PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor(Türkiye/Yunanistan)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

_butterfly_
06-05-06, 10:34
http://www.showtv.com.tr/survivor/img/top.jpg

YAKINDA SHOW TV DE BAŞLAYACAK...

BÜYÜK ÖDÜL 400 BİN YTL..

8 YUNAN 8 TÜRK KIYASIYAA REKABETT...

WEB SİTESİ (http://www.showtv.com.tr/survivor/)

Ateş
07-05-06, 10:51
bende bu habera çok sevindim diğerini hiç kaçırmadan izledik bunuda öyle izlicem hem bu sefer daha heyecanlı olcak diğerinde sadece türkler yarışmıştı şimdi iki ülke olucak sabırsızlıkla bekliyorum

bone88
07-05-06, 23:47
süpper olacak bence... ama biz uydu kullanıyoz show açılmıyo nolcek şimdi :blush:

türkiye deysen en uyduruk anten bile gösterir show u takıp çıkarırsın...

O arada çok iyi oldu bekliyodum ne zamandır... star yarışmaları beni kesmiyo...

begummm
08-05-06, 20:57
çok süper bir haber kesinlikle muhteşem bir yarışma olacak geçen yarışmada çok iyiyiydi ama bu yunanistan da olacağı için çok daha muhteşem olucak buna eminim kesinlikle izlenmesi gerek :d

ugurum
04-06-06, 22:04
ayy seyretmez miyimmm uğuruda survivorda görmüştüm o yüsden büyük sempati duyuyom ayrıca bunu bence uğurun sunması lazımdı o hakediyo acun da hakediyo ama uğur öbür yarışmayı kazandığı için onun sunması lazım

askoyunufan
11-06-06, 22:17
4 gözle bekliyorum.Diğer yarışmada kırmızı takımı tuttum galiba yine tuçam.Çünkü Türkiye.Bence Uğur sunmalı.Ne zaman başlıyor.

yabancıdamat
14-06-06, 19:10
evet ne zaman başlıyo ya 4 gözle bekliyoruz öbür survivor da güneyi tutmuştum birleştikten sonra uğuru tuttum.bundada türkiye tabiki

ikarus75
20-06-06, 14:31
Merakla bekliyoruz.Yunanlılarla olması işi dahada ilginç kılıyor.Umarım bizimkiler kaybetmez.Bu sefer yarışmacılar bakalım nasıl olacak yani geçen sefer bazıları pikniğe gelmiş gibiydi ve acaip pasif kaldılar.Bu sefer idda büyük malum işin içinde Türkiye var.Bence sportif kişiler seçilecek gibi geliyor.Başlangıç tarihi hakkında net bir bilg, yok ama muhtemelen yaz sezonunda yayınlanmaz.

kissorkill
20-06-06, 15:17
yaa çok merak ediyorum biz yunanca bilmiyozionlar türkçe nasıl olcak acaba .
ve ne zaman başlıyo,ve sunucu aynı sunucu olsun,ve keşke kanal d de olsaydı

EL DESDİCADO
20-06-06, 16:10
1. survivoru izlememiştim ama,sanırım bu seferkini izleyeceğim.serde milliyetçilik var tabi,gösterelim yunan keferesine türkün gücünü:) şaka bir yana,yaz ayları için gayet eğelenceli bir şey olacak gibi

kissorkill
27-08-06, 01:05
reklamını gördüm çekmişler yarışmayı .türkleri gösteriyodu çok azimliler çok süper olcak heralde ama 1.si süper bişi di

mercan_dede
28-08-06, 21:13
süper olacak ya diğeride güzeldi bence artık başlasın fragmanını görüyoruzda kendi yok ne zaman başlıycak?...

yehhuu
01-09-06, 17:40
Yaaaa ne zaman başlayacak yaa çok süper olacak ilk görüntüler çok etkileyici. Türk yarışmacılar cok iddialı gözüküyorr.

yehhuu
01-09-06, 17:42
:img-help: Yaaaa ne zaman başlayacak yaa çok süper olacak ilk görüntüler çok etkileyici. Türk yarışmacılar cok iddialı gözüküyorr.

mili_gkhnözen1905
02-09-06, 18:25
tarihi bellimi ya ben digerini de izlemistim ve cok hosuma gitmisti bundanda iki ayri grup Yunan ve Türkler var güzel olcaga benziyorr ne zaman basliyacak acaba...

selin_dulce_chr
05-09-06, 12:25
inşallah türkiye kazanır da yunanistanda görür

TÜRKİYE GÖNÜLLERİN BİRİNCİSİSİN (ama yarışmada da birinci olursan hiç fena olmaz)

selin_dulce_chr
05-09-06, 12:27
Ayyyy çok heyecanlı olacak izlemesi. Fragmanlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.:img-clapp :img-clapp

bence türkiye yener ama inşallah hellası yenicezzzz hahahahaha

mliSrkan
05-09-06, 13:41
Güzel bir yarışma olacak bence..Fragmanları görüyorum ve baya bi olaylı bir yarışmaya benziyor Türkler Yunanlar düşman gibi gözüküyorlar...Survivor gibi yarışmaları çok seviyorum ben ve katılmakta çok isterdim..digerini de izlemiştim çok güzeldi...

selin_dulce_chr
06-09-06, 18:24
ya diolar bi de yunanistan türkler bizim kadar güçlü deilsiniz die sinir oldum ya ama bizim kilerin en çok şu sözü hoşuma gitti (abi yunanlılardan biri ölse umrumda deil) ya kendilerni ne sanıo bu yunanistan bizden çıkma bi ülke ama onlar türkiyeyi yunanistan çıkma bi ülke olarak tanımlıo

SABRET YUNANİSTAN SİZİ YENMEYE GELİYORUZZZZZ

TÜRKLERİN GÜCÜNÜ ONLARA GÖSTERELİM
GÖRSÜNLER ANYAYI KONYAYI

HAHAHAHAHAHAHA

HBG52
06-09-06, 18:30
Güzel bir yarışma olacağa benziyor. Ancak bayağı bir gergin olacak ortam sanırım. Fragmanlardan bile anlaşılıyor bu.

selin_dulce_chr
06-09-06, 18:45
bencede

TÜRK ÖNDE TÜRK İLERİ

grrdbtlr
07-09-06, 01:30
offf yaa dayanamıorum artık baslasın bir an önce cok zevkli cekismeli olacak valla ordakilerle simdiden gurur duydum anneannemin bi sözü vardır Türklük damarlarım kabarıo onları görünce :img-grin2

yehhuu
09-09-06, 23:25
oooooo yani ha başladı başlayaacak çatlatmasanıza insanı dimi tarihini verin işte kardeşim sayılı gün çabukkk geçerrr... bizim elemanlar nasıl ama süper dimi.

grrdbtlr
10-09-06, 20:34
tamam milli mesele yapmayalım dioruz ama insan duramıo hele söyledikleri seyleri falan duyunca yok kardesim Türkler kazansın zaten kesin ii oluruz (insallah:img-grin2 )

selin_dulce_chr
11-09-06, 12:14
abi yanlız bu yarışma iki ülke arasını iyice kızıştırak bi yarışma ama olsun biz daha inançlıyız biz daha güçlüyüz gerçi büyük konuşmayalım ama Türkler kazanmalı ve kazıcak görsün yunanistan

BEKLE YUNANİSTAN BİZ GELİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

http://img176.imageshack.us/img176/1406/imagesoo7.jpg (http://imageshack.us)

TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

melis_krmcm
16-09-06, 00:50
Güzel bir yarışma olacağa benziyor. Ancak bayağı bir gergin olacak ortam sanırım. Fragmanlardan bile anlaşılıyor bu.
evet ben de gördüm fragmanı..gerçekten heyecanlı ve gergin bi macera olacak gibi..sonuçta türkler ve yunanlar..ama bu kadar da düşman ve kinci olmaya gerek yok ya..neyse umarım türkiye kazanır..size güveniyoruz!!..:)

SÜRMELI
17-09-06, 03:16
böyle bir yarismaya katilmayi ne kadar çok istioyrum yaa off keske katilabilsem.. ama arkadaslarimla olacak :D Yarismayi sabirsizlikla bekliyorumm baslasin artikk

SÜRMELI
17-09-06, 03:26
nazlicancim bende fear factora katilmam ya.. orda napcagin belli olmuyoo yilanlarin arasina felan giremem ben.. gerçi survivordada olabilir ama o korkunç gelmiyo bana

yehhuu
19-09-06, 21:51
:img-cold: :img-cold: bu kız neden ağlıo :hıh :hıh bu çocuk neden bağırıo evvet hepsini bu cumartesi 21.45 de izleyeceğiz:img-grin2

Freddie
23-09-06, 12:19
her insanın canların tatlı başka bişiyi yoktur bunlar nası kıyıyo canlarına lise 2de de izlemedim şimdi de izlemem

!!!MAJESTIC!!!
24-09-06, 00:06
zuhaha süperdi yunanlıalr ödlülü akznadı sefindirik oldu ama sond arbeyi bşiz koydu ve sonuç ortada o uzun saçlıya kıl oldum TÜRKleri sevmiomuş ben seni çoks eviyodum :img-banne kızın tekide TÜRKlerden nefret edimuş o piti piti yi yaptıkarlıdnaki bakışları süperdi hehe :D

TÜRKİYE:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

SÜRMELI
24-09-06, 00:33
yarismayi duyunca hmm dedim türkiye yunaninstana karsi hak eden kazansin dedim ayrimcilik yapmadim tabiki türkiyeyi tutarim dedim.. Ama yunanlilara kötü bakmadim diyim.. ama onlarin o önyargili türkler hakkinda dedikleri beni acayip kizdirdi.. bidaha asla yunanlilara bu baktigim gözle bakmam.. neydi o ya öyle.. sinir oldum.. yarismayi seviyorum ama türk yarismacilarida henüz pek sevmedim.. SURVIVORa katiliyorsun ve hayvani öldürüyolar diye agliyorsun.. böyle birsey olabilirmi.. çok saçma.. ne isin var kardesim orda biliyosun öyle olacagini.. ilk gece yatamadilar.. yok efendim su yok efendim bu.. yatin iste kardesim, kisaca biraz sinir oldum.. Ama programi seviyorum iste.. keske türkiye - yunanistan olmasaydi.. Gözüm eski survivoru aradi..

begummm
24-09-06, 00:35
türkiyenin ödül oyununu kaybetmesine çok üzülmüştüm ama son yarışmayı kazanmalarını beni yatıştırdı.:happy0064 :happy0064 dalga geçmemizse yanlıştı bence sonuçta bizde yenile bilirdik. uzun saçlı yunan adama ben de sinir oldum çok gıcık. türklerden onuru hiç sewmedim

ateveci
24-09-06, 00:38
demin ekşisözlüğe bakarken tek olmadığımı öğrendim ve rahatladım.
bu kadar fevkaladenin fevkinde(ünlem işareti) bir yarışmayı ancak show tv-pelin akat-acun üçlüsü hazırlayabilirdi.
bir daha buralara gelememeleri umulan,fazlasıyla samimiyetten uzak olan iki grup insanın ne yaptıklarını kendilerinin de bilmediği yarışma şeysi bence bu survivor.ilkini de izlemeyerek neler kazandığımı bana göstermiş bir yapımdır.

benim kafamda olan kurgu gerçekten seçilmiş insanlardan kurulu sekiz türk ve sekiz yunanlının oluşturduğu karma gruplardı.yani iki kadın türk+iki erkek türk+iki kadın yunan+iki erkek yunan.
toplam 16 kişiden iki farklı grubu böyle hazırlasalar hem bu yarışmanın fitilleyebileceği anlamsız milliyetçilik önlenmiş olurdu hem de olay daha ilginç bir hale gelirdi:o insanların nasıl iletişim kuracakları...gibi.ama öyle yapılmayıp olayı hamasetten uzak sunamayan yurdum yapımcıları -ve de belki yunan yapımcılar ne de olsa ortak bir proje- türk-yunan çatışmasından yararlanmak istemekteler.

kuşun kafasının koparılması-ama bunun buzlu ekranda verilmesi-
türk kadınlartdan birisinin ağlaması
omzu çıkan birisinin düştüğü durumlar
son sahnede söylenen arkadaş şarkısı
yunanlı kızın türklerle birlikte olamam demesi
"kin" kelimesinin kullanılması
acunun yarışma sunucusu değil türk takımının amigosu olması
omzu çıkan kişinin ağlaya ağlaya ölürüm de buradan dönmem demesi-ki ben burada yere düştüm gülmekten-

bu bölümün akılda kalan yerleri oldu.bu denli samimiyet yoksunu bir yarışma bakalım nasıl bir ekran seyri izleyecek.
benim beklentim bu yarışmadan da yeni bir şey çıkartmak...arka sokaklarda gamze özçelikle oynayan arkadaş var ya hani.o da survivor yarışmasının bize ve temaşa hayatımıza kazandırdığı bir simadır.işte ondan çıkartalım bu yarışmada da.hatta hem burda hem de yunanistanda tanınsın bu kişi.

benim de beklentim gelecek haftalarda yarışmacıların birbirlerini boğazlama sahnelerine geçmeleri.nasıl reyting toplar siz düşünün artık!

lindsay
24-09-06, 00:38
önceki survivor ı çok sevmiştim bunu da çok sevdim yunanlılar ödülü kazanınca sevindiler ama asıl önemli olan dokunulmazlığı biz kazandık:happy0064 :happy0064 türkler için söylediklerine inanamadım hele kızın biri türkler hakkında iyi şeyler düşünmüyorum bunu söylemektende çekinmem türkleri sevmiyorum diyince delirdim ya biride kin den bahsetti sadece bi kız vardı iyi olan kazansın bir türk kazanmış ne fark eder dedi yunanlılardan bi onu sevdim gerçekten hoş olmayan şeyler söylediler ama çok güzel bi yarışma tv nin karşısında insan heycandan zıplayıp duruyo:):):):)

stormy
24-09-06, 01:54
Ben bu yarismanin Amerikan versiyonunu ayni adada izlemistim. Orada insanlar denize elbiseleri ile atliyorlardi. Ve adaya alisverise gidiyorlardi. Ama hicbiri insanlardan birsey yurutmeye calismadi. Kendilerine verilen parayla pirinc aldilar bol bol. Ve kendilerine ayakkabi dahi verilmemisti. Kendi gucleriyle bol bol balik tuttular ve soylenmediler ilk haftalar..Yani bu yarismada yarisanlara bakinca ilk gun hepsi soylenmeye baslamis.Yarismanin adi bu Survivor..kurallar ve sartlar agir, guclu olan kazanir..Yunan yarismacilar ne ilginc hemen ilk gunden Turkler soyle Turkler boyle bir tanesi diyor ben boyle yetistirildim onlarla konusmak kulturume uymaz vs. Bizde kimse boyle yetistirilmiyor adamlar Turklere dogustan negatif yaklasiyor. Yok neymis Turkiyede buyumuste Turkce biliyormus ama Turkler soyle boyleymis ayip be..ayrimcilar...

mliSrkan
24-09-06, 02:08
Ben bu yarismanin Amerikan versiyonunu ayni adada izlemistim. Orada insanlar denize elbiseleri ile atliyorlardi. Ve adaya alisverise gidiyorlardi. Ama hicbiri insanlardan birsey yurutmeye calismadi. Kendilerine verilen parayla pirinc aldilar bol bol. Ve kendilerine ayakkabi dahi verilmemisti. Kendi gucleriyle bol bol balik tuttular ve soylenmediler ilk haftalar..Yani bu yarismada yarisanlara bakinca ilk gun hepsi soylenmeye baslamis.Yarismanin adi bu Survivor..kurallar ve sartlar agir, guclu olan kazanir..Yunan yarismacilar ne ilginc hemen ilk gunden Turkler soyle Turkler boyle bir tanesi diyor ben boyle yetistirildim onlarla konusmak kulturume uymaz vs. Bizde kimse boyle yetistirilmiyor adamlar Turklere dogustan negatif yaklasiyor. Yok neymis Turkiyede buyumuste Turkce biliyormus ama Turkler soyle boyleymis ayip be..ayrimcilar...

