Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 51. Bölüm Yorumları - 2

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

seyşelll
12-12-07, 15:45
Boran'ın aldatacağını da nerden çıkardınız? Tabiki aldatmayacak.
Şimdi sıra Sıla'da arkadaşlar. Yanlış anlayacak. Bu işler sırayla oluyor. Yoksa tek taraflı tutku olur izlediğimiz. Platonik tutku.:bırr
Aman yesinler bunların tutkularını. Zarife ve Aleks halt etmiş bunların yanında, hatta Aşk ve Gurur bile. :img-pilotUtadırdılar beni şimdi tutku bağlamında kendilerini anmaktan.:img-in_lo

not- Nobranı açıkladığım da iyi olmuş, anlaşılmadığını düşünüyordum zaten. Anlar anlamaz aynı kibarlıkta cevap gelmiş.:img-wink:

zeynepsudem
12-12-07, 15:45
Özetimiz gelmiş, fragmandan sonra...özeti de yorumlayım da, özetçimizi küstürmeyelim değil mi?:img-yes:

51. Bölüm Özeti:
Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar. İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran, nihayet uyanır.

Özetçi kardeş haksızlık etme, taş olursun:img-hyste Sıla değil esas hislerinde haklı çıkan Benim:img-icecr Boran' ın iyileşeceğine hep inandım, Boran gözlerini açtığı an Sıla' dan daha çok Ben sevindim:happy0064

Bu durum herkes için sevinç kaynağı olacaktır.

Söndürürler de sevinecekler mi?:img-fie: Boran hastanedeyken üzüldüklerini pek belli etmediler de:img-pilot

Ancak doktorların açıklaması kafalarda yeni bir soru işareti oluşturur. Yaşanan kötü olayın iz bırakmadan atlatılması kolay değildir.

Boran vurulma anını hatırlamayacak:img-in_lo

Öte yandan Boran’ın vurulmasıyla durulan şirket meselesi yeniden gündeme gelir.

Sıla Emre' ye de yol verdiğine göre...Güvenilir Amcanın ekibini kurması an meselesidir:img-yes:Boran hastaneden çıkmadan.. Sıla şirkete giderse Boran Sıla' yı gene kıskanır mi ki? Sıla Emre' nin işten ayrıldığını; Boran' a söyleyecek mi?

Dilaver, Sıla’nın Boran’la ilgilenmesini fırsat bilerek harekete geçer. Hazırladığı planla Sıla’ya yeni bir darbe indirmek niyetindedir.

Dilaver' i Esma' yla ortak yapmalarının nedeni; set taşındığında Dilaver' i de İstanbul' a götürmek ve oralarda da Boran ve Sıla' nın huzurunu tehdit etmesi içindi.. Dilaver' de vakit kaybetmeden icraate geçecek hain akraba:dito

Sıla ise, yaşadığı üzüntü ve endişe dolu günlerin ardından, Boran ile aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermemekte kararlıdır. Ancak bu, sadece Sıla’nın elinde olan bir şey değildir.

Sıla Boran' ın kıymetini anlamaya başlayacak:img-icecr ama bu sefer de aralarına Dr. Zeynep girecek galiba:img-pilot Boranım O' na yüz vermez:img-in_lo

cookie
12-12-07, 15:47
Boranı, duygusal anlamda dahi olsa "aldatmak" ile yanyana getireceklerse...
Yok duygusal anlamda aldatmak Boran adına çok zor:img-in_lo

O duygularını anlayacak, hissedecek, açacak :img-bored

Ondan ben Boran'dan 7. bölüm performansı belkiyorum.. Ne ateşliydi kendisi:img-in_lo:img-in_lo Aşk tutku böyle olur. Erkek dediğin dişisine böyle davranır:img-in_lo

Haşin sert adeleli kaslı irkekimiz bizimm:img-in_lo

teomanresat
12-12-07, 15:55
Nihz'im sen büle yazınca ben büle oldum :img-fie: Biz hep tersini düşünmüştük yani Boran karakter olarak sertleşecek, kırıp dökücek, Sıla'ya olan sevgisini değil de nefretini kusucak diye :img-in_lo Ya tam tersi olursa Sıla'ya koşulsuz sevgi, her yaptığına ''Aferin kadınım'', ''sen olmasan ben hiçim'', ''benim yerim senin yanın'' , ''en doğrusunu sen bilirsin kadınım'', ''Emre mi? Tabi kadınım hemen akşama yemeğe gelsin bize oturup sohbet ederiz'' vs vs vs tavırlarına girerse :img-fie: :img-swoon :img-help::not_i::icon_roll

Çilemiz ne zaman bitecek? imgdrag

Amaanıınnn amanın hemde ne amanınnn!!! Olamaz büllleee birşey olabilemez çiçeğim.Evet çok istedik Boran Sıla'yı tanımasın sende kimsin be more bacım desin ,Sıla'da beni tanımadınmı benim ben çemkirik Sılan desin diye:img-icecr

Hilal ve Senin dediğin gibi olursa Boran Sıla'nın her yaptığına ''Aferin kadınım'' derse,Emre'yle kanka olurlarsa :img-fie:

Çilemiz ancak Nos yazınca bitecek canım.:img-icecr

Hani bir reklam var kadın kocasına yaptığı bir suçu anlatırken Sucuk pişiriyor.Adamda herşeye aferin modunda sucuğu yiyor.
Boran'da öyle olurmu dersiniz.:img-fie:

aynurhay
12-12-07, 15:57
.

Boranı, duygusal anlamda dahi olsa "aldatmak" ile yanyana getireceklerse... herşeyi kirletmekte, güzeli çirkin yapmakta hiçbir sakınca görmüyorlarsa;

sılanın kendine çektirdiği onca acıdan sonra bile

senin için her şeyi yaparım sıla

diyen boranın değil fiziksel,duygusal ......göz aldatması bile yapmayacağına inanıyorum ben.öyle bi insan tasarlandı m.a.a. da çok güzel resmetti ,bundan sonra da değişmez bu çizgi....

ama şu olabilirki bize bu yaşananların sılanın gözüyle yansıtılması.....

biraz daha açıyım seyirci olarak her zaman tamam sıla emreye hiç birşey hissetmiyor ama çıksın hayatından dedik....şimdide tamam boran bu kadına bişey hissetmiyor ama çıksın hayatından dememizi istiyorlar ki sılada artık biraz sevilebilir hale gelsin...yani demem o ki boranın kirletilmeyeceği ama sılanın sevilebileceği bir durum yaratılacak

nihz
12-12-07, 16:03
Foruma Soru : Bu Zeynep sendromu sizce kaç bölüm sürer?:icon_sorr
Kendime Soru : Ben şimdi nerelere gideyim?
GO a Soru : Bizimle meselen nedir?

Günüm Işığım:img-in_lo
1-Fotoğraflardan hallice Sıla'nın çemkirmelerinden vakit buldukça aralara serpme bekliyorum ve çoook heyecanlıyım çoook:img-icecr

2- Gel benim yanıma... sımsıkı sarılır, koskocaman öprim seni:img-in_lo:love05:

3- Arada kaldık onu mesele etti diycem ama tavır net... Boran Forever!Çünkü Öyle!

de-rin
12-12-07, 16:03
51. Bölüm Özeti:

:img-dirol

Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar.

--hisli ananın hisli kızı...

İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran, nihayet uyanır.

:img-in_lo

--neden sevindilerki şimdi durup duruken halbuki BORAN vurulduğunda kimsenin üzüldüğünü görmedik:icon_sorr.. abay ,lusin ve birkaç kişi dışında..

Ancak doktorların açıklaması kafalarda yeni bir soru işareti oluşturur. Yaşanan kötü olayın iz bırakmadan atlatılması kolay değildir.

aman canım vucudunda iz kalmasında gerisi mühim değil:P

-boran vurulduğunda şirket meselesi durulmuş muyduki alla allah ben neden farketmedim..esma değil mi? hastaneye şirketi bahane edip gelen..

Dilaver, Sıla’nın Boran’la ilgilenmesini fırsat bilerek harekete geçer. Hazırladığı planla Sıla’ya yeni bir darbe indirmek niyetindedir.

--Dilaver plan hazırladığına göre olmayacvak sanki

Sıla ise, yaşadığı üzüntü ve endişe dolu günlerin ardından, Boran ile aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermemekte kararlıdır.

-girdi bile DR zeynep hanımcım :img-blush

Ancak bu, sadece Sıla’nın elinde olan bir şey değildir.

--nedir bu sılanın elinde olmayandan başına gelenler ..canımın içi sılam guzum yavrumm..canım benim..ilk defa kocasına sıkı sıkı sarılacaktı şimdi araya girenler olcekmiş...

duşindimm düşindimmm ve DR Zeynebin sırrını buldum sanırım...

bu Dr Zeynep daha önce Yezda zamanında çocuk tedavisi için İstanbul a gidip geldikleri sırada Yezda ile ilgilenmiş olabilir geliyor bana...

rfd30
12-12-07, 16:05
Fragmanı ve özeti gelmiş sevgili forumum merhabalar
Fragmanı sevdim sebebi malum Boran'ı iyileşmiş ve daha bir yakışıklı gördüğümden
Dr. Zeynep de çok doğal samimi birisi gibi geliyor diziye renk getireceğini düşünüyorum Boran'a karşı hisleri olsa bile tehlikeli boyutta olacağını sanmıyorum hele ki Boran tarafından aldatma kesinlikle olamazzzzzzzzzz
her ne kadar zaman zaman GO bize Boran karakterindede sapmalar yaşatmaya çalışsada aldatma karakterde çok büyük bir kırılma olacağından bunu yapabileceğini düşünmüyorum (inşallah yada buna inanmak istiyorum)(GO sanki dizisinden soğumuş gibi geliyor)
sizlerin ortak dileğine katılıyor DR.Zeynep'i Abay'la düşünüyorum buzdolabı Gizemin yerine

Odile'cim öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum ve gecikmelide olsa anketine cevaplarım :img-kiss:

1-Boran sizce hangi zaman aralığını hatırlamıyor ?
a) Sıla ile ilk tanıştığı andan itibaren
b) vurulduğu anı

b şıkkı

2-Boran'ın çevresindekileri kandırma olasılığı var mı? Yani Töreleri yenemedim bari salağa yatayım diyebilüüür müüü?:img-pilot

Boran bunu yapmaz

3- Mini etekli ve aşırı laubali bulduğum sayın doktor hanım, Boran'ı nereden tanıyor olabilir?

a) Boran'ı ODTÜ'den tanıyor ...
b) Sevgili doktorumuzun abisi Boran'ın sınıf arkadaşıydı ...Boran evlerine ders çalışmaya gelirdi ...bla bla
c) Aslında kızımız Mardin'li veya babasının görevi icabı bir dönem Mardin'de bulunmuşlar. Boran ve Abay ile aynı sınıfta okumuş ..

3 şıkkında olabilirliği var ama a şıkkı ağırlıkta gibi

4-Dilaver ve Esma nasıl bir plan kuruyor olabilirler ?

her zamanki gibi pasta yiyerek Sıla'nın şirketleriyle ilgili bir şeyler planlıyorlardır

5-Boran'ın "bana ne oldu Sıla? " sorusuna Sıla'nın yanıtı ne olabilir?

-Hatırlamıyormusun? ve fragmandaki Sılanın bakışı

6-Boran'ın hafızasını yerine getirmek için Sıla bir "şey" yapacak olsa, bu ne olurdu?
umarım uzun zamandır beklemekten,istemekten ve yazmaktan usanmadığımız bir tepki ve sahneler gelir, başbaşa sıcak bir yemek olabilir ama nerde..., okul CD'sini seyrettirebilir malum okulu unutturmamak için

Ye-şil'cim klibin için tekrar teşekkürler, ellerine emeğine sağlık her zamanki gibi çok güzel olmuş:img-ok: :img-kiss:

herkese iyi akşamlar diliyorum bye

bu arada spoiler yapmayı bilmediğimden
"Yemin adlı dizide cihan'ın yattığı hastane ve odası, Emre'nin yattığı hastane ve odasıydı hemen hemen sahnelerde aynıydı (Sılanın kazadan sonra geldiği hastane ve Boranın girdiği acil kapısı), hastane o odayı dizilere kiralıyor galiba"

özgün
12-12-07, 16:07

b) Vurulduğu anı hatırlamıyor.

2-Boran'ın çevresindekileri kandırma olasılığı var mı? Yani Töreleri yenemedim bari salağa yatayım diyebilüüür müüü?:img-pilot

Böyle bir ihtimal yoktur. Boran'a fırsat verseler o töreleri yenecek ama önüne hep engel çıkartıyorlar.

3- Mini etekli ve aşırı laubali bulduğum sayın doktor hanım, Boran'ı nereden tanıyor olabilir?

a) Boran'ı ODTÜ'den tanıyor demek istiyorum.

İlk yapı ile ilgili konuşup Sıla'yı çileden çıkarma planları yapıyorlardır.

''Hepsi benim yüzümden demek isterdim yaşam sebebim ama bu defa hepsi senin yüzünden'' der.

6-Boran'ın hafızasını yerine getirmek için Sıla bir "şey" yapacak olsa, bu ne olurdu?

Mümkünse hiçbirşey yapmasın. Böylelikle Boran'a daha çok yardımcı olur.

Odile'm :img-kiss:

oslo
12-12-07, 16:11
Sevgili GünIşığı, newat ve teomanreşat,

Sizler bir soluklanma,dinlenme arası istemişsiniz. Haklı olabilirsiniz. Ama G.O. nun reytinglerle işi yok, pardon var, hem de öyle var ki,Asilerin soğuk nefeslerini ensesinde hissediyor. Hızlı bir yarış var.:img-icecr

Ayrıca ;Boran yok Sıla'yı aldatacak,yok aldatmaz ,gibi sözler ediliyor. Boran aldatmaz diyenler, lütfen biraz anlayışlı olun. :img-wink:Bırakın Boran da Sıla'yı birazcık aldatsın. Yani hep sizin dediğiniz mi olacak? Bakın aldatmasını büyük bir heyecanla bekleyenleri de unutmayın. Onlar da mutlu olsunlar. Hem unutmayın Boran da bir erkek, o da fani. Aldatır aldatır, bize ne. Belki çok mutlu olur. Evet bu yazdıklarım bir kadın olarak ağzıma yakışmıyor. Dizinin hikayesini yazan ve yöneten de benim hemcinsim. O bile böyle yaparsa ben de yazarım. Onun böyle bir kurguya imza atmasını saygı ile karşılarım. Kendisinin takipçisi olurum. Hatta bundan sonra çekeceği dizi için kendime yer bile ayırtırım.:img-wink: Haydi G.O. bekliyoruz. Ama aldatma işini Boran'nın hastalığı nedeni ile olduğu gibi bir kurgu ile anlatmayın.. Aklı başında iken olsun. O zaman sizi bir kere daha cesaretinizden ötürü kutlarım.:happy0064 Sonunda da G.O. bile gösterdi, demek ki tüm erkekler aldatabilirmiş, derim. Bunu da daha önce verdiğiniz sosyal içerikli mesajlarınızın arasına katarım. Bu ikonu da bu diziye verdiğim önem ve emek için kendime koyarım.:dito

Sıla İstanbul da, Dilaver İstanbul da, Ahmet Ağa hapiste,Şivan yaşlı..Yani
şimdi 4 ay boyunca Mardin de töre suçluları cezasız mı kalacak? Ölen falan göremeyecek miyiz? Çook üzüldüm,çok.Alışmıştık Güzel güzel kaç kişi öldü,ölecek diye çetele tutuyorduk.

BİM de de esas kızın annesi kanser idi. Ameliyat oldu. Birden iyileşti. Ne kemo terapi, ne de şua tedavisi yapılmıştı. Bedar'ın ki de ondandır. Erken tanının önemi vurgulanacak.Dizimiz mesajlar dizisi,çeken de kadın ya ondan..:img-wink:

Sevgilerimle

Haramikediciğim, Ama inan Boran'a aldatma bile yakışır. Ona ne yakışmaz ki

Boran pour toujours:good::img-in_lo

su-yagmur
12-12-07, 16:13
Herkese Kocaman Merhaba
Sıla Dizisinin bir düzeni yok.Önce Salı günü özet,Çarşamba günü fragman gelirdi.Sonra ikisi de Çarşamba gelmeye başladı.Şimdi de fragmanı önce veriyorlar..Böyle yaparak ne yapmaya çalıştıklarını anlasam yardımcı olacağım…Yakınen ilgileneceğim…
Bugün hiç bir şeye yetişemiyorum.Özette gelmiş... : (

Odilem'e Sevgilerle:

b) vurulduğu anı

--Gönül ister ki çeşme başındaki tanışamadan sonrasını hatırlamasın.
Fakat Boran’ın vurulduğu anı hatırlamıyor…:icon_sorr

2-Boran'ın çevresindekileri kandırma olasılığı var mı? Yani Töreleri yenemedim bari salağa yatayım diyebilüüür müüü?

