Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Sorciere
03-01-07, 13:32
ya ben şu bölümde en çok levent diyormuş ya hani beni seviyorsun diye orada koptum ya ela da hayır falan diyor çok güzel bir bölüm olcak(adile naşit kahkahasınıda unutmamak lazım attırmakk biraz zor olacak)

beyaz gelincik_
03-01-07, 13:33
Çalışma yapan herkesinnn elinee sağlık...
bu aradaa harikaa bi bölüm bizi bekliyor. bende fragmanıı gördüm..
çok güzell bi bölüm olucak..

greysanatomyfan
03-01-07, 13:40
greysanatomyfan arkadasim , acikcasi sunu söylim sizin elestirinizi anlamamamin sebebi sadece su ben o grey anatomy filmini hic seyretmedim ev ilk burda duydum belkide tepkim bu yüzdendir olamaz mi ?

seyretmemis olabilirsin.
kimse seyretmemis olabilir. ilk defa seyretmis olabilir. ama ben bizim bakis acimizdan gormeniz icin anlattim. hatta bizi daha iyi anlaman icin ask oyunu yeniden cekilse ve orjinal dizi cekiyoruz deseler neler hissedersin dedim. bizim bu kadar elestrimizin tek sebebi budur. zaten seyretmeyen birisi bu kadar elestiriyosa onda biraz muhaliflik vardir.

fırtına_leyla
03-01-07, 13:42
bende gördüm fragmanı süper levent uyuyo kız geliyo galiba onu izliyo levent de gözleri kapalı bişe diyo kız da ben seni izlemiyodum diyo levent de tabi tabi öledir falan diyo süper bi bölümmmm:img-hyste

greysanatomyfan
03-01-07, 13:42
birşey gözüme çarptıda o sahnenin yerini beğenmiyorsunuz kanı beğenmiyorsunuz peki bunu neden bize söylüyorsunuz filmi biz çekmiyoruz gidin çekenlere söyleyinde burada gereksiz fazladan msj görünmesin

sonucta yorum yapiyoruz diye niye yorum yapiyosunuz gidin yapimcilara soyleyinde bence biraz sacma. o zmn kimse evinde arkadaslariyla esiyle dostuyla cozemiyecegi konularda elestiride veya yorumda bulunmasin. buna politikada, dizide, filmde. muzikte, saglik sistemide dahil.

adanali esmer
03-01-07, 13:46
seyretmemis olabilirsin.
kimse seyretmemis olabilir. ilk defa seyretmis olabilir. ama ben bizim bakis acimizdan gormeniz icin anlattim. hatta bizi daha iyi anlaman icin ask oyunu yeniden cekilse ve orjinal dizi cekiyoruz deseler neler hissedersin dedim. bizim bu kadar elestrimizin tek sebebi budur. zaten seyretmeyen birisi bu kadar elestiriyosa onda biraz muhaliflik vardir.

bak arkadasim evet suclu oalbilri showtv unu ilk bastta bizlerde dedik alinti diye bir sey yazmadilar diye ama neyapalim yapmamislar bizim mi sucumuz dizinin mi sucu hayiiir .

yarencim cok üzüldüm ya bende o resimleri görmüstm ama sonucta dizinin güzel olmmasi önemli keske baka bilsen biz sana anlatiriz burda yaa.

greysanatomyfan
03-01-07, 13:47
ay yeter o konuyu kapatalı yıllar oldu lütfwen ya rahat bırakta bu konu uzamasın istersen aslında uzatırdımda olan doktorlar başlığına olcak kilitlenecek

konuyu uzatmadim adanali esmerin sorusuna cevap verdim. oda bende aklimizdaki seyleri agresiflesmeden soyledik. o neden insanlarin bole tepki verdigini anlamadigini soyledi . bende sebeplerini soyledim. bu kadar.

o senin kadar sert yaklasmadi.

emirdag_güzeli
03-01-07, 13:47
Bu diziyi dun bakmistim tekrari vardi herhalde..hepisinde de..dublaj var yaa..cook yapmacik olmus..
Dizinin konusu aslinda guzel ama bu konular bana cook yabanci gelmiyor cunku bir Amerikan dizisi var(di) Grey's Anatomy ..ona bakarak bu diziyi baslatmislar..

Sorciere
03-01-07, 13:49
Bu diziyi dun bakmistim tekrari vardi herhalde..hepisinde de..dublaj var yaa..cook yapmacik olmus..
Dizinin konusu aslinda guzel ama bu konular bana cook yabanci gelmiyor cunku bir Amerikan dizisi var(di) Grey's Anatomy ..ona bakarak bu diziyi baslatmislar..

ay evet bu lafı bilmiyoruz kaçıncı duyuşumuz niyebirşey yazarken önce birkaç msj geriye bakmıyorsunuz o kadar herşeye dikkat ediyorsunuz ama buna dikkat etmiyorsunuz bunda bir kasıt arıyorum artık

bostepeli
03-01-07, 13:51
slm arkadaşlar çok güzel fragmanlar süper ya:happy0064 anlaşılan ela ve levent duygularına hakim olamıycaklar tabii ekipte bunu farkedicek bakalım nasıl davranacaklar çok tatlılar ya fena aşık oldular leventtin şu laf çakmalarına bayılıyorum eleya:img-hyste gerçi zor durumda bırakıyo ama olsun güzel oluyo açıkça itiraf ediyo duygularını nerdeyse her şakanın altında gerçeklik payı vardır böyle durumlarda aşkları başlasada izlesek çok yakışıyolar:img-in_lo

yaren-ekin
03-01-07, 13:53
Çok tşk ler meliscim zaten diyorum ya forumlar olmasa deliriyordum şimdiye yaseminin sitesindende direk indirebiliyorum çok tşk ederim tekrar

meliscim o yaptığımın pek güzel olmadığına inandığım için yenisine başladım inş bu dahada güzel olucak

adanali esmer
03-01-07, 14:00
arkadaslar görüyormusunuz bakin bostepeli mesela o diziyi begenmis kutsinin de diziye yakisitgini söylüyor , ben sim´dilik yakismamis diyorum , yani kisaca herkezin fikri degisik ve ben saygi duyuyorum herkez benim gibi düsünmesine gerek yok dimi..

allbyme
03-01-07, 14:05
Merhabalarr...
İki gün girmedik valla 2.başlık bile açılmış,çok hızlısınız valla arkadaşlar,inş bu hızımızı hiç kaybetmeyiz.Fragman yine gümbür gümbür ekranlarda gösterilmeye başlanmış.Çok güzel şeyler olucağa benziyor bu hafdada.Yine duygusal anlar bizi bekliyor gibi bol bol:)

adanali esmer
03-01-07, 14:05
begendigine sevindim canim , burda biraz önce soguk birrüzgar vardi madem okudun ne demek istedigimi anlamissindir , üstümden büyük bir yük kalkti valla

ceyda&keremcem
03-01-07, 14:08
dizi süper,çok beğenerek izleidm ilk bölümü.tekrarlarıyla beraber 3 vy 4 kez izledim hiç sıkılmadan.ikinci bölüm için yarını sabırsızlıkla bekliyorum.malesef fragmanı izleyemedim.forumada eklenmemiş sanırım.ekleyebilicek olan varsa spr olur.yorumlarınızdanda izlemiş kadar oldum ama görsem fena olmaz : )

Ekin_Derya
03-01-07, 14:15
Herkese selamlar...

Önce ben yorumumu yapayim da, daha sonra bende birseyler söylemek istiyorum diziyi sevenler ve sevmeyenler hakkinda:
firdevs, gifin cok güzel, eline saglik.
ayshe_yeshil (sanirim adin Ayse), avatarlar ve imzalarin harika, eline saglik.
camil, eklemis oldugun resimler icin cok sagol.
kordugum, imzan süper, eline saglik.
Merve, hikayenin 2. bölümüne bayildim, eline saglik.
brcn (adin Burcin galiba), calismalarin cok güzel, eline saglik.
Gözde (gzd_gzd), imzan süper, eline saglik.
Ceren, fragmani anlattigin icin cok cok tesekkürler.
Melis, senaryon yine müthis olmus. Eline, emegine saglik.
Yaren, takimin ve imzalarin cok güzel, eline saglik.
SELImESMaDEMIr (senin nickin cok uzun, ismini ögrenebilir miyim acaba?), sende fragmani anlattigin ve fragman resimlerini ekledigin icin tesekkürler.
Zuhal, fragmani ayrintili olarak anlattigin icin cok cok sagol.

Simdi gelelim bu basligin uyusmazligina:
Benden burdaki herkese, diziyi begenen ve begenmeyenlere, bir sarki: BÜTÜN DÜNYA BUNA INANSA, BIR INANSA, HAYAT BAYRAM OLSA, INSANLAR EL ELE TUTUSSA, BIRLIK OLSA, UZANSAK SONSUZA...Kavga etmeyin ya, bayram hala gecmis degil. Yani bari bayram günleri tartismayalim bi zahmet...Hadi, hepiniz öpüsün, barisin bakayim...:happy0064 :happy0064 :happy0064

Tülinnn2
03-01-07, 14:16
Slm..
Dizi Daha Yeni basladi ve ben ilk bölumunu Keyifle izlediim..
Insallah Tutulur. Dizinin beni en cok etkiliyen yani Doktorlugun kolay olmadigi herseyi göze alabilmelisin korku olmamali, Bu dizide oynayan oyuncular benim begendigim oyunculardan birileri Yasemin ergene yi Cok begeniyorum onun icin insallah bu dizi tutulur !! :good:

bostepeli
03-01-07, 14:17
arkadaslar görüyormusunuz bakin bostepeli mesela o diziyi begenmis kutsinin de diziye yakisitgini söylüyor , ben sim´dilik yakismamis diyorum , yani kisaca herkezin fikri degisik ve ben saygi duyuyorum herkez benim gibi düsünmesine gerek yok dimi..

slm arkadaşım formda yakışdı,yakışmadı muhabbeti ,yok alıntı falan, tamam konu neden uzatılıyo herkesin görüşü farklıdır ben beğenirim sen beğenmezsin sana saygı duyarım aynı saygıyıda senden beklerim lütfen bu konuyla birbirimizi kırmayalım kimseye zorla bişeyi sevdiremeyiz herkesin görüşü dediğin gibi aynı olamaz lütfen kişilerle değil dizinin konusunda, gelecek bölümlerlr ilgili yada yayınlanan bölümlerle ilgili yorum yapalım bu yakıştı bu yakışmadı muhabbetini geçelim gereksiz uzatılmasın konunun özüne dönelim:img-yes:doktorlar diye bi dizi var izleyenler izlesin izlemeyenlerde izleyenlerin yorumlarına saygı duysunlar tabii izlemeyenlerede izleyenler saygı duyacak olay budur :img-polic yanlızca formda bu muhabbetten sıkıldım dile getirmek istedimbye

adanali esmer
03-01-07, 14:19
Herkese selamlar...

Önce ben yorumumu yapayim da, daha sonra bende birseyler söylemek istiyorum diziyi sevenler ve sevmeyenler hakkinda:
firdevs, gifin cok güzel, eline saglik.
ayshe_yeshil (sanirim adin Ayse), avatarlar ve imzalarin harika, eline saglik.
camil, eklemis oldugun resimler icin cok sagol.
kordugum, imzan süper, eline saglik.
Merve, hikayenin 2. bölümüne bayildim, eline saglik.
brcn (adin Burcin galiba), calismalarin cok güzel, eline saglik.
Gözde (gzd_gzd), imzan süper, eline saglik.
Ceren, fragmani anlattigin icin cok cok tesekkürler.
Melis, senaryon yine müthis olmus. Eline, emegine saglik.
Yaren, takimin ve imzalarin cok güzel, eline saglik.
SELImESMaDEMIr (senin nickin cok uzun, ismini ögrenebilir miyim acaba?), sende fragmani anlattigin ve fragman resimlerini ekledigin icin tesekkürler.
Zuhal, fragmani ayrintili olarak anlattigin icin cok cok sagol.

Benden burdaki herkese, diziyi begenen ve begenmeyenlere, bir sarki: BÜTÜN DÜNYA BUNA INANSA, BIR INANSA, HAYAT BAYRAM OLSA, INSANLAR EL ELE TUTUSSA, BIRLIK OLSA, UZANSAK SONSUZA...Kavga etmeyin ya, bayram hala gecmis degil. Yani bari bayram günleri tartismayalim bi zahmet...Hadi, hepiniz öpüsün, barisin bakayim...:happy0064 :happy0064 :happy0064

beni güüldürdün canim öncelikle begendigine sevindim

müzik biharika ama biliyorsun biz baslatmadik gül gibi gecinip gidiyoruz ama süper dein ya müzik harikaa

allbyme
03-01-07, 14:22

Evet arkadaşlar bırakın artık tartışmayı,bu foruma yakışmıyor böyle şeyelr,hepimiz kardeşiz:)

Bu arada çalışma yapan bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler,ellerinize kollarınıza sağlık...

Ben fragmanı gördüm,müzik beni yine bitirdi,bu T&A Project iyi iş çıkarıyor valla,muhteşem oluyor müzikleri fragmanada renk katmış...

adanali esmer
03-01-07, 14:22
cok sıkıldıginin farkindayim arkadasim aynen bende öyle , ama sunu bilki ilk bizler degil sevmiyenler baslatti ben bir haftadir susuyorum ama bugün söyledim tutamadim kendimi ve beni umuyorum suclui bulmuyorsundur hem dizide tartisilirmisal biri diyor aaa bak kutside varmis bu filimde aceba kimi sevecek aaaa yasemin ergeneyi sevecek bu kadin la o hic yakismiyorlar bence öbürü de yok be yakisiyor diyorlar bir öbürüde herkezin görüsü baska diyor konu kapaliyor bizdede konu artik kapandi sen geri aciyorsun kardesim..

shiny
03-01-07, 14:24
ekin_derya (adın derya galiba )çok sağol cnm yorumun içinnn ... önemli diil ...
ya artık bıraksak şu ekşi sözlük alıntılarını fln tamam beğenmediniz artık buraya yazmanız geremio polemiğe grk yoook

girl01
03-01-07, 14:24
yeni bölüm yarın o tekrardı 1.bölümün:img-wink:

bende 2. bölümü kacirdima üzülüyordum! bence tekrari olmasina ragmen ratingler harika ya!kesin yeni bölümde ratinglerde ilk 3 giririz!:good:

bostepeli
03-01-07, 14:28
adanalı esmer ben konuyu açmadım uzun süre girmedim forma bu olay hala devam ettiğini görünce bunu dile getirdim tamam konu kapandı diyosanız okey tekrar deşmek gibi niyetim yok konuyu olay bitmiştir büyütmeyelim yani diyosun tamam kardeşim:good:

allbyme
03-01-07, 14:29
Adanalı esmer ve Ekin_derya cevapladığınız için çok teşekkürler..

