Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

emre_ongan
11-09-08, 19:20
dizi pazartesi baslıor demek üzüldüm . yine eski gününde baslasaydı daha iyi olurdu haftanın ilk günü hiç iyi olmadı neyse umarım hersey güsel olur .. diziyi götürenler zaten belli ''hele hele'' ve ''yamaaccı'' :img-hyste

*PINAR*
12-09-08, 18:12
reytink alan diziler var ama cok yoğun bi gün değil perşembe veya cumadan iyidir bence bakalım izleyip görücez

evet haklısın cnm ama share`le hesaplandığında eşref saati kaçıncı olur bilmem hem perşembe boş bi gün reytingler açısından bi tek aşkı memnu var perşembe olsaydı onun için daha hayırlı olurdu...

baharh
12-09-08, 18:52
perşembe aşkı memnu k.v.p başlıycak son ağa var bez bebek de cok iyi reytink alıyo annem var daha yoğun bi gün ama pazartesi elveda rumeli yol arkadaşım arka sokaklar var yani aslında daha iyi pazartesi

nazo_arda
12-09-08, 20:52
ya arkadaşlar reyhanla ceylan hamile mi? ama resim çok şeker:good:

baharh
12-09-08, 21:02
evet ikiside hamile ve cok yakışmış ama fazla hamile seyretmiycez gibi geliyo bana fragmanda görüldüğü üzere reyhan ve ceylan doğurma belirtileri gösteriyo

şarkbülbülü
13-09-08, 00:29
eşref ağalar babamı oluyor yav....:D:D:D: kara eşrefin kesin erkek çocuu olur sarını kız...sonrda al sana bi kavga konusu daha...karaaaaaaaa sarıııııııııı :D

umutgul26
13-09-08, 15:17
Sarı'nınki erkek olacakmış fragmanda gösteriyodu.Ama Kara'nınki belli değil.Bence onun da oğlu olur...

umutgul26
13-09-08, 22:08
ShowTv'nin sitesinde yeni özeti yayınlamışlar.
29. BÖLÜM

MAHALLEYE NEŞE GELDİ
Eşref Saati yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Eşref’ler, yıllardır hasret kaldıkları sevdalılarıyla evlenince mahallenin eski neşesi yerine gelmiştir. Üstelik Reyhan ve Ceylan hamiledir. Şimdi mahalledeki en büyük rekabet Eşref’lerin çocuklarının cinsiyeti olmuştur.

Yadigar’ın yıllar önce mahalleyi terk eden kardeşi Kaptan Küstü’nün de birbirinden ilginç hikayeleriyle mahalleye geri dönüşüyle kahkahalar havada uçuşmaya başlar.

Paylaşayım dedim...

baharh
14-09-08, 13:57
demeki eşref mahalleye geri dönüyo bence reyhanın üzülmesine dayanamaıştır sarının oğlu olucağı kesinde karanınki nolucak o belli değil

guilty
14-09-08, 15:52
Ayy başlıyor nihayet yaaa çook özledim Eşrefler ve kızları yaa..
Yadigar babanında kardeşinin gelmesi ayrı bir olay bu sene epey eğlenceli olucak yine dizimiz..:)

Neverland
14-09-08, 16:08
Eşref Saati bomba gibi geliyor !

Başrollerini Yavuz Bingöl ve Yetkin Dikinciler’in paylaştığı Show TV’nin iddialı dizisi Eşref Saati, yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Bu ay içinde izleyiciyle buluşacak olan dizinin yeni sezon sürprizlerinden biri de Hasan Kaçan olacak. Dizide, Yadigar’ın yıllar önce mahalleyi terk eden kardeşi Kaptan Küstü’yü canlandıracak olan Kaçan, anlatacağı birbirinden ilginç hikayeleriyle mahallenin yeni eğlencesi haline gelecek. Uzun yıllar kaptanlık yapmış ve dünyayı gezmiş olan Küstü’nün dönüşü Yadigar’ı çıldırtsa da Şadiye ve mahalleliyi oldukça mutlu edecek.

Kaynak : Televizyon Gazetesi

baharh
14-09-08, 18:40
Ayy başlıyor nihayet yaaa çook özledim Eşrefler ve kızları yaa..
Yadigar babanında kardeşinin gelmesi ayrı bir olay bu sene epey eğlenceli olucak yine dizimiz..:)

evet canım cok eylenceli olucak hasan kacan ayrı renk katıcak diziye eşreflerin kapışmaları kızların arada kalması yarın büyük gün

emre_ongan
14-09-08, 21:00
Yarın aksam'ı halat ile cekiorum dizide ki hersey degişmiş .. Yamacıyı özledimm hehe

besa_1903
14-09-08, 21:00
ay yarın başlıyo ya...çok mutluyum,sonunda özlemimiz bitiyor:happy0064 eminim bu sezon yine harika olcak:img-wink:

umutgul26
14-09-08, 21:39
bu 2.5-3 aylık dönem zor geçti valla.Ama sonunda başlıyor.Çok mutluyum.İnşallah bol reytingli ve eğlenceli bi sezon olur...

umutgul26
15-09-08, 16:28
Çok az kaldı artık.3 aydır bugünü bekliyorum.Eşref Saati tekrar ekranlara dönüyor sonunda.Çok mutluyum.Bu sezon da bizi çok güzel şeyler bekliyor inşallah...

umutgul26
15-09-08, 20:59
Bölümün sonunu izledim öldüm.Hemen ardından,bir sonraki bölümün fragmanı verildi ve o anda bittim.Gerçekten çok kötü oldum ya... :'(

baharh
15-09-08, 21:06
bölüm cok güzeldi ama arkasından fargmanı görünce beynimden vurulmuşa döndüm desem yeridir reyhan canım nasıl düşüyo merdivenlerden sarı hastaneye gelinece yıkılıyo resmen ama bebeğe bişey olmıycak heralde cünkü sarı mahalleyi terk edincede reyhan hamileydi şimdi niye sarının gitti anlaşıldı

besa_1903
15-09-08, 21:12
ya güzeldi ama çok hüzünlüydü sonlara doğru.reklamı da görünce iyice üzüldüm ya:img-cray: umarım bu hzünlü sahneler çok fazla sürmez,ben sarım ile reyhanımı gülerken görmek isitiyorum......ama herşeye rağmen çok güzeldi:img-wink:

umutgul26
15-09-08, 21:14
ya güzeldi ama çok hüzünlüydü sonlara doğru.reklamı da görünce iyice üzüldüm ya:img-cray: umarım bu hzünlü sahneler çok fazla sürmez,ben sarım ile reyhanımı gülerken görmek isitiyorum......ama herşeye rağmen çok güzeldi:img-wink:

Kesinlikle katılıyorum.Reyhan'ımı ben de gülerken görmek istiyorum,bu tür sahnelerde değil... :(

baharh
15-09-08, 21:14

evet yaa cok hüzünlüydü gelicek bölüm ağlıycaz galiba bu bölüm gene reyhanla sarı cok tatlılardı cok yakışıyolar yaaa özge gene oyunculuğunu konuşturdu gelicek bölüm artık aşıcak

besa_1903
15-09-08, 21:19
bence de çok ağlıcaz :img-cray: yalnız özlemden mi kaynaklanıo bilmem ama özge bu bölüm daha bi güzel geldi gözüme,hamilelik yaramış:img-wink:

atom karınca
15-09-08, 21:21
Şimdi uzakta olan ve diziyi izleyememiş teknik eksikliklerden dolayı izleyememiş olan şu sevgili kulunuz için biriniz bana bu bölümü ve yeni fragmanı anlatabilir mi?

umutgul26
15-09-08, 21:21
İnşallah uzun sürmez ağlamamız.Bir an önce gülelim istiyorum Reyhan'la.Bu bölümde de zaten oyunculuğunun hakkını verdi yine.Hakikaten bayılıyorum mimiklerine,yüz hareketlerine.Çok iyi kullanıyor gerçekten mimiklerini.Tam bir oyuncu...

baharh
15-09-08, 21:27
katılıyorum canım gercekten mimik ustası ooo biran önce güldürsün ama bence birazda ağlatsın ikisi birden olsun

atom hocam m sarının oğlu karanın kızı olucak kaptan kustüm geldi hıkayeler anlattı şükrü mafyaya bulaşmış sarıda onu haletmek için adamla görüşmeye gitti bu arad reyhan ceylan fenalaştı sarı işini haletti tam giderken arkadan adam sopayı kafasına indirdi sarı yerde tabi orda bitti

atom karınca
15-09-08, 21:54
Ay yazık Sarı bayıldı mı? Hımmm durum kötü yani. Reyhanın da sancıları tutmuş galiba. Evde tek başınaymış eyvah eyvah. Şükrü yazın boş durmamış galiba :)

besa_1903
15-09-08, 22:01
evet ya arkadan vurdu demir sopayla alçak adam sarıya,sarı da düşüp bayıldı.reyhan evde tek başınaydı,fenalaşınca karalara gitti o sırada da ceylanın sancısı tutmuştu,reyhan kapıdan girer girmez bayıldı:img-cray:

baharh
15-09-08, 22:02
Ay yazık Sarı bayıldı mı? Hımmm durum kötü yani. Reyhanın da sancıları tutmuş galiba. Evde tek başınaymış eyvah eyvah. Şükrü yazın boş durmamış galiba :)

evet sorma ama gelecek bölüm fragmanını izlemelisin reyhan öyle bi merdivenlerden düşüyoki kafası falan duvarlara carpıyo sarıda aynı şekilde dövüyolar onun da hali hal değil ama kurtuluyo adamların elinden hastaneye geliyo ama bebeğe bişey olmamıştır heralde

atom karınca
15-09-08, 22:23
evet sorma ama gelecek bölüm fragmanını izlemelisin reyhan öyle bi merdivenlerden düşüyoki kafası falan duvarlara carpıyo sarıda aynı şekilde dövüyolar onun da hali hal değil ama kurtuluyo adamların elinden hastaneye geliyo ama bebeğe bişey olmamıştır heralde

Bu vurma sahnesi birşey değil diyorsun yani. Eyvah eyvah nasıl yani, Sarı dövülüyor, Reyhan merdivenlerden düşüyor, diziye ne olmuş böyle anaaaa şiddet, acı sarmış etrafı. Uyyyy iyiki izlemiyorum, benim için kayıt yapılıyor :) İlk CDmi alınca izleyeceğim artık :)

baharh
15-09-08, 22:26
Bu vurma sahnesi birşey değil diyorsun yani. Eyvah eyvah nasıl yani, Sarı dövülüyor, Reyhan merdivenlerden düşüyor, diziye ne olmuş böyle anaaaa şiddet, acı sarmış etrafı. Uyyyy iyiki izlemiyorum, benim için kayıt yapılıyor :) İlk CDmi alınca izleyeceğim artık :)

canım ama süper sahneler sarı fenaydı bağlamışlardı kara polislerle biyere giriyodu reyhan sarı geldi sandı merdivenlerden inerken acayip düşüyo yaa canım kafasından falan kan akıyo yadiğar buluyo hastaneye kaldırılıyo ceylan doğum yapıyo sarı duyar duymaz hastaneye geliyo

atom karınca
15-09-08, 22:28
canım ama süper sahneler sarı fenaydı bağlamışlardı kara polislerle biyere giriyodu reyhan sarı geldi sandı merdivenlerden inerken acayip düşüyo yaa canım kafasından falan kan akıyo yadiğar buluyo hastaneye kaldırılıyo ceylan doğum yapıyo sarı duyar duymaz hastaneye geliyo

Hımmm esas bölüm gelecek hafta o zaman bu alıştırmasıydı olayın :) Peki bu taşınma eylemi de gelecek hafta mı gerçekleşecek yoksa bu sezon rekor kırıp taaa en başından 3-4 bölüm mü çektiler?

baharh
15-09-08, 22:30
Hımmm esas bölüm gelecek hafta o zaman bu alıştırmasıydı olayın :) Peki bu taşınma eylemi de gelecek hafta mı gerçekleşecek yoksa bu sezon rekor kırıp taaa en başından 3-4 bölüm mü çektiler?

evet galiba öyle yaptılar canım gelecek bölümde değil anladığım kadarıyla taşınma olayı ondan sonraki haftadır büyük ihtimale artık dizi biter bitmez fragman veriyolar

Lastzany
16-09-08, 10:05
çok gülerek izlediğim yegane dizi Eşref Saati, hele Sarının yüz mimiklerine bayılıyorum yüzüne bak bak gül çok tatlılar çok...........