--Boran öyle cin fikirli biri değil.Herkesi kendisi gibi bildiği için arkasında vuranı çok oluyor.

b) Sevgili doktorumuzun abisi Boran'ın sınıf arkadaşıydı ...Boran evlerine ders çalışmaya gelirdi ...bla bla
c) Aslında kızımız Mardin'li veya babasının görevi icabı bir dönem Mardin'de bulunmuşlar. Boran ve Abay ile aynı sınıfta okumuş .

--Mini etekli Doktor Hanım Boran’ı hiçbir yerden tanımıyor bence.Boran’ın hafızasını kontrol etmek için böyle soruyor olabülü… :)
(Bulduğu yakışıklı,hafızası kaybetmiş hastayı bir şansımı deneyeyim demişte olabülü…Hak vermemek elde değil dr hanıma)

--:fighting2

--:bilmim

-- http://img267.imageshack.us/img267/5599/msnpucca07cn8ly1.gif (http://imageshack.us) Olmayacağı içinhttp://img120.imageshack.us/img120/166/0024938psxw4.gif (http://imageshack.us)olabülü (3.5 tokatın hız çekimi )

su'yum yağmur'um ben senin anketine bu seferlik katılamıyorum ...affedersin beni değil ??

Odilem canın sağolsun canım.. Geçmiş olsun.Darısı gözlüklerde kurtulmak isteyenlere...:img-wink:

http://img339.imageshack.us/img339/6546/15mx6df8.gif (http://imageshack.us)

Günüm Işığım

http://img148.imageshack.us/img148/1385/4827emomessbrasildc0kh1.gif (http://imageshack.us)

Canım Formum :img-blush

http://img339.imageshack.us/img339/9938/abracoapaixonado0eeed1.gif (http://imageshack.us)

Bugün kendimi sevgi kelebeği gördüm hayırdır inşallah :img-hyste

Sevgiler,Saygılar

teomanresat
12-12-07, 16:25

Sizler bir soluklanma,dinlenme arası istemişsiniz. Haklı olabilirsiniz. Ama G.O. nun reytinglerle işi yok, pardon var, hem de öyle var ki,Asilerin soğuk nefeslerini ensesinde hissediyor. Hızlı bir yarış var.:img-icecr

Oslocum soluklanmak istedik ama doğru Asilerin soğuk nefesleri Go'un her daim ensesinde.Bu bölüm güzel olacakmış,bundan sonraki bölüm daha güzel olacakmış.Ben demedim Asi lerden duydum:img-icecr

Ayrıca ;Boran yok Sıla'yı aldatacak,yok aldatmaz ,gibi sözler ediliyor. Boran aldatmaz diyenler, lütfen biraz anlayışlı olun. Bırakın Boran da Sıla'yı birazcık aldatsın. Yani hep sizin dediğiniz mi olacak? Bakın aldatmasını büyük bir heyecanla bekleyenleri de unutmayın. Onlar da mutlu olsunlar. Hem unutmayın Boran da bir erkek, o da fani. Aldatır aldatır, bize ne. Belki çok mutlu olur. Evet bu yazdıklarım bir kadın olarak ağzıma yakışmıyor. Dizinin hikayesini yazan ve yöneten de benim hemcinsim. O bile böyle yaparsa ben de yazarım. Onun böyle bir kurguya imza atmasını saygı ile karşılarım. Kendisinin takipçisi olurum. Hatta bundan sonra çekeceği dizi için kendime yer bile ayırtırım.:img-wink: Haydi G.O. bekliyoruz. Ama aldatma işini Boran'nın hastalığı nedeni ile olduğu gibi bir kurgu ile anlatmayın.. Aklı başında iken olsun. O zaman sizi bir kere daha cesaretinizden ötürü kutlarım.:happy0064 Sonunda da G.O. bile gösterdi, demek ki tüm erkekler aldatabilirmiş, derim. Bunu da daha önce verdiğiniz sosyal içerikli mesajlarınızın arasına katarım. Bu ikonu da bu diziye verdiğim önem ve emek için kendime koyarım.:dito
Dime ya mesajsa mesaj her türlü mesajı vermeli.Ne de olsa mesajlara aç bir toplumuz.Boran ağam aldatsın erketir elinin kiridir der geçer birde üstüne limonata içeriz:img-icecr
Bende canım o ikondan alsam:dito

Sıla İstanbul da, Dilaver İstanbul da, Ahmet Ağa hapiste,Şivan yaşlı..Yani
şimdi 4 ay boyunca Mardin de töre suçluları cezasız mı kalacak? Ölen falan göremeyecek miyiz? Çook üzüldüm,çok.Alışmıştık Güzel güzel kaç kişi öldü,ölecek diye çetele tutuyorduk.
Biz soluklanıp nefes alamadık Töre mağdurları alsın Oslom:img-in_lo
Şöyle birkaç ay nefes alsınlar ki özgürleşecekleri zaman biz merakla ekran karşısında olalım.Buda GO gitsin:dito

BİM de de esas kızın annesi kanser idi. Ameliyat oldu. Birden iyileşti. Ne kemo terapi, ne de şua tedavisi yapılmıştı. Bedar'ın ki de ondandır. Erken tanının önemi vurgulanacak.Dizimiz mesajlar dizisi,çeken de kadın ya ondan..:img-wink:

Sevgilerimle

Evet bakın erken tanı hayat kurtarır siz siz olun düzenli memografi yaptırın diye Bedar ekrandan bize dermiş.Hani mesajımız tam olsun diye:img-icecr

Öptüm canım:img-kiss:

de-rin
12-12-07, 16:26
Dilaver' i Esma' yla ortak yapmalarının nedeni; set taşındığında Dilaver' i de İstanbul' a götürmek ve oralarda da Boran ve Sıla' nın huzurunu tehdit etmesi içindi.. Dilaver' de vakit kaybetmeden icraate geçecek hain akraba:dito

zeynepçim dilaver + akraba= akbaba daha iyi oldu dimi?..
şimdi hakkını yememek lazım Dilaver BORAN vurulduğunda nasıl üzülmüş nasıl ahmet'in adamı erkanın peşine düşmüştü sırf adamı kendi elleri ile cezalandırmak bahasına değil mi?
sönmezler gibi ilk kendini düşünmemiş hiç birşey olmamış gibi davranmamış kendi çapında bir şeyler yapmıştı..:img-cool2

--arz talep meselesi hiç istemediğimize göre 3 bölüm görünse kafi....
yok BORAN a umarsız şekilde aşık olacaksada bir bölüm çoktur bile...

götür benide gittiğin yere:icon_whis

:bilmim:dito:dito

haramikedi
12-12-07, 16:34
Kadının biri, kendi içinde günah olduğuna inandığı için "oynamam,kıvırmam" diyor, başka birşey demiyor.
aMa ısrar ediyorlar, sonunda "Allahım bana günah yazma" diyerek isteksiz bir tavırla ellerini havaya kaldırıyor...
Sonra yavaş yavaş alışıyor ve kıvırmaya başlıyor hafiften. "biraz yaz biraz yazma" ya dönüşüyor Allaha duası.
En sonunda da tamamen kaybediyor kendini, "ister yaz,ister yazma!" diye çalkalamaya başlıyor deli deli.

Allah G.O yu ve Boranı korusun.:img-in_lo

Ondan ben Boran'dan 7. bölüm performansı belkiyorum.. Ne ateşliydi kendisi.Aşk tutku böyle olur. Erkek dediğin dişisine böyle davranır...Haşin sert adeleli kaslı irkekimiz bizimm

Sıla da tıpkı senin gibi düşünüyor olsa gerek ki, halâ birlikteler. Ne demişti sahi... "o kadar çekici...o kadar sevecen...." :blush:

seyşelll
12-12-07, 16:36
seyşel tutturmuş 1 Aşk ve Gurur başka 1 şey bilmez diyeceksiniz.:img-in_lo ama var ya. Orda ne öpüşme ne de gereksiz kıskançlıktı tutkuyu ayakta tutan. Zariflik vardı.
Hoş orda karakterler zarifti. Bunlarda asaletten eser yok.

1 kerecik tutku da tutku diye tutturmuştuk onda da gördüğümüz pantolon fermuarıydı hızla çekilen. 1 de öpüşmek sanki olaymış gibi hissettirdiler; ona tabu koyduklarını. Öyle de 1 güzel yedirilirki hikâyeye tabuları, ama tabi dudak dudağa gelip yanaktan öperek değil.

Fesleğenle ten arasındaki bağlantıyı da mı unutacak şimdi bu melûl bakışlı nobran. Olmaz.. Olabilemez. Acilen 1 fesleğen yaprağı koparıp gömleğine iliştirsin Sıla; geçmişe dönüşü yaşar tutkucuk kırıntısıyla Boran. Anlamadığımız kıskançlıkları tutkudan saymayı biliyor ama dimi.:img-in_lo

cookie
12-12-07, 16:38
Aldatmak konusunda bu kadar takıntılı olmanın bir anlamı yok.

Aldatmak erkekin elinin kiridir. Ayrıca erkek adam aldatır.. Ben şahsen Boran'ın bugüne kadar şiddet eğilimi konusunda yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu sebeplen Boran erkekliğini ispatlamalıdır.:img-yes:

7. Bölüm sonrasında performans düşüklüğü yaşayan Boran hazretleri tam Sıla'yı vuracak yıla damgasını koyacak derken Abay vasıtasıyla direkten dönmüş ve biz Boran fanlarını sükut-u hayale uğratmıştır.:img-cray:

Boran aldatmalıdır.
Boran aldatmasın da kim aldatsın? Kolay mı o kuru çemkirik kadına tahammül etmek.:img-wink: Tabi ki aldatacak. Hem doktor hem de ben onda kadın kısmısı ağzını çok açmaz bakışları da sezdim. Boran'ımız sonunda layığı kadını bulmuştur ve aldatması caizdir.:img-yes:

Boran gol gol gol http://img507.imageshack.us/img507/1361/ldrkql4.gif (http://imageshack.us)http://img507.imageshack.us/img507/1361/ldrkql4.gif (http://imageshack.us)http://img507.imageshack.us/img507/1361/ldrkql4.gif (http://imageshack.us)

figan1973
12-12-07, 16:39
ifrit'im, luciferim; ağzından *yel alsın* boranım tutar bide o dr.hanıma
vurulursa benim halim nice olur...de-rin'im ile senin benim canıma kastınız mı var..nayır nolamaz boran'ım o dr.hanıma *kem* gözle bakmasın..o dr.hanım gitsin bi dr.bey bulsun..*kimi* demeyin bilemem bu dizinin çöp çatanı sayın go
ona sorun gari..bu sıla tüm mirası yitirirse boran'ıma muhtaç kalacak
go en sonun da sıla'nın *ekonomik özgürlüğünün* peşinde ..bi o kalmıştı almadığın sayın go ...onu da al işte ..bizim sıla'yı sevmememiz, sayın go'nun sılayı SEVMEMESİ yanında *ana öpücüğü gibi kalıyor..
son olarak sevgili ifrit'im sen de mi bürütüs....:img-hyste

GünIşığı
12-12-07, 16:46
Canım Boran' ım benim, yaptıkları bir yana henüz yapmadıkları ile bile "efsane" oluyor:img-in_lo

Bu arada düşındım düşındım ve son kararımı verdim. "Boran' ın Sıla yı aldatması eşyanın tabiatına aykırı" bu nedenle genel anlamda "içim rahat" . Te o kaaa:img-yes:

Oslo' m bilmediğim şeyi yazmayayım diye kızıma sordum çok sevdim çok.:img-in_lo

Bence de sence yani; "Boran pour toujours" :img-icecr hatta "Boran pour toujours. Parce- que il est comme ça"

zeynepsudem
12-12-07, 16:46
Bu gülengözlü karakedi ile Boran' ın duygusal anlamda ilgileneceğini sanmıyorum ben. Hafıza kaybı yanısıra "duygu kaybı" da yaşamadıysa Boran' ın Sıla dan başkasını gözü görmeyecektir. Tabi Sıla "madem psikolojini ona veriyorsun" diye Boran' a trip yaparsa bilemeyeceğim. :icon_sorr Oysa Boran' ın aşkını yeniden kazanmaya çalışan bir Sıla izlemek güzel olabilirdi ama kızcağızın şirketten ve Bedar dan Boran' a ayıracak vakti olur mu ki? Sanırım Sıla malum dertlerle amazon misali mücadele ederken Boran' ı fazlaca yalnız bırakacak ve bizim gülengöz de seve seve "boşluk dolduracak". Vay başımıza gelenler...:icon_sorr?

GünIşığı Ablacım Dilerim Boran duygusal anlamda hafıza kaybına uğramamıştır. Sıla ne yaparsa yapsın, Boran Sıla' dan asla vazgeçmedi:img-in_lo Bu saatten sonra Sıla' dan başkasına bakmayacaktır:img-yes:
Bedar' ın hastalığının teşhisi ve tedavi sürecini... Boran' ın vurulma ve psiko tedavi göreceği ana denk getirmeleri Benimde kafama kılçık kaçırdı:hıh Sıla Bedar' la, şirketlerle uğraşırken, Boran' ı ihmal edermi ki? Dr. Zeynep' te Boran' ın bu durumundan yararlanmaya kalkarsa vay halimize:icon_sorr Boran' a güveniyorum:img-in_lo Sıla' sına duygusal veya fiziki anlamda asla ihanet etmeyeceğine inanıyorum.
G.Oğuz inancımı sarsar, beklentimin dışında bir şeye cüret ederse de, dizisini oturur kendisi izler:sad53:

Foruma Soru : Bu Zeynep sendromu sizce kaç bölüm sürer?:icon_sorr?

Dr. Zeynep sendromu 5-6 bölüm sürer gibi geliyor Bana:icon_sorr

Kendime Soru : Ben şimdi nerelere gideyim??

Ditolarımızı, domateslerimizi kapıp G. Oğuz' un kapısına dayanalım mı? ne dersiniz:img-yes:

GO a Soru : Bizimle meselen nedir??

