Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

strepsils
15-12-07, 15:24
Çok güzel bir bölümdü. Bütün oyuncuları ve yönetmeni tebrik ediyorum. Zeynepte tam gıcık olacagımız şekilde layıgıyla rolünü yapmış. Tek arzum menekşenin bu kumpasa düşmeyip halili çok üzmemesi. Çocukcagız babasına para verdi , ona hediye aldı, canını verecek nerdeyse daha ne yapsın??. Yazık ya..... Bizi de artık fazla germeyin... Gelir basarım seti görürsünüz gününüzü::)) Şaka şaka hepsini tebrik ediyor yeni bölümü heyecanla bekliyorum. Menekşem'e duble selam

*Rüya*
15-12-07, 15:25
Yani Kadirede ne diycegimi bilemiyorum artik..
Pes yani, resmen Mistigin tarafina döndü yine pesss!!
O mistikta tam mafya kesildi basimiza :img-hyste Rajon kesme, dikkatli ol :img-cool2 Hay allahim yarabbim.. Telefonunu satarken ne haldeydi ama..

eSzra_
15-12-07, 15:32
fragmanda menekse nasilda halili yiitp defol diye bagirdi wallaha acidim orda halile Canindan çok sevdigi kisiyi kaybetmek üzere elerinden Kayip gidiyor onin için okadar seyi göze almisken ah ah zeynep yaktin hepimizi Ama bundan sonrada halil zeynepe iyi davranirsa iste ozaman YUH dicem...

x sinem x
15-12-07, 15:35
*Rüya* ve eSzra_ birsey degil arkadaslar...fragman eklenmis zaten ama hata var..
neyse ya insallah raitingler dahada iyi olur...hak ettigimiz gibi:img-wink::img-wink:

vala bende meneksenin yerinde olmak istemezdim ..cok közü bir durum..
ama halilde yani cok saftrik cikit..
bence coktan anlamis olmasi lazimdi zeynebin niyetini.
menekse ve yusuf ona söylemislerdi zeynep halen seni seviyo hatta menekse öldürecek kadar cok seviyo flfn diye..

sonra yada ondan önce :img-wink: mithatin evindeyken zeynep sormustu ya halile - bu insanlar sana uzak gelimiyo mu diye.
yani ben olsan hemencik anlarim niyetini..
hadi onuda gectim....tamam senihapisten cikrati falan ama bu kadarda yakin olma halillllllllllllllllllllll

xxdamlamxx
15-12-07, 15:35
Dunki bolum cok guzeldi.. Basindan sonuna kadar, Halil tam Meneksenin babasiyla iyi olmusken bu Zeynep olayi hic iyi olmadi, gerci babasinin neden canimli cicimli oldugunu hepimiz biliyoruz, sevdigi icin diil zengin oldugu icin, neyseki bu bolumde Halil anladi gelicek bolumdede Menekse anlicak.. Kadirin tekrar Mustafayla birlik olmasini hicmi hic istemiyorum, o ailenin bi arada olmasini, onlarla hep birlikte savasmalarini istiyorum.. Su zanli silah olayi ilk olunca sevinmistim, ama simdi bu sekilde Kadirin onune cikmasina cok uzuldum, Mustafaya geri donseydi keske ama Kadire dondu, Halil'e soylese keske, ailesiyle paylassa keske, secicegi yol cok yanlis olucak..

Menekse ve Halil bu bolumde yine cok guzellerdi, Meneksenin Halili kiskanmasi iyi hostuda artik sonunu izleyince bu isin artik sadece kiskanclik olmadigi, olmicagini anladim.. Zeynep adi'sinin boyle bisey yapmasi, bana kizmayin ama hem iyi oldu hemde kotu, kotu oldu cunki Menekse ile Halil ilk defa bu kadar ciddi ayrildilar, iyi oldu cunki Halil o pisligin gercek yuzunu gordu, artik iki dunya bi araya gelse onunla bir araya gelicegini sanmiyorum, artik bi dusmani daha var oda Zeyneptir..

O olayda Halil'in hic bi sucu yok, icmiyen adami zorla iciren Meneksenin babasi, sonra yine icmiyen adami zorla iciren Zeynep, o sarhos halinde bile aklinda sadece Menekse vardi.. Zeynepin boyle bisey yapicagi nerden aklina gelebilirdiki, Halilin bu olayda tek kabahati onu aile yemegine cagirmak oldu.. Zaten kafami fena bi halde kurcaliyan bu oldu, Halil ailece yemek yiyelim diyor, sonra ne alakasi varsa Zeynepe "sende gel" diyor, oda yine tuhaf bi sekilde "madem aile yemegi gelim o halde" gibi bisey diyor, iyide sen ailedenmisin, aileyi birak o ailenin dusmanisin, nasil kendini oyle gorursun sen, ne nasil Halil onu davet eder anlamis degilim..

Bundan sonra hic bisey eskisi gibi olmicak, Zeynep gercekleri aciklayana kadar Menekse hic bi sekilde Halile karsi yumusamaz, haksiz degil, Leyla bile Mecnunuj boyle gorse affetmezdi.. Cunki hersey o kadar aleyhineki Halilin, Zeynepin bedenine sarili yatak carsafiyla inip kapiyi acmasi, ardindan Halilin ciplak uzeriyle asagiya kosup "Zeynep sakin acma" diye bagirmasi, Meneksenin onlari o sekilde gormesi, artik 5 bolum onlari ayri goruruz.. Degisiklikte olur hem, guzel olur..

Euro D izleyicisi oldugum halde maalesef fragmani goremedim, ben fragman bu kadar erken yayinlanmaz diye dusunmustum, malum haftaya bayram haftasi, dizi oynamaz demistim ama galiba var olmassa fragmanlari goren arkadaslar tarihi yazarladi.. Eger gercekten oynicaksa, Kanal Dnin basina ya tas dustu yada dunya tersine dondu, ama ben cok sevindim..

Son olarak reytingler muhtesem, dizi artik hakketigi reytingi almaya basliyor, siralama hic onemli degil, onemli olan share orani ve share orani oldukca yuksek 17% ve 16%'ki 15% share bi dizi icin muthis bisey..
Eminim dahada iyi olucak ve yakinda zirveye oturucak..

Sevgiler

Not: Fragmani bende goremiyorum video bolumunde, eger elinde olan birisi varsa, banada gonderirlerse sevinirim.. :good:

berivan_
15-12-07, 15:38
Fragmanda Menekse'nin haline seyde cok uzuldum,Halil ve babasini yakaliyorya Hasan para saydiginda...yani Menekse'nin o anki dusuncelerini aklimin ucundan bilem gecirmek istemiyorum,resmen o sahne "ben sana kizimi sattim,tepe tepe kullan"gibi olmus bence töbe töbe:icon_sorr

Halil akli noksan Zeynep ile konustuktan sonra hanfendi uzluyor guya ama sonradan guluyor resmen,gelde sinir olma:icon_evil

Menekse'nin Zeynep'e defol dedigi sahnede Zeynep noksani kiza acaba ne dediki okadar guluyor....yaw ben Menekse olsaydim o sahnede birtane cakardim Zeynep'e vallah,herhalde o sekilde birazcik akli yerine gelir kanimca:img-blush

Zeynep ile Menekse'nin bir araya geldikleri sahneyi ben söyle dusundum:Menekse sirkete gelir Halil ile konusmak ve belkide bir aciklama istemek icin hersey acikliga kavusun diye ama Zeynep uyuzu gelir Menekse'ye o anda birseyler zirvalar ve Menekse'de gider....olurmu sizce buna benzer birsey:icon_whis

Halil'de Menekse ile konusmaya gelince,yani o sahneyi izlerken icim acidi resmen:icon_sorr birbirlerini deli gibi seven ve henuz birbirlerine doyamamis ama beraber olmak icin gun sayan iki insan, orada biri sarilmaya calisirken(Halil)digeri ise onu itekliyor,birak beni diye(Menekse)

*Rüya*
15-12-07, 15:41
xxdamlamxx çok dogru seyler yazmissin arkadasim :good:
O aile yemegine benimde aklim takildi ama dün sinirden yazmayi unuttum =)
Cidden çOk sinirlendim o sahnede.. Halilin bencede bu durumda pek suçu yok.. Ama iste adi üstünde Aile Yemegi.. ne diye Zeynebi çagiriyorsun?
çocukluk arkadasin iyi gzüel belki aileden görüyosundur ama orda Menekse ve ailesi var! Onlari unutmamaliydi ve Zeynebi çagirmamaliydi..

xxdamlamxx
15-12-07, 15:49
x sinem x fragman linki icin cok saol canim, sayende izliyebildim..

Fragman hakkinda soylenebilcek pek bisey yok, aslinda hem cok karisik hemde cok anlasilabilen bi fragman olmus.. Boyle bi bolum izliyecegimizi biliyorduk, ve boyle bolumler izliyecigimizide biliyoruz, Menekse artik kolay kolay Halili affetmez..

Benim kafam yine bi konuda takildi, ve konu yine Zeynep, bu kiz niye habire guluyor..? Aklinda bi zorumu var, yok eger varsa ben burdan bi timarhane ayarlim kapatalim su pisligi, Menekse ve Halil'de rahatlasin bizde rahatliyalim olmuyor boyle..

Menekseyle olan sahnelerinde Meneksenin gozlerindeki o kin o ofke cok iyi okunuyor, tebrik etmek lazim, Zeynep yine gicik gicik guluyor, ben orda olucaktim, onun karsisinda olucaktim varya cakim bi tane yuzune, fragmanda gozukmuyor ama belki ama Menekse'de cakmistir, yani tas olsa catlardi..

Halil fragmanda Zeynepe fazla tepki verdigi gozukmuyor, ama umarim bayagi verir hatta dover bile..

Hasan nasil utanmadan Halilden para ister anlamiyorum ozellikle Menekse ile Halilin arasindaki olayi bile bile.. Meneksenin gormesine sevindim, ama ofise neden geliyor merak ettim..

Meneksenin "defol" dedigi sahne eminim bizi cok duygulandircak, sayet ben fragmani izlerken bile o sahnede cok duygulandim.. Ah Zeynep, ah Zeynep..

berivan_
15-12-07, 15:59
xxdamlamxx, Halil'in Zeynep'e fragmanda gördundugunden dahdaa cok tepki vericegini tahmin edebiliyorum,ne demek yani Zeynep yapsin etsin sende sadece kuru birtane neden yaptin diye bagir ve gec git,olurmu hec:img-yes: Halil'in yumusak görundugunde aldaniyoruz biz aslinda arkadaslar,adam aslan misali kukruyor gerektigi yerlerde:img-yes: misal Mistik'i görunce kac kez kukredi:happy0064 tepkisiz kalmaz yani kesinlikle diyorum....

Hasan'in Halil'den para aldigi sahneye gelirsek,bence söyle bir olasilikta olabilir Menekse Zeynep ve Halil'i o sekilde yakaladigini ailesine söylemez ve dogal olarakta Hasan gider Halil'in yanina:img-yes: gerci Hasan bilsede belki yinede gider ama,adamin tek umurunda olan sey para:icon_evil

Gumus'te Gumus kocasinin onu degilde baskasini sevdigini sandigi icin gitmeye karar verdi ve Mehmet'e sonunda onu kacirmakta buldu careyi:img-in_lo tabi bu vesile ile barismista oldular:img-blush

Halil'in Menekse ile konusabilmesi icin onu bir yerlere göturmesi kanatindayim,yani Menekse kolay kolay konusmak istemiyecek Halil'e malesef...yani kim ister ki öyle bir manzara gördukten:icon_whis

sarıseren
15-12-07, 16:01
Fragmanı şimdi izledim.Zeynep'in güldüğünü gördükçe benim sinirim bozuluyor daha çok:blink:Ya nasıl bir insandır bu Zeynep yav gıcık şey:img-beee:Menekşe Halil'i affedebilicek mi acaba?Çok kızgın görünüyordu(doğal olarak):img-yes:Haftaya da dizi var herhalde.Ben bayramdan dolayı vermezler diye düşünüyodum ama neyse:icon_whisİnş. izleyebilirimbye

xxdamlamxx
15-12-07, 16:10
xxdamlamxx, Halil'in Zeynep'e fragmanda gördundugunden dahdaa cok tepki vericegini tahmin edebiliyorum,ne demek yani Zeynep yapsin etsin sende sadece kuru birtane neden yaptin diye bagir ve gec git,olurmu hec:img-yes: Halil'in yumusak görundugunde aldaniyoruz biz aslinda arkadaslar,adam aslan misali kukruyor gerektigi yerlerde:img-yes: misal Mistik'i görunce kac kez kukredi:happy0064 tepkisiz kalmaz yani kesinlikle diyorum....

Buna bende eminim canim.. Halilin oyle gorundugune hic kimse aldanmasin, o sadece Menekse'ye karsi oyle, onu kirmamak incitmemek icin.. Fakat simdi onu oyle bi kirdiki, asil kiran kisiye neler yapabilicegini tahmin edebiliyorum (yani Zeynepe)..

*Bu arada arkadaslar fragmanin fonunda calan muzik kimsenin elinde varmi, cok hosuma gittide..?

berivan_
15-12-07, 16:13
Yaw birde Allah askina Hasan Halil'in yaninda sirkete,insan kapiyi acikmi birakir para sayarken yaw,bukadar da olmazki ama:img-pilot

Zeynep'in Halil ile konustuktan sonraki yaslarida pismanliktan degilde mutluluk gözyaslarindan dolayiiii:icon_sorr

Halil Zeynep'i basindan istesede atamaz,yani bu konuya nasil deginicekler cok merak ediyorum....Zeynep'te sonucta o sirketin hissedarlarindan biri, o yuzden sirket batincaya kadar filan anca beraber kanca beraber:icon_sorr yada Zeynep hisselerini falan satmazsa....ki bunuda yildizlarda arariz bu gidisle:img-pilot

xxdamlamxx
15-12-07, 16:21
Yaw birde Allah askina Hasan Halil'in yaninda sirkete,insan kapiyi acikmi birakir para sayarken yaw,bukadar da olmazki ama:img-pilot

Zeynep'in Halil ile konustuktan sonraki yaslarida pismanliktan degilde mutluluk gözyaslarindan dolayiiii:icon_sorr

Halil Zeynep'i basindan istesede atamaz,yani bu konuya nasil deginicekler cok merak ediyorum....Zeynep'te sonucta o sirketin hissedarlarindan biri, o yuzden sirket batincaya kadar filan anca beraber kanca beraber:icon_sorr yada Zeynep hisselerini falan satmazsa....ki bunuda yildizlarda arariz bu gidisle:img-pilot

Bence salak olan kapiyi acik birakmicagini bilirki Halilmi bilmicek.. Bence kapi kapali olucak, ve parayi sayarlarken iceri sessizce Menekse giricek, hemen o tonla parayi nasil saklasinlar, Meneksede gorucek.. Yani kapi kesinlikle kapalidir diye dusunuyorum ben..

Is baska ozel hayat baska, bunu birbirlerine karistircaklarini sanmiyorum, ama Halil artik Zeynepe karsi o kadar farkli olucakki biz bile sasircaz gibime geliyor..

Ya bide Zeynepin su goz yaslari tabikide sahte, Halil ona bagirinca yalandan goz yasi akitcak ve yanindan gidip oyle pis pis siritcak, ne pismanligi Allah askina, onda pisman olucak gibi bi yurek varmi..

eSzra_
15-12-07, 16:47
Benim kafam yine bi konuda takildi, ve konu yine Zeynep, bu kiz niye habire guluyor..? Aklinda bi zorumu var, yok eger varsa ben burdan bi timarhane ayarlim kapatalim su pisligi, Menekse ve Halil'de rahatlasin bizde rahatliyalim olmuyor boyle..

hahahahah wallaha ya bu zeynepi timarhaneye mi kitlesek ne:img-hyste
Gerçekten bu zeynep çók ucuz yani halili seviyor tamam Ama insan sevdigine Bunu yaparmi??? Neyse yaa görecez artik halil gelecek bölumde zeynepe neler yapacak:img-yes::img-yes:

MiSz_CaniSi
15-12-07, 17:10
ayrilik sahneleri geldi artik yavas yavas en son 4 uncu bolumde kisa ayrilik yasadilar ama bu ayrilik daha feci umarim sakiz gibi uzamaz ayrilik soyle 2-3 bolum sursun yeter

ülker
15-12-07, 17:30
Fragmanı ekleyen arkadaşım çok teşekkürler.İzlerken çok etkilendim.Halilin durumu çok kötü.Yalnız menekşenin halili ittiği defol dediği sahne büyük ihtimalle dizinin başı olacaktır.

