Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
ca-g-l-a-y-a-n 21-02-08, 14:11 NEEE halil mi vuruldu Simdii:img-tomat aii insallah ciddi birseyi olmaz ne bilim hafiza Kaybi filan.Menekse halil ve emine konusuyorlarmi?? Bence bu emine anladi Artik mustafanin nasil bir piskopat oldugunu Yani onlarla konustuguna göre...simde çok merak ettim cumartesi çók heycanli bir bölum olacak beli:img-yes:
fragmanda halilin kafsı sarılı sargı beziyle fragmanın tamamını izlediğimde emine mistika artık senin düşmanların benimde düşmanlarım diyor ve menekşenin pastanesine iş icitemek için gidiyor sözde mıstığı yardım edecek bu katili kac gündür tanıyonda mıstığa intikam icin yardım edip menekşe ile kalile düşman oluyo acaba bide mithat cıkmış icerden halilden beni içeri attırmanın intikamını alcam diyor zeynepte mithata soruyor halilin kendi oğlun oldugunu düşündün mü diye
Emine'ye pes diyorum yani...Tamam ilk başta kızı babammı geldi diye atlayınca oyuna devam etti sonra polisede vermek istemedi ama senin düşmanım benim düşmanım demek ne demek..Ne biliyor Mustafa'nın anlattığo şeylerin doğruluğunu...
Halil Mithat'ın oğlu çıkarsa bundan Zayenp'in kazanımı ne olacak onu anlamadım...Sırrı açıklamadan hisseleri alırsa eyvallah ama bu kız ne kadar kansızmış babasını öldüren adamla uğraşmak yerine Halil'le uğraşıyor...
Umarım daha sonralaraı Komser Ömer'le yakonlığı olmaz üzülürüm ömer'e ...
kıvanç_simge 21-02-08, 14:46 artık bu diziyi gerçekten bitirirlerse
yapımcılara söylicek ufacık bi söz bulamıyorum
yazıklar olsun derim ancak
bitirn bakalaım menekse ile halili
bitirin
sonuçlarında görün
susuyorum valla
nasıl biliosanız öle yapınnnn !!!
en uyduruk diziler sürüyo
menekse ile halil...
nasıl haziran sonu final işlenmemiş konu basarılı oyuncular
eee artık bişi diyemiorum yani...
menekse-halil 21-02-08, 14:46 evett ya ): emine yardım etcek mıstıka ):
mithat çıkıooo ): mıstıkın bu bölüm yakalanmasını bekliyorduk ama galiba yakanmıo ):
pissss emineee yaa ): halil vuruluo galiba ki kafası sarılıı ):
bi yaralanma söz konusu ..
Zeyneb de mithatla konuşuoo halil onun oğluuu çıkıcak.
artık nası bağlanıcak bilşmiyoruz ama mıstık yakalansınn ya pisss belaaa ):
kıvanç_simge 21-02-08, 14:53 bu sezon zaten pek başarılı diziler göremedik
yani bi kaç tane adını söz ettirrenler vardı
inş. yapımcılar nasıl bi hata yaptıgını en kısa zamanda anlarlar !!
yoksa mükemmel bi yapım ellerinden kayıp gidicek....
kanald'ye mail fln atalım yaaa:icon_sorr:icon_sorr
-----------------
23.bölüm hakıkında yorum yapmak istiyrum
bence evleniicekler
çünkü halilim meneksenin duvagını acıodu...
ama bencede bi yaralanma söz konusu
ahh emine de gııcık çıktı
bitane düzgün bizi bulmaz ki yaaa
hepsi anti hepsiiii !!!
mithat da çıkıo
ayy cani planları ne bakalım
off sırf strees oldum yaaaa
aşk_ve_grur 21-02-08, 15:40 bence bu dizi bu sezon biterse yapımcılar çok pişaman olurrr menekşe ile halilde daha düşük reyting alan yapımlar devam ediyo onalra söz yok ama:icon_twis
neyse ben bu bölüm hakkında yorum yapayım fragmandan anladığım kadarıyla bölüm başları ve ortaları menekşe ile halilin mutluluğunu grücez tabi aralarda zeynep,mithat,mustafayıda grücez ama onlar mutlu olacak sonlara doğru ise mustafanın yaptığı hain plan ve yardım eden emine niyi görüzcez
amam sonuç kötüde olsa iide olsa onlar artıkk EVLİİİİİİİİİİİİİİ :happy0064
ne olursa olsun ayrılmayacaklar inşşşşş.
ya ben bide emineyi anlamadım abi bu kadın mustafayı tanıyalı ne kadar olduk ki hem onun düşmanı eminenin de düşmanı oldu anlamdın yaniiii tencere yuvarlandı kapağını buldu walla
eminede akıl yok hadi mustafaya aşık oldu dicem ne çabuk kardeşim bu ne hız bu ne celal adamı dün gör snra onu evine al sonra çocuğunun babası yap snra onunla yakınlaş bide onun düşmanını kendi düşmanın sayy walla anlamadım gitti :img-cool2:bilmim
daha özet gelmemiş gelsin bide onu okutalım bakalım o bize neler dicek fragmanlardan bu kadar yorum aslında yazılacak çok şey var ama malesef benim zamanım yokk
size ii yorumlar
menekse-halil 21-02-08, 16:15 off halil ağlıoo ):
arkadaşlar kanaldnin anasayfasındaki videolarda çıkıo yenilerseniz izleyebilirsiniz
özet gelsinn ya ): heyecanladnm iyice (:
Uff ben Sesli fragmani daha görmedim:icon_sorr
Birisi netten bulursa Lütfen ö.m Atsin
çatlicak ha burda...bugun özette çikar insallah
Wallah arkadaslar cumartesi harika bir bölum bizi bekliyor:happy0064
off halil ağlıoo ):
arkadaşlar kanaldnin anasayfasındaki videolarda çıkıo yenilerseniz izleyebilirsiniz
özet gelsinn ya ): heyecanladnm iyice (:
cnm sagol sayende izliyebildim:happy0064
arkdaslar fragmana bakin yaa kalbim durdu resmen
halil agliyorrr kafasi sarili:icon_sorr..neden agliyorr??
uff Menekseye bisey mi oldu yoksa kutu hakkinda birsey mi ögrendi?
Aii meraktan çatlicak simdi burda
menekse-halil 21-02-08, 16:27 off ewet halil aqlioo ): menekşeme işi olmasnnn ):
bişiden yaralaniyo olabilir halil ama nası yaralanır hiç bi fikrim yok ):
zeyneple belki halile söyliyebilir ..
mithat babası çıkıcak ya.. ):
Fragmani bende gördüm nihayet..ve siteyede eklenmis :img-wink::img-wink:
Ay o ne fragman öyle..en cok sevindigim sey MIh sonunda evleniyorlar..Ama mistik birisine ates ediyor..kime acaba??
Bnim tahmin ettigim sey cikiyor galiba..ben bir kac hafta önce söylemistim Halil Mithatin gercek oglu olabilecigini..ve dogruda cikiyor maalesef:icon_sorr:icon_sorr
Halilin kafasi niye sarili ..uuff ya özet hala cikmamis..iyice catliyacam simdi
Cok merak ediyorum bu bölümü.. Ayrica dizimiz bu sezon bitiyormus..bubna cok üzüldüm :sad53::sad53:
Ve ayrica bence dizi hicte sIkIcI degil..hatta gittikce dahada heycanliyor...keske bitmesse :icon_sorr:icon_sorr
Umarim özet bu gün cikarrrr:img-wink::img-wink: Yoksa gercekten catlamak üzereyim :img-yes:
arkadaşlar sesli fragmanı videolar bölümüne ekledim
izleyebilirsiniz ordan
suri06 cok saol fragmani ekledigin icin
Fragmani dikkatlice izledim ve birsey fark ettim:
Mistik silahi isikli bir yere tutuyor..ve sonrada ates ediyor..orasi Menekse ve Halilin evlendikleri yer olabilir..umarim degildir ama galiba orasi :icon_sorr:icon_sorr
Ama hic bir gözükmüyorki..uff Özet nerdesin gellllllllll :img-hyste:img-hyste
suri06 cok saol fragmani ekledigin icin
Fragmai dikkatlice izledim sunun farjkina vardim.. Mistik silahi dogrutuyor..hemde calilarin arasindan
Isikli bir yere ates ediyor...yani orasi Menekse ve Halilin evlendikleri yer olabilir..umarim orasi degilidir ama galiba Nikahin oldugu yyer :icon_sorr:icon_sorr
benimde dikkatimi çekti..
uff halil vuruluyor iste zaten kafasida sarili
Ama agliyor neden?? Iste orda aklima
menekseyede mi birsey oldu yada kutu hakkinda
birsey ogrendi ve çok üzüldu..yani belki mithat atesin
oglu Oldugunu ögrendi ki bizde bilmiyoruz bu dogrumu
ama allah korusun diyorum yani kim böyle bir baba ister
Ama baska dusununce Eger mithat halil onun üz oglu oldugunu
ögrenince belki halili oldurmekten onu zarara sokmaktan Vazgeçer:img-yes:
batuhan_gumus 21-02-08, 16:50 ya fragmani izledim halil galiba vuruluyor ya:icon_sorr
ama neseki bisey olmuyor ve menekse yle evleniyorlar oh sonunda ya
neseki pek bisey yapamiyor mistik
emine de cadi cikti :img-cool2
menekşe wuruluyor mu yaaa?? Halil nie ağlıooo:( nie başı sarılı:( ufff:(
menekşe wuruluyor mu yaaa?? Halil nie ağlıooo:( nie başı sarılı:( ufff:(
menekse vuruldumu bilmiyoruz ama halil vuruldu sanirim çunku basi sarili:icon_sorr...
Ama neden agliyor uff simdi butun gun bunu dusunurum ben ya:icon_sorr:icon_sorr
fragmanı izledim ama özet gelmemiş sanırım halil vurulmuş ama belliki durumu o kdarda kötü deil bn menekşeye bişey olduğunu zannetmiorum bnce halil başka bi sebepden dolayı alıyor umarım menekşeye bişi olmamıştır emine de yuh dedirten cinsten hem mustafayı sakladı yetmezmiş gibi bide senn düşmanın bnm düşmanım diyo dünyada gerçektende bu kadar salak insanlar var mı merak ediorum özette gelse de biraz daha bilgi sahibi olsak
Fragmani siteye ekliyen arkadasa cok tesekkurler:happy0064 ama malesef ses okadar yuksek cikmadigi icin baska bir yerden giripte baktim...
Benim simdi Emine'ye sadece tuuu diyesim geliyor,ben onu ne sanmistim kadin meyersem neymis.Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali,Mistik sonunda ona yakisan bir kadin buldu,umarim cok mutlu olur:img-yes:
Ne demek yani dun birlikte oldugun ve hic birseyini dogru duzgun tanimadigin bir adama "senin dusmanlarin,benim dusmanlarim"demek hiii ne demekkkk:icon_evil sen bu psikopatin dediklerini dinleyipte gunahsiz insanlarin canina nasil kast edersin hiii nasil?!? birde Menekse'nin pastanesine gitmis is istiyor uyanik:icon_evil ama orada Halil'in bakisindan ben birazcik urktum,insallah o bakis Emine'yi ise almiyacaklari icindir:img-pilot
Zeynep sonunda merak ettigimiz ve tahmin ettigimiz bombayi patlatti;Mithat'a Halil'in onun oglu olabiliceginin ihtimalini söyledi...egerki Halil Mithat'in oglu ise Mithat onca zamandir kendi öz evladina cektirdikleri icin pisman olurmu??
Fragmanin sonunda Halil'in kafasinin bandayli olmasi bana seyi hatirlati,Halil hani annesi kazada öldugunde hastahanede yatiyordu ya?onun orada kafasinda sargisi varmiydi hatirlamiyorum,ama iste bir umut belkim Halil oralari hatirlarda kimsecikler vurulmaz diye umut ediyorum:sad53:
Halil kari koca olduklarini duyduktan sonra nasilda yuzunde tebessum ile Menekse'sinin anlina öpucugu kondurmaya hazirlaniyor öyleee:img-in_lo
Offf özet nerde kaldiiiiiiiiii?!?
kıvanç_simge 21-02-08, 20:23 kızlar aklıma ne geldii
acaba o sahne halilimin basının sarılı oldugu sahne
hanii halil we annesi kaza yapmıstıı
eski bölümlerde gösterioduu
bası sarılı annesini soruoduu
zeynepte fragmanda halilin oglun oldugunu düşünmedin mi dioduu
acaba mithat eskiyi mii hatrlıoo
ihtimal olamaz mıı??
kızlar aklıma ne geldii
acaba o sahne halilimin basının sarılı oldugu sahne
hanii halil we annesi kaza yapmıstıı
eski bölümlerde gösterioduu
bası sarılı annesini soruoduu
zeynepte fragmanda halilin oglun oldugunu düşünmedin mi dioduu
acaba mithat eskiyi mii hatrlıoo
ihtimal olamaz mıı??
Benimde aklima gelmedi degil.Ama Halil'in basinda sargisi ve aglamasini yanilmiyorsam kaza sahnelerinde göstermemislerdi,ki buda ozaman demektir bu Halil'in o durusu yeni bir kare:img-yes:
Zeynep Mithat'a Halil'in babasi olma olanasini soruyor ama ben bu isten birsey anlamis isem arap olayim.Yani ben yalnis hatirlamiyorsam Mithat efendi Sema ile olan zamanlarina dönus yaptiginda (sanirsam bir otel odasinda falanlardi o sahnede) Mithat Sema'ya "siz olmadan yapamiyorum,sizleri cok özluyorum" gibisinden sözler etmisti.Eger ki o sözler Mithat'in Halil'in oglu oldu icin degilsede Mithat neden cogul kelimesini kullandi:icon_whis senaristler orada bir hatami yaptilar,yoksam o konusmadami birseylerin aciga cikmasi icindi:img-pilot
Zeynep Mithat'a Halil'in babalik konusunu soruyor ama rakamlarin ne anlama geldigini halen ögrenmis degiliz:img-yes: gina geldi yani o rakamlardan,insallah en kisa zamanda ögreniriz o rakamlarin sirrini:img-pilot
Deryacim yok ben seni anladim cnm benim haklisin ama iste gonul el vermio yhaa c.tesileri benim sevincim haline gelmisti artik simdi bu duruma kendimi alistirmam gerekio sanirim çunku simdiden baslamassam eger sonradan çok uzulcem offf yhaa offf ama aslinda sen haklisin bizde kotu hatiralar birakmasindansa bende bitmesini tercih ederim :icon_sorr off keske hersey bu kadar hizli gelismeseydii !!!!!! :icon_sorr
herkese selam
bölüm yorumu yapamamıştım şüle bi özet yapcam ençok beğendiğim sahne avatarımdaki sahnenin halille menekşenin aklına gelmesi ve gerçekleşmesi
semihe siyah boya sakal olmamış beğenmedim
Benim simdi Emine'ye sadece tuuu diyesim geliyor,ben onu ne sanmistim kadin meyersem neymis.Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali,Mistik sonunda ona yakisan bir kadin buldu,umarim cok mutlu olur:img-yes:
Ne demek yani dun birlikte oldugun ve hic birseyini dogru duzgun tanimadigin bir adama "senin dusmanlarin,benim dusmanlarim"demek hiii ne demekkkk:icon_evil sen bu psikopatin dediklerini dinleyipte gunahsiz insanlarin canina nasil kast edersin hiii nasil?!? birde Menekse'nin pastanesine gitmis is istiyor uyanik:icon_evil ama orada Halil'in bakisindan ben birazcik urktum,insallah o bakis Emine'yi ise almiyacaklari icindir:img-pilot
Zeynep sonunda merak ettigimiz ve tahmin ettigimiz bombayi patlatti;Mithat'a Halil'in onun oglu olabiliceginin ihtimalini söyledi...egerki Halil Mithat'in oglu ise Mithat onca zamandir kendi öz evladina cektirdikleri icin pisman olurmu??
