Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

eSzra_
02-03-08, 00:04
Ben bir ara 54 de gördüm :img-grin2 ve ben de cok sevindim bu kadar kisinin baslikta olmasina. Eskisi kadar olamasak da 50-60 civarinda olmak da iyi (ilk bölümde tam 135 kisi vardi diye biliyorum ben, simdi anca ücte biri :icon_sorr). Olsun, dizimiz tutuyor ya, biz ona bakalim.

Fragman hala eklenmemis, ne malum siteye, ne de buraya. Sanirim yarina kaldi :icon_sorr

Malesef henüz ekleyen olmadi. Bekleyecegiz...
Ewet yaa bende sayfa girince baktim 57 kisi filan vardi
nekadar sevindim bilseninizzz:img-icecr
Ewet fragman eklenmedi siteye keske baka bilsem
yatmadan önce ama eminimki simdi fragmani görsem
ikinci bie kriz geçircem bugun ve hiç yatamicam..
ben simdi nasil yatacagimi dusunuyorum
hala dizinin etkisindeyim:img-icecr

61MERVE61
02-03-08, 00:05
Arkadaslar anlatiginiz icin tskurler..yeni bolum yorumumu yapmaya girdim bi baktim fragman cikmis:(...fragman insani yaniltio sanmiyorum mustafanin tec...edecegine..belki calismistir ama yine olmamistir...belki karsiliksiz olunca mustafa yapamiyordur....insalah oyledir..:(ooff yah simdiden icime karalar basti...bizahmet goren varsa siteye eklesin.

_artvin_
02-03-08, 00:06
önemli rıca sevgili senarisler artık birazda mutluluk izlemek istiyorum ben ya ne olur örneğin ninemizin bir yaşlı arkadaşı olabilir bayan tabiki onla eslkilerden konuşsunlar annemiz daha güçlensin babanın hakkından gelsin ve artık kadir yni birien aşık olsun ve en çok istediğim
ya menekşenin sesi değişsin bu sesde ebni iter brşey avr en acılı sahnede biel kulaklarımı tırmalıyım o sahnenin duygusunu bence yok ediyor kesinlikle mnekşenin sesinde duygu eksikliği var

Ekin_Derya
02-03-08, 00:08
tamam yinede sagol cnm...bende simdi eklendi diye anladim cömez arkadasimiza tesekkür ettin ya....
Keske ciksa da ...bizde görsek ben görmedim uyamam simdi

Ben degil Rüya tesekkür etti:
++++ Euro D'yi kiniyorum :icon_evil Niye hiç vermiyorlar bu fragmanlari anlamis degilim!! Fragmani ekleyen çömez arkimiza simdiden çok tesekkürler :D
Zaten 'simdiden tesekkürler' yazdi, yani, henüz fragman yok, malesef :icon_sorr
Gerci o fragmani izlesem mi, izlemesem mi diye düsünüyorum, sizin anlattiklarinizdan sonra :icon_sorr Baksaniza, arkadasimiz ne yazmis:
o nasıl framan öyle?fragmanda bile ağladıysam bölümü izlerken ne halde olacağım bilemiyorum...

Didem09
02-03-08, 00:12
umarim yarin fragmani izleye biliriz...
Acikcasi cok merak ediyorum..

Ama resimlerde gördügümüz gibi kacirildi Menekse
Emine ve Mustafa tarafindan .. !

Bence O an Menekse Emineye dicek ben sana kapimi actim acidim
ve evime aldim
Senin tesekkürün bumuydu? Bunumu hak ettim senden ..?

Mustafa bence birsey yapamiyacak
bence Kadir tarafindan gizlice belki takip edilcek eger Halil Vaktinde
arayip haber vere bilirse .. !

Bugün tekrardan izleyip yarin dinc kafayla yazarim yorumumu diger bölüm icin ..!

Rüya
02-03-08, 00:12
_artvin_ arkadasim; sana katiliyorum :) Ninemizin bir arkadasi olsa çok güzel olurdu.. Meneksenin sesine gelince bende malesef pek sevmiyorum :icon_sorr Duyguyu hissediyorum.. Ama bence bu ses Sedef Avciya pek yakismiyor.. Belkide baska bir diziden alistigim için öyle geliyodur.. Ama benim gibi düsünen biri daha varmis.. Daha yakisan bir ses olsa tam süper olucak gerçekten..

Halilimede bir yorum yapmak istiyorum :img-in_lo:img-in_lo
Allahim yok böyle bir temis kalplilik.. Baskalarinin tuhaf karsilicak seyleri o anlayisla karsiliyor ve sürekli iyilikle yaklasiyor.. Halilimi izlerken resmen mest oluyorum.. Özellikle oyunculugunu çok begeniyorum çok gelistirdi kendini Kivanç :good: O yatakdaki aglayisi yokmu, eminim hepimizin içi ciz etmistir :( Birdahaki bölümü sabirsizlikla bekliyorum ama ayni zamanda daha çok üzülücegimi biliyorum..
Biktim su piskopatlardan :icon_evil

Mithata evet - Mustafaya hayir :img-cool2

Ekin_Derya
02-03-08, 00:13
Arkadaslar anlatiginiz icin tskurler..yeni bolum yorumumu yapmaya girdim bi baktim fragman cikmis:(...fragman insani yaniltio sanmiyorum mustafanin tec...edecegine..belki calismistir ama yine olmamistir...belki karsiliksiz olunca mustafa yapamiyordur....insalah oyledir..:(ooff yah simdiden icime karalar basti...bizahmet goren varsa siteye eklesin.

Bizde senden bekliyorduk (hemen hemen her zaman sen ekliyordun) :img-grin2

Bence de Mustafa tec.... edemeyecek, ya Emine birden akillanip yardim edecek ya da Mustafa'da sorun cikacak yine. Tec.... edemese bile onun yerine baska iskenceler yapacak. Belki tokat atar, bir yerlerini cimcikler, ne bileyim :icon_sorr

(tmm cnm..kusuruma bakma artik :D
daha kendime gelemedim bu bölümden sonra.

Ne kusuru, rica ederim :img-wink:)

_NEVZAT_
02-03-08, 00:14
evet bende hic begenmiyorum...kendi sesi daha güzel bence.
Cok yapmacik bence...bilmiyorum neden kendi sesini kullanmiyor??!!!

batuhan_gumus
02-03-08, 00:16
evet bende hic begenmiyorum...kendi sesi daha güzel bence.
Cok yapmacik bence...bilmiyorum neden kendi sesini kullanmiyor??!!!

valla kendi sesi hakikaten cok guzel
ama biliyorsunuz kiwanc ta gümüste kendi sesini kullanmadi
belki yöneticiler uygun bulmadi sesini

Rüya
02-03-08, 00:17
_NEVZAT_ büyük bir ihtimalle egitim almak istiyordur :)

batuhan, kesinlikle Mithati tercih ederim ;) Cünkü Mustafadan hem tiksiniyorum hem korkuyorum.. Bunu dedigime inanamiyorum ama bu bölüm Mithati çok sevdim :img-hyste Halilin oglu oldugunu düsünüyor ya yumusadi sanki biraz.. Ayrica eskileri düsünmesi çok hostu ;) Bayiliyorum ben bu tür sahnelere ya..

Bide unutmadan arkadaslar..

Semih abimizin gerçek ismini bilen var mi? :img-blush

_NEVZAT_
02-03-08, 00:18
Kivanc Gümüs'te kendini hazir hissetmedigi icin kullanmamis...artik Sedef niye kullanmiyor onu bilmiyoruz tabii.
Ilk bölümde baska biri mi seslendiriyordu ??
Gecen bölümde...Menekse hatirladiginda bana öyle geldi,hani Mustafaya birak beni demesi sanki baska bir ses'di.

eSzra_
02-03-08, 00:20
_NEVZAT_ büyük bir ihtimalle egitim almak istiyordur :)

batuhan, kesinlikle Mithati tercih ederim ;) Cünkü Mustafadan hem tiksiniyorum hem korkuyorum.. Bunu dedigime inanamiyorum ama bu bölüm Mithati çok sevdim :img-hyste Halilin oglu oldugunu düsünüyor ya yumusadi sanki biraz.. Ayrica eskileri düsünmesi çok hostu ;) Bayiliyorum ben bu tür sahnelere ya..

Bide unutmadan arkadaslar..

Semih abimizin gerçek ismini bilen var mi? :img-blush
Bende bu bölum nedense mithata biraz acidim
yani halilin oglu olacaginin ihtimalini Dusunuyor
ve bu halile yumusak davranmasini sagliyor
hatirliyormusunuz ilk bölumlerde halili oldurmek istiyordu
ama simdi birsey yapmaz bence :img-icecr

batuhan_gumus
Kivanc Gümüs'te kendini hazir hissetmedigi icin kullanmamis...artik Sedef niye kullanmiyor onu bilmiyoruz tabii.
Gecen bölümde...Menekse hatirladiginda bana öyle geldi,hani Mustafaya birak beni demesi sanki baska bir ses'di.

evet olabilir belki istememistir ya ama oda yakinda kullanir
rüya evet anladim mithati mustaya tercih edersin biliyorum
bu bölüm mithat kotu deildi iyi adami oynadi

_NEVZAT_
*R* aynen..acidim Mithat'a yaa...kendime inanamiyorum ama gercekten acidim.
O kalpsiz, sadece parayi düsünen adam gitti...duygusal adam geldi.
Baska bir insan oldu sanki.
Bu arada onun karisina noldu??...bn bi kacirdim yoksa senaristler mi unuttu onlari?!?

_artvin_
02-03-08, 00:22
Bu arada onun karisina noldu??...bn bi kacirdim yoksa senaristler mi unuttu onlari?!?

karıs yoktu zaten sevgilisi vardı oda bu hapse girince yani ilk girmedi ama tutukladılar ozaman bunu bırakmıştır ne olacak

eSzra_
02-03-08, 00:22
cnm ben mithatin nisanlisini (daha evlenmediler)
halil ile meneksenin dugununde gördum:img-in_lo
çok dikkatli baktim çunku kimlerin dugunde oldugunu
ve onunda gördum:img-yes:

Rüya
02-03-08, 00:23
Ben fragmani izlerken bile Mithata acidigimi yazmistim buraya :) Hehe.. Sanirim biz çok iyiyiz arkadaslar :img-blush Cünkü bende cidden bunu dedigime inanamiyorum.. Artik Halile kesinlikle birsey yapmaz :) Cünkü 98% oglu oldugunu düsünüyor bundan eminiz artik ;) Mithatin esine gelince bende bilmiyorum malesef _NEVZAT_ sanirim unutuldu =) Ayrica.. Ben Yusuf abimizi çok özledim :( dönmicegini bilsem bile dönnn Yusuf abi demek istiyorum :(

Aile imzasinda 30 nick oldu arkadaslar =)
Ö.mlerinizi bekliyorum..

_NEVZAT_
02-03-08, 00:23
hahaha öyle mi..iyi o zaman ben görmedim de :D
neyse coook pardon senaristere haksizlik ettim...:S
Fragmani hala bulamadim :(
herhalde yarina kadar beklememiz gerekecek :(

eSzra_
02-03-08, 00:26
Arkadaslar bende artik kaçim diyorum
uykum geldi gerçekten
simdi bilgisayarin onunde yatip kalacam
yine söylemek istiyorum..bu bölum çok superdi
ve Sayfaya bukadar kisinin gelmesi beni çok sevindirdi
insallah reytenglerde iyi gelir buhafta iyi gelmesede
Kesin gelecek hafta iyi gelecek çunku gelecek hafta
super bir bölum olacak super fragmani gormesemde
tahmin edebiliyorum:img-icecr
herkese iyi yorumlar ve iyi geceler:img-in_lo

_NEVZAT_
02-03-08, 00:26
Rüya bnm ö.m.imi aldin demi cnm...

Bu arada...Yusuf abimizi bnde cook özledim ama iyiki Kadir abimizde artik Meneksenin yaninda...vallah cok seviyorum Kadiri artik :D:D

Cigdem_18
02-03-08, 00:30
ben meneksenin sesini begeniyorum nedense bilmiyorum ama bana hos geliyo sedefin gercek sesini duymadim oda cok güzeldir bence

bide bisey sorucam o canaylar noldu niye yoklar önceden cok varlardi

61MERVE61
02-03-08, 00:33
Bizde senden bekliyorduk (hemen hemen her zaman sen ekliyordun) :img-grin2

Bence de Mustafa tec.... edemeyecek, ya Emine birden akillanip yardim edecek ya da Mustafa'da sorun cikacak yine. Tec.... edemese bile onun yerine baska iskenceler yapacak. Belki tokat atar, bir yerlerini cimcikler, ne bileyim :icon_sorr

(

Ne kusuru, rica ederim :img-wink:)

Cnm euro d verse fragmani cikti bilin:img-in_lo gozlerim tvde kaldi vala...cikmasini bekliyorum kanal d de verilmis..:icon_sorr.....bence emine yola gelecek,emineden birsey bekliyorum...yapacak birsey ya kadirleri cagircak yada polisi felan..

kıvanç_simge
02-03-08, 00:37
Fragmanda herkes ağlıoyodu yaa
menekşeyi kaçırmıstı mustafa
allaha şükür öldürmemiş...
Kesin tecavüz falan etcek wea çalışıcak
menekşe çok kötü gözüküodu
halilim aşkım gene ağlıoduu
offf gitti güzelim bölümler
ağlıcamı bilseydim bu bölümden mendilleri hazırlardım
gıcık mustafaaaaaaaaaaaa !!!
offf offfff ne bölümdü
anti emine
anti zeynep
anti MUSTAFAAAA:img-tomat

kıvanç_simge
02-03-08, 00:46
ben bi ara vazgeçsin diye dua ettim
ama o da insafız çıktı
herşey çok karışıcak
menekşenin durumu zaten kötüydü
bence bu olaydan sonra toparlayamıcak
ilişkileri çok büyük yara alıcak
bide mustafa menekseye eziyet ederseee =(
ooofffff
inanmıyorum yaaaaa
nolucak şimdi
nasıl çıkıcak senaristler işin içinden
çok karıştııı !!!
:(

Rüya
02-03-08, 00:47
Ya gerçekten fragmani izlemek istedigimden emin degilim :icon_sorr Cünkü biliyorum izledigim an çok üzülicem.. =(( Off.. Ben simdiden ilerleyen bölümleri düsünüyorum ve simdiden bu kaçirma kovalama olaylari lütfen uzun sürmesin diyorum.. Cünkü malesef seyirci bu tür seylerden hoslanmiyor.. Ve çabuk bikanlar oluyor :icon_sorr Bende artik çikiyim.. Hepinize iyi yorumlar bye

Son olarak

Mustafa yakalansin litfin ama :icon_sorr

kıvanç_simge
02-03-08, 00:50
Rüyacım çok haklısın canım
Zaten reytinglerin iç açıcı oldugunu söyleyemeyiz
Gene düşmeye başladıkk
Şimdi aksiyon da başlarsa
Toparlayamayız =(
Emine yaa sinir oldum
Ben bişi yapr poliise habr werir diye umdum nelr yaptı
O mustafa psikoptıda alem zaten
Mithata inanmıcaksınız ama üzüldüm
Çok içim gitti nedense
Üzüldüm yani we bence halil mithatın oğlu
O hastanede de bişiler yatıoo
Ama lütfennn size yalvarıyorummmmmmmmmmm
MUSTAFA GİTSİN ARTIK

_NEVZAT_
02-03-08, 00:52
arkadaslar bence artik Mustafa yakalanir...yani bunu sonu yoksa gelmez,ama Menekseyi kacirdi, artik yakalanir, sonra dizi o kutunun sirrina yönlenir.
SOnra da herhalde sonu gelir dizimizin :(

61MERVE61
02-03-08, 00:58

evt ozaman baska bi sesti ben tekrar izledim..ama nasil suana kadar farketmedim cook sasirdim.meneksenin suanki sesine cook benziyor ama daha yetiskin sert bi ses vardi ozaman...meneksenin sesinle bi problemim yok simdilik ama fazla yumusak gibime geliyor...
Ilk zamanlardaki sesi daha iyi ama:good:

Didem09
02-03-08, 01:00
ben catlicam umarim yarin gelir fragman ya ..
demek hepsi agliyor
vay halimize
sesli fragman daha acikliyaci olucak oda cikana kadar anamiz aglicak .. of ya

Cigdem_18
02-03-08, 01:01
ya menekse nasil güzel sözler söyledi öyle zeynepe karsi
bide neydi o öyle hotos kafa mi nee koptum orda cok hostu

su hasanda müsteriye bile asiliyo bee yuhh artik kizinin dükkaninda

yavv su canaylara noldu diye sordum kimse cevap vermedi bende bir daha soruyorum su canaylara ailesine sevgilisine ne oldu bi aralar cok gözüküyolardi dügünde bile yoktular

Didem09
02-03-08, 01:03
Rüyacım çok haklısın canım
Zaten reytinglerin iç açıcı oldugunu söyleyemeyiz
Gene düşmeye başladıkk
Şimdi aksiyon da başlarsa
Toparlayamayız =(
Emine yaa sinir oldum
Ben bişi yapr poliise habr werir diye umdum nelr yaptı
O mustafa psikoptıda alem zaten
Mithata inanmıcaksınız ama üzüldüm
Çok içim gitti nedense
Üzüldüm yani we bence halil mithatın oğlu
O hastanede de bişiler yatıoo
Ama lütfennn size yalvarıyorummmmmmmmmmm
MUSTAFA GİTSİN ARTIK

Seninle ayni fikirdeyim ...
Bende mitahta ilk defa bir tuhaf oldum yani gözlerim doldu
acidim adama bir an okadar nefret ederken
var bu isin icinde birsey
bence 80% oglu !
Ama bencede artik Mustafa gitsin ayriyetten eger eminede böyle devam ederse
gitsin dizinin hevesi tadi kaciyor !

