Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Ya sayfalardir copcatan forumuna donmus bu baslik..Survivordan cok ask konusuluyor birazda survivor konusulsun.
:dito tuttum babanı ince türk taktiğini çözmüş ;)
heuuheheeu valla Melis´cim bende tuttum babani:) Selam söyle bizim Türk gencliginden:D
E ulke tv de her gordugu artisti yada cocuga asik olan kizlarla dolu oldugu icin normal boyle seyler tabi..Pantelise bile asik olan kizlar oldugu icin pek sasirmamak lazim...:dito ..Neyse su birlesme icin yeni bir ada olacagini dusunuyorum ve bu sefer tek renk olacak mutlaka...sari renk olabilir takimlarda...bence butun malzemelerinede el koyacaklar..diger ekibin zipkini yoktu..
Ya bu Stella yarismanin basinda roportajlarinda benim Turklerle ortak bir yanim olamaz, muhattap olmam kesinlikle gibi birseyler dememismiydi?
Yeni acilan forumdada ne cok Nadia hayrani varmis ya sen neymissin Nadia tobe tobeeee
http://www.acunilicaliproduction.com/forum/forumdisplay.php?f=9
izleyemedim hilalcim valla yaa dışardaydım bi ara açmıştık sadece stellanın elendiğini gördüm bide bir kız izlemiş ona sordum Türkler kazandı 7-5 birleşme olacak dedi ona sevindim falan akşam..sonra da forumda okudum işte yorumları :) saol canım site adresi için..bilmiyordum bu siteyi..inşallah koyarlar da izlerim :)
hii ok cnm valla cok yazik olmus bende stellanin gidisini kacirdim diye kafayi yiicektim:D
Ayrica rica ederim cnmm ben bu siteden 1., ve 2. bölümü indirmistim;) 5.bölüm gelir gelmez indircem
Bizimkilerle birlesen Yunanlilarin karinlari doyar altlari kuru kalir biraz, nede olsa tembeller onlar :img-hyste
Keske Nadia elenseydi o kiz tehlikeli konsantrasyon bozup hipnoz yapiyor :)
hii ok cnm valla cok yazik olmus bende stellanin gidisini kacirdim diye kafayi yiicektim:D
Ayrica rica ederim cnmm ben bu siteden 1., ve 2. bölümü indirmistim;) 5.bölüm gelir gelmez indircem
Hilo hızlı bir bağlantın varsa 2. bölümü rapid e filan yükleyebilirmisin ? capturetv deki linkler ölü 2. bölümü bir türlü indiremiyorum :(
Sagolun valla babam anlar kimin ne olduğunu :D Onurun elendiği hafta demişti vay adam yunanlı kız için eledi çocuğu diye :P neyse o girmiyim o konulara :) yarışma yavaş yavaş gündüz programlarına dönecek gibi gözüküyor..Geçen hafta Deryanın hayat hikayesi bu hafta Selimin aşkı...Haftaya da İpekten yemek tarifleri mi dinlicez acaba :P Neyse yaa güzel yine de :)
Düzgün adamlar hala işin ciddiyetindeler,hırsla devam ediyorlar ;) Teymuralp ve Metin'i çok seviyorum ! O takım onlarsız asla olmazdı ! Zaten onlar olmasa takım diye birşey olmazdı !!!
kesinlikle katılıyorum.survivor diğerlerinden ayrılan özelliğini kaybetmez inşallah.TEYMURALP METİN AYTUĞ iyki varlar onlarsız gerçekten tadı kalmazdı.
Aytugu bilememde Erkeklerin bence hepsi olmali.Aytug 2 gun yemek tasidi diye Teymuralpe cok kiziyor, Pantelisin kafasindan bosaltirdi herhalde :) .Derya da cok azimli..
selam arkadaslar reytinglerde 1.ci olmus acunun sitesinde takıldım baya bi mesajlar var ama cok baslık acılmıs orda bir resim gordum cok guzel paylasayım dedim:dito
http://img165.imageshack.us/img165/8487/pantelistenitiraflarli8.jpg
lafa ve surat ifadesine bakın elemanın:dito
Bu arada dun Platonas ile Yannis arasinda gecen Pantelis konusmasinda Platonas Yannise sen Nadia dan hoslaniyorsun dedi..
melis-dikkaya
29-10-06, 19:46
Görüyonuzmu kötü nadia yı http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=Nantia_Zagkli
hahaha :img-grin2 yok ya bunlar ezik bunlardan adam olmaz..TEYMURALP KAZANIR BU YARIŞMAYI...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ya ozaman nedemek yani...Selim nedemek istiyoki
Apollo bir yunan tanrısıdır, babası baş tanrı, ışık tanrısı, güneş tanrısı yada güneşin takendisi olan Zeus dur, annesi gece tanrısı Leto dur. Apollon içinde güneş tanrısı dendiği olur ama yanlış hatırlamıyorsam aslında kendisi kehanet tanrısı idi, ayrıca acıyı neşeye dönüştürme filan gibi bir takım özellikleride vardır.Artemisin ikiz kardeşidir.Heykellerde fila gördüğünüz defne taçlı elinde ok ve yay olan tanrı Apollondur ayrıca tüm tanrıların içinde en yakışıklısıdır (selimin derdini buradan anlıyoruz :) )
Gelelim Selim efendiye Apollonun oğlu oluyorsa kendileri o zaman ismi "Linos" oluyor ki bu isimde delikanlıyı bozar be Selimcim sen en iyisi o yazıyı " My name is Apollo child of the sun..." filan diye değiştir :img-haha: Linos un büyük bir şair/ozan olduğu söylenir ama kendi babasıyla aşık atmaya kalkınca kelleyi kaybeder başka bir yorumda ise Linosun annesi ölümlü bir prensesdir ve Apollondan gebe kalır ama kral babasından korkunca bebeği yani bizim Selimi dağlara bırakır kurtlar Selimi afiyetle mideye indirir, pardon Linos'u:img-nyam: mideye indirir...
Burda biz mutlu sonları sevdiğimiz için olaya müdahale edip araya biraz da Türk mitolojisi katabilir ve selimi son anda Asena isimli bir dişi kurdun kurtardığı ve emzirip büyüttüğünü daha sonra bu yağız Türk delikanlısı haline gelen Selimin (dikkat artık Linos filan demiyoruz kendisine:img-haha: ) Yunan tanrılarına kıllık yapmak için Afrodit'i ayartıp (bu durumda afroditin kim olduğunu sorma ihtiyacı duyanlar lütfen forumu terk edip üye kayıtlarınıda bir zahmet silsinler:fighting2 ) istanbula gelin getirdiğini söyleyebiliriz, işte mutlu hikayemiz burada bitiyor... tabii işin içine yunan mitolojisi girince illa bir ensest oluyor Afrodit in Selimin yani Linos un teyzesi olduğunu anti parantez belirtmiş olalım:dito
Yunan mitolojisi 101 burda bitti haftaya sınavda sorucam ona göre....
PS: 15-20 yıllık bilgilerden aklımda kalanları yazdım hatalar affola
ciddi misin? Simdi girdim siteye
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=22115
olmasi lzm aslinda kodu veriosun ve get basiosun oluyo??Baglantim hizli deil olmazsa yapmaya calisirim
Kodu girdiğinde dosyayı indirmeye başlıyorda 0 kb lik bir dosya iniyor yani link var ama dosya silinmiş :( yada benim makina bir azizlik yapıyor...sen bir deneme yapabilirmisin 1 dk filan bırak bakalım inecekmi sonra kapat inerse benim firewall bir uyuzluk yapıyor demektir...
Aman dikkat daha önce indirdiğinin üstüne kayıt yapma sendekinide kaybetmiyelim :D
Görüyonuzmu kötü nadia yı http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=Nantia_Zagkli
hahaha :img-grin2 yok ya bunlar ezik bunlardan adam olmaz..TEYMURALP KAZANIR BU YARIŞMAYI...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
vay vay vay :D ben bu Seliminde nadianında niye yarışmaya katıldığını anlamadım yani :) Selim ayrı bi tip spaceten falan belli...Nadia desen o da öyle..kazanmaya falan gelmemişler...türkiye yunanistan BBGsi falan olsaydı oraya katılsaydı bunlar yaa ne işleri varsa survivorda
TEYMURALP SÜPER ZATEN YAA ! TEYMURALP YADA METİN KAZANIR İNŞALLAH !
Arkadaslar, dunku oyun hakkinda goruslerinizi daha okuyamadim, zamanim olrusa okucam, ama ben bisi solemek istiom
Metinle gurur duyalim arkadaslar, Aaaah o Yunanlilar ne kadar kötü ne kadar fesatmislar aaah bi elime gecse onlar,
Yuh be adamin kolu cikmis, yok bunu daha onceden biliodu da bilmem ne de
Allah büyük!!! Gördüler günleriniiiiiiii!!! OOOh olsun, acaip sinirlendim acun sorupta (metinin yerine baskasi oynasin die) yunanlilarin hayir demesine, manyak o insanlarin, insaf beeh
Ama nasil yendi, Omuz be Omuuuuuuz!!!!
HArbi harbi dun cook sinirledim o uyuz yunanlilara
METIN SENINLE GURUR DUYUYORUZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
king_hacker
29-10-06, 20:28
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni geldim
bir şey soracağım gerçektende survivor daki yarışmacılarımızz buraya geliyo mu
karmakarisik
29-10-06, 20:40
şu nadyaya da selimede hılt oluyorum kardeşim... yürü be teymuralp. valla kim ne derse desin en iyimiz teymuralp. selim filan hikaye bi işe yaramıyor bol bol konuşmaktan başka
kadirk seni Pantelisle 1 haftaligina tatile gondersek Pantelis 1 gun zor dayanir kanaatindeyim :) S ile baslayan bir kelime var onu soyler sen konusursun 24 saat :)
Şuanda bu yarışmayı bir Türkün kazanması için hiçbir engel yok bence..Tabi önümüzdeki haftalarda kişisel yarışınca Türk-Yunan ayrımı ortadan kalkmazsa..
ay dün çok gıcık oldum selime ya böyle bir olay yok yani selimin bu kadar zevksiz ve akılsız olacağı hiç aklıma gelmezdi selimin onura söyledikleri gelince aklıma sinirlerim zıpladı resmen adada başka koruma altına alacak kimsemi yoktu ya hayret bişi oldu bu selim açlık başına mı vurdu yoksa panama adalrını görüncemi delirdi bilmiyorum ama aklını başına alsa onun için iyi olur aksi takdirde onura söylediği gibi diğer takım arkadaşlarıda selime adaya ve nadyaya elveda diyebilirler nerde olduğunu unuttu çünkü
ay dün çok gıcık oldum selime ya böyle bir olay yok yani selimin bu kadar zevksiz ve akılsız olacağı hiç aklıma gelmezdi selimin onura söyledikleri gelince aklıma sinirlerim zıpladı resmen adada başka koruma altına alacak kimsemi yoktu ya hayret bişi oldu bu selim açlık başına mı vurdu yoksa panama adalrını görüncemi delirdi bilmiyorum ama aklını başına alsa onun için iyi olur aksi takdirde onura söylediği gibi diğer takım arkadaşlarıda selime adaya ve nadyaya elveda diyebilirler nerde olduğunu unuttu çünkü
hirs meselesi bastan beri o yuzden onurla ugrasiyor, fulya ile onur yarisirken onuru sasirtmaya calismasi, arkadan konusmasi, taklit yapmasi sirf bir Nadia icin cok gereksiz seylerdi.. Nadia icin dun Stella ne dedi o kimseyi begenmiyor, kimseyle arasinda duygusal bir sey yok dedi, Selim bozuldu tabi dun..Nadia cok uyanik taktik hep yaptiklari..
arkadaşım kadirkmisin nesin anlamadım sende zaten bir korkak tipi var o yüzden sözlerini pek ciddiye almadım gerçek aşk demişsin eğer nadia ve aşk kelimesi bir arada gerçekliği ifade ediyorsa onurla ikisi birlikte mutluluk kelebeği olup uçmalıydılar yani bana gerçeklikle alakası olmayan nadiadan bahsetme erkeklerin genelde karşı duramadıkları bir arzuları vardır yazık ki selimde o ağa düştü bahsettiğim ağ nadianın sadece vücudunu kullanarak erkekleri etkilemeye çalıştı ağ umarım anlamışsındır kadirk hoş bu kadar düşünceli olacağına inanmıyorum ama neyse bu arada bende senin yazdıklarına gülmekten çatladım sitcom gibiydi valla allah razı olsun akşam akşam iyi güldüm umarım söylediklerine yorum isteyebilecek cesurluğa erişirsin
Ben yazdıklarıma herkesten yorum bekliyorum çünkü ben bir kız olabilirim ama cesurum
Öncelikle gerçekten Metin'le gurur duyuyoruz gerçekten çıkık bir omuzla süper yarıştı.Benim anlayamadığım kızların bile aldığı 4. sopayı Teymuralp nasıl alamadı?İlk başta sopayı daha mı ileri koydular acaba sonra alamadıklarını görünce biraz öne aldılar çünkü çok saçma yani...(o kaslar yalan mı yani!)
