Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 2)
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38495
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
cok güzeldi röportajları özgeyle yağmurun özge ben sabırlıyım ama damarıma basılırla cok kötü olur dedi yağmur özge sinirlenince onu sakınleştiriyomuş cok iyi anlaşıyolarmış sete cok eylenceli geciyomuş cok görmek isterdim eşref saatini kamera arkasını kesin cok komik olaylar oluyodur
dişi-kartal
10-12-07, 01:10
Selamlar;
Yeni başlıkla birlikte bende geldimm....Eğer aranıza benide alırsanız çok sevinirimm...Eşref saatini hiç kaçırmadan takip ediyorumm....Muhteşemler yaa...Hele sarıya bayılıom:img-in_lo:)
merhabalar arkadaşlar bende yeni heldim adım sema:) benide aranıza alırsanız sevinirim:img-in_lo
diziyi ilk bölümden beri izliyorum harika bir dizi yaa.her bölümünden aryı bir keyif alıyorum.
helede reyhanın erkek kılığnına girdiği sahnede öldüm resmen gülmekten süper olmuştu kadın yaa:img-in_lo.
acayip rol yapıo.kara eşrefle reyhan ikilisine baylıyorum:)
çok uyumlu olmuşlar abi kardeş helede son bölümde kilo ile ilgili diolagları ayy kırıldım yaa:D:D
kara eşref: askerde 70 kiloydum dedi tartıya bi çıktı 90 kilo:img-hyste:img-hyste
yalnız ben ferayeyi çözemedim hala :)
hoş geldiniz aramıza ferayenin amacı eşrefleri bir birne düşürmek aşık etmek fala değil zaten edemez onlar zaten aşık en komik kardeşler karayla reyhan en güzel ve komik cift reyhan sarı eşfre bakalım abi bacı bu hafta ne komiklikler yapıcak reyhan bu hafta kesin gene birinin taklitini yapar:(
evet yiğeni o yüzden intikam almak istiyo eşreflerden ama zor alır eşrefler ne kadar bir biriyle kavgada etseler seviyolar bir birlerini yarın verirler heralde fragmanı cok merak ediyorum :)
arkadaslar yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun:happy0064:happy0064 bol bol yorumlara insallah :)
baharcim canim sana katiliyorum...ne yaparsa yapsin o turgut esrefleri birbirine zor düsürür...onlar her ne kadar bunu inkar etmeye kalksalarda göstermemeye calissalarda birbirlerini cok seviyorlar...
reyhana bayiliyorum yaaaa...özge oyunculugunu konusturuyor resmen:good:
abisine nasilda yakalndi gece yemek yerken...iki yumurta kirak da yiyek deyisine de bittim...:img-hyste
hele "öle" lafi almis basini gitmis...herkes bu lafi kullaniyor...:happy0064
cok komik eglenceli bir dizi gercekten...ama sanki reytingleri pek iyi degil gibi...umarim kalkmaz...:img-fie:
vallah reyhan süperdi eşref yakalanıca cok komikti ama siz sürekli reytinkler kötü diyosunuz arkadaşar cumartesi yayınlana 2 inci olan dizinin reytinklerinden fazla almışız yani kötü değil sıralamada kötü sadece ama bence başka güne alıcaklar diziyi alsınlarda
vallah reyhan süperdi eşref yakalanıca cok komikti ama siz sürekli reytinkler kötü diyosunuz arkadaşar cumartesi yayınlana 2 inci olan dizinin reytinklerinden fazla almışız yani kötü değil sıralamada kötü sadece ama bence başka güne alıcaklar diziyi alsınlarda
aynen canim yaaa bu diziyi heba etmemeliler...
biktik artik hep ayni tür diziler izlemekten...bu cok farkli....komik eglenceli...stres atabilecegimiz bir dizi...
bana kalirsa yine eski gününe alsalar cok iyi olur...:img-yes:
yeni başlıgımız hayırlı ugurlu olsun :img-yes:
gazetedeki ropörtajı okudum ben reyhan ve ceylan gerçek hayattada çok esprili ve tatlılar bu diziye onlar kadar kimse yakışamazdı heralde diye düşünüyorum ben:img-yes:
bu arada ikiside evliymiş bunu bilmiyodum şaşırdım hiç belli olmuyo:P
nasıl belli ediceklerse :Pbende bi alemim yani ikisinide çok seviyoruz çok iyi birer oyuncular:good:
bu dizi hakettiği raitingi yerleşmiş olan diğer dizilerden dolayı alamıyorç diziyi götürüp asi ile sılanın karşısına koydurlar. En iyi gün cumartesi bence
Dizinin günü ve saatiyle amma çok oynadılar.
Ama sürekli kötü zamanlara koyuyorlar.
Yani şu show beni deli ediyor.
Doğru düzgün bir güne ve saate koysalarda bizde doya doya izlesek dizimizi...
ya bencede perşembe yada hafta sonu olsun sonuçta bu komik dizi aöa sanki değiştirecekler gibi geliyo bana buzda dans bitince onun yerine koya bilirler mesela güzel bi güne koysunlar :img-yes:
evet bencede ama pazar günü olmaz gibime geliyor ya çünkü o akşam başka bir program var ve herkes onu izleyecektir.aslında perşembe en uygunu gibi geldi bana ama:icon_whis
Aslında dizi en iyi reytinglerini perşembe saat:200'de iken almıştı.
Tekrar o güne koysalar bence çok iyi olur.
Ne diye değiştirirler şu gününü ve saatini dizinin anlamam ki.
Ne güzel izliyorduk en başta perşembe günleri.....
perşembe günü cok dizi var ama cuma aslında bana cok uygun ama cok dizi var o gün en iyi hafta sonu olması sonuçta komedi dizisi bu :)
forever_bim
11-12-07, 17:16
Arkadaşlar
Lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayınız. Bu tarz mesajlarınız silinmiştir....
Bence en uygun gün cumartesi.O gün pek bişi yok nasıl olsa.Reytingler iyi gelir.Ama inşallah bu şekilde gitmez.İyi reytingler ama daha da iyi olabilir.Biran önce Show hemen değiştirmeli gününü.
ya ben cok şaşırıyorum cumartesi bizim reytinklerimizle 2 olunuyo bide o güne koysalar kesin 1 oluruz ama bakalım showtv nezaman farkına varıcak bunun gerce bizim düşündüğümüz şeyleri onlarda düşünür
ya ben cok şaşırıyorum cumartesi bizim reytinklerimizle 2 olunuyo bide o güne koysalar kesin 1 oluruz ama bakalım showtv nezaman farkına varıcak bunun gerce bizim düşündüğümüz şeyleri onlarda düşünür
baharcığım dizinin tam saatini daha oturturamadıkları için belki reytingler bu kadar düşük tahminimle dizinin diğer dizilerle çakışmaması imkansız o kadar fazla dizi varki tv de insan ne izleyeceğini şaşırıyor belki pazar günü buzda danstan önce yayınlasalar daha güzel olur perşembeleri 2-3 saat kurtlar vadisini oynatıyorlar nede olsa
Hayırr cumartesi olmasın bence o zamanda tutmuş olan diziler var en iyisi perşembe olabilir çünkü perşembe yine de ilk 5e giriyordu sanırım..
Eeee fragman yoközet yok neler olacak merak ediyorum yahuu herhalde yarın çıkar her ikisi de inşallah...
hafta sonu olması misal cumartesi tercih edemem.
o gune alınsa dizi izleyemem bir hafta sonumuz var
yani onda da evde durmak olmuyor.su anki gunu
saati iyi bence.
ayy bayılıyorum yaa bu diziye:)
gerçekten bütün oyuncular layıkıyla yerine getiroyor rolunu.reyhanla kara eşref ikilisi öldürüo beni:)
helede sebati ile hayati o kadar güzel uydurmuşlarki .sarıya sebati(sarışın)
karaya hayati(esmer)
acayip uymuş ya gerçekten çok önemsnmiş bir proje.valla ben çevremdekiler söylüyorum eşref saati çok güzel bir dizi die.mutlaka izleyin diorum.hem raintingler kötü değil arkadaşlar.ne kötü raintingli diziler var.o kadar çok dizi var ki cuma günü normaldir bence.:img-yes:
bence de çok güzel bir dizi kardeşlerin birbirleriyle çekişmeleri iki eşrefın kavgası süper en cok da reyhan la kara eşref öldürüyor benı çok tatlılar
bu hafta eşref saati yokmu hiç tanıtım yok da. Show bu diziye harcayacak. Zatan günü yanlış bir de tanıtım yok.ondan sonra izlenmiyor yok birde izlenseydi
atom karınca
13-12-07, 01:08
Ay ay ay demin Show TVde yeni bölümün fragmanını izledim ancak heyecandan valla ne oldu hatırlamıyorum. Ben bu kadar hızlı çalışan bir ekip görmedim. Bugün öğlen yapılan çekimler montaja gitmiş ve fragman olarak bu akşam bize geri döndü tebrik ederim bu kadar iyi çalıştıkları için. Bugün yapılan çekimlerde de gördüm bu birlikteliği el ele verilip nasıl güzel iş çıkarıldığını. Bu Feraye ne belalar açacak hepimiz göreceğiz. Ah Sarı ah seni kandırmak bu kadar kolay olmamalı :)
Not: Resmi web sitesine yarın konur tahminimce.
vallah süper bölüm feraye reyhanla ceylenın arasını açmayı başarıyo ben sarı eşrefi kandıra bilir diye düşünüyorum ama bu aşk konusunda asla ona olmaz fragmandada görüldüğü üzere sarı reyhan cok tatlı ve komiktiler
reyhan yine süper :good: ama en çok şu beline masaj yaparkenki halini ve
ceylan truva feraye sahnelerini sevdim :img-hyste
bu feraye ile yanındaki adam (alemdar ağanın yeğeni) milleti birbirine düşürücek gibi gerçi truva şimdiden ceylanla reyhanın arasını bozdu ama :img-pilot
şadiye-yadigar sahnesinde bittim :img-hyste neydi o yaa kovalamaca oynadılar resmen :img-hyste zaten milli servette döküldü :img-hyste
eşreflerin operasyonlarıda süperdi :good:
eliffpolattt
14-12-07, 22:46
Süper bir bölümdü çok eğlendim ya......
Reyhan allahım bayılıyorum ona çok tatlı hele o masaj aleti ile yaptığı ananne taklidi süperdi "reeeeyyhhhaaan yok mu seeni alaaaan " haha....
Reyhan ile Ceylan atışmaları çok makaraydı tahmin ettiğim gibi reyhan çok cadoloz çıktı , ceylan saf olduğunu çok güzel kanıtladı :P o beni abisiyle görüştürmedi ama demesine öldüm safcım ya:img-in_lo
Reyhan ile Sarı yolda çok tatlılardı çok yakışıyorlar ya:img-in_lo
Son sahne şahane olmadık insanlara yakalandılar bakalım nolcak ya bu sarı çok fena reyhan duymasın mahvedicek valla:img-wink:
bence reyhan sarıyı keser :))
sarı da fena yakalandı hayatiye
ya yine süper bi bölümdü bütün karakterlere bayılıorum
ya bu dizi süpeeeeeeer
reyhan çok tatlı ya çok komik oyunculuk da süper karakter de:img-policeşreflerin ikisini de seviyorum ama kara eşrefin lafları daha komik geliyor.reyhan diim kime diimm:)bir de ceylanı çağırışı var tabi pıstt pıssttt...bu arada bu reyhanın saçlara tarak geçiyor mudur acaba ya:P
kara eşrefle mert(adı mertti galiba) konuşurlarken çok komiklerdi.ne eşref merti anlıyor ne mert eşrefi...yadigar babayla sadoşu da çok seviyorum.kavgaları çok eğlenceli oluyor.evlensinler artık da en azından adamlar sevdikleri kızlara kavuşurlar sadoş kendine uğraşacak başka birini bulmuş olur:)bu sadoşu gördükçe aklıma edebiyat öğretmenim geliyor.dul olduğu için tüm gün öğrencilere sarardı ne zaman evlendi rahat ettik.o yüzden sadoştan kurtulmanın en iyi yolu onu yadigarla evlendirmek:)zaten birbirleriyle kavga etmekten kimseyi görmezler.
ferayenin şu eski sevgilisi midir ona musallat olan adama sinir oluyorum.işi gücü ortalığı karıştırsın.sevmedim onu ben.
bu arada eşreflerin ve mahalledekilerin pek fazla yeni şeylerden haberdar olmamaları komiklik katıyor ama artık asansöre ve cep telefonuna da uzaydan düşmüşler gibi bakmaları da biraz abartı olmuyor mu:img-wink:yani bu kadar da bihaber olmalarına imkan yok...
atom karınca
14-12-07, 23:20
Vallahi ben de en çok Sarının Reyhana yaptığı iltifatlara bayıldım. Döktürdü maşallah. Tabi balık etli diyerek bir sonraki gün vurgunu yaptı :)
evet cok güzel bir bölüm ben izleyemdim ama aklım her dizideydi ama eve gelir gelmsez hemen ablam bana anlatı şimdi neten seyrediyorum tühh cok güzel bir bölüm kaçırmışım tam izlemem gerek yorum yapmam için
atom karınca
15-12-07, 14:34
Reytingler bence çok iyi gelmiş bu saati değiştirmesinler diyorum :) Sürekli değişiklik iyi değil bence. Reklam kokan dizilerin hali ortada. Eşref Saati ekibini tebrik ediyorum. Bugün tekrarı var mı acaba?
