Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

allbyme
22-12-06, 11:15
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun,daha dizi başlamadan bir başlık devirdiysek dizi başlayınca nolur bilemem:)
Dün geçtim tvnin karşısına başlicak diye 22.00de,bi bakdım fear factor!Arkadaşlardan msjlar gelmeye başladı,Doktorlar yok hani bugün başlicakdı felan diye.Daha dizi başlamadan bile showun aziizliğine uğradık inş böyle sürdürmez çok sorumsuzca bir davranış,sizinde dediğiniz gibi oldu olucak yeni yılda başlatsınlar bari...Neyse sabret sabret sabır taşına döndük,bir gün başlar elbet...:)
Rodya,doğum günün kutlu olsun.Nice nice yıllara arkadaşım...

gs-tugba93
22-12-06, 11:34
yeni baslik hayirli olsun arkadaslar
güya dizimiz dün baslicakdi ama nerde
e normal show tv

BeLGiNNN
22-12-06, 12:54
yeni baslık acılmıs hayırlı olsun daha dizinin ilk bölümünü izlemeden bir baslık gitmis bile ins. dizi baslaıktan sonrada böyle olur eft bu hafta diziyi vermediler oysaki persembe yazıp durdular ins. haftaya persembe baslar zevkli bir sekilde izleriz:)

zetva
22-12-06, 13:14
Haftalık dergisinde Doktorlar ve Grey's Anatomy dizileri ile ilgili bir haber var iki diziyi karşılaştırmışlar daha çok Meredith Grey rolünde oynayan bayan hakkında yazılmış diğer sayfalarda da yabancı dizideki ve bizim türk dizisindeki karakterleri karşılaştırmışlar yapılan karşılaştırmalara da oyuncularla yapılan konuşmaları eklemişler ayrıyetten bunlar Yağmur Atacan, Melike Güner , Bekir Aksoy ve Yeşim Ceren Bozoğlu

Dizideki oyuncuların isimleri ise şöyle :

Yasemin Ergene --> Ela
Yağmur Atacan --> Hasan
Mehmet Aslan --> Burak
Kutsi --> Levent
Aysun Kayacı --> Kader
Melike Güner --> Zenan
Cüneyt Türel --> Haldun
Bekir Aksoy --> Suat
Yeşim Ceren Bozoğlu --> Fikret

ssvshy
22-12-06, 13:14
arkadaşlar beni tebrik edebilirisniz daha önce sağır duymaz uydurur modundaydı şimdi kör görmez uydurur oldum kutsiyi zenci doktora benzetmişim tebrikler ama gazete ekide çok küçüktü napim:img-blush buarada daha önce dizinin tıbbi terimler içermesini birebir olmasını istemiştim sanırım öyle olacak aysun herakşam evde latince çalışıyormuş latince terimler kullanacaklarmış buna sevindim sayelerind eeski notlarımı tekrar edeceğim :icon_whis

hamişş
22-12-06, 13:51
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun,daha dizi başlamadan bir başlık devirdiysek dizi başlayınca nolur bilemem:)
Dün geçtim tvnin karşısına başlicak diye 22.00de,bi bakdım fear factor!Arkadaşlardan msjlar gelmeye başladı,Doktorlar yok hani bugün başlicakdı felan diye.Daha dizi başlamadan bile showun aziizliğine uğradık inş böyle sürdürmez çok sorumsuzca bir davranış,sizinde dediğiniz gibi oldu olucak yeni yılda başlatsınlar bari...Neyse sabret sabret sabır taşına döndük,bir gün başlar elbet...:)
Rodya,doğum günün kutlu olsun.Nice nice yıllara arkadaşım...

herkese selam . bir günü iki günü kalmadı allbyme biran önce başlasın artık . şu izleyicileride sabırtaşı olarak görmekten vazgeçseler iyi olucak artık dizi başlamadan bekle ,başlayınca bekle , ileride bekliyecek o kadar çok sahne çıkıcak ki önümüze hiç korkmuyorlarda ya bu sabırtaşları çatlarsa biz ne yaparız diye . didou_didemcim bu arada selam bende seni burda gördüğüme çok sevindim.

didou_didem
22-12-06, 13:55
selam hamişş
evet yaa artık başlasın göremiyecem yoksa çatlayıcam başlayana kadar..
çoğu gitti azı kaldı diyorum ama o azı da geçmek bilmiyor...
Serkan Abi doğum günün kutlu olsun!!!

KIRÇİÇEĞİ
22-12-06, 14:25
herkese selam . bir günü iki günü kalmadı allbyme biran önce başlasın artık . şu izleyicileride sabırtaşı olarak görmekten vazgeçseler iyi olucak artık dizi başlamadan bekle ,başlayınca bekle , ileride bekliyecek o kadar çok sahne çıkıcak ki önümüze hiç korkmuyorlarda ya bu sabırtaşları çatlarsa biz ne yaparız diye . didou_didemcim bu arada selam bende seni burda gördüğüme çok sevindim.

Merhabalar herkese...
Hamiş ablam haber verdi bizim eski forum buradaymış:)...
Ben dizi başladı sanıyordum((bu aralar ders çalışmaktan dizi bile izleyemiyorum da:) ))...ama daha başlamamış...sevindim mi desem acaba:)
Yasemin Ergene'yi yeniden ekranlarda görmek güzel olacak inşallah..
görüşmek üzere...bye
bu arada Serkan abi doğum günün kutlu olsun:img-yes:

bostepeli
22-12-06, 15:09
slm arkadaşlar dizi dün yoktu gelecek perşembemi acaba tarih falan da koymadılar ama perşembeye denk gelmesi bence iyi olmadı pazartesi yada çarşamba fena olmazdı bu prşembede gelmiycek bu gidişle:img-hyste başlasın yani merak ettim kutsi ve yaseminde bir birine çok yakıştı yani:img-in_lo

yagmur94
22-12-06, 15:43
oo yeni başlığa geçmişsiniz.
show bu dizisi perşembeye almakla büyük bi hata ediyo çok izlemek isterdim ama ky le aynı saate geliyo

özocan
22-12-06, 15:51
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun süper ya daha dizimiz başlamadan:)
artık sabrım kalmadı ya keendimi perşembe olucak diye hazırlamıştım ama yok ya geçmek bilmiyor zaman
show doktorların reklamını çok yaptı gerçekten ama gören gördü yani tanındı bir da artık yeter ya başlasın bir an önce:)

zetva
22-12-06, 16:06
Yasemin Ergene kendi sitesine geldi bugün dizinin bu hafta yayınlanmama sebebi prime time da 2 kısma gelecek olmasındanmış bu yüzden haftaya ertelenmiş ama haftaya prime time da 1. kuşakta yani saat 20.00 da başlayacakmış gözümüz aydın artık sadece bir hafta bekleyeceğiz :)

Yurdanur
22-12-06, 16:10
yeni başlığımız hayırlı,uğurlu olsun inşallah bu başlıkta diziyi konuşabilme fırsatını yakalarız,yıldızı unutmayalım arkadaşlar.yeter yaaa ben yasoyu özledim izlemek istiorum artık şimdiden uyuz etmesin bizi show tv

zetva
22-12-06, 16:41
Ya Melike Günerciğimi kime aşık edecekler tahmini olan yok mu veya bilen.

Haftalık dergisinde yazdığına göre Bekir Aksoy ile beraber olacaklarmış ama çokta aşkla ilgisi yokmuş Melike'nin daha çok hırslı, hedeflerine ulaşmak için çabalayan bir yapısı varmış ;) umarım soruna cevap alabilmişsindir :)

burcumm
22-12-06, 17:55
yağmura katılıyorum.çünkü dizi oyuncularının hayranları hep büyükler diil.erken uyuması gerekenler oluo :)
22.00'de olsa ben yine izlerim tabii,yağmur war ;)

allbyme
22-12-06, 17:55
20.00 de başlıyacksa ii 22.00 da başlamasında :)

Evet bencede 20.00 baya iyi olmuş,gençlik dizisi sonuçta geç olması pek uygun olmazdı seyirci toplayamazdı.(Burçincim duymasın üzülür şimdi 8de yayınlancağını öğrenirse:(,üzülme arkadaşım tekrarlarını bol bol verir show,sonuçta en önem verdiği dizi sayılır:))

Hamişş evet bizleri sabır taşı olarak görmelerinden ne zaman vazgeçseler o zaman rahatlığa kavuşabileceğiz,bu gidişlede biraz zor gibi gözüküyor...

zetva teşekkürler haberler için,demekki bundan sonra Ela&Levent (Ekin yazıyodum Ela yerine ya alışkanlık:))aşkını izleyeceğiz.İsimleride uydu gibi:)

bal ozu
22-12-06, 18:00
inşallah bu diziye birşey olmaz yayınlandıgı kanal show tv olunca şüpheyle bakar oldum nasıl güzel dizilerini kaldırdı çünkü

**ER_Mania**
22-12-06, 18:04
Ya Melike Günerciğimi kime aşık edecekler tahmini olan yok mu veya bilen.

Grey's Anatomy'e göre düşünürsek, Bekir Aksoy olması lazım.:img-wink:

Bekleyip görücez. :icon_whis

Umarım senaristler beni yanıltır, dizi kopya olmaktan çıkar. Ama görünenlere göre bu pek mümkün değil gibi gözüküyo.

Bu arada diğer başlıktaki "nihz" in yorumlarına bir Grey's Anatomy aşığı olarak, şu an için tamamen katılıyorum.:good:

burcin_kaplan
22-12-06, 21:44
Evet bencede 20.00 baya iyi olmuş,gençlik dizisi sonuçta geç olması pek uygun olmazdı seyirci toplayamazdı.(Burçincim duymasın üzülür şimdi 8de yayınlancağını öğrenirse:(,üzülme arkadaşım tekrarlarını bol bol verir show,sonuçta en önem verdiği dizi sayılır:))

Hamişş evet bizleri sabır taşı olarak görmelerinden ne zaman vazgeçseler o zaman rahatlığa kavuşabileceğiz,bu gidişlede biraz zor gibi gözüküyor...

zetva teşekkürler haberler için,demekki bundan sonra Ela&Levent (Ekin yazıyodum Ela yerine ya alışkanlık:))aşkını izleyeceğiz.İsimleride uydu gibi:)

selam ferdacım..gerçektende üzüldüm ya ama nedense hala bi umut sürüyor bende belki az bi ihtimal olsada saat 22 olabilr diye..neyse artık dediğin gibi tekrrlarını izlicem yada o kadar dayanamayabilirim direk bölümü bilgisayara indiririm olmazsa:img-yes: ama o kadar da bekleyemeyip sizden her perşembe akşamı gelip bölümde neler oldu anlatabilr msinz dersem bıkmadan anlatırsınız di mi:):img-kiss:

zetva
22-12-06, 21:48
dizinin fragmanını gördüm sonunda saat vermeye başladılar perşembe saat 20.15 te başlayacakmış

Ozly
22-12-06, 21:52
dizideki isimleri zuhalcim eklemisti yasonun siteye ben bir kere daha ekliim buraya görmeyen varsa die.Haftalık dergisi röp den

Yasemin Ergene --> Ela
Yağmur Atacan --> Hasan
Mehmet Aslan --> Burak
Kutsi --> Levent
Aysun Kayacı --> Kader
Melike Güner --> Zenan
Cüneyt Türel --> Haldun
Bekir Aksoy --> Suat

bluenight
23-12-06, 03:13
sonunda showun "yakında" ve "perşembe" yazılarından kurtulduk yanına saati de iliştirmeye karar vermş gözümüz aydın :)

sabiş@enes
23-12-06, 08:00
sonunda bu hafta yayınlanıcak neyse bekledik bir hafta daha bekleriz nede olsa beklemeye alıştık:img-pilot değil mi?bu arda yeni başlık da açılmış herkeze hayırlı uğurlu olsun reytingleri bol olsun dizimizin saati ve günüde çok uygun iyi bir seçim yapmışlar tabi show tv dizimizin kıymetini bildiği suretçe

sabiş@enes
23-12-06, 08:00
sonunda bu hafta yayınlanıcak neyse bekledik bir hafta daha bekleriz nede olsa beklemeye alıştık:img-pilot değil mi?bu arda yeni başlık da açılmış herkeze hayırlı uğurlu olsun reytingleri bol olsun dizimizin saati ve günüde çok uygun iyi bir seçim yapmışlar tabi show tv dizimizin kıymetini bildiği suretçe

nihz
23-12-06, 12:09
[quote=**ER_Mania**;1897109]Grey's Anatomy'e göre düşünürsek, Bekir Aksoy olması lazım.:img-wink:

Bekleyip görücez. :icon_whis

Umarım senaristler beni yanıltır, dizi kopya olmaktan çıkar. Ama görünenlere göre bu pek mümkün değil gibi gözüküyo.

Bu arada diğer başlıktaki "nihz" in yorumlarına bir Grey's Anatomy aşığı olarak, şu an için tamamen katılıyorum.:good:[/quote

yorumlarıma katıldığına sevindim en sonunda birinin nedemek istediğimi anlamasına çok sevindim

allbyme
23-12-06, 12:11
selam ferdacım..gerçektende üzüldüm ya ama nedense hala bi umut sürüyor bende belki az bi ihtimal olsada saat 22 olabilr diye..neyse artık dediğin gibi tekrrlarını izlicem yada o kadar dayanamayabilirim direk bölümü bilgisayara indiririm olmazsa:img-yes: ama o kadar da bekleyemeyip sizden her perşembe akşamı gelip bölümde neler oldu anlatabilr msinz dersem bıkmadan anlatırsınız di mi:):img-kiss:

Tabikide anlatırız burçincim,seve seve:)
İlk bölümün iki üç kere tekrarını verir show eminim.
Demek artık saatide verilmeye başladı,vatana ve millete hayırlı olsun ne diyelim sonunda:)

ssvshy
23-12-06, 13:45
dizinin saati sonunda belli olmuş günüde bana göre iyi o satteki yapımların çoğunu zaman geçsin diye izliyordum biraz zorunluluk oluyordu ama bu sefer aksine zevkli bir kaç saat için izeyeceğim

özocan
23-12-06, 15:43
dizimizn saati çok şükür belli olmuş artık fragmanda sadece perşembe yazısı görmüyoruz çok sevindim hemde 20:15 harika bir seçim sabısızlanıyorum perşembe çabukk gelsinn:)

HazelAngel
23-12-06, 17:25
Okuduğum mesajlara göre dizi haftaya Perşembe saat 20.00 civarlarında başlıyormuş. Hayırlı olmasını dilerim. Bu arada Burçincim sanırım dizinin saati dolayısıyla izleyemeyecek. Üzülme Burçin. Show Tv sanırım tekrarlarını verir. Sen de öyle izlersin.

