Tüm Versiyonu Göster : Kara Melek

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

actor_me
23-07-04, 00:42
Selam arkadaşlar...ben sanırım bu forumu yeni buldum....
Bir zamanlar "kara melek" diye bir dizi vardı...acaba onu seven izleyen birileri varmıydı burada...?:)
Ben Sanem çelik hastası olmuştum o dizi yüzünden....eğer bu dizi hakkında konuşmak isterseniz...buyrun....

The_Darkness
23-07-04, 04:59
Şu anda bu dizi uyduda Dizi kanalında oynamaya devam etmektedir. Bilginize.

ceyhunuyasemineatacan
23-07-04, 13:12
tam bi sanem çelik hayranıyım oynadığı her diziyi izlerim...(sevmediğim bi diziyede katlanabilirim onun için)
erkek olsaydım aşık olurdum ona...

bide kürşat alnıaçıkla ali sürmeli var... onlarıda çok seviyorum... şöyle 3ü biraraya gelip bi dizi çevirse varya o dizi rating rekorları kırar...

The_Darkness
24-07-04, 05:25
Herkesin yıldızı bir anda parlayıp sönebiliyor, sonra uzun süren sessizlikten sonra tekrar ortaya çıkıyor. belki karşımıza güzel bir eserle karşımıza tekrar gelebilir.

irem-e
24-07-04, 09:54
gecen sene trt de bir dizisi vardi "gunahim neydi allahim " diye bir ismi vardi galiba dizinin yanlis hatirlamiyorsam kenan isik'la oynuyordu

mely
24-07-04, 10:06
Ben izliyodum bu diziyi ama daha sonra noldu bilmem vazgeçmiştim izlemekten. Çevremdeki herkes bu diziden bahsediyordu. Sanem Çelik harika oynuyodu. Daha sonra Trt deki dizide oynamış pek izleyemedim ama yayından kaldırdılar zaten.

cesd
24-07-04, 12:33
sanırım bir ara bir kere izlemiştim ama pek hoşuma gitmedi bende bıraktım sonra sanırım oda bitti daha doğrusu kaldırıldı

joshandme
24-07-04, 13:20
kara melek dizi tv de veriliyodu .ben ve annem büyük bi zevkle izliyorduk.ama dizi tv uydu dan gitti .nedenini anlamadığımız bi şekilde .belki frekansı değişmiştir .

The_Darkness
25-07-04, 05:27
Ceyhunayaseminiatacan kardeşim, henüz ortada bir şey yok, yani Sanem Çelik heran süpriz yapıp güzel bir diziyle karşımıza çıkabilir. Belli olmaz demek istedim.

actor_me
27-07-04, 20:03
Tekrar selam arkadaşlar...
Ben bu sözünü ettiğimiz "kara melek" dizisine ki o zamanlar yeni yetme bir genç olarak öyle bir kapıldım ki dizinin her bölümünü kayıt ettim..Sanem Çelik'le tanıştım...yer aldığı her projeyi kaçırmadan izledim...Şu anda yani yaz sezonu hariç bir tiyatroda"hangisi karısı" adlı bir oyunda oynuyor...sahnede harika bence..böycele komedide de harika olduğunu gösterebiliyor..

KaDeRiM
22-09-04, 07:57
Bende kara melek dizisinin fanatiklerindendim. tabiki sanem çelik in de. İnanılmaz yetenekli bir oyu7ncu. şimdide aliye dizisinde oynuyor. yaptığı her çalışmada başarılı. walla ben kara melek dizisi olduğu dönemlerde liseye gidiyodum. kocaman bir defter yapmıştım hep kara melekle ilgili resimleri yapıştırıyodum. hala durur o defterim şimdi bakınca ne kadarda seviyomuşum diyorum:) güzel bir anı

samara
22-09-04, 09:46
hakikaten güzel bir diziydi.sanem çelik rolünün hakkını ziyadesiyle veriyordu..dizinin bir bölümünü kaçırırsanız bayağı geride kalıyordunuz.
çünkü çok çabuk gelişiyordu olaylar.diziyi izlerken,olayların hızına
yetişemediğimi hissediyordum.
bir daha gösterilse yine izlerim dediğim dizilerden.

imported_IDIL
24-09-04, 11:02
"Kara Melek"unutulacak bir dizi değil.
Oynadığı dönemde bütün reytingleri alt-üst etmişti.Mükemmel bir diziydi ve tabi bende bir Sanem Çelik fanatiği olarak hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyordum.

KaDeRiM
25-09-04, 08:30
Kara Melek Uydu da Dizi tv kanalında veriliyo tekrarı. ama uydusu olmayanlar izleyemiyo maalesef:) Bizde uydu vardı izliyodum ne güzel ama kablo tv ye geçtik artık izleyemiyorum:(

ozzde
26-09-04, 22:01
Biz dizi yayınlanırken sınıfça hastasıydık.Hatta evlerde toplanıp,ufak bir Kara Melek dizisi çekiyorduk.(bizim ki biraz kısa metrjlı oluyordu :roll: )

tubi
27-09-04, 09:57
Sanem Çelik e o zamanlarda bayılıyordum şimdi de bayılıyorum. Şahane bir diziydi. Ece Uslu ile büyük bir uyum sağlamışlardı. Senaryosu oyuncuları süperdi yani...

esmer
18-10-04, 13:52
sanem çelik kara melek te harikaydı bencede insan ne yapacağını kestiremiyordu çok iyi bir oyuncu böyle başarılı oyuncular her rolün üstesinden geliyor ve bizleri hayran bırakıyorlar (melek baykal-sanem çelik ) kendilerine

KaDeRiM
20-10-04, 10:42
Katılıyorum sizlere. Kesinlikle harika bir oyuncu. Ben Kara Melek dizisinin hastasıydım. Sanem Çelik fanatiğiydim. O dönemde en başarılı diziydi Kara Melek. İLk defa kötü karakter başrol oldu. Zaten ondan sonra da Kara Melek'e benzeyen bir çok dizi türedi. Ama ilk ler bambaşkadır.

kadir873
20-11-04, 10:23
Dizi halen uyduda Dizi tv de 18,20de gösteriyor ve 2 haftadır izliyorum ben biraz geç tanıştım Sanem Çelik i Aliye de ki karakterle çok beğendim Kara Melekdeki yasemin ve Aliye zıt karakterler gerçekten mükemmel bir oyuncu Sanem Çelik. bu arada filler ve çimende de Sanem Çelik farklıydı Tam bir karakter oyuncusu

Y€llíBoya
11-12-04, 22:54
bir cok arkadas kara melek sarkisini bulamiyor. bende dedim ki sarkinin sözlerini yazayim... sarkinin sözlerini unutanlar tekrar hatirlarlar... :wink:

KARA MELEK:

Derveder yine gönlün.
Yalandir her gülüsün, her bakisin. Kimsin Sen?

Hem melek, hemde seytan.
Aglayan ve aglatan ayni insan. Kimsin Sen?

Karayan yüreyinde, dinmiyor yanginlar.
Kavrulur gider mi, sana asik yürekler?

Kahreder gözlerinin o masum bakislari Kara Melek.
Sevdim dedin, hic sevmedin sen kimleri maf ettin Kara Melek.

Sen bu hayat oyununda Zalim bir Yürek.
Sen mutluluk masalinda Kara bir Melek.

dilan_04
13-12-04, 15:13
Bu aralar son bölümlerini veriyorlar Dizi Tv'de,o bölümlerde Sanem Celik diziden ayrilmisti,ve o yüzden dizinin tadi tuzu yok,hiç güzel degil o bölümler..Ama Sanem Celik'in oldugu bölümlerin bir çoguna yine dizi tv'de bakmistim ve çok seviyordum,çok basarili bir dizi,Sanem Celik ise her zamanki gibi süper.Simdide Aliye'de süper bir performans sergiliyor..Kara Melek ve Aliye ikisindede apayri karakterler oynuyor ama ikisindede oyunculugu müthis..Gerçek bir oyuncu....Bir ara "CANIM KOCACIM"(Memet Ali Alabora ile birlikte)ve "GÜNAHIM NEYDI ALLAHIM"(Kenan Isik'la)'da oynuyordu.Onlarda güzeldi(Canim Kocacim)ama onlar pek fazla sürmedi....

nej-san
17-12-04, 09:46
yaa mühtis bir diziydi. oyuncular rollerine cok iyi oynuyorlardi. ben bir sanem hastasiyim ve guruluyum 8) :D ne güzel oynuyordu o kötü yasemin karakterini valla izleyemeye doyamiyordum.... :D

gebze
10-02-05, 13:11
evet haklısın bir zaman lar kara melek diye bir dizi vardı.
kalması iyi oldu diziden Sanem Çelik çıkınca zevki kalmamıştı.O diziyi Sanem çelik için izliyordum.Sanem Çelik yoksa O dizide olmasın.[/b]

ayisigi
22-06-05, 14:53
ama sonrasinda ayni senarist yazdigi icin sonlarina dogru MELEKLER ADASI'na benzemisti. Ama yine de 10 sene önce bomba etkisi yaratmisti takdir etmek lazim...

ömer
26-06-05, 15:13
Evet kara melek bundan 2 yıl önce yeniden çkeilmeye başlandı. başrollerini sanem çelik ve rutkay aziz'in paylaştığı orada sanem çelik iki roldeydi hem iyi hem kötüydü ama dizi 2 bölüm sonra yayından kaldırılmıştı ( ilginç ama izlenmemişti ) yoksa başka yeni bölüm yok sadece dizi tv'de yayınlananlardır.

Y€llíBoya
29-06-05, 21:06
Evet kara melek bundan 2 yıl önce yeniden çkeilmeye başlandı. başrollerini sanem çelik ve rutkay aziz'in paylaştığı orada sanem çelik iki roldeydi hem iyi hem kötüydü ama dizi 2 bölüm sonra yayından kaldırılmıştı ( ilginç ama izlenmemişti ) yoksa başka yeni bölüm yok sadece dizi tv'de yayınlananlardır.

aa gercekten mi?? gercekten ilginc! neden yeniden cekilmeye basladi ki dizi??? hemde iki yil önce yeniden cekilmeye baslamis! benim valla hic haberim bille yoktu yaa :( --toll!! :(

Y€llíBoya
30-06-05, 14:20
Gerçekten mi Bilmiyordun. Sanem ablanınprojelerini yakından takip ettiğini zannetmiştim. Tabiii kara melek star yeni düzenleme yapıldığı zaman ( yani mavi linki kırmızı olduğu zaman ) Kara Melekte yeniden çekilmişti. Fakat eski katrodan Sadece Sanem çelik rol alıyordu ve konuda farklıydı konusu Yasemin yıllar sonra ne yapıyordu. Görüşürüz : )

Sanem ablami cooook seviyorum ben! HASTASIYIM BEN ONUN! :D Tabii herseyini takip ediyorum!! Napim bilmiyordum ikinci kez kara meleki cektiklerini hic bir yerde yazmiyorki nerden bilim... Cok oluyor ama bi ara duymustum birisinden.. Dogru oldugunu da bilmiyordum.... Bu o zaman cok oluyor yaa iki sene önce degildir cünkü star tv'nin linki kirmizi oldugu 5 yil felan oluyor...
Tesekkürler anlattigin icin sayende Sanem ablam ile ilgili bir sey daha ögrendik ;)

kübra
24-07-05, 18:12
evet ben bu diziyi en az 3 kere bastan sona izlemistirim ama hala bikmadim cünke beni diziye baglayan sanem celikin süper oyunculugu idi cok seviyorum onu!!!!

