PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

a-leaf
27-10-06, 22:59
http://img427.imageshack.us/img427/2735/doz8.png

http://img93.imageshack.us/img93/5664/ddddddddddbv0.png

http://img265.imageshack.us/img265/1484/vgggqs4.png

http://img160.imageshack.us/img160/4854/gggggggggggz3.png

http://img116.imageshack.us/img116/5637/eeeeeeeeeeeeeku0.png

http://img154.imageshack.us/img154/6353/gggggguq7.png

http://img304.imageshack.us/img304/6805/hhhhhhhhhhhhhhzc3.png

http://img154.imageshack.us/img154/9739/amfrkratssud6.pngü

http://img57.imageshack.us/img57/4765/gggmt0.png

bi kaç foto :D

a-leaf
27-10-06, 23:13
fragmanda teymur oyunda elını vuruo umarım kazanır yaa bırı yanııse vuruo yanı ole degılde bole yanagına sey yapıoo bence yannısde yendı selımı cunku yenmese nıe bırı ona ole yapsınkıı ::s:S:S cok heycanlıyım ya umarım yenerızz

mrfargos
27-10-06, 23:15
Ya arkadaslar bi sorum vardi, geçen hafta Yunanlilar dokunulmazligi kazandiklarinda ödülleri neydi, gösterdimi bunu show?? çünkü ben sanki öyle bisiler hatirliodum, böyle kilise fln gösteriolar, Yunanlilar aralarinda konusuo ödül belki ailelerle konusmak fln die (hani belki o ödül sayesinde Amfrikatisin sakali gitmistir, hani bu haftaki oyunu kazandi die diiil die olabilir dusunuyom yane)
simdi yeni fragman gosterdi amfirkiktis e dikkat ettim sakalı duruyodu kapkara yane birlesmeden sonra oluyo ya birlesme once surpriz parti gibi bisey yapıyolar tanısma kaynasma hesabı yada bi odul yarısmasından sonra sanırım;)

mrfargos
27-10-06, 23:16
fragmanda teymur oyunda elını vuruo umarım kazanır yaa bırı yanııse vuruo yanı ole degılde bole yanagına sey yapıoo bence yannısde yendı selımı cunku yenmese nıe bırı ona ole yapsınkıı ::s:S:S cok heycanlıyım ya umarım yenerızz

evet bende ole dusundum ama her zaman ters kose yapıyolar bunlar belki teymur kazandı son sopayı aldı sevincinden vurdu yada yannise yarısmadan once onu motive etmek için ole şaplatıyolar yanagına fragmanlarda hep aldatmaca var:img-grin2

mrfargos
27-10-06, 23:19
Az Önce Fragman'ı izLedimde Bu eşLeşmeyi
neye Göre YapmışLar Onu merak ettim..

Ve seLimle Yannis'in Oynadığı Oyunda tek
ikisini Gösterio tek onLarmı Oynuo O oyunu....
Öteki sopa aLma Oyunundada Onlar yok sanırım çünkü...

ve Yarın birLeşme Gerçekleşicekmi Yarışmalardan sonra...
bunLar merak Konusu :P

bence hepsi oynuyo niye sadece onlar oynasın :img-grin2 mesela selim-yannis esleşmişse ilk yarısmada nasıl onu gostermediyse diger yarısmacılarında o denge oyunu gibi olan oyunu gostermemiştir bence bu hafta birlesmeyi gostermezler konseyde elemeler yapılır ve herkes adasına doner sonraki hafta gosterirler diye dusunuyorum

a-leaf
27-10-06, 23:20
evet bende ole dusundum ama her zaman ters kose yapıyolar bunlar belki teymur kazandı son sopayı aldı sevincinden vurdu yada yannise yarısmadan once onu motive etmek için ole şaplatıyolar yanagına fragmanlarda hep aldatmaca var:img-grin2

aynen yaa :D:d:d:D cok heycanlıyım nolcak acaba eslesmeler neye gore yapıldı bende cok merak edıorum selımın oynadıgı oyunu arzuda melıtamı o kıss falan da oynuoduu ole gordum ama ellerınde kaplar falan aynı oyun bence oo yada her 2 oynuda bende herkez oynuoda bıse az kısmını gosterıolar ole de olabılır nese yarın gorucezz

a-leaf
27-10-06, 23:23
bencede bırlesme haftaya gosterırler ama reklamda dıkatımı cektı yunnalılar falan bısımkılerle yuruodu teymur vardı nadıa falan acaba oyun bıtı de onlar bırlesmeye kalanlar falan mı anlamadım ama hepsı ıc ıce yuruo gıbılerdı

a-leaf
27-10-06, 23:26
ya yarına en cok ıstedıgım sey metın pantelısı su oyunda yense mukemmel olcak ya ıcımden bı ses de yener dıooo ıns yener yaa

Soğan
28-10-06, 00:06
Bence bu hafta birlesme olayini göstermezler, haftaya saklarlar :D:D
Zaten eger birlesme veya bi party olursa neler olacagini tahmin edebiliyorum malesef -->> Bol booooool Selim-Nadia görüntüleri :(:(

karmakarisik
28-10-06, 00:25
aynen katılıyorum ama ben bool boool selim nadya izlemek istemiyorum mümkünse teymuralp olsun boool boool

sevimli-cadi
28-10-06, 01:28
heyo heyo heyo yarin cumartesi ay cok heyecanliyim bu hafta cok cekismeli galiba birebir oyunlar muthis olacak bu arada gecen teymuralp ipekle ve aytug ile tartisiyordu anahaberlerdeydi sanirim. yuh ya adam o kadar kasiyor genede onune gelen teymurla kapisiyor gene iyi dayanmis bence gecen hafta yasli dedenin kufurlerine ve cekicine maruz kalmasina ragmen cok sogukkanli davrandi bence ya
bu haftada gene ipek ve aytuga karsi sakinligini koruyordu ne sabir varmis adamda bide ya ipege noluyorsa sanki acaip bir tipte bide kavga cikariyor varligiyla yoklugu belli degil oturup dua etsin bence elenmedigi icin en yakismayan o survivora

Deep.TR
28-10-06, 01:28
stormy e katılmakla beraber:img-grin2 benim listem;

Türkiye
teymur-metin-selim-derya-aytuğ

Yunanistan
pantelis-amfikratis-platonas-nadya-yannis

Bizim forumdamıydı Yunan forumundamı tam hatırlıyamıyorum ama birileri 4 Yunan, 6 Türk şeklinde bir birleşme yaşanıyor demişti...epeyde emin konuşuyordu ama bilemiyorum tabii kaynağı ne kadar sağlamdır...

sevimli-cadi
28-10-06, 01:33
bide gecen hafta yasli amca teymurla kapistiktan sonra kayalarda konusurlarken deryayla takim nasil korudu teymuru ya helal olsun biz onu lider sectik basta dediler sonra selim adam liderlik degil amelelik yapiyor dedi liderler emir verir o yukumuzu cekiyor dedi afferim ya dayanisma cok iyiydi deryada bakti takim teymuru koruyor kuyrugu sıkıstırıp ezik ezik gitti ozur diledi utanmaz adam fırıldak noolcak

sevimli-cadi
28-10-06, 01:36
bide bende dedektiflik yapiim biraz bence yarin metin pandelisi yenecek neden derseniz eski fragmanlardan birinde selim metinin omuzunu tutmus omuz omuz bu iste omuz diye bagiriyordu o bu sanirim yada ilerde bir oyun o zamanda metin kesin birlesmede var demektir heyooo

mrfargos
28-10-06, 01:37
Bizim forumdamıydı Yunan forumundamı tam hatırlıyamıyorum ama birileri 4 Yunan, 6 Türk şeklinde bir birleşme yaşanıyor demişti...epeyde emin konuşuyordu ama bilemiyorum tabii kaynağı ne kadar sağlamdır...

ztn su an adada 7-7 durum iki kişi gideceklerse 12 kişi birlesme olacak olasılıklar
6 yunanlı 6 turk
7 yunanlı 5 turk(inş olmaz bole bisey)
7 turk 5 yunanlı seklinde olur 6-4 olayı uydurma o zmn

mrfargos
28-10-06, 01:39
bide bende dedektiflik yapiim biraz bence yarin metin pandelisi yenecek neden derseniz eski fragmanlardan birinde selim metinin omuzunu tutmus omuz omuz bu iste omuz diye bagiriyordu o bu sanirim yada ilerde bir oyun o zamanda metin kesin birlesmede var demektir heyooo

heee bak simdi benimde aklıma geldi ama ee panteliste var metinde varsa o nasıl iş ya:dito yane o teke tek yarısmayı kaybeden elenmıyo arkadaslar bence 2 dokunulmazlıkta bitecek bire bir yarıslar ama takım seklinde aynı sekılde konseye gidecekler en zayıf halkalarını eleyecekler gibi geliyo bana ne dersiniz?
atn bole bir durumda yunanlılar melita yada stellayı yollar oncelık melita da bence digeri turkce biliyo bizdende ipekle arzu gider gibi geliyor bence

mrfargos
28-10-06, 01:42
cok fena beyin fırtınaları yapmaya basladık kendimizi astık arkadaslar nerden neler cıkarıyoruz:dito artık tek bisey kaldı saat 21:15 i iple cekmek;)

stormy
28-10-06, 02:08

bu buyuk kertenkeleyi nasil avatar yaptin ya :)

herkes bir senaryo yazmis bakalim nolacak :)

hayret kadirk gelmemis bu aksam

Deep.TR
28-10-06, 02:11
ztn su an adada 7-7 durum iki kişi gideceklerse 12 kişi birlesme olacak olasılıklar
6 yunanlı 6 turk
7 yunanlı 5 turk(inş olmaz bole bisey)
7 turk 5 yunanlı seklinde olur 6-4 olayı uydurma o zmn

Ben tam takip edemedim, bu haftanın görüntülerinide yakalayamadım orada söyledilerse onuda bilemiyorum ama bu haftanın birleşmeden önceki son hafta olduğuna eminmiyiz ki ? belki 4 gün sonra 2 kişi daha gidecektir.

Aman neyse, ne kadar kalabalık giderlerse Nadya'nın birleşme sonrasına kalma olasılığı artıyor :img-haha: ben sizin bahsettiğiniz Nadyalı birleşme görüntülerini yakalıyamadığım için gözümle görmeden pek rahat edemiyorum :img-grin2

Deep.TR
28-10-06, 02:17
bu buyuk kertenkeleyi nasil avatar yaptin ya :)

Büyük kertenkele deyip kalbimi kırmayın yaw o gördüğünüz benim resmim:img-haha: tedbili kıyafet durumunda casusuluk yapmak için yunan adasında o halde dolaşıyorum kaç gündür :icon_whis zaten konumumda yazan enlem ve boylam ipucu veriyordur ;)

Kertenkeleyi tanıtım videosundan capture ettim, ustüne logo kondurdum ne de olsa Türktü, yunandı derken hep beraber hayvanın hayatını kaydırdık biraz onore edelim dedim ;)

stormy
28-10-06, 03:05
Kavga varmis yine

Ekranların en heyecanlı yarışma programı Survivor'da heyecan yükseliyor Türk yarışmacılar bugünkü bölümde hiç beklemedikleri biriyle karşılaşacaklar

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı, eşi benzeri olmayan yarışma programı 'Survivor' bu akşam da müthiş bir bölümle karşınıza çıkıyor. Nefeslerinizi kesecek heyecanlı, gerilim dolu müthiş bir yaşam mücadelesinin olduğu programda heyecan devam ediyor. Geçen hafta yaşanan Derya ile Teymuralp kavgası sonrasında adada yaşanan gerginlik bu hafta da İpek ile Teymuralp'in kavgası ile doruğa tırmanacak. Bu tartışmaya Aytuğ da karışınca adadaki tartışma giderek alevlenecek. Bu akşam programda iki tane yarışma olacak. Bu iki yarışmada hem ödül, hem de dokunulmazlık yarışmasını kapsayacak. Dokunulmazlık yarışmasının sonucunda adaya kimler veda edecek? Aytuğ'un hastalanması adaya sağlık ekiplerinin gelmesine neden olacak. Bu hafta Türk Ada'sına sürpriz bir konuk geliyor.

SHOW TV / 21.45

Kaynak: Tercuman

Deep.TR
28-10-06, 03:05
bakamiyorum istesemde :)....

bakacak birşey yok zaten bildiğimiz moko moko :)

sozer
28-10-06, 12:52
birleşmede toplam 10 kişi olcaksa bence beşe beş olcaktır.bu bir tesadüfmi yoksa öyle ayarlayacak şekilde oyunlarmı koyacaklar bilemiyorum.bu hafta 2 kişi giderse haftayada 2 kişinin gitmesi gerekir birşleşmede haftaya kalır bence.ama birleşmede daha çok kişi olcaksa bu hafta son eleme olabilir.izleyip göreceğiz.benim favorim teymuralp.yunan takımındanda pantelis ve nadyanın elenmesini çok isterim.ama sanırım onlar sonuna kadar olcaklar yarışmada

Alpha
28-10-06, 13:59
Bu akşam yunanlıları 2 oyunda da eziceğimize eminim.

Bir türk dünyaya bedeldir.

hadi Metin

hadi Teymuralp

hadi Aytuğ

muratcania
28-10-06, 14:06
ya arkadaslar bugun saat kacta program fragmanlarda tvde 21:15 diyor.ama internette 21:45 olarak gosteriyo :img-sorry :fighting2

a-leaf
28-10-06, 14:06
ya umarım tartısma cok buyuk boyutta degıldır keske aytug olmasymıs kavganın ıcınde umarım aytugun hastalıgıda buyuk degıldır ya

Godzilla
28-10-06, 14:14
Selam arkadaşlar, yunan takımında Pantelisi eleyen Metin olursa Pantelis'e çok gülecem. Çünkü bir türke kaybeden yunanlı eve dönmemeli demişti. Metin omuz problemine rağmen oyunu kazanacaktır diyorum...

Teymuralp'de Platonas'ı rahat geçer, Aytuğ ve Nadya eşit gibiler.

Sonuçta 2-1 kazanırız.

Diğer oyundan birşey belli olmuyor, ellerinde birşeyler taşıyorlar filan. Yannis son sürat koşarken Selim biraz yavaş haraket ediyor ve gülüyor gibime geldi.