şarkbülbülü
16-09-08, 11:56
afferin lan sana zeynep günay tan.....:D sonunu beğenmedim yav cılız adam sarıya vurdu sarı hemen bayıldı..sonu iyi olmamış yahu daha ilk bölüm duygusal film izlemek istemiyoz biz komedi istiyoz....o deilde yeni bölümün fragmanını nerden izleyebiliriz lütfen biri adresi sölesin...

yavuz_bingöl
16-09-08, 12:40
ya millet ceylan kucağındaki çocuk erkekmıydı bana mı ele geldi

tam göremedim amma

baharh
16-09-08, 16:20
reytinkleri fena değil ama haftaya bence süper gelicek cünkü cok süper bölüm olucak bebeğede bişey olmıycak ama reyhan sarıyı afedermi bilemem

yavuz_bingöl
16-09-08, 20:09
yavf ben forumda pek sayılmıyorum galiba muhabbet amaçlı bi kaç soru

soruyorum verdiğiniz hatta vermeiğiniz cevaplar için sağolun

son yorumumu yapayım bari görmemezlikten gelin siz

esreflerin herseyi bir gittiği için çocuklarıda beraber doğacak düzenini

bozulacağını sanmıyorum herkese iyi seyirler .....................

baharh
16-09-08, 20:28

canım kıdıysak özür dileriz ben kendi adıma dilim kusura bakma o konuda tahminim olmadığı için bişey demedim ama ceylanın cocuğu bu bölüm doğuyo reyhanın doğmuyo yani kara idayı kazandığı için eşref mahaleden gidiyo

besa_1903
16-09-08, 21:09

kusura bakma yaa,ben yeni gördüm mesajını.valla ben artık fikir yürütemiyorum ama çok değişik şeyler olcakmış gibi görünüyor.bu arada raytinglerimiz fena sayılmaz sonuçta çok tutan dizilerin olduğu bir günde.umarım çooook daha iyi olur.1.lik bizim hakkımız:img-wink:

emre_ongan
16-09-08, 21:15
ikinci sezon pek güsel deil eski tadı yok gibi .. şadiye ve terzinin eski kavgalarını cok özledim devm eder die düsündüm simdi hiçbisey yokmus gibi davranıorlar .. Ben bu diziyi komik die bilirdim simdi dram olduu .. Reytngler umarım azalmaz ve ekranlara hemn veda etmes

besa_1903
16-09-08, 21:25
evet bu sezon biraz hüzünlü başladı ama geçen sezonda oldukça hüzünlü sahneleri vardı,ama gülsek daha ii olur tabi ama biraz hüzün de lazım:img-wink: dizinin raytinglerinin düşüceğini pek sanmıyorum malum ülke halkı olarak nerde ağlamalı szlamalı şeyler var herkes bayılıorz:blink: ama biz yakında güleriz yine inşallah:happy0064

umutgul26
17-09-08, 16:09
Katılıyorum besa_1903 sana.Bizim milletimiz zaten nerde acıklı bişey var onu izler.Ağlamak için midir bilmem.Bu yüzden reytinglerin düşeceğini zannetmiyorum.Tersine yükselecektir bence.Ama biz gülmek istiyoruz tabiki.Ağlamak da lazım ama uzun sürmesin be...

baharh
17-09-08, 18:38
drama olması güzel cünkü bu dizi bizden gibi hem gülücemiz hemde ağlıcamız bi dizi olaması daha iyi reytinklerimizde fena değil ama bu hafta artıcak kesin

peloshh
18-09-08, 15:00
fragmani izledim,
herhalde reyhan cocugunu dusurecek :(
merdivenlerden dusuyorduu

SerdarTr
19-09-08, 11:58
Yeni fragman çıkmış...

Kara Eşref, Sarı'ya başın saolsun diyor.
Sarı emanet sendedir eşref diyor.
Kara'nın oğlu oluyor...

çok hüzünlü ve güzel bir bölüm bizi bekliyor...

baharh
19-09-08, 12:19
yeni bölümü resmi sitede var bebek ölüyo tabi eşref kahroluyo herkez öyle karanın oğlu oluyo sarı emanet sende deyip karanın elini öpüyo bide fragman dönerken süper bi müzik çalıyo cok beyendim Şarkı ördü kader ağlarını

efsaneask
19-09-08, 12:26
slm ben esref saatini ilk bölümünden belli izliyorum ve sizin burdaki yorumlarinizi takip ederim... Bence esref saatini hüzünlü baslatmalarinin sebebi biraz ilgi cekmek... yani söyle fragmanlarda hüzünlü sarki, reyhan merdivenlerden düsüyor, ben bi esref saati izleyicisi olmasaydim merak ederdim ve bu bölümü kesin izlerdim... bence bu yüzden böyle baslatdilar bölümler ilerledikce bence hersey gene yerine oturacak... pazartesi eger esref saati tutarsa cook iyi bi basari olur cünkü rakipleri güclü (arka sokaklar, rumeli hisar) insallah reytingleri dahada yükselir:img-wink:

baharh
19-09-08, 12:32
slm ben esref saatini ilk bölümünden belli izliyorum ve sizin burdaki yorumlarinizi takip ederim... Bence esref saatini hüzünlü baslatmalarinin sebebi biraz ilgi cekmek... yani söyle fragmanlarda hüzünlü sarki, reyhan merdivenlerden düsüyor, ben bi esref saati izleyicisi olmasaydim merak ederdim ve bu bölümü kesin izlerdim... bence bu yüzden böyle baslatdilar bölümler ilerledikce bence hersey gene yerine oturacak... pazartesi eger esref saati tutarsa cook iyi bi basari olur cünkü rakipleri güclü (arka sokaklar, rumeli hisar) insallah reytingleri dahada yükselir:img-wink:

katılıyorum sana bende bi eşref saati izleyici olmasaydım bu bölümü merak eder ve izlerdim ama iyi oldu böyle hem gülüp hem ağlıycamız bi dizi ikisi bir arada reytinklerininde iyi olucanı düşünüyorum bekleyip görücez

efsaneask
19-09-08, 12:42
katılıyorum sana bende bi eşref saati izleyici olmasaydım bu bölümü merak eder ve izlerdim ama iyi oldu böyle hem gülüp hem ağlıycamız bi dizi ikisi bir arada reytinklerininde iyi olucanı düşünüyorum bekleyip görücez

bence bu yüzden bu hafta reytingler iyi gelecek ve bu bölümde yeni izleyiciler olcak insallah :happy0064
baya bi hüzünlü bölüm olcak :img-cray:

baharh
19-09-08, 13:47
fragmanda calan müziğin sözleri

Tutamadım ellerin yağmur olsun Sarıpta doyamadım
Öpemedim gül tenin baharın olsun
Sevipte kanamadım

Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah

Bir canım var al senin olsun

Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah

Bir canım var al senin olsun

atom karınca
19-09-08, 14:00
Yeni fragman çıkmış...

Kara Eşref, Sarı'ya başın saolsun diyor.
Sarı emanet sendedir eşref diyor.
Kara'nın oğlu oluyor...

çok hüzünlü ve güzel bir bölüm bizi bekliyor...

Aaaa nasil yani Sarilarin bebegi oluyor mu? Oy anam oy. Cok uzuldum ben simdi. Neyse Reyhan saglikli en azindan. Demek yeni fragman cikti. Ben bir tane izledim ama bu daha da yeni anlasilan. Bu bolum mahalleden gidiyorlar o zaman.

besa_1903
19-09-08, 14:42
ya yeni fragmanı şimdi izledim ve çöktüm.reyhanımın bebeği ölüyor,sarı eşref emaneti bırakıyor :img-cray: offff çok hüzünlü ama güzel bir bölüm bizi bekliyor anlaşılan...

baharh
19-09-08, 18:36
reyhanın bebeği ölüyo ama ilk fragmanı hatırlarsanız mahallededen gitikten sonrda reyhan hamile yani zaman gecer reyhan tekrar hamile kalır

besa_1903
19-09-08, 18:57
reyhanın bebeği ölüyo ama ilk fragmanı hatırlarsanız mahallededen gitikten sonrda reyhan hamile yani zaman gecer reyhan tekrar hamile kalır

evet canım aynı şey benim de aklıma geldi. sarı şimdi nasıl zengin olucak acaba??çünkü ilk fragmanlarda çok lüks araba ve evde gösteriolardı.

atom karınca
19-09-08, 20:11
Kara para gelmeyecek herhalde di mi? Belki Yadigarın evinin altındaki hazineyi bulurlar şaka tabi :) İnanılmaz bir fragman olmuş yani resmen karşısında ağladım. Hem de o sırada sessiz izlemek zorundaydım sesleri ve müziği duymadan ağlayabildiğime göre kimbilir diziyi izlerken ne olacak. Ben yine gecikmeli izleyeceğim kimbilir ne zaman.

umutgul26
19-09-08, 23:24
Kesinlikle katılıyorum size.Ben de daha fragmanı izlerken kendimi zor tuttum.İzlerken napıcam bilmiyorum...:img-cray:

yyci
19-09-08, 23:44
ayyy cok üzücü bi bölüm olacak....fragmana bakarken bile agladim... yeni sezon fragmanlarinda sarinin bi büroda kizlarla calistigini görünce bi baglanti kuramamistim ama simdi anladim nasil emaneti devr ettigini...offf offf... ama benim anlmadigin ceylanin sancilari tuttugunda niye reyhani götürmediler oda sonucta hamile bir kadin fazla yanliz birakilmaya gelmez dimi????

atom karınca
20-09-08, 00:16
Bu anı belgelemem lazım benim kesin demin başlığa girdiğimde karşılaştığım manzara. 1 üye tam 32 tane misafir. Gecenin bu saatinde nereden çıktınız siz?:) Ama artık her bir Eşref kendi eşinden sorumlu hem anladığım kadarıyla Ceylanı götüren de ya Yadigar ya da başka biri ama Kara değil. Onları da bir yerde tutmuyorlar mı polis baskın mı yapıyor ne.