allbyme
23-12-06, 17:26
Selam Ayşegülcüm evet belli oldu artık günümüz,perşembe 20.15 saatini sabırsızlıkla bekliyoruz...:img-yes:
Selam Fatmacım,seni görmek ne güzel,sanırım bütün Aşk Oyunu forumu burda olacağız...
Evet artık beklemekteyiz,bekleye bekleye bir hal olduk gerçi kaç hafdadır:)
Pazar keyfinde ve show haberlerinde de verir bugünlerde sık sık.Showun adetidir,haberlerde bir kere gösterdiği şeyi bir kaç kez daha verir,o yönden sıkıntı çekmeyiz giibi gözüküyor ama diğer yönleri bilemem...

ekin.sarp
23-12-06, 17:37
fragmanı en son dün 'perşembe Survivor finali öncesi' diye görmüştüm.demek show ben görmeyeli ilerleme kaydeyip saat de vermiş,sağolsun!araya yarışmayı da sıkıştırarak onun izleyicilerine de yarışmayı beklerken diziyi izletip o akşamın reytingini sağlama almak istemişler herhalde.
bu hafta show dizinin tanıtımına ağırlık verebilir.özellikle de Pazar Keyfi'nde öyle olur gibi...dünden beri böyle düşünüyorum nedense!:).huylu huyundan vazgeçmemişse Can Tanrıyar bu durumu kullanacaktır yine.onların işi polemik oluşturmaya çalışmak nede olsa!Yasemin Ergene konusuna gireceklerse birkaç ay önce yaptıkları gibi basında çıkan yalan yanlış haberler üstünden girmeseler iyi olur.sinir olduğumuzla kalıyoruz çünkü.öyle bir konu geçerse de birisi o tuzağa düşmesin artık...neticede bir haber çıkma ihtimali var.
neyse...show son anda bir değişiklik yapmazsa dizinin başlamasına az kaldı.beklemedeyiz:)

ekin.sarp
23-12-06, 18:01
...Selam Fatmacım,seni görmek ne güzel,sanırım bütün Aşk Oyunu forumu burda olacağız...
Ferda'cım seni de görmek çok güzel,karşılaştığımıza sevindim.hepimiz buralardayız,olacağız da ama dizi yok ortada:)neyse ki kara göründü.show'un sık sık göstermesi falan iyi güzel ama ben hiç bir kanala güvenmiyorum artık(acı tecrübe).reytinglere göre hepsi dönüyor işte,gördük...bu kanalında sitesine bakayım dedim,maşallah(!) dizi arşivinde rafa kaldırdıkları diziler çarşaf gibi...
neyse bizim için erken dizi hele bir yayına girsin ondan sonra daha net görürüz ne yapacaklarını...

bluenight
23-12-06, 18:08
Selam Ayşegülcüm evet belli oldu artık günümüz,perşembe 20.15 saatini sabırsızlıkla bekliyoruz...:img-yes:
Selam Fatmacım,seni görmek ne güzel,sanırım bütün Aşk Oyunu forumu burda olacağız...
Evet artık beklemekteyiz,bekleye bekleye bir hal olduk gerçi kaç hafdadır:)
Pazar keyfinde ve show haberlerinde de verir bugünlerde sık sık.Showun adetidir,haberlerde bir kere gösterdiği şeyi bir kaç kez daha verir,o yönden sıkıntı çekmeyiz giibi gözüküyor ama diğer yönleri bilemem...

eheueheu yarın pazar keyfini kereemcem sunacakmış eee artık böle bir hber varsa zevkle sunar yane demden edemesdim :img-hyste

allbyme
23-12-06, 18:14
eheueheu yarın pazar keyfini kereemcem sunacakmış eee artık böle bir hber varsa zevkle sunar yane demden edemesdim :img-hyste

Aaa bu kaçmaz demekki Nalancım kesin izlemem lazım hele o anki yüz ifadesini kaçırmamam lazım çok merak ettim bak şimdi...:)

Evet Fatmacım bende bütün kanallardan soğudum artık o büyük darbeden sonra güvenemiyorum,bide işin içinde show oluca şüphelenmemek elde değil.Neyse ileride bizi neler bekliyor bekleyip görceğiz...

didou_didem
23-12-06, 18:14

:img-hyste :img-hyste ayy bunu unutmuştum ben ayy doğru!!!!ay düşünsenize nasıl sunar yaa...ay Nalan'ım unutmuştum hatırlattığın için teşekkürler....

ekin.sarp
23-12-06, 18:17
Nalan sunucunun adını da yazmayayım demiştim anşılmıştır diye,sen tamamladın:)Doktorlar dizisi...Kutsi ve Yasemin'in geçtiği bir cümle ve bunu anons eden kişi:)tesadüf de diyemiyorum buna:img-hyste kasedin çıkma zamanıyla dizinin başlama zamanı yakın olunca işin Pazar Keyfi'ne taşınacağı aklıma gelmişti çoktan.yalnız itiraf edeyim öyle bir anons olursa surat ifadesini merak ediyorum yahu:)

Yurdanur
23-12-06, 18:34
dayanamicam hemen dalıyorum muhabbete,slm hepinize buarada,eğer o sunucu bizim tanıdığımız kişiliğnden bir parça bişeyler saklamışsa kendine öyle bi haber olması durumunda ya kızarıcak ya kekelicek ama ufak da olsa bi hata yapıcak,yarın tetikte olmak lazım

sudaki duman
23-12-06, 18:39
dizi güzel olsa bile daha izlemedik onun için yorum yapmıyorum perşembe günü öyle süper reyting alacagını sanmıyorum olay sadece reklamını iyi yapmaktan geçmiyor bence

ghost4021
23-12-06, 18:45
dizi güzele benziyo genede bi izleyimde öyle bişeyler yazayım.ayrıca aysun kayacının adı kadermiş :D :D :D

bluenight
23-12-06, 18:45
Nalan sunucunun adını da yazmayayım demiştim anşılmıştır diye,sen tamamladın:)Doktorlar dizisi...Kutsi ve Yasemin'in geçtiği bir cümle ve bunu anons eden kişi:)tesadüf de diyemiyorum buna:img-hyste kasedin çıkma zamanıyla dizinin başlama zamanı yakın olunca işin Pazar Keyfi'ne taşınacağı aklıma gelmişti çoktan.yalnız itiraf edeyim öyle bir anons olursa surat ifadesini merak ediyorum yahu:)

:img-hyste merak etmemek mümkün mü yahuuı bütün aşk oyunu ekibi merak eder bence ama böle bir haberin çıkacağını sanmıyorum keşke çıksa da sunsa :img-hyste :img-hyste valla zevkle izlerim ama çıkacağına emin olsam izlerim zira magazin programlarından nefret ediom dayanamam izlemeye ama çıkacaksa seve seve çekeirm saçma sapan haberleri izlemeye değer bence :img-hyste

bluenight
23-12-06, 18:49
dayanamicam hemen dalıyorum muhabbete,slm hepinize buarada,eğer o sunucu bizim tanıdığımız kişiliğnden bir parça bişeyler saklamışsa kendine öyle bi haber olması durumunda ya kızarıcak ya kekelicek ama ufak da olsa bi hata yapıcak,yarın tetikte olmak lazım

hiçççç sanmıyorum ben öle bir haber olsa gayte normal ve güleryüzlülüğü ile sunar yarın böle bişe olursa dediğim gibi olursa kuılaklarımı çınlatın :img-yes: :icon_whis

bluenight
23-12-06, 18:51
dizi güzele benziyo genede bi izleyimde öyle bişeyler yazayım.ayrıca aysun kayacının adı kadermiş :D :D :D

ona ben çok güldüm yanlış anlaşılmasın kader ismi kötü diye demiyorum ismi böle olanlar kızmasın bana sadece aysuna pek bir komik gitti o isim :img-hyste :img-hyste

Yurdanur
23-12-06, 19:00
eeee eski sevgilisinin yapımcısı olduğu bi dizide oynayınca kader ismi cuk oturmuş aysuna valla,fatih beyin eşinin bebek beklemesi de baya bi tuz biber oldu bu işe

bluenight
23-12-06, 19:03
eeee eski sevgilisinin yapımcısı olduğu bi dizide oynayınca kader ismi cuk oturmuş aysuna valla,fatih beyin eşinin bebek beklemesi de baya bi tuz biber oldu bu işe

ama keşke aysun oynamsaydı yaaa hala sindiremedim içime çünkü ne yalan diim nerfret etiğim birini izlemek çok ötü gelio bana yaktın beni yasoo yaktınnn :icon_sorr :P

burcin_kaplan
23-12-06, 19:06
ferdacım çok saol ztn yarım yamalakta olsa kesin izlicem ama işte yalancı yarimin reklam aralarında anca izleye bilrim öle oluncada baya yer kaçırmış olucam artık sizden alıcam haberleride :)
özlem ablacım ewet ilk zmnlarda baya werirler tekrarları onlardan kesin izlerim ama daha sonra wermemeye başlarlarsada artık internetten indiricem bölümleri yani beni engelliyemezler kesin izlicem bu diziyi:)

Yurdanur
23-12-06, 19:08
tek aysun olsa gene iidi ben kutsiye de katlanamiorum ya neyse senin için çiğ tavuk yeriz dedik kıza bi kere,bize yakışmaz prensesimi yarı yolda bırakmak,napim mahsunla bile çekse onu görebilmek için izlerim yalan yok

burcin_kaplan
23-12-06, 19:09
Burcimcim sen takma kafana bizim gibi ekip var elbet sana yardımcı oluruz izlemeni sağlarısss ;)

çok saol nalan walla bi tanesiniz arkadşlar ya gerçekten hepinize çok teşekkür ederim:img-yes:
özlemişim ya bu forum ahalisini ..çok güzel oldu gerçekten ..umarım istediğimiz başarıya ulaşır dizimiz:img-wink:

didou_didem
23-12-06, 19:11
hiçççç sanmıyorum ben öle bir haber olsa gayte normal ve güleryüzlülüğü ile sunar yarın böle bişe olursa dediğim gibi olursa kuılaklarımı çınlatın :img-yes: :icon_whis

valla Nalan'cım bana da öyle geliyor ya haber çıkmaz çıksa da dediğin gibi sunar..öyle olursa bekle çağrılarımı hee:):)kulaklarınla birlikte telefonunu da çınlatırım:):)

ekin.sarp
23-12-06, 19:12

bak hiç böyle düşünmemiştim.gerçekten çok uymuş:)onu bir dizide izlemek kaderi de bize düştü hala inanamıyorum.Yasemin sen nelere kadirsin:).
NalanAşk Oyunu ekibi falan deyince yediğimiz kazık aklıma geliyor,sinirden gülüyorum şimdi:)habere fonda da malum şarkı aşk bittiiiiiii,geriye ne kaldı şimdi...diye girince de tamamdır herhalde.kaç gündür denk geliyor,duyuyorum.kalbime bir ağrı giriyor bazı şeyleri düşününce.
neyse konu dışı oldu iyice modlardan uyarı almadan susayım:)haber çıkarsa görürüz artık:)kulaklarını çınlatırım...
dizide isim deyince Hasan biraz komik,Zenan da garip olmuş(bunu doğru yazdığımdan da emin değilim ya:)).

teomanresat
23-12-06, 19:50
selamlar efendim.Demek haftaya kesin perşembe başlayacak.Sevindim.İlk öncelikle yasemin adına sevindim.Burdanda alnının akıyla çıkacaktır.Sonra kendi adıma sevindim çünki burda sizlerle tekrar buluşup yorum yapacak olmamız çok güzel.Ve bence perşembe gayet uygun.Saatide güzel.hadi hayırlısı.

kaplan-17
23-12-06, 20:15
arkadaşlar dizide öne cıkan karakter hangisi olucak bana yaseminle kutsi gibi gelio ama tam bilmioum

bluenight
23-12-06, 20:41
tek aysun olsa gene iidi ben kutsiye de katlanamiorum ya neyse senin için çiğ tavuk yeriz dedik kıza bi kere,bize yakışmaz prensesimi yarı yolda bırakmak,napim mahsunla bile çekse onu görebilmek için izlerim yalan yok

yok anacım yaos için çiğ tavuk yerimde mahsunu yiyemem valla kendine de gırgırına dedim ama ciddiyim hayatta izlemem allahh korusun ölee bişee olsaaa bana da yazık yanee :img-cool2 :img-hyste :img-hyste

bluenight
23-12-06, 20:48
valla Nalan'cım bana da öyle geliyor ya haber çıkmaz çıksa da dediğin gibi sunar..öyle olursa bekle çağrılarımı hee:):)kulaklarınla birlikte telefonunu da çınlatırım:)
beklerim beklerimmm zevkle beklerim olsun haberi sunması dahi yeter eheuhu gerçi kendileri de bir dizi yapabilir malum ay yaklaşıo belki ilerde onu da sunduğu günleri görürüs
bak hiç böyle düşünmemiştim.gerçekten çok uymuş:)onu bir dizide izlemek kaderi de bize düştü hala inanamıyorum.Yasemin sen nelere kadirsin:).
NalanAşk Oyunu ekibi falan deyince yediğimiz kazık aklıma geliyor,sinirden gülüyorum şimdi:)habere fonda da malum şarkı aşk bittiiiiiii,geriye ne kaldı şimdi...diye girince de tamamdır herhalde.kaç gündür denk geliyor,duyuyorum.kalbime bir ağrı giriyor bazı şeyleri düşününce.
neyse konu dışı oldu iyice modlardan uyarı almadan susayım:)haber çıkarsa görürüz artık:)kulaklarını çınlatırım...
dizide isim deyince Hasan biraz komik,Zenan da garip olmuş(bunu doğru yazdığımdan da emin değilim ya.
Valla bana da dinlemek nasip olmadı olamadı sayemde merak etmiyorum dersem inanın cidden ne hevesim kaldı ne şevkim o açıdan şansıma dinlemek nasip olmadı ne güzel gerçi yerli dinlemediğim için denk gelmesi de mümkün değil gibi :) AŞk oyunu ekibi neleri çekti be Fatma bak hala da çekeces kutsiden aysuından olsun bağlılığımız güçlenio işdee :)
selamlar efendim.Demek haftaya kesin perşembe başlayacak.Sevindim.İlk öncelikle yasemin adına sevindim.Burdanda alnının akıyla çıkacaktır.Sonra kendi adıma sevindim çünki burda sizlerle tekrar buluşup yorum yapacak olmamız çok güzel.Ve bence perşembe gayet uygun.Saatide güzel.hadi hayırlısı.
Teoman Abicim seninle bu forumda buluşmak gerçekten hoş kendimi aşk oyunu forumunda gibi hissediyorum seninle en son orda buluştuk çünkü :) inşallah güzel yorumlarımızla burda da bir araya geleceğiz sürekli :)

Yurdanur
23-12-06, 20:58
yok anacım yaos için çiğ tavuk yerimde mahsunu yiyemem valla kendine de gırgırına dedim ama ciddiyim hayatta izlemem allahh korusun ölee bişee olsaaa bana da yazık yanee :img-cool2 :img-hyste :img-hyste

ben şey yapardım bi gözüme karton koyup mahsunun denk düştüğü yerlere bakmazdım,orda başkası varmış gibi düşünürdüm,yok yasoyu izlemezsem orta yerimden çatlarım

bluenight
23-12-06, 21:00
öyle bişey olursa ben sana resim çekmeyi vs öretirim send eona göre sadce yasoları çekerisn ben ne olursa olsun bakmam valla ne yalan söliyim kutsiyi yeni yeni hazmediom daha ağırını kaldıramam :)

Yurdanur
23-12-06, 21:04
kutsiyi henüz sindirmiş diilim bende valla hazmı baya bi zor,mahsun aklıma geldikçe midem kalkio inan,napim yaso için ateşe atarım kendimi çekerim resim falan feda ederim sizin içün

Ask_Korsani
23-12-06, 21:13
Arkadaslar.. hadi hayirlisi dizi basliyor... yalniz benim icimde hala süpheler var...umarim bu dizi aradigi kitleye ulasir.. ki biz baya gayret ediyoruz... biraz sansda lazim tabi... bu iste... bence bu dizi showtvnin bahtsiz kaderini degistirebilir gibi geliyor bana.. oyuncu kadrosusüper.. senaryo yurt disinda basarilli... simdi is uyarlamaya kalmis... hadi hayirlisi

ugur1990
23-12-06, 21:17
ben yasemin ergene yi sadece keremcem e yakıştırıyorum ikisi süperdi ben tam aşk oyunu kolik tim onlar varken keşke ikisi hep aynı dizilerde oynsa benim fikrim hep kızlar yorum yapıo bu konulara ama erkek olarak bence hep ikisi oynasııınnn

Freddie
23-12-06, 22:42
heyecanla bekliyorum Umarım bu dizi beniim için bşir aşk v gurur müjgan bey çat kapı kadar tutkuyla bağlanıcağım bir dizi olur ki diğerlerini unutturur :D

_AnGeL_7
24-12-06, 10:01
Merak ediormm bn de Aşk oyunu fanıydm hala ölee.Yasemini böle güsel bi projede görmek güzel olcak inşallah tutar merakla bekliorm bnde zaten yaseminin ışığı yeter :)

erenalp_18
24-12-06, 15:37
Türk işi hastane dizisi nasıl olmalı?

