Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
Arkadaşım haddini aşmaya başlıyorsun bence hala banlanmadan seni bıraktıkları için kendini şanslı hissetmelisin.
Önce olaya atatürkten girip bizim olayı milli mesele olarak değerlendirdiğimizi söyleyip tepki gösterdin ki burada olaya kimse o açıdan bakmıyor.Öyle algılayanlar yarışmayı kazanan bir türk olursa ikinci bir Mustafa Kemal olur diyen sizin fanatik yarışmacılarınız bunları onlara söyleyin bize değil.
Milli güvenlik hocan doğru söylemiş türkiye her yerden asker yığar ama ege bölseginden yığamaz çünkü stratejik olarak istanbuldan türkiyeye girecek bir askeri güç dünyada yok ! Deniz yoluyla egeden girilir mantık olarakta her savaşta stratejik öneme sahip cepheler hiçbir zaman boşaltılmaz işte onun için ege bölsesinden asker yollayamayız.
Bu arada seninde ne kadar türk dostu olduğun ortada ! İsteseler o evi yerle bir ederlermişte,türkiye yunanistanı sadece nüfus fazlalığında geçermiş abiler gelince küçükler susarmışta...
Ama gerçekleri tarih yazar milli güvenlik hocaları değil ! tarihe bakıncada abiler gelince egedeki küçüklerin nasıl denize döküldüğünü yazıyor zaten..
Bende sana newyork times'in kardak krizinde yuanistan türkiye gerginliği sonucu bir savaş çıkması durumunda ne gibi sonuçlar doğacağına dair yaptığı analiz sonucunu yazayım.
Eğer bu kriz çözülemezse ve iki ülke arasında bir savaş çıkarsa türkiye atinayı 3 günde yerle bir edecek askeri güce sahip...:img-wink:
Sadece yarışma hakkında yorum yap ki bizde alıntı yapıp yapıp durmayalım.
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım.ekleyecek başka söze gerek yok :good:
deadly_angel
08-12-06, 11:36
Ortada selimin eleneceğine dair bi söylenti var, umarım elenir ve artık survivoru izlerken sinirlerimin bozulması azda olsa azalır
GüLpArE_YeŞiM
08-12-06, 11:50
selim elenmesin nadya gittikten sonra çok hırslandı ve yarışmacılıkta iyii çok hırslı oynamaya başladı yani ilkbaşlarada pek sevmezdim kendisini bayılıyorum şimdi kendisine elenmsesinnn
öncelikle hepinize selamlar benim bir sorum olcak ada konseyinde çalan 2 müzik var bu müziklerin isimlerini bilen varmı varsa söyleyebilirmi
slm arkadaşalr dün show tv teymuru gösterdi ya sakalları kesmiş biraz kilo vermiş yarışmada iyiydi kilosu bence ya çok değişik geldi yarışmada tanıdığımız teymur değildi sanki, babası acı hayatta oynuyomuş acunun diğer yarışmasınada katılmış bilmiyodum çok bekledim yarışma ile ilgili sorular sorsun muhabir ama yok nerde açıklamadı ya acaba yarışma bittimi finale kim kaldı kesin selim kalmıştır bence, selimide deryayıda sevmiyorum ama şu pantelisin sözlerine karşılık kazansalar iyi olur selim elenir diyenler var ama elenmez bence ya aklıma geldikçe pantelisin sözleri sinirlerim bozuluyo:dito
nejatdidem
08-12-06, 19:00
hımmm bilemiorum selim elenir veya elenmez amA nadya gtti belki selim dierlerine bwni eleyin falan demişse gidebilir yaniii...ama sanmıorum çünkü selim hırslı biri
DiZiMaNYaĞı
08-12-06, 21:32
Fragmanı göstermediler ama bugün fragman yerine bir kadın sunucu çıktı survivorda 2 yarışma olacak birde duello olacak dedi.Duelloda iki kişi otomatikman gidiyor zaten diğer iki yarışma ödül yarışması bile olsa 2,1 türkler kalınacak sanırım.. walla kadın öyle deyince kafam karıştı hele o 2 yarışmadan biriside eleme falan çıkarsa işler iyice arap saçına dönecek.
Bu hafta büyük sürprizler olacak sanırım belkide onun için göstermemişlerdir.
Anlaşılan bu son haftamız sonra ya final gelecek yada yarı final.
nadya resımlerı varmı acaba
nadyanın canı cehenneme dermişim :P
şuan fragmanı gösteriolar bu arada...
ihtiyar delikanlı derya mı?
nadyasız kalan selim mi?
survivorda erkeklere taş çıkaran aytuğ mu?
yoksa adada kalan 2 yunanlı mı ?
dokunulmazlık oyunu zora benziyor...nasıl anlatsam bilmiyorumda...tahtalar var yunanlılar sırtlarını dayamış duruyorlardı en fazla dayanan kazanacak diyordu fragmanda ama selim birşeyler yapmaya çalşıodu çözemedim oyunu..:D
fragmanı izleyince bir kızın kazanmasını istedim valla...Aytuğ elenecek mi acaba ? son 2ye selim ve derya kalıyor demişlerdi ama şimdi de selim eleniyor diyenler var...bakalım ne olacak ? :)
Fragmanı göstermediler ama bugün fragman yerine bir kadın sunucu çıktı survivorda 2 yarışma olacak birde duello olacak dedi.Duelloda iki kişi otomatikman gidiyor zaten diğer iki yarışma ödül yarışması bile olsa 2,1 türkler kalınacak sanırım.. walla kadın öyle deyince kafam karıştı hele o 2 yarışmadan biriside eleme falan çıkarsa işler iyice arap saçına dönecek.
Bu hafta büyük sürprizler olacak sanırım belkide onun için göstermemişlerdir.
Anlaşılan bu son haftamız sonra ya final gelecek yada yarı final.
belki düello yu ada konseyinde oylar eşit olursa düello sanırım. derya-selim arasında olur.
arkadaslar bunu izledimde fark ettinizmi aytug yok hiç göstermiyorlar aytug bu bölümde gdiyor galiba
arkadaşlar birşey sorucam..bu yunan sitesini inglizceye çevirmenin bir yolu vardı ? bi siteden oluodu ama o sitede yunancadan inglizceye bölümü yok...bilen varsa yardımcı olabilir mi ??
arkadaşlar slm
ikinci survivor çok güzel olucak
gsliler ile fbliler yarışçak ve bnde gsli olarak gslileri tutuyorum
:happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064
yok ya insallah selim gitmez! ben aytug yada selimin kazanmasini istiyorum!insallah bu hafta türklerden biri gitmez.ama gitmezi olursa derya gider bence.
arkadaslar bunu izledimde fark ettinizmi aytug yok hiç göstermiyorlar aytug bu bölümde gdiyor galiba
---
Bence Var ama O oynamiyor Olanbilir diymi Baya AgIr Sanirim GuC isi Burdaa Aytug Kotulemiyorum KenDimde Bayanim ama Yanii bence Bu Oyun Oynamiyor yada senin dedigin gibi yok;)
deadly_angel
09-12-06, 18:34
Tahminimce dokunulmazlığı kaybedecez -ki böyle bir oyunu ancak Platonas kazanabilir- ve konseyde Selimle Aytuğ Deryayı, Derya ve Yunanlılar da Selimi yazacak ve Derya-Selim düelloya kalacaklar.. Selim kaybedecek ve Derya finale kalacak.. Tabi bu benim tahminim..
tamamen senin gibi düşünüyorum, yunanlılar asla altuğu yazmazlar, hem onun finale kalması güç bakımından işlerine gelir.Düelloyu çok merak ediyorum nasıl birşey olacak acaba
arkadaşlar slm
ikinci survivor çok güzel olucak
gsliler ile fbliler yarışçak ve bnde gsli olarak gslileri tutuyorum
:happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064 :good: :happy0064
guzel olup olmama konusunda birsey diyemem ama bu diger takimdan olanlara esit davranmamak..simdiye kadar yapilan butun survivorlara herkes katilirken, buna sadece gs'li yada fb'li olanlar katilabilecek..bana sorarsaniz takim tutmak yetmiyor muhtmelen o kuluplerin uyesi olanlari alacaklar yoksa bir baska takimdan birisi gidip ben FB liyim yada GS liyim dese nereden bilecekler?
Arkadaşlar geçen perşembe günü Acun Ilıcalı ,Cengiz Semercioğlu'nun full ekran programına konuk oldu Survivorla ilgili önemli bilgiler verdi
Programın bu haftada banttan yayınlanacağını Diğer kalan iki hafta ise canlı yayınlanacağını söyledi Ayrıca final Arjantin'de çekilecekmiş Canlı olmasa da final yapıldıktan 3 saat sonra Türkiye'de de izlenebileceğini söyledi
---
Bence Var ama O oynamiyor Olanbilir diymi Baya AgIr Sanirim GuC isi Burdaa Aytug Kotulemiyorum KenDimde Bayanim ama Yanii bence Bu Oyun Oynamiyor yada senin dedigin gibi yok;)
yarışmalarda eşit sayıda insan olduğundan ve bizde +1 olduğundan , muhtemelen Aytuğ o oyunda yarışmadı... Bu o yok demek değil, değil mi ;)
bakalım bu gece ne olacak.şahsen ben derya nın arkasındayım.naapalım teymur gittikten sonra bi derya kaldı içlerinden sevdiğim
ki şimdi teymur olacaktı orda da bakalım kaybedilen yarışma var mıymış görülürdü.neyse bileğinin hakkıyla yendi ama oylarla elendi.olsun canı sağolsun.
dokunulmazlıkta gitti benim için bu3lüden kimin kazandigi önemli değil şu ezik yunanlı takımını yenelim bana yeter bizim hakkımızda söyledikleri herşeyi bir galibiyetle susturmalı
sude_burcu
09-12-06, 23:01
ya kımse kusura bakmasın da bu selımı ne yapsa sevemıorum sımdı ne geregı var bılmıs bılmıs konusmanın yok teymur megoloman dı ondan gıttı yok metın benle tartıstı herkesın antıpatısını kazandı yaa ne buyuk ınsanmıs bu selım herkesı etkılemıs boyle...tamam 2 haftadır buyuk basarılara ımza attı ama bı ınsanda karakter de olmalı bu yuzdeb ben cok yurekten desteklemesem de deryanın kalmasından yanayım adam yasına ragmen cok hırslı ve ıyı yarısıo ınsallah o kalır...al ıste yıne nadyadan bahsedıo kız takımı mahvettı hala kralıce gıbı bahsedılıo...ınsallah kazanan Turkıye olur ve derya kazanır umarım:good:
sude_burcu
09-12-06, 23:17
ooooo fınalıstı bız secıyoruz aman Tanrım cok heyecanlı mıllet benım oyum deryaya eger kalırsa...cunku yunanlılar platonas ı secer buyuk ıhtımal vay be cok heyecanlı...ah teymur ah nerdesın abıcım yaaa:icon_sorr
hakkaten selim sempatiklikten hiç bahsetmesin kendisi kadar antipatik bir yarışmacı görmedim.finalisti biz seçecekmişiz gelde şimdi seç ben ikisini de hiç sevmiyorum aytuğun konuşmalarına çok sinir oluyorum derya her hafta renk değiştirdiği için onu nereye koyacağımı bilemiyorum yinede türkiye kazanaması için bir erkeğin karşısında bir erkek olması daha mantıklı final güç oyunu olursa aytuğ kafadan elenebilir o yüzden ben oyumu deryaya vercem
cadii_sheker
09-12-06, 23:34
arklar merak etmein selim gidio düello da o yenilcek.reklamlarda gördüm finalistinizi seçin derken sadece derya ile aytuğ vardı yani aytuğun korktuu başına geldi ve finale derya ile çıkıcak
sude_burcu
09-12-06, 23:35
aytug da cok gıcık yaa selımın kız versıyonu suna emınım derya hem aytugdan hem de selımden cok hakedıo fınalı...benım oyum da kesınlıkle deryaya umarım duelloda elenen selım olur artık kapansın koca agzı yeter bıktım onu ızlemekten...
acunun süpriz süpriz deedi bumuydu bende geri dönüs olucak saniyordum
halkin aytugu finale tasica beli ama aytug platonas yada diger arkadasa karsi nasil kazanicak
o kadar iyi adamdan aytug kaldiya finale pes
ölüm fermanimizi saten teymuru elerken yazdik
sude_burcu
09-12-06, 23:52
bu deryadakı hırsa hayranım abı adam fınale kaldı yaa helal olsun yanı...45 yasına ragmen super azımlı her ne kadar yurekten desteklemesem de selıme haddını bıldırdıgı ıcın sevındım ne dıyelım ınsallah bu yarısma bızım lehımıze sonuclanır...:good:
Thollmigul
10-12-06, 00:08
Selim ve diğerleri rakibini küçümsemekle en büyük hatayı yaptılar ve sonucuna da katlandılar. Aytuğ'u başından beri hiç sevemedim çünkü her zaman ikili oynadı, hatta üçlü. Çıkarları için insanlara yanaşıp onlardan uzaklaştı ve önüne geleni ukala tavırlarıyla eleştirdi.
Derya'nın da aşırıya kaçtığı anlar oldu ancak çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadı.
Bu yarışmada finale biri kalacaksa bu açık ara farkla Derya olmalı çünkü bence daha çok hakeden o..
Umarım derya finale çıkar ve hem kendisi hem de Türkiye kazanır.
Boylece kimsenin kimseyi ozelliklede kendisinden 23 yas buyuk diye kucumsememesi gerektigi belli oldu..Derya cok iyi yaristi, hirsi sayesinde finale kadar geldi..Ben Derya'yi takdir ediyorum ama Aytug daha cok sms alabilir...Yunanlilarda mutlaka Platonas'i secerler...Kim finale giderse gitsin umarim Turkiye kazanir.
Gerçekten enteresan bir yarışma oldu Selim herzaman ki gibi uyuz tavırlarını gösterdi ve gitti Herkesin arkasından o konuşuyordu Yollarken ki tavırları gerçekten sinir bozucuydu Derya'nın ingilizce bilmemesiyle bile alay etti Sanki bilmek zorundaymışcasına Sonunda gitmesine sevindim Her ne olursa olsun haketti
Aytuğ aslında herzaman dobraydı Yarışma boyunca Teymuralp'e de diğerlerine de ne söylemek istiyorsa söyledi Derya'ya da hissettiklerini söyledi bu çok normal Açıkcası yarışmadaki tek favorim Aytuğ
Derya'nın Selim'le düeallosunu kazanmasına sevindim Ama o da buraya kadar çok adil geldiğini söyleyemem Oradaki herkes çok kulis yaptı Ama kimse Derya kadar nabza göre şerbet vermedi Kim güçlüyse onun yanında oldu Şimdi son anda acıtasyon yapmasına da gerek yoktu diye düşünüyorum
İnşallah bir bayan e türk olarak survivor yarışmasını kazanır :good:
Bu arada arkadaşlar Show tv rejisi yılın olayına imza attı Düealoyu göstermeden kimin kazanacağını anlamış bulunduk Oylama fragmanı girdiğinde bu da eminim Acun ve ekibinde şok etkisi yarattı Kimin eleneceğini bilerek düeolluyu izlemek gerçekten zevksizdi:img-yes:
deadly_angel
10-12-06, 00:38
Selim nihayet gitti, her zamanki gibi oldukça pişkindi bu haftada
Derya adada ordan oraya yürürken dalga geçti onu küçümsedi, ama gördük ne oldu, selimin haddini bildiren derya oldu.
Altuğun nasıl olduğu zaten belli, önce konuşuyo konuşuyo sonra ben öyle demedim, öyle demek istemedim ayaklarına yatıyo, tıpkı derya ve selimin yaptığı gibi.Aytuğ sırf yarışmadan kaçmak istedi bana kalırsa, deryada başarılı olamayınca topu ona attı.Gerçi deryada her yere atlıyo o ayrı.
Selimin konseyde göndermek istediği kişiyi yazdıktan sonraki konuşmaları ve mimikleri beni her hafta, kim giderse gitsin deli ediyor, aşırı derecede sinirlerimi bozuyodu, ama bu hafta nihayet elendi.
Acunun sitesine göre şu anda aytuğ deryadan daha fazla oy almış (eski ankete göre) ama sanıyorumki türk halkı deryayı seçecek, yunan halkı ise platonası.
Bu haftaya dair söylemek istediğim son şey, Deryadan ne kadar haz etmesemde, düello oyununda selimekarşı sergilediği performans gerçekten çok iyiydi, birde oğlu hakkında konuşulduğunda baya kötü oldu
Bakalım haftaya ne olacak, iki ükle halkı kimleri seçecek
melis-dikkaya
10-12-06, 00:58
HAla yunanlıların yaraları var.İstanbulu fethedeli 553 sene oldu.Adamlar hala istanbulu sayıklıyor.Bizimkiler karnını doyuruyo onlar hala yok adayı feth ettik yok şöyle böyle.Allah aşkına bunlara boşuna kızmıyoruz biz.ama şu kalbimde hala bi acı var.
KEŞKE FİNALİN ADI TEYMURALP OLSAYDI
oylamanın sonucu bence derya çıkar.sonuçta herkrsin türkiye diye oy atacağını düşünüyorum kişisel değil.zaten kişisel olsa ben oy atmazdım ikiside benim için aynı
HAla yunanlıların yaraları var.İstanbulu fethedeli 553 sene oldu.Adamlar hala istanbulu sayıklıyor.Bizimkiler karnını doyuruyo onlar hala yok adayı feth ettik yok şöyle böyle.Allah aşkına bunlara boşuna kızmıyoruz biz.ama şu kalbimde hala bi acı var.
KEŞKE FİNALİN ADI TEYMURALP OLSAYDI
bencede keşke ama isteklerimizin şuan için hiçbir anlamı yok.bu halk oylaması dışardan birini finale gitmesi yönünde olsaydı süper olurdu
Pandelisin kuzucuklarindan ne bekliyordun :)...Umarim finali onlar kazanmazlar
Finalist 250 bin euro alacak ama bence ikinci olanda ufak bir odul almali..O kadar finale gelmis olacak birsey vermeden gondermeleri sacma olur...Sanirim canli yayinda butun elenen yarismacilari tekrar gorecegiz..Ilk goruntulerine bakilinca ne kadar zayifladiklari belli oluyor..Pandelis simdiden oy atmaya baslamistir :img-hyste kankasi Platonasa :img-hyste..Yunanli yarismacilar cok ilginc tipler ya adamlar yemek yerken bile akillari eski savaslarda, siyasette..bu kadar yozlamis olmalari cok komik.
DiZiMaNYaĞı
10-12-06, 06:17
selim gidecek demiştik zaten :happy0064 walla ülke açısından bakarsak katılıyorum selimin son haftalardaki performansına göre kazanma ihtimali çıtır aytuğla ihtiyar delikanlıya göre çok daha yüksekti. şimdi kime oy vereceğimiz çok karışık ama erkek olduğu için finale derya seçilecek gibi geliyor bana..
ama ikisininde finalde kazanması sürpriz olur. ee ne demişler kendi düşen ağlamaz sen önünü açmak için git metini ele teymuralpi ele sonra ilk hafta elenir denilen deryayı finale kadar taşı. selimde derya çok şanslı gerçekten diyor, ben en güçlüleri önümü açabilmek için elettim deryayı nasıl olsa haklarım diye ona dokunmadık demiyorda :img-hyste o küçümsediğin adam sana son dakika golü attı işte.. eminim metin yada teymuralp olsa o direği tepesinde o kadar duramazdı adam nasıl hırs yaptıysa artık selim düştükten sonra bile iyice düştüğünden emin olmadan inmek istemedi.Bu hırsla belki finalide götürür.
andreasfbi
10-12-06, 09:20
selimin gitmesini izleyemedim ama okuyunca bir sevindim pir sevindim:happy0064 :happy0064 :happy0064
yani adam 7 yıllık sevgilsini bırakmış bide yalnız kalamıyorum diyo ya inanabiliyomusunz?
zaten kendini çokbeğenmiş bişey!!!
kesinlikle 1.olmak onun hakkı değildi olamadı da zaten ...:img-hyste :img-hyste
ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:img-yes: :happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste
Urfalı Haso
10-12-06, 10:29
selim de elendi derya bayram etti türkiye için derya diyorum ama aytuğu kınıyorum babsı yaşındaki adama yunanlılar karşısında yemek yemesi bile midemi bulandırıyo diye hakaret etti aile terbiyesi almamış görgüsüz ve saygısız bi kız türkiye yi asla temsil edemez türk kızı modeli bumu şimdi yani?