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 ARALIK 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 11,80 30,10
2 ASI [NET] KAND 9,90 23,50
3 SILA [NET] ATV 9,40 22,20
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,70 22,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 22,20
6 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,50 16,00
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,20 32,20
8 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 5,90 14,00
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,60 22,20
10 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,20 12,00
TOTAL
14 ARALIK 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 9,30 20,90
2 ASI [NET] KAND 9,00 20,30
3 PUSAT [NET] SHOW 7,90 19,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 19,40
5 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,20 16,10
kaynak:ucankus
reytinkler süper pusatın bitmesine cok üzüldüm cok severek izliyordum ama oda bitti odaha cok reytink alırız kesin süper cok sevindim baya yükselmiş dizinin reytinkleri bendaha izlemeyi bitiremedim ama izlediğim kadarı harika reyhanın titreyerek anneannesini takldini yapmasına bittim
aksam ki bölüm güzeldi
özellikle reyhanın oldugu sahnelerr annane taklidi:img-wink::img-wink:ceylanla kapısması kısın üstüne nasılda döktü abisiyle mete hakında el kol hareketleri yapmasıı hepsi çok güzeldi ya sarıyla birbirlerine bakıp bakıp gülüyorlar yaa çok güzeldi ben orda bitiyomm
farkındaysanız sarı reyhana laf söyletmıyo ceylan basımdan assagı döktü diyor o diyor ki sen egilmişsindirr:img-hyste:img-hyste
ya ceylanda az saf degill o beni abisiyle görüştürmüyor ama:img-hyste:img-hyste hareketleri çocuk gibi yaa:img-wink:
bide hayatini kıslı erkekli oturan cocukların evine kapııyla ayırmasıda komikti:img-wink:
reytinglerde yükselme vaarr:happy0064 saati bence gayet iyi isteyen herkes bakabilir
eliffpolattt
15-12-07, 16:13
Reytingler artmış yaşasın .......Reklam kokan dizi "Fedai " düşmüş baya şaşırdım o kadar reklamı yapılmasına rağmen! Eşref saati hergün bu kadar tanıtılsa nolur düşünemiyorum :P...Bu arada Pusat final bölümüyle 3. olmuş enteresan inşallah dizimiz daha da yükselecek :img-wink:
Dün kü bölüm çok komik ve güzeldi.Arkadaşlarımda izlemiş kırılmuşlar.Hele mert denen çocuğun ayakkabılarını koymak için gittiğinde karanın ve reyhanın hareketlerine çok güldüm.Ceylan-reyhan savaşında haklı olan taraf bence reyhan çünkü ceylan arkadaşının sırrını yada sorununu diye nitalendirecek olursak söylememeliydi.Truva hemen araları bozdu.Turgay'ın niyetini daha iyi anladık bu bölüm.Zor alır reyhan'ı:img-policO Feraye Sarı'yı zor kandırır:img-polic Reytingler yükselmiş.Bence saatin etkisi oldu.Ama cumartesi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum:)
slm arkadaşlar buraya ilk kez mesaj atıyorum ama eşref saatini ilk bölümünden itibaren takip ediyorum bu bölüm harikaydı bence en çok güldüğüm yer ise yadigar-şadiye ikilisinin sahneleriydi süt dökülünce yadigarın yüz ifadesi mükemmeldi ya seni öldürürüm kadın milli servet o diyo ya koptum orda:img-hyste:img-hyste bi de reyhan-ceylan atışmaları komikti ya :img-hyste
ama barışsınlar ya eskisi gibi olsun araları ama bence de reyhan haklıydı:img-wink:
herkze göre reyhan haklı bencede zaten kadını sevmiyo sen git bide ona söyle reyhanda abartı kilo meselesini onun kilosumu var allah aşkına kadının boyuna göre az bile bide sarıla karşılaşması şişko demesi süperdi hele ceyahnın abisinin yanında pot kırması reyhanında girerken göbek atması harika reyhan sarı acayip cilveleştiler bu bölüm coook güzeldi :)
eliffpolattt
15-12-07, 18:47
herkze göre reyhan haklı bencede zaten kadını sevmiyo sen git bide ona söyle reyhanda abartı kilo meselesini onun kilosumu var allah aşkına kadının boyuna göre az bile bide sarıla karşılaşması şişko demesi süperdi hele ceyahnın abisinin yanında pot kırması reyhanında girerken göbek atması harika reyhan sarı acayip cilveleştiler bu bölüm coook güzeldi :)
Evet ya sarı ile reyhan'ın cilveleşmeleri çok komikti bayılıyorum o hallerine o kadar doğallar ki etkilnememek elde değil :img-wink:
evet cok doğallar ikiside cooook iyi oyuncular ben onları izlerken cok keyif alıyorum cok komikler ve co doğal oynuyolar :)
öncelikle yeni başlık hayırlı olsun:img-yes:
dün yine harika bir bölüm vardı bayıldım.reyhanın titremesi çok komikti.reyhanın herşeyi mükemmel zaten.hiçte şişko değil :hıh sarının iltifatları ve reyhanın hali çok tatlıydı.ceylanda çok saf ya ele verdi kendini:img-yes:
karayla reyhanın metenin arkasındn el kol hareketleri yapması orda yerdeydim zaten :img-hyste meteninde anlatımı çok güzeldi kara hiçbişey anlamadı ama.mete de tahmin ettiğim kişinin oğluysa eğer hiç çıkmasın diziden:img-yes:zaten çok güzelde oynuyor. hayatinin kapı çakması süperdi.şükriye ve lütfiye fazla gözükmedi ona üzüldüm birazcık.özellikle şükriyeye doyamadan bitti dizi..
5.olmusuz demek saati 20:00 olunca iyi oldu.
ayrıca Reyhan haklı bu sarılar cidden saf oluyor
canım.dusunuyorum da normal hayat da saf mı
sarılar. :)
ayrıca bitiyorum su Reyhan ile Sarı Esref'in
kurlasma sahnelerine ikiside birbirinden muthis
vallaha.:happy0064
bizim için iyi oldu 20:00 olması bu hafta vermezler heralde bayram diye cokta merak ediyorum neler olucak diye sarının ferayenin evine gittiğini öğrenince reyhan napıcak acaba:) ne feraye nede odam reyhanla sarııyı aşık edemezler cünkü onlar zaten bir birine aşık
:::Tugce:::
17-12-07, 15:16
ya ben bu diziye git gide daha çok bağlanıyorum.
hepsi bırer harıka.
feraye harıç zaten normelde sebnem dönmezi sevmezdim,bu dizide daha çok nefret ettım açıkcassı.
en eğlenceli sahnesi ise gurbüzün süt bardaklarını boşaltmasıydı.
bide reyhan ile ceylanın atışmaları.
kara ile o üniversiteli çocuğun muhabeti de hoştu:)
yamacı ve şadoş fovorilerim yaa:img-in_lo
gerçekten çok şekerler
bana göre en komik sahnelere reyhanın olduğu her sahne cok komik resmen fırlama ya eşrefle cilveleşmelerine bayılıyorum abisiyle konuşmasıda cok güzel gerckten yetkin ve özge süper bir ikli oldular ikininde sahnlerinde rol yapmıyolar sanki o anı yaşıyolarmış hisini veriyo
bana göre en komik sahnelere reyhanın olduğu her sahne cok komik resmen fırlama ya eşrefle cilveleşmelerine bayılıyorum abisiyle konuşmasıda cok güzel gerckten yetkin ve özge süper bir ikli oldular ikininde sahnlerinde rol yapmıyolar sanki o anı yaşıyolarmış hisini veriyo
ewt özge çok güzel yansıtıyor duygularını
:img-in_loya ceylan çok saf o beni abisiyle görüştürmüyoo ama:img-in_lo
bakalım o turgayy bizim muhtesem ikilinin arasını acacakmı merak ettimm
reyhanna o ne dedı de guldü merak edıyorum cunku o sarıdan başkasınaa bakmazz aslaa:img-wink:
ewt özge çok güzel yansıtıyor duygularını
:img-in_loya ceylan çok saf o beni abisiyle görüştürmüyoo ama:img-in_lo
bakalım o turgayy bizim muhtesem ikilinin arasını acacakmı merak ettimm
reyhanna o ne dedı de guldü merak edıyorum cunku o sarıdan başkasınaa bakmazz aslaa:img-wink:
evet aam sarı dururken reyhan o adama bakmaz reyhan dururkende sarı ferayeye bakmaz onlarr cok seviyolar birbirlerini bence başaramazlar :img-wink:
atom karınca
17-12-07, 18:43
Belki gerçekte başaramayacaklar ama görünürde başaracaklar gibi. Fena bir çatışma bizi bekliyor sanırım bunlar fırtına öncesi sessizlikti :) Yanlış anlaşılmalar nelere yol açacak kimbilir. Ya Sarı Turgayı öğrendiğinde ne yapacak? Zaten adama sinir oluyor geçmişten kalan olaylar nedeniyle. Alemdar Ağa reddetti diye o da istemiyor mahallede.
atom karınca haklısın görünürde başarıcaklar gibi ama asla aşık edemezler sırf yanlış anlamalar sarını ferayenin evine gittiğini öğrenicek reyhan sarıda Turgayı öğrenicek kesin bakalım neler olucak
ben olsam yolarım o feraye'yi.kimse benim sevgilime
sevdigime goz koyamaz yan gozle bakamaz o kadar. :img-hyste
bakalım bayram diye bolum olmaz sanırım. ;)
evet bencede benim sevgilimede kimse yan gözle bakamaz yolarım reyhanda yapar ama işte emin değilki kim tutar reyhanı bee
ya cuma günü için hiç yeni fragman görmedim sanırım yeni bölüm yok bu arada geçen haftaki bölüm çok güzeldi ferayenin eğer sarıya yaklaşmak için uğraştığını reyhan duyarsa o kadını fena yapar reyhan
herkezin abyramını kutluyorum sevdiklerinizle nice bayramlara
evet yeni bölüm yok bayran dolayısıyla ben haftaya kadar nasıl sabredimcem bilmiyorum bencede reyhan fena yapar kesin ferayeyi sarıda o adımı fena yapar
Dizinn müziğini Burak Aydos söylüyor Yıllar sonra sesini duymak çok güzel oldu 1993te Esmer yarim adlı parçasıyla Eurovisionda bizi temsil etmişti Özellikle de 1996da çıkan şarkısı Yalnızlık Benim Eski sevgilim unutulmaz
Bu dizi başta çok ilgimi çekmişti İzlerim diyodum ama hiç izleyemedim Şimdi ise merak etmiyorum
bugün milliyet gazetesini haftanın dizisiydi eşref saati yetkin ve yavuz röp yapmışlar cokta güzel resimdi kapkta 4 başrolün resmi vardı ama ben daha önce görmedim o remi :)
Hayir ya ne demek kaldirmak, kaldirilmasin.Yapma arkadasim nerden cikardin yaa,bak icime bi kurt dustu simdi:sad53:Ya lutfen ya olurmu oyle sey bu kadar guzel ve kaliteli bir yapimi hangi akli geri kaldirir yaa?Lutfen arkadaslar,nerde esref saati severleri?Lutfen bu basligi da diziyi izlemeyi birakmayalim lutfen...Ama neden hala fragman ve ozet yok ben anlamadim...:sad53:
niye kaldırsınlar izlenen diziyi arkadaşım sıralamda kötü olduğumuz zamanlar oldu ama reytink yüksekti allah şükürde hiç 10 dan aşağa düşmedik hata dahada yükselicek görürüsün bak
Hayir ya ne demek kaldirmak, kaldirilmasin.Yapma arkadasim nerden cikardin yaa,bak icime bi kurt dustu simdi:sad53:Ya lutfen ya olurmu oyle sey bu kadar guzel ve kaliteli bir yapimi hangi akli geri kaldirir yaa?Lutfen arkadaslar,nerde esref saati severleri?Lutfen bu basligi da diziyi izlemeyi birakmayalim lutfen...Ama neden hala fragman ve ozet yok ben anlamadim...:sad53:
merka etme canım kaldırılmıycak yok öyle bişey bugün cıkar fragman büyük ihtimalle 5 olan ve 5 olsa bile reytikleri cok iyi olan bi diziyi niye kaldırsınlar korkam yok öyle bişey o arkadaşın düşüncesi merak ettmeyin :)
5 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,20 16,10
sizce böyle bir reytink alan dizi kaldırılırmı 5,10 alan bir diziyi bile cumartesi ilk 3 giriyo kaldırmıyolar ki biz ilk 10 dan aşaga hiç düşmedik
benle aynı fikirde biri varmıs super napayım ya ben cok
sinir olurum oyle bir duruma.fragman bu gece verilmeye
baslanır sanırım.malum carsamba oldu sanırım carsamba
gecesinden verilmeye baslanıyordu.
evet bencede benim sevgilimede kimse yan gözle bakamaz yolarım reyhanda yapar ama işte emin değilki kim tutar reyhanı bee
benle aynı fikirde biri varmıs super napayım ya ben cok
sinir olurum oyle bir duruma.fragman bu gece verilmeye
baslanır sanırım.malum carsamba oldu sanırım carsamba
gecesinden verilmeye baslanıyordu.
