Tüm Versiyonu Göster : Kara Melek (Arşiv)
Senaryoma yaseminin geri dönmesiyle baslamayi düsünüyorum ve sumrudan intikam alacak sumru ve yaseminin üzerinde olacak dizi diziden ilk önce bazilarini cikartacam cok oyuncu var bu arada sanem celiki takip eden biri olacak ve onun kim olmasini istersiniz hangi oyuncu fikirlerinizi aliyim keske toprak sergen ölmeseydi ya:sad53:
bence cok iyi bir senaryo olacak benim en cok begnedigim iki kadinin birbirine olan düsmanligi etkiliyor cünkü türkiyede böyle bir dizi olmadi yani olmus olsa bile hep ask icin olmustur ama bende burda biraz gercekten güc göstesi yapan ve etrafinda gelisen olaylar entrikalar iki tarafada ihanet etmekten korkan ve arad kalan insanlar...bay vee hugo fena sayilmam ne dersin:img-hyste ..yasemin pesinde olacak isimler aklima gelen mesele ask oyununda olan doktor olabilir sanirimm suan köprüde oynuyor ..yada yada kaybolan yillarda burak aziz? .....aklima gelince gene yazarim...:icon_whis
gencmi olsun orta yaslimi ?
29 yasindan asagi yas olsun ben tolga kareli düsündüm ama sizin fikriniz daha önemli benim degil
Hemsire cadisi derken nazmiye hanimdanmi bahsediyorsun hani muratin yani ziya kürkütün annesi , ben yasemini diyorum sanem celikin cevresine veridigi zararlardan bahsediyorum yani :img-grin2 bu arada o bahsettigin sahneyo biliyorum nazmiye nesrine saldirmisti ve yasemin onu kurtarmisti :img-yes:
evet kesinlikle nazmiye ya oo kadin beni bile korkutuyordu:icon_whis birde o sakat kadini kurtarmisti ama nazmiyeyi korkutmak icin bicak cikarmisti ve o sakat kadin kortudan hala bagiriyordu yaseminde onu sakinlestirmeye calisiyordu tam o sirada mehmet ali a geldi ve yasenin kadina zarar verdigini düsünmüstü yasemini tuttugu gibi duvar vurmustu bir kac kere ve yasemin yere düstügünde duvarda kan izleri vardi hatirladinizmi??sanirim bu sezon finallarinden birisiydi??:icon_whis bye
bence cok iyi bir senaryo olacak benim en cok begnedigim iki kadinin birbirine olan düsmanligi etkiliyor cünkü türkiyede böyle bir dizi olmadi yani olmus olsa bile hep ask icin olmustur ama bende burda biraz gercekten güc göstesi yapan ve etrafinda gelisen olaylar entrikalar iki tarafada ihanet etmekten korkan ve arad kalan insanlar...bay vee hugo fena sayilmam ne dersin:img-hyste ..yasemin pesinde olacak isimler aklima gelen mesele ask oyununda olan doktor olabilir sanirimm suan köprüde oynuyor ..yada yada kaybolan yillarda burak aziz? .....aklima gelince gene yazarim...:icon_whis
ask oyunundaki doktor kim adi ne bi arastirayim bakmadim o diziye kaybolan yillarida seyretmedim onuda bir arastirayim süpersin seninde katkin var zaten senaryoda :)
Senaryoma yaseminin geri dönmesiyle baslamayi düsünüyorum ve sumrudan intikam alacak sumru ve yaseminin üzerinde olacak dizi diziden ilk önce bazilarini cikartacam cok oyuncu var bu arada sanem celiki takip eden biri olacak ve onun kim olmasini istersiniz hangi oyuncu fikirlerinizi aliyim keske toprak sergen ölmeseydi ya:sad53:
nejat isler , hakan akcin , hazim körmükcü , aklima geldikce yazarim
bu arada bence ece uslununda önemli bir rölü olmali
29 yasindan asagi yas olsun ben tolga kareli düsündüm ama sizin fikriniz daha önemli benim degil
yo kesinlikle oda olabilir yalniz tolga biraz gec kalir gibi biz sadece yardimci olmaya caisiyoruz ..hadi hayirlisi...
nejat isler , hakan akcin , hazim körmükcü , aklima geldikce yazarim
bu arada bence ece uslununda önemli bir rölü olmali
nejat isler 35 yasinda onu düsünmüyorum kusura bakma 29 yasindan asagi olmali söyle 25-29 arasi
evet kesinlikle nazmiye ya oo kadin beni bile korkutuyordu:icon_whis birde o sakat kadini kurtarmisti ama nazmiyeyi korkutmak icin bicak cikarmisti ve o sakat kadin kortudan hala bagiriyordu yaseminde onu sakinlestirmeye calisiyordu tam o sirada mehmet ali a geldi ve yasenin kadina zarar verdigini düsünmüstü yasemini tuttugu gibi duvar vurmustu bir kac kere ve yasemin yere düstügünde duvarda kan izleri vardi hatirladinizmi??sanirim bu sezon finallarinden birisiydi??:icon_whis bye
öncelikle sunu düzeltelim yanlis anlasilma olmasin mehmet ali degil mustafa dan bahsediyoruz :img-grin2 evet mustafa alabora yani nahit saylan orada yasemini suclamisti haksiz yere ama sezon finali degildi galiba yani ben öyle hatirliyorum
yo kesinlikle oda olabilir yalniz tolga biraz gec kalir gibi biz sadece yardimci olmaya caisiyoruz ..hadi hayirlisi...
peki tolga karel olmasin ama benim aklima daha kimse gelmiyor sizin geldikce diyin
öncelikle sunu düzeltelim yanlis anlasilma olmasin mehmet ali degil mustafa dan bahsediyoruz :img-grin2 evet mustafa alabora yani nahit saylan orada yasemini suclamisti haksiz yere ama sezon finali degildi galiba yani ben öyle hatirliyorum
evetya mehmet ali nerden cikti eee onun ogluyaa oda oynamisti dizide ve yasemin ionu ortadan kaldirmisti sanirim:icon_whis evet haklisin gül tuan mustafa alabora (nahit saylan):good: bye
bencede tolga karel olur kendisini pek sevmem ama o role uygun olabilir tabi eger yazacagin karakter kötü birisi olacaksa
söyle sanem celik yaslarin ..........halit ergec ne dersiniz???:img-hyste saka kesinlikle saka siddiye almayin:img-hyste almazsiniz biliyorum...:img-yes:
bencede tolga karel olur kendisini pek sevmem ama o role uygun olabilir tabi eger yazacagin karakter kötü birisi olacaksa
kötü olacak tolga tam kötü role yakisiyor yaprak dökümü ah ne oyuncu be tipki ben saka saka :) ama tolga bu role uygun ama siz begenmeseniz olmaz baskasini buluruz sizin fikriniz daha önemli arkadaslarim
aklima alpay atalan geldi bütün cokuklarimda oynamisti en son gülparede oynuyordu sadece fikri sunmak icin söylüyorum
kötü olacak tolga tam kötü role yakisiyor yaprak dökümü ah ne oyuncu be tipki ben saka saka :) ama tolga bu role uygun ama siz begenmeseniz olmaz baskasini buluruz sizin fikriniz daha önemli arkadaslarim
aslinda bence olabilir yani ben tolgalari karistirdim hugo sanirim olur yani herkez hemfikirse ama dedigim gibi senin fikrin daha önemli ....:img-wink:
söyle sanem celik yaslarin ..........halit ergec ne dersiniz???:img-hyste saka kesinlikle saka siddiye almayin:img-hyste almazsiniz biliyorum...:img-yes:
bak egerki halit ergenc,nejat isler,timucin esen baska kim var aklima gelmiyor bunlar genc olsaydi yani 25-29 arasi genc dedigim bu yaslarda olsaydi alirdim bunlar 35 yaslarindalar yani olmaz yoksa oyunculuguna birsey demiyorum hepsi süper genc olsalardi ilk bunlari alirdim
halit ergenc zaten bu dizide oynadi o olmazdi yani:img-grin2 bence tolga karel tam bu role uygun ama yinede düsünmeye devam ediyorum ben belki aklima birileri gelir:img-yes:
aklima alpay atalan geldi bütün cokuklarimda oynamisti en son gülparede oynuyordu sadece fikri sunmak icin söylüyorum
evet bak oda olabilir kötü role yakisir o zaten iyi role yakismiyor gözleri tam kötü role uygun oda olur iyi düsünmek lazim :img-wink: ayrica arkadaslar ben sizlerede bir rol vermeyi düsünüyorum kendimede :) benimkisi kötü rol olacak ama ne bilmiyorum
halit ergenc zaten bu dizide oynadi o olmazdi yani:img-grin2 bence tolga karel tam bu role uygun ama yinede düsünmeye devam ediyorum ben belki aklima birileri gelir:img-yes:
valla kendimi böyle dizi setinde calisan biri gibi hissetmeye basladim üstelik bu is hosuma gitti:happy0064 hugo senaryo ilerledikce haberimiz olur degilmi??sonra ben bunu gizlice satar sizede para filan vermem:img-hyste ama ben simdi cikiyorum burda okur sizlere yetisirim ok hadi kendinize iyi bakin görüsürüz,,..bye
aslinda bence olabilir yani ben tolgalari karistirdim hugo sanirim olur yani herkez hemfikirse ama dedigim gibi senin fikrin daha önemli ....:img-wink:
yok sizin fikirleriniz benim icin daha önemli sizlerle basladik bu projeye sanki kara melek yeniden basliyor gibi :img-yes:
evet bak oda olabilir kötü role yakisir o zaten iyi role yakismiyor gözleri tam kötü role uygun oda olur iyi düsünmek lazim :img-wink: ayrica arkadaslar ben sizlerede bir rol vermeyi düsünüyorum kendimede :) benimkisi kötü rol olacak ama ne bilmiyorum
cikiyorum dedim ama oyuncu olacagim cok sevindim o zaman sana resimlerimiz yollayalim ona göre degerlendir ben kötü olabilirim ,,bunu gercekten istiyormuyum:icon_sorr ama belki iyide olurumyaa...bye
valla kendimi böyle dizi setinde calisan biri gibi hissetmeye basladim üstelik bu is hosuma gitti:happy0064 hugo senaryo ilerledikce haberimiz olur degilmi??sonra ben bunu gizlice satar sizede para filan vermem:img-hyste ama ben simdi cikiyorum burda okur sizlere yetisirim ok hadi kendinize iyi bakin görüsürüz,,..bye
senaryom hazir olunca haberiniz olacaktir kendine iyi bak arkadasim :img-wink:
cikiyorum dedim ama oyuncu olacagim cok sevindim o zaman sana resimlerimiz yollayalim ona göre degerlendir ben kötü olabilirim ,,bunu gercekten istiyormuyum:icon_sorr ama belki iyide olurumyaa...bye
resime gerek yok ya ne yaptin:img-hyste hangi rolde oynamak istersen onu veririm :happy0064
bende kötü bir rolde olabilirim fark etmez yada nahit saylanin yurt disindan gelen yegenini falan da oynaya bilrim mesala neyse orasini senaristimiz düsünsün bye
hugo ,mxrxt senaryoda bazı fikirler oluşturmuşsunuz .benimde kötü oyuncu için bir fikrim var ama oyuncunun adını hatırlayamıyorum .fırtınalı aşk diye atv nin bir pembe dizisi vardı bir ara bilmem hatırlıyormusun orada başrolde oynayan oyuncu melekler adasındada oynamıştı bence kötü karakter için uygun olabilir
bence nejat işleride düşünmelisin nejat işler aynı zamanda hem iyi hem kötü karakteri çok iyi yansıtabilen bir oyuncu
ben de kötü karakter olabilirim .kötü karakterler daha eğlenceli bence :good:
hugo ,mxrxt senaryoda bazı fikirler oluşturmuşsunuz .benimde kötü oyuncu için bir fikrim var ama oyuncunun adını hatırlayamıyorum .fırtınalı aşk diye atv nin bir pembe dizisi vardı bir ara bilmem hatırlıyormusun orada başrolde oynayan oyuncu melekler adasındada oynamıştı bence kötü karakter için uygun olabilir
bence nejat işleride düşünmelisin nejat işler aynı zamanda hem iyi hem kötü karakteri çok iyi yansıtabilen bir oyuncu
ben de kötü karakter olabilirim .kötü karakterler daha eğlenceli bence :good:
fatih hürkani diyorsun peki sen ve ben kötü karekteriz hatta ikimizin rolünü buldum bile ama bende gizli diger arkadaslarada iyi rol düstü onlarin rolüde hazir kafamdaki senaryo süper olacak
valla sabırsızlıkla bekliyorum hugo .peki hala oyuncu arayışın devam ediyormu bu konuda baya bir fikir üretmişsiniz mxrxt ile
dediğim gibi fatih hürkan kötü rol alabilir.bence iyi oynuyor.ama tolga karelide düşünebilrsin:happy0064
bende kötü bir rolde olabilirim fark etmez yada nahit saylanin yurt disindan gelen yegenini falan da oynaya bilrim mesala neyse orasini senaristimiz düsünsün bye
sendemi kötü rol oynamak istiyorsun hmm iyi sanada kötü rol buluruz :img-wink:
valla sabırsızlıkla bekliyorum hugo .peki hala oyuncu arayışın devam ediyormu bu konuda baya bir fikir üretmişsiniz mxrxt ile
dediğim gibi fatih hürkan kötü rol alabilir.bence iyi oynuyor.ama tolga karelide düşünebilrsin:happy0064
