Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
Celine-the-one
22-10-06, 17:52
Arkadaşlar Çiğdemin Kendi Gitmek İstediğini Hiç Sanmıyorum.Öyle Olsa Gösterirlerdi.. Ayrıca Çiğdem Orada Çok Başarılıyken Neden Ayrılmak İstesin Ki :??
İyi de niye ozaman butun oylar çiğdeme çıktığı zaman hiç şaşırmadı çiğdem? Demekki konuşulmuş birşeydi bu bence.Şu pazar günleri perde arkası vardı geçen hafta mesela orda görmüştük daha detaylı.Keşke bu hafta da olsaydı anlaşılırdı herşey..
biz ne yapıyoruz yaa kızlardan bir Aytuğ birde Çiğdem vardı zaten ARzu ve İpekin ne işe yaradığını soran varmı ayrıca hangi çağda yaşıyoruz nedir bu kız erkek ayrımcışığı noluyoruz adaya gittik ilkel sandık kendimizi iyice dokunulmazlık oyununda Teymuralp saolsun bir oyun kazandırdı bi tanede kaybettirdi Yunanlılara olan borcunu ödedi yani ne diyeceğimi bilemiyorum bu nee yaa Derya nın ne işi var orda Temuralp madem üstün zeka nasıl geldin sen Deryanın oyununa olmaz böyle şeyyyyy
:icon_cry: :icon_cry:
eee böle oluomuş demekki çiğdemde iiyi bi kızmış ama yaa tam tahmin ettiğim gibi hrbi kız. ama işte anlamak mümkün diil. birde bu haftanın konusu oldu çiğdem yanlış çook yanlış bir karardı. bomba gibi vurdu haftaya damgasını oyun filan hak getire...:img-sorry
Arkadaşlar Çiğdemin Kendi Gitmek İstediğini Hiç Sanmıyorum.Öyle Olsa Gösterirlerdi.. Ayrıca Çiğdem Orada Çok Başarılıyken Neden Ayrılmak İstesin Ki :??
aslında haklıda olabilirsin ama sevilen bir insandı bencenebileyim ne yaptılar ya neden net bir şey yok anlamıyorum. bi gösterselerde rahatlasak. kendide istemiş olabilir orda cidden çok büyümüş özlemleri. göz yaşı döktü çok hasret çekti ve belki gitmek istedi ama göndermemeleri gerekti
nejatdidem
22-10-06, 19:07
walla ödül oyununu açık ara farkla kazandık yaa çok iidi...çiğdem'in gitmesine gelince bn oylar açıklanırken çiğdemin suratında"evet bn gidicem biliorum"tarzı bi hava sezdim yoksa çiğdem çok güçlü nie elesinler ki...ama tabi yinede biz 24 saat onları izleyemediğimiz için bilemeyiz...
Evet, arkadaslar bencede Cigdem kendi elenmek istedi,yoksa neden böylesine güclü birini elesinlerki??Arzu varken...Ki oda 2 haftadir birsey yapmiyor...
Nie eLediLer Tarzı bişyLer söLüosunuz
Adayı 24 saat izLiomuyuz ? neLer oLuo neLer bitio..
Sanırım Çiğdem Kendi İstemiş ayrıLmayı..
Görmedinizmi nasıL uğurLandı..
yoksa Ordaki Kimsenin
Arzu Kadar Gereksiz bi Şahsı yoLLamamak gibi
bi yanLış yapıcakLarını sanmıorum ..;)
her cümLene katiLiyorum...
Ayrica fiveandone arkadasim bence bizim takim cok akiLLi...Yani Cigdem eLenmek istemistir beLki ki öyLe görünüyor e onuda zorLa orda tutmak oLmazdiki...ZorLa mi katiLacakti YarismaLara??
O zaman daha kötü oLurduk...Bizim Takima güveniyorum ben sonuna kadar...
SeLimin karari cok iyiydi...Artik "kimi seviyorum kiminLe kavga ettim" diye bakmayacak...Artk Kimin takima en az zarari varsa onu yoLLayacak...
Ki bence buda en dogru karar...
Olan olmus giden gitmis siz halen tartisiyorsunuz :) Cigdem o tartisma olayindan sonra bence dahada kalmak istemedi. Arzunun oy atarken soyeldiginden belliydi..Hem elendigine uzgunmus gibi de konusmadi sonucta birlesmede 4 erkek yarismacimizda olmali....Belliki adada 5-5 birlesme yapacaklar..Mesela yarismalari ya planli seciyorlar, iki grubunda yetenegine gore yada dunku ates yarismasinda onlarin atesleri bir sekilde cabuk yandi yada bir madde vardi ateslerinde bilmiyorum, Teymuralp yetenekli birisi onun atesinin gec yanmasi bizden birinin gidecegi anlamindaydi boylece iki grupta 7 ye 7 kalacakti..yoksa belki bir ulkede izlenmez..boyle olabilir..
Olan olmus giden gitmis siz halen tartisiyorsunuz :) Cigdem o tartisma olayindan sonra bence dahada kalmak istemedi. Arzunun oy atarken soyeldiginden belliydi..Hem elendigine uzgunmus gibi de konusmadi sonucta birlesmede 4 erkek yarismacimizda olmali....Belliki adada 5-5 birlesme yapacaklar..Mesela yarismalari ya planli seciyorlar, iki grubunda yetenegine gore yada dunku ates yarismasinda onlarin atesleri bir sekilde cabuk yandi yada bir madde vardi ateslerinde bilmiyorum, Teymuralp yetenekli birisi onun atesinin gec yanmasi bizden birinin gidecegi anlamindaydi boylece iki grupta 7 ye 7 kalacakti..yoksa belki bir ulkede izlenmez..boyle olabilir..
Evet, Aynen bende katiliyorum e aslinda hep biz kazansaydikda yunanlilar pes ederdi artik o zmnda rakiplik felan kalmazdi diye düsünüyorum...
yok agbi olamaz takim cigdemi elemis olamaz kendi istemis belliki
bu kadar sakin alkislarla ugurlama olurmu olmaz zaten oyle olsa bu yarisma bitti demektir
gelecek turk takimi elemesinde selim elenirmis mesela yok artik
deryada gosterdi gercekte ne tip biri oldugunu belliydi zaten hic isinamamistim o adama
dusunsenize finale ipek yada arzu kalirmis cok komik olurdu herhalde
yok agbi olamaz takim cigdemi elemis olamaz kendi istemis belliki
bu kadar sakin alkislarla ugurlama olurmu olmaz zaten oyle olsa bu yarisma bitti demektir
gelecek turk takimi elemesinde selim elenirmis mesela yok artik
deryada gosterdi gercekte ne tip biri oldugunu belliydi zaten hic isinamamistim o adama
dusunsenize finale ipek yada arzu kalirmis cok komik olurdu herhalde
:img-grin2 :img-grin2 hehehehe boyle bisey olursa ciddiden cok komik olurdu heralde:d
dusunsene ipekle pandelis finalde
ipegin tek sansi oyunun en hizli pilav yapma oyunu olmasi olurdu
bide pandelis daha hizli pilav yapiyormus komedi
bu arada dogru hakkaten takim hergun eriyor arzu hergun daha bir irilesiyor sonunda arzu gayet zinde yunanlilari yenermis dusunsene yunanlilar artik final falan ama bitmis durumda arzu super tok ne komik
karmakarisik
22-10-06, 20:11
facia ki ne facia poplarını bile toplayamaz onlar ne de olsa ağır toplar. ahhhh çiğdemmm ahhh niye gittin yaa
bir tek teymuralp kaldı bana göre doğru düzgün adam. ama kafa işte kafa
bence dün en doğru sözü teymuralp söyledi Türkün Türkten başka dostu yoktur diye.selimin nadya hakkındaki yorumlarına da sinir oldum öncellikle bu bir takım ve milli bir yarışma birleşmeden sonra bireysel düşünsünler.bence dün arzu gitmeliydi.yunanlıların özellikle pantelisin ne kadar ırkçı olduğunu dün bir kez daha anlamış olduk sorun onlara verilen eğitim bence
sozer arkadasim kesinlikle katilyiorum
Tymuralp´in sözü cokk dogru :"TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR!!"O kadar!
nejatdidem
22-10-06, 22:22
bide bnm şey dikkatimi çekti yunanlıların adasında konuşuolardı ödül oyunu hakkında eer güç işi ise biz şans işi ise onlar kazanır die...kesinlikle kendilerini bizimkilerden üstün görüolar gibi bişşi yani güç anlamında ama 3tür biz kazanıoduk nesee bian aklıma geldi
sevimli-cadi
22-10-06, 22:32
sozer arkadasim kesinlikle katilyiorum
Tymuralp´in sözü cokk dogru :"TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR!!"O kadar!
Bende sonuna kadar katiliyorum
nejatdidem
22-10-06, 22:52
bunları bgn yaptım pek ii olmadılar ama buyruuunnn;)
http://img191.imageshack.us/img191/6381/survivorrrpq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img191.imageshack.us/img191/2684/survvorrrrrrrrwz9.jpg (http://imageshack.us)
nejatdidem
22-10-06, 23:20
evt ilkinde bluulaştırdım:)bncede daha önce dediğim gibi Çİğdem kendi istemiştir gitmeyi...kocasını annesini babasını fln çok özlemiş baksanıza dün akşam öle diodu
sevimli-cadi
23-10-06, 01:03
ya birileri buraya sey yazmisti yunanca türkce ceviri icin google da surayi kullanin diye neydi o link ben su yunanlilarin forumuna girdim ama hicbisey anlamiyorum yardim edin.
Birde survivor bolumlerini kaciranlar varmis, bana ozel msj atin, bi sayfa biliyorum butun bolumler var orda. Saygilar
a.oyunu_sweet
23-10-06, 12:57
yarısma bitti sadece final var..TeymuraLpin nicki Teymuralp:) burda cok güzel sohbet etmistik..
Hımm sagol canım cevabın icin ay süpper ya maleesef ben kacırdım ama ayy hayy Allah'ım dogruya o zaman Acun Fear Factor'e nasıl baslayacaktı:img-grin2 !
bide anlamadığım şey teymuralp ateşi yakıo sonra gayet yavaş bi şekilde yürüo diğerlerine bakıo falan..zaman kaybetmiş baya...zaten gerideydik..
bide anlamadığım şey teymuralp ateşi yakıo sonra gayet yavaş bi şekilde yürüo diğerlerine bakıo falan..zaman kaybetmiş baya...zaten gerideydik..
ruzgardan ates sonmesin diye sanırım
tamam da niye yandakilere bakıo konuşuo falan onu anlamadım :D neyse 2 oyun kazandırdı bi oyun kaybettik bişey olmaz...
yalnız bu hafta bi oyunda 2 kız 2 erkek seçin derlerse ne olacak çok merak ediyorum ! Çiğdemi elemeleri büyük hataydı..şimdi ipek veya arzu oynarsa kesin kaybederiz..
bu arada herkesin bayramı mubarek olsun arkdaslar ben biraz kacayım ziyaretlere fln:img-grin2 burasıda cok gizemli bir forum oldu kimin ne oldugu belli olmuyo biri otekine laf atıyo digeri digerine Onurun yarısmadaki onur oldugunu biliyoruz kadirk nında selim ile bir yakınlıgı oldugunu hissediyoruz galba:img-grin2 ama benim kafam almadı Onur nasıl yazdı o kdr sey ya ciddiden artık o kdr dellenmişki kadirk ya actı agzını yumdu gozunu ona gore onemli bir adam galba yada kadirk hakkında gercekten bildigi seyler var ona selim demesi yada baska seyler ki ona guvenerek oyle yazıyo ben sanmıyorumki kendini her ne kdr elestirsede kadirk sıradan bir forum uyesi olsa ona yazamaz yasak ya tazminatımı ne varmıs yorum yapmalarına daha onceden belirtmişti biri galba kadirk nın tutumunu cok mrk ediyoruz ne cvp gelecek bakalım:img-grin2 birde bende tasvip etmedim nadyanın ne gunahı var belki selimi sinirlendirmek içinde olsa ona o lafı soylemesi yanlıs daha dogrusu burda bunu belirtmenin anlamı yok bence..
bahar_krmcm
23-10-06, 16:12
selam arkadaslar ben survivore binde bi bakiyorum cunku saat ti cok kotu....
bence turkler yani biz sey hani odul aliniyor ya orda cok iyi oynuyorus ama hani biri gidicek ya orda cok KOTUYUZ bence yani iyi de yunanlar daha iyi oluyor orda..
AMA INSALLAH BIZ YENICEZ BU OYUNU insallah( aMMMMIIIIINNNNN)
bu hafta çiğdemi elemeleri bencede hataydı.arzu veya ipek gitmeliydi.birleşme ne zaman olacak?umarım artık türk takımından biri elenmez.
arkadaşlar ben yarışmanın kalan bölümünü çok merak ediyorum.birde yunanistanda da bu kadar ses uyandırdımı türkiyede çok konuşuluyor yeniden milliyetçi duygularımız öne çıktı.yalnız yunanlıların ırkçı olduğunu türkleri sevmediğini biliyordum ama bu kadar olduğunu gözümle görüyorum.yarışmayı teymuralp metin veya selim kazanmalı bence.ama selimin nadya hakkında söylemlerine sinir oldum.neticede türkiye adına ordalar şahısları adına değil.arzunun söylediklerinede katılıyorum aytuğ çiğdem nadyadan çok daha güzel ve yürekliler nadya çok sinsi bir kız hiç sevmedim.
yaw birde eurogreek diye bir yunanlı var youtube.comda adam yunanlı turkiyede gosterildigi saat adam youtube a ekliyo show tvde yayınlanan bolumu herif manyak yaw:D bide diyo bu bolum ayın 26 sında gosterime girecek fln yunanlılara yazık adamlar bizden fazla iziyo ama geç izliyo ilk internetten izliyolar:)
birde ben su foruma en cok derya amcanın gelmesini istiyorum ya:) tanıssak konussak onla ne guzel olur:)
evet derya gelse güzel olur valla...acaba şuan oğluyla arası nasıl...ben onun konseydeki samimiyetine inanıyorum...çünkü o konuyu acun açtı deryanın suçu yok..
evet derya gelse güzel olur valla...acaba şuan oğluyla arası nasıl...ben onun konseydeki samimiyetine inanıyorum...çünkü o konuyu acun açtı deryanın suçu yok..
orda yalan soylemez derya ztn yalan soyleyen bir adam degılde orda ztn ben deryaya kızmadım acuna sinirlendim.Koskaca survivor un yapımcısı sunucusu niye bunları ekrana tasıyosun kardeşim hem adamı uzuyosun hem gereksiz seylerle mesgul ediyosun eminim ordaki diger yarısmacılarında baslarından cok sıkıntılar gecmiştir bilmedigimiz seyler vardir ama farkındaysanız hep derya hep derya inş obur bolumlerde oyle olmaz onlardada pantelis hep on planda farkındaysanız daha dogrusu turk televizyonunda onu on plana cıkarıyolar
muratcania
23-10-06, 17:59
karbeyaz-mlserkan-mrfargos klipleri begendiginize sevindim kotude olsa idare eder işte:good: ya dandık programla bu kdr olur windows movie maker hehe yaparsın sende mrfargos bende hiç bilmiyodum cok basit bir program :)
karbeyaz-mlserkan-mrfargos klipleri begendiginize sevindim kotude olsa idare eder işte:good: ya dandık programla bu kdr olur windows movie maker hehe yaparsın sende mrfargos bende hiç bilmiyodum cok basit bir program :)
:) bakayım bi programa ee arkadaslar sizce bu hafta neler olacak bu ıssız adada:)
daldan dalaaa daldan dala dal dal:D
selimle onur bu kdr tartısmadı yaw:D
SELİM gel su siteye ya selimin sitesi var www.selimsabah.com burdan ulasalım gelsin o da katılsın tartısmaya :img-haha: :img-haha:
sonra derya amca gelsin teymur gelsin derya amca teymura sansını zorlama desin sonra metin gelsin ayırsın tartısmaları :img-haha: :img-haha: selim delirecem abii bu forumu kapattıracam herkes uyurken bu siteyi cokertecem abi desin.:D
süpersin sen yaa çok güldüm :D:D tartışmaların arasında iyi oldu bu..valla sende olmasan yani :D:D
birleşme ne zaman olacak?toplam kaç kişi birleşmede olacak bi fikri olan.bence 2 hafta daha eleme olur gibime geliyor umarım çoğunluk bizde olur birleşmeye giderken yoksa bizi takır takır elerler.
valla dönelim fragman ne zaman yayına girmişdi geçen hafta????
ya gecen hafta.ptesi ben izlemiştim o fragmanı resmi sitede bu hafta yok bayram galba show tv ekibi calısmıyo:img-grin2
Selam Arkadaslar...