bende reyhan gibiyim kendime cok benzetiğim tarafları var cok kıskanırım burcumdan gelen bir özelik (akrep) reyhanda bişey yapıcak ferayeciğe ama bakalım ne zaman bu akşam kesin veririler tanıtımı yapılmıyo diye bişey yok k.v yayınlanınca her reklam arası veriliyo eşref saatini fragmanı bakalım cok merak ediyorum bir hafta zor sabrettim
Cok sagolun arkadaslar ya icimi rahatlattiniz yaa......Ne biliyim birileri dizi kaldirilir deyince ve baslikta da hic kimseyi goremeyince birden panikledim..Insallah dediginiz gibi olur da kaldirmazlar,cok sicak ve guzel bir dizi yaa:img-wink:
Cok sagolun arkadaslar ya icimi rahatlattiniz yaa......Ne biliyim birileri dizi kaldirilir deyince ve baslikta da hic kimseyi goremeyince birden panikledim..Insallah dediginiz gibi olur da kaldirmazlar,cok sicak ve guzel bir dizi yaa:img-wink:
evet canım bu reytinkle kaldırılıcak en son dizi olur cok sıcak bir dizi dediğin gibi aile dizisi cokta komik oyuncular süper daha ne olsun bu akşam fragman cıkar büyük ihtimalle:)
atom karınca
26-12-07, 19:21
Sezona kısa bir ara mı??? Ama nasıl ne zaman niye? Ne arası anlayamadım ben bunu. Biri bana yardımcı olabilir mi?
atom karınca galiba pana tüm dizilerinde veriyor çünkü bu bölümden sonra kurtlar vadisi pusudada ara veriliyor, yanlış hatırlamıyorsam kurtlar vadisindede veriyordu
bu arada dizinin etkileyicili bayağ aşmış durumda :) bizim burda eşref saati diye lokanta açılmış :)
nasıl yani ne arası niye ara veriyo anlamdım ben vermesinler ya olurmu öyle şey allah aşkına pusat gibimi oldu bu diziler şimdi öfff çatlıycam öğrenemesem
burcu_yağmur
27-12-07, 08:54
sezon tatilidir kesin hep ocaka yakın ocakda diziler kısa süre
tatil oluyo
inaşallah uzun sürmez bana bunu bitek panafilm yapıyo galiba ben daha önce görmedim dizi daha başlayalı nekadar olduki ne tatili bu anlamadım
lige verilen ara gibi dusunun bunu nasıl ki futbol da su anda ara oldu.
ama,ocak sonu tekrar baslayacak lig bu da onun gibi bir sey kv'sinde de
oluyordu ki kv'si de tatile giriyor zaten.bu yani panik bir durum yok.
sesli fragmanıda verdiler cok güzel bakalım bizimkiler evlene biliceklermi sanki baçılarını verdiler gibime geldi fragmanda bu akşamı sabırsılıkla bekliyorum biran önce akşam olsa
kara eşrefe koptum, kumarhane sahnesi çok güzeldi, masanın etrafında şarkı söyledi ve tekmeyi attı :img-hyste
yanlış anlaşılmaların ardı arkası kesilmiyo :) sarı eşref kara sevdayı yanlış anladı :) ee sona sarı sevda demek lazım :)
yadigarın matematik öğretmeside cabası :)
bölüm güzel ben eğleniyorum :happy0064
Aman yaaa ne kaldırılması Allah korusun yaniii... Böyle matrak komik romantik bir hadi tam romantik değildi yinede aşk var böyle bir dizi varken ne kaldırılması yahuu....
Nese bubölüm yine çok güzeldi valla bittim yanii.. Veremediler yaa kim bu kapıyı çalan acaba çok merak ediyorum. Herhalde Gürbüz olur çünkü Feraye'den çıktığında koşturuyordu.. Aman yaa versinler de birbirlerine kızları ondan sonra kim gelirse gelsin off..
Bakalım haftaya neler olacak...
atom karınca
28-12-07, 23:35
Bilgilendirme
Eşrefler, işleri iyice karıştırıyor
`Eşref Saati` bu akşamki bölümünden sonra sezona kısa bir ara veriyor.
Hayati, Sarı Eşref `in Truva Feraye `nin evine girdiğini, Sebati de Kara Eşref `in kumarhaneden çıktığını görünce yanlış anlaşılmalar birbirini kovalar. Kızlar da boş durmaz, Ceylan , Reyhan `ın yabancı bir erkekle konuştuğunu, Reyhan da Ceylan `ın Feraye ile doktora gittiğini görünce ortalık karışır. Show TV / 20.00
2007-12-28 03:03:18 Zaman
herzamaki gibi harika bi bölümdü koptum resmen cok güzeldi eşreflerin kızalarını birbirini kısaknması masada harikaydı şimdi bekle bekleye bilirsen 1 ay niye böyle yaptılarki anlamadım ya öff reytinkleride merak ediyorumdum 6 oluşuz oda iyi tam zamanında verdiler bu arayı reytinkler yükselmeye başlayınca
bu bölüm çok güzeldi yuvarlak masa toplantısı süperdi ya bu bölümde herkesin bir sırrı var ya dedim sırrı olmayan kaldı mı acaba dizide:P
gürbüze çok üzüldüm ben ya
neden ara veriyorlar ki diziye reytinglerde fena değil şimdi bir ay beklenir mi ya
Bu bölüm çok güzel vede çok komikti.Yuvarlak masa toplantısı vardı.Ceylana gıcık oldum yine bu bölüm.Herkesin bir gizlisi-saklısı vardı neyse sonunda her şey ortaya çıktı.Feraye ayrı bir ders hiç haz etmiyorum o truvadan.Neden ara verdiler ki diziye?:(Şimdi 1 ay izleyemiyeceğiz mi?
Ahh Atom Karıncam verdiğin haber benı hayal kırıklığına ugratti. Ben şimdi çekim ekibini görünce yolları kapatıyorlar diye fırça atamayacakmıyım:)))
basakss süpersin ya demek cekim ekibi yolları kapatıyo diye fırca atıyosun :)
herzamaki gibi reyhan harikaydı ferayenin sarıya aşık olduğunu duyunca yok canı öyle dedmiştir demsine bide fenalaşmasına bayıldım bakalım vericeklermi birbirlerine bacılarını 1 ay diziyi daha cok özlememize neden olucak ama saberdicez cabuk gecer merak etmeyin tamda reytinkler düzelmişken belki yeni bölüm verilmeye başlanınca gününü değiştirlirler
atom karınca
29-12-07, 17:31
Benim kafam karıştı :) Aranın bir ay olduğunu kim söyledi?
forever_bim
29-12-07, 17:45
Benim kafam karıştı :) Aranın bir ay olduğunu kim söyledi?
Sevgili meslektaşım;
Kurtlar Vadisi Pusu bir ay ara verecek dediler. Belki ondan böyle düşünülmüş olunabilir. Kurtlar Vadisi ocak sonuna kadar yokmuş...:icon_whis
Sevgili meslektaşım;
Kurtlar Vadisi Pusu bir ay ara verecek dediler. Belki ondan böyle düşünülmüş olunabilir. Kurtlar Vadisi ocak sonuna kadar yokmuş...:icon_whis
evet hasan haklısın belkide eşref saatine vermezler şeyden biliyorum k.v. 1 ay vericeklermiş ozaman aynıdır dedim
evet hasan haklısın belkide eşref saatine vermezler şeyden biliyorum k.v. 1 ay vericeklermiş ozaman aynıdır dedim
Ufff yaa neden hep eşref Saati sanki 100. bölümdeyiz:(1 ay dizimizi izliyemiyecekmiyiz ?İnşallah 1 aydır sonsuza kadar olmasında:(
merak etmeyin 1 ay bu reytinkle bu dizi bitmez gecer ya cok değil aslında eski bölümleriye yetinicez artık dün cok güzeldi dizi acayipte biyerde bittirdiler belkide sadece k.v için gecerlidir baklım görücez
ya ne arasi ne oluyor burda???? :img-fie:
zaten izleyemiyordum kac zamandir :sad53::icon_sorr basligimiza da o yüzden ugrayamadim...daha dogrusu ugramadim:img-blush:icon_sorr:sad53:
neler olmus böyle?
ne arasi...KVP ile bizim alakamiz ne? anlamadim ben...gelecek bölüm artik bakabilecektim nihayet...:happy0064
of yaaaa....:sad53::sad53::sad53:
ya ne arasi ne oluyor burda???? :img-fie:
zaten izleyemiyordum kac zamandir :sad53::icon_sorr basligimiza da o yüzden ugrayamadim...daha dogrusu ugramadim:img-blush:icon_sorr:sad53:
neler olmus böyle?
ne arasi...KVP ile bizim alakamiz ne? anlamadim ben...gelecek bölüm artik bakabilecektim nihayet...:happy0064
of yaaaa....:sad53::sad53::sad53:
K.V.P galiba 1 ay mı ne vercekmiş.Onun yerine bizim dizimiz yayınlanmıyacakmış.Bende pek bir şey anlamadım ama neyse.Çok heyecanlı bir yerde bitirdiler.Biz nasıl bekliyecez 1 ay boyunca:(
aynı yapım olduğu içn eşref saati ve k.v.p pana filmi tatail yamış eşref saatine neden yapıyolarki sonuçta daha yeni başladı öyle biyerde bitirdilerki gelde bekle 1 ay
geçen günkü bölüm yorumunu geçde olsa yapayım geçen haftalara göre bayagı komikti herkesin birbirini yanlıs anlaması Allahtan bikaç hafta devam etmedi bu yanlıs anlamalar reytinglerimizdede düzelme varken neden bir ay ara verdiler ki:img-in_lo
sorma 1 ay ara verdiler tamda yerinde bittirdiler ama yanlış anlamlar cabuk düzledi baklaım eşrefler vericeklermi bacılarını sanki vericekler gibi geldi verirseler düyün hazırlıkları falan cok komik olur
paçiii_melos
04-01-08, 11:36
Arkadaşlar neden sezon ortasında böyle bir ara verdiler bilen var mı ????
Her hafta kahkalarla izerken bu güzeim diziyi bir ka hafta göremiyecekmiyiz yani, ne kadar da saçmaIık . iki eşrefde kzkardeşIerde süperIer....
Özge Borak'a hayranim. Neyse snra grşme uzere.
vallah bişeyler dediler ara için ama anlamdım desem yeridir 1 ay cabuk gecer 1 hafta gitti bile az kaldı ama acayip heycanlı biyerde bittirdiler gecekten :)
bende özge hayranıyım :)
forever_bim
04-01-08, 13:02
Arkadaşlar dizinin ne zaman yayınlanacağını SHOW TV'yi arayıp sorun bence. Merakınız da giderilmiş olur.
İrtibat numarası: 0212 355 01 01
arkadaşlar dizinin oyuncularından deniz bolışık (şükriye) a sordum ne kadar sürecek bu ayrılık diye 2 hafta ara verildi dedi:img-yes:
bende gördüm 1. bölümü veriyordu bugün :happy0064 bugün cuma ve eşref saati yok çok üzgünüm.ne kadar alışmışım:img-yes:
2 hafta ayrılık neden ara denmis kv'si de es'de panafilm'e ait.
kv'si bildim bileli her sene boyle kısa ara tatile girer.nasılsa
baslayacak takmayın. =)
KeLeßeğim Naz
06-01-08, 13:04
hımmm. 2 hafta aradan sonra müthiş bir bölüm bekliyoruz Eşref Saati ekibinden...
umarım dizinin reytingleri düzelir...:img-yes:
1 ay yerine 2 hafta beklememiz güzel
ya eşref saatinin tekrarını gördüm tvde çok sevindim bazı bölümlerini tam izleyemiştim izlerim artık 1.bölüm çok komik ya sıkılmadan yine izlerim tekrar verilirse:P
2 hafta olması benide sevindirdi cokta güzeldi bittiği yer cok merak ediyorum baklaım nolucak frgmanıda inşallah biraz erken dönerde biraz neler olucağını nalarız
doğaç-ayshee
10-01-08, 17:57
merhaba ben ayşe ya bu diziye bayılıyorum ya bence çok güzel
sarı eşref - reyhan aşkı beni bitiriyo yaa harikalarrr bakuşları mimikleri süper yaa oyunculuk çok ii
sena-haticee
10-01-08, 18:12
bu dizi gercekten süper gülmekten yerlere yatiorum hele sari esref ile reyhan beni yigip bitirio ya süperler bende oynamayinca bitti diye cok üzülmüstüm allahtan bitmemis gelecek hafta baslio mu bilen varmi ins basliodur cokk sevinirim cok beyeniorum oyunculari ve rolleri ama en cok ta sari esref ile reyhani bitiorum onlaraaa:happy0064
gündüz veriyolar sağolsunlar özletmiyolar haftaya vericekler heralde resmi sitede cok güzel klip yapmışlar ben cok beyendim izlemenizi tavsiye ederim benimde fovori çiftim tabi ki reyhan ve sarı eşref
atom karınca
10-01-08, 22:02
Eşref Saati 11. bölümüyle 18 Ocak Cuma 20:00'de Show TV'de diye yazmışlar resmi sitede. Bilginize.
Eşref Saati 11. bölümüyle 18 Ocak Cuma 20:00'de Show TV'de diye yazmışlar resm sitede. Bilginize.
atom hocam haber verdigin cok tesekkürler...:img-yes::img-wink:
merakla bekliyorum:happy0064:happy0064
KübraYasemin
11-01-08, 12:43
Vallaha haftaya dizimizin olmasIna sevindim.
Ozaman en yakin zamanda fragman dönemeye baslar.
Misalen yani.
Bence misali filan yok artIk bu aksamdan itibaren dönse güzel olur bence.
Cok sevindim bu haber.
Son 1 hafta kaldI yani.
