PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Nostalji Yorumları-2

BERNA
09-12-07, 00:38
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18229

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA

dudu643
09-12-07, 13:00
Nostalji sayfamız açılmış, ne güzelll
ilk mesajda benden gelsin
Aklıma dün Ekin ve Sarpın bir sahnesi geldi, ilk evliliklerinde, oda da tartışıyorlardı, sarp, senden çok daha akıllıları peşimden koştu benim, diyordu. Ekinde, evet, etrafın sarışın esmer, kumral dahillerle dolu...
Ne kopmuştum o sahnede:img-hyste
Arada hatırlamak da güzel oluyor:)

kerokiyasom
10-12-07, 21:57
haklısn
pek neşeli günlerdi
her anı heyecan dolu
o günlere geri dönmek için neleri feda etmezdmkiii :img-in_lo
keremcem artık fethi mümkün değil kalenin desede
biz vazgeçmiyoruz...
belki çok küçük bir umut belki imkansızlara oynuyoruz
ama herşey için değer
sarpın da dediği gibi gerçekten seviyorsan umut bitmez
biz hala aynı durakta
aynı nostaljide
ve en önemlisi aynı heyecan ve sevgiyle
umud ediyoruz... :sad53:

nehirrrr
11-12-07, 04:55
Oh ne hos yeni baslik gormek:)

Gercekten benim icin bu kadar sicak bir cift ve ayni zamanda komik hic olmadi. Imzalara filan bakiyorum bazen, kendi kullandigim imza dahil hicbiri gozume Ask Oyunu imzalari gibi sirin gozukmuyor:) O kadar sevdigim, izlerken keyif aldigim dizi oldu... hala da var ama hicbirinden bu kadar ozlemle bahsetmisligim yoktur. Ask Oyunu bende yeri hep ayri olacak bir dizidir. Belki de en cok haksiz bitisine, talihsizligine uzuldugumden... Haziran ayinda 44uncu bolumun bitisiyle ne cabukta degisti hersey... Ismet Amcamiz vefaat etti... Serkanimiz gitti, Sarp gitti ve Sarp'in ailesi gitti... Burada kurdugumuz hayallere de uzuluyorum aslinda. Sinan'in Sarp'a 'baba' diyemeden dizinin bitisi ve daha bir cok sebep, icime sinmedi yani oylesi guzel baslayan ASK OYUNUmuzun boyle bitmesi...

ERkin Koray sarkilarini bize sevdirip, Ekin-Sarp askini efsanelestirip birakip gittiler...

YIne de bir kez daha buradan butun ekibe... Demedigimizi birakmadigimiz Ruya Iscilerine, Sevgili Bulent Isbilen'e tesekkur ediyorum... Hayalini kurdugumuz sekilde bitmese de bu zamaninda kendine ozgu ama simdi bir cok dizinin alintiladigi bu guzel yapimi bize sunduklari icin!

NERGIZ_CAN
13-12-07, 00:08
her kese merhaba buradan ayrilmak olmuyor ne yapsam olmuyor.her defa belki yeniden devam eder diye bakiyorum amm yok .yinede nostalji olarak hatirlamak bile yeter.
bakiyorum ara sira tekrar tekrar hala yeni izliyormusum gibi.en cok sevdiyim bolumleri sarpin askini soyliyememesi ayrilik karari aldiklari gunun sabaho 13 bolum sarpin ekinin kapisinda yagmurda beklemesi ekinin mahallesine tasinmasi
en kotu oldugum bolum sarpin ekinin nikahina gelmesi ve goz yasiyla ayrilmasi imzamda oldugu an
her bolumunun ayri bir zevki vardi
bence bu dizi belli bir donem sonra tekrar cekilir ayni kadroyla cunku her halde hala bahsedilen ve cok mesaj yazilan dizidir
insallah neden olmasin
gorusmek uzere

eminegsyk
13-12-07, 03:07
Yeni nostalji basligimiz acilmis, hayirli olsun diyeyim ben, nice basliklara diycem ama kimse girmiyor artik
Sonunun kötü bitmesine ragmen, ben 44.'te bitirdigim icin ask oyununu hep Ekin ve Sarp sadece birbirine asik cift diye hatirlicam. diger yayinlanan bölümleri (45,46) hic sevemedim, aklimda hatta tek bir sahnesi bile yok

Cok özledim ben Ask Oyunu'mu ya.

*duygu*
13-12-07, 17:36
Yeni başlığımız hayırlı olsun...Evet,başlığa fazla uğrayan yok ama , Aşk Oyunu zaten gönüllerimizin tahtında olan bi dizi...Nasıl olur da unutabiliriz ki ? Ekin &Sarp'ın bir türlü kavuşamamasını,Rüya işçilerine yaptığımız yorumları veya oyuncularımızın röportajlarını...Kurduğumuz hayalleri,yazdığımız senaryoları...Bunların hepsi öyle güzel şeylerdi ki,sonunun ne olacağını bilsem de, bir daha yaşamak isterdim...
Ekin&Sarp'ıyla, Serkan'ıyla, Kurtisiyle... Anlatmakla bitmez bu dizi...Öyle bir aşık ettiler ki bizi kendilerine...İtiraf edelim hala unutamadık..Beraber ağladığımız güldüğümüz günleri,sinirlenişlerimizi,çıkışlarımızı,iddaaları mızı hala tebessümle hatırlıyorum...
Ve Aşk Oyunu'nun en önemli özelliği,bizi kendine ve birbirimize bunca bağlaması,oyuncuları tanımamız,sevmemiz veya hiç unutulmayacak olan eski günler oldu...
Aşk Oyunu deyince, aklımıza hala en çok yakıştırdığımız çift olan Ekin&Sarp'ın gelmesi,sonunun mutlu bitmese bile bizim mutlu hatırlamamız...
İşte bunların hepsini bu diziye bizi böylesine bağlayan,oyunculara,senaristlerimize,ekibimize borçluyuz...
Hala diyorum ki, iyiki bu forumda bulunmuşuz, iyiki bu diziyi izlemişiz...Çünkü belkide hayatımda izlediğim en çok sevdiğim dizi olarak ömrüm boyunca o günleri hatırlayıp tebessüm edeceğim....
Foruma uğrayan ve yazımı okuyan herkese sevgilerle...
Duygu...

Ozly
15-12-07, 17:07
Yeni başlık açılmış.Ne güzel..Hala gelipde yazan tüm Aşk Oyunu severlere selamlar..

Şimdi bütün oyuncuları farklı yerlerde olsalarda bizler için sanırım hala bir bütünler..Ne Ekin ne Sarp ne de diğer kişiler unutulmaz.İmzamız avatarlarımız dizi bittiği halde onlarla dolu..Sevdiğimiz bile unutamadğımız bile buraadan belli..

Herkese sevgiler..

büşra.ky
15-12-07, 20:32
başlığımız açılmış (:

hayırlı,uğurlu,bol sohbetli olsun inş. :img-in_lo

kerokiyasom
16-12-07, 18:29
Yeni başlık açılmış.Ne güzel..Hala gelipde yazan tüm Aşk Oyunu severlere selamlar..

Şimdi bütün oyuncuları farklı yerlerde olsalarda bizler için sanırım hala bir bütünler..Ne Ekin ne Sarp ne de diğer kişiler unutulmaz.İmzamız avatarlarımız dizi bittiği halde onlarla dolu..Sevdiğimiz bile unutamadğımız bile buraadan belli..

Herkese sevgiler..
haklısın cnm :img-yes:
demekki bizdeki ne büyük bi aşkmışki
yıllara böylesine meydan okuyo
dizi biteli yıl oldu
hala unutamdık
ve pekte unutacakmışız gibi görünmüyo :sad53:

Apple101
25-12-07, 01:03
yeni baslik acilmis..hayirli olsun :img-wink:
buraya pek ugramasam da Ask Oyunu benim icin her zaman cok özel ve unutulmaz bir dizi olarak kalacak..
kac tane dizi izledim Ask Oyunu'ndan sonra ama hic biri bana bu tadi veremedi..

atv uzunca bir zaman önce tekrarlarini yayinliyordu dizimizin..atv avrupa'ya vermedigi icin hic birini izlemek nasip olmadi..zamaninda cok bekledigimiz 47. bölümün de sabaha dogru bir saatte yayinladigini duymustum..dün internette gezinirken tesadüfen malum siteden son sahnesini izleyebildim..
eski nostalji basliginda yorumlarinizin bir kacini da okuyabildim..bence de dizimiz ilk bölümlerdeki gibi olacakti eger devam etseydi..yani Berna ve Ekin arasinda dostluk bozulacakti bu sefer Hakan yüzünden..
iyi ki kaldirilmis 'Ask Oyunu-Yeni Hayat' diyorum simdi..o zamanlar da bana Ekin'in Sarp'a olan o büyük askini bir cirpida unutmasi hic inandirici gelmemisti..
gönül isterdi ki Sarp'li bir 44 bölüm daha devam etsin dizimiz..ama olmadi..

Ask Oyunu'nu her zaman 44 bölümlük Ekin&Sarp askini anlatan bir dizi, bir efsane olarak hatirlayacagim..:img-yes:

ssvshy
26-12-07, 17:32
herkese selam
yeni başlık açılmış buda demektir ki bizde hala hayat var
ben bişey sorcam sizlere hani sarpın kaza geçirdiği sahnede bir azrail vardı onun adı ne cennet şarkısını yapan bülent özdemirdi galiba adı ona çok benzettimde o mu diye merak ettim
sevgiler

didou_didem
26-12-07, 18:40
herkese selam
yeni başlık açılmış buda demektir ki bizde hala hayat var
ben bişey sorcam sizlere hani sarpın kaza geçirdiği sahnede bir azrail vardı onun adı ne cennet şarkısını yapan bülent özdemirdi galiba adı ona çok benzettimde o mu diye merak ettim
sevgiler

selam canım..
adını hatırlayamadım o adamın ama bülent özdemir değildi yanlış hatırlamıyorsam
çünkü bülent bey beyaz'ın programına da katılmıştı değildi...yani ben öyle hatırlıyorum:)

SuluSaray
27-12-07, 03:15
Herkese selamlar...
Bu basliga girmeyeli cok oluyor. Yeni baslik acilmis zaten hayirli olsun :)
Dizinin ilk bittigi zamanlar artik hic bir diziye böyle bir tutkuyla bakamam bu son dizimdi falan demistim.
Simdi bakiyorumda sözümde durmusum. Her dizide ask vardir ama Ask oyunundaki gibi sicak, sevgi dolu bir ask yok.
Kac aydir bakmiyorum bölümlerine, belkide cesaret edemiyorum, tam unuttum, özlemiyorum artik diyorum ama bakiyorumki yalnizca kendimi kandiriyorum.
Cünkü bölümlere degil resimlere bile bakinca ne kadar özledigimi anliyorum.

Gunel
30-12-07, 18:58
iyi gunler arkadaslar.....tum ask oyunu ailesinin yarinki bayramini kutluyorum......Insallah yeni yil hepimize ugur getirir ve Insallah yeni yilda keremcem ve yasemin ergeneyi yine bir arada goruruz...
ben cok *** ugramam,ugradigim da ise yazdiklarinizi okurum o kadar.ama simdi icimden yazmak geldi.....
ask oyunu bende oyle bir iz birakti ki,unutulmuyor.dogrusunu isterseniz ben de unutulmasini istemiyorum.bazen diger dizileri seyr ederken bir kisminda ask oyununu hatirliyorum ve hemen anneme:anne,hatirliyorsun dimi ask oyununda da boyle bir sahne vardi.ama o bundan da guzeldi......ve ben simdiye kadar bu diziden baska hic bir dizinin tesiri altina dusmedim.ya simdi moda oldu eski dizileri eski oyunculariyla yeniden cekmek.dusunsenize ne kadar guzel olurdu....yillar sonra....eski oyuncularin hepsi.....ve kaldiklari yerden ASK OYUNU.......harika bir sey olurdu ama...neyse ben cok uctum...ve sonda soylemek istiyorum ben buraya cok *** derslerimden dolayi giremiyorum.ama kalbim hep burdaki sohbetlerde oldugunu bilin istedim....cunki Ask oyunu hic bir zaman unutulmadi ve unutulmayacak

yaren-ekin
31-12-07, 21:03
Selamlar aşk oyununa gönül verenler..

Uzun süredir yoktum buralarda nasılsınız görüşemez olduk kimseyle?Bu sayfa benim canımı çok yakıyor dolayısıyla girmek istemiyorum pek fazla ama aradada gerekiyor sanırım dün gece yağmur sahnesini izliyordum hıçkırıklara boğuldum desem yalan olmaz sonra birde arkasından sezonu izleyince bütün ao serisi serildi gözlerimin önüne.Ne olur geri verseler dizimi ya da ne olur o aşkı yansıtan bir dizi daha çıksa yine keremcem ve yasemin olsa..

Şimdilik bu kadar yeter sanırım sizi çok seviyorum hiç biriniz unutulmadınız zamanında aşk oyununa beraber gönül verip çok iş başardık..

hazal_90
01-01-08, 00:05
öncelikle herkese merhaba...

az evel başka bi forumda bi arkadasın imzasında gördüm keremcemi hemen dedim bakayım aşk oyununa..
ne günlerdi onlar ya.. ilk çıktığında daha reklamını görünce a-ha bu dizi kesin tutar demiştim.. hemen buraya gelip yorumumuda yapmıstım o zmanlar.. önceleri alt forumdaydık, sonra bizi üst foruma almışlardı.. hatta ilk başlıkların coğunuda ben açmıştım o zamanlar.. ahh ahh ya aşk oyunu kadar güzel başlayaıp tamamen alakasız saçma sapan bi şekilde biten başka bi dizi daha yoktur herhalde.. rüya işçileri tam anlamıyla ağız tadıyla bi fianl bile izlememize izin vermemişlerdi.. zaten yasemin ergenenin ve keremcemin (gerçi yasemininnki tuttu ama bilmiyorum hala yayında mı ?) dizileri cok sükse yapmadı aşk oyunu kadar..

yeniden çekilmesi fikri bence gündeme gelmedi.. yada ne biliym devamını ceksinler sanki 45. ve 46. bölümler hiç olmamış gibi..

ssvshy
01-01-08, 00:29
herkese selam
yeni yıla burda girmek istedim iyisiyle kötüsüyle aosuz bir yıl geçirdik ama o bizim hep gönlümüzde olacak tüm aocular herşey gönlünüzce olsun bir dilek tutalım aonun bir finali olsun :D

Niçle
01-01-08, 21:59
bir dilek tutalım aonun bir finali olsun :D

Ne güzel hala umudu olanaların varolması.. ben aslında finalin olması bakımından karamsarım ama yinede hayal kurmaktan kendimi alıkoyamıyorum.. Demek ki umudum var.. :img-yes: ; bütün anlaşmazlıklar bitecek, bütün oyuncular tekrar biraraya gelecek, teknik ekip yine öyle.. senaristler bi bölümlük final yazacaklar.. ve bizde izleyeceğiz.. Kimine göre imkansız, kimine göre hayal, kimine göre çok çok düşükte olsa bir ihtimal.. Aklıma sorsam imkansız der, ama buna rağmen mutlu bir sonun hayalini kuruyorum, ihtimal vermiyorum desem yalan olur..

Üf ne diyeyim Allah ben ve benim gibilere sabır versin.. :icon_whis ...

Bu arada hazal_90 bizim tüyocu Hazal mı?? merak ettim.. Hani bi aralar forumda msjlarını dört gözle beklediğimiz hazal?

ekinnnnsarppppp
01-01-08, 22:23
Ne güzel hala umudu olanaların varolması.. ben aslında finalin olması bakımından karamsarım ama yinede hayal kurmaktan kendimi alıkoyamıyorum.. Demek ki umudum var.. :img-yes: ; bütün anlaşmazlıklar bitecek, bütün oyuncular tekrar biraraya gelecek, teknik ekip yine öyle.. senaristler bi bölümlük final yazacaklar.. ve bizde izleyeceğiz.. Kimine göre imkansız, kimine göre hayal, kimine göre çok çok düşükte olsa bir ihtimal.. Aklıma sorsam imkansız der, ama buna rağmen mutlu bir sonun hayalini kuruyorum, ihtimal vermiyorum desem yalan olur..