Ben bircok survivor sitesini izledim ama bizim sitemizdeki kadar kavga hiç bir yerde göremedim. Malasef insanlar birbirlerine sataşmaktan bunun bir yarışma programı olduğunu unuttular. Bu arada bu bir milli savaş da değil. Sonuçta komşumuz Yunanistan ve Türkiye arasında geçen bir oyun. Kazanmakta var kaybetmekte. Ne biz Yunanlıların nede Yunanlılar bizim düşmanımız.
Bu forumda tartışılması gereken konu şu. Kim Türk takımı için en faydalı, kim değil. Ben bu yeni konu hakkında herkesten fikir rica ediyorum.
En yararlı gördüklerimden başlıyorum.
Metin : Bu arkadaş varını yoğunu ortaya koyuyor. Çıkık bir omuzu var ama dert etmiyor. Ağaca tırmanıyor, dalıyor, balık yakalıyor, arkadaşlarını sakinleştiriyor. Ayrıca şu ana kadar Balık tutma yarışmasını kazandırdı, furbol yarışmasnda 2 gol attı. Bundan sonra da güzel işler yapacak gibi.
Teymuralp : Hem güçlü hemde Allah vergisi bir özelliği var. Zeki. Takım için çok yararlı. Gitmesi takıma çok şey kaybetirir. Sudoku yarışmasını kazandırdı, ateş yakma yarışmasını kaybettirdi.
Aytuğ : Kurukafa yarışmasında çok iyi idi. Kızlar arasında en iyi o. Mutlaka kalmalı. Ada yaşantısında biraz daha çaba sarf etmeli.
Çiğdem : Gitmesi gerçekten de türk takımı için kayıp oldu. Bence gitmeyi kendisi istedi. Mektup geldikten sonra üzüldü, kocası kalmasını istemişti çünkü. Futbol yarışmasında hayati bir gol attı. Kızlardan gol atan tek kişi o idi.
Selim : Adanın neşe kaynağı gibi, aslında bir survivor kesinlikle değil. daha ziyade bir kazanova gibi gördüm onu. Yakışıklı ve güzel dans ediyor, şarkılar söylüyor ve güzel konuşuyor. Ama bir survivor değil. Sayesinde kazanılan bir yarışma yok ama adada kalması gerekli bir kişi.
Derya : Her şartlarda yaşayacak biri gibi. Sert bi adam. Ama bazan da ağlıyıp duruyor. Ben Derya'yı çözemedim. Söyledikleri çoğu kez doğru. Teymuralp ile kavgası sonucunda bence kesn gidecekti ama ne yaptı etti ve son manevrası ile elenmekten kurtuldu, sansı da yaver gitti, ve giden Çiğdem oldu. Kazandırdığı bir yarışma var, Oda yunanlı pandelis'in son anda bir kurukafa düşürmesi ile gerçekleşti. Kaybettirdiği yarışmalar ise, Mezar kazma oyunu ve bir oyun daha vardı ama anımsaymıyorum.
Onur : Bu arkadaş bir Survivor değil. Öğrenmesi gerekenler var. Tv veya tiyatrocu olmak istiyor. Bence olacakta. Herkesin ona yüklenmesi yanlış. Ada şartlarının onu da olumsuz etkilediği kesin. Kazandırdığ yarışma yok.
Fulya : Erken gitti. Ama açıkcası o da bir Survivor değildi. Elenmesi normaldi. O da show dünyasında yer edinebilir.
İpek : Onun bir yarışmaya katıldığını izlemedim. evet bir yarışmada (kurukafa) halat çekiyordu diğerinde ise bir penaltı kaçırdı.
Arzu : Çok genç ve takıma zarar veriyor. Kuvvetli olmasını beklerken sayesinde 2 yarışma kaybettik. Dönmeceli yarışmada Teymur ve Selim'in hızını kesti, ve tutunma yarışmasında da suya ilk düşen o idi. Bir an öne elenmesi gerekir.
İşte arkadaşlar yorumlar konu gereği böyle olmalı. Herkes kendi düşüncelerinde serbest olmalı. Olan bitenler belli, kimler yararlı kimler ne yapmış açık. Tüm bunları tek tek yazarak tartışmalıyız.
Hepinize iyi geceler
godzilla dediklerinin coguna katılıyorum ipek o kurukafada yer almıyodu o degirmeni donduruyodu ama cok yavas az kalsın yunanlılar yetisiyodu orda:img-grin2 bence birleşmeye tum erkekler kalmalı ne olursa olsun kızlardanda aytug kalmalı arzu ile ipek gitmeli ilk olarak
godzilla selim hakkında dogru şeyler de yazmış...ama ada dışındaki hayatıyla ilgili :D ama adada çalışıo ve güçlü isimlerden biri :D bence şaşırmıştır onu normalde tanıyanlar adada öyle yaşamasına :D
Bir de önümüzdeki yarışmalardan konuşmak gerekir. Takım yarışmalarında kimsenin ne kadar güçlü olduğunu bilemiyoruz. Birebir yarışmalar olursa kim güçlü kim güçsüz ortaya çıkacaktır.
Bence yunanlıalrda pandelis ve platonas en güçlüleri. Bir de yannis var. Bizim takımdan da omuz problemi olmadığı zaman Metin, Teymuralp ve Selim güçlüler. Derya ise biraz kuru gürültü gibime geldi. Kızlardan Aytuğ ve elenen Çiğdem idi en iyileri.
Birleşme bence iki takım da 5 kişi kaldığında yapılacak. Yani daha en az 3 - 4hafta var.
saliha meryem
23-10-06, 22:10
merhaba arkadaşlar ben yıne geldım en son geldıgımde burda tartışma cıkmıştı ben selımı tutugum için onuru tutmadıgım için uzun zamandır gırmıyodum rıca etsem bana bırılerı buralarda neler olup bıttı anlatabılır mı çook makbule gecer bende ona gore yorum yapım
sımdıden teskkurler
Merhabalar, ben foruma yeni geldim
Survivoru severek izliyorum, hatta aklınızda olsun Youtube da EuroGreek diye bir adam var o her hafta koyuyor... Bizde bölümler ondardan 3-4 gün önce yayımlanıyor ama...
Herşey iyi hoş da Acun'unİngilizcesi beni öldürüyor!!! Sözlükten mi konuşuyorsun be kardeşim yaaa... E o kadar para kazanıyorsun bari bir kursa falan git, dünya TV lerinde rezil olmayalım :))
tabiki acunun inglizcesi iyi yaa..yıllardır görüoruz inglizcesini zaten gayet iyi konuşuo...kaç ülke gezdi adam kızlarla konuştu :D:D
tabiki acunun inglizcesi iyi yaa..yıllardır görüoruz inglizcesini zaten gayet iyi konuşuo...kaç ülke gezdi adam kızlarla konuştu :D:D
Valla program yapa yapa öğrendi ama Yunanlının İngilizcesi yanında epey bir geri.. Tam Türkçe İngilizce konuşuyor :))) Leave the door december misali
muratcania
23-10-06, 22:43
oh sonunda forumda tartısma bitmiş rahatladım biraz:good:
ayrıca you tube da diger survivorun oyunlarını izleyin arkadaslar ciddiden cok zevkli hosuma gitti benim umarım sizlerinde gider acayip degısık guc zeka dayanıklılık denge isteyen guzel oyunlar koymuslar
arkadaşlaaaaaaaaaaar. ben 7numara adlı arkadaşımızın verdiği adresten indirdiğim dosyayı açamadım da. eğer elinizde varsa ben bu haftaki ödül oyununu acayip merak ediyorum. biri benimle paylaşabilir miii
lüüüüütfeeeeeeeeeeeeen????
muratcania
23-10-06, 22:46
arkadaslar allah soyletti benii acayip bir fragman koydular heyecanlandım ya acayip zevkli bir oyun 2 kişi eleniyo acayip ya izledim simdi show tvde ilk kez sanırım:img-grin2
muratcania
23-10-06, 22:53
arkadaslar tam acıklayım simdi acı hayatı bekliyordum son reklamda survivor turkiye yunanistan reklamını gosteri
odul yarısması oldugunu dusunerek gittikleri yarısma dokunulmazlık oyunu oldugunu goren yarısmacılar sasırdı bi haftada 2 dokunulmazlık oyunu olacak dedi acun 2 yarısmacı veda edecek dedi buyuk birlesmeye son hafta kala 2 yarısmacı daha veda edecek tarzında konustu oyunda birebir arkadaslar
platonas-teymur
aytug-nadya
metin-pantelis eşleşmiş eşlesme neye gore yapıldı bilmiyorum ama 2 tarafta isyan ediyo boyle sey olurmu bi haftada 2 eleme olurmu diyo sanırım 7-7 su an durum 6-6 yapıp birlesme olacak
anlayacagınız bu hafta odul yarısması yok 2 dokunulmazlık var ayrıca arkadaslar kısacası oyundan bahsetmek istersem ilk survivorda celalin elendigi bir yarısma vardı hatırlıyomusunuz ? belinden halata baglılar mesaleleri almaya calısıyolardı o oyun arkadaslar aynısı
yaa o oyun o kadar zordu ki Celal gibi bi isim yenilmişti..Özgürle karşılıklılardı ve çok zorlanmışlardı..peki tek oyun mu var 2 oyun mu anlamadım ???
muratcania
23-10-06, 22:58
yaa o oyun o kadar zordu ki Celal gibi bi isim yenilmişti..Özgürle karşılıklılardı ve çok zorlanmışlardı..peki tek oyun mu var 2 oyun mu anlamadım ???
2 dokunulmazlık oyunu 1 indede denge işi gibiydi ama digeri o celalin elendigi tarz oyun vardı onu gosterdi baya
muratcania
23-10-06, 23:01
Ya lutfen Pantelis ile Yannis gitsin
ya walla bu sefer bu eleme olayı nasıl olacak cok mrk ediyorum hiçbi fikrim yok oyunun biri 1vs1 seklındeydi
muratcania
23-10-06, 23:06
abine sorsana :img-hyste abin yarismadan ne zaman dondu bir fikrin vardir :D
arasam bunun için kızar bana simdi cunku hiçbisey solemeyecegını bastan soledi.bana yarısma hakkında bisey sorma soylemem.. diye foruma yazarım arkadaslarıma anlatırım diye.. yapmam o ayrıda.. bilsem ztn biliyorum ama soyleyemem izleyin gorun derim bende.. ama inanın bende bisey bilmiyorum merakla bekliyorum neyin ne oldugunu..
muratcania
23-10-06, 23:13
metin ve pantalismi eşleşmiş neye göre eşleşdiler acaba o bahsettiğin oyun ise metin o kolla yapabilecekmi
bence
teymur pantalis
platonas selim
nadya aytuğ
daha iyi eşleşme olurdu
umarım metinin kolu bu sefer çıkmaz ve ona yardımcı olur
kadirk tek korkum o ya inş dedigin gibi cıkmaz omuzu cunku oyun guc oyunu hemde en sıkı guc oyunu ilk yarısmada o celal bile nasıl zorlanmıstı sesler cıkararak en guclu isimdi o.Bilmiyorum nasıl yapacak offf keske su fragmanı gec verselerdi içim içimi yiyo simdi noldu acaba diyeeee
Ya muratcania sen ciddimisin??Aboo iki dokunulmazlikkk yaa türkler kaybederse iki defa??Off cok kötü olur...Ayrica bu eslesmeleri anlamadim? Pantelis-Metin fln?Biri aciklayabilirmi??
muratcania
23-10-06, 23:16
Ya muratcania sen ciddimisin??Aboo iki dokunulmazlikkk yaa türkler kaybederse iki defa??Off cok kötü olur...Ayrica bu eslesmeleri anlamadim? Pantelis-Metin fln?Biri aciklayabilirmi??
eft 2 dokunulmazlık bende anlamadım bırak beni ordaki turklerde yunanlılarsa sasırdı anlamadı hatta ne bu saka gibilerinden bakıyolardı 1 e 1 yarısıyolar hepsi eşlesmişler 1 yunanlı 1 turk
eslenen 3 yarısmacı gosterdi 3 turk 3 yunanlı yane
pantelis-abim
platonas-teymur
nadya-aytug
digerleri kim kim bilmiyorum gostermedi onları inş yenerler 2 yunanlı gider cok guzel olur o zmn
muratcania
23-10-06, 23:17
cenem dustu bayramın ilk gunu az yazacam demiştim fragmanı ilk ben gorunce paylasayım dedim uzun uzun detaylı hehe:img-grin2 :img-grin2
muratcania
23-10-06, 23:20
ark. reklamlara girdi belki gosterir bi ihtimal:good: neyse arkadaslar size iyi forumlar ben gidiyorum iyi geceler..belki gelirim tekrar gosterirse fragmanı:)
tamam muratcania cok saol;)
ben cikiyorum herkese hayirli bayramlar ve geceler
arasam bunun için kızar bana simdi cunku hiçbisey solemeyecegını bastan soledi.bana yarısma hakkında bisey sorma soylemem.. diye foruma yazarım arkadaslarıma anlatırım diye.. yapmam o ayrıda.. bilsem ztn biliyorum ama soyleyemem izleyin gorun derim bende.. ama inanın bende bisey bilmiyorum merakla bekliyorum neyin ne oldugunu..