11-01-08, 17:27
slm arkadaşlar iki haftadır neden dizi yok acabba.
tekrarları bile kesmiyor benı,
günü mü değişti
bende bugün tv de gördüm eski bölümlerden fragman yapmışlar haftaya yeni bölümü var cok sevindim 1ay beklemedik 2 hafta vermediler alt tarafı yeni bölüm fragmanı dönse biran önce :)
sena-haticee
11-01-08, 21:13
gündüz veriyolar sağolsunlar özletmiyolar haftaya vericekler heralde resmi sitede cok güzel klip yapmışlar ben cok beyendim izlemenizi tavsiye ederim benimde fovori çiftim tabi ki reyhan ve sarı eşref
evet bende gündüzleri bakiorumama artik yeni bölümünü görmek istiorum allahtan baslio reyhan ile sari esrefe hastayim süper rollerde oynuyolar :happy0064
hadi size iyi yorumlar bye
Ay haftaya başlıyormuymuş ohh beee çok sevindim valla. Yayınlamıyorlar diye babam herhalde kaldırıldı dedi ben Allah korusun dedim.. Babam haksız çıktı ohh bee haftya izliyoruz hee şükür yaniii... Çok özledim eşreflerimi ve kardeşlerini..:)
burcu_esmer
11-01-08, 22:53
18 ocakta yeni bölümü geliyomuş çok sevindim çokta heyecanlı bi yerde kalmıştı acaba kardeşlerini birbirine vericeklermi çok merak ediyorum inş. gelecel cumaya...
bende cok merak ediyorum cokta heycanlı yerde bitti verirler inşallah ki pek sanmıyorum fragmanda biran önce dönsede hiç olmasa bişeyler anladık erken başlamasına cok sevindim :)
12-01-08, 16:54
evet ya bencede dönsün fragmanlar.
bide bişi sorucam gene cuma dimi dizii değişmedi günü.
kaçırmayayım die soruyorum da
KübraYasemin
12-01-08, 17:24
evet ya bencede dönsün fragmanlar.
bide bişi sorucam gene cuma dimi dizii değişmedi günü.
kaçırmayayım die soruyorum da
Evet cnm evet.
Cuma saat 20:00 dizimiz.
Vallaha ben hecan ile beklyiorum.
2 haftadIr yoktu.
BakalIM ne olacak ne..
evet arkadaşlar cuma aynı saatinde bende cok heycanlıyım biran önce başlasa bide cuma günü baya boşaldı kanlar baya reytinklerde şansımız artıcak gibi geliyo bana o gün gelsinde bakalım :)
12-01-08, 19:14
Evet cnm evet.
Cuma saat 20:00 dizimiz.
Vallaha ben hecan ile beklyiorum.
2 haftadIr yoktu.
BakalIM ne olacak ne..
acaip derecede meraklar içerindeyim.ya,diyorum ya tekrarlar kesmıyo benı eşreflerimi çok özledim.ençokda karayı:img-wink::img-in_lo
en cok sarıyla reyhanı merak ediyorum biliyosunuz turgay reyhanı turuva sarıyı ayarlamaya çalışıyo ama nafile onlar bir birlerini cok seviyolar bakalım nasıl olucak abileri verse şu kızları hadi kızları düşünmüyosunuz bari kendinizi düşünün :)
KübraYasemin
13-01-08, 13:25
acaip derecede meraklar içerindeyim.ya,diyorum ya tekrarlar kesmıyo benı eşreflerimi çok özledim.ençokda karayı:img-wink::img-in_lo
Cnm benim.
Aynan katIlyiorum.
bende özledim ya.
Esrefleri. Cok güzel cumalarImi reklendiriyordu.
ama simdi 2 haftadIr olmayInca cumam cok garip geciyor.
Insallah cuma bir an önce gelir.
13-01-08, 14:31
Cnm benim.
Aynan katIlyiorum.
bende özledim ya.
Esrefleri. Cok güzel cumalarImi reklendiriyordu.
ama simdi 2 haftadIr olmayInca cumam cok garip geciyor.
Insallah cuma bir an önce gelir.
evet ya cuma gunleri harıka geçiyodu.tam tatıl oldu tv islicem zevkınde oturuyodum ama iki haftadır eşrefler yok:img-in_lo
pzt gelsınde tekrarları isleyelım
bira ay ara vericekler dediklerinde cok uzun olduğunu düşünüyodum ama 2 fafta olması cok iyi oldu cok merak ediyorum fragman dönse biran öncede hiç olmasa neler olucağını anlardık :)
13-01-08, 22:25
acunu izlerken fragmanı verdiler ama arkam dönuktu sadece sesini duydum...
fragman verildi yaa en önemlisi o :img-in_lo
tugce yeni bölüm vermediler dimi eski bölümlerden fragman yapmışlardı onu veriyolar hala siteye koymamışlar ama yarın verirler yada carşamba günü
KübraYasemin
14-01-08, 13:14
evet ya cuma gunleri harıka geçiyodu.tam tatıl oldu tv islicem zevkınde oturuyodum ama iki haftadır eşrefler yok:img-in_lo
pzt gelsınde tekrarları isleyelım
Insalllah cnm ya.
Vallaha bu hafta yeni Bölümün olacak olmasIna baya sevindim.
Güzel haberlerden aldIgim biri isede buydu.
Son 4 gün kaldI.
Sonra oturupda esref izleyip bütün enegieleri gül gül gül atmaya.
14-01-08, 18:02
tugce yeni bölüm vermediler dimi eski bölümlerden fragman yapmışlardı onu veriyolar hala siteye koymamışlar ama yarın verirler yada carşamba günü
valla dedim ya jnm benım arkam dönüktü sadece yenı bölüm yazdığını gördüm
okadar.:icon_whis
evt çaşmba verirler büyük bi ihtimal ile:img-yes:
eşref saatini iki haftadır seyredemiyodum tek eylencem cuma günü sonunda bu hafta var benimde en cok sevdiğim çift sarıyla reyhan ikiside cok komikler bayılıyorum onlara fragman cıksada görsek :)
ben eşref saatini gündüz TV izlerken yakaladım ve müptelası oldum. neden yayına ara verildiğini falan hiç bilmiyorum. ama yayınlanıyor mu yayınlanmıyor mu diye öğrenmek için bile bir dünya uğraştım sonra niye rayting yapmıyor der kaldırırlar. tanıtım mı yapıyorsunuz da rayting yapsın. her neyse.
bence senaryo çok güzel. hem komik hem incelikli. doğrusu biz de komedi denince yapılan sululuklara ya da kör gözüm parmak durumlara hiç düşülmemiş.
eşrefler harika. normalde hep jön oynayan iki "ağır" abinin bu kadar komplekssizce bu kompozisyonu yaratmaları karizmalarına karizma katmış. bir de üstüne kendileriyle dalga geçmişler ki bence muhteşem.
eşreflerin yanınadaki küçük eşrefler de harika. zaten sanırım ali altay çok sevdiğim bir oyuncudur benim ama diğer aktör de çok başarılı yorumlamış.
ve ıhlamurlar altında da çok itici bulduğum, sanırım özge borak, karanın kardeşi, özellikle muhteşem. hem oyunculuğu hem fiziği, hem sempatisi...
bravo... bravo...
kısaca ben ciddi bir fanı oldum dizinin. :happy0064
umarım yayınlanmaya başlar başlamaz süper raytingler alır benim de ilk entryim dizifilmde eşreflere uğurlu gelir. :good:
15-01-08, 23:08
show tv ne yaptığını bılmıyor ya ilk önce tekrarları nı öğlen saAtınde yayınlanıyo daha sonra cennet mahalesını koyuyo ben bna acaip sinirlendım görünce,dengesız bır kanal .
bugünde serap ezgü ile biz bizeden sonra başlattılar.
neyse jnm olsunda nezaman olursa olsun tekrarları bıle üzerimdekı öss sitresini atıyor...resmen.
cuma gununu iple çekıyorum:img-yes::img-in_lo
bu dizinin müziklerine hastayım:)
Yetkin Dikinciler hayranı bi insanım zaten..
Sesini ve yeteneğini kullanmayı çok iyi bilen bi oyuncu;)
Bu diziyi izleyip te abone olmayan varmıdır acaba:img-wink:
Müzikleri özellikle nefis hele kara eşref'le ceylan'ın kaçamak gece buluşmalarında çalan müziğin müptelası oldum acaba o parçayı bulabilmek mümkünmüdür:img-in_lo
ben eşref saatini gündüz TV izlerken yakaladım ve müptelası oldum. neden yayına ara verildiğini falan hiç bilmiyorum. ama yayınlanıyor mu yayınlanmıyor mu diye öğrenmek için bile bir dünya uğraştım sonra niye rayting yapmıyor der kaldırırlar. tanıtım mı yapıyorsunuz da rayting yapsın. her neyse.
bence senaryo çok güzel. hem komik hem incelikli. doğrusu biz de komedi denince yapılan sululuklara ya da kör gözüm parmak durumlara hiç düşülmemiş.
eşrefler harika. normalde hep jön oynayan iki "ağır" abinin bu kadar komplekssizce bu kompozisyonu yaratmaları karizmalarına karizma katmış. bir de üstüne kendileriyle dalga geçmişler ki bence muhteşem.
eşreflerin yanınadaki küçük eşrefler de harika. zaten sanırım ali altay çok sevdiğim bir oyuncudur benim ama diğer aktör de çok başarılı yorumlamış.
ve ıhlamurlar altında da çok itici bulduğum, sanırım özge borak, karanın kardeşi, özellikle muhteşem. hem oyunculuğu hem fiziği, hem sempatisi...
bravo... bravo...
kısaca ben ciddi bir fanı oldum dizinin. :happy0064
umarım yayınlanmaya başlar başlamaz süper raytingler alır benim de ilk entryim dizifilmde eşreflere uğurlu gelir. :good:
herkez senin gibi düşünüyodu özgeyi i.a soguk buluyolardı ama artık herkezin fikri değişti orda acı ceken birini oynadığı için öyle olması gerekiyodu ben hep diyorum iyiki eşref saatinde oynamış soguk biri olmadığını kanıtladı gercekten cok güzel fiziği boyuda uzun zayıf cok hoş yani eşref saatinde cok komik bi karakteri oynuyo
fragman hala cıkmadımı :(
eliffpolattt
16-01-08, 14:35
Eşref Saati adına grup kurdum herkezi bekliyoruzz ...
Grubun adı:"Eşref saati severler hepinizi bekliyoruz" hadiiii :P
Uzun zamandır başlığa giremiyordum.İzlediğim tek dizi Eşref Saati'ydi.Bir aydır izliyemiyordum.Nihayet bu hafta var ve geçen bölüm çok heyecanlı bir şekilde bitmişti:happy0064Valla kardeşlerini birbirlerine vereceklerini hiç mi hiç sanmıyorum.Verdikleri zaman ancak final olur diye düşünüyorum ben?:icon_sorr
eliffpolattt
16-01-08, 19:50
Fragmanı izledim süpeeeeeer:happy0064
Bilgisayarımın ses sistemi bozuk olduğu için ne konuşuldu duyamadım ama Sebati ve Hayati davullarla mahallede gezerek bişeyler söylüyorlar sonra Eşrefler ve kızlar mutlu herkez birbirine sarılıyor sanırım evlencekler Reyhan ile Ceylan çok mutlu falan ay son sahnede öldüm çiftler ellerini tutuyorlar o kadar mutlular ki bakalım ne olacak :P Fragman resmi sitede....
hayati-sebati ferman okuyo :happy0064 :happy0064
duyduk duymadık demeyin
haram lokma yemeyin
eşrefler fermenıdır
ikiside sevdiğini almıştır
bugün en mutlu günleri
sözleri var sözleri
:cheer::klme:klme:bella:bella:cheer:
ay bunlar bulutların üstündeler :) bi problem çıkmazsa evleniceklar, kızlar limonları bile sıkmaya başlamış, ama ferayeye gelen adam işi bozucak :icon_sorr
Fragmanı izledim süpeeeeeer:happy0064
Bilgisayarımın ses sistemi bozuk olduğu için ne konuşuldu duyamadım ama Sebati ve Hayati davullarla mahallede gezerek bişeyler söylüyorlar sonra Eşrefler ve kızlar mutlu herkez birbirine sarılıyor sanırım evlencekler Reyhan ile Ceylan çok mutlu falan ay son sahnede öldüm çiftler ellerini tutuyorlar o kadar mutlular ki bakalım ne olacak :P Fragman resmi sitede....
