Kaan 82
07-07-06, 11:59
bu dizi toprak sergenin öldügü yere kadar iyiydi sonra sacmaladi
|
Tüm Versiyonu Göster : Kara Melek (Arşiv) Kaan 82 07-07-06, 11:59 bu dizi toprak sergenin öldügü yere kadar iyiydi sonra sacmaladi ÇİLEK 10-07-06, 15:30 toprak sergen ölmediki başka bir yere gitti bence 2.sezondan sonra sıktı hele yasemin diziden ayrıldıktan sonra hiç uzatmamalılardı özzz 10-07-06, 17:46 bu dizi sanem çeliğe hayran olmamı sağladı balerinnnn 10-07-06, 17:47 Star Tv'nin yayın politikasını anlayamıyorum. Kara Melek bir zamanların en çok izlenen, efsane dizisiydi. En Son Babalar Duyar'ı tv'de görmekten biz bıktık, onlar yayınlamaktan bıkmadılar. Ana Haber Bülteni öncesine koyun bakalım bu diziyi, görün bakalım nasıl reyting alıyor... Kaan 82 10-07-06, 19:23 toprak sergen ölmediki başka bir yere gitti bence 2.sezondan sonra sıktı hele yasemin diziden ayrıldıktan sonra hiç uzatmamalılardı ya adam dizide öldü ya ne bicim izledin sen diziyi purna 11-07-06, 07:28 elinde dizinin videoları olan varmı ÇİLEK 11-07-06, 09:42 hayır ölmedi hastaneden kaçtı hatta hadını hatırlamıyorum muratın annesi onu oğlu zannetti ama hastaneye geldiğinde onun kaçtığını öğrendi Kaan 82 11-07-06, 13:14 hayır ölmedi hastaneden kaçtı hatta hadını hatırlamıyorum muratın annesi onu oğlu zannetti ama hastaneye geldiğinde onun kaçtığını öğrendi hayir öldü sen karistiriyorsun bu dizide öldü o purna 11-07-06, 13:16 öldü galiba cocuk borderline 01-08-06, 09:56 Selam, coook eskide kalacak ama ben de Kara Melek dizisinin hayranlarindanim eksi bolumleri nerden nasil temin edilir?satin da alabilirim cok izlemek istiyorum muthis bi diziydi:) bilen birileri varsa bana maille vs bi sekidle ulastirabilrmi adresi?download etsem;) Sanem Celik muthisti bence o zaman superdi performansi GSealment 01-08-06, 09:59 Benden Bir İmza ;) http://img156.imageshack.us/img156/8620/karamelekimzadh4.jpg (http://imageshack.us) cyprus_hsn 02-08-06, 00:35 entrikalarla dolu bir diziydi.. yayınlandığı dönemde tvnin başından ayrılamaz olmuştuk.. iki üç sahnesi gözümün önünden gitmiyor hala daha... **Tugce** 03-08-06, 15:09 Yayınlandığı zamanlar ben 5-6 yaşlarındaydım...Hatırlama zorluğu çekiyorum ama Tekrarlarını veriyorlar...Akşam uyku tutmadı televizyon seyrettim.Gece 3.30 da...yayınlanıyo hidalgo 08-08-06, 06:14 evet geceleri yayinlaniyo star bu diziyi neden aksamlari vermiyor anlamiyorum simdiki oynuyan dizilere fark atar reytingde süper bir dizi hidalgo 09-08-06, 06:00 sanem celik ece uslu toprak sergen mustafa alabora ve zerrin arbas süperler iyi oynamislar rollerini nil355 09-08-06, 12:25 arkadaşlar aramızda kara meleği geç saatte izleyip bundan rahatsız olanda var hiç izleyemeyende var onun için hepimiz aynı şeyi isteyoruz gündüz saatlerinde yayınlansın ki rahat rahat izleyelim zaten tatilin bitmesine az kaldı bari bu zaman içinde seyredelim o kadar bekledik bu saatte konulduğıu için bir çoğumuz izleyemiyoruz bu nedenden dolayı star vt ye bol bol mail atmayıo öneriyorum zaten ben kara meleğin şu an yaınlanmasının bizim attığımız maillare borçlu olduğunu düşünüyorum evet lütfen bol bol mail atalım starı maial yağmuruna tutalım sbs_23 09-08-06, 13:45 evet iyi fikir olabilir. ben daha önce izlemedim. izlemek istiyorum ama çok geç olduğu için izleyemiyorum... foxuygar 09-08-06, 13:50 kara melek çok güzel bi filmdi ama bu filmde rolü azda olsa engin(toprak sergen) bayıldım.tabi sanem çeliğin yeri ayrı..:icon_evil hidalgo 09-08-06, 17:40 keske star koysa bu diziyi tekrar gündüze alsa geceleri olmuyor seyredemiyoruz deadly_angel 09-08-06, 21:31 gece bu diziyi izlicem diye uykumdan oluyorum.Gündüze alsınlar yav, okullar açılcak zaten o zaman hayatta izleyemem:( Freddie 10-08-06, 12:24 vala bütün bölümlerini izledim müthiş bir diziydi ama keşke sanem çelik çıkmasaydı Çıkınca diziyi götüremediler Son bölüm de çok yersiz bitti daha cevaplanmamış bir sürü soru vardı Bi de bu diziyle ilgili çok ilginç bişe olmuştu Sevtap Çapan dizide 60-70 bölüm oynadı ondan sonra yerine başka bir kadın geldi 15-20 bölüm oynadıktan sonra sevtap çapan geri gelmişti Zaten son bölümlere doğru bazı oyuncuları hiç görememeye başlamıştım Lale sumru nesrin felan hatırladığım kadarıyla bu kişileri bir kaç bölüme bir görüyordum gzd_gzd 10-08-06, 12:48 çok seviyodm be bu diziyi,acyp entrkalar wardı sanem çelik mkemmel rol yapıyodu ama onun yerine gelen kadını hç beenmemiştim hidalgo 10-08-06, 18:05 ya aslinda sonradan sacmalayan bir diziydi arkadaslar herkes kabul etsin sonradan berbat oldu ilk baslarda iyiydi ama tadinda birakmadilar tadinda biraksalar cok iyi olurdu sanem celigin cikmasi falan filan yani aslinda güzelim diziyi mahfettiler Freddie 10-08-06, 20:22 ya aslinda sonradan sacmalayan bir diziydi arkadaslar herkes kabul etsin sonradan berbat oldu ilk baslarda iyiydi ama tadinda birakmadilar tadinda biraksalar cok iyi olurdu sanem celigin cikmasi falan filan yani aslinda güzelim diziyi mahfettiler sanem çelikin diziden çıkması 80. küsür bölümdü haklısın 4. sezon iyice batmıştı dizi Zaten dedim ya dizinin son bölümü çok dandik bitti diye şulenin eskiden iyi bir arkadaşı şuleyi kötü yola düşürmek istiyor sonra bu kızı şulenin kaynanası nazmiyenin tuttuğu ortaya çıkıyor ve tam o anda arkadan bir adam sesi duyuluyor ve "bilmem 4 senedir ... daha ne melekler geçecek..." tarzı bişeler sölüyor hatırlayamadım Ama yine 1996dan 2000e 4sezon güzeldi yine Freddie 10-08-06, 20:30 çok seviyodm be bu diziyi,acyp entrkalar wardı sanem çelik mkemmel rol yapıyodu ama onun yerine gelen kadını hç beenmemiştim yalnız arkadaşım yasemin amerikaya gitti yani yerine başka bir kadın girmedi sadece nahit yasemin gittikten sonra onu ararken başka bir yaseminle karşılaşıyor ve onunla sevgili oluyodu Bi de nuran devres demiş benim dizilerimde mantık aramayın diye Aslında çok doğru biz böylesini daha çok seviyoruz Bu tür diziler akla uygun olsa ne kadar dikkatimizi çekecek Ama en azından %1 de olsa olabilme olasılığı var bu da neden olmasın ki dedirtiyor bize ve dolayısıyla da tamamiyle sıradışı akılüstü olmasını engelliyor ve inanabiliyoruz Mesela bir bölümünde sen tut başına kurşun ye 2 hafta sonra dimdik gez ayakta Hadi yaşıyosun tamam insan beyinle ilgili bir hastalık da mı geçirmez deadly_angel 10-08-06, 21:12 sanem çeliğin oynadığı hiçbir dizi kötü değil:) hidalgo 11-08-06, 04:47 maalesef kötü ettiler kara melek dedigim gibi ilerleyen bölümlerde resmen sacmaladi sunuda diyeyim kara melek sanem celik ciktiktan sonra sacmalamadi kara melek 40 bölümden sonra sacmaladi tadinda birakmadilar yani sanem celik varkende sacma olmustu bu dizi hemen bitirmediler türkiyede hic birseyi tadinda birakmasini bilmiyorlar tutulmayan bir diziye of ya dizimiz niye tutmadi diye isyan ediyorlar tutuncada 100 bölüm uzatiyorlar aslinda bütün diziler 30 bölümden fazla olmiyacak türkiye dizilerin degerlerini bilmiyor tutulmayinca reytingin az olmasindan dolayi kalkiyor ama tutuluncada fazla uzayip sacmaliyor yani 70 bölüm 80 90 100 bunlar cok hatta 120 bölüme kadar uzayanlar var cok gereksiz birde bir oyuncu cikip yerine baska bir oyuncu girmesi bunlar cok gereksiz olan seyler bunlar sadece türkiyede olur zaten ne yazikki böyle uzun zaman daha uzayacak gibi görünüyor bu dizilerin yüzünden nede dogru dürüst sinema filmleri yapiliyor deadly_angel 11-08-06, 14:03 dizi tam olarak kaç bölüm sürmüştü? Freddie 11-08-06, 16:50 dizi tam olarak kaç bölüm sürmüştü? 105-110 küsür bölüm leonardo 11-08-06, 21:23 110 bölüm sürmüştü son bölümünde nasıl bitireceklerini bilemeyip herşeyi havada bıraktılar dizi bittikten 2.5 - 3 yıl sonra tekrar başladı kara melek hem de yeni bölümleriyle sanem çelik başrol tabi ki ama eski diziden karakterlerin hiç biri yok kara melek burda daha geriye gitmiş çocuk esirgeme kurumuna verilmiş ve bunun intikamını alıyordu ama 1 bölüm sürdü kimse izlememiş benim dışımda herhalde bir daha da kara melek olayı kapandı Freddie 11-08-06, 21:39 evet ben de hatırlıyorum 2002nin başlarında girmişti yayına star tv 15 günlük kapatılmıştı ve yeniden açıldığında Sezona Beşik Kertmesi Asayiş Berkemal Aşk ve Gurur ve Kara Melek gibi dizilerle girmişti ve 1 bölüm sürmüştü Sanrım toprak sergen mi vardı hatırlamıyorum Benim düşündüğüm bu diziyi acaba hangi mantıkla yeniden başlatmışlardı hidalgo 12-08-06, 20:42 ne yani bu dizi bitti ve tekrarmi basladi peki oyunculari kimdi deadly_angel 12-08-06, 23:49 arkadaşlar ne olur bana biri acilen söylesin.Bu gece kara melek varmı??? hidalgo 13-08-06, 00:07 iyice bilmiyorum ama galiba var yinede pek bilmiyorum deadly_angel 13-08-06, 00:39 tamam sağol, bugün yine sabahlıcam tv başında hidalgo 14-08-06, 04:07 arkadaslar birseyler yapmaliyiz lütfen star bu diziyi gece degil bari sabahlari koysun ya aslinda aksamlari koymalari iyi olur sabahda olur ama gece ne biliyim ya olmuyor kajen_ 16-08-06, 18:23 gecemi veriyorlar ben razıyım zlemeye kaçta nerde? ömer 16-08-06, 20:10 star 03:30 - 04:00 arası başlıyor purna 17-08-06, 09:02 kacıncı bolumdeler suan dızıde prenzez 17-08-06, 09:50 Bu dizinin müziğini çok beğenirim...Ama diziyi pek izlememiştim.... yağmur_cini 21-08-06, 11:35 güzel bi diziydi ama çok geç oynatıyolar önceden öğleye doğruydu şimdi ta gece 3.00 te offf balerinnnn 22-08-06, 23:36 Kara Melek gece 4.00 gibi yayınlanıyor. Dün yayınlanan bölüm itibariyle Toprak Sergen ayrıldı diziden. Bilginize... deadly_angel 23-08-06, 01:34 peah demek engin ayrıldı diziden. hidalgo 23-08-06, 04:51 ya birileri buraya bölümü koyamazmi toprak sergenin ayrilmasi kötü olmustu güzel rol yapiyordu iyi oyuncuydu zaten o ciktiktan sonrada sacmaladi obsinategirl 23-08-06, 10:14 şarkısını nerden ındırebılırım acaba ya..çok gusell..kimin söledıgını bılıyomusunuz? deadly_angel 23-08-06, 10:43 foruma bi bak istersen, vardı sanırım. Saruhan**Esmer 23-08-06, 18:58 Çok güzeldi...