Show TV yerli hastane dizisi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Anladığım kadarıyla yapımcıları bayağı bir paraya kıymış. Eğer yazılıp çizilenler doğruysa 500 milyar harcayıp, ameliyat sahnelerinin çekilmesi için platoda tam teşekküllü bir ameliyathane bile oluşturmuşlar. (Doğu'da pansuman yapacak sağlık ocağı bulunmadığı için hayatını kaybeden insanların ülkesinde fazla lüks değil mi?) Anladığım kadarıyla, Doktorlar adlı dizi, Digitürk üzerinden yayın yapan Dizi-Max kanalındaki Grey's Anatomy'nin yerli versiyonu. Karakterler bile birebir kopya edilmiş. Kaygım, Amerika'dan devşirme dizinin, bizim hastanelerimizdeki gerçekliği tam olarak yansıtıp, yansıtmayacağı... Örneğin, Sosyal Sigortalar Kurumu'nu dolandırmak için erkek hastalara gebelik testi filan yapılacak mı? Hastanede türban üstü peruklu doktorlar arasında "Testis röntgeni çekmek, abdest bozar mı?" tartışması yaşanacak mı? Hastanede sıra bekleyenlere bahşiş karşılığı "kolaylık sağlayan" hastabakıcılar olacak mı? Hademeler boş zamanlarında dikiş atıp, mide yıkayacak mı? Ya da doktorlar arasında çocuk pornosu DVD'leri pazarlayan biri yer alacak mı? Mesai saati içinde millet muayene kuyruğunda beklerken, elinde pazar filesiyle hastanenin yan sokağında kurulan pazarda "Biz yandaki hastanede çalışıyoruz komşu. Şu domatesi kilosu 50 kuruştan versen olmaz mı?" diye pazarlık eden doktorlar, hemşireler bulunacak mı? Hakkında 7 kez organ mafyası kurmaktan dava açılmış başhekimler, özel kliniklerinde böbrek pazarı kuracak mı? Ülkenin en gözde sanatçısı, "İçmem suyundan içmem, bir dahaki seneye yolcu da gelip geçmem" diye ağıt formunda bir hastane türküsü besteleyecek mi? Bunları, sağlık sektöründe görevlerini özveriyle yerine getiren, Hipokrat yeminine gönülden bağlı tüm doktor, hemşire, hastabakıcı ve sağlık personelini tenzih ederek söylüyorum. Ama eğer ben bir yerli malı hastane dizisi yapmaya kalksam, teması ya polisiye ya komedi olurdu!.. Jenerik müziği mi? Tabii ki Volkan Konak'tan Cerrahpaşa türküsü...

Yüksel Aytuğ Sabah

nisann
24-12-06, 19:30
kim ne derse desin bana kalırsa oldukça güzel bir dizi olucak..
şimdiden çok sevdim diziyi...
başlasa artık ya ;)
kaçırmadan izleycklerim arasında şimdiden...

Yurdanur
24-12-06, 20:00
ya bence yüksel aytuğun yazısında dizi için çok da olumsuz şeyler yok,bizim sağlık sistemimizdeki bazı yanlışlıklara değinmiş ve dizide bunların yer alamayacağını ,dizinin daha çok yabancı ülkelerdeki hastanelerde yaşanabilcek olayların cinsel öğeler açısından kırpılmış halini içereceğini söylemiş ve bir de izlemeden ön yargılı olmayalım demiş,burdaki eleştriyi ben diziden çok sağlık sistemimizdeki çarpıklıkları içeren bir yorum olarak görüyorum

BeLGiNNN
25-12-06, 16:07
selam herkeze ,
eee nasılsınız bakalım.geriye sayıma başladık.perşembe akşamı saat 20.15 de doktorlar başlıyo...inş.güzel yorumlar yapacagımız günlere çok az kaldı.tekrardan başarılar,tüm doktorlar ekibine..

eylül86
25-12-06, 20:54
İlk bakışta gayet sıradan gözüken ve içimizden birini izliyormuşuz gibi hissettiren genç doktor Ela ve onunla aynı zamanda , Türkiye'nin en ünlü ve en iyi hastanesinde eğitime başlayan bir grup genç cerrahın hikayesi. Ancak kahramanlarımızı tanıdıkça ve onların renkli , bir o kadar sıradışı hayatlarına tanık oldukça hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlarız.Hayatın tüm renkleri bu dizinin içinde yer alacaktır.Hastaneye gelen her hasta , kurtarılan ya da doktorların elinden kayıp giden her hayat bize bir gerçeği gösterecektir.Ne kadar kibirli ya da önyargılı olduğumuzu ... Nefretlerimizi ya da sevgilerimizi ... Gururumuzun , kıskançlığımızın , öfke ya da açgözlülüğümüzün eşlik ettiği hayatımızla kaybettiklerimizin değerini.Elbette aşkla beraber !

Bu dizi ; Bütün değerlerin içinin boşaltıldığı , paranın tek güç olduğu ve her kapıyı açacağı düşüncesinin empoze edildiği dizilerin arasında bir vaha olacaktır !

Ve en önemlisi ; Bu genç cerrahlar bize biz olduğumuzu bir kez daha hatırlatacaktır.

Ela ..... Genç , güzel bir doktor.Aynı zamanda ona inanmayan ve her seferinde " Ela bu işi başaramayacaksın.Çünkü yeterli değilsin " diyen dünyaca ünlü bir cerrahın kızı. Hayran olduğu babası ona hiçbir zaman inanmamış ama o her seferinde kendi ayakları üzerinde durmayı başarmıştır.Ve şimdi babasının alzheimer olduğunu herkesten saklamak zorunda.Onu unutan babasına kendini ispatlamak zorunda.Dışardan bakıldığında çok mutlu , çok başarılı , çok güzel bir kadın.Oysa o da hayat mücadelesinde tek başına.Ama onun bu mücadelesi eminiz bir çok kişiye ilham verecektir...

Levent ...Zeki , yakışıklı , çok yetenekli ve doğal olarak çok başarılı bir beyin cerrahı.Yeri geldiğinde , yumuşak , romantik bir prens.Bazen de yaramaz , muzip bir çocuk. Ela'nın büyük aşkı. Hepimizin içini ısıtacak kadar naif bir sevgi bu. Engellere , acılara ve hayal kırıklıklarına rağmen. Levent hani şu "başarıyı hakediyor" diyebileceğimiz ender insanlardan. Onun da hataları olmayacak mı ? Elbette olacak. Ne de olsa o da bir insan ama Ela'yı sevmekten asla vazgeçmeyecek. Bir de hayat kurmaktan ...

Kader .... İlk görüşte güzelliğiyle dikkat çeker. Manken gibidir. Bu yüzden iç çamaşırı da dahil olmak üzere bir çok tanıtıma katılmıştır. Okuyabilmek için bunları yapmaya mecburdur. Çünkü hayatta ona yardım edecek kimsesi yoktur.Daha bebekken sokağa bırakılmış , ismi onu bulan polisler tarafından verilmiş , yetimhanede büyümüş ondan sonra da tek başına mücadelesine devam ederek hem çalışıp hem okumuştur.Fiziğini kullanarak daha kolay bir hayata sahip olabilecekken , doktor olmayı seçmiştir...

Hasan ....Tam bir anne kuzusudur. Görünüşü tamamen kişiliğini yansıtır.İnsana güven veren temiz yüzlü biridir. Bunun yanı sıra çok utangaçtır. Hemen yüzü kızarır. Özellikle kadınlar konusunda fazlasıyla utangaçtır. Şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamıştır. Bu yüzden aşık olduğunda tüm dünya onun etrafında dönmeye başlar.

Zenan ....İsminden de anlaşılacağı gibi doğulu zengin bir ailenin kızıdır. Beş erkek kardeş içindeki tek kızdır. Bu yüzden erkeksidir. Kızların hiç önemsenmediği , ikinci sınıf vatandaş yerine konduğu bir kültürde büyüdüğü için her şey kendini ispatlamak üzerine kuruludur. İlk önce babasına sonra herkese kendini ispatlamak için sürekli çalışmış ve çok başarılı olmuştur.Hep en iyi okullara gitmiş ve onları da birincilikler bitirmiştir.

Burak ....Tam anlamıyla bir play boydur. Yakışıklı ve zengin. Kadınlara fazlasıyla düşkün. Kısacası duygularını yıllar önce kaybetmiştir. Gösteriş budalası , ukala ve kendini öne çıkarmak için gereken her şeyi yapar. Ama onu da değiştirecek bir kadın muhakkak karşısına çıkacaktır.

Fikret ...Ela ve diğer asistan cerrahların sorumlu doktoru ,"Gestapo" lakabıyla anılan ama aslında çok sevimli bir görüntüsü olan bir kadındır.Bu lakabın sebebi iş konusunda çok sert olması ve gerçek anlamda bir kabusa dönüşmesidir. Ama öyle olması gerektiği için sert davranır. Gerektiğinde sergilediği anlayış ve duygusallıkla hem şaşırtıcı hem de hayran bırakıcıdır.

Haldun ...Cerrahi bölümünün şefi Haldun Bey. Orta yaş üstü babacan bir adamdır. Sisteme , çözemediği sorunlara , karşı karşıya kaldığı haksızlıklara , en çok da elindekini paylaşmayan insanlara kızgındır. Sinirlendiğinde ağzına geleni söylemekten de çekinmez.

Suat .....Hastanedeki en başarılı cerrahlardan biridir. Kendini beğenmiş ve kibirli tavırları nedeniyle pek sevilmez. Fazlasıyla takıntılıdır. Dolabında tek renk gömlek ve takım elbise vardır. Tüm elbiseler , temizleyiciden gelen şeffaf kılıflarıyla dolaplara asılır. Yapılan en ufak bir hatayı bile affetmez. Bu yüzden hem bir baş belası hem de çok iyi bir öğretmendir ....

-------------------------------
arkadaslar foruma bu anlama'da ilk kez birsey ekliyorum. belki yanlis bilgileri yanlis basilga eklemis olabilirim yada benden önce biri bu bilgileri eklemis olabilir. kusuruma bakmayin.
ben merak'la bekliyorum dizinin ilk bölümünü. bakalim neler olacak :img-wink:

dileksu
25-12-06, 20:57
Bende merakla bekliyorum,bakalim nasil bir dizi olacak tutacakmi yoksa,rayting canavarina kurbanmi olacak.Bunu zaman gösterecek,Son zamanlarda bazi kaliteli diziler bu yüzden yayindan kalkiyor.

teomanresat
25-12-06, 21:43
İyi akşamlar.Evet geri sayım başladı.Aşk oyunu forumunun müdavimleri perşembe akşamı burda olacaklardır.hepimiz bu diziyi bekliyoruz.İnşallah uzun soluklu bir dizi olur keyifle izleriz.
Eylül86 bence çok güzxel bir şey yaptın.kendi adıma söylemek istersem karakterleri tam olarak bilmiyordum.Onlar hakkında yazı ekleyerk bilgilenmemizi sağladın.Buda diziyi izlerken karakterler hakkında önyargılı olmamamızı sağlar.tekrara teşekkürler.perşembe akşamı buluşmak üzere.

mili_gkhnözen1905
25-12-06, 23:07
sesli fragmani daha görmemistim simdi gördüm
ay ne bicim sesler öyle yaa hele Kutsinin daha güzelini
bulamamislarmi:)
keske Yasemininnn yine Yonca Cevher yapsaydi ama oda baska
bir dizide yada kendi sesi olsaymis:)

ozlemb
26-12-06, 01:08
- insallah bu dizide reyting kurbani falan olmaz.. soyle bir bakarsam guzel bir dizi olacagina benziyor ama bakalim gorecez..

umarim yabanci diziler gibi mesela su an en basarili doktor dizilerden biri; GREYS ANATOMYe benzer ki ozaman eminim cok basarili olacakdir.. bundan oncesi bi cok yabanci doktorlu dizilere bakdim; E.R. gibi. hepside cok basarili dizilerdi.. umuyorum turkiyemizde DOKTORLAR adli diziyle basarilara ulasacakdir..

geri sayim basladi :img-yes:

defneee
26-12-06, 01:16
bu diziyi heyecanla bekliyorum ama aynı saate izlediğim başka bi dizi var ama fragmanları gördüğüm kadarıyla güzel eğlenceli bi dizi olucak
banada bayağı tuhaf geldi yasemin sesi yani dublorünün sesi yonca cevherin sesinden duymaya alışmıştım neyse başlasında şu dizi artık görelim

ırrem
26-12-06, 10:48
bende çok beğendim...sabırsızlıkla bekliyorum...

fragmanda yapmur atacan'ın okunmuş şekerde werdim demesi yok mu :):):)koptum.

ozguster
26-12-06, 11:37
Selam arkadaşalar, iki haftadır bu perşembe , yok öbür perşembe diye beklemekten usandık.
Hayırlısıyla bu perşembe başlıyoruz galiba. Ben ve arkadaşlarım ( ben ve saz ekibim gibi oldu bu ) yani Aşk Oyunu kadrosu hepimiz buradayız.Yeniden eski günlerdeki sohbeti özledik gerçekten.
Eylül86 teşekkür ederiz.Ben kendi adıma karakterlerle ilgili en ufak bir bilgi sahibi olmadığımdan eklediğin açıklamaya sevindim.
Grease Anatomy'nin bir bölümünü dahi izlemiş değilim bir Digitürk seyircisi olmama karşın.
Bakalım neyle karşılaşacağız.Fragmandaki karşılaşmaları , burada atışmaları falan beni AO 'nun illk bölümüne götürdü birden.
Bakalım , merakla bekliyorum.

tugchemre
26-12-06, 12:29
çok şükür başlıyo dört gözle bekliyorum yani nası özledim yasoyu anlatamam bide dizi başlayınca resim bölümünde yer açsınlar süper olacak ya

meryemce84
26-12-06, 12:35
Ela ..... Genç , güzel bir doktor.Aynı zamanda ona inanmayan ve her seferinde " Ela bu işi başaramayacaksın.Çünkü yeterli değilsin " diyen dünyaca ünlü bir cerrahın kızı. Hayran olduğu babası ona hiçbir zaman inanmamış ama o her seferinde kendi ayakları üzerinde durmayı başarmıştır.Ve şimdi babasının alzheimer olduğunu herkesten saklamak zorunda.Onu unutan babasına kendini ispatlamak zorunda.Dışardan bakıldığında çok mutlu , çok başarılı , çok güzel bir kadın.Oysa o da hayat mücadelesinde tek başına.Ama onun bu mücadelesi eminiz bir çok kişiye ilham verecektir...

