Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

haluk_tolgahan
24-11-06, 11:57
Med yapım aralık ayında show tv için bomba gibi bir dizi hazırlıyor. sit com tarzında çekilecek dizide yağmur atacan, mehmet aslan, kutsi, aysun kayacı ve yasemin ergene başrolü paylaşacak. bir hastanede geçecek olan dizide aysun kayacı hemşireyi canlandıracak. her bölümde farklı hikayelerin anlatılacağı dizi için med yapımın sahibi fatih aksoy yaptığım en başarılı proje olacak en iddialı projem bu açıklamasında bulundu. bakalım aralık ayında yayına girecek olan aşkın anatomisi gerçektende olay olacak mı? medyafaresi

RODYA
24-11-06, 12:55
arkadaşlar cnbc-e de yayınlanan abd dizisi scrubsın uyarlaması olacak sanırım.biliyorsunuz med yapım genellikle uyarlama diziler çekiyor.

genç kuşağın isimleri var dizide.fatih aksoy çok iddalı dizi için.eğer uyarlama iyi yapılmışsa( ben izlerim scrubs dizisini. gerçekten çok keyifli,çok eğlenceli bir dizidir) kadronun uyumu oturmuşsa,çok naif,hoş bir gençlik dizimiz olur.

eh benim için bir başka önemi yasocuğumun olması.hadi hayırlısı

cave77
24-11-06, 12:55
Aysun Kayacı mı?? aman ben almayım :))) ,eğer sevdiğim dizilerden biriyle saati çakışmazsa sırf Yasemin Ergene'nin hatrına bakabilirim bu diziye:img-wink:

RODYA
24-11-06, 12:58
sevgili cave,eğer çat kapı dizisini izlememiş olsaydım,inan bende senin gibi derdim.ama orda o kadar güzel aptal sarışın rolü oynuyordu ki aysun.üst düzey eleştirmenlerden bile övgü almıştı.burda da belli ki,seksi,aptal sarışın rolünde olacak.kıvırıyor o işi.

Ozly
24-11-06, 13:07
kutsi başrolde olmasaydı mehmet aslan ve yasemin olsa bak gör sen o zaman mükemmeli:)

neyse icinde yaso var izleriz artık..

bluenight
24-11-06, 13:12
Hehehe biz günlerdir beklios bakalım süper bir dizi olacağa bensio size şimdiden tüyo vereyim :) Yağmurlu bir sahnede Yaseminin arka ses de konuşmasıyla başlar dizi ve Yasemin'in üstünüe kurulu bir dizi sürekli o olcak yani yeter şimdilik :P

~ topiqq ~
24-11-06, 13:12
aa buhaakaten scrubs'ın uyarlaması, çk güzel bi dizi o ben izliyodum bi ara..ama benim asıl merak ettiğim yasemin ergene'nin sitcomdaki performansı..eminim bunu da başaracaktırr

didou_didem
24-11-06, 13:20
Nalancım ilk tüyoyu vermişsin dediğin gibi biz günlerdir bekliyoruz başlasın artık özledim Yasemin'i ekranlarda görmeyi..ayrıca konusu da hoşuma gitti merakla bekliyorum

RODYA
24-11-06, 13:21
kutsi başrolde olmasaydı mehmet aslan ve yasemin olsa bak gör sen o zaman mükemmeli:)

neyse icinde yaso var izleriz artık..
ozly;

zaten,yasemin kutsiye aşık,mehmet aslanda yasemine aşık platonik olarak.sonunda yasemin ve mehmet olacakmış sanırım.daha farklı şeylerde var.neyse artık,heyecanla bekliyoruz.

bluenight
24-11-06, 13:25
Ayrıca sitcom olmayacak arkadaşlar dizi bunu da belirteyim Yasemin'in babası ünlü bir beyin cerrahı ve alzeymır hastası olmuş Yasemin de asistan ve babası Doktor olmasını felan istio dizinin başrolu Yasonun zaten ilk onun ismi de gecebilirmiş jenerik de kesin deil tabiki :)

bluenight
24-11-06, 13:26
ozly;

zaten,yasemin kutsiye aşık,mehmet aslanda yasemine aşık platonik olarak.sonunda yasemin ve mehmet olacakmış sanırım.daha farklı şeylerde var.neyse artık,heyecanla bekliyoruz.

Hayır Serkancım olay şöyle Yağmur Atacan Yasemin'e aşık Yasemin kutsiden etkilenio Kutsi de Yasemine aşık Mehmet ise herkese yazan bir tipmiş kısaca :img-yes:

RODYA
24-11-06, 13:40
sağol nalancım.gerçekten güzel bir hikaye.zaten scrubs ta tam olarak bir sit-com değildi.ama gerçekten çok keyifli bir dizidir.dediğim gibi uyarlama da güzel yapılmışsa,muhteşem bir gençlik dizisi geliyor arkadaşlar

asli27
24-11-06, 13:52
Ayrıca sitcom olmayacak arkadaşlar dizi bunu da belirteyim Yasemin'in babası ünlü bir beyin cerrahı ve alzeymır hastası olmuş Yasemin de asistan ve babası Doktor olmasını felan istio dizinin başrolu Yasonun zaten ilk onun ismi de gecebilirmiş jenerik de kesin deil tabiki :)

Bence scrubs degil ama dizimaxte yayinlanan Greys Anatomy nin uyarlamasi bu dizi. Sizin anlattiklariniza gore de Yasemin Ergene asil dizide basroldeki Meredith Greyin karakterini canlandiriyor. Orada da Meredithin annesi unlu bir cerrah ve alzheimer hastasi, Meredith de annesinin izinden giden bir cerrah adayi. Olaylar cerrahi asistanlari arasinda geciyor, Meredith bir beyin cerrahina asik, Meredithe platonik olarak asik olan, ayni zamanda da ev arkadasi olan baska bir asistan var. Uzun lafin kisasi, ismi de dahil olmak uzere biraz fazlaca Greys Anatomy kokuyo gibi geldi bana, ki benim en favori dizilerimden biridir, dizimaxin tekrarlari bitirip yeni sezona baslamasini dort gozle beklemekteyim. Umarim medyapim orjinal dizinin kalitesine, espirilerine ve olay orgusune bayilan izleyicileri tatmin edecek bir uyarlama yapmayi basarir.

RODYA
24-11-06, 14:01
teşekkürler aslı.evet scrubs değil,greys anatomy uyarlaması bu dizi.o da çok güzeldir.izlediğim dramatik diziler arasında bu dizi çok hoş bir farklı tat oluşturacak

bluenight
24-11-06, 14:29
Bence scrubs degil ama dizimaxte yayinlanan Greys Anatomy nin uyarlamasi bu dizi. Sizin anlattiklariniza gore de Yasemin Ergene asil dizide basroldeki Meredith Greyin karakterini canlandiriyor. Orada da Meredithin annesi unlu bir cerrah ve alzheimer hastasi, Meredith de annesinin izinden giden bir cerrah adayi. Olaylar cerrahi asistanlari arasinda geciyor, Meredith bir beyin cerrahina asik, Meredithe platonik olarak asik olan, ayni zamanda da ev arkadasi olan baska bir asistan var. Uzun lafin kisasi, ismi de dahil olmak uzere biraz fazlaca Greys Anatomy kokuyo gibi geldi bana, ki benim en favori dizilerimden biridir, dizimaxin tekrarlari bitirip yeni sezona baslamasini dort gozle beklemekteyim. Umarim medyapim orjinal dizinin kalitesine, espirilerine ve olay orgusune bayilan izleyicileri tatmin edecek bir uyarlama yapmayi basarir.

Evet bu bahsettiğin dizinin uyarlaması arkadaşım zaten Yasemin'in ev arkadaşları da Aysun Kayacı ve Yağmur Atacan umarım dediğin gibi orjinalini izlemedim ama genelde bu tür yapımlar kaliteli oluyor o yüzden umarım orjinalini bozmadan yayınlamayı başarabilirler :)

haluk_tolgahan
24-11-06, 14:37
arkadaşlar dizinin asıl başrol oyuncularından biri berrak tüzünataç idi ancak yapımcı sevgilisi fatih aksoydan ayrılıp okan bayülgenle beraber olmaya başlayınca projeden ayrıldı. yani yasemin son anda kadroya dahil edildi. bakalım süper bir dizi geliyor galiba.

bluenight
24-11-06, 14:54
arkadaşlar dizinin asıl başrol oyuncularından biri berrak tüzünataç idi ancak yapımcı sevgilisi fatih aksoydan ayrılıp okan bayülgenle beraber olmaya başlayınca projeden ayrıldı. yani yasemin son anda kadroya dahil edildi. bakalım süper bir dizi geliyor galiba.

Yasemin ilk teklif edilen kişi arkadaşım bu haber yalan çünkü hatta ben haberi ilk verdiğimde berrak kesinliği yoktu ama yasemin başrolde kadrodaydı sonradan berrak bir şekilde çıktı ama çıkmasaydı yasemin gene vardı aynı kadroda başrolde...

yasemin.ö
24-11-06, 14:58
Demek tanitimlar bir kac güne kadar girermis... Ilk tüyolarida saolsun Nalan vermis... Gercekten cok güzel olacaga benziyor, Yasemin'i ekranlarda görmeyi gercekten cok özledim...

ssvshy
24-11-06, 15:14
sayfaalrı karışıtrıken görüdm dizi başlıyormuş sevindim babası cerrahmı bu kızında beyinlerden nedir çektiği önce tümöre sahipti şimdi onu iyileştiren kişi oldu aşkın geometrisine iyne döndük arkadaşlar neyse bunlarıda çözeriz önce üçgene sonra da iki ucu birbirine paralel doğrular yaparız

tugchemre
24-11-06, 16:28
sonunda canım yassom geri dönüyo oh be ama dizinin showtvde olmasına üzüldüm çünkü showtv dizilerini göstermeyi bilmiyo ve hemen harcıyo

bide kutsi biraz düşündürdü beni dilerim mehmet aslanla arasında bişeyler olacaktır:icon_whis

Freddie
24-11-06, 17:07
ahhhhhhh
harika süper aman tanrım rüya olmalı bu son zamanlarda aldığım kesinlikle en iyi haber çat kağı aysun kayacı med yapım sit-com fatih aksoy uyarlama(taklit diil) veeee yasemin ergene.... yahoooo
daha ne olsun

ya eğer emd yapım sesimi dutyusa malcolm in the middle'ından uyarlamasını yapsın

neise ve son olarak mademki aysun ve fatih beraber neden çat kapının dewamını getirmediler Nese umarım bu dizi benim çat kağı acımı unutturur

Med yapım okadar dizisini kaldırmasına rağmen showdan da vazgeçmiyor

Freddie
24-11-06, 17:21
Yasemin ilk teklif edilen kişi arkadaşım bu haber yalan çünkü hatta ben haberi ilk verdiğimde berrak kesinliği yoktu ama yasemin başrolde kadrodaydı sonradan berrak bir şekilde çıktı ama çıkmasaydı yasemin gene vardı aynı kadroda başrolde...

bence de öyledir hatta ben berak mıdır nedir kimse o fatihin sevgilisi olduğunu da düşünmüyorum yoksa aysun kayacı böyle birşeyi nası kabul etsin biri yeni biri eski 3üdü de aynı kadroda entrika vala :)

yaren-ekin
24-11-06, 17:28
ya bir başlasa dizimiz hele yasomu nasıl özledim anlatamam bir an önce başlaması lazım inş hemen başlarlar fragmanı verirler yorum yapmaya gerek bile duymuyorum muhteşem olacağına adım gibi eminim içinde yasom var çünkü

tvrehberi
24-11-06, 17:33
demek scrubs ın türk versiyonu olacak.ilginç..umarım güzel adapte ederler de scrubsı harcamazlar çünkü süper bi dizi.ama 30 dakdan daha uzun olur heralde.neyse bekleyip göreceğiz bakalım.jd kim olacak?

girl01
24-11-06, 17:37
yasemin ergene oynarsa diziyi kesin izlerim.kadroyu genel olarakda cok begendim ve dizinin konusuda cok orjinal.yane diger türk dizlere göre.bence dizi tutar,umarum en kisa zamanda baslar.