Özellikle Sanem Çelik muhteşemdi... purna 24-08-06, 12:32 Yeniden Baslamis Gecenin Koru Kalkip Izliyotum Aysci 24-08-06, 15:39 Aynen ya gece 3:30da veriolar saat kurup kalkıyorum süperdi ya cerenn85 24-08-06, 18:51 arkadaşlar kara melek şu anda kaçıncı bölümde? Freddie 24-08-06, 22:16 dizi tvde o 100 küsür bölümü defalarca vermişlerdi her bir bölüm günde 4 kere purna 25-08-06, 09:40 23 Falan Sanirim ceyda deniz 29-08-06, 20:19 karamelek süper bir diziydi mya müziği yasemin çok güzeldi hayrandım ben bu diziye tekrarını bile izledim muhtreşemdi şimdi bile seyredilebilecek diziler arasında bence ömer 29-08-06, 23:37 http://www.myehost.de/resim/images/RB890913.jpg http://www.myehost.de/resim/images/kKa91092.jpg purna 30-08-06, 08:52 ömer sende kara melek resımlerı vıdeoları varmı ömer 30-08-06, 22:40 evt varr :) :) hidalgo 31-08-06, 04:20 videosu varsa neden koymuyorsun bu kadar insan merak ediyor bir iyilik yapta koy tuhafsin arkadasim purna 31-08-06, 15:31 varsa vıdeoları resımlerı eklıyebılırmısın acaba ela_gozlu 02-09-06, 22:01 slm arkadaslar kara melek muthis bi diziydi cok severek islerdim gece hatta sabaha karsi yayinlanan bolumlerine bile kalkip izliodum ama sanem celik muthis rol yapiyo bu dizide pempe dizi turkce version valla ayrica dizinin jenerik muzigi super birinde varsa lutfen paylassin cok sewinirim devreder yine gonlun yalandir her gulusun her bakisin kimsin sen?:img-grin2 cocukken de cok sewerek islerdimm özzz 03-09-06, 15:39 jenerik war ama foruma mp3 koymak yasak sanrm;) Freddie 03-09-06, 15:50 yoo yasak diil aşk oyununun felan olduğu forumlar mp3 dolu sbs_23 03-09-06, 15:51 ya elinde video olan biri varsa ekleyebilir mi? ela_gozlu 03-09-06, 16:22 o zaman koyun arkadaslar o sarki cok guseldi:img-yes: sbs_23 04-09-06, 12:03 müzik bende var isteyen öm atsın ben linki veririm... aliyecim 04-09-06, 12:11 ya bu dizide sanem çelik çokmu kötüydü sbs_23 04-09-06, 12:37 ya bu dizide sanem çelik çokmu kötüydü ben izleyemedim ama öyleymiş. özzz 04-09-06, 12:56 yayınlanıyor mu bugünlerde ya :) hidalgo 04-09-06, 13:00 bu dizi iyi cok iyi halen izliyorum toprak sergen cok cabuk ayrildi bu diziden sanem celik cok iyi rol yapiyor ama ben bu diziyi ziya kürküt icin izlemistim ozamanlar gercektende bu dizide tek jön ziya kürküttü balerinnnn 04-09-06, 14:04 bu dizi iyi cok iyi halen izliyorum toprak sergen cok cabuk ayrildi bu diziden sanem celik cok iyi rol yapiyor ama ben bu diziyi ziya kürküt icin izlemistim ozamanlar gercektende bu dizide tek jön ziya kürküttü Haklısın. Ziya Kürküt dizinin önemli oyuncularından biriydi. Tam bir ikizler burcu erkeği... Canlandırdığı karakter de kendisine benziyordu. Biraz çapkın, kararsız, biraz agresif, etkileyici, çekici ve çok sevimli... :img-grin2 hidalgo 04-09-06, 14:21 Haklısın. Ziya Kürküt dizinin önemli oyuncularından biriydi. Tam bir ikizler burcu erkeği... Canlandırdığı karakter de kendisine benziyordu. Biraz çapkın, kararsız, biraz agresif, etkileyici, çekici ve çok sevimli... :img-grin2 cok iyi oyuncuydu dizinin en iyisiydi toprak sergenle birlikte en iyisiydi ziya kürküt bu diziden sonra yanlis dizilere girse bile oyunculugu yine güzeldi ve sanem celik sadece bu dizisini ve bu rolünü cok begendim diger dizilerini ve oyunculugunu takip etmedim projelerini begenmedim ama tabiki cok iyi oyuncu ece usluda cok güzeldi ozamanlar cok güzel diziydi cocuklugumun dizisiydi bi aralar hatta ece usluya asik olmustum cocukluk iste hehe balerinnnn 04-09-06, 14:51 cok iyi oyuncuydu dizinin en iyisiydi toprak sergenle birlikte en iyisiydi ziya kürküt bu diziden sonra yanlis dizilere girse bile oyunculugu yine güzeldi ve sanem celik sadece bu dizisini ve bu rolünü cok begendim diger dizilerini ve oyunculugunu takip etmedim projelerini begenmedim ama tabiki cok iyi oyuncu ece usluda cok güzeldi ozamanlar cok güzel diziydi cocuklugumun dizisiydi bi aralar hatta ece usluya asik olmustum cocukluk iste hehe Ece Uslu da çok güzeldi. Yan roldeki oyuncu, baş roldeki oyuncu kadar güzel olabilir mi? Bu dizide olmuştu işte. :img-grin2 Sanem Çelik'in de en iddialı rolü buydu. Daha sonra yaptığı işleri ben de pek takip etmedim. O kadar iyi oynamıştı ki, o karakter gerçekte yaşıyormuş gibi hissederdim. Sonradan yayınlanan başka dizilerde kötü rolündeki hiçbir kadın, onun kadar kötü olamadı. :img-grin2 hidalgo 05-09-06, 04:12 Ece Uslu da çok güzeldi. Yan roldeki oyuncu, baş roldeki oyuncu kadar güzel olabilir mi? Bu dizide olmuştu işte. :img-grin2 Sanem Çelik'in de en iddialı rolü buydu. Daha sonra yaptığı işleri ben de pek takip etmedim. O kadar iyi oynamıştı ki, o karakter gerçekte yaşıyormuş gibi hissederdim. Sonradan yayınlanan başka dizilerde kötü rolündeki hiçbir kadın, onun kadar kötü olamadı. :img-grin2 evet belkide kötü rolü oynayabilen en iyi kadin oyuncu keske hep kötü rollerle gitseydi iyi rolleri yakistiramiyorum ona belkide bundan takip etmedim projelerini aliye diye bir dizisi varmis hic seyretmedim ilgimi cekmedi hic nerde o eski oyuncular ziya kürküt toprak sergen ece uslu ah ah ne yillardi yılmaz 05-09-06, 05:41 evet belkide kötü rolü oynayabilen en iyi kadin oyuncu keske hep kötü rollerle gitseydi iyi rolleri yakistiramiyorum ona belkide bundan takip etmedim projelerini aliye diye bir dizisi varmis hic seyretmedim ilgimi cekmedi hic nerde o eski oyuncular ziya kürküt toprak sergen ece uslu ah ah ne yillardi Evet yaa Dizi tv de kapatıldı arkadaşım, orada izliyorduk, ama ben bazen gece 4 te falan Kara Melek'i izliyorum, tatlı kadın şu Sanem, ezberledim artık senaryoyu, konuşmaları ezbere veriyorum buradan..... Bilseydim bukadar seveni olduğunu önceden katılırdım buraya, Aliye'de güzel dizi, tavsiye ederim zlemeyenlere, bu sezon son beş bölümü yayımlanıp bitecek. Bu arada bende İkizler burcuyum :) neyse, arkadaşlar madem okadar seviyorsunuz size birazdan bir Karam Melek Avatarı & İmzası yaparım, Birde masaüstü resmi, avatar & imza söz ama Masaüstü Arkaplanı için söz vermiyorum.... Hadi byeee purna 05-09-06, 08:49 kara melek artık yayınlanmıyor starda dun bekledım bekledım yoktu yılmaz 05-09-06, 15:44 kara melek artık yayınlanmıyor starda dun bekledım bekledım yoktu hafta sonları vermiyorlar canım, pazartesiye girmiş olsanda haftasonu sayılıyor, gece veriyorlar ya ondan, ben yeni izledim, gece, 04:00 dan sonra bile çıktı, ama tabi senden önce izlemiştim, belki gerçektende kaldırılmıştır. Birdaha bakmam lazım, üzüldüm şimdi yaa.... :) purna 05-09-06, 15:51 saatı 3bucuk 4 de kurdum kalktım ama yoktu pakıze suda ve bır kadının programı vardı lutfen bu konulara gırmeyelım dıye yılmaz 05-09-06, 15:54 saatı 3bucuk 4 de kurdum kalktım ama yoktu pakıze suda ve bır kadının programı vardı lutfen bu konulara gırmeyelım dıye ayyyy şu belden aşşağı muhabbet programı, geçen bir ara izledim pakize nasıl program yapıyordur acaba diye, cinsel organların bozuklarının nasıl düzeldiğini konuşuyorlardı, ondan öncesindede slikon muhabbet vardı... İğrenç bir program, birde sen Okan BAYÜLGEN git o programa katıl, hiç yakıştıramadım, seviyorum ben Okan abimi. Çok ukala. :) sbs_23 05-09-06, 19:27 ben diziyi izleyemedim ama çok güzel olduğunu biliyorum. bence sanem çelik çok iyi bi oyuncu ve aliye rolü ona çok yakışıyo... Aysci 07-09-06, 12:30 arkadaşlar herkes star tvye email atsın tekrar versinler kara melek'i şuan kaldırıldı.:icon_cry: :img-sorry deadly_angel 07-09-06, 14:52 off ya ben mail attım star tvye.Neden bi koyup bi kaldırıyolar off ya, gündüze koysunlar bari purna 09-09-06, 09:43 kaldırmışlar sınır oldum Freddie 09-09-06, 09:50 o dizi normal yayınında da yayından kaldırılmıştı sonunu saçma sapan bişekilde bağlamışlardı yılmaz 11-09-06, 17:42 o dizi normal yayınında da yayından kaldırılmıştı sonunu saçma sapan bişekilde bağlamışlardı Evet, sonunu hatırlıyorum. Ama dizi zaten saçmaydı. Sonunun saçma olmasıda normal. Ayrıca son bölümlerinde Sanem ÇELİK oynamadığı için sonunu yazan kişi Nuran DEVRES değildi, oda istifa etmişti. Yani en azından o dizi için. hidalgo 11-09-06, 18:18 Evet, sonunu hatırlıyorum. Ama dizi zaten saçmaydı. Sonunun saçma olmasıda normal. Ayrıca son bölümlerinde Sanem ÇELİK oynamadığı için sonunu yazan kişi Nuran DEVRES değildi, oda istifa etmişti. Yani en azından o dizi için. ne yani bu dizinin sonu olmadimi yayindanmi kalkti bu dizi sonu nasil biitiki son yazmadimi biterken deadly_angel 11-09-06, 18:45 gecenin köründe uyumayıp diziyi izliyodum hayret valla star tv çok saçmalıyo rubio 11-09-06, 21:59 ne yani bu dizinin sonu olmadimi yayindanmi kalkti bu dizi sonu nasil biitiki son yazmadimi biterken sanem yoktu dizide zaten hakan öldürüldü.. nahit tekrar lamiyayla evlendi ve öyle bitti... yayından kaldırılmadı son bölüm yapmışlardı... yılmaz 11-09-06, 23:18 sanem yoktu dizide zaten hakan öldürüldü.. nahit tekrar lamiyayla evlendi ve öyle bitti... yayından kaldırılmadı son bölüm yapmışlardı... Yaa kardeşim ben o diziyi-ezbere biliyorum. Dizinin sonunda şu uyuz kadın var ya, Murat'ın öz annesi, adını unuttum bir an yaa... O şunları söylüyordu hatta. "Ben kimilerine göre bir şeytan, kimlerine görede bir meleğimdir," aynen bunları diyordu. Şule için bir oyun hazırlıyordu. Daha oyun bitmeden, dizi bitiyordu, herşey ayakta kalıyordu. Çok saçma bir dizi, Sanem o dizide kendine yakışan bir rolde diye izliyorum ben. Neyse hadi bye purna 15-09-06, 07:26 sule ıle muratı ayırdı ayrılacaklardı naomi 30-09-06, 14:00 kara melek dizi cok güzeldi ve unutmadım sanem celik cok seviyorum hiç kacırmadım dizi Freddie 30-09-06, 14:25 sanem yoktu dizide zaten hakan öldürüldü.. nahit tekrar lamiyayla evlendi ve öyle bitti... yayından kaldırılmadı son bölüm yapmışlardı... yanlış hatırlıyosun arkım öle bitmedi Freddie 30-09-06, 14:31 sanem çelikin diziden çıkması 80. küsür bölümdü haklısın 4. sezon iyice batmıştı dizi Zaten dedim ya dizinin son bölümü çok dandik bitti diye şulenin eskiden iyi bir arkadaşı şuleyi kötü yola düşürmek istiyor sonra bu kızı şulenin kaynanası nazmiyenin tuttuğu ortaya çıkıyor ve tam o anda arkadan bir adam sesi duyuluyor ve "bilmem 4 senedir ... daha ne melekler geçecek..." tarzı bişeler sölüyor hatırlayamadım Ama yine 1996dan 2000e 4sezon güzeldi yine aynen böle bitti SoN_YoLCu 03-10-06, 11:13 Bu dizinin en çok sevdiğim yeri jenerik müziği.Ayrıca çarşamba günleri yayınlanması dolayısıyla bana zamanın şampiyonlar ligi maçlarını anımsatır. Kaan 82 03-10-06, 17:05 sonu gelmeyen dizi onca