Levent ...Zeki , yakışıklı , çok yetenekli ve doğal olarak çok başarılı bir beyin cerrahı.Yeri geldiğinde , yumuşak , romantik bir prens.Bazen de yaramaz , muzip bir çocuk. Ela'nın büyük aşkı. Hepimizin içini ısıtacak kadar naif bir sevgi bu. Engellere , acılara ve hayal kırıklıklarına rağmen. Levent hani şu "başarıyı hakediyor" diyebileceğimiz ender insanlardan. Onun da hataları olmayacak mı ? Elbette olacak. Ne de olsa o da bir insan ama Ela'yı sevmekten asla vazgeçmeyecek. Bir de hayat kurmaktan ...

Kader .... İlk görüşte güzelliğiyle dikkat çeker. Manken gibidir. Bu yüzden iç çamaşırı da dahil olmak üzere bir çok tanıtıma katılmıştır. Okuyabilmek için bunları yapmaya mecburdur. Çünkü hayatta ona yardım edecek kimsesi yoktur.Daha bebekken sokağa bırakılmış , ismi onu bulan polisler tarafından verilmiş , yetimhanede büyümüş ondan sonra da tek başına mücadelesine devam ederek hem çalışıp hem okumuştur.Fiziğini kullanarak daha kolay bir hayata sahip olabilecekken , doktor olmayı seçmiştir...

Hasan ....Tam bir anne kuzusudur. Görünüşü tamamen kişiliğini yansıtır.İnsana güven veren temiz yüzlü biridir. Bunun yanı sıra çok utangaçtır. Hemen yüzü kızarır. Özellikle kadınlar konusunda fazlasıyla utangaçtır. Şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamıştır. Bu yüzden aşık olduğunda tüm dünya onun etrafında dönmeye başlar.

Zenan ....İsminden de anlaşılacağı gibi doğulu zengin bir ailenin kızıdır. Beş erkek kardeş içindeki tek kızdır. Bu yüzden erkeksidir. Kızların hiç önemsenmediği , ikinci sınıf vatandaş yerine konduğu bir kültürde büyüdüğü için her şey kendini ispatlamak üzerine kuruludur. İlk önce babasına sonra herkese kendini ispatlamak için sürekli çalışmış ve çok başarılı olmuştur.Hep en iyi okullara gitmiş ve onları da birincilikler bitirmiştir.

Burak ....Tam anlamıyla bir play boydur. Yakışıklı ve zengin. Kadınlara fazlasıyla düşkün. Kısacası duygularını yıllar önce kaybetmiştir. Gösteriş budalası , ukala ve kendini öne çıkarmak için gereken her şeyi yapar. Ama onu da değiştirecek bir kadın muhakkak karşısına çıkacaktır.

Fikret ...Ela ve diğer asistan cerrahların sorumlu doktoru ,"Gestapo" lakabıyla anılan ama aslında çok sevimli bir görüntüsü olan bir kadındır.Bu lakabın sebebi iş konusunda çok sert olması ve gerçek anlamda bir kabusa dönüşmesidir. Ama öyle olması gerektiği için sert davranır. Gerektiğinde sergilediği anlayış ve duygusallıkla hem şaşırtıcı hem de hayran bırakıcıdır.

Haldun ...Cerrahi bölümünün şefi Haldun Bey. Orta yaş üstü babacan bir adamdır. Sisteme , çözemediği sorunlara , karşı karşıya kaldığı haksızlıklara , en çok da elindekini paylaşmayan insanlara kızgındır. Sinirlendiğinde ağzına geleni söylemekten de çekinmez.

Suat .....Hastanedeki en başarılı cerrahlardan biridir. Kendini beğenmiş ve kibirli tavırları nedeniyle pek sevilmez. Fazlasıyla takıntılıdır. Dolabında tek renk gömlek ve takım elbise vardır. Tüm elbiseler , temizleyiciden gelen şeffaf kılıflarıyla dolaplara asılır. Yapılan en ufak bir hatayı bile affetmez. Bu yüzden hem bir baş belası hem de çok iyi bir öğretmendir ....

Teşekkürler..Sayende bir ön bilgim oldu..

Karakterleride kimin canlandıracağını öğrenince daha iyi oldu..:good:

Yasemin Ergene --> Ela
Yağmur Atacan --> Hasan
Mehmet Aslan --> Burak
Kutsi --> Levent
Aysun Kayacı --> Kader
Melike Güner --> Zenan
Cüneyt Türel --> Haldun
Bekir Aksoy --> Suat

Tamam doktorlar başlayacak diye seviniyorum ama bir yandanda üzülüyorum.
Perşembe sevdiğim dizinin saatine koymuşlar..
Rüya Gibi yide kurban verdik...:icon_sorr

edasenekt
26-12-06, 13:24
1.BÖLÜM

Türkiye’nin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamaktadır… Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır onların. İyi bir doktor olmak!

Ela; ünlü bir cerrahın kızıdır. Herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Hastanede geçecek günlerini zorlaştıracak biri daha vardır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği beyin cerrahı Levent…

Nedeni belirlenemeyen epilepsi krizi geçiren ünlü aktör ilk hastasıdır. Ölümün sınırından dönen aktör, çekilmez davranışlarıyla Ela’yı da canından bezdirir.

Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert, kuralcı, hırslı biridir. Hastaneye getirilen töre kurbanı genç bir kızın dramına ortak olur. Hem bir doktor hem de doğulu bir kadın olarak.

Kader; kusursuz güzelliği başına hep bela olmuştur. Güzel olmak zordur, hem doktor hem güzel olmak daha da zordur. Ancak o kimsesiz büyümenin acısını, doktor olabilmek için çektiği zorlukları asla belli etmez.

Hasan; hastaneye gelen yeni evli çifti mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Kocası kalp ameliyatına giren geline bir söz verir. Oysa doktorluğa başladığı ilk gün alacağı bu ders oldukça ağır olacaktır. Üstüne bir de girdiği ameliyatta yaşadıkları… O artık bir MB’ dir. Yani doktorların kendi aralarında dedikleri gibi “Morg bekçisi!”

Burak, fazla yakışıklı fazla ukaladır. Her şeyi çok iyi bildiğini düşünür. Tam bir baş belasıdır yani. Cerrahi Bölüm şefi Haldun’la karşı karşıya gelecektir. Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr.Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

En az Levent kadar parlak bir kariyere sahip olan Dr. Suat’ın ise tek bir amacı vardır. Haldun’dan boşalacak yere geçebilmek. En büyük rakibi de Levent’tir elbet. Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o. İlk tanıştıkları andan itibaren Ela ile aralarında kopmayacak bir bağ oluşacaktır.

Yurdanur
26-12-06, 13:46
edasenekt e çok teşekkürler,gerçekten sabır kalmadı artık,fragmanlar sayesinde ilk bölümü izlemiş kadar olduk şükür,yolu açık olur inşallah dizinin

Sef(K)aT
26-12-06, 15:04
Ayyy Perşembeyi İple Çekiyorumm Yaaaaaa :)
Çok GÜzel Olucakk:happy0064 :happy0064
Bence Perşembe Günü Ratinglerde Bİrinci Olurrrr :img-yes: :)

mirus
26-12-06, 16:22
Ayyy Perşembeyi İple Çekiyorumm Yaaaaaa :)
Çok GÜzel Olucakk:happy0064 :happy0064
Bence Perşembe Günü Ratinglerde Bİrinci Olurrrr :img-yes: :)

Star=20.00'da Yalancı Yarim, 22.00'da Kaybolan Yıllar
Atv=20.00'da Şöhret, 22.00'da Bebeğim
Kanal D= 20.00'da Sev Kardeşim, 22.00'da Hırsız Polis

Bence gün seçimini çok yanlış yaptılar,bu diziler Bebeğim hariç hepsinin belli bir kemikleşmiş seyirci kitlesi var ve her hafta ilk 5'te bulunuyorlar,keşke salı gününe alsalardı,Binbir Gecenin karşısında hiç bir dizi yok!
O yüzden çok rating alıyor veya Cumartesi gününe koysalardı,perşembe çok kötü oldu!

Freddie
26-12-06, 16:47
arkadaşlar kurtlar vadisi yeniden başlıyor Ben doktorlar adına yandık diyorum başka bişi demiyorum

Star=20.00'da Yalancı Yarim, 22.00'da Kaybolan Yıllar
Atv=20.00'da Şöhret, 22.00'da Bebeğim
Kanal D= 20.00'da Sev Kardeşim, 22.00'da Hırsız Polis

Bence gün seçimini çok yanlış yaptılar,bu diziler Bebeğim hariç hepsinin belli bir kemikleşmiş seyirci kitlesi var ve her hafta ilk 5'te bulunuyorlar,keşke salı gününe alsalardı,Binbir Gecenin karşısında hiç bir dizi yok!
O yüzden çok rating alıyor veya Cumartesi gününe koysalardı,perşembe çok kötü oldu!

bence de cuma 22 olmalıydı :)

bluenight
26-12-06, 17:27
Özetimiz gelmişş sonunda özet okumayı özlemişim gerçi fragmanlar sağolsun özete gerek bırakmadı ama :icon_whis hadi bakalım perşembe akşamı burda buluşmaz üzereee bye

Ozly
26-12-06, 23:04
Edacım resim icin tesekkürler..Özet denildiği gibi fragmanlar sayesinde ve okuduklarımız cercevesinde yorum bile gerektirmio.sonraki bölümlerde heyecan olalım:))

nazlikiz
26-12-06, 23:35
ya persembe cok kötü oldu acikcasi ben izleyemiyecegim gibi görünüyor artik indirip bakicam cünkü ben persembe günleir sirf stari izliyorum yaa off cok sinirler cumartesi olsa tam olurdu ne güzel ya ama neyse

anil16
27-12-06, 08:41
evet gunu hakkinda katiliyorum...tam 6 baska dizi daha var ve hepside sevilen,tutulan diziler.Insallah bari 5. olabilir.Ama yeni dizi ve doktorlu dizi daha once yokru onun icin herkezin ilgisini cekmistir en azindan 1. bolum cok cok izlenir.Insallah.. :)

son 1 gun kaldi ya...yarin yasomuza kavusuyoruz bunca zaman sonra.Kendisini ozletti vallaha. ;)

Niçle
27-12-06, 09:25
kurtlar vdsi perşembe olursa ayvayı yeriz walla film tekrarlarında bile tavan yapıyodu. neyse perşembe iyi yada kötü oldu ama dizinin perşembe olacağı kesinleşti artık napalım??

ozguster
27-12-06, 12:59
Amanın , özet gelmiş ne güzel.Şimdilik yorum yapamayacağım.Merakla ilk bölümü izleyeceğim önce.Oohh ,resmi de gördüm içim açıldı.Özlemişim bizim kızı valla.
Hadi bakalım Perşembe akşamı tüm ekipçe burada buluşmak üzere ,
sevgiler.
:happy0064

Yurdanur
27-12-06, 13:07
kurtlar vadisi zaten show da yayınlanacak bildğim kadarıyla millet onu beklerken biraz da doktorlara bakar belki onun reytinginin kaymağından da payımızı almış oluruz belki belli olmaz.yarın akşam kaynicak burası inş herkese hayırlı uğurlu olmasını ümit ediyorum ,verilen emekler boşa gitmesin

x_defne_x
27-12-06, 13:07
:img-yes: ayyy ayyyy ayyyy özetimisde gelmis ayy ben yarina kadar catlamasam ii hee....fragmani okadar cok izledimki....;) eheh...süper bi diziye benziyor ve bencede öleee....;) süper süper süper...ayy heycan basti yaa....baslasada artik iszlesekkkk.....:happy0064 :img-wink: :img-yes:

ozguster
27-12-06, 13:09
Amanın , özet gelmiş ne güzel.Şimdilik yorum yapamayacağım.Merakla ilk bölümü izleyeceğim önce.Oohh ,resmi de gördüm içim açıldı.Özlemişim bizim kızı valla.
Hadi bakalım Perşembe akşamı tüm ekipçe burada buluşmak üzere ,
sevgiler.