Freddie
24-11-06, 17:40
demek scrubs ın türk versiyonu olacak.ilginç..umarım güzel adapte ederler de scrubsı harcamazlar çünkü süper bi dizi.ama 30 dakdan daha uzun olur heralde.neyse bekleyip göreceğiz bakalım.jd kim olacak?

evet 30 dkdan uzun olucak zaten biliosun ki yabancı sitcomlar 30 dk sürüyor bir bölümü Ama türkiyede her bir bölümde iki ayrı hikaye işleniyor yani türkiyedekiler yabancılara göre 2 bölüm birden çekiyorlar Tam bir dizi bölümüne denk gelmesi için büyük ihtimalle bu dizide herhafta 2 bölüm birden olacak:)

zetva
24-11-06, 20:14
Dizimizin başlığı da açılmış sonunda
Merakla bekliyordum ilk duyduğum andan itibaren sağ olsun Nalan da bizi habersiz bırakmıyor hemen tüyoları da vermiş güzel bir dizi olacağına inanıyorum en kısa zamanda fragmanlarını görmeye başlasak ta merakımız bir nebze de olsa geçse :)

bluenight
24-11-06, 23:18
Arkadaşlar son haberler diziden...

Dizi de Yasemin'in ismi: Ela

Ayrıca kendi sesiyle yapmayacakmış ve bugun 32 saattir ayaktayım diyor sese zamanım kalmayacak diyor ve şuan 1. Bölüm çekiliyor...

Dizinin ismi "AŞK HERYERDE" olarak değişedebilirmiş...

anil16
25-11-06, 00:13
bu diziyi sirf yaso icin izlicem ve kutsiylede hic yakismiyolar.sabki abisiymis gibi duruyo yaninda hic yakistimadim olari.izleyenlerede tatli yasemin icin izler zaten. ;)

bluenight
25-11-06, 00:19
Valla Kutsiye ben de ayılıp bayılmıom ama neticede diziyi yasemin için izleyecem ayrıca şuna da karar verdim gercek kişiliklerini bir kenara bırakarak rollerdeki karakterlerine göre izleyeceğim eminim daha çok zevk alırım zaten aslında bir dizi de yada film de öle izlenmeli :)

cyprus_hsn
25-11-06, 00:28
Konusu ve yapım şirketi itibariyle oldukça iddialı bir diziye benziyor. Yasemin Ergene zaten özel hayatını hiç bir şekilde deşifre etmemiş, seviyeli ve düzeyli yaşantısıyla aynı zamanda bana göre umut vaad eden oyunculuğuyla dizinin izlenmesinde en büyük etkenlerden biri.
Med yapım zaten bugüne kadar oldukça başarılı işlere imza atmış, yapımcılığını üstlendiği projelerle yakın uyandırmış bir yapım şirketi. (Dadı, Aşk Oyunu, Tatlı Hayat vs)
Sade ve sadece beni düşündüren Aysun Kayacı ve Kutsi.. Fakat önyargıyı bir kenara bırakıp herkese bir şans verilmesi kanısındayım.

Tüm ekibe başarılar diliyorum =)

EsmerNebis
25-11-06, 01:01
eger sevdigim dizilerle cakismassa bende izlerim, kutsiyle Yasemin icin... ama Mehmet Aslani ve Yagmur Atacani hic sevmiyorum... ama izlersemde zaten dizideki karakterlere göre degerlendiririm... insallah iyi bir projedir gercektende...

zetva
25-11-06, 05:24
Ela ismi çok değişik kulağa çok hoş geliyor :D

Yasemin'e yakışacağı konusunda da hiç şüphem yok :)

purna
25-11-06, 07:33
Evet bu bahsettiğin dizinin uyarlaması arkadaşım zaten Yasemin'in ev arkadaşları da Aysun Kayacı ve Yağmur Atacan umarım dediğin gibi orjinalini izlemedim ama genelde bu tür yapımlar kaliteli oluyor o yüzden umarım orjinalini bozmadan yayınlamayı başarabilirler :)

CAt kapıya benzemış bu dızı bana öyle geldı. ev arkadasları falan 2 kız bır erkek ordada oyleydı cunkı

Freddie
25-11-06, 08:12
CAt kapıya benzemış bu dızı bana öyle geldı. ev arkadasları falan 2 kız bır erkek ordada oyleydı cunkı

ah keşke :)

buarada arkadaşlar aysun kayacı için bence fazla düşünmeyin Diğer rollerini bilemem ama komedide gerçekten rollerinin üstünden başarılı bir şekilde geliyor ben buna inanıyorum :)

anil16
25-11-06, 08:36
bence bu dizi showtvde olmamali.cunku o kanal bence nefretlik cok giciklar.dizilerine sahip cikamiyolar ve dyer vermiyolar.insallah bu dizi iyi ratign alir.Vallaha showtvnin huyunu bilirim 2 hafta ust uste dusuk ratign alsin hemen hic sans vermeden kaldirirlar.

yien atv olsa iyi olucakti.ama neyse canim bir an once basladinda yasoya kavussak. :)

bu dizi simdi romantik-komedi olucak ask oyunu gibi?

RODYA
25-11-06, 16:34
ah keşke :)

buarada arkadaşlar aysun kayacı için bence fazla düşünmeyin Diğer rollerini bilemem ama komedide gerçekten rollerinin üstünden başarılı bir şekilde geliyor ben buna inanıyorum :)

evet arkadaşlar ,aysun kayacı aptal seksi sarışın rolünü müthiş kıvırıyor bunu söyliyim:img-yes:

arkadaşlar tutan dizi her yerde tutar. acı hayat show tv de nasıl rating rekoru kırıyor? ezo gelin ilk bölümüyle nasıl 13 rating aldı.dediğğm gibi uyarlama iyiyse,tutan rating alan,çok güzel bir gençlik komedi dizimiz olacak:happy0064

##BerkaN##
25-11-06, 18:39
yaseminnnnnnnnnnnnnnn

aşk oyununda muhteşem oynadı bu dizidede süper oynayacaına eminimmm bennn ne demek boş kovonoz geçen sene oyüzden aşk oyunu çarşamba akşamlarını 1ci kapatıyordu o diziye yüreğini veren çok ama çok güzel bölümler çıkaran yeri geldiğinde tüm bölüm onun üzeine kuruldu ve o çok ama çok ii başardı sen olumsuz eleştiri tabi yapabilirsin ama olumsuz eleştiri herzaman yapıcı olur ama sen biraz saçmalamaktan öteye gitmemişsin yasemin çok güzel çok akıllı işine çook önem veren ve çok ii yapan bi oyuncu neden hala neden bukadar kıskanılıyor anlamış deilim ıq meselesine girmeyecem herkesin zeka seviyesi belli yada yazılardan anlaşılıyoo bence ...

buarada yeni dizide burdan yasemine başarılar diliyorumm başaracağına sonsuz inanıyorum onu çok seviyoruz...

edasenekt
25-11-06, 18:48
Lütfen basliklarinizda tahrik edici mesajlar yazmayin.Yaziliyor ise de prim vermeyin,cevap mesajlari yazarak isi uzatmayin.Daha dikkatli olmaniz dilegiyle

Saygilarimla
Edasenekt

*lalezar*
25-11-06, 18:57
merhaba arkadslar
diziyi merakla bekliyorum aslına bakarsanız bu baslıga ilk defa ugradım
ben de yasemin için izleyecegim sanırım ama umarım güzel olur ve sadece sevdigimiz bi oyuncu için degil de hikayeyi begendigimiz için izleriz tabi bi de insallah reyting kurbanı olmaz
ela gercekten çok hoş bi isim çok yakışır yasemine, diziniz adının degişme ihtimali varmış ya degişse iyi olur sanki aşkın anatomisi biraz tuhaf geldi nedense ;)

RODYA
25-11-06, 19:12
lalezarcım selam.aşkın anatomisi ismi,uyarlama yaptıkları orjinal dizinin adına gönderme.ama değişebilirmiş.

kutsi konusuna gelince,ne antipatim,ne sempatim var.dizde rolüne oturursa,iyi bir performans gösterirse,belkide hepimiz seveceğiz.bu onun için büyük şans.iyi değerlendirir umarım.

kaliteli gençlik dizisi isteyenleri cnbc-e ye mahkum olmaktan kurtaracak bir dizi olur inşallah

RODYA
25-11-06, 19:31
bu dizi simdi romantik-komedi olucak ask oyunu gibi?

anılcım,evet romantik-komedi diyebiliriz.orjinali öyleydi. dramatik tarafıda olan,ama genel olarak naif,hoş gençlik kokan bir dizi işte.

SÜRMELI
26-11-06, 00:08
Aysun Kayaciyi hiç sevmem ama gerçekten aptal sarisin rolünü en iyi oynayanlar arasinda bana göre.. Çat kapida gerçekten çok hostu.. Bu dizidede insallah öyle çikar karsimiza.. Ben Yasemin ve konusu için izlerim.. Güzel birsey olur herhalde

RODYA
26-11-06, 00:09
Nalan çok teşekkürler tüyolar için...
Yassomuzuda çok yakışır ela ismi,hoş bir isim...
demek ismi değişebilir,aşk heryerde'de kulağı hoş geliyor ama buda güzel..

evet canım,ela ismi yakışır yasemine.arkadaşlar acaba kadroda başka kimler varmış? yaşlı oyuncular felan var mı? bunların hocaları felan olacaktır mesela.

bluenight
26-11-06, 00:19
Valla ben sordum mesela Ela karakterinin babasını kim oynayacak die unuttum ismini :) ama tam bildiğimiz mehmet aslan, yağmur atacan bir de başhekimi Cüneyt Türel oynayacakmış :)

RODYA
26-11-06, 00:33
Valla ben sordum mesela Ela karakterinin babasını kim oynayacak die unuttum ismini :) ama tam bildiğimiz mehmet aslan, yağmur atacan bir de başhekimi Cüneyt Türel oynayacakmış :)

cünety türel? oo muhteşem bir isim.inanılmaz karizmatik bir ses tonuna sahiptir arkadaşlar.başhekim rolüne cuk oturacağı kanatindeyim

bluenight
26-11-06, 00:36
Valla tanımıyorum kendilerini Serkancım izleyince tanıcas artık yavaş yavaş =) sen öle diosan eminim kalitelidir zira baya lasım kaliteli oyuncu bu diziye =)

zetva
26-11-06, 01:52
Ben de tanımıyordum Cüneyt Türel'i sonra googleda aradım ve gördüm ki aslında televizyonda bir çok dizisini izlemişim :) gerçekten iyi bir oyuncu dizide olması da güzel :) umarım çok güzel bir dizi olur sabırsızlıkla bekliyorum başlamasını

zeykas
26-11-06, 02:57
Cuneyt Turel gercekten cok usta oyunculardandir...bende ses tonundan cok etkileniyorum...ayrica hatirlamayinlar icinde en son SILA dizisindeki Silanin olen babasini canlandirdi...

chaylack
26-11-06, 16:14
heyy yasemini yeni bir dizide görcez çok güzel bir haber bu arada cüneyt türel gülbeyaz da da rol almıştı halit kaptanı oynamıştı diğer oyuncularda iyimiş ne zaman yayınlancak ben şimdiden merak etim:)

CaNaN^_^
26-11-06, 18:57
süper bir dizi olacak inşallah yasomuz başrolde keyifle izleyceğiz...umuyorum ki hatırla sevgili,sıla veya candan öteyle kesişmez saatleri 8)))

daisy58
26-11-06, 22:23
Bu başlığı görmek beni çok mutlu etti:) Umarım en kısa zamanda anasayfada ve dizibilgi kısmında görmek kısmet olur. Yasemin'in başarılı olacağına inanıyorum. Güzel bir uyarlama dizi olur inşallah. Diğer oyuncuları da rollerine olan uyumlarına göre değerlendirmek isterim...

Nalancığım tüyolarını özlemiştim, nihayet yeniden kavuşuyoruz:)

bluenight
27-11-06, 03:04
Umarım Elif'cim dizi tutar ve uzun soluklu olur ve anasayfada görmeyi de çok isterim umarım tekrar yaşarıs heyecanla yorum yazmayı ve fragman beklemeyi :)

*~*RaiNBoW*~*
27-11-06, 04:43
Yaso'yu TV'de görmeyi çok ama çok özledim,yeni tarzını da çok merak ediyorum açıkçası..Herşey çok güzel olacak inşallah..Yine yanındayız:)

Freddie
27-11-06, 10:17
arkadaşlar yanlış anlamayın ama yasemine yaso demeniz çok aşk oyunundan kalma anladığım kadarıyla ama yaso hiç kulağa hoş gelmiyor:)

ceyda deniz
27-11-06, 11:21
yaşasın demekki yasemini yeniden ekranlarda görücez valla çok sevindim bu habere.o diziyide çok severim zaten tamamiyle aynısı olmaz ama ne olursa olsun yasemin için izlerim ama kadrodaki diğer kişileride beğendim umarım bol reytingli ve kalıcı olur bu dizi

nis
27-11-06, 12:42
başlığı görünce çok sevindim.yasemin i yeniden ekranlarda görmek çok güzel olacak.sabırsızlıkla bekliyorum.