Bu şarkı ninniye göre daha güzel bence.Ben ninniyi bir türlü sevememiştim.Bu şarkıda tutku ve hüzün güzel anlatılmış.

Umarım bu cuma diziyi vermezler.Bayram dolayısıyla kesin seyredemem.Gerçi 21 aralık olarak verilmiş tarih ama kanald nin de işi belli olmaz

heydi
15-12-07, 17:32
Fragmanı şimdi izledim. Menkşe'ye çok üzüldüm. Halil'de perişan bir durumdaydı. Ama Menekşe onu uyarmıştı. İnşallah bu saçma ayrılığı çok sürdürmezler. Birde anlamadım Halil Menekşenin babasına para veriyordu. Bu sahne ne zaman acaba

Çılgınn
15-12-07, 18:05
mrb arkadaşalr off dünkü bölüm yine çok güzeldi off halil yaa artık zeynepe bıçak dayar menekşeye herşeyi söle mi dersin ne yapçaksan yap yaa frgman çok kötü ya bu bölüm barışamıcklr demek ki.
Bide biri yazdımı bilmiyorum ama bugün milliyetin tv rehberinde özetin bi kısmı vrdı
Halil zeynep'in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur.Şimdi menekşe ile hailin aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.Menekşe kendini bir kez daha tamamen yalnız hissetmektedir.bu durum Mitatın işine yarar.

berivan_
15-12-07, 18:25
mrb arkadaşalr off dünkü bölüm yine çok güzeldi off halil yaa artık zeynepe bıçak dayar menekşeye herşeyi söle mi dersin ne yapçaksan yap yaa frgman çok kötü ya bu bölüm barışamıcklr demek ki. Bide biri yazdımı bilmiyorum ama bugün milliyetin tv rehberinde özetin bi kısmı vrdı
Halil zeynep'in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur.Şimdi menekşe ile hailin aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.Menekşe kendini bir kez daha tamamen yalnız hissetmektedir.bu durum Mitatın işine yarar.

Ahhhh demek özet'in bir kismini simdiden vermisler....eee bizim saftirik Halil oyuna geldigini anlayinca oh ohhhhh tren coktan stasyondan kalkmisti...ama asklarin bazen sinavlardan gecmeside gerektir beee,yani her sinavdan sonra bence bir ask dahada guclenir,tabi tersi olurda yipranmazsa eger o ask...ask benim dusuncem olarak cok hassas birseydir,yani insan ellerinden kayip gitmesini istemiyorsa elinden geldince mucadele vermelidir ki bunu gelicek bölumde Halil'de de görucegiz...o ne yapar eder Menekse'sine kendini affettirir,bundan hepimiz eminizdir sanirim...

Zeynep Halil ve Menekse'nin canini yakti,simdi sira Halil'de oda Zeynep'in canini fena bir sekilde yaksin istiyorum ben....sonucta Halil'in cani kadar sevdigi birini yaraladi o degersiz mahluk....aslinda nekadar tiksinesice biri bu Zeynep,kendi mutlulugunu kurmaktan aciz ve o yuzden baska insanlarin mutluguna gözunu koymus ve yikmak pesinde sirf kendi mutlu olsun diye:icon_evil

heydi, o para kismi bence ortalarda falan gelebilir yeni bölumun....benim aslen anlamadigim sey Hasan yuzsuzu gecen bölum Halil'den bir cek aldi ve simdi herif gidipte biraz daha parami istiyor utanmadan:img-fear2 yani para derdine okadar dusmuski Hasan hic dusunmuyor kizini bir sekilde Halil'in gözunde kucurdugunu....yani Halil daha damatlari olmadi ama genel olarak bir erkek bence bu tur seylerde susmazdi...ama Halil canim benum,deli asik:img-in_lo Menekse'si icin herseyi yapar ve herseye katlanir:img-blush

Seneye insallah Turkiyede kasim yada aralik ayina kadar kalmayi planliyorum kismetse ve egerki dizimiz ozamanda devam ederse(INSALLAH) dizi cekimlerine cok gitmek isterim:img-icecr ve eger Zeynep hanim orada olursa sacini basinida yolmazsam bana rahat yoktur:img-yes: saka saka(sanmam ozamana kadar dizide kalicagini bu gidisata bakarsak:happy0064) ama sahsen KT'yi görursem benim dilim tutulur herhalde... bir kac kez unlu insanlar gördum ve her seferinde de agzimi acamadim saskinliktan:img-blush insallah kismet olursa ozaman o sekilde olmaz

eSzra_
15-12-07, 18:50
uff acaba kaç gun kus kalirlar ne zaman barisacaklar nasil barisacaklar çok merak ediyorum ben:icon_sorr:icon_sorr...halil meneksenin arkasindan çók kosacak gibi gorunuyor ama insallah insallah yusuf abi halile arkasini donmez iste ozaman isler dahada zorlasir ve halil tamamen yanliz kalir ag zeynep ne isler karistirdin sen ya gel de öldurme simdi bu cadiyi:icon_cry::icon_evil

ebrucu_ze
15-12-07, 19:12
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum.aslında her bölümden sonra geliyorum yorumları okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor maşallah dolduruyorsunuz sayfaları:)
gelelim 14. bölüm yorumlarına.zeynep e herkes çok sinir olmuş ki olunmycak gibi değil.çok düşündü aslında bu hareketi yapmadan önce ama aşkına yenik düştü:( hasanın yine dininin imanının para olduğunu görmüş olduk.bende değişti bu sefer herhalde diyordum ama yok.aslında buna çokta üzülmedim yeterki menekşe ile halil beraber olsun..
reytingler çok güzel gelmiş:happy0064 haftaya olmayabilir dizi bende izleyemem zaten:( ama bir daha ki bölüme daha iyi gelir reytingler..
ve ne zamndır her bölüm sadece 2 kere çıkan semihim 1 i flashback olmak üzere tam tamına 5 kere çıktı:happy0064:happy0064 o yüzden de reytingler yüksek gelmiş olabilir:happy0064 bir daha ki bölüm 10 kere çıkar inş:img-yes:
mustafaya bende acıdım valla çok yalnız:( ya bişey sorucam bu mustafanın ailesi yok muydu niye hiç arayıp sormuyorlar??
komiserde zeynepe aşık olmuş galiba.yoksa hangi komiser doğum gününü kutlamak için açardı..

Hatiies
15-12-07, 19:23
Fragmani gördüm, Menekseye ve Halile cok aciyorum yaa Halil o gece neler oldugunu bilmiyor Meneksede hakli tabi bende yanlis anlardim Zeynepi ve Halili öyle karsimda górseydim.. Menekse nasilda Halil'i kovuyor kapinin önünde, Halil ona sarilmaya calisirken, canim yaa:icon_sorr Kapinin önüne oturmus agliyor.. :sad53: Ve Halil Zeynep'e neden birtane vurmuyorki, sadece bagiriyor ona.. Allahimmmm dünki bolumun sonunu daha yeni izledim nett'e, ve agzim acik kaldi.. Zeynep nasil bir insan igrencc yaa.. Ama unutmayalim arkadaslar.. Rol icabi :img-wink: Fragmanda Menekse hep agliyordu herkezin hali cok kötüydü offf:icon_sorr

berivan_
15-12-07, 19:27
ebrucu_ze, Mistik Menekse ile evlendikten sonra,yani gerdek gecesinde kanli carsafi almak icin Mistik'in iki yengesiydi yalnis hatirlamiyorsam sabaha kadar beklemislerdi carsafi:img-yes: ama o sahnelerden haric Mistik'in ailesini göstermediler bize... ama ailesi olsada kim kalir kine böyle bir psikopatin yaninda,kacmis gitmislerdir Mistik'dan canim:img-blush

Komser'de kendini fazla kaptirsin istemiyorum Zeynep'e yani Zeynep gibi tiksinti bir kadinin komiser gibi iyi biri ile olmasini hic istemem:img-yes:

Semih agbimin gercek ismini bilen varmicok merak ediyorum da:icon_whis img-blush

lilo78
15-12-07, 21:48
yusuf abi halile arkasını dönermi bilmem ama hasanın dönmeyeceği kesin menekşe babasına söylesede erkektir canım yapar diicektir hasan efendi bana kalırsa eee paranın tadını aldı tabi kendileri,
bencede ayrılık uzun sürmez affettiri halil kendini bir şekilde menekşeninde halilden başka tutunacak neyi kaldıki şu hayatta ailenin durumu ortada yani birbrlerine mecburlar onlar barışacaklardır amaaaaaaaaaaa
zeynep naaapar orasını bilmiyorum dileğim zeynebin tez zamanda komisere aşık olması varsın gerisini komiser düşünsün

havincim
15-12-07, 21:57
fragmanı izleyince halile çok üzüldüm...halilin menekşeye sarılmaya çalışması,menekşenin defol diyerek halili itmesi:icon_cry:ne kadarda çok sinirlenmiş menekşe çok kötü ittiriyor halili...halilin halilin perişan kapısında sürünüyor menekşenin...

bi de menekeşenin ailesi var tabi düşününce işin içinden çıkamıyorum halili çok kötü günler bekliyor...umarım zeynepten bunun hesabını sorar!nasılda sırıtıyor zeynep fragmanda...kimbilir ne diyor menekşeyede menekşe öyle sinirleniyor...

bi de bayram nedeniyle yeni bölüm olmaz diye çok korkmuştum...iyiki yeni bölüm var iki hafta bekleyemezdim bu bölümü...

berivan_
15-12-07, 22:03
fragmanı izleyince halile çok üzüldüm...halilin menekşeye sarılmaya çalışması,menekşenin defol diyerek halili itmesi:icon_cry:ne kadarda çok sinirlenmiş menekşe çok kötü ittiriyor halili...halilin halilin perişan kapısında sürünüyor menekşenin...

bi de menekeşenin ailesi var tabi düşününce işin içinden çıkamıyorum halili çok kötü günler bekliyor...umarım zeynepten bunun hesabını sorar!nasılda sırıtıyor zeynep fragmanda...kimbilir ne diyor menekşeyede menekşe öyle sinirleniyor...

bi de bayram nedeniyle yeni bölüm olmaz diye çok korkmuştum...iyiki yeni bölüm var iki hafta bekleyemezdim bu bölümü...

Menekse ilk kez hayatinda birine Halil'e kadar guvendi sanirim ve dogal olaraktan simdi herseyin yalan oldugunu saniyor,ne aci birseydir bu kim bilir:icon_sorr

Halil'in Menekse'ye sarilma cabalari ve Menekse'nin Halil'i ittigi sahneyi izlerken hakkaten cok kötu oldum...yani izlemesi bilem bukadar kötuyken böyle bir durumla karsi karsiya olmanin nasil birsey olucagini dusunmek bilem istemiyorum:icon_sorr

Halil'in uzun bir zamanda sonra ilk kez Menekse sayesinde bir aile sicakligi oldu,anne ve nine sicakligi hissetti ama bunu o kafasina elektrik carpmis sacli Zeynep sahsi yerle bir etti:icon_evil

lilo78
15-12-07, 22:14
bayramda yeni bölüm olmsı harika çok merak etmicez zaten olaylar yavaş gelişiyo çatlardım ben,menekşe üstüste iki şok yaşıyor halilden ee tabi kız sarsılır kolay diil zeynep herşeyi anlatsada rahat durmaz yine bir laflar sokuşturup aklını bulandırır menekşenin
halilin kapıda ağlamaklı oluşu çok güzel ama ,menekşeyi çağırması falan seslisi çıkarsa nler dediğini duyarız öff menekşe çok uzatmasada barışsalar

berivan_
15-12-07, 22:24
Dayanamadim az önce fragmani tekrardan seyrettim:img-blush cumaya kadar ha bire seyredersem kafayi yerim galiba,o yuzden izlemicem baska....

Sincik sacina elektrik deymis Zeynep bir sahnede Menekse'ye nasilda siritiyor öyle memnun memnun bir yuzifadesi ile(ben olsam birtane yumruk indirdim ve sonradan aaaa yönetmenim kusura bakmayin,heyecandan kendimi kaptirmisim derdim:img-blush) Zeynep orada Menekse'ye hangi yuzle gelebildigini ve agzini acipta konusabildigini hemide neler dedigini cok merak ediyorum....Menekse'de umarim orada Zeynep'e defol'dan baska agir kelimeler etmistir ki Zeynep bunlari sonuna kadar hakkediyor cunkum:img-yes:

Menekse'nin mecburen bu safliligini birakmasi lazim acilen,bu gidisle Halil ve Menekse saftiriginin basina neler gelmez ki of of offfff:icon_sorr

Dil konusmalarindan az birsey anlarim ve Halil Menekse asansöre binince "gitme dur"dedi bunu anladim ama Zeynep'e ne dedigini pek anliyamadim"bilerekten yaptin"kelimesi gibi geldi Halil'in agzindan cikanlar bana ama...

kırşehirli
16-12-07, 10:18
Menekşe İle Halil Dizisinin 15. Bölüm Özeti:img-in_lo

Halil zeynep'in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur.Şimdi Menekşe ile Halil'in aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.Menekşe kendini bir kez daha tamamen yalnız hissetmektedir.Bu durum Mithat'ın işine yarar.

Bu Özet Dün Milliyet Gazetesinin Eki Olan Tv Ekinde Kısa Olarak Çıkmış

kırşehirli
16-12-07, 10:30
KALDIRILMASIN

Kanal D,bu senenin en iyi dizisi olan"Menekşe ile Halil"i yaparak kalitesini bir kez daha ortaya koymuş oldu.İzlediğim en iyi yapım lakin seyirci bu kalitenin farkında olmayıp reytingin düşük olmasına sebebiyet veriyor.Kanal D,diziyi yayından kaldırırsa eminim çok izleyici kaybedecektir.İzleyici Kanal D için önemliyse bunu kaldırmayarak kanıtlamalıdır.

Bu Yazı Dün Milliyet Gazetesinin Eki Olan Tv Ekinde Söz Okurun Köşesinde Bir İzleyici Tarafından Dizi Hakkındaki Görüşleri

Dizi böyle yükselmeye devam ederse kalkmaz Bu gidişle dizide kolay kolay yayından kalkmaz

ülker
16-12-07, 10:57
Günaydın arkadaşlar
Nalan ablacığım özet için çok teşekkürler.İyi ki varsın.Her yere yetişiyorsun harikasın.Dün öyle yoğun birgündü ki ancak kendime gelebildim.Hala yorgunum..
Yalnız buraya geldim yorumları okudum hepsi birbirinden güzel.

Berivancığım haklısın.Fragman o kadar etkileyici ki.Bende 1-2 defa izledim.Özellikle şarkıyla daha vurucu olmuş

ssvshy
16-12-07, 11:31
bu bölümü beğenmedim para isteyen baba erkeklik maceralarını gösteren mıstık mıstık gibi birinden korkan kadir söyleyecek söz bluamadığım bi zeynep bunlar vardı pek bişey anlatılmadı bölümde bu hafta yan karakterler ağırlıktaydı

Hasan halilden para istemek icin kırk tane dolaylı söz söyledi ne adam ya bide oglum demiyomu mıstıkın yatak iliskisine sinir oldum kadına bide menekse diyor bu sahne bu dizinin bùyùsùnù bozuyor tamam anlaıtlmak istenen bir konu var ama olmasa daha iyi bir kadınla yatarak belde silah cepte parayla erkek olunmuyor kalbimin prensi semih yıktı ortalıgı ben artk halilden cok karsımda mehmet görùyorum is adami halleri bana onu hatrlatıyor ninem zeynebin niyetinin farkına vardi meneksede taksideki konusmasıda bunu gösterdi eger hasan halilin bu olayına erkektir yapar demezse bende bisey bilmiyom ama her ne kadar başlarda kızsada yusuf halile destek verecek ninemde

fragman klip gibi olmuş bid eyeni şarkıyla çok güzel oldu

berivan_
16-12-07, 12:01
Ben Menekse Halil ve Zeynep'i o sekilde yakaladiktan sonra Halil'in ona taktigi kolyeyi boynundan cikartipta firlatigini sanmistim ama bakilirsa fragmana biraz daha dikkatli sankim Menekse'nin boynunda kolyenin zinciri görunuyor:img-yes:

Yani su yesil bir sekilde iste dizinin yeni bölumu cuma yazisi olmasaydi tam karakterin bogaz kisminda biraz daha sey yakalama firsatimiz olurdu...