^^batman^^
28-10-06, 14:19
Bende kadir arkadaşıma katılyorum. Güç yarışması ama herşey olabilir.
Ama diğer arkadımızın da dediği gibi pantelis metine (kolunda sorun varken) yenilirse yunanistan karışır :img-haha:

a-leaf
28-10-06, 14:26
bende 21:15 dıe gordum ama sanmıorum daha gec olurr normalda 21:4 falan dedıklerınde bıle tam o saate baslamadıgı bıle oluoo yanıı

^^batman^^
28-10-06, 14:27
ben survivor da metini tutuyorum
selimede gicik oluyorum

Bende Metin'i seviyorummmm

a-leaf
28-10-06, 14:31
ya asıl su bırlesmeden sonra sanırsam bı selım nadıa olayı olcak ya su kısı elesınler oncelıkle ya bıde goruntulerın cogu onların userınde olcak

a-leaf
28-10-06, 14:33
ya tamam kamere zaten ceker ama umarım butun goruntuler onların userınde degıldır ben dıger yarısamcılarıda ıslemek sıterım teymur aytuğğ metin pantelısD:D:

a-leaf
28-10-06, 14:34
pantelısı bırlesmeden sonra cok merak edıorum gercekten acaba turklerle falan ıletısımı nasıl olcakk duger yunnanlılarında tabıkı bıısmkılerdede aynı sekılde onların yunnalılarla ıletısımı falannn

a-leaf
28-10-06, 15:02
hıı bende ılk senden duydum ya aslını merak ettım sımdı bı an once bırlesme olsun dıecem ama onun oncesınde su aksam bı gelsınn dee:D

a-leaf
28-10-06, 15:15
al bendende o kadar yaa beklıorum bende gelsın dıe ama ısleyınce cabuk bıtıo ya bıde ben onun dıısnde ınt den bıle ıslıorum basen ısledıgım bolumlerı ya hıc sıkılmadan :D:D cumartesılerı kımseye soz vermıorum yaa annemler mesla gesıolar su anda :D:D bende gıtmıorum yanıı oturuom ewde beklıorummm :d

sozer
28-10-06, 15:24
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum Aytuğ'un milli voleybolcu Aysunla bir akrabalığı faln varmı.çok benzetiyorum ben onları birde aytuğ profesyonel voleybolcuymuş ordanda bi alaka kurdum.

a-leaf
28-10-06, 15:51
supersın karbeyaz :D:d ya ewt voleybolcu aysuna benzıoo acaba aytuğun oynadıgı macları bılsek falan vıdıoları falan ındırebılırmıyız volaybol maçını ıslemk cok ısterım aytugun

a-leaf
28-10-06, 17:47
http://img161.imageshack.us/img161/6681/pantelssqu9.png

buyrun arklar cok sewdıgınız bı ısım bılıorum :D:D:D cok karızma cıkmıs falan :D:D

stormy
28-10-06, 19:09
Bu kavgalar yunan ekibine yarar hep..bu sefer neden kavga cikti acaba kizlarla erkekler gruplasmasi devam mi ediyor acaba

Deep.TR
28-10-06, 19:20
voleybolu yakından takip ediyorum araştırsak çok kolay buluruz ama 1.ligtakımında oynadığını sanmıyorum çünkü ismini görür yada duyardım çünkü maçları izliyorum ama ben bir araştıyım

Türkiyede yayınlanmayan yemek görüntülerinde Yannis e elinden ameliyat olduğu için artık pro oynamadığını ama beachvoley oynamayı istediğini (yada oynadığını) söylemişti... bir ara videolara bakar tam olarak durumu yazarım...

Celine-the-one
28-10-06, 20:14
bunun icin sanirim 1 hafta kadar beklersin..onlarda persembeleri yeni bolum gosteriliyor

:)Ay ben anlatamadım sanırım derdimi..Deep TR nin dediğine göre onur-nadya-aytug ve yanjnısın yemege gıttıgı zaman aytug demıski ben oynayamıyorum ameliyattan dolayı falan gibibişeyler söylemiş.Ama youtube daki yemek goruntulerınde yok öyle bir muhabbet.Demekki deep TR arkadasım baska bıyerden btu--utun programı seyredıyor.Yanı yunan kanalında yayınlananın hepsini..Kapiş? Onu soruyorum..:img-help:

jade_tuana_89
28-10-06, 20:16
ben ayrıca bi şey söölemek istiyorum niyeyse geçen hafta kaybettiğimiz gün Derya gidip Teymurle knouştu özür diledi falan Teymur'un biz yenilince elenmekten korktu anladı ona herkes karşı falan demesini bekliodum hatasını anlayınca özür diledi geldi falan dedi Derya resmen elenmemek için yaptı kimse çakmadı mı ya...

Celine-the-one
28-10-06, 20:18
ben ayrıca bi şey söölemek istiyorum niyeyse geçen hafta kaybettiğimiz gün Derya gidip Teymurle knouştu özür diledi falan Teymur'un biz yenilince elenmekten korktu anladı ona herkes karşı falan demesini bekliodum hatasını anlayınca özür diledi geldi falan dedi Derya resmen elenmemek için yaptı kimse çakmadı mı ya...

Katılıyorum.Pek dikkat çekmedi bu olay diğer kavganın yanında..Deryanın samimiyetine hiç bir zaman inanmadım zaten..:fighting2

Deep.TR
28-10-06, 20:23
:)Ay ben anlatamadım sanırım derdimi..Deep TR nin dediğine göre onur-nadya-aytug ve yanjnısın yemege gıttıgı zaman aytug demıski ben oynayamıyorum ameliyattan dolayı falan gibibişeyler söylemiş.Ama youtube daki yemek goruntulerınde yok öyle bir muhabbet.Demekki deep TR arkadasım baska bıyerden btu--utun programı seyredıyor.Yanı yunan kanalında yayınlananın hepsini..Kapiş? Onu soruyorum..:img-help:

Kusura bakma bende yanlış anlamışım, benim izlediğim videolar tam versiyon reklamlar çıktıktan sonra 60-70 dakikalık videolar diyebilirim, ayrıca birde acı haber, biz haftada 1 tane 1.5 saatlik bölüm izliyoruz yunanlar 70 dakikalık 2 bölüm :icon_evil

Bu videolar 400-600 mb arası zaten, full kaynak bulamadığım için bendede yarım yarım duruyorlar sürekli emuleden tekrar aratıyorum ama adam gibi kaynak yok aytuğ un konuşmasını bir ara kesip bir yere koyarım izlersin.

mliSrkan
28-10-06, 20:34
bunun icin sanirim 1 hafta kadar beklersin..onlarda persembeleri yeni bolum gosteriliyor

evet biliyorum...:( ama evde olmıcam malesef...neye burda okuduklarımdan anlamaya çalışırım artık :) umarım geri foruma girdiğimde kazanmış oluruz :(

stormy
28-10-06, 20:53
Nadia'nin soyledikleri cok komik ya..bu ne kadar on yargi?Onlar bu yarismayi bir savas olarak goruyorlar demekki...Fanatik olduklarini dusunuyormus bizimkiler icin..zaten butun sorun burada o ulkedeki onyargi ve 400 senelik unutumadiklari tarih...halbulki kurtulus savasi yillarinda kendi yaptiklarini unutuyorlar yada onlara hic anlatilmamis..:( bunun bir yarisma oldugunu bile unutuyorlar.

megasurvivor
28-10-06, 21:38
en büyük metin yaşa be o omuz neymiş beee kim tutar seni:img-grin2

pantelis kendine ülke ara artık:dito

ayy heyecandan yazamıyorum vallahi

a-leaf
28-10-06, 23:05
superdı superdı superdı tek kelımeyle yaa brııncı oyun muhetesmdı 2 oyun aslında bıras hıslı olsalar yetısırlerdıı superdı ama ya arzuya hakkaten helal olsun baska bıse demıorum helal yanı derya zaten superdı ya ** hıc reklam veröedıler ya acaba bırlesmyeı gosterceklermı kıı

muratcania
28-10-06, 23:07
cok mutluyum iki oyundada yendik yunanlıları
helal be abim:D sana bu yakısırdı pantelisi kumlara gömdü.sizmisiniz kabul etmeyen abimin yarısmamasını alın size yarıs alın size hırsın ve türk ruhu!!!

a-leaf
28-10-06, 23:08
hakkaten helal olsun metine helal yanı pantelıs cok komıktı yaa bu adamı bı oyunda yenılınce saatlerce ısleyebılırm ya adam dehset bole bıse olmaz koptum yaa gulmekten oyunda hep dustu zatenn D:D

mrfargos
28-10-06, 23:12
vay be inancın hırsın mucadelenin hırsı duygulandım yaa helal olsun sana METİN!! helal olsun sana TEYMUR helal olsun sana AYTUG

buda kapak olsun yunanlılara omuzu cıkık bir türk 7 yunanlıya bedeldir:dito
pantelis agladı beee:D:dito ama adam yenilgiyi kabul etti konseyinde metin yarısacam dedi yarıstı bende olsam ole yapardım adam yıldırım gibiydi helal olsun tarzında konustu onun için takdir ettim orda

HEPİNİZ HARİKASINIZ COCUKLAR!!!
YASASIN TURKİYE!!!

muratcania
28-10-06, 23:38
gercekten tum yarısmacılara cok tesekkur ediyorum cumhuriyet bayramımız oncesi bize çifte mutluluk yasattılar
EN BUYUK TURKİYEE!!
herkesin bu onemli gunu cumhuriyet bayramı kutlu olsun:good:

sozer
28-10-06, 23:38
cumhuriyet bayramı öncesi Türk takımının bu mücadele hırsı ve başarısı bayram hediyesi oldu bize.izlerken büyük keyif aldım.bu bölüm selim beni çok hayal kırıklığına uğrattı benim gözünden çok düştü teymuralple sohbetinde söyledikleri için.önce TÜRKİYE TAKIM RUHU sonra duygusal düşünceler.neticede Selim sadece kendi adına değil o yarışmada.

sozer
28-10-06, 23:41
METİN AYTUĞ TEYMURALP ARZU DERYA bugünkü yarışmalarda çok çok iyiydiler.hele metin çıkık omuzla gösterdiği mücadele bide karşısında pantelis olunca bizi yerimizden zıplattı.helal olsun çocuklar size.finalde yanınızdayım.umarım birleşince takım ruhumuz birlikteliğimiz bozulmaz.

a-leaf
ewet selım benı de baya hayal kırıklıgına ugrattı son yarısma show yaptı geldı bana ama onmelı olan kazanmamısdı ve kazandıkk

mrfargos
cumhuriyet bayramı öncesi Türk takımının bu mücadele hırsı ve başarısı bayram hediyesi oldu bize.izlerken büyük keyif aldım.bu bölüm selim beni çok hayal kırıklığına uğrattı benim gözünden çok düştü teymuralple sohbetinde söyledikleri için.önce TÜRKİYE TAKIM RUHU sonra duygusal düşünceler.neticede Selim sadece kendi adına değil o yarışmada.

bende anlamadım ilk elemede ilk konseyde konstantin selim senin için bırakmaya hazır oldugunu soyledi fln dedi o ne anlama geliyodu anlamadım??:fighting2

mrfargos
28-10-06, 23:44
pantelis yunan halkı bizle gurur duyacak diyo birde gormuyosun kendin rezil oldun ben bir turke yenilirsem yunanistana donemem diyen sen degılmıydın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum :dito pantelis geri kalan hayatını mogo mogo adasında surdur bence :dito

Deep.TR
Bu www.acunilicaliproduction.com olayı ne iştir ? powered by www.dizifilm.com filan diyor burada zaten 3000 tane mesaj var eğer medya yüklemeyi düşünmüyorlarsa ne anlamı var 2. bir forumun :icon_conf

a-leaf
bende anlamadım ilk elemede ilk konseyde konstantin selim senin için bırakmaya hazır oldugunu soyledi fln dedi o ne anlama geliyodu anlamadım??:fighting2

ya o kısım cok sacmaydı selım bı espırı yapmıstı adam da yunnalılar konseyınde cıddı bı sekılde anlattı yanı selımle nadya penaltı oyununda bakısmıslar selımde aday gelınce hanı bıs bıraklım yarısmaya arkada bakısalımmlı ole bsıey solmesıtı esprıı mayetınde ama yunan konseyınde farklı anlatıldı ınanmadım yanıı

sozer
28-10-06, 23:45
birleşmede sayı avantajımızı iyi kullanmalıyız.yunanlılar konseyde kaybetmelerine rağmen son konuşmaları ne kadar takım olduklarını gösterdi.

herşeye rağmen en önemlisi pantelisin lafını yemesi oldu.güç oyunlarında kim yeniyormuş gördük.kendileri bile kabu ettiler biraz geç oldu

FBuse
28-10-06, 23:48
Türkler gercekten daha güclüler, takim ruhu süper fakat ben YUNANLARI´da cok sevip-destekliyorum, favorilerim Selim-Nadya-Aytug! =)

muğlak
28-10-06, 23:48
eyyyyyyy forum ahalisi duyun sesimiiiiiiiii !!!!!!!!!!bundan soora dağda taşta havada karada en büyük favorim METİNdir....
kolunu,bacağını geçtim kafası kopsa een büyük metinnn!!!!!

o salak pantelise ağzının gözünün ve bilimum uzvunun payını verdi yaaa. helal olsun kocum be4nim...

selimin de dediiği gibi OMUZ BU OMUUUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!

muğlak
28-10-06, 23:52
BU ARADA kadirk selim de en az senin kadar dolamış onuru ağzına.
neydi o ööle onur ıstanbuldan bize büyü yaptı demeler.
aytuğu gülme krizine soktu adam ama çoook komikti yaaa. gülmekten gözümden yaş geldi. hele o onurun sözde büyü nidalarından "derya daha çok kararsın gece görse kimse tanımasın" deyişinden soora gülmekten bilincimi yitirdim galiba zira ondan soorasını bi süre hatırlamıyorum...

a-leaf
28-10-06, 23:52
her sey superdı de be ısledıgımden bıse anlamadım ya hemen bıttı tekrarı olsa super olur oyun hhakkında dusuncelerınız neler

Hilo
28-10-06, 23:53
Arkadaslar ben sonunu kacirdim yaa kim elendi melita mi pantelis mi???

sozer
28-10-06, 23:53
eyyyyyyy forum ahalisi duyun sesimiiiiiiiii !!!!!!!!!!bundan soora dağda taşta havada karada en büyük favorim METİNdir....
kolunu,bacağını geçtim kafası kopsa een büyük metinnn!!!!!

o salak pantelise ağzının gözünün ve bilimum uzvunun payını verdi yaaa. helal olsun kocum be4nim...

selimin de dediiği gibi OMUZ BU OMUUUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!

pantelisi atık izlemek zorunda kalmıycağız.birleşmede çok büyük aksilik olmazsa çoğunluk bizde pantelisi göndeririz.artık yunanistana mı döner adadamı kalır artık orasınıda pantelis düşünsün tabiki geçmişte söylediklerinide hatırlasın bi zahmet

mrfargos
28-10-06, 23:54
MUGLAK sana katılıyorum adam canını dişine taktı nasılda aldı 4 cubuguda helal olsun sana bee gercekten cocuk adada da bos durmuyo paso calısıyo balık yakalıyo ıstakoz yakalıyo benimde bundan sonra en buyuk favorim METİN sonra yinee teymur geliyo.

muğlak
28-10-06, 23:56
pantelisi atık izlemek zorunda kalmıycağız.birleşmede çok büyük aksilik olmazsa çoğunluk bizde pantelisi göndeririz.artık yunanistana mı döner adadamı kalır artık orasınıda pantelis düşünsün tabiki geçmişte söylediklerinide hatırlasın bi zahmet

valla adada mı kalır yoksa yunanistana mı gider orasını bilemiyorum ama bildiğim bişey var o da PANTELİSİN YATACAK YERİ YOK!!!!

sozer
28-10-06, 23:56
Arkadaslar ben sonunu kacirdim yaa kim elendi melita mi pantelis mi???

malesef melita elendi.ama pantelisin yoluda göründü sayılır.o da yakında gider.

muğlak
28-10-06, 23:59
MUGLAK sana katılıyorum adam canını dişine taktı nasılda aldı 4 cubuguda helal olsun sana bee gercekten cocuk adada da bos durmuyo paso calısıyo balık yakalıyo ıstakoz yakalıyo benimde bundan sonra en buyuk favorim METİN sonra yinee teymur geliyo.

ya diyorum ya alamasa bile yani yenilse bile yarıştı onların vicdanına bırakmadı ya olayı. sırf o yürekliliği gösterdiği için on numara bi adam.helal olsun koçum benimmm

BjkGirl
29-10-06, 00:00
Offf bu hafta muhtesemdik ya...helede metin harikaydi...nasil bozuldular ama...cok ama cok sevindim ve gururlandim...Cok acimasizlar yunanlar sakat diye birakmadilar...ama onlara agzinin payini cok güzel verdi metin...pantelise o kuma gömdü resmen...melitada seslerine tahamül edemiyormus kulaklarini kapasaymis o zaman...ayrica nadyayi korumalarina sevindim...ama bende yannis korusalardi daha iyi olurdu,,,cünkü nerdeyse her tartismada türkleri destekliyo genelikle...mesela biri biz simdiye kadar hic mars felan söylemedik dedi...oda engeleyen olmadiki söyleseydin felan hosuma gitti ya...ama ikinci yarismada iyikide ayagi kaydi ya...bide arzudan ikinci yarismada cok umutsuztdum...ama beni cok sasirtti...en iyi arzuyla deryaydi ikinci yarismada bence...ama sonunu kacirdim ya kim cikti acaba...bide helal olsun yarismacilarima...ama kim cikti...

stormy
29-10-06, 00:02
Acaip heyecanli super bir bolumdu..Butun yarismacilar superdi ozelliklede Metin super bir ders verdi acimasiz heriflere....