BeLGiNNN
27-11-06, 12:55
arkadaşlar yanlış anlamayın ama yasemine yaso demeniz çok aşk oyunundan kalma anladığım kadarıyla ama yaso hiç kulağa hoş gelmiyor:)

arkadaşım.biz bunu yasemine sitesinde sorduk.sana yaso dememize kızıyomusun diye.:img-yes: oda bize.hayır bana çocuklugumdan beri herkez yaso der .dedi:happy0064 o yüzden herkez memnun halinden canım.:img-wink: bence aşk oyunundan da kalma deil.biz kısalttık.yasemin uzun oldugu için.yaso diyoruz.bazen yasemin diyoruz.:img-yes:

lindsay
27-11-06, 21:27
ya konusu güzele benziyor zaten scrubs ın uyarlamasıysa iyi olur ama kutsi ne alaka hiç sevmiyorum onu:(:( ama yine de izlerim:)

RODYA
27-11-06, 21:28
acaba hangi gün olacak arkadaşlar bu dizi.bana perşembe 20 olacak gibi geliyor,gayet uygun bir gün olmuş olur.

anil16
27-11-06, 21:30
scrubsin uyarlamasi olucak buuyk ihtimal.zaten nerdeyse butun medyapim dizileri orijinallerden uyarlama.

ben scrubs hic izlmedim biraz resimlerine falan baktim ama bana pek ilginc gelmedi ama heralde guzel olur.yasoda var zaten. :)

RODYA
27-11-06, 21:34
scrubs çok güzel bir diziydi anılcım.ama scrubs değil greys anatomy nin uyarlamasıymış dizi.o da çok hoştur.scrubsa benzer zaten

bluenight
27-11-06, 21:37
Greeys Anotomy nin uyarlaması arkadaşlar karıştımayın =) Serkancım bana da Perşembe gibi geliyor hafta sonu olmasın da hangi gün olursa olsun =)

angelstone505
27-11-06, 22:10
Ben Yasemin Ergenenin hayranıyım,onu özledim acaba yeni bir diziye nezaman başlar diye bekliyordum,ama kadroda ondan başka beğendiğim kimse yok onun için bir başka dizide başlıyana kadar bekliyeceğim.....nekadar gayret etsemde diğer oyunculara dayanamam,ama onların hayranlarına hayırlı uğurlu olsun bu dizi.....:bilmim :bilmim

anil16
27-11-06, 22:22
ben bitek kutsiyi sevmedim basrol icin.kotu birisi degil ama daha sevimli,genc birini bulabilirlerdi.

aysun kayaca'yi catkapida izliyordum kendisini begenirim ama rol hic yapamiyor.cok yapmacik mimikleri falan.insallah guzel bi dizi olur. :)

bluenight
27-11-06, 22:37
valla kutsiden de aysun kayacıdan da açıkcası nefret ederim :( bende o dertten nbaya bir müzdaribim biri bana bir gün bunların yer aldığı ve en bnefret ettiğin kanalı izliceksin deseler güler gecerdim hale bak :( neyse nabalım yasemin için çiğ tavuk yemeyi seçenlerdenim bende :)

anil16
27-11-06, 22:41
alemsin nalancim.evet yaso icin ciy tavuk bile yenir. :P

diziyi izlerken hem sarp-ekin gelicek aklima ya simdi bile unutamiyorum.insallan yeni dizide kutsi ile sevgili olmazlar ama oyle olucak galiba.mehmet aslanla daha yakisiyolar bence. ;)

bluenight
27-11-06, 22:50
malesef sevgiliyi oynayacaklar keşke mehmet aslan olsaydı başrolde :( neyse yafs ön yargılı davranmayalım başlasın bakalım da o zaman daha netlik kazanır gerci bu oyuncuların neyine ön yargılı davranıyorsak herşey ortada :)

SweLL
28-11-06, 11:48
meraba arkadaşlar yeni üye oldum ve gezerken burayı gördüm yaseminin yeni bi dizide oynamasına çok sevindim özlemiştim onu ekranda görmeyi çok pozitif bi elektriği var ama kutsi olmasaymış daha iii olurmuş

BeLGiNNN
28-11-06, 11:49
aaa bu sayfa yı canlandırmak lazım.bu gün fragmanı verdiler.anlatıyım kısaca.dizide hepsi genç .birsürü beyaz önlüklü doktor.yeni yüzlerde var.oyuncu anlamında.kızlar yurdundaki zeynep(adını bilmiyorum),çicektaksideki kenan(bekir aksoy yakışıklı ondan adını biliyom),bir sürü yeni yüz.hepsi dedigim gibi genç.yaso aynı sade ve yalın.saçları yarım topuz gibi arkası salık.1 defa gördüm kusura bakmayın.unuttugum ve atladıgım yerler olabiliri.kutsi bile sanki hep oyunuyomuş gibi geldi.inş.hayırlısı olur.faragman siyahın üstüne yeşil renkte.hani şu kalp i gösteren çizgiler varya.inip çıkan onlar gösteriliyo veee sonrada DOKTORLAR diye bitiyo.adı degişmiş doktorlar diye..hayıırlısı olsun şimdiden bide yakında daha belli deil günü..artık herkez görür gibime geliyo.ama şimdiki dizilerden çok sade ve yalın ve hepsi genç oyuncuların.gerçek oyuncularda dahil buna..:))))

didou_didem
28-11-06, 12:21
evet bugün tanıtım verilmiş..ben göremedim ama saolsun arkadaşlar anlattı çok çok güzel bir dizi olacak..Hepsi genç,doktor harika olacak

tugchemre
28-11-06, 12:25
demek fragman yayınlandı tüh ya göremedim neyse şimdi oturuyum tvnin karşısına bidahada ayrılmayayım görmem lazım hemen

ANGEL MOON
28-11-06, 12:32
bende daha yeni üye oldum ve bugün frangmanın yarısını görebildim kutsiyi yasemin ergeneyi ve kızlar yurdunda oynayan zeynepti galiba onu gördüm evet dizinin adı doktorlar olmuş güzel olucak bu dizi bence

BeLGiNNN
28-11-06, 12:36
sende o zaman aramıza hoş geldin.inş.dedigimiz gibi güzel olur.sende seyrettigine göre çok farklı ve degişik özellikle hep gençler varrr.beyaz önlüklü doktorlar...:)))

didou_didem
28-11-06, 13:03
aramıza hoşgeldin bence güzel olacak valla..merakla bekliyorum bu arad tarihi verdiler mi yakında diye mi yazdı?

purna
28-11-06, 13:32
benımde aRKADAS gormuş o soyledı bana fragmanı gördum dıye merak ettım sımdı dızıyı askın anatomısı yerıne doktorlarmı olmuş

haluk_tolgahan
28-11-06, 13:54
arkadaşlar fragmanı izledim eğer bu dizi izlenmezse bizim halk herşeyi hakediyor demektir. çok emek verilen bir dizi. ve yıldızlar geçidi gibi. yakışıklılar güzeller daha ne olsun. bize sadece ekran başına geçmek kalıyor. hadi hayırlısı..

allbyme
28-11-06, 15:01
Merhabalar arkadaşlar....
Dizinin adı değişmiş heralde bence aşkın anotomisi daha güzeldi isim olarak neden değişdirme gereği duydular acaba,ama önemli olan adı değil içeriği tabi,inş tutar...
Fragmanı sanırım çıkmış ve ben daha göremedim,çok merak ettim ya:sad53:

RODYA
28-11-06, 15:36
arkadaşlar fragmanı izledim eğer bu dizi izlenmezse bizim halk herşeyi hakediyor demektir. çok emek verilen bir dizi. ve yıldızlar geçidi gibi. yakışıklılar güzeller daha ne olsun. bize sadece ekran başına geçmek kalıyor. hadi hayırlısı..

evet arkadaşım kadro iyi,ben yapımcı olsam,gençlik dizisi çekmek istesem,hemen hemen bu kadroyla çalışırdım.cüneyt türel gibi usta bir oyuncuda var.eğer bir iki usta oyuncu daha koyulmuşsa ve uarlama güzel yapılmışsa değmeyin keyfimşize.

acaba uyarla senaristleri kimler? nefes nefeseyi rüya işçileri uyarlıyordu.acaba bu dizidede mi rüya işçileri?

allbyme
28-11-06, 16:00
rodya bende merak ettim şimdi acaba rüya işçilerimi,ellerinden bi aralar çok çektik ama iyi iş çıkarıyolar,bizim kabus işçileri:img-wink:

özlemcim evet ekipte güçlüymüş ama bana daha fragmanı görmek nasip olmadı,çok merak ettim...

Arkadaşım greys anotomy'i seyretmiş önceden,hastasıymış dizinin,anlattı bugün bana,çok beğendim senaryosunu felan,inş tutacak bu dizi arkadaşlar:happy0064

Freddie
28-11-06, 16:04
ya ben fragmanı görmedim ama anlattıklarınızdan çok heyecanladım ben daha bekleriz diyodum çok az kaldı ozaman Hadi bakim hayırlısı yasemin ve aysunu çok seviyorum

bluenight
28-11-06, 16:31
Arkadaşlar şimdi görüştüm isim son anda değişmiş ve hemen tanıtıma girilmiş o yüzden gelişme ani olunca sizlere haber veremedim ayrıca haftaya çarşamba yada perşembe yayına girmesi düşünülüyormuş...

bluenight
28-11-06, 16:40
Ayrıca senaristte rüya işçileri değilmiş arkadaşlar =)

RODYA
28-11-06, 17:42
perşembe saat 20 çok çok uygun bir saat. sizce de öyle değil mi arkadaşlar.

umarım show tv akıllılık edip o saate koyar diziyi

yasemin.ö
28-11-06, 18:01
Nalan saolsun yine haberleri getirmis... Fragmanda cikmis tv'de ama ben göremedim, umarim görürüm...
Bencede en iyi gün persembe umarim persembeye koyar show tv diziyi, ama zaten ne olursa olsun izlicem diziyi...

SweLL
28-11-06, 18:11
bencede perşembe iii ztn show bu hafta sevda çiçeğini perşembeden çarşambaya aldı galiba perşembeye bu diziyi koycak

didou_didem
28-11-06, 19:07
Haberler için saol Nalancım..
Serkan abi bence de Perşembe 20:00 uygun güzel olur yani..inşallah o saatte olur..

Freddie
28-11-06, 19:11
perşembe 20de rüya gibi var keşke o saatte olsaydı hoş osaatte aynnı çatı altında var ama izlerdim :)

Freddie
28-11-06, 19:22
reklamı şimdi ben de gördüm ama sit-comdan ziyade sanki aktrasyonlu bişi gibi göstermişler sanki E.R gibi :)

zetva
28-11-06, 19:50
fragmanı gördüm az önce pek bir şey anlamadım aslında görüntüler çok hızlı aktı çünkü ama Yasemin'i gördüm ya o bana yeter :) saçları bana değişik geldi biraz hiç kızıl görmediğim için ama yakışmış ona bir de topuz yapmış :)

freddie zaten dizinin türü sit-com değildi ki ama dediğin gibi heyecanı bol olacağa benziyor :)

aychaaa
28-11-06, 20:22
ben fragmanı begendim..
her hafta farklı bi hasta olcak olay yasancak fln fln...kutsi konusunda kara kara dusunen ben adamı cok sırıtmıs da gormedim ama bilemeyiz...guzeldi gercekten yeni yuzler genc isimler fln....
insallah iyi olur ve inanıyorum acıkcası.

anil16
28-11-06, 22:54
ne guzel ya fragman cikmis.ama su her hafta baska hastalar konusunu beyenmedim.Ya bilmiyorum bence iyi diziye benziyor ama yasemin bence daha guzel bir dizi secebilirdi.Bu pek icime sinmedi konusuna hic isinamadim.Ama yasemin icin izleriz tabiki.