Sanemcik
29-07-05, 08:49
@precise cikmaz artik ya.Cok zaman gecti yapmazlar bence
@müge Zaten Dizi TV'de gene eski bölümler oynuyor canim.
Gün'de 4 defa oynuyor.Bak istiyorsan :)

precise
29-07-05, 10:28
dizi tv de oynuyoda herkezde uydu yok malesef hem ben arsivime koyucam :) cd leri cıksa cok iyi olur bence birilerinde mutlaka vardır bolumleri aramaya devam edicem...

Sanemcik
29-07-05, 11:23
Kimsede yok canim.
Kara Melek eski bir dizi ve o zaman'lar
böyle bilgisayar'a kimse dizi yükle miyordu.
Bulsan bulsan belki birisi DIZI TV'de cekerse video kasetine
öyle bulursun,ama ba$ka bir$ey bulacagini sanmiyorum :(
Bulursanda bana haber ver yani mani ^^
Ben ariyorum...

Sanemcik
29-07-05, 14:57
Vallaha ben ceke bilsem cekerim sana,ama cekemiyorum,sadece
baka biliyorum :(
Bende bir kac bölümleri cekmek isterdim ama olmuyor...
sen daha hic bakmadin mi Kara Melek dizisine precise?

precise
29-07-05, 15:22
bende uydu olmadığından izleyemiyorum yayınlandığı donemde izlemiştim starda olağanustu bi diziydi...dizi tv den tum bolumleri cekebilecek olan biri varmı??????

purna
08-08-05, 08:00
ben dizde zıya kurkut ve ece usluyu sevıyorum dun komsumuzdayken ızledım guzel bır bolumdu ya kım olnların resımlerını koyabılır sıteye buraya bu bolume

WİTH ROSE
11-08-05, 09:27
kara melek çok güzeldi sanem çelik ve ece uslu çok güzel oynuyorlardı dizi tv de yayınlanıyo ama bizim uydu yok ben nasıl izlicem starda felan tekrarını çıkarsalar çok iii olur

desire
29-08-05, 15:50
cok tesekürler yelizler.
karamelek dizi tv de cikiyor ve ben ilk defa izleme sansi buldum.
bir sorum olacak bu dizi kac bölüm sürdü...

aliyeaynalar
11-09-05, 09:38
ben çok kızıyorum star tvye bu dizinin tekrarını vermediği için,
anca sürekli çocuklar duymasın en son babalar duyar.

dizi tvde yayınlansa ne olacakki.

1.dizi tv kablolu tvde yok.
2.herkes uydu olamaz..

insanların imkanları kısıntılı...

ebru_sez
09-10-05, 12:56
Kara Melek gercekten harika bir diziydi. Bir kere dizinin yönetmeni Türkan Derya. Ayrica oyuncu kadrosu cok kaliteliydi. Dikkat ederseniz bu dizide oynamis olan bir cok oyuncu su an Türkiye`de taninilan oyuncular arasinda:

Sanem Celik
Mustafa Alabora
Mehmet Ali Alabora
Ece Uslu
Zehra Alptürk
Ziya Kürküt
Zerrin Arbas
Ebru Akel
Yagmur Kasifoglu
Kazim Aksar

ve daha baskalari..........

Yeniden izlemek isteyenler Dizi TV`ye bakabilirler.

rubio
10-10-05, 13:16
dizi tvde bugun 95. bölüm oynuyor.. dizi 110 bölüm toplam... ve 93. bölümde yasemin/mehtap (sanem çelik) diziden çıkıyor... ondan sonraki 17 bölüm biraz zevksiz:(

Y€llíBoya
10-10-05, 13:43
Evet dogru söylüyorsun Yasemin ayrildiktan sonra dizi sevksiz oldu. Benim bildigim 92.Bölüm Yasemin/Sanem Celik'in son bölümü oluyor ve 93.Bölüm'de Hakan/Memet Ali Alabora'nin son bölümü oluyor...

aliyeaynalar
10-10-05, 13:47
karameleği star verse ölür..
nasıl izliycem dizi tvde ?
hadi dizi tv kablolu tvde olsa neyse.
herkes rahatça izliycek...

buneyaa star hep tekrar verdiği birol güvenin dizileri yerine kara meleği verse ölür mü ?

rubio
19-10-05, 13:13
şu an dizi tvde son bölümleri yayınlanıyor ve bende yeni yeni hatırlıyorum son bölümleri zevksizmiş baya... eeee ne de olsa yasemin yani başrol oyuncusu yok....

aliyefan
19-10-05, 20:47
kara melek dizisi benim favori dizilerimden biriydi ve hala da öyle.keşke yeniden seyretme şansım olsa. tekrardan tüm bölümlerini izlerdim. o dizideki en büyük hata sanem çeliksiz devam etmesiydi. başrol oyuncusu olmadan bir dizinin yürüyemeyeceğini gördük. son bölümlerde reytingler epey düşmüştü zaten.

koolkyle
20-10-05, 22:41
hayatım boyunca bir tane diziyi hiç kaçırmadan izledim o da kara melek'ti.(sanem çelik'in olmadığı bölümleri izlemedim...yani kendi çapımda protesto ettim) neyse arkadaşlar kara melek'in müziğini çok seviyordum ama bir türlü bulamadım...bana yardımcı olurmusunuz

aliyeaynalar
21-10-05, 15:59
arkadaşlar startvyi bol bol mail atalım (gerekirse arayalım..)
kara meleğin tekrarını versinler (yada dizi tvyi kablolu tvye alsınlar)
böyle olmuyor dizi tv izleyen var i
birde kablolu tvde olupta izleyemen insanlar var...

sanem çelik aşkına lütfennn.......

aliyeaynalar
21-10-05, 17:54
TAMAM işte mail atalım bol bol.
böyle olmuycak star sürekli çocuklar duymasınla en son babalar duyarı veriyor
kara meleğe ufacık bi yer ayıramıycakmı canımmm halla hala.

Kara_Melek
21-10-05, 19:19
Sormasi ayip, ben bu dizi ty´yi cözemedim! Ya kara melegin 110 bölümü bitiyor! Baska bir dizi basliyor! o bitiyor ve tekrer kara melek basliyor!

Yani dizi tv nezamana kadar durmadan kara melegi bastan baslatacak?
Dizi tv´nin Yayin Akisi yok mu? nezaman hangi dizi oynuyor bilelim yani

Bu arada: Benim mesajima kimse cevap yazmadi :-( kara melegin soundtracklerini indiremezmiyim? Kirac aliyenin bütün soundtracklerini cikardi ama kara melekten hic bir sey yok

aliyefan
21-10-05, 21:35
evet arkadaşlar kesinlikle bastıralım ve dizimize yer ayırıp en baştan itibaren yayınlasınlar.kara melek'i bu kadar seven varken yayınlanmaması haksızlık :mad: lütfen mail attığınız adresi bana iletir misiniz?

bu arada bildiğim kadarıyla kara melek soundtrack hiçbir yerde yok en azından ben bulamadım. ama sözleri daha önce arkadaşlar tarafından burada yazılmıştı.

rubio
23-10-05, 20:11
Sormasi ayip, ben bu dizi ty´yi cözemedim! Ya kara melegin 110 bölümü bitiyor! Baska bir dizi basliyor! o bitiyor ve tekrer kara melek basliyor!

Yani dizi tv nezamana kadar durmadan kara melegi bastan baslatacak?
Dizi tv´nin Yayin Akisi yok mu? nezaman hangi dizi oynuyor bilelim yani

dizi tvde belli bi yayın akışı yok ellerindeki dizileri ard arda yayınlıyorlar biten bi dizinin yernine hemen ellerindeki diğer dizi koyuyolar... ve bir dizi günde 4 sefer yayınlanıyor yanılmıyorsa 6-7 saat arayla...

1907
28-10-05, 19:55
Dizitv'de denk geldikçe seyredebiliyorum maalesef. Dediğiniz gibi doğru dürüst vermiyorlar.. Star'da verilse çok güzel olur hakikaten ve ratingleri de yüksek olur bence çünkü unutuldu ve herkes yeniden hatırlamak isteyecektir. Bölümleri tam anlamıyla arka arkaya seyredemesem de sadece Sanem Çelik'i görmek için seyrediyorum;);)canım benim orada da çok tatlı..

Y€llíBoya
03-11-05, 19:35
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-612zfr.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-612dt.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-131uk.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-121.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-401tz.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-553lk.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-131uko.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-121zt.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-401tztz.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-553lklk.jpg

Y€llíBoya
03-11-05, 19:46
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-79ui.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-79uizj.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-79uizjut.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-577z.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-577t.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-577zil.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-595tr.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-595uk.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/reztz.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-595ukrti.jpg

Y€llíBoya
03-11-05, 22:39
Yelizcigim elerine saglik canim.Benim böyle yeteneklerim yok malesef.

Bir sey degil. Avatar yapmak yetenekle bir ilgisi yok bence. Resimi kesiyorsun ve daha sonra kücültüyorsun bu kadar yani...

Bu arada ben öyle süz olsun diye bunlari yapmiyorum yani eger cok begendiginiz bir avatar varsa kullanabilirsiniz... ;) bazi arkadaslar soruyorda kullanabilirmiyim diye o yüzden öyle diyorum :D

A.Konak
07-11-05, 13:29
ya arkadaşlar bu kara melek nasıl bitmişti ben hatırlamıyorum. bu sene koca yaz boyunca yeniden izledim kaçırmadan ama sonlarını gene izleyemedim.

precise
20-11-05, 23:23
Çok güzel, harika, olağanüstü bi diziydi. Senaryosu, müzikleri, kurgusu, montajı herşeyi mükemmeldi ama malesef 3 tane tutarsız olay var bu dizide...1. si: Dizinin başında şantajcı hemşirenin varlığı ve kim olduğu biliniyo ama sonlarında sanki bu kişinin Nazmiye olduğu yeni anlaşılıyo gibi bi senaryosu var. 2. si ise bu hemşire 30 sene once cinayetler işlemiş ve hapse atılmış, senelerce içerde yatmış; ama yine dizinin sonlarında 25 sene once Şulenin doğumunda bulunduğu falan anlatılıyo. 3. sü ise yine bu hemşirenin 20 sene önce sevgilisiyle çekilen resimlerden bahsediliyo...Bunlarda olmasaymış mükemmelmiş ama ne diyelim okadar kusur kadı kızındada olur...

hattori ha
03-12-05, 12:58
ya arkadaşlar bu kara melek nasıl bitmişti ben hatırlamıyorum. bu sene koca yaz boyunca yeniden izledim kaçırmadan ama sonlarını gene izleyemedim.
Ya tam olarak hatırlayamıyorum ama sanem çelik çıktıktan sonra berrin politi diye bir kız girmişti.Nahit onun peşinde dolanmaya başlamıştı ama sonra o da nahitten kaçmıştı ama ben de tam olarak hatırlayamıyorum en son bölümünü.

hattori ha
03-12-05, 13:00
Ya arkadaşlar bide neden kara melek 2 yani rutkay azizin falan oynadığı dizi ilk bölüm yayınlanır yayınlanmaz yayından kaldırılmıştı? bilen varsa yazabilir mi lütfen.Bir bölümde reyting belli olur mu canım hiç.anlamadım bu işi.

