Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 51. Bölüm Yorumları - 2

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

marenostrum
15-12-07, 00:07
Herkese merhaba...

Bolume soyle bir bakiyorum da Allah'im bu ne laubali bir doktor... Ne boyle bir hocam, ne de boyle bir doktor arkadasim oldu. Durusunda bile ciddiyet yok ne yazik ki.. Ayrica psikiyatristler kisisel iliskileri olan hastalari baska bir meslektaslarina devretmekle yukumludurler benim bildigim. "Sen" diye konusuyorsun ve sacma sapan bir suru seyi sacma sapan bir yilisiklikla soyluyorsun.... Tip dunyasini rahat biraksinlar.... Ipek Tanriyar sevimsizini doktor olarak gormek istemiyorum. Jess'imin kusumun anneciginin soyledigine inanmak istiyorum: "Bu kadin doktor degil, Boran'a yaklasmak icin doktor rolu yapiyor...":good:

Sevgiler...

P.S. Bolumun sonlarina yaklastim bu Dr. Zeynep beni cildirtmak uzere.. O nasil bir oturus Allah askina... Mini etekle oturmus, bacaklarini da acmis. Bu ciddiyetinden dolayi tebrik edeyim ben yine... Ipek Tanriyar kendini magazin sayfasi cekimlerinde zannediyor herhalde... Bir de su cumleye bakin "Dur Boran Bey.. Sana hareket etmeyeceksin demedik mi??" Bir de dov istersen, nasil bir konusma tarzi bu??? Tedavinin bir kismini da hastanin kucagina oturmak olusturuyor herhalde... Hangi tip fakultesinden cikmis bu kadin anlamadim ki... :icon_evil:icon_evil

ye_şil
15-12-07, 00:18
Şu Boran'ın Sıla'yla odada şirket ile ilgili konuştukları sahnede çok ciciydi.:img-in_lo

Özellikle Sıla 'teşekkür ederim' deyip Boran'ın göğsüne uzanırken eli yanlışlıkla Boran'ın yarasına deyince 'afedersin' diyor ya işte orada çok şirindi. Yüz mimikleri, elini çekip nereye koyacağını bilememesi falan çok tatlıydı.:img-yes:

Bir de CD'nin bu bölümdeki saçını, başını, kılığını, kıyafetini genel olarak beğendim ben.:img-yes:

BERFİN'cim o sahneyi ben de sevdim.:img-in_loAslında Sıla ve Boranın bütün sahneleri çok güzeldi ama her zaman ki gibi çok kısaydı.Hep içimden ne olur biraz daha uzun olsa diye geçirdim.En çok şu öpüşme sahnesine takıldım.Bu haftaki klibimin en güzel ve nadide sahnesi olacakken doktor bozuntusunun kurbanı oldu ya içim yaniyi...:img-cray::img-cray:

CD bu bölüm güzeldi de eski den yani ilk mardin bölümlerin de daha doğrusu 11.bölüme kadar çok güzeldi evet.En çok da 5.bölüm yemek sahnesin de ama ondan sonra ben Sılayı artık güzel göremedim.:img-yes:Sadece ara sıra daha hoş göründü gözüme o kadar.Zaten çok da zayıf,kemikleri saylıyor.kemik torbası gibi bişey.:img-beee:Bu bölümse kıyafetlerine çok dikkat etmedim sadece tek hatırladığım Boran rüyadan uyandığında saçı başı pürçek gibi dağılmış,çirken bir Sıla vardı.:img-hysteyatarken insan niye saçını toplar ki bırak rahat bir nefes alsın saç tellerin değil mi?O yatakta ki pürçek saçlı sıla tam bir felaketti.:img-hyste:img-hyste

jess
15-12-07, 00:21
Bu akşamki bölümden sonra hayatım için kendime yeni bir yön belirledim.:img-yes:

Büyüyünce Dr. Zeyneple "Testere" tadında bir birlikteliğin "Let the game begin" diyeni olacağım.:dance:

Öyle böyle değil yani.Hiç sevmedim Zeynep denen illeti ben.

"Doktordan Satılık Araba" ilanlarına gelesice, her gün telefonla rahatsız edilesice Zeynep.Pardon Dr. Zeynep.:icon_twis :icon_twis

Seni sevmiyorum Dr. Zeynep,babanı da sevmezdim zaten.:icon_twis

Önemli bişey yok.Meraklılar.Hemen tıkladınız dimi? Sadece İyi geceler diyecektim...bye :img-hyste

berivan_
15-12-07, 00:27
Doktor Zeynep Boran'in agriyan sirtini incelediginde birde anliyamadim yani Sila'nin odayi girdigini hem Zeynep hemde Boran gördu ama Boran'dan gel Sila falan sözlerini beklerdim...Zeynep hanimda muayene ediyorum,disarda beklermisiniz gibisinden sözler söyledi ve muayene bittikten sonra Sila'nin yuzune bir bakis attipta gitti...benim bildigim doktor kendini tanitir dimi ama...o ne öyle yangindan mal kacirir gibi gitmek...Sila'ya oradan acimadim desem yalan olur yani:img-blush

Dilan'ida sonunda görebildik...anasina sarilipta bir guzelce icindekileri döktu kizimiz...

Bastonla yuruyen bir Boran'da cok farkli oluyormus canim:img-in_lo bire tekerlikli sandalyeye otursaymis nasil olurdu acep:img-pilot

Boran hastahane odasindan cikmaya hazirlanirken Sila nasilda girdi kocasinin koluna ama...ödu koptu dusucek falan diye...

gülkurusu
15-12-07, 00:29
Bu bölüm herkes kendi havasındaydı yine. Ben mi öyle hissettim bilmiyorum ama,Abay buzdolabı Gizoş gidiyor diye üzgündü.doktorluğun yüz karası olabilecek İpek kendi çocukluk aşkının derdinde,Firuz ve Kevser zaten yoklar,Bedar ve Celil ,erken teşhis edilip mesaj verilen hastalığın derdinde; Narin kendi derdinde, hayallerim ve ben şeklinde tavırlarda; Zinar ben cezasını verecem, intikam, intikam derdinde.Eee,hani bu Boran ölümü yaşadığı günlerce uyuduğu bir yaralanma yaşamıştı.:icon_whis Ah ah bunedir bu GO.

De get go:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito:dito

zeynepsudem
15-12-07, 00:31
Bedar okuma yazma biliyor muydu? Celille ev ararlarken, Celil'in kiralık dediği evi gösterip ''O ev satılık Celil'' dedi ya bian hafızam karıştı, balıklığım tuttu yine :img-in_lo

Çiçeğim, Celil ile Bedar ev ararlarken; Bedar boş evi görür görmez hemen Celil' e gösterdi. Celil' de evin satılık olduğunu söyledi.. sonra boş bir ev daha gördüler Celil' in '' bu ev kiralıkmış Bedar, bir arayak da soralım'' dediğini hatırlıyorum. Camda cep telefonu da yazıyordu herhalde.. Bedar okuma yazma bilmiyor. Celil biliyor:img-yes:

Ben Boran'ın Sıla'ya şirket konusunda destek vermesinin Emre'yi hatırlamamasıyla kesinlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum.:img-yes:

Boran Sıla'nın yazdığı mektubu okuduktan sonra zaten bunu yapmasının en doğrusu olduğunu anlamıştı bence.:img-yes:

Kaldı ki ben ilerleyen bölümler Boran'ın tamamen kendine gelip iyi olduktan sonra Sıla'nın yanında şirkette de boy göstereceğini düşünüyorum.

Dilaver'e pabuç bırakacak göz var mı Allah aşkına Boran'da.:img-in_lo Hödhödüm, nobranım benim.:img-in_lo

Berfin' im, satırlarına aynen katılıyorum:good:
Boran Sıla' nın yazdığı mektubu okurken; bakışları çok sevecendi:img-in_lo

Abay Boran'la Dr Zeynep'i neden yalnız bırakıp gitti?:img-wink:
O konuda bir açıklama yapıldımı?
Ben çok sinirlenmiştimde farkedemedimmi diye soruyorum.
Evdeki görüşmenin amacı terapimi yoksa özel bir görüşmemi çözemedimde.:img-yes:

Newat Ablacım Zeynep Abay' ı görünce '' tahmin etmeliydim, Siz eskiden de çete gibiydiniz'' deyince Abay' ın '' tanıdın mı? yani pes'' dediğini hatırlıyorum. Abay' ın O' nları neden yalnız bırakıp gittiği hakkında bir açıklama yapılmadı, sanırım Zeynep' in Boran' a terapi yapmak için geldiğini düşünmüş olmalı ki, Abay evden gitti:icon_whis

Herkese iyi geceler dilerimbye
Sevgiyle kalın.

ayliz
15-12-07, 00:32
Bu bölümde Boran'dan daha fazla hafıza kaybına uğrayan senaristler,Firuz ve Kevser'i yine unuttular.:dito:dito Affedilir gibi değil gerçi Dilan kızımız kaç bölümde ancak bulundu.Acaba diyorum Kevser ve Firuz'u Mardin dönüşümü görürüz.

Hepinize iyi geceler.bye

oslo
15-12-07, 00:35
Çook eskiden Bizimkiler diye bir dizi vardı. O dizinin başrollerinden birini de apartmanın kapıcısı dolduruyordu. Biraz yalaka ve sahtekarlığa eğilimi vardı.

Önce gazetelerde kapıcıların tepkileri yer aldı.Sonra da Kapıcılar Derneği Başkanı resmi şikayet duyurusunda bulundu. Günlerce olay olmuştu."Şerefli mesleğimize kara sürüyorlar"diye..

Acaba bu diziyi izleyen polisler,hapishane müdürleri, kanun adamları (savcı, hakim ve avukatlar) ne diyorlar? Bu bölümde de yıllar önce tanıdığı halde ,hastasına bu derece laubali bir şekilde yaklaşan doktora, meslektaşları ne diyorlardır? Üstelik Boran'nın tüm sırlarına, hayatına ait bilgileri elde edecek .Böyle doktor dostlar başına. Ne muayene randevusu almak için bekleyeceksin ,ne de hastane kuyruklarında bekleyeceksin. Özel hastanelerde bile zor. Bir bakıyorsun,hoop doktor evinde,koltukta da yakın mesafede eskileri hatırlatma bahanesi ile...:img-wink:

Tövbe ,bundan sonra kaybolan kişilere ne oldu demiyeceğim. :icon_whisDilan bir geldi, pir geldi. GO gazetelerde mahkeme kararı ile yayınlanan tekziplere benzetti, Dilan'ı aramamızı..Aman aman kaybolanlar yerlerinde kalabilirler.

Burada da Sıla ve Boran'nın yatak odaları yol geçen hanına döndü,şimdiden.DR.da girer ise hiç şaşman. Hele hele uyuyan Boran'ı uyandırmaya girse ve üstünede Sıla gelse..

Bir de ev bulunca günlerce boya badana ve yerleşme görürüz.Bedar'ın hastalığı duyulur ise zaten Sıla bırakmaz. Ayrıca hep beraber,Narin de dahil Boran'ı DR. dan koruma çabası içine girerler.

Boran artık sağlığına kavuşuncaya kadar mazereti var. Bu bölümde onun oyunculuğunu yine çok beğendim. Doktoru çok güzel bulmadım,ama işveli.Keşke yerine daha güzel birini bulsalardı.

Ölmüş Yezda'yı,ayakta ölmüş gibi dolaşan mıy mıy Gizem'i kıskanıp ortalığı dağıtan Sıla'ya ne oldu? Sıla'ya acıyalım diye mi öyle yaptılar? Ölüyü kıskanan dirinin hesabını anında görmeliydi. Bize tanıtılan Sıla'ya uymadı.

Galiba Sıla'nın mektubunu GO bizzat kendi kaleme almış.Bakalım kaç kez daha dinleyeceğiz.

Boran'nın Sıla'nın hayalini bilmesinde de, güvercini dile getirmesinde de manevi bir yön vardı. Hani ölmek üzere iken geri dönenlerin anlattıkları hikayeler var.
"Sevdiklerimi görüyordum,evimi görüyordum,bedenimi görüyordum,ama uçuyor gibiydim" diye. Ruhun bedenden ayrılıp,anında geri döndüğü an olarak tanımlanan an.Boran da demek ki onu yaşamış. Boran'nın ruhu güvercin gibi uçarak geldi ve gitti. Evet efendim, Sayın Yönetmenimiz sembollerle çok şey anlattı. "Senden nefret ediyorum" cümlesini Sıla'ya kullandırdığı gibi.Bundan sonra GO nun titri sembolist yönetmen olmalı bence...

Geçen yıl,Boran'nın giydiği paltosunun eteklerini mi kestirip,giydirmişlerdi?:img-wink:

Daha tüm yorumları okumadım.Dönüp okuyacağım.

Hepinize iyi geceler.:img-in_lo

özgün
15-12-07, 00:56
Bedar okuma yazma bilmiyor. Celil biliyor:img-yes:

Bence biliyor Zeynep'im. Çünkü Bedar çok önceleri Emir'e dersini yapması için yardım etmişti ve halüsinasyonu olduğundan farklı bir şekilde okumuştu. Doğru telaffuz edememişti.

Kevser ve Firuz oğullarını aramadılar, sesini duymayı hiç mi istemediler, hiç mi merak etmediler? Evlatları yaşama tutunmaya çalışırken evde gayet rahat bir şekilde beklediler. Şimdi oğulları yaşama döndü ama sanki umurlarında değil. Nasıl anne baba bunlar ben anlamıyorum ve anlamayı da reddediyorum. Ağalık, hüküm söz konusu olduğu zaman Firuz kalkıp İstanbullara gelmişti ama oğlu için bunu yapmıyor? Çok yazık.

berivan_
15-12-07, 01:28
Sila'nin sonda olan bakislari pek hayra alamet degildi sankim ama etme bulma dunyasi iste....Boran Sila ve Emre'yi az kiskanmadi ki kiskanma sirasi simdi Sila'da emme o Zeynep denen hatun neden resimler gösterirken Boran'in icine dusecekmis gibi oturdu,cok yakinlardi birbirlerine vallah....ama iste bizim Boran'da saftirik,herkese iyi niyetle yakinlasiyor...Zeynep halen Boran'in evli oldugunu bilmiyorsa ve cok yakisikli olmusun gibilerinden laflar kullanabiliryorsa cok buyuk bir ayiptir bence:img-yes: bir araca Bedirhan aglasa ve susmadigi icin Boran'a verseler ve Zeynep'te o anda anlasa Boran'in evli oldugunu diye dusunmustum emme yanildim...

Zeynep'in birde konusmalarinda ben sankim cok arkadaslarini hasta olarak kabul ediyormus gibi birsey cikartim,yani buna benzer birseyler cikartim konusmalarindan...

Dilaver efendi geldi Özdemir holdingin baskani oldu iyimi..gitti Erkan beyin onca yildir emek verdigi hersey:icon_sorr

Kendini para ile satipta Dilaver'e oy veren insanlarda resmen bir kac kurus icin kendilerini satilar,paragöz seyler ne olcek...Sila nasilda sasti kaldi o anda:img-pilot

Boran Sila'nin ona yazmis oldugu mektubu okudugunda yuzunde nede tatli bir tebessum yerlesti:img-in_lo ama insallah su mektup bir daha karsimiza cikmaz,kactir cikmasi ucmu???

feri
15-12-07, 01:39
Zaman zaman bazi bolumlerini pek icime sindiremesem de ilk gunden bu yana buyuk bir zevkle izledigim, toreler hakkinda yeni yeni seyler ogrendigim, izlerken kimi zaman senaryonun kimi zaman da dizi oyuncularinin basarilarindan dolayi o bolge insanlarinin acilarini, caresizliklerini ve sevinclerini onlarla bir yasadigim bu guzel dizinin bu geceki bolumunu izlememis ve de hic izlemeyecek olmayi tercih ederdim....
Arada bazi konular sacma sapan yansitilsa da, mantik hatalari olsa da, basrol oyuncularindan birinin anlayamadigim ve de asla anlayamayacagim garip bir karari sonucu evli bir cifti izleyenlere gerektigi gibi aksettiremeseler de, benim gibi pek cok izleyenin her bolum dort gozle bekledigi hos anlari 5-10 saniyelik de olsa bizlere cok gorseler de guzel bir diziydi.
Bu geceye dek her hafta buyuk bir merakla ozet ve fragmani bekledim, dizinin hicbir bolumunu kacirmadan ve de zevkle izledim. Ancak sizlerin sayesinde bu diziyi daha cok sevdim... Yazdiginiz yorumlari okudukca olaylara cok farkli yonlerden bakmaya basladim. Ve sizlerin sayesinde kacirdigim pek cok ayrintinin farkina vardim.... Inanin her bolumu bir oncekinden daha dikkatle izler hale geldim.. Bunun icin hepinize tesekkur ederim...
Ama son bolum...... Hevesim kirildi.... Bu dizi asla bu hale gelmemeliydi.... Bana gore dizide artik ne anlatilan tore kaldi ne de toreye kafa tutan ask..
Mardin'e donuse kadarki zaman dilimi icin baska bir konu bulunamadigindan kiskaclik islenecek, iyi guzel de bana gore tutulan yol yanlis.. Diziye sokulan doktor karakterini sanirim hic kimse sevemedi... Pek cogunuz gibi ben de boyle bir doktor olamaz diye dusunuyorum. Her ne kadar cocukluk arkadasi da olsa hicbir doktor daha tedavi icin bir seans bile uygulamadan hastanin evine gitmez herhalde... Kim, yillar sonra ilk kez karsilastigi ilkokul arkadasina bu kadar laubali davranir... Senaristlerin hanim doktorlara giciklari oldugunu dusunuyorum artik.. Soyle bir hafizami yokluyorum(gerci cok dizi seyretmem ama) hatirladiklarim hep anormal karakterler.. Bir Istanbul Masali'ndaki Binnur, Aliye'deki Deniz'in arkadasi doktor hanim aklima ilk gelenler. Boran'in hafiza kaybini da anliyabilmis degilim. Basta kendini kotu hissettiren olaylari ve kotu karakterleri unuttu diye dusunmustum. Ama Emir'i, Istanbul'a ilk gelislerini(tamam belki gelis nedeni kotuydu ama 24. bolumdeki dugunu niye unutmak istesin ki) ya da oglunun adini hatirlamamasi bu tezimi curuttu, neyse cok bilmis doktor Zeynep hanim ilerki bolumlerde bu konuda bir aciklama yapar biz de aydinlaniriz herhalde.
Dizinin bu hale gelecegini hic dusunmedigimden buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum ve duygularimi sizlerle paylasmak istedim. Bundan sonra hevesim ve heyecanim kalmasada diziyi sonuna kadar seyretmeyi dusunuyorum, cunku biliyorum ki sizlerin guzel yazilariniz sonuna kadar bu diziyi benim icin hala izlenebilir kilacak....