Birde Mistik geldi agbilerinin yanina ve yine parali oldu ya bu herif hemencecik gitti yine onu erkekligine kavusturan hatuna:img-blush hah iste bu gidisle Mistik tum paralarini o hatuna yedirir ki kendide parasiz kalir insallah diyecegim ama kalmaz herhalde bu gidisle,boynu altinda kalasica:icon_sorr

kıvanç_simge
16-12-07, 12:31
ya arkadaşlar artık umudumu yüksek tutmaya çalışıyorum inanın ki..halilimin suçsuzlugu öyle yada böyle ispatlanıcak ama bence bu bölüm barılsmazlar...1 bölüm ayrı geçirirler asıklarımızı :( ya halilimin suçsuzlugu acaba nasıl ispatlanıcak zeynep insafa gelir desem çok şey bekliyo olucam :) ondn öyle bişi beklemek zor ama ben yinede her insanın iyi bir yanı mutlaka wardır diyorum we kendimi yatıştırmaya çalışıyorum inş. menekse bunu anladııgında gec olmaz:icon_sorr

_NEVZAT_
16-12-07, 13:09
slm arkadaslarr...
öncelikle kisa özet icin cok tesekkürler.
Gazetedeki yazilari cok begendim ;D

15. bölüme gelince...

iyiki haftaya yayinlaniyor...yoksa dayanamazdik!!!
Fragmani her izledigimde aglaya bilirim...Halilim bnm ya.
Nasil üzgün...sucsuz :(
Menekse de öyle...ona da hak veriyorum.
Neyse...bakalim sesli fragman nasil olacak

MiSz_CaniSi
16-12-07, 14:43
bence bu ayrilik 2 - 3 bolum surecek gibi geliyo menekse o hallerini gordukten sonra halil zaten sarhostu zeynep ise ona sen sarhostun beraber olduk vs .. soyleyecek halil inanmak istemez ama bi sekilde inanabilir sarhos oldugunu biliyodu cunku ama halil durumu nasil toparlayacak menekseye kendini nasil affetdiricek ben bile cozum bulamadim

berivan_
16-12-07, 15:34
bence bu ayrilik 2 - 3 bolum surecek gibi geliyo menekse o hallerini gordukten sonra halil zaten sarhostu zeynep ise ona sen sarhostun beraber olduk vs .. soyleyecek halil inanmak istemez ama bi sekilde inanabilir sarhos oldugunu biliyodu cunku ama halil durumu nasil toparlayacak menekseye kendini nasil affetdiricek ben bile cozum bulamadim

Bencede kesin bir kac bölum ayrilik olur,yoksa neden bu ihanet tarzi seyi soksunlar kine senaryonun icerisine:img-yes:

Iste Zeynep birlikte olduklarini söylerse ben Halil'in buna inanicagini pek sanmiyorum...nedenide su Halil yatagina kafayi koydugunda anlasilan hemencecik sizdi,eee adam sabahleyin Zeynep'in pesinden asaga kosarkende uzerinde ic camasiri vardi,haliyle o sekilde oldugu icin sanmam Zeynep ile birlikte olduguna inansin:img-yes:,anlatabildimi,fazla detaja girmeden acaba:img-blush

Ama iste bu durumun toparlanmasi,Menekse'nin Halil'i affetmesi,tum bunlarin nasil olucagini bende cook merak ediyorum gercekten...

Aha buldum!Halil Menekse'yi evine getirse ve kapiyida kilitlese biz bu sorunu halletmeden buradan cikmiyacagiz dese,olurmu kine ne dersiniz??buldumu iyi bir cözum:img-pilot

Messa
16-12-07, 15:55
Bencede kesin bir kac bölum ayrilik olur,yoksa neden bu ihanet tarzi seyi soksunlar kine senaryonun icerisine:happy0064

Iste Zeynep birlikte olduklarini söylerse ben Halil'in buna inanicagini pek sanmiyorum...nedenide su Halil yatagina kafayi koydugunda anlasilan hemencecik sizdi,eee adam sabahleyin Zeynep'in pesinden asaga kosarkende uzerinde ic camasiri vardi,haliyle o sekilde oldugu icin sanmam Zeynep ile birlikte olduguna inansin:img-yes:,anlatabildimi,fazla detaja girmeden acaba:img-blush

Ama iste bu durumun toparlanmasi,Menekse'nin Halil'i affetmesi,tum bunlarin nasil olucagini bende cook merak ediyorum gercekten...

Aha buldum!Halil Menekse'yi evine getirse ve kapiyida kilitlese biz bu sorunu halletmeden buradan cikmiyacagiz dese,olurmu kine ne dersiniz??buldumu iyi bir cözum:img-pilot

Ayrılık bence de biraz uzun sürecek, yoksa boşuna en başından beri birbirlerine hiç şüphe ile bakmayan bu aşkı böyle harcamazlardı. Belki de reytingler kötü gelince böyle bir entrikaya başvurmak zorunda kaldılar.

Böyle bir entrikaya hiç gerek yoktu çünkü Menekşe ile Halil'in aşkına zatenyeteri kadar engel vardı. Gerçi ben böyle saçma bir nedenden ötürü ayrılık olacağına Mustafa veya kadir veya da Mithat sebebiyle olmnasını tercih ederdim.

Halil'e hiç üzülmüyorum hepsini haketti... Neden hemen Zeynep'e hiçbirşey olmamış gibi inanıp güvendi. Menekşe yaptığı ve yapacağı herşeyle çok haklı bana göre. Ama umarım bu durumu ailesine açmaz hemen.

Halil, fragmanda Zeynep'e kızmış gibi görünmüyor, umarım bölüm içerisinde ona haddini ve yerini bildirir. Şirketteki tüm hisselerini satsın.

Yusuf, Halil'e eğer gerçekten inanır ve masum olduğunu düşünürse yardımcı olmaya çalışır ama Halil'in işi gerçekten çok zor bu defa.

Mustafaya diyecek birşey bulamıyorum midemi yeterince bulandırmaya yetiyor onun sahnesi. Kadir'e nasıl davrandı, ohh iyi oldu ona da. Çoktan haketti bunu.
Kadir aklını kullanıp tüm bildiklerini Komiser Ömer'e Halil'e Yusuf'a anlatsa herşey ortaya çıkacak Mithat doğru hapse girecek. Tabi dizinin ilerlemesi için bu iş bu kadar erken çözülmeyecek.

Hasan'a sinir oldum ne kadar aç gözlü olduğunu her sahnede gösterdi sağolsun. Özellikle çek istediği vede yemekteki sahnelerini çok kötüydü. Halil'de anladı ne kadar paragöz olduğunu ama Menekşe için...

Yusuf ve Kadir'in Lalenin evinde karşılaşmaları komikti... Kadir seviyor Aysel'i ama Yusuf sevmiyor sanırım Laleyi ve hiç ciddi değil.

Fragmanı izledim Halil'in pişmanlığı ve kendisini affettirme çabası üzerine kurulu bir bölüm olacak. Halil gözle görülür mantıklı çabalar içerisinde gerçeği anlatmaya ve inandırmaya çalışır umarım. Reytingler bu hafta çok daha iyi gelmiş, belli ki Zeynep entrikası işe yaramış. Bana göre bundan önce ki bölümler daha iyidi ama reytingler düşüktü geçen bölüm önceki bölümlere nazaran daha kötüydü reytingler yüksek gelmiş. Demekki izleyici bu tür aşk çıkmazlarını izlemek istiyor, üzücü bir durum.

3z3_fr
16-12-07, 16:27
slm arkadaslarr...
öncelikle kisa özet icin cok tesekkürler.
Gazetedeki yazilari cok begendim ;D

15. bölüme gelince...

iyiki haftaya yayinlaniyor...yoksa dayanamazdik!!!
Fragmani her izledigimde aglaya bilirim...Halilim bnm ya.
Nasil üzgün...sucsuz :(
Menekse de öyle...ona da hak veriyorum.
Neyse...bakalim sesli fragman nasil olacak

off yaa bende aynen her bakisimda agliyorum yaa off halil yaa cnm benim çok uzgun ben onun haline bitiorum yaa çok kotu nasi beklerim ben haftaya kadar off yaa offf çok kotu cnm yaaa

Deli_Leyla
16-12-07, 17:12
fragmanı nerden izlediniz.linki banada atarmısınız ö.m ile rica etsem

berivan_
16-12-07, 18:51
Fragmanda Mistik'in Kadir'i bulusmak icin cagirdigi yerin manzarasi nekadar guzeldi dimi ama,arkada gunes falan,bayilirim guzel manzarali yerlere:img-in_lo ama Mistik butun manzaranin göruntusunu mafhetmis o psikopat haliyle:icon_sorr yine Kadir'i ne icin cagirdigini cok merak ediyorum....aslinda cok guzel bir mesaj veriyorlar topluma bence Kadir ve Mistik efendiler uzerinden:img-yes: iyice dusunmeden ve tasinmadan bir adim atmamamak en mantiklisi....yoksam Kadir gibi ayrilmak istersin o girdigin dunyadan aklin basina gelince, ama yapamazsin cunkum adamlarin sana karsi bi kozlari var ve seninde ellerin mahkum:img-yes:

Menekse fragmanda yine kisa elbise giymis dikkat ettinizmi,bizim kizda zamanla acildi vallah,ne guzel:happy0064 ama ha bire elbise giymenin yerine bence bazen baska giysiler giyse dahada guzel olurdu...yoksam Menekse'yi sponsor eden firma sadece kiza elbisemi gönderiyorlar kine acep:icon_whis yani Halil gayet guzel giyniyor bence:img-in_lo ayyyyy onun o son karede yere cökmesini görunce cook uzuldum:icon_sorr birde mavis mavis bakiyor o uzgunn gözlerle:img-in_lo

kavak___yelleri
16-12-07, 18:55
sinir oluyorum o zeynebe ya çok itici geliyo bakışı davranışları falan

Gülcan
16-12-07, 19:05
Zannedersem fragman cikmis, ben belki yayinlanmaz yeni bölüm diye düsünmüstüm bayram nedeniyle. Tamda o gece is yemegine gitmek zorundayim, off :icon_sorr

Gecen bölüm hakkinda yorum yapmak icin girmistim aslinda, ama masallah bana yazcak bisey kalmamis. Herseye deyinmissiniz arkadaslar :img-yes:

Menekse'nin babasinin hali hic hosuma gitmiyor acikcasi, o paragöz halleri cok batiyor. Bi an Halil'in anlicagini düsünmüstüm borc istediginde, ama ask bu nelere kadirmis..

Kadir demisken, cok kötü günler onu bekliyor. Zamaninda isledigi hatalarin faturasini cekiyor simdi, Mustafa'da masallah kensini Istanbul'un yeni mayfa babasi zannediyor. Nedir o haller, tavirlar. Alsin Sehnaz'i yanina, gitsin kutuplara birdaha dönmemek üzere. Inanirmisiniz, onu TV'de görünce migdem kalkiyor, yani o kadar nefret ediyorum. Tabi oyuncunun hakkini yememek lazim, harika oynuyor. Ama yinede :img-cool2

Zeynep Hanim'a (!) diyecek hicbirsey bulamiyorum, zorla kendini yamalicak Halil'e. Yanliz Halil'de masallah o kadar güveniyorki Zeynebe, inanilmaz birsey. Tamam o gece sarhostu, bisey hatirlamicak ve o gece birseyler yasandigini düsünecek, ama yinede Zeynebe basindan beri yeniden güvenmesi en büyük hataydi bence. Olan Menekse ile asklarina oluyor :icon_sorr

Not: Semih'i daha fazla görmek istiyorum... :img-blush

berivan_
16-12-07, 19:19
Gulcan, Halil'in Zeynep'i ilk basta sucladigi konusmadan sonra nasil affedebildigini hic anliyamadim...yani birakin affetmeyi Menekse Zeynep'in ona dedigi sözleri söylemisti ve birde ustune basa basa "Zeynep seni seviyor Halil"dedi ama bizim oglanda tik yok:icon_sorr Birden bire aklima Derin'in Gumus'e kocasina asik oldugunu söyledigi an geldi,ozaman Mehmet karisina inanmamisti ve bebeginden olmustu ama Halil'de Menekse'ye inanmiyaraktan Menekse'sinden oldu:icon_sorr

Mistik'i oyniyan agbimiz kimdir hic bilmiyorum,daha önce hic izlemedim ciktiysa dizide falan,gerci ben turk dizilerini pek izlemem ama neyse....ama Mistik'i oynuyan agbimiz okadar iyi oynuyorki benimde midem kaliyor onu izleyince,yani öggg geliyor helede o psikopat halerini izlerken....

Benim kisi sadece bir tahmin ama ben sanmiyorum Halil'in Zeynep ile birlikte olduguna inanicagini,adam kendini bilmezmi canim:img-pilot yani sarhos insanlar hakkinda sey derler yanilmiyorsam,hani ictiklerinde gercek duygulari falan söylemeyi ,yani ayik olduklari zaman yapmiyacagi seyleri yaparlarmis ki buda bir gercek eger ki Halil'in yaninda o yatakta Zeynep degilde Menekse olsaydi ozaman aralarinda neler gecerdi:img-blush ama olmadigi icin Halil kendiside bilir Zeynep ile hic birsey yasamadigini:img-yes: ama gel bunu birde Menekse ablama anlatttt:icon_sorr

Semih agbimi izlemeyi bende seviyorum:img-blush ama keske Halil'in karsisinda degilde yaninda olsaydi,cok yardimi dokunurdu Halil'e:img-yes:

Not. biraz karisik olmus olabilir ama anca bu sekilde acikliyabildim:img-blush

Gülcan
16-12-07, 19:27
berivan_ canim karisik yazmamissin, cok düzgündü ellerine saglik :img-yes:

Vallahi bende anlamadim, Halil o sert konusmadan sonra nasil inandi yine Zeynebe bilmiyorum, tamam avukatligini yapti yardim etti vs. Ama ne cabuk unuttu ki o Zeynep zamaninda Menekse'nin yerini söyleyen Zeynep diye.
Ya bu sarhos olayi hic hosuma gitmedi, dizilerde alisik olan bir durum aslinda, sarhos olunca karsindaki yalani uydurur ve sarhos olan kiside birsey hatirlamadigi icin mecburen boyun eger. Umarim senin dedigin gibi olur ve Halil durumu anlar, yoksa uzun bir süre ayrilik kokusu aliyorum :icon_sorr

Hatiies
16-12-07, 20:55
Ya framanda birsey dikkatimi cekti.. Zeynep, Menekseye gülümseyerek birsey diyor, ve Meneksede ona kizarak cevap veriyor.. Ne konusuyorlarki bu sahnede cok merak ediyorum. Menekse, Halil'i ittigi an Halil'in yüz ifadesine bi bakin yaa fragmanda, nasilda perisannn:icon_sorr, ona defol diye bagirdigi sahne cok kötü olacak burdan belli :icon_sorr Off off ben cuma günü yine bakamicam bence.. Ya biz misafire gideriz (bayram oldugu icin), ya bize misafir gelir yada babam yine kumandayi alip baska birsey acar:sad53: Ya keske bu hafta Menekse ile Halil olmasaydi.. Kimse izleyemicekki. Neyse görecez artik bu cuma günü neler olacak bakalim:img-wink:

Haa ve bence elbise Menekseye cok cok cok yakisiyorr.. Hep elbise giyinsin, yada etek ve üstüne body:img-icecr Ilk bölümde cok güzel giyiniyordu. Onun o elbiselerine bayilmistim yaa hele o pembe elbisesi (1inci bölümün ilk sahnesinde giyinmisti), prensesler gibiydi, insallah yine giyiniyir o pembe elbiseyi cok yakismisti melek yüzlüme:img-wink:

_artvin_
16-12-07, 21:13
bu haftaki reytingi tahmin etmiştim ben daha yüksek olacağını çünkü dizinin izlenmesi için masum aşk yada güzel senaryo değil birbiriyle bir türlü birbirleriyle birleşemeyen aşıklar gerekli tam öpeceksen birisi gelsin yada gururundan o gitsin ikiside birbirini tam kabvuşaxcakken kavuşamasın halkımız her zaman heyecanlı şeyleri seviyor saf aşıklar izlemek değil olmadı birbirlerini severken sevdiklerini kabul etmesinler işte bizde kavuşurken ayrılanları izliyeceğiz ve reytingler artacaktır ben herşeye rağmen bu diziyi izliyeceğim ** aynı zevki alacakmıyım onu bilemiyorum işte yorumunu daha sonra yapacağım inşalalh

merve_burcu
16-12-07, 21:41
şimdi bütün aile bak bizi karşına aldığın adam adammıymıs demezmi menekşe mahvolu hem halil yüzünden hemde ailesi üzerine gelecek herşey mahvoldu öff moralim çok bozuldu çok
(/İMG)http://menekse-halil.biz/index.php

berivan_
16-12-07, 21:48
Hatiies,vallah ben sahsen cok mutluyum bayramda yeni bölum oldugu icin:happy0064 ben ögrenci oldugum icin ailemden cok uzakta yasiyorum ve dizilere baktigim da da dogal olarak yani az da olsa sevindirik oluyorum....

