PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

stormy
05-11-06, 02:43
ben yanlış hatırlamıyorsam teymur ve derya melitayı korumak istedi ama selim çok ısrar edince tamam dediler. eymır özellikle nadyanın daha güçlüolduğuna inanıyordu melitadan

yani kulis olayi diyorsun..eh ne diyelim selime simdi?

muğlak
05-11-06, 02:46
Tamam haklısın yanlış kişiler seçilmiş olabilir Diğer yandan Selim yarışmayı ilk kazıkda da kaybedebilir Bunlar çok normal şeyler Fakat bahanesi gerçekten düşündürücü "Nadia'ya ne zaman ki baktım o zaman konsantrem bozuldu " beni sinirlendiren bu bahane açıkcası Yoksa yarışın kaybedilip kaybedilmemesinden çok ciddiye almak daha önemli diye düşünüyorum Bu arada Teymur şu ana kadar bir oyun haricinde hiç bir oyunda varlık gösteremedi Yarışmacılar eminim cüssesine bakarak onu favori görüyorlar Fakat unutmasınlar ki survivordaki yarışmalar güç akıl denge vs tüm unsurları içeriyor Güce bağlı olsa Kızların yarışmayı kazanacaklarını düşünmüyorum Ama şu ana kadar ki hırsı azmi ve yarışmalardaki perfonmanslarına bakılacak olursa bu yarışmayı 2 kişi kazanmalı diyorum Bunlardan 1.si Aytuğ diğer ise Metin

yunanlıların ve bizim takımın teymuru güçlü görmesinin nedeni cüssesi değil zekası.
sudoku oyununu ve su yolu oyununu unutma lütfen. ben de metini destekliyorum ama teymurun da hakkını yemeyelim. yarışmalar dışında ada hayatında da çok yardımları dokunuyor.
bunun dışında benim de favorim ola metinin benim için en büyük rakip teymurdur finai onunla yarışmak isterim demesi bile ne denli ciddi bir potansiyele sahip olduğunun kanıtıdr

muğlak
05-11-06, 02:47
geçen hafta selim etkiledi onları dediler
bu hafta pantalisin etkisinde kaldılar bu daha kötü işte:img-grin2

bence de yaaa. adam nasıl sizdi ööle bizimkilerin içine??? yani üdnkü türk düşmanı bu gün en büyük dostıumuz oldu.
anlamıyorum yaa açlık başlarına vurdu desem tıka basa da doyurdular karınlarını. sorun ne o zaman da geliyolar oyuna???
beyinlerine fazla mı oksijen gitti nedir???

DiZiMaNYaĞı
05-11-06, 02:49
o yüzden şu an hala istanbulda birlikteler demi
bizimki aptal aşık
kız ise istanbulu eçe geçirmek için selimi kullanıyor :img-grin2 :img-grin2
ayrıca selim ve nadia aşkını çok irdelemeyin bence olan olmuş onlar hala daha istanbulda birlikteler bırakın artık konuşmayı
çoban pantalis ve yeni kuzularını konuşun bence bu daha çok takıma zarar veryor
kaynak göster demezlermi adama..... :img-icecr ama pardon o kişiler girip çıkıyodu değilmi... :D
birlikte olmalarına kimsenin bir lafı yok ama sağdan soldan duyduklarımıza değilde somut gerçeklere göre yorum yapacak olursak en azından şuanki görüntüler öyle demiyor ilerde olur olmaz yada gerçekten beraberlerdir bilemeyiz ama gerçekse zaten basında duyarız... yada takılan eden kişilerse nispet yaparcasına birlikte çekinmiş bir pozlarını userlarla paylaşıp bizim gibi düşünenlerede buda size kapak olsun demekte çok zor olmasa gerek.. en azından ben olsam yapardım yarışmanın sonucuyla alakalı birşey değil özel yaşantılarıyla ilgili birşey bunada ne kanal nede başkası karışamaz nasıl olsa ama bunuda yapmayacakları içinde duyduklarımıza göre yorum yapmayı çokta sağlıklı bulmuyorum....

Wolfman
05-11-06, 02:50
ya selimin söylerkenki gülüşüne alaycılığına bakarsan pekde bunları söylerken ciddi olmadığını anlarsın takma o kadar kafana
sen asıl düne kadar pantalisi boğmak isteyen kişilerin onu elememek bir tarafa yan yana yatmalarını felan düşün selim nadia aşkı selimin bence hiçbir performansında düşüklük yapmadı yapmıyorda.

Selim aynı alaycığı ve gülüşüyle devam etsin Yarışmadaki kaderini çiziyor Farkında değil Yarışmacılar ilk defa Onur'a yaptıkları eleştirileri Selim'e yönlendirdiler gitmesi yakınıdr yani :)
Bu arada Nadia'yla İstanbul'da görüşmesi beni ilgilendirmiyor Yeter ki Nadia üzülmesin diye onun sevdiği kişi yollamayın baskısını kimseye yapmasın :img-icecr

muğlak
05-11-06, 02:51
bırakın allah aşkına ya selimi dinlemez onlar
dinleseler bu hafta pantalis e oylarlardı
geçen hafta demiycem 4 gün önce hepsi selime inandı nadia dedi yani öylemi ayrıca o zamanlarda hepsi pantalisi adadan gönderiyorlardı oylamada bu hafta ne oldu selimi neden dinlemediler bu hafta selim neden inandıramadı onları geçen:img-haha:

geçen hafta kaybedecekleri birşey yoktu. selimin aşkı sempatik geliyordu onlara. o yüzden. hem de onları etkilemeye çalışan en azından bu çaaba içine giren başka kimse yoktu. bu hafta pantelis psikolojik olarak etkiledi bizimkileri. yannis yanlış taktik izledi selimin aşkı da takıma antipatik gelince böyle bir tablo ortaya çıktı.
yani cevap bu kadar basit...

Wolfman
05-11-06, 02:53
yunanlıların ve bizim takımın teymuru güçlü görmesinin nedeni cüssesi değil zekası.
sudoku oyununu ve su yolu oyununu unutma lütfen. ben de metini destekliyorum ama teymurun da hakkını yemeyelim. yarışmalar dışında ada hayatında da çok yardımları dokunuyor.
bunun dışında benim de favorim ola metinin benim için en büyük rakip teymurdur finai onunla yarışmak isterim demesi bile ne denli ciddi bir potansiyele sahip olduğunun kanıtıdr

Normal hayatta Teymur'un yaptıkları gözardı edilemez Ama Teymur şu anda bir düşüş içinde bunu kabul etmek gerek Eskisi kadar oyunlarda sivrilemediğini düşünüyorum Bunun nedeni de malum adadaki zor şartlar Dikkat edersiniz açlığa en fazla tahamülsüz olan Teymurmuş gibi geliyor En azından bu yüzden ilk haftalarda gitmeyi bile telefuz etmişti Eğer iyi beslenirse en ciddi favori o olur

muğlak
05-11-06, 02:54
kaynak göster demezlermi adama..... :img-icecr ama pardon o kişiler girip çıkıyodu değilmi... :D
birlikte olmalarına kimsenin bir lafı yok ama sağdan soldan duyduklarımıza değilde somut gerçeklere göre yorum yapacak olursak en azından şuanki görüntüler öyle demiyor ilerde olur olmaz yada gerçekten beraberlerdir bilemeyiz ama gerçekse zaten basında duyarız... yada takılan eden kişilerse nispet yaparcasına birlikte çekinmiş bir pozlarını userlarla paylaşıp bizim gibi düşünenlerede buda size kapak olsun demekte çok zor olmasa gerek.. en azından ben olsam yapardım yarışmanın sonucuyla alakalı birşey değil özel yaşantılarıyla ilgili birşey bunada ne kanal nede başkası karışamaz nasıl olsa ama bunuda yapmayacakları içinde duyduklarımıza göre yorum yapmayı çokta sağlıklı bulmuyorum....

selimin nadyayla çekilmiş gayet samimi (oldukça samimi desek de olur9 bir pozu var. selimin yonjasından alınmış. geçtiğimiz sayfalarda bir arkadaşımız paylaşmıştı sanırım. ıspattan sayıyorsak o da bir ıspat sayılabilir.

stormy
05-11-06, 02:57
Dizimanyagi nikah sahitlerimi olacan seni ne ilgilendiriyor yarismayla pek ilgiisi yok dediklerinin..Az once sorudugun soruya cevap vereyim, sana herkes tepki gosterdi cunku sen Nadia icin cok agir bir kelime kullandin..kim hakkinda kullansan ayni tepkiyi alirdin

muğlak
05-11-06, 02:57
Normal hayatta Teymur'un yaptıkları gözardı edilemez Ama Teymur şu anda bir düşüş içinde bunu kabul etmek gerek Eskisi kadar oyunlarda sivrilemediğini düşünüyorum Bunun nedeni de malum adadaki zor şartlar Dikkat edersiniz açlığa en fazla tahamülsüz olan Teymurmuş gibi geliyor En azından bu yüzden ilk haftalarda gitmeyi bile telefuz etmişti Eğer iyi beslenirse en ciddi favori o olur

ben de asıl beslenmenin sorun yaratacağına inanıyorum. adamlar açlığa alışmış rehavet yapıyo yemek yemek.
mesela son iki oyunda karnı toktu ve çok kötüydü. ama teymur denge olayını zaten beceremezdi. yani o cüsseyle. tekrar söylüyorum aytuğdan başkası nadyanın rakibi olamazdı o oyunda. aytuğ nadyayla hemen hemen aynı fizik koşullarına sahip. becerirdi. hem de voleybolcu olduğu için zor antrenmanlar onun işidir gibime geliyo. aytuğ dokunulmazlık yarışmalarını alırsa ya da ve kimse aytuğun üzerine oynamazsa aytu finalde ipi göğüsleyebilir.

Wolfman
05-11-06, 03:03
ben de asıl beslenmenin sorun yaratacağına inanıyorum. adamlar açlığa alışmış rehavet yapıyo yemek yemek.
mesela son iki oyunda karnı toktu ve çok kötüydü. ama teymur denge olayını zaten beceremezdi. yani o cüsseyle. tekrar söylüyorum aytuğdan başkası nadyanın rakibi olamazdı o oyunda. aytuğ nadyayla hemen hemen aynı fizik koşullarına sahip. becerirdi. hem de voleybolcu olduğu için zor antrenmanlar onun işidir gibime geliyo. aytuğ dokunulmazlık yarışmalarını alırsa ya da ve kimse aytuğun üzerine oynamazsa aytu finalde ipi göğüsleyebilir.

Haftada bir alınan iyi bir yemeğin kimseyi rehavete felan sokacağına inanmıyorum Soksa bile anca bu psikolojikmendir Fakat beslenmeden bu yarışmayı nasıl götürecek Teymur ? gerçekten merak ediyorum
Bu arada denge oyununda kesinlikle Derya ,Arzu veya anne katılmalıydı Aytuğ'un da yanlış tercih olacağını düşünüyorum O boyla duramazdı Kaldı ki büyük ihtimalle ayak numarası da büyüktür onun Denge için bütün dezavantajlara sahip Fakat geçen oy da su taşırken en hızlılar Arzu ve Derya'ydı Çünkü kısa denilebilecek bir boydalar fazla kiloları da yok rahatlıkla durabilirlerdi Bence birinin bizi oyuncu seçiminde tam olarak yönlendirmesi gerekiyor ...:img-icecr

Deep.TR
05-11-06, 03:05
Ya çocuklar bu arada show tv yi yurtdışından web üstünden seyredenler varmı ? showturk müdür nedir o sayfadan, ben açamadım o sayfayı bir türlü. Showtv nin kendi sitesindeki canlı yayın da 56Kbps hızına göre yapılmış ancak cep telefonunda seyredilir meret pul kadar :(

DiZiMaNYaĞı
05-11-06, 03:11
selim ve nadianın istanbulda birlikteler hala daha dememe neden bu kadar uzun bir yorum yaptın hayret yani...Nadiada gözünmü var birliktedir değildir bu kadar ilgilenme hem benim kaynağım sağlam merak etme sen:img-haha: :img-haha:
seninde nadia yada selime her hangi birşey söylendiğinde her lafı alıntı yapıp kollaman çok enteresan hayret yani.....
Allaha şükür nadiadan güzelleri var bizde, nadiada gözüm olsaydı burdaki çoğu erkek gibi onu kollayıp iltifatları yağdırırdım..... :D hakaret etmezdim.
ama senin elinde kaynak olsada yaptığın yanlış onu anlatmak istiyorum bir şey söylenirken kaynak göstereceksin öyle her eleştirene soyut cevaplar verirsen daha çok uzun alıntılar yaparım.
Benim anlatmak istediğim 2 sayfa geride kendi bölüm özetimde yazıyor okumadıysan bilemem.. o kız için yarışma içersinde herşey strateji ama yarışma bittikten sonra neler yaşanıyor bilemem ayrıca yaşanmasıda çok hoşuma gider.Çünkü selimide seviyorum ama yarışmada en favori görülenlerin başında gelirken belkide sırf o kız yüzünden kaybedecek ve sinyalleride bu programda gün gibi ortaya çıktı...
Tek istediğim o kızın zafer çığlıkları atıp birinciliği kutlamaması çünkü o olursa burada hemen hemen herkes kendi ellerimizle kızı birinci yaptık diyecek bundan hiç şüphem yok.

Wolfman
05-11-06, 03:14
bencede ödülü hakeden yarışmacı o
ama selim i gönderirlerse üzerine oynuyorlar çünkü
derya ve teymur direkt aytuğ üzerine oynamaya başlarlar
selim giderse nadia yalnız kalır aytuğla iyi anlaşıyor sohbet muhabbet birlikte takılırlar sonra derya derki aytuğ yunanlı oldu o tarafa geçti al başına bela aytuğuda yollar bunlar yafff

Katılıyorum Derya ve Pantelis aynı karaktere sahiplermiş gibi geliyor Çünkü konsey dışında hafızalarını resetleyip öyle giriyorlar oylamaya Hakketten süper taktik Teymur'un bu ikiliğe uyacağını sanmıyorum Bu arada Pantelisle Derya hakketten de kanki oldular Kader ortakları :img-grin2

DiZiMaNYaĞı
05-11-06, 03:41
bizim takım 7 kişi
onlar 4 kişi
bizim takım onlardan daha güçlü
takımımız akıllık edip önce yunanlılardan kurtulsa kendi aralarında yarışsalar nadianın zafer çığlıkları atacağını sanmam
ama takımımızda bazı gücü azalmış kişiler yada eski formu olmayan uzun maratona dayanamayan kişiler bazı şeyleri strateji ile halletmeye çalışıyorlar ve bizans oyunları bu kişileri etkiliyor bence
örnek derya ve teymur ben bu kişilerin metin aytuğ selim ve arzudan güçlü olduklarını düşünmüyorum o yüzden bu ikisi kendilerinden güçlü olanları eleme uğraşındalar vu hafta yannisle bunu yaptılar ve selimi elemek için ilk hamleyi derya yaptı selim yunanlıların tarafına geçti diye ve teymurda sen bir sürü laf söyledi. Yarışaracak yenemeyecekleri kişileri kulisler bizans oyunları ve strateji ile elemeye çalışacaklar önce selim sonra aytuğ arada yunanlılardan platonas yada diğeri ( adını söyleyemiyorum) bence gün gibi ortada ama derya ve teymur kendi stratejilerinin kurbanı olacaklar gibi böyle davranırlarsa pantalisin kuzuları olurlar....Selim ve nadia aşkı yada onlar umrumda değil benim selim ister kazansın ister kazanmasın kimse kazandığı paradan bana da vermeyecek benim tek isteğim 4 yunanlının oyununa kendini zeki gören kişilerin gelmemesi ve Türkiyenin ne olursa olsun o yarışmadan galip çıkması. Kimin kazanacağı önemli değil ama bu gidişle çok zor
sonuç olarak ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz aslında fark yok.
selimle nadianın yaşadıkları bizim takımıda olumsuz etkileyerek önce deryanın selimin yunanlıların tarafına geçtiğini düşünmesini sağladı sonrada teymuralp onura dediği burası ben evleniyorum yarışması değil sözünü en iyi anlaştığı dostu selim için kullanmaya başladı ve şimdiden iki kişiyi karşısına aldı bile :) anlatmak istediğimde tam olarak bu işte.. şöyle olsaydı herşey yolunda olurdu mesela selim nadia gibi kendini geri çekseydi onun gibi leyla olup kendini aşk meşk dalgalarına kaptırmadan ve nadianın düşüncelerinden etkilenmeden yoluna devam edip o ciddiyeti korumayı bilseydi ne arkadaşları tepki gösterirdi nede o çocuk o son yarışmayı kaybederdi... sonuç olarak dediğin doğruysa zaten reeldede beraberler orada işi aşkı dökmenin ne mansı var.Metinin kolu çıkıyor çocuk göz yaşlarına boğuluyor bir süre yarışamayacağı için göz yaşlarına boğuşuyor yada yarışıp kaybedince üzüntüden ağlıyor ama selim çok kritik bir yarışı kaybedince gülerek nadianın gözlerine baktım o an koptum gittim zaten diyerek artık bu işi ne kadar ciddiye aldığını belli ediyor....
Selim kendi ipini çekti ve artık selim bitmiştir, belki nadiayı kazandı ama o nadia bugün var yarın yok.... peki bir nadiayla aşk yaşamak için 250.000 euro'yu elinin tersiyle itmeye değermi ? anjelina julie olsa değmez... :D kimbilir belki selim için hava hoştur mekan bağdat caddesi nede olsa :)
forever metin :img-kiss:

mrfargos
26-11-06, 02:50
yeni topige ilk mesaj benden gelsin ama cok kısa olacak

TEYMUR gitti METİN var dedik METİNİ de harcadılar
artık ben izlemiyorum bu programı kabak tadı verdi...donen kulisler entrikalar cok belli ediyo kendini..
hepinize iyi forumlar.. artık izlenmez cok basit bir programa dondu cunku..

DiZiMaNYaĞı
26-11-06, 05:34
Metinde gidince harika bir takım olduk gerçekten :happy0064 ben ipek nineyi tutuyorum :img-yes: duellodada kesin selim gitmiştir o ufacık boyla son basamağa bile çıkamaz :img-hyste metine hak vermemek elde değil adamın yüzüne bakıp sen salaksın diyordu ben bu adamın orada çevirdiği entrikalarla çok zeki olduğunu düşünüyordum ama kameralar önünde 7 yıllık sevgilisini aldatacak kadar ve bunun yarışmacılar söylemese bile televizyon yayını başladığında anlaşılacağını idrak edemeyecek kadarda salakmış gerçekten :D
Birde gelince ben herşeyi izah ederim demezmi :img-hyste Türkiyenin en çapkın adamları bile kamera görünce kaçar bu kameranın önünde 7 yıllık sevgilisini 2 ay aldatıyor birde benim yapım bu hiçbir zaman uslu bir adam olamamışımdır zaten demezmi.Sı.ıp üstünede sıvasını atıyor yani 7 yılda zaten kaç kez aldattım sevgilimi diyor :) Bu adamın 20li yaşlarda olduğunu hiç sanmıyorum öyleyse bile akıl yaşı 3,5 arası olmalı.
Yazık ateşli bir yunan ..... için sen kalk 7 yıllık sevgilini bir kalemde sil bunuda selim gibi delikanlı adamlar yapar zaten ;)
Keşke aytuğ kazansa gerçi o da yanar döner ama diğerlerini düşünmek bile istemiyorum onların kazanacağına bir yunanlının kazanmasını bile tercih ederim o kadar basit insanlar...

deadly_angel
26-11-06, 10:10
yarışmanın tek keyif veren ve en başarılı yarışmacısı Nadya elendi, sinir oldum, o kazanmayı hakediyordu.Türk akımından kimin elendiğini göstermediler, gerçi bana bu yarışmayı platonas alacak gibi geliyor

mertgs
26-11-06, 10:18
bence bizim takım taaa yannis i gönderirken hata yaptı onun yerine platonası göndericekleri şu an böle olmazdı yannis güçlü ama örneğin dünkü tahtaların altından geçilen oyunda kesinlikle başarısız olurdu

sude_burcu
26-11-06, 10:43
dun sacmasapan bı yarısma ızledık metın elendı artık survıvor ın da bı anlamı kalmadı cunku gerıye kalanlardan bı numara olmaz...ve konseyde selım bey yıne ukala yorumuyla eledı metını ya ne acayıp adamsın sen utanmaz once don de kendınle dalga gec selım efendı... "hala teymuralp ı sayıklıyorsun...hadı gıdın de beraber bulmaca cozun dısarda..." ya sen kımsın kı o yarısma ıcın tum gucunu yuregını ortaya koyan ınsanlara boyle laf edebılıosun...metın dun omzu cıktıgı halde elınden gelenı yaptı ya bu nasıl bı zıhnıyet kı en ıyı adamını elıyolar...valla pantelıs bıle dedı en guclu adamlarını elemelerı bızım ısımıze yarıyo dıye yuh artık o bızanslı bıle anlamıs ve bunu yuzlerıne dıyor bızımkıler hala aynı mantıksızlıkla hareket edıyorlar...pes yanı pes...kalan 4lu ıcınden hıcbırını desteklemıyorum kım kazanırsa ya da elenırse hıc umrumda degıl artık...bu arada selımın kız arkadasıyla olan telefon konusmasından bahsetmek bıle ıstemıyorum cok guldum rezıllıktı selımın halı...:img-hyste

sude_burcu
26-11-06, 11:16
türklerrin yarışını neden göstermediler bilgiiniz varmı

haftaya gosterecekler cnm...heyecan olsun ıstedıler heralde artık ne kadar heyecanı kaldıysa tabı:img-pilot

deadly_angel
26-11-06, 11:25
haftaya gosterecekler cnm...heyecan olsun ıstedıler heralde artık ne kadar heyecanı kaldıysa tabı:img-pilot

evet yarışmanın hiçbir tadı kalmadı, zaten türk takımı tamamen dağılmış bir halde

apple-core
26-11-06, 11:29
walla dünkü elemeden sonra benim de hiç favorim kalmadı!!!belki aytuğ olabilir.o kızı sewiyodum ama son iki haftadır onunda bazı hareketleri hoşuna gitmiyor.anlıycağınız bende yürekten destekliyemiyorum kimseyi:icon_sorr böle olunca zewki de kalmıyo.ama dün çok güldüm yaa.aileleriyle konuşmalarında "panamadan sonra fikrim değişti" demesine koptum yaaa....pantelisin bilgisayarının bozulma olayı en komiği asıl oydu:img-hyste bi de pantelisin otelde "nadya,nadyaaa bi öpücük versene..."demesine bittim yani bravo adama ellere var da bize yok mu mantığından yola çıkmış olmalı:img-hyste