aynurhay
15-12-07, 07:55
hayır.boran da geçici hafıza kaybı geçirmiş bi halde...durgun sessiz...emre yi bile hatırlamıyor..karısı rüya anlatacak güvercin diyor uyuyor(bunlarda sır kapısına döndürdüler olayı)kıyafetleri değişmiş, görsel bakımdan süper ötesi olmuş ve zeynep de gelmiş illa beni hatırla ...tedavi böylemi olur ya..

hani mesela zabıtalar için falan kötü bi rol yazsan hemen eylem yaparlardı bence bütün doktorlar bu zeynebi protesto etsin yok böyle bir şey aaaa.

sıladan tek bi dileğim var önümüzdeki bölüm o merdivenlerden sakın geri kaçmasın önyargılı bir şekilde, boranın ona her zaman güvenip sahip çıkdığı gibi sahip çıksın kocasına tanıtsın kendini zeynebe aralarındaki aşkı göstersin..

sıla saçmalamasın,boranı gereksiz suçlamasın ,kaçmadan kocasını sahiplensin ,boranın ona yaptığı gibi en güzel sözlerle kıskandığını anlatsın bari sıla aklanacaksa boranı incitmeden yaptırsınlar.

ama tabi benim içimde kalan bi şey vardı onu uygulayacağım zamanı gelsin..

bu zeynebi sevmediğimi fragman çıkınca yazmıştım ama bu kadar itici olacağını tahmin etmemiştim...ne korkunç ne ruh daraltıcı bir tip

edit: gerçi iyi oldu zeynep ne kadar zırzop olsada sıla boranın emreden dolayı yaşadığı acıları biraz anlar belki..
bide zeynep diyo ki beş yıl bana asıldın;nasıl asılmaysa merdivenden itmiş,kitap fırlatıp dişini kırmış,Allah bilir o zamanda ne itici bir tipsen ...

mause
15-12-07, 07:59
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Bölüm keyifli olunca sizler de döktürmüşsünüz oku oku anca bitti.:img-in_loBu bölümse kıyafetlerine çok dikkat etmedim sadece tek hatırladığım Boran rüyadan uyandığında saçı başı pürçek gibi dağılmış,çirken bir Sıla vardı.yatarken insan niye saçını toplar ki bırak rahat bir nefes alsın saç tellerin değil mi?O yatakta ki pürçek saçlı sıla tam bir felaketti.
Yeşilim,ben de o sahneye denk geldim ve çok şaşırdım.Neden mi?
Hiç 1 kadın kocası ile yattığı yatakta uyanırken geceliğinin göğüs kısmını bir yerim mi görünecek diye tutarak uyanmaz.Sahneyi tekrar izlerseniz fark edersiniz Boran kabustan fırlayınca Sıla da fırlıyor ve eli geceliğin dekoltesini kapatıyor.
Gerçeklik sayın GO gerçeklik.Medem çiftimiz karı koca sahnelerini beceremiyor giydirmeyin böyle gecelikleri olsun bitsin.
Bir de Boran'a uyku ilacı veriyorlar sanırım ne o öyle kabustan uyandı anında tekrar daldı uykuya.
Aylar önce fesleğenli gecede ortak rüya görmüşlerdi bu bölümde de ortak hayal gördüler demek ki.Boran güvercin dediğine göre.:img-pilot
Gülkurum,izne gerek yok hadi hep beraber "de get GO":dito:dito:dito

Hani Avrupa Yakasının ilk sezonunda Volkan'a psikolog gelecekti de aslında psikoloğun hastası doktorun yerine geçip Volkan'a musallat olmuştu.Bu Dr.Zeynep de gerçek doktoru yok etmiş bir delüüüü olmasın.:icon_whis
Yine Avrupa Yakası ile bağlayayım ve Burhan'ın Mıkbıle'ye dediği gibi Zeynep'e "GERİİİİİİİİİİİİİİ" diyeyim.
Sevgili Aynurhay,akşam künefeciyi görünce kulaklarını çınlattım.:img-blush
Bu künefenin paket servisi yok de mi?Sıcak yeniyor.:icon_whis

Hepinizi çok öptüm çok sarıldım,iyi hafta sonları diledim.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

figan1973
15-12-07, 08:53
sevgili hemşom; günaydın...şu sılanın *dekolte kapatma sahnesi* saftrik
sıla demek geldi içimden yani neyi saklıyor bişi yokki görülecek......:img-pilot
bölümü beğendim,bir *yeşilçam* klasiği olarak...nasılsa TÖRE gibi
bi derdimiz yok artık...İŞ *iş hayatında kinlendiğin birini nasıl İFLASLARA sürüklersin* yıllardır işlenip de bi türlü ESKİTEMEDİĞİMİZ o konu'ya kaldı....
ama bu dr.zeynebi hiç inandırıcı bulmadım,yapıştırma olmuş..bana kalsa
*patronu baştan çıkarmaya niyetli GÜZEL SEKRETER* çok daha uygun
olurdu...ama go işini biliyor..ekonomi ...şimdi bide *genco holdig*i gösterip
luzumsuz masraf mı edecek...
sevgili hemşom;bende dr.zeynebi avrupa yakasındaki deli psikiyart'a benzettim(şebnem sönmez) çok komikti...
ben çetele tutuyom BORAN=I SILA =0..artık önümüze bakcaz.....:img-hyste

SONAY T.
15-12-07, 09:10
51.ci bölüm için ne desem boş....
sadece Boran Genco için"Deli olda kahrını çeksinler"..başka da bir söz bulamıyorum.

amacından ,konusundan tamamen sapmış içi boş bir bölüm....:img-yes:

.*.Boran'ın iyileşmesi,hastane sahneleri ve Sıla'ın anneanne yadigarı evine gelişi,yalanıktan aşk sahneleri,Sıla'ın pervane oluşu,
Boran'ın bu bölüm başı gözünü açışı ile mutlu oldum.bir baktım Sıla bir anda eve gitmiş,Bedirhan'ı almış ,dönmüş..Boran çocuğun ismini hatırlamaması ,doktora cevap verememesi traji-komik oldu..MAA nın kıyafeti ile farklı bir Boran ağa duruşu gördüm.farklı ve ciciydi..hep Sıla evden giyinip gelecek değildi..hastanede çocuğu kucaklamadı eve gelince koltukta çocuğu kucağına alması ,sevişi çok hoşuma gitti..Sıla sevinçten havalara uçtu bu bölüm..o da replik fakiri olanlandı..yalancıktan öpüşme moduna girmeleri de bir aşama sayıyorum..odadaki yatak örtüsü ,çocuğun beşiğini sevmediğimi tekrar söyleyim..Köşkün bahçe kapısı ile köşkün giriş kapısı arası kot en az 20 m. çok sevimsiz,merdivenli...ekip için zor olmuyor mu?..Boran ağanın kendi evi ddeğildde Sıla2ın evine yerleşmesini kasıtlı yapılmış buldum..şu feoddal yapıyı yıkma adına düzenlenmiş bir senaryo diyorum..Firuz ağa es kaza gelse kendi evi kendi maddiyatı yok mu?.Gelin kızı kayınfederini bir kez olsun yalancıktan aramaz mı?..o konuya hiç girmeyim kendimi germeyim..

*Beder ve Celil bitmek bilmeyen sahneleri ,çıngıraklı hale gelen Emir'i aratmayan Dilan dramı,
Menderes bey ile Zeynep E. hanım bu dizi ile rekor kıracaklar..karakterlerinin her halleri işlendi..dağda bayırda,evde yolda,öksürüken aksırırken :img-yes: geçmişte ne var ne yok işlendi..dizinin 2/3 si onların....Doktora gidişleri,sahilde oturuşları,alından öpmeler...İstanbul'a yerleşsinler,diziyi alsınlar hiç umrumda değil artık..Dilan kızın bu bölüm gelişi ile daha da çok sıktı..yokluğu varlığı sorun bunların...car car Emir'i aratmadı..Yurtta okuyan aklı başında genç kız imajı vermediler..akşam yemekleri yenirken Boran ağanın sessiz ,kimsesiz halleri beni sıktı..Go ya pes dedim..tam oldu.Feodal yapı yıkıldı..işte buyrun...

*.Esma ve Dilaver'in şirkete yerleşmesi,15 yıllık memuru kendine bağlaması,yapılan yönetim kurulu seçimi ve Sıla'ın pasife düşmesi,saçmalığa düşmüş hukuki durumlar....
ne marifetliymiş Dilaver..Midyat'ın sakinleri arazi satardı,Özddemir Holding çalışanları da kariyerini 3-5 kuruşa satar...para varya para ..yuh diyorummm....
Boran mektubu okuyunca başına taş düştü,Sıla'yı işe gitmesi için ddestek verdi..içi boşalmış şirkete göndermişsin neye yarar..Sıla'ın yönetimi kaybetmesi ,Dilaver'in yerleşmesi tam bir rezalet..nasıl senaryo nasıl vefasızlık?

*.Dr Zeynep'in lavobali halleri,Boran'la sahneleri,
Zeynep hanıma 2 bölüm veriyorum kendine gelsin..Boran'ı muayene etmesini geçtim, çok lavobali..Sıla ile konuşma yapıp tanışmalıydı sonra da Boran'a nasıl yardımcı olacaklarını konuşmalıydılar...psikologlar kendileri de delirmiş diyenler haklı mı olacak yani?..tek taraflı aşk olmasın.Gevşek Zeynep kendine gelsin..üzmesin Sıla gelinimi...Narin de sümsük çıktı geldi aibisini doktorlar samimi konuşurken gördü ya o şimdi inanır aldatma olayına...:happy0064:happy0064
....Boran ağa da çocukken ne yaramazmış ama....
MAA ile Dr. Zeynep konuşuyor izlenimi aldım..:img-yes:

*..benim nurlu dedemi senaryoda azl edişleri,
Boran'ın anne babasını getirmemeleri gibi aramamaları da çok abes..nasıl senaryodur bu...nasıl yönetmenliktir bu...
Sıla bölüm başı arayacak zannetim aramadı.NArin boğaz tepesini arkasına almış Mardin'den konuşuyor izlenimi verdiler.Narin'de cep telefonu nerdee...
Sıla kayınpederini telefonla arasaydı.Namık Kemal Y.amcam boğaz sırtlarını arkasına almış Sıla ile telefonda konuşuyor izlenimi verseydiler ona da razıydım...:img-yes::img-yes::img-yes:

* Abay ah kadersim Abay'ım...bu dizide oturmadı gitti Abay'ın medeni durumu..Soğuk Gizem kabusunu geçtim..lavobali Zeynep'ten umudum vardı..Zeynep ile geçmişten beraberce konuşmalıydılar..ama akşam 3 lü sahneleri göremedim..görmek isterdim..Abay'ın Bedirhan'i sevdiğini 3 lü erkek sahnelerini de görmek isterdim..
bu arada Abay nerde kalacak,
Boran iyileşince kendi işine mi giddecek yoksa Sıla'ın şirketine mi merakla bekle-me-ye-ce-ğim..

Bu dizideki oyuncular ,çekim ekibi merdiven çıkma,inme rekoru kıracak....:happy0064:happy0064:happy0064

51.ci bölümde MAA nın kendi kıyafeti ile dizide izledik..Boran ağa değildi iyileşen, MAA nın güleryüzü,samimi,neşeli.....:img-yes:

aynurhay
15-12-07, 09:19
aklıma birşey daha geldi

bu sıla tuhaf gerçekten

o kadar kapı dinledin doktor kız çıkınca sorsaydın ya

doktor hanım bir dakika içerdeki benim kocam nasıl durumu falan diye

birşey itiraf edeyim ben bu şımarık zeynepten çok sılanın tavırlarından korkuyorum umarım şaşırtır beni

haftaya yeni bölümde yoktur

bi daha edit: Allahım boranın karşısına normal bir kadın çıkmayacakmı karısı bir yıldır uzaktan soğuk bi şekilde sevdi boranı zenepte ilk gördüğü an içine düşecek nerdeyse boranın ...garibim boran afalladı ....üzülüyorum talihsizliğine.:img-cray:

naturel-girl
15-12-07, 09:47
çok beğendim bu bölümü adeta içime işledi sanki.komiklerdi,duygusallardı çok güzeldi.herkes rolünü hakkıyla yerine getirdi.şunu da söylemeden geçemiycem artık sılanın kendini göstermesi lazım,artık kadınlığını kullanmalı ki dr.zeynep fazla yakınlaşmasın.artık sılanın dönemi başlıyor bence:img-yes:

gülkurusu
15-12-07, 09:53
Hoş geldin feri

Sabah kahveleriniz benden,nasıl içersiniz.

yıllardır işlenip de bi türlü ESKİTEMEDİĞİMİZ o konu'ya kaldı....
ama bu dr.zeynebi [B]hiç inandırıcı bulmadım,yapıştırma olmuş..bana kalsa

İnandırıcılık biraz da oyuncunun rol yapışından kaynaklandı sanki.Dr Zeynep değilde hastasına asılan İpek Tanrıyardı. Nasıl derler,ne doktor doktor gibiydi,ne de İpek daha önceleri gördüğümüz kimliğinden uzaktı.

Bir de demesem çatlarım,Bedoş bile İpek tanrıyardan daha iyi rol yapıyor.:img-hyste:img-hyste Yiğit bebek güzel oynadı bu bölüm.:happy0064:happy0064

Gerçeklik sayın GO gerçeklik.
Gülkurum,izne gerek yok hadi hep beraber "de get GO":dito:dito:dito

Tamam Mause'm hep beraber''de get GO'':dito:dito:dito

diyar 80
15-12-07, 09:57
Burada da Sıla ve Boran'nın yatak odaları yol geçen hanına döndü,şimdiden.DR.da girer ise hiç şaşman. Hele hele uyuyan Boran'ı uyandırmaya girse ve üstünede Sıla gelse..

Yok artık;yapışkan doktor;niye uyandırsın uyuyan adamı,sırf yılışıklık olsun diye öyle birşey yaparsa dilimizden çekeceği var demektir:img-banne...Hani filmlerde hep olur ya yanlış anlamalar;hatta şöyle olsun,Boran ve Zeynep otururlarken üzerlerine meyve suyu dökülsün;Boran üzerini değiştirmek için kalksın;Zeynep’e de “siz de üzerinizdekini değiştirin isterseniz,Narinin ya da Sılanın giysilerinden verelim” desin;Zeynep üzerini değiştirmek için soyunduğunda Sıla eve gelsin:img-hyste...Sonra Boran “açıklayabilirim Sıla,izin ver anlatayım ama anlatmama izin vermiyorsunki...” diye bır bır yaparken Sıla önce Zeynep’i merdivenlerden atıp sonra Borana yönelmiş olsun...:img-gun:
Hipokrat yemininde hastanın neredeyse kucağına çıkmak ya da saçını ağzına sokacak kadar (kedim:img-in_lo) yakın oturmak olmadığına göre,bu doktor yemininin de dışına çıkmış oluyor...
Aslında Zeynep’in evli olup olmadığını ya da bir sevgilisi,nişanlısı olup olmadığını bilmiyoruzki;belki hayatında biri vardır;sadece çocukluk arkadaşı olmanın verdiği rahatlıkla böyle davranıyordur Borana;bizi sinir etmek için öyle gösteriyorlardır,sonuçta bu ekibin bize garezleri olduğunu biliyoruz...Hem Zeynep’in hareketlerinde yanlış olan birşeyler hissettiğinde ilk müdahale eden Abay olacaktır,herşeyden önce o izin vermez böyle birşeye...Sıla rahatsızlığını Borana hissettirmemeye çalışsa bile,Abay hissettiği anda hem Zeyneple hem Boranla konuşacaktır bence...Ben rahatım,Boran sadece iyi niyetinden bu şekilde davranmakta bir sakınca görmüyor Zeynep’e:img-yes:...Hem Sıla 1 senedir beş karış suratıyla ömrünü yedi adamın;bir çift gülen göz görmüş,o yüzden şaşırıp bakmıştır “bunlar da ne olaki;ben Sılaya baktıkça bunların hep belertik olanını görüyordum” diye:blink:...Olamaz mı?:img-angel

aleveylül
15-12-07, 10:00
Günaydın güzel formum

Dün akşam boranın uyanması, esprileri, dehşet yakışıklılığı içimde kelebekler uçurdu…

İlk önce dün akşamdan beri aklımdan çıkmayan sahneyi söylemek istiyorum… abayın emreyle ilgili sevmediğin biri demesi boranında senide sevmiyorum ama sen bırakmıyorsun ki unutayım repliği boran ve abayın yüz ifadeleri çok güzeldi… hasta olunmayacak gibi değildi tavırları…

Banamı öyle geldi bilmiyorum BORAN ve ABAYIN bu bölümde aşırı güzel muhabbetleri vardı… Abayın boranın ona takılmalarına ben doktora söylüyeyeimde seni birazcık daha uyutsun demesi… ya güzeldi işte Abayla boranın birlikte olduğu her sahen çok güzel…

Boranın abaya gizemle git demesi aşırı korkuttu inşallah gitmez sılanın kaçmasından daha çok etkileyecek vallah…ben neden abay – boran dostluğuna bu kadar hastayım ki …

Bu Bölümde boranın her sahnesi dehşetti hastaneden çıkarken üstündeki s-shırt lacivertti sanırım bu kadarmı yakışır… çıplak halleride çok güzeldi… siyah t-shırte öyle:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo:img-blush…

Dilanımız gelmiş pir gelmiş dakikasında olaylarla hayatımızda maşallah.. celil gibi çocuğunun ilk okutmamayı düşünen aileler çok var... bir kızın sevgilisi olması çok doğal ama dilan gibi hassas konumda olan bir sürü kız çocuğu vardı bence çok kötü örnek oldu GO buna dikkat etmeliydi … celil gibi düşünen ailelerin aklına karşı çıktıkları sevgili olaylarını getirdi bence…

bedar ve dilanın ağlamalarına hiç etkilenmedim ama dilana hayran kaldım çok yetenekli ne güzel ağladı öyle Allah aşkına acaba gerçekmi ağlıyor dedim...yankı yapan bir odada içli içli ağladı ya

umarım sılanın kıskançlığını borana belli eder...kendince triplere girip borana eziyet etmesin...