33 Misafir etti :)

Benim en çok içimin kalktığı sahne ise Sarı evine dönüyor ve elini yüzünü yıkadıktan sonra kanın üzerinden yürüyor ya ayyyyyyyy zaten beni kan tutar. Orada ben off oldum :)

Che1907
20-09-08, 10:43
ya nasıl öldürdüler ceylanı anlamadım ki ben? elini öpüyor karanın sarı neden böyle birşey yaptılar çözemedim

gulbeyaz
20-09-08, 13:04
ya ne ceylan olmesi ?olen ceylan degilki,reyhanin cocugu anladigim kadariyla....zaten yeni bolum fotoya bakarsaniz reyhanin karni duz olmustu :icon_sorr ........ya niye diziyi noyle yaptilar yaaa:img-cray:

yyci
20-09-08, 13:19
bence bu bölümde reytingler firlayacak atom karinca arkadasin anlattigina göre buradaki misafir sayisi bayagi bi yükselmis eger burda böyleyse tvinin karsisinda ne olacak bakalim... ama bölümde ben sahsen cok aglicam

baharh
20-09-08, 15:10
bence bu bölümde reytingler firlayacak atom karinca arkadasin anlattigina göre buradaki misafir sayisi bayagi bi yükselmis eger burda böyleyse tvinin karsisinda ne olacak bakalim... ama bölümde ben sahsen cok aglicam

arkadaşım cok haklısın reytinkler cok iyi gelicek misafir üye cok var demeki fragman herkezin acayip dikatini cekmiş

bide ceylan ölmüyo reyhanda ölmüyo ama bebeği ölüyo

Che1907
20-09-08, 15:32
tamam teşekkürler..çünkü o kız ölürse dizinin anlamlarından biri gitmiş olacak hemde çok üzülürüm yani.

baharh
20-09-08, 15:41
tamam teşekkürler..çünkü o kız ölürse dizinin anlamlarından biri gitmiş olacak hemde çok üzülürüm yani.

herkez öldü sandı ama ölmedi insanları merakta bırakmak için öyle bi fragman yapmışlar biraz önce balasada izlesek bide reytinkleri merak ediyorum

48 misafir 3 üye var fragman cayip ilgi cekmiş

baharh
20-09-08, 16:02
Bu şarkının kime ait olduğunu yada şarkı adını bilen var mı ne kadar aradıysamda bulamadım ben ??

bu şarkıyı dizi yayınlandıktan sonra bulabilirsin müziklerini Bolahenk yapıyo solis Gökhan Tümkaya'dır eşref saatinin müziklerini yapan gurup bende cok beyendim müziği

umutgul26
20-09-08, 16:07
Bu şarkının kime ait olduğunu yada şarkı adını bilen var mı ne kadar aradıysamda bulamadım ben ??

Evet gerçekten çok güzel bir şarkı.Ama ben de bulamadım.Bulan olursa söylesin lütfen.

Ayrıca bence de bu bölümde reytingler tavan yapacaktır.Ama ben dibe vurucam bu bölümde.Offf offf...

umutgul26
20-09-08, 16:12
30. BÖLÜM

Eşref Saati'nin bu bölümü, izleyenleri hem çok güldürecek hem ağlatacak.

Tefecinin eline düşen Sarı Eşref, hayatı boyunca ilk defa aciz duruma düşer. Bunun intikamını almak ise ona çok daha önemli şeylere mal olacaktır.

Sarı Eşref'i bulmak için tefecinin peşine düşen Kara Eşref'e de en büyük sürpriz, doğum sancıları başlayan Ceylan'dan gelir.

Herkes Kara Eşref'in bebeğinin cinsiyetini heyecanla beklerken hastaneye getirilen Reyhan, Eşreflerdeki ve mahalledeki büyük değişimin başlangıcı olacaktır.

Öte yandan Kaptan Küstü, aradığı hazinenin Yadigar'ın evinin altında olduğunu düşününce yeni ortaklar bulmak zorunda olduğunu anlar. Küstü'nün define macerasındaki yol arkadaşları Ejder ve Gürbüz olacaktır.

Ben şu ana kadarki en yüksek reytingleri bekliyorum Eşref Saati'nden bu bölümde.Bekleyip görücez artık...

baharh
20-09-08, 16:12
evet ya zaten sulu gözlüm en ufak sahnede ağlıyorum bu bölüm mendil alıp oturucak dizinin başına

özetende anlaşıldığı gibi reyhan sarı mahaleden gidiyo reyhan tekrar hamile kalıcak

besa_1903
20-09-08, 16:40
evet arkadaşlar size katılıyorum,bu bölümün reytingleri yüksek olcak:happy0064 ama çok ağlıcaz,mendilleri hazırlayalım:img-cray:

amator_yazar
20-09-08, 17:05
ben kolay ağlıcak biri diğilim ama fragmanda çok duygulandım annem olmasaydı yanımda ağlıcaktım ben bi böyle eşref saatinde oldum bide menekşe ile halilin finalinde böyle oldum yok böyle bişey:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

yyci
20-09-08, 17:10
arkadaşım cok haklısın reytinkler cok iyi gelicek misafir üye cok var demeki fragman herkezin acayip dikatini cekmiş

bide ceylan ölmüyo reyhanda ölmüyo ama bebeği ölüyo

evet baharh arkadasim bencede... bence artik esref saati hak ettigi reytingi alacak...bu bölüme cok aglicaksamda bakicam....süper acikli bir bölüm...reyhan ile sariya cok yazik oldu:icon_sorr

umutgul26
20-09-08, 18:13
ben kolay ağlıcak biri diğilim ama fragmanda çok duygulandım annem olmasaydı yanımda ağlıcaktım ben bi böyle eşref saatinde oldum bide menekşe ile halilin finalinde böyle oldum yok böyle bişey:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

Ben de eskiden bi diziye bakıp da ağlayanlara bir türlü anlam veremiyordum.Ama ilk kez Eşref Saati'nde ağladım ben de.Bir 24. bölüm vardı Eşref Saati'nde.Çok duygusal bi bölümdü.Kendimi tutamayıp ilk kez orda ağladım.O zaman anlam verdim işte dizi izleyip ağlayanlara...

atom karınca
20-09-08, 18:26
Bu başlıkta sürekli misafir görmek süper güzel bir duygu, geçen sene hiç böyle olmazdı demekki taşlar iyice yerine oturdu. Ben Eşref Saatinde Perihan Abla ya da Bizimkiler gibi bir gelecek görmek istiyorum :D Çok şey mi istiyorum bilmiyorum. Ben bu akşam güzelce ilk bölümümü izleyeceğim. Oleeeyyy.

baharh
20-09-08, 18:35
cok ağlıycam ben kesin cok duygusal biriyim hemen ağlarım ama su zamana kadarki en güzel bölüm olucak arkadaşlarımdan izlemeyenler vardı diziyi beni arayıp bu bölüm cok güzel kacırmak istemiyorum dediler demek taşlar yerine oturuyo

besa_1903
20-09-08, 18:40
cok ağlıycam ben kesin cok duygusal biriyim hemen ağlarım ama su zamana kadarki en güzel bölüm olucak arkadaşlarımdan izlemeyenler vardı diziyi beni arayıp bu bölüm cok güzel kacırmak istemiyorum dediler demek taşlar yerine oturuyo

evet ya aynen herkes çok merak ediyor bu bölümü,ilk kez izleyenler de izleyince beğenicekler ve dizimzin kitlesi daha da büyüyecek:happy0064 çoook ağlıcaz bu bölümde çoook :img-cray:

baharh
20-09-08, 18:43
evet ya aynen herkes çok merak ediyor bu bölümü,ilk kez izleyenler de izleyince beğenicekler ve dizimzin kitlesi daha da büyüyecek:happy0064 çoook ağlıcaz bu bölümde çoook :img-cray:

evet cok süper bölüm olucak biran önce başlasın fragmanı izlemekten bi hal oldum müzik cok güzel yaaa dinleyip duruyorum

sonbahar_06
20-09-08, 22:16
30.bölüm 2.fragmanı yayınlandı kayıt ettim youtube yüklüyorum şuan birazdan izlersiniz
hepinize iyi seyirler

yyci
20-09-08, 23:50
Bu başlıkta sürekli misafir görmek süper güzel bir duygu, geçen sene hiç böyle olmazdı demekki taşlar iyice yerine oturdu. Ben Eşref Saatinde Perihan Abla ya da Bizimkiler gibi bir gelecek görmek istiyorum :D Çok şey mi istiyorum bilmiyorum. Ben bu akşam güzelce ilk bölümümü izleyeceğim. Oleeeyyy.

ahhh insallah arkadasim...ben bu dizinin bitmesini istemiyorum :happy0064

gorgunk
21-09-08, 03:03
ya evet ya bitmesin.. ben çok seviyorum bu diziyi.ilk bölüm çok güzeldi, bayağı bir güldüm, özlemişimde..
bakalım neler olacak, fragman gerçekten çok etkileyici..merakla bekliyorumm:img-wink:

burçinn
21-09-08, 11:42
reyhanın bebeği ölmeseymiş keşke komedi dizisine biraz ağır kaçmış bu dram bence...
sarı mahalleyi terk mi ediyor ya bu eşreflerin şu inatları bitmiyor bir türlü...reyhan zaten üzgün bir de kızı sevdiklerinden mi koparacak...
her açıdan sinir olacağım bir bölüm olacak bu belli oldu:img-blush

cozumleme
21-09-08, 12:07
arkadaşlar bence bebek ölmedi eşrefiin ordan kaçarken yaraladığı adam öldü...hem zaten yeni bi eve taşındıklarında karısı hamileydi yani kör olmadıysak eğer...bence bişey olmaz..diye düşünüyorumm

eliffpolattt
21-09-08, 12:22
Bu hafta süper bir bölüm olacak çok duygusal ..
Fragmanda çalan şarkıda müthiş cuk oturmuş sahnelere ...
Bakalım neler olacak bu hafta ...Reytinglerin yüksek gelmesini umuyorum yeni yayın gününe alışırsa izleyici Pazartesi doğru bir karar bence :)

burçinn
21-09-08, 12:24
arkadaşlar bence bebek ölmedi eşrefiin ordan kaçarken yaraladığı adam öldü...hem zaten yeni bi eve taşındıklarında karısı hamileydi yani kör olmadıysak eğer...bence bişey olmaz..diye düşünüyorummama yaraladığı adam ölmüş olsa eşrefe neden başın sağolsun desin kara ve neden eşref mahalleyi terketsin?
başka evde reyhan hamile miymiş ben bilmiyorum görmedim onu..ama farkettiyseniz fragmanda sarının aile mezarlığındaydılar...bence kesin öldü reyhanın bebeği...sonradan tekrar hamile kalıyorsa bilemem...dizinin fazlaca zaman atlaması gerekir...

eliffpolattt
21-09-08, 12:27
ama yaraladığı adam ölmüş olsa eşrefe neden başın sağolsun desin kara ve neden eşref mahalleyi terketsin?
başka evde reyhan hamile miymiş ben bilmiyorum görmedim onu..ama farkettiyseniz fragmanda sarının aile mezarlığındaydılar...bence kesin öldü reyhanın bebeği...sonradan tekrar hamile kalıyorsa bilemem...dizinin fazlaca zaman atlaması gerekir...