arkadaslar benim düsündügüm karekter tolga karele tam uygun ama sizi kirmak istemiyorum o yüzden böyle hippi gibi birsey tam tolga karel yani adam kötü rolüde iyi yapiyor birde ben adami severim ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum yani tolga cok uygun ama yok o olmasin derseniz fatih hürkan yada alpay atalanmiydi oda olabilir ama tolgaya cok yakisir
arkadaslar benim düsündügüm karekter tolga karele tam uygun ama sizi kirmak istemiyorum o yüzden böyle hippi gibi birsey tam tolga karel yani adam kötü rolüde iyi yapiyor birde ben adami severim ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum yani tolga cok uygun ama yok o olmasin derseniz fatih hürkan yada alpay atalanmiydi oda olabilir ama tolgaya cok yakisir
hugo sen tolga diyorsan benim fikrim tolga olsun çünkü bir anlamda senaristde senin bu role yakışacak en iyi aktörü bence senin belirlemen daha doğru benim fikrim tolga olsun:happy0064
hugo sen tolga diyorsan benim fikrim tolga olsun çünkü bir anlamda senaristde senin bu role yakışacak en iyi aktörü bence senin belirlemen daha doğru benim fikrim tolga olsun:happy0064
anita sana kötü bir karekterim var düsündügüm ama önce senden duymak istiyorum nasil bir kötü olmak istiyorsun
daha çok aslında devamlı kendi hakkını savunan önünde bir engel olduğunda hiç düşünmeksizin ortadan kaldırabilen ara sırada olsa belki içinde iyi bir karakterin ortaya çıktığı ancak kötü karakterin baskın olduğu,bir şeye sahip olmak istediğinde önündeki tüm engelleri ortadan kaldırabilen ve elindekini korumak için herşeyi yapan daima savaşan diyelim:img-hyste
daha çok aslında devamlı kendi hakkını savunan önünde bir engel olduğunda hiç düşünmeksizin ortadan kaldırabilen ara sırada olsa belki içinde iyi bir karakterin ortaya çıktığı ancak kötü karakterin baskın olduğu,bir şeye sahip olmak istediğinde önündeki tüm engelleri ortadan kaldırabilen ve elindekini korumak için herşeyi yapan daima savaşan diyelim:img-hyste
hmm peki tamam :img-yes:
Yasemin:sanem celik
Sumru:yagmur kasifoglu
Nihat Saylan:mustafa alabora
Sule:ece uslu
ebru:yesim alic
Nesrin:senay gürler
nermin:sema öztürk
Murat Sökmen:ziya kürküt
Lale:ebru akel
Esin Saylan:sevtap capan
nazmiye:zehra alptürk
Funda:tuba ünsal
Yasemin Yaman:berrin politi
kürsat:halit ergenc
Lamia:zerrin arbas
Mert:sedat mert
orhan:suavi eren
ayhan:hakki erkök
mithat:ege aydan
arzu:asli seckin
gül:yesim kocak
ertan:kaan cakir
Ayse sökmen:görkem yeltan
saliha sökmen:aliye uzunatagan
neriman:anta toros
riza devrim:kazim aksar
kameraman mithat:sinan albayrak
mine:eda özel
saim salihoglu:gökhan mete
gökhan mumcu:kenan
ahmet uz
arkadaslar bu saydigim oyunculardan baska oyuncular varmi yani demek istedigim hayatta kalan bu oyuncular cok fazla bazilari kesinlikle ölecek tabiki önemsizler baska oyuncular varmi bu oyunculardan baska unuttugum birde bu diziye rutkay aziz ve tardu flordun girdi demistiniz degilmi onlarin rolü neydi bunlar alacam son bilgiler ve sonra senaryoma basliyacam kara melek cok önemli bir proje :)
selam ,,evet hugo benimde kararim tolga oldu gercekten onun olmasi bence daha iyi olur gibi en azindan simdi biraz daha popüler ve diziye ve senaryoya oldukca katkisi olcadiniz düsünüyorum....:good:
sendemi kötü rol oynamak istiyorsun hmm iyi sanada kötü rol buluruz :img-wink:
fark etmez benim icin iyi bir karakterde olabilir :img-yes:
ayhan:hakki erkök
mithat:ege aydan
gül:yesim kocak
ertan:kaan cakir
saliha sökmen:aliye uzunatagan
neriman:anta toros
riza devrim:kazim aksar
kameraman mithat:sinan albayrak
gökhan mumcu:kenan
ahmet uz
arkadaslar bu saydigim oyunculardan baska oyuncular varmi yani demek istedigim hayatta kalan bu oyuncular cok fazla bazilari kesinlikle ölecek tabiki önemsizler baska oyuncular varmi bu oyunculardan baska unuttugum birde bu diziye rutkay aziz ve tardu flordun girdi demistiniz degilmi onlarin rolü neydi bunlar alacam son bilgiler ve sonra senaryoma basliyacam kara melek cok önemli bir proje :)
bu oyuncularin bazilar diziden ayrilmisti zaten kimiside ölmüstü
ölenler : anta toros , aliye uzunatagan , diziden ayrilanlar :ege aydan , kaan cakir , digerleri hakkinda yanlis bir bilgi vermek istemem dizi cok uzun oldugu icin tam hatirlamiyorum
hugo oyuncu listesi çok iyi çok güzel bir proje olacak eminim .sanırım bu oyuncuların bazıları ölerek çıktı:happy0064
arkadslr bn aranza yni katldm iyi bi is ckarcksnz qbi qorunuo hayrlı olsn:img-wink: fatih hürkana ne dersnz??
arkadslr bn aranza yni katldm iyi bi is ckarcksnz qbi qorunuo hayrlı olsn:img-wink: fatih hürkana ne dersnz??
ben hugoya önemiştim ama o senaryoyu yazıyor ve tolga karelin daha uygun olacağını düşündük ama yinede öneri için sağol:happy0064 :happy0064
Budiziye hastaydim ya.. yasemin karakterini cok seviyordum ben :) kackez izledim bilmiyorum bile..:img-hyste
ahmet uz
arkadaslar son bilgileri aliyorum yukaridaki oyunculara neler oldu ve dizide olacak oyuncularda asagidaki oyuncular ama bu asagidaki oyunculardanda bazilari ölecek ve tolga karel isi simdilik yok tolga karelin rolünü mxrxtye vermeyi düsünüyorum sizin fikrinizi aliyim
Anita
Gül Tuna
Mxrxt
Hugo
olabilir bence sen bilirisin benim bir itirazim yok
olabilir bence sen bilirisin benim bir itirazim yok
peki en yukardaki oyunculara nediyorsun onlar diziden ayrildilarmiydi birde rutkay aziz ve tardu flordun isi var onlarin diziye katilmasini istiyormusunuz kara melek 2de varlarmis
peki en yukardaki oyunculara nediyorsun onlar diziden ayrildilarmiydi birde rutkay aziz ve tardu flordun isi var onlarin diziye katilmasini istiyormusunuz kara melek 2de varlarmis
kara melek 2 mi öyle bir sey varmiydi benim haberim yok
gökhan mete ve görkem yeltan diziden ayrilmisti diger oyuncular hakkinda kesin bir bilgim yok
kara melek 2 mi öyle bir sey varmiydi benim haberim yok
gökhan mete ve görkem yeltan diziden ayrilmisti diger oyuncular hakkinda kesin bir bilgim yok
tamam güzel ozaman bu asagidaki oyuncularla basliyacaz diziye bunlardan bir kacinida öldürecgiz yasemin öldürür artik isi bu zaten evet vardi kara melek 2 diger arkadaslar gelirse onlar söylesin tolga karel isini aksatmamin nedeni mxrt arkadasa rol bulamadim ondan
tamam güzel ozaman bu asagidaki oyuncularla basliyacaz diziye bunlardan bir kacinida öldürecgiz yasemin öldürür artik isi bu zaten evet vardi kara melek 2 diger arkadaslar gelirse onlar söylesin tolga karel isini aksatmamin nedeni mxrt arkadasa rol bulamadim ondan
en kadro güzel olmuş hugo çok sağol:good:
anita fakat bu kadrodan bir kac kisi cikacak cikacaklar yani ölecekler ebru,nesrin,nermin,funda,yasemin yaman,kürsat,mert karekterlerini bir yolunu bulup kadrodan yok edecem ve yerlerine baska oyuncular girecek ve oyuncular arasinda bizlerde olacaz
tamam ama güzel bir kadro oluşturmuşsun hikayeyide sabırsızlıkla bekliyorum:good: :good:
selam arkadaslar nasilsiniz?? neler yaptiniz bakim ?? kusura bakmayijn gelemedim biraz islerm vardi neyse bakiyorum kadro olusmus..:good:
tamam ama güzel bir kadro oluşturmuşsun hikayeyide sabırsızlıkla bekliyorum:good: :good:
anita benim ögrenmek istedigim birseyler var nahit saylan ve sule ayri evdeler degilmi aralarinda küslük varmi onlarin ve sumru kimle kaliyor nesrin nihat saylanin eski esi o nerdeydi son bölümlerde lale ebru akel o nerdeydi son bölümlerde birde nahit saylanin kizi esin kiminle oturuyor sevgilisi varmiydi su funda karekterinin muratla ilgisi neydi nazmiye murat sökmenin evindemi kaliyor nahit saylanin su gazeteci kiz ebruyla ilgisi neydi lamia ve nihat saylan yenidenmi birlesti ve su nermin karekteri halen hastanedemi su mert karekteri sumruylami beraber ve nahit saylan biliyormu durumu ben iyice unutmusum zaten kac sene gecti hic tekrarinida izlemedim zamanim hic olmadi bunlari bana söyle lütfen
anita benim ögrenmek istedigim birseyler var nahit saylan ve sule ayri evdeler degilmi aralarinda küslük varmi onlarin ve sumru kimle kaliyor nesrin nihat saylanin eski esi o nerdeydi son bölümlerde lale ebru akel o nerdeydi son bölümlerde birde nahit saylanin kizi esin kiminle oturuyor sevgilisi varmiydi su funda karekterinin muratla ilgisi neydi nazmiye murat sökmenin evindemi kaliyor nahit saylanin su gazeteci kiz ebruyla ilgisi neydi lamia ve nihat saylan yenidenmi birlesti ve su nermin karekteri halen hastanedemi su mert karekteri sumruylami beraber ve nahit saylan biliyormu durumu ben iyice unutmusum zaten kac sene gecti hic tekrarinida izlemedim zamanim hic olmadi bunlari bana söyle lütfen
sumru nahit saylanın geliniydi hatırlarsan ilk geldğinde çok kötü giyinen paspal bir kızdı sonra nahit saylanın oğlu öldü ve sumruyla yasemin ilgilendi nahite yakın olmak için .sonra sumru mertle tanıştı.ve mertle birlik olarak yaseminin yöntemini kullanarak mertin yasemini ayartmasını sağladı.yasemin merte gerçekten aşık oldu hatta sumru ile planlarını öğrendi merti kendi yanına çekmeye çalıştı ama mert ikili oynadı ve sonunda sumrunun yanında yer aldı.hatta sumru ile yasemini öldürmeye çalıştılar ama başaramadılar sonra yasemin ortadan kayboldu bir süre bu olaydan sonra:good:
sumru kocasından kalan servetle yaşıyordu ama daha fazlasına sahip olmak istiyordu .nahit saylan ve sule birbirlerine son bölümlerde küstü çünkü nahit saylan da şulenin tekrar muratla olmasından yana değildi.gazeteci kız ortaya çıkmadan önce eski karısı ile yakınlaşmışlardı.yaseminin ihanetinden sonra sarsılmıştı ve nesrin onunla ilgilenmişti.ama bu dönem nesrin nahiti geri istediğine karar verdi ve onunla birlikte olmak için uğraşmaya başladı.bu dönemde mert ortaya çıkmadan önce yaseminde nahiti geri kazanmak istiyordu .nesrin ile aralarında savaş başlamıştı bu konuda ama bu dönemde nahitin hayatına gazeteci kız girdi ve nahit bu dönemde siyasete dönmeye karar verdi ve yasemine yada nesrine tekrar güvenemedi ve gazeteci kızla yhakınlaştı .ve yasemin bunu anladığı için sumru ile yakınlaştı.ve nesrin hayal kırıklığına uğradı ve nesrin sunmrudan nefret ediyordu.oğlunu tuzağa düşürdüğünü söylüyordu.yasemin bu yüzdende sumruyla yakınlaştı odönem:good:
funda muratın eski karısıydı .hatta eski bölümlerde bir ara hamileydi ama yasemin funda bir yerde merdivenden inerken ışıları sobote ederek merdivenden düşmesine ve bebeği kaybetmesine neden oldu .fundayla murat bundan sonra ayrıldı.funda son dönemlerde karısı ölen esrarlı bir adama aşık olmuştu ve evlenmişti.ancak adam tuhaftı ve evde gizli şeyler dönüyodu oğlu vardı bu adamın oğlu devamlı bu evden git senide öldürecek diyordu.karısı son bölümlerde ölmediği delirdiği evde yaşadığı ortaya çıkmıştı.
nermin karakterini hatırlayamadım hatırlatsan kimdi o zaman hatırlarım nazmiye muratın özannesiydi vee muratla yaşıyor hatırlarsan muratı yetiştiren annesi ölmüştü.kızı ise nahit saylanın annesiyle beraber olmasını istiyordu.hatırlarsan yasemin nahitin kızının sevglisiyle olmuştu mehmet ali alabora üstelik nahitle evliydi .bu yüzden annesiyle yasemine karşı birleşmişlerdi.şule evlenmeye hazırlanıyordu.sumru aile şirketini mertle ele geçirmeye çalışıyordu.nahit gazeteci kızla bir beraberlik yaşadı.ama mutlu olamadı .yasemini unutamadığını anladı.
