PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

mirus
18-12-06, 17:11
hayır çin malı :D
:D
Hangisi hangisi bizde karıştırdık :D
İşin açıkçası Onur baştan beri buraya yazıyordu, kadirk nickli bir arkadasımızla tartısınca banlandı..Daha sonra farklı nicklerle girdigini farkettik.. :D

Demek istediğim bu onur yarışmadaki onur mu?

mliSrkan
18-12-06, 17:17

evet yarışmadaki Onur...

!karbeyaZ!
18-12-06, 17:18

Evet Onurun ta kendisi !!

mirus
18-12-06, 17:18
evet yarışmadaki Onur...

kesin karar verdim ki bu adamın kesinlikle profesyonel yardım alması gerekir.

DiZiMaNYaĞı
18-12-06, 17:50
Kesin bir kanıt yok ama banlandıktan sonra aşırı onur sempatizanı gibi yada onun tarzında yazanlar olursa milletde işkilleniyor haliyle :))

UltraGS
18-12-06, 18:10
Selam arkadaşlar .
Ben forumu takip edmeme rağmen çok az yazı yazdığımı biliyorsunuz. artık o kadar rahatsız olmaya başladım ki siz de farkındasınız ki onur başka linklerle girip kendine bir grup yarattığını sanıyor ama hepimiz lütfen bunu farkında olalım ve onun bu oyununa gelmeyelim .

DiZiMaNYaĞı
18-12-06, 18:38
Bu arkadaşlar sadece Onurdan bahsedip Selimi kötülüolar ve tüm bu arkadaşların doğumgünleri 30 kasım 1983...yani Onurun doğumgünü...ne tesadüf dimi :D:D:D

Belki aynı tarihte doğdukları için karakterleride aynıdır ondan destekliyorlardır :D
şaka bir yana iyi tespit etmişsin araştırmacı gazetecelik bu işte :))

kaplan-17
18-12-06, 20:59
bende survivor başlığı takip ediodum ama yamamıştım daha önce ama onurun yaptıkları yuh dedirticek cinste seyler ben o meşhur oy atışından sonra zaten yardım alması gerektiğine inanıodum sağolsun bu inancımı kanıtlamış oldu yaptıklarına cok şaşırdım diyicek laf bulamıoum yani

kaplan-17
18-12-06, 21:01
bende survivor başlığı takip ediodum ama yazmamıştım daha önce ama onurun yaptıkları yuh dedirticek cinste seyler ben o meşhur oy atışından sonra zaten yardım alması gerektiğine inanıodum sağolsun bu inancımı kanıtlamış oldu yaptıklarına cok şaşırdım diyicek laf bulamıoum yani:img-wink:

nesss
18-12-06, 21:09
"mliSrkan" arkadaşım 83'lü tesbitini doğru bulmuyorum ama dediğin gibi herkes Onur'dan bahsederek Selim'i kötülüyor...

Ben o gün finali izlerkende dedim (yani evde muhabbette) kardeşimde Selim'e sinir oluyor. Ama diyorumki ben yani benim düşüncem! Tamam Selim megolaman, sinir bozucu, kendini beğenmiş konuşmaları var. Ama bu daha çocuk olmasından ( askerliğini yapmış veya yaşı olarak çocuk olmayabilir ama), daha şımarık bir çocuk. Ama bence içinde kötü niyet yok, yani böyle arkadan işler çevirerek birşey yapmıyor. Onur olsun, Derya olsun bunlar bu tür her ayrıntıyı, her davranışın, her bakışın altında bir art niyet arıyorlar.

amacım Selim'i savunmak değil. Ki ben bu yarışmada TeymurAlp da dahip hiç birinin gerçekten hak ettiğini düşünmüyorum. Kimse dürüst olmayı başaramadı. Herkes egosuna yenildi.

Benim için TeymurAlp, Derya ve Metin'in yunanlılar ile anlaşma yaptığı bölüm ve TEymurAlp'in elendiği bölüm aslında bitti. Ne olacağı belliydi.

Neyse bitiyor artık. Derya'ya başarılar . Umarım şansıda yaver gider kazanır. Ama mantıklı düşünürsek yunan takımı kazanır diyorum .Onlardan finale kalan iki kişide güçlü ve zeki ( ama dürüstlük sıfır, sayı hafızası yarışmasında şahit olduğumuz gibi). Açıkcası Derya yerine onlardan biri hakediyor. Ama tabiki yüreğim Derya'nın kazanmasını istiyor. Ve biliyorum ki heyecanla o gece izleyeceğim ve Derya'yı destekleyeceğim...

Ama ben anlayamıyorum Selim ve Nadya üzerinde bu kadar durulmasına... Hele Nadya'ya yok şöyle olmuş yok şunun kucağında oturmuş. Herkes görmek istediği gibi gördü ve sinir olduğu kişiye karşı kötülemek için ellerinden geleni yaptılar.. Orda 10 Türk, 10 Yunan arkadaşlardı ve hepsi birbiriyle gayet yakınlardı. bizdeki kızlar olsun erkekler olsun yakınlardı. Tamam onların anlayışı davranışı daha laubali olabilir. Ama dediğim gibi herkes bakmak istediği açıdan bakar ve görmek istediğini görür...

Ben bu Survivor'dan hiç ama hiç memnun olmadım...

deadly_angel
18-12-06, 21:23
ya aslında bu survivor yunanistan yerine, ne bileyim bi survivor almanya ayda buna benzer yine ülkeler arası olsaydı hem daha az olaylı olurdu hemde çok güzel olurdu.İşin yunan türk kısmı tamamen reytinge dayalı olduğu için ortaya böyle saçma sapan yunan türk olayları çıkıyor.Ben gs fbyide desteklemiyorum aslında, tamam takımımı desteklicem kazanmasını çok isticem ama gereksiz buldum açıkcası.

mliSrkan
18-12-06, 21:26
bu kadarda olmaz ki yaa hadi yapcan ari böyle yapmaya yaa çok güldüm olmaz ki:D:D

Aynen yaa madem bu kadar zeki bizi aptal yerine koyuyor bari salla bi doğumgünü tarihi :D:D gidip niye kendi doğumgününü yazıyorsun :D

Belki aynı tarihte doğdukları için karakterleride aynıdır ondan destekliyorlardır :D
şaka bir yana iyi tespit etmişsin araştırmacı gazetecelik bu işte :))

valla bilemicem aynı gün aynı yıl doğan herkes Selim düşmanı oluyor galiba :D:D

Yine o arkadaş girince beni yanlış anlayacak ama tekrar söylüyorum ben zamanında seni çok korudum...Ve yine haklı olduğun konular var...Sadece bizi aptal yerine koyma lütfeenn...Burada Teymur abim de bunu yapsa ben yine yazardım bunları yani :D yapmaz o ayrı konu ama :D

muğlak
18-12-06, 21:27
yunanistan'da kim finale kalmış??? biliyor musunuz arkadaşlar
büyük ihtimalle platonas'tır ama

biizimkiler çok büyük hata yaptı
yannisi teymur da dahil olmak üzere bi çok kişi güçlü olduğu için eledik dediler ama bence platonas'a oy vermelilerdi ne olursa olsun.
gerçi onların verdiği oy bi işe yaramayacaktı.
yani platonas gitmeyecekti ama en azından renklerini belli edip yunan takımının bi dahaki oylamada kendilerini garantiye almak için platonası oylamalarını sağlayacaktı.
platonas karşısında deryanın şansı çok düşük
ama deryada öyle bir hırs var ki
belli de olmaz hani

lindsay
18-12-06, 23:39
hayir elenmesini istediklerinin adini yaziyorlardi..gerci birseye faydasi olmayacakti cunku bolgelerin oyu daha farkliydi..Selim sadece sive yaparak Aytuga oy verin gibi birsey soyledi..

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için:img-wink:

stormy
19-12-06, 04:33
Yunan Espresso gazetesinin iddiasi haber olarak Miilliyete verilmis...sadece gazetenin iddiasi daha dogrusu Pandelisin iddiasi, soz konusu o adam olunca dedikleri inandirici gelmiyor...Guya selim din degistiricekmiste nadia ile evlenmek icin guya Pandelisten nikah sahitlii yapmasini istemismis...Pandelisin nikah sahitligi varken bana pek inandirici gelmedi..Selim ile Nadia herhalde en son Pandelisin nikah sahitligini ister ama neyse fazla yorum yapmayayim..ikiside pandelisi sevmiyordu pek inanamiyorum bu habere cunku bu aciklamayi niyeyse Pandelis yapmis!!!

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/19/magazin/amag.html

ggnibsgk
19-12-06, 13:20
Yunan Espresso gazetesinin iddiasi haber olarak Miilliyete verilmis...sadece gazetenin iddiasi daha dogrusu Pandelisin iddiasi, soz konusu o adam olunca dedikleri inandirici gelmiyor...Guya selim din degistiricekmiste nadia ile evlenmek icin guya Pandelisten nikah sahitlii yapmasini istemismis...Pandelisin nikah sahitligi varken bana pek inandirici gelmedi..Selim ile Nadia herhalde en son Pandelisin nikah sahitligini ister ama neyse fazla yorum yapmayayim..ikiside pandelisi sevmiyordu pek inanamiyorum bu habere cunku bu aciklamayi niyeyse Pandelis yapmis!!!

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/19/magazin/amag.html

Ay çok güldüm durup dururken:img-hyste :img-hyste ,bu haberi eklediğin için teşekkürler stormy
Ben de hiç sanmıyorum tabii kii,din değiştirmesini ben bilemem beni de ilgilendirmez zaten ama nikah şahidi olayı "yuh" dedirtiyo insana:img-hyste

Pandelis bunu Selim'in ve Nadya'ının kendisini ne kadar çok sevdiğini göstermek için söylemiş olabilirr:img-hyste :img-hyste

gumus & mehmet
19-12-06, 13:23
ben finalde selimi gormek istiyordum ya ama olmadi derya basarilar diyiliyorumm ama selimi cok seviyorumacaba ona nasil olasilir masil adresi falan varmi bilen varsa yasin lutfen simdiden cok tesekurler

I LOVE YOU SELIM

stormy
19-12-06, 18:33
Herhalde yarisma buraya kadar geldigine gore RTUK daha kaldirmaz..Muhtemelen yeni yildan sonra yapilacak cunku Yunan kanalininda aralik sonuna kadar programinda gorunmuyor..Ayrica Yunanlilarin elemeleri bu aksam onlardan kimin gidecegi belli olacak...

!karbeyaZ!
19-12-06, 18:45
Evet Cumartesi yok ama zaten daha yunanlıların finalist seçimleri olacak ..Bu kdr beklediler, finali de hemen yapmazlar herhalde..

stormy
19-12-06, 18:57
Bu son cikan haberlerden sonra Selimin basini agritirlar..Insanlar gazetedeki haberin altina ileri geri bir suru sey yazmis..Yarismayi izleyen herkes bilir hem Nadia hemde Selim Pandelise gicik gidiyorlardi..Zaten yari finaldede gorduk, ya Pandelis herhalde cok fazla cizgi roman okumus,halisunasyonlar gormeye baslamis, unlu olmaya calisiyor VEYA Selim ile Nadia'dan bu sekilde intikam almaya kalkiyor.....yada gazeteciler abartili haber yapiyor...soz konusu tavuk eziyetcisi Pandelis olunca hic inanasim gel-mi-yor

DiZiMaNYaĞı
19-12-06, 20:57
Walla 7 yıllık sevgilisini nadia için bir kalemde silen adamın onunla evlenmek için üstelik bu kadar dejenere bir kişiliğe sahipken hristiyan olması bana hiçte anormal gelmiyor.
Anormal gelen pandelisin nikah şahiti olması... belki pandelis ısrar ettiyse yada orada kaynaşmışlarsa olabilir ben selimden beklerim.Tuğçe kazaz yapmış selimin ondan ne eksiği var hatta ondan daha bile dejenere bir kişilik :)

deadly_angel
19-12-06, 23:01
ben anlamadim selimle Nadia evleniyolar mi??? Selimde Hristiyan mi oluyo yani??? bu haberler nerden cikti ya??? gercek mi???

bu yalnızca bir haber, pandelisin ortaya attığı bazı şeyler bunlar.Bu konuda ne selim ne de nadya birşey söylemediler.

stormy
20-12-06, 04:26
Pandelisin yalanini Selim acikladi zaten ama bir kere millet diline doladi..Demistim Pandelis Selimden intikamini yalan soyleyerek almaya kalkiyor entrikalariyla..Pandelis o kadar kin ve nefret dolu ki halusinasyonlar goruyor..

Survivor Selim: Din değiştireceğim yalan

Survivor Türkiye-Yunanistan’da şok gelişme. Yunanistan’ın Espresso gazetesinin birinci sayfasında çıkan haberde, Türk takımının yarışmacısı Selim’in, Yunanlı yarışmacı Nadya ile evlenip din değiştireceği iddialarına yer verildi. Haberde, Pandelis’in, “Selim geçtiğimiz iki hafta boyunca Atina’daydı. Bir gece eğlence sırasında bana vaftiz olacağını, Ortodoks olup ardından Nadya ile evleneceğini sevinç içinde söyledi” şeklindeki açıklamaları yer aldı. Bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Selim ise AKŞAM’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: Eğer gerçekten bu açıklamaları Pandelis yaptıysa yalan söylemiş. Evet biz Nadya ile aynı evi paylaşmayı düşünüyoruz ama evlilik planımız yok. Din konusunda ise tek kelime bile etmedik. Bence Pandelis reklamını yapmak için bu tür söylemler geliştiriyor. Nadya ile bereber yaşayacağız. Çünkü birbirimizden gerçekten hoşlanıyoruz.

Aksam

Sanirim dun aksamki Survivor'da Mega TV bizdeki programi gostermis.galiba onlarin oylamasi devam ediyor..

andreasfbi
20-12-06, 10:34
Ben zaten Müslüman değilim
gözde YILMAZ

"Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışmacısı Selim Sabah, Yunan aşkı Nadya Zagli için vaftiz olacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuştu. Sabah, "Ben Müslüman değilim, Musevi'yim. Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yapmış" dedi.

Türkiye'de Acun Ilıca'nın sunduğu "Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışma sırasında aynı adada yaşamaya başlayan Yunan Nadya Zagli ile Türk yarışmacı Selim Sabah'ın beraberliği yarışmanın bitmesine rağmen devam ediyor.

Yunan Espresso gazetesi, bir süre önce yarışmadan elenen Pandelis'in, "Selim bir gece, eğlence sırasında bana vaftiz olacağını, Ortadoks olup ardından Nadya ile evleneceğini sevinç içinde söyledi. Hatta benden nikah şahidi olmamı istedi" açıklamalarına yer verirken Selim Sabah bu iddiaları yalanladı. Yunanistan adına yarışan Nadya Zagli ile evlenebilmek için din değiştirip vaftiz olacağı haberlerinin doğru olmadığını belirten Selim Sabah, "Bundan bir hafta önce Atina'daydım. Orada kaldığı 10 gün içerisinde Pandelis'i bir kere gördüm. İlişkimizin nasıl gittiğini sorduğu zaman ben sadece birbirimizi çok sevdiğimizi söyledim. Sanıyorum ki, Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yaptı" dedi. "Dil, din, ırk bizim için önemsiz" diyen Selim Sabah, "Ailem Nadya'yı çok seviyor. Ben de onun ailesiyle tanıştım, çok iyi insanlar. Bu çıkan haberlere sadece gülüyorum. Benim zaten dinle pek alakam yok ki, ben Müslüman değilim. Türküm ama Musevi'yim" dedi. Evlenmeyi düşünmediklerini dile getiren Sabah şunları söyledi: "Bizim şimdilik böyle bir düşüncemiz yok. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evliliğe saygım var ama meraklısı değilim. İleride evliliği düşünürsek önce aynı evde yaşarız. İş durumumuza göre de ya ben giderim ya Nadya gelir..."

