarim bol bol yorumumu süperdiiiiiiiiiiiiiiii hadi bakalim, Mustafayada bu bölümde biraz acidim ve birazcikda sevmeye basladim. Yani sanki gercekten Sebnem onun kiziymis gibi davrandi, cok ictendi hersey.. Aslinda Mistik da iyi biri ama... Kafayi yemis iste birkere yazik, neyse o da düzelir canim:happy0064 Bu bölümde karnimi doyurdu harikaydi süperdi cok guzeldi muhtesemdi sahaneydi mukkemeldi bayildimmmm:happy0064:happy0064

kıvanç_simge
09-02-08, 23:24
ayyyyy tutmayın beni kocaman bi yorum yapmak istiyorumm

Allah beee sonundaaa allahımmmmmm sana geliorummmm :D:D
süper bi bölümdüüüü yyaaa
ama sanırım mustafanın yerine dublör koydular yada bnm gözlerim bozulduu:img-pilot
ayyy kanatsız melekti yaniii ay emineyi allah gönderdiii ama şimdide polisler emine şüphelenip kızına bişi olucagını düşünüp polise mustafanın yerini söyleyebilirr aman söylesin bencedee kurtulalım o gıcıktan
ayyy bi gıcık daha warr cxcxcx nasıl unuttum bennnnnnn zeyneppppp !!!!
antilerin efendisiii !!
allahımmm sinir oldummm yaaaa bogucaktımmm bi ara nekadar kendini begenmiş ama çok fena konustu ben tırstım daa halilim askım süper cevap werdii ohh olsunnn o kıvırcık marulaa...
ama bence zeynepin elinde gercekten çok önemli şeyler var sanırım wea halilimin dediği gibi blöf...
mithata inanmıcaksınız ama üzüldüm...
halilin annesine asıkmıs geRcekten demek
ama saDece bi anlıktı sonraa askıma yaptıkalrını hatırlayıncaa offf...
hasan anti konumuna geçmedi bu bölüm onada alkş tutmak istiyorum
:happy0064

ehem ehem
şimdi güzeL anLaR....:img-in_lo

menekşe ve halilim heerzamanki gibi romantik kere romantiklerdii
aşk böjüklerimmmm (:
hele oo pastanedeki sahneee

menekşe:sen artık bana mızıka çalmıyosun
Halilim:seni sevmiyorum ya ondan
:img-hyste
süperdii yaaa allahımmm sonunda evlenicekler
ama bu dizide çok şey gördük takdir edersinizki şimdi mutlu sahnelerden söz edince bile aklıma hep bişey olucak korkusu gelio...
inşallah bu sefer yanılırım..

21. BöLüm haRikayydıııı süperdiiiiiii hattaaaa süper ötesiydiiiiiiii çokk begendiimmmmmmm:happy0064

sevgiler
kıvancın meleği:icon_whis

Rüya
09-02-08, 23:24
Off çok heycanliyim ne yazicagimi sasirdim =))
Mustafa yakalanicak evet.. Ama bu iyimi kötümü bilemicem.. Bu bölüm Mustafayi ilk defa sevesim geldi diycem ama çekiniyorum :img-blush Tamam, Emine ile evlenicek Sebnemin babasi olucak deseler yakalanmasin derdim.. Menekseyi rahat birakirdi.. Ama heran hersey yapabilir o yüzden yakalanmasi yine iyi oldu. .Amaaa.. Simdi daha'da çok kudurabilir ;) Bu risk'de var malesef.. Off.. Ya ben böyle az az yorumlar yapcam çok hycanliyim malum :D Müthis müthis müthissss bir bölümdü!!

eSzra_
09-02-08, 23:27
hehehe bide bu bölum en çok güldugum sahne su korumaciya mistik demeleri oldu Allahim yarabim biz hani bizim mustafaya hep mistik filan diyoruz ya birden onlarda korumaciya mistik deyince guldum cidden:img-hyste
Hatice cnm haklisin hihihi halil birden orda istedi menekseyi Ama nasil sevindiler annem bile sasti yani dediki bu ne hiz bari bi eve gitseydinizde sonra:img-hyste

Rüya
09-02-08, 23:31
Bide ben öpüsme sahnesini çok begendim :img-blush
Soruyorum herkese.. Halil gibileri varmidir hala bu dünyada? Pek sanmiyorum =)
Ha simdi öpüscekler dedim ama olmadi çok sükür.. çok sükür diyorum çünkü böyle
çok daha hos oldu.. 1.bölüm geldi aklima nedense :img-in_lo Bu bölüm herseyi
ile 1.bölümü hatirlatti bana.. En çokta muhtesemligiyle.. Zeynep mistik derken
sabrettik ve müthis bir bölüm izledik =) Ratingler iyi gelmezse pes derim artik :img-cool2

kıvanç_simge
09-02-08, 23:35
Evet yaaa o öpüşme sahnesini büyük bi heycanla izledim
Halil gercekten menekseye cok sadık yani dokunmak istemedi ona...
ayy cnmm benimmmm
bence halil gibiisii yokturr zor bulunur bu devirde :D
kendisinden bitane kopyalayıp bana atsa süper olur :D
yada bizee

ve mustafaya inanamadımmm !!!
sanırımmm içine melek girdii:icon_sorr

Hatiies
09-02-08, 23:37
hehehe bide bu bölum en çok güldugum sahne su korumaciya mistik demeleri oldu Allahim yarabim biz hani bizim mustafaya hep mistik filan diyoruz ya birden onlarda korumaciya mistik deyince guldum cidden:img-hyste
Hatice cnm haklisin hihihi halil birden orda istedi menekseyi Ama nasil sevindiler annem bile sasti yani dediki bu ne hiz bari bi eve gitseydinizde sonra:img-hyste

Hahahah dimiiii yaniii birde ben bu bölüm en çok Kadir'in konusma tarzina güldüm, bayiliyorum yaaaa ben bu adama:happy0064

"Uuff Doydum haaa! Çatlicam haaa!"

"Geliyom":img-hyste

Bir kac komik sey daha demisti ama hatirliyamiyorum su an malesef hatirlayan varsa söylesiiiiiiin:happy0064 Ha bu arada Menekse ile Halil öpüsme sahneside cok güzeldi bence, Halil tam dört dörtlük biri, Menekse diil o kafasini cevirdi. 1 numaraydi..

ca-g-l-a-y-a-n
09-02-08, 23:38
buarda heycandan yazmayi unutum
bu bölum ben meneksenin kiyafetini beyendim
yine kisa bir pantolun giydi cizmeyle bence çok güzel oldu:img-blush
bide pastanede halil ile meneksenin sahnesi superdi:happy0064
haaa buarda bu bölum baba çok gicikti yaww menekse gelinligi gorunce filan söyledikleri ve halile gitme konusu filan uff gicik oldum
bide bizim lale ve yusuf simdi ciddi ciddi almanyadamii??
biz bunlari nezaman gorecez:icon_sorr
eh artik menekse ile halilin dugununde:P

sana katılıyorum bu bölüm hasan sahiden cok gıcıktı her lafa atladı kızının canı tehlikede adam kalkmış mustafa benim dükkanı da soyabilir gece deyip koruma isteyecekmiş peh yani bu admı hic sevmiyorum yapacagı hic bişeylede sevecegimi sanmıyorum pastanede halille menekşenin sahneleri gercekten güzeldi ha pastenedeki koruma mıstıkta süperdi
yusufla laleyi ben de tekrar görmeyi cok istiyorum yusufsuz bi bölüm daha istemiyorum
bide bu bölüm bol miktarda zeynep gıcığı izledim artık bu bana 4 bölüm yeter daha fazla almim mümkünse zeynepi her zaman ki gibi halilin peşinde koştu durdu kutunun sırrını çözmüşmüş halil ne güzel dedi ama zeynep bile kutuylailgili bişey bulduysa ben hayli hayli bulurum menekşe boşandığına göre sıra yavaş yavaş kutunun sırrını araştırmaya geldi halilin. bakalım o neler bulacak
ha son olarak şunu sölim emine mustafayı ihbar etmiyecek bence cünkü mustafa sebneme sarılırken ''hicbir iyilik karşıllıksız kalmaz''dedi ya ondan dolayı emine polise mustafanın yerini söylemeyecek:

sevim1967
Bu bölüm gözlerim Yusuf abiyi(Firat Tanis) aradi hep.Umarim diziden temelli ayrilmamistir.Eksikligi hemen hissedildi.
Genel olarak güzel bir bölümdü Romantizim,heycan vardi.Cok sükür silahli sahneler yoktu.Sicakti,samimiydi sahneler.
Pastane sahnesi hostu.Menekse sonunda bosandi,Halilide bu ayagina gelen kismeti kacirmayarak hemen isi bagladi.:img-wink:

Mustafanin ilk defa psikopat olmadan önceki karakterini görebildik,bayagi bir insana benziyormus:icon_whis

Eminenin kizini düsünerek polislere gercegi anlatacagini düsünüyorum ama yine Mustafanin pacayi kurtari gibime geliyor.

Komserin bu klasik kaza sahnesinde ölme numarasini yememesi hosuma gitti ayrica.

Sevgiler...bye

ebrucu_ze
ayy süper bi bölümdü kızlar:happy0064 evlenicekler sonunda..
bugüne kadar dizide sinir olduğumuz 3 kişi vardı zeynep mithat ve mustafa ama benim 1 e indi:img-blush mustafayla mithat a çok acıdım ya özellikle mustafa kanatsız melek oldu birden:img-yes: yani utanmasam yakalanmasın diycem:)
bu bölümde kötü olan 2 şey vardı ki çok sinirimi bozdu:hıh yusuf abimle semihimi göremedim:( semih nasıl korktuysa mustafadan artık çıkmadı hiç:) ama bi dahaki bölüme çıkar inş:img-yes:

kıvanç_simge
09-02-08, 23:43
ya içinizi karartmak hiç istemiorum ama
hiçbi dizide kötü karakteler kolay kolay ölmüoo malesef...
aLıcakları intikamlar genellikle büyük oluoo
senaristler bence bu güzel bölmlerii çok güzel burnumuzan getiricekler:icon_sorr

eSzra_
09-02-08, 23:45
Hahahah dimiiii yaniii birde ben bu bölüm en çok Kadir'in konusma tarzina güldüm, bayiliyorum yaaaa ben bu adama:happy0064

"Uuff Doydum haaa! Çatlicam haaa!"

"Geliyom":img-hyste

Bir kac komik sey daha demisti ama hatirliyamiyorum su an malesef hatirlayan varsa söylesiiiiiiin:happy0064 Ha bu arada Menekse ile Halil öpüsme sahneside cok güzeldi bence, Halil tam dört dörtlük biri, Menekse diil o kafasini cevirdi. 1 numaraydi..
Hatice ben sana hatirlatim hihih bende bayiliyorum kadirin konusmasina..neyse ya birisi kadire koca kafa Mi ne dedi kadirde ne koca kafasi ya..basini eleyip birseyler sayikliyip duruyordu öyle birsey oldu iste ayyy Gulmekten öldum orda hihihi:img-hyste

Rüya
09-02-08, 23:49
Bu arada önemli bir konuyu unutmusum :) Kutu ve rakamlarin anlami.. Zeynep sürekli tehdit edip duruyordu ve ondan ilk defa korktum! Halil'de sürekli gülüyordu Zeynebe istedigini vermemek için ama o'da içinden korktu bu apaçik ortadaydi.. ''Son gülen iyi güler'' demisler.. Gerçektende öyle olucak galiba ilerleyen bölümlerde :icon_sorr Bölümün basindan beri bi kutu lafi dönüyordu sürekli.. Ve yavas yavas sorular cevaplarini buluyor.. Bu konu çok uzadi, eminim arkasinda büyük bir hikaye var.. Bu yüzdende Zeynepten ve elinde olan gerçeklerden çok korkuyorum :icon_sorr

eSzra_
09-02-08, 23:50
neyse Arkadaslar benim çikmam lazim size iyi yorumlar
Fragman çikmadi yine sanirim neyse olsun
bide gelecek bölum neler olacak çok merak ediyorum
hele hele su manyak zeynep çok pis isler çeviriyor
onu çok merak ediyorum neyse arkadaslar
yarin görusmek uzere
iyi geceler:img-in_lo

ay çarpması
09-02-08, 23:50
gerçekten olağanüstü bir bölümdü. Arkadaşlar size katılıyorum ilk bölüm tadında ama daha heyecanlı bir bölümdü. herkesin eline sağlık şahaneydi tek kelimeyle.:happy0064

Menekşe nihayet özgürlüğüne kavuştu. Mustafa'dan kurtuldular. byeDemek ki bizi çok güzel ve heyecanlı bölümler bekliyor.:happy0064 Boşanma ile ilgili yorumlara tekrar döneceğim ama yeri gelmişken Mustafa'dan bahsetmek isterim.