Evet valla yaa nedir bu Türk düşmanlığı...İlk andan başladılar laf etmeye..Kimbilir daha neler diolardırda gösterilmiodur..Yunanistanda ki haberleri çok merak ediyorum..

saliha meryem
24-09-06, 02:13
arkadaşlar bence bu turk yunan kavgası deıl.hırıstıyan musluman kavgası bunu ılerleyen zamnlarda daha ıı anlıcaz.ama yunanlılar çok ayıp edıyo hel bır kız var boynunda haç işaretı olan o çok kotu selr soledı yakışmıyo ya sonucta bız komsuyuz.ne biçim komsuluk bu yaa...:icon_conf

SÜRMELI
24-09-06, 04:27
ayy tekrarini izledim yunanlilar gerçekten çok gicik yaa bide dokunulmazlik oyunundan gösteris olsun diye el sIkIsmak istiyolar igrençlige bakarmisiniz hani sevmiyordunuz.. o piti piti yi çok güzel yapmislarr oh olsun onlarda bize yapsin yendiklerinde önemli olan en son kimin yapacagi ve bu insallah bir türk olur

mertkenobi
24-09-06, 04:35
bu yarışmanın en sevdiğim yönü, bizim kızların arkadaşlarımda dahil buna yunanlıları hep dost görmeye çalışma yok yabancı damattaki gibi dostuz yok bilmemne geçin bunları, yunanlıların %90 ı türkleri sevmez. bu gerçeği ortaya cıkardığı ve yunanlıları dost gören bireyleri aydınlattığı için acuna sonsuz teşekkürler.

stormy
24-09-06, 06:33
Siyah dalgali sacli yunan yarismaci kiz, resmen Turklerle ayni adada yasamaya basladiklarinda hakaret edebilecegini soyledi..ya bunlar birde Avrupali diye gecinirler...

*özgürkız*
24-09-06, 10:09
Ben dün izledim neydi o ya öyle....tavuk çalıyorlar bizimkiler adamın evine dadandı birde o yunan kız gelmiş hırsızlığı ilk biz yaptık bizden gördüler diyo ne dmek o ya...biz en azından takas yapmaya çalıştık adamla onlar tavukları alıp kaçtılar resmen ya valla Yunanlıların bizim hakkınmızda ne düşündüklerini bilmem ama ada halkı Türklerdende Yunanlılardanda nefret etmiştir heralde...

sweetjulia
24-09-06, 11:48
yarışmayı dört gözle bekleyen kitleden biri olarak beklediğime değmiş diyebilirim.türk yunan mücadelesinin olması olaya hırs,kin gibi duyguları da ekliyor doğal olarak.şöyle birşey var.ben kendimi bu türk-yunan olaylarında çok ılımlı bir insan olarak bilirdim.ama bu yarışmanın sadece bir oyundan ibaret olduğunu bilmeme rağmen acayip derecede sinirlendim ve yunanlı yarışmacıların söylediği sözler karşısında kaba tabirle gaza geldim..birde ılımlı olmayan vatandaşlarımızı düşünemiyorum.sonuçta ortalıkta dönen türkleri sevmem lafları bizim gibi milliyetçilik damarları birhayli sağlam bir milleti kızdırtmaya hatta ve hatta köpürtmeye yeter de artar bile. umarım bu yarışmanın sadece bir oyun olduğunu unutmayız...
yarışmanın sonucunu tahmin etmemek olanaksız.bir türk ve yunan finalde mücadele edecektir.zaten iki yunanalının final mücadelesini kimse izlemez(niye izkeyelim ki;) ) programın diğer bölümünü büyük bir merakla bekliyorum:happy0064

Puella_Pulchra
24-09-06, 13:57
ya yunanlara dün cok gicik oldum...cok kinciler ya... hele bi kiz vardi - ismini simdi hatirlayamadim,türk halkini hic sevmedigini söyledi - sanki türkler ona cok bayiliyor...pantelis de cok gicik keske maria yerine bir erkek gitseydi o zaman daha cok sevinirdim-insallah yarismanin galibi biz oluruz!
bisey sorcam acaba bu yarisma yunanistanda da yayinlaniyormu?

esma-selim005
24-09-06, 14:11
bence yayınlanıyodur... dün bende izledim aman yarabbi o neydi öle ne sinir ve ötesi oldum yunanlılara... hele biri türkçe biliyomuş bide açık açık söylemezmi "türkçeyi biliyorum onların planlarını arkadaşlarıma yetiştirip türklerin işini bozmak istiorum" gibisinden şeyler deince sinirlerim zıpladı resmen bide dioki "türkler öğrenirse beni öldürürler" bak o konuda haklı yakarız onları! çok gıcık oldum yunanlılara inş biz kazanırız.

saliha meryem
24-09-06, 15:04
"TOTAL"

1-Cennet Mahallesi SHOW TV... 7.10 rating, 23.20 share...

2-Survivor SHOW TV... 6.60 rating, 21.10 share...

“AB”

1-Survivor SHOW TV... 6.80 rating, 23.10 share...

2-Gümüş Kanal D... 5.30 rating, 18.30 share..

valla reytıngler super ne dıım show tv gorutdu işi çok guzel helal olsun...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

evanescencefreak
24-09-06, 18:46
Ben bastan beri turkler kazansin dedim. Ama yunanlilar kazandiginda, tamam, onlar hak etti dedim.
Ama o kivircik sacli kiza COOOK!! sinir oldum!!!
Bu kadar dusmanlikta olmaz!!!
Gecmiste kaldi...o zamanda yasayan insanlar demek ki birbirlerini sevmiyorlardi ve bunu savas ile dile getirdiler.
Ama tanimadan etmeden onlari sevmiyorum, onlarla hic bir sekilde muhattap olmayacagim demesi beni delirtti.
Korktugun basina gelirmis derler ya..insallah oda bir gun turklerle kalmak zorunda kalirda gorsun nasil kuzu kuzu yasanilirmis turklerle.
Pantelis cok acayip bir tip. Maria'nin gitmesine sevindim.
Onur'u ben de cok sevmedim. Cok saf...oyunculuguna bagliyorum bunu.
Insallah biz hep kazaniriz!!

Ama bende ilk Survivor'i cok ozlemistim. Ve sunucusu cok superdi! Acun Ilicali olacagi belliydi. Fear Factor'dan sonra...

d.cansel
24-09-06, 18:51
ayyy bu yarışmayı ilk yayınlandığındada heyecanla iz<lwemiştim şimdide öyleyim valla ama bu seferki daha bir heyecanlı çünkü karşımızda ezeli bir gerçek rakip var işin içine biraz tarih,hırs kin ve merak girdi gerçi baktım biz onlara karşı pek bir kin duymuyoruz hep onlar bizden nefret ediyor ama olsun zaten biz temiz kalpli insanlarız öyle duygular içimizde barındırmayız neyse bu survivor oldukça heyecanlı başladı ve büyük çekişmelere sahne oldu özellikle yunanlı pantelis(Uzun saçlı zayıf olan) ile bizden derya(yaşlı ve hafif kilolou olan) çok etkiliydi onlar sanırım birde takım kaptanları ama kişiler arasında en aktif onlardı gerçi yunan takımı pantelisten hoşlanmıyorlar ama bence hata yapıyorlar (ama bizim açımızdan iyi çünkü o ne kadar çabuk bu adadan ayrılırsa bizim kazanma şansımız o kadar artar),yarışmaya gelince valla ben ilkinde ödül yarışmasında çok ama çok üzüldüm çünkü biz o topları başarıyla finishe götürebilecek bir yapıdaydık ama olsun hem zaten araya bizans entrikaları girmişti kurtaramazdım ama orada biri demişti bizden kim olduğunu hatırlamıyorum biz bunları çok taşıduık sözü benim çok hoşuma gitmişti bence bu sözü haklı çıkarmları lazımdı ama olmadı sonra birde dokunulmazlık yarışması vardı ki hayatımda Fb-Gs maçında bile bu kadar heyecanlandığınmı çığlık çığlığa bağırdığı mı hatırlamıyorum sesim bugün hala kısık ama olsun sonunda başardık yine yunanlılardan pantelisin dediği gibi bu ilk dokunulmazlık ödülünü almak bir prestijdir,ama biz ödül almamıza rağmen hala birbirimizi yemeğe devam ediyoruz ki bence bu biz Türklerin en büyük özelliği ve bizi tarihlar boyu alt eden tek şey,neden bir birlik ve düzen içinde olamıyoruz anlamıyorum ama birde şu var biz iş sıkıya bindiği zaman öyle bir tek yürek oluyoruz ki karşımızda kimse duramıyor hatta size Şu Çılgın Türklerdenn bir alıntı yapayım ne kadar açık ve net olduğunu hatta halada geçerliliğini koruduğunu göreceksiniz ''Biz değişik bir milletiz,işler düzgünse ertesi günü bile düşünmeyiz,birbirimizi yeriz.İşler karıştıkça ağır ağır uyanmaya başlarız.İyice karışıncada,kenetlenip olmayacak işleri başarırız''bu söz benim çok hoşuma gidiyor ne diyeyim,
Özellikle benim en çok üzüldüğüm o yarışmada beceriksizce bir hayvanı katletmelerİ tamam açlar onu yemeleri öldürmeleri oldukça normal ve doğal ama hayvanın canını yakmaları gerçekten çok yanlıştı,ya birde aklıma birşey takıldı biz açlıktan kıvranırken yunanlılar nasıl mtlu mesut yaşıyorlar anlamıyorum nereden yiyecek buluyorlar ki neyse gelelim konseye valla benim en sevmediğim bölümdür ama bu sefer çok sevdim ne hikmetse...Yanlız sizde duymuşsunuzdur bu yunanlılar bizden ciddi ciddi nefret ediyorlar yani anlaşılan canlarını çok yakmışız:img-angel yine özellikle pantelis in yunanlılar mantıklarıyla türkler kalpleriyle yarışıyor cümlesi çok doğruydu hakikatten biz böyleyiz ama bu yarışmayı bir türk kazanırsa yeni bir Kemal Atatürk olur demes, doğru mu,saygısızlık mı karar veremedim açıkcası ama anlaşılan pantelis e türkler tarafından geçmişten dokunan birşey var bu apaçık belli,neyse sonuç olarak çok güzel ve heyecanlı bir yarışmaydı,ilkini bizim kazanmamız çok güzeldi ve gurur vericiydi bu arada şunuda ekliyeyim Türklerin kazandıkları zaman ki tavrı biraz abartılıydı,bence biz daha sakin olsaydık onların eline bir koz vermiş olmazdık şimdi eğer bizim kaybettiğimiz bir yarışta onlarda bize aynısını yapacakları için bu bizi oldukça etkileyecekti ama oldu bir kere bundan sonra bizans oyunlarına fırsat vermeden bu yarışmayı bir türkün kazanmasını sağlamak ne diyelim haydi hayırlısı...

Irmak007
24-09-06, 19:45
bende dün izledim ve yunanlarin yaptilarina cok sinir oldum!
en cok sinirime dokunan o türkce bilen kizin sözleriydi!
yok türklerin planini ögrenecekmis falan
yunanlar cok adi yaristilar
ilk oyunu da hak ederek kazanmadilar!
bu yarismayi mutlaka bir türk kazanmali
yunanlardan birisi de söyle dedi: "bu yarismayi bir türk kazanirsa ikinci bir mustafa kemal olur. o yüzden bizim kazanmamiz lazim"
bu yarismadan sonra yunanlardan daha da nefret ediyorum!!

nil89
24-09-06, 20:53
bende dün izledim cok heycanli tam oyun oynarken actim önce ne oldunu anlamadim ama süper insallah türkler kazanir ya o yunanlilara acayip gicik oldum biz bile gecmis bitmis dost olalim diyos ama onlar oh demedik sey birakmadilar sonda atatürk hakkinda bisey dediler kacirdim bilen varsa yazsin lütfen cok merak ediyom bence bu survivor düsmanli büyütcek kötü bisey ama yinede izlicem

BeatriXx
24-09-06, 20:55
Uzun Bi süredir BeKliorum sonunda Başladı!
Beklediğim gibi Baya bi HeyecanLı Olucağa benzio.. ;)

Yat'a bindikLerinde dost gibiydiLer dansLar ettiLer sohbet ettiLer faLan daha gösteriLmeyen bi Çok Şey Ama adaya gidince birden acaip bi ŞekiLde düşman kesiLdiLer...Acaip!

Bu arada Onur'u Hiç sevmedim..! Adanın En YakışıkLısı seLim :icon_whis ayrıca bence bizim takımdan kazanırsa ya o yada derya kazanır ;)

ödüL'ü Kaybettik ama önemLi oLan dokunuLmazLıktı... "O Piti Piti" Süperdi ya BayıLdım O böLüme Heheh (:

BeatriXx
24-09-06, 20:57
bende dün izledim cok heycanli tam oyun oynarken actim önce ne oldunu anlamadim ama süper insallah türkler kazanir ya o yunanlilara acayip gicik oldum biz bile gecmis bitmis dost olalim diyos ama onlar oh demedik sey birakmadilar sonda atatürk hakkinda bisey dediler kacirdim bilen varsa yazsin lütfen cok merak ediyom bence bu survivor düsmanli büyütcek kötü bisey ama yinede izlicem

PanteLis "Eğer Yarışma'yı bi türk Kazanırsa 2.Mustafa K.Atatürk Olur" dedi!

