Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
evt. armağan saçmaladı sanki yarışmayı izlemiş gibi konuştu.nadia ya natali dedi ondan sonra da metin e sinir diyo.selime yalakalık yaptı yani biraz
DiZiMaNYaĞı
03-01-07, 22:20
Selimin armağanla programdaki diyalogunu tam izlemiştim ben söyleyeyim.
Armağan pişmanlık duyduğun birşey oldumu dedi selimde evet metinle bir kavgam olmuştu onu yapmamam gerekiyordu ordaki hareketlerimden dolayı pişmanım dedi.Armağanda ama metinde gerçekten adamı sinir ediyor haketti birazda falan deyince selimde ee yani bende zaten sonunda dayanamadım patladım dedi.Diyalo böyle geçti sonra nadia ilişkisi falan işte...
Bu arada metin modelmiş ben yeni öğreniyorum.
Cok merak ettim acaba Armagan Caglayan Metinin neyine sinir olmus..Bir kere Metinin yerinde bir baskasi olsaydi coktan kolum cikti diye yarismayi birakirdi..Pandelisle o cubugu alma yarismasinda cikik koluyla kazanmisti..
deadly_angel
03-01-07, 23:03
Cok merak ettim acaba Armagan Caglayan Metinin neyine sinir olmus..Bir kere Metinin yerinde bir baskasi olsaydi coktan kolum cikti diye yarismayi birakirdi..Pandelisle o cubugu alma yarismasinda cikik koluyla kazanmisti..
tipik armağan yorumu işte biraz izlemekle roman bile yazar o
survivor cook islandsi izlemenizi tavsiye ederim..:)..(malum sitede TheRoundPeg isimli kullanici yuklemis hepsini) cok fazla yarisma var ve yarismalarin hepsi genelde hem fizik hem zeka karisimi..bizdeki yarismalarda kombinasyon pek yoktu..
Kavga bile ederken yumruk yumruga girmiyorlar :)..Kazanan yarismaci super yaristi 1 milyon dolara sahip oldu ayrica oylamayi adada yaptilar ve studyoda oylar acildi kazanan elenen yarismacilardan olusan juri tarafindan belirlendi..Ama benzerliller var: kulisler, calisanlar, tembeller,
Kavga bile ederken yumruk yumruga girmiyorlar :)..Kazanan yarismaci super yaristi 1 milyon dolara sahip oldu ayrica oylamayi adada yaptilar ve studyoda oylar acildi kazanan elenen yarismacilardan olusan juri tarafindan belirlendi..Ama benzerliller var: kulisler, calisanlar, tembeller, ..En guzel yanida surgun adasi var, odulu kazanan birini surgun adasina yolluyor..
DiZiMaNYaĞı
07-01-07, 01:24
penaltı olayı banada çok saçma geldi... koca finalde penaltı ne alaka.
sanırım bunlar aralarında konuştu deryanın güç konusunda bu adamın karşısında duramayacağını düşünüp dengeleri eşitlemek için oyunlardan birinide böyle birşey yapalım demişlerdir 2. oyunu acun son oyunuda yunanlılar seçmiştir.Çünkü dikkat ettim sunucu son oyun başlamadan önce amfirakise bu oyun tam sana göre falan diyordu..
Acun Ilicali Yunanlilarla yeni Survivor yarismasi hakkinda Ekim ayi icin gorusuyoruz demis..Ayrica finalde Aytug olsaymis penaltilar olmayacakmis alternatif bir yarisma olacakmis..
!karbeyaZ!
08-01-07, 17:26
Acun Ilicali Yunanlilarla yeni Survivor yarismasi hakkinda Ekim ayi icin gorusuyoruz demis..Ayrica finalde Aytug olsaymis penaltilar olmayacakmis alternatif bir yarisma olacakmis..
Yine de Aytuğun Amfiye karşı pek şansı olacağını sanmıyorum..İyi ki finalde erkek yarışmacımız olmuş..
Final inanılmaz güzeldi ya, gözyaşlarımı tutamadım! İnsan öyle bi gururlanıyo ki... Halbuki Derya kazandı yani, bize bi katkısı yok, parayı alan da Derya ama öle bi oldum ki, koltuğun tepesinde zıplamaya başladım Derya kazanınca:) Hiç beklemiyodum.