Fragmanin sonunda Halil'in kafasinin bandayli olmasi bana seyi hatirlati,Halil hani annesi kazada öldugunde hastahanede yatiyordu ya?onun orada kafasinda sargisi varmiydi hatirlamiyorum,ama iste bir umut belkim Halil oralari hatirlarda kimsecikler vurulmaz diye umut ediyorum:sad53:
Halil kari koca olduklarini duyduktan sonra nasilda yuzunde tebessum ile Menekse'sinin anlina öpucugu kondurmaya hazirlaniyor öyleee:img-in_lo
Offf özet nerde kaldiiiiiiiiii?!?
emine yalnız başına yaşayan kadın olmaktan yorulduğu için sığındı mıstıka belkide dul olduğu için insanlar ona çok farklı gözle bakmıştır oda onu kaybetmemek için belkide korkusuz olduğunu düşündüğü için bunu yaptı
umarım halil mithatın oğlu çıkmaz bu sadece bir şüphe olarak kalır ve bu yüzden mithat uzun süre vicdan azabıyla kıvranıp öyle gerçeği öğrenir
geçen haftalarda mıstıkın okuduğu masal ve sondaki halil menekşe mutluluğunu iki anlama çektim biri halille menekşenin aşkı işte öyle birşey masallar kadar güzel bi yandanda işte masal bu gerçek olmaz bu düğün sahnesi halilin rüyası onu hatırlattı bana
bandaj olayı bencede annesinin zamanında kalma bidurum
ca-g-l-a-y-a-n 21-02-08, 22:37 ya bu özet niye gelmedi ya epey bi aradım bulurum diye nette ama bulamadım niye böyle yaptılar ya erkenden verseler özeti omaz mı surda nerdeyse bi gün sonra dizi yayınlanacak nezaman vermeyi düşünüyolar bölüm bittikten bizimkiler evlendikten sonra anca vercekler heralde
batuhan_gumus 21-02-08, 22:38 evet arkadaslar mithat hatirla masi olabilir
ama peki mustafa birisini vurmuyor simdi
kafam karsiti ya :img-pilot
arkadaslar bnce halilveya meneksede vurulmuyor
cünkii halinin üstünde hastane esyalari var hani oda hastanede ydi ya
oo bölümden bi sahne hatirlaniyor galiba :)
yhaaa canlarr yhaa halil nie alioooo nie basinda sargi vaarrr yhaa peki emineni menekseyle halilin yaninda ne isi vaarrr off yhaa ooffffff :icon_sorr su ozetde bi turlu gelmedi gitti yhaaff !!!!!!!!
aşk_ve_grur 22-02-08, 09:41 hele şükür özet geldi pek bi açıklama yok fragmanlarda ne gördüysek aynısını yazmışlar
neyse yarın izlecez ama zaman geçmiyo bi türlü
en çok kimin vurulduğunu merak ediyorummm
menekse-halil 22-02-08, 10:26 merhabalarr...
dün o kadar merakla bekledm özeti ama fragmandakinin aynını yazmışlar hiç bişi yok ):
batuhan_gumus ewet bendee senin gibi dşüünmeye başladm aklıma geldii :img-in_lo
tabii inşallah öyledirrr halil ordada ağlıodu böyleydii hatırlatıyorlar olabilir (: :img-wink:
menekşemlen halil efleniyooo (:
Bende simdi fragmani izledim açikcasi birz daha kafam karisti.. Ama birsey söylemek istiyorum.. Emineden beklemezdim bunlari :img-tomat Bizim Mistiga cidden asik olmus.. Onun için herseyi yapmaya hazir.. Pes diyorum yani.. Mithat Zeynep Mistik vs. ile ugrasirken birde Emine çikti basimiza :icon_sorr Allah bizimkilere kolaylik versin ne diyim..
Bu arada..
Arkadaslar yeni bir aile imzasi yapmayi düsünüyorum :img-wink: Listeye yazilmak istiyorsaniz bana özel mesaj atin.. 10 güne kadar hazir olur en geç..
Simdi bende özeti okudum içime fenalik girdi
Mustafa manyagin yuzunden...
yarini sabirsizlikla bekliyorum ben ya:icon_sorr
buarda bazi arkadaslarin dedigi gibi Belki Hani
halil agliyor ya kafasi sarili belki orda Geçmisi hatirliyordur
annesinin oldugunu filan belki vurulmadi bile uff arap saçina dondu
Bu emineyede diyecek laf bulamiyor ya:icon_sorr
eleftheros 22-02-08, 20:59 günlerdir beklediğimiz özet geldi ama benim kafam iyice karıştı.. soruların ardı arkası kesilmedi.. acaba mustafa düğüne gelcekmi, menekşeyi halili yada başka birini vurcakmı.. o emine denen kadının ne alakası var pastaneyle.. sonra mustafa yakalancakmı..... düşün düşün apta la döndüm.:blink:
yeni bölümü bi izlesemde normale dönsem.. ya bu hafta geçmek bilmedi nedense ,, sanki aylardır bekliyo gibiyim.
özette pek bişey yok tek merakım son cümle mıstıkın gölgesi nasıl olabilir acaba aile fertlerinden birinimi vurur yoksa orayada kanlı gelinlik misali hediyemi gönderir
özette pek bişey yok tek merakım son cümle mıstıkın gölgesi nasıl olabilir acaba aile fertlerinden birinimi vurur yoksa orayada kanlı gelinlik misali hediyemi gönderir
yok bence bu sever mustafa gerçekten birsey yapacak
yani bilmiyorum ama yani fragman en azindan bunu gösteriyoru
uff insallah birsey yapmaz o mustafa:icon_sorr
Arkadaslar az önce yine Toygar Isikli nin sitesine bi bakmistim.. Ve bakin Toygar abi yine tüyo vermis bir hayranina.. Menekse ile Halilde cok kötü seyler olacagini demek istiyor galiba ya off :sad53: Bakin bi ne yazmisss:icon_sorr
22.02.2008 17:05:43
NURSU
menekşe ile halil için tutkundan başka böyle neşeli bi parçanız olmayacakmı .tutkun süper.diziyi her hafta izliyormusunuz
CEVAP:VALLA OLAYLAR PEK NESELI GELISMEYECEK NE YAZIKKI....SEVGILER VE TESEKKURLER
:sad53:
Özet gelmis nihayet.. ama fragmanda gördügümüzden pek farkli bir sey yazmio..
Neyse yarin büyük gün..sonunda evleniyorlar...:happy0064:happy0064
Sonu kötü bitecegi icin o ani doya doya izliyecemm:img-blush:img-blush
Hatiiess nerden cikardin bu haberi simdi yawww :icon_sorr:icon_sorr
Demekki olaylar pek neseli gelismeyecek... Mistik kimi vurucak acaba.. Yoksa Halilin rüyasi gercek mi olacak??? :sad53::sad53::icon_sorr:icon_sorr
batuhan_gumus 23-02-08, 08:14 tüh ya hatiies verdi tiplere göre dizide pek ii
seyler olmicak yaa:( uff
nese ya fragmani dün canli tv de gördüm süper bi bölüm olucak entrika dolu
ve heyecan dolu yani bakalim
özete bakmadim daha :img-wink:
menekse-halil 23-02-08, 09:52 22.02.2008 17:05:43
NURSU
menekşe ile halil için tutkundan başka böyle neşeli bi parçanız olmayacakmı .tutkun süper.diziyi her hafta izliyormusunuz
CEVAP:VALLA OLAYLAR PEK NESELI GELISMEYECEK NE YAZIKKI....SEVGILER VE TESEKKURLER
:sad53:
:icon_sorr:icon_sorr uff ya ama acaba ne olucak ki :img-blush
Her ne kadar kötü olay yaşıycaklarsada sonu mutlu biticek onun için fazla üzülmeyin arkadaşlar :img-wink:
ama onların üzülmesine dayanamıyorum ki ben :icon_sorr
ya kafa karıştırmak istemiyorum aslında ama söylemeden edemicem
fragmanı malum siteye ekledikten sonra birisi altına msj larak yazmış
Toygar Işıklıya sitesinde biri sormuş
Menekşe ile halil ne zaman bitecek diye oda bu sezon haziranda bitecek demiş
bu konuda bir bilgsi olan var mı?
Ben ayyapıma mail attım ama cevap gelmedi
bide kanald ye atacam belki onlar cevap verir.
Cidden her kafadan bir ses çikiyor bende neye inancagimi sasirdim :( Kötü seyler olucak bunu biliyordum.. Cünkü Mustafa bence bu bölümde sakin kalmaz.. Bosuna birkaç bölümdür sessiz birakmadilar Mustafayi.. Ve evlilik, pastahane vs. durumlarininda hep iyi gitmeside olanaksiz bence.. Kesin birsyler olucak :icon_sorr Simdi tek dilegim ; Bu 'ayriligin' uzun sürmemesi.. Umarim çok kötü seyler olmaz..
hatirlatmaya devam edim ;)
Menekse ile Halil aile imzasina katilmak isteyenler bana öm atsin!! Simdilik diger listeye göre bakmicam.. Kim öm atarsa onlari yazicam diger listede olmayanlarada bi sans taniyalim dimi :) Ö.mleri bekliyorum :img-wink:
ya kafa karıştırmak istemiyorum aslında ama söylemeden edemicem
fragmanı malum siteye ekledikten sonra birisi altına msj larak yazmış
Toygar Işıklıya sitesinde biri sormuş
Menekşe ile halil ne zaman bitecek diye oda bu sezon haziranda bitecek demiş
bu konuda bir bilgsi olan var mı?
Ben ayyapıma mail attım ama cevap gelmedi
bide kanald ye atacam belki onlar cevap verir.
Evet onu ben yazmistim oraya..Bende ilk defa bu basliktan okudum..ve baktim Toygar Isiklinin sitesine..gercekten öyle yazmis... :icon_sorr:icon_sorr
Orada birisi 3 bölüm sonra bitiyor falan yazmis ve bende bu duruma aciklik getirmek istedim
Toygar Isikli sitesinde bu soruyu cevaplamis
batuhan_gumus 23-02-08, 13:53 VALLA arkadaslar bu dizi bu sezon biterse iyi olur cünki bnce SIKMIYOR
ama genel izliyeci gibi düsünürsek insanlar SIKILIR ondnn guzel basladi ve
guzel biter die düsünüyorum bu biter yeni si baslar:img-wink:
dizie cok az kaldi arkadaslar :D
valla bu bölüm süper olucakk :happy0064
hatiiesim yhaa yine yiktin beniii uff kotu seyler olcak demek off yhaa :icon_sorr madem dizi bu sezon bitio bari iii bitsin yhaa :icon_sorr
offf yhaa off nese canlar bende size katiliorum yha valla ozet hiç bise demio !!! artik bu aksam anlicaz her seyi ins :img-yes: yhaa biri vurulcak ama benim aklimdan hala kadir veya hasan geçio artik hangisi bilmem ama daha once bazi arkadaslarinda dedigi gibi menekse veya halil vurulmaz herhalde ama simdi içime bi suphe dustu yhaaf hatice sen bole yazinca toygar isiklidan filan kotu seyler olcaksa soylemek istemiorumama kotu sey olarak menekse de vurulabilir yane :icon_whis :icon_sorr
batuhan_gumus 23-02-08, 14:22 hatiiesim yhaa yine yiktin beniii uff kotu seyler olcak demek off yhaa :icon_sorr madem dizi bu sezon bitio bari iii bitsin yhaa :icon_sorr
offf yhaa off nese canlar bende size katiliorum yha valla ozet hiç bise demio !!! artik bu aksam anlicaz her seyi ins :img-yes: yhaa biri vurulcak ama benim aklimdan hala kadir veya hasan geçio artik hangisi bilmem ama daha once bazi arkadaslarinda dedigi gibi menekse veya halil vurulmaz herhalde ama simdi içime bi suphe dustu yhaaf hatice sen bole yazinca toygar isiklidan filan kotu seyler olcaksa soylemek istemiorumama kotu sey olarak menekse de vurulabilir yane :icon_whis :icon_sorr
cnm menekse vurulmaz bnce
ya halil vurulur onu da pek sanmiyorum:)
ama kadir kesin vurulur die düsünüyorum
bn :img-yes:
Aslinda bende ole dusunuodum ama simdi ne bilim kotu seyler olcak denilince aklima bitek bu geldi ama evet kadir vurulur gibime gelio banada yok halilin basinda sargi var sadece o vurulmadi ama onada bise oldu yha bu arada emine onlarin yaninda napioo yane tmm mustafa gonderdi ama acaba ne sifatla girdi yanlarina yoksa pastanenin biseyimi olcak :icon_whis
yabancıdamat 23-02-08, 15:22 bence kötü şey derken düğün maaf olucak yani davetlilerden biri vurulur gibi geliyo dizideki karakterlerden değil sadece kötü olay düğünün kötü geçmesi olur davetlilerden ölü olması felan
herkese selam
dizide gelişen olaylar pek mutlu olmayacakmış zaten halille menekşe dışında fazla bi mutluluk kalmadı semih hariç :img-in_lo haiziranda bitecekmiş bitirsinler her ne kadar dizi güzelliğini korusada kısır döngüye girmek üzere yeni olaylarla bunun sınırından geçsede yakında bu kısır döngüye girebilir öyle olacağına bitsin fragman sonunda patlayan silahın birine değilde havaya ateş edilmesinden olacağını düşünüyorum davetliler arasında acaba yusuf abi olacakmı patlayan silah ninemi korkutup kalp krizi geçirtirmi
menekse-halil 23-02-08, 16:00 herkese selam
dizide gelişen olaylar pek mutlu olmayacakmış zaten halille menekşe dışında fazla bi mutluluk kalmadı semih hariç :img-in_lo haiziranda bitecekmiş bitirsinler her ne kadar dizi güzelliğini korusada kısır döngüye girmek üzere yeni olaylarla bunun sınırından geçsede yakında bu kısır döngüye girebilir öyle olacağına bitsin fragman sonunda patlayan silahın birine değilde havaya ateş edilmesinden olacağını düşünüyorum davetliler arasında acaba yusuf abi olacakmı patlayan silah ninemi korkutup kalp krizi geçirtirmi
Allah korusun ya ): nineme bişi olmasın ):
Her kime ne olursa menekşemler üzülcek sonuçta ):
off akşam olsada tüm merakımız giderilse :img-blush
yhaa evet Ebrar Ablacim :) (valla ismini söylemek ne guzel heheh) nese evet yha bir an once aksam olsa yhaa hadi çabuuk :img-yes:
yha bu arada ins reytingleer ii gelir yhaa :icon_whis
Ezel cim, bak geldim canim kirmadim seni :happy0064 Canim adin cok gúzelmis valla :img-wink:
Ya arkadaslar napiyim, bazen giriyorum Toygar Isiklinin sitesine, böyle soru/cevaplarla karsilasiyorum:icon_sorr Bence Menekseyle ilgili kötü seyler olacak. O fragmanin sonu benim kafami cok karistirdi. Hani Halil'in kafasi sarili agliyor ya.. Halil kolay kolay aglamaz öyle, sadece Meneksesiyle ilgili birsey oldunca aglar yada ANNESIYLE tabiki.. Ama iste benim kafami karistiran soruuuuu kafasi neden sarili???? Ve neden agliyor? ve ve ve Menekse nerde neden onun yaninda diil???? Ya ben ruyamda yine Halil'i gördüm ama tam olarak ne gordugumu hatirliyamiyorm :img-hyste
Haticecim saol cnm kirmadigin için :img-wink: hii bu arada ismime iltifatin içinde saol cnm =D
yhaa evet benimde aklimi karistiran bu ztn !! halilin basi sariliyken menekse yaninda olmasi lazim !!! :icon_sorr ama halil böyle sanki karsisinda bi yatak varmis gibi egili durup aglio anlata bildimmi ki acaba :icon_whis yhaa benim korktugum eger benim dusundugum gibiyse o yatakta ya menekse varsa :icon_sorr
Haticecim saol cnm kirmadigin için :img-wink: hii bu arada ismime iltifatin içinde saol cnm =D
yhaa evet benimde aklimi karistiran bu ztn !! halilin basi sariliyken menekse yaninda olmasi lazim !!! :icon_sorr ama halil böyle sanki karsisinda bi yatak varmis gibi egili durup aglio anlata bildimmi ki acaba :icon_whis yhaa benim korktugum eger benim dusundugum gibiyse o yatakta ya menekse varsa :icon_sorr
Bilmiyorum, bilmiyorum, bilmiyorumm:icon_sorr Okadar karisikki fragman. Kesinn Menekseye birsey olacak... Evlenecekler tamam ama Mustafa o andan sonra herseyi bozacak..:icon_sorr
ooff hatice yhaa cnm bende bilmiorummm :icon_sorr valla son bi kaç saat sabr etmemiz lazim bakicaaz, gorucez, ve anlicaz baska çaresi yok bunun dimi ama :img-yes:
yabancıdamat 23-02-08, 18:51 ben heyecan yaptım şimdi valla birisi vurulmadan atlatsalar şu düğünü ya keşke zenep ve mithatta düğüne bakmaya gelse ve kurşun onlardan birine isabet etse
menekse ve halil i ben ilk bölümlerini izliyodum
sonra biraktim izlemeyi dün denk geldi öyle netten izledim ve cok begendim
menekse gelinlikler icinde halilde damatliklar icinde cok güzel olmuslar bayildim sonuna cok üzüldüm ama menekseye hak vermek lazim
mustafaninda dinledigi sarki tam kendine uymus matrak yaa koptum o sahnede:img-hyste
zeynep cadisida zirlasin dursun daha cok zirlar:img-hyste
ah be menekşe mustafa bile ''gelin olduğun gece'' şarkısını dinleyerek seni halile yaretmişken!!!reva mı bu yaptıkların bize...