SÜRMELI
24-09-06, 21:41
gerçéktende ilk yarismayi hak etmediler.. baktilar türkler yaklasti seylerini devirdiler onune.. bide diyorlarki arkaya gidin.. manyaklarmi ne.. sinir seyler.. ben deryayi sevdim.. enazindan o SURVIVORda oldugunu biliyor.. digerleri yok hayvani öldürdüler diye agliyolar yok yatacak yer yok diye kavga ediyolar

sedefHP
24-09-06, 22:54
Bende bu gün izledim şansıma tekrarı vardı..
Kaçrısaydım üzlürdüm..
İlki çok güzeldi buda çok güzel..
Özellikle yarışmalar çok heyecanlı oluyor..
Ayrıca türk yarışmacıların hepsi çok sempatik geldi bana..
reytinglerde çok iyi..:cheer:

yehhuu
24-09-06, 23:41
eh o zaman adanın en yakışıklı ve en güzelini seçme yapalım. bi kere yunanlıların hiç biri bu yarışmaya giremez onlar zaten çirkinn. ewt bencede en yakışıklı selim en güzelide çiğdem sizler ne dersiniz? DİĞER BÖLÜMLERİN HEYECANI SARDI ŞİMDİDEN:cheer:

muratcania
24-09-06, 23:47
ya bence DERYA cok fazla konusuyo kendi kendini kurtarıcı olarak secti inş ilerleyen gunlerde adada zorluk cekmez cunku hem yası hem vucudu buna pek yeterli degı lsanırım sadece konusuyo SELİM cok sempatik geldi bana ONUR cok iyi bir insana benziyor ama yeterli degıl biras beceriksiz ve güçsüz kendine oz guveni yok.Kızlardan bi AYTUG u begendim etliye sutluye karısmıyo gercek bi yarısmacı hırsını mucadelesini koyuyo ortaya bir de bnm favorim simdiden METİN oldu ne tartısmalarda var ne baska seylerde cok guzel bir stratejisi var ayrıca omuzu cıktıktan sonraki konusmaları beni gercekten cok etkiledi cok içten ve cok dogru seyler soledi takım olamadık kotuyuz dedi gercektende biri uykudan yakınıyo biri efemine biri ben erkekler arasında yatamam diyo digeri onunda canı var hayvana aglıyo TEYMUR da fena degıl guzel laflar guzel sozler soledi inş TEYMUR-SELİM-METİN 3 lusu ilk survivordaki diger 3 lu UGUR-CELAL digerini unuttum gibi olurlar

lindsay
24-09-06, 23:47
ben türk yarışmacılardan derya ya(ya derya ydı adı galiba en yaşlı olanı işte:)) biraz antipati duydum bide onur du galiba kolu çıkan onunda kolu çıktıktan sonra dediklerine resmen koptum gülmekten böyle ağlamaklı sesle yok kolum kesilsede devam edicem fln açıkçası biraz yapmacık geldi bana bide ses tonu çok komikti:):)ama çok güzel bi yarışma inşallah kazanırız:)

muratcania
24-09-06, 23:48
bence METİN le SELİM yakısıklı
kızlarımızda guzel yok diger yunanlılarda NADYA ya bittim hehe

muratcania
24-09-06, 23:50
lindsay bence cok yanlıs dusunuyosun arkadasım METİN benim tuylerimi diken diken etti aglamaklı ses tonu biras kotuydu evt ama soledikleri cok mantıklıydı adamın aglaması komik degıl bence orda yane gercekten duygusal anlar yasamıs ben turkum diyo yunanlıların yarısmayı kazanması bana koyar diyo ses tonu biras ince o yonden sadece biras kotuydu senin tabirinle gulunebilirdi:img-banne

ezgy7
25-09-06, 00:04
ya süper bi yarışma!!!izlerken türklük duygularım kabardı
bna kalırsa top arabasını taşıma yarışmasında haksızlık oldu onlar bzim önümüzü kestiler ama sonuca bakılırsa bzim ewe deil dokunulmazlığa ihtiyacımz war!!!
bnm anlamdığım şey yarışma başında verilen 80 dolarla bizimkiler konserve falan aldılar ama ilk beş gün bisküvi ve kara batak dışında yenen bişey gösterilmedi üstüne üstlük açız die kıvrandılar
bi başka olay ise kıyafet. hani kıyafetleri gönderilecekti daha ortda kıyafetleri yok bu da bi ayrı konu tabi herşeye rağmen kazandığmızda çok sewndim
buuuu aradaa son bişey dha elenme sırasında yunanlı adamın dedikleri bni deli etti bu yarışamyı eğer bir türk kazanırsa yeni bir KEMAL ATATÜRK OLUCAKMIŞŞŞ.AEKADAŞŞLARR KEMAL ATATÜRK OLMAK BİR YARIŞMADA BİRİNCİLİK ALMAK DEİLDİR CANI PAHASINA MİLLETİNİ KURTARMAK VE BU UĞURDA ÖLMEKTİR Bİ YARIŞMA SONUCU BİR KEMAL ATATÜRK DAHA ÇIKMAZ KİMSE ONUN YERİNİ DOLDURAMZZZ YUNANLI ARKADAŞI BU KONUŞMASI YÜZÜNDEN KINIYORUM!!!!!!

ezgy7
25-09-06, 00:07
son bşy daha ekleyimm artık yarışmnın bugünle beraber 4. tekrarını verdiler artık kusucamm yeter yani akşam gerçek yayın gece 4 de tekrar sabah tekrar ve akşam 10 da tekrar yeni bölüm çekmeye gerk yokmuşş galiba bu tekrarlar bizi 10 gün dha idare eder;)

Billush
25-09-06, 00:11
Yarışma çok güzel ama umarım bu yarışma yüzünden Türkiye'yle Yunanistan'ın arası açılmaz.Yabancı Damat düzeltti Survivor açtı olmasın da... :)

Yarışma güzel,heyecanlı...ama Yunan'lıların kininin anlayamıyorum.Aralarında bir-iki tanesi ılımlı yaklaşıyor diğerleri yetiştiriliş tarzım bir Türk'le arkadaşlık yapmama el vermez filan diyor neyiz biz yamyam mı ya da ahlaksız insanlar mıyız ki izin vermiyor?
Pantelis kesinkes Türk düşmanı ben bu kadar büyük hırs ve kin görmedim.

İlk oyunu kaybettik.Ben ona baya üzüldüm hatta sanırım Onur ağladı.Ağlamak normal bir şey ama ağlayarak onlara o zevki yaşatmamalıydık.Biz bence en önemli oyuncu kazandık o da dokunulmazlıktı.Böylece onlardan birini eledik.Yarışmacı olarak üstünüz ama bunun rahatlığıyla koyvermemeliyiz.Onlar kaybettikleri için daha da hırslanacaklardır.

Orada sanırım Pantelis'ti ada konseyi toplandığında bir Yunan bir Türk'e yenilirse Yunanistan'a dönemez dedi.Onur da ben burda bunlara yenilirsem İstanbul'da arkadaşlarımın yüzüne bakamam dedi.(Omzu çıktığında söylemişti ve devamı kolum da ezilse ben bu yarışmaya devam edeceğim di.)

Sanki iki ülke savaşta gibiydi.Hırslı,acımazsız ve kararlı.Güzel bir yarışma ama inşallah sonuçları kötü olmaz.

Benim Yunan'lılara ve Yunan kültürüne karşı bir merakım bir sempatim var.Yunanca öğrenmek istiyorum mesela.Kültürlerimiz benziyor,ortak bir tarihimiz var belki ondandır bilmiyorum ama sırf bu sebeple yarşmayı izleyeceğim...

O.z.X
25-09-06, 00:19
Offf, gerçekten müthişti..Çok heycanlandım programı izlerken..ve gerçekten yunanlılar gene yunan oyununu yaptılar..Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekleyeceğim.Bu arada o kuşa Çiğdem gibi bende çok üzülürdüm çünkü muhabbet kuşlarıyla filan haşır neşir olan biriyim daha doğrusu hayvanları seviyorum:happy0064 görüşmek üzere

mliSrkan
25-09-06, 00:21
Tekrarını izledim Yunanlıların en iyisi Nadya galiba..Bi o dedi iyi olan kazansın Türkte kazanabilir diye..Bide bizimkilerden hangisi Nadyaya aşık olmuş yaa ? Ben bizimkilerinde isimlerini pek bilmiorum...Güzel bi yarışma ama sayelerinde bu yarışma sonunda tüm Türk halkı olarak Yunan düşmanı olucaz..O esmer kız ve çirkin siyah uzun saçlı adama acayip sinir oldum..Umarım bi an önce elenirler !

Billush
25-09-06, 00:21
ORTEGa yazdıkların cok dogru ama onu diyen METİN bi hata var onu duzeltim dedim:icon_shad
muratcania,sağ ol daha adlarını ezberleyemedim karıştırıyorum :)

muratcania
25-09-06, 00:22
artık c.tesi gunlerini iple cekecez her gecen hafta program dahada zevklenecek arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmiyorum sahsen biraz iyi gozlemciyim adaya gelirken yunanlılarda sarısın siyah gozluklu bi cocuk vardı ama sonra yarısmada kayboldu ve yunanlıların konseyi 9 kişiydi ve marianin gitmesiyle 8 kişi kaldılar diger cocuga noldu cok mrk ediyorum:icon_conf

muratcania
25-09-06, 00:23
muratcania,sağ ol daha adlarını ezberleyemedim karıştırıyorum :)

rica dostum ne demek bu yarısmayı bastan beri 4 gozle bekliyodum isimleri fln ilk gunden hepsini ezberledim karakterlerini bile cozdum az bucuk;)

Billush
Tekrarını izledim Yunanlıların en iyisi Nadya galiba..Bi o dedi iyi olan kazansın Türkte kazanabilir diye..Bide bizimkilerden hangisi Nadyaya aşık olmuş yaa ? Ben bizimkilerinde isimlerini pek bilmiorum...Güzel bi yarışma ama sayelerinde bu yarışma sonunda tüm Türk halkı olarak Yunan düşmanı olucaz..O esmer kız ve çirkin siyah uzun saçlı adama acayip sinir oldum..Umarım bi an önce elenirler !
Nadya'dan hoşlananın Onur olması lazım.Ada konseyinde Yunan sunucu/tercuman "Sanrım Türklerden biri senden hoşlanmış Nadya." "Evet öyle." "Onur değil mi?" gibi bir diyalog geçti.
En ılımlıları ve en sempatikleri Nadya en sinirleriyse Pantelis zaten :)

mliSrkan
Benim Yunan'lılara ve Yunan kültürüne karşı bir merakım bir sempatim var.Yunanca öğrenmek istiyorum mesela.Kültürlerimiz benziyor,ortak bir tarihimiz var belki ondandır bilmiyorum ama sırf bu sebeple yarşmayı izleyeceğim...

Evet aynen benimde öyle...Yunanca öğrenmek istiorum..Ama bu yarışmadan sonra ne olur bilmiorum :D

mliSrkan
25-09-06, 00:24
Nadya'dan hoşlananın Onur olması lazım.Ada konseyinde Yunan sunucu/tercuman "Sanrım Türklerden biri senden hoşlanmış Nadya." "Evet öyle." "Onur değil mi?" gibi bir diyalog geçti.
En ılımlıları ve en sempatikleri Nadya en sinirleriyse Pantelis zaten :)

Hmm..o yüzden Nadya ılımlı yaklaşıyor o zaman..Yalnız anlamadığım şey Yunan sunucu bunu biliyor da bizimkiler o yunanlı kızın Türkçe bildiğini öğrenemiyor mu ??

muratcania
25-09-06, 00:45
valla bnm gorduklerim su ana kdr bole bilmem katılıyomusunuz ..
SELİM: sempatik,yakısıklı sıcakkanlı yarısmada sonlara kalabilecek bir yarısmacı
DERYA: kendini liderlik vasfına cok kaptırmıs ONUR a kufrederken METİN'in agzını kapaması olayı belli etti kendini DERYA nın karakterini herseyi o yonlendirmek istiyo emir veriyo bakalım gelecek bolumlerde daha iyi tanıyacaz.
FULYA: vır vır cingene gibi konusuyo habire baska bisey yaptıgı yok
CİGDEM: cok iyi bir kız bazı olaylar etkiliyo ama METİNİN dedigi gibi zorluklar degıl bir canlıya bi insana olan olaylar onu etkiliyo
İPEK: ben burda erkeklerle yatmak zorunda degılım diyerek kendini belli etti 40 yasında karısın sanki diger erkekler senle yatmak isteyecek hiç gormedigim pasif agır ilk elenmesi gereken yarısmacılardan
ONUR: cok guzel konusuyor bence ama guzel konusmasının yanısıra beceriksiz ve gucsuz birazda sıpsevdi bi mariadan hoslanıyo bi nadyadan:)
METİN:cok milliyetci bir yarısmacı hosuma giden ve favorim dedigim yarısmacılardan omuzunun takılırken(ki bendew yasadım ve cok fena aglamıstım acayip acıtan bi durum) hiç sesinin cıkmaması ve omuzundan sonra sadece turklerin basarısını dusunup aglayarak konusması beni derinden etkiledi ve kavgalardada yok en iyisini yapıyo gercek bir survivor gibi hareket ediyo bakalım gorecez onuda ilerleyen programlarda
TEYMUR:cok saglam bir adama benziyo konusmaları replikleri yunanlıları kıskırtıcı o da milliyetci favorilerimden biri
ARZU: yorum yok hiç bi iş yapmıyo cok kucuk ve deneyimsiz elenmesi lazım bir an once
AYTUG: ilk yarısmayı kazandıran isimlerden biri kızlarda en tuttugum yarısmacı cok hırslı mucadeleci kavgalara karısmıyo gordugum kadarıyla kızlardan ilerlerse bu arkadas ilerler
YUNANLILARDA pantelis ne kdr cok sevilmesede bazı sozleri ve hareketleri hosuma gitti adamda lider ruhu var yane az cok o YANNİS( şişko ayı gibi gobegi olan ve kıvırcık saclı turk halkını dusman goren karıyı verseler elime oldururm heralde NADYA gercekten sevecen iyi bi kız o kdr:happy0064 :cheer:

Oo_esmer_kiz_Oo
25-09-06, 00:57
bekledigime degdi dogrusuu cunku cok kaliteli, guzel, hayecanli
bir yarismaa olmus...

turk-yunan bu program sayesinde yine gundeme bomba gibi gelecek diye tahmin ediyorum bunu yazarken o konusma larinda dolayi oyle bir hisse kapildim ama bu bilinmezz...

yunan yarismacilar bayya bi hirsli gordum bn ya nasil desem
arkadas gibi gorunup arkadan vuracaklar gibi meselaa

ama biz de alta kalmayizz tabii bi yunani gonderdik bile...

heyecanli
25-09-06, 04:06
uzun suredir heyecanla bekliyordum yarismayi degdi dogrusu.
hat safhada hizli basladi millet 3i gunde açiz falan diye kivrandi ama sanirim o arakladiklari seyleri geri aldilar ondan olmali.
bu arada benim favorimde metin ve teymur sana katiliyorum adamlarin ikiside acaip milliyetciye benziyor cok hirslilar ve saglam tipler. zaten sanirim ikisi kanka olmuslar cunku metin bir ara teymur sinirlendi birakmayi istiyor o birakirsa biz naapariz en guvendigim adam tarzinda birseyler soyledi.derya ise migdemi bulandirdi tam gunun adami takiliyor kaypak bir tipe benziyor bakalim gorucez birde evet dokunulmazligi aytug ve derya oynadi ama ipler digerlerinin elindeydi yani asli basari bence onlarin koordinasyonu ve isabetlerinde yatiyor.
Kizlardan ise Cigdem mukemmel bence rasta da cok yakismis hatuna kus oldurulurkenki tepkisi gayet normal sonucta gozunun onunde bir canli katledildi.
Katledende derya zaten onun basinin altindan cikti. offf sanirim ben deryaya gicik olmusum iyiden iyiye.bide ipek var tam bir bas belasi butun bolumde hic gorunmuyor gorundugundede kavga edip duruyor ben erkeklerle yatmak zorundamiyim diye ise bak kalk o yasta adaya git herkezin cani burnunda bide hanfendiye yatak yorgan verselermis. erkeklerde ona bakardi ya.
yunanlilara hicbirsey demiyorum tekrara gerek yok herkez gayet net anlatmis benim duygularimida.

BeatriXx
25-09-06, 04:23
ArkadaşLar Sanırım iLerleyen böLümLerde Nadya'yLa Selim arasında BişyLer Oluo...

http://www.showtv.com.tr/survivor/index.shtml Tanıtım Videosundan anLadığım Kadarıyla!