melis-dikkaya
29-10-06, 21:41
şimdi bu pantelis denilen bizans soyu varya..Yenilince çok ezik konuşuyo Aşırı hoşuma gidiyo...Rumları ezmek muhteşem bişi ya
2 mesajına da katılıyorum canım :D:D ama buna alıntı yapıyorum çünkü o arkadaşın ismi mesajımda bulunmasın :D iyi demişsin ;)
Ayni seyi bizimkilere sorsalardi bizimkiler degistirmelerine izin verirlerdi bence..Stella adaya gidince onu hepsi karsiladi..Oturup sohbet ettiler..Bizden biri onlarin adasina gitseydi bir tek Pantelis karsilamazdi..Metinin cikik omzu ile yarismasini en cok Stella istemedi mi?Ben onun itiraz ettigini gordum..Hem yarismanin basinda bu Stella demiyormuydu benim Turklerle ortak bir yanim olamaz, hoslanmiyroum onlardan adaya gittiginde tam tersi gibi davrandi
cadii_sheker
29-10-06, 21:44
nadia kesn selimle dimi bi onur bi selim bide şey var dün gösterdiler yannis ve ynn takımındn biri denizde konuşuolardı nadiadan hoşlanabilirsin ama faln diodu nadia nın da talibi çokmuş maşallah
bide kafama takıldı dokunulmzlık yarışmasını ynnlılar kazansaydı kimi korumaa alırlardı acaba
şimdi bu pantelis denilen bizans soyu varya..Yenilince çok ezik konuşuyo Aşırı hoşuma gidiyo...Rumları ezmek muhteşem bişi ya
evet yaa o olay müthiş oluyor..yarışmadan önce bi kendine güvenle konuşuyor sonra konseyde adam kabulleniyor herşeyi :D:D zaten o adamın adada kalmasını sadece yenildikten sonra ki surat ifadelerini görmek için istiyorum :D:D:D
nadia kesn selimle dimi bi onur bi selim bide şey var dün gösterdiler yannis ve ynn takımındn biri denizde konuşuolardı nadiadan hoşlanabilirsin ama faln diodu nadia nın da talibi çokmuş maşallah
bide kafama takıldı dokunulmzlık yarışmasını ynnlılar kazansaydı kimi korumaa alırlardı acaba
nadia şuan selimle beraber...yarışma sırasında ne olmuştur bilemicez :D
galiba selim iyice bir havalara girdi koltukları falan kabardı iyice neyse zaten birleşmede olucak teke tek yarışlar başlayınca ,herkes rakip olunca belli olucak ak koyun kara koyun çıkıcak o zaman görücem ben anyayı nadiayı ama umarım güçlü bir durumdayken selim daha aşağılara inmeden kendine gelir o bir rüyada şimdi ama rüya kabusa dönebilir dönmeden uyanırsa kendisi için iyi olur bir yarışmada olduğunu aklından çıkarmasın
Ayni seyi bizimkilere sorsalardi bizimkiler degistirmelerine izin verirlerdi bence..Stella adaya gidince onu hepsi karsiladi..Oturup sohbet ettiler..Bizden biri onlarin adasina gitseydi bir tek Pantelis karsilamazdi..Metinin cikik omzu ile yarismasini en cok Stella istemedi mi?Ben onun itiraz ettigini gordum..Hem yarismanin basinda bu Stella demiyormuydu benim Turklerle ortak bir yanim olamaz, hoslanmiyroum onlardan adaya gittiginde tam tersi gibi davrandi
dün izleyince yunanlıların neden yunan gavuru olduklarını daha bi iyi anladım heriflerde acıma duygusu diye bişiy yok metinin omuzu çıkık diye işlerine gelince yarışmadan çıkmaması için neler söylediler hele o stella denen biri varya eğer metin yarışmassa bizde gideriz dedi oysa türkçe konuşmayı haftalardır türk yarışmacılardan saklamasına rağmen adaya gelince türkler ne güzel karşıladılar ama metin ne güzel verdi ağızlarının payını insanlık öyle olmaz böyle olur dedi hele birde pantelise karşı nede güzel oldu adamın zaten yüzünde meymenet yok iyice mahkeme suratına döndü yüzü e 2 oyunuda büyük bir farkla kaybedince ağlasalar yeriydi yani benim güldüğüm kadar ağlamaları lazımdı neyyyyyyyyyyyse..............:dito
konusturdunuz yine kadirk yi 3 saat yazar simdi :)
ya Metinle aralarindaki fark su..Bizimkiler pizza kazandiignda Metin onlarada yarisini paylasmayi onermisti, hatta kendi adalarinda bunu tartistilar...Halbuki dun onlar Metinin kolu cikar tekrar diye ugrastilar..
Pantelis sen bir yalancisin neden mi?Dun Metini kendin sectin niye basit mi gordun?Metin yarissin onun omzu zorlanir diyen yarismadan once kendin degil miydin?Konseyde ne dedin?Ben arkadaslarimla ayni dusunmedim dedin..amma uyduruyorsun ay..umarim Metin balik tutarda sende yemezsin kendi baligini mangonu kendin tut :)..hayranlari varsa iletsin :)
Yanılıyorsun nadia onuru seçsede selimi seçsede hatta deryayı seçsede ben karşıyım ve evt ben bir bayanım ve bayanların arzularınında ne olduğunu biliyorum ben sadece bir şeyi hatırlatmak istedim selime ve diğerlerine türk-yunan farketmez önemli olan aç susuz yaşadığın bir adada ne işin olduğu amacının ne olduğunu oraya niçin gittiğini çünkü bunu galibiyet aldıkça unutmaya başladılar ama selim üstüne üstük birde havalara girdi bu benim görüşümdür o senin yorumundur ama yazdıklarıma bir yorum aldım ne mutlu demek ki bende yazdıklarıma yorum alabilecek bir gurur var
ya Metinle aralarindaki fark su..Bizimkiler pizza kazandiignda Metin onlarada yarisini paylasmayi onermisti, hatta kendi adalarinda bunu tartistilar...Halbuki dun onlar Metinin kolu cikar tekrar diye ugrastilar..
Pantelis sen bir yalancisin neden mi?Dun Metini kendin sectin niye basit mi gordun?Metin yarissin onun omzu zorlanir diyen yarismadan once kendin degil miydin?Konseyde ne dedin?Ben arkadaslarimla ayni dusunmedim dedin..amma uyduruyorsun ay..umarim Metin balik tutarda sende yemezsin kendi baligini mangonu kendin tut :)..hayranlari varsa iletsin :)
Ben Metin'in yapacağını hafta başından söylemiştim..O bu hırsla başarır omuz falan önemli değil diye öyle de olmuş çok güzel !!! pantelis her yarışma sonrası konuşmalarını değiştiriyor gerçekten ilginç bir adam..ama bu hali de iyi yaa çok gülüyorum :D:D bu arada dediğin gibi yazmış yine adam...yazık yaa gerçekten yazık hiç konuşturmamışlar bunu burada konuşuyor böyle :D selimle nadianın nikah şahidi olsun bari dimi yazık :D:D
cadii_sheker
29-10-06, 22:08
sadece pantelis istemedi hepsi atladı...hele stella yırttı kendini teerkederiz burayı die...ama bide doru hatırlıosam pantelis le metin yarıştı dimi pantelis kendini güçlü görmüorki güçsüz bi rakip seçior yani elinde sonnda kaybedicklerdi
Yanılıyorsun nadia onuru seçsede selimi seçsede hatta deryayı seçsede ben karşıyım ve evt ben bir bayanım ve bayanların arzularınında ne olduğunu biliyorum ben sadece bir şeyi hatırlatmak istedim selime ve diğerlerine türk-yunan farketmez önemli olan aç susuz yaşadığın bir adada ne işin olduğu amacının ne olduğunu oraya niçin gittiğini çünkü bunu galibiyet aldıkça unutmaya başladılar ama selim üstüne üstük birde havalara girdi bu benim görüşümdür o senin yorumundur ama yazdıklarıma bir yorum aldım ne mutlu demek ki bende yazdıklarıma yorum alabilecek bir gurur var
boşver arkadaşım yaa uğraşma doktor kendi haline bırakın dedi :P biz forum olarak onu böyle kabullendik :D
bu arada dediğin gibi yazmış yine adam...yazık yaa gerçekten yazık hiç konuşturmamışlar bunu burada konuşuyor böyle :D selimle nadianın nikah şahidi olsun bari dimi yazık :D:D
gonul bu...... diye baslayan bir cumle var ya gerisini soylememek en dogrusu herkes istedigi gibi yorumlar nede olsa..:)....oto savunma mekanizmasi iyi gelismis :):img-haha: S ile baslayan kelimelere karsi sensoru var :)
pantelis hakkında söylediklerine aynen katılıyorum unutmuş olmalı en büyük hata rakibini küçük görmektir panteliste metini küçük görerek hatta onu ezmeye çalışarak kendi ezildi ve inkar etti bir yalancılığı eksikti onuda söyledi tam oldu valla bunlardan herşey beklenir haberiniz olsun:img-sorry :img-sorry
gonul bu...... diye baslayan bir cumle var ya gerisini soylememek en dogrusu herkes istedigi gibi yorumlar nede olsa..:)....oto savunma mekanizmasi iyi gelismis :):img-haha: S ile baslayan kelimelere karsi sensoru var :)
Bencede nikah şahidleri o olmalı çünkü nadia ve selim gibi bir facia çiftine böyle bir şahit yakışır üzerlerine gülde döker bu şimdi havaya girdi ya:img-haha:
Bencede nikah şahidleri o olmalı çünkü nadia ve selim gibi bir facia çiftine böyle bir şahit yakışır üzerlerine gülde döker bu şimdi havaya girdi ya:img-haha:
sonrada belgesel dizi cekerler yabanci damat next generation diye ehehe
tekrar söylüyorum edepsizleşme
o adada olanlar ne için gittiklerini biliyorlar merak etme bilmeyenleri yolladılar zaten
hala konuşuyorsun yaa son 6 yaırşmanın 5 ini kazanmışlar bu ne için gittiklerini bilmiyorlar anlamına geliyorsa senin anlama kapasiten bu kadar demektir.
Hem yorum istemiyorum desemde merak etme siz yazarsınız birşeyler o yüzden sorun yok
:img-haha: :img-haha: :img-haha:
arkadaşlar seni böyle kabul etmiş neyse bende bari böyle kabul edeyim sinirlisin sen bugün doktor ilacını vermeyi unutmuş sakin ol sen tamam kızma sustum bak ben oldumu sinirlenme sakın nadia ve selimin nikah şahidi olamadan bişiy falan olmasın sana sakın dikkat et kendine olurmu ay yazık sana:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:
sonrada belgesel dizi cekerler yabanci damat next generation diye ehehe
bence belgeselde kesmez bunları bunların ikisinden birde nikah şahidleri yani yandaşlarından çok güzel bir sitcom olur ne güzel daha çok güleriz sonra dimi ya:img-haha: :img-haha: :img-haha:
haklısın iki yuzlu o stella metinin yarısmamasına ilk karsı cıkan oydu ama metin yine turklugun misafirperverligini gosterdi ona ve basımızın ustunde yerin var dedi bence sonra o metine yaptıklarından sonra utanc duymustur
haklısın iki yuzlu o stella metinin yarısmamasına ilk karsı cıkan oydu ama metin yine turklugun misafirperverligini gosterdi ona ve basımızın ustunde yerin var dedi bence sonra o metine yaptıklarından sonra utanc duymustur
Ne utancı ya yunanlılarda insanlık yoksa utanç duygusunun ne işi var ki onlarda olan tek şey hırs o hırs kör etmiş gözlerini onların yani utançla falan işleri olmaz :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf
birleşmeden sonra ilk elemede pantelis sonra da nadyayı göndersinler bence 2si gerçekten tehlikeliler.ben yunanlılara hiç güvenmiyorum.metine yaptıkları son davranıştan ve stellanın 2li davranışından sonra onlardan herşey beklenir.
stormy guzel yazmıssında pantelis yarısmadan once dedi onun omuzu sakat onu secelim diye ama metin omuzu cıkık yarısmak istemiyo diyince pantelis bisey demedi stella ve melita istemediler en basta ayrıca konseyde pantelis metin hakkında guzel konustu turklerin demedigini soledi.''metinin saglık sorunu acıklandıgında yarısıp yarısmaması konusunda bisey demedim arkadaslarıma bıraktım,metinde inat etti bunları duyunca hırslandı ve cok milliyetci yaklastı.cok da iyi yaptı bende olsam oyle yapardım.Metine baktıgımda yıldırım gibiydi'' dedi hafızama bak be:dito sonucta tukurdugunu yalamıyo ne kdr kin dolu olsada ezildigini kabul ediyo o da bir erdemdir bence:)
stormy guzel yazmıssında pantelis yarısmadan once dedi onun omuzu sakat onu secelim diye ama metin omuzu cıkık yarısmak istemiyo diyince pantelis bisey demedi stella ve melita istemediler en basta ayrıca konseyde pantelis metin hakkında guzel konustu turklerin demedigini soledi.''metinin saglık sorunu acıklandıgında yarısıp yarısmaması konusunda bisey demedim arkadaslarıma bıraktım,metinde inat etti bunları duyunca hırslandı ve cok milliyetci yaklastı.cok da iyi yaptı bende olsam oyle yapardım.Metine baktıgımda yıldırım gibiydi'' dedi hafızama bak be:dito sonucta tukurdugunu yalamıyo ne kdr kin dolu olsada ezildigini kabul ediyo o da bir erdemdir bence:)
guzel demissinde sence neden demedi birsey cunku isine gelmedi..hepsi birden Metin yarissin onun omzu sakat demiyormuydu bunu ilk soyleyende Pantelisti..ben onlarin verdigi pizzayi yemem diyende pantelisti..onlarla tartismaya geldim diyende pantlelisti..Pantelis bu yarismaya ozellikle secilmis yoksa yetenekli oldugundan degil..Pantelisi konusturup ortami germek amac..
birleşmeden sonra ilk elemede pantelis sonra da nadyayı göndersinler bence 2si gerçekten tehlikeliler.ben yunanlılara hiç güvenmiyorum.metine yaptıkları son davranıştan ve stellanın 2li davranışından sonra onlardan herşey beklenir.