G.Oğuz' un meselesi töreler di aslında 50 bölümdür çözmek için; baya bir uğraştı sonunda töreleri kördüğüm etti şimdi de kafasına Sıla ile Boran' ın aşkını taktı. Umarım bu aşkı da kördüğüm etmez:img-fie:

de-rin
12-12-07, 16:55
Boran aldatmalıdır.
Boran aldatmasın da kim aldatsın? Kolay mı o kuru çemkirik kadına tahammül etmek.:img-wink: Tabi ki aldatacak. Hem doktor hem de ben ondan kadın kısmısı ağzını çok açmaz bakışları da sezdim. Boran'ımız sonunda layığı kadını bulmuştur ve aldatması caizdir.:img-yes:.

sevgili cookie boran aldatmamalıdır.....onun en güzel özelliklerinden biride sadık olması..diğerleri aldatabilir ama BORAN ı o snııfa koymasınlar sakın sakın....amnn amannnnnn....

sanki DR zeynep sıladan farksız ikiside üflesen düşecekler...doktor olabilir ama kelinn merhemi olsa başına sürermiş yada terzi kendi söküğünü dikemezmiş atasözleriniden yola çıkarsak bu birşeyi değiştirmez...
zeynep doktorsa sılada Türkiyenin en zengini:P

sılayı aldatılan eş konumunda görmek istemem...

bedar böyle bir olasılık olunca sılaya nasihat eder.:img-fie:

--sılam guzum babanda gençliğinde az yaramazlık yapmadı bunlar her evlilikte olabilir .....:img-swooncümlelerini kullanıp kendini sıla boran (boran -celil) denkleminde görmesin.:img-cold::img-cold:..

lavinya
12-12-07, 17:01
Özetin nasıl olacagını Fragmandan anlamıştık .
Özetde frağmandan farklı hiç bir şey yok . Boranın uyanması, şirketlerin yeni planlara gebe olacağı, Boran uyansa dahi geçici hafıza kaybı .
Bölüm resimlerine baktım , Sıla giyinmiş kuşanmış şirkete gitmiş:icon_whis:icon_whis
İşte buna şaşakaldım:icon_whis
NEWATÇIGI
Seninle konuştığumuz gibi , Boranla Sılanın oturan resmine dikkat ettinmi?
Kontole gider gibi.:good::good:

mause
12-12-07, 17:15
Bedar ananın üzerinden göğüs kanserini anlatmaları güzel birşey etrafında okadar çok bu hastalıktan var ki ,kadınların bilinçlenmeleri acısından bu konuyu işlemeleri iyi
Sevgili mine,törelerle savaş için başlayan dizi illet hastalığa mesaja döndü desene.
Töre ile meselesini halledemedi GO kanser ile olanı halleder umarım.:img-haha:

Sevgili GünIşığı ne güzel yazmışsın.:img-yes:
Gerçekten de seyirci bir nefes alsın.
Nedir bu nefret,nedir bu kin?Biz yorulduk bu sahneleri izlemeye.
Onlar çekmeye yorulmadılar.İnanılır gibi değil.:img-wink:
Newatım ve GünümünIşığı,geçen sezonda her bölümde 1 töre mağduru görmekten bıkmış ve töreye karşı hissizleşmiştik hatırlarmısınız?:icon_sorr

Nihz'im sen büle yazınca ben büle oldum Biz hep tersini düşünmüştük yani Boran karakter olarak sertleşecek, kırıp dökücek, Sıla'ya olan sevgisini değil de nefretini kusucak diye Ya tam tersi olursa Sıla'ya koşulsuz sevgi, her yaptığına ''Aferin kadınım'', ''sen olmasan ben hiçim'', ''benim yerim senin yanın'' , ''en doğrusunu sen bilirsin kadınım'', ''Emre mi? Tabi kadınım hemen akşama yemeğe gelsin bize oturup sohbet ederiz'' vs vs vs tavırlarına girerse

Çilemiz ne zaman bitecek? imgdrag
Aman ne güzel olur çiçeğim,bunca zamandır Boran'a çeşit çeşit sıfat yakıştıran arkadaşların bu durum çok hoşlarına gider.:good:
Biraz da onların dediği olsun,hep bizim isteklerimizi yapıyor GO ayıp oluyor.:img-pilot

Foruma Soru : Bu Zeynep sendromu sizce kaç bölüm sürer?
GünümünIşığı;
Forum sorusuna yanıt:İstanbul bölümleri bitene kadar sürer hatta sonra da flashbacklerle hatırlatılır.:img-grin2
Kendine sorduğun soruya yanıt:Gel takıl ASİ'nin asiliklerine.:icon_whis
GO a soruya yanıt:"Ooooo daha çekecek çok çileniz var.Sıla'yı değil Boran'ı anladığınız için burnunuzdan fitil fititl getirecem"diyordur.:img-haha:

biraz daha açıyım seyirci olarak her zaman tamam sıla emreye hiç birşey hissetmiyor ama çıksın hayatından dedik....şimdide tamam boran bu kadına bişey hissetmiyor ama çıksın hayatından dememizi istiyorlar ki sılada artık biraz sevilebilir hale gelsin...yani demem o ki boranın kirletilmeyeceği ama sılanın sevilebileceği bir durum yaratılacak
Sevgili aynurhay,yukarda da yazdığım gibi Sıla'yı anlamamamızın cezasını çekeceğiz.
Sıla'nın sevilebileceği bir durum mu?:img-fie:
Össün,söz rahmetliyi çok severdim diyeceğim.:img-blush

Bölüm fotolarında Sıla'ın işyerinde Boran da olduğuna göre neler olacak acaba?
Sıla Boran'ı hafıza kaybı bahanesi ile hiç yanından ayırmayacak bence.

özgün
12-12-07, 17:25
sevgili cookie boran aldatmamalıdır.....onun en güzel özelliklerinden biride sadık olması..diğerleri aldatabilir ama BORAN ı o sııfa koymasınlar sakın sakın....amnn amannnnnn....

Bence de Boran asla aldatmamalıdır. Sıla'yı herşeyden çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Boran Sıla'ya ihaneti aklının ucundan dahi geçirmemeli. İlla başka bir bayan hayatına girecekse de Sıla ile boşansın o zaman. Zaten Boran aldatacak karakterde bir insan değil ama söz konusu Gül Oğuz ve reyting olunca her türlü ihtimali de değerlendirmek gerekiyor.

metes
12-12-07, 17:30

Öncelikle sayın GO a sevgilerimi gönderiyorum.Dizi sektöründe,bugüne kadar hiç işlenmemiş,çokkkkk farklı bir konuyu dizide işlediği için:dito Bu konu 1-2 bölümle geçiştirilmemelidir.Dizinin sonuna kadar gitmeli hatta Zeynep hanım,Sılaya kuma gitmelidir.(Dizimiz töre dizisiya,konuyu töreye bağladım:img-pilot)

Seni tek başına hiçbiryere göndermeyiz.Hepimiz toplanıp Asi ye gidelim:img-wink:

GO un vereceği muhtemel cevap:Benim sizinle hiçbir meselem yok,benim meselem reytinglerle:img-hyste

marenostrum
12-12-07, 17:32

Aldatmak erkekin elinin kiridir. Ayrıca erkek adam aldatır.. Ben şahsen Boran'ın bugüne kadar şiddet eğilimi konusunda yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu sebeplen Boran erkekliğini ispatlamalıdır.

7. Bölüm sonrasında performans düşüklüğü yaşayan Boran hazretleri tam Sıla'yı vuracak yıla damgasını koyacak derken Abay vasıtasıyla direkten dönmüş ve biz Boran fanlarını sükut-u hayale uğratmıştır.:img-cray:

Boran aldatmalıdır.
Boran aldatmasın da kim aldatsın? Kolay mı o kuru çemkirik kadına tahammül etmek.:img-wink: Tabi ki aldatacak. Hem doktor hem de ben onda kadın kısmısı ağzını çok açmaz bakışları da sezdim. Boran'ımız sonunda layığı kadını bulmuştur ve aldatması caizdir.:img-yes:

Boran gol gol gol

Canim kurabiyem...

Bu mesajinin her satirina katildigimi soylemek icin birseyler yazmak istedim sadece. Ama koyu harflerle belirttigim tanimlamaya bayildim. Fragmani seyrettim ve ben de bu doktor hanimin Boran'in tam layigi olduguna karar verdim. Ipek Tanriyar kisiliginde, gulusunde bir doktor. Allah'im tam ruyalik... :img-icecr:img-icecr Ne kadar yakisirlar Boran Aga'yla... Boran bu kadinla beraber olsun, opussun koklassin; forum kadin gorsun, tutku gorsun.. :img-in_lo Oh oh... Pek bir guzel... :happy0064:happy0064

Forum cossun... Nedensiz sloganlara yenileri eklensin.. Yenileri daha buyuk, daha koyu fontlarla yazilsin.. Hep ayni cumleyi gormekten beyin yikanmisi olalim, baska hic birsey dusunemeyelim, biz de kitlelere katilalim, hep beraber bagiralim... :img-pilot:img-pilot

Dizinin gelecegi ve forumun gelecegi ile ilgili dileklerimi de belirtmis oldum.

Herkese sevgiler... byebye

de-rin
12-12-07, 17:35
resimler harika harika.şimdi hepsini tektek eklemk vardı emme hadi yaramazlık yapmıyım uslu üye oluyum ..sadece linki ekliyeyim..

en dikkat ettiğim BORAN AĞAM a siyah gömlek giydirilmiş olması:img-cool2
bu dizide siyah gömleği kim giyniyordu rahmetli CİHAN sadakatsız ,bencil, merhametsiz, eşini sevmiyen ,hovarda insanlarını canını yakmaktan büyük zevk alan CİHAN ..şimdi boran ı siyahlar içerisinde görünce ilk aklıma gelen SADAKATSİZ bBoran ı mı göstermek için önce giyimden başladırlar. oldu...

sonra sıla ahnım resimleri:

sevgilim!!!.... herşey benim işlerimin başında olamamadan kaynaklandı şirketlerim geri almam lazım. şimdi şirkete gidip masamın başında oturacam ve hep seni düşünecem ve bu arada şirketlerimi bir bir geri alacağım sana söz veriyorum..:P

emreden sonra Boran'ın sinirlerini zıp zıp zıplatacak yeni genç yakışıklı bir elemenın profil görüntüsü var.şimdi boran kızsa suç kimde olacak he soruyorum..bu şirkette hiç mi 50 yaş üzeri aklı başında amcalar görev yapmaz he..hep genç hep sılaya yapışık mı? olacaklar ...öff yani..

bir diğer resim
dilaver hoş geldin gelin ağam bi emrin mi? vardı...her ikiside pek nemrut...

bir diğer resim
bedarım hissli anammmmmm...:sad53::sad53:
turp gibi turp gençlere taş çıkarır alim allah..benim hala umudum var o mezarlık çekimleri BEDAR için olabülü diye:sad53:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18404&page=99

cookie
12-12-07, 17:42
Bedarcık gidiyor mu şimdi? Keşke o da töre kurbanı olaydı.. Onlar biyopsi falan yaptırmadan nihai huzura erişiyorlar:img-yes:

Böyle olunca saz eşliğinde senin dramında ağlamamızı beklicekler bide.. Ama biz 7. bölümü geçirmiş, mayınlara basan ama ölmeyen Boran görmüş, hatta hiç ölmeyen Boran görmüş bir nesiliz.. Kolay mı bizi hemencik ağlatmak.. :img-wink:

Bedar sen de hemen ölme.. Kanseri yen. Aids ol. Aidsi yen köpekbalığı seni yesin. Ama sen onun dişlerine tutunup diş arasında saklan sonracığıma da bir fırsatta kaçarak hayatını kurtar ama uzaylılar tarafından denek olmak üzere kaçırıl.. Biz senin için üzülelim Bedar bir kansere kim inanır??:img-icecr

si on parle en français..
Je trouve que Boran est un homme qui est très agressive et il a des problèmes psycologiques. D'abord il a fait des attaques sexuelles à une très jeune femme. Après il a fait des agressivités diverses parce qu'il ne peut pas controller sa nature de la jalousie. C'est pour celà on peut l'appeler en parlant de sa maladie: psychose maniaco dépressive.

aynurhay
12-12-07, 17:53
yalnız...bazılarıda çok çabuk uçtu boran sılayı aldatır diye ....fazla uçmayın bölümleri izlemeden çakılırsınız fena halde......kabul edin artık bulamıyorsunuz borana 7.bölümden başka kulp bişey gördünüzmü hooop konuya....heyecanlanmayın sakin olun çünkü olmayacak öyle bi durum siz yine yazın 7.bölüm diye ....

haramikedi ne kadar doğru söylemişsin bi kaç gün önce ;sılayı boran üzerinden aklamayın diye tamda öyle yapacaklar

kocasına aşık bi kadın karşısında sılanın acı halleri...

ben özetteki sılanın elinde olmayan şeyin bölümün sonuna doğru boranla konuşacak olan emrenin sılayla boranın arasının açılmasına sebep olacağını düşünüyorum ....sadece tahmin....

edit:derin in eklediği linkde sılanın arkasındaki siyah giysili boran çok güzel çıkmış mutlaka bakın teşekkürler derin....

de-rin
12-12-07, 18:11
Bence de Boran asla aldatmamalıdır. Sıla'yı herşeyden çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Boran Sıla'ya ihaneti aklının ucundan dahi geçirmemeli. İlla başka bir bayan hayatına girecekse de Sıla ile boşansın o zaman. Zaten Boran aldatacak karakterde bir insan değil ama söz konusu Gül Oğuz ve reyting olunca her türlü ihtimali de değerlendirmek gerekiyor.

özgüncüm naptın sen biz vuslat aşk beklerken sen boşansınlar boran öyle başkasıyla birlikte olsunlar diyorsun...aslında haklıda diyorsun ama eğer boşanacaklarsa dizide bitsinde kurtulalım:sad53:..ben bu dizide sıla &boran ı sevdim sıla X veya boran X kişiyi görmektense bitirsinler diziyi en güzeli en rahatı....

sevgili seroz Okul AÇILIŞININ gerçeğini görüp sinir katsayısı yükselen bir izleyici olarak , BORAN ın hiç bir şey olmamış gibi dizide O OKUL da görmediğim içim mutlu olmuştum..sılayı gördükte ne oldu sanki CD gezindi durdu....hata bi ara birisi öğretmen olrak hoş geldini sıla HANIMCIM diyecek diyede ödüm koptu..

slogonsa her bölüm üretiriz ve büyük harflere yazarız ....yeterki sesimiz duyulsun....

Boran ALDATMAMALI...

Ben asıl resimlerdeki boran amaşallah demek istiyorum ağamda bu yakışır..bitkisel hayatan bir insan anca bu kadar çabuk kakardı da ya eşini iş yerinde ziyaret ederdi yada işlerinin başına gçerdi...
buda acaba sılanın bir rüyası yada halisünasyonu mu? merak ettim...hani yoğun iş tenposunda sürekli eşini düşünen sılayada böyle bir hayal yakışır değil mi??

haramikedi
12-12-07, 18:15
...ben de bu doktor hanimin Boran'in tam layigi olduguna karar verdim. Ipek Tanriyar kisiliginde, gulusunde bir doktor. Allah'im tam ruyalik... Ne kadar yakisirlar Boran Aga'yla... Boran bu kadinla beraber olsun, opussun koklassin; forum kadin gorsun, tutku gorsun.. Oh oh... Pek bir guzel...

Evet! Hakkında hiçbirşey bilmesek de; gülen gözlerle,sıcak bir ifadeyle bakabilmesi bile kişiliksizlik ve koşulsuz itaat alâmeti bence. http://img262.imageshack.us/img262/2835/oohmn1.gif Doktor olmuş ama adam olamamış, halâ gözlerinin içi gülüyor yani. Erimiş benlikli ezik! "uçan süpürge" kafasında parçalanasıca! http://img512.imageshack.us/img512/5623/k0s65tmpnw4.jpg

metes
12-12-07, 18:16
Je trouve que Boran est un homme qui est très agressive et il a des problèmes psycologiques. D'abord il a fait des attaques sexuelles à une très jeune femme. Apres il a fait des agressivités diverses parce qu'il ne peut pas controller sa nature de la jalousie. C'est pour celà on peut l'appeler en parlant de sa maladie: psychose maniaco depressive.

Hı hııı :img-bored:img-lazy:

Bedarın hastalığı duyulunca,acaba Dilan annesine geçmiş olsun dilemek için ararmı?Gelmesini beklemiyorumda bari arasın:img-yes:

Birde Esmanın oğlu olursa adını Cihan koysunlar:good:

Oslo'm:img-kiss:

seyşelll
12-12-07, 18:17
haramikedi ne kadar doğru söylemişsin bi kaç gün önce ;sılayı boran üzerinden aklamayın diye tamda öyle yapacaklar
Bence kesinlikle böyle olmayacak. Boran'ı aldatma pozisyonuna sokmayacaklar. Sıla'yı Boran üzerinden aklamıyorlarki, Sıla'yı mahsunlaştırdılar doğru ama Boran aynı tavırlarda. Nesini aklamış oluyorlar. Boran hep aynı Boransa bunun faturasını Sıla'ya kesmek asıl ağır olan bence.

Üstelik Sıla'yı Boran'ı gereksiz yere kıskanan pozisyonuna sokacaklarını düşünyorum. Burda asıl aklanan Boran olur, Sıla üzerinden.;)

Bu ne yahu? Çok cool. Herkes fransızca konuşuo. Ben de konuşucam ben de.
Ya benim Fransızcam yok, Almancamla idare edin.:img-hyste
Ich hasse Boran, der seine Eifersucht nicht kontrollieren kann, weil er blind und selbstsüchtig ist. Niemand kann perfekt sein, aber manche Fehler zeigen der Charakter. Er kann niemanden lieben, trotz der kaputte Psychologie;)

marenostrum
12-12-07, 18:20
Evet! Hakkında hiçbirşey bilmesek de; gülen gözlerle,sıcak bir ifadeyle bakabilmesi bile kişiliksizlik ve koşulsuz itaat alâmeti bence de. http://img262.imageshack.us/img262/2835/oohmn1.gif Doktor olmuş ama adam olamamış, halâ gözlerinin içi gülüyor yani. Erimiş benlikli ezik! uçan süpürge kafasında parçalanasıca! http://img512.imageshack.us/img512/5623/k0s65tmpnw4.jpg

Ben Ipek Tanriyar'a baktigimda -oyuncu olamadigindan, rol yapamadigindan olsa gerek- Seyselll'imin de onceki mesajlarindan birinde belirttigi gibi kisiliksiz bir gulus, sevimli olmaya calisan bakislardan baska hic bir sey gormuyorum. Rolu yapilan doktorun ozelliklerini, kisiligini Ipek Tanriyar'a yamamak ne yazik ki bu gulusu de bakislari da anlamli kilmiyor. Anlamli gorenler olabilir, yapilan rolu seyredebilenler cikabilir... :img-yes: Bu durumda layiklik kriteri de gorenler acisindan doldurulmus olur, benim acimdan layiklik kriteri goremedigimle doldurulmustu zaten...