Alpha
25-09-06, 09:44
http://www.showtvnet.com/survivor

nil89
25-09-06, 15:09
ya yunanistan takiminda sadece 8 kisi kaldi aslinda 9 olmasi gerekiyo basta sarisin bi cocuk vardi terk mi etti yarismayi bilen varsa cevap versin lütfen

heyecanli
25-09-06, 15:29
ben buna bomba haber derim.
Teymuralp gecen sene fear factor de cam kutu icinde fare yengec ve yilanlarin icine yatan kisiymis.
adamdaki sansa bak ya en heyecanli iki reallty yede secilmeyi basarmis.
imrendim simdi.

muratcania
25-09-06, 17:43
nil89 tbr ederim seni cok guzel yakalamassın benimde dikkatimi cekti.sanırım ilk gun bi takım olaylar oldu diskalifiyemı oldu öldümü noldu o adama bilmiyorum eger diskalifiye olduysa biseyler yapıp yunanlıların prestiji sarsılmasın diye yayınlamamıs olabilirler delirmiştir belki adam bizim teymurda cok isyan etti ama devam ediyo ;)

sevimli-cadi
25-09-06, 18:36
eski sorvivor i aratmiyor bence hatta ondan daha heyecanli bile denilebilir.
karakterleri tanimak yada elestirmek icin bence cok erken.
yunanlilari tanimaya gerek yok zaten ama evet aralarinda nadia ilimli bir tipe benziyor turk yada yunan ne farkeder lafi iyiydi.
bende o sari erkek yunanin nereye kayboldugunu merak ediyorum diskalifiye olmus olsada neden diskalifiye oldugunu niye gostermediler peki.
enteresan.
belki ikinci bolumde gosterirler nedenini.

muratcania
25-09-06, 19:39
volley girl konseyde 10 kişi degıllerdi 9 kişilerdi oylarda 5 maria 3 pantelis 1 majitamı ne cıktı o sarısın cocuk kayıp bence bisey oldu ada sartlarına dayanamadı ve bazı olumsuz cviddi davranıslarda bulunsu galba ve diskalifiye edilmiş olabilir baska yorumu olamaz bir de o yunanlı yarısmacının ole yapması yunanlıların prestijini bozacagı için hiç yayınlamadılar sanırım

yehhuu
25-09-06, 19:59
Çiğdemde fear factorda süt dolu bardağın içine girmişti...ben Çiğdemi tanıdımda Teymuralpı tanıyamadım
bende nerden nerden diyodum. çiğdem? saç faktörü ama. yarışma güzel yaa harbiden güzel. şimdide ikinci bölümünü bekliyorum merakla. 2 kere izledim ikisindende çok zevk aldım. e o zmn İZLEYE:happy0064 LİM.

nil89
25-09-06, 21:38
sagol muratcania arkadasim cok merak ettmistim noldu diye eger diskalifiye edildiyse bu kendi suclaridir , ayrica bizim icin de bir artidir.

ateveci
25-09-06, 22:47
arkadaşlar selamlar
lütfen bu yarışmayı türk-yunan savaşı veya gerilimi diye algılamaktan vazgeçin.
bu sadece bir yarışma.
kaldı ki gerek yunan tarafı olsun gerek türk tarafı olsun,samimi olduklarına hiç bir şekilde inanmıyorum.fazlasıyla oynuyorlar kameralara.örnek olarak omzu çıkan adamın yaptığı konuşma ve en sondaki deryanın arkadaş şarkısını söylemesi.

mantığınızdan şaşmayın.çok basit,çok şoven bir yarışma bu yaptıkları.iki halkın da bazı duygularını "gıdıklayarak" reyting almaya çalışıyorlar.aman dikkat diyorum.
kimse bu yarışmada yenildi diye memleketinde hakaretle karşılanmaz,kimse bu yarışmayı o denli önemsememeli.bu bir yarışma sonuçta dikkat edin.

muratcania
25-09-06, 22:54
atasevi sen gordugum kadarıyla bu yarısmayı sevmedin ve burda severek biseyler paylasmaya calısan arkadaslarıda kısıtlıyosun ben bilmiyorum simdi su an senin hangi mantıga dayanarak yazdıklarını ama kimse bu yarısmayı bi kanala reyting kazandırmak için izlemiyor bu 1 bu tur yarısmalarda pek kameraya oynamalar olmaz elbet vardır ama o gelin kaynana programlarından cok daha farklı formatı bu 2 ayrıca demişin omuzu cıkan yarısmacının soledikleri kameraya oynama daha ilk programdan ne dediler ona sen omuzunu cıkar sonra agla bizim reytinglermi artsın dediler bole bisey soz konusu olamaz bence orda turk-yunan yarısmasının vermiş oldugu milliyetcilik analyısından baska bisey degıl seninde pek galba turkluge onem verdigini sanmıyorum bu 3 deryanın sarkı solemesinin kameralara oynamasının yada yapmacık olmasıyla ne alakası var kardeş bide nasıl mantıktır bu ben anlamadım

muratcania
25-09-06, 22:56
ayrıca sadece birseyde haklısın turk-yunan savası olarak digilde turk yunan rekabeti olarak gorun savas degıl sonucta bu sadece bir yarısma

irene
26-09-06, 03:34
yarısma guzel ama yunanlılarla olması kotu bu sadece bır yarısma aman ya dıyorum ama yınede rakıp yunan olunca ah ah ah kendımden gecıyorum resmen bence ıkı ulke ılıskılerını halk yonunden gerıcek ama oyle cokta etkılemez elbettekı ancak herkes kendı ıcınde sevındıgı yada sınırlendıgı ıle kalır!!!ben bızım turk takımını pek begenmedım derya ıyı hos cıdden o adamı dınlemelıler ama oda hemen ortamı gerıyor bıraz asabi bişi bir tane cocuk var boynunda al yıldız kolye alan adını bılmıyorum sımdı hanı ödül oyununu kaybedınce aglayan cocuk oan sınır oldum ben pek bırsey beceremıycek gıbı bırd e bızım ekıp ne kadar ummıtsız ya hıc ekıp ruhu yok zora gelemıyorlar herkes ılk haftadan gıdelım demeye basladı ama yunanlıların moralı gayet ıyı sımdı ıclerınden bır kısı elendı o adamı elemelerını ısterdım su turklerı hıc evmeyenını gercı hıc bırı sevmıyorda adamlar kın kustu ya hele o laf neydı bu yarısmayı bır turk kazanırsa 2. kemal ataturk olur ne demek bu ya adamların ıcınde oturmus ki ataturk olmakta oyle kolay degıl sınırım tepeme cıktı bu lafı duyunca o adamada sınır oluyorum zaten ayrıca ödül yarısmasında gercekten kızın bırı bızımkılerın onune gectı bızımkılerde hata tut at kızı!!!ama ınsanlık işte hele o turkce bıldıgını saklayan kıza sınır oldum ya sen gel bızım vatanımızda yasa turklerı sevmıyorum de allahım ya ben bu yarsımayı ızledıkce daha cok sınır olucak gıbıyım:):):)

Alpha
26-09-06, 10:08
Herkese selam...Bence bu yarisma tutacak. Ilerleyen bolumlerde neler olacagini merak ediyorum. Baslangicta bizim Yunanlilarla ve Yunanli yarismacilarin da Turk'lerle ilgili olumsuz gorusleri olabilir ama bu goruslerde degisebilir. Birkac program sonra BiRLESME olacaktir. Bu sefer iki ayri ada degilde tek bir ada olacak. O zaman Turk-Yunan iliskilerini yorumlayabiliriz. Bekleyelim ve gorelim derim. Bakalım yarismacilarin yarismalardaki performanslari nasil olacak ?

yehhuu
26-09-06, 11:11
neden yarışmacıların bu kadar üstüne gidiosunuz kimi der çok düşmanca tavırlar kimi der kızıda erkeğide ağlıyor. peki sizin oradaki psikolojik bir harp olabileceğinden haberiniz var mı. bu gerilimlerin sebebi bunlar olamaz mı. insanlar aç ve yattıkları yere bakın adam diyor işte ıslak kumun üzerinde yatıyoruz ve açız diye kimin psikolojisi bozulmazki. nomal günlük hayatımızda en ufak bir şey sinirlerimizi bozarken bu terkedilmiş adada insancıkların sinirler
inin bozulması ve agresif tavırlar içine girmesi çok normal. bir evin içine tıkılan yedikleri önde yemedikleri arkada programdaki arkadaşları hatırlayın lütfen. sürekli bi bağrış çağrış içindelerdi. bizimkiler tartışıyorlar akşamda birlikte şarkı söylüyebiliyorlar. ayrıca bi ark çok iyi yazmış kameraya oynuyorlar diyenlere karşı kolunu bilerek mi çıkardı oradaki duygu selinden bu kadar habersiz olmayalım bir yanda milletin sizlerde bir türk kazansın istiyorsunuz değil mi evet ben böyle istiyorum. karabatak olayı ordaki kızıda iyi eleştirmişler bir kere katlediliş şekli ve dakikalarca ölmeyişi her insan oğlunu etkiler. oradaki o kızın isyanı buydu. oraya giden insanlar tabiki bir şeyleri göze alarak gitmişlerdir. ben gayet milliyetçilik duygularım kabararak izliyorum bravo size

heyecanli
26-09-06, 18:47
bencede super yorum olmus tebrikler.
sonucta insanlar oraya bilerek gitti ama beni tutup gemiden atsalar sonrada 4 gun yasa bakalim bir adada yagmurun altinda uyu ye deseler sonrada koca bir makina cektirseler herhalde onune gelene girisirdim. seyrederken insana kolay geliyor ama hakkaten psikplojik savas var suanda bakalim ilerde ne olacak.

dFKto
26-09-06, 19:41
Daha önce KanalD'de yayınlanan Survivor yarışmasının kalitesinden çok uzakta. Düşmanlık tohumları ekilerek raiting toplanmaya çalışılmış. Üstelik yerli halkın evlerinin yağmalanması, hayvanların öldürülmesi falan baştan sona rezaletti.

SÜRMELI
26-09-06, 19:59
neden yarışmacıların bu kadar üstüne gidiosunuz kimi der çok düşmanca tavırlar kimi der kızıda erkeğide ağlıyor. peki sizin oradaki psikolojik bir harp olabileceğinden haberiniz var mı. bu gerilimlerin sebebi bunlar olamaz mı. insanlar aç ve yattıkları yere bakın adam diyor işte ıslak kumun üzerinde yatıyoruz ve açız diye kimin psikolojisi bozulmazki. nomal günlük hayatımızda en ufak bir şey sinirlerimizi bozarken bu terkedilmiş adada insancıkların sinirler
inin bozulması ve agresif tavırlar içine girmesi çok normal. bir evin içine tıkılan yedikleri önde yemedikleri arkada programdaki arkadaşları hatırlayın lütfen. sürekli bi bağrış çağrış içindelerdi. bizimkiler tartışıyorlar akşamda birlikte şarkı söylüyebiliyorlar. ayrıca bi ark çok iyi yazmış kameraya oynuyorlar diyenlere karşı kolunu bilerek mi çıkardı oradaki duygu selinden bu kadar habersiz olmayalım bir yanda milletin sizlerde bir türk kazansın istiyorsunuz değil mi evet ben böyle istiyorum. karabatak olayı ordaki kızıda iyi eleştirmişler bir kere katlediliş şekli ve dakikalarca ölmeyişi her insan oğlunu etkiler. oradaki o kızın isyanı buydu. oraya giden insanlar tabiki bir şeyleri göze alarak gitmişlerdir. ben gayet milliyetçilik duygularım kabararak izliyorum bravo size

ben sana katilmiyorum madem herseyi bilerek gittiler oraya kendilerini acilandirmalarina gerek yok orda az çok nasil yasanildigini görüyoruz ve tahmin edebiliyoruz ama onlarin oturup BIZ AÇ KALIYORUZ :img-sorry .. YATAMIYORUZZ:img-sorry demeleri bence biraz saçma.. birazda degil saçma yani bence

muratcania
26-09-06, 20:03
bence formatı cok gercekci tekneden asagı atmaları 30 dk verip 80 dolarla adada kalabilecekleri malzemeleri almalarını istemeleri cok guzeldi baslangıc konsepti superdi bence adamlar can haliyle gercek survivorlar gibi talan etmeye calıstılar o zenci adamın malları vermemesi cok komikti orda hehehe metin tuttu adamı geriye cekti adam yumrugunu sıktı derya tuvalet kagıtlarını yurutuyo haha pandelis onunu kapat su kadının diyo tavugu kacırıyo bence cok guzeldi cok eglendim o sahnelerde:D

muratcania
26-09-06, 20:04
KMO o konuda haklı olabilirsin tabi bencede sonucta oraya seni birileri zorla goturmedi sen isteyerek katıldın ve bence yakınmanın bi anlamı yok cunku kendin gittin orda sana hak veriyorum ama arkadasın bahsettigi bunları solerken yarısmacıların kameraya oynamadıgı içtenlıkleriyle soluyolar

dFKto
26-09-06, 20:18
CNN Türk editörü Güven İslamoğlu, programda bir karabatağın öldürüldüğü görüntülerin ekranlara getirilmesini Medyatava'ya gönderdiği e-mail'de eleştirdi:

Merhaba

Acun’un programı ile ilgili bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Programı izlediniz mi bilmiyorum. Bir bölümünde türk yarışmacılar bir karabatak yakalıyor. Hayvanı kafasına sopa ve kürekle vura vura öldürüyor.Ancak hayvan ölmüyor. Çünkü böyle bir deneyimleri olmadığı için işi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Aç kaldık kuş yakalayıp yedik mizanseni başaramıyorlar.Bunun üzerine yine küreğin tersi ile kuşun kafasını koparmaya çalışıyorlar..Sanki aslanla mücadele edermiş gibi küçücük bir kuşu katlediyorlar. Bize de izlettiriyorlar. Bu arada kadın yarışmacılar çığlık çığlığı bağırıyorlar yapmayın diye... Bu insanlık dışı bir olay. Bu bir show programı.Eğlence programı.. Oradaki insanların hayatta kalma savaşı verdiğine inandık. Fazlada sorgulamıyoruz.Ancak bir kuşu hunharca öldürmelerini kabul etmek zor. Onlar yapsa bile yapıcıların bu sahneyi yayınlamaması gerekirdi.

Hiç karabatak gördünüz mü bilmiyorum. Karabatağı karada elle yakalamaz çok zordur. Ya hasta yada yaralı olması gerekir. Ya da birinin oraya bağlaması. Bu sahne inandırıcı bir sahne değil. Sadece show uğruna yapılan bir vahşet..Bu vahşeti maalesef çocuklarımız televizyonda izledi. Program ab'de birinci oldu ama türk televizyon tarihine kara bir leke olarak geçti. Şimdi merak ediyorum. Aç kaldıklarında birbirlerini boğazlayıp etlerini lime lime edip yiyecekler mi?

Lütfen o bölümü izleyin bana hak vereceksiniz..

güven islamoğlu

cnntürk program editörü

SÜRMELI
26-09-06, 20:41
KMO o konuda haklı olabilirsin tabi bencede sonucta oraya seni birileri zorla goturmedi sen isteyerek katıldın ve bence yakınmanın bi anlamı yok cunku kendin gittin orda sana hak veriyorum ama arkadasın bahsettigi bunları solerken yarısmacıların kameraya oynamadıgı içtenlıkleriyle soluyolar

ozaman ben yanlis anladim özür dilerim .. :D

sevimli-cadi
26-09-06, 20:46
evet gercektende daha 3 gun olmusken karabatagi oldurmeye calismalari show vari olmus.
Bu konu benide dusundurdu.Yanliz konuyu tum takima maletmemek lazim deryanin basinin altindan cikmis millette galeyana gelmis zaten sadece 3 kisi yapiyor onu derya selim ve metin selim neden karisti o ise bilinmez ama metinden beklenmeyecek bir hareketti bence aralarindaki en masum kisi o gibi gozukuyordu cunku.

muratcania
26-09-06, 21:33
:img-huh: eft bencede programın en kotu yanı o karabatak olayıydı sansurlediler ama sesi fln insanı baya etkiledi benimde anlamadıgım yarısmacılar o kdr malzeme aldı patates fln filan son gunleremı saklıyolardı onları ne cunku nereye kayboldu o aldıkları bi ton malzeme anlamadım

BeatriXx
26-09-06, 21:41
böLe şeyLer Olucak Tabi ama daha iLk günLerden bekLemiodum açıkçası

Bide Çoğu Kişi yemedi ya ..