Olağanüstü oynadı:happy0064 Bizi kötü olduğuna o kadar inandırmıştı ki, aynı başarıyla karakterinin altını da yavaş yavaş görmeye başladık. Ve buna da inandırdı. Hasan Küçükçetin'i (yanılmıyorsam) kutluyorum. İnanılmaz bir performanstı. :happy0064

Şimdiiiii, gelelim boşanma meselesine, Mustafanın peşinde polisler var, ve boşandığını henüz bilmiyor, eğer yakayı sıyırır da kaçarsa, bir de Menekşenin onu gıyabında boşadığını öğrenirse, allaaaaah intikam topuna döner Mustafa.

Bu arada Emine ve kızı çok güzel olmuş. Hikayeye yeni bir boyut getirdiler çok iyiydi. Şimdi Emine kesin polislere mustafa'nın nerde olduğunu söyleyecek çünkü kızının yanında üç kişinin katili bir adam olduğunu düşünüyor.

Belki de kızına bir zarar gelmesin diye söylemez bilmiyorum ama Mustafa'yı bir an önce kapının önüne koyacağı kesin.

bu arada Pastanede çalışmaya başlayan güvenlik görevlisinin adının da Mustafa olması çok hoş bir detaydı. Menekşe her gün o adı söylemek zorunda düşünsenize. Buldukları formül de güzel bizim gibi Mıstık dediler Mustafaya.. Menekşe onu bile söyleyemiyor, çok hoş, ince bir buluş tebrikler:happy0064

Mithat beni çok etkiledi bu bölüm. Halilin annesiyle ilgili ve onların geçmişiyle ilgili gıdım gıdım detaylar gelmeye devam edecek anladığım kadarıyla. Çok enteresan şeyler olacağa benziyor merakla bekliyorum.

Bu arada Berline giden Yusuf'u da unutturmamaları güzeldi. En önemli anlarında telefonla bile olsa aralarındaydı Yusuf.

Bu bölüm Halil de çok yakışıklıydı. Zeynep'i şirketten kovduğu sahneye bayıldım.

Dizimiz inşallah yarın hak ettiği raitingi alır. Ama ne olursa olsun şahane bir bölümdü. Önümüzdeki bölümü dehşetli bir merak içinde bekliyorum.
:good:

aslanbey09
09-02-08, 23:53
ayy süper bi bölümdü kızlar:happy0064 evlenicekler sonunda..
bugüne kadar dizide sinir olduğumuz 3 kişi vardı zeynep mithat ve mustafa ama benim 1 e indi:img-blush mustafayla mithat a çok acıdım ya özellikle mustafa kanatsız melek oldu birden:img-yes: yani utanmasam yakalanmasın diycem:)
bu bölümde kötü olan 2 şey vardı ki çok sinirimi bozdu:hıh yusuf abimle semihimi göremedim:( semih nasıl korktuysa mustafadan artık çıkmadı hiç:) ama bi dahaki bölüme çıkar inş:img-yes:

mustafa üç kişiyi vurmasa ne güzel kendine aile bulmuştu işte oda pişman olacaktır herhalde menekşeile halil adına sevindim sonunda evlenecekler

dazzle
09-02-08, 23:55
bu bölüm en çok begendigim bölümdü diyebilirim en azindan üzülmeden gözyaşı dökmeden izledik bu bölümü biraz gülümsemenin zamanı gelmişti mustafaya acıyımmı yoksa nefret mi edeyim bu bölüm bilemedim umarım polisler falan evi basarsa çocuga bişe yapmaz gerci yapmaz gibi gelio bana ama belli de olmaz hani onun sağı solu halil ve menekşenin atışmaları çok şirindi sen bana artık mızıka çalmıyosun dedi gercekten çalsa arada yaaa özledim valla halililin melodilerini zeynep bişeler yapacak ve umarım çok etkili olmaz ama olacak gibi sadece kendini fazla önemsiyo buna sinir oluyorum halilin davranışları çok yerindeydi ne olursa olsun soğukkanlılığını korudu zeynepe karşı.meneksenin babasi fıtık etti beni ayyy heryere karışıyo sanki onu pastanede veya evde isteyen var da.yusuf abinin yoklugu acayip hissediliyodu acaba diziden tamamen mi çıktı umarım öle değildir

ay çarpması
09-02-08, 23:55
Bu bölüm gözlerim Yusuf abiyi(Firat Tanis) aradi hep.Umarim diziden temelli ayrilmamistir.Eksikligi hemen hissedildi.
Genel olarak güzel bir bölümdü Romantizim,heycan vardi.Cok sükür silahli sahneler yoktu.Sicakti,samimiydi sahneler.
Pastane sahnesi hostu.Menekse sonunda bosandi,Halilide bu ayagina gelen kismeti kacirmayarak hemen isi bagladi.:img-wink:

Mustafanin ilk defa psikopat olmadan önceki karakterini görebildik,bayagi bir insana benziyormus:icon_whis

Eminenin kizini düsünerek polislere gercegi anlatacagini düsünüyorum ama yine Mustafanin pacayi kurtari gibime geliyor.

Komserin bu klasik kaza sahnesinde ölme numarasini yememesi hosuma gitti ayrica.

Sevgiler...bye

Yusufu tekrar Berlin'e yolladıklarına göre bence temelli ayrıldı diziden. Komiserin kaza sahnesini yutmamasını ben de çok beğendim. Bu bölümde çok küçük çok hoş çok zeki detaylar vardı. Bayıldım

Hatiies
09-02-08, 23:56
Hatice ben sana hatirlatim hihih bende bayiliyorum kadirin konusmasina..neyse ya birisi kadire koca kafa Mi ne dedi kadirde ne koca kafasi ya..basini eleyip birseyler sayikliyip duruyordu öyle birsey oldu iste ayyy Gulmekten öldum orda hihihi:img-hyste

AAaa evet evet ordada ona cokkkk gülmüstümmmmm :img-hyste "Ne koca kafasiYAAAA", hemen arkasina o Nyaaaa demesi yokmu bitirdi beniiii Kadir ölürse gercekten cok üzülürüm, insallah dizinin sonuna kadar kalir! Yusuf abi ile Lalede tamamen ayrildilar sanirim diziden.. Baksaniza, telefon gorusmesinde bile göstermediler onlari.. Noldu yaa bunlara niye ciktilarki diziden... Cok Sacma da neysee:icon_sorr

berivan_
10-02-08, 00:05
Neten buldum ve simdi izliyorum,yine diyorum,neti kim akil etmise cok iyi etmis:img-grin3 malesef henuz cok uzun izliyemedim ama izledigim kadariyla Zeynep ve Halil'in sirketi konusmalari...

Zeynep nede heyecan katiyor isin icine Halil'i meraklandirmak icin,ama nanik nanik oldu Zeynep simdilik:img-hyste

Halil'in Zeynep'e bakipta "benim isim var,Menekse'm var,arabam"var dediginde Zeynep nasilda felegini sasti amaaaaaaaaa:happy0064 kiz nasilda hala utanmadan bir gun benim ayaklarima kapanicaksin ve af diliyeceksin numaralarini suruduyor anlamis degilim,haberi yokmu marul saclinin o numaralarin artik bayatladigindan hiii:img-pilot

Hasan'da sonunda kabul etti Mistik'in manyak oldugunu ya,artik ölsemde gam yemem:img-pilot gözu kör olasica baba canavari birde Mistik'in girtlagini kesicekmis sen onu biraz zor yaparsin kizini satan baba:icon_evil

Demek ki neymis,birseyi yapmadan önce,bir karar vermeden önce iyicene bir dusunmek lazim mis bunu bir kez daha cok iyi anladim:img-yes:

Rüya
10-02-08, 00:09
Berivancim bekle sen daha neler olcak bak =)) Daha basindasin.. Baslari s!k!c! biraz.. Zeynebinde öyle morardigina bakma :( Deminde yazdigim gibi, ilk defa korkuyorum Zeynepten ve elindeki belgelerden.. Of of.. Mithat'da isin isinde buda kesin :icon_sorr

dazzle
10-02-08, 00:15
zeynepten korkmuyorm dersem büyük yalan olur çünkü mithat oturup hayaller kurduguna göre ortada gercekten büyük şeyler var zeynep böyle bol keseden atip tutamaz baska türlü benim canımı sıkan annesinin halilin babasini aldatması yani biyerde halilin babasinin katili yani o öldürmemiş olsa bile!bu detay hiç hoşuma gitmedi halil bunu öğrenirse zor toparlanır çünkü annesi bu dünyada en güvendigi ve sevdigi insandı bütün degerleri paramparça olur ben zeynepin şimdi olmasada ilerde bunları kullanacagina inanıyorum asıl zeynep şimdiden sonra tehlike arz ediyo maalesef mustafadan boşandı menekse evt ama sırada halilin sorunları var :(

PINARR89
10-02-08, 00:18
Yİne harika bir bölüm izledik hele sonu :happy0064 ama ben Yusufun diziden ayrılmasına çok üzüldüm başta isimler geçerken dikkatimi çekti malesef kaldırmışlar adını:icon_sorr

Sanırım bu düğün işi uzar çünkü o Musatafa kolay kolay yakanlanmaz üstelik daha Zeynepp var elindeki şeylerle...Ve bu bölüm öğrendikki Mithat birzamanlar aşk adamıymış neredeyse ağlayacaktı düşünürken ayrıca Halil in anneside pek masum biri değilmiş herhalde kadın herşeyi anlatan birşey yazıp bıraktı dicem ama çok basit kalıyor..

berivan_
10-02-08, 00:36
zeynepten korkmuyorm dersem büyük yalan olur çünkü mithat oturup hayaller kurduguna göre ortada gercekten büyük şeyler var zeynep böyle bol keseden atip tutamaz baska türlü benim canımı sıkan annesinin halilin babasini aldatması yani biyerde halilin babasinin katili yani o öldürmemiş olsa bile!bu detay hiç hoşuma gitmedi halil bunu öğrenirse zor toparlanır çünkü annesi bu dünyada en güvendigi ve sevdigi insandı bütün degerleri paramparça olur ben zeynepin şimdi olmasada ilerde bunları kullanacagina inanıyorum asıl zeynep şimdiden sonra tehlike arz ediyo maalesef mustafadan boşandı menekse evt ama sırada halilin sorunları var :(

Ben henuz o partlara gelmedim,hala Mistik'in yanan arabadaki adamin kimligini aldigi yerdeyim:img-blush

Ama Halil'in annesi dediginiz gibi egerki Halil'in babasini aldatmis ise ve Halil bunu ögrenirse paramparca olur yaw:sad53: ilk baslardaki bölumlerde hep Halil ile annesinin arasindaki bagi bizlere anlatip durdular (babasi hakkinda pek birsey bilmiyorum ama neyse) ama egerki Halil annesi hakkindaki bu gercegi ögrenirse cok kötu olucaktir ve nasil toparlanir cok merak ediyorum...