ALIN buda selimin hürriyete olan açıklaması adamın zaten dinle alakası yokmuş ki tabikide onurun duasıyla dalga geçer...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bostepeli
20-12-06, 11:55
slm arkadaşlar deryanın gitmesi iyi oldu gerçi teymur hakediyodu metin falan neyse deryaya bol şans ya selim nadyayla evleniceek galiba nikah şahitleride pantelismiş çok güldüm ya:img-hyste bu adam hala türklerle uğraşıyo gerçi bence selim yunanlıdan daha yunanlı oldu benim gözümde yunanlıdan farkı yok ve din değiştirme konusunda biraz şüpheli cevaplar verdi ateş olmayan yerden duman çıkmaz görücez ya söylemedende geçemiycem belki yazan arkadaşlar vardır acun canlı yayın yapmayı beceremiyo çok tökezledi ya bant yayına alıştığı için zor geldi ona çok heyecanlandı çok belli oluyodu gerginliği bant yayına devam bence acun:img-wink: çok zorlandı bence bakalım final nasıl olucak hakeden alsın:img-yes:

Wolfman
20-12-06, 14:35
Pandelisin yalanini Selim acikladi zaten ama bir kere millet diline doladi..Demistim Pandelis Selimden intikamini yalan soyleyerek almaya kalkiyor entrikalariyla..Pandelis o kadar kin ve nefret dolu ki halusinasyonlar goruyor..

Aksam

Sanirim dun aksamki Survivor'da Mega TV bizdeki programi gostermis.galiba onlarin oylamasi devam ediyor..

Aman ne intikam ne intikam Selim'i ne kadar gözümüzde büyütmüşüz Herkese artık burnu havada bakar oldu Benim üzerimden prim yapma felan demeler Bu zatan final yayınında gördük Kimsenin hangi dine mensup olduğu bizi ilgilendirmez Ama Onur'un da duasıyla dalga geçerse ki geçmiştir Onur'un bu anlamda yalan söyleceğini sanmam Çünkü adam herşeyle dalga geçen birisi bu anlamda biraz üsturuplu olması lazım Yoksa Türkiye'de fazla yaşayamaz Yunanistan'a taşınır..

deadly_angel
20-12-06, 15:17
olay tahmin ettiğim gibi pandelisin asılsız söylemleri...

selimede gün doğdu çıkar çıkar konuşur artık

stormy
20-12-06, 19:30
Selim haberlerde soyledi galiba Nadia Pandelise dava gibi birsey acacakmis yani ugrasacakmis cok kizmis Nadia..Pandelisin roportaj yaptigi gazetede uyduruk bir magazin gazetesiymis.

nicemervee
20-12-06, 22:15
ben selimi yakisikli buluorm aslinda ama ne bilim kendinde cokk bisey sanio hele nadjayla beraber olmalari beni cok sasirtti...reklam amacli bisey bu bence...:img-yes:

ggnibsgk
21-12-06, 00:03
Eee arkadaşalar sanırım yunanlıların finalisti belli olmuştur artık nerden öğrenebilirimm,ya da önceki sayfalarda yazıyosa biri belirtebilir mi acabaaa???
Teşekkürler şimdidennn:img-wink: :)

merve_buse16
21-12-06, 18:49
derya gitti cnm
ama keşke aytuğ gitseydi

Hilo
21-12-06, 21:03
ama keşke aytuğ gitseydi

yok ya bence deryanin gitmesi daha dogru,türkiyemizin kazanmasi daha kolay olur,teymuralpinde dedigi gibi

Hilo
21-12-06, 21:08
Ben zaten Müslüman değilim
gözde YILMAZ

"Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışmacısı Selim Sabah, Yunan aşkı Nadya Zagli için vaftiz olacağı yönünde çıkan haberler hakkında konuştu. Sabah, "Ben Müslüman değilim, Musevi'yim. Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yapmış" dedi.

Türkiye'de Acun Ilıca'nın sunduğu "Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışma sırasında aynı adada yaşamaya başlayan Yunan Nadya Zagli ile Türk yarışmacı Selim Sabah'ın beraberliği yarışmanın bitmesine rağmen devam ediyor.

Yunan Espresso gazetesi, bir süre önce yarışmadan elenen Pandelis'in, "Selim bir gece, eğlence sırasında bana vaftiz olacağını, Ortadoks olup ardından Nadya ile evleneceğini sevinç içinde söyledi. Hatta benden nikah şahidi olmamı istedi" açıklamalarına yer verirken Selim Sabah bu iddiaları yalanladı. Yunanistan adına yarışan Nadya Zagli ile evlenebilmek için din değiştirip vaftiz olacağı haberlerinin doğru olmadığını belirten Selim Sabah, "Bundan bir hafta önce Atina'daydım. Orada kaldığı 10 gün içerisinde Pandelis'i bir kere gördüm. İlişkimizin nasıl gittiğini sorduğu zaman ben sadece birbirimizi çok sevdiğimizi söyledim. Sanıyorum ki, Pandelis ünlü olabilmek için bu açıklamaları yaptı" dedi. "Dil, din, ırk bizim için önemsiz" diyen Selim Sabah, "Ailem Nadya'yı çok seviyor. Ben de onun ailesiyle tanıştım, çok iyi insanlar. Bu çıkan haberlere sadece gülüyorum. Benim zaten dinle pek alakam yok ki, ben Müslüman değilim. Türküm ama Musevi'yim" dedi. Evlenmeyi düşünmediklerini dile getiren Sabah şunları söyledi: "Bizim şimdilik böyle bir düşüncemiz yok. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Evliliğe saygım var ama meraklısı değilim. İleride evliliği düşünürsek önce aynı evde yaşarız. İş durumumuza göre de ya ben giderim ya Nadya gelir..."

ALIN buda selimin hürriyete olan açıklaması adamın zaten dinle alakası yokmuş ki tabikide onurun duasıyla dalga geçer...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya musevi olmasi hic birsey ifade etmez tabii ama eger irk filan birakip türkiyeden degilim yunanim gibi laflar söylerse varya.........................rezil ediyo türkiyeyi yaaa:( Yunanlilar kesin ne dsünmüstür:Aman tanrim türk bi kiz icin din degistiriyo hahah" fllan dediklerinden EMINIM!!

Hilo
21-12-06, 22:42
yunanlıların finalisti bellimi.final haftaya perşembe yayınlanacakmış.

sanmiyorum bence bu hafta yayinlanir...hatta bu aksam su anda yayinlaniyordur

GüLpArE_YeŞiM
22-12-06, 09:27
hadi bakalım cumartesi geldi çattı. inşallh derya yüzümüzü kara çıkarmaz haydi derya tüm türk halkı senin yanında güveniyoruz sana...

zert
22-12-06, 14:20
Arkadaslar bu hafta final yok
az once baktim Showtv'ye Cennet Mahallesi ve Emret Komutanım Var o zaman final ne zaman

DiZiMaNYaĞı
22-12-06, 15:21
megatvdeki sitede yarışmanın başından beri amfriakisle teymuralp başta gidiyordu zaten.. adamların onu seçmeleri normal ama bana görede platonas daha güçlüydü bu seçim deryaya yaradı bence.
Yunanlıların elemesinide tvden verecekler gibi geliyor bana.. sonrada finali yaparlar.

stormy
22-12-06, 15:51
Bence yilbasindan sonra olur..O kadar cabuk cekmeleri zor.Tam Arjantine gidecekler jetlag durumlari gececek yarisacaklar..

DiZiMaNYaĞı
22-12-06, 17:18
you tube da yunanistan finalinin videosunu izledim...Amfi ve platonas final için baya hazırlanmışlar...her türlü hazırlığı yapmışlar yani...bizimkilerde yaptılar mı acaba...çünkü adadan bugüne herşey farklı...fitness,koşu falan her türk sporu yapmışlar..hatta amfikratis yoga bile yapmış çok tatlı :D

bu arada bizim oylama ne kadar doğruydu bilemicem..onlarda oy oranlarını söylemişler ama bizde saçma sapan bir şekilde bölgeleri dinledik falan...ne oy oranı vardı ne birler..arada ekranda derya 5 aytuğ 3 diye çıkıyordu...çok saçmaydı...

linkini yollarmısın canım merak ettim bende izleyeyim.
full versiyon falanmı ?

mliSrkan
22-12-06, 17:31
Survivor: Greece vs. Turkey (Semifinal Greece)

you tube a bu başlığı yazınca çıkıyor...tüm program değil bazı yerleri sadece..birkaç video çıkıyor...eurogreek nickinin eklediği videolardan da bulabilirsin :) bu arada bizim program orada yayınlanmış..çok komik ya bazı yerleri kesmişler galiba...ama tüm Onurun olduğu yerler var :D

sozer
22-12-06, 19:02
bir diğer videoda bizim elememizin olduğu videonun altındaki yorumlar.nasıl bir kabullenemezlik bu anlamıyorum.videoyu izleyemedim sırf bu yorumları okumak için.

stormy
22-12-06, 19:36
Orada yazmis galiba 24 Aralik Pazar Bu bolum bizdede gosterilecekmis

Show TV sayfasindan:

22:30 Yarışma Survivor Türkiye-Yunanistan (Yunanistan Yarı Finali)

Altyazili olacak kesin..ShowTurkun alt yazi reklamlarindan birsey anlamayacagiz..Bari bunuda kayit etseler.

stormy
22-12-06, 20:03
Onlarin dediklerini anlamadim ama alta yazilan yorumlari yazayim birisi neler dediklerini yazmis..Videolara bakilirsa adamlar bayagi bir calismis Rocky gibi :)..Derya napti kimbilir..

Pantelis Amfrikatise sormus: Su an rakibin Platonas olmasaydi, hangi Yunan oyuncunun yari finalde rakibin olmasindan endise duyardin?
Amfirkatis: VASILIS cunku cok guclu bir yarismaci bu yarisma ona cok uygun eger ayrilmasaydi hepimiz biliyoruzki hersey farkli olabilirdi.
Pantelis: bu cevaba tatmin olmadim
Konstantin: Tamam sana cevap verdi ilerliyoruz

(galiba kendisini duymak istemis Pandelis :img-hyste )

Melita Platonasa sormus: Kadinlarin daha gucsuz oldugunu mu dusunuyorsun?
Platonas: Seni elemek icin oyladigima pismanim ama bu bir stratejiydi

Nadia Amfikratise sormus:Parayi kazanirsan ne yapacaksin?
Amfi: Hayatim tamamen degismeyecek sadece biraz daha iyi olacak.

Ioanna Platonasa sormus: Yarismadan sonra Turkler hakkindaki dusuncelerin degisti mi?
Platonas: Farkettim ki iki cesit Turk var biri Avrupa mentalitesi olan acik goruslu Turkler bir digeri ise eski caglarda yasayan Turkler.

Maria Amfiye sormus:Takimdan hicbirisine cok kizdigin bir an oldu mu?
Amfi:Biz Turklerin yari finalini beraber izledik farkettimki hepsiyle aram iyi

Stella Platonasa sormus:Neden Derya'yi yenebilecegine inaniyorsun?
Platonas: Cunku bana guvendiniz ve bir cok yarista yarisayim diye beni sectiniz.

Vasilis Amfiye sormus: Neden Pandelisi desteklemedin?
Amfi: Cunku onun davranislarinida dediklerindende hoslanmadim.

ggnibsgk
22-12-06, 21:22
Anaa Amfi yi mi seçmişler ben kesin Platonası seçerler diyodum,neyse canım zaten her halükarda elimizden dua etmekten başka bişey gelmicekk
Hadi be Deryaa göster kendini,şu hırsınla Amfi'yi yen:good: Gerçi Amfi çok tatlı ama neyse canımm olsun yine de yen sen, Derya güveniyoruz sana!?

mliSrkan
23-12-06, 16:05
netten yunanistanda gösterilen programları izledim de..onlar çok daha fazla ve detaylıı görmüşler olanları...Mesela 52. günün sonunda tüm yarışmacıların adadan ayrılmaları falan gösterilmiş orada..biz hiç izlemedik bunları...keşke bizde de daha fazla gösterilseydi..en azından gündüz falan program yapılır ada hayatı gösterilebilirdi..

keremcem_çisem
23-12-06, 18:32
netten yunanistanda gösterilen programları izledim de..onlar çok daha fazla ve detaylıı görmüşler olanları...Mesela 52. günün sonunda tüm yarışmacıların adadan ayrılmaları falan gösterilmiş orada..biz hiç izlemedik bunları...keşke bizde de daha fazla gösterilseydi..en azından gündüz falan program yapılır ada hayatı gösterilebilirdi..

o izlediğin videonu adını yazabilirmisin

keremcem_çisem
23-12-06, 18:35
bide arkadaşlar ben amfikratis deil platonas seçilmiş ben öle duydum ama eğer öleyse daha ii çünkü ben amfrikratisi daha güçsüz buluyorum platonastan..

bostepeli
23-12-06, 18:41
Derya inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz, Amfiyi yener..Pantelisin suratını görmek istiyorum :D

valla çok güzel söylüyosun utandırmaz bizi inşallah pantelisin yüzünü o an bende çok merak ediyorum kazanırsak gerçi teymuru çok istedim finalde ama neyse şu pantelise karşı kazansak adam bizi hiç sevmiyo zaten ona türkün gücünü göstermeliyiz hadi derya bol şans:good:

mliSrkan
23-12-06, 19:05
o izlediğin videonu adını yazabilirmisin

Survivor: Greece vs. Turkey (Episode 25 - Greek version) tube a bunu yazınca çıkıyor :)

mliSrkan
23-12-06, 19:08
bide arkadaşlar ben amfikratis deil platonas seçilmiş ben öle duydum ama eğer öleyse daha ii çünkü ben amfrikratisi daha güçsüz buluyorum platonastan..