Üf ne diyeyim Allah ben ve benim gibilere sabır versin.. :icon_whis ...

Bu arada hazal_90 bizim tüyocu Hazal mı?? merak ettim.. Hani bi aralar forumda msjlarını dört gözle beklediğimiz hazal?

Evet o Hazal. Yanılmıyorsam Feridenin Kenanı vuracağını (35. bölüm), Ekinin nikahta (24. bölüm) evet diyeceğini, zaman atlamasını da o haber vermişti. Hatta çoğu kişi hayır cevabını bekliyordu ama öyle olmadı. :( O bölümleri bile mumla arıyorum inanın. Ben de bazen hayal ediyorum bir bölüm de olsun final çekilmesini ama imkansız gözüküyor. Zaten Yaseminin böyle birşeyi kabul edeceğini de sanmıyorum...:(

Roberta Y Diego
02-01-08, 13:55
Belki bir umut...
Belki bir hayal dusunduklerimiz...
Ama gerceklesmesinide can-ı gonulden istedigimiz...

Kim bilir?
Belli mi olur belki birgun tum ekip bir araya gelir...
Kalemler AO icin ele alınır...
Yonetmen koltuguna oturur ve "motor" denir...

Belli mi olur?
Belki birgun hayallerimiz gerceklesir...

büşra.ky
02-01-08, 17:53
oyhh döktürmüşsün Zehra'm :img-in_lo:img-in_lo
ne güzel demişsin öle..
gerçekleştiğinide görürüz umarım..

kerokiyasom
04-01-08, 18:01
Belki bir umut...
Belki bir hayal dusunduklerimiz...
Ama gerceklesmesinide can-ı gonulden istedigimiz...

Kim bilir?
Belli mi olur belki birgun tum ekip bir araya gelir...
Kalemler AO icin ele alınır...
Yonetmen koltuguna oturur ve "motor" denir...

Belli mi olur?
Belki birgun hayallerimiz gerceklesir...

zehra çok güsel yazmışsın...
bende devam ettiriim bari :img-in_lo

belli mi olur belki birgün gelir;
nefesler tutulur yürekler birleşir
karlı dağların arkasına atılan aşk yeniden alevlenir...
belli mi olur belki bir gün gelir;
imkansız dediklerimiz bir bir gerçekleşir...
en umutsuz hayallerimiz
en güsel yerinden devam eder yaşanmaya...ölene dek yaşamaya...

EFSANELER UNUTULMAZ!

Roberta Y Diego
04-01-08, 18:06
Canım valla harika devam ettirmissin..
Yüregine saglık... (:

AO düsününce insanın icinden o kadar cok sey soylemek geliyor ki...
Ama dil yetersiz kalıyor bu kelimelere...
Ya bize yetecek söz yok...
Yada AO'dan ote cümle... (:

Büsram saol bitanem... :img-wink:

SuluSaray
05-01-08, 00:10
Ahh canlarim o kadar güzel anlatmissinizki özlemimizi.
Herkesin gönlü bir zaten umarim bu bir gün gerceklestir.
Valla bütün ekip olmasa bile yaseminle keremcem bir araya gelsin o bile yeter heehh :)
Zaten asil istegim o benim.

evan_fun
05-01-08, 12:51
28 haziran 2005ten 16 haziran 2006 ya kadar süren bir efsaneydi o bizim için ve hala da kalbimizde devam ediyor hepimizin içinde bir umut belki yeniden belki yeniden çekilmeye başlar aşk oyunumuz
o kadar güzel o kdar içten o kdar güzel bir diziydiki belkide bu yüzden kalbimize kazındı
bitmesinin üzerinden nerdeyse 1.5 yıl geçmesine rağmen ne bizim kalbimizdeki yeri değişti ne de yerini bşka bi dizi doldurabildi gerçekten bitmemesi devam etmesi gereken bir efsaneydi aşk oyunu
bu foruma ilk defa yazıyorum ama inanın aşk oyununu başladığı günden beri takip edenlerdendim ben bittiğindede derin yaralananlardan tüm aşk oyunu sevnler için
son olarakda diyorum ki SONUNA KADAR AŞK OYUNU EFSANELER ASLA UNUTULMAZ!!

Roberta Y Diego
08-01-08, 12:26
Dun Doktorlar'ı izlerken cok duygulandım...
Ela-Levent'in dans sahnesinde AO'da calan tango muzigi cıktı...
Daha once Iki Yabanci'da da cikmisti bu muzik...

İzlerken bi an AO'ya gittim...
İlk kez izliyormus gibi heyecan verdi dusundüklerim...
Bu dizi ne yapmıs bize boyle :icon_sorr

terbin
08-01-08, 15:34
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1970

şu sayfaya bir gidin duygulandıracak bu sizi bu kadar da olmaz o kadar geniş bir kitle tarfından izlendik ki eminim bugün ve yarın da hiç bir dizi böyle bir kitle ile karşılaşmayacaktır:)

Her mesajda Aşk Oyunu sadece arada 1-2 mesaj başka dizi diyor ve 2005 ve 2006'da 2.lere fark atmışız

eminegsyk
08-01-08, 17:39

aynen bende dün izlerken o sahnede ekin & sarp aklima geldi
aslinda sirf o calan sarki yüzündende degil, leventin ela'ya tek tas yüzük hediye ettiginde yine aklima ask oyunu geldi

o kadar iyi gecirmislerki yaseminle keremcem o aski, hala etkisinden kurtulamadim
acaba yaseminin aklina gelmismidir cok merak ediyorum, o sahneleri cekerken :icon_sorr

büşra.ky
08-01-08, 20:39
aynen bende dün izlerken o sahnede ekin & sarp aklima geldi
aslinda sirf o calan sarki yüzündende degil, leventin ela'ya tek tas yüzük hediye ettiginde yine aklima ask oyunu geldi

o kadar iyi gecirmislerki yaseminle keremcem o aski, hala etkisinden kurtulamadim
acaba yaseminin aklina gelmismidir cok merak ediyorum, o sahneleri cekerken :icon_sorr

bende aynen böle düşündüm emine'm
hatırlamışmıdır acaba :icon_sorr

x sinem x
09-01-08, 03:08

şu sayfaya bir gidin duygulandıracak bu sizi bu kadar da olmaz o kadar geniş bir kitle tarfından izlendik ki eminim bugün ve yarın da hiç bir dizi böyle bir kitle ile karşılaşmayacaktır:)

Her mesajda Aşk Oyunu sadece arada 1-2 mesaj başka dizi diyor ve 2005 ve 2006'da 2.lere fark atmışız

yaa sen ne yaptin ya...:icon_cry::icon_cry: aglattin beni...yorularin hemen hemen hepsini okudum..off ya ask oyunu gibi bir dizi varmi :img-cray::img-cray:

Dün doktorlari izlerken zaten sok oldum..o müzigi duyarken gözlerim fal tasi acildi valla :blink: ..

osoru benimde aklima geldi...acaba yasoda hairladi mi o günleri..o tango müzigini duyarken..kesin htirlmistir da iste...:icon_whis:icon_whis

Bizim efsanemiz tektir..ve hepte öyle kalaca..

Cünkü ölümüne edilmis bir yemin bu :love05::love05::love05:

HazelAngel
10-01-08, 12:30
Selam Sevgili Aşk Oyunu Severleri

Her ne kadar bu foruma çok uğrayamasam da dizimiz aklımdan çıkmış değil. Anlatılmaz bir şey bu. Forumda paylaştıklarımız ise unutulmaz. Her ne kadar eski günleri yaşayamıyorsak da Aşk Oyunu her daim kalbimizde yaşayacak. En azından nostalji başlığının-2. sinin açılmış olması beni mutlu etti. Herkese tekrar selamlar

ekinnnnsarppppp
10-01-08, 17:44

Benim kardeşim de izliyordu; birden beni çağırdı öyle bir çağırdıki bende birisine bişey oldu sandım; bir gittim baktım aşk oyununun tango müziği, kardeşim elayla levent dans ediyor zannetmiş, nasıl olur ya falan dedi.-Böyle etkide bırakıyor işte insanı:)-Sonradan baktık ela-levent değilmiş. :)
Ama yine de o müziği duyunca direkt aşk oyununa gitti benim de aklım.

terbin
16-01-08, 15:21
Kaç gündür kimse bir şey yazmamış buraya ben bugün boş vakit buldum kaçamak yapıp AO izledim duygulandım ya bambaşka bir duyguydu o belki de bize bu kadar aşkı hissettirebilmeleri onların da hissetmelerindendir ama nasıl olduysa oldu bize öyle hissettirdiler ki AO saatinde bizi başka bir diyara götürdüler masallar diyarına aşkın diyarına bu yğzdendi AO başladığında nefesimizi tutup dünyayla ilişik kesmemiz bu yüzden kırdı bu dizi rating rekorları bu yüzden sevildi bu kadar ve daha bir sürü neden artık acı gferçeklere dönmeliyim dershaneye gitmeliyimbye

terbin
16-01-08, 15:45
Bakakalırım giden geminin ardından;
Atamam kendimi denize, dünya güzel;
Serde erkeklik var, ağlayamam.
Orhan Veli

Ne günlerdi onlar ya sarpın adada öyle gemiye bakakalması gözlerim dolmuştu ahh ahh

Niçle
22-01-08, 04:32

öylesine bi linke bastım.. farketmeden 10. sayfasına kadar okumuşum.. bide aşkoyunu jenerik çalıyodu winampta.. o ankete oy kullandığım zamanı hiç unutmam, makina gibiydim hiç durmuyodum... artık o eziyeti bile çekmeye hasret kaldım yawf bide o ankete oy kullanırken yüksek sadkatın belki bir kuş geçer üstümüzden şarkısını dinliyodum durmadan.. Daha sonra o şarkı pcmden esrarengiz biçimde silindi :) :) Bazen radyoda duyuyorum tekrar indirsemmi diyorum bu şarkıyı ama sonra vazgeçiyorum çünkü çok dinleyince biliyorum özelliği kalmayacak.. eskisi gibi aşk oyunu için saatlerce oy kullanmam aklıma gelmeyecek..

sadece bu şarkı değil 2005 yazının ve 2006nın sewdiğim bütün şarkılarını duyunca bi garip oluyorum.. :(

ateveci
22-01-08, 22:21
way be sayın seyirciler....
nasıl da bir dönem herkesi sarmıştı bu ao fırtınası.hatırlarım o günleri...
her pazartesi akşamüstü özet gelir okuldaki pclerin başına giderim ve yorum yazarım özet üzerine.sonra da akşam beyaz gelinciği izlerim ki arada fragman çıkacak kaçırmıyım.
çarşamba akşamına gelene kadar özetteki her sahneden fragmandaki her bakıştan bir şeyler çıkarmaya çalışırız,anlamaya çalışırız.fikir üretiriz...
akşam gelir dizi başlar.heyecanla bekleriz.her reklam arasında yorumlar yağar.ve dizi bitince bazen yüze varan izleyiciyi buluruz forumda.sonra sayfalar dolusu yorum...gece yarılarına kadar yorumlar.her yerden türkiyeden almanyadan hollandadan...
sarp ile ekinin bir türlü kavuşamamasına olan tavırlar,
serkana gülmelerimiz,
yağmurlar altındaki sahne,
kenan,
kanald'den atv'ye geçişimiz...
senaryolarla bizim de katkıda bulunmamız...
resmen bir aile olmuştuk biz bu sayfalarda.
dışardan gelen haberlere verilen tepkiler:"yaseminin parmağında keremcemin geçen hafta aldığı bir yüzük varmış" haberinin bir kuyumcu tarafından foruma yazıldığını hala hatırlarım.hatta adam sadece bu haberi yazmak için foruma girmişti!hatırlayın uzuuuuuun zaman sonrasında evlendiklerinde sarpın ekine taktığı yüzük.o yüzük işte keremcem tarafından alınmış evvelki hafta...
alternatif senaryolar,öyküler,fotoğraflar,röportajlar...

hey gidi günler diyorum...
sevaliyle,atevecisiyle,el desdicadosuyla,akbeliyle,şimdi adını hatırlayamadığım binbir üyesiyle bu dizifilm sayfalarının en nadide forumuyduk biz.

herkese selamlar olsun burdan eskileri hatırladık gene

bunları nasıl yaşadık ya şimdi bakıyorum da

ceren_asu
25-01-08, 02:40
ateveci;
o kadar güzel anlatmışsın ki tüm yaşananları tekrar o günlere döndüm sanki..
ne günlerdi gerçekten yaa...
demişşin ya pazartesi akşamüstleri özet gelir diye...
evde olduğum zamanlarda dakka başı kontrol ederdim belki gelmiştir özet diye,
evde olmadığım zamanlarda ise gelince ilk işim pc'yi açıp bakmak olurdu...
hele fragmanları bekleyişimi hiç unutamam heralde.
ilk defa bi diziyi bu kadar severek izledim,bekledim...
ve aşk oyunundan sonra da böyle bi dizi çıkmadı karşıma çıkmıycak da...
ekin&sarp hiç bi zaman unutulmayacak...

nehirrrr
28-01-08, 11:01
Gercekten cok dogru! Hatirliyorum da tek icinde kavga gurultu patirti olmayan, en sicacik forumdu bizimkisi. Ve benim burada takip etmeye basladigim ilk forum. Sirf bu basliktaki yorumlari zor takip ediyordum bir zamanlar. Oyle cok uye oluyordukki sayfa aninda dolup tasiyordu:) Cok guzel gunlerdi... unutulmaz!

yaseminergeneci
28-01-08, 12:14
selamlar bayadır uğramıyorum buraya tatil olunca bugünde şak oyunu aklıma geldi böyle bir dizi nasıl biter aklım almıyor hala çok özlüyorum aşk oyununlu günleri :)

büşra.ky
28-01-08, 20:11
merabalar..

çok özlemişim burada yorum okumayı,yazmayı (:

farkettiniz mi bilmiyorum;
Kavak Yelleri'nin heyecanlı anlarında AŞK OYUNU nun bi müziği çalınıyor gibi geldi bana..emin değilim ama benden başka duyan vardır belki..

ceren_asu
29-01-08, 03:26
evet bende farkettim o müziği hatta iki kere çaldı ve çok şaşırdım:icon_whis

x sinem x
29-01-08, 21:00
Evet ya bende fark ettim onu..hatta hemen tanidim:icon_sorr:icon_sorrYani ne alaka Kavak Yelleri ile Ask Oyunu..ayni yapim firmasindan i ne??
eyse yinede cok üzüldüm o sarkiyi baska bir dizide duyunca..tuhaf birsey...:icon_sorr:icon_sorr

Roberta Y Diego
29-01-08, 21:20
Bende fark ettim o müzigi..
Ve taniyamadim ilk basta :icon_sorr
Neydi bu neydi diyip durdum.. İnanamiyorum ya AO'mun muzigini taniyamadim :icon_sorr

NERGIZ_CAN
31-01-08, 11:49
askın en yuksen sembolu dızı sımdı efsane oyuncuları parca parca
muzıyını de alırlar kullanırlar sozlerınıde oyuncularınıda ama bır turlu kendını gerıye getıremezler

*POP*
31-01-08, 18:54
AO başladığında bölüm resimlerini,yapılan çalışmaları cdlere çekiyodum.
Geçen elime geçtiler iki gündürde hepsini teker teker açtım :img-in_lo
Kendimi o kadar çok seviyorum ki :img-icecr
Bütün tvdaki röportajları netten indirmişim.
Bütün gün izliyorum.
Çok duygulandım valla,keşke böyle bitmeseydi...
Videoları isteyen varsa pm atsın,yardımcı olurum :img-wink:

Apple101
01-02-08, 21:49
merabalar..

çok özlemişim burada yorum okumayı,yazmayı (:

farkettiniz mi bilmiyorum;
Kavak Yelleri'nin heyecanlı anlarında AŞK OYUNU nun bi müziği çalınıyor gibi geldi bana..emin değilim ama benden başka duyan vardır belki..

ben de farkettim bunu..hatta buraya yazacaktim ama unutmusum..
soundtrack albümünü alanlar bilirler "Sir" isimli parcayi caldilar gecen haftaki bölümde..
duydugumda benzettim ama tam emin degildim..cd'den tüm parcalari teker teker dinleyince o oldugunu anladim..sanirim T&A Project ile anlasmislar Kavak Yelleri'nin yapimcilari..isimleri de jenerikte yaziyordu..

bana da baska bir dizide Ask Oyunu'nun müzigi kullanilmasi garip geldi..bir yandan güzel bir sey bence dizimizin müziklerinin cok begenildigini ve unutulmadigini gösteriyor..diger yandan da bu Ask Oyunu'na özgü bir sarkiydi diyorum..