Sevgiler...

GünIşığı
12-12-07, 18:32
Hı hııı :img-bored:img-lazy:

Bedarın hastalığı duyulunca,acaba Dilan annesine geçmiş olsun dilemek için ararmı?Gelmesini beklemiyorumda bari arasın:img-yes:

Birde Esmanın oğlu olursa adını Cihan koysunlar

Forumu bir konuda aydınlatmak istiyorum. Hepiniz Dilan' ı Sıla nın çiftlik evinde sanıyorsunuz değil mi? Ha ha ha.:icon_twis Yanılıyorsunuz. Dilan Ankara da yatılı okulda haberiniz yok muydu? Şimdi oldu işte.:img-yes: Sen nereden biliyorsun dediğinizi duyar gibiyim, GO ile empatimi hafife almayın derim.:P Fikirsiz babası para göndermeyi unutmadıyda telefon edebilir belki.:img-cool2

Esma' nın oğlu olacak tabi ne demişti Cihan "erkek adamın erkek oğlu olur":img-pilot

Geçen bölümün son sahnesinde Sıla' nın Boran' a "sen iyileşirken, bu yataktan kalkarken ben hep yanında olacağım" demesinden anlamalıydık herşeyin "tam tersi" olacağını:icon_sorr Şimdiye kadar söylediği tüm büyük sözleri tek tek yutturulmuş bir karakter olarak, GO nun O' na bu sözünü de tutturmayacağını nasıl oldu da düşünemedik :dito

aleveylül
12-12-07, 18:33
Nihz'im sen büle yazınca ben büle oldum :img-fie: Biz hep tersini düşünmüştük yani Boran karakter olarak sertleşecek, kırıp dökücek, Sıla'ya olan sevgisini değil de nefretini kusucak diye Ya tam tersi olursa Sıla'ya koşulsuz sevgi, her yaptığına ''Aferin kadınım'', ''sen olmasan ben hiçim'', ''benim yerim senin yanın'' , ''en doğrusunu sen bilirsin kadınım'', ''Emre mi? Tabi kadınım hemen akşama yemeğe gelsin bize oturup sohbet ederiz'' vs vs vs tavırlarına girerse l]

böyle sahnelerin olma ihtimalini düşünmek bile korkunç… her şeye canım cicim derse sayın GO pardon ama boranın faaliyetine orada onay memurumu…

sıla ---- senden nefret ediyorum boran
boran---- et benden nefret sılam

ne yaparsan haklısın doğrusun bitanesin ıyyyyyyyyy:img-cool2

Emreciğim gel bu akşam karşılıklı içelim sen bana kalp acılarını anlat:dito

Foruma Soru : Bu Zeynep sendromu sizce kaç bölüm sürer?:
ablacığım sanırım en az 4 bölüm kışı geçirmek için konu lazım yani… sılanın tripleri felanda var üstüne mis gibi ooooooooooooooo…

Kendime Soru : Ben şimdi nerelere gideyim? ]

ablacığım sen bir yerlere gitme gidersen foruma her dakika "gittiğin yağmurla gel" diye şarkı sözleri eklerim…

hem gidersen benide götür…. bilirim ki boran buradaysa sende buradasın… bilirim ki yine boran olmazsa sende burada olmazsın benim gibi ….

töreyi öğretecek bize sonrada kanser var öğrenmemiz lazım değil mi ama …

sılanın kendine çektirdiği onca acıdan sonra bile

senin için her şeyi yaparım sıla

diyen boranın değil fiziksel,duygusal ......göz aldatması bile yapmayacağına inanıyorum ben.öyle bi insan tasarlandı m.a.a. da çok güzel resmetti ,bundan sonra da değişmez bu çizgi.... ?

canım ben değişmeyeceğine inanıyorum çünkü boranın karakterine ters bir davranış … borana eğer böyle bir davranış eklenirse demekki bunca zamandır izlemiş olduğumuz aşk yalanmış … ölümüne aşk fos muş…boranın aşkından bahsediyorum bu arada:img-in_lo...

ama şu olabilirki bize bu yaşananların sılanın gözüyle yansıtılması..... ?
tek ümidim bu … sıla yine yanlış anlasın ama boran aldatmasın…

Sizler bir soluklanma,dinlenme arası istemişsiniz. Haklı olabilirsiniz. Ama G.O. nun reytinglerle işi yok, pardon var, hem de öyle var ki,Asilerin soğuk nefeslerini ensesinde hissediyor. Hızlı bir yarış var

Oslo ablacığım :img-in_loonun için kendince aşk entrika ekşın ne aransan FAKİR MAKARNASI dedikleri karışıklıkta saçma olaylar izletiyor bize…

Ayrıca ;Boran yok Sıla'yı aldatacak,yok aldatmaz ,gibi sözler ediliyor. Boran aldatmaz diyenler, lütfen biraz anlayışlı olun.Bırakın Boran da Sıla'yı birazcık aldatsın. Yani hep sizin dediğiniz mi olacak? Bakın aldatmasını büyük bir heyecanla bekleyenleri de unutmayın. Onlar da mutlu olsunlar. ? Hem unutmayın Boran da bir erkek, o da fani. Aldatır aldatır. , bize ne.

Haklısın ablacığım bizde bayan olduğumuz için karşımızdaki erkeğin her şeyi yapabilme ihtimalini düşünmeliyiz değilmi:img-wink:… sılayı çok iyi anlamamız lazım yapmış oldu çemkirmelerinin başlıca nedeni boranın erkek olması …. Boran aldatsın ki 100 bölüme kadar önümüze konulması gereken 2. bir şey olmuş olur…

Belki çok mutlu olur. Evet bu yazdıklarım bir kadın olarak ağzıma yakışmıyor. Dizinin hikayesini yazan ve yöneten de benim hemcinsim. O bile böyle yaparsa ben de yazarım. Onun böyle bir kurguya imza atmasını saygı ile karşılarım. Kendisinin takipçisi olurum. Hatta bundan sonra çekeceği dizi için kendime yer bile ayırtırım.Haydi G.O. bekliyoruz. ,Ama aldatma işini Boran'nın hastalığı nedeni ile olduğu gibi bir kurgu ile anlatmayın.. Aklı başında iken olsun. O zaman sizi bir kere daha cesaretinizden ötürü kutlarım. Sonunda da G.O. bile gösterdi, demek ki tüm erkekler aldatabilirmiş, derim. Bunu da daha önce verdiğiniz sosyal içerikli mesajlarınızın arasına katarım. Bu ikonu da bu diziye verdiğim önem ve emek için kendime koyarım.:dito.

vermiş olduğu mesajlardan en büyüğünü ben alırım GO … erkeklere güvenmem erkek değilmi aldatır senin için ölüyorum dese bile yalan aldatırsın derim….boranın Sadık kalmasına büyük bir hayranlık besleyen biri olarak bu sayede güven duygularımı tamamen yitiririm…

7. Bölüm sonrasında performans düşüklüğü yaşayan Boran hazretleri tam Sıla'yı vuracak yıla damgasını koyacak derken Abay vasıtasıyla direkten dönmüş ve biz Boran fanlarını sükut-u hayale uğratmıştır.:img-cray: .
abay vasıtasıyla direkten dönememiş kendisi vurmamıştır ... boran köye gidicem derken abay engellemiştir VURULACAM dediğinde değil…

Össün,söz rahmetliyi çok severdim diyeceğim.:img-blush.

Bende severim dicem ablacığım(:img-in_lo) ne olur össün:icon_whis…

Zaten Boran aldatacak karakterde bir insan değil ama söz konusu Gül Oğuz ve reyting olunca her türlü ihtimali de değerlendirmek gerekiyor.

özgüncüğüm o sayın GO :dito gönderiyorum anlar o…

BORANIN KARAKTERİYLE ÖRTÜŞMEYEN DAVRANIŞLARI İZLEMEK İSTEMİYORUM

berivan_
12-12-07, 18:34
Psikiater,Zeynep'ti galiba yalnis hatirlamiyorsam:img-blush Boran'la konusunca Boran'in bakislari nede tatli amaaaaa:img-in_lo hem sonracima Zeynep soruyor ya beni tanimadinmi diye,hah iste oradada Boran nasilda ilk önce bir asagi sonrada yukari bakipta kafasini hayir manasinda saliyor...yaw bu adama resmen kendini kaptirmamak mumkun degil,insan okadarmi guzel bir sekilde bakar ve mukemmel oynar:img-in_lo Allah sahibine bagislasin diyeyim:img-blush emme Leylö ile ayrildiklarini okumustum forumun MAA kisminda ama,neye yeni sahibi kim olursa iste:img-grin2

Dilaver efendiyide anlamak hec mumkun degildir yani,Boran vurulmus adam hec birseycik yapmadan yerinde oturuyor ama Borab yavas yavas gözlerini acmis kendine gelmeye baslamis Dilos hemencecik harekete geciyor Esma Sultan ile...coook merak ediyorum bu sefer ne yapicaklarini Sila'ya diye...

Dilos Istanbul'da yeni ortagi ile zaman geciriyor emme Ummu bu zamanda Mardin'de ne yapiyor cok merak ettim sincik:icon_whis

Bedar'inda doktorunun sac rengi nede guzeldi öyle:img-pilot hem Bedar'in tumöru kötu huylu ciktigina göre ameliyata alinmasi lazim ki bu durumu aileye nasil acikliyacaklarini cook merak ediyorum...

Hem gecen bölum ogluna siki sarilmis ve onunla beraber yatan bir Sila görduk,acep diyorum o tablonun icerisine Boran'inda girmesi mumkunmudur:img-blush coook guzel olurdu öyle bir manzara izlemek:img-icecr

aynurhay
12-12-07, 18:42
Bence kesinlikle böyle olmayacak. Boran'ı aldatma pozisyonuna sokmayacaklar. Sıla'yı Boran üzerinden aklamıyorlarki, Sıla'yı mahsunlaştırdılar doğru ama Boran aynı tavırlarda. Nesini aklamış oluyorlar. Boran hep aynı Boransa bunun faturasını Sıla'ya kesmek asıl ağır olan bence.

Üstelik Sıla'yı Boran'ı gereksiz yere kıskanan pozisyonuna sokacaklarını düşünyorum. Burda asıl aklanan Boran olur, Sıla üzerinden.;)

anlamıyormusun sen beni gittt biraz ders çalış hadi değil hocalarına anne babana şikayet ederim seni.....tırsıyorum enerjinden zekiliğinden ama yılmam

elbette boran göz aldatmasına bile girmeyecek ama emre-sıla ilişkisinin tersi yaratılmaya çalışılacak öyle bi yazacaklarki aaa bu boranda çıkarsın hayatından eski arkadaşı ama kendine aşık sılada üzülüyor dememiz için tıpkı sılaya emre için dediğimiz gibi...o bakımdan boran üzerinden sıla aklama çabaları

ye_şil
12-12-07, 18:45
Biri gelip şaka olsa bile bu cümleyi kuracağımı söylese Sıla nın belertik bakışları benimkinin yanında masumcuk kalırdı ama gün geldi söylüyorum işte: Evet! "Boran' a Sıla ya çektirdiği bunca eziyetin, bencilliğinin, sevgisizliğinin, odunsu kocalığının üstüne aldatmak ta çok yakışır". Boran Sıla yı aldatarak son noktayı koysun artık. Hatta gelişimini tamamlamak adına bir iki tokatı da eklesin şanına:img-cool2 Hadi be Boran' ım kim tutar seni?..:good:

Hayat garip oyunlar oynar insana; yıllar, gündüzleri geceye, geceleri gündüze, doğruları yanlışa, yanlışları doğruya , acıları sevince sevinçleri acıya dönüştürür sen farkında bile olmadan. Bir gün gelir en iyi bildiğini düşündüğün şey hakkında hiçbir fikrin olmadığını anlarsın, ve hiç bilmediğini düşündüğün şeyi ne kadar iyi bildiğine şaşarsın. İşte o gün "büyüdüğünü" anlarsın.....

Ablacım benim, ne kaa güzel dilekler bunlar:img-in_lo,işte Borana da bu yakışır.O altı üstü bir tecavüzcü hödük ayının teki.:)Zati Boran gibileri anca sert bir şekilde höd höd yapıp karılarına işkence yaparlar.Sevmeleri bile işkenceyle eş değerdir.Bu bizim Sıla da kıt akıllı olduğu için, mazoşist olduğu için hala Boranla beraber bir de utanmadan Emreyi tersledi ve Boran gibi hödük biri için gözyaşı döktü.:img-in_lo:img-hysteBoran kesinlikle doktor Zeyneple Sılayı aldatmalı bir de üstüne içip sen diyorsun kadın diyip Sılayı eşşek sudan gelinceye kadar dövmeli.:blink::img-hyste

Şu spoideki yazın var ya ablacım :good:

Fragmanı daha bugün eve akşam üzeri geldikten sonra izledim.Özete hiç bişeycikler demiyorum çünkü anlaşılmıyor.Daha doğrusu özetçi artık özet yazarken son derece cimri davrandığı için okumak bile istemiyorum.:img-beee:

Fragmanda en çok özlediğim şeyi Boranın o sıcacık gözlerini gördüm hem de gülümserken en çok buna seviniyorum.:img-in_loGerçekten bu diziye katlanmamız için buna ihtiyacımız var.Boranın olayı hatırlamaması tıpta gerçekten var mı?Yoksa yine GO uydurmacası mı?Bilmiyorum ama keşke böyle bişey olmasaydı.Yine de bunun boranın kişiliğini etkilemiyeceğine inanıyorum.Boran gibi birinin doktor her ne kadar sıcacık bir gülümsemeyle dizi de hiç bir kadın oyuncu da görmediğimiz şekil de beni mutlu etse bile ben Boranın sevgisinden de kişiliğinden de eminim Boran şu dizi de sevmeyi bilen tek kişi çünkü...:img-in_lo

cookie
12-12-07, 18:47
BORANIN KARAKTERİYLE ÖRTÜŞMEYEN DAVRANIŞLARI İZLEMEK İSTEMİYORUM
Niye öyle diosun arkadaşım aldatma çok yakışır bizim cengavere:img-in_lo

Erkekliğinden kimsenin en ufak bir şüphesi yok ama bize bir şov yapsa fena mı olur yani..:img-in_lo

Hem maremin dediği gibi Boran fanatikleri olarak biz de erkekimizin ne kadar erkek olduğunun ispatıyla çıldırık hallere bürünür ve o slogan senin bu slogan benim kendimizden geçeriz. Beyinimizin her hücresinde onun foreverlığını kanıksar erkekliğiyle gurur duyarız.http://img510.imageshack.us/img510/8531/yehhaavk1.gif (http://imageshack.us)http://img510.imageshack.us/img510/8531/yehhaavk1.gif (http://imageshack.us)http://img510.imageshack.us/img510/8531/yehhaavk1.gif (http://imageshack.us)

çin çan çon çinçinçon çanunçin çinça çikiçik

haramikedi
12-12-07, 18:49
Ben de sürekli gülümseyen, hep şirinlik yapanları sevmem. Ama yeni gelen karakterden ya da oyuncudan bağımsız olarak söyleyebilirm ki, dizide gözleri gülen bir kadın görmeyi özlemişim. İçimi öyle karartmışlar ki, o gülüş bile iyi geldi.