Amfikratis baya hazırlanmış final için...aylar öncesinden hazırlığa başlamışlar hem platonas hem amfikratis...yani güçleri adadaki gibi olmayabilir...

bu arada amfikratisin kazandığından eminim..:)

Survivor: Greece vs. Turkey (Semifinal Greece - 2)

bu videoyu izlersen görürsün :)

cenup
23-12-06, 19:09
ya perşembe doktorlar adlı dizi yokmu final nasıl perş oluo

zaten doktorlardan sonra vereceklermiş....

stormy
23-12-06, 19:18
Pazar saat 22.30'da Yunanistan yari finali Show TV'de...Gerci Show Turk olduruyor alt yazi reklamlariyla..Adamlar bayagi iyi antreman yapmislar Derya napti acaba..bir saclarini uzatmis :)

DiZiMaNYaĞı
23-12-06, 20:13
evet videoyu bende izledm amfi kazanmış teşekkürler meliscim.
walla deryadaki hırs hiçbirisinde yok eğer tamamen güç odaklı bir final olmazsa derya kazanır gibi geliyor ama güce çok abanırlarsa pek şansı olmayacak gibi.
bu arada platonasın türkleri ikiye ayırması falan çok saçma geldi bana o önce kendi takımına baksın pandelisin çağ dışılığı bizim takımın tamamının çağ dışılığını yalar yutar bitirir walla :img-blush

kaplan-17
23-12-06, 20:50
arkadaşlar bi sorum olacak acaba bu video türkçe mi

ayrıca amfinin kazandığı ii olmuş onu pek güçlü bulmuoum acıkcası ama hazırlıkları ne yönde olur bilemicem

ben başından beri deryeyı istiodum derya kaldı deryadaki hırsı başka kimsede göremedim teymuralpte yakışırdı finale ama erken elendi

jade_tuana_89
23-12-06, 20:56
platonas son zamanlar çok güç kaybetmişti ama bi ara girdi bence gücünü toparlardı onu da seçebilirlerdi aslında

kaplan-17
23-12-06, 21:04
ben final oyununun sırf güce dayalı olucağını zannetmioum açıkçası biraz düşündürücü biraz güç gerektiren bi oyun olmalı her iki taraf da güç bakımından eşit olmalı ki final yarışması olsun

kaplan-17
23-12-06, 21:06
bu akşam yokmu survivor

bu akşam yok survivor

!!!MAJESTIC!!!
23-12-06, 21:09
bu akşam yok survivor

teşekkürler arkadaşım
bu arada final yarışı 3 turdan oluşcakmış duello tipi oyunlar olucakmış 2 olan kazanıyo

kaplan-17
23-12-06, 22:01
amfi secilmiş bencede kızlar yakışıklı olana oy vermiş yunanlıların yerinde olsaydım platonası secerdim o daha güçlü nede olsa

stormy
23-12-06, 22:27
bu akşam yokmu survivor

Pazar 22.30 Show TV-yunanistan yari finali

yakisikli diye oylamamistir kimse kimseyi..Bence sempatik bulduklarini oylamislardir..yani belki Yunanlilara Platonas itici geliyordur, belki Pandelis yuzunden..Pandelis bozulmus anladigim kadariyla dun Amfi kazaninca uzak duruyordu.

Batu_1907
24-12-06, 05:24
amfimi yakışıklı ozaman ben dünya seçmelerine katılıyım
ferhat güzele benziyo o adam :D
bu yarışmada tek yakışıklı var oda Selim adamda vücutta var

yunanlılar amfikratiye vermiştir oyunu çünkü sessiz sempatik biri ve bence aralarında karakter olarak izlediğim kadarıyla! en iisi
deryaya başarılar dilerim bye

elonor_19
24-12-06, 15:04
Yunanlilar Bu Akşam Bence Gerçek Yüzünü Gösterecek ....bizde şaşirip Kalicaz.....ki Aslin Da Hiç Biri Güvenilir Tipler Değil.. özelliklede Nadya çok Içten Pazarlikli...yerine Göre Oynuyor....eğer Onur Kalsaydi Birleşmeye şu An Nadya Için Bence Selim Yerine Onur Olurdu Ki Bu Da Bir Gerçek......haksizmiyim ?....

mili_gkhnözen1905
24-12-06, 16:40
Herkes hakkımızda kötü konuşmuş sanırım.. Ama cevabı Derya verecek inşallah..

Yoannayı, Yannisi çok merak ediyorum..

zaten konusmaslarsa sasirirdim
ins.derya kazanizda kapanir ceneleri...

bende yannisi cok merak ediyorum ne dedi
acaba bizim hakkimizda

lindsay
24-12-06, 17:03
ya bu akşam mı survivor bide bu akşam yunanistanın finalimi yoksa bu akşam survivor ın son bölümümü:img-help: :img-help:

lindsay
24-12-06, 17:22
yunanlıların yarı finali var bu akşam 21:45te

çok teşekkürler cevap verdiğin için bende şimdi reklamını gördüm hepsi ne kadar garip makyajla falan özellikle pantelisin tipi çok komikti :img-hyste :img-hyste

mliSrkan
24-12-06, 17:34
Evet herkes çok farklı özellikle pandelis daha da gıcık bir tip olmuş...

Amfikratis çok yakışıklı olmuş :D Bende yunanlıların yerinde olsam ona oy verirdim...Adam herşeyiyle 1 numara valla :)

nejatdidem
24-12-06, 18:16
valla herkes bi deişik ya hem türkler hem yunanlılar:)hepsi kilo falan almışş ...pantelis fln...:)platonas amfrikatis çok hoş olmuşlar fragmanda izlediim kadarıyla...nadya daolken daa güzel aslında...nese az kaldı çok merak ediorum bu akşam neler olcakkk

hattori ha
24-12-06, 18:40
Yunanlıların finali bizim için sinir bozucu olabilir bir sürü şey söylerler şimdi bizimkilere. ben bu gün diilde perşembe günkü asıl finali izlicem. inşallah biz kazanırız da Türkün gücü bir kez daha görülür. ;)

aycam
24-12-06, 22:55
bize milliyetçi diyen eski kafalı diyen platonasın anlattıklarına bakın.yok ponus rumları karadenizi unutamıyormuş.acaba kim eski çağlarda kalmış

posh
24-12-06, 23:17
platonas sanki pantalisle çok vakit geçirmiş dışardayken inş.amfikratis gider finale platonasa çok sinir oldum ben!

sea__star
24-12-06, 23:30
Pantelise hiç güleceğim yoktu, biz yunanlılardan daha çok fanatikmişiz:) sen beni güldürdün gece gece panteslis inanmadığın benim rabbim de seni güldürsün:)
yunanlıların da ne yapmak istediğini anlamış değilim, biz yarı finalde kendi içimizde yaşananları konuştuk, ama onların konuşacak bir şeyleri olmadığından olsa gerek hep bizi göstererek prim yapıyorlar, çok sinir bu yapımcılar. Kendilerinde gösterecek bir görüntüleri yok çünkü kendileri devamlı savaş ve ırkçılık ile ilgili konuşmuş olsalar gerek, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyorlar. Finalde inşallah Derya ağızlarının payını çoook güzel verir.

kaya_maniaa
24-12-06, 23:46
Pantelis sanki burnuna estetik yaptırmış :)Nadya daha da bir güzelleşmiş 10 numara konuşmalarıyla herşyyle özellkle burda olmayan biri hakknda yorum yapmam demesi onn kişiliğini bikez daha gösterdi bence..perşembe günü dev final:)

Ben birşey sorucam arkadaşalr..6 ya 3 kalmıştık sanırım eğer ki yunanlılar 2 ye düşseydi sizce nasıl olurdu olay_yani 6 Türk 2 yunanlı gibi? ben bunu merak ediyorum da :icon_whis

evanescencefreak
25-12-06, 00:34
Ne Platonas'in ne de Amfikratis'in sesi baslardi cok cikmiyordu. Sadece Pantelis'in sozlerini cok iyi hatirliyorum.
Ben ilk basta kimin kimin oldugunu bile nir turlu cozemiyordum,bana gore ikisi birbirine benziyordu.
Ama Amfikratis(simdi biliyorum!) daha sevecen gibi, dusmanca degil yane.

Nadya bana gore de cok degismis. Ben onu biraz itici buluyorum. Bize cok ters yane. Once Onur'a soz ver, sonrada gel Selim'e yanas.

Neyse...insallah Derya kazanir. Kesinlikle hak ediyor. Turkiye Yunanistan yarismasi olmasa Amfikratis'ede kesinlikle sans tanirim ama soz ulusal oldu mu, baska..

Eurovizyon gibi. Turkiye'yi ne kadar berbat bulursak bulalim, kazanmasini isteriz.( ki Kenan Dogulu bizim yuzumuzu kara cikartmayacak!!!)

DERYA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN!!!HELAL SANA!!! :)

stormy
25-12-06, 00:39
Bir kere oncelikle kisa kesmissler..Bir kac kisinin konusmasi verilmedi..Nadia ya gelince Konstantin evlilik dedikce Nadia sacmalama diyordu demekki ciddi degil fazla..Ikincisi Platonas Turklere karsi bayagi dusmanmis belli dedesiyle ninesi beynini iyi yikamis..Amfrikatisi objektif buldum..Pandelis tabiki Platonas naber Pandelis sen daha hayal gor...Nadia'nin Onur hakkinda deli falan demeside yakismadi, Neymis kameralar varmista ona o zaman git diyemezmismis..Oynuyorsun o zaman..hicte oyle gorunmuyordu...Derya ne yapsin ne etsin kazansin artik, bu gece Yunanlilarin hepsi sutten cikmis ak kasikti sanki..Adada fazla kalmamasina ragmen objektif olan Ionna vardi..O insanlarinda farkli olmadigini gordum dedi..Yarismanin ilk goruntuleri komikti ozellikle Yannis kizil sacli kiz bana bakiyrodu falan dedi :)

dileksu
25-12-06, 00:50
Yurt disinda yasayan arkadaslarin dikkatine,
reklamlara tepkinizi gösterin.

Avrupaya yayin yapan bütün kanallarin ve rtük´ün yetkililerine,

Bizler yurt disinda yasayan Türkler olarak,buradaki reklamlari izlemekten biktik artik.Salyangozlu reklamlar,vucut gelistirme aletleri,cep telefonu kampanyalari,cep melodiler,sac cikarma kremi,kil,tüy dökme kremi,zayiflatma haplari berbat call sell reklamlari ayriyaten örnek olarak beyaz showda ekranin yarisini kaplayan alt yazilar.falan filan Uzatmayalim.Sizler zaten günboyu her yarim saatte bir ayni görüntüleri yayinliyorsunuz. Bizlerle dalga gecer gibi…
Bu ileti ne kadar ise yarar bilemeyiz ama tepkimizi dile getirmekten kacinmayacagiz.

Gün boyu disarda calisip aksam eve gelip ülkemizde neler olmus diye televizyonu actigimizde aklimiza ilk gelen o igrenc reklamlar oluyor.Bir haber izlemek,bir dizi izlemek,bir program izlemek anlayacaginiz televizyon izlemek zehir oluyor.Birde son zamanlarda jack potlar var yarisma programlari onlarda ayri bir konu.Güzel genel kültür yarismalari yapsaniz olmazmi?isin kolayina kacmadan.

Umariz bu iletilerimizi yetkili merciler dikkate alir.Televizyona küstürmezler bizi...
Ilginize simdiden tesekkürler.Calismalarinizda basarilar dileriz.
Bu linki tiklayip reklamlarla ilgili yorumlari bir okuyunuz lütfen.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=9113

Saygilarimla yurt disindan izleyiciniz

rtuk@rtuk.gov.tr
info@kanalturk.com.tr
avrupa@atv.com.tr.
bizeyazin@kanald.com.tr
info@showtvnet.com
bizeyazin@startv.com.tr
webmaster@tgrt.com.tr
info@kanal7int.com

Hilo
25-12-06, 01:04
Ne Platonas'in ne de Amfikratis'in sesi baslardi cok cikmiyordu. Sadece Pantelis'in sozlerini cok iyi hatirliyorum.
Ben ilk basta kimin kimin oldugunu bile nir turlu cozemiyordum,bana gore ikisi birbirine benziyordu.
Ama Amfikratis(simdi biliyorum!) daha sevecen gibi, dusmanca degil yane.

Nadya bana gore de cok degismis. Ben onu biraz itici buluyorum. Bize cok ters yane. Once Onur'a soz ver, sonrada gel Selim'e yanas.

Neyse...insallah Derya kazanir. Kesinlikle hak ediyor. Turkiye Yunanistan yarismasi olmasa Amfikratis'ede kesinlikle sans tanirim ama soz ulusal oldu mu, baska..

Eurovizyon gibi. Turkiye'yi ne kadar berbat bulursak bulalim, kazanmasini isteriz.( ki Kenan Dogulu bizim yuzumuzu kara cikartmayacak!!!)

DERYA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN!!!HELAL SANA!!! :)

1 DAKIKAA!Katiliyorum sana da, konuyla alakasi olmiicak sormam Lazim ama :) EUROVIZYONDA bizi Kenan dogulu mu destekliicek??Ben Lara diye biliorum?

SBL_61
25-12-06, 02:35
1 DAKIKAA!Katiliyorum sana da, konuyla alakasi olmiicak sormam Lazim ama :) EUROVIZYONDA bizi Kenan dogulu mu destekliicek??Ben Lara diye biliorum?

Evet Kenan Dogulu bizi temsil edicek,resmi olarak aciklandi.Bu arada yazan arkadaslarimiza aynen katiliyorum.Bugün Platonas sanki Yunan halkini kiskirtmak icin sacma sapan birseyler söyledi ama Amfikratis gayet iyi konustu.Bu Yarismanin Türk-Yunan olayini kötü etkiledigini sanmiyorum,birsey haric Pandelis ;) Evet Nadya cok hostu,güzeldi bugün.Ben zaten bastan beri Nadyaya sempati duyuyordum,o bu yarismaya oyun gibi bakiyordu ve Türk takimina en yakin Yunan yarismaciydi.Sunuda söylemeden gecemicem,Selimin haraketlerine,bazi konusmalarina cok gicik oluyorum ya,cok laubali.Onur'da Yari Final'de meselegini icraat etti,cok iyi bir Tiyatrocu,sacma sacma seylerden konustu.Finale 4 gün kaldi,insallah Derya kazanir..Iyi Geceler

ozlem05
25-12-06, 10:45
Ben bu yarışma başladığından beri takip ediyorum ama ilk kez yazıcam benimde herkes gibi türkiyenin kazanmasını istiyorum ama teymuralp bizi temsil etsin isterdim bide dün gece nadyanın konuşmalarına hal ve hareketlerine sinir oldum sunucuya bile tavır yapıyo çok kendini beğenmiş bi tip selimede böylesi yakışır zaten herneyse bence platonasın kazanacağını sanıyodum ama amfikratis kazandı böylesi daha iyi oldu bide dün aşkamki platonasın konuşmalarıda hoşuma gitmedi ne demek öyle bazı türkler geri kafalı bilmem ne amfikratis hiç bir zaman türklere hakaret etmedi bakalım finalde neler olucak inşallah türkiye kazanır

bostepeli
25-12-06, 12:46
slm arkadaşalr yunanlıların finale hazırlıkları falan iyiydi acaba bizim derya nasıl hazırlanıyo nadya makyajlı falan güzeldi selimle ilgili ilişkileri konusunda sorulara selim kadar ciddi yanıtlar vermedi selim çok ciddi şeyler söyledi nadya okadarda net konuşmadı bence valla deyaya bol şans perşembeymiş final canlımı olucak merak ettim bide yunanlılar yayını bizim yayınımızdan iyiydi acun okadarda iyi sunmadı finalistin belirlendiği yayını bakaılm derya rakibi karşısında ne yapacak inşallah başarılı olur yunanlılarında ağzı kapanır çok konuşuyolar bizim hakkımızda görücez hadi derya göster kendini:img-clapp

sozer
25-12-06, 16:47
dünkü yunanlı yarıfinali izledim.izlerkende çok sinirlendim.platonasın söylemlerini hiç beğenmedim.nadya gerçekten kendini bişey sanıyor.neymiş kendini fulya tarafından kıskanıldığı için çok önemli biri olarak görüyormuş.nadya herhalde kendini hiç seyretmemeiş adada yaşadıkları neydi o zaman.fulya ile kendini hiç kıyaslamasın bile.fulya daha hoş alımlı biri.ama selim galiba kendisini fazla şımartmış.amfinin kazanması iyimi kötümü oldumu onu finalde anlayacağız.türkiye bu finali gerçekten kazanmalı

dizicibonus
25-12-06, 18:38
amfikratis mi kazandı?BEn geç olduğu için izleyemedimde.Öyleyse iyi olmuş bence platonas daha güçlüydü...