_yorumsuz_
02-02-08, 09:58
Aşk Oyunu. Ne güzel diziydi, hiç kaçırmadan izliyordum. Sarp ve Ekinin destansı aşkını severek izliyordum. Keşke hiç bitmeseydi :icon_sorr

suee
03-02-08, 14:07
arkadaşlar aşk oyununun tekrar bölümleri atv ya da kanal 1 de oynuyor mu ya da başka bir kanalda..bilgilendirirseniz sevinirim...

gosde_
03-02-08, 17:18
ben de farkettim bunu..hatta buraya yazacaktim ama unutmusum..
soundtrack albümünü alanlar bilirler "Sir" isimli parcayi caldilar gecen haftaki bölümde..
duydugumda benzettim ama tam emin degildim..cd'den tüm parcalari teker teker dinleyince o oldugunu anladim..sanirim T&A Project ile anlasmislar Kavak Yelleri'nin yapimcilari..isimleri de jenerikte yaziyordu..

bana da baska bir dizide Ask Oyunu'nun müzigi kullanilmasi garip geldi..bir yandan güzel bir sey bence dizimizin müziklerinin cok begenildigini ve unutulmadigini gösteriyor..diger yandan da bu Ask Oyunu'na özgü bir sarkiydi diyorum..
Bende farkettim sır'ın kavak yellerinde kullanılmasını içim bir tuhaf oldu
demek T&A Project kavak yelleriyle anlaşmış
heyecanlı bir sahneye de bu parçayı uygun görmüşler

ayrıca dilek bildiğim kadarıyla şu anda yayınlanmıyor 3 ay önce sabaha karşı atv yayınlıyordu

gazel89ayşenur
06-02-08, 01:44
bende ne zamandır buraya girmiyorum...
ha ao sevdamın bittiğini sanmayın sakın....
ama inanırmısınız buraya girince o efsane günleri hatırlayınca ne yazcağımı sasırıyorm...

ama hergün ao dan 5 dk olsada izliyorm...görev bilinci ile diil...
arzu ediyorm napiim...

aaaa bi repliğe benzedi
sarp diodu ya serkana(ekini düşünerek):
"seni arzuladığımı anladım"

ahhh ahhh ne günlerdi yawww:(((((

Niçle
09-02-08, 15:38
way be demek kavak yellerinde çaldı sır müziği.. bende sanıyodum ki dizi müzikleri dizinin üstüne zimmetli oluyo..

terbin
12-02-08, 15:35
Evet ya ben de dizide sırı duydum.Ama tam net değildi benim gördüğüm yeri arkada da kendi müziği vardı dizinin.

Şimdi malum siteden AO videosu izliyorum ne kadar çok var ya hepsi de süper oysa şimdi ders çalışıyor olmam lazımdı gözlerim doldu bu dizi keşke hiç bitmeseydi:(

ssvshy
12-02-08, 22:50
herkese selam
bende diziyi izlerken müzik bana çok tanıdık geldi ama bir türlü çıkaramadım hatta ne kadar sıcak bir müzik ne güzel dedim kendi kendime meğerse sebebi belliymiş biz alıştık müziklerin kullanımasına gayet normal bir durum hiç bir dizide efsane aşk olayını tutturamadılar müziklerle bir şeyler yapmak istiyolar

terbin
15-02-08, 16:30
Yıllar geçse de üstünden
Bu kalp seni unutur mu
Kader gibi istemeden
Bu kalp seni unutur mu
Bir hasretlik yüzün vardı
İçimde bir hüzün vardı.
Söyleyecek sözüm vardı.
Bu kalp seni unutur mu.
Bu kalp seni unutur mu.
Kalbim seni unutur mu.

Anlamı yok tüm sözlerin
Sensiz geçen gecelerin
Yaşanacak senelerin
Bu kalp seni unutur mu
Bambaşka bir halin vardı
Fark etmeden beni sardı
Benliğimi benden aldı

Bana aşkı veren sendin
Sonra alıp giden sendin
Yollarımız ayrı derdin
Bu kalp seni unutur mu
Oysa düşlerim başkaydı
Birden hire yarım kaldı
Yaşanacak çok şey vardı
Bu kalp seni unutur mu
Bu kalp seni unutur mu
Kalbim seni unutur mu

Bambaşka bir halin vardı
Fark etmeden beni sardı
Benliğimi benden aldı
Bu kalp seni unutur mu
Bu kalp seni unutur mu
Kalbim seni unutur mu
Bu kale seni unutur mu
Bu kalp seni unutur mu
Kalbim seni unutur mu

unutmadı unutmuyor unutmayacak nasıl bir duygudur bu anlamıyorum ama bir şeyler var bu diziden beni hiç vazgeçtirmeyen.Bende o duyguyu yaratan şeyi biliyorum sadece o bakışlar dünyada birbirine öyle bakan hiçbir çift görmedim ben bence tüm büyü orada

Niçle
16-02-08, 15:48
yawf şu 28 haziran bi gelsede burası dolsa keşke.. geçen toplandığımız günü hiç unutmuorum uzun bi aradan sonra ilk defa bu forumu -eskisi kadar olmasa da-kalabalık görmüştüm.

gazel89ayşenur
20-02-08, 13:08
demi ya Elçin yine de kalabalıktı....
off ya nedir bizim bu cektiğimiz....

jetgiltooh
25-02-08, 16:18
Aşk Oyunu dizisine çok bayılıyordum.Ancak Aşk Oyunu dizisinin bitmesine çok üzüldüm.Ama Aşk Oyunu dizisi çok mükemmel bir diziydi.Dizide ki bütün rolleri oynayan oyuncuları tebik ediyorum

nehirrrr
03-03-08, 01:12
vallahi zamaninda ben sahsen foruma bakmasam bile sirf uye sayisi fazla olsun diyerek sayfayi acik tutardim bilgisayarimda... aksamlari yani turkiyede gunduzleri foruma girdigimde bir mesaj yazsam gorderdigim mesaji sayfada bulamiyordum. cunku yogunluk o kadar fazlaydiki ben mesaji gonderene kadar bir sayfa atliyorduk:) ne guzel gunlerdi ya! 150 kisi oldugumuz zamanlari hatirliyorum. hatta cogu zaman daha fazla oldugumuz bile oluyordu. iyikide olmus. en azindan simdi hatirladikca yuzumuzu gulumseten anilarimiz oldu!

Niçle
04-03-08, 21:46
vallahi zamaninda ben sahsen foruma bakmasam bile sirf uye sayisi fazla olsun diyerek sayfayi acik tutardim bilgisayarimda... aksamlari yani turkiyede gunduzleri foruma girdigimde bir mesaj yazsam gorderdigim mesaji sayfada bulamiyordum. cunku yogunluk o kadar fazlaydiki ben mesaji gonderene kadar bir sayfa atliyorduk:) ne guzel gunlerdi ya! 150 kisi oldugumuz zamanlari hatirliyorum. hatta cogu zaman daha fazla oldugumuz bile oluyordu. iyikide olmus. en azindan simdi hatirladikca yuzumuzu gulumseten anilarimiz oldu!
hehe bende öyle yapıyodum yawf pc yi açar açmaz ilk işim DF den aşkoyununa girmek alışkanlık olmuştu artık.. ama bizi hiç geçemiyolardı, son zamanlarda HP ve KK ile rakip gibi olmuştuk ama görüntüleyici sayısı en yüksek olan dizi yine her zaman aşk oyunu oluyodu... dediğin gibi bazen yazdığım mesajdan sonra sayfalar atlıyodu o yüzden çok yi hatırlıyorum msj yazmadan önce hangi sayfada olduğuma bakıyodum ki oraya tekrar döneyim..

arasıra nostaljilenmek için profilimden eski mesajlarıma bakıyorum o zamnki yazıları okuyorum.. bazen şuan ortalarda olmayan aocuların yazısını görüyorum yada aoyu unutup başka dizilere kayan eski aocuların yazılarını.. o sıralarda hiç buralara geleceğimiz aklımın ucundan bile geçmezdi.. :(

_hülya_keremcem
07-03-08, 00:13
ayhh simdi ask oyunun bölümlerinden bi kaç sahne isledim öslemişim yhaa hiç unutmaycam gelmiş gecmiş en güsel disi tamm bi efsana ahh ekin sarp askı her bölümün fragmanını ösetini nası beklerdik fragman öset cıktıgı gibi bi dünya yorumlar arsiv yetmesdi ey gidi günler keske yasemin ve keremcem yine bi projede böle güsel bi projede yer alsalr islesek onları tabi ao gibi olamas onun yeri ayrı ama en azndan onun tadında bişey olurr ne güsel olurdu:)cok ösledim bu disiyi hayatımda ilk defa bi disi için ağlamıstım o da ao du ilkler bu diside yasadım ahh ahhh:(:(

ceren_asu
08-03-08, 03:08
yaa aşk oyunu farklı bişeydi yaa
ben aşk oyunundan sonra hiç bi diziyi onun gibi izlemedim.
aşk oyunu benim için hep unutamayacağım dizi olarak kalacak...
biliyorum ki bir çok kişi için de bu böyle kalacaktır...

Niçle
08-03-08, 04:16
ya dimi elçin en kötüsüde o mesajları yazanların bu kdr değişmeleri!!!
ya işte öyle ayşocuk.. bi dene istersen dizi devam ederkenki sayfalara bak bazı tanıdık kişilerden öyle msjlar görüyorum ki sanki yasokerodan başka bi çift tanımazmış gibi.. şimdiyle karşılaştırınca başka bi çift tanımamak şöyle dursun, keroyasoculara düşman oluyolar.. Bazılarıda yine hiç bu forumdan ayrılmayacakmış gibi yazmışlar şimdi ortalarda yoklar.. Ama 28 Haziranda inş onlarda gelir..

öyküm
09-03-08, 17:51
Ne uzun zaman oldu şuraya gelmeyeli...sanırım onlardan biri de benim Elçin?Ayrılmayacakmış gibi ama işte...Burda tanıdık isimleri görmek mutlu etti beni hemen hemen her başlıkta en azından göz aşinalığı olan üyeler...Uzun zamn olmuş ne de olsa.
Şu başlığa girince yeniden bir senaryo azymak geldi içimden.Sadece buraya özel...o isteğe daha fazla hakim olamazsam çok yakında beni yine buralarda sıkça görürsünüz...Efsaneyi kaldığı yerden devam ettirmek için.:img-in_lo :img-yes:

yasemin.ö
10-03-08, 03:31
Ne uzun zaman oldu şuraya gelmeyeli...sanırım onlardan biri de benim Elçin?Ayrılmayacakmış gibi ama işte...Burda tanıdık isimleri görmek mutlu etti beni hemen hemen her başlıkta en azından göz aşinalığı olan üyeler...Uzun zamn olmuş ne de olsa.
Şu başlığa girince yeniden bir senaryo azymak geldi içimden.Sadece buraya özel...o isteğe daha fazla hakim olamazsam çok yakında beni yine buralarda sıkça görürsünüz...Efsaneyi kaldığı yerden devam ettirmek için.:img-in_lo :img-yes:

Bende aslinda her zaman takip etsemde genelde hic birsey yazmadan cikiyorum basliktan... Cok özlüyorum ama hala Ask Oyunu'mu nedense... :img-in_lo

Öyküm senaryo yazarsan eger, herhalde en cok ben sevinirim buna... hala Ask Oyunu senaryolari okumaya bayiliyorum, ama iste artik eskisi gibi cok fazla yazan olmuyor, ayda 1-2... Seni o güzel senaryonu okumayi cok isterim acikcasi... :img-wink: :img-yes:

GaMzE_BiLqE
10-03-08, 03:56
çok güzel bi diziydi özellikle keremcem varkn ama o gttkten sonra dizi inandırıcılığını bnce kaybetti sonra çok sürmedi bitti zaten ama başları hatta ilk sezon sonuna kadr süperdiiiiii!

mary61
10-03-08, 19:24
Merhaba arkadslar....

ya belki yeri deil biliyorum ama biri bana ask oyununun tüm bölümlerini izleyebilecegim bir adres verebilirmi????
ö.m atarsaniz sevinirim nolursunuz....sadece 9. bölüme kadar izledim lütffeeeennn:img-help::img-help:

Niçle
12-03-08, 01:23
üstadım pirim olurmu hiç öyle :) sen niye üstüne alınıon ben unutanlar ve unutmakla kalmayıp bide anti keroyasocu olanlardan bahsediyorum.. madem böyle olacaklardı önceden öyle msjlar yazmasalardı bize kendilerini yanlış tanıtmasalardı.. üf neyse bu tür tatsız konuları konuşunca snr oluyorum.. adı üstünde nostalji başlığı... şimdiyle alakası yok dimi.. :(

gazel89ayşenur
14-03-08, 00:26
evet Elçin haklısın....birde o yeminlerden sonraki hallere bak....neyse yok kuziş ben almiim eski msjları okursam cinlenirim yine....

yasom senn kalbinin burda olduğunu bilioz bilmezmiyiz bende hep girmeye calışıorm ama bazen yazmadan cıkıyorm işte....
öyküm beklioruz hadi bakalım su senaryolarını cok seviyom ya okumayı....

ssvshy
15-03-08, 21:11
herkese selam
starda yeni bi dizi başladı serçe kullanılan ev teksoy malikanesi gibi geldi bana evi farklı açılardan kullanıyorlar ama evin girişi oraydı yada bana öyle geldi

Roberta Y Diego
16-03-08, 11:28
herkese selam
starda yeni bi dizi başladı serçe kullanılan ev teksoy malikanesi gibi geldi bana evi farklı açılardan kullanıyorlar ama evin girişi oraydı yada bana öyle geldi

Onu bende fark ettim.. Cuk diye oturdu valla yuregime :icon_sorr
Baska ev kullansalardi keske..
Ha birde Dogu sey dedi.. "Eger donup bakarsa bir daha hic ayrilmayacagiz"
Baska cumle kullanamadilar sanki :icon_sorr

ssvshy
16-03-08, 14:25

ya ben o sahneyi gördüm hatta cümleyi gürültüden tam anlayamadım adam ağzında bişeyler söylüyo diye önemsemedim o sahnede kız dönünce direk o replik aklıma geldi meğersem replikte benzetilmiş
bazen bu durumdan dolayı seviniyorum ne güzel bir dizi yapılmış ve biz ne güzel bir diziyi sevmişizki tüm dizilere örnek olmuşuz örnektende öte ya neyse

gazel89ayşenur
16-03-08, 17:17
bende o gün zapping yaparken birden o şömineyi gördüm...saruhanın dizisindeydi dediğiniz gibi...cok kötü oldum yaaaa....bide yaprak dökümünün ilk bölmlerinde yamanın eviydi orası ahh ahhhh:(

Roberta Y Diego
18-03-08, 02:30
Doktorlar'in reklam arasinda Elveda Rumeli'ye bakayim dedim.. Alex ve Zarife sahnesinde bir turku cikti ki.. Yine aldi goturdu beni.. "Selanik Turkusu".. Aman ecel canîm ecel, uc gun ara ver...