yok yok hakveriyorum sana insan unutamıyor yaşadıklarını...sen de de derin izler bıraktı mustafa kolay değil toparlanman...
halil elinden geleni yapıyor ama şimdi daha zor günler bekliyor; menekşeye daha fazla destek vermeli ve anlayış göstermeli:img-in_lo
hem neydi sloganımız KAVUŞMAK İÇİN AYRILMAYI GÖZE ALIR MISIN
vay be inanamıyorum mithata halile dokunma dedi ya semihe (baba yüreği ne de olsa:img-hyste)
bu yüzükler kafamı karıştırdı iyice...kendi yüzüğümden şüphelendim baktım nişan tarihim yazıyor:img-tomat boş çıktı yani:img-hyste
Sanıyorum li gerçekten de halil mithtın oğlu.Zaynep böyle bir işte oyun çevirmez,mithay yüzüğü bile tanıdığa göre ilişkileri halilil babasından öncede varmış.
Halil ile Menekşeyi şimdi daha zor günler bekliiyor.
aaahhh menekse aahh neler yasatiosun halilimee yhaaff yazik çocugaa beti benzi atti birden yhaa tmm anladik unutamadin ama siz hani bu gunu bekliodunuz hani o buyuk ask yhaa olmazkii yhaa yazik çocuga napcak simdi halil yhaa :icon_sorr ooff fragmanda yokk !!!
Helesükür site açildi yani.. Dizimizden sonra gelip yorum yazmak istedim ama olmadi malesef :) Dügünümüz muhtesemdi :img-in_lo Su fragmanlar acayip karisik oluyor gerçekten.. Bu sefer Mustafa kesin birsey yapar sanmistim ama öyle olmadi çok sükür.. Sonuna gelince, bence çOk kötü bitti!! Bu sefer gerçekten hem üzücü ve heycanli bir sondu.. çok agladim bu bölüm :icon_sorr Ne olcak peki simdi? Kutuyu mutuyu yüzükleri simdilik bosverdim sadece bu durumu düsünüyorum :( off
Son sahneyi yazdıkları için senaristleri tebrik ediyorum...Menekşe ile Halil dizisinde en çok sevdiğim şeylerden biri flashback sahneler..Bu sahneler çok olsada bazı bölümerde öyle güzel yerlerde kullanılıyor ki karakterlerin değişimini gözlemlemek açısından çok iyi oluyor...
Menekşe boşandıktan sonra yayınlanan flashback sahnelerle Menekşe'nin Mustafa ile nikahlandığı günden düğüne kadar olan sahneler hiç sırıtmadan yer aldı ve tüm bunların sonunda Menekşe'nin böyle bir tepki vermesini bekliyordum..
Yaşadıkları hiç kolay şeyler değildi annesi , ninesi ve Halil başta olmak üzere yakınlarının desteği ile bugünlere kadar geldi ama bir patlama bekliyordum...
Kocası dahi olsa bir kadınla zorla birlikte olmaya çalışmak / olmak t.... dür ama o kadar çok dizide t... edene aşık olan , bu olayı travmasız bir biçimde atlatan kadınlar izledikki çoğu kişiye göre Menekşe gereksiz tepki verdi...
Halil bugüne kadar tanıdğımız Halil ise bu durumu anlayacak ve Menekşe'nin bu sorunu atlatmasını bekleyecek ona destek olacaktır...
Ruyacim cnm benim sitelerde bi kaç gundur sorun var yane sadeec burda deil butun siteler ben baska sietede mod oldugum için biliorum ama galiba bugun duzeldi yane sadece sen girememezlik yapmadin cnm genelleme olarak herkesin ayni sorunu olmasi lazimdi :img-yes: neyse yha bu arada imzayi sorcaktim ilerliomu cnm ??
Bu haftaki bölümüde en beğendiklerimin arasına ekledim. Tek kelimeyle muhteşemdi baştan sona. düğün hazırlıkları, Menekşe ile Halil'in heyecanı ve yüzlerindeki mutluluk. Nikah günü aldıklarında beraber elle yürüşüyleri. Gelinlikler içindeki Menekşe, her zamnki yakışıklılığıyla Halil. Düğün pastası ve düğün... Tabi ki fragmanda gördüğümüz o yanıltıcı sahnenin gerçek olmaması herşeyin daha da güzel olmasına sebep oldu.
Bence Mithatında artık Halil'in öz oğlu olduğuna dair şüpheleri var.
Son sahneye gelince tabi ki Halil çok üzüldü ve yıkıldı. Ama bu konuda Menekşe haklı yaşadıklarını unutması zor. Tek isteğim Halil ona destek olsun ve bunu da atlatsınlar. Zaten tersi olabileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılmam.
Bu hafta diziyi sabırsızlıkla bekliyorum...
aile imzasi mi yapiyorsunuz benim ismimi de yazarsaniz cok sevinirim
fragmani sabirsizlikla bekliyorum
halil gercekten mitatin oglumu ????
Selam arkadaşlar
Bu bölümü çok beğendim herşeyiyle çok güzeldi.Menekşe çok güzel bir gelin Halilde çok yakışıklıydı..
Mithata bayıldım.Halilin oğlu olabilme olasılığı bile Onu yumuşattı içindek şefkati ortaya çıkardı.
Yüzüklere yapılan zumlarda "yüzüklerin efendisi"filmi gibi sürekli gözümüze sokulmasa daha iyi olacaktı ya...
Bu rakamlar gitgide gizemli olmaya başladı ciddi ciddi merak ediyorum sonunda ne çıkacak diye..
Mustafaya bu hafta epey güldüm.Arkadaşlar mustafa bizim lafımızı kullandı.Paragöz babası demesi çok komikti..
Mustafa içerken aslında"ümit besenden,nikahına benide çağır sevgilimi"dinlemeliydi.Konsepte çok uygun bir şarkı..
Eminenin mustafaya yardım etmesindeki amacı,Mustafaya aşık oldu veya sığınacak bir dal buldu onu kaybetmek istemiyor.Yoksa neden seri bir katile böyle yardım edip güvensin ki..
Tabi birde çocuğuna baba bulmuş olmanın verdiği psikolojide var..
Sedef çok güzel bir gelin oluyor.İlkinde de çok güzeldi bu defada çok zarifti.
Son olarak Hewallciğim sana katılıyorum dizideki fals backler çok yerinde kullanılıyor.
site kapalı olduğu için kimse bişey yazamamış.bitek bende sorun var diye düşünmüştüm:)
fragman yine yanılttı bizi..halilin başı sarılı halleri meğerse flashback miş.bölümün sonu halil için kötü oldu tabi..tabi menekşenin yaşadığı şeyler çok zor ama o mutlu gününde o kadar çok geçmişi düşünmeseydi keşke..gerçi menekşenin bi kabahati yok senaristlerde sorun:)
en çok üzüldüğüm şey fırat tanış ı bir daha göremeyecek olmamız.keşke biraz gözükse hiç güzel olmuyor böyle.
mithatta baya şüphelendi halilin oğlu olduğundan..yazık semihim çekiyo onun derdini:( niye bağırıyoki ona ne güzel fikir veriyo işte:img-blush yine çok yakışıklıydı semih yani nihat:img-in_lo sporlarda çok yakışmış:img-yes:
fragmanı vermediler.hazır değil demekki bölüm..
Ruyacim cnm benim sitelerde bi kaç gundur sorun var yane sadeec burda deil butun siteler ben baska sietede mod oldugum için biliorum ama galiba bugun duzeldi yane sadece sen girememezlik yapmadin cnm genelleme olarak herkesin ayni sorunu olmasi lazimdi :img-yes: neyse yha bu arada imzayi sorcaktim ilerliomu cnm ??
Evet canim malesef öyleydi.. Ama cidden insan kafayi yiycek gibi oluyor :) Dizimiz bitti yorum yazmak istiyorum olmuyor malesef.. Neyse insallah yine olmaz bu tür birsey.. Imzaya gelince, malesef suan 10 kisiyiz.. Cigdem ile 11 ;)
Arkadaslar MiH aile imzasina katilmak isteyenler bana özel mesaj atsinlar!!
Bölüm yorumumada gelince..
Halil gerçekten Mithatin oglu olabilir.. Semih Halilide hallederiz diyince Mithatin tepkisini gördünüz.. Kendide böyle birseyi düsünüyor 100%.. Kutu kutu derken zamaninda simdi bide yüzük olayi çikti.. Mirasla para ile ilgili degil bu rakamlarin anlami.. Basindan beri diyordum zaten bukadar basit degil bence :) Menekse ile Halil artik evli ya :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo daha ne istiyelim
Ekin_Derya 25-02-08, 13:03 Nihayet site acilabildi...
Bu bölümü ben de cok sevdim, ilk bölümden sonra 22. ve 23. bölüm en cok begendiklerim.
Fragman beni bayagi bir yaniltti, Mustafa kesin bir seyler yapar demistim, ama Allah'tan kimse vurulmadi, tam aksine, az kalsin Mustafa yakalaniyordu. Özette bir de 'Mustafa'nin gölgesi üstlerine düser' yazinca emindim piskopat Mistik'in birilerini vuracagini, yani basarabilecegini. Mustafa dügünde (ve sonrasinda) orda olmasa da yasananlar yetiyor iste, her ikisinin de aklina geldi Berlin'de yasadiklari. En cok da Menekse'nin, kolay mi unutmak, kolay mi aklindan silmek :icon_sorr Ben ona cok hak veriyorum. Son sahneyi hic beklemesem de, bu sahneye kadar geleceklerini tahmin etmemistim dogrusu, Menekse'nin ordaki hali, tavri kesinlikle cok normal. Az sey yasamadi ki kiz :icon_sorr
Halil tabi ki anlayis gösterecek, eger Halil birden bire 'degismediyse', ki zannetmiyorum.
Yalniz su Mistik'in oyunculugu cok basarili bence: ona acigidimdan degil de o duyguyu yansitabildigi icin onunler beraber agladim 'bir evim, karim, yuvam olsun' dediginde. Tebrik ediyorum kendisini :good:
Su Emine de bayagi sag cikti, az biraz degil yani. Onu anlamak gercekten güc! Cok fazla kaptirdi kendisini. Yok 'senin düsmanin benim de düsmanim artik', yok 'ilk defa biri bana sahip cikti', ne yapti da sana sahip cikti, o hala Menekse'yi seviyor. Bir de, Mistik'la Emine'nin öpüsmeleri yok mu, 'yuh' dedirtecek cinsten. Bu kadar abartili bir öpüsmeye gerek yok kanimca.
Halil'in annesi ona babasi Mithat oldugunu söylemeye calisiyor bence, numarali yüzük hem Mihtat'ta, hem de annesinde vardi, simdi Menekse'de o yüzük. Ama sirf bunu demeye calismiyordur kesin, baska bir seyler daha var, ama ne? Cok cok önemli bir bilgi oldugu kesin.
Menekse 'gelinliklerin hepsi birbirinden güzel' dediginde Halil'in 'biz de hepsini alip 40 gün 40 gece dügün yapariz' demesi cok tatliydi :img-in_lo
Veya Menekse Yusuf abisiyle konustuktan sonra Kadir'in 'cirkin gelin' demesi cok komikti, gerci o hic bir zaman cirkin olamaz, onda o güzellik varken :img-in_lo
Hasan'a diyecek kelime bulamiyorum. Pes, vallahi pes: bu ne rahatliktir böyle. Onu eve almalarina sükretmiyor da evde hala huzursuzluk yaratiyor. Ben o ailede olsam 1 dakika bile tahammül etmezdim. Yan gelip yan oturuyor, masallah, eve bir yarari da yok, hic biri se yaramiyor bu adam. Baba görevini zaten yerine getirmiyor. Ailen sana her seye ragmen kapi acmis. Madem isin yok, gücük yok, bir türlü akillanamadin da, o zaman susacaksin efendi.
Yusuf karakterini cikaracaklarina Hasan'i cikarsalardi keske :img-beee:, dizi, biraz olsun daha keyifli olurdu.
Gercekten cok keyifli, cok güzel, bir o kadar da heyecanli bir bölümdü. Umarim bu heyecan Haziran'a kadar sürer.
Bütün ekibi kutluyorum, cok güzel is cikardilar yine :good:
allah şükür dedim
imzayı atana kadar onlar ben yerimde duramadım gerçekten
güzel bölümdü
menekşeye hak vermek lazım tabi hiç iyi şeyler yaşamadı
olanları üzerinden atması lazım bu dönemde de halilin ona yardımcı olması lazım
pek yazamiyorum ben buraya ama Menekse ile Halil dizisinin takipcisiyim:)
bu haftaki bölüm en güzel bölümlerden birtanesidi..
sonunda Menekse ve Halil evlendi..
ama fragmanda korkmustum..Mustafa menekseye bisey yapar diye beklemistim..ama olmadi..:icon_whis
bölümün sonu kötü bitti..ama böyle bisey olacagi belliydi..
Menekse kolay kolay o anlari unutmaz..
bölümde zaten hep eski görüntüleri gösteriyorlardi..
dizinin bu haftaki bölümünü merakla bekliyorum:)
Bu bölüm süperdi ya..cok beyendim :img-in_lo
Sonunda evlendiler..gerci birisinin vuruldugunu sanmistik FRagman bizi yine yanilti.bu arada Fragmanlari hazirlayanlari tebrik etmek lazim..bu kadar mi yaniltici fragman hazirlar insan :img-hyste
Sonu kötü bitti ..ama Menekse hak vermek lazm..kiz onca sey yasadi..böyle tepi vermesi gayet dogal.. HAlil de anlayisla karsilayacaktir..Hem bekler o bekler..bir yere kacmaya niyet yoksa tabi :img-hyste
Ama cok acidim ya ona..hele son bakisi:img-in_lo
Nihayet site acilabildi...
Bu bölümü ben de cok sevdim, ilk bölümden sonra 22. ve 23. bölüm en cok begendiklerim.