Didem09
02-03-08, 01:05
ya menekse nasil güzel sözler söyledi öyle zeynepe karsi
bide neydi o öyle hotos kafa mi nee koptum orda cok hostu

su hasanda müsteriye bile asiliyo bee yuhh artik kizinin dükkaninda

yavv su canaylara noldu diye sordum kimse cevap vermedi bende bir daha soruyorum su canaylara ailesine sevgilisine ne oldu bi aralar cok gözüküyolardi dügünde bile yoktular

aynen ya bende koptum o hotos kafayi degince :D
bide ninede söyledi haha koptum vallaha :D

Hakkatten vallaha Hasan müsteriyede asiliyor .. bide üstüne
eksik para aliyor ve
kaasdan ayriyetten para almak istiyor
cürrete bak
kizinin kasasina para koyucagina kizinin kasasindan para aliyor ..

canaylari bende cok merak ettim erkek arkdasini falann...

yok oldular gittiler
aslinda yine görünseler hicde fena olmaz ..
cünkü canayin sevgilisinin annesi mithatla beraberdi
kadinda yok oglana yok ortalikta ..

merte
02-03-08, 01:12
ya bu son bölüm çok pis haftaya menekşeyi kaçırıyorlar ya olamaz:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::s ad53:allah o emineyede akıl versin salak herseyi o planladı.offff ağlayasım geliyor:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53:: sad53:

sarıseren
02-03-08, 01:28
Süper bir bölümdü.Halil'in Menekşe'yi beklemesi çok güzel.Zaten Halil'in böyle yapacağını biliyorduk:good:Hotos kafa da Bosna 'da ne bulduğunun yavaş yavaş sinyallerini veriyor.Bu bölüm Mithat'a ben de çok acıdım.Halil kesin onun oğlu herhalde yani en azından Mithat öyle düşünmeye başladı.Bölümün sonu berbattı.Mustafa 'nın Menekşe'ye öyle pis pis bakması, silahla orasına burasına dokunması çok iğrençti:icon_whis

Yeni bölümün fragmanını ne yazıkki göremedim.Umarın yarın nete eklenirbye

xKubrax
02-03-08, 01:42
Bu bolum gecen bolumden kat ve kat daha guzeldi.. Ben bu ciftin evliligini, dugununu buyuk bi sabirsizlikla beklemis birisi olarak gecen bolumu cok kotu bulmustum, hele sonu gercekten bana gore bu dizide olan en kotu olaydi.. Gecen bolum'e yorum yapmak icimden gelmedi, bu saate sonra gelmezde.. :mad72:

Bu bolum en azindan bi oncekinden cok daha guzeldi, her ani heyecanla doluydu, diken uzerinde oturur gibiydim.. Neler olup biticegini az cok tahmin ediyorduk ama diziyi izlemek baska oluyor.. Bu bolumde eminim en cok ah alan karakter Emine'dir, yani en azindan kendi adima, ve ailem adina konusabilirim "Allah canini alsin emi kadin" belki 20 defa soylenmistir ona karsi, e bi ailede durum buysa kimbilir diger aile'ler ne durumdaydi.. :icon_whis

Son sahne sanirim dizideki en heyecanli final kisim olmustur, Halil'in o andaki halini dusunmek bile icimi urpertiyor.. Ne yalan soylim Menekse'den ziyade ben asil Halil'e uzuluyorum, her bolumde cile uzerine cile ekleniyor adamin ustune, gecen bolumde Menekse'nin soyledikleri, bu bolumde Mustafa tarafindan kacirilmis olmasi, bu oglan ne gunah isledi'de Menekse'ye asik oldu kimbilir.. Allah yardimcisi olsun ne diyim :img-yes:

Bunu soyledigime inanamiyorum ama bi diger uzuldugum karakter'de Mithat oldu! Ve hislerim beni yaniltmiyorsa sanirim Semih'ide bundan sonra oldukca farkli izliyebiliriz.. Mithat'in sag kolu belkide artik dusmani bile olabilir, sayet ben o bakislarini, o soylediklerini hic begenmedim :hıh

Dipnot Halil'e beyaz gereginden fazla yakistigini soylemedim sanirim :img-in_lo

Didem09
02-03-08, 01:53
Arkadaslar fragmani neten buldum video bolumune ekledim..
izlemek isteyenler video bolumunden bulabilir;)

ayy canim merve cok sagol vallaha
görüldügüne göre bence birsey yapmadi
sadece korkuttu menekseyi
elini süremedi pislik herif
böyle düsünüyorum
ay galiba mustafa intihar ediyor
yanlis görmediysem
insallah intihar ederde kurtuluruz

kiyamammmm ben halilimeeee
offf :( nasil deliriyor ...

babasida kalb kirizi geciriyor galiba fenalasiyor adam
hepsi onun yüzünden ztn
o getirdi bu belayi ailenin icine!

tekrardan sagol mervecim

Didem09
02-03-08, 02:23
aaaa dikkatli izleyince sanki :S ay sanki mustafa birsey yapior :S
of yanilayim
ya bu fragmani 1000 kere izlesem cözemem yaaa
offff offf
kafayi yicem

yesilimim
02-03-08, 08:21
Fargamnı anlattığıız için teşekkürler bende birazdan izleceğim.Benim de en çoküzüldüğüm karakterlerden biri Mithat ve Halil sanırım geçekten de onun oğlu.Geçmiş sahnelerde Sema'nın bakışından belli oluyordu.enekie ile halil sahneleri mükemedi zavallı halilim benim.Mnekşenin babasıba çok kızdım,kadire çok üzüldüm.Umrımmutafa emineyi de alır kaçar da kisiden de tz zamanna kurtuuruz.

*elvedaderken*
02-03-08, 08:24
akşam yine çok güzel bı bölümdü mustafanın emıneye karşı bı sevgisi var sanırım ne istiyo hala menekşeden ya ne manyak adam bu dengesiz manyak bişey

halile yazık yaa telefonu mustafa açınca ne kadar kotu oldu:icon_sorr

berivan_
02-03-08, 08:57
MERVE,fragmani ekledigin cok tesekkurler canim:happy0064 ama birsey anladiysam arap olayim,simsek gibi hizli gösterildi hersey mubarek:icon_whis ama tek sunu diyeyim,bu fragman herhalde benim bu ana kadar gördugum en heyecanli fragman,yani fragmani izledikten sonra insan sankim 10 takla atiyor yeni bölumu bekliyene kadar:img-blush

Halil'in telefona Mistik ciktigindaki perisan hali beni yedi bitirdiiiii:icon_sorr ama ayiptir söylemesi Hasan'in yerde kivranmasini gördugumde icimin yaglari bir nevi eridi..cekemiyorum o adami,herkese okadar kötulugu dokunduki:img-yes: bir hasa kendi ailesine:sad53: ama onu o hale getiren nedir cok merak ediyorum,Menekse icin uzulmus olamaz herhal:icon_whis

Fragmanda Emine'nin Menekse'ye bakisi,Mistik'in Menekse'ye dokunma cureti göstermesi,berbat oldum izlerken...Menekse neler atlati simdiye kadar ve kizin cilesi biticegi yerine devam ediyor,hemide berbat bir sekilde:sad53:

Tez vakite hem Mistik hemide Emine psikopati cezalarini bulurlar insallah:img-yes:

Dun birde izlerken Mistik'in disariya cikmak istiyen Sebnem'e sebepsiz bagirmasi beni cileden cikarti.Emine'ye buyuk bir alkis böyle bir adami kizina baba olarak kabul ettigi icin,yilin anne ödulu onun hakkidir:icon_evil bir cocuk kötu birsey yaptiginda insan sesini yukseltir hatta belkim izah etmeye calisir neden disariya cikilmaz diye,ama Mistik bit höt höt dedi ve sonradan yumsak sesle "kizim sen otur,boya yap"dedi....

batuhan_gumus
02-03-08, 09:14
fragmanı ya hayır ne bicim bi fragman ya ooo :icon_sorr:icon_sorr
menekşem ya uff sinir oldum şimdi fragmani görünce
halil perişan gözüküyor :img-cray::img-cray: ilk defa bir dizie bu kadar üzüldüm
:img-cray:

_ilayda_
02-03-08, 09:19
bölüm çok güzeldi tabi sonu ve sonrasında yayınlanan fragman olmasaydı
emine gerçekten aptallık sınırlarını zorluyo kaç tane kadını öldürmüş adam demiyoki bni de öldürür kızıma birşey yapar sanki dünyada mustafadan başkası kalmadı halil e de çok üzüldüm bir sonraki bölümde onu perişan olarak görücez anlaşılan umarım mustafa menekşeye bişi yapmaz yoksa menekşe dizinin sonuna kadar toparlanamaz

berivan_
02-03-08, 09:27
Ben birsey anlamisam arap olayim Kadir ile birlikte oturan Emine Kadir'den Mistik'in Aysel'i öldurdugunu duyunca acayip sok oldu:icon_whis ne yani sankim önceden bilmiyormuydu Mistik'in uc kisi öldurdugunu ve o uc kisiden birinin erkek ve ikisininde kadin oldugunu:img-pilot

berivan_
02-03-08, 10:20
Mithat ve Halil'in ilk kez ki karsilasmalarini gösterdiler ki ben birsey anlamisam arap oliyim yine...Mithat'in hareketlerine bakilirsa onunda icinde suphe var Halil'in onun oglu olabilicegine dahil ama simdi benim anlamadigim sey:Sema neden Halil'in "babasi"ile evlendi ve Mithat ile Sema arasinda Sema evlenmeden önce neler yasandi ve iliskileri Sema evlendikten sonra nasil basladi tekradan cok merak ediyorum:img-yes:

Mithat'in Halil ile yemek yerkenki haline cok acidim gercekten...adam resmen kivraniyor acaba Halil onun oglumu diye ve oglu ise eger neden onca zamandir bu gercegi bilmedigi icin ve belkide ogluna onca zamandir yaptiklari icin bin bir pismandir....

Birde Sema neden Mithat'an gizledi ki Halil'in onun oglu olabilme ihtimalini bunuda anlamis degilim...anam sorular gittikce cogaliyor ama haydin hayirlisi...

Emine gerzeginin Mistik'in dediklerine hemen baliklama dalipta herseye kanmasina ise sastim kaldim izlerken:img-pilot yani Aysel guya Mistik'a asilmis:img-hyste ayyy Aysel senin gibi psikopati ne etsin yaw,Emine seni tepe tepe kullansin:img-pilot

dFKto
02-03-08, 10:49
Çok ilginç duygularım var bu diziyle ilgili. Bir kere artık ilk bölümlerde olduğu gibi sabırsızlık, merak ve heyecanla beklemiyorum yeni bölümü. Ama bir kere ekran karşısına geçtimmi bir daha ayrılamıyorum bitene kadar. Acayip sarıyor, heyecan dozu hep yukarıda, bir saniye bile düşmüyor.Ama eski tadı alamadığım da bir gerçek. Hem bir şeyler var eksik, hem de hala kavrıyor izlerken. İlginç bir durum benim açımdan, çünkü kolay vazgeçebilen biriyim dizi takip etmekten. Bu arada Mustafa rolündeki oyuncu her bölüm devleşmeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ son zamanlarda bazen abartılı oynayabiliyor, lakin Mustafa (oyuncunun adını öğrenemedim) her türlü duyguyu çok iyi veriyor. Bence dizinin kendini izlettirmesinde çok etkisi var.

Menekşe Zeynep hakkında çok dır dır yapmaya başladı, Halil'in kafasını şişiriyor sürekli, o kadar çok konuşmasa bir de hotoz kafa falan diye argo laflar etmese çok daha iyi olacak.Öyle bir kız değildi Menekşe.

Senaristler Yaprak Dökümünü de yazıyorlar ve iki dizide çok ortak yön var. Bu ilgimi çekti. Bol flasback kullannılması misal.Bir tanesi de ikisinde de bazı sorunların çözümü için psikiyatra gidilmesi olayı. Yaprak dökümünde hiç abartılı gelmedi izleyiciye ama bu dizide gerçekçi olmadı sanki. Menekşenin, ailesinin sosyo ekonomik yapısı bakımından, cinsel sorunlar için psikiyatra başvurması kolay ikna olabileceği bir durum değil gibi geldi bana. En azından bu ikna sürecini gösterseler iyi olurdu.

Rüya
02-03-08, 11:01
Keske izlemeseydim fragmani!! Keskeee.. Simdi gelde 1 hafta bekle.. Onu bosverdim, ben birdahaki bölümü izleyebilcekmiyim acep? :icon_sorr Korkunç, üzücü, heyecanli ve ayni zamanda igrenicegimiz bir bölüm bizi bekliyor bundan eminim!! Menekse ile Halil konularina pek dalmak istemiyorum çünkü düsündükçe nefretim artiyor!! Sadece sunu demek istiyorum, Emine&Mustafa kendilerini gerçekten çok akilli saniyorlar ama onlarda 10gr akil varsa bende arap olim!! Mustafa Emine olmasaydi bunlari asla beceremezdi! Emine ise hala bir rüyanin içinde kendini prenses Mustafayida beyaz atli prensi saniyor :img-hyste Yani, ondada hiç akil hiç mantik yok!! Benim son zamanlarda kafami sardigim konu Mithat, Halil&ailesi.. Yani kutudaki raklamlarin sirri..

