Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 51. Bölüm Yorumları - 2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Cansu Dere uzun ( bir ömür denebilecek kadar uzun hem de :icon_whis ) bir süre sonunda ilk kez "Dalga geçme" diye gülerken çok içten göründü bana
Kanma o gülüşlere jess.. O ki hem kuru hem çemkirik hem de töre kurbanlarını çifter kurban yapmış bir sadist. O bir katil jess, kurbanını bu içten gülüşleriyle kandırmaya çalışan bir katil. İnanmayın o gülüşlere.. Masum 18lik mağdur kız ayaklarına da kanmayın..
O bizim erkekimizin yanına konmuş kendini öne çıkarmaya çalışan ve erkekimizi dibe çekmeye çalışan bir psikopat.. Kendini aklamaya çalışırken Boran'ı çamurlarda yuvarlayıp top yapan sonrada futbol oynayan bir ruh hastası..
Kanmayın nayırrrrrrr...
:img-pilot
evlere şenlik...meğerse boran *yolun yarısını* tamamlamak üzere imiş
yaş 34...hay maşallah..korkarım *çıtır* düşkünlüğü biraz erken başlamış..
daha bir 10 senesi varmış...daha neler göreceğiz go bide sıla 25 i gecince boran'
*bunun çıtırlığı gitti* dedirtmesin..hani derler ya *yorgan yeniliği*.... boran'dan da
çıtır olmasa(zeynep dr. olduğundan ,çıtırlığını hastane götürmüştür onun) bile dişi sinek
kaçmıyo....helal sana yiğidim hiç kaçırma devam et de go reytingleri görsün...
neyse aşağıda metesi gördüm ve dağılmış konu şimdi toparlanır değil mi?:img-wink::img-wink::img-wink:
boran yemek görünce yüzünün şekli değişti yemeği beğenmedi ve bunun üzerine Bedar dediya AĞAM ben yarın sana yemek yaparım diye işte o sırada kıskanç sıla ben kocama yemek yaparım de rmi? acaba:icon_whis:icon_whis
hem o yemekte boran'ın hastaneden çıktıktan sonra evde yiyeceiği ilk yemekti insan kaburga dolması filan yapardı dimi:img-yes::img-yes::img-yes:
Kanma o gülüşlere jess.. O ki hem kuru hem çemkirik hem de töre kurbanlarını çifter kurban yapmış bir sadist. O bir katil jess, kurbanını bu içten gülüşleriyle kandırmaya çalışan bir katil. İnanmayın o gülüşlere.. Masum 18lik mağdur kız ayaklarına da kanmayın..
O bizim erkekimizin yanına konmuş kendini öne çıkarmaya çalışan ve erkekimizi dibe çekmeye çalışan bir psikopat.. Kendini aklamaya çalışırken Boran'ı çamurlarda yuvarlayıp top yapan sonrada futbol oynayan bir ruh hastası..
:bırr :bırr :bırr
Bırrr..Doğru diyosun.İrkildim bi an.Mezarımın üstünden Sıla geçmiş gibi oldum hatta.:img-heh:
Kanmayın nayırrrrrrr...
:img-pilot
Nalçakklarr... :img-pilot Bi an benim bile gözlerimi boyuyorlardı o gülümsemeyle...Ben yine hem katil olma potansiyeli olan, hem sapık,hem tecavüzcü,hem psikopat,hem manyak,hem herbi kötü bişiy olan Boran'ı içten bulmaya devam ediyim en iyisi. :icon_redf İyiyi güzeli herkes sever nolcak,möhim olan kötüleri sevebilmek,kötü olup kendini çok sevdirebilmek.:img-hyste
Madem anket yok.Sevdiğim bi diğer sahneye geçeyim bari.Eve ilk girişlerinde Sıla'nın omuzuna kolunu atmış Boran görüntüsü de çok güzeldi.Yine evli bir çift ya da aşık bir çift görüntüsü vardı bence. Azıcık öpüşmeye meylettiler ya artık her sahneyi severim de severim.:klme
Benim çıtırcı erkekim dilana göz dikmişti biliyorsun:img-yes:
:bırr:bırr:bırr:bırr:bırr yok artık bu kadar da değil...kanım dondu kuki...
olmayanı oldu sayarız...aldatmadan aldattı deriz...anlayışsızlığını eleştiririz, anladığı zaman ile dalga geçeriz...sonra çok özür diyerek yazıyorum bunusübiyancıbile yaparız adamı...küresel ısınmada bunun yüzündendi demi...:img-pilot
Birde bir rica; şu yelloz lafını kullanmasak olmaz mı
herkese iyi akşamlarbye
kaybolan bir şeyler var umarım geri getirilebilinir:icon_sorr
http://img48.imageshack.us/img48/4162/51022189172231kr8.jpg
Jess'in eklediğin resime bakarken ilk dikkatimi çeken boranın vurulduğu tarih oldu.:img-grin2Biz burda Diyar'ımla birlikte doğum günümüzü kutlarken meğer Boran vuruluyormuş...:img-cray::img-hyste
Allahım bu nasıl bir tesadüfdür,şu siteye üye olduğum tarih MAA'un doğum günü,:img-in_lodoğduğum tarih Boranın nerdeyse ölüm günü olacaktı...:img-hyste:img-hyste
Boranın yaşının 34 olması dizideki diğer mantık hatalarıyla eşit aslında.Daha bir kaç bölüm önce taş çatlasın 29 yaşında olan adam vurulunca birden 34 oluyor.Boran galiba vurulmanın acısıyla 5 yaş birden yaşlanmış:img-hyste...Eğer Boran gerçekten 34 ise baya baya çıtır seviyor demekki.Ama ben de GünIşığı'm gibi Boranın 34 yaşında olma ihitimalini yok sayıyorum.Nasılsa başka bir bölüm de yine 29 oluverir...:img-yes:
Bir önceki baslik 1250 msj ulastigi icin kapatilmistir.
Yorumlariniza burdan devam edebilirsiniz.
Lütfen "spoiler" icinde Resim eklemeyiniz.
Sevgiler,
Sultan
DiziFilm
Süper Moderatör
Yeni başlığımız hayırlı olsun..
Nasıl başlarsak öyle gidermiş:img-wink: Lütfen konumuzdan şaşmayalım(Derinim:img-wink:)... Konumuz :Tecavüz...
İlk mesajı kaptım,devam edeyim...
Çok yazmışsınız,dönüp onları okumam gerekiyor.Boranın yaşını gördüm:blink::blink: oldum.34 yaşındaki Boran karakterini Yavuz Bingölde canlandırabilirmiş.Daha uyumlu olurdu,sayın GO:dito
Rhettim hala yok:icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerbye
Seysell : Ben tecavüze tecavüz demem, üzerine gelen adamı aklı selim ve de tatlı dille uzaklaştırmaya çalışmadıkça; ya da üzerine gelen adamı deli gücüyle ittiremeyince; etraftaki lambalardan birini alıp kafasına geçiremeyince ve de tecavüze yeltenene birkaç tırnak geçiremeyince he bir de hayalgücüme söz geçiremeyince mükemmel Boran'dan ötürü.
Yaa bu Zeynep çok mübarek 1 insan. Çok iyi 1 doktor. Çift taraflı terapi. Hem Boran'ın hem kendisinin çocukluğuna indi. Hadi işallah yırtacaksınız 2niz de. Vatana millete hayırlı 1 ikili görmek hepimizin arzusu.
Seyşocum,
Ben de aynen sana katılıyorum. Ne o öyle kendimizi kandırıp duruyoruz. Ortada öyle bir olay falan yok.:img-wink:
Zeynebe gelince bak sen daha ne kadar mübarek 1 insan olduğunu yakında hep birlikte göreceğiz. :img-pilotValla bu çocukluk konusunı sevgili Cookie söylemişti. Bu Boran'ın çocukluğuna inilmesi şart diye.
Zeynep bir bölümde Boranın çocukluğuna indi de neler yaptığını bile anlattı. Şimdi o resimlerin arasında cıbıl cıbıl minik Boran'ın resimleri de var mıdır acaba?:img-wink:
Zeynep işi çok iyi biliyor. Olaya derinden yaklaştı. :icon_whis
-Sen o zaman bana asılıyordun Boran
-Sen o zaman beni merdivenden ittin Boran
-Dişimi kırdın Boran
Bu Boran fazla değişmemiş valla. O zamandan şiddet eğilimleri varmış zaten. Ayrıca Zeynep asılıyordun falan derken bilinçaltına girip hatırlatmalar yapmaya başladı bile. Hadi hayırlısı.:happy0064 Bir dahaki bölümde,
-Biz seninle evcilik oynardık Boran
-Biz seninle doktorculukta oynardık Boran
- Sen beni muayene ederdin Boran
- Bak şimdi aynen şöyle yapardın Boran
-AAAAA bunları burada göstermem de uygun olmaz gel yatak odasında gösteriyim Boran.
demezse ben de ne olıyım yani.
demezse ben de ne olıyım yani.
Ne ol? Ne ol? :img-kiss: :img-kiss:
Yeni evi sevdim ben aslında.:img-in_lo Hem de çok sevdim ama biraz garip sanki. Salon her telden çalıyo,eşyalar da ( özellikle koltuklar çok eski) gibi.Antika hepsi (:icon_whis )deyip geçelim de odaların düzeni de garip. Kaç katlı ev.Yatak odaları üst katta olsaydı bari. Dilan'ın odası da Boranla Sıla'nın odası da direkt salona açılıyor.Arada koridor falan da yok.Saçma geldi bana.troest
Yazmazsanız yazmayın.Alla alla.:hıh :hıh :hıh
bende gelmişken yazayım barim :img-wink:
valla boran hastaneden çıktığı zaman sılanın evine niye geldilerki...
benim acayibime gitti boranın evi yokmu...
bide sılayla boran tam öpüşeceklerdiya..
bende dedimki yemezler.. öpüşmeyeceksiniz..
nirde kurallar.. ama gerçekten öpüşmediler :img-pilot:img-pilot
emre yoktu bu bölüm.. nirdeeee ne oldu emreye...:img-cool2:img-cool2
siyah-beyaz 16-12-07, 20:47 Salon her telden çalıyo,eşyalar da ( özellikle koltuklar çok eski) gibi.Antika hepsi (:icon_whis )deyip geçelim de odaların düzeni de garip.
Hele o sehpa ya da fiskosların üzerindeki gece lambaları...Sehpadan büyükler.Yatak odasındaki çini de bana hamamı hatırlattı...Antikayı severim malumunuz Topkapı Sarayı çalışanıydım.Ama o ne karmaşaydı üüle...Ufunetler basar bana urda ...Ay bu benim halim ne olacak be more, nasıl düzelecem??Psikiyatrlıkmıyım yoksa,saklamayın????
Benim ayallerimle oynamasın iç kimse ,bana göre şuan itibarıyla Sıla 19,Boran en fazla 30 yaşındadır.Büle büle büle...
evet sıla boranın yanında çok zengin görünüyor ama..
yani boranında bir evi olmalı istanbulda.. arabada sılaya dediya bende özlemişim.. istanbulu..diye her geldiğinde cihanın yanında kalmıyordur umarım..
bu arada gözümden kaçmadı.. boran sılanın bir kaç gün önce istanbula geldiğini hatırlamıyor..dr zeynebe çocukken neler yaptığını hatırlıyor..
ama bir kaç gün öncesini hatırlamıyor :img-pilot...
hey Yarabbim ne zaman dizimde adam akıllı bir bölüm izleyeceğim :icon_sorr:icon_sorr
Malesef Boraın İstanbul'da evi falan yok. geçen sezon sürekli Cihanın yanında kalmıştı. Sılayla barıştıktan sonra da kiralık bir ev tutmuştu. Aman ne gerek var ki zaten.
Denizde kum Sıla'da ev. :happy0064Lafımı olur. Karısının evinde otursun birazda evlilikte senin benim mi olur zaten. Bu arada Boranın da konak ve bağ evi dışında Mardinde başka bir evi de yok galiba. sanırsam öyle bizim paraya ihtiyacımız yok derken abartı mı yaomış. Biraz aklı varsa biran önce onu başına toplasın derim valla.:img-yes:
Bu devirde para reddedilir mi? İnsanlar ailelerinden kişilerin bile kuyularını kazıyorlar para için. Bu Boran da hiç akıl yok. Karısına destek olsun o kadar varlığı yitirmesinler. Kolay elde edilir şeyler değil o kadar servet. Elinin tersiyle itilemez. Durumları ne olursa olsun.:img-in_lo
Şimdi acaba buradanda mı bir mesaj almalıydık. Ben mi göremiyorum.:img-wink:
zeynepsudem 16-12-07, 21:29 Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun:img-yes:
Az önce 51. bölümün ilk sahnelerini tekrar izledim.. Doktor Sıla'ya; eşinizin hafızasında silinmeler olmuş, bir takım olayları ve kişileri hatırlamakta güçlük çekebilir...deyince Sıla; ama Beni hatırladı... derken... Boran' ın kendisini hatırlamasına pek bi sevindi:img-yes:
Boran köşkte ilk defa yatak odasına girip yatağa uzandığında.. Sıla bebeği kastederek; Seni özlemiş kokunu alınca, kucağında rahat edince hemen uykusu geldi... dediğinde Boran; peki Sen özlemedin mi?..dediği sahnede Sıla' nın; özledim çok özledim... demesini bakışlarını beğendim:img-yes:
51. bölüm de... Sıla ile Boran' ın tam aile olduklarını hissettiğimi söyleyebilirim:img-icecr (aynı duyguyu daha önce 28. bölümde de hissetmiştim..)
Ben esasen imzamı göstermeye gelmiştim:img-yes:
İmzamı Canım Burcum:img-kiss::img-in_lo yaptı. buradan da kendisine çook teşekkür ederim.
Ellerine sağlık..
Dizi 51 yorumu,geç oldi ama güç olmasından iyidir:img-yes:SILAve BORANIN beden dili bu hafta süperdi amaşu saçmalıklar abidesi replikler olmasa,-sev beni,okşa beni,gece gündüz ye beni,HANİ bier dönem meşhur bir şarkı vardı,bayıra karşı yatır beni ,tırmala beni kaşı beni:Pbu replikleri dinlerken hep bu şarkıyı hatırlayıp romantizmmin derinliklerine dalıyor çıkamıyorum:img-wink:
CD VE MAA ,çarliçaplin zamanının sessiz filimlerinde oynasalardı sanırım en kral dizi jönlerinden biri olurlardı bu dizide CD kusur buluyoruz ama VERMEMİŞ MABUT,NE ETSİN MAHMUT,gibi ne etsin kuralcı bacı vermeyince molyerin cimrisi gibi,most cimrisi GO,DİZİDE dikkatsizlik diz boyu,SILA BORAN narinin bebeği için konuşurken BORAN sılaya desene bedirhena kardeş geliyo diyo anında doktor içeri girip ,bebeğin adını soruyo,bizim devrik ağa düşünüyo GO dikkattinden dolayı koca bi :happy0064Doktorluk doktorumuz ZEYNEP ağanın aklını yerine getirmesi için gelmiş ama ağanın aklına girme derdinde ,GO :happy0064:happy0064 bitmiyo,
Bir psikobat psikiyatristtimiz eksikdi çuk oturdu CELİL BEDER HOŞTI,ESMA boştu,DİLAN haklı,BEDO tatlı,ZİNAR pamuk,NARİN narin,DİLAVER şalvarsız,KURALLAR gıçık,GO yitik,SENARİSTLER hükümsüzdür ,bulanın :img-pilot
İyi geceler arkadaşlar...:img-wink:
Yeni başlığımız hayırlı olsun...