şaka bi yana dün derya ya o kdr acıdım kiiiii.......adam resmen kalmak adına sattı metini yaa.bari belli etmeden yap diicem ama onda o zeka yok maalesef olsa o adada bi işe yarardı:img-wink: dün o pis pis sırıtmasına o kdr gıcık oldum ki dün gece bişi yazmadım belki abartırım die şimdi yazıyorum ama o sırıtış aklıma geldikçe yeniden sinirleniyorum.eee adam güsel oynuyo rolünü cnm sewdii arkadaşını sattı çıkarları için bari uyuz oluyorum imajını da veriyim demiştir ama yemezler cnm o ana gelene kdr yaptıın tüm dansözlükleri gördük kaçmadı gözümüzden.bi de metine dio ya lafını çeviren adamla grup olmam die.ben dünden sonra deryaya artık dansöz demeye karar verdim ona daha çok yakışıcak:img-punk:

nadya çok kötü bi şekilde elendi dün.sen git daha önceki denge yarışmalarında kazan el bunda kaybet yani olucak şeyi diil.gitmesine üzüldüm başta uyuz oluyodum ama sonra sewmeye başladım çok sıcak kanlı bi kızdı gerçi biras fazla sıcaktı kanı ama neyse:img-hyste kendisi de çok üzüldü ztn.biras daha dayansaydı platonas düşücekti ben onun gitmesini bekliodm şahsen.ayrıca bizden kimin gittiğini göstermemelerine uyuz oldum yaa.ama tahminimcederya ya da ipek gider.of derya gitsin ya ipek kalıcağı kdr kaldı ztn biras daha kalsa bişi deişmez:img-wink: waelığıyla yokluğu belli diil ztn ama derya çıkardıı huzursuzluklarla kendini her zmn belli edio ben burdayım dio adam yani:img-clapp

açıkça görüşümü bildirmem gerekirse şu anda yunan takımında kalanları daha çok sewiyorum.tmm yine gönlüm türkiyenin kazanmasından yana kim olursa olsun ama insan olarak yunanlıları daha çok sewiyorum.pantelisi tutuyom walla o adamı nedense sewiyorum ben sert görünmesi fln fasa fiso çok komik bi adam aslında.bizden de aytuğu tutuyorum tabii ki de başka tutucak adam kalmadı ztn:img-blush onu da tam gönülden tutmuyorum yani birisini tutmam gerekirse bu ancak aytuğ olur diye...

selimin yaptığı saçmalığa bişi demeye gerek bile yok.ztn ben selimden böle mantıksız bişi bekliyodum.ona da bu yakışır.kıvırmaya zekası bile yetmedi yani sewenler kusura bakmayın ama bu durum başka türlü açıklanamaz.tek yapabildii şeler insanların taklidini yapmak ki onuda becerdiği sölenemez ve çapkınlık yapmaya çalışmak.zawallım bişi yaptı ama nasıl örtücek nasıl açıklıycak daha onu bile bilmiyo.adam olsaydı da ya hiç yapmasayadı ya da "evet kardeşim ben seni aldattım burda" deseydi.ama selimden bahsedioruz tabii.o anca "yalan yanlış haberler" die geçiştirir ztn.bi de orda derdine düştüğü şey "kim söledi bunu sana" oldu yaa.illa bi yerden kavga çıkarıp millete sataşıcak.iice gözümden düştü selim.orda kalan iki erkekte destekleyebileceğim karaktere sahip diil.

biliyorum baya bi uzadı ama dün baya bi gelişme oldu aslında.hele 2 kişinin elenmesi çok ilginçti ki aslında 3 kişi elendi ama biz henüz göremedik.neyse sabırsızlıkla bekliyoruz diim ne diim başka:img-blush

sude_burcu
26-11-06, 11:38
Yaa en dikkatimi çeken Nadianın otelde giyinirken Amfrikratisin dışarı çıkmasıydı.. Kamera oradaydı Amfrikratis dışarı çıksa nolur sanki:img-hyste :img-hyste zaten Nadianın kalitesi bu !!

evet yaa nadya zaten cekınmıo kameralardan amfrıkratıs cıkmasa da olurdu zaten farkettınızmı hepsının agzı acık kaldı nadyayı gorunce kız oyle bı gıyınmıs kı hatta gıyınmemıs :img-hyste hepsı oylece bakakaldılar...

apple-core
26-11-06, 12:03
youtube sitesine dünkü videoları koymamışlar mı?
eğer koymuşlarsa buraya koyarmısınız

koymamışlar maalesef bende bekliyorum sabahtan beri.:img-blush

sozer
26-11-06, 12:12
deep-tr yazdıkların diğer sayfada kalmış alıntı yapamıyorum.ama sana karşılıktır bu yazım.

Öncellikle geçmiş olsun diyorum

Objektif olmak ismi üzerinde ise o zaman şahıslarda karar vermesin ,siz de bana göre yanlısınız ve de yorumlarınızı ona göre yazıyorsunuz.

Metin-selim kavgasına gelince selimin bu olaya şahit olmadığını centilmence tebrik ettiğini yazmışsınız.dün izlediyseniz farketmiş olmalıydınız selim kendi ağzıyla hileyi gördüğünü ama ses çıkarmadığını bi kerede onlar gitsin diye susup tebrik ettiğini yazdı.bana göre bu da çok yanlış bu bikereleri görüyoruz kaç kere oldu.teymuralp gittikten sonra kazandıkları yarışma sayısı 1’i geçmez.bence selim acilen çıksın kendisi sudoku ve puzzle çözsün böylece zihni biraz açılırda aklı başına gelir.ama nadya onun aklını başından aldığı için 7 yıllık kızarkadaşına bile 70 milyonun gözü önünde yalan söyledi.annesine ve kız arkadaşın tavrına da hepimiz gördük.öyle birinin orda 1 hafta daha kalmasına gerçekten anlam veremiyorum

Türk takımın hakeme itiraz etmesi sonuç getirmediyse topluca yarışmayı terketmesi ne derece sonuç verebilirdi.buda tartışılır.

Nadyayı beğeniniz espri veya gerçek olabilir.buda gayet normal ama bu beğeni olayları yorumlamanızda yanlı yaklaşımlara neden oluyor.o yarışmada savunulmayacak selimi bile savunulur duruma getiriyor.nadyanın hangi duruşunu beğeniyorsunuz.türk takımından yana olanı mı yoksa yunanlılardan yana olanı mı .nadya da önce takımı için sonra kendi için yarıştı.bu oyunlar boyunca çok net gördük.yunan takımının stratejisini çok net bilmesine rağmen onlara kazandırmak için varını yoğunu ortaya koydu.teymuralpin elendiği konseyde temuralple selim tarışırlarken yunanlı arkadaşlarına bakışını asla unutmadım.bu bakıştan da çok anlam çıkıyor.neticede teymuralp hakkındaki negatif düşüncelerini selimle paylaşarak onu etkilediğini düşünüyoruım.nadya çok kurnaz ve sinsi bir kız.dün elenmesine de hiç üzülmedim.bütün ödül yarışmalarına katıldı yunanlıların Türklerin kazandığı olsun.iki tarafıda çok iyi idare etti.oranın en çok tadını çıkartıp elenen nadya oldu.üzülmesin onun adına yarışan biri daha var ha nadya ha selim fark eder mi artık.

Bu yarışmada kimi desteklediğiniz beni ilgilendirmiyor isterse pandelisi destekleyin.yarışmada şimdilik 4 kişi kaldı biri daha gidecek 3 kişi kalacak şunu söyleyim kalanlardan kim kazanırsa beni ilgilendirmiyor.ama yine bu yarışmanın Türkiye-Yunanistan Survivor olduğu düşüncesiyle bir Türkün kazanmasını canı gönülden dilerim.benim bakış açımda ise öncelikle onlara kişisel sempatim veya antipatim yer almaz türk veya yunan olduğunu önemlidir.ben olaya sadece yarışma gözüyle izlemiyorum.buna isterseniz milliyetçilik deyin.her Türkte de aynı yaklaşımı görmek isterim.birini takdir etmek ayrı onu desteklemek apayrıdır.

Üzgünüm ama son temenniniz gerçekleşemiycek gibi en iyi aşk yaşayan değil en iyi hayatta kalmayı başarıp en akıllı hareket eden biri kazanacak.bu kişininde selim olmayacağı kesin.

Düne gelince artık yarışmada güç dengesi diye bir şeyde kalmadı.bu sonu selim ve melekleri hazırladı sonuçlarıyla iftihar etsinler.yarışmayı elleriyle paketleyerek yunanlılara hediye ettiler.ama canım sonuçta bu bir yarışma ne olur ki kazanan zaten biri oalcak.öteki spor öteki başka bir şey diye kaybediyoruz ya zaten.bu zihniyetle gidersek daha çok başarısız oluruz

Metin kırık omzunla verdiğin mücadele takım tarafından elenme sebebi olarak görülsede sen o yarışmayı en çok hak edenlerden biriydin.şahsen senin gibi birini izlemekten gurur duydum.yunan halkına türkiyede böyle adamlarda var dedirttin helal olsun sana

cerenimo_
26-11-06, 12:24
evet yaa nadya zaten cekınmıo kameralardan amfrıkratıs cıkmasa da olurdu zaten farkettınızmı hepsının agzı acık kaldı nadyayı gorunce kız oyle bı gıyınmıs kı hatta gıyınmemıs :img-hyste hepsı oylece bakakaldılar...

yoo hakkını yemeyin dünkü hali giyinmiş haliydi bence... onca zaman o kadar adamın arasında bikiniyle saçma pozisyonlarda oturan biri için bu çok abartı bişey olmamalı... ee tabi sen onca adamın arasında öyle giyinir ve oturuşuna kalkışına dikkat etmezsen akşam da senden öpücüğü isterler!!!

cerenimo_
26-11-06, 12:26
bu arada selime de yuhh yani sen 7 senedir bi kızla çık, kız sana nadia'nın hesabını sorarken onu azarla, sonra da ben zaten hayatım boyunca uslu bi adam değildim de.. kız bu yarışmayı izledikten sonra onu bırakmamışsa her türlü aldatılmayı hak ediyodur bence....

sozer
26-11-06, 12:52
Aynen katılıyorum.. Metin omzu çıkmasına ragmen oyuna devam etti..Aytug da o kadar mantıksız şeyler söyledi ki : Metini yazarken "O kadar balık tuttun, yarısma kazandın ama bu bir yarısma" gibi şeyler söyledi..Madem yemek buluyor, yarısma kazanıyor ne diye elersin ?? Selimse yine ayıp etti ve araya Teymuru karıştırdı..Teymur gittikten sonra kazandıkları tek yarısma 100 grama yaklasma yarısmasıydı yani kıytırıktan bi yarısma ve ne olursa olsun onu da Metin kazandı.. Yani Teymursuz yapamıyorlar işte, gördük..

ne kadar bencil olduklarını gösterdiler.metin teymur olmasaydı buraya kadar bile gelemezlerdi.sonuç ortada bizim hiç şansımız yok

astery99
26-11-06, 12:57
arkadaşlar internette ufak bir araştırma yaparsanız
Survivor türkiye yunanistan'ın kazananın kim olduğunu görebilirsiniz..

biliyorsunuz yarışma 56 günlüktü ve çoktan sonuçlandı :)

bir Türk kazandı.. kimin kazandığını ve finale kimlerin kaldığını öğrenmek isteyenler özelime mesaj atabilir :)

bostepeli
26-11-06, 12:58
slm inanamıyorum metin gitti derya ve ipek gitmeliyken artık bu yarışma ilgimi çekmiyo artık bi tek yunanlıların bu yarışmayı nasıl aldığını izliycem ve alıcak olanda pantelis nadyanın gitmesi beni şaşırttı selim kız arkadaşıyla konuşurken anla işte anlatıcam gelince gibi kelimeler kullandı stratejimi uyguladı şimdi böyle yaparak orda kalmayı başardı helal olsun güzel oynadı eğer yalan söylemiyosa kız arkadaşına ama yalan gibi geldi bana nadyaya aşıkoldu selim bu kız yüzünden takımızı dağıttı zaten neyse sonlarındayız yarışmanın artık bitiyo neyse yunanlıların ödülüde çok güzeldi bizim ekibin hakkıydı ama onlar aldı yunanlılar iyi eğlendi şu ana kadar olan ödüller içinde en iyisini yunanlılar kazandı bence, artk finalde kesin selim var ama benim gözümde pantelisten farkı yok artık kim alısa alsın benim için yarışmanın birincisi teymurdu ve benim gözümde bu yarışmayı o kazandı:good: tebrikler teymur:happy0064

sozer
26-11-06, 12:59
Zaten düzgün adamların bu yarışmayı kazanamayacağı,bu yarışma için sahtekar olmak gerektiği belliydi...İlk Teymur sonra Metin..Bu arada Metin yunanlılara gidip beni elemeyin gibi birşey dememiş..Görüntüleri öyle bir kesiyorlar ki Metinin önce yaptığı konuşmayı dokunulmazlık öncesi konuşma gibi koymuşlar...Nerden anladın derseniz o konuşma sırasında yunanlılar sakallıydı...yani kazandıkları ödül oyunundan bile önce yapılmış bir konuşmaydı o...Neyse...Metin'in elenmesini tabiki bekliyordum...Deryaya helal olsun ne kadar kurnaz,ikiyüzlü ve dönek biri ! İlk Teymura baltayla yürüdü sonra elenmemek için özür diledi sonra Teymur elenince Selimlerle birleşti...sonrada ben girdiğim yoldan sapmam diyor...yuh diyorum ona..Ne güzel kandırıyor hepsini !

onu izlerken bende farkettim dedim ki adamların sakalı ne çabuk uazamış.ama öyle birşey olmadığını konseye sakalsız gelince anladım.reyting için yapımdaçok güzel uyarlamalar yapıyor.bu sadece halkı yanıltmaktır.

Hilo
26-11-06, 13:04
sonuna kadar katılıyorum ve buraya yazmanı bekliyorum yorumlarına ihtiyacımız var:good:

gercektende öyle...
Ya hele bide Aytug dedi ya "40 gündür iyi anlasiyorum heralde elemiicem ya budur abi"
filan dedi ayy sinir oldum yaaaaa burasi dostluk yarismasi degil SUUURRVIIIIVOOORRRRRR

apple-core
26-11-06, 13:05
Metin ve Teymuralp Hak etmedilerrr elenmeyiii...Helede Ipekten önceeee HIIICC...
Bu arada özlemisim hepinizi survivorun sitesine girince burayi unutmusum:img-wink:

düne gelecek olursak.metinin elenecegini bildigim icin izlemedim diyebilirim...Ilk konseye kdr izledim helal olsun metin dedim sonra baktim metin mi derya mi filan dediler eeee biliodum metinin elenecegini.Keske nadya elenmeseydi ddim cünkü selim bir delilik yapip arkasindan bilerek elenirse yuh derim yani...Takiminin en güclülerinden oldugunu biliyor cünkü...Giderse takim iice biter....Ztn birileri dioki yari finale ipek ile derya kalmis...e o zaman yuh derim cünkü derya 45 yasinda bi adam ipekte pilav pisirerek kazanmaya calisan iki cocuk annesi...Sizce kim kazanir bunlarin arasindan PLATOYAPANTELISE VEYA AMFIYE KARSI??

selimin nadya gitti diye bilerek eleniceğini hiç mi hiç sanmam arkadaşım.7 yıllık kız arkadaşını 40 günlük kıza satan 40 günlük bi kız için böle büyük ödüllü bi yarışmayı bırakmaz!!!ne de olsa o hayatı boyunca uslu bi adam olamamaış bulur bu kafayla yeni bi nadya:img-yes: bi de hayatım boyunca diip artistlik taslıyo ya senin hayatın ne ki daha 25 yaşında çocukluktan çıkalı kaç yıl olmuş ki.off uyuz oluyorum selime ya önce bi nasıl bir insan olduğuna bak sonra artistlen.o zmn görüceksin ki artistlenicek bişi kalmıcak ortada...

ayrıca soruna da cwp weriim eğer derya ve ipek kalıyosa finale ben ona final demem.çünkü nerdeyse kimin kazanıcağı belli olan bi final olucak.tabii ki de yunan takımından biri.bu da ya pantelis yada amfikratis.

Hilo
26-11-06, 13:07
selimin nadya gitti diye bilerek ekeniceğini hiç mi hiç sanmam arkadaşım.7 yıllık kız arkadaşını 40 günlük kıza satan 40 günlük bi kız için böle büyük ödüllü bi yarışmayı bırakmaz!!!ne de olsa o hayatı boyunca uslu bi adam olamamaış bulur bu kafayla yeni bi nadya:img-yes: bi de hayatım boyunca diip artistlik taslıyo ya senin hayatın ne ki daha 25 yaşında çocukluktan çıkalı kaç yıl olmuş ki.off uyuz oluyorum selime ya önce bi nasıl bir insan olduğuna bak sonra artistlen.o zmn görüceksin ki artistlenicek bişi kalmıcak ortada...

ayrıca soruna da cwp weriim eğer derya ve ipek kalıyosa finale ben ona final demem.çünkü nerdeyse kimin kazanıcağı belli olan bi final olucak.tabii ki de yunan takımından biri.bu da ya pantelis yada amfikratis.

valla selimden hersey beklenir...
bencede bi yunanli kazancak yarismaayi bu KESIN ztn

sude_burcu
26-11-06, 13:10

bir Türk kazandı.. kimin kazandığını ve finale kimlerin kaldığını öğrenmek isteyenler özelime mesaj atabilir :)

bunu burda da paylasabılırsın zaten artık yarısmanın bı heyecanı kalmadı ben de bıkac yerde okumustum bole bı soylentı var yanı 2 turk 2 yunan erkegın fınale kaldıgı ve yarısmayı bı turkun kazandıgı yonunde...hatta ısmını de yazmıslardı kazananın ama emın degılım...

apple-core
26-11-06, 13:12
--------------------------------------------------------------------------------

Survivor FB-GS sırada
Show TV'de yayınlanan 'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışma biter bitmez ikinci bölümün çekileceğini açıkladı. İşte Acun Ilıcalı'nın Survivor ve yeni yarışma hakkındaki düşünceleri:

Yarışmayı Türkiye-Almanya arasında yapabiliriz. Ama ağırlıklı olan proje 'Fenerbahçe-Galatasaray Survivor'ını çekmek. Kazanan ekip, takımının bayrağını adaya dikecek. Eğlenceli ve bol rekabetli bir yarışma olsun istiyoruz. İki farklı adaya 10 Galatasaray, 10 da Fenerbahçe taraftarı götüreceğiz. İki takım arasındaki mücadeleyi düşünebiliyor musunuz!

Teymuralp'ın elenmesi adaya gerginlik getirdi. Metin, Derya ve Selim biraz ayrılmış durumda. En problemli hafta, bu akşam yaşanacak. Bugün büyük olaylar olacak.

Zeka olarak bizimkiler, Yunanlılara ağır basıyor. Fakat bir yerde birden fazla zeki olduğu zaman dolaplar dönmeye başlıyor. En üstün olduğumuz pozisyonda Teymuralp'ı yolladık. 7-4 bir üstünlüğümüz vardı. Bana göre lokomotifimizi kaybettik. Bundan sonra ne olur bilemem.

ASABİYET NEDENİ SİGARA

Türk-Yunan ilişkilerini zedelediğimiz yönünde eleştiri yapanların mahcup olduklarına inanıyorum.

Adada sigara olmadığı için büyük kriz yaşanıyor. Çiğdem'in yarışmayı bırakma sebebi de sigara. Hepsi yerlerden izmarit topluyor. En çok şikayet eden kişiler Pantelis ve Derya. Hatta bir gün bizimkilerin gözü döndü. Adanın öbür tarafında bir evden sigara bulmuşlar. Yunanlılar bunu görünce, Türk prodüksiyonun onlara yardım ettiğini sandı. Büyük problem çıktı. Türk'ün ne olduğunu Survivor'da bir kez daha gördüm.

mliSrkan
26-11-06, 13:15
sonuna kadar katılıyorum ve buraya yazmanı bekliyorum yorumlarına ihtiyacımız var:good:

burada eski olaylar bitmiş sanırım..."biri" vardı eskiden biliosun o yok galiba...o zaman yazarım cnm bol bol :D

apple-core
26-11-06, 13:16
bi arkadaş yazmış finalde kimin kazanacağını biliyorum diye...Ben bunu anlayamadım ??? Dün alttan yazı geçiodu yarı finali canlı izlemek için şu numaraya mesaj atın gibi birşey...????

ewet çok doğru bi noktaya değindin.ben finalin daha olmadığını düşünüyorum.yani son 2 türk ve yunan bellidir ama daha kazanan belli olmamıştır.izleyenler varsa ilk survivor u orda da öle olmuştu.final sonradan canlı yapılmıştı.bence bu seferde öle olucak ve öle olmalı.sanırım o altta yazan şeyde finalin yapılıcağı yere bilet alıp izlemek için fln tam emin diilim ama öle tahmin ediorm

Hilo
26-11-06, 13:19
Ya o 4 türkün arasinda hic birini sevmesem bile bi TÜRKÜN kazanmasini istiyorum:( Eger yunanli kazanirsa cok rerzil olcazz offffffffffffffffffff

özgür silis
26-11-06, 13:25
arkadaşlar ya dün akşam yunanlardan nadya elendi bizimkilerden kim elendi acaba gösterdilerde benmi kaçırdım

apple-core
26-11-06, 13:26
arkadaşlar ya dün akşam yunanlardan nadya elendi bizimkilerden kim elendi acaba gösterdilerde benmi kaçırdım

hayır göstermediler.:img-blush sanırım haftaya kaldı...