ömer
03-12-05, 16:21
Arkadaşlar Biliyosunuz Kara Meleği Eylül Yapim Sunuyodu Dizi Başladi Ama Eylül Yapimin Işleri Iyi Gitmedi Ve Yapim şirketi Kapandi..
Olay Bu Yani Zaten şu Anda Eylül Yapim Yok..

şah_mat
07-12-05, 17:39
Kara Melek'in sonunu merak edenlere: Hatırlarsanız Nazmiye Hanım vardı, eski hemşireydi. Son sahnesinde Şule(Ece Uslu) ile Nazmiye Hanım bir barda karşılıklı oturuyorlardı. Nazmiye Hanım gizlice Şule'nin içkisine bağımlılık yapan haplardan kattı ve sonra sinsi sinsi "Zavallı kız... Kötülük hiç bitmeyecek." gibisinden bir şeyler söyledi. Ve dizi böyle bitti.

precise
07-12-05, 20:28
Sonu öyle değldi. Barda Nazmiyeyle oturan Şule değil onun arkadaşıydı ve Nazmiye Şulenin arkadaşına Şuleye bağımlılık yapan haplardan vermesi için para ödüyodu ve biterkende kız kimsin sen diye sorunca Nazmiye: Ben kimilerine göre melek, kimilerine görede şeytanın ta kendisiyim diyodu...Yonjada "KARA MELEK" grubu açılmış herkez gelsin.. Groups da Film&Television kısmında "KARA MELEK"......

A.Konak
25-12-05, 20:11
son bölüm bittiğinde bir süre ara veriyorlar dizilere. en kısa zamanda başlar yeniden. günden 3-4 kez yayınlanıyor. denk gelirsem haber yazarım burdan.

aliyeaynalar
26-12-05, 21:59
yaa şu karamelek startvde yayınlansa olmazmı,
bizim ve bu diziyi izlemek isteyen çoğu insanın uydusu yok
kablo tv si var ama uydusu yok
startv tekrarını versin izleyelim bizde
bıkmadımı star allahaşkına en son babalar duyarla çocuklar duymasını tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp vermeye..

iyki uzun soluklu diziler yaa... offff....

chaylack
28-12-05, 09:54
ya burda anlatılınca çok merak ettim izliyordum daha önce yayınlanırken ama şimdi malesef izleme imkanım yok ama izlemeyi gerçekten çok istiyorum niye normal kanalında yayınlamıyolar ya;)

purna
24-01-06, 08:38
ece uslu ve zıya kurkut dızıde evlıydıler gercek hayattada nısanlıydılar zıya aldaltmısmı ne sanırım eceyı ayrılmıslar sanırım sonra ıkısının dızıdekı karsılıklı rollerı pek olmadı sonra sonrada dızıde ayrıldılar

aliyeaynalar
26-01-06, 09:42
kara meleği dizi tv si olmadığı için izleyemen arkadaşlara müjde
star tv kara meleğin tekrarını bu gece saat 05.00'den itibaren veriyor
sabah gördüm çok sevindim,

ben sanem için seve seve gece 5'de kalkarım.
Hele bide kara meleğin bazı yerlerini izleyememiştim çok güzel olmuş bu
aam keşke gündüz verselerdi ama yinede şükürler olsun allahıma...
Sanırım burda benim kara meleği startv versin herkes rahatça izlesin veryadımı star bi şekilde duydu ve tekrar vermeye başlıycak...

star tvnin yayın akışı

04:00 Star Ana Haber/t
04:50 Türk Sanat Müziği
05:10 Kara Melek
06:00 Aile Bağları

iboiboibo
26-01-06, 14:13
evet bence de çok iyi olmuş da. sabahın 5inde okul zamanı olunca kimsenin kalkacağını düşünmüyorum. gerçi bende dizi tv var. ben seyrediyorum her gün kara meleki ama gene de akşam 5e koymaları mantıksız gibi geliyor bana.

iboiboibo
26-01-06, 14:16
ece uslu ve zıya kurkut dızıde evlıydıler gercek hayattada nısanlıydılar zıya aldaltmısmı ne sanırım eceyı ayrılmıslar sanırım sonra ıkısının dızıdekı karsılıklı rollerı pek olmadı sonra sonrada dızıde ayrıldılar
ya purna senin bütün msjlarına karşıyım kusura bakma ama 100. bölümde bile ece uslu ve ziya kürkütün bölümleri fazlaydı. bu kez ece uslu ziya kürkütün peşinden koşuyordu. tuba ünsal girmişti o zaman diziye. bu arada bilmeyenler için söylüyorum. kara melek 110 bölüm sürüyor.

aliyeaynalar
27-01-06, 19:26
kara meleğin 1.bölümünü star tvde izledim dün
ayy canım sanem o zamanlar ne kadar güzelmiş
bi an önce siyah saça geri dönsün...

TestereNecmininKızı
01-02-06, 18:25
Offf yaaaa!!! Şu kanal En Son Babalar Duyar gibi saçma bir diziyi haberlerden önce yayınlıyor, Kara Melek'i sabahın körüne koyuyor. Sonra "Neden reytinglerimiz düşük?" diye kara kara düşünürler tabii... Ya 5'te nasıl izleyebiliriz ki?!!!! Ne de severdim bu diziyi... :(

GSealment
01-02-06, 18:31
valla ben hergün izliyorum bizde uydu var onda dizi.tv de bütün eski dizileri veriolar 13.30 ve 17.30 da falan karamelek oluyo

TestereNecmininKızı
01-02-06, 18:38
ben izledim bu yaz tekrarını..uyduda dizi tv diye bi kanal var orda tum gun oyunca 5 kere filan veriyolardi..cok mutlu oldum walla bida izleyince cunku baya unutmuşum..benim icin cok guzel bi diziydi hatta belkide ilk baglandıgım dizi bile olabilir tam hatırlamıyorum ama sonunu begenmemştim..pat diye bitirdiler gibi gelmişti siz ne dusunuyosunuz bilmiyorm
Evet, dizinin sonu kötüydü. Çünkü o sıralar Sanem Çelik diziden ayrılmıştı. :mad72: Yaaa bizde uydu yok, star tv'de sabahın 5'ine koymuş diziyi. Ne yapalım artık... Uyanabilirsem izlerim. :img-huh:

yılmaz
05-02-06, 22:21
evet stardada yayınlanıyor ama tam beş değil beş yirmide falan yayımlanıyor geçen gün izledim daha 9. bölümde & 110 bölüm sürdüğü için bence hiç kaçırmadan izlemeye başlayın ama dizi tv si olanlar bence dizi tvde izlesinler

yılmaz
05-02-06, 22:25
yaa son olareqak bişi diycem kara melekteki vamp vampir halini gördükten sxonra alkiyedeki rolüğnün aptal olduğunu anladım ciddiyim kara melekte çok sekiymiş

TestereNecmininKızı
17-02-06, 11:40
Ya ben anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Star Tv Çocuklar Duymasın'ı on bininci kez yayınlıyor, ama Kara Melek'i 05.30'a koyuyor. Merak ediyorum, Çocuklar Duymasın, ki kendisi bence dünyanın en abuk dizisidir, reyting alıyor mu? Hayır, e-posta adresi de yok Star'ın, e-posta da atamıyorum. Sinir oldum! :icon_evil

byndoctor
19-02-06, 15:33
arkadaşlar ben de kara melek ve sanem çelik hastasıyım....ama sanem çeliği kotu vamp rollerin kadını olarak seviorum o yüzden bi çok kere aliyeyi izlerken her an bi kotuluk bi şeytanlık yapacak gibi geliodu bana ve aliyeyi sevemedim o yuzden...kara melek butunuyle tum oyuncularuyla çok guzeldi..hepsi de secilmiş ozel insanlardı..kara melek 2 yayınlansa da ne guzel olur yaw...yetkililere duyurulur...

GSealment
21-02-06, 11:33
http://img104.imageshack.us/img104/1883/resim0049tz.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=resim0049tz.jpg)

GSealment
21-02-06, 11:40
http://img104.imageshack.us/img104/1235/resim0055jr.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=resim0055jr.jpg)

GSealment
21-02-06, 11:40
http://img76.imageshack.us/img76/8247/resim0067pu.th.jpg (http://img76.imageshack.us/my.php?image=resim0067pu.jpg)

duygus
24-02-06, 11:04
http://img112.exs.cx/img112/6319/scan000718hf.jpg

http://img234.exs.cx/img234/4717/scan001017le.jpg

http://img210.echo.cx/img210/4909/dsc070273dv.jpg

Emre 24
02-03-06, 16:45
kara melek dizïsi gece saat 04.00 yada 05.00miydi neydi star tvde veriyorlar izliyemeyenler ordan izlesinler tabi uykusuz kaliriz o baska cok güzel bir diziydi toprak sergen öldü ben sonra bir daha izliyemedim :img-help:

purna
04-03-06, 09:33
"]http://img115.imageshack.us/img115/2813/15aa.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/8655/250gs.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/8312/dfg7vx.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/8131/1dg6ml.jpg

purna
04-03-06, 09:33
http://img234.imageshack.us/img234/2112/69km1.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/4909/85kr.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/9084/40fc.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/3752/76wz.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/5834/95kn.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/1117/108kc.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/2117/127vy.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/9675/136dy.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/760/2f5pr.jpg

purna
04-03-06, 09:35
"]http://img115.imageshack.us/img115/2617/karamelekresim98hg.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/4963/karamelekresim36fo.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/6910/karamelekresim67tm.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/31/karamelekresim25il.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/4195/karamelekresim76sq.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/9563/karamelekresim85ry.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/2484/karamelekresim49ur.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/8117/karamelekresim103lb.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:37
"]http://img234.imageshack.us/img234/4677/207ik.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/3817/karamelekresim57wb.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/7720/194cm.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/1907/yk64lw.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/3895/179jw.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/2100/162ft.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/7310/188gq.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:40
"]http://img329.imageshack.us/img329/8743/i5zz.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/3623/z4gl.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/7459/x4mb.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/635/c4ab.jpg
http://img90.imageshack.us/img90/8670/v8wk.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/1001/b3ax.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/9154/n7yr.jpg
http://img504.imageshack.us/img504/2163/m8bx.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/3585/10nt1.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/5026/10op1.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/1645/qaz8wv.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/9985/was0cs.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:43
"]http://img346.imageshack.us/img346/9296/p0zv.jpg
http://img346.imageshack.us/img346/6424/12sj.jpg
http://img417.imageshack.us/img417/8914/12br.jpg
http://img332.imageshack.us/img332/1292/a8zo.jpg