slm arkadaşlar selim elenmez dedim ama düelloyu bilmediğim için neyse gitti ya deryaya helal olsun selim düello öncesi hareketleriyle dalge geçti ama 25 yaşındaki adam 45 yaşındaki adamı yenildi ya selim bey işte buna hırs derler derya yerini sağlamlaştırdı çıktığı yerde selin ne kadarda sevmese deryayı yaşına hürmeten dalga geçmemeliydi ya ada konseyinde eleme yaparken selimin artistik yüz mimikleri beni deli ediyo, gerçi teymur olmadıktan sonra ilgilendirmiyo beni bu yarışma ama yinede oy verirsem oyum deryaya aytuğda sağlam kızdı ama selime uya uya oda değişti eğer derya halk oylamasında kazanamazsa aytuğ alırsa valla zoruma gidiyo ama yunanlılar alsın biz bunu hakettik adamlar son ana kadar kavga etselerde ekip olmayı başardı biz çil yavrusu gibi dağıldık birbirimizin kuyusunu kazdık resmen ya bide bu selim kız arkadaşından ayrıldımıki nadyayla ilgili sanki hala hayalleri var ama nadya unutmuştur onu neyse ya show dün akşam çok büyük bi hata yaptı düellonun sonucunu yapılmadan söyledi reklam arasında nasıl bu hataya düştüler çok güldüm ya:img-hyste acun delirmiştir heralde:img-yes:
kaç yunana we kac turk kaldı:icon_sorr
slm iki yunanlı var iki türk var derya ile aytuğ arsında halk oylaması yapılıcak kim kazanırsa o finalde türkiyeyi temsil edicek ama yunanlılarında heralde öyle olacak finalde iki yunanlı bir türk olursa adletsiz olur onlarda oylama yapıcaklar takımları için yani halkın elinde kaderleri:img-wink:
mavi bir çınar
10-12-06, 12:32
Ben deryanın kalmasına çoook sevindim aslında selimle derya haketdiyordu ama olmadı aytuğ orayı hiç haketmedi deryayı kimse sevmiyoyor açık sözlü olduğu için ama aytuğ insanların arkasından kuyusunu kazıyor sinir oluyorum o kıza inşallah finalist derya olur
sarı papatya
10-12-06, 13:03
benım fınal e yakıstırdıgım ısın aytuğ güç mü istıyorsunuz alın sıze guc deryanın aytug kadar guclu oldugunu ınanmıyorum bu ısı yapsa yapsa aytuğ yapar
valla bu saatten sonra deryamı aytuğ mu farketmez kim kazanirsa kazansın yeterki KAZANSIN!!!artık bu şahsi bir olay olmaktan çıktı yunanlıların hala kuyruk acıları geçmemiş bize sataşıolar nasilsa derya da alsa aytuğda alsa parayı bana vermicek önemli olan türkiyenin kazanması bu saatten sonraki tartışmalar bunun üzerine olmalı bence birkere daha yunanlıların arkalarına baka baka ülkelerine dönmelerini çok istiyorum pantelisin söylediklerini yemesini istiyorum tek istedigim ve dilegim bu arkadaslar ama selimin gitmesine sevindim adam neredeyse yunan takımına gececekti bu yarışmadan önce bukadar karşı değildim yunanlılara hatta bi sempatim vardı ama demekki o barış sözleri falan koca bir yalanmış ölemi öleyse böyle işteee
valla bu saatten sonra deryamı aytuğ mu farketmez kim kazanirsa kazansın yeterki KAZANSIN!!!artık bu şahsi bir olay olmaktan çıktı yunanlıların hala kuyruk acıları geçmemiş bize sataşıolar nasilsa derya da alsa aytuğda alsa parayı bana vermicek önemli olan türkiyenin kazanması bu saatten sonraki tartışmalar bunun üzerine olmalı bence birkere daha yunanlıların arkalarına baka baka ülkelerine dönmelerini çok istiyorum pantelisin söylediklerini yemesini istiyorum tek istedigim ve dilegim bu arkadaslar ama selimin gitmesine sevindim adam neredeyse yunan takımına gececekti bu yarışmadan önce bukadar karşı değildim yunanlılara hatta bi sempatim vardı ama demekki o barış sözleri falan koca bir yalanmış ölemi öleyse böyle işteee
işte bu kadar..ellerine sağlık canım..bu zaten artık şahsi bir mesele değil,hala türklere çamur atmaktan vazgeçmezken yaptıkları hileleri birbirlerine anlatıp gülen bir milletin yenilmesinin gerektiği bir meseledir..eskiden yunanlılara karşı benim de azıcık bir sempetim vardı..hiç değilse onlara saygı duyardım..ama türk milletini bu kadar küçük görmesinler ,tahir tekerrürden ibartettir derler..eski olaylardan ders çıkaramayan milletlerse bu sona mahkumdurlar..yine boylarının ölçüsünü alıp ,tıpış tıpış ülkelerine dönerler inşallah..bize milliyetçilik damarınız çok kabarmış diyen güzel arkadaşlar dönüp de bir hallerine baksalar çok iyi olacak..hasetinden çatlayacak insanların bu tarz yarışmalara gelip karşılarındakini aşağılaması da zaten kendi karakterini ve seviyesini gösteriyor....ama hepsi türk milletinin azminin zaferini görecektir..artık ha derya ha aytuğ yeterki bir TÜRK kazansın..ve birileri sussun, çamur atmaktan saygısızlık yapmaktan vazgeçsin..inşallah biz kazanıcaz..
evet düello yapıldı ve selim elendi deryanın karşısında..bence iyi de oldu insanların bazen yaşayarak ders almaları gerekiyo..bundan sonra kimseyi küçümsemez selim heralde..ayrıca onun isim yazarken yaptığı konuşmalar,hareketleri mimikleri bana cok antipatik geliyo..artık inşallah bir türk kazanır..
Bu yarismayi bir türkün kazanacagi kesin.. Çünkü Acun Ilicali prodüksyon.. Yani bir Yunanin kazanamaz.. Kazansa bile yeniden bir oyun oynarlarki bir Türk kazansin.. Yani Türkler 7 kisiyken kaç kisi oldular.. Onun için gerçék olduguna inanmiyorum.. Finale Aytug kalir.. Halk oylamasiya, kesin Aytug kazanir.. Finaldede kazanir
Bu yarismayi bir türkün kazanacagi kesin.. Çünkü Acun Ilicali prodüksyon.. Yani bir Yunanin kazanamaz.. Kazansa bile yeniden bir oyun oynarlarki bir Türk kazansin.. Yani Türkler 7 kisiyken kaç kisi oldular.. Onun için gerçék olduguna inanmiyorum.. Finale Aytug kalir.. Halk oylamasiya, kesin Aytug kazanir.. Finaldede kazanir
valla finale kim kalirsa kalsin bi TÜRK kazansin...
Bu oylama olayı aslında çok iyi oldu ama ben kimi seçiceğimi gerçekten kestiremiyorum.Bi arkadaş birlik olmamız gerektiğini söylemiş ben de katılıyorum ona ama gerçekten Aytuğ ve Derya arasında karar vermek çok zor!
Derya hırsıyla neler yapabileceğini gösterdi gerçekten adama pess dedim.Selim e de iyi oldu bence sürekli insanları küçümse küçümse nereye kadar Derya'nın ismini yazdığında söylediklerine çok sinir oldum gerçi her oylamada söylediklerine sinir oluyorum ama burda Derya gerçekten ağzının payını verdi ardından hemen bahaneler yok kayıyomuş da kolları yorulmamış da bilmem ne??Deray'nın kaymıyo muydu peki adam demek ki sıkı sıkı yapıştı adamdaki hırsa çok şaşırdım ya ...Sonuç itibariyle hala Derya'yı sevmiyorum ama adamda bu hırs olduktan sonra kazanabilir gibi geliyo bi de metafizik yönünü de biraz düşünürsek hakikaten adam bu zamana kadar şansıyla geldi ve bu şans onu galibiyete de götürebilir gibi geliyo bana
Aytuğ'a gelirsek,ben de bir kız olarak Aytuğ'un erkekleri eleyip survivoru kazanmasını istiyorum ama biraz şüpheli gibi duruyo ama Aytuğ'un da karin kasları çok güçlü,kol kasları çok güçlü olmayabilir ama normal bi kadından daha güçlü olduğu kesin ayrıca dünkü gibi bi oyunda evet kol kası gerekiyo du ama yarışmacılar kendilerini taşıdıkları için ve Aytuğ da zayıf olduğu için dünkü yarışı kazanma ihtimali vardı bence.Böyle bir güç oyunu çıkarsa kazanabilir...
Yani kısacası kimi seçiceğimi bilemiyorumm.Offf!!
Teymuralp nerdesinnn??
GüLpArE_YeŞiM
10-12-06, 15:00
eeee derye ve aytuğ kaldılarr inşallah başarılarıyla tamalarlar yarışmayı kısacası türklerin kazanmasını istiyorum herkes gibii
özgür silis
10-12-06, 16:00
Türkiyeden DERYA'nın Kalması Cok Sacma Ya.Yunan Takımı En Güçlüleri Finale Götürürken,Türk Takımı Güçsüzleri Götürdü.Kendi Sonumuzu Kendimiz Hazırlıyoruz..
aynen sana katılıyorum keşke teymuru eleme gibi bi saçmalık yapmasalrdı ayrıca dün akşam selim gitmesi beni üzdü ben selimi tutuyordum tavırları itici olabilir ama hak ederek geldi buraya kadar
olurmu be öle saçma sapan birsey türk produksüyon diye türklermi kazanacak eee nerde kaldı yarışma ozaman ben buna inanmıyorum ortada parada var öyle olsa bizim güçlü yarışmacılarımız gitmezdi
arkadaşlar bu yarışmada türk takımı iş çekişme hırs nefret falz ukalalık yapmak sureti ile hep yanlış kararlar verip finale yakışır kişilerin kalmasına olanak tanımadı yunan takımına baktığınızda adamlar ne kavga etti nede boşuna hırs yaptı ve finale iki adet bizim aytuğ ve deryadan güçlü kişi ile kaldılar şimdi kime oy verip finale taşımak lazım binbir entrika çevirip boşu boşuna adayı işgal eden aytuğ hanıma mı yoksa bir öyle bir böyle rüzgara göre dümen kıran deryaya mı zor bir karar ama en çok sevindiğim selim denen şahsiyetin finale bir adım kala elenip kahrolası çünkü konseyde oy verirken milletin arkasından o kadar saçma sapan ve itici konuşmalar yaptı ki ona en güzel ders bu olsa gerek .................
bu arada survivor konsey oylamasında çalan müziğin adını bilen varmı ?
HeRMioNeKaiBa
10-12-06, 16:54
bence bu yarışmayı TEYMURALP kazanmalıydı ama elendi kahretsinki o varken o kazansın istiyodum ama şimdi bi türk olsunda kim olursa olsun
bu arada ada konseyinin müziğini bende çok begeniyorum arıyorum bulursam isteyenlere msn den yollarım
deadly_angel
10-12-06, 17:18
survivor müzikleri gerçekten çok hoş, özelikle ada konseyinde çalınan müzik harika, halen aramaktayım ama bulamadım müzikleri
Urfalı Haso
10-12-06, 17:25
selimin kolları kısa geldi kütüğe iyi tutunamadı vede güm diye çaıkldı kuyruk sokumuda acıdımı ne bir süre kalkamadı yerinden ama olsun yinede şöhret olma yolunda ilerliyo yunan kanalında nadyayla birlikte sabah programı yapıcaklarmış iyi oynuyo hakkını yemiyelim:bella aytuğla ikisinde ne sevgi ne saygı yok onuda anlamış olduk kendinden büyüğüne nasılda konuştular yunanlıların gözünün önünde ayıptır ya yaptıkları hiçmi aile terbiyesi almamış bunlar hayret yahuuuuuu
Bir Türk yarışmacı daha veda etti.Yunanlılara bir kere daha sinir oldum.Derya'yı sevmem ama sahilde yürürken nasıl da arkasından konuşuyorlardı.
Derya Türkiye adına yarışmaya gelince elinden hiç bir şey gelmiyor ama düelloya gelince aslan kesildi.Şimdi bu yarışmada TEYMURALP olacaktı ki tozunu attırırdı.Aytuğ'u da anlamış değilim her hafta başka bir yarışmacıyla kanki oluyor.
Pandelisin soft versiyonlari Amfrikatis ve Platonas dunku bolumde balik tutmuslar yemek yiyecekler..neymis efendim Istanbul'un fethi gibiymis ada onlarin olmus ya bu insanlar ne kadar yozlasmis kafaya sahip..akillari fikirleri demekki hala politikada..O zaman ege denizi ile 12 adada bizimdi 400 sene boyunca, bizim yarismacilardan boyle sozler duyan oldu mu?
Selim yine isim yazarken yapti artistligini ama kendi ilk 3 e kadar gelebildi buda basarisiz olmadigini gosterir..Derya Ipegin oldugu hafta degil miydi Ipek ile Selim liste yapiyor diyen..dun Selim elendiginde Selim hic kulis yapmadi diyordu..Kimin ne dedigi belli degil, herhalde sevincten olsa bu sozleri soyledi...Yanliz fiziksel olarak diger erkek yarismacilardan daha zayif olsada yari finale kadar cikti, o yuzden iyi yaristi...Derya dun Aytug'a cok bozuldu..o kadar kimseyle kavga etmisti,,Arzu ile bile atismisti hic gozlerinin islandigini gormemistik..Demekki Aytug'a saygisi varmis ki onun sozleri Derya'yi incitti..Aytug biraz sert konusuyor..
sude_burcu
10-12-06, 18:12
ya aytug cok terbıyesız bı kız buyuguyle nasıl konusacagını bılmıo daha...karsısındakı kım olursa olsun sevse de sevmese de yasından dolayı saygı durması gerekıo ama nerdeee...hele gozlerını acarak konusması acayıp ıtıcı oluo. derya her ne kadar nabza gore serbet verse de adamda muthıs hırs var ve emınım kı fınalde elınden gelenı yapacak benım oyum deryaya cunku aytug haketmıo dıye dusunuorum ayrıca bı erkekle bı kızın kuvvetı aynı olmaz en ıyısı deryanın bızı temsıl etmesı...yunanlıların hala tarıhe takılı kalmıs olmalarına da ınanamıyorum ama napsınlar kapanmamıs yaraları var hala hayallerle yasıolar ve cok komık duruma dusuolar...ne demısler tarıh tekerrurden ıbaret eger bu yarısmayı bız kazanırsak vay yunanlıların halıne heralde hepsı psıkolojık tedavı gormeye baslar daha tarıhın ızlerını unutamamısken yıne yenılmek ve yıne elı bos ulkelerıne donmek onlara coook acı verır emınım...:img-wink: ınsallah kazanan TURKIYE olur:good:
deadly_angel
10-12-06, 18:12
kimi seçersek geçeli irşey farketmeyecek gibi görünüyor malesef, ne altuğ nede derya, platonası yenecek güçte değiller
Urfalı Haso
10-12-06, 18:15
aytuğ terbiyesiz ve saygısız selimde öyleki çok iyi kankalar başka türlü olsaydı bağdaşamazlardı karakterleri aynı belli derya aklını kullanarak sona kadar geldi dün gece de gücünü kullandı bravo selimitakis de kızların kollarında sona kadar taşıttı kendini sonunda fos çıktı ne güç var nede güçden eser sadece görüntü var vede çene arkalarından atıp tutsun tam medyalık vede dayaklık askerde adam olur giderse tabiki
bence bu hafta selimin gitmesi çok iyi oldu . başlarda selimi sevmeme rağmen ondan nefret eder oldum birden. çünkü çok büyük sözler söylüyü , insanları çok küçümsüyo , kendini beğenmişin teki...
neyse gelelim bu oylama konusuna oylamada ben DERYAnın kazanmasını istiyorum.açıkçası aytuğuda çok sevmeme rağmen onunda bu hafta gıcıklaşmaya başladığını anladım .bir kere büyüklerine saygısı yok . babası yaşındaki adama bağırıp çağırıyo...saygısızlık ediyoo...derya sözünün arkasında duran biri kimsenin arkasından dedikodu yaptığını izlemedim...
aslında ben çok sıkı bir TEYMURALP taraftarıydım . ve ayrıca şunuda belirtmek istiyorumki bence TEYMURALP selim yüzünden gitti(zaten o günden sonra selime gıcık oldum)
uzun lafın kısası bütün oylar deryayaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
deadly_angel
10-12-06, 18:18
aytuğuda deryayıda sevmiyorum ama birine oy vermek gerekiyor ve ben deryaya vermeyi düşünüyorum, derya ile az da olsa şansımız var
Demekki rakibini zayif diye dusunup kucuk gormeyecekmissin..Insan ne kadar gucsuzde gorunse hirs yaptigi zaman bir cok isi basarabilir..bir kere utanmalilar 45 yasinda adam kendinden en buyugu 10 yas kucuk diger yarismacilarla bas edebiliyor hemde fizik olarak onlarin yarisi kadar...Helal olsun yani hirsli adammis..Aytug dun yarismak istemedi ondan sonra diyorki Derya boyunun olcusunu alsin diye yarismadim..O zaman Derya yarisacagi zaman neden itiraz etmedin..Isteseydin Derya yarismadan cekilirdi...Bu yarismada kim ne diyor hepsi sonradan degisiyor...Derya'nin dun Selime o kadar methiyeler duzmeside asiri kacti..Bu kadar sure icinde acaba yari finale kalanlar hazirlandilar mi?Final hakkinda biraz bilgi verseler insanlarda kime oy vereceklerini dusunurlerdi.
Sonucta butun yarismacilari kutlamak lazim 50 gun issiz bir adada kendi imkanlariyla kalmaya calismalari kolay bir is degil..Dusunsenize ne yatacak yer var, ne istedigin zaman yiyeceginiz yemek, ne elektrik, ne tv..yarismacilarla kuskunseniz konusacak kimsede yok...
deadly_angel
10-12-06, 18:29
bu hafta ellenen oldumu?? olduysa kim gitti??
veee yeni survivor nezaman baslicak?? :img-help:
bu hafta türkler dokunulmazlık oyununu kaybettiler ve konseyde selime ve deryaya ikişer oy verildi düello yaptılar, selim deryayı hafife aldı ama yenildi.Selim elendi yani
yeni survivor şubat gibi başlıcakmış sanırım
Oldu cnmm hatta pantelis haftasından sonra izlediğim en güzel elemeydi :D:D SELİM GİTTİ :happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste
inamiyorummmm ya! cok kötü oldu selimin gitmesi!keske derya gitseydi:sad53:
nejatdidem
10-12-06, 19:31
hım eft selimin kolları kısa geldi yazık oldu...derya bnce tavırlarıyla survivor olmaı haketmio...aytuğ gider inş bizi temsil etmeye
DiZiMaNYaĞı
10-12-06, 20:54
Valla bizim takıma bravo 2ye 2 kalmayı becerdiler, 7-5ten..
Tam da dediğim gibi oldu..
7-5 olsa yine iyi 7-4'ten 2-2'ye kaldık :D teymuralp elenirken çok güzew demişti bu yarışmanın özetide onun dediği aslında.Bizim tarihimize bakarsanız dışardan kimse bizi yok edememiştir hep içerden bölünüp kendi kendimizi yeyip bitirmişizdir....Buradada aynısı oldu içini para hırsı bürümüş adamlar yunanlılarla iş birliğine soyunup dost dedikleri adamları bir kuruşa sattılar.Elerkende kağıdı gösterip utanmadan x kanka dediler.Ama şaşırmamak lazım 7 yıllık sevgilisini bir yunan çıtırıyla adada karizmam olsun diye takılıp satan bir adam teymuru satmak için üzerine para bile verirdi..Finale sırtını selime yaslayıp çıkan iki yüzlü aytuğ değilde her ne kadar kötü bir karaktere sahip olsada en azından bir karaktere sahip olan derya çıkar umarım.
Demin anahaberde Teymurla röportaj vardı.. Teymurun adada sürekli taktıgı kolyesini aslında Selimin 7 yıllık kız arkadası Selime göz kulak olsun diye Teymura hediye etmiş.. Teymur Selimin elendiğine üzüldügünü ve elenmesini beklemedigini söyledi, ayrıca Yunanlıların kazanacağını düşündüğünü de..
Bide yakasında kırmızı bir kurdele vardı, bunun sadece bir yarışma oldugunu değil Türkiye-Yunanistan oldugunu unutmamamız gerektigini söyledi.. Ve kolyeyi çıkardı..
ben izleyemedim.keşke seyretseydim.teymur abimizin ne kadar olgun ve mantıklı biri olduğunu birkez daha görmüş olduk.selimin tüm antipatik konuşmalarına rağmen
Urfalı Haso
11-12-06, 02:11
adada kalan 3 yarışmacımız da birbirinden kötü kişilik olarak farkındaysanız hepsi birbirinden korktu hiç kavga etmediler neden acaba?halbuki daha önceki yarışmacılara nasılda saldırıyodu hepsi buda bana it iti ısırmaz ata sözünü hatırlattı zaten yarışmayıda yunanlılar kazanacak adada kalanlar bunun böyle olmasını istedi zaten kaybederlesrse verirler cevabını halka:img-yes:
Bende finalde TEYMURALP'i görmek isterdim olmadı. Selim'in elenmesine çok ama çoook sevindim. Finale Derya kalmalı bence...
Anlamadığım birşey var. Bu yarışma aylar önce yazın çekilmedi mi? Şimdi bizim atacağımız oylar nasıl işe yarayacak?
Bende finalde TEYMURALP'i görmek isterdim olmadı. Selim'in elenmesine çok ama çoook sevindim. Finale Derya kalmalı bence...
Anlamadığım birşey var. Bu yarışma aylar önce yazın çekilmedi mi? Şimdi bizim atacağımız oylar nasıl işe yarayacak?
Şu ana kadar izlediğimiz bölümler yazın çekildi ama bundan sonrakiler yeni çekilecek o yüzden işe yarıycak yani merak etme,hatta bi ara canlı olcak diyolardı ama o doğru mu bilmiyorumm!!!
keşke finalisti elenen yarışmacılar içindende seçme şansımız olsa ve teymuralple finale gitsek
keşke öyle bir şey olsa ama o zaman da zaten elenmelerinin bir anlamı kalmaz..ama öyle bir şey olsa ben teymuralpe oy verirdim o finale gitsin isterdim..ya da metine oy verirdim..ama teymurun gitmesini daha çok isterdim..
deadly_angel
11-12-06, 16:59
farklı bir final olacak, derya ve platonas finale kalacak, zaten platonasın gücü ortada, ve bence kazanmayıda hakediyor, alır yarışmayı
Eğer baştan beri halk seçseydi ve elenen kişiyi tekrar geri çağırma olsaydı anlamı kalmazdı.. Ama orda birbirleriyle yarıştılar, bide halkın seçtiği kişi olsaydı gerçek survivor kimmiş Türkiye de Yunanistan da görürdü !!
o dediğn de doğru ama şimdi bunlar neticede yarışıp elenerek gelmediler mi buraya..eğer finale kadar gelenler olduysa oların arasından seçilmesi mantıklı olanıdır..neticede orda finale kadar gelmenin de bir manası kalmalıdır..ama ben böylesini mi isterim ,ayır asla istemiyrum..benim için elenenler de katılsa daha iyi olur ama bunun mantıklı olmayacağını düşünüyorum..
deadly_angel
11-12-06, 17:09
yalnız şöylede bir gerçek var ortada, türkiyede yapılan yarışmaların %90ında halk, oylarını saçma sapan kriterlere göre veriyo
aslında ben bu halkın finalisti seçmesi konusunu oldukça garip buldum, güç tek bir yarışmayla ölçülemezki, bunu derya ve selimin düellosunda görmüş olduk hatta (dokunulmazlık yarışmasında başarılı olan denge yarışmasında başarılı olamaz v.b gibi)
..ikiniz de haklısınız ne denir ki..
.. en kötsü de finale kalanların bu ülkeyi temsil edecek nitelikte olduğuna inanmıyorum..ama neticede bunlar olan şeyler..inşalah bir türk kazanır da yine de kazanır yani...
Final adayları pek parlak değil ama inşallah bizimkiler kazanır sonuçta orada temsil edilen Türkiye ve bu vatan her şeyin en iyisine layık(bir yarışma da olsa) umarım kazanırız:happy0064 Ben oyumu gönderdim hadi bakalım bundan sonrası Derya ile Aytuğ'a kaldı
HER ŞEY VATAN İÇİN
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064
farklı bir final olacak, derya ve platonas finale kalacak, zaten platonasın gücü ortada, ve bence kazanmayıda hakediyor, alır yarışmayı
daha oylamalar yapilmadan nasil boyle bir sonuca vardin?
deadly_angel
11-12-06, 19:20
daha oylamalar yapilmadan nasil boyle bir sonuca vardin?
oylamalar ne değiştirecekki?