Bu çok güzel bir haber,çok sevindim.Hangi dizi 3.tekrarında 1.liğe oturabilirki.Bu çok güzel bir şey.Yolu açık bu dizinin arkadaşlar.:img-yes:
Bütün ekibi tebrik ediyorum...

ayshe_yeshil
yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler

reytingleri gördüm öyle sevindim ki
beklediğimden çok daha iyi geldi
inşallah tam gaz devam ederiz...

Ekin_Derya
Evet arkadaşlar bırakın artık tartışmayı,bu foruma yakışmıyor böyle şeyelr,hepimiz kardeşiz:)

Haklisin, vallahi. Mahsun Kirmizigül ne güzel demis bakin: HEPIMIZ KARDESIZ, BU ÖFKE NE DIYE??
Takmayin kafaniz ya, relax relax...:img-hyste

Ekin_Derya
03-01-07, 14:34
slm arkadaşım formda yakışdı,yakışmadı muhabbeti ,yok alıntı falan, tamam konu neden uzatılıyo herkesin görüşü farklıdır ben beğenirim sen beğenmezsin sana saygı duyarım aynı saygıyıda senden beklerim lütfen bu konuyla birbirimizi kırmayalım kimseye zorla bişeyi sevdiremeyiz herkesin görüşü dediğin gibi aynı olamaz lütfen kişilerle değil dizinin konusunda, gelecek bölümlerlr ilgili yada yayınlanan bölümlerle ilgili yorum yapalım bu yakıştı bu yakışmadı muhabbetini geçelim gereksiz uzatılmasın konunun özüne dönelim:img-yes:doktorlar diye bi dizi var izleyenler izlesin izlemeyenlerde izleyenlerin yorumlarına saygı duysunlar tabii izlemeyenlerede izleyenler saygı duyacak olay budur :img-polic yanlızca formda bu muhabbetten sıkıldım dile getirmek istedimbye

Agzindan bal damliyor vallahi, ne güzel de söylemissin. Dogru söze ne denir ki? Agzina saglik vallahi. Alinti yapmadan edemedim, cok begendim yazini yahu...

Ekin_Derya
03-01-07, 14:43
ekin_derya (adın derya galiba )çok sağol cnm yorumun içinnn ... önemli diil ...

Evet, adim Derya. Birsey degil...

Adanalı esmer ve Ekin_derya cevapladığınız için çok teşekkürler..

Bu çok güzel bir haber,çok sevindim.Hangi dizi 3.tekrarında 1.liğe oturabilirki.Bu çok güzel bir şey.Yolu açık bu dizinin arkadaşlar.:img-yes:
Bütün ekibi tebrik ediyorum...

Ne demek efendim, seve seve...
Hakikaten süper bir sonuc. Bu kadarini bende hic ama hic beklemiyordum acik konusmak gerekirse. Resmen sok oldum diyebilirim ratingleri gördügüm zaman. Ben bundan sunu anladim ki, eger bir dizi 3. tekrarinda 1. ve 2. olursa, yarin aksam 1.ligini kimseye kaptirmaz, bundan cok eminim.

yeliz
03-01-07, 14:44
yarencim imzalarin yine harika olmus tatlim
elline saglik :)
rica ederim meliscim devamini bekleriz tmm mi cnmm valla acayip merak ediyorum devamini :)

aynen derya ablacim dogru söylüyorsun bize yakismiyo zaten kavga falan etmek :) yani artik konu kaapandi :)

yarin aksami iple cekiyorum yaa off zaman gecmek bilmez simdi yarin :icon_sorr

adanali esmer
03-01-07, 14:45
ama arkadaslar raytinglerin sali günü yani dün böyle olmasi normaldi eger binbir gecenin yeni yada tekrar bölümü olsaydi inan bana oo birinci olurdu yine ama dün hic bir film yoktu tvde o yüzden sasnliyiz 1 ve 2. olduk..

mili_gkhnözen1905
03-01-07, 14:50
reytingler harika yaa tekrari bile süper gidiyorr
fragmani gördüm harika yaa yarini sabirsizlikla
bekliyorummmm

gs-tugba93
03-01-07, 15:13
fregmani gördüm harika ya
dünkü bölümü yine izledim reatingleri
gördüm harika ya dizimiz zirfeye gidiyor arkadaslar
yasasin doktorlar

Defne16
03-01-07, 15:19
Dün tekrari vardi, tekrarina vardim.Greys Anatomy'den esinledigi belli ama ben yinede begendim. Ben begenmem diye bakmistim, kesin bayat bir taklittir diye düsünmüstüm ama güzeldi :img-yes: Eger denk gelirsem bir dahaki bölümlerini izlerim.

SELImESMaDEMIr
03-01-07, 15:32
[/COLOR][B]Ya arkadaslar ben fragmani biraz önce tekrar gördüm ama bu sefer o asansör sahnesini göremedim,acaba ciktida ben mi dikkat etmedim yoksa aslinda böyle bir sahne yoktuda ben kafadanmi attim?Ben bu sahneyi cokta sevmistim ama biraz önce izledigimde bu asansör sahnesini göremedim o yüzden size bir sorum var: Arkadasla bu asansör sahnesi varmi yoksa yokmus,hayir ben sadece Showtvnin avrupa kanalini izleyebiliyorum belki normal kanali izleyebilenler Türkiyenin fragmaninda böyle bir sahne görmüstür,Türkiyenin fragmaninda zaten sesler duyuluyor birde fragman daha uzun sürüyor ve daha fazla sahneler gösteriyorlar.

Arkadaslar ne olur söyleyin böyle bir sahne yani asansör sahnesi varmi yoksa ben bunu böylemi hayal ettim?
Cevabinizi beklyiorum...:)[B]

Defne16
03-01-07, 15:37
Dün tekrari izlerken fragmani verdiler ve asansör sahnesini gördüm ben.
Hani Ela Kutsi'yle ( dizideki adini bilmiyorum :)) asansörde, kapilar açildiginda tüm ekip siritiyor, o sahneyi mi diyorsun? Eger onu diyorsan ben gördüm :img-yes:

bostepeli
03-01-07, 15:37
[/COLOR][B]Ya arkadaslar ben fragmani biraz önce tekrar gördüm ama bu sefer o asansör sahnesini göremedim,acaba ciktida ben mi dikkat etmedim yoksa aslinda böyle bir sahne yoktuda ben kafadanmi attim?Ben bu sahneyi cokta sevmistim ama biraz önce izledigimde bu asansör sahnesini göremedim o yüzden size bir sorum var: Arkadasla bu asansör sahnesi varmi yoksa yokmus,hayir ben sadece Showtvnin avrupa kanalini izleyebiliyorum belki normal kanali izleyebilenler Türkiyenin fragmaninda böyle bir sahne görmüstür,Türkiyenin fragmaninda zaten sesler duyuluyor birde fragman daha uzun sürüyor ve daha fazla sahneler gösteriyorlar.

Arkadaslar ne olur söyleyin böyle bir sahne yani asansör sahnesi varmi yoksa ben bunu böylemi hayal ettim?
Cevabinizi beklyiorum...:)[B]

evet var bende izledim şaşırıyo ekip onları asansörde yakın görünce haralde iki fargman veriyolarya değişik olsun diye o arada kaçmıştır var öyle sahne:img-yes:

bostepeli
03-01-07, 15:48
Yasemin Ergenenin Aşk Oyunundaki Sesi Daha Iyiydi Bu Gerçek Sesimi Acaba??

aslında ikiside gitti ona pek fark yok aslında kutsiye ses tam oturdu ama diğerleri zaten kendi seslerinin kullanıyolar asıl tiyatrocular ama aysun heralde seslendiriliyo galiba:icon_sorr evet seslemdiriliyo:img-yes:

Sailor_Moon
03-01-07, 15:48
Yasemin Ergenenin Aşk Oyunundaki Sesi Daha Iyiydi Bu Gerçek Sesimi Acaba??

hayır cnm gerçek sesi değil.. ( yani bildiğim kadarıyla değil) ilk başta bana da tuhaf gelmişti ama bi süre izledikten sonra bu sesine de alıştım (yani aynı bölümü üç kez izleyince haliyle alışıyo insan) :) .
(inşallah yanlış bilgi vermemişimdir)

SELImESMaDEMIr
03-01-07, 15:57
Defnecigim canim soruma cevap verdigin icin cok tesekkür ederim...ayrica CSI calismalarindan dolayi seni kutluyorum cok taktir ediyorum...sen anlarsin maglum dizi BG:):):)

Bostepeli canim sanada cok tesekkür ederim sorumu cevapladigin icin...:):)

Hayir bu sahneyi görmeyi cok istiyorum o yüzden bu kadar cok ilgileniyorum!!!

Ya inanilmaz birsey simdi tam bu mesaji yazarken fragmani gördüm ve biraz önce bu sahneyi niye görmedigimide anladim...cünkü bu sahne fragmanin en basinda ben tam en basindan görmemistim biraz önce:):):)

Ya acayip heyecanla beklyiorum yarinki bölümü...öf ya:):):)

Sorciere
03-01-07, 16:57
tabi insanlar zamanla filmin güzelliğini anlıyorlar ilkini izlemeyen ikinciyi ikinciyi izlemeyen üçüncüyü izliyor(hoş izleyende izliyor ama) e artık onuda izlemeyende çok pişman oluyor

**merve-ekin**
03-01-07, 17:00
ayyy cok merak ediyorum yeni bölümü fragmani konusmalariyla göremedim
malesef sadece müzikle oynuyordu cok güzel bir bölüm olucagina benziyor
hemen yarin aksam olsun yaa:)

didou_didem
03-01-07, 17:04
ya bir frgamanda asansörde ela&levent yakalanıyorlar bir daha göremedim o fragmanı yaa orayı izlerken şok oldum yaa kalmıştım öle:)

Sorciere
03-01-07, 17:07
nasıl yakalanıyorlar ya bende izledim ama sadece levent işte şey diyor sen beni seviyorsun ya falan gibi bişi söylüyor ela da ben..hayır diyor ya nasıl yakalanıyorya off ben niye orayı görmedim

didou_didem
03-01-07, 17:12
nasıl yakalanıyorlar ya bende izledim ama sadece levent işte şey diyor sen beni seviyorsun ya falan gibi bişi söylüyor ela da ben..hayır diyor ya nasıl yakalanıyorya off ben niye orayı görmedim

benim ilk izlediğim fragmanda ela&levent asansörde baya yakınlar o sırada kapı açılıyor bütün doktorlar dışarda bunlara bakıyor levent uzaklaşıyor ela'dan...

aychaaa
03-01-07, 17:20

2 fragman war arkadaşım sen sesli olanı izlemişin..1 tane daha var sadece muzik çalıo işte o fragmanda yakalanıyolar...yakınlarken asansorun kapısı açılıyo doktorlarda bunlaar bakıyor fln...

z_e_y_n_e_p
03-01-07, 17:23
benim ilk izlediğim fragmanda ela&levent asansörde baya yakınlar o sırada kapı açılıyor bütün doktorlar dışarda bunlara bakıyor levent uzaklaşıyor ela'dan...

ayy dıdemcım bende gordum onu cok kotu yakalanıyorlar:)
cok merak ettım 2. bolumu yarını ıple cekıyorum:)

didou_didem
03-01-07, 17:24
hadi ya of be tüh benm izlediğimde öyle bir yer yok ne kötü :'(

benim ilk gördüğüm fragman buydu hatta bu fragmanda ikinci fragmanda bir sahne var ya gece dışarda hastanenin önünde ela levent yanında duruyo onun başka bir halini gösteriyordu..ela suya taş atıyor levent arkasından geliyor suyun yansımasını gösteriyorlar levent arkadan ela'nın yanında görünüyor yani ela suyun yansımasından görüyor levent'i

**merve-ekin**
03-01-07, 17:28
evet tekrarin bu kadar reyting almasi süper birsey yeni bölümde iyisallah birinciligimiz kalir bu hafta reytinglerin dahada yüksek olucagindan eminim:)

hayatbirgün
03-01-07, 17:30
selamm bende sizler gibi bir doktorlar dizisi fanatiğiyim bu haftaki bölüm bence çok süper olacak:img-yes: hele hani dr.levet dediya hep beni uyurken izleyen kadınla evlenmek isterim dedi ben orada bayıldım kısacası hastayım ben bu diziye tabi bi de dr. levente:img-blush

SELImESMaDEMIr
03-01-07, 17:33
Sizce Burakla Zenenin arasinda birseyler olabilirmi? Bence olucak cünkü su Kadin Erkek tartismalariyla itisip kakisiyorlar...eeee buda demek oluyorki yeni bir ask doguyor,yani tabiki kesin degil ama genellikle asklar böyle basliyor:):)

didou_didem
03-01-07, 17:33
evet yarın yeni bölüm var hayatbirgün aramıza hoşgeldin o sahneyi bende çok beğendim çok güzeldi:)
selimesmademir o benimde dikkatimi çekti ama konuşmaları çok komikti olabilir mi acaba???:)

emirdag_güzeli
03-01-07, 17:37
ay evet bu lafı bilmiyoruz kaçıncı duyuşumuz niyebirşey yazarken önce birkaç msj geriye bakmıyorsunuz o kadar herşeye dikkat ediyorsunuz ama buna dikkat etmiyorsunuz bunda bir kasıt arıyorum artık

Daha yeni okudum da...
Ben bu forumu mi takip ediyorum sanki...niye bir kac sayfa once bakmaliyim..
Ben zaten dun dek geldi dizi ondan bakdim ..oh dikkatimi cekti..dikkat etmiyecek de durum degil..baya bellli..
Ben sadece..dusunduklermi yazmak istedim..burasi Doktorlar bolumu herhalde yablis br yere yazmiyorum..burda yorumumu yaziyorumm!!
..boyle hemen catici bir cevapa da lazim degildi....

hayatbirgün
03-01-07, 17:44
didou_didem saol canım ben valla levente hayran oldum kaldım ağzım 1 karış izliyorum tv de hasta oldum yani yarını iple çekiyorum başka levent hastası varsa sevgilerimi iletiyorum

tugchemre
03-01-07, 17:52
yarını iple çekiyorum fragmanı göremedim ama resimlerle idare ettik bakalım yine süper bi bölüm olacağına eminim:happy0064

izmirli esmer
03-01-07, 17:54
slm arkadaslar ben geldimmm :)

bu dizinin ilk bölümü beni cok etkiledi
o yüzdende buraya yaziim dedimm
benide araniza alirsaniz cok sevinirimm...
yarinki böylümü iple cekiyorumm
fragmenede bayildimm yaa kac kere yakaladimm bugün...
öff ben nasil beklicemm yarina kadar:(:(:(:(:(:(

harvard
03-01-07, 18:15
Merhba ark.lr , bu dizinin tekrarını izledm ve çok hoşuma gtti !!.. Çok değişik bi konu ilgimi çekti ; bundan sonra sıkı takipçisi olucam :D

Avatar ve imza da yapmaya başladm ;)

adanali esmer
03-01-07, 18:25
gelior merak etme :icon_whis

fakat bi sorun var dün tekrarı yarıdan izlemeye başladım isimler çok aklımda kalmadı hemen şuraya kim kimdir bi yazabilir misiniz ???