BeatriXx
26-09-06, 21:51
meseLa hayvanı Metin Katletti ama yemem dedi :P bitek selimin gece bikaç parça yediğini Gördüm

neyse... onLara afiyet Olsun Karabatağa geçmiş Olsun Hayat acıMasız :img-grin2

muratcania
26-09-06, 21:56
hehehee eft :) hayat acımasız
aç kalmamak için oldurmeyi ogrenmen lazım survivor ilkesi:P ama yasık ya ekrana yansıtmasalardı show tvnin hatası bu birazda sonucta ole bi yarısmada bole olaylar olacaktır adamlar ne gorse yicekler aç herifler show tv geçistirmesi lazım o sahneleri

BeatriXx
26-09-06, 22:06
Show tv Gösterdi Çünkü "Bakın ne hallere düşüLüo..İşte şartLar böLe..biz Hiçbişy vermioruz..kendileri bişyler yapmak zorunda" gibiLerinden msg vermek için yayınLamıştır...

Hem bunda sorun neki ? oLucak böLe sahneLer iLk yarışmadada Olduğu gibi...Ya Öldürüceksin ya Ölüceksin(: ama insan acıo Tabi böle görünce ..

muratcania
26-09-06, 22:15
illa olacak ole sahneler yane gerci kimse yasamadıgı için bilemez aç kalmanın ne denli bir duygu oldugunu gercekten aç kaldıgın zaman bisey dusunemıyo insan ne bulsa yiyo bu kus olsun bocek olsun ama bunları kısa kesmelıler yada yayınlamamalılar gerci bnm için bi sorun olmaz ama gercekten etkilenen cocuklar ve bayanlar olabilir bu sahnelerden bu show tvnin ayıbı dedigim gibi

Celine-the-one
26-09-06, 22:16
Bence suçlanıcak birileri varsa o da ekiptir ya..Bizim çocuklara laf atmayı doğru bulmuyorum ben.Soğuk,çaresizlik bide açlık delirtir adamı.Keşke show tv ekibi koymasaydı tabi de..:img-sorry

BeatriXx
26-09-06, 22:23
Tasvip etmiorum Tabiki ama....

Etkileniceksen izlemiceksin Sonuçta Programın Formatı/Konusu beLLi..

evanescencefreak
26-09-06, 22:27
Arkadaslar,

Sorumlulugu birazda aileler almasi lazim. Siz bunlari izleyen cocuklardan bahsediyorsunuz, ama bu programin yas limiti var, dikkatinizi cekerim.
7 yas ustu. Boyle programlarda zaten ne olacagi belli.
Ben acikcasi tum ailemle izlemiyorum.
Hem cok ta erken baslamiyor. Bence o sahneleri kisa gostersinler ama hic gostermemek olmaz.

muratcania
26-09-06, 22:37
haklısın bencede evanes ama bazı forumlarda bazı olayları cok buyutmusler sanki kendi cocuklarını katlediyolar Rtuk u aramıslar bu program bir an once kapatılsın diye bidaha izlemessin ve izletmessin olur biter alla alla ama bence iyisiyle kotusuyle cok cekişmeli heyecanlı ekran basına baglayacak bir yarısma:img-kiss:

Ms.Alabora
26-09-06, 23:07
fear factor u tercih ederdim...
iki farklı ülke ii olmamus

nesss
26-09-06, 23:26
Bence çoktan tuttu bile bu yarışma. Tutacağındanda eminim çünkü ilk önce milli duyguları ön plana çıkaran ister istemez nne olacak şimdi, ne yorum yapacaklar birbirlerine nasıl davranacaklar diye merak edeceğiz.

Ama şuna katılıyorum Yunan arkadaşlar olsun bizimkiler olsun banada samimi gelmediler bir iki kişi dışında zaten hep böyle olur ilk yarışmadan sonra bazı şeyler planlanıp nasıl davranacağı önceden belirleyip gelirler. Umarım kendilerini toparlarlar ve o güzelim doğanın keyfini çıkarırlar. Hem ben Yunan-Türk arasındaki iletişim açısından güzel olacağını düşünüyorum:)

Ben izleyeceğimi biliyorum, umarım izlemeye değer görüntüler olur :)

begummm
27-09-06, 00:06
arkadaşlar zaten tutmuş survivor ratinglere bekarsanız zaten görüceksiniz
1 SURVIVOR [NET] TV Games SHOW 21:56 6,8 23,1
2 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 5,3 18,3
3 CENNET MAHALLESI [NET] Serials Turkish SHOW 20:16 5,1 19,7
4 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 20:13 4,5 17,6
5 ORYANTAL STAR [NET] TV Games ATV 22:17 4,3 19,2
tv nin önde gelen bi çok programını geçmiş

heyecanli
27-09-06, 01:52
ikinci bolumden once hadi bir oylama yapalim derim ben herkez begendigi ilk 5 karakterin favori siralamasini yapsin her bolumden sonra tekrarlayalim bunu haftanin yarismacisini secmis oluruz boylece.
isimleri hatirlamakta zorlananlar http://www.showtv.com.tr/survivor/ adresinden baksinlar.
1-metin
2-cigdem
3-teymur
4-aytug
5-selim

sevimli-cadi
27-09-06, 02:40
1-cigdem
2-aytug
3-teymur
4-metin
5-derya

yehhuu
27-09-06, 03:42
1.çiğdem
2.teymur
3.metin
4.aytuğ
5.derya

BeatriXx
27-09-06, 06:10
YapaLım bakaLım..

1.Metin : Nedeni : İçinde hiç Kötülük yok ya...Her ne Olursa olsun Hep ii şeyLer düşünüo ;)
2.Selim
3.TeymuraLp
4.Çiğdem
5.Derya

^^batman^^
27-09-06, 10:21
1. Metin çünkü takım olamadığımız için ağlayacak kadar Türk,
2. Onur iyi niyetli ama Derya sırf şov için kazandığımız yarısmada bile onu harcıyor,
3. Teymuralp
4. Aytuğ iyi yarıştı,
5. çiğdem

selim
27-09-06, 14:12
çok güzel yarışma o pandelis denen herife uyuzum onları yenecegimizden şüphem yok ama kim ne derse desin NADYA çok güzel kız

nil89
27-09-06, 14:54
bence bizim takimimiz biraz daha birlik olmasi lazim, sonucta onlar orda tek basinalar ve herseylerini paylasiyolar,ne kadar zorlu sartlar
olursa olsun ,birbirlerine destek olup hayatta kalmak zorundalar.
gercek bir takim olurlarsa bu onlarin yarismayi kazanmalarini kolaylastirir

heyecanli
27-09-06, 15:30
su ana kadarki oylamalarin ortalamasi sonucununda ilk 5 i soyluyorum.

1-METİN
2-CİGDEM
3-TEYMURALP
4-AYTUG
5-SELİM

evet yokmu daha oylamaya katilan.

yehhuu
27-09-06, 16:17
İzleyen gören var mı ya bi dahaki yarışmalar hakkında ufakta olsa bilgi verirdi bize bu günlerde hiç raslamadım rastgelen varsa bilgi verebilir miii?:img-elvis

muratcania
27-09-06, 16:48
biraz gec kaldım oylama için galba hemen gondereyim:D

1-METİN: survivor gibi yarısmacı derinden geliyo az konusuyo cok dogru seyler soluyo kavgalara karısmıyo takım olamadıgımız ve bu yuzden yunanlılara yenilecegimiz için aglayacak kdr duygulu bir turk yarısmacı banko 1:d
2-TEYMUR:replikleri yunanlılara tokat gibi cevapları ve guclu fizigiyle 2.ci favorim
3-SELİM: ne kdr tikky gibi gorunsede onu yemem burda yatmam gibi polemiklere gitmiyo sempatik yakısıklı onuda gorecez
4-CİGDEM:cok insancıl insani duygularına cok onem veriyo tatlı bi kız
5-AYTUG: hırslı polemiklere girmeyen kadın yarısmacılardan tek favorim yane ilerleyen bolumlere kalabilecek bir yarısmacı

muratcania
27-09-06, 16:50
volley_fb_girl yanılmıyosam sadece bu sitede yapılan bi oylama resmi sitede yok yane burda kimin favori oldugunu anlamak için uyelerin yaptıgı anket tarzında bisey sanırım

muratcania
27-09-06, 16:53
yehhu bende gormedim bence yarın yada cuma gunu verirler fragmanı ama dikkatinizi cektiyse ilk programdan onceki fragmanlarda bile 1.ci programda gosterilmeyen bazı sahneler vardı mesela teymurun SEN OMUZU CIKIKTA ALIRSIN LAN diyerek selimin ise OMUZ OMUZ diye bagırması METİN in kolunu tutarak bole sahneler yoktu ilk programda bakalım onları ne zmn gorecez mrkla bekliyorum nolduda onlar ole bagırıyo METİN birini yendi galba omuzu cıktıktan sonra yada nadya-onur-selim uclusunun olaylarını goremedık fragmanlarda oldugu halde gorecez zaman lazım sabir:D

muratcania
27-09-06, 16:56
çok güzel yarışma o pandelis denen herife uyuzum onları yenecegimizden şüphem yok ama kim ne derse desin NADYA çok güzel kız
selim sen yarısmacı selimmisin pantelise kıl oldugun fragmanlardan belli
PANTELİS:that is all dont look at me like this
SELİM: I know lots of thing about you
hehe NADYA ya gonlunu kaptırdıgını ztn biliyoruz:P
tabi bunlar işin esprisi sadece diyolagları hatırlatmak için yazdım heheh
ses tonları hala aklımda yuz ifadeleri fln:D:D

Celine-the-one
27-09-06, 17:48
Lemony arkadaşım birincisi beğenmiyosan seyretmezsin,ikincisi bidahakine sen git te neler yapıyosun görelim..İyiki yarışmacı falan diilim acayip moralim bozulurdu ve sinirlenirdim.Gerçi şimdi de sinirlendim ama..Bence böyle şeyler yazıp Türk yarışmacıların motivasyonunu kırmayın..Bide bana göre oylama:
1-Selim
2-Aytuğ
3-Metin
4-Çiğdem
5-Teymuralp

muratcania
27-09-06, 19:18
bende girdim METİN in sayfasında harbiden karızma adammış yaw cok guzel sayfa yapmıs bide dur ya ulasabilirsem konusayım:) ziyaretci defterine biseyler yazim hehe

girl01
27-09-06, 19:36
program baya heycanli ya tekrar baktim da süperdi
o yunanlilar iyice gicik kaptim ya
resmen kin kapiyorlar Türklere kurban olsunlar onlar Türklere...
hele o pantelismi neyse sonra sismam olan kivircik sacli tam dayaklik yani..ama en iyisi o Nadya cok iyi biri sanki...

bizim Türklerde hemen kavgaya basladi biraz birlik olsunlar ya
ama dokunulmazlik oyunda kazandigimza o piti piti cok komikti :)
iyi gelmistir yani yunanlilara:)

yarisma cok güzel ve heycanli ilkide süperdi acaba burdada yarismacilar birlescekmi ilki gibi olursa acaba yunanlilar laf edebilirmi Türklere orda....

aynen sana katiliyorum sana canim.ben aslinda yunanlara karsi bir seyim yok,yunan arkadasim bile var.ama survivorda resmen gicik oldum ya. o neydu nya,yok türkler bizi hirsizilikda taklit ettiler,yok hic izanamadimda türkeler felan.hele bir kadina dövmesim geldi,hani yunan bir kadin ama türkce bilyor.bizim türklerde onun türkce bilmesini bilmiyorlar.yunanlar icinde bu bir sansmis.:icon_evil ne kadar salakca ya

muratcania
27-09-06, 20:21
bizimkiler iyi bir takım olmassa cok zor kazanmaları baksana derya kazandıgımız yarısmada bile onura kufretmeye calısıyo inş ilerleyen bolumlerde bole seyler olmaz..takım olamadılar tam inanclı birbirine destek cıkan biri dustugunde digeri kaldırmayı bilebilecek yarısmacılar olmalı turkler. farkındaysanız yunanlılar ilk konseylerinde en gucsuz olan MARİA yı elediler bizim turkler ise en gucluyu elemeye calısırlardı bence inş yanılıyorumdur

d.cansel
27-09-06, 20:27
bizimkiler iyi bir takım olmassa cok zor kazanmaları baksana derya kazandıgımız yarısmada bile onura kufretmeye calısıyo inş ilerleyen bolumlerde bole seyler olmaz..takım olamadılar tam inanclı birbirine destek cıkan biri dustugunde digeri kaldırmayı bilebilecek yarısmacılar olmalı turkler. farkındaysanız yunanlılar ilk konseylerinde en gucsuz olan MARİA yı elediler bizim turkler ise en gucluyu elemeye calısırlardı bence inş yanılıyorumdur
valla derya gıcık filan ama oldukça güçlü bir türk kazansında ne olursa olsun ama deryayı elerler bende katılıyorum ama elememeleri lazım,yanlız yunanlılardada pantelis güçlü ama onu şimdiden elemeye kalktılar yani bayağı bir oy almıştı

muratcania
27-09-06, 21:10
d.cansel haklısın ama orda bir secim yapmak zorundalardı bence PANTELİS YANNİS PLATONAS arasında liderlık kavgası vardı sanırım ama PANTELİS liderligini kabullenecekler bence ya da ılk onun kalemini kıracaklar onu yollamaya calısacaklar ama bence 2.ci ihtimal daha zor PANTELİS sonlara kalır o potansiyel var adamda bizim DERYA da kalır sona ama sadece konusarak millet orda odun topluyo METİN hindistan cevizi toplim derken kolunu cıkarıyo sonucta bi iş yapmaya calısıyolar DERYA da orda kalkmıs FULYAYA anlatıyo "uyumak ayrı sey uyumaya calısmak ayrı sey dinlenmek ayrı sey" lafa bak:img-grin2

sevimli-cadi
27-09-06, 21:24
metin gulgezin internet sayfalari muthis yaw bide alttaki design imzasina gore sanirim kendisi yapmis helal olsun.
bu arada alin bendende bir bomba www.teymuralp.com
bu adamda supermis kariyere bak.

muratcania
27-09-06, 21:29
vay be teymurun sitesine super adamın kariyeri gercekten cok iyi eft burdan anlıyoruzki bu yarısmaya katılmak için her yonden saglam biri olman lazım:img-grin2 DERYA hakkında bisey bulabildinizmi:D

Celine-the-one
27-09-06, 22:23
Bu arada show tv dizi aralarında "Survivor Görmedkleriniz" adı altında yarım saatlik fragmanlar veriyo..Adada yaşananları gösteriyo.Yarışmacıları daha iyi tanıyabilirsiniz günlük hayatları seyredip :img-grin2

Celine-the-one
28-09-06, 08:23
Fazla uzun sayılmaz.Bende başını yakalayamadım.Teymuralp,Aytuğ ve ipek bir ara Onurla şakalaşıyolardı..Maria dolayısıyla.. onu gördüm :)

irene
28-09-06, 13:19
Ben Selim,Çiğdem Ve Onuru Tutuyorum .. Derya Çok Gıcık Yaa Uyuz Oldum Ona ..
Evet derya asabı agresıf cok kumandan davranıyor ama su var unutmayalımki bu survıvor bızım ıcımızde olan bır yarısma degıl!!! rakıp yunanıstan ve bunun ıcınde gıcıkta olsak basarabılenlerın kalması gerek deryada cok yardımcı oldu ordakılere yasına ragmen aralarında en dik duranı o bence bızde ada konseyı olusturuldugunda derya elenmemelı o ada da bırseyler yapamayan takımı yavaslatan kımse o elenmelı derya ya cok ıhtıyacları var cunku mesela yunanıstanda gecen hafta kızlar duygusal davrandıı ve neredeyse o adamı yolluyorlardı(adını bılmıyorum) keske gıtseydı bızım acmızdan ama onların acısından hata cunku o adam orda yasamalarını saglayan bırı bence bu mantıgı kullanmaları gerek bızım yarısmacıların!!!!!!