Fransızca mı?:icon_roll

La Düdük Sıla!
http://img516.imageshack.us/img516/5355/kedi125us7.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=kedi125us7.jpg)

KIRÇİÇEĞİ
12-12-07, 18:54
Oooo daha bugün demiştim tökezleye tökezleye düşecek olan Canımın İçu Sayın Gül Oğuz'a söyleneceğiz bu bölümden sonra diye daha bölüm oynamadan başladık biz söylenmeye :P

Geçen bölümün son sahnesinde Sıla' nın Boran' a "sen iyileşirken, bu yataktan kalkarken ben hep yanında olacağım" demesinden anlamalıydık herşeyin "tam tersi" olacağını:icon_sorr Şimdiye kadar söylediği tüm büyük sözleri tek tek yutturulmuş bir karakter olarak, GO nun O' na bu sözünü de tutturmayacağını nasıl oldu da düşünemedik :dito

Şimdi Canım ablacım benim :img-in_lo

İstanbul bölümlerinde izleyeceklerimizi anlatayım kısacası;

- Hafızası gel git olan bi Boran :img-in_lo
- Boran'a destek olan bi Sıla, ( http://img339.imageshack.us/img339/6747/n015qr1oc5.gif)
- Annesinin hastalığı ile uğraşan bi Sıla,
- Bedirhan ile uğraşan bi Sıla,
- Şirketleri ile uğraşan bi Sıla,
- Düşmanları Esma ve Dilaver ile uğraşan Sıla,
- Celil'in merdivenin sonunda neler olduğu merakını gideren bi Sıla,
- Hayatından tamamen çıkan Emre'yi geri döndürmeye çalışan Sıla,
- Naren'in bebeği, Bedirhan'ın kız kardeşi Yaren ile uğraşan bi Sıla,
- Kevser'in sevgi ile bakmaya çalışan gözlerine ilaveten davranışları ile uğraşmaya çalışan Sıla,
- Firuz'un yumuşayan ama tekmelesi her an gerçekleşebilecek kalbi ile uğraşan Sıla,
- Dr. Zeynep ile uğraşacak ve muhtemelen kıskançlık krizlerine girecek olan ve evliliğini korumaya çalışan bi Sıla,
- Donuk bakışı, buzdolabı Gizem ile kocasına platonik aşık olan Lucine'nin arasını yapmaya çalışan bi Sıla,
vs vs vs :img-lazy:

Ispanak yediği için kendini 'güçlü' sanan Sıla'nın maceralarını ay pardon acılarını izleyeceğiz . http://img91.imageshack.us/img91/2659/020105emya91prvwm8.gifSılacık iş hayatında, aile hayatında, aşk hayatında darbe üstüne darbe yicek biz de ''ah Sılaa vahh Sılaaa'' diye ağlayacağız ve Sılayı anlamış olacağız http://img339.imageshack.us/img339/2226/0e63c8965a2cb5a845965ceot4.gif

Yaşassıınnn en sonunda kadınların nasıl güçlü olabildiklerini Sıla'nın eşsiz davranışları sayesinde öğrenebileceğiz :dance: Ne kadar güzelll dizimiz muhteşem mesajlar vermeye; hiç bıkmadan, usanmadan, tartmadan, ölçmeden devam ediyor :cheer:

Sevgilerimle...

gülkurusu
12-12-07, 18:55
b) vurulduğu anı
b diyom:img-yes:
Ah keşkem keşkem:happy0064

c) Aslında kızımız Mardin'li veya babasının görevi icabı bir dönem Mardin'de bulunmuşlar. Boran ve Abay ile aynı sınıfta okumuş ..
hımmm,bunu sölemez go,söylesinde Cihan'ın 3 çocuğu gibi mi olsun.
Sen süne zararlılarını biliyon mu? diye plan yaparlar.
Sıla'mı Sıla kim :bilmim
Üstteki cevabı oku örtmenim ,Sıla kim ola...

Forum kayıp listesi ;Jess,rhett butler 8/1

Örtmenim:img-in_lo olmuştur dimi cevaplarım.

İsterim.:img-kiss:Çiçeğim

metes
12-12-07, 18:57
Forumu bir konuda aydınlatmak istiyorum. Hepiniz Dilan' ı Sıla nın çiftlik evinde sanıyorsunuz değil mi? Ha ha ha.:icon_twis Yanılıyorsunuz.

Günışığı'm,ben aslında Dilanın İsviçrede olduğunu düşünüyordum.Hani Sıla son kaçış denemesinde Dilanı İsviçreye aldırmaktan bahsetmişti:img-wink:Kendi kaçmayı başaramadı ama belki Dilanı İsviçreye göndermiştir.

Dilandan bahsedip konuyu dağıtıyoruz.Neydi konumuz,Boran tecavüz etmişti :img-bored:img-lazy:,hıı birde Emreye niye öyle davrandıki...çok ayıp Boran :img-bored:img-lazy:

seyşelll
12-12-07, 19:16
Dilandan bahsedip konuyu dağıtıyoruz.Neydi konumuz,Boran tecavüz etmişti :img-bored:img-lazy:,hıı birde Emreye niye öyle davrandıki...çok ayıp Boran :img-bored:img-lazy:
İşte Emre'ye davranışa takan kim ben de merak ediyorum. Emre'ye davranışı değil, Emre'yi görüp kendisine yakıştırdığı ve Sıla'ya takındığı nobran tavırları konuşsak asıl. Yoksa Emre'yi ipleyen mi var? Sılası Esması umursamıyor, 1 Boran kendi takıklığından gözünde büyüttü ve kendisine çok yakışan sessiz ama derinden yaralayıcı eylemlerini gerçekleştirdi. 1 de sonucu daha önceki zorbalıkta olsaydı, yok daha neler.:img-wink:

Haa 1 de tecavüz evet. O kadar içerlemişsinizki mükemmel karakterin tecavüzü gerçekleştirmesine habire tecavüz diyorsunuz analizlerinizde yani, bu kadar da olmazki canım.:img-hyste Biz ona kısaca limonata diyelim daha az acıtıcı oluyor. Sıla'nın anlamsız çıkışı bâbında.;)
Basında çıkan haberlerde 1 haber okudum bugün akşamüzeri eklenen;
Dizilerde tecavüz iyi rating yapıyor, kız tecavüzcüsüne aşık olursa sorun yok, karakter iyidir diyordu. Hakkaten öyle midir nedir.:img-in_lo

Emin olun GO'nun mantığı da bu, çok ciddiyim, sağlam 1 kaynaktan aldım bu bilgiyi. Tecavüz edene aşık olunca karakter iyi oluyor, ortada suç falan kalmıyor, o kadar iyi oluyorki o yöre halkı tarafından örnek bile alınabiliyor. Ee şimdi bu mesajı veren 1 kadını kınıyor muyuz biz yoksa tam tersi bağrımıza mı basıyoruz o konuda tereddütler yaşamıyor değilim.;)Konu sıkıcı olabilir, ağır olabilir, fakat öfke kontrolsüzlüğü sonucu gerçekleştiği için anılıyor. Bunda yadırganacak ne var? Asıl yadırganması gereken her seferinde tecavüzün kendisi olmalı halbuki.:img-yes:

legends_of
12-12-07, 19:27

:img-hyste :img-hyste
Yaşa sen sevgili metesçiğim...........:good:

- Hafızası gel git olan bi Boran
- Boran'a destek olan bi Sıla, ( )
- Annesinin hastalığı ile uğraşan bi Sıla,
- Bedirhan ile uğraşan bi Sıla,
- Şirketleri ile uğraşan bi Sıla,
- Düşmanları Esma ve Dilaver ile uğraşan Sıla,
- Celil'in merdivenin sonunda neler olduğu merakını gideren bi Sıla,
- Hayatından tamamen çıkan Emre'yi geri döndürmeye çalışan Sıla,
- Naren'in bebeği, Bedirhan'ın kız kardeşi Yaren ile uğraşan bi Sıla,
- Kevser'in sevgi ile bakmaya çalışan gözlerine ilaveten davranışları ile uğraşmaya çalışan Sıla,
- Firuz'un yumuşayan ama tekmelesi her an gerçekleşebilecek kalbi ile uğraşan Sıla,
- Dr. Zeynep ile uğraşacak ve muhtemelen kıskançlık krizlerine girecek olan ve evliliğini korumaya çalışan bi Sıla,
- Donuk bakışı, buzdolabı Gizem ile kocasına platonik aşık olan Lucine'nin arasını yapmaya çalışan bi Sıla,
vs vs vs

Vah zavallı Sıla diycem ama bizim Sıla kız bir kahramandır her şeyin üztesinden gelir....Şimdi hazır şatosu da var tamam oldu işte.........:img-haha:

Merak ettiğim bir şey var aslında acaba Firuz ve Kevser geçen sene olduğu gibi yok mu olacaklar birden bire....:icon_whis...
Hoş Mardin çekimlerinde varlıkları ne işe yaradı orası da var .... Bir anne baba istiyorum bu bölümde Gerçek anne baba....Çok şey istediğimi biliyorum ama napim yeter ettiler artık........:icon_twisimgdrag

gülkurusu
12-12-07, 19:39
Benim beklentilerime cevap verecek bir Boran karakteri Sıla'yı aldatmaz. Çünkü gerek duymaz. Boranı aldatma noktasına gelmeden çok önce Sılanın mutluymuş, yürüyormuş gibi göstermeye çalıştığı evlilik sapır sapır dökülmeye başlamıştır , aşk bitmiştir , evlilikde yoldadır . Elalemin önünde tartışmalar başlamışsa çoktan yolun sonuna gelinmiştirde Sılanın haberi yoktur.Yada haberi vardır da anlamak istemiyordur.

İş aldatma noktasına gelmeden çok önce Boran, Sılaya '' aklını başına al, unutma sen bilirsin'' demiştir ve beklemeye geçmiştir. Bakarki Sıla anlamamakta direniyor, bildiğini okuyor ''lutfen beni boşa '' der ve yine beklemeye geçer...Yine olmadı o zaman işin varacağı yer ''alt tarafı tek celsedir''...ve Boran gereğini yapar...Sılada bakakalır.

Sılanın , kendi egosu için sıkı sıkıya sarıldığı Bedirhana gelince...Sağlıklı Borandan sağlıksız bir Bedirhan olmaz...Kendi içinde çok yıpranır ama asla taraf olmaz...ve gün gelir geçer Boran'ın karşısına : ''ben asla taraf olmam baba der, bilirim ki taraf olmamı sen de istemezsin.Ama bilesinki ne yaparsan yap senin arkandayım''...ve o saatten sonra Sıla derdine yansın derim...

Sıla ne yapar...işte buradan sonra görürüz Sılanın gerçek yüzünü...psikoloğada gider, alkolede bulaşır...herşeyi yapar da bir tek intihar edemez...esip gürlediğine aldanmayalım...Sıla intihar bile edemeyecek kadar korkaktır...

.Keşke ''herşey benim yüzümden oldu'' deme akıllılığını gösterebilse de ayağını denk alsa...ama neredeeee...Sıla bu....

Seroz yazdıkların nasılda gerçek.Boşanmaların arttığı ,seviyeli beraberliklerin çoğaldığı günümüz insanının evliliği.Mış gibi yaşamlar.Mış gibi evlilikler.Belki de Sıla ve Boran'ın sorununda bizim sorunumuz. Mış gibi yapıp kendimizi kandırmak. Sıla ne yapar sorusuna verdiğin yanıtlar köyden,kırsal kesimden cevapları kapsamıyor sanki.Ümmü de tam örnek olamaz sanki,ekonomik olarak çaresizliği yaşayanlar ne yapar gerçekte?

ifrit
12-12-07, 19:40
yüce Caesar..peki ya ben hı !! sevmedim...hayır!!! sen dur!! ben midyatıda yakayım içindekilerle...göz yaşı falan da bekleme..yok..yok..:img-hyste

ALDATMAK..ağama yakıştıramıyorum olmaz..olmasın..
ama sayın G.O forumu ilerde fiziksel aldatma ve duygusal aldatma arasında bırakacaktır..bundan eminim..buyrun işin içinden çıkın..:icon_whis aldatmak bir kelime ama...

''evlilik sanattır'' bunu birde sayın G.O za anlatabilsek..

aslında sıla ve boranın evlilik terapistine ihtiyaçları var...:img-yes:

gidip anket cevaplayacağım..geriden takibe devam..

d.nehir
12-12-07, 20:00
herkese iyi akşamlar.
Fragmanı şimdi izledim.Ağam gözlerini açmış sonuda :happy0064
Zeynep doktor mankenlik ajansından apar topar kaçmış görünümü veren hanım sen gel agamın tanıdıgı çık nerden nereye :icon_whis
Sayın G.O şiddetten hiç hoşlanmam ama nolur şu Dilaver için parlak ayakkabılı kirli sakallı bi tetikçi yazın.:icon_whis Abisinden kurtulduk kardeşi bela oldu.
Biraz önce okudum bir arkadaş Emre olayını Boran yaşayacak demiş katılıyorum:img-yes:
bu arada bir arkadaş Dilan dan bahsetmiş inşallah bu bölüm kızı hatırlarlar:icon_whis

tekrar herkese iyi akşamlar:sad53:

seyşelll
12-12-07, 20:24
Akşam haberlerinde 1 kaza haberi gördüm kanalların 1inde. Ambulansın kapısı açılınca yaralı sedyeyle uçup kafa göz yarmış.:img-fear2
Ya bizim Boran da uçsaydı boyu sebebiyle ambulanstan.:sad53::img-hyste
Aman aman 1 mağduriyet daha hanesine yazılırdı, üstelik yine Sıla yüzünden. Eğer Sıla uzun boylu olmasaydı başrol erkek karakteri de bu boyda seçilmezdi. Neyseki go mağdur etmedi Boran'ı bu bağlamda.

Heyyo yaşasın nobratif Boranito.http://img167.imageshack.us/img167/3527/yehhaavk1dj4.gif

:img-in_lo

ifrit
12-12-07, 20:29
b) vurulduğu anı
hiç tahmin edemiyorum..:icon_whis bana ne oldu abay? kazamı geçirdim? he ağam he kaza geçirdin..o kazayı en başında geçirdin de işte anlamıyor insan..:img-hyste pardon hocam cevap verecektim değil mi?? işte ağzımı açınca kapatamıyorum..:img-hyste tamam tamam.. ''B''

2-Boran'ın çevresindekileri kandırma olasılığı var mı? Yani Töreleri yenemedim bari salağa yatayım diyebilüüür müüü?
ağam mı? dürüst,mert ağam mı?? yoo yoo...ama kayınpederini örnek alırsa bilmem..:img-hyste

[B]3- Mini etekli ve aşırı laubali bulduğum sayın doktor hanım, Boran'ı nereden tanıyor olabilir?
[B]a) Boran'ı ODTÜ'den tanıyor ...
c demek isitiyorum..neden?? çocukluk olsun masum olsun..diye...

örtmenim ödevime hiç çalışmamışım..bilemiycem..kızma...

işte düğüm burda bende merak ediyorum ne diyecek..ezilip büzülüp sevgilim vurdular seni der heralde en makul şekli bu..tabi ağamda sorar beni neden vuruyorlar..al baştan anlatmaya...TÖRE..TÖRE...:img-hyste

sılakız elinden geleni, hatta gelmeyenide dener..baksana bedoşu almış başucunda başlamış denemeler...ANILAR..ANILAR...:img-hyste

sevgilerimle ODİLE; hep tembel bi öğrenci olmuşumdurda...:icon_sorr

bye

doray
12-12-07, 21:06
Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar. Abdala malum olur gibi mi?? :img-angel

İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran, nihayet uyanır.Ebediyen uyuyacak değildi ya?? Yaşanan kötü olayın iz bırakmadan atlatılması kolay değildir.Mağrur ve güçlü Zeyna Sıla ,Boran'a da He-man olmayı öğretecek desene..:img-lazy:

Öte yandan Boran’ın vurulmasıyla durulan şirket meselesi yeniden gündeme gelir. Dilaver, Sıla’nın Boran’la ilgilenmesini fırsat bilerek harekete geçer. Hazırladığı planla Sıla’ya yeni bir darbe indirmek niyetindedir.
Bla bla bla.. Anlatsın derdini marko paşaya..:img-music

Sıla ise, yaşadığı üzüntü ve endişe dolu günlerin ardından, Boran ile aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermemekte kararlıdır. Ancak bu, sadece Sıla’nın elinde olan bir şey değildir.

Daha önce ne girmişti ki aralarına??,Cihan ile Emre karakedi sayılır mı?Kadere kim engel olabilir ?:img-dirol

Özeti hazırlarken ne düşünüyorlar acaba??Özenle kelimeleri seçtikleri belli .Ama bize hiç bir anlam ifade etmiyor bu anlatılanlar.Geçen sene yaşadıklarımızı özenli kelimelerle süslemişler tekrar kandırmaya çalışıyorlar gibi.Yeme memo ye,tabi yersen..:D
gülkurusundan alıntı:Seroz yazdıkların nasılda gerçek.Boşanmaların arttığı ,seviyeli beraberliklerin çoğaldığı günümüz insanının evliliği.Mış gibi yaşamlar.Mış gibi evlilikler.Belki de Sıla ve Boran'ın sorununda bizim sorunumuz. Mış gibi yapıp kendimizi kandırmak. Sıla ne yapar sorusuna verdiğin yanıtlar köyden,kırsal kesimden cevapları kapsamıyor sanki.Ümmü de tam örnek olamaz sanki,ekonomik olarak çaresizliği yaşayanlar ne yapar gerçekte

Gündüz kuşağı kadın programlarındaydı sanırım,günümüzdeki evlilikerin
bitmesinde kız ailelerinin katkısından bahsediliyordu..Boran'ın tecavüz konusu konuşuldukça sözde Sıla'yı sevenler bu olayı tekrar gündeme getirerek bir yerde Sıla'ya kötülük yapıyorlar.Kızcağız bu konuyu kapatmış,kucağında "o" gecenin eseri minik Bedoş mutlu huzurlu,yanında biricik kocası ile aralarına kimsenin girmesine izin vermeden yaşamaya çalışıyor.Sizlerde temcit pilavı gibi,ısıtıp ısıtıp aynı konuyu buraya taşıyorsunuz.Kızcağız buraları okusa kocasından ayırmak istediğinizi ya da Boran'da gönlünüz olduğunu düşünecek..Yapmayın ,bozmayın bu mutlu yuvayı...:img-hyste:img-hyste

siyah-beyaz
12-12-07, 21:17
Şöyle birşey duymuşluğum var bu hafıza kayıpları ile ilgili...