Zeynep,Mistik'tan sonra ikinci piskopatinin o anda Menekse'ye ne dedigini bende cok merak ediyorum acikcasi...dikkat edersek Zeynep'in orada uzerinde kiyafet var ve Menekse'ninde uzerinde disari ceketi vardi galiba yalnis hatirlamiyorsam:img-yes: birde sen simdi öyle yazinca aklima bir olasilik geldi....acaba diyorum Menekse son kez Halil ile konusmak icin sirkete gelmis olmasin ve Zeynep musfeteside ona bir takim laflar edince bizim kiz sinirlenip defol!diye bagirmasin hiii???Menekse'de Halil'e belkide Zeynep'in dediklerini falan anlatmak icin onun odasina gider ki orada paraciklari sayan babasini görur,hiii ne dersiniz tahmin iyimi:icon_whis

Halil'in Menekse'nin onun ittigindeki ifadesine ben kac kez saripta baktim anlatamam,hemide Halil Menekse gittikten sonra asansör kapisina ellerini koyarken de of of offfffffffff:icon_sorr gözu kör olasica karayilan Zeynep emmi...

Zeynep'in o gözyaslarina ben takili kalmis durumdayim yaw,yanilmiyorsam Menekse ile konustugu sahnede ve sonradan gözyaslarini sildigi sahnelerdeki saclarini toplamis(elbisesini göremedim)ama acaba bu kareler arka arka falanmi geliyor kine hiii:icon_whis

Canim,bence Menekse'ye elbise yakisiyor,hemde cok ama ne biliyim iste bazen biraz degisiklik olsa diye dusundum...hem bakin aklima ne geldi Menekse topuklu ayakkabi falanda giymedi hic,giysin bir tane ve Zeynep'i nerede yakalarsa alsin o topuklarinla Zeynep'in ayaginin uzerine bir guzelce bassin:img-icecr

Iskenceyi sever oldum ben galiba bu Zeynep sayesinde(sadece ona yapilanlari tabikide:img-icecr)beni ne halere getirdi bu kizzzz:icon_sorr

Hem Semih agbi Mistik'a sana Zeynep'i kendi ellerim ile getiricegim demisti ya,kalsin onun o sözude yani artikin Mistik ve Zeynep resmen ayni taraftalar emme haberleri yok akli noksanlarin:img-pilot

tatu1234
17-12-07, 03:43
Sizlere bir soru, bilmiyorum daha evvel yazildimi, tum yorumlari okuyamadim.

Soru bu, kac tane kadin carsaflara sarili kosa kosa calan kapiyi acmaya gider? Yani, benim bildigim insan utanir, carsaflari sarilmis bir halde kapiya gitmez, yani kapida postaci, kapici, bakkaldan bir adam bile olabilir. Her kimse kapida olan, yani ne bu bayila bayila, kosa kosa kapiya gitmek. Bu cok buyuk bir sacmalik. Aslinda mantikla dusunen bir Menekse veya Halil bunu hemen gormesi lazim. Birsey olmadi ama oldu gibi gostermek icin can atiyorum derecesinde bu kosarak kapiyi acmak.

berivan_
17-12-07, 09:36

Soru bu, kac tane kadin carsaflara sarili kosa kosa calan kapiyi acmaya gider? Yani, benim bildigim insan utanir, carsaflari sarilmis bir halde kapiya gitmez, yani kapida postaci, kapici, bakkaldan bir adam bile olabilir. Her kimse kapida olan, yani ne bu bayila bayila, kosa kosa kapiya gitmek. Bu cok buyuk bir sacmalik. Aslinda mantikla dusunen bir Menekse veya Halil bunu hemen gormesi lazim. Birsey olmadi ama oldu gibi gostermek icin can atiyorum derecesinde bu kosarak kapiyi acmak.

Cok haklisin aslinda,yani kim Zeynep gibi carsaflara burunmus gidipte kapiyi acar,hemide kim geldi diye bakmadan acti bu kiz kapiyi....eee biliyordu zaten Menekse'nin Halil'e telefonda ulasamadiginda eve gidicegini...hanfendi planini cok iyi kurmus....simdi Menekse ve Halil'in herseyin bir oyun oldugunu anlamasi gerek demisin ki buda cok dogru ve Halil bunu sonradan anliyor ama ya Menekse?kim olursa olsun o sekilde sevdigi bir adami yakalarsa bence kesinlikle aklina gelmez aaa bu kadin nasil bu sekilde geldi kapiyi acti,bu bi oyun gibi dusunceler:img-yes: görunun köy klavuz istemez dememisler bosuna....
Hem Menekse'nin tepkisi belkide hem onlari o sekilde yakalamis oldugu icin hemide sey icinde olabilir eger ki Halil gelipte Menekse'ye görundugu gibi olmadigini anlatasada Menekse Zeynep sana asik,ben sana demistim diyebilir,anlatabildimi:icon_whis

merve_burcu
17-12-07, 09:40
çok güzel ya resiimleri gercekten

Messa
17-12-07, 09:57
Cok haklisin aslinda,yani kim Zeynep gibi carsaflara burunmus gidipte kapiyi acar,hemide kim geldi diye bakmadan acti bu kiz kapiyi....eee biliyordu zaten Menekse'nin Halil'e telefonda ulasamadiginda eve gidicegini...hanfendi planini cok iyi kurmus....simdi Menekse ve Halil'in herseyin bir oyun oldugunu anlamasi gerek demisin ki buda cok dogru ve Halil bunu sonradan anliyor ama ya Menekse?kim olursa olsun o sekilde sevdigi bir adami yakalarsa bence kesinlikle aklina gelmez aaa bu kadin nasil bu sekilde geldi kapiyi acti,bu bi oyun gibi dusunceler:img-yes: görunun köy klavuz istemez dememisler bosuna....
Hem Menekse'nin tepkisi belkide hem onlari o sekilde yakalamis oldugu icin hemide sey icinde olabilir eger ki Halil gelipte Menekse'ye görundugu gibi olmadigini anlatasada Menekse Zeynep sana asik,ben sana demistim diyebilir,anlatabildimi:icon_whis

Bunu Halil'in akıl etmesi gerekir, Menekşenin değil... Kızcağız o üzüntüde yıkılmışlıkta gidip te Zeynep kapıyı neden çarşaflı açtı acaba? Plan mı kurdu, neler yaptı? diye düşünmez.

Halil, eğer hala Zeynep ile görüşmeye devam eder ve Zeynep'in zırvaladığı yalanlara inanırsa pess diyeceğim. Menekşe'de onu afffetmesin bu durumda. Zeynep kesin şöyle sıyrılacak işin içinden "Halil çok sarhoştum nasıl oldu bilmiyorum, merak etme durumu Menekşeye açıklarız" deyip arkadan da Menekşeye başka türlü konuşup "Halille biz hiç ayrılmadık, sen aramıza girdin vs. vs." diye zırvalayacak, tabi Menekşe'de bildiğimiz üzere biraz saf bir kız hemen dolduruşa gelebilecek bir karakter yapısı var. Zeynepciğimiz durumu böyle üç dört bölüm idare eder herhalde. Eee Halil saf, Menekşe saf...

Halil, Menekşenin kendisine inanmasını istiyorsa en başta yapması gereken şey Zeynep ile tüm iş/arkadaşlık ilişkilerini tamamen/sonsuza dek kesmesi olacaktır. Aksi halde Zeynep ile beraber hiçbirşey olmamış gibi Menekşeyi inandırmaya çalışırsa... bu iş olmaz, olamaz. Menekşe daha o gece küpe olayında uyarmıştı Halil'i... Halil yanağına öpücük kondurup benim yeminim bu diyeceğine akla/mantığa uygun açıklamalar yapmalıydı. Halil'e çok kızgınım, sizler gibi üzülmüyorum da kendi etti kendi buldu. Bu aşk birçok sınavdan geçti demek bir sınavdan daha geçmesi gerekiyormuş ve bu sınavı geçecek olan kişi de Halil' dir.

Halil, bu durumu Yusuf'a açar mı bilinmez ama Menekşeden hiçbir sonuç alamayınca açmak zorunda kalacaktır. Yusuf ilk başta belki Halil'e kızacaktır "Sana en başından söyledik o kıza güvenme, Menekşenin yerini ihbare etti daha ne yapmaz ki" diye... Ben karışmam bu işe der ama yine de dayanamaz, yardımcı olmaya çalışır. Zaten bu aile de Yusuf olmasaydı şuan ne halde olurlardı kimbilir?

Kadir, yemekte babasına çıkıştığında söylediği her sözde sonuna kadar haklıydı. Ama sende aklını kullanıp kimseye yem olmayacaktın demekten de kendimi alamadım... Mıstık daha çok iş açacak Kadir'in başına.

Komiser Ömer, belli ki vurulmuş Zeynep denen ilginç varlığa, adama yazık valla acırım ben ona... O kızla bir ömür geçmez. Mithat'ın ensesinden de düşmüyor ne güzel.

Menekşenin babası tüm bölüm boyunca sinir katsayılarımı arttırdı. Bu kadar da olmaz dedirtti resmen. Para için neredeyse boşanmadan beraber yaşayabilirsiniz diyecekti, o raddeye gelmişti yani. Eğer Menekşe ile Halil barışırlarsa ki, mutlaka barışacaklardır ama böyle aşk karmaşası yapınca reytingler arttı yaa artık uzatırlarda uzatırlar cılkını çıkarırlar... Neyse cümlenin başı nerede kaldı sonu nerede, haa Menekşe ile Halil barışıp evlenirlerse seyreyleyin cümbüşü, Hasan Halil'in yakasını bırakmaz.

ssvshy
17-12-07, 10:58
neden erkekler/kadınlar sevdiklerinin 6.hissine inanmazlar eğer durum gerçekten kıskançlıktan ibaret bişey olsa bu yüzden ondan uzak dur dense anlarım ama bu kızın halile karşı olan sevgisi belli kaldıki, yaptığıylada herşey ispatlandı niye uzak durulmaz anlamıyorum bizimki hala o bizim için uğaşıyor diyor benzer bir durumda sıla dizinde olmuştuboran ağa karısnı kıskanıyordu haklıydı kıskandığı adam onu seviyordu sılada gizemi kıskandı ama onunki kıskançlıktı

berivan_
17-12-07, 11:10
Messa, canim alinti yapicaktim ama cok uzun yazmisin bende bu sekilde cevap vereyim dedim:img-wink:

Menekse akil etmez Zeynep'in yaptigi oyunu demisin ki cok haklisin,bende öyle yazmistim,ama iste turkce kitligi olabiliyor bazen ki belkide tam olarak net anlasilmadi bu:img-blush bende kac kez dedim Halil saf Menekse'ninde saf oldugunu,bunlar bu safliligi devam ettirirlerse eger cekicegimiz var vallah:icon_sorr

Halil'in Zeynep'in yalanlarina inanipta onu tekrardan hayatina soktuguna hic bir anlam veremedim,yani insan bukadar cabukmu unutur dimi ama:img-yes: ben ki Yusuf agbi Zeynep'in yeri ihbar ettigini söylediginde Halil'in inanmamasina uzulmustum ama sonra Menekse Zeynep'in dedigi sözleri söyleyince Halil'in ona inanmasina cok sevinmistim....

Halil Zeynep'i hayatina tekrardan sokarak cok buyuk bir hata yapti ve seninde dedigin gibi butun bu olanlarin suclusu Halil....Zeynep ona her yaklastiginda,yanagindan öpmelerde falan Halil'in surat ifadesine bakarsaniz onunda bundan hoslanmadigi belli oluyor,ama iste acikca söyleseydi kiza demekten baska birsey diyemiyorum malesef:icon_sorr

O kupe olayini Halil'inde bir öpucukle gecistirmesinede hic bir anlam veremedim,ne demek yani,ne isi var o kupenin koltukta hiii....Menkese'de safim benim aklini birazcik calistirsa anlardi,yani bir kupe dedigin göze sokulur bir sekilde durmazki koltukta dimi ama:img-yes: ama temiz kalpli ablam benim,sevdigi adama kendini cok kaptirdi ve ona inandi ki sonuc da ortada...

Kadir'in Hasan'a dedigi sözlerde sonuna kadar hakliyidi,yani Hasan parali adami gördu 360 derece döndu,tiksindim yani onu izlerken:img-yes: hadi Halil'den para istedin acik acikc bari damatin olucak adamin evine ilk kez gittiginde birazcik terbiyeli dayansan ne olurdu kine hiiii....ne o öyle icmeler ve kendinden gecmeler....yani Halil degilde baska birisi olsaydi Menekse'den babasi yuzunden ayrilabilirdi herhal,adam katlanicak bir tip degil yahuuu....nerden bulmus bunu Suheyla'teyzem:icon_whis

Yusuf agbi belki ilk baslarda Halil'e kizabilir eger ki ögrenirse olanlari ama bence oda sonradan Halil'e inanicak ve Menekse'yi tekrardan kazanmasina yardimci olucaktir,agbimiz kendisi demedimi ben bu cocuga guveniyorum diye...

Kadir'de babasina cemkirmenin yerine aklini kullansaydi olaylar nasil olurdu merak etmiyor degilim...

Ama sayet seninde dedigin gibi o Zeynep mahluku Halil'i ben Menekse ile konusur herseyi hallederim sen merak etme derse ve Halil'de gözu kapali ona inanirsa ve Zeynep'in Menekse ile tek konusmasina izin verirse ozaman tesuf ederim hemide cook buyuk bir tesuff......ozaman demektir ki bu kiz ne yaparsa yapsin Halil ona hep guvenicek ve Zeynep'te bu sekilde Halil'in hayatinda kalmaya devam edicek:icon_sorr

Fettan
17-12-07, 12:39

Zeyep gibi edepsiz ve hain ruhlu olan biri koşa koşa gider tabi..Akli selim bir biçimde düşünseler evet anlarlar belki..Birde Zeyenp öyle uyanıkki soyunup Halil'in yanına yattığında beraber olmak için çabalsaydı Halil uyanırdı ve ne kadar sarhoş olursa olsun bi halt olmazdı Zeyenp bunun farkındaydı bence...

Fragmanda Hasan ve Halil paralar varken elinde Menekşe giriyor içeri..Acaba Zeynep'in pis pis sırıttığı sahnede baban Halil'den para alıyormu dedi...

ülker
17-12-07, 14:43
Bayram dolayısıyla pek sık giremiyeceğim sayfaya şimdi daha fazla girer oldum.
BERİVAN canım sen seviniyorsun bu hafta dizinin yayınlanacak olmasına da benim gibiler için seyretmesi epey güç olacak.Evin yoğunluğundan oturacak yer bulabilirsem kendimi şanslı sayacağım ki dizi izlemek çok zor fakat be yinede seyretmek için elmden geleni yapacağım.