MiH aile imzasi için öm atiiinnn ;) Yakinda yapicam imzayi suan 31 kisiyiz

eleftheros
02-03-08, 11:07
nasıl bi bölümdü ya.. herşey birden kabusa dönüştü..:sad53:

benim anlamadığım halil nasıl olurda menekşeyi tek başına bırakıp gider ankaralara.. :sad53:ya ne akla hizmet yaptı bunu.. yanında götürsene off wala sinirden çatladım o anda. hadi diyelim yanında götürmedin bari annesigilde kalsın. menekşenin ailesinede bravo yani akşam yemeğine bile kalmadan çekip gitmişler.. :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

eSzra_
02-03-08, 11:16
Aiii Simdi Izledim fragmani
Allahim nasil bir fragman bu böyle
halil fragmanda Menkse yanindami Gibi
birsey diyor bararak:icon_sorr..
menekse fragmanda agliyor
hassan kalp krizi geçiriyor
halil Deliriyorrr.. uffff gelecek bölum
heycandan gebercem herhalde yani fragman
beni böyle yaptiysa bölumu dusunemiyorum:icon_sorr

sarıseren
02-03-08, 11:16
Fragman için çok teşekkürler:icon_sorrÜf ya baya hüzünlü bir bölüm olucak.Mustafa Menekşe'ye inş. birşey yapmaz.Halil de çok kötü görünüyor.Çok heyecanlı bir bölüm olucak:icon_whisEmine de Mustafa'ya nasıl yardım ediyor anlamış değilim.Mustafa'nın bir sürü kişiyi öldürdüğünü bilmesine rağmen hala onunla beraber:blink:Bir insan birini ne kadar çok sevse bile böyle bir şeye katlanmasını aklım almıyor:hıh

berivan_
02-03-08, 11:25
Fragman için çok teşekkürler:icon_sorrÜf ya baya hüzünlü bir bölüm olucak.Mustafa Menekşe'ye inş. birşey yapmaz.Halil de çok kötü görünüyor.Çok heyecanlı bir bölüm olucak:icon_whisEmine de Mustafa'ya nasıl yardım ediyor anlamış değilim.Mustafa'nın bir sürü kişiyi öldürdüğünü bilmesine rağmen hala onunla beraber:blink:Bir insan birini ne kadar çok sevse bile böyle bir şeye katlanmasını aklım almıyor:hıh

Cok dogru bir konuya degindin.Emine akil noksani saniyorki,iste beynin olmayinca böyle oluyor malesef:img-blush Menekse ortadan kayip olduktan sonra aslan gibi Mistik ona kalicak ve oda Mistik'in katil ruhunu degistiripte onu bastan yaratabilicek ve ikiside Sebnem ile mutlu mesut bir hayat yasiyacaklar...tuuuuuu bunu dusunebilen zihniyete,yani insan katil olduktan sonra eski haline dönebilirmi sankim hiiii,bunun imkansiz oldugunu bilmem lazimdir:img-yes:

Ama iste ne yaziki kötu erkeklerin yaninda bulunan kadinlar herzaman o erkekleri degitirebiliceklerini sandiklari icin onlari birakipta gitmiyorlar her ne olursa olsun...Emine Mistik ona sahip cikicak diye onu birakmiyordur kanimca,ama Mistik'tan ona hayir gelmez,bakalim bunu nezaman anliyacak...

Mistik efendi birde gerdek gecesini anlatiginda,Menekse rezil olmasin diye kendi elini kestigini anlatiginda hem guldum hemde uzuldum...korkak bir insan ondan daha beter beyini olmiyan zavalli bir kadinin gönlune girmek icin neler yapiyor:img-hyste

Ama en cok igrendigim yer ise mahsum bir sekilde koltukta yatan Menekse'ye tabanca ile dokunan Mistik...ayiptir söylemesi Menekse'nin mahremine girdinde,yani etek tabanca sayesinde kalktiginda ben sastim kaldim resmen:img-pilot Sedef ablam o anda kim bilir kendini nasilda lanetlemistir uzerine yine etek giydi diye:img-hyste

Ya ben birseyi cok merak ediyorum,yani sacma soru olabilir belkim,ama dizilerde hani karsi karsiya oynanildiginda acaba oyuncular önceden kendi aralarinda konusuyorlarmidir,hani bu sahnede ben söyle yapmayi dusnuyorum falan diye??yani Sedec önceden biliyormudu acep Mistik rolunu canlandiran adamin tabanca ile ona dokunucagini ve etegini kaldiricagini:icon_whis:img-blush

Rüya
02-03-08, 11:31
Betülcüm bence kesinlikle biliyorlar :) Cünkü eger öyle olsaydi oyuncularin arasinda soguk rüzgarlar eserdi diye düsünüyorum.. Daha önceden herseyi konuyup herseyi biliyorlardir ;)

Birdahaki hafta için tahminde bulunamadigim için yine atliyorum diger bölümlere =)) Mustafa Menekseye birsey yapmazsa bile Menekse tamamen yikilir garibim :icon_sorr Tedavilerle fln bile zar zor düzelir yani.. Bu durum Halili Menekseye daha fazla baglar ama ayni zamandada istemeyerek koparir diye düsünüyorum.. Bi müddet sonra Halil içinde zor olucaktir.. Yani anladik zaten, Meneksenin yanindan kalmak istedi :icon_sorr Off bilemiyorum.. Birdahaki bölümden sonra çok sey degisicek bundan eminim..

+Fragmani düzenleyen kisilerede helal olsun demek istiyorum :img-hyste Menekse ile Halil fragmanlari en karisik fragmanlardandir kesin!! Aklimizi dahada fazla karistiriyorlar

MiSz_CaniSi
02-03-08, 11:35
nedense gelecek bolum bana biraz HP yi hatirlatti dag basina kacirmalar felan aksak mavi yi kacirmisti herneyse ya aksam uyuyamadim hep dusundum acaba mustafa bisey yapar mi nedense bu dizi cok etkiliyor beni ancak diziyi dusunuyom
salak mustafa kiza bisey yapmasin gerisi onemli degil bu arada halil de tam zamaninda aramis miyi ya aramasaydi musatafa kudururdu heralde :icon_whis bu bolumu begendim ama son sahnelerde cilgina dondum o emine salagindan da nefret ediyom artik bende diyodum bu menekse nin yaninda kala kala onu sever diye dusundum mustafa da hersey alt ust etti

_artvin_
02-03-08, 11:35
birde "dFKto "arkadaşım senin yazına katılşıyorum mustafayı oynayanarkadaş bencede çok başarılı ama o rolde bazı kalıplr var ve o kalıpları oturtunca herşey oluyor ama ben halil karakterinin çok zor oynanacak akrkater olacağını üdşünüyorum çünkü bu karakterde bazen abartıda ehrşeyde olmalı düşün tam kavuştuğun sevgiline ilk mutluluk sonra hüzün ve üzüntü şaşkınlık sonucundda oan hissetirmediğin kırgınlık o bakmadığında seyirciye hissetireceğin kırgınlık tam belki 1dakika yada 30 saniyede bana bunları geçirdi bence kıvanç abartığı yerlerde bile abartmasıyla her hissi bana çok güzel geçiriyor keşke birazda menekşenin esinden aynı duyguları aalbilsem sesi oyunculuğu ile halil karakteri her hisi geçiriyor en azındanbana ama menekşenin sesi benim kulaklarımı biraz rahatsız ediyor

MM01
02-03-08, 11:43
Bende simdi Fragmani izledim... O ne yaa:icon_sorr

Ama benim anlamadigim Halil mesela hemen Kadiri ariyabilirdi yada Polisi.Zaten Kadirin evleri yakinda hemen giderdi ve Kadirin evlerinde zaten Adamlarda var herhalde.
Fragmanda 1. Halil cileden cikiyor 2. sanki Mustafa Menekseye taciz ediyor gibi.. Insallah yaniltmadir 3.Hasan Bey Kalp Krizi geciriyor...
Off Off cok heycanli.Ama benim anlamadigim orda Dag mi denir bilmem duran Kisi kim?

Eger Mustafa Menekseye birsey yaparsa bu Kizin nasil cikar Pskolog seyinden :icon_sorr

Bu Emineye zaten digceklerimi hepiniz cok ii biliyorsunuz.
Hadiii Cumartesi gelsin

eSzra_
02-03-08, 11:52
Bende simdi Fragmani izledim... O ne yaa:icon_sorr

Ama benim anlamadigim Halil mesela hemen Kadiri ariyabilirdi yada Polisi.Zaten Kadirin evleri yakinda hemen giderdi ve Kadirin evlerinde zaten Adamlarda var herhalde.
Fragmanda 1. Halil cileden cikiyor 2. sanki Mustafa Menekseye taciz ediyor gibi.. Insallah yaniltmadir 3.Hasan Bey Kalp Krizi geciriyor...
Off Off cok heycanli.Ama benim anlamadigim orda Dag mi denir bilmem duran Kisi kim?

Eger Mustafa Menekseye birsey yaparsa bu Kizin nasil cikar Pskolog seyinden :icon_sorr

Bu Emineye zaten digceklerimi hepiniz cok ii biliyorsunuz.
Hadiii Cumartesi gelsin
Bence Zaten fragmanda halil Evden birisini ariyor
Fragmanda agliyarak bagriyarak ''Meneksenin yanindami?''
diyor Ufff çok heycanli olacak gelecek bölum yaa:icon_sorr
bide Fragmanda dagli bir yerdeler Orasinida anlamadim gitti:icon_whis
aiii en heycanli fragmanlardan biri bu fragman bakip Duruyorum ama hiç
birsey anliyamiyorum:icon_sorr

sudemnaz
02-03-08, 11:53
her şey güzel başalmıştı öyle devam etmeyeceği belliydi :(
halil menekşeyi bırakıp nasıl gitti hala anlamış değilim...
heleki menekşenin annesinin evinde kalmayıp iki günde tanıdığı bir insana güvenip eve alması akıl alacak gibi değil...
mustafadan ve onun yaltakcısından nefret ediyor ve iğreniyorum...
gelecek haftaki bölümü izleyebilecek yürek yok ben de:(
eğer mustafa menekşeye bir şey yaparsa olacakları ddüşünemiyorum halilim menekşem kahrolur :(
off ya bi polis bu adileri yakalayamadı:(
reytingler ii gelmiş bence...

kıvanç_sedef
02-03-08, 11:56
mrbalar;;
dun aksam da yzmstım tkrar yazıorm fragmanı grdm aman allahım cog fecıydıı yha kafam da karsmadı dııL hanı coog da kafam karstı...

artık halilin mthatın oglu oldugundan emınım!kesınlıkle ewlılık oncesınde mthat we halılın annesıyle arada bır ılıskı war we bu ılıskıden halıl doguyo ama bısıler oluyo we mthatla halılın annesı ewlenemıorlar bolece halılın annesı halılın babası bıldıgı adamla ewlenıo sanırım adamında hrsyden haber war dıe bır senaryo dıe dusunuorm..

buyuk ıhtımalle oledır bnce baska bısı olamaz cnku..emıne&mstık ıkılısıne glnce onlar dedıgınz gbı kndılerını akıllı znnedıolar ama ole dııLLer...!!!!!

kendılerını bole bısı sanmıolar mı coogg snr oluyorm yha uffff

nyse artıkın hftaya bklerızzz ayrıca mnksemın zynebe soledıklerı de cooogg etkıleyıcıydı sprdı yaa mhtesemdı ohh dedım lafı kydu...

ıyı yorumlar!!hftaya gorsmek uzere

kıvanç_simge
02-03-08, 12:16
yani bnm aşkımı illa her bölüm ağlatıcaklar
yok valla rahat etmiolar yaaaa
deliricem ama beenn
nasıl bağrıoo menekşenin yanında diyeeeeeeeeee :(:(
kıyamam sana ben...
ayrıyetten güzel bi de bölümdü ama arkadaşlar
ninemizin ağzna sağlık
HOTOS KAFA ZEYNEEEPPP :D :D

Kıvanç_aşkım
02-03-08, 12:20
selam herkese dün akşam yazamadım bari şimdi yazıyım dedim

öncelikle zeynebe sinir oldum hemen halili suçladı ve daha ilk günlerinden başladı çifti rahatsız etmeye..
sanırım halil mithatın oğlu..çünkü mithatla halilin annesinin çok önceden ilişkileri vardı halil bunu öğrenince nasıl olucak acaba
eminenin şu yaptıklarına arık yorum getirmiycem kendini bişey sanıyo resmen katilin tekine aşık oldu mustafa yakalanırsa kendiside yardım etmek suçundan hapsi girebilir mustafaya yardım ederek akıllı olduğunu sanıyor ama hiçte akıllı değil
ayrıca emine dövüldüm dedi ama yüzünde dayak izi yoktu
menekşe de niye aldı ki daha kaç gnlük çalışanını yanına üfff:icon_sorr
ya menekşeye bişey yaparsa
fragmanı az önce izledim galiba mustafa menekşeye taciz ediyo ah halil de nasıl bağırıyo menekşenin yanında!! diye:icon_sorr bi kere de mutlu olsunlar ya bi kere:icon_sorr ağlamaktan gözyaşı pınarlarım kurudu:icon_sorr
iyi yorumlar.haftaya görüşmek üzere
bu arada reytingler iyi

suri06
02-03-08, 12:35
ya şimdi ne oluyo fragmana göre mustafa menekşeye kötü bişey yapıyo
umarım fragman yanıltmacalık vardır
eğer bişey yaparsa menekşe tamamen bunalıma girer
üfya cok üzülürüm böyle bişey olursa nasıl bekliceksek
umarım bi fragman daha cıkar
daha net bişeyler görürüz

midwifeyasemin
02-03-08, 12:39
Bu nasıl bir fragmandır yaa... :blink: defalarca izledim.
Mustafa Menekşeyi, Eminenin patronunun evine götürüyo.
Haliller de lokantaya gidiyorlar bilgi almak için,büyük ihtimalle evi bulacaklar.
Halil biryere doğru koşmak istiyo ama komiser ve Kadir onu tutuyorlar...:img-cray:
off ya çok heycanlı:sad53:
bir hafta nasıl geçecek kii:icon_sorr

esra2
02-03-08, 12:46
fragmani gordum gormez olaydim, tamam fragmanda yariyariya herseyi anladim ama 34. saniyede yani sonlara doru mustafa bi hareket edio, sanki boyle tecavuz ediomus gibi, valla bi etsin gebertirim onu, simdi diyelimki etti, menekse halili hic istemez ozaman allah bilir kac bolum bekleriz, amam insllh olmaz boyle birsey, menekse tez zamanda bulunur...

emininde allah b... versin, gerizekali herseyi bilmeden hemen aptal dio elinin yarasinin intikamini alacam dio, ama resimlerdede menekseye sanki yardim edio gibi, benim kafam simdi iice karsiti!..

birde ucurumdaki duran eminemi?? of sesli fragmanda gelsede herseyi anlasak!

Ekin_Derya
02-03-08, 12:48
Eveet, iste benim yorumum:

Ben hemen Emine'yle baslamak istiyorum:
Bir insan saf olur da bu kadar mi saf olur? 4 kisiyi öldüren bir adamin akli ne kadar yerinde olabilir ki? Ne diye inaniyorsun Mistik'in söyledigi yalanlara?
Hic acima yok bu Emine'de, hic. Menekse SANA ne yapti? Daha yeni yeni 'tanidigin', daha dogrusu yalnis tanidigin birine bu kadar cabuk nasil inanabiliyorsun sen?
Aslinda ben onu pek cözemedim: bazi sahnelerde gözleri doluyor, aglamak üzere oluyor, bazi sahnelerde ise acimasiz oluyor, Mistik'i doldurusa getiriyor.
Bir de 'intikamini alacaksin' demez mi kadin? Menekse sana is verdi, evin kapisini acti, senin karsiligin bu mudur yani? Pes dogrusu, pes. Tabi bizimkilerde cok iyi niyetli, iyimser. Nerden bilecekler bir kadinin Mistik'a yardim edecegini. Bir kadindan süphelenmek kimin aklina gelir? Üstüne Emine aglayinca, acitasyon yapinca, gönülleri el vermedi tabi...Ama bilmiyorlar ki koyunlarinda bir YILAN beslediklerini.
Hayir, yani bosuna yardim ediyorsun 'sevdigin' adama. Kacabileceginizi nasil düsünebilirsiniz? O herifin yakalanmasi an meselesidir (yani, insallah öyledir :icon_whis).