Ahh ahh.. Ne bolumlerdi be.. Ne gunlerdi..
Acip bir sarki dinlemek var simdi.. "Nasil gecti habersiz..."

elifii
18-03-08, 13:39
uleynn bunlar insanı deli eder ya :img-tomat
başka evmi bulamıyolarda hep teksoy malikanesini kullanıyolar :icon_sorr
stardaki başka bir dizide yine bu evi kullanmışlardı :img-tomat :icon_sorr

ay bende reklamlarda duymuştum o sözü sanki başka sözmü bulamadılar ya :icon_sorr

ceren_asu
22-03-08, 01:52
yaa üff ağlayasım geldi yaa :img-cray:
selanik türküsü eşliğinde ekinin ailesiyla yaptığı konuşma neydi yaa
en damar sahnelerden biri ...o türküyü her dinlediğimde ekinin ailesiyle konuşması ve ağlaması gelir aklıma :icon_cry:
çok özlüyorum ben aşk oyununu yaa :icon_sorr
geçen gün 43.bölümü izledim bi tuhaf oldum yine...

dudu643
24-03-08, 00:51
yaa aşk oyunu ne zaman kanal1 de yayınlandı:img-tomat
ben niye bilmiyorum yaa:sad53:
diziyi tekrar yayınlasınlar ya (tabi şu an yayınlandığı bir yer yoksa):img-tomat

ah ah sarpta "eğer dönüp bakarsa hala beni seviyor demektir" demişti değil mi:img-blush

Niçle
24-03-08, 01:33
walla dudu tam olarak ne zamn olduğunu bilmiyorum ama 12. bölümden sonraki bölümleri yayınlamıştı bi aralar sanırım geçen senemiydi ne başlamıştı.. hatta 43. bölüm ilk defa kanal1de yayınlanmıştı..

Ya o dediğiniz sahneyi ben izlemedim ama sağolsun Gözde izlediği an bana msj çekti :) saruhan böyle böyle dedi diye.. :) tesadüf müdür yawf.. yoksa senarist diyelim ki AOyu izlemiş biri olsa bile nerden aklına gelecek ki??

x sinem x
24-03-08, 01:51
Valla o diziyi reklamlarda görmüstüm bir kere..ve bir yerdede teksoylarin evini göstermislerdi..merdivenlerin orasini..Hemen anladim tabi bizim Teksoylarin evi olugunu :img-in_lo:img-in_lo
Ahh ahh dünde Gencoda Kuzey VArgin vardi..Orhan Teksoy yanii :icon_sorr:icon_sorr
Valla izlerken göz yaslarimi tutamadim..birde genconun sesi ve Sarpin sesi ayi olunca ...dayanamadim valla :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Sanki baba ogul konusuyorlar :icon_cry:
Ya beni fena AOSye yakalandim..gerci hi gitmiyorki :img-in_lo:img-in_lo

Niçle
24-03-08, 04:06
Eee Tüloşum sende gözünü kapatarak izleseydin... :D Ben sarpın yada ekinin sesi olan bi dizi oldumu tvye bakmadan dinliyorum.. ama tabi böyle yaparak AOSa girmek mümkün değil.. :(

MAKEDONYALI
02-04-08, 20:36
arkadaslar slm uzun zamandir ugramiyorum ama yiyne ask oyunu depresti bende durmadan eski bölümlerini izliyorum ne diziyidi be diyorum kendi kendime.

ama izledigim sayfada ask oyunu bölümleri b ir yere kadar var hangi sayfa oldugunu tahmin edersinuz.

peki komple bölümleri nerden izleyebilecegime dair bir öneride buluna bilirmisiniz özelm mesaj atarsaniz sevinirim lütttfffeeennnnnn

terbin
05-04-08, 18:38
Bugün EFsanemin bazı yerlerini izledim Sarp'ın yağmur altında beklemesi, Boşanma sahnesi, yüzlerce torunun olsa da beni unutma vs. sahneler ve AO'yu ne kadar özlediğimi anladım.En azında tekrarları yayınlansa ya nerdeyse ağlayacaktım.
Ben AO'yu ço...k özledim.

EFSANELER UNUTULMAZ.
EKİN&SARP

Sarp:başkasıyla evlensen de yüzlerce torunun da olsa, yaşlanıp kendi adını da unutsan beni unutma, kalbini bir köşesi hep benim olsun
Ekin:Sana acı bir gerçeği söyleyeyim mi?Kalbimin tamamı ömrümün sonuna kadar sana ait olacak

allbyme
05-04-08, 19:16
Aşk Oyunu'na gönül vermiş herkese merhaba!
Bu sefer boş çıkmıyım bir şeyler karalıyım dedim,söylenecek bir şey olmadığı için bir göz atıp çıkıyorum çoğu zaman.Aşk Oyunu'nu özlediğim kadar sizleri,yorumlarınızı da çok özledim inanın.'Nerelere gideyim'i dinliyordumda az önce aklıma Aşk Oyunu geldi,sonra o sahne,sonra sizler,sonra da.. işde burdayım:)...Geçen her gün Aşk Oyunu'nun kıymetini bir kez daha anlıyorum,yerini hiç bir şeyin almadığını almayacağınıda çok iyi biliyorum..Söylenecek söz yok başka o ölümsüz bir efsane...

bluenight
11-04-08, 00:09
Hey gidi günler heyy..
Özledim o günlerii burdaki heyecanlı yorumları ve Çarşamba gecesi yorum okuyacağım ve yollayacağım diye çekdiğim işkenceleri. Ne günlerdi ya site kitlenirdi..
Senaristlere say yönetmene say :D
Çok güzel ve özel günlerdi keşke o günlere dönebilsek :(

terbin
11-04-08, 17:13
şimdi efsanemin 35. bölümü izledim Sarp'ın muhteşem evlenme teklifi ettiği bölüm:)Muhteşem ya başka hiçbir dizide ne bu kadar çok gülüyorum ne de ağlama sınırına geliyorum.Çok şekerler ya.Ben AOmu çok özledim

_Aysegül_
11-04-08, 17:42
Herkese Merhabalar.. Ilk göz agrim Ask Oyunu'm.Bu diziden sonra baska diziler mutlaka izledim ama hic biri Ask Oyunu gibi degildi,olamazlarda ztn.Insallah birgün Keremcem ve Yasemini yeniden ayni projede görürüz.Onlari yan yana görmeyi okadar cok özledimki..:img-in_lo

MAKEDONYALI
11-04-08, 22:49
Hey gidi günler heyy..
Özledim o günlerii burdaki heyecanlı yorumları ve Çarşamba gecesi yorum okuyacağım ve yollayacağım diye çekdiğim işkenceleri. Ne günlerdi ya site kitlenirdi..
Senaristlere say yönetmene say :D
Çok güzel ve özel günlerdi keşke o günlere dönebilsek :(

Sana sonuna katar kattiliyorum canim evet ne günlerdi bir arkadasimmiz ask oyununun bölümlerini izliyormus ben hepsini sirayla izliyorum bu aralar 28 bölüme geldim ne diziyidi ne efsaneydi ne günlerdi diye ic eciriyorum bazen de hayal kuruyorum ya tekrardan baslarsa diye.

Bir keresinde hatirlyiorum carsamba aksamiydi bizhim evin bir tadilahti vardi elektirikleri kesmislerdi ben de okuldan eve girdim heycanla annem diyor ki kizim aksam 20:00 kadar elektirik yok diye ben de diyorum ya bana ne ben ask oyununu seyrederim diye bir kac dk sonra kafama dang etti ya peki tv nasil calisacak diye hakkaten ne günlerdoi ne heycandi ama bitti iste.

Sonu da iyi bittseydi yazik oldu hem bize hem de dizide emeyi gecen her keze yazik oldu bence.

x sinem x
16-04-08, 02:39
Selamlar AO ailesi :img-wink:
Ya ben dizimizi her gecen gün daha da cok özlüyorum :icon_sorr:icon_sorr
Bu özlem azalacagina gün gittikce artiyor :img-cray::img-cray:
O bambaskaydi ya..yerini hic bir dizi tutmuyor tutamazda.
Yani izledigim bir iki dizi var tabiki..ama bu baskaydii..Hic bir dizide bu kadar gülüp ayni zamanda bu kadar agladigimi bilmiyorum

Niçle
16-04-08, 18:33
Sana sonuna katar kattiliyorum canim evet ne günlerdi bir arkadasimmiz ask oyununun bölümlerini izliyormus ben hepsini sirayla izliyorum bu aralar 28 bölüme geldim ne diziyidi ne efsaneydi ne günlerdi diye ic eciriyorum bazen de hayal kuruyorum ya tekrardan baslarsa diye.

Bir keresinde hatirlyiorum carsamba aksamiydi bizhim evin bir tadilahti vardi elektirikleri kesmislerdi ben de okuldan eve girdim heycanla annem diyor ki kizim aksam 20:00 kadar elektirik yok diye ben de diyorum ya bana ne ben ask oyununu seyrederim diye bir kac dk sonra kafama dang etti ya peki tv nasil calisacak diye hakkaten ne günlerdoi ne heycandi ama bitti iste.

Sonu da iyi bittseydi yazik oldu hem bize hem de dizide emeyi gecen her keze yazik oldu bence.
cnm yaa izleyemedin yani sonunda dimi?? Hatırlıyorum AO zamanında 8 Mart Çarşambaya geliyodu Dnya kadınlar günü olduğu için tarihide aklımda.. Hava fırtınalı ve yağmurluydu.. Bide 8 Martta Belediye otobüslerine bayanlar biletsiz binebiliyodu. Kuzenimle konuşuyoruz "ya bu yağmurun 8 martta yağması iyi oldu yoksa 15 dklık yolu ıslanarak yürüyecektik" fln diye.. Sonra akşam Aşk oyununu bekliyoruz avrupa yakasını açmışız.. Hava iyiyce kötüleşti kar yağmaya başladı fırtınayla beraber... Çanak anten dayanmadı sonunda TV karlı göstermeye başladı :( Aşk oyunu saati geldi hala karlı gösteriyo.. O kadar üzüldük ki sonunda ciddi ciddi çatıya çıkmaya karar verdik.(salaklık işte bir sürü anten vardır çatıda hangisi bizimki onu bile bilmiyoruz :) ) Neyse işte son kata geldik ben çatının merdivenlerini tırmanıyorum o sırada alt dairenin kapıyı açma sesini duyduk.. Ben heyecandan dondum kaldım kuzenim ordan in aşağı gelecekler fln diyo neyse jeton düştüde indim aşağı :) Nasıl koşarak indik merdivenleri ama, eve nasıl girdiğimizi hatırlamıyorum. O bölümü izleyememiştik sonuçta.. :( İşte ototbüste büyük konuştuk iyikide 8 MArta gelmiş yağmurlu hava dedik, AOyuda izleyemedik bu da kapak oldu bize :)
Ne 15 dkkası AO başlayana kadar ıslanmaya razıydık yine.. Hatta yağmurda ıslanmayı seviyoduk bile niye büyük konuştuk anlamıyorum :(

RKYglcgnyntmni
17-04-08, 19:31
bu dizi nasıl bitmişti ya...keremcem kaybolmuştu bi ortalıktan ama hatırlayamadım

MAKEDONYALI
17-04-08, 21:44
cnm yaa izleyemedin yani sonunda dimi?? Hatırlıyorum AO zamanında 8 Mart Çarşambaya geliyodu Dnya kadınlar günü olduğu için tarihide aklımda.. Hava fırtınalı ve yağmurluydu.. Bide 8 Martta Belediye otobüslerine bayanlar biletsiz binebiliyodu. Kuzenimle konuşuyoruz "ya bu yağmurun 8 martta yağması iyi oldu yoksa 15 dklık yolu ıslanarak yürüyecektik" fln diye.. Sonra akşam Aşk oyununu bekliyoruz avrupa yakasını açmışız.. Hava iyiyce kötüleşti kar yağmaya başladı fırtınayla beraber... Çanak anten dayanmadı sonunda TV karlı göstermeye başladı :( Aşk oyunu saati geldi hala karlı gösteriyo.. O kadar üzüldük ki sonunda ciddi ciddi çatıya çıkmaya karar verdik.(salaklık işte bir sürü anten vardır çatıda hangisi bizimki onu bile bilmiyoruz :) ) Neyse işte son kata geldik ben çatının merdivenlerini tırmanıyorum o sırada alt dairenin kapıyı açma sesini duyduk.. Ben heyecandan dondum kaldım kuzenim ordan in aşağı gelecekler fln diyo neyse jeton düştüde indim aşağı :) Nasıl koşarak indik merdivenleri ama, eve nasıl girdiğimizi hatırlamıyorum. O bölümü izleyememiştik sonuçta.. :( İşte ototbüste büyük konuştuk iyikide 8 MArta gelmiş yağmurlu hava dedik, AOyuda izleyemedik bu da kapak oldu bize :)
Ne 15 dkkası AO başlayana kadar ıslanmaya razıydık yine.. Hatta yağmurda ıslanmayı seviyoduk bile niye büyük konuştuk anlamıyorum :(
evet aynen canim izleyememistim ama atv sagolsun gece de yayinladigi icin gece tv karsisinda saat 4:30 a kadar bekledim o gün hic uyumadim saat 07:30 da da okula gittim uykusuz rahle basinda uyuyuordum derste bir de uyandim her kez bas ucuma toplanmis beni izliyor rezil oldum hadi türkiyede olsam neyse ya ben ask oyununu izledim diyicem ama burdaki almanlara onu anlatmak zor iste ne analar bunlar ask oyunundan asktan daha dogrusu ask oyunu gibi süper bir diziden.

Ya arkadaslar ben ask oyununu acayip özlemeye basladim öyle böyle degil ha sanirim bu aralar bir cok arkadasta tepresmis bu özlem ya bir seyler yapsak ask oyunu önümüzdeki sezon tekrar baslasa kaldigi yerden ne biliyim bir kampanya filan baslatsak olmas mi?

Ya sacmaladigimin farkindayim ama keremcem bos sanirim e yasemin de doktorlar dizisinde oynuyor ama bu sezon bitter her halde doktorlar ee kurtimis serkan yelda ve digerleri bostalar sanirim.

Ama orhan babamiz gencoda baslamis ya ask oyununun bir oyuncusunu bir dizide görünce icim sizliyor acayip bir burukluk olusuyor sanki kisskaniyorum ya örnegin yaso ya sen ekinsin doktorlartda ne isin var diyesim geliyor.

ya da orhan amcayi gencoda görünce gencoya evladim filan diyor yaa orhan amca sen sarpin babasisin durmadan sarpi kurtiyi serkani azarlayan sert ama bir o kadar da yufka yürekli adamsin ORDA NE ISIn vAR DIyEsim geliyor.

ISte bakin bu dizi bizde ne ettkiler ne izller birakmis yani ben sahsen böyle düsünüyorum.

ssvshy
21-04-08, 21:13
herkese selam
geçen gün reklam arasında kanalları karıştırırken atvde bi diziye denk geldim limon ağacı adı orda esas oğlanın sesini sarpa benzettim hatta esas kızla kavgalarında söylediği sözler ekin sarpın ilk bölümlerdeki kavgalarını anımsattı bana dayanamadım bende buraya geldim baktım muhabbet koyulaşmış geç katıldım ama çok güzel günler geçirdim burda ve burda verilen emekleri düşünüyorumda ne aşkmış bizimkisi be heralde hiçbir dizidede olmaz böyle aşk

ceren_asu
22-04-08, 01:37
benim için aşk oyununun yerini hiç bir dizi dolduramaz...
aşk oyunu her zaman tek efsanem olarak kalacak :img-in_lo

MAKEDONYALI
22-04-08, 17:04
benim için aşk oyununun yerini hiç bir dizi dolduramaz...
aşk oyunu her zaman tek efsanem olarak kalacak :img-in_lo

Hakliisn benim icin de anyi sey gecerli ask oyununu yerini dolduracak bir dizi tanimiyorum o heycani bana yasatacak bir dizi

ya baksaniza ask oyunundan bahsederken sanki ilk askimizdan bahseder gibi bahsediyoruz hani ilk asklar unutulmaz derler ya benim icin de ask oyunu diziler icinde ilk askim ve hep öyle kalacak hic unutulmayan bir ask olacak.