Hasan-yagmur atacan
Kader-Aysun kayaci
Ela-yasemin ergene
Zenan - öbür kiz adini bilmyiorum
burak-mehmet aslan
Dr.Fikret su kötükadin
Levent-kutsi
Harun bey- hastanenin sahibi
Dr.Suat - yakisikli adam hasana kizan doktor..

zetva
03-01-07, 18:27
bugün başlık yine bayağı yol katetmiş :)
tüm çalışmalar ve eklenen senaryolar güzel olmuş ellerinize sağlık :)
dün gece iki fragmanı da gördüm her reklam arası veriyor kanal nerdeyse fragman yönünden şanslıyız bu çok güzel yine bol koşuşturmacalı, havada aşk kokusu olan bir bölüm bizi bekliyor yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

zetva
03-01-07, 18:32
Hasan-yagmur atacan
Kader-Aysun kayaci
Ela-yasemin ergene
Zenan - öbür kiz adini bilmyiorum
burak-mehmet aslan
Dr.Fikret su kötükadin
Levent-kutsi
Harun bey- hastanenin sahibi
Dr.Suat - yakisikli adam hasana kizan doktor..

isimlerde bir kaç hata var müsadenle düzelteyim arkadaşım bir de hatırlayamadığın yerleri tamamlayayım ;)

Ela--> Yasemin Ergene
Zenan--> Melike Güner
Hasan--> Yağmur Atacan
Kader--> Aysun Kayacı
Burak--> Mehmet Aslan
Dr. Fikret--> Ceren Bozoğlu
Dr. Haldun--> Cüneyt Türel ayrıca bildiğim kadarıyla hastanenin sahibi değil cerrahi bölüm şefi ;)
Dr. Suat--> Bekir Aksoy
Dr.Levent--> Kutsi

ssimge
03-01-07, 19:36
ya arkadaşlar ...
kutsi kaç yaşında bilen war mı ..ben foruma daha yeni girdim we bazı arkadaşların kutsiyle yani levent doktorla ela nın yakışmadığını yazmışlar..kutsi kaç yaşında biliyomusunuz.....

ünall
03-01-07, 19:41
mrb arkadslar anca geldım nete ya dızı dun 4 tekrarında bıle 1 ve 2 ncı olmus sanırım bu dızı cok uzun soluklu olcak cok ii yaa yarın olsada yenı bolumu ızlesek artık..

samsa
03-01-07, 19:54
ya arkadaşlar ...
kutsi kaç yaşında bilen war mı ..ben foruma daha yeni girdim we bazı arkadaşların kutsiyle yani levent doktorla ela nın yakışmadığını yazmışlar..kutsi kaç yaşında biliyomusunuz.....

kutsi,benim en yakın arkadaşımla lisede aynı sınıftaymış, o zaman da sınıfta gitar çalar şarkı söylermiş,hatta arkadaşımla aynı sırada bile oturmuşlar, bu durumda 33-34 civarı arkadaşlar....çok da yaşlı sayılmaz bu durumda değil mi,bence rolüne de pek uymuş bence...

RODYA
03-01-07, 20:00
arkadaşlar selam.tekrarırın ratingi 1. olmuş. bu demektir ki ,bu iş bitmiştir.dizi tutmuştur.herşey harika:img-yes: yarın ki bölümü iple çekiyorum

RODYA
03-01-07, 20:02
ya arkadaşlar ...
kutsi kaç yaşında bilen war mı ..ben foruma daha yeni girdim ..kutsi kaç yaşında biliyomusunuz.....

aramıza hoşgeldin. yasemin 22 yaşında ama kutsiyi bilmiyorum.bence gayet güzel yakışıyorlar.benim gözümn onlara alıştı

hayatbirgün
03-01-07, 20:03
bence leventle ela birbirine uğmuş ve bence kutsi büyük göstermiyo ve bence kutside tam bir doktor havası var

Gülcan
03-01-07, 20:20
Dün yine tekrarini izledim show turkte ve yine cok cok begendim harika bir dizi hem cok eglenceli hem romantik hem komik hemde duygusal, hepsi bi ararada :happy0064
Raitinglerde süper tekrar bölümüyle birinci olmusuz cok sevindim :good:
merakla yeni bölümü bekliyorum, hala fragmani göremedim.
Bu arada ne zaman ayri multimedyamiz olcak? o kadar güzel calismalar eklenmiski yorumlar arasinda kaybolmus malesef

SELImESMaDEMIr
03-01-07, 20:40
Ya arkadasla ben yarina kadar zor beklerim...öf ya,heyecandan uyuyamamda:)

Ya su asansör sahnesi eminim süper olucak...acayip heyecanli olucak,düsünsenize bütün ekib onlari biribirine yaklasmis sekilde görücek:):)

Acaba Hasan electro shock vermek zorunda kaldigi hastayi kurtarabilecekmi?

Burakla Zennenin arasinda neler olucak?:):)

Herkese iyi beklemeler...:)

First_Lady
03-01-07, 20:54
arklar bu dizi cokk guzel ben bi sey merak ediyom Kader acaba kimle ask yasiycakk?yani Burak ola bilirmi acaba?lutfen cevaplayin.Burakla super olur ama cok yakisiyolar

Gülcan
03-01-07, 21:16
Gözdecim avalar süper olmus ellerine saglik

Raitingler cok iyi gidiyor (nazar degmesin) tekrar bölümüyle birinci olduk dizi oturdu yani :img-yes:
Ilk bölümüyle ikinci olmustuk yanlis hatirlamiyorsam

Memo_İSOM
03-01-07, 21:18
sölediğin için teşekkürler cnm acaip merak ediyodum çünkü,kanal show tv olunca artık tereddüt ediyorum.dizi izliyim mi izlemiyim mi die.reyting bilgileri için tşkkürler

Gülcan
03-01-07, 21:20
sölediğin için teşekkürler cnm acaip merak ediyodum çünkü,kanal show tv olunca artık tereddüt ediyorum.dizi izliyim mi izlemiyim mi die.reyting bilgileri için tşkkürler

Haklisin canim show bu sezon kac kisiyi üzdü bilmek bile istemiyorum (ben dahil) ama Yasemin olunca hangi kanalda olsa izlerim. Show'u pek sevmesem katlancaz, cünki dizimiz süper :img-yes:
Canan imzan cok güzel olmus, ellerine emegine saglik

sem(a+ih)
03-01-07, 22:08
arkadaşlar çalışmalarınız süper dizi zaten süper ben çok beğendim Dok. Suat en sevdim karakter ama hepsi süperrr ela ve levent aşkı hele süperrrrrrr ama benm karakterm suat

Ateş
03-01-07, 22:17
dizinin yeni bölümü süper olucak fragmanı izledim çok güzel bende güzel bi diziye benziyo demiştim ama bu kadar tutulacağını da tahmin etmemiştim dizi reytinglerde birinci olmuş arka sokakları bile geçmiş.

sem(a+ih)
03-01-07, 22:21
dizinin yeni bölümü süper olucak fragmanı izledim çok güzel bende güzel bi diziye benziyo demiştim ama bu kadar tutulacağını da tahmin etmemiştim dizi reytinglerde birinci olmuş arka sokakları bile geçmiş.

süper ben tutulacağını tahmin ediyodum açıkcası
Suat la ilgili bişeyler olmasını dört gözle bekliyorummmm ondanda söyle ela levent gibi bi aşk patlasa süper olurrr:img-hyste :img-hyste
en iisi izleyip görmek

benhermi
03-01-07, 22:22
arkadaşlar bu dizi muthiş ya ben ancak dun tam olarak izleyebildim we de gerçekten bayıldım...
ayrıca yeni bölümn fragmanını da gördum muthişti super bir bölüm olacağa benziyo... :)
tabii nerdeyse hiçbirdizinin yeni bölümü bu hafta yokken doktorlar dizisinin olması çok guzel ayrıca dunku reytingler de superdi tekrar olmasına rağmen super yani... :)

zetva
03-01-07, 22:49
süper ben tutulacağını tahmin ediyodum açıkcası
Suat la ilgili bişeyler olmasını dört gözle bekliyorummmm ondanda söyle ela levent gibi bi aşk patlasa süper olurrr:img-hyste :img-hyste
en iisi izleyip görmek

Suat'ta Zenan ile aşk yaşayacakmış ama hemen olmaz sanırsam daha vakit var gibime geliyor neyse bekleyelim görelim bakalım ne de olsa önümüzde daha çok güzel bölümler var inanıyorum buna ben zaten daha ilk bölümden bir çok kişiyi bağladı ekrana dizi :)

sem(a+ih)
03-01-07, 23:02
Suat'ta Zenan ile aşk yaşayacakmış ama hemen olmaz sanırsam daha vakit var gibime geliyor neyse bekleyelim görelim bakalım ne de olsa önümüzde daha çok güzel bölümler var inanıyorum buna ben zaten daha ilk bölümden bir çok kişiyi bağladı ekrana dizi :)

ciddimisin çoooook sevindim bende onla yakıştırıyorum ay cidden çoks evindim oleyyyyyyyyyyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064

*misket*
03-01-07, 23:49
Vay canina demek Zenanla Suat birbirlerine asik olucaklar, bu habere cok sevindim, zaten en Zenana en cok Suat doktor yakisirdi.

kero.yasso.gs
04-01-07, 00:00
Fragmani gördüm hic hosuma gitmedi ama genede bu bölümü merak ediyorum ama halen Ela'yla levent degilde Burak yada HAsan olabilir cünkü levent (Kutsi) Elanin yaninda biraz yasli gibi duruyo bence neyse bölümü cok merak eddiyorum.

meryemce84
04-01-07, 00:02

Suat&Zenan ne kadar iyi bir çift olur bilemiyorum.
izleyip göreceğiz artık.Bencede bölümler ilerledikçe dizi dahada güzelleşecek.

mili_gkhnözen1905
04-01-07, 00:12
ayy yine calismalar harika senaryolarda
öyleee devamini bekliyoruzz...
yarini sabirsizlikla bekliyorumm
önceden sevda cicegi bitince bekledigim
bir dizi yoktu ama simdi 2 tane birden olcak biri bu biride smv:)
zenanla suatmi olcakmis ne diyim bekleyip görelim:)

adanali esmer
04-01-07, 07:48
hmm , zenan ve suat ilk bölümde sanki zenan levente asik olcak ve ela ile zenan arasinda kapismalar olcak sandim ama dr.suata asik olcakmis bencede ikisi daha cok yakisir birbirine birde ilk basta burakla zenan diye düsündüm ama degilmis

aysem_
04-01-07, 08:01
aysem imzalar harika cok tskler ellerine saglik...

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar . Kullanabilisiniz ...

bu arada ben fragmanı görünce gerçekten çok heyecanlandım. Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Levent'le Ela'nın atışmaları çok keyifli ... Zenan-Suat birlikteliği gerçekten olacak mı acaba... merak ediyorum doğrusu..

ÜLGEN
04-01-07, 08:12
Bu hastaneye giren sağ çıkmıyor...

Milyon dolarlık bütçelerle bir hastane kuruluyor, özellikle genç oyunculardan oluşan heyecanlı bir ekip bir araya geliyor, en azından Türkiye için farklı bir konsept deneniyor. Sonuç, Show TV'nin "Doktorlar"ı oluyor. Geçen hafta ilk bölümünü merakla izledim. Dizilerin ilk bölümlerinden hemen sonra eleştiride bulunmaktan hoşlanmıyorum aslında. Ama dayanamadım işte. Evet, daha önce yazdığım bir sorunun cevabını aldım: Az buçuk toplumsal yaralara neşter atacak gibi "Doktorlar". Töre cinayeti bunu gösteriyor. Ancak dizinin geneline epeyce arabesk bir yaklaşım hakimdi. Modern hastane binasına tezat oluşturacak şekilde iç dağlayan bir ağlaklık. Mekan hastane diye herkesin ölmesi şart mı yani?

pnrdvl22
04-01-07, 08:25
wallahi ne yalan söyliyim kutsiden hiç beklemediğim bie oyunculuk geldi. şaştım kaldım resmen.
dizi çok iyi gidiyo.maşallah ama yalancı yarimle aynı saate denk geliyor :(

aysun kayacıdan pek bişey göremedik henüz ama merakla bekliyorum :img-yes:

Heather
04-01-07, 08:28
DOKTORLAR
Türkiye'nin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamaktadır... Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır onların. İyi bir doktor olmak!