ama o dönem sumru ile mert yasemin öldürmeye kalkmış şirkette yaseminin üstüne kutu düşüyordu hatırlarsan
bu bölümden sonra yasemin sanem diziden kayboldu.herkes yaseminin öldüğünü düşünsede şüphe etsede mutlu oldu.sumru rahatladı.bir tek nahit inanmadı ve mutlu olmadı ve yasemini aramaya başladı:good:
anita sagol birsey daha var kara melek dizisinde en son bölümlerde kimler yer aldi hangi oyuncular mesela su gazeteci kiz funda falan varmiydi yoksa diziden cikmislarmiydi ve digerleri
gazeteci kız çıkmıştı ama funda vardı hatta şu gizemli kocasından kaçmıştı ondan saklanıyordu.nahit yasemini arıyordu.mert ile sumru şirkette hak sahibi olamak için nesrin ve nahitin kızıyla savaşıyordu.murat ile şule evlenmeye hazırlanıyordu.nazmiye oğlunun evlenmesini destekliyordu.bir yandan yaseminin yaşayıp yaşamadığını öğrenmeye çalışıyordu.
sonra yasemin yeni dönemde bir partide farklı bir ismle bir adamın karısı olarak ortaya çıktı.bu dönemde yasemin ortadan kaybolduktan sonra kendine yeni bir kimlik çıkartmış ve sanırım istanbula yakın bir kasabada bir adamın evinde kızına bakıyordu.işte o adamı baştan çıkardı ve evlendi .adam çok zengindi.ve bu adam istanbula geldi ve istanbulda kuracağı işe nahit saylan ortak olacaktı.işte bu şirket partisinde yasemin yeniden ortaya çıktı.hatta herkes şaşırdı.nahit şaşkınlığa uğradı ama yasemin başka biri gibi davrandı:good:
gazeteci kız çıkmıştı ama funda vardı hatta şu gizemli kocasından kaçmıştı ondan saklanıyordu.nahit yasemini arıyordu.mert ile sumru şirkette hak sahibi olamak için nesrin ve nahitin kızıyla savaşıyordu.murat ile şule evlenmeye hazırlanıyordu.nazmiye oğlunun evlenmesini destekliyordu.bir yandan yaseminin yaşayıp yaşamadığını öğrenmeye çalışıyordu.
sonra yasemin yeni dönemde bir partide farklı bir ismle bir adamın karısı olarak ortaya çıktı.bu dönemde yasemin ortadan kaybolduktan sonra kendine yeni bir kimlik çıkartmış ve sanırım istanbula yakın bir kasabada bir adamın evinde kızına bakıyordu.işte o adamı baştan çıkardı ve evlendi .adam çok zengindi.ve bu adam istanbula geldi ve istanbulda kuracağı işe nahit saylan ortak olacaktı.işte bu şirket partisinde yasemin yeniden ortaya çıktı.hatta herkes şaşırdı.nahit şaşkınlığa uğradı ama yasemin başka biri gibi davrandı:good:
peki sonra ne oldu
muratin ilk karisinin ismi funda degil mineydi
funda tuba ünsaldi muratla evlenmedi o hic sadeece is baglantilari vardi ve muratla aralari iyidi biraz zaten sule de onu cok kiskaniyordu o yüzden
muratin ilk karisinin ismi funda degil mineydi
funda tuba ünsaldi muratla evlenmedi o hic sadeece is baglantilari vardi ve muratla aralari iyidi biraz zaten sule de onu cok kiskaniyordu o yüzden
arkadaslar benim ögrenmek istedigim dizinin en son bölümü bu bölümlerde funda,mine,kürsat,nermin,nesrin,lale,yasemin yaman,mert ve digerleri varmiydi yoksa diziden ciktilarmi en son bölüm bakin iyi hatirlayin
nesrin , nermin , funda , mert , kürsat yasemin yaman ve lale vardi diye hatirliyorum ben mine yi bilmiyorum
nesrin , nermin , funda , mert , kürsat yasemin yaman ve lale vardi diye hatirliyorum ben mine yi bilmiyorum
tamam senaryoma nerden basliyacagimi bilmiyorum yaseminin geri dönmesiyle basliyim bence ve herkes soka girsin
tamam senaryoma nerden basliyacagimi bilmiyorum yaseminin geri dönmesiyle basliyim bence ve herkes soka girsin
bazı kısımları tam hatırlamıyorum ama elimden gelen bu .bencede yaseminin dönmesiyle başlayabilirsin hugo:happy0064
bazı kısımları tam hatırlamıyorum ama elimden gelen bu .bencede yaseminin dönmesiyle başlayabilirsin hugo:happy0064
yarin büyük gün kara melek dönüyor arkadaslar yarin senaryomu ekliyecegim kara melek kac bölüm sürmüstü ayni bölümden devam edecegim cünkü
valla bu bölüm meselesini hatırlamıyorum ama en az 2 sezon bitirdiler sanırım:happy0064
sinematürkte 60 bölüm sürdügünü yaziyor ama bu pek dogru olamaz daha fazla sürmedimi ya
bnm hatırLadıım en sonunda yasemin diziden çıkmıstı çünkü o sıraLar sanem çeLik okuomuydu okuL mu kazanmıstı hatırLaamıorum çok küçüktüm o yüzden diziyi bırakmıstı we nasıL oLduysa sirketin hisseLerini eLine qeçirmeyi basarmıstı...nahit sayLan ortadan kayboLmustu we qeri döndüğünde hisseLerLe dönmüştü sonrasında ece usLuyLa (dizideki adını hatırLaamıorum :S ) bir konusmasında yasemine rastLadıını birLikte 1qece qeçirdikLerini ertesi qünde onu qörmediğini yaseminin haber wermeden hisseLeri bırakıp qittiğini söyLemişti...sonunda hatırLadığım kadarıyLa baska bir kadın daha qirmişti diziye yasemin adında nahit onu ''yasemin'' sanıodu ama isim benzerLii fLn derken yeni qiren bu kadınLada nahit arasında bişeLer qeçiodu ama sonunda birLikte oLuyoLar mı hatırLamıorum birde sey beLLi bir sonu oLmamıstı sanırm muratın qerçek annesinin yaptıı konusmayLa diziyi yarım yamaLak bitirmişLerdi qaLiba sanem ceLikten sonraki böLümLer fazLa izLenmediinden kaLdırıLmıstı dizi:S
bu benim anlattığım bölümlerde sanem vardı hatta sonradan herkes yasemin olduğunu öğreniyordu .bundan sonra yasemin bir daha ortadan kayboldu .ve bir daha girmedi ondan sonra yeni bir yasemin diziye girdi:happy0064
sinematürkte 60 bölüm sürdügünü yaziyor ama bu pek dogru olamaz daha fazla sürmedimi ya
arkadasim dizi 110 bölüm sürdü...ama sanem celik sadece 92 bölüm oynadi
bnm hatırLadıım en sonunda yasemin diziden çıkmıstı çünkü o sıraLar sanem çeLik okuomuydu okuL mu kazanmıstı hatırLaamıorum çok küçüktüm o yüzden diziyi bırakmıstı we nasıL oLduysa sirketin hisseLerini eLine qeçirmeyi basarmıstı...nahit sayLan ortadan kayboLmustu we qeri döndüğünde hisseLerLe dönmüştü sonrasında ece usLuyLa (dizideki adını hatırLaamıorum :S ) bir konusmasında yasemine rastLadıını birLikte 1qece qeçirdikLerini ertesi qünde onu qörmediğini yaseminin haber wermeden hisseLeri bırakıp qittiğini söyLemişti...sonunda hatırLadığım kadarıyLa baska bir kadın daha qirmişti diziye yasemin adında nahit onu ''yasemin'' sanıodu ama isim benzerLii fLn derken yeni qiren bu kadınLada nahit arasında bişeLer qeçiodu ama sonunda birLikte oLuyoLar mı hatırLamıorum birde sey beLLi bir sonu oLmamıstı sanırm muratın qerçek annesinin yaptıı konusmayLa diziyi yarım yamaLak bitirmişLerdi qaLiba sanem ceLikten sonraki böLümLer fazLa izLenmediinden kaLdırıLmıstı dizi:S
neydi o konusma ece uslunun ickisine ilac atmadilarmi ölmüyormuydu o
arkadasim dizi 110 bölüm sürdü...ama sanem celik sadece 92 bölüm oynadi
sagol bu bilgi icin :img-yes:
Yasemin:Sanem Celik
Sule:Ece Uslu
Nahit:Mustafa Alabora
Murat:Ziya Kürküt
Esin:Sevtap Capan
Sumru:Yagmur Kasifoglu
Nazmiye:Zehra Alptürk
Lale:Ebru Akel
Mert:Sedat Mert
Ve Lamia Rolüyle Zerrin Arbas
111.Bölüm
Aradan 5 yil gecmistir ve yasemin tekrar nahiti bulmaya gelmistir aradan uzun zaman gectiginde bu 5 yil icinde Nahit Saylanin eski esi nesrin ve yasemin yaman ve yaninda calisan kürsat ve nesrinin cocugu bir trafik kazasinda ölmüstü Sule ve Babasi Nahit Saylan Yeniden barismisti Nahit Saylan ve murat arasinda ise sogukluk devam etmekteydi murata asik olan funda ise hastaligina yenik düsmüs ve ölmüstü ve sulede kocasiyla tekrar iyi olmustu murata asik olan bir hasta kadin nermin ise kendini asmisti kendini neden öldürdügünü anlasilmamisti Esin Saylanin eski eside bir trafik kazasinda ölmüstü bu arada nahit saylan ve lamiada tekrar birlikteydi ve iste bunca yil gectikten sonra ve bunca olay yasantiktan sonra yasemin tekrar dönmüstü
Nahit Saylanin Evinde
Nahit:sule kizim geldinmi
Sule:evet baba nasilsin
Nahit:iyiyim kizim
Sule:esin nerde
Nahit:oda birazdan gelir kizim gel otur
Sule:baba lamia hanimle iliskiniz nasil
Nahit:iyidir kizim
bu arada esin gelmistir
Esin:sule hosgeldin
Sule:hos bulduk
Esin:murat nasil
Nahit Saylan murat ismini duyunca sinirlenmistir
Sule:iyi nasil olsun
Murat Ve nazmiye evdedir
Murat:anne ben cikiyorum
Nazmiye:peki oglum hadi güle güle
Murat cikmistir ve aradan 5 dakika sonra kapi calmistir nazmiye kapiyi acmistir ve geleni görünce sok olmustur
Nazmiye:yasemin sen
Yasemin:evet ben
Nazmiye:sen ölmedinmi
Yasemin:ölmedim tekrar döndüm ve ilk olarak yüzümü sana göstereyim dedim
Nazmiye:ne istiyorsun benden
Yasemin:hic sadece kendimi göstermek istedim yasadigimi bil okadar
Nazmiye soktadir ve yasemin gider nazmiye hemen oglu murati arar
Murat:buyur anne
Nazmiye:oglum murat yasemin yasiyor buraya geldi
Murat:nediyorsun anne sen
Nazmiye:oglum buraya geldi diyorum yasemin tekrar cikti
murat telefonu kapatir ve annesinin yanina gidiyordur bu arada sule telefon eder
Murat:alo
Sule:alo murat nerdesin
Murat:anneme gidiyorum sule yasemin geri dönmüs anneme ugramis
Sule:hayir bu dogru olamaz
Murat:dogruymus
Sule telefonu kapattiktan sonra durumu babasina ve esine anlatir nahit bey birden yerinden firlar
Nahit:bu dogrumu sule
Sule:evet murat dedi
Nahit:yasemin yasemin geri gelmis biliyordum ölmedigini
Sule ve esin babasina bakarlar nahit bey disari cikar bu arada arkasindan seslenirler ama duymaz bile
111.bölüm sonu
arkadaslar pek iyi olmadi ama iste cok zorlandim sonraki bölümler iyi olacaktir biraz aceleye geldi
senaryon hakkinda ilk yorumu ben yapayim
dialoglar ve karakterlerin bulundugu konum güzel bence nahitin tekrar laima hanimla barismasi , murtala sulenin arasinin düzelmesi ... :img-yes:
yalniz diziden cikarttigin oyuncularin hepsinin öldürmüssün diziden normal sekildede cikartabilridin onlari :img-grin2
senaryon hakkinda ilk yorumu ben yapayim
dialoglar ve karakterlerin bulundugu konum güzel bence nahitin tekrar laima hanimla barismasi , murtala sulenin arasinin düzelmesi ... :img-yes:
yalniz diziden cikarttigin oyuncularin hepsinin öldürmüssün diziden normal sekildede cikartabilridin onlari :img-grin2
evet haklisin önemli olan cikmalariydi fark etmez benim ögrenmek istedigim birsey var ebru akel ve yasemin küsmü
evet haklisin önemli olan cikmalariydi fark etmez benim ögrenmek istedigim birsey var ebru akel ve yasemin küsmü
küslük ten öte düsman gibiler lale hep yasemini ortadan kaldirmak icin ugrasiyordu yasemin de kardesinin mutlugunu bozmak icin:img-yes:
küslük ten öte düsman gibiler lale hep yasemini ortadan kaldirmak icin ugrasiyordu yasemin de kardesinin mutlugunu bozmak icin:img-yes:
iyi bunu ögrendigim iyi oldu ozaman yasemine sumrudan sonra bir rakip daha cikti ebru akel son bölümlerdede akil hastanesindemiydi
iyi bunu ögrendigim iyi oldu ozaman yasemine sumrudan sonra bir rakip daha cikti ebru akel son bölümlerdede akil hastanesindemiydi
evet akil hastanesindeydi ama deli degildi sadece hapse girmek yerine akil hastanesine girmeyi tercih etmisti bir lale sumrudanda hic hoslanmiyordu
evet akil hastanesindeydi ama deli degildi sadece hapse girmek yerine akil hastanesine girmeyi tercih etmisti bir lale sumrudanda hic hoslanmiyordu
üc kadinin birbirleriyle mücadelesini anlatacak bu senaryo cok güzel bu arada bizim rollerde söyle böyle kesinlesti
üc kadinin birbirleriyle mücadelesini anlatacak bu senaryo cok güzel bu arada bizim rollerde söyle böyle kesinlesti
aslinda fikrimi söyleyeyim bu oyuncular birbirlerini cok iyi tamamliyorlar bizim bu bütünlügü bozmamiz cok kolay degil bence böyle kalsalarda olur ama bu sadece benim fikrim yani sen nasil istiyorsan yazmakta özgürsün tabiki :img-grin2 elestirmek icin degil fikrimimi söylüyorum :img-yes:
aslinda fikrimi söyleyeyim bu oyuncular birbirlerini cok iyi tamamliyorlar bizim bu bütünlügü bozmamiz cok kolay degil bence böyle kalsalarda olur ama bu sadece benim fikrim yani sen nasil istiyorsan yazmakta özgürsün tabiki :img-grin2 elestirmek icin degil fikrimimi söylüyorum :img-yes:
yani ne demek istedin pek anlamadim :img-yes:
yani ne demek istedin pek anlamadim :img-yes:
yani sen senaryoya oyuncu olarak bizide katmak istiyorsun ya ondan bahsediyorum
yani sen senaryoya oyuncu olarak bizide katmak istiyorsun ya ondan bahsediyorum
evet bizide katmak istiyorum ama sen istemiyorsan seni katmayayim zaten o rollere baskalarini katacagim neden onlar biz olmuyalim
evet bizide katmak istiyorum ama sen istemiyorsan seni katmayayim zaten o rollere baskalarini katacagim neden onlar biz olmuyalim
siz senaryoda olacaksaniz bende olmak isterim :img-yes: sadece bizi bu dizinin hic bir yerine yerlestiremedim kafamda , ama zaten yeni insalar girecekse isin icine bilmiyorum olabilrim zaten sen bilirsin ben sadece fikrimi söylemek istedim:img-yes:
siz senaryoda olacaksaniz bende olmak isterim :img-yes: sadece bizi bu dizinin hic bir yerine yerlestiremedim kafamda , ama zaten yeni insalar girecekse isin icine bilmiyorum olabilrim zaten sen bilirsin ben sadece fikrimi söylemek istedim:img-yes:
arkadasim yeni insanlar girecek gercek oyuncu koyacagima bizi koymak istedim sence dahaiyi olmazmi gercek oyunculari herzaman izliyoruz maksat eglence olsun gercek rol degilki kagittan bir rol bu hepinizin rolü bende asagi yukari hazir zaten
arkadasim yeni insanlar girecek gercek oyuncu koyacagima bizi koymak istedim sence dahaiyi olmazmi gercek oyunculari herzaman izliyoruz maksat eglence olsun gercek rol degilki kagittan bir rol bu hepinizin rolü bende asagi yukari hazir zaten
tamam söylediklerimi geri aliyorum zaten sadece fikrimi söyleyeyim demistim :img-yes: tekrarliyorum sen bilirsin
tamam söylediklerimi geri aliyorum zaten sadece fikrimi söyleyeyim demistim :img-yes: tekrarliyorum sen bilirsin
yok bizim oynamamizi istemiyorsan baska yani gercek oyunculari koyum o halde role zaten baskalari girecek
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 18:50 oooo kara meleğe senaryomu var ;)
oooo kara meleğe senaryomu var ;)
evet kara meleke senaryo yaziyorum basladim bile ilkini yazdim pek iyi olmadi ama ilk yazilan sey hep berbat olur sonra iyi olur
yok bizim oynamamizi istemiyorsan baska yani gercek oyunculari koyum o halde role zaten baskalari girecek
tamam istiyorum :img-yes: biz oynayalim
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 18:53 evet kara meleke senaryo yaziyorum basladim bile ilkini yazdim pek iyi olmadi ama ilk yazilan sey hep berbat olur sonra iyi olur
aaa nerde ?