özocan
27-12-06, 15:40
ayy özetimizzde gelmişş :)
katılyorum sizlere fragman izleye izleye ilk bölümü izledik artık ama :)
edasenekt'e özet için çook teşekkürler
son 1 gün süper ya çok az kaldı meraktan öllcem yaaa:)

KEiremCEM
27-12-06, 15:44
çok merak ediyorum diziyi ya..süpper oolucak eminim...gününde bence bi problem yok ...sew kardesim; yalancı yarim bunlar bence çok büyük rakipler değil...şöhret desen belki kemikleşmiş bir kitlesi var ama çok sıktı o dizi bence..eskisi gibi bi güce sahip deil.

yagmur94
27-12-06, 16:00
sev kardeşim izlenmiyo ama yalancı yarimi izleyen var şhret bence çok gözde dizilerden biri doktorları yanlış güne koydumuşlar akşam olsaydı izlemezdim çünkü ky var ama 20.00 de yayınlanacaksa benim iiçin bi sorun yok ama dizisi olan kişiler izlemz çünkü fanı oldukları dizileri bu kadar çabuk unutmazlar kesinlikle yanlış bi gün perşembee

ssvshy
27-12-06, 16:07
dizide konu olarak töreyede parmak basılmış vaybe çok zıt karakterler var kesin ilgi çeker kimsesiz, sürekli kendini kanıtlamak zorunda olan babası hasta bir kız ,doğulu bir kız ve doktor valla karakterler müthiş değişik ben bu kadarını tahmin etmiyordum buarada kv başlıyormuş umarım show kurban etmez bizi bu sezon show ve atv geçen sezondan kalma dizi kaldırma işlerine devam ediyor belki kv gibi referansı olduğu için insanlar showa yönelebilir aslında keşke starda olsaydı diyom kanal kendini öne çıkarmaya çalışıyor ve izleyici isteklerine önem veriyor mesela kaybolan yıllarda biz dizinin perşembeye alınması için mail kampanyası yaptık dizi perşembeye alındı kanalda yenileşme çabasında olduğu için her isteği dikkate alıyor inşallah yanılırım bu konuda ters köşe olmak istiyorum

thesunset
27-12-06, 17:58
Bu diziyi seyretmek cok isterdim...her zaman hastanede ve doktorlar,hemsireler ve...dizileri guzel olacak( yabaci diziler icin her zaman boyle oldu)...ama malesef bence yanlis bir gun koydular
mesela ben yalanci yarim'i izliyorum....tek secim kaldi....bolumlari indiricem ve izleyicem bide burdaki yorumlari okuyucam....
umarim reytingler iyi gelir

bostepeli
27-12-06, 18:10
hakikaten güzel anlatılmış karakterler ela ve levent yani kutsi ile yasemin en çok hoşuma giden elada yazan büyük aşkı levent ve leventte de yazan ela yı sevmekten vazgeçmiycezkgüzel bi aşk hikayesi izliycez sırf yasemin kutsi ve bir kaç oyuncu için izliyorum ya güzel bi dizi olucak kv dizisi perşembe olurrsa bu dizinin ardından başlar bence dizi iyi gider kaldırılmazsa inşallah iyi gider ama bazı dizilerle çakışıyo bende reklam aralarında bakabilirim ara ara kaçırmamaya çalışıcam bakalım:img-wink:

zeynepppaliii
27-12-06, 18:10
slm arkdaşlar....:)
özet gelmiş çok sevindim...:)
yarına kadr nası bklicem bilmiorum...yasemn ergenenin oyunculuğu çok ii bnce ve yağmur için izliyorum bn bu diziyi...:)
bu arada kimler hangi oyuncuları canlandırıyodu??? yazarsanız çok sevinirim...:img-wink:

akasyam
28-12-06, 09:13
nihayet bu gün başlıyor. o kadar bekledik. değer umarım. sanki 1. bölümü biliyo gibiyiz. o kadar çok fragman izledikki.
izleyip görücez. :happy0064

bluenight
28-12-06, 10:28
Evetttt beklenen gün geldi çattı beni de daha bir heyecan bastııı :)
Aşk Oyunu dizisinden sonra yorum yapmadım çünkü tv izlemedim uzun bir aradan sonra tv izlemeyi ve yorum yapmayı özlemiştim :)

didou_didem
28-12-06, 10:37
gelmiyor gelmiyor dedim ama sonunda geldi:):)bu arada annem dedi sohw'da bir programa çıkmışlar yağmur ve mehmet izleyen varmı??

serhat123
28-12-06, 10:53
vugun ortalik karisacaqq... çok dizi var yahu.. Ve hepside saat 19 iki nokta ust uste 00 'da basliyor :D Neyse BakaLim NasiL Bir Dizi :) O kadar DedikLeri Kadar Varmi :img-in_lo

Ekin_Derya
28-12-06, 11:25
Efendim, herkese merhabalar!

Nasilsiniz? Keyifer yerinde mi? Yerindedir yerinde...cünki beklenen gün geldi sonunda: DOKTORLAR bugün basliyor ve ben yerimde duramiyorum, o kadar heyecanliyim yani. 'Bu hafta basliyor, yok öbür hafta basliyor' derken dizinin baslamasina sayili saatler kaldi.
Bu arada karakterlerin kisiliklerini de okudum ve diziyi daha da merak etmeye basladim. Her bir karakterin ayri bir güzelligi var (ama Yasemin ablaninki ayri bir hos).
Dizinin ilk özetini de bir gözden gecirdim ve anladim ki: fevkalade bir dizi bizi bekliyor. Mehmet Ali Erbil bazen diyor ya 'kacirmayin, üzülürsünüz' diye, bu diziye de aynisi gecerli. Bu dizi kacmaz, arkadas, kacmaz!
Umarim dizi güzel yerlere gelir ve uzun ömürlü olur. Tabi Show TV'nin de yapmasi gereken seyler var: diziye sahip cikmasi ve emege saygi göstermesi lazim. Ondan sonra rating alir basini gider vallahi.

Aksama, dizi bittikten sonra görüsürüz...

tarik_naz
28-12-06, 11:32
oyuncu kadrosu çok iyiye benziyo kutsi'nin şarkılarını çok beğeniyorum oyunculuğunu da merak ediyorum açıkcası,diziyi izlemek isterdim ama saati sürekli izlediğim dizi ile çakışınca izlemeyecem.artık tekrarını verirlerse ozaman izleme fırsatı bulurum.

bu dizinin bana göre tek handikapı yayınlandığı kanal. show tv izleyici de kötü bi etki bıraktı önceki dizileri aniden kaldırarak. bu yüzden yeni yayına koyduğu diziler büyük ihtimal tutmuyo. inşallah bu dizi de onlardan birisi olmaz.

lazkizz
28-12-06, 11:34
hahah helesukur basliyor!! Insallah Kacirmam
Bence cok guzel Dizi bir dizi olcak, ve tutulacak'ta.

buaksam saat 19.00 da (buraya gore galiba)

Freddie
28-12-06, 11:40
arkadaşlar bugün büyük gün uzun zamandır iple çektğim ilk dizi diyeiblirim Allah bol reytingşler nasip etsin Umarım dizide romantik komedi ve dram tarzındadır (sanırım aşk oyunundan dolayı böle dedim) eee Yasemin ergenin burdaki aşkı da nefretle başlicak

Hadi hayırlı olsun Umarım bize aşk oyununu unutturmaz ama aşk oyununun acısını unutturur :)

büşra_ekin
28-12-06, 12:19
evet nihayet bugün başlıyor ama perşembe olması biraz yanlış olmuş kaybolan yılar reyting kırıyo nese akşamı sabırsızlıkla pdvd003bh1ir7bekliyorum

özocan
28-12-06, 14:46
iştee büyük günn geldii çattı süper bişi ya günler geçmez diyordum ama geçti işte ve bugün perşembe harikaa :)
dizimiz başlıyor .... büyük bir merak içinde akşamın olmasını bekliyorummm:)

zeynepppaliii
28-12-06, 16:18
çok mutluum baslıyo sonunda...:)
acaba yağmurun yanındaki kız kim olcak???

yagmur94
28-12-06, 16:20
çok mutluum baslıyo sonunda...:)
acaba yağmurun yanındaki kız kim olcak???
yagmur yasemine aşık olacakmış :(

Ateş
28-12-06, 17:37
ne yağmur yasemine mi aşık oluyo :( öyleyse hiç beğenmedim ya perşembe olması pek iyi olmadı çünkü yalancı yarimle aynı saate geliyo hangisine bakıcam ki salı olsaydı daha iyi olurdu sanki.

GULE_HAVIN
28-12-06, 18:27
yaseminin burnu estnetikmi.
bide sesi kendi sesi degil di mi.
kendi sesi olsa daha iyi olurdu

amethyst
28-12-06, 18:35
diziler büyük emeklerle çekiliyor,hemen eleştirmek yerden yere vurmak iyi birşey değil ama,olmamış ne yazık ki,benim gibi bu dizinin orjinali olan "grey's anatomy"yi seyredenler varsa eğer bana hak vereceklerdir. niye adapte bir dizi yapılıyor anlaşılır gibi değil,repklikler,senaryo hemen hemen herşey aynı,üzülerek söylemeliyim ki fazla yavan olmuş :(

GULE_HAVIN
28-12-06, 18:42
bencede cok sikici ve dizi hep elanin etrafinda donuyor biraz acayip.
siradan bir dizi ne yaziki reytingler kesin dusuk gelir.
bide herkes yaklasik kendi sesini kulanmis ne yazikki yasemine haric.

CaNaN^_^
28-12-06, 19:07
tek kelimeyle bayyıldım arkadaşlar çok güzel gidiyor...
açıkçası kutsiyle yaseminide birbirine yakıştırdım 8)

bluenight
28-12-06, 19:08
Ben çokk beğendim diziyi yaaa valla kim ne derse desin harika bir dizi..
Tüm önyargılarım kırıldı ve gerçekten çok beğendim, işlenişi bence süper olmuş..
Töre olayına değinmeleri vs harika benceee sonuna kadar izlemeye niyetliyim..

aychaaa
28-12-06, 19:09
ay yerim yasoyu cok tatlı....kutsinin yakısıklıyım karizmatigim bolumunde koptum yanlız:D
neyse guzel gidio..cok olum oldu yanlız ruyama gircekler ...

bluenight
28-12-06, 19:10
yalnız kutsiyi de beğendiğimi itiraf etmeliyim hatta yaso ile yakıştılar bile diyebilirim.
çok hoşuma gitti ikisinin sahneleri, kadere ise acıom valla :D
Birde iyi ki Tr nin en iyi hastanesi ne bu yafs ölen ölene en kötü hastanesi olsa yanmışıss :img-hyste

CaNaN^_^
28-12-06, 19:11
Ben çokk beğendim diziyi yaaa valla kim ne derse desin harika bir dizi..
Tüm önyargılarım kırıldı ve gerçekten çok beğendim, işlenişi bence süper olmuş..
Töre olayına değinmeleri vs harika benceee sonuna kadar izlemeye niyetliyim..

nalan'ım sana katılıyorum sonuna kadar bencede işleniş falan her şey çok güzel
yasemin ergene'de çok güzel...bebek gibi yaaa

CaNaN^_^
28-12-06, 19:13
birde reklam için baya bi beklediler o da hoşuma gitti aman dizi başladı hemen reklama girelim olayı olmadı 8)
reklamlara sinir old. kadar başka şeye bu kadar sinir olmadım tvde

SuluSaray
valla harika bi dizi...iste asistanlarin ayri hastalari olmasi ve her hastanin ayri hayat hikayesini göstermeleri, konulara cok iyi deginmisler. yasemin harika, hem oyunculuguyla hem güzelligiyle. kutsi eskidende mi böyle yakisikliydi yoksa ben mi fark etmedim?bu dizide bi acayip geldi, etkileyici gibi..
cok begendim ben, insallah böyle devam eder..sonunda kadar izlemeyede razim, her ne olursa olsun..

esra36
ya ben çok sevdim bu diziyi çok beğendim hele uzun bir süreden sonra yasemin ergene'yi görmek çok iyi geldi ya kutsi ile yakışıyorlar tek kelime nefis bir dizi:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ozly
muhtesem bir baslangıctı...Abim ve annemle izledimki yaso icin düsüncelerini bilen bilir.Sesleri cıkmadı...Yaso cok tatlı yaa hele o babasıyla konustugunda gözlerim doldu..

MM01
Dizi bence SÜPER.Bence Kutsi ve Yasemin Cok Renk katiyor Diziye.Yanliz bir Sey anlamadim Yaseminin Babasi ne oluyor??

bluenight
28-12-06, 19:14
Evet Yaso çok şekerrr çıkmış gel beni ye dio bayıldımm yaaa özlemişim onu izlemeyi vallaaa :) Grey's Anotomoy izleyicileri büyük ihtimal beğenmemiştyir ama ben orjinalini bilmediğim için 0 dan bir izleyici olarak gerçekten çok beğendim :)

yeliz
28-12-06, 19:15
ya dizi mükemmel yaa acayip bayildim yaa off yerim ben yasomu ya ne kadarda tatli olmus öyle bitanem yaa :img-kiss:
aynen nalan ablacim bende yakistirmaya basladim artik valla bütün sahneler muhtessemdi yaa
ayy kadere cokk yazik yaa garibim cok yazik :icon_sorr
hele o gülcicek meselesine acayipüzüldüm yaa :icon_cry:

ayy dizi bittdi yaa neden bu kadar kisa sürdü?

bluenight
28-12-06, 19:15
Dizi bence SÜPER.Bence Kutsi ve Yasemin Cok Renk katiyor Diziye.Yanliz bir Sey anlamadim Yaseminin Babasi ne oluyor??

Çok ünlü tanınmış bir beyin cerrahı ve alzemher hastası (nasıl yazıldığını bilmiyorum) o yüzden hiç bir şeyi hatırlamıyor

zetva
28-12-06, 19:16
Beğendim diziyi valla işlenişi falan çok güzel olmuş herkese farklı bir hasta farklı konular töreden aşka her şey var sonuna kadar izleyeceğim sanırım :) zaten hastaneli dizileri hep sevmişimdir :)

lombardo resimler için teşekkürler

Ozly
28-12-06, 19:19
Ay yasoda ayrı bir tatlı gözleri parıl parıl..Nasılda yakışmışşşş sanki dizinin ilk cekilen zamanında yanaklar daha tombikmis en son resimlerde daha zayıfda:)

esra36
reklama girdi daha bitmedi herhalde yaa
ama survivor olduğu için bu kadar az reklam gösterip hemen bitirmek de olabilir amaçları

yok canım yapmazlar herhalde hem de ilk bölümde olur şey değil ama diziyi devam ettirler survıvoru geceye kadar devam ettirler temelim bu neyse dizi çıktı ben kaçtımbye

lazkizz
TEK KELIMEYLE SUPER!!!!!!!!!
hahahah showtvinin basina tas dustu galiba
butun film boyunca 1 tane reklam koydular :D:D
Ela Levente asik olmaya basliYor! Hehe Levent
Pek asik degil de gonul eylendiriyor gibi geldi bana
ama bu dizide 1 seyi Cok iyi anladim. DOKTOR OLMAK
COK ZOR BIR MESLEK !!

anil16
28-12-06, 19:21
Ya sonunda yasomuza super bir diziyle kavustuk.Benhic beyenmicem zanlediyordima ** resmen bayildim.Sahneleri cok heyecanliydi buyuk heyecanla izledim hic gozumu kirpmadan.

Vallaha kutsiyi bile beyendim.Bence bu dizi tutucak.Cok guzel bir dizi.