bencede zaten birleşme olduktan sonraki ilk konseyde adaya veda edecek isim nadia olacak o yunan adasındaki tek kız olarak havalanıyo şimdi ama yunan takımı ve türk takımının yarışmacıları selim hariç nadia ve pantelis üzerine oy verecek yani ya pantelia yada nadia ikisinden birisi gidecek pantelisi oyundan oyuna görmeye dayanamayan bizimkiler birleşmeden sonra pantelisi hiç görmek istemiyceklerdir çünkü ben cumartesiden cumartesiye zor tahammül ediyorum pantelisi görmeye:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
arkadaşım bugünün anlamına yakışan bir video olmuş.bugünün değerini anlamını hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım unutmayalım unutturmayalım
sagol ama bunu ben hazirlamadim kim hazirladiysa guzel yapmis bir haber sitesinde gordum
guzel demissinde sence neden demedi birsey cunku isine gelmedi..hepsi birden Metin yarissin onun omzu sakat demiyormuydu bunu ilk soyleyende Pantelisti..ben onlarin verdigi pizzayi yemem diyende pantelisti..onlarla tartismaya geldim diyende pantlelisti..Pantelis bu yarismaya ozellikle secilmis yoksa yetenekli oldugundan degil..Pantelisi konusturup ortami germek amac..
bak aslında cok cakal adam o pantelis metini ovuyo koruma altına almak istedigi adamda teymur adanın en calıskan guclu hırslı iki kişisi teymur ve metin simdiden kafasında oturtturmus planlarını birlesmede bu adamın milliyetciligi kalmayacak bak gor teymurla metinle deryayla samimi olmaya calısabilir cok kurt ya:D
ama konseyde Pantelis, Amifrikatis (adı her neyse) ve Platonas ilk kez EZİLDİKLERİNİ kabul ettiler...
yoo balık tutma yarısmasındada ezildiklerini soylediler yazık garibanlara ya paso eziliyorlar:dito
bak aslında cok cakal adam o pantelis metini ovuyo koruma altına almak istedigi adamda teymur adanın en calıskan guclu hırslı iki kişisi teymur ve metin simdiden kafasında oturtturmus planlarını birlesmede bu adamın milliyetciligi kalmayacak bak gor teymurla metinle deryayla samimi olmaya calısabilir cok kurt ya:D
bosuna ugrasmasin cunku ilk elenecek kendisi olacak gorursun bak diger yunanlilar sayilari az diye pantelisi gozden cikaracaklar diger tarafin guvenini ancak oyle kazanip kendilerini korumaya alirlar..
ben en çok türk-yunan birleşmesini merak ediyorum bizim derya kesin dayanamaz pantelisi görmeye adada kıyamet kopar artık bakalım teke tek hepsi rakip olunca neler olucak gitgide heyecan artıyor ama yarışmayı bir türk kazanır gibime geliyo o kadar galibiyetten sonra.....
sagol ama bunu ben hazirlamadim kim hazirladiysa guzel yapmis bir haber sitesinde gordum
olsun buraya taşımanda güzel.bizde seyretmiş olduk bu vesileyle.
pantelis bencede özellikle seçilmiş biri.birleşmeden sonra ortamı gereceği düşünülmüş olabilir.ama birleşmede çoğunluk bizde o yüzden biraz daha sinsice yaklaşacağını düşünüyorum.Türkler zekidir o yüzden bizans oyunlarına düşmeyeceklerdir.öylede umuyorum
yok ben konseyi kastettim.. yani ilk kez konseyde ezildiklerini kabullendiler..
ama suratları çok komikti..umutsuz vaka:img-haha: :img-haha:
kabullenmesinlerde ne yapsınlar ki bir değil iki değil türkün gücünü gördüler artık ard arda kaç kez yenildiler eee bükemediğin eli öpüceksin:fighting2
bence Pantelis öyle göz göre göre elenmeyi kabullenecek biri değil..Ne yapar eder kalmayı başarır o..Bencede kalmayacak milliyetçiliği...:D hepsi Türklere yakın olacak zaten çünkü 7-5 birleşme olacağı için kendilerini sevdirmeleri gerek :D
nadianın sinsiliğinden başka tek birşeysi var zaten o da fasa fiso teke tek yarışlarda ne aytuğu nede arzuyu asla yenemez bu yarışta gördük işte nadia arzuyu geçemedi
Ya umarim Aytug yarismayi birakmamistir..Aytug yarismadan cekilirse bir hafta eleme olmaz zaten..
yok yaa bırakmaz Aytuğ yarışmayı...hiç sanmıyorum..bu kadar dayandı yine dayanır o ;)
Ya umarim Aytug yarismayi birakmamistir..Aytug yarismadan cekilirse bir hafta eleme olmaz zaten..
yok ya aytuğ yarışmayı bırakmaz biraz güçsüz düştü hastalandı falan ama yarışlarda farkını ortaya koyuyo nasıl yendi nadiayı ama
ama onların özellikle pantelisin baştan beri felsefesi yenilgiyi kabullenmemekti..
ama türkün gücünü gösterdik onlara..yunan sunucu artık yarısmacıları azarlar gibi konusuyor:img-haha:
ne yapsın o adamda yazık her hafta konsyde görüşürüz demekten bıktı usandı allahtan bizimkiler acunu o durumlara düşürmediler yunanlılar azarı hakediyo dimi ama üst üste darbe alan kaç gemi gördün batmayan
inanmıyorum yaa çok sinirlendim ne bu yani bide bunu kabul mu etmişler !!!! başlığa da Atatürk yazmış iğrenç insanlar yaa !!!! :icon_evil :icon_evil :icon_evil
Bir tane katildigim baska forum var biz zaten orada neredeyse 24 saat bunlar gibileriyle tartisip duruyoruz adamlar Turklere karsi garezleri var hele bir tanesi varki ayni Pantelis super hasta. Adamlari oyle yetistirmisler..
Bir tanidik var nisanlisi yunan kiz cocugu tanidiktan sonra fikirleri degismis Turkler hakkinda ama ailesini ikna edememis bir turlu..annesi kizla bozusmus vs.
ama onların özellikle pantelisin baştan beri felsefesi yenilgiyi kabullenmemekti..
ama türkün gücünü gösterdik onlara..yunan sunucu artık yarısmacıları azarlar gibi konusuyor:img-haha:
:img-haha: :img-haha: cok dogru yunanlı spikerde cok guzel konusuyo ya seviyom o adamı nasıl azarlıyo hele balık yarısmasında hatırlıyomusun kızlar gelse daha iyimi yaparlardı acaba dediginde pantelis adaya dondugunde ne demişti
Pantelis:Konstantin bana ne dedi biliyomusunuz?Kızlar gelse daha iyi yaparlarmı dedi demişti :dito
Tek cekemedikleri 2 senedir anladiigm kadariyla Istanbulu kaybetmeleri ve 400 sene Osmali hukumdarliginda yasamalari..egitim sistemlerinde onlara verilenlerden sonra Pantelis gibilerin sayisinin cok olmasina sasirmiyorum..
inanmıyorum yaa çok sinirlendim ne bu yani bide bunu kabul mu etmişler !!!! başlığa da Atatürk yazmış iğrenç insanlar yaa !!!! :icon_evil :icon_evil :icon_evil
atatürkü kullanarak dikkat çekiceklerini sanıyorlar ama bizler böyle iğrençliklere prim vermeyiz
ben o videoyu inappropriate diye flagledim nedeninede hate speech koydum..boyle salaklar oldugu surece irkcilarin sayisida artar gider dunyada..birde o herif 2.bir video koymus oradada koyluler mi ne oyle birsey var
Tek cekemedikleri 2 senedir anladiigm kadariyla Istanbulu kaybetmeleri ve 400 sene Osmali hukumdarliginda yasamalari..egitim sistemlerinde onlara verilenlerden sonra Pantelis gibilerin sayisinin cok olmasina sasirmiyorum..
stormy takma kafana boyle ezik insanlar elbette olacak ATAMIZI kıskanan onu cekemeyenler aslında onlar herseyi farkında işlerine gelmiyo gercekleri acıga vurmak boyle egleniyolar naparsın zavallı insanlar işte:img-haha:
Orada en gucluleri Yannis..sonrada sinsi hareket eden Nadia..
bence hepsı guclu onlarla platonas amfrıkratıs falan yanıısde dedıgın gıbı gucluu sımdı takım oladuları ıcın falan kaybettıler ama sımdı bıde teke tekek olcaklar bence bu ısımler baya zorlayabılır bısımkılerı ebnce pantelısın zorlıcanı pek sanmıorum sonucta yas almıs 39 yasında bı adam dıgerlerı dahha ıyı kalıcak bencee
Bence gayet normal onların tarihinde türkleri kötü olarak göstermeleri çünkü yunan tarihine bakarsanız hep yenilgi hep yenilgi tabi sevmicekler biz türkleri tabi ki düşman olarak görücekler yunanlılar hep aynı asla kusuru kendilerinde aramıyorlar hep saldırı hep hırs hep inat işte görüyoruz sonra sonlarını hep acı hep hüsran:img-haha: :img-haha: :img-haha:
ben zaten onların tarih kitaplarını çok merak ediyorum bizlerden barbar bir toplum olarak bahsettikleri kesin. yunancam olsa alır okurdum tarih bir gerçektir kimse tekeline göre yorumlayamaz yunalılarda kabullenmek istemiyor.
ya onların tarihini merak edicek ne var ki onların tarihi biziz işte onların tek sorunu biziz onları her seferinde yendiğimiz yazılı onların kitabında zaten onların kinide nefretide o yüzden
Survivorin baslamadan onceki tanitim fragmanini bulabilen var mi?O fragmani bulursak bize ipuclari verir belki
Survivorin baslamadan onceki tanitim fragmanini bulabilen var mi?O fragmani bulursak bize ipuclari verir belki
bencede ıp ıpucu verebılır youtubede varmı acaba ben baya ısledım survıvorum tekararlarını ama hıc rastalamadımm
avrupanın geçmiş tarihine bakarsak birbiriyle savaşmayan toplum yokki ingiltere ile fransa yüzyıl savaşları yaptılar hitler soykırım yaptılar ama yunanlılardaki bize karşı bu ırkçılık kimsede yok.
megasurvivor
29-10-06, 23:32
stormy takma kafana boyle ezik insanlar elbette olacak ATAMIZI kıskanan onu cekemeyenler aslında onlar herseyi farkında işlerine gelmiyo gercekleri acıga vurmak boyle egleniyolar naparsın zavallı insanlar işte:img-haha:
mrfargos sana katılıyorum.nette tanıdığım bir yunanlı doktor var onlar için istanbul-konstantinapolis, izmir-symirna, trabzon-pontus . bunların %80'i pantelis gibi ruhsal sorun yaşayan, hazımsız ve gerçeklerle yüzleşmekten korkan zavallı insanlar.ama maalesef gerçek acıdır:img-haha:
videoyu izledim ya işleri güçleri yokmu bunların ya bizle uğraşmaktan bıkmadılar ama onlarda haklı tabi o ezikliği anca böyle saçma şeylerle kapatmaya çalışıyolar napsın garipler hep eziklerdi ezikte kalıcaklar!!
Forum yine coşmuş bakıyorum ....
Arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz allah aşkına:img-sorry 2 tane genç insan birbirinden hoşlanmış bir ilişki yaşıyor bu konuda bu kadar rahat yorum yapma hakkını kendimizde bulmamamız gerek diye düşünüyorum (bu forumu okuduklarını farz etmek çok zorlama bir tahmin olmaz sanırım)... yalansa yalan, dolansa dolan bize ne inşallah mutlu mesut yaşarlar yarışma bitmiş hala birlikteler bizim forum hala olamaz yanlış yaptılar filan diye çalkalanıyor...ilginç hakkatten hani forum üyesi kızlarımızın akıllı uslu insanlar olduklarına inanmasam birileri hasetlerinden çatlıyorlar diyeceğim...:dito
Tamam birini beğenmeyi anlarımda işin ucu kaçıyormu acaba, bizde Nadyacıyız icabında ağzımızı açıp Selime laf ediyormuyuz, en azından bu nickle :dito şakaydı ciddiye almayınız lütfen?
Şu survivorda aşk olmaz mantığı nedir onuda anlamadım siz doğarken elinize kılavuz kitap filanmı verdiler de insanların nerede aşık olup olamıyacağı konusunda kendinizden bu kadar eminsiniz... yani varsa bu tür bir bilimsel çalışma bizde öğrenelim bugüne kadar eksik kalmışız demekki :sad53:
Ayrıca çok kızdığım bir noktada bunu memleket meselesi haline getirmeniz !!!valla nacizane benim fikrim 70 milyonluk Türkiyenin bir tv programından alınacak zafere ihtiyacı olmadığı yönünde siz ne düşünürsünüz bilemem şu ana kadar benim fikrimi destekleyen tek yorumuda 22 yaşında bir yunan kızından duydum adıda Nadya :img-clapp
Siz böyle abuk bir milliyetçilk muhabbeti yapıp sanki memleketin varlığı bu yarışa bağlıymış gibi yazılar yazdıkça aklıma Pandelis salağının (kendi aralarında malaka diyorlar:img-nyam: ) bu yarışmayı bir Türk kazanırsa ikinci Mustafa Kemal Atatürk olur değişi aklıma geliyor :icon_evil eeee söyleyin bana farkınız nerede ??????