Bence Pantelisin elenmemesi iyi oldu bu bolumde neden mi?Cunku onu eleme zevki bizimkilere kaldi 7 ye 5 gule gule gule gule Pantelis efendi...aglaya aglaya gidersin ancak

Selimde kadirk gibiydi habire Onurla ugrasti durdu

stormy
29-10-06, 00:08
ben Selimin konusmalarini kadirk ya cok benzettim birden ikizi felan diye dusundum Onur adadan gitmis yarisma coktan bitmis o arkadan taklidini yapiyordu hic yakistiramadim sebep Nadiaydi demekki

Hilo
29-10-06, 00:10
sozer saol arkadasim:)

tüh yaa melita elenmis pantelis gitseydi keskee öff

BU HAFTA SÜPERDIK hele bide milli sarkimizi söledikleri an ben bagiirp eslik ettim evde!! TÜRKÜZ CUMHURIYETIN GÖGSÜMÜZ TUNC SIPERII TÜRKE DURMAK YARASMAZ TÜRK ÖNDE TÜRK ILERI!!
Herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsunn ne mutlu türküm diyene!!

sozer
29-10-06, 00:10
Siz hala anlamadınız ama orda herkes keyfinde dalgasında
Adam resmen nadia ya koruma vereceğini söyle ve takım olarak nadia ya koruma verdiler nedeninide açıkladılar.
NAdia yı her zaman yeniyorlar ve melita daha güçlü bir rakip
Bir insanın duygularını açıklaması suçmu
en azından yarışmanın yarışma olduğunu unutmuyor ve gayet güzel yarışdı
ORdaki bu tür konuşmaları çok büyütmeyelim bence

teymuralp ile selimin konuşmasını izlemedin galiba.teymuralp söylediklerine selimin verdiği cevaplar bu olayın dalgası olduğunu göstermiyor.
bir insanın duygularını açıklaması tabikide suç değil.gayet normal helede öyle bir ortamda ama duygulardan önce benim için önce takımım ve ülkem gelir.önce mantıken sonra duygusal düşünceler gelir.
yunan konseyinde konstantinin söyledikleri ise tam bir faciaydı şayet selim böyle bişey demişse (biz herşeyi izlemiyoruz ama abartmışda olabilir bilmiyorum )selim o zaman nadya çıkınca çıksn)

stormy
29-10-06, 00:14
takımım ve ülkem gelir.önce mantıken sonra duygusal düşünceler gelir.
yunan konseyinde konstantinin söyledikleri ise tam bir faciaydı şayet selim böyle bişey demişse (biz herşeyi izlemiyoruz ama abartmışda olabilir bilmiyorum selim o zaman nadya çıksınca çıkın)

Konstantin bayagi ciddiydi bunu soylerken 3 kere neredeyse tekrar etti..kadirk nin pardon Selimin cekileblilecegini kendi demis :)

sozer
29-10-06, 00:17
sozer saol arkadasim:)

tüh yaa melita elenmis pantelis gitseydi keskee öff

BU HAFTA SÜPERDIK hele bide milli sarkimizi söledikleri an ben bagiirp eslik ettim evde!! TÜRKÜZ CUMHURIYETIN GÖGSÜMÜZ TUNC SIPERII TÜRKE DURMAK YARASMAZ TÜRK ÖNDE TÜRK ILERI!!
Herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsunn ne mutlu türküm diyene!!

rica ederim arkadaşım

birleşme kaç hafta sürecek finale kaç kişi kalcak bu konuda fikri olan varmı???
en çok korkum birleşmeden sonra takımın iç çatışmaya düşmesi nadya ile selim arasında bir yakınlaşma olur vede bunu nadya kötüye kullanırsa takım birbirine karşı hale bile gelebilir umarım birşleşince bizans oyunları oynanmaz.ben güvenemiyorum çünkü yunanlılara

DiziFilmAdmin
29-10-06, 00:19
Bu www.acunilicaliproduction.com olayı ne iştir ? powered by www.dizifilm.com filan diyor burada zaten 3000 tane mesaj var eğer medya yüklemeyi düşünmüyorlarsa ne anlamı var 2. bir forumun :icon_conf

Merhaba ,
www.acunilicaliproduction.com Acun Ilıcalı ve yapım şirketine ait özel bir sitedir.
Sadece teknik destek ve yazılımı dizifilm.com tarafından yapılmıştır.

stormy
29-10-06, 00:19
ayip ya bir insanin gururuyla bu kadar oynanmaz..ne olursa olsun oyle taklitler falan yakisiyor mu..niye bu Onurla bu kadar ugrasiyorlar ? Simdi bugunku bolumde Selimin farkli olmadiginida gorduk yarismadan cikarim demis bunu soylemesi bile ayip hem Teymuralp Melita diyecekken Selim kulis yapti herkes Nadia dedi..kadirk

a-leaf
29-10-06, 00:21
Acaip heyecanli super bir bolumdu..Butun yarismacilar superdi ozelliklede Metin super bir ders verdi acimasiz heriflere....

Bence Pantelisin elenmemesi iyi oldu bu bolumde neden mi?Cunku onu eleme zevki bizimkilere kaldi 7 ye 5 gule gule gule gule Pantelis efendi...aglaya aglaya gidersin ancak

Selimde kadirk gibiydi habire Onurla ugrasti durdu

bencede pantelısı eleme zevkı bıısmkılere kaldı ılk hafta gıder bencee yannıs cok ıyıdı konseyde taktır ettım gercekten stelle yadı sanıırm turkce bılen kısın adaya gelmesı sohbet etmesı falan oldukca hoştuu bence yunnalıların da stelle yı turkce bılen kısı elemesı bence cok yanlıstı ama bı yandanda haklılardı 2 ulke arasında seyy yapabılırsı ama bence yapmazdı onlar ole dusundu ama belkıde ole olabılırdı ama ellednıgı ıyı oldu bencee

mrfargos
29-10-06, 00:23
kadirk haftanın en iyisi selimdi dimi :dito superdi yarım tas yerine tası full sekılde tasıdı off:d ya ben selimi severken senin bu asırı tepkin bende selime karsı bir antipati olusturdu kardeş kusura bakma
hala selim diyosun tabi en iyi guclu yarısmacılarımızdan ama bu haftaya damgasını vuracak bisey yapmadı ayrıca selim teymur konusmasını izledinmi bilmem ama orda selim cok yanlıs konustu nadya için olurum demedigi kaldı

sozer
29-10-06, 00:24
ayip ya bir insanin gururuyla bu kadar oynanmaz..ne olursa olsun oyle taklitler falan yakisiyor mu..niye bu Onurla bu kadar ugrasiyorlar ? Simdi bugunku bolumde Selimin farkli olmadiginida gorduk yarismadan cikarim demis bunu soylemesi bile ayip hem Teymuralp Melita diyecekken Selim kulis yapti herkes Nadia dedi..kadirk

bu bölümde takımda bir birlik vardı.tabikide hepsi selimin dediğini yapacak insanlar değil ama arkadaşları için nadya dediklerini düşünüyorum çünkü yannis veya melita diyecekde çok kişi vardı.madem selim nadyaya göre oyunda kalmayı belirliyor nadya elendiğinde yarışmadan o da ayrılsın

stormy
29-10-06, 00:25
Pantelisin o tavugun kafasini koparisi halen aklimda..Adam anormal sorunlu kesin..tavugun kafasini o sekilde koparan herseyi yapar..Umarim dokunulmazlik yarismasini birlesemeden sonra ilk kazanan o olmaz..o kazanirsa onu gonderemezler..

mrfargos
29-10-06, 00:26

kadirkkk hane diyodun yaa selim onur gibi arkasından konusmadı yuzune konustu delikanlı gibi diyodun eee noldu simdi arkasından dalga gecmesi onur un iyimi dalga gececek baska konu yokmuydu bende anlamadım stormy bu onur u niye bu kdr kafaya takti kadirk ve selim:dito

muğlak
29-10-06, 00:27

ya demedi ööle yaaa:( çocuk espri yaptı yunanlı sunucu da adamlara moral vermek için lafı ööle çevirdi. allah allah hangi türk ööle der yaa. hem eğer ööle bişey demiş olsa kızın kaç penaltısını kurtardı aaa.
ya biz metini konuşsak artık bıraksak selimi???

sozer
29-10-06, 00:28
kadirk haftanın en iyisi selimdi dimi :dito superdi yarım tas yerine tası full sekılde tasıdı off:d ya ben selimi severken senin bu asırı tepkin bende selime karsı bir antipati olusturdu kardeş kusura bakma
hala selim diyosun tabi en iyi guclu yarısmacılarımızdan ama bu haftaya damgasını vuracak bisey yapmadı ayrıca selim teymur konusmasını izledinmi bilmem ama orda selim cok yanlıs konustu nadya için olurum demedigi kaldı

kesinlikle katılıyorum o konuşmada selim beni çok hayalkırıklığına uğrattı.üstünede konseyde duyduklarımız bu yarışma survivor love story değil

megasurvivor
arkadaşlar konstantin bu son konsey dedi birleşmeden sonra konsey olmayacak galiba diğer survivorlarda birleşmeden sonra herkes kendi adına yarıştığı için kaybeden gidiyordu diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltin lütfen.eğer öyleyse yarış esas şimdi daha heyecanlı olacak

Deep.TR
Merhaba ,
www.acunilicaliproduction.com Acun Ilıcalı ve yapım şirketine ait özel bir sitedir.
Sadece teknik destek ve yazılımı dizifilm.com tarafından yapılmıştır.

Açıklama için teşekkürler, madem kısıtlıda olsa böyle organik bir bağ oluştu, yapımcı firmaya izleyicilerin en az yunan sitesi kadar detaylı bir site istediklerini iletirseniz sevinirim... 2 gram bilgi bulucam diye adamların kargacık burgacık harfleriyle uğraşmaktan sinirlerim bozuldu...

Saygılar, sevgiler...

a-leaf
ya bence bugun elenmesı gereken bı kısı varsa yunnalılardan nadyaydı selım nadya dedı sankı herkezın demesınde selımın bıras etkısı var yanı hanı nadya deyın dıe degılde nadya nadya falan dıııınce ya bılmıorum kıs hıc ınandırıcı gelmıoo sempatık gusel falan ama bence bırlesmede turklerın userıne oynıcakk

mliSrkan
29-10-06, 00:29
Slmm arkadaşlarr kazanmışız çok mutlu olduum :D sadece Stellanın elendiğini gördüm bide melitanın...nasıl oldu tam bilmiyorum :D

METİN pantelisi yenmişşşş !!! HELAL OLSUUNN YAA SÜPERR !!! Aytuğ ve Teymurlpte yenmişler...Süper bi hafta oldu birleşmeye 7-5 gidiyoruz demek...;) umarım birleşmede teker teker elenir yunanlılar :D

mliSrkan
29-10-06, 00:31
kadirk yine selimi anlatıo galiba :D cidden komik yani...

bu arada şuan geçen haftanın özeti var...Çiğdem kendi isteğiyle gitmiş yaa...doğru düşünmüşüz...:(

stormy
29-10-06, 00:31
kadirkkk hane diyodun yaa selim onur gibi arkasından konusmadı yuzune konustu delikanlı gibi diyodun eee noldu simdi arkasından dalga gecmesi onur un iyimi dalga gececek baska konu yokmuydu bende anlamadım stormy bu onur u niye bu kdr kafaya takti kadirk ve selim:dito

kadirk nin selimle bir bagi oldugunu dusunuyorum yoksa sabahtan aksama kadar burada Onuru konusan baska kimse yok..ya Selim bir kere son yarismada iyi degildi, Acun ne dedi ozellikle Derya Arzu ve Ipek iyiydi dedi..Selim geri kaldi galiba orada Nadia yi falan gordu :):)

beyonce_lili
29-10-06, 00:33
arkadaslar bugun ben izleyemedim ya kisaca bana onemli olaylari madde seklinde ozetler misiniz???

a-leaf
29-10-06, 00:33
ya bence bugun elenmesı gereken bı kısı varsa yunnalılardan nadyaydı selım nadya dedı sankı herkezın demesınde selımın bıras etkısı var yanı hanı nadya deyın dıe degılde nadya nadya falan dıııınce ya bılmıorum kıs hıc ınandırıcı gelmıoo sempatık gusel falan ama bence bırlesmede turklerın userıne oynıcakkE

mrfargos
29-10-06, 00:34
arkadaşlar konstantin bu son konsey dedi birleşmeden sonra konsey olmayacak galiba diğer survivorlarda birleşmeden sonra herkes kendi adına yarıştığı için kaybeden gidiyordu diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltin lütfen.eğer öyleyse yarış esas şimdi daha heyecanlı olacak

ya bende oyle biliyorum ama konseyde olacak sanırım hatırlarsan pantelis selimin adını yazıyodu bu ada bizim adamız tarzında bisey diyodu ilk fragmanda hatırlıyomusun?

stormy
29-10-06, 00:36
Masallah hic toz kondurmuyor ne elestiri yapilsa hemen avukatligini yapiyor..Yarisma devam ediyor daha birsey belli degil Selim su doldururken yalandan tastan su icmeye falan calisiyrodu orada geri kalacagiz falan dedik..Tonton yannis bile acaip hizliydi..Nadia yla goz gozemi geldi ne orada :img-hyste

mrfargos
kadirk nin selimle bir bagi oldugunu dusunuyorum yoksa sabahtan aksama kadar burada Onuru konusan baska kimse yok..ya Selim bir kere son yarismada iyi degildi, Acun ne dedi ozellikle Derya Arzu ve Ipek iyiydi dedi..Selim geri kaldi galiba orada Nadia yi falan gordu :):)

ya stormy bu belli bisey aynı seyi dusunmekten sıkıldım dile getirmıyorum artık:dito en azından arkadaşı fln:d

sozer
merak etme oranın survivor olduğunu bildikleri için o adadalar
orayı show programı sananlar yada love story sananlar gitti adadan.