Simdi ask oyununu bölümünü izledim hani su sarki caliyor aman ölüm zalim ölüm üc gün ara ver var ya hickiriklara bogularak izledim.

ceren_asu
24-04-08, 14:44
41 bölüm...
ekinin ailesiyle konuşması ve hakan yeşilyurt'un selanik şarkısının fonda çalması :img-in_lo
o sahne gerçekten insanın tüylerini diken diken eden sahnelerden ve
ekinin oyunculuğunu konuşturduğu sahnelerden biri..
ne zaman o şarkıyı dinlesem ekinin konuşması gözümün önüne gelir :img-in_lo
aha aşk oyunu ahh :img-in_lo

nehirrrr
30-04-08, 06:17
herkese selam
geçen gün reklam arasında kanalları karıştırırken atvde bi diziye denk geldim limon ağacı adı orda esas oğlanın sesini sarpa benzettim hatta esas kızla kavgalarında söylediği sözler ekin sarpın ilk bölümlerdeki kavgalarını anımsattı bana dayanamadım bende buraya geldim baktım muhabbet koyulaşmış geç katıldım ama çok güzel günler geçirdim burda ve burda verilen emekleri düşünüyorumda ne aşkmış bizimkisi be heralde hiçbir dizidede olmaz böyle aşk

OOo ne diyorsun Aysegulcum canim ben omru hayatimda yapmadigim seyleri yaptim Ask Oyunu icin. Simdi aklima geliyorda diyorum nasil yapmisim diye ama galiba yine olsa yine yapardim:img-cray:

Nalancim ya sorma o zamanlar Ruya Iscileri'nin adini Kabus Iscileri koymustuk:) Yonetmen olumsuz elestirilerimize dayanamayip sitemli sitemli bir bildiri yazmisti foruma:D Demedigimizi birakmazdik ama yine de vazgecemezdik izlemekten. Dizimizin zamaninda o ozgun senaryoyu kliser olaylar butunu haline getirdiklerinde cok sinirim bozulmustu ama yine de cok guzeldi dizimiz. Unutulmayacak seyler yasatti bize!

ssvshy
07-05-08, 22:12
herkese selam
geçen gün yolda yürürken arzuhalci gördüm sonra aklıma ismet amcanın yeniden arzuhalci olması ekinin babasıyla konuşması geldi aklıma sonra doktorlardaki elanın geriye dönüş sahnesi ekinin ameliyat sahnesi ne günlerdi be

Niçle
12-05-08, 04:41
Aa arzuhalciler kaldı mı daha :S Ben de bazen işçi sendikaları Ptt önünde eylem yaptıkları zaman hatırlıyorum İsmet amcayı Bide hani vardı ya Ekin hamileyken söylüyodu 1Mayıııs 1Mayıııs İşçinin emekçinin bayramııı :D

axii sevde
12-05-08, 15:12
tarih 12 mayıs2008
buraya yazıp yamamak arasında o kadar gel gitler yaşadım ki benim tek efsanem aşk oyunu idi.deliliklerimi yaşadığım yapmam deyip yaptıklarımı ....
o kadar çok şey yaptım ki ben hiç bir zaman gazete okumazdım televizyon izlemezdim ama her çarşamba günü gazeteler alarak geçiyodum ben hep saa 21.00 da yatardım ama efsanem başlıcak diye geç yatardıııımm o kadar çok anım varki aşk oyunuyla hangisi anlatsam bilmiyorum onlar ağladığı zaman herkesten gizli gizli ağladığımımı onlar gülerken benim de katıla katıla güldüğümü bazen maçlar falan olduğu zaman efsanemim çıkmadığı için gece yatarken satlerce ağladığımımı aşk oyunu oynayacağı için bütün gün moralimi bozmayıp sürekli güldüğümümü sırf bir saniyesini kaçırmamak için kanalı değiştirmeyip 10 dk reklam izlememimi misafirleri aşk oyunu kaçmasın diye çarşamba günüü hariç başka günlere çağırmayamı dersanem hafta sonu olduğun için ve 5.10 geçe aşk oyunun avrupadatekrarını vereceği için ve benim dersten 4.45 geçe çıktığım ve koştura koştura gitmemimi düğünümüz olduğunda otobüsün bir anca kalkıp eve gitsem diye bekleyişimi .... hangisini anlatıyım bilmiyırum ki
çok özledim ben masalımı her çarşamba geç satlere kadar yatmaz onu izlerdim şimdi ise erknenden yatıyorum
büyük bir çantam var aşk oyununa ait herşey var içinden ve geçengün dolabımı karıştırdığım da onlara ait eşyalarımı gördüğümde o kadar üzüldüm ki sürekli dua ediyorum allahım aşk oyunu tüm kadro 44.bölümden devam edilip tekrar çekilsin (mehmet akan hariç maaleseg)diye ama sanırım olmuyo
aşk oyunu benim için 44.bölümde btti benim masalım buraya kadar yeğenime uyusun diye bu masalı anlatıdu 44.bölümü de anlattım gerisinide istedi yeğenim ama ona bu masalım sonunu bende bilmiyorum ama inan bilmek isterdim dedim

soooon

geride kalanlar unutulmazmış saklansada çıkarmış birgün

( Burcu )
12-05-08, 23:36
Aşk Oyunu..nerden başlasam ki ? kelimeler yetmiyor bi noktada..aslında bu forumda çok uzun süredir varım..yani misafir olarak :) neden bilmem bir türlü kayıt olup yazma fırsatı bulamadım o zamanlar..belkide yazılanlar o kadar güzeldi ki onları okumaktan yazma gereği duymadım..bazen güldüren bazen hüzünlendiren..cidden en güzel ne eğlenceli başlıktı burası..dışarıdan takip eden biri olarak bunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim..diziye gelcek olursam şöyle söylemeliyim reklamlarını bile izlediğim tek diziydi..böyle bi oyuncu kadrosu böyle içten , samimi bir dizi bir daha gelmez...tabi en önemli nokta Keremcem ve Yasemin ikilisi...böyle birbirine yakışan, böyle muhteşem bir çifti bir daha görebileceğimi hiç ama hiç zannetmiyorum..oynamadılar, onlar o aşkı bize hissetirdiler..hele ilk bölümlerin güzelliği..muhteşemdi...kavgaları, aşklarını itiraf edişleri, ayrılık oyunları..hepsine teşekkürler bize bu kadar güzel bişi izlettirdikleri için..

ceren_asu
13-05-08, 00:37
Arkadaşlar o kadar güzel anlatmışsınız ki düşüncelerinizi ne desem bilmiyorum...
herkesin bi aşk oyunu macerası var sanırım..

fragmanını izlemek için saatlerce ekran başından ayrılmamam,
pazartesi günleri eve gelince önce bilgisayarın başına geçip özeti okumam,
dizi başlayınca dünyayla olan ilişkimi kesmem ve evde kimseyi konuşturmamam,
bölümden sonra yorumları okumam... Ah ahh
bunlar sadece aşk oyununa özel şeyler...

aşk oyunu herkesin kalbinde o kadar derin izler bırakmış ki
aradan bunca zaman geçmesine rağmen bu sayfaya gelip yorumlar yapılıyor...

Ben bu güne kadar aşk oyununu izlediğim gibi hiç bir diziyi izlemedim,bundan sonra da izleyemem.
aşk oyunu benim için her zaman özel kalacak...

MAKEDONYALI
18-05-08, 08:55
slm

Sanirim ask oyununu anlatmak icin her kez ise reklamlardan basliyor ben de basliyim bari.

evet enteresan bir durum yasamisiz heppimiz ya reklam izlenir mi hem de 10 ya da 11 dk gibi uzun bir reklam var ya babama reklam arasinda da kanal degistirtmedim icin cok kavga ettigimiz olurdu.

Ama napiyim ben ask oyununun bir sahnesini bile kacirmak istemezdim kacirsdam diziyi seyretmemis gibi hisederdim cünkü.

Ask oyunu ah Ask oyunu okuldan eve gelip tüm gün boyunca kahkalar attardim carsamba aksamlari ask oyunu seyredicem diye.
Tabi seyrettikten sonra her bölümün ardindan kalbim yerinden cikicakmis gibi hemen hemen bilgisayarin basina gelirdim yorumlari okumak icin ben bir mesaj atarken bir sayfa dolmus oluyordu sonra mesajimi bulamk icin yorumlarin heppsini okumak icin bayagi bir ter dökeerdim.
Bir cogu yoruma da kahkalarlan gülerdim annem de neye gülüyorsun kizim kendi kendine diye töbe töbe derdi.
sonra sabaha kadar oturup tekrarini izlerdim hafta sonu verildiginde bir daha izlerdim.
Ben magazin programlarindan nefret ederim ama ask oyunu hakinda bir sey duyarim diye tüm magazin prograamlarini izlerdim ozamanlar.
Pazar güneri ben her zaman 14:00 den önce kalkmam ama ask oyunu zamaninda saat kurardim bas ucuma su hani vardi ya ismini de unutum simdi harika pazar diye bir magazin programi onu izlemek icin 11 de kalkardim cünkü o programda hemen hemen her hafta ask oyununa dair bir haber vardi.
Simdi nezaman rast gele bazen ayda yilda bir o programi görsem icim ciz eder o günleri hatirlatir bana.
iste arkadaslar ask oyununun bizde okadar izi var ki anlatmakla bittmes anlattsam sayfalar yettmez.

alyaria
19-05-08, 16:47
Malum sitede ilk bölümü izliyorum şu an.Amma özlemişim diziyi. Evde bilgisayarım olmadığı için Perşembe günü işbaşı yapar yapmaz bilgisayarı açar yorumları okumaya çalışırdım. Sayfalar o kadar hızlı geçerdi ki yetişemezdim.Aynı anda onlarca üyeyle yorumlar yapılırdı.O heyecanı başka hiç bir dizi vermedi.Özel klip yaptığım ilk ve tek diziydi hem de 3 tane.Zaten aşk oyunu Dizifilm.com'a üye olma sebebimdi. Keşke sağlam bir senaryoyla dizinin devamı gelseydi...
Sonraları senaryo biraz sekteye uğramıştı , dizinin büyüsü bozulmuştu sanki. O dönemde Kırık Kanatlar dizisini izlemeye başlamıştım.Hangi diziye bakacağımı şaşırır , aşk oyununu internetten seyrederdim.Keşke ilk bölümlerin gülümseten anları hiç bitmeseymiş.Seyrederken aşklarını itiraf etseler diye sabırsızlanırdık ama diziyi güzel yapan itiraf edilemeyen duygularmış...
Aşk oyunu'nun Ekin-Sarp'ı ve Vahşi Güzel'in Mili - İvo'su ekranlarda gördüğüm en güzel iki çiftti.Hey gidi günler hey.....

ssvshy
22-05-08, 23:15
herkese selam
anılarımız depreşmiş biraz daha tutun kendinizi anılarınızı tutun 28 hazirana az kaldı ya ne çabuk geldi vakit ya kaç sene oldu hala aynı tazelikte yaşıyoruz aşkımızı ee neler yapıyoruz hazırlıklara şimdiden başlamak lazım

Niçle
27-05-08, 19:55
herkese selam
anılarımız depreşmiş biraz daha tutun kendinizi anılarınızı tutun 28 hazirana az kaldı ya ne çabuk geldi vakit ya kaç sene oldu hala aynı tazelikte yaşıyoruz aşkımızı ee neler yapıyoruz hazırlıklara şimdiden başlamak lazım
Ewet bende onu düşünüyorum ya şimididen sitedeki anket başlıklarında ki aşk oyunu lehine yapılan yorumları görüp nickleri pcme kaydediyorum. 10 gün önceden yani 18 Hazirandan sonra öm göndermeye başlayacam.

Geçen yıl ki kutlamaya97 kişi gelmişti bu yıl daha çok kişi olsun istiyorum yawf elimden geldiğince çok kişiye haber verecem, 150yi bulsun en azından.

ssvshy
31-05-08, 22:18
Ewet bende onu düşünüyorum ya şimididen sitedeki anket başlıklarında ki aşk oyunu lehine yapılan yorumları görüp nickleri pcme kaydediyorum. 10 gün önceden yani 18 Hazirandan sonra öm göndermeye başlayacam.

Geçen yıl ki kutlamaya97 kişi gelmişti bu yıl daha çok kişi olsun istiyorum yawf elimden geldiğince çok kişiye haber verecem, 150yi bulsun en azından.

elçincims elam canım ve herkese selam
bu yıl gün cst ye geliyor bunun etkisiyle belki kişi sayısı artabilir geçen sene o kadar yaygara yaptım resimler yaptım ama o gün burda olamadım inş bu sene olcam pm için liste oluşturman çok güzel bende video klip yapmaya çalışıyom ama siteye eklemek için video sitelerine üyelik vs gerekiyor onlardan pek anlamıyom artık yapıp siteden üyeliği olan birine koydurmayı düşünüyom gerçi bunun içinde birkaç ao videosuna ihityacım var nasıl nerden iindirceğimi bilmiyom bakcaz artık ao için yapcaz bişeyler:img-wink:

Oo_esmer_kiz_Oo
10-06-08, 18:34
ya kac seferdir geliyorum geliyorum ama yorum yazamiyorum ya yada yazacagim ama ne yazacagimi bilemiyorum dizinin bitmesini boyle bitmesini yediremiyorumdur :img-cray:

ama herkezin bir efsanesi vardir benim efsanemde bu dizi iste :good:

NERGIZ_CAN
17-06-08, 07:38
her kese merhaba uzun zaman oldu ugramiyordum ama artik 3 sene olacak i ask oyunu televizyonlara ilk aski ilk sevgiyi ve gercek guzelliyi getirdi

anlatsan bitmes izlesen doymadigim bir dizi

diyorum ki acaba senaryoculara yazsak da yeniden bu efsaneyi geri getirseler ve ya ikiliyi yasemini ve keremcemi tekrara bir dizide bulusdursalar olmazmi biz istersek olur diyorum ben ya siz

askim askimi tekrar veriyorlar asmali konak tekrar cekiliyor

neden olmasin bitdiyi yerden baslasa ya harika olur

gelin her kese haber verelim ve 28 haziranda toplanalim karar verelim ve bunu yapalim
seyirci isterse olur diyorum guzel olur

muklaka bulusalim 28 haziranda
gorusmek uzere

kumralım
19-06-08, 12:47
Nergiz fikrin gerçektende muhteşem.Bencede harika olur ama sanmıyorum. Çünkü şuanda ikisininde dizisi var. Yasemin'in Doktorlar Keremcem'in de Elif adıında yeni bir dizisi başlıyor. Öyle bişey olsa herhalde sevinçten havalara uçarız hepimiz. Ama yapmazlar sanmıyorum. Bi mutlu sonu bile bize fazla görürü senaristler,yönetmenler :img-cray:

axii sevde
19-06-08, 12:58
[QUOTE=kumralım;7463938][I]Nergiz fikrin gerçektende muhteşem.Bencede harika olur ama sanmıyorum. Çünkü şuanda ikisininde dizisi var. Yasemin'in Doktorlar Keremcem'in de Elif adıında yeni bir dizisi başlıyor. Öyle bişey olsa herhalde sevinçten havalara uçarız hepimiz. Ama yapmazlar sanmıyorum. Bi mutlu sonu bile bize fazla görürü senaristler,yönetmenler

evet onu bile çok görürler ama ya öyle haberler çıkmıştı keremcem ve yasemn ergene yeniden aynı dizide buluşucaklar diye doktorlardizisi.biz de öyle bir haber çıkmıştı hatta haberin fotosu bile vardı çok sevinmiştim olucak diye ama olmuyor bi türlü ya onun için çok üzülmüştüm ama artık imkansızlaşıyor gün geçtikçe ama ben hala umutluyum yine EKİNSARP DİYORUM YİNE KEREMCEMYASEMİNERGENE DİYORUM BENİM artık 2 efsanem var YALANCI YARİM VE AŞK OYUNU yalancı yarim aşk oyununun yerini yutamaz o hep kalbimim 1. si ama ne olur ya yy gerçekleşmicek ao gerçekleşse ne olurya

büşra.ky
19-06-08, 20:50
her kese merhaba uzun zaman oldu ugramiyordum ama artik 3 sene olacak i ask oyunu televizyonlara ilk aski ilk sevgiyi ve gercek guzelliyi getirdi

anlatsan bitmes izlesen doymadigim bir dizi

diyorum ki acaba senaryoculara yazsak da yeniden bu efsaneyi geri getirseler ve ya ikiliyi yasemini ve keremcemi tekrara bir dizide bulusdursalar olmazmi biz istersek olur diyorum ben ya siz

askim askimi tekrar veriyorlar asmali konak tekrar cekiliyor

neden olmasin bitdiyi yerden baslasa ya harika olur

gelin her kese haber verelim ve 28 haziranda toplanalim karar verelim ve bunu yapalim
seyirci isterse olur diyorum guzel olur

muklaka bulusalim 28 haziranda
gorusmek uzere

bu dediğin için biz o kadar uğraştık ki..ohoo...
bunu düşüneli,bi işe yaramayayışı bayağ oluor...