Gelelim Mithat bey'e:
Bilmem, farkinda misiniz, ama Mithat sanki 180 derecede degisti, hem de birden bire. Halil onun oglu olabilecegi ihtimalini düsündügünden beri bir garip, eski Mithat'tan eser yok :icon_whis Acikcasi, bu bana biraz sacma geldi, cünkü daha tam olarak bilmiyor, Halil'in onun gercek oglu olup olmadigini. Hem, daha önce hic mi aklina gelmemis, ihtimal vermemis Halil onun öz oglu olabilecegi.
Adam melek cikti basimiza, iyi mi :img-hyste Önceleri ondan korkan, nefret eden seyirci simdi ona aciyor :img-hyste
Gözyasi bile döktü, hem de nerdeyse Halil'in yaninda, gercekten cok ilginc :icon_whis

Hasan'a bir sey demeden olmaz:
Bir insan bu kadar utanmaz, ayip olabilir mi?
Menekse'nin pastanesinde bir kere senin ne isin var? Onu gectim, herkesin önünde, en önemlisi karisinin önünde elin kadinini tavliyordu nerdeyse. Ben sana daha ne diyeyim?
Pastaneden kovuldugunda 'sizin pastanenize kalmadik' diyor bir de, öyle bir kaldin ki, neyse...

(Devam geliyor birazdan)

sena-haticee
02-03-08, 13:00
ya arkadaslar ben yeni fragmani simdi gördüm menekse agliodu ya su mustafa kiza bir kötülük yapmis olmasin sizce yapmismidir bir kötülük meneskeye ayy ins sadece kacirir da baska birsey yapmaz .....o mustafa denen adammmm..uyuz yaa su emineye ne demeli iki yüzlü seytan
arkadaslar yoruimunuzu 4 gözle bekilorum menekseye bir kötülük ediomu bu mustafa etmiomuuu
ha bide bu arada halilim nasilda bagirdi fragmanda öyle ya icim gitti resmen

suri06
02-03-08, 13:01
fragmani gordum gormez olaydim, tamam fragmanda yariyariya herseyi anladim ama 34. saniyede yani sonlara doru mustafa bi hareket edio, sanki boyle tecavuz ediomus gibi, valla bi etsin gebertirim onu, simdi diyelimki etti, menekse halili hic istemez ozaman allah bilir kac bolum bekleriz, amam insllh olmaz boyle birsey, menekse tez zamanda bulunur...

emininde allah b... versin, gerizekali herseyi bilmeden hemen aptal dio elinin yarasinin intikamini alacam dio, ama resimlerdede menekseye sanki yardim edio gibi, benim kafam simdi iice karsiti!..

birde ucurumdaki duran eminemi?? of sesli fragmanda gelsede herseyi anlasak!

bende tecavüz olayından cok korkuyorum
böyle bir olay olamamalı cünkü o masum aşka büyük bir leke düşer menekşe acısında kurtulması zor bir bunalım oluşur
senaristler bunu onlara yapamaz heralde

ucurum kenarındakinin menekşe olduğunu düşünmüştüm sanırım o değil dikattlice inceledim ucurumun kenarındakinin üstünde pembe bir hırka var
eğer menekşe mustafanın elinden kurtulduktan sonra gitmiyosa o emine

üf ya cok sinir bozucu

nagihan_25
02-03-08, 13:03
bu bölüm her zamanki gibi süperdi.

Halil Menekşe'yi gözüyle seviyor ya bayılıyorum :)

Mithat Halil'in kendi oğlu olabileceğini düşündükçe adam yumuşuyor sanki ona karşıı bakalım ilerki bölümlerde neler olacak :)

Ekin_Derya sana katılıyorum Hasan çok yüzsüz herşeye karışıyor sinir oluyorum ..

Bence Halil komiseri arıyacak polisler oraya gidecek sonra Mustafa geldiklerini görecek kaçacak öyle olur diye düşünüyorum ama resimlerde Menekşe'nin eli falan bağlı
bir dahaki bölümü merakla bekliyorum :)

esra2
02-03-08, 13:06
bende tecavüz olayından cok korkuyorum
böyle bir olay olamamalı cünkü o masum aşka büyük bir leke düşer menekşe acısında kurtulması zor bir bunalım oluşur
senaristler bunu onlara yapamaz heralde

ucurum kenarındakinin menekşe olduğunu düşünmüştüm sanırım o değil dikattlice inceledim ucurumun kenarındakinin üstünde pembe bir hırka var
eğer menekşe mustafanın elinden kurtulduktan sonra gitmiyosa o emine

üf ya cok sinir bozucu

diyelimki ucurumun kenarindaki menekse, niye ucuruma kenarina gidio ki, ozaman musti ona birsey yapmis olmali ki misal tecavur kendini oldrmek ister..

eger emineyse, niye kizini birakip oraya gidio, ozaman aklimda yine o tecavuz ihtimali var yani, musti menekseye tecavuz edio emine bunu goruo ve kendini oldurmek istio, neyazdim benya emine mustiyi oldurur kizini birakamaz, umarim emine tecavuz olayina izin vermez, cunku emine mustafanin, baska birine yar etmez, off ya oyle bi fragman verdilerki, icin icinden bir turlu cikamadim

Ekin_Derya
02-03-08, 13:09
Simdi Menekse - Halil sahnelerin yorumu geliyor:

Ilk sahne:
Menekse'nin aglamasi, hele bir de 'özür dilerim' demesi yok muydu? Icim parcalandi resmen :icon_sorr Halil'in onu teselli etmesi, acelemiz yok demesi...bütün o destekleyici sözler ve onu yalniz birakmamasi Menekse'yi cok mutlu etti (Menekse tabi hala üzgün Halil'e böyle bir sey yasattigi icin :icon_sorr). Ben böyle bir adam görmedim, Halil'i alkisliyorum :happy0064 :good: :img-in_lo
Halil'in gerdek gecesine giremedigi icin degil de Menekse'nin bu kadar aci cektigi icin üzülmesine ben cok üzüldüm.

Ertesi sabah Menekse'nin Halil'e 'seni seviyorum'...'iyilesecegim, sana söz veriyorum' dedigi sahne cok duygusaldi :img-in_lo

2. deneme sonrasinda Menekse'nin Halil'e bir 'gitme' deyisi vardi, yüregim sizladi :icon_sorr, sonra birbirlerine sarilip uyumalari :img-in_lo
Bir kere, Menekse'nin bir daha denemek istemesi bile cok cesur bir adim, bu cok önemliydi. Demek ki, o da istiyor, ama Mistik'in ona yasattiklarindan sonra bu kolay degil tabi.

Ve son sahne:
Mistik silahini Menekse'nin vücudunda dolastirirken, en son da elbiseyi silahin kafasiyla yukari cekmesi cok kötüydü. Allah'tan o sirada Halil aradi.
Halil'in ordaki yüz ifadesinin degisimi müthisti gercekten. O 'canim' diyor, diger ucunda da Mistik 'ben Mustafa' diyor. Ne kötü bir durum...

Ekin_Derya
02-03-08, 13:12
Bu arada, daha yeni aklima takilan bir sey var:
Menekse Emine'yi kendi mutfagina niye sokuyor, buna nasil izin verebildi? Orasi onun ve Halil'in evi, ben olsam 3 gün tanidigim birini sokmam mutfagima.

Kıvanç_aşkım
02-03-08, 13:15
o ne biçim fragman öyle en az 40 kez izledim sabahtan beri
mustafa galiba menekşeyi tecavüz ediyo 15-16. saniyelerine bakın onun gibi bişey sanırım
menekşenin babasıda kalp krizi geçiriyo sanrım çünkü hastanedelerdi
halil nasıl bağırıyo öyle menekşenin yanında diye :icon_sorr
ne güzel herşey yoluna giriyodu ya:icon_sorr
uçurumun kenarında birisi var menekşe veya halil sanırım pek anlaşılmıyo
bir an evvel cumartesi olsun ya nasıl beklicem daha 6 gün var koskoca 6 gün:icon_sorr :sad53:

esra2
02-03-08, 13:16
Bu arada, daha yeni aklima takilan bir sey var:
Menekse Emine'yi kendi mutfagina niye sokuyor, buna nasil izin verebildi? Orasi onun ve Halil'in evi, ben olsam 3 gün tanidigim birini sokmam mutfagima.

ekiN_derya, menekse nasil bilebilirdiki eminin boylme ikiyuzlu seytan olagacaini, o onu saf birsey sanioduki soktu, o yonden meneksye bence kizma, menekse iyilik yapti ama kotuluk buldu, bakalim haftaya nolcak!

esra2
02-03-08, 13:18
mustafa galiba menekşeyi tecavüz ediyo 15-16. saniyelerine bakın onun gibi bişey sanırım
bir an evvel cumartesi olsun ya nasıl beklicem daha 6 gün var koskoca 6 gün:icon_sorr :sad53:

tecavuz etmesin ya, birde hamile kalirsa allah korusun, asklari zedelenmesin, hadi taciz gene neyse ama tecavu etmesin, dovsun sovsun ama o masum asklarina o mustafinin pis seyler girmesin... eger menekse tecavuze ugrarsa diziye birdah abakmam ya yani bakamam..

nagihan_25
02-03-08, 13:21

aaa ciddimisinnn :icon_sorr:icon_sorr:

tam herşey yoluna girmişken yine bela oldu yaa:icon_sorr

yaa Halil menekşeyi gözüyle severkenn Mustafa neler yapıyorr..:icon_conf:icon_conf:img-cold:

şu Emine Mustafanın neresini sevdi yavs :)

Ekin_Derya
02-03-08, 13:24
Dizinin başından beri mithat'ı bize, para düşkünü, kötü adam olarak gösterdiler. halil'in annesine eziyet eden, onu döven, sadece gözünü para hırsı bürümüş biriydi bizim için mithat ateş.

oysa şimdi ne görüyoruz ?? halil'in kendisinin oğlu olma ihtimali karşısında bile gözleri dolan, duygusal, sema hn'ı ( halil'in annesini ) deli gibi sevmiş yufka yürekli, insan canlısı bir mithat ateş...

komik değil mi sizce de?

Komik ki ne komik. Sana kesinlikle katiliyorum.
Adam birden melege döndü.
Hatta su an Halil'in düsmani degil, onun koruyucusu (bakiniz dügünde).
Gercekten cok garip :icon_whis

Menekşe Zeynep hakkında çok dır dır yapmaya başladı, Halil'in kafasını şişiriyor sürekli, o kadar çok konuşmasa bir de hotoz kafa falan diye argo laflar etmese çok daha iyi olacak. Öyle bir kız değildi Menekşe.

Ben de bunu farkettim dün diziyi izlerken. Menekse degisti sanki, daha dogrusu Zeynep'e karsi cok degisti. Pat pat saydi icinden geleni. Söyledikleri yalnis degil, ama ilk bölümlerin Meneks'si bunu söylemezdi.
Bir de dügün hediyelerini acarken dedikodu yapmasi da hic hos degildi, bana göre.

Ekin_Derya
02-03-08, 13:40
Arkadaslar, bakin ne buldum (artik ne kadar yalnis, ne kadar dogru, bilemem):

Sedef Avci'yla röportaj yapmislar, o da dizi tatile girdiginde diye bir cümle kuruyor. Simdi dizimiz 2. sezonda da mi devam edecek?

MENEKŞE GİBİ DAVRANILMASI HOŞUMA GİDİYOR...

>Konservatuarlı olmamanın zorluklarını yaşadın mı?

*Oyunculuk deneyimle çok hızlı gelişiyor,ama asla öğrenmenin sınırı yok.Dizi tatile girdiğinde özel hocalardan oyunculuk dersleri almaya başlayacağım.Atölye çalışmalarına katılacağım.Kendimi teknik anlamda da geliştirmek istiyorum.

Nurbanu GÜNEY Elbir
Kaynak:Akşam gazetesi spagetti eki

Toygar Isikli'ya göre dizi bu sezon bitiyor, Sedef Avci'nin söylediklerini düsünürsek dizi 2. sezonda da devam edecek.

Bir sey anladiysam arap olayim :icon_whis

Rüya
02-03-08, 14:01
Sayfalar baya ilerlemis süper gidiyoruz arkadaslar :) Bende fragmani birkaç kez izledim ama hiç ilerleyemedim malesef.. Bende sadece sizin gördüklerinizi anlayabildim =( Insallah Özeti okuduk'dan sonra daha fazlasini anlariz diycem ama sanirim aklimiz dahada çok karisicak.. Fragman bile çok heycanli olmus yani resmen sinema filmi gibi.. Gel cumartesi gelll.. :img-pilot

MiH aile imzasina katilmak isteyenler özel mesaj atsinlar ;) Sürekli hatirlatiyorumki atmayanlarda unutulmasinlar :) Yakinda yapicam imzayi..

batuhan_gumus
02-03-08, 14:07
Sayfalar baya ilerlemis süper gidiyoruz arkadaslar :) Bende fragmani birkaç kez izledim ama hiç ilerleyemedim malesef.. Bende sadece sizin gördüklerinizi anlayabildim =( Insallah Özeti okuduk'dan sonra daha fazlasini anlariz diycem ama sanirim aklimiz dahada çok karisicak.. Fragman bile çok heycanli olmus yani resmen sinema filmi gibi.. Gel cumartesi gelll.. :img-pilot

MiH aile imzasina katilmak isteyenler özel mesaj atsinlar ;) Sürekli hatirlatiyorumki atmayanlarda unutulmasinlar :) Yakinda yapicam imzayi..

benide rüya:img-wink: AILE imzasina

ya sedef avcı bu sezon devam edecek dedimi ki??
sedef dediyse haklıdır ama ne zaman söyledi yeni ise dizi devam eder
ama yeni deilse toygarın dedi olucak gibi hani....

uff ya emine bu mustafanın neyini sevıyor ya:img-pilot

Menekse.Halil
02-03-08, 14:11
yaa arkadaslar cok heyecanli bi bölum olacak...
ya sanırım tecavüz edicek 15. 16. saniyelere bide sonlara doğru dikkatli bakın sanki tecavüz ediyo ama 15. saniyede menekşeye dokunuyo :( menekşe gözleri kızarmış ağlamaktan :( halilde nasıl bağırıyo menekşenin yanında diye
:( offff nasıl beklicem ben cumartesiye kadar...daha 6 gün var koskoca 6 gün...:icon_sorr:icon_sorr

olnar aglarken bende agladim yaa off cok heyecanli bi bölum gelecek:icon_sorr:icon_sorr

ssvshy
02-03-08, 14:23
herkese selam
forum coşmuş bu güzel uzun zamandır demiyorum semih talipleri selam :icon_whis yorumları okumaya başlamadan yorum yapmak istiyorum

