Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 2)
Dün kü bölüm yine çok güzeldi.Reyhan'ın mimiklerini bitiyorum yaa.Kırıp geçiriyo bizi.Özellikle sarıya karşı lafları yok muu öçlokm hoşuma gitti kadın dediğin böyle olur.Eşref Ağa'ya bile karşı çıktı.Ceylan da saf ögibi ağladı çok komikti valla orası "Biz Eşrefimle hiç böyle tartışmıyoruz"diye:img-hyste
Sebati'ye üzüldüm ama ondan daha çok dedikodulara üzüldüm.Umarım biran önce kesilir önü.Zaten o Turgay başlattı dedikoduyu sinir etti adamı bu bölüm yine.Sarı bi çaksaydı ne güzel olurdu ama lafla çaktı "Seni keserdim ama Yadigar babaya bu sene öküz kesmiceğime söz verdim":img-hyste
Lütfiye'dede ne boğaz var kardeşim bizim reyhanı bile geçti.
Şükriyede hemen buldu Rıfat'ı sinir şey.Hayati o saf kızlara layık değil.Gerçi kendiside saf ama:img-hyste
Yadigar Şadoşun üzerine gitti üye oldu ağladı ama muhtarın üzerine niye gittin be kardeşimm adam öldü galiba ya yada bayıldı bilmiyorum ama umarım ölmemiştir.:icon_sorr
Neyse bu bölüm çok süperdi her zaman ki gibi.Güldük,kırıldık,koptuk.Umarım reytingler daha iyi olur.Çünkü dizimiz daha iyilerini hakediyor.
dünkü bölüm cok komikti özelikle reyhan cok komikti sarıyla kavgalarına bayıldım ceylanın alaması buyüzdenmiş reyhanla lütfeyenin yataktaki konuşmaları reyhanın kızmasına bayıldım inş reytinklerde iyi gelir dedim geldi
6 Esref Saati. [net] Show 5,80 13,30
olmuşuz cok iyi reytinkler tekrar 20 alınması cok iyi olmuş hemde 1 hatfa aradan sonra bu reytinkler bu dizi cooookkk gider korkmayın
Seninki(:::)
08-03-08, 20:34
dünkü bölüm cok komikti özelikle reyhan cok komikti sarıyla kavgalarına bayıldım ceylanın alaması buyüzdenmiş reyhanla lütfeyenin yataktaki konuşmaları reyhanın kızmasına bayıldım inş reytinklerde iyi gelir dedim geldi
6 Esref Saati. [net] Show 5,80 13,30
olmuşuz cok iyi reytinkler tekrar 20 alınması cok iyi olmuş hemde 1 hatfa aradan sonra bu reytinkler bu dizi cooookkk gider korkmayın
Ratingleri bende cok begendim. Cok komikti dunku bolum. Reyhan zaten harikaya. Bide sari acayip olunca ortaya boyle komiklikler cikiyor. Yavuz Bingolde rolunun hakkini veriyor mashallah. Ben ceylan karakterinin safliginida cok seviyorum.
Bu arada bu guzel dizi icin Senaristlerimizi kutlamak gerek oyle degilmi:img-yes:
Ratinglerin böyle gelmesi çok güzel olmuş. ben Asi izleyicisi olduğum için netten izleyebiliyorum. Aslında benim açımdan 22:00 da olsa daha da güzel olur ama olsun. Böyle daha çok reyting alıyorsa böyle kalsın.:img-yes:
Sarı'nın ve reyhan'ın sahneleri çok güzeldi gerçekten.
Senaristlerin bu dizideki hakkını vermemmek de olmaz hakikaten.:happy0064:happy0064:happy0064
fırat-tugce
09-03-08, 10:32
kesinlikle harıka reytingler.ilk ondayız
bu bıle yeter.ama seneraistler zaten hakkını çok iyi derecede veriyolar
bana göre,
cuma akşamı harıkaydı.
sebatiye üzüldüm.
turgayı boğmak istiyorum.
engüsel cevapı sarı verdı zaten ama bende boğmuş kadr oldum:img-hyste
yavuz bıngöl harıka oynuyor ya favorım:good:
N.Şaşmazfan
10-03-08, 10:58
o saatte asiyi izlediyim için sonra tekrarını izliyorum.asinin reklam aralarında da izlemeye çalışıyorum.özge borak yani dizideki ismiyle reyhan beni çok güldürüyor.turgaysa dizideki rolunden dolayı en kızdığım karakter.bir de şadiyenin ağlaması bir az üzücüydü.yadigar babanın yaptığı alkışlamaya değerdi.kadın oğlunun derdini içine mi atsın hiç diğilse dükkanı bahane edip ağlar demesi ve şadiyeyi düşünmesi,sevmesi çok güzel.
çok güzel bir bölümdü, dizi aslında komedi dizisi ama dram daha çok gibi. şadiyenin haline insanın ağlayası geliyor. helede lokantada sarı eşref abi sebatiyi kovmuş dediklerinde içeri girip sandalyeye çöküvermesi çok acıklıydı. yamacının yaptığına önce çok kızdım ama sonra sebebini söyleyince vay be dedim. yadigar baba bu işi biliyor. süper bölümdü, reytinglerde güzel gelmiş.
süper bi bölüm olucak arkadaşlar cok eylenceli ve sarıyla reyhanın cok güzel sahneleri var reyhan cok güzel olmuştu yarın eşref saati günü :)
bende fragmanı gördüm cok güzel bir bölüm olucak reyhanla sarının sahnelerini cok merak ediyorum reyhan yani özge bu bölüm cok tatlı olmuş cam silişini cok beyendim
dünkü bölüm süperdi :img-hyste :img-hyste
oğuzla sarı eşrefin cümlelerin sonunu uzatarak konuşmasına bayıldım :img-hyste
karanın rüyasıda neydi öyle :img-hyste haçlı olmuşlar, alemdar ağada 3. alexander :img-hyste
reyhanla ceylanında birbirinin öğütlerini yapmaya çalışmalarıda güzeldi :good:
umarım reytingler iyi gelir
cok güzel bölümdü sarıyla reyhanın konuşmaları süperdi bayılıyorum bu çifte reyhanın cam silişi lütfiyeye kızışı karanın rüyası sarıyla oğuzun konuşmaları süper bölümdü reytinkler nasıl gelicek bakalım :)
atom karınca
15-03-08, 13:43
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 MART 2008 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ASI [NET] KAND 9,60 24,00
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 8,80 27,30
3 BEYAZ SHOW [NET] KAND 7,40 30,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,50 19,90
5 SILA [NET] ATV 6,20 15,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 17,60
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,90 22,60
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,90 11,80
TOTAL
14 MART 2008 CUMA
1 ASI [NET] KAND 9,70 22,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 19,90
3 SILA [NET] ATV 7,00 16,10
4 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,70 24,40
5 SON DAKIKA KAND 6,30 18,90
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,30 17,00
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,40 12,10
Dünkü bölüm süperdi, ne zaman gülmediğimi hatırlamıyorum. Yalnız son rüya anlatma olayında ben şok geçirdim :) Zaten rüyayı anlatana kadar da meraktan çatladık. Ne rüyaymış :)
iyi reytinklerimiz bunada şükür bunu alamayan ve yayında hala olan o kadar cok dizi varki eşref saati bu reytinkleri bile onalara göre süper
atom karınca
15-03-08, 13:55
Dizi bu sezon sonuna kadar devam da inşallah seneye de devam eder. Dileğimiz.
Eşref Saatinin dün akşamki bölümünü kaydeden varsa bana özelden mesaj atabilir mi?
esmer_-ezel
15-03-08, 15:49
süper bir bölümdü sarıyla reyhanın konuşmaları reyhanın lütfiyeye kızışı felan süperdı sarı ne kadar da komıktı bu bölüm safım reytınglerde fena değilmiş bayılıyorum ya reyhan ve sarıya
N.Şaşmazfan
15-03-08, 19:19
harika bir bölümdü.sarıyla karanın izmir konuşması güzeldi.bir tek hayatiye üzüldüm.şadiyeyle ejderin sahnesi hepsinden hoşdu
Reytingler eskisine göre dha iyi gelmiş gerçekten. Ama yine de sürekli tedirginlik yaratacak bir halde.
Sarı ve reyhan sahneleri çok güzeldi.
Şadiye'ye zaten bayılıyorum.
Eşrefler'in bribirleiyle konuşmaları da çok eğelenceli oluyor bence.
Çok inandırıcı bir komedi.
Günü değişsin tanıtımı yapılsın birinci olsun istiyorum.:happy0064:img-hyste:happy0064:img-hyste
Bu forumun hiç ilerlememesi ne kadar üzücü. Böyle oyuncular, böyle bir ekip, böyle bir dizi ne yazık ki hak ettiği yeri bulamıyor. ne forumda ne reytinglerde.
Keşke daha fazla tanıtımı yapılsa. İnsanlar fark etse. Sonuçta çok sevilen popüler oyuncular da var aslında dizimizde. Yavuz Bingöl gibi, teykin Dikinciler gibi.
burcix cok doru diyosun böyle oyuncular böyle ekip biraz zor gelir ama herkez haketiğini alamıyo malesef ama hiç olmasa dizimiz yayında kalsın bizde böyle bir diziden mahrum olmayalım daha cok reklam yapılsa diziye birgün kala fragman cıkarmı daha cok ilgi lütfen
atom karınca
19-03-08, 20:06
Sürekli çekim halindeler mesela bugün bu haftanın bölümü çekiliyordu ee çarşamba günü bile o haftanın bölümünün çekimi varsa fragman ancak gelir. Çok çalışıyorlar sonuçta bu emeklerinin de karşılığını bizlerden alıyorlar bence. Bi taraftan üşürken bi taraftan tüm içtenliğiyle gülümseyebiliyor Reyhan hanım :)
Bakın bu hafta neler olacakmış :)
Eşref Saati’nde bu hafta, mahallenin yeni muhtarı vekaleten Şadiye oluyor. Ama Yadigar, Lütfiye’nin nüfus cüzdanının kayıp olduğunu öğrenince muhtarlığı Şadiye’ye verdiğine pişman oluyor. Reyhan ve Ceylan, “Alo İntihar Hattı”nın deneme sürecini başarıyla geçince her şeyi göze alıp görüşmeye gidiyorlar. Hayati, Şükriye’yi geri kazanmak için Mete ve Oğuz’la yeni bir plan yapıyor ancak onun bir iş çevirdiğini farkeden Kara Eşref, bütün planı alt üst ediyor. Ve Turgay, Eşreflerin başındaki binbir türlü olaydan faydalanıp onlara bir darbe daha vuruyor.
Mutlaka çok çalışıyorlar zaten emeğin sonucu bu kadar güzel bir dizi oluyor ama ne bileyim sesszi fargman yapılsa mesela. Bir sezonda bitecek gibi görünüyor ben ona üzülüyorum...