Yasonun kizil saclarini cok merak ediyorum bayaga kizilmi yoksa birazmi? yine cok tatlidir. ;)

sisley
28-11-06, 23:19
acaba uyarla senaristleri kimler? nefes nefeseyi rüya işçileri uyarlıyordu.acaba bu dizidede mi rüya işçileri?

rodya bende merak ettim şimdi acaba rüya işçileri mi:img-wink:

Desdi, allbyme Doktorlar'ın uyarlama senaryosu Rüya İşçilerine ait değil.
Evet desdi Nefes Nefese'yi onlar uyarlamıştı bence başarılılardı da ama bunu onlar uyarlamıyor.Senarist kim ya da kimler merak ettim bende ?

bluenight
28-11-06, 23:36
Hehehe o kısmını bilmiyorum İlknurcum bir dahasına onu da sorarım taksit taksit oluo kusura bakmayın ama :icon_whis sen izleyecekmiydin bu diziyhi ya şoktayım :good: :happy0064

*~*RaiNBoW*~*
29-11-06, 05:02
Ohh fragmanı izleyebildim sonunda,çok güzel çok beğendim ben..Ama bir hata dizinin adı bence.Daha ilgi çekici bir isim olsaymış daha çok dikkat toplardı.Aşkın Anatomisi iyiydi niye böyle kuru bir karar aldıları ki :( Neyse ilk defa showda bir dizi izleyeceğim,umarım cuma günü olmaz.Saati de çok geç yapmasınlar,bu kez bu hataya düşmesinler...

*~*RaiNBoW*~*
29-11-06, 05:02
Ohh fragmanı izleyebildim sonunda,çok güzel çok beğendim ben..Ama bir hata dizinin adı bence.Daha ilgi çekici bir isim olsaymış daha çok dikkat toplardı.Aşkın Anatomisi iyiydi niye böyle kuru bir karar aldıları ki :( Neyse ilk defa showda bir dizi izleyeceğim,umarım cuma günü olmaz.Saati de çok geç yapmasınlar,bu kez bu hataya düşmesinler...

anil16
29-11-06, 06:59
dizinin adi ne? degsitimi hic haberim yok.birisi soylermi lutfen.doktor diye duydum yoksa adi doktarlar falanmi? cok berbat bir isim olur oyleyse.

askin anatomisi ilk basdan beri beyendim cunku cok daha yaratici.

sawyer
29-11-06, 08:45
Bu dizi uyarlama mı yoksa orijinal senaryo bilen varmı? Bir de tarzı nedir belli mi?
Fragmanından pek birşey anlaşılmıyor.

SweLL
29-11-06, 09:09
dizinin adi ne? degsitimi hic haberim yok.birisi soylermi lutfen.doktor diye duydum yoksa adi doktarlar falanmi? cok berbat bir isim olur oyleyse.

askin anatomisi ilk basdan beri beyendim cunku cok daha yaratici.

dizinin adı doktorlar olmuş dün izledim reklamını güzeldi yağmur atacanda var dizide sınavda harikayda inşallah ordaki gibi iş çıkartır

nihan86
29-11-06, 09:25
Show Tv,Güz Yangını'nı kaldırarak canımı çok sıktı ama bu dizi çok güzele benziyor.Perşembe günü olsa keşke..Ne güzel olurdu.Çarşamba olursa Avrupa Yakası'nın karşısına geliyor,o pek iyi olmaz..Çok merak ettim çabucak başlasa :)

cave77
29-11-06, 09:38
Show Tv,Güz Yangını'nı kaldırarak canımı çok sıktı ama bu dizi çok güzele benziyor.Perşembe günü olsa keşke..Ne güzel olurdu.Çarşamba olursa Avrupa Yakası'nın karşısına geliyor,o pek iyi olmaz..Çok merak ettim çabucak başlasa :)

Perşembe günü 7 Aralık'dan itibaren saat 20:00 de Rüya gibi adlı bir dizi yayınlanmaya başlayacak,e birde zaten prş günleri saat 22:00 de Gülpare var...yani bu durumda perşembe günü olması şimdilik hiç olası değil ama belki rüya gibi iyi reyting alamazsa onu yerine ileride bir kaydırma söz konusu olabilir

yagmur94
29-11-06, 09:40
bence bu dizi kesin tutar.zaten çoğu oyuncuyu çok seviyorum hepsi birbirinden başarılı kutsiyi hiç daha önce dizlerde görmedim ama sesi çok gzl bakalım :D

gzm
29-11-06, 10:12
az önce bende fragmanı gördüm kutsi yasemin ergene basrol görünüyor asansöre girerken karsılasmarı ve bakısmaları bunu gösteriyor show tvde hic dizi izlmedim bakalım nasıl bir dizi olacak

bella
29-11-06, 10:22
ozly;

Oh be bende yasemini kutsi ile eşleştirdiler diye üzüldüm mehmet aslan yakışıklı sırf yasonun hatrına izlerim.

bostepeli
29-11-06, 11:23
slm bu gün ilk kez fragmanını izledim güzel bi diziye benziyo kadrosunda bazı sevdiğim oyuncular var merakla bekliyorum izlemek için :img-wink:

iremfb86
29-11-06, 11:34
uzun zaman sonra yeniden dizi filme girmek ve burda yazmak ne kadar zormuş...zaten zorluklar benim için gece yarısı show tv de doktorların fragmanını görmemle başladı...yasemini orda görmek benim için büyük bir şoktu...kutsi aysun kayacı gibi medeyatik isimlerle yine bir popçuyla birarada görmek...açıkçası aşk oyunundan sonra yaseminden biraz daha medyatiklikten uzak binbir gece vb. benzeri bir dizi beklioudum belki bu yüzden şaşırdım...

okuduum yorumlara bakılırsa güzel bir dizi olucak evet elimden geldiince izliicemm evet bana uzun zaman sonra burda yorumda yazdırttı daha ne olsun:)

iremfb86
29-11-06, 11:38
ama günü konusunda bir hatırlatmada bulunayım
pazartesi tüm prime time acı hayata ait
salı günü 20.15 ezo gelin
22.00 boş
çarşamba 20.15 sevda çiçeği
22.00 yanık koza
perşembe 20.15 rüya gibi
22.00 gülpare
cuma 20.15 emret komutanım
22.00 boş
cumartesi 20.15den 24e survivor
pazar 20.15 cennet mahhallesi
22.00 fear factor

ya burdan görülen ya salı günü binbirgecenin karşısında izliicez doktorları ki bence büük ihtimalle böyle olucak..:(yada cuma günü ıhlamurlar altının karşısında...

Ozly
29-11-06, 11:39
bence perşembe olsun nede olsa dizi yok o güne eheheh izleriz

bende kutsi yaso yakıstıramıodum hatta kutsi ne alaka diiodum ama fragmanı görünce bi güsel geldi gösüme olcak bu iş dedim hadi görces yakında

Aralık ilk haftalara geldik cattık nerdeyse heyecanlansak mı acaba:))))

Ozly
29-11-06, 11:41
cuma olsun bari oldu olcaaak ama sıla ve ıhlamurlar altında var o günde gene cakısma söz konusu güclü rakip onlar sonra reyting almadı derlr güme gider dizi üzülürüz yaaa

bergüzar
29-11-06, 12:26
bence dizi persembe günü gülpareden sonra yayinlansa süper olur, cünkü cuma reyting acisindan pek sansi olmaz sila var....

cosmic_ girl
29-11-06, 12:33
ama günü konusunda bir hatırlatmada bulunayım
pazartesi tüm prime time acı hayata ait
salı günü 20.15 ezo gelin
22.00 boş
çarşamba 20.15 sevda çiçeği
22.00 yanık koza
perşembe 20.15 rüya gibi
22.00 gülpare
cuma 20.15 emret komutanım
22.00 boş
cumartesi 20.15den 24e survivor
pazar 20.15 cennet mahhallesi
22.00 fear factor

ya burdan görülen ya salı günü binbirgecenin karşısında izliicez doktorları ki bence büük ihtimalle böyle olucak..:(yada cuma günü ıhlamurlar altının karşısında...

salı 22:00 cuma 20 yada 22:00 olabilir emret komutanımı başka güne kaydırır yada olmadı hafta sonuna koyarlar kesinlikle

tugchemre
29-11-06, 12:34
düşününce en iyi gün pazar
pazartesi saat 20de olabilir salı olmaz ezo gelin var sonrası binbir gece
çarşamba olmaz sevda çiçeği sonrası olabilir mi tam bilmiyorum başka kanallarda ne var
perşembe gülpare var saati değişti 20.15de artık osaat dolu boş demişsiniz ama olmaz sonra hırsız polis
cuma atv kesin bütün akşam izlenir valla çok zor keşke yeni yayın döneminin başında başlasaydı

alperkaya
29-11-06, 12:52
aslında dizinin olamayacagı günler pazartesi çarşamba ve perşembe bu günler tam dolu ama diger günlerde boşluk var

bostepeli
29-11-06, 12:53
ya pazartesiye koyulsun bence bide kutsiye doktorluk çok yakışmış çok tatlı olmuş:img-yes: yasemine de gerçi hepsine yakışmış epeyi kalabalık bi ekip gibi gözüküyolar başlasa da izlesek merak ettim:img-wink:

didou_didem
29-11-06, 13:55
gece fragmanı görünce heyecan yaptım valla ben kutsi'yi beğeniyordum ama Yasemin'le nasıl olur onu bilmiyordum..ekrandada görünce açıkcası yadırgamadım çok güzel duruyor...
Mehmet Aslan çok tatlıydı..Bu arada Gülbeyaz'da Gülbeyaz'ın halası rolünde olan Yeşim Ceren Bozoğlu'da oynuyor sevindim görünce

kerem__cem
29-11-06, 13:59
dizinin fragmanı çıkmışi ama ben daha göremedim yaa dizide mehmet aslandamı oynuyo oynuyosa süperr peki yağmur atacan oynuyomuu??

Niçle
29-11-06, 14:34
kerem__cem ewt yağmurda oynuyo.. yalnız bi tane daha erkek oyuncu var orda o kim çıkartamadım ben? şu keremcemin progrtamınba konuk olan bi adam vardı çiçek takside de oynuyodu ona benzettim ama..???

anil16
29-11-06, 15:52
bence cumartesi olabilir.survivor oncesi olabilri.Ama bakarsak her gun cok tutulan diziler var.hangi gun olursa olsun baslasinda.

bu arada adi berbat dizinin.cok basit.niey askin anatomisini istemediler bilmem.

özocan
29-11-06, 16:08
bence cumartesi olabilir.survivor oncesi olabilri.Ama bakarsak her gun cok tutulan diziler var.hangi gun olursa olsun baslasinda.

bu arada adi berbat dizinin.cok basit.niey askin anatomisini istemediler bilmem.

evet gerçekten bende anlamıyorum ya doktorlar çok klasik aşkın anatomisi ilginçti kulağa çok hoş geliyordu inş. güzel bi güne koyarlar ya ama yeterki başlasın anıl sana katılıyorum...

onur29
29-11-06, 16:08
qbence de adı iğrenç olmuş doktorlar. maçolar la arka arkaya reklam verilince hiç iyi olmuyo :) bencede aşkın anatomisi daha iyiydi inşallah içeriği iyidir.

Niçle
29-11-06, 16:40
Adı basit duruyo ama bu kadar büyütmenin anlamı yok. Bu arada gizem diznin içeriği sit com olmayacak (bildiğim kadarıyla)

meltem_keremcem
29-11-06, 16:50
fragmanı dün ziledimm güsell diziye benziyoo zaten yasemin varr kesin izlerimm ben bunu diziyii inşş fazla bekletmezler bizi

duygusal
29-11-06, 17:02
yasemin ergeneyi severim ama mehmet aslan ve kutsi ne alaka onu anlamadım ya bu tarz uyarlama yapımlar pek tutmuyor inşallah iyi olur

Freddie
29-11-06, 17:42
düşününce en iyi gün pazar
pazartesi saat 20de olabilir salı olmaz ezo gelin var sonrası binbir gece
çarşamba olmaz sevda çiçeği sonrası olabilir mi tam bilmiyorum başka kanallarda ne var
perşembe gülpare var saati değişti 20.15de artık osaat dolu boş demişsiniz ama olmaz sonra hırsız polis
cuma atv kesin bütün akşam izlenir valla çok zor keşke yeni yayın döneminin başında başlasaydı

çarşamba akşamı yanık koza var perşembe bu hafta gülpare ama gelecek haftadan itibaren rüya gibi var gülpareyi hangi araya sıkıştıracaklar bilmiyorum cuma 20de emret komutanım var bence 22 olsun çat kapı yine de aşığım felan sit-comlar genelde cuma akşamları yayınlanıyor Çat kapı ıhlamurlar altındanın karşısında her hafta ilk beşe giriyodu bence cuma 22 olsun :) cumartesi sanırım show boş ama karşı kanallar dopdolu ozaman da dizi ezilir onların altında pazar da popstar survivor felan fear factor ne zaman Aman kafam karıştı hiç yer yok bunlar diziyi nasıl yayınlamayı düşünüyor :img-help: nese sonuçta yayına girecek :img-wink:

Freddie
29-11-06, 17:46
gece fragmanı görünce heyecan yaptım valla ben kutsi'yi beğeniyordum ama Yasemin'le nasıl olur onu bilmiyordum..ekrandada görünce açıkcası yadırgamadım çok güzel duruyor...
Mehmet Aslan çok tatlıydı..Bu arada Gülbeyaz'da Gülbeyaz'ın halası rolünde olan Yeşim Ceren Bozoğlu'da oynuyor sevindim görünce

harika yaa ben yeditepe istanbulda izlemiştin onu yusufun kardeşini oynuyodu çok sevindim ya gülbeyazdan beri hiç görmedim onu düşünüyodum buaralar acaba nerelerdedir diye İyi vala yapımcılar unutmamışlar :)

SweLL
29-11-06, 18:28
bence en uygun gün pazartesi o gün güzel bi dizi yok yanılmıosam yada benim izlediğim bi dizi yok bu arada yasemin kendi sesiylemi oynıcak yoksa yine dublajmı olcak bilen varmı????

gs-tugba93
29-11-06, 18:31
güzel diziye benziyor eyer benim bir dizim olmadi saate
olursa kesin bakarim bu diziye güzel bir dizi bence

bluenight
29-11-06, 18:48
bence en uygun gün pazartesi o gün güzel bi dizi yok yanılmıosam yada benim izlediğim bi dizi yok bu arada yasemin kendi sesiylemi oynıcak yoksa yine dublajmı olcak bilen varmı????

hayır kendi sesiyle yapmayacak malesef çünkü çok yoğunlarmış başka birisi seslendircek...