Hilo
26-11-06, 13:29
Eminim kimin elendigini bi dahaki hafta göstercekler...Bazi kisiler MEGA TV de yayinlandigini söylüyorlar ve elenen kisinin Aytug oldugunu söylüyorlar ama inanmak istemiyorum

apple-core
26-11-06, 13:38
Eminim kimin elendigini bi dahaki hafta göstercekler...Bazi kisiler MEGA TV de yayinlandigini söylüyorlar ve elenen kisinin Aytug oldugunu söylüyorlar ama inanmak istemiyorum

son kalan adam gibi bi kişi var orda o da aytuğ.o da elendiyse yuh artık.diğerlerine uyuzzz oluyorum.bari aytuğ gitmesin hiç diil ona uyuz olmuyorum gerçi biras ona da olmaya başladım 2 haftadır ya neyse...final minal olmadı daha ya acunun sitesinde de yazıyo finali canlı izlemek için arkadaşlar böle bişi mantıksal olarak mümkün olmuyo tabii:img-hyste her okuduğunuza inanmayın derim ben.finale kalanlar bellidir orası kesin ama kazanan belli diil bu kesin

Hilo
26-11-06, 13:39
bence selim ya da ipek gidecek

ipek ins gider ama selimin elendigini pek zannetmiyorum cünkü yari finale kalabilmis tabi ne dogru bilemiicem ve sanirim yari finalde canli yayina gidenler elenenlerden birini alabilecekler öle duydum survivorun sitesinde biri yazdi

mliSrkan
26-11-06, 13:40
ipek ins gider ama selimin elendigini pek zannetmiyorum cünkü yari finale kalabilmis tabi ne dogru bilemiicem ve sanirim yari finalde canli yayina gidenler elenenlerden birini alabilecekler öle duydum survivorun sitesinde biri yazdi

nasıl yani ?? elenenlerden biri geri mi dönecek ????

Hilo
26-11-06, 13:40
son kalan adam gibi bi kişi var orda o da aytuğ.o da elendiyse yuh artık.diğerlerine uyuzzz oluyorum.bari aytuğ gitmesin hiç diil ona uyuz olmuyorum gerçi biras ona da olmaya başladım 2 haftadır ya neyse...final minal olmadı daha ya acunun sitesinde de yazıyo finali canlı izlemek için arkadaşlar böle bişi mantıksal olarak mümkün olmuyo tabii:img-hyste her okuduğunuza inanmayın derim ben.finale kalanlar bellidir orası kesin ama kazanan belli diil bu kesin

bencede...ama eger finale kalanlar türk ise o zmn türkiyenin kazandigida bir kesin olur:happy0064

Hilo
26-11-06, 13:42
nasıl yani ?? elenenlerden biri geri mi dönecek ????

cnm survivorun sitesinde biri böylew yazmis:

işte size gerçekler yarı finali canlı izlemeye götürülecek kişiler bir oylama yapıcaklar ve türk takımından kimin geri döneceğine karar vericekler şu an yarı final beklenio yunanlılardan platonas ve amfikratis türklerden selim ve derya yarı final için bekliolar bunların arasına 1 kişi daha katılıp yarı final olacak (not:yunanlılardan da halktan kişiler seçiliyor) bütün gerçek bu

ne dkr dogru bilemiicem ama

Hilo
26-11-06, 13:47
sanırım daha yarı final yapılmadı...Belli olan şey 2 yunanlı 2 türk finale kaldılar ve bunların hepsi erkek...yani bizden Selim ve Derya...

umarım amfriktatis kazanır !! :D:D:D resim çeken yok mu ?

valla kimse laf etmesin...ben demiştim Teymurun elendiği hafta Metin de elenirse yunanlı tutucam diye :D ama yine de sevinirim Türk kazanırsa ve şaşırırım...en aptal Türkler bile yunanlıları yendi diye :P 7-5ten ne duruma geldik...3-3 olcaz haftaya...Herşey reyting için...

vala cnnm nolursa olsun bi TÜRK kazansin pantelisin sevinmesini istemiyorum cünküü

Ozgeeeeee
26-11-06, 13:53
amfriktatis bende onun kazanmasini istiyorum

ama tabi türk biri kazanirsada sevinirim
aytug mesela ama o elencekmis
o yüzden derya kazansin :D

lindsay
26-11-06, 14:04
ya ben dün izleyemedim biri bana anlatabilir mi kısaca kim gitti nasıl gitti galiba metin gitmiş nasıl gitti ya biri cevap verirse çoook sevinirim:img-help: :img-help:

mliSrkan
26-11-06, 14:13
ya ben dün izleyemedim biri bana anlatabilir mi kısaca kim gitti nasıl gitti galiba metin gitmiş nasıl gitti ya biri cevap verirse çoook sevinirim:img-help: :img-help:

Dokunulmazlık oyununu Platonas kazandı...Güç oyunuydu engelleri geçiyorlardı falan...Selim,Metin ve Platonas oyunun finaline kaldılar ama platonas kazandı..Sonrada bizim Türkler yine akıllarını kullanmayı başaramadılar ve Metini elediler...sonra başka bir yarışma oldu onda da Nadia elendi...

!karbeyaZ!
26-11-06, 14:20
tabiki güç yetmiyor çünkü Türk takımı hep mantıksız davrandı...Şuan yunanlıların en güçlüler hala devam ediyorlar...Bizim en başta pantelis yerine yannisi elememiz hataydı zaten...o üçlüyü bozmalıydık...sonra Teymur ve Metin gittiler...Biz güçlülerimizi eledik...Yunanlılar daha mantıklı davrandılar teker teker elediler güçsüzleri...ada hayatını umursamadılar...Hep takım için uğraştılar...bizimkiler aman şunla iyi geçiniyorum elenmesin,şunla iyi geyik yapıyoruz ve şu beni sinir ediyor,kendini en güçlü sanıyor dediler elediler...sonuç ortada...Teymur elendiğinden beri kaybediyoruz...

evett ama Yannisin elenmesi konusunda da Teymur haksızdı.. keşke o bakışlarını begenmiyorum dedikleri adamı eleselerdi zamanında.. Yannisin dedikleri çıkıyor işte meydana..

bide Pantelis konseyde yine saçmaladı durdu.. adam yalan ustası.. herşeyi inkar etme mekanizması var adamda..

lindsay
26-11-06, 14:26
Dokunulmazlık oyununu Platonas kazandı...Güç oyunuydu engelleri geçiyorlardı falan...Selim,Metin ve Platonas oyunun finaline kaldılar ama platonas kazandı..Sonrada bizim Türkler yine akıllarını kullanmayı başaramadılar ve Metini elediler...sonra başka bir yarışma oldu onda da Nadia elendi...

çok sağol cnmm yaa inanamıyorum metin in gidipte ipek in hala orda olduğuna peki herkes metin mi dedi??bide ödül oyunu neydi kim kazandı:)

mliSrkan
26-11-06, 14:32
evett ama Yannisin elenmesi konusunda da Teymur haksızdı.. keşke o bakışlarını begenmiyorum dedikleri adamı eleselerdi zamanında.. Yannisin dedikleri çıkıyor işte meydana..

bide Pantelis konseyde yine saçmaladı durdu.. adam yalan ustası.. herşeyi inkar etme mekanizması var adamda..

Evet cnm orada Selimi haklı bulmuştum ben...Birtek o yazdı Pantelisi...ama yunanlılar Teymura verdikleri sözü tutmadılar...Biz yannisi eliyoruz sizde zamanı gelince bizim istediğimizi elersiniz demiş Teymur onlara...

Pantelise inanamıyorum zaten...Türk-yunan dostluğu falan diyor adam...nasıl değişti fikirleri...!

maison
26-11-06, 14:33

evet ya tam yannisin deidigi gibi oldu...teker teker eliyorlar bizi...:icon_sorr :icon_sorr...Pantelisde ayri di dert yani nasil yalan söylüyor...hatirlamiyormsuunuz...platonasa hadi kaslarini kullan...yada...bizim icin bisey diyorsa gidip agzini burnunu kirarim demisti....pis yalanci.... :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil

megasurvivor
26-11-06, 14:36
hatalar zinciri yannisin gittiği hafta başladı ve dansöz arkadaşlarla buraya kadar geldi.derya kendini güçlü hissediyormuş ha ha güleyim bari su taşıma oyunu hariç ne faydan oldu ortalığı karıştırmaktan başka,aytuğ sanada birşeyler oldu hayırlısı gıdasızlıktan herhalde, ipeğin neden orada olduğunu başından beri anlamış değilim!!!!!! bende güzel pilav pişiriyorum ama iş onunla bitmiyor ama ben ortalık karıştıracak karakterde değilim ondan anlayamıyorum herhalde...

metin senin için çok üzgünüm, elinden geleni sonuna kadar yaptın. senin çıkık omzunla yaptıkların kendini güçlü hisseden ben en güçlüyüm diyen diğer yarışmacı arkadaşlara da kapak olsun.sende elendikten sonra geride kalanlardan kim elenmiş kim kazanmış zerre kadar umrumda değil artık.ne halleri varsa görsünler pantelisin ekmeğine yağ sürmeye devam etsinler.yarışmayı bir yunan kazanırsa hiç sürpriz olmayacak.

mliSrkan
26-11-06, 14:36
çok sağol cnmm yaa inanamıyorum metin in gidipte ipek in hala orda olduğuna peki herkes metin mi dedi??bide ödül oyunu neydi kim kazandı:)

Türklerden herkes Metin dedi...Yunanlılardan nadia derya dedi..Pantelis Selim dedi :) ama diğerleri Metin dediği için yunanlıların tek oyu da Metin oldu..

Ödül oyununda ailelerle her yarışmacı görüşme yaptı...Ailelerine sorular soruyorlar mesela Aytuğun en sevdiği yemek nedir,ayakkabı numarası,en sevdiği renk,en büyük korkusu,en sevdiği şarkıcı...bu 5 soruya aileden biri yanıt yazıyor...Aytuğun yazdığı kişiyle aynı olursa 1 doğru yapmış oluyor...en fazla doğru cevap veren kazanıyordu...Selim kazandı 5 soruda 4 doğru yaparak...Ödül ise ailesiyle 20 dakikalık telefon konuşmasıydı ve diğer yarışmacılarla bu süreyi paylaşabiliyordu...

Selim annesini aradı annesinin o sırada yanında Selimin 7 yıllık kız arkadaşı vardı onunla konuştu falan :D ilginçti yani...kız nadiayı sordu Selim dedi anlattıkları gibi değil hiçbişeye inanma falan...elenenlerden biri gidip selimin kız arkadaşına nadiayı söylemişte...öyle işte :D

mliSrkan
26-11-06, 14:39
hatalar zinciri yannisin gittiği hafta başladı ve dansöz arkadaşlarla buraya kadar geldi.derya kendini güçlü hissediyormuş ha ha güleyim bari su taşıma oyunu hariç ne faydan oldu ortalığı karıştırmaktan başka,aytuğ sanada birşeyler oldu hayırlısı gıdasızlıktan herhalde, ipeğin neden orada olduğunu başından beri anlamış değilim!!!!!! bende güzel pilav pişiriyorum ama iş onunla bitmiyor ama ben ortalık karıştıracak karakterde değilim ondan anlayamıyorum herhalde...

metin senin için çok üzgünüm, elinden geleni sonuna kadar yaptın. senin çıkık omzunla yaptıkların kendini güçlü hisseden ben en güçlüyüm diyen diğer yarışmacı arkadaşlara da kapak olsun.sende elendikten sonra geride kalanlardan kim elenmiş kim kazanmış zerre kadar umrumda değil artık.ne halleri varsa görsünler pantelisin ekmeğine yağ sürmeye devam etsinler.yarışmayı bir yunan kazanırsa hiç sürpriz olmayacak.

Aynen katılıyorum sana...Bu takıma en büyük katkısı olan Metin ve Teymur elendiler ya artık kim kazanırsa umrumda değil...Çünkü göz göre göre yarışmayı eşit duruma getirdiler...!

apple-core
26-11-06, 14:44
selamlar...
ya ben düm survivorun sonunu kacirdim...bizden kim elendi....???...ah metinim gitti dag gibi metin...:icon_sorr :icon_sorr...buarada benim adimida yazabilirmsiniz imzaya...???

benim adımı da yazabilir misiniz arkadaşlar imzaya:img-blush

lindsay
26-11-06, 14:57
Türklerden herkes Metin dedi...Yunanlılardan nadia derya dedi..Pantelis Selim dedi :) ama diğerleri Metin dediği için yunanlıların tek oyu da Metin oldu..

Ödül oyununda ailelerle her yarışmacı görüşme yaptı...Ailelerine sorular soruyorlar mesela Aytuğun en sevdiği yemek nedir,ayakkabı numarası,en sevdiği renk,en büyük korkusu,en sevdiği şarkıcı...bu 5 soruya aileden biri yanıt yazıyor...Aytuğun yazdığı kişiyle aynı olursa 1 doğru yapmış oluyor...en fazla doğru cevap veren kazanıyordu...Selim kazandı 5 soruda 4 doğru yaparak...Ödül ise ailesiyle 20 dakikalık telefon konuşmasıydı ve diğer yarışmacılarla bu süreyi paylaşabiliyordu...

Selim annesini aradı annesinin o sırada yanında Selimin 7 yıllık kız arkadaşı vardı onunla konuştu falan :D ilginçti yani...kız nadiayı sordu Selim dedi anlattıkları gibi değil hiçbişeye inanma falan...elenenlerden biri gidip selimin kız arkadaşına nadiayı söylemişte...öyle işte :D
hımm anladım cnm çoook teşekkür ederim sayende herşeyi öğrenmiş oldum selime bak yaa anlattıkları gibi değil hiç bişeye inanma fln nasıl der yaa

apple-core
26-11-06, 14:57
merak etmeyin arkadaslar..ben isimlerinizi alıyorum.. isterseniz buraya yazın isterseniz pm atın..

ayrıca Hilo, Acunun forumunda Aytug gidecek diyenler oldugunu söylemişti..Fakat Aytugun Selime yonjada yazdıgı mesajı unutmayın derim ben

öncelikle sool cnm imza için....

ya ne demiş yonjada benim o olaydan haberim yok.yonjalarını söleyebilirmisiniz çok mrk ettim walla:icon_whis

apple-core
26-11-06, 15:10
tam hatırlamıyorum ama "senin icin 52 gün ordayım" demişti sanırım..

hmm tmm saol cnm.bilen varsa umarım yazar.ben şimdilik aranızdan ayrılıyorum.sonra yorumlarımıza dewam ederizbye

girl01
26-11-06, 15:26
metinin dün gitmesine cok üzüldüm ya!hep güclüleri gönderiyorlar. nadyanin gitmesinede sasirdim. türk takimda o oyunu yapmasi gerekiyordu,ama göstermediler. belki gelcek hafta gösterirler. selime´de cok sasirdim. kiz arkadasina onlar yalan söylüyor felan söylüyor. yane selim nadyayi sevdini/hoslandini herkes biliyor ve oda gelmis kiz arkadasini, yok onlar yalan, felan söylüyor. yunanlarida ödülerine izlerken cok kötü oldum ya. keske onun yerlerinde türkler olsaydi!

b_ü_ş_r_a_n_u_r
26-11-06, 15:28
off ya bu Türk yakımı iyice çıldırmış ya survıvorun
adam gibi adamı
en dürüstü
en güçlüsü Metin gitti

artık bu yarışma yarışmalıktan çıkar Türk takımının yüzüne tükürmek gerekiyor
aryık bu ne ya oh nadya gitmiş çok güzel oldu Selim'in aklı başına gelir artık
pek sanmıyorum ama

Hilo
26-11-06, 15:50
!karbeyaZ! canim aytugun o dedigi ne anlama geliyo?? "senin icin 52 gün ordayim" filan??Yani finale kalacagini filan söz mü verdi

Nisanda
26-11-06, 16:12
Dünkü yarisma felaketti..
Nadia daha önce cikmasi lazimdi böylede Selimin akli basina gelirdi we böyle dawranmazdi.
Dün Metin elencegine Derya weya Ipek elenseydi iyi olurdu,ipegin orda ne isi war daha anlamis durumda degilim ewli we iki cocuk annesi.
Türk takimi hayattinin yanlisini yapio farkinda degiller selim sadece ben bununla anlasamiorum dio we onu elio
eger ipekle iyi anlasmamis durumda olsaydi simdi metini eleyecegine ipegi elerdi!

Deryaya gelince metin elenince o yüzündeki gülümseme igrenc biseydi..
derya cok gaddar biri öyle de dawranio bazen gercekten iyi biri oola bilir ama sadece bir kac dakka icin..
her ne kadar ben biraz deryayi sewsemde dün o gitmeliydi..
metin bunu hak etmiordu hic bir sekilde..

Aytug bu aralar gözümden düsmeye basladi ipek we selim gibi düsünmeye basladi yorumlari beni sinir edio.
önceden demistim iyi bir kiz bu kiz belki bizimkileri bir takim yapar die ama oda bir ise yaramadi maalesef...
Ipek bu aralar sinirime acayip gidio tawirlari konusmasi düsüncesi kisaca oda iki yüzlülük yapio onu orda daha nie tutuyorlarsa?ablalik yapsin die mi yoksa pilav yapsin die mi?

Selim sadece we kisaca yuh diorum insan bu kadar sahtekar we kendini begnmis olamaz!
telefon görüsmesini görmedim yazilari okuduguma göre gene yalancili oynamis
eger kiz arkadasi onu halan terk etmemis olursa bu altadmalari hak edio o zmn.
metinin yerine aslinda selimde gide bilirdi ama oda güclü sayilir..

benim bütün favorilerim elendi önce Teymuralp sonra Metin ondan dolayi yunan takimini tutuyorum tabiki gönlüm bir türkün kazanmasindan yana
ama eger onlar basaramazlarsa Amfrikratis kazansin!!;) sakallar gidince o güzel yüzü ortaya cikmis wede cok tatli olmus:img-blush

Dünkü ailelere yapilan sorularda cok gldüm hele pantelisin yorkusu acayipti ya adam bilgisayri bozulcak die korkyor:D
bide deryanin baba korkusu tam komedi:D

!karbeyaZ! benim ismimide imzaya yazarsan cok sevinirim;)

GüLpArE_YeŞiM
26-11-06, 16:15
vallahi bravo yani teymur ve metinde gitti sonunda güçlü adamı yolladılar bizim bu tükler ne yapmaya çalışıyorlar hala anlamış değilim ne akılsızlar yaa artık güç denen birşey kalmadı herkes teker teker gidiyor bu yarışmanın sonucu belli kesin yunanlılıar kazandılar boşına yarışmasınlar

Z_oMbbiE
26-11-06, 16:41
arkadaslar ama acunun forumunda da denge yarismasini aytugnun elendii solenio ve yari finale derya ile selimin kaldigi yazilmis ama ne kadar dogrudur bilemem

posh
26-11-06, 16:49
finale 2 erkek kalıcakmış arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla!!yani derya ve selim olucak finalde aytuğ denge oyununda elenirse yani derya ipek ve selim kalıcak!!teymur ve metin gitti ve ipek 3e kaldı hiç oyun alamayan 3kişi!allahım nekadar utançverici:icon_sorr

stormy
26-11-06, 18:32

Derya kazandi diyeceksen..bildigimiz kadariyla daha final yapilmadi Aralik ortasinda yapilacakmis malesef..ama bence Selim ile Derya finalde...diger 2 yunanlida Amfirkatis ile Pandelis olabilir...

girl01
26-11-06, 19:27
aytugun denge oyununda ellenmesin! insallah aytug finale kadar kalir, ama sizin söylediklerinse göre selim ve derya kalacak. o zaman bare selim kazansin! ama ipek son 3e girmesine gercekten hic anlamiyorum!

melis-dikkaya
26-11-06, 20:18
arkadaşlar teymuralp ile konuşuyorum bazen ama bana yarışmanın sonunu söylemiyor tabiki:) uyanıklık edip sordum ama olmadı.Bana Türk takımını güç olarak asla yenemeyeceklerini söyledi ama straji yapıp bizi böldüler dedi.Tarih tekerrül etmiş yani..Umarım biz kazanırız

HBG52
26-11-06, 20:29
Türk takımı resmen çıldırdı. İpek ve Derya'nın hala adada durduğuna inanamıyorum. Derya kendini nerede kazançlı görürse oraya yanaşıyor. Dün de gidebileceğini anlayınca Metin'den uzaklaşıp diğer takıma yaklaştı ve amacına ulaştı. Umarım yazılanlar gibi Derya finalde değildir. Metin'de gittiğine göre Atuğ olsun bari Survivor. E o da olmadı artık Türk olsun bari demekle yetineceğim.
Bu arada yeni Survivor'un formatının Fenebahçe - Galatasaray olacağını biliyorsunuz sanırım. Önceki sayfalara bakmadım ama yazayım dedim.

mliSrkan
26-11-06, 20:50
arkadaslar ilk imzayı yaptım ama nickini eklemek isteyenler buraya yazsınlar ya da pm atsınlar bana

çok güzel olmuş cnm bende kullancam ;) daha çok kişi var kesin ama daha yeni olduğu için az isim olmuş :)

_Gruphepsi_
26-11-06, 21:20
Türk takımı resmen çıldırdı. İpek ve Derya'nın hala adada durduğuna inanamıyorum. Derya kendini nerede kazançlı görürse oraya yanaşıyor. Dün de gidebileceğini anlayınca Metin'den uzaklaşıp diğer takıma yaklaştı ve amacına ulaştı. Umarım yazılanlar gibi Derya finalde değildir. Metin'de gittiğine göre Atuğ olsun bari Survivor. E o da olmadı artık Türk olsun bari demekle yetineceğim.
Bu arada yeni Survivor'un formatının Fenebahçe - Galatasaray olacağını biliyorsunuz sanırım. Önceki sayfalara bakmadım ama yazayım dedim.
evet ya.en güçlülerimiz elendi.herkez sevdiği iyi anlaştıklarını adada bıraktı güçlüleri yolladılar.tabi bunda yunanlılarında payıı çok büyük.adamlar iyi gözüküyor ama o kadar sinsilerki bizi birbirimize düşürdüler.ayrıca geçen ödül oyununda kopya çektiler.onu hala unutamıyorum ya bizim hakkımız olan şeyi aldılar ! bence bu kurallara ayrıkı birşeyler yapılması gerekirdi.
Ama şundan kesin ve kesin eminimki türkler bu yarışmayı kazanmak istiyorsa ilk başta takımo lmaları lazım.Derya'da zaten artık takım ruhu diye birşey kalmadı adam adada kalabilmek için elinden geleni yapıyor hatta ikili oynuyor!!
Valla artık deliricem söyliycek kızıcak o kdr çok şey varki bimiyorumm!!!!