yil oynadi neye yaradi sonu gelmedi birden bitti bilmem kacinci bölümün sonu olarak bitti ama cok güzeldi ama neye yaradi balerinnnn 03-10-06, 19:20 sonu gelmeyen dizi onca yil oynadi neye yaradi sonu gelmedi birden bitti bilmem kacinci bölümün sonu olarak bitti ama cok güzeldi ama neye yaradi Yanılıyorsun. Dizinin sonu var. freddie yazmış üstte. :img-grin2 Bu arada o dönemde Kara Melek'le aynı gün Böyle Mi Olacaktı vardı. Birbirleriyle rekabet halindelerdi. :img-grin2 Özledim ya o günleri... SusKuN_VeLed 03-10-06, 19:22 eskiden baya izLemişdim. Kaan 82 04-10-06, 01:26 Yanılıyorsun. Dizinin sonu var. freddie yazmış üstte. :img-grin2 Bu arada o dönemde Kara Melek'le aynı gün Böyle Mi Olacaktı vardı. Birbirleriyle rekabet halindelerdi. :img-grin2 Özledim ya o günleri... oyuncu degisikligide olmus bu dizide bir kadinin rolünü baskasi oynamis dogrumu sbs_23 06-10-06, 10:35 ya ben diziyi hiç izleyemedim. A.Konak 06-10-06, 12:03 arakadaşlar bu arada dizitv kapandı mı? ebgü 07-10-06, 21:23 kara melek resimleri ve müzikleri por favor:img-nyam: eylulnazli 12-10-06, 14:04 Kara Melek severler o diziyi yapan firma şimdi Sırça Köşk dizisini yapıyor. perşembe geceleri 11'de yayınlanıyor. ece uslu başrolde. Ve neffiiiiss bir dizi. aliyecim 12-10-06, 18:01 ya ben diziyi hiç izleyemedim. aynen bnde izlemedim aynalikahv 14-10-06, 23:23 o diziden aklimda kalan iki nokta var... birincisi.. toprak sergen in muhteşem oyunculugu.. oynadigi 17 bolum bile olsa diziye damga vurdu ikincisi de... ikinci kara melek.... yani berrin politi çok daha karizmatik birisiydi bence.. Kaan 82 15-10-06, 02:33 o diziden aklimda kalan iki nokta var... birincisi.. toprak sergen in muhteşem oyunculugu.. oynadigi 17 bolum bile olsa diziye damga vurdu ikincisi de... ikinci kara melek.... yani berrin politi çok daha karizmatik birisiydi bence.. bencede sana katiliyorum toprak sergenin müthis oyunculugu unutulabilinirmi birde berrrin politi daha iyiydi sana katiliyorum tiyatrocu.kiz 15-10-06, 02:43 sanem çelik üstüne tanımıyorummmmm..... dizi ister gzl olsun ister kötü oyuncu (sanem çelik) herşeyi değiştiriyor. helal olsun sana sanem abla.yine verseler yine izlerim hep izlerim o diziyi ilk projesi ama son projeleri kadar profosyonel darısı başıma :) deadly_angel 15-10-06, 19:56 Toprak Sergende çok iyiydi ama sanem çelikti asıl muhteşem olan onuy_yavuzey 22-10-06, 09:40 sanem çelik üstüne tanımıyorummmmm..... dizi ister gzl olsun ister kötü oyuncu (sanem çelik) herşeyi değiştiriyor. helal olsun sana sanem abla.yine verseler yine izlerim hep izlerim o diziyi ilk projesi ama son projeleri kadar profosyonel darısı başıma :) ekliiceğim bişiy tok sanem çıktıktan sonra izlemedim zaten kimse izlemediği ve reyting almadığı içinde yarı da kestiler finali oynatmadılar... Dark_Angel_75 30-10-06, 09:05 Arkadaslar simdi size soracagim sey benim icin cok önemli: Ben Sanem Celik´in dövmesini ilk Kara Melek´te gördüm. Sonra düsündüm...bu kiz bu dövmeyi niye ve hangi amacla yapti diye. Yani, sizce o kuslar neyin simgesi? Özgürlügün mü? Ve kac yasinda yaptirtmis? Bu konu hakkinda "reportaj" var mi elinizde? Ve sizden simdi ricam: bana sanem celik´in BÜTÜN DÖVMELI RESIMLERININI YOLLAMANIZ. Yada herneyse, burayada postalaya bilirsiniz. Elinizde ne kadar Sanem Celik´in dövmeli resmi varsa yollayan lütfen. Sagolun A.Konak 30-10-06, 14:54 kara melek enteresan bir diziydi. bence şimdiki dizilerde pek fazla bulunmayan müthiş bir kurgusu vardı. Kara Melek'in öyküsü çok güzeldi. gerçekten cin fikirler vardı. oyunculuklar da çok güzeldi. kesinlikle herkes rolünü çok güzel oynadı. hatta ben ilk zamanlar sanem çelik'i aliye rolünde baya bi yadırgamıştım. ama sonra oyunculuğunu konuşturarak masum bir anneyi de çok güzel oynadı. dizitv varken aliye'den sonra açar genellikle kara melek'i izlerdim. 2 zıt karakter. bunları canlandırmak zordur. sanem çelik ikisinin de hakkını verdi. Dark_Angel_75 30-10-06, 22:03 arkadaslar bana yardim etmeyi unutmayin hattori ha 26-11-06, 12:09 Sanem Çelik forumuna belki kilit vurabilirler ama yüreğimizdeki sevgine de kilit vuramazlar ya...Seni çooooooooook seviyorum. Forumun kapanmasına kimse sevinmesin. Aksine Sanem Çelik sevgimiz daha da perçinlendi. Ondan iyisi, başarılısı, güzeli yok kardeşim işte o kadar. Ayrıca adminler Sanemin yararına forumu kapattılar boşuna sevinmeyin. Çatlayın hırsınızdan ve kıskançlığınızdan emi. Ayrıca yakında açılıcak forum. buğsemini 27-11-06, 02:06 arkadaşlar herkes star tvye email atsın tekrar versinler kara melek'i şuan kaldırıldı.:icon_cry: :img-sorry Star'a mail atıyoruz maillerimize karşılık diziyi tekrardan yayımlıyorlar ama sabah 5'e,hayret bişey ya bari doğru düzgünde yayımlasalar hiç baştan sona werdiklerine şahit olmadım bu zamana kadar hep yarım iş yaptılar :( ezgi su 04-12-06, 20:11 Sanem Çelik forumuna belki kilit vurabilirler ama yüreğimizdeki sevgine de kilit vuramazlar ya...Seni çooooooooook seviyorum. Forumun kapanmasına kimse sevinmesin. Aksine Sanem Çelik sevgimiz daha da perçinlendi. Ondan iyisi, başarılısı, güzeli yok kardeşim işte o kadar. Ayrıca adminler Sanemin yararına forumu kapattılar boşuna sevinmeyin. Çatlayın hırsınızdan ve kıskançlığınızdan emi. Ayrıca yakında açılıcak forum. aaa ben hicbirsey anlamadim sebep neki nedenn kapatildi hattori ha 08-12-06, 18:20 aaa ben hicbirsey anlamadim sebep neki nedenn kapatildi hemen açıldı zaten canım önemli bişe değil. kendini bilmez birinin yazdıkları yüzünden. zaten hemen bannlendi o kişi biz şikayet edince.:happy0064 :happy0064 melikos 15-12-06, 13:17 o diziyi duydum ama izlemedim şenay ablanın olduğunu bilmiyordum bilseydim kesin izlerdim onu çok seviyorum resim video eklerseniz sevinirim şenay abladan kara melek dizisindeki rolü neydi nasıldı Freddie 15-12-06, 13:34 yaşın tutmuyor ondan bilmiyosundur :) şenay diziye nahit torununu kaçıran adsamların ablası olarak girdi Şenay çocuğu geri vermeye çalışıyordu ama kardeşi ve kardeşinin arkları fidye istiyolardı Nahiitin yaseminin öldüğünü sanıyordu ve bi ara nolduysa şenay pavyona düşüyodu Ve o dönem yasemin de olmayınca Şenayla aşık oldu ŞEnaya ayrı bi ev felan açıyodu güzel bi aşk yaşıyolardı Şenay daha sonra nahitten hamile kaldı daha sonra tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı Yasemin onu sevmiyodu ama sonlara doğru yardım da etti ŞEnay diziden abuk bi şekilde çıktı Yanlış hatırlamıyosam o kadar iyilkten sonra şenay nahite kazık attı Tazmnat felan açtı parasını aldı Ama yine nahite karşı bakışları iyiydi Sanırım diziden böyle çıktı 50. bölümlerde felan girdi 80. bölümelere doğru çıktı :) melikos 15-12-06, 18:51 freddie çok teşekkür ederim anlattıkların içın şenay ablayı çok seviyorum Freddie 15-12-06, 18:59 rica ederim şenay gürleri ben de çok seviyorum:) GSealment 26-12-06, 13:01 http://img301.imageshack.us/img301/7791/karacopyxk2.jpg (http://imageshack.us) dilan_şahin 26-12-06, 13:12 kesinlikle efsane olmuş bir dizi.Herhalde türk televizyon tarihinde başrolde kötü kadın karakterin olduğu başka bir dizi yoktur. sbs_23 31-12-06, 12:49 ya ben hiç izleyemedim..... RIZA_BABA 31-12-06, 15:30 ozamanların güzel bi dizisi imiş aldığım biligilere göre yani o yılların kurtlar vadisi imiş hattori ha 04-01-07, 21:19 entrika dizisi furyasını başlatan yeni bir türün öncülüğünü yapan muhteşem ötesi dizi. arkasından bir sürü taklidi olan dizi geldi . ateş dansı, aşk ve gurur, şeytanın gözyaşları, melekler adası, zehirli çiçek vs vs... hastasıyımdır bu dizinin. yine yayınlasalar şöyle haber öncesi falan düzgün bir saate yine izlerim. 1996 da yayınlanan bir dizinin 2007 de konuşulmasından belli zaten nasıl muhteşem bir dizi olduğu. SANEM ÇELİK' İN diziye olan katkısı zaten tartışılmaz ;) hattori ha 04-01-07, 21:26 dark_angel_75 işte sanemin dövmesiyle ilgili söyledikleri; *Sırtındaki dövmenin anlamı: "Balerindim yaptırdığımda. Annemle dövmecilere gittik. Desenlerden birinde güneş ve üç tane martı vardı. "Bu kuşlar göç etsin!" dedim. Annem de; "O güneşi de oradan yok edelim" dedi. Kendim çizdim. Şimdi çok taklidi var gerçi. Beni tarif eden bir dövme. Özgürlük tutkumu, gitme arzumu... Severim gitmeyi. Çok yerleşik bir çocuk değilim. Sekiz yıldır aynı eşyalarla yaşıyorum belki ama ruhumun içinde bir şey beni sürekli değişikliğe iter. Koltuklarım aynı olabilir ama içimde kıyametler kopuyor..." hattori ha 04-01-07, 21:27 dövmeli resimlerine gelinceeee bendekileri eklemeye çalışıcam ;) hattori ha 04-01-07, 21:46 http://img396.imageshack.us/img396/3540/12yas6egxo1.jpg (http://imageshack.us) http://img396.imageshack.us/img396/6016/arsivimagehjbi2.jpg (http://imageshack.us) http://img396.imageshack.us/img396/8168/00118qg8vrap5.jpg (http://imageshack.us) http://img387.imageshack.us/img387/477/sanem12dj5.jpg (http://imageshack.us) LUGANO 05-01-07, 13:26 suanki bile çoğu diziden daha güseldi kara melek oyuncuları olsun çok iyidi:) müzikleri her bölümünü kacırmadım ama dizi tv kalkınca tekrar isleyemedim bile melikos 09-01-07, 12:30 bu diziden şenay ablanın resimleri yok mu Freddie 09-01-07, 15:53 sanem çelik harikaydı yaa Obakışlar sinsilik korkunnç derecede güzel oynuyodu Ben zaten bir tek bu dizisini izledim ve o zamanlar küçük olduğum için beni çok etilemişti Naszmiyeyi 5. kattan aşağı atması nahit'in yaseminin yüzünü parçalaması Ve yasemin alevler içinde ki o çığlığı Ayyy yine tüylerim diken diken oldu Kahreden gözlerinin o masum bakışları kara melek Sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahvettin kara melek Freddie 09-01-07, 15:53 sanem çelik harikaydı yaa Obakışlar sinsilik korkunnç derecede güzel oynuyodu Ben zaten bir tek bu dizisini izledim ve o zamanlar küçük olduğum için beni çok etilemişti Naszmiyeyi 5. kattan aşağı atması nahit'in yaseminin yüzünü parçalaması Ve yasemin alevler içinde ki o çığlığı Ayyy yine tüylerim diken diken oldu Kahreden gözlerinin o masum bakışları kara melek Sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahvettin kara melek dilan_şahin 10-01-07, 11:42 benim en etkilendiğim sahneler yaseminin ilaç içip ölümü beklediği ve yine yaseminin camdan atladığı sahneydi.Sanem çelik müthiş oynamıştı