Bakabilirmiyim :)
aaa nerde ?
Bakabilirmiyim :)
arkalarda yaziyor bul bak orda bir yerde biraz geride
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 18:57 arkalarda yaziyor bul bak orda bir yerde biraz geride
oyuncular kadrosunu gördüm
nihat saylan 0 mustafa alabara
nahit saylan cnm .:img-yes:
Takıldığın bi yer olursa hatırladığım kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışırım . Baya yakından takip ediyordum :img-yes:
Başarılar;)
tamam istiyorum :img-yes: biz oynayalim
sen iyi rolümü istiyordun
sen iyi rolümü istiyordun
fark etmez senryonun durumuna göre karar veriisin sen artik
oyuncular kadrosunu gördüm
nihat saylan 0 mustafa alabara
nahit saylan cnm .:img-yes:
Takıldığın bi yer olursa hatırladığım kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışırım . Baya yakından takip ediyordum :img-yes:
Başarılar;)
ya bende nahit saylan oldugunu biliyorum elim kaymis olabilir hizli yaziyorum cünkü sagol
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 19:00 sen iyi rolümü istiyordun
aaaa üye alıyomusun senaryoya :):):)
Benide alırsan çok sevinirim:):):)
Ama beni alırsan ennn kötü rolü istiyorum :)
öyle bir rol ver ki okuyan bana bela okusun :img-hyste :img-hyste
fark etmez senryonun durumuna göre karar veriisin sen artik
iyi peki zaten rolleri ben dagitiyorum karsi cikamassiniz:img-hyste saka tabi ama rol almak istemeyen bana söylesin baskasini bulurum gercek bir oyuncu ona göre:img-wink:
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 19:03 ya bende nahit saylan oldugunu biliyorum elim kaymis olabilir hizli yaziyorum cünkü sagol
Rica ederim canım ne demek ;)
Olabilir:img-yes: :img-wink:
İyi yumuşak kalpli tam anlamıyla saf aşık bi iş adamıydı !!!:img-wink:
Dizideki tüm karakterler hayran olası şekilde dizaynlanmıştı!
Bir nuran devres harikasıydı!
Tarihe geçecek diziydi
ahh ahh :img-in_lo
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 19:06 iyi peki zaten rolleri ben dagitiyorum karsi cikamassiniz:img-hyste saka tabi ama rol almak istemeyen bana söylesin baskasini bulurum gercek bir oyuncu ona göre:img-wink:
Ben zaten oyuncuyum Reel hayatta(Cümleye bakınız.):)
Birde HUGO nun oyuncusu olayım bakalım ;)
Eğer rolü sen veriyorsan zor durumda kalmanı istemem .
Oyuncu her role girer;)
Ama önceki mesajımdada belirttiğim gibi beni kötünün ötesi bir role alırsan çok mutlu olurum ...:img-yes: :img-wink:
aaaa üye alıyomusun senaryoya :):):)
Benide alırsan çok sevinirim:):):)
Ama beni alırsan ennn kötü rolü istiyorum :)
öyle bir rol ver ki okuyan bana bela okusun :img-hyste :img-hyste
hmm herkese rol veremem ama sanada bir rol bulurum illa kötü rol olmak zorundami bu arada kara meleki senaryolar bölümüne tasiyorum herkes bölümleri ordan takip edebilir burdan biraz zor olur arkadaslar kara melek senaryolar bölümüne koyuyorum az sonra
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 19:09 hmm herkese rol veremem ama sanada bir rol bulurum illa kötü rol olmak zorundami bu arada kara meleki senaryolar bölümüne tasiyorum herkes bölümleri ordan takip edebilir burdan biraz zor olur arkadaslar kara melek senaryolar bölümüne koyuyorum az sonra
Tamam canm taşı !:img-yes:
Yooo dediğim gibi zor durumda kalacaksan sen bilirsin.
Ama normalde oyuncu olduğum için her rolü başarıyla sergileyebiliyorum!!!
Yinede kötü olmak en büyük hobim :img-hyste
(Sadece rol açısından yanlış anlamayın gayet iyi bir insanım :))
http://img103.imageshack.us/img103/8617/sanemcelikna8.jpg (http://imageshack.us)
Tamam canm taşı !:img-yes:
Yooo dediğim gibi zor durumda kalacaksan sen bilirsin.
Ama normalde oyuncu olduğum için her rolü başarıyla sergileyebiliyorum!!!
Yinede kötü olmak en büyük hobim :img-hyste
(Sadece rol açısından yanlış anlamayın gayet iyi bir insanım :))
iyi peki sanada bir rol düsünürüm kendimde kötü rol olacam ben zaten benim ve diger arkadaslarin rolleri hazirdi sanada kötü rol bulurum
hugo ilk senaryonun başlangıcı güzel olmuş bence .yalnız karakterlerin çoğu ölmüş.sanırım bizi yani gerçek oyuncuları sonradan ekliyceksin:img-hyste
hugo ilk senaryonun başlangıcı güzel olmuş bence .yalnız karakterlerin çoğu ölmüş.sanırım bizi yani gerçek oyuncuları sonradan ekliyceksin:img-hyste
evet bizler sonra girecegiz önce olaylar baslasin bizim girmemize simdilik daha var anita senin yas kac düsündügüm rol sana uygunmu onun icin soruyorum bu arada anita kara melek senaryo bölümüne tasindi ordan okuya bilirsin artik
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 21:53 evet bizler sonra girecegiz önce olaylar baslasin bizim girmemize simdilik daha var anita senin yas kac düsündügüm rol sana uygunmu onun icin soruyorum bu arada anita kara melek senaryo bölümüne tasindi ordan okuya bilirsin artik
ben hayırlı olsun mesajımı attım ;)
hadi kolay gelsin :good:
gerketiğinde biz de yardım ederiz;)
Hepberaber hep beraber:img-hyste
sağol hugo benim yaş 21 umarım uygundur senaryo bölümünden okurum:good:
sağol hugo benim yaş 21 umarım uygundur senaryo bölümünden okurum:good:
evet tam düsündügüm yastasin ve rol sana uygun cok iyi bu süper eger 15 falan olsaydin olmazdi o yüzden ama simdi süper:img-wink:
ben hayırlı olsun mesajımı attım ;)
hadi kolay gelsin :good:
gerketiğinde biz de yardım ederiz;)
Hepberaber hep beraber:img-hyste
sagol arkadasim destegin icin sizlerle basladik bu projeye hadi hayirlisi kara meleki tekrar yasatmak güzel sanem celik hastasi olarak iyi bir baslangiic
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 22:04 iyi peki sanada bir rol düsünürüm kendimde kötü rol olacam ben zaten benim ve diger arkadaslarin rolleri hazirdi sanada kötü rol bulurum
Teşekkür ederim . Çok memnun olurum gerçekten :img-yes: .
Hem iki cambaz bir ipte yürümez derler ama aslında yürür ve bu çok heyecanlı olur. İyi iyi sende kötü ol.:img-yes: :img-wink: Baya entrikalı bi senaryo olucak bu sefer ;) Zaten iki cins kötü varsa bitmiştir olay :img-yes: :good:
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 22:07 sagol arkadasim destegin icin sizlerle basladik bu projeye hadi hayirlisi kara meleki tekrar yasatmak güzel sanem celik hastasi olarak iyi bir baslangiic
evet katılıyorum sana :good: Kara meleği yaşatmaksa süper:img-wink:
Hem efsaneler ölmez!!!
Ah sanemim gelse ve böyle bir diziye tekrar başlasa :(
Neyse HUGO'nun KARA MELEĞİ ve benim MASUM ŞEYTAN'ım la Sanem çelik yokluğunda ufak çaplıda olsa avunuyoruz ...:img-wink:
Hep destek ,tam destek arkadaşım :img-yes: :img-wink:
evet katılıyorum sana :good: Kara meleği yaşatmaksa süper:img-wink:
Hem efsaneler ölmez!!!
Ah sanemim gelse ve böyle bir diziye tekrar başlasa :(
Neyse HUGO'nun KARA MELEĞİ ve benim MASUM ŞEYTAN'ım la Sanem çelik yokluğunda ufak çaplıda olsa avunuyoruz ...:img-wink:
Hep destek ,tam destek arkadaşım :img-yes: :img-wink:
sagol tiyatrocu kiz senin yas kac sanada ona göre bir kötü rol buluyum
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 22:13 sagol tiyatrocu kiz senin yas kac sanada ona göre bir kötü rol buluyum
Fark etmes beni her yaşta düşünebilirsin. 18 aslında (kısmmetse) :)
Ama sanat için 70 'te olurum:img-hyste
Takma kafana ufak bi makyajla olgunlaşırım ben :img-wink: Hem şeytanca bakışlar attığım sürece kimse yaşa bakmaz :img-wink:
Gözlerim yeterrr:P
Ben iyice havaya girdim yanlız.
Eyvah napçaz HUGO :img-blush
Fark etmes beni her yaşta düşünebilirsin. 18 aslında (kısmmetse) :)
Ama sanat için 70 'te olurum:img-hyste
Takma kafana ufak bi makyajla olgunlaşırım ben :img-wink: Hem şeytanca bakışlar attığım sürece kimse yaşa bakmaz :img-wink:
Gözlerim yeterrr:P
Ben iyice havaya girdim yanlız.
Eyvah napçaz HUGO :img-blush
hehehe sende gercek oyuncusun ondan bende eskiden oyunculuk yapmistim amatörce sonradan biraktim 17i yasima kadar ben avrupada yasadigim icin buralarda pek fazla ilgi göremedim tiyatrolarda genelikle hep kötü rol benim olurdu hehe ozaman sana güzel bir makyaj yapip her rolü veririz iyi zaten oyuncu dedigin itiraz etmeden her rolü oynamali :)
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 22:28 hehehe sende gercek oyuncusun ondan bende eskiden oyunculuk yapmistim amatörce sonradan biraktim 17i yasima kadar ben avrupada yasadigim icin buralarda pek fazla ilgi göremedim tiyatrolarda genelikle hep kötü rol benim olurdu hehe ozaman sana güzel bir makyaj yapip her rolü veririz iyi zaten oyuncu dedigin itiraz etmeden her rolü oynamali
Evet
Tiyatro koşullarınıda biliyoruz:img-wink:
Oyuncu itiraz etmezz;)
Ama yönetmenle senaristte hakkımızı versin dimi:img-hyste
Demek kötü roller senin olurdu :)
Dayanamam kötü rollere biliyormusun:)
Heleki bunu kusursuz başarabilen birine tapma derecesinde bağlandıysam(Sanem çelik):img-in_lo
Yakında umarım sanemle beni gerçekten görürsünüz, o gün çook yakın :img-yes: :img-wink: !!!