GSealment
28-09-06, 13:20
Resimler :

http://img100.imageshack.us/img100/8746/ndyaajf2.png (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/120/ndyaaaaxs8.png (http://imageshack.us)

http://img211.imageshack.us/img211/6091/pozzwb2.png (http://imageshack.us)

GSealment
28-09-06, 13:22
http://img211.imageshack.us/img211/6263/selimqk6.png (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/3412/selim2in5.png (http://imageshack.us)

http://img211.imageshack.us/img211/4118/slimqj1.png (http://imageshack.us)

GSealment
28-09-06, 13:24
http://img241.imageshack.us/img241/4130/slmnrve2.png (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/3186/slmoonqm6.png (http://imageshack.us)

GSealment
28-09-06, 13:24
http://img165.imageshack.us/img165/9859/survivorop0.png (http://imageshack.us)

muratcania
28-09-06, 13:35
sealment haklısın bu onur ilk basta maria dedi asık oldum dedi o elenince nadyaya dondu biraz sıpsevdi bir adam galba yarısmaya sıpsevdi ask yasamak için gelmiş belliki bence kazanmamız için bole yarısmacılara ihtiyacımız yok elenmesi lazım olan yarısmacılardan ONUR..

muratcania
28-09-06, 13:46
ben METİN diyorum ısrarla neyin ne oldugunu farkında ne aşk yasamaya gelmiş ne sansasyon yaratmaya adamın tek amacı turkleri en iyi sekılde temsil etmek kimse hakkında polemik yaratacak acıklama yapmıyo takımın uyumu bozulmasın diye tam takım olamadık diye belki bu yuzden yunanlılara yenilecegımız içni aglayarak duygularını belli edebilecek milliyetci bir yarısmacı İkinci olarak TEYMUR cok guzel cvpları var yunanlılara olsun İPEK e olsun yerinde cokd ogru nedenlerle polemige giriyo bence haklıda ve derya kdrda deneyimli 36 yasında o da genc sayılmaz ama daha diri daha saglam.Kızlardan AYTUG su ana kdr saglam bir bayan yarısmacıya benziyo o kdr benim gorduklerim

GSealment
28-09-06, 13:53
Aytuğ Avatar :

http://img149.imageshack.us/img149/421/aytuuuai5.jpg (http://imageshack.us)

Çiğdem Avatar :

http://img133.imageshack.us/img133/9586/cigdemavatarkn4.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
28-09-06, 14:08
Selim Avatar :

http://img168.imageshack.us/img168/3790/slmavaxv6.jpg (http://imageshack.us)

Selim İmza :

http://img240.imageshack.us/img240/1355/selimzant0.png (http://imageshack.us)

O.z.X
28-09-06, 15:48
Benim ilk beşim; çiğdem, derya, temur, metin ve selim..Teymur güçlü ama en çok isyan eden o oldu.İnşallah sonradan kendini toparlayabilir.Dünkü fragmanları izledim en mantıklı konuşmayı çiğdem yaptı.Bakalım bi daha ki yarışmalarda neler olacak..Sabırsızlıkla bekliyoruz..:img-icecr

sevimli-cadi
28-09-06, 16:03
gselament zahmet olmazsa metin ve onur icinde avatarlar yapar misin simdiden tesekkurler hata selime yaptigin gibi onlarinda biseylerini yapsana iste
tesekkurler.
ayyy yasasin cumartesiye az kaldi noolcak yaaa bu hafta.

muratcania
28-09-06, 16:18
http://img182.imageshack.us/img182/7097/metinimzaol5.gif
buda benden olsun;) pek beceremem bole işleri ama neyse:img-grin2

GSealment
28-09-06, 16:46
Onur Avatar :

http://img165.imageshack.us/img165/6228/onurrnv0.jpg (http://imageshack.us)

Metin Avatar :

http://img241.imageshack.us/img241/264/mtnju0.jpg (http://imageshack.us)

soulriver
28-09-06, 17:41
Arkadaşlar bu formu daha yeni keşfettim o yüzden de asıl bomba bende.
Bir ara kendisi ile (Teymuralp) bateri çalışmıştım sonrada arkadaş olmuştuk.
Teymuralp Ankarada bir Sanat Akademisi işletiyor
inanmayanlar için buyrun

http://www.metronomegitim.com.tr/bateri_percussion.html

Sıralamaya gelince

1 Teymuralp
2 Metin

başka alternatif yok diyorum kızlara gelince ise daha karar veremedim hele bu haftada izleyelim.
Saygılar

muratcania
28-09-06, 18:01
simdi gordum fragmanı eski bolumlerde gecenleri gosteriyolar bi kac sahne eklemişler artık c.tesi 21:45 i bekleyecez:D

lindsay
28-09-06, 18:17
ya bişey sorcam teymuralp daha önce fear factor a katılmamışmıydı hatta onda bi cümlede kaç harf olduğunu hemen bulma gibi bi özellik vardı:):)

soulriver
28-09-06, 18:25
Evet katılmıştı.Hatta anlamsız bir şekilde yılanları doğru ayırdığı halde elenmişti.Video ya kaydetip tekrar tekrar izlemiştimde oradan biliyorum.Kesinlikle haksızlıktı inşallah bunda şansı yaver gider.

lindsay
28-09-06, 18:33
Evet katılmıştı.Hatta anlamsız bir şekilde yılanları doğru ayırdığı halde elenmişti.Video ya kaydetip tekrar tekrar izlemiştimde oradan biliyorum.Kesinlikle haksızlıktı inşallah bunda şansı yaver gider.
sapol cnm bende bi yerden hatırlıyorum diyodum yılanlı bölüm diyince tam gözümün önüne geldi:):)

kivanç_aşkim
28-09-06, 18:42
yaa ben ordaki yunanlara gıcık kaptım yaaa...ama bizimkiler ii yaptııı...o piti piti.....hahahhahahahh yaa orda bittimm...cumartesi günü gümüşü izlediğim için ancak pazar izliyomm....bide p...die bi adam varr...ona da gıcık kapıomm..''eğer bu yarışmada 1 türk kazanırsa 2. bir MUSTAFA KEMAL olurr....ne demek bu yaa...mustafa kemal olmak o kadar kolay mı sanıyo bu adaamm..orda olacakktım da ağzının payını verecektim aslındaaa..........:icon_evil :icon_evil

girl01
28-09-06, 18:56
ben onuru izlerken hatirladim,onur bir sefer fear factora gelmisti.hani bir bölümde köpekler arkalarinda kosuyorlardi ve yüksekte yürüceklerdi. o zaman onurda vardi ve hep ingilizcede keni kendine go,go felan bagriyordu.:img-grin2

SÜRMELI
28-09-06, 19:47
ben onuru izlerken hatirladim,onur bir sefer fear factora gelmisti.hani bir bölümde köpekler arkalarinda kosuyorlardi ve yüksekte yürüceklerdi. o zaman onurda vardi ve hep ingilizcede keni kendine go,go felan bagriyordu.:img-grin2

fear factorun o bölümünü ben izlemedim keske izleseydim anlattigina göre çok komikmis acayip güldüm ya go go

Celine-the-one
28-09-06, 21:51
Onur survivor görmedklerinizde "gönül adamı" giibiydi.Tiyatral konuşmaları ve kendinden emin maria aşkıyla ailecek çok güldürdü bizi..Ama yazık mı yaa cocuga anlayamadım ben :img-sorry

yehhuu
28-09-06, 23:02
heuheuheu işte böle fragamnlardan izlediğim kadarıyla bizimkilerden biri gidiyorr

ceyda deniz
28-09-06, 23:06
zaten yunanlıları sevmezdim şimdi iyice sinir oldum pantelis birnumara uyuz ve o kıvırcık saçlı esmer kız yok türklerle dost olamazmışta bilmemem ne ben enazından yarışmada olsam sevmesemde ki sevmem yunanlıları umursamaz davranır saçma sapan şeyler demezdim adamlar ilk günden savaşa gidiyorlarmış gibi bizimkiler ve türk halkı hakkında atıp tuttular bide yunanlı kızlardan birinden onurmuydu neydi hoşlanıyor diye kzı hemen elediler vay be adamlarda milliyetçilik iyice abartılı gerçi bende milliyetçiyimdir ama bu yunanlılar şov yapıyor resmen ilk yarışmada bizans oyunlarıyla aldılar evi ama ikinci yarışmada bileğimizin hakkıyla kazandık ve onurun yarışma kaybedilince yunanlıların karşısında ağlayıp bizi güçsüzmüşüz gibi göstermesine sinir oldum ileriki yarışmalarda allah korusun ama bizden biri elenecek olursa mümkünse onur elensin ben hayatımda onun kadar zayıf ve naif biri görmedim

SÜRMELI
29-09-06, 00:52
Çigdem hos geldin seni burda bu kadar çabuk görmek çok hoss.. yarismayi kim kazandiii diye sorsamkomik olur hemde heycani kalmaz.. neyse su yunanlilar buldugumuz kadar gicikmilar ?

DiveMaster
29-09-06, 01:55
Bu ne biçim yarışmadır anlamıyorum, yunanlıların kin kustuğu bir yarışma, adamların! ağzından birtek düzgün kelime çıkmıyor. Nefret etmeyesim varsa da zorla yunandan nefret ettiriyorlar...

Tamam iki millet de birbirini öyle aman aman sevmez tercih etmez ama bu programda söylenen sözler çok ağır. Atamıza bile dil uzatan biri o programda hala nasıl yarışmacı anlamıyorum.

Hırs olur ama bu hırs ülkelerin izlediği bir programda milli değerlerimizi rencide ediyorlar buna kim nasıl izin veriyor anlam veremiyorum...

Celine-the-one
29-09-06, 09:15
Muratcania aradım ben o "survivor görmedklieriniz" o gün için yayınlanmış sadece..Kafalarına esmişte yani :) Yarını beklicez artık :)

soulriver
29-09-06, 10:32
Arkadaşlar duyduğum ve çok hoşuma giden Ata'nın bir anısını sizlerle klavyem döndüğünce paylaşmak istedim.

Ata kurtuluş savaşından sonra yemekli bir davet verir ve tüm ülkelerin askerlerini davet eder.İçlerinde yunanistandan gelen konuklarda vardır.
Yemek sırasından Ata'nın dikkati genç bir yunanlı subay çeker.Subay Ata'ya kin ve nefret dolu gözlerle bakmaktadır.Ata sebebini merak eder ve emir subayına yunanlı subayı göstererek "Sor bakalım derdi neymiş" der.Emir subayı Ata'nın isteğini hemen yerine getirerek."Atam sizin niye bu şekilde baktığınızı merak ediyor bir derdiniz bir sıkıntınız mı var" diye sorar.
Yunanlı subay cevap verir " Benim babamı Çanakkale de öldürmüştü o yüzden o şekilde bakıyorum" .
Emir Subayı Ata'nın yanına gelir ve eğilerek "Atam babasını Çanakkalede öldürdüğünüzü söylüyor o yüzden o şekilde bakıyormuş" .
Atanın yanıtı basittir
" Sor bakalım babasının orada ne işi varmış "

İşte bukadar umarım beğenmişsinizdir.
E bende sormak isterim bizim karşımızda ne işleri var diye
Saygılar

Alpha
29-09-06, 10:45
Slm. BeatriXx, Bence oraya ask icin giden sadece Onur diil ayni zamanda senin favorin Selim'de var. Selim yarismayi kazanmayi ve gercek bir survivor olabilmeyi degilde once Fulya'ya yakinlik kurmayi ve goruntulerden anlasildigi kadari ile sonra da Nadya ile ask yasamaya calisio.

Benim Survivor adaylarim (BBG evi diil) oncelikle Metin, sonraTeymurAlp ve ne kadar arkadaslari ile gecinemese etrafa emir verip dursada de son olarak Derya...Kizlardan ise ozellikle Cigdem ve Aytug.

Survivor-Cigdem
29-09-06, 11:00
teşekkür ederim kmo-m ama yarışmalar hakkında herhangi bir bilgi verebilmem mümkün değil. hep bareber izleyeceğiz ve göreceğiz. bizim bile görmediğimiz sahneler ve dialoglar var. ama süper bir yarışma bunu söyleyebilirim.

muratcania
29-09-06, 13:34
ya arkadaslar show tvnin resmi sitesinde survivoru bugun saat 8 de yeni bolum diye gosteriyo anlamadım bisey:fighting2

Celine-the-one
29-09-06, 13:48
Bence görmedikleriniz gibi birşey olucak.Çünkü 20:15 te başlıyo 22:00 da ıtıyo gozukuyo.45 dakıkalık yenı bolum olmaz sanırım..İnşallah daha dogrusu :img-grin2

muratcania
29-09-06, 13:53
selin2 saat:) yada 1saat 45 dk 20 15 te baslarsa :) ne yaptıkları belli degıl bol bol fragman vermesi lazım bugunse ama hiç vermiyolar anlamadım ben bisey

arzu_survivor
29-09-06, 14:27
muratcanian yaptıgın yorum için sagol tebrik edip kutlaman gerekirken işe yaramıyo bviran önce elenmesi gerek demöişin cok uzulkdum buna

heyecanli
29-09-06, 15:52
Evet Arkadaslar Bugun 20:00 De Yeni Bolum Var.
Sakin Kacirmayin.
Yarin 22:00 Dede Tekrari Olacakmis.

heyecanli
29-09-06, 15:55
Aaaaaaaaaaaaaa Takımdan Cigdemle Arzu foruma gelmis.
Selam ya naber sizi burada gormek bir seref oldu.
Ay super yaaaaa.
Ya kizlar hakkaten o kadar zor muydu.

heyecanli
29-09-06, 16:18
Evet 1 Haftadir suren Oylama sonucu Haftanin yarismacisi belli oldu arkadaslar.
en iyi puan ortlamasini alarak 1 ci Haftanin Birnicisi METİN oldu.

iSTE SİRALAMA:

1 - METİN
2 - TEYMURALP
3 - CİGDEM
4 - AYTUG
5 - SELİM

2. hafta icin oylama bugun programin ardindan basliyor.
Bakalim 2 ci haftanin en iyi oyuncusu kim olacak.

muratcania
29-09-06, 16:30
kusura bakmayın su ana kdr gordugumu soledim hicbi yarısmacıya bi garezim yok ama senin onur hakkındaki yorumların cok ayıp bence sonucta o senin buyugun o tarz lafları kullanmam ayıp ayrıca seni hiç gormedim ilk programda cok pasif kalmısın o yuzden ole yazdım ilerleyen bolumlerde inş beni mahcup edersin ama ne olursa olsun genc olmana ragmen buyuk bi cesaretlık ornegi gosterip o yarısmaya katılman gurur verici bence.. kırdıysam ozr dilerim..