Zeynep zaten elindeki bilgileri zamani geldiginde kullanicaktir,marul sacli Mithat psikosu gibi milletin canini yakmayi cok seviyor ya:icon_evil Zeynep'in babasini bizlere sankim iyi bir adam gibi göstermislerdi ve öyle bir babadan böyle bir kiz cikmasi tuuuu babasi yasasaydi egerki kizini evlatliktan red ederdi herhal:img-yes:

yesimg
10-02-08, 00:45
Fırat Tanış diziden ayrıldımı bu konuda kesin bilgisi olan varmı jenerikte adını göremedim...

sarıseren
10-02-08, 01:44
Bu bölümün hepsini izleyemedim ama güzel bölümdü:img-yes:Menekşe ile Halil'in öpüşme sahnesini(yani olamayan sahneyi) ben de çok sevdim:img-wink:Halil gerçekten Menekşe'ye karşı çok saygılı:img-yes:Mustafa'ya bu bölüm üzüldüm.Geçen hafta sinir oluyordum:icon_whisAma onun durumuda içler acısı...Umarım cezasını çektikten sonra o da mutlu olur:)Dediğim gibi bölümün hepsini izleyemediğim için Menekşe boşanmış daha yeni öğrendim:img-blushÇok sevindim artık o adamdan kurtulduğuna:happy0064

menekse-halil
10-02-08, 09:57
Süpper bi bölümdü en çok hoşuma giden tabiki sizler gibi sonuyduuu (:
Menekşem artıkın özgürrr (:
nasıda sevindiler sonda ya (: canlarım benimmm (:

bu arada yorumlardan okudum da Fırat tanış ayrıldımı dizidennn ):
ayrılmasınn ya ):

Zeyneb'e gelinceee çatlasın hıh
mithat ta çıkamaz inşallah ordan (:
çocuklar rahat kalsınn (:

berivan_
10-02-08, 10:15
Zeynep'in yuzusuz biri oldugunu zaten görduk ama kapi dinlemeyede baslamis hanfendi,yuzusuzlugune bir yuzsuzluk daha katmis:icon_evil ama Menekse'nin mahkemede zamani oldugunu ögrendiginde mosmor olduuuu,cok yakisiyor ona mosmor olmak canimmm:img-hyste

Halil ile Menekse'nin yarim öpucuk sahneside coki superdi.Halil'in nasil biri oldugunu tekrardan anlamis olduk,Menekse'sini nekadar cok seviyor,o bosanmadan ona dokunmak bile istemiyor:img-in_lo böyle insanlar kalmismidir kine cok merak ediyorum:img-blush ama insallah ileride Menekse ile Halil arasinda sule gercek bir öpme sahnesini göruruz,yani Halil hapishanedeyekendi sanirim ozaman bir öpucuk sahnesini görmustuk ya bizimkiler yani karanlik falan vardi?umarim o sahne en kisa zamanda gercek olur:img-blush

Sincik Hasan'in yusuzlugune yine sastim kaldim,adamin dukkani kapanma esigine gelmis ve bizim akilsizda guya kizinin dukkaninda durucakmis kizina yardim etmek icin,tuuuuuuuu ulan sen bu gune kadar ne yaptinda evlatlarina yardim ettin ki simdi basliyacaksin hiiii:happy0064

Nasilda basladi ama kahvemakinasi surada dursun diye:icon_evil

berivan_
10-02-08, 10:47
Benim aklim karisti yani,simdi demek ki Mithat ile Sema'nin iliskileri Sema'nin Halil'in babasi ile evlenmeden önce baslamis....Mithat'in gecmisine flashback yaptiklarinda Mithat "Ben siz olmadan yapamiyorum"gibi sözler söyluyor,eee buna bakarsak ozaman Mithat'in Halil'in babasi olma riskide yuksektir degilmi:img-pilot

Yaw ama Kadir agbim bizim Mistik kelimemizi calmis,nede guzel biz baslatmistik amaaaaaa:img-blush

Ayiptir sulemesi ama Mistik agbimdede pek bir bodyguard'lik göremedim ben,yani adam hem tombik hemide biraz yasli gibi durdu:img-pilot maz Allah birsey olursa bu adam nasil Menekse'yi korur ki anlamadim,yani adam pek forumda degil:img-yes: Semih agbim olsa neyse:img-in_lo

Rüya
10-02-08, 10:59
haklisin berivancim.. Semih olsa neyse :icon_whis:img-in_lo Ama Mistigimizi sevdim ben komik seker gibi adam =)) Ayrica Mistik demisken, bizim özürlü Mistikta çok güldürdü beni bu bölüm.. önlükte pek yakismisti masallah.. :img-hyste Yanliz ben hala Yusufu ariyorum =( Onu simdiden çok özledim.. Insallah gelir diycem ama sanmiyorum.. Bosuna almanyalara göndermediler onu.. =( Ah Lale ah.. insallah mutlu edersinde Yusufu kötü haberlerini almayiz..

+Ninemizin pastahanede göbek atisini simdiden çok merak ediyorum :img-hyste Halilin sabirsizlikla ''çaaalll.. çaaallll..'' diye bekleyiside çok hostu =) :img-in_lo

eleftheros
10-02-08, 11:26
gerçekten süperdi son bölüm.. :good::good: özlediğimiz sahnelerdi.

mustafa ne kadar farklıydı ya. sanki 3 kişinin katili sapık başkasıydı. gülümserken fln bi başkaydı. ya bu yazdıklarıma bende inanamıyorum ama bu bölümde mustafa insani yönünü çıkardı ortaya. o küçük kıza 'kızım' derken çok içtendi.

dizinin son kısmıda süperdi. neşeli bi final oldu.. :happy0064

FEL!ADE
10-02-08, 12:03
yine Kivanc Tatlitug'un nasil derler döktürdügü bir bölümdü. :)

simdilik kisa gececegim,
Mithat'in Halil'in annesine olan askindan ben bile etkilendim; yahu bu Mithat'a bu kadar duygu varmiydi dedim izlerken :)
demek ki Mithat sadece para hirsi yokmus, Sema hanimi istermis bir zamanlar. kacik adam vesellam.
Mustafa nin yeni ailesinede bayildim, bu kadar mi güzel anne-cocuk ikilisi olabilir. sanki gercek hayatta oyuncunun kendi cocugu ve karisi izlenimini aldim.
keske hayatin o kösesinde sessiz sedasiz yasamaya devam etseler dedirti o sahneler.. hata tabi olmamali, uyan dedim kendime Mustafa katil, sadece kuzu postu atmis üstüne O asklinda kötü kalpli kurt ;)

iste böyle gecen haftadan cok daha iyi bir bölümdü,
Yusuf agabeysiz olmadi, Almanya ayagi kurulsada oralara gidip onuda ziyaret etsek.. kabul etmiyorum, Yusuf geri gelsin, Firat Tanis siz M&H olur mu kardesim, cik cik..
sevgiler tüm ekibe, cok emek verilmis , detaylari ile gözdolduran bu bölüm icin tesekkürler :good:

kalanlar
10-02-08, 12:23
beni bu bölümde en çok etkileyen sahneler tahmin edeceğiniz üzre mahkeme çıkışında menekşe ile halilin (yüreğimizi ağzımıza getirmeyi başardıkları) sonrası gülüşmelere boğdukları dakikalar:happy0064

emine mustafaya sen çok iyi birisin dediğinde ''iyiyim değilmi?''diye sevindiği sahne...mustafa gerçekten iyi mi!!! bu bölüm çok acıdık hepimiz galiba...

yine biçoğunuzun dile getirdiği bir eksik ki katılıyorum...
mahkeme çıkışı o mutluluk anında gözüm yusufu aradı:icon_sorr
çünkü bu mutluluğa ulaşmada onunda çabası sayılamayacak kadar çok:sad53:

herşey bu kadar güzel gidiyor şaşırmak lazım.bana sorarsanız önümüzdeki bölüm mustafa yakalanmamış olacak ya da zeynep atağa geçecek.

pek çok aşk içerikli projelerde olduğu gibi mutluluklar az acılar çok oluyor ki bu da tadı galiba:sad53:

berivan_
10-02-08, 12:29
FEL!ADE, sana sonuna kadar katiliyorum,Kivanc gercektende kendini asmisti bu bölum:img-in_lo yani mukemmel oynuyor bence zaten ama birde mukemmelin ustunde oynadigi zamanlar ne denir onu bilmioyorum ama superdi bu bölum super:happy0064

Menekse'ye artik neden mizika calmadigini söyledigindeki yaptigi mimikler,koruma tutmus,caktirmadan onlari tuttugunu söylememeki istemesi,Menekse'si ile yarim kalan öpucuk sahnesi (bunlar sadece simdilik aklima gelenler) hepsi mukemmeldi:happy0064

Mistik'a gelince (biyigini birakmis,yakinda biyikli Mistik geri geliyyy)onu hayretler icinde izledim o kucuk kizla olan sahnelerinde.Kizim ve yavrum demeleri,itiraf edeyim ki bende Mistik'i o sahnelerde cok sevdim,ama sonradan neden oralarda oldugu aklima gelince yine sinirlendim:icon_evil

Menekse bosandi sonunda,bende ninemiz gibi göbecik aticaktim:img-hyste ama sey nine söz verdi göbek aticagina emme bunu hakkatende yaparmi kine:icon_whis

Hasan'in son sahnedeki Halil'in gulen yuzune bakipta kizi verdigini ilk basta söylememesi ve Halil'in yavasca solan gulusu ve sonradan Hasan'in "verdim gitti"demesi ile ortaya cikan mutluluk,kime sarilicagini sasiran Halil'in dank"diye nineye sarilmasi (orada sasirmis rolunu cok iyi oynadi bu arada)

Kivanc dizi cekimleri ile okulunu iyi göturuyor bence (yani hala okula gittini saniyorum) kendini mukemmelce gelistirmeye devam ediyor...ayyy yerim ben onuuuuuu:img-in_lo

Mithat anlasilan bir zamanlar Sema'ya deliler gibi asikmis ama Mithat yinede asik oldugu kadina elini bilem kaldirabilmis (Halil vuruldugunda anmisti ya o hadiseyi). Hem neden Mithat eskileri dusundukce Sema'ya siz ikiniz diyipte durdu anlamdim.Orada Halil'i kast etti yani Halil hakkatende Mithat'in oglu olabilirmi:img-fear2 eger öyle bir ihtimal var ise Mithat resmen hem sevdigi kadini hemde kendi evladini öldurmeye kalkti sirf tum mallar kendine kalsin diye ki buda cook aciiii:img-cray::img-cray:

Ama simdi soru su:Zeynep anlasilan Mithat'in Halil'in gercek babasi oldugunu saniyor.Mithat inaniyormu yada biliyormu Halil'in onun oglu oldugunu???

Uffff karisik oldu yaw:img-blush

kalanlar
10-02-08, 12:36
Fırat Tanış diziden ayrıldımı bu konuda kesin bilgisi olan varmı jenerikte adını göremedim...

yazdığını okuduktan sonra tekrar baktım evet maalesef jenerikte adı yok...
ama eğer ki çıkarsa diziden öyle gibi görülüyor...çok fazla üzüleceğim...o gidince menekşenin sırtını en fazla yasladığı insan yanında olamayacak onun da bizim de hep bir tarafımız eksik olacak:sad53:
FIRAT TANIŞ sız bir M&H istemiyorum:icon_sorr

YoShUn
10-02-08, 12:53
reytingler fena değil :)
dün mıstığa ilk defa güldüm hani deniz tuttuda midesi bulandı ya anam fln diyodu işte orda :D
bide küçük kıza masal anlattı ya orda çok şaşırdım sanki bizim mıstık değil...
şu hasanada uyuz oldum resmen ya .kızının canı tehlikede adam dükkanı düşünüyo onuda geçtim menekşenin dükkanınada yerleşcek yani ne yüzsüz bu adam yaa
menekşe sonunda boşandı mıstıktan ohhhhh :img-hyste:happy0064

ya bu fırat tanış yusuf mu ben bilmiyorumda

berivan_
10-02-08, 13:06
YoShUn,Firat Tanis Yusuf agbimiz oluyor canim evet:img-wink:

Mistik'i deniz iyi tuttu canim,catlasinda patlasin,nekadar cekerse o iyidir:happy0064

Mistik zaten o kucuk kiza masal anlatigi sahnede harikaydi bencede....o anda onu itiraf edeyim ki pek sevdim:img-blush ama sonradan aklim basima geldi:img-yes: senaristler bizlere Mistik'i sevdirmek istemisler herhal:icon_whis ama avuclarini yalarlar...Mistik o kucuk kiza karsi simdili iyidir,eminim ki o kiz damarina basara onada birseyler yapar,katil herif ne olcek:icon_sorr

Hasan zaten yuzsuz biridir ama ben anlamadim Suheyla okadar kararli idi bosanma konusunda ne olduda fikrini degistirdi:icon_whis Menekse'nin dukkaninada simdiden karar vermeye basladi,yok bilmem su orada su sura olucakmista falan filan...kurtulus yok bu adamdan:icon_sorr Mistik ilk önce onu ortadan kaldirsin egerki biri ile basliyacaksa,Hasan'in kimseye bir yardimi dokundugunu görmedik simdiye kadar yani:img-yes:

kalanlar
10-02-08, 13:13
ya keşke şu semih bizim safa geçse halille kanka olsa ne kadar hoş olur beee iyi bi ikili olurlardı bence:img-wink:

Kıvanç_aşkım
10-02-08, 13:15
sonunda boşandı menekşe son kısmı çok güzeldi sürpriz bi final oldu:happy0064
mıstıkın okuduğu masalda süper uydu :good: önlükle mıstığa pek yakıştı:img-hyste
pastane de süper bişey olucağa benziyo:img-icecr
bence emine mıstığın saklandığnı söyücek ama mıstık ta o küçük kızı rehin alcak ve ortalık yine karışcak zeynepte eminim bi oyun oynucak kesin:icon_sorr

reytingler süper:happy0064

aygüzeli
10-02-08, 13:32
yine Kivanc Tatlitug'un nasil derler döktürdügü bir bölümdü. :)

simdilik kisa gececegim,
Mithat'in Halil'in annesine olan askindan ben bile etkilendim; yahu bu Mithat'a bu kadar duygu varmiydi dedim izlerken :)
demek ki Mithat sadece para hirsi yokmus, Sema hanimi istermis bir zamanlar. kacik adam vesellam.
Mustafa nin yeni ailesinede bayildim, bu kadar mi güzel anne-cocuk ikilisi olabilir. sanki gercek hayatta oyuncunun kendi cocugu ve karisi izlenimini aldim.
keske hayatin o kösesinde sessiz sedasiz yasamaya devam etseler dedirti o sahneler.. hata tabi olmamali, uyan dedim kendime Mustafa katil, sadece kuzu postu atmis üstüne O asklinda kötü kalpli kurt ;)

iste böyle gecen haftadan cok daha iyi bir bölümdü,
Yusuf agabeysiz olmadi, Almanya ayagi kurulsada oralara gidip onuda ziyaret etsek.. kabul etmiyorum, Yusuf geri gelsin, Firat Tanis siz M&H olur mu kardesim, cik cik..
sevgiler tüm ekibe, cok emek verilmis , detaylari ile gözdolduran bu bölüm icin tesekkürler :good:

Sevgili FEL!ADE..Dimi olmadi yusufsuz:icon_sorr
Bu dizinin tadimi olur be kardesim,dizinin ana beyni gitti...Firat tanisi bu dizide benimsemis severek izleyen insanlarin cogu onun diziden ciktigini bu bölüm fark etmemis olsalarda Firat tanis eksikligi cok etkileyecek diziyi..Ben Firat tanis siz bu dizi olmaz diyorum onu geri istiyoruz ey yetkililer..