herzamanki gibi.Hem acımasız hemde sevecen ve hınzır olabiliyordu. A.Konak 10-01-07, 12:30 dizideki kurgular inanılmazdı. gerçekten çok zekice hazırlanmış ender dizilerden biri ve öncüleri.. sadece sanem çelik değil diğerleri de oyunculuk anlamında harikaydı. hele nazmiyenin çantasını taşımasına hasta oluyordum hehehe :) Dark_Angel_75 23-01-07, 09:32 arkadaslar gözüm doymak bilmiyor :-) bende kara melek´i bastan sona izledim. Sanem Celik O KADAR DA sirti acik kiyafetler falan giyiyordu, misal "nahit onu evden kovduktan sonra otele yerlesti, sonra parasi galiba suyunu cekmek üzereyken nahit´i aradi ve otele davet etti.. Üstünde mavi güzel bir elbise vardi.Nahit sadece yasemin´in kaldigi odanin kapisini calip kacti....o sahneden resimleriniz var mi? Yasemin kapiyi acmaya giderken arkadan cekim yaptilar, dövme cok net gözüküyordu. Tabii dövmeli baska sahneleride vardir , lütfen allah rizasi icin bir kac dövmeli sanem :-) gozdeyamur 07-04-07, 18:57 ben diziyi hatırlıyorum ** öyle fanatik olarak izlediğimi annem söyledi bide kırmızılı kadın diye bi dizi vardı sanki?? *mavilim* 08-04-07, 19:44 o dizi hayatımdaki en salak diziydi(acemi cadıdan sonra,gerçi o bnm hayatımda hiç bi zmn olmadı ama neyseee)zaten sonu yok arkadaşlar sanırım çekmeyi unutmuşlar:img-hyste Hugo 08-04-07, 22:18 kirmizili kadinmi oda ney öyle bir dizimi vardi burda en iyi oyuncu toprak sergen sanem celik ve ece uslu vede zehra alptürktü birde ziya kürküt nerdeyse hepsini saydim :) toprak sergen öldügünde cok aglamistim :icon_sorr Hugo 09-04-07, 16:21 ya kirmizili kadin dizisi ney öyle bir dizi varmiydi birileri biliyorsa söylesin sanemmania 11-04-07, 22:19 kırmızılı kadın diye bir dizi yok. kırmızılı kadın ismini hatırlamadığım bir iki bölümünü izlediğim bir dizideki selda özerin canlandırdığı bir karakterin adıydı. kadın hep kırmızı giyerdi lakabı buydu. hayal meyal hatırlıyorum. Hugo 12-04-07, 04:06 kırmızılı kadın diye bir dizi yok. kırmızılı kadın ismini hatırlamadığım bir iki bölümünü izlediğim bir dizideki selda özerin canlandırdığı bir karakterin adıydı. kadın hep kırmızı giyerdi lakabı buydu. hayal meyal hatırlıyorum. arkadasim o dizinin adi ates dansi freddie diye bir arkadas yazmis buraya eski diziler arasinda var ates dansi dizinin adi gozdeyamur 14-04-07, 23:03 sağ olun arkadaşlarrrr ı.love.sanem 15-04-07, 12:09 KARA MELEK bir efsaneydi. Sanem Çelik süpersiiin. Arkadaşlar yeliz abla 3 tane jenerik klibi eklemiş. Onu indiren biri bana öm. ile yeniden link alıp yollayabilir mi ? Bunların süreleri dolmuşta?...:( sanemmania 18-04-07, 20:37 SERDAR DEVRİM 22 August 2006 Hürriyet Gazetesi Unutulmaz 10 dizi karakteri 1 Ali Haydar İkinci banar Şener Şen 2 Fikret Süper Baba Şevket Altuğ 3 Sadri Bey Bizimkiler Mehmet Akan 4 Afet Hoca Hayat Bilgisi Ferran Kutman 5 Aksak Hırsız-Polis Uğur Yücel 6 Yasemin Kara Melek Sanem Çelik 7 İhsan Tatlı Hayat Haluk Bilginer 8 Nusret Baba Ekmek Teknesi Savaş Dinçel 9 Haluk Çocuklar Duymasın Tamer Karadağlı 10 Seymen Asmalı Konak Özcan Deniz Freddie 19-04-07, 11:47 ben diziyi hatırlıyorum ** öyle fanatik olarak izlediğimi annem söyledi bide kırmızılı kadın diye bi dizi vardı sanki?? kırmızılı kadın diye bir karakter vardı Şuan dmaxte oynayan ateş dansı dizisinden bahsediyorsun sen :) kırmızılı kadın o dizide berrin'in lakabıydı Gerçek adı da selda özer İki dizi de aynı dönemde yayınlandı ve aynı tarzdaydı Ondan karıştırıyosun :) ne tuhaf o dizi hepimizin küçüklüğüne denk geldiği için diziyle ilgili bilinç altımıza yerleşmiş ortam karakter oldu Kırmızılı kadın ı.love.sanem 25-04-07, 10:01 SERDAR DEVRİM 22 August 2006 Hürriyet Gazetesi Unutulmaz 10 dizi karakteri 1 Ali Haydar İkinci banar Şener Şen 2 Fikret Süper Baba Şevket Altuğ 3 Sadri Bey Bizimkiler Mehmet Akan 4 Afet Hoca Hayat Bilgisi Ferran Kutman 5 Aksak Hırsız-Polis Uğur Yücel 6 Yasemin Kara Melek Sanem Çelik 7 İhsan Tatlı Hayat Haluk Bilginer 8 Nusret Baba Ekmek Teknesi Savaş Dinçel 9 Haluk Çocuklar Duymasın Tamer Karadağlı 10 Seymen Asmalı Konak Özcan Deniz Tammamiyle katılıyorum bravo serdar abi :) seheripek46 25-04-07, 15:28 sanem çelik bu dizide ne kadar gıcıktı ya saçlarına sinir olurdum simsiyah ve kısaydı diziden de fazla bir şey anlamazdım çünkü düzenli olarak bakmazdım hattori ha 25-04-07, 18:05 http://img259.imageshack.us/img259/7784/4444443wvyg7ci6xr0.jpg (http://imageshack.us) http://img372.imageshack.us/img372/1586/2222226endt5.jpg (http://imageshack.us) charmingsu 25-04-07, 18:19 bu dizi mükemmeldi baştan sona izledim hiç kaçırmadan. bence gelmiş geçmiş en güzel, en entrikalı ve en başarılı oyunculuklara sahip diziydi. ama son sezonu maalesef kötüydü sanem çeliksiz izlenmezdi zaten izlenmedi. bi ara tekrar başlamıştı kara melek sanem çelikle. ama 1 bölüm çkildi yayından kalktı...... :( kara melek kötü bitti beğenmedim sonunu ama sanem çelik ayrılana kadar süperdi dizi. özellikle yaseminin yüzü yaralıyken hani bi eve kapanmıştı siyahlar giyip yüzünü kapatıyodu orayı unutamam bide nahit gidip mezarını kazmıştı.. süper diziydi keşke bölümlerini bulabilsek hattori ha 25-04-07, 18:32 http://img78.imageshack.us/img78/1557/bscap039uu8py3.jpg (http://imageshack.us) hattori ha 25-04-07, 18:34 http://img259.imageshack.us/img259/3982/jlkjhhynguomq5db7.png (http://imageshack.us) charmingsu 25-04-07, 18:37 hattori ha mükemmel bir resim eklemişsin çok teşekkürler :happy0064 ya kara melek bölümleri yok mu hiç bi yerde bulp yüklesek izlesek :( hattori ha 25-04-07, 18:40 hattori ha mükemmel bir resim eklemişsin çok teşekkürler :happy0064 ya kara melek bölümleri yok mu hiç bi yerde bulp yüklesek izlesek :( rica ederim. emeği geçenlere ben tekrar teşekkür ediyorum. ben sadece ekledim. yaa ben de çok istiyorum kara melekin bölümlerini. paylaşmak isteyen bir hayırsever arkadaş bize ulaşsa mükemmel olur. :) yada hadi tamam bize vermek isteyebilir de bari şu video sitelerine bölüm bölüm yükleseler de özlem gidersek. ben çok özlediim bu diziyi... Freddie 27-04-07, 10:45 hattori ha resimler harika Mezar shanesi tüyler ürperticiydi ne korkardım :) Diziyi yakında dmax verir bence izleriz ozaman Ben de sadece jenerik şarkısı var hattori ha 27-04-07, 16:11 evet aslında dmax verebilir. sonuçta doğan medya grubu starı da satın almıştı. ama o da uyduda ya. keşke digitürkteki bir kanal yayınlasa. resim için bişe diil bu arada. ı.love.sanem 29-04-07, 11:54 Kara Melek Jenerik Resimleri http://img214.imageshack.us/img214/8079/bscap0154ao8.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/7377/bscap0155ra3.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/8081/bscap0156rc2.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/3483/bscap0157ac3.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/7690/bscap0158kk2.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/8714/bscap0159rq5.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/6210/bscap0162qc9.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/3101/bscap0163fy3.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/2012/bscap0164vc0.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/2681/bscap0166oe2.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/479/bscap0167sx7.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/1179/bscap0170qc6.jpg (http://imageshack.us) ı.love.sanem 29-04-07, 11:55 Kara Melek Jenerik - 2 http://img231.imageshack.us/img231/4089/bscap0171by1.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/101/bscap0172zn7.jpg (http://imageshack.us) http://img231.imageshack.us/img231/1417/bscap0173rz5.jpg (http://imageshack.us) http://img260.imageshack.us/img260/2262/bscap0175jt5.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/6268/bscap0176qc7.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/1489/bscap0178id9.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/3880/bscap0180gc3.jpg (http://imageshack.us) http://img71.imageshack.us/img71/9744/bscap0181cw5.jpg (http://imageshack.us) http://img260.imageshack.us/img260/6222/bscap0184sq9.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/9580/bscap0186fv1.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/6863/bscap0188el0.jpg (http://imageshack.us) http://img71.imageshack.us/img71/3118/bscap0190lt8.jpg (http://imageshack.us) ı.love.sanem 29-04-07, 11:56 http://img71.imageshack.us/img71/9935/bscap0191ds3.jpg (http://imageshack.us) http://img71.imageshack.us/img71/4157/bscap0192bv8.jpg (http://imageshack.us) http://img71.imageshack.us/img71/2475/bscap0193ap8.jpg (http://imageshack.us) ı.love.sanem 29-04-07, 11:56 http://img402.imageshack.us/img402/8413/bscap0203dv9.jpg (http://imageshack.us) http://img402.imageshack.us/img402/4859/bscap0204lc5.jpg (http://imageshack.us) http://img171.imageshack.us/img171/1223/bscap0206fd1.jpg (http://imageshack.us) http://img171.imageshack.us/img171/561/bscap0208qg9.jpg (http://imageshack.us) http://img171.imageshack.us/img171/4330/bscap0211so3.jpg (http://imageshack.us) ı.love.sanem 29-04-07, 11:57 Kara Melek 3. Jenerik http://img254.imageshack.us/img254/8475/bscap0266ra3.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/5848/bscap0267lm3.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/5158/bscap0268kc6.jpg (http://imageshack.us) http://img383.imageshack.us/img383/6939/bscap0269oz5.jpg (http://imageshack.us) http://img383.imageshack.us/img383/8639/bscap0270iq3.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/2534/bscap0273ar5.jpg (http://imageshack.us) http://img383.imageshack.us/img383/1673/bscap0274jy0.jpg (http://imageshack.us) http://img407.imageshack.us/img407/5649/bscap0276wv4.jpg (http://imageshack.us) http://img407.imageshack.us/img407/1463/bscap0278tm0.jpg (http://imageshack.us) http://img383.imageshack.us/img383/4192/bscap0279pl8.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/3559/bscap0281yj0.jpg (http://imageshack.us) http://img383.imageshack.us/img383/893/bscap0282aw5.jpg (http://imageshack.us) sisosı 29-04-07, 14:44 ben de izliyodum gerçekten şahane bir diziydi ben de o diziyi henüz 8 yaşında iken izlemeye başladım hele sanem çeliğin ayunculuğuna diyecek laf yok msn adresimi isteyenler için saw_return@hotmail.com ı.love.sanem 05-05-07, 11:33 Kara Melek 4. Jenerik Resimleri http://img142.imageshack.us/img142/7375/bscap0108nz5.