SÜRMELI
29-09-06, 16:48
Evet 1 Haftadir suren Oylama sonucu Haftanin yarismacisi belli oldu arkadaslar.
en iyi puan ortlamasini alarak 1 ci Haftanin Birnicisi METİN oldu.

iSTE SİRALAMA:

1 - METİN
2 - TEYMURALP
3 - CİGDEM
4 - AYTUG
5 - SELİM

2. hafta icin oylama bugun programin ardindan basliyor.
Bakalim 2 ci haftanin en iyi oyuncusu kim olacak.

arkadasim kendi siralamanla haftanin birincisini felan seçme istersen.. neyse arzuda gelmis hosgeldin arzu anlatin bize biraz güzel degilmi adada yasamak bende çok istiyorum. Bu arada benim favorim hala yok siz bu kadar çabuk nasil karar verdiniz onuda anlamadim

heyecanli
29-09-06, 17:17
KMO-M ye cevaben

arkadasim kendi siralamamla haftanin birincisini felan seçtigin yok zaten.
Onceki notlari oku istersen bu oylamayi gecen hafta basi baslattim.
herkez oyladi bende onlari aldim ve istatistik hesapla cikardim sonucu.
Okul okumus matematigi olan herkez yapabilir bunu.
oylamanin nasil hesaplandigina gelince.
ornek
mesela ahmet adli kisi oylama yapti diyelim.
1-metin
2-cigdem
3-aytug
4-teymur
5-selim

simdide mehemt in oylama yaptigini dusunelim.
1-teymur
2-metin
3-selim
4-cigdem
5-derya
simdi bu ikisinin ortalamasini nasil alirsin ona bakalim.

metinin puani : 1 + 2 = 3
cigdemin puani : 2 + 4 = 6
aytugun puani : 3 + 6 (ikinci oylamada olmadigi icin en yuksek puan verilir yani 6) = 9
teymur : 4 + 1 = 5
selim : 5 + 3 = 8
derya : (ilk oylamada olmadigi icin en yuksek puan verilir yani 6) 6 + 5 = 11

Simdi bakalim bu istatistige gore :

1 - Metin
2 - Teymur
3 - Cigdem
4 - Selim
5 - Aytug

Derya ise 11 puanla 6 ci olur ve ilk besin arasinda yer almaz.

Evet arkadasim usenmezsen eski birakilan notlara git insanlarin verdigi siralamalari bu sekilde topla benim ilan ettigim sonuca ulasirsin.
Birdahada sacma sapan agresif yaklasimlardan once incelemelerini tam yap ve sonra sonuca ulasman dilegiyle saygilarimla.
Benide daha fazla yorma bu polemik burada bitmistir.

heyecanli
29-09-06, 18:43
GSealment o sekilde oylama ortalamasi alirsan
ornek :
mesela mehmet oylama yapmis diyelim.
1-Metin
2-Selim
3-Cigdem
4-Teymur
5-Aytug

bu oylamada Derya yok mesela baska birininkindede Derya olup Aytug olmayabilir.
Senin yonteminle oylama toplarsan birinin oyladigi ilk bese girmeyenler sabit kalir sayisinda boylece digerlerine haksizlik etmis olursun. yani daha dogrusu istatistiki bir toplama olmaz anlaminda soyluyorum.
Neyse canim cokta umurumda degil aktivite olsun diye yapmistim.
Takim gibi bizimde tartismamiza gerek yok. :)
Sonucta toplama icin verdigim formulude ben bulmadim zaten.
Amerikada kullanilan system bu.
Nasil isterseniz oyle yapin.

SÜRMELI
29-09-06, 19:14
heyecanli bende favori 1inciye 5 olmayana 0 puan verdim bendede bu çikti

1. Metin 35 puan
2. Çigdem 31
3. Teymuralp 29
4. Aytug ve Selim 21
5. Derya 8
6. Onur 5
7. Arzu 0

ben yanlis saydigimdan öyle dememistim sadece senin siralamanla ayni sanirim ondan kendi siralamani ortamala olarak gösterdin sandim neyse tesadüfmüs özür dilerim ayrica her hafta bunun olmasida hos yapalim yani benim henüz çok sevdigim biri yok sadece Derya ve Aytug ama emin degilim daha çünkü isimleri felan bilemedigim için kim ne yapti nasil yapti bilemedim belki bu hafta neyse ozaman siralamayi her haftaya göre yapalim

ceyda deniz
29-09-06, 22:03
onurla f-ulya düello yapacak umarım onur elenir gıcık oluyorum onura en çokta yunanlıların yanında ağladığında sinir olmuştum bizi zayıf göstermişti rezil etmişti bizi çok zayıf bir iradesi var çocuk gibi

muratcania
29-09-06, 22:05
eft 2.ci bolumun sonuna geldik arkadaslar ama bence konseyi cok uzattılar bi ara ciddiden baya sıkıldım ya o ona laf atıyo istanbuldan bahsediyolar falan filan..Onur da Fulya da aslında guzel konusuyolar hele o Onurun Derya yı taklit etmesine koptum:img-grin2 yarısmaların 2 sinide kaybettik.Odul yarısmasında bence Arzu yuzunden kaybettik. Dokunulmazlık yarısmasını Deryanın gec kazması ve bir turlu 2.ci kilidi acamamaları ve Metin in kolunun cıkmasından dolayı kaybettik malesef ama adamlar Hellas cekerken 6.cı tırmanan Selim daha yeni baslayacaktı Metine gelmeden işi bitirdi adamlar gercekten.. Metin in omuzu takılırken EN BUYUK TURKİYE diye bagırması, gercekten tuylerimi diken diken etti.Yunanlılardan bazı kızlar omuzu takılırken bakamadı.Aslında Fulya da Onur da gercekten dogru konusuyolar bazı konularda. bakalım giden kim olacak yarın izleyecez 20:00 de

yehhuu
29-09-06, 22:07
heyecanli bende favori 1inciye 5 olmayana 0 puan verdim bendede bu çikti

1. Metin 35 puan
2. Çigdem 31
3. Teymuralp 29
4. Aytug ve Selim 21
5. Derya 8
6. Onur 5
7. Arzu 0

ben yanlis saydigimdan öyle dememistim sadece senin siralamanla ayni sanirim ondan kendi siralamani ortamala olarak gösterdin sandim neyse tesadüfmüs özür dilerim ayrica her hafta bunun olmasida hos yapalim yani benim henüz çok sevdigim biri yok sadece Derya ve Aytug ama emin degilim daha çünkü isimleri felan bilemedigim için kim ne yapti nasil yapti bilemedim belki bu hafta neyse ozaman siralamayi her haftaya göre yapalim evet arkadaşım sana katılıyorum bendeki sonuçta bu

yehhuu
29-09-06, 22:13
evt bu günki yarışların değerlendirmesini yapalım hemen. ipek in dediği doğruydu metinin o yarışa katılmaması gerekirdi. ve tabiki ikinci yarışıda bu yarıştan sonra metin favorilerimden çıktı çünkü iyi yarışamıyor. aslında iyi bir insan birlik yapan ve ortama ayak uyduran bir insan ama malesef yarışlarda hüsrana uğradık. derya filanda hikaye. yanlış adamı seçtiler. evet kazıcı teymur olmalıydı. umarım haftaya hüsrana uğramayız. birde düelloyu umarım onur kazanır. iyi bir çocuk aslında.

muratcania
29-09-06, 22:19
haklısın bencede yehhu bakalım METİN bundan sonra iki ihtimal var birinci pes edecek bu omuzla buraya kdr dicek ikinci ihtimal omuzunun acısını icine gomerek milliyetcilik duyguları içinde turklerin kazanması için canını dısıne takacak ayrıca eski fragmanlardan bi sahne vardı aklımda hane TEYMURUN sen omuzu cıkıkta alırsın lan demesi SELİMİNDE METİN in omuzunu tutarak omuz omuz diye bagırması benim soledigim 2.ci ihtimali desteklıyo galba gorecez bakalım ne olacak ya:img-grin2

lindsay
29-09-06, 22:27
ya ben hepsini izleyemedim ödül oyununu fln izleyemedim dokunulmazlığı izledim sadece ya bence teymuralp metin e fazla tepki gösterdi tamam omzu çıkık halde oynamaması lazımdı ama sırf onun yüzünden kaybettiğimizi düşünmüyorum 2 kişilik fark vardı sonuçta arada ayrıca adam orda acı çekerken bu kadar laf söylemenin gereği yoktu (ayrıca o seslerde çok kötüydü ya içim kalktı katırt kuturt:fighting2 ) elemeye gelince de ben açıkçası kimin gitmesi gerektiğine karar verememiştim fulya ve onur arasından ama fulya nın tavırları ve konuşmaları bir anda acayip antipati uyandırdı bende özellikle ikidebir onur la aynı durumda olmama inanamıyorum fln demesi çok sinir bozucuydu haftaya nolcak acaba nasıl bi düello olcak:)

muratcania
29-09-06, 22:33
yaa yunanların 9 kişi olması gerekmez mi neden 8 kişi ben kaçırdım heralde bunu bana anlatabilir misiniz?

bugun ondan biraz bahsetti dostum galba o sarısın cocuk kafayı yemiş akli dengesi bozulmus diger yarısmacıların anlattıklarına gore cıplak fln dolasıyomus herkesi rahatsız etmıs o yuzden diskalifiye olmus fln:img-grin2 :img-grin2

HBG52
29-09-06, 22:35
Y arkadaşlar Yunan takımından biri diskalifiye mi oldu. Dokunulmazlık oyununda yakaladım ben kaçırdım başını. Umarım tekrarını gösterirler geçen hafta yaptıkları gibi.

muratcania
29-09-06, 22:37
ya ben hepsini izleyemedim ödül oyununu fln izleyemedim dokunulmazlığı izledim sadece ya bence teymuralp metin e fazla tepki gösterdi tamam omzu çıkık halde oynamaması lazımdı ama sırf onun yüzünden kaybettiğimizi düşünmüyorum 2 kişilik fark vardı sonuçta arada ayrıca adam orda acı çekerken bu kadar laf söylemenin gereği yoktu (ayrıca o seslerde çok kötüydü ya içim kalktı katırt kuturt:fighting2 ) elemeye gelince de ben açıkçası kimin gitmesi gerektiğine karar verememiştim fulya ve onur arasından ama fulya nın tavırları ve konuşmaları bir anda acayip antipati uyandırdı bende özellikle ikidebir onur la aynı durumda olmama inanamıyorum fln demesi çok sinir bozucuydu haftaya nolcak acaba nasıl bi düello olcak:)
bencede dogru ama konseydede daha onceden METİN ve TEYMUR arasında guzel dıyologlar gecmiş finale kalırsak tek yarısmak isteyecegim rakip sensin fln demiş rakip olarak bi seni gorebilirim demiş ama galba omuzunu hesaba katmamıs bence METİN in omuz sorunu olmasa TEYMURla gercekten finale kalabilirdi ama gorecez hersey malum bu yarısmada Yunanlıların en favori adamı bile ilk konseyde elenmekten zor kurtuldu(PANTELİS)

muratcania
29-09-06, 22:42
birde bu yunanlılarda PLATONAS var(dokunulmazlık yarısmasında topragı kazan) o adamda cok saglam ya bizimkiler guc olarak yunanlıların kendilerinden ustun oldugunu fln kabullendiler bu cok kotu bence ya DERYA yasli METİNİN omuzu sorun oldu inş duzelir ihtiyacımız var cunku ona ONUR ztn pasif yarısmalarda kızlarımızdan AYTUGLA CİGDEM cabalıyo selimle teymur kalıyo bi su an saglam gorunen inş onlarada bisey olmaz:icon_cry:

lindsay
29-09-06, 22:59
lindsay yanlıs hatırlamıyosam duello yarın saat 8 dedi duelloyu yarın gosterecek sonrada tekrarı galba
hadi yaa çok sağol söylediğin için ben haftaya zannediyodum ay kaçırsaydım çok üzülürdüm:):)

HBG52
29-09-06, 23:23
Bence yarın Onur gitmeli çok yapmacık duruyordu kameralar karşısında. Bu arada hala merak ediyorum Yunan takımından kimin diskalifiye edildiğini. Bugünkü bölümde gördüklerimi hatırlıyorum ama kimin diskalifiye edildiğini hatırlayamıyorum.

irene
29-09-06, 23:25
evet 2 yarısmayıda kaybetmemız kotu oldu bu ıkı yarısmayıda yanlıs kısıler ve taktıkler yuzunden kaybettık yunanlıların bızden guclu olduguna ınanmıyorum sadece taktıklerını ıyı kurup ıyı organıze oluyorlar turk takımının duygularına gore eleme yapması tam bır sacmalık derya ya katılıyorum kımın kalması ıyı ıse o kalmalı bızımkıler sımdıden kendı aralarında yarısıyorlar ne sacma ya once yuınanlıları bı yenınde sonra kendınızı dusunun ben sınır oldum bu hafta bızımkılere

elemedede fulya ya sınır oldum o elendsın ya bu ne kibirdir boyle ben ılk hafta onura sınır oldum onun gıtmesını ıstıyordum ama kalsın bence o fulya kendını cok bır sey sanıyor ama aslında kattıgı hıc bır sey yok dırdırlanmaktan baska sonra onura ettıgı o hakaretler neydı oyle terbıyesızlestı onurla nasıl aynı sekılde olurum falan dedı ben onun gıtmesını ıstıyorum zaten 10.oy da fulya yazınca cok sevındım onur cok haklı demekkı onceden kıbırlenmıyceksın!!!elensın gıtsın ya bır işe yaradıgıda yok bence

bir şsey sorucam yuannlılar nıye 8 kısı ben actıgımda ödül yarısması baslıyordu basını kacırdım bıraz bırı terk mı ettı adayı bıze hanı onurla alp aynı kızı sevdıklerını soyleyeceklerdı oyle bır sahne olmadı onuda mı kacırdım!!!!