DR zeynepe dalasım geldi ne uyuzdu öyle yanlış meslek seçimi yapmış bence...ya bir doktor zeynep gibi karaktersiz olamaz doktorluk mesleğine büyük emek verenlere yazık yani...

ben yorumlarınıza döneyim...

dehen
15-12-07, 10:12
Pek bir sakin gördüm buraları , dr. Zeynep germiş gitmiş anlaşılan . 50 Bölümdür Sönmezlere katlanmış bir forum olarak bir kaç bölüm idare ediverin doktorumuzu , Sılayı kıskandırıp misyonunu tamamlayıp gidecek . Hem daha neyi biliyoruz ki belki aldığı tepkilere göre Zeynep'i de zaten evliymiş yapıverir senaryo grubumuz , olamaz mı yani ? GO un olduğu yerde her türlü sürprize açık olalım derim ben .

Annesi uzun süredir kanserle didişen , kendisinin de her an kansere dönüşme riski taşıyan bir sürü kisti olan ben niye Bedarın derdiyle dertlenemiyorum ? Niye karı koca ekranı parsellediklerinde " bitse de gitsek " moduna giriyorum ? Ben de mi bir tuhaflık var acaba , ne olur yalnız olmadığımı söyleyin .

GünIşığı
15-12-07, 10:19
Canım kabinemgil, çok sevgili paspas forum günaydın,

dün yılışık psikoterapist zelzelesinden fırsat kalmadığı için değinemediğim bir endişem var:icon_sorr. Akşam Gizem-Abay sahnelerini izlerken "Bu kadın bu diziden ayrılacak neden Abay la girdiği dialoglara bu kadar yer veriyorlar, madem gidecek neden bu kadar çok sahnesi var?" diye düşünüp duruyordum. Sonra Boran Abay' a "sen de git" diyince içimdeki kurt kemirmeye başladı. Galiba Abay "gidici":icon_sorr Bu nedenle 3 bölümdür Gizem le yakınlaştırıp olayı saçma bir şekilde yurtdışına taşıyarak sözüm ona "mantıklı" bir şekilde Abay' ı diziden çıkaracaklar. Abay ı çok seviyordum ben. Abay ın Boran ın yaşamında olması içimizi ferahlatan bir unsurdu. Bu dizide Boran dan sonra ve hatta bazen daha fazla "huzur" kaynağı idi. Ayrıca sağduyusu ile Boran a hep doğru yolu bulmasında yardımcı olmuştu. Eksikliğini çok ama çok hissedeceğiz. Hele şu adını anmak istemediğim yılışık psikoterapist in Boran' ın hayatına dahil olma çalışmalarında bizim içimizi çok rahatlatacaktı.:icon_sorr

Bu dizide sinirimizi bozan sürü ile insan varken yüzümüzü aydınlatan "tek" yan karakterin de diziden çıkması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Eskiden bir Sönmezler bir de Cihan ın gıcıklığını çekemiyorduk. Şimdi Dilaver(yüzünü bile görmeye tahammülüm yok bu kadar itici bir tip nasıl olabilir diye düşünüyorum her gördüğümde) Esma ve yılışık eklendi. Size birşey söyleyeyim mi kendimi biliyorum bu kadar "gıcık" sürüsüne Boran için bile katlanamayabilirim. 80 dakikalık dizinin 70 dakikalık safrası çok gelir bana:icon_sorr

Sevgili Dehen "birkaç bölüm idare edin" diyorsun ama sanırım jeneriği görmedin:icon_sorr İpek Tanrıyar "misafir oyuncu" değil ne yazık ki kadroda ve ismi sönmezlerden hemen sonra geçiyor:icon_sorr Bu da kendisinin bundan böyle fena halde diziye "dahil" olduğunun göstergesi:icon_sorr

Hilal' im ayparçam:img-in_lo nerdesin:icon_sorr Şu yılışık psikoterapist fink atıyor dizide hala onun için düşündüğün güzellikleri bizimle paylaşmadın:icon_sorr. Yazsan da onu neler bekliyor öğrensek:img-icecr

figan1973
15-12-07, 10:23
ALDATMAK : içeriği çok çirkin bir kelime…kabul görmiyen ama her adım başı
yapılan…çarşıda *gözünü açacaksın* her an aldatılabilirsin…okumadan,
danışmadan SAKIN imzalama aldatılırsın..işinde dikkatli ol *çevrende kuyunu.
kazanlar* vardır arkadaş bellediklerin…POLİTİKACIYA hiç inanma *kayıtsız
şartsız* ALDATIR…İNSANIN DOĞASINDAMI VAR aldatmak……
hele de EŞLER…kadınlar ALDATIR,erkekler ALDATIR…AMA aldatan erkeğin
üstünde SOSYAL baskı yoktur…erkeğin aldatması ERKEKLER tarafından
*ha bravooo* diye alkışlanır genelde….asla *YENGEYE* çaktırılmaz..belki
*kocası nasıl olsa ALDATIYO* ASILSAM gerek diyen bir takım FIRSATÇILAR…
kadınlar ise *aman söylemiyelim 'yuva yıkımı'* ana ve babalar*aman kızım dişini
sık,ERKEKTİR döner gelir* *tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer* *erkeğin elinin kiri..
aaa her bişine katlandın şimdi elin şırfıntısı yiyecek,bırakma…..
YA kadın ALDATIRSA.. Erkekler HAZIRDIR..*boynuzlu* *oğlum yengeyi bi adamla
gördük* *ne mide varmış..ben olsam* *o kadın benim karım olsa vururum*
en yakın kadın arkadaşın bile *ayıplayan gözlerle dinler* anan baban için
UTANÇ KAYNAĞI…..hatta *anası öyleymiş* diye oğlun ,kızın aşağılanır..
bu toplumda babası ÇAPKIN olan *kızı* aşağılamazlar AMA anası ÇAPKIN
kızın durumu yandı gülüm keten helvadır….
BORAN aldatsa NE çıkar…ELİNİN KİRİ……..

ifrit
15-12-07, 10:27
ne bu ya!!! şu sılanın birkezde birine karşı birşey kazandığını göremeyecekmiyiz..
sıla ailesine karşı ezilir
sıla töreye karşı ezilir..
sıla cihana karşı ezilir..
sıla borana karşı ezilir..
sıla zeynebe karşı ezilir...
sıla dilavere karşı ezilir..
sıla esmaya karşı ezilir...
hulasa sıla hep ezilir...neden?? amaç ney?? en dibe vurunca çıkışı muhteşem mi olacak..:icon_whis toplumsal bir duyarlılık yaratamadınız..başaramadınız..

ben sılanın yada boranın birbiri üzerinden ne aklandığını ne de biri için diğerinin geri çekildiğini düşünmüyorum..işine saygısı olmayan, özensiz, halkını önemsemeden
(tanımadan özellikle söylemiyorum..tanıyorlar ki sıla ve boranı bu kadar didiştiriyorlar..öğlenden sonra kuşağında ki programlar gibi. dert meram reyting) yapılan lanet dain bir dizi..
evet bu bir dizi hemde yönetmeni tarafından ''rezalet'' denilebilen bir dizi biz artık ne bekliyoruz ki..baş bunu yaparsa...:icon_whis

dün akşam şunu farkettim..ben MAA yı yada CD yi bir başka dizide farklı kişilerle zor izlerim..izlemem...ben bu çifti bukadar benimsemişim..
onlar ise sürekli bu çifti çeşitli nedenlerle birbirinin uzağına düşürüyorlar..evliliklere zarar veriyorlar..birlikte düşünen hereket eden bir çift özelllikle yok..sözde birbirlerini çok seviyorlar. nerde?? ne zaman gördük..fesatım işte..fesata karşı fesat düşünüyorum..:img-yes:

elimizde kala kala kıskançlık kaldı..başka birşey yazılamaz mı?? yazamıyorsanız bırakın kardeşim..ama suç sizde değil..bizde..önümüze ne sürseniz kabul eden bizlerde..bakalım dr zeynep reytinglere nasıl yansıyacak..dibe..dibe..daha dibe..
öyle olmalı..eğer şikayet ediyorsak sonuç bu olmalı...olmuyorsa suç bizim..

şimdi sıla nasıl davranacak onu bekliyorum..benim beklediğim şekilde olmayacağıda kesindir...sayın G.O yine yapmaz..kadın ezilsin..daha çok ezilsin ki..o amacına ulaşsın..:icon_whis

sevgilerimle..

dehen
15-12-07, 10:37
Sevgili Günışığı ;

Ben de sizinle aynı kaygılara kapıldım izlerken , sanırım Abay gidici . Bunu son zamanlarda Lucinin kaygılarını da öne çıkartarak göstermeye çalıştılar ve birdenbire ortaya çıkan Gizem de boşuna değildi . Şimdi yüreğinin dediği yere giden bir Abay izleyeceğiz güya . Boran daha hastanedeyken sana bir "schengen" vizesi alayım dediğinde aaa Abay gidiyor dedim hem de Boranın hafızasına hayret ettim ne ayrıntıları hatırlıyor diye .

GünIşığı
15-12-07, 10:37
Düşündükçe insan nasıl sinir oluyor. Sen 51 bölüm hem Boran' ın hem bizim Emre Emre diye "içimizi kurut" sonra 20 saniyelik bir dialogla "ben artık yokum" diyerek diziden çıkar bir de üstüne üstlük Boran' a da "Emre kim?" dedirt. Hadi Boran' ın kafa yerinde değil biz ne yapalım şimdi?

Bu kadar basit işte

"Emre kim?" Elveda Emre bye

"Madem öyle neden 5 yıl bana asıldın?" Hoşgeldin hayatımıza Yılışık

öyle mi?

Yılışık terapisti bu dizide istemiyoruz http://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gifhttp://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gifhttp://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gif

aynurhay
15-12-07, 10:55
Bence GO bize mesaj veriyor. Bu kadar zaman Sılayı sizlere anlatmaya çalıştım anlamadınız. Şimdi Zeynebi anlatmaya çalıştım onu anlatmaya bir bölüm yetti diyor. Bundan sonra sanırım Boran-Zeynep macereları izleyeceğiz. Bence sakıncası yok.:img-cool2

hayır sılayı anlamak ne mümkün ...merdiven başında gözleri doldu zavallı sıla hangi kadın böyle yapar hemen girer ortama içgüdüsel olarak..

emre olayı hiç bu kadar çoşturmadı kimseyi belki ama o zaman sıladan asla şüphe etmeyen,emreye anında hakettiği gibi müdahele eden ,karısına olan kıskançlığını en onur verici sözlerle anlatan bir boran vardı çünkü...

ama şimdi sıla ...çok şüpheliyim sıladan boran kadar olgun ve hisli olacağından hiç emin değilim....

diyorum ya zeynep ten çok sıla beni ürkütüyor ve bir gizem sendromu yaşamasını asla istemiyorum dünkü merdiven başı haline bakılırsa dakka bir başladı umarım yanılırım boranın daha fazla acılar ve çıkmazlar içine girmemesi bakımından

de-rin
15-12-07, 10:58
merhabalar herkese,

bizim 1;5 yıldır dört dörtlük ağamıza bu bölüm virüs girmiş gibiydi virüsü yok etmek isterken yeni format atmışlar ve yeni formatı çoda sevmedim alışamadım çizilen BORAN profiline:icon_sorr

en sonunda sayın GO bunuda yaptı BORANı İÇGÜVEYSİ yapıp KÖŞKTE KÖŞEYASTIĞI kıvamına getirdi:img-blush:img-blush:img-blush

beğenmedim sevmedim.....BORAN şimdi İstanbul da kendilerine ait bir evleri olduğunu hatırlamadı mı? orada sıla ile başbaşa olma istemedi mi???

arkadaşlar en kötüsünden bir kuşku çöreklendi yüreciğime... sakın bu Abay Gizem'in yanına gitmeye kalkışmasın ...ne bileyim Abay gibi bir karakteri çıkarıverir GO !!! şimdi aklıma geldi ya, Abay giderse :img-:

odlem sevgili öğretmenin hiç sorma canım benimde boran ın BAY a o sözlerinden sonra yüreciğime bir şüphe oturup kaldı aman aman ağzımızdan yel alsın.borandan başa o dizide n önemli erkek karakter onuda bir sevimsiz uğruna kaybetmeyi istemiyorum..

borda ne çok ısrar etti git diye onada çok kızdım..
birde ABAY onca zaman hiç görüşmediği arayıp sormadığı GİZEm ide bu kadar sevmiş olmasıda çok manasız geldi bana...birdde lusin gizem hanım nasıl??? diye sormaz mı??

Doktor Boranı hipnozla uyutup "ben aslında senin karınım" diyecek neredeyse!.http://img516.imageshack.us/img516/2163/k0s65tmpyh7.jpg :

harami buda yakındır olur olur!!!..ayol ilk okula giden iki çocuğun 5yıl boyunca bana asıldın lafı ne kadar abartılı ne kadar sevimsiz ne kadar amanasızdı....yuh yanii bu kadarda saçmalık olmazdı

Boranın cep telefonu,vurulduğu zaman yere düşüp parçalanmamışmıydı?Ne vakit telefon aldılar...:

metesim bende ne zaman kim getirdi sağlam olsa gam yemiyecektimde parçalanmış telefonun BORANın elinde tekrar görrünce hayretim şaştı doğrusu.

birde BORAN hastaneden çıkarken YÜZÜKLERİ parmeklarında,SAATİNİDE kolunda olması bir başka gariplikti..
BİRDE BORAN ı kim giydirdi anlıyamadım.boran hazırlanmış oturuyordu ABAY sandalye alıp geldi SILA aa hazır mısın diye odaya daldı ZİNAR da gelmişti zatenden BORAN IN O KIYAFETLERİNİ KİM ALIP GETİRDİ MERAK EDİYORUM...

Mardin de hastanın özel eşyalarını kim teslim almıştı.yoksa hastane onlarıda nakil mi? etmişti..sahnelerin devamlılığı yoktu maailsef ..ben öyle şeylere çok dikkat ederim..

Yılışık doktor Zeynep,Boranın evli olduğunu bilmiyormu acaba?:

ay böyle DR hiç görülmemiş vakka...kendisi doktorluktu kanımca...

Birde Borana gösterdiği fotoğraflardaki çocuklar çok büyüktü.Günışığı'mın dediği gibi,Boran ilkokula 12 yaşında başlamış olabilirmi:blink:::

onu hiç sorma canım benim hiç sorma....
Narin'in aniden gelişide sırf dr açığını bulmak içindi.narin abisinini böyle bir arkadaşı olduğunu hatırlamıyormuş..narin in aklından zman zaman şüphelensemde bunu hatırlar gibi geliyor bana...
dr ABAY dan fotolarrı aldı fotoshop yaptı diyecem ama BAYLARDA gelirken acil geldiler o fotolara bi mana veremedim..

zeynep boran ile okul arkadaşı diyecem onada kendisi hastanın geçmişi incelerken verdiği cevaplar dan olamaz dedirtiyor..
mardinde hala ağalık varmı?
tedviye sonuç vermezse benide vurmasınlar??
gibi cevap veren zEYNEP daha sonra nasıl olduda aniden BORAN ile okul arkadaşı çıktı buda yetmedi BORAN 5 yıl boyunca ZEYNEP e ASILDI:img-cool2

hiç merak etme özgün'cüm o zeynepp'te o surat varken..hiç dr.olurda
hasta dosyasını okumamış olurmu allah aşkına...hele de psikiyatr..öz geçmiş,
soy geçmiş iğneden ipliğe yazıyolar valla..bence bütün psikiyatrlar gibi
*çatlak* o dr.hanım...üstelik dr. hasta ilşkisinden de habersiz.. AÇIKÇA SAÇMA YANİ...laf olsun torba dolsun diye koymuşlar o YELLOZU..maksat EKŞIN...ama o boran haydut' una çok bozuldum...

figancım zeynep doktor tam arif verim'lilik olmuş canım.sıyırmış kafayı...