Hele yasomuz cok guzel ya.Ela biraz Ekine benziyo bence. ;)

Sarp-Ekin askida kavgalarla baslamisti.. ;)

Hele son sahnede yaso cok tatliydi.Saclari uzun..cooook seker. :)

esra36
28-12-06, 19:23
arkdaşlar farkındaysanız oyuncular süper ya dizi haricinde tv setretmem forma girmeseydim kaçıracaktım diziyi iyiki forum var

anil16
28-12-06, 19:24
dizideki olumlerde cok uzucuydu.Her hafta boyle degisik konular olucak ama yinede cok guzel bi dizi.2. bolumu iple cekiyorum. :)

Mehmet asla,yagmur atacan,aysun kayaci hepsi muhtesemdi dizide.Ama mehmet'in rolu iyi degil.Kendini beyenmis bir doktor. :P

Elamiz cok tatli ;)

wyand0tte
ütün ekibi tebrik ediyorum.........
yaemin harikasın tekrar bizle olman süper..
çokkkkkkkkkkkkkkk beğendim

büşra_ekin
ne çabuk bitti yaaaa sadece bi reklaö ama tek kelimeyle süper

ya izlenme rekorlarını bulursanız koyun hemen işallah iyi reyting alır

Sef(K)aT
Ayy SÜperdii Yaaa..
Ama bana Bİraz Kısa Geldi Yaaaa:icon_sorr
Doyamadım Filmeee:icon_sorr
Yağmur Süperdi Ama Yaa Çok Şekerdii :)

bluenight
28-12-06, 19:25
Yalnız jenerikde Aysun kayacı nın altında Ela yazdı önce oınun adını verdi Yasonun görüntüsünün altında da kader dedi onun ismini yasodan önce verdi bu show mu artık bunu yapan yanlış yapıo bence yaos bu durumda rahatszı olur yaneee

anil16
babasinin durumunu artik haftaya ogreniriz...doktordu ama heralde hastanede belki bisey oldu ve bu hale geldi...cok buyuk sabirsizlik bekliyorum ilerliyen bolumleri. :)

yasemin.ö
ben cok begendim diziyi... Yasemini tv'de görmeyi cok özlemisim... Yagmur, Melike, vs. hepsi süperdi bence... konular falan aynen harikaydi, nasil basladi bitti anlamadim...

SuluSaray
28-12-06, 19:26
show türkde daha halen reklam var, nerde bittiki dizi?
Ama o fikrete sinir oldum ya, o ne öyle beni uyandirmayin felan.
insani mesleklerinden sogutuyorlar valla. hasana acidim ya, nasil gözleri dolu
hastasi ölünce, ama cok saf gibi duruyor, ana kuzusu gibi.
burak nasil doktor olmus hayret, simarik ukala gibi birsey.
elanin hastasida cok komikdi, dövmesiyle hava atiyor...
ha birde elanin levente beni neden ameliyat icin sectin dediginde, leventde seni etkilemek icin dedigi yer cok hostu..

BeLGiNNN
28-12-06, 19:26
dizi süperdi bayıldım ya harikaydı hele leventle-ela kuskusuz harikalardı diger oyuncularda harikalarda söze gerek yok :img-yes: eft reklam hic vermediler bir sonunda verdiler hic kesintisiz izledik:):)

lazkizz
28-12-06, 19:27
Arkadaslar, Sevda Cicegide bunun gibi guzel basladi ama yarida filmin finali ni koydular. Nedeolsa bu dizide de SHOWTV 'DE yayinlaniyor!!
Insallah bu dizi oburki gibi olmaz. Hemen Yayindan Kaldirilmaz!!! :D:happy0064

Freddie
28-12-06, 19:27
woow forum hemen dolmuş :) vala fena diildi ama 2. bölümde beni kendine bağlicağına eminim :)

ayrıca dizi kısa sürmedi 2 reklam vardı sadece dün maçolar da öye oldu 20'de başladı 21:15te bitti Hadi hayırlı olsun yeni dizi :)

anil16
28-12-06, 19:28
bence kutsi ve yasemin cok hoslardi...kutsi yaseminin yaninda daha yasli goseteriyo ama ben simdiden kutsiye alistim bile....cok hos ve degiisk bir dizi.

rating rekorlari kesin kirar. :)

deliasik
28-12-06, 19:28
ayy dizi süper ya bayildim resmennnn
ama cok cabuk biti ya.. keske biras daha sürseydii..
insallah ratingler iyi olurda iki üc bölüm sonra bitirmesler diziyi

anil16
28-12-06, 19:29
ee yok artik showtvde bu diziye kaldirmaz arti.bu dizi tutucak bence.haberlerde bile reklami yapildi. ;)

dilara43
28-12-06, 19:29
ay ya çok güzel ir dizi ilk bölümden hayran kaldım artık devamlı izlerim gerçektende yasemin ve kutsi bi harikaydı bir an doktor olmak geldi içimden süper bu dizi süper.............

meryemce84
28-12-06, 19:30
Süper bir dizi izledim reklamsız izlemeside çok keyifliydi..:)
Gülçiçek (Güldünya aklıma geldi) çok üzüldüm..:icon_sorr

Dizi çok güzeldi emeği geçenlere çok teşekkürler..:happy0064

Sef(K)aT
28-12-06, 19:30
arkdaşlar gülçiçek'yi koruyan doktor kızın adı netdi unuttum ya

Dİzideki Adı Zenan PArlar Jnmm..
Ama Gerçek Adını bende Bİlmiyorummm:icon_sorr

canannn53
28-12-06, 19:31
çook gzl bi bölümdü diziyi çok beğendim bugün survivor olduğu için erken bitmiş olanbilir. yasemini özlemişiz ya.. yağmur atacan da çok şekerdi ama çok üzüldü hastası ölünce fln..umarım reytingler de iyidir.

prenses19
arkadaslar ben çok beğendim ve bence çok güzel bi bölümle giriş yaptı gerçi ben bilmiyorum yabancı olan diziyi ama bence çok iyiydi ela ve levent mükemmeldi

lazkizz
Valla showtvye belli olmaz. Sevda cicegi de bomba gibi girdi ve
bomba gibi final yapildi. Nede olsa SHOWTV sagi solu belli olmaz onlarin

dilara43
28-12-06, 19:32
bilmiyorum ama bence bu dizi yayından kolay kolay kalkmaz ayrıca reklamsız bir diziyi izlemek çok güzelmiş işallah dizinin reytingleri iyi gelir

kelebek19
28-12-06, 19:34
harikaydi cok guzeldi ailecekoturup izledik
super bi dizi ya zaten doktorlu dizileri hep sevmisimdir
yasemin her zamanki gibi cok superdi
kutsiyle yasemini bende yakistirdim yani
ikinci bolumu sabirsizlikla bekliyorum
ii yorumlar
resimler icinde tsk

anil16
bence ratingler super olur...cunku reklam yoktuki onun icin izleyiciler hic kanali degistirmemislerdi bizim gibi.Insallah hep reklamsiz olur ya..boyle daha iyi. :)

meryemce84
arkdaşlar gülçiçek'yi koruyan doktor kızın adı netdi unuttum ya

Gerçek adı Melike Güner dizideki adı Zenan adı..

Zenan çok iyi biri çok beğendim ben onu,Hasan ana kuzusu..:img-wink:
Suatı çözemedim iyi mi kötümü..

lazkizz
Bence arkadaslar.. Yagmur Ve ekin asik olacak Oyle gibi goruluyor. Yagmur cok seker dizide:D ana kuzusu olmasina ragmen haha.

dilara43
28-12-06, 19:36
bu hafta reklam olmamasının nedeni survivor finali olaması haftaya iki üç tane reklam koyarlar ama reklamsız daha güzel .........

sılam
28-12-06, 19:37
Herkese iyi akşamlar

Hala inanamıyorum.O kadar zamandır dizinin başlamasını bekliyordum ki ve diziyi izleyemedim maalesef.Yıl sonu olduğundan dolayı işler o kadar yoğun ki bu akşam geç çıkacağım tuttu.Geldiğimde Yasemin ve babası konuşuyorlardı.Ben Ela baba dedi.Babası da bende doktordum dedi ve reklamlara girdi.Reklamlardan sonra bir açtım bitmiş:icon_sorr Hala şoktayım.İyi de bütün 8 de başlayan diziler 10 dan aşağı bitmez bu niye böyle 9:15 de bitti?

lazkizz
28-12-06, 19:37
bu hafta reklam olmamasının nedeni survivor finali olaması haftaya iki üç tane reklam koyarlar ama reklamsız daha güzel .........

hahaha evet bencede haklisin dilara43 :p Reklam koysaydilar uzardi film baya survivel gec baslamasi lazimdi ozaman. Hep boyle olsa keske

zetva
28-12-06, 19:38
Oyuncuları çok beğendim ben aslında bir çoğundan şüphem yoktu ama Aysun ve Kutsi'yi çok merak ediyordum ikiside geayet iyiydi bence
Kader'e çok acıdım Gestaponun eline düştü her seferinde uyandırmak zorunda yazık kıza :icon_sorr
Hasan'ın sahnelerinde bayağı ağladım biririne ölüm haberini vermek ne kadar zordur kim bilir bir de damarı dikerken ip koptuğunda nasıl yüreğim ağzıma geldi öyle bir kaptırmışızki sahneye kendimizi ip kopunca kardeşimde ben de yerimizden zıpladık hehe :) ne kadar uğraşsa da bu onun mb olmasını engelleyemedi tabi
Bekir Aksoy hep alıştığımızın dışındaki kibar adam portresinden bayağı uzak bir karakter bu kadar sert olmak zorunda mı bu doktorlar ya :) yazık valla asistanlara
Zenan bayağı hırslı bir tip ama elinden gelen her şeyi yapmaya da hazır
Yasemin'e söyleyecek sözü zaten bulamıyorum çok şeker bir şey ya en sondaki babasıyla olan konuşması da etkiledi beni hele gözlerinin yaşlarla dolması ben de zırlamaya başladım hemen
Kısacası diziyi izlerken bana ordaki duyguları yaşattı tüm doktorlar
diziye bol şans diliyorum umarım ratingleri çok yüksek olur :good:

ECE...:)
28-12-06, 19:39
Yasemin Ergenne'nin kendi sesi mi ??

Bn de izledim guzel, keyifli bir dizi,

Umarım reytinglerde iyi olur ..

Ask Oyunundaki durumdan dolayı Yasemin icin gercekten cok uzulmustum umarım bu projesi tutar ..

dilara43
Herkese iyi akşamlar

Hala inanamıyorum.O kadar zamandır dizinin başlamasını bekliyordum ki ve diziyi izleyemedim maalesef.Yıl sonu olduğundan dolayı işler o kadar yoğun ki bu akşam geç çıkacağım tuttu.Geldiğimde Yasemin ve babası konuşuyorlardı.Ben Ela baba dedi.Babası da bende doktordum dedi ve reklamlara girdi.Reklamlardan sonra bir açtım bitmiş:icon_sorr Hala şoktayım.İyi de bütün 8 de başlayan diziler 10 dan aşağı bitmez bu niye böyle 9:15 de bitti?

hiç reklam gösterilmedi kesintisiz devam etti ayrıca bugün survıvorın finali olduğu için dizi erken bitti haftaya saat 10.00 da bitirirler

özgür silis
ben çok beyendim dizi başta kutsinin olduğunu duyunca biraz yadırgamıştım ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı zenan biraz soğuk itici bi tip gibi geldi bana birtek onun karakterini beyenmedim onun dışında tek kelimeye süperdi umarım uzun süre devam eder:img-wink:

ülkü
28-12-06, 19:40
ya dizi harikaydı yaso başta olamk üzere tüm oyuncular süperdi.bazı sahnelerde gül gül öldüm bazılarında ise ağladım.ya nasıl geçti zaman anlayamadım o kadar sardıki beni bi baktım bitmiş...:happy0064 nasıl beklicez yaa haftayaa şimdi:good: :good: :good:

esra36
ben kocası ölen kadına çok üzüldüm gelinliğimi kocam çıkaracak dedi ama nerden bilsin kocasını öldüğünü ya ben kalb atışlarını gösteren yere baktınm uzun çizgi yoktu doktorda baya sakindi ölmedi sandım söyleyene kadar yoksa ben mi yanlış gördüm

wyand0tte
biliyormusunz diziyi izlerken sol yanım acıdı
keremcemi sarpı aradı gözlerim
sanki aşk oyunu devam ediyo gibi geldi ama alışırım
yinede çooooooooooooook beğendim

Yurdanur
yasoooooomm inamılmazsın ya bağıra bağıra söylüyorum mükemmelin diğer adısın canım ya,herşeyiyle çokkkkk güzel bi dizi perşembe gecelerini yıkıp geçicek bence,hayırlı olsun cümlemize şükür beklediğimize değdi,reytingler ii gelicek bence

lazkizz
28-12-06, 19:41
Herkese iyi akşamlar

Malesef surviver Var diye Erken bitti, 1 tane reklam koydular oda sen bakarkendi tekrari verirler galiba (umarim)

ülkü
28-12-06, 19:41
ben çok beyendim dizi başta kutsinin olduğunu duyunca biraz yadırgamıştım ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı zenan biraz soğuk itici bi tip gibi geldi bana birtek onun karakterini beyenmedim onun dışında tek kelimeye süperdi umarım uzun süre devam eder:img-wink:
aynen canım bende senin gibi düşünüyordum ama kutsiyi izleyince hiçte öyle olmadığını anladım.gayet güzel oturmuş yerine bence oda harikaydı:good:

anil16
28-12-06, 19:42
dun macolar dizisi cok kotu ratign almis top 10'a bile girememiz..o dizinin kaderi simdiden belli oldu.Yakinda biter hemen 2 bolumde falan.

insallah doktorlara boyle olmaz.Persembede cok yogun dizi gunu.cok diziler var.Insallah top 5'e falan girer. :)

ayşa
28-12-06, 19:43
Öhöm öhöm öhöm....
Ey ahali burada mısınız?
Nasıl buldunuz diziyi bakayım? Ben başını kaçırdım ama fragmandan olayı biliyordum, Kutsi tahmin ettiğimden daha iyi kıvırmış bu işi:). Levent ve Ela... hadi hayırlsıı bakalım.
Zelal mi Zenan mı nedir, ameliyat tepkisine çok kızdım ama O da iyi biri aslında. Sadece çevresindeki olanlar onu bu hale sokmuş gibi.

Ameliyat sahnesine değineyim. Suat'ın yaptığı ve ölümle sonuçlanan ameliyatta azcık daha çaba gösterebilirlerdi. Pat adam öldü. Yahu adamın içini açtınız bari elinin altında kalp, yapıver kalp mesajı:). Çok kolaymış gibi ahkam kesiyorum ama...
Levent'in ameliyatı ise çok kısa sürdü. Azcık daha beyin görebilirdik:)

gzd_gzd
28-12-06, 19:43
diziyi tesadüfen izledm ama oldukça beğendim,özellkle yasemin ergene,yağmur atacan we zenandı sanırım kısa saçlı olan kızın oyunculuklarını çok beğendim,we başta bi dizide oynaması garip gelsre de kutsi de oldukça başarılıydı

umarım reytingleri de iyi gelir;)

rrsa
28-12-06, 19:44
ben bu diziyi gerçekten çok beğendim...bir bölümde birçok olayı güzelce anlatmayı başarmışlar...yasemin ergene ve kutsi çok tatlı bir çift olacağa benziyor:)

OXFORD
28-12-06, 19:45
evet bir yasemin ergene hayranı olarak bende diziyi merakla bekliyordum..ki beklediğimize kesinlikle değmiş...muhteşemdi gerçekten...valla aramızdan bir çoğu bu diziden sonra doktor olmaya karar verebilir..bir kere oyuncular rollerine süper uymuş..hele kutsiden hiç beklemiyordum böyle bir performans ama beni şaşırttı...hemde çok...yağmur atacana bu tip rol o kadar çok yakışmış ki..yasemin ergene zaten muhteşemdi..yeni stili de süper yakışmış yasomuza..ve gerçekten sürükleyici...nasıl bitti gitti anlamadım...süperdi bence...umarım reytingleri de güzel olur...