çağla_xxx
29-09-06, 23:31
Arkadaşlar yarınki duellodan Onur galib çıkacak çünkü ilerleyen zamanlarda Selim ile ikisi Nadyaya aşık olacaklar fragmanlarda gösteriyor zaten showtvnin sitesinde

muratcania
30-09-06, 00:07
arkadaslar bir konuya acıklık getirmek istiyorum yunanlılarda sarısın siyah gozluklu cocuk (tanıtım filmini izleyin goreceksiniz) o diskalifiye olmus. nedeni ada sartlarının agır gelmesi adada donla dolasması diger yarısmacıları rahatsız etmıs adam galba delirmiş:) o yuzden elendi yunanlı yarısmacılarda soledi ztn yorum yaptılar diskalifiye olan hakkında
ikinci konu cagla arkadasımız guzel yakalamıs daha onur la selim nadya için kapısacaklar o yuzden ilk elenen Fulya oluyo sanırım

muratcania
30-09-06, 00:14
hehe evet bazı yerlerde haklı(deryaya karsı olan tavırları) ama onuru ezmeye calısmasının bedelini odeyecek sanırım bu arada dikaktinizi cektimi yarınki duellodan once ONUR ile TEYMUR arasında bir gerginlik yasanıyo TEYMUR dovecekti az kala cok sinirlendi SELİM ile METİN yatıstırdı anlamıyorum ya niye bole yapıyolar biz kendi aramızda kavga ediyoruz:fighting2

stormy
30-09-06, 00:14
Fulya isimli yarismacinin Onur hakkinda soyledikleri,kulis yaptigini inkar etmesi ve Deryaya manyak bu demesi (Derya uzaktan gelirken, odul yarismasindan sonra) . Bu sakami ya diye 5 dakika sormasi hic yakismadi, sanki kendinde biraz birsey oldum havalari vardi..Hem bir is yapmiyorlar kimse hemde soyleniyorlar..Metinin yerinde baskasi olsa cikardi kolunun cikmasini goze alip kaldi. Biraz Amerikadaki survivor yarismalarindan bilgi alsalarmis gelmeden. Kimse boyle soylenmiyor ve daha zor kosullarda yarisiyorlar en azindan onlara hic bavul verildigini yada ayakkabi verildigini gormedim..Yunanlilar takim olmuslar, bizimkiler birbirlerini yemekten yarisamiyorlar...Disaridan kolay gelmis herhalde bu yarisma secilmisler, secilmeyenler nasildi merak ettim..Yunanlilarda siyasete gelmis, habire ileri geri konusuyorlar bir tek Natali miydi adi o kiz duzgun konusuyor...Adamlarin dusundugune bak birlesme olursa nasil bir arada uyurlarmis sanki kendileri kralda..

yehhuu
30-09-06, 00:16
evet 2 yarısmayıda kaybetmemız kotu oldu bu ıkı yarısmayıda yanlıs kısıler ve taktıkler yuzunden kaybettık yunanlıların bızden guclu olduguna ınanmıyorum sadece taktıklerını ıyı kurup ıyı organıze oluyorlar turk takımının duygularına gore eleme yapması tam bır sacmalık derya ya katılıyorum kımın kalması ıyı ıse o kalmalı bızımkıler sımdıden kendı aralarında yarısıyorlar ne sacma ya once yuınanlıları bı yenınde sonra kendınızı dusunun ben sınır oldum bu hafta bızımkılere

elemedede fulya ya sınır oldum o elendsın ya bu ne kibirdir boyle ben ılk hafta onura sınır oldum onun gıtmesını ıstıyordum ama kalsın bence o fulya kendını cok bır sey sanıyor ama aslında kattıgı hıc bır sey yok dırdırlanmaktan baska sonra onura ettıgı o hakaretler neydı oyle terbıyesızlestı onurla nasıl aynı sekılde olurum falan dedı ben onun gıtmesını ıstıyorum zaten 10.oy da fulya yazınca cok sevındım onur cok haklı demekkı onceden kıbırlenmıyceksın!!!elensın gıtsın ya bır işe yaradıgıda yok bence

bir şsey sorucam yuannlılar nıye 8 kısı ben actıgımda ödül yarısması baslıyordu basını kacırdım bıraz bırı terk mı ettı adayı bıze hanı onurla alp aynı kızı sevdıklerını soyleyeceklerdı oyle bır sahne olmadı onuda mı kacırdım!!!!
bizimkiler ilk olarak kendi aralarındaki sorunu halletmeliler. birde çiğdemin mantıklı bir konuşmasına şahit oldum eğer en güçsüzü seçeceksek o da sen olmalısın dedi fulyaya. en doğrusunu yaptı. artı olarak çiğdemin tespitleri gerçekten iyi o gülümseyen suratlarının altında başka şeyler var o yüzden yunanlılara hiç ama hiç sısnamadım dedi bravo bu tespit için. baksanıza yunanlıra halkımıza kadar laf ettiler yuh artık yani. birey olarak en güçlüler bayanlarda çiğdem ve aytuğ erkeklerdede şu an için teymur

muratcania
30-09-06, 00:24
arkadaslar bilmiyorum ama bana katılıyomusunuz bence turkler su ana kdr bırakın yunanlıları kendi aralarında yarısıyolar bu gidişle yarısmalardaki yanlıs kurgulardan sonra elemelerdede cok yanlıs karar vererek en saglam en guvenilir kişileri eleyebilirler:img-blush

stormy
30-09-06, 00:32
Demekki herkes ayni seyi goruyor..Birbirlerini yemekten Yunanlilar butun yarislari kazanir oldu. Takim oyunu yok sadece hep ben hep ben var..Balik tutmayi bile beceremiyorlar. O ignelerin neye faydasi varki kaybolup giderdi.. Yunan kizlari daha hirsli.Bizimkiler aglayip duruyor

muratcania
30-09-06, 00:42
ztn METİN de bu yuzden aglayarak bi konusma yaptı ya takım olamıyoruz herkes tartısıyo yakınıyo dedi ama o da garibim ya cok uzuluyorum cok iyi niyetli milliyetci ulkesi için omzunun cıkacagını bile bile giriyo yarıslara ama bole daha zor oluyo off off inş bi care bulunur buna..

muratcania
30-09-06, 00:49
evet aynen öyle bencede dogru yani resmen kendi aralarinda yarisiyorlar takim oyunu yok yani kendi adlarina yarisiyorlar..
mesela derya dogru söyledi takimin gücsüzünü elemeleri lazim sinir oldugun kisiyi degil ....

abi zaten yunanlılar ole yapıyo bak onlardaki gruplasma erkekler(gucluler) kızlar(gucsuzler) diye farkındaysanız adamlar guclu olanları bırakıyolar gucsuz olanları eliyolar onlar için su anki amac turkleri yenmek bizdeki amac yok o boyle yok su oyle o ona ole dedi bu ona ole dedi ya o pantelis adam gelecegın planlarını yapıyo turklerle birlestiklerinde uygulayacagı stratejiden bahsediyo bizimkiler konseyde deryanın fulyayı motorla gezdirmesinden bahsediyo cok sacma bunlar cokk :img-help:

sema295
30-09-06, 00:55
bizim yaricmacilar oraya artislik yapmaya gitmis birbirlerini yiyiyolar ne kadar uyumsuz bi grup hic yakistiramadim boylemi turkiye adina yarisiyolar yazik hele fulya adindaki yarismaciya gicik oldum hickimse su kizin agzinin payini veremedi susturamadi izlerken fitik oldum selim ile onur isimlerini dogru hatirliyosam onlarda oraya kiz tavlamaya gitmis ahhh ilk survivordaki ugur,celal,ozgur,onlar olacakdiki yunanlilarin hic sansi olurmuydu acaba?ilk survivorda takim ruhu vardi hepsi yetenekli guclu kisilerdi bunlarin hic birinde ne yetenek var ne beceri var birak bunlar birbirlerini yesinler bu gucsuz ve becerileri olmayan insanlari oraya neden almislar anlamadim

stormy
30-09-06, 00:56
Birlesmede Yunanlilar cok Turkler az sayida kalirsa o zaman Yunanlilar direk Turkleri eleyerek ise baslar ve Yunanlilarin sayisi iyice artar. Ama bizimkiler birbirlerine saldirmaktan soylenmekten baska birsey yapmiyor.Adamlar balik tutarken bile toplu halde tutuyorlar.

stormy
30-09-06, 00:59
bizim yaricmacilar oraya artislik yapmaya gitmis birbirlerini yiyiyolar ne kadar uyumsuz bi grup hic yakistiramadim boylemi turkiye adina yarisiyolar yazik hele fulya adindaki yarismaciya gicik oldum hickimse su kizin agzinin payini veremedi susturamadi izlerken fitik oldum selim ile onur isimlerini dogru hatirliyosam onlarda oraya kiz tavlamaya gitmis ahhh ilk survivordaki ugur,celal,ozgur,onlar olacakdiki yunanlilarin hic sansi olurmuydu acaba?ilk survivorda takim ruhu vardi hepsi yetenekli guclu kisilerdi bunlarin hic birinde ne yetenek var ne beceri var birak bunlar birbirlerini yesinler bu gucsuz ve becerileri olmayan insanlari oraya neden almislar anlamadim

aynen katiliyorum..bunlarin cogu sohret olmaya gelmis..Ugurdan gormusler herhalde..Ilk survivordaki yarismacilar cok gucluydu

muratcania
30-09-06, 01:10
bencede dogru ilk yarısmadaki UGUR-CELAL-OZGUR 3 lusu super bi ucluydu adamlar birbirleri için ant içti ne olursa olsun finalde 3 muz yarısacaz dediler ve ole oldu dayanısma fln hepsi vardı onlarda ya inş programın basları daha turkler bunun bilincine varır gerci bazıları vardı ama sov yapmaya gelen bazı isimler var (DERYA,ONUR,FULYA,SELİM) SELİMİ biraz kayırabilirim cunku gereksiz konusmalara girmiyo sadece listeye nadyayla olan ilişkisi için ekledim ama o da normalde saglam bi yarısmacıya benziyo diger yarısmacılardan İPEK ile ARZU ztn survivor olabilecek nitelıkte yarısmacılar degıl(arzu kusura bakma ama oyle) diger kızlarında hırsı azmi bi yere kadar gider bence yunanlı kızlardan guclu olsalar bile erkeklere dayanamazlar CİGDEM ve AYTUG geriye ztn 2 kişi kalıyo TEYMUR ile METİN( onunda omuzu sorunlu nereye kadar dayanacak bilmiyorum ama sahsi fiksim omuzu saglam olsa finale dek gidebilecek kapasitedede bir yarısmacı) yunanlılarda bugun on plana cıkan PLATONAS ki bence PANTELİS tende saglam fizik olarak guc olarak bence şişko YANNİS den bisey cıkmaz yunanlılarda en buyuk rakipler AMFİRİKİS ole bi adam var adını bilmiyom:D PLATONAS ve PANTELİS bakalım nolacak ilerleyen bolumlerde

nesss
30-09-06, 02:39
açıkcası ben bizim yarışmacıları hiç beğenmedim. Sadece o yarışmayı sonuna kadar sürdürebilecek güçlü TEYMUR var gibi gözüküyor. Ne anlayış ne yarışma taktiği zekilik belirtileri göstermiyorlar. Umarım kendileri ile savaşmaktan vazgeçerlerde yarışmanın tadını çıkaırırlar. Bu şekilde hem bize zehir edecekler programı hemde kendilerine!!!

Açıkcası onlarda kendi içlerinde anlaşamıyor ama yarışmalarda ne yapacaklarını biliyorlar ve uyumlular.

Umarım şu yarışmanın sonucunda olan en güzel şey Türk-Yunan arasındaki soğukluk gider. Yada onların sinir bozucu düşünceleri ve hakaretleri son bulur diyeyim:(

irene
30-09-06, 03:21
ya bırde su noktaya dıkkat cekmek ıstıyorum bılmıuyorum bana katılan var mı yunanlıların kızlarıda bızımkılerden daha atık daha çevık vede ısteklı bızımkıler narın narın basamaklardan süzülürken(bunu bılerek yazıyorum cunku o ınmek degıl suzulmektı) yunan kızlar nasılda atık bır sekılde ılerlıyorlardı oyle ya kızlar bıraz daha atık olsa belkıde bu kadar buyuk fark olmazdı!!!!!

Valla yunanlılar bu kafa ıle gıtıklerı surece onlardan dost most olmaz gece nasıl uyuyacaklarmısmıs sankı turkler gece arkadan vuran tıpler sunu bılsınlerkı turkler tarıhı boyunca kımseyı sırtından haınce bıcaklamadı kımseye ıhanet etmedı yunanıstan ac kaldıgında hergun onlarca cocuk öldügünde neredeyse bırbırlerını yıyeceklerken onlara bır tek bız yardım goturduk hemde denızdeki mayınlara va savas gemılerıne ragmen tehlıkeyı göze alıp onları ölümden kurtardık acsınlarda tarıhlerını okuyup ınsanlık gorsunler ki bu ınsanlar bızım vatanımıza saldıranlar İŞte turk demek bu demek bızı kendılerı gıbı sanmasınlar!!!!Gece gece yıne sınırım tepeme cıktı ya!!!!Yok turklerın zekası yokmus yok onlar akıl edemezmıs!!!Valla bır yarısmacı demıstı bız zaten terıhımızden dolayı 1-0 ondeyız ve hepte oyle olacak dıye ımzamı atarım altına hem tarıhımız acısından hemde ınsanlıgı8mız acısından evet bız hep 1-0 öndeyız!!!

heyecanli
30-09-06, 04:24
yaaaa of ya iki oyunuda verdik ya offf.
evet ya ne cok kavga ediyorlar bunlar tamam bazi kavgalar haklida gereksiz bir suru birbirlerinide yiyorlar al iste derya yuzunden kaybettik oyunu tamam teymurun orda bir lafi var zaten kaybedecektik metine oynama demistim sana diyor ama metinin kolu cikmasaydi gene kaybedecektik meymenetsiz derya yuzunden o neydi ya obur yunanli deli gibi hirsla kazarken derya tek eliyle kaziyordu utanmasa ordada millete bir taraftan laf yetistirecek bide adam kaypak gecen bolum teymula tartisip arkasindan konusurken bu hafta bir anda arkadasi oluverdi cok sinir bi tip yaa
birinci oyunda ise arzunun yuzunden kaybettik bence o zaman cikma kardesim oraya ipek le arzu fikrine katiliyorum ikiside zavalli survivora yakismiyorlar
cigdem elinden geleni yapiyor bence aytug da simdilik iyi savasiyor hic olmazsa
fulyayi hic konusmuyorum zaten orda olmasi hata o ne yaa kaynana evine dondurdu orayi erkeklerdense onur garip bir tip ama dogruda konusuyor ama cok gucsuz yaa derya zaten istanbuldaki sokak sarapcilari gibi bir adam gereksiz ama onun gibi adamlar arkadan vurarak one gecerler dikkat etmeleri lazim oda hic yakismiyor survivora selim resmen shov yapmaya gelmis gerci oyunlarda cevik bir adama benziyor ama daha tam cozemedim teymur bu hafta benim favorim ya dikkat ettinizmi derya selim falan habire aralarda yorum yapiyorlar ama teymur hic konusmuyor bu konularda olani olduguyla birakip yoluna devam ediyor adam zaten gerilmis onura patladi sonunda ama genede bence takimin en saglami teymur gorunuyor ayy bide dusunsenize kolunuzun ic tarafina igne girdigini en ince ve hassas yerlerden biri adamin giki cikmadi selime gosterdi selim bakamadi bile metinlede aralarinda tatli bir rekabet olusmus metine gelince yaa adam cok sansiz daha bismillah iki kere kolu cikti ama cok hirsli ve milliyetci bence birakmaz yarismayi bakalim gorucez
yaa fulya gitsin yarin ya gicik oldum ona zaten isede yaramiyor.
Bu arada 2 ci haftanin oylamasini yapalimmi

heyecanli
30-09-06, 04:27
Ben oyluyorum ikinci haftayi

1 -Teymuralp
2- Cigdem
3- Aytug
4- Selim
5 -Metin

nesss
30-09-06, 05:26
Dikkat ederseniz oylama zamanında sordular Yunanlıları nasıl buldunuz diye tek bir kötü kelime diyen olmadı sadece soğuk bulduk yada ısınamadık gibi normal olumsuz kelimeler kullanıldı. Ama geçen haftayı hatıtlıyorumda bizden nefretle söz ediyorlardı. Tabi kendi aralarında hala öyle ama umarım bizimkiler biraz kendine gelirlerde onlara o kadar kolay olmadığı gösterelim.

Benim oylamam

1-Teymuralp
2-Aytuğ
3-Selim
4-Çiğdem
5-Metin (ama bana samimi gelmiyor yaw)

nil89
30-09-06, 09:42
irene sana s