Canım dizinin fragmanlarından birinde Reyhan hamile ve mutsuzdu .. Sarı ve Reyhan zenginlik içinde yaşıyordu Reyhan elinde torbalarla alışverişlere falan çıkıyordu ..Burda bir arkadaşın dediği gibi dizi biraz zaman atlayacak Reyhan tekrardan hamile kalacak ee sarı'da Eşrefliği Kara'ya bırakıyor iddia yüzünden sanırım Sarı bir şekilde zengin olacak ve o hayata alışamıyıp tekrardan mahalleye dönecekler

burçinn
21-09-08, 12:32
Canım dizinin fragmanlarından birinde Reyhan hamile ve mutsuzdu , Sarı zenginlik içinde yaşıyordu Reyhan elinde torbalarla alışverişlere faan çıkıyordu ..Burda bir arkadaşın dediği gibi dizi biraz zaman atlayacak Reyhan tekrardan hamile kalacak ee sarı'da Eşrefliği Kara'ya bırakıyor iddia yüzünden sanırım Sarı bir şekilde zengin olacak ve o hayata alışamıyıp tekrardan mahalleye döneceklerdemek sarı zengin oluyor, o nasıl oluyor acaba:)
evet sarı ve reyhan mahalleye tekrar dönerler herhalde, dönerler dönmesine de biz dizinin en renkli karakterini o zamana kadar hep ağlak mı izleyeceğiz ben de ona takıldım...reyhan komikken eğlenceli oluyor ne yapayım ağlak reyhanı ben:img-blush
o yüzden bebeği ölürse biraz ağır kaçar demiştim...üstelik dediğinize göre bir de başka yere taşınmanın mutsuzluğu olacak reyhanda...

baharh
21-09-08, 12:33
Canım dizinin fragmanlarından birinde Reyhan hamile ve mutsuzdu .. Sarı ve Reyhan zenginlik içinde yaşıyordu Reyhan elinde torbalarla alışverişlere falan çıkıyordu ..Burda bir arkadaşın dediği gibi dizi biraz zaman atlayacak Reyhan tekrardan hamile kalacak ee sarı'da Eşrefliği Kara'ya bırakıyor iddia yüzünden sanırım Sarı bir şekilde zengin olacak ve o hayata alışamıyıp tekrardan mahalleye dönecekler

evet aynen böyle olucak sarı mahallden gidince zaman gecicek reyhan tekrar hamile kalıcak sonra reyhan hep mutsuz tabi bi şekilde mahalleye dönücekler

sarı zaten zengin demeki parasını değerlendirmenin yolunu buluyo

eliffpolattt
21-09-08, 12:35
demek sarı zengin oluyor, o nasıl oluyor acaba:)
evet sarı ve reyhan mahalleye tekrar dönerler herhalde, dönerler dönmesine de biz dizinin en renkli karakterini o zamana kadar hep ağlak mı izleyeceğiz ben de ona takıldım...reyhan komikken eğlenceli oluyor ne yapayım ağlak reyhanı ben:img-blush
o yüzden bebeği ölürse biraz ağır kaçar demiştim...üstelik dediğinize göre bir de başka yere taşınmanın mutsuzluğu olacak reyhanda...

:) Yok bence Reyhan'dan gene komiklikler çıkarırlar senaristler ..Hatta Fragmanda Sarı şirkette başında da birsürü kız var çalışıyolar Reyhan basıyor onları Eşreeeef diye bir bağıırıyor yapıyor yine Reyhanlığını yani :):)

Sarı'nın zengin olma konusu ise gerçekten sürpriz olacak sanırım hiçbir fikrimiz yok ...Bakalım neler olacak ..

Bu arada geçen hafta doktorlar Ceylan'ın bebeğine kız , Reyhan'ın bebeğine de erkek dediler yeni bölümde Ceylan'ın oğlu oluyor , o zaman Reyhan'ın bebeğide kız mı :) Ama ölüyor bebek :img-cray:

burçinn
21-09-08, 12:48
[QUOTE=eliffpolattt;8630594]:) Yok bence Reyhan'dan gene komiklikler çıkarırlar senaristler ..Hatta Fragmanda Sarı şirkette başında da birsürü kız var çalışıyolar Reyhan basıyor onları Eşreeeef diye bir bağıırıyor yapıyor yine Reyhanlığını yani :):)

Sarı'nın zengin olma konusu ise gerçekten sürpriz olacak sanırım hiçbir fikrimiz yok ...Bakalım neler olacak ..

Bu arada geçen hafta doktorlar Ceylan'ın bebeğine kız , Reyhan'ın bebeğine de erkek dediler yeni bölümde Ceylan'ın oğlu oluyor , o zaman Reyhan'ın bebeğide kız mı :) Ama ölüyor bebek :img-cray:[/QUOTE o zaman reyhan reyhanlığını yapsın yani bir zahmet demek ki para sarıyı bozuyor ne öyle etrafında bir sürü kadın falan...bence reyhan onu parçalasın üstelik de hamile bak gıcık oldum şimdi sarıya...:img-blushbelki reyhanın rüyasıdır:img-wink:
ama reyhan daha da üzülür o duruma...evet ya karanın erkek çocuğu oluyormuş hurafeler bilime üstün geldi:)

kelebek_01
21-09-08, 13:25
bu haftayı merakal bekliyorum sizden aldığım tüyolarla daha da bi meraklandım demek Sarı zengin oluyor Kara başın sağolsun deyince bende korkmuştum birden reyhan da öldü diye ama sizin yazdıklarınızı okuyunca derin bi ohh çektim :)

reyhansız eşref saati olmaz

besa_1903
21-09-08, 14:13
tabiki reyhansız eşef saati olmaz:img-wink: ay bu bölümü çok merak ediyorum ya neyseki az kaldı,yarın izlicez inşallah,harika bir bölüm bizi bekliyor :happy0064

umutgul26
21-09-08, 18:21
bu haftayı merakal bekliyorum sizden aldığım tüyolarla daha da bi meraklandım demek Sarı zengin oluyor Kara başın sağolsun deyince bende korkmuştum birden reyhan da öldü diye ama sizin yazdıklarınızı okuyunca derin bi ohh çektim :)

reyhansız eşref saati olmaz

Sarı Eşref bu bölümde zengin olmayacak.İleriki bi bölümde olacak.Bu bölümde sadece emaneti Kara'ya bırakıyor...

baharh
21-09-08, 21:33
Sarı Eşref bu bölümde zengin olmayacak.İleriki bi bölümde olacak.Bu bölümde sadece emaneti Kara'ya bırakıyor...

bu bölüm emaneti bırakıcak sonra mahalleden gidicek zaman gecer büyük ihtimale cünkü reyhan hamile ve karnı büyük oluyon bakalım bu sefe neleri olucak

şarkbülbülü
22-09-08, 00:16
30.bölüm reklamını şimdi izledim..ne iş yav...sarının bebei ölüyor yav...noldu eşreflere yav...yarınki bölüme bakmamayı düşünüyom...çünki duygusal bölüm olacak heralde ağlamak istemiyom..:D

yazık lan reyhana..yahu mahalledeki keyfi neden kaçırıyorlarki yav...komedi olsun yav...lütfen...

şarkbülbülü
22-09-08, 00:24
millet ağlamalı zırlamalı filmleri seviyor dram filmini seviyor...bunlarda böle bi karra kılmış hearlde...ama reyhanla sarı giderse özellikle reyhan sürekli mutsuz olursa izlemem ben yav diziyi...komedi unsurunu kısarlarsa izlemem...kara ile reyhanın kavgalarını özledim:D

emre_ongan
22-09-08, 01:08
Dizi komple degisti yaf gecen sezon da ne kadar keyif alıordum simdilerde dram oldu yazık valla cok üzülüorum böle dizilere hersey güzel hersey iyiyie giderkn sonuna yine dram koyucaklar olmaz kii .. Reyhanın merdivenlerde düsüsü herkesi sok etkisi yarattı ve kesin bebek oldu ee nazar degdi bütün mahalle erkek olacak die calkalandı simdi de kötü sonuclara yer verdi bnce böyle bisey olmamalıydı ama baklm umarım bir mucize olur ve yrn aksam diziden iyi haberler alırıs herkese ii seyirler

supergenc
22-09-08, 19:41
Bolahenk Grubundan Gökhan Beyle İletişime geçtim arkadaşlar..
Çok yakın zamanda Dizi Müzikleri adı altında bir albümleri piyasaya çıkacakmış.
Canın Sağolsun Adlı şarkıları da bu albümde yer alacakmış.

ßyCaNeR
22-09-08, 20:09
hem ağladım hem güldüm reyhanın bebek öldü :( Sarı Esref Estirdi Bu Bölüm Cok Dramatikdi Bu Bölüm ya :(:(:(

atom karınca
22-09-08, 21:09
Vauv 39 Misafir ve ben :) Dört gözle yorumlarınızı bekliyorum. Hala bitmedi mi dizi? Gelin artık :)

40 etti :) 43 ... 45 ... Hadi ama ... 46 oldu yok mu arttıran :) Çok ağladınız mı gülebilme fırsatını yakalayabildiniz mi peki bu bölümde?

2+53 = 55 süpeeerrr

55 misafir ve ben hala sizler yoksunuz :) ...58

2+58 ...

60 misafiri bekletmeyelim lütfen, Bahar nerelerdesin?

BESA VE CAKIL izleyebildiyseniz yorumlarınızı alalım artık.