Adam hoşlanıyor beğeniyor belli ediyor söylüyor
ama bunun için takımını satmıyor yarışıyor başarıyor ve takım için hala daha vazgeçilmez bir parça

bence bunu birleşmede daha net göreceğiz takımın yanındamı olacak nadyanınmı umarım söyledikleri doğrultusunda olmazda biz yanılırız

muğlak
29-10-06, 00:40
ya sen yenimi düşünüyorsun daha selimle bir bağım olduğunu
bayadır düşünyorsun sanıyordum..:img-haha: :img-haha:

merak etme canım sabahdan akşama kadar ben burda değilim
hem ben onuru konuşmuyorum unutmaya çalışdıkça siz birşeyler çıkartıyorsunuz... Acun şimdi derya arzu ve ipek iyiydi dedi okkkk doğru dedi ve hemen bunu buraya yazdınız. Ama Acun onurun elendiği gün dedikleri için acunun onur için dediklerini kabullenmediniz acunu yerden yere vurdunuz.

Evet selim geride kaldı ama tası dolu götürmeyi başardı
yannis selimi geçeyim derken düştü öncekindede tasın yarısını döktü taktik kazandı demiiiiiii...... Nadia yı görüpte karşısında ağlamaktan iyidir bazı şeyler:img-haha:

siz uğraşmayın selimle rahat olun

valla ben de selimi seviyorum...
ama arkadaşım rahat olun diyosun da en rahatsız senmişsin gibi görünüyor.
baksana herşeye cevap yazıyorsun.
bırak yaaa.
rahat ol!!!:):):)

stormy
29-10-06, 00:40
ya sen yenimi düşünüyorsun daha selimle bir bağım olduğunu
bayadır düşünyorsun sanıyordum..:img-haha: :img-haha:

merak etme canım sabahdan akşama kadar ben burda değilim
hem ben onuru konuşmuyorum unutmaya çalışdıkça siz birşeyler çıkartıyorsunuz... Acun şimdi derya arzu ve ipek iyiydi dedi okkkk doğru dedi ve hemen bunu buraya yazdınız. Ama Acun onurun elendiği gün dedikleri için acunun onur için dediklerini kabullenmediniz acunu yerden yere vurdunuz.

Evet selim geride kaldı ama tası dolu götürmeyi başardı
yannis selimi geçeyim derken düştü öncekindede tasın yarısını döktü taktik kazandı demiiiiiii...... Nadia yı görüpte karşısında ağlamaktan iyidir bazı şeyler:img-haha:

siz uğraşmayın selimle rahat olun

herhalde Acunun her dediginide onaylayacak degiliz..Biz objektif yaklasirken olaylara sen bazilarinin yaptigi yanlislari savunarak o kisilere yada kendine sadece muhalefet yaratiyorsun :)Kimsenin Selimle ugrastigi yok burada herkesin hatasi soyleniyor tabi bir tek sen soyleyemiyorsun ne hikmetse orasi ayri mevzu :dito

mliSrkan
29-10-06, 00:41
ya demedi ööle yaaa:( çocuk espri yaptı yunanlı sunucu da adamlara moral vermek için lafı ööle çevirdi. allah allah hangi türk ööle der yaa. hem eğer ööle bişey demiş olsa kızın kaç penaltısını kurtardı aaa.
ya biz metini konuşsak artık bıraksak selimi???

AYNENN YAAA !!! Hep böyle şeylerde "biri" ne yapıo edio konuyu selime getiriooo !!! yeter yaa !

mrfargos
29-10-06, 00:43
bence bunu birleşmede daha net göreceğiz takımın yanındamı olacak nadyanınmı umarım söyledikleri doğrultusunda olmazda biz yanılırız

kadirk sana bisey soracam selim nadya için takımından sogur hep onla vakit gecirirse hiç bir iş yapmassa hala savunacakmısın ne diceksin yuru be olm nadyayla ask yasa bosver yarısmayı survivor yarısmasını flnmi diceksin:dito

megasurvivor
ya bende oyle biliyorum ama konseyde olacak sanırım hatırlarsan pantelis selimin adını yazıyodu bu ada bizim adamız tarzında bisey diyodu ilk fragmanda hatırlıyomusun?

hatırlayamadım zaten bu gece heyecandan tüm bildiklerimi unutacak safhaya geldim.

bu arada final panamada olacaktı galiba ama eğer 1 Türk 1 yunanlı finale kalacaksa benim başka bir önerim var kıbrıs ta ledra palas ta bir oyun düzenlensin her iki taraftanda seyirciler gitsin orada yarışmacıları desteklesin böylesi daha heyecanlı olur.biz KKTC'den gireriz onlar da rum kesiminden girerler.

stormy
Yarisma baslarken dikkat ettinizmi hep Genel Izleyici yazardi altina bu sefer 7 yas ve uzeri Icerik: Siddet ve Korku uyarisi koymuslardi hic alaka kuramadim neresi siddet neresi korku ya...

muğlak
29-10-06, 00:44
Yarisma baslarken dikkat ettinizmi hep Genel Izleyici yazardi altina bu sefer 7 yas ve uzeri Icerik: Siddet ve Korku uyarisi koymuslardi hic alaka kuramadim neresi siddet neresi korku ya...

pantelisin gözleri yeteri kadar korku salıyo. o gitsin gene genel izleyici yazar bak gör:)

Deep.TR
29-10-06, 00:44
ya bence bugun elenmesı gereken bı kısı varsa yunnalılardan nadyaydı selım nadya dedı sankı herkezın demesınde selımın bıras etkısı var yanı hanı nadya deyın dıe degılde nadya nadya falan dıııınce ya bılmıorum kıs hıc ınandırıcı gelmıoo sempatık gusel falan ama bence bırlesmede turklerın userıne oynıcakk

Hey Allahım ya .... kızlar ne istiyorsunuz şu Nadyadan :img-angel , bırakın kalsında bizimde yarışmayı izlemek için bir nedenimiz olsun yawww :icon_twis

a-leaf
29-10-06, 00:46
genel ısleyıcı dedıı ya da ben yanlıs gordum bu arda seye dıkkat ettınızmı aytuğ son kırmızılı sopayı aldı nadia da elınden almaya calsıtı :D:D koptum resmen

mrfargos
29-10-06, 00:48
ya bizene onur dan kardeşim stormy bu bizi onurun akrabası yaptı kendisinin selimle bagını desifre etmek için:dito bize karsı koz olarak onuru kullanıyo cok komik banane nadya ühühühüh den onur gitti banane sen gercekleri gor birazz diger yarısmacılar var bak ordaa mesela bu hafta METİN vardı ne bilim TEYMUR iyi yarıstı DERYA iyiydi illa selim selim selim:D

jade_tuana_89
29-10-06, 00:49
süper bi bölümdü ya iki oyunu da kazandık ödülde süperdi valla Metin'in pantelis'i yendiği bölümde gözlerim doldu Türk-Yunan olayı değil sağlık sorunu olan bi insana acımasızca davranışları yüzünden.Bi de üstüne üstük hemen Metin'i seçti.Ama Allah büyük helal olsun Metin'e.
Stella hep bana soğuk gelirdi,çok şekermiş.Çok tatlı Türkçe konuşuyor.
Platonas'ın birleşmede yer almasına çokkk sewindim:)
Nadia çok tatlı,sempatik bi kız ama bizim erkekler yüzünden bööle adada kala kala sonunda yarışmayı kazanırsa şaşırmayın:D

jade_tuana_89
29-10-06, 00:49
ya aytuğa çok üzüldüm ayrıca yazık ya:(

mrfargos
29-10-06, 00:51
ileriyi görmeden konuşmak benim yeteneğim değil
benim için TÜRK MİLLETİ ve TÜRKİYENİN kazanması önemli
belli bir kişiye odaklı değil öyle birşey yaparsa şayet umarım elenirki TÜRK lere ayak bağı olmaz.:img-grin2

kadirk pardon kardeş bu lafı duydum bidaha ustune gitmeyecem gel barısalım:dito

a-leaf
Hey Allahım ya .... kızlar ne istiyorsunuz şu Nadyadan :img-angel , bırakın kalsında bizimde yarışmayı izlemek için bir nedenimiz olsun yawww :icon_twis

ben kısdean ne ıstım ya :D oynuo resmen tamam sempatık gusel bısımkılerle ıyı anlasıoo oke ama oynuooo bı de yannıse bak yannısde sempatık yıne bıısmkılerle anlasıooo ama yannıs bı nadya gıbı degıl bence bılmıorum artık ama her seyı gorucez bırlesmede

stormy
Metin bu yarismada en cok takdiri hakkediyor bence o acimasizlar cocugun kolunun durumunu bile bile kazanmak icin cocugu riske ettiler..bence Yunan erkekleri tembel ya hicbir is yapmiyorlar..Pantelis diyorki Mango topluyorlar bize curugunu getiriyorlarda bla bla eee senin elin ayagin ne ise yariyor gidip sende topla..anca kafasini bozmus Turklerle..Simdi Ipek yemek yapsa bizimkiler balik tutsa bu onuda yemez..:)

mliSrkan
29-10-06, 00:53
ya aytuğa çok üzüldüm ayrıca yazık ya:(

ne oldu Aytuğaa ??? ben izleyemedim de :(

a-leaf
29-10-06, 00:53
Metin kötü yarışdı demedim zaten mükemmeldi 4 sopayıda aldı
AYtuğ mükemmeldi 4 sopayıda aldı
Teymur o kadar iyi değildi 3 sopada kaldı allahdan yunanlıda iyi değildi 1-0 geride kalabilirdik ama 3 sopayı yunanlıdan önce alması çok güzeldi.

sen körmüsün biraz önceki yorumlarımda yarışmacılar ile ilgili düşüncelerimi kaç kere söyledim iyi oku.......

ya bence seyy olabılır ılk teymur ve platonasda sopa baya gerıde olmus olbılır baktılar alınmıoo falan bıras daha yakına getırmıs olabırlermı acaba sacamaladım galıba ama olabılırde ne bılım teymur alamadı aytuğ aldıı ama

muğlak
29-10-06, 00:54
Metin bu yarismada en cok takdiri hakkediyor bence o acimasizlar cocugun kolunun durumunu bile bile kazanmak icin cocugu riske ettiler..bence Yunan erkekleri tembel ya hicbir is yapmiyorlar..Pantelis diyorki Mango topluyorlar bize curugunu getiriyorlarda bla bla eee senin elin ayagin ne ise yariyor gidip sende topla..anca kafasini bozmus Turklerle..Simdi Ipek yemek yapsa bizimkiler balik tutsa bu onuda yemez..:)

yemesine vakit kalmiicak ki zaten. bizimkiler ilk elemede postalarlar bunu. bu da arka tarafına baka baka gidecek... nereye gidecekse. yunanistana dönemezmiş peh peh pehhhh

mliSrkan
29-10-06, 00:54

evet bunu merak ediyorum..birleşmeden sonra pantelis Türklerin tuttugu balıklardan yada pilavdan falan yiyecek mi acaba :D

a-leaf
29-10-06, 00:55

:D:D:D ben turk pızzası yemem dıen adam acaba gıdıpte bsıım yaptıgımız yemeklerden yıyecekmı cok merak edıorum yaa ::D:D:D:D

jade_tuana_89
29-10-06, 00:55
aytuğ hastalandı ateşi çıktı 39.5 a apandistinde sorun var galiba haftaya görücez bakalım

posh
29-10-06, 00:56
bu akşamki bölümde metine hayran oldum ya one hırstı hepsi şok oldu demekki biz kırık kol çıkık kol hiç farketmiyo üstünüz!!selimi seviyorum ama kızmaya başladım onur nadyadan hoşlanırken dalga geçiyodu şimdi onurun haline düştü onuru elemesinin tek nedeni nadyaymış demek ben inanmak istemiyordum ama öleymiş!!çiğdemin gitmemesi lazımdı bence geçen hafta ama yinede ii iş çıkardılar arzuda şaşırttı beni!!birleşme nasıl olcak bakalım merak ediyorum..selim evlenme teklifi falan etmesin nadyaya olurmu olur:img-grin2

muğlak
29-10-06, 00:57
:D:D:D ben turk pızzası yemem dıen adam acaba gıdıpte bsıım yaptıgımız yemeklerden yıyecekmı cok merak edıorum yaa ::D:D:D:D

ipek vermez ki zaten...
pizza için de ölürüm de vermem diyodu ya:):):)
bu salağın almaması değil de bizimkilerin vermemesi sorun olacak.
ama biz vicdan sahibi insanlarız. verirler gene de yaaa. bu da gururmuş yunanlu damarıymış hiçbişey dinlemez yunan adasındaki gibi anca yer içer

sozer
29-10-06, 00:58
aytuğ hastalandı ateşi çıktı 39.5 a apandistinde sorun var galiba haftaya görücez bakalım

aytuğa ben de çok üzüldüm acısından resmen ağladı.o haline rağmen kazandı yarışmayı gerçekten bizim oyuncularımıza helal olsun kırık çıkık olsada mücadeleyi bırakmıyorlar

stormy
29-10-06, 00:58

icine tukurmuslerdir diye yemez hem yerse tukurudugunu yalar sonra..rezil olur sonra :)

a-leaf
29-10-06, 00:59
ben en cok bırlesmede seyı cok merak edıorum mesala turkler yemek yapcaklar kendılerı yıyecekler aynı sekılde yunnalılar ayrı ayrı barınaklarda kalcaklar bole bıse yapmazlar herhalde yunanlılar konusuolardı nasıl doycaz bu kadar kııs falan onlar bole bıse yapmıcak gıbı gosukuolar bısımkıler zaten yapmaz en cok pantelsı merak edıorum acaba kendınne ayrı barınak mı yapcan ben turklerın oldugu yerde yatmam falan dıee :D:D

Deep.TR
29-10-06, 01:00
ben kısdean ne ıstım ya :D oynuo resmen tamam sempatık gusel bısımkılerle ıyı anlasıoo oke ama oynuooo bı de yannıse bak yannısde sempatık yıne bıısmkılerle anlasıooo ama yannıs bı nadya gıbı degıl bence bılmıorum artık ama her seyı gorucez bırlesmede

eh be alef kardeş... güzel diyorsun, sempatik diyorsun daha ne olsun işte eğlenip gidiyoruz o ekranın o tarafında, biz bu tarafında... elleşmeyin bakiim nadyaya :img-grin2

Bu arada nadya ne zaman bayıldı ya ? iki dakika kahve almaya gittik geldik Pandelis sende düştün bayıldın filan diyo kıza :icon_cry: o olay ne zaman oldu ????

cadii_sheker
29-10-06, 01:01
aytuğun durumuna bnde çok üsldm kız bacağını falan gösterdi sinek ısırmış galiba selim de onuru çekiştirdi bayaa ama komkti :img-grin2
bide nadya bnm de hoşuma gitmio ikiyüzlü gibi stratejim yok dio ama nese çıkar kokusu...bnce yunnlılardan en iisi demiim ama onun gibi bişi pantelis adamn net bi tavrı var dierleri gibi diil.