BERKSAN KOLİKKK
21-03-08, 12:15
bu diziye hastayım yhaaa umarım bitirmezler bu güzel diziyi yaaa bu sezon birmezler bence pek sanmıyorum eğer izlenilen we beğenilen bir yapıtsa kolay kolay bitirmezler:img-wink:
"Eşref Saati’nde bu hafta, mahallenin yeni muhtarı vekaleten Şadiye oluyor. Ama Yadigar, Lütfiye’nin nüfus cüzdanının kayıp olduğunu öğrenince muhtarlığı Şadiye’ye verdiğine pişman oluyor. Reyhan ve Ceylan, “Alo İntihar Hattı”nın deneme sürecini başarıyla geçince her şeyi göze alıp görüşmeye gidiyorlar. Hayati, Şükriye’yi geri kazanmak için Mete ve Oğuz’la yeni bir plan yapıyor ancak onun bir iş çevirdiğini farkeden Kara Eşref, bütün planı alt üst ediyor. Ve Turgay, Eşreflerin başındaki binbir türlü olaydan faydalanıp onlara bir darbe daha vuruyor. "
Yine eğlenceli bir bölüm olacak anlaşılan.Şadoştanda muhtar oldu ya artık pes.:img-hyste
atom karınca
21-03-08, 17:14
Bence bu diziyle ilgili yapılan bir hata (bilmiyorum buna mani ne) hiçbir zaman yedek bölümleri olmuyor. İzlediğim kadarıyla başından beri bu böyle ve de dublajları perşembe günü yapıldığı için de her zamanki müzikli fragmanlar devam edecek gibi görünüyor.
dizinin bu sene biticeni ben sanmıyorum cok iyi gidiyo dizinin falza reklamını yapılmadığını belli 1 gün kala dizinin tanıtımı yapılıyo ama genede cok iyi gidiyo
Fener Bahçe
22-03-08, 18:58
boya bak posa bak vah vah vah maşallah maşallah
ee o kahve doluuu bizimki niye booşşş
bizim kahveye yaşlılar geliyor da ondannn
bizim kahveye niye gençler gelmiyorrrr
bilmemmm
nasıl gelirler ozamannnn
birşey yaparsak gelirlerrrr
ula git dışarda düşün bul nasıl geleceklerini öyle gellll
pekiiii
karada sarıııı harbidende kafayı yedinnnn
tabi bakışlar harketler ve gülüşlerde süper
karranın sarıya yö tarifide hoştu
geçe bölümde ençok hoşuma giden bu bölümdü
çok komik bir dizi inşallah kaldırmazlar yada hemen bitmez
atom karınca
26-03-08, 23:52
Bakın yeni bölümde neler oluyor neler :)
Turgay’ın ihbarıyla tahlil yaptırmaya giden Eşrefler, hastaneyi birbirine katacak.
Üstüne üstlük tahlillerden çıkan sürpriz herkesi çok şaşırtacak. Mahallenin vekil muhtarı Şadiye, aldığı kararlarla Terzi Yadigar’ı çıldırtacak. Reyhan ve Ceylan ise bir yandan Güzin ablalık yaparken bir yandan kendi dertlerine yanacak.
Seninki(:::)
27-03-08, 13:56
Fragmani gordum. Ne yalan soylim hayatimda herhalde bukadar uzun fragman gormedim, yoksa banami oyle geliyor:icon_whis
fragmanı bende gördüm cok güzel bölüm olucak özette eşreflerin bişeyi ortaya cıkıcakmış kızlar ağladığına göre kötü bişey olabilir reyhan gene bizi taklitleriyle cok güldürüceğe benziyor
Fragmani bende gördüm Kara Dagitiyor yine ortaligi cok güzel bir bölümün bizi bekledigi kesin SAri'nin yürüyüsüne bitiyorum kadro tam herkez rolunu cok güzel yapiyor özellike.. Sari, Reyhan,Kara ve Yadigar Baba
N.Şaşmazfan
29-03-08, 08:35
çok güzeldi yine.reyhanın şadiye taklidine bayıldım.bir de ceylanla mektupları okuyup,ağlayıp cevaplıyorlar ya...çok komikdir.karanın sen devleti ana bilme baba bil.demesi.sarının kan vermek istememesi.şadiyeyle yadigarın süt kavgası...her şey çok güzeldi....
batuhan_gumus
29-03-08, 16:48
AB - BAROMETRE
28 MART 2008 CUMA
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 ASI [NET] KAND 9,9 24,7
2 BEYAZ SHOW [NET] KAND 6,0 23,8
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,9 19,5
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 18,4
5 ASI (OZEL) [NET] KAND 5,3 16,3
.
.
.
.
.
13 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,0 10,7
TOTAL BAROMETRE
28 MART 2008 CUMA
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 ASI [NET] KAND 9,7 24,3
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,9 17,8
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,8 25,9
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,7 17,2
5 ASI (OZEL) [NET] KAND 5,4 15,0
.
.
.
.
12 ESREF SAATI. [NET] SHOW 3,6 9,2
ucankus
dün başka dir diziyi izliyorum o saatte ama reklam aralarında izledim diziyi çok komikti o mektup sahnesinde reyhan ile ceylanın halleri çok komikti reyhan beni çok güldürüyor gerçekten dün de öyleydi o pilav sahnesinde bittim zaten:)
super bi bolumdu
esrefler bu bolum yine superdi:):)
yadigar ve sados a diyecek bisey bulamiyorum harikalar:img-hyste:):img-wink:
süper bi bölümdü eşreflerin hastane sahneleri cok komikti kızların ağlamaları reyhan sadoşun taklidini süper yaptı her zamanki gibi :)
Moshi-2007
31-03-08, 19:05
Bencede guzel bir bolumdu :)
Zaten Esref Saati gundemdeki en guzel dizilerden biri
Icinde: Ask,Huzun,Komedi kisacasi hersey var!
HARIKA yani tek kelimeyle ozetlersek.
allahım karanın yerinde olmayı hiç istemezdim doğrusu ne rahatsızlığı verda diet yapıyor arkadaşlar daha doğrusu zorla yaptıttırıyorlar :)
atom karınca
02-04-08, 16:10
Bakın Eşref Saatinde bu hafta neler olacak? Her zamanki gibi Cuma akşamı saat 20de.
Kara Eşref’e konulan teşhis ortalığı iyice karıştırmıştır. Kara’nın bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Kara Eşref, “sarı”lığa bütün gücüyle, hatta bir kez daha doktora gitmeyi göze alacak kadar direnir. Şadiye, bir takım yanlış anlaşılmalar sonucu Lütfiye’nin hamile olduğunu zanneder ve içi kan ağlayarak nüfus kağıdı belgesini Sebati’ye verir. Ancak gerçekleri öğrendiğinde çok pişman olacaktır. Sebati ve Lütfiye ise, alçının çıkmasının ardından kına gecesi yapmaya karar verirler. Kına gecesi, hem kızlar, hem Eşrefler, hem de bekarlığa veda partisi veren Sebati için büyük sürprizlere gebedir.
Fener Bahçe
02-04-08, 20:06
çok tatlılardı
helede hastane ve karanın çinli taklidi
o çinlilerin alayı poto reyhan parçalarım seni ha
tabakların uçuşması
her bölüm güzeldi
cok güzel bölüm olucak her zamanki gibi fragmanı gördüm cok hareketli gene hastanedeler her zamanki gibi reyhan bişeyler yapıyo yarın cobuk olsada izlesek :)
atom karınca
05-04-08, 12:37
HEDEF KİTLE : A/B
4 NİSAN 2008 CUMA
14 ESREF SAATI. [NET] SHOW 3,50 9,30
TOTAL
9 ESREF SAATI. [NET] SHOW 4,30 10,50
Ben de en çok bölümün sonundaki Sarı Eşrefin Sebatiyi güzelce sevmesine bayıldım. Hah şöyle :) Yalnız Yadigarla Şadoşun çaktırmadan cilveleşmeleri de süperdi :)
cok beyendiğim bir bölümdü özelikle sarıya cok güldüm kına gecesi cok komikti reyhan cok güzel olmuştu bide dans edişin neydi öyle ya baya kıvrakmış ve sonu eşreffff diye bağarıp yürümeleri gelicek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum belkide ayrılık görürüz
Fener Bahçe
09-04-08, 15:25
çok komikler di yine
hayatinin lütfiye ile kapıda konuşmalrı süperdi
boş boş konuşma sen sanki tam bize goresin tek ayak ayağınıda çekmiş yukarı şaşı süperdi
sarının ceyhanla karaya bakmaya gelmeleride süper bu ölmüş diyip takit yapması ceyhanın karaya sarılışı her bölüm ayrı güzeldi
21. BÖLÜM
Eşref Saati’nde bu hafta hepiniz düğüne davetlisiniz!
Eşreflerin dansözle birlikte çekilen fotoğraflarını gören Reyhan ve Ceylan evi terk eder. Şadiye Ana’nın yanına yerleşen kızları bir yandan da Sebati ve Lütfiye’nin düğün telaşı sarmıştır.
Lütfiye’nin gelinlik telaşına Sebati’nin damatlık krizi de eklenince Yadigar Baba eski sandıkları açmaya karar verir. Sandıktan çıkanlar, Şadiye ve Yadigar’ın büyük sırrını da ortaya çıkarır.
Turgay’ın mahalleliyi “Eşrefler dansöz oynatıyor” diyerek kışkırtmasıyla kahvede yapılan nikaha hiç kimse gelmez. Ancak Yadigar Baba’nın sürpriziyle Sebati ve Lütfiye en büyük nikah hediyesini alır.
tahmin ettiğim gibi kızlar evi terk ediyo güzel bölüm olucağı özetende belli oldu fragman bu gün cıkar tv başına
benden de iki imza amatörce bye izlerken gülmedigim bir kare bile yok
ben bu çift e bayıldım ya çok komikler:good:
http://i29.tinypic.com/so5lwk.jpg
http://i31.tinypic.com/34qqkgw.jpg
atom karınca
11-04-08, 22:09
Defalarca seyredebileceğim bir bölümdü. Hem çok komik, hem çok hüzünlü. Böylece Şadoşla Yadigarın hikayesini öğrenmiş olduk. Sarı Eşref meraklı Eşref buldu kirli çıkıyı :) Bakalım neler olacak? 1-1 berabereler :)
Bu arada Sarının geçen hafta belgesel belgesel diye tutturduğu programı nihayet bu hafta görebildik. Kutup ayılarının aşkı :img-hyste
fırat-tugce
11-04-08, 22:15
yha süper ama süper bir bölümdü,
dıscovery sarı:img-hysteöldüm yha
yadıgar baba,ve sadoşun oynamalarına bıttım
yha yadıgar babanın sözleri,süperdi:img-wink:
bence reytınglerımız ıı gelicek,,:img-wink:
atom karınca
11-04-08, 22:19
Yalnız gelin arabasını şöyle güzelce süsleselerdi çiçeklerle mesela. Kahve o kadar süslenmiş arabanın süsü az kaldı onun yanında :) Reyhanın dansına bitiyorum :) Lütfiyenin ayağı kırılır Sebatinin kafası ne olacak bunları sonu merak ediyorum.
Herkese iyi akşamlar öncelikle sizi sürekli takip etmeme rağmen lk defa yazıyorum... Gerçekten çok güzel ve bence arşivlik bir bölümdü herşey vardı içinde ama Yadigar babayla Şadiye ana bitirdiler beni... O nasıl bir hikaye onasıl bir aşk ve o nasıl bir harmandalırdır öyle... Performanslara diycek tek kelime yok ayakta alkışlanmalı hepsi... Ama Reyhan süperdi... Hepiniz sevgiyle kalın...
14 Esref Saatı. [net] Show 3,30 9,20
Total
7 Esref Saatı. [net] Show 4,60 12,00
reytinklerimiz git gide yükseliyo gelicek hafta bence dahada iyi olucak çünkü kızlarla eşreflerin sahneleri baya olucak bakalım eşrefler kızlara napıcak haklıyken haksız duruma düştüler bu arada kılzarımız cok güzeldi :)
_
çok güldüm çok eğlendim ve son sahnede yadigar baba ve şadiye ananın oynayışları süperdi o kadar güzel oynadılarki reyhan beni çok güldürüyor gelinlik seçimine gittiklerinde harap oldu kız herşeye güzel dedi durdu yetmedi kakıp birde oynadı:)
Son Bölüm gerçekten çok güzeldi.Çok güldüm.Yadigar baba ve Şadoşun oynaması süperdi.:good:
Teşekkürler Pana Film
Reytingler İnşAllah daha iyi olur...:img-wink:
mrblar dünkü bölüm şahaneydi yadigar babayla sadoş çok güzel harmandalı oynadılar:happy0064
sebatiden para istiyo kızın dayısı illa şimdi verecen dedi oda tamm almıyom kızı dedi kız koşa koşa nası gitti arabaya beni almıcak diee orda çok güldüm ya:img-hyste:img-hyste
Var mı yaa var mıı böyle bir dizi yaa.. Hem komik, hem romantik harikaa yaa..
Bayılıyorum onlara Eşreflere artık fark ediyorum da zaman zaman konuşmalarım onlara benziyor Bir kara oluyorum bir Sarı harika birşey bu yaa...