Bu arada senide tebrik ediyorum .
Oyunculukta kötü olmak her yiğidin harcı olmuyor .
Aranan kötü adamlardan biriysen sen alkış sana :happy0064
Valla banada bütün anormal rolleri verdiler(kötü,deli,tırlak şizorferini):img-hyste
Herneyse bakalım kara melekte ne olucam.Çok merak ediyorum.
Sen şimdi buraya yazarsın replikleri , ben ezberler evde kendi başıma oynarım biliyomusun!!!:img-yes: :img-wink:
Evet
Tiyatro koşullarınıda biliyoruz:img-wink:
Oyuncu itiraz etmezz;)
Ama yönetmenle senaristte hakkımızı versin dimi:img-hyste
Demek kötü roller senin olurdu :)
Dayanamam kötü rollere biliyormusun:)
Heleki bunu kusursuz başarabilen birine tapma derecesinde bağlandıysam(Sanem çelik):img-in_lo
Yakında umarım sanemle beni gerçekten görürsünüz, o gün çook yakın :img-yes: :img-wink: !!!
Bu arada senide tebrik ediyorum .
Oyunculukta kötü olmak her yiğidin harcı olmuyor .
Aranan kötü adamlardan biriysen sen alkış sana :happy0064
Valla banada bütün anormal rolleri verdiler(kötü,deli,tırlak şizorferini):img-hyste
Herneyse bakalım kara melekte ne olucam.Çok merak ediyorum.
Sen şimdi buraya yazarsın replikleri , ben ezberler evde kendi başıma oynarım biliyomusun!!!:img-yes: :img-wink:
bizim yönetmen iste ben 17 yasindayken hep ben alirdim cünkü güzel oynardim gözlerimle oynardim yani rollerim uzun olurdu ben kisa rolde iki defa oynamisimdir iyi roldede 1 defa oynadim ama sonra birakmak zorunda kaldim gercekten oyuncu olmak istemisimdir ama olmadi kismet degilmis birakmayip ilerleseydimm olurdum oda benim aptalligim kara melekte senin rolün simdilik süpriz aciklamam sendemi oynuyorsun valla bende arada sirada oynarim tek basima
ah ah kara melek ne diziydi toprak sergen keske ölmeseydi ya benim adamimdi
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 22:55 bizim yönetmen iste ben 17 yasindayken hep ben alirdim cünkü güzel oynardim gözlerimle oynardim yani rollerim uzun olurdu ben kisa rolde iki defa oynamisimdir iyi roldede 1 defa oynadim ama sonra birakmak zorunda kaldim gercekten oyuncu olmak istemisimdir ama olmadi kismet degilmis birakmayip ilerleseydimm olurdum oda benim aptalligim kara melekte senin rolün simdilik süpriz aciklamam sendemi oynuyorsun valla bende arada sirada oynarim tek basima
Tabi oynuyorum :)
Aslında böyle şeyler kişisel insan içgüdü sırları gibi bişiy :)
ama tiyatrocular böyle şeyler açıklamaktan pek çekinmiyorlar.
Mesela kara meleğin , aliyenin bir çok repliğini ezberlerim sonrada oynarım tek başıma :) ezberlemesemde konuyu biliyorsam doğaçlamadan uydururum :)
Gözlerinle oynaman çok harika.
demekki sende william shakespeare'nin talebelerindensin ...
"olmak yada olmamak"
Gözlerinle oynuyorsan sen bu kavramı takma kafaya arkadaşım . Çok tan "OL"muşsundur ;)
Bende ilk oyunculuk deneyimime ne yalan söyliyim "ağaç" olarak başladım.
Valla bak :)
Ama hiç unutmuyorum en büyük alkışı almıştım :img-yes:
O alkışların karşısında eğilmek vaya, offf insanın içi titriyo selam verirken yerine geçmek istemiyor insan!!!
Aslında bende sürekli büyük rollerde oynadım ilerleyen deneyimlerde ama öyle küçük rolde verilse pek takmıyorum yani . Sahnede 1.5 saat durup işe yaramamaktansa 10 dakka durup yerle bir etmek var orayı ;)
E uzun ve kötü rolleride gözlerle oynayan bir arkadaşa vermeyeceklerde kime verecekler dimi Hugo :img-wink:
Eminim hakkını vermişsindir!!!
Bu arada Kara Melekteki rolümü söyleme evet, süpriz olsun :img-yes: :img-wink:
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:00 ah ah kara melek ne diziydi toprak sergen keske ölmeseydi ya benim adamimdi
Keşkee yaaa!
Yok o ölmemişti ...
Nazmiyeyle karşılaşmıştı otobüste.
Sonra hastanelik oldular.
Nazmiyenin durumu iyidi sadece boyunluk takmışlardı sanırım ...
Ama ertesi gün nazmiye odasında ziyaret için sergene(engine) bakmaya gittiğinde yoktu...!
Kaçmıştı :img-wink:
Ben çok ümit etmiştim 110. bölüme kadar yine çıkar gelir diye ...:img-hyste
Tabi oynuyorum :)
Aslında böyle şeyler kişisel insan içgüdü sırları gibi bişiy :)
ama tiyatrocular böyle şeyler açıklamaktan pek çekinmiyorlar.
Mesela kara meleğin , aliyenin bir çok repliğini ezberlerim sonrada oynarım tek başıma :) ezberlemesemde konuyu biliyorsam doğaçlamadan uydururum :)
Gözlerinle oynaman çok harika.
demekki sende william shakespeare'nin talebelerindensin ...
"olmak yada olmamak"
Gözlerinle oynuyorsan sen bu kavramı takma kafaya arkadaşım . Çok tan "OL"muşsundur ;)
Bende ilk oyunculuk deneyimime ne yalan söyliyim "ağaç" olarak başladım.
Valla bak :)
Ama hiç unutmuyorum en büyük alkışı almıştım :img-yes:
O alkışların karşısında eğilmek vaya, offf insanın içi titriyo selam verirken yerine geçmek istemiyor insan!!!
Aslında bende sürekli büyük rollerde oynadım ilerleyen deneyimlerde ama öyle küçük rolde verilse pek takmıyorum yani . Sahnede 1.5 saat durup işe yaramamaktansa 10 dakka durup yerle bir etmek var orayı ;)
E uzun ve kötü rolleride gözlerle oynayan bir arkadaşa vermeyeceklerde kime verecekler dimi Hugo :img-wink:
Eminim hakkını vermişsindir!!!
Bu arada Kara Melekteki rolümü söyleme evet, süpriz olsun :img-yes: :img-wink:
sana basarilar diliyorum insallah oyuncu olursun bütün kalbim seninle arkadasim bu arada rolün neyse söylemeyim :)
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:03 sana basarilar diliyorum insallah oyuncu olursun bütün kalbim seninle arkadasim bu arada rolün neyse söylemeyim :)
Teşekkür ederim arkadaşım ...!:img-yes: :img-wink:
İnşallah sende bütün amaçlarına kavuşursun samimice söylüyorum benimde iyi dileklerim seninle...:img-yes: :good:
Yok yok söyleme çatlıyım biraz (Sadistmiyim neyim):img-hyste
Gerçi sende az değilsin.
Daha çok heyecanlandırmak için yapıyorsun ama yemezler :img-hyste
Teşekkür ederim arkadaşım ...!:img-yes: :img-wink:
İnşallah sende bütün amaçlarına kavuşursun samimice söylüyorum benimde iyi dileklerim seninle...:img-yes: :good:
Yok yok söyleme çatlıyım biraz (Sadistmiyim neyim):img-hyste
Gerçi sende az değilsin.
Daha çok heyecanlandırmak içib yapıyorsun ama yemezler :img-hyste
sagol arkadasim heycanlandirmak iyi olur:img-hyste
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:08 sagol arkadasim heycanlandirmak iyi olur:img-hyste
Şey eeee sıkıştırmak için değil , gerçi ben sürekli takip ediyor olucamda...Aşşağı yukarı ne zaman yazarsın ...:img-blush
Hayır heycandan değil, meraktan. Yanlış anlamanı istemem yani:img-hyste :img-hyste
Şey eeee sıkıştırmak için değil , gerçi ben sürekli takip ediyor olucamda...Aşşağı yukarı ne zaman yazarsın ...:img-blush
Hayır heycandan değil, meraktan. Yanlış anlamanı istemem yani:img-hyste :img-hyste
yarin yazacagim ama kacta bilmiyorum :img-yes:
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:13 yarin yazacagim ama kacta bilmiyorum :img-yes:
Tamam. :img-yes: :img-wink: Teşekkürler....!
Yarın bende eve gelince MASUM ŞEYTAN'ın 5. bölümünü yazsam iyi olacak...1 haftadır bekliyor millet . O değil reytingler düşücek :)
Yarın sürekli kontrol edicem KARA MELEK'i , kaçırırsam üzülürüm :img-yes: :img-wink: :good:
Tamam. :img-yes: :img-wink: Teşekkürler....!
Yarın bende eve gelince MASUM ŞEYTAN'ın 5. bölümünü yazsam iyi olacak...1 haftadır bekliyor millet . O değil reytingler düşücek :)
Yarın sürekli kontrol edicem KARA MELEK'i , kaçırırsam üzülürüm :img-yes: :img-wink: :good:
masum seytanmi onu ben bi bulup okuyum o halde merak ettim benimde cok senaryom var bugün kara melek yüzünden onlari yazamadim birazdan gercekler ve seni hep sevecegim senaryolarini yazacam saat gec oldu ama bu siralarda ilham daha iyi geliyor nedense :)
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:21 masum seytanmi onu ben bi bulup okuyum o halde merak ettim benimde cok senaryom var bugün kara melek yüzünden onlari yazamadim birazdan gercekler ve seni hep sevecegim senaryolarini yazacam saat gec oldu ama bu siralarda ilham daha iyi geliyor nedense
Evet hep öyle oluyor :img-yes:
Ya gece birden sonra, yada sabah erken vakitlerde.
Bazen okuldayken kuduruyordum geçmiş yıllarda
Tam dersteyim , geldimi öyle bir geliyor ki ilham perisi, dinle dinleyebilirsen hocanı :)
Sırf ilham geldi diye Sınavı yalap şalap bitirip kaleme sarıldığımı bilirim:)
Halada olmadık anlarda başıma gelmiyor değil!
Ama güzel şeyler bunlar yaa...!:good:
Seviyorum böyle sanatsal şeylerle ilgilenmeyi ben !:img-yes:
MASUM ŞEYTAN 'da ben senin yorumunu görmüştüm bir kere sanırım :img-yes:
Ama sanemin hatrınadır! konu pek kesin değildi o sıralar .
Çünkü arkadaş listemde varsın :img-yes:
Demin araştırdım , evet senaryomda görmüştüm seni ...:img-wink:
Okuyacağın için şimdiden teşekkür ederim....!
gercekler ve seni hep sevecegim bunlarıda biri ara okumak isterim :img-yes: :img-wink:
E senin ilham perin gelmiştir, ben seni klavyenle başbaşa bırakıyım madem...:img-wink:
Evet hep öyle oluyor :img-yes:
Ya gece birden sonra, yada sabah erken vakitlerde.
Bazen okuldayken kuduruyordum geçmiş yıllarda
Tam dersteyim , geldimi öyle bir geliyor ki ilham perisi, dinle dinleyebilirsen hocanı :)
Sırf ilham geldi diye Sınavı yalap şalap bitirip kaleme sarıldığımı bilirim:)
Halada olmadık anlarda başıma gelmiyor değil!
Ama güzel şeyler bunlar yaa...!:good:
Seviyorum böyle sanatsal şeylerle ilgilenmeyi ben !:img-yes:
MASUM ŞEYTAN 'da ben senin yorumunu görmüştüm bir kere sanırım :img-yes:
Ama sanemin hatrınadır! konu pek kesin değildi o sıralar .