hiç sanmıyorum üzgünüm ama imkansız gibi bişey :icon_sorr
çok isterim tabiki :img-in_lo
yinede ; umutsuz yaşanmaz içimizde hep bi umut var..

ssvshy
28-06-08, 01:23
iyi geceler
yine bir 28 haziran ve yine burdayız bugün işe başlamamın 6.ayına girdim böyle bir güne denk gelmesi beni çok mutlu etti

mfö nün bir şarkısında bana şarkılar söyleten kadın diye bir cümle vardı bende şimdi bana yapmadıklarımı yaptıran dizi diyorum :img-blush

kaç yıl oldu herşey ilk gün tazeliğinde bütün oyuncular başka yapımlarda rol aldı ama hep bir tarafım izlerken aoyu düşündü hep başka dizilerde aodan sahneler replikler varoldu dizide varolan aşk başka yerlerde yaşanmaya çalışıldı ama olamadı zaman zaman yapılanlara kızsakta tek büyü hikayede değildi bunda oyuncularında yansıttıkları elektriğin etkiside vardı eğer o elektrik ekranın diğer tarafına geçmeseydi .....belkide en büyük etki buydu sonrasında o hafızalardan silinmeyen replikler
herşey bir bütündü hiçbirşey tek başına olmadı ve bizimde bunda bir payımız olduğunu düşünüyorum
tekrar burda böyle bir günde olmak çok güzel
herkese selamlar

kumralım
28-06-08, 01:45
:img-in_lo

3.yılımız kutlu olsun.
Bize bakışlarıyla aşkı anlatan,aşkı iliklerimize kadar hissettiren,kavgalarıyla bile bunlar birbirine delice aşık dedirtten dizimiz...
Aşkı bize anlatan 2 çift... Ekin Sarp !..
Bu diziyi izlerken öle şeyler yaşadık ki herkesin farklı bir anısı var. Onlarla güldük,onlarla ağladık. Rüya İşçilerine isyan ettiğimiz anlar olur Kabus İşçileri diye lakap taktığımız bile olmuştu. O günler gerçekten unutulmaz.
Hani demişti ya Ekin seni tanımasaydım gerçek aşkın ne demek olduğunu bilmeden ölücektim diye. Gerçekten de öle onları tanımasydık gerçek aşkın ne demek olduğunu bilmeden ölücektik...
Bize aşklarına öle güzel yaşatmışlardı ki içimize işlettirmişlerdi resmen. Belki hikayemiz bizim istediğimiz gibi bir son bulmadı ama yinede teşekkürler AŞK OYUNU

*Sunacik*
28-06-08, 03:44
Öncelikle iyi geceler...=)

Ben her ne kadar AO zamaninda burada aranizda olamasamda,bu diziyi Efsanem diye kazidim aklima,EKIN&SARP´la yeri geldi güldüm,yeri geldi agladim...Muhtesemdi:img-in_lo

3.Yilimiz kutlu olsun...
Efsane devam ediyor,her birimiz icin!:img-in_lo

Aski anlatti bize bu özel cifitmiz,o muhtesem ve ask dolu bakislariyla,gülüsleriyle,kavgalariyla,herseyleriy le baglandik biz onlara...
EKIN&SARP sayesinde (dizide olsa) ASk´i her zaman hissettik
Kisaca Aski en iyi anlatan cift!

Inanilmaz cok anim birikti benim bu diziyle,hatta dizi demek bir garip geliyor,EFSANE!Yeri geldi güldük,yeri geldi agladik...

Kendi adima konusayim Askin ne demek oldugunu Ekin&sarp ile ögrendim!

hani Iz birakanlar oluyor ya...Ekin&Sarp ciftide aynen öyle
Her zaman kalbimizdesiniz cok özel bir yerde

iyi ki böyle bir dizi yapilmis,iyi ki biz onlara bu kadar baglanmisiz,onlarin sayesinde birbirimizi bulmusuz ve onlarin sayesinde ASK´i anlayabilmisiz ve hissedebilmisiz!:love05:

Efsanemiz istedigimiz gibi sonlanmamista olsa,hersey icin cok tesekkürler
ASK OYUNU-Unutulmaz bir Efsane-Her zaman!

ceren_asu
28-06-08, 03:56
Koskaca 3 sene geçmiş üzerinden,ama kimse unutmamış ve unutacağı da yok...
Hem nasıl olurda unutulabiliriz ki bu aşkı ?
Kim unutabilir..Hiç kimse...Bu aşk unutulmaz...

Ekin&Sarp...
Nasıl anlatılabilir onların aşkı? Kelimelerle anlatılabilir mi ?
Tarifi var mıdır o birbirine aşkla bakan gözlerin... Ya da takrarı?
Olamaz böyle bir aşkın ne tarifi ne tekrarı...

Aşk oyunu...
Tam 44 Bölüm...
Acısıyla ,tatlısıyla...kavgasıyla,neşesiyle...
Bizlere yaşattığınız o güzel günler için teşekkürler...

EKİN & SARP
YASEMİN ERGENE & KEREMCEM...

parlakz güneş
28-06-08, 09:20
Efsane olmak...

Aşk oyunu efsane olmayı bildi...Aşk'ı anlatmayı başardı..Hala izlediğimde ilk kez izliyor gibi ağlıyor gülüyorum..Ama en önemlisi ÖZLÜYORUM...Onların yerini hiç kimse tutamaz...Ekin&Sarp..Efsane çift..

Unutmadık unutmuycaz!Efsane olanlar zaten asla unutulmaz...10 sene geçse bile burda oluncağına inanıyorum ben..

Keşke..Bitmeseydi..Ama hiç bir dizi sonsuza kadar sürmüyor..Bizede bu diziyi unutmamak düşüyor..

Efsane'mm:img-cray:

GöZdE_iPeK
28-06-08, 11:41
"Aşk Oyunu"
Bazen bizi kızdıran,bazen bizi eğlendiren,bazen mutluluk sarhoşu eden,bazense duygulandıran..Ve tüm duyguları bize içinde yaşatan...
Aşkı Ekin ve Sarpla bütünleştiren onlardan ayrı düşünememize neden olan oyun..
Aşklarının önüne çıkan engeller..Onların tavırları..Her şeyiyle zihnimize kazındı Aşk Oyunu..

Ondan önce veya sonra ne izlersem izleyeyeyim göremedim ben böyle bir aşkı..Aşk dediğimde aklıma gelen Ekin&Sarp'tan başkası olmadı.

Bize hissettirdikleri,kendilerine bağladıkları...Her şey çok güzel..

Hayatımda yaşamadığım şeyleri bu forumda yaşadım ben ve mutlu oldum.İyi ki izlemişim Aşk Oyunu'nu iyi ki varmış..Ve bizim için var olmaya devam edecek..

Bir efsane doğmuştu bugün..
Yıllar önce..
Efsane sizin bizim efsanemiz..
Efsane, aşkın efsanesi!
:love05:

büşra.ky
28-06-08, 12:30
28 haziran 2005

3. yılımız kutlu olsun....

bu dizi,bu efsane ; içimize öyle işlemiş ki
hepimiz bugün burdayız..3 yıl geçsede unutmamışız..

bize ''aşk'' nedir öğreten Efsanemize emek veren efsaneyi efsane yapan başta SARP&EKİN-KEREMCEM&YASEMİN e daha sonrada yönetmen,senarist,ışıkçısına kadar herkese sonsuz teşekkürler..

ağladık-üzüldük,güldük sevindik,
burda yaşanmayan şey kalmadı.
kocaman bi aile olduk AŞK OYUNU ailesi...

bize çok şey öğretti,çok şey kattı Aşk Oyunu..
herşeyi,bu sevgiyi sonuna kadar hakettiler...

burda,bu ailenin içinde olmaktan çok mutluyum,iyi ki varsınız..

bugs_buny
28-06-08, 12:46
1 yılı daha geride bıraktık:icon_sorr
3. yılımız kutlu olsun...
bu aşkı kelimelerle anlatmak imkansız aslında...
efsanem.... çok özledim ya:img-cray:

tugchemre
28-06-08, 13:19
evet 3 yıl...

onları unutmadığımız ve hala bitmemiş gibi konuştuğumuz 3 yıl...ilk hayranlığım ilk defa aşka inanışım...ve ilk defa hayatıma onlarla berbaber soktuğum siz güzel aodaşlarım...

biliyorum bunun gibi ne bilmem kaçıncı yıllarda bile konuşucaz burda...her pazartesi burda hep beraber özetler bekleyişimiz fragmanın daha yayınlandığı ilk saniyede burda canlı canlı konuşmalarımız...ayrılıklar,acılar arkasında bile aşkın hep kazanacağına inanmamız...biliyorum yıllar geçecek ama bunlar hep bizimle işte...

ekini...sarpı...sizi hep çok seviyorum...ben olmaya devam ettikcede sevicem...

rhonda
28-06-08, 13:49
öncelikle 3. yılımız kutlu olsun arkadaşlar...

aşk oyunu'yla ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki hangi birinden başlayacağımı bilemiyorum...

dizinin başladığında gerek keremcem'e gerek yasemin'e karşı önyargılıydım.keremcem için şarkıcılığı başaramamış ki oyunculukla bir yere gelmeye çalışıyor,bildiğin popüler kültür sanatçısı işte diye düşünmüş yasemin içinse bu kızı da nerden bulmuşlar bari güzel olsa.sopa gibi birşey ayrıca sesi de ona hiç gitmemiş diye düşünmüştüm:img-in_lo

bu yargılarımda yanıldığımı anlamam fazla sürmedi.ikisi de o denli içten bir oyun oynamaya başladılar ki bunun bir oyun olmadığını bize hissettirdiler.tabi bu başarının tek sebebi bu değil.aşk oyunu hala insanların aklında yer tutabiliyorsa bu senaryonun,yönetmenin,oyuncuların,teknik ekibin bu işe inanarak ellerinden gelenin fazlasını yapmalarından da kaynaklanıyor.

bu oyunda emeği geçen herkese çok teşekkürler.Aşk oyunu bize o kadar çok değer kazandırdı ki bunların hangi birini anlatabilirim ki..ayrıca aşk oyunu biz genç nesli çok saygın oyuncularla da tanıştırdı.Yasemin kadar Keremcem kadar onlarında bende çok özel bir yerleri var.bunlardan biri de usta oyuncu Mehmet Alkan..Mehmet Alkan'a da Allah'tan rahmet diliyorum.

son olarak iyiki aşk oyunu diye bir dizi olmuş,iyi ki Ekin'i Sarp'ı,Serkan'ı,Yelda'yı,Kurti'yi...tanımışım.Bu bile bana yeter.

Ayşa-Yaso-Kero
28-06-08, 14:13
3 yıl oldu aomla tanışalı hiç bir dizi beni bu adar etkilemedi etkileyemezde eskiden gerçek aşka inanmazdım ama aoyu izledikçe gerçek aşka olan inancım sonsuz hayatımda aşka en iyi yakışan çifti gördüm bağlandım kopmadım bna çok iyi dostluklar kazandırdı daha gzl cümlüler kurmaya başladım ve sayamadığım bir çok şey yeniden televizyonda yayınlanması içn nelerimi vermezdim sizi tanımasaydım gerçek aşkın ne demek olduğunu bilmeden ölücektim...:img-cray::img-in_lo

asli&ekin
28-06-08, 14:14
3 yıl oldu...
Vay be.3 yıldır aynı çifti seviyoruz
Ne kadar güzel birşey.Hiç bir zaman onları sevmekten vazgeçmedik
Benim için hep tek çift vardı.Günümüz dizilerinden bikaç daha çifti seviyorum ama hiç biri Ekin&Sarp'a benzeyemiyor ki :(
Onların bakışları,konuşmaları herşeyi bambaşkaydı,aşk doluydu

Sadece Ekin&Sarp yönünden değil tabi
Diğer oyuncularda çok başarılıydı.Serkan,Kurti,Yelda,Gönül,Berna,Sinan vs.
Aşk Oyunu her yönden dikkat çekiyordu.Aile ortamı olsun,aşk olsun,dostluk olsun.Herşey vardı içinde

Ama biraz çabuk bitti tabiki 100 bölüm sürse yine izlerdik
Zaten dizi 44. bölümünde bitti benim için
Çünkü Sarp'sız bölümleri hiç güzel değildi açıkçası
Yada alıştığım için bana öyle gelmişti :img-blush

Kısacası hala sürüyor bu efsane
Ve kaç 3 yıl geçerse geçsin unutulacağını hiç sanmıyorum ben :img-in_lo
Bu aşk nasıl unutulabilir ki ?
Ben aşkı onlarda tanıdım.Ne olduğunu onlarda gördüm
Onların aşkını imrenerek izledim
Çok özlüyorum onları ya,hiç bir dizide hiç bir aşkta yaşayamıyorum o duyguyu
Sadece onlardaydı ve yerini kimseye kaptırmam,hiçbir diziye ve hiçbir çifte :img-cray:

Neyse 3. yılımız kutlu olsun :img-in_lo
Daha nice senelere

keremcemelike
28-06-08, 14:50
aşk oyunu efsane dizim bnm için sadece vakit geçirmek için başlayan bişiidi tvde hiç bişi yoktu izliyim bari dedim sonra keremcem ne kadar tatlı die düşünmüştüm o kadar sıcak o kadar cana yakın geldiki anlatılması güç bişi oldu içimde ve o anlatılması güç şey ilk günkünden hiç bişi kaybetmeden aksine artarak hala devamediyo onu her gördğümde yasemin ergene ona ilk gördüğümde deil ama bir iki bölüm sonra geldi içimdeki sevgi hala bitmedi bize bu güzel aşkı yaşattıkları için bu güzel aşka gönülden inanmamızı sağladıkları için hepsine tüm dizi ekibine teşekkür ediyorum hepsinin kalbimde bi yeri war özellikle keremcem ve yasemin ergenenin efsaneler unutulmaz her zaman yaşıycak olan efsanemiz AŞK OYUNU
mehmet akana allahtan rahmet diliyor ve onu sevgiyle anıyoruz

betigül
28-06-08, 15:30
ne kadar yıl geçerse geçsin benim için hep bi efsane olarak kalacak Aşk Oyunu
aradan kaç yıl geçerse geçsin asla unutmıcam
daha nice 3 yıllara

gazel89ayşenur
28-06-08, 15:53
Bugün gelsin diye 2 aydır bekliyorum.....
heralde sayfalarca yazarım içimdekileri demiştim...ama gelin görün ki yazacak bişi bulamıyorum...bugün mutlu olacağımı düşünmüştüm ama daha cok canım acıyor...özlemim daha bi belirginlesti sanki....hayatımın hep "İLK VE TEK AŞKI(DİZİSİ)"olarak kalcağından hiç süphem yoktur.....

hangi diziye baksam 1.,2, bölümde izlemekten vazgeciyorum gercekten o duygu yasanmadan bilinmez,bizlerin ask oyununda hissettiğimiz duygular hiç bir dizide yok.....

hazırlık yapmıştım ask oyunu videoklip olarak su an upload ediyorum.....duygularımı en iyi videolarım anlatırım sanırım....bu kadar az olmamısın sebebi ne bilmiyorum ama gercekten ask oyunu sevenlerin burada olmak isteyipte olamamalarına bağlıyorum...
ölümüne ask oyunu diyenlere sevgilerimle....

didou_didem
28-06-08, 15:59
3 yıl oldu...hayatımda dönüm noktası olan dizi başlayalı tam 3 yıl oldu...3 yıl öncesi sanki bir milattı benim için...en önemlisi kocaman bir ailem oldu bu ikili ve bu dizi sayesinde...
burdaki yaşadıklarımızı bu ailedeki hemen hemen herkes biliyor...iddialarımız,mantılarımız,dondurmalarımı z :)
çok güzel ve çok özel şeyler yaşadık bu diziyle..yerleri doldurulmayacak şeyler...