Bu hafta cogu tahminim tuttu ve Dizi bu bölùmle o ilk bölùmlerdeki cekingen tutuk saygili hallerine döndü Gecen haftanın sonunda ninni caldiginda mıstıkla meneksenin gerdek gecesinde ninemin ninni söylediği aklıma geldi bu haftaki bolumde meneksesine sarilmis aglayan halil sahnesinde ninni cok guzel durmustu evlendikleri halde hatta sarilarak uyudugu halde halilin yatak odasina kapiyi calarak girmesi izin istemesi (böyle bir erkek varmi bu dùnyada) helede menekse onu öpùp tesekkùr ettiginde bu durumdan kendini suclu hissetmesi (yok böyle bir erkek) yemek sonrasi sahnede meneksenin kendini suclamasi halilin menekse kendini sucladi diye kendini suclamasi halilin yataktan cikarken menekse kal diyince yataga usulca yatmasi ve fondaki tutkun harikaydi :good:
menekşenin zeynepe hotost kafa demesi tuttum bunu ne demek acep:icon_whis
halil neden menekse kadirin elini öptù diye bozuldu anlamadim yoksa sadece anlammı veremedi söyleyem sana halil oğlan bu Türk örf adetlerinde vardır

tutmayın len beni bogacam bu emineyi:dito kadın kafayi bozmus menekseyle tek derdi mustafayla olmak hep söylùyorum kiskanc kadından daha tehlikelisi yoktur emineyi gösterdigi performanstan ötùrù tebrik etmek lazım ne numara yaptı mıstıkta emineye asker arkadasıyla konusur gibi aslansın demiyomu:img-hyste eminenin menekseye öfkesi daha bùyùk olcak mıstık menekseyi vurmayıpta kacırdıgı icin emine mıstıkın menekseyi sevdiginden emin artık

süheylaya artık söyleyecek söz bulamıyorum ne hali varsa görsün adam gözünün önünde yapıyor hala nasıl tahammül ediyosun ya

mithat halille ankara icin konustugu sahnede halille biraz daha zaman gecirmeye calismasi sanki kacirdigi yılların acısını çıkarmak ister gibi vicdan azabi ceker gibiydi ùzùldùm :img-hysteGaribim halilde mithat ona yanasiyo zannediyor bir bilse gercegi
hastane ve numaralar... geçen haftalarda böyle bişey aklıma gelmişti belki hastanedeki oda numarasıdır yada hasta dosya nosudur diye ama emin olamamıştım heralde böyle birşey çıkacak
fragmana gelince Allahım insallah gördùgùm dogru degildir mıstık menekseye tecavùze yeltenmemistir hasan kalp krizimi geciriyor hic umrumda degil öbùr tarafa bi gidip gelsinde insan olur belki
halilin aci ceken halleri kötùydù mithat ilk defa yeralti kaynaklarıyla ise yarayabilir gelecek bölùm fevkaladenin fevkindede olacak

batuhan_gumus
02-03-08, 14:25
fragmani igce bi gezdim yani evet haklisiniz meneksenin bacaklarini elliyor
inanmiyorum ya herlade bayilcam bn bu bölüm allahim umarim tecavüz etmez menekseyi cok heyecanli bi fragman yapmislar :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

MM01
02-03-08, 14:29
YA arkadaslar ben herhalde cözdüm bunu...
Galiba bu Mustafa Menekseye tecavüz edecek ve Menekseyi sonra birakacak yada Menekse kacicak.O ucurumdaki galiba Menekse (Piskolgisi gittdi kizin) belki atlicak yada Polisler/Halil gelir atlamadan.

esra2
02-03-08, 14:33
bence tecavuze yeltenecek musti ama yine birsey yapamiyacak yani olmayacak ay insllh olmaz, artik varya ikinci fragmzn ve ozet gelmeden ben rahat edemem ya...
ya yapilirmi, bari balayina felan gitselerdi, bi mutlu mesut gormedik hallille menekseyi, evlendikleri ilk gun karakolda gecti, sora halil ank gitti.

toygar isikliya bi sorsak tecavuz olacakmi diye yanitlarmi arkadaslar??

deli etti valla ne dusuneceimi sasirdim.

yesilimim
02-03-08, 14:44
Tecavüze yeltense bile bence Emine buna izin vrmez.Sonuçya sevdiği adambaika bir kadına dıkunacak.Emine bu sayede Mustafanın gerçek yüzünü görüp mnekşeye yardım edebilir.

berivan_
02-03-08, 14:50
ssvshy, bak simdi sen deyince bende acaba diyorum,hakli olabilirsin yani rakamlar hastahanenin oda numaralari olabilir belkim (hastahanedeki odalar 5 rakamlimu oluyorlar:icon_whis hic saymadimda:img-blush) egerki o rakamlar oda numaralari ise Halil'in elindeki rakamlar ve Mithat'in elindeki rakamlar ne anlama geliyor,simdi daha da bir meraklandim...hem Mithat acep nerde ve nasil farkedicek yuzugundeki numaralari:img-pilot

Mithat'in Halil ile yemek yerkendi hali banada sankim Halil ile onca yildir geciremedigi ve kayip ettigi vakitleri icin perisan gibi geldi...birde anladiysam arap olayim Sema neden Halil'e Mithat'in ona verdigi yuzugu hem birakiyor hemide Halil'in baba diye bildigi adamin o yuzugu verdigini söyluyor???

Ama suda bir gercektir,gelicek bölumde Mithat Menekse'nin kayip oldugunu ögrendiginde kesinlikle Semih'i araya sokucak Menekse'yi bulsun diye ve bizde hem Mithat'in hemide Semih'in ilk kez iyi ve dogru bir is yaptiklarini görucegiz:happy0064 ayyy yerim ben o Semih'i:img-blush ama Halil tabi kide benim hala bir numaram:img-in_lo

Bazi arkadaslar Kivanc'in son zamandir oynarken birazcik fazla performans sergiledigini söylemisler,ki ben buna katilmiyorum.Yani Kivanc'in rolude kolay degildir bir acidan,oynarken cok farkli hemde asiri duygular vermesi lazim yerinde ve bunu göz önune alirsak bende Kivanc'in performansi gayet yerinde:img-icecr

Ayyyy ben bu yaz Turkiye'de fazla kalmak icin geliyorum ve hayirlisiyla cekimler tatilden sonra basladiginda gitmeyi kafama koydum ama simdi dizinin belkim yaza dogru bitebilicegini okuyunca cook uzuldum....olamaz yaaa,bitmesin sakkin,ben oyunculari yakindan görmek istiyorum Istanbul'u gezerken:img-blush tabi birde cekimlerin nerde yapildigini bir ögrenebilirsem hayirlisiyla ki pesime taktigim akrabam bana yol yordam gösterebilsin:icon_whis

batuhan_gumus
02-03-08, 15:15
02.03.2008 12:34:15

demet

toygar abi menekşe ile halil ne zaman bitecek çok güzel bir dizide ondan sordum tabiki yaprak dökümüde sevgiler... demet CEVAP:MENEKSE ILE HALIL HAZIRANDA BITIYOR...
:img-yes::img-yes:
bakin hziranda bitcek iste :D

midwifeyasemin
02-03-08, 15:41
ya Halil Mithatın oğluysa eğer; halilin annesi mithatla evlendiğinde niye söylememiş ki gerçeği mithata??? Hem kendisi ölmemiş olurdu hem de Mithat halilden nefret etmezdi.

xKubrax
02-03-08, 16:01
Tecavuz konusu dun benimde aklima geldi, oldurmiyeceginden emindim ama daha kotusunu yapicagini dusunuyordum.. Son sahnede aklima gelen su oldu: Menekse malum Halil'den ilk gece zaman istedi sebepi ise bildigimiz gibi Mustafa, Mustafa'da bunu bi sekilde ogrendi, ve bence onlarin ikisine verebilicegi en buyuk ceza Menekse'yi elde etmek olucak, ve bence bunu bu sefer basaricak.. Iste asil bundan sonra Halil ve Menekse'nin askini izlicez, cunki hic bisey eskisi gibi olmaz bu durumdan sonra..

.:ülkü:.
02-03-08, 16:33
mrb arkadaslar
buraya ilk defa yaziyorum ama menekse ile halili bende cok severek izliyorum
simdi hemen hemen dünkü bölüm hakkinda yapilan bütün yorumlari okudum :D
ve bende sizin gibi merak icindeyim..acaba haftaya neolucak?
fragmani gördüm bi arkadasinda dedigi gibi sanki tecavüz ediyor gibiydi..
cok karisik ve heyecanli bi fragmandi ya..ama insallah tecavüz etmez..
meneksenin durumu zaten hic iyi degil..ozaman halilden kesin ayrilmak ister..
ayrica dizinin haziran ayinda bitmesinede cok üzüldüm :(
vee Rüyacim :D benide aile imzasina eklersen cok sevinirim ruh kardesim :D

ssvshy
02-03-08, 16:46
Egerki mıstık menekseye tecavùze yeltenirse emine onun tek derdinin intikam olmadıgını erkekligini ispatlamak ve meneksenin onun olmasının oldugunu anlayacak ve buda hala menekseyi seviyor dûsùncesini doguracak ki bide menekşenin bakire olduğunu biliyor belkide bu yùzden emine buna izin vermez onun tek derdi mıstıkın kadını olmak aile kurmak bu yùzden meneksenin mıstıkın kadını olmasına izin vermez

ssvshy, bak simdi sen deyince bende acaba diyorum,hakli olabilirsin yani rakamlar hastahanenin oda numaralari olabilir belkim (hastahanedeki odalar 5 rakamlimu oluyorlar:icon_whis hic saymadimda:img-blush) egerki o rakamlar oda numaralari ise Halil'in elindeki rakamlar ve Mithat'in elindeki rakamlar ne anlama geliyor,simdi daha da bir meraklandim...hem Mithat acep nerde ve nasil farkedicek yuzugundeki numaralari:img-pilot

Mithat'in Halil ile yemek yerkendi hali banada sankim Halil ile onca yildir geciremedigi ve kayip ettigi vakitleri icin perisan gibi geldi...birde anladiysam arap olayim Sema neden Halil'e Mithat'in ona verdigi yuzugu hem birakiyor hemide Halil'in baba diye bildigi adamin o yuzugu verdigini söyluyor???

Ama suda bir gercektir,gelicek bölumde Mithat Menekse'nin kayip oldugunu ögrendiginde kesinlikle Semih'i araya sokucak Menekse'yi bulsun diye ve bizde hem Mithat'in hemide Semih'in ilk kez iyi ve dogru bir is yaptiklarini görucegiz:happy0064 ayyy yerim ben o Semih'i:img-blush ama Halil tabi kide benim hala bir numaram:img-in_lo

hımmmmmm semih lafı geçen bir cümle :img-cool28 buarada adım ayşegül sibel sen sibel desen olur :img-wink:
aslında resimdeki yerin hastane olduğunu duyunca aklıma ilk sema yada halilin babası orada diye geldi halil benim doğduğum hastane diyince iş değişti

berivancım normalde okadar büyük bir oda nosu olmaz gibime geliyor ama şu olabilir hasta dosya nosu yada halilin bileklik nosu hani bebekler doğunca karışmasın diye bileklerine no takarlarmış ya öyle gerçi yine hasta dosya nosu oluyor bu
ya ben şimdi sema mithat karşılaşmasındaki falshbackle birlikte mithatın halilin oğlu olduğuna inanmaya başladım özelliklede yüzükten sonra o yüzüğün mithatın verdiği bi yüzük olduğu kesin semanında bu rakamları özellikle o yüzüğe yazması bunu kanıtlıyor hasta dosya nosu ise halilin kan gurubu hatta belkide hasta kayıtlarındaki baba adı herşey bunda yazıyor olabilr belkide hotost oyüzden demiştir mithata halilin oğlun olabileceğini düşünmedinmi diye sema ile mithat öğrenciyken birlikte olmuş olabilirler karşılaştıkları yer okul gibi bir yerdi mithatta hocaya benziyodu ayrılıncada sema halili öğrenince halilin babasıyla evlenmiştir şu köprüde sema ile mithatın gezdikleri yerde olabilir sema orayı çok seviyorduya
ilerde mithat tüm suçlarını oğlu için itiraf edebilir belkide menekşeyi kurtarırsa halil onu azıcık afeder can borcundan dolayı ama mısıtkın kendini adamdan saymasına sebep olduğu içinde affetmez

fragmanı şimdi yine izledim.tecavüz olayı yok menekşe uyanıyor mıstık onu zaptetmek için öyle bacaklarını tutuyor mısıtkın o halide banyoda biranı yüzünü yıkamaki çin gitmiştir uçurumdakide emine

kalanlar
02-03-08, 17:16
gelecek bölümün fragmanı hepinizi üzdüğü gibi beni de çok aşırı üzdü:icon_sorr

izlediğimiz bölüme gelince;mustafanın yanında olan kimseyi sevmek mantıklı değil fakat emineye kızamıyorum.ifadelerine dikkat edecek olursak mustafayı seviyor ama biraz da korku var.menekşenin ninesinden duydukları ve yaşadıkları farklı şeyler olunca(mustafayla) mustafaya inanması çok normal.pişman bence yaptıklarına bundan dolayı eminenin gelecek bölümde menekşeye yardımı olacağını düşünüyorum(umarım yanıltmaz).

öyle otururken içimdeki üzüntünün sebebini düşünüyorum cevap:gelecek bölümde yaşanacaklar umarım bu sıkıntı bizi sevince boğar çok zor ihtimal olsa da!!!

mustafa menekşeye dokunamaz.diziye hareket katıyorlar bu kaçırma sahnelerinde.eğer ki böyle olursa dizinin büyüsü bozulur

bana kalırsa menekşe ile halil (mustafa yüzünden) dizinin son bölümüne kadar vuslata eremezler:icon_sorr

berivan_
02-03-08, 17:42
Sibel, Emine'nin zaten bilmesi gerekmezmi,yani Mistik'in sergiledigi tavirlara bakarsak eger adamin Menekse'yi sadece öldurmek degilde onunla birlikte olmayi isteme gibi bir arzusu var,ki bunun Emine'nin farketmemesi cok tuhaf kacar bence...yani bir adam öldurecegi kadinin dugun gununde kalkipta raki icerken gözyazlari dökuyorsa bu demektir ki o adam kesinlikle o kadina karsi bos degildir (bu benim dusuncem) ama iste Emine ve Mistik kendini cok zeki saniyorlar (anam bilseler milleteki zeka onlarin kinin daha ustunde oldugunu:img-hyste) benim asil merak ettigim Emine'nin perisan halini,Mistik'in Menekse icin olan planlarini ögrendigindeki halini.Adam kacirmak hemde onu kendin öldurmeden baska birinin yapmasi ve seninde buna göz yumman belkim kolay belkim kolay is olabilir Emine icin, ki kendide böyle dusundu önceleri....

Tekrarlamak istiyorum ki tez vakitte Sebnem annesi ve deli Mistik'in elinden alinsin,cocugu Mistik'in yaninda görmeye katlanamiyorum artikin yani:icon_sorr

Zeynep marul saclisi avukat degilmi?benim bildigim bir avukat egerki birilerini suclar ise ozaman o avukatin elinde neydi yine ismi bilgi?olmasi lazimdir ki pokus devreye girebilsin.eee marul saclinin elinde bilgi milgi yok,polis kuru kuru onun ifadesinden yola cikmaz ya:icon_whis

Ayrica marul sacli yardim icin Ömer komiseri aradiginda Ömer'in verdigi cevabida cok sevdim "mahalle karakoluna sikayet etmen lazim,egerki lazim olursa ben ozaman devreye girerim":img-hyste ohhh canima deysin:happy0064

Ama simdi birde aklima geldi,marul saclinin Halil ile Mithat'i sucladigi yer asil Ömer komiserin ofisi degilmiydi:icon_whis yani onun ofisine cok benzettim ben:img-pilot

Bu arada bende Betül canim:img-wink:

eleftheros
02-03-08, 18:13
herkezin dikkatini çekmiş zannedersem.. 14,15 ve 30. saniyelerde mustafanın hal ve hareketleri beni korkuttu.. özellikle 30. saniyedeki. o anları döndürüp döndürüp baştan izledim ve sanki kötü bişey yapıyo gibi..:sad53:

uçurumun kenarındaki kişiye gelince. bence de bu konuda iki ihtimal var. ya emine.. yada mustafanın elinden kaçan menekşe.

diziyi ilk bölümden beri izliyorum ancak ilk kez bukadar karışık ve insanı dehşete düşüren bir fragmanla karşılaşıyorum. daha 6 gün var. geçmek bilmez artık, uykularım kaçıyo düşündükçe.:icon_sorr:sad53:

ssvshy
02-03-08, 18:16
Sibel, Emine'nin zaten bilmesi gerekmezmi,yani Mistik'in sergiledigi tavirlara bakarsak eger adamin Menekse'yi sadece öldurmek degilde onunla birlikte olmayi isteme gibi bir arzusu var,ki bunun Emine'nin farketmemesi cok tuhaf kacar bence...yani bir adam öldurecegi kadinin dugun gununde kalkipta raki icerken gözyazlari dökuyorsa bu demektir ki o adam kesinlikle o kadina karsi bos degildir (bu benim dusuncem) ama iste Emine ve Mistik kendini cok zeki saniyorlar (anam bilseler milleteki zeka onlarin kinin daha ustunde oldugunu:img-hyste) benim asil merak ettigim Emine'nin perisan halini,Mistik'in Menekse icin olan planlarini ögrendigindeki halini.Adam kacirmak hemde onu kendin öldurmeden baska birinin yapmasi ve seninde buna göz yumman belkim kolay belkim kolay is olabilir Emine icin, ki kendide böyle dusundu önceleri....