:.Sıla'ya dikkat ettiniz mi?yanakları buruş buruştu..Sanki yanağındaki kasları erimiş gibiydi.Hele fondoteni çok koyuydu,Dr.Zeynep'in yanında çok esmer durdu..:img-ti

doraycım az önceki EN CD nın yabancı bir makyaj ürünün yerli (hemde ilk defa) yüzü olmuş.firmanın meme kanserine verdiği desteğide öğrenince işi kabul etmiş..

Bu bölüm beni çok üzdü.:img-wink:
Kötü gün dostu kavramı benim hayata bakış açımda çok önemli bir yer kaplar.
Bu akşam bu dizide görmek isediğim kötü gün dostlarını göremedim.

Başta Gizem,Boran holdingteki yönetimi Gizem'e emanet etmişti.
Gizem daha Boran ayağa kalkmadan Almanya'ya gideceğini açıkladı.:img-wink:
Üstelik geçici hafıza kaybı uğramış birisine ilgilenmesi gereken bir arkadaşı olduğunu hatırlattı.Ne diyeyim.:img-wink:

Erkan Özdemir'le yıllarca çalışan iki Yönetim kurulu üyeleri çok afedersiniz ama oylarını para karşılığı sattılar.
Kime?Cahil şirket yönetmekten zerre kadar anlamayan birisine.

Dr hanım eve dr olarakmı gelmiş arkadaş olarakmı?
Dr Hanım hastasının özgeçmişini bilmiyormu?
Evli çocuk sahibi bir erkeğe nasıl bu kadar rahat beş sene bana asılmıştın diyebiliyor?:img-wink:

Bu dizide görevlerini layıkı ile yapan doktor,avukat,yönetim kurulu üyesi göremiyecekmiyiz?:dito

newat abla yazdıklarında çok haklısın.
ben abayı ne olursa olsun hastanede bırakıp gizem için içmeye gitmesine hiç bir mana veremedim.bize yansıtılan ABAY karakterine ne kadar yabancı bir görüntü idi...

o holdinge çalışanlardan artık çok şüpheliyim şirketin içini yakında boşaltıp SILA yı beş parasız borç harç içinde bırakırlarsa hiç şaşarımıyacam..

hiç tanımadıkları bir şalvarlınıng elip iki dakikda söylediklerine inanacak kanacak kadar uçuk akıllı iseler zaten o şirkette kalmaları baştan sakıncalı.

ve ilk defa gördüğümüz yönetim kurulu üyelerininde bu teklifi var olana yönetim kurulu başkanı SILA ile konuşmadan hemen kabullenmeleride yıllarca emrinde çalıştıkları ERKAN bey in emanetine ne kadar değerr verdiklerinide açıkça göstermiş oldular...

ifrit
15-12-07, 10:59
ya bakalım bu aldatma ne kadar ilerleyecek..nerde duracaklar...işler ilerler sıla boranı bu kadınla yaklarsa sonrada affederse varya...sayın G.O yu elimden kimse almaz...merakımı bastıramıyorum kendisinden bi randevu talep edip..abla ya bunu neden yapıyorsun diye sorasım var...

dedektifler dahil olacak mı diye soran arkadaşlara cevap işte..sıla dedektif tutup izletsin boranı...nasıl?? hatta bu kadarla yetinmesin..şu meşhur reality showlar varya aynısını yapsın...oynaşırken yakalatsın...:img-hyste

ağam yaptığının mazereti yok bilesin...:img-yes:

günümün ışığı aynen öyle yılışıkla yola devam..forum bakalım daha neler söyleyecek bu hatuna...bende kendimi tutmaya çalışıyorum ama nekadar dayanabilirim..bilmiyorum...:icon_whis

beter ol zeynep...geldiğine geleceğine seni pişman etmezsek...bekle...seni sokakta yürüyemez hale getirelimde sen gör...:img-hyste biz millet olarak öyleyizdir...bu bir dizi,yapılanda rol falan yok...:img-hyste

seyşelll
15-12-07, 11:04
bide zeynep diyo ki beş yıl bana asıldın;nasıl asılmaysa merdivenden itmiş,kitap fırlatıp dişini kırmış,Allah bilir o zamanda ne itici bir tipsen ...
İşte asılma o oluyor Aynur..
Ölesiye aşk da tecavüz olarak işlenmişti. Kadın karakterler bunu aşkın kendisi, duygusal dokunuş olarak algılamasa Sıla bugün kıskançlıktan gözlerini gerisingeri döndürür müydü?
Yani Zeynep doğru noktaya temas etti, doğru yani.. Boran kıskandığından itmiş kakmıştır onu da. Dün akşam hatırlatan arkadaşlar vardı, Boran'ın bu durumu küçüklükten gelme..:img-in_lo
1 GO fantezisi bu.. Boran'ın şiddetine bile ille de ölürüm dedirtiyor.:img-hyste

Zeynep neden başkasına devretsin işini ki? Çok başarılı işte.. Çocukluğuna indi nobranımın. Üstelik yalan, riya olabilemez. Bizzat şahit olmuş..:img-clapp
- Boran sen bana asılıyordun.
* :blink:
- evet evet. beni oynu ve boynu bükük bıraktın sen.
* :blink::img-blush
- hadi hatanı telafi et. öp şimdi beni 1 kere. hatırlayacaksın..
* :blink::love04:
- Boran işte hatırlıyorsun.. işte.. ben senin ilk aşkınım, hemen karını boşa ve beni al, seni iyi edicem..
* :img-hi:
Sıla, kızım işte böyle her bişeyi yeyip oturduğunla kalırsın sen de..Kalk armut topla. troest

Mesaj güzel. Nolursa, kim için olursa olsun geleceğinden vazgeçersen enayiliğinle süründüğünle kalakalırsın ablak gibi. :img-yes:

ifrit
15-12-07, 11:14
hayır sılayı anlamak ne mümkün ...merdiven başında gözleri doldu zavallı sıla hangi kadın böyle yapar hemen girer ortama içgüdüsel olarak..

emre olayı hiç bu kadar çoşturmadı kimseyi belki ama o zaman sıladan asla şüphe etmeyen,emreye anında hakettiği gibi müdahele eden ,karısına olan kıskançlığını en onur verici sözlerle anlatan bir boran vardı çünkü...

ama şimdi sıla ...çok şüpheliyim sıladan boran kadar olgun ve hisli olacağından hiç emin değilim....

diyorum ya zeynep ten çok sıla beni ürkütüyor ve bir gizem sendromu yaşamasını asla istemiyorum dünkü merdiven başı haline bakılırsa dakka bir başladı umarım yanılırım boranın daha fazla acılar ve çıkmazlar içine girmemesi bakımından

aynurcum;akşam tarafını ilan ettin biliyorum şekerim de...yine de bir düşün kocan ne durumlardan yeni gözünü açmış evine gelmiş..sözde terapi görüyor...ben de olsam sıla gibi düşünürüm..öyle fevri ortaya atılıp pişttt hatun sulanma o benim kocam demem...(yani öyle düşündürecek bir davranış sergilemem)
önce bir beklerim ne olacak diye...belki sıla önümüzdeki bölümde yukarı çıkar ve onlara dahil olur...

emre kimseyi çoşturmamıştı çünki guruplar var..herkes kendine göre yorumladı..zeynebi ne sılacılar,ne borancılar nede arada olanlar sevmedi nedeni bu...yaşasın bi noktada buluştuk nihayet...:img-hyste

boranın yaptığı olgunlukmuydu...tamam emreye verdiği tepkiyi anladım hak verdim..ya karısının telefonlarını açmaması bu kadar uzatması normalmiydi..
acıyı sadece boran mı çekecek ..akşam hiç öyle acı çeker bir hali yoktu..gayet halinden memnun hatunla cilveleşiyordu...yanarım yanarımda..şöyle sılayla birkez görmedik ona yanarım....:img-hyste

haramikedi
15-12-07, 11:20
Dilaver Yılda %12 lik zam için "memurlar bile sizden iyi" demez mi! Memurlar "yalan da olsa bunları senin ağzından duymak güzeldi:blush:" demişlerdir heralde.:img-haha: Bir de ne havalardı o öyle.. "Türk polisi Ahmet Ağayı ormanda yakalamış" filan.http://img84.imageshack.us/img84/5636/catmad3ig3.gif Türk polisi seni yakalasın sonra da CIA'in işkence uçağına bindirsin inşallah!:img-artis

Ama ben Dilaveri görmeyi seviyorum.:img-hyste Ortamın hem ciddiyetini hem de küstahlığını yalanlayan bir tavrı var.:img-haha: Zaman zaman çok eğlenceli oluyor bence. Etrafındakileri gıcık ederken yapamadığı espirileri bile güzel, ben gülüyorum ..kimse gülmese de olur.:img-hyste

Zinar Ağa da çok hoştu bu bölüm.:img-yes: Özellikle Boran vurulduktan sonra, Zinarın Ahmet Ağa söz konusu olduğu anlardaki kararlılığı ve gözlerinki ateş güzeldi. Ahmeti yakalattıktan sonra salona girişi, Ahmete söyledikleri...Hukuki hassasiyetler bir kenara, ben o sahnenin devamında Zinar Ağa "dıkşınnn dıkşınn dıkşınn" Ahmeti vuracak sanmıştım ama bir taşta iki kuş vurmak istiyormuş. Tetikçiyi de bekleyecekmişiz. Kesin kaçar sinsi Ahmet.http://img207.imageshack.us/img207/5294/avatar4604818wsnn7.gif
neyse yani, Rojdayı öldürtmemiş olsa Zinara sevgimden bolca verecektim ama şimdi sadece sempati sıramda Sıladan birkaç kişi önce gelen insan.:img-haha:

Ben Bedar ve Celili de sevdim bu bölüm. Onların diğerleriyle değil ama birbirleriyle olan bağını seviyorum. Celilin sevgisine, Bedarın sahiplenişine inanıyorum. Bedar "yanımda duracaksan dik dur,yoksa da uzak dur" derken ve Celil "senin 1 cm bile uzağında yaşayamam tamam mi" derken, ilişkilerine dair herşeyi özetlediler bence.

http://img516.imageshack.us/img516/2606/animation141nmie1ru4.gif çok çok çok...

doray
15-12-07, 11:21
Tünaydınlar cici forumum..
DR.Zeynep herkesin moralini bozmuş gibi..Yapmayın..Kızın bir şey yaptığı yok..Donuk Sıla'dan sonra samimi davranışlarını bünyemiz kaldırmadı,o kadar..http://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gif

BORAN aldatsa NE çıkar…ELİNİN KİRİ……..
Figancım pek bir karamsar gördüm seni canım,Hayrola ??Boran ne zaman kimi aldattı da , sen bu yorumu yaptın??Boran'dan doktora umut veren herhangi bir hareket gördünmü??Hayır?Niye "Elinin kiri" damgasını vuruyorsun??Hem kendünü,hem bizi üzüyorsun..:img-wink:
Düşündükçe insan nasıl sinir oluyor. Sen 51 bölüm hem Boran' ın hem bizim Emre Emre diye "içimizi kurut" sonra 20 saniyelik bir dialogla "ben artık yokum" diyerek diziden çıkar bir de üstüne üstlük Boran' a da "Emre kim?" dedirt. Hadi Boran' ın kafa yerinde değil biz ne yapalım şimdi?

Bu kadar basit işte

"Emre kim?" Elveda Emre bye

"Madem öyle neden 5 yıl bana asıldın?" Hoşgeldin hayatımıza Yılışık

öyle mi

Yılışık terapisti bu dizide istemiyoruz
Ama Işığım bu 1dizi..Töre ile başlayan ,kadın erkek ilişkilerine dayanadırılan 1 dizi..Emre'yi göndermeyi bile beceremeyen ekip,Boran'a "hafıza kaybını "bile yaşatamadı..Doktor desen,acil giriş yaptı,çıkacak gibi de durmuyor..

Doktorun rahat tavırları hafız kaybı yaşayan bir insanı zorluyacak cinstendi.Çocuğunun adını hatırlamayan biri ,seni ve sana yaptıklarını nasıl hatırlasın??İyik ki 5 yıl "asılmış"Boran.Ama Boran'da insan sarrrafıymış bu kızın şimdiki halini tahmin etmiş ve "asılmayı" (ne saçma bir kelime )5 senede sonlandırmış..

doraycım az önceki EN CD nın yabancı bir makyaj ürünün yerli (hemde ilk defa) yüzü olmuş.firmanın meme kanserine verdiği desteğide öğrenince işi kabul etmiş..
Derincim,CD Etik takılıyor yani...Desteğe mi,??Paraya mı??göre işi kabul etti onu Allah bilirde,Bu diziye ne diye başladı acaba?"Töreler benim sayemde değişecek" mi dedi..:img-music:img-lazy::img-bored

de-rin
15-12-07, 11:27
Ama bu bir töre dizisi :img-yes:ne tahtı o nerdeydi ki.:

gülkurusu Bedar ve celil'in aşklarını gelmişlerini geçmişlerini anlattıklarrı bir gece sahnesi vardı celil efendi bordo pijamalarıyle (yanılmıyorsam pijamalıydı) köşkün en tarihi yerinde böyle şehylerin oturduğu taht gibi bir yerde oturmuş konuşuyolardı.....

Zeynep dr. geldi diye lütfen konumuzdan sapmayalım arkadaşlar...Daha yeni yorumlamaya başlamıştık şu tecavüz olayını:img-icecr

metescim yok canım hiç saparmıyız tam sırasıdır işte...:img-yes:
Boran'ı ÖZEL muayeneye cağırsın ve elinde birşeyi sallıyarak yavaş yavaş uyutsun ta derinlere insin cok derine değil 7.bölüme kadar insin yalnız... ve o gece neler olduğunu bir güzelce hipnotize olan BORAN anlatsın artık ..Tam sırası..hadi gelmişken o sevimsiz doktorluktan uzak olan tavırlarıyla bir işe yarsın bari..

Bedar okuma yazma biliyor muydu? Celille ev ararlarken, Celil'in kiralık dediği evi gösterip ''O ev satılık Celil'' dedi ya bian hafızam karıştı, balıklığım tuttu yine :img-in_lo...

sevgili kırçiçeğim bu dizide okuma yazma bilmiyen birtek kişi var oda konakta dağan(tam bilmiyooruz ama büyük bi ihtimalle öyledir) orada yaşayan iş gören AYŞE den başka kimse yok dizide..okuma yazma bilmiyen..
evet daha önce bedar EMİR e derslerinde yardımcı oluyordu ..heceliyerek okumaya çaılışıyordu asıl önemli olan bedarın gözlüksüz o yazıyı nasıl hemen okumasıydı.

figan1973
15-12-07, 11:28
ama şeyşel'cimtam cuk oturmadı mı
Mesaj güzel. Nolursa, kim için olursa olsun geleceğinden vazgeçersen enayiliğinle süründüğünle kalakalırsın ablak gibi.
sıla çemkirdi
sıla sevmeği, aşık olmayı bilemedi
sıla *niyazi olan kardeşini*yeğledi
sıla kocasını bile,bile kıskandırdı
sıla koca sözü dinlemedi
sıla tek başına *elinin hamuru* ile iş tutmaya kalkıp yüzüne gözüne bulaştırdı
sıla düşüncesizlik edip hatta bilerek ve istiyerek,sırf kaprisinden kaçtı..
sıla kıskanıp bebek aldırmaya kalktı
sıla boran yaralandığında bir *noldu sana* bile demedi
VE sıla HAKKETTİ...boran geç bile kaldı aslında...ŞİMDİ anlıyacak sıla kız
boranın NASIL SEVİLMESİ GEREKTİĞİNİ...aklı başına gelecek boran'ı
*hepsi benim suçum* deyip affedecek...o ideal kadın olacak...bekliyorum GO..

yaşasın CİM BOM.. ASLA gol yemez...HEP atar...
GS forever...çünkü öyle...

dehen
15-12-07, 11:36
Arkadaşlar bi durun , sakin olun , nefeslenin biraz . Nerdeyse darağacını kurdunuz Zeynep'e ,olmuş bitmiş bişey yok . Testiyi önceden kıralım diyorsanız bilmem ama Borana haksızlık olmuyor mu ? Aşkını hepimiz biliyoruz , kişiliğini de . Ölen biri için bile ne kadar sadık olduğunu da . Olası bir "asılma" durumunda da Sılanın Emrenin karşısında takındığı ve hepimizi ifrit eden tutumu göstereceğini hiç sanmıyorum . Hoooop ben evliyim , karımı da seviyorum diyecek kudreti vardır eski ağamızın .