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/9489/bscap0109xc9.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/2221/bscap0110qx4.jpg (http://imageshack.us) http://img519.imageshack.us/img519/2905/bscap0111if1.jpg (http://imageshack.us) http://img519.imageshack.us/img519/2104/bscap0112ut4.jpg (http://imageshack.us) http://img519.imageshack.us/img519/3951/bscap0113jg8.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/7561/bscap0115fx5.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/9837/bscap0117ps5.jpg (http://imageshack.us) http://img519.imageshack.us/img519/848/bscap0118ph9.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/4939/bscap0119mi2.jpg (http://imageshack.us) Gül Tuna 24-05-07, 16:25 Ask Ve Entrika Dolu Harika Bir Diziydi Gül Tuna 27-05-07, 07:30 cok özledim ben bu diziyi insallah yayinlarlar yine http://img530.imageshack.us/img530/1262/karamelek5qx1.png (http://imageshack.us) Gül Tuna 29-05-07, 18:18 derbeder yine gönlün yalandir her gülüsün her bakisin kimsin sen? hem melek hemde seytan aglayan ve aglatan ayni insan kimsin sen? kanayan yüregimde dinmiyor yanginlar kahrolur gidermi sana asik yürekler? kahreder gözlerinin omasum bakislari kara melek sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahfettinkara melek sen bu hayat oyununda zalim bir yürek sen mutluluk masalinda kara bir melek hattori ha 29-05-07, 18:27 derbeder yine gönlün yalandir her gülüsün her bakisin kimsin sen? hem melek hemde seytan aglayan ve aglatan ayni insan kimsin sen? kanayan yüregimde dinmiyor yanginlar kahrolur gidermi sana asik yürekler? kahreder gözlerinin omasum bakislari kara melek sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahfettinkara melek sen bu hayat oyununda zalim bir yürek sen mutluluk masalinda kara bir melek Söz-Müzik: Müjdat Akgün Solist: İlknur Şengül :) mxrxt 29-05-07, 18:36 himm bu sayfadaki resimlere bakarken bile dizi adete gözümden gecti o bir zamanlarin Kurtlar vadisi ,asmali konagi,gercket bu diziyi unutmak münkün degil aslinda bence bu kadro yeniden bir araya getirilip tekrar yayina sürülmeli ..bye ANİTA 29-05-07, 19:41 bu dizi o zamanda şimdide yapılmış farklı bir diziydi sanem çelik çk çekiciydi kara melekte aliyede o kadar güzel gelmedi gözüme bu kadına kesinlikle kötü karakter oynamak yakışıyor çünkü tehlikeli bir güzelliği var bence amerikadan dönüp bu tür projelerde oynasa neiyi lur:happy0064 denizçakır 30-05-07, 12:39 ay ne karışık ne entrikalı diziydi bu ya... o onun kardeşi çıkıyo o onun ablası çıkıyo o onun kocası çıkıyo...:img-hyste :img-hyste ANİTA 30-05-07, 22:43 ay ne karışık ne entrikalı diziydi bu ya... o onun kardeşi çıkıyo o onun ablası çıkıyo o onun kocası çıkıyo...:img-hyste :img-hyste öyleydi ama bence sanem çeliğe kötü kadın olmak yakışıyordu.ece usluyuda ilk defa bu dizide çok beğenmiştim:happy0064 mxrxt 31-05-07, 20:46 bu dizi o zamanda şimdide yapılmış farklı bir diziydi sanem çelik çk çekiciydi kara melekte aliyede o kadar güzel gelmedi gözüme bu kadına kesinlikle kötü karakter oynamak yakışıyor çünkü tehlikeli bir güzelliği var bence amerikadan dönüp bu tür projelerde oynasa neiyi lur:happy0064 Eevet aslinda cok haklsin ama bend orda da kötü degildi asik be aski icin heryesi yapabilecek bir kadindi yani kötüde dene bilir ama herkez onu seviyordu ve anladik ki o kötü degil mücadeleci ..yoksa bilirsin kötü karakterler sevilmezz....bye Gül Tuna 01-06-07, 14:14 Bencede Sanem Celige Bu Tarz Roller Yakisiyor Aliye Dizisindeki Sanem Bir Kara Melek Hayrani Hastasi Olarak Bana Baska Birsiymis Gibi Geliyor Hep aliyecim 02-06-07, 14:42 oyunculuğu çk muhtesem. ANİTA 03-06-07, 17:22 Bencede Sanem Celige Bu Tarz Roller Yakisiyor Aliye Dizisindeki Sanem Bir Kara Melek Hayrani Hastasi Olarak Bana Baska Birsiymis Gibi Geliyor Hep aliye bana çok zavallı bir karakter gibi geliyordu.son bölüme kadar hep ağladı.çocuklaım diye diye çok sıkıcıydı.bence sanem çelik gibi bir kadın güçlü karakterler oynamalı ona çok yakışıyor.birde siyah saç çok yakışıyor.aliyede hiç göz alıcı bir kadın değildi.giyimi her şeyiyle tipik bir ev kadınıydı.ilk gördüğümde sanem çeliğe ne olmuş dedim içi:happy0064 nden Gül Tuna 03-06-07, 19:52 evet kara melekte muhtesemdi güzelligiyle herkesi kendine hayran birakirdi aliye okadar etkili olamadi bencede ANİTA 03-06-07, 22:13 evet kara melekte muhtesemdi güzelligiyle herkesi kendine hayran birakirdi aliye okadar etkili olamadi bencede abartıldığı kadar güzel değildi o dizide ama kara melekte çarpıcıydı çok güzel bir kadındı orda ve çok güçlü:img-blush Hugo 03-06-07, 22:46 Eevet aslinda cok haklsin ama bend orda da kötü degildi asik be aski icin heryesi yapabilecek bir kadindi yani kötüde dene bilir ama herkez onu seviyordu ve anladik ki o kötü degil mücadeleci ..yoksa bilirsin kötü karakterler sevilmezz....bye ne demek kötü degildi yapma resmen kötüydü dizide zehra alptürkü pencereden asagi atti carita 03-06-07, 22:53 ne demek kötü degildi yapma resmen kötüydü dizide zehra alptürkü pencereden asagi atti iyi yaptı :) :) nazmiye daha kötüydü onun hakkından bi tek o geliyodu zaten dinsizin hakkından imansız gelir misali :) :) ANİTA 03-06-07, 23:01 iyi yaptı :) :) nazmiye daha kötüydü onun hakkından bi tek o geliyodu zaten dinsizin hakkından imansız gelir misali :) :) katılıyorum nazmiye ona zarar vermeye çalıştı onu yangının ortasında bıraktı o da intikamını aldı .o sahip oduğu her şey için savaştı .aşık oldu kalbi kırıldı ama yıkılmadı iyi bir kadın diyemem ama çok kötü de değildi.:img-help: Hugo 03-06-07, 23:02 iyi yaptı :) :) nazmiye daha kötüydü onun hakkından bi tek o geliyodu zaten dinsizin hakkından imansız gelir misali :) :) iyide ikiside kötüydü bu arada ben bu dizinin senaryosunu yazmaya karar verdim yasemin yeniden ortaya cikacak falan hehehe carita 03-06-07, 23:06 ben hep yaseminin kazanmasını istiyodum tuhaf ama öyle birini öldürceksede öldür acıma diyodum:img-hyste :img-hyste çok değişik bir karakterdi kötü ama sevilen bir karakter:img-yes: gerçi kötüde sayılmazdı ama... ANİTA 03-06-07, 23:14 ben hep yaseminin kazanmasını istiyodum tuhaf ama öyle birini öldürceksede öldür acıma diyodum:img-hyste :img-hyste çok değişik bir karakterdi kötü ama sevilen bir karakter:img-yes: gerçi kötüde sayılmazdı ama... çok da acı çekti bütün sevdiği adamlar onu terketti özellikle toprak sergenin karakteri ece usluya aşık olup ona her şeyi anlatıp yasemini terkettiğinde yasemin çok üzülmüştü:img-blush Hugo 03-06-07, 23:18 toprak sergene yazik oldu öldü adam yaseminin suleye oynadigi tuzaklar neydi kötüydü iste ANİTA 04-06-07, 04:45 toprak sergene yazik oldu öldü adam yaseminin suleye oynadigi tuzaklar neydi kötüydü iste ama yasemin hep bu kötülükleri daha iyi bir yaşama sahip olmak için yaptı.çünkü onun hiç parası yoktu.şule çok zavallıydı.sevdiği adamdan bile kolayca vazgeçmişti:img-yes: Hugo 04-06-07, 05:03 ben bu dizinin devamini yazmaya karar verdimde son bölümde neler olduydu onu hatirlamaya calisiyorum hattori ha 04-06-07, 08:12 http://img255.imageshack.us/img255/6051/uvs070415006zs3vk7.jpg (http://imageshack.us) http://img385.imageshack.us/img385/8893/232gb444gu5.jpg (http://imageshack.us) ANİTA 04-06-07, 20:25 ben bu dizinin devamini yazmaya karar verdimde son bölümde neler olduydu onu hatirlamaya calisiyorum son bölümü bende pek hatırlamıyorum .yasemin bir ara kaybolmuştu sonradan ortaya çıktı ece uslu baştaki nişanlısıyla evleniyordu galiba birde hatırlarsanız bundan sonra 3yıl önce falandı herhalde karamelekin devamı çekilmişti hatta sanem çelik ana habere katılıp diziyi anlatmıştı sonra ne olduysa dizi 1 bölüm yayınlandı ve yayından kalktı:happy0064 hattori ha 04-06-07, 20:43 birde hatırlarsanız bundan sonra 3yıl önce falandı herhalde karamelekin devamı çekilmişti hatta sanem çelik ana habere katılıp diziyi anlatmıştı sonra ne olduysa dizi 1 bölüm yayınlandı ve yayından kalktı:happy0064 hatırlamaz olur muyuz. Çok sevinmiştim yeniden başladığı için. Rutkay Aziz ve Tardu Flordunla başrolü paylaşıyordu Sanem. Hatırladığım kadarıyla Sanem hostesti. yanlış hatırlıyor da olabilirim. Çift kişilikli bir karakteri canlandırıyordu ama ne yazık ki birden ortadan kaybolmuştu dizi. ANİTA 04-06-07, 20:50 hatırlamaz olur muyuz. Çok sevinmiştim yeniden başladığı için. Rutkay Aziz ve Tardu Flordunla başrolü paylaşıyordu Sanem. Hatırladığım kadarıyla Sanem hostesti. yanlış hatırlıyor da olabilirim. Çift kişilikli bir karakteri canlandırıyordu ama ne yazık ki birden ortadan kaybolmuştu dizi. evet diziye ne olduda 1 bölüm sonra kalktı bilen var mı ben ozaman neden kalktığını çok merak etmiştim galiba yapımcı şirket le ilgili bir sorun vardı:happy0064 Gül Tuna 04-06-07, 20:52 sanem celik VE yagmur kaifoglu ile bir depoya giderler ve tartisirlar o sirada ebru akel sanem celik ve yagmur kasifoglunun üzerine icinde agir seyler olan bir karton atar yagmur kasifoglunun sadece boynu kirilir ama o olaydan sonra sanem celik ortadan kaybolur sonra mustafa alabora yana döne her yerde sanem celiki aramaya baslar sonra o da ortadan kayib olur aradan biraz zaman gecince döner hemde sanme celikte olana sirket hisseleriyle beraber daha sonraki bölümlerde ece usluya yani kizina sanem celigi buldugunu onunla bir gece gecirdigini ve daha sonra yaseminin sirket hisselerini kendisine birakip kactigini anlatir , ece Uslu eski sevgilisi ziya kürkütle evlidir fakat ziya kürkütün annesi yüzünden evlilikleri yolunda gitmez , mustafa alaborada tekrar yaseminini aramaya baslar onu ararken baska bir yasemin bulur o yasemin haldun boysanla evlidir fakat msutafa alabora ile ask yasar ANİTA 04-06-07, 23:13 sanem celik VE yagmur kaifoglu ile bir depoya giderler ve tartisirlar o sirada ebru akel sanem celik ve yagmur kasifoglunun üzerine icinde agir seyler olan bir karton atar yagmur kasifoglunun sadece boynu kirilir ama o olaydan sonra sanem celik ortadan kaybolur sonra mustafa alabora yana döne her yerde sanem celiki aramaya baslar sonra o da ortadan