stormy
25-12-06, 18:56
Platonazi yari finale gelirken yine strateji yapmaya calistin ama kimse yemedi demekki Yunanistanda..Demekki senin ve cobanin gibi insanlar dusunmuyormus..Neydi o bakislar oyle intikam dolu...Akli sira tarihi kullanarak secilmeye kalktin...Senin dediklerin birbirini tutmuyordu..ne diyor bazi Turkler avrupaiymis bazilari geri kafali eski caglarda kalmismis..sen nerede kaldin?aklin fikrin tarihte yuzyillar oncede ayni kendini tarif etmissin demek ki..Amfikratiside pek sevmedim ama o en azindan kin dolu biri degil, objektifti...Amfikratis, Yannis ve Ionna haric geri kalanlarini begenmedim...

sozer
25-12-06, 20:14
Platonazi yari finale gelirken yine strateji yapmaya calistin ama kimse yemedi demekki Yunanistanda..Demekki senin ve cobanin gibi insanlar dusunmuyormus..Neydi o bakislar oyle intikam dolu...Akli sira tarihi kullanarak secilmeye kalktin...Senin dediklerin birbirini tutmuyordu..ne diyor bazi Turkler avrupaiymis bazilari geri kafali eski caglarda kalmismis..sen nerede kaldin?aklin fikrin tarihte yuzyillar oncede ayni kendini tarif etmissin demek ki..Amfikratiside pek sevmedim ama o en azindan kin dolu biri degil, objektifti...Amfikratis, Yannis ve Ionna haric geri kalanlarini begenmedim...

kesinlikle katılıyorum söylediklerine.madem bizi eleştiriyosun o zaman eleştirdiğin şeyi sende yapma.platonas kendi içinde çelişiyor.neymiş unutmamışmış.bizde unutmadık bu ülkeyi kanla başla kazandığımızı ne şartlarda milli mücadele verdiğimizi.maşallah hem izmir hem istanbul hem karadeniz başka yokmu yunanlıların sahiplendiği yer.izlerken yine tepem attı.o kin dolu bakışları görünce deryayın kazanmasını candan diledim.ama deryadan biraz çekiniyolar gibi geldi bana.

stormy
25-12-06, 20:33
Birde cok ilginc bir ayrinti var ozellikle mi yapilmis bilmiyorum..Amfrikatis'in yoga yaptigi yer Selanik'ti..ve arkadaki kale seklindeki yapi Osmanlilardan kalma Beyaz kuleydi..Sanirim o yillarda zindan olarak kullaniliyormus.

sozer
25-12-06, 20:45
ben hiç dikkat etmedim.ya bunlar resmen tarihle büyütülmüş herhalde ders kitaplarında fizik kimya yerine sürekli türk-yunan tarihi anlatılmış.ben genç neslin daha pozitif geçmişe daha az bağlı bir kitle olduğunu düşünüyordum.bu yarışma ve eurovision forumlarını okuduk ve gördükten sonra ninelerinden dedelerinden pek farklarını olmadığını anladım

stormy
25-12-06, 20:49
Evet ya bunlar hep boyle yetistirilmis o yuzden hep onyargililar..Adam gitti birde karadenizi sahiplendi..Zamaninda orada rumlar yasamis olabilir ama onlar hicbir zaman devlet olmadilar..Cikmis ekrana bize sov yapiyordu..Belki millet buna oy verirde...KEndileri ulkelerindeki Turklere Turk demiyorlar musluman azinlik diyorlar Platonas efendide cikmis kendilerine ait olmayan yerleri sahiplenmeye kalkiyor..oturdu iste ustune simdi konussun...Derya ne yap ne et kazan..

*lOveyOu__
25-12-06, 20:52
Hmm.......

Dun izledim. Insallah derya yener :happy0064
vede Survivor GsFb yi iple cekiyorum.

!karbeyaZ!
25-12-06, 21:32
Deryayı hiç sevmesem de sonuna kadar destekçisiyim..Yüzümüzü kara çıkarmayacak !! Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum..

DEADMAN
25-12-06, 22:46
ya ben yunanlıların finalini izlyemedim siz nerden izlediniz hangi gün cumartesi günü yoktu benim bildiğim dizileri koymuşlardı you tube tan baktım biraz ama hiçbişey anlamadım

stormy
25-12-06, 23:32
ya ben yunanlıların finalini izlyemedim siz nerden izlediniz hangi gün cumartesi günü yoktu benim bildiğim dizileri koymuşlardı you tube tan baktım biraz ama hiçbişey anlamadım

dun aksamdi showtv de

dizicibonus
26-12-06, 10:03
bende çok sevindim :img-yes:
Ama yannis olsa şuanda keyfime diyecek yoktu :happy0064
Ayy cnm benim tombulum:img-hyste

deadly_angel
26-12-06, 16:01
yunanlıların finali oldukça güzeldi, amfinin kazandığına çok sevindim.Yannis her zamanki gibi çok komikti:D:D

perşembe günü final saat kaçta bilen varmı acaba?

stormy
26-12-06, 17:31
Persembe

21:45-00.30 Yarışma Survivor Türkiye-Yunanistan (Final)

stormy
26-12-06, 17:44
Calan sarkilardan birini buldum sanki...Conan the Barbarian filminden "the Anvil of Crom"...:)..Digeride sanki Enigmanin sarkilarindan biri gibi..

stormy
26-12-06, 19:18
Acun Ilicali sorulari yanitlamis, final canli degil kesinlike su an cekiliyormus zaten bir baska yanitladiklari

Finalde uc yarisma olacak, uc yarismanin ikisini kazanan finali kazanmis olucak. Oyunlari soyleyemem, ama duello tarzi oyunlar olacak.

Survivor FB-GS'den sonra devam edecek mi sorusunada

Buyuk ihtimalle evet. cevabini vermis.

FB-GS basvurulari henuz bitmemis.Bu yarismada Panamada olacakmis ama farkli adalar hazirlaniyormus.

Su alttaki sorulari kim sorduysa komedi gibi ya baksaniza

http://www.acunilicaliproduction.com/forum/showpost.php?p=85866&postcount=108

bostepeli
27-12-06, 14:30
final canlı değilmi şimdi aman ne zevki kaldıki:icon_sorr inşallah derya kazanmıştır izleyip görücez acun zaten canlı yayınlarda iyi değil en rahatı seçtiler bakalım kim kazandı:img-wink: görücez

deadly_angel
27-12-06, 23:37
amfiyide hafife almamak gerek, gizli güçlü diyebilirim onun için, hele son haftadaki performansından sonra onun gücünü hafife almamak gerek

LARA2
27-12-06, 23:55
umarım derya yenmiştir ,gerçi buna şüphem yok heleki rakibi amfrikratis yani deryanın karşısında hiç şansı yok deryanın yanında çok önemli bişiy var güçten,hırstan daha önemli....deryanın yarışmanın başından beri yanında olan şansı var ve insanın şanslı olması ve sonuna kadar şansını sürdürebilmesi çok çok önemli bir şey ne diyelim deryaya iyi şanslar :))))))

nesss
28-12-06, 23:23
"İnanması çok zor bir sahne, Derya Kazandı" Acun'dan gerçek yorumlar :D

Bizim bu kader arkadaşlığımız bağlılığımız herşeye değiyor varya arkadaşlar. Çok duygulandım .... Helal Olsun Derya. Tebrikler tebrikler ve kazandık. TÜRKİYE KAZANDI..

lazkizz
28-12-06, 23:27
Turkiyeee TURKIYE Turkiyeee TURKIYE!!!!!!!!!
BIZ KAZANDIKKKK HELAL BE DERYA SANAAAAA

Türk_Jön
28-12-06, 23:30
Çok mutluyum sevincimden ne yapacağımı şaşırdım Allah Derya'dan razı olsun o para son kuruşuna kadar helal olsun yunana bir ders daha verdik o 2 gram akıllarına soksunlar bunu hiç bir zaman bizi ezemeyecekler her zaman Türk'ün gücü altında kalacaklar yaşasın Türkiye

lether
28-12-06, 23:31
şov tv gene bi rezillik yaptı, son penaltıdan önce aynı penaltıları 3 defa tekrar ettirdi,acunun lafları bile aynıydı yahu, rating için mi yapılır mı böyle bi şey

stormy
28-12-06, 23:37
Conan benim yanimda 0

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0356.jpg

Olamaz Yine bu Turkler

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0358.jpg

En buyuk TURKIYE

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0360.jpg

We are united

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0362.jpg

Bana yasli diyenler utansin

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0363.jpg

Bir kahramanin goz yaslari

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0366.jpg

almanyaprincess
28-12-06, 23:41
YAA BEN DEMEDIMMI HEHE:D tabiki biz kazancaz baska kim

YUNANISTan kimmis bea

süslü
28-12-06, 23:41
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
TÜRKİYEEEEEEEhttp://img296.imageshack.us/img296/5267/1sg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/2766/2gz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/6528/3oo8.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/7169/4bf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/367/5na7.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/821/8so4.jpg (http://imageshack.us)

stormy
28-12-06, 23:43
Sana hep guvendim

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0370.jpg

Hirs kahramani

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0368.jpg

süslü
28-12-06, 23:43
http://img172.imageshack.us/img172/273/bscap0000nw6.jpg (http://imageshack.us)
:happy0064
http://img296.imageshack.us/img296/4803/bscap0002bj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/3608/bscap0007gk0.jpg (http://imageshack.us)

jikarinziku
28-12-06, 23:44
veee sonunda kazandiii helal olsun sana:happy0064
en büyük TÜRKIYE!:happy0064

süslü
28-12-06, 23:44
http://img172.imageshack.us/img172/273/bscap0000nw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/4803/bscap0002bj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/5038/bscap0008md4.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/19/bscap0011xw8.jpg (http://imageshack.us)

stormy
28-12-06, 23:47
Yuppi

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0371.jpg

süslü
28-12-06, 23:50
http://img296.imageshack.us/img296/2179/ljklhjlhjew3.png (http://imageshack.us)
:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064 :img-hyste :happy0064 :happy0064
http://img172.imageshack.us/img172/4912/bscap0013vl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/8968/bscap0016im3.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/9195/bscap0019ph1.jpg (http://imageshack.us)

SuVaRi
28-12-06, 23:51
oleyyyyy beee sonunda ne kadar korkuyordum yunanlılar kazanacak diee varya kendi içimde memleket meselesi yapmıştım ama rahatladımm yaaa

GüLpArE_YeŞiM
28-12-06, 23:55
İŞTE BUU DERYA EN BÜYÜK SENSİNN İŞTE TÜRKİYE'NİN GÜCÜÜÜ...PANTELİS'İN SURATINI GÖRÜNCE DAHADA Bİ HEYECANLADIM...
yok derya kazanamaz yaşlı, güçsüz diyenlere kapak oldu...deryanın o sevincini gördüm yaa içim rahatladı... sen çok yaşa derya helallll olsunnn sana...şampiyonsun sen

süslü
28-12-06, 23:55
http://img115.imageshack.us/img115/9206/bscap0022gw4.jpg (http://imageshack.us)
:img-hyste
http://img172.imageshack.us/img172/8721/bscap0023sa7.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/3506/bscap0024si9.jpg (http://imageshack.us)
http://www.resimload.com/070407/rC1_bscap0028.jpg (http://www.TurkVisit.com)
http://img296.imageshack.us/img296/9499/bscap0029hd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/2655/bscap0030gv8.jpg (http://imageshack.us)

09Eylülüm09
28-12-06, 23:58
Helal olsun valla, bilegimizin gücüyle basardik. hic birsey yildirmadi...
YUNANLILARI YINE DENIZE DÖKTÜK!!!zaten oyunun kurallarini anlatir anlataz dedim derya kesin kazarin, cünkü hirsli, güclü,istekli...vs...NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!

DiZiMaNYaĞı
29-12-06, 00:00
Şu takım ruhunu oyunlarda gösterseydik bırak finali yarı finalde bile tüm yunanlılar çoktan elenmiş olacaktı :img-yes:
Geçte olsa bu gerçeği farkettiler hepsi büyük destek oldu helal olsun.
Deryanın kazanacağı zaten belliydi bu kadar hırslı ve inançlı bir adamın karşısında değil amfirakis 10 tane platonas gelse yine kaybederdi.
Tebrikler derya her ne kadar bizim gönlümüzün şampiyonu teymuralp ve metin olsada türkiyenin kazanmasıda yeterli oldu.

LARA2
29-12-06, 00:00
Bükemediğin Eli öpeceksin.............
****************derya*************************
***************türkiye*********************
************türkün Gücünü**********************
***********kimse Unutmasin*****************

twlighty
29-12-06, 00:01
türke durmak yaraşmaz türk önde türk ileri

selim senide seviyorum aslanım

eylemm
29-12-06, 00:02
Oleeey oley oley oley Şampiyon TÜRKİYE....

Bir kere daha denize döktük onları :) :) :)

DiZiMaNYaĞı
29-12-06, 00:06
yunanistandada bugünmü verilecek acaba :)
yarınsa bugünden bilgisini onların forumlara yaymak lazım kapak olsun :D

peacer
29-12-06, 00:07
imza yapmak ne kdr dğru bilemem ama
http://i11.tinypic.com/30jmteb.png

LARA2
29-12-06, 00:07
Tarih Tekerrürden Ibaretmiş ,yine yunanlıları denize döktük ,bu işler öyle kas geliştirmekle olmuyo ilk önce beynini geliştiriceksin ,rakibini küçümsemiyceksin ve bükemediğin eli ağlaya ağlaya öpüceksin
Akıl yaşta değil başta ,yunanlılar anladı sonunda bizim rakipleri olmadığımızı ,çünkü biz rakip değil şampiyonuz buda yunanlılara kapak olsun:):)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
************HELAL OLSUN GURURUMUZSUN DERYA******************

acelya_61
29-12-06, 00:09
Arkadaslar survivor'un finali bu aksam olmus. Calistigim icin kacirdim, cok kotu oldum ya :( neden cumartesi yapmadilarki yayini. canli miydi???

tekrari filan var mi, bilen varmi, hafta ici veya gece/???

maison
29-12-06, 00:13
Arkadaslar survivor'un finali bu aksam olmus. Calistigim icin kacirdim, cok kotu oldum ya :( neden cumartesi yapmadilarki yayini. canli miydi???

tekrari filan var mi, bilen varmi, hafta ici veya gece/???

cok sey kacirdin arkadasim...deryanin kazandigini biliyorsundur...:D:D:D...süper bi yarismaydi...deryaaa sen cok yasa be abicim...yunanlar "gene"denizde bulustu...bi kez daha onlari denize döktük...:D

stormy
29-12-06, 00:14
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0302.jpg

LARA2
29-12-06, 00:15
sana yaşlı diyenler utansın derya ,yunanlılara verilebilecek en güzel cevabı verdin ,TÜRK'ÜN GÜCÜnü bir kez daha gösterdin sana gönderdiğim oylar helal olsun ,

sozer
29-12-06, 00:15
ne güzel bir galibiyet ve şampiyonluktu.izlerken kalbim güm güm....azmin zaferi türkün gücü inanç hırs hepsi bizi zafere taşıyan unsurlardı.EN BÜYÜK TÜRKİYE

keremcem_çisem
29-12-06, 00:17
EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........:):)
İşte türkün zaferiii ...tebrikler deryaa...
çok korkuttu derya ilk yarışmayı kazanamayınca ama son gülen ii güldü o pantelisin ve amfrikatisin suratını hayatım boyunca unutmıcam ..ve tabiki selimin deryaya sarılışını,ağlayışını
EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.:)

peacer
29-12-06, 00:18
Müthiş arkadaşlar.Korkumdan bakamıyordum survivor'a.Fakat ne zaman umudum kesilse yine umut doğdu...ve kazandık!

stormy
29-12-06, 00:21
http://i2.photobucket.com/albums/y46/Stormicy2/Biz-2.jpg

twlighty
29-12-06, 00:23
bunu fatih sultan mehmet de yaptı atamız önderimiz de yaptı

derya da yaptı biz olsak bizde yapardık

çünkü biz türküz

ne mutlu türküm diyene

acelya_61
29-12-06, 00:26
cok sey kacirdin arkadasim...deryanin kazandigini biliyorsundur...:D:D:D...süper bi yarismaydi...deryaaa sen cok yasa be abicim...yunanlar "gene"denizde bulustu...bi kez daha onlari denize döktük...:D

maison kardesim ya, inan icim gidiyor :( duyduguma gore bugune kadar en heyecanli yarismaymis. offf insallah tekrari verilir...