51 bölümün Zeynep hanımlı kısımlarını seyredip geldim..Zeynep hanımı sevdigimden degilde Sılanın kıskanç ,Boranın esprili hallerini pek sevdim...
-Boranın Zeynep hanımla konuşken tatlı tatlı atışmasını seviyorum..:img-in_lo
Zeynep hanım Boranın telefonunu almak için şimdi gelelim ilk sınavına dediginde Boranın ciddi dinledigi sahnedeki bakışlarını çok begendim..:img-blush
Aslında yorum yazmak degildi amacım KIRÇİÇEGİM ve ZEYNEBİMİN imzalarını çok begendigimi söylemek istedim..::img-in_lo
iyi geceler ..bye
Sevgili HARAMİKEDİ,boranın hangi duygu ve düşünceler içinde olduğu yüzünden anlaşılıyo,iş kişinin aynasıdır GO gücü bile yetmez bu kişiliği değiştirmeye,değişse bile biz buluruz seveçek bir yön çünkü biz bu çoçuğun geçmişinide biliyoruz kandıramaz bizi GO yemezler yani,BORANIN DEDİĞİMİZ GİBİ BU KARETTERİNİ DEĞİŞTİRİP KAREKTERSİZ YAPARSALAR ki bu çok saçma olur,sayın YÖNETMENİMİZE ŞU SÖZÜ HATIRLATALIM,asil azmaz, bal kokmaz ,kokarsa yağ kokar aslı ayrandır.bye
yaklaşık 40 bölümdür bu diziyi izlerim. Gözlediğim kadarıyla her bölüm sonunda bir yol ayrımına gelindi. Bölün içindede 3 ayrı yola sapabilecek senaryo yazıldı. Seyircinin görüşleri alındı. Ama makul olan değilde, seyirciyi ters köşe yapabilecek yola sapıldı. hepimizin yakından bildiği meşhur '' ego'' meselesi... Bu bölümde de aynı tezgah işletiliyor...
Malum, sayın go töre diye yola çıktı, ve çark etti. Ama, Zinar 'a '' sıla'ya allah senden razı olsun dedirtti'''...Sıla töreyi altedecek ne yapmışsa...
Bu bölümden sonra amaç diziyi uzatabildikçe uzatmak... ne yapıp edip reytingleri yükseltip para kazanmak...
İşlenmek istenen Sıla'nın kıskançlıktan delirmesi. Bölümün sonundaki o psikopatça bakışlar boşuna değildi. Malum aşık ya, aşık kadın kapıları dinler, buluttan nem kapar ve aşkını deliler gibi savunur ya...
Ama, Zeynepin tavırları hafifmeşrep , yelloz gibi gösterilse de bir başka bakış açısıyla son derece rahat, so derece kendinden emin ve son derece doğaldı. Gelecek bölümlerde ne malum bir sevdiğinin ortaya çıkmayacağı...
Üstelik şu Dr.Zeynep sahte doktor hatta bir akıl hastası haline getirilebilir. Narin ''abimin zeynep diye arkadaşı yoktu demesi tesadüfi değildi...
Demem o ki: go'nun kafasında 40 tilki, 40'nında kuyrukları birbirine dolanmaz...mantık, ilke, etik , hak getire...bize düşen de bu oyunu bozulana kadar burnundan fitil fitil getirmak... madem öyle, işte böyle dercesine...
zeynepsudem 16-12-07, 23:07 51 bölümün Zeynep hanımlı kısımlarını seyredip geldim..Zeynep hanımı sevdigimden degilde Sılanın kıskanç ,Boranın esprili hallerini pek sevdim...
-Boranın Zeynep hanımla konuşken tatlı tatlı atışmasını seviyorum..:img-in_lo
Zeynep hanım Boranın telefonunu almak için şimdi gelelim ilk sınavına dediginde Boranın ciddi dinledigi sahnedeki bakışlarını çok begendim.
Aslında yorum yazmak degildi amacım KIRÇİÇEGİM ve ZEYNEBİMİN imzalarını çok begendigimi söylemek istedim.
Fatmacım imzamın tasarımı Bana ait beğenmene sevindim:img-in_lo tasarlıyorum ama imalat yapmayı bilmiyorum:icon_sorr Burcu'cum sağolsun.
Bende Boran' ın espirili hallerine bayıldım:img-in_lo Dr. Zeynep' e ciddi ciddi '' sivri dilli olduğun için mi? doktorsun, doktor olduğun için mi? sivri dillisin, hipokrat yeminin var mı? Senin, gerçekler hoşuna gitmiyor anlaşılan '' demesi de hoşuma gitti:img-icecr En çok da Abay' a yaptığı espirileri beğendim:img-icecr '' Seni de sevmiyorum ama bir türlü unutmama izin vermiyorsun'' dediği sahnede mimikleri, gülümsemesi çok güzeldi:img-in_lo
Zeynep branşı olmamasına rağmen Boran' ın sırtını kontrol ederken; Sıla aniden odaya girdiğinde pek bi şaşırdı, kıskanç bakışlar takındı:img-yes: Zeynep Sıla' yı dışarı sepetledi:img-pilot odadan çıktığında Sıla' ya bi bakış atıp, geçip gitmesine Sıla fena bozuldu:icon_sorr tabi Bende:hıh
Herkese iyi geceler dilerimbye
Sevgiyle kalın.
Üstelik şu Dr.Zeynep sahte doktor hatta bir akıl hastası haline getirilebilir. Narin ''abimin zeynep diye arkadaşı yoktu demesi tesadüfi değildi...
Şayet böyle birşey olursa bu durum yoldan sapmış dizinin bir daha doğru yolun yakınından dahi geçmeyeceğinin kanıtıdır. İhtimal dahi vermek istemiyorum derken bile aklıma Gül Oğuz'u getiriyorum ve bu dizide törelere karşı gelen aşktan başka her şey olabilir diye düşünüyorum.:dito
Zeynep Boran'ın okul arkadaşı olduğu için Narin'in onu tanımaması normal geliyor bana. Ayrıca Narin abisine silah çektiğini bile unutmuş bir kişilik. Zeynep'i tanıyorsa bile unutmuş olması çok normal.
Zeynep Boran'ın evli olduğunu bilmediği için çok ümitli ve hevesli. Büyük bir yıkım onu bekliyor. Hayal kırıklığı yaşamasını ve Boran'dan vazgeçmesini istiyorum.
Doktor Zeynep'i Abay'a yakıştırdığım için kendimi kınıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki doktorun deli çıkacağını? Abay'ın düzgün bir kız arkadaşı olmadığı ve beni böyle düşünmeye sevk ettiği için senaristleri de kınıyorum.:img-yes:
Bence Boran gibi bir karakterin herhangi biri gibi aldatmakla ilişkilendirilebilecek tavırlar içine sokulması çok daha korkunç olurdu. Boranın kalben hassas ve sadık bir eş olması o kadar güzel ve önemli ki, bu mahvedilirse diziden geriye hiçbirşey kalmasa da olur. Bunun Sılayla da ilgisi yok, Boranla ilgili birşey. Onun karakteriyle ilgili birşey. Umarım böyle iğrenç bir yolla, hayal kırıklığı yaşatmazlar.
Kedicim bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Bu dizide doğru ve güzel kalan tek şey bence Boran'ın aşkı, sevebilmekteki güzelliği.:img-in_lo Eğer bunu da sadece İstanbul bölümlerini geçiştirebilmek adına kirletmeyi düşünüyorlarsa Gül Oğuz'un da dediği gibi bu tam bir REZALET! olur.:img-yes:
Ayrıca Narin fikirsizinin söyledği de laf. Tabi sen böyle bir çocukluk arkadaşı hatırlmazsın. O sıralar olsa olsa henüz yeni yeni totosunu kaldırıpta yüruyebilecek yaşlarda olması lazım Narin'in.:img-pilot Bu durumda abisinin arkadaşlarını hatırlaması daha bir absürt olurdu.
Ama ben size diyeyim. Bu akılsız Narin bizim cici kız Sıla'yı çok fena fiştekleyecek.:img-cool2 Geçen sefer ki İstanbul bölümlerinde bilip bilmeden 'Erkek milleti değil mi hepinizin aynısınız' tarzı laflar söylediğini unutmadık daha abisinin ardından.:dito
GünümünIşığı canım ablam:img-in_lo ben de çok sıkıldım ben de.:icon_sorr
Edit: Sevgi'm tatlı lokumum:img-in_lo açık açık Boran 34 yaşında demediler. Bizim bu yılışık Dr. Zeynep Boran'ın dosyasını incelerken en üstte Boran'ın yaşıı 34 gözüküyordu. Bu yaş mevzusu oradan çıktı yani.:img-wink:
Mutlu kalın...
Benim anlatmak istediğim dizide öyle ciddi mantıksızlıklar pervasızca yapılıyor ki, küçük ayrıntılar ileride muhtemel mantıksuızlıklara kılıf olsun diye özellikle yerleştiriliyor...hatırlarmısınız bilmem...Sıla bir tarihlerde Emrenin evine gelmişti ...dedektifliğin doludizgin işlendiği bölümlerde... emrenin konundaki saat mantıksız bir şekilde seyircinin gözüne sokulmuştu... Narinin sözlerinin bu bakış açısıyla yorumlanmasını isterim...
Ama şu noktayı unutmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Psikiatri çağımızın mesleği... en zor kazanılan tıp bölümlerinden biri... Psikiatrist Zeynep'in Boran'ın peşinden koşması için akıl hastası olması gerek. Boran yakışıklı olmasına yakışıklı da , ODTÜ matematikten terk bir eski ağa... birazda parası vardır o kadar... ama Dr.Zeynep Boranın ona verebileceği her şeye sahip biri...neden hiç tanımadığı sadece ilkokuldan hatırladığı bir adamın peşinden koşsun...
Benim kızgınlığım Zeynepin Boranın peşinden koşabileceğini düşünenlere değil...bilinçli olarak bu mesajı verip sonra da ''şaka yaptım'' dercesine farklı bir senaryo üretip izleyici ile sözde dalga geçenlere, ego çatışmasına girenlere... dalga geçerken, saygın bir meslekte yükselebilmeyi başarmış bir kadının onuruyla -dizi bağlamında da olsa- oynamaktan mahsur görmeyen etik ve ahlaki değerleri hiçe sayan yönetmene...para için her yolu mübah sayanlara....
Bu sene okulda bilişsel psikolojide gördüğümüz konulardan biri de bu amnezi konusuydu.
Hocamız kısa süreli hafıza kaybına örnek olarak futbolcuların kafalarına darbe yedikten sonra yaşayabilecekleri tramva durumunu örnek vermişti. Yapılan bir araştırmada aldıkları darbeden hemen sonra sorulduğunda ne olduğunu hatırladıkları ama aradan bir yarım saat geçtiğinde olay anına dair birçok şeyi hatırlaymadıkları ortaya çıkmış. Bu tür tramvalarda öyle çokta geçmişe dönük bilgilerini hafızadan silinmediğini de belirmişti hocamız.
Şimdi buradan yola çıkacak olursak bu Dr. Zeynep'in Boran'ın tee çocukluk günlerine inmesine sebep ne olabilir çok merak ettim.:img-cool2
Hadi diyelim indi niye sadece kendiyle ilgili anıları Boran'a hatırlatmaya çalışıyor ki. Ondan önce ailesi, kan kardeşi falan var bu adamın değil mi?:icon_whis
Yok yok hakikaten mannak bu Dr. Zeynep.:img-cool2
Bir de son sahne de İpek Tanrıyar'ın oturuş şekli gerçekten çok rahatsız edici.:mad72:
Bir de unutmadan şu öpüşecekmiş gibi yaptıkları sahneden hemen önce Boran Sıla'ya 'ya sen?' diye sorduğunda Sıla'nın 'bende' derken ki ses tonu ve şekli gözüme çok cici geldi.:img-icecr
Herkese iyi geceler...
Günaydın güzel formum Pazar sabahı CD ablamızdan güzel makyaj yapmanın tüyolarını alıp bir güzel not alıp geldim :img-icecr
Ne yapıcakmışız gözleri belli etmek istiyorsak özellikle göz makyajına ağırlık verecekmişiz dudaklara hafif parlatıcı veya ruj… dudakları belli etmek için göze hafif makyaj dudaklara kırmızı tonlarda ruj sürecekmişiz.. CD ablamız söyledi onun yalancısıyım o dedi kulağımıza küpe olsun….
Kırçiçeğim imza olarak bazı arkadaşlarda avatar olarak kullandıkları resim hangi sahneden veya kamera arkasımı… çok tatlı çıkmış boran:img-in_lo
Bence Boran gibi bir karakterin herhangi biri gibi aldatmakla ilişkilendirilebilecek tavırlar içine sokulması çok daha korkunç olurdu. Boranın kalben hassas ve sadık bir eş olması o kadar güzel ve önemli ki, bu mahvedilirse diziden geriye hiçbirşey kalmasa da olur. Bunun Sılayla da ilgisi yok, Boranla ilgili birşey. Onun karakteriyle ilgili birşey. Umarım böyle iğrenç bir yolla, hayal kırıklığı yaşatmazlar.
Haramiciğim yorumuna katılıyorum . bugune kadar bu diziyi izleme sebebim olan boran karakteridir… boran karakterini de güzelleştirenin boranın aşkıdır… eğer boranın aşkıyla ilgili bize saçma sahneler izletip boranında aşkı yalanmış düşüncelerine sürüklerse bugune kadar boşuna bu diziyi izlediğimi düşüneceğim ve benim için bu dizinin bir anlamı kalmayacaktır…
Jesstim niye yazmıyorsunuz demişsin ya ben bu sabah sadece yeni sayfanın yorumlarını okudum daha okuyacağım bir sürü sayfa var.
günaydınlar herkese, yeni sayfamız hayırlı olsun:img-wink:
gelirken ATV sitesine baktım CUMA ya yeni bölüm yok..SILA nın yerine AY var gülmekten kırılıp geçmek için:img-blush
alevcim çay çok makbule geçti eline sağlık..
figanım demek sonunda SILA BORAN dan hakkı olanı söke söke alacak öyle mi?
hayır içkiye hiç geerek yoktu kibarca söylese yeterliydi:P:P şöyle hergece sev benilerden sonra yanına iyice sokulup sevgili!! diye devam edip sakalını biraz okşadıktan sonra dudağına bu bölümde baktığı gibi baksa:love09::love09:
tamamdı yani....
sevgili harami evet BORAN gibi bir karaktere aldatmak konumuna getirmek korkunç birşey ama daha öncede boran gibi bir karakteri cihan'ı gözünün kırpmadan öldürmek işinide seve seve yaptırmışlardı değil mi? işte sevgili yönetmenin durup durup BORAN ı başka sıfatlara sürüklemesi gündeme gelmişti.Umarım bu defa BORAN ı karısının çocuğunun anasını onun için Dünyayı ykıp tekrar kuran SILAsının ,kendini sözde tedavi eden bir doktor ile aldatma moduna sokmazlar....
söylediğin gibi bu boran gibi bir karakter için KORKUNÇ bir durum olur....
Birde Borana derse ;
--- seni 34 yaşına kadar bekledim ............. diye görün siz o zaman .:
eralacım evet zeynep hanım sevimsiz gayri ciddi bir doktor profilinde hiç beğenmedim hele oturuşu beni öldürdü..ama BORAN a da şu yaşıma kadar seni bekledim diye saçma bir sözü söylyeceğinide hiç zannetmiyorum..yok artık böyle bir sözüde söylese REZALET!!! işte o zaman olur..........