kayib olur aradan biraz zaman gecince döner hemde sanme celikte olana sirket hisseleriyle beraber daha sonraki bölümlerde ece usluya yani kizina sanem celigi buldugunu onunla bir gece gecirdigini ve daha sonra yaseminin sirket hisselerini kendisine birakip kactigini anlatir , ece Uslu eski sevgilisi ziya kürkütle evlidir fakat ziya kürkütün annesi yüzünden evlilikleri yolunda gitmez , mustafa alaborada tekrar yaseminini aramaya baslar onu ararken baska bir yasemin bulur o yasemin haldun boysanla evlidir fakat msutafa alabora ile ask yasar gül tuna bu yazdıkların sanırım kara meleğin son bölümlerinden o yasemin başka bir yasemindi ama sonra sanem çelik tekrar ortaya çıkmıştı galiba dizi burda kalmamıştı.sonra mustafa alabora eski karısına mı ne dönmüştü.son bölümlerde yasemin kendine başka bir aşk bulmuştu hatta bu adam yaseminle başka bir kadını bir arada yürütüyordu ben bunları hatırlıyorum:happy0064 Hugo 05-06-07, 03:55 son bölümü bende pek hatırlamıyorum .yasemin bir ara kaybolmuştu sonradan ortaya çıktı ece uslu baştaki nişanlısıyla evleniyordu galiba birde hatırlarsanız bundan sonra 3yıl önce falandı herhalde karamelekin devamı çekilmişti hatta sanem çelik ana habere katılıp diziyi anlatmıştı sonra ne olduysa dizi 1 bölüm yayınlandı ve yayından kalktı:happy0064 rutkay aziz vardi yok yok ben bunun devamini yazayim rutkay azizi korum birde baska oyuncular iyi olur sanem celik tekrar canlanir yasemin rolüyle mxrxt 05-06-07, 07:44 ne demek kötü degildi yapma resmen kötüydü dizide zehra alptürkü pencereden asagi atti kötüydü madem neden herkez onu seviyordu??...yani ben cok seviyordum ve bu diziyi izledim o zamanlarda bile herkez ondan bahsediyor ortalarda olmadiginda bir gelecek bu iside o halladecek dedirtiyordu ee tamam bazi kötü kötüklükleri oldu ama ???...bye Gül Tuna 05-06-07, 11:50 benim hatirladigim kadariyla sanem celik dizide tekrar oynamiyordu mustafa alaborada baska bir yasemine asik oluyordu ama eger devami yazilacakca tabiki sanem celik tekrar yer almali:happy0064 ANİTA 05-06-07, 13:08 kötüydü madem neden herkez onu seviyordu??...yani ben cok seviyordum ve bu diziyi izledim o zamanlarda bile herkez ondan bahsediyor ortalarda olmadiginda bir gelecek bu iside o halladecek dedirtiyordu ee tamam bazi kötü kötüklükleri oldu ama ???...bye evet öyle ancak bu dizi sürerken sanem çelik bazen ortadan yok oldu bazen de yeniden ortaya çıktı .sonlara doğru işler iyice karışmıştı.ama bütün kötülüklerine rağmen sevdiği tüm adamlar onu terketti toprak sergene aşıktı sonunda toprak sergen öldü mustafa alaboraya aşık oldu evlendi hatta kötülükler ve yalanları ortaya çıktığında mustafa alabora onu terketti memoliyi ilk defa olarak bu dizide hatırlıyorum oda yaseminle oldu ama mustafa alaboranın kızıyla evlendi yani yasemin aşktan yana kötü bir kaderi vardı:happy0064 mxrxt 05-06-07, 15:03 evet öyle ancak bu dizi sürerken sanem çelik bazen ortadan yok oldu bazen de yeniden ortaya çıktı .sonlara doğru işler iyice karışmıştı.ama bütün kötülüklerine rağmen sevdiği tüm adamlar onu terketti toprak sergene aşıktı sonunda toprak sergen öldü mustafa alaboraya aşık oldu evlendi hatta kötülükler ve yalanları ortaya çıktığında mustafa alabora onu terketti memoliyi ilk defa olarak bu dizide hatırlıyorum oda yaseminle oldu ama mustafa alaboranın kızıyla evlendi yani yasemin aşktan yana kötü bir kaderi vardı:happy0064 evet haklisin asktan yana sansi yoktu ama genede sevdigi adam icin de yapmayacagi sey yoktu.. belkide o kötülükleri ondan yapiyordu:img-yes: yalniz ama bence hakedenlerin cezasini cok iyi veriyordu.. cok kötü oldugunu düsünmüyorum biliyorsun ki dizide mehmet ali alaboranin kizinida o koruyor ve destek cikiyordu ..tamam kendi cikarlarida vardi ama?? :icon_whis zaten biliyorsun o kiz bile yani ece uslu onun iyimi kötümü oldugunu anlamakta zorluk cekiyordu..bye ANİTA 05-06-07, 21:17 evet haklisin asktan yana sansi yoktu ama genede sevdigi adam icin de yapmayacagi sey yoktu.. belkide o kötülükleri ondan yapiyordu:img-yes: yalniz ama bence hakedenlerin cezasini cok iyi veriyordu.. cok kötü oldugunu düsünmüyorum biliyorsun ki dizide mehmet ali alaboranin kizinida o koruyor ve destek cikiyordu ..tamam kendi cikarlarida vardi ama?? :icon_whis zaten biliyorsun o kiz bile yani ece uslu onun iyimi kötümü oldugunu anlamakta zorluk cekiyordu..bye evet yasemin hem ece usluyu seviyordu hemde çok kıskanıyordu.ona bir çok kötülük yapmasına rağmen yinede onu tek arkadaşı olarak görüyordu.ancak sahip olduklarını korumak adına her türlü kötülüğü yapıyordu. bu arada yaseminin ailesi yoktu galiba öyle hatırlıyorum hiç bahsedilmiyordu:img-hyste nazmiye ve mustafa alaboranın eski karısı devamlı onunla uğraşıyordu mxrxt 05-06-07, 21:30 evet yasemin hem ece usluyu seviyordu hemde çok kıskanıyordu.ona bir çok kötülük yapmasına rağmen yinede onu tek arkadaşı olarak görüyordu.ancak sahip olduklarını korumak adına her türlü kötülüğü yapıyordu. bu arada yaseminin ailesi yoktu galiba öyle hatırlıyorum hiç bahsedilmiyordu:img-hyste nazmiye ve mustafa alaboranın eski karısı devamlı onunla uğraşıyordu evetya birde orda o hemsir vardi degilmi?valla o kadin sanemden bile daha kötüydü bni bile korkutuyordu:img-hyste . birde hatirliyrmusun sonra da bi kiz vardi önce yasemin onu adan akil egitti akil verdi filan sonra ona acaip oyun oooynadi kiz o kadar aklini kullanmayi ögrendiki bir bölümde yasemin ona sana herseyi ben ögrettim bunu bana nasil yaparsin filan demisti oda evet acimasiz olmayida demisti.sumru muydu adi neydi unuttum simdi..sonra onun pesine mete yi takmisti ve kendisine asik etmesi ondan yaseminin neler cevirdigini ögrenmek icin kiz yasemini baya zorlamisti...bye ANİTA 05-06-07, 21:47 evetya birde orda o hemsir vardi degilmi?valla o kadin sanemden bile daha kötüydü bni bile korkutuyordu:img-hyste . birde hatirliyrmusun sonra da bi kiz vardi önce yasemin onu adan akil egitti akil verdi filan sonra ona acaip oyun oooynadi kiz o kadar aklini kullanmayi ögrendiki bir bölümde yasemin ona sana herseyi ben ögrettim bunu bana nasil yaparsin filan demisti oda evet acimasiz olmayida demisti.sumru muydu adi neydi unuttum simdi..sonra onun pesine mete yi takmisti ve kendisine asik etmesi ondan yaseminin neler cevirdigini ögrenmek icin kiz yasemini baya zorlamisti...bye birde yasemini kontrol etmek ve etkilemek için kendi erkek arkadaşını yasemini ayartmasını istemişti ama adam yasemine aşık olmuştu ve yaseminle o kızı tuzağa düşürmek için plan yapmaya başlamışlardı sonra kız öğrenmiş ve adam ikili oynamaya başlamıştı.yasemini öldürmeye bile çalışmışlardı.kutu başına düşüyordu bölüm sonunda hatırlarsan:happy0064 mxrxt 05-06-07, 21:56 birde yasemini kontrol etmek ve etkilemek için kendi erkek arkadaşını yasemini ayartmasını istemişti ama adam yasemine aşık olmuştu ve yaseminle o kızı tuzağa düşürmek için plan yapmaya başlamışlardı sonra kız öğrenmiş ve adam ikili oynamaya başlamıştı.yasemini öldürmeye bile çalışmışlardı.kutu başına düşüyordu bölüm sonunda hatırlarsan:happy0064 evet evet hatirliyorum anita sanirim böyle bir depo mu insaat alanimi neydi..sonraki bölümlerde yasemin gene ordadan kaybolmustu..herkez gene onu öldü biliyordu!!?? ya dizi gercekten cok güzel bir diziydi ama iste sonrasinda sanem celik ayrilinca biraz dadi kacri ama baya uzun bir süre dizi devam etmisti.. ANİTA 05-06-07, 22:55 evet evet hatirliyorum anita sanirim böyle bir depo mu insaat alanimi neydi..sonraki bölümlerde yasemin gene ordadan kaybolmustu..herkez gene onu öldü biliyordu!!?? ya dizi gercekten cok güzel bir diziydi ama iste sonrasinda sanem celik ayrilinca biraz dadi kacri ama baya uzun bir süre dizi devam etmisti.. o dönemdeki diziler arasında konusuyla farklılığıyla dikkat çekmişti.ve bencede sürükleyiciydi.tabi sanem çeliğin bu kadar iyi oynaması ve rolün ona bu kadar yakışması diziyi başarılı kılmıştı:happy0064 mxrxt 06-06-07, 08:14 o dönemdeki diziler arasında konusuyla farklılığıyla dikkat çekmişti.ve bencede sürükleyiciydi.tabi sanem çeliğin bu kadar iyi oynaması ve rolün ona bu kadar yakışması diziyi başarılı kılmıştı:happy0064 evet haklisin zaten o dönemlerde bircak dizi vardi baktigim bunlarin arasinda kara melek dogal olarak özcan denizin dizisi askin daglarda gezer,marziye ,birde seda sayanin dizisi evimiz olacakmi..ama dedigin gibi kara melek gerceketn cok güzeldi ..bilmiyorum benmi yalnis hatirliyorum bir kac yil sonra kara melek tekrar yaynina girmisti yani diziyi gene cekmislerdi ama bir cok oyuncu degisikligi be sanem celik´in olmamasi dizinin beklenen ilgiyi göermemesine sebeb olmustu ve kisa zamanda yayinina son cerilmistii???bye ANİTA 06-06-07, 19:59 evet haklisin zaten o dönemlerde bircak dizi vardi baktigim bunlarin arasinda kara melek dogal olarak özcan denizin dizisi askin daglarda gezer,marziye ,birde seda sayanin dizisi evimiz olacakmi..ama dedigin gibi kara melek gerceketn cok güzeldi ..bilmiyorum benmi yalnis hatirliyorum bir kac yil sonra kara melek tekrar yaynina girmisti yani diziyi gene cekmislerdi ama bir cok oyuncu degisikligi be sanem celik´in olmamasi dizinin beklenen ilgiyi göermemesine sebeb olmustu ve kisa zamanda yayinina son cerilmistii???bye dizide sanem çelik vardı ama diğer kadro çok farklıydı. 1 bölüm yayınlandı sonra ortadan kayboldu.hatta sanem çelik dizi yayınlanacağı gün kanalın anahaberine çıkmıştı.ama ne olduysa oldu dizi 1 bölüm yayınlandıktan sonra kalktı:happy0064 mxrxt 06-06-07, 20:08 dizide sanem çelik vardı ama diğer kadro çok farklıydı. 1 bölüm yayınlandı sonra ortadan kayboldu.hatta sanem çelik dizi yayınlanacağı gün kanalın anahaberine çıkmıştı.ama ne olduysa oldu dizi 1 bölüm yayınlandıktan sonra kalktı:happy0064 evet haklisin benim hafizamanda biraz biseyler kalmis ama bak sen unutmamissin..iste bir za,manlar bir dizi vardi kara melek ahh ahhhh nerde öyle diziler diyesi geliyor insanin:img-hyste ..öyle degilmi???bye ANİTA 06-06-07, 20:29 evet haklisin benim hafizamanda biraz biseyler kalmis ama bak sen unutmamissin..iste bir za,manlar bir dizi vardi kara melek ahh ahhhh nerde öyle diziler diyesi geliyor insanin:img-hyste ..