Irkçılık konusuna hiç girmiyorum... rum soyu filan gibi laflar ederken bu ülkede hala 10.000 lerce rum vatandaşı yaşadığını ve bir kısmının bu yazıları okuduğunu düşünmekte fayda var... Şeref haysiyet insanlık maalesef ırkla gelen birşey değil keşke öyle olsaydı ama değil Tanıdığım en şerefsiz adamlar maalesef benim memleketimin kimliğini taşıyordu... :img-sorry
mlserkan 64.cu sayfada son mesajımda verdim bu haftanın tum oyunlarını ve konseyini bak istersen:):dito
çookk teşekkürlerr...
bu arada DeepTr o yazdığın Selim konusunda banada yazdın mı bilmiyorum ama ben Selimi beğenmiyorum yani..ilk başta çok güzel birşey 2 insanın böyle bir yarışmada birbirlerini bulmaları yazmıştım zaten ;) sonra ikisini birden eleştirdim ama konu farklıydı yani :)
sanırım herkez ılk oyunu seyden dolayı bulmadı resımde acun la konsatınon mudur nedır o adam var bıde tahta var sanıırm herkez onu futbol oyunu sandı galıba mesla ben ole sandımm :DD:
yarışmanın başlangıçları farklı demek..bu çalan müzik ilk survivorda çalan müziğin başına benziyor...bide bu görüntülerde Arzuyu çok beğendim çok güzel :) amfrikratisin (dogru mu yazdım bilmiyorum) olduğu oyunu merak ettim gerçekten...acaba hangi haftanın oyunu olacak..
ewet ya bence bıısm musık de ole olmalı ewt dogru yasdın :D:d amfrıkratıss bende ole bılıorum cok mu aramıslar adamaa bu ısmı vermek ıcın hakkaaten bı arkda demıstı amfrıkratıs de demısken eger resımlerı varsa yollayabılırmısınz cok semoatık gelıoo bana o adam ya o resımdekı oynunuda aynne bende cok merak edıorum ılgınc bıoyuna benzıoo
çookk teşekkürlerr...
bu arada DeepTr o yazdığın Selim konusunda banada yazdın mı bilmiyorum ama ben Selimi beğenmiyorum yani..ilk başta çok güzel birşey 2 insanın böyle bir yarışmada birbirlerini bulmaları yazmıştım zaten ;) sonra ikisini birden eleştirdim ama konu farklıydı yani :)
Yok Melis sana değil, söylediklerini hatırlıyorum zaten... bakma bende Selimi çok sevmedim (hem cadde çocuğu hemde galatasaraylı bak bak bak günahımı vermem valla, nadyayı kaptırdık o başka:dito )ama hani eleştiriyi dozunda tutmak lazım, yunan forumunda kızlar ayılıp bayılırken selim !!! selim !!! diye ben NAdya daha iyisine layık demiştim hadi tam ne yazdığımıda söyleyeyimde delikanlılığa halal gelmesin adama poser demiştim ama o mesele başka ilişkisi olan 2 kişiyi eleştirmeye bu şekilde devam etmek başka...
Sevgiler.
Ben 2 saat yokum... iki saat sonra kim ne estirip yağdırmış görmek için uğrarım artık... şimdilik iyi geceler :img-grin2
haftaya nolcak cok cok merak edıorum partı falan olur herhalde bırlesmede yemek falan yerler oyunlar nasıl acaba onuda cok merak edıorum acaba bu hatakı oyun amfrıkratısın resmındekı oyunmu cok merak edıorum bı an once fragman konulsun dıceme ama show tv sıtesınden umudu kestım yanı anca reklamlardan
ya bu youtuben ıslıoruz kotamıs doluo falan ya baya dolumuoo yanı cok mu etkılıodur kı bılen varsa lutfen cvpp
Kotan ne kadar onu bilmiyorum ama eurogreek in yayınladı 1a, 1b, 1c, filan diye giden videoların tümü 400mb filan tutuyor, eğer sıksık aynı videoları izliyorsan arada yeniden yüklemeleriyle birlikte 1gb a filan rahatlıkla ulaşırsın... eğer becerebilirsen o dosyaları harddiskine kaydet sonra istediğin zaman izlersin ....
Yaşasın Türkiye inşallah yunanlılara güzel bir ders vereceğiz sizleri bilmem ama bu benim için çok önemli bu yarışmayı mutlaka biz kazanmalıyız dostluk değil Türk milleti kazanmalı ben bu işi bir nevi kurtuluş savaşı gibi görüyorum yarışmalarda yüreğim ağzıma geliyor sanki bende o an oradaymışım gibi oluyor hele o yunanlı yarışmacılar var ya insanın içi neyse dışıda odur içlerinin fesatlığı yüzlerine vurmuş hiç birinin suratında meymenet yok hele o pantalis mi pantalon mu ne zıkkımsa tam bir facia ama dersini bu hafta iyi aldı artık bütün hepsi anlasın yunanlılar Türkler'e karşı her zaman aciz zavallı eziktirler öyle avrupa birliği denen ve zamanında bir fermanımızla tir tir titreyen 3-5 ülkenin desteği ile politik olarak bize ahkam kesebilirler ama her zaman biz Türk Milletinden korkmuşlardır Yaşasın Türkiye
kissorkill
30-10-06, 15:02
ya şu son bölümde arzu çok hızlıydı valla onun ve deryanın sayesinde kazandık.selim çok yavaştı
ve bişey daha şu aytuğ çok tatlı
yunan değil başka bir millet de olsa yenilmemizi isteyecek değiliz herhalde..birleşmede parti olacak mı ?? çok merak ediyorum...
Elbette istemeyiz çünkü biz Türk'üz ve böyle durumlarda hep bir arada olmalıyız benim için daha çok önemli çünkü sitemizde oturan ülkemizin ekmeğini yiyen ama tam bir Türk düşmanı olanı olan yunan asıllı komşularımızın(ne komuşuluklarını gördüysek) bizim ne kadar güçlü olduğumuzu ve asla yıkılamayacağımızı bir kez daha anlamış olmalarını anlamak istiyorum yani ben işin yarışma kısmını geçtim şu an bu yarışmayı bir Türk'ün kazanması için yapabileceğim tek şey dua etmek keşke elimden başka bir şey gelseydi
EuroGreek (4 hours ago)
zilfman, so far all the predictions about the show have failed.
I think we are going to see surprises in the next episodes.
I can't wait to see the scene when one man hits the other. It was shown by MEGA as a trailer before the show started last month.
zilfman (3 hours ago)
if I can remember well, one of them was Amfikratis but I can't tell who the other one was..
Youtube'da son bölümü izlerken bu yazi dikkatimi cekti, harbi gercek kavga oluyo, acaip merak ediom kim kimle
Birisi amfrikatismis acaba digeri kiim???
EuroGreek (4 hours ago)
zilfman, so far all the predictions about the show have failed.
I think we are going to see surprises in the next episodes.
I can't wait to see the scene when one man hits the other. It was shown by MEGA as a trailer before the show started last month.
zilfman (3 hours ago)
if I can remember well, one of them was Amfikratis but I can't tell who the other one was..
Youtube'da son bölümü izlerken bu yazi dikkatimi cekti, harbi gercek kavga oluyo, acaip merak ediom kim kimle
Birisi amfrikatismis acaba digeri kiim???
ne amfrıkratısmı :S:s tuhh ya bende sewıodum o adamı keske pantelıs
etseymıs hemde gıtmesı kolaylasır zaten gıdecegı bellıde ne bılım dıgerı kım acaba bence teymur ya da derya olabılrı sanırım derya yaa
haftaya nolcak cok cok merak edıorum partı falan olur herhalde bırlesmede yemek falan yerler oyunlar nasıl acaba onuda cok merak edıorum acaba bu hatakı oyun amfrıkratısın resmındekı oyunmu cok merak edıorum bı an once fragman konulsun dıceme ama show tv sıtesınden umudu kestım yanı anca reklamlardan
Haftaya birleşmede artık partimi olur partide selimle nadia dans mı eder:img-haha: :img-haha: deryayla pantelis sohbet edermi valla ne olur ne biter bilmiyorum ama çok merak ediyorum açıkcası dananın kuyruğu birleşmeden sonraki oyunlarda kopacak ve birebir oyunlarda kim daha güçlü kim daha güçsüz açığa çıkacak bizlerde bekleyip göreceğiz
Yunanli, sunu yazmis survivor baslamadan once gosterilen tanitim filminde birisinin baska birini dövdügünü görmes, öbür Yunananlidao kisiden birisinin Amfrikatis olduunu fakat digerinin kim oldugunu bilmediini sölüyo
ya şu son bölümde arzu çok hızlıydı valla onun ve deryanın sayesinde kazandık.selim çok yavaştı
ve bişey daha şu aytuğ çok tatlı
Arzu zaten söylemişti ben sonra patlıycam büyük bombayım aslında diye ve yavaş yavaşta gösteriyo kendini ,arzunun büyük bir bombası daha var patlarsa olay olur valla gözünüzden kaçmamıştır belki selim nadiayı koruma altına almak için arkadaşlardan oy istedi herkes el kaldırdı kabul edenler arzu selimin yanında oturuyodu tabi veririz oyumuzu selimi mutsuz etmek istemeyiz dedi selimde arzuya bakarak allah allah dedi imalı imalı yani bilemiyorum bu adada herşey olur biri ateş biri barut ama arzuyla selimin aralarındaki samimiyet çok fazla ne olur bilmem ama nadiayla olacağına türk güzeli arzuyla olsun yerli malı yurdun malı yabana atmamak lazım selimde böyle düşünse iyi olur arzu hem nadiadan daha güzel hemde daha güçlü oyunlarda görüyoz yani...:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:
kavga olmus ve dovusmuler bunlardan bırı amfrıkratıs dıgerıde bılıonmıo ınnamıorum ya cok merak ettım sımdı ya bence bırı turktur ıslemk ıstedım yaa ama sanmıorumkı gosterırler bence gostermesler ama dıskalıfıye falan olurlar herhalde yaa o
kavga olmus ve dovusmuler bunlardan bırı amfrıkratıs dıgerıde bılıonmıo ınnamıorum ya cok merak ettım sımdı ya bence bırı turktur ıslemk ıstedım yaa ama sanmıorumkı gosterırler bence gostermesler ama dıskalıfıye falan olurlar herhalde yaa o
inşallah bizimkilerden biri kavgaya dahil değildir diskalifiyede olunabilir tabi ay ne kötü ,şimdi show tv de göstermez ki fragmanı çatlarım artık ben ama umarım kjötü bir oly yaşanmaz
ya umarım ole olmustur ama bence dıger kısı bısden bırı olabılır ama ıns olmasda o kavga edenler dıskalıfıye olursa super olur ama umarım yunnalılar olurr
ya bizden biri diskalifiye olsa bile biz 6 kişi kalıcaz yani zaten öndeyiz ama yunanlılardan biri daha giderse vay onların haline
bencede yaa bu hfta nolcak acaba yaa bırlesme falan bırlesme olur artık herhalde sonra 2 tanede oyun olur bırı odul bırı dokulmaslık ya da belkı odul oynu olmaz 2 eleme oynu ama dokunulmazlık oyununa da odul koyarlar aynı bu haftadakı gıbı
Bence tabiki TÜRKİYE kazancak.Gerci selimle nadya arasındaki yakınlasma işi mahwetmezse.Çünkü düşününce Osmanlı imparatorluunun yıkılmasının buyuk olcude sultanlarla(Hürrem sultan mesela) ilgisi war.Ben Türk takımının yerinde olsam ilk once Yunanlıları sepetlerim birlik olup, daa sonrasını da siz tahmin edin artık :D inşallah işi bozan olmass da bizimkilerden biri kazanır yarısmayı.ben sahsen Teymuralp'in kazanmasını istiorm.çünkü hemen hemen butun galibiyetlerde onun parmağı war. :D
bencede katılıorm sana cerenımo nadya her seyı karıstırcak ya cok farklı yanıı adada bencede nadya yusunden kavga cıkcak herkezı bırbırıne dusuru bence bu kıss
Ya arkadaslar simdi okudum yazilanlari inaanmiyorum ya ne kavgasi buu?? off off insallah bi türkle degildir ve insallah diskalifiziye olmayiz ya:( ama belliydi yunan-türk bilesme ancak "KAVGA" demektir bu bir gercek...malesef...