Deep.TR
26-11-06, 21:38
deep-tr yazdıkların diğer sayfada kalmış alıntı yapamıyorum.ama sana karşılıktır bu yazım.

Öncellikle geçmiş olsun diyorum

Eh ne yapalım bizde teşekkürler diyelim bari :img-yes:

Objektif olmak ismi üzerinde ise o zaman şahıslarda karar vermesin ,siz de bana göre yanlısınız ve de yorumlarınızı ona göre yazıyorsunuz.

Metin-selim kavgasına gelince selimin bu olaya şahit olmadığını centilmence tebrik ettiğini yazmışsınız.dün izlediyseniz farketmiş olmalıydınız selim kendi ağzıyla hileyi gördüğünü ama ses çıkarmadığını bi kerede onlar gitsin diye susup tebrik ettiğini yazdı.bana göre bu da çok yanlış bu bikereleri görüyoruz kaç kere oldu.teymuralp gittikten sonra kazandıkları yarışma sayısı 1’i geçmez.bence selim acilen çıksın kendisi sudoku ve puzzle çözsün böylece zihni biraz açılırda aklı başına gelir.ama nadya onun aklını başından aldığı için 7 yıllık kızarkadaşına bile 70 milyonun gözü önünde yalan söyledi.annesine ve kız arkadaşın tavrına da hepimiz gördük.öyle birinin orda 1 hafta daha kalmasına gerçekten anlam veremiyorum

En azından ikimizin hem fikir olduğu bir nokta bulduk işte ikimizde diğerine göre objektifliği yitirmişiz

Selimin yorumuna birşey diyemem, hatırlarsan ben geçen haftaki görüntülere göre ve orada söylediklerine göre yorum yapmıştım... Geçen hafta "Ben görmedim hile yaptıklarını gittim tebrik ettim ." dedi bende bunun centilmence bir davranış olduğunu söyledim, bu hafta ne dediği benim görüşümü çürütmez...

Yedi yıllık kız arkadaşı konusu beni hiç ilgilendirmiyor doğrusu bu kişinin özel yaşamı ve özel yaşamındaki davranış biçimi ile ilgilidir.Kişisel olarak taktir edeceğim bir davranış değil ama Selimin ne arkadaşı ne abisi ne babasıyım yani onu eleştirmek bana düşmez... Telefondaki pişti durumuna ise :icon_whis söylenecek birşey yok bizde güldük kendisi de güldü yani komikti ayrıca kızcağıza telefonda söylediklerinin yanlış olduğuna inanmıyorum o şartlarda yapılabilecek en doğru şeyi yaptı ve yüzyüze geldiklerinde açıklama yapacak şekilde konuyu kapatmaya çalıştı...

Nadyayı beğeniniz espri veya gerçek olabilir.buda gayet normal ama bu beğeni olayları yorumlamanızda yanlı yaklaşımlara neden oluyor.o yarışmada savunulmayacak selimi bile savunulur duruma getiriyor.nadyanın hangi duruşunu beğeniyorsunuz.türk takımından yana olanı mı yoksa yunanlılardan yana olanı mı .nadya da önce takımı için sonra kendi için yarıştı.bu oyunlar boyunca çok net gördük.yunan takımının stratejisini çok net bilmesine rağmen onlara kazandırmak için varını yoğunu ortaya koydu.teymuralpin elendiği konseyde temuralple selim tarışırlarken yunanlı arkadaşlarına bakışını asla unutmadım.bu bakıştan da çok anlam çıkıyor.

Ben Nadya konusunda son derece ayağı yere basar yorumlar yaptığımı düşünüyorum ama tabii sizin fikrinizede saygı duyuyorum.
Selimi ağırlıklı olarak ilişkisine ve hatta dinine yönelik yazılar yazıldığında savundum yada ilişkisi nedeniyle dolambaçlı yollardan suçlandığında, yine gerekirse savunmaya devam ederim....
Insan ruhunun şalteri yok ki 52 gün boyunca hiçbir romantik duygu yaşamıyacağım yada güzel bir kadının çekimine kapılmıyacağım diye indirip kaldırabilsin...
Nadya'nın hangi duruşundan hoşlandığımı zaten anlatmaya çalışmıştım, aşağıdaki kendi alıntım yeterli olmalıydı aslında ayrıca ne güzel söylemişsin takımının "kızları sepetle" stratejisini bilmesine rağmen dişiyle tırnağıyla takımı için yarıştı hiç bir yunan yarışmacısının kazanmadığı kadar çok oyun kazandı, bu kızı niye herkez ayakta alkışlamaz algılamakta zorluk çekiyorum.Kız tam bir takım oyuncusu, sağlam karakterli kendinden önce takımını düşünüyor kazandığı oyunun kendi sonunu getireceğini bile bile oyunu alıyor sonra açık yüreklilikle "takımım adına sevindim ama kendi adıma bunu kutluyamıyorum kusura bakmasınlar" diyecek kadar açık sözlü....
Ayrıca takımına olan bütün bağlılığına rağmen Türklere karşı en samimi yaklaşan en sıcak duygular besleyende o, bir Türk gencinin cazibesine kapılmasıda ayrıca hoş bir durum, çocuk ortalıkta Enrique Iglesias'ın İstanbul şubesi gibi boşuna dolaşmamış oldu işte :img-yes:

Kendimi tekrar etmekten hoşlanmıyorum ama maalesef bazen mecbur kalınıyor, Nadya saygımı ilk yunan konseyinde oylamadan hemen önce başta Pandelis olmak üzere yunan takımından gelen ırkçı yaklaşımlar ("Bir türk kazanırsa 2. Mustafa Kemal olur" yada " yarışmada bir Türke yenilen Yunanistana dönemez" gibi gerizekalılıklardan bahsediyorum) karşısında sinirlenip "Ya kim kazanırsa kazansın bir Türk kazanmış yada bir Yunan kazanmış fark etmez iyi olan kazansın !!!" şeklindeki cesur çıkışıyla kazanmıştı ve bu saygımı zedeliyecek bir duruşu şu ana kadar olmadı, eğer olursa fikirlerimi revize etmekten çekinmem...

Bu yarışmada kimi desteklediğiniz beni ilgilendirmiyor isterse pandelisi destekleyin.yarışmada şimdilik 4 kişi kaldı biri daha gidecek 3 kişi kalacak şunu söyleyim kalanlardan kim kazanırsa beni ilgilendirmiyor.ama yine bu yarışmanın Türkiye-Yunanistan Survivor olduğu düşüncesiyle bir Türkün kazanmasını canı gönülden dilerim.benim bakış açımda ise öncelikle onlara kişisel sempatim veya antipatim yer almaz türk veya yunan olduğunu önemlidir.ben olaya sadece yarışma gözüyle izlemiyorum.buna isterseniz milliyetçilik deyin.her Türkte de aynı yaklaşımı görmek isterim.birini takdir etmek ayrı onu desteklemek apayrıdır.

Pandelisi desteklemek gibi bir konuyu istersen hiç yazılmamış olarak göreyim :img-polic
Kalanlardan bir Türkün yarışmayı alması benimde en doğal arzum tabiki, zaten Yunan takımından desteklediğim tek yarışmacıda artık oyunda değil maalesef:sad53:
Sizin bakış açınıza saygı duymakla birlikte katılmıyorum, kimi destekleyeceğime pasaportunun rengine değil karakterine göre karar veririm, yarışmanın ödülünü ahlak zaafiyeti içindeki bir Türkün almasındansa düzgün karakterli adam gibi adam diyebileceğim bir Yunanın almasında bir sakınca yok benim açımdan, Yunan takımında bu özelliklerde kimse kalmamış olması ise ayrı bir konu...

Birini taktir etmek ve onu desteklemek tamamıyle birbiriyle alakalı şeylerdir, insanların erdemli davranışlarını takdirinizle ödüllendirmek ve desteklemek en azından bir insanlık görevidir, öbür türlüsü bana göre sadece iki yüzlülük olurdu(sizi tenzih ederim)

Düne gelince artık yarışmada güç dengesi diye bir şeyde kalmadı.bu sonu selim ve melekleri hazırladı sonuçlarıyla iftihar etsinler.yarışmayı elleriyle paketleyerek yunanlılara hediye ettiler.ama canım sonuçta bu bir yarışma ne olur ki kazanan zaten biri oalcak.öteki spor öteki başka bir şey diye kaybediyoruz ya zaten.bu zihniyetle gidersek daha çok başarısız oluruz

Metin kırık omzunla verdiğin mücadele takım tarafından elenme sebebi olarak görülsede sen o yarışmayı en çok hak edenlerden biriydin.şahsen senin gibi birini izlemekten gurur duydum.yunan halkına türkiyede böyle adamlarda var dedirttin helal olsun sana

Bu yarışmanın sonucunu eğer yapımcı firmanın müdahalelerini yok sayarsak bu güne kadar alınmış tüm kararlar etkiledi, eğer ilk elemelerde Derya gitmiş olsaydı takım geçtiğimiz günlerdeki bölünmeleri yaşamıyacak, büyük olasılıkla Metin ve Teymur hala yarışmada olacak, yunan takımıyla işbirliğine gitmeyecek yunan takımında başımızın en büyük belası pandelis yerine Yannis olacaktı ve şu günlerde (yine yapım ekibinin müdahaleleri olmayacağını varsayarsak) takımlar 7-3 gibi olacaktı....

Metin benimde en büyük favorilerimdendi defalarcada yazmıştım "Sole Survivor Metindir " diye, sanırım beklentilerinin büyük olduğu insanlardan hiç beklemediğin yanlışlar görünce çok hızlı bir şekilde soğuyor insan, ama yinede bu hafta Derya yerine Metinin gitmesini aptalca bir hata olarak görüyorum, geçtiğimiz hafta Derya yerine Teymurun gönderilmesinde olduğu gibi :icon_sorr

Neyse yine epey uzattım mesajı, daha cevap yazılacak başka arkadaşlarda var malum Nadya gidince kulaklarımı epey çınlatmışlar :img-hyste

sozer
26-11-06, 21:49
deep tr gerçekten de sizin düşünceleriniz sizde kalsın son izlediklerimden sonrada selimin davranışlarında haklı bir taraf görüyor nadyayı hepsinden ayrı bir tarafa çekecek kadar iyi karakterde biri olarak gören birine karşı artık gerçekten yazacak bir cevabım yok.sizden rica ediyorum artık bana cevap yazamayın çünkü benim size verilecek bir cevabım kalmadı artık

Deep.TR
26-11-06, 21:56
Selam arkadaşlar...

Nadianın elenmesine çok sevindim...iyi oldu birilerine ! Bide Amfriktatis çok tatlı bir adammış yaa..sakallar gidince farkettim :D süper olmuş :D deep.tr nadia derken iyiydi bende artık onu sölicem hep :P Artık favorim o ! Türkler kazanırsa da sevinirim ama demiştim Metinde elenirse yunanlı tutucam diye

çok uzun yazdım kusura bakmayın bayadır yazmıyordum çünkü :) herkese iyi forumlar..

Sanada selam Melis,

Üzülsen şaşardım zaten hain :img-hyste ... iyi oldu birilerine dediğin inşallah ben değilimdir, karışmam sonra :icon_whis
Bu arada Ampirik delikanlımız yanılmıyorsam evli :character sonra üzülme yani ;)

Ben şimdiden kulis çalışmalarına başlıyorum finalde Yunan halkı Nadyayı geri getirsin diye, artık ondan sonra sizi görürüm ekran karşısında yine mi çıktı bu hatun diye saçınızı başınızı yolarken :icon_twis

ha ha uzun yazmış uzun yazı görmemişsin sen :img-hyste ;)

bye

Deep.TR
26-11-06, 22:07
deep tr gerçekten de sizin düşünceleriniz sizde kalsın son izlediklerimden sonrada selimin davranışlarında haklı bir taraf görüyor nadyayı hepsinden ayrı bir tarafa çekecek kadar iyi karakterde biri olarak gören birine karşı artık gerçekten yazacak bir cevabım yok.sizden rica ediyorum artık bana cevap yazamayın çünkü benim size verilecek bir cevabım kalmadı artık

Sözer ne demişler "Bir insana anlatabilecekleriniz onun anlayışı ile sınırlıdır..."

Beni bundan sonra aynı sorulara aynı cevapları tekrar, tekrar vermek zorunda bırakmama nezaketi gösterdiğiniz için çok teşekkürler...

Saygılar...

sozer
26-11-06, 22:25
Sözer ne demişler "Bir insana anlatabilecekleriniz onun anlayışı ile sınırlıdır..."

Beni bundan sonra aynı sorulara aynı cevapları tekrar, tekrar vermek zorunda bırakmama nezaketi gösterdiğiniz için çok teşekkürler...

Saygılar...

saygılar demişsiniz ne kadar saygısızca bir yanıt vermişsiniz.beni yanıt vermeye zorluyorsunuz.siz de şunu kabullenin herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.birşeyleri empoze etme çabanız olmasaydı aynı şeyleri yazmak zorunda kalmazdınız.anlayışımın geniş ve darlığı sizin sığ düşüncenize kalmamış.

Deep.TR
26-11-06, 22:52
saygılar demişsiniz ne kadar saygısızca bir yanıt vermişsiniz.beni yanıt vermeye zorluyorsunuz.siz de şunu kabullenin herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.birşeyleri empoze etme çabanız olmasaydı aynı şeyleri yazmak zorunda kalmazdınız.anlayışımın geniş ve darlığı sizin sığ düşüncenize kalmamış.

Söylediklerini zorla karşındakine kabul ettirme onu beceremezsende son sözü söyleyen olma gibi bir ruh hali içinde görüyorum sizi... biraz sakin olun ve bundan sonra ortaya hiçbir arguman süremediğiniz tartışmalara girmeyin...

Aynı şeyleri yazmak zorunda kalıyorum çünkü o yazdıklarım benim fikirlerim !!!! Karşınızdakinin fikirlerine saygı gösterinki sizin fikirlerinizi kaale alıp tartışsınlar yoksa böyle son sozü söyleme çabası ile ufak tatminlerle boğuşup durursunuz...

TEKRAR EDİYORUM SAYGILAR !!!!!

Deep.TR
26-11-06, 23:07
hayır senden banane yani ben ne zamandan beri foruma girmiyorum seni mi yazıcam :D ben başkasını dedim forumdan birini değil tabiki...ah tüh evli mi çok üzüldüm :D çok komiksin yaa neye üzülcem ben..çok tatlı olmuş sakallar gidince..biri daha yazmış bunu...yoksa öyle amfriktatis diye ölmüorum :D

kulis yapcaksın demek...yunan halkı da seni dinlicekti zaten :D nadia dönse nolur yaa yine kazanamaz ki :D

valla en uzun yazılar senin galiba ama onlar harf olarak fazla sadece...anlam olarak uzun olması önemli boş yazmamak önemli ;)

hadi iyi geceler !

Bu da iyi gelen geçen bize laf sokuyor bugün, neyse canın sağolsun

stormy
26-11-06, 23:36
Simdi insanin kafasi karisiyor...bazilarinin soyledigine gore bu yarismanin finali cekilip bitmis..eksi sozluk denen yerde finale derya pandelis kaldi yazmislar..bazilarida derya kazandi diyor..final cekildi mi cekilmedi mi?

apple-core
26-11-06, 23:46
arkadaşlar az önce aldıım bir habere göre derya kültür üniversiyesinde(ataköydeki)bir stand açmış.3 haftadır ordaymış.tur gibi bişi düzenliomuş yurt dışına.takım elbiseler fln giyiyomuş:img-yes: arap gibi de yanmış.tip tip bakıomuş kasılıomuş fln...walla gidip sormak lzm aslında o adam sır mır saklayamaz öter hemen.ayrıca orda stand açması sizce kazadığı anlamına mı gelio?ayrıca ben daha kazananın belli olduğunu düşünmüyorum yazanlarada inanmıorm.sadece finale kalanların belli olduuna inanıorm ki öledir büyük ihtimalle.peki şöle sorayım orsa stand açması finale kaldıını mı gösterir sizce kalmadıını mı?bence kalmadıını gösterir bu benim fikrim.sizce?

posh
27-11-06, 00:28
Simdi insanin kafasi karisiyor...bazilarinin soyledigine gore bu yarismanin finali cekilip bitmis..eksi sozluk denen yerde finale derya pandelis kaldi yazmislar..bazilarida derya kazandi diyor..final cekildi mi cekilmedi mi?
ben sanmıyorum çünkü bu bölümü izlerken canlı olarak yarıfinali izlemek isterseniz acunilicaliprodaction fln gibi bi adres vardı ordan izleyin diyordu.eğer gerçekten canlıysa yarıfinal bile daha çekilmedi!!

stormy
27-11-06, 00:55
ben sanmıyorum çünkü bu bölümü izlerken canlı olarak yarıfinali izlemek isterseniz acunilicaliprodaction fln gibi bi adres vardı ordan izleyin diyordu.eğer gerçekten canlıysa yarıfinal bile daha çekilmedi!!

evet haklisin finali canli izlemek icin ilicalinin sitesine gidin yazdi bu hafta..demekki final daha cekilmedi yani bende oyle biliyordum aslinda aralik ortasi gibi olacak final diye duymustum..

DiZiMaNYaĞı
27-11-06, 03:58
ya acunun sitesinde bir arkadaş ısrarla finale deryanın kaldığını ve onun kazanacağını söylüyor. birde sms oylarıyla yarışmaya bir yarışmacı geri çağrılıyormuş. bu da teymur olacakmış. valla benim kafam çok karıştı.

Final aralıkta canlı yayında diyorlarsa o konuda yalan söyleyeceklerini sanmam bir şekilde anlaşılır zaten...
Ama gerçekse seloş kazanmasında deryayada razıyım.. derya dönek mönek ama kötü bir karakteri olsada en azından sahip olduğu bir karakteri war... smsle çağrılma olayına çok güldüm :D o geri çağırma olayının yaşandığı zaman yarışma bile başlamamıştı insanlar teymuralpin kim olduğunu bırak survivor turkiye yarışmasından bile habersizdi.Kim nasıl sms yolladıda teymuralp geri çağırıldıki :img-hyste Hadi aralık başında oylama yapılacak kazanan finale eklenecek dese neysede teymuralp oylamada kazandı geri çağırıldı falan deyince :D iyi salamış gerçekten..

Moonrosee
27-11-06, 09:54
İpeği neden elemiyorlar anlamadım.Tamam belki herkes kendi adına yarışıyor ama sonuçta hala bir gruplar.İpek hiçbir yarışmada yok hiçbirşey yapmıyor.Ancak ortada konuşsun.Metin'e çok üzüldüm.Hak etmemişti bence yarışmanın birincisi Metin olmalıyıd.Neyse NAdya da gitti de içim rahatladı.Selim de ordaki yengeçlerle muhatap olur.Bşrde eleme sırasında Selim'in söylediği laflar çok çirkindi.Selim kendini çok beğenmiş birisi.

Batu_1907
27-11-06, 11:41
öncelikle sool cnm imza için....

ya ne demiş yonjada benim o olaydan haberim yok.yonjalarını söleyebilirmisiniz çok mrk ettim walla:icon_whis

aytuğun selime yazdığını diosun sanırım

"caddenin en yakışıklı çocuğuyla ıssız bi adada aç ve susuz beraber 52 gün geçirdim çatlayın kızlaar kanka istedimizi yapamadık ama ben senin yerinede devam edicem bu sefer yengeç yemicez"

ezberlemişim lol satırları muhah :D bunları yazmış gerisi varmıydı yokmuydu hatırlamıorum

bence aytuğ finalde abicim

çünkü metininde aytuğa bi yorumu var
"aramızda en güçlü sendin"tarzı bişy yazmış aklımda kalmadı

bilemiorum yani artık bye

hade araştırmalara devam belki bulursunuz :happy0064

apple-core
27-11-06, 23:26
aytuğun selime yazdığını diosun sanırım

"caddenin en yakışıklı çocuğuyla ıssız bi adada aç ve susuz beraber 52 gün geçirdim çatlayın kızlaar kanka istedimizi yapamadık ama ben senin yerinede devam edicem bu sefer yengeç yemicez"

ezberlemişim lol satırları muhah :D bunları yazmış gerisi varmıydı yokmuydu hatırlamıorum

bence aytuğ finalde abicim

çünkü metininde aytuğa bi yorumu var
"aramızda en güçlü sendin"tarzı bişy yazmış aklımda kalmadı

bilemiorum yani artık bye

hade araştırmalara devam belki bulursunuz :happy0064

saol arkadaşım sölediğin için.belki lafın gelişi öle demiştir.ama belli olmas belki de aytuğ kalmıştır yarı finale.aman walla kafam karıştı ne o ya biri aytuğ gidicek haftaya dio biri yarı finale kaldı dio.ben artık izleyip öğrenmek istiorm açıkçası...:img-blush

apple-core
27-11-06, 23:58
suvivor un yarı finaline kadar olan bölümü yaz aylarında çekildi...yarı final ve finali canlı yapacağız.yarışmacıların hala yazlık kıyafetle olmasının sebebinin yazın çekilmesiyle alakası yok...bu konuyu eski coğrafya öğretmenine sorabilirsin,panamanın ekvatora yakın olduğunu ve orada hiç kış olmadığını söyler bence

bu acuna sorulan yarışma ne zmn çekildi 1. belli mi gibi bir soruya verdiği cwp.artık görüldüü gibi sölenenlere inanmamıza gelek kalmadı.yalan sölicek hali yok herhalde acunun...

stormy
28-11-06, 00:10
ya acunun sitesinde bir arkadaş ısrarla finale deryanın kaldığını ve onun kazanacağını söylüyor. birde sms oylarıyla yarışmaya bir yarışmacı geri çağrılıyormuş. bu da teymur olacakmış. valla benim kafam çok karıştı.