öyle degilmi???bye evet öyle sanem çeliğe yasemin gibi roller çok yakışıyor oynuycaksa böyle marjinal kadınları oynamalı bence ona çok yakışıyor aliyede nerde hayran olduğum o çekici kadın dedim bence aliyede sanem çelik güzel gelmedi gözüme aksine iticiydi ona çok yakışan siyah saçları acayip bir renkteydi ve sürekli ağlıyordu.bence farklı roller oynamalı ama böyle çok iyi kadın rolleri onun gibi yetenekli bir oyuncuya gitmiyor:happy0064 mxrxt 06-06-07, 20:55 evet öyle sanem çeliğe yasemin gibi roller çok yakışıyor oynuycaksa böyle marjinal kadınları oynamalı bence ona çok yakışıyor aliyede nerde hayran olduğum o çekici kadın dedim bence aliyede sanem çelik güzel gelmedi gözüme aksine iticiydi ona çok yakışan siyah saçları acayip bir renkteydi ve sürekli ağlıyordu.bence farklı roller oynamalı ama böyle çok iyi kadın rolleri onun gibi yetenekli bir oyuncuya gitmiyor:happy0064 evet haklisin bu iki dizi arasinda tercih yaparsam kesinlikle kara melek teki rol cok yakisiyor :img-wink: ama ben aliyeyi izlemistim sirf sanem celik yonuyordu diye:img-in_lo anlain sen onu..ama o yönetmenle olaylarindan sonra bakalim ne zaman bir yeni projede yer alacak ?? ANİTA 06-06-07, 21:07 evet haklisin bu iki dizi arasinda tercih yaparsam kesinlikle kara melek teki rol cok yakisiyor :img-wink: ama ben aliyeyi izlemistim sirf sanem celik yonuyordu diye:img-in_lo anlain sen onu..ama o yönetmenle olaylarindan sonra bakalim ne zaman bir yeni projede yer alacak ?? evet o olaylardan sonra amerikaya kaçtı ama bence en fazla 1-2 sene sonra döner inşallah çünkü iyi bir oyuncu farklı projelerde görmek isterim onu umarım yakın zamanda döner:happy0064 mxrxt 06-06-07, 21:11 evet o olaylardan sonra amerikaya kaçtı ama bence en fazla 1-2 sene sonra döner inşallah çünkü iyi bir oyuncu farklı projelerde görmek isterim onu umarım yakın zamanda döner:happy0064 evet haklisin bencede dönmesi lazim onu yeniden ekranlarda görmek beni cok mutlu eder ..ama bakalim umarim bu sefer gene yasemin roline yakin biseyler olur ???:img-wink: ANİTA 06-06-07, 21:20 evet haklisin bencede dönmesi lazim onu yeniden ekranlarda görmek beni cok mutlu eder ..ama bakalim umarim bu sefer gene yasemin roline yakin biseyler olur ???:img-wink: ben de:img-blush öyle umut ediyorum bazı oyunculara bazı roller çok yakışıyor bnce böyle roller oynamalı çünkü yeni bir aliye vakası çekemem aliye fene değildi ama çok dramatikti bu kadın hiç gülüyordu sonlara doğru iyice sıkmıştı ve anlamadığım bir sonla bitmişti ANİTA 06-06-07, 21:23 evet haklisin bencede dönmesi lazim onu yeniden ekranlarda görmek beni cok mutlu eder ..ama bakalim umarim bu sefer gene yasemin roline yakin biseyler olur ???:img-wink: ben de:img-blush öyle umut ediyorum bazı oyunculara bazı roller çok yakışıyor bence böyle roller oynamalı çünkü yeni bir aliye vakası çekemem aliye fene değildi ama çok dramatikti bu kadın hiç gülmüyordu sonlara doğru iyice sıkmıştı ve anlamadığım bir sonla bitmişti sanemfan 06-06-07, 21:29 evet o olaylardan sonra amerikaya kaçtı ama bence en fazla 1-2 sene sonra döner inşallah çünkü iyi bir oyuncu farklı projelerde görmek isterim onu umarım yakın zamanda döner:happy0064 arkadasim insallah sanemi eylülde yeni bir dizide izleyecegiz....evet kara melek muhtesem bir diziydi....sanemden bu kez daha heycanli bir rol bekliyoruz ANİTA 06-06-07, 21:38 arkadasim insallah sanemi eylülde yeni bir dizide izleyecegiz....evet kara melek muhtesem bir diziydi....sanemden bu kez daha heycanli bir rol bekliyoruz onu şu aliyedeki olaylarla yıpratmazlarsa döner ve yeni projelerde yer alır umarım yakında döner onun gibi oyuncu yeni projelerde yer almalıdır:happy0064 ANİTA 06-06-07, 21:41 arkadasim insallah sanemi eylülde yeni bir dizide izleyecegiz....evet kara melek muhtesem bir diziydi....sanemden bu kez daha heycanli bir rol bekliyoruz onu şu aliyedeki olaylarla yıpratmazlarsa döner ve yeni projelerde yer alır umarım yakında döner onun gibi yetenekli bir oyuncu yeni projelerde yer almalıdır:happy0064 mxrxt 07-06-07, 12:14 [QUOTE=sanemfan;3604654]arkadasim insallah sanemi eylülde yeni bir dizide izleyecegiz....evet kara melek muhtesem bir diziydi....sanemden bu kez daha heycanli bir rol bekliyoruz[/QUOT peki bu dizi projesi hakkinda kesin bil bilgi varmi??yani bu önümüzdeki sezon icin ekranlarda olacaksa cok süperr yaa ben cok sevinirim :happy0064 ANİTA 10-06-07, 15:26 sanemin ne zaman döneceği hakkında kesin bir bilgi yok.valla bu haber nerden duydunuz ki umarım yeni bir projede yer alır ama kara melek çekilmiycek öyle bir proje yok:happy0064 Hugo 10-06-07, 16:04 kara melegi ben yazacam öyle geri dönecek simdilik oyuncu asamasindayim sevdiginiz oyuncular varsa yer verelim oyunculara benim senaryoda:img-yes: ANİTA 10-06-07, 17:27 bence senaryonda ziya kürküt mutlaka lmalı çok iyi bir oyuncu:good: Hugo 10-06-07, 17:33 bence senaryonda ziya kürküt mutlaka lmalı çok iyi bir oyuncu:good: senimi kiracam arkadasim kimseyi kirmam ben ziya kürküt senaryomda olacak :img-wink: Hugo 10-06-07, 23:51 arkadaslar dizide en son bölümde neler yasandi neler oldu kimler öldü kimler kaldi okadar uzun zaman olduki iyi hatirliyamiyorum iyi bilen biri varsa ona göre senaryomu yazacagim yardimci olursaniz sevinirim bu dizinin senaryosunu yazmaya karar verdim cünkü hatiralara tekrar baslamak iyi olur kara melek güzel diziydi Gül Tuna 11-06-07, 11:29 Bugün D Max Te Firtinalar Basladi Firtinlar Starin Dizisi Idi Ve Dizi Tv De Cok Yayinlanirdi Bence D Max Te Yakinda Kara Melekte Yayinlanmaya Baslar Bu Nu Hizlandirmak Icin Kanal D Ye Mail Atmaya Ne Dersiniz? mxrxt 12-06-07, 09:18 arkadaslar dizide en son bölümde neler yasandi neler oldu kimler öldü kimler kaldi okadar uzun zaman olduki iyi hatirliyamiyorum iyi bilen biri varsa ona göre senaryomu yazacagim yardimci olursaniz sevinirim bu dizinin senaryosunu yazmaya karar verdim cünkü hatiralara tekrar baslamak iyi olur kara melek güzel diziydi himm bence bu konuda anitadan yardim almalisin anita diziyi oldukca iyi hatirliyor:img-wink: ..birde d mx takip edebilirsin dizi orda heran basalaya bilir???bye ANİTA 12-06-07, 10:24 dizinin bazı kısımlarını hatırlıyorum ama hatırlayamadığım yer çok eğer dmax varsa ordan takip etmelisin bence hugo ama yoksa yardım istersen yardım ederim:img-hyste Hugo 12-06-07, 10:58 dizinin bazı kısımlarını hatırlıyorum ama hatırlayamadığım yer çok eğer dmax varsa ordan takip etmelisin bence hugo ama yoksa yardım istersen yardım ederim:img-hyste bence sen yardim et daha iyi olur :img-yes: ANİTA 12-06-07, 11:12 ama diziyi tam olarak doğru hatırlamıyor olabilirim çok zaman oldu hatırladığım kısımları anlatırım ama doğruluğunu bilemem:sad53: mxrxt 12-06-07, 11:21 ama diziyi tam olarak doğru hatırlamıyor olabilirim çok zaman oldu hatırladığım kısımları anlatırım ama doğruluğunu bilemem:sad53: merak etmeyin bende elimden geldigince yardimci om,aya caslisirim..:img-wink: Hugo 12-06-07, 11:32 merak etmeyin bende elimden geldigince yardimci om,aya caslisirim..:img-wink: cok güzel ozaman kara melek projesini baslatiyoruz senaryo benden hatirlatmak sizden bu senaryo sizin sayenizde gerceklesecek arkadaslarim oyuncu secimindede bana bir kac isim söyleyebilirsiniz :img-yes: ANİTA 12-06-07, 11:40 eski kadrodan bence mutlaka mustafa alabora ve ece uslu olmalı bence ilk bölümlerde yer alan toprak sergende iyiydi:happy0064 mxrxt 12-06-07, 11:49 cok güzel ozaman kara melek projesini baslatiyoruz senaryo benden hatirlatmak sizden bu senaryo sizin sayenizde gerceklesecek arkadaslarim oyuncu secimindede bana bir kac isim söyleyebilirsiniz :img-yes: [B]evet bence lamiya karakteride olmali asil ve güclü kadin lamiya kocasina her zaman sadik olan kadin...canem celik yasemin karakteri keza öyle ve ayrica sumru olmali cünkü yaseminin onadn almasi gereken intikam var:img-yes: Hugo 12-06-07, 12:02 eski kadrodan bence mutlaka mustafa alabora ve ece uslu olmalı bence ilk bölümlerde yer alan toprak sergende iyiydi:happy0064 toprak sergeni geri getiremem ama onun gibi bir oyuncu bulabilirim kupeli falan :img-yes: Hugo 12-06-07, 12:04 [B]evet bence lamiya karakteride olmali asil ve güclü kadin lamiya kocasina her zaman sadik olan kadin...canem celik yasemin karakteri keza öyle ve ayrica sumru olmali cünkü yaseminin onadn almasi gereken intikam var:img-yes: sumrudan alinacak öc neydiki Gül Tuna 12-06-07, 12:06 toprak sergeni geri getiremem ama onun gibi bir oyuncu bulabilirim kupeli falan :img-yes: toprak sergen olsa fena olmaz bence de ama en önemlileri mustafa alabora , ece uslu , zerrin arbas , sevtap capan , ziya kürküt , zehra alptürk , yagmur kasifoglu , bence bu isimler olmali :img-yes: tabi sen bilirsin yinede , sanem celiki saymaya gerek duymadim bile zaten onsuz olmaz Gül Tuna 12-06-07, 12:08 sumrudan alinacak öc neydiki yaseminin hoslandigi adam yani mert sumru yu secmisti bir de sirket hissleri yüzünden aralari bozuktu:img-yes: sumru sürekli yaseminle yarisiyordu Hugo 12-06-07, 12:09 toprak sergen olsa fena olmaz bence de ama en önemlileri mustafa alabora , ece uslu , zerrin arbas , sevtap capan , ziya kürküt , zehra alptürk , yagmur kasifoglu , bence bu isimler olmali :img-yes: tabi sen bilirsin yinede , sanem celiki saymaya gerek duymadim bile zaten onsuz olmaz hepinizin istegini yerine getirmek isterim fikirleriniz istekleriniz önemli benim icin ama toprak sergeni getiremem o öldü cünkü bende isterim olmasini ama öldü maalesef zaten ben kara melegi toprak icin seyretmistim birde sanem celik icin tabi birde ece uslu Gül Tuna 12-06-07, 12:11 hepinizin istegini yerine getirmek isterim fikirleriniz istekleriniz önemli benim icin ama toprak sergeni getiremem o öldü cünkü bende isterim olmasini ama öldü maalesef zaten ben kara melegi toprak icin seyretmistim birde sanem celik icin tabi birde ece uslu ölmüsmüydü en son otobüste gidiyordu otobüs kaza yapti ama ben ölmedigini sanmistim tamam o zaman oda olmayi versin Hugo 12-06-07, 12:12 yaseminin hoslandigi adam yani mert sumru yu secmisti bir de sirket hissleri yüzünden aralari bozuktu:img-yes: sumru sürekli yaseminle yarisiyordu hmm bunu ögrendigim iyi oldu birde diger bir yasemin