Günaydın,
Doktor Zeynep'i Abay'a yakıştırdığım için kendimi kınıyorum. Ama nereden bilebilirdim ki doktorun deli çıkacağını? Abay'ın düzgün bir kız arkadaşı olmadığı ve beni böyle düşünmeye sevk ettiği için senaristleri de kınıyorum.:img-yes:
Özgün'cüğüm ben de ben de kınıyorum hem kendimi hem de senaristleri hatta ben en iyisi sadece çemkirme sebebim Gül Oğuz'u kınayayım da, güne güzel başlayayım :img-pilot
Zeynep hakkında ciddi yorum yapmamıştım. O kadar çok geçmişte yaşıyoruz ki güne odaklanmada zorlanıyorum :img-cool2 Neyse ben Zeynep'i böyle hayal etmemiştim. Sevecen, kıpır kıpır, anlayışlı, sıcak kanlı vs. özelliklerde hayal etmiştim. Aslında hayalimden pek farklı bi yanı yok. Sadece abartısı hat safhada :P Bi kere sıcak kanlılığını acayip ileri götürmüş ve sıcak kanlılıktan sırnaşıklığa geçiş yapmış. Sevecenliğini çoook ileri götürmüş hafif şeker ukalaya geçmiş. Kıpır kıpırlığını sivri diliyle birleştirip yerinde duramayan ama çok göze batan bi kişilk olmuş...
Boran Genco'nun adını ilk duyduğunda hatırlayamayıp üstüne 'Hala ağalık var mı? Yarım kalan hafızasını da kaybedersem ya beni de vururlarsa'' dediği sahnede gerçekçilikten ve ilkokulunu o yörede yaşamış bi insandan çok çook uzaktı. Ağalık sistemi kendisi okula giderken de vardı, hatta Boran ağa olmadan önce daha sert koşullarda okula gitmiştir kendisi ama o yöreyi küçümseyerek, herşeyden bi habermiş gibi sözler ederek seyircilerden ilk eksisini aldı diye düşünüyorum :img-yes: Bide kullandığı o cümleyi ileriye dönük bi mesaj olarak algılarsak Zeynep'in Boran'ın yarım kalan aklını da başından alacağını ve Boran'ın adamları tarafından vurulacağının sinyalini verdiler :img-beee: Ne alaka demeyin çemkirme sebebim, her zaman çemkirmek için sebepler oluşturuyor kendi çapında :img-tomat
Boran'a olan davranışlarını çok fazla sırnaşık buldum ben de. Hatta rahatsız edici boyuttaydı bile diyebilirim. Konuşurken birbirlerine laf dokundurmaları ve sivri dil, ukala muhabbeti yapmaları güzeldi de, iş yan yana oturup konuşmaya gelince Zeynep hanım çok fazla yakın temasa geçti :icon_sorr O son sahneyi de sadece izleyicileri fıtık etmek için yapılmış, tuzak sahne olarak kabul edersek sahnenin devamında Boran daha fazla yakın temasta durmaz ve Zeynep de sırnaşıklığı bırakır gibime geliyor. Bilirsiniz herşeyi bilen yönetmenimiz genelde izlettiği son sahne ile gelecek bölümün ilk sahnesini farklı kurguluyor. 52.bölümde bi bakmışız Zeynep laubali değil, Sıla kıskanmamış, Boran sadece resimlerle ilgileniyor. Olmaz olmaz dememeyi bu dizi sayesinde öğrendik ne de olsa :img-cool2
Zeynepten hoşlanmadım, gerçi ben Gül Oğuz'un şehirli insanları anlatış tarzını sevmiyorum. Gizem şehirli ama doğudaki yaşamdan bi haber olduğu gibi ruhsuz, Emre anlayışı kıt- fazlasıyla iyi niyetli ama iyi niyetini sırnaşık olma durumuyla gösteriyor; Esma sırnaşık, laubali, akılsız, ahlaktan bi haber; Zeynep sırnaşık, doğudan bi haber vs... Sanki şehirli olunca çok sırnaşık, doğudan ve gerçek olaylardan bi haber, ya tamamen ruhsuz ya tamamen duygusal, görgüsüz(Esma), ukala vs. tip olmamız gerekiyormuş gibi anlatıyor. Ben de şehirde yaşıyorum ama bu yazdığım özellikleri bünyemde barındırmıyorum. Sayın Gül Oğuz bu diziyi ya tamamen ütopik yapıcaktı ya da tamamen gerçek. İkisinin arasında sıkıştığı için ne gerçek olaylar gerçekmiş hissini veriyor, ne de ütopik olaylar hayal ürünüymüş gibi geliyor. Sonuçta inandırıcılıktan uzak, hayal mi gerçek mi belli olmayan, şişirilmiş bi dizi çıkıyor :hıh
Kırçiçeğim imza olarak bazı arkadaşlarda avatar olarak kullandıkları resim hangi sahneden veya kamera arkasımı… çok tatlı çıkmış boran
AlevEylül'üm, Maabel'ime de söylemiştim ben bu resmi ilk Maa'nın kendi forumunda gördüm. İsmini unuttum ama birisi eklemiş muhtemelen kamera arkası bi resimdir. Resmi Maa'nın forumundan bulabilirsiniz, imza ve avatarları Sıla multimedya bölümünde de var :img-in_lo
Mutlu, huzurlu ve tekrardan uzak bi hafta geçirmeniz dileği ile,
Sevgilerimle...
bu diziyi uzatmak için saçmaladıkça saçmaladırlar. Boran nedense karısını hatırlıyor, abay ı hatırlıyor ama eski olanları hatırlamıyor.Oldu gözlerim doldu.Hiç bu saçma bir senaryı görmedim. UZatıyorsunuz bari başka karakterler ekleyin onlarlar diziyi uzatın.Bir doktor buluyor o da boran a aşık oluyor.Oldu ....aman bu diziden bir gün bu kadar soğuyacağımı söyleseler inanmazdım.hepinize iyi seyirler
özgün ve kırçiçeğinden sonra bende itiraf edeyim.:img-yes:
zeynep hanımın geleceiğini öğrendiğimizde boran sıla arasını açmak için geleceğini öğrendiğimizde bende zeynep hanım gelecekse ABAY için gelsin demiştimde sıfatını görünce aman aman eksik olsun:img-cool2...beterin beteri varmış onu anladım..Gizem hanım ne masum bir karaktermiş...zeynepin yanında..
aslında tam CİHAN lık bir karakter değil mi?? fazla samimi tıpkı ESMA gibi..
zamanında CİHAN için yazılan aldatma adam öldürme sahnelerinin bu sezon BORAN üzerinden mi? anlatmaya çalışacaklar merak ediyorum umarım böyle bir rezalet olmaz.
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Çünkü dünyadaki güç dengesini bozuyor... bide biraz gerizeka galiba... bide çok meraklı mesela 7. bölümde Boran olmasaydı Emre, onun nesi olurdu diye merak etti canı oldu perperişan eeee boşuna dememiş büyük büyük atalarımız insanın başına ne gelirse meraktan diye... bide siz öldürün ben bulur çok sebep size
Hilom bak aklıma neler getirdin.:img-wink:
Şimdi bu Emre kişisi Sıla'nın geçmişiydi değil mi?
Boran'a "sen olmasaydın belkide" dediği kişiydi değil mi?
Çok hayırsız gördüm Sıla kızımızı böyle büyük sözler söylediği geçmişini 1 yıllık kocası için sattı.
Kınım kınım kınadım Sıla'yı.:img-beee:
Şimdi Boran'a "Bu kız kim" diye sorsa Zeynep için.
Boran'da dese "benim bir geçmişim var Sıla" "sen olmasaydın belki de"
Sıla hanım kızımız eşinin geçmişine saygı gösterecek mi acaba?:icon_shad
Ya Sıla'da Edip Bey'e alo deyip Zeynep'i yaka paça İstanbul'dan attırırsa.:img-hyste
Hoş artık Edip Bey'de Amerikalar'da.Şirket yönetimi de Diloş'da.Kaldı mı Sıla dımdızlak ortalıkta.
Türkiye'nin en güçlü kadını iken yenemediği töreyi belki Boran'ın karısı Sıla olarak yenebilir di mi?:img-pilot
Yanarım yanarım Mardin'de alınan topraklara yanarım.
Şimdi o topraklarda Diloş'da pay sahibi.:img-hyste
Çok ballı şu Diloş.
Parmağını bile kıpırdatmadan abisinin can perperişan:icon_whis çalışmaları sonucu kaporta üstlerinde edindiği bebeği sayesinde nerelere geldi.:img-tomat
Diloş össün.:img-punk:
Alevim çay için teşeşkkürler.:img-in_lo
Hepinizi çok öptüm çok sarıldım.:img-in_lo
Bir de biri sizi durdursun canım,cumadan beri maaşallah coştunuz. ;=))))
Doğru söze ne denir?
Doğru Söz
Son zamanlarda duyduğum en doğru söz bu...
Suriye'nin kadın Devlet Bakanı Bouthaina'dan :
''Kadınları türban değil, gözündeki ifade korur.''
Alt tarafı bir çift organla bu kadar çok iş
başarıldığı görülmemiştir. Yeryüzündeki bütün
canlıların gözleri sadece bakıp görmeye yaradığı
halde kadın kısmı neredeyse bir tek ortalığı
süpüremez gözleriyle.
Sever, sevişir, beğenir.. Döver, küser, barışır...
Nefret eder, hesap sorar, azarlar...Kovar, çağırır,
alay eder...
''Erkek de bir insanoğlu, o da yapar''demeyin!
Erkekler her durumda öyle bön bön bakarlar.
Asla ne demek istediklerini anlamazsınız.
Gözlerini konuşturan sadece kadınlardır.
Çocukluğunuzu düşünün...
Annenizin bin türlü bakışı gelecektir aklınıza.
'' Misafirler gitsin ben sana gösteririm '' bakışı...
''Hadi artık odana git, yat '' bakışı...
''Ağzını şapırdatma! '' bakışı...
'' Kıçım tutulsaydıda seni doğurmasaydım '' bakışı....
'' Aynı babası! ' bakışı...
Babanızdan bir bakış var mı aklınızda?
Hiç zannetmiyorum olduğunu. Babayla göz göze
bile gelinmez öyle zırt pırt.
Şimdi de büyüklüğünüzü düşünün...
- Kaç kadın bir bakışın peşinden gitmiştir?
- Hiiç.
- Peki kaç erkek bir bakış uğruna odu ocağı terk etmiştir?
- Çoooook.
Hadi Sıla, göreyim seni, yol onun kırmızı kafasını, belert gözlerini, bir de çemkir bak nasıl kaçacak delik arayacak
İlkbaharcığım;
Zeynepten bayağı korktum . Kadın korkusuzca Borana yaklaşıyor. Sılayı hep Borana gözlerini beletirken gördük . O kimselere güçü yetmiyor. Sıla İstanbula Boranın izni olmadan gitdigi zamanı hatırlarsan , Şirket toplantısında ( Emre ve Dilaver le ) Boran gelince rahatlamıştı.
Sılanın yaptıgı güzellik başlık parasında kendini göstermişti . Daha fazla iş becerdiğini pek görmedik . Tabiki bunların tek sorumlusu GO. Bu dizide kadınları güçlü kılması gerekirken , Sılanın BOran olmadan bir iş haledemeyeçegini bize göstermesi çok yanlış .
Sılanın Mardinde de kadınlara destek olmasını çok isterdim . Gerekirse ev ev dolaşmasını kadınların sorunlarını dinlemesini ve onlara çözüm bulmaya çalışmasını hep bekledim .
Şirket konusunda da kendi başına çok iyi şeyler yaptıgını görmeyi çok bekledim . Borana gece yatarken bunları anlatmasını ,Boranda ne kadar güçlü bir kadınla evlenmişim diye gururla karısına öpüçükler kondurmasını hep istedim .
Sonuçta ne oldu .
Yine şimdide bir Dr. Zeyneple Sıla karekterini güçsüzleştirmek istiyorlar.
Merak etmeyin Boran asla aldatmaz, ama Sıla karekterini bunalıma sokaçaklar. Burada Dr. Zeynep , Boranı iyileştiriken ,Sılayı bunalıma sokaçak . Bu da benim hiç hoşuma gitmiyor.
Açıkçası şu anda hemen seyirçiyi germek istemeleri neden gerekli idi anlamdım . Sılayı hiç sevmeyen Boran fanları dahi Zeynepe iyi gözle bakmıyor.
Bedirhanın puseti yakında Yarene ,oradanda Esmanın veletine gideçek . Yazık zor bela Bediş bir puset bulmuştu onuda kaybedeçek .
Artık B edirhana bir oda gerekiyor değilmi?
Nuran meselesi var .
Nuran ,yazık, ona çok üzülüyorum . Koca köşkün temizlik , yemek işlerine bakıyordu . Şimdi birde Bedirhan abakmaya başladı . Kız maşalah robotmuş , haberimiz yokmuş .
Açil Bedirhana dadı , eve aşçı .
Bedar yemek yapaçakmış :img-hysteBedar önce kendi kıyafetlerine bir çeki düzen versin . Nuranın yemeklerine laf söylüyor. Gecen sezonda Nuranın yemeklerini begenmiyordu . Nuran bakalım onun kıyafetlerini begeniyormu:icon_whis Kız ne yapsın , her işe Nuran .:good:
günaydınlar….alev'im canım; bi sıcacık çay istiyom….
galiba bu hafta dizimiz yok…seroz'cumun da dediği gibi *kafasında dokuz tilki
dolaştırıp kuyruklarını birbirine deydirmiyen* sn.go bu *bayramda dizi yayınlanmıyacak
ilgi dağılmasın* diyerekten boran ve zeynep sorunu yarattı…bunu hep yapıyor …alıştık..
evet ne kadar SAÇMALARSA saçmalasın *eli mahkum* diziyi izliyorum….go'nun
inkar edilemez BAŞARISI bu benim için…bütün dizilere ''göz'' atıyorum ..ııh.boran ve sıla
kadar *birbirine yakışan ve aralarında ''elektrik'' olan bir çift bulamıyorum…
bana göre de bütün o magazin haberlerine SAÇMA*kurallara* karşın HALA o'' elektrik''
var….sanırım sn. go da buna güveniyor,saçmalıyor da saçmalıyor…..
dr.zeynep ASLA inandırıcı bi karakter değil…çala kalem yazılmış, özensiz bir tip…senaristler
*bi doktor hanım bulunsun,güzel olsun,sıla'da kıskansın işte..* deyip İT'i alıvermişler…olurmu,olmazmı
bir psikiyatr nasıl davranır,gibi hiçbir KAYGI taşımıyorlar…dr.zeynep sanki O AĞIR öğrenimi
görmemiş…EN UZUN VE YIPRATICI fakülteyi bitirmemiş,hatta*uzman* olabilmek için
dört senesini harcamamış biri değilde KENAR MAHALLENİN ,KOCA ARAMAYA
çıkmış GÜLÜ…. Nekadarda İNANDIRICI değil ???? her şeyi bekliyorum artık go'dan
dr zeynep biter,bedoş bebeğin dadısı çıkar ,o biter ''güzel sekreter''…gelsin PARALAR..
Zeynep' in varlığından bu derece rahatsız olma nedenim Boran' ın onunla Sıla yı aldatabilme olasılığı da değil aslında. Sadece Sıla, Zeynep in Boran' a yakınlığından ve ilgisinden rahatsız olup, Boran' ın da durumdan şikayetçi görünmemesini kızıp "saçmalayacak" diye korkuyorum.
sıla bu saçmalayabilir .
ağlamak üzere olduğu merdivenlerden hızla geri inip emrenin evine gidebilir orada biraz ağlar kahve içer hatta kanepede biraz uzanabilirde.
sılanın bu sefer farklı davranabilme olasılığı en çok beni sevindirecek depresif halimden bir anda kurtulacağım.
seyşell adası onlar boranın doktorları sıla değişmez bendeki depresif haller devam ederse durumumu değerlendirip beni dr.zeynep e yönlendirecekler işte o zaman zeyneple karşılaşacağım ama boran gibi iyi niyetli,masum , bir hastası olmayacak bu sefer.:icon_evil
Pelinsinin:img-kiss: "Dön Diyemedim" klibi üzerine küçücük bir yorumcuk...
emeğine sağlık.