Ben diyorum bu başlıkta bu akşam 100 misafir görürüm :img-hyste

besa_1903
22-09-08, 21:29
geldim,geldim:)şimdi bitti....allahım bu nasıl bölümdü böyle??öldüm öldüm dirldim,ağlamaktan içim çıktı zaten oyuncular süper,bide harika müzikler koymuşlar tut kendini tutabilirsen....çok güzeldi ama bu hep böyle sürmesin ben 3 bölüm sora ölürüm walla kalpten.ay çok kötü bitti,emaneti verdi sarı.yeni bölüm reklamının da verdiler reyhan sarıya bağırıp ağlıyordu,onu suçluyor.birileri gelip eşrefe kafa tutuyor,ceylanın bebeği kaçırılıyor.offff offffff.................

atom karınca
22-09-08, 21:34
Hoşgeldin Besa. Yorumların için çok sğol. Ceylanın bebeğini mi kaçırıyorlar. Anaaa, eyvah eyvah. Haha ben fragmanı izlerken kalpten gidiyordum en iyisi bölümü hiç izlemeyeyim :) Reyhan Sarıya bağırıyor mu, buna da üzüldüm bak şimdi.

büyük cadı
22-09-08, 21:36
buraya ilk defa yazıcam ama çok çok üzüldüm ben bu bölüme yaaa =(...
reyhanın o şenşakrak hallerini seviyoruz biz olmuyor böyle...hele sarı eve geldikten sonra hiç fark etmeden kanın üzerine basıp geçti ya...çok kötü oldum cidden...kara'nın düşüncesi de çok inceydi.kendi oğlunu bile kucağına alamıyor.bir yanda yeğeni...offf ceylanın tepkisini göreceğiz herhalde bir dahaki bölüme.zaten fragman da fenaydı...off..reyhan çok kötü olmuş...ve galiba küçük alemdarı da beşiğinden o alacak...
biz şenşakrak reyhanımızı rengarenk eşref saati'mizi istiyoruz...olmuyor böyle...

besa_1903
22-09-08, 21:37
Hoşgeldin Besa. Yorumların için çok sğol. Ceylanın bebeğini mi kaçırıyorlar. Anaaa, eyvah eyvah. Haha ben fragmanı izlerken kalpten gidiyordum en iyisi bölümü hiç izlemeyeyim :) Reyhan Sarıya bağırıyor mu, buna da üzüldüm bak şimdi.

evet reyhan sarıylad oğru düzgün konuşmadı sen yanımda olsaydın oğlum gitmezdi dedi,sarı hep yaklaşmaya çalıştı reyhan dokunmadı,konuşmadı bile nerdeyse.reklamda da kim bu karın ve oğlundan daha değerli olan,benden ne dememi beklyosun oğlum gittiama yenisi gelir dememi midiye bağırıp ağlıyordu,sarı çok üzgün vicdan azabı çekiyor:img-cray: ceylanın bebeğini kim kaçırıyor acaba??

atom karınca
22-09-08, 21:38
Bence birazcık daha damardan damardan gitsin valla bana bu acı iyi geldi gurbet ellerinde :) Şen şakrak günler de gelir elbet. İlk defa son defa olmasın ama lütfen büyük cadı.

atom karınca
22-09-08, 21:41
evet reyhan sarıylad oğru düzgün konuşmadı sen yanımda olsaydın oğlum gitmezdi dedi,sarı hep yaklaşmaya çalıştı reyhan dokunmadı,konuşmadı bile nerdeyse.reklamda da kim bu karın ve oğlundan daha değerli olan,benden ne dememi beklyosun oğlum gittiama yenisi gelir dememi midiye bağırıp ağlıyordu,sarı çok üzgün vicdan azabı çekiyor:img-cray: ceylanın bebeğini kim kaçırıyor acaba??

Oyyyy Reyhan da haklı tabi öte yandan, ama Sarı da ne haldeydi değil mi onun da başına gelecekler önceden belli miydi. Tamam bulaştığı biraz tekin iş değildi ama o da sahip çıkmak adına bulaştı bütün bu işlere. Yani ortada haksız yok gibi. Kader kısmet ama bir anne için gerçekten çok zor olsa gerek. Günümüzde de insanların başına gelmiyor mu bu tür hadiseler, siz de burada 2 saat kahroluyorsunuz ve dizidir diyip bitiyor. Gerçekte öyle mi offf ben de pek duygulandım izlemeden.

yyci
22-09-08, 21:43
ayyy arkadaslar cok feci acikli bi bölümdü cok agladim..ins reyhan tez zamanda o civil civil haline geri döner

umutgul26
22-09-08, 21:44
Kaptan Küstü'ye gülebildim bu bölümde sadece.Onun dışında yine zor tuttum kendimi ağlamamak için.Reyhan,Sarı'ya tavır takındı."Oğlumuz gitti,sen olsaydın gitmezdi." dedi.Bittim resmen.Bir sonraki bölümün fragmanını kaçırdm ben ya neler oluyor öyle? :img-cray:

besa_1903
22-09-08, 21:47
ah atom karınca ah şimdi duygulandın, izlerken mendillerini hazırla walla....ama bu kadar acıya benim kalbim dayanmaz ki... 1-2bölüm sora hafifletsinler yaw acıyı,hüznü,yoksa ben ölcem....hep o sinir lütfü yüzünden,ne zaman hayırlı bi işe vesile oldu ki!!! walla bir sonraki bölüm de fena umutgül,1-2 gün içinde koyarlar herlde fragmanı kendi sitelerine.

umutgul26
22-09-08, 21:47
Reyhan'ın ağladığı her sahne bana ızdırap gibi geldi.Çok zor bir durum ya.Allah kimsenin başına evlat acısı vermesin.:img-cray:
Özge de bu bölümde konuşturdu oyunculuğunu.Ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Bir sonraki bölümün fragmanına bakamadım ya kaçırdım.Merak ettim şimdi neler oluyor acaba? :icon_sorr

dyg_dktrlr
22-09-08, 21:48
buraya ilk defa yazıyorum.eşref saatinin uzun zamandır takipçisiyim ve bu akşam ağlaya ağlaya öldüm diyebilirm..reyhan öyle üzdü ki beni eminim sizi de üzmüştür..ve ben reyhana haksızlık yapıldığını düşünyorum..kocası zaten ortalıkta yok o ayrı bi olay zaten..ama bu kadın heran doğurabilir birimiz de yanında kalalım diyen olmadı herkes hastaneye koştu..yalnız olmasaydı böyle olmazdı bence..o merdivenden düşme sahnesinde canım çok yandı çok ustaca çekilmişti ve oynanmıştı..hastanedeki hali de çok dokunaklıydı ve etrafındaki herkesi suçlayacak reyhan ve kendinden uzak tutacak,özellikle de sarı eşrefi ki fragmandan da çok belli..

büyük cadı
22-09-08, 21:50
bir kere daha yazayım son olmasın o zaman =))
ben naz bu arada...büyük cadı resmi oluyor gibi.

ya bütün bölüm boyunca biriniz şu kızın yanında kalın diye çemkirip durdum şu televizyona.birini oturtsalardı yanına ya...gürbüz falan hayatında bir işe yaramış olurdu=) belki de...öfff...
sarı tabiki bilemezdi ama;reyhanın onu suçlamasından doğal bir şey yok.hep onun gelmesini bekledi.zaten o merdivelerden baştan beri tırsıyordum.e çehov ne demiş :"sahnenin başında bir tüfek görülüyorsa sonunda patlar".o kadar büyütmeyeceklerdi erkek erkek diye...

ben hüzün falan istemiyorum ama...zaten her şey üstüme üstüme geliyor bari teker teker gelsin =).

sarımda emaneti bıraktı.bir adam fragmanda arkasından silah mı çekiyor ne?(o bu bölüm dövdükleri adam değil başka biri)

atom karınca
22-09-08, 22:03
Sevgili Naz, Çehovun sözü hoşmuş cidden yerini buldu bu başlıkta. Sen yaz arada hem de böyle güzel sözlerle süsle buraları bence. Geçen sezon çok gülmüştük azıcık ağlayalım yahu :) Ay canım çekti valla. Ağlayacak yer arıyorum da bahanem Reyhan olsun :) DYG sen de son kez yazmış olma lütfen. Sahiden Reyhan geçen bölüm sonunda bayılmıştı, sonra nasıl ayıldı da cidden nasıl yalnız bıraktılar?

umutgul26
22-09-08, 22:08
Sonraki bölümün fragmanını kaçırdım ya kahretsin.Eğer internette mevcutsa bulan birisi pmden link atabilir mi yeni bölüm fragmanını izleyeyim.Yardımcı olursanız sevinirim...

büyük cadı
22-09-08, 22:14
Sevgili Naz, Çehovun sözü hoşmuş cidden yerini buldu bu başlıkta. Sen yaz arada hem de böyle güzel sözlerle süsle buraları bence. Geçen sezon çok gülmüştük azıcık ağlayalım yahu :) Ay canım çekti valla. Ağlayacak yer arıyorum da bahanem Reyhan olsun :) DYG sen de son kez yazmış olma lütfen. Sahiden Reyhan geçen bölüm sonunda bayılmıştı, sonra nasıl ayıldı da cidden nasıl yalnız bıraktılar?

teşekkür ederim canım...
arada uğrar başınızı ağrıtırım böyle =)
bölümün başında reyhanlar doktora gittiler yedikleri bir şeyden dedi doktor.bir de doğum çok yakın yalnız bırakmayın dedi!!!.ya mahalledeki çocuklardan birini yanına oturtabilirlerdi ya.reyhan da bu kadar kan kaybetmemiş olurdu.gerçi arada yadigar babada sebati de geldi ama.lazım oldukları zaman yoktular işte:hıh..neyse olacağı varmış.ama allah kimseye evlat acısı vermesin de diyelim...

haftaya göreceğiz bakalım neler olacak...bu kadar üzmesinler bizi!sende ağlayacak şey arama öyle...aaa kızarım ama ben gülmek istiyorum...

hepinize iyi geceler...

atom karınca
22-09-08, 22:23
haftaya göreceğiz bakalım neler olacak...bu kadar üzmesinler bizi!sende ağlayacak şey arama öyle...aaa kızarım ama ben gülmek istiyorum...

hepinize iyi geceler...

Hahahaha hiç güleceğim yoktu süpersin :) Ağlamaya ağlamaya göz pınarlarım kurumuş da ondan diyorum :) Dombili otururdu yanında dimi? O yok muydu bu hafta?

nazdeniz*
22-09-08, 23:05
of cok güzel bi bölümdü ya aglamaktan öldüm reyhanın o haline :img-cray: tam olarak sewınemedk bilee:icon_sorr

She7a
23-09-08, 00:11
Efsane geri dondu yani ben. :)

Hafta ici fragmanı izlerken anam yoksa Reyhan
ölüyor mu diye düsünmüstüm. Öyle olmadı ama,
bu sefer de dogal olarak Reyhan sarı esref'e cok
kızgın tabi. O olsaydı bebek ölmezdi.

Lastzany
23-09-08, 02:10
of of bi gülebildiğim bi bu dizi vardı onuda dramatize ettiler ya helal olsun komedi komedi giderken drama dönülürmü ne vardı pazartesi pazartesi insanı üzecek çok üzüldüm sarı Eşrefe yakışmıyo onun gülen yüzüne üzülmek ama oyunculuğuna bravo doğrusu güldürürken ağlatabiliyo

mavi melek1907
23-09-08, 07:48
of of of ne bölümdü ya izlesiğim kısımlarda hep ağladım ben reyhan ölecek sanıyordum ama bebeğini kaybetti
süper oynadı ya ben acip şekilde his ettim ondaki o duygusallığı

tuba_buyukustun
23-09-08, 08:39
arkadaşlar dün izlediğimiz bölümde çalan ve aynı zamnda dünkü bölümün fragmanında da çalan bir şarkı vardı son derece duygu yüklü.o şarkının adını ve kimin söylediğini bilen lütfen ö.m. ile bana ulaşsın çok rica ediyorum mükemmel bir şarkıydı ve tekrar tekrar dinlemek istiyorum.zaten dün yeterince ağladım diziyi izlerken :(

tubi
23-09-08, 08:56
Geçen sezon karnıma ağrılar girerek izlediğim bu diziyi dün şaldır şuldur ağlayarak izlemek beni daha da üzdü. Evet Özge Borak çok iyi bir dram oyuncusu ama harika da komedi oyuncusu. Evet sürekli gülerek hayat yaşanmıyor ama o kadar çok acılı şeyler var ki piyasa da ve biz o kadar çok izliyoruz ki bunları en azından araya dramize katılmamış şeyler izlemek şahsım adına beni daha mutlu edecek.