Ozly
28-12-06, 19:45
Ekip toplanmısss..

Sılam izlersin umarım tekrar verirler.İlk bölüm serefine reklamsız gittik..Haftaya ölürüz reklamlardan..
Keremcemi özleyenler.Aynı dizinin saatinde dogum günü kutlamasındaydı Keremcem...ehehe hayranlarına doyamamıstır.
Bizde evimizde Yasemini izledik.Gurur duyduk Elamızla:)))

Ekin_Derya
28-12-06, 19:46
BEN BÖYLE DIZI GÖRMEDIM!!! SÜPER, SÜPER, SÜPER! FEVKALADININ FEVKINDE! TEK KELIMEYLE MUH-TE-SEM! (Aslinda daha da sayabilirim, ama neyse...)
Oyuncular olsun (Aysun Kayaci haric, rolü daha tam oturmamis), müzigi olsun, duygusal ve romantik anlar olsun, hepsi HARKULADE! Yalniz dizi bana biraz kisa gibi geldi, ama bu da tek bir reklam verdiklerinden kaynaklaniyor herhalde. Saati takip ettim, tam 70 dakika diziyi gösterdiler, reklamsiz. Aferin Show'a, akillanmaya basliyor.
Gelelim 1. bölüme: Genel olarak sunu diyeyim, ilk bölümden gözyaslarim akmaya basladi. Simdiden böyle giderse ilerki bölümlerde demek ki gözyasim sel olacak. Yandim vallahi...Basta bende yakistiramamistim kendisini, ama Kutsi'nin performansi cok iyiydi bence, hatte ilk oyunculuk tecrübesine göre muhtesemdi. Sanki 10 yildir doktormus gibi geldi bana...Ameliyat sirasinda Ela'nin bakislari neydi öyle? Bizimki resmen asik olmaya basliyor, ki bence oldu bile. Levent'e baka baka doyamadi, gözlerinin icine girecekti nerdeyse. (Kiz yavas ol, Levent kacmiyor ya). Yani bencede ikisi iyi bir ikili olusturmuslar.
Tabi Yasemin ablanin güzeeligine birsey demeden de edemeyecegim: DOKTORLUK VE KILO ALISI COK YAKISMIS ONA! (Güzele ne yakismaz ki zaten) Bazi yerlerde acayip tatli, diger yerlerde ise acayip güzel. Rolünün hakkini o kadar cok iyi veriyor ki, kendimi onun yerine cok kolay koyabiliyorum.
Kisacasi: DIZI HOSUMA GITTI DE NE DEMEK, BAYILDIM BEN BAYILDIM!!!

anil16
evet dizide bir taneden fazla konu olmasi cok guzel ve ilginc....cok buuyk basariyla cekmisler bolumu.oyuncularda muhtesem tabiki en cokta yasomuz basarili... :) :)

1 taneden fazla konu olmasi diziyi cok heyecanli yapmis.

shiny
çok güzel b diziydi açıkçası sinirlenmeyin ama bu kadarını beklemyordum ben yağmur atacanıda çok beğendim sonu çok güzel bitti bence babası neden öle olmuş acaba ? bence çok güzeldi yasemn ablamıda tebrik etmek laım süper oynamış kendini geliştirmişşş kutsinin de bakışlarını beğendimm çok güzeldii

anil16
28-12-06, 19:47
Ilk yagmur sahnesi....ask oyunun'dan ekin ve sarp'in yagmur altinda sahnelerini hatirlatti bana.... :) ;)

bluenight
28-12-06, 19:47
Bence reklamsız vrmelerinin sebebi insanları daha da bağlayıp diziyi tanıtabilmek için reklam vermediler iyi de oldu süperdi bence bölüm etkisinden kurtulamadım özellikle müziklerine bayıdlım :)

anil16
28-12-06, 19:49
evet aktiliyorum sana nalancim. :)

biraz sanki ask oyunun muzigine benziyo bazi sahnedeki muzikleri...cok guzel muzigi var bence.

lazkizz
28-12-06, 19:50
bu dizi hic obur dizilere benzemedi. SOn samanlardir butun diziler bir
birine benziyordu Ama doktorlar gibi dizi son zamanlardir yoktu bence 5sin icine girmesi lezim DOKTORLAR!!

lazkizz
28-12-06, 19:53
sizce yasemin ergene kime asik olsun !!??

Hasana mi Levente mi :$

bence hasan ve yasemin cok yakisiyorlar birbirine ikiside cokkk seker :D

ülkü
evet aktiliyorum sana nalancim. :)

biraz sanki ask oyunun muzigine benziyo bazi sahnedeki muzikleri...cok guzel muzigi var bence.
evet müzikleri benziyordu hatta çalan müziklerin bazıları azap yolu dizisindede kullanılıyordu.aynı kişi yapıyor müzikleri:) bu arada bencede reklam vermemeleri çok iyi oldu ben bile yerimden kalkamadım yani:)

esra36
bence elenın zorlu bir hayatı olmuş ya da olacak bilmiyorum ama bence çok güçlü bir karekter hani doktor soru sordu ela cevap verdiya hemen aklıma aşk oyununda teleonu çalmıştı diye kendisine kızan öğretmeni soru sorunca cevap vermesi geldi ela ismine daha alışamadım ekin yazıp siliyorum neyse

sılam
28-12-06, 19:54
Malesef surviver Var diye Erken bitti, 1 tane reklam koydular oda sen bakarkendi tekrari verirler galiba (umarim)
Dilara43 ve lazkizz cevap verdiğiniz için çok sağolun.Umarım çok yakında tekrarı verilirde izlerim.Saati gerçekten kötü olmuş.İnsanların tam iş güç saati çoğu kişi kaçırmıştır benim gibi...
Ayşa'm merhaba canım.Arkadaşım bak ilk bölümü kaçırdım.Ama yinede buradayım...İnsan eski arkadaşlarından kopamıyor işte:img-wink:

nufi
28-12-06, 19:55
bence harika bir diziydi, bir doktor olarak yüzde yüz olmasada tibbi acidan da doyurucu repliklerin oldugunu söylemek istiyorum.bence tutar bu dizi..

bluenight
28-12-06, 19:55
Herkese iyi akşamlar

Sıla Ablacım kesin tekrarı verilir üzülmee erken bitmesinin sebebi reklamsız yayınlandığı için o yüzden gene tekjrarı olkur üzülme

anil16
28-12-06, 19:56
cok heycan ve hareket dolu bir dizi.....hep ayni durgun dizilerden bikmistik ya.Yok tore,yok kavga,silah,dovus

iyiki basladi boyle bi dizi.cok sevdim insallah butun turkiyede bayilmistir bizim gibi. :)

*~*RaiNBoW*~*
28-12-06, 19:56
Dizi muhteşedi,Yasemin muhteemdi,müzikler muhteşemdi..Herey dört dörtlüktü daha ne olsun.Aysun Kayacı(küçümsemek için değil) beklediğimden daha iyi oynadı...Hasan'lı sahnelere annemle koptuk zaten...T&A project müzikler harikaydı.Reklamsız olması + çok iyi oldu :):)

meryemce84
28-12-06, 19:57
Öhöm öhöm öhöm....
Ey ahali burada mısınız?
Nasıl buldunuz diziyi bakayım? Ben başını kaçırdım ama fragmandan olayı biliyordum, Kutsi tahmin ettiğimden daha iyi kıvırmış bu işi:). Levent ve Ela... hadi hayırlsıı bakalım.
Zelal mi Zenan mı nedir, ameliyat tepkisine çok kızdım ama O da iyi biri aslında. Sadece çevresindeki olanlar onu bu hale sokmuş gibi.

Ameliyat sahnesine değineyim. Suat'ın yaptığı ve ölümle sonuçlanan ameliyatta azcık daha çaba gösterebilirlerdi. Pat adam öldü. Yahu adamın içini açtınız bari elinin altında kalp, yapıver kalp mesajı:). Çok kolaymış gibi ahkam kesiyorum ama...

Ayşam evet Kutsi iyiydi baya. Ben önyargımdan kurtuldum sanırım..
Ama o sesi bana birini hatırlattı..:img-wink:

Zenan da iyi biri bencede.
Evet ya Kutsinin ameliyatı kısa sürdü.
Ela da çok güzeldi maşşallah herkes peşinde..
Eee zeki ve güzel bir kadın..:good:
Yasemin'i ekranda görmeyi özlemişim..:img-yes:

Hani Cüneyt Türel'li fragman vardı ya.
O sahne 2.bölümde mi acaba?

bluenight
28-12-06, 20:02
Öhöm öhöm öhöm....
Ey ahali burada mısınız?

Hoşgeldin ayşa ben burdyım valla :)
Aşk Oyunu zamanında yeterince beyin gördük ya ondan kısa kesmişlerdir :img-hyste
Dizi boyunca anlaşılan vücutta ki organları daha bir yakından görcesss :icon_whis bencede dizi güzeldi kutsiye ön yargılı yaklaştım ama umduğumdan daha güzeldi dizi :)

aychaaa
28-12-06, 20:03
Ayşam evet Kutsi iyiydi baya. Ben önyargımdan kurtuldum sanırım..
Ama o sesi bana birini hatırlattı..:img-wink:

Zenan da iyi biri bencede.
Evet ya Kutsinin ameliyatı kısa sürdü.
Ela da çok güzeldi maşşallah herkes peşinde..
Eee zeki ve güzel bir kadın..:good:
Yasemin'i ekranda görmeyi özlemişim..:img-yes:

Hani Cüneyt Türel'li fragman vardı ya.
O sahne 2.bölümde mi acaba?

5 fragman werdikleri için bir çok sahne diğer bölümlere kalmıştır..
bence bolumler ilerledikçe cok zevkli bi hal alıcak dizi.umutluyum ben cok ve cok begendim.

meryemce84
28-12-06, 20:03

Aşk Oyunu'na benziyordu müzikleri ever..
Çünkü T&A Project yapıyor Doktorların müziklerini..:happy0064

kelebek19
28-12-06, 20:26
sizce yasemin ergene kime asik olsun !!??

Hasana mi Levente mi :$

bence hasan ve yasemin cok yakisiyorlar birbirine ikiside cokkk seker :D

ya hasan cok iyi birisi ama bence levente zaten oyle olyo ama hasanda cok duygusal yazik olcak ona

*caramel*
28-12-06, 20:31
açık söylemem gerekirse bir tıp ögrencisi olarak bu diziyi begenmedigimi söyleyebilirim bari replikleri iyi yapsalardı o neydi öyle oyunculuklar deseniz birkaç usta oyuncunun haricinde bence vasattı

greysanatomyfan
28-12-06, 20:34
açık söylemem gerekirse bir tıp ögrencisi olarak bu diziyi begenmedigimi söyleyebilirim bari replikleri iyi yapsalardı o neydi öyle oyunculuklar deseniz birkaç usta oyuncunun haricinde bence vasattı

kesinlikle katiliyorum ve diyorum ki
olamaz olmaaz olamazzz
yetersiz oyuncular, yersiz melodram, kotu uyarlama.
herhalde guzel olan tek sey hastaneydi ki cidden anadolu saglik istanbulun en guzel ve en ii hastanesi olma yolunda cok basarili bir yer
iyi olan oyuncularda oynadiklarin karakteri yorulamislar. fikretin daha sert ve otoriter birazda alayci bi ses tonu olmali. Bas hekim cok duygusal. Zenan duygudan yoksun bir kizken bir anda olaya asiret karistirdilar. ole bir sey yoktu orjinalinde. Ela fena diil ama bazi mimikleri oturmuyo. ayrica o aktor bozmasi neydi bi nobeti bile adam gibi yapamadi. ama ne yalan soyliyim kutsi bekledigimden daha ii cikmasiyla birlikte yinede YETERSIZ ve mcdreamy hayatta olmaz olamazz

bence baska yoruma gerek yok.

Ekin_Derya
28-12-06, 20:35
yaseminin burnu estnetikmi.
bide sesi kendi sesi degil di mi.
kendi sesi olsa daha iyi olurdu

Hayir, Yasemin ablanin ne burnu ne de baska bir yere estetik. O 100% DOGAL!!!
Evet, dogru tahmin ettin, kendi sesiyle oynamiyor. O genc doktorlardan (yani oyunculardan) kimse, Yagmur Atacan haric, kendi sesiyle oynamiyor.

bencede cok sikici ve dizi hep elanin etrafinda donuyor biraz acayip.
siradan bir dizi ne yaziki reytingler kesin dusuk gelir.
bide herkes yaklasik kendi sesini kulanmis ne yazikki yasemine haric.

Dizi Ela'nin tarafinda dönmüs olmasi normal, cünki o basrol oyunculardan birisi (digeri ise Levent, yani Kutsi).
Görüsüne saygi duyuyorum, ama 'DOKTORLAR' hic de siradan bir dizi degil. Simdiye kadar kac tane doktorlar dizisi vardi Türkiye'de? Ben hatirlamiyorum vallahi.
Konusu farkli oldugu icin heyecanli bir dizi.
Sana saldirkamk gibi bir hedefim yok, bende sadece senin düsüncelerine fikrimi söyledim. Yani, sakin yanlis anlama.

Yine söylemeden edemiyorum: BEN DIZIYI GERCEKTEN COK AMA BEGENDIM! Emege, ayrica bekledigimize de kesinlikle degmis. Cok güzel bir is cikartmislar. Burdan tüm DOKTORLAR ekibini kutluyorum. Vallahi benim icin dizi tutmustur, benim ratingimi aldi cünki.

hilalko
28-12-06, 20:36
slm millet dizi ilk bölümüyle çok güseldi farkettiğseniz leventin yani kutsinin seslendirmesini keremcemin seslendirmesiyle aynıydı ve dizinin müzikleri de aşk oyununkine çok benziyoduu yada bana öle geldi :img-in_lo ama yasemin ergeneyi tekrar görmek çok güsel

gzm
28-12-06, 20:42
ben bu kadar güzel bir dizi beklemiyordum

aysu kayacı ve yagmur atacan birde senaryoda taklit diyorum ama izlerken cok begendim ön yargılı olmamak lazımmıs

özelikle töre icin vurulan kızdan sonra annem cok üzüldü

birde bundan sonra cerrahlara daha iyi bakıcam demek söylenen dogruymus

müzigini ask oyununu yapan ekip yapmıs bi ara aklıma o geldi cok benziyo hatta bi yerlerde bi keremcem sarp falan cıkacak diye bekledim

lazkizz
28-12-06, 20:43
Dizi cok GuzelDi bence. Bu dizi bence kizlar tarafindan daha cok izlendi. CunkU erkekler Standart turk filmlerini beyenirler kavga dovusle ama normal guzel TR'de konu cok olmayan dizileri izlemezler.