Ela; ünlü bir cerrahın kızıdır. Herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Hastanede geçecek günlerini zorlaştıracak biri daha vardır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği beyin cerrahı Levent...

Nedeni belirlenemeyen epilepsi krizi geçiren ünlü aktör ilk hastasıdır. Ölümün sınırından dönen aktör, çekilmez davranışlarıyla Ela'yı da canından bezdirir.

Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert, kuralcı, hırslı biridir. Hastaneye getirilen töre kurbanı genç bir kızın dramına ortak olur. Hem bir doktor hem de doğulu bir kadın olarak.

Kader; kusursuz güzelliği başına hep bela olmuştur. Güzel olmak zordur, hem doktor hem güzel olmak daha da zordur. Ancak o kimsesiz büyümenin acısını, doktor olabilmek için çektiği zorlukları asla belli etmez.

Hasan; hastaneye gelen yeni evli çifti mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Kocası kalp ameliyatına giren geline bir söz verir. Oysa doktorluğa başladığı ilk gün alacağı bu ders oldukça ağır olacaktır. Üstüne bir de girdiği ameliyatta yaşadıkları… O artık bir MB'dir. Yani doktorların kendi aralarında dedikleri gibi "Morg bekçisi!"

Burak, fazla yakışıklı fazla ukaladır. Her şeyi çok iyi bildiğini düşünür. Tam bir baş belasıdır yani. Cerrahi Bölüm şefi Haldun'la karşı karşıya gelecektir. Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr. Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

En az Levent kadar parlak bir kariyere sahip olan Dr. Suat'ın ise tek bir amacı vardır. Haldun'dan boşalacak yere geçebilmek. En büyük rakibi de Levent'tir elbet. Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o. İlk tanıştıkları andan itibaren Ela ile aralarında kopmayacak bir bağ oluşacaktır.

Kaynak : Show Tv

Arkadaşlar son paragrafa dikkat edin. Bence Levent-Ela-Suat arasında bir aşk üçgeni oluşacak. Dr. Suat Levent'in hem aşk hem de iş alanında rakibi olacak bence.

Yani Zenan-Suat birlikteliği olacağını sanmıyorum.

Bu diziyi izlemiyorum ama Zenan-Burak birlikteliği olsun isterim.:img-wink:

((--NeSli--))
04-01-07, 09:12
DOKTORLAR
Türkiye'nin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamaktadır... Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardır onların. İyi bir doktor olmak!

Ela; ünlü bir cerrahın kızıdır. Herkesin düşündüğünün aksine bu durum hayatını hep daha da zorlaştırır. Hastanede geçecek günlerini zorlaştıracak biri daha vardır. Pek de hoş bir tanışma geçirmediği beyin cerrahı Levent...

Nedeni belirlenemeyen epilepsi krizi geçiren ünlü aktör ilk hastasıdır. Ölümün sınırından dönen aktör, çekilmez davranışlarıyla Ela'yı da canından bezdirir.

Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert, kuralcı, hırslı biridir. Hastaneye getirilen töre kurbanı genç bir kızın dramına ortak olur. Hem bir doktor hem de doğulu bir kadın olarak.

Kader; kusursuz güzelliği başına hep bela olmuştur. Güzel olmak zordur, hem doktor hem güzel olmak daha da zordur. Ancak o kimsesiz büyümenin acısını, doktor olabilmek için çektiği zorlukları asla belli etmez.

Hasan; hastaneye gelen yeni evli çifti mutlu edebilmek için elinden geleni yapar. Kocası kalp ameliyatına giren geline bir söz verir. Oysa doktorluğa başladığı ilk gün alacağı bu ders oldukça ağır olacaktır. Üstüne bir de girdiği ameliyatta yaşadıkları… O artık bir MB'dir. Yani doktorların kendi aralarında dedikleri gibi "Morg bekçisi!"

Burak, fazla yakışıklı fazla ukaladır. Her şeyi çok iyi bildiğini düşünür. Tam bir baş belasıdır yani. Cerrahi Bölüm şefi Haldun'la karşı karşıya gelecektir. Gestapo lakabıyla bilinen ve yeni doktorların şefi Dr. Fikret ise hepsinin kabusu olacaktır.

En az Levent kadar parlak bir kariyere sahip olan Dr. Suat'ın ise tek bir amacı vardır. Haldun'dan boşalacak yere geçebilmek. En büyük rakibi de Levent'tir elbet. Başarılı, sürprizlerle dolu, yakışıklı romantik biraz da gizemli biridir o. İlk tanıştıkları andan itibaren Ela ile aralarında kopmayacak bir bağ oluşacaktır.

Kaynak : Show Tv

Arkadaşlar son paragrafa dikkat edin. Bence Levent-Ela-Suat arasında bir aşk üçgeni oluşacak. Dr. Suat Levent'in hem aşk hem de iş alanında rakibi olacak bence.

Yani Zenan-Suat birlikteliği olacağını sanmıyorum.

Bu diziyi izlemiyorum ama Zenan-Burak birlikteliği olsun isterim.:img-wink:

bencede arkadasım çok doğru düşünmüşsün.Dizide ela ve levent birbirlerine aşık olucaklar.Ama suat değil hasanda olabilir.Ama suatta olabilir.Valla iki şık aRasında kaldım...

bluenight
04-01-07, 09:16
Valla açık söylemek gerekirse ben Kutsi olduğunu ilk duyduğumda hiç hoşlanmamıştım hatta kabullenememiştim çok çok önyargılı bakmıştım yaso için çiğ tavuk yiyces artgık demiştim ama ilk bölümü ile tüm dediklerimi yuttum gerçekten çok beğendim kim ne derse desin benc dizi çok güzel eleştiri bulun biraz diyenlere de şu sözü hediye ediyorum "o kadar kusur kadı kızında da bulunur"

((--NeSli--))
04-01-07, 09:22
Valla açık söylemek gerekirse ben Kutsi olduğunu ilk duyduğumda hiç hoşlanmamıştım hatta kabullenememiştim çok çok önyargılı bakmıştım yaso için çiğ tavuk yiyces artgık demiştim ama ilk bölümü ile tüm dediklerimi yuttum gerçekten çok beğendim kim ne derse desin benc dizi çok güzel eleştiri bulun biraz diyenlere de şu sözü hediye ediyorum "o kadar kusur kadı kızında da bulunur"

sana tüm kalbimle katılıyorum.Ben kutsiyi hiç sevmezdim ve bu diziye yakışmıyacağını düşünmüştüm.ama ilk bölümü seyrettim ve ona daha farklı bi gözle bakmaya başladım.Gerçekten çok begendim.Oyunculuğuda çok iyi kıvırdı.Ara sıra yüzü donuk kaldı ama dediğin gibi o kadar kusur kadı kızındada olur...

Ela&Leventttt sizi seviyorum....

bluenight
04-01-07, 09:25
Ya özellikle kutsinni öyle imalı bakışları ve gülümsemesi çok şekr çok dikkatimi çekti o görüntüleri diğer kusurları kapattı sanırım bende o yüzden donukluğu görmedim :)

*duygu*
04-01-07, 09:27
Ela-Suat-Levent arasında bir aşk üçgeni olabilir demişsiniz ama bence Suat Eladan biraz hoşlansa da Ela'nın Levent'e karşı davranışlarını gördükçe vazgeçebilir,Zenan,aşka çok iyi bakmayan biri gibi ama Zenan-Suat ilişkisi olabilir bencede.Burak-Ela arasında tek taraflı yani Burak'ın tarafından da aşk olacak gibime geliyor.

((--NeSli--))
04-01-07, 09:32
Ya özellikle kutsinni öyle imalı bakışları ve gülümsemesi çok şekr çok dikkatimi çekti o görüntüleri diğer kusurları kapattı sanırım bende o yüzden donukluğu görmedim :)

bencede yani oyunculuğundan çok etkilendim ve imajından...:):):)
ama bi sahne şimdi hatırlıyamıyorumm yüzüne donuk demiyim de duygularını pek yansıtamadı ama sadece bi sahne :):):)Diğer sahnelerde cok basarılı.Bence geleceğin yıldızlarından bi tanesi sarkıları filan cok güzel.Herkes onu sarkılarıyla cok seviyordu.Şimdi oynuculuğuylada sevilir iyişallah.Ama bana göre sevilir...

hulya
04-01-07, 09:34
Merhaba arkadaşlar.
Televizyona çok vakit ayırmak istemediğimden dolayı doktorlar dizisini seyretmeyi planlamamıştım ama tesadüfen izlediğim tekrar bölümünden sonra bu fikrim değişti. Henüz bir bölüm yayınlanmasına rağmen izleyiciyi içine alan sıcak bir hikayesi ve karakterlere oturan başarılı cast seçimi dizinin daha iyi yerlere gelmesini sağlayacaktır. Ratinglerini göz önüne alırsak gerek yayınlanan ilk bölümü gerekse tekrarının almış olduğu yüksek ratingler bu savımı doğrular nitelikte.
İmza ve avatar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

bluenight
04-01-07, 09:34
Bence de ilk denemesine rağmne gayet güzel oyunculuğu ben beğendim :)
ayrıca çiftler konusun da boşa kafa yoruyorsunuız bence :)
Ela-Levent
Zenan - Suat
Kader - Burak

Hasan Ela aşkının peşi,nden koşan biri yani ksıa ve öz budur boşa çift beğenmeyin :)

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 09:39

aynen katılıyorum sana nalancım.
bedne ılk duydugmda aynı tepkıyı vermıstım ama ılk bolumden srn butun dusuncelerım degıstı ve ne kadar yanıldıgımı gordum.

((--NeSli--))
04-01-07, 09:40
Ela-Levent
Zenan - Suat
Kader - Burak

Hasan Ela aşkının peşi,nden koşan biri yani ksıa ve öz budur boşa çift beğenmeyin :)

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.ama hasan hayal kırıklığı yaşıcak çünkü elaya aşık olucak(büyük bi ihtimal).sonra ela asşkına karşılık vermeyince de bayağı bi üzülücek.Bakarsızınız deprosyona girer...:):)

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 09:56
Ela-Levent
Zenan - Suat
Kader - Burak

bende boyle dusunuyorum:)
hasan hayal kırklıgına ugrayacak:)

bluenight
04-01-07, 09:58
Senin bildiğin bişiler var boşa konuşmuyosun anlaşılan...yaa Burak'ım Kader'e mi kalıcak şimdi...:sad53:

Kısım benim bildiğim bişe yok orjinalinin var ama :img-hyste ona bakarak yorumda bulunuyorum ama kesin ve emin olduğum tek şey Ela Levent :) bak işde bunda eminim bu bölümünü açılışı rüya ile olcak büyük ihtimal Ela nın rüyası :) bu rüya konusunu orjinalden tahmin etmiom valla tamamen içimden gecio büyük bir ihtimal öle olcak :P

nisann
04-01-07, 10:02
Vee büyük gün !!
frangmanı izledim ya çok güzeldi...
bana kalırsa da bluenight dediğin ela'nın rüyasıyla başlayabilir...
öyle bir hava var çnkü....;)
neyse akşamı iple çekiyorum valla...

adanali esmer
04-01-07, 10:02
evet ya bende onu düsündüm o da olabilir ama bence ilk burak ve kaderrde birbirinden giik kapcak sonra asik olular hasanlada olabilir ama ..

((--NeSli--))
04-01-07, 10:05
bencede ben büyük bir ihtimal olarak burak kader diye düşündüm...ama son anda aklıma geldi size de bi sorayım dedim.Bence hasan kaderle değil baska biriyle olcak ama işte kim....

adanali esmer
04-01-07, 10:06
heralde dizi yillarca sadece bu alti yedi kisiyle gecmicek elvet birgün daha cok oyuncuda gelcek iste güzel bir kadina nasip olur belki hasan

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 10:14
insallah ki insallah yoksa yazik olur bizim MB ye (ana kuzusuna):happy0064

ayyy cok guldum yha:img-hyste
gercektende tam bır ana kuzusu:)dızıye snr bırılerı katılmalı kı ana kuzusunada bı kız bulunmalı yoksa yanlız kalacak:)

adanali esmer
04-01-07, 10:15
bak sen annesi dedin ya aceba annesi kim olcak ya ? hangi ünlüyü hasanin annesi yapmisllar aaceba

((--NeSli--))
04-01-07, 10:17
bak sen annesi dedin ya aceba annesi kim olcak ya ? hangi ünlüyü hasanin annesi yapmisllar aaceba

ayy bilmem ki ama şöyle konustumu konusacak bağırdı mı bağıracak biri olmal ıki hasan bu kaadar ana kuzusu:):)

*duygu*
04-01-07, 10:18
Canım ben hiç senaryo yazmadım da denemedim de ama arada böle aklıma eser tv de görürsen bu akşam aklına getir beni ok :) girişde rüya sahnesini ve öpücük kısmını :P

Nalan bence bunlar tahmin değil şike var ortada kabul etmeyiz:img-hyste Kimile öpüşücek bu kız Leventle mi sen bilirsin...Söyle de gözlerimi kapatayım ben...:img-hyste

adanali esmer
04-01-07, 10:19
ayy bilmem ki ama şöyle konustumu konusacak bağırdı mı bağıracak biri olmal ıki hasan bu kaadar ana kuzusu:):)

aynen öyle , simdi düsünüyyorumda akliam öyle biri gelmiyor ama tuttugunu koparan biri olmali ya bakalim kim ollcak belki hasani sabah kaldirdiginda ogluum sütünü ic , oglum bi lokma zeytin al oglum cabuk ye hehehe böyle olur :img-pilot

bostepeli
04-01-07, 10:19
slm hasana anne mi aranıyo bence tuluğ çizgen süper olur emret komutanım dizisindede ana kuzusu oğlu için birlikten ayrılmıyodu tabii o bu boyutta olmaz ama dediğim isim çok iyi olur ve dediğininz gibi inşallah onu sevecek bir kız karşısına çıkar elayı unutturur umutsuz onun aşkı:img-help:

bluenight
04-01-07, 10:21
Nalan bence bunlar tahmin değil şike var ortada kabul etmeyiz:img-hyste Kimile öpüşücek bu kız Leventle mi sen bilirsin...Söyle de gözlerimi kapatayım ben...:img-hyste

Valla Duygucummm ne desem :img-hyste Bugün rüyamda söyle bir sahne gördüm dizi Ela'nın rüyası ile açılıyor ve Ela Kutsiyi dudağından öpüo yada öpüşüolar gibi gördüm sanırsam hatta rüyamda ekin sarp sahnesi de vardı böle die aklıma geldi ilahi tesadüf :img-hyste

nisann
04-01-07, 10:21
aynen öyle , simdi düsünüyyorumda akliam öyle biri gelmiyor ama tuttugunu koparan biri olmali ya bakalim kim ollcak belki hasani sabah kaldirdiginda ogluum sütünü ic , oglum bi lokma zeytin al oglum cabuk ye hehehe böyle olur :img-pilot

hehehe
valla ana kuzusu dediklerine göre öyledir herhalde...:img-yes:
ama ne komik olur ya....;)
kim olur acaba merak ettim şimdi iyice...

adanali esmer
04-01-07, 10:22
benimde aklima bir isim geldi hemdemükemmel olur gerci senin dediginde iyi usta oyuncu ben sezen aksoy diyorum taniyor sunuz dimi ay bayilyiorum o kadina kesin yakisirdi ..