Yusufa eli yüzü düzgün bir aile kızı ne zaman bulacaklar merak ediyorum.Hep söylüyorum yine yazıcam ben yusufa o kızı gelin olarak istemiyorum.Kadir kiminle isterse beraber olabilir.Yusufa o kız layık değil.
Ayrıca bence yusufun kapanmamış bir gönül yarası var.Bu adamın dünyasına ne zaman girecekler diğer merak ettiğim konu?

Bu dizide sürekli o kızların gösterilmesi beni acaip rahatsız ediyor.Dizinin büyüsünü bozuyor.Halille menekşenin aşkını masum masum izlerken araya hemen o kızlardan sokuyorlar ve ben gerçekle yüz yüze geliyorum.
Hayatın gerçeklerini dizide de böyle gözümüze sokmasalar daha hoş ve daha güzel sahneler yazsalar olmaz mı?

Geçen bir arkadaş bu diziyi izleyemediğini söyledi.Nedenide dizideki kasvetmiş.Bencede artık bu kasveti kaldırmalılar.Romantik birazda yüzümüzü güldüren sahneler yazmalılar.

judithtimoz
17-12-07, 16:44
Son bölümü izlerken, bana artık Zeynep'ten sıkıntılar bastı... Halil bu kadar mı saf anlamadım? Menekşe ve babasının yanında kız : Akşam evinde düşürmüş olabilirim küpemi diyor. Halil'de akşam sende yemeğe gel diyor... Kız gıcıklık yapıyor, niye çağırıyorsun eve? Bide aile yemeği. Aile yemeğinde Zeynep'in işi ne??? Bide Menekşe'nin Zeynep'i haz etmediğini biliyor. Uzak dur kızdan demi? Yok illa her şeyde Zeynep'te olacak. İyi oldu Halil'e, oturup Menekşe'nin kapısında ağlasın şimdi.
Bu arada acaba komser Zeynep'e aşık oldu galiba!! Doğum gününü hatırlayan tek o oldu.

Gelelim Hasan'a. Bir adam ancak bu kadar gurursuz olur. Halil'den utanmadan para istedi. Öldürülmesini istediği adamdan para istedi. Fragmandan gördüğümüz kadarıylada haftaya bir miktar daha para alıyor. Peki, o sıra'da Menekşe içeri giriyor. Acaba Halil ile Menekşe barışıyorlarmı?

berivan_
17-12-07, 16:44
ülker, canim sana sonuna kadar katiliyorum o kizlar meselesinde...Jale ve neydi hatirliyamadim simdi:img-blush Kadir istedigini yapsin bencede ama Yusuf agbi cok agir basli biridir ve bencede o Jale denen kiz ona göre biri degil ama gecen bölumde hani Jale Yusuf agbimizin gögsunde yatarken sankim agbimizde o kizdan etkilenmis gibi bir hava sezdim ben:img-yes: aslinda Jale ve arkadasinin hikayesinide cok merak ediyorum,yani Jale sarma sarmayi falan biliyorsa bence istiyerekten girmedi bu yollara,hemde arkadasina baska bir is bulmaktanda basetti...Yusuf agbimizin hayat hikayesini ögrenmek istedigim kadar da Jale'nin kini ögrenmek istiyorum dersem yeridir...

Ama haklisin,Menekse ve Halil'in saf ve tertemiz asklarinin yanina o kizlar yakismiyorlar:img-yes: hele Zeynep ögggg o hic yakismiyor:icon_evil
Bakalim nezaman Halil ve Menekse'nin saf asklarina nezaman geri dönus yapicaklarini,cook seviyorum onlari ben yaw,masallah pekte bir yakisiyorlar:img-blush

eSzra_
17-12-07, 17:25
cuma gunu menekse ile halil basliyorumus izlemek için elimden gelen herseyi yapacam ama biraz zor gorunuyor insallah baka bilirim çunku bu bölumu cidden çok merak ediyorum yani halil ve menekse neler yapacaklar falan:icon_sorr:icon_sorr..bide o zeynep neler dicek halile kesin biz yaptik falan der ve halilde inanir (insallah inanmaz) Umarim ayrilik uzun surmez ama uzun surecekmis gibi gorunuyor:icon_sorr..hade bakalim cumayi sabirsizlikla bekliyorum eger baka bilirsim(insallah)

kıvanç_simge
17-12-07, 21:15
ya uf uff nedir bizim bu çektiğimiz yani mutlu görünmeye hakkımız "yok" zeynep mustafa mithat hepsi birer baş belası olucak bu bence iyi bölümler menekşe ile halilin yaşıyacağı daha o kdar çok şey warki...yani dizide gözümüzü bu kdr korkuttuklarına göre off off dier bölümleri düşünmek istemiorum halilimden mithat çok intikam aıcak sanırm zaten artık halil kimseye güvenemez...zeynep de vurdu onu..yalnız kalıcaktır belki zeynep sırf halile inat tekrar mithatın tarafına geçebilir..gelelim mıstığa:img-policoff off bitmiolar ki karınca sürüsü gibi mübarek...mustafa da hala menekseye kavusamamanın derdinde o da intikam alıcak eninde sonunda...ve bence zamanla o menekşe ismini koyduğu ve erkeklik gururuna kavuştuğu kadına aşık olucak..yani bence off off bunlar sadece tahmin tabi bakalım neler neler görücez çok kıymetli senaristlerimizin ellerinden kesin bizi gene kalpten götürücek sahnler olucak...:icon_sorr

3z3_fr
17-12-07, 21:36
ya uf uff nedir bizim bu çektiğimiz yani mutlu görünmeye hakkımız "yok" zeynep mustafa mithat hepsi birer baş belası olucak bu bence iyi bölümler menekşe ile halilin yaşıyacağı daha o kdar çok şey warki...yani dizide gözümüzü bu kdr korkuttuklarına göre off off dier bölümleri düşünmek istemiorum halilimden mithat çok intikam aıcak sanırm zaten artık halil kimseye güvenemez...zeynep de vurdu onu..yalnız kalıcaktır belki zeynep sırf halile inat tekrar mithatın tarafına geçebilir..gelelim mıstığa:img-policoff off bitmiolar ki karınca sürüsü gibi mübarek...mustafa da hala menekseye kavusamamanın derdinde o da intikam alıcak eninde sonunda...ve bence zamanla o menekşe ismini koyduğu ve erkeklik gururuna kavuştuğu kadına aşık olucak..yani bence off off bunlar sadece tahmin tabi bakalım neler neler görücez çok kıymetli senaristlerimizin ellerinden kesin bizi gene kalpten götürücek sahnler olucak...:icon_sorr

ben sana tamamen katiliyorum cnm... tam benim dusunduklerimi yazmissin:img-yes:
bu arada arkadaslar soylemeden edemicem hepinizin imzalari çoookk guzeel supersiniz :img-wink:

lilo78
17-12-07, 23:19
kayıp gitme ellerimden
korkuyorum sensizlikten
menekşe halile defol derken tam bu sözler çalıyor arkadaşlar sizi bilmem ama ben çok etkilendim müzik harika sözlerde
fragmanı tekrar izledim yazmadan geçemedim

Messa
18-12-07, 09:19
Son bölümü izlerken, bana artık Zeynep'ten sıkıntılar bastı... Halil bu kadar mı saf anlamadım? Menekşe ve babasının yanında kız : Akşam evinde düşürmüş olabilirim küpemi diyor. Halil'de akşam sende yemeğe gel diyor... Kız gıcıklık yapıyor, niye çağırıyorsun eve? Bide aile yemeği. Aile yemeğinde Zeynep'in işi ne??? Bide Menekşe'nin Zeynep'i haz etmediğini biliyor. Uzak dur kızdan demi? Yok illa her şeyde Zeynep'te olacak. İyi oldu Halil'e, oturup Menekşe'nin kapısında ağlasın şimdi.
Bu arada acaba komser Zeynep'e aşık oldu galiba!! Doğum gününü hatırlayan tek o oldu.

Gelelim Hasan'a. Bir adam ancak bu kadar gurursuz olur. Halil'den utanmadan para istedi. Öldürülmesini istediği adamdan para istedi. Fragmandan gördüğümüz kadarıylada haftaya bir miktar daha para alıyor. Peki, o sıra'da Menekşe içeri giriyor. Acaba Halil ile Menekşe barışıyorlarmı?

Haklısın Halil tüm bunları sonuna kadar haketti üzülmüyorum hemde hiç, Menekşe onu affetmemekte çok haklı. Kız o kadar uyardı ama Halil'de tık yok. Dediğin gibi küpe olayında yaptığı densizliğe rağmen hala akşam yemeğe çağırıyorsun. Daha fazla Halil hakkında yazmak istemiyorum çünkü sinirlerimi bozuyor.

Dediğin gibi Halil, Hasan'a para verirken Menekşe içeri giriyor ve bulundukları yer Halil'in ofisi sanırım... Bence barışmadılar da Menekşe kolyeyi geri vermeye gelmiştir oraya. Bu kadar erken barışacaklarını sanmam. Bu hafta yeni bölümün olması iyi oldu bence de, izleyebilirim büyük bir ihtimalle.

Bu arada sabah Beyoğlunda Menekşenin ninesini canlandıran oyuncuyu gördüm, kot pantolon giyinmişti çok yakışmıştı... Dizi de göründüğünden pek farklıydı...

berivan_
18-12-07, 09:32

Sincik ne yalan söyliyeyim banada Zeynep'ten gina geldi:img-yes: Halil'in safliligini bende anlamis degilim,yani Zeynep densiz seyler söylediginde Halil duymamazliktan geliyor birde ve sadece bir bakis ataraktan uyariyor guya kendince...acayip sinir kapiyorum yani,kiza adam akilica desene derdini be adam:icon_evil

Zeynep ellini kulagina göturupte bastira bastira ahhh kupemi Halil'in evinde unutmusum dun aksam diyor ama Halil yinede kizi yeni ailesi ile yiyecegi ilk yemege davet ediyor....yani tamam Zeynep'i arkadasi olarak göruyor,kizin ailesi cok diye belkide onu yaninda istiyor,hani yalniz kalmasin diye...ama adam yilana firsat veriyorda haber yok yaw:icon_sorr neyse kendi etti kendi buldu Halil efendi,bakalim nasil gönlunu alicak Menekse'senin....

Ömer komser Zeynep'e asik olursa Halil'in pesini birakir diye dusunmustum ben ilk baslarda ama kalsin,yani böyle bir mahlukla iyi niyetli komiser ne etsinki dimi ama:img-yes:yanarim yanarim birde Zeynep'in dogumgununu kutlamak icin aramasina yanarim,yani degersiz olan birine deger vermek:img-pilot

Hasan'da gurur ve insanlik ne arar kine:img-yes:olsaydi adam metresinin ismini kendi karisina söyledikten sonra karisini dövermiydi sankim:icon_sorr ama ben seyi hazmedemiyorum aslinda,yani Halil'in cok sukur malvarligi falan yerinde ama o elindeki malvarliklari ona babasindan kalma,babasi zamaninda bunlara sahip olmak icin kim bilir nede cok emek vermistir dimi ama,ve simdi Hasan gibi para pesinde biri gelsin ve sirf kizini verdigi icin istedigi kadar para istesin,ooooh e ala memleket:icon_evil Halil'de simdilik birseyler demiyor ama sonradan dermi cok merak ediyorum:img-yes:

Hem ayiptir söylemesi Halil masallah is hayatina gelince kurt kesiliyor,ama is özel hayata gelince adam saftirigin teki oluyor yaw,varmidir böyle birsey hiiii:img-pilot

judithtimoz
18-12-07, 12:13
Dün biraz Halil'e kızmıştım bugün ise dizideki durmadan ekrana gelen hayat kadını. bahsetmek istiyorum. Yusuf'un sevgilisi ,ilk bölümlerde Mustafa'ya asıldı, o olmadı Yusuf'a takıldı. Şimdi dolma yaptığına göre aşık oldu herhalde. Öteki bayan zaten Kadir'e aşık. Dizinin son bölümünde artık Yusuf la Kadir kızları alıp evinin kadını yaparlar...:img-yes:

Şimdi bir an, Menekşe'nin annesini düştüğü durumu düşünün.
Kocası para karşılığı kızını zorla evlendiren, bu parayı "schatse Helga" (yanlış yazdıysam affola) yediren, sonra kızını öldürtmeye çalışan, hadi o olmadı bu seferde Halil daha zengin olduğu için, ona yanaşan bir adam.
Kadir ve Mustafa, hayat kadınlarıyla beraberler,zaten kadir'in durumu ortada.
Menekşe ise Zeynep'in her lafında inan saf Halil'le beraber.
Çok üzülüyorum anneye çok... :sad53:

Ben artık önümüzdeki bölümler, mutlu, romantik sahneler izlemek istiyorum. İlk bölümlerdeki gibi bol bol aşk olsun istiyorum. Bu hafta Halil'le Menekşe perde almaya gittiler, birşey bile içmediler, koştura koştura eve geldiler, babayla Menekşe ofise geldiler, yine başbaşa kalamadılar. Lütfen artık biraz romantizm olsun. Ama Menekşe, Zeynep'i Halil'i yarı çıplak gördükten sonra bu iş biraz zor düzelir gibi geliyor. Bence Hasan barışacaksın diye diretecek. Hepsinin cevabı artık cumaya... bye

ülker
18-12-07, 13:01
Merhabalar
Az önce kanalın resmi sitesine girdiğimde,cuma günü Menekşe ile halil yok.Onun yerine korkunç birfilm serisi var.
Açıkcası bu duruma çok sevindim.Dünkü aldığım haberden sonra asla izleyemezdim.

BERİVAN canım senin adına inan üzüldüm.İzleyemeyecek olmana artık sabredicen be canım.1hafta nedirki gelir geçer...

aygüzeli
18-12-07, 13:21
Ayfercim ben daha yeni fragmani izledim ve ne diyor biliyormusun:img-wink:menekse ile halil bayramin ikinci günü kanal d de..:img-yes:Umarim aldigin haber kötü deyildirde sende izleyebilirsin.
Yani betülcüm bir hafta beklemiyecek..

Fragmani izlerken mustafanin kendini kasim kasim kasmasina,ceketini giyis sekline böyle gülesim geliyor..:img-hyste:img-hyste:img-hystebu adam mafya babasi olsa ne yapar acep...

gs-tugba93
18-12-07, 13:48
yeni bölüm warmi cuma günü ben anlamadim simdi
bide menekse ile halilin fregmanlarinda calan sarkiyi nerden bulabilirim

eSzra_
18-12-07, 15:36
Merhabalar
Az önce kanalın resmi sitesine girdiğimde,cuma günü Menekşe ile halil yok.Onun yerine korkunç birfilm serisi var.
Açıkcası bu duruma çok sevindim.Dünkü aldığım haberden sonra asla izleyemezdim.

BERİVAN canım senin adına inan üzüldüm.İzleyemeyecek olmana artık sabredicen be canım.1hafta nedirki gelir geçer...
bende Simdi kanalin Resmi Sitesine girdim ve Menekse ile halil yerine baska birsey basliyor ama sonra kanalin resmi sitesinde fragmani izledim ve orda menekse ile halil bayramin 2 gunu kanald'de..Simdi Ben hiç birsey anlamadim menekse ile halil varmi yokmu?..Açikçasi ben bu duruma sevindim çunku bende Seyredemezdim Ama Kafam karisti basliyormu baslamiyormu??

xxdamlamxx
18-12-07, 16:46
Bence Cuma aksami Menekse Ile Halil var neden derseniz ben Kanal Dnin resmi sitesine Menekse ile Halilin resmi sitesinden daha cok inaniyorum, Kanal D cok ters kose yapti ama egerki yeni eklenen fragmanda "bayramin ikinci gunu" diye geciyorsa o zaman kesin olur, ben sanmiyorumki boyle bi fragmandan sonra tarihi bi hafta ertelesinler, buyuk bi hata olur..