vardi berrin politi o halen mustafa alaborayla evli olmus oluyormu Gül Tuna 12-06-07, 12:14 hmm bunu ögrendigim iyi oldu birde diger bir yasemin vardi berrin politi o halen mustafa alaborayla evli olmus oluyormu hayir o zaten mustafa alaborayla evlenmedi hic sadece bir beraberlik yasadilar o kadar mxrxt 12-06-07, 12:22 yaseminin hoslandigi adam yani mert sumru yu secmisti bir de sirket hissleri yüzünden aralari bozuktu:img-yes: sumru sürekli yaseminle yarisiyordu hogo bu sumru dedigim kiz aslinda mehmet ali alaboranin geliniydi ama onu kimse gelin olarak istemiyordu sanirim.. tek iyi davranan esi ve mehmet ali alaboraydi sonrasinda esini bir kazada kaybetmisti ..her neyse bu kiz önceleri oldukca masum ve sessizdi sonra bir sekilde yaseminle tanisiyor ve yasemin bu kizi kendince cok iyi bir sekilde egitim kendi tarfina cekiyordu zaten evde ona iyi davrananda yooktu ..gül tuna nin dedigi gibi sirket hisserini onun üstüne yapiyordu aslinda yaseminin istegi onun üstünde görülüp kendisi ele gecirmekti hic unutmuyorum. tabii sumru arada fiziksel olarak büyük degisiklik yasiyor ve gelisiyordu.. yasemin yasesinde,, hic unutmuyorum demistim.. sonra bir yüzlesmede yasemin kendinden cok bir sekilde hisseleri sumrudan üstüne gecirmek isterken sumru gözünün önünde imzalamasi gereken kagidi yirtiyor ve yasenim sen ne yapiyor bana bak bunlarin hepsini ben ögrettim sana seni ben adam ettim herseyi benden ögrendin diyordu sumrurun karsiligida evet (acimasiz olmayida)oluyor.. sonraki bölümlerde anliyoruz yasemin kendisine gercekten cok iyi ve akilli bir düsman yetistirmis...tabii oan bunun hesebini vereceksin diyordu ama sumru her zaman bir adim önde oluyordu cünkü onun pesine merti takmis ve her adimini cook iyi biliyordu cünkü yasemin merte asik olmustu bu arada bunu yazayim mert genede sumruyu tercih etmisti iste yaseminin ona karki olan öfkesi bende akil vermek gibi olmasin ama senarya bu iki kadin üzerinde yogunlasmali yani iki kadinin mücedelesi olabilir iki güzel alimli ve akilli kadinin .umarim anlasilir olmusutru?? Gül Tuna 12-06-07, 12:29 Bu resim daha evvel eklenmisti ama yinede eklemek istedim http://img455.imageshack.us/img455/9592/karamelek4rj4.jpg (http://imageshack.us) mxrxt 12-06-07, 12:35 baksana ne kadar degisikler resimde yani gencler canem celik özellikle cok degisik...resim icin sagol gül tuna....bye ANİTA 12-06-07, 12:37 mxrxt evet haklısın hatta sumru ile mert yasemini öldürmek için haince planlar yapmışlardı .son bölümlere yakın depoda yaseminin kafasına kutu düşüyordu.ondan sonra yasemin kurtuluyodu ve sahte pasaport çıkartmaya uğraşarak şirketteki paralarla kaçmayı planlıyordu ama sanırım mert planlarını bozmuştu çünkü sumrunun yanında yer almıştı:img-wink: Gül Tuna 12-06-07, 12:38 baksana ne kadar degisikler resimde yani gencler canem celik özellikle cok degisik...resim icin sagol gül tuna....bye rica ederim , evet bence de farkli cikmislar daha dogru su yillar onlari degistirmis mustafa alabora daha gencmis , sanme celikte cok daha güzelmis mehmet ali alaboraninda toy zamanlariymis :img-yes: Hugo 12-06-07, 14:01 hogo bu sumru dedigim kiz aslinda mehmet ali alaboranin geliniydi ama onu kimse gelin olarak istemiyordu sanirim.. tek iyi davranan esi ve mehmet ali alaboraydi sonrasinda esini bir kazada kaybetmisti ..her neyse bu kiz önceleri oldukca masum ve sessizdi sonra bir sekilde yaseminle tanisiyor ve yasemin bu kizi kendince cok iyi bir sekilde egitim kendi tarfina cekiyordu zaten evde ona iyi davrananda yooktu ..gül tuna nin dedigi gibi sirket hisserini onun üstüne yapiyordu aslinda yaseminin istegi onun üstünde görülüp kendisi ele gecirmekti hic unutmuyorum. tabii sumru arada fiziksel olarak büyük degisiklik yasiyor ve gelisiyordu.. yasemin yasesinde,, hic unutmuyorum demistim.. sonra bir yüzlesmede yasemin kendinden cok bir sekilde hisseleri sumrudan üstüne gecirmek isterken sumru gözünün önünde imzalamasi gereken kagidi yirtiyor ve yasenim sen ne yapiyor bana bak bunlarin hepsini ben ögrettim sana seni ben adam ettim herseyi benden ögrendin diyordu sumrurun karsiligida evet (acimasiz olmayida)oluyor.. sonraki bölümlerde anliyoruz yasemin kendisine gercekten cok iyi ve akilli bir düsman yetistirmis...tabii oan bunun hesebini vereceksin diyordu ama sumru her zaman bir adim önde oluyordu cünkü onun pesine merti takmis ve her adimini cook iyi biliyordu cünkü yasemin merte asik olmustu bu arada bunu yazayim mert genede sumruyu tercih etmisti iste yaseminin ona karki olan öfkesi bende akil vermek gibi olmasin ama senarya bu iki kadin üzerinde yogunlasmali yani iki kadinin mücedelesi olabilir iki güzel alimli ve akilli kadinin .umarim anlasilir olmusutru?? evet yasemin ve sumru olmali dizide peki digerlerinin sonlari nasil bitti dizide kim öldü kim kaldi herseyi anlatinki cünkü ben hic hatirliyamiyorum Gül Tuna 12-06-07, 14:45 evet yasemin ve sumru olmali dizide peki digerlerinin sonlari nasil bitti dizide kim öldü kim kaldi herseyi anlatinki cünkü ben hic hatirliyamiyorum Dizinin sonunda yasananlar hatirladigim kadariyla yazdim :img-yes: mustafa alaborainin senay gürler den bir oglu olmustu ismini kerem koydular (ölen oglunun ismi ) senay gürler berrin politinin sirketinde ise baslamisti iyi bir maas aldigindan dolayi oglunun velayeniti senay gürlere verdi mahkeme mustafa alabora buna cok üzüldü ve berrin politi ile bu olaydan sonra sanirim bir daha barismadilar , berrin politinin kocasi haldun boysan ölmüstü , berrin politinin sirketinde calisan halit ergenc te berrin politiye asikti , ece uslu ile kocasi ziya kürkütün aralari bozuktu ziya kürküt tuba ünsal ile yakinlasmisti son zamanlarda cünkü tuba ünsal hasta idi , aslinda ziya kürküt sadece tuba ünsal hasta oldugu icin ona ilgi gösteriyordu ama ece uslu cok kiskaniyordu kocasini ve bu yüzden ece usluda her gece disari cikmaya kocasina daha az ilgi göstermeye basladi (Inadindan), birde bir gazeteci kiz vardi yesim alic oda mustafa alaborayi seviyordu , sanem celikin kardesi ebru akel kocasi mehmet ali alaborayi öldürmüstü ve akil hastanesinde yatiyordu , ziya kürküte asik olan hasta bir kadin vardi sema öztürk , ziya kürkütü eski esine benzettigi icin onu elde etmeye calisiyordu , ziya kürkütün annesi zehra alptürkte sürekli ogluyla gelinin arasini bozmaya calisiyordu , mustaf alaboranin kizi sevtap capan kazim aksar dan bosanmisti ve babasinin sirketinde calismaya baslamisti , yagmur kasifogluda sirkette calismaya devam ediyordu , sirket hisselerinin cogu yine mustafa alabora da idi ve sirketin basina o gecmisti yine Hugo 12-06-07, 14:59 ya bu dizi biraz karismis cok oyuncu var helede kadin oyuncu ne yapalim nerden baslasam neyse ben bulurum sizde olmasaniz sagolun:img-yes: mxrxt 12-06-07, 16:00 ben simdi cikiyorum ama arkadaslar hugo bence önce karakterler konusunda yardimci olmaliyiz kimler olmali ve nerden baslamali yalniz hugo sen senaryonu nerden baslamak istiyorsun yani biraz acarsan iyi olur?? ............bye Hugo 12-06-07, 16:13 ben simdi cikiyorum ama arkadaslar hugo bence önce karakterler konusunda yardimci olmaliyiz kimler olmali ve nerden baslamali yalniz hugo sen senaryonu nerden baslamak istiyorsun yani biraz acarsan iyi olur?? ............bye ben senaryoma yaseminin tekrar dönmesiyle acmayi planliyorum ve mustafa alaborada tekrar ona asik olacak ve bu arada yasemini takip edende bir genc olacak ama bu gencin önceki diziyle alakasi yok ben kendim buldum onu :) Gül Tuna 12-06-07, 19:59 ya bu dizi biraz karismis cok oyuncu var helede kadin oyuncu ne yapalim nerden baslasam neyse ben bulurum sizde olmasaniz sagolun:img-yes: bence berrin politiyi diziden cikara bilirsin zaten o kadini hic sevmemistim belkide yaseminin yani sanem celikin yerine geldigi icin , yani o olmasa da olur mxrxt 12-06-07, 20:13 selam millet nasil gidiyor bakalim ??? gül tuna anita anlatin bakalim hadi koyalim avucumuzdakileri hugo ya yardimi olabilmek adina biliyorum bu sekilde biseyler aklina gelmiyor insanin o yüzden ben bir soru sorayim...kara melekte unutamadiginiz bir sahne varmiydii??? Gül Tuna 12-06-07, 20:17 unutamadigim sahneler genelde yaseminin cevresine zarar veridigi sahnelerdir hep , bu diziyi düsündügümde yaseminin o sinsi sinsi gülen yüzü geliyor gözümün onune her zaman mxrxt 12-06-07, 20:31 unutamadigim sahneler genelde yaseminin cevresine zarar veridigi sahnelerdir hep , bu diziyi düsündügümde yaseminin o sinsi sinsi gülen yüzü geliyor gözümün onune her zaman aslinda haklisin senin bu bahsettigin hani mehmet ali yi birakmayan sakat kadindi degilmi ??hani su hemsire cadisi vardi onu ortadan kaldirmak istiyordu,,hatta bir bölümde evinde ona saldirmisti tam o sirada yasemin geldi ve onu kurtarmisti hemsire cadisina cabuk kaybol demisti sanirim ??? Hugo 12-06-07, 20:46 Senaryoma yaseminin geri dönmesiyle baslamayi düsünüyorum ve sumrudan intikam alacak sumru ve yaseminin üzerinde olacak dizi diziden ilk önce bazilarini cikartacam cok oyuncu var bu arada sanem celiki takip eden biri olacak ve onun kim olmasini istersiniz hangi oyuncu fikirlerinizi aliyim keske toprak sergen ölmeseydi ya:sad53: Gül Tuna 12-06-07, 20:59 Senaryoma yaseminin geri dönmesiyle baslamayi düsünüyorum ve sumrudan intikam alacak sumru ve yaseminin üzerinde olacak dizi diziden ilk önce bazilarini cikartacam cok oyuncu var bu arada sanem celiki takip eden biri olacak ve onun kim olmasini istersiniz hangi oyuncu fikirlerinizi aliyim keske toprak sergen ölmeseydi ya:sad53: gencmi olsun orta yaslimi ? Gül Tuna 12-06-07, 21:02 aslinda haklisin senin bu bahsettigin hani mehmet ali yi birakmayan sakat kadindi degilmi ??hani su hemsire cadisi vardi onu ortadan kaldirmak istiyordu,,hatta bir bölümde evinde ona saldirmisti tam o sirada yasemin geldi ve onu kurtarmisti hemsire cadisina cabuk kaybol demisti sanirim ??? Hemsire cadisi derken nazmiye hanimdanmi bahsediyorsun hani muratin yani ziya kürkütün annesi , ben yasemini diyorum sanem celikin cevresine veridigi zararlardan bahsediyorum yani :img-grin2 bu arada o bahsettigin sahneyo biliyorum nazmiye nesrine saldirmisti ve yasemin onu kurtarmisti :img-yes: |