sozer
29-10-06, 01:02
ben en cok bırlesmede seyı cok merak edıorum mesala turkler yemek yapcaklar kendılerı yıyecekler aynı sekılde yunnalılar ayrı ayrı barınaklarda kalcaklar bole bıse yapmazlar herhalde yunanlılar konusuolardı nasıl doycaz bu kadar kııs falan onlar bole bıse yapmıcak gıbı gosukuolar bısımkıler zaten yapmaz en cok pantelsı merak edıorum acaba kendınne ayrı barınak mı yapcan ben turklerın oldugu yerde yatmam falan dıee :D:D

metin bol bol balık tutuyor bu balıklardan yunanlılardan nasiplenir neticede biz vicdan sahibiyiz.nedemi atalarımız biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

a-leaf
29-10-06, 01:03
aytuğa ben de çok üzüldüm acısından resmen ağladı.o haline rağmen kazandı yarışmayı gerçekten bizim oyuncularımıza helal olsun kırık çıkık olsada mücadeleyi bırakmıyorlar

ya ben aytuga cok usuldum ama bu oyunda olmaması cok ıyı oldu aslında cunku oyunda tahtanın altından gecme yerınde cok zorlanırdı ya usun boylu oldugu ıcın yaa yunnalılarda mesala amfrıkratıs zorlandı aslında bıde ordan kazandık orda cok yavastıı yannıse cok sasırdım o tahtanın altından nasıl geccek dıe helal olsun oda kısaydı bı oda avantaş arzu superdı deryada ıpek bıras yavas kaldı ama sorun olmadıı

stormy
29-10-06, 01:03
Bence Yunanlilarda ilk elemede Pantelisin adini diyecekler cunku bizden 7 kisi var onlardan 5..geri kalan 4 u Turkler cok oldugu icin guvenlerini kazanmak icin onu yollayacaklar diye dusunuyorum...cunku onu sevmiyorlar ayrica artik yarisma bireysel dokunulmazligi alan kalacak..ama tabiki ilk basta bizimkiler mumkun oldugu kadar onlardan yollamaya calisirlar tabi birileri Truvali Heleni gormus gibi sasirmazsa :img-hyste

muğlak
29-10-06, 01:04
merak ediyorum acaba hala pantelis kardeş türklerin galibiyetlerine tesadüf diyo mudur yaaa.
der mi der valla pantelis bu herşey beklenir:):):)

a-leaf
29-10-06, 01:06
eh be alef kardeş... güzel diyorsun, sempatik diyorsun daha ne olsun işte eğlenip gidiyoruz o ekranın o tarafında, biz bu tarafında... elleşmeyin bakiim nadyaya :img-grin2

Bu arada nadya ne zaman bayıldı ya ? iki dakika kahve almaya gittik geldik Pandelis sende düştün bayıldın filan diyo kıza :icon_cry: o olay ne zaman oldu ????

o kısmını anlamadım bende sanırım su sopa oynunda dustuler ya onun userıne konsutular onuu

muğlak
29-10-06, 01:07
o kısmını anlamadım bende sanırım su sopa oynunda dustuler ya onun userıne konsutular onuu

kızcaaazın tansiyonu düştü takım arkadaşları kaldırdılar o platformdan. iki kişi geldi biri bi kolundan diğer diğer kolundan tutup kaldırdılar. ama tv. fazla göstermedi

mrfargos
29-10-06, 01:09
merak ediyorum acaba hala pantelis kardeş türklerin galibiyetlerine tesadüf diyo mudur yaaa.
der mi der valla pantelis bu herşey beklenir:):):)

muglak pantelisin konseydeki konusmasını dinledinmi?
dediki
metinin omuzunun sorunlu oldugunu biliyordum ama geri cekılmek istediklerinde takım arkadaslarım onun illa yarısmasını istedi bnm için farketmezdi sonucta metin yarısmaya karar verdi ve cok iyi yarıstı ben arkama baktıgımda yıldırım gibiydi fln dedi adam kendinede ozelestiri yapıyor ezildigini kabul etti resmen pantelis amca:dito

BeatriXx
Kadirk bi kes artık Ciddi ciddi Baydın ya...
Kimsenin SeLime Bişy dediği yok..ne garip bi İnsansın ya..
aLLah çevrendekiLere sabır versin..
kLavyen Falan bozuLsada Giremesen Keşke..
!.....
Ben zaten artık girmeyi düşünmüorum pek buraya
ama girenlere acıorum...Herşeyin bi Dozu var ya!

Çok güzeL bi böLümdü ÖnceLikLe..

Metin Sana "heLaL Olsun" diOrum !
seni Orda kOLun yüzünden KüçümseyenLere güzeL cvbtı.....

...SeLimmm... Sen zaten Herşeyinle Süpersin!....Kalite;)

Oh! valla 7-5 süper ya... (;

ii Geceler ii SohbetLer SağLıcakla!.....

a-leaf
kızcaaazın tansiyonu düştü takım arkadaşları kaldırdılar o platformdan. iki kişi geldi biri bi kolundan diğer diğer kolundan tutup kaldırdılar. ama tv. fazla göstermedi

hııııııııııı o sahneyı gordumde orda bayıldıgını bılmıodum da kalkarken guluodu falan takrarı olsa ıste muhtesem olcak kacırıoruz arda bole seylerı ya bu hafta nadya sopa oynunda benı cok guldurdu son aytıgın aldıgı sopayı nasıl elınden aldıgını gordunuzzmu koptum resmen yaa

dodo51
29-10-06, 01:10
slm arkadaşlar bu akşamki bölüm gerçekten çok güzeldi özellikle 2 oyunuda kazanmamız harika oldu
yunanlıların stella yı elemeleri bizim açımızdan iyi oldu çünkü türkçe bilmesi hem iyi hem kötü bizden aldığı haberleri onlara yetiştirebilirdi ya da yunan erkeklerin dediği gibi onlardan haberleri bize getirebilirdi ve bizim adamızı ziyarettide çok tatlıydı ...
bakalım haftaya ilginç bir bölüm bizi bekliyor dost düşman haftaya ortaya çıkar herhalde...

sozer
29-10-06, 01:10
2 noktayı belirtmek istiyorum

dalga geçen tek selim değildi bütün takım hatta acun bile dalga geçiyordu
çünkü platonik olan bir aşkı karşılılıklı gibi gösterip her dakika bundan bahsederek ada sakinlerinin huzurunu kaçırmışdı.:img-elvis
Ayrıca onuru sadece selimin oyu elemedi arkadaşım 8 oyla elendi ve hepside nadia ya aşık değildi zannedersem.:img-haha:

Diyecek başka şey yok

ne seni ne selimi nede onuru tanırım birinin taraftarıda değilim favorim var teymuralp ama neticede TÜRKİYE den birinin kazanmasını istiyorum bu selim derya başkası olsun farketmez.ama burası survivor hakkındaki düşüncelerimizi belirttiğimiz bir forum vede son 4-5 gündür giriyorum ve de yorum yazmaya başladım.ama senin selimle ilgili bir yazı gördüğünde hemen atağa geçmene bir anlam vermiş değilim.herkes herşeyi düşünebilir.bugünkü selim hakkındaki düşündüklerimizde bugünkü bölümden sonra gelişen yorumlardı selimin söyledikleri üzerine konuşuyoruz olmayan birşeyi yazmıyoruz.selim-nadya ve takıma etkilerini gelecek günlerde izleyeceğiz

stormy
29-10-06, 01:11
kadirk ya itiraf et iste ya akrabasisin yada cok yakin bir arkadasi , artik degilim laflarina inanmiyorum..bu forumda sevdigi artistleri bile kimse bu kadar savunmuyor ya :) Selimle kimsenin derdi yok sen toz kondurmayip savundukca Selim lafini gorup birseyler hemen yazinca antipati olusturuyorsun..muhalefet yaratiyorsun

posh
2 noktayı belirtmek istiyorum

dalga geçen tek selim değildi bütün takım hatta acun bile dalga geçiyordu
çünkü platonik olan bir aşkı karşılılıklı gibi gösterip her dakika bundan bahsederek ada sakinlerinin huzurunu kaçırmışdı.:img-elvis
Ayrıca onuru sadece selimin oyu elemedi arkadaşım 8 oyla elendi ve hepside nadia ya aşık değildi zannedersem.:img-haha:

Diyecek başka şey yok

en çok selim dalga geçti ama onurun durumuyla.söylediğim gibi selimi seviyorum ama oda çok sık bahsetmeye başladı nadyadan.onurada kızıyodum sürekli ondan bahsetmesinde.herkes bişeyler diyince sanane sanane ben nadya dicem diyip durdu benim sinir olduğum şey nadyayı çok abartıyolar!!

muğlak
muglak pantelisin konseydeki konusmasını dinledinmi?
dediki
metinin omuzunun sorunlu oldugunu biliyordum ama geri cekılmek istediklerinde takım arkadaslarım onun illa yarısmasını istedi bnm için farketmezdi sonucta metin yarısmaya karar verdi ve cok iyi yarıstı ben arkama baktıgımda yıldırım gibiydi fln dedi adam kendinede ozelestiri yapıyor ezildigini kabul etti resmen pantelis amca:dito

valla onlar bana son dakika sempatikliği gibi geldi.
çünkü daha önce takımları iyi giderken demişti ki birleşmede türklere iyi davranırım. sorun yaratmam.
hatta nadia da pantelis ikili oynuyor birleşmede bu milliyetçi saçmalıkları bırakacağını söyledi demişti. ben bunları hazırlık olarak düşünüyorum. sempatik görünmeye çalışıyo. sonuçta kızlara karşı yunan adasını da kışkırtıp kendi yerini sağlama alan o. bizimkileri de bi şekilde etki altına alabimeyi umuyo bence...

Deep.TR
29-10-06, 01:12

yazık :icon_cry: adam utanmadan birde bunun üstüne konuşuyor:icon_evil neyse 4 gün sonra gidiyor nasıl olsa:dito

muğlak
29-10-06, 01:14
hııııııııııı o sahneyı gordumde orda bayıldıgını bılmıodum da kalkarken guluodu falan takrarı olsa ıste muhtesem olcak kacırıoruz arda bole seylerı ya bu hafta nadya sopa oynunda benı cok guldurdu son aytıgın aldıgı sopayı nasıl elınden aldıgını gordunuzzmu koptum resmen yaa

dedim zaten o sahnede yuh be nadia çamura yatmak bööle bişey olsa gerek...
ama aytuğ düşürmüş nadia da kapmak istemiş olabilir de yani. kızın günahını almayalım...

muğlak
ama aytuğ düşürmüş nadia da kapmak istemiş olabilir de yani. kızın günahını almayalım...

gerçi o da saçma yavvvv

posh
29-10-06, 01:15
kadirk ya itiraf et iste ya akrabasisin yada cok yakin bir arkadasi , artik degilim laflarina inanmiyorum..bu forumda sevdigi artistleri bile kimse bu kadar savunmuyor ya :) Selimle kimsenin derdi yok sen toz kondurmayip savundukca Selim lafini gorup birseyler hemen yazinca antipati olusturuyorsun..muhalefet yaratiyorsun
katılıyorum sana ben pek sık yazmıyorum buraya ama okuyodum hep..
kadirk arkadaşım ayrıca kötü birşey demedim müsade ette eleştirme hakkımızda olsun biraz!

cadii_sheker
29-10-06, 01:16
valla onlar bana son dakika sempatikliği gibi geldi.
çünkü daha önce takımları iyi giderken demişti ki birleşmede türklere iyi davranırım. sorun yaratmam.
hatta nadia da pantelis ikili oynuyor birleşmede bu milliyetçi saçmalıkları bırakacağını söyledi demişti. ben bunları hazırlık olarak düşünüyorum. sempatik görünmeye çalışıyo. sonuçta kızlara karşı yunan adasını da kışkırtıp kendi yerini sağlama alan o. bizimkileri de bi şekilde etki altına alabimeyi umuyo bence...

onlarn grupta parçalandı zaten kızlar erkekler die ama sanırsam nadya tek kaldı o da türklere yamancak kesn birlşmede...pantelis in haklı olduğu yerlerde var mesela bizmkiler gerçekten de çok milliyetçi davranıorlar onuncu yıl marşları fln

mliSrkan
29-10-06, 01:17
Kadirk bi kes artık Ciddi ciddi Baydın ya...
Kimsenin SeLime Bişy dediği yok..ne garip bi İnsansın ya..
aLLah çevrendekiLere sabır versin..
kLavyen Falan bozuLsada Giremesen Keşke..
!.....
Ben zaten artık girmeyi düşünmüorum pek buraya
ama girenlere acıorum...Herşeyin bi Dozu var ya!

Çok güzeL bi böLümdü ÖnceLikLe..

Metin Sana "heLaL Olsun" diOrum !
seni Orda kOLun yüzünden KüçümseyenLere güzeL cvbtı.....