Izliyemicekler icin uzuldum, ben izliyebilicem ama umarim bu durum etkilemez reytingleri..
Ayrica bencilce olmasin ama ben sahsen bu hafta oynasin diyenlerdenim.. :img-blush

sudemnaz
18-12-07, 18:18
umarım bu hafta yeni bölümü verirler...
bayram hediyesi olur fena mı :)
menekşe halile başta inanmayacak ama sonra dayanamaz ve onu affeder:)
halilin suçu biraz saf olmak :)

baharG90
18-12-07, 19:08
menekse halilli defol diye nasil itiyordu ama fragmanda yazik halile hic sucuda yok tek sucu saf olmasi

3z3_fr
18-12-07, 19:22
yaa insallah vardir yeni bolum . izleyemiyecek olanlar için uzgunum ama uzulmeyin youtube den izlersiniz :img-wink:
bu arada yeni sarkiyi arayan arkadaslar var galiba normalde tutkun yazarsaniz bulabilirsiniz:img-wink:

aygülen
18-12-07, 20:46
Ayfercim ben daha yeni fragmani izledim ve ne diyor biliyormusun:img-wink:menekse ile halil bayramin ikinci günü kanal d de..:img-yes:Umarim aldigin haber kötü deyildirde sende izleyebilirsin.
Yani betülcüm bir hafta beklemiyecek..

Fragmani izlerken mustafanin kendini kasim kasim kasmasina,ceketini giyis sekline böyle gülesim geliyor..:img-hyste:img-hyste:img-hystebu adam mafya babasi olsa ne yapar acep...

Aygüzelim kanal d'ye güvenilmeyeceğini biz çok çok öncelerden biliriz değil mi?küçük fragmanlarda görmüşsündür cuma günü arka arkaya film koymuşlar kendilerini bile yalancı yapmışlar.Bu heyecanlı bir o kadarda gergin ve hüzünlü bölümü iki hafta bekleyeceğiz !

meander
19-12-07, 11:46
arkadaslar bayadır giremedim
aa bu hafta dizi yokmu cok uzuldum cuma gunleri izlediğim tek diziydi menekse ile halil arkasındanda beyaz showu izlerdim :D
bir ara 3 4 bölüm önce diziyi bida izlemem diye düşünüyordum ama toparlandı artık dizi reytnglerde düzelmiş zaten biraz
gecen hafta o zeynebin yaptıgı neydi oyle ya nasıl sinsi bir kadındır bu!
nefret ediyorum ondan sesi de gıcık bir ses zaten

eSzra_
19-12-07, 12:15
Merhaba Arkadaslar:img-in_lo
insallah Bizimkiler en kisa zamanda barisirlar:icon_sorr:icon_sorr
Ben Daha Yeni menekse ile halil 3 Bölumunu yeniden izledim ve gerçekten baya bir ilerledigimizi Anladim yani 3bölumde daha bir birilerine bakmaktan ütaniyorlardi..Simdi onlar için hersey daha kolay oldu tam asklarini Güzel yasicaken zeynep herseyi Bitirdi:icon_sorr..çok üzüluyorum insallah hemen barisirlar:happy0064..Buarda Ben herkesin bayramini Simdiden kutluyorum:img-in_lo

berivan_
19-12-07, 13:41
Sabah saat 5'ten beri ayaktayim yaw,ödevimi gönderdim sonunda ve giripte bakiyim dedim ne var ne yok diye forumda:img-wink:

eSzra,senin gibi bende isterm Halil ve Menekse'nin en kisa zamanda barismalarini :img-yes:ama Halil kendi aldi basina Zeynep belasini ve bakalim bu belayi basindan nasil defedicek...cok dogru dedigin aslinda,yani dizilerin ilk bölumleri genelde cok ama cok guzel olur ama iste sonradan araya neler neler girdiginde eskisi gibi olmuyor malesef:icon_sorr

Ama ilk bölumlere ve sonraki bölumlere bakinca asklarinin nasilda gelistigini görmek de ayreten bir guzel bence:img-blush

Bu haftada burada kaldigim ögrenci dairemden yine interneti acipta seyredicegim eger ki varsa yeni bölum bu hafta(kafam karisti yaw)ama insallah haftaya annemlerin yaninda olucagim icin söyle guzelce koltukta yer alipta ve keyif catipta izlemezsem yeni bölumu,banada Betül demesinler:happy0064 tabi babam izin verirse:icon_sorr dizi izlememi pek sevmiyorda:icon_whis

Hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum ve sizleri cok öpuyorum:img-kiss::img-kiss:

aycan90
19-12-07, 14:08
dizilerde kötü kadınların olması lazım bu dizininde kötüsü zeynep.gerçi kızda kendi çapında haklı nede olsa o da halile aşık...
ama aşık olması sevenler arasına girmesine mazeret olamaz.adam seni istemiyorsa sende onu isteme...

yaa insallah vardir yeni bolum . izleyemiyecek olanlar için uzgunum ama uzulmeyin youtube den izlersiniz :img-wink:
bu arada yeni sarkiyi arayan arkadaslar var galiba normalde tutkun yazarsaniz bulabilirsiniz:img-wink:

yaa bu diziyidemi bitirecekler...derslerimden dolayı takip edemiyorum...

KübraYasemin
19-12-07, 14:42
Bu MustafanIn kafasInda birkac tahta eksik.

Yemin ile eksik.

Ama Zeynep in ondan dahada eksik.

Ay nasIlda yazIk halil ya basta Menekse pansiyonda yanlIz diye panik yaptI.

Ama haklIlardI da yanliz bIrakIlir mI kIz.

KübraYasemin
19-12-07, 15:25
Su sahneyede bittim.

Hasan: yapacak birsey yok meclisden öyle karar cIkdI.

Yusuf: cok demokratik bir ayleyizdir vallaha.

Ay koptum bu sahneye.

NasIl gül gül öldü bilseniz.

Cok sekerdi orda nasIlda güldü Menekse tam icden vallaha. (=

de-rin
19-12-07, 15:58
dizilerde kötü kadınların olması lazım bu dizininde kötüsü zeynep.gerçi kızda kendi çapında haklı nede olsa o da halile aşık...
ama aşık olması sevenler arasına girmesine mazeret olamaz.adam seni istemiyorsa sende onu iste.

aycancım bir zamanlar haklı olabilirdi zeynep ama şimdi değil neydi o hali.gece soyunup HALİL in koynuna girdi..
bu yetmedi sabaha kadar sarılıp uyudu buda yetmezmiş gibi sabah çarşafa dolanıp koşa koşa kapıyı açtı..nerde yaşıyordu bu zeynep daha önce uzaydamı o nasıl bir kapı açma tarzıdır inanamadım.insan kendi evi olsa bile o şekilde mi? kapı açmaya gider...şu senaristlerinde saçmalıklarından oğğğğğ geldi yani..

aslında hedefine ulaşmışda oldu.bakalım HALİL ne yapacak ZEYNEBE nasıl davranacak..
geçen defada kendinden uzaklaştırmıştı ama sonra işleri için kendine yardımcı olması için yanyana gelmişlerdi..
bu yan yana gelmede yine hadddinden fazla abartılı idi..halil yine uyumuştu zeynebin davranışlarından hiç şüphe etmemeişti..

şimdi asıl mesele MENEKŞE nin TEKRAR Mustafa'ya geri dönmesi gibi bir durum söz konusu olabilr mi?:img-blush:img-blush
hasan efendi halilden ceki aldı yanı hasan efendiye güvenirsek Menekşe Halil e ait oldu bir nevi..:img-cool2

şimdi halil ve zeynep olayını öğrenecekler mi? merak ediyorum..

herkese hayırlı , mutlu, sağlıklı bir bayram diliyorum

sevgiyle kalınbyebye

berivan_
19-12-07, 15:59
Su sahneyede bittim.

Hasan: yapacak birsey yok meclisden öyle karar cIkdI.

Yusuf: cok demokratik bir ayleyizdir vallaha.

Ay koptum bu sahneye.

NasIl gül gül öldü bilseniz.

Cok sekerdi orda nasIlda güldü Menekse tam icden vallaha. (=

Canim bu hangi sahneydi,ben kacirmisim herhal:img-blush Halil'in evine yemege gitmeden önce falanmiydi:icon_whis itiraf ediyorum ben tekrarini bir kac kez izledim emme sadece son sahneyi,Menekse'nin bunlari o sekilde yakalamasini....

Ama cok haklisin Mistik'in tahtalari eksik,olmasaydi eger adam baska birine Menekse dermiydi hec:img-yes: hem o birlikte oldugu kadin ilk baslarda Mistik'a bana hangi ismi istersen söyleyebilirsin gibilerinden birsey demisti emme sonra oda sankim sasirdi Mistik'in ona Menekse demesine:icon_whis

eSzra_
19-12-07, 16:17
Canim bu hangi sahneydi,ben kacirmisim herhal:img-blush Halil'in evine yemege gitmeden önce falanmiydi:icon_whis itiraf ediyorum ben tekrarini bir kac kez izledim emme sadece son sahneyi,Menekse'nin bunlari o sekilde yakalamasini....

Ama cok haklisin Mistik'in tahtalari eksik,olmasaydi eger adam baska birine Menekse dermiydi hec:img-yes: hem o birlikte oldugu kadin ilk baslarda Mistik'a bana hangi ismi istersen söyleyebilirsin gibilerinden birsey demisti emme sonra oda sankim sasirdi Mistik'in ona Menekse demesine:icon_whis
Canim hani Halil pansiyona gitmistiya orda babalan tanisti Ondan sonra iste bir yerde Sohbet etiler iste orda hassan yapacak birsey yok meclisden öyle karar cikdi Sonra yusufda cok demokratik bir ayleyizdir vallaha nazar deymesin Gibi birsey deyip Elini masaya vurdu heheh bende o sahneyi çok beyendim:img-yes:

sarıseren
19-12-07, 16:29
Dizinin bu hafta olmayacağını şimdi öğrendim:img-blushYa nasıl böyle bişey olabilir.Vericeklerdi ne güzel:icon_sorrAllahtan fragmanı önceden gördük de biraz olsun merakımız giderebildik:sad53:

KübraYasemin
19-12-07, 18:49

Ben hemen söylim.

Bu ilk sahnelerden biri.

Hani Halil pansiyona geliyor. Menekse MustafayI camdan gördükden sonra.

Bütün ayle ve Halil sonra dIsarI cIkiyor.

Bizim Kadir Halilin, mezardan cIkardI halil Tuglu oldugunu fark ediyor.

Insallah anlatabilmisdirim o sahne iste.

Kadir hatIrladIkdan sonra geliyor bu sözler.

kıvanç_simge
19-12-07, 19:32
off yaa en heycanlı yerde bitti gecen hafta ve bu hafta dizimiz yok arkadaşlar...

nasıl beklerim ben o kadar ölürüm meraktan yaa off offfff:icon_sorr:icon_sorr

TheTurk
19-12-07, 21:10
Merakla bekliyoruz güzel bir bölüm olacak bakalım menekşe afedebilecek mi?

ülker
19-12-07, 21:43
Bütün Menekşe ile Halil dizisi sevenlerinin sevgili forum arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun.
İnşallah dizimize bayram uğur getirirde reytinglerde zirve yapar..

Herkese sevgilerimle hepinizi öpüyorum....

baharG90
20-12-07, 12:08
offf ya bu hafta yok mu dizi yeni ögrebdim iyiki girmisim oturur saatlerce dizinin baslamasini beklerdim ben

herkezin kurban bayrami kutlu olsun

batuhan_gumus
20-12-07, 15:09
arkadaslar ilk önce kurban bayraminizi kutluyorumm :D

ya arkadaslar yarin menekse ile halil varmis ben fragmanda gördüm yarin yeni bölüm yaziyordu bu hafta pek dizi yok bugün mesela kavak yelleri ve annem yok sonra zorakimkoca filan hepsi tkr bi bayram günü menekse ile halil ve genco var galiba cünki gencounun da fragmanini görmüstüm

ya süper bu bölüm harika olacak kesin zaten heyecanli bitmisti :)

SeLim-EsMa(ArHaN)
20-12-07, 16:21
evet bende dün fragmani gördüm ,
menekse ile halil yeni bölüm ile bayramin ikince günü kanal d de diyordu ..
yayinlancak mi yoksa yayinlanmicak mi simdi yeni bölüm ?

eleftheros
20-12-07, 16:54
kanal d nin sitesinde bu hafta yayınlanacaklar arasında vardı dizi.. ama yayın akışında yok.. acaba euro d demi var sadece:icon_sorr

midwifeyasemin
20-12-07, 16:57
Arkadaşlar bence yeni bölüm var.
Çünkü hala fragman kanalın sitesinde duruyor.İnş vardır;Böyle bi fırsat kaçmaz çünkü! raytinglerde üst sıralarda olan dizilerin çoğu hatta tamamı bayram nedeniyle yok...Buarada hpimizin kurban bayramı mübarek olsun.

kıvanç_simge
20-12-07, 17:27
ya evet olması lazımdı fragmanı verdiklerine göre...ama bayram şimdi gecen bayramdada wermemişlerdi sanırım 6. bölümü fln

KelebeQ
20-12-07, 17:29
Fragmanin sonunda '' Menekse ile Halil, bayramin ikinci gununde kanal D de '' diye soyleniyor ama diger dizilerin hicbiri yayinlanmayacak galiba. Umarim dogru'dur..

nilprensesi_92
20-12-07, 18:04
öncelikle herkese iyi bayramlar

bayram var bu hafta çoook büyük ihtimalle yayınlanmaz menekşe ile halil yav:-(

batuhan_gumus
20-12-07, 23:06
arkadaslar menekse ile halil var yarin hemde ben fragmani gördüm kanal d de yaziyordu hem !!

yarin muhtesem bi bölüm olacak menekse kesin halile küsecektirr

baharG90
21-12-07, 00:25
sesli fragman hala yok galiba yada ciktimi özette yok bu bölüme pek önem göstermedi kanal d sasirdimmmm ama allahtan yarin dizinin yeni bölümü var az kaldi

batuhan_gumus
21-12-07, 07:59
arkadaslar kafam karisti benim ya simdi kanal d nin sitesnd menekse ile halil in fragmani var sonra sitede ama yyin aksinda yok allaha kafam karisti ama ben fragmani görmüstüm bee

Çılgınn
21-12-07, 11:13
arkadaşlar sanırım bugün dizimiz yok çünkü film koymuşlar dizi saatimize ama euro d den izleyen arkaşların hala fragman dönüyorsa onlar dizi saatinde bi tvye baksınlar arada öle oluo çünkü belki werirler eurod de ama kanald de yok.

sarıseren
21-12-07, 13:28
Ben bi yayın akışı sitesinde euro d'nin yayın akışına baktım.Menekşe ile Haili orda var görünüyor.Allahtan biz de euro d var.Bence euro d'si olan ve yurtdışındakiler mutlaka baksın.Euro D'de verme ihtimalleri çok yüksek gibi:img-blush

sarp-ekin
21-12-07, 13:54
Ben bi yayın akışı sitesinde euro d'nin yayın akışına baktım.Menekşe ile Haili orda var görünüyor.Allahtan biz de euro d var.Bence euro d'si olan ve yurtdışındakiler mutlaka baksın.Euro D'de verme ihtimalleri çok yüksek gibi:img-blush
euro d de bugün mü varmış. varsa saat kaçta acaba?
büyük ihtimalle yeni bölüm değildir geçen haftanın tekrarıdır

PinarVeGenco
21-12-07, 15:47
ya markadaslar kanaldenin sitesinde yayin akisinda menekse ve halil yok ama euro d de fragmanda bayramin ikinci günü sizlerle falan diyo nsl oluyo bu ?:icon_whis:img-yes:

berivan_
21-12-07, 16:21
Yaw fragmani az önce tekrardan izledigimde birsey dikkatimi cekti ve umarim ki yaniliyorumdur bu konuda:img-yes: Halil hani Zeynep'in agladigi ve kendini kapimidir nedir yaslandigi kareden önceki sahnede Halil sinirli bir sekilde Zeynep'e Menekse'mi diyor(kac kez sardim tekrar tekrar baktim,kesin bence orada o sözu kullaniyor)ve sonradan da Zeynep'in yuzunde aglarken mutluluk ifadesi gibi birsey var ya,ben simdi acaba diyorum ki Zeynep Halil'in Menekse dedigi sahnede guya Menekse ile konusmus olabilirmi kine(Zeynep'in Halil'e kesinlikle ben Menekse ile konusurum ve gercekleri söylerim diye bir sözu olucaktir Halil'e bence:img-yes:)ve bizimkisi iste Menekse'ye balandira balandira birseyler anlatmistir ve sonrada gelipte Halil'e iste ben böyle böyle dedim ama Menekse'de bana böyle dedi gib birseyler söylerse hic sasirmam...Halil'inde o sinirli haline baklirsa belki oda Zeynep'in iste Menekse böyle dedigi söze sinirlenmis olabilir...biraz karisik oldu galiba ama idare edin,pek kuvvetli degildir anlatma kabiliyetim:img-blush