*duygu*
04-01-07, 10:22
Valla Duygucummm ne desem :img-hyste Bugün rüyamda söyle bir sahne gördüm dizi Ela'nın rüyası ile açılıyor ve Ela Kutsiyi dudağından öpüo yada öpüşüolar gibi gördüm sanırsam hatta rüyamda ekin sarp sahnesi de vardı böle die aklıma geldi ilahi tesadüf :img-hyste

Dimi ya bak şu tesadüfe İlahi Adalet Ekin-Sarp nerden çıkmışsa artık:img-hyste Aman ben şimdiden gözlerimi kapatmaya başlayayım bi de Ela mı öpüyodu Allahhhh:icon_sorr

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 10:23
ehhehe cok haklisin aceba kimi yakistircaklar ona..

ben cok merak ettım nasıl bır kız olur acaba:)
kesın hasan gıbı bırı olmalıdır:)

((--NeSli--))
04-01-07, 10:23

ewt aynen öyle aslında seyde olabilir hayat bilgisinde oynayan afet güçverir...

Çünkü o da dizideki kardeşine ''sütünü iç.Okula geç kalıyorsun.Keramettinnnn!!!'':happy0064

filan diye bağırıyodu.Bence o olursa komik olur ve de yakışır.Tabi emret komutanımdaki o kadın da olabilir...

bluenight
04-01-07, 10:25
Dimi ya bak şu tesadüfe İlahi Adalet Ekin-Sarp nerden çıkmışsa artık:img-hyste Aman ben şimdiden gözlerimi kapatmaya başlayayım bi de Ela mı öpüyodu Allahhhh:icon_sorr

Duygucum sen benim rüyalara güvenme tam tersi olup Leventte öpebilir rüya bu işde rüyadan rüya görmek ne derece doğru olur bilinmez güvenme sözlerime :img-hyste

bostepeli
04-01-07, 10:28
benimde aklima bir isim geldi hemdemükemmel olur gerci senin dediginde iyi usta oyuncu ben sezen aksoy diyorum taniyor sunuz dimi ay bayilyiorum o kadina kesin yakisirdi ..

bak oda süper olu yani evet büyük ihtimalle olabilir işi bilen biri olsunda suzan aksoya bende çok gülüyorum komik kadın:img-hyste

*duygu*
04-01-07, 10:29
Duygucum sen benim rüyalara güvenme tam tersi olup Leventte öpebilir rüya bu işde rüyadan rüya görmek ne derece doğru olur bilinmez güvenme sözlerime :img-hyste

Ya ille de Levent olmak zorunda mı?Yani rüyaların şaşıramaz mı Örneğin Levent yerine Burak olsa tam süper olurdu...:img-wink: :img-hyste

((--NeSli--))
04-01-07, 10:30
Bu akşam tamamını görürsün canım bakalım kim kimi öpecek şurda ne kaldı ki 8 saat :img-wink:

ay Daha cok var yaaa iple çekiyorum gerçekten bu bölüm cok güzel olucak...iyişallah öyle bi sey olur.Bluenight rüyan cıkar....İYİŞALLAHHH...:happy0064 :happy0064

bluenight
04-01-07, 10:32
Ya ille de Levent olmak zorunda mı?Yani rüyaların şaşıramaz mı Örneğin Levent yerine Burak olsa tam süper olurdu...:img-wink: :img-hyste

Ihhh olamazzz benim rüyamda ne gördüysem o olur :img-hyste bende isterdim Burak olmasını ama malesef rüyamda yer almadı :img-hyste :img-hyste

bostepeli
04-01-07, 10:32
bence bu akşam o asansörde ne olacaksa ela ve leventle ilgili ekip onları gördüğünde şaşırmış vaziyettelerdi bakalım belki burda öperler birbirlerine valla bekliyorum:img-blush neyse izleyip görücez ama ilk bölümden bu kadar yakınlaşma işte leventin beni uyurken seyreden bi kadınla evlenmek istedim hep herşeyi ima ediyo diğer zamanlarada kalsın sanki ilk bölümde olay çözüldü erken biraz yani bence:icon_whis

adanali esmer
04-01-07, 10:33
ewt aynen öyle aslında seyde olabilir hayat bilgisinde oynayan afet güçverir...

Çünkü o da dizideki kardeşine ''sütünü iç.Okula geç kalıyorsun.Keramettinnnn!!!'':happy0064

filan diye bağırıyodu.Bence o olursa komik olur ve de yakışır.Tabi emret komutanımdaki o kadın da olabilir...

vay be hayal gücümüze bak o da olabilirde belki kabul etmez ama teklifi bunu da düsünmek gerek benim aklim suzan aksoyda kaldi biraz önce yanlis yazmisim ama süper olurdu yaa yada emret komutanimdaki kadinda olabilir o diziyi seyretmiyorum ama kaini taniyorum usta oyuncu..

bluenight
04-01-07, 10:33
ay Daha cok var yaaa iple çekiyorum gerçekten bu bölüm cok güzel olucak...iyişallah öyle bi sey olur.Bluenight rüyan cıkar....İYİŞALLAHHH...:happy0064 :happy0064

Çıkacak çıkacak sen bana güven hatta ben gelecek haftanın rüyasını da gördüm de onu da o zamana yakın sölerim az az yeter bu tutarsa ona öle geciş yaparım ok :icon_whis

*duygu*
04-01-07, 10:35
Yaa ben bu gece dizinin başını izlemesem olur mu?Hayır,mide fesadı falan geçiririm oraya bakarken,beni mazur görür müsünüz :)

bluenight
04-01-07, 10:37
Yaa ben bu gece dizinin başını izlemesem olur mu?Hayır,mide fesadı falan geçiririm oraya bakarken,beni mazur görür müsünüz :)

Kısım gerçek olan bişeyden deil rüyadan bahsedios ne malum tutacağı :img-hyste bana güvenme sen takıl kafana göre izle başından sonuna :img-yes: :icon_whis

*duygu*
04-01-07, 10:39
Tutucak tutucak Nalan ilk kafeye gittiğinden beri ne gördüyse tutuyor maşallah :) Yaa cidden bu ne hız yaa biz Aşk Oyununda bi öpüşme göremedik şurdaki duruma bak... :(

<EyD@
04-01-07, 10:40
herkese merhaba..:)

suan okuldayım ve yazsdıklarını okudum

nalancım cok sagol cnm sende olmasan halımız harap yanı cnm.:)

calısma yapan herkese cok tskler..

cıftlerde tam bekledıgım gıbı cıktı...ela levent(zateb bellıydı:))burak kader(emın deılım fazla:))zenan syuat(hehe muthıs bır cıft olcak:))ama hasancık kaldı yav...:)onada hasta yakınlarından helal sut emmıs bırını buluruz:D:D

bluenight
04-01-07, 10:41
Tutucak tutucak Nalan ilk kafeye gittiğinden beri ne gördüyse tutuyor maşallah :) Yaa cidden bu ne hız yaa biz Aşk Oyununda bi öpüşme göremedik şurdaki duruma bak... :(

eheueheu valla cafeden demek ki kermat duygumm :img-hyste :img-hyste ayrıca aşk oyununda da ekin sarpla rüyasında öpüşüp aşık olmuştu ordan esinlendim :sad53: hee 3.bölümde de bir öpüşme sahnesi görür gibiyim duygumm sıkı dur :img-hyste hatta onu da şeye benzettim sarpla ekin 23.bölümd e sarpın evinde kutlama yapıolardı ya eklerin üstüne mum koyup burda da elanın doum günü olcak sankim böle popkekin üstünde mum olcak kutsi öpcek yassoyu hatta doum gününü ela leventle gecirmek isticek gibi göünüo bana öle die ayy cidden ben senaryo yazam :img-hyste

*duygu*
04-01-07, 10:42
herkese merhaba..:)

suan okuldayım ve yazsdıklarını okudum

nalancım cok sagol cnm sende olmasan halımız harap yanı cnm.:)

calısma yapan herkese cok tskler..

cıftlerde tam bekledıgım gıbı cıktı...ela levent(zateb bellıydı:))burak kader(emın deılım fazla:))zenan syuat(hehe muthıs bır cıft olcak:))ama hasancık kaldı yav...:)onada hasta yakınlarından helal sut emmıs bırını buluruz:D:D

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Hasan zaten bulucak kendine birini ismi de E ile başlıcak gibi geliyor bana...Nalan bunu da ben rüyamda gördüm nasıl :img-hyste

aysem_
04-01-07, 10:43
Ben Bekir aksoy'u (yani Dr. suat) çok seviyorum. Bende çok yetenekli bir oyuncu. O'nun bu dizi de olması beni çok mutlu etti.
Bu arada arkadaşlar bu Dr.Levent'te az değil haaaa :) Ela'ya "benden hoşlanıyorsun" ya da "beni uyurken izliyorsun" demeler falan adam çok hızlı ... Valla insanın aklında bile yoksa zorla kendini sevdirir :)

ünall
ya arkadslar hasan yıne amlıyat falanmı gırcekkk benmı yanlıs gordum yoksaa bu dızı bence yılın dızısı olcakkk cunku 4 tekrarda bıle 1 oldu hıc bır dızı bole retytıng almsı bence..

*duygu*
eheueheu valla cafeden demek ki kermat duygumm :img-hyste :img-hyste ayrıca aşk oyununda da ekin sarpla rüyasında öpüşüp aşık olmuştu ordan esinlendim :sad53: hee 3.bölümde de bir öpüşme sahnesi görür gibiyim duygumm sıkı dur :img-hyste hatta onu da şeye benzettim sarpla ekin 23.bölümd e sarpın evinde kutlama yapıolardı ya eklerin üstüne mum koyup burda da elanın doum günü olcak sankim böle popkekin üstünde mum olcak kutsi öpcek yassoyu hatta doum gününü ela leventle gecirmek isticek gibi göünüo bana öle die ayy cidden ben senaryo yazam :img-hyste

Yaa bu rüyalar benim canımı sıkmaya başladı ama....Allah Kutsiyi nerden bulmuş bunlar yaa...Mehmet olsa olmuyodu sanki....:sad53:

((--NeSli--))
04-01-07, 10:45

yaz tabi sende bu hayal gücü varkennnnnnn....Yaz bence bekliyoruzzzzzzz...Ben cok istiyom yazmanı:good:

bluenight
04-01-07, 10:45

Hasan zaten bulucak kendine birini ismi de E ile başlıcak gibi geliyor bana...Nalan bunu da ben rüyamda gördüm nasıl :img-hyste

ıhhh ben daha farklı gördüm canım E ile başlamıo hatta ben harf bile göremiom şimdilik ufukda :img-hyste :img-hyste artık hasta yakını mı olurrr başka bir aisstan mı annesinin bulduğu görücü usulü mü belli olmaz Hasan'ın kaderi daha yazılmamış :img-hyste :img-hyste

ask_rox
04-01-07, 10:46
offf yaaa opuyo demek...ay duygu benimde kusuruma bakmiyin bende izleyemiycem sonra hats aolur filan allah korusun.....ruyalarda bu aralar pke hayirli degil sanirim :img-hyste

sem(a+ih)
04-01-07, 10:47
ela ile levent aşkı zaten köşe kapmaca gibi devam edicek çok tatlı yapmışlar ama çok hoşuma gitti aşk hikayeleri
benm gözüm Suat da onn sahnelerini bekliyorum dört gözle onla ilgili olaylarda başlasa biran önce süper olacak

ünall
04-01-07, 10:48
oooooooooo arkadslar sız sımdıde gelecekden haber vermeye baslamısnız dızı sonuna kadar artık bır rezzan kıraz daha cıkar burdan :)

nisann

canımm ya sen bence de yazmaya başla...
maşallah hayal gücün harika ya...
ama doğru diyosun dediklerin olabilir...;)

bluenight
yaz tabi sende bu hayal gücü varkennnnnnn....Yaz bence bekliyoruzzzzzzz...Ben cok istiyom yazmanı:good:

canım ben kopya çekiom çaktırmaa :img-wink: senaryo yazmak kim ben kim ben arada böle rüya anlatırım birleştirisiniz senaryoyu teşekkürler ilgin için :img-in_lo

*duygu*
ıhhh ben daha farklı gördüm canım E ile başlamıo hatta ben harf bile göremiom şimdilik ufukda :img-hyste :img-hyste artık hasta yakını mı olurrr başka bir aisstan mı annesinin bulduğu görücü usulü mü belli olmaz Hasan'ın kaderi daha yazılmamış :img-hyste :img-hyste