holeyyyy bende gördüm yaşasın cok güzel bölüm veriyolar kızlar limonataları yapmaya başladılar cok tatlıydılar bir birlerinini elerini tutuşları abilerinin yanında bile bakışmları reyhanla ceylanını sarılmaları cok güzeldi inşallah bi aksilik cıkmaz oooff cuma biran önce gelse nasıl bekliycem
hayat ve ben ( adın ney canım ) hoşgeldin aramıza :)
esmer_-ezel
17-01-08, 15:59
duyduk duymadık demeyin
haram lokma yemeyin
eşrefler fermenıdır
bugün en mutlu günleri
sözleri var sözleri
:cheer::klme:klme:bella:bella:cheer:
ay bunlar bulutların üstündeler :) bi problem çıkmazsa evleniceklar, kızlar limonları bile sıkmaya başlamış, ama ferayeye gelen adam işi bozucak :icon_sorr
haklısın ferayeye gelen adamson anda birşey yapıp mutluluğu bozacak bubölm gerçekten süper olacak nihayet eşrefler sevdiğine kavuşuyor çok komık bir bölüm biran önce cuma olsun da izleyelım o mutluluğu
duyduk duymadık demeyin
haram lokma yemeyin
eşrefler fermenıdır
bugün en mutlu günleri
sözleri var sözleri
Bu replikler süperler:happy0064:happy0064
Fragmanı izliyemedim ama arkadaş sayesinde izlemiş kadar oldumm..Gerçekten çok güzel bir bölüm olacak şu turgay ve truva olmasa:)
Düğün var aa dostlar düğünnn....Hele heleeeee kavuştu eşreflerimiz sevdiklerineee :happy0064 :happy0064 süper bi bölüm bizi bekliyor süper süper süpeeeer :img-wink:
turgay mutluluklarını bozmak için bişyeler yapıcakmış bari söz olsada görsek şöyle kılzar eşrefler rahat rahat buluşabiliceti yarın olsada biran önce
duyduk duymadık demeyin
haram lokma yemeyin
eşrefler fermenıdır
bugün en mutlu günleri
sözleri var sözleri
replikler harika:img-wink:
ben de izledim fragmanı çok güzel bir bölüm olacak yine ya sonunda evleniyorlar galiba bir aksilik çıkmazsa
evlenirlermi bilemem ama kesin bişeler cıkıcak gibi bakalım turgay ne numaral yapıcakta ayırmaya kalkıcak bizimkileri bide sesli fragman cıksa süper olucak
evlenirlermi bilemem ama kesin bişeler cıkıcak gibi bakalım turgay ne numaral yapıcakta ayırmaya kalkıcak bizimkileri bide sesli fragman cıksa süper olucak
Bencede kesin bir şeyler çıkar.Çünkü dizinin amacı kardeşlerle evlenmek vede tabiki komedi.Şimdi fragmanın son kısımlarını gördüm.El sıkışıyorlardı:)Bu akşam dizimize kavuşuyoruz nihayet.1 ay hiç geçmiyecek sandım:D
Bu bölüm her zaman ki gibi yine harika ve komik bir bölümdü.Sarı ve karanın korkutucu ve komik esprilerine ve reyhan-ceylanın karşılıklarına bayldım.Özellikle reyhan ve ceylan limon sıkarken süperdiler.Ailecek gülmekten kırıldık:)Sinir son sahnede evrak ve avukatla geldi sanki bir hakkı varda.Bence bir daha ki bölüm eşrefler bir osmanlı tokadı atarlar.İnşallah reytingler güzel gelir ve bencede gelecek zaten:)
benim izlediğim en güzel bölümdü:img-icecrgerçi arada izleyemediğim bölümler oldu ama izlediklerim içinde en güzeliydi.baştan sona hiç sıkılmadım.dizinin başında eşreflerin lafı uzatmasına yadigarın verdiği tepki çok iyiydi.zaten o adam süper oyuncu.karakter de çok iyi yazılmış.kısacası çok komik bir tip:)
reyhanla ceylanın tavırları çok tatlıydı hemen barıştılar.limon sıkarken süperlerdi:img-icecrbir de reyhanla sarının bakışmalarına bitiyorum.o ne cilvedir öyle:)
ya ama peki bunlar evlenecek ama gerçekten kızların üzüldüğü kadar var.reyhan karadan ceylan da sarıdan ayrılacak mı şimdi:(onlar da çok eğlenceliydi.keşke aynı evde yaşasalar çok güzel olur:img-icecr
tosuna da yazık nasıl üzüldü.yadigar ayrı deli güya teselli ediyor 1 güzel laf ediyorsa 10 tane de sıralıyor.tamam iç sütünü de biran önce zıbar:)
metehanı da çok seviyorum karayla konuşmaları daha doğrusu konuşamamaları süper.hele kara metehanın ellerini taklit etmeye başladığında çok gülüyorum.diğer çocuğu da sarı ne hale getirdi:img-icecr
şadoş ceylanım reyhanım diye bağıra bağıra karakola dalış yaptı kafasında bigudilerle iyiki deli diye tıkmadılar içeri:)bir de kimseyi dinlemiyor direkt ceylanla reyhan haklı.komiserden hesap soruyor.
Bu senaryo ekibi cidden harika. Her replik dedikleri gibi çok özenli yazılmış. Ve çok komikler. Verdikleri ince mesajlar harika. Özlemiştim valla 2 haftadır. Bu bölümde çok güzel sahneler vardı ama en hoşuma gideni Yavuz Bingöl yorumu ile Tanrıdan Diledim kısmıydı.
O yarın yüzünü bir daha görek kısmında camdan cama bakışmalar.
Bir kara kaşını bir kara gözünü kısmında Reyhanı ve Sarı'yı göstermeleri çok yerinde ve güzeldi. Ve her güzel ve neşeyle geçen bir bölümün sonunda klasikleşen kötü bir haber ve sahne ile bitirdik bölümü :) Bakalım haftaya neler olacak...
yine çok güzeldi, yine çok güldüm :)
kızları verdikten sonraki hallerine bittim :) çok komikti :) kara eşref çok güldürdü beni :) ceylan boncuk gözleriyle işi halletti:) sarı yine mimikleriyle oynadı:) reyhanda mimik prensesi :) turgaya nolur bilemiyorum ama eşrefler kahveyi ona vermeeeeeezz:)
eliffpolattt
19-01-08, 03:15
Muhteşem bir bölümdü..Eşref saatinin en güzel bölümü diyebilirim ...Çok güldüm , çok eğlendim yaa:P
Gelelim bölüm yorumlarına;
İlk sahne harikaydı Karanın Ceylan!ı istemesi hepsinin sevinmesi çok komiklerdi ya hele Reyhan bitiyorum onun hareketlerine..:P Eve giderken yolda atışmaları , evde dayanamayıp Sarılara gitmeleri falan makaraydı ..
Feraye; Gitti , ama sanırım dayanamayıp geri dönecek ya da o adam (adını unuttum) onu zorla getirecektir...
Sarı Eşref;Allahım ne kadar saf ya bu bölüm de yine gösterdi saflığını:img-in_lo
Kızların limonata yapma sahneleri , taksi maceraları çok eğlenceliydi ne kadar saflar yaa:img-in_lo
Abi kardeşlerin birbirlerinden ayrılacak olmalarına üzülmeleri duygusaldı özellikle Ceylan ve sarı çok güzel bir sahneydi ceylan çok tatlı :img-in_lo
Vee herzaman olduğu gibi bu bölümün yıldızı bence Reyhandı çok başarılıydı :P
esref saatini izlememe ragmen buraya neden fazla yorum yazmiyorum bilmiyorum :D
bugunku bolum gine cok komikti ozelikle reyhanla ceylanin mimikleri super
cidden mimikleri icin ozel bir caba harciyolarmi merak ediyorum ama cok dogallar :D
esreflere laf yok zaten kizlari verdikten sonra dordu evlerine giderken sokak ortasinda birbirlerine yaptiklari kur a koptum :)
esmer_-ezel
19-01-08, 09:29
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldı kara ıle sarının kızları verdıkten sonrakı hallerı :img-icecrreyhan ıle ceylenın lımonta yaptıkları bölüm ve taksıdekı hallerı :good:gerçekten süperddı ençok hoşoma giden bölümlerden biri yavuz bingöl den tanrı dan dıledım türküsünü dınlemektı :img-icecr:img-icecrkısacası bölüm süperdı ama sonunu iyi bitirmediler şu eşrefler birdahakı bölümde şu gıcık turgaya gununu gösterseler süpeer olacak
esref saatini izlememe ragmen buraya neden fazla yorum yazmiyorum bilmiyorum :D
bugunku bolum gine cok komikti ozelikle reyhanla ceylanin mimikleri super
cidden mimikleri icin ozel bir caba harciyolarmi merak ediyorum ama cok dogallar :D
esreflere laf yok zaten kizlari verdikten sonra dordu evlerine giderken sokak ortasinda birbirlerine yaptiklari kur a koptum :)
evet bende ızlememe ragman yorum atmıyorum buraya .Ama diziyi aileck tv basına oturup saatının gelmesını beklıyoruz.3 haftalık bı aradan sonra bomba gıbı bı blmdu dıye dusunuyorum:).mervecım dedıgın gibi kızları verdıkten sonra böyle şaşkın ördek yavrusuna dönmelerı cok komıktı.
Burdan bir teşekkür;annam elazıglı ve yavuz bıngolunde elagzı dılını harıka bı bıcımde konustugu ıcın tesekkurlerımızı ıletıyoruz(zaten yavuz bey amca elazıglı ama )
dün dağıldım.. dağıLdım.. =))
acaip komikti ya. hele o ilk sahnede bi verdim gitti diyemediler ya =)) sonra da ceylan ve reyhanın göbekleri.. hele özge dün şahaneydi.. resmen mimik ustası. ben özgeyi bu kadar seveceğimi beğeneceğimi tahmin etmiyodum.. baharh bilir =)
dün çok güzel bir bölüm izledik reytingler de iyi :img-yes:
sonunda evleniyorlar ya ama gürbüze üzüldüm ben ya feraye de gitti bakalım ne olacak yeni bölümde eşrefler kahveyi vermez alemdar ağadan emanet hayatta vermezler
eşreflerin kız istemeden sonraki sevinç sahnelerinde koptum ya abilerinden ayrılacaklarına mı üzülsünler yoksa sevdiklerine kavuşacakları için sevinsinler mi iki duygu bir arada yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:
reytinkleri süper gelmiş arkadaşlar 3 olmuşuz daha ne olsun benim izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim özelikle reyhana bittim şapka cok yakışmış saçalaraına dikkat ettinizmi bilmiyorum ama sarının evine gideken i.a saçlarını aynısı olmuş dediğimi yapmışlar reyhanla ceylenın limonata sıkarken halerine bittim bide taksiciyi dövdüler ya süperdi hiç bitsin istemedim
dün akşam ki bölüm çok güzeldi ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadım. ayrıca gözle görülür değişmeler var olumlu yönde raytinglerede yansımış zaten. . yazın sonuna kadar diziyi görmek isterşm ara vermeden
dün dağıldım.. dağıLdım.. =))
acaip komikti ya. hele o ilk sahnede bi verdim gitti diyemediler ya =)) sonra da ceylan ve reyhanın göbekleri.. hele özge dün şahaneydi.. resmen mimik ustası. ben özgeyi bu kadar seveceğimi beğeneceğimi tahmin etmiyodum.. baharh bilir =)
tubi canım bilmezmiyim az kavgalar etmezdik ama sonunda göre bilmen sevdiğin cok iyi oldu zaten sevilmiycek insanmı gene dünün yıldızı özgeydi yani reyhandı
kara sarıya verdim dedikten sonra reyhanın insan usulende olsa bi bacısına sorar demesine bittim ya süperdi
Yuppii reytingle rçok güzel.Zaten yükseleceğine inanıyordum.Ama daha iyilerine layık bizim dizimiz:)
eliffpolattt
19-01-08, 15:59
Reytingler çok iyi yaşasın allah bozmasın ne diyelim:img-wink:
Dünkü bölüm bu reytingi haketti ama süperdi çünkü:img-wink:
cok güzel en beyendiğim bölüm buydu özelikler özge süperdi bana görede günün yıldızı reyhandı hiç bitmesini istemedim ama bitti gelicek bölüm sözlene biliceklermi acaba
reytinkleri süper gelmiş ama hakediyo
19-01-08, 21:44
yaa akşam harıkaydı.süperdi özlemişim yahuu,
ama kötü bıttı ama yadıgar baba dedi turgaya eşrefler seni öldürür die.:icon_whis
bakalım neler olucak.
ayy reyhan ile ceylanın limon sıkışlarına koptum resmen.
birde şadoşun saçları krakola giderken çok şekerdi:)
ayy bakalım haftaya neler olcak:img-yes:
jatco bennardo
19-01-08, 21:51
kabadayı dizisi (:
komik begendigim bir dizi
ama arasıra izliyorum..