En kısa sürede bu olayı kapatırlar diyeceğim de onun için de sanırsam zaman atlamaları gerek...

supergenc
23-09-08, 11:33
Arkadaşlar dün çalan şarkının orjinali bendedir..
Şuan Gökhan Tümkaya'dan almış bulunuyorum :)

Şarkının ismi şuan için yokmuş.
Ama Tutamadım Ellerinden yazıyor şarkının ismi olarak.
İsteyen varsa ö.m atabilirim..

SerdarTr
23-09-08, 12:02
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10.10 27.50
2 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 6.70 19.60
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 6.60 20.90
4 YOL ARKADASIM [NET] KAND 6.60 20.20
5 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6.50 18.00
6 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 6.00 19.90
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.80 17.70
8 SON BAHAR [NET] STAR 5.50 16.50
9 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5.50 15.30

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
22 EYLÜL 2008 PAZARTESİ

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8.10 23.90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6.20 19.90
3 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5.70 16.90

Total de iyi çıkış...

kelebek_01
23-09-08, 12:02
dünkü bölüm çok güzeldi yalnız Kara'nın Sarı'dan hiç bi şekilde hesap sormaması bana çok ilginç geldi

ben olsam bağırıp çağırırdım zaten Reyhan da tavır yapmasaydı yok artık ya var mı böyle bi şey derdim

Kara'nın onda biri olmak isterdim:)

ilkay_33
23-09-08, 12:04
ayy çok üzüldüm dün yaa reyhancım nasıl oldu canım benim

öyle bi dizi bi bölümde hem hüngür hüngür ağlatıyor hemde kahkahalarla

güldürüyor

reytinglerde kötü değil iyi yani

baharh
23-09-08, 12:14
3 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5.70 16.90
önemli olanda buydu işte ab iyiz sırala kötü ama reytinki yüzksek cok sevindim

dünkü bölüm süperdi reyhan canım başlarda güldürdü sonlara doru ağlatı merdivenlerden düştükten sonra tl bakmak için sürünürken kanı görmesi orda ben ağlamay başladım devamı geldi sarıya tepkisi cok yerindeydi bu arada fragmanıda gördüm haftaya gene cok üzülücemiz bölüm olucak bence bebeği reyhan aldı ama sevmek için

efsaneask
23-09-08, 12:24
iste bu cok güzel oldu...:happy0064

bence istedikleri buydu ilgi cekmek izleyici kazanmak....

ve iyide yaptilar ne kadar eskisi kadar komikde olmasa yavas yavas gene öyle olcak... cok güzel olcak...:happy0064

ilkay_33
23-09-08, 13:13
ya ben yeni bölüm fragmanını görmedim

üzüldüm şimdi kaçırdım demek ki

neler oluyor merak ettim :(

reyhanım yaa gerçekten en başta güldürdü taaabii caaanım =)

sonra ağlattı hepimizi :icon_sorr

baharh
23-09-08, 14:50
yeni bölümün fragmanı resmi sitesinde var.... gene cok guzel bi bölüm olcak .... reyhan gene ağlatıcak

KİTARA
23-09-08, 15:01
eşref saati dizisini çok sık seyretmeme rağmen akşam ki bölümü tesadüfen seyrettim . reyhanın yaşadığı olayı 2 ay kadar önce bende yaşadım maalesef .diziyi izlerken o kadar ağladım ki okadar gerçekçiydiki sahneler benden daha iyi kimse anlayamaz herhalde. o hastaneden eli boş çıkmak çıkarken diğer bebeklere annelere göz ucuyla bakmak mahvetti beni :icon_sad:

Fener Bahçe
23-09-08, 15:39
geçen sene gülüyorduk şimdi ağlıyoruz
şarkı nede olsa gökhan tümkaya aklıma ky geldi birden

umutgul26
23-09-08, 15:53
Fragmanı izledim.Bir sonraki bölümde de hüzünlü sahnelere devam edilecek.Ama inşallah çok uzun sürmez bu.Ben Reyhan'ı gülerken görmek istiyorum.Bu haftanın reytinglerinde de yükselme var zaten.Totalde sonunda 3. olmuşuz.Hedef de buydu zaten kendi gününde ilk 3e girmek.İnşallah böyle devam eder reytingler...

baharh
23-09-08, 18:28
bu akşam 22 de tekrarı var izleyemeyen izlemek isteyene duyurulur bende fragmanı izlemekten ezberledim süper bölüm olucak reyhan sonunda patlıyo ama sarını reyhana sarılması cok güzeldi

emre_ongan
23-09-08, 18:45
Dizinin bu kadar dram olacagını düsünmemiştim .. Reyhanın zor anları gercekten üzücü oldu ve reyhanı gecen sezon daha eglenceli daha kıpır kıpır görürdüm ama bu hfta ki bölüm de ciddiyeti aldı götürdü cok kötü gercekten .. Dizinin son sahnelerine dogru duygu yüklü anlar yasadıgımı sölemeliyim bebeginin oyuncaklarına bakarken hem gülüp hm aglaması bni çok etkiledi umarım cok yakn zmnda tekrar cocuk sahibi olur
Sarı esrefin de esrefligini bırakması hiç iyi olmadı ama bn zannetmiorum bırakmasını tekrar geri döner simdi depresif anlar yasıo dogaldır .. Bakalım gelecek hfta neler olacak hep birlikte görücezz

*katre*
23-09-08, 19:08
meraba arkadaşlar..
bugün emirganda bir camiinin avlusunda eşref saatinin çekimi yaplıyordu.cenaze sahnesi çekiliyordu.ben sadece yetkin dikincileri görebildim.sizlerlede paylaşmak istedim.:img-yes:

atom karınca
23-09-08, 19:10
Fragmanı izledim ve sıcağı sıcağına yazıyorum. Bu ne oldum resmen fragmanı izledikten sonra. Oturup yine ağlayacağım vallahi. Ama hoşuma gitmeyen önemli olan diziye silahların karışması. Ben duygusal sahnelere, hüzne varım ama bu diziye ne yalan söyleyeyim silahları yakıştıramadım. Sonuçta ailecek izlenen bir dizide en azından ulu orta sokakta silah çekilmemeli ve bu da bize gösterilmemeli, hele ki Sarı Eşrefe :)

"Alemdar Ağanın artık tek emanetçisi var o da Kara Eşreftir", Eşrefçe değil YD şivesiyle söylenmiş bu söz de dikkatimi çekti ayyy ince detaylarla uğraşıyorum ben de :) İnsan uzakta olunca :img-hyste

Ceylanın bebeğini Reyhan mı aldı, birileri Reyhanın kucağında diyordu ama fragmanda yok.

Yok yok bu YD şivesi de değil :) Bu Müfettişteki Hlestakov resmen.

besa_1903
23-09-08, 19:29
meraba arkadaşlar..
bugün emirganda bir camiinin avlusunda eşref saatinin çekimi yaplıyordu.cenaze sahnesi çekiliyordu.ben sadece yetkin dikincileri görebildim.sizlerlede paylaşmak istedim.:img-yes:

çok teşekkürler haber verdiğin için...kimin cenazesi acaba???merak ettim şimdi:icon_roll

baharh
23-09-08, 20:46
Fragmanı izledim ve sıcağı sıcağına yazıyorum. Bu ne oldum resmen fragmanı izledikten sonra. Oturup yine ağlayacağım vallahi. Ama hoşuma gitmeyen önemli olan diziye silahların karışması. Ben duygusal sahnelere, hüzne varım ama bu diziye ne yalan söyleyeyim silahları yakıştıramadım. Sonuçta ailecek izlenen bir dizide en azından ulu orta sokakta silah çekilmemeli ve bu da bize gösterilmemeli, hele ki Sarı Eşrefe :)

"Alemdar Ağanın artık tek emanetçisi var o da Kara Eşreftir", Eşrefçe değil YD şivesiyle söylenmiş bu söz de dikkatimi çekti ayyy ince detaylarla uğraşıyorum ben de :) İnsan uzakta olunca :img-hyste

Ceylanın bebeğini Reyhan mı aldı, birileri Reyhanın kucağında diyordu ama fragmanda yok.

Yok yok bu YD şivesi de değil :) Bu Müfettişteki Hlestakov resmen.

bende dizide silah görmek istemiyorum fragmanda sarının arkasında adam silah cekti ama bişey olucanı sanmıyorum becede bebeği reyhan aldı

*katre* haber verdiğin için sağol kim olüyo acaba merak ettim şimdi

*katre*
23-09-08, 20:55
rica ederim önemli deği arkadaşlar..

kimin cenazesi olduğunu öğrenemedim:icon_whis..
malum set görevlileri müsade etmediler

nazdeniz*
23-09-08, 22:44
ya sımdı tekrarını ızlıyorum we hala kızıyorum reyhanı nası bıraktılar öyle cok kötu oldm :icon_sorr fragmanı ızlyemedm sız nerde ızledınız arklar ?

-Dena-
24-09-08, 06:43
Kabadayılık, kaba dayılık

Bu sezon Hasan Kaçan'ın canlandırdığı, Kaptan Cousteau'dan devşirme Kaptan Küstü tiplemesiyle tatlanan Eşref Saati'nde bu kez dramatik bir bölüm vardı. Kara Eşref'in erkek çocuk sahibi olduğu gün, Sarı Eşref evladını yitirdi. En gerekli zamanda karısının yanında olamadığı için Sarı Eşref'in omuzlarının düştüğü, kendini suçlu hissettiği, karısının karşısında mum gibi içine içine eridiği anlar pek hüzünlüydü. Ama beni asıl etkileyen, Kara Eşref'in sözleriydi. Kara Eşref, yeni doğan çocuğunu kucağına almak istemedi. Sebebini ise şöyle açıkladı: "Sarı Eşref'in çocuğu ölmüşken biz şimdi çocuk mu kucaklayacağız, görmemiş gibi... Kabadayılığın adı kaba, kendisi ince zanaattır..." İşte bugünün mafya bozuntuları ile bir dönemin gerçek kabadayıları arasındaki fark... İşin garibi; Eşref Saati'ni de Pana Film yapıyor, Kurtlar Vadisi'ni de...

Yüksel Aytuğ

Sabah

atom karınca
24-09-08, 08:41
Kabadayılık, kaba dayılık

Bu sezon Hasan Kaçan'ın canlandırdığı, Kaptan Cousteau'dan devşirme Kaptan Küstü tiplemesiyle tatlanan Eşref Saati'nde bu kez dramatik bir bölüm vardı. Kara Eşref'in erkek çocuk sahibi olduğu gün, Sarı Eşref evladını yitirdi. En gerekli zamanda karısının yanında olamadığı için Sarı Eşref'in omuzlarının düştüğü, kendini suçlu hissettiği, karısının karşısında mum gibi içine içine eridiği anlar pek hüzünlüydü. Ama beni asıl etkileyen, Kara Eşref'in sözleriydi. Kara Eşref, yeni doğan çocuğunu kucağına almak istemedi. Sebebini ise şöyle açıkladı: "Sarı Eşref'in çocuğu ölmüşken biz şimdi çocuk mu kucaklayacağız, görmemiş gibi... Kabadayılığın adı kaba, kendisi ince zanaattır..." İşte bugünün mafya bozuntuları ile bir dönemin gerçek kabadayıları arasındaki fark... İşin garibi; Eşref Saati'ni de Pana Film yapıyor, Kurtlar Vadisi'ni de...