purna
04-03-06, 09:44
http://img333.imageshack.us/img333/6816/s2gv.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/5639/d4hj.jpg
http://img333.imageshack.us/img333/1056/f8wi.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/9028/g8sl.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/9741/h4bw.jpg
http://img333.imageshack.us/img333/42/j3gh.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/8666/k6jq.jpg
http://img333.imageshack.us/img333/9/l8wc.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/6462/12va1.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:45
"]http://img524.imageshack.us/img524/7421/q0cq.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/3222/w4su.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/1709/e9md.jpg
el için üzgünüm böyle çıkmış
http://img524.imageshack.us/img524/19/r2yr.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/344/t1xo.jpg
http://img332.imageshack.us/img332/4812/y2za.jpg
http://img332.imageshack.us/img332/1958/u4zv.jpg
http://img332.imageshack.us/img332/1781/18yd.jpg
http://img332.imageshack.us/img332/3537/o6rg.jpg

purna
04-03-06, 09:47
"]http://img501.imageshack.us/img501/4778/00kx.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/3354/006qf.jpg
http://img501.imageshack.us/img501/1788/0009be.jpg
http://img501.imageshack.us/img501/9841/00006as.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/1928/000009of.jpg
http://img501.imageshack.us/img501/4640/0000005ry.jpg
]

purna
04-03-06, 09:48
http://img385.imageshack.us/img385/9457/00000005dk.jpg
http://img385.imageshack.us/img385/6475/000000008gw.jpg
http://img386.imageshack.us/img386/8370/00000000003kh.jpg
http://img386.imageshack.us/img386/7245/000000000004pf.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/1426/01003wp.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/7980/01106vt.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/868/01114og.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/937/10100nw.jpg
http://img353.imageshack.us/img353/6600/10017nl.jpg[/quote

purna
04-03-06, 09:49
"]http://img376.imageshack.us/img376/1769/100000006ju.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/9956/11111111mt.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/8960/22222225ph.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/3894/33333333qx.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/8986/44444449nw.jpg
http://img226.imageshack.us/img226/4136/55555552fs.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/2020/66666662qx.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/25/77777777fw.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/3784/88888889vz.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/5497/99999992vm.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/182/111111114iw.jpg
http://img53.imageshack.us/img53/1251/222222222gz.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:52
http://img220.imageshack.us/img220/6813/1111115ax.jpg
http://img498.imageshack.us/img498/7687/2222226en.jpg
http://img226.imageshack.us/img226/7431/3333339pg.jpg
http://img226.imageshack.us/img226/8743/4444443wv.jpg
http://img355.imageshack.us/img355/8393/5555555zt.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/967/6666668sg.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/5159/7777771mk.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/7812/8888881lq.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/500/9999997ul.jpg
http://img387.imageshack.us/img387/5060/10000009np.jpg[/b][/quote]

purna
04-03-06, 09:54
"]http://img93.imageshack.us/img93/1153/7778jz.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/2272/8889bu.jpg
http://img93.imageshack.us/img93/4109/9999dx.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/4632/11118yg.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/2331/22222hu.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/8878/33338qo.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 09:56
http://img74.imageshack.us/img74/9341/1114uf.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/5492/2225rs.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/7589/3335mf.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/4975/4449yh.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/8479/5551rh.jpg
http://img73.imageshack.us/img73/2900/6663gf.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:00
"]http://img97.imageshack.us/img97/8010/87sv.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/8726/90yc.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/5179/103qq.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/9751/113rw.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/7990/120sz.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:00
"]http://img66.imageshack.us/img66/5893/aaaaaaaaa6lu.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/255/zzzzzzzzzz8kz.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/9521/18vw.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/5030/27gg1.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/861/33ms1.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/432/40mb.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/940/55pi.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/1959/62eg.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/9495/79sz.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:02
"]http://img92.imageshack.us/img92/7458/12wy.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/2686/10ic.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/3443/19gn.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:04
"]http://img152.exs.cx/img152/9031/karam074ci.jpg
http://img152.exs.cx/img152/9850/karam104ev.jpg
http://img152.exs.cx/img152/3866/karam134ch.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:06
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-1-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-3-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-568-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-33-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-561-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-553-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-46-.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:08
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-11-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-71-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-68-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-121-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-131-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-221-.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-231-.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:09
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-271.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-301.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-321.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-331.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-119.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-351.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-140.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-143.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-146.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-401.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:10
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-431.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-160.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-551.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-601.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-63.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:10
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-67.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-82.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-85.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-197.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-223.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:11
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-226.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-244.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-252.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-273.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-296.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:13
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-343.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-323.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-417.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-357.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-407.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:13
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-500.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-478.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-495.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-518.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-526.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-530.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-549.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:15
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-572.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-573.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-574.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-575.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-577.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:16
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-578.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-579.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-584.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-586.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-587.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:17
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-588.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-589.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-593.jpg

purna
04-03-06, 10:18
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-601-.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:19
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-595.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-603.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-604.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-609.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-611.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:20
"]http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-612.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-613.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a372/yelizler2/Bitmap-614.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:20
http://img177.imageshack.us/img177/1345/karamelekresmmmm3ie.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=karamelekresmmmm3ie.jpg)

http://img177.imageshack.us/img177/1531/yas1res8cy.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=yas1res8cy.jpg) http://img177.imageshack.us/img177/2442/yasnah26gz.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=yasnah26gz.jpg)

purna
04-03-06, 10:22
http://img177.imageshack.us/my.php?image=yas4res7ny.jpg][img]http://img177.imageshack.us/img177/6839/yas4res7ny.th.jpg[/URL] http://img177.imageshack.us/img177/3540/yashakan1rers0yg.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=yashakan1rers0yg.jpg)

http://img177.imageshack.us/img177/3153/yasnah13ay.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=yasnah13ay.jpg) http://img177.imageshack.us/img177/743/yas2res6dv.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=yas2res6dv.jpg)[/quote

purna
04-03-06, 10:24
"]http://img343.imageshack.us/img343/2236/karamelek18vr.jpg http://img343.imageshack.us/img343/3038/karamelek29ff.jpg http://img343.imageshack.us/img343/9314/karamelek39nz.jpg
+
http://img343.imageshack.us/img343/2995/karamelekimza8gq.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:24
"]http://img485.imageshack.us/img485/6336/karamelk12ma.jpg http://img485.imageshack.us/img485/1908/karamelk28ys.jpg
+
http://img485.imageshack.us/img485/3878/karamelkimza5mg.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:25
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-315-.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-319.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-325.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-330.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-335.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-344.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-355.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-359.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-366.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-373.jpg[/quote

purna
04-03-06, 10:26
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-375.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-377.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-378.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-388.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-394.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-396.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-399.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-410.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-415.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-422.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:28
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-430.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-435.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-440.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-444.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-448.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-455.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-464.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-469.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:29
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-8.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-22.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-29.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-33.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-38.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-44.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-62.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-64.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-69.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-77.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:30
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-84.jpg

http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-93.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-97.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-104.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-108.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-110.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-113.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-121.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-124.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:33
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-138.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-143.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-150.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-152.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-157.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-160.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-162.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-163.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-167.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-169.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:34
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-180.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-182.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-185.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-204.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-215.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-218.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-219.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-220.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-232.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-237.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:37
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-241.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-243.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-245.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-248.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-253.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-258.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-260.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-263.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-265.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-274.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:39
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-280.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-285.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-289.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-291.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-3251.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-3301.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-331.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-334.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-337.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-341.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:41
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-345.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-348.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-353.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-360.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-364.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-374.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-3751.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-3781.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-381.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-400.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:42
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-402.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-408.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-428.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-437.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-4441.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-449.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-471.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-477.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-490.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-493.jpg

purna
04-03-06, 10:44
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-504.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-517.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-523.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-532.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-541.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-553.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-560.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-561.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-563.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-593.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:48
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-600.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-620.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-637.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-641.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-667.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-680.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-684.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-695.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-712.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-719.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:51
"]http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-724.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-732.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-744.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-748.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-769.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-773.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-777.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-785.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-787.jpg
http://i27.photobucket.com/albums/c169/yelliboya/232GB-799.jpg

purna
04-03-06, 10:54
http://img41.imageshack.us/img41/8201/yasemin5lo.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/8481/yasemin26qa.jpg[/quote

purna
04-03-06, 10:55
http://img365.imageshack.us/img365/1743/cap0010eu.jpg

http://img365.imageshack.us/img365/5973/cap0028rk.jpg

http://img365.imageshack.us/img365/2366/cap0034jp.jpg

http://img365.imageshack.us/img365/615/cap0047sy.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/9564/cap0055pq.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/6930/cap0068ha.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/8970/cap0075at.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/7137/cap0086sb.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/8233/cap0099je.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/6950/cap0106sq.jpg[/quote]

purna
04-03-06, 10:57
"]http://img82.imageshack.us/img82/6011/fgf9ob.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/3581/bvvbv4nx.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/480/vvvvv4xe.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/6883/bbbbbbbb8uq.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/2905/llllllllllllllllll2vu.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/8586/pppppppp3rq.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/9126/oooooooo1th.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/9514/yyyyyyyyy5dy.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/9692/kkkkkkkk9gb.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/3909/rrrrrrrrrrr9sq.jpg[/quote]

Y€llíBoya
04-03-06, 15:55
:blink: Pinar'cigim Aliye'nin Forumundaki bütün Kara Melek resimlerini buraya eklemissin sanirim, senin canin cikmistir ya ellerine saglik canim..
Bu arada emek veren Arkadaslarimizin isimlerinide saysaydin iyi olurdu cnm. Yanlis anlasilmasin ama o kadar cok resim cekildiki bizler tarafindan Diziyi izleyebilmek icin ve resim cekebilmek icin bazen sabahladigimiz geceler oluyordu..

Emek verenler:
sleepinsanity, king, troudeballe, Selo$, sorenza, Ömer ve Ben

Tesekkürler

sorenza
04-03-06, 16:13
Yelizciğime aynen katılıyorum iyi güzel burdaki kişilerle de paylaşmışsın resimleri ama bu resimleri çekenlerin çok büyük emeği var sabahın köründe kalkıp çekiyorlar böyle hiç kimsenin ismini vermeden buraya taşımak ne kadar doğru bilemiyorum eklemek isteseydi zaten kişeler kendileri eklerdi resimleri öyle değil mi?

purna
05-03-06, 08:21
:blink: Pinar'cigim Aliye'nin Forumundaki bütün Kara Melek resimlerini buraya eklemissin sanirim, senin canin cikmistir ya ellerine saglik canim..
Bu arada emek veren Arkadaslarimizin isimlerinide saysaydin iyi olurdu cnm. Yanlis anlasilmasin ama o kadar cok resim cekildiki bizler tarafindan Diziyi izleyebilmek icin ve resim cekebilmek icin bazen sabahladigimiz geceler oluyordu..