Yok yok belki de kendine okunmuş şeker veren bi kız bulur belli mi olur bu işler:img-hyste Ama bence bikaç bölüm sonra onun annesi de girsin diziye komik olur ana kuzusu ya biraz :happy0064 Yaa bi insan annesi istedi diye Tıp okur mu bakın o ne güzel Mahalle Bakkalı olmaya heveslenmiş:img-hyste

z_e_y_n_e_p

ay koptum nalan yha demk hasan ın kaderı daha yazılmamıs:img-hyste :img-hyste desene cocuk yanlızlıgını yasıyacak hasan ın kaderı senın rüyalarında nalan:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ünall
04-01-07, 10:49
ela ile levent aşkı zaten köşe kapmaca gibi devam edicek çok tatlı yapmışlar ama çok hoşuma gitti aşk hikayeleri
benm gözüm Suat da onn sahnelerini bekliyorum dört gözle onla ilgili olaylarda başlasa biran önce süper olacak

evet sema bana gorede askları kose kapmaca gıbı gıtcek pek emın olamıyorum suatı bence ılerde basa bele bısı olcak leventlede anlasmıycak sanırım

aysem_
04-01-07, 10:50
*duygu* ben sana katılmıyorum arkadaşım
bence Kutsi ve Yasemin birbirine çok yakışıyorlar. Yasemin zaten çok hoş bir kız, Kutsi'de yakışıklı ama en önemlisi ise Karışılıklı rollerde birbirini iyi tamamlıyorlar. Bir filmde-dizide başarı için özellikle birbirine aşık çiftleri oynayanların inandırıcılıkları çok önemlidir.
Zaten Mehmet'in oynadığı karakter Ela'ya pek uygun değil. ha Mehmet Aslan'da hoş çocuk o ayrı tabii.
bir de dizinin müziklerini çok beğendim.. Kutsi'de şöyle güzel bi şarkı yapsa, tam olur! güzel olur :img-wink:

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 10:50
Yok yok belki de kendine okunmuş şeker veren bi kız bulur belli mi olur bu işler:img-hyste Ama bence bikaç bölüm sonra onun annesi de girsin diziye komik olur ana kuzusu ya biraz :happy0064 Yaa bi insan annesi istedi diye Tıp okur mu bakın o ne güzel Mahalle Bakkalı olmaya heveslenmiş:img-hyste

hasan zaten basından berı ıstıyomus Mahalle Bakkalı olmayı demekkı ıstedıgıde oldu aten o artık bır MB:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sem(a+ih)
04-01-07, 10:52
evet sema bana gorede askları kose kapmaca gıbı gıtcek pek emın olamıyorum suatı bence ılerde basa bele bısı olcak leventlede anlasmıycak sanırım

yok ya o tatlı bela olur olsada :img-hyste
oda ela levent kadar tatlı olurmu bilmm ama oda büyük bi aşk yaşayacak
gece biri bu kızında zenan olacağını demişti yakışır valla
bilmiyorum ama ben en çok suay karakterini sevdm ve bekir aksoyunda oyunculuğunu kendisini çok sevdm için onla ilgili sahneler bekliyorum

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 10:53
ya bence görücü usulüyle bulmazlar hasana birisini bence namuslu sinirli bi tip bulur hasani ..

bencde görücü usulu olmaz ama bakarsın yıne annesının ve teyzelerının ısrarıyla evlenır cocuk nasıl onların ısrraıyla tıp okumussa evlenebılır yanı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hasan bence cok kılıbık bır tip olur:img-hyste :img-hyste

ünall
ya kutsıyı kımse pek begenmıyo galıba ama bence adam golzerıyle oynuyo ben cok yaksıtırdım baska bırı olmasında ıztemem dogrusu..

*duygu*
bence Kutsi ve Yasemin birbirine çok yakışıyorlar. Yasemin zaten çok hoş bir kız, Kutsi'de yakışıklı ama en önemlisi ise Karışılıklı rollerde birbirini iyi tamamlıyorlar. Bir filmde-dizide başarı için özellikle birbirine aşık çiftleri oynayanların inandırıcılıkları çok önemlidir.
Zaten Mehmet'in oynadığı karakter Ela'ya pek uygun değil. ha Mehmet Aslan'da hoş çocuk o ayrı tabii.

Kutsi ve Yasemin'i ben hiç yakıştıramadım,Aşk Oyununu izleyen çoğu kişinin de ortak görüşü bu zaten.Ekin-Sarp gibi bir çiftten sonra Kutsi,bana soğuk ve alaycı gibi geldi...Yasemin de rolüne oturmuş ama Kutsiyle yanyana geldiğinde hiç bir elektrik alamıyorum ben onlardan,çoook uzun bir süre alamayacağım da...üzgünüm...:sad53:

<EyD@
04-01-07, 10:54
yok ya o tatlı bela olur olsada :img-hyste
oda ela levent kadar tatlı olurmu bilmm ama oda büyük bi aşk yaşayacak
gece biri bu kızında zenan olacağını demişti yakışır valla
bilmiyorum ama ben en çok suay karakterini sevdm ve bekir aksoyunda oyunculuğunu kendisini çok sevdm için onla ilgili sahneler bekliyorum

kıs sema sen burdamısın:D:D
suatla zenan nasıl olcak merak edıyorum ama yılın cıftlerınden bırı olcagı belı bnce:D:D. ama buragı kımseyle yakıstıramıyorum ya:D:Delada ela olcak baskası olmaz:D:D.

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 10:54
ya kutsıyı kımse pek begenmıyo galıba ama bence adam golzerıyle oynuyo ben cok yaksıtırdım baska bırı olmasında ıztemem dogrusu..

ben acıckası ela&leventcıyım:):):)
burakla faalan ıstemıyorum zaten ıkısııde bırbırıne asık oldular:happy0064 :happy0064 :happy0064

ünall
04-01-07, 10:55
bence sız o dızyı ızledıgınz ıcın ole dusunuyosunuz ben o dızıyı arada bır bakdırm ve benım ıcın farketmıyo bu cıftte cok guzel bence ama

((--NeSli--))
valla herkesin fikri uyuşmayabilir bu çok normal.Bende hasta oldum kutsi bi defa çok iyi oynadı ve ela ile birbirlerini tamamladılar....

sem(a+ih)
bir de dizinin müziklerini çok beğendim.. Kutsi'de şöyle güzel bi şarkı yapsa, tam olur! güzel olur :img-wink:

kesinlikle katılıyorum ben ela ile leventi çok yakıştırdım birbilerine
mehmet aslan cidden hoş biri ama burak ve ela hiç yakışmıyolar karakter olarak tabı mehmet aslanın yakışıklı olşuna lafım yok cidden hoş biri

ask_rox
Valla Nalancim ben senin ileri gorus kabiliyetine guvendigimdendirki bence bu ruya cikacak nedense diyorum :img-hyste
ama ben tahammul edemem kardesim heheheheh...bak sarpla ekin opusurken boyle guzeldi ya simdi kutsi bilemem...keremcemle yaso muhteem ikiliydi nedense ben onlardan kopamadim .... kutsiye alismak benim icin zor olucak! izlerim belki ama ilk 10 15 dk haric maz allah fenalasirim annemle beni hastaneye kaldirmak zorunda kalmasinlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ünall
04-01-07, 10:56
kıs sema sen burdamısın:D:D
suatla zenan nasıl olcak merak edıyorum ama yılın cıftlerınden bırı olcagı belı bnce:D:D. ama buragı kımseyle yakıstıramıyorum ya:D:Delada ela olcak baskası olmaz:D:D.

bır dakıka suatl zenanmı bırlıktye olcak ooo dızı daha senlencık o zamn bana suan suan cok garıp geldı yaw..

<EyD@
04-01-07, 10:57
benim rüyalarımda kalemlerin ucunda zeynep :img-hyste :img-hyste kalemler yazarsa rüyamda yazar aksilik çıkmadıkca inşallah hasan için iyi bir kalem bekliyoruzz :img-hyste :img-hyste

hasanın kaderı zaten bellı MB:D:img-hyste

okumus seker dagıtan bır kadının kızınıda alırız ona oldu bıttı ıste:D:D:Dnıkah sahıdıde ela olur:D:D

adanali esmer
04-01-07, 10:58
bencde görücü usulu olmaz ama bakarsın yıne annesının ve teyzelerının ısrarıyla evlenır cocuk nasıl onların ısrraıyla tıp okumussa evlenebılır yanı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hasan bence cok kılıbık bır tip olur:img-hyste :img-hyste

hehehe evet tipa cocugu nasil ikna ettilerse hasani bir kiza kas göz ederler yazik yahu gerdek gecesini düsünmek istemiyorum cocugun...

ask_rox
04-01-07, 10:59
Kutsi ve Yasemin'i ben hiç yakıştıramadım,Aşk Oyununu izleyen çoğu kişinin de ortak görüşü bu zaten.Ekin-Sarp gibi bir çiftten sonra Kutsi,bana soğuk ve alaycı gibi geldi...Yasemin de rolüne oturmuş ama Kutsiyle yanyana geldiğinde hiç bir elektrik alamıyorum ben onlardan,çoook uzun bir süre alamayacağım da...üzgünüm...:sad53:
AYNEN ...altina imzami atiyorum onlari gormek cok hostu boyle bir ikili yoktu simdi levenlt aralarinda bir elektrik bende gormuyorum keremcemle yasemin bir baskaydi gercekten aski yansitiyor gibiydler ve oyle bir asktan sonra yani oyle bir yakisan ciftten sonra levent-ela iliskisi banada yapmacik gibi geliyo maalesef belki hic alismam ama yasemin icin izlerim :sad53: :sad53:

*duygu*
04-01-07, 10:59
Valla Nalancim ben senin ileri gorus kabiliyetine guvendigimdendirki bence bu ruya cikacak nedense diyorum :img-hyste
ama ben tahammul edemem kardesim heheheheh...bak sarpla ekin opusurken boyle guzeldi ya simdi kutsi bilemem...keremcemle yaso muhteem ikiliydi nedense ben onlardan kopamadim .... kutsiye alismak benim icin zor olucak! izlerim belki ama ilk 10 15 dk haric maz allah fenalasirim annemle beni hastaneye kaldirmak zorunda kalmasinlar :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Evet ya hatta kalp krizi bile geçirebilirim ben:img-hyste Valla hastaneye gelicekseniz çiçek-çikolatayı hazır edin ben de ona göre diziyi izlerim:img-hyste

Şaka bir yana bu çifte benim alışmam çoooooooook uzun zaman alıcak öyle seziyorum.Belki bende rüyamda birşeyler görürüm de etkilenirim o zaman Ela ve Leventçi olurum rüyalar belli olmaz:img-hyste

<EyD@
04-01-07, 11:00
bır dakıka suatl zenanmı bırlıktye olcak ooo dızı daha senlencık o zamn bana suan suan cok garıp geldı yaw..

buyuk ıhtımal oyle olcak unal..nalan oyle dedı cunku o dedıyse ytamamdır zaten:D

burakla kader
suatla zenan
ela levent:D

ünall
04-01-07, 11:01
buyuk ıhtımal oyle olcak unal..nalan oyle dedı cunku o dedıyse ytamamdır zaten:D

burakla kader
suatla zenan
ela levent:D

ooooooooo ben dızıyı sımdı daha cok sevdım ıstee zıt karakterler bırbırle olcak dahada komıklescek sanırım dızı neyse ben cıktım kendıneıze ııı bakın gorusuruz..

bluenight
04-01-07, 11:03

Yok yafs ben ela ve leenti yakıştırdım ne yaaln diim önyargım iptal kutsinin bakışlar ve mimikler yetti ne yalan diim yakıştırdım ama tabiki sarp ve ekin gibi aslaaa :sad53: ii sen güven o zaman akşam yayınlanmazsa bana patlama ama :img-hyste

bluenight
04-01-07, 11:04
o kalemı hemen bulabılsek barı nalancım yoksa hasanı kaybedecız bu asktan yanıcak cocuk:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yok canım kalemin en önemli özelliği sanırsam bu karakter için önce iyi bir aşk acısı çekecek o açıdan farklı formatta kalem gelene kadar yeni icat çıkana kadar idare etces By MB nin durumunu :img-cool2

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 11:06
yok canım kalemin en önemli özelliği sanırsam bu karakter için önce iyi bir aşk acısı çekecek o açıdan farklı formatta kalem gelene kadar yeni icat çıkana kadar idare etces By MB nin durumunu :img-cool2

ogru soyluyosun nalancım ask acısı cekmesı lazım dımı bak ben onu unutum zaten senarıstım yazıyo burda ben ne konusuyorum ki:img-hyste :img-hyste

ask_rox
04-01-07, 11:08
Yok yafs ben ela ve leenti yakıştırdım ne yaaln diim önyargım iptal kutsinin bakışlar ve mimikler yetti ne yalan diim yakıştırdım ama tabiki sarp ve ekin gibi aslaaa :sad53: ii sen güven o zaman akşam yayınlanmazsa bana patlama ama :img-hyste

valla nalancim cikmazsa seni doverim hehe haberin ola!! SILAYI IZLE IZLE INSANA OLAN BU..:img-hyste neyse cikarsada tvyi doverim olur biter bir daha acmam valla cunki acilmaz hale girer....ben maalesef yakistiramadim ama sen beni coook iyi tanirsin artik kero yaso dan sonra yakistirmam ;) ama iste gorucezzz bu aksam sitare ne yapicak?? nalanami tvyemi patliycak hehehehe tvye olucak gibi geliyo ama....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

aysem_
04-01-07, 11:18

Arkadaşım ben sana saygı duyuyorum. Zaten henüz 1. bölümü izledik. Bölümler ilerledikçe ikimizin de fikiri değişebilir. Sonuçta Keremcem ve Yasemin birlikte başarıya ulaştılar. -Keremcem'i de çok seviyorum bu arada..- ama çok fazla eskilere takılmamak gerekir. Sonuçta o Ekin'di bu Ela.. İzleyelim görelim.. bu arada karşıt görüşlürde kavga etmeden konuşabilmek de cok güzel oluyor. Bazı formlarda mümkün değil. sağol arkadaşım.