19-01-08, 22:08
TELE - BAROMETRE
18 OCAK 2008 CUMA
1 BEYAZ SHOW [NET] KAND 10,70 34,90
2 ASI [NET] KAND 10,10 23,40
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,70 23,70
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 25,40
5 SILA [NET] ATV 7,90 18,30
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,20 21,20
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,00 24,60
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,90 13,50
9 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 4,90 11,40
TOTAL
18 OCAK 2008 CUMA
1 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,70 26,90
2 ASI [NET] KAND 8,60 19,70
3 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,90 17,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,30 19,30
5 SILA [NET] ATV 6,90 15,80
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 18,00
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,40 24,10
8 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 6,00 15,50
kaynak:ucankus
ayy sper reytıngler harıkaa ayy keyıflendım şimci:)
tüh tüh th nazar deymesın bende teelli babaya mı gitsem ne :)
ben eytinkleri görünce cok sevindim ama gercekten cok güzel bir bölümdü hakediyo haftaya neler olucak cok merak edeiyorum bende fragman biraz erken cıksa olmaz mı
BENCEDE HARIKA BIR BOLUMDU TAM ANLAMIYLA
oncelikle sozlenmeleri ve benim sozlum senin sozlun olayi harikaydii hepsinin birbirine olan bakislari o heyecanlari
abileriyle nasil ayrilicaz muhabbeti
hele karanin reyhana keske baska bacim olsada onu versem sen hep yanimda kalsan diyisi
yani bastan sona mukemelldii ev bu bolum ferayayi cok gormememe sevinmedim degil
yarın cıkar kesin fragman cok merak ediyorum acaba sözü yapıcaklarmı turgay ne yapıcak aralarını acmak için
bu aksam veya gece fragman cıkar sanırım.resmi siteye baktım.
orada da yeni bolum fragmanı yakında diyor.gecen hafta ki rating
cok iyiydi umarım hep boyle gider.Allah bozmasın.
eliffpolattt
24-01-08, 15:32
Fragmanı izledim süper..Bütün hazırlıklar yapılıyor kızlar süslenmişler falan yüzükler takılıyor ..Süper bir bölüm geliyor yine..:img-wink:
Eşrefler muradına erdi ya daha doğrusu az kaldı onun dışındaki sorunlar küçük ayrıntılardır sadece birlikte başa çıkabilirler bundan sonra:img-wink:
fargmana bittim cok güzel bi bölüm olucak belli kızlar süslenmişler galiba eşrefler bıyıklarını kesiyolar gibi geldi bana cok heycenlendım yarun cabuk gelse
Bizlerde kısa zamanda bağımlılık yaptı bu dizi tüm karakterleri çok seviyorum ama yadigar baba'yı en çooookk bye
Bu bölümün yıldızı yine Reyhan'dı.Annemler de çok beğendi.Hele sonunda katıla katıla güldük.O turgay yaptı yapacağını..Ama ne olursa olsun ele geçiremez mahalleyi:)
her zamanki gibi müthiş bir bölümdü gülmekten bittim resmen ya reyhan ve ceyhan taksiciyi ne hale getirmişler öyle ya
eşrefler sonunda muradına erdi ne kadar güzel değilmi heleki finaldeki söz kesme merasimi çok hoştu reyhan öldüm resmen gülmekten ya bu kadar güzel rol yapılmazki canım
ya harika bir bölümdü baştan sona gülmekten karnıma ağrılar girdi:)
avukat eşrefler ortaokulu bitiremedi mi deyince hayati ile sebatinin şaşkın bakışları çok komikti ya:P
hele sarının yüzüğü çıkarmaya çalışması yalnız nasıl bir bedduadır karanın parmağından çıkmadı yüzük çıkmasın zaten cnm:img-yes:
şadoş-yadigar ikilisi yine döktürdü ya çok seviyorum bu ikiliyi:P
bence de çok güzel bölümdü:)kızlar çok rüküş ama çoook şeker olmuşlardı.taksicinin haline çok acıdım yazık ya:img-icecr
yadigarla şadoşa ise bitiyorum bu ikisi beni çok güldürüyor.bu kadar uyumlu olur bir çift.psikomanyak bir ikili:)yadigarın şadoşu gördüğünde cin çarpmışa dönmesi çok keyifli.
benim metehan gene çok tatlıydı pek de cin:)arkadaşlarına yığdı tüm işi kendi orda bunak amcayla matrak geçiyor:)kızların isyanı da güzeldi.amcaya çok güldüm yaa ohoo yani hani geçmişte yaşanır da bu kadar mı geride yaşanır:)hazır alemdar dayının öldüğünü söylemişlerken eceviti de çıtlatsalardı bari o kadar söylendi.:img-icecrmetenin arkadaşının adamdan korkması da çok komikti.ben de olsam ben de korkarım.boğaz köprüsü muhabbetine koptum zaten:)
ben adı neydi turgay galiba o adamı pek sevmiyorum ama şu amcayla konunun bağlanması eğlenceli olmuş.adam da herşeyi unuttu bir vasiyeti hatırladı yuh ya:(
feraye çıktı mı diziden bu arada yok 2 bölümdür.ama ben ferayeyi seviyordum :(
eliffpolattt
26-01-08, 04:44
Evet yine muhteşem bir bölüm daha izledik..Allah'ım bu dizi çok komik ya ..:P İlk önce o yaşlı adam sahneleri çok uzun ve gereksizdi itiraf ediyorum sıkıldım izlerken :P
Yadigar ve Şadiye çok komikler hele şadiye'nin bilezik aldırması o hareketler ne öyle yarabbim manyak ya bileziğini göstere göstere yürümesi :P
Kızlar çok güzeldi ama Ceylancım çok rüküştü ya o saçlara öldüm gülmekten :P Rayhan çok güzeldi valla saçlar hele çok yakışmış maşa bide karokoldan gidene kadar "saçlara bir maşa" hahah öldürüyor beni yaaa:P
Sarı eşref ile ceylan sahnesinde öldüm gülmekten bu sarı neden bu kadar saf allahım demez mi bu yüzükler ne ceylan diye ...Beynim saçıma elektirik verdi görüyomusun dedi yaaaa:P
Son sahnede şahaneydi Reyhan'ın o hareketler yüzük çıkmayacak diye korkması ağlaması haha :P Bu bölümün yıldızları Sarı ile reyhan'dı harikalar yaa:P
esmer_-ezel
26-01-08, 09:40
gerçekten güzel bir bölüm izledık sarı neydı oyle ya yuzukleri görünce kım takacak bunları demezmı gerçekten güzeldı zaten sadoşla yadıgar baba ayrı bir alem ama bu bölümün yıldızı yıne reyhandı yuzukler için ağlaması falan süperdi
hayat ve ben
26-01-08, 09:51
ya bu bölüme bayılldımmm..fakat sonunu kaçırdım ya...ama şu sarı eşrefin kız kardeşini anlından öpmesi sonra sarılması beni öldürdüüüü..:happy0064ya acayip duygulandım gözümden yaş geldi...bence super bi bölümdü....:good::good::good:bye
Reyhan ve Ceylan'ın işi "hem suçlu hem güçlü" hesabına binmişti:)
Önce adamı bir güzel dövdüler.Karakolluk oldular.Sonra tekrar dövdüler:)
Sonra adamcağızın arabasına bindiler:):)Öldüm zaten bu bölümde gülmekten..
O Fetih Bey miydi adını unuttum şimdi:)Turgay'ı Alemdar Ağa sandı.Sinir oldum zaten.Nesini Alemder Ağa'ya benzettiyse.Bunadı ama ben bunasam o Turgay'ık yinede benzetmem..
Saçlarını yaptırdıkları zaman en güzel bence Reyha'nın ki odluu.Zaten Reyhan kırdı geçirdi beni yerlere:)
Söz töreninde kara ile ceylanın yaptığı hiçte hoş değildi.Reyhan'ım az kalsın kescekti Ejder'in parmağını.Allah verede Yadigar Baba yetişti.Neyse yine çok güzel ve komik bir bölüm izledik.İnşallah reytinglerde güzel gelir(:
dünkü bölüm çok komikti yaa
kıslar yeni eşyalar almak gerekir derken sadosa soruyolar sen olsan yados için yeni eşya almaz mısın diye ayol esyalara ne gerek adam eşyalardan eski
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bide yüzük ejderin eline sıkıstıgındaa sarının adamdan yüzügü almaya çalısma sahneleri çok komikti yaa
kıslarrın kıyafetleri çok kötüydü yaa daha güzel bulamadılar mı
bakalım şimdi ne olcak o adama da neler yaptılar vermedi vasiyetnameyi turgay gelince hemen verdi alemderagaya benziyormus:img-in_lo
her geçen bölüm ÖZge Borak a hayranlığım artıyor =)
O mimikleriyle beni dün akşam öldürdü. KEsinlikle süperdi. Yavuz Bingöl ile paslaşmalarına da bayılıyorum =)
Çok iyi abi kardeş oldular..
"Saçımı da sarıya boyatmayı düşünüyorum=))"
allahım karakoldaki halleri çokgüzeldi özelliklede şadoş alemdi ya gülmekten öldüm hele abisi ile olan küçük çaptaki tartışmaları....:D:D
gercekten güzel bi bölmüdü reyhan dünün yıldızıydı bana göre en güzelde o olmuştu zaten yüzük sahnesi süperdi 6 olmuşuz iyi fena değil ama gecen haftaya göre düşük gelmiş
eliffpolattt
26-01-08, 16:38
Reytinglerde düşüş var yine ama bu sefer tanıtımdan diye düşünüyorum dizinin fragmanı son 2 günde yayında ben anlamıyorum ki bu shıw tv'yi bu kadar ilgisizi olunmaz :img-pilot
dünkü bölüm çok komikti yaa
kıslar yeni eşyalar almak gerekir derken sadosa soruyolar sen olsan yados için yeni eşya almaz mısın diye ayol esyalara ne gerek adam eşyalardan eski
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bide yüzük ejderin eline sıkıstıgındaa sarının adamdan yüzügü almaya çalısma sahneleri çok komikti yaa
kıslarrın kıyafetleri çok kötüydü yaa daha güzel bulamadılar mı
bakalım şimdi ne olcak o adama da neler yaptılar vermedi vasiyetnameyi turgay gelince hemen verdi alemderagaya benziyormus:img-in_lo
ay o dialogda koptum ben ya:img-hyste:img-hyste
bi de yadigar ile şadoşun karakoldaki atışmaları çok komikti ya
ben kızlarımın babası sütçü dedirtmem:img-hyste:img-hyste
Bu dizinin niye reytinginin kötü olduğunu anlayamıyorum. Çok güzel, çok sıcak,çok komik yani bu reyting cihazı sahipleri de bir alem. Doğrusu yazık olur bir şey olursa.
Senaryosu oyunculukları samimiyeti o hızlı temposu çok güzel. Yani anlamıyorum yani misal komediye yakın bir iş olarak Elveda Rumeli izleniyor da bu niye izlenmiyor.
Yine de yapanların oynayanların yazanların ellerine sağlık.
dizini reytinkleri bazen cok iyi geliyo bazen düşüyo gecen hafta 3 olmuştuk bu hafta 6 olmuşuz komedi dizisi olduğu için sabit izleyici yok sanırım
hatice sana katılıyorumm genelde avrupa yakası haricinde komedi dizisi tutmuyorr
esref saatinide insanlarr denk gelirse izliyorlarr
(ben de dahil olmak üzere) insanlar aglamayı gülmeye tercih ediyorlar:img-wink:
ya geçen haftaa yüzügün ejderde kalmasını anlayınca sarı ve reyhanın tepkileri çok komiktti
yüzükleri takıncada birbirlerine bakıpp gülmeleri:img-wink:
canım denk gelince izleyenden cok gülmek için izleyenler ve sevenler var ama bazı kesim denk gelince izliyo ben takipcisiyim hayata kaçırmam yüzüğün ejderde kaldıktan sonra reyhanın ağlaması mimikleri süperdi yüzük takıldızktan sonraki bakışlar cok hoştu
yeni bölüm resmi siteye koymuşlar arkadaşlar süper bi bölüm kaveler kapanıyo kara turgaya tok atıyodu kızlar ferayenin dükanındaydılar belki kendileri işletirler bide ceyizlerini acmışlardı reyhan gene komiklikler yapmaya devam ediyo
özet geldi mi acaba
yaa insanı sinir ederlerr özettimiz nereede
fragmana da rastlamadım henüz
bence ferayenin dükknını işletmeye kalkar kızlar:img-wink:
30-01-08, 17:52
ayy arkadaşlar kusura bakmayın pc bozuktu benım geç yazdım
nerden başlasam bilemiyorum ama
tek kelimeyle özetliyim harıka ötesi bir bölümdü.bayıldım.resmen
ya.
hele yaşlı avukatın sahneleri.
eşreflerin konuşmaları fln süperdi yaa:img-yes:
KübraYasemin
30-01-08, 18:06
Bu hafta cok güzeldi.
Ay birde süpriz nisan vardI ya.
Gercekden bayIldIm.
Ay kIzlar yüzük secerken zaten ayrI bir komikdi koptum koptum. (=
bende izledim resmi siteden cok güzel bölmüm olucak belli kaveler kapanıyo kara cok sinirliydi sarı karanın yüzgünü elinden cıkarıyodu kızlar iş başında gene ceyizlerini cıkarıyolardı reyhan gene koparıcak bizi
gercekten hariak bölüm olucak inşallah reytinkleride iyi gelicek ben encok kızlar lokantayı acıcaklarmı onu merak ediyorum
bu arda eşref saati videosu ekledim
süper bi bölüm dün yeni başka bir fragman verdiler eşrefler hapse giriyo galiba yavuz bingöl bir türkü patlatıyo kılzar ağlaması cok dokundu özelikle reyhan cok ağladı hem gülücemiz hemde ağlıycamız bi bölüm olucak kesin
Bu bölüm sanki diğerlerinden daha farklı olucak.Fragmanın son kısım larına doğru izledim.Yavuz Bingöl'ün bir şarkısı çalıyordum ama sonlarına doğru izlediğim için pek bilemiycem...Çok katışıktı aklımda kalan tek yer Eşreflerin polis ile birlikte gitmesi ve Turgay denen varlığın pis pis sırıtmasıydı.Allah'ım bu kadar mı kötü bir insan olunur:icon_whisNryse akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Tabi gülmekten bişi anlatsak gelicem yorumu yapıcam:img-icecr
bende gördüm 2. fragmanı, kızlar ağlıyarak bavul hazırlıyorlardı, galiba eşrefler hapse giricek, burda kızların ağlamaları bizi üzücek ama eşrefler turgaya eşref tokatı :) vurduğunda polislerin havaya bakması beni şimdiden güldürdü :)
ikinci fragmanı gördüm kızlar nasılda aglıyolardı ama ne cok reyhanı aglarken gördüm tam kavuştular derken eşrefler hapse giricekler galiba güzel bölüm olucak
öncelikle herkese merhabaaaa....uzun bir süreden sonra tekrar yaziyorum sayfamiza :happy0064 (:img-blush:icon_sorr:sad53:)
ben son sahnede takili kaldim...:sad53: neydi öyle yaaa...icim bir tuhaf oldu resmen birbirinden ayrilirken esreflerimiz...bir de "deymen benim gamli yasli" türküyü calmadilar mi...iste orda bittim..gözlerim doldu resmen yaa:sad53:
komedi dizinisin icinde bile duygulandirabildiler beni...:good: iste oyunculuk bu!!!:good:
gidip bu turgutu ne yapmali simdi :dito öldürecem o adami:img-polic....offfff
01-02-08, 23:10
off off çok kötü bitti ya ağladım
hele türkü çaldı ya daha bı kötü oldum.