şu ana kadar şanslarıyla yarışmada kalan derya ve aytuğla büyük bir şansımız yok farkındaysanız.Ortada büyük bir gerçek var.O da türk takımının kendi sonunu kendisinin hazırlayışı.Açık ara öndeydik ve şu ana bakarsak durum eşitlendi.Bu yunanlıların şanslarıyla alakalı birşey değil, türk takımı parçalandı kendi arasında.Ben çok farklı bir finalin olacağını düşünüyorum.Büyük ihtimalle bizden derya finalist olur, yunanlılarda kafadan kontak değillerse platonası seçeceklerdir.Deryanın güçsüz olduğunu söylemiyorum ben, yalnızca Platonasa karşı güçsüz olduğunu söylüyorum.
Şunuda belirteyim, derya yada altuğ ikiside bu yarışmayı kazanmayı haketmiyolar, platonas en başından beri gücünü ortaya koyan bir yarışmacı ve finale kadar yaklaştı, şu an yarışmada olanlar içinde en güçlüsü o ve hakedende o.Bir türk olabilirim ama sırf bir türk yarışmacıyı savunmak adına diğer insanların haklarını yiyemem, bu bir yunanlı bile olsa
Bazi davranislari antipatikte olsa Selim finale kalsa daha iyiydi..en azindan Selim yarismalardan kolay kolay pes etmiyor ama keske demenin bir faydasi yok Derya yada Aytug ikisinden biri umarim kazanir benim midem Platonasida Amfrikatiside kaldirmiyor..Nadia yada Yannis olsaydi onlarda kazansin derdim ama bu diger ikisi Pandelisle hep birlikte hareket ettiler..Samimi olduklarini sanmiyorum yorumlarini gorduk..sonucta kazanan bence butun odulu alamayacak tahminim yarisi vergiye gidecek ama yine iyi para.
bu yarısmayı kazanması gereken kişi teymurdu.o gittikten sonra metin güçlü dedik.o da gitti.şimdi derya diorum + selimin elenmesine o kadar sewindim ki :D
Herhalde arkadas Derya-Platonas finale kalır diye tahminde bulunda sadece..
Sadece o arkadaş için demedim cnm...Herkes Derya kazandı diyorda...yani tüm sitelerde yazan bu :)
loves_heart
11-12-06, 23:16
Elbette bir Türk kazansın.. Yunanlıların aklı hala İstanbulun fethindeyken finali onlara veremeyiz..
kesinlikle katılıyorum
bence yarışmanın önceki bölümü daha iyiydi yunan-türkiye olması olayı daha farklı boyutlara getirdi şimdide fenerbahçe-galatasaray başlıyomuş
Urfalı Haso
11-12-06, 23:51
:img-pilot oh be moralimiz iyice düzeldi...selimi sevmeye basladim ya...onun sayesinde kazandik...:D...insallah bugün yunanlardan biri elenir...ama bence bugün bizdne biri gider...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
selimi sevmeye devam et sitesinde aytuga oy istiyo onu destekliyo platonasa karşı ne kadar şansı var sence? acaba yunanlılara hediye etmemiz için mi finali yunanlıların kazanmasınımı istiyo?
Neresi duzgun ya habire arkadan konusuyor..Sessiz sessiz kufrediyor...Cok mu iyi sanki..Orada bir kufretmeyen Teymuralp vardi.
Urfalı Haso
12-12-06, 00:27
Neresi duzgun ya habire arkadan konusuyor..Sessiz sessiz kufrediyor...Cok mu iyi sanki..Orada bir kufretmeyen Teymuralp vardi.
yanılıyosun metin vardı en düzgün teymur da fena değildi ama o da bencildi biraz o yüzden elendi ama takımı bu hale getiren selim ve saz arkadaşlrı valla bencede aytuğla derya aynı gibi geliyo bana ikiside çok konuşuyodu iki cambaz bir ipte oynamaz misali allah biliyo hiç içimden oy atmak gelmiyo bende hakeden kazansın diyenlerdenim
Ya ben Aytuğ'u da Derya'yı da sevmiyorum(kişisel fikrim tabii ki başkalarının kine saygı duyarım:img-wink: ) ama oyumu Derya'ya vercem sanırım ,çünkü herkes gibi Türklerin kazanmasını istiyorum vee Derya'nın hırsıyla bu işi başarabileceğine inandım umarım kazanırızz!!!
yanılıyosun metin vardı en düzgün teymur da fena değildi ama o da bencildi biraz o yüzden elendi ama takımı bu hale getiren selim ve saz arkadaşlrı valla bencede aytuğla derya aynı gibi geliyo bana ikiside çok konuşuyodu iki cambaz bir ipte oynamaz misali allah biliyo hiç içimden oy atmak gelmiyo bende hakeden kazansın diyenlerdenim
sen nereden biliyorsun?butun goruntuleri gorduk mu?Derya'da Metinin oyle konustugunu iddia etmisti Arzu meselesinde...Teymuralp'in ben biiiiipli bir lafini duymadim..digerlerinde Aytug'da bile biiip duyduk
Urfalı Haso
12-12-06, 02:47
sen nereden biliyorsun?butun goruntuleri gorduk mu?Derya'da Metinin oyle konustugunu iddia etmisti Arzu meselesinde...Teymuralp'in ben biiiiipli bir lafini duymadim..digerlerinde Aytug'da bile biiip duyduk
sadece ben değil herkes biliyo küfürlü konuşmadığını olsaydı bipli bile olsa yayınlardı acun metine torpil yapcak değil heralde küfür etmeyenler zaten çabuk elendiler belli olmuomu sona kimler kaldı yalaka işe yaramaz dedikoducu yüze gülen arkadan konuşan alay eden kameralara iyi oynayan mimik yapan vede en çok gürültü yapanlar sessizlerin sırtına basarak geldiler sona bu parada hiçbirinin hakkı yok tabi teymurla metin hariç ben böle görüyom bu benim görüşüm zaten hislerim yanılmazsa derya da kazanamıcak gibi geliyo bana haketmeden orda çünkü en azından hiç bi yunanlı takım arkadaıyla bizimkiler gibi takıştımı hayır yakışıksız hiçbir hareketleri olmadı kendi aralarında onlar türklere karşı rezil etmediler kendilerini ama bizimkiler öle yapmadı dimi.:img-yes:
Selamlar Türkiye
Sözlerime hepinizi selamlayarak başlamak istiyorum.
Uzun ve zorunlu bir sessizlik döneminden sonra nihayet suskunlugumu bir kenara bırakıyorum.Yarişmadan elendigim cumartesinin ardından neler hissetiğim sorusunuzla devam ediyorum.
Sizlerden aldığım onbinlerce mesajı ve ilgili internet sayfalarını okurken içimdeki üzgün hisler yerini bir anda sevince bıraktı bu kadar insanın beni taktir ve sevgiyle karşılaması, yapmak istediğimin anlaşılmış olması beni öylesine mutlu ettiki hepinize teşekkür ederim,bu kadar insanın yanımda olduğunu bilmek hayatımda yaşadığım en Onur verici şey oldu.
Diğer bazı yarışmacıların hakkımdaki eleştirileri ve bazı yakışıksız taklitlerine gelince,onların hayattaki toyluğuna veriyorum ve bu konuda başka söz söylemek istemiyorum.
Hayatımda herzaman uluslararası müsabakaları seyrederken Türkiye diye haykırmaktan kendimi alamamış ve hep içimden keşke böyle birşey birgün banada nasip olsada ülkemi onurlandırabilsem demişimdir.
Ne mutluyumki bu dileğim gerçekleşti,bizler onbinlerce kişi arasından seçilerek ÜLKELERİMİZİ TEMSİL etmek ve sonucundada ulaşabilirsek mükafat olarak 250.000 euro almak üzere dünyanın öbür ucunda zorlu bir müsabakaya gittik.
Her yerde olduğu gibi oradada herkes kendine bir yol çizdi.
Benim yolum Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek kim ne derse desin her türlü platformda ezeli rekabetimiz olan yunanlıları yenmek ve elbetteki mükafat olan 250.000 euroyuda kazanarak okul yıllarımdan beri en büyük idealim olan Ulu önderim Atatürkün "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." sözü doğrultusunda herşeyi bırakıp 2 sene önce kurduğum Sanat Okulunu,daha iyiye götürerek yaşamımdaki bu savaşlara, yeni bir mali güçle devam edebilmekti.
Ama gel gelelim bir süre sonra olay öyle bir noktaya geldiki hepsini bir arada elde edemeyeceğimi anladım ve seçim yapmam gerekti."Türkiyemi", "paramı" hepinizin bildiği gibi ben seçimimi Türkiyeden yana kullandım.
Aksini yapmayı bir an bile düşünmeme rağmen eğer isteseydim elendiğim hafta yunanlılarında açikca belirttiği gibi başkalarını oylayabilir,oylatabilir ve yoluma devam ederdim,ancak takımım kan kaybederdi ve yenilmemiz an meselesi olurdu.Ben inandığım şeyi yaptım ve herzaman karşı takımdan en güçlüleri,kendi takımımdan ise en güçsüzleri elemek için çaba sarf ettim.
Bizans oyunu meselesine gelince Yunan takımı baştan beri ilk yakaladıkları fırsatta beni elemek için çabalayacaktı,doğal olanda buydu,onlarla söz birliği yapmaktaki amacım belki bunu değiştirebilirim stratejisiydi.Sonuçta kaybedecek birşey yoktu illaki beni oylayacaklardı,ama tabiiki değiştiremedim olması gereken oldu ve beni oyladılar.Buradaki asıl önemli nokta oylamada Yunan oyunun 1 olduğu ve tek başına birşey ifade etmediğidir,gerisini siz zaten biliyorsunuz.
Oyun boyunca karsı tarafta benim için eleme önceliğini ilk Yannis aldı çünkü kilosuna rağmen aşırı derecede çevik ve hırslıydı.Bazı arkadaşlarımız benim için böyle bir yarışmada son derece anlamsız gelen sosyal birliktelik adına bunu istemesede başardım ve eledim..Yunanlılarında aynı kişiyi oylamak istiyor olmasi ayrıca işimi kolaylaştırdı.
O hafta neden Pandelisi elemediğim konusuna gelince,Pandelis benim gözümde hiçbir zaman güçlü bir yarışmacı olmadı sadece çok konuşuyor zaten düşünürseniz tek başına aldığı bir galibiyet yada başarısıda yoktur,nasıl olsa bir gün gidecekti ve gittide.
İkinci hedefim Nadia idi çünkü stratejisi iyiydi ve ortamı karıştırabiliyordu o zamanlar bunu gördüğüm için yunan takımından birini korumaya alma hakkımız ortaya çıktığında Melitayı alalım Nadia bizi zorlar dedim ama gene Sosyal birliktelik düşüncesi yüzünden yapamadım.Ve takımım Nadiayı korumaya aldı,ne yazıkki akabilinde yapılan denge yarışmasında gerçek yaşamda işi jonglörlük olan nadia elbetteki 3 dokunulmazlığa ulaştı.
Ardından hedefim Platonas oldu tek kusuru aceleci ve sakar olmasına rağmen oda gözümde hırslı,güçlü ve çevikti.
Ne yazıkki bu hedefime ulaşamadım, şimdilerde ise finalin korkulan ismi Platonas oldu.
Bugüne kadar hep siz bana sorular yönelttiniz şimdi sıra bende;
Hepinize bir sorum var,cevabını ise 10-Aralık-16-Aralık tarihleri arasında sol yakanıza kırmızı bir kurdele takarak bana vereceksiniz.
Türkiye baştan beri bunu tartıştı,gazeteler yazdı,tv programlarında değinildi.
Sizin için bu bir Reallty Show programımıydı yoksa başlığında olduğu gibi Türkiye Yunanistan müsabakasımıydı,benim inandığım Türkiye Yunanistan müsabakası olmasıydı.Eğer sizde böyle düşünüyorsanız bana cevap olarak Sol yakanıza kırmızı bir kurdela takın ve 2 hafta boyunca çıkarmayın.
Hepinize Sevgilerimle
Teymuralp Merter Fosforoğlu
Kimi Seçmeli
Herkese İyi Günler Dilerim
Herkes benim kimi desteklediğimi sorup duruyor.Bu benim için gerçekten zor bir cevap.
Eğer sona kalan ikili Çiğdem yada Metin olsaydı,bu soruya asla cevap veremezdim.
Çünkü ikiside benim favorilerimdi ve gerçekten bu yarışmayı hakediyorlardı.
Onun için aralarında seçim yapmam imkansız olurdu.
Şimdi geldiğimiz noktada ise Aytuğ ve Derya var ve birini seçmemiz gerekiyor.
İkiside benim gözümde hala birer takım üyesidir,müsabaka boyunca bana şahsi olarak
nasıl davrandıkları,ne şekilde hakaret ettikleri,kimin bana çekiçle saldırdığı,kimin beni oyun dışı bırakmak için oy kullandığı,karakterleri,veya birinin kız diğerinin erkek olduğunun bir önemi yoktur,önemli olan hangisinin TÜRKİYEYİ temsil edebilecek yapıda ve güçte olduğudur.İkisininde çok belirleyici özellikleri yada başarıları olmamasına rağmen elimizde olan budur.
Hepinizinde bildiği gibi sizler iki karakteride ekranlarda haftada 180 dakika değerlendirdiniz,bizim ise orada iki aya yakın uzun metrajlı bir birlikteliğimiz olduğundan dolayı uzun uzadıya onları,tanıma,ölçme,değerlendirme ve sorgulama şansımız oldu..
Elbetteki hepimiz orada farklı koşullar,ruh halleri ve imkanlar dahilinde mücadele ettik.
Örnek olarak herhangi bir müsabakadan önce bazılarımız dinlenmiş,bazılarımız yorgun,bazılarımız aç,bazılarımız tok,bazılarımız sinirli,bazılarımız keyifli,bazılarımız konsantrasyonsuz,bazılarımız ise motive olarak yarıştı.Bunlarda elbetteki performansa ve sonuçlara açık bir şekilde yansıdı.Sonuç olarak bizler bu seçimi kişisel egolarımızla,hislerimizle yada sosyal birlikteliklerimize göre değil objektif bir yaklaşımla değerlendirmek zorundayız.
Son konseyde hepimiz iki yunanlı yarışmacının sözlerini duyduk ikiside ülkesi için yarışacağını açık açık beyan etti.Sonuçta TÜRKİYE'nin temsil edileceği bir final mevcuttur.Eğri oturmalı ama doğru seçim yapılmalıdır.
Bu noktada ben şahsen hala düşünme ve değerlendirme aşamasındayım son görüntülerin hemen ardından,bu konuda fikir beyan etmemin,benim elenmemdede mevcut olduğu gibi yukarda bahsettiğim yanlışlar doğrultusunda sonuçlanacağı kanısındayım.
Türk insanı son derece akıllıdır ve seçimlerini kimsenin yönlendirmesine gerek duymadanda yapabilecek kapasitededir.Ancak gördüğüm kadarıyla orada yaşadım tecrübelerden dolayı
Bana inanan,fikirlerime saygı duyan,kararlarıma güvenen bir kamuoyu oluşmuştur; objektif bir yaklaşımla fikrim sorulmaktadır.
Vereceğim ani ve tutarsız bir karar toplu histeriye yol açarak birçok tercihin yanlış insana gitmesine sebep olabilir,sonuçta benim oyum bir oy gibi gözüksede bu durumda binlerce oya bedel olabilir.
Bu sebepler ve sonuçlardan dolayı ben kime oy vereceğimi son ana kadar düşünmeyi ve yarı final gecesi canlı yayında açıklamayı uygun görmekteyim.Sonuç olarak oylama devam ediyor olacak ve benim fikirlerim doğrultusunda oylama yapacak insanlar için hala vakit olacaktır.
Saygılarımla
Teymuralp Merter Fosforoğlu
sude_burcu
12-12-06, 15:42
Teymuralp senı yenıden aramızda gormek cok guzel oncelıkle bıze uzun bı sekılde acıklama yaptıgın ıcın bızı onemsedıgın ıcın cok tesekkur ederım...senınle bıcok konuda aynı fıkırdeyım ve tek dılegım kalan 2 yarısmacımızın oradan ulkemız adına bı zaferle donmesı...
bızlere sordugun soruya gelınce benım ıcın basından berı bu yarısma bı realıty show degıl aksıne senın de belırttıgın gıbı TURKIYE-Yunanıstan musabakasıydı...gecmısten gunumuze yasananlar ve yunanlılarla her alandakı rekabetımız belkı de bu yarısmanın onemını bı kat daha arttırdı...ben de senın gıbı dusundugumen 2 hafta boyunca sol yakama kırmızı kurdeleyı takıcam ve cıkartmıycam...aramıza tekrar hosgeldın:img-wink:
deadly_angel
12-12-06, 15:57
Teymuralp abi tekrar burda yazman çok güzel, seni tekrar aramızda görmek çok hoş, uzun uzun yazdığın açıklamalar için çok teşekkür ederim.
Benim gözümde Survivoru hakeden sendin, cumartesi gününe kadarda halen senin geri dönebileceğin ümidini besledim ama malesef olmadı...
Ne Altuğu nede Deryayı sevdiğimi söyleyebilirim. Ancak eğer Türkiyeyi temsil edecek finalist olarak birini seçmemiz gerekiyorsa iyi düşünmemiz lazım, ben yunan halkının Platonası seçeceğini düşünüyorum, sonuçta oldukça güçlü bir yarışmacı.
Deryanın selim ile yaptığı düello oyununda hırsını gördük, Altuğa göre biraz daha şanslı görüyorum ben onu.Finalistimiz o olacak diye tahmin ediyorum
Acikcasi Derya yada Aytug farketmez ikisinden biri kazansin yani Turk ekibinden birisi kazansin....ama su Amfrikatis ve Platonas kazanmasin..onlar Pandelisten bayragi devraldilar..hep onu dinlediler..ikisininde samimi omadiklari belli..niye cunku Amfrikatis dedikleri birbirine tutmuyor...Elenmesin diye Derya Selim ve Aytuga yanasti...onu hep Pandelisin yaninda gorduk madem Pandelisle anlasamiyordu o zaman kendisine Nadia is birligi yapalim dedigi zaman sessiz kaldi? Cektigi kopyalar..Derya'nin arkasindan konusmalari hatta kufurleri..Ikisininde yemek pisirirken halen 500 sene once olmus Istanbul fethini konusmalari..o ikiside hic mi hic Pandelisten farkli degiller..Sadece soyleyeceklerini iclerine attilar..80 milyon Turkiye mi izleyerek ratingleri artirdi? 15 milyon yunanistan mi ratingleri artirdi? yani bir nevi 6 kati fazla rating ile Turk izleyicisinin parasi Yunan ekibine gitmesin..Pandelis=Amfrikatis=Platonas ucununde birbirindne farki yok Nadia geride kalsaydi onu farkli konumda tutardim ama bu ucu hic birbirinin sozunden disari cikmadi...O yuzden Turkiye kazansin..
deadly_angel
12-12-06, 21:41
hduff_fanz sanki biraz yukarlarda geziniyorsun, ne dersin?
yada kusura bakma bana öyle geldi
bu mesajı yazmadan önce bu forumda kaç tane yazı okudun çok merak ediyorum.Yani neye göre bu yazıyı yazdın onu anlayamadım? Sen pek çouğumuzu nabza göre şerbet vermekle suçluyosun bence
Emin bu foruma selim, ipek yada altuğ gelseydi onlara karşı tepkimi çok rahat bir şekilde ifade ederdim.teymuru ne kadar sevip ne kadar sevmediğim yalnızca beni ilgilendirir.Yarışmayı objektif olarak izleyen herkes teymurun ne kadar başarılı bir yarışmacı olduğunu zaten gözlemlemiş olur.... Bunun gündemde olan herkese sempati duymakla bir alakası olduğunu sanmıyorum
andreasfbi
13-12-06, 09:22
zaten biz teymuralpi ve metini göndermekle baştan kaybetmiş gibi olduk ama belki bir umut diye bekliyoruz işte
yarışmayı derya kazansın aytuğu sevmiyorum
teymur abi söylediklerinin hepsi çok hoşuma gitti tamamen katılıyorum...aramızda olmanda zaten ayrı bir mutluluk:happy0064
Teymur alınma ama buradaki arkadaşlara bir şeyler söyleyip sonra da düşüncelerimi belirteceğim.
Arkadaşlar Derya veya Selim gelip bu başlığı Teymur gibi okusalardı ve mesaj yazsalardı onlara da bir şey söyleyemezdiniz bir çoğunuz. Kimse yalancı demesin çünkü bu Türkler olarak kanımızda var. Ne kadar sevsek de sevmesek de çeşitli şekillerde bir yere gelmiş bir kişi piyasada olduğu zaman bir sempati duyuyoruz. Onun için lütfen önce kendimizi sonra Teymur'u kandırmayın.
Çoğunuzun bana cephe alacağınızı bildiğim halde söylüyorum. Teymur'un o yarışmadan elenmesinin sebebi başkasına kuyu kazmaya çalışması ve gücünü sözle beli etmesi. Evet onlar o yarışmadakileri bizden daha iyi tanıyabilirler ama biz daha tarafsız bakabiliriz ve birbirleri hakkında söylediklerini daha çok duyabiliriz. Teymur'un elendiği hafta yarışma tam bir ikilik içerisindeydi. Teymur da İpek de birbirlerini eletmek için çok uğraştılar ve o ne düşüncesizliktir ki Arzu'yu tamamen bir araç olarak gördüler. Bu yüzden ikisini de tutmuyordum.
Yarışmanın finalistine gelince, Teymur gerçekten çok güçlüydü ama Selim de Derya'dan güçlüydü. O emin konuşmaları, kendini üstün görmesi Selim'in sonunu hazırladı. O yüzden gücüyle belli olmaz ne kadar iyi olduğu. Platonas çok güçlüydü ama son dokunulmazlık yarışmasını Amfikratis kazandı.
Yine de desteklemek meselesini soruyorsanız ben Aytuğ'u destekliyorum. Derya'nın şansının finalde yaver gitmeyeceğini düşünüyorum.