Allahh mektupları buldular ama yanlış anladılar bakalım neler olacak haftaya acayip merak ediyorum.
Sebati'nin başı accccayip belada ona çok üzülüyorum. Ona üzülürümde Hayati'ye üzülmem mii caaanıımmm..
Sadoş ve Yadigar babanın dansları da bu haftaki bölümün en can alıcı sahnesiydi yanii.. Bakalım onlar da evlenicekler mi??:)
gecen bolum cidden cok guzel ve komikti inanılmaz guldum seyrederken.:img-hyste
hele sados ve yadigar baba'nın harmandalı oynaması muthisti.:happy0064
Fener Bahçe
17-04-08, 20:35
çok komiklerdi yine
çok güzel oynadılar
son bölüm süperdi yandışar ceyhan reyhan
yarınki bölüm gene süper olucak bizimkiler barışıyo galiba ama turgay boş burmuycak bizimkileri ayırmak için elinden geleni yapıcak reyhan gene taklitleriyle bizi güldürücek
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor gerçi ben netten izliyorum. ama özellikle senaristleri kutlamak istiyorum. Ve diziye daha çok tanıtım yapılmasını reytingte hak ettiği yere ulaşmasını istiyorum. Yİne yine ve yine yazacağım Yazık oluyor. Başka günde birinci olacak bu diziye.
N.Şaşmazfan
19-04-08, 12:20
çok güzel bir bölümdü.özellikle reyhan-sarı eşref ceylan-kara eşref diyaloglarını,sahnelerini çok beğendim.şadiyenin oynaması da çok komikdi her zamankı gibi reyhan en beğendiğim karakter oldu. hayatinin türkü söylemesi de güzeldi.İnşallah ratingler iyi olur.ben bu kadar güzel bir dizinin en az ilk üçde olması gerektiğini düşünüyorum.ama olmuyor
eliffpolattt
19-04-08, 12:39
Çok güzel bir bölümdü yaa :happy0064
Bu bölüme Şadiye -Yadigar damgasını vurdu , ne güzel saheydi o öyle ya ada sahillerinde bekliyorum , her zaman ki yerimde bekliyorum seni senden güzelim istiyorum beni şadet şadiye başım için :img-in_lo of of süperdi ...
Lütfiye ve Sebati daha ilk günden anlaşamamaya başladı :img-hyste çok makaralar ikiside , çok tatlılar ya:img-wink:
Kızlar ve Eşrefler ayrı bir alem zaten hele Sarı ile Reyhan çok tatlılardı :img-in_lo
Hedef Kıtle : Ab
18 Nisan 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Ası [net] Kand 10,20 26,50
2 Hatırla Sevgılı [net] Atv 7,70 21,80
3 Beyaz Show [net] Kand 7,20 27,00
4 Komedı Dukkanı 2 [net] Trt1 6,00 15,60
5 Sıla [net] Atv 4,90 13,20
6 Komedı Dukkanı Trt1 4,60 14,60
7 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,40 18,00
8 Ası (ozel) [net] Kand 4,40 14,40
9 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 4,30 17,50
10 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,10 16,80
11 Charlıe''nın Meleklerı ''tam Gaz'' (y.s) [n Star 3,60 9,60
12 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,20 19,10
13 Bızım Evın Hallerı [net] K1 3,00 17,20
14 Esref Saatı. [net] Show 2,80 7,30
Hedef Kıtle : Total
18 Nisan 2008 Cuma
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Ası [net] Kand 10,10 26,10
2 Beyaz Show [net] Kand 5,20 23,80
3 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,00 19,30
4 Sıla [net] Atv 5,00 13,30
5 Ası (ozel) [net] Kand 4,50 14,20
6 Hatırla Sevgılı [net] Atv 4,40 14,80
7 Esref Saatı. [net] Show 4,20 10,80
Kaynak:UÇANKUŞ
reytinkler bence cok iyi ama doru diyosunuz başka gün bu reytinkle ilk 5 giriliyo ama olsun dün cok güzel bölümdü özelikle reyhan ve sarı eşrefin konuşmalarına bittim
eliffpolattt
19-04-08, 14:00
Reytingler beni korkutuyor :img-cray:
Show tv genel yönetimi bir toplantı yapmış değişikliğe gideceklermiş ,artık 10 share reyting alamayan yapımlar kalkacakmış çok korkuyorum Eşref Saatine bişey olacak diye yaa :img-cray:
Bu kadar güzel bir dizi nasıl böyle bir reyting alır şaşırıyorum ...Ben Show tv'ye bağlıyorum bunu o yarışma programına yaptığı reklamın yarısını şu diziye verse bu dizi ilk 5 'te ki yerini korur :img-tomat
4 Ezo Gelın [net] Show 4,50 18,20
5 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,30
7 Esref Saatı. [net] Show 4,20 10,80
4 MENEKŞE İLE HALİL[NET] KAND 4,40 13,90
arkadaşlar bu dizilerin reytinkleri hemen hemen aynı ve eşref saati sıralamada 7 ama o diziler ilk 5 giriyo yani biz sıralamda kötüyüz o kadar yani başka gün olsa kesin ilk 5 de olur pana filme duyurulur cumartesi olsun dizimiz
ya ben bayılıyorum bu diziye:) bütün karakterleri ayrı ayrı seviyorum,muhteşemler...cumaları iple çekiyorum eşref saati için ama hiç reklamını yapmıyorlar.birde hakikaten yayın günü yanlış.inş kaldırılmaz,ama show tv ye hiç güvenim yok.
atom karınca
23-04-08, 11:46
Eşref Saati, 23. Bölümüyle 25 Nisan Cuma saat 20:00'de Show TV'de
Kara ve Sarı Eşref, Turgay’ın şikayetiyle gözaltına alınmışlardır. Kızlar ise her şeyden habersiz evlerinde onları beklemektedirler. Eşrefler, kızlara verdikleri sözü tutabilmek için her yolu deneyince karakol karışır. Turgay, ise şikayetini geri almamakta kararlıdır. Ama karakolda işler istediği gibi gitmez. Öte yandan Şadiye’nin Sebati ve Lütfiye’yi yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur. Tüm bu karmaşanın ortasında, Kara Eşref, ortalığı biraz olsun düzeltmek için harekete geçer. İşe Hayati ve Şükriye’nin arasını yapmakla başlar, ancak hesaba katmadığı şeyler yüzünden ortalık daha da karışır.
Baştan beri söylüyorum üç nedeni var Eşref saatinin bu kadar kötü reyting almasının
1-GÜN FAKTÖRÜ. Yanlış günde mesela pazartesi olsa keşke.
2-SHOW TV FAKTÖRÜ... Bir var bir yok habire saat değişti.
3-YİNE KANAL FAKTÖRÜ...Tanıtım yok. Fragman yok.
atom karınca
23-04-08, 18:34
Baştan beri söylüyorum üç nedeni var Eşref saatinin bu kadar kötü reyting almasının
1-GÜN FAKTÖRÜ. Yanlış günde mesela pazartesi olsa keşke.
2-SHOW TV FAKTÖRÜ... Bir var bir yok habire saat değişti.
3-YİNE KANAL FAKTÖRÜ...Tanıtım yok. Fragman yok.
Bir tek 3. katılmıyorum çünkü dizi çekimleri haftalık çarşamba günü bitiyor ve perşembe de dublajlar oluyor. Zaten çekimler biter bitmez fragman ekranlara ya da önce resmi web sitesine konuyor. Esasında 1. maddedeki Pazartesi günü de hiç ama hiç iyi değil. Uzun zamandır da dizinin günü ve saati de değişmedi. Yani bir var bir yok uzun zamandır olmuyor. Sanırım hiçbirine katılmamışım :img-hyste
arkadaşlar dizi reytingleri yüzünden kalkacak olsa kalkardı bence:D
cuma günü diğer rakipleri karşısında tutunabilmek ve diğer tutan dizileride zayi:) etmemek için kanalın tek şansı bu dizi
çook komik yaff seveyorum bu diziyi :D
bu millete tabi anca dram o güçlü dramların yanında :D ama yazın devam ederse ortalığın tozunu alır bence:D
sezon sonu geldi gercekten ne bitmesi ilk 10 dayız belki bidaki sezon gelmez ama belli olmaz bu bölüm fragmanını gördüm bizimkiler kavuşuyo kılzar cok mutlıydu istedikleri oluyo sonunda :)
eliffpolattt
24-04-08, 14:20
Bu dizi bitmez,bitemez bitmemeli :happy0064 Çok eğleniyorum izlerken ,çok doğal ve komikler daha ne olsun ...
Baharh , demek fragmanı izledin yaşasın , çok eğlenceli olacak yine yuppii:happy0064
N.Şaşmazfan
26-04-08, 09:35
güzel bir bölümdü.kara eşref-ceylan sahnelerini çok beğendim.reyhan dizide en beğendiğim karakter zaten.sarı eşrefle onun sahneleri de çok güzeldi.sebati beni gülmekden öldürecek ya.şadiye de.çok komikdiler.
her zamanki gibi cok güzel bir bölümdü özelikle reyhanın ve sarının sahnelerine bayıldım ceylanla karada cok romantiklerdi hayatinin turgayı vurması cok kötü oldu o akşam karada ordaydı sanki o yaptırmış gibi olucak
Arkadaslar cok iyi bitti dizinin sonu
Bence turgay ölmemistir ama ölürse de cok iyi olur
Kara'nin basi derde girecek gibi
atom karınca
27-04-08, 16:34
Turgay öldü. Yalnız karakolda da Rıfat, Hayati için Eşrefin tetikçisi diyordu. Cidden kötü olacak. Hem şahitler de var, iki yaşlı deli :)
atom karınca
28-04-08, 09:36
Turgay öldü bile :) Kabak kimin başına patlayacak göreceğiz. Şükriye artık onca sene bekler Hayatiyi.
Merhaba arkadaslar ben bu foruma yeni katildim....bu diziye bayiliyorum ama dizide en cok sevdigim karakter sari ile reyhan....hayatinin turgayi vurmasi bence kötü oldu...tmm belki bi pislik eksildi ama kabak hayatinin ve tabiki karanin basina patlayacak bence...hadi bakalim cuma gününü iple cekiyorum:img-pilot
arkadaslar bi sorum olacak size...esref saati dizisi icinde burada senaryolar varmi bazi diger diziler gibi???.. eger varsa bana nasil bulacagimi söylerseniz mutlu olurumbye
dizi resmi siteye koyulmuş bizi baya ağlatacak bölüm bekliyo arkadaşlar hayati hapse giriyo ve karada onun yerine kendi hapse giricek anladığım kadarıyla çünkü 30 sene yatıcak
atom karınca
30-04-08, 23:30
Ben her fragmanı izleyişimde ağlıyorum yahu. Show TV sürekli veriyor fragmanı. Galiba buradan yazılan uyarılar dikkate alınıyor. İlk defa sesli fragman.
Ya arkadaslar fragmani 3. kez izleyisim bu bölüm süper olacak hayati turgayi öldürerek cok iyi bir is yapti hayati hapiste
fakat hayati sarhosken vurdu turgayi mahkeme de az ceza alabilir ama 30 yilda az degil :(
arkadaslar bi sorum olacak size...esref saati dizisi icinde burada senaryolar varmi bazi diger diziler gibi???.. eger varsa bana nasil bulacagimi söylerseniz mutlu olurumbye
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=39050
bu linke bakarsan bulabilirsin
multimedia bölümünde öyle bi kısım var cnm;)
yaa ömemiştir yaa
kara eşrefte öyle fragmanda :S
içim kaldırmıyo yaa olmaz yaa
hem turgayda olsa ölen
ölüm bu diziye yakışmaz ki :icon_sorr
cok saol "gewweze"kardesim verdigin link icin....
bu arada ben de baktim fragmana ayy agliyasim geldi cok üzüntülü bi bölüm olacak galiba...ayy insallah karaya bisey olmaz ama bisey olacakmis gibi gözüküyo yüzügü ceylana verdigine göre...ufff ben catlarim cumaya kadar...
bana göre turgayı hayati vurmadı çünkü sarhoştu ve herşeyi çift görüyodu o gün turgayı aramaya bir adam gelmişti belkide o yaptı baktıki burdaki adam sorhoş elinde silah hayati suçlu gibi göstermiş olabilir hem kara hatayinin yerine hpse giricek
fragman çok duygusal :icon_sorr
hatice dediğin doğru olabilir, turgayı arayan adam vurmuş olabilir öyleyse bile suç bizimkilerin üstüne kaldı :icon_sorr kara hayatinin suçunu üstüne alıcak galiba, hayati ile şükriyenin mutlu olmasını istiyo ama ceylana yazık değil mi :icon_sorr
Ayy fragmanı çok hoş yaa bu bölüm üzülüceğiz bayağı bir yaaa..