Insallah Dizi su 5in icine girer de bizde rahatlariz!!

dilara_84
28-12-06, 20:43
1. ikinci sınıf amerikan gençlik filmlerine benziyor.

belli ki, birisi aptal sarışını, birisi başarılı ve gözbebeği olan erkeği, birisi erkek düşmanı ve içine kapanık kızı, birisi çapkın ve fırlama ortam adamını ve birisi de aralarında sevimli ve canayakın şaşkın genci canlandıracak. valla fragmandan ben böyle anladım kardeşim. kolej yerine, hastanede geçiyor sadece. ha bir de bütün bunları çekip çevirecek ağır abileri olur. tamam, al sana kolejli amerikan gençliği filmi.

o değil de, fragmanındaki o taksi kavgası nedir yani. ben bu trafikte kazayla ya da yağmurda aynı taksiye binmeyle başlayan tanışmaları bir türlü anlamadım gitti. yeryüzünde kaç tane insan evladı şu şekilde tanışıyor merak ediyorum. yani başka türlü tanışma, kaynaşma kalmamış gibi, hala modası geçmiş tanışma sahnesi kullanmanın mantığı ne. mesela, pazarda domates seçerken ellerin birbirine çarpmasıyla falan tanışın ulan artık. yok bunlar illa yağmurlu bir havada aynı anda taksiye binip, birbirlerine sövecekler sonra kız, adamı aşağı atacak falan... of. kolay mı adamı öyle yaka paça dışarı atmak. adamın ümüğüne çökerler şerefsizim.

2. beni illet etmiş daha henüz başlamamış taklit dizi
grey's anatomynin yanından geçemeyeceğini, türk senaristlerin amerika daki dizinin başarısını asla yakalayamayacağını yapımcılar anlamıslar ki senaryoyu ve hatta hatta replikleri bile orjinalinden "çalıntı"!
castı ise orjinaline benzetmeye ugrasmıslar ama görünen o ki facia!
midem bulandı abuk subuk medya maymunu isimler ve para için yapılmış bir utanç kaynağı daha!

3. doktor olmak isteyenlere kesinlikle izlememelerini tavsiye ettiğim dizidir

4. show tv'nin yeni, yandan yemiş dizisi. adli tıptakiler anneleriyle yaşayan, seks hayatı olmayan kişilermiş bu dizinin senaristlerine göre. burası türkiye plaza insanları sizi, millet 18 yaşına gelince hayatını kurmuyor. çeviri yaparken (çalarken?) dikkat edin böyle "culture specific element"lere de rezil olmayın bari. bronx'da mı doğdunuz, queens'de mi büyüdünüz? nedir olayınız sizin

5. scrubs la ayni saatte yayinlanmaktadir bi de. tesadufe bak

6. bilgisayarlı tomografi kısaltması olan bt yerine ingilizcesi computed tomography kısaltması olan ct yi kullanan dizi

7. en iyi turk meslek dizileri diye bir siniflandirma yapılacak olursa kurtlar vadisinden sonra ikinci olabilecek dizidir. saka bir yana daha giris sekansinda yonetmenimiz yagmur konusunda tecrubesiz oldugunu gosterdi bizlere. kameradan ip gibi akan sulara ve insanin hayatinda gorebilecegi en aydinlik yagmura sahit olduk. kurgusu cok kotu degil ama baslangic ve karakterlerin tanitilmasi bu kadar hizli ve yogun olunca cok malzemeli karakteri olmayan bir tat cikmis ortaya. yine de temel sorun senaristlerde.. diziyi ve karakterleri bu hizla acarlarsa ikinci bolum yayindan kalkar benden soylemesi. her gun tore cinayeti olmaz, bir aktor hastalanmaz ve menejerleri ortama akmaz, babamiz alzheimer asistanimiz manken olmaz hele rektal tuse hic yapmaz ayrica ogleden once 17 rektal tuse hic olmaz, kimse ilk tanistigi insana hele meslektasina sen booolesin topsun muhabbeti cekmez falan filan... yani bizim izleyicimiz anlamadigi tibbi dillerden bikabilir. bakin size soyluyorum sayin senaristler, bizim mesleksizlerimize meslek dizisi yazmak kolay degildir. lanet olsun televizyonum sadece show tv'yi cekiyor

8. orijinal dizideki (bkz: grey's anatomy) george o' malley'i kopyalayan yağmur atacan'ın meredith grey'e tus'ta okunmuş şeker verdiğini söylemesiyle silahıma sarılmama sebep olan dizi. şiddet yanlısı değilim. ölümüm show tv'nin elindendir

9. o ne yapmacık doktor hikayeleri dizisidir ya o ne mal repliklerdir. insan bari utanır da scrubs'la aynı saate koymaz yuh be

10. keske bu diziyi izlemek gibi bi hata yapmasaydım e.r yi bi kaç sezon izlemem gerekecek.. bi insan mesleginden bu kadar sogutulur

11. yasemin ergene'nin keremcem beyefendi ile çevirdiği muhteşem ötesi aşk oyunu dizisinden sonra, ortamın ve konunun gayet farklı olmasına rağmen o diziyle aynı havayı nasıl estirebildiklerini merak ettiğim dizi, yapım ekibi aynı olması lazım zannımca başka türlü o öldürücü müzikler, akıcılıktaki yavaşlık,donukluk elde edilemez diye düşünüyorum

lazkizz
28-12-06, 20:46
Doktorluga hevesliydim

Valla DOktorluga Cok Hevesliydim, Bundan bir 1 sene oncesi ama Iyikide
Sectoru Secmemisim valla :P Cok zor Bir meslek allah Sabir versin Doktor
Olanlara :)

Yaz_Gunesi
28-12-06, 20:46
bence de cok güzel bir dizi.bircok diziden farkli.ayrica acemi oyuncular var ama herkes bir zaman acemiydi,üstelik anlasilmiyorda okadar acemi olduklari.umarim iyi bir reyting alir dizi.bu arada kutsi de cok yakismis diziye.

-Rengin-
28-12-06, 20:47
Sekizdi hatta sekizi 20 geçiyordu ders çalışıodum babamın seninki televizyonda demesiyle irkildim bi de baktım bizim yaseminnnn...........
Meğer unutmuşum bugün başlayacağını...ayıptır sölemesi(ne kadar yanlış olsada)dersi mersi bıraktım oturdum başına...baktım bu böle olmayacak(daha dA beter)hm coğrafya çözdüm hmde diziye baktım arada pcye de grdim tabe:img-hyste :img-hyste
Dizi bnce mükemmeldi... en hoşuma gidende yasemine ela ismi .çok yakışmışşş , gerçekten............:good: sonracığıma oyuncular oturmuş ama yağmur atacanda eksiklikler gördüm sanki ne biliim belkide diğer oyuncuların güzel oynaması onun oyuncuıluğunu bnm gözümde aşağı itti. en kötü olanda kutsi hiç olmamış bi de yaseminin sesi...........ilk önce çok garip geldi yassonun sesi bu ne be dedim ama sonradan diziye ısınınca alıştım ama keşke kendi sesi olsaydı eminim o zaman daha da desteklenirdi. kutsi yerinde daha iiiii bişiy olsaydı:img-hyste :):) yani yakıştıramadım bnnn
sonra diğer kızlar süperdi hele z ile başlıodu ismi unutttum yawww:icon_whis o kız tam uymuş diziye süper olmuşş artı kimsenin hoşuna gitmeyecek belki ama hani bi kadın vardı adı aklıma gelmio gıcıklık yapıp duruoduuu.......... rolünü süper yapmış bee çok holuma gitti o kadın walla harikaydı gıcıklığıda süperdi:img-hyste hele asistanlara kızmaları yok muuuu bayıldım o sahnelereeee:img-hyste belki siz çok kızdın o sahnelere ama çok ii oynamışlarrr doktorluk bakımından incelersek bi yoruk yapamıycamm çünkü bu konuda uzman değilim ama replikler güzeldi lakin dediğim gibi uzman değilimm bilemiom
denenmemiş bi dizi olduğu hakkında bi bilgim yok ama ilk defa böle bi dizi konusu duyuyorum ve farklı buluyorummmmm
ayrıca yaseminimizi uzun zaman sonra ekranlarda görmenin zevkinide yaşadım tabi.yine güzelliğini koruyorrr gerçekten bu kadın çok güzel....... haa sölemeden edemeyceğimmm şu sahneye bayıldım; okandı galiba okan die bi hasta elanın hastasıydı ilk önce acil bişiy var die elayı çağırdı sonra bi daha çağırınca ela önmli bişiy olmadığını filan sanmıştı o sahne çok güzel tasarlandığını düşünüyorummm ve çok hareketli dizi yaaaaa
bnce maceraa, korku ,,,, trajedi yaşamak isteyenlere bir numara bi diziiiii.......................................... ..izleyicilerin artması kısmetiyle...............byby:img-yes:
ayrıca müzikler harika ve etkileyiciydi..................

hilalko
28-12-06, 20:47
ekin_derya
sana katılıyorum orda yağmur atacan dışında kendi sesini kullanan yeni oyunculardan yok ayrıca elanın etrafında dönmesi normal çünkü başrol oyuncu onunla kutsi ve bu diziye benzer bir dizi daha önce yapılmadı sanırım o yüzden farklı bir solukla karşılandı ve bence tutacak

*mine*
28-12-06, 20:48
Ben cok begendim
bekledigimdende daha iyidi
Aysun kayaci cok sekerdi cok yakismis bu rol ona
yagmur atacani pek sevmesemde cok sevimli geldi bana bu rolde
diger oyuncularda cok iyidiler
insallah raitingleri iyi gelir ve yayinda kalir :img-yes:

sinem75
28-12-06, 20:50
Selam arkadaşlar.
Kudurdum,çıldırdım,delirdim.
Elektrikler kesildi.Ela tam babasının yanına gitti ya ziyarete bizde hatlar koptu.
Devamında neler oldu anlatıverin bana Allah rızası için.
Aklım burada inat ettim uyumadım.Tam 1,5 saatttir kesik elektrikler.
Forum kalabalık maşallah.Eski dostlar ile tekrar aynı ortamda olmak çok güzel.

teomanresat
28-12-06, 20:51
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok.bakıyorum kadro burda.Bu dizyi ve burda buluşacağımız anı bekliyorduk.Aksilik o ya tam diziyi izlerken acayip bir baş ağrısı tuttu İlaç milaç biraz düzene girdi.Neyse gelelim dizi yorumuna;
bence güzel bir diziydi.Kutsiyi yaseminin yanına yakıştıramıyordum(neden acaba:icon_whis )ama baktım kıvırmış,helede o bakışlar neydi öyle.tabikide elaya bakışları.Genel olarak bu bölümde herhalde karakterler hakkında bilgi edinmemizi sağladılar.bence hepsi rollareine oturmuştu.Ekin ay pardon ela diyecektim yani yaseminciğim daha bir hoş olmuş ve ekranı doldurdu.Diğer oyuncuların hakkınıda yememk lazım.Onlarda güzel oyunculuk sergiledi.Başını izleyemedim ama anladığım kadarıyla elayla levent takside kapışmış.Dizideki konuşmalardan onu çıkardım ve dedimki bu kızında başına hep böyleleri gelir.ben hasanın hocası herhalde suat biraz asabi bir tip gibi geldi.hasanda garibim pek bir mülayim.Mehmet aslan tam rolünü bulnuş.Aysunda öyle.Zenan doğulu bir aşiret kızını oynuyor.Burdada karşımıza töre çıktı.Ve malsef sonunu kötü gösterdiler.Zenanın ameliyata tepkisi iyi değildi ama onun tarafından bakacak olursak.kendi çabalayarak bir yerlere gelmiş.Ama elayı öyle görmüyor.Başarılı bir beyin cerrahının kzı olduğu için torpilli olduğunu düşünüyor ve bir bakıma hakkının yendiğini düşünüyor.Aslında ela ameliyata girmek istemediğini söyledi ve nedeninide söyledi ama zenan leventin ona torpil yaptığını ve torpilin nedenini ise aralrında bir şeylerin olduğu olarak düşündü.Birde dikkatimi çeken elanın babası alzehimer hastası ama çok tanınan bir doktor.Ve galiba ela bunu saklıyormu orasını anlamadım.Eğer çok ünlü bir doktorsa niye kimse bilmiyor.

hamişş
28-12-06, 20:51
Herkese iyi akşamlar ayşam selam burdayız canım .sılacım evet eski dostlardan kopulmuyor diziyi izleyememene çok üzüldüm merak etme canım tekrarını verirler mutlaka ,diziye gelince tek kelimeyle çok iyiydi diyebilirim aşk oyunundan sonra böyle bir elektriği alabileceğimi düşünmüyordum ama aldım diğer oyuncuların performansıda beni şaşırttı bu kadar iyi beklemiyordum ilk yağmur sahnesiyle giriş yapıldı ya benim için olay orada bitti zaten dedim ki bu dizi tutar yasemini tekrar ekranlarda görmek çok güzel eski dostlarla bir araya gelmek çok güzel

Sef(K)aT
28-12-06, 20:52
Yaa TEk Kelimeyle SÜperdi Yaaa...
Bence Ratinglerde İlk 5'e Kesin Gireriz..

Ekin_Derya
28-12-06, 20:53
kesinlikle katiliyorum ve diyorum ki
olamaz olmaaz olamazzz
yetersiz oyuncular, yersiz melodram, kotu uyarlama.
herhalde guzel olan tek sey hastaneydi ki cidden anadolu saglik istanbulun en guzel ve en ii hastanesi olma yolunda cok basarili bir yer
iyi olan oyuncularda oynadiklarin karakteri yorulamislar. fikretin daha sert ve otoriter birazda alayci bi ses tonu olmali. Bas hekim cok duygusal. Zenan duygudan yoksun bir kizken bir anda olaya asiret karistirdilar. ole bir sey yoktu orjinalinde. Ela fena diil ama bazi mimikleri oturmuyo. ayrica o aktor bozmasi neydi bi nobeti bile adam gibi yapamadi. ama ne yalan soyliyim kutsi bekledigimden daha ii cikmasiyla birlikte yinede YETERSIZ ve mcdreamy hayatta olmaz olamazz

bence baska yoruma gerek yok.

Kusura bakma, ama sen yanlis düsünüyorsun, bence. 'Bu böyle olmaliydi, sunun söyle sesi olmaliydi' diyorsun, ama bu dizi tamamen bir KOPYA degil ki. Bak, sende farkettin, degisiklikler var, her sey ayni degil. Karsilastirman tabi normal, ama bazi sahnelerin veya oyuncularin ses tonlari degisik olmasi gösteriyor ki, Doktorlar dizisi Grey's Anatomy'nin kopyasi degil de uyarlama veya esinlenmesidir.
Senin bu diziyi begenmemen olabilir, orijinalini (yani ilk cikani) izledigin icin, ama diziyi güzel hazirlamislar.

hamişş
28-12-06, 20:55
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok.bakıyorum kadro bur