Billush
29-11-06, 18:50
Yasemin sever arkadaşım Elif fragmanı yolladı izledim.İlgi çekici geldi gerçekten.Kadrodan şüphem vardı ama üstesinden gelmiş gibi geldi bana reklamda.Eğer dizimin olmadığı bir güne gelirse izleyeceğim ...

~ topiqq ~
29-11-06, 19:48
bence güzel bir dizi olucak..bu dizinin orjinali baya güzel inşallah insanları iyi seçmişlerdir yani tam rollerine göre seçmişlerdir de uyarlaması da güzel olur..yasemin'i görmek için sabırsızlanıyorum

burcin_kaplan
29-11-06, 19:55
biraz önce fragmanı gördüm tesadüfen we şok olduum yasemin ergenede warmış bilmiyordum çok sevindim tekrar bi diziyle dönmesine dizi ilgi çekici güzel bi konuya değinmişler grey's anatomi ve scrubs karışımı bişey znnediyorumki dizi..ama ilgi çekici yani ..hoşuma gitti.. merakla bekliyorum walla:)

cerenimo_
29-11-06, 19:55
kötüye benzemiyor.. özellikle yasemin ergene güzelleşmiş,kendisini hiç beğenmezdim ama zannımca kilo almış daha bi hoş olmuş....

Ask_Korsani
29-11-06, 19:56
Arkadaslar konu tam olarak ne? Anladim HAstanede gecen doktor hemsire hayati...ama orijinal diziden bahsediyorsunuz... hangisi o? emergency room veya grace anatomie degil herhalde... sit com dediginize göre? aydinlatirsaniz sevinirim:D

RODYA
29-11-06, 19:57
arkadaşlar bir kere daha söyliyim. dizi greys anatomy diisinin uarlaması olacak.o dizide sit-com değildi.gençlik dizisi-romantik komediydi.

asli27
29-11-06, 19:59
Bence dizinin adinin degismesi iyi olmus. Ilk hali ben Greys Anatomy im diye biraz fazla bagiriyordu. Hernekadar Greys den esinlenilmis olsa da cok da fazla birebir uyarlamaya musait olmadigini dusunuyorum orjinalinin. Malum izleyenler bilir; Greys Anatomy ve ozellikle bas kahraman Meredith- Yasemin Ergene'nin rolu cok fazla cinsellik uzerine kurulu ve senaryolar birebir uyarlanirsa eminim cok fazla tepki ceker, ki Yasemin Ergene'nin de buna yanasacagini sanmam. Onun disinda, her bolumun bas karakterin dis ses olarak olaylari anlatmasiyla acilip kapanmasi Ask Oyunundan da alisik oldugumz, guzel bir hikaye anlatma yolu bence. Ben sahsen cok merak ediyorum, genel olarak ER ve Chicago Hopetan bu yana hastane dizilerini cok severim, Grey's e bayilirim ve yerli bir hastane dizisinin nasil olacagini cok merak ediyorum. Ne yazik ki, kacinilmaz bi orjinal-uyarlama karsilastirmasi olacak, ki orjinalin de yeni sezonu baslar yakinda. Tek korkum dizinin Show tv de olmasi. Ozellikle bu sezon, bir dizinin Show tv de yayinlaniyo olmasi olum fermani gibi birsey, umarim bu dizide surekli gun degisimleri, 1 kere verip 1 ay vermemek veya 2 bolum sonra kaldirilip show max de sinirli sayida izleyiciye abuk bi saatte verilmek gibi klasiklesmis show tv politikalarindan nasibini almaz ve umarim sansi bol olur.

Ask_Korsani
29-11-06, 20:03
benim bildigim grace anatomi.. daha cok doktorlarin cinsel hayatini konu alan bir diziydi...türkiyede... bu nasilkarsilanir bilmiyorum acikcasi... belkide yaniliyorumdur...

asli27
29-11-06, 20:05
benim bildigim grace anatomi.. daha cok doktorlarin cinsel hayatini konu alan bir diziydi...türkiyede... bu nasilkarsilanir bilmiyorum acikcasi... belkide yaniliyorumdur...

Evet, katiliyorum. Turk aile yapisinin kaldirabilecegi bi dizi degil orjinali, o yuzden de ulusal kanallardan birinde yayinlanmiyo zaten. Bu belki de doktorlar icin ve biz izleyiciler icin daha iyi olur cunku hernekadar greys den esinlenilmis olsa da orjinal birsey izleme sansimiz olur 2. baski yerine.

Ask_Korsani
29-11-06, 20:09
dikkatimi ceken birsey var oda son zamanlarda hep yabanci dizilerin türkiyede uyarlanmasi... ve fatih aksoyda daha cok bu yönde calisan bir yapimci... ama her ne kadar baslangicta insanlarin ilgisini ceksede butür dizilerin ömürleri cok kisa oluyor...ben yerli senaryolarimizi ve dizilerimizi acikcasi daha cok begeniyorum... ve türk dizilerinde farkli bir televizyon kültürüolusuyor... cünkü türkiyedeki dizi konulari ( taklit olmayanlardan bahsediyorum) cok daha can alici bence.... ne demisler yerli malim yurdum mali:D

ünall
29-11-06, 20:16
Ya Gercekten Scrubsun Uyarlamsi Olursa Izlerim Tamam Kimnin Kim Oldugunu Anlarimda Zenci Rolundeki Komik Adami Hangisi Oynar Acab Sanirim Aysun Kayaci Ordaki Sarisin Kizi Oynucak Cok Guzel Halen Izliyorum Scrubsi Ne Zamn Basliyo..

anil16
29-11-06, 20:20
simdi gordumsonunda ya.yaso cok tatli yine.saci kizil gibi acayip tatliydi herzamanli gibi.cok heyecanli bir dizi olucagi kesin.herkez doktor falan kosuyorlar heyecanli olucaga benziyor.iple cekiyorum. :)

Ask_Korsani
29-11-06, 20:20
evet dogru ya orda bir zenci vardi greys anatomie dizisinde....bi bas doktor vardisarisin kizi ikidebi ezip duruyo laflariyla... sonradan bu sarisin kiz bi arkadasini falanörnek almaya kalkisiyor sanirim...ama bu türk veriyonunda pek espiritüel bi yan göremedim... orijinal dizi komedi- iliski-falan konu aliyodu galiba... az önce reklamini izledim.. yasemin cok seker :D aysun galiba bu sefer aptal sarisini oynamiyacak...

Sef(K)aT
29-11-06, 20:35
evet zaten reklemrda gozukuyo duymana gerek yokkı gosterıyolar zaten :)

Ben GÖrmedimde Jnmm O YÜzdenn :)
KEsin İzlicemm yaaa SÜperrr Bİ Dİzi Olucak Bence..
Konusunuda Okudummmm Bİraz Önceee :happy0064

anil16
29-11-06, 20:57
evet yagmurda var sefkatcim. :) .oda doktor olucak.heralde hepsi arkadaslar ve hepside doktor ayni hastanede calisiyolar.cok guzel bisey bu.Fragmani gordukten sonra sicak baknaya baktim.Bakalim hep hastanedemi gecicek.

J.Lo fan
29-11-06, 21:36
Wow!Sonunda yasomuzun dizisi bashliyor!Ama ben simdi kara-kara dusunuyorum,nasil izliyicem.Yine kanal yok ki bende:(.Umarim buralara eklersiz videolari:)
Nalancim,tuyolarini okuyorum.Supersin!:)

ssvshy
29-11-06, 21:44
fragmanı gördüm cnbcedekinin aynısı olacak acaba ordaki gibi tıp terimleri birebir kullanılacak mı inş öyle olur

ceyceylan
30-11-06, 14:23
yasemin ergene ve yağmuru cok seviorum ve başarılı buluyorum ama mehmet aslan ve aysun kayacıyada bi okdar başarısız buluyorum ...kolay gelsin hepsine ilk bölümü merak ettim bakıcam ...

Melal
30-11-06, 14:32
bu diziyi seyreder miyim bilmiyorum ama yine yurtdışı takliti dizilerimizden
ER tarzı yada Grey's Anatomy demiş arkadaşlar o tarz bir dizi umarım
ellerine,yüzlerine bulaştırmazlar mesela ER ve Grey's Anatomy çok başarılı diziler
umaırm mantık hataları olmayan bir dizi olur,ayrıca keşke dizide daha iyi oyuncular seçilseymiş
ama gençlere yönelik bir dizi olduğu ortada
bu arada yapımcı firma kim?

bluenight
30-11-06, 14:35
Medyapım tabiki yoksa hangi yapım bu kadar fazla kopya bir dizi seçer =) ama umarım kutsi ve aysuna rağmen diğer usta oyuncular bu açığı kapatarak güzel bir dizi sunarlar :)

shiny
30-11-06, 14:39
bu diziyi seyreder miyim bilmiyorum ama yine yurtdışı takliti dizilerimizden
ER tarzı yada Grey's Anatomy demiş arkadaşlar o tarz bir dizi umarım
ellerine,yüzlerine bulaştırmazlar mesela ER ve Grey's Anatomy çok başarılı diziler
umaırm mantık hataları olmayan bir dizi olur,ayrıca keşke dizide daha iyi oyuncular seçilseymiş
ama gençlere yönelik bir dizi olduğu ortada
bu arada yapımcı firma kim?
galiba greys anatomy yani ben fragmandan anladım sayılır kutsi büyük ihtimal yasemine aşık olur mehmet te izlermiyim bilmiyorum aslında aşk oyununun koyu fanatiğiydim ama bu dizi gününe bağlı

Melal
Medyapım tabiki yoksa hangi yapım bu kadar fazla kopya bir dizi seçer =) ama umarım kutsi ve aysuna rağmen diğer usta oyuncular bu açığı kapatarak güzel bir dizi sunarlar :)

ayy anlamıydım Med Yapım olduğunu:)
adamlar orjinal bir dizisi yok nerdeyse:)
keşke no name tiyatorucular kullansalardı
yeni isimler tanırdık ama nerdee o cesaret Med Yapım'da:):)

ayşa
Merhaba arkadaşlar, Yasemin'e destek amaçlı izleyeceğim bir dizi olarak bakıyordum ama fragman resimlerini görünce merak etmeye başladım.

Hastane çekimleri zordur, umarım hiç bir masraftan kaçınmadan çekilmiştir. Şöyle izledik mi "helal olsun" diyelim, değil mi?

Birkaç oyuncu hariç oyuncular iyi. Resimlerde görünce yüzlerini sevindim.

Adı mı değişmiş şimid bu dizinin?

didou_didem
30-11-06, 14:41
evet ayşacım..önce "aşkın anatomisi"'ydi..son anda isim değişmiş...
benimde çok sevdiğim oyuncular var...:)

Melal
30-11-06, 14:43
Merhaba arkadaşlar, Yasemin'e destek amaçlı izleyeceğim bir dizi olarak bakıyordum ama fragman resimlerini görünce merak etmeye başladım.