Hasta bir travma yaşarsa hafızası yerine gelebilir....

Şimdi Boran'a uygun travma arıyorum by Sıla....

*Benim kaçmam geldi* dese acaba ????

*Emre'yi,onun arkadaşlığını çok özledim* dese????

*Mardin'deki arazileri kapatmaya devam ediyorum*?????

*Beni aşiret ağa seçti* dese????

figan1973
12-12-07, 21:21
buyrun bakalım bu da latince...sankim benim başım kel..hiçte bile bi dolu saç var başımda ...ne zaman *bakım* yaptırsam kuaför iki kat para alıyo(pis fırsatçı)...
intihar bana kalırsa salt korkaklıktır...her şeye karşın İLLAKİ yaşamak...ölüm hepimizin başında canlı isen ölürsün işte....ama anadolunun o yöresinde *intiharın* yaygın olduğunu ve bir çok *TÖRE CİNAYETİNİN* intihar
süsü verilerek de işlendiğini biliyoruz....ve intihar edenler de kadınlarımız....
kıstırılmış, ve kendini *çaresiz* bulan kadınlar...çare eğitim ve *dayanışma*
derdim ama ....çaresiz bırakmak en iyi yol..giden gider kalan bize baş eğer ve düzen işler.....ümmü baş eğdi mi ACABA......

zeynepsudem
12-12-07, 21:30
Bölüm fotolarında Sıla'ın işyerinde Boran da olduğuna göre neler olacak acaba?
Sıla Boran'ı hafıza kaybı bahanesi ile hiç yanından ayırmayacak bence.

Ablacım az önce resimlere baktım:img-icecr Boran siyah gömleğiyle Sıla' nın hemen arkasında endamı arz ediyor:img-in_lo Sıla Boran' ı en değerli hazine misali her gittiği yere götürecek sanırım:img-yes: çok şükür sonunda Boran' ın kıymetini anladı:happy0064

Boran iyileşince Sıla' ya bir bakım gelmiş, ruj rengini de değiştirmiş,, bir de kolları İspanyol tarzında siyah-beyaz bir elbise gördüm üzerinde modeli pek hoşuma gitmedi. Aynı resimde tanımadığım bir adamla konuşuyor, Güvenilir amcanın ekibinden biri herhalde.. Sıla adama pek bir garip bakıyor:img-pilot

Sıla' nın Dilaver' le konuştuğu bir resim daha var. Sıla' nın gözaltları pek bir şiş çıkmış, Boran hastaneden çıktığı gece.. Sıla (her gün, her gece sev Beni:img-blush) sabaha kadar uyumamış, Boran' ı da uyutmamış olabilir mi?:img-blush

Derinim resimlerin linki için teşekkürler:img-in_lo

diyar 80
12-12-07, 21:46
Aldatmak erkekin elinin kiridir. Ayrıca erkek adam aldatır.. Ben şahsen Boran'ın bugüne kadar şiddet eğilimi konusunda yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu sebeplen Boran erkekliğini ispatlamalıdır.
Boran aldatmalıdır.
Boran aldatmasın da kim aldatsın? Kolay mı o kuru çemkirik kadına tahammül etmek.Tabi ki aldatacak. Hem doktor hem de ben onda kadın kısmısı ağzını çok açmaz bakışları da sezdim. Boran'ımız sonunda layığı kadını bulmuştur ve aldatması caizdir.

:img-yes::happy0064:good::img-nyam::img-clapp

Boran aldatmaz diyenler, lütfen biraz anlayışlı olun. Bırakın Boran da Sıla'yı birazcık aldatsın. Yani hep sizin dediğiniz mi olacak? Bakın aldatmasını büyük bir heyecanla bekleyenleri de unutmayın. Onlar da mutlu olsunlar. Hem unutmayın Boran da bir erkek, o da fani. Aldatır aldatır, bize ne. Belki çok mutlu olur.
Haydi G.O. bekliyoruz. Ama aldatma işini Boran'nın hastalığı nedeni ile olduğu gibi bir kurgu ile anlatmayın.. Aklı başında iken olsun. O zaman sizi bir kere daha cesaretinizden ötürü kutlarım. Sonunda da G.O. bile gösterdi, demek ki tüm erkekler aldatabilirmiş, derim. Bunu da daha önce verdiğiniz sosyal içerikli mesajlarınızın arasına katarım.
:img-yes::happy0064:good::img-nyam::img-clapp

Sonunda ortak bir noktada buluşacağımızı biliyordum:happy0064;ne güzel;hepimiz bir konuda hemfikiriz o halde:dance:...

Geçen gün Zeynebim Sudemim de bahsetmişti;şu Boran ve Abayın görüştüğü,işe aldıkları adam noldu?O adamı bize neden göstermişlerdi?O sahne Boranla Abayın kaç yaşında olduklarını öğrenelim diye mi çekilmişti sadece?Bizde o kadar konuştuk,"tetikçi bu adam mı;diziye neden girdi;ne iş yapacak" diye...Şu diziye girenlerin akıbetlerini merak edip,gelecekleri hakkında tahmin yürütüyoruz ya hala(sanki bir daha görebilecekmişiz gibi),Allah bizi bildiği gibi yapsın...

aynurhay
12-12-07, 21:50
sıla da ne ilginç bi insan Allahım Yarabbim ,yaşadığı kötü şeyleri hemen atlatıyor daha dün kocan ölebilecek gibiydi ne çabuk unuttun giyindin kuşandın işlerin başına geçtin pes yani genişliğin bu kadarı extra large bi insan bu sıla...

bide niye gizliyorlarki borandan başına ne geldiğini ben olsam söylerim kardeşi bile silah çekmiş ona ahmet ağanın tetikçisini duyunca mı travma geçirecek..

dehen
12-12-07, 21:50
Ayyy arkadaşlar ne kadar nankörsünüz , Boran Sılayı niye aldatsın ki ? Adamın" her gece sev beni " diyen isterik bir karısı varken , düşünsenize ya "başım ağrıyor "deseydi :))))

haramikedi
12-12-07, 22:05
Psikoterapist Abayın kısmeti olsun, muazzam bi sevda olur bence.
- Seni anlıyorum.:img-yes:
- hayır asıl ben seni anlıyorum.:img-yes:
- Ben anlamak için eğitildim tamam mı!:icon_evil
- Baktığın duvarda pencere bile açarım, sen ne konuşuyosun bee!:icon_evil
:dito :img-haha:

Sıla Boran' ı en değerli hazine misali her gittiği yere götürecek sanırım:img-yes:
http://img510.imageshack.us/img510/8531/yehhaavk1.gif (http://imageshack.us) evet bence de.
Allah mutluluklarını daimi etsin. Mutluluk Forever http://img177.imageshack.us/img177/3857/baby5vw5.gif

seyşelll
12-12-07, 22:08
Yazdıklarım şehirli ekonomik özgürlüğü olan ve eğitimli kadınlara özgü davranış biçimi .... kırsaldaki , köylerdeki kadının adını bile anmadım...kırsaldaki kadın ne bilir psikoloğu, ne bilir alkolü... o kadının tek bildiği doğum ve ölümdür...çaresiz başvurduğu en cesur silahta ölüm...yani intihar etmek...sahip olduğu en değerli şeyi canıdır da ondan...
Ben yine farklı düşünüyorum seroz. İntihar etmek hiç 1 durumda cesaret olamaz. Değerli olan cansa, onu acıtanlara göğüs germek daha cesurca olur.
Ölmek 1 lütûftan başka nedir zulmedenlere. Kendini kıymetli bilen diildir intihar eden, kendinden vazgeçendir.

Gerçekten öyle 1 intiharı anlatışınız varki doğuya gidip 'öldürün kendinizi, hadi 1 cesaret' diyesim geliyor.:img-yes:
Napsınlar ölsünler mi içinde bulundukları şartlar fena diye. Zaten o fenalık içinde saflık da var, her şey bu dizide gösterilen kadar kötü olamaz. Eğer öyleyse de katmerli direniş gerek.

1 cinnet her şeyi çözer.;) Ölüm değil, yaşamak bâbında. 1 de insan durumu ne kadar zorsa o kadar dayanıklı oluyor, o içinde bulunduğu belirliyor. Vay be buna da katlanılabiliyormuş denilen ucubik durumlar olabilemezdi yoksa.:P
( ama Ümmü'nün ağa sınıfından olduğunu unutmadan , ayrı bir yerde değerlendirmemizde fayda var diye düşünüyorum.) ...
Ne farkı vardı Ümmü'nün intiharının? Klasik ilgisiz kocasına dayanamayan güçsüz koca kumkuması yaptılar safçeğizi. Cihan'ın ilgisizliği değil miydi intiharını getiren.
'Ağa karıları da intihar edermiş, vay bee!' mi dememiz gerekio sınıfı pek yüksek aşiret nanesi olduğundan anlamadımki.:img-pilot

doray
12-12-07, 22:14
sıla da ne ilginç bi insan Allahım Yarabbim ,yaşadığı kötü şeyleri hemen atlatıyor daha dün kocan ölebilecek gibiydi ne çabuk unuttun giyindin kuşandın işlerin başına geçtin pes yani genişliğin bu kadarı extra large bi insan bu sıla...

bide niye gizliyorlarki borandan başına ne geldiğini ben olsam söylerim kardeşi bile silah çekmiş ona ahmet ağanın tetikçisini duyunca mı travma geçirecek..
Zaten esas komik olan da bu..Boran'ın başından bu kadar olay geçsin ,karısı kaçsın bir şey olmasın,vurulsun bir şey olmasın suratını görmediği Ali Desidero vurdu diye mi travma geçirsin.Yoksa Sıla'nın ne cefakar 1 eş olduğumu kanıtlanacak..Aman almayayım kalsın..Go Süpervizör olarak "rezalet "dizisini batırdı,can perperişan etti ,şimdi başka diziyi batırmaya gitti.Cuma gecesi tvden diziyi seyretsin CD'sine baksın baksın dursun..Bakınca kuş uçacak mı bakalım???:img-pilot

Ayyy arkadaşlar ne kadar nankörsünüz , Boran Sılayı niye aldatsın ki ? Adamın" her gece sev beni " diyen isterik bir karısı varken , düşünsenize ya "başım ağrıyor "deseydi )))

Biz bu isterük hanımın kocası ayağa kalkınca göreceğiz.Bakalım ne mazeretler uyduracak..:img-beee:
-Bu gece olmaz Bedo diş çıkarıyor...imgdrag
-bu gece olmaz askılı geceliğim yok,konsantre olamıyorum...:img-heh:
-bu gece olmaz dolunay yok ,sen konsantre olamıyorsun..:img-artis
-bu gece de olmaz annem hasta..:icon_twis
-bu gece de olmaz ,babam anneme üzülüyor..:blink:
-şimdi hiç olmaz ,Dilaver'e kızdım..:icon_cool
-bu gece hiççç olmaz havamda değilim,aklıma limonata geldi..:dance:
-aa sende azgın teke sendromu başladı,yatakları ayıralım bu işin sonunda t....z var,psikotrapisti arayalım..:happy0064
Sıla bu ,bahane çokkk.:klme

Hiiii Azem gelmişşşş.:img-kiss:İpek'in gülen yüzü yeter canım..Sonunda normal 1 kadın görebileceğiz..

ye_şil
12-12-07, 22:30
Biz bu isterük hanımın kocası ayağa kalkınca göreceğiz.Bakalım ne mazeretler uyduracak
-Bu gece olmaz Bedo diş çıkarıyor...
-bu gece olmaz askılı geceliğim yok,konsantre olamıyorum...:
-bu gece olmaz dolunay yok ,sen konsantre olamıyorsun..
-bu gece de olmaz annem hasta..
-bu gece de olmaz ,babam anneme üzülüyor..
-şimdi hiç olmaz ,Dilaver'e kızdım..l
-bu gece hiççç olmaz havamda değilim,aklıma limonata geldi..
-aa sende azgın teke sendromu başladı,yatakları ayıralım bu işin sonunda t....z var,psikotrapisti arayalım..
Sıla bu ,bahane çokkk.

Doray'cım senin mesajını okurken aklıma nedense Kemal Sunalın bir filmi geldi.
Orda da Şaban kaçırdığı kızla bir türlü gerdeğe giremiyordu.:img-hysteKız onunla başka biri için kaçtığı için Şabanı istemiyordu,sürekli bahaneler üretiyordu.

-pazartesi olmaz hafta başı...:img-icecr
-salı olmaz salı sallanır...:)
-çarşamba çarşafa dolanırız...:)
-perşemde olmaz mübarek gün ertesi...:img-hyste
-cuma olmaz mübarek gün...:img-hyste
-cumartesi pazar da tatil...:img-hyste

Tabi tam olarak bahanler bunlarmıydı bilmiyorum,yani yanlış hatırlamış olabilirim ama bunun gibi bişeydi.

Şimdi bizim Sıla kızımız da büyük ihtimal buna benzer bahaneler üretir zaten.Olmadı Boranla kavga eder dönerler totolarını birbirlerine uyurlar.:icon_evil

Ben karı istiremmmmm
http://www.resimekle.gen.tr/files/799usl9tdjm3eukv8nxv.jpg (http://www.resimekle.gen.tr/)

Aze'm Boranın karı istemesinden daha doğal ne var ki adam şu dünyada kadın yüzümü gördü.:img-hysteTam karısına kavuşuyor canperperişan...Tabi Sıla da....:img-hyste

Zeynep'cim Teşekkürler...:img-in_lo

legends_of
12-12-07, 22:33
Fenerbahçemi ve Fenerbahçelileri yürekten kutluyorum.....:happy0064

Biz bu isterük hanımın kocası ayağa kalkınca göreceğiz.Bakalım ne mazeretler uyduracak..
-Bu gece olmaz Bedo diş çıkarıyor...
-bu gece olmaz askılı geceliğim yok,konsantre olamıyorum...
-bu gece olmaz dolunay yok ,sen konsantre olamıyorsun..
-bu gece de olmaz annem hasta..
-bu gece de olmaz ,babam anneme üzülüyor.
-şimdi hiç olmaz ,Dilaver'e kızdım..
-bu gece hiççç olmaz havamda değilim,aklıma limonata geldi..
-aa sende azgın teke sendromu başladı,yatakları ayıralım bu işin sonunda t....z var,psikotrapisti arayalım..
Sıla bu ,bahane çokkk

:img-hyste.....Doray :good:.......
Sıla yı çok iyi tanımışsın Valla...........:img-hyste

Sıla kızımızın sevdası hep ayrılık anlarında geliyor aklına....Ama Boran böyle mi???:icon_whis......
Çiçekler.. jestler... sevgi sözleri...Hediyeler ... sürprizler...:img-in_lo...
Sıla da bir gün Boran a bir sürpriz yapsa ne olur sanki...
----Bu bölüm Boran hastaneden eve geldiğinde güzel bir jestler karşılaşsa...Ama Boran ın karşılaşacağı şey...
----Nasıl yaparsın Boran bunu...:img-black...Bana dr arkadaşından hiç bahsetmedin....Yoksa Gizeme tenini verdiğin yetmedi ruhunu da ona mı verdin...:img-lazy::img-dirol

Lütfen biri bizi duysun..Sadece rüya istemiyoruz Sıla dan sevgi sözleride istemiyoruz icraat bekliyoruz.....Özete bakılırsa bu mümkün olmayacak.....:dito

edit:Yine sayfa sonundayım bu nasıl bir tesadüftür.....İlginç....Hep ben yorum yazıyorum diğer sayfaya geçiliyor........:icon_whis

maabel
12-12-07, 22:34
İyi geceler arkadaşlarım...:img-wink:

Fragmandan sonra özette gelmiş Boranımız iyileşiyormuş gözümüz aydın..MAA nın yatarak para alma devri bitmiş..Uyuyan Borandan sonra hafıza kaybı yaşayan Boran görmekte iyi olacak gibi..:

Fragman anketimiz var niye özet anketimiz yok ?:icon_whis
Başımıza iş çıkarma dediginizi duyar gibiyim..
Hatta FATOŞ ABLAM DE GET MAABEL der gibi oldu...:img-in_lo

geldim Maabel'im ]

Hoş geldin..ODİLEM çok geçmiş olsun..sıfır numara gözlerle MAA nasıl görünür artık..Formun şanslısı olarak MAA yı görünce farkı anlatırsın degil..:img-in_lo

b) vurulduğu anı
-Tercihim Boranın Sıla ile ilk tanıştıgımız andan itibaren unutması ama vuruldugu anı unutacak..:icon_sorr

-Boranım öyle şeyler yapmaz...Boran nelere gögüs gerdi hepsinin üstesinden gelir evel Allah...