Arkadaşlar bir de dikkatinizi çekti mi Suat'ın geçen bölüm ameliyatta Hasan'a tutumu yani ip koptuğunda ısrarla O'nu motive etmeye çalışması , başarması için ısrar etmesi çok iyi niyetliydi. Hasan devam edemedi o ayrı.. Gerçekten Suat çok iyi bir doktor olduğunu hissettirdi bana. :good:

Oyunculuklar da zamanla daha iyi olacaktır. Hatta Kuksi çok iyi bir başlangıç yaptı. Bir de Kutsi şöyle güzel bir şarkı yapsa diye ısrar ediyorum . Bu adamın şarkıları süper...
hayal gücünüz de süper yani :)

bluenight
04-01-07, 11:22
Arkadaşım ben sana saygı duyuyorum. Zaten henüz 1. bölümü izledik. Bölümler ilerledikçe ikimizin de fikiri değişebilir. Sonuçta Keremcem ve Yasemin birlikte başarıya ulaştılar. -Keremcem'i de çok seviyorum bu arada..- ama çok fazla eskilere takılmamak gerekir. Sonuçta o Ekin'di bu Ela.. İzleyelim görelim.. bu arada karşıt görüşlürde kavga etmeden konuşabilmek de cok güzel oluyor. Bazı formlarda mümkün değil. sağol arkadaşım.

Arkadaşlar bir de dikkatinizi çekti mi Suat'ın geçen bölüm ameliyatta Hasan'a tutumu yani ip koptuğunda ısrarla O'nu motive etmeye çalışması , başarması için ısrar etmesi çok iyi niyetliydi. Hasan devam edemedi o ayrı.. Gerçekten Suat çok iyi bir doktor olduğunu hissettirdi bana. :good:

Oyunculuklar da zamanla daha iyi olacaktır. Hatta Kuksi çok iyi bir başlangıç yaptı. Bir de Kutsi şöyle güzel bir şarkı yapsa diye ısrar ediyorum . Bu adamın şarkıları süper...
hayal gücünüz de süper yani :)

Valla bence orda ipi koparsın die ısrar etti gibime geldi yani sakın koparma etme yapma dierek üstüne gitti o da garibim korktu sonuç istenilen oldu gibime geldi

aysem_
04-01-07, 11:23
anne: Perran Kutman
teyzeler; Tuluğ Çizgen ve Ayşen Gruda.... offf süper olur yaa :)

adanali esmer
04-01-07, 11:25
bizde baska bi isim buluruz cnm takma kafana CIVELEK RAZIYE:img-hyste :img-hyste :img-hyste

süpersin ya bak müsdesna da olabilir bri demis hehe gülmekten bayilcam simdi yaw süpersin

gercektende tam annesinin istedigi gibi ,, kiz raziye git kavhe getir cabuk , yeri temizle
Raziye: tabi anne hemen yaparim
Anne: daha bu aksam gerdedk gecesi var hazir olman gerek cocugun öyle seylerdenn haberi yok ögretcen daha
Hasan: anne gerdek gecesi ne demek ?
Anne: bu aksam görürsün oglum kendini hazirla

hehe nasil ama:img-pilot

anne:Aysen gruda
teyze ise Suzan aksoy

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 11:27
süpersin ya bak müsdesna da olabilir bri demis hehe gülmekten bayilcam simdi yaw süpersin

gercektende tam annesinin istedigi gibi ,, kiz raziye git kavhe getir cabuk , yeri temizle
Raziye: tabi anne hemen yaparim
Anne: daha bu aksam gerdedk gecesi var hazir olman gerek cocugun öyle seylerdenn haberi yok ögretcen daha
Hasan: anne gerdek gecesi ne demek ?
Anne: bu aksam görürsün oglum kendini hazirla

hehe nasil ama:img-pilot

anne:Aysen gruda
teyze ise Suzan aksoy

ayyy koptum yha alemsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ee tabı cocugun haberı olmaz daha ana kuzusu:img-hyste :img-hyste

adanali esmer
04-01-07, 11:28
ayyy koptum yha alemsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ee tabı cocugun haberı olmaz daha ana kuzusu:img-hyste :img-hyste

eee tabi bende koptun artik hehe

ama birazsacma yaptim komik oslun diye gülmeden olmaz hani evet o daha her sabah anne sütünden süt icermis gibi saglikli besleniyor allahtan kan görebiliyor haa

((--NeSli--))
04-01-07, 11:32
arkadaslar teyzelere tanju tuncel ile ayşenn gruda da olabilir.Hasanın başının etini yerler.Bakın alta fotolarını koydum:):)

http://img300.imageshack.us/img300/5762/4588rl4.jpg (http://imageshack.us)

http://img113.imageshack.us/img113/9947/1121yq3.jpg (http://imageshack.us)

aysem_
04-01-07, 11:35
Valla bence orda ipi koparsın die ısrar etti gibime geldi yani sakın koparma etme yapma dierek üstüne gitti o da garibim korktu sonuç istenilen oldu gibime geldi

öyle mi diyosun. Bana da tam tersi gibi geldi. en azından ip koptuktan Dr.Suat'ın sonra Hasan'ın tamamlaması için ısrarla beklemesi çok eğiticiydi. Son ana kadar bekledi. Tabii ip koptuktan sonra Hasan'da koptu :) :)

Annesi duymasın teyzeleri de alır hastaneyi basar valla :) :) :img-hyste

-sevda-cicegi-
04-01-07, 11:35
merhaba arkadaslar,bende bakiyorum doktorlara ama foruma yazmaya zamanim olmadi, cok guzel bir dizi yasemin ergene ve kutsi superrrr oynuyolar

_*_YaKiSiKlImI YaKiSiKlI,GuZeLmI GuZeL,SeSi VaRmI TaBiI VaR HeMdE BuLBuL,OrTaLiGi YiKiYo,GeNcKiZlArIn YeNi SevGiLisI TaBiI BeNiMdE GOKHAN OZEN_*_

Yurdanur
04-01-07, 11:51
kardeş valla bu haftadan bir sahne yazdım diğer haftadan da yazdım 4.bölümde görüşürük :img-hyste yeterince güzel rüya gördüm sanırım :img-hyste

nalan maşaallah senin rüyaların menzili de çok uzun he allah nazarlardan saklasın yukardakiyle aran ii mi ne anlamadım ki;yalnız kutsi gerçekten öpüyosa yasoyu beni gördüğü yerde ayakları arkasına vuracak hızda kaçsın benden yazık yasoma yaf hep küçücük pastalarla doğum günü yapıo kıza şöle kocamann 28 katlı falan bi pasta alalım kıyamam kuzuma

didou_didem
04-01-07, 11:51
hasana gelin ve teyze adayi ariyoruz

aaa gelin ve teyze mi?hadi gelini anladım teyze nerden çıktı:img-hyste
nesli valla şaşırdım şimdi yaa???:D

adanali esmer
04-01-07, 11:53

ya hani diyodu ya teyzem ve annem bi araya geldigi zaman istedikleri olmali bizde teyze ve anne kim olabilir diye düsünüyoruz ..

((--NeSli--))
04-01-07, 11:54

şimdi biz gelin adayı bulduk onu hasanla baş göz edicez.Bi de hasanın annesiyle teyzesini bulduk.E kız istemeye kiminle gidicezzz.:):)

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 11:55

didemcim simdi hasana bır gelın buldık adı CİVELEK RAZİYE:img-hyste
snr ee bı de anne annemız perran kutman teyzelrımızde var:img-hyste :img-hyste :img-hyste

didou_didem
ya hani diyodu ya teyzem ve annem bi araya geldigi zaman istedikleri olmali bizde teyze ve anne kim olabilir diye düsünüyoruz ..

evet doğru iyi olmuş aslında düşünmemiz ileriki bölümlerde çıkarlar belki
adaylar kimler peki?

adanali esmer
o zamnda sey olurdu cnm aa oglum salcaya nasıl bakıyorsun kanada oyle bakıcaksınder yıne hasanı doktor yaparlardı merak etme sen cnm:img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste

süpersin ya hayal gücüne bak :img-hyste haklisin ama bi sekilde olmus iste istemeye istemeye doktor oldu cocukcaazz bari sitedigi gelin adayiyla evlensin bi bakarsiniz bir doktora asik oluyor annesi ve teyzesi begenmez gelii bu sefer ayirmaya calisirlar..

didou_didem
04-01-07, 11:56
şimdi biz gelin adayı bulduk onu hasanla baş göz edicez.Bi de hasanın annesiyle teyzesini bulduk.E kız istemeye kiminle gidicezzz.:):)

aaa gerekirse bizde gideriz burdan tek kalmasınlar dimi:img-hyste
bu arada geline ayrı koptum civelek raziye he:img-hyste

adanali esmer
04-01-07, 11:56
evet doğru iyi olmuş aslında düşünmemiz ileriki bölümlerde çıkarlar belki
adaylar kimler peki?

tanju tuncel ve aysen gruda canim ,evet ya ins. bi iki bölüm sonra gösterirler anne e teyze adayini..

geline daha cok var ee nede olsa cocuk ilk basta elanin pesinden kosmasi gerek

bluenight
04-01-07, 11:57
nalan maşaallah senin rüyaların menzili de çok uzun he allah nazarlardan saklasın yukardakiyle aran ii mi ne anlamadım ki;yalnız kutsi gerçekten öpüyosa yasoyu beni gördüğü yerde ayakları arkasına vuracak hızda kaçsın benden yazık yasoma yaf hep küçücük pastalarla doğum günü yapıo kıza şöle kocamann 28 katlı falan bi pasta alalım kıyamam kuzuma

:img-hyste :img-hyste zaten doym gününde dicem bir doğru düzgün pastal alan çıkmadı tv de sana biz almaya karar verdik dicem :img-hyste :img-hyste

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 11:58
:img-hyste :img-hyste

süpersin ya hayal gücüne bak :img-hyste haklisin ama bi sekilde olmus iste istemeye istemeye doktor oldu cocukcaazz bari sitedigi gelin adayiyla evlensin bi bakarsiniz bir doktora asik oluyor annesi ve teyzesi begenmez gelii bu sefer ayirmaya calisirlar..

valla herseyı yapar annesı ve teyzeelrı cocuka zorla tıp okutmuslar evlendırmekten de gayet basıt vazgeırırler merak etme cnm sen:img-hyste :img-hyste

didou_didem
04-01-07, 11:59
:img-hyste :img-hyste zaten doym gününde dicem bir doğru düzgün pastal alan çıkmadı tv de sana biz almaya karar verdik dicem :img-hyste :img-hyste

nalan doğru valla tv'de pastadan kısmeti yok yasemin'in biz alalım ona..

adanali esmer tanju tuncel ve aysen gruda adaylar güzel ama dediğin gibi erken şimdi:):)

adanali esmer
04-01-07, 11:59
he he biliyorum eee ne zaman gidiyoruzzz:):)

:icon_whis
valla kizi kacirmamak icin elimizi cabuk tutmamiz gerek elden gider kiz haftaya birgün gideriz heralde daha karar verilmdi

Yurdanur
04-01-07, 12:03
valla hasan da o anne varken anca ona sıdıka yı oynayan hasibe özlem eren di sanırım anca öle bi kız denk gelicek gibi gelio bana yöntemde %99.9 görücü usulü

prenses19
04-01-07, 12:08
canlarım biz niye kız arıyoruz ki hemen bakarsın bu teyzeleri ve annesi hastaneye baskın yaparmış bu telefonunu açmayınca elayla konuşurlarmış tesadüfen ela hasanı bulmalarına yardım edermiş bunlarında çok hoşuna gidermiş durum kafayı takarlarmış elaya buna ne dersiniz

adanali esmer
04-01-07, 12:08
evet ya beklemeden hemen istiyelim hem sonunda zaten asik olcakda arkadaslar gerdek gecesini nasil halletcez?

bu arada evet sidika vardioi ya zamaninda o aslinda tam uyarda yagmur zamanindan sonra biraz modernlesti simdi avrupa yakasinda oynuyor simdiki haliyle pek yakismaz eski sidika ola süper , yada sensiz olmuyorda vardi ya gönül o da ola bilir disinde tel vardi falan

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:10
evet ya beklemeden hemen istiyelim hem sonunda zaten asik olcakda arkadaslar gerdek gecesini nasil halletcez?

bu arada evet sidika vardioi ya zamaninda o aslinda tam uyarda yagmur zamanindan sonra biraz modernlesti simdi avrupa yakasinda oynuyor simdiki haliyle pek yakismaz eski sidika ola süper , yada sensiz olmuyorda vardi ya gönül o da ola bilir disinde tel vardi falan

ayyy ama o kadar da kotu olmasın cnm hasanada yazık yanı oyle bırıyle bır omur bence basak bırılerını bulalım nasılsa gelinmizin ismi hazır CİVELEK RAZİYE:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

adanali esmer
04-01-07, 12:10
canlarım biz niye kız arıyoruz ki hemen bakarsın bu teyzeleri ve annesi hastaneye baskın yaparmış bu telefonunu açmayınca elayla konuşurlarmış tesadüfen ela hasanı bulmalarına yardım edermiş bunlarında çok hoşuna gidermiş durum kafayı takarlarmış elaya buna ne dersiniz

canim bakiyorumda yine pembe pembbe yyazmaya basladin sayfa renklendi , yok ela olmaz ama kesin dedigin gibi olur sadece elanin kismetinde baska biri var alin yazisi levent oluyor , yakisikli , doktor , eli ayaga tutan biri ve daha iyisi ana kuzusu olmiyan biri...

adanali esmer
04-01-07, 12:13
yok o gönüldeki kız güzel normaldede sıdıka iidir şimdilik renk katar diziye

biliyorum gönül güzelkadin ee örnek kinali karda cok güzel ama o dizinin de rengi buydu cirkin olup güzellesmesi ama bizim sidika galiba daha da bi iyi oldu ya dedigin gibi renk katar

prenses19
04-01-07, 12:14
canim bakiyorumda yine pembe pembbe yyazmaya basladin sayfa renklendi , yok ela olmaz ama kesin dedigin gibi olur sadece elanin kismetinde baska biri var alin yazisi levent oluyor , yakisikli , doktor , eli ayaga tutan biri ve daha iyisi ana kuzusu olmiyan biri...