Yüksel Aytuğ

Sabah

Yüksel Beye cevap, bu da Pana Filmin başarısıdır. İki konuyu, iki dönemi birbirine karıştırmadığı, birbirinin tekrarını yapmadığı için. Kurtlar Vadisini hiç seyretmedim ama anladığım kadarıyla Kabadayılık falan değil. Bildiğimiz dünyanın çirkin yüzü. Eşref Saati ise bambaşka bir dizi.

ilkay_33
24-09-08, 12:39
supergenc

arkadaşım şarkı için çok çok teşekkür ederim çok makbule geçti inan

bence reyhanın bebeğinin cenazesidir :icon_sorr:icon_sorr:img-cray:

yani ben öyle düşünüyorum

bu dzide yan karakterler bile çok çok önemli rollerdeyken bence kimse ölmez

atom karınca
24-09-08, 12:44
bu dzide yan karakterler bile çok çok önemli rollerdeyken bence kimse ölmez

Gerci bu dizide yan karakterler surekli girip ciktigi icin, ornegin Feraye, ornegin Turgay, ornegin Rifat mi desem acaba :) O kadar baslarina bela oldu belki gidiyordur :) Ben de bilmiyorum sadece attim su anda.

Bilmeden konusmak serbest nasil olsa :img-hyste

ilkay_33
24-09-08, 12:53
Gerci bu dizide yan karakterler surekli girip ciktigi icin, ornegin Feraye, ornegin Turgay, ornegin Rifat mi desem acaba :) O kadar baslarina bela oldu belki gidiyordur :) Ben de bilmiyorum sadece attim su anda.

Bilmeden konusmak serbest nasil olsa :img-hyste

eğer bana diyorsan ben zaten bildiğimden demedim bir tahminde bulundum

yan rollerden kastımda yavuz b.,yetkin d.,yağmur k.,özge b.ş. bu roller haricini demiştim

.:Dişİ KaNarYa:.
24-09-08, 13:13
Diziyi sürekli takip etmeme rağmen buraya hiç yorum yazmamıştım,bugüne kısmetmişş:)

Eşref saati kesinkle sezona en iyi başlayan dizilerden birisii olduu:good:

Nikah sahnesi ile bitmişti ve birçoğumuz yine nikah sahnesi ile başlayacağını hatta yine evlenemeyeceklerini sanmıştık..

Ama çok farklı bir başlangıç yaparak bu konuyu da sakız gibi uzatmadılar ve bana göre de çok yerinde oldu:good:

Bu hafta ki bölüme gelecek olursak;

Reyhann..ahh Reyhan ne kadar ağlattı benii:img-cray:

Özge borak`ıhlamurlar altında dizisinde izlemiş ve çok sevmiştim,bu dizide komediyi de başarıyla canlandırabileciğini bizlere gösterd ve yine kendisini çok sevdirdiii:img-in_lo

Reyhanın o şen şakrak hallerini bu bölümde göremedik,her zaman güldüren rehyan bu bölüm bizi ağlattı:img-cray:

Ben bu olayda en çok kara eşrefe kızdım! tamam sarı eşref de kabahatli fakat onun başına gelenler tamamen plansız bir şeydi,yani o da öyle olmasını istemezdi..

Ama kara eşref; ceylanın sancıları tutup,onu hastaneye götürdüğünde ,reyhanı da yanlarında götürmeliydi,onu yalnız bırakmamalıydı..

Sonuçta sabah onun da sancıları tutmuştu ve her an doğum yapabilirdi..
Yani bunu o anda kara eşref düşünemedi,şadiye ana da mı düşünemedi? reyhanı da alıp yanlarında götürebilirlerdi..

Reyhanın arabanın arkasından baktığı an gözümün önünden gitmiyorr:img-cray:

Hadi götürmediniz barii yanına birisinin bırakın yahuu!!
Yadigar baba ile sabati ile olurmu bu iş!:hıh o çocukk eve girmese yine bilinmeyecekti reyhanın düşmüş olduğu ve kan kaybından gidecekti :icon_sorr

Reyhanın bundan sonra o şen şakrak hallerine dönmesi biraz güç ama ben bir an önce reyhanı öyle görmek istiyorumm..

Umarım bunu da uzatmazlar ve reyhanı yine eski haline dönderirler..

Hayatta herşey bir arada acı da,tatlı daa.. acılar ilk gün gibi kalsa insan nefes alamazz öyle yaa...

atom karınca
24-09-08, 13:43
eğer bana diyorsan ben zaten bildiğimden demedim bir tahminde bulundum

yan rollerden kastımda yavuz b.,yetkin d.,yağmur k.,özge b.ş. bu roller haricini demiştim

Sana dedim de seninkine alternatif attim ortaya belki baskalari da tahmin de bulunur diye :)
Yan rol derken benim de kastim oydu. Feraye cikti, Turgay cikti gerci her ikisinin de cikisi ani ve nedenli oldu, o yuzden yine oyle bir cikis da olabilir diye ben de Rifat dedim. Bulent Sakraki severim ama Rifati sevemedim bir turlu :) Saridan uzak dursun lutfen :img-hyste Dolayisiyla Reyhanin hayatindan da.

Disi Kanarya ilk ve son kez yazmaman dilegiyle hep boyle uzun yaz olur mu.

_ceyo_
24-09-08, 14:00
Sanırım buraya ilk defa yazacagım .. :)
Diziyi takip eden biriyim ama hic yorum yapmamıstım .. bugüne kısmetmis demek :D

Sezona bomba gibi basladıgımızı söyleyebilirim öncelikle ..
Her zaman şen kahkahalar attıran dizimiz .. Bu sefer aglattı ..
Cok etkilendim bu bölümden .. :icon_sorr

Reyhan'a cok üzüldüm .. :icon_sorr
Ceylan .. dogum yaparken .. Reyhan kaybetti ..
Her zaman hatırlanacak bir durum oldu ..

Bakalım Sarı kabadayılıgı bırakacak mı ..
Bence Kara .. bir yere kadar buna katlanır en sonunda yeter be diyip ..
Sarıyı ikna edecegine inanıyorum .. umarım öyle olur .. :img-wink:

Sarı ve Reyhan .. arasında neler olacak ..
Fragmanı tam izleyemedim ..
Sarı vurulduysa eger .. belki barısma icin bir fırsat olabilir ..
Cenaze falan dendi .. görmedim .. ama bebegin cenazesi olabilir ..

Herkes iyi yorumlar :img-wink:

atom karınca
24-09-08, 14:06
Sanırım buraya ilk defa yazacagım ..
Diziyi takip eden biriyim ama hic yorum yapmamıstım .. bugüne kısmetmis demek

Bu baslikta ne kadar populer oldu bu cumleler. Himm demekki basliga ragbet edenlerin ve yazanlarin sayisi iyice artacak. E super. Bundan otesi kaymakli ekmek kadayifi :img-hyste :img-hyste Canim cekti :)

*elisa*
24-09-08, 14:16
selam arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum dünkü bölümde hem güldüm hemde agladım sarı eşrefede çok kızdım dogrusu dün akşamki o bölüm neydi öyle çok acıklıydı aglamaktan öldüm yasık kıza yaaa bebgini nasıl kaybetii çok agladımm o sahnedee:img-cray: şimdi sar hep kendini şuçlayıp durur kızda durmadan yüzüne vurur 9 ay karnında taşı sobra gitsin offf:img-cray::img-cray:

besa_1903
24-09-08, 14:20
valla haklısın atom karınca forumumuza katılan arkadaşlarımız oldukça artıyor:happy0064 umarım hepsi yorumlarını bize aktarmaya devam ederler ve bu artış hep böyle devam eder......

baharh
24-09-08, 16:28
valla haklısın atom karınca forumumuza katılan arkadaşlarımız oldukça artıyor:happy0064 umarım hepsi yorumlarını bize aktarmaya devam ederler ve bu artış hep böyle devam eder......

tekrarını izledim hatta netede izledim doyamıyorum izlemeye cok güzel bölümdü yeni bölüm fragmanından anlaşıldığı üzere bu bölümde cok güzel olucak

canım ya reyhana herkez cok üzülüyo özge borak inanılmaz oynadı acılı anne rolünü ben sarıyı biran önce afetmesini istiyorum

She7a
24-09-08, 16:37
Sarı esref vurulacak mı fragman da arkasından silah dogrultuluyor.
Ne oluyor ya gecen sene hep gulerdik bu sene hep aglar olduk.:img-cray:

baharh
24-09-08, 16:43
Sarı esref vurulacak mı fragman da arkasından silah dogrultuluyor.
Ne oluyor ya gecen sene hep gulerdik bu sene hep aglar olduk.:img-cray:

vallah bilsem ama vurulmaz yaa o zaman yuh derim ne bu reyhanla sarının başına geleneler ama onların aşkı herşeyi aşar

eliffpolattt
24-09-08, 16:47
Forum baya coşmuş süper ya :) Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ..

Dizimiz bu hafta 3.olmuş bu süper bişey :happy0064 Daha da artacak eminim çünkü pazartesi günü olması çok iyi oldu daha öncede demiştim bu zamana kadar ki en iyi tercih pazartesi günü yayınlanması ...

Gelelim bölüme yine süperdi ..Reyhan ve Sarı çok üzdüler ya bizi ama umarım en kısa zamanda eski hallerine dönerler komiklik daha çok yakışıyor onlara böyle izlemek güzel değil özellikle Reyhan'ı ...Bu arada bir kez daha anladım ki bu dizi bu kadar duygusallığı kaldırmıyor eskisi gibi bütün mahalle şen şakrak olmalı hemen :):)

Ceylan , doğum sahnelerinde çok şekerdi ağlaması ,sezaryana alın beni demesi çok komikti ..Yalnız Reyhan'dan daha haberi yok sanırım söylemediler galiba dizide tuhafıma giden o oldu Ceylan çok mutluydu insan arkadaşı için üzülmez mi ya dedim ama daha sonra üzülmesin diye Reyhan'ın başına gelenleri anlatmamaışlardır diye düşündüm büyük ihtimallede öyle olacak ...

Bu arada Kaptan Küstü karakteri bana inanılmaz itici ve boş bir karakter geliyor neden bu dizide anlamış değilim ,,Aynı ekmek teknesi dizisinin kopyası olmuş onun kahvede anlattıkları daha orjinal ,daha değişik biri olabilirdi beğenmiyorum o adamın sahnelerini ama napalım mecbur katlanıcaz ..

baharh
24-09-08, 16:53
Forum baya coşmuş süper ya :) Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ..

Dizimiz bu hafta 3.olmuş bu süper bişey :happy0064 Daha da artacak eminim çünkü pazartesi günü olması çok iyi oldu daha öncede demiştim bu zamana kadar ki en iyi tercih pazartesi günü yayınlanması ...