Yaren_
29-12-06, 00:28
Helal sana derya bukadar olur yaniiii!:happy0064 :happy0064 :good:
hahah Pantalis noguldu dondun kaldin wuhahha kara kara ne dusunuyorsun nasil yunanistana donuceginimi!!Ne demisler buyuk lokma ye ama buyuk Laf konusmaaaa haha:img-hyste :img-hyste Senin o suratini bu halini gormek icin dua ediyordum buyuk zevk aldim cok sagol ya sende olmasan yani cekilmezdi bu yarisma:img-hyste

En buyuk Turkiyeee
Sonra italya:)

LARA2
29-12-06, 00:33
derya abicim yarışmaya yüreğini koydun ,öyle yarıştın ,ve sen sana yakışanıyla zor olanı başardın ,kazandın ve bize bu güzel sevinci yaşattın,o anı hiç unutmayacağım ,mahalleyi çığlıklarımla ayağa kaldırdım ama deydi:)Türk'e yakışan kazanmaktı ,yunanlılarda bunu anladı ,ah pantelis yüzü gülmeden geldi yüzü gülmeden gitti:)o bizden nefret etmene sebep olan tarih kitaplarınıza bunu da yazmayı unutmayın:)bizi görmek bile istiyeceğinizi sanmıyorum ama zafer çığlıklarımız oralara kadar gelebilir:)ne de olsa türkün gücü panamayı geçtikten sonra arjantini bile salladı:)

twlighty
29-12-06, 00:35
ya süper birlik olduk türk dediğin budur

kesinlikle hiç birinin gözünde o paranın değeri yoktu

hepsine helal olsun inanmayanlar da sevinsin

Yaren_
29-12-06, 00:36
Teymur alınma ama buradaki arkadaşlara bir şeyler söyleyip sonra da düşüncelerimi belirteceğim.

Arkadaşlar Derya veya Selim gelip bu başlığı Teymur gibi okusalardı ve mesaj yazsalardı onlara da bir şey söyleyemezdiniz bir çoğunuz. Kimse yalancı demesin çünkü bu Türkler olarak kanımızda var. Ne kadar sevsek de sevmesek de çeşitli şekillerde bir yere gelmiş bir kişi piyasada olduğu zaman bir sempati duyuyoruz. Onun için lütfen önce kendimizi sonra Teymur'u kandırmayın.

Çoğunuzun bana cephe alacağınızı bildiğim halde söylüyorum. Teymur'un o yarışmadan elenmesinin sebebi başkasına kuyu kazmaya çalışması ve gücünü sözle beli etmesi. Evet onlar o yarışmadakileri bizden daha iyi tanıyabilirler ama biz daha tarafsız bakabiliriz ve birbirleri hakkında söylediklerini daha çok duyabiliriz. Teymur'un elendiği hafta yarışma tam bir ikilik içerisindeydi. Teymur da İpek de birbirlerini eletmek için çok uğraştılar ve o ne düşüncesizliktir ki Arzu'yu tamamen bir araç olarak gördüler. Bu yüzden ikisini de tutmuyordum.

Yarışmanın finalistine gelince, Teymur gerçekten çok güçlüydü ama Selim de Derya'dan güçlüydü. O emin konuşmaları, kendini üstün görmesi Selim'in sonunu hazırladı. O yüzden gücüyle belli olmaz ne kadar iyi olduğu. Platonas çok güçlüydü ama son dokunulmazlık yarışmasını Amfikratis kazandı.

Yine de desteklemek meselesini soruyorsanız ben Aytuğ'u destekliyorum. Derya'nın şansının finalde yaver gitmeyeceğini düşünüyorum.

Arkadasim sonuc ne oldu kim kazandi???
Guvenmedigimiz derya dimi....!
Neyse herkes yanilabilir !
Ama Herkesin dusuncelerine yinede saygim var {{Respect}}

LARA2
29-12-06, 00:37
ah şimdi burda kadirk olucaktıda o eşsiz:)tadına doyum olmayan :)hoş sözleriyle galibiyetimizi ballandıra ballandıra anlatacaktı ama yok hala galiba herhalde daha şoktan çıkamamış:):):):)

stormy
29-12-06, 00:37
Ben bastan beri Deryanin hirsina guveniyordum kafasina koydugunu yaapn biri oldugu kesin ama birazda sansi iyi gitti..Helal olsun

ggnibsgk
29-12-06, 00:41
Helal olsun be Deryaa ikinci oyunu şansıyla kazansa da son oyun kesinlikle hakkıydııı :happy0064 :happy0064 :happy0064 :good: :happy0064 :happy0064 :happy0064 Bravooo, bravoo,bravoooo!

Kesinlikle müthiş yarıştı hırsını gösterdii,tebrik ediyorummm
Bu arada biz Türklerin her zaman yaptığı gibi önce kaybettik sonra yendiikk ama böylesi daha eğlenceli oluyo ohh kazanıcaz diye seviniyolar sonraa bi bakıyosun mosmor olmuşlarrr,çok mutlu ediyo bu olay beni yaaa:happy0064

Tatlibelam
29-12-06, 00:49
helal olsun deryaya türkün gücünü gösterdi yunanlilara :happy0064 :happy0064

birde en cok hosuma gidin bizim takimin birlikleriydi ne kadarda kavga etselerde hepsi deryinan yanindaydi ve ona güveniyorlardi, Acunda cok tatliyidi yanasilda deryaya destek cikiyordu ve hep ümit verdi ve inandi kazanacagina

veeeeeeeeeeee sonunda Türkiyekazandi :happy0064 :happy006

nil89
29-12-06, 00:56
ya inanamiyorum derya kazandi helal olsun deryaya gercekten
yunan takimin en güclülerinden biri finale kaliyo bukadar para harciyor hocalar tutuyor sonra finalde yarismanin en yaslisina yaniliyor ee iste türkün farki
cok güzel kapak oldu hem yunanlilara hemde selime zaten sonda o aglayisini hic anlamadim kötü düsünmek istemiyorum ama sov icin mi yapti yoksa hatasini mi anladida bu kadar agladi bu arada teymura helal olsun nasil destek cikti metinde ayni sekilde omzu cikik geldi destekledi yinede yani onlar olmasaydi ikinci oyunu kaybederdik helel olsun keske hep böyle olsalardi
insallah yine survivor yapilir yani türkiye bir baska ükleye karsi beni ümitim almanyaya karsi yapmalari
en büyük türkiye

stormy
29-12-06, 01:07
Her hafta elenmesi bekleniyordu..ama kazandi demekki kismeti varmis..Yanlizim diyordu simdi bir suru akrabasi cikar..:)

DiZiMaNYaĞı
29-12-06, 01:07
maison kardesim ya, inan icim gidiyor :( duyduguma gore bugune kadar en heyecanli yarismaymis. offf insallah tekrari verilir...
dert etme canm demokraside çareler tükenirmi be yaw :img-yes:
ben aslında tüm bölümleri yüksek kalitede yollayacaktım ama sitede yayını yasakmış onun için yaynlamadım ama ilgilenen olursa bana pmden mail yada msn verin ordan istediğiniz bölümün linklerini yollarım arşivinizde kalır ilerde çocuklarınıza izletirsiniz :D

Yaren_
29-12-06, 01:08
SON oyun çok hızlı gelişti derya o kadar hızlı kestiki ipleri
yunanlının daha 3 ipi daha wardı keseceği
veee kazandık...

derya çok hırslıydı kim gelirse gelsin hangi oyun gelirse gelsin kazanacağı kesindi

Evet ya benimde o dikkatimi cekti bizimki bitirdi onlarin hala kesilecek 3 tane ipi daha vardi buda bizim farkimiz olsa gerek :img-hyste :img-hyste

Yaren_
29-12-06, 01:09
:img-hyste :good: :good: :good: :good:
Alemsin yaa dogru aslinda !!Her hafta elenmesi bekleniyordu..ama kazandi demekki kismeti varmis..Yanlizim diyordu simdi bir suru akrabasi cikar..:)

Yaren_
29-12-06, 01:10
dert etme canm demokraside çareler tükenirmi be yaw :img-yes:
ben aslında tüm bölümleri yüksek kalitede yollayacaktım ama sitede yayını yasakmış onun için yaynlamadım ama ilgilenen olursa bana pmden mail yada msn verin ordan istediğiniz bölümün linklerini yollarım arşivinizde kalır ilerde çocuklarınıza izletirsiniz :D

Rica etsem bana yollarmisin Ilerde lasim olcak :img-hyste :happy0064

Wolfman
29-12-06, 01:14
Süperdi gerçekten survivor finali anca bu kadar güzel olabilirdi Derya ilk oyunu kaybettiğinde açıkcası umutsuzluğa kapıldım Hele ki moral bozukluğunu ve aynı zamanda amfikratisin sakin tavrını görünce kazanan belli diye geçirmedim değil İlk oyun hakketten güç işiydi Zaten Derya'nın çabuk yorulduğunu belli etmesi ( ki belli edilmeyecek gibi değil) bunu gören amfikratisi daha da güvenli hale getirdi diye düşünüyorum
Penaltı atışları ise milli maç izler gibi izledim doğrusu tam kazandık derken tekrar eşitlendi Adrenalin üst seviyeydi neyse ki o oyunu aldık
Son oyunun heyecanını artıran en önemli neden bana göre 1. nin belirlenmesinden ziyade kazanacak kişinin kısa bir sürede belli olacağını bilmek düşüncesi gerçekten süperdi Finali hazırlayanlar iyi düşünmüşler gerçekten ...
Derya belki buralara şansıyla geldi ve hakkıyla kazandı Önemli olan da bu olsa gerek :happy0064

Tatlibelam
29-12-06, 01:15
sonuc ne arkadasalar ben sonunu ızleyemedım ınsallah bız kazanmısızdır????????

arkadim sonuc derya ve türkiye kazandi

stormy
29-12-06, 01:18
Bence sansiyla degil daha cok hirsiyla kazandi...Sansi sadece elenmemek oldu...Bastan beri diyordu, ben buraya kazanmaya geldim..Birde cok ozen gosteriyordu yarismalarda...Platonas olsaydi karsisinda belki daha zorlanirdi...Bence Yunanlilar yeni bir yarisma isterler Turklerle kesin..:)..Derya kimsem yok diyordu, simdi akrabasi olmayanlar bile akrabasi cikar artik :D..Derya ben onlara kopek maymun demedim onlar bana demisler diyede iyi soyledi.

tılsım16
29-12-06, 01:21
arkadim sonuc derya ve türkiye kazandi

ısteeee bu yaaa cok sevındım deryayı cok sevmem benım hep favorım teymurdu ama bı turkun kazanmasınaaa cok sevındımmm:happy0064 :happy0064 :happy0064

stormy
29-12-06, 01:50
Sanirim finali ayni anda Yunanistanda izlemis onlarin kanalida gostermis sanirim...

Deryanin kesinlikle yarisirken aklinda en son para oldugunu dusunuyorum..Adam o kadar hirs yaptiki sadece kazanmaya gelmis..Bence onun hakkinda yunanlilarin kullandigi kelimelerde onu hirslandirdi..yasli dediler hayvan isimleri taktilar ama o yilmadi..Inanmis belliki Her roportajda ben kazanmaya geldim dedi ama herkes dostca ayrildi...Onur ile Fulya gelmek istemedi mi acaba?Diger yarismacilarda kendileri kazanmis gibi sevindiler..Bunun mutlaka rovansi olacak diye dusunuyorum, Yunanlilar mutlaka hirs yaparlar..Deryayi haber bultenlerinde gorebiliriz..

Birde Derya hep dua ediyordu yarismanin basindan beri bazen sesli olarak duyduk bazende duadan sonra elini yuzune kapadigini gorduk..

http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/PDR_0368.jpg

Rabish
29-12-06, 01:53
Bugune kadar bu yarismayi hic izlemek istememistim cunku bence zaten cok savas olan bu dunyaya yeni bir savas kapisi daha aciyordu ..

Ama bugun izleyince gercekten Derya'yla gurur duydum , bir Yunanli kazansaydi cok uzulurdum.
Yarisma basladiginda izlemek istemedim olurda kaybederiz bosuna uzulmiyeyim gece gece ama yarisma'nin sonunda Show TV'yi bir koydum Derya'yi elinde Turk bayragiyla cigliklar atarken gordum ve cok sevindim.

Ama bu bir kere oldu ve bence yenisi olmasin , tam biribirine zit ekipler yapip insanlari kiskirtmalari hic hos degil .. ;)

SÜRMELI
29-12-06, 02:14
harikaydi yaa... Derya tbrkler, süperdin.. O güzelim bayragi öpüp alinina koydunya o kadar güzeldiki, agladim yani.. Senin o vatan sevginden.. Teymurun o vatan sevgisinden.. Çok güzeldi ya.. Bir Türkün kazanacagini 100de 100 bildigim halde çok heycanlandim..

en büyük TÜRKIYEEEEE

Muge_ds
29-12-06, 04:01
Yarışmanın her bölümünü izlemiş birisi değildimm,tekrarlarından veya denk geldiğim zamanlarda haberdar olmak için bakıordummm ama finali kesin izlemek istiodum.....çünkü kafamızda bi soru vardıı acaba kim kazanacak diee???ben TÜRK'ÜN hırsına güvenıorum arkadaşlarrr.....en son olarak finaldede anlaşılan derya bu durumu sergilemişşş........maalesef çok izlemek istesemde o saatlerde uyuykalmamm sebebiyle izleyemedimm finali...malum haftanın vermiş olduğu bir yorgunluk vardıı........eminimki sizler gibi heyecanlı izlerdimm acaba ne olucak dieee...umarım tekrarı yayınlanırda izleme imkanı bulabilirimm....

yunanlı bir yarışmacı bu yarışmayı anca ikinci bir MUSTAFA KEMAL kazabilir demiş bu tarzda bi söz söylemişş bence o kişi ATATÜRKümüzünn bize miras bıraktığıı sözlerden haberi yokk......... MUSTAFA KEMALLER tükenmez ve ölmez!!! " deryada bu akşam bunu ispat etmiş oldu yunanlaraa....