Hem de dikkatinizi çekti mi bilmem, yine DENİZE DÖKTÜK YUNANLILARI:happy0064 Yazık onlara da yau, son yarışma denize düşme olmasaydı belki bu kdr koymazdı onlara da. Kaderlerinde hep "Türkler tarafından denize dökülmek" var anlaşılan:img-wink:
Bu forumu yeni gördüm, ondan yeni yazıyorum:)
Hem de dikkatinizi çekti mi bilmem, yine DENİZE DÖKTÜK YUNANLILARI:happy0064 Yazık onlara da yau, son yarışma denize düşme olmasaydı belki bu kdr koymazdı onlara da. Kaderlerinde hep "Türkler tarafından denize dökülmek" var anlaşılan:img-wink:
ewt benmde dikkatimi çekti. Sanki bilerek bu yarışma konulmuş gibime geliyor. Yani yunanlılar yenseydi " bak siz bizi denize döktünüz ama bizde sizi döktük intikamımızı aldık" gibi bişey çıkardı diye düşünüyorum ben:img-wink:
Amfrikatisle roportaj yapmis yunan tv dergisi..
Cok buyuk hayal kirikligi yasadim..Uzuntuden noelin bile olup olmadigini anlayamadim ama bu para yuzunden degil demis..Arkadaslarim icin uzgunum o an tam olarak neler oldugunu hatirlayamiyorum ama kendime geldigimde gidip Deryayi tebrik ettim demis ve kazansaydim kendime bir ev alacaktim ve biraz daha iyi bir hayat yasayacaktim demis..Yolda karsilastigin insanlar ne tepki veriyor diye sormuslar..Insanlarin cogu uzgunler benim icin demis, ve iyi yaristim ama kazanamadim parayi demis..
Platonas'ın seçilmesi bekleniyodu dimi? Nasıl oldu da Amfi kaldı finale? Platonas daha hırslıydı, düşmanca bi hırsı vardı yani yarı finalde, Amfi biraz daha munisti diyebiliriz sanırım. Yazık, üzüldüm ona da ama, e yani kazanan taraf olmak da ayrı bişi:img-wink:
Survivor aşıkları Beyaz Show'da
Cuma ekranının sevilen şov programı “Beyaz Show”a bu gece; “Survivor Türkiye-Yunanistan” yarışmasındaki aşkları ve maceralarıyla adlarından söz ettiren Selim ve Nadya, şarkıcı Davut Güloğlu ve Best Model Of The World 2006’nin birincisi Julia Lescova konuk olacaklar. Bu eğlenceyi kaçırmayın. 00.00 KANAL D
Ben tüm Yunanlı yarışmacıların ne dediklerini merak ediyorum... Hele ki Pantelis... "Bi Yunanlı kaybederse bu yarışı, Yunanistan'a dönemez" demişti çünkü çok iddialı bi şekilde. Amfikratis kaybedince ne yaptığını da merak ediyorum. Yani o anda? Pek göstermediler çünkü. Diğer arkadaşları teselli ediyolardı Amfi'yi ama Pantelis naptı, ne dedi, bilmiyoruz... Çok bozulmuştur eminim:happy0064
Beyaz show da Nadia ve Selim muhabbeti komikti ya kiz oyle bakiyor ne tercume eden var cogunu dediklerinin.ipe tirmanayaim derken ellerini kestiler...Davut Gulogluda cok komik Nadia ile bagira bagira Turkce konusuyordu, kizda ingilizce ben sagir deglim Yunanim diyor :img-hyste.