Benide cok etkiledi mitatin halilin annesine duydugu hastalik derecesindeki sevgisi..
Acep diyorum halil mitatin öz oglu olmasinmi?:img-blushaklima bundan baska birsey gelmedi ki zeynebin sorus sekli bunu imma etti..
Ya su mustafanin yalani neden bu kadar cabuk cözüldü adamin icine ukte olmus megersem neler varmis,bu adam özünde cok iyi aslinda,cocuga vermis oldugu sevgi kadina bakislari gercek bir aile özlemini nasilda cektigi gösterdi,senarist yengeler birakin adam orda kalsin illa istanbul trafigine adami yine sokacaklar..:img-hyste
Banada sanki o kiz cocugu öz kiziymis gibi geldi..olabilir cok benziyorlar..:img-wink:kiz gülerken aynen mimikler Hasan kücükcetinin mimikleri idi..
Güzel bir bölümdü,gözlerim hep yusufu aradi,bir an önce dönsün,Firat tanis..
Tüm ekibin emegine saglik..

Eh hadi bakem müjde arin kivanca sordugu vuslat hicmi gerceklesmeyecek sorusuna kivanc sözde verdi evlendikleri bölümü ona haber verecekmis.
Allahim soruya bakarmisiniz...:img-hyste

_menekşe_
10-02-08, 13:40
ben bu bölüm çok etkilendim hele mustafadan adam bu hafta rolünün hakkını verdi resmen:img-yes:
mithat'a da çok şaşırdım o adamın duyguları olduğunu şimdi anladım adam şimdi gösterdi tabi zor durumda kaldı.
Halil bu bölüm çok zorlandı bence gözlerinden okunuyordu:img-in_lo

eleftheros
10-02-08, 14:01
beki erken ama fragman yokmu ya.. çok sabırsızlanıyorum,, bu bölüm güzel bitti ama bi sürü soru işareti kaldı geriye.. acaba mustafa yakalanırmı, yoksa rehin alma olayları fln mı yaşanır. inş olmaz yazık küçük kıza
:icon_sorr

bide aklıma takıldı. hani halil zeynep'e "ben hayatımdan memnunum param var işim var menekşe var" gibi bişey diyoduya.. orda keşke ilk menekşe deseydi. belki çok ayrıntı oldu ama olsunn.. önce menekşesi olmalı:img-in_lo

sudemnaz
10-02-08, 14:14
:happy0064 yaşasın menekşe sonunda ÖZGÜR...
halille evlenmeleri için hiçbir sorun yok inş. gelecek bölümde yıldırım nikahıyla evlenirler...
mustafa da yeni ismiyle ve yeni aiilesiyle kalsın :)bulaşmasın menekşeye...
er geç cezasının bedelini çekecek ama o zamana kadar menekşe&halilden uzak dursun...
dün akşam çok güzeldi :)inş. artık evli bir çift olurlar...
reytingler bu dizinin hak ettiği derecede değil
çünkü bu dizi daha iyisini hak ediyor ama olsun buna da şükür...:img-yes::img-yes:

kalanlar
10-02-08, 15:07
arkadaşlar perşembe günü kıvanç tatlıtuğ ntv de bi programa konuktu...malumunuz dizimizden bahsettiler ve kıvanç menekşe ile halilin birgün vuslata ereceklerinin müjdesini verdi:happy0064

yani sonunda kavuşacaklar ama bence daha çok zamanı var.hem bu kadar çabuk olursa kavuşmaları çok da hoş olmaz.daha da zor olmaları mücadeleleriki canımız biraz daha yansın:sad53:

nagihan-n
10-02-08, 15:18
çok mutlutum mustafa yakalanacak menekşe özgür halil babasından menekşeyi istedi süperdi harikaydı ilk reytinglerde süper :)

ülker
10-02-08, 15:50
Herkese selamlar
Uzun bir aranın ardından bu sayfayı boş bırakmayıp bir-iki yorumda ben yazayım.Tatilin bu son gününde dün gece diziyi keyifle gerilmeden izledim.

Mustafanın içinde iyilik olduğunu aslında amerikanın seri katil psikolojisinden arındığını farkettim.Özellikle emine karakterinin"sen iyi birisin"dediğindeki o sözü tekrarlatması vicdanı olduğunu gösterdi.
Sonrada"hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz"sözü.Bölümün mesajı niteliğindeydi.

Bu bölüm kötü karakterlerin içindeki iyilikleri,gizli kalmış acılarını anlattılar.Arkadaşlarında yazdığı gibi Mithatın gözyaşları,geçmişi acıyla hatırlaması çok güzeldi..

Ben Halilin yardımcısına bayılıyorum.Çok tatlı gidip yanaklarını sıkmak istiyorum.İnşallah tamarrayla ilgili diyaloglar çok olur.Menekşeyi kıskanması çok sevimli oluyor.

Selenay ablacığım benimde gözlerim hep yusufu aradı.Eksikliği çok hissedildi.Yusufun sağduyusu mükemmel oyunculuğu olmadan olmuyor...
Kadirde çok iyi gidiyor yalnız Yusuf bambaşkaydı.

eSzra_
10-02-08, 16:51
dün çok güzel sahneler vardi..
hele menekse ile halilin sahneleri çok sevindirdi beni
bide Artik kadir halile arkadas oldu baksaniza halilin evine yemege gitti
bunu gorunce çok sevindim ben ya:img-blush..buarda insallah yusuf abimizi
goruruz daha dizide:icon_sorr..neyse ya

!BhR!
10-02-08, 16:53
bubenim gördügüm en iyi ve en ho bölümlerden biriydi nihayewt menekse ile halil ilk bölümlerdeki kalitesine geri dönebildi...:)
mustafaya gelince...adamin psikopat oldugu git gide belli oluyor yani adam resmen sevgi ariyo ya normal degil:S ama kolay kolay yakalanmaz ya kadin yerini söylemeyecek yada adam kacmanin yolunu bulacak musafasiz dizi olurmu hic xD

ama gözlerim 2kisiyi aradi firat tanisi ve semih abimi:(
firat tanisin ayrilmasina cok üzüldüm rolü cok iyidi ve performansi bi baska yaaaaaa insllh geri gelir...
ah semih ah yaktin beni o mistigin lafina mi taktin yaa??:( tahtali köye postalasan nolurdu yaaaaaa:P gittin biraktin bizi insallah gelecek bölümlerde yine bizlerle olursun...

xKubrax
10-02-08, 17:34
Dunki bolum cok guzeldi, sonlara dogru izlerken acaba finalemi yaklasiyoruz diye dusunmeden edemedim, insallah olmaz boyle bisey..

Uzun yazmicam, ama sunuda soylemeden gecemicem bu dizi Yusuf'suz olmaz, dun yoklugu o kadar belliydiki, insallah haftaya goruruz, onun boslugu cok hissediliyor..

eleftheros
10-02-08, 17:45
herşey birden düzelince aynı şeyi bende düşündüm. acaba finalemi geldik diye.. ama kötü düşünmek istemiyorum. iyi düşünelim iyi olsun.

YUSUF un eksikliği çok belliydi.. sonuçta M ile H nin buralara kadar gelmesinde çok büyük katkısı vardı. acaba neden ayrıldı diziden. tekrar gelir İNŞ.:icon_sorr

berivan_
10-02-08, 18:38
dün çok güzel sahneler vardi..
hele menekse ile halilin sahneleri çok sevindirdi beni
bide Artik kadir halile arkadas oldu baksaniza halilin evine yemege gitti
bunu gorunce çok sevindim ben ya:img-blush..buarda insallah yusuf abimizi
goruruz daha dizide:icon_sorr..neyse ya

Kadir agbimin sonunda Halil'i kabul etmesi gercektende cok guzel oldu...ama ben seye cok guldum hani Menekse agbisi ile eve giderken Halil Menekse'ye el saliyor ve Menekse'de Halil'e saliyor ya?hah iste orada Kadir'in memur beylere ayip oluyor demesine cok guldum yaw:img-hyste memur beylerde anlarlar asktan Kadir agbim demek istedim vallah:img-blush

Hakktande Yusuf agbimin eksikligi cok belliydi,o neden cikti ki diziden acaba:icon_sorr

Tamara'nin Menekse'yi kiskanmasindan daha dogal ne olabilir ki?gecen bölumdu yada ondan önceki bölum Tamara Halil'e Bosna böregimi neydi hazirlamisti,Halil onlari degilde Menekse'nin kurabiyelerini tercih ettiginde kadinda haliyle bozuldu,ki anlasilan o kirginligi hala devam ediyor:img-blush

Sofrada Menekse agzini acipta konustugunda kiza yuz vermedi ama Kadir ile Ömer konusunca ve yemegini met ettiklerinde nasilda yuzu guldu Tamara'nin ama:img-grin2

batuhan_gumus
10-02-08, 19:24
valla arkadaslar bnce dünki bölüm hic guzel deildi cünki 80% hep mustafa ya ayrilmis bi bölümdü bana göre ondann beyenmedim tek hosuma giden sahne
menekse nin bosanma sahnesiydi cok sewindim bosanmasina allaha sükür artiki bosandi menekse
ha birde dizi sanki dün menekse ile halil deilde emine ile mustafa ydi sanki
ya baydi

ama nese ki sonuclar kotu deil:img-icecr

reyhan69
10-02-08, 21:12
merhaba arkadaslar
uzun zamandan beri yazmiyorum ama dizi izlemeye devam ediyorum ve dünkü dizi orta sayilirdi.bence de mustinin sanki yumusatiliyor gibi gösteriliyor ondan cok gösterdiler ama öyle olmasi lazim galiba. Belki böyle daha piskopatligi belirtmek istiyorlar galiba. Bir de su Halilin evinde ki o Tamarami nedir kadinin ismi, ay sinir etti beni sanki evin hanimi gibi. " ben biliyordum evde yemek yemiyecegini, onun icin de yemek yapmadim" ay sinir. Yeni bir sifat ve nerde görülmüs ki evde ki hizmetci ev sahibine kafa kaldiriyor. Hani belki Halili o büyütmüstür ama öyleye hic sanmiyorum Yani beni cok sinir etti!! Hele bir defa Menekse kurabiye getirmis onun böregini yemedi diye Halile naz yapiyor . Ay sen kimsin ya...Bakalim ileriye dogru ne rol oynuyacak..
Menekse ve Halil icin cok sevindim bakalim bu seson da evleneceklermi!!
Mustafiyi sanmiyorum böyle cok cabuk bulsunlardiye!!