GüLpArE_YeŞiM
29-12-06, 09:12
ilk oyunda tamam dedim derya gitti kazanamaz ben ilk oyundan yunanlıların kazanması panikledi beni ve deryz kazanamaz dedim kendi kendime dedimki daha 2 oyun var.celellenmeyelim ama derya 2 oyunuda başarıyla tamamladı helal olsun diyorm derya 1 oyunun kaybetmesinin darbesiyle 2 oyunuda hırs yaparak kazandi bu tür halkına örnek olsun diyorum birde yunanlılardan o pantelis denen adamın o kadar türklerin hakkında eleştiri yapması beni üzmüştü deryanın kazanmasıyla o surat ifadesi beni çok mutlu etti. bu da ona kapa olsun deryay bi kere daha tepi ediyorum....

Moonrosee
29-12-06, 09:29
Türk'ün gücünü bir kere gösterdiniz.Hepinize sonsuz teşekkürler.

Derya seni yürekten tebrik etmek istiyorum.Yunanlılara karşı aldığın en büyük zaferdir.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ten sonra Yunanlılar bir hezimete daha uğradılar.Bundan sonra Türklerle uğraşmazlar sanırım.

Pandelis'in gözyaşlarını görünce keyfim bir kat daha arttı.

Ama Acun'un Derya'yı motive eden konuşmalarını unutmamak lazım.Kazanaması için elinden geleni yaptı.Ama TEYMURALP'i görünce keşke Amfi'ye karşı sen kazansaydın diyemeden edemedim.

Derya'ya tekrar tekrar sonsuz teşekkürler.

Ne mutlu TÜRK'ün diyene.........

İLK AŞKIM_MERVE
29-12-06, 09:31
harikaydı....bütün bölümü nerdeyse nefes almadan SEYRETTİM!!!!!!

SELİM'İ GÖRÜNCE KALBİM DAHA HIZLI ÇARPMAYA BAŞLADI...AŞKIM BENİM!!!!!!

YA BİR İNSAN BU KADAR MI TATLI OLUR YAAAAAAA....

SELİİİİİM SENİ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM!!!:img-in_lo

nur_sss
29-12-06, 09:57
ŞAMPİYON TÜRKİYE yaa o kadar sevindim ki kimse bilemez derya ben sevmiyodum ama başardı be
ben aytuğun katılmasını istiyodum ki ilk oyunda zaten tam aytuğun oyunuydu ama derya ya helal olsun eğer bakacam resimler varsa bi imza yapıp o imzayı kullancam bugün :D

eskidekal
29-12-06, 11:41
seyrederken gözlerim doldu nasıl bir mutluluktur bu işte TÜRK ün gücü

EN BÜYÜK TÜRKİYE:.......

yakupoglu61
29-12-06, 12:32
adamları denize döküp boğuyoruz ama hiç akıllanmıyolar
ama gelsinler gene bekleriz biz denize tekrar dökeriz onları

cerenimo_
29-12-06, 12:44
HeLaL WaLLa!! En ÇoK DA PaNtELİs İkİyÜzLüSü İçİN İStİyOdUm BiZiM KaZaNmAmIzI... İzLeRkEn GeRçEkTeN HüNgÜr HüNgÜr AğLaDıM... İşTe Bu TüRkÜn ZaFeRi.. OnLaRdA Bi TüRLü AnLaYaMıYoLaR CaNıM TüRkLeRLe BaŞ EdEmEyEcEkLeRiNi!!!!

ruya88
29-12-06, 13:10
Offfffffffffff inanmiyorum ya! Final dun aksammis. Eksi sozlukten ogrendim simdi. Bende okuz gibi cumartesi aksamini bekliyordum! Ya niye persembe gunu yaptilar ya! Boyle bir heyecani kacirdigima inanamiyorum! Benim gibi survivor hayranina yapilir mi bu yaaaaaaaaaaaa!! Allah belanizi versin! ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

aysem_
29-12-06, 13:14
Derya'yı tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele etti. Son yarışta ipleri okadar hızlı nasıl kesebildi hala anlamadım. Tebrikler Survivor Türkiye...
Tekrarı verilir mi acaba şöyle bi keyifle izlesek...

LaRoses
29-12-06, 13:16
Offfffffffffff inanmiyorum ya! Final dun aksammis. Eksi sozlukten ogrendim simdi. Bende okuz gibi cumartesi aksamini bekliyordum! Ya niye persembe gunu yaptilar ya! Boyle bir heyecani kacirdigima inanamiyorum! Benim gibi survivor hayranina yapilir mi bu yaaaaaaaaaaaa!! Allah belanizi versin! ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Guzelim bugun tekrari varr, hemen haberlerden sonraaa
:good:

ruya88
29-12-06, 13:17
Guzelim bugun tekrari varr, hemen haberlerden sonraaa
:good:

Iyi de ben canli izlemek istiyordum. Ustelik simdi kimin kazandigini biliyorum. Heyecan meyecan kalmadi. :icon_sorr

LaRoses
29-12-06, 13:28
Iyi de ben canli izlemek istiyordum. Ustelik simdi kimin kazandigini biliyorum. Heyecan meyecan kalmadi. :icon_sorr

Iyidee dunde canli deildii, bantan izledi herkezz..
Hem ben biliordum Deryanin yenceni, ama dun izlerkeen nasil heyecanliydim bi bilseeeeeen :img-wink:

Gavsnia
29-12-06, 13:42
işte TÜRK'ün gücü fotoları koyanların ellerine günlerdir foruma yazıp destekleyenlerinde yüreğine sağlık.tüm yunanlılara geçmiş olsun. acaba onlar ne zaman izleyecek?kalpten giden çok olur sevgili komşumuzda.şimdi bize yine toplu katliam yaptınız demesinler:img-hyste yunanlılarla gelecek heyecanlarda buluşup ağızlarının payını vermek üzere şimdilik hoşcakalın.

:happy0064 :happy0064 TEŞEKKÜRLER DERYA:happy0064 :happy0064

elmasTR
29-12-06, 15:03
Deryayi tebrik ediyorum gercekten cok heycanliydi... bütün aile izledik :d
son sahneleri harikaydi zaten türk bayragi cikarmalar fln.. basta yunanistan kazanir sanmistim ama yanilmisim :img-wink:

http://img153.imageshack.us/img153/5936/wefwe4zzdw2.jpg (http://imageshack.us)

Z_oMbbiE
29-12-06, 15:33
dün çok güzel bi bölüm izledim gerçektende izlerken çok gururlandım hele o pandelisin bakışlarını gördükten sonra içimden kahkaha atmak geldi. Derya dün çok hırslıydı. Zaten yarışmayı kazanmamazın en büyük sebebi Derya'nın bu muhteşem hırsı ve gayreti. Teymuralpe bir kez daha hayran kaldım. Gerçektende çok güzel moral verdi Derya'ya. Acunda peanltılarda süper taktikler verdi. Ayrıca dün Selim ile Teymur'un arası gayet iyiyidi. Bunu görünce gerçekten çok sevindim.

ggnibsgk
29-12-06, 15:45
Ya Acun'un taktikleri süperdi yaa :img-hyste Çok güldüm onu izlerkenn
"Etrafa bakma topa ve adama konsantre oll!":img-hyste

Bu arada futbol spikerliği yapmaya da çok meraklıymış bunu da anlamış oldukkk!
Ben dün gece Pandelis'in halinden çok Acun'a güldüm valla:img-hyste

Bi kere daha Derya'ya tebrikler süperdi dün akşamm :happy0064 ben hala son yarışmayı o kadar çabuk nasıl kazandı inanamıyorumm!:happy0064
Selim'in ağlaması da çok dokundu ben de duygulandım ordaa ama sonra söylentilere cevap olsun diye mi yaptı diye düşünmedim de değil yanii:img-pilot

Teymuralp de müthişti dün her zaman ki gibi:happy0064 Metin de bekleyin beni demişş çok iyi çocuk yaa:good:

timuçin hayranı
29-12-06, 15:52
deryanın kazanmasına çok sevindim
en büyük TÜRKİYE!!!

ruya88
29-12-06, 16:03
Ya Acun'un taktikleri süperdi yaa :img-hyste Çok güldüm onu izlerkenn
"Etrafa bakma topa ve adama konsantre oll!":img-hyste

Bu arada futbol spikerliği yapmaya da çok meraklıymış bunu da anlamış oldukkk!
Ben dün gece Pandelis'in halinden çok Acun'a güldüm valla:img-hyste

Bi kere daha Derya'ya tebrikler süperdi dün akşamm :happy0064 ben hala son yarışmayı o kadar çabuk nasıl kazandı inanamıyorumm!:happy0064
Selim'in ağlaması da çok dokundu ben de duygulandım ordaa ama sonra söylentilere cevap olsun diye mi yaptı diye düşünmedim de değil yanii:img-pilot

Teymuralp de müthişti dün her zaman ki gibi:happy0064 Metin de bekleyin beni demişş çok iyi çocuk yaa:good:

Canim Acun zaten eskiden futbol muhabiriydi. yani adam biliyoda konusuyo :) Hatta internette bi videosu var "samba" diye cok komik! Gulmekten Olmustum izlerken :img-hyste Ama link veremiyorum yasak. Siz anlamissinizdir. ;)

Dazzle
29-12-06, 16:08
KARSINIZDA yeni atatürk:D:D

evet yaaa okadar değil yani:img-yes:

keremcem_çisem
29-12-06, 16:08
işte TÜRK'ün gücü fotoları koyanların ellerine günlerdir foruma yazıp destekleyenlerinde yüreğine sağlık.tüm yunanlılara geçmiş olsun. acaba onlar ne zaman izleyecek?kalpten giden çok olur sevgili komşumuzda.şimdi bize yine toplu katliam yaptınız demesinler:img-hyste yunanlılarla gelecek heyecanlarda buluşup ağızlarının payını vermek üzere şimdilik hoşcakalın.

:happy0064 :happy0064 TEŞEKKÜRLER DERYA:happy0064 :happy0064

dün izlerken altta türkiye yunanistan ortak yayın diodu her iki ülkede aynı anda izledi sanırım.
deryayı tekrar kutluyorum:happy0064 :happy0064
:happy0064 :happy0064 EN BÜYÜK TÜRKİYEE
:happy0064 :happy0064

Dazzle
29-12-06, 16:11
Pantelis efendi nedemisti; Bu yarismaya bir turk yenerse o ikinci ataturk olur demistiiii :img-hyste

evet öle demişti yani nasıl koymuş adamlara canım ATATÜRKÜMÜN yaptıkları küçücük bi yarışmayı bile buna bağlıyolar yani tarihte olanların yanında bi yağmur damlası bile değil bu yarışmanın galibiyeti vahh vahhhh

stormy
29-12-06, 16:44
Deryaya yeniden katil yaris deseler bence hic tereddut etmeden katilir kazanmak icin herseyi yapar..Deryanin sadece para icin yarismaya katildigini dusunmuyorum o kendini ispatlamaya gelmisti..Bazi insanlar kendilerine verilen her isi en iyi sekilde yapmaya calisirlar..Derya'da boyle birisi bence..Adada cogu kisi onla anlasamadi ama o bunlari dert etmedi..Dedigini yapti yani, hep ben kazanmaya geldim sonuna kadar gidecegim diyordu...Diger taraftan Amfi ile Platonasada iyi cevap yapistirdi.:Bana kopek, maymun dediler ben ayni kelimeleri onlar icin kullanmadim arkalarindan konusmadim dedi...

bostepeli
29-12-06, 16:45
slm arkadaşlar helal olsun deryaya iyi direndi ve kazandı:happy0064 şu pantelisin yüzü gülmediya ona çok sevindim selimi ilk dafa ağlarken gördüm şaşırdım deyayıda bu kadar sevdiğini bilmezdim işte takım ruhu buydu bunu yarışmanın başlarında koparmıycaktık neyse ama derya heralde en büyük desteği teymurdan gördü acayip deryayı sakinleştirmeye çalıştı ve başardı acun ya heyecendan ölücekti tebrikler derya yaşı gereği iyi dayandı şansıda yaver gitti :happy0064 neyse yeni yarışma bakalım nasıl olucak gs ve fb başarılar merakla bekliyorum :img-wink:

mercan_dede
29-12-06, 16:47
selam arkadşlar valla süperdi bende heyecandan kafayı yiyecektim bir ara acun kafayı yedi taktik falan verdi valla

stormy
29-12-06, 16:49
Bir Yunan TV sitesi yazmisti..Yunan yapimcilar Survivor: the revenge yani intikam isimli ikinci bir survivor dusunuyorlarmis Yunanistan Turkiye ve birde Arnavutlugun olacagi yani 3 ekip..Simdiden baslamsilar hazirliklara deniyordu..belki yeni bir tanesi olacak fb-gs den sonra.

mirus
29-12-06, 17:06
KARSINIZDA yeni atatürk:D:D

Çok sinir bozucu bir benzetme,bu konudan şaka bile yapanları şiddetle kınıyorum!

girl01
29-12-06, 17:37
hala cook mutluyum!derya kazandi,yane türkiye kazandi!basta aslinda umudum bitmisti,ama sonra derya gösterdi gücünü ve kazandi!:good:
acun gercekten finalde cok milliyetcidi,yane ama bende onun yerinde olsayim bende öyle olurdum:img-wink: hele derya topu tutmasi gerektinde,acunun ,,hadi derya,tut su topu,delimisin sen ya" demedi cok komikti:img-hyste

*özgürkız*
29-12-06, 17:38
harikaydı ya bizim üst kattakiler koptular nasıl bağırıyorlar harikaydı
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!!

gokche_rbd
29-12-06, 17:49
süperdi süper

Helal olsun Deryaya iyi dayandaı gerçi ben amfikratis kazanır diye bekliyordum ilk oyundan sonra ama süperdi yhaa derya kazandı :D:D:D

d.cansel
29-12-06, 19:04
İzlerken bir an ölüyorum sandım ya ellerim ayağım titremeye başladı,ki yani kaybetsek o kadar da kötü birşey değil niye böyle oldu anlamadım,derya ya şüpheyle bakmıştım,eğer platonas seçilseydi fakat amfikratis seçilince rahatlamıştım yani emindim aslında biz bu yarışmayı 3-0 kazanırdık Deya çünkü 4 kişilik(İpek'in elendiği) yarışmada bayağı iyi performans göstermişti,Türk takımının kenetlenmesini görmek ne mutluluk verici ya...Hele selim'in yaptıkları valla en çoşkulusu oydu hemen hemen neden acaba?,neyse sonuç olarak,biz kazandık çok mutluyuz gece evde parti yaptım sevincimden ayyy Türk olmaktan o kadar gurur duyuyorum ki...Bir daha ki survivor istediğim gibi değil yani GS ve FB survivoru bana heyecan vermez gibime geliyor,keşke Almanya-Türkiye olsaydı (ama o olsaydı bizim oyuunları kazanma ihtimalimiz daha yüksekti,çünkü eminim her 10 türkten birisi Almancayı biliyordur)Olsun bu da güzel ben bir FB'li olarak yeni yarışmayı sevinçle bekliyorum...:img-wink:

yasemin-gs
29-12-06, 19:21
nasıl tekrarlandı?