Bu tabi senin düsüncen ama biz katilmiyoruz buna...yani cogu katilmiyo...TeymuraLp girmeden öncede o bizim favorimizdi...ona bakarsan selimde girdi cigdemde...hatta onurda...TeymuraLp girdi diye onla konustuk diye ona yag cekmek icin öyle demiyoruz..sen demekki öyle yapardin ama biz yapmiyoruz...yani öyle düsünüyorum...yinede görüsüne saygi duyuyorum...
nejatdidem
13-12-06, 18:29
aslında melis bi bakıma haklı bnce...bnmde favorim teymur ve çiğdem di...şimdi bizden gideceklerden derya haketmio kesinlikle...hakedecek kişiler şuan elendiler...ama aralarından gidecekse tabiki de aytuğğ gitsinn...ayrıca amfrikatiss çok ii bnce bu 4 kişi arasında en çok o hakedio..bn tabiki türk takımını destekliorum ama amfrikatis tam bir survivor bnce!!!
teymur abi yazdıklarına katılıyorum.bu yarışmayı izlememe neden olan şey türkiye-yunanistan oluşuydu.senin kampanyanı destekliyorum final için maalesef bizi temsil edecek finalist göremiyorum.ama TÜRKİYENİN kazanması adına deryaya oy gönderdim
bu yarışmayı kazanmayı hakeden de türkiye.metin teymuralp sayesinde biçok oyun kazandık.ödül oyunlarıda olsa oyun olarak üstünlüğümüzün olduğunu düşünüyorum.hilede yapmadık ayrıca.gel gör ki sonuç istediğimiz gibi gelişmedi.
HeRMioNeKaiBa
13-12-06, 19:04
teymurun bir kaç resmi
http://img177.imageshack.us/img177/5972/image001pf5.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/4296/fvbfgke3.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/4449/ghdtfghrp3.jpg
deadly_angel
13-12-06, 20:57
Tabiki görüşlerine saygı duyuyorum ama sevilmeyen kişiler gelse sanki onlara -tabiri caizse- yağcılık yapacakmışız gibi bişeyler ima ettin.. Elindekilere dayanarak tartışamayan da sensin.. Hele ki son iki kelimelik cümlen amacını yeterince açıklıyor zaten..
evet bende tamamen böyle düşünüyorum, nedense mesajından böyle bir sonuç çıkardık, elinde hiçbirşey olmadan tartışmaya çalışan sensin ayrıca
önce mesajları oku, yazılan iki mesaja göre yorum yapma...
deadly_angel
13-12-06, 21:26
Bir Yunan TV sitesinde yazdigina gore final Arjantinde yapilacakmis
evet acunda geçende bi programda böyle söyledi
uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum her hafta düzenli olarak gözümü kırpmadan ekran başında sanki bende onlarla yarışıyormuş gibi ter dökerek izledim yarışmayı.bazen sonuca üzüldüm bazen sevindim pandelisi göndermemiz gibi.selimi başlarda seviyordum sonra nadia ile olunca soğudum nadia elendi selim yine gözüme sempatik gelmeye başladı yine eski güçlü selim oldu ve deryadan da aytuğdan da daha çok hak ettiğini düşündüm finali.ama olmadı üzüldüm selim amfiyide platonası da yenecek güçlükte idi ama olsun artık olan oldu.kalanlar baktığımızda şansı yaver gitmiş bi adam olan derya(acun derya selim aytuğ hepsi bunun böle oldunu kabul etti) ile gerçekten güçlü bi kız aytuğ var ve benim oylarım aytuğa tabi çünkü gerçekten çok seviyorum ve kazanacağına olan güvenim sonsuz.
son olarak bi küfür olayı olmuş aytuğun konuşmaları bile biplendi ama teymur küfürsüz konuşuyordu demiş buna çok gülerim işte ve de o kişinin yarışmayı tam anlamı ile takip etmediğini sölerim teymur da küfür etti herkes gibi bununda tartışılması konuşulması garip!!!
bide teymur olsa idi 2 ye 2kalırmıydık kesin kalırdık bu hafta türkler kazansa idi nolacaktı yunanlılar oylama yapmayacak mıydı o zaman türk kanalı para kazanacaktı ama yunan kanalı gelir elde edemeyecekti biraz sanki bilinçli yarışmalar konuldu bilmiyorum böyle bi eşitlik olması şans işi gibi gelmiyordu.bide teymurun bi hafızası iyidi yoksa aytuğda selim de hatta derya ve metinde teymurla eşit güçte bence
sonuç olarak inşallah bu yarışmayı bi türk kazanır(ve de aytuğ kazanırsa pandelis hasta olur yataklara düşer hem yarışmayı bir TÜRK kazanır hem debir KIZ kazanrı:))
birsey diyeceksen bana ismimi yazarak soyle.o kisi dedigin ben butun bolumleri izledim.sizler gibi sonradan gelipte burada yazilar yazmiyorum...sanki bir yarismacinin yakinisin gibime geliyor uzun suredir izledin yeni yorum yaptin bravo.daha oncede bazilari yakinlari vasitasiyla burada yaziyordu.Teymuralp konusurken agresif degildi , kufur ettigini biplendigini duymadik..aksini ispat edebilirsen buyur et.. butun bolumleri izledik...Teymuralp 7 yarisma kazaninca, calisinca kotu olmuyordu da birileri kuyusunu kazip entrikalar cevirip elenince kotu oldu oyle mi?
DiZiMaNYaĞı
14-12-06, 05:51
Bende hepinize katılıyorum canlarım benim :D
Çeşitli şekillerde kim bir yerlere gelmişte sempati duyalım yahu :D pop star yarışmasımı bu alt tarafı survivor :img-hyste hadi şarkıcı olsalar dersinki bu adam adam değil ama sahnede döktürüyor abi helal olsun der alkışlarsın.Mesela ben ibrahim tatlısesin kişiliğinden nefret ederim ve yaptığı müzikte tarzım değil ama onun sesi dünyada parmakla sayılır onun için saygım sonsuz.Bu yarışmada saygı duyulacak bir adam çıktıysa o da önce metin sonra teymuralptir başkaları orada nadiayla oynaşma derdindeyken adam takımı için günde 10 defa omuzunu çıkartıp yeniden yerine taktırıyordu hiçbir yarışmadada ben yarışamam deyip geri çekilmedi sakatlanma pahasına oynamak için diretti.Eğer metin selim yada antipati duydğumuz diğer karakterlerden birine sahip olsaydı her ne kadar bu konuda eleştirsekde ona karşı hoş görülü olabilirdik çünkü adam gibi adam olduğunu o kavga esnasında kendisine küfür eden şahsa cevap bile vermeyerek gösterdi zaten.
Yaw ben bu finali hiç beğenmedim :( kimin aklına gelirdi bizim yunanlılara daha sıcak bakacağımız, ama finalde aytuğla derya gibi iki şahsiyet olunca oluyor abi...olaya sadece bir yarışma olarak bakında yunanlıların kazanmasını çok isterim ama türkiye yunanistan olarak bakınca derya , aytu kim kazanırsa kazansın.. hatta ajdar gitsin o kazansın :D o da en az bizim finalistler kadar gerçekbi bir insan evladı :img-hyste
hayır cnm ben bir Türkün kazanmasını istiyorum...Ama yarışmayı Amfiyi görmek için izliyorum şuanda :) çünkü eski heyecanı kalmadı benim için yarışmanın...Aslında yunanlı tutmaya karar vermiştim ama milliyetçi duygular ağır bastı son bölümü izlerken...Şuan Türklerden birinin kazanmasını istiyorum ama favorim yok...4 kişi içinde en çok Amfikratisi seviyorum, güçlü ve karakterli bir insan olduğunu düşünüyorum...ama ne olursa olsun Türk kazansın...nasılsa selimde elendi ehehe :D nejatdidem saol hak verdiğin için :) Ayrıcaa avatarın çoook güzelll,onu çooook seviyorum :img-wink:
hii anladm cnm;) kesinlikle haklsn bencede hak etmiolar...ama ne ediim milliyetci duygularim buna izin vermiyo...asla ve asla yunani tutmam...yunani tutanida aklim almiyo nasil tutar diye...o yzdn biraz $oke oldm amfiyi görmek istiorum fln diince:img-wink:
off insallah bi TÜRK kazanir...Cigdeminde dedigi gibi...
Ya valla ben söyle düsünüyorum belki bi cogunuz sacmalama filan diicek..
Finalde Türk oLan babamin katili dahi oLsa,ben onu TÜRK diye desteklerim,bu kadar...
DiZiMaNYaĞı
14-12-06, 16:45
Acunun sitesine sonunda nadiada gelmiş haberiniz varmı ? acununki gibi soru topiki açmışlar soru soruyosun cevap veriyor.. gerçi o kadar soru sorulmuş 1 mesaj atmış onuda genel yorumlara göre yapmış ama soru sormak isteyen bir şansını deneyebilir.
heheh valla abarttim denilebilir evet:img-hyste ama yani demek istediim en sevdiim türklerden sonra tabi millet japonlardir ve japonlar veya koreliler katilsa ve korelilerdeki favorim finalde türklerden en nefret ettigim kisi finalde olsa bile türkün kazanmasini isterim...Aksini bile ASLA düsünmem...Cünkü TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR...Italyanlarda olsa...
Ben artık tartışmayacağım çünkü -açıkça söylüyorum- bazılarınız tartışmayı bilmiyor ve agresif, baskın ifadelerle tartıştığını sanıyor. Biraz dikkat edin derim. Yine de;
Saygılar
kendinden bahsediyorsun herhalde...soyleyin o arkadaslariniza kendileri gelsin buraya baskalarina haber yollayarak buraya mesajlar yazdirmasin..vardi oyle 2-3 tane sonra baktilar islerine gelmedi kayboldular..burayi karistirmaya gelenlere ancak oyle cevap verilir..sen modmusun?isteyen istedigini yazar begenmiyorsan ignore secenegine bas okuma..
Benimde yunan bir arkadasim var aramiz iyi ama inan bana akillari fikirleri tarih.kendi yaptiklari seyleri hatirlamiyorlar, Turklere hala ulkelerinde Turk demeye korkuyorlar..bir arkadas ona bizler birbirimize benziyoruz dedigi zaman bayagi tepki gostermisti...yani bu onlarin yetisme tarzinda var..ne yapsalar zor kurtulurlar..bir diger arkadasimin nisanlisi yunan..kizda baslarda boyleymis ama sonra taniyinca Turkleri degismis fakat ailesi kizi neredeyse reddetmis yani iste oyle
Hayir alakasi yok benim demek istedigim o kiz kimselerle gorusturmez onu anlamindaydi ve sakavari idi...Amfirkatis Acunun sitesine gelmez cunku Nadia kadar populer degil...Ayrica ben genel olarak yetistirilme tarzlarindan bahsettim bir cogunun farkli olduklarini sanmiyorum..
Ya valla ben söyle düsünüyorum belki bi cogunuz sacmalama filan diicek..
Finalde Türk oLan babamin katili dahi oLsa,ben onu TÜRK diye desteklerim,bu kadar...
heheh valla abarttim denilebilir evet:img-hyste ama yani demek istediim en sevdiim türklerden sonra tabi millet japonlardir ve japonlar veya koreliler katilsa ve korelilerdeki favorim finalde türklerden en nefret ettigim kisi finalde olsa bile türkün kazanmasini isterim...Aksini bile ASLA düsünmem...Cünkü TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR...Italyanlarda olsa...
vah vah... yarışma hakkında neler yazmışlar diye bakarken böyle zırva şovenist mesajlar da okumak varmış kaderde, umuyorum ki 12-13 yaşından büyük değilsindir, neyse acil şifalar diliyorum sana.
deadly_angel
14-12-06, 23:04
ben türkün türkten başka dostu yoktur sözüne kesinllikle katılmıyorum.Bu başlı başına bir önyargıdır.Sonuçta bu bir yarışma; en iyi olanın kazanması için yapılan bir yarışma.Ama şöyle bir bakıyorumki izleyenlerin bir kısmı yarışmaya sanki türk yunan güç savaşı gibi bakıyor.Olay bu şekilde siyasi boyutlara taşınıyor.Tarihte olanlar ütülenip tekrar ortaya getiriliyor.
Eğer yarışmadaki türk yarışmacılar haketmiyorsa ve karşı takımdan bir yarışmacı hakediyorsa onu desteklerim.
Bakmayın siz showtdeki survivor yayınında sadece yunanlıların türkler hakkındaki hoş olmayan düşüncelerinin gösterildiğinde.Bizimkilerde dost canlısı değil hani.Öyle olduğunu hiç sanmıyorum.Biz yalnızca bize gösterileni izliyoruz, gerisi orada olup orada bitiyor.
Olaylara bi türk yunan olarak bakmak yerine daha objektif bakarsak bunları daha iyi anlayabiliriz.
Tabiki bende bizim takımdan birisinin kazanmasını isterdim, Teymuralpin kazanmasını istiyordum ama elendi.Yunan takımındanda sevdiğim yarışmacılar vardı.En çok Nadyayı seviyodum ama oda elendi.Ben Platonasın hakettiğini düşünüyorum ve onun kazanmasını istiyorum.Ama sırf bizden biri kazanacak diyede tutupda saçma sapan kişileri desteklemem.
bu konuda sanırım herkes farklı düşünüyor.ben türkün türkten başka dostu yoktur sözüne katılıyorum.bu sözün anlamını spesifik olarak yorumlamıyorum.neticede herkesin bi şekilde türk olmayan arkadaşı olabilir.yurtdışında bulunulup orda çok güzel ortamlar yaşanmış olunabilir.ama olay ülke millet tarih konularına gelince herkes kendi ülkesin savuncak herkes kendi vatanının yanında olacaktır.bu konuyla ilgili o kadar çok örnek yazabilirim ki ama yeri burası değil.survivor türkiye-yunanistan başlığı altında finale 2 gün kala keşke olmasını hakeden kişiye oy gönderiyor olsaydım.attığım oya acaba mı demeseydim
survıvor selım yunanıstasnda
selım ıle nadya askı dolu dızgın suruyor
selım askının pesınden atınaya gıttı
vatan tv de
survıvor ın fınal bolumu harıc dıger bolumlerı 5 ay önce cekıldı
selim ile nadya birliktelermi.selimin internet sitesi varmış galiba bilen varmı
evet birlikteler... internet sitesi de selimsabah diye...yazamıyorum şimdi..sonu klasik işte... bu sitenin ismi gibi :D
stormy senden özür diliyorum...Yalnız ben sana ne hakaret ettim ne de ayıp olacak birşey söyledim...en azından "düşünebilsen anlardın" demedim...bana böyle dediğin kaçıncı mesaj bu farkında mısın ? amfiyi unut falan bende şaka olarak algılıodum başlarda ama abarttın biraz...Bende açıklamak istedim yani...Neyse tekrar özür diliyorum...!
Urfalı Haso
15-12-06, 18:30
Fragmanda yarın akşam kozlarını paylaşcaklar dedi Acun üffff ne heyecanlı olucak kaçırmamak lazım işte beklediğimiz gün geldi çattı seyredemediklerimiz ve ak koyun kara koyun çıkacak ortaya :happy0064
Nadia bir yunan dergisine verdigi roportajda ben burada yasamak istiyorum, Selim buraya gelirse iyi olur gibi birsey soylemis ve sadece mesajlastiklarini soylemis..Selim orada zor kalir cunku Istanbul'a alismis birisi orada zor yasar bence.
_Gruphepsi_
15-12-06, 21:16
BUGÜNKÜ VATAN GAZETESİNDEN ;
http://img325.imageshack.us/img325/1826/210956mx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/7434/211013rz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img325.imageshack.us/img325/3762/211103uw7.jpg (http://imageshack.us)
yorum ?
nejatdidem
15-12-06, 21:26
Nadia bir yunan dergisine verdigi roportajda ben burada yasamak istiyorum, Selim buraya gelirse iyi olur gibi birsey soylemis ve sadece mesajlastiklarini soylemis..Selim orada zor kalir cunku Istanbul'a alismis birisi orada zor yasar bence.
evet selim ki...cadde çocuğu bi insa...gidip atinalara yerleşemess hayattta ayy çok merak ediorum ya bian önce yrn akşam olsun
yarismanin haziran ayinda cekildigi biliyorduk zaten bu haber diye yapmalarina ne gerek var.
aslında bunu haber yapmamışlar Selim le ropörtaj yapmışlar bunu da aslında çok küçük bi şekilde yazının bi tarafına sıkıştırmışlar bilmeyen olur diyee çünkü gazete neticede her okuyan bizim kadar ilgili olamaz yani :img-wink:
Bu arada Nadya resimde çok güzel çıkmış yani yiğidin(?) hakkını yememek lazım!
Aslinda butun tartismalara ve olumsuzluklara ragmen guzel bir yarismaydi..her hafta heyecanlanmadik degil yani...FB-GS olani nasil olacak bilmiyorum ama yeni bir ulkeler yarismasi olsa daha heyecanli olur..
Urfalı Haso
16-12-06, 02:47
o zaman bu aşk da kısar bir süre sonra biter.selim zaten maymun iştahlının biri sırf onura gıcık olduğu için yaşadı böyle bir olayı en kısa zamanda bitecektir balon aşk çabucak sönecektir.araya mesafeler girdiğinde :img-wink:
deadly_angel
16-12-06, 10:33
nadya selimi sevdiğini acunun sitesindede belirtti, sorulara şu an için cevap vermiyor ama
evet nadya çok güzel çıkmış resimde
bakalım eski yarışmacılar kozlarını paylaşacaklar çok merak ediyorum neler olacak bugün
DiZiMaNYaĞı
16-12-06, 16:19
Ne aşkı be yaw 7 yıllık sevgilisini 2 aylık bir macera için aldatan adamın aşkımı olurmuş arjantine gitse oradaki bir güneyliye gönlünü kaptırıp bu seferde ben yanlızlığa alışık değilim diye onu onunla aldatacak :img-hyste
bende yarışmacıların son hallerini merak ediyorum.Teymuralpi gördük aynı teymuralp ama ipek neydi öyle yahu :img-yes: fıstık gibi hatunmuşta haberimiz yokmuş :D adada öyle çok pasaklı bakımsız bir kadın gibi gözüküyordu walla..
ya bencede finale derya kalmalı ama bu derya we aytug arasında secim yapmak zornda kaldıgımız için derya ! yoksa 1.liği teymuralp,metin weya selim hakediodu bence selim i kişiliği için değil güç bakımından değerlendirmeliyiz yapılan onca olumsuz hareket yada yorumlara ragmen selimde finalde türkiyeyi en iyi sekilde temsil edebilirdi ama deryada gercekten o sans oldukca alır belkide finali selim inde dediği gibi : " Nereye kadar bu sans! Ne o muhtesem ingilizceni unutcam nede sempatik tavırlarını :D HOSCAKAL ! " ama bizi yinde temsil etcek kişi aytug deil derya bu sözlere ragmen :)
Urfali Haso acaba Onur'la bir ilgin olabilir mi?:) hic belli olmuyorda
katılıyorum sana :img-wink: :D
ay bu teymur elenirken hazır eleniyosun şu selime gerine gerine bir çaksaymış yaaa televizyonu kırasım geldi kendısı süper sankı mılletı elerken küçük görüo selimi görünce 5aydır beraberiz nadyayla diyo abi 7senedir bi kızla çıkıyo 5aydirda nadyayla ohhh baska istermisin suyundanda verelımmı
sude_burcu
16-12-06, 22:58
selım hakıkaten rezıl bı ınsan valla onur cok beyfendı selım bey bence once kendısıyle dalga gecsın herkes onun ne oldugunu anlamıs ve kendı de dıyo halk benı sevmıo dıye eee ne demısler herkes ektıgını bıcer:)
yaaa ben bu selimi de sevmiyorum onuruda onur çok yapmacık bikere konuşmaları falan hiç doğal gelmio bu benim fikrim tabi oda aynı bülent ersoy gibi kelimeler kullanıyo:Pneyse umarım derya kazanır çok sevmesemde platonasın karsisinda derya olmalı bence
Selime bence Guneydogu'da yasayanlar sinir olmustur..Bir taklidini yapmadigi onlar kalmisti onuda yapti..Bu program canli baslamadi..simdi 4-4 yaparlarsa hic sasirmayacagim...
hattori ha
16-12-06, 23:26
evet canlı başlamadı. survivordan görüntüler koydukları zaman canlı yayına geçtiler. başta nasıl 5-3 dediler anlamadım. bence de 4-4 yaparlar. ama 4-4 olursa aytuğ alır çünkü onur,selim,ipek,fulya,arzu derya yazdılar galiba. ben aytuğun kalmasını istiyorum finale. deryadan çok gıcık alıyorum. ayrıca selim gibi megolaman birini görmedim. kendini çok yakışıklı zannediyor ama bir halta benzemiyor bence.
sweetjulia
16-12-06, 23:27
program çok komik :img-hyste canlı yayın aksaklıklarından çoğu yaşandı...az öncede seyircilere alkış komutunu veren adamın sesi pek bir gür şekilde duyuldu:happy0064 :happy0064 alkışşş
bu arada derya yada aytuğ hiç farketmez...oyuna göre değişir kimin güçlü olduğu...
Selime bence Guneydogu'da yasayanlar sinir olmustur..Bir taklidini yapmadigi onlar kalmisti onuda yapti..Bu program canli baslamadi..simdi 4-4 yaparlarsa hic sasirmayacagim...
bencede katılıyorum şapşal bu selim kardeşim....
hattori ha
16-12-06, 23:32
böyle bir salaklık görmedim kesin derya gidiyor o belli ama ben aytuğun gitmesini istiyordum. derya pek güçlü ve hıslı değil bence. demek fulya da aytuğ yazdı hayret bişe.
sude_burcu
16-12-06, 23:46
onur sonunda patladı ama cocuk cok sabrettı yaa selım de herseyle dalga gecıo ama o da bıraz abarttı baya kınlenmıs yanı
hattori ha
16-12-06, 23:54
bu yarışmada en fazla hakeden aytuğ bence ama bizim halkımızın bir bayana oy vericeğini hiç zannetmiyorum. ama inşallah aytuğ kazanır. bbglerde de gördük hep erkekler kazandı. :icon_sorr
Onurun yaptigida gereksizdi..Dalga geciyor olabilir adamin karakteri boyle ama sahsi kavgalarini canli yayinda ulkelere maletmemeleri gerekirdi...Bir anda yumruk yumruga gireceklerdi neredeyse..Selim deli dedi resmen Onur'a..Sonra demiski ben ulkemde daha kotu karsilandim..eh bu tavirlardan dolayi insanlar sogudular tabi...Bir anda nasil olduysa oylamada degisiklik olmus.ee belli 4-4 getirecekleri..Cok iyi bir yayin olmadi bence..
sude_burcu
17-12-06, 00:02
Onurun yaptigida gereksizdi..Dalga geciyor olabilir adamin karakteri boyle ama sahsi kavgalarini canli yayinda ulkelere maletmemeleri gerekirdi...Bir anda yumruk yumruga gireceklerdi neredeyse..Selim deli dedi resmen Onur'a..Sonra demiski ben ulkemde daha kotu karsilandim..eh bu tavirlardan dolayi insanlar sogudular tabi...Bir anda nasil olduysa oylamada degisiklik olmus.ee belli 4-4 getirecekleri..Cok iyi bir yayin olmadi bence..
zaten yayının bı bolumu canlı degıldı seyırcı falan yoktu ılk bolumde yarısma goruntulerınden sonra canlıya gectı...yaa bu selım var ya tam dayaklı guneydogudan oy ısterken ne kadar ıgrenclestı herseyle dalga gecıo olmaz kı bu kadar...valla kım gıderse gıtsın bı onemı yok yeterkı gıden kısı kazanıp gerı donsun...bu arada oylama da hıc ınandırıcı degıl ya neyse:icon_whis
program çok komik :img-hyste canlı yayın aksaklıklarından çoğu yaşandı...az öncede seyircilere alkış komutunu veren adamın sesi pek bir gür şekilde duyuldu:happy0064 :happy0064 alkışşş
bu arada derya yada aytuğ hiç farketmez...oyuna göre değişir kimin güçlü olduğu...