turgayı tokatlamak değil de öldürmk lasım:(
çok kötü oldum off kısların ağlamalarına
insan emanet için sevdiği kadını satar mı??ben sinir oldum eşreflere.ne oluyor yani adamı gidip vurunca?emaneti korumuş oluyorlarmış.alla alla ceylanın ya da reyhanın o emanet kadar değeri yok mu şimdi...ağlaya ağlaya ne hale geldiler.bir de demezler mi alın yazısı böyleymiş diye.oldu canım başka?bütün hayatları boyunca acı çeksinler ama yeter ki onlar intikamlarını almış olsunlar.komedi dizisinde de sinirleneceğim hiç aklıma gelmezdi ama sinir oldum gerçekten...ayrıca kafasına esen delikanlılık adına adam öldürecekse ohoo yani.neyse ama bu işten sonunda vazgeçecekleri belli de bu iş nasıl bir sonuca bağlanacak göreceğiz.bu arada yadigarın ters dönmüş şemsiye ile koşuşuna bayıldım.çok tatlı ya şadoşla atışmları çok güzel oluyor:img-polic
insan emanet için sevdiği kadını satar mı??ben sinir oldum eşreflere.ne oluyor yani adamı gidip vurunca?emaneti korumuş oluyorlarmış.alla alla ceylanın ya da reyhanın o emanet kadar değeri yok mu şimdi...ağlaya ağlaya ne hale geldiler.bir de demezler mi alın yazısı böyleymiş diye.oldu canım başka?bütün hayatları boyunca acı çeksinler ama yeter ki onlar intikamlarını almış olsunlar.komedi dizisinde de sinirleneceğim hiç aklıma gelmezdi ama sinir oldum gerçekten...ayrıca kafasına esen delikanlılık adına adam öldürecekse ohoo yani.neyse ama bu işten sonunda vazgeçecekleri belli de bu iş nasıl bir sonuca bağlanacak göreceğiz.bu arada yadigarın ters dönmüş şemsiye ile koşuşuna bayıldım.çok tatlı ya şadoşla atışmları çok güzel oluyor:img-polic
emanet emanettirr bence yaptıkları bence çok doğru.Eğer kahve Turgay'ın eline geçseydi neler olacağını tahmin bile etmek istemiyorum..
Bu bölümün yorumuna geçeyimm..Bence çok güzel bir bölümdü.Zaten 2 gün öncede yazmıştım bu bölüm bir başka olucak diye.Dediğimde çıktı.Bu bölüm biraz komedi biraz hüzünle karışıktı.Son sahnelerde benimde ağlamağım geldiAma tuttum.Eşref saatinde duygulanacağım hiç aklıma gelmezdi.Reyhan ve Ceylan çok umutluydularr.Ta ki o hain gelene kadar.Birde farkında mısın bilmem ama jenerikte feraye kesilmişti.Ama Alemdar Ağa hala gösteriliyordu İzzet Altınmeşe diye.Belki iler ki bölümlerde ortaya çıkabilir...
Reytingler henüz belli değil ama umarım hak ettiğini alır.Çünkü izlediğim 2 diziden birii.Ve ebn çok sevdiğim dizi.Eşref saatini kaybetmek istemiyorum.
esmer_-ezel
02-02-08, 13:29
ben dizinin tamamını izleyemedım mısafırler bvardı ama izlediğim kadarıyla harıka bir bölümdü hem komedı hem hüzün gerçekten süperdi son bölümde gözlerım doldu ağlamamak için kendımı zor tuttum birde üstüne deyen benım gamlı yaslı gönlüme türküsü çalınca bittim canım ya kızlar nasıl ağlıyordu bakalım bu işin sonu nereye bağlanacak
cok güzel bi bölümdü hem komik hemde hüzünlü kılzarın ağlaması yavuz bingölün söylediği türkü cok güzeldi turgayın sonun eşreflerin elinden olucak ** bişey yapmıycaklar eşrefler bence kılzarı görünce vaz geçiçekler bide dikat etiniz mi bilmiyorum ama turgayın adamı vardı odaya giren o özgenin eşiydi bülent şakrak yani karı koca aynı dizide oynıycaklar
5 ESREF SAATI. [NET] SHOW 6,90 15,70
reyinkler cok iyi gelmiş arkadaşlar 5 olmuşuz daha ne olsun
atom karınca
06-02-08, 21:14
Eşref Saati'nden son haberler ...
Eşref Saati, yoğun istek üzerine yayınlanan son bölümüyle 8 Şubat Cuma akşamı yeniden Show TV'de...
Yeni bölümü 15 Şubat Cuma akşamı izleyebilirsiniz...
cimcime_7297
07-02-08, 19:20
slm arkadaşlar...diziyi sürekli izlediğim halde buraya hiç yazmamıştım.
bu hafta dizimiz yok galiba...ben neler olacağını çok merak ediyordum ama olmamasına çok üzüldüm...neden yok acaba...
neden bu hafta dizi yok bilgisi olan var mı?
ya bi hafta oluyo bi hafta olmuyorr artık bi düzene koysalarr :img-yes:
son sahne çok güzel di fonda deqmen benim gamlı yaslı gönlüme çalıyor reyhan aqlıyorr çokk güzeldi yaa
reyhan güldürmede de aglatmada da çok basarılıydı yaa:img-wink:
Diziyi özledik. Böyle ilginç bir finalden sonra iki hafta beklemek zor oldu. Umarım bu cuma yeni bölümü gösterirler. Tam seyirci alışıyor ya saatini değiştiriyorlar, ya gününü ya da böyle ara veriyorlar. Neredeyse dizinin varlığını bile unutacak insanlar.:img-hyste Reytinglere de yansıyor durum tabii.
Fragman çabuk çıksa güzel olacak. :)
arkadaşlar saat 22:00 ya almışlar cuma günü 20:00 doktorlar var benim için farketmez ikisinide seyrediyorum
ama komedi olduğu için eşref saatini 20:00 olması daha iyi olurdu
Bu bölümm hüzün ön plandaydı biraz ama yinede çok güzel bir bölümdü.Yadigar şadoşu nasıl bayılttıı varyaa annemler gülme krizine girdi.:img-hyste Eşrefler birlik oldularr bence yakında tuygarın yeri tabelası sarının yeri olarak değişecek.Sebati bakalım kaçırcak mı lütfiyeyi:);Ceylan ve Reyhan zaten başka bir alem iş arıyorlar ve buldukları işe bak:img-hyste
hayat ve ben
16-02-08, 12:03
ya bu bölüm süpperdi.....eşreflerin kızlarla vedalaşması....:icon_sorrsonra geri gelmeleri...:happy0064ama en çok yadigar babanın sadoşa yaptığı şaka......:img-hyste:img-hyste:img-hystekoptum orda....harika bi bölümdü....ama bence saati 20:00 olsa daha iyi olur............bye
nedim_bahar
16-02-08, 14:06
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
15 şubat 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Asi [net] Kand 9,50 23,30
2 Hatirla Sevgili [net] Atv 8,00 21,30
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,60 21,60
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,60 21,50
5 Beyaz Show [net] Kand 7,20 25,60
6 Sila [net] Atv 6,30 15,70
7 Sevgili Dunurum [net] Star 6,10 15,30
8 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,50 22,70
9 Asi (ozet) Kand 5,50 14,90
10 Spor Gundemi Kand 4,90 13,70
11 Doktorlar [net] Show 4,60 11,50
12 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,30 12,30
13 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,10 11,80
14 32.gun Kand 3,90 48,00
15 Sinan Samil Sam-mazur Ali [net] Fox 3,80 9,30
16 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,70 16,20
17 Spor Sayfasi Show 3,70 10,20
18 Esref Saati. [net] Show 3,60 9,10
Total
15 şubat 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 9,40 31,10
2 Asi [net] Kand 8,90 19,90
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,50 19,50
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,90 17,90
5 Sila [net] Atv 6,60 14,90
6 Doktorlar [net] Show 6,50 14,70
7 Esref Saati. [net] Show 6,30 15,60
Kaynak:uçankuş
16-02-08, 15:41
koptum ya yadigarin haline:img-hyste:img-hyste
sadoş nasıl bayıldı.
çok komiklerdi kızlar.
bülent şakrağın diziye girmesine çok sevindim.
her zaman beğendiğim bir karakter oyuncusudur.:img-yes:
dün çok güldüm :img-hyste başlar hüzünlüydü ama sonrası eğlenceliydi, milletin eşreflerin kahveye gelip çay içmeleri, yadigarın şadoşu korkutması, sonrada gürbüzü görüp bayılması, bayılırken bile sütü dökmemeye çalışması, sarıların karanın kahvesinde yaptıkları konuşmalar, meteyle arkadaşının kahveyi basması, kızların buldukları iş kısaca tüm bölüm süperdi :img-hyste :img-hyste
reytingler iyi ama geç saatte olması bizi olumsuz yönde etkiledi
ya saati, beni çok huzursuz etti ya beyaz da var aynı saatte
ama yine de baktım yarım yarım ve çok güldüm :))
çok güzel bi bölümdü, yadigar baba bu diziyi alıp götürüyor... saati bence çok doğru olmuş, çünkü birçok insan asi'ye bakıyor... ama dizinin fragmanı daha çok yayınlanmalı.., gerçi bu hafta epey verildi... tanıtıma devam....
yeni fragmanı gordum az once verdi televizyon.
ah sebati ah senin kacıracagın kıza.o nasıl kız
kacırmak once kızı dusur ayagı kırılsın.o yetmesin
goturdugunuz evde kızı ortunun icinden ortu delinsin
yine dusurun ay allahım kız kactıgına kacacagına
pisman olmustur.kırılmadık yeri kalmayacak yazık valla.:img-hyste
bu bölüm cooo gülücez sebatidende ancak bu beklenirdi kız kaçacana pişman oldu galiba sarı bu kaçırma işine karşı karada onlardan yana he rkezin nee diye bagarması cok komikti yarın süper bölüm olmucak :)
esmer_-ezel
21-02-08, 14:17
bu bölüm cooo gülücez sebatidende ancak bu beklenirdi kız kaçacana pişman oldu galiba sarı bu kaçırma işine karşı karada onlardan yana he rkezin nee diye bagarması cok komikti yarın süper bölüm olmucak :)
sana sonuna kadar katılıyorum gerçekten yarın süper bir bölüm bizi beklıyor hay sebatı o ne biçim kız kaçırma öyle:img-hyste kız kaçtığına bin pişman oldu baya eğlenecez bu bölüm
Seninki(:::)
21-02-08, 14:31
Cok gulucez yine. Sebat acayip komik ya.:img-hyste
cok güzel bir bölümdü her zamanki gibi cok eylendim cok hareketliydi bol bol reyhan sahneleri izledim helepencerede sarı için benim erkeğimde geldi demesine bittim sonunda sarıdaki bakış süperdi
Ben Eşref Saati'ni çok beğenerek izliyorum. İlk defa yazabiliyorum.
Ara verdi saati değişiyor sürekli resmen dizinin peşinden koşuyorum. Bu kadar güzel ve kaliteli bir diziye yazık oluyor bence doğru günde saatte olsa çok iyi reyting alacağını düşünüyorum.
Dizide herkes bütün oyuncular çok çok iyi ama ben Yetkin D. ve Özge B 'a bayılıyorummm. Çok güzel oynuyorlar.
Ama hak ettiği reytingi bulamamsı yazık saçma sapan diziler bir sürü reyting yapıyor. Senaryosuyla oyuncusuyla ne bileyim yönetmeniyle bu kadar başarılı bir dizi reklmaı falan daha çok yapılsa keşke.