Ipuclari elde edebilmemiz icin bize her iki kanalinda tanitim filmleri lazim. Yarisma baslamadan onceki tanitim filmlerini bulursak ne oluyor anlariz
Yunanli, sunu yazmis survivor baslamadan once gosterilen tanitim filminde birisinin baska birini dövdügünü görmes, öbür Yunananlidao kisiden birisinin Amfrikatis olduunu fakat digerinin kim oldugunu bilmediini sölüyo
Teşekkürler Soğan,inşallah dövülen bizim çocuklardan biri değildir
Ipuclari elde edebilmemiz icin bize her iki kanalinda tanitim filmleri lazim. Yarisma baslamadan onceki tanitim filmlerini bulursak ne oluyor anlariz
Yarışma başlamadan önce tanıtımlarda şöyle bir şey görmüştüm;Pantelis denen meynetsiz herif yere uzanmış sanırım Selim idi onunla sözle atışıyordu "bana öyle bakma" felan gibisinden ahkam kesiyordu ama sonrası ne bilmiyorum belki bunlar yarışmanın başında gösterilmiş olabilir ama bizim çocuklar o alçaklara papuç bırakacak kadar güçsüz kuvvetsiz değildir
Hadi baslayin aramaya iste size anahtar sozler
Survivor Ellada-Tourkia yada Survivor Tourkia-Ellada
Survivor Turkiye-Yunanistan
Survivor Turkey-Greece yada Survivor Greece-Turkey
Survivor Ελλάδα-Τουρκία yada Survivor Τουρκία-Ελλάδα
yarisma baslamadan onceki fragmanlari ariyoruz hadi bakalim
bir yunan sitesinde buldum Turkiyeden tam 30,000 kisi basvurmus Yunanistanda 8,500 kisi basvurmus ve yarismacilar 38,500 kisi arasindan secilmisler. Programin maliyeti 2.6 milyon Euro tutuyormus. Ada Mayistan Kasima kadar surekli yagmur aliyormus ve adada bir suru kertenkele ve yilan varmis bunun yaninda bir suru zehirli bitkide mevcutmus
Hadi baslayin aramaya iste size anahtar sozler
Survivor Ellada-Tourkia yada Survivor Tourkia-Ellada
Survivor Turkiye-Yunanistan
Survivor Turkey-Greece yada Survivor Greece-Turkey
Survivor Ελλάδα-Τουρκία yada Survivor Τουρκία-Ελλάδα
yarisma baslamadan onceki fragmanlari ariyoruz hadi bakalim
valla baktim hepsine ama yok:S
bir yunan sitesinde buldum Turkiyeden tam 30,000 kisi basvurmus Yunanistanda 8,500 kisi basvurmus ve yarismacilar 38,500 kisi arasindan secilmisler. Programin maliyeti 2.6 milyon Euro tutuyormus. Ada Mayistan Kasima kadar surekli yagmur aliyormus ve adada bir suru kertenkele ve yilan varmis bunun yaninda bir suru zehirli bitkide mevcutmus
cokk saol bilgiler icin tsk ederim,
yaaaa türklerden 30.000 kisi haaa vay be yunanistandan o kdr az eeeee bizim millet milliyetci ve heyecan seven bir milletir heheh
Sağol,zaten yunan nüfusu ne kadar ki çoğu korkmuştur yarışmaya katılmaya yememişti:img-grin2 :img-grin2
ya bilmiyormusun parayi duyan basvurmustur..tv de bir suru ornekleri var..
eet oda var ama o kdr cok cekceklerini biliolar bence para icin girmek istemezdiler sadece diye düsünüyorum
Size bir haberim var Mega TV Survivor 4 yani bundan sonra bir survivor daha planliyormus ve ana fikir yine Survivor Yunanistan-Turkiye imis
Bakin bu resim birlesmeden olabilir..bayagi birseyler buldum :)
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/761survivor.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/761survivor-1.jpg
onde duran Nadia ya benziyor ve biz bu ikisinin boyle bir kulubede oturdugunu henuz gormedik
ateş_kıvılcımı
30-10-06, 19:06
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır hem formu hem de programı takip ediyorum benim favorim SELİM
selam millet ben geldim son gelişmeler neler ne var ne yok adada işler karışık gibi aldığım son duyumlara göre başka bilmediğim şeyler varsa anlatın
Abi o fotodakinler set görevlileride olabilir, maglum eger dikkatinizi cektigse en son yarismada baya bi set görevlileri gözüktü ekrana (son su tasima yarismasinda mesela)
ama sanki fotosa selim ve nadyayi goruyom, platonas ve amfrikatis da var herhalde dikkat ederseniz sari bi tsirt goruyosunuz
o resimdekiler bizim yarışmacılar değil bence...hatta sunucu da Acun değil... Çünkü bizim yarışmacılarda öyle sarışın bir kız yok ki ??? Ve kel olanda Derya değil bu çok belli...
malesef hakli degilsin cunku o bu yarismadan en arkada duran Ipek..kulubede oturanda Acun ile Konstantin..nerden biliyorsun dersen Survivor Turkiye Yunanistan yarismasindan haber yapan bir yunanca siteden buldum yazilarda yunancaydi :img-artis
Hatta site bu fotograflar cekildi vs. yazmis birde finalistleri biliyoruz ama kanala haksizlik olur yazmayacagiz demis..bunun yani sira bence yarismacilara birlesmeden once temizlik yapmalari icin ve yemek yemeleri icin birseylerde verilmis diye dusunuyorum deryanin kafasindan belli zaten :)
Bunun yani sira Mega TV bir sonraki survivori yapmak icin kollari sivamis yine planlari Turkiye-Yunanistanmis..:)
30,000 Turk 8500 Yunan basvurduguna gore yeniden yaparlar Adada bir suru yilan kertenkele ve zehirli bitki var bence o yuzden sadece sahilde dolasiyorlar.
Bu arada Finalin Avrupada bir yer (Isvec olabilirmis) yada daha buyuk olasikila Afrikada olmasi tartisiliyormus...
yok yaaa o keltos hiiic deryaya benzemio, sol tarafta bi erkek duruo biraz kivircik sacli gibi o kim peki, hic benzemiolar ya, bi nadya belli oluyo
acunla ipegidemi taniyamadin pessss bu arada Final Avrupa yada Afrikada olacakmis gibi birsey daha yaziyor
Acunu tanidim canim, acunu tanimamak mumkun yaaa :P:P
Ipek'i de tanidimda, bi arkadas yok ipek diil diince biraz tereddut ettim, sanki daha zayif ama tabii zayiflamis olabilir
Dogum gunun kutlu olsun Onur :)
dahada ileri gideyim..tahminim botlar yarismacilari yeni adalarina getiriyor ama once herhalde temizlenmeleri icin birseyler yapiliyor ve adada Acun ile Konstantin boyle birsey yapacaklarini yada boyle bir kulubede yasayacaklarini soyluyor
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/761survivor11-1.jpg
birlesmeden once bence yemek yemek icin ve temizlenmek icin firsat veriyorlardir nede olsa hepsinin ihtiyaci var. Dikkat ederseniz su en geride duran yesilli ya Platonas yada Amfrikatis onunda sakallari tras olmus gibi bilmiyorum elini kapamis ama daha derli toplu:)Ortada yakinda duran Teymuralp sanirim ondada sakal yok gibi..sirtinda bant olanda metin olabilir belki
angeLcereN
30-10-06, 20:46
ya yunan grubundaki pantelisin bakışlarına sinir oluyorum sürrekli türklere gıcıklık yapıo kimsenin onu sevmemesine rağmen nie gitmio anlamıorum yunanlılar sürekli kızları gönderiolar bizim türkler çok iyi walla teymuralp ve selime bayılıorum....
deryayı pek benzetemedim yaaa. derya gündüz feneri gibi olmuştu burda pek bi beyaz duruyo. ama diğerleri konusunda haklısınız
valla bende deryayı bilemedim çok beyaz görünüyo ama diğerleri için dooğru tahmin
arkadaşlar bu sitede daha ilk foruma yazıorum ,ama devalı izliodum yazılanları...bütün yazdıklarınızı okuyodum.sölemek istediğim şu.biliosunuzki yarışmamızın bundan sonraki bölümlerinde birleşme olacak ve bu birleşme sonucu artık sevmedikleri kişileri deil,en güçlü olanlaarı eliceklerki yarışmanın sonunda güçsüzleri yenip yarışmanın birincisi olsunlar.bu neden le en başlarda güçlü yarışmacılar gidedcek die bi düşüncem var.ve ipek ve arzu adlı güsel iki yarışmacımız var ki sanıorumki yarışmanın sonuna kadar adada kalıcaklar.işte bu iki yarışmacıdan biri kalırsa eğer lütfen bu iki yarışmacıya destek olalımki bunlar kazandığında yunanlılar mors olsunlar.desikler ki türklerin en güçsüz yarışmacıları (arzu,ipek) bile bizi halt etti die rezil olsunlar kendi kanllarında bile......
belli zaten Selim bos islerle ugrasan birine pek benzemiyor zaten..:img-grin2
ne güzel demişsin bencede selim olabilmek öyle her kula nasip olacak bişiy değil o arkadaş selimin nadiası bile olamaz çünkü:img-haha: :img-haha: :img-haha:
ne güzel demişsin bencede selim olabilmek öyle her kula nasip olacak bişiy değil o arkadaş selimin nadiası bile olamaz çünkü:img-haha: :img-haha: :img-haha:
ne zaman demisim hatirlamiyorum ama kesin kadirk ile ilgilidir bu dedigim..Selimin bazi hareketlerini kendisine yakistiramiyorum o kadar.bitmeyen bir garezi var sanirim.
siftahı benden olsunnn hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. bol onurlu selimli ve kadirklı günler dilerim. güle güle yazışalım
bencde bol selimli nadialı kadirkli gülmeli günler hepimize:img-haha: :img-haha: :img-haha:
ne zaman demisim hatirlamiyorum ama kesin kadirk ile ilgilidir bu dedigim..Selimin bazi hareketlerini kendisine yakistiramiyorum o kadar.bitmeyen bir garezi var sanirim.
kadirke verdiğin bir cevapta yazıyodu hoşuma gitti gerçektende bu arkadaş selim değil onur bile olamaz:img-haha: :img-haha: :img-haha:
çok merak ediyorum birleşmeden sonra ilk giden kim olacak dye ama pantelis giderse asla üzülmem hatta zil takıp oynarım bile valla:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
stormy sen o gözükmeyen sarı tshirtlü kişiye direk Yanis yazmışsın nasıl gördün onu yaa ve tanıdın :D ayrıca Selim içinde öyle...Ben hala inanmıyorum onlar olduğuna valla...O derya değil mesela...net değil ki bu resim..
megasurvivor
30-10-06, 21:39
finalde 1 Türk 1 Yunanlı olacaksa ve de final illaki bir avrupa ülkesinde yapılacaksa Kıbrıs ta olsun işte.ne de olsa AB ülkesi Ledra Palasta yapsınlar hem Türkiye den hem Yunanistan dan seyirciler gitsin yarışmacıları desteklesin.
yeni başlığımız vatana millte hayırlı olsun...
yeni başlık mı ?? 64. sayfadayız yaa ne yeni başığı ? :D
stormy sen o gözükmeyen sarı tshirtlü kişiye direk Yanis yazmışsın nasıl gördün onu yaa ve tanıdın :D ayrıca Selim içinde öyle...Ben hala inanmıyorum onlar olduğuna valla...O derya değil mesela...net değil ki bu resim..
o yannis bence boyu kisa..
finalde 1 Türk 1 Yunanlı olacaksa ve de final illaki bir avrupa ülkesinde yapılacaksa Kıbrıs ta olsun işte.ne de olsa AB ülkesi Ledra Palasta yapsınlar hem Türkiye den hem Yunanistan dan seyirciler gitsin yarışmacıları desteklesin.
yarismanin finalinin Afrikada olabilecegi yaziyor bir yunan sitesinde Avrupada olursa Isvec gibi bir yerde olacakmis
stormy o resimde derya teymur kesinlıkle o degıl hatta ipek ve arzuda o degıl bence hiçbiri benzemiyo bizimkilere ya bu adamlar sadece zayıflıyo tipleri degısmıyo:)
stormy o resimde derya teymur kesinlıkle o degıl hatta ipek ve arzuda o degıl bence hiçbiri benzemiyo bizimkilere ya bu adamlar sadece zayıflıyo tipleri degısmıyo:)
evet yaa aynen ! ayrıca gün geçtikçe Deryanın beyazlama ihtimali yok heralde :D bence o başka birşey...ben Acunu bile benzetemedim :D
Selam arkadaşlar .. Ben de survivor hastasıyım ve bu yüzden ben de üye oldum. zaten formu devamlı takip ediyordum .
Bu arada yarın survivor perde arkası var bimeyenlere duyurulur...l
heeheheeh hay allah onur abicim ya 1ay erkenden hehehe meliscim senide yanilttim kusura bakma:)
Ayrica olleyyy tekrar bi yarisma mii yaa süper oluurrr dört gözle beklerim,
bende bi yunanistanda olan bi akrabamla konusuorum su an,daha dogrusu tanidigim,program hakkinda konusuyoruz,ve cok basina cikiyolarmis ve hep kazancaz gibi seyler varmis yunan basininda...
Selam arkadaşlar .. Ben de survivor hastasıyım ve bu yüzden ben de üye oldum. zaten formu devamlı takip ediyordum .
Bu arada yarın survivor perde arkası var bimeyenlere duyurulur...l
selamlar hoşgeldin aramıza duyurun için tşklrrrr
Amma benzettiniz sizde ya..Acunla Konstantin figuranalra mi konusuyor adamlar temizlenmisler iste..bir yunan sitesinden bu yarisma ile ilgili buldum diyorum..zaten bir yenisi daha yapilacakmis galiba..oraya kadirk katilir artik :)
ya millet survivörün perde arkası yarın saat kaçtaymış ben bir survivör manyağı olarak izlemeliyimde kaçırmak istemiyorum ne zamansa söylermisiniz lütfennnnnnnn:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
^^
degil canim..haydaaa.site adresi vermek yasak olmasa..baksana eger bu karede gordugun resmi tv de gordukten sonra ne yazacaksin merak ettim?
hem orada Ioanna ile yapilan roportajda vardi..
O fake ise buda mi fake ayni yerden simdi ne diyeceksin?