...SeLimmm... Sen zaten Herşeyinle Süpersin!....Kalite;)

Oh! valla 7-5 süper ya... (;

ii Geceler ii SohbetLer SağLıcakla!.....

işte bu yaaa !!! bak kadirk sadece Onur sevenler karşı değil sana ! diyordum bunu zaten !

stormy
29-10-06, 01:18
Pantelis yarismaya Turklerle tartismaya geldim dedi yarismak icin gelmemis bence Yannis ile Nadya ona karsi oy kullanacaklar ve bol bol bizimkilerle Pantelis tartismasi izleyecegiz..Derya Teymuralpe yaptigi gibi Pantelisede yaparsa Pantelis altina yapar adada sonra :)

Nadyanin kolyesini herkes takmisti o takmamisti

muğlak
29-10-06, 01:18
onlarn grupta parçalandı zaten kızlar erkekler die ama sanırsam nadya tek kaldı o da türklere yamancak kesn birlşmede...pantelis in haklı olduğu yerlerde var mesela bizmkiler gerçekten de çok milliyetçi davranıorlar onuncu yıl marşları fln

e kışkırtmasın canım o da. ada hayatı başladığında hiçbi türk yunanlıya düşman değildi. pantelis çıktı ben türkleri sevmem dedi. türk pizzası yemem dedi. bi yunanlı türke yenilirse memleketine dönemez dedi kışkırttı.
hem son yaptıkları insanlığa sığmayacak bişeydi yaaa. adamın sağlık sorunu var yani olacak şey mi??? hiç vicdan yok bunlarda...
ama metin türkün cevabını tokat gibi indirdi pantelisin yüzüne

Deep.TR
29-10-06, 01:19

Ya sorma o sahnede bende koptum telefonla konuşuyordum öyle bir kahkaha atıp fırlamışımki telefon uçtu gitti kenarı çatladı :img-grin2 Nadya bir telefon borçlusun bana çocuğum ona göre yani....:fighting2

posh
ayrıca bişi sorucam yunan sunucu dedi ya nadyaya selim senin için yarışmayı bırakıcaktı fln öylemi oldu ben hatırlayamadımda??nadyada dedi ben sadece sempatiklik olsun ortam yumuşasın diye güldüm fln!!

a-leaf
29-10-06, 01:20

ewet tam bende hatırlamıom yere dusurdu aytuğ almaya calıstı resmen kapmaya calıstı yaa :D guldum sadece komıktı yanıı nadıa aslında ayytugu yenebılır dıe dusundum ya cok bole guclu ıslenımı verıo kıs bende ya resmen harbukı aytuğğ daha ıyı hele pantelıs kesnın yencek dıe dusundum yaa adam ya korkunc bıse yaa ama MetıN yendı helal olsun yanı platonas yunnalılar dan en ıyısıde bence cok basa bas gıttı gulsedı ade hala o ortakı sopayı nıe alamadılarkı metın aldı aytuğ aldıı

muğlak
29-10-06, 01:21
ayrıca bişi sorucam yunan sunucu dedi ya nadyaya selim senin için yarışmayı bırakıcaktı fln öylemi oldu ben hatırlayamadımda??nadyada dedi ben sadece sempatiklik olsun ortam yumuşasın diye güldüm fln!!

selim orda espri yaptı ama sunucu pek ciddiye almış demek ki nadia'nın da havaları pek hoştu canım. yooook canım ben ortam yumuşasın diye yaptım demeler falan... tööbe töööbe.

mrfargos
29-10-06, 01:23
arkadaslar bu arada farkındamısınız derya stellaya cok yakın ilgi gosterdi
capkın derya amca horoz derya tavuk stella:dito

a-leaf

ya su penaltı atıslarında bakıstılarya bunlar ıste selımde bunun userıne espırı yaptı bıs yarısmayı bırakalım arkada bakısalım mı ole bısıler dedı tam hhatırlmaıorum ama sakasına dedı bunu konsantınon mudur nedır yunan sunucu ıste bunlara geldı cıddı cıdı anlattıı yanıı

muğlak
ewet tam bende hatırlamıom yere dusurdu aytuğ almaya calıstı resmen kapmaya calıstı yaa :D guldum sadece komıktı yanıı nadıa aslında ayytugu yenebılır dıe dusundum ya cok bole guclu ıslenımı verıo kıs bende ya resmen harbukı aytuğğ daha ıyı hele pantelıs kesnın yencek dıe dusundum yaa adam ya korkunc bıse yaa ama MetıN yendı helal olsun yanı platonas yunnalılar dan en ıyısıde bence cok basa bas gıttı gulsedı ade hala o ortakı sopayı nıe alamadılarkı metın aldı aytuğ aldıı

ben pantelisin çok yaşlı olduğunu düşünüyorum çok kabiliyetli ve güçlü gelmiyor bana. en güçlüleri platonas. yani bizim derya bile pantelisden güçlü.
ben de nadiayı güçlü buluyorum ama işin sırrı galiba takım oyununda. yani meesela şu birbirlerine iple bağlandıkları oyunda çok başarılıydı. orda dedim bu kız güçlü diye ama aytuğu geçecek kadar değil. aytuğ adanın en güçlü kızı.en dayanıklısı da

mliSrkan
29-10-06, 01:25
arkadaslar bu arada farkındamısınız derya stellaya cok yakın ilgi gosterdi
capkın derya amca horoz derya tavuk stella:dito

zaten nadia demişti stellaya adam havaalanından beri yanından ayrılmıo diye :D

cadii_sheker
29-10-06, 01:25
e kışkırtmasın canım o da. ada hayatı başladığında hiçbi türk yunanlıya düşman değildi. pantelis çıktı ben türkleri sevmem dedi. türk pizzası yemem dedi. bi yunanlı türke yenilirse memleketine dönemez dedi kışkırttı.
hem son yaptıkları insanlığa sığmayacak bişeydi yaaa. adamın sağlık sorunu var yani olacak şey mi??? hiç vicdan yok bunlarda...
ama metin türkün cevabını tokat gibi indirdi pantelisin yüzüne

evt yaa orası kötüydü onu güçsüz die ileri attılar bu çok aşağılayıcı ama gerçekten metn ii bir cvp verdi onlara apışıp kaldılar hele orda annm babam kardeşm ve kız arkadaşm için deyişi muhteşemdi bayıldm

stormy
29-10-06, 01:26
Tahminim konsey dokunulmazligi Pantelis kazanmadigi surece

Derya-Pantelis
Teymuralp-Pantelis
Arzu-Pantelis
Metin-Pantelis
Selim-Pantelis
Aytug-Pantelis
Ipek-Pantelis
Nadia-Pantelis
Yannis-Pantelis

diger 2 yunanlida pantelis diyebilir cunku adada bir bir gonderileceklerini dusunurler Turklere yakin olmaya calismak icin pantelisi yollarlar bence.

a-leaf
29-10-06, 01:26
ben pantelisin çok yaşlı olduğunu düşünüyorum çok kabiliyetli ve güçlü gelmiyor bana. en güçlüleri platonas. yani bizim derya bile pantelisden güçlü.
ben de nadiayı güçlü buluyorum ama işin sırrı galiba takım oyununda. yani meesela şu birbirlerine iple bağlandıkları oyunda çok başarılıydı. orda dedim bu kız güçlü diye ama aytuğu geçecek kadar değil. aytuğ adanın en güçlü kızı.en dayanıklısı da

ya sonucta pantelıs yaslı yas almıs yanı we o oyunda onu secmlerı aslında yanlıstı yanı sanıırm orda yunan sunucusuda demıstı bence deryayı secmleıydınız gıbısınden yanı metının yarısmamasına ewt dıcektınınz dedı cok dogruydu eger orda derya ve pantelıs yarıssaydı hakkaten basa bas olurdu yıne yanı sonucda ıkısıde yaslı yas almıs ınsanlar ama gercı ıkısı yarıssa yıne derya alırdı gıbı bencee

stormy
29-10-06, 01:27
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
koptum stormy helal sana

istediğine inan istediğine inanma çokta umrumdaaaaaa:img-haha:

birşey itiraf edecek değilim
ispat edin bu kadar basit değilmi

biliyormusunuz ben selimi savundukça sizleri böyle görmek harbi çok zevkli:img-haha: :img-haha: :img-haha:

Bana antipati duyanlarmı var önemli değil
selimi savundum diye selimemi antipati duyuyorsunuz onunda dert edeceğini zannetmiyorum... Dert etse gelir birşeyler yazardı.

Selim sensoru mu var sende Selim lafini gorunce dayanamayip birseyler yaziyorsun ya hahahha :img-grin2 harbi insanlarda muhalefet hissi yapiyorsun

muğlak
29-10-06, 01:28
evt yaa orası kötüydü onu güçsüz die ileri attılar bu çok aşağılayıcı ama gerçekten metn ii bir cvp verdi onlara apışıp kaldılar hele orda annm babam kardeşm ve kız arkadaşm için deyişi muhteşemdi bayıldm

bi de stella iyi hoş sempatikti bizimkilerin yanında ama dikkatinizi çekti mi hakeme metinin yerine deryayı alalım teklifini sunduklarında stella bağıra bağıra eğer oyuncu değiştirmelerine izin verirlerse hep beraber terkedelim burayı dedi yaaa. ordan sinir olmuştum. bi de bizimkilerin yanında o şeker kız tripleri yok muuuu

posh
29-10-06, 01:28
ya su penaltı atıslarında bakıstılarya bunlar ıste selımde bunun userıne espırı yaptı bıs yarısmayı bırakalım arkada bakısalım mı ole bısıler dedı tam hhatırlmaıorum ama sakasına dedı bunu konsantınon mudur nedır yunan sunucu ıste bunlara geldı cıddı cıdı anlattıı yanıı

evt bende espiri olduğunu biliyorum ama öyle ciddi söylediki bide nadya hemn yok ben ortam yumuşasın diye güldüm fln diyince sinir oldum.böyle anlattıkları zamn sanki nadya havalara giriyor!!ayrıca derya gerçekten stellaya baya ilgi gösterdi elini bi ara bırakmicak sandım!!bide istanbula gel fln die tutturdu kadına!!yunanlı kadınlar vala bizim çapkınlardan nasibini alıcak gibi!!:img-grin2 onların erkekleride çiğdemi beğeniyormuş galiba ama evli fln dedi stella buarada çiğdemi shakiraya çok benzetiyorum!!

a-leaf
29-10-06, 01:29

ya ewt dogru aslında bıras aşalayıcı oldu gırsın yanı kucuk gorduler yenemez gıbısınden zaten onun ıcınde kabul etmedıler ** metın ıyı bı cvp verdı ama sımdı onlarda haksız degıller yanı yerısmanın basında bunu goz onunde alabılırmerdı ** vıcdansızlar yınede aynı sey bsıım karısmza gelse bıs kabul ederık herhalde

mliSrkan
29-10-06, 01:30
kadirk beatrix mesela sana antipati duyduğunu yazmış Selimi de sevdiğini söylemiş...işte olay budur...herkesle teker teker kavgaya girmiyor ki Selimi eleştirdiler diye...Favorisinin Selim olduğunu yazıyor bu kadar...:D:D:D :dito

BEST RADYO
29-10-06, 01:31
Bu aksam Türk olmanın asalatini gururunu yasattıkları icin öncelikle metine ve tüm diger yarısmacılarımıza ben binlerce tesekkür ediyorum.Metin in rahatsızlıgını fırsat bilip bunu kullanmak istemeleri ve ısrarla metin i kücümser eda ile oyun almaları ne kadar acımasız ve fırsat düskünü olduklarını gösterdi..Ey Türk Genci sen böyle bir asil ruha sahipsin.Cumhuriyet Bayramı nda çokk güzel bir hediye verdiler.tekrar tekrar tesekkür ediyor ve ben milletimle gurur duyuyorum. Helal olsun !

mrfargos
29-10-06, 01:32
burda metin kolunun acısını unuttu hırsından dolayı sanki bir sampiyonlar ligi macı kazanmısız gibi sevindim hee bu arada yine ıstakoz tuttu teymurla aytug kavga ederken helal olsun bence kavgalara da hiç karısmıyo
ayrıca aytug a gecmıs olsun adamızın en guclu kızı o ona bisey olmasın
stella ya ısınamadım ben kesinlikle boyle bir seyi kabul etmıyoruz diyodu metinin oynamaması için hepsine guzel bir kapak yaptı metin gercek gucunu gosterdi bence hele 4 unu alması gercekten cok sasırtıcıydı adamın artık nasıl kanına dokunduysa o hırsla pantelisin....:dito :dito

a-leaf
29-10-06, 01:33
evt bende espiri olduğunu biliyorum ama öyle ciddi söylediki bide nadya hemn yok ben ortam yumuşasın diye güldüm fln diyince sinir oldum.böyle anlattıkları zamn sanki nadya havalara giriyor!!ayrıca derya gerçekten stellaya baya ilgi gösterdi elini bi ara bırakmicak sandım!!bide istanbula gel fln die tutturdu kadına!!yunanlı kadınlar vala bizim çapkınlardan nasibini alıcak gibi!!:img-grin2 onların erkekleride çiğdemi beğeniyormuş galiba ama evli fln dedi stella buarada çiğdemi shakiraya çok benzetiyorum!!

yanı adam cıddı cıddı anlattı kaldım yanı ben ole bencede nadya bı havalara falan gırıo anlamadım yaa amam onunda kokusu cıkcak bırlesmede once herkezle ıyı anlasıorum seylerını yapcak ıyı anlascak sonrada kazıgı atacakk bısde ole bakcazz

stormy
29-10-06, 01:33
gozgoze konusma metni bu yanlis anlasilmasin diyalog yok :)

Nadia-Selim bak gozlerime
Selim-bakmama gerek yok hipnotize oldum zaten
Nadia-o zaman Selim konseyde kendi adini yaz tamam mi?
Selim-Nadia sen istersinde yazmam mi?
Nadia-kadirk yazssanda olur
Selim-tamam onu yazayim

:img-hyste

a-leaf
29-10-06, 01:35
metıne tekrardan helal gercektende dıer oyun ıcın ne dusunuosunuz bence arzu superdıı gerckten sasırttı yanıı derya mukemmeldı zaten en cok suyu koyan o gıbı geldıııı

muğlak
29-10-06, 01:37
metıne tekrardan helal gercektende dıer oyun ıcın ne dusunuosunuz bence arzu superdıı gerckten sasırttı yanıı derya mukemmeldı zaten en cok suyu koyan o gıbı geldıııı

kapların altında delik vardı. derya o delikten bile su sızdırmamak için elinden geleni yapıyordu. hatta suyu boşaltırken o deliğin oluğa denk gelmesi için de baya vakit harcadı ama taktik icabı. bence çok başarılıydı.
deryadan hiç beklemediğim kadar

a-leaf
29-10-06, 01:41
kapların altında delik vardı. derya o delikten bile su sızdırmamak için elinden geleni yapıyordu. hatta suyu boşaltırken o deliğin oluğa denk gelmesi için de baya vakit harcadı ama taktik icabı. bence çok başarılıydı.
deryadan hiç beklemediğim kadar

ewet ordakı delıklerıı falanda dıkkat ettı hatta tek dıkkat eden oydu sanıırm delıklerı bıle yanı ordan dokup ayarladıı cok ıyıdık yanı bıde ılk onde goturuolardı sonradan bıs goturduk zaten onlarda ıyılerdı aslında yannıse ınanamadım yanı cok hıslı bı adam yanı dıcek bıse bulamıorumm yanı dıgerıne gelırsem amfrıkratıs tahtalardan gecerkn zorlandı su dokuldu bıısım ıcın ıyı olduu zatennn zaten belkı orda oaynalnmasa cekısmelı gıderdı herhaldee ama

mrfargos
29-10-06, 01:49
eft SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN forumunda bu hafta cok heyecanlı gelismeler yasanacak
forumun basından beri selim diyen baska bisey demeyen kadirk forum uyeleri tarafından abluka altına alındı
bu işi konseye sunuyorum
ben:kadirk sen bu adanın pantelisi sin. ve bu foruma hiç yakısmıyorsun:img-haha: :img-haha:
diger forum konseyi uyeleri lutfen yazın forumdan kimi atalım bu hafta:dito

mrfargos
29-10-06, 01:56
derydery diye biri geldi derya amca olmasın o:img-grin2

a-leaf
29-10-06, 01:00
ewt acaba deryaa deryamıı :D:D onurda burdaydı demın ama bıse yasmadıı

mliSrkan
29-10-06, 01:07
birşey sorucam...Yunan takımından kimler stellaya oy verdi ? ve Melita ve Pantelise kaç oy çıktı ??

stormy
29-10-06, 01:08
birşey sorucam...Yunan takımından kimler stellaya oy verdi ? ve Melita ve Pantelise kaç oy çıktı ??