çok güldüm ben programa ya...alkıışş diye adam bağırdı önce...sonra fulya oy atarken anlattı da duyulmadı yada göstermek istemediler...Onur programı ele geçirdi,Acun ne yapacağını şaşırdı...Acun herhalde demiştir iyiki canlı yapmamışım yarışmayı :D
Teymur Selimi iyi benzetti...Ben ne Selimi seviyorum ne Onuru...Onur cidden sorunlu yani var birşeyler...aylardır bunları mı hazırlıomuş ya ceketin cebinden durmadan birşeyler çıkıo :D Selim haklı bence bu konuda...ceketi ters giysin :D
bu arada Platonas kalmış yunanlılardan...Onun karşısında kim olmalı bilmiyorum...Aytuğ olsa kız-erkek eşitliği olan bir oyun olur,Derya olsa tam güç oyunu...Teymurun videosu gösterildiğinde çok kötü oldum...Platonası yendiği oyunlar falan...neyse bakalım daha neler olacak :D çok komik bir program :D Kendimi BBG izliyormuş gibi hissettim..
arkadaşlar selimin soyadını bilen var mı
selim sabah..
megasurvivor
17-12-06, 00:13
tamam işin ağlatma bölümü eksikti o da tamamlandı acun sayesinde bravo çok güzel bir yayın vallahi diyecek söz bulamıyorum.oylarda da eşitlik çıkar-ırlar-sa hiç şaşırmıyacağım.:img-blush
pes valla değiştire değiştire g.doğu and. değiştirdiler...tabii cnm kesin selim sayesinde olmuştur!
komedi resmen :D bu oylarda pek oynak nedense :)
sude_burcu
17-12-06, 00:24
pes valla değiştire değiştire g.doğu and. değiştirdiler...tabii cnm kesin selim sayesinde olmuştur!
komedi resmen :D bu oylarda pek oynak nedense :)
evet ben de guldum yaa barı ınandırıcı olsaydı bu arada fınalıstımız derya hayırlı olsun
Bence Aytuğ olmalıydı ama neyse ;)
(çünkü Derya sadece laf gibi geliyo ama)
sude_burcu
17-12-06, 00:28
bu adama Allah yuru ya kulum dedı var bunda bı hayır:img-wink: ınsallah kazanan Turkıye olur ve bız de deryayla gurur duyarız:good:
valla teymuralp bu gün tam formundaydı..herkese gerektiği gibi cevabını verdi saygısındada kusur etmedi yine.diğer yarışmacılar gibi değildi yani .. ;)
selime çok üzüldüm :D vah vah kimse sevmiyomuymuş onu :)
finaldede..derya aytuğ fark etmiyodu valla benim için..ikiside aynı gözümde.derya inş başarır yani adamda şans var :)
derya sırd erkek olduğu için kazandı ,şu türkiye cumhuriyetinde kimse ona sempati duyduğu için oy vermemiştir eminim ,yazık oldu aytuğa :icon_sorr
özgecim (free) hazır seni burada görmüşken mesaj kutunu bir boşaltırmısın :img-yes:
sonunda eşitlikten kurtulduk ve derya gidicek finale!ya gerçekten hep elenmekten kurtulup finale kalan tek kişilik valla..selime çok sinir oldum gerçekten hala daha dalga geçiyor adam!onurda çok abarttı ama adamında damarına çok bastı..yinede yapmamalıydı!neyse hayırlısı olsun biraz zor gibi ama derya bu yaparmı yapar!
hattori ha
17-12-06, 00:46
tahmin ettiğim gibi derya finale kaldı. klasik işte. gerçi oylar hiç inandırıcı diildi ya neyse. oyun büyük bir ihtimalle güce dayalı olucak o kesin. deryanın pek başarılı olucağını zannetmiyorum ama bakalım umarım türkiye kazanır. oğlu da bu arada paranın kokusunu almış gelmiş :) şaka tabii...:img-wink:
sude_burcu
17-12-06, 00:47
herseye ragmen en sonunda acunun costurmasıyla tek yurek olmaları kenetlenmelerı cok guzeldı cok duygulandım ama keske bu bırlıgı en basında gerceklestırselerdı neyse gecmıse mazı...ınsallah zafer Turkıye nın olur...bu arada deryanın oglu da babasına ne kadar cok benzıo dı mı:)
Ben Deryanin hirsli oldugunu dusunuyorum..Bunu son duelloda kanitlamisti..Tabi fiziksel olarak ne kadar hazir bilmiyorum ama beni bu program rahatsiz etti..Selim ile Onurun kavga etmeye kalkmasi hic guzel degildi..Onur sanriim Selimin kendisiyle ugrasacagini bildiginden hazirlikli gelmis ama bazi seyleri ulusal boyuta getirip tartismaya kalkmalari hic guzel degildi..Yanliz su cok ilginc
Acun: Sen Nadia ya karsi birseyler hissediyordunda o yuzden mi Adaya ve Nadia'ya elveda yazdin?
Selim: Hayir o zaman oyle birsey yoktu
Fulya: Yalan soyleme ilk gordugunden beri Nadia'dan hoslandigini soyluyordun..
komikti bu...:img-hyste
Birde oylamada kimin ne dediginin hepsini duymadik...Teymuralp cok iyi bir yarismaci ona kimse laf diyemez ama Pandelisi orada savunmasi yine bence iyi degildi..Pandelisin kufur ettigini bir cok kisi soyledi..Gormedik ama gostermediler cunku fakat Nadia, Yannis, Amfrikatis, ve Stella sanirim bunlari soyledi...Adam ben neysem oyum dedi giderken yarismaya giris amacim Turklere ders vermek dedi..Beni yenen ikinci Ataturk olur dedi..Turklere yenilen utancindan adaya donemez dedi..dediklerinin hepsini kendi yedi ama oyle bir adamdi bu Pandelis.
sude_burcu
17-12-06, 00:54
arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem ama Derya saçlarını boyatmış :D teyzem görünce çok şaşırdı ve begendi adamı :) Derya kazanmasa da dizi teklifleri gelir ona kesin..yeni polat alemdar olacak yarışma sonrası :P
bu arada selime yakışıklı diyenlere gülüyorum ya çok çirkin çok komik bir suratı var...Vücut var birtek çocukta..onu da 24 saatini fitnessta geçiren herkes yapar :)
ayyy selıme yakısıklı dıyenın aklına sasarım goz var yanıı...bı de megoloman kı aman aman...ama fulya ne guzel dedı nadya metını begenıodu dıye coook bozuldu selım:img-hyste
derya gerçekten çok değişmiş vala karizmatik olmuş sanki:)selim bence sakallı saha iyiydi böyle suratı ortaya çıkmış:)neyse fiziksel özellikleri geçelim şimdi orda teymur olcaktı varya finali nasıl zevkli izlerdim..selim,onur,fulya diyaloğu çok komikti gerçekten!nadyada çaktırmadan metinden hoşlanmış başta!metinde korktu benim bir suçum yok fln dedi hemen...selimi kimse sevmiyormuş ya üzüldüm bi arkadaş demişti türkiyenin %75i selimci diye o geldi birden aklıma:)
Bence Aytuğ gitmeliydi. Ama Derya'ya da başarılar. Bakalım neler olacak...
Çok ilginçdi. Magazin programı mı, tartışma programı mı izliyorum yoksa Survivor mı izliyorum anlayamadım!!!
Umarım GS-FB yarışmasını bu hale getirmezler. İlk Survivor'ı mumla aradım.
sude_burcu
17-12-06, 01:03
derya gerçekten çok değişmiş vala karizmatik olmuş sanki:)selim bence sakallı saha iyiydi böyle suratı ortaya çıkmış:)neyse fiziksel özellikleri geçelim şimdi orda teymur olcaktı varya finali nasıl zevkli izlerdim..selim,onur,fulya diyaloğu çok komikti gerçekten!nadyada çaktırmadan metinden hoşlanmış başta!metinde korktu benim bir suçum yok fln dedi hemen...selimi kimse sevmiyormuş ya üzüldüm bi arkadaş demişti türkiyenin %75i selimci diye o geldi birden aklıma:)
aaa evet oyle dıyen arkadas nerde acaba cok merak edıorum selım bıle farkında Turk halkının ona olan buyuk(!) sevgısının...valla cok komık bı programdı hatalarla doluydu acun bu reytıg ısını cok ıyı bılıo valla...
Yakinda Selim ile Nadia'ya basrolde oynamalari uzere dizi teklifi gelirse hic sasirmam demedi demeyin yapimcilar baslamistir tekliflerde bulunmaya...Onur'da oynarmis :)
sude_burcu
17-12-06, 01:06
Yakinda Selim ile Nadia'ya basrolde oynamalari uzere dizi teklifi gelirse hic sasirmam demedi demeyin yapimcilar baslamistir tekliflerde bulunmaya...Onur'da oynarmis :)
bı ask ucgenı nasıl olur ama reytıng rekorları kırar valla:img-hyste
Bence Aytuğ gitmeliydi. Ama Derya'ya da başarılar. Bakalım neler olacak...
Çok ilginçdi. Magazin programı mı, tartışma programı mı izliyorum yoksa Survivor mı izliyorum anlayamadım!!!
Umarım GS-FB yarışmasını bu hale getirmezler. İlk Survivor'ı mumla aradım.
yok bence oda böle olur şimdi bi fbli bi gsliye aşık olur işte sonra büyük aşk ilan ederler..herşey beklenir bunlardan!bide fbli ve gslilerin en sakinlerini seçiceklermiş eminm öyledir:icon_whis
Derya Onurun babasi rolunde oynasin...Arzu'da kizkardesi...Selim'de Onurun rakibi :)..Pandelis Nadia'nin agbeyi..Yanniste eski sevgilisi :D
yabancı damatın bir diğer şekli yabancı gelin:)iyi fikir seneryoda lazım değil nadya yazar senaryoyu,selimde hem oynar hem yönetir:img-cool2
sude_burcu
17-12-06, 01:10
Derya Onurun babasi rolunde oynasin...Arzu'da kizkardesi...Selim'de Onurun rakibi :)..Pandelis Nadia'nin agbeyi..Yanniste eski sevgilisi :D
evet kadro super ama ıpege de bı rol verelım ayıp olmasın kendısı oyun cevırmeyı kulıs yapmayı cok ıyı bılır o da selımın annesı olabılır:)
hattori ha
17-12-06, 01:10
evet ilk survivor çok daha güzeldi bunda seviye biraz daha düştü. uğur hakkıyla almıştı gerçekten. tabii yakışıklılığının da etkisi var. selim kesinlikle ne yakışıklı ne zeki ne bişe bu megolamanlık nerden geliyo anlamıyorum. çok acayip laflar soktu program boyunca herkese. en iğrenci de teymuralp "ben saçımı taramadım sürekli" dediğinde ona "tarasan nolur teymuralp" demesiydi. çok kötü bir insan. yanıma yaklaştırmicağım insanlardan biri gerçek hayatta.
selimin mezun olduğu üniversiteyi ve bölümü bilen varsa yazabilir mi lütfen...
DiZiMaNYaĞı
17-12-06, 01:12
Beklenen oldu deryanın seçileceği belliydi zaten finalde umarım başarıır ama gerçekten çok ilginç hem yarışmacıların hiçbiri sevmiyor hem halkın hemen hemen tamamı sevmiyor ama o adadan elenmeden yarı finale kadar gelip bide 5 bölgeden seçilerek finale kalıyor :D
Bence aytuğ yanlış ata oynadı eğer o kız selimle bu kadar sarmaş dolaş olup onunla iş birliği yaparak diğerlerinin ayağını kaydırmasaydı ne o 4 yarışmacı aytuğ yazardı nede 5 bölge deryaya oy kullanırdı... bende oylamadım ama oylasam bende aynı mantıkla deryaya oynardım çünkü teymuralpi tutan büyük çoğunluğun selimle iş birliği yapıp onun ayağını kaydıran aytuğu seçmeyeceği zaten belliydi.
Birde selim her ne kadar çok megaloman , itici ,ukala vsvs olsada onur tarafından üzerine çok gelindi ama insan birşey yaparken karşıdan gelecek tepkiyede hazırlıklı olmalı sen bir adamla yarışmanın başından beri bu kadar dalga geçersen seni orda vezirde eder rezilde..Onurun yaptığı davranışı her ne kadar çok kınasamda bir kaç ay önce bunca müslümanı katleden bir ülkenin bayrağını gururla eline alıp gülerek poz veren bir adamada yorum bile yapamıyorum.Ya dünyadan tamamen habersz kendi yarattığı pembe dünyasında yaşıyor yada bunca negatif özelliğinin yanında toplumsal duyarlılık gibi bir kavramında ne olduğunu bilmemek gibi bir zafı daha var.
Keşke yarışmaya katılmasaydı.. marjinal takılayım karizmam olsun dedi şöyle olsun böyle olsun derken sırf yakışıklı diye bir kaç çıtırın gösterdiği ilgisinden başka birşey alamadı.Şimdide herkes bana vatan haini gibi davranıyor diye acuna çatıyor :D
Her koyun kendi bacağından asılırmış...
Deryada bu balla survivora bir daha katılsa bir daha final oynar eminim :)
Onur bir suprizim var deyince cebinden bir kutu cikardi Selim bakti bakti acaba kime evlenme teklifi edecek diye..:) sonra bayraklari cikarinca rahatladi galiba :)..Bende birine birsey teklif edecek sandim :)
evet kadro super ama ıpege de bı rol verelım ayıp olmasın kendısı oyun cevırmeyı kulıs yapmayı cok ıyı bılır o da selımın annesı olabılır:)
kötü kadın rolü ona çok yakışır valla :D kuru kafalı kolyesi çok hoştu :D ben de nelere dikkat etmişim ya :D bi ara bunaldım milleti inceledimde...Onur Acun bıraksa 3 saat konuşurdu :D
sude_burcu
17-12-06, 01:16
Onur'un zaten amacı o..Dikkat çekip teklifler almak :D
onurun oyle bı amacı oldugunu zannetmıorum ama hareketlerı abartılı oluo bazen...aslında ozunde durust bırı bence en azından ınsanlarla dalga gecmıo ve selıme yaptıgı hareket cok abartılı olsa da sanırım onun da canına tak ettı sonunda yanı benımle de o kadar dalga gecılse damarıma basılsa benım de ıntıkamım acı olurdu dogrusu...
Onur bir suprizim var deyince cebinden bir kutu cikardi Selim bakti bakti acaba kime evlenme teklifi edecek diye..:) sonra bayraklari cikarinca rahatladi galiba :)..Bende birine birsey teklif edecek sandim :)
aynen yaa ben dedim Arzuya aslında ben senden hoşlanıodum diyecek falan :D Onur ve Selim beni çok güldürdüler..Karagöz Hacivat gibilerdi ya :D Selim Onura sen ceketi ters giy ve seni götürsünler dediğinde çok güldüm :D
Bide Nadia aslında Metini beğenmiş..Ama Metin şerefli adam öyle Selim gibi sevgilisini bi anda silip nadiaya gitmedi :D
hattori ha
17-12-06, 01:16
şu selime biri daha yakışıklı derse atıcam kendimi bir yerrlerden aşağı. kızlar bu kadar mı zevksiz olduk yaa. hiç anlamadım valla. ama tabii zevkler tartışılmaz. selim aynen biraz hava olsun bir iki kız kaldırim diye girmiş yarışmaya. o diilde 7 yıl bir ilişkisi olması ayrıca ironik bir durum. nasıl sürdürmüş acaba.
aynen yaa ben dedim Arzuya aslında ben senden hoşlanıodum diyecek falan :D Onur ve Selim beni çok güldürdüler..Karagöz Hacivat gibilerdi ya :D Selim Onura sen ceketi ters giy ve seni götürsünler dediğinde çok güldüm :D
Bide Nadia aslında Metini beğenmiş..Ama Metin şerefli adam öyle Selim gibi sevgilisini bi anda silip nadiaya gitmedi :D
Benimde aklima Arzu geldi..:) yada dedim gizlice Nadia yi mi getirdi Selimi sok edecek...ikiside hala Nadia yuzunden kavga ediyorlar..
kendisine cevap yazmayacaktim ama :) mliSrkan dogru soyluyor kadirk ya karsi Onuru cok savunmustu..ama bir konuda hakli Onur kendi gibi degildi biraz hareketleri abartiliydi..Selimde Onurda sahsi tartismalarini canli yayina tasimamalilardi..Selimde yine tahrik etti ama Onuru
sude_burcu
17-12-06, 01:29
Benim kadar bu forumda Onur'u koruyan olmamıştır herhalde...Ama bu akşam Onur gerçekten o kadar yapmacıktı ki tüm hareketleri...Adam hazırlanıp gelmiş...10 dakika geçecek sol cepten rozetleri çıkarıcam Selim 3. kez sataşında resmi diğer cepten çıkarıcam diye :D Onur zaten oyuncu...Ve tabiki teklifler gelmesini istiyordur...Yoksa ben hep Onur'un selime göre çok daha iyi olduğunu söylemişimdir...Ama bu akşam piskopat gibiydi yani...ayrıca yarışma bitmiş aylar olmuş onlar 5 aydır birlikteler ve Onur geliyor diyor ki senin kız arkadaşın ilk bana yüz verdi falan...sonra da musevi yandaşısın sen gibi birşeyler söylüyor..Bunlar çok ağır şeyler bence...Selimi sevmiyorum ama bu akşam haklı olduğu şeyler vardı...Askerlik yapmamış bir insan Onur ve Selim doğal olarak sinirlendi..Ve bunlar programda yapılacak şeyler değildi..Çok uzattı..
Ayrıca yahudilere laf edemez ! Türkiyede birçok yahudi olan TÜRK VATANDAŞI var...! Bunu bilmeden konuşmasın...(burayı kesin okuyacaktır onur :D)
dogru tabı ben senın dusuncelerını zaten bılıorum ve cogu konuda da hemfıkırım senınle:img-wink: ben selımden nefret ettıgım ıcın kımse onun kadar ıtıcı gelmıo canım bana :)
Harbi Metin bugun uykudan uyanmis gibiydi herseyi ustune aliyordu :)..ya bugun bir Firtina dizisinde cok guldum birde bu yari canli yayinda...komediydi resmen..Cigdem ile Ipek konu mankeni gibiydi.Basrolde Selim ile Onur vardi..
Yarisma Standart Bbg Gelinim Olur Musun ,seda Sayanla Merhaba Programlarina Donmeye Baslayinca Ve Bizim Kendilerini Cok Ustun Goren!!!!yarismacilarimiz Birbirleriyle Didismeye Ve Kan Kaybetmeye Basladigi Andan Itibaren Benim Icin Bitmisti... Yunanlilardaki Hirs Ve Birbirlerine Baglilik Malesef Bizde Olamadi Ve Hala Surtusmeler Devam Ediyor...ve Su Finalde Izledigim Tiplerle Ilgili Yorumlarim...
Arzu.... Tamamen Kisiliksiz Ve Yalanci...soylediklerini Inkar Eden 2 Grupta Da Kendine Yer Edinemeyen Bir Sahsiyet....
Onur: Hakli Oldugu Bazi Noktalar Var..ancak Sanirim Isi Oyunculuktu..bir Rol Kapsin Diye Insan Bu Derece De Sivrilmeye Calismazki Yahu.... Pop Starin Ajdar Karekterinden Bile Daha Vahim Durumda....
Fulya: Dogru Yolu Anlamis Olman Mutluluk Verici....seni Her Ne Kadar Tanimasamda Tebrikler...
Teymuralp:her Ne Kadar Yarismanin Ortalarinda Milliyetciligi Degil Parayi On Plana Cikarmis Olsanda...ki Elendikten Sonra Yine Milliyetcilige Donmussun Finalde Gormek Istedigim 2 Kisiden Biriydin....
Aytug: Komiksin Aytug Ya...oy Toplamak Icin Deryayla Yakin Arrkadas Pozisyonda Kalip Surekli Pozitif Davranmam Beni Cok Guldurdu....
Derya:sende Komik Ve Sanslisin Ya Butun Yarisma Boyunca Insanlarin Canina Oku Sonra Ben Herkesi Seviyorum Bu Nasil Is?ama Son Care Baska Sans Yok Dilerim Sen Kazanirsin Basarilar...
Cigdem: Yarismanin En Durust,en Milliyetci,en Sevimli,ve Odulu Hakkeden Ismi Sensin Cigdem...basindan Beri Ne Soylediysen Hep Soylediginin Arkasindaydin...gonlumun Birincisi Sensin!!!tesekkurler...
Metin: Gercekten Milliyetci Olduguna Inandigim Tiplewrden Biri...ama Selimle Olan Olaylarinda Ona Da Kizmistim...o Da Cok Olmasada Suyuna Gore Serbet Verenler Grubunun Baslangic Asamasinda....
Ipek:ipek Sen Milli Bir Felaketsin Ve Hep Oyle Kalacaksin Sanirim.....
Selim:meslektasim Oldugun Icin Cok Uzuluyorum..zaten Bu Halinle Ic Mimarlik Falan Yapamazsin...piyasainda ..hayati Ne Kadar Tozpembe Gorerek Bir Duzen Kurmussun..milliyetciligim M Harfi Bile Sende Mevcut Degil Isin Gucun Kiz Tavlamak Ve Sende Tv Ekranlarinda Yer Alabilmek Icin Onur Gibi Oylamalarda Kendini Ayaklar Altina Alarak Garip Mimikler Sergileyerek Ne Yapmaya Calisiyosun Tartisilir...