Fragman beni bayagi bir yaniltti, Mustafa kesin bir seyler yapar demistim, ama Allah'tan kimse vurulmadi, tam aksine, az kalsin Mustafa yakalaniyordu. Özette bir de 'Mustafa'nin gölgesi üstlerine düser' yazinca emindim piskopat Mistik'in birilerini vuracagini, yani basarabilecegini. Mustafa dügünde (ve sonrasinda) orda olmasa da yasananlar yetiyor iste, her ikisinin de aklina geldi Berlin'de yasadiklari. En cok da Menekse'nin, kolay mi unutmak, kolay mi aklindan silmek :icon_sorr Ben ona cok hak veriyorum. Son sahneyi hic beklemesem de, bu sahneye kadar geleceklerini tahmin etmemistim dogrusu, Menekse'nin ordaki hali, tavri kesinlikle cok normal. Az sey yasamadi ki kiz
Halil tabi ki anlayis gösterecek, eger Halil birden bire 'degismediyse', ki zannetmiyorum.
Yalniz su Mistik'in oyunculugu cok basarili bence: ona acigidimdan degil de o duyguyu yansitabildigi icin onunler beraber agladim 'bir evim, karim, yuvam olsun' dediginde. Tebrik ediyorum kendisini :good:
Su Emine de bayagi sag cikti, az biraz degil yani. Onu anlamak gercekten güc! Cok fazla kaptirdi kendisini. Yok 'senin düsmanin benim de düsmanim artik', yok 'ilk defa biri bana sahip cikti', ne yapti da sana sahip cikti, o hala Menekse'yi seviyor. Bir de, Mistik'la Emine'nin öpüsmeleri yok mu, 'yuh' dedirtecek cinsten. Bu kadar abartili bir öpüsmeye gerek yok kanimca.
Halil'in annesi ona babasi Mithat oldugunu söylemeye calisiyor bence, numarali yüzük hem Mihtat'ta, hem de annesinde vardi, simdi Menekse'de o yüzük. Ama sirf bunu demeye calismiyordur kesin, baska bir seyler daha var, ama ne? Cok cok önemli bir bilgi oldugu kesin.
Menekse 'gelinliklerin hepsi birbirinden güzel' dediginde Halil'in 'biz de hepsini alip 40 gün 40 gece dügün yapariz' demesi cok tatliydi :img-in_lo
Veya Menekse Yusuf abisiyle konustuktan sonra Kadir'in 'cirkin gelin' demesi cok komikti, gerci o hic bir zaman cirkin olamaz, onda o güzellik varken :img-in_lo
Hasan'a diyecek kelime bulamiyorum. Pes, vallahi pes: bu ne rahatliktir böyle. Onu eve almalarina sükretmiyor da evde hala huzursuzluk yaratiyor. Ben o ailede olsam 1 dakika bile tahammül etmezdim. Yan gelip yan oturuyor, masallah, eve bir yarari da yok, hic biri se yaramiyor bu adam. Baba görevini zaten yerine getirmiyor. Ailen sana her seye ragmen kapi acmis. Madem isin yok, gücük yok, bir türlü akillanamadin da, o zaman susacaksin efendi.
Yusuf karakterini cikaracaklarina Hasan'i cikarsalardi keske :img-beee:, dizi, biraz olsun daha keyifli olurdu.
Gercekten cok keyifli, cok güzel, bir o kadar da heyecanli bir bölümdü. Umarim bu heyecan Haziran'a kadar sürer.
Bütün ekibi kutluyorum, cok güzel is cikardilar yine :good:
Yazdigin her kelimeye atiliyorum Deryacm..bu arada sen Derya.D sin dimi?? :img-wink:
Dün konusmustuk yaseminin sitesinde..ben tülay :img-wink: tanidin mi??
nehir_yaso 25-02-08, 13:49 bn bu bölümün çok heycanlı olacağını düşünmüştüm.bnce düğün bölümü çok sadeydi.dans bile etmediler.yinede çok güzel bi bölümdü.
son olaya gelince menekşe bnce halili denemek istedi.çünkü mustafaya istemiyorum diyince pis mustafa kıza saldırmıştı.halilin tavrını merak ediyo olabilir yada o olaydan o kadar çok etkilendiki kimseye güvenemiyo
*elvedaderken* 25-02-08, 14:14 merhabalar bu haftakı bölüm yıne harıkayı forum kapalı olduğundan giremedım
menekşenın öyle yapmasına çok şsşırdım kız eskıden yaşadıklarını hala unutamamış önumuzdekı bölünü çok merak edıyorum
kıvanç_simge 25-02-08, 14:28 Sonunda site açıldı ve bende yorum yapabilicem:img-wink:
23. bölüm harikaydı bayıldımmm bittim:img-in_lo
Size demiştim halilimin basındaki sargıı eskilerden dieee yanılmamısım:happy0064
O sahnede çok ağladım
Aşkım canımın içi nasıl ağlıodu
kıyamam ben sanaaaa...
Çok etkileyici bi sahneydi bence o sahne
Halilimin menekseye o yüzüğü vermesi falannn.... :)
Sanırım ilk defa mithatı sevdim
Asşkımı ve aşkını korudu =))
Mustafa bu bölüm fazla antileşmedii...menekseyi halili öldürücem laflrı dışında
Hee emine de artık antilerdee sinir etti bnii yaaa !!!
Ve sanırım gercekten halili mithatın oğlu...
Geçmişe göz atarsak
Elimize geeçn sonuc bu..
Ve dizinin son sahnesii
Menekşeye çok kızdım...
Mustafa bunu yaptıysa halilde aynısını yapıcak diye bişey yok
Ben olsam halilin yerinde ceketimi alır odadan çıkardım
Son sahne hariç güzel bi bölümdü
Dile getireyim menekseye çok kızdım
Halilede yazık ama senin üzüldüğün kadar o da üzüldü acı çekti inşallah 24.bölümdee bi vukaat olmazz
Sevgiler
Kıvanc'ın Meleği =]
bye
eleftheros 25-02-08, 14:34 son bölüm güzeldi ancak şu düğün işini oldu bittiye getirdiler.. 2 bölümde menekşe boşandı üstüne birde hemen evlendiler. evlenmeleri çok güzel ama biz izleyicileride düşünmeleri gerek. kaç bölümdür beklediğimiz sahneler birdeen geçti bitti. emine ile mustafanın sahnesi bile daha uzundu düğün sahnesinden.
ben hayal kırıklığına uğradım şahsen.
son sahneye gelince menekşe beklediğimiz tepkiyi verdi.. gayet de normaldi. kız okadar şey yaşadı. bu olay aralarında sorun olmaz inş..
kıvanç_simge 25-02-08, 14:43 Halil çok anlayışlı davranırsa bence aralarında sorun olmaz
Tamam çok şey yaşadı ama bence Halil'de kendine göre tepki werirse hak veririmm...
İkiside öyle bi durumda haklı
Ama nedense menekseye kızdım ben...
Ekin_Derya 25-02-08, 14:45 Yazdigin her kelimeye atiliyorum Deryacm..bu arada sen Derya.D sin dimi?? :img-wink:
Dün konusmustuk yaseminin sitesinde..ben tülay :img-wink: tanidin mi??
Evet, oyum. Yakaladin beni :img-hyste
Menekşeye çok kızdım...
Mustafa bunu yaptıysa halilde aynısını yapıcak diye bişey yok
Ben olsam halilin yerinde ceketimi alır odadan çıkardım
Son sahne hariç güzel bi bölümdü
Dile getireyim menekseye çok kızdım
Halilede yazık ama senin üzüldüğün kadar o da üzüldü acı çekti inşallah 24.bölümdee bi vukaat olmazz
Ben Menekse'ye hic mi hic kizmadim, tam aksine, onunla beraber ayni aciyi paylastim, ayni duygulari yasadim (cok güzel yansitabildigi icin o duyguyu). Menekse orda Halil'i denemek icin degil daha önce neler yasadigi icin istemedi bence. Deneseydi öyle davranmaz, öyle üzülmezdi. Yüzünün seklini, nasil üzüldügünü görmediniz mi?
Eger Halil ceketini alip giderse, bu cok sacma olur. Halil bu zamana kadar bekledi, simdi de bekleyecek diye düsünüyorum. Cünkü gerdek gecesine girmeye merakli birisine benzemiyor. Sonucta Halil Menekse'nin o gece ne yasadigini, ne hissettigini tam olarak bilmiyor, tahmin edebiliyor belki, ama bilmiyor. Bu cok farkli bir sey. O yüzden anlayisla karsilayacagini umuyorum, ki öyle olmasi gerekiyor zaten. Eger öyle olmazsa, diziden acayip sogarim, simdiden söyleyim.
eleftheros 25-02-08, 14:49 söylediklerine aynen katılıyorum.. okadar uzun süre beklediler ki birbirlerini.
halil olayı büyütmemeli aksine menekşenin psikolojisini düzeltmeye çalışmalı.. zaten ona yakışan da bu.
kıvanç_simge 25-02-08, 14:55 Evet menekşe çok zor günler geçirdi
Ahh oo Allah'ın belası mustafaa sinir şeyyyyy hepsi onun yüzündenn bi de hasanın
Halil tabiki anlayışlı karşiıcaktır
Ama meneksenin ne hissettiğini bilmiosa halil meneksede halilin neler hissettiğini bilemez
Bu zor günleri birbirlerine destek olarak geçicekler
Ahh ask işteee:img-in_lo
Eğer halil çok sert çıkarsa (hiiç sanmıyorummm) menekse incinir hemde çok
Ama halil meneksesini asla yalnız bırakmazzz inanıorummm !!
:img-blush
bncede katılıorum meneşsenin yaşadıkları çok kötü sonuçta 2 kere tecevüze mazur kaldı halilde bunu anlayışla karşılar die düşünüyorumm....çok fazla dert etmez bnce...bu arada menekşe gelinlikler içinde çok güsel olmuştu..manken olduğ belli oluo Halilide geçmeyim oda çok yakışıklı oluştu ztn öleee((: :D
bu bölümü internetten izlesemde çok beğendim(malum tv daha keyifli oluo)eğer menekşe halile neler hissettiğini anlatırsa halil anlayışlı olucaktır ama öle susu bi köşeye çekilirse halil yanlış anlar ama halil anlayışlı biri bu konuda menekşeyi üzeceğini düşünmüorum
Bu konuda hepiniz haklisiniz; Menekse tabiiki çok zor günler geçirdi tabiiki çok sey yasadi.. Ama bunlari yasarken yaninda kim vardi? Tabiiki Halil.. Halil'de o aciyi yasadi.. Halil'de Menekse ile çok çekti.. Bence Meneksenin kendi nikahinda sevdigi erkekle evlenirken aklina o Mistigi getirmesi yanlis oldu.. Tabiiki o anlik birsey o ama yanlisti bence.. Son sahnedede Menekseye darilmadim desem yalan olur :icon_sorr Sonuçta Halilde çok çekti.. ''Korkuyorum..'' veya ''hazir degilim'' deseydi belkide daha iyi olurdu.. ''Istemiyorum'' demesi kötü oldu bence :icon_sorr Umarim Halil yanlis anlamaz..
Bu konuda hepiniz haklisiniz; Menekse tabiiki çok zor günler geçirdi tabiiki çok sey yasadi.. Ama bunlari yasarken yaninda kim vardi? Tabiiki Halil.. Halil'de o aciyi yasadi.. Halil'de Menekse ile çok çekti.. Bence Meneksenin kendi nikahinda sevdigi erkekle evlenirken aklina o Mistigi getirmesi yanlis oldu.. Tabiiki o anlik birsey o ama yanlisti bence.. Son sahnedede Menekseye darilmadim desem yalan olur :icon_sorr Sonuçta Halilde çok çekti.. ''Korkuyorum..'' veya ''hazir degilim'' deseydi belkide daha iyi olurdu.. ''Istemiyorum'' demesi kötü oldu bence :icon_sorr Umarim Halil yanlis anlamaz..
ruyacaim sana kesinlikle katiliyorum..
tamam menekse zor aanlar yasadi, ama simdi sevdgi erkegin yaninda, boyla davranmasi gercekten sacma oldu... ya ozaman evlenmeselerdi, kari koca olmyanlar bile berabr oldu, valla menekse cok ayip etti, halil onu affetsede ben menekseyi affetmem cunku halili uzdu.. yine halil anlayisli yufka yurekli gibi anlayisla karsilar, ama nereye kdar!
menekse-halil 25-02-08, 17:06 Allahımmmm ne tatlıı bi bölümdüü böleee yaa
yine izlemekk istiyorummm onları yaa
Hasannn gıcıktıı herkesin dediği Gibi
emine kılll mıstık kılll
oh vuramadı ne güzelll
ama vurulmadıda ):
menekşem çok acılar çektii canm yaa ): hep aklına geldii o güzelim gündee ):
Düğünlerindee çok tatlıydılarrrr çoook
halil menekşeyi gördüğündee ağladı ya off canm yyaa ): orda bende ağladım (:
çok etkiledi valla ): off mutluluktan gözyaşı döksünler sadeceeee çok seviyorumm onları ya ):
nikah kıyılırken birbirlerine bakışmaları allahımmmm ölürüm yaa (:
bölümm baştan başa süpper di (:
annesinin yüzüğünü vermesi çok güzelldi (:
sonu bira hüzünlü bitti ama olsun (: halil anlayışla karşılıcaktır tabi ama menekşeye bende kızdım (:
ama menekşe derken üzüldüü çok halil'de duyduunda ): canlarım benimmm ya
gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorummmm
bu bölüm çok güzeldi mithatı ilk defa bu bölümde sevdim mustafa yine aynu mustafa uyuzzz...
Ben düşünüyorum ki halil Mithat'ın oğlu gibime geliyor....((:
ca-g-l-a-y-a-n 25-02-08, 18:33 2 gündür siteye giremeyince tüm dengem bozuldu denge demişken gelelim hasanın dengesizliklerine yok halil sadece bi yuzuk mü takmışmışa kıytırık mustafa bile bisürü altın taktı insanın gönlü zengin olmalıymış bu adamı bizi sinir etmesi için konusturuyolar heralde
gelelim düğüne halilin gelinlikcide ve kuyumcuda menekşelerin yanında görevlilere para konusunu acmalarını yasaklaması da cok güzel düşünülmüş bir ayrıntıydı:good: 40 gün kırk gece düğün yaparız espriside süperdi keşke gercekten yapsalardı 40 gün bana düğün cok kısa geldi düğün boyunca mıstık bi arıza cıkarcak diye yüreğim ağzım da bekledim ama asıl olay düğünden sonra cıktı.halil bugüne kadar hep menekşesini anladı bunda da anlayacaktır ve menekşe gercekten isteyene kadar da bekleyecektir büyük bir sabırla
gelelim mithata ya saka maka halilin babasi gibi ya ben bu bölüme kadar olmaz öyle şey diyordum ama ne bilim halilin annesinin yuzuğu ve mithatın yuzügünde kutudaki rakamların olması ayrıca mithat menekşede yuzugu gördüğünde halinin babam evlenirken anneme takmış dediğinde mithatın o düğünden öncede vardı demesi bütün bunlara göre mithat halilin babası gibi duruyo zaten halilin kendi oğlu olması ihtimali bile mithata yetti yumusadı biraz bide su mithat ya da halil rakamların sırrını öğrensede biz de öğrenip rahatlasak
zeynebin ağlayıp zırlamasına bi sevindim ki sormayın:happy0064 iyi oldu marula bence bu saatten sonra rahat durmayacak ortalığı karıştıracak bişe bulacak fazla uslu ve sessiz durdu cünkü
canlarim yhaa hepiniz dediklerinizde çok haklisiniz bazilarimiz menekseyi hakli goruo bazilarida halile uzuldugu için ona çok kizio (benim yaptigim gibi yane) :img-yes: ama canlar sunu demeden edemiceem yhaa canlar yhaa efsane asiklar evledndii yhaa bundan otesi olurmu :happy0064 :happy0064 yane soylicegim su o sorunlar asilacak sorunlar yane bana gore halil menekseyi anlicak ve toparlanmasi için ona yardimci olcak ama onemli olan onlarin evli olmasi deilmi ?? tabiki evet :img-yes:
yhaa bu arada menekse ile halil aile imzasina katilmak isteyenler lutfen *R* arkadasimiza ö.m atsin !!!!