tamam sormada en azindan ne zaman gitti ne zaman geldi ne kadar surede geldi bilirsin az cok
muratcania
23-10-06, 23:36
ileriye donuk hiçbir yorum yapamam stormy kusura bakma hatırlamıyorum ztn ne zmn geldigini unuttum:)belki adadadır tum yarısmacılar hala:img-grin2 :img-grin2
muratcania
23-10-06, 23:38
ya kaçırmadım bise saolsun karbeyaz bana herseyi anlatıyorr...PaNtElİs elensede kurtulsak anti-türk resmen hiç sevmioo bizi sanki biz ona mrklıyızz..Selimimle zaten çok gsl kavga ediolarmış benim yerimede vurda barii....Hele o nadya allan pş yunanlısı bi bırakamadı Selimi yaaa...:img-sorry
sen selime asık oldun heralde nadyayıda kıskandıgına gore:img-grin2 yaz forumlara bir gun girerse okur belki:) askını ilan edersin ona:)
muratcania
23-10-06, 23:54
muratcania sen birşey anlatma ama bari abini çağır foruma yaa gelsin bişeyler yazsın o da :D
bu arada o omuzla pantelise karşı yarışacaksa işi zor...ama metin bu valla ne yapar eder başarır yaa onda bu azim olduktan sonra :D ah omzu olmasa teymuralp e rakip olabilecek tek isim oydu bence...umarım çıkmaz omzu :( çok kötü oluorum yaa sesleri flnda çekiolar..
ya sen birde onu bize zor annemle nasıl içimiz gidiyo:img-sorry abim sehir dısında ve baya bi sure orda kalacak iş nedeniyle netede az ugruyo :(
kadirk ya soralim masallah selimle ilgili hicbir ayrintiyi kacirmiyor biz burada kimin ne meslekten oldugunu bilmezken o adi gibi biliyor ne is yaptigini :img-hyste
ben kacırdım fragmanı tüh o kdrda show tv izledim:dito alla alla acayip guzele benziyo anlatılanlara gore inş tum turkler kazanır ya
bir insan televizyonda daha yeni gordugu birinin bu kadar fanatigi olamaz hic normal gelmiyor, futbol takimi olsa hadi neysede yani..icin isinde baska isler var..birileri reddetsede
ya size normal geliyormu adam gelip burada herkesle takisiyor birini savunmak icin :img-hyste
tabi cnm çok normal şeyler bunlar...:D:D kusursuz insan selim ve diğerleri :p
dikkatini çekerim benim takıştığım bir eski yarışmacı ve bir kaç onu destekleyen forum üyesi diğer kimse ile takışmadım genel olarak konuşmasan iyi olur
bak iste su uslubun yine devam ediyor..konusmasan iyi olur, yok sana mi soracagim, sende kimsin gibi cumleler kuruyorsun insanlara antipatik gorunuyorsun..bu hircinlikla yazarsan herkes sana oyle davranir..bir kere demin oyle birsey yazmissinki Metin icin ah o cikik kollami yarisacak der gibi kucumsemissin ne biliyorsun yarisamayacagini?
muratcania
24-10-06, 00:44
:img-grin2 arkadaslar farkındamısınız su an olanlar şaka gibi:img-grin2 :img-grin2
durun ya nasıl hiddetlendiniz birden yine basladınız tartısmaya anlamadımki hersey bu kdr iyi giderken yaw ne guzel kapanmıstı konu
iyi ya ne kiziyorsun hayret birsey :)..takildik biraz..hemen bagiriyorsun :)..ben halen kimseyi destekleyemiyorum ondan ilginc geldi, cunku her hafta yarismacilain performanslari degisiyor...ben Acunu tutuyorum gercek Survivor o :img-hyste
muratcania
24-10-06, 00:51
yaw kızdıgım yok yaa sadece uzuluyorum o kdr kadirk tabi selimi cok tutuyo o ayrı tutabilir yorumlar yazabilir kendi hataları oldu kabul etti ozur diledi yazılanları okudum abim hakkında bisey dememıs
dogru yane hindistan cevizi bile dusurmeye calısırken,balık tutarken bile cıkan kolun ole bir yarısmada cıkabilecegı mantıklı bencede onun için dua ediyorum inş cıkmaz diyorum
halen konusurken hakaret ediyorsun..akilsiz mi diyorsun butun forumdakilere simdi...buradan sana karsi oyle bir elime cikmadi...uslubundan dolayi elestiriliyorsun oncelikle kimi tuttugun yada savundugun kimseyi alakadar etmiyor...ya burada 10 dan fazla kisiyle takismissin hic aramayirson kendinde birsey nedense..
valla ben hepsini seviyorum...ayrıca birçok kişiyle de konuşuorum favorisi selim olan...hiçbiriyle sorunum yok...! ama "nedense" senle sorunumuz var birtek..neden acabaa ?!?!? :D:D yani sanki sen selimi seviosun diye sana karşıymışız gibi konuşma ! o zaman tüm selimi sevenlere karşı olurduk..!
Aynen katiliyorum bir cok kiside boyle dusunuyor burada
:dito :dito ahanda yine basmıslar kadirk nın damarına ayıp sizin yaptıgınız:dito :dito yaa resmen ugrasıyosunuz adamla ne alıp veremediginiz var adam konuyu bitiriyo siz acıyosunuz sonra saniyesinde alıyonuz cevabı ben bide anlamıyorum cok hızlı karsılık veriyo yaaa
KADİRK SIZ BU FORUM OLMAZ !!!(dalga gecmiyorum)
:img-polic :img-polic :img-polic
ben kimseye akılsız demiyorum senden başkada üstüne alınan yok zaten
ben selimin mimar olduğunu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başlarda söyledim herşeye o kadar dikkat ettin ona neden etmedin
zahmet edip show tv sitesine girip TÜRK TAKIMI hakkında birşeylere bakma gereğide duymayıp burda ben selim mimar deyince aaaaaaaaaa nerden biliyor aaaaaaaa bunda bir iş var demen ilginç bence:img-haha:
adam 5 cumle yaziyor 5'de asagalayici laflarla dolu..cok fazla kurtlar vadisi izlemekten olmus galiba..o sitede kimsenin meslegi yazmiyordu...uslubun yuzunden elestiriliyorsun..daha sakin yaz..insanlara hakaret eder gibi laf cakma..ustume aliniyorsun yok sana mi sorucam yok sende kimsin yok sana ne yok bla bla...boyle seyler yakismiyor..
tabi tabi bir çok kişi böyle düşünüyor emin ol
bir sen bir mliserkan birde mrfargos
hala çözemedim sizin benle derdiniz ne
3 kişi nasılda herkes oluyor onuda anlamadım.
ben bu zamana kadar bu forumda kaç kere özür diledim olayı kapatmaya çalışdım ama anlamadınız
sizde o kadar yazı yazdınız desteklediğiniz kişide o kadar yazı yazdı bir kere özür dilediğinizi görmedim kimseden ve forum üyelerinden.
ahaaaa yine beni kattııı :dito :dito
sen cok yasa kadirk:dito :dito
bana forumun basından gelen bir kininmi var seni koruyoruz sen yine saldırıyon bana:))))
1.si kurtlar vadisi tarzı diziler izlemem
2.si ben cümlelerimde sanamı sorucam sende kimsin diye birşey kullanmadım sanane felande demedim.
yoookk artııkkk :D:D sende unutkanlıkta başladı galiba :D sende kimsin gibi şeyler yazmadın mı ?? gerçekten müthişsin sen yaa inanılmazsın harikasın helal olsun sana başka birşey demiorum ben :D
arkadaslar bu boyle olmayacak:D
size bir teklifim var bu işi forum konseyine sunalım
konseydeki yarısmacıları acıklıyorum
1)kadirk 2)powershot 3)stormy 4)mlserkan 5)karbeyaz 6)irem_chriss
7)Hilo 8)volley_fb_girl 9)muratcania 10)yagmureyhan
yukardaki kişiler en cok gozume carpanlar son sayfalarda gordugum isimleri koydum genelde
ACUN:eleme baslasın
ilk senden baslayalım powershot
powershot:bu foruma hiç yakısmıyosun!!!
kadirk:forumaa ve nadyaya elvedaa !!!
:dito :dito
ben:burası show forumu degıl survivor forumu:))))))
gerisinide siz yapın:D:dito :img-grin2 :img-grin2
kadirk elensin...foruma ve onura elveda :D:D forumun huzurunu bozuosun burası bbg forumu değil survivor forumu :P
bakın cok ciddi bir mesaj yolluyoruım!!!
ben sahsen onuru desteklemiyorum ama sırf kadirk ya inat onurun lehine seyler yazdım cunku adamın karsı cıkmasına bayılıyorum ya:dito :dito
kadirk sana bisey diyimmi abicim selimi seven insan senin o kdr asırıya kacan yorumlarını okuduktan sonra selimden sogur yaw.ya 24 saatin buyuk bir bolumunu selim hakkında yorum yapıp gecirmen ve selime yapılan zerre kadar olan kotu bir yoruma karsı parlaman bence forum sakinleri tarafından dalgaya alındı ve ugrasıldı senlen.burda ben sana acık konusayım ben ne selimi ne onuru destekliyorum benim begendigim yarısmacılar teymur,metin ve aytug adada kalanlar cigdemide seviyodum ne yazikki gitti...
ya biri bi olta atıo selim hakkında hemen baslıyosun harıl harıl yazmaya :img-grin2
bocuk lakapli kiside belki kadirk dir onun gibi yazmaya basladi :) neyse herkese iyi bayramlar benim cikmam lazim hoscakalin kadirk sende sinirlenme herseye
keko kadirk:img-haha: kapanan forumda,selimin resmi ile çıkıyordun ne oldu?UYARIMI ALDINIZ SELİMCİKLE?:img-haha: :img-haha:SELİM SANA ÖZEL SAYFA MI HAZIRLATTI???EEE minareyi çalan kılıfını hazırlarmş,hadi kolay gele...Ammmaaa peki merak edenelere KAMERANDAN KİMLİĞİNİDE GÖSTERDE MERAK EDENLERE KAPAK OLSUN:img-elvis :img-haha: EEEEEEEEE NE DEMİŞLER KARAMAN'IN KOYUNU SONRA ÇIKARRRRR OYUNUUUUUUUUUUU:img-haha: :img-haha:!!!!!!
biraz daha açık konuşsan...uff sıkıldım bu olaydan yaa kim kimdir yani...!!!
naparsın evde boş boş vakit geçmiyor çoluk çocuk eğlendiriyoruz burda
maşallah sizinde msj larınız baya var yani
merak etme burda herkez eğleniyor.
selimden soğuyan soğusun ısınan ısınsın bundan banane
forum sakinleri diyerek gene çoğul konuşuyorsunki bu forum sizin gibi 3 kişi ve diğer binbir surattan oluşmuyor sanırım.
dalga geçerkende maşallah yazdığım her mesaja cvp veriyorsunuz demekki benimle aynı süre bilgisayar başındasınız
dediğim gibi yapacak birşey yok çoluk çocuk eğlendiriyorum burada
KADİRK ile dünden bugune.....
arkadaslar bu program tutarmı acaba:)
eft ropartaj baslıyor
kadir karaman bey en az yarısmacılar kadar unlu birisiniz.Forumdaki polemikleriniz tartısmalarınız gercekten cok goze batıyo..bunu biraz acarmısınız??
aman niye sıkıldın canım bak dalgana
eğleniyoruz şurda demi amaaaaaaaaaaaaaaa:img-haha: :img-haha: :img-haha:
yaa avatar güzel olmuş o zaman sen tanrıverdi yani sarp apak avatarını bana yolla yaa :D:D o çok güzeldi :D
o degilde.. kadirk' in avatarindaki sahsiyet ne tiptir oyle.. sadece bi kere izlememe karsin, brezilyan dizisinden firlamista gelmis bi sahsiyet gordum ben =).. hareket cekme desen onda, uckagit onda, arkadan is cevirme, guruplasma onda.. =)
ayrica reyting alabilmek icin arkadan yunanlilara garanti soylemeleri gereken texler tutusturmuslarda bizimde bu numarayi yiyecegimiz saniliyo..
program icerigi tamamen reyting yukseltmek.. e zaten tersini beklemek yanlis olurdu. kandirildigim hissine kapildigim icin bidaha izlemedim ve izleyecegimide sanmiyorum.. daha onceki BBG evlerinde yapilanlari bildigimden olsa gerek.
offf merak ediyorum bakalım cumartesi günü neler olacak ikinci favorim de elenirse yani teymuralp bende izlemem artık bu yarışmayı
umarım biz yeneriz her iki yarışmayıda ynanlılarda gene erkadakilerine beke beke gider adalarına
selim ve onur birbirini sevmeyen 2 kişi olabilir..gecerli sebeplerde olabilir..kız meselesi gibi..ki gecerli bir sebeptir..kız onura pek pas vermemiş..yunan forumları hep nadia ve selim ikilisi üzerine gidiyor..onur, efendi görünüşlü , selim ise "sıradışıyım ben" görüntüsü vermeye çalışan bir tip..kızlar 2 nci tiplerden genellikle hoşlanır, çıkar...nadia da bu gelenege uyacak..olay bu..
Demek birebir yarışmalar olacak. Belde halatla çekilirken bayrakları alma yarışı. Evet bu yarış tamamen güç ile alakalı. Bu yarış ödül mü dokunlumazlık mı acaba ?
Eğer Pantelis ile Metin eşleştiyse ve Pantelis kaybederse onun için tam bir hüsran olur, çünkü Pantelis ne diyordu, 'bir türk'e elenirsem Yunanistan'a dönemem' diyordu. Bence Metin omuzundaki probleme rağmen eler Pantelis'i.
O zaman yunan konseyinde ne olur tabi onu Allah bilir. Yunanlılar dokunulmazlık yarışmasını kaybederlerse Pantelis gider bence. Diğer yarışmacılardan da Teymuralp ve Aytuğ'da yenerler bence.