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/757survivor.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y40/stormicy/765survivor.jpg
Acun yine ayni tshirti giymis fake miymis bak bakalim
ya birleşme oldu ya heyecan daha da artçak benim az bi şey gördüğüm kadarrıyla Yunan Takımı Türk Takımı kadar memnun değil halinden...:img-haha:
arkadaşlar bende bir survivor hastasıyım aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ve bir sorum olucak hani survivor hakkında kaldırılsın diye haberler çıktı survivoru izlerkende alt yazı olarak görüşlerinizi acun ılıcalının bir sitesi yazıyodu o siteyi tam bilen varmı oraya yorum yazmak istiyorumda bu kaldırılsın diyenler hakkında deli ediyolar adamı bu arada birleşmeye 7-5 giriyoruz bizim için çok iyi olucak favorim metin yunanlılardan birini sevmiyorum ama en iyileri yannis ve nadya zaten bizimkilerde en çok bunları seviyo:img-grin2
malesef hakli degilsin cunku o bu yarismadan en arkada duran Ipek..kulubede oturanda Acun ile Konstantin..nerden biliyorsun dersen Survivor Turkiye Yunanistan yarismasindan haber yapan bir yunanca siteden buldum yazilarda yunancaydi :img-artis
Hatta site bu fotograflar cekildi vs. yazmis birde finalistleri biliyoruz ama kanala haksizlik olur yazmayacagiz demis..bunun yani sira bence yarismacilara birlesmeden once temizlik yapmalari icin ve yemek yemeleri icin birseylerde verilmis diye dusunuyorum deryanin kafasindan belli zaten :)
Bunun yani sira Mega TV bir sonraki survivori yapmak icin kollari sivamis yine planlari Turkiye-Yunanistanmis..:)
30,000 Turk 8500 Yunan basvurduguna gore yeniden yaparlar Adada bir suru yilan kertenkele ve zehirli bitki var bence o yuzden sadece sahilde dolasiyorlar.
Bu arada Finalin Avrupada bir yer (Isvec olabilirmis) yada daha buyuk olasikila Afrikada olmasi tartisiliyormus...
yaw allah aşkına birisi bana bir dahaki survivora nasıl katılınacağını sölesinn.nerden başvururcazzz.ya kimse haber vermioo.bu surviviorun başlacağınıda duyadım bennn.işallah bi dahaki survivor başlamadan haberimiz olur,,,,ve nerden başvurulduğunu bilmek istiorum cidden yaaaa.eğer bilginiz olursa lütfen yardım edin.
Yunan forumundaki greekgirl nickli arkadaş bizim foruma yazıyorsa bana pm ile ulaşabilirmi acaba ? ufak bir yardıma ihtiyacım var.... teşekkürler...
ii de arkadaşım şu yuklarda gösterdiğin iki resim zaten daha önceden yayınkanmış bi yarışmadan görüntüler...izledik biz bu yarışmaları.üsteki resim arzunun suya düştüğü oyundan alıntı,kostantinos baltayla halatı kesio ve oyun başlıo onalrda kazığa tutunuolar.alttaki resim ise selimle yannisin en son oyundaki görüntüsü,kap ile su taşıolar.yani bunlar ilerki bölümlerde yapılıcak oyunalr deilkii,öncesinin oyununlarından görüntüler
Anlatamadim herhalde bana ilk resim fake diyen adama ispat olsun diye ayni yerden o resimleride koydum, size izlemediginiz bolum demedim. Hem bu bitmeden nereye basvuruyorsun?Daha plan asamasinda olan sey Turkiyede hangi kanal daha belli degil :dito
Anlatamadim herhalde bana ilk resim fake diyen adama ispat olsun diye ayni yerden o resimleride koydum, size izlemediginiz bolum demedim. Hem bu bitmeden nereye basvuruyorsun?Daha plan asamasinda olan sey Turkiyede hangi kanal daha belli degil :dito
oke ozaman......yok yaw şimdi bşlamış die düşünmüorum başvurular....dierinden haberim olmdı bundan haberim olsun istiorum.....yani hangi kanalda olacaksa kiii büyük ihtimal show da olur çünkü acun show u n adamı.neyse hangi kanalda olucaksaa.ordan herkese duyursunlar böle bi yarışma başlıcak başvurularınızı şurdan yapabişlirsiniz die bi tanıtım yapsınlar.bu yarışma için yamadılar..
oke ozaman......yok yaw şimdi bşlamış die düşünmüorum başvurular....dierinden haberim olmdı bundan haberim olsun istiorum.....yani hangi kanalda olacaksa kiii büyük ihtimal show da olur çünkü acun show u n adamı.neyse hangi kanalda olucaksaa.ordan herkese duyursunlar böle bi yarışma başlıcak başvurularınızı şurdan yapabişlirsiniz die bi tanıtım yapsınlar.bu yarışma için yamadılar..
internetten takip edeceksin mesela show tvdeyse www.showtvnet.com dan basvuru formu yollayacaksın
stormy bundan sonrakine basvuralım bizde kadirk da gelirr inş. oda basvurur secilirsek cumbuse bak kadirk la survivor:D
aramızda gececek bir diyalog:
mrfargos:sansını zorlama lan!!
kadirk:ben sansımı zorlamıyorum selim zorluyo:D git sor selim bilir :D:dito :dito
stormy bundan sonrakine basvuralım bizde kadirk da gelirr inş. oda basvurur secilirsek cumbuse bak kadirk la survivor:D
aramızda gececek bir diyalog:
mrfargos:sansını zorlama lan!!
kadirk:ben sansımı zorlamıyorum selim zorluyo:D git sor selim bilir :D:dito :dito
o zaman yanimiza bol bol kulak tipasi goturmemiz lazim :img-hyste
arkadaslar az sonra basliicak perde arkaasi merak ettim yaa ne gösterceklekr acaba injsallah gecen ioyundan gösterirler o kazanma sevincimizi hehehe herkesin görmesi lazimdi cünkü :)
bu arada GreekGirl yunan degil mi??ve buraya üye mi??
evet bende arzuyu seviorum artık....he o demişti ben sonradan patlıcam die.patlıo yvaş yvaş.artık herkes birey yarışıo.artık onu arka plana atamıcaklar. işallah ii bi derece alır
Perde arkasını seyrediyorum.
Metin yine takımını bir arada tutmakla uğraşıyor.
Derya ile Teymuralp'in arasında ve sonra da Teymuralp ve Aytuğ'un kavgasını bastırmaya çalışıyor.
Selim ve Nadya ilişkisi ön planda, bu konuda da Arzu'nun görüşlerine yer verilmiş. Arzu Nadya için bu kadar çirkin bir kız olmaz diyor, vs vs vs...
megasurvivor
31-10-06, 21:11
conan derya pantelise karşı hadi hayırlısı :img-nyam: :dito bu arada nadia sadece selime büyü yapmamış tüm türk survivor ekibini büyülemiş galiba görüntüler üzerine özel şarkılar falan:img-icecr
yaw bunlar ne dio böle yawww...aytuğ sağlık nedeniyle yarışmayı bırakabilirmişşş arkadaşlar...apantis innde bi sorun mu ne var onun..ilerki bölümlerde çıkabilrmi yani o şimdi
yaw bu adamlar neden hala yarışmacıları adadalarmış gibi lanse ediolar.biraz önce spiker hala daha onlar o adadalarmış gibi konuştu....neden böle lanse etmeye çalışıolar.artık bilmeyen kalmadı ki finalistlerin belli olduğunu.ama spiker hala daha adadalar dio.
megasurvivor
31-10-06, 21:52
geçmiş olsun şimdi fragmanda gördüm böbrekteki taş baskı yapıyor diyorlar.böbrek sancısının dayanılmazlığını eşimden biliyorum.herşeyin başı sağlık bir Türk kızını orada layıkıyla temsil ettin seninle gurur duyuyorum.umarım şimdi iyisindir.
ne yani şimdi çıkıcak aytuğ yarışmadan.birleşmeden görüntüler gösterdiler ama aytuğu göremedimm... sanırım aytuğ yarışmaya devam edemicek :(:(
Umarım Aytuğ yarışmaya devem eder :icon_cry: Onun gibi güçlü bir kızın yarışmadan ayrılmakzorunda kalması bizim için kötü olur :img-sorry
bu arada GreekGirl yunan degil mi??ve buraya üye mi??
GreekGirl Sanırım rum kökenli bir Türk vatandaşı yada Türkiyeden göçmüş bir Yunan vatandaşı tam bilemiyorum geçen bir yerde çeviri konusunda yardımcı olurum demişti ama bulamadım...
Yunan forumunun ezik moderatörü beni banlamış :icon_evil onunla ilgili 1-2 satır yazının çevirilmesi gerekiyordu ondan sordum... yunancası olan başka arkadaş varsa o da makbule geçer:img-help:
Bu arada şu perde arkası zımbırtısının metnini yazan show tv çalışanına da saygılar:fighting2 neler döktürmüş öle "Conan Derya" "Katli vacip Selim" filan gibi:dito
finale kimin kaldığını bi ben kalmışım anlaşılan bana sölermisiniz kim kalmış finale merak ettim
bende finale kalan iki kişinin kim olduğunu merak ediorum
Aytug'un cikmasi harbi kotu olur ya, aytug sper bi kiz, ama tabii ki saglik önemli, bi yarisma icin sagligindan vazgecmez herhalde,
InsAllah kötü bisii olmamistir
Ya arkadaslar dikkat ettiiseniz, ne kadar kavga olursa herzaman basrolde teymur var,
teymur bi kastim yok, fakat nedense hep kavgalarda o var????
keremcem_çisem
31-10-06, 22:41
final değilde ben aytuğun durumuna çok üzüldüm
türk yarışamcılar içinde kızların en iyisi hatta bir kaç erkek yarışmacıdan bile iyiydi aytuğ zaten favorilerim selim teymur aytuğ du
teymur beni geçen hafta çok yanılttı gerek sözleri gerekse güçsüzlüğü ile
o yüzden
favorilerim metin selim aytuğ olmuşdu aytuğda giderse finalde görmek istediğim iki yarışmacı metin ve selim dir.
teymur benca herkesi yanılttı benim finalde kalmasını istediğim kişi sadece metin bi tek o hak ediyo gibi ama diğer yarışmacılarında hakkını yemek istemem
gosterdıklerı oyun zor bı oyuna beznzıoo guc oynu sanırsam bır erkke kazancak ole hıssetıım umarım bısden bırı olurr
bu komik mi simdi?:dito
acaip güldüm dediime göre, evet komik, bunu anlamak o kadarda zor diil herhalde
bencede çok zor bi yarışma..nadia nın suratı şekilden şekile giriodu vallahi.bence bi erkek kazanıcak.ama ne olursa olsunn bu hafta ve dier haftalarda bizim türkler şu yunanlıları def etsinler
bencede çok zor bi yarışma..nadia nın suratı şekilden şekile giriodu vallahi.bence bi erkek kazanıcak.ama ne olursa olsunn bu hafta ve dier haftalarda bizim türkler şu yunanlıları def etsinler
Tam olarak napiolardi ki?? ben iziemedimde
Tam olarak napiolardi ki?? ben iziemedimde
sırt üstü yatmışlar yere boyunlarına doğruda bi boru inmiş sanırım hareket ettikçe boru aaşağı inio yerle boru arasında sıkışıolar,,yada kuvvet gerektiren bi ayrışma o borunun altında kalmamk için yukarı doğru itilio.işte böle bi oyun ama inan hepsinin suratı büzülüo yaışmadaa çok zor çünkü
acaip güldüm dediime göre, evet komik, bunu anlamak o kadarda zor diil herhalde
ben kendisini taklit ettigini dusunmustum :D
sırt üstü yatmışlar yere boyunlarına doğruda bi boru inmiş sanırım hareket ettikçe boru aaşağı inio yerle boru arasında sıkışıolar,,yada kuvvet gerektiren bi ayrışma o borunun altında kalmamk için yukarı doğru itilio.işte böle bi oyun ama inan hepsinin suratı büzülüo yaışmadaa çok zor çünkü
kesin pantelis kazanmistir :img-icecr
bende saatlerce duruolar ole kım sonunda kadar durarsa kazancak o olcak bende boru falan assagıya ınmez herhalde yaa ama olede olabılır ama baya zor oyun guc ıstıo
sanmıorumm...çünkü ada konseyinde pek mutlu gözükmüodu..
sanmıorum çünkü ada konseyinde çok mutlu gözükmüodu.baya asıktı suratı
valla bence ya arzu yada ipek kazanir bu oyunu, niye sormayin valla icimden oyle gecti birden
bu arada pantelisin surati zaten herzaman asik, adam herzaman oyle bi bakioki her an kuscakmis gibi
ewet zaten kazanacagını sanmıorum ya yaslı baslı yanı orda ole duracagını sanmıorum yaa sanıırm orda ole durdularmı belı agrıo herkezın sanıırm oyunu tam gormeedım ama onun ııcn pantelısın sansı yok bence metın bence kazanabılır
sanmıorum çünkü ada konseyinde çok mutlu gözükmüodu.baya asıktı suratı
bende ciddi soylemedim zaten :)
ya bırlesme da partı var super olcak bu hafta bıısmkıler pantelıslıe nasıl yasıcak cok merak edıorum ya ılk gunden katlıyam cıkar herhalde :D:D selım ve nadyada baya dokturmusler yanııı partıdee
megasurvivor
31-10-06, 23:05
Cigdem ne dedi siz onu soyleyin?Biri icin iki yuzlu diyordu?
yanlış anlamadıysam conan derya için söyledi
:img-sorry :img-sorry :img-sorry :img-sorry
Arkadaşım kim kimin yanağına vuruyo noluyo anlamadım ben bu fragman beni öldürecek yaoyunda çok zor bir oyuna benziyo zaten böyle güç gerektiriyo gibi herkesin suratı kasılmış neydi o öyle çok merak ettim acaba kim kazanacak? kim elenecek ?selim yunanlılara ne soruyo?neyi bilmesi gerek anlamadım gitti valla ben kesin cumartasiye kadar çatlarım inşallah kazanır bizimkiler
arkadaşlar çiğdem adadan gitmeden önce çıkan kavgaın sebebi çok aptalca bi konu üzerineymişş yaaa...
derya adada bi paket sigara bulmuş galibaa ve bunu çiğdeme sölemiş,,çiğdemde teymura gidip sölemiş ondan sonrada böle büyümüş işte
arkadaşlar çiğdem adadan gitmeden önce çıkan kavgaın sebebi çok aptalca bi konu üzerineymişş yaaa...
derya adada bi paket sigara bulmuş galibaa ve bunu çiğdeme sölemiş,,çiğdemde teymura gidip sölemiş ondan sonrada böle büyümüş işte
yok ya gecende sey die gostermedilermi, teymuralpin bi listesi var mis güya hani kim rakip die, birinci siradada derya varmis, cigdem bunu deryaya gitmis solemis fln die cikmadimi kavga??
hem sigarayi neeeeerden bulcaklar??