axii sevde
28-06-08, 16:44
ne olursa olsun benim tek efsanem aşk oyunu

bu başlık biraz az ama olsun gerek yok
eminim onlarda şuan burda olmak istiyolardır ama olamıyolardır

ya anlatıv,cak tek kelime bile bula,mıyorum çünkü aşk oyunu ekibi ne ve EKİNSARP a kelimeler kifayetsiz kalır

aşk oyunu aynı ekiple başladı ve aynı ekiplede bitirdi
ne mutlu bize böyle insanları tanıdık ne mutlu bize
28 HAZİRAN 2008 BİZİM EFSANEMİZ OLDU

ssvshy
28-06-08, 18:20
herkese selam
geçen sene bu zamanlarda herkes burdayken o kadar uğraşmama rağmen burda olamamıştım
bu senede işyerinde yasak olduğu için giremedim cep telefonundan bağlanmaya çalıştım yaklaşık 3 saat gprs ayarı yaptım neyse sonunda başardım ve mesajları okumaya başladım
şuan evdeyim ve kaç saattir varolan kişi sayısı çok az :img-cray:umarım akşam burası geçen seneki gibi coşar
tekrar 3.yılımız kutlu olsun

gazel89ayşenur
28-06-08, 21:12
sanmıyorum cosacağını baksana daha 3. yılında ne haldeyiz...
hani yıllarca burada olacaktık...
demekki gercekten bi seye bağlanmka ,sevmek kolay değil....
ve bunu herkes yapamıyor...yada gercekten hissedemiyor...
ama yine de gercekten hissetmek herseyden güzel ve azda olsak burada olabilmek....

kumralım
28-06-08, 21:20
sanmıyorum cosacağını baksana daha 3. yılında ne haldeyiz...
hani yıllarca burada olacaktık...
demekki gercekten bi seye bağlanmka ,sevmek kolay değil....
ve bunu herkes yapamıyor...yada gercekten hissedemiyor...
ama yine de gercekten hissetmek herseyden güzel ve azda olsak burada olabilmek....
Bence burda olmak isteyen eminim ki çok kişi vardır. Ama başlıkta birilerini bulamayınca doğal olarak çıkıyorlardır. Geçen yıl ne kadar güzeldi burası. Neredeyse bütün AO'cular buradaydılar.
Bn geçen yıldan daha çok kişi burda olur bu yıl diye düşünüyorken kimse yok malesef ki.
Gerçi bir bakıma bende merak ediyorum nerdelr diye,ne zmn burası dolucak diye :)

*POP*
28-06-08, 22:10
Bugüm tam tamına 3 yıl oldu.Sabahtan beri nerdeyse bütün bölümleri izledim..:img-cray:.
Ve tek farkına vardığım şey, bana bu kadar güzel aşkı,bu samimiyeti,bu sıcaklığı yaşatan hiçbir dizi olmamış...
Çok diziler geldi,geliyor.Ama hiçbiri Aşk Oyunum gibi değilmiş,olanlarda ondan özenmiş...
Kısacası ben Aşk Oyunu dizisinin unutamadım,tabiki sadece ben değil hepimiz :)..Dizi bitsede yıllar geçsede biz bitiremiyoruz nedense..
Bitmiycekte zaten komik olsa bile hayatımızın bazı anıları vardır.
Yıllar geçsede,o günleri,o saati,o kişileri unutmayız,aynen böyle...
Her bir bölüm,her bi sahne,ne zaman izlesem bana aynı heyecanı,aynı samimiyeti,aynı duyguları yaşatıyor.
Böyle bi diziyi yapan bütün ekibe teşekkürler,ne Ekin&Sarpı,ne Gönülü,ne Serkanı,ne Yeldayı,ne Sinanı,ne Feryalı,ne Orhanı..:img-cray:

Aşklar bitsede,aşk hiç bitmeyecek.Ne onların aşkı,ne de bizim bu diziye,bu aşka inancımız.:img-cray:

Edit:Bütün gün giremedim,bende üzülmüştüm,kaçırdım herşeyi diye.
Kimse yok gerçekten :icon_sorr

bugs_buny
28-06-08, 22:35
geçen sene 28 haziran günü çok iyi hatırlıyorum sabah 10-11 gibi girmiştim bu başlığa ve o kadar çok mesaj yazılmıştı ki zar zor okudum hepsini...ama şimdi hiç öyle değil gerçekten çok ŞAŞIRTICI:icon_sorrsabahtan beri girip çıkıyorum başlığa ama anca 1-2 sayfa ilerleyebildik...bu saatten sonrada kimsenin bu başlığa gelipte bişey yazacağını zannetmiyorum...

ama tabi işleri yüzünden giremeyenlerde vardır..ya da tatile gidenler de olabilir...onlara bişey diyemem...

_naz_
28-06-08, 23:46
Eve yeni girebildim diyerim
koşa koşa buraya geldim

28 Haziran.. unutan unuTsada bu taRih gönLümzde bizm!
Hç bi zamanda dei$mez..3 yıln hikayeSi bu..

Diziyi yapan emeği geÇen , oyunCular, aşk , kmedi , sewqi , emek Herşey İçn Teşekkürler AO...

ssvshy
29-06-08, 00:36
dönüp bakarsa hala seni seviyor demektir

biz bakıyoruz çünkü onları hala ilk günki gibi seviyoruz aradan yıllar geçsede bu devam edecek eminim bir çok kişi bedenen olmasada ruhen burda

ne günlerdi
fasulyenin faydalarını burda öğrendik
hızlı gonzales(böylemi yazılıyor bilmiyorum)meryemce sayesinde replikleri hemen okuduk
ajanlarımız sayesinde tüyolar aldık
o tüyolara kafa yoruk
fragmanlar özetler için sabahladık
fragmanların her karesini irdeledik kıyafetlerin bozulma şekline kadar herşeyi inceledik
ve en önemlisi hiçbir zaman tartışırken birbirimize olan saygımızı sevgimizi yitirmedik
işte bu yüzden bu dizi ,bu form sevildi herşey bir bütündü ve bu büyü hep bu bütünlük sayesinde korundu forma girerken yoruma başlarken herkese selam demeyi çıkarken sevgiler demeyi öğrendim ve daha bir çok şeyi
ben bu form sayesinde öğrendim
sizi tanıdığıma çok mutluyum ve bu diziyi izlediğim için kendimi tebrik ediyorum iyi bir seçim yapmışım
sevgiler

_naz_
29-06-08, 00:44
dönüp bakarsa hala seni seviyor demektir

biz bakıyoruz çünkü onları hala ilk günki gibi seviyoruz aradan yıllar geçsede bu devam edecek eminim bir çok kişi bedenen olmasada ruhen burda

ne günlerdi
fasulyenin faydalarını burda öğrendik
hızlı gonzales(böylemi yazılıyor bilmiyorum)meryemce sayesinde replikleri hemen okuduk
ajanlarımız sayesinde tüyolar aldık
o tüyolara kafa yoruk
fragmanlar özetler için sabahladık
fragmanların her karesini irdeledik kıyafetlerin bozulma şekline kadar herşeyi inceledik
ve en önemlisi hiçbir zaman tartışırken birbirimize olan saygımızı sevgimizi yitirmedik
işte bu yüzden bu dizi ,bu form sevildi herşey bir bütündü ve bu büyü hep bu bütünlük sayesinde korundu forma girerken yoruma başlarken herkese selam demeyi çıkarken sevgiler demeyi öğrendim ve daha bir çok şeyi
ben bu form sayesinde öğrendim
sizi tanıdığıma çok mutluyum ve bu diziyi izlediğim için kendimi tebrik ediyorum iyi bir seçim yapmışım
sevgiler

++
Bi çok şey öğrenDk bu diziden :( ama görüyoRmki gereken önem verilmemis
ama tatil dönemi cogu kisi tatilde giremiyor..
ah Sarp ah:img-cray:

*lalezar*
29-06-08, 03:18
herkese merhaba arkadaslar
ben de fanatiğiydim - hala da yeri ayrıdır- aşk oyunun,bu forumu okumak hep çok keyifli gelirdi bana çok güzel muhabbetler olurdu burda o dönem güzel arkadaslıklarımız olmuştu ama tabii zamanla degişiyo bazı seyler,burdaki arkadaslar süper insanlardı her konuda çok yardımcılardı :) şimdi bir çoğunu göremiyorum içim burkuluyor ama yeni arkadasların olması da sevindiriyor
gecen yıl bu tarihte nostalji yorumlarını okuyup 28 haziranda birçok arkadasn burada oldugunu görünce çok imrenmiştim yazılan herseyi okumuştum ve çok duygulanmıştım bu yıl için kendime söz vermiştim :) şimdi saat 01:55 tarih 29 haziranı gösteriyo ama yine yakaladım ucundan bucagından :)
dizi döneminde daha cok giriyordum siteye,özeti ve fragmanı beklemek o kadar keyifliydi ki hamiş sagolsun telefon edip atv deki bayandan özeti alırdı, bazı arkadaslar gece yarılarına kadar fragman bekleyip siteye eklerlerdi, anaxagor bi hikaye yazmaya baslamıştı ki bütün forum müdavimi olmuştuk diziyi bekler gibi hikayeyi beklerdik,yanlış hatırlamıyorsam üç tane erkek forumdaşımız vardı;el desdicado,ateveci,anaxagor
çookk güzel günlerdi bi çok arkadas gibi ben de aşk oyunu sayesinde forumlara takılmaya başladım,keremcem diziden ayrıldıktan sonra izlemedim yeni hayat bölümlerini içimden gelmedi. 44 bölümlük arşivi gecen yıl tamamlamıştım gercekten çok güzelmiş yaa herşeyiyle, aşk oyununda sadece aşkı izlemiyorduk ki serkanı kurtiyi gönülü yeldayı hepsini çok sıkılmadan-severek izliyorduk şimdiki biçok dizide ben yan karakterleri izlemekten sıkılıyorum zaten şu anda hiç bir diziyi aşk oyunu fanatikliğiyle izlemiyorum-izleyemiyorum
aşk oyunundan sonra cok fazla ugrayamadım siteye ama fırsat buldugum her an gelip yorumlarınızı okuyorum
pek az kişinin oldugundan şikayet etmiş arkadaslar ama kendimden biliyorum şu an burda olmasalar da hala gönülleri burda olan o kadar çok kişi var ki
bana-bize yaşattıkları bütün güzellikler için aşk oyunu dizisine ve o dönemde ve daha sonrasında bu foruma yorum,hikaye,replik,tüyo,imza,avatar .... ekleyerek gönlümde ayrı ayrı yerlere sahip olan bütün arkadaslara sonsuz tesekkürler
iyi geceler

Ozly
29-06-08, 23:21
Dün yoğunluktan unutmuşum.Dizimizden olalı 3 sene oldu..Geçenlerde Keremcem konserinde Kadife kelepçeyi söylemeden önce kaç sene oldu unuttunuz mu acaba diye sormuştu..Unuturmuyuz be..Unutulur mu?

3 sene sonra bile aynı etkisi sürüyor..İmzalarımız avatarlarımız değişmiyor..Arşivde bile olsa yerimiz bir şekilde devam ediyor efsanemiz..

Bu zamana kadar dizimize sahip çıkan tüm arkadaşlarıma selamlar sevgiler...

sinem75
30-06-08, 23:23
Merhabalar Aşk Oyunu dostlarım....
Bende 28 Haziran'da burada değildim ama o gün içimden dizimiz bundan tam üç yıl önce başladı şimdi arkadaşlar yine forumda buluşmuşlardır diye geçirdim hep.
Bakıyorumda hala bir çoğumuzun imzasında avatarında efsane çiftimiz duruyor.
Buradaki dostlukları,paylaşımlarımızı,anılarımızı ömrüm boyunca unutmayacağım.
Hala aynı duygular içerisindeyim.Benim hayatımda bir daha ne böyle bir dizi,ne de böyle bir
forum olmayacak.Hiç bir dizi kahramanı bana Keremcem ve Yasemin'in verdiği elektriği vermeyecek,ve hiç bir dizi kahramanı onlar gibi gözleriyle konuşamayacak.

Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.Kendinize iyi bakın,hoşçakalın dostlarım.
Son olarak;
Yaşlanıp kendi adımı unutsam bile,yüzlerce dizi seyretsem bile,başka dizi forumlarında binlerce yorum yapsam bile(ki yapamıyorum) seni asla unutmayacağım Aşk Oyunu.

Niçle
02-07-08, 04:43
Hemen söyleyeyim mazeretimi; 3 haftadır bilgisayarım ortada yoktu... Kusura bakmayın lütfen :( İsim listesi yapmıştım herkese öm atıp 28 Hazran'da buraya çağıracaktım ve bilgisayarım gittiğinden beri de bunu düşünüp durdum. Öm göndermek şöyle dursun 28 Haziran'a bile yetişmedi bilgisayar.. :(

Gelecek sene burası geçen yıldan daha kalabalık olacak inşallah... Çok üzüldüm ama ya bu kadar az kişinin olmasına.. Ama Efsanemizin 4. doğum gününün böyle geçmemesi için elimden geleni yapacam.

Hafiss
07-07-08, 03:57
Ben dfye çok fazla girmiyorum
Girince de çalışmalara bakıp çıkıyorum
Ama az çok tanıyan vardır heralde(:
Adım Hafize... Eski nickim kerokiyasom...

28 Haziran'da güzel bir yorum yazmak isterdim bu sayfaya
Ama nasip olmadı işte...
Kısmet bugüneymiş...

28 Haziran 2005... İşte biz bu tarihte doğduk!...
Bir zamanlar bu sözü Keremcem'e iletilcek bir mektupta kullanmıştım
Ne de doğru bir sözmüş
Şimdi çok daha iyi farkettimki; gerçekten ben bu tarihten önce yaşamamışım

Bir şarkının şiirnde geçer:
''Nedendir bilinmez, aşk niye vardır?Ama hayat aşkı yaşadığın kadardır!...''

Ben aşkların en güzelini 3 yıl önce Sarp&Ekin'de yaşadım
Bir zmnlar saçma sapan bir duygu dediğim aşkı iliklerime dek hissettim
Öyle geceler olduki, sabahlara dek ağladım, öyle geceler olduki; aşkın yağmuruyla ıslandım

Biz aşkın en güzel halini gördük
Üzülüyorum, gelecek nesiller aşkı bilmeyecek...

lanetly_girl
08-07-08, 03:02
ben bu başlığa girdiğimde istemeden gözümden yaşlar süzülüyor. bende yeniden istiyorum çekilen son iki bölümü hiçe sayıp yeniden ekin ve sarpı istiyorum elif ve doktorlar bittikten sonra belki...

kumralım
09-07-08, 01:10
Ben dfye çok fazla girmiyorum
Girince de çalışmalara bakıp çıkıyorum
Ama az çok tanıyan vardır heralde(:
Adım Hafize... Eski nickim kerokiyasom...

28 Haziran'da güzel bir yorum yazmak isterdim bu sayfaya
Ama nasip olmadı işte...
Kısmet bugüneymiş...

28 Haziran 2005... İşte biz bu tarihte doğduk!...
Bir zamanlar bu sözü Keremcem'e iletilcek bir mektupta kullanmıştım
Ne de doğru bir sözmüş
Şimdi çok daha iyi farkettimki; gerçekten ben bu tarihten önce yaşamamışım

Bir şarkının şiirnde geçer:
''Nedendir bilinmez, aşk niye vardır?Ama hayat aşkı yaşadığın kadardır!...''

Ben aşkların en güzelini 3 yıl önce Sarp&Ekin'de yaşadım
Bir zmnlar saçma sapan bir duygu dediğim aşkı iliklerime dek hissettim
Öyle geceler olduki, sabahlara dek ağladım, öyle geceler olduki; aşkın yağmuruyla ıslandım

Biz aşkın en güzel halini gördük
Üzülüyorum, gelecek nesiller aşkı bilmeyecek...
Hafizecim ben senin kerokiyasom olduğunu bilmiyordum (: kerokiyasom die bir nick çünkü hafızamda var benim ama onun sen olduğunu daha yeni öğreniyorum (:Gerçi zaten pek tanımayız biz birbirimizi sanırım. Çünkü pek konuşmuşluğumuz yoktu galiba (: Ama olsun yeni yeni tanışırız inş =)

Öyle güzel anlatmışsın ki canım Aşk Oyunu'nun içinde ki yerini. Gerçi içimizde ki desem daha doğru olur. (: Kendi adıma konuşayım gerçektende aşkın en güzelini 3 yıl önce Ekin&Sarp'ta yaşadık ! Eğer Yasemin Ergene Keremcem olmasaydı biz belki bu diziyi sevmicektik. Gürgen Öz olmasaydı,Aydoğan Oflu olmasaydı ve diğer oyuncular. !!!
Hepsinin yeri içimizde apayrı. Onlarla güldük,onlarla ağladık. Çoğumuz sanırım tatmadığımız duyguları tattık onlarla.