Demek birebir yarışmalar olacak. Belde halatla çekilirken bayrakları alma yarışı. Evet bu yarış tamamen güç ile alakalı. Bu yarış ödül mü dokunlumazlık mı acaba ?
Eğer Pantelis ile Metin eşleştiyse ve Pantelis kaybederse onun için tam bir hüsran olur, çünkü Pantelis ne diyordu, 'bir türk'e elenirsem Yunanistan'a dönemem' diyordu. Bence Metin omuzundaki probleme rağmen eler Pantelis'i.
O zaman yunan konseyinde ne olur tabi onu Allah bilir. Yunanlılar dokunulmazlık yarışmasını kaybederlerse Pantelis gider bence. Diğer yarışmacılardan da Teymuralp ve Aytuğ'da yenerler bence.
o oyun dokunulmazlık oyunu...hatta 2 dokunulmazlık oyunu var bu hafta ödül oyunu yok...2 kişi elenecek..
selim ve onur birbirini sevmeyen 2 kişi olabilir..gecerli sebeplerde olabilir..kız meselesi gibi..ki gecerli bir sebeptir..kız onura pek pas vermemiş..yunan forumları hep nadia ve selim ikilisi üzerine gidiyor..onur, efendi görünüşlü , selim ise "sıradışıyım ben" görüntüsü vermeye çalışan bir tip..kızlar 2 nci tiplerden genellikle hoşlanır, çıkar...nadia da bu gelenege uyacak..olay bu..
ahanda erkekligin kitabını yazmıs bu arkdas işin sakası gercekten cok dogru bir yaklasım ben burda selim için demiyorum su ana kadar selimden o sıradasıyım havasını gormedim su an cok guzel yarısıyo ama konuyla alakalı degıl genelde kızlar hep oledir dedigin gibi teshisin cok dogru:img-grin2
slm arklar baya yasmıssıznınz ya takıp etmekle zorluk cekıorum valla yenı reklmeı ısledım sıteye koymamıslar yanlızz baska ıslşeyen varmıı
inş eler temennimiz bu ama onun omuzu o guc oyununa dayanırmı bilmiyorum ama o hırsıyla bılmıyorum neler olacak inş yener
teymurun platonasa karsı işide zor platonas tazı gibi herif acayip cevik
aytug nadyada tam esit eşlesmeler guzel yaaa metinin omuzu cıkmaz inş selimde yener yannis yada amfikratis i bence
hee ya birde tek istegim su pantelise yedirmek o lafları yaa diyodu ya guc oyunlarında sansları yok oyunların tamamı zeka ve akıl isteyen oyunlar olmayacak aha guc yarısması aha bire bir suna verseler agzının payını hepsi
kalbimiz hepsiyle arzu ile ipek napcak bakalım:):)
ya hala şu fragmanı gören yokmu yaafff sitede yok
dun o kdr bekledim bi goremedim:img-sorry inş bugun goruruz
fragmanı ben seyretmedim.bu hafta 2 kişi gidecekse inşallah türk değildir gidenler.2 yunanlı çıksa ne güzel olur 7-5 olur.acaba onu dengeliyceklermi yoksa kim kaybederse o mu gidecek.bence son finalde teymuralp-selim-metin-aytuğ kesin olmalı ve çoğunlukta bizde olmalı.yunan takımındada nadya ve pantelis çıksın özellikle pantelis takımınıda çok kışkırtıyor
TeymuraLp gelmiş kaçırdım yaaa ooff..
ee herkes kimliğini de bi nebze açıklamış oldu..
yaa ben oyunları anlamadım...bir yunan bir türk mü gidecek ??
teymuralp mi gelmiş.ben niye görmedim yorumları okurken.o zaman hiçbirşey yazmadan çıktı.
andreasfbi
24-10-06, 16:56
ya arkadaşlar söyleyin bu arkadaş gerçek onur mu?
yoksa herkese yutturuyomu?
ben fransız kaldım :D
noluyo ya basın açıklamsı istiyoruz :D:img-haha:
ben gordum fragmanı guc oynu bı ılk survivor da da oynanan bı oyundu bıseye baglılar ve ılerleyıp sopalar almaya calısolar ama almak zor cunku gerıye gıdıolar tam anlatamadım sımdı ama sımdı yanlız bu oyunda dedıklerıne gore herkez teke tek oynuolar sanıırm yanlız bu oyunlar oynanırken bı yunnalı bıde bı turk yapıo reklmda seyy dıolar platonasla-teymur alp nadia-aytuğ pantelıs-metin falan dıolar bıde boel yıne bı oyun var sankı selım ve yannısı gosterıolar bole bıse ewde mısafılrer vardı bende tam dıkkatlı ıslyemedım malesef bı an once umarım koyarlar su fragmanıı 2 konsey var benede bı turklerden gıtcek bıde yunnalılardan bence bole olcak gıbı ama
güç oyunları varsa inşallah kazanırızda pantelis lafını yemiş olur.güçde de zekada da üstün olduğumuzu göstermiş oluruz.yarışmacılar yazamıyor ama yazdıklarımızı okuyorlarsa hepsine finalde başarılar hepsinin yanındayız herşey TÜRKİYE için.
ya arkadaşlar söyleyin bu arkadaş gerçek onur mu?
yoksa herkese yutturuyomu?
ben fransız kaldım :D
noluyo ya basın açıklamsı istiyoruz :D:img-haha:
yok o gercektende onur....eminim yani;)
yaa yorum yazmıolardı ki niye uyarı aldılar anlamadım :( ayrıca Onur niye bu uyarıyı önemsemiyor yazmaya devam ediyor onu da anlamadım :D yarışmayla ilgili birşey yazmayanlar niye uyarı almış ki :(
jade_tuana_89
24-10-06, 21:49
selam arkadaşlar survivora bayılıyorummmm öss ye hazırlandığım için internete çok ama çok az giriyorum ama survivoru hiç kaçırmıyorum sizden bir ricam var özel mesajla bana bazı şeyler hakkında bilgi verir misiniz
1-reytingler ne durumda
2-duyduğuma göre survivor bitmiş hatta teymur falan burdaymış final hakkında neler biliyorsunuz birleşme,yarışmanın sonu v.b
3-ben platonosu çokkk beğeniyorum onunla ilgili özellikle resim,video falan varsa yollar mısınız ya da linkini verir misiniz eğer özel mesajla yollanmıyorsa bana yine özel mesajla bildirin mail adresimi veririnm
4-Survivor nasıl 52 hafta oluo anlamadım bu tam 1 yıl eder
Ben Teymur'un kazanmasını istiyorum.İnş o kazanır,o olmazsa Aytuğ ya da Selim olabilir ama inş Teymur kazanır ve Platonos da uzun süre kalır,çok yakışıklı
her şey için teşekkürler
yok sokaga cikmalarida yasak!!!..sadece yarisma hakkinda yorum yapmalari yasak bence...kendileri hakkinda konusmalari niye yasak olsun?
52 gun hafta degil
yarışma bitsede selim gelse siteye mesaj yazsa ve sohbet etsek burda nekadar güzel olurduu ah selim yaktın beni
yarışma bitsede selim gelse siteye mesaj yazsa ve sohbet etsek burda nekadar güzel olurduu ah selim yaktın beni
yarışma çoktan bitti ama selimin daha başka işleri var :D
Sıradışı görüntüsü vermesine Gerek yok öLe zaten bence ;)
SeLim Gerçekten Çok YakışıkLı bi Çocuk...Fiziği Falan Çok ii..
O yüzden biraz HavaLı Olmasıda Çok doğaL..
Yani Nadia OnunLa oLabilicek Kadar güzel diğil biLe diyebiLirim..
Ama İşte Görücez bakaLım..
selam arkadaşlar survivora bayılıyorummmm öss ye hazırlandığım için internete çok ama çok az giriyorum ama survivoru hiç kaçırmıyorum sizden bir ricam var özel mesajla bana bazı şeyler hakkında bilgi verir misiniz
1-reytingler ne durumda
2-duyduğuma göre survivor bitmiş hatta teymur falan burdaymış final hakkında neler biliyorsunuz birleşme,yarışmanın sonu v.b
3-ben platonosu çokkk beğeniyorum onunla ilgili özellikle resim,video falan varsa yollar mısınız ya da linkini verir misiniz eğer özel mesajla yollanmıyorsa bana yine özel mesajla bildirin mail adresimi veririnm
4-Survivor nasıl 52 hafta oluo anlamadım bu tam 1 yıl eder
Ben Teymur'un kazanmasını istiyorum.İnş o kazanır,o olmazsa Aytuğ ya da Selim olabilir ama inş Teymur kazanır ve Platonos da uzun süre kalır,çok yakışıklı
her şey için teşekkürler
1-reytingler iyi valla geçinip gidioruz :D:D
2-final hakkında yarışmacıların birşey söylemesi yasak..yani birşey bilmiyoruz :D
3-bende pantelisi çok beğeniyorum hatta yunanistana gidicem onun için..gel birlikte gidelim dermişim :P:P:D:D
4-söylemişler zaten survivor 52 gün..4 günde bir yarışma var galiba..:D
bide bende Teymurun kazanmasını istiyorum :D
bencede yarısmayı teymur kazanmalı olmadı selım aytuğ bı turk kazanır ıns ama sıze bı soru dıelımkı yarısmaanın fınalınde bı turk yok (Allah korusun Allah yazdıysa bossun) ama bı yunnalı kalsaydı kımın kaznamasını sıterdınızz gercı bı turk kazanmadıktan sonra farketmez herelde ama
hayırdır forum üyelerinin resimlerinden oluşan bir albüm felanmı yapılıyor yoksa :img-grin2 :img-grin2
:D:d:d elımde resım olsun ıstıorum ama tv den ceksem sımdı yarısam varken ben ıslyemem yarısmayı
acun kazansın o zaman çok zor bir yarışma koysun hiçbiri kazanamasın
ya elınde sonund abırı kazancak sıte sence kım olmalıı :D:
yaa ben baya resim çekiyorumda üşenmediğim bi zaman eklicem :D:D:D
bı gun uygun oldugun vakıttı koayarsan cok sevınırım yaa
bı gun uygun oldugun vakıttı koayarsan cok sevınırım yaa
tamam koyucam resimleri cumaya kadar kesin...şu dersler olmasaa :D:D
yunan forumunu Turkler basmis :) birde Turk kizin biri gidip Pantelisten hoslandigini yazmis pesssss....
link (http://www.survivortv.gr/forum.asp?catid=9263&state=2&threadpage=1&catforum=35&thread=46530)
helal olsun yaa...bari platonası beğenseymiş :P pantelis beğenilir mi yaa :D adam hangi ırktan olursa olsun beğenmem ben onu :D
bende tamam kabul edıorum pantelısım o adadayken turklere karsı asırı bı sempatım olustu :D:d stelledan bana turkce ogretmesını sıtedım oda sagıolsun benı kırmayıpp :D:d
helal olsun yaa...bari platonası beğenseymiş :P pantelis beğenilir mi yaa :D adam hangi ırktan olursa olsun beğenmem ben onu :D
aynne ya :D:d bence onların ıcınde en yakısıkları falan ค๓Ŧгıкгครtıร ınsan barı onu begenırr yaa :D bence dalga gecmek ıcın yasmıstır yaa :D:D
hangi site bu yaa ?? bende pantelis aşkımı itiraf ediyim :P uff reziller yaa...demek yarışmada yunanlıları tutan Türklerde var..
aynne ya :D:d bence onların ıcınde en yakısıkları falan ค๓Ŧгıкгครtıร ınsan barı onu begenırr yaa :D bence dalga gecmek ıcın yasmıstır yaa :D:D
gonul bu otada konar .... da :) :img-hyste
ya su yunan forumu takıp etmek sıterım ama :D:d malum yunancamız yok ya bıde onların sıtesını daha basarlılı bıuldum vıdıolar falan var kednı yarısamcılarına soru falan sormuslar ya tam anlamadım ama lptonas ta falan madonna yasıodu sanırım ens ewdıgı sarkıcı gıbı brradd pıtt falan ole seyler yapmsılar bısde yapmmaıslar bıde onlarda acıslıta vıdıolar falan var bıesede ole yapsalar cok ıyı olur yaa
ya arklar konusmusla bı ılgısı yok ama ben sımdı bu sıtede yenıyım bende sızın gıbı su yaana foto koymak ıstıorum ama bı turlu beceremıorum ya ayrdımcı olabılırmısınınz
ben 2 yunanlıyı karıştırıorum valla platonas ve diğer esmeri...:D ama pantelisi nerde görsem tanırım :D:D çok tarz adam yaa..
yunan forumunu Turkler basmis :) birde Turk kizin biri gidip Pantelisten hoslandigini yazmis pesssss....
link (http://www.survivortv.gr/forum.asp?catid=9263&state=2&threadpage=1&catforum=35&thread=46530)
Ah Şu ÇıLqın türkLer. :D
MeseLa bi Maç Olur türklerle herhangi
bi Yabancı Takım arasında O Takımın Forumunu bizim türkLer basar..
Çok enteresanız Bu Konuda..
Bizden bi Kız İngilizce Ben Pantelisi Seviyorum
Yunan Takımından ama o Türkler Hakkında
Kötü Şeyler düşünüo demiş bide Üzülme İşareti Yapmış.. (: ve Pantelisin İngiLizce Olarak profiLini İstemiş...
Süper ya :]
ya arklar konusmusla bı ılgısı yok ama ben sımdı bu sıtede yenıyım bende sızın gıbı su yaana foto koymak ıstıorum ama bı turlu beceremıorum ya ayrdımcı olabılırmısınınz
yukarda kontrol paneli var orada avatar düzenle var..ordan resim ekliosun :)
Ah Şu ÇıLqın türkLer. :D
MeseLa bi Maç Olur türklerle herhangi
bi Yabancı Takım arasında O Takımın Forumunu bizim türkLer basar..
Çok enteresanız Bu Konuda..
Bizden bi Kız İngilizce Ben Pantelisi Seviyorum
Yunan Takımından ama o Türkler Hakkında
Kötü Şeyler düşünüo demiş bide Üzülme İşareti Yapmış.. (: ve Pantelisin İngiLizce Olarak profiLini İstemiş...