Cigdem ne dedi siz onu soyleyin?Biri icin iki yuzlu diyordu?
çiğdem derya için iki yüzlü dedi bende anlamadım niye öyle dediyse ama şu partide selimle nadia olayı aşmışlar ben yorum bile yapmıyorum selim yunanlı bir kıza yem oldu yani onun için söylediğim hiçbir söze değmezmiş yazık yazık:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
ya ark pentelis ve derya arasinda bisi mi oluyomus, yani surtusme gibi nollmus??
ewt bende merak ettım bence derya ve pantelıs baya kavga edecekler gıbı gosukuoo
ben asıl seyı merak edıorum bı ark demıstı kavga oluo dovusuo bırı amfrıkratıs dıgerıde bılıonmuu ole dedı ama onu bılen varsa yazabılrmı dosusuolar mıs bııylee
ya Cigdem kusura bakmasin ama orada erkekler Cigdemin kendilerine bir oyun oynadigini bunu bilincli yaptigini soylemislerdi toplandiklari zaman simdi Derya ya neden boyle diyor anlayamadim..o zaman niye Teymuralpin Derya icin soylediklerini gidip soyledi Derya ya?
pantelıs zaten oturmustur kenarda yemek yemıstır ve olan bıtenı sılmesır baska ne yapabılır arda belkı bısımkılerden bırıyle konusur
bence bu hafta bıse bırlesmeyı gostercekler ılk once herkez adasında ıste partı var denılcek gıtcekler partı oolcak adaya gıtcekler ew yapma olayları falan sonrada yarısma ama acaba 2 yarısma mı olcak 2 tanemı nsaıl olcak odul oyunları falan olcakmı
birleşme partiyle kutlanıo ama partiden sonra işler değişecek tabi,herkes birbirine rakip olucak selimle nadianın aşkı arzuyu dahil herkesi çıldırtıcak ve asıl olanlar konseyde olucak çünkü çok hararetli bir tartışma var selimle yunanlılardan birisiyle ama kiminle bilmiyorum ve pantelisin bir stratejisi var türkler üzerine yine o milliyetçi tutumunu kullanarak türk düşmanı gibi gösterecek kendini ve türkleri fazla milliyetçi olmakla suçlayacak artık bu adadan herşey beklenir valla benden sölimesi :img-yes: :img-yes: :img-yes:
yok ya gecende sey die gostermedilermi, teymuralpin bi listesi var mis güya hani kim rakip die, birinci siradada derya varmis, cigdem bunu deryaya gitmis solemis fln die cikmadimi kavga??
hem sigarayi neeeeerden bulcaklar??
orda çalışan 110 tane görevli varış... onlardan birinden düşmüştür..ayrıca evet tek sebep bu olamya bilir ama bi nedeni de bu.çiğdem gidip teymura sölemiş deryanın sigara buldunu...
ben bu pantalisin sırf elenmemek için çok stratejik oynayacağını düşünüyorum
ama bizimkiler zannetmem bir yunanın oyununa gelmezler
eğer dokunulmazlığı bir yunan kazanırsa pantalisi korumaya alır
ve bizimkilerin yunanlılardan birini elemesi lazım erkeklerden birin
eğer bizden biri kazanırsa pantalis yolcu demektir UMARIMMMMMM
eger bı yunanlı kazanırsa pantelısı koruma altına alır derken nasıl yanı bırı bırıncı olcak dıelım ıstedıgı bırını koruma altına falan mı alcak ??
ya ne korumasi bundan sonra herkes kendine yarisacak ancak odul yarismasini kazanan yaninda 1 kisiyi yemek icin vs secebilir...yok oyle baskasini koruma falan bu yarismanin formatlarinda.
ya bende aytuğun durumuna çok üzüldüm kız en sıkı yarışmacılarımızdandı ama durumu galiba biraz ciddi yoğun bakıma falan alındığına göre umarım en kısa sürede sağlığına kavyşur tek dileğim bu favorilerimden biriydi ama şimdi favorilerim teymur,arzu,selim ve metin
valla ben koruma olacak felan diye biliyorum
ama eğer koruma yoksa daha iyi bizim için
Selim mi soyledi :D
ya ne korumasi bundan sonra o Nadyanin taktigi kolyeyi takan kendi kendini korumus olacak...ancak odul kazanirsa bir baskasiyla paylasir artik 2 ayri takim yok herkes bireysel..bundan sonra cok kulis yapan kazanir..ister dogru soyler ister yalan soyler kalmak icin..
megasurvivor
31-10-06, 23:30
birleşme sonrası yunanlıların olduğu adaya mı gidecekler acaba bir yerde psiko pantelis burası bizim adamız diyordu ya zavallı kendini ege adalarında zannetti herhalde:img-grin2
ya bende aytuğun durumuna çok üzüldüm kız en sıkı yarışmacılarımızdandı ama durumu galiba biraz ciddi yoğun bakıma falan alındığına göre umarım en kısa sürede sağlığına kavyşur tek dileğim bu favorilerimden biriydi ama şimdi favorilerim teymur,arzu,selim ve metin
daha bellı degıl ya yarısıp yarısmayacagı hemn ffavorumDI falan deme bence Hhala favorun olabılır yanee hemn hastalandı dıe sey yapmamalıısn aytuğ guclı kıss ıyılsır umarımda yarısmaya dewam eder
DUALARIMIZ AYTUĞLA
onsuz bir ada düşünemiyorum ya çok kötü:icon_cry:
aynen dualarımız onunla
en guclu kıs o su anda ya oda gıderse artıkk :S:S
benim yazdıklarıma cvp vermeyecektin hani
lütfen ikide bir bazı ithamlarda bulunma
kulisle alakasıda yok bence
7-5 durum bundan faydalanmak lazım kısaca bu umarımda faydalanırlar
ben oyle birsey dedigimi hatirlamiyorum :) sende sakadan anlasan biraz :img-artis ...bizimkiler merhamet gosterir tutarlar simdi yunanlilari ben yannisin cok sinsi oldugunu dusunuyorum..Pantelis kiminle ilk kavgayi yapacak merak ediyorum o adam kavga etmeden gitmez bu yarismadan
ben oyle birsey dedigimi hatirlamiyorum :) sende sakadan anlasan biraz :img-artis ...bizimkiler merhamet gosterir tutarlar simdi yunanlilari ben yannisin cok sinsi oldugunu dusunuyorum..Pantelis kiminle ilk kavgayi yapacak merak ediyorum o adam kavga etmeden gitmez bu yarismadan
bence ılk deryayla olcak :D:d:D:D:D:d:D
yannis yunanların en güçlüsü kendini sevdirdi bizimkilere numaradan
sinsi bir adam dediin gibi
kızları bırak bir kaç erkekden bile güçlü
mesela pantalisden güçlü fizik olarak teymurdan güçlü fizik olarak
4.kazığı hiç zorlanmadan aldı helal valla hasta olmasa çok iş yapar daha
ewet bencede pantelısten guclu teymur onun ııcn bıse dıemıcem ama guclu kıss sporcuu bıde yanıı onunda etkısı var tabıı
Yannis kalmak icin diger erkeklerle isbirligi yapti bence kendisininde hedef oldugunu biliyordu simdi bizimkiler onu sempatik bilip tutacaklar tombis ama gorundugunden iyi :)
Umarim bazilarida ask sarhosluguna kapilip yaristigini unutmamistir :)
aytuğ inşallah iyileşir teymur ve metinden sonra en güçlü isim çünkü
selim in daha güçlü olduğunu düşünüodum
yannis yunanların en güçlüsü kendini sevdirdi bizimkilere numaradan
sinsi bir adam dediin gibi
sempatık falan adam ama bencede bı sınsılık yapabılır gıbı guclu adam ewt su anda zaten pantelıs harıc yunna erkkelerı hepsı guclu bencee
aslında kavga ettiği an bütün herkes tarafından dışlanır
yunanlılar bile o adada 7-5 azınlıkdalar bunun bilincindeler ve ona göre hareket edecekler bize yakın olacaklar ama pantalis böyle yaparsa kendi adamları bile onu elemek ister sırf hani bakın bizde pantalis dedik arkadaşız dostuz hesabı
yunanlı değilmi hepsi sinsi işte
evt doğru 7-5 durum ama nadya ve yannis en sona kalır elemede yunanlarda
Yannis kalmak icin diger erkeklerle isbirligi yapti bence kendisininde hedef oldugunu biliyordu simdi bizimkiler onu sempatik bilip tutacaklar tombis ama gorundugunden iyi :)
Umarim bazilarida ask sarhosluguna kapilip yaristigini unutmamistir :)
hehe:d:d:D kesınlıkle katılıorum sana
ya ben aslında teymuru çok severim ve destekliyordumda
ama aytuğa o söyledikleri sizi ben taşıdım sırtımda demesi beni şok etti
resmen
ve ayrıca kendini sürekli güçlü gösterip ben yemeliyim ben güç kazanmalıyım deyipte son kazığa uzanamamsı bile çok hayret vericiydi
ya bı yandan haklı aslında takımda bence en buyuk eemegı gecen ınsan o aslında bıde metın tabıı ama ıste ben sızden gucluyum falan demesı bencede pek hoş olmadı aslında haklı yanı mesala o yemege onurun gıtmesınsınde teymurun gıtmesı lazımdı ama baskası olsa bole bıse soz konusus olmasdı herhalde
ya bı yandan haklı aslında takımda bence en buyuk eemegı gecen ınsan o aslında bıde metın tabıı ama ıste ben sızden gucluyum falan demesı bencede pek hoş olmadı aslında haklı yanı mesala o yemege onurun gıtmesınsınde teymurun gıtmesı lazımdı ama baskası olsa bole bıse soz konusus olmasdı herhalde
o yemekler su an molekul oldu kalori oldu protein oldu daha sen oradamisin :D
bence de kalmalılar bence hem sohbet hem muhabbet için hem gerçektende bazı bilgileri öğrenmek için diğer 3 yunanlı bu ikisinden daha tehliklei onlar gitsin önce sonra sı gelir zaten
:))) nadya kalsın tabi sonuna kadar :))
bence de kalmalılar bence hem sohbet hem muhabbet için hem gerçektende bazı bilgileri öğrenmek için diğer 3 yunanlı bu ikisinden daha tehliklei onlar gitsin önce sonra sı gelir zaten
bence tam tersı olcak gıbı geldı yannıs ve nadıa daha tehlıkelı olcak bence yannıs belkı ole olmayabılır ama bence nadya acayıp tehlıklı gıbı gosukuoo
abii obugün o kadar vaktim yok yatcam şimdi meraklı meraklı yatmiim uyuyamam şimdi söyleyin yaff :)
stella ile melita gitti
eze eze yendik adamlar pes etti artık :)))
Yeni survivor yarismasi sanirim Survivor Greece-Turkey: the revenge sloganliyla olacakmis hayranalrina duyurulur
iki tarafta sozlesme imzalamis sanirim :)
değişik bi kural yoksa yarışmada 7 türk el ele devam eder bu yarışma
ama sanki 1 yunan 1 türk gibi bişey düşünebilirler reyting açısından da
değişik bi kural yoksa yarışmada 7 türk el ele devam eder bu yarışma
ama sanki 1 yunan 1 türk gibi bişey düşünebilirler reyting açısından da
bencede reytıng acısından her seyı yapabılıler
yani 7 türkün adada kalması yada yannis ve nadia artı 7 türk olan bir yarışma ne kadar reyting getirir bilmem
ama reyting için yarışmacılara baskı yapılıp şunu eleyin bunu eleyinde denmez herhalde
evt denmez tabikide ama kurallar açısından hiç bi bilgiye ulaşamadım ben
bu hafta belli olur birleşme kuralları :))
eger yarısmalarda 1 e 1 kazanan elenmesse konsey seklınde olursa pantelisin hiç sansı yokki ilk elenen o olur:img-grin2
zatende en çok merak ettiğim bu kurallar yoksa
7-5 eze eze yeneriz onları
yunanlıların ancak oyunda kalması için her hafta dokunulmazlık almaları ve bir iki kişi koruma altına almaalrı lazım yoksa her hafta bir yunanlıya bye bye deriz
çok merak ediyorum gerçektende
evt şimdi herşey belli 7-5 çatır çatır eleriz ama bence doğru değil
dediin gibi koruma filan olabilir
pantelis survivor rekoru kıracak 11 oy çıkarsa şaşırmayın :)))
:dito :dito hakkaten oyle bu perde arkasında cok guzel gosterdi pantelisi :img-grin2 ne kdr sinirlensede ses tonundan degisen olmuyo diye
belki yarısmayı kazananlar zıt kişileri korumaya alabilir
mesela teymur kazandı yannisi korumaya aldı yada platonas kazandı ipegi korumaya aldı korunmaya alınmayanlar arasında konsey tarzı bisey yapabilirler
parlak bir fikir dimi:img-grin2
bütün yarışmacıların oyunu alarak
onura ait olan bu rekoru kıracak zaten böyle birşey yani tüm oyu alıp elenmek bir yunanlıya daha çok yakışır
evt rekor değişecek ama bu sefer HAKLI bi gerekçeyle tabikide :)))
pantelis survivor rekoru kıracak 11 oy çıkarsa şaşırmayın :)))
yok be o kadarda sanmıorum onlarda bıısmkılere oy verır belkı nadya belkı verır pantelıse o kadar sanmıorumm ama belkıde oda vermez ama verırse bıısmkıler bunu hemn sey yapabılır ıyı olarak algılayabılır ve onu sonuna kadar tutabılırler yanı son yunan olarakk
yok be o kadarda sanmıorum onlarda bıısmkılere oy verır belkı nadya belkı verır pantelıse o kadar sanmıorumm ama belkıde oda vermez ama verırse bıısmkıler bunu hemn sey yapabılır ıyı olarak algılayabılır ve onu sonuna kadar tutabılırler yanı son yunan olarakk
bence yunanlar bizimkilere yakınlaşmaya çalışacak pantelise acımazlar bile :))))
belki yarısmayı kazananlar zıt kişileri korumaya alabilir
mesela teymur kazandı yannisi korumaya aldı yada platonas kazandı ipegi korumaya aldı korunmaya alınmayanlar arasında konsey tarzı bisey yapabilirler
parlak bir fikir dimi:img-grin2
bencede ya bole olursa daha heycanlı olur bencee
her durumda bütün yollar pantalise çıkıyor
ama reyting için bu adamın kalması lazım diye düşünüyordur yapımcılar
ne olcak harbiden merak konusu
bak burda katılıyorum sana reyting için o pantelisi bir sekılde bırakabilirler cok dogru:img-nyam:
bence yunanlar bizimkilere yakınlaşmaya çalışacak pantelise acımazlar bile :))))
ya yakınlascaklar tabı ama bence ole bıse yapmazlar yaa yıne kendı aralarından bıse oy cıkar mesala ılk kesın bole olcak bu hafta onlar ayarlıcak ve ole oylıcaklar gercı bosu bosuna ama :D:D:Dsonralara dogru belkı ole yapabılırler ya zaten sıralama bellı aslında eleneceklerde eger kı o hafta dokulmaslık almaslarsa
1.pantelıs (ılk sıra kuşkuusz ona ait zaten )
2.platonas
3.amfrıkratıs (belkı 2.sıradada olabılır ama bnaa 3 gıbı geldı sessız sakın oldıgı ıcın bence )
4.nadya
yannis cok sempatik duruyo ama altında sinsilik yatıyo pantelise nasıl cıkıstı birlesme konseyinde dediki''benim turklerle arkadas olmam seni niye bu kdr sinirlendiriyo'' orda turk tarafını kendi tarafına cekmek istemıs olabilir pantelis platonas ve anfriktis ten kazık yemez ama yannis bize donebilir nadyada ole onun için pantelis-amfiriktis-platonas yerine nadya ile yannisten korksak daha iyi olur bence
ya yakınlascaklar tabı ama bence ole bıse yapmazlar yaa yıne kendı aralarından bıse oy cıkar mesala ılk kesın bole olcak bu hafta onlar ayarlıcak ve ole oylıcaklar gercı bosu bosuna ama :D:D:Dsonralara dogru belkı ole yapabılırler ya zaten sıralama bellı aslında eleneceklerde eger kı o hafta dokulmaslık almaslarsa
1.pantelıs (ılk sıra kuşkuusz ona ait zaten )
2.platonas
3.amfrıkratıs (belkı 2.sıradada olabılır ama bnaa 3 gıbı geldı sessız sakın oldıgı ıcın bence )
4.nadya
konseyde yunan sunucu konstantin birleşme için bu durumu lehinize çevireceğinize inanıyorum derken ne demek istedi acaba????????