Hastane çekimleri zordur, umarım hiç bir masraftan kaçınmadan çekilmiştir. Şöyle izledik mi "helal olsun" diyelim, değil mi?

Birkaç oyuncu hariç oyuncular iyi. Resimlerde görünce yüzlerini sevindim.

Adı mı değişmiş şimid bu dizinin?

oo Ayşa'cım sende burdasın ha:)
aynen canım umarım mantıklı bir dizi olur
hastane sahnesi çekmek zor,hele inandırıcılık dahada zor

sinem75
30-11-06, 14:44
Bende fragman resimlerinde Bekir Aksoy,Cüneyt Türel ve Kızlar Yurdu'n da oynayan bayanı görünce baya bir sevindim.Yasemin Ergene için izlemeyi düşünüyordum ama Ayşa gibi bende baya merak ettim.Sanırım dizi hastane çalışanlarının günlük yaşamları ve özel hayatları ile harmanlanacak.
Başarılar diliyorum.

ekin-20
30-11-06, 14:45
ay bu dizi tutr bence cok iyi sanatcilar oynuyor
1.yasemin ergene
2.kutsi
3.yagmur atacan
4....................
ay süperr bu yaaaaaa:happy0064
hemen gelse bu dizi ha ne zaman yayinlanicak???????

ayşa
30-11-06, 14:47
Didem'cim sağ ol bilgi için. Son anda değiştirip ismi "Doktorlar" diye havalı bir isim mi yapalım demişler acaba:)

He ya Melal bende buradayım, Yasemin bizim kız sayılır:) O'na destek amaçlı izlemeyi düşünüyorum. Kızcağızın yüzü güler inşallah.
Evet inandırıcılıkta çok önemli, Ben ER'i izlerim, izlerken nasıl kapılıyorum bir bilsen...

bluenight
30-11-06, 14:48
Oooooooo aman Allah'ım kimleri görüom özlemişim bu manzarayı yem,inle ayşa sinem sılam süpersiniz ve diğer herkes bizim ekip gelmiş çok çok teşekkürler yani bugun en çok sefindiğim olay sizleri bu başlıkda görmekk eski günler canlandı gözümde =) umuyorum hepimiz için güzel bir başlangıç olur bu dizi =)

ayşa
30-11-06, 14:50
Oooooooo aman Allah'ım kimleri görüom özlemişim bu manzarayı yem,inle ayşa sinem sılam süpersiniz ve diğer herkes bizim ekip gelmiş çok çok teşekkürler yani bugun en çok sefindiğim olay sizleri bu başlıkda görmekk eski günler canlandı gözümde =) umuyorum hepimiz için güzel bir başlangıç olur bu dizi =)

Tabi ki buradayız Nalan, bizim kıza destek olmak lazım. Daha diğerleride gelecek, daha iyi olacak.

Melal
30-11-06, 14:50
Didem'cim sağ ol bilgi için. Son anda değiştirip ismi "Doktorlar" diye havalı bir isim mi yapalım demişler acaba:)

He ya Melal bende buradayım, Yasemin bizim kız sayılır:) O'na destek amaçlı izlemeyi düşünüyorum. Kızcağızın yüzü güler inşallah.
Evet inandırıcılıkta çok önemli, Ben ER'i izlerim, izlerken nasıl kapılıyorum bir bilsen...

ben bu diziyi izlersme sadece konusu için izlerim
çünkü dizideki hiçbir oyuncuya sempatim yok:):)
ER'ı artık izlemiyorum eskiden çok izlerdim

bluenight
30-11-06, 14:51
Bu arada Yasemin evelsi gün Çarşamba yada Perşembe yayına sokmayı düşünüyporlar dedi tekrardan hatırlatayım ama değişebilir gün =)

ayşa
30-11-06, 14:53
ben bu diziyi izlersme sadece konusu için izlerim
çünkü dizideki hiçbir oyuncuya sempatim yok:):)
ER'ı artık izlemiyorum eskiden çok izlerdim

Anladım Melal'cim, bizim Yasemin'le ufak bir bağımız var:), eski dizisinden.
Birkaç oyuncu var şüpheli baktığım, yüzümü karartmalarını çok istiyorum.
O zaman iyi bir kadroyla, ilginç bir konuyla güzel bir dizi olur. Konusu yabancı dizilere bakarsak ilginç değil ya,,, neyse...

Melal
30-11-06, 14:55
Anladım Melal'cim, bizim Yasemin'le ufak bir bağımız var:), eski dizisinden.
Birkaç oyuncu var şüpheli baktığım, yüzümü karartmalarını çok istiyorum.
O zaman iyi bir kadroyla, ilginç bir konuyla güzel bir dizi olur. Konusu yabancı dizilere bakarsak ilginç değil ya,,, neyse...

anladım eski aşk oyunu fanlarındansın sende:)
ben hiç izlemedim o diziyi bilmiyorum valla:)
neyse şu doktorlar başlayınca göreceğiz bakalım
neye benziyor:)

ayşa
30-11-06, 14:55
Bu arada Yasemin evelsi gün Çarşamba yada Perşembe yayına sokmayı düşünüyporlar dedi tekrardan hatırlatayım ama değişebilir gün =)

Nalan gününü çok iyi seçmeleri lazım, hoş bütün günler doluya... reytingle o günü kapatan dizilerin karşısına büyük bir iddiayla çıkmasınlarda.. böyle sezonun ortasında... sonra yine kala kalırız.

ayşa
30-11-06, 14:58
anladım eski aşk oyunu fanlarındansın sende:)
ben hiç izlemedim o diziyi bilmiyorum valla:)
neyse şu doktorlar başlayınca göreceğiz bakalım
neye benziyor:)

ooo sen nediyorsun:) Forumun en demirbaşlarındandım:).
Heyy gidi günler heyy...

Yasemin oyunculuk adına iyidir, en önemlisi daha iyi olmaya çalışıyor. Bu da çok güzel birşey. Diğer oyuncularla da uyumu iyi ise daha güzel oyun çıkarır.
Bakalım artık.

didou_didem
30-11-06, 14:59
Oh oh kaynıo burası Aşk Oyunu forumundan sonra pek forumlara ugramaz olmustuk bu iyi geldi hepimize...

Özlemişim böyle olusu,ablalarım gelmişşşşş:))

evet özlemcim...ablalarımız gelmiş..bende çok sevindim valla..
konusu ilginç gerçekten ben o bahsedilen dizileri izlememiştim..yeni olacak benim için..:)

Melal
30-11-06, 15:00
ooo sen nediyorsun:) Forumun en demirbaşlarındandım:).
Heyy gidi günler heyy...

Yasemin oyunculuk adına iyidir, en önemlisi daha iyi olmaya çalışıyor. Bu da çok güzel birşey. Diğer oyuncularla da uyumu iyi ise daha güzel oyun çıkarır.
Bakalım artık.

anladım canım bu forum sizlerin yeniden buluştuğu yer olacak anlaşılan:)
Yasemin Ergene nasıl oyuncudur pek bir fikrim yok ama izlersme diziyi göreceğim:)

SweLL
30-11-06, 15:00
bencede gününü iii seçmeleri lazım çarşamba ve perşembe reytingi iii diziler var bence pazartesi en güzeli rayting alan dizi yok acı hayattan başka oda aynı kanalda ztn

bluenight
30-11-06, 15:02
Nalan gününü çok iyi seçmeleri lazım, hoş bütün günler doluya... reytingle o günü kapatan dizilerin karşısına büyük bir iddiayla çıkmasınlarda.. böyle sezonun ortasında... sonra yine kala kalırız.

Aman Allah korusun yaf yane büyük bir stresden yeni yeni çıkıom bir dahasını kaldıramam Aşk Oyunu zamanı bir huzurlu günüm geçmedi son günlerde bu bare başlamadna yok olmsın valal töbe ederim dizilere gerçei aşk oyunundan sonra ilk kes bir dizi islicem bu defa huzur içinde izlemek istiyorum =) kalkacak derdi olmadan şöle keyif ala ala yayından kalkar mı kalkmaz mı yorumu yerine karakterlerin yorumlarını yapmayı inan çok özledim =)

ayşa
30-11-06, 15:05
valla inanılmaz sevindim yaa özlemişim birden gözlerim doldu aşağıda başlığı inceleyenleri görünce umarım bu defa çıldırmadan güzel bir dizi zevki yaşarız =) HOŞGELDİNİZ AŞK OYUNU EKİBİ :happy0064

Hoşbulduk Nalan:)

Nalan'cım şimdi yapımcı belli, senaristler kim? Sakın bana rüya şeyleri deme "küt" diye giderim inan.
Gerçi dizinin konusu sebebiyle sar makara senaryo yazılmaz herhalde. Konu sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum. Bilindik dizilerdeki gibi bir aşk üzerine kurulu değil en azından. Ama ola ki sıkışırlar pardon tıkanırlar ellerinde konu ile alakalı bir sürü yabancı dizi var...

bluenight
30-11-06, 15:07
Hoşbulduk Nalan:)

Nalan'cım şimdi yapımcı belli, senaristler kim? Sakın bana rüya şeyleri deme "küt" diye giderim inan.
Gerçi dizinin konusu sebebiyle sar makara senaryo yazılmaz herhalde. Konu sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum. Bilindik dizilerdeki gibi bir aşk üzerine kurulu değil en azından. Ama ola ki sıkışırlar pardon tıkanırlar ellerinde konu ile alakalı bir sürü yabancı dizi var...

Yok yok Rüya İşçileri değil =) ama kim olduğunu bilmiyorum hep birlikte izleyip göreceğiz ben asıl müzikleri kim yapıyor oınu merak ediyorum umarım T&A PROJECT almıştır çünkü gerçekten harika müzikler çıkarıyorlar =)

Ozly
30-11-06, 15:08
günün secimi cok önemli belli reytinge ulasmıs dizilerin karsıısna koymasınlar güme gitmeyelim gün secimi cok önemli

Eski Aşk oyunu fanları geri geldi:)))

sinem75
30-11-06, 15:09
Nalan'cım öncelikle hoşbulduk canım.
Biz sözümüzün arkasındayız her zaman.Yasemin nerede biz orada.
Ayşa'cım dizinin senaristlerini sormuş bende yönetmenini merak ettim.
Bülent İşbilen Aşk Oyunu'ndan başka bir dizi için ayrılmıştı.Acaba O olabilir mi?

bluenight
30-11-06, 15:13
Şimdi sordum valla Sinem'cim sen sorunca o kısımlar aklıma gelmemişdi =)
Yönetmen: Merve (soyismini bilmios =) ) idare edin :P
Haftaya yayına girmesi %98 miş ama günü belli olmamış =)

Ozly
30-11-06, 15:16
way bee haftaya bugunlerde yorum yapcaz yanii söleydi böleydi die..süper olcak süpeeeeeeer özet gelse bariii

bluenight
30-11-06, 15:20
bluenight sana bişi sorcam sen yasemine mi sordun?

Evet =)

Bu arada tanıdık nicler görmek cidden iyi geldi gs-tugba93, meltem_keremcem =) hoşgeldiniz önemli değil umarım hep böyle güzel haberler vermek nasip olur :img-yes:

meryemce84
30-11-06, 15:25
Eski forumdaşlarıma selam,yenilere merhaba...

Aşkın Anatomisi daha iyi isimdi sanki.Neyse Doktorlar hayırlı olsun.Uyarlama bir diziymiş ama uyarlandığı diziyi bilmiyorum.

Cüneyt Türel,Yasemin Ergene,Mehmet Aslan,Aysun Kayacı
Kutsi,Yağmur Atacan,Bekir Aksoy,Melike Güner,Yeşim Ceren Bozoğlu

Kardo acayip,iyi bir iş çıkacaklarını düşünüyorum.
Koyu renkle yazdığım kişilerin oyunculuklarından süphem yok.
Diğerlerinide izleyip göreceğim artık.

Nalancım haberler için teşekkürler..

Fragmanı görmedim ama gömüş kadar oldum Meltem resimler için teşekkürler.Fragmanı görememenin nedeni show tv izlememem sanırım.

bluenight
30-11-06, 15:29
Eski forumdaşlarıma selam,yenilere merhaba...

Aşkın Anatomisi daha iyi isimdi sanki.Neyse Doktorlar hayırlı olsun.Uyarlama bir diziymiş ama uyarlandığı diziyi bilmiyorum.

Cüneyt Türel,Yasemin Ergene,Mehmet Aslan,Aysun Kayacı
Kutsi,Yağmur Atacan,Bekir Aksoy,Melike Güner,Yeşim Ceren Bozoğlu

Kardo acayip,iyi bir iş çıkacaklarını düşünüyorum.
Koyu renkle yazdığım kişilerin oyunculuklarından süphem yok.
Diğerlerinide izleyip göreceğim artık.