Geçmişten bugüne Sıla ve Sıla'ın pişmanlıkları,kurtarılışları,üzüntüleri..Ah Sıla ah!......:icon_cry::icon_cry::icon_cry:.....
*mayından kurtarılmış,
*Aliye ebenin evinden kanamalı haliyle kurtarrılmış,
*Ahmet ağanın tetikçisinden kurtarılmış,:img-in_lo
...daha neler neler...:img-blush
Bedirhan sevgilim, anne ile babası arasında çok cici oluyor..
Anne-baba-oğul sahnelerini daha çok görmek istiyorum..:love04::love04:
Aslında Boran'a dair o kadar güzel düşüncelerin arasına ''aldatma'' fikrinin eklenmesi Boran'ın karakterine yapılmış bi hakaret gibi geliyor bana :img-cool2 Boran'ın karakteri hem normal insanlardan farkını ortaya koyacak kadar ''özel'' hem de normal insanlarla aynı olduğunu kanıtlayacak kadar ''gerçek''.:img-in_lo O yüzden ben Boran ve aldatma kelimelerini yan yana getiremiyorum. İkisini yan yana görünce de sadece ''Nefret ve Muz kabuğu'' diyorum :img-beee:
GO Zeynep' i Abay' ın gidişi ile doğan boşluğu doldurmaya çalışacak, Boran' ın "arkadaş" olarak göreceği(saftiriğim benim), Sıla ya "acı çektirecek" bizi "verem" edecek bir malzeme olarak görüyor.
Canım ablacım,
Bu durum daha da vahim değil mi? Açıkcası bölüm bittikten sonra benim aklımda son sahne kalmamıştı yani etkisi o kadar çok değildi benim üzerimde, ben daha çok Boran ve Abay konuşmasında takılı kalmıştım. Boran'ın ''Sen de git'' demesinde takılı kalmıştım :icon_sorr
Abay bu dizide ruhumu ferahlatan, yüzüme gülümsemeyi yerleştiren, sıcacık duygularla yüreğimi saran ikinci karakter :img-in_lo Bi Boran bi Abay vardı diziyi izlenir kılan :img-in_lo Şimdi Abay giderse diziyi izlenir kılacak tek kişi kalıcak; o da Boran. Boran'ı da raydan çıkarmaya uğraşıyorlar :icon_sorr Ben Boran ve Abay'ı elmanın iki yarısı gibi gördüm hep. Elma benzetmesini illa aşk anlamında kullanıcak değiliz di mi?:) Şimdi Abay giderse, yarım kalan elmanın vereceği tat da bi eksiklik olmayacak mı? :icon_sorr
Benim için dizi izleme kriterlerimin arasında bazen 'aşk'ın önüne 'dost'luk geçiyor demişliğim vardır. Eğer bi dizide izlenicek aşk kalmadıysa ve ben hala o diziyi izliyorsam tek sebebi vardır o da dizide işlenen 'dost'luk kavramıdır. Sıla dizisinde aşkın biteli çok oldu, gösterilmeye çalışılan duygular da yaralı kocanın hala devam eden duygularıydı :img-in_lo Şimdi elimizden dostluğu da alırlarsa ben ne izlicem dizide? Tek başına töreyle, aşkla, düşmanlarla, hastalıklarla, insanlarla uğraşan Boran nereye kadar izlenilir ki? Bide buna mantığı zorlayan olaylar, erozyona uğrayan duygular, çekilemez durumdaki karakterler eklenince dizi elinde kalan son ipi de çekmiş olur :sad53:
Umarım Abay gitmez ve dizide gerçek olan iki insanın dostluğunu, dertleşmelerini, şakalaşmalarını izlemeye devam ederiz :img-in_lo
Sevgilerimle...
Sıla hanım kızımız eşinin geçmişine saygı gösterecek mi acaba?
Ablişkom, canum benümmmm:img-in_lo
Çok saygılı kız bu Sıla, bak mesela o son sahnedeki bakışlar geçmişe duyulan saygıdan ileri geliyor:img-pilot
Mesela bazı arkadaşlar şey dediler... Yolsun bu kızı Sıla, olmadı Emre'yi takıp gelsin koluna... Çok doğru bence ikisinide yapsın Sıla...Yolsun Zeynep'i, sonra Emre'yi alıp gelsin...Kocası ile at yarıştırsın hatta olmaz ama olurda Boran aldadırsa Sıla'da Boran'ı aldatsın...Güçlü kadın ya bu Sıla altta kalmasın... Boran anlayışsız mı oldu Sıla 2 katı olsun, zaten acıların kızı hakkı var. Kocası ile at yarıştırsın:img-pilot bunları yapmassa Sıla mazallah benüm gibi erkek egemen toplumun zavallı bayancağızı olur çıkar:img-pilot
Bak şimdi içsin içsin, beni deli mi etmek istiyosun sen Boran, sende istiyosun diye saldırsın Boran'ın üstüne:img-pilot gerçi Sıla boran'ın ruhuna hergün tecavüz ediyor ama yetmez. bundan sonra Boran'da herşey benim yüzümden oldu diye zırlasın nereye kadar kan kustum, kızılcık şerbeti içtimcilikler... Millet acıya acı demiyo fiziksel olmayınca...
Boran Forever!Çünkü Öyle!
Birde kıskandırma gibin olmasın dün ben Ablişkomla felekten bir gün çaldım:img-blush
Birde alevim eylülüm sen özgürlüşmek iste yeterki... Sana kurban olsun bütün rulo paralar:img-wink:
Herkes Zeynep'e (hakkında yazılanların hepsine katılıyorum) takmış bende ona taktım ama biri var ki her bölüm beni daha çok gıcık eden ve kendinden nefret ettiren.
Kim mi? Sönmezgillerden olur kendisi tahmin ettiniz değil mi?
O bizim medarı iftiharımız o bizim Bedar anamız.:img-banne
Yine ne çok sahnesi :img-fie: vardı tanrım.
Hepside on saniyelik değil bilmem kaç dakikalıktı.
Aşağıda ki bütün sahnelerinde Bedar için :fighting2
*Bedar, Celil’le beraber Sıla’ya bizde gelelim hastaneye Bedir’le ilgileniriz der.
*Bedar, Celil’le beraber doktorun odasında kıy kıy konuşur. Celil para dert değil der.
*Bedar, Celil yanında hastane koridorunda Sıla arkadan gelir araba teklif eder “yok biz biraz yürüyelim” derler.
*Bedar, Celil’le denize karşı romantik aşık modunda bankta geçmişlerini yad eder. Deniz'e sıfır noktada yürürler.
*Bedar, Celil ile ev arar aradığı ev de saray yavruları gibidir mübarek
*Bedar, Celil ile akşam köşke girerken Dilan’la konuşur.
*Bedar, Dilan Sıla’nın yatak odasında arkadaşı ile konuşurken kapıdan dinler (Celil gelir vıy vıy o da kıy kıy)
*Bedar, Odaya dalar Dilan’la konuşur.
*Bedar, Celil saltanat koltuğunda otururken kendi yerde gece konuşur
*Bedar, Narin Sıla yanında telefonda Emir’le konuşur çocukla dalga geçer.
*Bedar, ailece yemekte bıdı bıdı yapar. (Boran ağzına bir kaşık yemek götürmez)
Gördüm gördüm Bedar'ın iç beyaz donunu.:icon_twis Yine gösterdi hemde nerde hastanede. Hani Sıla arkadan koşarak yanlarına gelir ya işte orada dev cüssesi ile sırtına attığı kalın pelerini, özensiz etek altı kalın çorap ve ben burdayım diye sırıtan o beyaz pijaması.
Kırçiçeği demiş dizide sevilesi bir kadın karakter yok diye,:good: aynen katılıyorum.
Anadoludan herhangi bir nedenle gerek kısa vadeli gerekse uzun vadeli gelen kadınların hangisi bu kadar özensiz ve vasıfsızdır. Özenden kastım dışarı çıkarken hele kalabalık resmi-kamu alanlarına giderken imkanlarının verdiği ölçüde düzgün giyinir.
Kaldı ki Bedar’ın maddi imkansızlığı diye bir şey yok.
Kocası fabrikatör. (gerçi Kızı holdinggazi :img-hyste olmak üzere.)
Alsana başına güzel bir eşarp/başörtüsü
Alsana ayağına güzel bir etek
Alsana ayağına güzel yaşına uygun bir çorap
Alsana üzerine artık gömlek mi-kazak mı ne hoşuna giderse ondan.
Alsana üstüne güzel bir ceket-manto-kaban ne hoşuna giderse.
Bir kadın bu kadar mı itici olur, bu kadar basiretsiz olur, analık adına vasıfsız olur. Tanrım ben bu kadına :hıh yer aldığı her karede tahammül edemiyorum.
Bugüne kadar Boran :img-blush bile onun olduğu yemeklerde ağız tadı ile boğazına bir lokma götürememiştir. Bu bölümde de hasta hasta onlarla oturtmuşlar masaya. :bırr
Sıla :img-cold: kızımız kocasının yemeğini tepside götürseydi yatağına, eli ile yemek :img-eat: yedirseydi hem borçlarını da biraz ödemiş olurdu değil. Allah ta sevmez kul hakkı ile tahtalı köye gideni değil.:img-pilot
Gün Mevlana'nın ölüm yıldönümü, Şeb-i Arus günüdür. Mevlana'yı sevgi ve rahmet ile anıyorum.
Abay bu dizide ruhumu ferahlatan, yüzüme gülümsemeyi yerleştiren, sıcacık duygularla yüreğimi saran ikinci karakter :img-in_lo Bi Boran bi Abay vardı diziyi izlenir kılan :img-in_lo Şimdi Abay giderse diziyi izlenir kılacak tek kişi kalıcak; o da Boran. Boran'ı da raydan çıkarmaya uğraşıyorlar :icon_sorr Ben Boran ve Abay'ı elmanın iki yarısı gibi gördüm hep. Elma benzetmesini illa aşk anlamında kullanıcak değiliz di mi?:) Şimdi Abay giderse, yarım kalan elmanın vereceği tat da bi eksiklik olmayacak mı? :icon_sorr
Abay bu dizide kişiliği ile oynanmamış tek karakter. Ben de seviyorum Abay'ı. Sözleri, düşünceleri, olaylara yaklaşırken ki pozitif halleri hepsi çok yakışıyor ona. Gitmesini kesinlikle istemem. Boran'a zor durumunda yardım eden, ışığı kaybolduğunda yoluna ışık tutan hep Abay oldu. Abay Boran'ın can dostu. Kendisini umursamayan bir bayan için kardeşini bu zor zamanında bırakıp gidecekse senaristleri bir kez daha kınarım.
İzninizle size bir sorum olacak. Merakımı mazur görün.
Yorumları okuyan Gül Oğuz buraya gelse ve soruyorum size biz nerede yanlış yaptık? dese cevabınız ne olurdu?
gerçi ben Gül Oğuz'un şehirli insanları anlatış tarzını sevmiyorum.
Sanki şehirli olunca çok sırnaşık, doğudan ve gerçek olaylardan bi haber, ya tamamen ruhsuz ya tamamen duygusal, görgüsüz(Esma), ukala vs. tip olmamız gerekiyormuş gibi anlatıyor.
Aslında bu belki de doğudaki yaşamın ve gerçekliğin içinde bulunmadan ‘anlamış gibi yapmanın’ ya da ‘içinde bulunduğu şartların rahatlığından doğuyu ve insanlarını anlayamamanın’ yansıması da olabilir. Üstten bakış, ruhsuzluk, görgüsüzlük de abartılı dizi kahramanlarının karakterleri olarak çıkartılmıştır karşımıza belki.:img-cool2
Sadelikten uzaklaşılması cidden rahatsız edici. Ama doğu gerçeğinden çok da haberdar olmadığımız doğru, ne kadar anlayabiliriz içine girmeden. Gerçi öyle insanlar var ki Türkiye’yi İstanbul, Ankara, İzmir’den ibaret olduğunu sanıyorlar, tepkilerini fütursuzca koyabiliyorlar.:img-icecr
Sadece batıdaki şehirliler değil, diğer dizi karakterleri de hasta. Hatta daha hastalar. Kurguda o gerçeğin içindeki derinliği yansıtamadılar, çünkü içinde değiller , ‘mış gibi’ yapıyorlar.:img-wink:
Sıla hanım kızımız eşinin geçmişine saygı gösterecek mi acaba?
Yok ablam yok. Ne saygı duyacak yav, saygı kim Sıla kim. http://img253.imageshack.us/img253/4148/metin22qrrc7.gif
O kii fesleğen Boran koklaşmasında göz tacizinde bulunmuş saygısızın biri.:icon_whis Şimdi böyle yüksek 1 anlayışı beklemiyorum ondan.
Yalnız bu bahsi geçen ‘benim 1 geçmişim var Boran’ kısmıyla ‘Benim de.. benim de Sıla’ denklik sağlamıyorki birbirine.
Hapislik durumundaki haykırışla, hafızasını kaybettiğini söyleyen 1 adamın, çocukluk aşkıyla safiyane cici tavırları karşısında sorulan -kimdir?-e cevaben ‘bir geçmişim var anlıyor musun, var işte’ demek Boran’ın hinlik de ve de cinlik düşündüğünü anlatır bana.:img-in_lo
Boran ve Sıla henüz "sıradan insanlar gibi bir gün bile aşk yaşayamadan, sıradan insanlar gibi ayrılıklar yaşamasınlar".
İnsan üstüler onlar zaten ablacım.:img-yes: Bilmem kaç kere bilmem kim tarafından mağdur oldular, ölümlerden döndüler ve sapasağlam ayakta 2si de.:img-pilot Mucize aşkları da sıradan Zeynep bozmaz, tutuşturur ancak, kaynak yapar.:P
Arkadaslar,
Baslikta sikayet konusu olan mesajlar temizlenmistir.
Bu mesajdan sonra, baslikta uyeleri tahrik edici, hakaret niteliginde mesaj yazmaya devam eden, polemik yaratarak gereksiz tartismalara neden olan uyeler forum uyeliginden uzaklastirilacaklardir.
Kisisel sorunlarinizi özel mesaj yolu ile cözünüz.
Lutfen isi, fanatiklige dokmeden, dusuncelerinizi belirtiniz. Bu anlatilan bir hikayedir. Her hikayede oldugu gibi farkli kisileri farkli sekillerde etkileyen asklar, karakterler ve olaylar anlatmasi dogaldir. Bu nedenle, lutfen yorumlarinizin basliginizdaki son derece guzel, ortami gerecek, tadlari kaciracak nitelikte olmamasina ozen gosteriniz.
Lütfen forum kurallarina uygun mesajlar yazmaya ozen gosteriniz.
SPOILER - butonu, dizi ile ilgili tüyo haberleri icin gecerlidir. Lütfen gereksiz msj, resim, vb. yazilar buton icinde eklemeyiniz.