Daha önce söyleyen olmuş muydu bilmem . Çiğ köftelik et gibiydi akşam BORAN , tüm sinirleri alınmıştı :img-yes:

aynurhay
15-12-07, 11:53
seyşellllllllllll

sırf senin bunu yazacağını bildiğim için dönüp edit yapmıştım şaşırtmadın beni:img-yes:

en iyisi ne olsun sılada iyice bunalsın kıskançlıktan aynı şeyi boran yapsın bi akşam hem intikamını bi daha alır hem de ödeşmiş olur ama boran ağlamaz sabah uyanınca köşkün pencerisinde sıladan tecrübelidir çünkü iyice bi yaşama sebebi yapar sılayı...ayrıcada boranın kişiliğinden değil yaptıkları zeynebin uyuzluklarındanmış belliki... boranın karşısına çıkan kadınlar niye hep böyle uçlarda tipler anlamdım ki iyice kafasını bozacaklar adamın

ayrıca ifrit hiç sen gibi düşünmüyorum daha kapı dinlediğim an sorardım doktara kocamın psiko durumunu kendimi tanıtarak...insanoğluyum önyargılı davarınırım bazen hayatta ama kocama asla yapmam hemen ortama dahil olur onun tepkilerine bakarım...boran bekledimi konak merdivenlerinde hı . psikoloji dersinde okumuştum karı-kocalar birbirinin huylarını alırmış bu sıla ne zaman nasiplenecek boranın güzelliklerinden bilmem ki

anlayışı kıt sıla...

ayrıcada ifrit cilveleşmiyodu boran afalladı sılayla bir yıl yaşadıktan sonra böyle tip kadınlarda varmış der gibi...tarzıda değil ayrıca o yılışık zeynep boran sıla gibi soğuk nevalelerden haz ediyor ...

seyşo okurmusun lütfen demin oku yazmışım ayıpladım kendimi

seyşo sııla unuttu sen unutamadın canım sen en iyisi zeynepe terapiye git ama gitmişken şizofren ayağına yat 15.kattaki muayenesinde pencereden aşağı ittir zeynebi

newat
15-12-07, 11:55
Ben Boran'ın kendisini neşelendirecek arkadaşada ihtiyacı var diye çok yazmıştım.
Ama arkadaş Zeynep'i hiç sevmedim.:img-yes:
Doktor olmuş ama nerede nasıl davranması gerektiğini öğrenememiş.
Hastasının odasına çatkapı kim girebilir ya kızkardeş yada eş.
Kapının önünde karşılaştığında konuşması gerekmezmiydi?

Unutulan Dilan'ın sorunlarını yoğun bir şekilde göreceğiz galiba.
Sıla ne yapsın kime yetişsin işi çok zor.:img-yes:
Sıla Boran'a sürpriz yapıp iki gün biyerlere götürse ne olur?
Bizde bir nefes alırız.

Boran hastahanede oda değiştirdimi?
Doktorlar 207 numaradaki hasta diye konuştular.
Danışmadaki görevli bayan Zinhar'ı 220 ye yolladı.
Çokta önemli bir hata değil ama benim dikkatimi çekti.:img-yes:

Reytingler gelmiş
A/B de 1.Hatırla Sevgili 2.Asi 3.Sıla
Totalde 1.Sıla 2.Asi.

legends_of
15-12-07, 12:00
Olaylar herşey kısaca o kadar tuhaf geldi ki bana ....sanki başka bir diziyi izliyormuşum gibi geldi........Sanki töreler ağalık Mardin de yaşananlar başka dizideymiş gibiydi...:icon_whis....
----Ama sağolsun Sıla beni uykumdan uyandırdı...Zeynep e bakışını bir gördüm tamam dedim doğru dizi.....:img-hyste:img-hyste....
---Sıla da haksız değil yani kızı kovmuş gibi dışarı çıkarmısınız...Tabi tabi...Tamam dedim Sıla kadının saçına yapışacak ama olmadı gelecek bölüme kaldı....:img-icecr.....

Yeni bir slogan buldum dizi için....
1-aşk mı???
2-tutku mu??
3-ihtiras mı??

Hiç biri değil kıskançlık diyorum......Ve tek başına da hiç iyi gitmiyor....Yanın da yukarıda saydığım maddelerden biri olsa yemede yanında yat...:img-eat:....Ama sadece kıskançlık mide bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor.....

Boran ı da pek bi espiritüel buldum yani...Nedense Cihan ın meşhur sözleri geldi aklıma o sahnelerde.....:icon_whis:icon_redf

diyar 80
15-12-07, 12:05
Bir de bunlar ne pis bir karı-kocalar yahu. Yatağa hiç ayakkabılarla oturulur mu? Fazlasıyla titiz olan teyzem bu sahneleri gördükçe nasıl söylendi anlatamam. Bir ara artık televizyonun sesinden çok teyzemin sesi çıkıyordu salonda onlara söylenmekten.:icon_whis
Annem de aynı durumdaydı;normalde yatağın üzerine oturulmasına bile deli olan annem birde bunların sokakta gezdikleri ayakkabbılarla yatağın tepesine çıkmalarına takmış durumda...:)

Narinin bölüm başındaki “o daha lazım bize...” cümlesini kediciğim de yazmış;söyleyenin Narin olduğunu düşünürsek ürkütücü bir anlamı var sanki...
-O daha lazım bize,can borcum azalmıştı,daha borçlanasım var...:icon_twis
-O daha lazım bize,başımı belaya sokucam,o kurtaracak...:icon_twis
-O daha lazım bize,Azaddan sonra birini daha bulup kaçacak olursam berdel neyin yapacak...:icon_twis
-O daha lazım bize,kafam atarsa ona silah çekeceğim...:icon_twis

Sevimsiz Narin;doktorlar abisinin sinirlerini almışlarmışmış;ne farkeder;siz gelin-görümce o sinirleri kısa zamanda eski yerine koyarsınız...:img-beee:

berivan_
15-12-07, 12:05
Sincik efenim benim uyuz kaptigim birsey vardi dun aksamki bölumde oda su;Boran Zeynep'e kac kez dedi aga olmadigini ama D.K hanim ha bire aga lafini kullaniyor Boran'la konusurken,anladim gitti yani:img-pilot hem neden sasirdi Zeynep Mardin'de aga sistemi olduguna onuda anlamis degilim,kizimiz ayni okula gitmis Boran'la hemide Mardin'de..Mardin'in neresinde yasiyormu kine bu kizz böyle birseyi bilmedigi icin anlamis degilim:img-blush

Sila ilk kez Boran'a yaslandiginda ki o yumruk yaptigi elini acti ve agamizin omuzuna koydu ama acidigi icin elini cekipte hemencecik yine yumruk yapti bizim kizz:img-blush

Öpusme olucakti birde bunlarin arasinda guya,peh pehhh kim inanir ki artikin böyle birseyin olmasina:img-yes: ama bukadar yaklastilar ise belkide öpucukte gelir ilerki zamanlarda hiii:img-blush

aleveylül
15-12-07, 12:06
ben Boran ile Sıla'yı ilk defa bu kadar normal ve sıradan görmekten mutlu oldum. Töreyle ilgili bir durum olmaksızın, ne sönmezler ne de gencolarla uğraşmaksızın ikili diyalogları bana geyet sıcak geldi. ...

benimde çok hoşuma gitti ilk defa konu kendileriydi..

MAUSEM gece sılanın uyanışındaki dekolte olayını fark etmedim ama ilk defa o yatağı yatak olarak gördüm mardindeki yatağı günlük ilişkilerin olduğu yataklara benzetirdin…ama bu yatak normal eşlerin birlikte yattığı yataklara benzettim… mardindeki yatağı sevsemde otel yataklarından farksız göremiyordum Ali samiyen kadar büyük yataktı sıla ve boran ayrı yatıyorlarmış izlenimi veriyordu birde üstlerinde incecik pike tam otel yatağı.. bu yatak küçük mecburi bile olsa iç içesin ve üstünde elyaftan yapılmış yorgan tarzı bir şey vardı kalındı en azından yorgan görünümlüydü :) anlatabilmişimdir umarım

Hatırlatmasın.Ben dayanamam.Öpüşüyormuş gibi yaptıklarında bile heyecan basıyo.kimbilir gerçeğinde nolur

Ya şimdi yanağını öpücek bize numara yapıyorlar derken bir anda birazdan göreceğim sahne bir heyecan yarattı anlatamam… telefonun bir anda çalması tüm hayallerimi yıktı …

Gelmişken Boran için iki kelam edeyim:) Hani hastaneden çıkacaktı ya sandalyesinde yalnız oturuyordu, Zinar gelmeden az önceydi. İşte o sahnede Boran çok ciciydi çok :img-in_lo Saçlarını yana taramış, siyahlar içinde karizmaydı adeta :img-eat: Endamın yetiyormuş Boran'ım, sen ayaklandın dizi şaha kalktı :img-icecr
Bide bide ayağa kalkmaya çalıştığı sırada tekerlekli sandalyeyi istemiyorum dediği sırada Abay'a dönüp; ''Hem düşersem Abay kaldırır beni'' derken de çok ciciydi(:img-nyam:) sonra o sahnede Abay da ''Telaş etmeyin nasıl olsa hastanedeyiz'' derken çok şekerdi:img-icecr İki dostu gülümserken görünce, insanın içinde oluşan buzlar, eriyormuş gibi oluyor :img-in_lo

Boranın hastenedeki sahnelerine bayıldım abayla konuşması çok tatlıydı… o kadar sempatik geldi ki ikisinide kalbimi açıp içine koysam sevgimi anlatamayacağı hissettirdiler..

Doktorlar konuşurlarken dedilerya,ağaymış,hastanedeki kalabalıktan falan bahsettiler...Kalabalık vardıda benmi görmedim:img-wink: Kapıda dört adam,bide Sıla...Hııı bide arada bir Abay...Kalabalıktan kasıtları buysa,evet çok kalabalıktı:img-yes:

bunların kalabalık anlayışı farklı metesim bende ilk onu söyledim kalabalık vardıda benmi görmedim…kalabalık anlayışları buysa benim ailemden biri hastanede olduğu zaman ziyaretçi akınına ne derler acaba 7 şehrin sahibi felanmı….

Fatmacım, adaşımı Ben hiç sevmedim. Boran' a kendisini hatırlatmak için; masum ilkokul anılarına; asılmak kelimesini katmasına sinir oldum:icon_ange
zeynebim o sahneler bende uyuz oldum ne öyle uyuz uyuz okul anıları…Boranın abaya ilkokulda önümüzde oturan biri vardı abayın "boran neden bileyim 70 yıl öncesini" dedi… sözüm ona doktor olan Zeynep hanımın hiçmi kafası basmıyor zaten hatırlamıyor birde boranın çok eski zamanla aklını karıştırıp hatırladıklarına unutma çabası sağlattırıyon…
ben altında bir ara bir şeyler aradım bu manyak doktorun amacı ne diye …

Boran' ın etrafında Sıla' nın dışında; dişi sinek görmeye bile tahammülüm olmadığını anladım

zeynebim her insan kıskanır ama sıla çok tuhaf bu kadar abartılamazki kıskançlık …acaba bu konuda benmi çok geniş düşünüyorum benim kıskançlık sınırlarım mı çok geniş … ilk başta bir şey düşünmezsin sonradan bir şeyleri kıskanırsın ama sıla dakikasında golü attı … SEVEN KISKANIYO İMAJINI çizdi kendince…sevdiğinin sevdiğine inanıyorsan bu kadar kıskanılmaz ...kıskanıyorsan sevdiğinle değil rakip olarak gördüğünle savaş...

Sıla; Seni özlemiş, kokunu da... deyince Boran; peki Sen özlemedin mi?.. derken bakışları pek bi güzeldi

Ummadığım sahneler ummadığım anda heyecan yapıyor bende… o sahnede eş olarak gördüm ve çok doğal bir konuşmaydı bence…felsefe yapmaya ne gerek varki yani alll mis gibi sahne

Sılanın kıskançlıktan borandan gizli Zeyneple savaşmasını istiyorum boranı bırakmamak için çaba sarfetmesini istiyorum …

angelface
15-12-07, 12:11
günaydınlarr efendimm.
dün borana bayıldıgım için bölümü su anda tekrar izliyyorum.
bedirhanın adını boran hatırlamamıştı ya doktor adı ne diye sordugunda.şimdi izlediğim kızımda sıla odada bedirhanla birlikte.sana anlatmıstım narinin kızı olucak dedi.boranda bedirhana yaren geliyor desene dedi.nasıl hafıza kaybı bu ben anlamadım.boran daki unutkanlık mı yoksa?emiri de hatırlamadı.
???

doray
15-12-07, 12:13
"Asılmak" kelimesi yerine ,"kur yapmak" kelimesini söyleyebilirdi,doktor hanım..Kibar bir söylem olduğu düşünülemez.Hele bütün hastalarına aynı cıvıklık ile yaklaştığını düşünürsek,mazallah her hasta "bu kadın bana işve yapıyor" diye düşünebilir???

Zeynep'in anlattıkları bana Boran'ın çok masumane ve nasıl davranacağını bilemeyen küçük erkek çocukların normal halleri gibi geldi..Acemice..Bizlerde çocukken nasıl acemilikler yaptığımızı düşünürsek,ya da bir bayanın beğendiği erkeğe kendini göstermek için yaptıkları ile karşılaştırırsak hele ki günümüz şartlarında,Boran'ın doktora yaptıkları alay edilecek bir davranış değil gibi geliyor.. o zamandan belliymiş yorumlarına lüzum yok..:img-dirol

İkili ilişkilerde fedakarlıklar yapılırken öncelik sıralamasını insan sadece kendi isteklerine verirse buna ilişki denmez ,bence..ikili ilişkilerde bazen biz, bazen de karşımızdaki kişi fedakarlık,ya da yaşanmışlıklarından vazgeçebilir.Ve insan hayatın neler getireceğini yaşamadan bilemez.Ve her adımı hep ve önce"ben "diye atarsak insani ilişkilerde bir adım bile yol alamayız.o zaman insanlardan kopuk sadece hayvanlara bağımlı yaşarız ki ,onlar bile yeri gelince ters tepki veriyorlar.Fedakarlıklar sadece kadınlarla sınırlı değildir ama çoğunluk kadından yana olsada bir ilişki yaşanırken hesap kitap yapılırsa o ilişkinin samimiyetinden şüphe duyarım..

İnsan önce kendine güvenmeli,sonra karşısındakine hayatını teslim etmeli..Kendine güven sorunu yaşayan,ilişkisine de sahip çıkamaz,hayatına da,Yaprak gibi rüzgar da savrulur durur..
.
VE sıla HAKKETTİ...boran geç bile kaldı aslında...ŞİMDİ anlıyacak sıla kız
boranın NASIL SEVİLMESİ GEREKTİĞİNİ...aklı başına gelecek boran'ı
*hepsi benim suçum* deyip affedecek...o ideal kadın olacak...bekliyorum GO..
Sıla'nın hakettiğini yazan oldumu bilmiyorum ama bizler Sıla'ya kızarken yaptıklarını doğru bulmadığımız için kendisini "Tİ" ye alıyoruz.Ama yaşayacaklarını kabul etmemiz mümkün değil..Hangi kadın olursa olsun aldatılmayı,ezilmeyi hak etmiyor,GO önce kendi içindekileri halletsin sonra kadın ezilirse ,aldatılmayı da hak eder mesajını versin.Aldatan erkekse onu aldatmaya yönlendiren de başka bir bayan...

Boran "beni benim istediğim gibi seversen ,varım" dedi mi?ben bu şekilde algılamadım.Ama bizlerde karşımızdakine kendi doğrularımızı kabul ettirmeye çalışmazmıyız.Kimse emme basma tulumba gibi karşısındakinin isteklerini kabul etmez değil mi?Eden varsa o"onun" sorunu..Kişiliği ile ilgili..Aşkla ilgisi yok bunun..Aşık insan sevdiğini bile bile üzmez.Üzerse bunun adı "aşk "olmaz..Bu şekilde de ideal kadın da olunmaz.Ezik kadın olunur..
Kız sen kendini çok fena şartlandırmışsın..Uyan kızım...:img-clapp

legends_of
15-12-07, 12:30
Sincik efenim benim uyuz kaptigim birsey vardi dun aksamki bölumde oda su;Boran Zeynep'e kac kez dedi aga olmadigini ama D.K hanim ha bire aga lafini kullaniyor Boran'la konusurken,anladim gitti yani:img-pilot hem neden sasirdi Zeynep Mardin'de aga sistemi olduguna onuda anlamis degilim,kizimiz ayni okula gitmis Boran'la hemide Mardin'de..Mardin'in neresinde yasiyormu kine bu kizz böyle birseyi bilmedigi icin anlamis degilim:img-blush

Çok haklısın sevgili berivan_ bana zeynep hanımın sözlerini duyduğumda heralde bu ilk okul arkadaşlığı yok diye düşündüm ...Ağalık hala var mı falan deyince...
Hadi diyelim o Mardindeyken vardı da İstanbula gelince aradan zaman geçti bitmiştir diye düşün dü....O zaman da bu kızın 80-90 yaşında olması gerekir...:img-haha::dito.......10 yılda ağalık kalkarmı??????...Bir de o ortamı bilen biri olarak buna ihtimal vermesi de saçma zaten....Bir ağa gider diğeri gelir....Bakınız...
Boran out.....Zinar in.....

Sevgili doray....doktor hakkındaki tespitlerin de çok haklısın bu ne yılışık bir tavırdı anlam veremedim....Tamam Boran ilk okul arkadaşında bu kadar da olmaz ama .... Abay da arkadaşın ama o na hiç bu şekilde davranmadı....:mad72:....
Zeynep bana sadece kendisi ile ilgili anıları hatırlatmaya çalışıyor gibi geldi......Hep çocukluk çocukluk okul okul....Bu adamın hayatı sadece senden ibaret değil ki.....
Sıla gıcık olamakta haklı kim olsa gıcık olurdu yılışık şey nolacak..........