Bu arada bende Betül canim:img-wink:

betülcüm(sıladan biliyodum adını ama hep berivana alışmışım)emine mıstıka sürekli dedi sen onu seviyorsun diye emineninki umut o olmazsa beni sever diye düşünüyor bunun sebebide belki şebnemin babasıyla böyle bir durum yaşamış olması olabilir adam çekip gitmiş nereye niye gitti başka kadın içinmi emineyi terketti yoksam emine bu adamı öldürdümü :img-cool2eminenin yaşadığı yer kaçakların olacağı yer gibiydi zaten ama emine bu durumun pişmanlığını yaşayacak evden giderken ağlıyordu yaptığından pişman ama mecbur bir ifadesi vardı belki dikkat çekmemek için pastaneye dönebilir evde olmama sebebini bi şekilde açıklar belki bişey uydurur ama görecek menekşenin mısıtka olan nefretini halile olan aşkını ve anlayacak gerçek aşkın mısıtk gibilerde değil halil gibilerde olduğunu hatta menekşeyle konuşursa mıstıkla zorla evlendirlidğinide öğrenir

ömere gelince ben en çok dosyayla ilgili söylediklerine bayıldım hotost kafa (bunu çoks evdim) buna çok bozuldu aslında ömerle zeynep aşkı güzel olurdu ya
semihin mithata kazık atma durumu mithat pişman olupta teslim olmak için herşeyi anlatırsa olabilir yada tam tersine semih herşeyi belgeleriyle polise postalar
murat daltabanı tebrik etmekl azım o müthiş oyunculuğuyla hepimizin mtihata üzülmesini sağladı helal olsun :img-hi:

Didem09
02-03-08, 18:48
deli edicek bu fragman beni
kac kez izledim kac kere birseyler
cözmeye calistim olmadi
sesli fragman gelsin veya kanald de özeti.

ama ucurumdaki sebnem olmasin?
yani ne bileyim emine belki ucurumdan atladi :P
cok sacmaladim keske mustafa o ucurudman atlasa haha :D

ama 30. saniyedeki Mustafanin yüz ifadesi cok tuaf :S
umarim tecavüz etmiyor kizi !!!
belkide rüya görüyor ola bilir evde
mal mal oturmus düsünüyordu.. of ya

gelde bekle simdi c.tesiyi :(

_keremcemim_
02-03-08, 23:50
merhaba arkadaslar bu Basliga hic ugramiyordum Fragmani bende gördüm...
Of cok karman karisik ya insallah Mustafa Menekseye Tecavüz etmez...
Sapik ya of valla galiba öyle birsey olucak:(
Meneksenin Hali fenaydi ya bir an önce Cumaertesi olsunda Izlesek

nehirrrr
03-03-08, 00:03
Merhaba arkadaslar! Uzun zamandir yazamiyorum buraya... Son bolum yine her zamanki gibi sahaneydi... Halil yavas yavas Menekse'nin farkli yonlerini kesfediyor ve hergun ona daha cok baglaniyor. Menekse'nin 'cart sari sacli kadin' derken ya da 'hotos kafa Zeynep' derken Halil'in bundan cok keyif alarak gulmesi cok tatliydi. 'Dedikoducuuu!' deyisi vardiki hele gulmekten oldum! Yani her aniyla her sahnesiyle muhtesemdi. Yine ayricalikli oldugunu gosterdi dizimiz. Basindan beri diyorum zaten, suan ekranda senaryosu daha ozgun daha bizden daha samimi olan bir baska dizi goremiyorum!:) Tek sezonluk olusuda harika! Bu yuzden olaylar abartilip uzamadan sonuca baglaniyor demek:)

Mithat yani Murat Daltaban yine harikaydi... Semayla gecirdigi anlari dusunmesi, Halil'e bakarken dalip gidisi, caresizce O'nun icin birseyler yapmaya calismasi harikaydi ya! "Kahve ister misin?' diye soruyor ya hani sirf Halil icin birseyler yapmaya calismasi cok dokundu bana bu bolum... "Benden bu kadar cok mu nefret ediyorsun?" diye sordugundaki caresizligi ve bunu yansitan mimikleri harikaydi!!!!!!!

Mustafa'nin Menekse'nin yanina geldiginde tabancayi uzerinde gezdirmesi cok urkutucuydu, tuylerim diken diken oldu! Bu ne sahane oyunculuktur ya!

Bolumun ardindan izledigim fragmansa muhtesemdi. Bir fragman ancak bu kadar guzel hazirlanabilir ne deyim:) Halil'in bagirmasi, deli olusu, Menekse'nin aglamasi canim benim hic dinmeyecek goz yaslari:( Kendimi aksiyon filminin icine baliklama atlamis gibi hissettim:)

Iyi geceler herkese!

FEL!ADE
03-03-08, 10:39
Çok ilginç duygularım var bu diziyle ilgili. Bir kere artık ilk bölümlerde olduğu gibi sabırsızlık, merak ve heyecanla beklemiyorum yeni bölümü. Ama bir kere ekran karşısına geçtimmi bir daha ayrılamıyorum bitene kadar. Acayip sarıyor, heyecan dozu hep yukarıda, bir saniye bile düşmüyor.Ama eski tadı alamadığım da bir gerçek. Hem bir şeyler var eksik, hem de hala kavrıyor izlerken. İlginç bir durum benim açımdan, çünkü kolay vazgeçebilen biriyim dizi takip etmekten. Bu arada Mustafa rolündeki oyuncu her bölüm devleşmeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ son zamanlarda bazen abartılı oynayabiliyor, lakin Mustafa (oyuncunun adını öğrenemedim) her türlü duyguyu çok iyi veriyor. Bence dizinin kendini izlettirmesinde çok etkisi var.

Menekşe Zeynep hakkında çok dır dır yapmaya başladı, Halil'in kafasını şişiriyor sürekli, o kadar çok konuşmasa bir de hotoz kafa falan diye argo laflar etmese çok daha iyi olacak.Öyle bir kız değildi Menekşe.

Senaristler Yaprak Dökümünü de yazıyorlar ve iki dizide çok ortak yön var. Bu ilgimi çekti. Bol flasback kullannılması misal.Bir tanesi de ikisinde de bazı sorunların çözümü için psikiyatra gidilmesi olayı. Yaprak dökümünde hiç abartılı gelmedi izleyiciye ama bu dizide gerçekçi olmadı sanki. Menekşenin, ailesinin sosyo ekonomik yapısı bakımından, cinsel sorunlar için psikiyatra başvurması kolay ikna olabileceği bir durum değil gibi geldi bana. En azından bu ikna sürecini gösterseler iyi olurdu.

cok benzer hisslerle izlemissiz demek ki sevgili dFKto ..
her zaman merakla ve keyifle izliyorum. ama son bölümlerde zorlama imkansiz askin aslinda mümkün oldugu gördüm..nihayetinde dügünlerinde bile cokca sevinemedigimi anladim.
sönüktü, cünkü tutku yoktu.. ben o kadar badire atlatmis ciftin daha orjinal bir yola evlenmelerini dilerdim.
birde bu bölümde her karekterin agzindan Mustafa'nin yaptiklari anlatirilinca daraldim.
anliyorum Emine'nin bunlari bilmesi gerekiyordu, kalkistiklari cinayete iknasi icin gerekliydi belkide ama bana cok itici geldi.
unutmadan Menekse'nin Zeynebe olan abartili söylemlerini unutmak istiyorum,. Menekse yi degisime ugratacaklar, tirnaklarini kocasina gecirmis iyi aile kizi durumuna sokmalarindan korkuyorum.
Halil'in anlayisli tavirlarini bekliyordum ama beni tatmin etmedi. Menekse nin terapiste ilk günden kosmasi ve Halilsiz gitmesini aktarilmak istenen temayi yarim kildi.

ilk sahne cok basariliydi..
bütüne bakinca cok iyi islendigini görüyoruz.
ben detaylara takilan birisiyim ve ikisinin birlikte olma girisimlerinin gösterilmeden hoop diye sonuca gelinip OLUMUYOra gecilmesini kacak göcek dövüsmeye benzettim..., nedir bu dokunamama yatak odasi sahnesi cekememe durumu.. hic olmamisti bence.
birde ilk gece muhabetinin üstüne basilmadan daha zarif islenseydi bölüm benim acimdan kurtulacakti : ))

herneyse Halil 'in Mithat ilgisine verdigi tepkilerle, Komiser Ceylan'nin Zeynep'e verdigi yanitlarla, Mustafa'nin katile baglamis tuhaf halleriyle bölüm izlenilir haldeydi.

gelecek bölüm tahminlerim : )

Emine son anda Menekse'yi Mustafa'nin elinden kurtaracaktir. Mithat'in babalik duygulari sayesinde Halil_Mithat isbirligi olabilir.
Nede olsa Semih onun adami ve Semihte Mustafaya ulasamazsa ki ulasacaktir.. Mustafa'nin sonu yakindir diyorum.
Mustafa karekterini devlestiren oyuncuya buradan tesekkürlerimi sunarken:
hani Yusuf agabey diyorum. dügüne dahi gelemiyorsa, O abiyi unutmalimiyiz yoksa joker oyuncu olarak mi tutuluyor diyede soruyorum :)
Firat Tanis siz olmuyor, olmuyor...

menekse-halil
03-03-08, 10:39
Dicek hiç bişi bulamıyorumm ne yazık ki ..
Şaşkınımm kırgınım .. nasıl olur ya nasıl menekşem mıstığın eline düşer ya ):
keşkeee..keşkeee gitseyidi halil ilee ):
Yaktıı onunda canını, kendi canınıda ):
Nolucak şimdii nolucakkkkk !
Halil telefonda nasıl şok olduu allahım ya ne zor durumda kaldıı çocuk ):
ben olsam orda camdan aşaı atlardım :S uff çok kötü ya ):
Allah korusun ..menekşeme o mıstık pisliği bişi yapmasın ya ):
mithata söylicek halil ..inşallah mithat ta korur ya ):
uff öyle strese girdim ki o sonda ağladm vallahi ):
halilin yerinde olmak çok zor gerçekten ):
canm ya nasıl korktuu ):
uff bide menekşee napıcak gözünü açtıında o piss mıstıkla karşı karşıyaaa ):
Emineei öldürmek istiyorummmm ):
o mıstığı nası seviosun sen ya nası seviosunn ):
nie ona yardım ediosun ): menekşe pastanedeyken ağlıyo o salak inanmıo ya ):
gidio o salak uyus mıstığa inanıoo ):
off off dertli ettiler bizi dertliii ):

Ceren53
03-03-08, 13:25
Arkadaslar bende fragmani bugün izledim ve icimden hay izlemez olaydim diyorum. Cok heycanli bi bölüm bizi bekliyor ... Ama gelde sen cumartesiye kadar sabret.
MUstafa bence kesinlikle menekseye tecavüz ediyor...Peder beyde kalp krizi geciriyor demekki meneksenin onun icin önemi varmis hayret dogrusu. Halilim ya cok üzülyüorum onun haline. Kanadi kirilmis kuslar gibi.

Nasil beklicem bakalim c.teisiyi....
Gel teskere gel....

*yildiz*
03-03-08, 13:32
cok güzel bir bölümü daha ardimizda biraktik
son saniyesine kadar heyecanli ve güzel gecti
büyük bir keyifle izledim :good:

gelelim Mustafa ve Emine ikilisine
Mustafaya artik diyecek söz bulamiyorum
ondan hersey beklenir
ama Emine'ninde bu kadar ileriye gidecegini hic düsünmemistim
tabiki bende Emine ve kizinin durumuna üzüldüm :icon_sorr
yapayalniz kalmislar dünyada, kimse yardim eli uzatmamis onlara
ama kör'müsün be kadin ??? Gidipte Mistik gibi birine'mi gönül verilir?
En kötü'süde "sevdigini adaman" aslinda bir katil oldugunu biliyor!

Fakat ben yinede Emine'den ümidimi kesmedim
bence cok pisman olacak ve Menekse'ye gelecek bölümlerde
kacmaya yardim edecek.

Yeni fragman'i bende izledim
haklisiniz, Mistik 30 saniyede birseyler yapiyor
ama o sahne renkli degil, siyah-beyaz oldugu icin
bence rüya yada hayal gibi birsey
Mistik kesin Menekse'ye tecavüz etmek isteyecek
ama yine yapamayacak .... tipki dügün gecesinde gibi

Ceren53
03-03-08, 13:44
cok güzel bir bölümü daha ardimizda biraktik
son saniyesine kadar heyecanli ve güzel gecti
büyük bir keyifle izledim :good:

gelelim Mustafa ve Emine ikilisine
Mustafaya artik diyecek söz bulamiyorum
ondan hersey beklenir
ama Emine'ninde bu kadar ileriye gidecegini hic düsünmemistim
tabiki bende Emine ve kizinin durumuna üzüldüm :icon_sorr
yapayalniz kalmislar dünyada, kimse yardim eli uzatmamis onlara
ama kör'müsün be kadin ??? Gidipte Mistik gibi birine'mi gönül verilir?
En kötü'süde "sevdigini adaman" aslinda bir katil oldugunu biliyor!

Fakat ben yinede Emine'den ümidimi kesmedim
bence cok pisman olacak ve Menekse'ye gelecek bölümlerde
kacmaya yardim edecek.

Yeni fragman'i bende izledim
haklisiniz, Mistik 30 saniyede birseyler yapiyor
ama o sahne renkli degil, siyah-beyaz oldugu icin
bence rüya yada hayal gibi birsey
Mistik kesin Menekse'ye tecavüz etmek isteyecek
ama yine yapamayacak .... tipki dügün gecesinde gibi

Hakli olabilirsin ben o detaylini gözden kacirmisim gercekten o kisim siyah beyaz. Ama meneksede yerde üstü örtülü perisan halse durunca, tabiki tecavüz olayi olabilir diye insan düsünüyor.
Manyak mustafanin ne yapicagi belli olmaz....

[.:Leyla:.]
03-03-08, 14:04
Bu diziyi uzun süredir çok keyif alarak izliyorum.Nedeni ise;çarpıtılmış,unutulmuş namus ve şeref kavramlarını yayına oturtmuş bir diiz olması.Halil'in ve Menekşe'nin yaşadığı masum aşkı çok seviyorum.Ayrıcada senaryo çok gerçekçi yazılıyor.Karakterler çok iyi betimlenmiş.Dizinin çok sıkı bir takipçisi olmam rağmen bu topice pek uğradığım söylenemez.Yeni fragmandan anladığım kadarıyla Mustafa Menekşe'ye tecavüz ediyor.İnşallah ben yanlış yorumlamışımdır yada fragmanı ilgi çekici kılmak adına tecavüz süsü verilmiştir fragmanda.Ama eğer tecavüz olursa,bu konu üzerinde yoğunlaşacaklar.Menekşe'nin bunalımı ve Halil'in onu herşeyiyile kabul etmesi.Aslında bu dizi aşk dizisi gibi görünsede.Kesinlikle felsefi bir yanı var bana göre.Dizin başındna bu yana her bölümde her yöndne ağlak felsefesi yapılıyor.Hemde sadece baş karakterlerin yörüngesinde değil,onlardan bağımsız olarakta yapılyor.Yusuf,Kadir,Mithat vs.. hatta Emine ile bile.