Nalancım haberler için teşekkürler..

Fragmanı görmedim ama gömüş kadar oldum Meltem resimler için teşekkürler.Fragmanı görememenin nedeni show tv izlememem sanırım.

Meryemce sende hoşgeldin seni de burda görmek çok güzel valla show tv ilk kes srf fragman izlemek için ayarladım pc de ve yakaladım izledim gayet güzel koyu renkle yazdığın isimler benim için de gecerrli =)

Ozly
30-11-06, 15:33
meryemce gelmis ay ay walla eskisi gibi oldukk:))Kadroda bi kutsi lafı ne o mu dedirtmisti bana ama fragmanda yadırgamadım bakalım oyunculugu nasıl:)

didou_didem
30-11-06, 15:35
meryemce hoşgeldin...evet kadro süper valla..günü de inşallah güzel olur..
kutsi benimde oyuncuğu nasıl diye düşündüren birisiydi..ama fragmanda iyiydi dizide nasıl olacak bakalım??

meryemce84
30-11-06, 15:41
Hoşbuldum arkadaşlar.

Şimdi Yasemin'in canlandırdığı karakter Ela.
Senaristler Rİ değil yönetmende Bülent İşbilen değil.
Romantik Komedi-Dram mı? olacak.

Fragman resimlerinden anladığım kadarıyla doktolar ameliyata falan giriyorlar.Bizim doktoruda(Hakan'ı) görseydik orda neyse.O başka dizide oynayacak pazartesi.

Ozly
30-11-06, 15:43
Greys Anatomy die bir yabancı dizinin uyarlaması denilior meryemce bilmem izledinmi ben izlemedim hiç ama doktorların öyküsü olcak sanırım ehehe adından bellii doktorlar

gizem_89
30-11-06, 15:43
kutsinin bir dizide olmasıı güzel belki kıızıcaksınız ama yasemine bu kadar yakışan bir başka oyuncu bulamazlardı

gs-tugba93
30-11-06, 15:46
ya arkadaslar bu dizide kesin askda olur kutsi-yasemin mi olur yoksa
mehmet aslan-yasemin mi olur onu cakmadim ben

meltem_keremcem
30-11-06, 15:48
ya arkadaslar bu dizide kesin askda olur kutsi-yasemin mi olur yoksa
mehmet aslan-yasemin mi olur onu cakmadim ben

kutsi-yasemin sanırsamm bende pek anlamadım

gizem_89 kutsii yakışıyoo gerçekten yaseminle ama keremcem kadar değil:)

yeliz
30-11-06, 15:51
herkeze slmlarr :)
yaa fragmani dün aksam gördüm nihayet yaa ne kadarda tatli yassomuz yaa inailmaz güzel :img-kiss:
haftaya kadar nasil bekleriz bilmiyorum valla acayip merak ediyorum

bluenight
30-11-06, 15:52
Hehe malesef Kutsi Yaso olcak ne acı dime belki sağ gösterip sol yaparlarsa =) Mehmetle olur amin inşallah :D

bluenight
30-11-06, 15:53
kutsi-yasemin sanırsamm bende pek anlamadım

gizem_89 kutsii yakışıyoo gerçekten yaseminle ama keremcem kadar değil:)

kutsiyle yakışıo kısmına katılmıom ama diğer keremcem le işlgili dediğine ++++ şmzamm diom bunu bile özlemişim =)
Ayrıca çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık =)

gs-tugba93
30-11-06, 15:53
Hehe malesef Kutsi Yaso olcak ne acı dime belki sağ gösterip sol yaparlarsa =) Mehmetle olur amin inşallah :D

evet sana katilyorum kutsi yerine mehmet olsa daha iyi olur
bence daha cok yakisiyorlar birbilerine

Ozly
30-11-06, 15:54
evet calısmalarda baslamıs meltem sanki yabancı dizi gibi olmus imza süper yaneee bi ben ögrenemedim söle yapmayı he:)

didou_didem
30-11-06, 15:54
meltemcim ellerine sağlık çok güzel olmuş takım..
Mehmet ile Yağmur nasıl rollerde acaba?

meltem_keremcem
30-11-06, 15:55
kutsiyle yakışıo kısmına katılmıom ama diğer keremcem le işlgili dediğine ++++ şmzamm diom bunu bile özlemişim =)
Ayrıca çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık =)

yakışıyor dediysem o kadarda değil ama uyumsuzda değillerr ah aha nolurduu keremcemlede çekselerdii bi dizii daha

bluenight
30-11-06, 15:55
Tüyoları ben göremeyenler için tekrar şöyle bir özet geçim...
Kutsi Yaso'dan etkilenio Yaso Kutsi'ye aşık, Yağmur Atacan Yasoya aşık, Mehmet Aslan herkese aşık :) yane çapkının teki ayy böle yazınca çok karışık geldi yaa =) Bir de dizi Yasemin'in üstüne kurulu bir senaryo olacakmış =) herkesden çok onu görces ne güzel =)

meltem_keremcem
30-11-06, 15:57
Kutsi Yaso'dan etkilenio Yaso Kutsi'ye aşık, Yağmur Atacan Yasoya aşık, Mehmet Aslan herkese aşık :) yane çapkının teki ayy böle yazınca çok karışık geldi yaa =) Bir de dizi Yasemin'in üstüne kurulu bir senaryo olacakmış =) herkesden çok onu görces ne güzel =)

aman allahım karmakarışık herkez birbirine aşık desenee :) kutsii aşık değil yane etkileniyoo olur olur mehmet aslan çapkın rölunde hee

meltem_keremcem
30-11-06, 15:59
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlarr beğenmenizeçokçok sevindimm off yasemini acayip özlemeşim ya nesekki artıkk görebilcez çok mutluyumm ask oyunu ekibi hepimiz burda yorumm yapcaz süper yaa:happy0064 :happy0064 :happy0064

didou_didem
30-11-06, 15:59

iyi iyi..görelim Yasemin'imizi doya doya:):)
saol Nalancım ben karıştırmıştım valla...Mehmet Aslan'ı çapkın rolünde çok merak ediyorum valla..

meryemce84
30-11-06, 16:00
Evet Köprüde oynayacak.Bende Belit'i senden duydum sevindim..:happy0064
Şimdi Kutsi mi Mehmet'i derseniz Mehmet'i seçerim bende.
Kutsi-Yasemin'in yanında yaşlı kalıyor sanki.
Meltem imza avatar takımın çok güzel olmuş...:good:

beyaz gelincik_
30-11-06, 16:00

ay ne güzelll bi dizi ve karmaşık olucak desenizeee...
en kısa zamanda başlasınn süper bi dizi olucak diye düşünüyorum..
bende yasemin ablamızı çok özledim neysekii ekranlarda görebilicez artık..

yeliz
30-11-06, 16:02
iyi iyi..görelim Yasemin'imizi doya doya:):)
saol Nalancım ben karıştırmıştım valla...Mehmet Aslan'ı çapkın rolünde çok merak ediyorum valla..

aynen didemcim yaa yassomuzu tek görelim baska bisey istemiyoruz :)
valla bende cok merak ediyorum capkin rolü yakisir bence mehmet´e :)

bluenight
30-11-06, 16:05
aynen didemcim yaa yassomuzu tek görelim baska bisey istemiyoruz :)
valla bende cok merak ediyorum capkin rolü yakisir bence mehmet´e :)

Hatta Mehmet için biçilmiş kaftan bile diyebilirim o röle seferim öle tipleri bakalım Kutsi den çok bu dizide ilgi alanım Mehmet olacak =)

Yurdanur
30-11-06, 16:07
ay süper yaa canlandık gene yaseminin sayesinde.inşallah bu kez dumur olmayıs.kutsi bana kaşlarını aldırmış gibi geldi ya

bluenight
30-11-06, 16:10
ay süper yaa canlandık gene yaseminin sayesinde.inşallah bu kez dumur olmayıs.kutsi bana kaşlarını aldırmış gibi geldi ya

alemsin yurdos sn lik gecişlerde oturdun da ona mıu dikkat ettin :img-wink: aman ilgi alanım deil bağlamıo beni :icon_whis

Yurdanur
30-11-06, 16:13
adamda kusur bulcam ya illa snlik geçiş bile yetio bana.aman ya mehmedim olsaydı onun yerinde dahaiidi,gerçi benim gönlüm haluk piyesten yana ya neyse kısmet

bluenight
30-11-06, 16:14
adamda kusur bulcam ya illa snlik geçiş bile yetio bana.aman ya mehmedim olsaydı onun yerinde dahaiidi,gerçi benim gönlüm haluk piyesten yana ya neyse kısmet

ya ilerleyen bölümlerde dizi inşallah tutarsa aslında seyircilerin izlenimine de bakıp senaryoda değişiklik yapabilirler kutsi yerine mehmet isteyen çok olursa dicem ama baya baya zor bir eylem tabe =)

Yurdanur
30-11-06, 16:19
valla ne yalan diim adamda tip yok o yüzden başrole oturmuyo benim gözümde ama oyunculuğuyla bişeyler yapabilirse ne ala işimize gelir.bekleyip görces valla yasoya çok yaklaşmasın haftaya gene gitces hastaneye orcıkta yoluveririm hiç acımam

bluenight
30-11-06, 16:20
hhe senden korkulur yaparsın valla ama kısım ön yargılı olma gerçi bende öyleyim ama gene de izleyip görmeyi bekliorum asıl yorum için =)

burcumm
30-11-06, 16:21
Yağmur atacan da oynuo sanırım
ayy mutluluktan uçuorum :D

didou_didem
30-11-06, 16:38
Saol Özlem'im yorumun için..evet canım yeter de artar bize..sen dizi başlıyınca gör bizi...artık çoşarız iyice

burcumm
30-11-06, 16:38
Buyrun resimlerin bulunduğu sayfanın linki...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12077&page=19
tşkler cnm fotoğrafları buldum

fragmanı biran önce izleyebilsem keşke çok merak ediorum !:img-wink:

yağmur oynuosa isterse pazar günü gece 3te olsun izlerim yani sonuçta ortada yağmurun oynadığı bi dizi war :D

burcumm
30-11-06, 16:41
Cnbc 'de gösterilen Doktorlar'da acaba Yağmur'un rolünde kim oynuo ?

bluenight
30-11-06, 16:44
Burcum cnbc-e de izlemedim ama Yağmur Yasemin'e aşık bir asistanı oynayacak ve Yasemin ile aynı evde kalacak artık hangisi olduğunu sen çıkar izliyorsan =)

burcumm
30-11-06, 16:46
Burcum cnbc-e de izlemedim ama Yağmur Yasemin'e aşık bir asistanı oynayacak ve Yasemin ile aynı evde kalacak artık hangisi olduğunu sen çıkar izliyorsan =)

Yok hiç izlemedm :D
Ama nie Yasemin'le aynı ewde kalıomuş ki:img-in_lo :icon_whis
Allah Allah :img-blush

:D

bluenight
30-11-06, 16:48
Yasemin'e aşık bir asistanı oynayacak onunla birlikde Aysun Kayacı da aynı evde yane Aysun Yaso Yağmur aynı evde kalıolarmış =) bilemicem sebebini izleyince anlarıs =)

yagmur94
30-11-06, 16:51
kim kime aşık olcak ben anlamadım ya çok karışık bir aşk üçkeni olcak galiba:D ben yaseminin kime aşık olcağını merak ettim.ya yagmurada acıdım he aşık olcak ama aşkjına karşılık bulamıcak :(

burcumm
Gerçekten çok merak ediorum yaa :D

Acaba nasıl bi dizi olucak.We umarım sewilir çünkü sewdiğim dizilerin rating uğruna yayından kaldırılmasından hiç hoşlanmıorum ...

Aysun Kayacı nasıl biri olucak çok merak ediorum =)

didou_didem
Saol Nalancım yorumun için...yağmurcum seninde ellerine sağlık...Aaa aynı evde kalıyorlar demek ki..izleyince öğrenicez bazı şeyleri:):)

burcumm
30-11-06, 16:52
kim kime aşık olcak ben anlamadım ya çok karışık bir aşk üçkeni olcak galiba:D ben yaseminin kime aşık olcağını merak ettim.ya yagmurada acıdım he aşık olcak ama aşkjına karşılık bulamıcak :(

Ewt yağmurcum
Yasemin Kutsiye,Kutsi Yasemine aşık olucakmış
Yağmur da Ysemin'e ...