Acısı nı Boran da n çıkarmasa Sıla diycem ama .... olacakları biliyorum....:img-black:dito

figan1973
15-12-07, 12:36
SEVGİLİ doray; bilmiyorum..yanılıyorumdur..ama benim GO' DAN ALDIĞIM
KADIN mesajı bu...GO sılanın SEVİLMEMESİ için her şeyi yaptı bence...
sıla neye elini attıysa KURUTTU...BANA DA beğenmediği KADINI tam
knock out ederek EZİP BÜZÜP çok beğendiği, ideal kadını yaratmağa çalışıyor gibi geliyor..yahutta sevgili ifrit'in dediği gibi
toplumun beğenisi doğrultusundaki KADINI....AMANIN HERKESCİKLER
BEĞENSİN...kaygısını....TOPLUMA mesaj vermek gibi bir kaygısı yok..*çıtayı yükseltmek* gibi bir kaygı da taşımıyor....tecimsel takılıyor...
banada sen ancak bundan anlarsın demiş gibi geliyor....

legends_of
15-12-07, 12:47
Narinin bölüm başındaki “o daha lazım bize...” cümlesini kediciğim de yazmış;söyleyenin Narin olduğunu düşünürsek ürkütücü bir anlamı var sanki...
-O daha lazım bize,can borcum azalmıştı,daha borçlanasım var...:icon_twis
-O daha lazım bize,başımı belaya sokucam,o kurtaracak...:icon_twis
-O daha lazım bize,Azaddan sonra birini daha bulup kaçacak olursam berdel neyin yapacak...:icon_twis
-O daha lazım bize,kafam atarsa ona silah çekeceğim...:icon_twis

Sevimsiz Narin;doktorlar abisinin sinirlerini almışlarmışmış;ne farkeder;siz gelin-görümce o sinirleri kısa zamanda eski yerine koyarsınız...:img-beee:

:img-hyste....kesinlikle............:good:.....
Narin e bakar mısınız nasılda kıskandı abisini.....Ben dedim şimcik Sıla ya yetiştirir diye ama onun yetiştirmesine gerek kalmadan Sıla yetişti zaten....:cheer:....Yine evde bir koalisyon oluşursa şaşırmam Boran a karşı Narinde hemen tarafını çizer zaten....
ve sizinde dediğiniz gibi sen bize lazımsın.........:dito....

Hala firuz ve kevser den haber yok...Hani aratacak tı Sıla hanım nerde Boran gayet iyiydi....Ben Sıla ya da kızmıyorum bu konuda....
Gerçekten anne baba olsalardı da gelselerdi çocuklarının yanına ...Ama dizi İstanbula taşınacak diye harcanıp gittiler....
Yine Celil Beder...ideal anne baba oldular.........Dalga mı geçiyorsunuz bizimle....Al birini vur ötekine ..

GünIşığı
15-12-07, 12:47
İnsan önce kendine güvenmeli,sonra karşısındakine hayatını teslim etmeli..Kendine güven sorunu yaşayan,ilişkisine de sahip çıkamaz,hayatına da,Yaprak gibi rüzgar da savrulur durur..

Eh işte budur arkadaşım:good:

Sıla henüz Boran için dönülmez yollara girmedi. Şirkete tamamen sırtını dönmesi bana göre abartıydı ama zaten bunu da Boran' ın canının derdine düştüğünde yaptı. Sıla onun yanında olduğu ve onu sevdiği durumda Boran' ın "asla" bir başkasını ona tercih etmeyeceğini düşünüyorum ben. Boran' ın hafızasında bazı boşluklar olabilir ama hala Sıla yı seviyor. Hala ona aşık. Sıla ya olan aşkı bitmeden başka birini gözü görür mü? Sıla şu son gördüklerinden sonra "küstüm oynamıyorum" derse bilemem ama Boran' ın yanında olur sevgisini gösterirse zaten sorun olmayacaktır. Ama tabi GO nun niyeti "geçici" ve "hafif" bir sarsıntıdan çok "deprem" yaratmak olduğu için Sıla yine "hatalı" davranıp Boran' ı kendinden uzaklaştıracak gibime geliyor. Ayrıca eğer Sıla ve Boran bu durumda bir "ayrılık" yaşarlarsa verilmek istenen tüm mesajları algılamayı şimdiden reddediyorum. :img-cool2 Sıla önce "kendine" sonra "kocasına" güvensin sonra da "akıllı" olsun. Çocukça gurur yaparak Boran' a tavır almasın. :img-cool2 (Benim bu sözüm üzerine şimdi Boran da aynı şekilde davransaydı ve Sıla ya Emre konusunda tavır yapmasaydı o zaman demeyin. İkisi aynı şey değil. Boran' ın "kendine ve Sıla ya güven" problemi yoktu. Emre' nin Sıla nın hayatındaki yeri ve geçmişte yaşananların acı anıları ile Yılışık' ın durumunu karıştırmayalım. Ayrıca Boran' ın bu konuyu uzatmasını da onaylıyor değilim:icon_sorr)

Boran ve Sıla nın hastanedeki konuşmaları
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2153

Yılışık terapisti bu dizide istemiyoruz http://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gifhttp://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gifhttp://img45.imageshack.us/img45/4700/shoutih8yd9.gif

newat
15-12-07, 12:49
Ahmet Ağa'yı kim,hangi yetkiye dayanarak serbest bıraktı ben anlamadım.
Yakalama emrini çıkaran makamın Midyat Savcılığı olması gerekiyor.
Ahmet Ağa Teşvikiye Karakolu tarafından serbet bırakıldı.
Ben dün diziyi seyrederken çok sinirliydim.Kaçırmış olabilirim.
Ahmet Ağa Savcılıkta ifade verdimi?
Deliller Mardin'den İstanbul'amı geldiki.
Deliller yetersiz bulundu.
Ahmet Ağa hiç yakalanmasaydı daha doğru bir mesaj olurdu.
Kim yakaladı,neden yakalandı,kim neden bıraktı?
Ay bende saçmalamaya başladım artık.:img-yes:

Psikolojik açıdan rahatsızlığı olan bir hastayı taburcu ederken hastanın yakınlarına hastaya nasıl davranılması gerektiği anlatılmazmı?
Bizim dr hanımın tedavi şeklide kendine özgü.Hastaya nasıl davranması gerektiğini anlatıyor.Öncelikli olarak eşinin ve en çok birlikte olduğu yakınlarının nasıl davranması gerektiğini o inasanlara anlatmak gerekmezmi?

doray
15-12-07, 12:51
SEVGİLİ doray; bilmiyorum..yanılıyorumdur..ama benim GO' DAN ALDIĞIM
KADIN mesajı bu...GO sılanın SEVİLMEMESİ için her şeyi yaptı bence...
sıla neye elini attıysa KURUTTU...BANA DA beğenmediği KADINI tam
knock out ederek EZİP BÜZÜP çok beğendiği, ideal kadını yaratmağa çalışıyor gibi geliyor..yahutta sevgili ifrit'in dediği gibi
toplumun beğenisi doğrultusundaki KADINI....AMANIN HERKESCİKLER
BEĞENSİN...kaygısını....TOPLUMA mesaj vermek gibi bir kaygısı yok..*çıtayı yükseltmek* gibi bir kaygı da taşımıyor....tecimsel takılıyor...
banada sen ancak bundan anlarsın demiş gibi geliyor....

Sevgili Figan,doğru dediğin,yöntem yanlış ama hemde en başından yanlış..Go burada yanlış yoldan girip,kafa karıştırmış gibi yapıyor ama benim de anladığım şu..Geçen sene kaprisli,dik kafalı,huysuz,kendi bildiğini en doğru sanan,kimseyi takmayan,burnunu dikine giden Sıla'yı bu sene "acıların kadını" formatı ile bizlere (bana mümkün değil)sevdirmeye ,kanıksatmaya çalışıyor.Toplum kime acır??Ezilen,aldatılan,ikinci plana itilen kadına..Sıla'yı da bu pozisyona getirmeye çalışıyor...Ama burada yine Boran kullanılıyor.. Boran'ı ezerek,bir diğerinin üste çıkarmaya çalışması ters tepki alacaktır, bunu da bilmeli GO..Erkektir güvenmemeli demeye çalışıyorsa,yanılır bence..

Ezdiği Sıla'yı başka yöntemlerle yüceltmeli ama yanlış çokkk ,düzeleceği yok..Topluma mesajı veriyorda hep yanlış mesaj veriyor.Tecimsel takılmaya devam etsin,reytingler ortada..Bence kendisi "törelere karşı gelen aşkı"bu kadar anlatabiliyor.Aşk var mı ,kıskançlıkla mı sınanmalıdır ,onu GO'ya sormak lazım..

legends_of
15-12-07, 13:00

sevgili newat..saçmalayan sen değisin ... Seyirciyi aptal yerine koymaya hala devam ediyorlar... Hakkında arama emri çıkarılmışı birisini bir ifade ile serbest bıraktılar neden?????....Senaryoda Zinar ın eline geçmesi lazım da ondan....:dito....Tetikçi yakalanttı ya zeki davranıp vay be ne zek,i adam dedik sempati kazandı ya hadi be ...:icon_twis...Kiralık katil değil mi alt tarafı...Nasıl onun yüzünü neden gizledikleri hava da kaldıysa ahmetin yakalanıp serbest bırakılması da hava da kaldı.....neden yok icraat yok yok yok yok.......Sahne doldurmaca sadece........:mad72:imgdrag

Dün diziden sonra hiç bir yorum yazamadım bugün fena dolmuş gördüm kendimi...

de-rin
15-12-07, 13:00
zeynep hanım dizi kadrosunda yer alamış mı? oldu şimdi ee bu kadar saçma karakterlerede lazım tabi BORAN dan sonra sırada kim var merak ediyorum..b
ilk sırada bedar ve celil olsun .
.birbirlerinden ayrılma korkusunu atlatamasınlar mesela zeynep hanım celil efendiyi sürekli evde ziyarete gitsin ilgi alaka şefkat göstersin tıpkı BORAN a yaptığı gibi..
sonra sıra Dilaver olsun...neden demeyin ilgili ilgisiz daha önce BORAN için yazılan her sahne birkaç bölüm sonra dilaver içinde yazılıyorda ondan..:img-yes:
sonra işleri açılacağından devamı gelir artık

birde BORAN hastaneden çıkarken koluna kolluk takılması gerek miyorr muydudda eve gittikten sonra o kolluk meydana çıktı ve üstelik zeynep tarafından BORAN ın boynuna takıldı..
zeynebim kıyafetleride sılanın ddaha önceki kıyafetleri kaddar alakasızsı oynadığı karaktere..neydi öyle heran firikik verecek diye bekledim bir pisikoloğunda öyle giyip oturabileciğini hiç zannetmiyorum......şeylere benzemişti...öyle çalışan kadınlara işte....

Burada da Sıla ve Boran'nın yatak odaları yol geçen hanına döndü,şimdiden.DR.da girer ise hiç şaşman. Hele hele uyuyan Boran'ı uyandırmaya girse ve üstünede Sıla gelse...

oslocum evet evet ilk açılış dilandan geldi..sanki o büyük tarihi evde başka konuşacak oda kalmamış gibi sılanın yatağına başladılar çullanmaya:img-blush
olur olur zeynepte girer hiç hayır girmez demiyorrum ben bekliyorum artık..öyle samimiyetin dozunu abartıp laublilikte sınır tanımıyan zeynep hanım gider Boran I DA UYANDIRI masajda yapar yerli yersizde gecenin 3 veya 4 lerindede arar artık...

Galiba Sıla'nın mektubunu GO bizzat kendi kaleme almış.Bakalım kaç kez daha dinleyeceğiz.

yakında derslerde de O mektubun içeri tartışılır kitaplara basılır diye bekliyorum..ne mektupmuş ama bir sönmezlerr kadı okumamış yoksa onlarda mektup yazacaklarr mı???

Annesi uzun süredir kanserle didişen , kendisinin de her an kansere dönüşme riski taşıyan bir sürü kisti olan ben niye Bedarın derdiyle dertlenemiyorum ? Niye karı koca ekranı parsellediklerinde " bitse de gitsek " moduna giriyorum ? Ben de mi bir tuhaflık var acaba , ne olur yalnız olmadığımı söyleyin .

dehencim öncelilke geçmiş olsun diyorum hem size hem annenize...evet böyle önemli bir konuda kimseler bedara acımadı bende hiç acımadım.. seninde söylediğin gibi o kadar yer işgal ettilerki boran'ın vurulma anından bu yana boran için bile doktorlar bu kadar konuşmadı bilgi vermediler..heran her dakika bedarın tedavi edilebilir(erken teşhis edilmişti) hastalığının aygın baygın işlenmesi sadece bu bölümü kapatmak boşuna sahne doldurmaktan ibaretti..acımak bir yana artık ölsede kurtulsak dedim...

aleveylül
15-12-07, 13:06
Ben Boran'ın kendisini neşelendirecek arkadaşada ihtiyacı var diye çok yazmıştım.
Ama arkadaş Zeynep'i hiç sevmedim.
Doktor olmuş ama nerede nasıl davranması gerektiğini öğrenememiş.
Hastasının odasına çatkapı kim girebilir ya kızkardeş yada eş.
Kapının önünde karşılaştığında konuşması gerekmezmiydi? .

Ablacığım GO anlama kabiliyeti bir tuhaf….neşelendirmek için abayla şakalaşmalar eklemiş yeni bir arkadaşı da yılışık biri olarak önümüze sundu…afiyet olsun dedi sonrada:img-icecr….

Zeynep çok tuhaf ya o hastane özel …hastane yönetimi yerinde olsan böyle bir doktoru bünyemde çalıştırmam ki…ciddiyetsizlik tam takım …. Hastanın ailesine bilgi vermekte sıfır… hasta yakışıklıysa 7 gün 24 saat özel ilgili göstermesine sahip biri… buradan Zeynep doktora YUH yani…

Unutulan Dilan'ın sorunlarını yoğun bir şekilde göreceğiz galiba.
Sıla ne yapsın kime yetişsin işi çok zor.:img-yes: .

Evine adım atar atmaz dilanı sorup işgilenmesi ne saçma evden çıkma yasağı var sanki…mardine gitmiş kevserden huy almışta gelmiş kız kısmı evde oturur diyeceğini zannettim... ne kuvvetli hisleri varmış anında şühpe kaptı...

diyorumki ben bi sılayla konuşsam başıma neler gelir tahmin eder mi…

Sıla Boran'a sürpriz yapıp iki gün biyerlere götürse ne olur?
Bizde bir nefes alırız. .
Sıla ev sahibi artıkın gezdirmek süprizler yapmak onun görevi... bakalım boran kadar romantikmi ? hoş olsada ben hissedemiyorum ki...yansıtamıyorki sıla romantik sahneleri boranın gözleri kurtarıyor…

Boran hastahanede oda değiştirdimi?
Doktorlar 207 numaradaki hasta diye konuştular.
Danışmadaki görevli bayan Zinhar'ı 220 ye yolladı.
Çokta önemli bir hata değil ama benim dikkatimi çekti.:img-yes: .

Çok önemli hata olmadığı belli oluyor :img-wink: GO acaba çektikten sonra hiç bakmıyormu işine

Annem de aynı durumdaydı;normalde yatağın üzerine oturulmasına bile deli olan annem birde bunların sokakta gezdikleri ayakkabbılarla yatağın tepesine çıkmalarına takmış durumda...:)

öyle bir annede bizim evde var… yatağın üzerine sıkıyorsa otur:)…sılaya kızdı baya "birde bayan olucan erkeklere sorumsuz dağınıktır deriz ama sen ne biçim bayansın ayakabıyla yatağa çıktın" dedi ve ben yatağın üzerine oturduğumdan darbeyi indirdi " aynı bizim kız gibide" deyip ekledi beni öldürdü.. hoş öldürseydi makbule geçerdi yıkıldım bir an...

"Asılmak" kelimesi yerine ,"kur yapmak" kelimesini söyleyebilirdi,doktor hanım..Kibar bir söylem olduğu düşünülemez.Hele bütün hastalarına aynı cıvıklık ile yaklaştığını düşünürsek,mazallah her hasta "bu kadın bana işve yapıyor" diye düşünebilir???

eğer Zeynep böyleyse hep Zinar bence hiç zaman kaybetmeden hasta olmalı (çok kötüyüm Abayı söylemicem bu cıvığa) nede olsa meşhur bekarımız zinar…

biri beni merdivenden itecek full benimle dalga geçecek, bıktıracak ve ben onu yıllar sonra görünce sevinicem... yanına bile yaklaşmam nefretim en üst seviyede olur Allaha yakın bana uzak olmasını isterdim … buda geliyor yılışıyor …zeynebin derinlerine inmek lazım….

merhabalar herkese,

borda ne çok ısrar etti git diye onada çok kızdım..
birde ABAY onca zaman hiç görüşmediği arayıp sormadığı GİZEm ide bu kadar sevmiş olmasıda çok manasız geldi bana...birdde lusin gizem hanım nasıl??? diye sormaz mı??

Borana bende kızdım o senin kankin o olmasa seni kim anlayacak kim güldürecek…

abayın tek başına oturup birşeyler yerken lusinle konuşması içimi acıttı ...BOŞVER BENİM KARDEŞİM VAR dedi... oyyy yarası çok acırmış benim kekomun :icon_sorr umarım abaya yakışır bir bayan diziye dahil olur...ve tekrardan umarım abay bu diziden ayrılmaz

Mardin de hastanın özel eşyalarını kim teslim almıştı.yoksa hastane onlarıda nakil mi? etmişti..sahnelerin devamlılığı yoktu maailsef ..ben öyle şeylere çok dikkat ederim..

bilmediğimiz şeyler var de-rinim

dehenciğim çok geçmiş olsun

aynurhay
15-12-07, 13:08
günışığı eklediğin link için teşekkürler

karısına bu kadar güzel bakan adam aldatır mı hı aldatır mı....

anlayışı kıt sıla

hapisteyken arar adamı baştan çıkarır

hastahanede kollarını okşar tövbe tövbeeee

depresifim sıla krizlerim depreşti çünkü zeynep tuzu biberi oldu....