Ve evet sanırım doğru diyosun gelecek nesiller aşkı bilemeyecek.
Ama eminim ki bu AŞK bir destan gibi dilden dile dolaşacak.

Ne unutucaz ne unutturucaz ! : ) ;)

bluenight
09-07-08, 10:19
28 Haziran da malesef buraya yazmayı unuttum evde de nette de değildim çünkü. Bugün aklıma geldi biraz gec olsa da yine de yazmak istedim.
Ben hayatım da ilk kez bir dizi bitip de üstünde yıllar gecmesine rağmen izlediğimde aynı heyecanı aynı aşkı hissediyorum. İlk kez bir diziyi yani yerli yapımlardan unutmuyorum ve hala o günlerdeki gibiyim. Çok güzel bir diziydi çok ve şunu biliyorum ki yıllar geçse de unutulmayacak. Özellikle bugünlerde her gün Aşk Oyunu nu izliyorum ve aynı heyecanla yine. Bilmem nedendir yaşanan son olaylar ve muhteşem ikilinin geldiği son durumlardan olsa gerek aşırı derecede özlem duyuyorum ve bunu da diziyi izleyerek bir nebze de olsa indirgemeye çalışıyorum. Keşke ikisini yeniden bir komedi romantik dizifilm yada sinemafilm olarak izleyebilseydik. Gerçi hayatta imkansız denen bir şey yoktur. Ölüm haricinde. O yüzden yazlar biter yazlar gelir neler olacağı hiç belli olmaz. Olur da bir mucize olur yeniden bir arada görme şansımız olur. Keremcem Yasemin sonuçda bunlar ne yapacakları belli olmaz. Umuyorum bu özlem daha fazla uzun sürmez ve yine hayat onları bir araya getirir. :img-in_lo

Efsaneler Unutulunca Ölürmüş...

maria clara
20-07-08, 13:48
güzel diziydi son zamanlar da artık neden devam ettiğini bilmiyordum yani tam artık bir araya gelecekler mutlu son olacak derken senaristler devam hırsı yaptı ve normal çok hoş sevilerek izlenmiş dizi olarak bitmesine müsade etmediler keremcem de kendisi bitirdi.

*burçak*
23-07-08, 02:18
28 Haziran da malesef buraya yazmayı unuttum evde de nette de değildim çünkü. Bugün aklıma geldi biraz gec olsa da yine de yazmak istedim.
Ben hayatım da ilk kez bir dizi bitip de üstünde yıllar gecmesine rağmen izlediğimde aynı heyecanı aynı aşkı hissediyorum. İlk kez bir diziyi yani yerli yapımlardan unutmuyorum ve hala o günlerdeki gibiyim. Çok güzel bir diziydi çok ve şunu biliyorum ki yıllar geçse de unutulmayacak. Özellikle bugünlerde her gün Aşk Oyunu nu izliyorum ve aynı heyecanla yine. Bilmem nedendir yaşanan son olaylar ve muhteşem ikilinin geldiği son durumlardan olsa gerek aşırı derecede özlem duyuyorum ve bunu da diziyi izleyerek bir nebze de olsa indirgemeye çalışıyorum. Keşke ikisini yeniden bir komedi romantik dizifilm yada sinemafilm olarak izleyebilseydik. Gerçi hayatta imkansız denen bir şey yoktur. Ölüm haricinde. O yüzden yazlar biter yazlar gelir neler olacağı hiç belli olmaz. Olur da bir mucize olur yeniden bir arada görme şansımız olur. Keremcem Yasemin sonuçda bunlar ne yapacakları belli olmaz. Umuyorum bu özlem daha fazla uzun sürmez ve yine hayat onları bir araya getirir. :img-in_lo

Efsaneler Unutulunca Ölürmüş...

Nalan sanki benim içimden geçenler yazmış
dediklerinin aynısı bendede oluyo dizi ne kadar izlesemde aynı heyecan oluyo
sanki daha önce izlemişim gibi ben hiç bir zaman bir diziye bu kadar bağlı kalmadım
hayatımın bir parçası yapmamıştım ama Aşk oyunu bende öyle onsuz bir gün olmuyo o kadar sevmişim ki bir an olsun gitmiyo aklımdan
ve ölene kadarda asla unutmıycam :img-cray:

daisy58
23-07-08, 23:21
Aradan 3 yıl geçti... Zaman ne kadar çabuk geçti böyle. Bazen hızına ayak uyduramıyorum. Aşk Oyunu'nun başladığı ilk günler aklımda hala. Yazın en sıcak günleriydi. 6. Bölümde Sarp Ekin'e Kadife Kelepçe'yi söylerken ilk defa fragmanda duymuştum şarkıyı. Her televizyonu açışımda fragman çıksa da bir kere daha dinlesem diyordum...

Ne muhteşem bölümler izledik, gece yarısı biten bölümü sabahlara kadar bu sayfalarda yazdık. Ertesi gün okul varmış, iş varmış, erken kalkmak gerekmiş kime ne! Sanki biz yazdıkça tekrar tekrar oynuyorlardı o sahneleri, hatta biz de yaşıyorduk onlarla beraber.

Bir diziydi diyebilir miyiz "Aşk Oyunu" için? Çok zor! O bizler için sadece bir dizi değildi. Bize aşkı, dostluğu, sevmeyi öğreten en güzel anıydı. Bilmiyorum kaçıncı kez izliyorum, repliklerin neredeyse hepsini ezberledim çoktan. Ama hala aynı heyecanla, aynı zevkle izleyebiliyorsam, sıradan bir diziydi diyemem "Aşk Oyunu" için. Ekin'iyle, Sarp'ıyla, Serkan'ıyla, Yelda'sıyla hayatımın en güzel günlerini yaşatan en tatlı anıydı...

dudu643
28-07-08, 00:27
Bugün tam 12 bölümü izledim arka arkaya ve bir an bilee off birazcık dinlensem, dursam, sonra devam etsem gibi şeyler hiç aklımda yer etmedi. Her şeyi en baştan izledim, fark ettim ki çok özlemişim...
Ekin, Sarp, Serkan, Yelda ve diğerleri gerçekten harika karakterler. Öyle güzel bir diziydiki aradan geçen şu zamana rağmen hala burada bir şekilde bahsediyor ve konuşabiliyoruz, hepimiz çok da özlüyoruz. Keşke hiç bitmemiş olsaydı bu tatlı AŞK OYUNU :D...

sevilay
28-07-08, 18:13
Uc gunde diziyi bastan sona izledim :)
Cok guzel ve eylenceliydi..Hele Serkan sahneleri..Bir de araya Kurti girince gulme krizlerine girdim..
44 bolume kadar cok guzeldi ve cok guzel bir de SON oldu bence..Ama daha sonara Keremcem ayrilinca cekilen bolumler sacmaydi biraz....Yani onlarin bir balantisi yok gibiydi...

*£K!N*
07-08-08, 14:57
bende izliorum ve hiç sıkılmıorum..buraya fazla yazmıorum ama hep takip ediorum..dikkatimi çekti artık fazla kimse uğramıo buraya..çok üzülüorum..demekki herkes ben gibi uğrayıp gidio..böyle yapmamaya karar verdim..söylücek fzla bişeyde yok aslında Çok Özledim....Aşk Oyunu'm...:love05: Hiç Bitmeseydi dicem ama buda imkansız bişey..yapcak bişey yok..artık onu böle yaşatıcaz..keşke hep birlikte toplanıp Aşk Oyunu 'nu baştan sona izleme imkanımız olsa..Çünkü Hepimiz Özlüoruz ve bizi bizden başka anlayan yok..ben izliorum ama ark.larım dalga geçio..o biteli kaç sene oldu kızım diolar..ama benim için hiç bi zaman bitmiceni bilmiolar..neyse buda bi hayal sonuçta..Aşk Oyunu'mu İLk günki gibi sewiorum..

yasemin.ö
07-08-08, 17:27
Ben her dizifilme girdigimde illa bakip ciktigim bir baslik Ask Oyunu basligi... ama yorum yapmiyorum, ki ne yorumu yapayim ki...
Cok özledim demekten baska birsey diyemiyorum ki... Güzel günlerdi ya... Bir diziye basliyorum, bu sefer buldum galiba diyorum, en fazla bir iki bölüm sonra SIKILiyorum... Tek efsanem benim Ask Oyunu... Sizlerin de dedigin gibi Ekin'iyle, Sarp'iyla ve diger tüm karakterlerle muhtesem bir diziydi...

Kac kere izlersem izleyeyim bikmiyorum... Gercek hayatta yasanamayacak kadar güzel ve inandirici bir askti onlarinki... Bazen senaryo sacmaladiginda bu hafta artik izlemicem deyip, yinede dayanamayip, Ekin & Sarp'i yan yana görebilmek icin izledigimi hatirliyorum... Keske güzel bir sonu olabilseydi, Sarp & Ekin'le...

NERGIZ_CAN
07-08-08, 17:57
her kese merhaba
diziyi bende izliyorum ve nedense hala bikmadim bikacagimi da sanmiyorum
ASK OYununun yerini tuta bilecek dizi olmayacak saniyorum
muzikleri espirileri konusu ve aski oyunculari her seyiyle cok guzeldi
cok ama cok istiyorum yeniden cekilse devami ayni kadroyla
yeldayi goremiyorum baska dizilerde feryali gormuyorum acaba onlardami ask oyununu bekliyorlar cok iyi insallah cekilir tekrar
iyi gunler hep berabar gorusmek uzere yeni bolumlerde

büşra.ky
07-08-08, 19:07
her gün bu başlığa kaç kere giriyorum belli değil...
bişey yazılmadığını görünce bikaç dakikalık duraklamadan sonra çıkıyorum..
1 saat sonra yine aynı şey..ve bir sa.daha bu böyle akşama kadar devam ediyor..

her seferinde bişey yazayım diyorum..cevapla butonuna tıkladıktan sonra donup kalıorum...diyecek bişey yok ?
hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor..düşünmeden edemiyorum...
çok özledim,çok...
hepimiz aynı duygular içindeyiz sanırım..
tarif etmesi çok zor..
unutması hele imkansız!
Aşk Oyunu benim efsanem,
Hüznüm,umudum,
Üzüntüm-sevincim,
Aşk'a inanma sebebim.
Kısacası...;HeRşeYim...

*£K!N*
09-08-08, 21:43
her gün bu başlığa kaç kere giriyorum belli değil...
bişey yazılmadığını görünce bikaç dakikalık duraklamadan sonra çıkıyorum..
1 saat sonra yine aynı şey..ve bir sa.daha bu böyle akşama kadar devam ediyor..

her seferinde bişey yazayım diyorum..cevapla butonuna tıkladıktan sonra donup kalıorum...diyecek bişey yok ?
hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor..düşünmeden edemiyorum...
çok özledim,çok...
hepimiz aynı duygular içindeyiz sanırım..
tarif etmesi çok zor..
unutması hele imkansız!
Aşk Oyunu benim efsanem,
Hüznüm,umudum,
Üzüntüm-sevincim,
Aşk'a inanma sebebim.
Kısacası...;HeRşeYim...

çok haklısın cnm aynı duyguları paylaşıoruz..nedense hep Aşk Oyunu Fanları aynı şeyleri düşünüo..Fikirlerimiz isteklerimiz hep aynı..Birde Gerçekleşse...İŞte Bizim ve Dizimizin FArkıda burda..Çünkü O bir Efsane..O Bir Aşk Oyunu..

Gunel
11-08-08, 09:27
Evet her defa girip de cesaretimi toplayamadigim,icim dolu olsa bile,cok ama cok ozlesem bile yazamadigim sayfani bu gun actim...su an da yazdigima inanamiyorum...Ask oyunu bende oyle bir iz birakti ki,anlatamiyorum...arkadaslarima soyledigimde onlara bir az tuhaf geliyor.ben de dedim ki,beni anlasa-anlasa forumdakiler anlar.en iyisi girip oraya icimi bosaltmak...az oncede yazdigim gibi dizi bende oyle bir iz birakti ki,oyle bir tat birakti ki o tati baska dizilerden,dizilerdeki bas rol oyuncularindan almakta zorluk cekiyorum....arada bir kendi kendime soruyorum neden acaba?bir dizi insani bu kadar niye etkiler diye?cevabini bulamiyorm.belki de buluyorum ama onlari kelimelerle ifade etmekde zorlaniyorum.ister istemez baska bir diziyi izledigime aaa ask oyununda da boyle olmusdu.tipki ekin de boyle soylemisdi.sarp da bunu yapmisdi diyorum....onceleri annem yeter be kizim derdise de,artik o da alisdi....ben ne desem hi..hi kizim diyor....artik aliskanlik haline geldi bu bende kendimi durduramiyorum.carsambalari vay be dizi devam etseydi de izleseydim diyorum...ve biliyorum ki,bunu diyen ve dusunen yalnizca ben degilim....ve bu bilmekten de gurur duyuyorum....:)

axii sevde
11-08-08, 10:25
bu başlığa sanırım en son efsanemizin doğuşunda yazmıştım sonrada cesaret edip te yazamamıştım son günlerde içimdekileri tutamayıp bir senaryo yazmaya başladım böylede olsa özlemim diniyo
bazen duygularımın bittiğini sanıyorum içimde ne acıma ne sevme ne sinirlenme ne özleme bütün duygularımın öldüğünü sanıyorum hatta artık aşk oyununu sevmediğimi onları görünce heyecanlanmadığımı isimleri duyunca ölcekmiş gibi hissetmediğimi resimlere bakınca müziklerini dinleyince netten tekrarlarını izleyince hiç bir şey hissetmediğimi sanıyorum ama sonra senaryoları baştan başa okuyunca kendi yazdığım senaryoyu yazdığımda farketmeden ağladığımı müziklerini dinleyince içimin titrediğini ve gözlerimin dolduğunu resimlere bakınca ağladığımı isimlerini duyunca heyecanlandığımı resimlerini görünce gidip direk aldığımı
hatta geçen gün arkadaşımın evindeydim keremcemin fotosunu odasının duvarına asmış ben görüpte isteyince kıyamadı ama verdi hemde ona aşk oyununun müziklerini inletince çok sevdi ve telefonunun arama ve masaj çalmalarını onlardan ayarladı
dünde arkadaşlarla dışarı çıkmış oturuyoduk saat gece 10 a geliyodu birden aşk oyununun müziğini duydum o zmanda yanımızdan 2 kişi geçmişti hemen telefonum çaldı diye teefonuma baktım ama arayan olmamıştı arkadaşlarıma dönüp aşk oyununun müziğini duydum telefonuma baktım bi şey yok dedim
az önce yanımızdan geçenlerin telefonunun dan çalmıştır dedi
bende kim telefonunun müziğini aşk oyunu müziklerinia ayarlar ki demiştim
onları öyle çok özledimki bir ara yeniden çekilebilir iye haber çıkınca sevinmiştim o kadarda dua ettim ama bir türlü olmadı
sanırım biz ömür boyunca hep özlem çekmek zorundayız
buraya kayıt olduğumuzdan beri avatarlarımada imzalarımada aşk oyunundan başka bir şey koymadım çünkü onlar benim için çok özel ve öylede kalacak

büşra.ky
12-08-08, 13:08
sevdenin anlattığına benzer bişi anlatmaya gelmiştim bnde :))

annemle markette kasadayız yanımızda da bi çift vardı..

birden aşk bir oyun olsadanın müziğini duymaya başladım.
şaşkın şaşkın etrafa bakıyorum,sonra annemin koluna asılmaya başladım;

''anne duyuyomusun bak bak ne çalıo,anne kimde çalıo acaba..ay başkasıda dinliyomuş hala'' nasıl heyecanlandım,seste yakından gelio ayy yanımdaki adamdan çalıo dedim..cebine bakıom adamın çıkarsın teli die ama adamda tık yok.ii adamcık diorm AO müziği dinlio diorum..

sonra bide baktım cebimde bi titreme..bide dokundum cebime :icon_sorr
benim tel çalıomuş :img-cray:
sevindiğimle kaldım :)

axii sevde
12-08-08, 15:43
aşk oyununda çok öüzr