yanii sanki derya yeni bi gol atiyormus gibi...eski golleri tekrarlaniyodu..ya anlatamiyorum..bidaha izleme sansin olursa ii dikkat et penaltilara gørursun canim..:img-yes:

ggnibsgk
29-12-06, 19:56
Canim Acun zaten eskiden futbol muhabiriydi. yani adam biliyoda konusuyo :) Hatta internette bi videosu var "samba" diye cok komik! Gulmekten Olmustum izlerken :img-hyste Ama link veremiyorum yasak. Siz anlamissinizdir. ;)

:img-hyste :img-hyste Ay çok teşekkür edeerim canım valla ben bilmiyodummm
O zaman şöyle diyelimm deneyimini konuşturdu dün akşamm.
Eminim o videosu da süperdirr!Ama tabi napıcağımı biliyorum teşekkürler tekrar!
Ya hazır yazmışken bi daha söyliyimm dün akşam süperdi yaaa:happy0064
Bravoo Deryaaa:happy0064

stormy
29-12-06, 20:34
Su an tekrarini gosteriyor..Yanliz Mega tv yunanli yarismacilarin havaalanindan arjantinde otele yerlestigine kadar gostermis..

karizma1975
29-12-06, 20:43
derya, yunanlıları paramparça etti, doğduklarına pişman oldular, yok oldular, tarih sahnesinden silindiler. koçum derya. selim ve ipeğin sevincini samimi bulmuyorum. bence üzüldüler, numara yaptılar.

cyprus_hsn
29-12-06, 21:01
arkadaşlar öncelikle bunun bir yarışma bir oyun olduğunu ve bunları bir politik mesele haline getirmemeniz gerektiğini hatırlatırım. pantelis hariç diğer yunanlı gençler özellikle de deryanın karşısında yarışan çocuk fazlasıyla hoşgörülüydüler bizlere karşı izlediğim kadarıyla. neyse yarışmaya dönelim
ben de dün akşam çok heyecanlandım özellikle de penaltı atışlarında. derya çok fazla hırs yaptı. bu hırs ona yarışmayı kaybettirebilirdi. o yüzden çok endişelendim. neyseki sonunda zafer Deryanın oldu. onu tebrik ediyorum. :)

mona sax
29-12-06, 21:15
evet fazla politikleştirmeyelim..o zaman bende şöle diyim..;
rakiplarimize ders oldu..:img-wink:

Dazzle
29-12-06, 22:01
arkadaşlar öncelikle bunun bir yarışma bir oyun olduğunu ve bunları bir politik mesele haline getirmemeniz gerektiğini hatırlatırım. pantelis hariç diğer yunanlı gençler özellikle de deryanın karşısında yarışan çocuk fazlasıyla hoşgörülüydüler bizlere karşı izlediğim kadarıyla. neyse yarışmaya dönelim
ben de dün akşam çok heyecanlandım özellikle de penaltı atışlarında. derya çok fazla hırs yaptı. bu hırs ona yarışmayı kaybettirebilirdi. o yüzden çok endişelendim. neyseki sonunda zafer Deryanın oldu. onu tebrik ediyorum. :)bence bukadar kesin konuşma orda türkler hakkkında kötü konuşmayan hiçkimseyi gösteremezsin bana deyanın da dedigi gibi adam hakkında demedigini bırakmadılar ama adam onlara cevabını yarışmayı kazanarak gösterdi biz politik girmedik hiç olaylara aksine onlar bizi kışkırttılar benim yunanlara karşı hiçbir tepkim yoktu ama bu yarışma gerçekleri gösterdi bence iyice izlemediyseniz bence bu konuda yorum yapmayın arkadaslar

Dazzle
29-12-06, 22:02
derya, yunanlıları paramparça etti, doğduklarına pişman oldular, yok oldular, tarih sahnesinden silindiler. koçum derya. selim ve ipeğin sevincini samimi bulmuyorum. bence üzüldüler, numara yaptılar.

olurmu öle şey neden sevinmesinlerki sonuçta bu sadece deryanın değil türkiyenin zaferi bana inandırıcı geldi açıkcası hernekadar yarışma baslamadan selimin hal ve tavırlarını begenmesemde sonundaki sevinci çok hoşuma gitti fazlasıyla gercekti

stormy
29-12-06, 22:08
Tekrar seyrettim Derya ile Selim aglarken cok duygulandim...Birde Acunun Derya kaledeyeken Derya Delimisin ne yapiyorsun kendine gel demesi komikti..ayrica tercume hatasimi ne artik ipleri keserken Nadianin Amfrikatis'e Saldir Amfrikatis Saldir demeside komikti hahah ipleremi saldirsin?:D

cyprus_hsn
29-12-06, 22:47
bence bukadar kesin konuşma orda türkler hakkkında kötü konuşmayan hiçkimseyi gösteremezsin bana deyanın da dedigi gibi adam hakkında demedigini bırakmadılar ama adam onlara cevabını yarışmayı kazanarak gösterdi biz politik girmedik hiç olaylara aksine onlar bizi kışkırttılar benim yunanlara karşı hiçbir tepkim yoktu ama bu yarışma gerçekleri gösterdi bence iyice izlemediyseniz bence bu konuda yorum yapmayın arkadaslar

öncelikle şunu belirtmeliyim ki benim yorum yapıp yapmamam sizi bağlamaz. ben izlediğim kadarıyla gördüklerimi yorumuma yansıtmış durumdayım. aynı zamanda yazdıklarım final gecesiyle ilgilidir. tamam onlar bu şekilde davranış sergilemiş olabilir ama bizlerin de onlara karşı aynı davranışı sergilememizi, bunu bir politik mesele haline getirmemizi gerektirmez. bunların milleyetleriyle alakası yoktur tamamen kişilikleriyle alakalıdır. :img-yes:

melis-dikkaya
29-12-06, 23:29
ben de dün akşam çok heyecanlandım özellikle de penaltı atışlarında. derya çok fazla hırs yaptı. bu hırs ona yarışmayı kaybettirebilirdi. o yüzden çok endişelendim. neyseki sonunda zafer Deryanın oldu. onu tebrik ediyorum. :)

Kardeş burda tutup bize bunu politik bir olaya dönüştürmeyin deme.Sen bizi eleştireceğine yunan eğitim sistemini eleştirsen daha memnun olurum.Bizim hiçbir Türk yarışmacımız konseyde gider ayak yunanlılara hakaret etmedi.Ama pantelis...Yoanna vi 2 kiş daha var onlar Bizim hakımızda çok şey söyledi.Bizim hırsımız deryanın hırsıdır.Yenerekde:good: onlara kimin daha üstün olduğunu gösterdik

Tekrarlıyorum;
NE MUTLU TÜRK DOĞANA...TÜRKÜM DİYENE... TARİH TEKERRÜL ETTİ.:happy0064

nejatdidem
29-12-06, 23:33
valla ne diiim helal olsunnn....

dünkü finali değerlendirirsek

amfrikatis kendine çok güvenerek gelmişti ve kesin kazanacak gözüyle bakıodu bnce kendince...
ilk oyunda deryanın kaybedeceği çok belliydi...ondan sora acunun teymuralpın deryayaı avutmaları çok komiktii...
2.turda penaltılar gerçekten heyecan vericiydi...:)acunun ordaki lafları bni öldürdü yani""gerya topa konsantr ol delimisin,herif ztn bunalımda,at 90dan biti işi:)":)
vee süper 3.tur...
dicek laf yok:D
....
bravoo derya diorum başka bişi demiorum:)

cyprus_hsn
29-12-06, 23:35
siz beni yanlış anladınız sanırım. ben başından beri bu olaya hep bir yarışma hep bir oyun gözüyle baktım. tüm yarışmacıları da milliyetlerini, dinlerini, dillerini vs vs değil tamamiyle kişiliklerini göz önüne alarak değerlendirdim. yarışmanın sonunda da bu oyunu kazandığımız için çok mutlu olduğumu gurur duyduğumu dile getirdim...

deadly_angel
29-12-06, 23:51
siz beni yanlış anladınız sanırım. ben başından beri bu olaya hep bir yarışma hep bir oyun gözüyle baktım. tüm yarışmacıları da milliyetlerini, dinlerini, dillerini vs vs değil tamamiyle kişiliklerini göz önüne alarak değerlendirdim. yarışmanın sonunda da bu oyunu kazandığımız için çok mutlu olduğumu gurur duyduğumu dile getirdim...

zaten doğru olan değerlendirmede bu, en başından beri bende olaya bütünüyle türkiye yunanistan olarak bakmadım.çünkü öyle baktığımızda yarışma bi şekilde farklı boyutlara taşınmış oluyor.Politik vs.

Türk takımının çok geç olsada birlik olup deryaya destek vermeleri hoştu.ama o adaya tekrar gitseler yine birbirlerini yerler bundan hiç şüphem yok.

Amfikratis çok iyi yarıştı.Derya şu zamana akdar şansıyla geldi, insanların arkasından dolaplar çevirerek finale kadar geldi ve birinci oldu...Finaldeki performansı çok iyiydi bunu söylemeliyim.Yunan yarışmacılar oldukça naziktiler finalde

Türkiye adına çok sevindim.Güzel bir yarışmaydı.. Güzel bir finalle bitti...

gumus & mehmet
29-12-06, 23:57
bugun tekrari vardi ve ben yine bastan sonuna kadar izledimm oakdar heycanliydimkii derya helal olsun sana turkiye seninle gurur duyor derya okadar cok mucadele verdiki bu yarismada gercekten kutluyorum onu cok durust cok efendi ve cok dobra bir insan

cyprus_hsn
29-12-06, 23:59
zaten doğru olan değerlendirmede bu, en başından beri bende olaya bütünüyle türkiye yunanistan olarak bakmadım.çünkü öyle baktığımızda yarışma bi şekilde farklı boyutlara taşınmış oluyor.Politik vs.

Türk takımının çok geç olsada birlik olup deryaya destek vermeleri hoştu.ama o adaya tekrar gitseler yine birbirlerini yerler bundan hiç şüphem yok.

Amfikratis çok iyi yarıştı.Derya şu zamana akdar şansıyla geldi, insanların arkasından dolaplar çevirerek finale kadar geldi ve birinci oldu...Finaldeki performansı çok iyiydi bunu söylemeliyim.Yunan yarışmacılar oldukça naziktiler finalde

Türkiye adına çok sevindim.Güzel bir yarışmaydı.. Güzel bir finalle bitti...

Evet benim de anlatmak istediğim buydu. Yarışmayı kazandığımızdan ziyade Derya ve Amfikrat'isin yarışmanın sonunda dostça, sıkı sıkı sarılmalarına mutlu oldum aynı zamanda çok duygulandım. İstediğim ve beklediğim güzel bir mesajdı bu. Öyle veya böyle BARIŞ'tan daha güzel bir şey olamaz dünyada :)

deadly_angel
30-12-06, 00:05
Evet benim de anlatmak istediğim buydu. Yarışmayı kazandığımızdan ziyade Derya ve Amfikrat'isin yarışmanın sonunda dostça, sıkı sıkı sarılmalarına mutlu oldum aynı zamanda çok duygulandım. İstediğim ve beklediğim güzel bir mesajdı bu. Öyle veya böyle BARIŞ'tan daha güzel bir şey olamaz dünyada :)

evet, geçmiş ile yaşarsak geleceğe bakamayız, insanlar halen birbirlerine ön yargı ile bakıyolar ve bu ön yargıyı düzeltmek için çoğu zaman bir çaba göstermiyolar bunu bu yarışmada çok daha ii anladım.Birde işin içine reyting olayı girince olay daha da farklı boyutlara taşınıyor tabi.Umarım acunun bundan sonra yapmak istediği türk yunan survivor yarışmasında daha ii münasebetler olur

Muge_ds
30-12-06, 00:37
tamamm geçmiş ilee yaşanmaz önümüze bakmak gerekirr ama arkadaşlarr tarihimizidee unutmamak gerekirr......bana göre tarihini bilmeyen bir insan gelecektee yeni kararlar alırken sağlamm adımlar atamaz!!!bunuda unutmayalımmm..........her türk gencii tarihini,geçmişini bilmelidir!!!!!!!

Dazzle
30-12-06, 00:55
ya bide şöyle bişe var bizimkiler hiçbir zaman aman biz sizi yenmiştik izmirden denize dökmüştük aaa eziklere bak falan demediler aksine onlar bize sataştı yani tabiki bende barıştan yanayım ama tarihimle alay edilmesine hele yanlış şekilde anlatılmasına tahammül edemem sanki biz değilde onlar bizi bozguna uğratmış gibi davrandılar ama bizimkiler yine iyi dayandı fazla bi tepki göstermediler hatta fetih politikası yaptılar platonas demedimi costantinapolis gibi bizde burayı fethettik sanki istanbulu onlar fethetti benim derdim bu arkadaslar yani yoksa kim kazanmış aman yunanlar pis bööö fln değil benim demek istedigim daha öncede belirttigim gibi ben çok hoşgörülüydüm en basndan beri ama artık değilim ilkdefa selimi biyerde sevmiştim pantelise ağzının payını vermişti orası costantinapolis değil istanbul demişti

stormy
30-12-06, 01:00
ya bide şöyle bişe var bizimkiler hiçbir zaman aman biz sizi yenmiştik izmirden denize dökmüştük aaa eziklere bak falan demediler aksine onlar bize sataştı yani tabiki bende barıştan yanayım ama tarihimle alay edilmesine hele yanlış şekilde anlatılmasına tahammül edemem sanki biz değilde onlar bizi bozguna uğratmış gibi davrandılar ama bizimkiler yine iyi dayandı fazla bi tepki göstermediler hatta fetih politikası yaptılar platonas demedimi costantinapolis gibi bizde burayı fethettik sanki istanbulu onlar fethetti benim derdim bu arkadaslar yani yoksa kim kazanmış aman yunanlar pis bööö fln değil benim demek istedigim daha öncede belirttigim gibi ben çok hoşgörülüydüm en basndan beri ama artık değilim ilkdefa selimi biyerde sevmiştim pantelise ağzının payını vermişti orası costantinapolis değil istanbul demişti

cok karistirmissin..onu Selim degil Teymuralp demisti..Ama bizim yarismacilarin hepsi vatansever insanlardi kimse satici falan degildi..

Dazzle
30-12-06, 01:03
cok karistirmissin..onu Selim degil Teymuralp demisti..Ama bizim yarismacilarin hepsi vatansever insanlardi kimse satici falan degildi..

pardon yanlış oldu aman ne farkeder sonuçta bizden biri söyledi verdi agzinin payını baska ne karıştırdım:icon_sorr

Gamze crzy Omer
30-12-06, 01:09
damdan atlamis gibi olucam ama (suanki konuyu bilmedigim icin)
EN BUYUK TURKIYE
diyecektim:)

stormy
30-12-06, 01:13
pardon yanlış oldu aman ne farkeder sonuçta bizden biri söyledi verdi agzinin payını baska ne karıştırdım:icon_sorr

onemli degil kim olsa derdi aynisini bu isimle cagirmayi huy edinmisler Istanbulu..neyse bu basligi kilitlerler herhalde..bir dahaki survivorda ayni heyecan olmaz gibime geliyor..diger takimlardan olanlar tarafsiz kalir.