............öfff..

yüzsüz emre yüzsüz emre yüzsüz emre

gurur yapma şimdi bana seyşo hooop atladın konuya

seyşelll
15-12-07, 13:12
Boran'ı dehşetengiz yakışıklı bulup salyalarını zor toparlayan Zeynep'in Sıla'yı ezen bakışlarına bittim ben. ...:img-haha:Şeytan.:bırr Sen de kimsin küçük pislik.. dedi içinden sankim..:img-icecrZeynep hiç kötü değilmiş, çok iyiymiş, çok ciciymiş gerçekten.

İyiki Boran da Zeynep'i hatırlamıyor, hatırlasa kim nasıl belirtecekti ona olan minnetini. Malum Zeynep Boran'ın çocukluğunda unutulmaz anlar yaşatmış ona, şiddet açlığını gidermiş. Heralde hatırlasa tutkunun şimşeklerini çaktırırdı 2si. Havada birbirinin üstüne atlayan azgın 2 insan izlerdik.

Emre ve Zeynep'in tek ortak özellikleri ilişkideki 3. tekil şahıs olmaları. Ama asla aynı durumda değiller.
Emre, Sıla'nın ailesi ölünce kendi canını hiçe sayarak Sıla'ya yardım etti, 1 menfaati olmadan, onu sevdiği için. Sıla için de sadece 1 kurtuluştu, 1 nevi kullandığı 1isi.
1insanın nasıl karşılıksız sevileceğini gösteren Emre'ydi bu dizide.
Öyle gurura takılmadan, yüzsüzce. Medeni hali ya da miras durumundan değil, sadece o olduğu için sevdi Sıla'yı.
Sıla da Boran'ı o olduğu için sevdi. Boran'a karşı duruşu, hali tavrı beğenilmese de gözü hiç1 şeyi görmeyerek, gözünü kırpmadan ordaki hayatı seçerek, yeri geldiğinde vefa duygusunu törpületerek sevdi o. Boran'ı o olduğu için ve içindeki zor durumlara rağmen kabul etti.:img-yes:

Boran'ın sevgisini gösterişi, fesleğene dokunup kendine dokunarak manyak hallere bürünmesi, Emre'yi görüp dellenip şiddete eğilmesi aman aman ne biçim sevilirmiş kadın dememe yetmiyor.
Karşılıksız seven Emre'ydi. Eline hiç1 şey geçmese de yüzsüzce sevdi.

Zeyneple denk tutulmak EMre'nin epey ağrına gidiyor olmalı. Emre'nin Sıla'ya yardımları gibi pek çok yardımlar, fedakarlıklar yapmıştır eminim Boran için.:img-yes:1 yüzsüzlük kısmı denk gelir Emre'ye.

Sıla Emre'ye karşı soğuktu, Boransa Zeynep'in ağzına düşecek. Hadi diyorum Boran hafızasını kaybetmiş de böyle flört eder gibi, ama 1 de hatırlasa.:img-pilot
Sıla'nın Emre'yle kaçmasına istinaden Boran'ın aldatması çok eğitici olur cidden. Sıla zaten İstanbul'a VEFAsına değil, Emresine kaçmıştı.:img-yes:Aşk vardı aralarında ama Boran'ın nobranlığı kendi kendini mahvetti. Ne yaptıysa kendi kendisine yaptı Boran maalesef, Sıla'nın etkiye tepki davranışları da onun hatası oluverdi..:img-in_lo

Zeynep çok basit 1 kadın izleniminde. 20 sene sonra çocukluk arkadaşını bulsan da içine girecek kadar laubali olmak ancak fazla geniş olmakla alakalı.
Kıskanacaktıysa da daha manalı biri olsaydı bari. Kendini 1 şey sanan yılışık şehir snopu. Emre'nin tırnağı olamazsın beeaa..
Ah o da İstanbullarda sefalet içinde aç biil aç dolaşıyordur eminim.:sad53:Acilen kaybedilecek şirket bulmasını diliyorum.:img-in_lo
aynur, bu iyiliğini hiç unutmıcam. mesaj yazmam için önümü açtığın çok iyi olduu..:P

de-rin
15-12-07, 13:13
Sıla-Boran biliyor musun?? sen hastanedeyken Ay hiç görünmedi ne Mardin'de ne İstanbul'da
Sıla-onu sevecek Dünya olmayınca kayboldu Ay:icon_sorr
Boran-Dünya hep oradaydı Sıla
Boran-milyonlarca yıldır Ayı seyreder Dünya Onu bırakıp gider mi?
sıla-gitmez mi?
boran- gitmez
sıla- ayda biryere kaybolmadı üzüntüsünden ,yalnızlığından bulutların ardına saklandı .Dünya onun ağladığını üzüldüğünü görmesin diye...

günışığı hastane sahnesini linkini eklemişken bende repliklerini yazayım dedim..teşekkürler günışığı..

bu AY Dünya masalının hergece sevbeni faslını ne zaman göreceğiz onu merak ediyorrum...
herhalde bu kadar zamandan sonra ay ve dünyanın bir tutulma anınana denk gelebiliriz değil mi???

ifrit
15-12-07, 13:15
ne güzel kimse kimseyle aynı düşünceyi paylaşmak zorunda değil...
ben kapıyı dinleyip dr hanımın kendini kocama profilden tanıtmaya çalıştığını duysam o dr soracak birşeyim yoktur...ne yapmaya çalıştığı ortada..
nerde var böyle hasta dr ilişkisi anlayan beri gelsin..ne diyecek ilk dakikadan kocanı elledim kasları oldukca iyi ilerde gör bak neler yaşayacağız...:img-hyste
zaten rüzgarıyla geçişi bana bunu anlattı..

oy ağam oy!! topla artık şu hafızayı...:img-hyste

sılanın önümüzdeki bölüm yukarı çıkıp sohbete dahil olmasını istiyorum..hatta sevgilim bakabilirmiyim resimlere desin...dr hanımda anlasın işi hiç kolay değil..hem sılayla hem bizimle savaşacak...:img-hyste

ağam durumundan gayet memnundu..memnun olmasa belkide hepimiz bukadar rahatsız olmazdık..hatta telefondan sonra sıla dr ne diyor diye sorduğunda yok bişey demekle yetindi....SÜPRİZ..:fighting2
ben borana bunu yaptırıp sonrada hafızam yoktu bahanesinin arkasına saklandırılmasını da istemiyorum..:icon_whis

evlilik sanattır diyorum...ve evlilik sabırdır...hele ilk yıllarda..sonra görüyoruz altı ayda soluğu mahkemede alıyorlar...istatistikler ençok boşanmanın ilk altı ayda olduğunu söylüyor..sılanın fevri bir davranışı bana göre boranı dr hanıma daha çok iter...tabi bu benim fikrim..sıla anlayışlı olacak ama nerde müdahele etmesi gerektiğinide bilecek..işte böyle sıla istiyorum..

zeynepsudem
15-12-07, 13:16
Selamlar...Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo

Bence biliyor Zeynep'im. Çünkü Bedar çok önceleri Emir'e dersini yapması için yardım etmişti ve halüsinasyonu olduğundan farklı bir şekilde okumuştu. Doğru telaffuz edememişti.

Özgünüm, haklısın Canım:good: Dün gece Boran' ın köşke ilk geldiği sahneyi tekrar izlemeden yatmak istemedim. O sahnelerin hemen öncesinde Celil ile Bedar' ın ev aradıkları sahneler vardı.. Celil '' Bedar bak boş ev '' dediğinde Bedar '' satılık yazıyor Celil görmüyon mu?'' dedi.. Bedar' ın okuması yazması varmış:img-yes:

Boran rüyasında vurulduğu anları görünce; yatakta kıpırdanmasından sesinden Sıla' da uyandı, geceliğinin göğüs kısmını hemen kapatması Benimde dikkatimi çekti:img-wink: Oysa 10. bölümde gecelik sahnesinde göğüs dekoltesi açık beyaz yıltmaçlı gecelikle Boran' ın önüne dikelen CD değildi sanki:img-pilot Boran rüya gördüğünü söyleyince; Sıla' da kendi rüyasından bahsetti. Boran; hatırlıyorum, geldiimmm derken MAA' un yüz ifadesi, mimikleri, bu iki kelimeyi söylerken gözlerini açıp kapatması, tatlı gülümsemesine bayıldım:img-blush:img-in_lo Sıla gibi Bende birşey itiraf edicem:img-hyste dün gece Boran' dan gözlerimi alamadım:img-blush

Sıla rüyasını anlatmaya devam ettiğinde... Boran; güvercin deyip uyumuştu. Sıla gene Boran' ın sakallarını okşadı:img-pilot Boran' ın güzel yüzünü öpmeye kıyamıyor herhalde:img-hyste Sıla kızım bu kadar sakınma sakınan göze çöp batar, Senin öpmeye kıyamadığın kocanı, elin kızı öyle bir öper ki havanı alırsın:img-hyste Boran günlerce yoğun bakımda yattı, hayati tehlikeyi atlattı günlerden sonra ilk defa karı-koca yanyana yatıyorlar Sıla adamın yüzünü, sakallarını okşayacağına, dudağına masum bir öpücük kondursaydı bari.

figan1973
15-12-07, 13:18
aaah doray'cım..keşke salt boran üstünden oynasa GO.. boran için kaygılanan bizleriz gibi gibi geliyor...bizim toplumun çoğunluğu
boran karakterini beğeniyor..kadınlar da ERKEKLER DE... BORAN BU TOPLUM
İÇİN normal.. bu topluma AYKIRI bişi de yapmadı ki...her NORMAL ERKEK gibi davrandı....
BORAN ERKEK...ama sıla ASLA TOPLUMUN KABULLENDİĞİ BİR KADIN OLMADI..
hatta ,tatlı bela fadime' deki o laz kızı kadar bile olamadı...ya *yarı deli*
bir tip *ya da *ezik büzük* bişi...NE ZAMAN biraz bir aktiflik göstermeğe kalksa
sayın go sıla'yı dumura uğrattı...ve sus bakim haddini aşıyorsun
öyle KAKA şeyler yapmağa kalkarsan işte bu gelir başına.. dedi....
sonunda da BAŞARDI...ŞİMDİ *ALDATAN KOCA* affedilecek..GO kılıfı hazırladı..
BİZLER İÇİN *adam'ın AKLI KARIŞIK*...TOPLUM İÇİN: ERKEK!!!! ELİNİN KİRİ....

beyza_99
15-12-07, 13:22
ama bşrşey sorucam bebekleri oldu mu?o günden beri izlemiyorumda kız mı erkek mi? adı ney ? bunları nolursunuz kısaca anlatırmısınız

legends_of
15-12-07, 13:22
reytinglere baktım ve sonunda Asi Sıla yı geçmeyi başarmışşş....:img-cool2

Şimdi de GO rezalet diyor mudur acaba... Dizinin nerden nereye geldiğine hiç dikkat ediyor mudur....:icon_twis....
Artık son noktaya geliyor dizi...bu noktadan sonra ne oyuncu hatrı kalır ne de ilk 11 bölümün hatrı......Bu umursamaz tavırlar saçma senaryo kurgu hiç mi dikkat çekmiyor anlamıyorum...Görüyor da görmezden mi geliyorlar....Herşey aynı gidiyor..
----İstanbul sahneleri Sıla nın kıskançlıkları ile şirketi ile...
----Mardin sahneleri aşiret toplantıları ve Boran ın kıskançlıkları ile geçiyor...
----İstanbul da Mardin Mardin de İstanbul unutturulmaya çalışılıyor...
----Hafıza kaybı gereksiz bir şey kıskançlık yapacaksan başka türlü de girebilirdi zeynep diziye...bi de yarım akıllı mı yapıldı Boran...Vay reytingler tavan yaptı bakar mısınız...
Şimdi herkes merakla bekliyor
*********Boran herşeyi ne zaman hatırlayacak Sıla kıskanıp Boran ın kafasını ne zamn kıracak Zeynebin saçını ne zaman yolacak..Beder ölecek mi diye meraktan ölüyorum hiç sormayın....

Aşkı işle konuda sevdayı...bunlarıda yanına koy ... Ama kuru kuru gitmiyor...Dışarda daha lezzetli şeyler var....:img-hyste:icon_twis.....

aynurhay
15-12-07, 13:24
Eline hiç1 şey geçmese de yüzsüzce sevdi.

yüzsüz emre

ama ona boran haddini bildirirdi vakti zamanında

ağlak sıla ne yapacak bakalım anca tüner merdiven başında..

ifrit
15-12-07, 13:27
sıla kıskanır anlayışı kıt... ya ne sılası akşam durumdan herkes rahatsızdı ve yazdı..bende yazdım ki ben bile kıskandım diye...buna benzer yazılarıda okudum..biliyorum kim ne dedi..

boran kısakanır haklı...geçmişe hiç dönmek istemedim ve herzaman sıla boran ilişkisini sorgulamaktan ziyade topluma etkisiyle ilgilenmeye çalıştım..olmuyor..

kocasını bu kadar seven kadında o samimi tabloyu görünce kıskanır..bu normaldir..kıskandıda ne yaptı sıla...bide buna bakmak..sonunu bekliyor gayet sabırla..gözlerinin dolmasıda çok normal...o aşk için herşeyinden vazgeçti sıla..tamam zor günler yaşattılar birbirlerine..ama artık bitsin yeter.......

de-rin
15-12-07, 13:29

Psikolojik açıdan rahatsızlığı olan bir hastayı taburcu ederken hastanın yakınlarına hastaya nasıl davranılması gerektiği anlatılmazmı?
Bizim dr hanımın tedavi şeklide kendine özgü.Hastaya nasıl davranması gerektiğini anlatıyor.Öncelikli olarak eşinin ve en çok birlikte olduğu yakınlarının nasıl davranması gerektiğini o inasanlara anlatmak gerekmezmi?

newat abla dizideki hukuki işlere artık değinmiyeceiğinizi yazmıştınız daha önce ama dayanamadınız dimi bu kadarr saçmalığa...

delil yetersizliğinden serbest bıraktılarr Ahmet ağayı o kadar ..ne takip ettiler ne telefonlarını geçmişte dinlediler ne Mardinden birr belge sitediler ama bizim bilmediğimiz zamanlara denk gelmiştir yine bu hukuki süreç....

dilaveri bi anda Özdemir holdingin yönetim kurulunun başına oturtan zihniyet için ahmetin serbet kalması hiçde abartı gibi gelmedi aslında....
dilaver nesilde bir teklifle şirketteki yönetim kurulu üyelerini bağladı ben hala onun şokundayım.....

newat abla bırak taburcu ederken hasta için bilgi ve ne yapmaları gerektiğini söylemeyi.kadın sılayı görür görmez kafadan SILA ya tavır almakla işe başladı..
neydi o BORAN ın sırtını ezerken SILA nın içeri girdiğindeki hali..kim olduğunu sormadan azarlayıp dışarı postaladı ve çıkıştata bırak bilgi vermeyi sılayı bakışları ,hali , tavri ile dövüp(şahıkadan bir replik) geçti adeta...
muayene sırasında odaya giren sılaya en azından kim olduğunu sormalı ve işi bitince odaya girebileceiğini ama şimdi hastası ile yalnız olmaları gerektiğini söylemeliydi..
bende SILA olsam kapıya kulağımı yapıştırır ne söyledi diye dinlerdim..sıla burada kapı dinlemekle doğruyu yaptı bence..

bence zeynep hanım gecede kalmalıdırr köşkte..BORAN için canım...boran gece kabuslarından uyaynıp uyanıp gördüklerrini sırf ince düşünceli DR anlatmak için bu şarttır bence

ifrit
15-12-07, 13:35
bu cahil dilaver nasıl yönetecek bu holdingi..yönetim kurulu üyeleri bunu hiç düşünmediler...alacağımız para artacak derken..holdingi batırabileceğini hiç düşünmediler mi?? midiyata pirince giderken...eldekinden olacaklar haberleri yok...oh olsun diyeceğim..ama ülke ekonomisi zarar görecek olmuyor...:img-hyste

aynurhay
15-12-07, 13:41
ben anlatamıyorum galiba

sılayı sevmek istiyorum ama böyle olmaz sevmeyi özledim demiştim zaten

şimdi takınsın o güçlü tavırlarını zeynebe karşı ne bekliyor anlamadım ki tanıtsana kendini zeynebe hemen başladı önyargıya, o meşhur kendine güvenen törelere bile kafa tutan sıla nerde

dediğimi yapsın inanın çok mutlu olacağım

de-rin
15-12-07, 13:42
bu cahil dilaver nasıl yönetecek bu holdingi..yönetim kurulu üyeleri bunu hiç düşünmediler...alacağımız para artacak derken..holdingi batırabileceğini hiç düşünmediler mi?? midiyata pirince giderken...eldekinden olacaklar haberleri yok...oh olsun diyeceğim..ama ülke ekonomisi zarar görecek olmuyor...:img-hyste

ifritçim o holdingde yönetim kurulu olmanın yegane şartı hiç konunun içeriğini bilmeden ne olursa olsun paranın 3 katını teklif etmektir.:img-cool2
-iki sürekli işleri batırmaktırr
-üç tanıdığın birinci dereceden bilgisiz akrabalarına fabrika açmak ve onları fabrikanın başına getirtmektir.
-özel uçak kiralayip günü birlik seyahatler yapmak pardon kaçmaktır.
- iş bilgin olmasada emrinde bir EDİP bey varsa onu sürekli azarlamaktır(adamcağızda Amerikalarda soluğu aldı baksanıza dönermi bilinmaz)

ifrit ben hafta için Narin uçakla gelemez OTOBÜSE binip gelsin dediğimde bana gülmüştün dimi..o kadar sılanın parası varken gönderirir uçağını aldırı NARİN i diye..bak gördünmü? kadın sessiz sedasız attladı otobüse buldu kendini haremde...şu evden habersiz çıkmalar yokmu? nerde kadı evden kaçmayın diye doğru bir MESAJ ..
ya kadının bindiği otobüs kaza yapsaydı ya yolda doğursaydı hepsi BORAN ın yüzünden olacaktı değil mi? narin ABİSİ için kendini atmıştı yollara..iyileştiğini duyduktan sonra gelmesinini manasını bir türlü çözemedim....

aleveylül
15-12-07, 13:47
ama bşrşey sorucam bebekleri oldu mu?o günden beri izlemiyorumda kız mı erkek mi? adı ney ? bunları nolursunuz kısaca anlatırmısınız

güzelim bebeğimiz oldu...çok güzel bebeğimiz var harika bir bebek

> yemek yeme ihtiyacı yok altını kirletmiyor...
>banyo yaptırılmıyor
> bebek olduğu halde ateşi çıkmaz hasta olmaz
> yılda bir kez ağlayan tiplerden
> üşümez sadece tutumla gezdirebilirsin
>el bebeği herkesin kucağında duruyor
>mikrop bulaşmıyoooo ...