Çünkü arkadaş listemde varsın :img-yes:
Demin araştırdım , evet senaryomda görmüştüm seni ...:img-wink:
Okuyacağın için şimdiden teşekkür ederim....!
gercekler ve seni hep sevecegim bunlarıda biri ara okumak isterim :img-yes: :img-wink:
E senin ilham perin gelmiştir, ben seni klavyenle başbaşa bırakıyım madem...:img-wink:
masum seytan simdi hatirladim evet okumustum nerde o ya ne yaptin devam etsene sayi :img-yes:
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:26 masum seytan simdi hatirladim evet okumustum nerde o ya ne yaptin devam etsene sayi :img-yes:
Devam ediyorum . 2.sayfalara düşmüş.:img-hyste
1 haftadır yeni bölüm gelmedi, küstü seyirci tabii:)
5. bölüme başlıycam. en son, Nil (Özgü Namal)trafik kazası geçiriyordu ve bitiyordu!(4.blm sonu)
:img-yes: :img-wink:
Bu arada biz banlanmayız dimi ?:img-blush :img-hyste
tiyatrocu_kiz 14-06-07, 23:56 eklenmişti ama ben tekrar aşka geldim:):)
Yelize çok teşekkürler;)
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-271.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-478.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-331.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-223.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-357.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-495.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-614.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-574.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-593.jpg
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:04 http://img115.imageshack.us/img115/2813/15aa.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/8655/250gs.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/8312/dfg7vx.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/8131/1dg6ml.jpg
tskler;)
Devam ediyorum . 2.sayfalara düşmüş.:img-hyste
1 haftadır yeni bölüm gelmedi, küstü seyirci tabii:)
5. bölüme başlıycam. en son, Nil (Özgü Namal)trafik kazası geçiriyordu ve bitiyordu!(4.blm sonu)
Bu arada biz banlanmayız dimi ?:img-blush :img-hyste
banlanirsak kara melek senaryom biter :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:20 http://img234.imageshack.us/img234/2112/69km1.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/4909/85kr.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/9084/40fc.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/3752/76wz.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/5834/95kn.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/1117/108kc.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/2117/127vy.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/9675/136dy.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/760/2f5pr.jpg
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:25 banlanirsak kara melek senaryom biter :)
:):):)
Haklısın :)
Neyse biraz resim ekledim zaten ...:)
Batmasın sohbet göze:)
Gerçi sürekli kara melekten bahsettik:img-hyste
:):):)
Haklısın :)
Neyse biraz resim ekledim zaten ...:)
Batmasın sohbet göze:)
Gerçi sürekli kara melekten bahsettik:img-hyste
kara melekten söz etmek güzel oluyor ben bu diziyi ilk ece uslu ve toprak icin izlemistim sonrada sanem celiki cok sevmistim
masum seytani bulamadim nerde o
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:47 kara melekten söz etmek güzel oluyor ben bu diziyi ilk ece uslu ve toprak icin izlemistim sonrada sanem celiki cok sevmistim
Benim nasıl oldu anlatıyım mı?
Kuzenim kreşe giderken sürekli bu diziyi izliyordu...
Hatta izlediği bölümü kreşte öğretmeni yardımıyla, arkadaşlarıyla oynuyormu.Bu nahit oluyormuş, ecem diye bir kızda yasemin. Öğretmene bak el kadar çocuğa verecek rol bulamamış :img-hyste
Herneyse :)
Sonra evde bu bana hep oynuyordu.
Ben diziyi izlemiyordum !
Kuzenim anlatırken oynarken filan "allahım bu ne yaa bi tane cadı var, sürekli öldürüyo boynuzluyo başka bişe yok" diyordum :img-in_lo :img-yes:
Sonra gel zaman gitzaman 6 sene sonra bu aliye çıktı!
Aliyeyide izlemiyordum . Kuzenim izliyordu.
Sen diicen ki şimdi nası sanemcisin böyle :img-hyste
Dur şimdi :)
Bir gün benkuzenimde kalırken beyaz inci ödül töreni vardı .
Kuzenim tepemde tepiniyor " nolur sanem çelik nolur sanem çelik , kazannnn"
evladım sanem çelik kim?
-görürsün şimdi ablacım.
Bekle allah bekle :)
Neyse sevgili türkan şoray nihayetinden sonra açabildi inci ödül zarfını.
Ve açıkladı "sanem Çelik"
Benim kuzen evde halay çekiyor :)
Bende sap gibi televizyona bakıyorum ...
Olayı daha yeni çözmüşüm.
-aaa bu senin izlediğin Aliye vardıya hani o kadın değil mi bu ?
Kuzenden cevap gelir.
Tabiiki yaa ne sandın . Ohhh canıma değsin birinci oldu ohhh...!
(Ben o sıralar gamze özçelike takmıştım kafayı onu izlerdim)
Sonra gel zmaan git zaman bu kuzenin yanında dura dura Aliyeyi izliyim dedim.
Beyaz inciden sonra sanıyorum Aliyenin 1. sezon finalinin son bölümü oynayacaktı!
Oturduk izledik.
Ben kadına ufaktan hayran oluyor gibi oluyorum ama kuzenede bi yandan "değiştir kanalı bee bune böyle " diyorum .
E grur meselesi. :)
Neyse bu aliyeninsezon finalini izledikten bir hafta onra, kuzenim evlerine uydu bağlattılar!(Biz onlarla aynı sokağa taşınmıştık bu ay içerisinde)
Birgün heyecanla aradı beni bu!
- hemen bize gel bak sana ne göstercem !
İyi heyecanla gidiyorum ben .
Neyse neden sonra açıkladı süprizi.
-hani ben sana kreşteyken oynuyordumya, kara melek hatırladın mı?
-haa şu cani bir kadın vardı haniii. derbeder yine gönlüm filan diye müziiiği vardı ???
-heh o . bak kara melek yine oynuyor(dizi tv yi açtı) hemde daha 3. bölüm hergün veriyorlar. günde birkaç kez. seyredelim .!
ben biraz seyrettikten sonra
-Aaaa bu kara melekte senin aliyemi oynuyordu?
-E heralde yani abla çocukluğumdan beri izliyorum ben bu kadını!
-İyi bakalım nası bi diziymiş.
5 bölüm geçti
10 bölüm geçti :)
günde birkaç kez veriyorlar ya kara meleği, ben her seferinde izliyorum ama . Kuzenim diyorki gel şunu yapalım, gel senaryo yazalım, gel doğaçlama oynayalım .
ıııı yokkkk ben kara meleği izliyycem .
yazın 110. bölüme kadar seyrettim benbunu.
tabi bu aşırı aşk kuzenimin sanem aşkını solladı !
2.Sezon aliye başlayacak. Ben başladım aliyeye :)
Öyle devam etti işte...
ama aliyeden bütün açıklarımı kapattım .....
İzlemediğim, hatta repliklerini ezbere bilmediğim bölüm yok heralde ...
İşte böyle ....
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:52 masum seytani bulamadim nerde o
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=23377
*^*-_-masum şeytan-_-*^*
Benim nasıl oldu anlatıyım mı?
Kuzenim kreşe giderken sürekli bu diziyi izliyordu...
Hatta izlediği bölümü kreşte öğretmeni yardımıyla, arkadaşlarıyla oynuyormu.Bu nahit oluyormuş, ecem diye bir kızda yasemin. Öğretmene bak el kadar çocuğa verecek rol bulamamış :img-hyste
Herneyse :)
Sonra evde bu bana hep oynuyordu.
Ben diziyi izlemiyordum !
Kuzenim anlatırken oynarken filan "allahım bu ne yaa bi tane cadı var, sürekli öldürüyo boynuzluyo başka bişe yok" diyordum :img-in_lo :img-yes:
Sonra gel zaman gitzaman 6 sene sonra bu aliye çıktı!
Aliyeyide izlemiyordum . Kuzenim izliyordu.
Sen diicen ki şimdi nası sanemcisin böyle :img-hyste
Dur şimdi :)
Bir gün benkuzenimde kalırken beyaz inci ödül töreni vardı .
Kuzenim tepemde tepiniyor " nolur sanem çelik nolur sanem çelik , kazannnn"
evladım sanem çelik kim?
-görürsün şimdi ablacım.
Bekle allah bekle :)
Neyse sevgili türkan şoray nihayetinden sonra açabildi inci ödül zarfını.
Ve açıkladı "sanem Çelik"
Benim kuzen evde halay çekiyor :)
Bende sap gibi televizyona bakıyorum ...
Olayı daha yeni çözmüşüm.
-aaa bu senin izlediğin Aliye vardıya hani o kadın değil mi bu ?
Kuzenden cevap gelir.
Tabiiki yaa ne sandın . Ohhh canıma değsin birinci oldu ohhh...!
(Ben o sıralar gamze özçelike takmıştım kafayı onu izlerdim)
Sonra gel zmaan git zaman bu kuzenin yanında dura dura Aliyeyi izliyim dedim.
Beyaz inciden sonra sanıyorum Aliyenin 1. sezon finalinin son bölümü oynayacaktı!
Oturduk izledik.
Ben kadına ufaktan hayran oluyor gibi oluyorum ama kuzenede bi yandan "değiştir kanalı bee bune böyle " diyorum .
E grur meselesi. :)
Neyse bu aliyeninsezon finalini izledikten bir hafta onra, kuzenim evlerine uydu bağlattılar!(Biz onlarla aynı sokağa taşınmıştık bu ay içerisinde)
Birgün heyecanla aradı beni bu!
- hemen bize gel bak sana ne göstercem !
İyi heyecanla gidiyorum ben .
Neyse neden sonra açıkladı süprizi.
-hani ben sana kreşteyken oynuyordumya, kara melek hatırladın mı?
-haa şu cani bir kadın vardı haniii. derbeder yine gönlüm filan diye müziiiği vardı ???
-heh o . bak kara melek yine oynuyor(dizi tv yi açtı) hemde daha 3. bölüm hergün veriyorlar. günde birkaç kez. seyredelim .!
ben biraz seyrettikten sonra
-Aaaa bu kara melekte senin aliyemi oynuyordu?
-E heralde yani abla çocukluğumdan beri izliyorum ben bu kadını!
-İyi bakalım nası bi diziymiş.
5 bölüm geçti
10 bölüm geçti :)
günde birkaç kez veriyorlar ya kara meleği, ben her seferinde izliyorum ama . Kuzenim diyorki gel şunu yapalım, gel senaryo yazalım, gel doğaçlama oynayalım .
ıııı yokkkk ben kara meleği izliyycem .
yazın 110. bölüme kadar seyrettim benbunu.
tabi bu aşırı aşk kuzenimin sanem aşkını solladı !
2.Sezon aliye başlayacak. Ben başladım aliyeye :)
Öyle devam etti işte...
ama aliyeden bütün açıklarımı kapattım .....
İzlemediğim, hatta repliklerini ezbere bilmediğim bölüm yok heralde ...
İşte böyle ....
vaybe senin kuzen neymis öyle :) ama ben aliyeyi hic sevmedim ve sanem celike o rolü hic yakistiramadim kara melek gibi rol lazim ona iyi role yakismiyor gözlerinden belli oluyor bir insanin
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 00:55 vaybe senin kuzen neymis öyle :) ama ben aliyeyi hic sevmedim ve sanem celike o rolü hic yakistiramadim kara melek gibi rol lazim ona iyi role yakismiyor gözlerinden belli oluyor bir insanin
Ya aslında ben Sanemin her rolüne yakıştığı kanısındayım ama aliyenin senaryosunu beğenmiyordum ....
Kara melek dizi olarak ta sadece yasemin olarakta hep number one dır benim için!
Ama sanem bundan sonra "taş" ta olsa izlerimyani :):):)
Çünkü ben artık afedersin manyaklık dereecesindeyim:)
Annemle küsüşmüştükte şu sıralar alttan alıyorum çok kıskanıyor sanemi ;)
Evde bi ara bütün elektirik düğmelerinin üzerine sanem çelik yazmıştımda babam evden kovuyordu :(:(:(
:img-hyste
Nolcak yaa masum ca bi hayranlık :img-blush (En fazla tapıyorum :))
Ya aslında ben Sanemin her rolüne yakıştığı kanısındayım ama aliyenin senaryosunu beğenmiyordum ....
Kara melek dizi olarak ta sadece yasemin olarakta hep number one dır benim için!
Ama sanem bundan sonra "taş" ta olsa izlerimyani :):):)
Çünkü ben artık afedersin manyaklık dereecesindeyim:)
Annemle küsüşmüştükte şu sıralar alttan alıyorum çok kıskanıyor sanemi ;)
Evde bi ara bütün elektirik düğmelerinin üzerine sanem çelik yazmıştımda babam evden kovuyordu :(:(:(
Nolcak yaa masum ca bi hayranlık :img-blush (En fazla tapıyorum :))
herkesin sevdigi oyuncular vardir bende toprak sergeni cok severim ama maalesef adam batti :(
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 01:05 herkesin sevdigi oyuncular vardir bende toprak sergeni cok severim ama maalesef adam batti :(
O nerelerde ?????
Gerçekten yaa?????
Ne anlamda battı yanii?????
Yine çıksa keşke karşımıza ....
bu arada elimde sanemle onun düeti var , eğer sende yoksa yollayabilirim????
Bilgin olsun diye söyledim:)
Sonradan sende vardıda niye söylemedin deme:img-wink:
O nerelerde ?????
Gerçekten yaa?????
Ne anlamda battı yanii?????
Yine çıksa keşke karşımıza ....
bu arada elimde sanemle onun düeti var , eğer sende yoksa yollayabilirim????
Bilgin olsun diye söyledim:)
Sonradan sende vardıda niye söylemedin deme:img-wink:
bende yok yollasana :img-yes:
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 09:04 bende yok yollasana :img-yes:
Yolladım öm. ile :img-yes: :img-wink: Keyifli dinlemelerrr:img-wink:
"İlk selam mı? Veda mı ? Başı belli ,Sonu diil!" (Ay ölürüm sana sanem :))
"Adını artık sen koy!"