Kara Eşref ben yaptım diyecek herhalde diyeceğim ama Hayati koğuşta. Ceylan'a da yazık oda üzülücek bu bölüm Kara yüzüğü eline veriyordu. Neyse bakalım neler olacak..
evet arkadaslar dediginiz gibi turgayi arayan adam onu vurmus olabilir...insallahda oyledir eninde sonunda belli olacak bence...ufff ama olan karaya olacak....
eliffpolattt
01-05-08, 18:03
Fragman çok duygusal bee:img-wink:
Yine müthiş bir bölüm olacak Pana film kötü bişey yapmaz zaten
Hayati hapse giriyor , Şükriye hanım sevinsin bakalım onun kaprisleri yüzünden oldu :img-tomat
Kara ile Ceylan helalleşiyordu galiba , sanırım suçu kara üstlenecek yazık , ya da ,Kara ciğerim ile konuşurken tehdit etmişti ,Turgay beni vuran kara diyebilir ondan herşey beklenir valla :img-tomat
Bakalım bu hafta neler olacak reytingler inşallah yüksek gelir :img-wink:
yaaa.... esreflerden birisi gitse bu diyinin tadi kalmaz...ben sahsen sariyi daha cok begeniyorum ama...karada cok komik bir karakter...hadi bakalim cok aglayacagiz bu bolumde coook...sukriyede kina yakar artik...bi kapris bi kapris hayatiyi cok uzdu...ufff ama kizda sevmiyo degil ona uyuluyorum ben
eliffpolattt
01-05-08, 18:13
yaaa.... esreflerden birisi gitse bu diyinin tadi kalmaz...ben sahsen sariyi daha cok begeniyorum ama...karada cok komik bir karakter...hadi bakalim cok aglayacagiz bu bolumde coook...sukriyede kina yakar artik...bi kapris bi kapris hayatiyi cok uzdu...ufff ama kizda sevmiyo degil ona uyuluyorum ben
Ya belki bir kaç bölüm hapiste yatar heyecan gelir ne biliym bana öyle geldi Kara ile Ceylan vedalaşınca acaba dedim Kara suçu üstleniyo mu yapabilir öyle bişey diğer ihtimalde Turgay suçu Kara'nın üstüne atabilir hayati onu vurmadan önce Kara gidip tehdit etmişti çünkü ...
Şükriye'ye hiç bişey demiyorum mahvetti herşeyi :img-tomat
Lütfiye'yi daha çok sevdim ben komik bir karakter bide :img-hyste
atom karınca
01-05-08, 18:54
Ölen adamı mezarından mı kaldıracaksınız :) Tövbe tövbe Allah uzun ömürler versin tabi Ahmet Yenilmez e de. Adam kalkacak yattığı yerden Karadır diyecek :) Ay güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün :)
Moshi-2007
01-05-08, 23:48
Var kardesim ama showturk de var yani showtv de yok
aslinda cok sacma gecen hafta ben televizyonda esref saatinin eski bolumunu izledim sonra internete girince bir de baktim yeni bolum orda durmus beni bekliyor:D bende internetten izledim. Su andada bir fragman oynuyor esref saatinin ama eski
Esref saati
yarin 19:00
yeni bolum falan yazmiyo:S
ama korkmayin showturkde cikacakmis www.diziizle.net veya www.canlidizi.com sitesinden izleyebilirsiniz:)
Ya belki bir kaç bölüm hapiste yatar heyecan gelir ne biliym bana öyle geldi Kara ile Ceylan vedalaşınca acaba dedim Kara suçu üstleniyo mu yapabilir öyle bişey diğer ihtimalde Turgay suçu Kara'nın üstüne atabilir hayati onu vurmadan önce Kara gidip tehdit etmişti çünkü ...
Şükriye'ye hiç bişey demiyorum mahvetti herşeyi :img-tomat
Lütfiye'yi daha çok sevdim ben komik bir karakter bide :img-hyste
haklisin kardes..öyle olabilir insallahda öyledir...turgay haketti ama keske kan dökülmeseydi...insallah baskasi vurmustur turgayi ve senin dedigin gibide bi kac bölüm hapiste yatar....ufff :img-cray:
Var kardesim ama showturk de var yani showtv de yok
aslinda cok sacma gecen hafta ben televizyonda esref saatinin eski bolumunu izledim sonra internete girince bir de baktim yeni bolum orda durmus beni bekliyor:D bende internetten izledim. Su andada bir fragman oynuyor esref saatinin ama eski
Esref saati
yarin 19:00
yeni bolum falan yazmiyo:S
ama korkmayin showturkde cikacakmis www.diziizle.net veya www.canlidizi.com sitesinden izleyebilirsiniz:)
linkler icin saol kardes..bu hafta 23.bölüm yayinlanacak...yani gecen haftaki gibi eski bölüm...ben artik verdigin linklerden seyrederim..tekrar tesekkürler
yaa bu turgayın ölüsünü gören warmı:( hayatii adam vurmazzz kim vurdu acaba???
acaba bu kore gazileri kaza kursunu mu attı turgaya:))))
yaa bu turgayın ölüsünü gören warmı:( hayatii adam vurmazzz kim vurdu acaba???
acaba bu kore gazileri kaza kursunu mu attı turgaya:))))
hahaha...ayy ilahi olabilir:img-hyste..bence hayati vurmadi..yani bilmiyorum icimden öyle geliyor...benim su an en cok merak ettigim soru..insallah baskasi vurmustur turgayi:icon_sorr
:img-wink: ya bencede hayati adam vurmaz turgay ölmedi bence yine bir oyun yapacak esreflere... ya canım kara esref nasılda sucu üstüne aldı. cok begeniyorum yavuz bingölün oyunculugunu.......:img-blush :happy0064
oooofffff ooffff...yine cok güzel bi bölümdü cok agladim ama olsun....bence baska birisi vurdu turgayi ve sarida bu kisiyi bulacak...zaten pesine takildi bu isin....yazik olan karaya olacak insallah cabuk bulunur bunu kim yaptiysa...ben turgay ölünce hersey normale döner saniyodum ama isler dahada sarpa sardi
atom karınca
03-05-08, 13:43
hedef Kıtle : Ab
15 Esref Saatı. [net] Show 2,50 7,40
Hedef Kıtle : Total
02 Mayıs 2008 Cuma
8 Esref Saatı. [net] Show 3,60 9,90
Hem ağladım hem güldüm. Bu ne biçim iştir. Ejderin Sarıya helva ikram etmesi sahnelerinde çok güldüm.
meryemce20
03-05-08, 18:56
arkadaslar bence turgayi baska biri öldürdü.hani gecen bölüm rifat turgaya seni biri ariyodu dedi ya sonradan turgayin tipi degisti...kesinlikle o turgayi arayan adam vurdu
aaaaaaaaaaaahhh...simdi bi hafta bekle diger bölümünü...turgay öldü ama daha halen baslari onun yüzünden belada...ufff bakalim ne olacak...insallah komser karanin sucu kendi üstüne almasina izin vermez...veya kara iceri girerse...birisi bu vurulma konusunu aydinliga kavustursun...bence bunu bulsa bulsa ya sari yada yadigar bulur...ama ben sahsen hic hayatinin turgayi vurduguna inanmiyorum...meryemce arkadasin dedigi gibi turgayi kahvede soran kisi vurmus olabilir...hmmm..
dizinin kalkama korkusu olanlara dizinin senaristi söylemiş
Eşref Saati inadı
Bu dizinin Show TV'nin çok izlenen zaman diliminde yer almasına şaşırmıştım. Epey direnildi bu dizide. Çok ender bu zamanlarda. Aynı ekibin "Kurtlar Vadisi"ndeki başarısı karşılığı bir ayrıcalık mı? Benim aklıma bu soru gelmişti. Bahadır Özdener'e sordum. Oyuncu kadrosunun çok iyi performas gösterdiğini, giderek izleyiciye kendini kabul ettirdiğini, yayınlandığı gün karşısındaki çok izlenen (Asi ve Sıla) diziler ile bu kadar başa çıkabildiğini söyledi. Artık reytinglerin eskisi gibi yüksek olmadığını belirtirken; "Dizinin aldığı izlenme oranı kanalı tatmin ediyor" dedi.
aman aman..bu dizi kalkarsa ben hangi diziye bakacam..insallah esref saatinin reytingleri daima iyi olurda öyle kalkma konulari filan söz konusu olmaz...ben bu diziyi seviyorrruuuummm lennnnnn...ama en cok reyhani
ama senaristin dediğine göre dizinin aldığı reytink kanalı tatmın ediyomuş demek oluyoki kalkam korkusu yok böyle zor bir günden başka günede almıyolar içim rahat bu yazıyı okuduktan sonra gelicek bölüm neler olucak merak ediyorum acıkcası en cok reyhanı abisinin gittiğini duyunca ne tepki vericek sarı reyhanı tek bırakmaz tabi
eşref saatini cok seviyorum ama en cokta reyhanı
25. BÖLÜM
Eşref Saati, 25. bölümüyle bu akşam yine güldürecek, yine ağlatacak...
Kara Eşref, Hayati�yi kurtarmak için kendini feda eder ve �Turgay�ı ben öldürdüm� diyerek teslim olur. Ancak bu fedakarlık Hayati�yi kurtaramayacaktır. Şimdi hem Kara hem de Hayati, hem suçsuz hem hapistedir.
Kara�nın hasretine dayanamayan Ceylan, görüş gününde Şadiye ve Sebati�yle birlikte içeri girebilmek için her şeyi göze alır.
Reyhan�ın araba kullanmaya merakı Sarı Eşref�e �tos�lar.
Rıfat ise, mahallede tutunabilmek için Yadigar Baba�dan yardım ister. Sarı Eşref, cinayetle ilgili bilgi toparlayabilmek için Rıfat�ı yanına alıp Turgay�ın evine gider.
özet gelmiş süper bölüm olucak gene özelikle reyhanı merak ediyorum araba kulanmaya çalışırken sarıya toslu haa süper yaaa
ayyy sagol baharh arkadas...cok güzel olacak bu bölüm coooook...biraz heycanlandim caaaaniiiiim...ama karaya yazik olacak yawww...reyhan ne zamandir arabaya merakliymsi haha...biraz komik olacak galiba ;) cuma aksamini iple cekiyorum
atom karınca
08-05-08, 21:30
Baharh bu hafta yok mu Eşref Saati nasıl yani bir hafta daha mı bekleyeceğiz? :( Sen nerede okudun perşembeye alındığını? Hımmm eğer öyleyse demekki birileri sesimizi duyurmuş ;) Teşekkürler.
dizi cok gösterdiler perşembe 20:00 de cok güzel bölüm olucak resmi sitede var fragman izleyemeyenler ordan izlesin perşembeye alınması cok iyi oldu dizi için
Evet dizimiz artik Persembe günü yayinlancak.
Kara Esref Ceylan ile görüsmey gelmiyor.
Ceylanda tabe üzgün. Ceylan peruk takti herhalde
artık perşembe k.v.p önce bu reytinkler için cok iyi oldu ben kavak yellerini izliyodum ama hafta sonu tekrarı var o yüzden benim için iyi oldu tabi dizi içinde
atom karınca
09-05-08, 13:41
Yani bu hafta dizi mizi yok :( Haftaya da perşembe günü değil mi? :) Buradan arkadaşlara teşekkür edeyim o zaman :)
--sumeyra--
09-05-08, 14:12
Evet Malesef haftaya persembe gunune aldilar kurtlar vadisi pusudan hemen once:)
Aslinda iyi oldu tum gece kurtlar vadisi oynuyor:)
Zaten gicik oluyom diziye:D
Neyse yeni gunumuz hayirli ve ugurlu olsun :)
eliffpolattt
09-05-08, 14:46
Yeni günümüz hayırlı uğurlu olsun
İnşallah reytingler düzelir .