Erkeklerin hepsi stellaya 4 oy...pantelise 3 oy

Erkeklerin hepsi melitaya 4 oy..pantelise 2 oy

muğlak
29-10-06, 01:08

erkeklerin tamamı stellaya
kızların tamamı da pantelise verdi.
yani ilk oylamada melitaya oy çıkmadı
sooraki oylamada da durum aynıydı
sadece isim farklı oldu. stella yerine melita...

mliSrkan
29-10-06, 01:12
bu yunanlı erkekler çok iyi organize oluyorlar bence...özellikle konsey konusunda hep ortak isim belirliolar...birleşme bu hafta olmasaydı nadia kesin gitmişti önümüzdeki hafta...

muğlak
29-10-06, 01:13
bu yunanlı erkekler çok iyi organize oluyorlar bence...özellikle konsey konusunda hep ortak isim belirliolar...birleşme bu hafta olmasaydı nadia kesin gitmişti önümüzdeki hafta...

organize olmaktan çok pantelisin gazına geliyolar. pantelis çok fena kışkırtıyo kızlara karşı erkekleri. maksat yeri sağlamlaşsın. çok da akıllı yav bu adam. birleşmede naapcak çok merak ediyorum

a-leaf
erkeklerin tamamı stellaya
kızların tamamı da pantelise verdi.
yani ilk oylamada melitaya oy çıkmadı
sooraki oylamada da durum aynıydı
sadece isim farklı oldu. stella yerine melita...

aslında melıta kendı yaptıgı tuzaga geldı resmen norlmalde yunnalılar 4 kıs 4 erkke varken kıslarda aynı sekılde oy verebılırlerdı ama pantelıss zekıce davranıpp melıtaya napıp edıp bsııler dedı ve oda kısların adını verdı yooanns aolsun mariaa olsun erkkeklerle ıs bırlıgı yapcagını dusundu ama dusuduguyle kladı yanıı o gun pantelıs deseydı duelle olcaktı ıste eger kıskazansaydı aynı seyı onlarda yaparladı

stormy
Bir yarismacinin giden bir yarismaci hakkinda alay etmesi yada arkasindan taklitlerini yapmasi bence cok kotu birsey..O insana cevap hakki doguruyor..Kim olursa olsun arkasindan gulmeleri yanlis...yada bir yarismaci yarisirken digerinin dikkatini dagitmaya calismasi...kankayken arkadan iyiki gitti huzurumuz yerine gitti demeside yanlis..isim yazmadim simdi atlar yine birileri

Deep.TR
Çocuklar foruma video dosyası ekleyebiliyormuyuz ?

a-leaf
kesınlıkle pantelıs cok zekı yaa adam herkezı oyuna getırıoo bırlesmede arklarına da kazıgı atar o zatenn

mliSrkan
organize olmaktan çok pantelisin gazına geliyolar. pantelis çok fena kışkırtıyo kızlara karşı erkekleri. maksat yeri sağlamlaşsın. çok da akıllı yav bu adam. birleşmede naapcak çok merak ediyorum

birleşmede bence dediğinin tam tersini yapabilir ve Türklerle iyi geçinebilir...çok sinsi ve zeki bi adam gerçekten..birşeyler yapacaktır elenmemek için...Aynı geçen hafta Deryanın yaptığı gibi..

posh
birleşmede herkes pantelise vercek oy bence zaten bizimkiler 1kişiyi seçerler yunanlardan ve hepsi aynı kişiye verir oy buda bence pantelis olur!!önceki fragmanlarda selimle pantelisin kavgasını gösteriyorlardı onezamn olcak acaba?

a-leaf
29-10-06, 01:17
Bir yarismacinin giden bir yarismaci hakkinda alay etmesi yada arkasindan taklitlerini yapmasi bence cok kotu birsey..O insana cevap hakki doguruyor..Kim olursa olsun arkasindan gulmeleri yanlis...yada bir yarismaci yarisirken digerinin dikkatini dagitmaya calismasi...kankayken arkadan iyiki gitti huzurumuz yerine gitti demeside yanlis..isim yazmadim simdi atlar yine birileri

kesınlıkle hıc hoş degıl bencede o ksıye yakısmayan harekettı bende ısım vermım ayne bıırlerı atlar :D:D:D:D:D:D supersın

mliSrkan
birleşmede herkes pantelise vercek oy bence zaten bizimkiler 1kişiyi seçerler yunanlardan ve hepsi aynı kişiye verir oy buda bence pantelis olur!!önceki fragmanlarda selimle pantelisin kavgasını gösteriyorlardı onezamn olcak acaba?

İnşallah öyle olur ama acaba birleşme olunca takım falan kalacak mı ? Türkler birini elemek üzere anlaşacaklar mı merak ediyorum...

bu arada stormy yine haklısın :D

a-leaf
29-10-06, 01:20
İnşallah öyle olur ama acaba birleşme olunca takım falan kalacak mı ? Türkler birini elemek üzere anlaşacaklar mı merak ediyorum...

bu arada stormy yine haklısın :D

yaparlar herhalde ya yapsınlar zatenn teker teker gondersınler ama osnlara dogru da z ksıı kaldımı yarısmada sonunca olan gıder galıba ılkınde ole olmustu o zamna kadar yunnalıları elemek lazım

***merve***
29-10-06, 06:10
"adaya ve nadayaya elveda"....
sözlerini sölemenin nedeni belli oldu selim bey yedin o güselim onuru
seni çok seviodum hala sevmiorum diemem ama şımarıklık ve ukalalık konusunda bi rakibin bilmemki varmıdır....

nege2
29-10-06, 09:04
haftayaki dokunulmazlıgında kaybederlerse (yunanlılar) kesin nadya'yı eliyecekler kız erkek ayrımı yapmasalardı daha iii yarısırlardı:img-yes:

GSealment
29-10-06, 10:11
Hernekadar İzlememek İçin Dirensemde Dayanamadım .. Dün Türklerin En Güçsüzlerinin Bile Yunanları Yenmesi Çok Hoşuma Gitti .. Ama Gıcık Olduğum Bişey Vardı..O da PANTELİS Denen Herifin Hala Orda Olması .. Dün Akşam Ha Şimdi Elendi Ha Şimdi Elenecek Diye İçimden Geçirdim Ama Elenmedi Malesef .. Haftaya Nadya Elenebilir ..

GüLpArE_YeŞiM
29-10-06, 10:53
yerimde duramadım bravo şu türklere yaaa helal olsun herşeyi hakediyorlar çok iyi bir yarış çıkardılar özellikle metini kutluyorum kolunun çıkık olması halinde yarışmayı nasıl başardı yunalılarda bakınmakla yetindiler hep böyle olun çocuklar:happy0064 :happy0064

!karbeyaZ!
29-10-06, 11:28
ooff süper bi bölümdü yaaa... METİN Pantelise gününü gösterdi...Deryanın dedigi gibi resmen kapak oldu hepsine..TeymuraLp ve Aytugu da kutluyorum..

bizden en güçsüzler yarıştı (Selim hariç) ama yine de kazandık helal olsun ne diyiimmm....

Aytuga da cok üzüldüm doktor geldiginde aglayacak gibiydi...

birleşmede avantajlıyız.. 7-5... tek tek yunanlıları eleriz tabii aramızda sorun yaşanmazsa ve Yannisle Nadianın sevilmesinden dolayı bi karışıklık olmazsa..

Stella adamıza geldiginde cok şekerdii..resmen bize yunanlılardan daha sempatik davrandı..

ama yunan konseyinde resmen ezikliği kabul etme günüydü.. pantelis, platonas, amifrikatis üçü de ezikliği en sonunda kabul etti.. yunan sunucu harikaydı..onlar kendilerini en küçük bi kelime de dahi savunsa hemen aradaki farkı hatırlatıp duruyordu:img-haha:

bide biz ne kdr kavga etsek bile mutlaka barışıyoruz, takım ruhuna sahip oluyoruz.. ama yunanlılar artık dağıldılar...birbirlerini sahtekarlıkla suçlamaya başladılar..Survivorın düşmanlıgı tetikledigi yalann...aslında yunanlıların sempatisini kazandık... bakın Yoanna örnegine...bize samimi yunanlılara sahtekar dedi...sadece Yoanna değil, Platonas, Stella, Melita hepsi türk dostu oldular..

bu hafta harikaydı...birleşmeyi sabırsızlıkla bekliyoruuumm...

sweetjulia
29-10-06, 11:32
7 Türk 5 yunan olarak yarışmanın devam etmesi çok güzel olacak...çoğunluk bizde olduğu için yavaş yavaş yunanlıları eleriz:img-grin2 tabi arada sapıtan olurda tongaya düşersek çok komik ve aynı zamanda düşündürücü olur...(bu konuda tek fire veren selim olur diye düşünüyorum...nadyanın aklına uyarsa işimiz varrrr)
bu arada şunuda söyleyeyimde içimde kalmasın...adanın en güzel kızı dün iyice anladım ki arzudur:img-nyam: çok güzel yüzü var nazar değmesin....

stella da pek bir hoş sohbetmiş...kanım ısındı:img-grin2

volley_fb_girl
29-10-06, 11:47
dün herşey süperdi eleştiricek birşey bulamıyorum ama yine javga çıkmış tüm takımı ttebrik edişyorum harikasınızhep böyle devam edin

tusuelif
29-10-06, 12:28
ben dünkü yarışmalarda sergilediğimiz performansları çok beğendim ama aytuğa çok üzüldüm yazık kız çok kötü oldu... selimde aytuğu güldürmeye çalışıyodu ya ben orda koptum süperdi ... ben yarışmanın başından beri selime hastayım ama dün beni sinir etti sürekli nadyadan bahsetti kızda havalara girdi bence kesinlikle aşık olmaması gerekiyodu ama sonuçta aşk bu engel olamaz malesef

PowerShot
29-10-06, 12:43
Metin Yine Harikaydi..yunanlilara Omuzu Sakat Ama Cesur Bir Türk'ün Sağlam 7 Yunanlidan Bile Daha Güçlü Olduğunu Kanitladi Aynen (türk Gibi Güçlü) Sözünü Bir Kez Daha Hatirlatti...bu Arada Hepimizin Cumhuriyet Bayrami Kutlu Olsun Arkadaşlar...nice Bayramlara...

ACY
29-10-06, 12:46
Hernekadar İzlememek İçin Dirensemde Dayanamadım .. Dün Türklerin En Güçsüzlerinin Bile Yunanları Yenmesi Çok Hoşuma Gitti .. Ama Gıcık Olduğum Bişey Vardı..O da PANTELİS Denen Herifin Hala Orda Olması .. Dün Akşam Ha Şimdi Elendi Ha Şimdi Elenecek Diye İçimden Geçirdim Ama Elenmedi Malesef .. Haftaya Nadya Elenebilir ..

Sanırım bizimkiler Nadya'yı tutmakla stratejik hata yaptı... Erkekler 34 oy kızlar 2 oy değil mi, bizimkiler erkeklerden birini tutsaydı o 4 oy bölünebilirdi ve arada Pantehis, the papatya sever gidebilirdi...

Neyse oyla değil bilek hakkıyla gidecek İnşallah... e şimdi 4 erkek kalacaklar, eleme neye göre olacak???Bizim tombik çocuk da Pantehis, the papatya severi pek sevmiyor zaten...

Heh, önce kadınları yollamaları adamların ırkçılığının işte ispatı :) Artık ne derlerse boş ::img-grin2

mliSrkan
29-10-06, 12:47
haftayaki dokunulmazlıgında kaybederlerse (yunanlılar) kesin nadya'yı eliyecekler kız erkek ayrımı yapmasalardı daha iii yarısırlardı:img-yes:

haftaya öyle birşey olamaz çünkü birleşme olacak...Ben dün akşam izleyemedim babamlar izlemişler babam dediki 8-4 birleşme olacak..nasıl yani 7-5 olacak dedim yok öyle değil Nadia da Türk oldu artık dedi :D

Haftaya Pantelis elenir..tabi dokunulmazlığı kazanırsa ne olur bilemem...

melis-dikkaya
29-10-06, 12:53
stellanın gitmesine çok sevindim.Türkçe bildiği için bizimkilerle dezavantaj olablirdi.Şu pantelisi günahım kadr sevmiyorum ya.Bizim erkekler birleştiklerinde bu adam sağ kalmaz selim teymuralp metin derya abi hepsi buna girişir:img-grin2 hatta aytuğ da girişebilir.Bu arada nadya herkeze boncuk dağıtıyo çözebilmiş değilim.Bu Bizans oyunlarını nezaman bırakacaklar acaba..Yunanlıları eziyoruz resmen.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Hilo
29-10-06, 13:15
Arkadaslar valla hepiniz biliyor musunuz bilmiyorum ama SELIM & NADIA BERABERLER!!

a-leaf
29-10-06, 13:17
ya arklar su youtubede survıvor falan varya onları ıslrken kotamıs falan dolmuo dımı bı bılgınız vamrı bu konu hakkındaa

!karbeyaZ!
29-10-06, 13:29
Arkadaslar valla hepiniz biliyor musunuz bilmiyorum ama SELIM & NADIA BERABERLER!!

bunda şaşırılacak bi durum göremedim
ya arklar su youtubede survıvor falan varya onları ıslrken kotamıs falan dolmuo dımı bı bılgınız vamrı bu konu hakkındaa

maleseff doluyorr...

a-leaf
29-10-06, 13:32
yaa umarım cok dolmıodur nerdeyse 1 aydır cnm sıkıldımı grıp grıp sılıodum :S::S:S cok mu etkılıo pekııı

ACY
29-10-06, 13:41
yaa umarım cok dolmıodur nerdeyse 1 aydır cnm sıkıldımı grıp grıp sılıodum :S::S:S cok mu etkılıo pekııı

adsl kota sayfasından öğrenebilirsin :)

melis-dikkaya
29-10-06, 13:42

Selim zeki çocuktur nadyanın planlarına boyun eğeceğini sanmam.Kız çok kuyruk sallıyor ilk önce diğer bir türke şimdide selime.sırada km var darya abimi:img-grin2

!karbeyaZ!
29-10-06, 13:48
Selim zeki çocuktur nadyanın planlarına boyun eğeceğini sanmam.Kız çok kuyruk sallıyor ilk önce diğer bir türke şimdide selime.sırada km var darya abimi:img-grin2

nadia aslında herkese çok yakın davranıyordu, mariaya bile :D hatırlarsanız ilk türklerle yunanlıların karşılaşmalarında nadianın mariaya hareketleri çok fazla yakındı :D ama bildigim kadarıyla selimle çok çok daha yakınlaşıyorlar..