Emek verenler:
sleepinsanity, king, troudeballe, Selo$, sorenza, Ömer ve Ben

Tesekkürler

hepsını koydum ama ınternette sorun vardı bırde cafeden gırıyorum surelı olarak.sizn sıteden almışım zaten yazıcaktım unuttum

Kiss You
05-03-06, 22:13
Jenerik Müziği
Your Download-Link: http://**********.de/files/14792065/Kara_Melek_Son_Versiyon.wma.html

purna
07-03-06, 09:06
kara melek adlı parcayı kım soyluyor

e.m.i.r
07-03-06, 18:58
arkadaşlar kara melek mp3ünü bana da yollayabilcek biri warmı?

saatlerdir arıyorum!!!

microbe8
08-03-06, 03:15
Merhaba Arkadaslar Ben Bu Gunlerde Eskilere Biraz Takildim Sanirim..kara Melek Dizisinin Bolumlerine Sahip Kimse Var Mi Acaba??
Ya Da Hala Internet Uzerinden Bulabilecegim Her Hangi Bir Web Sayfasi Var Mi??

purna
08-03-06, 08:24
internet üzerınde web sayfası hiç yok bende arıyorum cunkı

gülçiçek
08-03-06, 21:09
sanem çeliği kara melekle sevdim ve devamı geldi trt de güzel filmlerde oynadı enson oynadığı diziyle tekrar hafızalarda yer etti. gelelim kara meleğe çok güzel bir diziydi zamanında. normal bir saatte verilsede doya doya seyretsek heyecanla izlerdim . sanem çelik herzamanki gibi çok güzel onu çok seviyorum buraya koyduğunuz resimler muhteşem hepinizin eline sağlık teşekkürler.

Tabutcu
09-03-06, 11:09
slm arkadaşlar elinde kara mlek dizisinin jenerik videoları olan varmı acaba geçmiş sayfalarda var ama linkler silinmiş acaba yeniden verilebilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim

mvö_nihal
09-03-06, 18:56
bende bir zamanlar kara melek dizisini çok severek izleyenler arasındaydım dizi film de verilmeye baslandığından beri çok severek izledim hemde tekrar tekrar gerçekten çok güzel bir diziydi :icon_ange

hulyafan_88
10-03-06, 04:06
:icon_ange Ben de Kara Melek'in fanatiğiydim ve diziyi izlediğimde 9 yaşında bi çocuktum 1996'da başlamış ama ben 97'den itibaren izledim ve 110. bölüme kadar bıkmadım.Ama Sanem Çeliksiz son bölümler tam bi azaptı.Benim dizi Tv si olan arkadaşlardan bi ricam olacak.Acaba resim ve video eklemeleri mümkün mü bu siteye?

purna
10-03-06, 10:06
arkadasım söyledı bana dızı tv de 6 bucuk 7 arası baslıyor

Emre 24
10-03-06, 13:58
kara melek yeniden yakinda star tv ekraninda diger dizilere rakip olacakmis ben izlemeyi düsünüyorum ilk bölümünden itibaren star tvde

objektif
10-03-06, 14:43
Kara Melek dizisi dizi tv'de günde birkaç kez gösteriliyo. Bütün diziler sırayla izletiliyo, ondan sonra sıra başa dönüyo. Yani gün içinde mutlaka bi saatte Kara Melek var. Yani kaçırdım diye üzülmeyin, bi kaç şansınız daha oluyo. :dance: :happy0064

gülçiçek
10-03-06, 14:54
heralde star tv karameleği tekrardan vermeyi düşünüyormuş aralarında tartışıyorlarmış hangi gün koyalım diye aliyenin karşısına bile koymayı düşünüyorlarmış inşaallah böyle birşey olmaz çünkü ikiside sanem çelik dizisi ayrı günlerde olursa daha iyi olur

purna
10-03-06, 15:07
star tv ye maıl falan atıp tekrardan yayınlasınlar dıye maıl atmak lazım bunlar dusunmesınler boyle starda gece ızlemıstım 31 cı bolumde bıtmıstı yıne 31 c bolumden versınler

Emre 24
10-03-06, 23:57
purna star tvnin mail adresi ney biliyorsan söylermisin

purna
11-03-06, 08:13
hıc bılmıyorum

chaylack
11-03-06, 10:25
arkadaşlar pek güven olmaz tv rehberi dergilerine ama bi tanesinde haftaiçi hergün star tv de saat:11:00 de kara melek gözüküyo yayın akışında haberiniz olsun :icon_ange

MerYem_Ce
11-03-06, 17:25
arkadaslar karamelek sarkisi var mi eger elinde olan varsa yollayabilirmi bana?

mert061910
11-03-06, 17:32
Karamelek Dizisi Dizi Tv Ekranlarinda Oynuyor Bugün 75.bölüm Yayinlandi, Bir Televizyon Dergisinde Ise Pazartesinden Itibaren Star Tv'de Başliyacak Diyo Ama Pek Güzev Olmaz En Iyisi Dizi Tv çanak Anten Olanlar Izleyebilirler Yarin 76.bölüm Kara Melek

Emre 24
11-03-06, 19:54
bizde dizi tv yok star yayinlasin artik su diziyi

hulyafan_88
12-03-06, 06:57
Saat 10:40 ta başlayacakmış gazetede okudum.İnsan akşam kuşağına alır ya.En son babalar duyar mıdır nedir bi dandik sit-com var 5'te onun yerine koysalar çok daha iyi olur herkesin okulu işi gücü var kim izleyebilir ya hiç mi düşünmüyolar?

purna
12-03-06, 11:59
cocuklar duymasında var onun erıne bılmem kacıncı tekrarı onun yerıne yayınlasınlar

aliyeaynalar
12-03-06, 12:05
internette canlı yayını varmı şu starın
aksi takdirde izlemem mümkün gözükmüyor... :(

semiramisss
12-03-06, 12:20
Saat 10:40 ta başlayacakmış gazetede okudum.İnsan akşam kuşağına alır ya.En son babalar duyar mıdır nedir bi dandik sit-com var 5'te onun yerine koysalar çok daha iyi olur herkesin okulu işi gücü var kim izleyebilir ya hiç mi düşünmüyolar?
dandik sit-com mu? ya git kardeşim konuşturma şimdi beni ya.

Emre 24
12-03-06, 17:24
evet sonunda basliyor benim icin iyi oldu ben aksamlari calistigim icin sabahlari seyredebilirim iyi etmis star aileme banda cektirmeme gerek kalmadi :img-yes:

purna
13-03-06, 08:13
işallah vardır

Emre 24
13-03-06, 10:14
vardi basladi daha demin bitti ben izledim ben birseyi soracaktim daha önce burda bir arkadas birsey yazmis kara melek 2 dizisi basladi ama 1yada 2 bölüm oynadiktan sonra yayindan kaldirilmis neden kara melek 2 yapildiki ve gercekte kac bölüm oynadi ve oyuncular kimdi oyunculardan biri rutkay azizmis burda okumustum dogrumu iyi bilen biri varmi acaba biri yardimci olursa sevinirim

hulyafan_88
13-03-06, 10:20
Sabah okulda oluyoruz.Boş insanlar izleyebilir ama biz izleyemiyoruz.En son babalar duyar sabaha alınsa çok iyi olur.

Emre 24
13-03-06, 10:33
yok aksama alinmasin ben izliyemem ozaman calisiyorum

Emre 24
14-03-06, 10:52
süper dizi ya simdikilerden bile daha iyi eski olmasina ragmen toprak sergen süper oyuncu ya ece usluda cok güzelmis burda yillardir seyredemiyorduk iyiki star koyuyorda artik izliyebiliyoruz izleyen yokmu bu diziyi ya

purna
14-03-06, 11:00
murat ve yasemin suleyı kıskandırmak içinmi birlikte olmuslardı sulenın murata donmesı ıcın

GeLiNcIk88
14-03-06, 11:02
ya ben kara melek in sarkisini istiyorum ama nasil alabilirim bilmiyorum...........

Emre 24
14-03-06, 11:42
acayip bir dizi ya yok böyle bir dizi ece uslu cok güzel toprak sergen cok iyi oyuncu ne diziydi ya zamaninda ne reytingler kirdi evet bende kara melek müzigini nerden bulabilirim biri yardimci olamazmi

burcuuu
14-03-06, 16:56
buqün izLedim qüzeL diziydi..

ece usLu o zaman çok tatLıymış ya ama sanem çeLik'in bence şimdiki haLi daha qüzeL neyse yine de qüzeL diziydi...
izLemek qüzeLdi ama bi daha izLiyemicem o saatLerde okuLda oLurorum akşama doğru oLsa beLki izLerdim...

Emre 24
15-03-06, 00:54
okula gitme sende burcu bu okuldan daha önemli bu dizi kara melek bu saka yapiyorum git okula sen ama dizi müthis ya ece uslu cok güzel asik olabilirim

Ebr0e
15-03-06, 01:21
acayip bir dizi ya yok böyle bir dizi ece uslu cok güzel toprak sergen cok iyi oyuncu ne diziydi ya zamaninda ne reytingler kirdi evet bende kara melek müzigini nerden bulabilirim biri yardimci olamazmi
msne ekleyin beni
ben size yollarim
american_virgin@hotmail.com

Ebr0e
15-03-06, 01:23
vardi basladi daha demin bitti ben izledim ben birseyi soracaktim daha önce burda bir arkadas birsey yazmis kara melek 2 dizisi basladi ama 1yada 2 bölüm oynadiktan sonra yayindan kaldirilmis neden kara melek 2 yapildiki ve gercekte kac bölüm oynadi ve oyuncular kimdi oyunculardan biri rutkay azizmis burda okumustum dogrumu iyi bilen biri varmi acaba biri yardimci olursa sevinirim

kara melek degildi o
sanem celik 2 rolde oynuyordu
2 bolum oynayip yayindan kaldirildi cunki gercekten sacma bir diziyid
ama kara melek harikaa bayiliyorum o diziye
dizitv de hep izliyorum her gun

purna
15-03-06, 09:56
Starda gostermişlerdı hafta ici hergun dıye tanıtımını onun vıdeosunu cekebılırmısınız

Emre 24
15-03-06, 10:12
kara melek degildi o
sanem celik 2 rolde oynuyordu
2 bolum oynayip yayindan kaldirildi cunki gercekten sacma bir diziyid
ama kara melek harikaa bayiliyorum o diziye
dizitv de hep izliyorum her gun

peki o dizinin ismi neydi kara melek degiildide neydi o dizinin adi

aliyeaynalar
15-03-06, 10:23
oynadığı dizinin ismi kör talih olmasın...

purna
15-03-06, 10:25
evet o dizi galiba

Emre 24
15-03-06, 10:26
kör talih hangisi su kara melek 2 dizisimi omu kör talih

purna
15-03-06, 10:49
bugun izliyen oldumu kara melegı

Emre 24
15-03-06, 10:52
purna ben izledim purna arkadasim su kör talih hangisi sanem celikin iki rol oynadigi dizimi

Emre 24
15-03-06, 11:04
kara melek nasil bitmisti arkadaslar iyi bilen biri varmi son bölümü nasildi

gülçiçek
15-03-06, 23:06
kara meleği seven ve bukadar destekleyen arkadaşlar SANEM ÇELİĞE altın kelebekte oy atarmısınız lütfen nede olsa çok seviyorsunuz değilmi en iyi kadın oyuncu ve en iyi dizi dalında oy atarsanız çok iyi olur çevrenizdekilerede rica edin sanemi sevenler desteklesin ve arkadaşlarınızada iletin şimdiden teşekkürler .hürriyet.com.tr

duygus
16-03-06, 09:24
Sule ile murat hiç dizide öpüştümü merak ediyorum muratı ben evlendigi eşleri ile görmüştüm hatta yaseminle bile öpüşmüştüler ama şule ile oldumu anlatırsanız sevinirim