En komik konusmada buydu
Acun: Sen Nadia ya karsi birseyler hissediyordunda o yuzden mi Adaya ve Nadia'ya elveda yazdin?
Selim: Hayir o zaman oyle birsey yoktu
Fulya: Yalan soyleme ilk gordugunden beri Nadia'dan hoslandigini soyluyordun
sude_burcu
17-12-06, 01:58
Selim yine Deryanın ismini yazıp şov yaptı...Ben çok güldüm bu hareketine...Ama hiiç birşey işe yaramadı Selim bey...Güneydoğudan oy kazandırmandaa sitende oylar Aytuğa diye kampanya yapmandaa :D:D:D Deryayı elemeyi başaramadın :D tek sevindiğimde bu zaten ! herkesi eletmeyi başardı bi Deryayı eletemedi Selim :D:D:D Aytuğa ve sana elveda selim :D
kesınlıkle katılıorum cok ıyı oldu yaa ama ısın en komık tarafı oyları degıstıre degıstıre guneydoguda degıstırmısler guya selımın taklıdı etkılı oldu dıye ama bence o taklıtten sonra orada yasayan ınsanlar selıme sadece kufretmıstır emınım
Umarim Derya kazanir, onun hirsli biri oldugu belli...umarim Platonasi yener....kac etap var yarisma nasil birsey insan biraz bilgi verir..survivor magazin bulteni izledik 2 saat...Pandelis simdi Platonasi kampa sokmustur habire yediriyordur mamalarini kuzusunun :img-hyste
derya veya aytug benim icin pekte önemi yoktu, her ikiside süper bi survivorlar oyüzden icim rahatti, sonucta derya finale cikti HALKIN oylariyla! umarim kazanir - birinci olurda - türkiyeye öyle geri gelir! :img-wink:
şu onur ne kadar uyuz biri yaa. ilk başta da çok sinir oluyordum bugün hele boğasım geldi.
bu arada aytuğ ne güzel kızmış öyle :)
derya'ya finalde başarılar..
arkadaşlar ben birşey anlamadım...Yunanistanda program hangi gün oluyor ? Yunan sitesinde hala sonuçlanmamış oylama...? Yada siteyi mi yenilemediler anlamadm..
Mega TV'de ayin 19'u Sali gunu saat 22.00 de gorunuyor 23.40'a kadar suruyormus
Yunanlilar programi Sali yapiyorsa bence final yilbasindan sonra olacak..baktim hic bu ay icinde baska survivor gorunmuyordu..Bu aksam bilgi vermelerini bekliyorduk ama vermediler.
Yunanlilar programi Sali yapiyorsa bence final yilbasindan sonra olacak..baktim hic bu ay icinde baska survivor gorunmuyordu..Bu aksam bilgi vermelerini bekliyorduk ama vermediler.
Evet bende bekliodum kimin kaldığını söylerler diye ama söylemediler...Yarışmacıların söylediklerinden hatta Acunun söylediğinden Platonas gibi gözüküyor..:( ne yarışmaymış ya yarışmacılar bıktılar artık bir yarışmaya girdiler 52 gün aslında ama 7 aydır sonuçlanamadı :D birde yılbaşı sonrası olursa...
bu arada yarışmanın yarısı banttan yarısı canlıydı...Çok ilginçti valla herşeyi...Böyle bir yarışmanın yarı finali hiç hoş olmadı bence...Herşey çok acemi işiydi...hiç iyi organizasyon yapamamışlar...Bi ara kanal takıldı sonra yayına girdiler ve alkıış diye bir ses :D
DiZiMaNYaĞı
17-12-06, 02:57
ayyy selıme yakısıklı dıyenın aklına sasarım goz var yanıı...bı de megoloman kı aman aman...ama fulya ne guzel dedı nadya metını begenıodu dıye coook bozuldu selım:img-hyste
O metin muhabbetine bende koptum :D metin eminim içinden tüh bee bilsem ben kapardım kızı demiştir :D
Bu arada yunanlıların elemesinide haftaya yayınlayacaklar gibi geliyor bana..
çok izleniyor diye öyle bir düşünceleri olabilir çünkü açıklama falanda yapmadılar.
andreasfbi
17-12-06, 10:59
onurun yaptığı belki yanlış olabilir ama SELİME karşı yaptığı için çoooooooooooooooooooooooooooookkkkk mutluyummm...:happy0064 :img-hyste :img-hyste
selim iki yüzlü ,ne yaptığını bilmeyen ,kendini fazlasıyla beğenmiş birisi.!!!!!!!!!!!!!
iyikide finale aytuğ gitmedi deryanın kazanmasına da çok mutlu oldum allah yardımcısı olsun...:good:
Dünkü final hakketten hem komik hem trajik hem duygusal anlara sahne oldu
Selim bencebu dalga ve sivri açıklamalarıyla gündeme geldi Hala da onu sürdürüyor Teymur'a bana sataşarak gündem yapmak istiyor demesi hakketten komik ötesiydi:img-hyste Selim'in herkesle dalga geçen bir yapısı var sözlere girmeler biri konuşurken enteresan yüz mimikleri ve aynı şekilde pis pis sırıtmalar hepsi Selim'de var maşallah Onur konuşurken de Atatürk'ün sözünü kullandı Bunu herhalde herkes anlamıştır Kaldı ki sözünü tamamlamadan Bu Atatürk'ün sözü değil miydi diyerek araya girmesi gerçekten terbiyesizce bir hareketti Onur'la laf yarışını yapamacağını anlayınca anca böyle sataşmalarla yıldırmaya çalışıyor bu baştan beri böyleydi Hatırlarsanız Onur'la Fulya'nın ikili yarışmasında da Onur'un dikkatini dağıtmak için elinden geleni yaptı Onur'un o resmi çıkarmaması gerekiyordu Bana açıkcası o resim photoshop gibi geldi Ama eğer gerçeklik payı da varsa Kimse boşuna milliyetçilik havasına bürünmesin Selim'i eleştirdiğim diğer bir yönü ise sitesinin ingilizce versiyonunu kullanması Türkçe olarak da ayırabilirdi Ben mi göremedim ama full ingilizceydi herşey Bu da enteresan Öyle o zaman herkes ben milliyetçiğim lafları söylemiyecek Milliyetçilik dilde başlar ...
Finale Derya'nın gitmesi hakketten dedikleri gibi şansa oldu Ben de herhafta Derya gidecek diye bekliyordum Çekirge misali (bu çekirgeyi geçeli çok oldu :) )
finale kaldı Açıkcası benim favorilerim değildi Ama Aytuğ'un oraya giderek en azından bir bayan olarak Yunanlılardan birini alt etmesini istemiştim Çünkü eminim yunanlılar için de kötü olacaktı Bir bayana elenmek ama olmadı Karşı tarafta belli ki platonas olacak Derya'nın işi çok zor Ama Derya'nın en sonda bütün yarışmacıları onere eden açılamaları çok şık oldu Herşeyiyle Derya'yı destekliyorum artık...
deadly_angel
17-12-06, 11:34
Dün Onura gerçekten sinir oldum hemde selime sinir olan biri olarak.Saçma sapan şeyler yaptı.Ve çok geç müdahale edildi Onura.Onu konuşturmamak lazım, ben burdan bu sonucu çıkarıyorum.Sevgili Acun diye giriyo ortalığı karıştırıp çıkıyor valla :img-yes:
Neden birileri sürekli Nadyaya çamur atıyor anlamıyorum.Bu başlı başına bir kıskançlık durumudur bana kalırsa.Yok Nadya bana umut verdi yok Nadya Pantelisin kucağına yattı yok Nadya Platonasın omzuna dayandı.
Üff sizene ya istediğini yapar sizemi sorucak...Sana ters geliyosa gidip nadyayla konuşma.Arkasından konuşup konuşup yüzüne gülme...Nadya bir yunanlı yarışmacı, türkleri seviyor olabilir ama bu onun yunanlı olduğu gerçeğini asla değiştirmez.
Teymuralp her zamanki gibi harikaydı.Gerek konuşmaları gerek tavırları ben buyum dedi bir kez daha
Ben dünkü canlı yayına kadar finalist konusunda isteyen gitsin tutumu içindeydim ama deryanın pişkinlikleri (ortalığı karıştır karıştır sonrada ben böyleyim sinirli bi adamım, yapım gereği ile başlayan cümleler kur) benim aytuğa yönelmeme neden oldu.Ama bu altuğu seviyor olmam anlamına gelmiyor tabi.İkiside haketmiyor ve ikiside insanların sırtından bu günlere gelen insanlar.Bi tanesi milliyetçiyim diye geçinen ama yeri geldiğinde bunu unutup yunanlılarla o hafta elenmemek üzere anlaşma yapan derya, diğeri başkalarının etkisi altında kalan ve çoğu oyunda ben oynamayayım siz erkek erkeğe yarışın diyip kenara çekilen ve bu günlere gelen altuğ.Ben dün derya ile oğlunun buluşmasını (!) biraz şov amaçlı buldum diyebilirim.Sanki canlı yayından önce buluşmamışlardı.Gerek yoktu bence böyle şöylere.
Yunan halkı kafadan kontak değilse ki değiller, Platonası finale taşıyacaklar.Şans bir yere kadar seni götürür sonra kendi şansın sen olursun.Ve götürebildiğin kadar götürürsün....
Bem Selimi başlardan sevmiyordum,itici geliyordu yarışmayı da çok izlemiyordum ama 3. haftadan sonra sürekli olarak izlemeye başladım,önce şu megoloman diyorsunuz ya selime ona bir anlam veremiyorum işte,ya kelimenin anlamını bilmiyorsunuz ya da olanlara at gözlüğü ile balkıyorsunuz,birincisi orada Teymuralpten daha fazla megolaman,ondan daha fazla bencil bir insan yoktu,dün dediya herkes megolamandır diye,bir yere kadar evet ama her şeyin sınırı vardır,Teymuralpin tavrını hiç beğenmiyorum doğuştan rakamlarla ilgili bir yeteneği olabilir,kas yapmış olabilir, ama insan biraz mütevazi olur be kardeşim!
Onur kadar da şovmen ve tamamen yapmacık bir insan görmedim,Onurun yarışmadaki hareketlerine dünkü canlı yayındaki tavırlarına ekrandan ben bile gülmekten kendimi alamazken oradakiler nasıl dayanabilirdi bilmiyorum:)
Selimi benim desteklememin nedeni tamamen doğal olamasıydı,belki yanlış belki doğru ama neyse o olmuştu,mesela Derya diyorya ben neysen hep o oldum diye! Teymuralpin gittiği hafta neler dediğini hepiniz hatırlıyorsunuz umarım ve sonrasında neler yaptığını!
Metin için fazla bir şey söylemeyeceğim kendi halinde bir adamdı bence tamamen yarışmayı kazanmak için şartlanmıştı ve bence orada kimseyle ne yakındı ne uzaktı.
Fulyaya gıcık oldum akaşam,selim akşam bir laf dediya benim üzerimden popülarite kazanmaya çalışıyorsunuz diye aslında o laf onur ve fulya için cuk diye oturmuştu:img-grin2 ,hatta bunun işe yardığını andreasfbi arkadaşımızın 718 nolu mesajının ilk cümlesinden de anlayabiliyoruz!
Yine dün Selimin Onura dediği ceketini ters giyindirip seni hastaneye kaldıralım lafı da tam manasıyla o kadar şeyin üstüne verilebilecek tek cevaptı:img-grin2
Ben finale Aytuğun gitmesini istiyordum.Çünkü her ne kadar erkekte olsa 45 yaşındaki bir adam kendisinden 20 yaş küçük bir gence karşı güç odaklı bir oyunda ne kadar dayanabilir?
Oysa Aytuğ olsa kesinlikle güce dayalı bir yarışma olmayacaktı - ki aytuğun karın kası gereken oyunda herkesi nasıl alt ettiğinide herkes biliyor- ortasını bulacaklardı.
Son olarak,tabiki de yarışmayı bir Türkün kazanmasını istiyorum.
Bu yüzden inşallah Derya kazanır.
melis-dikkaya
17-12-06, 11:43
Onur ilk başlarda milliyetçiliğini gösterdi hoşuma gitti ama son anlarda Selime yaptığı ve şov yapmaya çalıtığı için sinrlendirdi beni.Derya nın gitmesine sevindim Hem hırslı Hem şanslı.Ama Selim gerçekten çok yalak bir insan.Allah inşallah ona doğru yolu gösterir.
Keşke Finalin Adı Teymuralp olsaydı
Herkese selam uzun bir zamandır giremiyordum .
Dün Aytuğun kazanmasını çok isterdim fakat olmadı yine de tabi ki deryaya bütün Türkiye olarak desteğiz.
Dün bütün Türkiye Onur un Selimi çekemediğini ve yaptığı çirkin ve hiç hoş olmayan şeyleri gördü. Arkadaşlar umarım sizde onurun gerçek yüzünü görmüşünüzdür.
Saygılar.
dün acayip bir programmdi nekadar deryadan nefret etsemde onun kalmasina sevindim
onur harikaydi dün,tam oyuncu ya nekadar deli hareketlerde bulunsada tüm dogrulari konustu selimin ve nadyanin ne mal olduklarini ve teymurlan metinin bu yarismanin kahramanlari oldunu söyledi
onuru hic sevmesdim ama dün cok sevdim türkiyenin intikamini aldi selimi bitirdi hele o israel bayrakli resmi cikarti ya selimin halini cok merak ediyorum
teymur yine nekadar dürüst ve terbiyeli oldunu gösterdi o kadar haki yenilmesine ragmen cok iyi konustu o ve metin survivorun ve türkiyenin birincileri
cigdem de cok tatliydi keske erken pes etmeseydi belki o zaman bu duruma düsmesdi türkiye
deryanin vatan haini lafi cok dogruydu onun icin deryanin nekadar iki yüzlü olsada aytug gibi hain olmadindan ve selimin kankasi olmadindan deryanin gitmesine sevindim ve nekadar cogu yarismada ise yaramasada onun hirsinlan bir ihtimal kazanma sansimiz var
bu arada teymura nolmus kilo alicana erimis bitmis bi garip olmus
teymur nekadar selim hakketmesede cok iyi davrandi ona ama selimin teymura sacini düzeltsen nolur demesi cok adiceydi icindeki pisligi kustu yine cok adi bir insan ve kendini cok birsey saniyor hic yakisikli degil ve icindeki pislikte yüzüne vuruyor ve halen konusuyor ve en komik dedi lafta teymur üstümden reklam yapmak istiyor abi seni kimsin ya kimsin aaa tabi selim bugüne bugün nadyanin sevgilisi tabi,teymurun reklmama meklama gerek yok hemde hic
selimin dedi baska bir lafta tabi nadya burdu herkeslen oldu demesiydi dogru kiz yunanlilarin hepsine sulandi bikare yani sunucuya bile sulandi
sonrada türklerden kimi kaparimda kendimi garantiye alirim diye düsündü selim zaten baliklama atladi o baska bir konu
ben eger platonas kalmasa ve amfi.. kalirsa onun kazanmasini istiyorum cünkü biz kendimiz yaptik altin tepside sundun yarismayi onlara onun icin eger platonas finale kalmasa yunanistanin kazanmasini istiyorum ama zaten hicbir sansimiz yok insallah yarismacilarin dedi gibi
deryanin yüzüne yine sans güler de türkiye kazanir
O Onur'un resimlerindeki bayrak hiç orJinal durmuyordu..Ne kıskanclar var su dünyada.. Tam izleyemedim ama,Onur'un Selim'i nasıl kıskandığını gördüm ve de Selime diyorsunuz 7 yıllık ilişki vs.. Peki ya Onur? İlk Maria'ya asık oldu,Maria ilk hafta elendi..Demişti en baslarda Maria sonsuza kadar sürer bu sk,kumlara yazı yazmalar vs.Sonra Maria elendi,Onur'un sonsuz askı bitti ve Nadia'ya Atinaya kadar sürebilcek bir askı basladı..En azından Selim sadece birini seviyordu bunuda cok ciddi ciddi söylüyordu..Bence Selim çok tatlı ve dürüst,Aytuğ'da öyle..
Gerçekten çoookk komiksin :D Ben Onuru korumuyorum ama Onurun sevgilisi yoktu...Ne var ki ilk Mariadan hoşlanır sonra Nadiadan ! Selim tek birini seviomuş hehehe...Onun 7 yıllık sevgilisi vardı be...Ayrıca o da ilk Fulyaydı sonra Nadya...aynı zamanda da adadayken 7 yıllık kız arkadaşına "hiçbirşey bildiğin gibi değil sana yanlış anlatmışlar nadyayla ilgili yalan onlar" dedi...Selim mi dürüst ??? saçmalama...!
O 45 yaşındaki adamda öyle bir hırs var ki 25 yaşındaki,hayatının büyük bir kısmını fitness salonunda geçirmiş Selimi yendi :D yani yaşla olsa Selime yenilirdi...Aytuğ tabiki güçlü ama hırs ve şans önemli..Bu da Derya da var...
ortada dönen para 250 bin euro ise finalde hırs bakımından kimse kimseden üstün olmayacak,
selimi yendi fakat bunun güç ile bir ilgisi yoktu güç ile ilgili yarışmalarda kimin erken elendiğini veya güvenilmediği için oynamadığıda belli zaten, ben diyorumki erkek erkeğe kalınırsa güç yarışması olması muhtemel fakat bir erkek ile bayan kalırsa kesinlikle güç oyunu olmayacak,
güce dayalı bir oyun olursa kaybedeceğiz,yunanlıların kim olursa olsun güce dayalı oyunda deryayı yener,isterse deryada hırstan dumanlar çıksın bu böyle!Aytuğ olsa çok daha iyi olurdu,neyse bekleyip görücez,inşallah yanılırım kazanır derya.
ben derya ya sevindim
insallah kazanir
gerci favorim platonas :)
ama ne de olsa derya bi türk
benimde favorim teymuralp metin cigdem di
dün selimin üstüne cok gittiler
bende selime sinir oluyorum ama bu kadar üstüne gidilmemeliydi..
onur zaten tam bi maskara
masallah kemal atatürk gibi :)
teymur yine cok güzel konusmalar yapti
ha bu arada aytugyada sinir oldugumu söylemeden gecemicem..
iyiki o kazanmadi.
asla ve asla yunanlilari gecemezdi..
tek basarisi aytugun dayaniklilik
yoksa kisilik falan sifir
deadly_angel
17-12-06, 13:40
bilmiyorum valla benim için hiç farketmiyordu derya olsun aytuğ olsun...ikisini de hiç sevmiyorum çok karaktersiz insanlar..Güç bakımından da birbirlerinden farkları yok yani...TEYMUR OLSA hala heyecanla izliyor ve destekliyor olurdum...
Ama ben dün akşam hiç heyecanlanmadım..Derya kazandı..iyi dedim bakalım ne olacak..Aytuğ olsa da öyle derdim yani..finalde de kazanır kazanmaz önemli değil..tabiki kazansın istiyorum ama kazanmasa da dicem Teymuru elerseniz olacağı buydu :)Tek sevindiğim şey Teymur ve Metinin elenmesine neden olan İpek-Aytuğ-Selim üçlüsünden hiçbirinin finale kalamamasıdır !!!
Kesinlikle, eğer selim finale kalsaydı ee yuh artık derdim.Yalnızca bu yönden iyi oldu deryanın finale çıkması
Halen aklımda tek birşey var... Teymuralp ve onun elenişi.Dün survivordan hatıralar bölümünde penaltı atışlarında yüzündeki kazanma hırsını oldukça net gördüm.
Neyse artık finali beklicez, bakalım deryanın şansı ve hırsı Platonası devirmeye yetecekmi
arkadaşlar meraba akşam programa biraz baktım hepsini izlemedim.onurun yaptığı olayı anlamadım cebinden çıkarıp gösterdiği şey gerçekmiydi selim musevi falan mı yoksa bu onurun bir iddiası mı
dubku survivor cook komikti. birincisi kanalin takilip yayina girmeden adamin hadi alkis alkis diye bagarmasi. ikincisi acunun o muhtesem esprisi `kimin kazanmasini istiyosaniz ona oy atin mektupla deil sms ile` :S . ucuncusu ise selimin oy verirken konustugu sive ve daha sonra ben yaptim demesi. ve son olarak onur. onur konustugu anda ben gulme krizlerine girdim dun. adam cok yapmacik ve komik geldi bana. ayrica selimin o resmini gostermesi cok cirkindi . her ne kadar selimi sevmesemde insanlarin dinleri beni hic alakadar etmez. onemli olan su an yarismaya katilmis ve turkiyeyi temsil etmis olmasidir ben boyle dusunuyorum. degisik dusunen arkadaslarin fikirlerine saygi duyarim
Tek sevindiğim şey Teymur ve Metinin elenmesine neden olan İpek-Aytuğ-Selim üçlüsünden hiçbirinin finale kalamamasıdır !!!
Kesinlikle katılıyorum hiç birinin finale kalamaması ben de mest ediyoo:happy0064 Ohh iyi oldu her şeyi para için yaparsanız olacağı budur
Dün akşam Teymur yine süperdi adam kendi söyledikleriyle ters düşmemek için Derya'ya sinir olmasına rağmen yine de Derya'nın finale gitmesini istedi helala olsun,yalnız başata ben de karıştırıp finale gitmesini istediğini yazdığını sandım:img-hyste
Onur ne kadar garipti yaa Teymur ve Metin'in de onu idare etmesi güzel oldu bence :img-wink:
Sürekli Selim'e yüklenilmesi de Selim'i sevmememe rağmen beni bile rahatsız etti yani,çok abarttılar bence gerçi onlarda Selim'in yaptıklarını tv karşısında izlerken öğrenince oturdukları yerde snir olup biriktimişler anlaşılan bu hafta patladı hepsi birden:img-pilot
Kızlarımızın hepsi taşş gibiymiş de haberimiz yokmuş yaa,ah makyaj sen nelere kâdirsinn:icon_whis
dün onur çok matraktı her hareketi duruşu,konuşması,metinin alnından öpüşü falan deryada çok tuhaf olmuş bide her dakka sırıtıyodu saçlarda boyanmış mafya babası gibi olmuştu dün baya güldüm yani:img-hyste
o resim montaj gibi durmuyordu kesinlikle motajdı Onurun yaptığı ayıp bence Selim'in yaptıklarını gölgede bıraktı bide Onur'un Türk bayrağı takması beni ve annemi kopardı bir ara kendime gelmedim yaa cidden inanılmaz birşey Aytuğ gitmeliydi bence ama Deryayada sonuna kadar destek olucaz
bir turkun bir turke turk bayragı rozeti takması sen ve aileni niye kopardı cok merak ettim:img-blush
ha tahmin ettigim kadarıyla o fotograftaki o israil bayragı montaj ama onu kolyenin sembolunu on plana cıkarmak için yapmıs sanırım bence Onur cogu konuda haklı oldugu halde o bayrak işini yapmasaydı herkes tarafından haklı bulunacaktı
ben ozetleyim biraz ya dünü
bi kere Deryanın ben her zaman soyledigim gibi hepsini cok seviyorum cumlesi kabak tadı verdi en sonda acunda soledi ztn lutfen bu sefer daha degısık bisey sole die:img-hyste
Selimin bayrak olayından sonra rahat tavırları bir anda yerini acaip derece suskunluga bıraktı gibi geldi bana moralı bozuldu adamın ama bence bu kadar yaptıgı seyin bedelini odedi
Onur un gercekten bizi en iyi temsil eden iki kişiye yaptıgı jest cok guzeldi cok takdir ettim.Dualar mevzusundada cok guzel konustu ama bayrak konusunda abarttı ama adam cok dolmus demek bisey diyemeyecem cok gelindi ustune orda.