Süper ya :]
ay inanmıyorum yaa rezillikk...!!! pantelis yaa panteliss..ne zevksiz insanlar var yaa...! beğenecek adam mı yok..yannisi beğen daha iyidir en azından yüzünde bi tatlılık var :D
bu sitenin adresini verebilir misinizz :D
yukarda kontrol paneli var orada avatar düzenle var..ordan resim ekliosun :)
tsk ederım :d ne zamndır yapmaya calısodum sımdı bıde su avatara gusel bı survıvor resmı koymak lazım elınısde panteliıs resmı olan :D:d oraya koycagım en son resım o olur herhalde
ben 2 yunanlıyı karıştırıorum valla platonas ve diğer esmeri...:D ama pantelisi nerde görsem tanırım :D:D çok tarz adam yaa..
sen platonas ve sanırsam amfrıklatas mı ole bıseydı sanıırm ooo bende ılk cok karıstırıodum sımdı gercı yenı yenı ayır edıorum bu arda yunnalılardan selımı seven kıss sanıırm seyy yaa melta ya sanırsam ya nadıa degıl turkce bılan kıss degıl dıerıı :D.:D
ustune tiklayinca acilir..adres cok uzundu bende link diye kisalttim.
aaa tamam yaa saol :D:D uykum var da onu farkedememişim pardon :D
andreasfbi
25-10-06, 10:30
yok o gercektende onur....eminim yani;)
nasıl bu kadar eminsin ?arkadaşım :D:fighting2
ee yunan forumunun adresi ne gidip reklam yapalım :))))
hehehehe geçmiş sayfalarda verilmişti sanırım ama net hatırlamıyorum aman bosverin ya adamların karasularından sonra forumlarına girecez pıoahauıaha:dito :dito
ha buldum http://www.survivortv.gr/ buydu sanırım al:):)
Linki gördüm, teşekkürler
ayy öldürecek bunlar benii ama gülmektennn
Pantelis in bilgileri... aşık olacaklar için özel:dito
Hi Arzum,
Here is the details you are looking for....
Profession: Interior decorator meslek: iç dekorasyoncu (iç mimar :P)
FAVORITES
Singer: J.B. Jovi şarkıcı
Book: In the shadow of the birds kitap
Food: Beef yemek biftek
Fruit: Pears meyve armut (armutun iyisini...):img-haha:
Drink: Vodkaiçki
Music: music of the world müzik dünya müziği
Colour: Deep Blue renk lacivert
Flower: daisies çiçek papatya:dito
Sport: Kix Boxing spor kick box
Team: PAOK tuttuğu takım
Hobbies: Music
Movie: K-pulx
Actor: Kevin Spacey
Actress: Uma Therman
He lives in Thessaloniki. (ya galiba bu bizim Selanik)In regards to his attidute towards his teamates he claims he will improvise. He cant hide though that he likes to lead.He is fair and sincere, he cant stand lies and lazyness. His goal during his stay on the island is - Surviving-System-Victory - He thinks tha the Greek-Turkish Survivor is a great concept and will have high viewing.If he wins the prize he wants to establish a school for "decorating with cheap materials"
ya nasıl üye olcaz bu forma ingilizce nadia'ya bir şeyler yazmak istiyorumm ...
selimin peşini bırakmı dicen:dito :):)
ya arkadaslar bence showtv nin yaptigi siteyle rezil olcaz...bence bi arkadasimiz yapmisti sitede gayet güzeldi onun adresini verelim bence...ne diosunuz?
selimin peşini bırakmı dicen:dito :):)
Bizim kizlar cok hayal perest, sanki Selim sizin olacak peh... :fighting2 :)
yaa yunan forumu komedi olmus yaaa :D :D :D
sorma karbeyaZ diye bir arkadas :) habire made in Turkey, test diye basliklar acmis :)
saliha meryem
25-10-06, 21:08
slm arkadaşlar herkese merhaba burası baya bır karışmış gerılerden yorumları okudumda bır arkadaş baya bı sacmalamış bende selımı tutuyorum kadırk arkadaşımızada katılıyorum forum kapanabılır bu gıdısle çok kavga oluyo burda sakın olalım dıcem ama solenen kelımeler yenılır yutulur cınstende deıl en ıyısı saygılı olalım....
saygılar...
http://img520.imageshack.us/img520/8700/snapshot20061025205341lr5.png (http://imageshack.us)
http://img520.imageshack.us/img520/8125/snapshot20061025205601ah1.png (http://imageshack.us)
http://img520.imageshack.us/img520/6554/snapshot20061025205801bx8.png (http://imageshack.us)
http://img520.imageshack.us/img520/4664/snapshot20061025205952cx3.png (http://imageshack.us)
http://img319.imageshack.us/img319/9224/snapshot20061025210402my2.png (http://imageshack.us)
http://img78.imageshack.us/img78/9628/snapshot20061025210454kv5.png (http://imageshack.us)
http://img78.imageshack.us/img78/3738/snapshot20061025210915dl7.png (http://imageshack.us)
http://img319.imageshack.us/img319/2483/snapshot20061025211657jn2.png (http://imageshack.us)
http://img78.imageshack.us/img78/1527/snapshot20061025211905rr8.png (http://imageshack.us)
http://img78.imageshack.us/img78/5543/snapshot20061025211951pp1.png (http://imageshack.us)
yaa anlayan beri gelsiin :))) orayı niye işaretledinizz??:fighting2
aaa nasıl anlamazsınn :D:D valla bu yunan forumu olayını ben hiç anlamadım yani...sinir bozmaktan başka bişeye yaramıo zaten :D
gördüm fragmanı yuppi:cheer:
cok guzel fragman
pantelismii metinmiii
platonasmıı teymuralpmii
nadyamıı aytugmuu ole diyo spiker:img-grin2
yarısmanın odul yarısması degılde dokunulmazlık oldugu ogrenen yarısmacılar adeta sok oldu diyo selimi gosteri oooo diyo selim.stella isyan ediyo yarısmadan bolumler gosteriyo halatla belinden baglılar esnek bir halata guclerini kullanarak yerde cakılı sopaları almaya calısıyolar kumda surunuyolar fln celalin elendigi yarısma işte:) süperdi ikinci dokunulmazlık oyununda selimle yannisi gosteriyo yannis daha onde gibiydi inş ole olmaz oyle işte adaya veda eden yarısmacı sayısı 2 olacakmış ve bu haftadan sonrada birlestirecekler galba off cok zevkli bu hafta
ben fragramdan gordugum kadarıyla bıs daha gerı gıbı gosukuoruz onlar sopa alıolar falan bsıden sopa alan gormedım yannıs sekım falan var onlarda degısık bıse oynuolar ordada gerıdeyız gıbı gosterılıoo ama anlamadım yanı bende umarum aytuğ selım teymur falan elenmezz ıns
:dito hyr ama eşlemelerden birisi gidecekse, Aytug ve Metin eleniyor demektir.. Cünkü Nadia ve Pantelis birlesmeye kadar yarısmadalar..
ewt aslında sen de haklısın nolcak ya acaba ama reklmada sey gosterdıler hanı eleme yapmaya gıdıolarya ondan 2 taen gosterdıler yanı karsılıklı 2 tane eleme alanı bvence 1 yunnalu 1 de turk bence hemde sayıları falan da esıt ya bence bolede olabılır yaa
aynen ya bende tekrardan ıslemek ıstıorum ya ya bu arda hanı bole eslestırme yapmıslarya nadia-aytuğ platonas-teymur pantelıs-metın bunları neye dayanarak yapmsılar kı acaba
hyr bu haftakı oyunda eslestırme yapmıslar da onu dıoruz nadia-aytuğ metn-pantelıs falan olee oyun var baya sor bısyee baglılar ılerleyıp sopa almaya calısolar
jade_tuana_89
25-10-06, 23:28
ok anladım ya tüh teymur birinci olsun istiorum platonası da çok beğeniorum kötü oldu bana ikisi eşleşince:(
belki de yarısmaya kim katılacak diye aralarında seçmişlerdir...ama sonra da eşlenmişlerdir... ama neden iki takımdan da 2 erkek, 1 kız..neden 2 kız degil onu da anlamadım...:fighting2 bu hafta biraz karısıkk
bence o oyunu hepsı oynamıs olabılır bıse sadece o kısmını gostermıslerde olabılır bencee cok karısık ya :d
bence ole yanı yoksa metının yerıne derya yı secerlerdı bence cunku omuzu falan cıkablıme ıhtımalı bence olabılır hanı elının falan kladırmıo ama :D sacmaladım
yanı bencede ıpek arzu var bıde bu sopa alam oyununda hepsı varsa bıısm ıpek ve arzu melıta ve stellayla o oynu oynadıgıklarını dusunun bence yenılıler herhalde ama belkıde sasırtabılılerde dıe dusunuorum bellı olmazz
oyunda takım olarak yarıştıklarına göre kaybeden 2 kişi gidecek diye birşey yok bence...mesela teymur kazanıosa 1-0 Türkiye önde olacak falan yenilen takımda konseye gidecek öyle eleme olacaktır...Diğer türlü saçma olur çünkü..mesela Aytuğ Nadiaya yeniliyorsa ve eleniosa...İpekte nadiaya yenilirdi falan..haksızlık olur yani :D
Teymuralp umarım elenmez...ve Metinin pantelisi yenmesini çookk istiyorum :D
yanı bencede ıpek arzu var bıde bu sopa alam oyununda hepsı varsa bıısm ıpek ve arzu melıta ve stellayla o oynu oynadıgıklarını dusunun bence yenılıler herhalde ama belkıde sasırtabılılerde dıe dusunuorum bellı olmazz
ah ah bu hafta Çiğdemin yokluğunu hissedecekler bence...arzu ve ipek yapamazlar..Arzu aslında istese yapabilir ama çabuk pes eden biri...İpek şaşırtabilir belki ama bilmiyorum :D onu tam anlayamadım o yüzden şuan adada ne işi var diye düşünüyorum...yani seçtilerse bir bildikleri vardır heralde ama..
oyunda takım olarak yarıştıklarına göre kaybeden 2 kişi gidecek diye birşey yok bence...mesela teymur kazanıosa 1-0 Türkiye önde olacak falan yenilen takımda konseye gidecek öyle eleme olacaktır...Diğer türlü saçma olur çünkü..mesela Aytuğ Nadiaya yeniliyorsa ve eleniosa...İpekte nadiaya yenilirdi falan..haksızlık olur yani :D
Teymuralp umarım elenmez...ve Metinin pantelisi yenmesini çookk istiyorum :D
tamam dogru soluosun ama ıkı konsey olcakk dıolar kı bence bı yunan bı turk elencek cunku 2 turk olsa bı tane konseyı gosterırler ya da aynı sekılde 2 yunan olsa 11 konseyı gosterırler ** karsılıklı 2 konsey var ama bolede olunca cok sacma o zaman nıo oyun oynnaıo nasıl olsa elencek bırı cok karısık ya
ah ah bu hafta Çiğdemin yokluğunu hissedecekler bence...arzu ve ipek yapamazlar..Arzu aslında istese yapabilir ama çabuk pes eden biri...İpek şaşırtabilir belki ama bilmiyorum :D onu tam anlayamadım o yüzden şuan adada ne işi var diye düşünüyorum...yani seçtilerse bir bildikleri vardır heralde ama..
evet haklisin aslinda Arzu biraz hirs felan yapsa basarir çünkü güçlü gözüküyo ya.. Ipegide bir futbolda gördük kimbilir bir süpriz yapabilir.. ama yine dedigin gibi oylama öyle yapilacaktir.. yoksa 7 kisi elenir :fighting2
bencede arzu yapabılır ama cok cabuk pes edbılıo aynı sekılde bence bısı sasırtabılıler umarım ole olurr
tamam dogru soluosun ama ıkı konsey olcakk dıolar kı bence bı yunan bı turk elencek cunku 2 turk olsa bı tane konseyı gosterırler ya da aynı sekılde 2 yunan olsa 11 konseyı gosterırler ama karsılıklı 2 konsey var ama bolede olunca cok sacma o zaman nıo oyun oynnaıo nasıl olsa elencek bırı cok karısık ya
bencede bır turk bı yunan gıtcek ama hakkaten sacma yanı o zamn nıe oyun oynanılıo tamma oyun oynnadı acaba orda basarılı olnlar elenmıcak falan mı ne ben anlamadım yanı cokk ılgınc bı hafta bıde show tv fragmanı koysa fena olmıcak yunan sıtesıne baktıgımda vıdıolar falan hemnen eklenmıs bısıım sıtede bıse yok yaa
bencede bır turk bır yunan cunku reeklemde karsılıklı 2 tane konsey yerlerı vardı eger 2 turk enemıs olsa nıe 2 tane konseylerde 2 ksıı elnsın ya da aynı sekılde yunanlılar ıcınde bnde 1 turk 1 de yunan
nerden biliyon bir türk bir yunanlı eleneceğini
nasıl böyle kesin konuşabilirsin söyle bakalım:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:
şaka şaka:img-grin2
yaa ben açık açık söylemedim mi stellayım diye :D:D:D
showtv internet sitesiyle hiç ilgilenmiyor valla...yarışma kanald deyken oyunların videoları falan oluyordu ve resimler...:)
ya bi anda elemezler sanırım bi yarısma kaybedilince konseylerde biter bence iş yunanlılarla kız ve erkek sayısında esitiz herkes 1vs1 tam istedigimiz oldu hemde guc oyunu offff yedirsek su yunanlılara guc oyunundaa
hıc bıse yapmamıslar sıteye ya ben de oraya yorum falan atmıstım yok hıcbırı cıkmıo ılgelenmmesıler
ben show tvnin sitesinden umudumu kestim:dito :dito
benim umudum yokdu zaten
ama show un yaptığıda rezillik yani
tvde veriyor fragmanı ama sonunu gördüm
siteye koymaya üşeniyor
eft bunu sikayet etmek lazım kendi ayıpları gitsinler yunan sitesinden bakınsınlarda biseyler ornek alsınlar bence hiç salladıkları yok ya
aaaa baktım yeni olaylar yaa alla alla kavga ediyolar ama kavgada derya yoksa ben ona kavga demem:dito :dito
ayrıca en sonda yine metin balık tutmus garibim yazık ya adama millet kavga ederken o balıklarla cebellesiyo
ipek e bak teymura kafa tutuyo adanın en onemli ismi ipek:D yasık yaa kızlar erkekler ayrılırsa turk takımı guc kazanır cigdemde gitti ztn bi aytug kaldı guclu digerlerini saymıorum
megasurvivor
26-10-06, 01:47
ya bu show tv nin survivor bölümü rezalet hala yoannanın gittiği haftada kalmış.kış uykusunamı yattı bunlar ne oldu.hiçmi bakmıyorlar mega tv ayrı linkle site yapmış ne güzel bilgiler veriyor.babel fishden ingilizceye çevirince ne güzel okunuyor(tabi yazıların yunan alfabesiyle yazılı olanlarını çeviriyor latin alfabesiyle yazılı olanları çevirmiyor).show tv birde yorumlar bölümü koymuş kaç kere yazdım çıkmadı hiç koymasaymış daha iyiymiş.yunanlılardan bizim survivor sitesini soranlar var insan adresini söylemeye utanır yani.acun konseyde milleti ağlatacağına ekibine söylede şu siteye bir el atsın.iyiki ana habere çıkmışlarda sitede lütfen yer almışlar!!!!!!