Saygilarimla,
Sultan
DiziFilm
Süper Moderatör
Cok sukur tekrardan bulusturana:happy0064
Tekrardan izledigimde seye cok gicik kaptim ben,Zeynep hanimin uzerindeki o mini elbisi...yani bir doktor dedigin bu sekildemi giynir bir hastasinin yanina gidince...yani zaten konusmalari ile Boran'dan hoslandigini gösterse bilem(sizlerle ayni fikirdeyim:img-blush)adami resmen ne derler tahrik?ediyor giysisiyle....hem bir ara yalnis görmediysem hanfendi kafasini nerdeyse Boran'in omuzuna koymus bir sekilde oturuyordu....merdivenlerde onalara bakan Sila'nin gözlerindeki o aciyi cok iyi hissettim:icon_sorr ama gelicek bölum umarim Sila yukariya Boran ve doktorun yanina cikar ve söyle bir guzelce kocasinin yaninda yer alir,hemide yanaktan öper:img-blush(baska biryerden olmuyor ya:icon_sorr) birde söyle Bedihan'da gelse yanlarina ki Zeynep hanim anlasa Boran'in mutlu oldugunu esi ve bebegi ile:img-yes:
Herkese Merhaba
Bilmem kaçıncı geleneksel bölüm anket sorularını saygıdeğer formdaşlarıma sunmaya geldim…http://img204.imageshack.us/img204/2221/bril01wb4gy4.gif (http://imageshack.us) Anket soruları için yaratıcı olmaya çalışıyorum ama GO benim bütün yaratıcılığımı köreltti.:icon_sorr
51 .Bölüm Anketi:
1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?
2-Bu hafta en beğendiğiniz sahne ?
3-Bu hafta beğenmediğiniz sahne?
4- Aklınızda kalan replik?
5-Bu bölümde en beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz oyuncu kim?
6-Son sahnede Boran ve Dr. Zeynep’i yakınlaşmış gören Sıla’nın tepkisi nasıl olacak?
7-Bu bölümde Sıla’nın yerinde olsa idiniz nasıl davranırdınız?
8-Sizce Sıla Bedar’ın hastalığını nasıl öğrenecek?
9-Zinar Dilaver’in Sıla’nın şirketine yönetim kurulu Başkanı olduğunu öğrenince tepki gösterecek mi?
10- Sizin bu bölümle ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı? (Siz Sorun ben cevaplayayım:))
Hepimize kolay gelsin…:img-pilot
Kopya çekmek her zaman ki gibi serbest.:icon_whis Ben çalışamadım,başım ağrıyordu,sular kesikti mazeretlerini de kabul etmiyorum.:img-icecrEn azından bir soruyu yanıtlamanızı rica ediyorum...:img-wink:
Ödül : Anketimize katılanlar Önce teşekkür ediphttp://img406.imageshack.us/img406/1395/flowerkisscc6ik1.gif (http://imageshack.us)
Sonra da sizi en iyi,en sadık,en sabırlı........ seyirci ilan ediyorum.Sizlere ödül veriyorum.http://img219.imageshack.us/img219/3775/sport223kd4nz5.gif (http://imageshack.us) Artık sizinde bir ödülünüz var...:happy0064
Anketimize katılmayanların canı sağolsun…:img-cray:
Sevgiler,Saygılar
bye
marenostrum 17-12-07, 23:52 Herkese merhaba...
Uzun bir aradan sonra bir anketin sectigim bir sorusunu cevaplamak istedim :img-cool2
"Otur bakalim Boran Bey!!! Sana yorulmayacaksin demedik mi??"
Herkese sevgiler ve anketi duzenleyen su-yagmur'a tesekkurler... :img-in_lo
Vasat bir bölümdü
Boranın hastaneden eve çıkması oldu
Dr.Zeynep in Boranın yanına evine gelmesi oldu
Sıla bana ne oldu?
En beğendiğim Boran yani MAA - Cansu -Abay.... beğenmediğim ise Dr.Zeynep Celil Bedar Narin Esma Dilaver
6-Son sahnede Boran ve Dr. Zeynep’i yakınlaşmış gören Sıla’nın tepkisi nasıl olacak?
Öncelikle onları görünce şok oldu zaten.Sıla öncelikle Boran ve Dr Zeynep in aralarında birşey geçtimi diye onu araştıracak yada Bedirhanı kucağına alarak ben eşiyim dermi.En son sahnedki Sılanın gözlerinden korksun Dr.Zeynep
İlk önce Boran hastanede iken Dr.Zeynep onu odadan çıkın dediği anda Sılanın yerinde olsam öyle ürkek durmam odadan çıkmam hastam ile ilgili bilgi almak isterdim
Hastaneye yatacağı gün öğrenebilir yada ameliyatı yapacak olan Dr.Sılayı arayıpta bilgide verebilir bu konuda
9-Zinar Dilaver’in Sıla’nın şirketine yönetim kurulu Başkanı olduğunu öğrenince tepki gösterecek mi?
Önce kızar sonra hoşuna giderdi
10- Sizin bu bölümle ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı? (Siz Sorun ben cevaplayayım:))
Dr.Zeynep'in Boran ile aralarında her hangi bir şey geçermi sence? son durumları ne olur?
en ufak birşeyde toplanan aşiretin ileri gelenleri nerede? sağır sultan duydu Boranın vurulduğunu onlar halen duymadılar neden?51.bölümde Firuz ağa ve Kevser ana ile ilgili bir sahnenin olmayışı sizce nedir TEŞEKKÜRLER
Sayfamız tekrar açılmış çok sevindim.:happy0064
Sılanın evini bende beğenmedim,o kadar ruhsuz ki aslında şey diyorum o ev ruhsuz Celil ve Bedar'a daha çok yakışır gibime geliyor.Bence Boran ve Sıla başka bir eve taşınsa ne kadar iyi olurdu.:img-wink: Şöyle tam bir aile görüntüsü çizseler,Boran ve Sıla oğluşlarının altını birlikte değiştirip, banyosunu yaptırsalar (Boran bu konuda uzman sayılır,geçmişte Sıla'ya banyo aldırmışlığı vardır.:) ) Böyle sahneleri izlesek fenamı olurdu.? :img-icecr
Diziye bir bayan doktorun katılacağını okuduğumda onu Abay'a yakıştırdığım için bende kendimi kınıyorum.Ama fragmanda yüzünü gördükten sonra gözümün hiç tutmadığını da yazmıştım nasılda haklı çıktım.Zavallı Abay,karşısına çıkan kadınlarda ortayı bulamadı.Birisi derin dondurucu ,diğeride aman söylemeyeyim gördünüz işte.:P
Hepinize iyi geceler.bye
::1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?
----Hayırrrrrrrrrrrrrrrrr:icon_mad:
----Boran Sılanın yatağa uzandığı sahneyi beğendim . Borana telefon geldiğindeki Sılanın kıskançlığı güzeldi .Sıla ile konuşmaları genel olarak hep güzeldi.:love01:
----Dilaverin şirketin yönetim kuruluna başkan seçilmesi çok saçma idi , bu nedenle o sahneyi sevmedim:icon_twis
----Abayın ,Borana
-söyleyeyimde seni yine uyutsunlar ....
demesi
Boranın Sılaya
-sen özlemedinmi?
demesi:good:
---Cansu Akif , Taylanç:img-yes:
---Esma,İpek Tanyı yar:img-beee:
--Sılanın tepkisi ne olaçak değilde , ne olmasını istediğimi yazayım.
Sıla kendinden emin, Borana karşı sevecen , Doktora karşı umursama tavırla yanlarına gitmeli ve Borana
---Ben yokken sana annemler iyi baktımı?SEVGİLİM .........
DİYİP ,DUDAGINDAN ÖPÜÇÜK KONDURMALI:happy0064
---6.Soruda cevap verdim:good:
Kemetorapi ve işin tedavsi görmeye başlayınca saklamsı imkansız ::icon_sorr
---Dilavere çok kızaçagını düşünüyorum.
Sıladan yana çıkabilir::icon_whis
10- Sizin bu bölümle ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı? (Siz Sorun ben cevaplayayım)
---Varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . sayfalar yetmez. Cevap veremeyeçegin kadar çok .
Yinede bir tane sorayım .
Boran kendisini vurdurtanın peşine düşeçekmi.
yoksa kadermi ?. Diyeçek:icon_whis
canlarım hepinize iyi geceler
bölümü bir kere daha izledim ve çok büyük bir gariplik (hata diyelim biz buna )yakaladım ...en sevdiğim sahnelere de yazacağım o sahneyi zaten... Boran'ın oğlunun ismini hatırlamadığı sahne var ya ...işte o sahnenin başında, Sıla Narin'in kızı olacağını söylüyor ...Boran da , Bedirhan'a Yaren geliyor diyor ...aradan 1 dk geçmeden Boran bebeğinin ismini unutuveriyor...doktora söyleyemiyor ... zaten hatırladığı şeyi nasıl unutur :blink:
bana çok garip geldiii :img-cool2
su-yagmur'um canımmmm işte cevaplarımmm hanimiş öpücükkkk :img-in_lo
Beğendimmm...
-Boran'ın Bedirhan'ın ismini hatırlayamadığı sahne , sıkıntısı ve aciz hali beni etkiledi
- Sıla ve Boran'ın ay dünya hikayesinin hastane odasında konuşmaları
-Boran'ın Sıla yatakodasında geçen her sahnesi ...
-Yemek masasında Dilan'ın yalanını yakalayan Sıla ve Boran'ın bakışmaları
-Abay Boran konuşması
- Abay'ın Boran'ı hastaneden çıkarırkenki komik halleri
-Zeynep'li her sahne
- Gizem'li her sahne
- Boran'ın Abay'ı da gönderebileceğini ima ettiği , sana da shengen alırız dediği sahne :img-banne
- Emre kim ??
- Bana ne oldu ?
-Güvercin :img-in_lo
-Özledim hem de çok özledim
MAA'nın hafızasını tam toparlayamayan "Boran hali " başarılıydı ...garip bir hüzün vardı yüzünde ...amcası Boran'a "vurdular seni" deyince yüzünde oluşan şaşkınlığı güzel yansıttı ...kim onu öldürmek isteyebilirdi ve yaşamına son verecek kadar nefret edebilirdi ??o buna sebep olacak ne yapmıştı ? Bölüm boyunca Boran'nın yüzünde bu soruları gördüm ben.
diğer oyncular da iyiydi...
bence hiçbirşey olmamış gibi çıkacak merdivenleri ve tanışacak doktor hanım ile ...fakat soğuk havalar eseblüüürrr :bırr
umarım o sahneyi kendince yorumlayıp , merdivenlerden inip çekip gitmezz !!!
valla ben yapı olarak kıskancım daa :icon_whis bu gibi durumlarda akıllı olmak lazım yoksa aklını alırlar adamınn :img-pilot
ben doktoru yakınıma alırdım ve Boran'ı bir an olsun onunla yanlız bırakmaz, hatuna yakın davranırdımm ...
tahlileri görecekkk ...bence Sıla'dan önce Boran öğrenecekk :)
kesinlikle oğluna kızacak... bu işlere karışmasını istemiyorr oğlunun , Zinar da Boran'cı çıktııı :img-in_lo
Boran vurulduğunu duyunca bayağı affaladıı acaba diyorum neden vurulduğunu biliyor mu ?? Zinar'a sorar mı ?
tatlı rüyalarrrr hepinizeeebye
Ya birsey sorcam Sila Boran'in odasindan ciktiktan sonra(hastahanedeki odasindan,hani Boran Bedirhan!diye bagriyor ya)Sila Boran'in yanindan ciktiktan Bedirhan'i kime vermis onu pek anliyamadim,yani elinden bebeksiz gitti anne ve babasinin yanina:img-yes:
Hem CD Bedirhan'i guldurmenin yolunu bulmus sonunda,Bedis'in gidigina dokunuldugunda nasilda guluyor kerata ama,ayyy yerim ben onu:img-in_lo
Birde bu bölumde Boran ile ilgilenen o doktor bey,hani Sila'ya Boran'in hafiza kaybi oldugunu söyliyen adam,gecen bölum Boran hastahaneye gittinde ozaman baska bir doktor bakmisti ona(beyaz sacli bir)o nerye kayboldu ve bu doktor nerden cikti onuda pek anlamis degilim yani:img-pilot
Birde Doktor Zeynep Boran'i hastahaneden cikmadan önce muayene ettiginde Boran'in Sila odaya girdigindeki bakislar superdi:img-in_lo bir ara sey gib bakti,sankim Sila onlari o halde gördugu icin mahcup olmus gibi bir hali vardi,anlatabildimi:img-blush
Bu hafiza kaybi nedeni ile Sila ve Boran'in bolca konusmalarini ve birbirlerine kendilerini anlatmalarini cok isterdim....yani bir yildir falan bir zamandir evliler ama bunlarin kari koca olarak söyle guzelce kendilerini anlatiklarini görmedik hic:icon_sorr
Hem birde hani Boran'in 34 yasinda oldugu yaziyordu ya Zeynep'in elinde oldugu o kagitlarda?hah iste orada ben Boran'in dogum tarihinin falan yazdigini göremedim...bu adamin dogumgunu neden belli degil yaw anlamis degilim:img-pilot
Herkese iyi geceler ve tatli ruyalarbye
Günaydınlar.
Aşağıda bir tek Figan'ın ismini görüyorum. Sabah nöbetçisi biz olmuşuz bugün.
Bugünün kahvaltısı da benden olsun. Çok gecikmeyin forumdaşlarım, çay soğumasın.:img-yes:
Su Yağmur'cum ellerine sağlık. :img-kiss:
İşte bilmem kaçıncı geleneksel bölüm anketinin bilmem kaçıncı geleneksel bölüm cevapları.
Bu bölümü beğendim. Boran'ı da bir kez daha beğendim.
Abay ve Boran konuşması yüreğime dokundu.
Ay ve dünya masalını yeniden kendilerine uyarlamaları güzeldi.
Abay'ın ve Boran'ın espirili hallerini pek sevdim.
Yapışkan Zeynep aramasaydı malum sahneyi yine göremezdik belki ama Sıla ve Boran'ın birbirlerine olan özlemlerini anlatışını beğendim.
Yapışkan Zeynep'in olduğu sahneler diyeceğim fakat o sahnelerde de Boran çok espriliydi. Ama Zeynep'i hiç mi hiç beğenmedim. Laubali hareketlerine çok kızdım.
Dilaver'in yönetim kurulu başkanı seçilebilmesi için yaptığı planlar ve akabinde amacına ulaştığı sahneleri de hiç beğenmedim.
Dilaver'e oy veren o insanlara da bir yazıklar olsun diyesim var. Onları da hiç beğenmedim.
Boran : Bana ne oldu Sıla? Bana ne oldu Abay? Bana ne oldu amca?
Boran: Emre kim?
Sıla : Boran biliyor musun sen hastanedeyken ay hiç görünmedi.
Boran : Sen özlemedin mi peki?
Sıla : Özledim hem de çok özledim.
Mehmet Akif Alakurt, Tayanç Ayaydın çok başarılıydı, çok beğendim. Cansu Dere'de iyiydi.
İpek Tanrıyar'ı beğenmedim. Biraz daha oturaklı, aklı başında davransaydı keşke.
Öylece bırakıp gitmesinden korkuyorum Sıla bu gider mi gider ama yanlarına gidip ''ben Sıla Genco, Boran Bey'in eşiyim'' demesini isterim.
Öylece merdivenlerde beklemezdim. Kıskanırıdım ama çok belli etmezdim. Normal zamanda nasıl davranıyorsam yine öyle davranır yeri geldiğinde o şahsiyeti yok sayar ve ara ara da sözlerimle iğnelerdim sanıyorum. Tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyor, Allah göstermesin.
Celil ve Bedar aralarında konuşurken duyacak.
Tepki gösterir ve ''O insanlar niye durup dururken seni seçsinler? Doğruyu söyle Dilaver bu işte bir parmağın var mı?'' bile diyebilir.