Cokmu uctum kine acep merak ediyorum birde:img-pilot

Not. Birileri var birileri yeni bölum yok diyor demesine emme benim bölumleri indirdigim bir site var ve orada bugun yeni bölum olsaydi kesinlike yazarlar diye dusunuyorum arti birde dizfilm. sitesinin ust tarafinda Tv Yayin Akisi'na girip bakarsaniz orada da Kanald'de yeni bölum olmadigini görebilirsiniz:img-yes:

aleyna66
21-12-07, 16:59
simdi yeni bölüm varmi bende almanyada yasiyorum
bende sadece euro d da var..
bence eurod vermez baksaniza baska dizilerin yeni bölümünü vermeyip para yarismasi basaltiyorlar onlarins atinde sonra dizileride 23 20 yeni bölümü gösteriyorlar eurod de insaff ya bana kalirsa gecen haftanin tekrari oluyor son dakikaya kadar yeni gösterir sonra birde bakiyoruz tekrari buna sinir oluyom.........

x sinem x
21-12-07, 17:00
Valla bende dizi bu aksam var mi yok mu anlamadim :icon_sorr:icon_sorr
Yayin akisinda yok dizi..özet falan da yok ama az önce fragmani gördüm yine tvde...bu aksamin fragmaniydi herhalde...sesi kissik oldugundan duyamadim.
zaten sonunu gördüm tek..insallah vardir yaaa...cok heyecanli bitti bu bölüm:img-wink::img-wink:

_yonca_
21-12-07, 17:18
Yaa ... ben anlamadim ya...euro D de varmi simdi
yoksa yokmuuu...?
Varsa saat kacta -herzamanki gibimi..?
Yada gecen haftanin tekrarimi acaba...? biri biliyomu?

bye

Hayatla BARIS
21-12-07, 17:25
Arkadaşlar bu akşam maalesef dizimiz yok.
Kanal d kaç günden beri yabancı film fragmanını gösteriyor.
Euro d de ise büyük ihtimalle geçen haftanın tekrar bölümü çıkacak.

aycan90
21-12-07, 18:40
aycancım bir zamanlar haklı olabilirdi zeynep ama şimdi değil neydi o hali.gece soyunup HALİL in koynuna girdi..
bu yetmedi sabaha kadar sarılıp uyudu buda yetmezmiş gibi sabah çarşafa dolanıp koşa koşa kapıyı açtı..nerde yaşıyordu bu zeynep daha önce uzaydamı o nasıl bir kapı açma tarzıdır inanamadım.insan kendi evi olsa bile o şekilde mi? kapı açmaya gider...şu senaristlerinde saçmalıklarından oğğğğğ geldi yani..

aslında hedefine ulaşmışda oldu.bakalım HALİL ne yapacak ZEYNEBE nasıl davranacak..
geçen defada kendinden uzaklaştırmıştı ama sonra işleri için kendine yardımcı olması için yanyana gelmişlerdi..
bu yan yana gelmede yine hadddinden fazla abartılı idi..halil yine uyumuştu zeynebin davranışlarından hiç şüphe etmemeişti..

şimdi asıl mesele MENEKŞE nin TEKRAR Mustafa'ya geri dönmesi gibi bir durum söz konusu olabilr mi?:img-blush:img-blush
hasan efendi halilden ceki aldı yanı hasan efendiye güvenirsek Menekşe Halil e ait oldu bir nevi..:img-cool2

şimdi halil ve zeynep olayını öğrenecekler mi? merak ediyorum..

herkese hayırlı , mutlu, sağlıklı bir bayram diliyorum

sevgiyle kalınbyebye

de-rinciğim diziler böyle.Konu bulmaları lazım...
araları düzelir.DizileR hepböyle sürüyo......

KübraYasemin
21-12-07, 19:40
Arkadaslar bencede Euro d de dizinin tekrar bölümü vardIr.

Cünki yoksa bu euro d si olmayanlara saygIsIzlIk olur bence.

Tamam benimde euro d var ama yinede, ben haksIzlIk bulurum bunu.

Belkide vardIr yeni bölümü beli olmaz.

Bir arkadasInda dedigi gibi bayramIn ikinci günü diyorlar cünki fragmanda.

MiSz_CaniSi
21-12-07, 20:52
ya ama gercekten kafa karistiriyor az once asi reklam arasi euro d den ayrilmadim fragmen vermedi ama carsamba cuma yaziyo du ve yeni bolumden sahneler gosterdi ve cuma yaziyodu eyer tekrari olsaydi yeniden izlemek icin tekrari eurod diyebilirlerdi

lazkizz
21-12-07, 21:03
Arkadaslar bencede Euro d de dizinin tekrar bölümü vardIr.

Cünki yoksa bu euro d si olmayanlara saygIsIzlIk olur bence.

Tamam benimde euro d var ama yinede, ben haksIzlIk bulurum bunu.

Belkide vardIr yeni bölümü beli olmaz.

Bir arkadasInda dedigi gibi bayramIn ikinci günü diyorlar cünki fragmanda.

Canim adosum nerelerdesin ya!! ozlettin kendini :o
kiz bizde sadece euro D var.. ama yeni bolum fragmani gorduydum
suan yayin akisina baktim ve orda yazmiyor.
simdik normal Kanal D de varmi, yeni bolum ve Euro Dde yok
bencede cok buyuk haksizlik olur!!

MiSz_CaniSi
21-12-07, 21:10
arkadasalar artik eminim YENI BOLUM YOK azonce asi bitti hemen reklam cikti MIH azsonra dedi 14.bolumun kareler geldi...

artik haftaya

lazkizz
21-12-07, 21:12
evet bende gordum daha demin gecen haftaninkinin bolumunu yayiunliyacaklar
neyse 1 hafta daha beklememiz lazim :( :(

MiSz_CaniSi
21-12-07, 21:16
evet bende gordum daha demin gecen haftaninkinin bolumunu yayiunliyacaklar
neyse 1 hafta daha beklememiz lazim :( :(

zaten hep en heyecanli yerlerde 2 hafta bekletiller
daha once de olmustu bekle artik cuma yi

esra2
21-12-07, 21:35
arkiler merak etmeyuin eurodede eski bolumu var ama bu haksizlik, gencoyuda yayinlamsinlar ozaman...
mihin yeni fragmanini veriolar, ama yayimlanmio, genco bi yayinlanirsa msj bombardimanina tutarim eurodeyi.

sarıseren
21-12-07, 21:43
Öf ya euro d'de eski bölümü veriyolar.Ben belki yeni bölümü verirler diye umutlanmıştım ama:img-blushNeyse bir hafta beklemek zorunda kalıcaz:sad53:

batuhan_gumus
21-12-07, 22:51
ya dizinin tkr var uff sinirlendim simdi langir langir fragmani veriyorlar yeni bölüm
diye sonra tkr cikio euro d de uff bee

nese haftaya iple cekicem

tkrini izliyorum su anda

*Rüya*
21-12-07, 23:35
Simdi netden sesi fragmani izledim ve inanin çOk kötüyüm :(
çOk üzgünüm ve ayni anda çOk sinirliyim.. Bu Zeynep nekadar
utanmaz nekadar terbiyesiz birisi ya!! Halilin hemen hemen her cümlesinde
Menekse ismi geçerken bu nasil böyle birsey yapabilir? hala aklim ermiyo..

Onu geçtim..
Fragmanda halile çok acidim.. Birsey olmadi inan birsey olmadi diye yalvarip
duruyor.. =( Bide fragmanin ortalarindaki bu cümlesi bitirdi beni..
Sakin benden ümidini kesme..
Bu bölüm yine göz yasi dökücem.. Bu kesin :icon_sorr

nehirrrr
22-12-07, 02:19
Merhaba arkadaslar, cok uzun zamandir yazmiyorum buraya zamansizliktan! Bu hafta oynamayisi cok kotu oldu! Dediginiz gibi zaten hep en heyecanli yerinde iki hafta bekletiyorlar!

Sesli fragmani henuz izleme sansim olmadi ama diger fragmani bircok defa izledim! Her izleyisimde icim parcalandi! Hele Halil'in Menekseler'in kapilarinin onunde kapiya dayanip yalvarmasi ve sonra yan tarafa comelip aglamasi bana cok dokundu! Orayi gorur gormez imzamdaki sahne geldi aklima! Halil, yine cok caresiz... Menekse olmayinca nasilda dagiliyor, kendinden geciyor yazik:( Halil, Meneksesiz yasayamazki! Yine cok aglayacagim bu bolum anlasilan!

berivan_
22-12-07, 12:15
Yaw aha sesli fragmana bir bakiyim dediydim ama bakmamis olaydim:icon_sorr

Halil'in Menekse'ye yalvarmalari"birsey olmadi yemin ederim"demeleri of of offfffffff:icon_sorr Halil Menekse onu terk etmesin,ondan tumden vazgecmesin diye ugrasirken Zeynep terbiyesizide resmen Halil'e "biz seninle birlikte olduk,adam olda bunun arkasinda dur"gibisinden laflar sokusturuyor:icon_evil iyimi:icon_sorr ayyy resmen agliyacaktim fragmani izlerken yaw....zaten ailemi cok özledim,bir dokunsan aglayacak modundayim:icon_sorr

Ama Halil'in Menekse'nin kapisina kadar gelmesi,kapida yalvaripta konusarak ve beklemesi bana cok koydu vallah...helede Menekse'ye sarilmaya calisirken Menekse'nin onu itmesi ve Halil'in en son sahnede yere cömelmesi,of of offfff:icon_sorr

Fragmana bakarsak insanin icinde izlemeye hevesi olusuyor,ama nasil bakicagim ben yeni bölumun kendisine hic bilmiyorum:icon_sorr

Mistik'inda kafasina saksi neyin dustu,herif erkekligini keshettikten sonra resmen beynide calisti:img-blush Kadir'e "hepimiz ona calisiyoruz"dedi bir karede ve buda seymi anlamina geliyor,Mistik cogu seyleri ögrenmiste taslarini yerinemi oturtmus anlamina geliyor...

Halil'in Menekse'si olmadigindaki o caresiz haline gelince,aklima Gumus dizisi geldi birden(aklimdan cikmiyor ki hic:img-yes:)oradaki Mehmet karakteride sevdigi kadin olmadan yapamiyordu ve o olmadan kaza yapmisti ve kendinden gecmisti icerek,umarim Halil karakteride buna benzer seyler yapmaz(amanim amanim)

kıvanç_simge
22-12-07, 12:35
arkadaşlar anlaşılan gene baya bi hüzün sinir ve öfke dolu bi bölüm yaşıcaz...off yaaa menekşe ile halilim bunların hiçbirini haketmioo yaaa:icon_sorr o marul saçlının bnm çifte kumrularımı üzmeye hiç hakkı yok...ya kurtulamıcaaz biz bunlardan alıştıralım artık kendimizzi her an kötü olaylara :( menekseye hak weriyorum kim onun yerinde olsa aynı şeyi düişünürdü ama en azından halili biraz tanıdıysa ona güvenmeye çalışabilirdi affetmezi zor olur tabiki ama en azından çok az güven..halilime yazık cnm bnm yaa boş yere suçlanıyo ama o da çok iyimser olduğıu için zeynep hanımın şeytanlıklarını göremedi..ay bi de fragmanda pis pis ağlıo numarası yapmaz mıı yok yaaaa öldürmekk istiyorum ben bu kızı.....

berivan_
22-12-07, 12:55
Birde Halil'in fragmandaki ses tonu beni cok etkiledi(sesini cok iyi kullaniyor KT)sesinde nasilda bir yalvaris ve caresizlik vardi:icon_sorr ne kadar kötu ama senin icin hayata tek bir kisi,sevdigin var ve ondan baska hic kimsen yok...eger ki onuda kaybedersen caresizlik icerisinde olursun ancak...Halil Zeynep'in "adam olda yaptiklarinin arkasinda dur"nasil bir karsilik vericek cok merak ediyorum...yani Zeynep'in o sözleri sonucu Halil supheye falan dusmez dimi,yani birseyler yapmis ve hatirliyamiyormus gibi olmasin sakin:sad53:

Kivanc_simge, yaw canim sayende iyi bir kahkaha attim,Zeynep'e marul sacli lakabi cok yakismis bencede:happy0064

Acaba bu bölumun sonundami yoksam ondan sonraki bölumdeki bizim asiklarin baristiklarini göruruz:icon_whis ve bu barisma olayi nasil gerceklesicek cok merak ediyorum acikcasi....yani Zeynep Menekse'ye gercekleri itiraf etmez' tabiki bunu anladik,Menekse'de Halil ne derse desin inanmaz herhal bu gidisle,peki bunlarin barismalari ozaman nasil olucak,of of offf isin icinden cikamiyorum:icon_sorr

kırşehirli
22-12-07, 13:23
Daha Öncede Yazmıştım Bu Kısa Özeti Buyrun 15. Bölüm Özeti

Halil,Zeynep'in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur.Şimdi Menekşe ile Halil'in aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.Bu durum Mithat'ın da işine yarar.Hasan olanlardan habersiz Halil'le ilgili başka hesaplar peşindedir.

Bu Özeti Geçen Haftada Yazmıştım Bir Kere Daha Yazıyorum Okumayan Arkadaşlar Varsa Diye Bu Özet Milliyet Gazetesinin Ekinde Çıkmıştır Bugun

kıvanç_simge
22-12-07, 13:43
Birde Halil'in fragmandaki ses tonu beni cok etkiledi(sesini cok iyi kullaniyor KT)sesinde nasilda bir yalvaris ve caresizlik vardi:icon_sorr ne kadar kötu ama senin icin hayata tek bir kisi,sevdigin var ve ondan baska hic kimsen yok...eger ki onuda kaybedersen caresizlik icerisinde olursun ancak...Halil Zeynep'in "adam olda yaptiklarinin arkasinda dur"nasil bir karsilik vericek cok merak ediyorum...yani Zeynep'in o sözleri sonucu Halil supheye falan dusmez dimi,yani birseyler yapmis ve hatirliyamiyormus gibi olmasin sakin:sad53:

Kivanc_simge, yaw canim sayende iyi bir kahkaha attim,Zeynep'e marul sacli lakabi cok yakismis bencede:happy0064

Acaba bu bölumun sonundami yoksam ondan sonraki bölumdeki bizim asiklarin baristiklarini göruruz:icon_whis ve bu barisma olayi nasil gerceklesicek cok merak ediyorum acikcasi....yani Zeynep Menekse'ye gercekleri itiraf etmez' tabiki bunu anladik,Menekse'de Halil ne derse desin inanmaz herhal bu gidisle,peki bunlarin barismalari ozaman nasil olucak,of of offf isin icinden cikamiyorum:icon_sorr

ee ama öyle deil mi cnm ya öyleee kıvırcık marul gibi saçlarını yapıp sinsi bakışlarını ffırlatıo sinir oluorum o kıza yaa :D

berivan_
22-12-07, 13:46
kirsehirli, senin koymus oldugun özeti gecen hafta okumustum ama simdi tekrar koyman hatirlatma gibi oldu,o yuzden cok tesekkurler:happy0064

Halil anliyor demekki Zeynep'in oyununa geldigini,ama Zeynep ona aramizda birseyler oldu,inkar etme gibisinden kendini mudafa edicek,fragmana bakilirsa:img-yes: bu durumda Halil'in her nekadar ickili olmus olsada kendi dediklerinin dogru olduguna inamasi cok önemli,marul sacli:img-pilot ne derse desin Halil kendi bildiklerinden asla sasmamali:img-yes:

Halil ve Menekse'nin arasinin bozuk olmasi tabiki Mithat'in ise gelicek,yani is yönunden bakarsak Halil kendini Menekse'ye affettirme cabalarinda olurken Mithat efendide saman altindan su yurutucek herhal(fragmanda Mihat-Halil konusmasinda diyor ya Halil umurumda degil diye)belki o konusma bunun bir etkeni....