Benim anladigim kadariyla soyle olacak geriye 6 kisi kaliyor ya 2 kisi daha elenecek ve 4 kisi yari finale kalmis olacak..Bu 4 kisi yari finalde canli olarak izlenebilecek..Geriye kalan 2 kisi finalde yarisacak..yani..benim duydugum kadariyla yarisma haziranda cekilmeye baslanmis..Aralik ortasi gibi final olacak deniyordu.

stormy
28-11-06, 00:28
Celiskili seyler var..Arkadas yazmis sms oylariyla bir yarismaci geri cagiriliyor iyi guzelde o zaman yarisma veya duyurumu vardi da.yada kimin sms oyu.Teymuralp'in kesin gelecegi belli olmus?

berry_74
28-11-06, 01:13
Kim Kaldiki Yenecek Yunani... Onlar Okadar Gucliki Suanda Bizde Kim Var.. Derya... Ise Yarayamayan Sadece Konusan Biri Kac Oyun Aldiki Hatta Onun Yuzunden Oyun Bile Verdik... Ipek Dersen Inanilmaz.... Kadin Hic Bir Oyuna Girmeden Pirinc Haslayarak Ve Kulis yaparak Bu Zamana Kadar Geldi.. Gereksiz Biri.. O yarismaya Nasil Kabul EdilMIS Tartisilir....kala Kala Selim Ve Aytug Kaldi Onlarda yunan Takimina Gore Guclu Olabilirmi Bilmiyorum Derya Ve Ipegin Yerine Teymuralp Ve Metin Kalmaliydi...kanim Kabariyor Yaa Bu Yunanlari Mosmor Etmeliyiz..

stormy
28-11-06, 01:25
Oylama olacaksa sms numaralari anons edilirdi..ama internetten canli izlemek icin diye uyari gecince cumartesi..TV de gosterilecek bolumun kayit olacagi aklima geldi...yarismanin finali bence panamada olmayacak..

DiZiMaNYaĞı
28-11-06, 04:57
Haydaa önceden final aralık ortalarında canlı olacak diyordu şimdide yarı final ve finalmi canlı diyor :img-pilot hem ben şunuda anlamıyorum sen kalk 50 gün adamları o ortamda yarıştır yarı final ve final kaldığındada o psikolojiden çıkarıp evlerine yolla aralıkta gel finaller var de popstar elemesimi bu yaw bugün git haftaya şuraya gel :D önemli olan o psikolojide yarı finnalle finali tamamlamak yoksa eve dönüp dopingi alıp finaller için geri dönmenin ne manası warki...

stormy
28-11-06, 09:47
Haydaa önceden final aralık ortalarında canlı olacak diyordu şimdide yarı final ve finalmi canlı diyor :img-pilot hem ben şunuda anlamıyorum sen kalk 50 gün adamları o ortamda yarıştır yarı final ve final kaldığındada o psikolojiden çıkarıp evlerine yolla aralıkta gel finaller var de popstar elemesimi bu yaw bugün git haftaya şuraya gel :D önemli olan o psikolojide yarı finnalle finali tamamlamak yoksa eve dönüp dopingi alıp finaller için geri dönmenin ne manası warki...

aralik ortasina ne kaldi? 2 program sonra yari final baslar zaten

Urfalı Haso
28-11-06, 13:12
:img-yes: inşallah sms oyları ile teymur ve metin arasında bir seçim yapılır ve ikisinden biri ülkemizin adını bir kez daha şahlandırır yoksa ordakilere kalırsak türkler ne aptal insanlarmış diyecekler rezil etti bizi orda yarışan beyinsizler takımı reziller!!!

bostepeli
28-11-06, 15:38
arkadaşlar adaya elenen yarışmacılara geri dönme şansımı veriliyo anlamadım eğer öyle bişe varsa olmaz gibi geliyo bana ama olursa teymur dönmeli yunanllardan finale pantelis kalırsa onun hakkından bitek teymur gelir :img-wink:

Kang Joon Sang
28-11-06, 16:24
yarismanin finali bence panamada olmayacak..

önceki survivor dan haıtlralayım.final kız kulesinde yapılmıştı :img-wink:

Hilo
28-11-06, 16:44
Valla Final Avrupada bir ülkede olacaksa Kibrista yapilsin bence...Hem Türkler gidebilir hemde yunanlilar:happy0064

DiZiMaNYaĞı
28-11-06, 16:49
aralik ortasina ne kaldi? 2 program sonra yari final baslar zaten

Ya şuan izlediklerimiz canlı olsa bir kopukluk olmazdı ama bunlar ortalama 2 ay önceye ait görüntüler değilmi ? bu durumda yarı finalde aralıkta canlı olacaksa arada da 2 aylık bir kopukluk olacak.. o süre zarfındada yarışmacıları adada siz 2 ay bekleyin aralıkta finali yapacağız diyemeyeceklerine göre yolladılar evlerine 2 ay sonra gel finallere dediler.Atladığım bir nokta yoksa tabi :icon_whis

DiZiMaNYaĞı
28-11-06, 16:51
[QUOTE=!karbeyaZ!;1704825]ben yarı final işini şöyle değerlendirdim.. survivorda finale kalan isimler başta final kaldıklarını sanıyorlardı ama daha sonradan yeni bir kuralla elenenleri geri çağırma olunca yarı final oldu..
Olabilir belki sms muhabbetide onunla bağlantılıdır çağrılanlarla yarı final falan olur.
Ama işler çok karıştı gibi en iyisi izleyip anlamak.

Havin_53
28-11-06, 17:05
ya arkadaslar,selim in resmi var mi??
ya acayipp tatli cocuk abi ya..manyaq bisey
varsa siteye koyarsiniz bi zahmet:)simdiden tskler..byee

mrfargos
28-11-06, 17:26
bence 10 yarısmacı yarısmaya kimin gelecegi belirleyecek herkes kendi adı dısında bir yarısmacıyı sececek halk oyu da 1 oy olarak sayılacak :img-wink:

deadly_angel
28-11-06, 17:44
umarım nadya yarışmaya geri döner, anlamadığım birşey o zaman hem türklerden hem yunanlardan bir kişi dönsün hem böylece çok daha adil olur

bostepeli
28-11-06, 18:36
Umarım Teymur döner ve yunanlılara hakettikleri dersi verir..

sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım bu yarışmayı teymur hakediyo pantelis inşallah finale kalır ve geri dönüş olacaksa adaya bu kişi teymur olmalı pantelis teymura oyun oynadı sözünde durmadı şimdi sıra teymurda finali beraber yapmalılar,gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem olacak teymur inşallah böyle bir şans verilir eğer halk oyu kullanılacaksa oyum teymuradır helal olsun ona:king:

bostepeli
28-11-06, 19:30
ewt arkadaslar teymuru elemekle büyük hata yaptık.Duygularımızla davrandık.Oysaki mantığımıızı kullanacaktık.Ben yunanlıların bizi içten çökerttiğine inanıyorum.....

evet çok haklısın ben sana katılıyorum teymuru çok seviyorum ama ekibimiz ne kadar birbirimize düşmüş olsada kavgayı unutup mantıklarını kullanacaktılar şimdi yunanlılar bizi çökerttiler bu stratejilerini bizi içten çökerterk yaptılar bu açık teymur elenirken bi lafı vardı türkiyeye dışardan hiç bir güç bişe yapamaz ama içten çökertirler demişti tgrt bunu gösterdi teymur takım arkadaşlarını uyardı yunanlıların oyununu anladı ama geç oldu diye haber yapmıştı işte sonuç adamlar bizim dostluğumuzu takım ruhumuzu kıskana kıskan bi hal oldular ve bizden onu çaldılar aslarımız gitti bari geri dönüş varsa teymur olsun onların hakkından bi o gelir bide metin gelir ama garibimin omuzu çıkıp duruyo çok üzüldüm onada:sad53: , diğerlerini saymıyorum en güçlü takım arkadaşlarını elediler başkalarının laflarıyla ve yunanlıların oyunlarını anlayamadılar şimdi finali alsınlar yarışmayı alabiliyosalar pantelis zaten felaket bizimkileri dağıttı zaten o kalırsa işimiz yaş:img-wink:

stormy
28-11-06, 20:42
Fulya gelsin geri ya :) pandelisle iyi anlasir :):)..Bayilir Pandelis ona...Pandelis herkesin lokmasini yag oranini sayiyor ne adam

sude_burcu
28-11-06, 22:22
acunun forumunda bir kişi final olmadan önce yunan takımından da bizim takımdan da bir kişinin sms oylarıyla geri çağırlacağını yazmış. bu kişide teymuralpmiş.

ya artık kıme ınanacagımızı sapıttık herkes bısey soyluo umarım bu dedgın dogrudur cunku teymuralpsız bı fınal dusunulemez...:img-wink: valla artık ızlemeyı dusunmuodum survıvorı ama dayanamayıp ızlıycem sanırım ama sadece meraktan cunku kendı takımımıza guvenım kalmadı artık ınsallah teymur gerı cagrılır da bız de gercek bıze yakısır bır fınal ızlerız...:good:

MissBitch
28-11-06, 22:29
bence takimi sirtlayan teymuralp ve metindi, ikiside gitti,
takimruhu diye bisey kalmadi... hele selime iyice sinir olmaya basladim.
kizlardan aytug´unda hakkini yemek istemem, umarim o kazanir :happy0064

DEADMAN
29-11-06, 14:56
eğer geri dönme olcaksa metin ve nadya dönsün ikiside haksız yere elendi bide bence bu oylama yarışmacılar arasında yapılcak çünkü survivor zaten çekildi ve bitti yarışmayıda derya kazandı

özgür silis
29-11-06, 15:32
eğer geri dönme olcaksa metin ve nadya dönsün ikiside haksız yere elendi bide bence bu oylama yarışmacılar arasında yapılcak çünkü survivor zaten çekildi ve bitti yarışmayıda derya kazandı

nerden biliyosun bu konu hakkında gerçekten bi bilgin varmı

özgür silis
29-11-06, 15:35
eğer geri döneceklerse teymur ve nadya dönsün metinin dönmeside iyi olabilir ama omzundan dolayı çok zorlanıyo en iyisi teymur dönsün türk takımı için en iyiisi bu

jankbogo
29-11-06, 15:40
arkadaşlar metin den sonra kim elendi?

işallah selim elenmemiştir.

DEADMAN
29-11-06, 15:48
deryanın kazancağını biliyorum deryanın oğluyla ortak bi arkadaşımız var tabi oğlunu tanımıyom o kazancakmış ayrıca oğlu derya ile görüşmüyomuş hala

DEADMAN
29-11-06, 15:56
metin çıkık omuzla bile çok rahat yarışır nadyada o diğer 3 yunanı çok rahat yenebilir zaten nadya yanlış yaptı o ateş oyununu kazanmıyacaktı kendi şansını azalttı teymurun elenmeside kötü oldu ama son zamanlarda teymurun selime olan davranışları yanlıştı neyse artık hepsi elendi ben şu final meselesi nasıl olcak çok merak ediyorum canlı olması mümkün olamaz diğer survivorda final canlıydı burda nasıl yapcaklar onu anlamadım

apple-core
29-11-06, 16:01
deryanın kazancağını biliyorum deryanın oğluyla ortak bi arkadaşımız var tabi oğlunu tanımıyom o kazancakmış ayrıca oğlu derya ile görüşmüyomuş hala

ya arkadaşım yazmıcaktım ama duramadım walla.iide mantıksal olarak bir düşün yarı final ve final canlı yapılıcak bizlerden bazı kişilerde gidip izleyebilecek.sorarım sana o zmn nasıl belli olmuş olabilir 1..ben ilk survivoru ve canlı finali göz önünde bulundurduum için bu tip haberlere inanmıyorum.:img-blush

DEADMAN
29-11-06, 16:24
valla bu konu benimde kafamı karışıtıro ama ben arkadaşımın bana söylediği şeyi yazdım buraya bide bana saçma geliyo bu çekimler önceden yapıldı mesela nadya ve seliin görüntülerini daha yarışma başlamadan fragmanlarda gösteriyolardı ki bu görüntüler birleşmeden sonrakiler nasıl olurda yarışma hala bitmemişl olur salakmı bu yapımcılar insanları bekletiyolar yarışmacılarada yazık

stormy
29-11-06, 19:04
Arkadaslar kimin kazanacagini nasil bilebilirsiniz ki?Dizifim admin acunilicaliproduction'da yari finali yerinde izlemek icin duyuru baslatmis..Hatta ilgilenenlerin resimlerini bile istemisler..Bakin soyle yazmis

Yarı finali yerinde izlemek için yapman gereken internet sitemize üye olmak...V.I.P üyeler arasında çekilecek kura ile şanslı kişilerden biri sen olabilirsin.Hemen siteye üye ol, profiline kendi fotoğrafını ekle

Eger ki cekimler bitmisse belki son 2 program canli yayin olup studyoda oylama yapiliyor olabilir.

sunucum
30-11-06, 02:56
Arkadaşlar şu Sari Saçli Anne Teymuralp Yerine Onu Gönderselerdi şuan 7 Ye 2 Falan Kalmiştik Ama Bizim Takim Gitti Gaza Gelip Teymuralp I Gönderdiler Bizim Takimdan çok Umutluydum Hatta Kazanir Diyordum Ama Herkes Ilk Başta Herşey Takim Için Ayaklariyla Başladi şimdiyse Kim Kime Gicik Gidiyorsa Onu Gönderiyor Teymuralp Gitti Takim Bitti Selimden Iğreniyorum Derya öğğhh

ikarus75
30-11-06, 10:38
Yarışma Türkiye vatan millet sakarya diye başladı sonra baktıkki çıkar işleri ve 250 bin eurocuk daha bir önem kazanmaya başladı.Selim yarışmaları şaşırmış aslında bir aşk meşk programına katılsaydı kendisi için daha hayırlı olurdu.Türk takımının bu hale gelmesinde tek tek hepsinin suçu var ama birinci sıra selimin.
Ben birde Arzu ya çok güldüm yarışmadan çıkarken ben daha 18 yaşındayım daha fazla bu yarışmada kalırsam vucuduma zararı olur en iyisi benim gitmeme olur dedi.Eh be kızım sende ve ailende hiç mi akıl yok Allahın panamasına ne işin var.?
Derya da her defasında mert adamı oynamaya çalışıyor ama sanırım bu ona pek oturmadı gibi geliyor.Derya zamene adamı kim iktidardaysa onun yanında.
Ben takımda teymur dışında özellikli adam göremedim ama oda kibirine yenik düştü.Fazla bencillik grup için de yaramadı.Takımın kızları zaten felaketti bir çoğu sadece tv ye çıkmak için geldiği belli oldu.

Yunan takımına gelince adamların hala bizans ruhunu korumaları beni hayrete düşürdü.Adamlar Osmanlı zamanında neyse hala aynılar :)Türklerin arasına bir kız koydular(bakınız Nadya denen sırnaşık hatun) takım darma duman oldu.

İddaa ediyorum bir önceki yarışmanın son 3 finalisti bu yarışmada olsaydı yunanlıların tozunu atarlardı.

Bu arada yeni Survivor ın yarışmacıları Fenerbahçe- Galatasaray olacak haberiniz olsun.Başvurular başladı.

bostepeli
30-11-06, 12:02
slm arkadaşlar sabah yarışmanın yeni fragmanını gördüm kesinleşmiş fb ve gs taraftarlarının yarışacağı katılmak isteyenler için adres veriyodular bakalım nasıl bi yarışma olacak çekişmeli olacağı kesin:img-wink:

ikarus75
30-11-06, 14:05
Yeni fragmanı bende gördüm...Acuna helal olsun iyi para götürdü bu işlerden...Gs-Fb ile daha da iyi reyting alır...:D

Bazen ben de düşünüyorum bir Fenerli olarak katılsammı:happy0064 Şu katılanları görünce insan bende yaparım diyor ama seçilmek çok zor olmalı.

eRenn_20
30-11-06, 19:33
arkadaşlar kusura bakmayın sayfalara bakamadım yazıldı mı diye ama yazim..acunun sitesinde yeni başlicak olan survivor fb-gs ın anketi vardi..orda başka seçenekler de vardı ama oy veren var mı o ankete?

stormy
30-11-06, 20:01
arkadaşlar kusura bakmayın sayfalara bakamadım yazıldı mı diye ama yazim..acunun sitesinde yeni başlicak olan survivor fb-gs ın anketi vardi..orda başka seçenekler de vardı ama oy veren var mı o ankete?

O anketteki oylarin pek bir gecerliligi kalmadi..Cunku Acun Ilicali soru cevap kisminda FB-GS olacagini ilan etti.Hatta diger takimlardan bu haksizlik diyenler bile yazmis..E bir dusunursek bu ulkede insanlarin yuzde 80'i uc buyuk takimi tuttuguna gore..derbi mac izler gibi neredeyse butun Turkiye izleyecegini dusunuyorlardir kesin..:)

eRenn_20
30-11-06, 20:06
düşünmekte hakksız da değiller ben fb liyim ve yarışmayı mutlaka izlerim..neticede böyle büyük iki takımın bir de survıvor yarışmasında olması bence zaten büyük bir kesimi hemen çekecektir..zaten acun bu aralar köşe oldu baya daha ne olsun adam survıvor fb-gs diyo!

deadly_angel
30-11-06, 20:36
sıkı gsli olarak ikinci survivoruda heyecanla takip edicem, ama ben daha farklı bir konu bekliyordum açıkcası, gs fb değil, ülkeler arası oldukça iyiydi bence, olay kimi zaman farklı boyutlarda tartışılsada

ama yinede oldukça ilgi çeker diye düşünüyorum...

FBuse
30-11-06, 22:02
az önce tanitimi gördüm yeni survivor kesinlikle FB-GS arasinda olucak, bende daha gzl bisey bekliyordum yani ne bileyim bi issiz adada yasam mücadelesi veren insanlarin konulari farkli olmaliydi kesin oyunlarda futbol üzerine falan olur, ama fanatik bi FB´li olarak takip ederim heralde! :img-wink:

Urfalı Haso
30-11-06, 22:37
Yapımcılar dikkat etsin bu sefer selim ve derya karakterinde oyuncular alırlarsa kesin diğerlerinden dayak yerler nede olsa karşılarında yunanlılara rezil olma gibi bir durum sözkonusu olamaz yani birbirlerini yerler anlıycan kol kırılır yen içinde kalır ne de olsa yurdum insanları olucak kafa göz kırırlır raytingler patlama yapar sever bizim birkısım insanımız magandaları seyretmeyi hatta alkış bile tutarlar küfür ve satır sallayanlara...bakalım bu sefer kimleri ne tip insanları seçicekler yine kavgacı karakterlerimi iek gibileri seçilirse seyretmem bu sefer dişli dürüst karakterleri seçsinler haksızlığa tahammül edemeyip haksızlık yapanları bir güzel evire çevire dövsünler,ders olur belki birilerine!

Urfalı Haso
30-11-06, 22:42
İnsanlar gözlerini açtı artık nede olsa dürüstler ve efendiler erken eleniyo,kavgacılar ve dönekler sona kkalıyolar,şimdiki yarışmacılar baya birşeyler öğrendi artık herkes sona kalmak için kim kimi döverse en çok kavga eden sona kalıcak demektir ona göre gençler baltaları hazırlayın!!!Selimden daha dişlileri çıkacak deya ve selim çabuk unutulcak gibi geliyo bana ne dersiniz yorumlarınızı merak ediyorum!!!

xmrtyldz
01-12-06, 13:40
acba yarın kimler gidecek
bazı tahminlri doğru çıkanlar var.cevapları bekliyorum

özgür silis
01-12-06, 15:06
yeni yarışmanın daha iyi olmasını beklerdim bende sıkı bi fb liyim ama buna rağmen gs ve fb arasında yapılmasını saçma buluyorum belki reytingleri yüksek olur ama bişey kazandıracağını sanmıyorum daha ilginç konu bulabililerdi bence:img-wink:

bone88
01-12-06, 15:22
evet fb-gs olayı izleyici kitlesinin de bi kısmını kaybettirir... fanatik olmayan birine saçma gelebilir ve bjk ve anadolu takım taraftarları bize ne fb-gs den der...
ben de başvurucaktım ama fb-gs saçma olmuş... bi de eski ambiyansı kalmamış survivor ın... 100 kişilik ekip adada kamp kurmuşken, 50metre ötedeki yarışmacıların pek de aradıklarını bulduğunu sanmıyorum tabi bir de muhtemel olan parayla tutulmuş oyuncular olmaları olasılığı var... hiç gerçekçi gelmiyo bana artık... acemi bi senaristin elinden çıkmış bir hikaye gibi

şimdiki konusu iyi ama uyarı almış acun...çok da güvenilir olmayan kaynaklardan duyduğuma göre "biz türk-yunan dostluğu diyoruz sen türkleri-yunanları birbirine düşünüyosun" şeklinde..

deadly_angel
01-12-06, 15:35
Acun sitesinde en çok Teymuralpin gidişine üzüldüğünü söylemiş, kimbilir belki Teymuralp geri dönebilir

Bu hafta dengeler oldukça değişecek gibi gözüküyor, herhalde bizden ipek gider, onun denge oyununda o kadar dayanabileceğini sanmıyorum

çaplin
01-12-06, 18:36
Acun sitesinde en çok Teymuralpin gidişine üzüldüğünü söylemiş, kimbilir belki Teymuralp geri dönebilir

Bu hafta dengeler oldukça değişecek gibi gözüküyor, herhalde bizden ipek gider, onun denge oyununda o kadar dayanabileceğini sanmıyorum

öyle bişey olmaz zaten..kurallara ayrık ırı..o zaman gidenler bidaha gelsin baştan oynayalım...hem yunanlılarda itiraz eder bende olsam bende itiraz ederim..

keremcem_çisem
01-12-06, 19:04
şu yeni yarışma ne zaman başlar arkadaşlar biliomusnuz.seçmeler daha yapılamdı ama ben merak ediorum ne zaman başlıcanı bilen varsa yazabilirmi

sude_burcu
01-12-06, 20:22
Düelloyu İpek kaybetcek ve sevinin arkadaşlar Pantelisi gönderiyoruz sonunda:D

valla senın dedıklerın cıkıo ınsallah bu da dogrudur ıpekten de pantelısten de kurtulalım artık...

deadly_angel
01-12-06, 21:28
Eğer elenen yarışmacılardan birinin (her iki takımdada) geri dönme ihtimali yoksa, şu anki yarışmacılara bakarsak final için en güçlü durumda olan Platonas

deadly_angel
01-12-06, 21:46
Evet bencede en iyi Platonas...Ben şuan survivorda amfriktatis i tutuyorum :) Ama Teymur yada Metin dönerse onları tutarım...Şuan Türklerden kimseyi sevmiyorum çünkü...:)

kesinlikle, bende senin gibi düşünüyorum, şu an yarışmada olan türk yarışmacıların hiçbiri haketmiyor çünkü, amfriktatisde oldukça iyi bir yarışmacı, ama güçlere bakacak olursak Platonas alır gibi... :img-wink:

sude_burcu
01-12-06, 22:39
Platonas yarın elencek çünkü dokunulmazlığı Selim kazancak , sonraki bölümde 2-2 kalcaz ve düello yapılıp finale bir Yunan bir de Türk katılcak , Türklerden bu büyük bir ihtimal Aytuğ olcak , Yunanlılar hakkında birşey söyliyemicem henüz.

nasıl yanı turklerden fınale aytug mu kalıo anlamadım hem sen pantelıs elenecek dememısmıydın hersey karıstı valla rıca etsem ayrıntılı anlatırmısın?

sude_burcu
01-12-06, 22:56
Yarınki bölümde dokunulmazlığı Selim kazancak, Platonas ve Amfriktatis Pantelise oy vercek ve kendileri yarışmaya veda etcek , bir sonraki hafta bizden biri gitcek 2-2 kalcaz sonra her takım kendi arasında düello yapcak 1-1 kalcaz , Türklerden ya Derya ya da Aytuğ kalcak finale Yunanlılardan da ya Platonas ya da Amfriktatis.:good:

tamam cok tesekkurler acıklama yaptıgın ıcın her ne kadar artık ızlmek ıcımden gelmese de yıne de merak edıyorum ve senın de dedıklerın genelde cıktı sımdıye kadar bakalım ızleyıp gorcez...tekrar cook sagol:img-wink:

deadly_angel
01-12-06, 23:12
EscMania sağol bilgiler için, dokunulmazlık oyunu oldukça zor olacak gibi bu hafta, ben selimin biran önce elenmesini istiyorum, yarışmada kalmayı haketmiyor çünkü...

deadly_angel
01-12-06, 23:28
Selimin finale kalmayacağı garantisini verebilirim sana :)

işte buna çok sevindim:img-wink: :img-yes:

xmrtyldz
01-12-06, 23:34
finalden önce yarı final var ve canlı yayın arkadaşlar
o yüzden sona her iki takımdanda iki kişi kalması gerekiyor

cerenimo
02-12-06, 00:05
yeni yarışmanın daha iyi olmasını beklerdim bende sıkı bi fb liyim ama buna rağmen gs ve fb arasında yapılmasını saçma buluyorum belki reytingleri yüksek olur ama bişey kazandıracağını sanmıyorum daha ilginç konu bulabililerdi bence:img-wink:

eet bence de cok sacma.Bence bu ulke olayına dewam etselerdi daa iiiii olurdu.Türklerle Türkler olcaa için cok heycanlı olcaanı sanmıorm.:img-blush

apple-core
02-12-06, 01:22
Düelloyu İpek kaybetcek ve sevinin arkadaşlar Pantelisi gönderiyoruz sonunda:D

ben hiç sewinmedimm:img-wink: pentelisin kalmasını istiodum yaa..senin dha önce verdiğin tüyoların doğruluğunu da göz önünde bulundurarak inandım sölediine..of üzüldüm ama yaa:icon_sorr :img-blush

stormy
02-12-06, 03:48
Az once her zamanki yuklenen sitede fragmani gordum..Selim ile Pandelis birbirleriyle tartisiyordu..Saat 21.45 teymis galiba mac var diye gec saatte..