Ben de bu bölümün sadece sonuyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.Menekşe böyle bir şeye hazır olmayabilir,korkabilir.Ama Halil'e *R* nın da dedidiği gibi ''İstemiyorum!'' demesi pek hoş olmadı.Halil anlayışla karşılar diye bekliyorum.Yanılmam herhalde:)
Ayyyyyyyy nihayet girebildim foruma. Kafayi yemek üzereydim yaa bunlar bizi öldürmek mi istiyor, resmen 2 gün yorum yazamadim kalpten gidecektim az kalsin:img-yes:
Harikaaaaaaaa bir bölümdü ama sanki dizinin basrolleri Emineyle Mustafaydi.. ..:icon_whis Hele o öpüsme sahnesi migdemi bulandirdi yaa 1 saat öpüsmelerini izledik camera zoom out yapana kadar! :img-hyste:img-pilot Neyse..
Benim aklimda kalan sadece 2 tane güzel sahne var.. Menekse dügünden önce gelinligiyle odasindan cikarken, Halil'in onu görünce birden aglamasi ve "cok güzelsin" demesi bitirdi beniiiiiii. Iste orda koptum! O nasil bir oyunculuktu Kivanccccc. Nasilda soka girdi Meneksesini (tekrar:icon_sorr) gelinligin icinde gördügünde.. Nasilda gözleri kizardi agladi Allahim böyle bir oyunculuk yok baska birinde! :sad53: Ve 2inci sahne... SON sahne... Ben Menekseyi anliyorum. Kizmadim ona.. Hak veriyorum. Kiz okadar cok sey yasadiki, Halil den korkmuyor ama bir erkegin ona dokunmasindan korkuyor.. Babasi hep dövdü onu, abisi de hep dövdü. Mustafa da bir kac kere tec... etmeye calisti. Bende böyle birsey yasasam bende korkardim tabi. Yazik yaa psikolojisi bozuldu cok aciyorum. Ve bence Menekse "istemiyorum" dan sonra baska seyelr de diyecektir Halil'e. Yani 24. bölümde sahne devam ettiginde, "korkuyorum" gibi seyler felan dicektir eminim. Halil yanlis anlamasin diye. :img-wink: Ama cok kötü bir sahneydi ya hala gözümün önünden gitmiyor o Meneksenin bakisi:icon_sorr Halil nasilda süzdü Menekseyi yanina oturdugunda.. :img-in_lo Ama kiz cagiz agliyor gözleri dolu, mutsuz görünüyor, makjayi hep akmis. Insan anlamazmi, demez mi bu kiz neden agliyor böyle bir günde diye.. :img-yes:
Bide Meneksenin o "Halil, dur!" demesi de acayipti. öyle bir söylediki korkmus biri gibi:icon_sorr OOOfffffffffffff
aahh hatice ahhh bende seni bekliodum heheh !!!
yha ben varya izlerken resmen seni dusundum heheh hani durmadan flashback sahneler vardi yha ilk bolumleri gosteriolardi iste sen pek sevinmistirsin die dusundum :img-yes: neyse yhaa bu arada evet mustafayla eminenin sahneleri benim de midemi bulandirdi dogrusu dedigin gibi sanki basroller mubarekler !!! yhaa yanliz bu bolumde ben mithati sevdim yhaa ne bilim masum masum duruodu oyle :icon_whis neyse ee fragman ne zmn çikcak yhaaff !!!!!!!
Izlerken Hasan'a herzaman ki gibi acayip sinir kaptim ve icimden gecenleride saymayi ihmal etmedim tabiki de:img-blush kizina ceyiz yapmayi bile beceremiyen bir baba (parasi yokmus peh pehmetrese gelince hep para oldu ama cocuklara gelirken hep zurtluk:icon_evil) nasil olurda damatin annesinden kalma yuzugu kizina taktigi icin damatin "cimri"olabildigini dile getirebiliyor,hemde bununla kalmiyan ve kizinin basina musalat ettigi bir psikopatin nasil kizina taktigi takilari dile getirir...bu nasil bir gerizekaliktir anlamis degilim..bu adamin resmen beyninde birseyler eksik,ki eksik onun dediklerini kimse zaten takmiyor,en iyisi kesin sesini:icon_evil bu gerzek akilli bir dusunce,aslinda kizinin elindeki yuzugun nekdar kiymetli oldugunu anliyabilirdi.Halil'in Menekse'ye o yuzugu vermesi cok ama cok sey ifade ediyor,ve ne guzelki Halil o yuzugu hakkeden ve tasiyabilicek birine takti:happy0064
Emine akilisizini dusundukce vidalarim atiyor,bu nasil bir insan ve nasil bir annedir,onada kocaman bir tuuuuuuu..... ne demek Mistik ile birlikte olmak icin sucsuz bir insanin canina kiyabilmek,ne demek...Emine'nin elinden kizida alinir kesin bu gidisle,bundan eminim.Kesinlikle egerki Emine'nin Mistik ile birlik oldugu ortaya cikarsa ozaman Emine kizina elveda der,ki en dogrusuda budur.Ne isi var bir cocugun katil bir adamin hemde katil bir adama yardim eden bir annenin yaninda?!?
Bölumde okadar cok flasback yaptiklarki ben en son sahneye sasirmadim acikasi.Kesinlikle birseyler olucakti ki son sahnede olanlarda cok mantikli.Gerzek Mistik Menekse'nin o gecesini berbat etmekle kalmadi kizin icine bir korku yerlestirdi ve Menekse'nin bu korkudan kurtulmasi lazim Halil ile birlikte olmak icin.Ama Menekse'nin "istemiyorum" demesi (sanirim bu sözu kullanmisti) ve Halil'in saskin bakislari beni mafhetti:img-cray: ama Menekse cok guzel bir sekilde izah edicektir Halil'e.Baklim bizim asik Halil ozaman ne diyecek ve Menekse'ye nasil davranicak...
Mithat ilk kez Zeynep'ten duydu kendisinin Halil'in babasi olabilicegini ki adam dogal olarak cok sasirdi ve birden bire kafasinda onunda soru isareti cikti,olabilirmi diye ki o yuzdende Halil'in uzerine titremeye basladi...ne diyelim,izleyipte görucez dogrumu yoksam degilmi diye (ama benim icimden bir ses Halil'in Mithat'in oglu olabilicegini söyluyor). Hem senarist ablalar yazdiklarini unutularmi anlamadim,benim kafam karisti vallah.
Mithat bir kac bölum önce filandi sanirim bir flasback yasamisti Sema ile ilgili.Ve ikisi bir otel odasindaydi ve orada Mithat Sema'ya "siz olmadan yapamiyorum"kelimesini kullanmisti.Bunu ben Halil'in Mithat'in oglu oldugu anlamistim,yani baska ne sonuc cikabilir o kelimeden?? ama egerki öyle degilse ve yaniliyorsam ozaman neden senarist ablalar "fazla"kelimesini kullanmislar:icon_whis
aahh hatice ahhh bende seni bekliodum heheh !!!
yha ben varya izlerken resmen seni dusundum heheh hani durmadan flashback sahneler vardi yha ilk bolumleri gosteriolardi iste sen pek sevinmistirsin die dusundum :img-yes: neyse yhaa bu arada evet mustafayla eminenin sahneleri benim de midemi bulandirdi dogrusu dedigin gibi sanki basroller mubarekler !!! yhaa yanliz bu bolumde ben mithati sevdim yhaa ne bilim masum masum duruodu oyle :icon_whis neyse ee fragman ne zmn çikcak yhaaff !!!!!!!
Ezel'immmmmm canim cok özledim seni (diger arkadaslari da tabiki) ama inan sende benim aklima geldin flashbackleri görünce.. Seninde 1inci bölümü benim kadar sevdigini bildigim icin. :happy0064 Yaa canim valla cok cok cok sevindim ya flashbackleri görünce. Cidden sanki 1inci bölümü izliyorduk.. Bu bölüm karnimi iyi doyurdu valla ohh :img-yes: Hele 23. bölümün basindaki flashbackler. Hani Menekse ile Halil el ele disarida yürürken.. Ayyy o 1inci bölümdeki kacamak bakislar.. "On adim dahaa" sahnesiii. Otobus duragi sanhnesi okadar iyi uymustuki o sahnelere bayildim!!!!!!!!!!!!!!! :happy0064
evet cnm gerçekten harikaydi ve tam zamaninda ayarlanmisti gerçekten ilk bolumlere aldi goturdu bizi yhaaff !!!
yhaa bu arada berivan_ yorumunu okudum gerçekten masallah sana baya bi yazmissin :img-wink: her konuda hak veriorum sana gerçekten begendim yorumunu :happy0064
meneksenin sinirleri baya bir bozuk son sahnelerde iyice halilden uzaklasti ama düzelir herhalde halilinde mithattin oglu olma ihtimali var isler iyice cigrindan cikti ama halil mithattin oglu olursa korumada demektir :img-wink:
3z3_fr, (sanirim adin Ezel'mis) benimkide Betül:img-wink: ayyy utandirdin beni simdi ama:img-blush saka bir yana yorumum hakkindaki dusuncelerin icin cok tesekkurler canim:img-wink: anlasilan ben yine baya bir dolmusum ki yorumun devami geliyor simdi:img-blush
Halil'in annesinden kalma kutunun icindeki rakamlarin neyi ifade ettigini ögrenemedik henuz ve simdi birde Mithat'in yuzugundeki rakamlar cikti basimiza iyimiiiii:sad53: ama Sema'nin yuzuklere o rakamlari yazmasinin tabiki gecerli bir sebebi vardi ve acep o yuzuklerdeki rakamlarmi Halil ile Mithat'in bir sekilde baba ogul oldugu ortaya cikarticak?Halil ile Mithat'in yakinda her iki yuzukteki rakamlarin sirrini cözmek icin bir araya gelipte birlik yapmalari gerektigini dusunuyorum:img-blush
Hem ayiptir sormasi Mithat'in yuzugundeki o rakamlar nezamandan beri vardir acep?yani psikopat Mithat körmu ki yuzugundeki o rakamlari bu zamana kadar fark etmemis:img-blush yani yuzuk dedigin arada sirada parmaktan cikar ama Mithat anlasilan parmagindaki yuzugu hic cikartmamis:img-hyste
Mithat'in Semih'e emir verdiginde Semih'in Halil'e birseyler olabilir gibi konusmasindan sonra Mithat'in kesin bir dil ile Halil'e hic birsey olmiyacagini söylemesine ise bayildimmmmmmm:happy0064 Mithat'in insancil tarafini görmek cok guzel gercektende....Sema ile olan flashbacklari gösterdiklerinde ara sira Mithat'in eskiden iyi bir adam oldugunu gördum,ama Mithat'i simdiki haline getiren nedir?hemde en önemlisi Mithat'in Zeynep'inde idia ettigi gibi Sema'nin ölumunde bir parmagi varmidir ve egerki var ise Sema'yi neden öldurtu Mithat????
Hem aklima uzun zamandan beri takilan baska bir soruyu anlamis degilim.Zeynep ilk zamanlar Ömer ile tanistiginda kesin bir dil ile babasinin katilinin Mithat oldugunu söylemisti.Ama neden simdi kiz bu söylediklerini unutupta Mithat ile isbirligi yapiyorl,anlamisam arap olayim:img-pilot yada Zeynep'in Mithat ile yaptigi isbirlik intikam amaclimi:icon_whis
Birde son olarak,Mithat Zeynep'i arayipta dugune davet ettiginde Zeynep'in aglamasi ve Mithat'in alap ederek "gelip senide aliyim"demesinde acayip guldum ve sevindim (duygusuz biri degilimdir ama bu kizi cekemiyorum yaw)Zeynep'in döktugu tum gözyaslarinin sebebi ancak kendisinindir,kimseyi bunun icin sucliyamaz,ve gözunden akan her yaslari sonunda kadar hakketti yaptiklarina bakilirsa:img-yes:
batuhan_gumus 25-02-08, 22:14 batuhan
meraba toygar abi menekse ile halili cok seviyorum sarki lari süper acabi dizi yayindan kaldirilcakmi cünki bu hafta ratingler ab de hic ii deil:) saygIlar CEVAP:BUNU DIGER CEVAPLARDA DA SUREKLI YAZMAK DURUMUNDA KALDIM BU ARA AMA TEKRAR YAZIYORUM..KALDIRILMA DIYE BIR DURUM YOK DIYE BILIYORUM..FAKAT BU DIZI TEK SEZONLUK DUSUNULDU...YANI HAZIRANDA BITIYOR...SEVGILER
EVET ben sahsen kendim sordum :D
nihayet bu bölümde Menekse Ile Halil dizisinin konseptini hatirlatan gecmis sahneler ve su an olan biteni anlatan sahneler izledim.
keyifli, duygulu bir bölümdü.
Menekse ile Halil benim sevgimi Berlin de aile ici kavgalari, karmasasi ile kazanmisti.
O konuyu gelistirdikleri sürece bende dizinin icindeydim, ama asklarindaki imkansizlik azaldikca.. siradanlasan sahnelerin tekrarlarini izlemek yavan geliyordu.
Mustafa bile daha heyecan vericiydi dogrusu.
Halil 'in Menekse ' yi evinden aldigi sahneyi mükemmel buldum.
Dügündeki karsilasmalari öyle yürek burkucu ve trajiktiki O ani hatirlamalari gerekliydi.
her iki oyuncu ama Kivanc Tatlitug yine yeniden beni etkilemeyi basardi.
son sahne bana bu dizi cok dogru, hersey anlatilan hikayeye sadik ve uyum icinde ilerliyor dedirti.
velhasil begendim.
ancak tekrardan izlemek gerekli gibi, yorumlardan anladigim kadariyla bu defa iyi bir izleyici olamamisim: )
tekrar yapip yorumlarda, tahminlerde görüsürüz;)
herkese selam
şükür siteme kavuşturana
geçmişle geleceğin içiçe geçtiği bir bölümdü sağlık raporunu aldıkları sahnedeki flash bek çok güzel olmuştu
insanın kendi düğün gününde bile geçmişin gölgesini üzerinde hissetmesi ne kötü evet musatafa yine yaptı yapacağını gölgesiyle bile huzursuz etti menekşeninde halilnde içinde bi yerlerde bu yara gibi hep kanayacak menekşe ile halil evlendi ama bu geçmişle geleceğin içiçe olduğu bir evlilik olacak her ikisi içinde çok kötü bir durum sevdiğine kavuşupta ona dokunamamak bu konuda halil menekşeye çok büyük destek ve anlayış gösterecektir son sahnede menekşe verdiği tepkide haklıydı mıstıkla evlendiği gece menekşenin yaşadıkları bir tecavüz girişiminden öte bişey değildi mıstık eğer o an erkeklik duygularını kaybetmeseydi menekşeye zorla sahip olacaktı ve menekşe üstüste yaşadığı şeylerde her yeni gelenle eskisini geriye ittiği için yaşadıklarının etkileri yeni gün yüzüne çıkıyor
şahitleri beğenmedim sanki kapıdan geçenleri almışlar gibi komiser ömer olsa daha iyidi buarada komiser ömerin düğüne gelişide süperdi
yüzüğün içinde yazan rakamlar yüzüğü takanın baba değilde mithat olma durumu daha önce dedimya her defasında yeni heyecanlarla kısır döngüden kurtuluyoruz aynen öyle oldu bu hafta sema niye bu rakamları yüzüğe yazdı yüzüğü mithat vermiş bu belli mithatın babalık iç güdüleri şimdiden kabardı ama bu emin olana kadardır inş onun oğlu değildir mithat kısırdır bu adamın hala karısını öldürbildiğine inanamıyorum gösterilen flash backlerde semayı deliler gibi seven adam nasıl olurda böyle bir intikam içinde olur gerçi o flash backteki sahneleri halilde menekşe için yapıyordu o adamı öldürcem falan ama olmasın halil mithatın oğlu olmasın
iki kelimede semihe diyim herzamanki gibi perfectti :img-in_lo:img-blush
sevgiler
Demin yeni bölümün fragmanini gördüm..sonuna yetistim..