berivan_
10-02-08, 22:20
Mistik'in evinde kaldigi kadin Mistik'i lk ihbar etmez diye dusunmustum ben ama sonra Ömer'in ustune basaraktan Mistik'in iki kadini öldurdugunu söylediginde bana Emine sankim anlatir gibi geldi.Ama simdi su gercekte var Mistik'in yalanciktan baya oynamayi kabul etti kiz simdilik bulutlarda geziyor babasi yaninda diye:icon_sorr ki Emine belkim simdilik susar kizi biraz daha mutlu olsun diye ve sonradan Mistik'i ihbar eder...ama bunlarda benim dusuncelerim,bakalim nekadar dogruluk payi vardir yeni bölumu izlerken:img-yes:

reyhan69, Tamara konusunda cok haklisin,bende anlamadim o durumu,yani tamam Halil'in Menekse'nin yemeklerini senin yemeklerin yerine tercih etmesine alinmis olursun,ama hic bir calisanin patronu ile "biliyordum yemek yemiyecegini,o yuzden yapmadim"diye konusucagini sanmiyorum,adam herhal hemen onu isten kovardi:img-yes: ama Tamara Halil gibi iyi birine gelmis,biraz zor kovuluyor:icon_whis Menekse'yi kiskanmaya devam edicektir bir sure daha derim ben:img-pilot

Hem Tamara ilk Menekse'nin kurabiyelerini kiskandiginda Halil'inde bunu anlamasi uzerine birde migdesine sirf Tamara kirilmasin diye onun böregini indirmeyi dusunmeside tam ona yakisir bir davranistik,kimsenin canini yakmaz yada incitmez Halil istiyerekten,dusunceli seyyyy:img-in_lo

ssvshy
10-02-08, 22:39
herkese selam
Bu bölùm yorumumu
semihsiz gecen bir bölùm ùzùntùsùyle yapıyorum
Sùheyla beni deli ediyor ev halkının hepsinden destek aldıgı halde hala hasana hizmet ediyo ne dùsùnùyo zor gùnlerinde cocuklarının yanında
babaları olsunmu diyo mıstıkarabadaki adama yardım edip öldù diye vazmıgecti benmi öyle gördùm halille meneksenin öpùsecekken halilin menekseyi alnından öpmesi ben o sahnede bittim ya helede halilin meneksenin durumunu hatırlayıp vazgecisi öpmeye kıyamaması ne ask be dedirtti dizinin ilk zamanlarına döndüm resmen halilin babasi degismis resimdeki adamın yanından bile gecmiyor mızıka konusunda menekse dogru söylùyor halil artık bize hic mızıka çalmyor pastanedeki sakalasmalar cok hostu pastaneyi görùnce öyle darisi basima dedim garibim emine mıstık psikopatinin hic hakli sebebi yok malesef
ilerde emine ile mıstıkın ayrılısı acıklı olacak bu kesin umarım eminenin yusufla alakasi yoktur nedense böyle bişey aklıma geldi halilin
annesi aldatmıs kocasını tahminim tuttu mithatın semaya asık hali bana kinali karın delisini hatırlatti murat daltaban mùthis rol yapiyor tebrikler
korumaya ùzùldùm mıstıkla ayni ismi tasiyor
bu bölùmde mıstık öyle bi gösterildiki nerdeyse acıyacak hak vercektim adama ne iyi insan egerki halilin hic mal varligi yoksa hasan menekseyi vermekten vazgecer
çok karışık oldu semihin üzüntüsünden

berivan_
11-02-08, 00:18
Mithat'in Halil'in annesini sevmedigi icin ve hem ondan hemde Halil'den sirf mirasa konmak icin kurtulmak istedigini sanmistim ama bize gösterilen Sema'ya deliler gibi gösterilen ve sözlere bakilirsa buyuk bir ihtimal ile Halil'in babasi olabilicek bir Mithat....egerki Mithat karisini gercektende seviyor idiyse ozaman Sema'yi kim öldurdu ve Halil kimlerin yuzunden yeni bir kimlige sahip oldu ve yurtdisina kacmak zorunda kald?!? Bu sorularin cevabini gercektende cok merak ediyorum...

Halil Menkse'ye belkide mizika calmadi pastanede ama dikkat ettiyseniz Halil'in islik calmasi kendisinin mizikada caldigi bir parcaydi:img-yes: Menekse'ye seni artik sevmiyorum dedigindeki mimikleride harika idi,cok gercekciydi o anda,ama Menekse tabikide yemedi o yalani:img-hyste Halil'in uzerine intikam icin sungermi neydi attigi o sahnede guzeldi gercektende...

tatu1234
11-02-08, 05:10
Bende bu bolumu cok begendim ama Yusufun yoklugu bayagi fark ediliyor. Bu dizide en cok sevdigim sey, sanki dizinin sonu gelmis saniyorsun ama yine birsey oluyor ve bu epey bir heyecan katiyor diziye.

Biliyorum bazi arkadaslar kiza bilir ama ben bu dizide Sedef Avcinin oyunculugunu beyenmiyorum. Bana gore Kivancin yaninda cok sonuk kaliyor. Yanik Kozada guzel oynuyordu, ama bu dizide Menekse rolunun ona biraz fazla geldigini dusunuyorum. Kivancin duygularini her surat ifadesinde, gozlerinde goruyorsun, ama Sedefde bunlarin hic birini goremiyorum. Tabii bu benim yorumum.

Birde bana su Pastane isi biraz abartili geldi. Menekse evde yapiyor iki uc cesit kurabiye ve pogaca. Kiraladiklari kocaman bir pastane. Menekse kimseyi mutfagima sokmam diyor. Peki bu pastanede tek kurabiye ve pogacami olacak. Pasta cesitleri filan olmayacakmi? Bilmem yani, simit, profitarol, sutlac, kazandibi, tavuk gogusu, asure, kek cesitleri, ekmek kadayifi, borek, acma, .... olmayacakmi? Pastane isletmek, pasta yapmak, tatli yapmak, tuzlu yapmak bukadar kolaymi? Bu guzel ve sanat dolu meslegi bukadar kolay gostermek beni sasirtti dogrusu.

emirdag_güzeli
11-02-08, 09:35
Yusuf diziden mi ayrildi ne...bi surelik olsun amaa...
KAdir'de iyicene gicik kapti babasina dogru...boyle bi Ne?? dedi babasina cok komikti..
Adamin agzindan bi hayirli soz cikmiyor...bravo yani...halen halil den pare almak istiyor..utanmaz...
Bide bence finala dogru olabilir ama pek sanmiyorum..cunku bi haber vardi Bosna cekimleri filan deyi..ama pek fazl da uzulmem dogrusu.., bi 10 bolum sonra bitirirlerse cunku tadi filan da kalmaz...

menekse-halil
11-02-08, 10:03
off semihle yusuf agbiyi istiyorumm bennn ):
onlarsız olmuyor ki ! ):
dizimis bitmesinnn hiç ): her cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum(z)

hasan uyusss Kadir çok iyi yapıo bence ona hıh oda uslanmıo hala ):
ama o kadar sorun çıkarmıyo kaç bölümdür (:

Mithat ewet halilin annesiyle yasak illişki yaşıolardı ve halilin babasını öldürdü ):
sonra sevgisi azaldı bence annesine karşııı o an öyle sırıksıklam aşık gözüküyordu ama sonra gçemiştir ki kadıncaızı da öldürdü ):
o yasak ilişkiden di halil ! ve mithat da halilin babası çıkıcak
zeyneb'te o yasak ilişkilerini öğrendi ve babasını mithatın öldürdüğünü biliyor gibime gelio
ondan üstüledi ama mithatda umursamadı bakalım hayırlısı (:

dizi bitmesinn sakın ya ):
bide dizi finali sanki bana halil bir ruya görmüştü menekşemle evleniyolar mıstık gelio vuruyo ya ikisiinii ):
o sahne gerçek olcakmış gibi gelio ):
ama ogün ki programda kıvanç dedi güzell biticek sanırım (:
o sahneden çok etkilendim sanırım (:

hewal
11-02-08, 14:25
Bu bölümü çok beğendim...Fırat Tanış ismini jenerikte görmemenin yarattığı negatifliğe rağmen...

En başta Komiser Ömer Ceylan karakterini çok sevmiştim ama bu bölüm daha bir sevdim.Mustafa'nın paltosunun olay yerinde bulunmasına kanmak yerine test yaptırıp , ölen arabadaki kişinin ailesi ile görüşüp arada nasıl bir bağlantısı varmış diye düşünmesi son dönem dizilerde hiç hazetemediğim mantık dışı hukuksal ve polisiye hatalardan olamdı...

Mustafa'nın prensle prenses sonsuza kadar mutlu yaşamışlar cümlesinin akabinde mahkeme salonu kapısnda kucaklaşan Menekşe ile Halil hoş bir enstantene olmuştu..

Mustafa'nın içindeki kirden arınması için böyle bir şeye ihtiyacı vardı bu kadar çabuk farkeidlmeseydi patron ve Emine tarafından belkide Menekşe'yi tamamen aklından çıkarabilirdi...Önümzüdeki bölüm muhtemelen hapse girecektir...

Zeynep öyle bir konuşuyorki Mithat'ın Halil'in babası olduğunu düşünüyoruz acaba senaryoda ters köşe olayı yaşarmıyız çok merak ediyorum...

Ama hep dediğim gibi bu diziyi seviyorum olayların birbiri ile bağlantısındaki mantığı seviyorum...Ve dipnot olarak Yusuf abiyi geri istiyorum ;)Eğerki başka bir projesi yoksa şu anda...

nilnisa
11-02-08, 14:39
Bu bölümü çok beğendim...Fırat Tanış ismini jenerikte görmemenin yarattığı negatifliğe rağmen...

En başta Komiser Ömer Ceylan karakterini çok sevmiştim ama bu bölüm daha bir sevdim.Mustafa'nın paltosunun olay yerinde bulunmasına kanmak yerine kan testi yaptırıp , ölen arabadaki kişinin ailesi ile görüşüp arada nasıl bir bağlantısı varmış diye düşünmesi son dönem dizilerde hiç hazetemediğim mantık dışı hukuksal ve polisiye hatalardan olamdı...

Mustafa'nın prensle prenses sonsuza kadar mutlu yaşamışlar cümlesinin akabinde mahkeme salonu kapısnda kucaklaşan Menekşe ile Halil hoş bir enstantene olmuştu..

Mustafa'nın içindeki kirden arınması için böyle bir şeye ihtiyacı vardı bu kadar çabuk farkeidlmeseydi patron ve Emine tarafından belkide Menekşe'yi tamamen aklından çıkarabilirdi...Önümzüdeki bölüm muhtemelen hapse girecektir...

Zeynep öyle bir konuşuyorki Mithat'ın Halil'in babası olduğunu düşünüyoruz acaba senaryoda ters köşe olayı yaşarmıyız çok merak ediyorum...

Ama hep dediğim gibi bu diziyi seviyorum olayların birbiri ile bağlantısındaki mantığı seviyorum...Ve dipnot olarak Yusuf abiyi geri istiyorum ;)Eğerki başka bir projesi yoksa şu anda...

kesinlikle fırat tanış hayal kırıklığı yaşayanlardan biriyim bende diziyi izleme sebeplerimin önceliklerindendi kendisi,sen her ne kadar buna inanmıyor,başka kulplar buluyor (hiç ilgisi yokken:icon_whis) olsanda :)

mithat meselesine gelince bende seninle aynı şeyleri düşündüm izlerken,çünkü sanki ilişkileri evlenmeden öncede varmış gibi hissettim ama eğer halil oğlu olsa bile mithatında bu konudan bihaber olduğu aşikar...

mustafaya gelince ben mutafa ve emine sahnelerinde iki şey düşündüm,birincisi mustafanın almanyaya ilk geldiği zamanları,başlık parasını denkleştirip neyi var neyi yoksa satarak almanyada kalabilmek için evlenme uğraşısını,yol yöntem bize doğru gelmese bile sonuç olarak mustafa kendince haklı sebepler içindeydi en başta,o da diğerleri gibi menekşenin babasının kurbanı oldu diyebiliriz ahh be mustafa nereden nereye dedim izlerken,gerçi kendisinde psikopat potansiyelide varmış şimdi,inkar etmeyelim...

bu sahnelerde ikinci düşüncemde mustafa,emine ve eminenin kızı karşılaşmasını daha önce bir yerden hatırladığımdı,evet bir türk filmiydi,izlediğimden beri düşünüyorum nihayet hatırlayabildim ismini 'kaçak' filmin başrollerinde tarık akan ve fatma girik vardı belki başka hatırlayanlarda olacaktır eminim...peki bu esinlenme kötü mü olmuş derseniz,hayır derim hatta hoşuma gitti filmi yeniden hatırladım hatta bulursam izleyeceğimde:img-yes:

son dileğin içinse söyleyebileceğim sanırım,boşuna umutlanmayalım olacak hewalcim...

hewal
11-02-08, 14:48
mithat meselesine gelince bende seninle aynı şeyleri düşündüm izlerken,çünkü sanki ilişkileri evlenmeden öncede varmış gibi hissettim ama eğer halil oğlu olsa bile mithatında bu konudan bihaber olduğu aşikar...