Gerçi yapımcılar "reytingler kanalı tatmin ediyor " demiş ama
Günüyle neden oynadılar bilemiyeceğim
atom karınca
09-05-08, 15:02
Günüyle neden oynadılar bilemiyeceğim
Sziler buraya yazanlar demiyor muydunuz günü değişsin diye? Buyrun değişti işte :)
günün değişmesi iyi oldu ama asıl iyi olan k.v.p önce veriliyo olması buda reytinklerin iyi olmasını sağlar en cok sarıyla reyanın sahnerli merak ediyorum ikisinide bayılıyorum
atom karınca
09-05-08, 18:45
İlk haline döndü yani dizi :) Yalnız sezon sonuna niye kaldılar ben de onu anlayamadım. Reyhanın araba kullanışı süper :) Kara ve Ceylan ağlatırken Reyhan ve Sarı güldürecek anlaşılan.
uffff...demekki haftaya persembeye kadar bekleyecegizz...ama sizlerinde dedigi gibi bu is reting acisindan büyük bi avantaj olabilir...ve insallahda öyle olur...cok merak ediyorum bu bölümü..haydi hayirlisi
--sumeyra--
13-05-08, 00:10
Dizi aslinda kaliteli bir dizi
ama kiymetini de bilmek lazim
bence dizi ilk 5`e girmeli
ben her hafta izliyorum
ama tabi ben Hollandada oturdugum icin
reyting faydam yok
faydam sadece bana:D
insanların çoğu saat 20:00 dan itibaren showu açıp kvpyi beklemeye başlıyolar
eşref saati perşembeye alınırsa diziyi izlemeyenler bile kanalı açıp gideceği için, reyting artıcak, bi nevi strateji :)
perşembe tüm gün kv oynaması normal çünkü perşembe kvp günü(ydü) :) artık panafilm günü :)
sana katılıyorum kurtlar vadisinden önce gelmesi eşref saati için bence artı kurtlar vadisi günüydü perşembe günü artık panafilm günü olucak hem reytinkler iyi gelirse seneye devam eder
Evet Malesef haftaya persembe gunune aldilar kurtlar vadisi pusudan hemen once:)
Aslinda iyi oldu tum gece kurtlar vadisi oynuyor:)
Zaten gicik oluyom diziye:D
Neyse yeni gunumuz hayirli ve ugurlu olsun :)
:D:D gıcık olduğun diziyle, eşref saatini yazan aynı kişiler...yani kardeş yapım..vadide bizim, eşreflerde..:img-wink:
--sumeyra--
13-05-08, 18:25
:D:D gıcık olduğun diziyle, eşref saatini yazan aynı kişiler...yani kardeş yapım..vadide bizim, eşreflerde..:img-wink:
Biliyorum:D
Ben zaten o kismina bakmiyorum:D
sadece diziye bakiyorum cinayetler falan
o hosuma gitmiyo
senaryo yapımcı aynu k.v perşembe panafilm günü olucak ben k.v fanaı olarak cok sevindim iki sevdiğim dizi ard arda perşembe olsada izlesek cok merak ediyorum neler olucak
farklı fragman gösterdiler daha ayrıntı cok güzel bölüm olucak kara ceylanla hapisanede evlenmek istiyo en cokta sarıyla reyhan sahnelerini merak ediyorum
--sumeyra--
15-05-08, 18:08
Gun geldi catti veeeeee....
PERSEMBE GUNU GELDIII!!!
evet bir kac saat sonra esref saati baslicakk!!
heyecan dolu bir bolum olacak
hem aglayacagiz hem gulecegiz:)
size üzülüdüm gercekten cok kötü ya neyse cok güzel bölüm oldu komikti ve hüzünlü bölümdü reyhanın araba kulanmayı öğrenmesi cok komikti kara eşref ceylanla rahat görüşe bilmek için evlenmeye karar verdi ama reyhan cok bozuldu bende olsam bozulurum
--sumeyra--
15-05-08, 22:02
Bizde malesef beklemek zorundayiz ama
ben internetten izliyorum
baharh kardesim dizinin sonu nerde bitti?
ALLAH sabır versin öncelikle size siz sorun merak ettiğiniz yerleri biz anlatalım söyle bitti kara ceylanla rahat görüşe bilmek için evlenmeye karar verdi elini reyhana öp diye uzatı reyhan cok bozuldu ama elini öptü karanın
Yarın neti açtığımda umarım güzel bir rating tablosu ile karşılaşırımm:):)
Eveet Reyhan bayağı kızdı ve üzüldü yaaa, Kara da sizde evlenin demedi alacağı olsun, hoş o izin vese Sarı abin çıkmadan olmaz der harhalde bilemem ama bana öyle geliyor.
Neden Kara Reyhan'ın geldiğini sanıp gitmedi ki görüşe yaa Reyhan da kardeşi değilmi bu adamın aaa.. Bir Reyhan taraftarı olduğumdan Kara'nın bu yaptıklarına üzüldüm bayağı..
Neyse bakalım bu evlilik kararına Sarı ne diyecek..?:)
ooooofff oooof ne bölümdü be...bayildim bayildim...yine en güzel yerinde BIRAKTILAR uffff....ayy INSALLAH evlenebilir kara ile ceylan..bence kara evlenirse veya sari karanIn kararini duyarsa o da evlenir gibime geliyo dayanamaz sari reyhanuna....ben SAHSEN kara ve ceylana cok üzülüyorum... öyle ayri ayri..: benim birde merak ettigim sey su RIFATIN SAKLADIGI belge neydi???....birde bü bölün sari ile reyhanin bölümleri güzeldi cok TATLILAR CANIIIIIM
Ayyy Reytıngde Süperrr :d
1 Kurtlar Vadısı Pusu [net] Show 16,90 40,70
2 Annem [net] Kand 9,00 23,50
3 Kavak Yellerı [net] Kand 7,50 19,90
4 Parmaklıklar Ardında [net] Atv 5,00 13,00
5 Sınan Cetın''le Fenomen [net] Star 4,90 12,10
6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,80 18,50
7 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 4,80 18,40
8 Kurtlar Vadısı Pusu (ozet) [net] Show 4,30 15,70
9 Esref Saatı. [net] Show 4,20 11,50
--sumeyra--
16-05-08, 17:30
Izledim guzel bir bolumdu:)
herzamanki gibi demek istedim:P
aslinda bizde showtv vardi ama cihaz uymadigi
icin olmamis:(
mecburen netten izledim:(
ama showturk de tekrari vardi gecenki bolumun
onu da izledim:)
aslinda cok sacma showturke bir firsat gelmisti
yeni gunde yeni bolumu oynatabilirlerdi
boyle devam ederse reytingler daha da dusecek
cunki bu dizi 9 dan daha iyi bir yeri hak ediyor bence
arkadaşlar reytinkleri kötü değil bi gecen haftaya bakın bide bu haftaya fark ver bence hem senarist dizinin reytinkleri kanalı tatmin ediyo demişti bide cumartesi ve pazar bu reytinkle ilk 5 girebiliyo biz sadece sıralamada kötüyüz
reyhan sarı cok tatlıydı canım reyhan nasıl üzüldü karada cok bencil ya siz evlenin sarıyla reyhan nolucak
--sumeyra--
17-05-08, 10:53
arkadaşlar reytinkleri kötü değil bi gecen haftaya bakın bide bu haftaya fark ver bence hem senarist dizinin reytinkleri kanalı tatmin ediyo demişti bide cumartesi ve pazar bu reytinkle ilk 5 girebiliyo biz sadece sıralamada kötüyüz
reyhan sarı cok tatlıydı canım reyhan nasıl üzüldü karada cok bencil ya siz evlenin sarıyla reyhan nolucak
Yok ben reytinglerin kotu oldugunu soylemedim
sadece bu dizi daha iyi reytingi hak ediyor
dedim durum bundan ibaret
canım zaten sen söyledin demedim genel olarak dedim ama haklısın daha iyi reytinki hakediyo ama kanal razı bu reytinklere zaten dediğim gibi hafta sonu bu reytinkle ilk 5 deyiz onlarda farkındaki dizi hala yayında bakalım bidaki sezon gelicekmi bu dizi inş gelir böyle kadro bidaha bir araya zor gelir özelikle özge ve yetkin süper çift oldular
arkadaslar benim merak ettigim bu bölümde rifatin aldigi belge neydi??? ve onu ne icin kullanacak??? herhalde alemdar aganin vasiyetinin turgay versiyonu :D
26 bölüm fragmanı resmi sitede var arkadaşlar turgayı soran adamı görüyolar reyhan ceylanı hazırlıyo gelinliğini falan reyhan cok kısakanıyo ve üzülüyodu canım kıyamam
--sumeyra--
20-05-08, 10:15
26 bölüm fragmanı resmi sitede var arkadaşlar turgayı soran adamı görüyolar reyhan ceylanı hazırlıyo gelinliğini falan reyhan cok kısakanıyo ve üzülüyodu canım kıyamam
Tesekkur ederim fragmani gordum:)
Aslinda kara esrefin yaptigida ayip
insan der gel evlenelim
ne guzel hem kara hemde sari evlenirdi
simdi biri kus biri baris olmadi
yarin dizi oynuyo ama özet yok yaw... ufff acaba reyhan ile sari ne zaman evlenecek..reyhan ne kadar üzülüyo yazik:( cok merak ediyorum bu bölümü coook ;)
26. BÖLÜM
Kara Eşref, içerdeyken daha rahat görüşebilmek için Ceylan�la evlenmekte kararlıdır. Reyhan bu işe çok bozulsa da abisinin talimatlarını tek tek uygular.
Şadiye, Hayati�yi hapisten kurtarabilmek için Yadigar Baba ne derse yapar. Yadigar Baba ise bunu Sebati için de kullanacaktır.
Sarı Eşref ise, Rıfat�la birlikte Turgay�ın asıl katilinin peşine düşmüş, ona çok yaklaşmıştır.
özete gelmiş tağmin ettiğimiz gibi canım rayhan cok üzülüyo ama napsın abisine karşıda gelemiyo :)
güzel bölümdü eşreler süperdi hele sarının gönlümüze bir reyhan koymuşuz başkada kimse giremez demesi cok hoştu reyhan canım nasıl üzgün bu kız evlenmek için adam vurur haaa
ayyy bu böümde sahaneydi be..ama reyhana cok üzüldüm yazik o evlenemiyo diye nasil üzülüyo ama bu bölüm komikti nasil ciplak ayakla topragin üstünde geziniyordu ama :D....oooof ooofff...sari esref cok tatliydi yine süper bi adam yaw...ama turgayin katilini bulayim derken galiba alemdar aganin katilinide bulacaklar...kara esref nasil hakkini avucuna koydu o adamin..yok ben esrefleri tanimam onlarin agglarini kimin vurdugunu bilirim gibi nutuklar atiyordu ama karayi gördü ve nasil nutku tutuldu dengesizin:D bu bölüm yine eglenceliydi hele sadiyenin oglunu kendi elleriyle o malum gece icin beslmesi ;)
BİTENLER ; HALİL VE MENEKŞE , ELVEDA DERKEN..
DEVAM EDENLER ; ARKA SOKAKLAR,BİNBİR GECE,YAPRAK DÖKÜMÜ,ANNEM,ASİ,KAVAK YELLERİ,YOL ARKADAŞIM,GENCO
SHOW TV
BİTENLER; YOK
DEVAM EDENLER;DOKTORLAR,PARS NARKOTERÖR,KURTLAR VADİSİ PUSU,DUDAKTAN KALBE,EŞREF SAATİ
size sevindirici bir haber devam edicekmiş eşref saati bidaki sezonda cok sevindim
süperr bi haber bu baharh kardes...bitmesin bizim caaniim dizimiz...yoksa ben neyi seyir edicem...haydi bakalim hayirlisi...birde reyhan ile sari evlenseydi basim göge erecekti ama kismet.. :D;)
--sumeyra--
24-05-08, 21:02
BİTENLER ; HALİL VE MENEKŞE , ELVEDA DERKEN..