ya bu show tv nin survivor bölümü rezalet hala yoannanın gittiği haftada kalmış.kış uykusunamı yattı bunlar ne oldu.hiçmi bakmıyorlar mega tv ayrı linkle site yapmış ne güzel bilgiler veriyor.babel fishden ingilizceye çevirince ne güzel okunuyor(tabi yazıların yunan alfabesiyle yazılı olanlarını çeviriyor latin alfabesiyle yazılı olanları çevirmiyor).show tv birde yorumlar bölümü koymuş kaç kere yazdım çıkmadı hiç koymasaymış daha iyiymiş.yunanlılardan bizim survivor sitesini soranlar var insan adresini söylemeye utanır yani.acun konseyde milleti ağlatacağına ekibine söylede şu siteye bir el atsın.iyiki ana habere çıkmışlarda sitede lütfen yer almışlar!!!!!!
yunanlilar programi geriden izledigi icin belki onceden ne olduguni bilsinler diye koymamis olabilirler benim aklima bu geldi.
bizde bahsettik ondan megasurvivor sonuna kadar katılıyorum.buyuk bir sacmalık fiyasko o site hersey esit olmalı bence bizimkiler uyuyo ben site yapsam daha iyi yaparım ya:img-grin2
yunanlilar programi geriden izledigi icin belki onceden ne olduguni bilsinler diye koymamis olabilirler benim aklima bu geldi.
bak ya stormy bi kerede mantıksız konuş!!
hiç dusunemedim bunu :D dogru yaa:) bencede ama youtube da bi adam var eurogreek eleman hızır gibi yetisiyo hemen koyuyo turkiyede yayınlanan bolumleri:D
megasurvivor
26-10-06, 01:55
bu konuda haklı olabilirsin ama diğer siteyle karşılaştırınca bizimki utanç verici acun yapımcılığını üstlendiği programa güzel bir site yaptırmalıydı yıllardır show tv de program yapıyor.
o yarismayi koyan yunan en son bolumu gec izledigi icin koyuyor..bizde yeni bolumler cumartesi yayinlanirken, onlarda sali gunleri yayinlaniyor muhtemelen dun izlemislerdir yeni bolumleri...
o yarismayi koyan yunan en son bolumu gec izledigi icin koyuyor..bizde yeni bolumler cumartesi yayinlanirken, onlarda sali gunleri yayinlaniyor muhtemelen dun izlemislerdir yeni bolumleri...
mega tvde nasıl yayınlanıyo acaba bizle aynımı herseyi bolum suresi fln
mega tv nin sitesinde perşembe gecesi yani bu gece 22:00 da başlıyor 23:45 görünüyor.
o zaman daha da gec izliyorlar onlarda amma gec saate koymuslar hafta ici hemde
sonunda gördüm fragmanı...Metin 4 sopa var birini annem birini babam birini kardeşim birini de kız arkadaşım için alcam diyordu :) 2 kişi eleniyor ama konsey gördük demiştiniz o konsey daha önce elenen yoannayı ve galiba Onuru gösteriyor...yani bi yunan bi Türk diye birşey yok...bide ben tek oyun gördüm Arzu da yapıyordu...yani farklı 2 oyun yok galiba..
inş alır o sopalarıda yener o antanio banderas ın yandan yemişi pantelisi::dito
ama o omuzuna karsın nasıl yarısacak metin bilmiyom.Bide yannis selim yuruyolardı yannis şişkosu nasıl kosuyodu selimi gecmişti fragmanda sasırdım ama hep aldatmaca koyuyolar inanmamak lazım..platonas sopayı alırken teymur elini yere vuruyor derya nın sesleri yine inletiyo yarısma alanını:):dito
2 kişi elenecek ya bu hafta sonrada birlesme yapacaklar sanırım vay be ama su eleme olayı nasıl olacak yarısma kaybedenleri mi eleyecekler mesela 14 kişi var 7 yunanlı 7 turk 7 si kaybedecek 7 si kazanacak mesela 4 turk 3 yunanlı kaybetti 2.ci dokunulmazlıgı onlar içinmi yapacaklar anlamıyorum ya hiçbirrsey!!!:img-sorry
Showtv'nin siteside gösterse su fragmani süpeh olcak ta yok anam koymuyolar, bi hftadir ha komuslurdar ha koyacaklardir die bakip bakip duruyom showtvnin sitesine ama tik yok, merak ettim simdi siz anlatinca,
arzu da oyuna mi katilmis:img-fie: :img-huh:?? hayirlisi diyelim, insAllah kazan misizdir!
gercekten niye koymadi ki show tv fragmani halan kac gündür bende giriyorum ama yok,ya bu hafta bir oyunmu oynucaklar sadece?peki niye,cok kisa sürer ki programm ozaman,neyse cumartesi görcegiz noldunu
Öncelikle iyi forumlar herkese
show tv den az önce detaylı olarak birşeyler izlemeye çalışdım
yorum yapmak istemiyorum çünkü geçen hafta kesin kazandık dokunulmazlığı dedim olmadı bu hafta fragman pek içimi açmadı desem iyidir.
Öncelikle sopa alma oyuunda nadia aytuğdan hızlı hareketleniyor gibi geldi.
belkide geride olduğu için acele ediyordur yada gerçekten hızlıdır bilmiyorum
teymur bir sopayı alamadığı zaman kuma vurdu artık yarışmayı kaybettidemi vurdu yoksa kendine kızdıdamı vurdu bilmiyorum
metin ailesi için alacağını söyledi umarım alır güveniyoruz ona
tas ile birşeyler taşıyorlardı selim ve yannis eşleşmesi vardı yannis acale acele geçiyordu karşı tarafa selim elindekini dökmemek için uğraşıyordu yannis selimden geride olupda onu yakalamaya çalışıyor olabilir bilmiyorum
görüntüler her türlü yoruma açık ben olumlu bakmaya çalışdım umarım hafta sonu olumlu bir hafta sonu olur bizim için
iyi forumlar TÜRKİYEM AZİZ ULUSUM....:img-grin2
birde biri yannise tokat atıyodu yanniste kafasını sallıyodu hırslı cocuk sisko:D eft metin ailesi için alacagını soledi kardeşim için fln dedi muratcania nın içi içini yemiştir:):) teymur elini kuma vuruyo onu bende gordum inş yenilmiyodur gerci ilk oyundada dokunulmazlıgı biz kazanmısız gibi gosterdiler aldatmaca ters kose yapıyolar ne goruyosak tam tersi oluyo ona gore dusunelim:) ona gore selim önde teymur yenmiş olabilir :)
yunanlılara TÜRK deme zaten 90 yaşındaki yaşlı kadınları bile hırsından ölüyordur eminim yani tarih boyunca TÜRK lerden hep aşağı olmak zor geliyor onlara :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
:dito :dito o şişko yannis e sasıyorum ben o mezardan cıkısı tırmanısı nasıldı ya:D birde o ne zmn atesi yaktıda kostu denize gobek demeden masallahı var:D.Hee yunanlılar ztn her zmn 1-0 yeniktir tarihte baksana programda bile
1-0 yenik basladılar o vasilis mi ne sarı oglan diskalifiye oldu:dito :dito
:dito :dito o şişko yannis e sasıyorum ben o mezardan cıkısı tırmanısı nasıldı ya:D birde o ne zmn atesi yaktıda kostu denize gobek demeden masallahı var:D.Hee yunanlılar ztn her zmn 1-0 yeniktir tarihte baksana programda bile
neden diskalifiye oldu.ben ilk iki haftasını izleyememiştim.
yunalılar zaten karşılarındaki rakip Türk olunca daha hırslı oluyorlar.dün aris-fenerbahçe maçı vardı öylesine ateşli bir seyircileri vardı ki maçı alsaydık ordan çıkamazdık zaten maçın günlerce öncesindende bir Türk takımıyla oynayacakları için daha çok kazanmak istiyorlarmış.
o adam neden diskalifiye olmuştu yaaa????
neden diskalifiye oldu.ben ilk iki haftasını izleyememiştim.
yunalılar zaten karşılarındaki rakip Türk olunca daha hırslı oluyorlar.dün aris-fenerbahçe maçı vardı öylesine ateşli bir seyircileri vardı ki maçı alsaydık ordan çıkamazdık zaten maçın günlerce öncesindende bir Türk takımıyla oynayacakları için daha çok kazanmak istiyorlarmış.
adada cıplak dolasmıs eleman:) anadan dogma hehe uygunsuz hareketlerinden dolayı diskalifiye olmus:)
adada cıplak dolasmıs eleman:) anadan dogma hehe uygunsuz hareketlerinden dolayı diskalifiye olmus:)
o da güzelmiş haa. acaba adam türk ajanı mıydı yaaa
o da güzelmiş haa. acaba adam türk ajanı mıydı yaaa
:dito :dito heueh yok turke benzemiyodu ztn sarısın biseydi ayrıca dusunsenize turk adasında boyle bisey oldugunu mesela ipek ben burda sizinle yatmak zorunda degilim diyodu teymur a bu cıbıldakla aynı adada olsa kız yunan adasına kacardı heralde :dito ayrıca derya baltayla girisirdi bence buna:D adama bak ya daha programın basında elendi hemen yankıları devam ediyo yunanistandada unlu olmustur bu allah bilir cıplak survivor yada adada cıplak dolasan adam diye :D
ay olaya bakın yaaa:):):) hiç de utanmıyo haaa. inanmıyorum. pes valla. şok oldum hiç bilmiyodum ben bu yüzden diskalıfiye olduğunu.
:dito :dito heueh yok turke benzemiyodu ztn sarısın biseydi ayrıca dusunsenize turk adasında boyle bisey oldugunu mesela ipek ben burda sizinle yatmak zorunda degilim diyodu teymur a bu cıbıldakla aynı adada olsa kız yunan adasına kacardı heralde :dito ayrıca derya baltayla girisirdi bence buna:D adama bak ya daha programın basında elendi hemen yankıları devam ediyo yunanistandada unlu olmustur bu allah bilir cıplak survivor yada adada cıplak dolasan adam diye :D
valla ipeği bilmem de derya elindeki baltaya alıştıysa deryanın elinden kurtulamazdı.
valla pes dedim. inanamıyorum yaa. ne kadar geniş insanlar bunlar. bir allahın kulu da uyarmıyo iyi mi . oolum naapıyon medeniyetten uzaklaşmış olabiliriz ama bu kamera da medeniyetin bi nimeti. olum anan baban izlese ne der koçum. kendine gel demedi yav çıkıp da biri... pes valla.
yoksa dediler de ben mi bilmiyorum. ama pek demişe de benzemiyolar. baksana cümbür cemaat izliyolar.
Ya bide diger yarismacilar hic öfkeli bi tepki vermio, hepside kihkihkih gülüyo,
dedginiz gibi bizim adada böle bisi olcak ohoooooh neler olmaz artik balatyla gelenmi bicakla gelenmi ama enazindan birisi cikar Napiyon Lan sen der, ama yok Yunanlilarda o da yok
bizim adada olsa yılın skandalı olurdu herhalde :D yunanlılar rahat insanlar hemde oldukcaa..
bu kadar da rahatlık insanı rahatsız eder yaaa. valla pes billa pes bişi diyemiyorum
o diskalifiye edilen adam bizim adada olsa linç edilirdi heralde yaa..Yunanlılar adamın karşısında gayet rahatlar gülüolar falan...!
o diskalifiye edilen adam bizim adada olsa linç edilirdi heralde yaa..Yunanlılar adamın karşısında gayet rahatlar gülüolar falan...!
valla benim karşımda olsa geçer uyarırım falan ama baklsana adam dalgaya alıyo resmen.
kendi kendini küçük düşüren adama naapılır. zaten rezilsin ben de güleyim de boşa gitmesin demiş yunanlılar da :):)
http://img282.imageshack.us/img282/1841/ggfm1.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/7623/cbig8.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/4828/survivor20001dfba3.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/8421/vvvee5.jpg
Ve ve veeee Panteliiiiisss
Buyrun bu fotoda Pantelis hayranlara için::
http://img161.imageshack.us/img161/6208/survivor20001rg8.jpg
site değişmişmi
değiştiyse neden değişmiş
önceden şu an bu forumda kimler var görebiliyordum
şimdi göremiyorum
neden acaba?
harbi ya goremiyorum kimler online kimler degıl kadirk sansına küs bidaha onuru goremeyecen:dito :dito
ya nasıl resım eklıcem yardımcı olabılırmısınız bende demınden berı foto falan cekıorum ama nasıl yuklıcemı bılmedıgım ıcın :s
bı tane foto denedım olur ıns
nasıl yuklıcemı bılsem yuklerımde :D
www.imageshack.us a giriyosun sonra resmi buraya yukluyosun ordan en altta
direck link to image var ordaki linki kopyala ve
linki buraya kopyala
http://img131.imageshack.us/img131/8457/p1015418hv2.jpg
böyle mi yani ? :):):) mavi çok yakışmış valla :)
bu arada sildiğim mesaj pantelis hakkında birşeydi o yüzden sildim..mesaj silmeyle ilgili birşeyler olmuştu ya yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum :D
ara sıra guzel ve komik laflar ediyo banderas pantelis:):dito
1-) bir turke yenilirsem birdaha yunanistana donemem!!!
2-) turkler duygusal biz mantıksal hareket ediyoruz aramızdaki fark bu.