ya canımm biliyorum da levent olacak işte ama birden aklıma geldi hatta takarlarmış kıza eve istemeye giderlermiş hasandan habersiz çok komik olur yaaa

bu arada kusura bakmayın işte alışkanlık siyah yazınca sanki yazan ben değilmişim gibi geliyo şimdi olduğu gibi:)

adanali esmer
04-01-07, 12:17
valla ne diim canim böyleanne ve teyze olunca akla her sey gele biliyor daha önce dedigimiz gibi dernek gecesinde bile odada ola bilirler hehe

Anne: oglum bak öyle degil arkadan kizin gelinligini cikaracaksin
Teyze: ayy bu cocukta hic bir sey beceremiyor gell yardim edelim suna

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:20
valla ne diim canim böyleanne ve teyze olunca akla her sey gele biliyor daha önce dedigimiz gibi dernek gecesinde bile odada ola bilirler hehe

Anne: oglum bak öyle degil arkadan kizin gelinligini cikaracaksin
Teyze: ayy bu cocukta hic bir sey beceremiyor gell yardim edelim suna

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
cok guldum bugun yha dızının senarıstlerı bunları gorse ne der acaba?
2 saat ıcınde hasana anne bulduk teyze bulduk bıde gelin bulduk:img-hyste :img-hyste :img-hyste
gıttık ıstedık evlendırdık gerdek gecesı yaptık ve gerdek gecesıne anne ve yezelrde gırdı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

adanali esmer
04-01-07, 12:24
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
cok guldum bugun yha dızının senarıstlerı bunları gorse ne der acaba?
2 saat ıcınde hasana anne bulduk teyze bulduk bıde gelin bulduk:img-hyste :img-hyste :img-hyste
gıttık ıstedık evlendırdık gerdek gecesı yaptık ve gerdek gecesıne anne ve yezelrde gırdı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yahu nedicek adamlar ya bunlar catlak derler (yani bana ) yaada aa iyi fikir filimde bunu yapalimd erler yani senaryoya eklerler anlicagin iki secenekleri var bence birincisini secerler hehe

evet ya iki saat icind gelin anne teyze hazir daha istemedik de gerdek gecesi hazir duruyor hehe:img-hyste

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:28
yahu nedicek adamlar ya bunlar catlak derler (yani bana ) yaada aa iyi fikir filimde bunu yapalimd erler yani senaryoya eklerler anlicagin iki secenekleri var bence birincisini secerler hehe

evet ya iki saat icind gelin anne teyze hazir daha istemedik de gerdek gecesi hazir duruyor hehe:img-hyste

bencede birinci seçeneği secerler:):):):):)
deli raporumuzuuda getitirler merak etmeyin:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yakında hep birlikta bakırkoyu boylarız artık doktorlarıda ordan izleriz:img-hyste :img-hyste

((--NeSli--))
04-01-07, 12:28
arkadaslar artık hasanı bir kenara bırakalım.Şimdi Ela ile levent işine gelelim...ONLARı ne yapıcaz.Bu arada zeynepcim özür dilerim bi hatayı bi kaç kez yaptımmm.Kusura bkmaynnn:(:(

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:31
arkadaslar artık hasanı bir kenara bırakalım.Şimdi Ela ile levent işine gelelim...ONLARı ne yapıcaz.Bu arada zeynepcim özür dilerim bi hatayı bi kaç kez yaptımmm.Kusura bkmaynnn:(:(

cnm aynı hatayı bende yaptım:(:(:(ama biraz dikkat etmemiz lazım:)
ewet artık hasanı bırakalım cunku onun ıcın herseyı ayarladık gelelım ela&levent çiftine:)

adanali esmer
04-01-07, 12:31
bencede birinci seçeneği secerler:):):):):)
deli raporumuzuuda getitirler merak etmeyin:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yakında hep birlikta bakırkoyu boylarız artık doktorlarıda ordan izleriz:img-hyste :img-hyste

hehe ben almanyada oturdugum icin bakirköye gelmem heralde aceba deliler hastanesinde internet var midir ? :img-hyste

evet nesli haklisin simdi bir de levent ve ellaya dönelim ebnce bu aksam ask baslicak ask kokusu olcak..

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:34
hehe ben almanyada oturdugum icin bakirköye gelmem heralde aceba deliler hastanesinde internet var midir ? :img-hyste

evet nesli haklisin simdi bir de levent ve ellaya dönelim ebnce bu aksam ask baslicak ask kokusu olcak..

bencede bu aksam ask baslıyacak:):happy0064
yanlız asansörde cok kotu yakalanıyorlar:):):):):)

((--NeSli--))
04-01-07, 12:36
bencede bu aksam ask baslıyacak:):happy0064
yanlız asansörde cok kotu yakalanıyorlar:):):):):)

ewt.bakaılım nasıl kurtarıcaklar ama bölüm galiba orda biticek....Sizce önümüzdeki bölümlerde ela ve levent çiftini neler bekliyorr???

didou_didem
04-01-07, 12:41
arkadaslar ben fragmani tek bi kere izledim , ne oluyor ki asansör shanesinde??

ben anlatim hemen:)asansörde bunlar yani ela&levent baya bir yakınlar birbirlerine asansörün kapısı bir açılıyo bütün doktorlar bunları görüyor ay nasıl merak ediyorum o sahneyi yaa tepkileri nasıl olacak acaba???

sumisali
04-01-07, 12:43
ben anlatim hemen:)asansörde bunlar yani ela&levent baya bir yakınlar birbirlerine asansörün kapısı bir açılıyo bütün doktorlar bunları görüyor ay nasıl merak ediyorum o sahneyi yaa tepkileri nasıl olacak acaba???

ay didemcim çok saol an lattığın için harika bir sahne olucak heralde.
ela yı düşünemiyorum zaten zenan taktı kafayı bizimkine.........

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 12:46
asansörde ele&levent yakınlasıyorlar asansor acılıyor karsında doktorlar sasırıyolar levent gerı cekılıyo hemen:)

didou_didem
04-01-07, 12:47
rica ederim ayşincim hatta 2 dakika bile olmadı yine çıktı bu bahsettiğim fragman tekrar izledim zenan karakterini ben çok sevdim en başta bir tartışmaları oldu şimdi iyi araları:)

((--NeSli--))
04-01-07, 12:47
ama arkadaslar ben her iki fragmanı da seyrettim. Ama böyle bi sahneye rastlayamadım....

meryemce84
04-01-07, 12:49
Anladığım kadarıyla iki fragman var ve ben ikisinide seyretmedim.
Bana kısaca özetleyecek gönüllü arkadaş arıyorum.
Şimdiden teşekkürler..:img-wink:

*misket*
04-01-07, 12:51
Ya sizce Zenanla Mehmet Arslan (dizideki ismini bilmiyorum) arasinda bi yakinlasmami oluyor yoksa banami öyle geliyor, cocuk Zenani gicik ediyor fragmanda gördügüm kadariyla. Gerci Zenanin Suat doktorla ask yasayacagini duydum ama.. kim bilir belkide yasamaz.

Benim en cok begendigim karekter Zenan, tuttugunu koparmaya calisan, asla pes etmeyen, azimli ve hirsli bir doktor adayi, tam bir doktor yani.

Melike Güner rolünün üstesinden fazlasiyla geliyor sizcede öylemi?

*duygu*
04-01-07, 12:54
Zenan Burak'tan nefret etmeye başlayacak bence.Zenan iyi güzel de bana fazla sert gibi geliyor ya.Burakla aralarında aşk olacağını sanmıyorum.

((--NeSli--))
04-01-07, 12:55
Ya sizce Zenanla Mehmet Arslan (dizideki ismini bilmiyorum) arasinda bi yakinlasmami oluyor yoksa banami öyle geliyor, cocuk Zenani gicik ediyor fragmanda gördügüm kadariyla. Gerci Zenanin Suat doktorla ask yasayacagini duydum ama.. kim bilir belkide yasamaz.

Benim en cok begendigim karekter Zenan, tuttugunu koparmaya calisan, asla pes etmeyen, azimli ve hirsli bir doktor adayi, tam bir doktor yani.

Melike Güner rolünün üstesinden fazlasiyla geliyor sizcede öylemi?

haklısın arkadasım katılıyorum ama sırf zenan karakteri değil bütün oyuncular gerçekten canı gönülden oynuyor...

didou_didem
ama arkadaslar ben her iki fragmanı da seyrettim. Ama böyle bi sahneye rastlayamadım....

en başta gösteriyorlar arkadaşım görmen lazım belkide kaçırdın
ülkücüm ellerine sağlık takım çok hoş
meryemce elimden geldiğince özetliyim..:)
birinde şu meşhur asansör sahnesi var doktorları gösteriyorlar hepsi bir yere bakıyor bir bakıyoruz ela&levent asansörde bay yakınlar bunları görüyorlar..
ay karışık anlatcam aklımda kalanları..zenan&burak konuşmaları var bütün hastaların zenan'a sarılmalarını gösteriyorlar zenan pek hoşnut değil bundan yüz ifadesinden anlıyoruz..burak'a neden bütün hastalar bana sarılırken senin elini sıkıyorlar diyo burak'ta çünkü ben erkeğim bana saygı duyuyorlar sense bir kadınsın diyo..ne demek bu şimdi falan diyo zenan..burakta gülüp gidiyor..bir bebeği gösteriyorlar çok şeker(bayıldım bebeğe valla)..hasan'da onun başında çok şeker bir hareket yapıyor bebeğe:)..
ela&levent bir yerdeler hatta tanıtımda da vardı orda bakışıyorlar falan..sonra gece hastane önünde konuşuyorlar galiba...
aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu yaaa:)

_bşr_
diziye ben hep ela taksiye binerken rast geldim. acaba taksiye binerken mi başlıyo öncesi var mı??
varsa ne oldu yazar mısınız?

sumisali
04-01-07, 12:56
rica ederim ayşincim hatta 2 dakika bile olmadı yine çıktı bu bahsettiğim fragman tekrar izledim zenan karakterini ben çok sevdim en başta bir tartışmaları oldu şimdi iyi araları:)

didemcim ben sevmedim ya zenan karakterini.
çok mhırslı elde etmek için herşeyi yapabilir.
umarım ela zenana fazla güvenmez..

*duygu*
04-01-07, 12:59
Aaa bu arada Hasan'a gelin iki dene de teyze bulmuşsunuz:img-hyste Teyzeler tam hayalimdeki gibi hehe...:img-hyste Gelinin adı da raziye ayy nerden buldunuz o adı öyle:good: tam yerine oturmuş herşey....

Aman ben Hasan'ı değil Burak'ı aliyim bana delikanlı çocuk lazım:img-hyste Ela da kendine yansın Burak'ı bana kaptırcak.Kendi de Levent'e kaldı yazık yazık:img-hyste :img-hyste

(Teyzeleri bulanı tebrik ediyorum)

::.CaniQ.::
04-01-07, 12:59
ya fragman sahane yaa en sonundaki sahnee Levent Elanin yanina gidiyor du ya yada bi sahne daha var di Levent gözlerini kapatiyordu ya saniyorduki Ela onu izliyor :img-hyste acaba Ela onu izliyormuydu:img-help: :img-blush Kesinnn 1.Bölümde nasil bakiyordu Leventine :img-hyste :icon_sorr

z_e_y_n_e_p
04-01-07, 13:01
Aaa bu arada Hasan'a gelin iki dene de teyze bulmuşsunuz:img-hyste Teyzeler tam hayalimdeki gibi hehe...:img-hyste Gelinin adı da raziye ayy nerden buldunuz o adı öyle:good: tam yerine oturmuş herşey....

Aman ben Hasan'ı değil Burak'ı aliyim bana delikanlı çocuk lazım:img-hyste Ela da kendine yansın Burak'ı bana kaptırcak.Kendi de Levent'e kaldı yazık yazık:img-hyste :img-hyste

(Teyzeleri bulanı tebrik ediyorum)

CİVELEK RAZİYE yi bende buldum cnm :img-hyste :img-hyste
birden aklıma geldı bende hemen yazım dusunmedım bıle:)

::.CaniQ.::
04-01-07, 13:03
ya ben Yagmur Atacandan okadar IYI performans beklemiyordum ya gercekten...cok güzel oynuyor rolünü cok seker :img-in_lo :img-blush

ama Aysunu begenmedim cok yapmacik geldi...sevmiyorum onun oyunculugunu :icon_sorr

Ay Mehmet Aslan´da bana itici geldi yani rölü yani itici degilde o diyaloglari...gereksiz geldi ya :img-blush :img-wink:

Ama güzel dizi en güzeli son sahneydi Gülcicek di galiba kizin adi yaa zenana cok acidim...:icon_sorr

adanali esmer
04-01-07, 13:04
evet ya arkadaslar yorum yapin bizde senaryo yazariz ona göre ltf

eh o asansör sahnesinden sonra artik birbirlerine daha da cok yakinlasacaklar demek oluyor bu

ssvshy
04-01-07, 13:05
ben daha 1 fragman gördüm oda çok hızlı geldi bana anlamadım bişey tekrarını kardeşimle izledim oda çok beğendi kaçıncı izleyişim bilmiyorum dikkatimi çeken şeyler bu bölüm sadece tanıtım bölümü olmuş greys scrubs birleşmiş harmanlanmış değiştirilerek yeni birşey çıkmış çokta güzel omuş bi takım aksaklıklar eksikler var ama bununda tek sebebi bence bölümde sadece karakterlerin tanıtımına ağırlık verildiği içindir o yüzden bi takım eksiklikler oldu bazı konularda ayrıntıya girilmedi ama yinede harika olmuş

ben en çok asansör sahnesini merak ediyorum o durumda zenanın düşünceleri ne olacak malum daha önce ela ile levent arasında bişey olduğunu düşündü elanın kaderi