DEVAM EDENLER ; ARKA SOKAKLAR,BİNBİR GECE,YAPRAK DÖKÜMÜ,ANNEM,ASİ,KAVAK YELLERİ,YOL ARKADAŞIM,GENCO
SHOW TV
BİTENLER; YOK
DEVAM EDENLER;DOKTORLAR,PARS NARKOTERÖR,KURTLAR VADİSİ PUSU,DUDAKTAN KALBE,EŞREF SAATİ
size sevindirici bir haber devam edicekmiş eşref saati bidaki sezonda cok sevindim
Haber icin tesekkur ederim:)
esref saatinin bitecegini hic dusunmemistim zaten
boyle bir diziyi bitirselerdi cok yazik olurdu
yapimiyla senaryosuyla kadrosuyla mukemmel otesi bir dizi
esref saati:)
umarim dizimiz 100 bolumu asar:)
evet dogru söylüyorsunuz süper bi kadrosu var esref saatinin hepside birbirinden yetenekli oyuncu...süper bi dizi cok zevk aliyorum onlari seyredince....allah onlari basimizdan eksik etmesin..:D ;)
yeni bölüm fragmanı resmi sitede cıkmış haberiniz olsun sarı tam adamı yakalıycak polis geliyo sarıyıda içeri alıyolar reyhan abim içerde sözlüm içerde elin adamı eylenirde biz eynelemezmiyiz diyo adamların peşine düşüyolar hemde bara gidiyolar reyhanın surat ifadesi cok komikti karayla ceylan evleniyoladı
--sumeyra--
26-05-08, 16:58
yeni bölüm fragmanı resmi sitede cıkmış haberiniz olsun sarı tam adamı yakalıycak polis geliyo sarıyıda içeri alıyolar reyhan abim içerde sözlüm içerde elin adamı eylenirde biz eynelemezmiyiz diyo adamların peşine düşüyolar hemde bara gidiyolar reyhanın surat ifadesi cok komikti karayla ceylan evleniyoladı
Oncelikle haber icin tesekkurler
hemen siteye girdim ve izledim:)
aslinda boyle guzel olmadi herkes icerde
birazdaha komik olsa dizi
super olur boyle daha
dramatik bir hale geldi dizi
ben bu diziye gulmek icin bakiyorum
aglamak icin degil
ama sarı cıkıyo belli fragmandan bence komik hem başından bu dizi başlarken güldürecek ama yeri gelincede aglatıcak demişlerdi öyle de zaten ama ben daha cok gülüyorum
Demek sarı'da içeriye düşüyor ;
Aslında bir bakıma iyi oldu eşreflerin ayrılmasına gönlüm razı değildi hemde evdeki hatunların dırdırından kurtuldu sarı:img-hyste
demek öyle he sarida giriyo iceriye... aman bi evlenselerdi reyhanla güzel olurdu...haber verdiginiz icin sagolun ben düsünmemistim bugün gelecegini fragmanin
ya düsünüyorumda gecen haftaki bölümde sari ile ryhanin hic beraber sahnesi yoktu insallah bu hafta vardir...ben cok merak ediyorum o muzafferi ne yapacaklar..birde onu gercekten vurup iceriye harbiden girmesinlerde...simdide icerde kara ama bizim bi tesllimiz var...hayati vurdugundan emin degil...e bu ortaya cikinca ki cikacak cikacak..ama muzafferi vururlarsa ki kimse durduramaz harbiden yerler 30 sene..bakalim ne olacak
atom karınca
28-05-08, 17:07
Buyrun yeni bölüm :)
Turgay'ın esas katilinin peşinde olan Sarı Eşref, Yamyam Muzo'yu elinden kaçırır. Kara ve Ceylan'ın nikahına bir gün kala ise mahallede bambaşka bir telaş vardır. Reyhan'la Ceylan Yadigar ve Şadiye kayboldu, onlar da kızlar kayboldu sanınca gece vakti tüm mahalle birbirine girer. Sonunda herkesin buluşacağı yer karakol olur. Nikah günü ise herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir..
--sumeyra--
28-05-08, 19:58
Buyrun yeni bölüm :)
Turgay'ın esas katilinin peşinde olan Sarı Eşref, Yamyam Muzo'yu elinden kaçırır. Kara ve Ceylan'ın nikahına bir gün kala ise mahallede bambaşka bir telaş vardır. Reyhan'la Ceylan Yadigar ve Şadiye kayboldu, onlar da kızlar kayboldu sanınca gece vakti tüm mahalle birbirine girer. Sonunda herkesin buluşacağı yer karakol olur. Nikah günü ise herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir..
Ozeti icin tesekkur ederim:)
fragmanda gorduklerim yaziyo:)
Reyhan, Ceylan, Yadigar ve Sadiyenin kaybolmasi iyi olmus:)
buyuk bi komedi bizi bekliyo:D
fragmandan belli ama reyhanı barda öyle görmek cok komik olucak az kaldı dizinin başlamasına ama erken bitiriyolar haftaya büyük ihtimale sezon finaline girer tabi bidaki sezon devam ederse dizimiz ki büyük ihtimale devam edicek
N.Şaşmazfan
30-05-08, 10:05
güzel bir bölümdü...kara sarı olmadan evlenmem diyor.ne olucak.ya sarı gelmezse...reyhanın bardakı halleri çok komikdi.sebati-lütfiye-şadiye-yadigar diyalogları harikaydı...
cok komik ve eylenceli bölümdü her zamanki gibi özelikle reyhan ve sarı eşrefe bittim sarı kızları bulamayınca reyhan biz evlenelim diye birinimi vurdu demesine koptum hele reyhanın bardaki haleri yokmu ya haberi olan yokmu dizi devam edicekmi gazeteye göre edicek ama kesin öğrensek süper olacak
atom karınca
02-06-08, 13:09
Kesin öğrendik Baharcığım :) Eşref Saati seneye de devam ediyor. Bu arada çekimler bitti artık ya da şu iki gün içinde bitiyor. Herhalde bu hafta son di mi?
canım soğal yayın akışında bu hafta sezon finali seneye devam etmesine cok şaşırdım ama cokta sevindim cok güzel haber fragman cıkrar bugün heralde bakalım nasıl biyerde sezon finaline giricek dizi
canım reytinkler yüzünden dedim bidaki sezon daha güzel bi güne koyucaklar bence cok sevindim özgeyle yetkini bidaki sezonda çift olarak görüceme
atom karınca
02-06-08, 13:44
Reytinglerin öyle gelmesi bilinen bir gerçek. Diğer programları düşünürsek. O yüzden bence diziyi kanal da kendi içinde değerlendiriyor. Yani reytinglere bakmadan ki zaten öyle kötü de değilki reytingler. Süper olmasa da normal bence.
bana görede normal bide bir sezonluk diye duymuştum ondan şaşırdım bence didaki sezon reytinkleri daha iyi gelicek dizinin
20:00 Yerli Dizi Eşref Saati (SEZON FİNALİ) acaba nerde bitircekler diziyi yeni sezonda yeni oyuncularda girer mutlak diziye
Sezon finali mi aaa perşembelerim Eşreflerimsiz mi geçecek olamaz yaaa bekle üç ay işin yoksa.. Evet yaa acaba nerede bitirecekler?? Çok özleyeceğim Eşreflerimi yaa:):)
--sumeyra--
02-06-08, 17:43
Umarim Guzel bir sezon finali yaparlar:)
bu dizi gercekten daha fazla reyting hak ediyor
reyting yuzunden dizi biterse cok yazik olur
ayyyyy süperr seneye devam ediyo demek dizimiz...bu haber cok sevindim ama ben simdi üc ay bekleyecek miyim??? üfff ben dayanamam...üc ay reyhan ve sari yok ha??? oyyyyyy
fragman cıkmış kara sonunda cıkıyo bizimkiler kaveleri geri alıyolar ve evleniyolar reyhanı görmeniz lazım gelinlik o kadar yakışmışki anlatamam kızlar tam gelinlikle kaveye geliyolar orda ikiside cok şaşırıyo ve bitiyo
Ayy demek Reyhan'da mutlu sona ulaşıyor hee ayy çok heyecanlandım çok güzel bir sezon finali olacak acaba seneye neler olacak??? Eşreflerin başlarına neler gelecek.. Ayy birde çocukları da olur Reyhan'la Ceylan'ı hamila olarak düşünüyorum da çok tatlı olurlarr..:):)
Fragmanı izlemeden yorum yaptım da kızlar kahveye gelince neden duvakları açıp şaşırıyorlar kii acaba?? İşte sezon finali olmasının nedeni busahne sanırsamm..
--sumeyra--
03-06-08, 19:00
Arkadaslar yeni bolumun fragmani Esref saatinin resmi sitesinde:)
Sari esref kahvesini geri aliyor
Reyhan gelin oluyoooo:D:D
cifte dugun geliyooorr:D
Cok sevindim reyhan ve sari esref adina
bu arada kara esref hapisten cikiyo
hayatide oyle:)
ama ceylan ve reyhan kahveye gidince suratlari degisiyo orada bir bit yenigi var
bu bolum yine guzel, eglenceli ve MUHTESEM olacak guzel bir sezon finali bizleri bekliyor arkadaslar
atom karınca
03-06-08, 19:50
Oradaki bit yeniği kızlar Gazileri görüyor ya. Bence öyle bitecek Eşrefler olmayacak diyorum :) Tamamen bir tahmin.
Değerli üyelerimiz,
Sitemizde bundan böyle kural ihlallerinde standart ceza uygulaması getirilecektir. Bu sistemin üyeler ve yöneticiler açısından daha anlaşılır ve de adil bir sistem olacağını, sizden bu yönden gelen istekleri de gözönüne alarak, inanıyoruz.
Buna göre:
1. Başlıklarda üyelere ve üçüncü kişilere hakaret eden, ısrarla tartışma yaratan ve de kişisel polemik yaratmaya çalışan üyeler süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaktır.
2. Sitemizde başka sitelerin reklamını yapmak kesinlikle yasaktır. Sitemize rakip forum sitelerinin reklamını yapanlar süresiz, oyunculara veya dizilere ait fan sitelerinin reklamını yapanlar ise 1 ay uzaklaştırma alacaktır.
3. Başlıklara aynı resimlerin defalarca eklenmesi yasaktır. Ayrıca başlıklara 640*480 ölçülerinden büyük resimler thumbnail olarak eklenmelidir. Bu kurallara uymayan üyeler ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
Resim ekleme kuralları ile ilgili kuralları ayrıntılı olarak bu linkte bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38306
4. Arşivlenmekte olan başlıklarda (örn. bölüm yorumları başlıkları) tek cümlelik ve konu başlığından (örn.diziden) bağımsız sohbete yönelik mesajlar yazılması yasaktır. Bu kurala uymayanlar ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
5. Mesaj yazım kurallarına göre büyük harf, kalın (bold), renkli ve altı çizili yazı tipleri sadece vurgu yapılmak istenen kısımlarda kullanılmalıdır. Mesajınızın tamamını veya tamamına yakınını bu yazı tipleri ile yazılmış mesajlar ile yazmak yasaktır. Bu kurallara uymayan üyeler öncelikle kırmızı kart ile uyarılacak, kural ihlalinin devamı söz konusu olursa, ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
Mesaj yazım kuralları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34500
6. Yerli ve yabancı dizilere ait forumlarda başlıkların doğru kullanılması, sitenin düzeni ve sizlerin kullanım kolaylığınız açısından çok önemlidir. Örneğin özetler, izlenme oranları, resimler, özel çalışmalar, imza ve avatarlar, replikler ve senaryolar başlıklarına yorumlar eklenmesi; bölüm yorumları başlığına özet ve izlenme oranlarının eklenmesi; tüyoların özellikle ayrılmış olan başlıklara (başlık mevcut ise) değil de yine bölüm yorumları başlığına eklenmesi yasaktır. Başlıkları yanlış kullanma konusunda uyarıya uymayan üyeler, ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
7. Site kuralları başlığında 9 numaralı kuralımız olan imza kurallarına uymayanlar bundan sonra sadece yazılı uyarı ile uyarılmayacak, kırmızı kart ile beraber yazılı olarak uyarılacaktır.