3-) salakca konusan salaktır!!! :)))
4-) ben turk pizzası yemem!! (biz sanki cok meraklıyız pantelise pizza vermeye heeueheueh konseyde 360 derece donuyo ama donek:D
Selam,
Bende aranıza yeni katıldım aslında 3-4 gündür buralardayım ama iki survivor başlığındaki toplam 2500 mesajı okumak gibi akıllara ziyan bir işe kalkıştığım için ancak şimdi yazabiliyorum... Ne kadar çok şey yazmışsınız arkadaşlar insan bir düşünür "adamın biri gelir hepsini okumaya kalkar telef olur." diye :D
Benim favorim Teymuralp ufak tefek hataları olsada şu an a kadar yarışmada en iyi performans sergileyenlerden biriydi, tabii Metin'in müthiş performansı ve takımın moralini sürekli yüksek tutma çabası da yabana atılacak gibi değil ama korkarım omuzu finalde onun için bir handikap olacak, keşke önceki yarışmalarda kendini biraz geride tutup omuzunu dinlendirseydi hem takımın hemde kendisinin çıkarına olurdu ama "olduyla öldüye çare yok" :icon_cry:
Kızlardan favorim tartışmasız Altuğ, hem fizik/kondisyon olarak hemde yapıcılık ve takım çalışması anlamında çok başarılı bir kız.Çiğdemde epey sağlam bir performans gösterdi (o ne goldü be çiğdem hala düşündükçe gülüyorum, sayende platonası yunan gümrüğünden geçirmeyecekler :icon_twis )
Arzunun hem fiziği hemde genç olması beni umutlandırmıştı ama sanırım zihnen kendini tam veremedi, tabi kızın peşini şanssızlıklarda bırakmadı, direkte asılı kalma oyununda bizim takım maalesef direğin çok çabuk yükselmesine neden oldu, o noktadan sonrada kızın fiziksel olarak yapabileceği birşey kalmamıştı zaten. Engelli kovalamaca(daha iyi bir isim bulamadım ) öncesinde Deryanın "Sen bu takımın zayıf halkasısın..." diyerek moralini sıfıra indirmeside ayrı bir konu zaten :icon_evil.Ama bu sürpriz değil derya bunu hep yapıyor adamın moral konuşmaları bile insanlara hakaret gibi :icon_evil
Selimi epey takdir ediyordum ama bu forumda o kadar kafaya kakıldıki artık çocuğun fotografını görmeye bile dayanamıyor (eh kolay değil tüm o gereksiz tartışmaları 3 günde okudum sinirlerin ne hale geldiğini düşünün artık) yinede şansı bol olsun.
Onur u oyunun başından beri günahım kadar bile sevemedim ama forumda çok hırpalandığı için üzülmüştüm sonuçta hepimiz ana baba evladıyız, insan evladıyız , fazla zorlamamak lazım ama sonra Nadya hakkında epey edepsizlikler ettiğini (ben yazanların yalancısıyım, ben oralara geldiğimde o mesajlar silinmişti maalesef takip edemedim... aranızdan birileri bir incelik yapıp o silinen mesajlarda neler yazıldığını bana özelden yazsa ne güzel olurdu ama) öğrenince açıkçası "az bile yapmışlar şimdiye kadar" dedim ama fazla kafaya takmayada gerek yok, malum "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş" !!!! Onurunkide o hesap olsa gerek.Tekrar ediyorum yazdıklarını okumadım eğer söylenen türde şeyler yazmadıysa yada yazan Onur değilse kusura bakmasın ve sözlerimi hiç dikkate almasın.
Derya'yı hiç sevemedim uslubu çok rahatsız edici ve kendiside bunu biliyor ve dile getirdi "hep yapıyorum sonra özür diliyorum" dedi.45 yaşında bir adam karakterindeki yada ruh halindeki bu zafiyeti biliyorsa bu programa katılmamalıydı, takımda bulunması bence bir dez avantaj, ayrıca tavırları takım adına çok küçük düşürücü oluyor :img-fie:, bunu asla ülkeler arası bir savaş olduğunu düşünmedim ama dostuyla düşmanıyla yunan halkıda seyrediyor bizi, efendi olmak lazım...
Açıkçası bu takımda finale tek Türk kalacaksa ve o da Derya olacaksa ve eğer rakibide Nadia olacaksa (epey şartlı bir önerme oldu ama :img-yes: ) gönül rahatlığıyla oyunu Nadya alsın derim.
Tahmin edeceğiniz gibi yunan takımında favorim Nadya (göz var nizam var :img-grin2 ) hem çok hoş bir kız hemde çok düzgün tavırları ve fikirleri var ayrıca epey cesaretlide.
Takımdan başka ısınabildiğin varmı derseniz Yannis komik bir adam, Stellanın tüm Türk karşıtı (en azından mesafeli) davranışlarına rağmen söylediği bir iki söz beni çok etkiledi ve biraz hüzün biraz sempati karışımı bir duygu oluşturdu bende.
Yohanna idi sanırım, o kıvırcık kız ilk başlardaki "yetiştiriş tarzım..." filan zırvalığına rağmen 3 hafta sonunda Türkler iyi çocuklar onlarla paylaşamıyacağım hiçbir şey yok demesi çok sevindirici aynı zamanda çok iyi irdelenmesi gereken bir konu 25 yaşında bir kız, tüm ders kitaplarında Türk düşmanlığı işleniyor yanı yaklaşık 20 yıl, ve tüm bu düşünceler 3 haftada silinip gidiyor !!!! bu benim her zaman savunduğum bu iki halkın aslında basiretsiz politikacıların ve onlarla kukla gibi oynayan "belli güçlerin" çabalarına rağmen birbirine ne kadar yakın olduğunu 20 yılda oluşturular duvarların 2-3 haftada ne kadar kolay yıkılabileceğini gerçeğini ispatlıyor.
Platonas ağzından ırkçı bir laf çıktığını duymadım arada sırada Pantelis e bakışları yada sözleriyle ayar veriyor, fena bir adama benzemiyor.
Gelelim Pantelis efendiye yada gelmeyelimde forum kapanmasın, ırkçının hangi milletten olduğuna bakmam hepsinden nefret ederim bu adamdan da nefret ediyorum doğal olarak.Eğer o adada olmak istermiydin diye sorsaydınız, cevabım "Eğer pantelis ve Nadya oradaysa ilk uçakta yer ayırtın olurdu gerisini hayal gücünüze bırakıyorum :icon_whis.
Panamada taammüden cinayete nekadar veriyorlardır ve Nadya çıkana kadar beklermi acaba :happy0064
Bu arada ne yazıkki forumumuzda da epey ciddi bir ırkçı yaklaşım olduğunu gördüm hani bazılarının eline pantelis bile su dökemez :icon_evil
Ehhh be biraz yazmışım millete ne kadar çok yazmışsınız diyordum yaptığıma bak :D
Saygılar, sevgiler
PS 1: Dediğim gibi forum okumaktan kornealarımı dağladım kimse nokta virgül ünlem gibi tefarruatın yerinde olmasını beklemiyordur herhalde.
PS 2: Bu mesajda yazdıklarım şu ana kadar gördüklerimden çıkardıklarımdır bundan sonra yarışmacılar sapıtıp abuk subuk şeyler yaparlarsa bana gelip bak sen böyle diyordun demesin, müneccimle kahvaltı etmedim...
deep tr ne giriş yaptın makale gibi yazı okurken 10 dk gecti:dito dogru seyler yazmısın genellıkle h.g aramıza:) bu arada yunan forumunda takıldıgını biliyorum:d burayıda er gec kesfettin hehehe you tube dada ılımcı yorumlarını begendim survivor bolumlerinde adam ekliyo ne guzel videoları(eurogreek) bizim dalkavuklar hemen sövüyo:img-grin2
yazılarına alıntı yapmıyorum direk 2.ci sayfaya gecer:dito
site sorunları başlığına mesaj atın arkadaşlar böyle kendi kendimize konuşuyor gibi oluyoruz. halledebileceklerse halletsinler
http://img255.imageshack.us/img255/4256/onurvx9.jpg
onurdan kadirk ya sevgilerle:img-grin2
ya ben kimlerin olup olmadıgını goremeyince stres oldum tedirginim :)
deep tr ne giriş yaptın makale gibi yazı okurken 10 dk gecti:dito dogru seyler yazmısın genellıkle h.g aramıza:) bu arada yunan forumunda takıldıgını biliyorum:d burayıda er gec kesfettin hehehe you tube dada ılımcı yorumlarını begendim survivor bolumlerinde adam ekliyo ne guzel videoları(eurogreek) bizim dalkavuklar hemen sövüyo:img-grin2
yazılarına alıntı yapmıyorum direk 2.ci sayfaya gecer:dito
Hoşbulduk ve teşekkürler, valla yunan forumunu bir ara karıştırır gibi oldum galiba ama adamlar genelde ılımlı yaklaşıyorlar, şu ana kadar büyük bir vukuat olmadı :img-haha:
Bu arada alıntıyla ilgili son sözün beni benden aldı. Hakkaten iyi abartmışım, bende okuyunca anladım :dito
bencede yani bu ne adam resmen çıplak dolaşmış benim yanımda olsa kesin döverdim
ama unutmayın çıplaklar ve gayler cenneti Mykanos da Yunan toprağı :img-nyam: onlar alışıktır bu durumlara sanırsam :))
Amaan o kadar tepki göstermeyin adam"doğal" takılıyor işte :img-grin2 :img-polic
hehe yazmakta geç kalmışım Deep yeni konuya geçmiş bile :))))
Deep için 3 kere hep beraber : Nadya Nadya Nadya :))))))))))
cidden kim forumda kim değil anlamıyoruz yaa...neyse ben bi resim daha ekliyim...
http://img286.imageshack.us/img286/5042/p1016229mz7.jpg
[B]
hehe yazmakta geç kalmışım Deep yeni konuya geçmiş bile :))))
Deep için 3 kere hep beraber : Nadya Nadya Nadya :))))))))))
İste ben buna karşılama derim :img-haha:
Ellerin dert görmesin,Allah tuttuğunu altın etsin ve diger bilumum ciger parçalayan iyi dileklerimi sunuyorum ;)
ayrıca bu yeni gelen arkadaş merak ettiğin birşey varsa bana sor ben sana hepsini anlatırım detaylarıyla e nede olsa silinen yazıların yarısı benimdi :-D
:img-haha: :img-haha:
Merak ettiğim şeyi söylemiştim zaten, "Onurun Nadya hakkında yazdıkları" Ama yazacaksan pm ile gönder burada tekrar dile gelmesin....
kadirk kavga edelim senle sıkıldım
Onur un elenmemesi lazımdı.Selimi hiç sevmiyorum :dito
ayrıca kadirk burası
survivor forumu show forumu degıl!!:):):)
bir sürü seven içinde birkaç sevmeyen sorun değil sen bari sevme :img-haha:
haklısın onur elenmemeliydi herkes merak ediyordu nadia giderse kime aşık olacak diye onu göremedik bu kötü oldu
sizce onur elenmese nadia elenseydi onur kime aşık olurdu yunanlılardan
a-) yoanna
b-)melita
c-)pantalis
d-)amorokmantokimonokatksis :-)
amarokmantokimonokatksis :dito :dito naptın ya amfirikitis i:D :img-haha: :img-haha:
saka maka az kaldı yine cumartesine hatta saat 12:00 oldu yarın survivor var:d bu hafta gercekten cok ilginç ve cekismelı olacak merak ediyorum ya
siftahı benden olsunnn hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. bol onurlu selimli ve kadirklı günler dilerim. güle güle yazışalım
yeni forum hayırlı olsuunnn...
favoriimm TEYMURALPPP !!!! :D bide pantelis :P eski başlıktaki gibi olaylar olmaz umarım bu forumda :)
:dito :dito iyisiyle kotusuyle yeni bir baslıga gectik vatana millete kadirk ya hayırlı:D
kadirk yanlıs anlama forumdaki yazıların %57 lık oranını sen dolduruyosun o bakımdan:dito
arkadaslar saka bi tarafa lutfen bu sayfada gereksiz muhabbetler etmeyelim programın akıbeti hakkında konusalım;)
kadik sonunda Onurla davalik olacak ondan sonra ayiklar pirincin tasini...
valla yaa :D:D Ama Onurda ayıp ediyor yaa ben o kadar şey yazdım bi kere bile bana bişey yazmadı yaa hep kadirk hep kadirk...çok kıskandım :D
muratcania
27-10-06, 00:24
selamlar arkadaslar hepinize 2.ci sayfayı devirmişsiniz bakıyorum:) hepimize hayırlı olsun 3.cu sayfa kavgasız,tartısmasız,seviyeli bir forum dilegiyle:good:
olsun be anacım kaderde ne varsa onu çekeriz dert değil
gerçekleri savunmak suçsa razıyım suçuma:img-sorry
pardonda ben anacim felan degilim..sen ciddiye almiyrosun ama internet ortamindada sikayetler hakkinda bir arastirma yap istersen
Ben Selim Değilim
belli zaten Selim bos islerle ugrasan birine pek benzemiyor zaten..:img-grin2
olmaz ben fıkra anlatıcam yaa :P bi ingliz bi fransız bide kadirk otele gitmişler....:P
biraz önce fragmanı gördüm...2 konsey 2 oyun diyordu...2 konsey derken oyunlardan sonra 1er konsey olacak sanırım...dediğiniz gibi oyunlarda geride gibi gözüktüğümüz yerler vardı ama ne olacağı belli olmaz..fragman aldatıcı oluyor geçen hafta öyleydi :D
muratcania
27-10-06, 00:28
programın akıbeti belli
TÜRKİYE kazanacak
(umarım)
****************SURVIVOR SELİM*****************************
bu arada hatırlatayım bazı arkadaşlar foruma yeni gelir felan diğer forumu takip edememişlerdir. Ben Selim Değilim :img-grin2 :img-grin2 cidden tanımıyorum bile :img-grin2 :img-grin2 şahitlerim bile var :img-grin2 :img-grin2 beni görme şerefine erişen seçilmiş kişiler var burda:img-grin2 :img-grin2
:img-grin2 hehe
bu hafta cok merak ediyorum neler olacagı hakkında..fragman cok karısıktı neyin ne oldugu belli olmuyo abim kardeşim için fln dio ilk defa bu haftayı bu kdr sabırsızlıkla bekliyorum nolacak acaba kim elenecek kim gidecek birlesmede pantelis var nadya var selim var onları biliyoruz digerleri tam bir muamma ne olacagı inş turkler kalır hep:good:
olmaz ben fıkra anlatıcam yaa :P bi ingliz bi fransız bide kadirk otele gitmişler....:P
biraz önce fragmanı gördüm...2 konsey 2 oyun diyordu...2 konsey derken oyunlardan sonra 1er konsey olacak sanırım...dediğiniz gibi oyunlarda geride gibi gözüktüğümüz yerler vardı ama ne olacağı belli olmaz..fragman aldatıcı oluyor geçen hafta öyleydi :D
bu gidisle bir kadirk birde birileri mahkemeye gidecek otelden once :img-haha:
yaw 2 sayfa doldu yavas yazın ya:d stres atmak içinmi yorum yapıyonuz anlamıyorumki :dito neyse ben gidiyom forum uyelerine ve secilmiş insan kadirk ya iyigeceler:d:img-grin2
ha size bir soru teymuralpin vücudu deniz anası gibi mi?
simdi birde Teymuralple takisacaksin tam olacak he..ne alaka
o nasıl bi soru ama yaa...Teymuralpin wucudu deniz anası gibi mi ne demek yani :D:D selim gibi 24 saat vucut çalışmamış heralde :D ciddi Selimin vucudu super bu arada :D
megasurvivor
27-10-06, 00:42
arkadaşlar yeni başlık hayırlı uğurlu olsun.bu haftaki yarışmayla ilgili gösterilen fragman çok karışık yannisin selimi geçtiğini görür gibi oldum umarım sonunda selim kazanmıştır.demek bu yarışı yapabilmek için geçen hafta durumu eşitleme gereği duydular.her iki takımdan da birer kişi eleneceğine göre haftaya birleşmemi olacak acaba???