DiZiMaNYaĞı
02-12-06, 04:35
Yarınki bölümde dokunulmazlığı Selim kazancak, Platonas ve Amfriktatis Pantelise oy vercek ve kendileri yarışmaya veda etcek , bir sonraki hafta bizden biri gitcek 2-2 kalcaz sonra her takım kendi arasında düello yapcak 1-1 kalcaz , Türklerden ya Derya ya da Aytuğ kalcak finale Yunanlılardan da ya Platonas ya da Amfriktatis.:good:
way be şaka gibi.. herkesin nefret ettiği ve yarışmada pek varlık gösteremeyen derya ilk 2'ye kadar kalacak demek :img-blush şampiyonda olursa şaşmamak lazım :img-hyste walla selim gibi bir karakter kalmasında ipeği bile finalde görmeye razıyım aslında :img-yes:
ama selimin eleneceğini belirttiğine göre o zaman deryayla aytuğ selime oy kullanacak buda şunu gösteriyorki önünü açmak için çevresindeki kızları kullanan selim sonunda kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek... bu güzel bir haber, iyi bir dersi hakediyordu zaten :)

stormy
02-12-06, 06:16
Yanliz bazi Yunan sitelerine gore, Yunanistan-Turkiye arasinda yeni bir Survivor yapmak istiyormus yapimcilar.Fakat bu sefer bir ucuncu ulke daha olacakmis.Bu ucuncu ulke Arnavutluk olacakmis..Yani Turkiye-Yunanistan-Arnavutluk Survivor'i uzerinde calisiliyormus.

apple-core
02-12-06, 12:41
Yanliz bazi Yunan sitelerine gore, Yunanistan-Turkiye arasinda yeni bir Survivor yapmak istiyormus yapimcilar.Fakat bu sefer bir ucuncu ulke daha olacakmis.Bu ucuncu ulke Arnavutluk olacakmis..Yani Turkiye-Yunanistan-Arnavutluk Survivor'i uzerinde calisiliyormus.

hmmmçok güsel olur aslında.en azından fb-gs den iidir benim için:icon_sorr

eRenn_20
02-12-06, 14:39
hmmmçok güsel olur aslında.en azından fb-gs den iidir benim için:icon_sorr

bence de ülkeler arası fb-gs den iyidir..ama ben yarşmacıların bizi temsil edecek nitelikte olmadığını düşünüyorum..birileri türkiye adına yarışıyorsa ve yarışacaksa seçerken daha dikkatli olmak gerekmez mi?

deadly_angel
02-12-06, 15:05
Ülkeler arası survivor bence daha heyecan verici, fb gsyi sıkı gsli olarak tabiki izlicem ama yunanistan türkiye kadar heyecan verirmi bilemiyorum

deadly_angel
02-12-06, 15:51
bugün sabah gazetesinde (günaydın) survivor hakkında birşeyler vardı, yazılana göre selim ve nadyanın ilişkisi devam ediyomuş tek sorun nadyanın yarışmadan sonra 12 kilo almış olmasıymış......

böyle bişiler yazıyodu...

xmrtyldz
02-12-06, 15:52
bütün yarışmacılar istanbulda
bugün bir arkadaş bana şöyle bir bilgi verdi
bilgi aşağıda,
ödül yarışı yunanlılar kazanacak amfikratis
dokunulmazlığı selim yani biz kazanacağız ada konseyinde yarışmaya pandelis veda edecek ...
ve finale selim ve derya kalacak dedi

xmrtyldz
02-12-06, 15:53
bugün sabah gazetesinde (günaydın) survivor hakkında birşeyler vardı, söylenene göre selim ve nadyanın ilişkisi devam ediyomuş tek sorun nadyanın yarışmadan sonra 12 kilo almış olmasıymış......

böyle bişiler yazıyodu...

evet bilgi doğru

Esziey
02-12-06, 16:17
Nasil yani ya ? Ben haberden bisey anlamadim.. Nadya nasil 12 kilo aliyor ya ? Ve yarisma bu yaz cekilmedi mi ?

cemotara
02-12-06, 16:45
Survivor GS-FB'de Forum 2'ye Bölünecek Anlaşılan.. :D Tabi Ben GS'lilerden Yana Olacam. Beşiktaşlıları Merak Ediyorum Kimi Tutacaklar :D

tabikide bir beşiktaşlı olarak yarışmayı izlemiyecem anca bukadar saçmalık olur neden futbolu karıştırıyolarki ülkeler olsaydı daha güzel olurdu birde yarışmayı biz kazanırsak inş. biz kazanırız bunun aytuğ olmasını istiyorum çünkü sonuna kadar hakediyor ne ipek ne selim nede derya survierı yarışmasını kazanmayı haketmiyor

BjkGirl
02-12-06, 16:54
tabikide bir beşiktaşlı olarak yarışmayı izlemiyecem anca bukadar saçmalık olur neden futbolu karıştırıyolarki ülkeler olsaydı daha güzel olurdu birde yarışmayı biz kazanırsak inş. biz kazanırız bunun aytuğ olmasını istiyorum çünkü sonuna kadar hakediyor ne ipek ne selim nede derya survierı yarışmasını kazanmayı haketmiyor

Evet sana katiliyorum bencede ülkeler olsaydi daha iyi olurdu...cünkü takimlar arasi cok sacma...zaten onlar liglerde birbirlerine karsi yarismiyorlarmi bi bu eksikti...ama ülkeler olsa cok güzel olurdu...mesela almanya türkiye...ama bi survivor hastasi olarak fb-gs suvivoruda izlerim...bi hasta BESIKTASli olarak ben fenerin kazanmasini isterim...cünkü gs yi sevmiyorum...ama cok kavga olur kesin burdan zaten sadece futbol tartisilir...

deadly_angel
02-12-06, 17:30
bugun survivor varmi??varsa saat kacda?:img-wink:

haberlerden hemen sonra başlayacak her zamanki saati yani

sozer
02-12-06, 17:32
bugun survivor varmi??varsa saat kacda?:img-wink:

bu akşam 2145te show tv de.saati biraz ileriye çekmişler.

deadly_angel
02-12-06, 17:37
bu akşam 2145te show tv de.saati biraz ileriye çekmişler.

o zaman pardon ya ben yanlış söylemişim, bu hafta ileri çekildiğini bilmiyodum, hımm ii olmuş aslında

GOKHN
02-12-06, 20:13

yarışmanın fb-gs olmasının nesi saçma anlayamadım
futbol rekabeti hayatımıza girdi bu yüzden çok doğal
ve bence bunun reytingleri daha yüksek olur
iyi olan(fb) kazansın

xmrtyldz
02-12-06, 20:46
şampiyon belli ikinci kim
galatasaray

Ateş
02-12-06, 21:25
yeni survivor fb-gs arasında en iyi olan kazansın yani FENERBAHÇE:img-clapp ama bence takımlar arası değilde ülkeler arası olması daha mantıklıydı.bence daha heyecanlı oluyodu öyle hem herkes izliyodu şimdi böyle olunca sadece iki takımın taraftarları izlicek bundada fenerbahçeli olarak heyecanlanıcam ama diğeri kadar olucağını sanmam

apple-core
02-12-06, 21:31
yeni survivor fb-gs arasında en iyi olan kazansın yani FENERBAHÇE:img-clapp ama bence takımlar arası değilde ülkeler arası olması daha mantıklıydı.bence daha heyecanlı oluyodu öyle hem herkes izliyodu şimdi böyle olunca sadece iki takımın taraftarları izlicek bundada fenerbahçeli olarak heyecanlanıcam ama diğeri kadar olucağını sanmam

ewet sezencim ya bu yeni rekabet alanını bende beğenmedimmm:icon_sorr ben her iki takımı da tutmuyorum ve fanatiklği de sewmiyorum.ülkeler arası çok daha iiydi.sanırım tepki topladığı ve düşmenlığı tetiklediği için vazgeçtiler bu fikirden...birisi arnavutluk-yunanistan-türkiye olucak demiş ama ne kdr doru bilinmez...:img-meeti

BjkGirl
02-12-06, 22:21
Vay be iste bu...iste eski türk takimi geri geldi...eski selimide kazandik artik...eski destekledigim selim geri döndü...selim iyi hakkindan geldi pantelisin...ya dokunulmazlik yarismasi nasildi öyle ya...muhtesemdi resmen gurur duydum...onlar yerde sürünüyorlar ve bizim iki yarismaci birbirine karsi...ve sonundada ücünün beraber seye vurmasi cok güzeldi ya...insallah hep böyle devam eder ve pantelis defolup gider...

melis-dikkaya
02-12-06, 23:14
Yeni yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum..Sonuçta Galatasaray kazanacağınıda biliyorum..

Bugün alınan zafere gerçekten çok sevindim.Gerçekten muhteşemler.Fark ettiyseniz ipek denilen anne görünümlü tosba gittikden sonra ve nadya selimin konsantresini bozmadığı için artık daha başarılıyz...Bu yarışmayı Türklerin kazanacağına her geçen bölüm biraz daha inanıyorum

TÜRK IRKI SAĞ OLSUN..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..NE MUTLU TÜRK VE MÜSLÜMAN DOĞANA

melis-dikkaya
02-12-06, 23:49
haha Arkadaşlar pandelis gittti Allah kavuştursun:img-hyste :img-hyste Şaka diyorum ya..Allah düşmanımdan bile uzak tutsun böyle adam olmaz olsun ya.Adam okadar iki yüzlüki tutmuş bide platonasa oy vermiş en iyi anlaştığı arkadaşıyla..PANDELİS SENİ ALLAH İSLA ETSİN...Bidahaki survivor ada katıl gene aynı hezimeti alırsın..Atalarınıda izmirden denize döktük senide panama kanalına attık ...Bu yarışma TÜRKLERİN...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE:happy0064

deadly_angel
03-12-06, 00:07
Dokunulmazlık yarışmacı aşırı zordu, pantalisin elenmesine çok sevindim, selimin hırsı oldukça arttı, ama bana bir işe yarayacakmış gibi gelmiyor, çünkü kazanamayacak;)

Pantalis elendiğini duyunca dahada batırdı kendisini ve olayları farklı boyutlara çekerek nasıl biri olduğunu açık olarak ortaya koydu, türk takımından birilerinin kazanmasını hala istemiyorum çünkü hepsi karaktersiz insanlar, üçününde şu ana akdar yarışmada kalabilmeleri güçlerinden dolayı değil, aksine hep ortalığı karıştırarak şu ana kadar gelebildiler.Amfikratis yada Platonas kazanır gibime geliyor...

melis-dikkaya
03-12-06, 00:10
Dokunulmazlık yarışmacı aşırı zordu, pantalisin elenmesine çok sevindim, selimin hırsı oldukça arttı, ama bana bir işe yarayacakmış gibi gelmiyor, çünkü kazanamayacak;)

Pantalis elendiğini duyunca dahada batırdı kendisini ve olayları farklı boyutlara çekerek nasıl biri olduğunu açık olarak ortaya koydu, türk takımından birilerinin kazanmasını hala istemiyorum çünkü hepsi karaktersiz insanlar, üçününde şu ana akdar yarışmada kalabilmeleri güçlerinden dolayı değil, aksine hep ortalığı karıştırarak şu ana kadar gelebildiler.Amfikratis yada Platonas kazanır gibime geliyor...

İstersen iddayada girelim..Bu yarışmayı Türkler kazanacak.

A.Konak
03-12-06, 00:12
Survivor Türkiye - Yunanistanda kavga çıkmadı ama Fenerbahçe - gs de çıkar :)

Bir Fenerbahçeli olarak gitsem mi ne yapsam :p

deadly_angel
03-12-06, 00:16
Bu haftadan sonra bile yarışmaya Türkiye Yunanistan olarak bakmıyorum, çünkü eğer öyle bakılırsa yarışma, yarışma olmaktan çıkar ve çok farklı boyutlara taşınır, sonuç olarak bu yarışmayı bir kişi kazanacak ve parayıda bir kişi alacak... yarışmanın Türkiye ve Yunanistan arasında iyi yada kötü bir etkisi olacağını sanmıyorum, yunanlıların bir kısmı zaten türkleri sevmez, türklerin bir kısmıda yunanlıları... bu böyledir, bu tür yarışmalarlada değiştirilemez bu duygular, halen tarihle yaşanıyor, geçmişten gelen büyük önyargılar var, önemli olan şu an ve bundan ilerisi... hiçkimse unutmuş değil geçmişte olanları ama bunlarlada yaşanmaz...

FBuse
03-12-06, 00:55
Nedense ben bazi arkadaslar gibi düsünmüyorum, ben pantelisin gitmesine üzüldüm nedenlerimin bikaci......1. mesela adam girdiginden beri acik konusuyor basta türkleri sevmedigini söyledi daha sonra birlestiklerinde fikirlerinin degistigini söyledi bu onun en dogal hakki bence - hata strateji olsa bile ona kalmis biseydi yani; 2. onun türklere karsi olan antipatisini aslinda normal karsilamak lazim cünkü o ilkokuldan beri böyle egtilmis - türkleri düsman olarak görüyor (ve tarihine-ülkesine cok bagli birisi) bunu degistiremeyizki, kaldiki pantelis hic bi saygisizlik yapmadi bizimkilere karsi; 3. diger iki yarismaci (afrimkatis bide digeri iste hehe isimlerini unuttum!) pantelise duva ettsinler o olmasaydi ikiside suan orda olamazdi cünkü pantelis cok akili-kurnaz-zeki birisi finalde Erkeklerin olmasini istedi - onlarin daha güclü oldugunu biliyordu, bunu ülkesi icin yapti; ve ve ve cok neden var...!

anlatmak istedigim.....panteliste melek degildi ama cok kötü biride degildi bence, o bir YUNAN ve tabikide ülkesini koruyacak onun en dogal hakki!

Herneyse ellendi gitti baska lafa gerek yok aslinda! bende sadece yorum yapmak istedim, ayrica herkezin yorumuna saygi duyuyorum buarada! :img-yes:

FBuse
03-12-06, 00:59
Survivor Türkiye - Yunanistanda kavga çıkmadı ama Fenerbahçe - gs de çıkar :)

Bir Fenerbahçeli olarak gitsem mi ne yapsam :p
hehe bende öyle düsünüyorum, FB-GS olucakta kavgami olmicak bu imkansiz bisey; bende az önce babama diyom baba katilayimmi falan diye sakasindan hehe kalbim FBlilerden yana tabiki simdiden söyleyim =)

stormy
03-12-06, 01:29
Pandelis ilk gunden beri butun herkesin lokmasini sayiyordu..Siyah sacli kiz Ionna'ydi adi sanirim onunlada yemek konusunda tartismisti...Bizimkiler onun yalan soyledigini cok gec farkettiler..Belki Yannis yerine Pandelis gonderselerdi zamaninda su anda Yunan ekibinde istenmeyen kisiler olmazdi..Dokunulmazlik yarismasida cok zordu yarismacilar sarhos gibi oldular...Pandelis ne kadar riyakar oldugunu son konusmasini yaparak gosterdi zaten, onun gibiler asla degismez.

stormy
03-12-06, 01:36
arkadaslar bugün bakamadi biri bana özetlet mi lütfen?;)

Ipek elendi dayanamadi..Sonra adaya donduler..Pandelis tembel tembel yatiyordu..Aytug Selime Pandelisin yaptigi bir hareketi anlatti yani habire yiyorlar gibi birsey soylemis..Selim cildirdi, benim arkadaslarim calisiyor senin gibi tembel tembel yatmiyor, yemek istiyrosan kalk calis bizim hakkimizda arkamizdan konusup duruyorsun Nadia soylemisti senin hakkinda herseyi dedi..Megersem Aytug tuvalet yapacagi sira Deryadan adanin ucuna kenidisni goturmesini izlemis,sonrada arkadaslarina habire yiyorlar baska bir dertleri yok demis ve Pandelis kalkip takip etmis napiyorlar diye sonra yalan yere kivirdi bende tuvalet yapacaktim Aytugu farkedince yapmadim vs..dedi...Yarismayi selim kazandi ve Pandelis yollandi giderkende Turklere olan ofkesini kusmadan edemedi..

Nisanda
03-12-06, 01:39
Ipek elendi dayanamadi..Sonra adaya donduler..Pandelis tembel tembel yatiyordu..Aytug Selime Pandelisin yaptigi bir hareketi anlatti yani habire yiyorlar gibi birsey soylemis..Selim cildirdi, benim arkadaslarim calisiyor senin gibi tembel tembel yatmiyor, yemek istiyrosan kalk calis bizim hakkimizda arkamizdan konusup duruyorsun Nadia soylemisti senin hakkinda herseyi dedi..Megersem Aytug tuvalet yapacagi sira Deryadan adanin ucuna kenidisni goturmesini izlemis,sonrada arkadaslarina habire yiyorlar baska bir dertleri yok demis ve Pandelis kalkip takip etmis napiyorlar diye sonra yalan yere kivirdi bende tuvalet yapacaktim Aytugu farkedince yapmadim vs..dedi...Yarismayi selim kazandi ve Pandelis yollandi giderkende Turklere olan ofkesini kusmadan edemedi..
way be demekki kacirmisim herseyi:(
peki final canli olcakmis birileri eri gircekmis yarismaya dogru mu?

SÜRMELI
03-12-06, 04:02
ben birseye çok güldüm.. merdivenlerden inerken pantelis amfrikatis ve platonasa eminim ikinizden biri türkleri yenecek felan dedi bizim aytugun yüz ifadesini gördünüzmü gülümseyerek basini salladi.. herhalde ne dedigini anlamadigi için neden orda hemen çevirmiyorlarki.. çevirseydilerki derya bir güzel dövseydi pnatelisi:happy0064

DiZiMaNYaĞı
03-12-06, 04:40
Ya türkiye yunanistan dostluğu bilmemnesi falan palavra bunlara inanıpta sanki bir dsotluk rüzgarları estiği kanısına falan varmasın kimse :) bizim onlarla tek dostluğumuz güzel yunan kızlarını ayartmakla olur o kadar.
Acun ılıcalının bu konu hakkındaki yorumu zaten çok açık ve net bakınız :
Dünya yüzeyinde program yapamadığım tek bir ülke var o da yunanistan.. çünkü kime türkiyeden geldim diye mikrofon uzatıysam herkes kaçtı dolayısıyla programı yapamadan geri döndük !!! senin benim onun şunun bunun senpatisiyle bitmez bu dava... adamlar daha ilkokuldaki tarih derslerinde türklerden nefret etmekle işe başlatıyorlar :img-blush
teymuralp konstantinapolis sözüne tepki verince pandelisin açıklamasını duydunuzmu bilmem.. yunanistanda istanbul ile ilgili geçen resmi yazışmalarda bile herkes konstantinapolisi kullanır dedi ! orada gösterişten dostluk rüzgarları estiriyorlar işte.. kameralar olmasa hepsi birbirini...

sozer
03-12-06, 11:13
dünkü yarışmada pandelisin ne kadar iğrenç biri olduğunu bir kez daha izlemiş olduk.dün ayrılırken o bakışları resmen kin kusuyordu.böyle biri kendini yarışma boyunca nasıl tutmuş anlamış değilim.neyseki gitti.ama giderken söylediklerine derya çok güzel cevap verdi.bi dahakine gelsin de yine ağzının payını alsın dönsün

selim nadya gittikten sonra bi hırslanmış o yarışmadaki perfonmansı gerçekten takdire şayandı.oyun gerçekten zordu.keşke bu perfonmansı daha önceki oyunlarda da gösterseydide yunanlılara karşı değilde kendimize karşı yarışıyor duruma gelseydik.olan oldu artık tek ümidim teymur abinin geri dönmesi.yarışmaya ancak ben o zaman survivor derim

sozer
03-12-06, 11:21
pandelisin dengesizliğini dün takım arkadaşları bile eleştirdi.dün yaptıklarının hepsini inkar etti.neymiş tuvalete gidiyormuş.açıkça türkleri izliyorum diyemiyor.zaten önceki haftlardada türk takımında neler olup bittiğini sürekli merak ediyordu nadyayı sıkıştırıyordu kendi iç sorunlarmızı bile merak ediyordu.