Yurdanur
30-11-06, 16:52
yaso kutsiden hoşlanıo,kutside yasoyu sevio aynı zamanda yağmurda yasoya aşık.mehmette her önüne gelene aşık bi tip

yagmur94
30-11-06, 16:53
Ewt yağmurcum
Yasemin Kutsiye,Kutsi Yasemine aşık olucakmış
Yağmur da Ysemin'e ...
yagmura biri aşık olmuyo mu ya :D
yagmurcuğum kaldı yanlız

Yurdanur
30-11-06, 16:55
aşk üçgen vede dörtgeni izlicez gibime gelio:)))
öso bana çok kenarlı bi dörtgen olcak gibi gelio,bi de biz sete gidip mehmete asılırsak baya bi genişlicek

Gülcan
30-11-06, 17:11
Kesin güzel bir dizi olacak eminim, Yaso var nede olsa, yanliz keske Show'da degilde baska kanalda olsaydi. Yinede Yasemin icin izlerim.
Daha ne zaman baslayacagi belli degil herhalde, merakla bekliyorum, insallah izledigim diger dizilerle cakismaz.

stm
30-11-06, 17:21
sakın bana yasonun saçını kızıla boyattığını söylemeyin:img-help:

beyaz gelincik_
30-11-06, 17:26
sakın bana yasonun saçını kızıla boyattığını söylemeyin:img-help:

evet kızıla boyattı yasemin ablamız saçını ona herşey yakışır..

burcumm
30-11-06, 17:26
Acaba ne zmn bşlıcak
Aralık içinde başlıcaksa hiçbişe kalmamış =)

Yurdanur
30-11-06, 17:29
Acaba ne zmn bşlıcak
Aralık içinde başlıcaksa hiçbişe kalmamış =)

büyük ihtimalle haftaya çarşamba ya da perşembe günü başlıcak,aksilik çıkmazsa

burcumm
30-11-06, 17:32
Ya acaip merak ediorum umarım perşembe olur çünkü perşembe günü twde tek boş günüm.haftaiçi hergün dolu :D

üsttelik perşembe günü rating pek etkklenmez bence

Ms.Alabora
30-11-06, 17:35
merak ettim bu diziyi.
içinde 3-4 sevmediğim oyuncu var aslında.
yasemin ergene yi sevmem aslında ama...
daha doğrusu kadroyu sevmedim.başlamadan yorum yapmak istemezdim de.şimdi o kutsi ne alaka.yanlış görmedim di mi.eğitim meğitim almadan oyuncu ol iyi valla.ben de şarkıcı olucam zaten bi dizide oynarım artık!!!!

Yurdanur
30-11-06, 17:36
hayırlısı demek lazım ama karşısında güçlü bi rakibin bulunmadığı bi dilime konulmalı bence sonra gerekirse saati değiştirelebilir,öncelikle herkesin ilgisini çekip merak uyandırmaları lazım.hey allam ben bu manyaqlıkla çok yaşayamicam heralde

Yurdanur
30-11-06, 17:41
merak ettim bu diziyi.
içinde 3-4 sevmediğim oyuncu var aslında.
yasemin ergene yi sevmem aslında ama...
daha doğrusu kadroyu sevmedim.başlamadan yorum yapmak istemezdim de.şimdi o kutsi ne alaka.yanlış görmedim di mi.eğitim meğitim almadan oyuncu ol iyi valla.ben de şarkıcı olucam zaten bi dizide oynarım artık!!!!
valla o kadar alakasız yerde o kadar saçma insanlar oynuyo ki kutsiye şaşırmamak lazım.biri de bana keremcem oyuncu olcak dese gülerdim ama o bunu kendine yakıştırıp izletti sonuçta,kutsiyi de izliip görüces ama yaso herhalukarda onun açığını oyunculuk yönünden kapatır buna eminim,yakışıklılık nolcak dersen söylicek tek sözüm yok

burcumm
30-11-06, 17:43
Aslında tutar gibime gelio çünkü Yasemin Ergene we Yağmur Atacan war sonuçta bu iki oyuncunun çok hayranı war =)we izlemek için gün sayıolar bence ...

Yurdanur
30-11-06, 17:45
tutucak çok büyük ihtimalle zaten yaso var,mehmet var yağmur var ee senaryoda ii,yönetmende başarılıysa tutmaması için bi sebep yok

Niçle
30-11-06, 17:49
ya kutsininde az hayranı yok değil yanii birçok kişi kutsi için izleyecek.. yani ben kutsiniyle yasonun bi dizisi başalayacak dediğimde nasıl sewiniyolar kutsi oynayacak diye.. hiç o kadar seweni olmaz diye düşünüyodum ama...

xKubrax
30-11-06, 17:52
Ise yarar bi oyuncu yok, Yasemin ergene haric.. eger sevdigim izledigim bi diziyle cakismassa bakabilirim..

yasemin.ö
30-11-06, 18:02
Ben clok güzel bir dizi olacagina eminim, gercekten her gecen gün dahada merak ediyorum... Gününü insallah iy secerler, aslinda persembe olsa bence cok iyi olur, bakalim artik umarim show tv bu dizininde ikide bir gününü degisitirip durmaz...

Bu arada Meltem, Didem ve yagmur94 imzalar harika olmus valla, ellerinize saglik...

didou_didem
30-11-06, 18:06
yasemincim yorumun için çok teşekkürler canım beğenmene sevindim..
perşembe günü 20:00 de rüya gibi dizisi başlıyor show'da 21:45 gibi olur mu bilmiyorum

sılam
30-11-06, 18:21
Oooo kimleri görüyorum kimleri:img-yes: Aşk oyunu Ekibine benden kucak dolusu sevgiler:love01:
Sinem arkadaşım haber vermese bu sayfadan haberim olmayacaktı.Yasemin'i yeni bir projede görmek beni çok sevindirdi.Kadrosuna baktım da gayet başarılı oyuncular var.Gününü iyi seçerlerse eğer bu dizi iş yapar.Önemli olan bence gününü ve saatini iyi ayarlamaları.Gidipde reyting rekorları kıran bir dizinin karşısına koyarlarsa işi çok zor.Ne diyelim yolu açık olsun ve Yasemin hep arkandayız canım...

RODYA
30-11-06, 18:22
sılam abla selam. yavaş yavaş toplanıyoruz.

bende eğer iyi bir gün ve sate konursa bu dizinin tutacağını düşünüyorum.

x_defne_x
30-11-06, 18:26
ayyy ayyy ayy....
evet gercketende yavas yavas toplaniyoruz....;)
süper bi dizi olcakkkk....;) baslasinn artik....;) ayyy cok heycanli ya....fragmanini bes defa netten indirip izledim herhalde..:)

Niçle
30-11-06, 18:30
ewt yawf gününü dikkatli seçseler iyi olur salıyla cumaya koymasınlar mesela.. pazartesi acı hayattan önce olsa bişi olmaz sanırım?? Gerçi ben yayın akışını fln hiç bişeyi bilmiyorum da salı ve cuma olmaz inş..

mili_gkhnözen1905
30-11-06, 18:31
cok merak ettim bu diziye sevdigim oyuncularda var en basta tabiki Yasemin Ergene...büyük bi ihtimal bakicam bu diziye...

sılam
30-11-06, 18:32
sılam abla selam. yavaş yavaş toplanıyoruz.

bende eğer iyi bir gün ve sate konursa bu dizinin tutacağını düşünüyorum.
Serkan merhaba canım evet şu an en önemlisi bence yayın günü ve saati.Sonuçta o kadar çok dizi var ki yayında ve bu dizilerin artık oturmuş bir izleyici kitlesi var.Bence gelen bir haftalık reyting listelerini inceleyip öyle karar vermeliler...Yoksa çok yazık olur bir de o kadar güzelim yapımlarında reyting kurbanı olduğu bir zamanda dikkat ederler inşallah...

RODYA
30-11-06, 18:36
evet sılam abla. şimdi şöyle bir düşünürsek çarşamba 20 olmaz,mümkün değil.a.y ,yaprak dökümü almış götürmüş durumda bu işi.21.45 çok uygun bir saat gibi görünüyor.

perşembe 20 çok daha uygun bir saatti,ama o saate show tv rüya gibiyi koymuş.

didou_didem
30-11-06, 18:42
evet sılam abla. şimdi şöyle bir düşünürsek çarşamba 20 olmaz,mümkün değil.a.y ,yaprak dökümü almış götürmüş durumda bu işi.21.45 çok uygun bir saat gibi görünüyor.

sıla ablacım hoşgeldin..yeniden toplandığımız görmek harika yavaş yavaş toplanıyoruz...
evet serkan abi..perşembe 21:45 hırsız-polis var oda çok iyi bir dizi...çarşamba 21:45'te birşey var mı acaba??

sılam
30-11-06, 18:43

Serkan bak çarşamba günü saat 21:45 de olabilir.Eski günlerde ki gibi:img-wink: Hem yabancılıkta çekmeyiz.Ben Aşk Oyunu bittiğinden beri çarşamba akşamları içimde bir hüzün olur.Çarşamba gecesi tekrardan Yasemin'i görmek iyi gelecektir:img-yes:

Niçle
30-11-06, 18:45
elçincim merak etme cnm büyük ihtimallr çarşamba ya da perşembe olucakmş

hım o zamn çarşamba günü avrupa yakası dışında zorlayıcı bi rakip yok perşembede HP bide kaybolan yıllar fln var.. Ya çarşamba olmasını daha çok istiyorum aslında.. Manevi açıdan çok değerli benim için :img-wink:

RODYA
30-11-06, 18:47
evet sılam abla,alışkanlığımız var o saatte.gerekten benimde osaatte içime bir hüzün çöküyordu:(

didemcim çarşamba 21.45 te güçlü dizi yok.en yükseğinin ratingi 5-5.5.cuma gerçekten olmaz.çok güçlü diziler var.

didou_didem
30-11-06, 18:48
Didem'cim merhaba canım eski dostları görmek ne kadar güzel...Ben de çok özlemişim sohbetlerimizi ne günlerdi ama...
Ayşa canım seni onlıne görüyorum bir ses ver bakayım.Yoksa buraya gelipte sessiz sedasız kaçacağını mı sandın he:img-wink:

evet sıla ablacım bende çok özlemişim sohbetlerimizi..:):)
elçin valla çarşamba 21:45 uygun bigi duruyor hepimizin içine oturdu o gün ve saat..eksikliğini hissediyoruz halen boş geçiyor o saat..yeniden olması güzel olur

Freddie
30-11-06, 18:53
o saatte ıhlamurlar altında var ama..cuma günleri çok iyi diziler var yabancı damat,sıla gibi zor yani o saatte

evet ama sıla ıhlamurlar altında emret komutanım onlar saat 20de ama 22de sadece ıhlamurlar altında var ve geçen sene de daha önce bahseetiğim diziler ıhlamurların karşısında ilk 5 e girerdi nese hayırlısı olsun

Bu dizinin reytinglerini bence Yasemin Ergene kurtarır Çünkü başrolde onun dışında kaydedeğer isim yok ama ne yazık ki yasemin ergeneli aşk oyunu sıralamalarda altta kalmıştı umarım insanlar dizilerini terkettikleri için pişman olup yasemini özlemişlerdir de bu yeni diziyi seyrederler :)

BeLGiNNN
30-11-06, 18:55
eeee tüm aşk oyuncular burda eski hatıralarda depreşiyo ,istesekte istemesekte.sonu benzemesin...hep dedigimiz gibi inş.kanal şuanki diziler arasında çok farklı olan bu diziyi .güzel bi saat ayarlamasına yerleştirirde bizde yayından kaldırılabilir korkusu olmadan gönül rahatlıgı içinde yorumlar yaparız burda.bide ana sayfaya taşıyınca bu başlıgı.dahada bi güzel olacak herşey...

Freddie
30-11-06, 18:56
hım o zamn çarşamba günü avrupa yakası dışında zorlayıcı bi rakip yok perşembede HP bide kaybolan yıllar fln var.. Ya çarşamba olmasını daha çok istiyorum aslında.. Manevi açıdan çok değerli benim için :img-wink:

aslında evet çarşamba da oolur çünkü aşk oyunundan sonra o saatin yeri pek doldurulmadı candan öte ve yanık kozayı reyting açısından saymıyorum Ama ben yanık kozayı izliorum :)

Freddie
30-11-06, 18:56

aslında evet çarşamba da oolur çünkü aşk oyunundan sonra o saatin yeri pek doldurulmadı candan öte ve yanık kozayı reyting açısından saymıyorum Ama ben yanık kozayı izliorum :)