Mustafa Meneksenin yanina geliyor..
Menekse uyurken Mustafa ona bakiyor..
galiba Halilin evi oluyor..orayi zaten Mustafa biliyor kutuyu almaya gitmisti..
insallah bisey yapmaz ya :icon_sorr
ben bu sayfaya pek yazmIyorum yazdIklarInIzI okumayI tercih ediyorum... ama bugün istedim fragmanI gördükten sonra, hani yazIlmIs ya Halil ceketini alIr cIkar odadan falan diye...., ama görüyoruz Halil cooook anlayIslI davranIyo ve coook üzülüyo belli, Halil bu yaaaa kIyarmI hIc Menekse'sine he, bence cok duygu yüklü bi bölüm olucak arkadaslar... sevgiyle kalIn....bye
Son sahneyi yazdıkları için senaristleri tebrik ediyorum...Menekşe ile Halil dizisinde en çok sevdiğim şeylerden biri flashback sahneler..Bu sahneler çok olsada bazı bölümerde öyle güzel yerlerde kullanılıyor ki karakterlerin değişimini gözlemlemek açısından çok iyi oluyor...
Menekşe boşandıktan sonra yayınlanan flashback sahnelerle Menekşe'nin Mustafa ile nikahlandığı günden düğüne kadar olan sahneler hiç sırıtmadan yer aldı ve tüm bunların sonunda Menekşe'nin böyle bir tepki vermesini bekliyordum..
Yaşadıkları hiç kolay şeyler değildi annesi , ninesi ve Halil başta olmak üzere yakınlarının desteği ile bugünlere kadar geldi ama bir patlama bekliyordum...
Kocası dahi olsa bir kadınla zorla birlikte olmaya çalışmak / olmak t.... dür ama o kadar çok dizide t... edene aşık olan , bu olayı travmasız bir biçimde atlatan kadınlar izledikki çoğu kişiye göre Menekşe gereksiz tepki verdi...
Halil bugüne kadar tanıdğımız Halil ise bu durumu anlayacak ve Menekşe'nin bu sorunu atlatmasını bekleyecek ona destek olacaktır...
Son sahne ile ilgili düşündüklerimiz paralel şeyler...Halil bir defasında bu yaşadıklarının patlamasını yaşamaıştı Menekşe'ye sen bana yalan söyledin evleneceğini söylemedin diyerek...
Menekşe iki kez t..eşiğinden döndü ikincisinde Halil'de şahit oldu bu duruma dolayısı ile Menekşe'nin durumunu anlayacaktır...
Birde Emine ve Mustafa bana yıllar önce izlediğim çok etkilendiğim bir filmi anımsattı.."Kan Kırmızı" diye..O filmdede kadın adama olan zaafı sebebiyle cinayetlerine ortak oluyordu.Henüz Emine ve Mustafa ikilisinin bir vukuatı olmasada...
Sonunda kazasız belasız evlendiler, sevindim. Ama keşke bugüne kadar gelebilmelerinde hiç şüphesiz en büyük payı olan Yusuf'u görebilseydik keşke Fırat Tanış'ın yeri çok belli oluyor. Balcıları da görmeyi isterdim ben, ne oldu birden bire aradaki tüm bağlar koparıldı. Menekşenin düğününe gelmek isterlerdi muhakkak, özellikle de Canay...
Mustafa, psikopat ruh hali normal değil hatta kendisi de normal değil anladık ta Emineye ne oluyor. Bu kadar mı kolay bir cana kıyabilmek kendi mutluluğun adına! Beni yanlış anlamayın ama sırf Emineye güzel bir ders olsun diye, Mustafanın yanlışlıkla Şebnem'i vurmasını bekliyordum.
Zeynep'in hali içler acısıydı, ne kadar üzüldüm anlatamam :) Mithat'ın espriside süperdi ama... Zeynep, neden Mithat'a "Halilin hiç kendi oğlun olabileceğini düşündün mü" dedi ki, onları daha da yakınlaştırdı, bunu düşünmedi mi?
Menekşenin, gece yaşadığı durum gerçek hayatla örtüşen çok gerçekci birşeydi ve böyle hissetmesi de çok normal. Halilin, herhangi bir tepki vereceğini veya tepkisiz kalacağını sanmıyorum, Menekşeye destek olacaktır bu zor dönemde. Menekşesine sarılıp uyusunlar sabaha kadar... :)
Hasan'ın dışarıda davul zurna çalarken oynayışı muhteşemdi. :) Ece Yörenç ve Melek Gençoğlunun senaryolarını, gerçek hayatla bağdaştırmalarını beğeniyorum. Hemen hemen her evden genç kız gelin çıktığında davullarla, zurnalarla çıkar bunu es geçmemeleri güzel bir ayrıntıydı. Evden içeri girildiğinde ayakkabılar çıkarılıp terlik giyilir, banyo yapılacaksa saçlar gerçekten ıslaktır-makyaj sıfırdır, gece yatılacaksa da makyaj sıfırdır, evde bulaşık yıkandığını, yemek-ütü vs. yapıldığını mutlaka izleyiciye gösterirler. Bunu Yaprak Dökümü dizisinde de görebiliyoruz.
Birde Emine ve Mustafa bana yıllar önce izlediğim çok etkilendiğim bir filmi anımsattı.."Kan Kırmızı" diye..O filmdede kadın adama olan zaafı sebebiyle cinayetlerine ortak oluyordu.Henüz Emine ve Mustafa ikilisinin bir vukuatı olmasada...
Bu diziden dolayı değil ama ne zamandır o filmin adını hatırlamaya çlışıyordum şimdi düşünüce evet orada kadının zaafı çoktu adama ve o sebeple çocuklarını bile yetimhaneye bırakmayı göze aldı burada ise kadın çocuğu için adama yardım etmeye çalışyor..Vukuatları yok ve mümkünse olmasın....
Zeynep'in hali içler acısıydı, ne kadar üzüldüm anlatamam :) Mithat'ın espriside süperdi ama... Zeynep, neden Mithat'a "Halilin hiç kendi oğlun olabileceğini düşündün mü" dedi ki, onları daha da yakınlaştırdı, bunu düşünmedi mi?
Hasan'ın dışarıda davul zurna çalarken oynayışı muhteşemdi. :) Ece Yörenç ve Melek Gençoğlunun senaryolarını, gerçek hayatla bağdaştırmalarını beğeniyorum. Hemen hemen her evden genç kız gelin çıktığında davullarla, zurnalarla çıkar bunu es geçmemeleri güzel bir ayrıntıydı. Evden içeri girildiğinde ayakkabılar çıkarılıp terlik giyilir, banyo yapılacaksa saçlar gerçekten ıslaktır-makyaj sıfırdır, gece yatılacaksa da makyaj sıfırdır, evde bulaşık yıkandığını, yemek-ütü vs. yapıldığını mutlaka izleyiciye gösterirler. Bunu Yaprak Dökümü dizisinde de görebiliyoruz.[/CENTER]
Zeynep farkında olmadan büyük bir iyilik yaptı...Mithat'ın karışan aklı ve yüreği sayesinde düğün kazasız belasız atlatıldı...Halil'den bu kadar çok nefret etme sebebi çok sevdiği kadının çocuğunun kendisinden değil bir başka adamdan olması muhtemelen...Halil'in kendi çocuğu olma ihtimali bu kadar değiştirdiyse gerçekten oğlu ise neler olur :img-pilot
Hasan gerçekten çok gzüel oynuyordu o sahne biraz daha uzun olsaydı keşke :good:
Senaristler konusunda da hemfikirim sevgili Selmin aynı anda 3 tane dizi yazıyorlar ve her üçünde de gerçek hayattan çokca izler görüyoruz..Karakterlerin hiç biri siyah yada beyaz değil hepsinin zaafları yada güçlü tarafları var...Aynı anda 3 dizi yazabilmek hemde nerdeyse sıfır mantık hatası ile büyük başarı 5-6 kişilk kadro ile tek dizi yazıp zerre mantık olmayan dizileri düşününce...
kıvanç_simge 26-02-08, 12:40 yaa batucum çok saol sorduğunnn içinnn :)
ama çok tutsa belki 2 sezonluk yapılırdı
reytingler bence herşeii alt üst etti
offf gene geriledikk arkadaşlar yaaaa =(
Ekin_Derya 26-02-08, 14:11 Arkadaslar, fragman video bölümüne eklenmistir (61MERVE61 tarafindan, ona da burdan tesekkürler).
Cok ama cok heyecanli bir bölüm bizi bekliyor yine :happy0064
bende az önce yeni bölümün fragmanini izledim
ayrica daha izlemiyenler icin fragman resimlerini resim bölümüne ekledim
hepimizin zaten önceden tahmin ettigi gibi
Halil cok anlayisli davraniyor, fragman'in ilk sahnesinde
Halil ve Menekse sarilmis yatiyorlar
Menekse uyuor ama Halil agliyor
sanirim belli etmiyor ama bu durum'a üzülüyor
sonraki bir sahnede beraber bir romantik yemeye cikiyorlar
Zeynep kacirilyor - kimler tarafindan bilemiyorum ama kesin Mithat'in isidir
kucaginda kiziyla Emine agliyarak bir yere geliyor
-> benim tahmin'im: Menekse'ye geliyor !!!
yani belkide sokakta kaldim numarasiyla Menekse'den yardim isteyecek
ve böyle'ce Mustafa son sahnede rahatca Halil'in evine girebilecek
Oh be...sonunda Fragmani cikti.Bu arada Fragmani ekleyen Merve arkadasimiz cok tesekür ederim:img-wink:
Fragmanin basi cok duygusal...Menekse ve HAlil sarilip yatiyorlar..ama HAlilin aglamasi co duygusaldiya...yazik kiyamam :img-in_lo
Framanda Mustafa Halili evindeymis gibi gözüküyor..ama ben tam emin degil cünkü yine bizleri yaniltak icin yapmis olabilirler.bene Zeynep kacirilio..nedenini anlamadim ama Mustafa olabilir..Ve o son bakiside onun evinden yapmis olabilir.
Yaniz birsey gözüme takildi.Halil bir yere gdiyo elinde cantayla... Acaba kutunun izini mi sürmeye karar verdi.:Yoksa is cantasimiydi..neyse bidaha izleyim bari
Bu arada aile imzasi yapilacakti.. Listeyi buraya eklerseniz sevinirim..buna göre kimin ismisi yolladi belli olsun:img-wink: yollamayanlarda yollasin
Fragmani sonunda izleye bildim.
Cnm benim Halil cok üzüldü...:(
Zeynepde kaciriliyor Mithatin pilanidir.Kutunun sirini ögrenmek icin.
Menekse nasil öpüyor Halili http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-in_love.gif
Kesin Emine evin kapisini acmisdir ve Mustafayi cagirmisdir.Ama Mustafa sohn sahnede sanki sinirli,birsey yapicak gibi gözükmüyor, Menekse koltukda yatarken...
Aile Imzasi yapilicakmis. Bende katilmak isterim arkadaslar..
Evet bende sonunda fragmani izleyebildim.. Sürekli Mustafa Mustafa simdide Halilime büyük bir helal olsun demek istiyorum :img-in_lo Onu aglarken gördüm, nerdeyse kendimde agliyordum.. Okadar iyi oynuyor ki Kivancim; cidden yüregim ciz etti.. Daha öncede yazdigim gibi.. bu konuda ben Halile daha çok hak veriyorum!! Korktugum basima gelmedi ve Halil herzamanki gibi anlayisli davrandi..Simdilik..
Aile imzasinda yer almak isteyenler bana özel mesaj atsin :img-wink: Burdan hep görmeyebilirim ama özel mesaj atan herkesi yaziyorum.. ;)
Fragmanı şimdi siteden izledim. Fakat çok net göremedim. Ama hepimizin tahmin ettiği gibi Halil her zamanki gibi Menkeşe'ye karşı anlayışlı davranmış birbirlerine sarılıp uyumuşlar. Umarım fragmanda gözüken o ramantik yemekten sonra bu problemleri çözülmüştür. Bu konuyı fazla uzatmazlarsa iyi olur. Sanırım Halil iş için şehir dışına gidiyo r ve Emine o sırada menekeşe'nin yanına gidecek gibi geliyor. Ama menekeşe'yi evde yalnız bırakacağını düşünmüyorum Halilin. Belki yine bir yanıltma sahnesidir o . Zeynep'i Mithat'ın kaçırtmış olabileceğini düşünmüyorum. Ama aklıma başkada kimse gelmiyor.
Kıvanç Tatlıtuğ her bölümde bana daha bir oyuncu olduğunu hissettiriyor. Yüz mimikleri, el kol hareketleri, bakışları artık tam anlamıyla oturdu. kendisini çok beğeniyorum. Tabi Sedef Avcı da tedirgin ama kendine güvenen masum Menekşe'yi çok iyi canlandırıyor.
Emeği geçen herkein ellerine sağlık
ya arkadaşlar 3 haftadır izleyemiyordum menekşeyle halili
cumartesi günü izleyebildim bişey sorcam sizlere menekşenin abisiyle sevgilisi diziden çıktımı? yoksa bu bölümlük birşeymiydi? bilginiz var mı
Ekin_Derya 27-02-08, 11:19 Benim aklimda kalan sadece 2 tane güzel sahne var.. Menekse dügünden önce gelinligiyle odasindan cikarken, Halil'in onu görünce birden aglamasi ve "cok güzelsin" demesi bitirdi beniiiiiii. Iste orda koptum! O nasil bir oyunculuktu Kivanccccc. Nasilda soka girdi Meneksesini (tekrar:icon_sorr) gelinligin icinde gördügünde.. Nasilda gözleri kizardi agladi Allahim böyle bir oyunculuk yok baska birinde! :sad53:
39. sayfada yapmis oldugum yorumumda senin bahsettigin sahneyi yazmayi unutmusum (nasil unuttuysam artik).
Menekse'yi gelinlikle gördügü anda gözleri dolmasi, kizarmasi, sonra da 'cok güzelsin' demesi gercekten cok güzeldi, yani oyunculuk acisindan. O kadar gercekci oynadi ki, etkilenmemek elde degil. Bir de, bir sürü oyuncu var yaninda, yalniz da degildi. Demek istedigim: her baba yigidin harci degildir o kadar insanin icinde aglamak, böyle icten aglamak hele. Zaten bayagi gelistirdi oyunculugunu. Kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum :good:
Ve 2inci sahne... SON sahne... Ben Menekseyi anliyorum. Kizmadim ona.. Hak veriyorum. Kiz okadar cok sey yasadiki, Halil den korkmuyor ama bir erkegin ona dokunmasindan korkuyor.. Babasi hep dövdü onu, abisi de hep dövdü. Mustafa da bir kac kere tec... etmeye calisti. Bende böyle birsey yasasam bende korkardim tabi. Yazik yaa psikolojisi bozuldu cok aciyorum. Ve bence Menekse "istemiyorum" dan sonra baska seyelr de diyecektir Halil'e. Yani 24. bölümde sahne devam ettiginde, "korkuyorum" gibi seyler felan dicektir eminim. Halil yanlis anlamasin diye. :img-wink: Ama cok kötü bir sahneydi ya hala gözümün önünden gitmiyor o Meneksenin bakisi:icon_sorr Halil nasilda süzdü Menekseyi yanina oturdugunda.. :img-in_lo Ama kiz cagiz agliyor gözleri dolu, mutsuz görünüyor, makjayi hep akmis. Insan anlamazmi, demez mi bu kiz neden agliyor böyle bir günde diye.. :img-yes:
Bide Meneksenin o "Halil, dur!" demesi de acayipti. öyle bir söylediki korkmus gibi biri:icon_sorr OOOfffffffffffff
+++ attim imzami izninle.