İlşkileri önceden varmış gibi geliyor banada ama madem öyle bu adam bu kadını bu kadear çok seviyordu neden başkası ile evlenmesine izin verdi...Sadece para için olamaz diye düşünüyorum...Umarım bu konuda daha öncekiler gibi farklı ve güzel bir biçimde diğer konulara bağlanır...

son dileğin içinse söyleyebileceğim sanırım,boşuna umutlanmayalım olacak hewalcim...

Banada öyle geliyor ama umut fakirin ekmeği :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

ca-g-l-a-y-a-n
11-02-08, 17:23
benim bi sorum var madem mithat halilin annesini cok seviyordu da neden halille annesininin yapmış olduğu ve halilin yaralanıp annesinin öldüğü kazayı kendi planladı?biri bana anlatbilir mi?
bide ben de yusufu aradım bu bölüm de yoklugu cok belliydi yusuf olmadan olmuyor

Nazli_Niko 4eve
11-02-08, 17:37
cuma günü yayinlana bölüm yine süperdi:)

halilin zeynebe kutuyla ilgilenmiyomus gibi davranmakla cok dogru yapti bence, belki sonradan zeynep halilin bu davranisina sinir olur ve söyler kutunun sirrini. Hatta dosyayi göstermekle ilk adimi atti bence:)

Mustafaya gelince insallah o kadin mustafanin nerde oldugunu söyler, ama biryandanda kizi icin yapmicak gibime geliyor:(

Bölümün sonu en güzel sahneydi. Mahkemeden ciktiktan sonra menekseyle halilin birbirlerine sarilmalari süperdi, hele halilin bu firsati kacirmayip hemen menekseyi istemesi harikaydi:)
Bakalim nezaman evlenecekler...

Ama hasan halili parayla ilgili yakasini birakmicak bence, yani kizini halile hayran oldugu icin vermedi biryandan...

Pastaneci isi cok güzeldi, menekseye cok yakisir bence:)

Ama ben bu bölümde yusufu cook özledim yaaa, insallah geri dönerler biran önce:)

xKubrax
11-02-08, 18:32
Inanmiyorum, benim jenerikten haberim yoktu, simdi ciddi ciddi Firat Tanis yani Yusufumuz diziden ciktimi..??

Ciddi soyluyorum onun gibi kaliteli bi oyuncuyu kaybetmek cok buyuk bi hata, ne yapilip edilip onu ellerine tutmaya calismalilardi.. Sayet benim bu diziyi izleme sebeplerimden bitanesi o..

Suan cok uzgunum insallah geri doner.. :icon_sorr:icon_sorr

batuhan_gumus
11-02-08, 18:40
uyuy firat tanisda cikti ya diziden =(
insallah birde su mustafa cikat igce SIKTI ya
sIktI ya dizi igce mustafa yüzünden

emine ile mustafa cumartesi 22.00 de kanal d de olacak yakinda ya

ama ben menekse ile halil 22.00 de kanal d de olacak istiyorum:img-polic

berivan_
11-02-08, 19:05
ca-g-l-a-y-a-n, hakkaten Firat agbinin yeri nekadarda belli,ona okadar alistik ki izlerken,yani olmadiginda baya bir tuhaf geliyor insana:icon_sorr

Simdi Mithat'in gercektende o kaza ile ilgili oldugu ortaya ciktimi (ben biraz fransiz kalmisim galiba cunku bana sankim o konuda pek acikliliklik getirilmemis giboi geliyor).Mithat egerki deliler gibi sevdigi karisini öldurtmuse gucune guc katmak icin,herseyden habersiz olan "oglu"Halil'ide öldurebilirmi:img-pilot

Yada Mithat'in gercektende önceleri dedigi gibi Mithat'in canini birileri yakmak icin Halil ile Sema'yi kullanaraktanmi ona zarar vermeye calisti:icon_whis

Ben yine cok saliyorum (eee umut fakirin ekmedigir sonucta). Benim anlamadigim ise egerki Halil Mithat'in oglu degil ise ozaman bizlerin neden öyle olmasini sanmamizi istiyorlar yaaaaa:icon_sorr

Menekse birde babasina nekadar onu istemedigini söylesi,babasina diklensende bu herif neden cocuklarinin hayatinin icine zorla kendini sokmaya calisiyor yaw,sinir sey:icon_evil

Ama Halil insallah Menekse ile evlendikten sonra Hasan'a elinden geldince uzak davranmaya calisir,simdikinden daha da cok ki....yani kizi aldiktan sonra Hasan'in totosuna tekmeyi atmak lazim dimi:img-yes: sonucta bu adam Menekse'sine cok zarar verdi ki Halil simdiden Hasan'a biraz biraz diklenmeye basliyo ki para konusunda haddini bildirdi bir kez,umarim Halil böyle devam eder ve Hasan'a hic pabuc birakmaz:img-yes:

Ayyy simdiden Halil ile Menekse'nin yapicaklari evlilik alisverisini cok merak ediyorum,acep yeni bölumde görebilicekmiyiz bunu:icon_whis

Ya birde Menekse Halil'in evine tasindiktan sonra acep Tamara hanim gidermi yoksam kalirmi kine...yani dayanmiyor ya Halil'in Menekse'nin yaptiklarini onun yaptiklarindan önce tercih etmesine:img-hyste

Offff özet ve fragman insallah en kisa zamanda gelir cunkum meraktan catliyorummmmm:icon_sorr

Nazli_Niko 4eve
11-02-08, 19:54
yaaa uufff yusuf diziden cikmasin yaaa:(:(ben cok seviyorum onuu:(:(nsallah dogru degildir yaaa:(

betülcüm insallah gösterirler dügün alisverislerini...ayy menekse ile halli gelinlik secerken düsünüyorumda simdi, süper olur yaaa:):)
evlendikten sonra bence tamara gitsin, yani zarari yok ama halilide kiskaniyor gibi...hehe...ama bence menekse ile halil evlenebilirse hasan onlari rahat birakmaz:(

ayy biranönce fragman ciksa yaaa:(özet benim icin fazla önemli degil, özeti okuyunca benim icin fazla heyecanli olmuyor, onun icin okumuyorum ben:)

batuhan_gumus
11-02-08, 21:05
ya daha halen bi özet
gelmedi cabuk gelsede merakimizi gidersek
fragmani belki yarin veririler
bnce bu bölüm güzel olacak
birde mustafa cok olmassA
bölümlerde daha da sewinicem yanee=)

3z3_fr
11-02-08, 21:22
evveet herkez yazmis bende yazayim yorumumu :img-yes:
simdi canlar bu bolum harikaydi acayip hosuma gitti bir suru komik sahne varsi hehehe helede pastanede :img-yes: nese komiklik bi tarafa...
zeynep gicikligina aynen dvm edio !! sole bise var ben halilin mithatin çocugu olmasindan çookk korkuyorum !!! ole bise olmaz dimi ??????? ins yeni bolumde rakamlarin sirrini en azindan bize soleyler yane halil bilmesede biz anlariz bi sekilde ins !! çunku çok merak ediorum yaf ! ins zeynebin soledigi gibi çok onemli deildir çunku eger oleyse menekse ve halilin yine huzuru bozulcak !!!!

mistiga gelince... emineden ben iki sey bekliorum : ya korkucak ve ömere mistigin yerini solicek... yada kizini dusunup ve bunlarin mustafanin dedigi gibi iftira oldugunu dusunup mustafayi saklicakkk :icon_whis ins bole bi hata yapmaz !!!!

vee son olarak bu bolumun 9.kisminda yeni bi muzik harika bi seeyyy hepinize eger fark etmediyseniz bir daha bakmayi oneriorum : menekse ile halil 21.bolum parça 9 :happy0064

3z3_fr
12-02-08, 00:02
arkadaslar aklima bise geldi sizlere sunim dedim :img-yes:
simdi hepimizin diziyle ilk tanistigimiz bi animiz vardir... herkez diziyi ilk gordugu ani ve yaptigi ilk tepkiyi yazsin bakalim :img-wink:

eveett ilk ben basliyim : ben dizinin tanitimini falan gormedim sadece bi cuma aksami kanald ye bi bakim dedim ve menekse ile halilin ustune dustum heheh ve bi daha kalkmadim :)

midwifeyasemin
12-02-08, 12:36
simdi hepimizin diziyle ilk tanistigimiz bi animiz vardir... herkez diziyi ilk gordugu ani ve yaptigi ilk tepkiyi yazsin bakalim :img-wink:

eveett ilk ben basliyim : ben dizinin tanitimini falan gormedim sadece bi cuma aksami kanald ye bi bakim dedim ve menekse ile halilin ustune dustum heheh ve bi daha kalkmadim :)

Kardeşimin adı Halil; Tanıtımı görünce ilk aklıma o geldi hatta senin dizini yapıyorlarmış, menekşe kim yaaa? diye igrenç iğrenç espriler yaptık:img-grin2

Ben hikayeden bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim:img-blush
İlk bölümü de izlemem herhalde diyordum, ama kader işte başında bi yakalandım bi daha bırakamıyorum:happy0064 ve bunan çok ççok mutluyum!!

oyuncular o kadar başarılı, hikaye o kadar etkileyici ki (özellikle ilk bölümün tadı bi başkaydı) bi sahneyi kaçırsam ne oldu acaba o sahnede diye merak ediyorum:blink:

nagihan-n
12-02-08, 14:39

ben gümüş ü de izliyordum kıvanç tatlıtuğuda çok beğeniyordum fragmanı izleyince seneryo çok hoşuma gitti. sonra izlemeye başladım :happy0064

Nazli_Niko 4eve
12-02-08, 14:52

ben ilk tanitimi görmüstüm, ama cuma aksami basladigini unutup izleyememistim. Ikinci gün arkadaslar diziye baktigini cok begendiklerini fln söylemislerdi, tabi sonra bende baktim, ve coook begendim dizimizi:)

öztürk01
12-02-08, 15:32
menekşe ile halil çok süper bir diziydi ben çok seviyorum bu diziyi çok süper ve olanğanüstü bir diziyidi çok seviyorum bence bu dizi 2 bölüm kadar sonra bitecek çünkü artık sonu geliyor

ki bence gitmesin valla çok süper bir film her cuma hiç kaçırmadan izliyorum valla süper ve süper bir filmö olağanüstü bir dizi harika

bu seneki favori dizim menekşe ile halil

bol entrikalı bir dizi her bölümünde hep ağlıyorum süper ya süper mükemmel bir dizi bence bu filmden ödül alınmalı çok süper bir dizi

menekşe ile halil bir efsan ebence unutulmaz bir film süper valla süper harika ve mükemmel insanları çok süper bir şekilde etkiliyor valla beni çok etkiledi ben çok etkilendim süper bir dizi süper çok heyecanlı bir dizi

herkes rolunu çok süper yapıyor ben bayılıyorum mükemmeller hepis valla mükemmel

benim en çok beğendiğim karakte sedef avcı çok seviyorum valla mükememl oynuyor süper rol yapıyor kendisi çok başarılı bir oyuncu çok yetenekli

kıvanç tatlıtuğu da çok seviyorum o da mükemmel oynuyor valla o da süper bir oyuncu

menekşe ile halil hayranı...

eSzra_
12-02-08, 16:51

Ben çók buyuk kivanç hayraniyim ve Gümüs bitti diye çok üzülmustum
Ama sonra menekse ile halil basliyor diye duydum ve çok sevindim ve zaten çok etkilendim sonra fragman özet filan ilgimi çekti beni:img-blush

Buarda Arkadaslar çikmadimi Fragman daha çok merak ediyorum neler olacak diye:img-in_lo

3z3_fr cnm bende duydum o jenerik muzigi Bende çok beyendim hemde çok beyendim:img-blush

kalanlar
12-02-08, 17:56

ben kardeşimle birlikte bi sitede okumuştum kanal d nin yeni dizisi (menekşe ile halil:img-hyste) şu isimlere bak ya ne komik izlemeyiz falan dedik gülüştük.