Metin yine diger konseylerdeki gibi sustu :D bi ara Nadya metinden hoslandıgını duyunca adam birden strese girdi yok ole bisey direk savunmaya gecti eli ayagı titredi:):)
Teymuralp yine cok mantıklı konustu cok dogru sozler soledi cok erken gitti ılımlı yaklastı finale yakısırdı o da Metinle birlıkte
Arzu,Cigdem ve İpek hiç konusmadıalr seyirci gibiydiler
Aytug a gelince insana koyar finale kadar gel smslerle elen ama bence daha iyi oldu Derya hırslı bir adam ters bir yarısma cıkmassa yenebilir bence
İpek Cigdem ve Arzuda konusmadılar
genelde Selim-Onur-Derya-Teymuralp 4 lusu k
“TOTAL”
1-Cennet Mahallesi SHOW TV... 8.10 rating, 20.60 share...
2-Gümüş Kanal D... 7.90 rating, 20.80 share...
3-Fırtına Kanal D... 7.40 rating, 18.70 share...
4-Show Ana Haber SHOW TV... 7.00 rating, 19.90 share...
5-Survivor (Türkiye Finali) SHOW TV... 6.60 rating, 19.50 share...
6-Shrek 2 ATV... 6.10 rating, 15.50 share...
7-Cennet Mahallesi (tkr) 5.40 rating, 23.20 share...
8-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.90 rating, 13.70 share...
9-Atv Ana Haber ATV... 4.90 rating, 13.70 share...
10-Hafta Sonu Haberleri Kanal7… 4.80 rating, 13.80 share...
“AB”
1-Survivor (Türkiye Finali) SHOW TV... 8.70 rating, 26.40 share...
2-Gümüş Kanal D... 7.40 rating, 20.70 share...
3-Fırtına Kanal D... 7.10 rating, 20.80 share...
4-Show Ana Haber SHOW TV... 6.30 rating, 21.10 share...
5-Cennet Mahallesi SHOW TV... 5.70 rating, 16.60 share...
6-Shrek 2 ATV... 5.20 rating, 15.40 share...
7-Atv Ana Haber ATV... 4.80 rating, 16.00 share...
8-Oryantal Star ATV... 4.40 rating, 14.20 share...
9- Star Ana Haber STAR TV... 4.30 rating, 14.40 share...
10-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.20 rating, 14.00 share...
Kaynak: www.ucankus.com
Bana dün akşam yapılan oylama hiç inandırıcı gelmedi...Ne noter vardı ne oy oranları ya...Bölge bölge isimler...Çok saçmaydı...Önceden belirlenmiş bir sonuç olduğu çok belliydi..Oylama doğru değildi bence
olabilir hele ben g.dogu anadolu deryadayken nasıl Aytuga gecti hiç anlamadım:img-polic
andreasfbi
17-12-06, 14:36
ber konuda onur haklıydı kesinlikle ...:img-yes:
sadece bir bayrak resmi çıkardı diye kötü oldu
ben her konuşmasını dikkatle dinledim ona çok hak veriyorum
seviyorum ben onuru ya.
selimin "sen askere bile gitmemişsin" demesi nasıl bir insan olduğunu ortaya kondu askere gitmekle insan olunmuyor !!!!!!!!!!!!!
çok sinirlendim ya...adamın bir maruzatı varki gitmemiş sana ne ki hem? allah akıl fikir versin ya !!!!!!!!
dün acayip bir programmdi nekadar deryadan nefret etsemde onun kalmasina sevindim
onur harikaydi dün,tam oyuncu ya nekadar deli hareketlerde bulunsada tüm dogrulari konustu selimin ve nadyanin ne mal olduklarini ve teymurlan metinin bu yarismanin kahramanlari oldunu söyledi
onuru hic sevmesdim ama dün cok sevdim türkiyenin intikamini aldi selimi bitirdi hele o israel bayrakli resmi cikarti ya selimin halini cok merak ediyorum
teymur yine nekadar dürüst ve terbiyeli oldunu gösterdi o kadar haki yenilmesine ragmen cok iyi konustu o ve metin survivorun ve türkiyenin birincileri
cigdem de cok tatliydi keske erken pes etmeseydi belki o zaman bu duruma düsmesdi türkiye
deryanin vatan haini lafi cok dogruydu onun icin deryanin nekadar iki yüzlü olsada aytug gibi hain olmadindan ve selimin kankasi olmadindan deryanin gitmesine sevindim ve nekadar cogu yarismada ise yaramasada onun hirsinlan bir ihtimal kazanma sansimiz var
bu arada teymura nolmus kilo alicana erimis bitmis bi garip olmus
teymur nekadar selim hakketmesede cok iyi davrandi ona ama selimin teymura sacini düzeltsen nolur demesi cok adiceydi icindeki pisligi kustu yine cok adi bir insan ve kendini cok birsey saniyor hic yakisikli degil ve icindeki pislikte yüzüne vuruyor ve halen konusuyor ve en komik dedi lafta teymur üstümden reklam yapmak istiyor abi seni kimsin ya kimsin aaa tabi selim bugüne bugün nadyanin sevgilisi tabi,teymurun reklmama meklama gerek yok hemde hic
selimin dedi baska bir lafta tabi nadya burdu herkeslen oldu demesiydi dogru kiz yunanlilarin hepsine sulandi bikare yani sunucuya bile sulandi
sonrada türklerden kimi kaparimda kendimi garantiye alirim diye düsündü selim zaten baliklama atladi o baska bir konu
ben eger platonas kalmasa ve amfi.. kalirsa onun kazanmasini istiyorum cünkü biz kendimiz yaptik altin tepside sundun yarismayi onlara onun icin eger platonas finale kalmasa yunanistanin kazanmasini istiyorum ama zaten hicbir sansimiz yok insallah yarismacilarin dedi gibi
deryanin yüzüne yine sans güler de türkiye kazanir
:good: aynen katılıyorum
sude_burcu
17-12-06, 14:45
ber konuda onur haklıydı kesinlikle ...:img-yes:
sadece bir bayrak resmi çıkardı diye kötü oldu
ben her konuşmasını dikkatle dinledim ona çok hak veriyorum
seviyorum ben onuru ya.
selimin "sen askere bile gitmemişsin" demesi nasıl bir insan olduğunu ortaya kondu askere gitmekle insan olunmuyor !!!!!!!!!!!!!
çok sinirlendim ya...adamın bir maruzatı varki gitmemiş sana ne ki hem? allah akıl fikir versin ya !!!!!!!!
kelımesı kelımesıne katılıorum ben de onuru haklı buluyoum sonucta o kadar cok ustune gelındı kı selım tarafından o da artık dayanamadı...selım bey mıllıyetcıyım dıye kımseyı kandırmasın bu halk onun ne oldugunun cok ıyı farkında
Dünkü yarı final bi acayipti yaa..
Aslında çok güldüm..
Onurun resmi cıkarması cok cok yanlıştı ama dogruları da söyledi.. Selim gercekten cok alaycı bir insan bu konuda katılıyorum Onura..Ama yaptıklarını da tasvip edemem..
Deryanın kazanacagı belliydi..Oylama bi garipti ama yine de önceki Survivorda da böyle bir oylama olmuştu..
Selim üzgünmüş.. Neden mi ?? Türk halkı onun yanında değilmiş..Tabi yanında olmaz çünkü Teymurun arkasında bin hatta Fulyanın dedigi gibi 10 bin oy var..
Sen Teymura bunları yaparsan Teymurcular da sana böyle sırtını döner..
Acun taraf tuttugunu resmen gösterdi..Sürekli Teymura söz verdi..Teymur da harika konuştu.. Herkes Selimin üstüne geldi, hem Nadia konusunda hemde Teymura oy vermesi konusunda..Tabi haliyle Selim bey gerildi, bagırdı, Onurun üstüne yürümeye kalktı.. Ama Onurun yaptıgı da cok sacmaydı..Bide üstüne üstük Teymurla Metine rozet taktı, burda forumda Teymura demedigini bırakmamıştı..
Gördüm ki favorilerimde hiç yanılmamışım yüzümü kara çıkartmadılar..Beni şaşırtansa Fulyaydı..Anti Selimci olmus benim gibi:img-hyste
Programın sonunda hepsi birlikte sarılınca hatta Acun bile "yunanlılar bunu görse asıl Türkler ırkçı derlerdi" diye düsündüm...Ama sarılmaları cok güzeldii
Ama o akşamın en gözüme çarpan lafıysa İpekten geldi.. Acun tüm oylar eşitlenirse napacaz derken İpek "O zaman Teymuru gönderelim" dedi..Ben şok oldum..Madem Teymurun ülkemizi bu kadar temsil edecegine inanıyorsun niye onun adını gözünü kırpmadan yazıyorsun.. Zaten Selimin meleklerinin ne yapmaya calıstıklarını hic anlayamamıştım..
Neyse eglenceli bi yarı finaldi..İnşallah final de bizim için eglenceli olur..
eeeet cnm zaten acunilicaliproduction forumunda Acuna soru sorulmus:"en cok kim elendiginde üzülmüstün" diye...Acunda "her elenen için üzüldüm,teymurinki biraz daha dramatik oldu..." diye cevap verdi;)
!karbeyaZ!
17-12-06, 15:11
eeeet cnm zaten acunilicaliproduction forumunda Acuna soru sorulmus:"en cok kim elendiginde üzülmüstün" diye...Acunda "en cok teymuralpin elenmesine üzülmüstüm" diye cevap verdi;)
biliyorum okumuştum ..zaten o konseyde Acunun yüzü gözümün önünden hiç gitmiyor..Dokunsan aglayacaktı
tutturmuşsunuz bir teymur,metin,çiğdem diye,ne var bu insanlarda anlamıyorum,teymur ve metin hakkındaki görüşlerimi belirttim,yarışmayı daha sıkı 3. haftadan sonra takip ettiğim için çiğdemi pek tanımıyorum,dün akşam en azından diğerleri gibi(fulya,onur) çirkinleşmedi,sırf öne çıkayım diye selime veya diğerlerine saldırmadı,bu yönden onu tebrik ediyorum.
tutturmuşsunuz bir teymur,metin,çiğdem diye,ne var bu insanlarda anlamıyorum,teymur ve metin hakkındaki görüşlerimi belirttim,yarışmayı daha sıkı 3. haftadan sonra takip ettiğim için çiğdemi pek tanımıyorum,dün akşam en azından diğerleri gibi(fulya,onur) çirkinleşmedi,sırf öne çıkayım diye selime veya diğerlerine saldırmadı,bu yönden onu tebrik ediyorum.
Teymuralp,cigdem ve metin....Bunlar hem güclü hemdee TÜRKIYE oyunu olarak bakanlar...Ve yazilari konusmalarini cok sevdigimiz ve begendigimiz icin bunlari ayri bir seviyoruz;)
Teymuralp,cigdem ve metin....Bunlar hem güclü hemdee TÜRKIYE oyunu olarak bakanlar...Ve yazilari konusmalarini cok sevdigimiz ve begendigimiz icin bunlari ayri bir seviyoruz;)
öncelikle şunu söyleyeyim ki orada hiç bir yarışmacı baştan sona kadar yarışmaya Türkiye-Yunanistan olarak bakmadığı gibi tamamen bireyselde bakmadı,o hafta işlerine nasıl geliyorsa olayları öyle değerlendirdiler,her zaman önce Türkiye densede bu böyle olmadı,bunu gerek oyun içerisindeki konuşmalardan gerek tavırlardan anlayabiliyoruz,eğer kayırdığınız insanlar tamamen sizin dediğiniz gibi baksalardı yarışmaya zaten ortada sorun kalmazdı,düzen bozulmazdı,gruplar oluşmazdı ve sizin deyiminizle en güçlü teymur gitmezdi!
bir grupta selim veya aytuğ varsa unutmayalımki diğer gruptada teymur ve metin vardı!
her şey karşılıklı oluştu,herkes veya en azından sizin saydığınız isimler sadece bu amaç uğruna orada savaşsaydı,durum bu hale gelmezdi!
her insan duygularını iyi şekilde ifade edemeyebilir,yani konuşmalarını beğenmek bunları üstün bir hale getirmiyor,bir de güç meselesi her yarışmaya göre değişir,en güçlü diye bir kavram yoktur.
demek istediğim abartıldığı gibi değil orada hiç kimse neden nefret edercesine veya taparcasına bağlanılıyor anamıyorum!
öncelikle şunu söyleyeyim ki orada hiç bir yarışmacı baştan sona kadar yarışmaya Türkiye-Yunanistan olarak bakmadığı gibi tamamen bireyselde bakmadı,o hafta işlerine nasıl geliyorsa olayları öyle değerlendirdiler,her zaman önce Türkiye densede bu böyle olmadı,bunu gerek oyun içerisindeki konuşmalardan gerek tavırlardan anlayabiliyoruz,eğer kayırdığınız insanlar tamamen sizin dediğiniz gibi baksalardı yarışmaya zaten ortada sorun kalmazdı,düzen bozulmazdı,gruplar oluşmazdı ve sizin deyiminizle en güçlü teymur gitmezdi!
bir grupta selim veya aytuğ varsa unutmayalımki diğer gruptada teymur ve metin vardı!
her şey karşılıklı oluştu,herkes veya en azından sizin saydığınız isimler sadece bu amaç uğruna orada savaşsaydı,durum bu hale gelmezdi!
her insan duygularını iyi şekilde ifade edemeyebilir,yani konuşmalarını beğenmek bunları üstün bir hale getirmiyor,bir de güç meselesi her yarışmaya göre değişir,en güçlü diye bir kavram yoktur.
demek istediğim abartıldığı gibi değil orada hiç kimse neden nefret edercesine veya taparcasına bağlanılıyor anamıyorum!
Selimin Grubu vardi ve Teymurun grubu...Selimin grubu Sanirimki Bireysel bakiyordu,Teymurun grubu ise TÜRKIYE olarak bakiyordu...Selimin grubuda TÜRKIYE olarak baksaydi su anda yari finale Metin ve Teymuralp kalirdi Finalede Teymuralp gider kazanirdi...BU KADAR...!!
tskler selim cok saol yunanistani kazandirdiin icin...!!!
Urfalı Haso arkadaşım haklısın tamam çoğu şey doğru belki ama neden bana bu cümlelerin çoğu dün Onurun dedikleriyle çok benzer geliyor...biz Onurun adada sigara,içki içmiyorum dediğini falan duymadık...
NEDEN ONUR GİBİ YAZIYORSUN,TÜM YAZI ONURUN CÜMLELERİ NEDEN ACABAAA ??? :img-yes: anladın sen onuuu ehehe :D bunu da anlayan anlar valla direk söylemiyim...
Meliscim sen simdi O Urfali Haso nun Onur oldugunu düsünüyorsun degil mi??bende öyle düsünürdüm ama inanki degil...Cünkü Onurun IP adresi kadirk yüzünden banlandi...yani giremiyor ve yazi yazamiyor...bu yüzden Onurun oLmasi imkansiz
yok cnm bu arkadaş Onur yine...Doğumgününe kadar aynı...Başka yerden giriyor sanırım :D
valla hic sanmiyorum...Hem oda olsa kesinlikle haklidir....Önce selimi seviyordum,sonra nefret ettim,sonra gene bi halt olur bundan dedim,en sonunda gene nefret ettim...ve su andada nefret ediyorum....
yazdıklarımı dikkatli okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız,
daha açık olması için şöyle bir örnek vereyim,siz orada olsaydınız ve tek amacınız her zaman ilk önce Türkiye olsaydı ve ortada böyle bir çatışma var gruplar oluşuyor,hem de yanınızda aynen sizin gibi tek amacı ilk önce Türkiye olan bir arkadaşınız daha var,bu grupların olmasına izin verirmiydiniz?
Gerek tavırlarınızla gerek amacınız doğrultusunda konuşmalarınızla bu durumu basit bir şekilde düzeltebilirdiniz!
Teymur veya Metin dün akşamki gibi tavır takınsaydılar gidermiydiler adadan?
Demek istediğim her şeyin karşılıklı olduğu!
onurun o resmi göstermesinin amacı din konusu değildi bence!israilin binlerce müslümanı katletmiş bir ülke olmasıyla ilgili birşeydi..ben okonuda katılıyorum onura ama bunu orda göstermesi kötüydü ayrıca fotomontaj olduğunuda sanmıyorum çünkü nerden o resmleri bulduğunuda söyledi selimde hiç itiraz etmedi!israil konusu dediğim gibi sadece katliamcı bir ülke olarak göründüğü hatta öyle olduğu için sonuna kadar haklı onur,ama orda yapmamalıydı!birazda showa kaçtı olay abarttı yani!
bence anlamamakta diretiyorsunuz,bırakın teymuru,selimi herhangi bir kişi olarak düşünün,sonuçta ortada iki grup var ve dolayısıyla o grupları öyle veya böyle oluşturanlar o kişiler,ortada iki grup varsada burada tek suçlu olmaz!
yazdıklarımı dikkatli okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız,
daha açık olması için şöyle bir örnek vereyim,siz orada olsaydınız ve tek amacınız her zaman ilk önce Türkiye olsaydı ve ortada böyle bir çatışma var gruplar oluşuyor,hem de yanınızda aynen sizin gibi tek amacı ilk önce Türkiye olan bir arkadaşınız daha var,bu grupların olmasına izin verirmiydiniz?
Gerek tavırlarınızla gerek amacınız doğrultusunda konuşmalarınızla bu durumu basit bir şekilde düzeltebilirdiniz!
Teymur veya Metin dün akşamki gibi tavır takınsaydılar gidermiydiler adadan?
Demek istediğim her şeyin karşılıklı olduğu!
teymurun ve metinin elenmesinin nedeni selimin herkese lobi kurmasından kaynaklandı!belki teymurun bi anlık hatası olabilir ama ülkesinin kazanmasını isteyen kişiler olsalardı asla teymur ve metin demezlerdi!o yarışmada grup olan takımı bölen kişi varsa oda selimdir.ilk başta kızlar hakkında konuşup sonra birilerini elettirmek için kızlara yaklaşan kişide selimdir!neyse selim-ipek-aytuğ gitmedi ya finale çok iyi oldu!
ben tüm bunları Teymur,metin,çiğdem... bunları kayırdığınız için söyledim,
gruplaşmaya karşısanız,bunları diğerlerinden ayırıp dün Akşam Onurun yaptığı gibi kahraman ilan etmeyim.
Onuru nasıl haklı buluyorsunuz bilmiyorum ama bence o adamın akli dengesi bozuk!
yarışmayı panama meydan muharebesine çevirdi:) ve sonunda ona göre bu savaştan kahraman olarak çıkan teymur ve gazi olarak çıkan metine armalarını taktı:)
gerçektende halisülasyonlar görüyormuş:)
Sizde sırf selime veya deryaya gıcık oluyorsunuz diye bu adamı savunmayın Allah aşkına!
Cem Yılmazın sözü varya reklam kokan hareketler bunlar mayk,sonunu onur olarak değiştiriyorum:)
kendisine tavsiyem bir an önce psikiyatriye baş vurmasıdır.
ben tüm bunları Teymur,metin,çiğdem... bunları kayırdığınız için söyledim,
gruplaşmaya karşısanız,bunları diğerlerinden ayırıp dün Akşam Onurun yaptığı gibi kahraman ilan etmeyim.
Onuru nasıl haklı buluyorsunuz bilmiyorum ama bence o adamın akli dengesi bozuk!
yarışmayı panama meydan muharebesine çevirdi:) ve sonunda ona göre bu savaştan kahraman olarak çıkan teymur ve gazi olarak çıkan metine armalarını taktı:)
gerçektende halisülasyonlar görüyormuş:)
Sizde sırf selime veya deryaya gıcık oluyorsunuz diye bu adamı savunmayın Allah aşkına!
Cem Yılmazın sözü varya reklam kokan hareketler bunlar mayk,sonunu onur olarak değiştiriyorum:)
kendisine tavsiyem bir an önce psikiyatriye baş vurmasıdır.
bence selim seninlede sürekli kötü bir şekilde dalga geçse sennde sinirlerin ve dengen bozulurdu cevap vermek durumunda kalırdın!onurun yaptığı şeyi tasvip etmiyorum ama haksızda diyemiyorum!
Onuru savunmuyorum asla !! Hatta Teymura rozet taktıgında cok sasırdım cünkü burda forumdaTeymura demedigini bırakmamıştı..ama Onurun haklı oldugu konulaı da inkar edemem..
dün akşam kimin reklam yaptıgı belliydi zaten, tartısmaya gerek yok
zaten ben sana kasıt söylemedim,haklısın tartışmaya gerek yok.
Tabiki de herkesin favorisi vardır,ben grupların oluşmasında sadece tek tarafın suçlanmasının yanlış bir şey olduğunu açıklamaya çalıştım.
Ben herhangi birinin fanatik bir taraftarı değilim,erkeklerden selim,bayanlardan da aytuğu benim için bir adım önde o kadar,yarışmada en sevmediğim isim ise ipekti.
andreasfbi
17-12-06, 16:34
onur yerden göğe kadar haklı. her seferinde bunu söylemek istiyorum
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
:good: :good: :good: :good: :good:
teymuralpin final gecendeki sözleride süperdi teymuralpide kutlarım selime ağzının payını verdi:good:
andreasfbi
17-12-06, 16:41
aman selimin ne yaptığı belli mi de?bir dediğini diğeri tutmuyor.
teymur abi de zaten gereken açıklamaları yaptı...helal olsun hakikaten...