Ceren53
03-03-08, 14:08
Birde bu arada ben kivanci tebrik ediyorum cani gönülden. Kendini bukadar kisa zarfin icinde bukadar cabuk gelistirdi helal olsun kivanca...
Gümüs dizisindeki kivanc sanki baska m.h daki kivanc sanki bam baska. Sedefinde bu ilk basrolu olmasina ragmen gayet basarili ama daha yolu var diye düsünüyorum.
Ya sen toygar isikli nasil bir adamsin bu nasil bir yetenek. m:H dizi müzigi tek kelimeyle harika. Ilk defa bir dizi müzigi bukadar hosuma gidiyor.
Evde bile sadece fragman müziklerini büyük bir keyiflen dinliyorum. Hele tutkun sarkisi bi harika....

Aslinda tüm dizi ekibi cok basarili yoksa güzel bir dizi ortaya cikmazdi. He bu arada son bir not su son izledigim fragman yane 25.bölüm fragmani bana bir anda tanitim fragmanlari döndügündeki heycani verdii..
Bana öyle geliyorki dizi bundan sonra ilk günkü moduna dönecek. Insallah yane...

[.:Leyla:.]
03-03-08, 14:12
Birde bu arada ben kivanci tebrik ediyorum cani gönülden. Kendini bukadar kisa zarfin icinde bukadar cabuk gelistirdi helal olsun kivanca...
Gümüs dizisindeki kivanc sanki baska m.h daki kivanc sanki bam baska. Sedefinde bu ilk basrolu olmasina ragmen gayet basarili ama daha yolu var diye düsünüyorum.
Ya sen toygar isikli nasil bir adamsin bu nasil bir yetenek. m:H dizi müzigi tek kelimeyle harika. Ilk defa bir dizi müzigi bukadar hosuma gidiyor.
Evde bile sadece fragman müziklerini büyük bir keyiflen dinliyorum. Hele tutkun sarkisi bi harika....

Aslinda tüm dizi ekibi cok basarili yoksa güzel bir dizi ortaya cikmazdi. He bu arada son bir not su son izledigim fragman yane 25.bölüm fragmani bana bir anda tanitim fragmanlari döndügündeki heycani verdii..
Bana öyle geliyorki dizi bundan sonra ilk günkü moduna dönecek. Insallah yane...

Kesinlikle katılıyorum sana.Toygar Işıklı harika bir müzaisyen bana göre.Bir kere müthiş,sihirli bir ses rengine sahip.yorumu ise kadife gibi.Besteleri zaten harika.Sadece sözlü olanlar değil diğer müziklerde.Mesela aksiyon sahnelerinde kullandığı müzikler,birde menekşe ile halilin her masum yakınlaşmasında kulladığı bir müzik var.Sihir gibi resmen.

Ceren53
03-03-08, 14:21
;6281709']Kesinlikle katılıyorum sana.Toygar Işıklı harika bir müzaisyen bana göre.Bir kere müthiş,sihirli bir ses rengine sahip.yorumu ise kadife gibi.Besteleri zaten harika.Sadece sözlü olanlar değil diğer müziklerde.Mesela aksiyon sahnelerinde kullandığı müzikler,birde menekşe ile halilin her masum yakınlaşmasında kulladığı bir müzik var.Sihir gibi resmen.

Haklisin leyla. Ipek gibi bir ses dinlemeye doyamassin. Bak misal ben dudaktan kalbe dizisini pek beyenmem ama sadece onun müzigi insana gel izle sunu diyor. Toygar süper bir yetenek...:good:

Ceren53
03-03-08, 14:53
;6281838']Evet.Orda Kenan karakteri bir kemancı.Ve senaryo gereği besteler yapan bir kemancı.dizide Kenan'ın yaptığı besteleride Toygar yapıyor mesela.Gerçekten müthiş bir vizyona sahip.Keşke solo bir albüm çıkarsa.

Albüm yoldaymis bende 4 gözlen onu bekliyorum. Bu arada da müzigin bir dizide bile nekadar ön plana ciktini nekada önemli oldugunu anliyoruz. Müzik güzelse diziyide izlettiriyor gercekten.
Bu haftadaki fragmanda dönen müzikde cok hos zaten. Hayirlisi genco gecen hafta birden cikis yapti buhafta menekse ile halil yapar kesinlikle 1 gelemesekte 2 oluruz düsüncesindeyim ben.

Neyse herseyin hayirlisi. Ben dizimi birakmam bu dizi beni birakmadikca hehe-:happy0064

*yildiz*
03-03-08, 15:04
Hakli olabilirsin ben o detaylini gözden kacirmisim gercekten o kisim siyah beyaz. Ama meneksede yerde üstü örtülü perisan halse durunca, tabiki tecavüz olayi olabilir diye insan düsünüyor.
Manyak mustafanin ne yapicagi belli olmaz....

hepimizin gözünü korkuttu bu Mustafa vallahi - en kötüsünü bile bekler olduk
flashback'lerde herhalde siyah-beyaz oluyor - öyle degilmi ??
bence flashback o sahne - insallah yani !!!

esra2
03-03-08, 15:26
arkadaslar dun toygar isikliya msj atmistim ve cvplms saolsun, hic sevinmeyin sadece okuyun...

esra(cik)2

Merhaba togar bey, size menekse ile halil adli diziden bir sorum olacakti, simdi dizinin gecen bolumunde mustafa menekseyi kacirior, ve daha yeni yeni bolum fragmanin tecavuze yelkendigini gorduk, simdi biz arkadaslar cok merak ediyoruz, mustafa tecavuz edecekmi, eger ederse bilinki dizi birdaha tutulmaz cunku, halil ve meneksenin aski ziyan olur, eger soylemesseniz bile azcik ipucu verseniè! CEVAP: HIC GUZEL SEYLER OLMAYACAK DIYEYIM SIZ ANLAYIN....

uzun sozun kisasi, bizim menekse ve halilin askini mustafa pisligi kirletior..

Ceren53
03-03-08, 15:39
arkadaslar dun toygar isikliya msj atmistim ve cvplms saolsun, hic sevinmeyin sadece okuyun...

esra(cik)2

Merhaba togar bey, size menekse ile halil adli diziden bir sorum olacakti, simdi dizinin gecen bolumunde mustafa menekseyi kacirior, ve daha yeni yeni bolum fragmanin tecavuze yelkendigini gorduk, simdi biz arkadaslar cok merak ediyoruz, mustafa tecavuz edecekmi, eger ederse bilinki dizi birdaha tutulmaz cunku, halil ve meneksenin aski ziyan olur, eger soylemesseniz bile azcik ipucu verseniè! CEVAP: HIC GUZEL SEYLER OLMAYACAK DIYEYIM SIZ ANLAYIN....

Tesekkür ediyorum arkadasim.

Demekki korktugumuz basimiza geliyor. Yanliz su var bence böyle bir durumda dizinin reytingleri düsmes tam aksine reytingler yükselir tamam iyi hos cok güzel masumane bi ask. Ama elbetteki bu böyle sürmes bi faliyet olacakti bence buda tecavüz olayi... (faliyedte bak yanliz) :img-hyste

arzu_
03-03-08, 15:59

esra(cik)2

valla bence kim karizmatik boşverinde toygar ışıklının cevabına bakın..şok oldum resmen..amaaann tecavüz ederse m&h artık mutlu mesut olamaz bence..halil ne kadar alttan alsada menekşe bunun karşılığında ezilmek istemez ayrılırlar kesin...ay hiç hoşlanmadım bu durumdan...ayrıca o uçurum kenarındaki kim??üff c.tesi gelse veya özet veya sesli fragman..ay bişey gelsin..

wyand0tte
03-03-08, 16:09
kesinlikle eğer tacvüz olursa menekşe ve halil ayrılırlr halil istemez bunu ama menekşe kaldıramaz bakamz halilin yüzüne ayyy ya inşllah bu aşka leke sürülmez içim acır yani..4-5 bölümdür izlemiodum düğün sahnesini görünce ha aşıklar kavuşuo dedim izlemeye başaldım ama yıkıldım resmen umarım işi olmaz ya içim acıdı fragmanı görüünce hele o siyah beyaz sahnede mudtafanın haliş sanki bişi yapmış gibiydi offff

menekse-halil
03-03-08, 17:01
yaa yıktınız beni ya ):
ne diyorsunuz ):
off yaa lant olsun ):
ya nolurr bişi olmasınnnn o mıstığı ya sabır yaa dicek hiç bişi bulamıyorum ):
menekşeme bişi yapmasınnn ya ):
halil nası olur ondna kötü menekşe olur ):
offf yaaa ):
ya bu diziyi o zaman nası bitirceklerrr hani mutlu biticektii ):
böyle bişi olursa dizi nası güzell sona bağlanırr ):
off yaa zaten mıstıkla halil telefonda konuştuklarında nası ağladm ):
nefret ettiriyolar kendilerinden rolde olsaaa ):
ya inşallah mithat semihi devreye sokar menekşeme bişi yapamaz inşallah yaa ):
off çok üzüldüm bu habere ):

eSzra_
03-03-08, 17:30
esra2 Cnm ilk önce haber için sagol ama ben yinede mustafanin menekseye birsey yapamiyacagina inaniyorum ewet dizide kötu seyler olacak zaten bu ap açik ortada ama bu hemen teca... Anlamina gelemez deme?
Yani bilmiyorum içimden bir his menekseye birsey olmayacak diyor ama bence bu olaydan sonra meneksenin piskolojisi sifira incek :icon_sorr

Buarda Sayfanin çabuk ilerlenmesine sevindim
böyle devam eder insallah:img-icecr

nagihan_25
03-03-08, 17:38
yaa yıktınız beni ya ):
ne diyorsunuz ):
off yaa lant olsun ):
ya nolurr bişi olmasınnnn o mıstığı ya sabır yaa dicek hiç bişi bulamıyorum ):
menekşeme bişi yapmasınnn ya ):
halil nası olur ondna kötü menekşe olur ):
offf yaaa ):
ya bu diziyi o zaman nası bitirceklerrr hani mutlu biticektii ):
böyle bişi olursa dizi nası güzell sona bağlanırr ):
off yaa zaten mıstıkla halil telefonda konuştuklarında nası ağladm ):
nefret ettiriyolar kendilerinden rolde olsaaa ):
ya inşallah mithat semihi devreye sokar menekşeme bişi yapamaz inşallah yaa ):
off çok üzüldüm bu habere ):

Ebroşş valla bende çok üzüldüm

Menekşeye eğer böyle bişe olursa benim yüreğim dayanmaz izlemeye..

inş. o gıcık Mustafa böyle bişe yapmazz..:icon_sorr:icon_sorr

evt benimde aklımdan Semih'in devreye gireceği geliyor bakalım:img-tomat

eSzra_
03-03-08, 17:55
uff herkes hala fragmanin etkisinde:icon_sorr
ben hala birsey yapmaz diye dusunuyorum
Ama yinede Meneksenin piskolojisi tamamen
bozulur ama mustafa birsey yapamicak Sanirim
ufff insallah birsey olmaz insallah:icon_sorr

ca-g-l-a-y-a-n
03-03-08, 18:22
esra2 Cnm ilk önce haber için sagol ama ben yinede mustafanin menekseye birsey yapamiyacagina inaniyorum ewet dizide kötu seyler olacak zaten bu ap açik ortada ama bu hemen teca... Anlamina gelemez deme?
Yani bilmiyorum içimden bir his menekseye birsey olmayacak diyor ama bence bu olaydan sonra meneksenin piskolojisi sifira incek :icon_sorr

ben de öyle düşünüyorum bence mıstık kusurlusu bişe yapmicak tecavüz anlamında .ama kacırıldıgındaki o hali bisure etkileyecek menekşeyi ....halil sayesinde uzun da sürse bisüre sonra düzelecektir halil de bizde sabredecez artık menekşe düzelene kadar

ayrıca hasan kalp krizi geciriyo fragmanda bi sevindim ki sorma daha beter olsun o hasan efendi

batuhan_gumus
03-03-08, 18:37
uff herkes hala fragmanin etkisinde:icon_sorr
ben hala birsey yapmaz diye dusunuyorum
Ama yinede Meneksenin piskolojisi tamamen
bozulur ama mustafa birsey yapamicak Sanirim
ufff insallah birsey olmaz insallah:icon_sorr

esracim bnde bisey yapmaz diyorum
yoksa cok sacma olur ya:img-wink:
fragmani heyecanli yapmak icin öle göstermislerdir:)

bu arada kivanc tatlituga oy atmak istiyenler kivancin forumuna baksin :img-wink:

esra2
03-03-08, 19:09
arkadaslar haber icin onemli degil,

umarim yaniliorumdur, o igrenc sey hic gerceklesmez...

berivan_
03-03-08, 19:13

Bende tam aynisini yazicaktim ama baktim ki sen benim dusuncelerimi yazmisin bende alinti yapiyim dedim:img-blush

Kötu seyler olucagi ilakide Menekse'nin Mistik tarafindan t...olucagi demek degildir:img-yes: yani belkim Menekse eline tabancayi filan geciripte Mistik'a bir tane dank! atarmis:icon_whis (amada hayal perestim) yada Emine Mistik'a bir tane dank!atar....

Yani positif dusunelim ki positif olsun dimi:img-wink:

Sahsen Mistik bence kesinlikle Menekse'yi nekadar istesede kirletemez...sunu anladim ben simdiye kadar (yalnis isem duzeltin) Mistik Menekse'ye karsi birseyler besliyor ama istese bilem onunla nedense birlikte olamiyor o anlamda,ki bu durum yine o sekilde gelisir ise ozaman Mistik avucunu yalar:img-yes: Emine kendini Mistik'in "kadini"gibi göruyor ve bu rolude Menekse'ye kaptiricak göz yok onda...o yuzdende icimiz ferah olsun derim ben:img-wink:

Asil Hasan efendi nasil kalp krizimi nedir geciyor onu anlamis degilim...cok sevdigi kizinin degerini anlayipta onun uzuntusunden perisan oldugu icin kalp krizi gecirmis olmasin sakin:icon_whis yada yine para durumlari yuzundenmi kalbi dayanamadi artikin??

Menekse'nin pastanesinde Hasan'in kasada durmasi kimin aklinin basindan cikmisa onu bir guzelce pataklamak lazim.Yani paragöz adamin ne isi var kasanin basinda canim????

Gelen musteriden hem eksik para aliyor,hem kendisine kasadan para aliyor,hemide herhalde elinden gelseydi kadindan hic para bilem almazdi....bu herif o pastanede oldugu surece Menekse'nin isi gume gitmez umarim...ama böyle bir baba ile hersey mumkundur:sad53:

ca-g-l-a-y-a-n
03-03-08, 19:34
Bende tam aynisini yazicaktim ama baktim ki sen benim dusuncelerimi yazmisin bende alinti yapiyim dedim:img-blush

Kötu seyler olucagi ilakide Menekse'nin Mistik tarafindan t...olucagi demek degildir:img-yes: yani belkim Menekse eline tabancayi filan geciripte Mistik'a bir tane dank! atarmis:icon_whis (amada hayal perestim) yada Emine Mistik'a bir tane dank!atar....

Yani positif dusunelim ki positif olsun dimi:img-wink:

Sahsen Mistik bence kesinlikle Menekse'yi nekadar istesede kirletemez...sunu anladim ben simdiye kadar (yalnis isem duzeltin) Mistik Menekse'ye karsi birseyler besliyor ama istese bilem onunla nedense birlikte olamiyor o anlamda,ki bu durum yine o sekilde gelisir ise ozaman Mistik avucunu yalar:img-yes: Emine kendini Mistik'in "kadini"gibi göruyor ve bu rolude Menekse'ye kaptiricak göz yok onda...o yuzdende icimiz ferah olsun derim ben:img-wink:

Asil Hasan efendi nasil kalp krizimi nedir geciyor onu anlamis degilim...cok sevdigi kizinin degerini anlayipta onun uzuntusunden perisan oldugu icin kalp krizi gecirmis olmasin sakin:icon_whis yada yine para durumlari yuzundenmi kalbi dayanamadi artikin??

Menekse'nin pastanesinde Hasan'in kasada durmasi kimin aklinin basindan cikmisa onu bir guzelce pataklamak lazim.Yani paragöz adamin ne isi var kasanin basinda canim????