sonra Allahım bir fragman dönüyor ki ne desem önce mızıka sesi ardından yetkin dikinciler sesiyle(nereye kaçsan kaybolursun yine bulur mu seni aşk,KAVUŞMAK İÇİN AYRILMAYI GÖZE ALIR MISIN)güzel bir tanıtımdı.
bir de toygar ali ışıklı'nın sözsüz jeneriği oldu.peşin hüküm vermemizin sonu dizinin tutkunu olmamıza vesile oldu.mutluyuz:happy0064

batuhan_gumus
12-02-08, 18:17

VAlla acikcasi bnm öle deildi :)
ben mih den önce zaten gümüsü izliyordum
ve zaten orda kivanc tatlitug ve songül öden fanimdim
3 yil boyunca bu dizi sürdü izledik güldü eglendik ve 100 bölümd e
bi final yapti sonraa 1ay gecmedi kanal d de gördük menekse ile halil yakinda
diye ee tabi kiwanc abimde oynuyor dedim kesin izlerim cünki kivanc v esongül fanimm
ama dedim sedef yakismaz ama cokta guzel yakisti
ve izleme basladim ve hicte daha birakmadim 21 bölümdür:)

ssvshy
12-02-08, 18:27
herkese selam
bende ankete katılayım
fragmandan önce o muhteşem müzik müzik müzik sonra o etkileyici fragman menekşeyle halilin sarıldığı halilin mızıka çaldığı ve menekşeyi gelinlikle gördüğü sahnedeki kaçışından oluşan parçalar ondan sonra kesinlikle izliycem dedim ama hep dediğim şey öncelikle müziği

3z3_fr
12-02-08, 21:59
canlarim yhaaa ankete yanitlariniz için çok saolun gerçekten cvpladiginiz için çok sevindim :img-yes: bolece hepimiz herkezin nasil tanidigini ogrenmis oluoruz bu benim için gerçekten çok onemli idi tekar tskr ediorum hepinize :img-wink:

bu arada esracim muzik evet gerçekten çok guzel ins gelecek bolumlerde daha çok koyarar :happy0064

ya bisey daha öztürk01 arkadasimiz dizihakkinda biseyler eklemis saol fakat bi konuda sana katilmiorum benve eminim katilmiyan tek kisi deilim. dizi biticek diosun kesinlikle bole biseyin olacagina ihtimal bile vermiorum ben çunku harika gidioruz aynen bole dvm diorum ben dimi canlarim ???

berivan_
12-02-08, 22:18

Anketini simdi gördum ve bende cevap vermek istedim,egerki gec degilse tabikide:img-wink:

Benim ögrenci halim ile turk kanalim olmadigi icin tesadufen nete buldum ilk bölumu ve izledim.Dizinin ilk sahnelerini izlerken hemen dedim "bu diziyi hic birakmam". Ilk bölumu nasil derler;okadar icime islediki,yani izlerken cok farkli duygular yasadim,anlatabildimi?

Senin anketini görmusken,sey diye dusundum..Sila formunda mesela arkadaslar her bölumden sonra bir anket ayarlarlar dizinin hatta fragman dönmeye basladiginda da anket gelir...o sekilde hem herkesin yeni bölum hakkindaki dusuncelerini hemde bölumu izledikten sonraki dusuncelerini ögrenmek aslinda guzel olmazmiydi?hemde belkim gelicek bölum icin tahminler yapsak,nasil olurdu sizce:img-wink:

Ne özet nede fragman var hala ortada,genelde fragman cikar bir kac gun sonra ama:icon_sorr

Mistik'in o kucuk kiza masal anlatmasini cok begendigimi söylemeden gecemiyecegim.Yani herhalde Mistik'in Emine'nin pesinden gitmesinin nedeni onun dogru söyledigine emin olmak istedi anlatiklari icin.O kucuk kiza Mistik baba sevkati gösterdi,ki yavrucagin buna cok ihtiyaci vardi,ama bunun birde sonrasi var.Mistik polisler tarafindan tutuklandiktan sonra o kucuk yavrucak daha da kötu olmazmi.Yani birden bire"baban"oluyor ve sonra birden bire yine babasiz kaliyorsun:sad53:

Rüya
13-02-08, 13:12
Anketi bende cevapliyim bare =)

Ben büyük bir Kivanç Tatlitug hayrani oldugum için yeni bir proje haberini almistim.. Daha sonra 4gözle hep özeti ve fragmani bekledim.. Fragman dönmeye basladiktan sonra baglandim diziye!! Biliyordum, Menekse ile Halil benim yeni dizimdi ;) Hergün herzaman fragmani izledim.. Ilk bölümü yayinlanmadan baglanmistim diziye.. Özelliklede müzikler etkilemisti beni.. Öyle iste, gününü ögrenincede tabiiki hemen büyük bir heycanla izlemeye basladim..

Söylemesi ayip, basliktaki ilk üyelerden biriydim :img-wink: Giris tarihime bakmayin eski nickleydi :img-hyste Yani Menekse ile Halil basindan beri baglanicagimi bildigim bir diziydi :good:

kalanlar
13-02-08, 15:43
kardeşleri külkedisine kötü davrandıkları için çok utanmışlar...prens ve külkedisi ömürlerinin sonuna kadar mutlu yaşamışlar....ve mahkeme sonu mutluluk...
mustafanın sesinden masal çok iyiydi:img-wink:

eSzra_
13-02-08, 16:33
Fragman nede özet var:icon_sorr
neyse gelecek bölum neler olacak bilmiyorum
Ama bence menekse ile halil bukadar çabuk
evlenmezler,,,benim tahminim Halil kutunun sirrini
ögrencek ve bu Sebepten dolayi menekse ile evlenmesi
uzicak biraz..yani hala bilmiyoruz kutunun sirri ne diye?
ama bence gelecek bölum bunu ögrencez:img-yes:

_ilayda_
13-02-08, 17:07
meraba arkadaşlar menekşe ile halili hiç kaçırmadan izliyorum bundan sonra vakit buldukça yazmaya ve yorumlarınızı okumaya çalışacağım dizi ile ilgili sölemek istediim bişi var;sanırım bir kişi boşandıktan sora 6 ay gibi bi süre geçmeden evlenemiyo eer doruysa ki bana mantıkı geldi(sebebi bayan hamile kalırsa babası konusunda sorun yaşanmasın dieymiş)menekşe ile halil evlenene kadar birçok olay olacaktır

Rüya
13-02-08, 17:22
Esracim evet katiliyorum.. Malum, bonus kafa hayatin kadar önemli birsey demisti.. Kesin Halilin hayatini çok etkilicek bu olay.. Zaten bukadar çabuk'da evlenmesinler bence ;) Sloganimiz simdilik iyi böyle.. ''Kavusmak için ayrilmayi göze alirmisin?'' herseye ragmen yine bulusucaklarina inaniyorum.. çok kötü seyler olmasinda :)

Ilaydacim aramiza hosgeldin =)

3z3_fr
13-02-08, 23:45
ilayda aramiza hosgeldin cnm :img-wink:
yhaa canlar yhaaa benim korktugum halilin mithatin oglu olmasi :icon_sorr yhaa belki de saçmalio olabilirim ama aklimdan geçenleri solemek istedim .....

x sinem x
14-02-08, 00:16
ilayda aramiza hosgeldin cnm :img-wink:
yhaa canlar yhaaa benim korktugum halilin mithatin oglu olmasi :icon_sorr yhaa belki de saçmalio olabilirim ama aklimdan geçenleri solemek istedim .....

HAyir cnm..hicte sacmalamiyorsun..inan onu bende düsünüyorum :icon_whis:icon_whis
Bana sanki Mithatla Halilin annesi evlenmeden önce beraberlerdi ve bi neden durumdan Halilin babasiyla evlnemek zorunda kaldklarini düsüorum..yani nedeni bilmiyorum ama öyle olabilir..Sonra iste Annesi hamile kaldi ama Mithata söylemedi... Halilin babasinida bene Mithat öldürdü..Annesiyle tekrar beraber olabilmek icin..Halili o adamin oglu oldugunu bildmedigi icin ona pek iyi davranmadi..Sonra Annesyle kavga fala ediyorlardi..Haliln flshbaklarindan anladigimiz gibi.
Benim tahminin Halilin yurt disindan döndügü gün annesi ona gercegi söyleyecekti..Mithata bundan korktu ve o kazayi planladi..

Cok mu uctum acaba :img-hyste:img-hyste
Yani böyle birseyler olabailir..bunlar benim tahminim:img-yes:
Bu arada zet falanda yok hala..niye gecikti bu kadar
Fragmanda yok

ebrucu_ze
14-02-08, 11:16
bende katılıyım ankete:) ilk fragmanını gördüm müziği çok hoşuma gitmişti ama izlemeyi düşünmüyordum.sonra nihat a yani semih e google da bakarken bu dizide oynayacağını öğrendim ve izlemeye karar verdim:img-yes: sonra baktım fırat tanış ta var daha ne olsun dedim..iyiki izlemişim:happy0064

PINARR89
14-02-08, 14:05
Sonunda fragman çıktıı:happy0064 halil evlenme teklifi ediyor Menekşeye çok tatlı...Emine de Mustafa yı söylememiş polise sarılıyorlar falan ama Ömer şüphelendi kadından ..Zeynep te Menekşe yi arayıp tebrik ediyor boşandı diye

berivan_
14-02-08, 16:34
Yaw bu ne bicim bir özetir böyle yaaa:icon_sorr ilk yarisini okudugumda aynen bule oldum:happy0064 ama gerisini okuyunca icim karardi yani:icon_sorr

Halil ne guzel Menekse'si ile evlenmek icin hazirliklara basliyormus:happy0064 ama marul kafali cilgina dönuyormus kiskancliktan (catlasin da patlasin)ve marul sacli yetmezmis gibi birde Semih agbim simdi Menekse'yi sirf Mistik'i yakalamak icin ne derler yem?olarak kullanicakmis...of of offfffffff nedir bu iki asiklarin cektigit,biri yeter derken iki oldular simdi iyimiiii:icon_sorr

Neyseki Ömer anlamis Emine'nin birseyler sakladigini:happy0064 ama Emine her nekadar pesindeki Ömer'i fark etmis olsada bizim Ömer bulur Mistik'a ulasmanin bir yolunu:img-yes:

Fragman cikmis diye yazmis bir arkadas,siteye eklendimi bilmiyorum (simdi bakicam)ama egerki eklenmemis ise elinde olanlar öm atabilise eger cok sevinirim:img-wink:

eSzra_
14-02-08, 17:08
Fragmani ve özeti simdi gördum..
Bu pis zeynep yine birseyler pesinde aii oldurcem ben bu cadiyi
neyse halil ile menekse çok mutlular halil Mizika çaliyor sanirim Eger Fragmanin melodisi Deyilse:img-in_lo....Bide menekseye evlenme teklifi ediyor Menekse Agliyor(sevinç göz yaslari)...Aii Bid bu Emine mustafanin Yerini Söylemedi Ama Fragmanda Sarmas Dolaslardi Yani Sariliyorlardi Bir Birilerine..Ama Fragmanin Sonunda Dogru Mustafa çilgina Dönuyor Sanirim Bosandigini ögreniyor..
aiii hemenn Cumartesi Olsun çok merak ediyorum ben:img-in_lo

ca-g-l-a-y-a-n
14-02-08, 17:38
arkadaslar fragmani nerde gördünüzbye

ben netten şimdi izledim fragmanı
ne fragmandı ama mıstık boşandığını ögreniyor zeynepte menekşenin boşandığını öğrenip ağlayıp sızlıyor
fragmanın en güzel yeride halilin memekşeye evlenme teklif etmesi ve halille menikşenin ilk kez öpüşmeleri bide

berivan_
14-02-08, 17:55
eSzra,canim fragman icin cok tesekkurler:happy0064

Bir adet marul sacli gözyaslarini siliyor,beter olsun aglamaktan emmi:happy0064ama sonradan telefonda birine Halil'in bosandigini söyluyor,sanirsam o kisi Mithat oluyor:img-yes:

Kadir agbim fragmanda neden huzunlu huzunlu duruyor iste onu anlamis degilim:img-pilot

Halil Menekse'senine yine mizika caliyor,dayanamadi Halil herhalde ki gitti kendine yeni bir mizika aldi:img-blush

Halil Menekse'sine evlenme teklif ediyor,hemide siki durun.Menekse ile Halil ÖPUSUYORLAR!!!!!!!!!:img-in_lo:happy0064

Mistik ile Emine'nin bulunduklari evmi nedir o kime ait anlamis degilim,amada buyuk bir salonu var evin yani:icon_whis

Mistik Menekse'den bosandigini ögreniyor ve fitiriyor,catlasin patlasin oda aynen marul sacli gibi:happy0064

Emine islak gözler ile Mistik'a bakiyor Mistik ona "hepsi bana ihanet etti"dediginde.Pehhhh sankim bu adamin insanlarin canlarina kiymasi icin cok guzel ve hakli bir sebepmis gibi nasilda söyluyor bu sözleri:icon_evil Emine ona sankim korkuyormus gibi bakiyor,ki o yuzden bence bu kadin simdilik Mistik'i ele falan vermez:img-yes:

esra2
14-02-08, 18:02
arkiler fragmani multimedyaya ekledim, iyi seyirler..