Moonrosee
03-12-06, 15:07
Nihayet padelis'e by by charli dedik.Üstümden büyük bir yük kalktı:) İnsan'ın görünce sinirlerini alt üst eden Nadya olmayınca Selim canavar kesildi.Dün akşam kendisinden öblye bir performans beklemiyordum.Diğer sevindiğim olay ise anne görünümlü ortalığı karıştıran İpeğin elenmesiydi.Zaten hiç bir işe yaramıyor ortalığı karıştırmaktan.Hiç bir oyunda İpek yok boşuna yer işgal eden biriydi sonunda gitti.Pandelis giderken bile o kadar nefretle bakıyordu.

Ama bu yarışmanın bana göre tek birincisi TEYMURALP ahhh ahh nerdesin TEYMUR.

Z_oMbbiE
03-12-06, 15:44
ipegin we pandelisin gitmesine sewindim ama pandelis o kadar guclu biri diildi. zaten platonas ve amfikratis bunu bildikleri icin pandelisin ismini yazdilar. yalniz bu bolumde amfikratise sinir oldum. bizimkilerle konusurken once nadia ile biz pandelisi yazicaktik dedi konseydeyse nadia'ya olumlu yada olumsuz hicbir cwp wermedim dedi bu kadar iki yuzluluk olmaz yunanli iste

prenzez
03-12-06, 15:54
Pantelis iyi bir stratejistti.Sonunda da gerçekleri söyledi ve gitti,40 yaşındaki adamın fikirlerinin değişmesi beklenemezdi zaten.Selim'in de dediği gibi iyiki adadaki birleşme sırasında sustu,yoksa iki taraf için de kötü olurdu....İpek zaten fazla bile kaldı!

Tekin
03-12-06, 16:36
Oh bee sonunda gitti şu pandelis ben hayatımda bu kadar iki yüzlü adam görmedim yaa yok tuvaletim geldi yok şu yok bu yazdı iki dakikada biraz daha uğraşsa senarist olacak.

Hilo
03-12-06, 16:36
acaba türk takımından finale kalan iki yarışmacı kimler olacak

büyük bir ihtimalle derya ve selim

+ arkadaslar sanirim bi dahaki hafta aytug elencek??

deadly_angel
03-12-06, 16:40
büyük bir ihtimalle derya ve selim

+ arkadaslar sanirim bi dahaki hafta aytug elencek??

umarım selim elenir

Hilo
03-12-06, 16:42
umarım selim elenir

hayiiirr sakin ha elenmesin...O su anda türk takiminin en güclüsüü sevmesekte kalmasi lazim sonuna kdr...

bostepeli
03-12-06, 17:41
Oh bee sonunda gitti şu pandelis ben hayatımda bu kadar iki yüzlü adam görmedim yaa yok tuvaletim geldi yok şu yok bu yazdı iki dakikada biraz daha uğraşsa senarist olacak.

ya sana sonuna kadar katılıyorum iki yüzlünün dik alası pantelis tamam türklerden hoşlanmıyodu bunu biliyoduk adam sevmiyo bizi de bu kadar nerfret ettiğini bilmiyodum bazen sempatik gözüküyodu ya numara yapıyo diyodum o kadarda soğuk değil bize ama elenirken ki dediği laflar ya pantelis ülkemde bana kitaplardan ne öğretildiyse yine onu savunucam pantelis türk yunan savaşı çıkarsa hiç şaşırmam:img-hyste bu iyi bizimkilere kameralar geceleyin kapandıktan sonra bişe yapmadı neyse yarışma bitti diyo kimi arkadaşlar bence teymur ve metin elendikten sonra yarışma bitmişti derya alacak falan deniliyo pantelisle final olacaktıki işte o zaman ne kadar kızsamda selim ve deryayı destekliycektim şimdi farketmiyo ama gerçek bilgiyse:img-wink:

stormy
03-12-06, 17:45
dediğimi anlamıyorsunuz gliba Survivor bitmiş çekilmiş bitmiş ya nasıl anlamazsınız anlamadınız mı halaa

Eger dedigin gibiyse studyoda yarismacilar olup final oyle izlenecek..Eger degilse bir yarisma yapilir zaten...ama ben kimsenin geri donecegini sanmiyorum

deadly_angel
03-12-06, 17:56
pki sizce derya gerçekten kazansa hakedio mu???

hayır haketmiyo, şu ana kadar yarışmada kalabilmesinin sebebide gücünden dolayı değil

deadly_angel
03-12-06, 17:58
Ben bu olayı anlamadım valla...Bir yandan alt yazı geçiyor yarışmayı canlı izlememiz için bir yandanda bitti diyorsunuz...neyse izleyip görücez..

final daha çekilmedi, eğer emin olamadıysanız acunun sitesine girip öğrenebilirsiniz arkadaşlar

stormy
03-12-06, 18:02
pki sizce derya gerçekten kazansa hakedio mu???

Derya orada bir yarismaci mi? Evet
Derya simdiye kadar hic kural ihlali yaptimi? Hayir
Derya sonuna kadar orada kalmayi basardi mi? Evet
Dunku dokunulmazlikta neredeyse Selimden once kazanacakti...digerlerinden yasi daha fazla ve onlar kadar yapilida degil.

Sonucta neden hakketmesin?...Butun survivorlarda boyle hep guclu olanlar yollanir.

deadly_angel
03-12-06, 18:02
ben deryanın kazanması yerine amfriktatisin kazanmasını tercih ederdim valla....kimse de tepki göstermesin ben bu yarışmacılar içinde Türk-Yunan diye ayırmıyorum...Teymur,Metin gibi yarışmacılar olsaydı tabi ayırırdım ama Deryanın hak ettiğini düşünmüyorum...

bende senin gibi düşünüyorum hatta yarışmaya türk yunan olarak değilde bireysel olarak bakıyorum ve dediğin gibi teymuralp ve metin gibi çok güçlü yarışmacıların elenmiş olması ve şu an türk takımında kalan üç yarışmacının kazanmayı haketmiyor oluşu yüzünden amfrikratisin kazanmasını tercih ederim

stormy
03-12-06, 18:05
O begendiginiz Amfirkatis Pandelis'ten cok mu farkli saniyorsunuz?Susmasina bakmayin..Nadia haric diger yarismacilarin hepsi Turkler hakkindaki gorusleri asagi yukari ayniydi..Bosuna Nadia Selime ucunu birden gonder demedi..Amfrikatis kopya cekmeseydi odul yarismasina bizimkiler gitmisti, o buyuk kavga olmamis olacakti ve Metin belki hala orada olacakti.

bostepeli
03-12-06, 18:09
bu yarışmayı hakeden iki kişi vardı biri teymur diğeri metin geride kalanlardan hiç biri bu yarışmayı bence haketmiyo derya alsa ne olacak selim alsa ne olacak önemli olan yunanlıların oyununa gelmeyip ekip olarak karşılarında dik durmamızdı pantelisin iki yüzlülüğü selimin nadya merakı bizi bitirdi ben isterdimki hepimiz bunu isterdik ekibimiz onların karşısında güçlü gözüksün bir birimize düştüğümüzü görmesinle ne yaşıycaksak içimizde yaşıycaktık bunu anladık ama geç oldu yunanlılar böyle yaptı akıllı davrandılar ekip olrak devam ettiler bizim aslarımızı gönderdiler oyunlarla ,takımızdan elenenlerin hepsi alın terleriyle oyunuları kaybederek gitmeliydiler yunanlıların ağzına bakıp düşmanlık yüzünden göndermemeliydik pantelis son ana kadar bize oyun oynadı yine bir birimize düşürmeye çalıştı bizi ama çekirge üçte yakalandı neyse bakalım kim kazanacak derya kazandı deniliyo ama o zaman alt yazı niye geçiyolar canlı izleyin diye final canlı olmalıydı bilmiyorum bakalım izliyip görücez:img-wink:

deadly_angel
03-12-06, 18:09
O begendiginiz Amfirkatis Pandelis'ten cok mu farkli saniyorsunuz?Susmasina bakmayin..Nadia haric diger yarismacilarin hepsi Turkler hakkindaki gorusleri asagi yukari ayniydi..Bosuna Nadia Selime ucunu birden gonder demedi..Amfrikatis kopya cekmeseydi odul yarismasina bizimkiler gitmisti, o buyuk kavga olmamis olacakti ve Metin belki hala orada olacakti.

bu bir yarışma ve herkes herkesi sevmek zorunda değil, metini yalnızca yunanlılar yollamadı farkındaysan türk takımıda saçma sapan hareket ederek önce teymuru yolladı sonra metini, hala anlamıyosunuz kazanan bir kişi olacak, işin türkiye yada yunanistan tarafı tamamen reyting üzerine kurulmuş bir bölüm

stormy
03-12-06, 18:16
Ben gorduklerime inanirim..Dun Amfirkatis Selim ve Pandelis tartismasi sirasinda sanirim Derya icin " Bu Maymun Suratli neden bagiriyor diye bir ifade kullandi"
Daha onceki bolumde Derya icin " Kopek" gibi birsey soyledi..Bastan beri Pandelis ne derse onu yapti...Ama siz bizim yarismacilardan onlar hakkinda ne bir hayvan ismi nede bir kotu soz duydunuz mu?Amfrikatis dun elenmemek icin sessiz kaliyordu...

deadly_angel
03-12-06, 18:18
Ben gorduklerime inanirim..Dun Amfirkatis Selim ve Pandelis tartismasi sirasinda sanirim Derya icin " Bu Maymun Suratli neden bagiriyor diye bir ifade kullandi"
Daha onceki bolumde Derya icin " Kopek" gibi birsey soyledi..Bastan beri Pandelis ne derse onu yapti...Ama siz bizim yarismacilardan onlar hakkinda ne bir hayvan ismi nede bir kotu soz duydunuz mu?Amfrikatis dun elenmemek icin sessiz kaliyordu...

dün selimin söyledikleride sansürlendi eğer dikkatli izlediysen, karşılıklı şeyler bunlar, biz kameraların çektiklerini görüyoruz, onun dışında ne olduğunu nerden bilebilirizki

stormy
03-12-06, 18:21
Benim burada bahsettigim samimiyet..Turk yarismacilarin onlara gosterdigi samimiyeti onlar asla gostermedi bir tek Nadia ve Yannis haric..Hatta hepsi birden Metinin kolunun ciktigini bilmelerine ragmen onun sagligini riske atarak yaristirmislardi...Yunanlilar durust olarak birbirlerine baktiklarini bile soyleyemediler..Pandelis herseyi yalandi..diger ikisi hep o ne derse onu yapti..Ben niye Pandelisin her dedigini yapan birinin kazanmasini isteyeyim..Eger bir yunan kazanacaksa bu Nadia olmaliydi cunku butun yarismalarda gucunu gosterdi....

deadly_angel
03-12-06, 18:27
Benim burada bahsettigim samimiyet..Turk yarismacilarin onlara gosterdigi samimiyeti onlar asla gostermedi bir tek Nadia ve Yannis haric..Hatta hepsi birden Metinin kolunun ciktigini bilmelerine ragmen onun sagligini riske atarak yaristirmislardi...Yunanlilar durust olarak birbirlerine baktiklarini bile soyleyemediler..Pandelis herseyi yalandi..diger ikisi hep o ne derse onu yapti..Ben niye Pandelisin her dedigini yapan birinin kazanmasini isteyeyim..Eger bir yunan kazanacaksa bu Nadia olmaliydi cunku butun yarismalarda gucunu gosterdi....

Pantalis bir ker türklere karşı bu tutumunun en büyük sebebinin okulda onlara öğretilenlerin olduğunu söyledi, eh fazla birşey beklenemez, tarihle yaşamak yanlış birşey ama onunda düşüncesi bu, o aşırı milliyetçi bir yunan yarışmacı, sinirler bu hafta biraz fazla gerildi, Pantelis eleneceğini farkına varıncada bütün kinini kusmaya karar verdi

mliSrkan
03-12-06, 18:41

ehehehe kusura bakma da amfriktatis yanlış bişey söylememiş ki :D:D:D:DD

stormy
03-12-06, 18:56
ehehehe kusura bakma da amfriktatis yanlış bişey söylememiş ki :D:D:D:DD

ayip oluyor ama...kendilerini cok medeni olduugnu iddia eden yunanlilarin medeniyetini gorduk.

stormy
03-12-06, 19:04
Medeni olduklari icin mi?arkadan bol bol konusup kufur etmisler....yada medeni olduklari icinmi kafa yapilarini degistirmeyip halen dusmanca egitiliyorlar...yada medeni olduklari icinmi yalan ustune yalan soyluyorlar....bunlarin tek derdi korku..

iselinn
03-12-06, 19:40
Pes dogrusu. Adam gider ayak yine arkadaslarini türklere karsi doldurdu. Insallah geride kalan iki yunan pandelisin söylediklerini kale almazlar.

DiZiMaNYaĞı
03-12-06, 20:52
Yarınki bölümde dokunulmazlığı Selim kazancak, Platonas ve Amfriktatis Pantelise oy vercek ve kendileri yarışmaya veda etcek , bir sonraki hafta bizden biri gitcek 2-2 kalcaz sonra her takım kendi arasında düello yapcak 1-1 kalcaz , Türklerden ya Derya ya da Aytuğ finale kalcak Yunanlılardan da ya Platonas ya da Amfriktatis.:good:

Walla escMania şimdiye kadar ne dediyse birebir çıktı şuan için tek güvendiğim kaynak o :img-yes: seliminde yarı finale kalmayacağının garantisinide vermişti zaten.Aytuğda yonjadaki profilinde selime seslenerek biz adada sensiz yengeç yemeğe devam edeceğiz kanka falan yazmıştı.Selimi yarı finalde göreceğini sananlar bence pek heveslenmesinler :img-blush

deadly_angel
03-12-06, 21:00
Walla escMania şimdiye kadar ne dediyse birebir çıktı şuan için tek güvendiğim kaynak o :img-yes: seliminde yarı finale kalmayacağının garantisinide vermişti zaten.Aytuğda yonjadaki profilinde selime seslenerek biz adada sensiz yengeç yemeğe devam edeceğiz kanka falan yazmıştı.Selimi yarı finalde göreceğini sananlar bence pek heveslenmesinler :img-blush

evet escMania şu ana akdar ne dediyse doğru çıktı, selimin eleniyor olmasına gerçekten çok çok sevindim, çok bile kaldı diye düşünüyorum

xmrtyldz
04-12-06, 00:12
evet escMania şu ana akdar ne dediyse doğru çıktı, selimin eleniyor olmasına gerçekten çok çok sevindim, çok bile kaldı diye düşünüyorum

kendisi siteden banlandı ama selimin eleniğini söylerken kendi thmini olduğunu daha bir tüyo almadığını alınca açıklayacağını söyledi

DiZiMaNYaĞı
04-12-06, 01:30
kendisi siteden banlandı ama selimin eleniğini söylerken kendi thmini olduğunu daha bir tüyo almadığını alınca açıklayacağını söyledi
o konuda net konuşmuştu ama... mesajlarına bakayım dedim banlandıktan sonra tüm mesajlarınıda kaldırmışlar sanırım yönetim yarışmanın gidişatı hakkında bilgi verilmesini istemiyor.
ama deadly_angel o garanti verdiği mesajı alıntı yapınca doğal olarak silinmeden kalmış.
EscMania tafarından gönderildi
Selimin finale kalmayacağı garantisini verebilirim sana :D
linkide bu.
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=1728948&postcount=227
Zaten haftaya bizden birisi daha elenecek Yarı finaldede derya yada aytuğdan birisi finale çıkacak demekte deryayla aytuğun yarı final oynayacağını selimin yarı finale kalamadığını demekle aynı mantık oluyor :img-yes:
ama sonradan net olarak bilmiyorum diye bir mesaj attıysa onu bilemem :img-yes:
izleyelim görelim bakalım neler olacak.

stormy
04-12-06, 01:35
Bence izleyip gormek daha iyi..zaten yenisi baslayinca eskileri unutulur gider belli bir sure sonra..Ama sinirleri saglam insanlar katilmali..ac kalmak kimsenin kolay kolay kaldirabilecegi birsey degil..belli bir sure sonra insanlar sen bunu yapmadin ben yaptim demeye baslayacaklar..herkesin huyu degisik..belli sure sonra ister istemez degisebiliyor herkes kolay bir is degil bu

nazlı78
04-12-06, 09:44
o kazıktaki vidaların çıkarılmasında bu kadar heyecanlanacağımı hiç sanıyordum ama buda yunanlılara iyi bir kapak oldu.haftalardır aldığımız yenilgilerden sonra en güzelini yaparak pandelisi şutladılar helal olsun yarışmacılarımıza.

bu arada acun ılıcalının sitesinin linkini bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Urfalı Haso
04-12-06, 13:13
:img-wink: selimin dediği doğruydu biz türkler akıllıyız bak karnım tok dedi yani ordaki köylülerden yemek çaldıklarını doğruladı pandelisde onlardan şüphelendiği için onları takibe almıştı ama onları yemek yerken yakalayamadı fazla yanaşamadı aytuğu tuvalette sanmıştı ben bunu anladım halbuki bizimkiler orda karnını doyuruyodu çünkü o vidaları çevirme yarışmasında selimle derya düşmedi neden tok oldukları için yunanlılar açlıktan yığıldılar yere yunanlılar deryadan bin kat daha çevik ve kuvvetli derya bile yere yığılmadı aç olsaydı bayılırdı zaten bir de böyle düşünün yani haksız kazanılmış bi yarışma bana göre

stormy
04-12-06, 15:56
Karistirdin sanirim o adada koyluler falan yok..O iki ada bostu..Koylulerin oldugu ada baska adaydi...bu adalara tekneden baska bir ulasimda yok

stormy
04-12-06, 16:05
Istersen bak adalarda hic yerlesim birimi olmadigi resimlerdende belli oluyor

bu Mogo Mogo

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/Mogo_Mogo_02.jpg

Yarismacilar su an Chapera'dalar

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/mogomogo-chapera1.jpg

Butun yerlesim birimleri Cantadora'da...elenen yarismacilarda oraya gideceklerini soylemisti zaten

jade_tuana_89
04-12-06, 17:23
ben selim in tavırlarını çok yanlış buluyorum pantelis e türkçe o kadar ayıp küfürler etmesi çok yanlıştı kavgada bile söylenemz o sözler ve adam hiç birini anlamadı nasıl bi eğitim almış bu çocuk anlamadım terbiyesizin teki.pantelis bizi sevmiyo olabilir kötü de konuşabilir hakkımızda ama hiç birimizin annesine küfür etmedi selim i kınıyorum

deadly_angel
04-12-06, 17:36
sen bi de sinekler basınca gör:D

aslında aşırı derecede örümcek fobim var aslında, ama survivora katılmak çok farklı bir deneyim olurdu doğrusu, denemeye değerdi, gerçi akrepler, böcekler basınca herhalde çığlık atardım, ama herşeye rağmen denemeye değer, oldukça eğlenceli buluyorum aynı zamandada zor:img-yes:

almanyaprincess
04-12-06, 17:36
SELIM NE KADAR SAYGISIZ BIR INSAN ya annesine bile o kompütürle irtibata girdikleri yarismada ne diyo:"cok yazdin be kadin" diodu-.- bu arada nasil insan 7 senelik sevgilisini aldatabilio anlamiorum ..seviyesinin kücük olduunu gösterdi bence nadya (bir rakiple) öyle seyler yaparak ...küfür etmek de pek zor olmasa gerek böyle insanlar icin...selimin kazanmasini istemiorum..yunanliilar kazansin daha iyi yaa okadar sinir oldumki saygisiza

melis_krmcm
04-12-06, 18:59
evt izlerken heyecanlanıyoruz, ülkemizi destekliyoruz ama bence bu program iki ülke arasındaki nefreti de bayağı arttırdı..
keşke daha dostça olsaydı yaşananlar..
yunanlı birine veya herhangi bi insana önyargılı bakmamalıyız bence de..
her millette kötü, kinci ve cahil insanlar vardır..
umarım daha fazla düşmanlık yaşanmadan program son bulur..

deadly_angel
04-12-06, 19:08
en başından beri savunduğum düşünce bu yarışmanın bireysel oluşu, yunanistan ve türkiye bölümü tamamen reytine amaçlı yapılmış bir bölüm, olaylara bu şekilde bakıldığınde çok farklı boyutlar alır, kişileri bireysel olarak değerlendirmekte fayda var

stormy
04-12-06, 21:31
adalar gerçekten harika, keşke bende katılabilsem;)

Bence hic iyi bir fikir degil..Bu adalarin guvenli oldugu malum..Neden?Cunku en cok firtina kasirga veya tsunami turu olaylarin oldugu Meksika korfezine yakinlar..bu adada insanin kacacak yeride yok :)

stormy
04-12-06, 21:47
Türk takımı eleme yaparken çalan latin tarzı müziğin adı ne bilen var mı?