-Hepsi olabilir ama ODTÜ'den tanışıyorlar gibi..

-Tilki ve kurt ne planı kurarsa ondandır...

-Boranım beni terkedince Allah cezanı verdi iki kurşun yedin tekrar elime düşdün...:img-hyste

-Çeşme başına götürsün ilk çeşme başı sahnelerini canlandırsınlar..

SILA.Satıyormusunuz?.
BORAN:Neyi?:img-blush
SILA:Gülleri
BORAN:HAYIR
SILA:Neden topladınız peki..Satıyorsanız almak isterimde

BORAN:Satılık degil..Size hiç degil...
SILA:Neden ...
BORAN:De get SILA .:img-hyste(Fatos Ablam Boranıda böyle konuşturursa GO hiç şaşmam..Nede olsa biz ne diyorsak yapıyorlar ya...:img-wink:)

[B]Fatmacım Allah kavuştursun..
Zeynebim teşekkür ederim..Asker ablası olmanın gururunu yaşıyorum..Teskereye bugün tam 6 ay var...:img-in_lo

iyi geceler..

KAYIP KUŞ YUVAYA dönmüşmüne...RHETT den haber varmı...:img-wink:

dehen
12-12-07, 22:36
Sevgili Doray ve Ye_şil sizler mazeret sıralarken ER deki Asan ve Atice geldi aklıma , bir türlü halvet olamayışları , ama öyle sevimliler ki kızamıyor insan . İnanıyorum ki Sıla böyle mazeretler uydursa bir kaşık suda boğasımız gelir , bu kızı bunca sevimsiz yapan şey ne ola ki ?

diyar 80
12-12-07, 22:37
Bence boran hafif kötürüm kalsaydı daha iyi olurdu. O zaman psikoterapist yerine fizyoterapist gelirdi. Böyle tedavilerde hastayı havuz yürütüyorlar herkes mayoyla falan. Susayım en iyisi :img-hyste

:img-blush:img-pilot:img-eat:Azeee;sus en iyisi;çok ayıp...

Ana?!?:img-fear2Sen "asistan" olmuşsun Aze,tam 51 tane mesaj yazmışsın ve silmemişsin;bugünleride mi görecektik?:img-pilot

Sıla' nın Dilaver' le konuştuğu bir resim daha var. Sıla' nın gözaltları pek bir şiş çıkmış, Boran hastaneden çıktığı gece.. Sıla (her gün, her gece sev Beni) sabaha kadar uyumamış, Boran' ı da uyutmamış olabilir mi?:img-blush

Töbee;nettin sen Zeynebim?:img-blush Adamcağız hasta daha,yaraları bilem iyileşmedi...
Zaten Boranın hastaneden çıktığı gece Sıla da giymiştir babaanne geceliklerinden birini,devrilmiş uyumuştur kesin;bitti o "hergün her gece sev beni" ler...:img-lazy:

Özet çok sıkıcı:img-bored,insana hiçbirşey yazma isteği vermiyor...Canım Oslomun özeti daha güzeldi,heleki "çilekeş Sıla"nın çilelerini anlattığı paragraf;

Sıla anasının hastalığı,kocasının koma hali ve batan şirketlerini arka arkaya kaybetmenin şokunu yaşarken,hangi akla hizmet anneannesinin köşkü diye kiralanan köşkte de sorunlar bitmemektedir.Eski binanın su tesisatı ve çatıdan akan sularla uğraşmak Sıla'yı iyice yoracaktır.:icon_sorr

:img-hyste

Sevgilerimle...

jess
12-12-07, 22:38
Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar....

Evet..Gerçekten de herşey onun suçudur.:img-haha:

İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran....

Aşırı bozuk gıda tüketiminden midesini bozar ve ömür boyu kusmakla cezalandırılır.:img-hyste

Burada bahsedilen Sıla'nın inancı, Sıla'nın sevgisi dimi? Boşuna kok atmış olmayayım Sılama.Bakın biliyosanız söyleyin.troest

Hazırladığı planla Sıla’ya yeni bir darbe indirmek niyetindedir...

Ne var ki Sıla'nın hacıyatmazlığı da artık iyiden iyiye canını sıkmaktadır.

Sıla ise, yaşadığı üzüntü ve endişe dolu günlerin ardından...

Ayşe'den "Hanım ağalığın" ne olduğu hakkında güncellenmiş ikinci bir ders alır ve tekrar hanımağacılık oynamaya başlar.Amacı akıllardan tamamen silinen 7.bölümün ( :img-angel ) tüm yaşadıkları üzerinde asıl etkili olan faktör olduğunu cümle aleme kanıtlamaktır.:img-icecr

Boran ile aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermemekte kararlıdır.

Bu nedenle küçük bir manevrayla Boran'ı araya alarak kısa yoldan düşman sayma girişimlerine başlar.:img-pilot

Ancak bu, sadece Sıla’nın elinde olan bir şey değildir.

Tanrı sadece Kutsal Sıla'nın elinde olan şeylerden cümlemizi koruyabilecek midir?Yoksa koruyabilemeyecek midir?:)

Tanrı da bir Allah'ın günü Sıla'yı unutursa hiç şaşmam ben aslında.:img-boredTüm vaktini onu korumaya çalışarak geçiriyor.Bizim gibi didğer fanilere yazık.:img-dirol Üstelik Tanrı'ya Sıla'nın tehlikede olduğu mesajla bildiriliyorsa daha da sıkıcı olur işi.

Bip bipp...

-Sıla kulunuz kaçırıldı...
Tanrı-Tez elden kurtarıla..
Melek-Görev başarıyla tamamlandı..

Bip bipp...

-Sıla kulunuz öldürülmek üzere...

Bip bipp...

-Sıla kulunuz kocası tarafından "ezik kadın"( ! ) konumuna düşürülüyor.

Bip bipp...

-Sıla kulunuz zorla evlendiriliyor.

Bip bipp...

Bip bipp...

-Sıla kulunuza tecavüz etmek isteyen psikopat,maynak,delü bir koca var.
Tanrı-:img-lazy:
Melek-Görev başarısızlıkla sonuçlandı.Neden:Komut eksikliği...
Tanrı- Cehenneme kadar gidivermiştim de.Aksilik bu ya orada benim telefon çekmiyormuş.:img-heh:

İpek tanrıyar kilo alınca güzelleşmiş mi ne ???

En az Sıla kadar güzelleşmiş üstelik.http://img171.imageshack.us/img171/605/35436450xg5.jpg

zeynepsudem
12-12-07, 22:41
Günışığı'm,ben aslında Dilanın İsviçrede olduğunu düşünüyordum.Hani Sıla son kaçış denemesinde Dilanı İsviçreye aldırmaktan bahsetmişti:img-wink:Kendi kaçmayı başaramadı ama belki Dilanı İsviçreye göndermiştir.

Metesim, Dilan' ın İstanbul' da olduğunu düşünüyorum.. İsviçre' de okuyor olsaydı Sıla biricik kızkardeşinin hesabına düzenli para yatırırdı.:img-wink: Dilan yaklaşık bir 10 bölüm önce falan telefon edip Celil' den para istemişti, ondan sonrada Sönmezler küçük kızçeleriyle irtibatı hepten kopardılar:img-pilot

Aynurcum, Biz O' na boşuna Zeyna Sıla:img-weigh demedik, herbişeye yetişir evvelallah:not_i: Hastanede Boran' a; Sen uyandığında, bu yataktan kalktığında da her zaman yanında olacağım... demişti... Sıla Boran' ın uyandığını 51. bölümün hemen başında öğrenecek ama holdingte işlerle uğraşırkene Boran' ın yataktan kalktığını görebilecek mi? emin değilim:img-heh: Sıla verdiği sözü yerine getirebilecekmi ki?:img-bored

Geçen gün Zeynebim Sudemim de bahsetmişti;şu Boran ve Abayın görüştüğü,işe aldıkları adam noldu?O adamı bize neden göstermişlerdi?O sahne Boranla Abayın kaç yaşında olduklarını öğrenelim diye mi çekilmişti sadece?Bizde o kadar konuştuk,"tetikçi bu adam mı;diziye neden girdi;ne iş yapacak" diye...Şu diziye girenlerin akıbetlerini merak edip,gelecekleri hakkında tahmin yürütüyoruz ya hala(sanki bir daha görebilecekmişiz gibi),Allah bizi bildiği gibi yapsın...

Diyarım, Boran' ın yeni işe aldığı adam; sadece bir sahnede oynatılıp; unutulanlar listesine dahil edildi..Yeni elemanın patronu vuruldu:icon_sorr Üstelik Adam Abay' la iş görüşmesine geldiği gün tanışmıştı.. Abay' a telefon etmedi..hastaneye geçtim, konağa geçmiş olsuna da gelmedi.. hoş aşiretten, marabalardan da kimsecikler gelmedi:icon_whis Bedirhan' ın doğumu şerefine verilen yemekte konak doluydu, aşiret iyi gün dostu:icon_twis

Gelecek bölümde tetikçi Ali Desidero' da unutulanlar arasına girecek gibi geliyor Bana:sad53:

Herkese iyi geceler dilerimbye
Sevgiyle kalın.

jess
12-12-07, 22:50
İnanıyorum ki Sıla böyle mazeretler uydursa bir kaşık suda boğasımız gelir , bu kızı bunca sevimsiz yapan şey ne ola ki ?

Ben boğmam.:hıh Suya yazık.Hem niye öyle bi kaşık diye küçümsüyorsun canım suyu? Özellikle şimdilerde çok gerekli su bize. Bi lokmasını gereksiz kullanmazdım ben olsam.:img-haha:

Kaldı ki atalarımız testere,kılıç,barut,bomba,tüfek ve bilimum ateşli silahlar icad edip insanlığın kullanımına sunmuşken üstelik.:img-eat:

Müsrif seni...:img-hyste

KAYIP KUŞ YUVAYA dönmüşmüne...

Kim? Ben mi? Hiç de bilem.Ben şuracıktaydım da tüylerimi temizliyordum.Sen görmemişsin bikerem.:img-icecr

asumanoz
12-12-07, 22:52
]1-Boran sizce hangi zaman aralığını hatırlamıyor ?

ne tetikçiyi nede vurulduğu anı hatırlamıyor.

böyle birşey yapacağına inanmıyorum

bence 2ci terapi seansından sonra olabilir

şirketin %50 ortağı oldular şu ana istediklerini yapabilirler aralarında mutlaka anlaşmamazlık olacağı kesin

aval aval bakarak seni vurdular boranımmmmm dermiş

sıal artık hiçbir şey yapmasın şimdiye kadar yaptıkları yetti

angelface
12-12-07, 22:58
iyi akşamlar arkadaslarr.
şimdi yorumlarınıza göz atarken aklıma bişey takıldı.
acaba GO dr zeynep i boranın okul arkadası yapar mı??
o kadar saçmalayamaz ama değil mi?dizide çalışan dünya kadar indandan bari biri söyler ODTÜ teknik üniversite tıp yok diye?????
bunu da yaparlar sa ben diyecek bişey bulamıyorum...

cookie
12-12-07, 23:06
Gerçekten öyle 1 intiharı anlatışınız varki doğuya gidip 'öldürün kendinizi, hadi 1 cesaret' diyesim geliyor.
Napsınlar ölsünler mi içinde bulundukları şartlar fena diye. Zaten o fenalık içinde saflık da var, her şey bu dizide gösterilen kadar kötü olamaz. Eğer öyleyse de katmerli direniş gerek.
Evet bence doğal şartları yetersiz olan insanlar ölsünler:img-yes: Hem zaten ölücekler çünkü gitgide kötüleşen dünya şartları nedeniyle gereksinimlerini karşılamayacak ilk insanlar onlar olacak ve ölücekler. Bu nedenle cesur ve gururlu olsunlar hemen ölsünler..:img-cool2
http://img337.imageshack.us/img337/5816/tkrkqr7.gif (http://imageshack.us)

O zaman psikoterapist yerine fizyoterapist gelirdi. Böyle tedavilerde hastayaı havuz yürütüyorlar herkes mayoyla falan :img-icecr Susayım en iyisi
:img-hyste:img-hyste
azem ben seni strip partisine davet edicem.. İşte strip partisinden 2 gizli çekim fotoğraf karesi..

kukihttp://img337.imageshack.us/img337/9152/s1xe1.gif (http://imageshack.us) Seyşohttp://img337.imageshack.us/img337/8002/s2ft5.gif (http://imageshack.us)

mause
12-12-07, 23:18
iyi akşamlar arkadaslarr.
şimdi yorumlarınıza göz atarken aklıma bişey takıldı.
acaba GO dr zeynep i boranın okul arkadası yapar mı??
o kadar saçmalayamaz ama değil mi?dizide çalışan dünya kadar indandan bari biri söyler ODTÜ teknik üniversite tıp yok diye?????
bunu da yaparlar sa ben diyecek bişey bulamıyorum...
Sevgili angelface,ODTÜ Psikoloji bölümü var.
Zeynep Hanım ordan mezun olmuştur sonra da Doktora yaparak Dr.ünvanı almıştır.
GO böyle bir şey yaparsa saçmalamış olamayacak ne yazık ki.:icon_sorr

Maabelim, "de get"leri GO ya verdim.:img-grin2

Boran Sıla'yı göz ile olsada aldatsın sonra Sıla Boran'ı aldatsın sonra büle büle büle desin.Öbürü de büle büle büle desin siz de peşime takılıp ASİleşin.
İlerde Boran aldatır ASİleşmek istersiniz konuyu anlamzsınız demedi demeyin.:icon_whis
Civcivim,:img-in_lo

özgün
12-12-07, 23:28
Şöyle birşey duymuşluğum var bu hafıza kayıpları ile ilgili...

Hasta bir travma yaşarsa hafızası yerine gelebilir....

Şimdi Boran'a uygun travma arıyorum by Sıla....

*Benim kaçmam geldi* dese acaba ????

*Emre'yi,onun arkadaşlığını çok özledim* dese????

*Mardin'deki arazileri kapatmaya devam ediyorum*?????

*Beni aşiret ağa seçti* dese????

Siyah Beyaz'cım bir tane de ben yazayım istedim.

Boran'cım; son zamanlarda töreyi durdurmak için verdiğim çabalara son hızla devam ediyorum. Biliyorsun Mesude ve Muharrem'den sonra epey ara vermiştim. Gülizar'ı da kurtarınca neden duruyorum diye kendimi sorgulamam ve devam kararı almam bir oldu. Yeni bir çift bile buldum kaçmaya hazırlanan. Onlara yardım ediyorum şimdi. Hem bu sefer engel olmak isteyen Cihan da yok. İsviçreye gönderiyorum onları. Kendim gidemedim içimde ukte kaldı. Aslında bu da bir bahane. Senden kaçıp İsviçreye gidecektim ya orada bir ev kiralamıştım. Amacım ödediğim kiraların boşa gitmemesi. Ama bak bu aramızda sır olarak kalacak tamam mı? Adımın cimriye çıkmasını istemiyorum. Bir duyulursa senden bilirim yaşam sebebim. Sürekli ''hepsi senin yüzünden'' diye dolaşmamı istemezsin değil mi? Neyse yaşam sebebim başarılarımı daha fazla anlatmayayım sana mazallah beni kıskanırsın sonra yine aramız açılır. Sonra yine senden nefret etmek durumunda kalabilirim. Bunu hiç istemem.

özgüncüm naptın sen biz vuslat aşk beklerken sen boşansınlar boran öyle başkasıyla birlikte olsunlar diyorsun...aslında haklıda diyorsun ama eğer boşanacaklarsa dizide bitsinde kurtulalım:sad53:..ben bu dizide sıla &boran ı sevdim sıla X veya boran X kişiyi görmektense bitirsinler diziyi en güzeli en rahatı....