Koyamadılar adını gitti...!:img-hyste
AÇILDIM:icon_whis
ı.love.sanem 15-06-07, 09:34 Kara Meleğin 4 jeneriğini birden isteyednler bana öm atabilir kanımca. Bu arada Dilek ablamın mesajında yazdığı gizemli kuzeni ben oluyorum :)
Ama tabi bu aşırı aşk kuzenimin sanem aşkını solladı ! konusuna katılmıyorum. Kim demiş solladı diye. Bence sevgileri kıyaslamak çok yanlış dilek abla. Sen benim içimde yanan özlem ateşini bilseydin. Her dakika google dan Sanem için bişeyler araştırdığımı bilseydin bunu söylemezdin kanımca :) Neyse onca paragraf içerisinden bir cümleye takılıp kalmayalım. Ben Hügo nun Sanem'i Aliyeye yakıştıramamasına da katılmıyorum. Saneme bence her rol yakışıyor. He Yasemin Saylan (Kara Melek) daha çok yakışıyor olabilir ama bence Aliyede ,çok güzeldi ve bence müthişte bir senaryosu vaardı. 50-60 küsür bölümlerde biraz baydı höş höş sohbetler vardı hep ama Ayşenin geçirdiği kaza ile tempo yeniden hızlandı ;) Neyse bence Kara Melek & Sanem Çelik forever ;)
hattori ha 15-06-07, 09:59 herkesin sevdigi oyuncular vardir bende toprak sergeni cok severim ama maalesef adam batti :(
Battı derken ??? Ben de çok severim Toprak Sergen'i. Sanırım oyunculuğu bıraktı ve ağırlığı yalnızca seslendirmeye ve sunuculuğa verdi. Çok özledik onu da ekranlarda görmeyi ama içine sinen bir proje çıkmıyorsa karşısına zaten hiç yer almasın onun içinde. Artık yalnızca sesiyle idare edicez heralde. Hemen hemen her reklamda onun sesi var zaten :)
selam arkadaslar nasil gidyor senaryomuz ya kusura bakmayin misafirim var o nedenle nette giremiyorum beni bagislayin artik olurmu ....kolay gelsin..
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 12:08 Kara Meleğin 4 jeneriğini birden isteyednler bana öm atabilir kanımca. Bu arada Dilek ablamın mesajında yazdığı gizemli kuzeni ben oluyorum :)
Ama tabi bu aşırı aşk kuzenimin sanem aşkını solladı ! konusuna katılmıyorum. Kim demiş solladı diye. Bence sevgileri kıyaslamak çok yanlış dilek abla. Sen benim içimde yanan özlem ateşini bilseydin. Her dakika google dan Sanem için bişeyler araştırdığımı bilseydin bunu söylemezdin kanımca :) Neyse onca paragraf içerisinden bir cümleye takılıp kalmayalım. Ben Hügo nun Sanem'i Aliyeye yakıştıramamasına da katılmıyorum. Saneme bence her rol yakışıyor. He Yasemin Saylan (Kara Melek) daha çok yakışıyor olabilir ama bence Aliyede ,çok güzeldi ve bence müthişte bir senaryosu vaardı. 50-60 küsür bölümlerde biraz baydı höş höş sohbetler vardı hep ama Ayşenin geçirdiği kaza ile tempo yeniden hızlandı ;) Neyse bence Kara Melek & Sanem Çelik forever ;)
O zaman bir daha ben sanem çelik için ağlarken " senin başka derdin mi kalmadı dilek abla tamam bizde çok seviyoruz ama abartma istersen" dersen kafanı gövdenden ayırırım senin :):):)(Şaka tabiiki )
Bu arada 4 jenarik bendede var :img-yes: :img-wink:
İsteyennn profilimdeki siteye girip linkini oradan bulabilir:img-wink:
Derbeder yine gönlün
Yalandır her gülüşün her bakışın kimsin sen
Hem melek hem de şeytan ağlayan ve ağlatan aynı insan
Kimsin sen
Kanayan yüreğinde dinmiyor yangılar
Kavrulur gider mi sana aşık yürekler
Sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahvettin kara melek
Sen bu hayat oyununda zalim bir yürek sen mutluluk masalında kara bir melek
not.dizinin jeneriği youtubeye eklenmiştir.isteyen baksın.
arkadaslar kara melek dizisini bugün yazacaktim ama biraz rahatsizim yarin yazacagim artik herkesten özür diliyorum :(
arkadaslar kara melek dizisini bugün yazacaktim ama biraz rahatsizim yarin yazacagim artik herkesten özür diliyorum :(
olsun ya fark etmez biraz merak ederiz bizde daha heyecanli olur gecmis olsun bu arada
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 15:10 arkadaslar kara melek dizisini bugün yazacaktim ama biraz rahatsizim yarin yazacagim artik herkesten özür diliyorum :(
Geçmiş olsun arkadaşım . Benim yüzümden oldu kesin:(.Tuttum seni gece 3.'e kadar sonra bitkin düştün tabii. ALLAH yakın zamanda şifa versin !!!
Hem sakıncası yok bekleyebiliriz. Sen iyileşte .Neyse canım "kötüye bişey olmaz" :img-wink: (Anladın sen onu :img-yes: )Hem bekledikçe heyecan artar arkadaşın söylediği gibi dahada süper olur.!!!:img-yes:
olsun ya fark etmez biraz merak ederiz bizde daha heyecanli olur gecmis olsun bu arada
sagol arkadasim iyilesir iyilesmez yazacagim yarin yazarim zaten :img-yes:
Geçmiş olsun arkadaşım . Benim yüzümden oldu kesin:(.Tuttum seni gece 3.'e kadar sonra bitkin düştün tabii. ALLAH yakın zamanda şifa versin !!!
Hem sakıncası yok bekleyebiliriz. Sen iyileşte .Neyse canım "kötüye bişey olmaz" :img-wink: (Anladın sen onu :img-yes: )Hem bekledikçe heyecan artar arkadaşın söylediği gibi dahada süper olur.!!!:img-yes:
yok arkadasim ne ilgisi var :) evet kötülere birsey olmuyor onun icin sansliyim :) sagol arkadasim bu arada yarin yazarim bölümü:img-yes:
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 15:39 yok arkadasim ne ilgisi var :) evet kötülere birsey olmuyor onun icin sansliyim :) sagol arkadasim bu arada yarin yazarim bölümü:img-yes:
Tamam arkadaşım sıkıştırma sen kendini. Ne zaman iyi hissedersen ilham perinin ilk ziyaretinde yazarsın;)
http://img470.imageshack.us/img470/5994/sanemcelik1tj9.jpg (http://imageshack.us)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 16:15 Teşekkürler GÜL TUNA . off off onun o bakışları için ömrümü bile verebilirim ben !!! Ne kadar şanslıyım ki resim bile olsa onu seyredebilme lüksüne sahibim sabaha kadar bile hayranlıkla gözlerimi ayırmadan monütöre yapışabilirim....
Çok seviyorum sanemimi...!O bana sevmeyi öğreten tek sevilgen varlık!!!
hugo çok geçmiş olsun.umarım çabuk iyileşirsin.gül tuna resim için sağol sanem bu resimde çok güzel çıkmış herkese teşekkürler:img-hyste
hugo çok geçmiş olsun.umarım çabuk iyileşirsin.gül tuna resim için sağol sanem bu resimde çok güzel çıkmış herkese teşekkürler:img-hyste
sagol arkadasim yarin bölümü yaziyorum bu arada ben birsey ögrenecektim sumru ve mert kimin evinde kaliyorlardi en son bölümlerde
Teşekkürler GÜL TUNA . off off onun o bakışları için ömrümü bile verebilirim ben !!! Ne kadar şanslıyım ki resim bile olsa onu seyredebilme lüksüne sahibim sabaha kadar bile hayranlıkla gözlerimi ayırmadan monütöre yapışabilirim....
Çok seviyorum sanemimi...!O bana sevmeyi öğreten tek sevilgen varlık!!!
rica ederim arkadaslar sanimin bu halini bende cok seviyorum siyah sac ona daha cok yakisiyor bence bu arada kara melek iki diye bir sey varmis öylemi benim hic haberim olmadi yeni ögrendim siz biliyorsaniz biraz bahsedermisiniz nasil bir seydi
sagol arkadasim yarin bölümü yaziyorum bu arada ben birsey ögrenecektim sumru ve mert kimin evinde kaliyorlardi en son bölümlerde
ikis ayni evde kaliyordu galiba
ikis ayni evde kaliyordu galiba
iyi tamam güzel sagol bende ozaman senaryoda onlari ayni eve korum
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:14 rica ederim arkadaslar sanimin bu halini bende cok seviyorum siyah sac ona daha cok yakisiyor bence bu arada kara melek iki diye bir sey varmis öylemi benim hic haberim olmadi yeni ögrendim siz biliyorsaniz biraz bahsedermisiniz nasil bir seydi
Hmmm şu saçmalık gelmiş senin kulağına arkadaşım :img-hyste
Yasemin öldükten sonra (Sanem çelik , efsane kara melek:() başka bir yasemin gelmiş orayı nasıl bağladılar bilemeyeceğim :) nahit aşık olmuş bilmemne ben izlemedim ama sürmedi o saçma şey :)Anında dibe vurdu:img-hyste Get yaa sanemsiz kara melek mi olur muş peee:img-hyste Zaten halitim (Kürşat)ondan sonra geldi sanırım diziye:img-yes: ...
Ben sanemsiz bölümleri izlemedim:icon_whis .O yüzden en fazla bu kadar bilgi verebiliyorum canım .:img-wink:
kara melek 2 cevrildi ve 1.bölüm oynadi oyuncular sanem celik,rutkay aziz,tardu flordundu digerlerini bilmiyorum sadece 1 bölüm oynadi kara melek 2
Hmmm şu saçmalık gelmiş senin kulağına arkadaşım :img-hyste
Yasemin öldükten sonra (Sanem çelik , efsane kara melek:() başka bir yasemin gelmiş orayı nasıl bağladılar bilemeyeceğim :) nahit aşık olmuş bilmemne ben izlemedim ama sürmedi o saçma şey :)Anında dibe vurdu:img-hyste Get yaa sanemsiz kara melek mi olur muş peee:img-hyste Zaten halitim (Kürşat)ondan sonra geldi sanırım diziye:img-yes: ...
Ben sanemsiz bölümleri izlemedim:icon_whis .O yüzden en fazla bu kadar bilgi verebiliyorum canım .:img-wink:
evet kara melek te yaseminin yerine biri gelmisti ben o kadini hic sevmemistim ama diziyi izlemistim sonra da dedigin gibi halit ergencte geldi ama tabiki tutmadi
ama sanirim bu bahsedilen kara melek 2 baska bir dizi oluyor fakat bende hic görmedim
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:25 kara melek 2 cevrildi ve 1.bölüm oynadi oyuncular sanem celik,rutkay aziz,tardu flordundu digerlerini bilmiyorum sadece 1 bölüm oynadi kara melek 2
Heh işte bunun gibi bişiyde oldu!!!!
Benim bahsettiğim sanemsiz olanı!:img-yes:
Ya en güzeli birincisi (1.- 110. bölüm)
Boşverin gerisini:img-yes: :img-wink: :img-hyste
hattori ha 15-06-07, 19:34 Dilek helal olsun burada da ortalığı karıştırmışsın :) Arkadaşlar kara melek 2 diye bir bir şey çevrildi. Gerçi kara melek 2 falan değildi sanırım adı yine kara melekti. Bu sefer mustafa alabora memoli falan yoktu, Sanem Çelik,Rutkay Aziz ve Tardu Flordun başrollerini paylaşıyordu. Sanem Çelik çift kişilikli bir karakteri canlandırıyordu. hostesti, tardu flordunun sevgilisi rolünde falandı. Ben de hayal meyal hatırlıyorum. Bir bölüm sürdü zaten.
arkadaslar belki kizacaksiniz ama birsey diyecegim kusura bakmayin bana göre toprak sergen öldükten sonra biraz sacmalamisti ama ben yinede seyrettim sanem celik ve ece uslu icin birde güzelim diziyi cok uzattilar son bile bulmadi dizi öyle yayindan kaldirildi yani güzelim dizi mahfoldu :(
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:37 Dilek helal olsun burada da ortalığı karıştırmışsın :) Arkadaşlar kara melek 2 diye bir bir şey çevrildi. Gerçi kara melek 2 falan değildi sanırım adı yine kara melekti. Bu sefer mustafa alabora memoli falan yoktu, Sanem Çelik,Rutkay Aziz ve Tardu Flordun başrollerini paylaşıyordu. Sanem Çelik çift kişilikli bir karakteri canlandırıyordu. hostesti, tardu flordunun sevgilisi rolünde falandı. Ben de hayal meyal hatırlıyorum. Bir bölüm sürdü zaten.
E tamam :)Biz ne dedik :)
Ama ben diyorum ki 3. sünü söyledim galiba. Sanemsiz olanı:):):)
Oda serkanın söylediği oluyor işte:img-yes:
Dilek helal olsun burada da ortalığı karıştırmışsın :) Arkadaşlar kara melek 2 diye bir bir şey çevrildi. Gerçi kara melek 2 falan değildi sanırım adı yine kara melekti. Bu sefer mustafa alabora memoli falan yoktu, Sanem Çelik,Rutkay Aziz ve Tardu Flordun başrollerini paylaşıyordu. Sanem Çelik çift kişilikli bir karakteri canlandırıyordu. hostesti, tardu flordunun sevgilisi rolünde falandı. Ben de hayal meyal hatırlıyorum. Bir bölüm sürdü zaten.
kac yilindaydi hatirliyormusun bu arada ben senaryoma tardu flordun ve rutkay azizide koymaya karar verdim :)
hattori ha 15-06-07, 19:40 sen nasıl benim Sanem Çelikimin dizisine saçma dersin diye girişirmişim :) :) yok yaa ne kızacağız bence de Sanem Çelik çıktıktan sonra saçmalamıştı :) Ben de o çıktıktan sonra izlememiştim. Ama Toprak Sergen çıktığında bir üzülmüştüm bir üzülmüştüm.... Ama dizi bence ondan sonra da gayet iyiydi. Yalnızca Sanem Çelik çıktıktan sonra çekilmez hale geldi.
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:41 arkadaslar belki kizacaksiniz ama birsey diyecegim kusura bakmayin bana göre toprak sergen öldükten sonra biraz sacmalamisti ama ben yinede seyrettim sanem celik ve ece uslu icin birde güzelim diziyi cok uzattilar son bile bulmadi dizi öyle yayindan kaldirildi yani güzelim dizi mahfoldu :(
Yok ya benim hoşuma gidiyordu :img-yes:
Özellikle mehmet ali ve sanem çelik sahneleri :img-in_lo
öhöm ehe ee şey ne diyordum ....