Tam tamli muzigi diyorsan..O muzigi bende aradim ama Medieval Total War'in muzigi olabilir belki biraz benziyor

Urfalı Haso
05-12-06, 00:09
:good: Teymur yada Metin kalsaydı finale sonuna kadar haketmişlerdi yakışırdı bizi iyi temsil ettiler onları ayrıca tebrik ediyorum seviyorum onları güzel insanlarda
kalanlar küfürleriyle anılcaklar çıkanlarda iyilik ve güzellikleriye..:img-yes:

stormy
05-12-06, 01:43
Aynen katılıyorum sana...O kazanacağına Yunanlı kazansın tercih ediyorum...Hatta ek olarak Derya kazanacağına da Yunanlı kazansın...Selim veya Derya Kazanırlarsa üzülmem ama şuan favorim Amfriktatis :)

hani su Teymuralp ile tartisip..ona yalan soyleyip..konseyde elenmesine neden olan Amfrikatis mi?

ggnibsgk
05-12-06, 01:45
Aynen katılıyorum sana...O kazanacağına Yunanlı kazansın tercih ediyorum...Hatta ek olarak Derya kazanacağına da Yunanlı kazansın...Selim veya Derya Kazanırlarsa üzülmem ama şuan favorim Amfriktatis :)

Kesinlikle katılıyorum sana ya Aytuğ kazansın ya da diğerlerinin kazanması beni hiç mi hiç sevindirmeyecek e tabii ki üzmez de ama gururlandırmayacak da.Hoş onlara sorsan banane senin gururlanmandan derler ,haklılar da ama,Böyle düşünmemize sebep oldukalrı için biraz olsun üzülürler belki yaşamlarının iler ki dönemlerinde daha farklı davranırlar.
Ben de yunan biri kazanırsa Amfrikratis olmasını isterim kesinlikle !!!!

berry_74
05-12-06, 03:08
arkadaslar bence biz alalim son yarismada gormedinizmi nasil yaristilar boyle dusundugunuze inanamiyorum insallah bir turk alir kim aldigi onemli diyil biz alalim turkiye alsin..

DiZiMaNYaĞı
05-12-06, 03:57
SELIM NE KADAR SAYGISIZ BIR INSAN ya annesine bile o kompütürle irtibata girdikleri yarismada ne diyo:"cok yazdin be kadin" diodu-.- bu arada nasil insan 7 senelik sevgilisini aldatabilio anlamiorum ..seviyesinin kücük olduunu gösterdi bence nadya (bir rakiple) öyle seyler yaparak ...küfür etmek de pek zor olmasa gerek böyle insanlar icin...selimin kazanmasini istemiorum..yunanliilar kazansin daha iyi yaa o kadar sinir oldumki saygisiza
selime o konuda kızmamak lazım bence... bende tanımam etmem ama bağdat caddesinde yaşayıp ferrarisi ve motorsikleti olduğunu biliyorm yani tipik bir istabul burjuvası.Çok genç yaşına rağmen hiçbir hayat müsadelesi yaşamayıp bunlara sahip olan ve devamlı şımartılarak büyütülen bir çocuğunda böyle bir kişiliğe sahip olması çok ukala olması kendini herkesten üstün tutması ve 7 yıllık sevgilisini ve annesini bile hiç sallamaması çok normal.Zaten kız arkadaşınıda 7 yıl içersinde 70 defa aldatmıştır kız arkadaşıda ses çıkarmıyordur yoksa kameralar önünde o rahatlıkla aldatmaya cesaret edemezdi.
Yarışmada hiç çekinmeden önüne gelene küfür etmesi diskalifiye korkusu yaşamadan metini dövmesi o.. çocuğu demesiki metinden sonra pandelisede aynısını dedi.Kaybedecek hiçbir şeyi olmadığının göstergesi zaten.Oradaki herkes için 250.000 euro hayatını kökten değiştirecek bir para ama o para selim için sadece ferrarisini yenilemek anlama geliyordur :img-yes: onun için rahat rahat küfürde ediyor giderim lan burdan tekneyi getirinde diyor :D adamda dövüyor kızlarlada oynaşıyor herşeyi yapıyor maksat istanbula dönünce karizması olsun işte.
Selim gibi adamlara rastlayıp biraz hırpalayıp stres atmak istiyorsanız caddede 2 tur atın en az 10 tane selim çıkar karşınıza :D
Dejenere millet her zaman illet....

sumisali
05-12-06, 09:26
hani su Teymuralp ile tartisip..ona yalan soyleyip..konseyde elenmesine neden olan Amfrikatis mi?

yğrk takımı sahip çıkmadı teymura da elin yunanlısı neden çıksın elediler adamı işte...
adam güçlü rakibi elemek istei..
ya bizimkilere ne demeli....
bencede bu selim kazanacağına yunanlı kazansın daha iyi..........

sude_burcu
05-12-06, 10:44
selime o konuda kızmamak lazım bence... bende tanımam etmem ama bağdat caddesinde yaşayıp ferrarisi ve motorsikleti olduğunu biliyorm yani tipik bir istabul burjuvası.Çok genç yaşına rağmen hiçbir hayat müsadelesi yaşamayıp bunlara sahip olan ve devamlı şımartılarak büyütülen bir çocuğunda böyle bir kişiliğe sahip olması çok ukala olması kendini herkesten üstün tutması ve 7 yıllık sevgilisini ve annesini bile hiç sallamaması çok normal.Zaten kız arkadaşınıda 7 yıl içersinde 70 defa aldatmıştır kız arkadaşıda ses çıkarmıyordur yoksa kameralar önünde o rahatlıkla aldatmaya cesaret edemezdi.
Yarışmada hiç çekinmeden önüne gelene küfür etmesi diskalifiye korkusu yaşamadan metini dövmesi o.. çocuğu demesiki metinden sonra pandelisede aynısını dedi.Kaybedecek hiçbir şeyi olmadığının göstergesi zaten.Oradaki herkes için 250.000 euro hayatını kökten değiştirecek bir para ama o para selim için sadece ferrarisini yenilemek anlama geliyordur :img-yes: onun için rahat rahat küfürde ediyor giderim lan burdan tekneyi getirinde diyor :D adamda dövüyor kızlarlada oynaşıyor herşeyi yapıyor maksat istanbula dönünce karizması olsun işte.
Selim gibi adamlara rastlayıp biraz hırpalayıp stres atmak istiyorsanız caddede 2 tur atın en az 10 tane selim çıkar karşınıza :D
Dejenere millet her zaman illet....

ne dıyeyım oyle guzel acıklamıssınkı sana sonuna kadar katıldıgımı soylemek ıstıyorum selım ancak bu kadar ıyı analız edılebılırdı...ben bu haftakı yarısma hakkında yorum yapmadım cunku artık hııc zevk almıorum oylesıne ızlıyorum...tek dılegım bu yarısmayı bı turk un kazanması...

sozer
05-12-06, 12:11
Bence senin su yazindan on yargili bir YunanlI oldugun ortaya cikiyor.. Konumuz survivor diyilmi? Masallah sen ic islerinden tut dis islerine kadar girmissin ve hatta ulkeleri kiyaslama yapip kendincek yunanlilari ovmussun.. Amerikadaki ogrencilik yillarimda cok Yunanli tanidigim oldu ve geneli Turk dusmaniydi.. Nedense akillari hala Istanbuldaydi..Tarih gercekleri yazar bizans oyunlarinida herkes cok iyi bilir..Birilerine hesap sormak istiyorsaniz sevgili imparatorlariniza hesap sormalisiniz. Topraklarinaza sahip ciksaydiniz.. Kemal Ataturk her ulkeye nasip olmuyor bin yilda bir geliyor onuda allah bize gonderdi....Bence gecmisi gecmiste birakip ilk adimi siz atin biz size neden dusman olalimki biz alacagimizi aldik.. Sizsiniz bunu kabullenemeyip heryerde bize comak sokmaya calisan. Yarismamiza gelince yarisma basladigindan itaberen izlediysen fanatiklik senin yunanli yarismacilarinda idi. Hepsi Turklerden bir yaratik gibi soz ediyorlardi. Bizimkilerde tam aksine arkadasca yaklastilar. Taki sizin klasik tarihtede oldugu gibi yaptiginiz oyunlar ortaya cikincaya kadar ornek veriyorum Teymuralp'e yapilan oyun arti bakmadik kopye cekmedik dedikleri halde kameralarin onlari tespit etmeleri; ve haksiz yere aldiklari odul oyununu kutlarken ewet baktik ama bosverin keyfimize bakalim diyip kutlamalari bunlar senin ovdugun haksizlik edildigini dusundugun hatta cok durust buldugun yunanlilarin..Elenen son yarismacinin bir turk dusmani oldugunu dunya alem duydu..
Size soylecegim tek sey Allahima bin sukurki bir yunanli diyilim Turkum iyisiyle kotusuyle ulkemi Ataturku seviyorum .. Sen cok rahatsizsan git medeni ulkende yasa...unutmaki turkiye turklerindir...AB ye gelince eminim benim gibi cok dusunen vardir asil biz onlari istemiyoruz .....

söylediklerine şapka çıkartıyorum.söylenecek o kadar çok şey var ki.ama gerek yok acun bile acun firardayı yapamadığım tek yer yunanistan dedi.adamlar türküm deyince kaçıyıorlar dedi.bu kimin kime önyargılı yaklaştığını çok net gösteriyor

sozer
05-12-06, 12:15
yav anlamiyom sizi gercekten bi yarismayi nasil bir millet savasi haline getirdiniz
ATATURK u bile araya koydunuz
BEN YUNANliyim normal seyrediyorum bazen Yunanlilara bazen Turklere kiziyorum...
zaten yarisma sacma siz orda yunanlilar ne diyor anlamiyosunzuz yaziyi okuyosunuz. nasil degistirerek yaziliyor o yazi sizin haberiniz varmi?? yada eksik yazilmasi hakkinda bilginiz varmi?
2 ulke arasinda olmasi guzel ama Turkiye ile Yunanistan arasinda yapilmasi cok ama cok sacma
birde simdi fenerbahce galatasaray var sonucu nolcak sizce taraftarlar birbirine gircek o kadar...!!!

ATATÜRKÜ ortaya koyan sizin yarışmacınız pandelis.ama söylediklerinde çok haksızdı KEMAL ATATÜRKLER bu kadar kolay yetişmiyor.

nazlı78
05-12-06, 14:04
arkadaşlar bu foruma giren bazı kendini bilmezler bizi birbirimize düşürmek istiyor.hiçbirinizin buna düşmeyeceğini biliyorum ama yinede lütfen tahriklere kapılmayın.tabiki ortada bir türk-yunan yarışması var ve ulu önderimizin adını ağzına dahi alamayacak olan insanlar burada ahkam kesiyor-muş gibi yapıp acabamı? dedirtmeye çalışıyor.biz TÜRKÜZ arkadaşlar tabiki kim olursa olsun bir TÜRKÜN kazanmasını isteyeceğiz varmı ötesi !!!

sude_burcu
05-12-06, 15:02
bence de ne olursa olsun sevsek de sevmesek de bu yarısmayı bı Turk kazanmalı yunanlıların kazanma ıhtımalı bıle benı sınır ederken gıdıp bı yunanı destekleyemem...

FBuse
05-12-06, 15:25
ya lütfen kavga ortami yaratmayin arkadaslar! Hak eden kazansin bence hicte fark ettmez türk alirsada sevinirim yunanlilardan biri alirsada sevinirim, sonucta hak eden kazansin! Türk-Yunan Dostlugu 4-ever!

DiZiMaNYaĞı
05-12-06, 19:24
Ataturk'e gelince yunanlilar onu sevmeseydi nefret etseydi su anda selanikteki evi yerle bir edilirdi...
o evi yerler bir ederlerse işin ucunun savaşa kadar gideceğini bildikleri için cesaret edemiyorlardır belkide.. :img-yes: Yunanlıların türklere karşı düşmalığı yok madem acun ılıcalı acun firarda programı için oraya gittiğinde neden hiç kimse röportaj yapmak istememiş... :img-blush
Biz yunanistanda iş bulamayan kaç yunanlıya dizi oyunculuğu olsun şarkıcılık olsun ekmek yeme imkanı veriyoruz ama onlar orada çekim için gelen bir türkü görünce bile kaçmayı tercih ediyorlar.
Survivor olduda yunanlılarda acunu tanıdı belki artık kaçmazlar... :)

nil89
05-12-06, 19:55
dizimanyagi dogru söze nedenir bence bu tartisma gereksiz kimin nasil oldunu ve nebicim hareketlerde bulundunu survivorda izledik ve izliyoruz bu konu hakinada konusmak bile gereksiz!!!

stormy
05-12-06, 22:02
Beni Turk takiminda kimin kaldigi ilgilendirmiyor bir Turk yarismacinin kazanmasini istiyorum cunku yarisma halen takim olarak gidiyor..Programin ismi ne Survivor Turkiye-Yunanistan...Sonucta kazanan odulu ulkesine goturmus olacak...Bunca aydir bosuna izlemis olmak istemiyorum..Unutmayinki sizin izlediginiz ratingleriniz sayesinde para odulu birikmis oldu..Size soruyorum simdi 80 milyonluk Turkiye'de mi bu yarisma daha cok izlenmistir yoksa 15 milyonluk Yunanistan dami?Bir baska deyisle Turk izleyicilerin ratinge katkisi daha cok oldu

fatos__03
06-12-06, 09:36
ay arkadaslr cok komikti deryanin bi KOsuSu vardi Yunanli nasil Dustu yere ahahah Orda resmen kirildim artik turkiye biraz daha guclendi! Biz Kesin Kazaniriz abi!!

fatos__03
06-12-06, 09:39
yav anlamiyom sizi gercekten bi yarismayi nasil bir millet savasi haline getirdiniz
ATATURK u bile araya koydunuz
BEN YUNANliyim normal seyrediyorum bazen Yunanlilara bazen Turklere kiziyorum...
zaten yarisma sacma siz orda yunanlilar ne diyor anlamiyosunzuz yaziyi okuyosunuz. nasil degistirerek yaziliyor o yazi sizin haberiniz varmi?? yada eksik yazilmasi hakkinda bilginiz varmi?
2 ulke arasinda olmasi guzel ama Turkiye ile Yunanistan arasinda yapilmasi cok ama cok sacma
birde simdi fenerbahce galatasaray var sonucu nolcak sizce taraftarlar birbirine gircek o kadar...!!!

----

ataturku biz degil yunanlilar sokyu araya bikere Su yunanli nededi!! Savasicam dedi yine survivior Olsun yine girerim dedi siz Yaptiniz bizi Suclamayin!!! EkSik yazilmiS Ola bilir!! bilmioyrum belki De HiC dogru Degildir!! yunanlilarin turkler Hadkinda Kotu Dusundugu ama ben Gordugumu Soyluyorum pandalis mi Ne yada PlatoNas Iste O dedi Savasi Cam Diye O katti YokSa biz ii giDioDuk YAni!!

TAbi Herkez kendi ulkesini Savunur O baska

sozer
06-12-06, 17:44
yunancan olsa sana bir site adresi verirdim ve yunanlilarinda orda pantzelisi nasil kotulediklerini iyi bir sekil de gorurdun.
benim yunanistanda onlarca turkiyeden oraya tasinmis arkadasim var sana msnlerini de veriyim baska yerdede konustiriyim sorularini sor ondan sonra sen kendin karar verirdin.
Ben asla tum yunanlilar turkiyeyi seviyor demedim ama tum Yunanlilarda sizden nefret ediyo demedim.
Pantzelise gelince bazen soyledikleri asiri utanc verici dogru bunu hic kimse inkar edemez ama herkezin kendine ait dogrulari vardir. onunda soyledigi bir cok kelime alt yazida degisik sekilde (or: ben:nbr yazilan:sen nediyon!) yaziliyor.
Ataturk'e gelince yunanlilar onu sevmeseydi nefret etseydi su anda selanikteki evi yerle bir edilirdi...

yunancam yok ama ingilizcem var girdiğim eurovizyon forumlarında olsun diğer yabancı forumlarda olsun yunanlıların TÜRKLER hakkındaki yazılarını okudum bazılarının söyledikleri pandelisin düşüncesinden farklı değildi.haklısın seven var sevmeyen var ama çoğunluğu türkleri sevmiyor.bizler akdeniz insanıyız sıcak insanlarız kin tutmayız.dost eli uzattınızda bizmi geri çevirdik.ATATÜRK'ÜN evi için söylediğin şeyde dizi manyağı arkadaşımın dediklerine katılıyorum.

Kaanca
06-12-06, 20:41
Birşey sorucam.Şimdi yeni bir Ruffles reklamı çıktı en çok Ruffles ile şınav çekme filan.O şarkıda çalan şarkının ismi nedir lütfen çok ihtiyacım var.

sozer
07-12-06, 14:59
cevaba dönük yazmazsan karşılıkda vermeyiz.hemde anlattığın şeylerin tartışılcak yeri değil burası.neticede biz survivoru tartışıyoruz TÜRKİYE-YUNANİSTANI değil.teymur-metinin elenmesi konusunda bende aynısını düşünüyorum.

GSealment
07-12-06, 15:38
OUTCAST-HEY YA

Bu Şarkı Hani Biri Elenince Falan Çalan Şarkımı?Hatta Bu Hafta İpek Elendiğindede Çalmıştı??

ebrush_05
07-12-06, 16:48
ben survivor izlemeyi biraktim ... kimseye du$man olmak istemiyorum .... benim yunan arkada$larim var, ogretmenim war .... onlar hic izlemiyorlaer - turkiye - yunan i$birligini yiklan bir program izlemeyiz diorlar bana .... $imdide gs-fb - gereksiz .... herkes yine kavga edcek orda burda .... bence turkiyeden normal insanlar arasinda olsun .... gs-fb kotuu birr du$unce ... herkes aldigi raytingi parayi du$unuoo ama olacaklari du$unmuo

stormy
07-12-06, 18:01
Nadia Mega TV'de bir programa cikmis video yuklenen malum siteye koymuslar..Makyajli daha guzel gorunuyor..

nejatdidem
07-12-06, 19:16
ben survivor izlemeyi biraktim ... kimseye du$man olmak istemiyorum .... benim yunan arkada$larim var, ogretmenim war .... onlar hic izlemiyorlaer - turkiye - yunan i$birligini yiklan bir program izlemeyiz diorlar bana .... $imdide gs-fb - gereksiz .... herkes yine kavga edcek orda burda .... bence turkiyeden normal insanlar arasinda olsun .... gs-fb kotuu birr du$unce ... herkes aldigi raytingi parayi du$unuoo ama olacaklari du$unmuo

bn survivoru hala izliorum ama sana katılıorum özellikle fb-gs gibi saçma bi etapta...napmayı istiolar raytring die yarışmacıların yada birbirlerini öldürmelerininmi...ülkede aşırı derece fanatik oldukatan sora herşey olabilir...fb-gs kesinlikle çok gereksiz...ama bn onu da izlicemm nolcak bililiorum yine bisürü kavga çıkıcak artık bilmiorm bu kavgalar senaryomu olur gerçek mi...

Kaanca
07-12-06, 19:40
Hey ya yanlış şarkıymış.Ya ben yeni olanı diyorum.Hani en çok karşıya geçme,otobüste barfiks çekme.Hatta yeni çıktı reklam.En sonunda bi kadın sesi var.Hıı diye ince sesler çıkarıyo hatta adam aralarda.. :)

meltem80
07-12-06, 19:54
Nadia Mega TV'de bir programa cikmis video yuklenen malum siteye koymuslar..Makyajli daha guzel gorunuyor..

onun bende izledim malum sitede nadia yazdığınız zaman direk çıkıyo zaten .Acaba orda nadia neler anlatıyor .Selim ve türkiyeden bahsediyo keşeke ingilizce olsaydıda anlayabilseydik.
Bizim yarışmacılarımız tv proğramlarına çıkmayı bırakın forumlara bile yazmaları yasak her nedense

DiZiMaNYaĞı
07-12-06, 20:42
yerle bir edilirse savas cikcaklarindan korkuyorlar diyen arkadasa bisey soyliyim gerci cok sıkıldım bu muhabbetten ama bana bunu turkiyede milli guvenlik hocam vardi emekli binbasi mehmet azim isminde

turkiyeyi biraz kotule yada ters bisey soyle sakasina bile olsa cok doverdi adami ben hic dayagini yemedim ama ders isliyoduk soyle diyordu hocam:

"herhangi bir savas durumunda dogudaki kuzeydeki ve guneydeki tum askerlerimizi savasa yollayabiliriz ama egedekini gonderemeyiz"
arkadas kalkti bana inat olsun die niye hocam yollayamiyoruz diye sordu hocanin cevabi

"Yunanlilarin herhangi bir savasina hazirlikli olmamiz"
Yunanistan okul kitaplarini okuyordum evimde bir gun orda yaziyorduki
"Herhangi bir savas aninda TUM ASKERLERIMIZI O CEPHEYE YOLLAYABILIRIZ"

amacim Yunanistani ovmek degil ama kafanizdada yanlis bir bilgi kalsin istemem

Turkiye Yunanistani nufus fazlaligiyla gecer ama argo tabiri ile abiler gelince kucukler susar...

sizden ricam benim yazdiklarima cevap vermemeniz siz turksunuz kendi takiminizin kazanmasini istiyorsunuz Ben Yunanliyim kendi takimimin kazanmasini istiyorum

ama bisi soylemeden gecemicem teymuralp ile metini eleyerek Yunan takimina cok yardimci oldunuz.
Arkadaşım haddini aşmaya başlıyorsun bence hala banlanmadan seni bıraktıkları için kendini şanslı hissetmelisin.
Önce olaya atatürkten girip bizim olayı milli mesele olarak değerlendirdiğimizi söyleyip tepki gösterdin ki burada olaya kimse o açıdan bakmıyor.Öyle algılayanlar yarışmayı kazanan bir türk olursa ikinci bir Mustafa Kemal olur diyen sizin fanatik yarışmacılarınız bunları onlara söyleyin bize değil.
Milli güvenlik hocan doğru söylemiş türkiye her yerden asker yığar ama ege bölseginden yığamaz çünkü stratejik olarak istanbuldan türkiyeye girecek bir askeri güç dünyada yok ! Deniz yoluyla egeden girilir mantık olarakta her savaşta stratejik öneme sahip cepheler hiçbir zaman boşaltılmaz işte onun için ege bölsesinden asker yollayamayız.
Bu arada seninde ne kadar türk dostu olduğun ortada ! İsteseler o evi yerle bir ederlermişte,türkiye yunanistanı sadece nüfus fazlalığında geçermiş abiler gelince küçükler susarmışta...
Ama gerçekleri tarih yazar milli güvenlik hocaları değil ! tarihe bakıncada abiler gelince egedeki küçüklerin nasıl denize döküldüğünü yazıyor zaten..
Bende sana newyork times'in kardak krizinde yuanistan türkiye gerginliği sonucu bir savaş çıkması durumunda ne gibi sonuçlar doğacağına dair yaptığı analiz sonucunu yazayım.
Eğer bu kriz çözülemezse ve iki ülke arasında bir savaş çıkarsa türkiye atinayı 3 günde yerle bir edecek askeri güce sahip...:img-wink:
Sadece yarışma hakkında yorum yap ki bizde alıntı yapıp yapıp durmayalım.