Gamze crzy Omer
30-12-06, 01:14
ve sunuda eklemek istiyorum gecenlerde survivor galatasaray-fenerbahce baslicakmis diye duydum, ilk once bendemi katilsam diye dusundum :)
ama sonradan dusundugumde ise bu program hicte iyi olmucak gibi geliyor cunku gs ve fb zaten birbirlerine dusman gibi ve bu program sonuclandiginin ardindan ne getirir hicte dusunmek istemiyorum, neyse bunuda soylemis oldum :)

en buyuk GALATASARAY :):):happy0064

adios
30-12-06, 09:58

cok dogru soyledin,, helal aynisini diyecektim sen yazmissin zaten....
ilk bolumde derya yunanlilara "te kanis" nasilsiniz benim adim derya gibi sempatik davranis sergilemis...
onlar ise bize dusman dusman bakmis...
ikidebir tarihi acan onlardan 3-4 kisiydi...
daha fazla susamayiz ki , onlar ne kadar milliyetci ise biz 100 kati milliyetciyiz.
onlar gibi beyin yikanarak kin besleyerek milliyetcilik olunmaz
milliyetci dogunur..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
tebrikler derya
helal olsun sana, Allah buyuk. kendilerini fazla buyuk gorduler Derya yasli diye

girl01
30-12-06, 12:42
belki izleyen yoktur ve ben yaziyim. dün son ütücüye selim gelmisti. armagan sordu nadja ciplak posmu verdi yada evlencekmisiniz. selim de dedi yok sade biraz acik pos verdi ve saten onun isi bu ve bende ona kizmadim. ve evlenmeyi düsünmek icin erken,ama evlenirseler katolik olmaya düsünmüyormus ve kilizede evlenmek istemiyormus. dün aksam selim cok tatlyidi:img-wink:

elonor_19
30-12-06, 12:54
Slm Hakikaten Tarih Bir Kez Daha Doğrulandi...... Halat Kesme Yarişinda Bilmem Sizin Akliniza Da Geldimi Biz Gene Yunanlilari Denize Döktük Yav!..... Buna Inanabiliyorsunuz....... Belki Biraz Irkçi Gelebilir Ama Yok Bizim Memleket Gibi.......

ruya88
30-12-06, 13:28
Evet o son oyunu kim akil etmisse bravo! Gercekten cok iyi bir fikirdi! :img-hyste Bu arada radyoda dj bisey demisti cok gulmustum : "survivor turkiye yunanistani turkiye kazandi. Ama simdi yunanlar, kemence, doner gibi turk icatlarina sahip ciktilari gibi derya icinde "derya aslinda yunan, survivori biz kazandik" derler!" :img-hyste

Dazzle
30-12-06, 14:13
Evet o son oyunu kim akil etmisse bravo! Gercekten cok iyi bir fikirdi! :img-hyste Bu arada radyoda dj bisey demisti cok gulmustum : "survivor turkiye yunanistani turkiye kazandi. Ama simdi yunanlar, kemence, doner gibi turk icatlarina sahip ciktilari gibi derya icinde "derya aslinda yunan, survivori biz kazandik" derler!" :img-hyste

:img-hyste :happy0064 :img-hyste derlermi derler valla heheheh onlardan beklerim ben karadenizliyim horonuma kemençeme bile sahip çıktılar yok be kardeşim okadar uzun boylu değil derya saf türk :img-hyste

cokofato
30-12-06, 14:30
helal olsun deryaya çok harikaydı yüzümüzü kara çıkarmadı onu gönülden tebrik ediyorum çok duygulandım yha ağladılar çok güzel bi final oldu tebrik ediyorum....

EN BÜYÜK TÜRKİYE!!!

nil89
30-12-06, 18:40
selim dün son ütücüde olaylari cok güzel saptirdi
herkes ondan takimini sati diye nefret ediyor
nadyaya asik oldu diye degil
bu arada armagana da gicik oldum metin hakkinda dedikleri yüzünden
uyuz adam kendine baksin mtin kadar dürüst olsun da konussun

DiZiMaNYaĞı
30-12-06, 18:44
evet bende gördüm son ütücüde.
performansından hiçbirşey kaybetmemiş aynı megaloman adam yine sahnedeydi.
armağan en popülerde sen oldun falan deyince selimin e normal olarak falan diye o ukala tarzıyla gülmesinede çok koptum :img-hyste adam stüdyoya girince 3,5 kaslı erkek hastası lolişden başka kimsede sallamadı iyimi :D teymuralp çıksaydı stüdyo inleyince görürdük kim popülermiş kim değilmiş....
armağanın metinde haketti olayıda saçmaydı gerçekten.. gerçi armağanın ne kadar ukala bir adam olduğunu cümle alem biliyor selimle kafalarının uyuşmasına şaşmamalı.
Keşke derya gelse görüşlerini yazsada burdan tebrik falan etsek ama acunun sitesinde açmıştır belki konu.

jade_tuana_89
31-12-06, 00:18
ben aslında deryayı tutmadım ama çokkk tebrik ediyorum hem yaş oalrak ordkai gençleri geçti hem de bi Türk olarak bizi gururlandırdı teşekkürler

cyprus_hsn
31-12-06, 02:07
Ya yarismayi kim kazandi...ben bakamadimda...

Derya kazandı :happy0064

first lady
31-12-06, 13:28
yarışmayı kazanınca ''yunanı yine denize dökdük şansa bak'' diye geçti içimden:img-hyste.deryaya bravo yine gösterdi türkün gücünü:happy0064 :good: herkese iyi bayramlar mutlu yıllarbye

karizma1975
31-12-06, 15:12
hırsımı alamadım. şimdi de survivor Türkiye Ermenistan yapalım. bize iftira atmak neymiş, Ermenilere gösterelim. Ama Selim ve İpek gibileri bu sefer yarışmaya almayalım. Teymuralp, Metin ve Derya gibilerini bulup yarışmaya alalım. f

gülçin_cadı
31-12-06, 18:00
öncelikle yeni başlık hayırlı olsun sonra türkiye takımını derya temsil etti yunanistan takımını amfrigratis temsil etti 1. oyunda amfrigratis kazandı ve derya kazanmak için sure dua fln. okudu 2. oyunda futbol vardı score aklımda değil ama derya yendi 3. oyunda birbirlerinin iplerini kesmeye çalıştılar derya ilk biraz yavaş davrandı sonra hızlandı biraz küçük bir farkla yunanistan takımını yendi yani

EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK!.!.!:happy0064 :happy0064 :happy0064

SÜRMELI
31-12-06, 19:10
hırsımı alamadım. şimdi de survivor Türkiye Ermenistan yapalım. bize iftira atmak neymiş, Ermenilere gösterelim. Ama Selim ve İpek gibileri bu sefer yarışmaya almayalım. Teymuralp, Metin ve Derya gibilerini bulup yarışmaya alalım. f

Bence TÜRKIYE - fransa olsun.. :happy0064 .. Ermenilerde bundan nasibini alirlar

ruya88
01-01-07, 14:25
Israil filistine ne dersiniz? :img-wink:

Kang Joon Sang
01-01-07, 14:53
japonya-çin

kuzey kore-güney kore

jvc_esra
01-01-07, 15:46
japonya-çin

kuzey kore-güney kore

Bencede :) Kuzey Kore ile Güney Kore olursa ...

Kang Joon Sang
01-01-07, 19:54
Bencede :) Kuzey Kore ile Güney Kore olursa ...

japonda da tüm dükkanlarda köpekler ve çinliler giremez denir ;) onların ki çok süt seviyede düşmanlık (ya japonlar gene bir şeyler icat ederler teknolojik bir survivor olur orası :D)

stormy
01-01-07, 19:57
Bence Survivor Kanal D'deki yarismacilar ile Survivor Show TV'deki yarismacilarla Survivor Allstar yapsalar daha guzel olur

Hilo
01-01-07, 21:01
selim dün son ütücüde olaylari cok güzel saptirdi
herkes ondan takimini sati diye nefret ediyor
nadyaya asik oldu diye degil
bu arada armagana da gicik oldum metin hakkinda dedikleri yüzünden
uyuz adam kendine baksin mtin kadar dürüst olsun da konussun

aaaa ne demiski armagan metine?

Kang Joon Sang
01-01-07, 21:03
Bence Survivor Kanal D'deki yarismacilar ile Survivor Show TV'deki yarismacilarla Survivor Allstar yapsalar daha guzel olur
kanald deki eski yarışmacıların erkekleri burdakilerden kat ve kat güçlüydü.Çok rahat yenerler.3.olanı hatırlasanıza voleybolcu olanı.her türlü güç oyunda inanılmaz şeyler yapıyordu..(gerçi güç oyununda elenmesi de ilginç olmuştu)

nejatdidem
01-01-07, 21:39
bu arada arkadaslar sanirim TÜRKIYE-yunanistan tekrar yapilacak...

aa nasıı yanii...nieki...nerden duydun arkadaşım?
buarada evet kanal d ile show survivorcular yarışsa kanal d dekiler yenerdi bencede...çok güçlüydüler ama öle bi yarışma olsa fena da olmazdı hani:)

Hilo
01-01-07, 21:53
aa nasıı yanii...nieki...nerden duydun arkadaşım?
buarada evet kanal d ile show survivorcular yarışsa kanal d dekiler yenerdi bencede...çok güçlüydüler ama öle bi yarışma olsa fena da olmazdı hani:)

valla arkadasim acun sitesinde yazmisti yunanistan rovans istiomus...

stormy
01-01-07, 21:55
Onu ben bir yunan tv gazetesinin haberinde okudum..hatta bir ulke daha belki olup arnavutluk gibi 3 lu survivor yunanlilar planliyor sanirim.

Hilo
01-01-07, 21:57
Onu ben bir yunan tv gazetesinin haberinde okudum..hatta bir ulke daha belki olup arnavutluk gibi 3 lu survivor yunanlilar planliyor sanirim.

nasil yani? TÜRKIYE-Arnavutluk-yunanistan mi??

stormy
01-01-07, 22:03
nasil yani? TÜRKIYE-Arnavutluk-yunanistan mi??

evet bir yunan tv magazin dergisinde yazmisti daha final bitmeden..hatta belkide ismi survivor:revenge gibi birsey olacakmis tabi bu yunan yapimcilarin fikri.

Hilo
01-01-07, 22:16
evet bir yunan tv magazin dergisinde yazmisti daha final bitmeden..hatta belkide ismi survivor:revenge gibi birsey olacakmis tabi bu yunan yapimcilarin fikri.

inaaanmiyorum:) yaw o zmn kazanma sansimiz azalcak ama neysse ii fikirmis üc ülkede,zor gibi görünüyo,en iisi bence TÜRKIYE-Ermenistan-Fransa:happy0064 Gösteririz onlara günlerini;)

stormy
01-01-07, 22:21
bu sadece Yunanlilarin plani Turkiyede bir kanali ikna etmek zorundalar bildigim kadariyla yarismayi yapmak icin..Oyle bile olmasa sonucta ben ikincisi olacagini dusunuyorum..Oteki taraf pek altta kalmaz bence..

DiZiMaNYaĞı
02-01-07, 04:16
Acun kendi sitesinde megatv ile ikinci survivor için yeni bir anlaşma yapmayı düşünüyoruz diye geçen ay söylemişti zaten ama sonra ne oldu bilemem.

heyecanli
02-01-07, 16:37
Teymuralp
O3-ocak-2007 Carsamba Sabah 08:30 Da Showtv Saba Tümer'in Programi "haberiniz Varmi"da

girl01
02-01-07, 18:42
Teymuralp
O3-ocak-2007 Carsamba Sabah 08:30 Da Showtv Saba Tümer'in Programi "haberiniz Varmi"da

haber icin sagol canim,kesin izlemem lazim!:img-wink:

Wolfman
02-01-07, 19:23
Arkadaşlar şimdi Survivor GS-FB yapılmayacak mı? Hiç reklam tanıtım felan göremiyorum da Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim :img-yes:

stormy
02-01-07, 19:26
GS ve FB isim haklarinin kullanmasina karsi cikmis o yuzden ne yapilacagi belli olmadiigi iicn sessiz kaliyorlar sanirim...Aslan-Kanarya yapabilirlermis o da ne kadar uyarsa......Survivor Unluler yapsalar daha iyi olur ahaha...cok merak ediyorum nasil olurdu..:D

mertgs
03-01-07, 00:16
GS ve FB isim haklarinin kullanmasina karsi cikmis o yuzden ne yapilacagi belli olmadiigi iicn sessiz kaliyorlar sanirim...Aslan-Kanarya yapabilirlermis o da ne kadar uyarsa......Survivor Unluler yapsalar daha iyi olur ahaha...cok merak ediyorum nasil olurdu..:D

çok güzel fikir asında ünlüler çiftliği gibi:happy0064 kimse dayanamaz ama:img-cool2

cyprus_hsn
03-01-07, 00:49
Arkadaşlar şimdi Survivor GS-FB yapılmayacak mı? Hiç reklam tanıtım felan göremiyorum da Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim :img-yes:

FB & GS yönetimi böyle bir yarışmada isim haklarının kullanılmasına izin vermedi bildiğim kadarıyla. ama yayınlanmaması en hayırlısı bana göre :img-yes: aksi takdirde yarışma sırasında ve sonrasında yaşanması muhtemel şiddet içeren olayları görmemiz mümkündür. RTÜK, yarışmaya başlamadan el atacak gibi görünüyor. :img-wink:

cyprus_hsn
03-01-07, 00:51
çok güzel fikir asında ünlüler çiftliği gibi:happy0064 kimse dayanamaz ama:img-cool2

bence de iyi bir fikir ama senin de dediğin gibi yarışma sırasında ki yaşam şartlarına ayak uydurabilecek ünlümüz yok bence :img-hyste Survivor da Banu Alkanı düşünün bi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste adaya gitmeden yarışmadan diskalifiye edilir :img-hyste :img-hyste :img-hyste

deadly_angel
03-01-07, 01:03
Takımımı çok seven bir galatasaraylı olsamda ben takımlar arası survivordan yana değilim.Ülkeler arası olsa çok daha iyi olur.

stormy
03-01-07, 01:32
bence de iyi bir fikir ama senin de dediğin gibi yarışma sırasında ki yaşam şartlarına ayak uydurabilecek ünlümüz yok bence :img-hyste Survivor da Banu Alkanı düşünün bi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste adaya gitmeden yarışmadan diskalifiye edilir :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Erman Toroglu, Bulent Ersoy, Ajdar olabilir yarismada :D

Hilo
03-01-07, 01:34
Erman Toroglu, Bulent Ersoy, Ajdar olabilir yarismada :D

stormy sen Son ütücü programini izledin mi?

stormy
03-01-07, 01:36
stormy sen Son ütücü programini izledin mi?

Selimin ciktigini gordum ama konusmalarinin hepsini dinleyemedim sadece Nadia ve kendi ile ilgiili dediklerini duydum...

Hilo
03-01-07, 01:37
hilaldi dimi canim valla ben bakmadim bakamadim yani
ama iyi seyler dememis biri yazmisti buraya
eger gercekse ne hakla der onu selimmi daha cok temsil
etti Türkiyeyi yoksa omzu kirik Metinmi..
bide armagan sey dedi reklamlarda baktim
sanirim en cok populer olan sen oldun dedi
oda yani normal gibi birsey dedi ama yesinler..
en iyisi Teymurdu valla..

eet canim hilal ,tamam saol:)

stormy sende saol

stormy
03-01-07, 01:46
Survivorin ABD deki son yarismasi Survivor Cook Islands'i izlemek istiyrosaniz CBS televizyonunun innertube sayfasinda hepsi var....20 kisi 4 ada 4 ekip 4 u de irklara ayrilmis takimlar hepsi Amerikali beyaz, siyah, asya ve afrika kokenliler...15 bolum kadar..malum sitedende izleyebilirsiniz..