Nihayet biri beni anladi, biri benimle hemfikir oldu.
Son sahne üzere yazdiklarin icin sana cok ama cok tesekkür ederim. O kadar güzel analize etmis, o kadar güzel gözlemlemissin ki, ben bile söz etmeyi unutmusum, kalinlastirilmis cümleden bahsediyorum. Düsündügüm hepsini yazmissin, o yüzden bana tebrik etmekten baska bir sey birakmadin: tebrik ederim, cok güzel bir yorum yazmissin :good:
aii hele Sukur site açildi okuduma göre cok kiside açilmadi site
neyse ben basligim 23 bölum arkadaslar artik menekse ile halil evliiii
bu çok güzel çok super bir bölumdu yanliz meneksenin dusundukleri çok acikliydi..Yani bunlar unutulmayacak seyler:icon_sorr...bu bölumun çok ama çok güzel sahneleri vardi mesella halilin menekseyi gelinlikle goup duygulanmasi aglamasi çok super bir sahneydi...neyse gelelim son sahneye..Menekseyi anliyorum gerçekten anliyorum yani çok kötu seyler yasadi ama orda halile en azindan kibar davrana bilirdi mesella ona halil daha hazir degilim diye bilirdi..böyle davranarak halilide kirdi neyse halil zaten anlayisilik davranir:img-yes:...yeni fragmanida gördum fragmanin basinda hemen çok duygulandim yani halilin orda aglmasi:icon_sorr..gelecek bölum yine çok heycanli seyler olacak beli mesella zeynepin kaçirilmasi? neden kaçirildi? ben mithatin isi diye dusunuyorum nede olsa kutunun sirrini bilmek istiyor ve bu yöntemi kulaniyor bence..neyse görecez artik heycanla bekliyorum:img-yes:
Arkadaslar, o kadar heyecanla bekliyorumki gelecek bölümü. Kivancin oyunculugu bu kadar gelismesi o kadar süper ki, adam hissediklerini o kadar süper yansitiyor ki ekrana, o aglayisi, kizarmasi, bakislari vs. vs. vallahi süper. Eski dizideki oyunculugundan bir eser kalmalis. Bu dizi yüzünden günler daha yavas gecer oldu. :img-yes: Ama fragmanda görünüyorki cok heyecanli sahneler var. Tahminime göre gelecek bölümlerde Mustafa ile Zeynep tanisirsa o zaman cok daha kötü seyler olacaktir. Muakkak. :sad53:
Ama evlenmeleri bile güzeldi yaaaaaa.....
fragmani izledim
yine heyecanli bir bölüm bizleri bekliyo
fragman cok karisik hic bisey anlamadim
insallah sesli fragmanda gecikmez
halil cok anlayisti bayiliyorum ben halile yaaa
ama üzülüyoo kiyamam benn ona yazikk
neyse cumartesi hemen gelsede izlesek merak icindeyim
princessstyle 27-02-08, 14:53 Slm...ben bu diziyi cok seviyorum...en cokta kivancla sedefi...bu hafta yine heycan dolu bölüm bizi bekliyor..=)..benide araniza alirsaniz sevinirim....haa buarada aile imzasi yapiliorsa benide eklerseniz memnun olurum...hadii herkese ii gnler:img-wink:bye
kaçınkurası 27-02-08, 15:24 Sonunda açıldı site. Bu bölümde benim dikkatimi çeken birşey oldu. Sizde farkettinizmi bilmem.Yorumlarınızı okuyamadım henüz.
En son reklam arasından sonra, menekşe ile halil odalarına girdiler. Bu sırada sanki bi kopukluk yaşandı. Birdenbire düğünden odaya geldiler. Menekşe'nin başında duvağı yoktu.
Düğün nasıl bitti ?
İnsanlarla nasıl vedalaştılar?
Eve nasıl geldiler?
Duvak nasıl çıktı kızın kafasından :))
ve daha bisürü soru cevapsız kaldı :)) Aslında çokta önemli sorular değil tabiki . şaka bi yana da kopukluk oldu.Bu detayları atlamaları hoş olmadı yani.
Ama genel görüşe katılıyorum. Bir danas sahnesi bile olmayan sade bir düğündü. Bunca bölüm beklemişken daha abartılı etkili vurucu sahneler görmek isterdik doğrusu.
Ama yüzük olayına bayıldım ben.çok hoş olmuş o sahneler. Mithat'ın yüzüğünün gösterildiği sahne vs. çok güzeldi.
Yeni bölüm fragmanı ise gerçekten çok karışık. Halil büyük ihtimalle Bosna'ya gidiyor.
Fragmani ekliyen arkadasin ismini hatirlamiyorum malesef:img-blush ama cok tesekkur ediyorum kendisine buradan:happy0064
Menekse ile Halil'in sarilipta yatiklari sahne cok guzeldi ama o sahneden Halil'in agliyan yuzunun tek sebebini ise ben seye bagladim,Menekse Halil'de Mistik ile dugun gecesindeki yasadiklari anlatmis olmali...Menekse'nin bir sahnede ise Halil'i öpmesi ve Halil'in surat ifadesi ise beni bitirdi...Kivanc'a tu tuuuu masallah diyeyim:img-in_lo
Halil nereye gidiyor bilmiyorum,bazi arkadaslar Bosna'ya gittigini yazmislar,ama hatirlarsaniz Menekse bir kez kendisinin Halil ile Bosna'ya balayina gidiceklerini söylemisti,o yuzden ben Halil'in yalniz basina gittigini sanmiyorum...
Menekse anlasilan Halil'in evdeki yokluluguna yine insanligini konusturupta Emine ve kizini eve almis ki bu Menekse'nin basina cok buyuk bela olucak.Menekse'nin koltukta yattigi masum hali ve Emine'nin ona olan bakislarini gördugumde Emine'yi bogmak istedim.Ama anlasilan o ki Mistik o sahnede Emine tarafindan eve aliniyor,yoksam Menekse'yi sankim birinin gözlediklerini neden göstersinlerki dimi ama:img-yes:
Zeynep kacirliyor ki buda Mithat tarafindandir bence,ki Mithat'in bu sekilde davranmasida en normalidir.Zeynep Mithat'a Halil'in onun oglu olabilicegini citlati ve bu ihtimali önceleri hic dusunmiyen Mithat kesin Zeynep'in ögrendikleri bilgilere ulasmak icin hemide "oglunu" korumak icin bu yola basvurmustur...egerki Halil Mithat'in oglu cikarsa bundan haberi olmiyan Halil'e karsi Mithat'in sergiliyecegi tavirlari gercektende cok merak ediyorum....
Hem Emine Halil'in evinde iken Tanya nirde acepppp:icon_whis o kadini insallah Menekse Halil yok diye dinlenmesi icin göndermemistir...egerki öyleyse katil ruhlu Emine ile Menekse'nin yandim gulum keten helvasi olurrrr:icon_sorr
Emine'ye kocaman bir tuuuuu göndermeden icim rahat etmiyecek o yuzden tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sürpriz bir finaldi geçen bölümünki. Elif Şafak etkisi finalde gözle görülür şekilde hissedildi.Romanlarında da ele almıştır bu tarz sorunları hep.
Güzeldi bence bölüm. Yalnız flash back'ler fazla olmaya başladı.Gerçi rahatsız etmiyor.
39. sayfada yapmis oldugum yorumumda senin bahsettigin sahneyi yazmayi unutmusum (nasil unuttuysam artik).
Menekse'yi gelinlikle gördügü anda gözleri dolmasi, kizarmasi, sonra da 'cok güzelsin' demesi gercekten cok güzeldi, yani oyunculuk acisindan. O kadar gercekci oynadi ki, etkilenmemek elde degil. Bir de, bir sürü oyuncu var yaninda, yalniz da degildi. Demek istedigim: her baba yigidin harci degildir o kadar insanin icinde aglamak, böyle icten aglamak hele. Zaten bayagi gelistirdi oyunculugunu. Kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum :good:
+++ attim imzami izninle.
Nihayet biri beni anladi, biri benimle hemfikir oldu.
Son sahne üzere yazdiklarin icin sana cok ama cok tesekkür ederim. O kadar güzel analize etmis, o kadar güzel gözlemlemissin ki, ben bile söz etmeyi unutmusum, kalinlastirilmis cümleden bahsediyorum. Düsündügüm hepsini yazmissin, o yüzden bana tebrik etmekten baska bir sey birakmadin: tebrik ederim, cok güzel bir yorum yazmissin :good:
Tesekkür ederim canim :img-yes:Yorumumu begenmene, bana katilmana gercekten cok sevindim arkadasim ! :img-yes:
Halil kiz'in halini görmüyor sanki, Menekse nin yüz ifadesi yeterliydi, ama Halil ona ne oldugunu,neden mutsuz göründügünü soracagina öpmeye calisiyor kiz'i.. :icon_whis Neyse, Halil yeni bölümde dürüstlügünü yine gösterecektir bize bundan eminim:img-wink:
fragmanı henüz izlemedim ama en yakın zamanda izlemeyi düşünüorum umarım bu bölümde halilin babasının kim olduğu ortaya çıkmaz çünkü mitat kendi oğlu olabilir die halil i koruyo eğer kendi oğlu çıkmazsa kötü planlarını devreye sokacaktır
halilde sanırım durumu anlayışla karşılıyomuş halil zaten çok anlayışlı ilerleyen bölümlerde aralarında sorun haline gelmez die ümit ediorum
Ya arkadaslarr az önce yine izlemistim fragmani net'te, ve bir sahne dikkatimi cekmisti.. Halil sanki bagiriyor, agliyor bu sahnede :icon_sorr Cok kótü birsey olacak sanki öyle bir yüz ifadesi varki.. Fragmanda, Emine, Meneksenin uyudugunu gordükten sonra gösteriyolar bu kisa sahneyi, 1 saniye sürüyor, cok cabuk geciyor sahneler.. sonrada Mustafa yi gösteriyolar. Umarim kótü birsey olmaz yani Mistik bisey yapmaz Menekseye insallah.. Offfff:icon_sorr Bakin..
batuhan_gumus 27-02-08, 18:40 meraba arkiler fragmani gördüm süper bi bölüm heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor
bakin bi msj daha getirdim size !!
meraba lar toygar abi müziklerini cok beyeniyoruz ailecek sana bi soru almanyaya gelmeyi düsünüyormusun senden rica etsek kivanc tatlituga ve sedef avciya selamler lütfen müziklerin süper cevap:selamlarınızı mutlaka ileteceğim....solo album ciktiktan sonra gidebildiğim heryere gitmeyi planlıyprum...ama biraz zaman var...
KIRMIZI toygar isikli
siyah ben :D
yani slmlar gönderecek toygar abimiz bizim icin :happy0064
batuhan_gumus 27-02-08, 18:42 Ya arkadaslarr az önce yine izlemistim fragmani net'te, ve bir sahne dikkatimi cekmisti.. Halil sanki bagiriyor, agliyor bu sahnede :icon_sorr Cok kótü birsey olacak sanki öyle bir yüz ifadesi varki.. Fragmanda, Emine, Meneksenin uyudugunu gordükten sonra gösteriyolar bu kisa sahneyi, 1 saniye sürüyor, cok cabuk geciyor sahneler.. sonrada Mustafa yi gösteriyolar. Umarim kótü birsey olmaz yani Mistik bisey yapmaz Menekseye insallah.. Offfff:icon_sorr Bakin..
aa hatiies nerden buldun ya bunu bende fragmani cok beyenmistim :icon_sorr
dmk halil yine bagriyor ve agliyor ya kesin yine bisey olcak zaten toygar abi de demisti pek ii seyler olmicak die :icon_sorr
menekse-halil 27-02-08, 18:47 yaa ewet Benm gördüğüm Fragman Çok karışık ta 2.bi fragman mı çıktı ):
ben izliyemedm ya ):
arkadaşlar nette varsa lütfen pm atabilirmi banaa ):
off çok merak ettim ):
halil'e bak ya canım nası ağlıyo ):
yaa menekşeye inşallah o mıstık bişi yapmamıştır off ): canm sıkıldı ya ):
herkese selam şükür kavuşturana
fragman harika bide şu site problemi olmasa giremiyorum bitürlü sahnelere yorumum ; menekşenin halille sarılarak uyuduğu sahnede halilin menekşenin yaşadıklarına ağlayışı menekşenin halile teşekkür öpücüğü ve halilin seni anlayamadım özür dilerim şekilde yüz ifadesi üzüntüsü çok etkilendim bide yemekte keman eşliğinde mızıka çalması diğer mızıka sahneleri belki gerdek gecesinde çalınan bişeydir halil menekşesini mutlu etmek üzüntüsünü atmak için yada kendini teselli etmek için çalıyor olabailir hatta bu sahnelerde flash backlerde bekliyorum emine mıstıkı nasıl aldı küçük mıstık ordayken yoksa bir yanıltma sahnesimiydi
eminenin menekşeye olan öfkesi mıstıkın hala onu sevdiğini düşündüğüiçndi emine çaresiz kimsesiz bir kadın mıstık ise onun çaresi geçen bölümde insanlar tarafından horlandığından bahsetmişti mıstık gözü kara onu koruyabilir emine bu mantıkta ve bu yüzden mıstıkı kaybetmemek için herşeyi yapar buna menkeşeye zarar vermekte dahil ki en büyük düşmanıda menekşe çünkü ona göre mıstık hala menekşeyi seviyor dünyanın en kötü kadını kıskanç ve çaresiz olandır
birde msıtıkla şeyma var mıstıkın şeymaya sevgisi oda bir zamanlar insandı sonradan böyle oldu der gibi onu kötü yapan yaşadıkları insanlar der gibi tıpkı mithatın halilin oğlu olabilme ihtimalini duyunca insani duygular beslediğini gösterdikleri gibi
resimdeki sahne mızıka çaldığı sahne menekşenin yaşadıklarına engel olamadığı için ağlıyordur yukarıda dediğim gibi o sahnede mutlaka flashbackler olacaklardır
ahhh hariceem ahhh evet ekledigin o halilin agladigi ani bende fark ettim nasi da perisan olmus cnm benim yhaaa !!!!!!! :icon_sorr
yhaa bu arada canlar bence fragman her zmnki gibi bizi yaniltiyodur :img-yes: yane tmm emine meneksenin yaninda olabilir ama mustafa orda deyildir bence ama ya bu sefer yaniltmiyolarsa bizi :icon_whis offf daha çok var yhaaa napcaz böylee !! :icon_sorr
princessstyle öncelikle aramiza hosgeldin canim:happy0064
Hatiies cnm benim zaten fragmanda en çok dikkatimi çeken sahne oydu surekli Durdurmaya çalistim o sahneyi ama olmadi simdi sen resmi ekledin ve nasil felak agliyor göruyoruz yani gerçekten kötu birsey oldu ki halil böyle agliyor..Acaba kutunun sirrinimi ögrendi yoksa menekseye birseymi oldu//
offf merakla bekliyorum ben bu gelecek bölumu:img-yes:
Asli aramiza hosgeldin canim,benim adim Betül:img-wink:
Fragmanda arkasinda iki adam beliren Zeynep'i ve Zeynep'in yuzundeki saskinlik ifadesini gördugumde resmen zevkten dörtköse oldum:happy0064 Halil ile Menekse'ye onca zarai dokundu bu kizin,anlasilan artikin yaptiklarinin cezasinoi cekme zamani,darisi Emine'nin basina:img-yes:
Emine'yi ilk baslarda iyi biri sanmistim ama oda nankörun önde gideni.Psikopat bir adami kizina baba olarak tanitti (Mistik'in yaptigi hataya dur diyebilirdi ama yapmadi) ve en kötusude o adamin cocugunun etrafinda olmasina izin vermesi.Gecen bölum vidalari atan Mistik'in ortaligi Sebnem'in önunde dagittini görduk ki böyle bir sey bir cocugun psikologisini cok etkiler ama bunu Emine'de anliyacak akil nerdeeeeeeeeeeeee:img-pilot
Gecen bölum dugunde Yusuf ile Lale'den gelen cicegi gören Suheyla teyzemin haline acidim,oglunu nasilda özledigi belliydi:icon_sorr birde Yusuf gideli beri Suheyla teyzem ile hic konusmadilar.Acaba aralarinda hic konusma olucakmi?anne ve ogulun aralarinin iyi olmasini görmek isterdim...