yannis cok sempatik duruyo ama altında sinsilik yatıyo pantelise nasıl cıkıstı birlesme konseyinde dediki''benim turklerle arkadas olmam seni niye bu kdr sinirlendiriyo'' orda turk tarafını kendi tarafına cekmek istemıs olabilir pantelis platonas ve anfriktis ten kazık yemez ama yannis bize donebilir nadyada ole onun için pantelis-amfiriktis-platonas yerine nadya ile yannisten korksak daha iyi olur bence
kesınlıkle katılıorum bencede teklıkelı olan onlarr
4 numaraya yazdigin isim biraz zor elenir
bencede :D:D zaten son yunan kalcaksa oo olcakk cok tehlıkelı bı kıss ya ne yapar eder bakarsınız fınalede kalır ya
benim en heyecanla beklediğim hafta bu olacak sanırım
kesinlikle öyle her şey ortaya çıkacak
konseyde yunan sunucu konstantin birleşme için bu durumu lehinize çevireceğinize inanıyorum derken ne demek istedi acaba????????
nadya ve yannıs ııcn dıosun sanıırm cevırırler herhalde ya baksanıza sımdıden baslamıslarr
bencede :D:D zaten son yunan kalcaksa oo olcakk cok tehlıkelı bı kıss ya ne yapar eder bakarsınız fınalede kalır ya
bellide olmaz en son nadya kaldıktan sonra bizimkiler birbirinide eleyebilir mesala teymur yada metini güçlü rakiplerden kurtulmak için
hipnoz yetenegi var :)..Arzuya pek islemiyor ama :img-haha:
bellide olmaz en son nadya kaldıktan sonra bizimkiler birbirinide eleyebilir mesala teymur yada metini güçlü rakiplerden kurtulmak için
ewet bencede aslında ole bıse de olabılır ** umarım ole bıse yapmaslar artık yanııı yaparlarsa :D:D:D
nadya ve yannıs ııcn dıosun sanıırm cevırırler herhalde ya baksanıza sımdıden baslamıslarr
:))) valla onu da kastetmiş olabilir adamlar o kadar zavallı durumdaki konseyde üzüldüm ben
metin i yarışmada değiştirmediler konstantinde değiştiremezsiniz filan dedi gördü.
acun un yerinde olsam ne kafa geçerdim onla :)))
hipnoz yetenegi var :)..Arzuya pek islemiyor ama :img-haha:
hehe :D:D bencede ewt arzuya pek ıslemıoo ya haklı aslında bence de gusel kıs tamam ama bence o kadar abartılcak bı durumu yok yanı wayyyy super falan degıl ama yınede gusel kııs hakkını yemeyelım sımdıı
rüya final
aytuğ - pantalis
aytuğ eze eze kazanır
pantalis kendini panama sularına atar ve ölür
hem yunanlılar hem türkler bu duruma çok sevinir bence :img-haha:
daha cok kabus anlatmissin bu ne yaw :D bosver ya olum molum yazma
bencede gucluler gidebilir erken arkadaslar goz ardı edemeyecegimiz bir konu var birlesme olunca artık herkesin bireysel davranması lazım bence bundan sonra iş tamamen stratejiye kalıyo gürültü yapanların sesi kesilecek türk yunanlı mesela bizde teymur ile derya onlarda pantelis elenme ile karsı karsıya kalabilirler ayrıca guclu oldugu için yunanlılardan amfrirktis ve platonas turklerden metin ve aytug su an elenme tehlikesi en az olan kişiler gibi geliyo bana
yannis nadya= ikili oynadıkları için elenebilir
pantelis=zaten ortada konusmaya gerek yok:img-haha:
teymur,derya=kavga polemik yaratabilirler her an haklı yada haksız
ipek ile arzu= en zayıf halka oldukları için
ayrıca inş aytug a bisey olmaz cok uzuldum ona kızlardan tek umudum tek gururum o:img-sorry
ark.lar herkese ii geceler pantelisli rüyalar :))))))
şaka şaka nadya lı :))))
bu haftaki fragman berbattı ne o öyle hiçbirşey belli değil
insan azıcık bilgi verir
katılıyorum cok kısa kesmişler olanları bende bisey anlamadım yaw:img-sorry
bundan sonra gucsuzler birer birer gider hersey guce yonelik artik kimse kimseyi kollamaz.
aynen bencede ole işte onun için bundan sonra katılcak arkadaslar guclu oldugunuzu gostermeyin kimseye sona saklayın
ne guzel deneyimler ediniyoruz dimi:):img-haha:
bencede gucluler gidebilir erken arkadaslar goz ardı edemeyecegimiz bir konu var birlesme olunca artık herkesin bireysel davranması lazım bence bundan sonra iş tamamen stratejiye kalıyo gürültü yapanların sesi kesilecek türk yunanlı mesela bizde teymur ile derya onlarda pantelis elenme ile karsı karsıya kalabilirler ayrıca guclu oldugu için yunanlılardan amfrirktis ve platonas turklerden metin ve aytug su an elenme tehlikesi en az olan kişiler gibi geliyo bana
yannis nadya= ikili oynadıkları için elenebilir
pantelis=zaten ortada konusmaya gerek yok:img-haha:
teymur,derya=kavga polemik yaratabilirler her an haklı yada haksız
ipek ile arzu= en zayıf halka oldukları için
ayrıca inş aytug a bisey olmaz cok uzuldum ona kızlardan tek umudum tek gururum o:img-sorry
ya herkez bıreysel ama once yunnalıları falan elerler bence nadya ve yannıs(bılmıorum bole bıse yaparmı ama ) senın dedıgın gıbı ole bıse yapabılırler ama bıısmkılerın bunu anlamAsı onemlı kı bence anlamıcaklar nadya ve yannıs sonuna kadar kalcak gıbı nadya kesın ama yannsıı de eleyebılırler guclu oldugu ıcın bence platonas ılk elenlerden olcak bende guclu cunkuu amfrıkratıs sessız sakın falannn ama ole oldugunada bakmamak lazım bude guclu bı adam platonas ye pantelısten sonra elncek gııb gosukuoo nadya en son pantelısı solemeye zaten gerek bıle yokk :D:D
bari eleme şöyle olacak felan deselerdi
ona göre birşeyler planlardık :fighting2
bencede bılgı verselerdı konseye gıdıslerını gosterdıler pantelısısın suratı arkın dedıgı gıbı kotuydu hem kolyede yoktu boynunda selımınde yoktu boynunda kolye amfrıkratıısnde ve yannısınde ama bellı olmaz yınede
bari eleme şöyle olacak felan deselerdi
ona göre birşeyler planlardık :fighting2
beklemekten baska secenegimiz yok artık sanırım c.tesinede daha cok var yaw :fighting2
kolye ipek yada arzuda çıkarsa hiç şamam:img-haha:
metinde güçlü aday
ayrıca platonas ve amfirikatis de olabilir
heheh bencede arzuda ıpekde cıkarsa :D:d ya arzu aslında guclu kısa bensıo belkıde alır sasırtır ama ıpekten pek bı umut yok ewet platonas olabılır belkı bencede amfrıkratısı bende dusundum ama ada konseyıne gıderken pantelısın arkasındaydı ondada bıse yoktuu
maşşalh sendekide ne göz ben hiç dikkat etmedim o kadarına
hehehh :D:d:d nerde ya bende pek dıkkat edemıorumkı yunnalılardan amfrıkratısı sewdııgm ıcın ordan gosume carptııı (benımmıde cok ılgınc herkez yannıs nadyayı falan sever ben amfrıkratss :D)
sevimli-cadi
01-11-06, 04:17
ve ayrıca kendini sürekli güçlü gösterip ben yemeliyim ben güç kazanmalıyım deyipte son kazığa uzanamamsı bile çok hayret vericiydi[/QUOTE]
ben bisey eklemek istiyorum bu yorumuna cicim
dikkat et edersen platonas da ulasamadi ikiside en guclulerden
ve ilk yaristilar belkide ilk basta sopa cok uzaga kondu ve sonra bunlar bile ulasamiyorsa kimse ulasamaz dediler ve yaklastirdilar sopayi bana pek mantikli gelmedi o cussede iki adaminda alamamasi kac kere denediler yaaa
digerleri hep ilk denemelerinde aldi son sopayi
Perde arkasi programinda anlatimlari cok abartmislar bir kere Derya ile Teymuralpten bahsederken birbirlerinin can dusmani dediler. Sanki birbirlerini oldureceklerde bu nasil tabir?Teymuralp pek kimseye dusman olacak birine benzemiyor..Bu tartismadan belli olduki Cigdem de cok uzulup, kirilmis..ve daha konsantre olamayacagini anlayinca cekilmis, Cigdeme gore hersey bir yanlis anlamadan dolayi gelismis...Birde oradaki ses sanki Derya ile Pantelis kavga etse gibisinden konustu habire ilginc bir muzik ile ikisini gosterdi.....Pantelisin soyledikleride cok komikti: Turkler mulkiyetci herseyi kendilerinin olduguna inaniyorlar, ileride dahada fanatiklesecekler!!!komik oluyordu ama burada suclu Pantelis mi yoksa yetistirilme tarzi ve egitim sistemlerimi orasi tartisilir...Pantelis Yunan takimindaki erkekleri iyi manipule ediyor dogrusu..hepsi koyun gibi onu dinliyor..Stellaya gorede Turk takimi cok fanatikmis yada milliyetciymis:en cokta Onur mus, birde Metin mis hadi Derya dese hadi neyse dersinde komikti kizin dedikleri. O kadar Turkiyede buyumus, okumus bir taniyamamis Turkleri...Anlayamadiklari su yada bilmedikleri Turkiyede hic kimse bir baskasina dusmanlik beslenerek yetistirilmiyor, kendileri gibi saniyorlar...bu yuzdende surekli cinslik yapiyorlar.Kimseyi kucumsememek lazim ozellikle Nadia ve Yannise dikkat etmek lazim...
Dün Akşam kamera arkasında Konseyde Teymuralp in onurun adını yazdıktan sonra yaptığı yorum a çok güldüm bence şuana kadar yapılmış en komik yorumdu.Yanlış hatırlamıyorsam şöyle dedi.
"Yanlış yarışmadasın benimle evlenirmisini dene"
Saygılar
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.