Gelen musteriden hem eksik para aliyor,hem kendisine kasadan para aliyor,hemide herhalde elinden gelseydi kadindan hic para bilem almazdi....bu herif o pastanede oldugu surece Menekse'nin isi gume gitmez umarim...ama böyle bir baba ile hersey mumkundur:sad53:

sana katılıyorum berivan_bu hasan efendi kızını falan sevmiyor sen bu güne kadar hasan efendinin biricik kızını sevdiğine gördün mü o anca parayı seviyor bide kendi karısı dısında elalemin kadınlarını (adam pastanedeki müşteriye bile asılıyo) hasan bence kızı kacırıldıgı ixin değil kesin bir para mevzusu yuzunden geciriyo kalp krizi daha öncede yazdım bence hasanın bu kalp krizi yuzunden ÖLMESİNDE hic bir sakınca yoktur canım

berivan_
03-03-08, 20:11
sana katılıyorum berivan_bu hasan efendi kızını falan sevmiyor sen bu güne kadar hasan efendinin biricik kızını sevdiğine gördün mü o anca parayı seviyor bide kendi karısı dısında elalemin kadınlarını (adam pastanedeki müşteriye bile asılıyo) hasan bence kızı kacırıldıgı ixin değil kesin bir para mevzusu yuzunden geciriyo kalp krizi daha öncede yazdım bence hasanın bu kalp krizi yuzunden ÖLMESİNDE hic bir sakınca yoktur canım

Aha tam ustune bastin kutlarim,bir adet Hasan'dan kurtulsak ne kaaa guzel olurdu:img-icecr zaten adamin bir ise yaradigi yok ki,ancak parayi sever ve kendi menfatlerini dusunen bir herif:icon_evil

Ama kalp krizinin nedenini görmek cok guzel olucaktir bundan eminim:img-icecr (yani masocist filan:img-blush degilim) ama bu adamin kimseye faydasi olmamistir bu gune kadar....aslinda Mistik Menekse'yi sonrayi birakipta bizler icin ilk önce Hasan'in isini görseydi ne kaa guzel olurdu:happy0064

Suheyla teyzem ve nine acilarin kadinilar malesef,Menekse'nin kacirilmis oldugunu hemide bir psikopatin elinde oldugunu duyduklarindaki halerini hiiic görmek istemiyorum:sad53:

Halil'in perisan halinide hic görmek istemiyorum,yetti hem onun hemide Menekse'nin cektikleri,bir turlu mutlu olamadilarrrrr:sad53:

keremcem18
03-03-08, 20:42
Bende artik eminim Mustafa Menekseyi tecavüz edecek !!! ama az önce su Fotografi buldum ve belkide Mustafa edemeyecek cünkü Emine Menekseye yardim eder...ama bu Emine´den hersey beklenir :D
kararsiz kaldim bu Konuda :(

http://cdn.dogantv.com.tr/Uploads/Images/29022008094113.jpg

3z3_fr
03-03-08, 21:15
off ooff off çok kotu çookk :icon_sorr
yhaa canlar size bise sorcam sizce cadaloz emine insafa gelirmi acaba ???

berivan_
03-03-08, 21:39
3z3_fr, yaw ismini unuttum canim yaaaaa:img-blush

Egerki Emine gecen bölum timsah gözyaslari dökmediyse Mistik evin icine girince Emine disarida bekler iken ozaman bence kesinlikle yardim edicektir....hem resimlere bakarsak Emine egerki yardim bilem etmek istemezse ve Menekse'yi Mistik ile arasinda sadece bir engel olarak görseydi ozaman Menekse'nin uzerini örtmeye calismazdi dimi (o resimde sankim bana öyle geldi)yani en mantiklisi Menekse'ye olan nefretini kusmasi olurdu:img-yes:

Ama benim aklima simdi birsey geldi.Emine hem Kadir hemde Mistik'tan ayni olayi farkli bir sekilde duydu ve dogal olarakta kafasina sadece Mistik'in dediklerini yerlestirdi...ama simdi Menekse ile Halil'in pastanede birlikte olmadiklarini ögrendi,yani gerizekali olmiyan bir insan dogal olarak dusunmezmi "bu kiz sonunda sevdigi adamla evlendi,neden birlikte olmadilar hala"??? ama sanirim Emine egerki Menekse ile o resimdeki halerini göz önunde bulundurarak diyecegim,konusurlar ise belkim Emine bu sefer Menekse'nin dediklerine inanir ve Mistik'a bye deriz...

Yine iyimserligim tuttu aksam aksam,Allah'im nezaman birakicagim ben bu safligi:icon_whis:img-blush

Birde birsey sorcam,bazi arkadaslar bu dizinin sadece bir sezonluk oldugunu yazmislar.Elimizde kesin bir bilgi varmi buna dahil bilen varmi?kesinmi bu dizinin yazin biticegi???

batuhan_gumus
03-03-08, 21:41
off ooff off çok kotu çookk :icon_sorr
yhaa canlar size bise sorcam sizce cadaloz emine insafa gelirmi acaba ???

bnce gelir ya okdrda katar birisi deildir
ya herkes diyor tecavüz etti bilmem ne
hayir ya sacma tecavüz edemez edersede
dizi igce sacmalar canlar ya
nese ya bn kcim bye

Ekin_Derya
03-03-08, 21:44
Birde birsey sorcam,bazi arkadaslar bu dizinin sadece bir sezonluk oldugunu yazmislar.Elimizde kesin bir bilgi varmi buna dahil bilen varmi?kesinmi bu dizinin yazin biticegi???

Toygar Isikli söylemis dizinin Haziran'da bitecegini.
Ama Sedef Avci bir röportajinda öyle konusmadi sanki.
Benimde aklim karisti :icon_whis

Edit:
Iste Sedef Avci'nin röportajindan bir kismi:
MENEKŞE GİBİ DAVRANILMASI HOŞUMA GİDİYOR...

>Konservatuarlı olmamanın zorluklarını yaşadın mı?

*Oyunculuk deneyimle çok hızlı gelişiyor,ama asla öğrenmenin sınırı yok.Dizi tatile girdiğinde özel hocalardan oyunculuk dersleri almaya başlayacağım.Atölye çalışmalarına katılacağım.Kendimi teknik anlamda da geliştirmek istiyorum.

3z3_fr
03-03-08, 21:46
berivencim cnm heheh Ezel ben yhaf bilmemki çokmu zor imsim sende batuhanda unutuosunuz nese =)
yhaa simdi emine ins menekseye inannir yhaa ama heralde ole bise olur çunku bu mustafa meselesi çok uzadi yhaa yeter vallahi !!! himm bu arada ins menekse bir an once ilesirde halilim uzulmez artik !!
himm bide dizinin bitlmesiyle alakali soru sormussun... arkadaslar toygar isiklinin sitesinden duyduklari haberi buraya aktardilar :img-yes:
nese ben kaçar hade day day bye

ca-g-l-a-y-a-n
03-03-08, 21:56
Aha tam ustune bastin kutlarim,bir adet Hasan'dan kurtulsak ne kaaa guzel olurdu:img-icecr zaten adamin bir ise yaradigi yok ki,ancak parayi sever ve kendi menfatlerini dusunen bir herif:icon_evil

Ama kalp krizinin nedenini görmek cok guzel olucaktir bundan eminim:img-icecr (yani masocist filan:img-blush degilim) ama bu adamin kimseye faydasi olmamistir bu gune kadar....aslinda Mistik Menekse'yi sonrayi birakipta bizler icin ilk önce Hasan'in isini görseydi ne kaa guzel olurdu:happy0064

Suheyla teyzem ve nine acilarin kadinilar malesef,Menekse'nin kacirilmis oldugunu hemide bir psikopatin elinde oldugunu duyduklarindaki halerini hiiic görmek istemiyorum:sad53:

Halil'in perisan halinide hic görmek istemiyorum,yetti hem onun hemide Menekse'nin cektikleri,bir turlu mutlu olamadilarrrrr:sad53:

haklısın canım bence de hiç bi sakıncası yok bi adet işe yaramaz HASAN efendiden kurtulmanın hadi hazır kurtumaya baslamışken şu mıstık -emine SÜPER ikilisindende kurtulsak fena olmaz sıktı artık ya ben her hafta bu mıstıgın bölümün 4te3ünü işgal etmesinden bıktım resmen gerci mistık yolun SONUNA geldi menekşeyi kacırarak ya su mıstık devri biran önce kapansa da konuya artık halilin kutusu ve zeynebin bosnada buldukları seylerden devam etsek (bak bosna dedim aklıma bizimkilerin bosnaya balayına gidecekleri geldi malesef mıstık efendi yuzunden bunlar balayına da gitmezler tüh yaw)

berivan_
03-03-08, 21:58
Yaw Ezel'im okadar cok kisi ile tanisiyorum ki dogal olarak unutuyorum bazi isimleri,kusura bakmaaaa:img-blush bakalim sen benim ismimi hatirliyacakmisin bakim:img-grin2

Halil ile Menekse'nin uzulmesini bende istemiyorum ama iste elden ne gelir kiiii offfff:icon_sorr ama simdi en kötusu Halil kesinlikle kendisini suclar Menekse'nin kacirilmasi ile...neden yaninda bulunmadi ve onu birakipta gitti diye....acep diyorum Emine'nin bu isle alakali oldugu ortaya cikicakmi ve ozaman nasil cicicak?

Demek dizi haziran ayinda bitiyor hiii,tuuuuu bendeki sansa:icon_sorr bende bu sene izinimi uzatmayi dusunuyordum yazin,sule bir Istanbul turu yaparim ve akrabalar beni Istanbul'da mecbur gezdirirken bende dizi cekimlerini görebilirim diye dusunmustum:img-hyste tuuuuuu bendeki sansaaaaaaa,Kivanc'i görmek bana nasip degil anlasilan:sad53:

KübraYasemin
04-03-08, 09:26
Arkadaslar ilk basta burda belirtmek istedim...

Ayle imzasinI yapan arkadasa cok sagolsun ya benimde eklemis oysa aylardIr yoktum burda sagolsun ellerine emeklerine saglIk. ama döndüm..

Bu arada son Bölüme dönmemek elde degil arkiller.

Bence Mustafa Menekseyi tecevüz edemeyecektir.

Simdi oturup düsününce cIgIna dönüyorum ama mantIklI düsünürsemde.

MustafanIn böyle birseyi yapacak olmasI dizin baya bir tadInI kacIracak olmasI demek olur..

3z3_fr
04-03-08, 10:22
yhaa deryacim snein yazdigina gore sedef avci dizi tatile giriince dio :icon_whis allah allah yha toygar abide bi yanlislik var yada sedefte :img-yes: simid benimde kafam karisti yhaa :icon_whis

off canlar siimdi fragmani detayliyarak izledim vee ne gorduumm :icon_sorr
ooff mustafa meneksenin ustune çikio bacaklarindan tutuoooooooooooo ooff yhaaa ins dusundugum seyi yapmaaz :icon_sorr

wyand0tte
04-03-08, 10:55
off canlar siimdi fragmani detayliyarak izledim vee ne gorduumm :icon_sorr
ooff mustafa meneksenin ustune çikio bacaklarindan tutuoooooooooooo ooff yhaaa ins dusundugum seyi yapmaaz :icon_sorr

Valla arkadaşım bende izledim frgmanı kaç kez sanki yanıltmaca var gibi korkuoruz ama sanki korktuğumuz olay olmıcak gibi his var içimde sesli fragman çıksa daha net belli olur..

KübraYasemin
04-03-08, 11:05
Insallah Sesli fragmanda gelir en yakIn zamanda.

Bana kalIrsa biraz icimi ferah tutamak istiyorum bu yüzden mustafa birsey yapmayacak degilde yapmayacak gibi geliyor.

Fragmandaki bir o sahne insanI sasIrtIyor ama MustafanIn böyle birsey yapabilecek olursa.

Ozaman bu dizi benim icin rayIndan cIkar gibi geliyor.

Halil ve Meneksenin iliskisi iyice daglIr.

Menekse Mutafa ile yaptI diye degildi.

Meneksenin pigologisi yüzünden demek istedim.

kalanlar
04-03-08, 11:13
arkadaşlar ben de ümitliyim mustafa menekşeye dokunmaz bence.fragmanda gördüğümüz mustafanın o iğrenç sahnesi kendi hatırlamasıdır.yani geçmişte yaşadığı o iğrenç şey:img-pilot

Cigdem_18
04-03-08, 12:37
hatirladigim kadariyla ben öm atmistim benim ismimide yazmasi icin ama yinede burdandan söyleyim benide eklersen cok sevinirim öm atmistim

bence mustafa piskopati menekseye tecavüz edemiyecek emine mustafanin gercek yüzünü ögrenip menekseye yardim edebilir yada o zamana kadar halil bulur menekseyi yaa insallah öyle olur

heydi
04-03-08, 14:31
Fragmanı şimdi izledim. Halil perişan olmuş durumda. Bana sanki Emine pişman olup Menekşe'ye yardım edecek gibi geliyor. Ayrıca sanki Menekşeyi dağ başında bir yere götürmüşler gibi geldi. Malum sahneye gelincede bunun olacağını sanmıyorum. Çünkü bu diziyi bir çıkmaza götürür. Mustafa'nın hikayesinin sonuna gelindiğini düşünüyorum. Heralde birkaç bölüm sonra bu konu kapanır.
Bir hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum

eSzra_
04-03-08, 16:10
Herkes Artik neyi dusunecegini sasirmis..Mustafa birsey yapcakmi yapmicakmi diye.Bide Emine Konusunda.Insallah bu emine yolla gelir,meneksemize yardim eder:icon_sorr.Zaten fragman çok karisik ve heycanli.Bence bu Bölum hersey olabilir.Ama tec,,,konusu olmaz.:icon_sorr:icon_sorr

batuhan_gumus
04-03-08, 17:16
meraba arkadaslar demin kanal dyi aradim ve menekse ile halil bitecek mi dedim
bayan dediki hayir yeni bölümleriyle devam edecek dedi yani korkmayin
artik lütfen bakin sizin icin aradim dizimiz tam gaz devam edecek :img-wink:
cok mutluyum :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

Hatiies
04-03-08, 17:26
Bencede Mustafa, Menekseye birsey yapamiyacak. Bilmiyorum bana öyle geliyor yani hersey birden bukadar cabuk gelisemez degilmi?
Menekse daha yeni evlendi, Halille gerdege giremedi. 1 gün sonra Mustafa onu kacirdiktan sonra tecavüz ederse heyecan kalmazki..
Ama Meneksenin psikolojisi tam bozulacak yaa artik kendine birsey yapmaya kalkarsa bizim Menekse (kendini asmak giibi) bilmiyorum valla:icon_sorr Insallah böyle birsey olmaz.. Fragmanin sonuna dogru iyi bakarsaniz arkadaslar. Menekse baska bir odada. Üzerinde yesil bir kazak var (sari elbisesinin üzerine giymis:img-wink:) ve elleri bagli degil! Neden bagli degil?? Ve hadi Menekse orda kendine birsey yapmaya kalkarsa?!:icon_sorr
Aklima kötü kötü seyler geliyor cunku kiz'in psikolojisi tamamen bozulacak bence bu olaydan sonra.

Emine bence insafa gelicek. Cunki nasilda aglayarak Sebnemle Meneksenin evinden cikiyordu onu bayilttiktan sonra.. Pismanmis gibi agliyordu, bakiyordu.. Galiba Emine yardimci olacak (bir kac bölüm sonra? INSALLAH)

Neyse hadi hepinizi öptüm canlarimbye

Hatiies
04-03-08, 17:35
batuhan_gumus cüm, Bu güzel haber için cok sagol canim! :img-yes:

Bu dizi zaten bitemezki. Daha okadar cok sey varki. O rakamlar.. Bosnaya gidilecek. Mustafadan kurtulmaya calisacaklar daha. Ohoooo:img-yes: Bu dizi taa buralara kadar gelmis. 25. bölüme kadar.. He