Ebr0e
16-03-06, 09:40
kara meleği seven ve bukadar destekleyen arkadaşlar SANEM ÇELİĞE altın kelebekte oy atarmısınız lütfen nede olsa çok seviyorsunuz değilmi en iyi kadın oyuncu ve en iyi dizi dalında oy atarsanız çok iyi olur çevrenizdekilerede rica edin sanemi sevenler desteklesin ve arkadaşlarınızada iletin şimdiden teşekkürler .hürriyet.com.tr
tabiki oy vericez
oylarimiz sanemee
hele bu olanlardan sonra ona destek olmamiz lazim
morali duzelsin insallah odulu alir cunki sanem hak ediyor
o bir kara melek :) hem melek hemde seytan onu seviyoruz :)

Emre 24
16-03-06, 09:57
cok güzel bölümdü ece uslu yine harikaydi toprak sergen yine pek fazla cikmadi ama adam cikinca dizi hareketleniyo bence süper oyuncu mustafa alaborada güzel rol yapiyo

Emre 24
16-03-06, 09:58
tabiki oy vericez
oylarimiz sanemee
hele bu olanlardan sonra ona destek olmamiz lazim
morali duzelsin insallah odulu alir cunki sanem hak ediyor
o bir kara melek :) hem melek hemde seytan onu seviyoruz :)

arkadasim burdamisin su seyi versene sana zahmet kara melek müzigini seni ekledim msne

umur3
16-03-06, 10:04
msne ekleyin beni
ben size yollarim
american_virgin@hotmail.com

sana özel mesaj atıyorum ama mesajların olu galiba

umur3
16-03-06, 10:06
peki bu diziyi başından sonuna kadar izliyen varmı

Emre 24
16-03-06, 10:10
su aliye uzunatagan ne sinir kadin ya hic sevmiyorum o kadini ne rol yapisini nede kendisini sinir kadin

purna
16-03-06, 11:25
suleyede kotu davranıyordu

“CHEVROLET SKANDALI”NIN KAHRAMANLARINDAN SANEM ÇELİK’İN, ŞÖHRETİ YAKALADIĞI VE 1998 YILINDA ÇEKİLEN “KARA MELEK” DİZİSİ STAR TV’DE YAYINLANMAYA BAŞLANDI...

Yönetmeni Kudret Sabancı’yla Hayrola çay bahçesinde Uçankuş-Pazar Keyfi ekibine görüntülenen Sanem Çelik için “Aliye mi, Kara Melek mi?” tartışmaları başlamıştı...

Ve Star TV yönetimi, Sanem Çelik’in yıllar önce başrol oynadığı “Kara Melek” dizisini ilk bölümünden itibaren sabah kuşağında yayınlamaya başladı...

Bakalım Sanem Çelik’in entrikalar çevirdiği Kara Melek beklenen ilgiyi görecek

mert061910
16-03-06, 18:42
Yaa Star Tv Aynali Tahir Ide Versede Izlesek Dizi Tv Den Biktik Artik

Emre 24
16-03-06, 21:07
ya buraya kimse gelmiyormu yalniz kaliyoruz buraya biraz ilgi gösterin sunuda unutmayin ne kadar televizyonda oynayan diziler ve yeni gelecek diziler olursa olsun hicbir dizi kara melek gibi olmaz o bir efsane dizi en güzel dizi bu arada duydugum bir haber var ne kadar dogru bilemem ama kara melek yeniden cekilecekmis ama baska oyuncularla bu haberi duydum sizlerle paylasmak istedim sizce nasil olur sizce yeni oyuncularla kara melek güzel olabilirmi fikriniz nedir bu durumda bence süper olur

Ebr0e
16-03-06, 22:48
Ben Kara Melek dizisini cok seviyorum ama yeniden cekilmesini istemem cunki yenileri hic bir zaman eskileri kadar guzel olmuyor..
Cali Kusu da yayindan kaldirildi..cogu dizi ve film tutmuyor
Ve Sanem dizide yer almiyor..Istemem yeniden..Bize eski bolumleri yeter ve artar bile :)

Emre 24
17-03-06, 00:25
Yaa Star Tv Aynali Tahir Ide Versede Izlesek Dizi Tv Den Biktik Artik

ya birak kardesim su aynali tahiri kara meleki izle sen ve dizi nasilmis ögren

вαнαя
17-03-06, 00:53
http://img149.imageshack.us/img149/9125/karamelek15qs.jpg (http://imageshack.us)

Emre 24
17-03-06, 10:25
yine güzel bir bölümdü bakalim pazartesi günü ne olacak cok merak ediyorum

Emre 24
17-03-06, 10:52
arkadaslar iyi bilen biri varmi kara melek dizisinde berrin politi diye biri kara melek yani sanem celikin yerinimi almisti sonra kara melek omu oldu yani oyuncu degisikligimi oldu

gormlaith
17-03-06, 14:44
arkadaslar iyi bilen biri varmi kara melek dizisinde berrin politi diye biri kara melek yani sanem celikin yerinimi almisti sonra kara melek omu oldu yani oyuncu degisikligimi oldu

ben cok net hatırlıyorum son bolumleri.Berrin Politi diye biri girdi ama Kara Melek yerine degil yani Yasemin Saylan yerine degil.Nahit yasemini ararken bu yasemini bulmuştu..Onun da adı Yasemindi.Cevdet diye bir adam vardı onun karısıydı.Nahite aşık oluyordu ama Cevdet belalı bir adamdı kadını dövüyordu filan..O Yasemin bizim Yasemin degil yani başka bir karakter..Sanem celik ayrılmıştı diziden..

Emre 24
18-03-06, 00:11
ben cok net hatırlıyorum son bolumleri.Berrin Politi diye biri girdi ama Kara Melek yerine degil yani Yasemin Saylan yerine degil.Nahit yasemini ararken bu yasemini bulmuştu..Onun da adı Yasemindi.Cevdet diye bir adam vardı onun karısıydı.Nahite aşık oluyordu ama Cevdet belalı bir adamdı kadını dövüyordu filan..O Yasemin bizim Yasemin degil yani başka bir karakter..Sanem celik ayrılmıştı diziden..

sagol arkadasim anladim peki bu bizim yasemin yani iste sanem celik diziden ayrildiginda vurdulardami ayrildi yoksa kayipmi oldu bir daha diziye hic girmedimi

diloş2
18-03-06, 06:32
Arkadaşlar dün Kara Melek'İN 82 ve 83. bölümlerini arka arkaya dizi tv de verdiler...

gormlaith
18-03-06, 10:54
sagol arkadasim anladim peki bu bizim yasemin yani iste sanem celik diziden ayrildiginda vurdulardami ayrildi yoksa kayipmi oldu bir daha diziye hic girmedimi

Yok vurulmadı.Kayboldu.Nahit de yanayakıla onu aradı ama bulamadı diger yaseminle karşılaştı..Diziye girmedi bir daha.Zaten bu ikinci yasemin girdikten sonra cok uzun surmedi diye hatırlıyorum bitti dizide.Sonunu hic begenmemiştim.Cok ortada kalmıştı konular..

purna
18-03-06, 11:58
bıde sey vardı ege aydan o hangı roldeydı

GeLiNcIk88
18-03-06, 17:30
arkadaslar ben bu dizinin sarkisini istiyorum ama bulamadim nerden bulabilirim bilen varmi acaba??

Y€llíBoya
18-03-06, 23:12
Dizi Müzigini isteyen arkadaslar özel mesaj'la bana ulassin yollarim müzigi..

Emre 24
19-03-06, 01:20
Yok vurulmadı.Kayboldu.Nahit de yanayakıla onu aradı ama bulamadı diger yaseminle karşılaştı..Diziye girmedi bir daha.Zaten bu ikinci yasemin girdikten sonra cok uzun surmedi diye hatırlıyorum bitti dizide.Sonunu hic begenmemiştim.Cok ortada kalmıştı konular..

tesekkürler arkadasim bu bilgiler icin cok sagol ya

yasden
19-03-06, 09:24
arkadaşlar kara melek şarkısını OYA KÜÇÜMEN sölüyormuş :img-huh:
bu gerçekten doğru mu? ben sesini hiç benzetemedimde

ayrıca elinde kara melek şarkısının tamamı olan arkadaşlar eklerlerse çoooooooooooooooooooooooook sevinirim :icon_ange

kajen_
19-03-06, 19:38
yaa kara melek bence efsaneydi.. ben aliye yi ilk izlediimde sanem in yaptıı her hareketin altında bi amaç arıodum sonra izlemei bıraktım:D

chaylack
20-03-06, 10:31
güzel bi diziydi orda en çok acayip gelen karakter hemşireydi ne biliyim kadını görünce içimden gülmek geliyo o çantayı tutuşu yokmu öle :img-hyste kötü ama komik bi karakter süper ya:)

hattori ha
20-03-06, 19:32
arkadaşlar kara melek şarkısını OYA KÜÇÜMEN sölüyormuş :img-huh:
bu gerçekten doğru mu? ben sesini hiç benzetemedimde

ayrıca elinde kara melek şarkısının tamamı olan arkadaşlar eklerlerse çoooooooooooooooooooooooook sevinirim :icon_ange
Hayır oya küçümen söylemiyordu.Sevgili (!) magazin sitelerimiz yine uydurmuş.İlknur diye biri söylüyordu soyadını hatırlayamıyorum gerçi adı da doğru mu bilmiyorum da kesinlikle oya küçümen değil bundan eminim.Ama ilk aşkım diye bi dizi başlicak ya onu o söylüyor galiba.Bide gizli gizli ünlü yaptı falan diyorlar oya küçümen zaten çok ünlü ve iyi bir şarkıcı ve tiyatrocuydu.Şu magazin siteleri iyice kafayı yedi.Hatta kralda klipleri dönerdi kara melekin orda yazıyordu solist ilknur bilmemne diye. Bestecisi müjdat akgün.