Derin'cim Boran'ın aldattığını görmektense boşanmalarını görmeyi yeğlerim. İki gün sonra asi oluyordum ama olurda bir hata yapıp Boran Sıla'yı aldatırsa ben de asi olmayı düşünebilirim. Vazgeçemeyeceğimi bildiğim halde böyle konuşuyorum ya kendime bir :dito göndermek istiyorum. :)

seyşelll
13-12-07, 00:03
kukihttp://img337.imageshack.us/img337/9152/s1xe1.gif (http://imageshack.us) Seyşohttp://img337.imageshack.us/img337/8002/s2ft5.gif (http://imageshack.us)
Parti yeni başlıyor; hemen strip bilinciyle harekât uygulamalı o 3 egzotik yavyuya.http://img149.imageshack.us/img149/5/hayrii1mncm9.gif

Ya uf ya. Boran da amma kuş; nasıl hatırlamaz oksijensiz kalınca.
- Bana ne oldu?
* Sh*t!
Böyle tadı çıkmıo. Bari Seymenvari kendini İstanbul surları çingene eşrafına katsın. Hatta Zeynep de doktor değil çingene kızı olsa daha inandırıcı olurdu bu şenşakrak laubali halleriyle girdiği role. O zaman kıskanılası olurdu.:kahve

Ya ben Emre'yi merak ediyorum. Acaba bu bölüm kim itip kakacak zavallıyı. Narin pek hırslıydı ona karşı. Evlense ya onlar. Aman eniştesi olsa da kıskanır gerçi o psiko.

Emre hastaneye gelirse ziyarete Boran'ın beynine oksijen gitmeye başlar, o yönden alıyor gazları çünkü. Nobran!http://img228.imageshack.us/img228/5605/k0s65tmpqk8iq2.jpg

zuzu
13-12-07, 00:04

vurulma ani ve sonrasini ....

Boran mi????

asla olmaz......

universiteden olmasi gercekten komik olur....

Mardin den olmasi da zor gibi bakalim GO nasil bi surpriz hazirladi bize

insanin niyeti kotuluk olunca yapilamayacak sey yok gibi ama esmayi dilavere her seferinde sila nin anlayip dinlemeden yaptigi sacmaliklar atti....

BENIMLE EVLENDIN DAHA NE OLSUN!!!!!

sıal artık hiçbir şey yapmasın şimdiye kadar yaptıkları yetti

bence de ama bi feslegen fena olmazdi haniii

su-yagmur
13-12-07, 00:08
Herkese İyi Geceler

Muhteşem ötesi özeti yorumlamadan gözüme uyku girmez dedim…:img-icecr

Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar.

--Ne hissiyat dolu bir dizi..Herkes her şeyi hissediyor.Ben niye bir şey hissetmiyorum. http://img341.imageshack.us/img341/5073/70igne4.gif (http://imageshack.us)

İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran, nihayet uyanır.

--Boran’ı İstanbul’a getirmeye gerek yokmuş.Sıla İnancı ve Sevgisiyle iyileştirebiliyormuş.http://img505.imageshack.us/img505/8646/nmj04eu7co0.gif (http://imageshack.us)

--Geçen bölüm içlerine doğmuş demek ki o yüzden herkes pür neşe dolaşıyorlardı.Bizde niye böyle davranıyorlar diye eleştirmiştik.Şimdi kınadım kendimi..Ne ceza versem ki..Neşesi yerine gelenleri http://img341.imageshack.us/img341/3896/229jepg7.gif (http://imageshack.us)

Ancak doktorların açıklaması kafalarda yeni bir soru işareti oluşturur.

--Nasıl bir soru işareti ? http://img341.imageshack.us/img341/848/nmj18tt6pn2.gif (http://imageshack.us)

Yaşanan kötü olayın iz bırakmadan atlatılması kolay değildir.

--Doktor bey kaç bölümlük bir atlatma.Kaç bölüm sabretmemiz gerekiyor. http://img209.imageshack.us/img209/1806/171oibw0.gif (http://imageshack.us)

--Sıla toplantılarını kiminle yapacak..Emre yok,Kenan Amca,yok,Azad …Elimizde bir Edip Bey kaldı.

--http://img209.imageshack.us/img209/9261/000200d05catn9.gif (http://imageshack.us)
--http://img341.imageshack.us/img341/3590/smiley260175850hx9kw9.gif (http://imageshack.us)

Son olarak izninizle sevgili formum:

:img-clappFenerbahçem :img-clapp

Kaçak Kuşum :img-in_lo

Sevgiler Saygılar

mause
13-12-07, 08:28
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Aşağıda sadece sevgili angelface ve kendimi gördüm.
Nerelere saklandınız?:icon_sorr
Kahvaltı hazırladım size.:img-in_lo
Kekler,börekler,açmalar,simitler,köy kahvaltıları(şehir kahvaltısından ne farkı varsa:img-beee:)
Ana baba müsvettesi,gelinlerinin sözünden çıkmayan itaatkar Firuz ve Kevser kişileri diziye nasıl dahil olacaklar acaba?
Narin doğum yapmak için İstanbul'a gelirse Bedar da ameliyatlı olacağı için 2 bebek ile ilgilenemez bahanesi ile İstanbul bölümlerine dahil olabilirler.
Emir'i ne yapacaklar?
1 dönem Mardin 1 dönem İstanbul arada okulsuz geçen aylar.
Çocuk iyi uyum sorunu çekmiyor.
Aaaa dediğim şeye bakın O'nun Zeyna Sıla'nın kardeşi olduğunu nasıl unuttum:img-clapp.
Her yere her duruma uyar.troest

Hepiciğinizi çok öptüm çok sarıldım,hadi yiyin gari.:img-in_lo

Sevgili aynurhay,newat,rdf30,kahvaltının kokusunu aldınız değil?:img-wink:
Duyan geldi duyan geldi,jessim,dorayım.:img-yes:
Çiçeğimi de ekleyip kaçıyorum.:img-in_lo

newat
13-12-07, 08:35
Kahveleriniz bu gün benden.:img-icecr
Nasıl içersiniz?

NEWATÇIGI
Seninle konuştığumuz gibi , Boranla Sılanın oturan resmine dikkat ettinmi?
Kontole gider gibi.:good::good:
Evet Eralecim seninle konuştuğumuz şey doğrulanmış.Umarım geçen seneki siyah palto yok olmuştur.

Dr Zeynep'ten eğer uzmanlık alanı değilse Sıla ve Boran Genco'yu Aile Terapistine yönlendirmesini bekliyorum.:img-yes:
Bakalım bu mesaj verilecekmi?

Bedirhan-Sıla-Boran Siempre

Bunlardan önemlileri aşağıda verilmiştir:
● İspanyolca dünyada en çok konuşulan dillerden biri olup Karayipler, ve Kuzey, Güney ve Orta Amerikada 23 ülkede 350 milyon kişi ana dili olarak ispanyolca konuşmaktadir.Tüm dünyada ispanyolca konuşan kişi sayısı 500 milyonu geçmiştir.
● İspanyolca dünyada uluslararası iletişimde en çok kullanılan ikini dil, uluslararası politika,ekonomi ve kültür dili olarak en çok kullanılan üçünçü dildir.
● Latince kökenli olduğu için ve hemen hemen yazıldığı gibi okunduğu icin dünyadaki öğrenmesi en kolay dillerden biridir.
● İspanyol edebiyati çok zengin ve geniş olup film endüstrisi dünya çapında öneme sahiptir. Yeni bir dil öğrenerek yeni kültürler tanıma ve kendi kültürünüzü tanıtma şansına sahip olacaksınız.
● İspanyolca konusabilmek size tatilleriniz veya seyahatleriniz sırasında yeni insanlarla tanışma olanaklari sağlayacaktir.
● İspanyolca konusabilmek egitim seviyesini ve daha kalifiye iş bulma şansınızı yükseltecektir.
● ABD’de nufüsun %13’ü ilk dili olarak ispanyolca konuşmaktadır. Gelecek 20 yIl içinde, ABD’de ikinci resmi dil olan ispanyolca bu ülkede 6 kişiden birinin konuştuğu dil olacaktır.
● Özellikle Latin Amerika ülkeleri güçlü ekonomik büyüme sağlamaktadır ve bu ülkelerle ticaret her geçen gün daha cazip hale gelmektedir. İspanyolca öörenmek bu ülkelerle iş yapma olanaklarınızı artıracaktır.
● İspanya hayat, sağlık ve ekonomi standartlarına göre dünyada insanların yaşamak istediği ilkeler sıralamasında 3ncü ülkedir ve dış yatırımlar sayesinde Avrupanın en hızlı gelişen piyasalarından biri olmuştur.

doray
13-12-07, 08:39
mausem ellerine sağlık.Ama bugün kahvaltıyı Jess'ten bekliyorum..Hem cezalı, hem kabahatli ,hem de ... işte öle..:img-in_lo

Zeyna Sıla'ya bu kadar yüklenmeyin, üzülüyorum...Kızın omuzunda bir sürü yük var ..Hem niye sevmiyorsunuz şu kızı? cefakar, vefakar, sevimli , saf,töreleri yenecek kadar güçlü,ekibi de kendüsü de tuttuğunu koparan cinsinden..Şirketi battı ama olsun,kocasını sevgisi ,umutları ,aşkı ,azmi ile hafızasını yerine getirince kimsecikler tutamayacak Zeyna Sıla'yı ..Belki o zaman seversiniz hıııı???:img-diroltroestBen mi???:klme

Ben de ,ben de ..:img-kiss:Newatcım kahveni kahvaltı sonrası alsam olur mu??:img-in_lo

figan1973
13-12-07, 08:40
günaydın yabancı dil kulanan ve sıla&boran sevdasını böyle dillendiren forumum..
bu sabah birazcık *röntgencilik*yaptım boran'ımın öğretileri doğrultusunda…
pencereden *yağmur dinmişmi* diye bakarken karşıdaki küçük açıklıktaki portakal
ağacının altında bir çift gördüm….çok romantik bir sahneydi..yağmur siyim siyim
yağıyor ,ıslak portakallar çiftin üstüne turuncu fon oluşturuyordu…kot'u dizlerine
kadar ıslanmış delikanlı ıslak bir kıza bişiler söylüyordu…o eski masalı anlatıyordu..
eli kızın yakasında, omuzunda ,saçında gezinip duruyordu…kızın gülen yüzü delikanlıya
dönüktü…bu delikanlının her şeyi (çevre faktörü) unutmasına sebep oldu..işe önce
kızın ellerini avuçlarına alması ile başladı, sonra kızın başını göğsüne, ıslak montuna
bastırdı,kızın ıslak saçlarını öpüp kokladı…tekrar kızın ellerini sımsıkı tuttu bu sefer
önce bir iki yanağından öptü…ben camda *boranlaşma koçum de gari..*derken
delikanlı ;alnını kızın alnına dayadı, gözlerinin içine baktı ve kızı dudağında öpüverdi….
gözle kaş arası yarım yamalakta olsa *aferin* i hak etmişti…..
bunu görünce AH BE GO dedim!!! Bizim çifti niye *evlendirdinkine* bak kaçamak
bile öpüşemiyolar…….:fighting2

doray
13-12-07, 08:47
Figancığım, ben Boran'ın Sıla 'yı öpmesini istemiyorum..Olmaz,hele hastahane ortamında hiç olmaz hele bu kanalda bu hiççç olmaz.(siyah-beyaz değil mi?canım)

Asiciler geçen hafta fragmanda öpüşme sahnesi olacak diye beklediler,olmadı.Onlarında kuralları var herhalde..Belki bu bölüm??Olur mu,olmazzz ..ıhhh daha çok erken..Asileşmeyin Sıla'yı seyredin ,üzülürsünüz,çok şey kaçırısınız..Yoksa süpervizör seyirci mi olmak niyetindesiniz???:img-wink:

siyah-beyaz
13-12-07, 08:57
Sizlere Antakya usülü günaydın diyeceğim.Gün ,iyiliğin güzelliğin üzerine doğsun...(Ben Asi'nin yalancısıyım)

Kahvaltıya bayılırım eğer kaçırmadıysam enazından çay içmeye geliyorum....

Sıla'ya acıdığım üzüldüğüm yerlerden biri...Hani Boran Mardin'e Sıla'sız gitmişti,Sıla da aşiretten toplantıdan gelecek haberi telefon başında bekliyordu. Boran için endişeliydi.Bu sefer endişe etmek için haklı bir sebep vardı.Boran aradığında,sevincini ,buruk sevincini güzel yansıtmıştı.Hani telefonda*Olsun bebeğimi doğurana kadar yaşarım * gibisinden birşeyler söylemişti...

Biri de Boran'a müthişşş kızdığım Sıla'ya üzüldüğüm ve hiç aklımdan çıkmayan klinik önünde Sıla'nın bir hemşire kolunda,Boran'ın Gizem yanında karşılaşmaları...Ve sonrasında zambak Sılamın gözyaşları...

Doray'cığım o beklenen sahnedeki duygular öyle yoğundu ki öpüşme olmasa da olurdu.Dediğin gibi daha erken...Nişanlı evli olup da o dediğin olmazsa eleştiriyoruz değill???

metes
13-12-07, 09:07
Günaydınlar,

Mause'umkahvaltı hazırlamış,kahvaltımı yaptım,üstünede Newatımın kahvesini içtim,ohh ellerinize sağlık:img-in_lo

Zeyna Sıla'ya bu kadar yüklenmeyin, üzülüyorum...Kızın omuzunda bir sürü yük var ..

Ah Dorayım sabah sabah içim ezildi...Takdir ediyorum bu kızı,bu kadar yükle hala dimdik ayakta...Ailevi sıkıntıları yetmiyormuş gibi Oslo'm söylemişti,bide yeni konağın çatısı akıyormuş,musluklar bozukmuş...Yazık kıza valla...bu kadar yük,bir insana fazla:img-pilot Baksanıza zaten kamburu çıktı kızın:img-hyste

Şirketi battı ama olsun,kocasını sevgisi ,umutları ,aşkı ,azmi ile hafızasını yerine getirince kimsecikler tutamayacak Zeyna Sıla'yı ..Belki o zaman seversiniz hıııı?

Benide tutmayın sevicem Sılayı :img-hyste:img-hyste

KIRÇİÇEĞİ
13-12-07, 09:08
Günaydın,

Kahvaltı için Şeker Modum Fatoş ablama teşekkür ediyorum :img-kiss:

Sevgili Newatcığım, ben kahve pek sevmiyorum sıcacık oreletin var mı? :img-in_lo

Düşünüyorum düşünüyorum da Boran'ın İstanbul bölümlerinde ne yapacağını bulamıyorum :icon_sorr Eskiden ağaydı, iş sahibiydi şimdi İstanbuldaki şirketin başında muhtemelen Diloş var ve kendisi ağır yaralanmadan yeni çıktı. Yani hasarlı şekilde ayıldı:img-in_lo :icon_sorr Boran'ın konumunu sadece ''Sıla'nın Eşi'' olma durumuna mı getirecekler? :img-fie: Yaptıkları ile sadece ''Sıla'yı üzdü'', ''Sıla'yı sevindirdi'', ''Sıla'yı aldatma aşamasında'', ''Sıla'yı eskisi kadar sevmiyor'' vs vs vs :img-swoon :bırr

Ne yapıcaklar yani Boran'ı? :icon_sorr

Hani geçenlerde Aze'ciğim demişti yaa bütün Sıla arşivimi sildim diye, ben de dükkandaki arşivimi delete'ledim :sad53:

Sevgilerimle...

angelface
13-12-07, 09:12
günaydınnnn
mause kahvaltıyı hazırlamışın bende yedim geldimm:)Sevgili angelface,ODTÜ Psikoloji bölümü var.
Zeynep Hanım ordan mezun olmuştur sonra da Doktora yaparak Dr.ünvanı almıştır.
GO böyle bir şey yaparsa saçmalamış olamayacak ne yazık ki.:icon_sorr

[Civcivim,:img-in_lo

ben onu düşünmemiştim bak:)doktorayla doktor ünvanını aldıklarını yani.aman o saçmalamasın ben herşeye razıyım zaten.
ama merakla bekliyorum acaba nerden tanışıyorlar ve ayrıca boran neden hatırlamıyor.sonuçta boran sadece vurulma anını hatırlamıyor olsa doktoru hatırlaması lazım.bunun altıdan bişiler çıkacak gibi ya hayırlısı...
bide sılanın yeni evi istanbulda nerde acaba?:img-wink:

doray
13-12-07, 09:22
Düşünüyorum düşünüyorum da Boran'ın İstanbul bölümlerinde ne yapacağını bulamıyorum Eskiden ağaydı, iş sahibiydi şimdi İstanbuldaki şirketin başında muhtemelen Diloş var ve kendisi ağır yaralanmadan yen