Kurallar başlığının linkini aşağıda bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=108
Kural ihlalleri ve gereken cezalar ile ilgili sistem yukarıda kısaca açıklanmıştır. Anlaşılmayan konularda varsayımda bulunmak yerine bize danışmanızı öneriyoruz.
Saygılarımızla,
Dizi Film
Yönetimi
Gümüş Hastası
05-06-08, 19:19
Bu yazının neden buraya yazıldığını anlamadım...
Neyse ben asıl konuya geçeyim. Bu akşam sezon finali var bildiğiniz gibi. Acaba Show TV son zamanlarda aldığı reytinglerden dolayı sezon finali yapıp gelecek sezon başlatmayacak mıki?
--sumeyra--
08-06-08, 01:55
Yaziyi heryere yaziyorlar
Bakiyorumda kimse bisey yazmamis cok bozuldum:img-cray:
Guzel bir bolumdu eski Esrefler geri dondu cok sukur,
Kara esref ve Hayatide cikti,
Muzafferde yakalandi,
Daha ne isteriz:)
Bence gelecek sezonda esrefler evlenmeyecek bana oyle geliyo bunlar kolay kolay evlenmez bence:)
uzatacaklar gibime geliyo ama senaristlerin isi belli olmaz
bide bakarsin evlenmisler:happy0064
ayyy sperr bi bölümdü ve yine en heycanli yerinde bitti ve bu sefer 3 ay beklemek zorunda kalacagizzz ufff ben buna nasil dayaniiim....kara cikti yam yam yakalandi tamda simdide esrefler evlenir diyodum o olmadi :D reyhanin halini gördünüzmü ne kadar sabirsiz gercek hayatta olsa ne kadar evlenmeye merakliymis dayanamiyo derler ve ayiplarlardi ama b u filim icabi olugu icin herkese komik geliyo ben acikcasi cok güldüm :D ;)
3 ay bekle bekleye bilirsen cok güzeldi sezon finali özelikle reyhan cok güzeldi imza atmak için nasıl cırpınıyodu sarının karım demeside cok hoştu yeni bölümlerde serıyla karanın bol bol kavgalarını izliycez
atom karınca
20-06-08, 23:04
Yaz aylarını tekrarlarla değerlendirsek iyi olmaz mı? Hem bu satırlar da boş kalmaz o zaman. Ne dersiniz?
bozulma sen :)
sezon finali cok güzel biyerde bitti gercekten şimdi bekle bekleye bilirsen ooooo bakalım yeni sezonda neler olucak yeni oyuncular olucakmı acaba merak ediyorum bide bizimkiler inş evlenirler
--sumeyra--
22-06-08, 20:36
Bozulmamak elde degil:)
Evet cok guzel bir bolumdu ahh keske ozeti falan gelse dicem ama dizi cekmeden nasi ozet gelsiN:D
ahhhh ahhhhh ben bu diziyi cok özledim yaaaaaaa.....seneye kaldigi yerden devam ederse insallah bizimkiler evlenir...ama hic sanmiyorum bence kara ve sari yine kavga cikaracak...ama reyhanin nasil ugrastigini gördünüzmü süperdi yaaa...yazik kiza :D
bence kaldığı yerden devam edicek dizi evlenirler gibi geliyo bana bide onları evlilik macerlarını izleyelim reyhanın kıskancılıklarını eşreflerin kagalarını cok iyi olur bakalım daha cok var
maria clara
11-07-08, 03:48
benim için geçtiğimiz sezonda can simidi diyebileceğim dizi sadece iki dizimden birisi idi çok güzel bir dizi zaten oyuncular genelde tiyatrocu yavuz bingöl hariç ama zaten dizi de komedi o yüzdendir ki hiç sırıtmadı kara eşrefle reyhanın konuşmalarına hastayım
cok özledim tekrarlarını verseler başlayana kadar hasret gidersek acaba diziye yeni oyuncular katılıcakmı bide umarım evlenirler reyhanla sarıyı cok tatlılar
Sezon finalini izleyememistim :icon_sorr
Bende cok özledim diziyi ya ,eğleniyodum ben izlerken.:D
--sumeyra--
13-07-08, 12:20
Sizce ne olacak evleneceklermi yoksa uzayacakmi?
Benim dusuncem evlenmeyecekler oyle kolay kolay. Ama kafama sarinin dedikleri geldi. Sari demistiya Karaya bende sana NAZI ogreteyim diye. Bence Sari NAZ yapiyo bu dedikleriyle
Wallaha hersey olabilir. Esref Saatinin oynayan bolumleri keske ciksa bi ara oynuyordu ama...
Hayirlisi olsun. Bu arada Kara Esref biyigi kesmis:P
Dun trtde bir program vardi onu gordum ama olsun o gune kadar uzar
bende gördüm yavuz bingöl kesmiş bıyıkları nezaman uzatırsa anlayınki çekimler başlıycak düğünde sarıyla kara şaka yaptık derlerse hiç şaşırmam ama reyhan ikisinede ödetir bunu
maria clara
19-07-08, 01:52
benim yeni dizim zaten sadece iki dizim vardı iyi oldu eşref saati başladı gerçekten güzel dizi sonlara doğru sarı eşrefi ilk bölümlerden olduğundan daha saf gösterme ye başlayıp abartmışlardı inşallah yeni sezon da hatalarından dönerler.
kayıt dışı programın bu hafta eşref saatinin setine gitmiş az önce izledim actım bi baktım özge cok tatlıydı sunucu özgeye cok iyi bi oyuncusun kılıktan kılığa giriyosun dedi özgede tşk dedi cok şirindi nasıl gülüyo :) dizinin kamere arkası görüntüleri falan vardı haftada 4 gün çalışıyolarmış fazla değilmiş
atom karınca
19-07-08, 19:25
Programın tekrarı Pazartesi sabahı saat 6da TV8de. Kaçıranlara duyurulur :) TAbi çekimlerin dışında bir de dublaj çalışmaları oluyor canım. 1 gün de o desek etti 5 gün. Eh normal değil mi?:)
Programın tekrarı Pazartesi sabahı saat 6da TV8de. Kaçıranlara duyurulur :) TAbi çekimlerin dışında bir de dublaj çalışmaları oluyor canım. 1 gün de o desek etti 5 gün. Eh normal değil mi?:)
sabah erkenden kalkıp tekrar izliycem cok güzeldi bayada uzun bi program oldu bütün oyuncular konuştu 4 gün cekim olduğunu duyunca sunucuda kıskandım dedi ondan dedim
yavuz_bingöl
11-08-08, 19:20
herkese merhaba ben foruma yeni geldim bayılıyorum bu diziye özellikle reyhan ve karaya bi abi kardeş bu kadar güzel atışır yani
esmer_-ezel
11-08-08, 19:38
herkese merhaba ben foruma yeni geldim bayılıyorum bu diziye özellikle reyhan ve karaya bi abi kardeş bu kadar güzel atışır yani
vayy demek burda da beraberiz evet reyhan ıle kara çok tatlılar ayrıca yadıgar babada bır tane ama melesef ben bu sezon pek de dizi izleyemeyecem malum öss ciyiz
dizinin tekrarlarını iyiki veriyo kanal cok güzel dizi ya acaba bu sezon yeni oyuncular katılıcakmı kadroya reyhanla sarıya bayılıyorum bide abi kardeş atışmaları cok güzel dizide
yavuz_bingöl
14-08-08, 17:50
umarım bu sezon evlenmiş olarak başlar yoksa yine evlenme davasıyla başlarsa
sıkıcı olur evli olsunlar ki yeni maceralar bekliyo olur bizi :img-wink:
selamlar :))))
cok keyıf alarak ızlıoruz aılecek zten sezon ıcındede ızlıorduk arada bır :) . annem elazıglı oldugu ıcın bılıor sıveyı :D
yavuz abıı tam konusabılrlıor zaten oda elz.
dızı harıka ılerlıyor :)))
bu günkü bölüüm cok komikti reyhan üçüncü eşref oldu ya okadar iyi rol yapıyoki kadın helal olsun erkek olsaymış cok yakışıklı olurmuş
bu günkü bölüüm cok komikti reyhan üçüncü eşref oldu ya okadar iyi rol yapıyoki kadın helal olsun erkek olsaymış cok yakışıklı olurmuş
Reyhana her tip yakışıyor güzellik Allah vergisi ne de olsa:img-wink:
Bu arada yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum acaba kızlar inatçı keçileri ikna edip evlenebilecekler mi bu kez ,ben pek sanmıyorum çünkü araya giren engeller dizinin tadı tuzu eşreflerin çekişmeleri de cabası :img-icecr
showtv tanıtımları dönmeye başladı eşrf saatinide gördüm yetkin yavuz vardı bide hasan kaçan vardı oda diziye girmiş kaptan giysisi vardı üstünde dizinin yeni bölümleri başlar yakında
Eşref Saati yepyeni bölümleriyle Eylül’de tekrar sizlerle
Turgay belasından kurtulan ve kahvelerini geri alan Eşref’ler, yıllardır hasret kaldıkları sevdalılarıyla da evlenince mahallenin eski neşesi yerine gelmiştir. Yadigar’ın yıllar önce mahalleyi terk eden kardeşi Kaptan Küstü’nün de birbirinden ilginç hikayeleriyle mahalleye geri dönüşüyle kahkahalar havada uçuşmaya başlar. Fakat en beklenmedik anda yaşanan acı bir olay hem Eşref’leri iki ayrı yola sokacak, hem de şu ana kadar karşılaşmadıkları türde düşmanların hayatlarına girmesine neden olacaktır.
resmi sitede özet cıkmış bile evleniyolar cok sevindim eşrefleri bide evli izleyelim en cok sarılya reyhanın evliliklerini merak ediyorum fragmanda yakında cıkar inş cumartesiye koyarlar diziyi
başlasın artık çok özledim eşrefleri ve kızları:) ve diğer bütün oyuncuları:img-yes:
hasan kaçan da katılıyomuş diziye tanıtımlarda gördüm çoook sevindim.hasan abiyi ekmek teknesinden sonra güzel bir dizi de görebilcez çok şükür:)
hasan kacanın olması ayrı bi hava katıcak diziye cok iyi oldu bu eşreflerle kızları evli izlemek cok güzel olucak özelikle sarıyla reyhanı cok merak ediyorum
Bu gün yeni yayın döneminin fragmanını gördümm
Çok değişik şeyler oluyo filmde
Ayrıca filme HASAN KAÇAN girmiş
hasan kacan giriyo evet ama neler oluyo benimde görmem lazım cok merak ettim şimdi :) dizinin ne zaman başlıycağı yazıyomu
yavuz_bingöl
30-08-08, 20:04
slm millet bende FRAGMANIN yarısını gördüm kızlar hamile sanırım bebek
esyaları fln vardıyakında yazıyodu herhangi bir gün yoktu yani.......
bende izledimde sarı zengin falan olmuştu kara yine aynı mahalledeydi sonu çok güzeldi sarı ofisinde yanında kızlar var reyhan görüyo eşref diye bağırıyo tarih malesef yoktu yakında olarak geçiyo
bu arada ceylan ve reyhana hamilelik çok yakışmış
Yeni Sezon Süper Olcak Sarı İş Adamı Olmus Çeki Düzen Vermıs Yaka Paça Filan :) Reyhan İle Ceylan Hamileydi Kara Kahvede Mahallede Kalmıstı Sarı Güzel Bi Eve Tasınmıstı Villa Herhalde Reyhan Sarının Ofisinde Sarıyı Kızlarla Basıyor :) Hasan Kacan Diziye Giriyor Bu Mahallede Hersey Değiscek Diyor Hadi Hayırlısı..