Beyaz Selim'e "siz de bi ödül aldınız mı yarışmadan?" diye sorduğunda Selim "Arjantin'den aldığımız ucuz kol saatleriyle döndük" lafına Beyaz'ın cevabı tarihi bi laftı bence: "Yanındaki kızdan utan abi bari, bi de kol saatiyle döndük diyo":img-hyste
Beyaz Selim'e "siz de bi ödül aldınız mı yarışmadan?" diye sorduğunda Selim "Arjantin'den aldığımız ucuz kol saatleriyle döndük" lafına Beyaz'ın cevabı tarihi bi laftı bence: "Yanındaki kızdan utan abi bari, bi de kol saatiyle döndük diyo":img-hyste
evet ya,gercekten cok iyi bir sözdü beyazdan. selim bence cok sempatikti ve ipi tirmandiklarinda elleride fena olmustu ,ama saten alismis:img-wink:
dün beyaz showu bende seyrettim.beyazın seyircilere dönüp kimi destekliyorsunuz sorusuna selimin verdiği cevap çok anlamlıydı.keşke ordaki selim yerine teymuralp olsaydı.selim medyatik olma sevdasındaydı.beyazın ona sen çıkmazsan kimsede bu sorularla karşına gelmez konuşması anlamlı bir mesaj içeriyordu
--greekgirl--
18-01-07, 09:32
survivor yunanistan türkiye çok güzeldi :good:
keşke tekrarı olsa
sas efaristo poli acun:img-wink:
Beyaz haklı çok gülmüştüm orda...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Fakat Selim'de ayıp etti haaa...Haketseydi kazanırdı:img-yes: :img-yes:
Yeni resim :img-wink:
http://img178.imageshack.us/img178/8188/adszej6hp0.png (http://imageshack.us)
tahsinasigiyim
11-02-07, 12:01
SICAK SICAK HABER(Amfikratis)
Duyunca inanamayabilirsiniz ama inanın derim ben Amfikratis i herkes bir sitede evli olarak tanıdı ama bekar çıktı :)Ayrıca Atina`da oturuyo dendi oysaki Amfikratis Selanikte oturur:)ve de;Amfikratis in evinde şu an net bağlantısı yokmuş yani o yüzden msn ini açamıyormuş ama açarsa size haber vereceğim tabii ki.Bu ara bağlantısı yok diye çk sinirliymiş:)Amaa net kafeye gidip mailleri cevaplıo duyrulr;)
güsel haber...:bella :) zaten sitenin birnde bekar yasıodu arkadaşımla ben çok şaşırmıştk ama bekar olduu kesin doğruu yane:):):) :bella ben yunanistana kaçıorum arkadaşlar gelen war mııı :D çeyizimi toplamam lasımm daha :img-haha:
tahsinasigiyim
11-02-07, 17:48
amfikratis bi tane yunan sitesine üye arkadasım orda amfikratise mail atmış oda cwp wermş hemde 3 kere baska biride camerayla konuşmuş galiba resimleri fln göstermiş..:img-wink:
sanırım pathfinder sitesinden bahsediosn oraya bnde üyeyim bi kaç gün önce bnde mail attm..bnde 3 tane adres var ama gerçekten kratis in mi bilmyrm gerçi onlara da attım..hergün pathfindere girip online olanları takip ediorm henüs grmemiş...umarm bna da cwp yasarr en çk istedğm şeyy bu yaa!!!:img-cray: :img-cray:
arkadaşlar bu arada resmler varsa çekinmein koyun veya bana pm ile atınn:):):) gerçktn şu an en çk istedğm şey onla tanşmakk:img-in_lo :img-in_lo
tahsinasigiyim
11-02-07, 19:29
senin nickin üye listesinde gözükmüyo ama,üyeliğine activeleştirememişsin sanırım...ewet melikeyide tanıyorum arkadasım msn dende konuşuyoruz :) o sitenin adıda suan aklımda deil melikeye sorarım :img-wink:
olabilr walla...anlayamıorm çnküü:):) ama msg atabiliorummm... öle olsa msg atamam siteye..:(:( nysee :):) acunılıcalıda nickin amfikratis zachariadis ti dimi sninn???
tahsinasigiyim
11-02-07, 21:21
üyeyim amaa hiç yazmadımm baktım herkes birbirini tanıo çekndim yasmadım ama yorumları fln hep takip ediorm..nickim jijikız acunda..;););)
tahsinasigiyim
21-02-07, 00:18
AMFİKRATİS'in bana fan sitesinin adresini yazarsanız sevinirim
belli bi adresi yok olan da yunanca hiçbişii annaşılmıoo...:(:(
‘Survivor paramı hâlâ vermedi’
İki ay önce Survivor yarışmasında Yunanistan’a karşı yarışan ve birinci olan Derya Durmuşlar, Türkiye’deki yarışmalarda en fazla para ödülünü kazandı ancak hâlâ 250 bin euro’yu alamadı
Vatan Gazetesi
Açıkcası yukarıda verilen habere inanamadım bir türlü Finalde zaten bu adama çantası verilmedi mi? Yoksa o çanta sadece bir gösteriş aleti miydi ? Karar veremedim Ama ben verilmediği konusuna katılmıyorum Hele ki Acun gibi güvenilir ve iyi bir yapımın sonucunda böyle şeylerin yaşanacağına ihtimal vermiyorum Vatan'ın haberlerine pek güven olmaz onu da biliyorum Yine de bekleyelim görelim :img-yes:
tahsinasigiyim
02-03-07, 17:16
Vatan Gazetesi
haydaaaaa yhaa arkadaşınn dediği doğruuu finalde ztnn çantaylaa werildi o paraa:blink:
haydaaaaa yhaa arkadaşınn dediği doğruuu finalde ztnn çantaylaa werildi o paraa:blink:
Onlar bence gostermelik cantalar, galiba parayi kanal veriyor Acun Ilicali degil...Bakin ne demis devaminda...
Survivor paramı hâlâ vermedi’
Detaylı Resim için tıklayınız İki ay önce Survivor yarışmasında Yunanistan’a karşı yarışan ve birinci olan Derya Durmuşlar, Türkiye’deki yarışmalarda en fazla para ödülünü kazandı ancak hâlâ 250 bin euro’yu alamadı
Yarışma için işinden ayrıldığını ve kirada oturduğunu belirten Derya, “Ben çocuk değilim. Onları mahkemeye vereceğim” dedi.
Vatan
deadly_angel
14-03-07, 16:20
İkinci Türkiye Yınanistan Survivor'ı sabırsızlıkla bekliyorum, harika bir yarışmaydı.
Deryanın hala parasını alamamış olmasına çok şaşırdım, demek mahkemeye verecekmiş, versin bakalım:)
Ben mi yanlış görmüştüm acaba final rövanşı başlamadan önce acun helikopterden inince siyah bir çantada göstermedi mi dolarları. Sonra onları iki korumaya teslim etmişti. Numunelik mi serpiştirdiler 250 bin doları o çantaya. Yoksa filmlerdeki gibi acaba o paraların her destesinin üstünde bi tane para altında beyaz kağıt mı vardı ki:) Çok garipsedim. Ben sanmıyorum Derya'nın parasını alamadığını. çünkü bu ödülün tamamını bir ülke vermemiştir. Ortak bir yapım olduğu için yarısını biz yarısını yunanistan vermiştir. Ne yani amfikratis kazansaydı alamayacak mıydı parasını, ayağa kaldırırlardı vallahi dünyayı. KAzıkçı bunlar derlerdi bizim için. Bence biz de öle bir durum olsaydı biz de yapardık aynı şeyi ve yer yerinden oynardı. Haber pek inandırıcı gelmedi.
Yunanlılar rövanş için sabırsızlanıyorlardır... Eee yenilen pehlivan güreşe doymazmış:img-hyste :img-hyste Tek isteğim Pantelissiz olmasınn :img-hyste
aman basimiza sunucu munucu diye geri gelir agzini hayra ac..:img-hyste...yada birini calistiriyordur kendi yerine yarismaya girsin diye..ikincisine cok artist tipler basvurur kesin :img-hyste
deadly_angel
17-03-07, 20:54
Hakkaten Yunanlılar yapılacak ikinci yarışmayı almak için sabırsızlanıyorlardır.İlk yarışma çok eğlenceliydi her bölümü heyecanla bekliyodum.İkincisininde böyle olacağına eminim.
bende gördüm..elinde bir şapka vardı.. galiba şapkadan Nadia çıkartacak:img-hyste :img-hyste
dikkat etsinde yanlislikla Pandelis falan cikmasin sonra basina is alir ::img-hyste :img-hyste
tahsinasigiyim
27-03-07, 20:52
dikkat etsinde yanlislikla Pandelis falan cikmasin sonra basina is alir ::img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste ayyyyy gülmktn öldmm çok güsel demişin walla:img-hyste yhaa zatenn ben oo selim e bakmaktann başlarda amfi yi farkedememiştimm ona üzülüorumm;!!!baştaa selim e asılıodmm:img-pilot bakalımm dediiniz gbii şapkadan pantelis mi çıkıcakk:img-hyste :img-hyste ayyyyyyyyy şakasıı bilee mide bulandırıcıııı:img-hyste :img-yes:
http://img46.imageshack.us/img46/6548/66826940ta3.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/4223/53076319sc0.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/204/88217489rx2.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/8358/23908684nt4.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/8844/85448240ro1.jpg
Benden sizlere finalden birkaç resim
bende gördüm..elinde bir şapka vardı.. galiba şapkadan Nadia çıkartacak:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste ay koptum.. cikarmi cikar belli olmaz..
09Eylülüm09
27-03-07, 23:06
iyyy gördügüm en berbat yarismalardan bitanesi. hem türkleri ve yunanlilari biribine daha cok düsürdüler, hadi bu neyse o kadar önemli degil :)
ama survivor mi flirt yarismasi mi belli degil, illa bi yarismaci rakip takimden birisine asik mi olmasi gerek, nerde ipsiz sapsiz ask var zaten onu bulurlar :):)
ya su yarismaya aslanlar-kanaryalardan yarismacilari koysalarya =D, yine yenecegimize inaniyorum enazindan ordaki güzel insanlari daha fazla tvde görmüs oluruzzz
deadly_angel
28-03-07, 19:23
Survivor Aslanlar Kanaryalardan birilerinin gitmesi bence çok saçma olur, zaten böyle birşey yapmazlar.Sonuçta her iki yarışmaya katılma amaçları biribirinden çok farklı.Bu işi yalnızca para olarak görenlerde var, takımının bayrağı adaya dikilsin diye katılanda var, eğlenmek için orda olanda var.
İkinci Türkiye Yunanistan yarışmasında daha düzgün yarışmacılar seçmeli Acun.
Survivor Aslanlar Kanaryalardan birilerinin gitmesi bence çok saçma olur, zaten böyle birşey yapmazlar.Sonuçta her iki yarışmaya katılma amaçları biribirinden çok farklı.Bu işi yalnızca para olarak görenlerde var, takımının bayrağı adaya dikilsin diye katılanda var, eğlenmek için orda olanda var.
İkinci Türkiye Yunanistan yarışmasında daha düzgün yarışmacılar seçmeli Acun.
aslanlar kanaryalardaki yarismacilarii almaz acun zatn :sad53: , ama teymurda katilmak istiyormus..
ayrica bencede en güzel survivor ilk kanald'deki survivordu müzikler bile bence daha güzeldi .. kel kafali adamda ayri bir heycan katiyordu özellikle konseylerde.. ah birdeee kemal vardi:sad53:
ahhh Kemal ahhh :img-in_lo :img-in_lo Sunucu gerçekten çok iyiydi,çok iyi yönetiyordu yarışmayı,tam survivor konseptine uyan bir sunucuydu...Haklısın müziklerde çok farklı bir hava yaratıyordu..Konseyler çok ciddi olurdu..Gidip aman Derya oğlundan ayrısın demek diye ağlanmazdı konseylerde... O yarışmanın kızlarını çookk seviyordum özellikle de Irmakk !! süper bir kızdı..Kemal ve Celal'i çok severdim.. Kemal tip olarak Celal karakter ve güç bakımından çok iyilerdi :)
Teymur abim inşallah diğerine de katılır ama alırlar mı bilmiyorum...Bu yarışmadan aklımda kalan isimler TEYMUR,ÇİĞDEM ve METİN !! Bide tabiki AMFRİKRATİS :img-in_lo Diğerlerini hatırlamak bile istemiyorum ! Özellikle selim ve onuru... :dito
aynennnn.. omuz omuz omuzzzzz !!!!!! videolara bakiyorumda tüylerim diken diken oluyor nasildi kudurmuslardi yunanlilar.. gerçi onlar her yendigimiz oyunlarda kuduruyodularya :img-hyste tek erkek kizlari güldürüyoduu.. çok hostuuu yaa
Irmakta zaten o yarismanin en güçlü kiziydi !! Selinde çok tatliydi, ben mavi takimi tutuyordum her nekadar bastan kazanamiycaklarini bilsemde.. sonunda ebru-irmak-selin ve kemal kalmisti
http://img74.imageshack.us/img74/7337/33704862cd0.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/7003/42476067ia7.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/6105/56275687pi1.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/6622/78092740un0.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/4570/89564882kv9.jpg
tahsinasigiyim
01-04-07, 11:05
allahııııııımmmm :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo Amfiiiiiii:img-in_lo :img-in_lo özlemm çok sağoll yhaaa çok tatlııı dimi meliis hakkaten bndee özlemişimmm:img-in_lo çok karisma adam yha maşallaaaahh allah sahibine bağışlasın dicem ama sahibi var mı yok mu daha tam anlayamadık:img-hyste ellerine sağlık cnm bizleree,gözlerimizee Amfi ziyafeti çektiğin içinn :happy0064 :happy0064
!karbeyaZ!
01-04-07, 20:11
Bunları eklemeden geçemeyecem:img-hyste
Onurcum seni özleyecezz..Sadece Acunmedyaya girme arada buraya da uğra:img-hyste
http://img178.imageshack.us/img178/2139/17055452or4.png
http://img95.imageshack.us/img95/1589/76784750wk7.png
http://img95.imageshack.us/img95/9476/37244367ha0.png
http://img182.imageshack.us/img182/8642/92876867bs2.png
deadly_angel
01-04-07, 20:45
ayyyy amfi resimlerinden sonra bunlar hiiiççç iyi gelmedii !!!! bi amfiye bakın bide bunaa :blink: :img-cold: :mad72: :img-fear2 :img-gun: troest :dito sakın gelme sakıınnn !!!
hakakten ya, ben onuru hiç sevmiyodum, çok erken elenmeside isabet oldu, finalist seçiminde yine saçma sapan konuşmuştu sinir etmişti beni
!karbeyaZ!
01-04-07, 20:59
hakakten ya, ben onuru hiç sevmiyodum, çok erken elenmeside isabet oldu, finalist seçiminde yine saçma sapan konuşmuştu sinir etmişti beni
Al Onuru vur Selime!! ikisi de aynı :img-hyste Onurun Teymurla Metinin yakasına rozet takışını unutamam:img-hyste
tahsinasigiyim
01-04-07, 22:25
ayyyy amfi resimlerinden sonra bunlar hiiiççç iyi gelmedii !!!! bi amfiye bakın bide bunaa :blink: :img-cold: :mad72: :img-fear2 :img-gun: troest :dito sakın gelme sakıınnn !!!
:img-hyste meliiisss öldürdünn beniii yhaaa:img-hyste :img-hyste gülmekten kırıldımm:img-hyste ayyyy hakkatenn amann o uğramasınn buralaraa yhaa:img-hyste
deadly_angel
01-04-07, 22:28
Al Onuru vur Selime!! ikisi de aynı :img-hyste Onurun Teymurla Metinin yakasına rozet takışını unutamam:img-hyste
karbeyaz sanırım yanlış anladın ben Selim fanı değilim (yada ben yanlış anladım, kusura bakma)
Benim Survivorda kıl olduğum üç karakterden ikisi Onur ve Selimdi, ötekide Yunan Takımındanda Pandelis:)
Umarım ikinci yarışmada böyle garip, konuşmayı elverişsiz tipleri koymazlar
!karbeyaZ!
01-04-07, 23:16
karbeyaz sanırım yanlış anladın ben Selim fanı değilim (yada ben yanlış anladım, kusura bakma)
Benim Survivorda kıl olduğum üç karakterden ikisi Onur ve Selimdi, ötekide Yunan Takımındanda Pandelis:)
Umarım ikinci yarışmada böyle garip, konuşmayı elverişsiz tipleri koymazlar
Yok cnm Selimcisin diye demedim..Alıntı yapmamın nedeni Onur için finalde saçma sapan konuşmuştu dediğin içindi..:img-wink:
Bu yarismadaki yarismacilar su an neler yapiyor haberi olan var mi?Derya halen parasini alamadi mi?Selim sirkte yarisacakmis..Digerleri?
deadly_angel
02-04-07, 00:02
Yok cnm Selimcisin diye demedim..Alıntı yapmamın nedeni Onur için finalde saçma sapan konuşmuştu dediğin içindi..:img-wink:
öyleyse kusura bakma:img-wink: finalde yaptığı takı merasimi akılma geldikçe hala gülüyorum ''Sayın Acun birşey söyleyebilirmiyim'' :img-hyste
Derya yakında Serap Ezgüye çıkarsa hiç şaşmayın:)
Derya yakında Serap Ezgüye çıkarsa hiç şaşmayın:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste koptumm
stormy onur fotomodellik yapacak sanirim :img-hyste :img-hyste .. fotolarini bir görseniz daha bunlar nekii karbeyazin ekledikleri, en kisa zamanda digerlerini eklicem !!:img-hyste
onur ,ektigi her resmi siteye ekliyoo, valla her resminde kopuyorum, yani resimleri ayirmadan yok sunda iyi çikmamisim bu güzel degil demiyor hepsini ekliyo :img-hyste :img-hyste ... her halimle süper yakisikliyim der gibi
:img-hyste :img-hyste :img-hyste koptumm
stormy onur fotomodellik yapacak sanirim :img-hyste :img-hyste .. fotolarini bir görseniz daha bunlar nekii karbeyazin ekledikleri, en kisa zamanda digerlerini eklicem !!:img-hyste
onur ,ektigi her resmi siteye ekliyoo, valla her resminde kopuyorum, yani resimleri ayirmadan yok sunda iyi çikmamisim bu güzel degil demiyor hepsini ekliyo :img-hyste :img-hyste ... her halimle süper yakisikliyim der gibi
1 nisan sakasi mi yapiyorsun ?:img-pilot :img-pilot galiba 1 nisan falan sakasi bu :)
http://img132.imageshack.us/img132/9364/28923324dj6.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/5887/20597987pp3.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/4128/13wk9.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/3143/10da7.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/9903/11yc8.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/6926/12sj9.jpg
deadly_angel
02-04-07, 15:40
Neden Derya parasınımı alamamışki sanırım ciddi olarak söylenen bi laf değil malüm dün 1 nisandı herneyse özlem resimlerin devamı gelir inşallah
Yoo bu nisan 1 değildi, derya yarışmadan kazandığı parayı hala alamamış.
valla öyle yada böyle ehrkes onu gibi olmalı, adam kendiyle fazlasıyla barışık. Hatta bu öyle birşeyki final haftasında hala Nadianın kendisine aşık olduğunu düşünüyordu:)
deadly_angel
02-04-07, 15:52
Neee??? Nadia'nın kendisine aşık olduğunumu düşünüyomuş :img-hyste hadi canım ben bu yarışmayı her hafta izlerdim öyle bişey duymadım demek böyle şeylerde olmuş benden nasıl kaçmış :) parasını hala alamamış olması galiba paranın vergisini ödeyememiştir o yüzdendir
Nadia yarışmanın ilk haftalarında herkesle ilgilendiği gibi Onurlada ilgileniyordu, hatta bir yemek filan sözkonusu olmuş.Tam bilmiyorum ama sanırım Onur olayı tamamen yanlış anlamış.Nadianın kendisine aşık olduğunu düşünmüş (Kendisi fena kaptırmıştı kendini Nadiaya)Onur beni en çok bu konuda güldürüyordu, duygularıyla oynanan gururlu genç kılığında konuştukça konuştu:) Belki internet sitelerinde hala bu konuyla ilgili açıklama yapıyodur.
Deryanın parasını vergiden dolayımı alamamış olduğunu tam bilmiyorum ama mantıksız değil.
tahsinasigiyim
02-04-07, 17:17
özlemcim öncelikle çok sağol cnm walla Amfi yi gördükçe neşem yerine gelio ayrıca Meliscimm efett cnm Onur bu ülkeyi terketsinn yhaa:):) ama kapımıs amficiğimise her zmn açık zatenn en son yazıştığımızda bu yaz istanbula ziyerete gelmeyi düşündüğünü,burdaki tepkileri merak ettiğini söylemişti...
keşke tekrar görüşebilsek sorarım inş. gelir yhaa onunla yüzyüze konuşmayı çok istyrm hee bu arada okuduğum bi habere göree amfi ewli değilmişş (gerçi daha önce de bu haber çkmıştı) ama asıl bomba bu değil...Amfi yarışmada Çiğdem den çok hoşlanıyomuş!!!:D:Dgittiğinde çok üzülmüşş..zaten isim vermemiş ama takım arkadaşlarımın çoğu çiğdemin güzel bir kız olduğunu dile getiriolardı fln demişş...:D:D yhaaa!!:D amaa Allah içinn bncde türk takımının en güsel kızı çiğdem di...ayy kşkee amfi ylee oo beraber olsaydıı(tabi çiğdem evliymişş,imkansızdıı:(:() walla n güsel amfi de sık sık bize uğrardıı :happy0064 ama nrdeeeee:(
tahsinasigiyim
02-04-07, 18:10
tahsinasigiyimAmfi evli değil ama kız arkadaşı var hani bi kere tüm yarışmacıların akrabaları vs. ekrandan görüp onlarla konuşuyolardıya o zamanda Amfinin kız arkadaşı gelmişti ama pek güzel bi kız değildi ben onu görünce çok şaşırdım yani Amfi çok yakışıklı bi adam bu kızda ne bulmuş falan dedim gerçi doğru bi tespit değil ama ne yalan söyleyim öyle düşünmüştüm
eftt görmüştüm ama ne bileyimm hakkatenn kendimi bi türlüü oo kızın sefgilisi olduuna inandırmak istemedimm yhaa:img-hyste nysee gönül buu ota daa konarr................... :img-hyste :img-hyste :img-pilot bizz amfiden bahsedelimm karıştırrmayalım sefgilisini flnn ztn o kızı hiç sefmedimm:icon_evil :icon_evil hemm şuu deryanın parasını alamamasıı biras kolpa gibi geLdii bana bilmiorm ama böle kaliteli bi yarşma böle büük bi hata yapmas die düşünüorm tabi bilemem ama benm fikrm buu...:img-yes: :img-yes: :icon_whis
Siz Onur'un Nadia meselesini diyosunuz bende sandım derya nadiyaya aşıkmış :img-hyste :img-hyste
Ya kimse alıntı yaparak yazmasın ama ben Onuru hiç sevemedim tuaf bişey var onda çok antipatik birisi finalde yapmadığı kalmadı selimide sevmem ama bayraklar çıkarttı sürekli bişeyler çıkartıp tartışma yaratıp durdu zaten yarışmadada aynısını yapıyodu tabi bunlar benim kendi düşüncem herkes benimle aynı fikirde olucak diye bişey söz konusu bile olamaz
bende senin gibi Deryayi diyorlar sandim..
Yoo bu nisan 1 değildi, derya yarışmadan kazandığı parayı hala alamamış.
valla öyle yada böyle ehrkes onu gibi olmalı, adam kendiyle fazlasıyla barışık. Hatta bu öyle birşeyki final haftasında hala Nadianın kendisine aşık olduğunu düşünüyordu:)
ama sanirim bizim gormedigimiz bilmedigimiz bir Nadia daha var galiba :)..Ayni Nadia olamaz...:img-hyste
aa arkadaslar lütfen ama ! maria nadia felan geçmisde yasanan ve onurun pisman oldugu seyler, suan çok mutlu oldugu bir kiz arkadasi var, birbirilerini övee övee bir hal oldular :img-hyste .. ve kendi kendilerine nazar degmesin diye birseyler yazip duruyolar acunun sitesine, yazik kimse birsey demiyo ya.. :img-hyste
!karbeyaZ!
08-04-07, 17:59
demek mutlu bir ilişkisi varmış:img-hyste Allah mesut etsiinn:img-hyste
Ayy eklemeden duramayacamm..:img-hyste
http://img339.imageshack.us/img339/8014/270340760img1lb4.jpg
Olmadı Toni Braxton'un Unbreak My Heart şarkısını bul bir yerden. Survivor'da dinlemiştim ilk defa çok güzel bir slow parçadır. :)
Neyse yaa ben o arkadaştan bahsetmek istemiyorum...
Amfrikratisin Türkiye ve Yunanistanda çoookk hayranı oldu bu yarışmayla birlikte...Yarışmanın en düzgün karakterli 4 insanından biriydi... Çok düzgün ve efendi yarıştı...Biz onu herzaman çok seviyoruz...:img-wink:
en sevdiğim Amfi resimlerinden biri :) süper çıkmış..
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/adszfffrb5.png
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010370.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010372.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010396.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010404.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010835.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/P1010837.jpg
özlediniz miii ?????? :img-hyste :img-hyste :img-hyste yarışma programlarının gelmiş geçmiş en sempatik (!) insanı..tabi biri var ondan önce gelen ama yazmıyım şimdi o bilio kendini :D
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/18235251.jpg
Metin abim bitanesin senn...Bu resimleri bi zamanlar tv kartım vardı o zaman çekmiştim,ama eklemeye üşenmiştim :D
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/18205219.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u217/mel_oz/18205229.jpg
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.