berivancim her zmnki gibi yorumun harika :img-yes: yhaa aslinda bende kendime sordum yusuf hiç annesiyle konusmicakmi diye ama sanki $u aralar ona pek sira gelmez gibime gelio :icon_whis
ca-g-l-a-y-a-n 27-02-08, 22:32 Asli aramiza hosgeldin canim,benim adim Betül:img-wink:
Fragmanda arkasinda iki adam beliren Zeynep'i ve Zeynep'in yuzundeki saskinlik ifadesini gördugumde resmen zevkten dörtköse oldum:happy0064 Halil ile Menekse'ye onca zarai dokundu bu kizin,anlasilan artikin yaptiklarinin cezasinoi cekme zamani,darisi Emine'nin basina:img-yes:
Emine'yi ilk baslarda iyi biri sanmistim ama oda nankörun önde gideni.Psikopat bir adami kizina baba olarak tanitti (Mistik'in yaptigi hataya dur diyebilirdi ama yapmadi) ve en kötusude o adamin cocugunun etrafinda olmasina izin vermesi.Gecen bölum vidalari atan Mistik'in ortaligi Sebnem'in önunde dagittini görduk ki böyle bir sey bir cocugun psikologisini cok etkiler ama bunu Emine'de anliyacak akil nerdeeeeeeeeeeeee:img-pilot
Gecen bölum dugunde Yusuf ile Lale'den gelen cicegi gören Suheyla teyzemin haline acidim,oglunu nasilda özledigi belliydi:icon_sorr birde Yusuf gideli beri Suheyla teyzem ile hic konusmadilar.Acaba aralarinda hic konusma olucakmi?anne ve ogulun aralarinin iyi olmasini görmek isterdim...
yazdıklarına satırı satırına katılıyorum zaten gecen hafta zeynebin agladıgında da cok mutlu olmustum halil evleniyo diye simdi fragmanda kacırıldığını gördüğmde de cok mutlu oldum mithatla ortak olmanın ceremesini cekio(gerci mithat onu ortak diye görmüyo ya neyse)zeynebi mithat kacırtıyo bosna da cok önemli bulduğu seyi ögrenmek icin iyi oluyo o marula biraz eziyette o ceksin
emine konusunda da haklısın yaw bu kadın hangi akla hizmet mıstığa inanıp yardım edio anlamış degilim zaten bu mıstık işini de fazla uzattılar biran önce yakalanıyo mu ölüyo mu ne oluyosa olsun artık ben bölümmün 4te3ünde mıstık izlemek istemiyom dizinin güzelliğini bozuyo
yusufsuz olmuyo ya dizi süheyla teyzmizde o hengamede celenki iyi görüp bozuldu ya
Asli, gördum ki Stockholm'da oturuyorsun.Bende Isvecte'nim,Göteborg'da kaliyorum:img-wink:
Dugun gecesinde kopukluk oldugunu yazan arkadaslara bende katilmak istiyorum.Yalniz hatirlamiyorsam eger bir sampanya patlatti bizim yeni evliler ve ondan sonrada hoop! yatak odasindaidiler:img-in_lo
Ama sincik egerki Halil bes cocuk babasi olmak istiyorsa elini cabuk tutmali Menekse'si ile:img-in_lo yani senaristler Menekse'nin yakin bir iliskiye girme korkusunu nerde ve nasil yok edicekler cok merak ediyorum:img-pilot
Gereksiz Mistik'in bilem yakin iliski hallerini görduk iyyyyyyyy:icon_sorr
menekse-halil 28-02-08, 09:06 Sesli Fragman Çıktı arkadaşlar..
halil ankaraya gidiyor ..menekşe tek kalıyor uyurken işte emine sanırım msıtıkı eve alıyor ama inşallah uyuduunda gördüğü ruyadır ):
mıstıkın sesi gelio halil bey intikam zamani dio halil tlfda ama ):
off inşallah yanıltmadır ):
menekşem ruya görmüştür inşallah ya ):
off menekşei kaçırmaz orda öldürür (allah korusun ): )
off ya ):
Sesli Fragmanı ekledm arkadaşlar izliyebilirsiniz
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3827
herkese selam
bütün acılarını silip alıcam senin onun,onun gölgesi bile kalmayacak aramızda
bu söze ne denir halilin acısı daha başka nasıl tarif edilir ve möenekşe her yanım buz kesti halil dreken menekşeninyaşadığı acı bunu hisseden halilin duyguları hali bu bölüm çok duygulu olacak çooook
telefon sahnesi bence zeynepin kaçırıldığı haberidir mısıtık halili arayacak e küçük mıstık nerde hem bence evde kadirde vardır emine herkese uyurken almıştır msıtıkı mıstık halili ararsa halilde evdekileri arar o telefon o değildir ben menekşenin başına bişey gelecek diye düşünmek istemiyorum
mıstıkın bana yaptıklarının cezasını çekiyorlar işte demesi emine gerdek gecesini yumurtlamıştır onun üzerine söylemiştir
mithat vicdan azabıyla kavruluyor kavrulsun bişey olmaz ona ilerde mithatın semayla ilgili çok acıklı bir hikayesi çıkacakmış gibi geliyor bana
kadirin aşşağılık mıstık öldürmezse gibi sözünden sonra eminenin yüz ifadesi öfkesinin dahada artacağını gösteriyor
hadi iddiaya girelim mıstık halili arayacak veya aramayacak diye yada başka bişey yoksa burası hareketlenmeyecek
Sesli fragmani izledim suan tam dizi modumdayim.. Allahim cumartesi çabuk gelsin nolurr.. Menekse ile Halilimi çok özlediiimmm :icon_sorr Bu Mistik elinde sonunda bisi yapcak demistik ve yine yüregimiz agzimiza geliyor!! Menekse evde yalniz.. Yaninda Mistik :icon_sorr Insallah bir rüyadir.. ki pek sanmiyorum malesef :( Veya Mustafa aska'da gelebilir.. Kiyamaz Meneksesine.. Ama Mustafa bu, tam piskopat.. Menekseyi seviyor ama onu öldürmek istiyor.. off.. düsünmek bile istemiyorum olcaklari :icon_sorr Bu Halil'de neden gidiyor ankaraya hala anlamis degilim.. Mutlaka çok önemli birsey olmali.. Yoksa yeni gelin evde yalniz birakilirmi be Halilim?
Bende Simdi Sesli fragmani izledim:icon_sorr
Bu sever kesin mustafa menekseye birsey yapacak
Allahim çok heycali olacak..
Neyse herzamanki gibi Halil çok anlayisli oldu
Bu bölum kesin aglicam Kesin...halil zaten çok kötu
agliyordu sessiz fragmanda kesin menekseye birsey yapti
mustafaa:icon_cry:
ahh halilim ahh nasilda anlayisli öyle =D
esracim sana katiliorum cnm yha bu sefer mustafa kesin bise ypacak yhaa menekseye bi adim yaiknliginda ooofff yhaa nerde kaldi su özet yhaaa :icon_sorr
ahh halilim ahh nasilda anlayisli öyle =D
esracim sana katiliorum cnm yha bu sefer mustafa kesin bise ypacak yhaa menekseye bi adim yaiknliginda ooofff yhaa nerde kaldi su özet yhaaa :icon_sorr
Ama kimse yokmu evde yani nasil menekseyi yanliz biraktilar evde
Zaten halil buna nasil izin verdi en azindan korumaci mistik nerde yada kadir filan yokmuydu evde yada kapinin onunde polis yada ne bilim birisi...
yhaa cnm bence halil meneksenin yanina emineyi birakmistir baksana eminede var orda :icon_sorr hem yazik yhaa nerden bilcekler eminenein psiliginiiiiii gicik kadin yhaa resmen tiksiniorum yhaa ondan iyyy !!!
yhaa cnm bence halil meneksenin yanina emineyi birakmistir baksana eminede var orda :icon_sorr hem yazik yhaa nerden bilcekler eminenein psiliginiiiiii gicik kadin yhaa resmen tiksiniorum yhaa ondan iyyy !!!
hmm ewet ya emine kalmistir meneksenin yaninda
uff nasil hemen guveniyorular tanimadiklari birine
bide halil neden ankaraya gitti kesin is içinder
yada kutunun sirri için ama sanirim is için
aiii bir cumartesi olamadi gitti:img-icecr
menekse-halil 28-02-08, 18:16 bosna filan diodu fragmanda bişiler bulcaktır inşallah kutunun sırrıyla ilgili.. ama ankaraya iş için gidiyo gibi ): off emineye güvendinn halilim ya ): off hepp iyi niyet hep iyi niyet ): her hata bir tecrübe oluyor hep ): menekşeme nolurr bişi yapmasınn ): nolurr ruya olsun ):
bosna filan diodu fragmanda bişiler bulcaktır inşallah kutunun sırrıyla ilgili.. ama ankaraya iş için gidiyo gibi ): off emineye güvendinn halilim ya ): off hepp iyi niyet hep iyi niyet ): her hata bir tecrübe oluyor hep ): menekşeme nolurr bişi yapmasınn ): nolurr ruya olsun ):
bu sever pek bir ruya ya benzemiyor:icon_sorr
Ama insallah dedigin gibidir ama bu sever umidim yok
kesin mustafa birsey yapacak:icon_sorr
Ezelcim wallaha cnm allah sana sabir versin ben cumartesi olsun hemen diyorum ** sen pazari bekliyorsun neyse Yindede izlicez ya önemli olan bu:img-in_lo
batuhan_gumus 28-02-08, 18:42 canm videolara ekledm sesli fragmanı sabah :img-in_lo
ordan izliyebilrsin (:
saol arkadasim izledim bile saol:img-wink:
ya inanmiyorum menekse yi kaciricaklar kesin ya uff meneksemm :icon_sorr
ya allahim cildirdim menekse uyuyor mistikta giriyor evine ya tecavüz ederse
ya menekseye ben heralde ilk defa dizide aglarim
hayatimda dizide aglamadim da :)
insallah yaa bisey olmaz
saol arkadasim izledim bile saol:img-wink:
ya inanmiyorum menekse yi kaciricaklar kesin ya uff meneksemm :icon_sorr
ya allahim cildirdim menekse uyuyor mistikta giriyor evine ya tecavüz ederse
ya menekseye ben heralde ilk defa dizide aglarim
hayatimda dizide aglamadim da :)
insallah yaa bisey olmaz
hihihi belki bu sever aglarsinn
Zaten bu bölum çok heycanli huzunlu gececek
çok merak ediyorum...
özet nerde kaldiysa...
Biraz sonra özet gelir insallah:img-yes:
himm simdi yinemi diceksiniz belki ama bu seferki çok kisa anket olcak yane yeli bölüme kasar heheh
simdi canlar anketimiz su : sizce mustafa bu sefer menekseye bi$e yapabilcekmi?? cvp evetse ne $ekilde ?? yoksa bu bi ruyami ?? veya baska dusunceleriniz varmi ??
eveet yanitlarinizi dört ¨gözle bekliorum :img-wink:
batuhan_gumus 28-02-08, 18:55 esra bu sefer belki olabilir :)
Ya bnce arkadasim 3z3_fr rüya deil bu sefer bisey yapacak gibi geldi
ha birde cnm ya adin neydi unuttum :img-blush
cünki arkadaslar toygar abide öle demisti bana msjda :img-wink:
sizce mustafa bu sefer menekseye bi$e yapabilcekmi?? cvp evetse ne $ekilde ?? yoksa bu bi ruyami ?? veya baska dusunceleriniz varmi ??
bence bu sever Kesin birsey yapack çunku bu zamana kadar Birsey yapamadi ve bu sever kesin birsey yapar....Ne sekilde zarar verir bilmiyorum ama ne olur teca...etmesin neolur:icon_sorr:icon_sorr
eleftheros 28-02-08, 19:09 okadar fragmanda yanılttılar ancak bu kez rüya değil gibi..
mustafa menekşeye bişey yapabilir. umarım korktuğumuz şey olmaz :icon_sorr
yhaa galiba herkes mustafanin menekseye tec.... etmesinden korkuo :icon_whis ama varya ne bilim sanki öle bise olmaz yhaaf :icon_whis yane sonuçta mustafa o isten geçmedimi artik tek istedigi menekseyi oldurmek deilmi :icon_whis ve menekse olmicegine gore ... him acaba napcak yhaa !!! ins tam o sirada hopp halil girermi içeri veya suheyla yhaa ömerde olabilir bilmiorum :img-yes:
menekse-halil 28-02-08, 19:16 sizce mustafa bu sefer menekseye bi$e yapabilcekmi?? cvp evetse ne $ekilde ?? yoksa bu bi ruyami ?? veya baska dusunceleriniz varmi ??
Gönül ister ki ruya olsun .. ama beni korkuttunus iyice o yüzden inanmaya başladm ruya olmadığınaaa ): Galibaa zarar vericek ): halil tlfda gözüküodu mıstıkta intikam zamani diodu halil'e diyosa eğer halil kadirlere haber vericektir..kadir gitsede inşallah onu bi güzell döferrr hıh
inşallah ruyadır ):
fragmanı gördüümden beri aklıma geldikçe nolur diorum inşallah ruyadır ):
off menekşeme bişi yapmasın o mıstık ):
dier mıstık nirdee ki halil gittiindee ):
pisss emineyi nie eve aldılar pastanede kalsaydıı sadeceee ):
eleftheros 28-02-08, 19:21 gerçek ya koruma mıstık nerdeki.. okadar koruma tuttular adam ortalarda yok. halilde menekşe kendi yanındayken korumayla geziyolar. şimdi menekşe yalnız ama koruma yok.
eminenin evde kalması bence saçmalık. insan iki gün tanıdığı birini eve alırmı hiç. hemde mustafanın gölgesi üzerlerindeyken. hç mi şüpelenmiyorlar.
of wala içim karardı. :icon_sorr:icon_sorr
okadar fragmanda yanılttılar ancak bu kez rüya değil gibi..
mustafa menekşeye bişey yapabilir. umarım korktuğumuz şey olmaz :icon_sorr
umarim korktugumuz sey olmas
UFFF içim bir fena oldu
Bir Geberip gidemedi su mustafa
yakalanmasa yada oludurulmese
ben oldurcem isi kokten çozmus olacam:img-icecr
Saka bir yana Artik Kesin menekseye birsey yapar
su manyak mustafa:icon_sorr
ayhh vallahi benimde içim karardi yhaa canlr hani fragmanda sagolsunlar hep bizi yaniltiolar yha hani mesela geçen fragmanda halili basi sargili gosterdiler ama megerse eskisiymis :img-yes: yane burda eski die bise yok ama ins yine bi yaniltma vardir diye dusunuorum :icon_whis
eleftheros 28-02-08, 19:32 ewt ya o yanıltmaları hemen hemen her fragmanda yapıyorlar.. cumartesi gününe kadar çatlıyoruz sonra bi bakıyoruz meğersem eskiymiş.. o anlarda sevinsemmi sinirlensemmi şaşırıyorum.. inş bu da SADECE BİR RÜYADIR.
hem farkettiyseniz mustafa o malum sahnede sanki menekşeye sevgiyle bakıyordu. yoksa banamı öyle ge |