Boran ''Emre kim'' diyerek Emre'yi yok saydığını gösterdi peki Emre çıkıp gelse yine aynı sakinlikte ''Sıla bu bey kim, tanıyor muyum?'' der mi acaba?:)
günaydın güzel formum sonunda açıldı forum ilk dün wordde yazdığım ekliyemediğim yorumu ekliyeyim yoksa içim içim yer
Aslında Boran'a dair o kadar güzel düşüncelerin arasına ''aldatma'' fikrinin eklenmesi Boran'ın karakterine yapılmış bi hakaret gibi geliyor bana :img-cool2 Boran'ın karakteri hem normal insanlardan farkını ortaya koyacak kadar ''özel'' hem de normal insanlarla aynı olduğunu kanıtlayacak kadar ''gerçek''.:img-in_lo O yüzden ben Boran ve aldatma kelimelerini yan yana getiremiyorum. İkisini yan yana görünce de sadece ''Nefret ve Muz kabuğu'' diyorum :img-beee: .
canım senin gibi düşünüyorum…boranın aşk üzerine o kadar güzel şeyler sunduki ortaya, sevmenin güzelliklerini affedilmesi gereken şeyleri yansıttı … sevdiğini ÖLÜMÜNE AŞKLA gösteren birini ALDATMA sözüyle aynı cümlede kullanmak bile beni rahatsız ediyor…
Bu durum daha da vahim değil mi? Açıkcası bölüm bittikten sonra benim aklımda son sahne kalmamıştı yani etkisi o kadar çok değildi benim üzerimde, ben daha çok Boran ve Abay konuşmasında takılı kalmıştım. Boran'ın ''Sen de git'' demesinde takılı kalmıştım :icon_sorr .
Canım Cuma akşamından bu yana aldatma kelimesinden çok içime oturan abaya boranın sende git demesi…abay benim için bu dizide çok şey ifade ediyor… borandan karşılık beklemeden dostluğunu nerdeyse hayatını sunmuş biri…sohbetleri boranı ne kadar rahatlatıyorsa beni de o şekilde rahatlatıyor güzel sözleri beynime yer ediyor …
Ben abayın dostluğuna sonsuz güveniyorum herkesten borana darbe beklerim ama abaydan beklemem…abay gitmemeli …
Kırçiçeğim seninde dediğin gibi elmanın diğer bir yarısıda abay…
Birde alevim eylülüm sen özgürlüşmek iste yeterki... Sana kurban olsun bütün rulo paralar:img-wink:
Canım hep beraber
Yine sabaha vardim,ayni yuzleri gordum..
Ne yaptiysam aklimi kaciramadim kaciramadim
yalan gercek basimi astim, usanmadan aradim askin
buldum ama senden cok uzakti vazgecemedim vazgeceemedim..
Bir oyuncak gemi yaparim,kara kara sayfalardan
Ucak yaparim! Alir seni ucarim
Giderim bu diyardan giderim bu diyardan
Gunler aylar beni dinlemez,
durmus zaman beni anlamaz
Sevdanin kendi kuralini cigneyemedim cigneyemedim
Bir oyuncak gemi yaparim,kara kara sayfalardan
Ucak yaparim alir seni ucarim
Giderim bu diyardan ,giderim bi diyardan..
Yorumları okuyan Gül Oğuz buraya gelse ve soruyorum size biz nerede yanlış yaptık? dese cevabınız ne olurdu?
7. bölümden itibaren saçmaladın derim 6 bölümün sonuna gidilmesini isterim
beğendim beni geren canımı sıkan tuhaf sahneler o kadar yoktu….
abay-boran sahnelerinin hepsi şakalaşmaları çok güzeldi:img-in_lo
celil-bedar sahneleri ve zeynebin yılışmaları:img-pilot
boran : ben senide sevmiyorum ama sen unutmama izin vermiyorsunki…
abay: doktora söylüyeyimde biraz daha uyutsun seni…
boran : aslan oğlum
MAA CD Abay
kıskanacak tabiki…
borana daha çok ilgili davranırdım zeynepe boranla aramdaki bağı hissettirirdim:img-in_lo
öğrenmese olmaz mı?:icon_whis Öğrenecek tuhaf bir şekilde... hiç hayıra yormuyorum ama umarım sıla ve boranın arasını açmaz
"dilaver karışma dedim".... nede olsa zinarın sözleri sözde kalıyor icrahat yok…
su yağmurum bu bölümde boran çok yakışıklıydı değilmi?
teomanresat 18-12-07, 08:04 Sevgili kabinemgil ve sevgili forumdaşlarım Günaydınlar:img-wink:Şükür kavuşturana.Çok fazla yazmasam bile o güzel yorumlarınızı okumak keyif veriyor.Dün bu keyfimden mahrum kaldım:icon_sorr
Neyse efendim Su-yağmur canım bilmem kaçıncı bölümün bilmem kaçıncı geleneksel anketini hazırlamış.E bizde cevaplıyalım değil?
Herkese Merhaba
Bilmem kaçıncı geleneksel bölüm anket sorularını saygıdeğer formdaşlarıma sunmaya
51 .Bölüm Anketi:
Genel olarak beğendim eğlenceli bir bölümdü:img-yes:
Boran ve Abay'ın şakalaşmaları,
Sıla Boran ay dünya üzerine yaptığı duygusal konuşma
Sıla Boran yatak odasında yakınlaştıkları:img-in_lo
Dr.Zeynep'in tedavi bahanesiyle Boran'a karşı laubali olduğu her sahne:icon_evil
Boran:Bana ne oldu Abay?
Abay;Hatırlamıyormusun
Boran:Bana ne oldu Sıla?
Sıla:Hatırlamıyormusun
Boran :bana ne oldu amca?
Zinhar:Hatırlamıyormusun:blink:
Beğendiğim;MAA,CD,TA:good:
Beğenmediğim:İTve Esma:mad72:
Bu zamana kadar izlediğimiz Sıla karakteri aynı şekilde devam ederse Merdivenlerden geri inip narin'in yanına gidip kendi kendine triplere girebilir.
Ama belli olmaz belki olgunlaşmış bir Sıla buluruz karşımızda Hiç bir şey olmamış gibi koncasının yanına gidip ben burdayım diyen bir bakış atar Zeynepe:img-wink:
Hiç bir şey olmamış gibi koncamın yanına gider dibine kadar girer,ona okkalısından bir öpücük kondurur ,kendimi tanıtır ve benim olanı kimse alamaz bakışı atardım:img-yes:
Celil sayesinde.
Tepki gösterebilir.Son bölümde Sılay'La kanka gibiydiler:icon_whis
Boran onu vurdurmak isteyen kişinin Ahmet ağa olduğunu öğrenince ne tepki verir?Ahmet ağayı hatırlarmı?
Öpücüğümü isterüümmm Su-yağmurcum
-Bütün olarak değerlendirirsek HAYIR.:img-lazy:
-Boran'ın :img-in_loolduğu her kare, yaratılanı severiz yaratandan dolayı.
Hepsi için: :img-banne
-Bedar&Celil ikilisinin olduğu her sahne (yemek masası hariç orda Boran var, boğazına dizdiler yemeği)
-Dilaver&Esma ikilisinin olduğu her sahne ve devamında saçma sapan yönetim kurulu başkanı seçilen sahne
-Zeynep sırnaşığının olduğu her sahne diyeceğim ama işin içinde Boran var ve o da güzel esprili hazırcevaplılığı ile seyredilebilir kılıyor.
Boran dan inciler.:img-ok:
-Bana ne oldu Abay?
-Bana ne oldu Sıla?
-Bana ne oldu amca?
-Seni de sevmiyorum ama unutmama izin vermiyorsun.
-Hipokrat yeminin var mı?
-Sen beni özlemedin mi?
-Emre de kim?
-Sende git.
Zinar dan
-Allah senden razı olsun KIZIM:blink:
En'ler :img-clapp
-MAA:yaşadığı şoku, bilinmemezliği, hatılayamamamın verdiği sıkıntıyı yani her duyguyu çok iyi yansıttığı için.
-Tayanç Ayaydın: Abartısız ve doğal olarak yansıttığı yüz ifadesi mimikleri için
Orta Şeker:hıh
-Zinar'ı oynayan oyuncu da başarılı
-Cansu Dere: Ihh işte o kadar kendinden soğuttuktan sonra sevmek beğenmek gelmiyor ama Boran'lı sahnelerde MAA dan dolayı işi kurtarıyor.
Beğenmediklerim:img-fie:
-Zeynep Eronat: Karakterden dolayı zaten gıcığım. Hiç doğal bir refleksi yok. Sararmış dişleri, genizden çıkardığı kıy kıylı ses tonu bla bla v.s v.s
-Dilaver'i oynayan oyuncu: Küçük Cihan Jr. olmaya pek hevesli yavaş yavaş oluyor gibi ama ben hala ona adapte olamadım.
-İpek Tanrıyar: Ne umduk ne bulduk. Şeker'li olucak derken şeker-tuz karışımı
acaip bişey sunuldu. Bir de yüzüne zoom yapıldığı zaman tombiş tombiş yanaklı sanki botoxlu gibi çıkmış.
-Merdivenlerden bir hışımla çıkıp o meşur salınmasını yaparak bir eda ile "ben geldim" diye kocacığının kellesine bir öpücük kondurup "ne yapıyorsunuz bakim" diyerek resimleri eline alıp "bana hiç bunlardan bahsetmemiştin" diyecek ve Boran Dr.Zeynep'e dönüp "tanıştırim eşim Sıla" diyecek. böyle bir kurgu için :dance:
** O meşhur Sıla kıvamı ile merdinelerden inip yarım akıllı görümcesi Narin ile dertleşebilir değil.:icon_twis
-6.soruya verdiğim Boran'lı tanışma cevabını uygulardım.
Aman aslında hiçte umrumda değil. Sıla'nın salya sümüklü ağlamasını izleriz bize de duygu olarak bişey geçermi orasını bilemem.:butch:
-Bedar&Celil konuşurken kulak misafiri olabilir.
-Bir şekilde doktordan duyabilir. Malum Celil de Mardinde hastalığı doktordan öğrenmişti değil.
-Narin akıllısı öğrenip Sıla'ya söyleyebilir.
-En son Boran duyabilir o da söyler Sıla "hepsi benim yüzünden" der.
-"Sana karışma demedim mi?" meşhur repliğini hatırlatacak, Dilaver ise herhangibir baskı-zorlama-tehdit gibi unsurlarla kalkışmadığını herşeyin yasal prosedürlere göre halledildiğini söyleyecek ve tabii Zinar yine de dikkatli ol diyecek. :fighting2
(10.soru birazdan çok sorum var da)
Günaydın...bye
Hem sevdim hem beğendim.:img-in_lo
-Boran'ın hatırlayamamasından doğan şaşkınlığına dair her sahne.
-Sıla ile Boran'ın yeni evlerinin salonunua Boran'ın Sıla'nın kolunda girdiği sahne
-Yatak odalarındaki "Peki sen? Sen özlemedin mi?" sorusuna Sıla'nın Özledim,çok özledim" deyişi ve yapacak gibi yapıp yalancıktan telefonla bizi kandırdıkları eylemi içeren sahne. Yalan da olsa bunları görmek güzeldi,ben bunun gerçek olmasını çok isterdim...:img-pilot
-Boran kabus görünce uyandığındaki konuşmalar,özellikle Boran'ın geldim demesi ve bakışıp gülüştükten sonra Sıla'nın "dalga geçme" demesi...Çok şekerdi ikisi de orda napayım.
-Boran-Abay ilk hastane konuşması
-Boran Abay evdeki konuşmaları ve Abay'ın yüzündeki gülümseme.Çok güzel gülümsüyor Abay.
-Dilan'ın yalan söylediği yemekte Sıla'nın Boranla ortak bir farkındalığı yaşadığı ve bakışlarla paylaştıkları sahne.
-Boran'ın baştan sonra karalara bürünüp göründüğü her sahne.Şeytana uyup hep kara giyinsin diye yakın çevresine katliam yapmamak işten bile değil.:img-pilot
-Hatta ve hatta Bedar'ın tüm çocuklarını yamacına toplayıp Emirle telefonda konuştuğu sahneyi bilem beğendim.Töbeler olsun.:img-icecr
Öznesi Zeynep olan tüm sahneler.Tabii o sahnelerde belirtili ve belirtisiz nesne rolünün hakkını sonuna kadar veren Boran hariç.Hatta dolaylı tümleç olmak bile acayip yakışmıştı Boran'a diyim siz anlayın artık.:img-haha:
Emre kim?
Bedirhan..!!
Özledim,çok özledim.
-Geldim..
-Dalga geçme
-Aaa..Zeynep ölmüşş..( Bu da ileriki bölümde aklımda kalacak replik olacak inşalla:img-icecr )
Beğendiklerim:M.A.A , C.D ( gülüşü samimiydi,gördü İstanbul'u tabii etekleri zil çalıyo:img-pilot)Tayanç Ayaydın
Beğenmediklerim:İpek TANRIYAR..Naalett bir rolde oynuyo..:icon_twis
Göz belertme
jess'i memnun etmek için Boğaz Köprüsünden etrafa fazlaca su taşırmayacak gibi atlardım.:img-pilot
Konuşurlarken duyacak.
:img-bored
10- Sizin bu bölümle ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı? (Siz Sorun ben cevaplayayım)
-Zeynep ne zaman ölecek?
-Bölüm ortasında yarım kalan olası bir eylemin tamamlanması ihtimali var mı? Yoksa Graham Bell çıkıp münasebetsiz icadı için seyircilerden özür dileyecek mi?:img-icecr
Ben geldim... Hepinize selam eder hasretle gözlerinizden öperim..:img-wink: İyisiniz değil mi?.. Özgün'üm kahvaltı için teşekkür ederim bitaneciğim...
Ama Su-Yağmur'um özür dilerim.. Sana verecek bir cevabım yok..:icon_sorr Çünkü bu bölümü izleyemedim... Ama vallahi de billahi de Asi olmadım.. Sadece misafirim vardı...
Ben herşeyden bihaber olarak sadece sizlerin, canım forumdaşlarımın Kurban Bayramını kutlamak istedim...
Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu, sevgi dolu, bayram tadında bir bayram dilerim...:img-in_lo
Sevgilerimle....bye
1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?bye
İkinci kez izlediğimde beğenim arttı.:img-yes:
Boran'ın Sıla'ya gelen telefonu dinleyip duydukları ile mektup arasında bağlantı kurup odaya girdiğinde başını eğip üzüldüğü sahne.O sahnede MAA Boran'ın bu konudaki pişmanlığını yüz ifadesi ile bana fazlası ile hissettirdi.:good:
Devamında Sıla'nın Boran'a bakayım demesi, odaya girdiğinde iyimisin diye sorması,Boran'ın Sıla'ya gelsene demesi çok tatlıydı.:img-icecr
İşe gitmelisin diyen Boran'a Sıla'nın teşekkür ederek sarılması bu sırada Boran'ın yarasının acıması ve Sıla'nın afedersin demesi, Boran'ında Sıla'yı öpmesi,bu sahneleri çok sevdim.
Hiç sevmediğim Celil'in köşkün merdivenlerinde kendisi ile konuştuğu ve ağladığı sahnede beni çok etkiledi.Bu sahnedeki yıldızlar konusu 1.bölümde Narin ile Sıla arasındada konuşulmuştu.Bu nedenle bana çok anlamlı geldi.:img-yes:
Birde Sıla'nın 'telefonlar falan duyulmuyor Zeynep gelince' dediği sahneyi çok sevdim.Sıla bu sahnede çok tatlıydı.Bu bölüm Sıla'nın kıyafetlerinide beğendim.:img-in_lo
Holdingteki toplantı.Türkiyenin en büyük holdinginin başına Dilaver'in geçebilmesi bana hiç inandırıcı gelmedi.Kurumsallaşmış bir firmanın yönetimini ele geçirmek bu kadar kolay olabilirmi?