uzun zaman sora yani bi 21 bolum sora guzel bolumlr ve sahneler izleyecez, sukur kavusturana...

eSzra_
14-02-08, 18:38
ANNAM fragmani simdi yeniden izedim ve dikkatli izledim
0.26 saniyede çok beli Olmuyor Ama öpusuyorlar (herhalde):img-icecr
Allahim Kalbim Birden 300 atti :img-in_lo

3z3_fr
14-02-08, 20:06
INANMIORUM INANMIORUM INANMIORUM !!!!!!!!!!! yhaaa halil menekseyi öpüoooooooo yhaaa hayir yhaa bence bu olmamaliydi !!! yane biraz daha sabir olcakti yhaaa !!!! ufff bilmiorum ama bence olmamaliydii

menekse-halil
14-02-08, 20:19
off ewet menekşei öpüooo (:
çok heycanlandm benn (:
ewet ya bencede biraz daha beklemeliydiler (:
ama olsunnn (: çok dadlularrr ):
menekşeme kıyafeti çok yakışmış halilde çok dadlu (:
allahım yarabbi yaaa çok seviyorummm bunlarııı (:

berivan_
14-02-08, 20:30
3z3_fr dedigin gibi belkide biraz daha beklemeliydiler.Ama simdi Halil'in daha önceden Menekse'yi öpmemesinin ve bunca sure beklemesinin tek nedeni Menekse'nin evli olmasiydi.Halil bence her nekadar Menekse istiyerekte evlenmemis olsada ona dokunmak istemedi,yani yakinlasmak istemedi Menekse özgurlugune kavusuncaya kadar ki simdi Halil'in en buyuk hayali gerceklesti.Ki benimkisi sadece bir tahmin ama bana kalirsa sankim Halil Menekse'yi Menekse ona evet dedikten sonra öpuyor.Cokmu uctum:icon_whis

Mistik'in verdigi tepkiyi ben anlamis degilim yani.Bu psikopat "karisinin"onunla zorla evlendigini ve onu sevmedigini bilmiyormuydu sankide bukadar buyuk bir tepki veriyor hiii:img-pilot ne yani Menekse'nin akli sira onunla ömur boyu evli kalicaginimi saniyordu yoksam:img-hyste eeee yasalar seni bosamis Mistik efendi nanik nanik:img-pilot

Mistik'a asil bosandigini kim haber veriyor bunu ögrenmek istiyorum ben:img-yes:

Zeynep elektrik carpmis saclisi özete göre yine birseyler yapmaya calisicak ama kizin elinde artik ne kaldiki Menekse ile Halil'i birbirlerinden uzaklastirmak icin...Halil'in yatagina kendini atma numarasini bir kere kullandi o numarayi yemezler yine:img-hyste

Ama Zeynep'in illede araya girmek istemesi sanirim kutudan kaynaklanicak:img-yes:

eSzra_
14-02-08, 20:39
3z3_fr dedigin gibi belkide biraz daha beklemeliydiler.Ama simdi Halil'in daha önceden Menekse'yi öpmemesinin ve bunca sure beklemesinin tek nedeni Menekse'nin evli olmasiydi.Halil bence her nekadar Menekse istiyerekte evlenmemis olsada ona dokunmak istemedi,yani yakinlasmak istemedi Menekse özgurlugune kavusuncaya kadar ki simdi Halil'in en buyuk hayali gerceklesti.Ki benimkisi sadece bir tahmin ama bana kalirsa sankim Halil Menekse'yi Menekse ona evet dedikten sonra öpuyor.Cokmu uctum:icon_whis

Mistik'in verdigi tepkiyi ben anlamis degilim yani.Bu psikopat "karisinin"onunla zorla evlendigini ve onu sevmedigini bilmiyormuydu sankide bukadar buyuk bir tepki veriyor hiii:img-pilot ne yani Menekse'nin akli sira onunla ömur boyu evli kalicaginimi saniyordu yoksam:img-hyste eeee yasalar seni bosamis Mistik efendi nanik nanik:img-pilot

Mistik'a asil bosandigini kim haber veriyor bunu ögrenmek istiyorum ben:img-yes:

Zeynep elektrik carpmis saclisi özete göre yine birseyler yapmaya calisicak ama kizin elinde artik ne kaldiki Menekse ile Halil'i birbirlerinden uzaklastirmak icin...Halil'in yatagina kendini atma numarasini bir kere kullandi o numarayi yemezler yine:img-hyste

Ama Zeynep'in illede araya girmek istemesi sanirim kutudan kaynaklanicak:img-yes:
Cnm her konuda sana katiliyorum..
Bir kere halil çok bekledi bekledi Ve en Sonunda kavustu:img-in_lo
Bide bence Mustafanin Bosandigini Semih haber veriyor..
Fragmanda Sanki Bir Ses Bosandin Bosandin Diyor (çok korkunç ama)
ve bu bence Semih olmali..
Zeynep Su kutunun sirrini orendiya gebertmek istiyorum Ne buldu Bir Bilsek Simdi Herzamanki gibi menekse ile halilin arasina girmeye çalisiyor nasil yapacaksa:icon_whis...OfOf Cumartesi olsada izlesek artik yaww

Hatiies
14-02-08, 21:03
Allahhhhhhhh:happy0064 Tutmayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii Halil Menekseye evlenme teklifi ediyor yaaaaaa sonunda herkezin istedigi olduuuu:happy0064 Ama bencede biraz daha beklemeliydiler (öpüsme konusunda).. Yani biz bunlarin o saf ve temiz asklarina bayiliyorduk.. Keske dügünden sonraki gecede öpüsseler... Mesela Aci Hayatta böyle bir sahne vardi ve inanin okadar güzellllll birseydiki... Sevdigini ilk o gecede öpmek ona ilk o gecede dokunmak... Neyse malesef olacakmis yeni bölümde... 22 bölüm ilk öpüsme sahnesi.. :icon_whis 13. bölümdede olmustu ama o bir rüyaydi.. Neyse ayy o sahne cok güzel olacak bence Menekse nekadarda güzellllllll Halil okadar romantikki baksana gece gece disarda ona evlenme teklifi ediyor... Ama fragmanda bir sahnede Kadirde disarida.. Birilerine bakiyor.. Sanki Menekse ile Halille ayni yerde... Sanki onlari izliyormus gibi geldi bana.. Bilmiyorum gorecez artik.. Ya bir yandan cok mutluyum opusecekler diye.. Ama bi yandanda keske biraz daha bekleseydiler diyorum cunku bunlar hic birbirlerine dokunmadan bir ask yasiyorlardi.. :icon_sorr

1inci Bölümün havasini felan okadar cok özlüyorumkiiiiiiiiii Ahhhhhh Ahhhhh :icon_sorr:icon_sorr

3z3_fr
14-02-08, 21:07
berivan evet galiba haklisin yane halil menekse evli oldugu için simdiye kadar öpmemsti dogru !! ama ben hani velenmeyi beklemesini tercih ederdim çunku onlar ogle temiz ki yane simdi garip oluorum bole gorunce :img-yes: ya canalr yanliz yanlis anlamayin beni ben onalr kotu bise yapti demiorum haaa sakin yanlis anlamayim !!:img-yes: ztn halile sonsuz guvenimiz dvm edio her zmn

3z3_fr
14-02-08, 21:11
yhaa hatiiescim evet kesinlikle bende senin gibi dusunuorum ama senin kadar kendimi ii ifade edemedim heheh :img-wink: nese... yhaa evet kadir bana da ole geldi sanki ayni yerdeler :icon_whis

hii bu arada canalrim yhaa ankete yanitlarinizdan dolayi çok tskler çook sevindim :happy0064

hatiies yhaa bu arada özlettin kendini bayadir gormuorum seni ben :icon_sorr valla yorumlarini ozlemistim :img-yes: sende anketi yanitlarsan sevinirim cnm benim :img-wink:

Hatiies
14-02-08, 21:21
yhaa hatiiescim evet kesinlikle bende senin gibi dusunuorum ama senin kadar kendimi ii ifade edemedim heheh :img-wink: nese... yhaa evet kadir bana da ole geldi sanki ayni yerdeler :icon_whis

hii bu arada canalrim yhaa ankete yanitlarinizdan dolayi çok tskler çook sevindim :happy0064

hatiies yhaa bu arada özlettin kendini bayadir gormuorum seni ben :icon_sorr valla yorumlarini ozlemistim :img-yes: sende anketi yanitlarsan sevinirim cnm benim :img-wink:

Ay canim benim bende herkezi ,seni ve bu forumu cok ozluyorum ama napiyim :icon_sorr fazla giremiyorum malesef eskisi kadar.. is, okul felan.. Ama fragmani görünce heyecanlandim birden hemen yazmak istedim buraya yorumumu:happy0064 Dimii sanki Kadir onlara bakiyor öyle.. Baya bi kötü bakiyordu ama :img-cool2,,

Hangi anket canim? Benim anketten manketten hic haberim yok valla:img-blush ö.m. ile linki yollarsan seve seve yanitlarim tabiki canim benim..:img-yes:

_ilayda_
14-02-08, 21:23
fragmanı ve özeti gördüm romantik bi bmlüm olacak galiba ama diziye farklı bi heyecan katmak için halille mithat arasındaki bağı ortaya çıkaracaklarını ya da menekşe nin başına birşey geleceğini düşünüyorum
felaket haberi vermek gibi bişi oldu ama menekşe ile halilin arası uzun zamandır ii evlilik hazırlıklarına da başlamışlar senaristler genelde böle durumlarda araya bi heycan sokuyolar ama umarım problem menekşe ile halil arasında olmaz yani birbirine güvenmemek kıskançlık gibi durumlar olmasını istemem

Hatiies
14-02-08, 21:39

Televizyona bakiyodum. Birden Menekse ile Halil tanitim fragmani cikmisti.. ILK müzigi etkilemisti beni.. Ve fragmandaki sahneler beni meraklandirmisti.. Yani okadar güzellllll okadar etkileyici diki tanitim fragmanlari VE MÜZIKLERI!!!!!!!!!!!!. Okadar iyi hazirlamislardiki fargmanlari.. Agzim her defasinda acik kaliyordu.. Tanitim fragmanlardaki sarkiyi duyunca oturma odasini kosardim hep:happy0064 Inanin fragmanllari izleyince bile aglamam geliyordu.. Diiziyi daha izlemedigim bilmedigim halde.. Bi düsünün yani okadar etkilenmistim ozaman.. Ve Kivanc Tatlitugu Gümüste hiccccc sevmezdim hic izlemezdim.. Ama onu o fragmanlarda görünce asik olmustum birden ona:img-in_lo:img-hyste Sedef Avciyida ozaman taniyamamistim meger Yaprak Dökümünde Cem'in kizkardesini oynayan kizmis.. Sedefede (kendimde bir kiz oldugum halde) asik olmustum, hayran kalmistim.. Fragmanlardaki masum ve hüzünlü bakislari beni okadar etkilemistiki, ben bu diziye bakmassam, bakamassam cuma günü ölürümmmmmmmmmmmmm demistim kendi kendime!:img-hyste birde su fragmandaki sahneler hani Halil felan kostugunda Yusuf felan beni meraklandirmisti, okadar hizli hizli geciorduki sahneler sanki ben kaciyormussum Yusufdan babasindan felan :img-hyste:img-hyste Offfffffffffff cok özlüyorum birinci bölümü ya valla keske biraz daha uzatsalardi o konuyu 2, 3 bölüm surseydi zorla evlendirme konusu felan... KESKE ALMANYADA devam etselerdiiiiiiii cekimlere orasi daha güzeldi ya hic gormedigimiz yerleri görüyorduk ozaman.. Offfffffff:icon_sorr:icon_sorr

kalanlar
14-02-08, 23:02
fragmanı yeni izledm.ama evlilik konusunda çok ümitli değilim vuslat bu kadar yakın değildir...
yani üf be mustafa bir bölüm acıdık sana hemen burnumuzdan getirdin yine salya saçıyorsun aklı olan kaçsın saldırabilir:img-hyste
gerçi acıdığımız sahnelerde mustafa değildi ki hakkıydı:icon_whis

ama ben hala yusuf'un döneceği günü bekliyorum:sad53:

x sinem x
15-02-08, 01:05
Ilk önce Fragman ve özet orumu:
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :happy0064

ay cok mu abartim acaba.. ay o nasil fragman öyle..halil ve meneksem cokseker olmuslar...Menekse ck güzel olmus..halildede her zamanki karizma :img-in_lo
Fark ettiniz mi Kivanc sonunda saclarini kesitrmis..ben onun uzun salci halini nedense bir türlü beyenmiyorum..ne biliyim Gümüs aklima geliyor hep..Gerci izlemezdim