ZARARSIZ bir bebek yani kocamanda kafası var Adı BEDİRHAN....ama çokta tatlı...

bu arada boran aslan oğlum deyişi çok hoşuma gitti :img-in_lo:img-blush aşık oldum o kelimeye...

diyar 80
15-12-07, 13:57
Çok çabuk karar vermek istemiyorum Zeynep konusunda,iyimser olmak istiyorum.Tamam yılışık,yapışık bir doktor ama bazı insanların karakteri öyledir,yani aslında kötü niyetli değildir ama fazla samimi davranıyordur,belki Borana yakın olup,güvenini kazanıp tedavisini kolaylaştırmak istiyordur(biliyorum,çok iyimser bir düşünce:icon_whis)...Belki Abay diziden çıkacaksa (:sad53:) Abaydan kalan arkadaş açığını Zeyneple dolduralım diye düşünmüşlerdir;Zeynep’in Boranla ilgili kötü düşünceleri yoktur,hatta belki başkasına aşıktır(inşallah:img-angel)...Bu konuda Dehen’e katılıyorum;hemen celallenmeyelim,belki bu kız iyi bir kızcağızdırtroest (demek istiyorum,umuyorum,yani inşallah)...Önce Boranın derdine derman olur;sonra belki Sılayı bile tedavi etmeyi başarabilir...:img-lazy:

bu AY Dünya masalının hergece sevbeni faslını ne zaman göreceğiz onu merak ediyorrum...
herhalde bu kadar zamandan sonra ay ve dünyanın bir tutulma anınana denk gelebiliriz değil mi???
:img-hyste:img-blush:img-hyste

Zinarla Sıla ne kadar samimi olmuşlar değil?Valla aralarından su sızmıyor,maşallah...Zinar arar "sana iyi bir haber vereyim kızım" der;Sıla hastaneye gelen Zinara "hoşgeldiniz" der;evlerine giderken "buyrun lütfen" diye arabaya çağırır;valla Zinarın Sılanın ölmesini istediği zamanları bilmesem "dizinin kankaları bunlar herhalde" derdim;taş mı düştü ikisinin de başına bilmemki:icon_whis?

zeynepsudem
15-12-07, 14:00
abayın tek başına oturup birşeyler yerken lusinle konuşması içimi acıttı ...BOŞVER BENİM KARDEŞİM VAR dedi... oyyy yarası çok acırmış benim kekomun :icon_sorr umarım abaya yakışır bir bayan diziye dahil olur...ve tekrardan umarım abay bu diziden ayrılmaz.

Alevcim, Abay Gizem' in Almanya' ya gidecek olmasına baya üzüldü.. Açık büfe türü bir restaurantta beyaz bir şey içtiğine dikkat ettim rakı olsa gerek:icon_whis Lusin' le konuşurken de.. Gizem' in Almanya' ya gideceğini.. herkesin kendi hayatı Benim kimseye ihiyacım yok, Benim kardeşim var, O Bana bakar değil mi? derken de Abay dokunsan ağlayacaktı sankim:icon_sorr
Boran kekosunun üzüldüğünü anladı, teselli etmek için; Sende git Almanya' ya.. demesi güzeldi.. Abay' ın diziden çıkmasını Bende istemem.. Boran Abay arkadaşlığını, arkadaşlıktan öte kardeş gibi yakın olmalarını, ikisinin sohbet ettikleri sahneleri izlemekten zevk alıyorum:good:

Sıla yönetim kurulu toplantısına gideceği sabah... Boran' la Abay sahbet ediyorlarken...Sıla Boran' ı öperek..toplantıya gideceğini söylediğinde..Abay' ın şaşırması normaldi:img-yes: ikilinin son tartışmalarının; bu yüzden çıktığını biliyordu. Sıla; artık Emre' yle çalışmıyorum... deyince Boran; Emre kim?..:img-hyste demesi Sıla; Emre...... lafın sonunu getiremedi. Abay' ın; hiç.. Senin sevmediğin biri boşver..:img-hyste diyerek lafı toparlaması. Boran' ın; Seni de sevmiyorum ama bir türlü unutmama izin vermiyorsun... :img-icecr demesi çok komikti. Abay; Allah Allah kardeşim pek komik olmuş:img-yes: dedi. Narin' de; doktorlar abimin sinirlerini almışlar herhal.. dedi.. Eskiden Boran' ın koltukta, sandalya de rahat rahat oturduğunu pek görmemiştim. Hafızasının bazı kısımları silindiği için; Boran daha bi sakin, rahat, espiriliydi:img-in_lo

ifrit
15-12-07, 14:03
De-rincim;
sana gülermiyim arkadaşım..:icon_sorr sadece yarenin hayatını tehlikeye atmayalım demiştim..aman neyle gelirse gelsin..gelecektin abin yogunbakımda istanbula götürülürken niye gelmedin de şimdi geldin...o da ayrı bir saçmalık..bi süprizde o yapmak istemiş..:img-hyste

bende diyorum ki bi bakalım sıla nasıl davranacak..ondan sonra karar verelim..sıla o merdivenlerden dönerse tamam hatalı...ama yukarı çıkıp kendini tanıtır konuşmaya dahil olur olgun yaklaşırsa.. kim korkar hain kurttan...

newat
15-12-07, 14:06
Zinarla Sıla ne kadar samimi olmuşlar değil?Valla aralarından su sızmıyor,maşallah...Zinar arar "sana iyi bir haber vereyim kızım" der;Sıla hastaneye gelen Zinara "hoşgeldiniz" der;evlerine giderken "buyrun lütfen" diye arabaya çağırır;valla Zinarın Sılanın ölmesini istediği zamanları bilmesem "dizinin kankaları bunlar herhalde" derdim;taş mı düştü ikisinin de başına bilmemki:icon_whis?
Diyarım nede olsa artık Sıla oğlunun ortağı:img-hyste
Ben artık karıştırmaya başladım olayları.
Zinhar'ın Dilaver'in Esma ile yaptığı anlaşmadan haberi olmuşmuydu.
Bakalım cahil oğlunun Türkiyenin en büyük holdinginin yönetim kurulu başkanı olduğunu öğrendiğinde tepkisi ne olacak.

siyah-beyaz
15-12-07, 14:09
Merhabalar...Zapladığım 3-5 sahneden edindiğim intibalar ve yorumlar(işinize gelirse)

Bir açtığımda Dilan ağlayıp duruyordu*Beni unuttunuz* diye galiba...Yani Dilan dedik dedik sonunda muradımıza erdik.Alın size Dilan....Bir de GO bizi takmıyor diyorduk...

Sonracığıma bir açtığımda Zeynep doktorun bir esprisi hoşuma gitti.*Olan aklını da almıyalım* gibisinden.Sanırım sevilmemiş doktorumuz,art niyeli bulunmuş....Sıla gibi geberik değil capcanlı bir kız işte....

Bir zapladığımda Sıla bordo gecelikle saçı toplu yataktaydılar.Benim bildiğim yatarken saç topluysa açılır....Alın size gecelik giymiş Sıla....

Bir Keresinde de şirkette yönetim kurulu başkanı seçimi vardı.Sıla'nın Dilaver'e bakışları nedense bana,Azad öldükten sonra Boran'a bakışlarını hatırlattı.Hani deli gibi aşık ama nefret eden bakışlarını...

Son zapladığımda ise Zeynep ile Boran'ı gizli gizli o meşhuuur bakışlarıyla izleyişi vardı.Bu bakışlar Zeynep'e mi Boran'a mıydı???Vah başlarına gelenler gelecekler...Alın size kıskanç kadın Sıla...

Emre'yi hatırlamıyormuş.Bu iyi ya işine gelmeyince hatırlamamak.İnönü'nün varmış böyle adeti,işine gelmeyeni duymazmış....

Aaa,bamyaya laf söyleme jess'im;yüce Rabbimin en güzel nimetlerindendir bence:img-yes:...:
Bamyaya ben de laf söyletmem.2 çocuğuma da sevdirmeyi beceremedim yanlız....

Boranla Abay arasındaki bu "kardeşim" muhabbeti de yeni senaristlerimizin ürünü.

ER izleyenler bilir orada Hatice kardeşlerine isimleriyle değil*kızkardeşim* diyerek konuşuyor...Senarsitlerde urumelilik var mı???

Reytinglere değinmiyorum....

CicimBenim
15-12-07, 14:14
Ben bu bolumde izlemedim ama okuduklarimdan anladigim su: sinir bozucu bir bolum oldugu kesin!

Sila sirket'i Dilaver'e kaybetti oylemi? Nolcak simdi peki? Sila geri alabilecekmi acaba?

Boran'in Emre'yi hatirlamamasi hicte iyi olmadi. Sila'yi Emre'den kiskandigini hatirlamiyorsa, karisina hissettigi o buyuk aski'da hatirlamiyordu bence.

Boran gercekten Dr. Zeynep'le flort ettiyse yuh derim! Hafizasi tam yerinde olmasa bile, yuh! Bu Boran'a yakismadi, yakismazda. Cok can sykyci birsey! Umarim Abay, Zeynep'i bi kenara cekip iki cift laf eder insallah.

Boran Sila'ya mesafelimi davraniyor? Uzakmi davraniyor?

Sizca Boran Zeynep'in duygularina karsilik verirmi?

Off bu daha ne kadar surecek ya! 10 bolum boyle devam ederse ben izlemem. Ilk sezondaki ayriligi tercih ederim, en azindan flort falan yoktu... ozlem ve ask vardi ask!

Sila gercekten herseyinden vazgecti Boran icin. Boran aldatirsa, ya da baskasini bile dusunse affetmem! Ona gore GO akli basina gelsin daha fazla izleyici kaybetmeden.

Sinir bozucu cok !!!!!!!!

maabel
15-12-07, 14:14
iyi günler arkadaşlarım...:img-in_lo
Bölümün çok güzel oldugundanmı yoksa psikoterapist Zeynep hanımın gül yüzündenmi form yine coşmuş oku oku bitmedi...
Hepiniz çok güzel yazmışsınız ellerinize saglık...:img-wink:
Dünkü bölümde Boranın hafızasını kaybetmiş,sakin,esprili halini pek sevdim. şimdi hangi halini sevmedinki diye sormayın...:img-blush
Bölümün başını niye geçiştiriyorlar anlamıyorum..51 bölümdür heyecanla biten bölüm sonları hep saçma nedenlerle bitiveriyor..Ben bir hafta Boran uyandıgında ilk ne diyecek ,Sıla ne yapacak diye merak edeyim hop onbeşgün geçsin..
Gelecek bölümün başındanda umutsuzum Sıla ,Boran ve Zeynep hanımın yanına gider Zeynep hanımla tanışır bizde bekledigimizle kalırız....:icon_sorr

Zeynep hanımı bende sevmedim ama Sılanın kıskanç halllerine bayıldım sırf bu yüzden kızmıyorum...

abayın tek başına oturup birşeyler yerken lusinle konuşması içimi acıttı ...BOŞVER BENİM KARDEŞİM VAR dedi... oyyy yarası çok acırmış benim kekomun :icon_sorr umarım abaya yakışır bir bayan diziye dahil olur...ve tekrardan umarım abay bu diziden ayrılmaz
ALEVİM inşallah ayrılmaz...:img-wink:
Abay dizide Borandan sonra en sevdigim ..dün Boranla konuşurken gülümsetti lusinle konuşmasıyla içimi acıttı..:icon_sorrAbay hiç bir yerle gitmesin Boran onsuz ne yapar...Borana sen de git dedirten senaristlere hatırlatayım Abayın olmadıgı bölümlere bir baksın öyle karar versinler....
Sılasız Boran olur ama Abaysız Boran olmaz...:img-wink:

bu arada boran aslan oğlum deyişi çok hoşuma gitti :img-in_lo:img-blush aşık oldum o kelimeye...

Senmi benmi...Ben hep aşıktım..ALEVİM BEDİRHAN da büyüyünce ASLAN BABAM desin daha bir severiz degil mi?:img-wink:

ZEYNEBİM psikoterapistin en güzel yanı isminin seninle aynı olması..İsimleriniz aynı ama o senin eline su bile dökemez..:img-in_lo

kendinize iyi bakın..hepinizi kocaman öptüm..

aleveylül
15-12-07, 14:20
itiraf ediyorum şuan şu saate kadar işyerinde durma sebebim forum :img-wink:
grevden çıktıktan sonra internet bağlantısını 10 gündür halen aktif hale getirmeyen telekomu kınım kınım kınıyorum ... sizi dilaver öpücesiler sizi...

GO karakter bozukuluğu başlarına düştü desek daha iyi diyarım ... şimdi sıladan ben zinara babacığım deyişinie beklerim... boranın vurulmasını barışma olarak göstermeleri çok saçma....

Alevcim, Abay Gizem' in Almanya' ya gidecek olmasına baya üzüldü.. Açık büfe türü bir restaurantta beyaz bir şey içtiğine dikkat ettim rakı olsa gerek:icon_whis Lusin' le konuşurken de.. Gizem' in Almanya' ya gideceğini.. herkesin kendi hayatı Benim kimseye ihiyacım yok, Benim kardeşim var, O Bana bakar değil mi? derken de Abay dokunsan ağlayacaktı sankim:icon_sorr
Boran kekosunun üzüldüğünü anladı, teselli etmek için; Sende git Almanya' ya.. demesi güzeldi.. Abay' ın diziden çıkmasını Bende istemem.. Boran Abay arkadaşlığını, arkadaşlıktan öte kardeş gibi yakın olmalarını, ikisinin sohbet ettikleri sahneleri izlemekten zevk alıyorum:good:?

zeynebim abayın duygusal olmasını çok seviyorum yalın temiz içinde kötülükten eser yok arkadaşına can diye cevap veren biri ... ikisinin sohbetlerine bayılıyorum ...dün akşam tek ikisinide izleyebilirdim...sanki aramızdan birileri gibi çok doğal çok tatlı konuşmaları vardı... herhalde senide sevmiyorum ama bir türlü izin vermiyorsun repliğini ve bakışlarını hiç unutmucam...

sıla başlayacak diye ekran başına gömülen biri olarak sıladan önce CY reklamını izlereyerek hem CY nefretim depreşti midem kalktı ... hem Diziye olan konsantrem bozuldu ilk dakikalar kendimi veremedim diziye hemde telekoma olan nefretim 10 kat arttı...

maabelim bedoş "aslan babam" desin hemen bedoşun yanaklarına yapışıp öpücem arada babasınında yanaklarıma yapışabilirim sevinçten yani yanlış anlamayın:icon_whis

hepinizi çok öptüm iyi hafta sonları...

ye_şil
15-12-07, 14:20
Yeşilim,ben de o sahneye denk geldim ve çok şaşırdım.Neden mi?
Hiç 1 kadın kocası ile yattığı yatakta uyanırken geceliğinin göğüs kısmını bir yerim mi görünecek diye tutarak uyanmaz.Sahneyi tekrar izlerseniz fark edersiniz Boran kabustan fırlayınca Sıla da fırlıyor ve eli geceliğin dekoltesini kapatıyor.
Gerçeklik sayın GO gerçeklik.Medem çiftimiz karı koca sahnelerini beceremiyor giydirmeyin böyle gecelikleri olsun bitsin.

Fatoş ablacım, iyi hatırlattın ben de o sahneyi hiç beğenmemiş ve takılmıştım niye böyle oldu diye.Tabi bir an CD kurallarını unutunca insan niye diye saçmalar ötesi bir soru sorabiliyor...:img-yes:

Boran rüyadan uyandı Sıla ne oldu sevgilim dedi ve abajurun ışığını yakmak için eğilirken eliyle geceliğinin göğüs kısmını tuttu.Allah aşkına bunu bizim karanlıkta görmeyeceğimizi filan mı düşündüler anlamadım ki.GO bu ayrıntılara artık dikkat etsin etmeyecekse senin de yazdığın gibi askılı gecelik giydirmesin Sılaya...

Zamanın da bütün vücuduyla poz vermeye çekinmeyen,daha önce ki dizilerinde öpüşmeyi sorun etmeyen,MG ile katolog çekimi için çırı