Kiss You
20-03-06, 22:55
İlknur diye biri söylüyordu soyadını hatırlayamıyorum gerçi adı da doğru mu bilmiyorum
Kesinlikle doğru dizinin klibi 1997'de filan kral tv'de yayınlanıyordu.O zaman ben 10 yaşındaydım.Ve aklımda kalan solistinin ilknur olduğu.Ben İlknur Bıçakçı gibi hatırlıyorum ama yanlış olduğunu zannediyorum (Yanlış zannettiğim de İlknur hanımın soyadının Bıçakçı oluşu.Aklımda öyle kalmış)

hattori ha
21-03-06, 10:00
Bir kere daha karar verdim ki kara melek gelmiş geçmiş en güzel dizi.Az önce yine izledim de.Ya müziğini duyunca içim kıpır kıpır oluyor.Bu kadar güzel ve iyi oyuncuların oynadığı dizi de az bulunur yani.Oynayan bütün kadınlar çok güzel ve erkeklerde çok yakışıklı.Ben stardaki tekrarlarını yalnızca salı günleri izleyebiliyorum umarım şu benim efsane bölümüm sanem çelikin devleştiği harika bölüm enginin yasemini zehirlediği ve evde sıkışıp kaldığı bölümü tekrar izleyebilirim.Ne harika bir bölümdü o öyle ya.Yasemin bilerek zehirli eti yiyordu sırf engini çok sevdiği için.O eti kesip yiyiş sahneleri ve koltukta kıvranış sahneleri harikaydı ve bu kadın bu rolü yaparken daha konservatuar öğrencisiydi.Kim nederse desin sanem çelik sen Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi,en muhteşem, en güzel oyuncususun.Seni çok seviyorum.Kara Meleke de hayat veren sensin.Onu başkası oynasaydı bu dizi bu kadar tutmazdı.

purna
21-03-06, 10:10
engın kurtarıyormuydu pekı yasemını

hattori ha
21-03-06, 12:38
engın kurtarıyormuydu pekı yasemını

Evet.Önce engin yasemine çıkıp gitmek için yalvarıyordu.Çünkü yasemin kapıyı kitleyip anahtarı saklamıştı.Engin odanın altını üstüne getirdikten sonra bir vazonun içinde anahtarı bulmuştu ve tam yasemini evde bırakıp kaçmak üzereyken geri dönmüştü ve onu arabaya bindirip hastaneye götümüştü.Çok muhteşem bir bölümdü ya o.Kurtarmıştı yani yasemini.

Kiss You
21-03-06, 19:31
Bir kere daha karar verdim ki kara melek gelmiş geçmiş en güzel dizi.Az önce yine izledim de.Ya müziğini duyunca içim kıpır kıpır oluyor.Bu kadar güzel ve iyi oyuncuların oynadığı dizi de az bulunur yani.Oynayan bütün kadınlar çok güzel ve erkeklerde çok yakışıklı.Ben stardaki tekrarlarını yalnızca salı günleri izleyebiliyorum umarım şu benim efsane bölümüm sanem çelikin devleştiği harika bölüm enginin yasemini zehirlediği ve evde sıkışıp kaldığı bölümü tekrar izleyebilirim.Ne harika bir bölümdü o öyle ya.Yasemin bilerek zehirli eti yiyordu sırf engini çok sevdiği için.O eti kesip yiyiş sahneleri ve koltukta kıvranış sahneleri harikaydı ve bu kadın bu rolü yaparken daha konservatuar öğrencisiydi.Kim nederse desin sanem çelik sen Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi,en muhteşem, en güzel oyuncususun.Seni çok seviyorum.Kara Meleke de hayat veren sensin.Onu başkası oynasaydı bu dizi bu kadar tutmazdı.
Kesinkikle katılıyorum.

Emre 24
22-03-06, 00:15
arkadaslar seyredebilen insanlar varsa sabahlari seyretsin bu diziyi cok güzel bir dizi toprak sergen ve ece uslu amma yakisiyormus birbirine keske gercek hayatta evlenselermis ece uslu amma güzel kiz ya ben bu diziyi bu ikili icin izliyorum eskilerdende bunlar icin seyretmistim sanem celiki sevmiyorum ama tabi güzel rol yapiyor hakkini yemiyelim

pınaröz
22-03-06, 13:05
Eskiden az çok izliyordum şimdi hatırladıklarımı yazıyorum. ama şimdi izliyorum.yasemin çok kötü bir kız herşey onun başının altından çıkıyor.az çok hatırlıyorum birşeyler nahit saylan.hakan sonra sanırım ege aydan elde etmedigi insan kalmadı. şulenin kocası engin öldü. murat sonradan mineden ayrılıp ayşe idi sanırım onunla evleniyor evlerinde kalan çünkü kızla birlikte olmuştur birgün ortadan kaybolur annesi onu bulamaz sonradan ortaya çıkarki ayşe ile evlenmiş.sonra bizim kara melek yasemin hakanıayartıyordu onunla birlikte oluyordu.sonra şule muratın işyerinde işe başlamıştı onunla birlikteydi hep ayşe kıskanıyordu şuleyi murattan sonra işte şule kaçırılıyordu muratın annesinin sevgilisi kaçırmıştı tabi yine bizim kara melek yasemin iş başındaydı nahit saylan ve murat para yollamıştır ama yasemin o paraları almıştır.sule bir şekilde kaçmıştır babasının işyerine gelir ona kızar üstü başı perişandır nahit bey ne oldgunun farkında bile degildir.sonra hakan ve yasemin halen görüsüyordur yasemin şuleye tuzak kurmuştur şuleyi otele çagırır kendisi otel odasında hakanla iken o bekler sonra tabi sonra şule oldugundan şübhelenilir şule lamia hanımlarda kalıyordu ordan ayrılır murat ona minenin oturması için tuttugu evi verir şule oraya yerleşir birgün murat ve şule eşyaları yerleştirirken sule kartonlarda esyaları alıyordur murat tam onun arkasında idi şule önüne dönünce muratla burun buruna gelirler galiba öpüşeceklerdide şule kendini geri çekti [bende içimden napıyorsun kızım ya diyip duruyorum]tabi aralarında yeniden birşeyler başlar sonra hakan lamia hanımın işyerine geldigi bir gün telefonda şule ile konusuyormuş gibi yapar.sonra murat işyerinde iken yine bizim kara melek yasemin gelir ve çocugun akını karıştır

pınaröz
22-03-06, 13:32
yasemin ona şule ile ilgili şeyler söyler muatın aklını karıştırır muratta lamia hanıma gider onunla konuşur sonra şuleye gider ve onunla tartışırlar.sonra murat içer içer o içdigi yerde ayse çalısıyordur onu otele götürür kendiside şulenin yanına tabi şule onu almaz içeri muratta aysenin yanına gider sabahlar.sonra işte muratın annesi o garip giyimli kadın onun evine gider komşusu annesinin öldügünü söyler murat üzgün bir şekilde şuleye gider şulenin kollarında aglar.sonra işte şule eşinden boşanmıştır enginden elinde zarfla muratın odasına gider ona zarfı gösterir yine tam öpüşeceklerken içeri biri girer ama yine öpüşememişlerdir.işte yasemin bir yerde çalışmaya başlar ege aydanın çocuna bakacaktır.ege aydan ve şule ile evleniştir heralde bildigim kadarı ile sonra şule murattan hamiledir birgün yasemin muratla evdedir murat içmiçtir şulede gelecektir ve yasemin muratla öpüşüyorken şule onları öyle görür ve gider muratımın hiçbirşeyden haberi yok sonra ege aydanın kızı şuleyi seviyormuydu bilmiyorum birgün kız ege aydanın kızı yasemin ve muratı birlikte görmüştür bunu şuleye söyler tabi kıskandırmaya başladılar şuleyi murata dönsün diye birgün eve sanırım murat gelir galiba sule ona sarılır aglıyordur murat ben yasemini seviyorum der ama şule muratı kovar. tam emin degilim ama başka bir bölümde olabilir sonra ege aydanın kızınında yardımıyla şuleyi bir eve götürürler tabi galiba sancıları vardı şulenin o zamanlar hamile çünkü yasemin ve şule arabaya binip muratın yanına götür aslında şule memnundur muratın yanında olmasından.şule kaçar ama yasemin onu geri getirir.şule koltukta iken murat yanına gelir yine tam öpüşeceklerken ege aydan gelir ya öpüşüyorlardı yada öpüşmüyorlardı bilmiyorum artık o sırada ege aydan gelir onları öyle görür şulede onunla gider.sonra işte ege aydanla ayrılmşlardı murat şulenin kapısında beklemişti affetsin diye sonra şule muratı içeri aldı ve sarıldılar sonra evlendiler ve nihayet öpüştüler.sonra sulenin çocugu kaçırılmştı muratın annesi nazmiye hanım hapisteydi onların çocukları kızmıydı erkekmi bilmiyorum bilen varmı

eh gerisini sizler anlatın hatırlıyanlar

Emre 24
22-03-06, 14:00
pinaröz sen ne yapmaya calisiyorsun arkadasim ben senin yazdiklarini degil diziyi izlemek istiyorum ve böyle bir zevk bulamiyorum yorumlarini kendine sakla arkadasim bu yazdiklarini bizde biliyoruz aradan uzun zaman gecti unuttuk ama niye yaziyorsun birakta su diziyi izliyelim heyecanli olsun

hattori ha
22-03-06, 16:55
Arkadaşlar çok güvenilir bir kaynaktan kara melekin solistinin ilknur şengül olduğunu öğrendim yani aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın.Kara melekin jenerik müziğini seslendiren kişi ilknur şengül.Kimden öğrendiğimi söyleyemem ama çok güvenilir bir kaynak.Emin olabilirsiniz.Ben de hatırladım zaten.Bugünkü bölümü dersim erken bittiği için izleyebildim.Yine harika bölümlerden biriydi.

hattori ha
22-03-06, 17:02
yasemin ona şule ile ilgili şeyler söyler muatın aklını karıştırır muratta lamia hanıma gider onunla konuşur sonra şuleye gider ve onunla tartışırlar.sonra murat içer içer o içdigi yerde ayse çalısıyordur onu otele götürür kendiside şulenin yanına tabi şule onu almaz içeri muratta aysenin yanına gider sabahlar.sonra işte muratın annesi o garip giyimli kadın onun evine gider komşusu annesinin öldügünü söyler murat üzgün bir şekilde şuleye gider şulenin kollarında aglar.sonra işte şule eşinden boşanmıştır enginden elinde zarfla muratın odasına gider ona zarfı gösterir yine tam öpüşeceklerken içeri biri girer ama yine öpüşememişlerdir.işte yasemin bir yerde çalışmaya başlar ege aydanın çocuna bakacaktır.ege aydan ve şule ile evleniştir heralde bildigim kadarı ile sonra şule murattan hamiledir birgün yasemin muratla evdedir murat içmiçtir şulede gelecektir ve yasemin muratla öpüşüyorken şule onları öyle görür ve gider muratımın hiçbirşeyden haberi yok sonra ege aydanın kızı şuleyi seviyormuydu bilmiyorum birgün kız ege aydanın kızı yasemin ve muratı birlikte görmüştür bunu şuleye söyler tabi kıskandırmaya başladılar şuleyi murata dönsün diye birgün eve sanırım murat gelir galiba sule ona sarılır aglıyordur murat ben yasemini seviyorum der ama şule muratı kovar. tam emin degilim ama başka bir bölümde olabilir sonra ege aydanın kızınında yardımıyla şuleyi bir eve götürürler tabi galiba sancıları vardı şulenin o zamanlar hamile çünkü yasemin ve şule arabaya binip muratın yanına götür aslında şule memnundur muratın yanında olmasından.şule kaçar ama yasemin onu geri getirir.şule koltukta iken murat yanına gelir yine tam öpüşeceklerken ege aydan gelir ya öpüşüyorlardı yada öpüşmüyorlardı bilmiyorum artık o sırada ege aydan gelir onları öyle görür şulede onunla gider.sonra işte ege aydanla ayrılmşlardı murat şulenin kapısında beklemişti affetsin diye sonra şule muratı içeri aldı ve sarıldılar sonra evlendiler ve nihayet öpüştüler.sonra sulenin çocugu kaçırılmştı muratın annesi nazmiye hanım hapisteydi onların çocukları kızmıydı erkekmi bilmiyorum bilen varmı

eh gerisini sizler anlatın hatırlıyanlar
ee yuh pınarcım napiyosun sen böyle anlatırsan olur mu.bari ilk bölümden son bölüme kadar anlatsaydın.Neyse sakın kızma şaka şaka.