Ama sergenle olan "zehirlenme" sahnesi hala ne aklımdan silindi nede gözümün önünden ":img-yes: :img-wink:
Yeşil bir kıyafet....ahhh aşkım yaaa :icon_sorr
sen nasıl benim Sanem Çelikimin dizisine saçma dersin diye girişirmişim :) :) yok yaa ne kızacağız bence de Sanem Çelik çıktıktan sonra saçmalamıştı :) Ben de o çıktıktan sonra izlememiştim. Ama Toprak Sergen çıktığında bir üzülmüştüm bir üzülmüştüm.... Ama dizi bence ondan sonra da gayet iyiydi. Yalnızca Sanem Çelik çıktıktan sonra çekilmez hale geldi.
evet zaten ondan sonra sade sacmaladi ben ondan sonra seyretmedim yani sonunu hic bilmiyorum toprak sergenle sanem icin izlemistim birde ece uslu icin ama sonradan biraktim sanem cikinca
hattori ha 15-06-07, 19:44 kac yilindaydi hatirliyormusun bu arada ben senaryoma tardu flordun ve rutkay azizide koymaya karar verdim :)
tam hatırlamıyorum ama 2001 falan olabilir belki ama tam hatırlayamıyorum maalesef.
tam hatırlamıyorum ama 2001 falan olabilir belki ama tam hatırlayamıyorum maalesef.
2001 diyelim o halde :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:46 sen nasıl benim Sanem Çelikimin dizisine saçma dersin diye girişirmişim :) :) yok yaa ne kızacağız bence de Sanem Çelik çıktıktan sonra saçmalamıştı :) Ben de o çıktıktan sonra izlememiştim. Ama Toprak Sergen çıktığında bir üzülmüştüm bir üzülmüştüm.... Ama dizi bence ondan sonra da gayet iyiydi. Yalnızca Sanem Çelik çıktıktan sonra çekilmez hale geldi.
evet sanemden sonra hiç çekilmedi zaten :img-yes:
Ne güzel 110 bölüm boyunca yasemin boynuzladı nahit omuzladı yasemin boynuzladı nahit omuzladı :)
Bi ara nahit için kendini camdan atmıştı şok geçirmiştim :) Blörf yapıyo atlamaz sanmıştım :)
Ne aşkmış beee :)
Yanlış anlaşılmasın nahit aşkı değil para aşkı :img-hyste :img-hyste
hattori ha 15-06-07, 19:51 evet sanemden sonra hiç çekilmedi zaten :img-yes:
Ne güzel 110 bölüm boyunca yasemin boynuzladı nahit omuzladı yasemin boynuzladı nahit omuzladı :)
Bi ara nahit için kendini camdan atmıştı şok geçirmiştim :) Blörf yapıyo atlamaz sanmıştım :)
Ne aşkmış beee :)
Yanlış anlaşılmasın nahit aşkı değil para aşkı :img-hyste :img-hyste
dilek şu imzayı değiştir allah aşkına yaa forumu katlediyosun valla bu ne :) ne para aşkı o gerçekten sevmişti yasemin nahiti :icon_sorr sarışın bir kadın girmişti diziye bir ara. gezeteci miydi neydi. çok gıcık alıyodum ondan nahit ona aşık olmuştu :icon_sorr bu arada ben herşeyi zor hatırlıyorum çünkü ben en son 10 yıl önce starda izlemiştim dizitvde falan maalesef sonradan tekrar takip edemedim
Yok ya benim hoşuma gidiyordu :img-yes:
Özellikle mehmet ali ve sanem çelik sahneleri :img-in_lo
öhöm ehe ee şey ne diyordum ....
Ama sergenle olan "zehirlenme" sahnesi hala ne aklımdan silindi nede gözümün önünden ":img-yes: :img-wink:
Yeşil bir kıyafet....ahhh aşkım yaaa :icon_sorr
özelikle sanem celik ve mehmet alinin sahneleri :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 19:59 özelikle sanem celik ve mehmet alinin sahneleri :)
Otele filan gidiyorlardı tabii o sırada bu esinle evliydi yada evlenmek üzereydi :)
Lamia dedektif tutmuştu hakanın esini aldattığını düşünüyorlardı :( allah korusun hiç olurmu öyle şey :img-hyste
Sonra hakan otelden çıkıyordu Yaseminde arkadan kılık değiştiriyordu birde otelin içinden birine başım döndü bahanesiyle koluna girip çıkıyordu kimsede bişeden şüphelenmiyordu :)
Zekidir benim aşkımmmm:img-hyste
Bi o sahneyi unutamam
bide...
Şuleyi eski arkadaşlar buluşcaz diye otele çağırtmıştı. sonra hakanı yolladı hakan otelden çıktı, arkadan Birisi tarafından şuleye telefon ettirdi bilmemne isimli kişi (Eski arkadaşı olan ) Bu gün buluşmaya gelemiicekmiş dedittirdi arkadan şule çıkınca esin lamia şuleye cephe aldı :img-hyste adı çıktı şulenin :)
Ya şu yasemindeki zekanın 3'te biri bende olsa sırtım yere gelmez. :img-hyste
Otel çıkışlarını anlatıyorum sadece. Otel odasında olanları anlatamam . anlatılmaz yaşanır :P
Resim eklerim daha sonra o sahneden :):)
hattori ha 15-06-07, 20:02 Zaten o karaktere herkesi hayran bırakan Yaseminin zekasıydı. Düz kötü bir karakter olsaydı bu kadar sevilmezdi. Öyle bir düşünüyordu öyle şeyler yapıyordu ki millet yuh bu kadar da olmaz diyordu. Tabii Sanem Çelikin oyunculuğunu da unutmamak lazım.
bu arada dilek bana ilham geldi kara meleki biraz sonra yazmaya karar verdim senaryo bölümüne hasta hasta yazayim bu ilham kacmaz ilham gitmeden yaziyim sunu :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 20:04 Zaten o karaktere herkesi hayran bırakan Yaseminin zekasıydı. Düz kötü bir karakter olsaydı bu kadar sevilmezdi. Öyle bir düşünüyordu öyle şeyler yapıyordu ki millet yuh bu kadar da olmaz diyordu. Tabii Sanem Çelikin oyunculuğunu da unutmamak lazım.
Onu unutanı boğazlarım zaten :):):)
Tabii burdan nuran ablayı kucaklıyorum :img-kiss:
Çünkü ordaki yaseminin zekası, paralel olarak nuran devresin zekası oluyor:img-yes:
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 20:08 bu arada dilek bana ilham geldi kara meleki biraz sonra yazmaya karar verdim senaryo bölümüne hasta hasta yazayim bu ilham kacmaz ilham gitmeden yaziyim sunu :)
Sen bilirsin :img-wink:
Çok mu hastasın yaa. Bir ilaç filan al !
aman haa İlhami abiyi kaçırmayalım ;)
sonra nazlanıyo haftalarca uğramıyo:img-hyste
Sen bilirsin :img-wink:
Çok mu hastasın yaa. Bir ilaç filan al !
aman haa İlhami abiyi kaçırmayalım ;)
sonra nazlanıyo haftalarca uğramıyo:img-hyste
yazdim dilek senaryoyu senaryolar bölümünde hasta halimle ama galiba iyi oldu :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 20:54 yazdim dilek senaryoyu senaryolar bölümünde hasta halimle ama galiba iyi oldu :)
ellerine sağlık süper olmuş ;)
Orayada yazdım yorumu ;)
Zaten orda bekliyordum anında cevapladım :img-hyste
Ama dediğim gibi heycan yok merak var :img-yes: :img-hyste
Bu arada reklam olsun ;)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25524
112. bölüm Kara Melek 'i Hugo arkadaşımız ekledi....
Yorum yazmayan karşısında beni bulur :happy0064
ellerine sağlık süper olmuş ;)
Orayada yazdım yorumu ;)
Zaten orda bekliyordum anında cevapladım :img-hyste
Ama dediğim gibi heycan yok merak var :img-yes: :img-hyste
Bu arada reklam olsun ;)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25524
112. bölüm Kara Melek 'i Hugo arkadaşımız ekledi....
Yorum yazmayan karşısında beni bulur :happy0064
iyi reklamida yapilmis oldu dizimizin :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 21:15 iyi reklamida yapilmis oldu dizimizin :)
:img-wink:
Reyting için arkadaşım :img-hyste
reytinge gerek varmi dizinin adi kara melek türkiyenin en iyi dizisi :) kara melek bu reytingleri yine mahfeder:)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 21:25 reytinge gerek varmi dizinin adi kara melek türkiyenin en iyi dizisi :) kara melek bu reytingleri yine mahfeder:)
Evet
herkes bu dizinin adını unutabilir ama tadını aslaa!
(Ne alaka ki şimdi :):):))
Neyse kara melek dedik mi herkes bakmadan geçmez zaten ;);)
Evet
herkes bu dizinin adını unutabilir ama tadını aslaa!
(Ne alaka ki şimdi :):):))
Neyse kara melek dedik mi herkes bakmadan geçmez zaten ;);)
aynen öyle ama beginilmeye bilir senarist biraz zayif nuran devres gibi usta degil :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 21:32 aynen öyle ama beginilmeye bilir senarist biraz zayif nuran devres gibi usta degil :)
ovvv rakip büyük senin suçun yok ;)
Gerçi benim masum şeytandan nuran devrese taş çıkarttırdı bile okuyucular ama, kara melekte zor olur ;)
Olsun sen de onun erkek versiyonu ;)
Hem o yaşlandı sıra bizde:img-hyste
ovvv rakip büyük senin suçun yok ;)
Gerçi benim masum şeytandan nuran devrese taş çıkarttırdı bile okuyucular ama, kara melekte zor olur ;)
Olsun sen de onun erkek versiyonu ;)
Hem o yaşlandı sıra bizde:img-hyste
evet ama onun kadar olamayiz o usta :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 21:48 evet ama onun kadar olamayiz o usta :)
e yani ;)
Boynuz kulağı geçemez zaten ;)
Kara melek (Nuran devresin olan )afet bişiydi...!
Hugo'nun kiside deha olucak :):img-wink:
e yani ;)
Boynuz kulağı geçemez zaten ;)
Kara melek (Nuran devresin olan )afet bişiydi...!
Hugo'nun kiside deha olucak :):img-wink:
bakalim görelim dehami olacak soganmi olacak :)
hugo senaryo için sağol hasta halinle yazmışsın teşekkürler 112. bölüm çok güzel olmuş bence bakalım mert e iyi olmuş bunu hak etmişti yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 21:55 bakalim görelim dehami olacak soganmi olacak :)
:img-yes: olsun ben soğan severim.:img-cool2
ama kokmayanını :icon_whis :)
Yok arkadaşım sıkma sen canını yaa. tuttu bile bu proje :img-wink:
hugo senaryo için sağol hasta halinle yazmışsın teşekkürler 112. bölüm çok güzel olmuş bence bakalım mert e iyi olmuş bunu hak etmişti yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum
sagol arkadasim yorumun icin yakinda bizlerde giriyoruz ama biraz daha var
:img-yes: olsun ben soğan severim.:img-cool2
ama kokmayanını :icon_whis :)
Yok arkadaşım sıkma sen canını yaa. tuttu bile bu proje :img-wink:
dilek insallah bakalim görelim :)
kolay gelsin hugo senaryo bölümünede yazdığım gibi işin zor herkes kötüyü oynamak istiyor kolay gelsin bu aradaiki bölümde süper olmuş sağol
kolay gelsin hugo senaryo bölümünede yazdığım gibi işin zor herkes kötüyü oynamak istiyor kolay gelsin bu aradaiki bölümde süper olmuş sağol
sagol arkadasim yorumun icin :)
tiyatrocu_kiz 15-06-07, 22:32 kolay gelsin hugo senaryo bölümünede yazdığım gibi işin zor herkes kötüyü oynamak istiyor kolay gelsin bu aradaiki bölümde süper olmuş sağol
yoo iyide olabiliriiimmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Serkan çıldırıcak şimdiii :):)
Bu saatten sonra iyi olmak istesem için rahat bi şekilde verirmisin acaba arkadaşım :)
Yani bunca psikopatlıktan sonra :):)
bi kere öyle bi işledim ki arkadaşım beyninde cadı gibiyim:)
Sen şimdi yazarken bana iyi replikler söyletirken için sızlamııcakmı:img-hyste
Neyse şaka bi yana , sıra sumruda mı ? :icon_whis
selam nasilsin hugo ??nasil gidiyor umarim hersey yolundadir ben simdi biseyler anlatamiyorum ama sormak istedigin biseyler olursa ve bildigim yerden olursa...bu arada kolayy gelsin sabirsizlikla bekliyorum..
selam nasilsin hugo ??nasil gidiyor umarim hersey yolundadir ben simdi biseyler anlatamiyorum ama sormak istedigin biseyler olursa ve bildigim yerden olursa...bu arada kolayy gelsin sabirsizlikla bekliyorum..
sagolasin arkadasim senaryo bölümüne ekliyorum bölümleri ordan takip edebilirsin :img-wink: bir bölüm daha ekledim oraya:img-wink:
yazdigim kara melek senaryoyu demin ekledim senaryo bölümüne ordan okuyabilirsiniz
tiyatrocu_kiz 16-06-07, 12:50 Bak o sahneden 3 kare ekliyim dedim :)
http://img.photoamp.com/i/1tXU6.jpg (http://img.photoamp.com/i/1tXU6.jpg)
http://img.photoamp.com/i/8oEBy.jpg (http://img.photoamp.com/i/8oEBy.jpg)
http://img.photoamp.com/i/HL9CU.jpg (http://img.photoamp.com/i/HL9CU.jpg)
Şurdan bakışa bakkkk :happy0064
Sergen ordan şerefe yaptı buda burd |