Dünkü bölüm gerçekten harikaydı çok güldüm ve çok eğlendim...:img-yes:
Çok kaliteli bir yapım ekibe sonsuz teşekkürler...:img-wink:
Şu sahne süperdi:
-Bi de doktor üç hafta verdi
-Yuhhh
Yerlere yattım gülmekten:img-hyste
Birbirinin taklidi olan yapımlardan sıkıldığımız şu günlerde çok farklı ve muhteşem bir yapım Eşref Saati...:good:
TOTAL
22 ŞUBAT 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 9,20 20,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,30 19,50
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,70 25,40
4 SILA [NET] ATV 6,60 14,80
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,50 14,40
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 16,30
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,80 16,00
8 ASI (OZET) KAND 5,40 12,90
9 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,80 13,40
10 KANAL D HABER (SINIRDA) KAND 4,40 12,50
TELE - BAROMETRE
22 ŞUBAT 2008 CUMA
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,70 27,60
2 ASI [NET] KAND 9,50 22,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 23,10
4 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,70 20,00
5 SILA [NET] ATV 6,70 16,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 16,90
7 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 5,60 13,90
8 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,60 13,10
9 ASI (OZET) KAND 5,10 13,30
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,80 12,70
11 SPOR SAYFASI SHOW 3,90 10,40
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,80 17,90
13 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,70 17,70
14 HAYALIN ICIN SOYLE [NET] STAR 3,60 8,90
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 10,10
16 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 9,90
17 KANAL D HABER (SINIRDA) KAND 3,10 10,30
18 ESREF SAATI. [NET] SHOW 3,10 7,90
19 OKS ANNELERI [NET] FOX 3,00 7,40
20 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 2,80 6,80
reytinklerin böyle gelmesine şaşırmadım acıkcası dün 22:30 verdiler ben günün değişmesini istiyorum ama kaldırılma korkusu yok çünkü ilk 16 olan dizi bile hala yayında kalkmadı bu reytinle kalkmaz ilk 10 aşağa düşmesin yeter benim için
fırat-tugce
23-02-08, 14:18
aynen umarım bu dızı kalkmaz yayından.
akşam çok komık bır bölüm ısledık:img-hyste
sebatının kaçı racağı kız da okadar olur:img-hyste
:img-hyste
sonu nasıl bıttı arklar
sonunda sarı eşref sebati arka kapıdan kaçarken yakaladı ben şimdi sana napim sabati dedi ve bitti cok komikti ya cok zevk alarak izledim
eşref saati gerçekten çok güzel bi dizi) sebatinin kız kaçırmasına sonrada saklanmaları resmen şamataydı :img-hyste karanın sebatiilerin evlerinde olduğunu söylemesi :img-hyste şadiye, yadigar ayrı bi komedi :img-hyste
günü değişse daha güzel olucak, cuma günü olması iyi ama çok geç bitiyo, iinsanlar yarısında yatmak zorunda kalıyo (dershanesi olanlar, işe gidicek olanlar)
çok güzel bir bölümdü :img-yes: çok gülüyorum ben bu diziye her oyuncusu ayrı ayr süper..dünkü favorim şadoştu:D
ayrıca mete ye bayılıyorum süper rol yapıyo..mesleği bu olmamasına rağmen ..yaşından da çok küçük gösteriyo..başka projelerde görürüz inş..
lütfiye ayrı deli zaten:img-yes: sebatiyle süper çift olmuşlar.özellikle ayy sebati demesine hastayım:img-hyste
şükriyeyi göremedik ama:( reyhan yine süperdi..sarının alınganlığına hiçbişey demiyorum zaten:good:
reytinglerde iyi gelse keşke çok güzel olucak:( kaldırılmaz inş çok seviyorum ben bu diziyi..
Çok güzel bir bölümün reytingleri bu olmamalı. Umarım dediğiniz gibi olur ve kaldırılmaz. Bir çok insanın bir başlasa dizinin tutkunu olacağına eminim o yüzden biraz atnıtım yapılsa günü tekrara gözden geçirlse ne güzel olur. Yoksa nedense aniden yayından kaldırılan diziler gelince aklıma beni bir umutsuzluk kaplıyor. :img-cool2
TOTAL
22 ŞUBAT 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 9,20 20,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,30 19,50
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,70 25,40
4 SILA [NET] ATV 6,60 14,80
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,50 14,40
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 16,30
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,80 16,00
8 ASI (OZET) KAND 5,40 12,90
9 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,80 13,40
10 KANAL D HABER (SINIRDA) KAND 4,40 12,50
TELE - BAROMETRE
22 ŞUBAT 2008 CUMA
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 10,70 27,60
2 ASI [NET] KAND 9,50 22,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 23,10
4 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,70 20,00
5 SILA [NET] ATV 6,70 16,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 16,90
7 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 5,60 13,90
8 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,60 13,10
9 ASI (OZET) KAND 5,10 13,30
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,80 12,70
11 SPOR SAYFASI SHOW 3,90 10,40
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,80 17,90
13 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,70 17,70
14 HAYALIN ICIN SOYLE [NET] STAR 3,60 8,90
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,30 10,10
16 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 9,90
17 KANAL D HABER (SINIRDA) KAND 3,10 10,30
18 ESREF SAATI. [NET] SHOW 3,10 7,90
19 OKS ANNELERI [NET] FOX 3,00 7,40
20 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 2,80 6,80
Cuma günü her zaman ki gibi çok güzel bir bölüm izledim.Her şeyiyle süperdi ama böyle güzel bir dizi sizinde dediğiniz gibi bu reytingleri haketmiyor.Daha iyilerine layık.Ekranda bir dizinin tutması için illa içinde kan,silah,ölüm mü olması gerekiyor?İnsanlarımızı anlamıyorumm.Hem Eşref Saati unutulan TÜRK kültürüne de değiniyor.Mesela Türk kahvesi yada kahvehaneler:icon_sorr
Zaten Eşref Saatini sevmemin nedenlerinden biride bu zaten:icon_whis
http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp
eşref saatine neden gerekli önem verilmiyor anlamadım...dizi ilk bölümüyle kurtlar vadisinden sonra 2. olduğu halde günü değişti, reytingleri düştü, daha sonrada saat 22:00a alındı, komedi dizisi 22:00 da olur mu? hatta bugün yeni bölüm oynaması gerekirken tekrarı verildi hem de hiç bir bilgi verilmeden...nedeni ise var mısın yok musunun saat 23:00da bitmesi, peki biz bu yüzden neden yeni bölümden mahrum kalıyoruz?ben izlediğim dizinin yanlış stratejiye kurban gitmesini istemiyorum, umarım gereken yapılır...
arkadaşlar showa e-mail gönderir misiniz yoksa dizimiz showun yanlış uygulamalarına kurban gdicek :img-pilot
eliffpolattt
01-03-08, 00:32
Bu bize dizi izleyicine büyük saygızıslık ..
Dizinin yeni bölüm tanıtımlarını verip , bir yarışma uğruna saatlerdir bekletip , tekrar bölüm yayınlamakta ne oluyor Show tv... kınıyorum , ayıplıyorum , saygısızlar...
Arkadaşlar ben mail attım sizlerinde atmasını istiyorum dizimizi kurtaralım yaa:sad53:
bence günü değişti arkadaşlar cünkü son dakika vermediler inş gene k.v.p önce veriler yada hafta sonu olsun ben mail atıcam sizde atın arkadaşlar :(
Neden show tv bu diziye böyle bir umursamazlıkla yaklaşıyor, anlayabilmiş değilim. Önce gününü değiştirdiler, sonra saatini, ara verdiler. Şimdiyse bir yarışma nedeniyle yaptıkları uygulama. Bu yarışma canlı yayın değil, ne kadar sürdüğü biliniyor, dizinin de ona göre ayarlanmış olması gerekirdi. Ben de show tv'ye mail atıp şikayetimi bildirdim. Umarım hatalarını telafi ederler.
Kanallar arası aylık reyting yarışında showtv ile kanald arasında çok az bir fark var. Şubat ayı birincisi olabilmeleri için 29 şubat son şans olduğu için showtv reyting yarışında iddialı olduğu yarışmayı yayına koydu ki şubat ayı birincisi olabilsin. bu sadece bu gün için sözkonusu.
Bu bize dizi izleyicine büyük saygızıslık ..
Dizinin yeni bölüm tanıtımlarını verip , bir yarışma uğruna saatlerdir bekletip , tekrar bölüm yayınlamakta ne oluyor Show tv... kınıyorum , ayıplıyorum , saygısızlar...
Arkadaşlar ben mail attım sizlerinde atmasını istiyorum dizimizi kurtaralım yaa:sad53:
bundan 3,5 yıl önce müjgan beyin yeni bölümünü saat 22de beklerken piyanist adlı film 3,5 saat sürünce gece 23:30a kadar beklemek zorunda kalmıştım Ve show tıpkı bugün yaptığı gibi bütün hafta yeni bölüm fragmanını verip son dk'da dizinin tekrarını koymuştu Az önce showtv'de eşref saatinin tekrarını görüp senin msjını görünce yazmak istedim
Doğum haftasıymış İnsan 7sinde neyse 70inde de o olur Show tv ozaman da böyleydi malesef
Ben bu diziyi fragmanların ilk gördüğümde ne güzel bir dizi kesin izlerim diyordum Güzeldir belki ama izlemedim hiç belli bi sebebi yok
bence günü değişti çünkü eşref saatinin eski bölümü yayınlanınca aşada haftaya yeni bölüm diye gösterirlerdi ben mail atıcam sizde atın ezo gelin gibi yapmasınlar diziyi bi yarışma yüzünden ben cumartesi 20:00 de yanınlanmasını cok istiyorum
atom karınca
01-03-08, 13:44
29 ŞUBAT 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 11,00 24,70
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,60 24,20
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,80 26,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,30 24,70
5 ASI (OZET) KAND 7,20 17,80
6 SILA [NET] ATV 6,70 15,30
7 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,00 21,40
8 SPOR GUNDEMI KAND 5,70 15,20
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,20 22,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14,80
11 KANAL D HABER (HAREKAT BITTI) KAND 4,40 14,50
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 13,30
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,70 11,40
14 SPOR SAYFASI SHOW 3,60 10,10
15 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,60 9,60
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 16,00
17 STAR SPOR STAR 3,10 9,10
18 BELA IS BASINDA (Y.S) [NET] STAR 3,10 7,30
19 OKS ANNELERI [NET] FOX 2,70 6,70
20 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 2,60 17,10
21 32.GUN KAND 2,40 32,10
22 SEVGILI DUNURUM (TKR) [NET] STAR 2,30 9,40
23 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 2,10 15,80
24 CONSTANTINE (Y.S) [NET] STAR 2,10 4,90
25 SON DAKIKA KAND 2,00 13,50
26 GEZELIM GORELIM [NET] TRT1 2,00 4,70
27 DOBRA DOBRA [NET] FOX 1,90 20,40
28 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,90 14,30
29 ARMAGAN CAGLAYAN''LA BUGUN [NET] STAR 1,90 8,80
30 GUN ORTASI HABERLERI SHOW 1,80 13,90
31 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 1,80 13,40
32 CARKIFELEK [NET] K1 1,80 4,30
33 LIGDE BUGUN (CUMA) TRT1 1,70 4,50
34 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 1,70 4,10
35 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 1,60 11,00
36 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 1,60 5,40
37 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 1,50 10,00
38 SARAYDAKI MUCEVHER [NET] TRT1 1,40 10,60
39 ARIM BALIM PETEGIM [NET] SHOW 1,40 10,60
40 BIZIM EVIN HALLERI (OZET) K1 1,40 9,60
41 ULUSA SESLENIS ATV 1,40 7,20
42 ESREF SAATI. (TKR) [NET] SHOW 1,40 4,40
TOTAL
29 ŞUBAT 2008 CUMA
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,50 29,00
2 ASI [NET] KAND 9,40 21,40
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 23,10
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,00 26,70
5 ASI (OZET) KAND 6,40 15,50
6 SILA [NET] ATV 5,70 13,00
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,50 16,90
8 SPOR GUNDEMI KAND 5,50 14,00
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,40 14,70
10 KANAL D HABER (HAREKAT BITTI) KAND 5,00 14,90
11 SPOR SAYFASI SHOW 4,40 11,50
12 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,30 18,20
13 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,90 11,60
14 BELA IS BASINDA (Y.S) [NET] STAR 3,90 9,20
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 10,20
16 BUYUK BULUSMA [NET] STV 3,50 8,50
17 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,20 8,20
18 CARKIFELEK [NET] K1 3,20 7,60
19 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 3,00 8,50
20 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,90 8,20
21 CONSTANTINE (Y.S) [NET] STAR 2,80 6,90
22 GARIP (T.S) [NET] STV 2,80 6,40
23 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,70 16,50
24 IKBAL''LE HAYATI PAYLASMAK [NET] KAN7 2,70 11,40
25 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,60 10,40
26 OKS ANNELERI [NET] FOX 2,50 6,00
27 NUR ERTURKLE HER SABAH [NET] KAN7 2,40 15,90
28 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 2,40 14,30
29 ESREF SAATI. (TKR) [NET] SHOW 2,40 8,90
nasıl bi haksızlık bu seyirciye ve pana filme anlamıyorum.adamların 2 dizisini zaten böyle yaparak yayından kaldırdılar bunu da kaldırmak için uğraşıyorlar.arkadaşımın dediği gibi ilk bölümü kurtlar vadisinden önceydi ve 2. olmuştu.devamlı günü ve saati değiştirilmezki.hadi biz sadık izleyiciler hangi gün olsa izleriz ama o reytinglere karar veren insanlar böyle yapmıyor maalesef.
sabırla bekledim şu artık dandikleşmeye başlayan yarışmanın bitmesini.ama bitmek bilmedi yok küçük açmak istiyorum yok büyük çıkıcak açtırma sıkıntı geldi valla.bu kadar uzun olunca bi yarışma noluyo anlamıyorum..
zaten yayınladığı kaç dizi var showtv nin sezon başından bu yana kaç dizi kaldırıldı bari buna sahip çıksın..bilmem kaçıncı yılın olsa nolucak bi yayın günlerini saatlerini belirleyemedikten sonra...çok sinirlendim gerçekten.bende mail atıcam..
tuba_buyukustun
01-03-08, 22:42
arkadaşlar show tv hep böyle yapıyor aynı muameleyi hatta daha fazlasını sınıf sizisine de yapıyor.bu sezon iyice kendini şaşırdı show tv.Bellemişler bi varmısın yokmusunu durup durup temçit pilavı gibi gözümüze gözümüze sokuyorlar o programı.Eşref saati gibi mükemmel bir diziyi nasıl olurda yayınlamazlar bilemiyorum.Artık ben bu kanalı anlayabilmiş değilim.Sadece bu kanalı değil hiçbirisinide anlamıyorum....