purna
23-03-06, 10:04
yasemnde çok kötü kız ya mınenın bebegı dustu

Emre 24
24-03-06, 01:33
toprak sergen diziden nasil cikiyordu hatirliyan varmi

purna
24-03-06, 06:43
kaza geciriyordu trafik

chaylack
24-03-06, 10:15
kaza geciriyordu trafik

yaseminin oyunlarından birisiydi engin(toprak sergen)i şuleyi sevdiğini söylediği için kıskanmıştı sanırım yada sırdaşı olduğu için açıklamaması için aradan çıkartmaya çalışıyodu ya arkadaşlar yanlış hatırlıyoda olabilrim izleyip görcez artık:) :icon_ange

Emre 24
24-03-06, 13:12
bu dizi gibi yok cok güzel bir dizi toprak sergen 1 numara

luciferrrr
25-03-06, 01:33
arkadaşlar yasemin in kardeşi lale neden yaseminden bu derece nefret ediyor niye öldürmek istiyor?

hattori ha
25-03-06, 12:03
Yanlış hatırlamıyosam engin yaseminin baskılarına tacizlerine dayanamayıp hem ondan hemde şuleden kaçıyodu.Çünkü yasemin nahitle evlendikten sonra engin şule hepsi aynı evde yaşıyolardı.yasemin engine başka biryere taşınmamaları için baskı yapıyordu.Zaten enginin yasemini 2kere falan öldürme girişimi olmuştu.biri zehirleme diğeri uçurumdan atma ama atamadı.Sonrabir otobüse atladı ve kaçtı yaseminden.Hatta yasemin de otogara falan gitmişti ama yakalayamamıştı.Yasemin çok aşıktı ya engine.Ben enginin şuleyi sevmesine sinir olmuştum.Enginin yol arkadaşı da hemşireydi.o engininn annesiymiş sanırım sonra herhalde trafik kazasımı oldu ne oldu hemşire kurtuldu engin öldü.öyle bişelerdi sanırım.sonuçta 10 yıl oldu.bu kadar hatırlıyorum.Ama gerçekte tabii toprak sergen askere gideceği için çıkmıştı diziden.

purna
25-03-06, 12:11
hemsırenın oglu murattı

iborotti89
25-03-06, 12:57
hemsırenın oglu murattı
purna bak kısa kısa msj yazmaktan 10 gün ceza aldın zaten,aklın başına gelsin artık. sadece msj sayını yükseltmek için cvp yazma. adam gibi yorum yap şurada.

Ekin_
25-03-06, 15:33
bence kara melek dizisi güzeldi.

esmer_kizz_cisem
25-03-06, 19:57
guzel bi diziydi ama bn star da bakmiyordum
simdi bakiyorum ama sanem yani yasemin cok guzel mis ya simdide oyle ama burda daha guel sanki

hattori ha
25-03-06, 20:30
Evet bence de kara melekde çok daha güzelmiş.e tabii 10 yıl oldu gerçi şimdide çok güzel ama dizide yaptıkları makyaj daha doğrusu yapmadıkları makyaj yüzünden biraz solgun görünüyo.Bide kara melekte kaşlarını daha sert alıyomuş sanırım.Bideeee kara melekde çok ağır bir makyaj var yüzünde ve ben siyah saçlı halini tek geçiyorum.Evet hemşirenin oğlu murattı biliyorum zaten ama enginle hemşire arasındada bir ilişki vardı.

Angel-us-
26-03-06, 02:54
Hey gidi hey bir zamanların efsane dizisiydi. Şimdiki orta yaştaki oyuncuların daha genç ve toy hallerini de görüyorduk :)

Emre 24
26-03-06, 22:30
cok güzel bir dizidir kara melek yarin yine var sabah yine erken kalkip seyredecegim bu diziyi kacirmak istemiyorum toprak sergen var en sevdigim oyuncudur benim ece uslu cok güzelmis burda yine oyunculuguda süpermis bu dizi gibi yok en güzel dizi

Emre 24
26-03-06, 23:04
star cekmis bu diziyi yayindan yarin yok bu dizi resmen yok yazmiyor star tvnin yayin akisinda

chaylack
27-03-06, 09:12
aaa kaldırmışlar yayından sanırım fazla izleyen yokmuş yerine beşik kertmesini koymuşlar :icon_neut

gülçiçek
27-03-06, 11:19
aslında bende izliyordum ama eğer seyredilmeyip kaldırdılarsa bir tarafdan iyi olmuş insanların zor günlerinden kazanç sağlamalarını hiç doğru değildi bana göre .

purna
27-03-06, 11:22
ya hep bunu yapıyorlar zaten bir kac bolum yayınlanıyor sonra yayından kaldırılıyor

aliyeaynalar
27-03-06, 12:16
aaa kaldırmışlar yayından sanırım fazla izleyen yokmuş yerine beşik kertmesini koymuşlar :icon_neut
çok afedersin sabahleyin verirse kimse izleyemez tabbii.
çoğu insan okulda çoğu insan çalışıyor olur benim gibi :(
şu diziyi insan adamakıllı ana haber öncesi verir.
ama nerde o düşünce...

Kiss You
27-03-06, 12:51
Kara Melek şu anda dizi tvde 92.bölümde.Dizi 110 bölüm sürmüştü.Bu durumda 20 gün sonra dizi tvde kara melek bitince yeni baştan başlayacaktır bence.20 gün sonra Kara Melek'i en baştan dizi tvde izleyebilirsiniz.(Tabii dizi tvde en baştan kara meleki yayınlarlarsa)

Emre 24
30-03-06, 17:40
evet artik star koymuyor nediyim ya bu stara ben simdi sabahin köründe koyarlarsa tabi kimse izlemez bu diziyi aksam koysalardi off ne güzel baslamisti yeniden basladigi gibi hemen bitti

nil355
07-04-06, 14:04
arkadaşlar selam ben nil dizi film com üyesiyim ama ilk defa yazıyorum ben sanem çelik hastasıyım şimdi sanem hayranlarına sesleniyorum kara melekteki fotolara sahip olan arkadaşlar varsa lütfen rica ediyorum benimle paylaşırlarsa o kadar çok sevinirim ki anlatamam .ayrıca siz sanem severlerle tanışmak konuşmak isterim .takdir edersinizki hepimiz aynı insanı seviyoruz ayrıca buraya msn adresimide yazıyorumsanem ve tüm güzellikleri paylaşmak isterseniz ucar_88@hotmail.com

sevgi86
11-04-06, 22:08
bende bağımlılık yapmıştı
karedşimle bir ağızdan şarkızını söylerdik
sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahvettin
karaaa melek

aslında kara melek yerine boyalı şeytan dizi için daha uygun bir ad olurdu

SNAD
26-04-06, 23:11
Ben birşey öğrenmek istiyorum.Dizi Tv'de yayınlanma zamanını bildirebilir misiniz?

Kiss You
27-04-06, 13:16
Kara Melek 2 hafta önce Dizi Tv'de bitti.Ama yakında tekrar yayınlanır herhalde.

Sanemcik
09-05-06, 03:18
Arkadaslar ben unuttum gibi sanki.Kara Melek dizisinin sonu acik bitmisdi demi?Yasemin hic dönmedi gene diziye.Haaaa birde onu soracakdim.Sanem Celik neden ayrildi bu diziden bilen varmi?

vanilia
23-06-06, 22:11
ya unutulabilir mi böyle dizi. gerçekten tek kelimeyle süperdi. keşke yine çekseler. ama artık sanırım sanem çelik oynamaz başrolde. bir sürü olay oldu dizinin adı da karalandı . sonuna kadar arkasındayım kara melek ve sanem çelik in.
http://img53.imageshack.us/img53/1001/b3ax.jpg

ocean.83
30-06-06, 11:17
Bu dizi Aşk ve Gurur, Beşik Kertmesi vs. dizileri başladığı dönemde yeni versiyonu ile tekrar başlamıştı ve sadece 1 bölüm yayınlanıp yayından kaldırılmıştı...
Eski kadrodan hiç kimse yoktu sadece Sanem Çelik vardı...
Sanem Çelik bir röportajında Yasemin'in dizi bittikten 4-5 yıl sonraki sonraki hayatını anlatıyor...
Zaten yasemin son bölümlerde ortadan kaybolmuştu...
Başka bir çevrede başka insanlarla başka bir şekilde yaşam sürüyor demişti ama bilindik Yasemin'di işte asıl kimliğini saklamıştı dizideki çevresine bi nevi ajanlık yapıyordu yeni versiyonda...
Çoğu kişi yeni versiyonu olduğundan bile haberi yoktur...
Fakat iyi ki de kaldırılmış yayından, Şule olmadan, Nahit Saylan olmadan asıl karakterler olmadan ne tadı çıkardı ki..
Bence asıl bu dizinin sinema versiyonu çekilmeli diziden bağımsız olarak ana karakterler değişmeden tabi ki, bence çok iyi olur da.. Hatta muhakkak yapılmalı daha fazla zaman geçmeden üstünden ne yapılıp edilip kara melek sinema versiyonu çekilmeli...

ceylo
30-06-06, 17:19
evet bende sanem celik hastasiyim bu diziye basindan sonuna kadar cok izledim dizi tv de gercekten cok güzel yapilmis,simdi ise aliye dizisine bakiyorum

kontratenor
30-06-06, 18:48
Arkadaşlar ben de bu dizinin fanatiğiydim. Başından sonuna kadar da izledim.O zamanlar çok küçüktüm tabi hatta bazı sahneleri gözüm kapalı izlerdim:D Hatırladığım kadarıyla diziye sonlara doğru Tüba Ünsal katılıyordu ve Murat'ın sekreteriydi galiba. Şule daha sonra bu kızla Murat'ı kıskanmaya başlıyordu ve kendini gece alemlerine atıyordu. İşte eski arkadaşlarıyla falan buluşuyordu. Şule'nin bir kız arkadaşı ona hap veriyordu ve o da biraz tereddütle kabul edip kullanmaya başlamıştı.En son bölümde Nazmiye ve Şule'nin o kız arkadaşı bir barda konuşuyorlardı.Kız kimsiniz siz falan diye soruyordu Nazmiye'de kimilerine göre melek, kimilerine göre şeytanım dedi ve dizi bitti.Sonra kamera arkası görüntüler falan biraz gösterildi Hatta orda Sanem Çelik te diziden ayrılmasına rağmen gözükmüştü. Televizyondan kendi çektiğim jenerik müziğini ********** e kaydettim. 1 dakika 35 saniye çok net, kesintisiz ve tam.:img-grin2

Mp3 Sunmak yasaktır.. Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz..