PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

muratcania
30-09-06, 22:38
2 bólümü indire biliciim bi sayfa biliyomusunuz arkadaslar???
feride bi link verdim ben ama onda 1.cı bolumu indirebiliyoruz 2.ci bolum hazırlanıyomus ayrıca bugun aksam 23:30 civarı hem yeni bolum olarak onur-fulya duellosunu izleyecez hem 2.ci bolumun tekrarını:img-grin2

BeatriXx
30-09-06, 22:43
Benim bildiim kadar yarisma tamamen bittikten sonra, final dahil, yayina girmeye baslior, yani bence final oynandi ve kimin yendii belli,
Bu tur yarismalarda bosuna sozlesme imzalamiyorlar,

hollanda survivoruna katilan bi ogretmenim vardi o anlatti yarismaya baslamadan once sozlesme imzalamislar (yarismayi kazanin ismini kesinlikle soylememeleri gerekiomus yoksa felaket bi para cezasi yiyolarmis) ve ogrtenmenin anlatiina gore yarisma bitti final oynandi ve sonra yayina girdi,

simdi de oyledir cunku bu survivor her yerde ayni formatta, durup duruken format degistiremezler

@ yehhuuu

tabii kavga olur, dediin gibi ortam acaiip gerilim , fakat bu kadar kavga olurmu ya??? ozellikle bazi kisiler cok kavga yaratiyor ozamanda aklima soru isaretleri olusuo, misal onur: oyuncuymus, boyle kavga ettikten sonra baya bi goz onune gelio bu goz onune gelme onun cok isine yariyabilir diilmi ama??

---
bu arada bizim takim gercekten cok kotu organize oluo, kendileri de bunu farkinda, bkz dunku konsey, insallah bunu netice olarakta gosterebilirler

Hyr.. Tamam Yarışma Bitti öLe Yayına SoktuLar ama 1.beLLi değiL
finaL Olucak CanLı Yayında..Aynı 1. Survivor'daki gibi... ;)

muratcania
30-09-06, 22:46
Hyr.. Tamam Yarışma Bitti öLe Yayına SoktuLar ama 1.beLLi değiL
finaL Olucak CanLı Yayında..Aynı 1. Survivor'daki gibi... ;)
katılıyorum bencede final canlı olacak

BeatriXx
30-09-06, 23:06
Şu Yarışmanın erkekLerden 5Lisi;
Uğur Selim Celal Özgür TeymuraLp oLsa YunanLıLarın %10 Şansı kaLmaz ama İşte...

muratcania
30-09-06, 23:11
bence turklere Meriç girse yeter adam orda tum yunanlıları kacırırdı :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

mliSrkan
30-09-06, 23:28

Müthiş olurdu o 5li olsaydı gerçekten...bende yazmıştım zaten Uğur-Celal-Özgür süperlerdi...Yarışmanın sonuna kadar birliktelerdi...Gruplar birleşene kadar da birleştikten sonra da hep organize oldular adada yaşamayı bildiler...

Bu yarışmada Türkler kendi aralarında organize olup yaşamayı öğrenemediler ki Yunanlılara karşı oyunlarda meydan okusunlar...

mliSrkan
30-09-06, 23:29
bence turklere Meriç girse yeter adam orda tum yunanlıları kacırırdı :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

çok güldüm yaa :D:D:D evet valla iyi fikirr..Meriç olsa yeter :D

BeatriXx
30-09-06, 23:32
Merhaba sevimli_cadı ve diğer arkadaşlar hoşbulduk:)Derya ve Selim için yaptığın teşhislerin harikaydı doğrusu,inan bana sanki ben konuşuyorum sandım.Doğru insan davranışları üzerine mantıklı bir açıklama yapmışsın!Ama şunu da bilmeni isterim ki;Herkesin istediğini düşünme özgürlüğü sadece sana ait değil bana da aittir:)Ben de bu sayfada düşüncelerimi paylaştım,halkımı aydınlatmak amacındayım!Benim performansımı görmeniz pek nasip olmadı çünkü bana yarışmalarda hiç hak tanımadılar,en iyisini biz yaparız dediler,çok bencilce davrandılar ve sizlere ekranlardan bunlar yansıtılmadı!En azından şurada yüzbinlerce vatandaşıma kendi adıma ve maruz kaldıklarım adına iki satır yazayım da,kimin özünde ne olduğu bilinsin!

Onur Kusura bakmada sende benciLce(!) davranmaLarına İzin Verip Pasif Kalmasaydın....
Kendini Herşeyden ve herkesten soyutLamışsın resmen...Yani İzlediğim kadarıyLa Çok değişik bi Yapın var..derya'nın O Yaptığına bende Çok Kızdım.. ama sen yinede Sustun Şaşırdım yani ama saygından heralde..

ayrıca Selim hakkında arkadaşın Yaptığı Teşhis Oldukça saçma
Selim Adanın En Yakışıklısı evet...
Ama bu yüzden HavaLarda gezdiğini Görmedim ben aynı zamanda adada en Çok iş YapanLardan ...
bunLarda Bnm düşüncem Tabiki...;)

BeatriXx
30-09-06, 23:37

Hakikaten YunanLıLar sonucu bekLemeden kaçarlardı Valla :D

mliSrkan
30-09-06, 23:44
Onur Kusura bakmada sende benciLce(!) davranmaLarına İzin Verip Pasif Kalmasaydın....
Kendini Herşeyden ve herkesten soyutLamışsın resmen...Yani İzlediğim kadarıyLa Çok değişik bi Yapın var..derya'nın O Yaptığına bende Çok Kızdım.. ama sen yinede Sustun Şaşırdım yani ama saygından heralde..

ayrıca Selim hakkında arkadaşın Yaptığı Teşhis Oldukça saçma
Selim Adanın En Yakışıklısı evet...
Ama bu yüzden HavaLarda gezdiğini Görmedim ben aynı zamanda adada en Çok iş YapanLardan ...
bunLarda Bnm düşüncem Tabiki...;)

Bencede öyle...Selim havalarda falan değil...Adanın en yakışıklısı ve aynı zmnda fiziki açıdan en güçlülerinden biri...Onur'un burada başka yarışmacıları eleştirmesini ben yanlış buluyorum çünkü daha yarışma bitmedi biz izliyoruz ve daha yeni yeni tanıyoruz onları...Ayrıca yanlış yansıtıldığını da düşünmüyorum insan zaten herşeyiyle yada bir bakışıyla belli eder kendini merak etme...Ben baştan beri takip ediyorum Onur'u pek sevmedim ama kötü bir düşüncemde yoktu..Farklı biri diye düşünüodum....Nadyadan Mariadan hoşlanması da gayet normal..Özellikle Nadyadan :D Ama Fulyanın ismini yazdığında yaptığı hareketler,bakışları,konuşmalarından sonra ben elenmesini istedim o an..Survivor olacak kadar güçlü bi yapısı yok zaten...Kusura bakma Onur..:(

muratcania
01-10-06, 00:41
teymurla metin arasında bir tartısma cıkmıs konseyden sonra benim anladıgım kadarıyla turk grubu hep birlikte Onur un elenmesine karar vermiş ama Metin bozmus bence iyi de etmiş en sevmedigim seydir milletin birlesip bi kişiye endekslenmesi Aytug un yukunude metin cekti cunku aytugda desifre oldu fulyanın ismini verince ama nedense hepsi Metin e yuklendi. ya ben yinede tam olarak anlayamadım gercekten kesin anlayan varsın aydınlatsın bu konuda. yarısmacılardan biride belirtebilirse bu durumu sevinirim

sevimli-cadi
01-10-06, 00:47
hayret bisey metin gozumden dustu nasil ya konseyden cikinca oylari desifre etmis olurmu ya o zaman niye gizli oy veriyorlarki
onun ustune teymur yarim saat yanlis oldugunu soyluyor selimde ayni sekilde ama adam anlamiyor ustune ustluk aralarinda konustuklari ozel seyleride soylemis cuss yani ben o anda sac saca bas basa girisirdim ya
teymur sabirli adammis sonrada metin teymurla tartisiyor diye onur pis pis etrafa bakiyor teymurda delirmis sonunda
birdaha burada kimseye guvenmiycem diyor dogru laf tasiyorlar olaya bak adam guvenmis konusmus.
bende dun seyredince allah allah demistim ne alaka teymurla onur tartisiyorlar demistim buyur iste ki su ana kadar en az konusup isini yapan adamdi teymur onuda cildirttilar sonunda
cok ayip cok

sevimli-cadi
01-10-06, 00:49
ha muratcania birde beraber oylama karari aldiklari icin ve metin bozdugu icin degil yaa hayret bisey teymur metinin verilen oylari desifre etmesine deliriyor

mliSrkan
01-10-06, 00:52
Ben hem Teymur'u hem Metin'i haksız buluyorum bu konuda...Böyle olaylarda arkadan iş çevirme olayından nefret ederim...bir insanı dışlayıp elemeye karar vermeleri..Aralarında gizlice anlaşmaları çok kötü...Herkesin kendi kararını vermesi gerekirdi...Fulyanın şok olduğu konuda böyle karar vermişler ve uymayan kendi kararını verenler olmuş demek ki...İyi yapmışlar..

Metin'in yaptığı olay da kötü..Bu olayın içine girmiş sonra uymamış ve diğer arkadaşlarının yaptıklarını ortaya döküyor..Konuşulanları anlatıyor.Şimdi mi aklına geldi Onurun yanında olmak..kendini öne çıkarmaya çalışmış o da bence..

muratcania
01-10-06, 01:13
Ben hem Teymur'u hem Metin'i haksız buluyorum bu konuda...Böyle olaylarda arkadan iş çevirme olayından nefret ederim...bir insanı dışlayıp elemeye karar vermeleri..Aralarında gizlice anlaşmaları çok kötü...Herkesin kendi kararını vermesi gerekirdi...Fulyanın şok olduğu konuda böyle karar vermişler ve uymayan kendi kararını verenler olmuş demek ki...İyi yapmışlar..

Metin'in yaptığı olay da kötü..Bu olayın içine girmiş sonra uymamış ve diğer arkadaşlarının yaptıklarını ortaya döküyor..Konuşulanları anlatıyor.Şimdi mi aklına geldi Onurun yanında olmak..kendini öne çıkarmaya çalışmış o da bence..

olayın acıklaması bu galba

muratcania
01-10-06, 01:14
ya arkdaslar farkındamısınız o kdr tartıstılar gruplasma olacak diyoduk fulya gittik hepsi arkadas oldular yine dirlik beraberlık geldi SELİMLE DERYA da bundan bahsetti demek bir bakıma FULYAnın gitmesi iyi oldu yane allahtan AYTUG ile METİN uymayıp FULYA nın ismini vermişler:img-grin2

muratcania
01-10-06, 01:16
hayret bisey metin gozumden dustu nasil ya konseyden cikinca oylari desifre etmis olurmu ya o zaman niye gizli oy veriyorlarki
onun ustune teymur yarim saat yanlis oldugunu soyluyor selimde ayni sekilde ama adam anlamiyor ustune ustluk aralarinda konustuklari ozel seyleride soylemis cuss yani ben o anda sac saca bas basa girisirdim ya
teymur sabirli adammis sonrada metin teymurla tartisiyor diye onur pis pis etrafa bakiyor teymurda delirmis sonunda
birdaha burada kimseye guvenmiycem diyor dogru laf tasiyorlar olaya bak adam guvenmis konusmus.
bende dun seyredince allah allah demistim ne alaka teymurla onur tartisiyorlar demistim buyur iste ki su ana kadar en az konusup isini yapan adamdi teymur onuda cildirttilar sonunda
cok ayip cok
ya bence oyları desifre etme olayı da yanlıs ama bence onceden bi kişinin kuyusunu kazma olayı ondan cok daha yanlıs eger metinde onurun ismini verecegını soleyip fulyanın ismini vermek istediyse orda hatalı ama ne olursa olsun bence elemede herkes ozgur iradesiyle oy vermeli bole kuyu kazarak degıl

sevimli-cadi
01-10-06, 01:19
hayret biseysiniz ya kavga ondan cikmiyorki
metin oylamanin ardindan olaylari desifre ettigi icin cikiyor tabiiki ayni fikri paylasanlar olacak aralarinda konusacaklar takim icin kimin gitmesi uygun diye herkes kafasina gore verse alakasiz sonuclar cikip alakasiz adamlarda gidebilir
takim icin beraber ayni dusuncedekiler gorusecek tabikide ama
oylama gizli yapiliyor tamam ardindan gecmis olsun noolduysa oldu metin niye gizli konusulanlari desifre ediyor yapmayin yav.
o zaman acik oylasinlar
kavga bu yuzden cikmis aralarindaki fikir birligi bozuldugu icin kimse kimseye niye boyle yaptin demiyorki desifreye laf ediyorlar.
bu arada onur devamli yanliz roportajlarda kendi fikirlerini soyluyor
milletin ardindan taklitlerini yapiyor igrenc bisey turkiye izliyor adam arkadan deryanin yada teymurun adice taklitlerini yapiyor bumu adalet simdi.
bak onurdan baska kim kimin arkasindan konusuyor boyle kizan milletin suratina soyluyor mesela derya acik acik soyluyor adam yada teymur kizdimi kiziyor kenara cekilip yanliz sacma sapan taklitler yapmiyor.
bi dusunun sonrasindada fulya gidince gece konusup yunanlilar boyle bizi yer fikrinde birlesip tekrar arkadas oluyorlar
teymur onurun anlattigina guluyordu o ara avaz avaz
gecede birakmis kizginligini ertesi gun devam ettirmiyor

sema295
01-10-06, 01:21
fulya ya basdan beri gicik olmusdum o kendini begenmis tavirlari beni hasta etti...yuruuuuuuuuuuuu fulya anca gidersin

stormy
01-10-06, 01:24
Selimin Onuru sasirtmaya calismasida ayipti biraz..Yanliz bu gruplasmalar Yunanlilara yariyacak gibi...Bu bolumler kac ay once cekilmis bilmiyorum ama umarim ileriki bolumlerde grup olmayi ogrenebilmislerdir. Yanliz su sozler cok ilgincti..

Selim: "Fulya gidince gruplasma bitti herkes birbiriyle cok iyi anlasiyor"

Aytug: " Artik laf atan, satasan, anlamsiz sarki soyleyen yok.Herkes cok iyi anlasmaya basladi.Sanirim Fulya kendini gostermeye gelmisti buraya"

Derya: "Gruplasma bitti"

irene
01-10-06, 01:31
evet sonunda fulya gıttı cokta ıyı oldu gıttıgı adaya sakınlık huzur geldı guclu nolanın kalamsı konusunda ve yunanlılar gıdene kadar rakıp olmayacakları konusunda hem fıkır oldular sonunda gec oldu bıraz ama buda ıyı demekki selım teymuralp ve fulya üçlüsü ada da olunca bölünme oluyordu aralarından en gucsuzude fulya olduguna gore sans eserı bu eleme cok ıyı oldu!!!

yalnız arkadaslar sunu soylıycem selım ve teymuralpten kusura bakmayın ama kotu kelıme kullanmak ıstemı8yorum resmen yuh dedım dıyım ya bızans oyunu oynamaya calıstılar resmen onurun ustune teymurun cıkısı cok yersızdı ozellıklede onura bıde oyle bır tavırdakı sankı bu kadar sınırlenmesı hakkıymıs gıbı valla ne sanıyorsa kendını!!!!Selıme gelınce duelloda yaptıgı mertlıge sıgmaz ben onurun dıkkatını dagıtıcam sen sakın gulme demesı sonra marıa geldı demesı vede butun yarısma boyu fulyaya taktık vermelerı cok kısılıksızce bence!!!!!!demın saydıgım 3 lü yüzünden demekkı ısler karısıyormus eger rakıp yunanıstan olmasa selım ve alp ın gıtmesını ıstıycem ama gucluler ve kalmalılar ben ıkısınıde ınanılmaz severdım ama bu bolum ozellıkle selım iç yuzunu gosterdı madem sevmıyorsun onuru nıye gıdıp sarılıp yuzune guluyorsun onuru saf sanıyordum nasıl anlamaz ordakılerın onu sevmedıgını dıye ama haklıymıs cocuk ya yuzune gulup arkasından kuyusunu kazıyorlar cok sınsıler gercektende!!!!yunanlılar degılde bızımkıler bızans oyunu yapıyor valla cok sınırlendım bızım takıma en mantıklısı elemedede aytugdu ve benım tek favorım aytug gerek gucu gerekse kısılıgı dıger kalmasını ıstedıgım kısılerde guclerınden dolayı kısılıklerı gercekten cok zayıf!!!

mliSrkan
01-10-06, 01:32
Bu akşam izledikten sonra fikirlerim değişti biraz...Onurun kalması iyi oldu bence..Fulya ukala tavırları yüzünden kaybetti zaten...Selim konusunda da ne desem bilemiyorum..Oyun sırasında Onurun konsantrasyonunu bozmaya çalışması çok yanlıştı,yapmamalıydı...Bunu yaptı sonra Fulya elenince diyor ki biliodum eleneceğini...Değişik bi insan valla..

mliSrkan
01-10-06, 01:34
ya arkdaslar farkındamısınız o kdr tartıstılar gruplasma olacak diyoduk fulya gittik hepsi arkadas oldular yine dirlik beraberlık geldi SELİMLE DERYA da bundan bahsetti demek bir bakıma FULYAnın gitmesi iyi oldu yane allahtan AYTUG ile METİN uymayıp FULYA nın ismini vermişler:img-grin2

Evet haklısın...Sonunda akılları başlarına geldi yarışmacıların ve grup olup yunanları yenmeleri gerektiğini anladılar...Dedikleri gibi önce Yunanları eleyip sonra birbirleriyle yarışmaları gerekiyor..Çok güzeldi son görüntüler..Bu arada nedense hep Derya ile roportaj yapılıyor..Yani en çok onunla..

yehhuu
01-10-06, 01:36
çok iyi oldu yaa umarız tartışmalar sürüp gitmez. gayet iyilerdi onlkarı gülerken ilk defa gördüm. ve bence herkas sinir oluyorduda söylüyemiyordu. ada gayet hoş geldi gözüme. çiğdem bravo onu yollamayı düşünerek çok iyi etmişsin aytuğ sanada bravo cevabın çok iyiydi. teymur onun tarafındaymış ya inanamıyorum. ya birlik olup güçsüzleri eleyin ya birde burda deryanın hakkını yememk lazım iyi konuştu. benim istediğim takım olmak ve onları yani yunanlıları elemek. tamam onları bitirelim sonra kendi aramızda rakip oluruz dedi bu lf iyiydi. ama teymur ya inanamıyorum sen nasıl fulya gibi .. yani dicek laf bulamıyorum. selim artistlik yapmaya gitmiş hani bi numnarasını göremiyorum gören varsa söylesin. ne yarışmalarda iyi bir performans ne de yardımlaşmada ya da adada hayatı kolaylaştıracak bir şeyler metşn hep bir şeylerle uğraşıyor aynı şekilde teymurda. kızlardan çiğdemide hep bir şeylere yardım etmeye çabalarken görüyorum. tabi selim güçlü duruyor ama ne kadar yetenekli onun için karar vermek henüz erken. daha bir şeyini göremedik. çiğdem aytuğ teymur üçlüsü olması gerek bence bunu dörtlü yapardık metinle ama malesef metin kolundan dolayı arka planda kaldı.
bundan sonraki bölümlerde adada huzur ortamı olmalı ve yarışların hepsini olmasada( çünkü bu imkansız olurdu ) çoğunu biz kazanırız ve burda seviniriz. arkanızda ve destekcininiz.
bir de show tv yöneticileri neden bu kadar geriye attınız programı dün neredeyse kaçırıyordum. eminim bu yüzden kaçıran çok insan olmuştur. neyse.

mliSrkan
01-10-06, 01:39
evet sonunda fulya gıttı cokta ıyı oldu gıttıgı adaya sakınlık huzur geldı guclu nolanın kalamsı konusunda ve yunanlılar gıdene kadar rakıp olmayacakları konusunda hem fıkır oldular sonunda gec oldu bıraz ama buda ıyı demekki selım teymuralp ve fulya üçlüsü ada da olunca bölünme oluyordu aralarından en gucsuzude fulya olduguna gore sans eserı bu eleme cok ıyı oldu!!!

yalnız arkadaslar sunu soylıycem selım ve teymuralpten kusura bakmayın ama kotu kelıme kullanmak ıstemı8yorum resmen yuh dedım dıyım ya bızans oyunu oynamaya calıstılar resmen onurun ustune teymurun cıkısı cok yersızdı ozellıklede onura bıde oyle bır tavırdakı sankı bu kadar sınırlenmesı hakkıymıs gıbı valla ne sanıyorsa kendını!!!!Selıme gelınce duelloda yaptıgı mertlıge sıgmaz ben onurun dıkkatını dagıtıcam sen sakın gulme demesı sonra marıa geldı demesı vede butun yarısma boyu fulyaya taktık vermelerı cok kısılıksızce bence!!!!!!demın saydıgım 3 lü yüzünden demekkı ısler karısıyormus eger rakıp yunanıstan olmasa selım ve alp ın gıtmesını ıstıycem ama gucluler ve kalmalılar ben ıkısınıde ınanılmaz severdım ama bu bolum ozellıkle selım iç yuzunu gosterdı madem sevmıyorsun onuru nıye gıdıp sarılıp yuzune guluyorsun onuru saf sanıyordum nasıl anlamaz ordakılerın onu sevmedıgını dıye ama haklıymıs cocuk ya yuzune gulup arkasından kuyusunu kazıyorlar cok sınsıler gercektende!!!!yunanlılar degılde bızımkıler bızans oyunu yapıyor valla cok sınırlendım bızım takıma en mantıklısı elemedede aytugdu ve benım tek favorım aytug gerek gucu gerekse kısılıgı dıger kalmasını ıstedıgım kısılerde guclerınden dolayı kısılıklerı gercekten cok zayıf!!!

Evet çok haklısın..Benimde bu akşam izledikten sonra fikirlerim değişti..Selimin yaptığı çok yanlıştı..Ayrıca Acun'un uyarmaması da ayrıca yanlıştı..Bekledim Acun birşey der diye ama demedi..Onların orda ses çıkarmaması gerekiyordu..Hatta o kadar yakında durup oyunu izlemeleri de yanlıştı !

Wolfman
01-10-06, 01:40
Öncelikle Onur'un sitemize gelerek birşey yazması gerçekten güzel birşey Bugünkü düelloyu izledikten sonra Fulya'nın gitmesinin herkese çok yaradığını gördüm Sonrasında herkes daha kardeşce davranmaya başladı Yani tam anlamıyla bir grup olmuş durumdayız Umarım bu diğer oyunlara yansır ya da yansımıştır Çünkü bu yarışma yapıldı ve bitti diye biliyorum Yaz aylarında çekimleri sürdü ve şimdi de yayınlanıyor Onur'un tiyo vereceğini sanmıyorum :) Ama bu yarışmayı bu saatten sonra kim hakediyorsa o kazansın düşüncesindeyim Çünkü bizim ekipteki arkadaşların birbirine takındığı durum çok çirkindi:fighting2

muratcania
01-10-06, 01:40
Sonunda akılları başlarına geldi yarışmacıların Çok güzeldi son görüntüler..Bu arada nedense hep Derya ile roportaj yapılıyor..Yani en çok onunla..

bak sende onda haklısın derya en yaslı diyemı onla en cok roportaj yapılıyo acaba ayrıca ciddiden insan 1 gunde nasıl degısıyo ya selim fulyanın kalmasını istiyodu sonra onur kaldı iyi oldu gruplasma bitti diyo bu bence en kotusu ben yarısmacı olsam guvenmeyecegim tek isim Selim olurdu o zmn yane anlamadım.

irene
01-10-06, 01:45
Evet çok haklısın..Benimde bu akşam izledikten sonra fikirlerim değişti..Selimin yaptığı çok yanlıştı..Ayrıca Acun'un uyarmaması da ayrıca yanlıştı..Bekledim Acun birşey der diye ama demedi..Onların orda ses çıkarmaması gerekiyordu..Hatta o kadar yakında durup oyunu izlemeleri de yanlıştı !
Evet ya acunun uyarmaması cok sacmaydı acun zaten bu yarısmada bır acayıp ne leme gununde bırseyler soyledı sakınlesın dıye nede o marıa olayında tam tersıne eleme gecesı dahada kıskırttı olayı derdı reytıng mıdır nedır bılemem acunun ama bu yunanıstanda da ızlenıyor boyle bır bırlerını yemelerıne ızın verılmemelı acunu bu yarısmada hıc begenmedım!!!!!!zaten bu yarısma yunanlılarla olmasa ızlemezdımde yarısmacıların cogu berbat!!!!

Bu arada arkadaslar belkı yunanlılarda boyle bırbırlerını yıyorlardır cunku bızde nasııl yunanlar az turkler cok gosterılıyorsa yunanıtandada yunanlılar on palnda elbette belkı bızım ekranlara yansımıyor ama onlarda bırbırlerını yıyorlar bence o pantalıs le kavga etmemek mumkun gozukmuyor pek eger boyle bır sey varsa umarım bzm gereksız kavgalarımız yunan ekranlarına yansımıyordur ama gercı ada konseyını full onlarda ızledı!!!kotu oldu yaaa!!!!Bu arada turkıyede yasatan ve turkce bılen bunu saklayan kız nadya mıydı???

muratcania
01-10-06, 01:47
FONT="Arial Black"]Bu arada turkıyede yasatan ve turkce bılen bunu saklayan kız nadya mıydı???[/FONT]

hayır nadya turklere hosgorulu yaklasan guzel sempatik olan
o turkce bilip saklayan Stella mı neydi

irene
01-10-06, 01:49
hayır nadya turklere hosgorulu yaklasan guzel sempatik olan
o turkce bilip saklayan Stella mı neydi

hmm ıyı ya bende nadyayı sevdım cunku yanı en azından ınsanca!!!!eger o sınsılıgı yapan oysa bıleyım dedım ama degılmıs neysekı!!!

muratcania
01-10-06, 01:51
birde benim anlamadıgım TEYMUR-METİN cekismesinde TEYMUR un METİN için on plana cıkmak istiyosun demesiydi bence su ana kdr metin ne ole bir davranısta bulundu ne de gereksiz polemiklere girdi ne de birilerinin arkasından konustu.orda SELİM de habire METİNle inatlasmaya calıstı. bence SELİM kızların FULYASI gibi bisey 1 gunde degıstı adam fulyanın yarısmayı kazanması için onurun dikkatini dagıtacam dedi sonra ONURUN kalmasına sevindigini soledi bu arada konudan uzak ama ONUR un TEYMUR taklidine yie koptum harbi cocukta yetenek var:)

yehhuu
01-10-06, 01:51
ya arkadaşlar ordaki tek rakibimiz yunanistan yununlılar adadan gitmeden bizimkiler birbirlerine rakip oldular anlamıyorum. SOn dokunulmazlık oyununda yunanlı kızlar nasıl çita gibi sıçradılar ve bizi geçtiler biliyormusunuz bizim kız yarışmacılarda iş yok yunanlılar oynarken içlerindeki türk nefreti ile oynuyorlar ama bizim onur nadia ya aşıkken bizimkiler top taşımada aman bir bayan önümde ezmeyeyim derken dahaa çok aramıza türkler gelir katılır. ya karşımızdaki yunun ya adı üstünde yunan bunlara acımayacaksın emin olun onların kızlarının elinde bir fırsat olsa bizimkileri ezer geçerlerdi. bizimkiler birbirlerini yiyeceklerine öncelikle zayıfları elesinler ilk başda onur gelmeliydi kızlardan bile daha zayıf naif çıt kırıldım aşık çok garip bir kişilik gerçektende çok ayıp etti nadia ya bakarak ağlamaları felan bizleri burda kahretti. Ayrıca bizim bu yarışmacılara acun yada başkası bu yunanlılar her fırsatta sizden nefret ettiklerini açıklıyorlar diye birşey söylemiyormu anlamıyorum yaaaa.. birde şunu merak ettim şimdi fulyada sonra sırayla arzu çiğdem ve onurmu geldi aramıza peki bu şahıslara gelene kadar hep türkiyemi kaybetti arada yunanlılarda kayıp verdimi gerçekten merak ediyorum... Takımımız çok zayıf görünüyor bunun nedeni içlerindeki karışıklığı aşamadılar ve çok duygusallar. biz vatan aşkı ile yunanlıları denize döktük yunan aşkı ile bu iş yürümez bence
arkadaşım heralde tv de izlemedin acun çok zorlu bi iki ay geçirdik bu kadar zor olabileceğini biz bile tahmin edemiyorduk dedi. demekki yarış çoktan bitti. ayrıca bu bölümde alt yazı geçti finali canlı olarak tam yerinde izlemek için var mısınız diya demekki arkadaşımızın dediği doğru yarış bitti ancak finalde kimler var o bilinmiyor ve finalde hgenüz oynanmadı. umarım güçlüler vardır finalde. ve bir türk alır yunanlıları bozguna uğratır.

mliSrkan
01-10-06, 01:54
Nadya en iyileri...Pantelisten nefret ettim yani berbat bi adam..Stella esmer kıwırcık saçlı olan değil miydi ??

mliSrkan
01-10-06, 01:57
ben hiç bir yunanın türklere karşı hoşgörülü olabileceğine inanmıyorum nasılsa stelle nın türkçe bilmesinden faydalanıyorlarsa nadia nında güzelliğini kullanır bunlar eminim. O yüzden yunandan türke dost olmaz bu aarada bizden toplam 4 kişi geldi şu an 6 adada var bildiğimiz kadarı ile acaba yunanlılar kça kişi onur biliyorsa söylesin bunu bari yada bilen biri

Tabiki Nadyada yunan..ama en olumlu konuşan o olduğu için söylüyoruz böyle..Ayrıca yunandan türke dost olmaz lafına hiç katılmıyorum ben...Herkesin her ülkeden dostu olabilir...Ama bu yarışma yunan-türk düşmanlığını önplanda tutuyor..

muratcania
01-10-06, 01:58
ayrıca bu bölümde alt yazı geçti finali canlı olarak tam yerinde izlemek için var mısınız diya demekki arkadaşımızın dediği doğru yarış bitti ancak finalde kimler var o bilinmiyor ve finalde hgenüz oynanmadı. umarım güçlüler vardır finalde. ve bir türk alır yunanlıları bozguna uğratır.

heee evet yehhu arkadasım guzel bi detaya deginmiş final demek canlı olacak inş saglam kişiler kalmıstır dedigin gibi

sevimli-cadi
01-10-06, 01:58
agbi su halimize bakin eski yazilari okuyun bir bir haftada hepiniz dondunuz ayri uclara fikir konusunda bence takimada hak vermek lazim sonucta biz harmanlanmis bir kurguda bir saat izliyoruz programi onlar bizim bir saatte seyrettigimizi 1 haftada yasiyorlar yani demek istedigim 168 saatlik bir yasamin 1 saate indirilmis halini seyrediyoruz kimbilir neler oluyordur bizim bilmedigimiz konulara tam hakim degiliz yani nasil harmanlandiysa ona inaniyoruz
bir dusunmek lazim
sonucta onur buraya yazdi ve neler soyledi ama biz onu oyle tanimadik veya arzu kimbilir neler yasiyorlar
sonucta bugunku bolumdede onur gitti ardindan selim oyle konustu ama o arada kac saat gecti neler oldu niye oyle dedi fulya veda ederken neler oldu hic bilmiyoruz yani

mliSrkan
01-10-06, 02:00
Yaa ben valla Pantelis ve Deryanın kazanmasını hiç istemiyorum ! Türkte olsa Derya kazanmasın yani..İlk yarışmada adanın her hafta lideri seçilirdi hatırladığım kadarıyla..Ama bu survivorda bizden Derya lider konumunda her zaman..Hep o konuşuyor..

sevimli-cadi
01-10-06, 02:00
ya gormedinizmi bu arada altta reklam verdi telefon numarasi verdi
arayin survivor in finaline gidin finali canli seyredin diye
turkcell ve avea dan aranacak numara verdiler.
gitmek isteyen varmi

sevimli-cadi
01-10-06, 02:01
bide bu reklamdan anlasildigina gore daha final olmamis demekki
ayy etsemmi acaba telefon denk gelirmiki

mliSrkan
01-10-06, 02:02
agbi su halimize bakin eski yazilari okuyun bir bir haftada hepiniz dondunuz ayri uclara fikir konusunda bence takimada hak vermek lazim sonucta biz harmanlanmis bir kurguda bir saat izliyoruz programi onlar bizim bir saatte seyrettigimizi 1 haftada yasiyorlar yani demek istedigim 168 saatlik bir yasamin 1 saate indirilmis halini seyrediyoruz kimbilir neler oluyordur bizim bilmedigimiz konulara tam hakim degiliz yani nasil harmanlandiysa ona inaniyoruz
bir dusunmek lazim
sonucta onur buraya yazdi ve neler soyledi ama biz onu oyle tanimadik veya arzu kimbilir neler yasiyorlar
sonucta bugunku bolumdede onur gitti ardindan selim oyle konustu ama o arada kac saat gecti neler oldu niye oyle dedi fulya veda ederken neler oldu hic bilmiyoruz yani

Evet valla haklısın...Biri bi laf söylüyorda koca bir rportajdan onu kesip yayınlıyorlar mesela...Ne oldu da onu dedi hiçbirşeyden haberimiz yok..Arada neler oldu da Selimin fikri değişti fln..

mliSrkan
01-10-06, 02:03
ya gormedinizmi bu arada altta reklam verdi telefon numarasi verdi
arayin survivor in finaline gidin finali canli seyredin diye
turkcell ve avea dan aranacak numara verdiler.
gitmek isteyen varmi

Valla süper birşey olur finale gitmek bence..

ceyda deniz
01-10-06, 02:07
aslında bizim tv kanalları yunanlıların bizden nefretini neden bu kadar ön planda tutuyor anlamıyorum sürekli bizden nefret ettiklerini duymak zorundamıyız tvde bize değilde yarışmacılara göstersinlerki bizim yarışmacılar gaza gelsin yoksaaaaa leyla olucaklar aşktan....
Biz zaten yeterince biliyoruz yunanlıların bize olan kinini ve hıncını kolay değil istanbul bizde ve hep bizim kalacak onları kaç kere savaşda yendik denize döktük rezil ettik.....
Şunuda biliyorum kıbrıs savaşı sırasında türkler ve rumlar bazı yerlerde komşuymuş yıllarca komşuluk etmişler ve yanyana yaşamışlar ama savaş çıktığı zaman rumlar hiç acımadan kaç yıllık komşularını öldürmüşler gözlerini kırpmadan aynısı istanbul ve izmirdede geçerli yunanlılar işgal başlattığı zaman izmirde bundan destek bulan rumlar türklere karşı lince başlamış yaaa yan komşularını doğramışlar resmen ve yunandan inat ediyorum dost olmaz çünkü onların taaa ana okulunda içlerine kötü tohumlar ekiliyor ve öyle bir durumda yani savaş anında biliyorumki 40 yıllık yunanlı dostum olsada ona arkamı dönmem.... Onlar bizi yerde yaralı görse yaramıza tuz basarlar bana yunan demeyin ne derseniz deyin.....Neyse yarışmadan uzaklaşmayayım ilk günden kullanıcı adımın iptal edilmesini istemiyorum
+++++++++++++++++ imzam söylediklerine katılıyorum ve ekleyecek fazla birşeyde bulamıyorum ya nedir bizimkilerin şu yunan aşkı anlamıyorum kabul edin artık yunan ve rumdan dost olmazzzzz

sevimli-cadi
01-10-06, 02:07
evet ya yasadiklari sinir harbine baksana bir taraftan yasam kosullari bir taraftan bu hafta derya ve arzu yuzunden oyun kaybetmeleri
kolay is degil gene bayagi hakim oluyorlar kendilerine bence
zaten gucsuz iki kisi vardi onlari elemeye calistilar bence dogru iki kisiydi
bide arzu var bence gucsuz olan oda gider herhalde bir dahaki oylamaya falan
farkindamisiniz bizde burada takimi kotuluyoruz iyiden iyiye onlarin yaptigina kiziyoruz ama bizde ayni seyi yapiyoruz ne olursa olsun onlarda insan robot degiller hata yapabilirler tabiiki bilerek yapmiyorlar ya o hatalari hepsi sonucta yenmek istiyor yunanlilari ve oyunu kazanmayi
bence destek olmaliyiz
en buyuk turkiye baska buyuk yok eyoooooo

SÜRMELI
01-10-06, 02:08
Fulya iyiki gitmis.. Onura yapilanlar hiç hos degildi, resmen disladilar onu ve bu Fulya yüzündendi sanirim ? O gittikten sonra Aytug herseyin yolunda oldugunu söyledi.. yani iyiki gitmis.. Selimin iste ben Onuru oyaliycam felan demesine sinir oldum.. ya Fulyanin o 4 kisiyi öpmesine ? Yani kendi kendime yuh dedim yunanistan bizi izliyor ve gülüyor dedim. Metinin o anda en büyük Türkiyee demesi gerçekten çok hostu !! Onlari simdi hep beraber EN BÜYÜK TÜRKIYE demelerini görmek istiyoruz ve kazanmalarini.. Bende eski survivor yarismacilarini çok özledim.. Aslinda ordada biraz dislama vardi.. Kemal mavi takimdan tek erkekti ve o birlestikden sonra dislandi.. neyse ya bunlar üzücü seylerdi. Umarim Onura yapilanlar tekrar olmaz, evet sevmeyebilirsiniz birbirinizi orda ama orda bi bakimdan türkiyeyi temsil için gidiyorsun yorumun sana kalsin birbirinize destek olun bir grup olun.. bu ikinci bölümden sonra yavas yavas METIN ve AYTUG diyorum ben.. ha birde Ipek sanki olaylardan kendini biraz çekiyor.. olaylardan degilde oyunlardan, bu benim çok dikkatimi çekti bence birseyler yapmasi lazim yoksa elenir.. Deryada dün biraz izledim oyunda kim yanlis yaparsa o gitmeli dedi katilmiyorum geçen survivordada mavi takimda öyle yapmisdi ne oldu ? Bu çok yanlis bence oyunlara fazla girmek istemeyen, huzursuzluk yaratan (Fulya) onlar gitmeli.. mesela Teymuralpin gitmesi hiç dogru olmas çok güçlü gözüküyo

neyse ya EN BÜYÜK TÜRKIYEMIZZ

mliSrkan
01-10-06, 02:08
aslında bizim tv kanalları yunanlıların bizden nefretini neden bu kadar ön planda tutuyor anlamıyorum sürekli bizden nefret ettiklerini duymak zorundamıyız tvde bize değilde yarışmacılara göstersinlerki bizim yarışmacılar gaza gelsin yoksaaaaa leyla olucaklar aşktan....
Biz zaten yeterince biliyoruz yunanlıların bize olan kinini ve hıncını kolay değil istanbul bizde ve hep bizim kalacak onları kaç kere savaşda yendik denize döktük rezil ettik.....
Şunuda biliyorum kıbrıs savaşı sırasında türkler ve rumlar bazı yerlerde komşuymuş yıllarca komşuluk etmişler ve yanyana yaşamışlar ama savaş çıktığı zaman rumlar hiç acımadan kaç yıllık komşularını öldürmüşler gözlerini kırpmadan aynısı istanbul ve izmirdede geçerli yunanlılar işgal başlattığı zaman izmirde bundan destek bulan rumlar türklere karşı lince başlamış yaaa yan komşularını doğramışlar resmen ve yunandan inat ediyorum dost olmaz çünkü onların taaa ana okulunda içlerine kötü tohumlar ekiliyor ve öyle bir durumda yani savaş anında biliyorumki 40 yıllık yunanlı dostum olsada ona arkamı dönmem.... Onlar bizi yerde yaralı görse yaramıza tuz basarlar bana yunan demeyin ne derseniz deyin.....Neyse yarışmadan uzaklaşmayayım ilk günden kullanıcı adımın iptal edilmesini istemiyorum

Yaa böyle şeyler tabiki var tarihte..Ama sadece Rumlarla değil ki..Ben Ermenileri hiiç sevmem mesela..Okuduğum şeylerden sonra böyle birşey vardır kafamda..Ama tanıdığım sevdiğimde vardır aram bozulunca da ermeni işte derim :D Tarihe bakarsak düşman olacak çok ülke var yani...Ama gerçekten tvde durmadan yunanların bize düşmanlıklarını izliyoruz...Bunu Acun reyting için yapıyor bence..Türkler bu kadar konuşuyor mu bilmiyoruz yunanlar hakkında...Acaba yunanistanda da bizimkilerin öyle konuşmaları yayınlanıyor mu merak ediyorum.

mliSrkan
01-10-06, 02:13
Fulya iyiki gitmis.. Onura yapilanlar hiç hos degildi, resmen disladilar onu ve bu Fulya yüzündendi sanirim ? O gittikten sonra Aytug herseyin yolunda oldugunu söyledi.. yani iyiki gitmis.. Selimin iste ben Onuru oyaliycam felan demesine sinir oldum.. ya Fulyanin o 4 kisiyi öpmesine ? Yani kendi kendime yuh dedim yunanistan bizi izliyor ve gülüyor dedim. Metinin o anda en büyük Türkiyee demesi gerçekten çok hostu !! Onlari simdi hep beraber EN BÜYÜK TÜRKIYE demelerini görmek istiyoruz ve kazanmalarini.. Bende eski survivor yarismacilarini çok özledim.. Aslinda ordada biraz dislama vardi.. Kemal mavi takimdan tek erkekti ve o birlestikden sonra dislandi.. neyse ya bunlar üzücü seylerdi. Umarim Onura yapilanlar tekrar olmaz, evet sevmeyebilirsiniz birbirinizi orda ama orda bi bakimdan türkiyeyi temsil için gidiyorsun yorumun sana kalsin birbirinize destek olun bir grup olun.. bu ikinci bölümden sonra yavas yavas METIN ve AYTUG diyorum ben.. ha birde Ipek sanki olaylardan kendini biraz çekiyor.. olaylardan degilde oyunlardan, bu benim çok dikkatimi çekti bence birseyler yapmasi lazim yoksa elenir.. Deryada dün biraz izledim oyunda kim yanlis yaparsa o gitmeli dedi katilmiyorum geçen survivordada mavi takimda öyle yapmisdi ne oldu ? Bu çok yanlis bence oyunlara fazla girmek istemeyen, huzursuzluk yaratan (Fulya) onlar gitmeli.. mesela Teymuralpin gitmesi hiç dogru olmas çok güçlü gözüküyo

neyse ya EN BÜYÜK TÜRKIYEMIZZ

Gerçekten çok haklısın..Bi insanı dışlamaları çok yanlış..Ama Onurda kendini soyutlamıştı..Selimin hareketi gerçekten kötülüktü başka bir açıklaması yok..Eski survivor ı gerçekten özledim bende..Ben Kemali tutuyordum ama diğerleri çok güçlüydü..Onu 2 takım birleşince çok dışladılar(Uğur hariç) Böyle olaylar oluyor...Elenecek kişiye aralarında planlayacaklarsa zaten niye gizli oy veriolar ki..Herkes kendi istediğini yazmalı bence..Ben favorime karar veremedim..Selim diyordum ama Onura yaptığı çok yanlıştı...Arzu ve Aytuğ iyiler erkeklerdende Teymur..

irene
01-10-06, 02:14
arkadaslar bence yunanlıları sevmem genelde zaten dun gecekı yazdıkalrımı okuyanlar yada hatırlayanlar anlamıstır ozellıkle kurtulus gemısıyle bız onlara ınsanlık dersımızı zaten verdık düsenın elınden tutmak yucelıktır dusenı sırtından bır daha vurmak degıl yunanlılar hem bızım tarıhı zaferlerımız hemde yaptıkları haınlıklere karsı en zor gunblerınde onların yardımına gıtmemıızın yanı yuce olmamızın altında ezılıyorlar(tabı eger tarıhlerınde kurtulus gemısınden bahsedılıyorsa cunku tarıh her ulke ıcın taraflıdır bus ekılde anlatılır)ama eger bız yunan dusmanlıgı guder hepsıne kotu dersek onlar gıbı oluruz evet kotu olanları cok ama neden ıclerınde ıyılerde olmasın bende cogu ırktan olan ınsana guvenmem ama koru korune nefrette etmem ben ınsanlıgımı yaparım o anlar anlamaz onun bılecegı ış ama bole koru korune dusmanlık hos degıl aralarından ıyılerde cıkar arkadaslar!!!!!

SÜRMELI
01-10-06, 02:19
Gerçekten çok haklısın..Bi insanı dışlamaları çok yanlış..Ama Onurda kendini soyutlamıştı..Selimin hareketi gerçekten kötülüktü başka bir açıklaması yok..Eski survivor ı gerçekten özledim bende..Ben Kemali tutuyordum ama diğerleri çok güçlüydü..Onu 2 takım birleşince çok dışladılar(Uğur hariç) Böyle olaylar oluyor...Elenecek kişiye aralarında planlayacaklarsa zaten niye gizli oy veriolar ki..Herkes kendi istediğini yazmalı bence..Ben favorime karar veremedim..Selim diyordum ama Onura yaptığı çok yanlıştı...Arzu ve Aytuğ iyiler erkeklerdende Teymur..

evet arkadsim kimin kime oy verdiklerini açiklamalarida çok saçmaydi bu insanlar arasinda böyle gruplasmaya yol açiyor iste birdaha olmaz insallah.. Bende Kemali çookk seviyordum özellikle Celal ve özgür onu disliyolardi evet Ugur çok iyidi ne Kemali ne kimseyi disliyordu birde geçen survivordada Fulya isimli biri ilk elenmisti tesadüfen bu survivordada komik oldu biraz

sevimli-cadi
01-10-06, 02:20
bu arada eski survivor daha gucluydu falan eski survivordaki oyunlarida biliyoruz o kadarda degil yeni survivorda 4 oyun gorduk dordude baba oyundu her babayigidin harci degil yani degilmi
ilk oyundaki tasidiklari o silah top mudur nedir makina o neydi oyle
bide eski survivordakiler yeni survivordakiler eski sinin tamamini seyrettik degerlendirmesi kolay bununda tamamini seyretmek lazim sonra karsilastirma yapariz bu insanlarda buraya secildilerse vardir bir keramet o kadar insan arasindan seciyorlar ilerde goruruz insaallah nedenlerini
bide ben ne kadar teymurla metini birde aytugu tutsamda gucluler diye
sadece guclede olmaz bu bak kacimiz metin kadar hirsliyizdir adamin kolu cikiyor devam ediyor helal bakalim daha taniycaz hepsini kisilik yorumu icin cok erken bence

SÜRMELI
01-10-06, 02:24
zaten bizde gördügümuz kadariyla yorum yapiyoruz ve görünen o ki eski survivordakiler daha güçlüydüler ve bir takimdilar özellikle kirmizi takim tam bir takimdi

muratcania
01-10-06, 02:33
geçen survivordada Fulya isimli biri ilk elenmisti tesadüfen bu survivordada komik oldu biraz

ben cok iyi hatırlıyorum o yarısmada ilk BORA elenmişti cok iri bi adam vardı aynı TEYMUR gibi hatta ilk yarısmada ayagı kaymıstı ve grup onu suclu bulup elemıslerdi

mliSrkan
01-10-06, 02:38
zaten bizde gördügümuz kadariyla yorum yapiyoruz ve görünen o ki eski survivordakiler daha güçlüydüler ve bir takimdilar özellikle kirmizi takim tam bir takimdi

Evet aynen öyle...Ben oyunlardan bahsetmiyorum adada yaşamalarından,ve organize olmaları açısından ilk survivor özellikle de kırmızı takım çok iyiydi..Maviyi tutmama rağmen bu belliydi yani...Bu yarışmada Türkler ilk survivorın mavi takımı gibi geldiler bana..İyi ve güçlülerde var kötülerde..Ayrıca orda da zor oyunlar vardı..Mesela Celal-Özgür düellosunun oyunu çok daha zordu Fulya-Onur düellosunun oyunundan...Neyse izledikçe görücez tabiki...Ama ben seçilenlerin bazılarının çok güçlü olduğunu düşünmüyorum..Bakınca diosun yani bundan Survivor olmaz diye..

mliSrkan
01-10-06, 02:39
ben cok iyi hatırlıyorum o yarısmada ilk BORA elenmişti cok iri bi adam vardı aynı TEYMUR gibi hatta ilk yarısmada ayagı kaymıstı ve grup onu suclu bulup elemıslerdi

evet galiba ilk bora sonra fulya elenmişti..

muratcania
01-10-06, 02:42
bide dikkatinizi cektimi bilmiyorum METİN sepet gibi bisey yaptı artık balık tutmak içinmi sıkıntıdanmı sinirdenmı bilmem:img-grin2

sema295
01-10-06, 02:48
valla insanin ne oldugu ilk gundende belli olur...ben orda hic bir tane becerisi olan yetenegi olan guclu olan birini gormedim goren varsa soylesin ama ilk survivorda hepsinin yetenegi gucu vardi ugurun,celalin,ozgurun tahtadan bardak kasik tabure yapmalari bile olaganustuydu.bu yarismanin daha farkli daha cekismeli daha heyecanli olacagini dusunuyodum ama yanilmisim bunlar kendilerini yer yunanlilarda arada isi goturur

nesss
01-10-06, 03:54
al benden o kadar. ama bence biraz da seçenlerin hatası bence daha nitelikli daha becerikli ve güçlü bir psikolojiye sahip kişileri seçselermiş.

BeatriXx
01-10-06, 04:55
arkadaşLar asLında 24 saatini izLemeden
kesilmiş kesilmiş izleyip ne kadar anlayabilirizki neler yaşadıklarını...
o yüzden ben fazla yaşananlar hakkında yorum yapmıcam şu anda..

+daha 2. hafta hemen çok kötüler gibi yorumlar yapmayalım
durun bakalım..
sanki 40 yıLdır o adada yaşıoLarmış gibi bi anda herşeyin çok ii olması beklenemez...
Ben en Çok Birleştikleri zamanı Merak ediorum :img-grin2

muratcania
01-10-06, 12:51
abi varya yunanlılara çok sinir oluyorum il yarışmalarında top arabasını bilerek bizimkilerin önüne düşürdüler yunanlılardan bi kadın var tam bir ırkçıı bizim takımdan metinin ayrılması lazım çünkü kolu çıkıp duruyor onun yüzünden takımın perfonmans düşüyor bu arada fulya varken bi guruplaşma vardı türkler arasında fulya gitii guruplaşma kalktı demekii sorun o şımarım fulyadaymış en çok merak ettiğim şey ise TÜRKİYE ile yunanistan takımlarının birleştiğinde ne olacağını merak ediyorum kavga falan çıkar heralde

bence yanlıs METİN in her ne kdr omuzu sorunlu da olsa bundan sonraki bazı yarıslara katılmaması lazım ama her zmn ihtiyacımız olacak bir yarısmacı ondaki hırs su ana kdr hiçbirinde yok ayrıca takımda sorun cıkmasını engellemek istiyo yarıslarda arkadaslarını motive ediyo bence ondan once ARZU,İPEK ve DERYANIN gitmesi lazım

GSealment
01-10-06, 12:54
bence yanlıs METİN in her ne kdr omuzu sorunlu da olsa bundan sonraki bazı yarıslara katılmaması lazım ama her zmn ihtiyacımız olacak bir yarısmacı ondaki hırs su ana kdr hiçbirinde yok ayrıca takımda sorun cıkmasını engellemek istiyo yarıslarda arkadaslarını motive ediyo bence ondan once ARZU,İPEK ve DERYANIN gitmesi lazım

Katılıyorum .. İpek Ve Arzu Şu Zamana Kadar Hiç Kendini Gösteremediler .. Yarışmada Pasif Kaldılar .. Derya Zaten Dediği Şeyleri Yapamıyor ..

muratcania
01-10-06, 13:00
bence ONUR u yollayacaklar fulya onur takımı 5-5 böldü once fulyayı sonra onuru yollayacakları zmn sanırım hepsinin içi rahat edecek onurun adada olması hala bazılarını rahatsız ediyo ztn adada ONUR u koruyan seven bi METİN var o kdr.SELİM-İPEK-ARZU-DERYA,TEYMUR ksn ONURUN un ismini verir ve 5 oyla malasef adaya veda eden ilkl yarısmacı olur bence sizce kim gider?

nil89
01-10-06, 13:11
ya gercekten inanamiyorum utandim dün programi izlerken bu ne ya anca kavga ettiler önce fulyanin elenmesine cok cok sevindim onur en azindan grubun icinde degildi fulya resmen grubu ayiriyodu cok iyi oldu bizimkiler en kötüyü eleyene kadar sevmediklerini eliyo grubun basarisini degilde kendindilerini düsünüyolar bu gidisle cok kaybederiz yunanlar azlarindan türkleri düsürmüyo nasil kazana bilirler hep tartisiyolar bizimkiler vay efendim beni kestin yok cok giciksin bilmem ne de bilmem ne grubu toparlama calisan tek kisi metin ve selimde toparlama calisiyo deryaya gercekten inanamiyorum ödül oyunundan sonra grubu icin beceriksizler kaybediyolar dedi sanki grubu degilde düsmanlari cok insanlari asaliyo ve ben iyi yaparim benden iyisi yok diyo ama onunda nekadar iyyi oldunu son yarismada gördük ya cok rica ediyorum birbirinizi yemeyi kesin ve bi rup olun ve oyunlari nasil kazanbillrz diye düsünün böyl giderse kesin kaybedecegiz kesin

muratcania
01-10-06, 13:12
[QUOTE=GSealment;1332509][b]Bence Deryayı Elerler Çünkü Son Yaptığı Şeyden Sonra Büyük Tepki Aldı .. Onuru Elerlerse Saçmalarlar .. Ondan Önce İpek Ve Arzu Gitmeli .. Kesinlikle !

İpekle Arzu gitmeli demişin ama farkındaysan hiç bir işe kavgaya karısmıyolar sadece susuyolar boyle yaptıklarıiçin ilerleyecekler.ONUR-DERYA-FULYA-TEYMUR arasında tartısma cıktı hepsinin birbiriyle ilk fulya gitti simdi en cok goze batan elenir sanırım İPEK le ARZU elenmezler fransız politikası izliyolar hiçbi işe karısmayıp milletin birbirini yemesinden yararlanıp yiyenlerden kim gucluyse onla birlikte olurlar heralde boylece ilerlerler:good:

mliSrkan
01-10-06, 13:57
Bence ilk olarak İpek ve Derya elenmeliler...Özellikle İpek'ten survivor olabileceğini düşünmüorum...Derya çok hırslı falan ama kendini lider zannediyor hep başkalarını suçluyor..Dokunulmazlık oyununda suç ondaydı bence...

HBG52
01-10-06, 14:36
Bu akşam Mega TV'de de başlıyor Survivor. Onlar bizden bir hafta geri geliyorlar. İnternetten yayın varsa izlemeye çalışacağım. Bakalım Yunanistan'da hangi değişik görüntüleri gösterecekler.

mliSrkan
01-10-06, 14:58
Yaa niye haftaya şu elenir bu elenir diye konuşuoruz kii..Umarım biz kazanırız ve onlardan biri elenirr !!!! Mesela pantelis veya esmer kız :D

prenzez
01-10-06, 15:06
Türkçe bilip de bildiğini belli etmeyen kız elensin bence....

Ben bu milliyetçilik saçmalıkları kalmamıştır diyordum artık ama Var!!
Pantelis bir yunanlı bir tüek'e yenilirse yunanistana dönemez dedi....Görürüz bakalım...

Ayrıca bu yarışma 2-3 hafta geriden izlettiriliyor bize...

Yarışmanın ilk tanıtım reklamrı döndüğü zaman,Onur'un Fulya için bu adaya hiç yakışmıyorsun dediği kısmı göstermişlerdi...

irene
01-10-06, 15:09
Yaa niye haftaya şu elenir bu elenir diye konuşuoruz kii..Umarım biz kazanırız ve onlardan biri elenirr !!!! Mesela pantelis veya esmer kız :D

:):):):)haklısın valla bız bıle kendımızı kaptırıp yunanlıları unuttugumuza kendı ıcımızdekılere taktıktan sonra onların yaptıkları daha da normal sanırım :):):)

mliSrkan
01-10-06, 15:47
Türkçe bilip de bildiğini belli etmeyen kız elensin bence....

Ben bu milliyetçilik saçmalıkları kalmamıştır diyordum artık ama Var!!
Pantelis bir yunanlı bir tüek'e yenilirse yunanistana dönemez dedi....Görürüz bakalım...

Ayrıca bu yarışma 2-3 hafta geriden izlettiriliyor bize...

Yarışmanın ilk tanıtım reklamrı döndüğü zaman,Onur'un Fulya için bu adaya hiç yakışmıyorsun dediği kısmı göstermişlerdi...

Bence o Türkçe bilen kız sonuna kadar kalacaktır...Yunanlılar konseyde asla onu elemezler...Bu arada evet geriden izlioruz biz..İlk survivorda da öyleydi..Ben Dilem diye bir kız vardı onu görmüştüm tvde kız hala yarışmadaydı ve 2-3 hafta daha kalmıştı yani gördüğüm zamandan sonra :D

Banşi
01-10-06, 15:59
Bıktım artık...Hep yunanlılar kazanıyo.:icon_evil Biz sadece ilk dokunulmazlık oyununu kazandık...Türkler gerçek gücünü göstermeli artık...:butch: :butch: :butch:

prenzez
01-10-06, 16:25
Bıktım artık...Hep yunanlılar kazanıyo.:icon_evil Biz sadece ilk dokunulmazlık oyununu kazandık...Türkler gerçek gücünü göstermeli artık...:butch: :butch: :butch:

Çünkü yunanlıların arasında türkler kadar çekişme yok...
Adamlar birlik olmuş durumdalar...
Türkler yine türklüğünü gösteriyor,bölünmeler,parçalanmalar,gruplaşmalar vb.

sevimli-cadi
01-10-06, 16:33
insaallah bu hafta biz degilde yunanlilar elenir yaa
gerci illaki birgun bizdende eleme olacak o zaman bende ipek ve arzunun gitmesini istiyorum hicbir ise yaramiyorlar hic yakismiyorlar survivora ama fransiz taktigi dedigi dogru muratcania nin boyle tipler suya sabuna dokunmaz milleti birbirine dusuruz sonra cogunluk tarafinda olur kumpasla ayakta kalirlar
baksana ipek ne akilli 4 oyunun hicbirinde can alici bir gorevi yoktu ve kimse onu elestirmiyor oyunlarda onemli gorev almakta risk toplumlarda sadece kahraman ruhlu insanlar alir boyle gorevleri pisiriklar degil.
mesela metin adam milliyetci hirsli sonuna kadar diyor ve kolunun cikma riskine ragmen oyunlarda zor gorevler yukleniyor simdi bir dusunmek lazim.
adamin kolu cikti gerci derya yuzunden verdik ama zaten verirdik diye konusuldu.
mesela derya olmasaydi ve biz kazmada onde olsaydik ardindan metinin kolu cikmasina ragmen yarisi tamamlasaydi ve oyunu biz alsaydik bu hafta metin milli kahraman olurdu herhalde.yani demek istedigim adamlar korkmuyorlar ne olursa olsun savasiyorlar ipek ve arzu gibi degiller bakim arzu bir oyunda belirleyici oldu onuda kaybettik onun yuzunden gorursunuz bak bundan sonra hicbir oyunda on plana cikmaz yada zor olmayan oyunlara girer.
ipek zaten ortada yok e kimsenin gozune carpmayip sessiz ve derinden ilerleyecekler sonra bam metini falan elerler sonrada finale cikarlar ipek falan yani amerikan survivorlari seyrettim bu ara ne dag gibi adamlari ne cazgir icten pazarlikli tipler eliyor inanamazsiniz sonucta finale ipek gibi tipler cikiyor.
ayyy kabus gibi insaallah oyle birsey olmaz dusunsenize ipek yada arzu yada derya finale cikacak facia

muratcania
01-10-06, 17:51
Katılıyorum .. İpek Ve Arzu Pasif Kalarak Elenmemeye Çalışıyorlar Ama Bu Biryere Kadar Sonuçta Birleşme Olduğunda Herkes Tek Başına Yarışacak .. Orda da Pasif Yarışmacı Olurlarsa Zaten Elenirler .. Bu Yüzden İçim Rahat .. Arzu Veya İpek SURVİVOR Olamaz ..

ama birlesmeye kalırlarsa yunanlılarda turklerde gucluleri elemeye calısır belki yine aradan sıyrılırlar:img-grin2

muratcania
01-10-06, 18:34
mesela derya olmasaydi ve biz kazmada onde olsaydik ardindan metinin kolu cikmasina ragmen yarisi tamamlasaydi ve oyunu biz alsaydik bu hafta metin milli kahraman olurdu herhalde.yani demek istedigim adamlar korkmuyorlar ne olursa olsun savasiyorlar ipek ve arzu gibi degiller bakim arzu bir oyunda belirleyici oldu onuda kaybettik onun yuzunden gorursunuz bak bundan sonra hicbir oyunda on plana cikmaz yada zor olmayan oyunlara girer.

birde bisey daha eklemek istiyorum galba senin su an zihninde canlandırdıgın gibi bisey olacak galba hatırlarsan bi fragmanda TEYMUR sen omuzu cıkıkta alırsın lan diyerek SELİM inde omuz omuz diye bagırarak METİNİN kolunu tutması gibi bi sahne vardı hatırlayanlar bilir:cheer:

Hilo
01-10-06, 18:41
Bende dün ilk defa izledim programi...
Favorilerim Selim & Onur eheh:D
Türklerin Yunanlilara karsi 2 defa kaybetmelerine inanamiyorum yha...
Bence gercek güclerini göstermeliler artik...Rezil olduk Yunanlilara zaten...
Umarim bundan sonraki düelllerde basarabilecegiz...Ve bundan eminim;)

Oo_esmer_kiz_Oo
01-10-06, 19:27
ewett ya bende cok uzuldum kavbedince.
ne dir bu kardesim, biz gucluyuz ama bunu gostermiyorlarr
ama SON GULEN IYI GULER...

bn o yunanlarala gicik oldumm haa
hm yunani cok merak ediyordum ama simdi
hiccc umursamiyorum iste hiihh:icon_evil

muğlak
01-10-06, 19:28
valla ben teymuralp'i destekliyorum adam hem fizik olarak çok iddialı ve uygun hem de liderlik vasfı olan bi tip. bence olaya duygusal bakmamak lazım işe yarayanlar sosyal konularda ne kadar başarısz olursa olsun eğer fizik üstünlüğü varsa birleşmeye kadar kalmalı. mesela metin çok hisli bi adam ama kolu ona müsade etmeyecektir. ipek arzu ve fulya bi işe yaramayan tipler. Fulya gitti zaten kaldı mı ipek ve arzu. onur az da olsa iş yapmaya çalışıyo. kızlardan en dayanıklı olanı da bana göre aytuğ. erkek gibi kız. selim defizik üstünlüğü olan bi yarışmacı. birleşmeye kaç kişi ile gidilir bilmem ama benim için teymuralp, aytuğ, selim banko...

nejatdidem
01-10-06, 19:55
Ben Teymur'un hırsını,performansını çok beğeniyorum gerçekten bir SURVİVOR olabilir...ama böle kavga etmeye devam ederlerse işimiz zor derim...inş biz kazanırız bakalım önümüzdeki hafta nelr olacak...

sevimli-cadi
01-10-06, 20:26
evet yaa su ana kadar survivor olabilecek en iyi tip aralarinda teymur bende onu destekliyorum. selim ve aytugda fena degil yeterliler bencede.
bu arada bakin ne buldum
www.teymuralp.com
adam iyi bir muzisyenmis ya birde en sevidigim sey davul caliyor.
metine uzuluyorum yaa dayanamiycak gibi geliyor.

muratcania
01-10-06, 22:15
metine de üzüLüyorum eger koLunda sorun oLmasa finaLe kaLacakLar arasındaydı..

gercektende dogru ama bence metinin napcagı belli olmaz simdi iki secenek var ya bu kolla ben daha fazla mucadele etmek istemiyorum sizede zarar vermek istemıyorum diyerek adadan ayrılacak yada 2.ci secenek olarak yarısmalarda omuzu cıksa bile bence yine yarısmaya dvm edecek ve bencede onda o hırs var.ayrıca 2.ci ihtimali sececek bence kendiside dedi zaten omuzum cıkacagını bile bile devam etmek istiyorum ben bu acıya katlanacam sona kadar. omuz cıkması kol kırılmasından daha acı veren bi olaydır bilenler bilir.ama ciddiden omuzu sorunlu olmasa dedigin gibi finale kalacaklar arasında olurdu heralde ama bu programda neyin ne olacagı belli olmaz bence bi bakarsın teymur erken elenir bi bakarsın ipek yada arzu finale kalır bilemıorum

mliSrkan
01-10-06, 22:50
Bence Metin o kadar hırslı ki asla bırakmaz yarışmayı..Yani ölse de ayrılmaz bu adadan diskalifiye olmaz..Bu arada ben Arzuyu destekliyorum bence kızların en iyileri Arzu ve Aytuğ...Çiğdemde fazla güçlü gözükmüyor..Erkeklerden karakterine bakmazsam Selim diyorum çünkü fizik açısından en güçlü o...Ama Teymurda çok iyi..

mliSrkan
01-10-06, 23:09
Evet bizimkiler daha takım olamadılar ki yunanlılarla yarışsınlar...Hepsi kendini gösterme telaşında...Böyle takım olunamaz ki bencil olmamaları gerekiyor..Mesela yunanlılarda kimin yarışmaya katılacağını hemen belirliolar kendileri için iyi olanı seçiolar..Ama bizde öyle değil mesela Derya hemen atlıyor ben kazarım diye ! Belki Teymur yada Selim daha iyi yapacaktı !! Acunda dedi zaten senden hızlıları vardı diye ! Böyle bencil davranıldığı sürece kazanamayız..

muratcania
01-10-06, 23:23
ya ben bu haftaki ödül oyununu izleyemedim ödül neydi?????
turklerinde yunanlılarında herseyini korsanlar talan etti odul oyunundada odul sadece 1 tane BALIK İGNESİ ydi

mliSrkan
02-10-06, 00:11
bizimkiler yunanlıları dağıtmak yerine birbirlerine düşüyorlar..tv başında deliye dönüyorum :icon_evil bırakın birbirinizle uğraşmayı yenin şunlarııı.
bi de bizimkiler biraz..onların yarışmacılara göre çelimsiz gibiler..dayanıksızlar onlar izbandut gibi hepsi..KAZANMAMIZ ONLARI İPE DİZMEMİZ LAZIM takım biraz kendine geldi moraller iyi,inşallahhh daha iyi olur,kazanırız yeneriz onlarıı:img-pirat :img-beee: :img-beee: :img-dirol

aynen katılıyorum...Umarım kazanırız bu hafta...Ödül olmasa bile dokunulmazlıgı kazanmamız gerek...

fùhrer
02-10-06, 01:09
Herkese selamlar,
Arkadaslar bu survivor, bizim savasimiz oldu sanki. Isin acigi ben turk takimini biraz zayif gordum; ama bu yenilmeyecegimiz anlamina gelmez. Takimda TEYMURALP diye bir arkadas var. Ma$allah adam tam bi cengaver. Adamda kalip var, guc var, beyin var. Bence takimi kurtaracak adam TEYMURALP ve finale kalacagina eminim. Adama bir sempatimde olmadi degil. Bu yarismayi umarim turkiye kazanir.
Herkese kolay gelsin.

heyecanli
02-10-06, 01:11
son karelerde bizimkilerde gercekten takim ruhu olusmus gibiydi
yeni bir sayfa actilar sanki ya bu arada yorumlari niye hep deryaya yaptirmislar oburkuler niye hic konusmuyor aralarda ya adam sanki profesor
bence derya kendini geri cekecek yada takim cektirtecek oyunlarda gecen haftadan sonra boyle bir hatayi tekrarlayip kilit adam rolunu deryaya vermezler umarim
bence yaris simdi basliyor bizimkiler guluyordu baksaniza ilk defa beraber eylendiklerini gordum
bence bizim gormedigimiz goruntulerde gunun baska saatlerinde yani bayagi bir konusup dogru yolda bulustular sanirim insallah ya artik yunanlilari devirmelerinin zamani geldi bide teymuru cok sinirlendirdiler zaten hirsli ve guclu bir tip bence iyice hirs yapar bundan sonra yukarda soylenenlere de aynen katiliyorum ayrica Teymur benimde favorim oldu finale yakisir

yehhuu
02-10-06, 01:28
bence herşey daha iyi olacak gibi gözüküyor ve iki yarışı üstüste kabeden türkler daha bir hırsa gelmişlerdir. umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar. bencede finale gitmesi gereken ismler erkeklerden teymuralp ve derya kızlardan çiğdem ve aytuğ. ipek ve arzuda iş yok. selim ve metin soru işareti.
hafta bitmeden daha bir dahaki bölümün heyecanını duyuyorum. bakalım bi dahaki bölüm ne zaman?

sevimli-cadi
02-10-06, 02:21
ben teymur ve aytug diyorum baska birsey demem yanliz biseye takildim teymur gece kavgada delirince ben artik burda kimseye guvenmiyorum dedi o denirmi ya orda simdi icten icten arkasindan oyun ceviren olabilir yaa
oda cenesini hic tutamiyor politik davranamiyor kizdimi belli ediyor yaaa
neyse teymur aytug teymur aytug teymur aytug

sevimli-cadi
02-10-06, 02:24
yaaa yarisma canli yayinlansaydi ne guzel olurdu sete gider pankart acardik falan forumdakiler kaynasma olurdu eglenirdik yaa ay beni salak zannetmeyin yani canli yayinda sete baglanip settende yayin olsaydi program aralarinda panamaya gitcek degiliz herhalde

sevimli-cadi
02-10-06, 02:25
ayy bu fikir super yaa cok hosuma gitti keske oyle olsaydi ne heyecanli olurdu
canli seyrederdik ekranlarda sonrada yorumlari dinlerdik futbol karsilasmasi gibin

Alpha
02-10-06, 10:30
Bir takım en zayıf haklası kadar güclüdür.

Bizimkiler malaesef takım olamadılar. Bireylerin tek baslarına guclu olmalıları birsey ifade etmiyor. Survivor'da her cesit adama ihtiyac var. Bizimkiler birbirlerini yemeyi bırakıp Yunanlıları nasıl yeneceklerini dusunseler iyi olur. Ayrıca hırsları da hep kendilerine Yunanlılara karşı değil. (Metin hariç)

Yarismalar bir yana birde ada hayatı var ki bu sartlar pem musait degil. Sinekler Aytug'u ve Teymur'u bitirmisler gibi gorundu. Ayrıca ben dogru duzgun balık yakalayanı da goremedim...O sartlari kim duzeltici faaliyetlerde bulunuyo, kim calisiyor dikkat eden varmı ? Yarisma kazanmak icin guclu olam ve guclu olmak icin de yemek yiyebilmek gerek...

Bu arada Yunanlılar ne olursa olsun kız eleme politikası ile yanlis yapiyorlar. ABD'deki ve dunyadaki Survivor finallerine bakın hep kadınlar var. Survivor finalleri erkeklerin guclerine gore degil daha ziyade kizlarin performanslarına gore organize edilio.

Bir erkegin karsisinda finalde bir kiz olursa sanslar kiza daha yakın. Neticede, kızların iyi oldugu oyunlar konulacaktır. O yuzden isalla bizimkiler akıllı olup ille de kiz elicez diye tutturmazlar. Ama ise yaramayan kizlari da gonderirler. İpek gibi, Arzu gibi...

Eleme oylarının oylama sonucunda bilinmesi zaten belli olacaktır. Ya konsey gecesinde yada ertesi gun. Bence herkes rengini aciklamalı. Mertlik bunu gerektirmez mi ?

FBuse
02-10-06, 11:21
Harika bi Yarisma bütün yaz bekledim baslasin diye ve nihayet basladi, dedelerim yunan olduklari icin bende bi yunan sevdasi vardi zaten, bu yarismada favorim suan yok her iki takimida destekliyorum dogrusu, Türk-Yunan Dostlugu 4-ever! diyorum baska birseyde demicem dogrusu hehe :img-grin2

Alpha
02-10-06, 12:04
Kadir kardesim, icindeki bu kin ve nefreti anlamak mumkun degil. Biz Turkler Osmanlidan beri bagislayacı olmadık mi ? Dedesi Yunanli olmasina ragmen benim favorim belli degil dio kiz...

Buse'nin dedesi gibi bircogumuzun annesi babasi dedi annanesi de oz be oz Turk'mu sanki ? Gercek Turk'ler orta asyadan geldiklerinde çekik gözlülermiş. Günümüz Türkiye'sinde hangimiz çekik ortaasyalılara benziyoruz ki ?

Forumlarda çok seslilik forumlara renk getirir. Herkes aynı düşüncede olsa buranın adı forum olmazdı zaten. İnsanlar tartışarak orta yolu bulma yetisine sahiptirler unutma. Biraz daha insaflı olmanda yarar var.

Konumuz Türkiye-Yunanistan survivor'u olunca herkes iyi-kotu tum goruslerini bildirebilir favori yarismacilarini da soyleyebilir. Keşke oyuncularımız da yarismalarda milliyetçi yarismaci ve yarisma disinda da centilmen kimliklerini gösterseler.

muratcania
02-10-06, 12:37
Kadir kardesim, icindeki bu kin ve nefreti anlamak mumkun degil. Biz Turkler Osmanlidan beri bagislayacı olmadık mi ? Dedesi Yunanli olmasina ragmen benim favorim belli degil dio kiz...

Buse'nin dedesi gibi bircogumuzun annesi babasi dedi annanesi de oz be oz Turk'mu sanki ? Gercek Turk'ler orta asyadan geldiklerinde çekik gözlülermiş. Günümüz Türkiye'sinde hangimiz çekik ortaasyalılara benziyoruz ki ?

Forumlarda çok seslilik forumlara renk getirir. Herkes aynı düşüncede olsa buranın adı forum olmazdı zaten. İnsanlar tartışarak orta yolu bulma yetisine sahiptirler unutma. Biraz daha insaflı olmanda yarar var.

Konumuz Türkiye-Yunanistan survivor'u olunca herkes iyi-kotu tum goruslerini bildirebilir favori yarismacilarini da soyleyebilir. Keşke oyuncularımız da yarismalarda milliyetçi yarismaci ve yarisma disinda da centilmen kimliklerini gösterseler.

cok dogru katılıyorum :good: eklenecek fazla bisey yok forumlar abartılı olmadan tartısma sayfalarıdır her renkten her cinsten kişi istediklerini asırıya kacmadan sekilde soylemekte ozgurdur bence ayrıca Buse arkadasımız bisey dememiş sadece fikirlerini belirtmiş ztn agır konussa ilk ben karsı cıkarım kadirk arkadasım rahat ol

soulriver
02-10-06, 13:43
Bence yorum yapmadan önce şunuda göz ardı etmememiz lazım.Adada yaşadıkları 1 haftayı orasını burasını keserek 2 saate sığdırıyorlar vede böyle yayınlıyorlar zorunlu olarak.Bu yüzden kimin ne kadar ne yaptığını ve çaba sarfettiğini tam olrak göremiyoruz.BBG tarzında 24 saat yayınlanan bir program olsaydı inanıyorumki fikirlerimiz ve yorumlarımız değişecekti.
Sonuç olarak ortada kocaman bir pasta var ve bize sadece pastanın kremasını veriyorlar bizde bunun tadına bakarak güzelmiş yada şöyle olsa daha iyi olurmuş diye yorum yapıyoruz.
İzlediğimiz kadarıyla arkadaşlarıma katılıyorum bizde bir takım ruhu yok ama toparlanıcağımıza inanıyorum.
Saygılar

mliSrkan
02-10-06, 16:49
Harika bi Yarisma bütün yaz bekledim baslasin diye ve nihayet basladi, dedelerim yunan olduklari icin bende bi yunan sevdasi vardi zaten, bu yarismada favorim suan yok her iki takimida destekliyorum dogrusu, Türk-Yunan Dostlugu 4-ever! diyorum baska birseyde demicem dogrusu hehe :img-grin2

Türk-Yunan dostluğu mu ???? :img-sen başka birşey izliosun heralde ? Ben böyle birşey göremedim ne tarihte ne yarışmada yok yani :D

sevimli-cadi
02-10-06, 16:59
evette voleybol girl biz burda rahat yasamlarimizda birbirimizle ayni hayati paylasmiyoruz onlar orda o kosullarda 24 saat birlikte yunanlilara karsi duruyorlar kosullar cok farkli yani
bu arada evet yaa aytugla teymurun hali ne oyle yakin cekimlerde yuzlerce sivri isirmis onlari gordunuzmu kizamik gibiydiler ayyyy boggg beni bir tanesi isirsa feryat figan oluyorum kasinmaktan yuzlerce kabus gibi.
o bile delirmeye yeter.

muratcania
02-10-06, 17:32
Ben bu yari$mayi seyrediorm ve begendim sayilir .. Yunanli arkada$larim war , onlara da soyledim ama yunistanda ya$ayan yunanlilar kesinlikle du$manlik ta$ioo , ztn soylediklerine bakarsaniz cok karmakar4ik duygular icindeler ... tipki bizim gibi .. brimiz bu geri kafalalilik bitsin dioruz dierimiz hayir unutmiyacagiz dioyrz ... onalrda ooleler ama yurtdisindakiler , yunanistanlilar, kesinlikle oole deil , onalr her zamn dostlulugun yanindalr , en azindan ben oole bilioyrm ... bizim yari$macilar kalbi ile ve hirs ile yari$iolar ama takim ruhu hic mi hic gormedim acikcasi ... aralarinda ki $u sacma anla$mazligi , grupla$mayi birakmalilar cunku onlar bizi orda temsil ediiolar , boole olmaz buu i$ ler ... $u kolu cikanda da ne buyuk azim war ya ... bayildim :img-grin2 bi de ne kadr oyun kaldi yani bitmesine ne kdr var ! ben gununude bilmioorm hep tekrarlara denk gelioorm ... hangi gun war ve saat kacta ... tenk uu :img-grin2
katılıyorum dediklerine ayrıca yarısma sanırım CUMA ve ya CUMARTESİ aksam 20:00 de baslıyo yada 21:45 de kesin bi saati yok sanırım ama persembe gunu foruma bakarsan net saatini gunu fln yazarım:good:

EnDlEeS_89
02-10-06, 18:26
slm arkadaşlar ben eski üyelerdenim ama şimdilik bu nick i kullanıyorum way karbeyazda burdaymış:img-grin2 .........nese katılıyorum size ama şu var fulya elendikten sonra gruplaşma kalktı ve herkes iyi anlaşıo şimdilik ilerki böl.lerde yani tanıtım video sunu izledim selim le onur aynı yunanlı kıza aşık olcaklar amma matrak ya neyse de selime bayılıyorum ben ya uf çok tatlı ama onurda tatlı napcam ikisi didişip duruolar yaaaaaaaaa:icon_cry:

mliSrkan
02-10-06, 20:32
panteLis kadar oLamadık yaa..
adam bizi nasıL gözLemLemiş..her Lafını, her hareketi şaşkınLıkLa izLiyorum..o kadar mantıkLı davranıyor kii... asLında sadece panteLis degiL, hepsi mantıkLı.. meseLa türkçe biLen kızın yerinde bir türk oLsa ve yunanca biLse, hemen yunanLıLara bunu söyLerdi..bizim hatamız orda işte...
ben TeymuraLp ve SeLim diyorum....

Evet haklısın bizden biri yunanca bilse kesin belli eder...Ya sinirlenir yunanca bi laf eder ya konuşmaya çalışırdı yapardı birşeyler...Ama kız akıllıca birşey yapıyor bence bunu söylemeyerek...Konuşulanları dinliyor helal olsun..Benim daha favorim tam belli değil ama Selim şimdilik...Teymuralpte çok iyi gerçekten...

muratcania
02-10-06, 20:46
panteLis kadar oLamadık yaa..
adam bizi nasıL gözLemLemiş..her Lafını, her hareketi şaşkınLıkLa izLiyorum..o kadar mantıkLı davranıyor kii

katılıyorum buna adamın her yaptıgı mantıklı gibi gorunuyo adam simdiden eger birlesme olursak onlarla yasamaya alısmalıyız gerekenı yapmalıyız gibi seyler soluyo gelecegın planlarını yapıyo cok bilgili tecrubeli gibi gorunuyo yunanlıların en guclusu o pantelis bencede bizde nasıl deryayı on plana cıkarıyolar onlardada Pantelis on planda hep.bize de derya yerine Pantelis gibi adamımız olsaydı keske iyi olurdu Panteliste 40+ yasında ama fizikende mantıkende deryadan üstün

EnDlEeS_89
02-10-06, 20:51
katılıyorum buna adamın her yaptıgı mantıklı gibi gorunuyo adam simdiden eger birlesme olursak onlarla yasamaya alısmalıyız gerekenı yapmalıyız gibi seyler soluyo gelecegın planlarını yapıyo cok bilgili tecrubeli gibi gorunuyo yunanlıların en guclusu o pantelis bencede bizde nasıl deryayı on plana cıkarıyolar onlardada Pantelis on planda hep.bize de derya yerine Pantelis gibi adamımız olsaydı keske iyi olurdu Panteliste 40+ yasında ama fizikende mantıkende deryadan üstün

katılıyorum sana ama o tavuğun boynunu öyle koparınca yani cani biri olarak nitelendiriyorum artık onu yani bi insan bu kadarmı türklerden nefret eder canım sanki bizdesize bayılıyoruz istisnalar hariçtabi bizi sevenlere laf yok yani...................

EnDlEeS_89
02-10-06, 20:58
panteLisin üstünLügü kadar derya takımda üstünLük sagLayamadı..

evet bencede bilmiyorum ama bana biraz yapmacık geliyo tavırları ..........aamaa ilerde fikirlerim değişebilir aman bizim takımımız yenilmesinde..........
hee unutmadan onur hani teymuralp in taklidini yaptıya izledinizmi harikaydı yaaaaa gülmekten yerlere yattım.........offfffffffff
olümmmmmmmm ne bakıonnnnnnn diodu çok komikti yaaaaaaaa....................
çok matrak onur.........

mliSrkan
02-10-06, 21:02
Derya bizim takıma bağırarak emrederek lider olmaya çalıştı ve güven sağlayamadı sadece negatif davrandı...Ama yunanlılar Pantelise güveniolar bence...Çünkü adam gösterdi tecrübesini,zekasını...Mesela Derya kazandığımız dokunulmazlık oyununda bile Onura o kadar çok bağırdı ki..küfredcekti de ağzını kapadılar yani...O yüzden nefret ettirdi kendinden..Ama daha elenmez çünkü ondan güçsüzler de var...

EnDlEeS_89
02-10-06, 21:03
arkadaşlar bide onur fear factor de de yarışmıştı hani sürekli ingilizce konuşuodu acun neden ing. konuşuosun die sormuştu.........belkide amacı ünlü olmaktır ama bilemeyiz tabiki..... bide oyuncu olması beni bu düşünceye itti ama ben seviom yinede onu walla ama selimle kavga etmesin yaaaaaaaaaaaaa.........

muratcania
02-10-06, 21:14
arkadaşlar bide onur fear factor de de yarışmıştı hani sürekli ingilizce konuşuodu acun neden ing. konuşuosun die sormuştu.........belkide amacı ünlü olmaktır ama bilemeyiz tabiki..... bide oyuncu olması beni bu düşünceye itti ama ben seviom yinede onu walla ama selimle kavga etmesin yaaaaaaaaaaaaa.........

onurdan survivor olmaz ama ciddiden guzel bi oyuncu olur yetenek var teymurun olsun deryanın olsun taklitlerini bende koptum:img-grin2
bana bakmayacaksın dedi lan onune bakacaksın dedi bakmayacaksın dedi haha:img-grin2

EnDlEeS_89
02-10-06, 21:27
onurdan survivor olmaz ama ciddiden guzel bi oyuncu olur yetenek var teymurun olsun deryanın olsun taklitlerini bende koptum:img-grin2
bana bakmayacaksın dedi lan onune bakacaksın dedi bakmayacaksın dedi haha:img-grin2

ha ha ha :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-haha: ............. nasıldı ama yaaaaaaa........... siz bide nadya ya ikisi birden aşık olunca görceksiniz komediyi.........selim şey dio.......adaya ve nadya ya elveda dio ve onur un ismini yazıo nadya da beni hiç bırakmıolar die haykırıo yaaaaaaaaaa ................... biran önce izlemek istiyorum.........

muratcania
02-10-06, 22:20
ha ha ha :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-haha: ............. nasıldı ama yaaaaaaa........... siz bide nadya ya ikisi birden aşık olunca görceksiniz komediyi.........selim şey dio.......adaya ve nadya ya elveda dio ve onur un ismini yazıo nadya da beni hiç bırakmıolar die haykırıo yaaaaaaaaaa ................... biran önce izlemek istiyorum.........

ayrıca show tvnin survivor sayfasında onurun iş: kısmında ' hayali amerikan sinemasında prestijli bir oyuncu olmak istiyor' diyor inş olur cunku hakkaten su ana kdr 2 taklidini gormeme ragmen cok begendim hareketleri inş ilerleyen bolumlerde yapar bi kac taklit daha:) Onur bence Turkiyenin Yıldızlarına katılsaydı cok daha iyi olurdu onun için..

muratcania
02-10-06, 22:22
Ya arkadaslar survivor hep ne zaman basliyor?

walla kardeş cuma yada c.tesi aksamı foruma gir cuma oglen fln yazılır burda tam ne zmn baslayacagı:good:

muratcania
02-10-06, 22:25
ayrıca ONUR elenmeden once(bence bu verilmiş bir hüküm ARZU,İPEK,SELİM,TEYMUR,DERYA hepsi bence ONUR un ismini verecek nedendir bilinmez kafam basmıyo bole işlere kalemini coktan kırmıslar)ARZU ve İPEK in gitmesi lazım cunku ne olursa olsun ONUR 2 sindende guclu (DERYA danda guclude neyse)

lindsay
02-10-06, 23:35
turklerinde yunanlılarında herseyini korsanlar talan etti odul oyunundada odul sadece 1 tane BALIK İGNESİ ydi

aaa nasıl ya olur mu öyle şey ne demek korsanlar talan etti haksızlık bu ya:fighting2 bu arada pek bişey kaybetmemişiz bizimkilerinde balık iğnesi vardı gerçi o teymuralp in koluna girip kırılmak zorunda kalmıştı ama:):):):)

yehhuu
02-10-06, 23:56
y a gerçekten anlamak pek mümkün değil gerçekten o talandan önce oln bir olaymıydı yani teymurun koluna giren iğne olayı bende anlamadım peki öyle ise iğneyi nereden buldular off bira karışık. ya yeni bölümler yayınlandada bol boş yorum yapabilsek ya da hafta içi adada yaşananlar die bire bölüm filan yayınlasalar. izlemesi güzel oluyor. aslında şu favori yarışmacılarımla tanışmayı isterdimnasıldı nasıl geçirdiniz vaktinizi teymuralp ve çiğdem eğer görürseniz benii özl msj filan. gerçi giriş yapan diğer arkadaşlardanda ses soluk yok. off ya zaten izleyecek doğru düzgün program yok. haftada bir biraz uzun geliyor.

Teymuralp
03-10-06, 00:40
Sevgiler herkeze ben Teymuralp
bu forumu Cigdemden ogrendim.
Bizde sizlerle tanismak ve oyun konusunda tartismak isterdik ama bu imkansiz
onun icin kosemizde sadece okumak zorundayiz
Gizlilik antlasmasi yapilmistir.
bir iki takim arkadasim eski notlarda okudugum kadariyla size cevaplar vermisler fakat bu onlarin bu konularda biraz toylugundan ileri gelmektedir zaten devamindada yazmaya devam etmemisler sanirim yaptiklari yanlisi anladilar hicbirimiz oyun hakkinda yorum yapamaz gelecekle ilgili bilgiler veremeyiz. Bu programi tamamini seyrettikten sonra 3 yil daha yorumsuzlugumuz gecerli olmak zorundadir.
Bu bir production dir ve uyulmasi gereken kurallar var ve bizde uymakla yukumluyuz.
Sonuc olarak birer birer hepinizle tanismak isterdim tabii insaallah gelecekte bir yerlerde karsilasiriz.
Bizleri tanimak amacli sorularinizda bir sakinca yok ama lutfen oyunla ilgili yorum yada soru sormayiniz.
Yanimizda oldugunuz icin hepinize tesekkurler.
SAYGİLARİMLA.
Teymuralp MERTER FOSFOROGLU

Teymuralp
03-10-06, 02:09
selam karbeyaz tanistigimiza memnun oldum.
evet tabiiki yasayanlardan sorularin cevabini merak ediyorsunuzdur ama ne yazikki soyledigim gibi boyle bir luksumuz zaten yok.
ayrica 2 ci bolumdede altta gecen yazilara dikkat edersen 755.... noyu arayin finali canli seyredin yaziyor olacak bir finali bekliyor yani yaris tam anlamiyla zaten bitmedi.
Bu arada zaten bizim burada neyin nasil oldugunu izinlide olsak tartismamiz bir hata olurdu cunku gene herkez kendi acisindan yorum yapardi ve bir sonuc olmazdi.Zaten yasanan yasanmistir geri bakarsan zaman kaybedersin baska ise yaramaz.
favori secmenguzel ama takim takimdir iyisiyle kotusuyle razi olmak gerek
hata insanlara bozulmak makinalara mahsustur.

sevimli-cadi
03-10-06, 02:17
aaaa teymur inanmiyorum yaaa
bende seni destekliyorum en buyuk teymur en buyuk teymur :)
merhaba bende sevimli-cadi

BeatriXx
03-10-06, 03:42
TeymuraLp HoşgeLdin..

Favorim SeLim..
ama Eğer FinaLe o Kalmadıysa Senin oLmanı İsterim...
Bi Sen bi SeLim zaten Şu Survivor'a Yakışan...
Diğerlerini Çokmu aramışLar biLemicem Neyse...

Bu arada Şuan Yarışmadan Görüştüğün Kimse Varmı ?

Bide arkadaşLar Onur Bu Hafta Elenir Falan diyenLer
ShowTv.com'daki Tanıtım Videosunu İzlesinler...
BirLeşmede Onurda var Sanırım..NadyayLa Görüntüleri Olduğuna göre..

stormy
03-10-06, 06:35
Selam Teymuralp..Hosgeldin...

Milliyet'ten Ali Eyuboglu nun yazisi..

Yarışmada savaş çıkabilir!

Türk ve Yunan yarışmacıların ayrı ayrı adalarda kalarak mücadele ettiği, Show TV'de yayımlanan "Survivor" adlı yarışmada 'ırkçılık' diz boyunu aştı. Özellikle Yunan yarışmacıların Türklere karşı tavrı, gerilimini arttırıyor. "Eğer bir Yunanlı, bir Türke yenilirse ülkesine dönemez", "Türkler, bizim gibi denizde tülle balık avlamayı akıl edemez", "Bizi yenen Türk, ikinci Atatürk olur" gibi cümlelerin telaffuz edildiği yarışmada tansiyon yükseldi

Vakti zamanında gazetecilerin bile gaza gelip bayrak diktiği, Türk-Yunan savaşını gündeme getiren Kardak'tan biraz daha büyük 3 adada yaşananlar, yakında Ege sularını yeniden ısıtıp Türkiye ile Yunanistan arasında yeni bir gerginliğe neden olursa kimse şaşırmasın.
Türk televizyonlarının tartışmalı her programında imzası olan Sinevizyon'dan Pelin Akat'ın, Türk - Yunan dostluğundan dem vurup tanıttığı, ama Show TV'de "Acun Ilıcalı Production" olarak karşımıza çıkan Survivor Türkiye-Yunanistan'da 10 Türk, 10 da Yunan yarışmacı 250 bin euro para ödülü için yarışıyor... Ancak özellikle Yunan yarışmacılar, 250 bin euro uğruna Türk-Yunan ilişkilerini dinamitliyor.

'Türkler akıl edemez'

Nereden mi çıkıyor bütün bunlar? "Ekşi Sözlük"çüleri bile Alo 178 RTÜK hattına şikâyete mecbur eden yarışmada söylenenlerden... İşte Yunan yarışmacıların söylediklerinden birkaç örnek:
"Benim yetişme tarzım Türklerle arkadaşlık kurmamı engelliyor."
"Bir Yunanlı bir Türke yenilirse ülkesine dönemez."
"Türkçe bildiğimi, onlara karşı kullanmak için Türklerden saklıyorum. Yarışmanın sonuna kadar söylemeyeceğim. Söylersem beni öldürürler."
"Türkler, bizim gibi denizde tülle balık avlamayı akıl edemezler."

'Bizi yenen ikinci Atatürk'

Yaptığı mukayeseden, beyine yeterince oksijen gitmesini engelleyen zor bir doğumla dünyaya geldiği anlaşılan bir Yunan yarışmacı ise şöyle diyor: "Bizi yenen Türk ikinci bir Atatürk olur..."
Aralarında, dört bir yanını düşmanların kuşattığı bir ülkede Kurtuluş Savaşı'nı başlatıp kazandığı zaferden sonra Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ü, ilk Survivor Türkiye - Yunanistan'ın birincisi sanan yarışmacıların da olduğu Yunan ekibi, aralarında Türklere karşı sempati besleyen tek kişiyi "işbirlikçi" damgası vurup eledi.
Yunan ekibinin bir kaşık suda boğmak için fırsat kolladığı Türk ekibi, Allah'tan yangına körükle gitmiyor.

Türklerin dertleri başka...

Öncelikle yarışmadaki Bulgari yüzüklü kızların "Uyuyamıyoruz, her tarafımızı sinekler yiyor, her gün aynı şeyleri giyiyoruz, yıkanamıyoruz" serzenişleri gösteriyor ki onlar kendilerini Survivor'da değil de, Kadıköy Belediyesi'nin tatbikat amacıyla Bağdat Caddesi'ne kurduğu deprem çadırında gibi görüyorlar.
Bu kızlar ile Yunan Nadya'yı gördükten sonra Rus Katerina'nın belleklere adını yerleştirdiği "Baltacı Mehmet Paşa" olmaya kararlı Onur ve Selim gibi "hızlı"lardan oluşan Türk ekibi, henüz Yunan ekibinin Türklere karşı söylediklerinden haberdar değil. Öğrensinler, ondan sonra siz seyreyleyin gümbürtüyü...

Ermenistan'la da olsun!

Yunanlıların yaşadığı küçük adadan hazırlanan her VTR'nin "Türk-Yunan kardeş... Politikacılar kalleş" tezine darbe indirdiği "Survivor Türkiye-Yunanistan", tarafların milliyetçi duygularını harekete geçirecek söylemlere rağmen 2 ülke arasında savaş çıkarmazsa, Doğu'ya yönelmek lazım.
Hazır AB, "Ermeni soykırımını tanımadan asla" diye Türkiye'ye dayattığı bir dönemde, bir "Survivor Türkiye-Ermenistan"da çok iyi gider. Hele hele de Ermeni ekibi, Ermenistan'da yaşayanlardan değil de "Diaspora" ekibinden oluşursa, süper olur

ALİ'CE / Ali Eyüboğlu

http://www.milliyet.com.tr/2006/10/03/magazin/amag.html

BeatriXx
03-10-06, 09:41
Yok artık abartmayaLım.. ;)
Bence BirLeştikten sonra daha farkLı Olucak Herşey..
beLki Kavga Falan Olur ama Büyümez.. Ki Bu 2 türk arasındada Oluyo..

yehhuu
03-10-06, 10:54
merhaba teymuralp sesimi duymuşsun ne güzel. eminim gazetedeki yazıyı okuşmulsundur. bu gezete yazarları sizin üzerünüze çok gidiyor bence ve yunan taraftarı yazılar yazıyorlar sanki. ama nasıl yazmasınlarki tvde gördüğümüz kadarıyla onlar çok daha ciddi... vs vs ama sizleri öyle göremiyoruz ya da göstermiyorlar. ayrıca bulgari yüzüklü kız kimdi. kızların hepsi ay ben burda yatmam diyormuş. ben elenen kızdan başkasını gitmek istiyorum ben burda nasıl yatarım :img-cray: diye ağlayan başka bir kız görmedim. ayrıca gazetiler hem doğru düzgün izlemiyor hemde gelişi güzel yazılar yazıp hiç olmadık şeyler çıkarıyorlar meydana meselamı adadaki çamaşırları çalan türk yarışmacılar diyor gene gazetecinin biri ama gel görki çalanlar yunan takımındaki yarışmacılardan başkası değil. ya sen nasıl işini yapan bir yazarsın. yazarlık bu kadar kolay mı bilmiyorumm

ikarus75
03-10-06, 15:07
Fulya gittikten sonraki bizimkilerin durumunu yadırgadım doğrusu.Şimdi herkez kanka olmuş.Birbirlerinin ardından demediklerini baırakmamışlardı şimdi kalkmışlar çok iyi anlaşıyoruz falan filan.Bu ikiyüzlülüktür.

GSealment
03-10-06, 15:20
Favorilerim : Çiğdem,Onur,Teymuralp,Selim,Aytuğ ..

Ama "Survivor" Olabilecek Kişiler : Çiğdem-Teymuralp .. Bu 2 Kişiden Biri Survivor Sıfatını Taşıyabilir ..

Godzilla
03-10-06, 15:47
Slm arkadaşlar,

Ben Metin'i çok beğeniyorum. EN BÜYÜK TÜRKİYE diye bağırdığı zaman çok duygulandım.

O ada sartlarında açlığa, sineklere ve yağmur zorluklarına karşı birde çıkık omuzu ile mücadele ediyor, başkası olsa çoktan bırakırdı. Ayrıca diğer tüm arkadaşlarını birarada tutmaya çalışıyor ve baba göre hepsinden de fazla çalışıyor.

En son onu bir balık sepeti yaparken gördüm...Pes dedim yani. Diğer arkadaşları niye birşey yapmıyorlar ? Herkes çene çalıyor, reyting peşinde...Onur gibi, Fulya gibi, Selim gibi...Metin'i kamera karşısında bile zor görüyoruz...

Bence ölse de sonuna dek gider ve bu hırsla çıkık omuzla da yarışma kazanır ve milli kahraman olur.

SÜRMELI
03-10-06, 16:57
Hosgeldin Teymuralp...

ya iki takimin birlesmesi bu kadar çabukmu olacak.. bence olmasin daha bizim takimin takim olarak yunanlilari yenmelerini görmeliyiz :D Iki oyundada..

Celine-the-one
03-10-06, 17:47
arkadaşlar destur :) Daha yarışmanın ikinci haftası.Ben amerikan survivorları izledim çığunu genelde ortalarda birleşme oluyordu orda.Yani 6-7.hafta falan olur diye düşünüyorum ben.Bu arada Teymuralp hoşgeldin. Sen iri yarı bi adam gibi gözüküyosun.Şu Derya'yı nasıl oldu da susturamadın yaa.O kazma oyununda sen yapsaydın onun işini belkide bizim takım hala 10 kişiydi şu anda.Neyse..Ya bu haftasonu gelmek bilmiyor böyle bişeye takınca :img-cool2 :img-cool2

*arife*
03-10-06, 17:47
ya çok heyecanlı fulya gitti ya hepsi rahatladı yani o gitti herkes iyi anlaşmaya başladı ortalığı karıştıran hep fulyaydı bence ama şimdi iyi oldular bide yarışmalarda kimlerin olup olamıycağını anlayabilseler yunanlılar çok iyi strateji kuruyolar onlar çok iyi yarışıyolar ayrıca hep beraber hareket ediyolar birbirlerine laf yetiştirmeyle uğraşmıyolar bizimkilerinde öyle olması lazım

nejatdidem
03-10-06, 17:51
Hoşgeldin Teymuralp:)yarışmadaki favorimsin diyebilirim senin hırsına,isteğine hayranım açıkçası...diğer favorimde Çİğdem:)...walla arkadaşlarr bncede nası iki takım bu kadar kısa sürede birleşiyoo...wayy be diyemeden geçemedim yazılanları okuyunca:)neyse avantajlı sayılırıs evet...:)

muratcania
03-10-06, 17:56
arkadaslar cogunuz diyoki birlesme ne kdr erken ya ole bisey yok akıl var mantık var birlesme 2.ci hafta olurmu? yunanlılarda turklerde 5 5 fln kaldıgında olur ya ayrıca ilk survivor daki birlesmede(mavi-kırmızı takım) 5 5 mi 4 4 kalamı ne olmustu hatırlayın Selim in onurun ismini vermesi belki bu bolumdur ya da 4.cu bolumdur bence birlesmeye kalan su ana kdr gozlemciligim yanıltmadıysa Selim cunku Pantelis onun adını kagıda yazıyodu(bu ada bizim ve onu istemiyoruz tarzında konusuyodu bide) bi onu gordum fragmanda birlesmeye dair o kdr :good:

muratcania
03-10-06, 18:03
zaten bizde onu diyoruz..bu kdr erken bireLesme mi oLur..
önceki survivorda birLeşme 10 kişi tamamLandıgında oLmuştu..mavi takımdan 4, kırmızı takımdan 6 kişi kaLınca birLeşme oLmuştu..neden erkenden birLeştiler anLamadım:fighting2

walla bilemiyorum gorecez bakalım neyin ne oldugunu:good:

muratcania
03-10-06, 18:07
Slm arkadaşlar,

Ben Metin'i çok beğeniyorum. EN BÜYÜK TÜRKİYE diye bağırdığı zaman çok duygulandım.

O ada sartlarında açlığa, sineklere ve yağmur zorluklarına karşı birde çıkık omuzu ile mücadele ediyor, başkası olsa çoktan bırakırdı. Ayrıca diğer tüm arkadaşlarını birarada tutmaya çalışıyor ve baba göre hepsinden de fazla çalışıyor.

En son onu bir balık sepeti yaparken gördüm...Pes dedim yani. Diğer arkadaşları niye birşey yapmıyorlar ? Herkes çene çalıyor, reyting peşinde...Onur gibi, Fulya gibi, Selim gibi...Metin'i kamera karşısında bile zor görüyoruz...

Bence ölse de sonuna dek gider ve bu hırsla çıkık omuzla da yarışma kazanır ve milli kahraman olur.

bende dediklerine katılıyorum EN BUYUK TURKİYE diye bagırırken YUNANLILARI gosterdi hepsi irkildi cıkan seslerden yinede adam gıkını cıkarmadı.METİN ilk survivordaki UGUR gibi farkındaysanız UGUR fazla gorunmuyodu sessiz derinden en iyi sekılde yarısarak bileginin hakkıyla survivor oldu ve polemiklerede girmedi tabi burda METİNİ UGUR dan ayıran bi ozellık omuzunun sorunlu olması ama cok hırslı üstesinden gelir bence ilerleyen bolumlerde inş goruruz ne olursa olsun lazım bence METİNİN ölüsü İPEK ile ARZU dan iyidir onlardan once veda ederse uzulurum..

haprenses
03-10-06, 18:18
tegmuralp'in de buraya katilmasina çok sewindim :) benim 3 favorim wardi biri gitti şimdi selim we tegmuralp i destekliorm ins sonunda bizimkiler kazanir tekrar hosgeldin tegmuralp

mliSrkan
03-10-06, 18:29
Sevgiler herkeze ben Teymuralp
bu forumu Cigdemden ogrendim.
Bizde sizlerle tanismak ve oyun konusunda tartismak isterdik ama bu imkansiz
onun icin kosemizde sadece okumak zorundayiz
Gizlilik antlasmasi yapilmistir.
bir iki takim arkadasim eski notlarda okudugum kadariyla size cevaplar vermisler fakat bu onlarin bu konularda biraz toylugundan ileri gelmektedir zaten devamindada yazmaya devam etmemisler sanirim yaptiklari yanlisi anladilar hicbirimiz oyun hakkinda yorum yapamaz gelecekle ilgili bilgiler veremeyiz. Bu programi tamamini seyrettikten sonra 3 yil daha yorumsuzlugumuz gecerli olmak zorundadir.
Bu bir production dir ve uyulmasi gereken kurallar var ve bizde uymakla yukumluyuz.
Sonuc olarak birer birer hepinizle tanismak isterdim tabii insaallah gelecekte bir yerlerde karsilasiriz.
Bizleri tanimak amacli sorularinizda bir sakinca yok ama lutfen oyunla ilgili yorum yada soru sormayiniz.
Yanimizda oldugunuz icin hepinize tesekkurler.
SAYGİLARİMLA.
Teymuralp MERTER FOSFOROGLU

Hoşgeldin Teymuralp...Diğer yarışmacıların yorum yapması konusunda doğru söylemişsin...Bunu bende yazmıştım yorum yapmamaları gerek çünkü biz daha yeni izliyoruz ve insanları kendimiz tanımaya çalışıyoruz.Mesela Onur gelip yarışma ve diğer yarışmacılarla ilgili yorum yaptı,cevap verdi..Yanlıştı bence de...Bu yazında senin farkını gösteriyor,olgunlugunu gösteriyor zaten...Bizde buraya yazdığın için sana teşekkür ederiz,hepinizle gurur duyuyoruz...sevgiler =)

Teymuralp
03-10-06, 18:29
Yehuu ya cevaben

Adamin elinde kalem arkasinda milliyet gibi bir gazete.
agzi olan konusuyor YEHUU yapilacak birsey yok.

muratcania
03-10-06, 18:35
Yehuu ya cevaben

Adamin elinde kalem arkasinda milliyet gibi bir gazete.
agzi olan konusuyor YEHUU yapilacak birsey yok.

onları kendi haline bırakmak lazım adamlar gecimlerini milleti elestirmekle kazanıyo:img-grin2 :img-grin2

stormy
03-10-06, 19:28
Demekki Yunanistanda Turklere karsi cok buyuk on yargi ve kucukten gelen egitim sorunlari var. Turklere dusman olarak yetistirmisler. Bizde Yunanlilar icin kotu birseyler soylenmez fazla. Hatta sarkilari bile soyleniyor televizyonlarda. Bu adamlarin soyledikleri sanki dunyayla iletisimleri kopuk kisilerin soyleyecegi turden. Avrupa birligi ulkesinde yasiyorlar ama 3.dunya ulkesi insanlarindanda az bilgiye sahipler..Yok neymis Turkler akil edebilirmiymis, yok ayni yerde uyurlarmiymis, deli sacmasi bunlar.

EnDlEeS_89
03-10-06, 19:38
ya arkadaşlar önceki sayfalara baktımda teymuralp mi burdaydı yoksa bana mı üle geeldi çok şaşırdım....... eğer daha devam ediosa yarışma nasıl izin verdiler ona şuan ben onun kazanamadını çıkarırum bu olaydan çatlıcam birazdan biri bana anlatsın.................. eğer sizseniz selim e de süleyin oda girsin ..............................

EnDlEeS_89
03-10-06, 19:41
Demekki Yunanistanda Turklere karsi cok buyuk on yargi ve kucukten gelen egitim sorunlari var. Turklere dusman olarak yetistirmisler. Bizde Yunanlilar icin kotu birseyler soylenmez fazla. Hatta sarkilari bile soyleniyor televizyonlarda. Bu adamlarin soyledikleri sanki dunyayla iletisimleri kopuk kisilerin soyleyecegi turden. Avrupa birligi ulkesinde yasiyorlar ama 3.dunya ulkesi insanlarindanda az bilgiye sahipler..Yok neymis Turkler akil edebilirmiymis, yok ayni yerde uyurlarmiymis, deli sacmasi bunlar.

sana kesinlikle katılıyorum ben yunanlılaruıseverdim yani dostluk var aramızda die bilirdim ama tabi geçmişte bişeler yaşandı kimse inkaredemez ama bu saatten sonra bilemiyorum fikirlerim değişti beni sevmeyeni ben hiç sevmem kardeşim.....

EnDlEeS_89
03-10-06, 20:19
arkadaşlar bu tip düşüncelerden etkişeneceksiniz izlemeyin önceden seviyodum izlemiyorum olmaz bence orda ki 4 kişinin dediğiyle mi dost düşman belli oluyor.saçma onlar öyle diyor öyle düşünüyor diye bizim de öyle düşünmemizin hiç bir mantığı ordaki o 4 kişide zaten ortalığı kızıştırmak nefretlerini döstermek için girmişler

haklısın tabiki ama demek istedimi tam anlatamadım heralde beni sevmeyeni sevmem dedim ben ordakiler için süledim beni dost görene kapım herzaman aaçık istisnalar hariç ha yunan haq ingiliz ha fransız farketmez.............................:img-nyam:

mliSrkan
03-10-06, 20:20
Evet savaş olarak görüyorlar özellikle Pantelis...Benim yunancaya ilgim olmuştur ama yunanlara karşı sevgim olmadı hiçbi zaman :D Tek nefret ettiğim ırk vardır onuda yazmıyım şimdi...Bu yarışma Türk-Yunan düşmanlığını (tarihteki) tekrar öne çıkardı bence...Ama bu bir gerçektir...Yani çok önplanda olmasa bile hep vardı böyle şeyler...Yabancı Damat dizisindeki olaya hiçbi zaman çok inanmadım ben...Dostluk falan hiçbi zaman gerçek anlamda olmayacaktır bence...Tabi yunan arkadaşlarımız olabilir ama onlarda istisna yani..

muratcania
03-10-06, 20:34
arkadaslar bilmem farkındamısınız programdan uzaklastık turk-yunan ilişkilerini konusmaya basladık bence programa donelim:img-bored

stormy
03-10-06, 20:35
arkadaşlar bu tip düşüncelerden etkişeneceksiniz izlemeyin önceden seviyodum izlemiyorum olmaz bence orda ki 4 kişinin dediğiyle mi dost düşman belli oluyor.saçma onlar öyle diyor öyle düşünüyor diye bizim de öyle düşünmemizin hiç bir mantığı ordaki o 4 kişide zaten ortalığı kızıştırmak nefretlerini döstermek için girmişler

4 kisinin demesiyle degil. Baska forumlardada var. Uyesi oldugum bir forumda surekli Turklere satasiyorlar. 400 yil sonra kurtulduk diye basliklar aciyorlar. Daha cok diaspora olanlar yani yurtdisinda yasayan Yunanlilar boyle..Ama onlar dusmanlik besliyor diye Turklerin dusmanlik besledigine inanmiyorum..Aralarinda en mantikli Nadya konusuyor..Neyse bu yarismada ask vs bu tur seylerin oylamaya etki etmesi cok sacma..Oraya giden yarismacilarin, yarismak icin gittiklerini hatirlamalari lazim.

arkadaslar bilmem farkındamısınız programdan uzaklastık turk-yunan ilişkilerini konusmaya basladık bence programa donelim:img-bored

muratcania, bunlari yarismanin icine zaten sokan yapimcilar. Konusulmasi normal.

mliSrkan
03-10-06, 20:39
4 kisinin demesiyle degil. Baska forumlardada var. Uyesi oldugum bir forumda surekli Turklere satasiyorlar. 400 yil sonra kurtulduk diye basliklar aciyorlar. Daha cok diaspora olanlar yani yurtdisinda yasayan Yunanlilar boyle..Ama onlar dusmanlik besliyor diye Turklerin dusmanlik besledigine inanmiyorum..Aralarinda en mantikli Nadya konusuyor..Neyse bu yarismada ask vs bu tur seylerin oylamaya etki etmesi cok sacma..Oraya giden yarismacilarin, yarismak icin gittiklerini hatirlamalari lazim.

Aynen katılıyorum Selimin mantıklı hareket etmesi gerekirdi..Yunan varken gidip Onuru niye eliyor yani aşk başka iş başka...Ben olsam ne olursa olsun aşkımdan ölsemde elerdim Nadyayı yada yunanlılardan birini yani...

mliSrkan
03-10-06, 20:40
Ben Selimin yunan elemek yerine Türk elemesinden konuşuorum...Yani konu öyle Yarışmayla ilgili yani ama genele döndü biraz..:D:D

EnDlEeS_89
03-10-06, 20:43
Aynen katılıyorum Selimin mantıklı hareket etmesi gerekirdi..Yunan varken gidip Onuru niye eliyor yani aşk başka iş başka...Ben olsam ne olursa olsun aşkımdan ölsemde elerdim Nadyayı yada yunanlılardan birini yani...

ya bence orda hala aynı gruptalardı birleşmemiştiler bence.........yoksa selim yapmaz üle şey sanmıyorum ya................ orda yunan dururken nie yapsın nadya ya aşık olsa bile..............

muratcania
03-10-06, 20:45
Ben Selimin yunan elemek yerine Türk elemesinden konuşuorum...Yani konu öyle Yarışmayla ilgili yani ama genele döndü biraz..:D:D

ya arkadaslar ya bence selim birlesmeden once ONURUN ismini yazıyo fragmanları degısık bolumlerden gosteriyo dikkat etmedinizmi ilk bolumdende sahneler var orta bolumlerdende son bolumlerdende bence
suya atlamaları onur nadya selim 3 lusunun askı daha durun 2.ci programı bitirdik bunlar ne zmn askını ilan ediyolar birbirlerine:D bi fragmanda Pantelis Selimin adını veriyodu en son sahne olarakta metinin omuzu cıktıgında en buyuk turkiye diye bagırmasıydı bence bence işi corba yaptılar hangi bolumde ne olacagı belli degıl onun için birlesmeden once yazmıs olabilir

stormy
03-10-06, 20:47
Tanitim filminde Selim" Onur'un adini yazdigini gostererek Adaya ve Nadyaya elveda diyor" bence daha birlesme olmamis..Siz neden Nadyayi yazmiyor demissiniz...Dikkat ederseniz Onur konusurken konseyde oturanlar hep Turk yarismacilar..Izlemek isteyen tekrar baksin

http://www.showtvnet.com/survivor/survivorplayer.swf?file=s100.flv

muratcania
03-10-06, 20:47
Tanitim filminde Selim" Onur'un adini yazdigini gostererek Adaya ve Nadyaya elveda diyor" bence daha birlesme olmamis..Siz neden Nadyayi yazmiyor demissiniz...Dikkat ederseniz Onur konusurken konseyde oturanlar hep Turk yarismacilar..Izlemek isteyen tekrar baksin

stormy dostum aynı anda aynı dusunceleri belirtmısız:good:

EnDlEeS_89
03-10-06, 20:50
bide yunanlıların kızları çok güçlü ya.............nasıl tırmandılar mezardan çıkıp ........ hayret ettim yani bi de şu göbekli yunan azım açık kaldı bizimkiler takım olmayı beceremedi bence yunanlılar hemen yarışma moduna girdiler............
bi de şey demezlermi biz başlattık çalmayı sanki iyi bişeymiş gibi......... sinir oldum biraz önceki konulardan olcak ama bizimkiler hani bi adamın evine girip kap kacak ne varsa aldılar sonra adam gelince satın alınan şeylride almaya kalktı ordan birisi adamı ittirdi çok matraktı selimde şey dio.................çakma alalım çakmağı...çakmağı aldı sona adamın önününe fırlattı dierlerini......... çok şirinler ya bizimkiler......

muratcania
03-10-06, 20:53
bide yunanlıların kızları çok güçlü ya.............nasıl tırmandılar mezardan çıkıp ........ hayret ettim yani bi de şu göbekli yunan azım açık kaldı bizimkiler takım olmayı beceremedi bence yunanlılar hemen yarışma moduna girdiler............
bi de şey demezlermi biz başlattık çalmayı sanki iyi bişeymiş gibi......... sinir oldum biraz önceki konulardan olcak ama bizimkiler hani bi adamın evine girip kap kacak ne varsa aldılar sonra adam gelince satın alınan şeylride almaya kalktı ordan birisi adamı ittirdi çok matraktı selimde şey dio.................çakma alalım çakmağı...çakmağı aldı sona adamın önününe fırlattı dierlerini......... çok şirinler ya bizimkiler......

hehehe Metin zenci adamı tuttu arkaya dogru fırlatmaya calıstı zenci yumrugunu sıktı :D diyo bide alin alin ben tuttum adamı derya tuvalet kagıdı yurutuyo konusarak fulya cıglık cıglıga bagırıyo Metin diyo hepsini alalım Yunanlılara kalmasın:D ya bide Pantelisin tavugun boynunu kırması cok elestirildi bence iyi yaptı tum yol gıt gıt gıtaaaa diye cekılırmı o tavuk ya acı cektirmeden oldurdu işte bizimkilerin karabataga yaptıgıne ne demelı o daha beter:img-grin2

EnDlEeS_89
03-10-06, 20:59
hehehe Metin zenci adamı tuttu arkaya dogru fırlatmaya calıstı zenci yumrugunu sıktı :D diyo bide alin alin ben tuttum adamı derya tuvalet kagıdı yurutuyo konusarak fulya cıglık cıglıga bagırıyo Metin diyo hepsini alalım Yunanlılara kalmasın:D ya bide Pantelisin tavugun boynunu kırması cok elestirildi bence iyi yaptı tum yol gıt gıt gıtaaaa diye cekılırmı o tavuk ya acı cektirmeden oldurdu işte bizimkilerin karabataga yaptıgıne ne demelı o daha beter:img-grin2

doğru tabiki ama alışkın değiliz o boyun kırma olaylarınabiraz yadırgadım açıkçası birden kıt die bi ses gelince yani şoke oldum o karabatağı hiç sorma zaten biraz daha dikkatli yapabilirdiler ama onlarda her allahın günü karabatak yemiolar heralde normal onların üle yapması pantelis tecrübeli adam işini bilio....
aslında deya da tecrübeli bizimkilerin ilğlini düşünüo düşününce biraz hak verdim gibi.......

mliSrkan
03-10-06, 20:59

ben çok gülmüştüm o olaya yaa eve girip ne varsa topladılar zaman bitti sonra adam geldi herşeyi aldı satın aldıklarıyla birlikte :D:D:D Yunan kızları çok güçlü zaten fiziklerinden belli bu yaa...Bizim ilk survivor kızları da öyleydi ama şuankiler o kadar değil...Aytuğ iyi...Aslında Fulya iyiydi fizik açısından güçlü gözüküodu ama gitti...Bizimkiler inşallah takım olurlar artık...ve umarım Selim Onuru birleşmeden önce yazmıştır !

stormy
03-10-06, 21:01
Bence bizimkiler bu hafta yine kaybediyor ve iclerinden birinin gitmesi gerekiyor. Selimde Onurun ismini yaziyor..Belkide Onurda Selimi yazmistir. Bu kadar erken bu kadar cok kisiyle birlesme olmaz. En az 10 kisi kalinca birlesme olur.

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:03
ben çok gülmüştüm o olaya yaa eve girip ne varsa topladılar zaman bitti sonra adam geldi herşeyi aldı satın aldıklarıyla birlikte :D:D:D Yunan kızları çok güçlü zaten fiziklerinden belli bu yaa...Bizim ilk survivor kızları da öyleydi ama şuankiler o kadar değil...Aytuğ iyi...Aslında Fulya iyiydi fizik açısından güçlü gözüküodu ama gitti...Bizimkiler inşallah takım olurlar artık...ve umarım Selim Onuru birleşmeden önce yazmıştır !

aytuğ voleybolcu olduğu için bence oyunlarda daha iyi olabilir fiziken bence o finale bile kalabilir çünkü işi bilio ............... ilerki yarışmalarda bence bize yararı dokunacak fulya ya gelince ben onu hiçbir oyun da oynarken görmedim yada ben hatırlamıyorumdur bilen varmı arkadaşlar.....

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:06
Bence bizimkiler bu hafta yine kaybediyor ve iclerinden birinin gitmesi gerekiyor. Selimde Onurun ismini yaziyor..Belkide Onurda Selimi yazmistir. Bu kadar erken bu kadar cok kisiyle birlesme olmaz. En az 10 kisi kalinca birlesme olur.

bence bu hafta yenerler olayın farkına vardılar ve iyi anlaşmaya başladılar en son öyleydi yani ama bilemem tabiki onur la selimin arası iyi olur inş ama sanmıorum ..... nadya da güzel kız şimdi yani........ bilemiyorum nolcak çok merak ediyorum ya...............

muratcania
03-10-06, 21:06
aytuğ voleybolcu olduğu için bence oyunlarda daha iyi olabilir fiziken bence o finale bile kalabilir çünkü işi bilio ............... ilerki yarışmalarda bence bize yararı dokunacak fulya ya gelince ben onu hiçbir oyun da oynarken görmedim yada ben hatırlamıyorumdur bilen varmı arkadaşlar.....

bencede kızlardan finale kalırsa AYTUG kalır ve hakediyo bence tartısmalara karısmıyo,elinden geldigince yarısıyo bakalım gorecez daha neyin ne oldugunu aslında cok erken yorum yapmak gordunuz 1 gun once fulyanın kalması için onurun konsantresini bozmaya calısan Selim ertesi gun Fulyanın gitmesi iyi oldu Dayanısma tekrar saglandi gibilerinden bi acıklama yaptı.Metinle Teymur tartıstı.Teymur bu adada kimseye guvenim kalmadı tarzında biseyler soledi. inş araları duzelir 2 sinede ihtiyac var cunku

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:10
bencede kızlardan finale kalırsa AYTUG kalır ve hakediyo bence tartısmalara karısmıyo,elinden geldigince yarısıyo bakalım gorecez daha neyin ne oldugunu aslında cok erken yorum yapmak gordunuz 1 gun once fulyanın kalması için onurun konsantresini bozmaya calısan Selim ertesi gun Fulyanın gitmesi iyi oldu Dayanısma tekrar saglandi gibilerinden bi acıklama yaptı.Metinle Teymur tartıstı.Teymur bu adada kimseye guvenim kalmadı tarzında biseyler soledi. inş araları duzelir 2 sinede ihtiyac var cunku

kesinlikle ama selim in öyle yapmasına yani onur un dikkatini bozmasına anlam veremedim bence gereği yoktu ama........sonradan farkına vardı sanırım fulya gidin ce ortam değişti herkes iyi anlaştı selimde bunları görünce fulyanın gitmesinin doğru olduğu kanısına vardı bence........

stormy
03-10-06, 21:10
Survivor benim en sevdigim yarismalardan birisi. ABD deki versiyonlarinin cogunu izledim Oradada cok kulisler oluyor, hatta insanlar birbirlerine yalan soyluyorlar ve elemelerde bu tur durumlar cikiyor..Genelde zayif olan degil guclu olanlari kendilerine rakip olanlari yollamaya calisiyorlar..Benim bildigim kadariyla aylar once kampa aliniyorlar ve deneniyorlar..Insanlarin sacma sapan bir sekilde RTUK u arayarak sikayet etmesini anlamiyorum, canı sıkılan isi gucu yok telefona sariliyor galiba,..Begenmeyen kanal degistirsin.

meryemce84
03-10-06, 21:13
İHD: 'SURVIVOR TÜRKİYE-YUNANİSTAN' HALKLAR ARASINDAKİ DÜŞMANLIĞI KÖRÜKLÜYOR

İHD İstanbul Şubesi, Show TV'de yayınlanan ve son günlerde 'ırkçı' içeriği ile tartışma yaratan 'Survivor Türkiye-Yunanistan' adlı yarışma programının iki ülke halkları arasındaki düşmanlığı körüklediğini bildirdi.

İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamada, "Survivor Türkiye-Yunanistan" adlı yarışma programının iki ülke halkları arasındaki düşmanlığı körüklediğini bildirdi.

Açıklamada, yarışmanın her bölümünün halklar arasında yeni düşmanlıkları geliştiren cümlelerle dolu olduğu belirtilirken, programın “Türk-Yunan ilişkilerin canlandırılmasına katkı sunacak” anonsu ile yayınlanması da eleştirildi.

İHD açıklamasında şöyle denildi:

“Bizler, yayınlama özgürlüğünü savunuyoruz. Ancak bu hak, bireylere, halklara ve kurumlara hakaret etme, halklar arasında kin ve nefret geliştirici yayın yapma hakkını vermez. Bu nedenle, halklar arasında düşmanlığı körükleyen bu tür yayınları hoş görmüyoruz. Bu tür programlar “sorumlu” yayıncılık anlayışıyla da çelişmektedir. Söz konusu programının yayıncılarını daha sorumlu davranmaya ve gerek resmi gerekse özel TV kuruluşlarını halklar arasında düşmanlığı körükleyen değil, dayanışmayı ve dostluğu geliştirecek yayınlara ağırlık vermelerini istiyoruz. Irkçı yayınlar son bulsun!” ANKA

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:17
Survivor benim en sevdigim yarismalardan birisi. ABD deki versiyonlarinin cogunu izledim Oradada cok kulisler oluyor, hatta insanlar birbirlerine yalan soyluyorlar ve elemelerde bu tur durumlar cikiyor..Genelde zayif olan degil guclu olanlari kendilerine rakip olanlari yollamaya calisiyorlar..Benim bildigim kadariyla aylar once kampa aliniyorlar ve deneniyorlar..Insanlarin sacma sapan bir sekilde RTUK u arayarak sikayet etmesini anlamiyorum, canı sıkılan isi gucu yok telefona sariliyor galiba,..Begenmeyen kanal degistirsin.

aynen biz ailecek izliyoruz ve çok da beyeniyoruz harika bir yarışma ben ilk inide izlemiştim ordada kemal le uğur u tutuyordum onların ikisinin de şu an dizileri ekranda dönüo ben burdaki yarışmacıları da yarışma bittikten sonrta ekranlarda görmek istiorum özellik le onur _selim ve teymuralp kalite olarak üçüde harika bence ................

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:33
düsmanLıgı körükLedigi kdr aksi de oLuyor..bütün herkes yunanLıLara düsman degiL kii, aynı sekiLde bütün türkLer de yunanLıLara düsman gözüyLe bakmıyor.. bu yarısma basLamadan böyLe poLemikLer oLacagı beLLiydi..ben bu yarısmayı izLemekten keyif aLıyorum..bu kimseyi de iLgiLendirmez..herkes istedigini yazabiLir..yazarLar bitene kdr yazacakLar..durduramayıZ..

ya kesinlikle artık bayabi büyüdü bu olay kimse kimseyi zorla sevemezki ne biz ne de onlar bizi herkes herşeyi yapmakta özgür ayrıca bu bi yarışma ya abartmasınlar artık orda allah korusun bi yunanana bi şe olsa bizimkilerin yada bizim içimiz sızlamazmı aynı şekilde bize bişe olsa........ nolur olay saptı yani .......... bi kere bize yakışmaz herkes insana insan olduğu için değer vermeyi bilmeli ozaman insanlıktan sapmış olunur bu yasrışma çok güzel ve bence deveam da etmeli.......koskoca insanlarız neyin ne olduğunu biliyoruz biz.......

mliSrkan
03-10-06, 21:34
aynen biz ailecek izliyoruz ve çok da beyeniyoruz harika bir yarışma ben ilk inide izlemiştim ordada kemal le uğur u tutuyordum onların ikisinin de şu an dizileri ekranda dönüo ben burdaki yarışmacıları da yarışma bittikten sonrta ekranlarda görmek istiorum özellik le onur _selim ve teymuralp kalite olarak üçüde harika bence ................

Umarım görürüz ekranlarda onları da...Ben erkeklerde Kemal ve Celali kızlarda Irmak ve Ebruyu tutardım...Zaten o kızlar bu yarışmada olsa süper olurdu...Kız dişini kırdı hiçbişey olmamış gibi devam etti burda kızı arı soktu diye yapmadığı kalmadı :D:D:D

bu arada köşe yazarları tabiki eleştirecekler...Beğendikleri yarışmayı gördünüz mü ??? Ben görmedim dee....! Hep eleştirecek birşey bulurlar,bulmak zorundalar :D

mliSrkan
03-10-06, 21:37
Bence bu yarışmanın yapımcıları böyle şeyler olacağını bildikleri için Türkiye-Yunanistan yapmışlar...Yunanistan yerine başka bir ülkede olabilirdi ama özellikle böyle yapılmış bence..Çünkü tarihten kalma Türk-Yunan düşmanlığı hep vardır...Hiç dostluk diye birşey duymadım ben...

Ama süper bir yarışma...Türkiyede yapılan en iyi yarışmalardan biri belki de en iyisi...

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:39
Bence bu yarışmanın yapımcıları böyle şeyler olacağını bildikleri için Türkiye-Yunanistan yapmışlar...Yunanistan yerine başka bir ülkede olabilirdi ama özellikle böyle yapılmış bence..Çünkü tarihten kalma Türk-Yunan düşmanlığı hep vardır...Hiç dostluk diye birşey duymadım ben...

Ama süper bir yarışma...Türkiyede yapılan en iyi yarışmalardan biri belki de en iyisi...

katılıyorum arkadaşım sana............

mili_gkhnözen1905
03-10-06, 21:42

bencede Türkiyede en iyi yarismalardan biri hatta ta kendisi ya
severek izliyorum ilkini seyrettigim gibi...

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:47
[QUOTE=!karbeyaZ!;1347984]bende kemaLi tutuyordum önceki survivorda...dedigin gibi ırmakın dişi kırılmasına ragmen devam etti..kemaLin yaptıgı takLitLerLe egLenip duruyorLardı..tahtaLardan kaşık fLn yapıyorLardı..yaratıcıydıLar ama bunLar sanki oteLdeymisLer de yemek önLerine geLecek gibi davranıyorLar..

fragmanda OnurLa nadia o kdr yakınLasıyorLar ki, seLim neden kendi kendine geLin güvey oLmus anLamadım..[/QUOT
banada selimle yakınlaşıolarmış gibi geldi............................................. ........

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:53
fragmanı tvde mi izLedin

hayır tanıtım videosunda.....................

EnDlEeS_89
03-10-06, 21:57
ben şimdi tvde izLedim işte..
birLeşme yemeginde sarıLarak yiyorLardı faLan nadiayLa

şimdi reklamını mı verdiler bence daha birleşmezler çok erken................

mliSrkan
03-10-06, 22:02
Evet nadya ikili oynuyor...Ayrıca kızın aşık olacağını sanmıorum birbirine düşürmek için yapmış bile olabilir Onurla Selimi...Bir videoda da Selimle baya yakındı yani...

stormy
03-10-06, 22:03
Birlesme bu kadar cabuk olmaz. Bence birlesme daha olmadi. Konseye bakin

mliSrkan
03-10-06, 22:03
yeni gördüm rekLamı, birLeştiLer.. nadianın napmaya caLıstıgını anLamadım..
eger nadianın türkLere karsı sert oLmadıgını biLsem, birbirLerine düsürmeye caLısıyor derdim... beLki de nadia ikisini de arkadas oLarak gördügünden rahat davranıyordur..

Yaa tamam nadya diğerleri kadar nefret etmiyor ama o da pek sevmio ki Türkleri...Yani yunandır sonuçta..Rakip görüodur yapmış olabilir :D

muratcania
03-10-06, 22:05
bole bi yarısmada bole seylerin olması cok sacma sen oraya ask yasamaya degıl SURVIVOR olmaya gitmişin Yunanlılarla yarısıyosun BBG formatı gibi yok Aynı kıza gonlunu kaptıran 2 turk ne kdr yanlıs bir olay ya.O yuzden Onur da Selim de gozumden bastan beri cok dustu.Favorilerim TEYMUR,AYTUG,METİN

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:09
bole bi yarısmada bole seylerin olması cok sacma sen oraya ask yasamaya degıl SURVIVOR olmaya gitmişin Yunanlılarla yarısıyosun BBG formatı gibi yok Aynı kıza gonlunu kaptıran 2 turk ne kdr yanlıs bir olay ya.O yuzden Onur da Selim de gozumden bastan beri cok dustu.Favorilerim TEYMUR,AYTUG,METİN

neden olmasın bence olabilir onlar survivor yaşıcaklar die kalplerinimi mühürlicekler insanca şeyler hissedemiceklerme balgibi olur bence ayrıca ben onların orda survivorı yaşadıklarına da inanıorum duygularına da ......................

mliSrkan
03-10-06, 22:17
Yaa tabiki olabilir arkadaşlar kalp bu otada konar yunanada falan :P ama yarışmadasın sonuçta yarışmanın ciddiliğini bırakıp yarışmayı falan unutup Nadyanın peşinde dolaşmak,Nadya için Türk arkıyla tartışmak nedir yani...Bu yarışmanın formatında bu yok...

İlk survivorda Kemal Selin'den hoşlanıodu heralde ve yarışmadan sonra çıkmaya başladı mesela...:D bunlara yunanlar baya gülüodur yarışmayı unutup duygularına kapıldılar diye...Pantelisin dediği gibi onlar mantıklarıyla Türkler duygularıyla hareket ediyor işte..

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:22
Ya anlamıyorum acaba bu yarışma ile ilgili yunanistandaki forumlarda bizden yada türk yarışmacılardan nasıl bahsediyorlar. Ben şuna inanıyorumki nasıl yarışmada türkçe bilip saklayan bir yunanlı varsa bu forumdada gayet güzel türkçe bilen yunanlı yada yunanlılara yakın kişiler var böyle garip saçma yazılar görmedim adı üstünde ya bunların YUNAN uzatmaya gerek yok tunandan koca, karı, dost, arkadaş, sevgili, hiçbirşey olmaz en iyi yunanlı en kötü düşmandan beterdir. Ben ordaki bütün türk yarışmacıların yunanlıların geçmiştde bize yaptıklarını vahşiliklerini ve her zaman kurdukları istanbul ve ege hayallerini bildiklerini biliyorum o yüzden hiçbir yunanlıya prim vermezler zannetmem ekran başında bir yunanlı kız için birbirlerini yemezler. Yarışmacı olduklarını ve Karşılarındakinin YUNAN olduklarını hatırlayıp bu yarışmayı kazanacaklardır. Uyanın millet onlar bizi düşman olarak bile görmüyor bizden nefret ediyorlar tiksiniyorlar ve her laflarının altında türk düşmanlığı yatıyor. Onlar benden ne kadar nefret ediyorsa ben onlardan kat kat daha fazla ederim. Selim akıllı çocuktur ve onur gibi saf saf nadia nın karşısına geçip ağlamaz. Bu yarışmayı umarım selim kazanır. İyi forumlar

bence buda biraz katı oldu ortasını bulalım arkadaşlar bu kadar katılığada gerek yok onlar bizden ederlerse etsinler nefret artık çokda umrumda değil ben onları insan oldukları için seviyorum eğer nefret edersem onlardan farkım kalmaz bence benim görüşüm ama senin görüşünede saygı duyuyorum arkadaşım ama bu forumda ajan olcanıda neren çıkardın hiç samıorum.........keşke yunanca bilsem ne demiş m.kemal bir dil bir insan demektir.............

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:28
iyi düşünmeyi gerektirecek birşey yok herşey apaçık ortada
bir yarışma var TÜRKİYE vs YUNANİSTAN
rakip belli Yunanlar yani yunanlılar hakkında iyi ne düşünülebilirki....

ve bizde tabiki türkleri tutuyoruz meseleyi uzatmaya gerek yok biz daha kendi aramızda bi ortak nokta bulamıyoruz bu tür polemiklere ne gerek var en büyük türkiyeeee........................................ .................................................. .................................................. ................:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

mliSrkan
03-10-06, 22:31
iyi düşünmeyi gerektirecek birşey yok herşey apaçık ortada
bir yarışma var TÜRKİYE vs YUNANİSTAN
rakip belli Yunanlar yani yunanlılar hakkında iyi ne düşünülebilirki....

bence çok büyük konuşuosun ve çok katı...Tamam bende sevmiorum ama mesela Yunanistan en çok görmek istedigim yerlerden birisi..Yarışmada tamam ortada ama bunu büyük bi savaş haline getirdikçe zevki kalmaz...Ayrıca Pantelisin dediği de hiçbir zaman olmayacak...Yani yeni bir Mustafa Kemal Atatürk gelmez dünyaya...

Keşke yine Türkler arasında Survivor olsaymış...Bu güzel ama çok olaylı...

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:32
arkadaşlar neyse boşverin en büyük türkiye dedim daha ne diyim var mı bizim vatanımızdan milletimizden ötesi..... yok................... en büyük türkiye ve biz kazancaz bizden biri kazanıcak.................................bu kadar............................................: happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

mliSrkan
03-10-06, 22:33
herkes istedigini düsünmekte özgür..sen nasıL yunanlıLarı sevmiyorsan bazıLarı da seviyor, dost oLdukLarını düsünüyor..sen bu düsünceyi yargıLayamazsın..sen eLeştirmenin de ötesine geciyorsun..

aynen katılıyorum sana....Bunu bir savaş haline getirmek yanlış...!

CHICULATA
03-10-06, 22:33
ben birsey anlamiyorum neden turkler bir takim olamiyorlar:s
nerde turk gucuu??? nerde miliyetcilik?? bizim toplum boyle duygusal kalirsa isimis var..
yok birisi agliyor yok birisi birsey diyor kavgalar neler.. oo boyle gidersee yunanlardan birisi yenecek demektir.. cok duygusal bakiyorlar :S aynii deryanin dedi gibi utanmasalar klima bile istiyecekler..

mliSrkan
03-10-06, 22:36
yunanlıları seviyorsan bu içinde kalsın
ben atalarıma yapılanları ve hala yapılmakda olanları unutup yunanlıları seviyorum diyemem dememde.
Böyle bir görüş söylenirse cevabınıda veririm. Unutma kurtuluş savaşında köylerinde mahallelerinde ölenlerin tecavüze uğrayanların kazıklara dikilen çocukların çoğu yunanlı dostları tarafından bu hale getirildi sen dost olmaya devam et.....
Herşey LAİK DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ için
ATAM saol bizi Böylesi Adi İnsanlardan Kurtardığın İçin Untmaki Biz Her Zaman Yunanlıların karşısında olacağız...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE................

Yarışmaya dönelim...
Selim ve Aytuğ bence türkiyeyi finale taşıyacak olan kişiler

BURADA YUNANLARI SEVENLERİ YARGILAMAK SANA DÜŞMEZ...SEVMİYORUM AMA SEN ÇOK AĞIR KONUŞUOSUN...BURASI BİR FORUMDUR İSTEYEN DÜŞÜNCESİNİ YAZABİLİR...İSTERSE TÜRKÇE BİLEN BİR YUNANDA GELİP YAZABİLİR...

OLANLARI TABİKİ BİLİYORUZ AMA KAÇ ÜLKEYLE OLDU AYNI ŞEYLER...ERMENİLER MESELA...

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:38
bende çok merak ediyorum yunanistanı ama gitmem içim el vermez orda her yanım yunanlılarla dolu iken asla gitmem

arkadaşlar bizim vatanımızda o kadar nimet varki ben almim istemem yani gitmeyi ben bi kendi vatanımı geziyim de orası eksik kalsın ..........

ayrıca bende kızlardan aytuğu tutuyorum kalırsa finale bitek o kalır ve selim favorim .................................................
onur uda seviom ama bayağı bi zıt karekterdeler birbirlerine .............teymuralpte...........favorim

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:40
Bu arada senin tuttuğun yarışmacı Selim yunanlı bir kıza aşık oldu orda !

banamı dedin biliorum ....... yarım saattir ondan tartışıoz zaten demez olaydım selim le nadya yakışıo die insan artık düşündünüde yazamıo ..................................

mliSrkan
03-10-06, 22:43
Benim favorim pantelis :P:P:P

benim favorim tam belli değil ama TÜRK olsun yeter...Teymuralp en iyisi bence ! En zeki,güçlü ve mantıklısı...Diğerlerinden hiçbişi olacağını düşünmüyorum şuan açıkcası...Kızlardan Aytuğ olabilir belki...

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:44
selim akıllı çocuktur kalp bu herkesi sever ama türkiyeyi bir yunanlı kız için satmaz sanmam. NE bilirsin türk zekası bu nadia yı kendine aşık edip yunan takımı içinde huzursuzluk çıkartabilir unutmayın yunanlılarn en önemli bayan yarışmacısı nadia bence hızlı atik çevik akıllı onu elettirebilir belli olmaz.

savaşta her türlü hile olur diosun evet doğru olabilir ama bence üle değil görürsünüz bak......................ilerki bölümlerde...........

mliSrkan
03-10-06, 22:44
selim akıllı çocuktur kalp bu herkesi sever ama türkiyeyi bir yunanlı kız için satmaz sanmam. NE bilirsin türk zekası bu nadia yı kendine aşık edip yunan takımı içinde huzursuzluk çıkartabilir unutmayın yunanlılarn en önemli bayan yarışmacısı nadia bence hızlı atik çevik akıllı onu elettirebilir belli olmaz.

Valla fragmanlarda gördüğüm kadarıyla tam tersi Nadya Onur ve Selimi parmağında bi güzel oynatıyordu...Gerçekten akıllı kız...

CHICULATA
03-10-06, 22:45
neden biliyormusun
ya bence çoğu türk yarışmacı orda olmayı haketmiyor
derya
onur
ipek
arzu
şimdilik bunlar
ne bilim çok gereksiz kişiler bunlar yarışmacı değiller zor yaşam şartları onlara göre değil

ilk dokunulmazlık oyununda az daha onur yüzünden kaybediyorduk
ikincide derya yüzünden kaybettik

bence selim aytuğ olaya el atıp liderlik yapmaları lazım
organize olmak lazım ve içimizdeki türk gücünün farkına varmak lazım...
o zaman herşey daha kolay olur ve kızlarımızdan artık şikayet duymak istemiyorum ya siz oraya her koşula yarışmaya gittiniz lütfen artık kendinize gelinnnnnnnn

bencede haketmiyor.. biraz da olsun oranin sartlarini bilebilrisin hicmi onceden bunlar onceden bu yarismaya bakmamislarr.. hepsii negatief negatieff..
tövbe tövbe.. akillarini basina almaslarsa hemen.. bizi yunanlilarin diline dusurecekler..
kayip edelim tamam ama bu kavga duzensizlik olmuyor.. durmadan sikayet olmuyor!!!

mliSrkan
03-10-06, 22:46
banamı dedin biliorum ....... yarım saattir ondan tartışıoz zaten demez olaydım selim le nadya yakışıo die insan artık düşündünüde yazamıo ..................................

sana dememiştim kadirk e dedim...Türk-Yunan düşmanlığından,nefretinden bahsedip sonra Selim diyince yani :D:D:D ilginç geldi..

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:46
Benim favorim pantelis :P:P:P

benim favorim tam belli değil ama TÜRK olsun yeter...Teymuralp en iyisi bence ! En zeki,güçlü ve mantıklısı...Diğerlerinden hiçbişi olacağını düşünmüyorum şuan açıkcası...Kızlardan Aytuğ olabilir belki...

al burdan yak bu arkadaşında yunanlı favorisi var şimdi nedicen .........kadirk.......................

mliSrkan
03-10-06, 22:47
al burdan yak bu arkadaşında yunanlı favorisi var şimdi nedicen .........kadirk.......................

ay dalgasına yazdım ben yaa :D:D:D:D:D:D benim favorim TEYMURALP ! Bence Türklerin içinde tek adam o !

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:49
Yaa arkadaşlar arı yüzünden olay çıkaran kız hangisiydi ??? Ben onu unuttumda...?

ipekti hani şu anne olan.........

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:51
arkadaşlar acaba bu haftaki ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu ne olcak çok merak ediyorum inş bizimkilerin yapabileceği bişe olur bu sef:icon_cry: :icon_cry: erde kaybedersek fıttırırım yawwwwwwwwwwwwwwwwww.....................:icon_cry : :icon_cry:

mliSrkan
03-10-06, 22:52
sen yunanlımısın nickinde türk değil zaten sen bizi birbirimizemi düşürmeye çalışıyorsun yazmış zaten favorim türk olsun yeter diye maşallah türkçe biiyorsun ama cümlenin sonlarınıda oku iyice ok...

saol yaa...ordaki :P:P:P bunları ve yazımın devamını okumamış...!!!

SÜRMELI
03-10-06, 22:54
onuru destekLedigimi söyLeyemem ama sen şimdi poLitik davranıyorsun..Onurun ismini yazdıktan sonra TürkLer azaLınca napacaklardı??tek tek türkLer gidecekti...ve seLimin hatası oLacaktı bu..

haklisin karbeyaz ne olursa olsun birbirilerini ne kadar sevmeselerde enazindan elememeliler yunanlilar bunu asla yapmazlardi biz bunlari yaptikca onlar bize gülecek ve ben yerimde hiç birsey yapamadigim için patliycam

EnDlEeS_89
03-10-06, 22:57
sen yunanlımısın nickinde türk değil zaten sen bizi birbirimizemi düşürmeye çalışıyorsun yazmış zaten favorim türk olsun yeter diye maşallah türkçe biiyorsun ama cümlenin sonlarınıda oku iyice ok...

beni tanıyan tanır canım..........allah a şükürler olsun ki türküm kelimelerine dikkat et burası bunun için doğru bi yer değil uyarı alıcaz ayrıca yanlış anlamışım .................sen beni tanısan böyle düşünmezdin............ sonunu da okudum merak etme meğer ajan die beni nitelendiriyomuşsun.............şimdi anladım çok sağol yani...............

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:00
pardon arkadaşım karıştırma
türk takımı kaybetti
sizin takım kazandı zaten geçen hafta:img-grin2 :img-grin2
umarım bizim takım yani türk takımı kazanır bu hafta :img-grin2 :img-grin2

hakaret olarak algılıyorum bu dediklerini sana hiç yakıştıramadım çok kabasın beni cidden çok kırdın...........

mliSrkan
03-10-06, 23:00
kardeşim çok haklısın önce yunanlılar elenmeli ama
onurun durumu ortada görüyorsun önce maria sonra nadia ya aşık oldu. ve birleşmede nadia yüzünden takıma zarar verebilir diye gerçekten endişeliyim....

Evet haklısın ama kimsenin elenmemesi ve kişi sayımızın azalmaması gerekiyor...Türkler az Yunanlılar fazla sayıda olursa birleşince Türkler teker teker elenir...

mliSrkan
03-10-06, 23:01
kimseyi kasıt ederek hiçbirşey demedim yanlış anlama
allaha şükür TÜRKÜZ kardeşim
allah bizi imanımızdan ve türklüğümüzden ayırmasın....
Tartışmayı bırakalım aramızdaki ajanlar bu durumu yunan basınına sızdırabilir :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

Herşey Türkiye İçin

Evet yeter yarın yunan gazetesinde çıkabiliriz falan :D:D:D:D

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:01
kimseyi kasıt ederek hiçbirşey demedim yanlış anlama
allaha şükür TÜRKÜZ kardeşim
allah bizi imanımızdan ve türklüğümüzden ayırmasın....
Tartışmayı bırakalım aramızdaki ajanlar bu durumu yunan basınına sızdırabilir :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

Herşey Türkiye İçin

bu lafdamı banaydı ajanlar sızdırabilir ben senin için böyle bişey söylesem ne düşünürdün acaba.............gerçekten çok üzüldüm..............

mliSrkan
03-10-06, 23:02
ama endişeLerinin aksi çıkıyor işte..seLim bu hatayı yapıyor..ve ben "adaya ve nadiaya veda" LAfını dyunca şoka girdim zten..nasıL oLurdu hic akıL etmez yunanLıLardan az oLdukLarında tek tek eLenecekLerini..zaten benim saskınLıgım bu hatayı seLimin yapmıs oLması..

umarım Selim bunu birleşmeden önce yapmıştır...Videoda izlediğim kadarıyla öyle...Türk konseyinde eliyor Onuru...Bende çok sinirlendim öğrenince ama yapmıyor galiba..

SÜRMELI
03-10-06, 23:05
evet onurun yaptigi hiç hos degil yani oyun gibi kusura bakma onur ama öyle yani önce maria o elendikten hemen sonra nedense maria.. bir arkadasimin dedigi gibi Kemalle Selinde vardi eski survivorda survivor bittikten sonra beraber olduklarini duydum okudum yani böylede olabilir degilmi yunanlilar bize nasil davraniyorsa bizimde onlara öyle davranmamiz gerek yunanlilardan biri bizim kizlarimizdan birine asik olsa böyle birsey yapmazdi takiminin arkasinda dururlardi.. iste biz bunu yapamiyoruz ve ben çildiriyorum

mliSrkan
03-10-06, 23:08
evet onurun yaptigi hiç hos degil yani oyun gibi kusura bakma onur ama öyle yani önce maria o elendikten hemen sonra nedense maria.. bir arkadasimin dedigi gibi Kemalle Selinde vardi eski survivorda survivor bittikten sonra beraber olduklarini duydum okudum yani böylede olabilir degilmi yunanlilar bize nasil davraniyorsa bizimde onlara öyle davranmamiz gerek yunanlilardan biri bizim kizlarimizdan birine asik olsa böyle birsey yapmazdi takiminin arkasinda dururlardi.. iste biz bunu yapamiyoruz ve ben çildiriyorum

Evet arkadaşım katılıyorum sana...Yunanlı hiçbir zaman yapmazdı böyle birşey...Mantıgıyla davranıp takımının arkasında dururdu...Ama bizimkiler Nadyanın peşinde dolaşıolar...:D

stormy
03-10-06, 23:10
Bizde dogru durust bir websitesi yok ama ben Yunanilarin websitesini buldum

http://www.survivortv.gr/

Bizim yarismacilairnda profilleri var..Cevirmek isteyen (Yunancadan Ingilizceye

http://babelfish.altavista.com kullanabilir)

!karbeyaZ!
03-10-06, 23:13
Bizde dogru durust bir websitesi yok ama ben Yunanilarin websitesini buldum

http://www.survivortv.gr/

Bizim yarismacilairnda profilleri var..Cevirmek isteyen (Yunancadan Ingilizceye

http://babelfish.altavista.com/tr kullanabilir)

inanamıyorum yaa biz bizimkiLere kanalın sitesinde resim biLe koymazken onLar siteLrinde ayrıntıLı bizi biLe koymusLar hemde türkce karakter oLarak..

SÜRMELI
03-10-06, 23:18
arkadasim verdigin o sitede oylama yapiliyor bizimkiler tabiki en alt siradalar hemen onlara 10 puan verip yukari çikartalim ne dersiniz bakin su bölüm

http://www.survivortv.gr/summary.asp?catid=9168

stormy
03-10-06, 23:25
Forum henuz yapilmamis sadece oyle konmus.Onurun profiline Amerikan sinemasinda taninmak ve Brad Pittle basrol oynamak iistedigini yazmislar

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:30
ya arkadaşlar ben fazla bizimkilerin resimlerini bulamıorum bulan varmı
bi show tv de var işte o da çok az ya........selim.teymuralp.onur falan ................... bizde ni e yok dier survivor programlarına bakıyorum resim dolu acaba yeni diemi yok fazla..................

stormy
03-10-06, 23:34
Arkadaslar o oylama en populer oyuncu oylamasi

1 puan cok antipatik
5 puan lakayt-kaygisiz
10 puan cok sempatik mis

stormy
03-10-06, 23:35
Bu oylamada kim kazanan survivor olacak oylamasi bence buna oy vermeniz lazim

http://www.survivortv.gr/summary.asp?catid=9169

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:37
bende resim buLamıyorum..buLdugumda iLk fırsatta imza yapacam ama yok maLesef..

ok bulursan banada yaparsın değilmi senin meşurdur imzaların canım...........:img-kiss:

mliSrkan
03-10-06, 23:38
Bu oylamada kim kazanan survivor olacak oylamasi bence buna oy vermeniz lazim

http://www.survivortv.gr/summary.asp?catid=9169

bu oylamada Derya 5. sırada yunanları falan geçmiş ilginç :D

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:42
yaparım tabi cnm.. TEYMURALPin imzasına yapacam ama sitesindeki resimLer cok buLanık..
bi survivor gaLerisi oLsa cok iyi oLurdu..yunan sitesindeki resimLerdeki vesikaLık fotoLardakiLerin bizimkiLer oLduguna inanamadım meseLa :D:D

evet efendi çıkmışlar demi.............hihihi aman selim kazansın senin favorin kimdi karbeyaz.........

mliSrkan
03-10-06, 23:45
Ben bu hafta resim çekip eklerim buraya arkadaşlar ;) O yunan sitesinde Teymuralpin resmi çookk kötü yaa...Daha kötü bi resim olamazmış yani ! Gerçi bizim showtv sitesinde onların toplu resminden başka resimleri yok :D

nil89
03-10-06, 23:51
stormy survuvortv safasindaki oylama survvivoru belirlio demis bu olamaz cünkü yunan sayfasi böyle bi haksizlik yapmicaklardir sonda sms oylamasi yapcaklar ve son survivordaki gibi bi oyun olucaktir ve diger yarismacilarda secicektir yani kesin o saýfa daki oylama survivoru cikarmaz o bildimiz bi anket

EnDlEeS_89
03-10-06, 23:55
stormy survuvortv safasindaki oylama survvivoru belirlio demis bu olamaz cünkü yunan sayfasi böyle bi haksizlik yapmicaklardir sonda sms oylamasi yapcaklar ve son survivordaki gibi bi oyun olucaktir ve diger yarismacilarda secicektir yani kesin o saýfa daki oylama survivoru cikarmaz o bildimiz bi anket

bencede sms le olcak yani görürsünüz büyük bi patlama olur sms lerde kesin...........

stormy
03-10-06, 23:56

Hayir o sadece bence izleyenlerin favori oyu..Yarismaya etki edecegini sanmiyorum...Bence finale kadar butun bolumler cekilmistir. Cunku Show tv finale katilmak isteyenler icin surekli alt yazi vs yayinladi gecen bolumde...Insanlarin ilgisini olcmek icin bir uygulama diye tahmin ediyorum.

muratcania
04-10-06, 00:39
ya walla adamlar bize bizden daha fazla kni duyuyo dedik adamlar sitelerinde hiç ayrım yapmamıs tum yarısmacıları esit sekılde gayet gusel yapmıslar bizim show tvde yunanlılar yok bence ayıp etmıs show tv ayrıca vesikalık fotoları gordunuzmu ya:img-grin2

Teymuralp
04-10-06, 02:11
Hahaha beni guldurdunuz ya allahta sizi guldursun
Durun arkadaslar naapiyorsunuz siz ya
Birbirinizi kirmalar falan hic yakismiyor birbirinize girmissiniz okumayali 1 gunde
bu ne hal.
Karbeyaz bana seslenmissin Teymuralp !!!!!!!! diye bir ara buyur burdayim soyle.
Diger yarinizda beyaz diziye cevirmis.
Kendinize gelin survivor yorumluyorsunuz.
kizarim ama haaaa saka saka
gordugunuz gibi sizde burada bizlerin destekcisi olarak bir anlamda tribun takimisiniz ama daha 3 gunde birbirinizi yemege basladiniz.
basta berbaberlik kolay olmaz tabii bende yasamistim zaman gerekli :)

stormy
04-10-06, 02:36
Hahaha beni guldurdunuz ya allahta sizi guldursun
Durun arkadaslar naapiyorsunuz siz ya
Birbirinizi kirmalar falan hic yakismiyor birbirinize girmissiniz okumayali 1 gunde
bu ne hal.
Karbeyaz bana seslenmissin Teymuralp !!!!!!!! diye bir ara buyur burdayim soyle.
Diger yarinizda beyaz diziye cevirmis.
Kendinize gelin survivor yorumluyorsunuz.
kizarim ama haaaa saka saka
gordugunuz gibi sizde burada bizlerin destekcisi olarak bir anlamda tribun takimisiniz ama daha 3 gunde birbirinizi yemege basladiniz.
basta berbaberlik kolay olmaz tabii bende yasamistim zaman gerekli :)

:img-grin2 uc gunde adada birbirini yiyenler gibi mi?:img-grin2 saka saka :img-grin2

stormy
04-10-06, 03:51
Galiba Milliyet kotu takmis bu yarismaya

Yunanistan'da da 'Survivor'a tepki var

Yunan yarışmacıların Türkler için sarf ettikleri 'ırkçı' sözlerle gündeme gelen 'Survivor'ın ilk bölümü, Yunanistan'da reyting rekorları kırdı. Ancak televizyon eleştirmenleri 'barbar ve vahşi' dedikleri yarışmacıları yerden yere vurdu!

"Survivor Türkiye Yunanistan" adlı yarışmanın Yunanistan'da Mega TV'de yayımlanan ilk bölümü reyting rekoru kırdı, ancak televizyon eleştirmenlerinin tepkileri çok sert oldu.
Televizyon eleştirisinin en önemli isimlerinden Popi Diamandakou, TaNea gazetesindeki yazısında "Bu yarışmada Türkler ile Yunanlıların mücadele etmesi bahane, aslen medeniyetin en adi ilkeleri özendiriliyor" dedi.

'Kim bu barbarlar?'
Yarışmanın ilk bölümünde yerel nüfusun yaşadığı köye ellerinde az parayla alışveriş yapmaya gönderilen Türk ve Yunanları "hayvan, canavar" diye tanımlayan Diamandakou, sert ifadelerini şöyle sürdürdü:
"Kimdi bu vahşi barbarlar? Ellerine ne geçerse, yarısını satın alıyor, yarısını çalıyor, bir tavuk çalan, kamera önünde boğazını kesiyor. Bunlar utandırıcı barbarlıklar."
Yunan eleştirmen, yarışmacıların bu yaptıklarından sonra Türklere karşı sarf ettikleri fanatik sözler için de "komik" dedi.

'Analarını tanımazlar'
TaNea, "Bu yarışmacılar bencilliklerini tatmin etmek pahasına, değil Elen-Ortodoks medeniyetini, ahlaki değerleri, kendi analarını bile tanımaz" yazdı.
Apoyevmatini gazetesindeki yorumda, "Bu Survivor, şimdiye kadar yayımlananların en vahşisi olacak gibi" denildi.
Katimerini gazetesi ise 1 milyon 230 bin Yunanın izlediği yarışmayı "Sözde vatansever yarışma" diye tanımladı.

'Düşmanlık körükleniyor'
Türkiye'de Show TV'de yayımlanan yarışmaya bir tepki de İnsan Hakları Derneği'nden (İHD) geldi. Programın yayımcılarını "sorumlu" davranmaya çağıran İHD, yarışmanın 2 ülke halkları arasındaki düşmanlığı körüklediğini ifade etti

TAKİ BERBERAKİS Atina

http://www.milliyet.com.tr/2006/10/04/magazin/mag01.html

BeatriXx
04-10-06, 04:27
ŞöLe Rtük'e Falan Şikayet edenLer var Bide...

onLarı anLamak Çok zor..

Eğer Beyenmediysen İzleme Reyting Kazandırma..Bu Kadar Basit..!

Teymuralp
04-10-06, 04:42
vay be biz neymisizde haberimiz yokmus bu ne yaw
savas cikartirmisiz vay anam vay
bide assagilayici sozlere baslamislar hizli cocuklar bulgari yuzuklu kizlar
bakalim daha neler gorucez
allah sonumuzu hayir etsin ne diim.

soulriver
04-10-06, 09:17
Yunanistanda yarışma daha yeni yayınlanmaya başlamış tepkiler ilginç bizde bukadar sorun olmadı acaba niye?
Onlar dahamı duyarlı acaba?

http://www.milliyet.com.tr/2006/10/04/magazin/mag01.html

Alpha
04-10-06, 12:04
Yarışmada henüz 2 program oldu, kimseyi net olarak tanıdık diyemeyiz. Bir arkadaşın dediği gibi insanları tanımak için BBG tarzında 24 saat gösterim gerekir. Ama burada yayıncı kuruluş nereleri kesiyor belli değil. Yani yayıncının istediği Survivor'ı izliyor gibiyiz.

Bence birkaç program sonra tüm karakterleri daha iyi tanıyacaz. Hem o zaman daha az kişi kalacak, favorilerimizi de bu insanlar arasından seçeceğiz. Birleşme henüz olmadı ve bence birkaç program sonra olacak yani toplam sayı 20'den 10'a indiği zaman...

Isla vista

Hilo
04-10-06, 13:55
Su an siteye girdim Cigdem29% en yüksek vallahi kesin bz türkler yapmissizdir yunanlilarda sasirmistir yahu haha

sevimli-cadi
04-10-06, 14:21
yaaa benim yarismadaki favorilerim artik iyice belli birinci teymur ikinci selim ucuncu cigdem bunlar finale kadar gitmeli insallah giderler bende destege devam eder finale kadar seyrederim.
yok eger bu 3 ude elenirse yuh der programin cani cehenneme derim ayy gene dayanamadim kotu konustum ama hak eder yane.
cigdem yunan listesinde bir numara yaw.
Siz ne dersiniz favorileriniz elense seyretmeye devam edermisiniz.?
mesela ipek finale kaldi yada arzu.?

Hilo
04-10-06, 14:23
yaaa benim yarismadaki favorilerim artik iyice belli birinci teymur ikinci selim ucuncu cigdem bunlar finale kadar gitmeli insallah giderler bende destege devam eder finale kadar seyrederim.
yok eger bu 3 ude elenirse yuh der programin cani cehenneme derim ayy gene dayanamadim kotu konustum ama hak eder yane.

valla benim favorilerim cigdem selim ve onur...Teymuralpta iyi bunlar elenirse eger yinede izlerim cünkü yunanlilar var karsi tarafta...YUnanlilar olmasa izlemezdim heralde...

BeatriXx
04-10-06, 14:44
arkadaşlar
çiğdem gelip bu foruma yazı yazmadımı yani elenmedimi
ben çiğdem arzu onur teymuralp geldi yazı yazı diye biliyorum yani finale kalamazlar herhalde bu durumda

Nie YazamasınLar ? Yarışma Bitti... ;)

mliSrkan
04-10-06, 15:03

Benim bu yarışmada favorim tam belli değil Türk olsun yeter...Arzuyu da seviyorum..İpek elenmeli ama birtek Türk o kalırsa onu da desteklerim yani...En güçlüleri Teymuralp kesinlikle..Ama ilk survivorda da en güçlü Celaldi bence ama elendi...Ne olacağı belli olmaz yani :D Yarışmayı sonuna kadar izlicem...Finale İpek ve Onur kalsa bile :D

Hilo
04-10-06, 15:22
Yarışma bitti onlar döndüler sadece final kaldı o kadar...

Hyr benim anlamadigim, su an onur cigdem fln yazmislar buraya e onlar elendi demek?Yani simdi survivoru kazanan belli mi??Ve bunu sadece biz mi bilmioruz??

Medea
04-10-06, 15:23
Bence de Türk-Yunan taraflarının didişmelerini artık yıllardır sonlandırmaya tam da biraz olsun başarmaya başlamışken bu çok ama çok gereksiz bir yarışma oldu.Diyebilirsiniz ki;bu alttarafı yarışma,evet ama işin içinde Türk ve Yunan tarafları olunca iş burada kalmaz ve kalmıyor da.Bazı şeyler yani agresiflikler bilerek rating gözetilerek de yapılıyor olabilir ama Yunan ve Türk halkında herkes böyle düşünmez.Çok ama çok gereksiz.Keşke gene kendi aramızda olsaydı.Yunanistan bize inanılnmaz benzeyen bir ülke ve böyle suni gerginliklerle aramızı bozmaya eskilere dönmeye değmez...bir yarışma için hiç değmez.

Hilo
04-10-06, 15:33
Ya acik konusiyim favorilerimden 3 kisi elenmis cigdem onur ve teymuralp...
Ücünüzede hosgeldin diorum finalde kimin kaldiginida herkes gibi bnde cok merk ediyorum acikcasi:img-grin2 Umarim ya Metin yada Selimdir...Yoksa isimiz zor...Hele yunanlilarin söyledikleri sözler bir hayli kizdirdi beni...Ztn sevmiodum yunanlilari simdi hic sevmiyorum...Hatta nefret ediorum denilebilir...Ben orda olsam ve o sözleri duysm katil olurdum heralde???

Medea
04-10-06, 15:53
Ya acik konusiyim favorilerimden 3 kisi elenmis cigdem onur ve teymuralp...
Ücünüzede hosgeldin diorum finalde kimin kaldiginida herkes gibi bnde cok merk ediyorum acikcasi:img-grin2 Umarim ya Metin yada Selimdir...Yoksa isimiz zor...Hele yunanlilarin söyledikleri sözler bir hayli kizdirdi beni...Ztn sevmiodum yunanlilari simdi hic sevmiyorum...Hatta nefret ediorum denilebilir...Ben orda olsam ve o sözleri duysm katil olurdum heralde???

Hayatında Yunanistan'a gittin mi ya da Rum komşuların oldu mu onlarla aynı sofrada yemek yiyip cenazeni düğününü paylaştın mı hiç?Bu öyle farklı birşey ki yaşaman lazım.Önyargı fenadır..hiçbir dayanağı yoktur.Eğer hiçbir bilgin olmadan bunları yaşamadan sana öğretilenleri hiç sorgulamuyorsan bu kötüdür.Haa tanırsın gene ısınamazsın anlarım ama nefret..bu çok fazla.

Hilo
04-10-06, 16:04
Hayatında Yunanistan'a gittin mi ya da Rum komşuların oldu mu onlarla aynı sofrada yemek yiyip cenazeni düğününü paylaştın mı hiç?Bu öyle farklı birşey ki yaşaman lazım.Önyargı fenadır..hiçbir dayanağı yoktur.Eğer hiçbir bilgin olmadan bunları yaşamadan sana öğretilenleri hiç sorgulamuyorsan bu kötüdür.Haa tanırsın gene ısınamazsın anlarım ama nefret..bu çok fazla.

EVET CANIM...Ben rumlari gayet iyi taniyorum...Hatta rumca bile biliyorum önyargili degilim ben...Nefret evt nefret bzm köyde eskiden cok rum vardi ve bnm annem yari rum onuda söliim ama kendiside nefret edio...Ve bzm rum komsular cok var her biride bu yarismadaki yunanlilar gibi...ÖNYARGILI,NEFRET-KINDOLU...
Kimse bana yunanistani sevdiremez...KIMSE
benden nefret eden insanlardan ben 10 kat daha cok nefret ederim

Medea
04-10-06, 16:13
Ben yunanistanı sev demedim ,genellemeler her alanda tehlikelidir.Her milletin kötüsü iyisi vardır,bizde de yunanlılarda da..heryerde.Nefretle iş hallolsaydı dünya çoktan düzemiş olurdu.Ben tokat atana diğer yanağını dön demiyorum bu başka bir durum.Neyse..size iyi seyirler.Bu arada benim adım CANIM değil..sevgiler herkese.

EnDlEeS_89
04-10-06, 16:55
arkadaşlar geçen hafta hiç görmedikleriniz adında survivor da ki yarışmacıları anlatan bi program yapmıştılar ya .......hani show da yayınlandı hangi gündü acaba bu haftada yapıcaklarmıydı ya ben o sıra maçla meşkuldüm izleyemedim hangi gün oldunu unuttum ama.........

EnDlEeS_89
04-10-06, 17:08
tam emin değilim ama ya çarşambaydı ya perşembeydi...

yayın akışına baktım ama yazmıyo bi tek cuma var ama napcakları belli olmaz..................

EnDlEeS_89
04-10-06, 17:26
o günde yazmıyordu galiba ama belki verirler vermyede bililer programları tutmuyor mesala düello da bile 3 kere saat değişti

hımm tamam sağol ya inş yayınlarlar ................... zaten tv de bi bu yarışma harika dierlerine bakmadım bile pop star mıdır nedir artık neyse..............ya bişe sorcam yunanlar 8 kişi kaldı benim bilddiim onlarda bizim gibi 1 dokunulmazlık oyununda yenildi ....... nie öyle oldu anlamadım ben bilen varsa söyleyebilirmi? tabi bizim işimize gelir böyle olması gerçi.... hehehe..........:img-grin2 :img-grin2

stormy
04-10-06, 17:41
hımm tamam sağol ya inş yayınlarlar ................... zaten tv de bi bu yarışma harika dierlerine bakmadım bile pop star mıdır nedir artık neyse..............ya bişe sorcam yunanlar 8 kişi kaldı benim bilddiim onlarda bizim gibi 1 dokunulmazlık oyununda yenildi ....... nie öyle oldu anlamadım ben bilen varsa söyleyebilirmi? tabi bizim işimize gelir böyle olması gerçi.... hehehe..........:img-grin2 :img-grin2

Yunan yarismacilardan birisi adada uygunsuz gezdigi icin yani surekli ic camasirlariyla vs. digerlerini rahatsiz etti ve diskalifiye edildi.

muratcania
04-10-06, 17:42
arkadaslar youtube.com da Survivor Turkey and Greece yazın Mega tvnin yayınlarıda cıkıyo adamlar en baş tanıtımda 10 yunanlıyıda 10 turkude tanıtmıs bizde yunanlıları tanıtmıyo show tv..O sarısın cocuk cıplak geziyodu sansur koymuslar o yuzden diskalifiye olmus yunanlılarda:img-grin2

EnDlEeS_89
04-10-06, 17:45
ok sağolun .............ohhhhhhhhhhhhh canıma değsin ................................. iyi olmuş ..........................
onlar bize ilk yarışmada top taşırlarken önümüze kızı sürdüler geri gidiceksiniz dediler bizimkilerde önümüzü açın dediler ......... nasıl uyuz olmuştum sonrada teymuralp miydi metinmiydi yunanlılardan biririsi ölse umrumda dğil dedi........zaten sonraki yarışıda biz kazandık keşke hep biz kazansak..............

EnDlEeS_89
04-10-06, 17:49
oOooOoo TeYmuRaLp yine yazmıs foruma maLesef ki kacırdım yazdıgı zamanı...aksam yine bekLeyecem:)
bana diyecek biseyin varsa burdayım demis, burda bizLere cevap yazman harika..survivorı izLerken böyLe bisey oLabiLecegini akLımın ucundan biLe geciremezdim..beLki finaLe kaLmadın ama senin basarıLı, zeki birisi oLduguna inanıyorum...nede oLsa panteLis yunanLıLarın en favorisi seciLmesine ragmen iLk konseyde adı yazıLmıstı...son oLarak sunu söyLeyeyim ki bikez de oLsun müzisyen kimLigine sahitte oLmak isterdim:)

pantelis müzisyenmi................. bi onu sevmiyorum yunanlılardan bide çu kıvır kıvır olan varya saçı onu işte resmeen nefret ediolar türklerden............bende sana meraklıydım zati..................allahım ya...............ilk okuldan beri bize türk düşmanlığı aşılıolar demişdi nadya hatırlıyomusunuz..............

!karbeyaZ!
04-10-06, 17:52
pantelis müzisyenmi................. bi onu sevmiyorum yunanlılardan bide çu kıvır kıvır olan varya saçı onu işte resmeen nefret ediolar türklerden............bende sana meraklıydım zati..................allahım ya...............ilk okuldan beri bize türk düşmanlığı aşılıolar demişdi nadya hatırlıyomusunuz..............

hyr müzisyen oLan TeymuraLp

stormy
04-10-06, 17:55
bende Çözemedim vaLLa..!:img-huh:

Ayrıca Birleşme sanırım bu ? ..arkada T.aLp'Le İpek var..

Resmi Nerden buLdunki..

Dans ediyorlar belli olmuyor mu?

EnDlEeS_89
04-10-06, 17:56
hyr müzisyen oLan TeymuraLp

tamam canım anladım.

Celine-the-one
04-10-06, 17:59
Arkadaşlar o resimdeki NADYA değil AYTUĞ. Arkadaki tiplere de bakarsanız bi oyun gibi bişey oynuyolar sanırım.Teymuralp gülüyo çünkü .. Merak ediyorum yaa göstersinlerr.

GSealment
04-10-06, 17:59
Bence Bu Hafta Birleşme Olacak.. Ve Sanırım Nadya Çünkü Yunan Sitesinde Nadya Başlığında Buldum Beatrixx ;)

http://img139.imageshack.us/img139/7636/kmggde6.png (http://imageshack.us)

BeatriXx
04-10-06, 18:32
Bakın;

Toplam 14 Hafta Dimi...yarışmacıLarda 20 Tane

birLeşme 10 KişiyLe Olucak...Buna göre 10 Kişinin gitmesi Lazım

Yani bu 10 Hafta demek Ama zaten bitanesi diskaLifiye ediLdi

Yani 9 Kişi 9 Hafta

14-9=5 hafta :D

mliSrkan
04-10-06, 18:37

aynen bende o ikisinden nefret ediyorum...Diğerlerini de sevmiyorum ama en sinir olduklarım pantelis ve esmer kıvırcık saçlı kız !

EnDlEeS_89
04-10-06, 18:46
aynen bende o ikisinden nefret ediyorum...Diğerlerini de sevmiyorum ama en sinir olduklarım pantelis ve esmer kıvırcık saçlı kız !

b i tane daha var beyaz kıvırcık saçlı olan oda sinir .......................

Teymuralp
04-10-06, 18:51
boyle giderse hakketen kafayi yiyeceksiniz hepiniz 4 + 4 yok 8 + 8 falan hehe
hakkaten o selim ve karsisindaki kim teymuralp te guluyor diye tartistiginz kareyi nerden buldunuz yaw bi fragmanda falanmi var sizden korkulur.

sizi biraz aydinlatayim

1- www.blue-whitegt.com
yukardaki link yunanistanda sizin forumunuz gibi en tutulan forum ve download linkleride var.

2 - Survivor.Ellada-Tourkia.E02.Greek.TVRip.Xvid-FrTV.avi
buda utorent pnp yani share program yani edonkey benzeri bir program
onun yunanistanda yayinlanan 2 ci bolumun download linki yanliz dosya 900 mb falan ona gore kasmak lazim yani. utorent te taratin birinci bolumude bulursunuz.

Hehe aydinlatim dedim herkez panik oldu demi oyunla ilgili konusucam sandiniz
yemezler......:)
Buda http://www.survivortv.gr/summary.asp?catid=9168
yunanistan da yapilan en oyuncu linki.
gunde bir kere oy verebilirsiniz bosuna kasmayin yani.
:)

EnDlEeS_89
04-10-06, 19:09
boyle giderse hakketen kafayi yiyeceksiniz hepiniz 4 + 4 yok 8 + 8 falan hehe
hakkaten o selim ve karsisindaki kim teymuralp te guluyor diye tartistiginz kareyi nerden buldunuz yaw bi fragmanda falanmi var sizden korkulur.

sizi biraz aydinlatayim

1- www.blue-whitegt.com
yukardaki link yunanistanda sizin forumunuz gibi en tutulan forum ve download linkleride var.

2 - Survivor.Ellada-Tourkia.E02.Greek.TVRip.Xvid-FrTV.avi
buda utorent pnp yani share program yani edonkey benzeri bir program
onun yunanistanda yayinlanan 2 ci bolumun download linki yanliz dosya 900 mb falan ona gore kasmak lazim yani. utorent te taratin birinci bolumude bulursunuz.

Hehe aydinlatim dedim herkez panik oldu demi oyunla ilgili konusucam sandiniz
yemezler......:)
Buda http://www.survivortv.gr/summary.asp?catid=9168
yunanistan da yapilan en oyuncu linki.
gunde bir kere oy verebilirsiniz bosuna kasmayin yani.
:)

ok sağolda biz sizin resimlerinizi hiç bulamıyoruz....................... show v de çok az var

mliSrkan
04-10-06, 19:11
Aaaa ne zaman geldin ve gittin Teymuralp yaa :( Oyunla ilgili konuşma ama şu yarışma bitti mi bitmedi mi onu söyle bari...:D:D Sadece final kaldı dimi ? :D