Hilo
29-10-06, 13:49

evet de yonjada seliminprofilindeki resimi gördügümde $ok oldum ya vallahi disaridada beraber olacaklarini sanmazdim...

melis-dikkaya
29-10-06, 13:53
o zaman Yunandan kız alalım ama vermeyelim:img-haha: Nadya'da şeytan tüyü var demekki.Ama yarışma esnasında oyun oynuyormuş gibi geldi hatırlarsanız onurun elinden tutmuştu.Çok ormantik bi gece geçimrişlerdi şimdide selim.Yunanlı kızlarının hutudur belkide

muğlak
29-10-06, 13:54
evet de yonjada seliminprofilindeki resimi gördügümde $ok oldum ya vallahi disaridada beraber olacaklarini sanmazdim...

selimin profilindeki resim mi??????
ben anlamadım yav biraz açıklar mısın.
selim bu foruma üye mi yoksa???
ya da başka bir forumdan mı bahsediyosunuz.
ne resmi bu???

a-leaf
29-10-06, 13:56
selım demısken selımın spacesıne baktımm cok ılgıncıı dehset derece sanırsam bı araba tutkunu

_CALIKUSU_
29-10-06, 13:57
Dün aksam izledigim Survivor simdiye kadar izledigim en güzel Survivordi. Resmen izlerken gururum oksandi. Ne kadar kavga etsede takimimiz yinede kisa süre icinde barisabiliyorlar. Yunanlilara artik takim denilemez, tamamen paramparca bir haldeler. Aslinda bir yandanda iyi oldu, onlar degilmiydi yok balik tutmayi akil edemezler, sansli bir kiz yüzünden kazandilar biz daha kuvvetliyiz falan filan. Demekki öyle olmuyormus bu isler. Bu yarsimada en sansiz kisi kesinlikle Metin. Aslinda cok kuvvetli ve becerikli (bunu herkese SÜPER bir sekilde kanitladi zaten,aynen Pantelsin dedigi gibi YILDIRIM gibiydi), fakat omzu yüzünden bireysel oyunlarda pek sansi yok. Ben Aytugyu cok begeniyorum, umarim iyilesir. Nasilda aci cekiyordu:img-sorry . Arzunun o cok kuvvetli, erkek gibi kiz valla dedikleri Melitayi yenmesi yok hosuma gitti. Kisacasi cok zevkle izledim bu bölümü. Sadece Selim biraz sinir oldum. Onura "manyak bosuna havalara giriyor" derken kendide aynisini yapiyor.
Sunuda eklemeden edemeyecegim, bu yarisma iki halkin arasini hicde bozmuyor. Ben yunanli arkadasimla olaylar hakkinda acikca ve dobra dobra yorum yapabiliyorum. Aramizda hicde problem olmadi bu yüzden. Savas Ay bos konusuyor.....

a-leaf
29-10-06, 13:57

ya ben yonjada bulmedım selımı ya yarıdmcı olabılırmısın cok merak ettım ebnde spacesıne falan baktım ama hıc survıvorle ılgılı bıse yoktuu

melis-dikkaya
29-10-06, 13:58
Hilo o resmi bizede gösterirmisin pls:img-grin2

muğlak
29-10-06, 14:00
ya ben yonjada bulmedım selımı ya yarıdmcı olabılırmısın cok merak ettım ebnde spacesıne falan baktım ama hıc survıvorle ılgılı bıse yoktuu

ayyy pardon yavvv.
şu yonja dedikleri şeyi ben hiç bilmiyorum da o yüzden bir gaf yaptım sanırsam.
şimdi anlamış bulunuyorum. :):):):)

a-leaf
29-10-06, 14:01
ınanmıorum ya buldum jonjada selımın fotolarınıda one yaa olee

a-leaf
29-10-06, 14:02
ya fotoda bıse yok ama cok sasırdım yanıı

Hilo
29-10-06, 14:03
ya selimin profil linki:

http://www5.yonja.com/profile.jsp?u=1355273

ama önce üye olmaniz lzm yonjaya

bu arada a-leaf selimin space adresini verebilir misin acaba?

a-leaf
29-10-06, 14:08
ya selimin profil linki:

http://www5.yonja.com/profile.jsp?u=1355273

ama önce üye olmaniz lzm yonjaya

bu arada a-leaf selimin space adresini verebilir misin acaba?

http://selimsabah.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWlj cm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdW xsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!DBAB6ACB1347641!10 5&_c=PhotoAlbum&owner=1

selımın space resımlerı bıras vucut gosterısı yapmıs ama :D

muğlak
29-10-06, 14:09
ınanmıorum ya buldum jonjada selımın fotolarınıda one yaa olee

yaa o fotoğrafları kopyalayabiliyorsanız buraya da koyabilir misiniz yaaa. çoook merak ettiiiim.

melis-dikkaya
29-10-06, 14:12
Selim hayırlı işler:img-grin2 Onur'a iyi oldu wallaha o kadar 2 yüzlüydüki nefet ediyodum.Çok şaşırdım dışarda devam etmesine vallahi.Helal olsun sana yarısı bana selim:)Umarım kendini azla kaptırmaz

a-leaf
okee tekrar gırım koyumda bı sorun olmaz herhalde dımıı koysam o fotoyuu

Hilo
http://selimsabah.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWlj cm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdW xsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!DBAB6ACB1347641!10 5&_c=PhotoAlbum&owner=1

selımın space resımlerı bıras vucut gosterısı yapmıs ama :D

saol cnm baktim simdi bide my second love yazmis:)
Ya bnm sinirlendiim sey bu selimde herseyi ingilizce yaziyo bi türkce kelime yok aralarinda:D

Hilo
29-10-06, 14:15
okee tekrar gırım koyumda bı sorun olmaz herhalde dımıı koysam o fotoyuu

ya bilmiorum ama profiline ing resimlerimi baska sitelerde kullanmain diye yoksa bende koycaktim

a-leaf
29-10-06, 14:17
ya bilmiorum ama profiline ing resimlerimi baska sitelerde kullanmain diye yoksa bende koycaktim

hıı o zamn koymasak daha ıyı olur herhalde ama ıng resımlerı koymayın demıs ** herpsı ıng nerdeyse yanı bıde o yonjadkı resımde allta ne yasmı benım ıng yoktaa

a-leaf
29-10-06, 14:22
yoruma zaten gerek yok bundan sonra artık bırlesmede bıs pasaoo nadya ve selımı ıslerız kameralar onlarız userınde daha cok olcak artık survıvor mı ıslıcez ne ıslıcez bılmıorum

melis-dikkaya
29-10-06, 14:23
Ekledim isteyen baksın..Onura kapak olsun

saliha meryem
29-10-06, 14:26
arkadaşlar dun aytuga noldu sakatlandımı ben oraları ızleyemedım...

melis-dikkaya
29-10-06, 14:27
http://img133.imageshack.us/img133/8577/slmnadycx3.jpg (http://imageshack.us)

saliha meryem
29-10-06, 14:27
resmen selımın gozlerının içi guluyo ve onuru dusunemıyorum bıle ama yakışmışlar bırbırlerıne allah tamamına erdırır işallah yunan gelınımız olacak haa :):):)

muğlak
29-10-06, 14:28

vayyy beee küçük çapta bi dumur yaşıyorum. demek bu kadar ilerledi iş. valla helal olsun selime. allah mesut bahtiyar etsin ne diyim:):):9
onurcum sen de üzlüme yavvv

melis-dikkaya
29-10-06, 14:29
arkadaşlar dun aytuga noldu sakatlandımı ben oraları ızleyemedım...

hastalanmış:(

a-leaf
29-10-06, 14:30
selıme mutluluklar bence onur usulmez bu yarısmanın userınden kaç ayy gectıı bıde onun erken elendıgını dusunun ebnce uuslmes yaww unutmustur coktan nadyayı ama belkı bakarsanız oda marşa ya gerı donmustur belkı :d

muğlak
29-10-06, 14:31
ee bunlar nasıl görüşüyolar???
nadia ıstanbula mı taşındır???
yoksa selim atinaya mı taşındı???

a-leaf
29-10-06, 14:31
selıme mutluluklar bence onur usulmez bu yarısmanın userınden kaç ayy gectıı bıde onun erken elendıgını dusunun ebnce uuslmes yaww unutmustur coktan nadyayı ama belkı bakarsanız oda maria ya gerı donmustur belkı :d

a-leaf
29-10-06, 14:33
ee bunlar nasıl görüşüyolar???
nadia ıstanbula mı taşındır???
yoksa selim atinaya mı taşındı???

bence 2 sıde kendı ulkesınde su anda bazen selım yunanıstana gelıodur basen nadia bence ole sık sık gorusemıolardır onun dısınde telden falan herhaklde yada olmadı bence ıstanbuldadırlarr

HBG52
29-10-06, 14:49
Dün akşam süperdi. İçimden bir his yarışmalardan birini kaybedeceğimizi söylüyordu ama olmadı. İki yarışta da süperdik. Metin ilk yarışta Pantelis'e dersini verdi. Çokta iyi oldu. Yunan takımı artık bitmiş bir halde. İkinci yarışta Arzu İpek Derya ile oynamamıza rağmen mükemmel bir oyun çıkardılar bu dörtlü. Hem onların da kendilene olan güveni yerine gelmiştir. Yannis'in tazı gibi koşması önce korkuttu ama düştüğünde o kadar sevindim ki. Haftaya birleşme olacak ve ilk giden Pantelis olacaktır. Tabi eğer dokunulmazlığı kazanmazsa. Kazanacağına da ihtimal vermiyorum. Bitmiş durumdalar çünkü. Stella'nın elenmesine üzüldüm. Bizim adaya geldiğinde çok şirindi.
Selim'in Yonja ve MSN Space profillerinin adreslerini vermişsinizz. Çoook teşekkürler. Bu arada I'm the son of Apollyon "Ben Apollyon'un oğluyum." demek. ;)

Hilo
29-10-06, 14:55
Dün akşam süperdi. İçimden bir his yarışmalardan birini kaybedeceğimizi söylüyordu ama olmadı. İki yarışta da süperdik. Metin ilk yarışta Pantelis'e dersini verdi. Çokta iyi oldu. Yunan takımı artık bitmiş bir halde. İkinci yarışta Arzu İpek Derya ile oynamamıza rağmen mükemmel bir oyun çıkardılar bu dörtlü. Hem onların da kendilene olan güveni yerine gelmiştir. Yannis'in tazı gibi koşması önce korkuttu ama düştüğünde o kadar sevindim ki. Haftaya birleşme olacak ve ilk giden Pantelis olacaktır. Tabi eğer dokunulmazlığı kazanmazsa. Kazanacağına da ihtimal vermiyorum. Bitmiş durumdalar çünkü. Stella'nın elenmesine üzüldüm. Bizim adaya geldiğinde çok şirindi.
Selim'in Yonja ve MSN Space profillerinin adreslerini vermişsinizz. Çoook teşekkürler. Bu arada I'm the son of Apollyon "Ben Apollyon'un oğluyum." demek. ;)

Rica ederizde,yani apollyon bir yunan tanrisi degil mi?Ne anlama geldigini bilmek istiyorum:img-elvis

Hilo
29-10-06, 15:01
Off napolyon muu napolyon olsa nasil türk olur bu cocuk:D:D

RAYTINGLER

“TOTAL”

1-Survivor SHOW TV... 7.00 rating, 18.80 share...
2-Sıla (özel) ATV... 6.90 rating, 18.70 share...

3-Gümüş Kanal D... 6.60 rating, 17.70 share...

“AB”

1-Survivor SHOW TV... 8.10 rating, 23.30 share...

2-Gelibolu Belgeseli Kanal D... 6.60 rating, 30.40 share...

3-Gümüş Kanal D... 6.60 rating, 18.50 share...

mliSrkan
29-10-06, 16:15
tamam saçma ama aklıma takıldı şimdi birleşme olucak....birleşmede biri gidicek biz Latin alfebesini kullanıyoruz onlar farklı mesela bizimkiler Pantelis yazıcak ama onlar Pantelis olduğunu nasıl anlıcak(biraz karışık)

güzel bir soru :D bilmiorum heralde ona bi formül bulmuşlardır...yunan sunucu okur o oyları falan...

mliSrkan
29-10-06, 17:19
yunanlılardan stella ve kim elendi?

stella ve melita elendiler...

stellanın kalmasını isterdim ben...ve birleşmeye kesin kalır diyordum ama elediler belki Türkçe bilmesini yunanlılar birleşmeden sonra dezavantaj olur diye düşündüler heralde...

^^batman^^
29-10-06, 17:41
Aman Allam ne yarisma idi dün gece...
Kalbim durdu nerdeyse.

TEŞEKÜRLER METİN

SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.

(bir an önce iyileşmeni diliyorum)

29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar ve bu bayramda çifte bayram yaptık !

a-leaf
29-10-06, 17:42
stella ve melita elendiler...

stellanın kalmasını isterdim ben...ve birleşmeye kesin kalır diyordum ama elediler belki Türkçe bilmesini yunanlılar birleşmeden sonra dezavantaj olur diye düşündüler heralde...

bende cok ısterdım stellanın kalmasını cok sırın bı kısdı takımı turklerle ıs bırlıgı yapcagını falan dusundu ondan eledıler ama bence ole bıse yapmasdı

nesss
29-10-06, 17:51
Arkadaşlar tekrar hakkında bir bilgi yok galiba. En azından dünki yarışmaları çeken arkadaşlarımız video falan ekleseler. Çok merak ediyorum:(((

mliSrkan
29-10-06, 17:57
Arkadaşlar tekrar hakkında bir bilgi yok galiba. En azından dünki yarışmaları çeken arkadaşlarımız video falan ekleseler. Çok merak ediyorum:(((

Evet tekrarı olsa keşke...ama bu kadar reyting aldığına göre belki haftaiçi bir akşam tekrarı olur :) en güzel bölümü izleyemedim yaa bende çok merak ediyorum :(

Godzilla
29-10-06, 17:58
Baştan beri söylüyorum favorim METİN. Pantelis'in uykuları kaçmıştır kesin : )))

Adadaki yardımseverliği, bitmeden usanmadan işlerle uğraşması ve arkadaşlarını ayırması, omuzuna rağmen yarışmalarda varını yoğunu vermesi çok hoşuma gidiyor.

Burda bile herkesin farklı favorileri var. Antipatik gelen yarışmacılarımız da var. Ama görüyorum bir tek kişi bile Metin'in aleyhinde konuşmuyor.

GO GO GO METiNNNNNNNN
EN BÜYÜK TÜRKİYE

a-leaf
29-10-06, 18:12
Evet tekrarı olsa keşke...ama bu kadar reyting aldığına göre belki haftaiçi bir akşam tekrarı olur :) en güzel bölümü izleyemedim yaa bende çok merak ediyorum :(

dun yarısma bıttıkten sonra yıne survıvor vardı aklıda kalanlar dıe obur haftanın goruntulerını oyunlarını gosterdıler belkı bu haftada ole yaparlarr ıns kesın yaparlar bence bı de yarısmacılar yorumlar falan yapıodu onunda bugun olması lazımdı ama gostermedıler :S

Hilo
29-10-06, 18:12
Baştan beri söylüyorum favorim METİN. Pantelis'in uykuları kaçmıştır kesin : )))

Adadaki yardımseverliği, bitmeden usanmadan işlerle uğraşması ve arkadaşlarını ayırması, omuzuna rağmen yarışmalarda varını yoğunu vermesi çok hoşuma gidiyor.

Burda bile herkesin farklı favorileri var. Antipatik gelen yarışmacılarımız da var. Ama görüyorum bir tek kişi bile Metin'in aleyhinde konuşmuyor.

GO GO GO METiNNNNNNNN
EN BÜYÜK TÜRKİYE

katiliyorum ya,stella geldiinde bile ona"Basimizin üstünde yerin var" demesi mükemmeldii yaaaaaaaa

Hilo
29-10-06, 18:14

Inaanmiyorum cnmmm en mükemmmel bölümdü:) Ins. tekrari olur yada bi www.capturetv.com a bak orda videolar oluyo hep....

Deep.TR
29-10-06, 18:21
haftaya öyle birşey olamaz çünkü birleşme olacak...Ben dün akşam izleyemedim babamlar izlemişler babam dediki 8-4 birleşme olacak..nasıl yani 7-5 olacak dedim yok öyle değil Nadia da Türk oldu artık dedi :D

Haftaya Pantelis elenir..tabi dokunulmazlığı kazanırsa ne olur bilemem...

:dito tuttum babanı ince türk taktiğini çözmüş ;)