Anla demişsinya anlıyorum onun için git.:klme
Aylardır Boran'dan bu repliği bekledim nasıl aklımda kalmaz.:happy0064:happy0064
MAA ve CD her ikisinide çok beğendim.
MAA durgun Boran'ı çok iyi oynamış.
Dilaver'i oynayan oyuncuyu hiç beğenmiyorum.Rolünün artacağını bilemedikleri için bu konuda seçim yaparken çok önemsememişler.
Sıla'nın yanlarına gidip 'Boran Ağa beş sene asıldığın hanımefendi ile beni tanıştırmayacakmısın' demesini bekliyorum.
7-Bu bölümde Sıla’nın yerinde olsa idiniz nasıl davranırdınız?bye
Boran'a bu doktor bana biraz tecrübesiz gibi geldi.Sana, bu konuda en iyi doktor kimse O'nu bulalım derdim.
Bedar'ın sık sık tedavi için yok olmasından şüphelenecek ve araştıracaktır.
Ben Zinhar'dan Dilaver'e köpürmesini bekliyorum.Bedel ödemeden olunan bir ortaklık çok onursuz bir davranış.Birde soyadı karşılığında olduğunu öğrenirse çok kızacaktır diye bekliyorum.Umarım GO bu konuda beni yanıltmaz.
su-yağmur :img-in_lo
Merhabalar
-Beğenmedim.
-Özel bir sahne yok.
Bedar, Celil Narin, Dilan , Dilaver, Esma ve Dr. Zeynep'li sahneler.
-Bana ne oldu Abay?
-Bana ne oldu Sıla?
-Bana ne oldu amca?
Beğendiğim: CD ve Tayanç Ayaydın, Zinhar
beğenmediğim: Bedar, Narin, Dilaver, Esma.Zeynep
-Burada GO nasıl karar vericek bilmiyorum. Eski çemkiren Sıla mı geri gelicek yoksa içine kapanık sessiz sakin Sıla mı göreceğiz. Ben çemkiren Sıla'yı görmek isterim.
- Gayet dozunda davranmayı tercih ederdim. Ne çok kıskanıyormuş gibi yapar, ne de kocamı sahipsiz gibi gösterirdim. Kibar bir bir şekilde hoş geldiniz der. Boran'a da terapi nasıl gidiyor deyip sarılıp öperdim. Sonra Bedirahn da babasını özlemiştir diye Bedirhan'ı getirir Dr. Zeynep'le nereden nasıl tanıştıklaırnı sorar muhabbete dalardım. Sonra da ben sizi böldüm siz kaldığınız yerden devam edebilirsiniz derdim.
-Nasılsa öğrenicek. Sonuçta annesi ve her ne kadar ben Bedar'lı sahneleri sevmesem Sıla'nın acıları artık fazla oldu Sıla ağlamasın desem de senaryoda bu konu işleniyorsa, Sıla da bir evlat olarak annesine bu zor günlerinde beklediği desteği verecektir. O nedenle nasıl öğreneceğini ben takmıyorum.
-Dilaver sen yine ne işler karıştırıyorsun? diyecektir. tepki gösteriri. Ama sonrasında Dilaver kendisini ikna eder diyorum.
-Hastanede Dr.Zeynep masaj yaparken Sıla’ya neden çıkın dedi. Ben karısıyım niye çıkıyım. Kocasının muayene esnasında yanında olmasının ne zararı vardı. (Masaj nasıl yapılır ağrıyan bölge nasıl tespit edilir öğrenirdi değil.:img-hyste) Çıkması icab eden durumda Dr.Zeynebin yanında hemşire veya başka doktorlarında olması gerekmezmiydi. Masaj yaparken çıkartması hangi akla hizmetti?
-Dr.Zeynep odadan çıkışta neden o bakışları attı Sıla'ya?:img-pilot
-İstanbul da da Mardin de olduğu gibi küçücük bebek nasıl o odaya sokuldu ve hastanın burnunun dibine kadar getirildi. Hangi akla hizmet?:butch:
-Boran :img-in_lo neden yıkanmadı?:icon_twis
(hastaneden çıkan insan yıkanmaz mı. Üstelik o haliyle çocuğu ile kucak kucağa idi değil)
-Sıla :icon_roll neden eliyle yemek yedirmedi?:fighting2
-Ahmet ağa için delil yok ise ne demeye yolda kıstırp yakaladılar ekşın olsun diye mi?:img-haha:
-Bedar ve Celil’e ev arattırılıyor da neden üst başlarına düzgün kıyafet alınmıyor?:img-banne
-Boran :img-blush eve girdiği, yemekte oturduğu kıyafet kabus gördüğü zaman ki ile aynı idi değil. Boran hastaneden çıkmadan Sıla hanım eve geldi. O esnada yoldan kocasına güzel bir takım eşofman almadı.:img-tomat (Ya da giydirse idi beyaz yarım kollu atlet :img-wink:değil.) Boran evde olduğu sürece sadece o üzerinde ki siyah takımımı giyecek?
günaydınlar herkese,
kısa bi aradan sonra nasılsınız?????..biraz sıkıcı oluyor forum olmayınca.gelip kapıları zorlayıp durduk değil mi???
suyağmurcum yeni avatarı ile yeni anket yapmış teşekkürler canım.....
51 .Bölüm Anketi:
51.Bölüm anketine yanıtlarım
--beğenmediğim kısımları çok oldu inkar etmiyim şimdi..
--Boran Sıla yakınlaştığı sahneyi beğendim
--Boran Abay sahnelerinide beğendim
--Boranlı tüm sahneleri beğendim:good:
--Boran'ın sılanın köşküne gelip sönmezlere iç güveysi olmasını beğenmedim:img-blush:img-blush
--Zeynep hanımın BORAN ve sıla yakınlaşırken telefon etmesine sinir oldum hadsiz şey
--Sönmez'lerin kendi dertlerine düştükleri eskileri bol bol anlatıp yorum yaptıkları sahneleri
--zeynep hanımın köşke gelip rahatça oturup gereksiz sohbetin içine girmesi
--zinar'ın İstanbul'a gelmesine sinir oldum
--Sılanın holdingindeki sözde aklı başındaki yönetim kurulu üyelerinin bir defa gördükleri şalvarlı DİLAVER in teklifini hemen kabul edip o tarafta yer almalarına sinir oldum..vefa sadece İstanbulda sbir semt adı olarak kalmış bu dizide:img-blush
--Esma Dİlaver sahneleri
--Dilan'ın aylarca sesi soluğu çıkmadı , şimdi gelip bu kadar sızlanmasını beğenmedim
Boran- BEDİRHAN!!!!
Boran-bana ne oldu_ SILA
Boran- bana ne oldu? ABAY
Boran - Dünya milyonlarca yıldır sevdalandığı AYını bırakıp hiçbir yere gitmez
Sıla- gitmez dimi??
Boran -gitmez
Sıla- Dünya uyurken Ay hiç bir yere gitmedi, sadece üzüldüğünü Dünya görmesin diye bulutların arkasına saklandı ay.
Boran- emre kim?
Abay- boş ver senin sevmediğin biirisi:P
Abay- sen de ne çok uyudun be kardeşim uyan dedikçe uyudun:img-wink:
en beğendiğim
Mehmet akif ALAKURT
Tayanç ayaydın
Cansu dere
Yiğit özyancak
EN BEĞENMEDİĞİM
- İPEK TANRIYAR
Birde Yüksel Arıcı
--Merdivenleri çıkıp hemen sohbete katılsın.Boran ın yanına gidip sevgilim!! aşkım nasılsın? desin..resimlere bakıp burun kıvırsın.
--zeynep hanım gittikten sonrada BoranA İMALI SÖZLERDE BULUNSUN.
--Boran ile yalnız kalınca telefonları kapatırdım..
--birde BORAN için daha yaşlı erkek doktor bulurdum..kendi alanında uzman..ne öyle hastanenin verdiği aklı dengesi yerinde olmuyan doktoru istemezdim.....
--boran'a süpriz yapar eskileri anımsamasına yardımcı olurdum..ikinci düğünden sonra kaldıkları ev mesela iyi gelirdi..
--celil efendi para sorun değiil dediya işte para olayından sonra SILA öğrenecektir..
--yada herzamanki gibi dokotrların boş boğazlılığı sayesinde bir şekilde sıla ile irtibata doktorlar geçebilir..
--dilaver sen yine neler karıştırıyorsun ???
diyeceği kesin...belki şirketi sılaya iade etmesi gerektiğini söyleyp ona bu konuda baskı yapacaktır..
tabi var canım olmaz mı??
--BORAN NE ZAMAN ATA BİNECEK??
ama o anlamda değil? gerçekten BORAN ne zaman ata binecek:icon_whis..geçen sezon BORAN ın aldığı evde bir atı vardıya bu sezon at olacak mı? istanbul bölümlerinde
Kopya çekmek her zaman ki gibi serbest.:icon_whis Ben çalışamadım,başım ağrıyordu,sular kesikti mazeretlerini de kabul etmiyorum.:img-icecrEn azından bir soruyu yanıtlamanızı rica ediyorum...:img-wink:
suyum yağmurum aşk olsun ne zaman kopya çektikki dimi arkiler :img-wink:
Ödül : Anketimize katılanlar Önce teşekkür ediphttp://img406.imageshack.us/img406/1395/flowerkisscc6ik1.gif (http://imageshack.us)
bu ödülde pekbi afilli canım
Günaydınlar;
Boranın kendini vuran adamı fazlaça sorgulamaması bana göre garipdi.Zinardan bunu mutlaka öğrenmeli ve o anda sinirlendiğini göstermeli idi.
Ahmet Ağanın dersini Boran vermeli.Tetikçisini kendi arayıp bulmalı ve adalete teslim etmeli. Boranın bunları yapmasını bekliyorum , neden Zinar ağa güçlü gösteriliyor ki.:icon_whis
Boran Ahmet agayı öldürsün demiyorum ama adalete teslim eden , Ahmet agayı konuşturacak olanın Boran olmasını istiyorum.
Beni çok rahatsız eden bir şeyde Boranın Amcasını çocuklarının Borana olan düşmanlığı . Zinar dahi Boranın amcası çoğu zaman Borana düşmanı gibi davrandı .
Zinar Borana bir iyi bir kötü oluyor.
Doğuda asla amca çocukları düşman olmaz, birbirlerine kötülük yapmaz, amca çocukları kardeş sayılır, ha kardeşin , ha amcanın çocuğu hiç fark etmez.
Boran için kötü adam düşünüyorsa bu başkası olmalı . Amca , amca çocuğu değil . Amca şu andaki Zinar gibi olur.
Gerektiğinde kendi evladından üstün tutar.
Bunları bir doğulu olarak söylüyorum .:good:
Rhettim geldi çok mutluyum:happy0064:cheer:,mutlu mutlu bir anket cevaplıyayım:img-wink:
Suyum Yağmuruma sevgilerimle:img-kiss:
Bazı gereksiz sahneler dışında güzel bir bölümdü...
Boranla Abayın hastanedeki konuşmaları güzeldi.
Celil-Bedar sahnelerini sevmiyorum:img-beee:(belki duygusal sahnelerdi ama karakterler benim gözümde bitmiş durumda),Dr Zeynepli sahneleri sevmedim:icon_evil
Emre kim:img-icecr
MAA ve TA ı beğendim...
Sıladır ne yapsa yeridir desem:icon_whis
Ben ve Sılanın yerinde olmak:img-fie: Almıyım Suyum Yağmurum:img-wink:
Malum bu ara fazla kapı dinliyor Sıla,yine konuşmalara kulak misafiri olabilir...
:bilmim
Boran herkesi hatırlayıp,Sılayı hatırlamasaydı Sılanın tepkisi nasıl olurdu?Hepsi benim yüzümden diye ağlarmıydı?
Bu bölüm Sıla Borana,hergün hergece sev beni diyecekmi?
bu bölümde tuhaf izlenimlerim vardı.aylar sonra ilk defa normal bir çift olarak izlemiştim sıla ile boranı sanki boranda sıladan artık o kadar emindi ki bu güvenin verdiği rahatlıkla huzurlu gibiydi.bütün bölümü keyifle izlememe rağmen son sahne yine gerdi beni .son zamanlarda dizide yaşanan değişiklikler şaşırtıyor beni umarım 52. bölümde çok şaşıracağım ve keyifle izleyeceğim bir şekilde başlar.
dizideki karakterlerin çoğu değişmeler gösterdiler boran ve cihan dışında ama hiç birinin değişşikliği umurumda değil sılanın olumlu yönde değişmesi bana yeter o kadar sıkılmışım ki.
şeker kız candy misali su-yağmurun anketini yanıtlayacağım güzel bir bölümdü son sahneye kadar benim için çünkü.
de-rinin imzası yine çok güzel.:img-blush
Günaydın,
Fıstığım sen hazırlarsın da ben hiç ankete katılmamazlık eder miyim? Öpücüğümü alayım önce http://img159.imageshack.us/img159/3913/smittenrz6.gif Bizlere en sabırlı seyirci ödülünü layık görmüşsün, teşekkür ederim kendi adıma ama sonra pişman olup ödülü geri almak yok peşin peşin anlaşalım : )
- Galiba hem sevdim, hem de beğendim :img-in_lo Kılçıklara ve gıcıklara rağmen güzel bi bölümdü...
- Boran&Abay sahnelerinin tamamı. Dostluk büle olur,büle olur, büle olur :img-in_lo
- Boran ve Zeynep'in sivri dil,ukala konuşmaları... (Sahneyi severim Boran'dan ötürü :img-in_lo)
- Boran'ın olduğu hemen hemen her sahne. Hafızasının yarısını yitirmiş, hatırlamakla- hatırlamamak arasında sıkışmış kişiyi çok güzel canlandırdı Mehmet Akif. Gerçeklik hissi vardı. O yüzden Boran'ın olduğu her sahne...
- Dilan'ın Sıla'nın çemkirmesine özenip Bedar'ı ve Celil'i pusturduğu sahne...
- Abay'ın tek başına deniz kıyısında yemek yediği sahne ve Lucine ile olan telefon konuşmaları...
- Boran'ın kabus görmesini çok sevmiştim, uyandığında verdiği tepki çok güzeldi. Sıla orada eşine destek olacağı yerde kendi halüsrüyasını (böyle bi kelime yok hem halüsinasyon hem de rüya yazması zor geldi dicem ama açıklama yaparken yazdım bile neyse) anlatmasını sevmedim. Gülümsemeleri ve geldim cümlesinden sonraki tepkileri güzel ve içten olabilir ama benim beklediğim destek yoktu. O yüzden sevmedim...
- Ahmet'in serbest kalması.
- Buzdolabının varlığı ile diziyi katletmesi yetmiyormuş gibi yokluğu ile Abay'ı mahvedecek olması canımı sıkıyor. Peşinden Abay da giderse Gizem dilimden kurtulamaz ve elimden kimse alamaz onu :icon_twis
- Celil&Bedar; hastane maceraları, aşk hakkındaki konuşmaları, kol kola girip sanki ev tutacaklarmış izlenimi vermeleri (boşuna çekildi o sahneler paraları pullarının olmamasını geçtim, kesin Celil ispikler durumu Sılaya, Sılada ''hiçbir yere gidemezsiniz'' der :img-beee: )
- Esma&Diloş olduğunu sahneler...