teymur-metin-selim-aytuğ size güveniyorum.
ya bu arada forumda kimin olduğunu niye göremiyoruz.bir sorun mu var yoksa artık böylemi devam edecek.
ya bu arada forumda kimin olduğunu niye göremiyoruz.bir sorun mu var yoksa artık böylemi devam edecek.
evet benimde dikkatimi cekti demim allta reklamlar koyulmus hemde.
megasurvivor
27-10-06, 00:55
ya biz şimdi onur ve selimin kendileri ve türevlerinin gelip gelmediğini nasıl görücez :D ;) bari herkes gelip yorum yazmasa bile yoklama defterine yazar gibi burda desin:img-hyste
arkadaşlar az önce teymurun vücudu deniz anasına benziyormu dedim ya
çok çok ama çok pardon karıştırmışım
nasl karıştırdıysam şişme bota benziyormu demem lazımdı nerden aklımda deniz anası kaldıysa
teymurun vücudu şişme bota benziyormu???
birisi öyle demişde
dahada beter birsey yazdin ne alakaysa?Onur yetmiyordu simdi birde Teymuralp gelip sana kizacak
kusura kalmasin kim demissede sacmalamis resmen ...hem kimin ne oldugu neye benzediginin ne onemi var pantelise benzemesin yeterki
:img-grin2 birşey dikkatimi çekti az önce
survivor forumlarının ilkinde benim yorumlarımın bir çoğu silinmiş
ama onurun powershot nicki ile selim ve teymura hakaretler aşağılamalar içeren yazısı orda öyle duruyor neden onu silmemişler anlamadım
hadi ben kötü şeyler yazdım sildiniz onun özelliği nede orda duruyor hayret valla
sende bu Onur takinti olmus harbi...napican kim ne demis ne dememis..sen ileriki bolumlere bak napican daha olmus bitmis seyleri..
evet yaa kim var forumda gözükmüyor...artık böyle galiba :(
Ben burdayımda yanlış sayfada kalmışım:img-grin2 sayın adminim tükkana kilit vurmadan bir tıklatın içerde kimse varmı diye yaw tek başımıza tıklayıp duruyormuşuz boş mekanda. :dito
Bu arada benim mesajdan sonra yeni sayfa açılmasını da gayet manidar buldum, tamam biraz uzun oldu ama :dito
bitmedi mi bu onur davanız ne istiosunuz anlamadım
10 numara bir adamdı elendi gitti bitti
hala onuru konuşuosunuz
andreasfbi
27-10-06, 11:54
kardeşim kim ne derse desin onurla metin bir numara :)
onur gitti ama metin hala orada inşallah o birinci olur ya :)
kadirk Git onuru Öldür bizde rahatlayalım sende... :img-huh:
bari Bu topicte aynı Muhabbetler oLmasın..İnsanın Giresi geLmio ya..
http://img157.imageshack.us/img157/5703/xxxxsxxxxid7.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9122/snapshot20061026160637th2.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/904/snapshot20061026155929vb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/5204/snapshot20061026155914kw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/6643/snapshot20061027122759ei8.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/5213/snapshot20061027122748el1.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/4517/snapshot20061026155631ga2.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9160/snapshot20061026155808cn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/7504/snapshot20061027123454nl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9344/snapshot20061027121943bl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/3584/snapshot20061026160051mk0.jpg (http://imageshack.us)
muratcania
27-10-06, 12:42
beatrixx resimler cok guzel olmus saol:good:;) ben indiremıyorum bolumleri sınırlı adsl kotayı asar hemen you tubedan resim koysamda cogu ztn koyulmustur :img-grin2
muratcania Ö.değiL.. .)
megasurvivor Hehe oda qüzeL .. (:
http://img89.imageshack.us/img89/8626/snapshot20061027131250vw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/3374/snapshot20061027131607mo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/8504/snapshot20061027131424bo1.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/2408/snapshot20061027131444pu8.jpg (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/2113/snapshot20061027130548ix5.jpg (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/8845/snapshot20061027130455rn8.jpg (http://imageshack.us)
muratcania
27-10-06, 14:14
murat selam bu hafta kalbimiz Türkiye ve senin için atacak nede olsa çubuklardan biri senin için:img-grin2
cok saol megasurvivor evt oyleymiş inş alırda kimin adına alırsa alsın ama o pantelisi yensin yeter tek istegim o:good:
muratcania
27-10-06, 14:22
zaten mektuba da muratcaniaya selamlar diye bitirmişti..merak ediyorum acaba o mektuplar size ulastı mı :D
ulaşmıstı ama tvde goremedim ben hep kacırıyom program dısındaki detayları ztn:(:(:img-sorry
Show Tv'nin Survivor böLümü rezaLet ya...
4.5. bölümün resimleri yok...
Yarın program var ama haLa fragman yok...
ve haLa yoanna duruo aLtta... :icon_neut !
slm arkadaslar 3.topice gecmisiz..yine basrol onur ve kadirk..lütfen artık onur elendi bırakın bu muhabbeti..hem burda yazdıklarımıza dikkat etmemiz lazım, herkes okuyor..iyice chat odasına dönmesin..
hala fragmanı izleyemedim onun sıkıntısı var icimde:img-haha:
dun gece paso gosteriyodu ya bakmamısın o zmn cok gosterdi harbi ya onur elendi hala yankıları suruyo bırakın ne istiyosunuz onurdan elendi gitti illa gundeme getiriyolar yine yok ole demişti yok bole demişti onumuzdeki maclara bakalım artık:dito
cok zevkli bir hafta fragmanlara bakılırsa walla:img-grin2
FragmanLar'dan Sonuç Çıkarmanız Çok zor...
KesioLar BiçioLar..YapıştırıoLar ;D
Yani Sonuçta Sonucu beLLi edicek bişy KoyarLarmı..
katılıyorum arkadaslar birlesmede kesin olacak yeni bir isim daha buldum:D
aslında hepiniz farkına varırdınız ama tasıyan olmadı foruma acıklıyorum!!
amfirirktis yunan sitesindeki resminde ve tanıtım fragmanında mega tvnin dikkat edin degısık bir oyunda ee bu haftadan sonra birlesme olacagına gore ole demişti ya spiker birlesmeye son hafta kalamı ne gibisinden 2 dokunulmazlık oyunu 2 eleme kafasında bir duzenek var ve zincirlerle baglı ee bu haftaki oyunlardan biri kumda cubuk alma digeride denge gibi biseydi su tasıyolar onun için amfiriktis mi ne o da var birlesmede nasıl buldum ama
http://img58.imageshack.us/img58/4310/amfiriktisfc0.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/8204/amfirktisqx1.jpg
birsey daha bunlar birlesmeden sonra odul yarısması kazanıyo galba baksanıza amfiriktisin sakalı yok kesmiş dedektif gibi adamım be:D
katılıyorum arkadaslar birlesmede kesin olacak yeni bir isim daha buldum:D
aslında hepiniz farkına varırdınız ama tasıyan olmadı foruma acıklıyorum!!
amfirirktis yunan sitesindeki resminde ve tanıtım fragmanında mega tvnin dikkat edin degısık bir oyunda ee bu haftadan sonra birlesme olacagına gore ole demişti ya spiker birlesmeye son hafta kalamı ne gibisinden 2 dokunulmazlık oyunu 2 eleme kafasında bir duzenek var ve zincirlerle baglı ee bu haftaki oyunlardan biri kumda cubuk alma digeride denge gibi biseydi su tasıyolar onun için amfiriktis mi ne o da var birlesmede nasıl buldum ama
Aynen onu bende cakmistim, ayni Fulya ve Onurun yaristii gibi. Zaten eger Yunanlilarda dokunulmazlik olursa Amfrikatisin isminin söylenmesi olanagi yüksek, çünkü Türklere baya yakin duruyo ve geçen bölümdede Pantelisle kavga etmisti hatirlarsaniz, Pantelis yenilginin Türklere oldugu için daha agir geldigini vurguluyodu ama Amfrikatis buna çok kizmisti hatirlarsaniz, Türk olduklari için diil yenilgi beni kizdirio Fransiz, Bulgar olsa ozaman da bu kadar sinirlenirim demisti,
Amfrikatis gitmesin ya :D o gitcegine Pantelis gitsim dimi ama
mrfargos'un dedigi gibi, herhalde (hatta nerdeyse eminim) ödül oyununu okaybediyoruz, baksaniza Amfrikatisin sakali gitmiiis
mrfargos'un dedigi gibi, herhalde (hatta nerdeyse eminim) ödül oyununu okaybediyoruz, baksaniza Amfrikatisin sakali gitmiiis
ödül oyunu yok ki bu hafta...Belki birleşme yemeği oluodu onun için böyle bi ödül olmuştur 2 takıma birden..ilk survivorda öyleydi..
jade_tuana_89
27-10-06, 19:01
ya pardon bi şi sorucam survivordakiler fear factorde yarışanlardan mı seçilmiş mesela teymur,onur...hatırlarsanız onur bi bölümde vardı fear factorde hatta ingilizce bağırıodu falan:D
GüLpArE_YeŞiM
27-10-06, 19:02
biri bi bi güzellik yapsada yarın kimler kazanacak kimler gidecek söylese
merak çok kötü birşey
benim kanımca yunanistan kazanır gibime geliyor üst üste hep türkiye birinci oluyor çok kararlılar kazanmakta pantelis gitsin çok gıcık bir tip :icon_evil :icon_evil
megasurvivor
27-10-06, 19:11
inşallah metin pantelisi yenerse pantelis panamaya iltica eder artık yunanistana dönemez artık:img-nyam: .hani isterse buraya da gelebilir biz sevenleri onu kucaklarız yani;) :img-hyste
sasirdin galiba birde o herifimi kucaklayacaksin pehhh gitsin onu yamyamlar kucaklasin gerci dislerinin kovuguna sigmaz ya..birazda midelerinde hazimsizlik yapar..:)
megasurvivor
27-10-06, 19:28
sasirdin galiba birde o herifimi kucaklayacaksin pehhh gitsin onu yamyamlar kucaklasin gerci dislerinin kovuguna sigmaz ya..birazda midelerinde hazimsizlik yapar..:)
stormy kucaklamak dediysem o manada değil herhalde:img-icecr
ARKADAŞALR SİZCE KESİN BİRLEŞMEYE KALIR DEDİKLERİNİZ KİMLER????:img-icecr
Acun Ilicali, Kameramanlar, Ada, Yunan sunucu :dito
megasurvivor
27-10-06, 19:53
ARKADAŞALR SİZCE KESİN BİRLEŞMEYE KALIR DEDİKLERİNİZ KİMLER????:img-icecr
stormy e katılmakla beraber:img-grin2 benim listem;
Türkiye
teymur-metin-selim-derya-aytuğ
Yunanistan
pantelis-amfikratis-platonas-nadya-yannis
Acun Ilicali, Kameramanlar, Ada, Yunan sunucu :dito
:d:D:d:D:d:D:dito :dito superdi stormy
ayrıca birlesmeye kalan 4 kişi belli pantelis,amfirkrtis(her neyse ailesi cokmu aramıs bu ismi bilmiyorum:dito )nadya,selim digerleri nolur bilemem.Teymur vardır aytug vardır kızlardan elerlerse bizimkiler aytugu elemezler inş. arzuyla ipek varken onun için
bence yunanlılar kızlarını gonderecek stella(mlserkan:img-haha:) ve melita bizdede arzuyla ipek gitmeli o zmn daha zevkli olur:D
inşallah metin pantelisi yenerse pantelis panamaya iltica eder artık yunanistana dönemez artık:img-nyam: .hani isterse buraya da gelebilir biz sevenleri onu kucaklarız yani;) :img-hyste
o pantelis ben bir turke yenilirsem yunanistana geri donemem demişti dimi:dito
ilk defa bi yarısmanın bu kdr kazanılmasını istiyorum kazanıldıgı zaman o pantelisin suratını gormek istiyorum al sana guc yarısması al sana teke tek hadi metinn kalbimiz senle ve tum diger yarısmacılarla teymurda platonası harcar inş.derya amca napacak onu merak ediyorum ben o kimle yarısıyo acaba:)
su 250,000 euroyu pantelis kazanmasinda kim kazanirsa kazansin..politika yapmaya gelmis yarismaya degil..Turkiyeye gelirse direk bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde agirlasinlar anca rahat eder orada.
Ya arkadaslar bi sorum vardi, geçen hafta Yunanlilar dokunulmazligi kazandiklarinda ödülleri neydi, gösterdimi bunu show?? çünkü ben sanki öyle bisiler hatirliodum, böyle kilise fln gösteriolar, Yunanlilar aralarinda konusuo ödül belki ailelerle konusmak fln die (hani belki o ödül sayesinde Amfrikatisin sakali gitmistir, hani bu haftaki oyunu kazandi die diiil die olabilir dusunuyom yane)
hala fragmanı görme şerefine nail olamadım :D
ama bu hafta kazandık gibi hissettim :P
bosver bu saatten sonra uzulme goremedim diye gerek yok ztn yarın survivor :dito
Ya arkadaslar bi sorum vardi, geçen hafta Yunanlilar dokunulmazligi kazandiklarinda ödülleri neydi, gösterdimi bunu show?? çünkü ben sanki öyle bisiler hatirliodum, böyle kilise fln gösteriolar, Yunanlilar aralarinda konusuo ödül belki ailelerle konusmak fln die (hani belki o ödül sayesinde Amfrikatisin sakali gitmistir, hani bu haftaki oyunu kazandi die diiil die olabilir dusunuyom yane)
bence bırlesmeden sonra oldu hangı ark soledı tam hatırlamıorum bende aynı seyı dusunmustum bu adamın saklı nıe yok dıee sey olabılır belkı ılerkı yarısmada odul olabılır ya da buyuk bı ıhtımalle bunlara dıeceklerkı bırlesme olcak ıste bırlesmeye suslenıp puslenıp gıdın falan da demıs olabılıler partı falan vardır belkı bırlesmede belkı bolede olabılırr
arklar bu arda yunan sıtesıne grıp oy atalım bnutun turkler sonda resmen bı teymur basta oluodu oda 2 oldu sımdı bası amfrıkratıs cekıoo
bu haftadakı yarısmada eslestırme yapmıslar ya platonas-teymuralp nadia-aytuğ metin-pantelıs sızde dıger esler kımler sanırım bıde selım-yannıs gerısı sızce kım tahmınımce
amfrıkratıs-derya
melita-arzu
stella iperk
gercı tahmın edılcek pek bıse klamıoo ama :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.