Bu arada söylemeyi unuttum..Aytug ne kadar güzelleşmiş makyajla..Derya desen aynı Tamer Karadağlıya benzemiş :D İpek bambaşka biri gibiydi..Çigdem cok güzeldi..Metinle Onur aynıydı :D Seliminse saçlar hiç değişmemiş :D:D Arzu sanki adada daha güzeldi..Teymur da çok zayıflamış..Fulyada da pek değişiklik yoktu..
Demek ki adada feci görünüyorlardı ya da şimdi makyaj hilesi hepsi :D
Evet Aytuğa çok şaşırdım bende...Derya çok hoş olmuştu valla çok şaşırdık :D Çiğdem adada da çok güzeldi dün de öyle...Arzu'nun doğal hali daha güzel makyajlı halinden bence...Bence de adada daha hoştu saçlar falan da daha güzeldi doğal hali...Yakışmamıştı ve büyük gösteriodu dün akşamki hali onu.. Onurda adada daha iyiydi bence...Teymur abi kilo alacağına zayıflamış baya... Fulyanın hem adadaki hem dün akşamki hali güzeldi...Çok güzel bir kız bence..Saçları da çok yakışmış...Zaten görmüştük yarışma sonrası onlarla yapılan röportajda da...adada zaten halleri felaketti Aytuğ falan...tabi makyajın etkisi de var ama adada o yaşamda güzel olmaları da mümkün değildi :D
bence arzu dün hic güzel degildi. ben arzuyu adada aslinda güzel buluyordum ama sanki sismanlamis ve saclari felan hic güzel degildi. ama aytug, cigdem, fulya ve ipek cok güzeldiler. deryayi hic taniyamamistim,sacini boyamis, cok degismis:img-wink: selimde sanki sakala daha yakisklidi. sakalsiz pek yakisikli bulumadim
bence arzu dün hic güzel degildi. ben arzuyu adada aslinda güzel buluyordum ama sanki sismanlamis ve saclari felan hic güzel degildi. ama aytug, cigdem, fulya ve ipek cok güzeldiler. deryayi hic taniyamamistim,sacini boyamis, cok degismis:img-wink: selimde sanki sakala daha yakisklidi. sakalsiz pek yakisikli bulumadim
--
katiliyorum sana bence de arzu SismanlamiS Derya SaCini BoyamiS Super Olmus Bence Selim adada daha YakiSikliydi Sakalsiz hali hoS degil!! ipek aytug COk guzel olmus bence!! temur alp Degismis!! metin ayni :img-wink:
bakın arkadaşlar...hiç biriniz daha doğrusu çok azınız gerçekleri görüyorsunuz.Onur adada alkol ve sigara kullanmadığını söylemişti kimileri ona kafası güzeldi diyor,üzüntü verici,kimisi Onur'a şovmen diyor,oyunculuk yapıyor diyor ama çok yanılıyorlar.Onur dün gece Acun'un Derya için ona sorduğu soruya;Ben sporcununda,yarışçınında zeki çevik aynı zamanda da ahlâklısını çok seviyorum' demesine fırsat kalmadan bölücü,müslümanın ettiği dua ile alçalacak kadar(Onun duşarıda pleaseeelki yahuuuu öğretesen şu dualarıı da bize yahuuuu!hatırlarsanız Yatuğa demişti bunları!!!)aşağılaşan zibidi zıpladı ve Atatürk'ün sözü ile de alay etmeyi başardı!Onur'da ki aferin ona tebrik ediyorum onun ne adi bir çocuk olduğunu biliyor ki hazırlık gelmiş.SEN HEP YUNANLILARIN ÖNÜNDE METİNİ YUMRUKLAYACAKSIN,TÜRK TAKIMINI BÖLECEKSİN,ONUR'UN DUASI İLE ALAY EDECEKSİN SONRA DA SİNSİ SİNSİ SİYONİST YILDIZLI KOLYEN GÖSTERİLDİĞİNDE ŞOK OLCAKSIN VE ŞEREFLE TAKTIĞIN KOLYENİ DAHİ SAVUNAMAYIP ORDA ONUR'A DELİ DİYECEKSİN,AŞAĞILACAKSIN ONU,BEN ASKERLİK YAPTIM DİYECEKSİN,TABİKİ YAPACAK BU TÜRKİYE'NİN EKMEĞİNİ YİYİP SUYUNU İÇİYORSUN SEN!NE KADAR YÜREKSİZ OLDUĞUN,KORKAK,İKİ YÜZLÜ OLDUĞUN ÇIKTI ORTAYA VE HELEKİ FULYA'NIN NADİA GERÇEKLERİ ORTAYA DÖKMESİ VE ACUN'UN ONUR ASLA YALAN SÖYLEMEZ DEMESİ SELİMİ DAHA ÇOK YERİN DİBİNE SOKTU!ORDA DA KARALAMAYA ÇALIŞTIN AMA YEMEDİ!ONUR SENİN GİBİ ALKOLİK DEĞİL HALİSÜLASYON GÖRMEZ.(Gece hayyıtnı ve barları çok sevdiğin yonjadaki sayfanda yazıyordu).EEE KENDİNDEN DEDİN T.C.TOPRAKLARINDA HUZURU YOK BANA GEZEMİYORUM DİYE.KENDİN KAŞINDIN OĞLUM KENDİN KAŞINDIN!ŞİMDİ OTUR AĞLA HALİNE...
Bazen Onur oldugunu dusunuyorum yanliz ilk baslarda foruma geldiginde niyeyse sive yapiyordun simdi duzeltmissin...Bir canli yayinda kisisel tartismalari gormek hic guzel degildi hakli bile olsaniz haksiz konuma dusmus gibi olurdunuz..Bu bence bir yarisma milliyetcilik savasi degil...Altustu bir yarisma Onura haksizlik yapilmis olabilir, Nadia yalan soylemiste olabilir zaten Fulya bunu ispatladi, Teymuralpte gereken cevaplari yapistirdi arkasindan bu sekilde itismeli kakismali tehditli program bana kalirsan hicte hos olmadi..9 hafta boyunca herkes notunu verdi zaten bunu ispatlamak icin ama bu sahsi kavgayi baska milletleri yada dinleri kullanarak ekrana tasimamak gerekirdi...Cunku orada Derya ile Aytug yarisiyordu Selim degil..Selim zaten bir cok yarismaciya isim yazarken yada hareketlerini yaparken dalga geciyordu bir tek Onura ozel yapilmis bir davranis degildi bence..Selime herkes notunu vermisti zaten ulkemde hos karsilanmadim demisti zaten, adam herkesle alay ediyor bunu politika boyutuna tasimaya ne gerek vardi?Bu ulkede Turk olup baska dinden olan insanlarda yasiyor..Din ile miliyetcilik karistirildi dun..Nadia yuzunden ekranda izleyenler resmen kotu oldular..Bir kiz icin neler neler yapildi..Bir insan bir baskasina asik olabilir karsilikta bulmayabilir yalanda soyleyebilir ama bu kin boyutuna gelirse cok cirkin olabiliyor ekranda gorduk dun...Bekledigimizin altinda bir program izledik zaten butun yarismacilar birbirlerine soguktu halen unutulamamis kavgalar nedense..
selim itici bir tip oldugu için, acun dahil herkesin antipatisini kazanmış bir arkadaş..
kız arkadaşım adına konuşuyorum şeklindeki kıza sahiplenme duruşu, başta onur olmak üzere acun ve diğer bayan arkadaş tarafından acıklı bir hale dönüştü, zira
" senin kız arkadaşın önce onurla fingirdedi, metinden hoşlandığını söyledi, yannisin kucağına oturup, diğer erkeklerle sarmaş dolaş bir vaziyetteydi" şeklindeki açıklaması karizmasını selimin fena çizdi.
selimin onura kendi kendine gelin güvey oluyosun kız sana pas vermedi açıklamasına onur hakikaten müthiş cevap verdi." acun ben sana senden hoşlanıyorum istanbula yanına gelecem yazlığa mazlığa gidelim " desem sen bundan hangi anlamı çıkarırsın yanlışmı anlarsın üstünemi alınırsın herşey ortada dedi ya..hakikaten müthiş yanıttı gelin güvey yakıştırmasına..onur akıllı oğlan..selim gibi kıt zeka biri aancak tuhaf tuhaf hareket yapar..naapsın garibim..kapasitesi bu.
onur duruşuyla hakikaten çok farklı bir arkadaş..finale yakışırdı..
karakter olarakda sağlam duruşlu bir arkadaş..
zaten konuşmalarıylada farkı hissettirdi..selim garibim çok zayıf kaldı..
saygılarımla
karizma1975
17-12-06, 18:36
1-) nadya ile ilişkiye başladığında Türkiye 7-4, Alpteymur'u eledikten sonra ise durum 6-4 Türkiye lehine idi. fakat sonuç 2-2 oldu. hatta yapımcılar, takımların birbiri içinde yarıştırıp elemeyi yapmasalardı (Nadya ve İpek'in elenmesi) Yunanlılar bizi mahfedecekti. neden öndeyken böyle bir duruma gelindi Selim?
2-) erzurumda komando olarak askerlik yapan sen, büyük ihtimalle yan gelip yatarak Atina'da kebap askerlik yapan Platonas'a her yarışmada neden madara oldun?
3-) akıllıyım deyip geçiniyorsun. Yunanlıların en güçlü 4 isminden üçü adada duruyorken Alpteymuru elemek hangi akla hizmet? senin aklın düşman başına?
4-) Yunanlılar en güçlü 3 isminden (platonas- Amfikratis- Yannis) ikisini finale nasıl gönderdi? türk takımında ise neden Platonas'a karşı 45 yaşında bir adamcağız mücadele etmek zorunda kaldı? bir de hangi akla hizmetse aytuğ yarışsın gibi abes bir düşünceyi savunuyorsun? demek ki yenilmemiz sana yetmiyor, bir de madara olmamızı istiyorsun anlaşılan.
bu forumlarda kimin kim oldugu belli olmuyor. Bazen bazi yarismacilar farkli farkli isimlerle kendilerinin KIM oldugunu soylemeden nedense yaziyorlar gibime geliyor..Birinin yaptigi kotulukleri yazarken iyilikleride hatirlasaniz objektifsiniz diyecegim ama diyemiyorum son dokunulmazlik yarismasindan once kim kazanmisti kim gonderilmsti?Pandelis..kim kazanmisti o yarismayi?done done acilan vidalar ve gonga vurma..?Simdi Selim antipatik olabilir ama onunda kazandigi yarismalar oldu,Pandelisi gonderelim dedigi zaman herkes Yannisi gonderdi Pandelis gitseydi belki hersey farkli olacakti....adamlarin ozel hayatindan biktik ya inanclari kendini ilgilendiri..yarismaya bakalim.
nejatdidem
17-12-06, 18:43
evet bnde geçen hafta ve daha önceleri aytuğ'un gitmesi taraftarıydım dün derya kazandı ama bn yine de sevindim derya çok değişmişti bnce...dün akşam gördüğüm deryayla o adaadaki derya arasında çok fark var derya kazanacağı belliydi ztn programın başından berii...çok hırslı birii...inş.türkiyeyi ii bir şekilde temsil eder...şuan ona güvenmekten başka çare yok ve arkasındayımmm:)
ayrıca onurun yaptıkları çok büyük terbiyesizliktii...çok sinir oldum açıkçası...ve çok belli acun da çok sinir oldu:)...selimin yonjadaki resmini falan çıkarması çok çok hem de çok saçmaydıı...teymuralp her zmnki gibi yine çok doğru konuştuuu...yine gösterdi kendini:)
bnm dikkatimi çeken adada her zmn yorum yapan çiğdemin dün akşam çok sessiz olmasıydı ona şaşırdım doğrusuu...
nesee çok uzattım:)kısacasıı dün akşam güzeldi ve deryaya sonsuz güveniyorum eminim bizi çok iyi temsil edecekk...:)
evanescencefreak
17-12-06, 19:02
Derya'nin kazanmasina cok sevindim ama bence biz kaybederiz cunku Platonas cok guclu. Sadece Teymuralp bas edebilirdi onunla, baska biri yapamaz bence. Simdiden gecmis olsun herkese mi desem bilemiyorum dogrusu.
Ben Selim'im alayci tavirlarindan nefret eder oldum. Bence Nadya hepsini parmaginda oynatti, bravo kiza demek geliyor icimden.
Ben Onur'a uzuldum aslinda. Dogrulari konusuyor daima ama maalesef kismetsiz biri. Nadya'ya cidden tutulmustu. Artistik biri oldugu belli, hassas olurlar onlar.
Selim'e hic uzulmedim, ne kadar havalara giriyor, inanamiyorum!
Dua'nan alay etmek ne demek??!! Yakistiramadim..
Herkes cidden cok degismisti. Aytug guzeldi, Ipek guzeldi, Cigdem diger saciylada cok hostu ama bu da guzeldi. Fulya'yi aslinda hatirlamiyordum bile ama hakikaten guzel kiz.
Teymuralp ve Derya'ya cook sasirdim! Derya cok yakisikli olmustu, Teymur zaten yakisikliydi bence ama simdi on plana cikardi.
Yunanlilar duygusal degil, mantikli insan cikti. Turkler ise tam tersi. Cok duygusal kararlar verdiler.
Once kizlari gondermek en dogru karardi yunanlilarin.
Turkler maalesef buyuk hatta yapip Teymur'u ellediler. Neymis, ''hoslanmiyorum ondan''...
Bu yarisma Turkiye Yunanistan yarismasi. Onemli olan Turkun yenmesi, Turk'ten hangisinin yenmesi degil!!
Saygilar
ya bişi sorcam ben dün yarışmacılar arasındaki oylamayı tam anlayamadım finale kimin gitmesini istiyolarsa onun adını mı yazıyolardı bide selim güneydoğu ya aytuğ için ne dedi orayı kaçırdım biri cevap verirse sevinirim:img-wink:
bu arada dün onur a koptum gülmekten her sözünde sanki ulusa sesleniş konuşması yapıyo gibiydi:):)
ya bişi sorcam ben dün yarışmacılar arasındaki oylamayı tam anlayamadım finale kimin gitmesini istiyolarsa onun adını mı yazıyolardı bide selim güneydoğu ya aytuğ için ne dedi orayı kaçırdım biri cevap verirse sevinirim:img-wink:
hayir elenmesini istediklerinin adini yaziyorlardi..gerci birseye faydasi olmayacakti cunku bolgelerin oyu daha farkliydi..Selim sadece sive yaparak Aytuga oy verin gibi birsey soyledi..
Göremeyenler İçin Ufak Bi Aytuğ Resmi :
http://img97.imageshack.us/img97/8686/foto02fh1.jpg (http://imageshack.us)
hayir elenmesini istediklerinin adini yaziyorlardi..gerci birseye faydasi olmayacakti cunku bolgelerin oyu daha farkliydi..Selim sadece sive yaparak Aytuga oy verin gibi birsey soyledi..
biz antipati kazanır derken adam sanırım sempati kazandı veeeeeee güneydoğuanadolu aytuğa oy verdiler saçmasapan bişey yaaaa
Urfalı Haso
17-12-06, 21:17
Hiç güleceğim yoktu ya :D:D:D birileri kendi kendine mesaj yazıo :D kendi yazdığı mesaja alıntı yapıp teşekkür ediyor falan...ne eğlenceli bir hayat valla süpersin...
mlisrkan sen,stormy...SİZLER AKILLI İNSANLARSINIZ YA,ÇÖZÜN ARTIK OLAYLARI SİZLERİİİİ ÇOK SEVİYORUMMMM,SİZLER BENİM FAVORİLERİM BİR DE MANTIKLARINA GÜVENDİĞİM İNSANLARSINIZ.SEVGİLERLE...AMA BURDA :img-blush YANILDIN,BU MESAJINDA,YAKIŞMADI SANA!...
biz antipati kazanır derken adam sanırım sempati kazandı veeeeeee güneydoğuanadolu aytuğa oy verdiler saçmasapan bişey yaaaa
ya onun demesiyle mi oldu?sende inandin mi simdi?bir kere oradakiler kizmistir..Aytug belkide Teymuralpin tarafinda olsa kazanmisti..yani oy verenler oyle dusunmustur.
not: yukaridaki mesaj ile ilgili...Simdiye kadar hicbir yarismaci hakkinda kotu bir soz yazmadim..objektif olarak butun yarismacilari hem ovmusumdur hem elestirmsiimdir, gordugum yanlislarida hep yazdim...bana bu sekilde hitap edilmesine uzuldum...neyseki bir favorim hic olmadi..iyikide olmamis.
ya onun demesiyle mi oldu?sende inandin mi simdi?bir kere oradakiler kizmistir..Aytug belkide Teymuralpin tarafinda olsa kazanmisti..yani oy verenler oyle dusunmustur.
not: yukaridaki mesaj ile ilgili...Simdiye kadar hicbir yarismaci hakkinda kotu bir soz yazmadim..objektif olarak butun yarismacilari hem ovmusumdur hem elestirmsiimdir, gordugum yanlislarida hep yazdim...bana bu sekilde hitap edilmesine uzuldum...neyseki bir favorim hic olmadi..iyikide olmamis.
yaaa inanmak istemedim aslında yaaaa olamaz dimi böyle bişe yaaa zaten oranlarda nekadar sağlıklı orası tartışılır..
ben açıkcası onura finalde çok güldüm..acunda dedi zaten ilginç olaylar yapma falan diye...survivor ın gazisi metin dei alnınddan öptü...:D
dün sonuç beklediğim gibiydi.derya kazandı.deryayı finalde görmek istemesemde TÜRKİYE için bende deryaya oy attım.gerçi finali bilemiyorum.güç denge zeka dikkat hangi konulu bir final olur.ama deryanın final için şanslı olduğunu düşünenlerdenim.selim dün yine çok antipatikti.hele deryayı elemek için gittiğindeki kameraya şiveli konuşması antipatikliğinden hiçbirşey kaybetmediğini gösteriyor.ama öncesine göre biraz daha durgundu.gerçi hiç pişmanlık duymadım desede.dün onura ben çok kızmadım..gerçekten çok dolmuş biriktirdiklerini o platformda başka türlü döktü.kendisiyle sürekli dalga geçen dün bile konuşmassıyla söyledikleriyle alay eden selime karşı dünkü tavırlarını yadırgamadım.biz bile selime çok irrite olduk kaldı ki selim onurun şahsında alay etti.rozeti taktığında selim ve aytuğ birbirlerine bakarak alaylı bir şekilde güldüler.onurun içindeki çoşkuyla böyle bir davranışta bulunmasında ne var.ne kadar gurur verici bişey .ama yinede o kağıtı çıkartıp konuyu başka yöne çevirmesi yanlıştı.
Hiç güleceğim yoktu ya :D:D:D birileri kendi kendine mesaj yazıo :D kendi yazdığı mesaja alıntı yapıp teşekkür ediyor falan...ne eğlenceli bir hayat valla süpersin...
mlisrkan arkadaşım
mesajlarınızı daha tutarlı ve doğru kalıplar içermesine dikkat edin..
bilmiyorsanız sallamayın.yalan yanlış mesajlarlada kimseyi karalamayın
urfalı nikli arkadaşla uzaktan yakından alakam yoktur..
kendine gel..okey?
sevgili selim komando olarak erzurumda yapmışsın askerliğini..
komandoluk kaslarla olmaz..komandoluk efe yürüyüşüyle olmaz..(45 lik adam kalasta sana dersini verdi zira dimi)..komandoluk sana el kaldırmayan birini itip kakmayla olmaz ( metine yaptıkların yani )
komandoluk dürüstlüktür..yılan gibi kıvrılmadan doğru olabilmektir..adam gibi adam olabilmektir..arkadan kuyu kazmamaktır..
malesefki komando ruhunu alamamışsın..ne derler bilmen lazım..komando olunmaz, komando doğulur..
komandolar operasyonlarda arkadaşı için kendi canını hiçe sayar..sen ex-kanka diyip bide sol gözünü kırparak ( çok iticiydi) ki halini tekrar izle istersen..
GüLpArE_YeŞiM
18-12-06, 10:24
birden milliyetçi kesildi hepsi nasıl oldu anlamadım:D:D:D
istediğim gibi 1. derya oldu
deryaya başarılar final inş. ezecek yunanı
evet arkadaşım haklısın inşallah yüzümüzü karaçıkarmaz çok büyük bir sorumluluk aldı. alacak eline bayrağımızı :happy0064 :happy0064 gururla dönecek türkiyeye hadi bakalımm...güveniyoruz ve arkandayızzz...
Eğer karşı tarafta Platonas seçildiyse, işimiz zor demektir. Derya hırsıyla üstesinden gelebilir belki. Selim'le düellloda umduğumdan daha dayanıklı çıktı. Başarılar diliyorum.
DiZiMaNYaĞı
18-12-06, 16:08
Bence onurda en az selim kadar yapmacık... selim dejenere olmuş tipik bir cadde çocuğu ama onurda artık kameraların etkisindenmidir nedir çok garip davranıyor.. her zaman dediğim gibi orada 2 adam var birisi teymuralp diğeri metin.
Acunun survivorun yapıldığı ülkelerde sunucularla görüştüm yarışmanın başından beri elenmesi düşünülen birisinin finale kadar kalmasına inanamıyorlar demeside aslında bizim toplumumuzun diğerlerine göre ne kadar farklı bir anlayışa sahip olduğunun göstergesi.
Onlarda güçlüyse finale kadar yolu var (platonas,amfirakis ) bizde güçsüzse isterse baltayla adam kovalasın kimse ona dokunmaz onu eleyeceklerine güçlü olan kankalarını satmak daha çok işlerine gelir....onun için bizde 10 survivor daha yapılsa onundada derya gibi adamlar aradan sıyrılıp finale koşarlar işte avrupalılarla zihniyet farkımız :img-blush
bu arada onurun farklı nicklerle giriş yaptığını düşünüp rahatsız olanlar yönetime pm atsın eğer onurun ipsi bu nicklerle çakışıyorsa multinickten banlanır ama değilse işin aslını bilip bilmedende kimseyi suçlamak doğru değil.
Bu mantıkla gidersek onuru tutan biriside pek ala volley_fb_girl'e sende selimi bu kadar tutuğuna göre aytuğ olabilirsin o kızda voleybolcu zaten gibi aklınca bir bağlantı kurup sataşabilir, bu benim fikrim değil o açıdan bakarsak her yol bağdat..
andreasfbi
18-12-06, 16:56
ya bırakın onuru ya...
istediğini yapar istediği nicklede giriş çıkış yapar :D
:img-yes:
bunu sizinle ne alakası var onu anlamadım allah allah ya
adamı bi rahat bırakın ya üfffffffff ben sinir oldum valla....:icon_evil :img-banne
.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.