- ''Bana ne oldu Abay?'' (Boran)
- ''Sivri dilli olduğun için mi doktorsun, doktor olduğun için mi sivri dillisin anlamadım'' (Boran :img-in_lo)
- ''Seni de unutmak istiyorum ama izin vermiyorsun Abay'' (Boran)
- ''Merak etme düşersem Abay tutar beni'' (Boran) :love01:
- ''Hem düşse de sorun değil hastanedeyiz ne de olsa'' (Abay :img-nyam:)
- Bedirhan!!!!! (Boran)
- Mehmet Akif Alakurt uyumasının acısını çıkardı sanıyorum. Muhteşemdi, harikaydı. Sonra Tayanç Ayaydın süperdi...
- Beğenmediğim Ahmet'i canlandıran oyuncu Yüksel Arıcı galiba ismi...
- Notr kaldığım Cansu Dere... Duyguları bana geçmiyor ne yapabilirim ki? :bilmim
- Bişi olmucak. Sayın Gül Oğuz her zaman ki gibi son sahne hilesine baş vurdu. Sıla kıskanmamış gibi gidip Boran ve Zeynep'in arasına oturacak...
- Bilmiyorum. Ben de yapı olarak kıskancım ama öyle durumda kalsam ne yapardım bilmiyorum. Sanırım tepkimi sadece sevdiğim insana belli ederdim. Bakışlarımdan anlardı herhalde karşımdaki insan da. Kadına gelince ses tonumla ve de sözlerimle bişileri ima ederdim herhalde... Ama yolmazdım :img-cool2
- :img-lazy:
- Çok kızıcak. ''Merhaba İstanbul'' yerine ''Burası İstanbul Dilaver, işlere burnunu sokma'' dicektir...
10- Sizin bu bölümle ilgili sormak istediğiniz bir soru var mı?
- Ben sorucam ve sen cevaplayacaksın öyle mi? : )
Temem soruyorum;
''Bölümde en gıcık olduğun olay hangisi ve en gıcık olduğun kişi kimdi?''
Kolay gelsin Fıstığım : )
Sevgilerimle...
Doğuda asla amca çocukları düşman olmaz, birbirlerine kötülük yapmaz, amca çocukları kardeş sayılır, ha kardeşin , ha amcanın çocuğu hiç fark etmez.
Boran için kötü adam düşünüyorsa bu başkası olmalı . Amca , amca çocuğu değil . Amca şu andaki Zinar gibi olur.
Gerektiğinde kendi evladından üstün tutar.
Bunları bir doğulu olarak söylüyorum .:good:
eralacağım bende doğuluyum bizdede amca çocuğu kardeş gibidir ama insanların yetiştirilme tarzına bağlı bu bağ kardeş gibi büyütülürsen büyüyünce ayrım gayrımın olmaz... cihan ve dilaver babaları ağa olmadığından dolayı kendilerince eziklik hissettiler ne kadar olsada aileler arasında ayırım yapıldı ağa çocuğu daha farklı karşılandı...
babadan oğula geçen ağalığın borana geçmesinden cihan borandan büyük olduğu halde boranın ağalıktan aldığı söz üstünlüğü cihanın borana olan nefretini artırdı diye düşünüyorum...
yörenini doğu olması önemli değil önemli olan insanın aileleri tarafından yetiştirilmesi ve içindeki duygular...
aklımda , içimde kalacağına foruma yazayım değil mi??
şu emir'in bilyelerinide bu bölüm gördümya tüylerim tiken tiken olu verdi bi anda:img-blush:img-blush:img-blush
ben BORAn IN yüzüklerini saatini merak ederken gözlerini açan BORAN a sıla çantasını acele ile karıştırıp EMİR'in uğurlu bilyelerini çıkarıp vermesi en beğenmediğim sahnelerdendi..
ben bekledimki boranın parmağından hiç çıkarmadığı taşlı yüzüğünü sıla boran'a takacak ve o sırada da bir öpücük konduracak ama bende ne çok şey beklemişim öyle:icon_sorr:icon_sorr...
birde merak ettiğim Boran hastaneden taburcu olurken kıyafetlerini kim getirdi ve giymesine kim yardımcı oldu..
evde paltosunu kendisi çıkardı bel ,kasık kısmından ağır yaralanmasına rağmen evde rahatça saatlerce oturdu,hiç rahatsız olmadı...eğeilim zeynep sevimsizi ile resimleri bir bir inceledi....tuhaf değil mi? yoksa ben mi? tuhafım:icon_whis
aynurcum teşekkür ediyorum, beğenmene sevindim:img-wink:
************Reklamlar*****Reklamlar*********
Herkese Merhaba….
Anketi hazırlayıp cevaplamamak olmaz değil mi?
--Beğendim.Çünkü çok güldüm..Sonra neden güldüğümü bende anlamadım ama kendi çapımda eğlendim işte...:img-pilot
--Boran’ın hastaneden çıkarken dışarı yabancı gözlerle bakmasını
--Boran’ın arabada dışarıyı seyretmesini :icon_sorr
--Sıla’nın Boran Dr ile konuşurken ne konuştuklarını dinlemeye çalışmasını
--Öpüşme olamasa da yakınlaşmalarını..:img-pilot
--Dr’lu bütün sahneler…:mad72:
--Sönmezli sahneler..
--Dilaver ve Esma’lı sahneler
--Sıla:” Senin kokunu alınca,sıcak kucağı da bulunca uykusu geldi tabii”( ben bu repliği düzeltemedim..Sinir oldu.)
--Boran: Aslanım Benim
--Boran : Milyonlarca yıldır Ay'ı seyreden Dünya, onu bırakıp gider mi hiç....
--Sıla : Gitmez mi?
--Boran : Gitmez :img-icecr
--En beğenmediğim : Dr culuk oynayan Zeynep :img-beee:
--En beğendiğim : Abay,Boran :img-in_lo
--Sıla bir tepki vermeyecek..”hoş geldiniz Zeynep Hanım deyip “Boran’ın durumunu soracak…:D
--Dr ile Boran arasına oturur..Aa “hayatım çocukluk resimleriniz mi ? Ne güzel bende bakabilir miyim “derdim. Sonra Dr hanıma döner “çocukken güzelmişsiniz sonradan size ne oldu? “derim…:img-hyste
--Bedar’ın Dr’ları Mardin’dekiler gibi ise onlar ağızlarından kaçırır.Ya da Hastanede karşılaşırlar..
--Zinar Dilaver’e kızabilir.Çünkü artık Sıla ve Boran ile araları iyileşmeye başladı.Tabii bunların sağı solu belli olmaz..:hıh
Not: Sorularınıza cevap vermeye çalışicim...:)
Not: mesaj sayım 400 olmuş.Allah'ım bugünleri de gördüm...:cheer:
Sevgiler,Saygılar
haramikedi 18-12-07, 09:46 Günaydınnnn...bye
Adamın birinin sırma saçının peruk olduğunu gören karşıkomşunun çocuğu ona "keltoş musun amca" diye sormuş. Adam deliye dönmüş..önce ağzına geleni saymış çocuğa sonra da "bana birdaha keltoş dersen seni öldürtürüm" demiş tüm dehşetcengiz haliyle. Ertesi sabah aynı çocukla tekrar yüzyüze gelmiş adam . Gözlerini kocaman açmış çocuğa...Çocuk bu defa "Keltoş" diyememiş haliyle; şey demiş ama.. "anlarsın ya" demiş. "anlarsın yahttp://img214.imageshack.us/img214/2724/baby5du0.gif"....yani......Dizimizde de haksızlığa uğrayan ve töreyle bastırılmak istenen karakterlerin "anlarsın ya" diyen bir yönü var. Dış şartları ne olursa olsun.İç sesleri gayet net. G.O bu anlamda başarılı bence.:img-book:
Suyağmur,bye
1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi
beğendim..ilk defa evli gibilerdi.
Boranın "Bedirhan" diye bağırışı.
Boranın kabus görüp uyandığı sahnede, Sıla kendi rüyasını anlatınca "biliyorum,geldim" deyip gülümsemesi.
Zinarın yakalattığı Ahmetle konuştuğu sahne.
Doktorun son sahnede Boranın ağzının içine girmesi. Ne kadar abartılıydı.
Boran neden Abaya, Gizem gitmek istemiyormuş gibi konuştu ki? Bence Gizemin Abayı sevdiği yok, sevildiğini bilen ve kırmak istemeyen biri gibi daha çok.
Mektubu tekrar okuyacaklar diye ödüm koptu.
Bedirhan!
Bana ne oldu?
Emre kim..
Bir de, gözyaşlarını dünya görmesin diye ay sırıtıyormuş.
5-Bu bölümde Sıla’nın yerinde olsa idiniz nasıl davranırdınız?
Boranı gözlemlerdim. O doğru davranıyorsa, sadece tedavi sürecine daha fazla dahil olmaya çalışırdım.
Ama etkileşim hissettiysem...harami cısss..imgdragimgdragimgdrag
6-en beğendiğim; MAA, Cansu, Tayanç.
İpek Tanrıyarın amacı içten arkadaşı oynamaktıysa,kötüydü. Amacı yapışkanı oynamaktıysa iyiydi.
7-Sizce Sıla Bedar’ın hastalığını nasıl öğrenecek?
Tedavi masraflarına dair bir sebepten olabilir.
İzninizle size bir sorum olacak. Merakımı mazur görün.
Özgünüm izin ne demek,sen sor biz seve seve cevaplarız:img-yes:
Bence en büyük yanlışı,belli bir bölümden sonra oyuncularının kurallar koymalarına göz yummasıydı.Bu kurallar dizinin seyrini değiştirdi...Aşık çiftimizin yerinde yeller esiyordu...Tutkulu aşk gitmiş,sanki kocasına nefret besleyen bir eş,birbirine soğuk bir karı-koca gelmişti:img-yes:
Hııı bide söylemişmiydim,Rhettim geldi:happy0064:happy0064
Bu bölüm,Dilaverin şirket maceralarını dört gözle bekliyorum.Müdürlükte pek yakışmıştır:img-bored:img-lazy:
-Hastanede Dr.Zeynep masaj yaparken Sıla’ya neden çıkın dedi. Ben karısıyım niye çıkıyım. Kocasının muayene esnasında yanında olmasının ne zararı vardı. (Masaj nasıl yapılır ağrıyan bölge nasıl tespit edilir öğrenirdi değil.:img-hyste) Çıkması icab eden durumda Dr.Zeynebin yanında hemşire veya başka doktorlarında olması gerekmezmiydi. Masaj yaparken çıkartması hangi akla hizmetti?
-Dr.Zeynep odadan çıkışta neden o bakışları attı Sıla'ya?:img-pilot
-İstanbul da da Mardin de olduğu gibi küçücük bebek nasıl o odaya sokuldu ve hastanın burnunun dibine kadar getirildi. Hangi akla hizmet?:butch:
-Boran :img-in_lo neden yıkanmadı?:icon_twis
(hastaneden çıkan insan yıkanmaz mı. Üstelik o haliyle çocuğu ile kucak kucağa idi değil)
-Sıla :icon_roll neden eliyle yemek yedirmedi?:fighting2
-Ahmet ağa için delil yok ise ne demeye yolda kıstırp yakaladılar ekşın olsun diye mi?:img-haha:
-Bedar ve Celil’e ev arattırılıyor da neden üst başlarına düzgün kıyafet alınmıyor?:img-banne
-Boran :img-blush eve girdiği, yemekte oturduğu kıyafet kabus gördüğü zaman ki ile aynı idi değil. Boran hastaneden çıkmadan Sıla hanım eve geldi. O esnada yoldan kocasına güzel bir takım eşofman almadı.:img-tomat (Ya da giydirse idi beyaz yarım kollu atlet :img-wink:değil.) Boran evde olduğu sürece sadece o üzerinde ki siyah takımımı giyecek?
bbasalan
O kadar güzel noktalara değinmişsin ki alıntı yapmadan duramadım. Çünkü aynı konular benim de aklıma takılmıştı.
-benim de bildiğim Doktor hastanın yanına gelen kişiyi terslemeden önce o kişiyle kim olduğunu öğrenmek için önce konuşur. Hele psikiyatristse daha da ilgilenir. Eşiyle de özel olarak konuşmak istemesi gerekirdi. Ama Dr. Zeynep Boranın hala ilkokul sıralarında olduğunu zannediyor heralde.
-Hala bizler bebeğin hastaneye sokulmamasını düşünüyoruz. Ama sanırım özel hastanelerde artık herkes tek odada yattığı ve hijyen ve temizliğe çok önem verildiği için artık bebekler dahi girebiliyorlar. SSk ve devlet hastanelerinde durum daha vahim olduğundan oralarda bebek alınmıyor heralde.
-Haataneden çıkan insan yıknmaz mı konusuna BİNGO diyorum. benimde en taktıuğım konudur. Yalnız doktor ameliyat yarasından dolayı izin vermediyse o zaman durum başka.
-Sıla'nın yemek yedirmesini ben de beklemiştim. Ama olmadı. Şimdi Dr. Zeynep'in yanında yedirsin daha iyi olur.
-Bedar'ın kıyafetleri düzelmedi gitti. Heralde dizi Mardin_İstanbul arası geçtiğinden kadına bir imaj çizemediler. Belki sürekli İstanbul'da geçseydi. Bedar'ı farklı bir şekilde görebilirdik.
-Boran aynı kıyafetlerle gezmez bence. Umarım geçen yılki İstanbul bölümlerinde olduğu gibi Mardine kadar siyah palto görmeyiz.
-
Boran gözlerini açmış, beğenmemek olur mu hiç...
Boran'ın olduğu her sahneyi sevdim. Bir başka güzeldi bu bölüm...
-Zinar ve Sıla'nın yaptığı telefon konuşması diziyi izlemeyen biri ne müthiş bir aile der bunlara... Saçmalıyorlar iyice...Üstüne ölüm hükmü çıkan bir kadınla, onun ölüm hükmüne onay vermiş bir adam, aralarında geçen o kadar anlaşmazlık üstüne bu şekilde bir konuşma yapabilir mi? Tamam ortak bir üzüntüleri var ama bu demek değil ki can ciğer kuzu sarması olacaklar. Ayarlanabilir mesafe diye bir şey var.
-Dilaver'i Cihan'laştırma operasyonlarıda çok itici duruyordu
-Sıla'nın şirketinde çalışan o kişiliksiz çalışanların olduğu sahneler... bu dizide ahlaklı insan görmek ne kadar zor... Satıcı, kıyıcı onlardan geriye kalanlar pısırık, korkak
-Psikoterapistist delü Zeyno'nun olduğu sahneler diyicem ama o sahnelerideki varlığı ile güzelleştiren Boran faktörünü es geçemeyip belirteceğim:img-in_lo
Boran : Emre kim?
Nihz : Angutun teki..möhem değil yani...unutarak bir şey kaybetmiyosun:img-hyste
Sıla : Dr. Zeynep hanım gelince telefonlar duyulmuyor
Sıla : Özledim...çok özledim...
Boran : Bedirhan!
Boran : Milyonlarca yıldır Ay'ı seyreden Dünya, onu bırakıp gider mi hiç....
Sıla : Gitmez mi?
Boran : Gitmez:img-in_lo.
Boran : Sırtım ağrıyor biraz (tam replikleri hatırlamıyorum ama böyleydi galiba)
Zeynep : Burası mı?
Boran : ahhh.. (ve o ifade töbeler töbesi:img-swoon)
Mehmet Akif Alakurt, Tayanç Ayaydın
Kendisini çok kontrollü bilirim ben... En kontrollü hali ile olaya müdahale eder. İşini bilir benüm canum Sılam:img-pilot
Valla ben Sıla olsam hiç güzel canımı sıkmam... Boran gibi kocam varsa ne strese giricem, ben Boran'a güven konusunda açık çek verdim, gitti.
Boran'dan öürü bir kıskançlık krizine girmem ama bu tür kendini bilmez insancıklarada had bildirmek gerek, bu sebepten dolayı doktorum Zeyneb'ime şöyle ortaya karışık bir aşk |