Ama Hasan'a diyecek cok guzel laflarim oldugu halde ben susuyum:img-blush bu nasil bir insandir ki hem Halil-Menekse arasinda olanlardan haberi yok (birde olsaydi amanim amanim)ama yinede adam Halil ile ilgili planlar kuruyormus,akbaba ne olcek:icon_evil Halil ile Menekse gercekten birbirlerinin olduklarindan sonra Hasan'dan cok uzak kalmalarini tavsiye ederim,cunku bu adamin bitmek tukenmek istekleri Halil ve Menekse birlikteliginede zarar verir kanimca:img-yes:

Bir baba'nin evladinin iyiligini degilde kendi cikarlarini ilk planda dusunmesi nekadar aci birsey:sad53:

de-rin
22-12-07, 15:10

Halil,Zeynep'in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur.Şimdi Menekşe ile Halil'in aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.Bu durum Mithat'ın da işine yarar.Hasan olanlardan habersiz Halil'le ilgili başka hesaplar peşindedir.

merhabalar herkese

kırşehirli özet için saol .ne açıklayıcı bir özetçik böyle amanda aman ne zahmet edipte özet diye yayınlamışlarki:icon_whis:icon_whis

Mnekşe ile Halil'in aşkları daha çoook sınanır .hasan tabi baktıkı Halil de çek defteri hiç çekinmeden atıyor imzaları ee açık göz uyanık adam kaz gelecek yerden tavuğu esirgemek olmaz deyip ne olursa olsun halilden yana tavır koyacaktır.Hasan karakteri için normal bi davranış şekl.. O adamdan başka ne beklenirki..:img-blush

Mithat kaç bölüm çok ezikleniyordu artık onunda yükselmesi gerekmekte..ama bu durumu da zeynebi mi? kendi tarafına çekecek yoksa MUSTAFA sayesinde mi? işine yarayacak..
Mustafaya pişpikleiyp Halil'in peşine takabilir gibi........

şu Mustafada beni çok şaşırtıyor..
hele son iki bölümdeki hali..ayol o kadın Mustafayı kandırıp parasını alıyor olmasın..yoksa tıp tarihine gececek kendisi.....:img-cool2:img-cool2

batuhan_gumus
22-12-07, 15:26
merabalar ben geldim dün menekse ile halil yoktu ya euro d e tkr vardi
tr de ne vardi bilemem de tkrini izledim yine sinirlendim valla uff ya
zeynep den nefret ediyorumm

15 bölümü heycanla bekliyorum:)

xKubrax
22-12-07, 15:53
Sesli Fragmani ekliyen *Rüya* arkadasimiza cok tesekkur ediyorum, inan cok makbule gecti..
Ben Kivanc Tatlitug'u bi kez daha tebrik ediyorum, artik iyice asti kendini.. Cok guzel, cok gerceki oynuyor.. Mesleginin bu olmamasina ragmen bi cok "oyuncu"ya tas cikarticak bi bicimde oynuyor.. Bi arkadas KT'nun sesini cok iyi kullandigini yazmis, buna kesinlikle katiliyorum gercekten sesli fragmanda careslizigi, gercek aski, huzunu anlatilmasi gereken, bize aktarilmasi gereken herseyi o kadar guzel anlatiyorki.. Gercekten tesekkur ediyorum ona..

Sesli fragamana gelince sessizten pek bi farki yok, tum sahneler ayni sadece bi kac ses eklenmis, tahmin etmekten zorlanmadigimiz herseyi izlicez bu bolumde, fazla bi yoruma gerek yok aslinda, sadece guzel bi bolum olucak bunu suphesiz soyluyorum.. Ilk defa Menekse ve Halil'i bu halde izlicez, farkli ve bi o kadar hos olucak bence..

Sevgiler

YoShUn
22-12-07, 16:02

Bu Özeti Geçen Haftada Yazmıştım Bir Kere Daha Yazıyorum Okumayan Arkadaşlar Varsa Diye Bu Özet Milliyet Gazetesinin Ekinde Çıkmıştır Bugun

özet için teşekkürler.
demek halil anlıyo zeynebin oyununa geldiğini (halil suçsuzluğunu nasıl isbatlıcak acaba )
o zeyenebe gıcık oluyorum halilinn kendisini sevmediğini biliyo ama hala uğraşıp duruyo halil takıntı olmuş bu kızda anlaşılan:img-cool2

berivan_
22-12-07, 16:13
XKubraX cok haklisin KT'nin asil meslegi oyunculuk olmadigi zamanlarda ilk oynadigi dizide,yani Gumus'ye kendisini cok basarili bulmustum,ki ozamanlarda egitimi yoktu yalnis hatirlamiyorsam ama sonradan egitim almaya basladi(hangi okulda okudugunu simdi hatirliyamadim)ve kendini cok ama cok gelistirmis gercektende,yani kendisini tebrik etmek isterim,insan ancak bukadar guzel bir sekilde oynar(tu tuuu masallah)sankim oynamiyorda yasiyor resmen:img-yes: sesinide cok guzel kullandigini söyliyen kisi bendim:img-wink: ki gercekten,yani Menekse'yi seslendiren kisiden daha da cok basarili buldum ben KT'nin sesini:img-yes:

Benim aslen merak ettigim sey su;Menekse asansöre binipte kaybolduktan sonra anliyacak herhalde bizim saf Halil'imiz oyuna geldigini,ki dairesine tekrardan girdiginde yuzsuz marul sacli Zeynep halen durdugu yerde duruyorsa onun Halil'e ve Halil'inde ona ne diyecegini cok merak ediyorum:img-yes:

Bu zamana kadar Menekse'nin Halil'i az cok tanimasi gerektigini yazmis bir arkadas ki bunda cok haklidir bencede ama gel görki insan birini nekadar iyi taniyabilir Allah askina:img-yes: ya ben bilem butun hayatim boyunca tanidigim bir insanin daha önce hic görmedigim bir yuzunu görupte saskin olduysam, Menekse'de hayli hayli saskin olur sanirim,ki Menekse ve Halil birbirlerini okadar da cok iyi tanimiyorlar kusura bakmayin ama buda bir gercek:img-yes: tabi Menekse Halil'in gecmisini ve onun basindan gecenleri biliyor,Halil'de Menekse'nin basindan gecenleri biliyor ama bu olaylar disinda birbirlerini okadar cok tanimiyorlar:img-yes: birbirlerinde tanimasi gerekilen cok seyler var daha ve ben o anlarin gelmesini merakla bekliyorum:img-blush

Biraz karisik oldu ama sanirim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-pilot

Çılgınn
22-12-07, 16:34
Mrb arkadaşlar ya sabahtan beri dönüp dönüp izliyorum fragmanı of ya bu bölüm çok kötü olacak ağlıcaz bayaaa.ilk başta Halil asansörün arasından bağrıyor falan ama sanki nası desem yetişememiş gibi olmuş oraya çok sinir oldum halbuki ordaydı daha menekşe basmadan dalamadımı içeri bn olsam kolundan tutar zeynepin yanına götürürdüm herşey bize eziyet olsun diye.
Bide ben bi yere anlam veremedim Halil sakın benden ümidi kesme diyordu Menekşeye mi diyor onu yani?

baharG90
22-12-07, 16:36
offf allahim bu fragman beni yikti resmen bu bölüm harika olucak bence menekse gercegi nasil ögrenicek acaba o zeynepte tam yilan cikti onun kafasini ezmek lazim halil meneksesini kayip etti simdi meneydan mithatta kaldi offf yaa ben nasil beklicem haftayi simdi

berivan_
22-12-07, 17:01
Mrb arkadaşlar ya sabahtan beri dönüp dönüp izliyorum fragmanı of ya bu bölüm çok kötü olacak ağlıcaz bayaaa.ilk başta Halil asansörün arasından bağrıyor falan ama sanki nası desem yetişememiş gibi olmuş oraya çok sinir oldum halbuki ordaydı daha menekşe basmadan dalamadımı içeri bn olsam kolundan tutar zeynepin yanına götürürdüm herşey bize eziyet olsun diye.
Bide ben bi yere anlam veremedim Halil sakın benden ümidi kesme diyordu Menekşeye mi diyor onu yani?

Eeee ama simdi bunlar bizlere eziyet etmezlerse dizi olurmu kine ve kim bakar dimi ama:img-blush ben fragmandan bilem etkilendim,ki nerdeyse agliyacaktim,yani bölumu izlerken halim ne olur dusunmek bilem istemiyorum:icon_sorr

Bence kesinlikle Halil saskin saskin etrafina bakiyordu ve sonradan farkediyor olabilir Menekse'nin asansöre dogru yer almis oldugunu...yani bizim oglan halen soktadir belkide,yani kim olmazki böyle bir durum karsiliginda dimi:img-yes:

Halil Menekse'sine kiyamazken onun kolundan tutupta nasil suruklesin kizi iceriye dimi ama,yani ben Menekse'nin yerinde olsaydim,iceriye girdim anda Zeynep'in sacina basina dalardim,ama o benim:img-blush bizim saf Menekse sevdigin icin savasmanin ne demek oldugunu bilmiyor kine,yani bizim kiz icin bu duygular cok yenidir:img-yes:

Halil'in "benden umidini kesme"dedigi yer acaba arabadayken hani elinde telefon varya,cok uzgun,o sahnede söylemis olabilir mi kine o sözu:icon_whis yani Menekse onunla konusmuyorsa ve onun telefonlarini bilem acmiyorsa,Halil'in o sekilde dusunupte o sözleri söylemesinin tam yeridir:img-yes:

Ama Menekse hani Halil'in isyerine geldiginde ve babasinin elinde o paralari gördugunde ben acaba diyorum Menekse konusmak icin geliyor olabilirmi??ve babasi ve Halil'i o sekilde gördugundede bizim kiz dogal olarak konusmaktan vazgecer ve kim bilir aklina neler gelmistir o anda dimi:img-pilot

Yaw Zeynep bir yandan ve Hasan bir yandan,nasil yasasin ki Menekse ve Halil asiklarini:sad53:

kıvanç_sedef
22-12-07, 17:03
öncelikle merhabalarr;;;
offf o fragmanı seyrettim feci oldum menekşe fragmanın sonlarına doğru halile defol dioo yaa salak halil neden inandı zeynebe anlamş diilim..
hasana gelince halili resmen para için kullanıooo mnkşe ztn grcek bu blm para aldıını
yaaa halilcim nası aklancak menekşeme karşı mrk ediorm
dorusu çok heyecanlı bi bölüm olcak
allah o zeynebi davul etsin ne biliyosa öle ypsn
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

halilin jeton köşeli biraz geç anladı zeynebin yaptığı psliği de nası afettrcek kendinii yaa uffff............

berivan_
22-12-07, 17:15
öncelikle merhabalarr;;;
offf o fragmanı seyrettim feci oldum menekşe fragmanın sonlarına doğru halile defol dioo yaa salak halil neden inandı zeynebe anlamş diilim..
hasana gelince halili resmen para için kullanıooo mnkşe ztn grcek bu blm para aldıını
yaaa halilcim nası aklancak menekşeme karşı mrk ediorm
dorusu çok heyecanlı bi bölüm olcak
allah o zeynebi davul etsin ne biliyosa öle ypsn
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

halilin jeton köşeli biraz geç anladı zeynebin yaptığı psliği de nası afettrcek kendinii yaa uffff............

Zeynep'in Menekse'nin agbisini aradigini,yani sevdigi kadini öldurmek istemesine ragmen ve Zeynep'in Menkese'ye söyledigi sözlere ragmen Zeynep'i affeden Halil bu seferde affeder ve bizide ters köse yapabilir yine,ne biliyoruz dimi ama:img-yes: Zeynep gecen sefer kozlarini cok guzel oynadi ve Halil'e mahsun oldugunu kanitliyabildi sözleri ile,ne malum bu seferde ayni seyi yapmiyacagi ve bizimde saf Halil'in inanmiyacagi:icon_whis kim bilir belkide Menkese'nin Halil'e Halil onlarin evine gelince ve sarilmak istedigi sahnede Menekse Zeynep'ten belkide Halil beni affeti,ben onun hayatindan hic cikmam ki Halil'de bunu istemiyor gibi sözler kullanabilir,yada ben ne yaparsam yapiyim Halil herzaman bana inanirda diyebilir(cok kötu gördum kendimi vallah:img-grin2)ama bu tur seylerede hazirlikli olmaliyiz bence:img-yes:

pelinSİ
22-12-07, 17:25
Merhabalar…:img-wink:Bayramınız mübarek olsun.Uzun zamandır yazamıyordum buraya…Aslında şu anda en zevkle izlediğim ve bir bölümünden bile rahatsız olmadığım tek dizi;Menekşe ile Halil…Bu bayram özlemini çektim diyebilirim..:img-in_loAma fragmanı gördüm sonunda…:img-cool2

Halil koşarak Asansöre binmek üzere olan Menekşe’yi durdurmaya çalışıyor,’’Menekşe!Ben bir şey yapmadım..İnan ki bir şey olmadı,yemin ederim..’’ Menekşe de tabiatıyla inanmayan ve öfkeli bakışlarla ona dönüp dehşet saçıyor gözleriyle…:icon_whisMenekşe şok geçirir,inanamaz.,’’Her şeyi mahvettin Halil’’diyebiliyor ancak.. Halil Menekşe’nin peşini bırakmıyor,evine de geliyor…Halil’in yüzüne kapanıyor kapılar..Zeynep ağlamış gibi yapıyor,bilemicem belki gerçekten ağlıyordur da zaferini(!)hatırlayınca pis pis gülüyor..Bi oh çekiyor sanki..Halil,’’Hayatıma bu şekilde müdahale edemezsin’’diyor…Halil arabada sanırım Menekşe’yi arıyor…bir de alttan ‘’Sakın benden ümidi kesme’’ diyor..Zeynep belli ki kandırmaya çalışıyor onu,’’işte bu kadarsın Halil..Kendi pişmanlığını üstlenemeyecek kadar zayıf birisin’’diyor..Mustıfa görünüyor yine efe efe ,’’Hepimiz o herife çalışıyormuşuz’’.Almış karşısına Kadir’i ya kandır babam kandır.:img-icecr…Mithat yine dellenmiş,’’biz malları taşıyıp paramızı alıcaz, sanane!’’diye çıkışıyor..Sanırım uyuşturucu kaçakçılığı üstüne,Halil ‘’umrumda değil’’diyor doğal olarak…Halil yine kapılarda…Menekşe’ye açması için yalvarıyor..Sonra kıstırıyor dışarıda bir yerde,’’menekşe dinle beni’’diyor..Menekşe de’’nasıl yaptın bunu bana ,defol’’deyip kovuyor…Zeynep gıcığı yine ortalarda…Menekşe’ye ne diyecekse gelmiş ‘’ben de senin yerinde olsam’’ımsı bir şeyler zırvalıyor..Ha bir de Menekşe babasını görüyor Halil’den para alırken…Nasıl tepki verir acaba…:img-pilot

Özeti gibi oldu fragmanın :img-hyste Yalnız hani gnctrkcll nin reklamı var ya,işte ‘’Şunu şunu yapabildiğin,bir yer var mı bildiğin’’diye..Bir dizi daha var mı böyle,fragmanını bile sarıp sarıp izlediğim…:good:

Sevgiler…bye

pelinSİ
22-12-07, 17:30
Zeynep'in Menekse'nin agbisini aradigini,yani sevdigi kadini öldurmek istemesine ragmen ve Zeynep'in Menkese'ye söyledigi sözlere ragmen Zeynep'i affeden Halil bu seferde affeder ve bizide ters köse yapabilir yine,ne biliyoruz dimi ama:img-yes: Zeynep gecen sefer kozlarini cok guzel oynadi ve Halil'e mahsun oldugunu kanitliyabildi sözleri ile,ne malum bu seferde ayni seyi yapmiyacagi ve bizimde saf Halil'in inanmiyacagi:icon_whis kim bilir belkide Menkese'nin Halil'e Halil onlarin evine gelince ve sarilmak istedigi sahnede Menekse Zeynep'ten belkide Halil beni affeti,ben onun hayatindan hic cikmam ki Halil'de bunu istemiyor gibi sözler kullanabilir,yada ben ne yaparsam yapiyim Halil herzaman bana inanirda diyebilir(cok kötu gördum kendimi vallah:img-grin2)ama bu tur seyle