bende görüm sarı iş adamı olmuş reyhan ceylan hamile acayip yakışmış reyhan tek başına kaldığı için cok mutsuzdu ama cok şık giyinmiş zenginler ya sonra sarı ofiste kızlarla calışırken reyhan görüyo eşref diye bağırıyo orda bitti ama canım reyhan acayip mutsuzdu
Hasan Kaçan'ın diziye girmesi çok iyi olmuş.Ama şu fragmanı ben de merak ettim ya nerde izleyebiliriz acaba...Televizyonda bir türlü yakalayamadım yeni fragmanı :img-cray:
fragmanı izledim gerçekten sezonu süper bir bölümle açacaklar hamilelik reyhana da ceylana da çok yakışmış sarı eşref nasıl zengin oluyor ben onu anlamadım arkadaşlar
--sumeyra--
01-09-08, 07:57
Fragmani bende izledim neler olmus boyle sanki hersey degismis.
fragmani isteyenler o.m. atsin
Hersey degismis sanki. kizlar hamile ama Sari bi tuhaf olmus. birisi karaya:'kayinco oldu nereye gomelim agam' dedi. Hasan Kacan yadigar ustanin kardesi. fragmanin sonundada reyhan sariyi bi sirkette masada otururken yaninda 3-4 tane kiz gordu :D Sari Esref o olamaz bence !
defalarca fragmanı izledim cok güzel olucak bu sezon eşref zaten zengindi alemdar ağa karayla sarıya bırakmıştı herşeyini demeki sarı parasını değerlendirdi bilmiyorum başasın öğreniriz reyhan nasılda eşref dedi öyle ama sarı bişey yapmıyodu onun gözü reyhandan başkasını görürümü
Sarı Eşref'in zengin olması Reyhan'a hiç yaramamışa benizyodu.Çok mutsuz gözüküyodu fragmanda.Ceylan da tam tersi çok mutluydu.Sarı Eşref'in zengin olması benim hoşuma gitmedi doğrusu.Ama Hasan Kaçan'ın diziye girmesi çok iyi olmuş.İnşallah güzel bir sezon olur...
benimde pek hoşuma gitmedi cünkü reyhan cok mutsuz ben reyhanı tanıyosam sarıyı kadınlarla bastıktan sonra reyhanı tutana aşk olsun zaten kısakanc
Resmi sitedeki (www.esrefsaatidizisi.com) fragmanı da izledim.O fragmanda Hasan Kaçan'ın Yadigar Abisinin karşısına geçip pipetten süt içtiği sahneye bittim.Çok komikti ya.Bir de Yadigar Baba'yla Şadiye Ana'nın motordaki halleri süperdi.Bu sezon bizi çok komik şeyler bekliyor galiba...
resmi sitede sarıyla reyhan yok ama cok güzel geliyo dizi bomba gibi hem cok gülucez hemde hüzünlenicez ben reyhana dayanamam
dün gece 3.fragmanı da gördüm.sarı ile kara kahvedeler.sarı emanet artık senin gibi bişey diyordu. sora tesbihini,saatini ve ceketini karaya veriyodu.kara da yanlış yapıosun eşref diyor ama sarı bişey demeden gidiyordu.sanırım biraz hüzünlü olcak bazı sahneler.reyhan da çok mutsuzdu zaten:icon_sorr
bende görmek istediğim içinmi bilinmez göremiyorum fragmanı demek sarı emanet sende diyo bu sarı için cok büyük bişey senelerce bunun için kavga ettiler ne olduda vaz gecti olan reyhana oldu canım yaaa
fırat-tugce
02-09-08, 22:18
Ben bu diziyi çok sevıyorum yhaa:img-hyste
gerçekten aile dizileri kalmadı dıyoruz yha
bir kaç tane var onlarda bıze yetıyor:happy0064
bol reytıngımız olur
Fragmanı daha sık verseler:good:gerçekten çok iyi olur
yayın tarıhı bellı mi peki
eliffpolattt
02-09-08, 23:29
Dizimiz başlıyooor yaşasın :)
Çok güzel olacak , evlenmiş çocukları bile olacak biizmkilerin :)
Reyhan çok sevimli görünüyordu gene , ama mutsuz bakalım neler olacak ..
Hasan Kaçan gelmiş , sizi bilmem ama ben pek sevmiyorum o adamı bana çok abartı geliyor , yani güldürmüyor beni o adam ...Ayrıca dizinin yarısını kaplayacak gibi baksanıza tanıtımlarda hep o var keşke gelmeseydi ...İnşallah kızların rolleeri azalmaz :) Neyse bol reytingli olur inşallah ...
yok azlmaz niye azlsın canım onlar başrol ben en cok reyhana üzülüyorum bizi kim güldürücek şimdi
atom karınca
03-09-08, 08:42
Biri beni çimdiklesin lütfen, uzaktan takip etmek zor oluyor. Netten yeni fragmanı buldum. Sarılar mahalleden taşınıyor mu? Hem Sarının o halleri neydi öyle? Kolunda altın saat, altında spor araba, önünde bir sürü sekreter. Amaninnnnn :) Yazık değil mi Karaya bak ben Karaya üzüldüm şimdi :)
evet ya sarı emaneti karaya verip gidio ama nedenini bilmioruz.ama pek mutlu gözükmüolar,hele reyhan:icon_sorr
Evet 3. fragmanı dün gece yakaladım.Sarı,Kara'ya "Emanet sendedir Eşref" diyodu ama anlamadım neden vazgeçti emanetten.Bekleyip görücez artık...
bende cok şaşırdım sarı nasıl emaneti bırakıyo inanılır gibi değil senelerce emanet için kavga ettiler ama bi bakıma iyi oldu reyhanı sarıyı zengin şık giyinen duygusal izlemek güzel olucak
artık başlasın ya....tekrarlarını da kaldırdılar,çok özledimmmm.çok merak ediyorm yeni bölümleri.
tekrarlarını ramazan diye kaldırdılar bencede nezaman başlıycanı bilsek artık bekle bekle nereye kadar bari güzel bi güne koysunlar mesela cumartesi olsun
Hasan Kaçan'ın diziye dahil olmasına çok sevindim.
Yadigar Babanın "Hayırsız kardeşi":)
Merakla yeni sezonu bekliyoruz.:img-wink:
Önümüzdeki hafta başlar inşallah.Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni sezonu...
evet ya sarı emaneti karaya verip gidio ama nedenini bilmioruz.ama pek mutlu gözükmüolar,hele reyhan:icon_sorr
Sarı Eşref nereye gidiyor neden gidiyor anlayanınız varmıdır, ne oldu acaba birden bire ayrıca hasan kaçan geliyormuş acaba hangi rolde olacak:kahve
yok valla hiçkimse bilmiyor sarını neden gittiğini.sadece zengin olduğunu biliyoruz.offf,başlasın artık ya....
sarı niye mahalleyi terk ediyo bilmiyoruz hasan kacan diziye yadigar babanın kardeşi olarak gelicek bir kac güne nezaman başlıycağı cıkar dizinin
show tvnin sitesine yeni reklam eklenmiş.sarının oğlu olcakmış:img-wink:
bende izledim sarı mahalleye geri dönüyo galiba oğlu olucak reyhan karanın evine geliyo bayılıyo ceylanda bi yandan fenalaşıyo ben anlamadın reyhan bi mahallede bide lüks bi evde başlasın artıkta izleyelim
showtv fragmanı var izleyemeyenlere duyurulur
yavuz_bingöl
08-09-08, 17:41
karanında oğlu olcakmıs millet dombili dısarda bağırıyo herkese karadan evden
baska neyim olacaktı diyo....:img-hyste reyhan bayılıyo evet noluyosa :img-cray:
Çok güzel bi sezon bizi bekliyo.Yalnız bu hafta da başlamayacak.Show TV'nin yayın akışında gözükmüyor.Haftaya başlıcak büyük ihtimal.Çok özledik ya başlasın artık...
şimdi karanın oğlu olmaz sarının oğlu olucak bide reyhan cok fenalaşıyo bebeğe bişey olmasın
bu hafta yok haftaya büyük ihtimale
şimdi karanın oğlu olmaz sarının oğlu olucak bide reyhan cok fenalaşıyo bebeğe bişey olmasın
bu hafta yok haftaya büyük ihtimale
hangi gün olacak bilen var mı. bu hafta yayınlanmalıydı bence bi hafta daha mı beklenecek şimdi
hangi gün olacak bilen var mı. bu hafta yayınlanmalıydı bence bi hafta daha mı beklenecek şimdi
bilmiyoruz malesef nezaman başlıycanı ama ben cumartesi olmasından yanayım bakalım haftaya başlar ama ben showda pek rastlamıyorum fragmana ama showturk te cok görüyorum
bencede cok güzel aciliyo bu sezon ama benim üzüldügüm aslinda sarinin zengin olmasi..ben ona esref olmayi daha cok yakistiriyorum..ve reyhanada yazik sari onunlada ilgilenemez artik herhalde... offff ama benim bildigim sari esref emanetini kolay kolay vermezdi ne olduysa artik
Artık bekleyip görücez.Haftaya kadar sabredicez...
bencede cok güzel aciliyo bu sezon ama benim üzüldügüm aslinda sarinin zengin olmasi..ben ona esref olmayi daha cok yakistiriyorum..ve reyhanada yazik sari onunlada ilgilenemez artik herhalde... offff ama benim bildigim sari esref emanetini kolay kolay vermezdi ne olduysa artik
yok zengin olmuyo canım zaten zengin ama son fragmanda mahalleye dönüyo galiba reyhan fenalaşıyo bakalım sabredicez
baharhcım zengin olup gitmesi ilerleyen bölümlerde olcak gibi,mahalledeki sahneler falan önce gibi.yani özetten de öyle anlaşılıyo bence.çünkü önce mutluluk var ama sora kötü bi olayla yolları ayrılıo diyo özette.nese cnm ya az kaldı,görücez hep beraber.eminim yine çoook güzel bi sezon olcak:img-wink:
walla o da doğru cnm.yaaa iyice merak ettim artık başlasa da izleyip özlemimizden ve merakımızdn bi kurtulsak....
walla o da doğru cnm.yaaa iyice merak ettim artık başlasa da izleyip özlemimizden ve merakımızdn bi kurtulsak....
evet canım ya nolucak başlasada öğrensek bu gidişle ekimde başlatırlarsa şaşırmam en erken sezon finali yapan dizi en gec başlıycak olucak iş değil
dizinin günü belli oldu pazartesi saat 20:00 baslıyor...
gerçekten mi?nerden öğrebdin canım ?çok sevindim:img-wink: ama pazartesi doğru bir karardır umarım........
gerçekten mi?nerden öğrebdin canım ?çok sevindim:img-wink: ama pazartesi doğru bir karardır umarım........
fragmanı verildi bence güzel bir gün benim izlediğim dizide yok o saatte cok güzel olucak ben baya bekleriz diye bekliyodum ama fazla beklemedik
Pazartesi günü çok iyi olmuş bence.Bildiğim kadarıyla pazartesi günü çok reyting alan bi dizi yok.Rakibimiz az yani.İnşallah hayırlı olur.Bekliyoruz sabırsızlıkla...
dizinin pazartesi olması acaip güzel bir karar bence. rahat rahat izlerim :) çok bencilce oldu galiba.
fragmanları bende gördüm tabi ki... sarının nereye neden gittiğini çok merak ediyorum.. reyhanın mutsuzluğu hepimizi üzecek çok açık.. bakalım.. merakla bekliyoruz.
hepimizin acısından iyi oldu showtv zaten eşref saatini reytinklerine pak takmıyo nekadar az alırsa alsın kanalı tatmın ediyo cok iyi oldu ben en cok sarının neden gittiğini bide reyhana nolduğunu merak ediyorum
Artık bekleyip görücez herşeyi.Şurda zaten 3 gün kaldı...
evet nekadar kaldı şurda 3 gün ama şimdi oda gecmez bekle dur hasan kacan diziye iyiki girmiş cok güldürecek bizi
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.