Gelelim bölüme yine süperdi ..Reyhan ve Sarı çok üzdüler ya bizi ama umarım en kısa zamanda eski hallerine dönerler komiklik daha çok yakışıyor onlara böyle izlemek güzel değil özellikle Reyhan'ı ...Bu arada bir kez daha anladım ki bu dizi bu kadar duygusallığı kaldırmıyor eskisi gibi bütün mahalle şen şakrak olmalı hemen :):)

Ceylan , doğum sahnelerinde çok şekerdi ağlaması ,sezaryana alın beni demesi çok komikti ..Yalnız Reyhan'dan daha haberi yok sanırım söylemediler galiba dizide tuhafıma giden o oldu Ceylan çok mutluydu insan arkadaşı için üzülmez mi ya dedim ama daha sonra üzülmesin diye Reyhan'ın başına gelenleri anlatmamaışlardır diye düşündüm büyük ihtimallede öyle olacak ...

Bu arada Kaptan Küstü karakteri bana inanılmaz itici ve boş bir karakter geliyor neden bu dizide anlamış değilim ,,Aynı ekmek teknesi dizisinin kopyası olmuş onun kahvede anlattıkları daha orjinal ,daha değişik biri olabilirdi beğenmiyorum o adamın sahnelerini ama napalım mecbur katlanıcaz ..

ama sarıyla reyhanı üzgün izleyelim birazda hayat toz pembe değil madem bu dizi bizden gibi ozaman acılarıda olmalı ama fazla uzuycanı zanletmiyorum reyhan gene bi şekilde bizi güldürür bende kaptan küstünü pek beyenmedim ama olsun oda ayrı bi renk katmış diziye yeni bölümde gene hem ağlıycaz hemde üzlücez özelikle reyhan sarı sahnesini cok merak ediyorum

besa_1903
24-09-08, 16:57
valla baharhcım aynen katılıyorum sana bence de onların aşkı herşeyin üstesinden gelir.umarım bir an önce barışırlar,reklamda görünce iyice merak etmeye başladım sarıyla reyhanın sahnelerini.

baharh
24-09-08, 17:00
valla baharhcım aynen katılıyorum sana bence de onların aşkı herşeyin üstesinden gelir.umarım bir an önce barışırlar,reklamda görünce iyice merak etmeye başladım sarıyla reyhanın sahnelerini.

evet farkındaysan hep onların başına bişey geliyo zaten aşkları büyük aşarlar bunuda ama bende cok merak ediyorum reyhan sarıya dayanamaz

umutgul26
24-09-08, 18:47
Başlığa rağbetin artması,izleyici kitlesinin de arttığını gösteriyo.Bu çok güzel bi durum.

Bu sezona dizimiz harika bir giriş yaptı ve arka arkaya bombaları patlattı.Geçen seneki gibi şen şakrak bi durum yok ama reytingleri artırması açısından iyi oldu.İnşallah uzun sürmez bu hüzünlü sahneler.Bir an önce mahalle eski neşesine döner inşallah.

Hasan Kaçan'ın diziye girmesi bence çok iyi oldu.Mükemmel bi transfer.Diğer dizilere bakıldığında muhteşem bi giriş yaptı dizimiz.Bunda Kaptan Küstü'nün de büyük rolü var diye düşünüyorum.

Ayrıca burdan Pana Film yöneticilerini de tebrik ediyorum...:good:

besa_1903
24-09-08, 20:14
evet baharhcım ya herşey sarıyla reyhanımın başına geliyor:img-cray: bu arada kaptan küstünün gelmesi iyi oldu ama biraz fazla heredot cevdet havasında,bu kadar benzeri olmayabilirdi bence.....

*elisa*
24-09-08, 21:26
sonunu kadar izleyeyim dedim geç olduu sonunda ne oldu arkadaşlarrr dün geceee merak etimmmm en çoktaa sarı eşrefe üüzldümmm yaa bebeklerini kaybetilerr kara eşrefte bbegine kavuştum diye sevinirken yegen gitiii yasıkk çok üüzldü ama:img-cray:

yyci
24-09-08, 21:32
ahhh ahhh...gelende hep benim "reyhanumun" basina geliyor yaww...ben onlari mutlu mesut görmek istiyorum zaten kavusana kadar ne cektiler birde simdi evlendikten sonra bin katini cekiyorlar...sari yazik ona esref olmak daha cok yakisiyo...boy desen onda pos desen onda ee karizma desen oda onda... daha ne isterim ki...degil mi ama ???...ama iste senarist yapti yapacagini :D
saka bir tarafa ama ben cok merak ediyorum acaba reyhanla sari nereye gidecekler... ve ne yapicaklar... baska bir yere gidecekleri kesinde cünkü sezon fragmaninda bir büroda oturuyordu sari ve biraz modern giyinmisti...ama bu bölüm agla agla bir oldum cok feciydim..ama sari o pis mafya bozuntusunun kitabini(hesaplari yaziyordu galiba icinde:bilmim) ve evraklarini nasil yakti ama... o an icimin yaglari eridi... birde hava atiyo kaldirim mühendisi...yok bilmem ben bir hata yaptim sen yapma beni öldür filan..salak:img-hyste

mericik
24-09-08, 22:01
Annemle birlikte pazartesi günü ne izleyelim derken Eşref Saati'ne takıldık.Süper bir diziymiş ya,ben daha yeni keşfediyorum:img-pilot

Sarı Eşref ve Reyhan'ın her sahnesinde hüngür hüngür ağladım valla.Oyuncular muhteşem!Özge Hanım da Yetkin Bey de harika:img-in_lo

Bebeklerini düşürmelerine çok üzüldüm:img-cray:

Yüksel Bey'in yazısına da bayıldım:img-blush

gulbeyaz
24-09-08, 22:37
Merhaba arkadaslar.Gecenlerde forumda okumustum,arkadasin birinde galiba bu son bolumde calan sarkinin orjinali varmis ve isteyenlere yollamis.Bu sarki kimde varsa bana om ile yollayabilirmi lutfen?Simdiden tesekkurler :)

zulıs
26-09-08, 10:17
selam arkadaşlar daha önce bi yorum yazmıştım ama silinmiş neden silindiğini bilmiyorum bayram temizliği herhalde...
neyse ben yorumumu tekrar yazayım ilk bölümden beri takip etmeye çalıştığım bi dizi bazı bölümlerini izleyememiştim ama sonra arayı kapattım:)

yeni sezona harika bir giriş yaptı eşrefler ceylan ve rayhanın hamile halleri çok tatlıydı:img-blush ama bu bölümde reyhanın bebeğini kaybetmesine çok üzüldüm ve de sarı eşrefin onun karşısında üzgün,çaresiz durmasına da üzüldüm o da bilemezdi sonuçta neler olacağını:icon_sorr

reyhan hep sarıyı bekledi hastaneye gitmek için hastaneden çıkmadan önce kucağında bebeği olan anneyi görünce çok kötü oldu:img-cray:

umarım sarıyla reyhanın araları düzelir de yeniden reyhanın gülen ve güldüren sahnelerini izleriz:img-wink:

karanın söylediği söz gerçekten çok anlamlıydı ben de ilk öyle düşündüm o sahneyi izlerken yani kardeşi bebeğini kaybetmiş nasıl kendi bebeğini kucağına alsın... ceylan sanırım daha bilmiyo reyhanın durumunu:icon_sorr

kaptan küstü bazen bana da ekmek teknesini hatırlatıyo ama ilerleyen bölümlerde daha iyi olur eminim:img-wink: ilk bölümdeki anlattığı hikayeye çok güldüm:img-hyste güneyli cevaplar bitirdi beni:img-hyste yadigar-kaptan küstü süper ikili bunlar ya:img-pilot bi de şadiye var tabii:img-wink: yamacıı diye bağırması yetiyo:img-hyste

baharh
26-09-08, 12:21
yazdığımız msj niye silindi anlamadım neyse bu hafta gene reyhanla sarının haline cok üzülücez ama sarının karısına olan davranışı cok hoş reyhanda haklı tabi bebeğini kaybetti kocası yanında yoktu ama fazla uzun sürmesin

16:30 Eşref Saati (TEKRAR) var izlemek isteyenlere duyurulur

yesilgozlu
26-09-08, 12:31
reyhana çook üzüldüm açıkçası. sarınında o mafya babasını dövmesi senetleri falan yakması çok karizmatikti. bide karanın çocuğu kucağna almayıp sonra söylediği çok hoştu. umarım sarıyla reyhan barışır.

baharh
26-09-08, 12:34
reyhana çook üzüldüm açıkçası. sarınında o mafya babasını dövmesi senetleri falan yakması çok karizmatikti. bide karanın çocuğu kucağna almayıp sonra söylediği çok hoştu. umarım sarıyla reyhan barışır.

evet ya bide ormanda aya kalkıp yürümesi cok karizmatikti ama o adam cok bela acıcak sarının başına reyhan canım yok yere bebeğini kaybeti ceylanın bebeğinide bence reyhan aldı

zulıs
26-09-08, 13:08
evet ya bide ormanda aya kalkıp yürümesi cok karizmatikti ama o adam cok bela acıcak sarının başına reyhan canım yok yere bebeğini kaybeti ceylanın bebeğinide bence reyhan aldı

evet o sahnede herhalde rıfata iyi bi osmanlı tokadı geçirir demiştim ama bişey yapmadı:img-hyste:img-hyste ya bi de orda çalan bi müzik var sazla çalınmış o müzikle daha bi güzel olmuş sahne:img-wink:

besa_1903
26-09-08, 16:32
arkadaşlar özet gelmiş.anladığım kadarıyla dizimiz salı günü de var,bayram özel yapmışlar...hem pazartesi hem salı izlicez:happy0064 çok güzel olcak:img-wink:
31.bölüm özeti
Bebeklerini kaybeden Reyhan ve Sarı Eşref’i zor günler beklemektedir.

Sarı Eşref, hem özel hayatında hem de iş hayatında zorlu bir döneme girmiştir.

Ağalığı Kara’ya bırakan Sarı Eşref, ticaretle uğraşmaya karar verir.

Kara Eşref ise Sarı’nın bu tepkisine pek inanmaz ve eninde sonunda geri döneceğini düşünür.

Ancak mahallede kutuplaşmalar başlamıştır bile.

Kara Eşref ve Ceylan, Alemdar bebekle başlayan yeni hayatlarına alışmaya çalışırken, Kaptan Küstü, define aramalarını Yadigar’dan gizleyerek sürdürmektedir.

Yadigar ise bir yandan Eşreflerle ve Şadiye’yle, diğer yandan da sürekli okuldan kaçan Dombili’yle uğraşmaktadır.

besa_1903
26-09-08, 16:44
eşref saati-bayram özel özet
Sarı Eşref’in ağalığı bırakmasının ardından mahallede tansiyon iyice yükselmiş, Kara Eşref ortalığı sakinleştirmek için çözüm derdine düşmüştür.

Ticarete alışmaya çalışan Sarı Eşref de yeni bir ihalenin peşindedir.

Ancak rakibinin arkasında hiç beklemediği bir isim vardır.

Define avcıları ise yanlış taşa balta vurunca bayram arifesi tüm mahalleyi sıkıntıya sokarlar.

Kaptan Küstü, olayı kimseye duyurmadan çözmek için harekete geçer.

Ancak bu ona pahalıya patlar, definenin sürpriz bir ortağı olacaktır.

Nihayet bayram sabahı geldiğinde mahalleyi büyük bir sürpriz beklemektedir.

zulıs
26-09-08, 16:51
besa_1903 özet için tşkler:happy0064 süper ya hem pazartesi hem de salı eşrefler var yani iki yeni bölüm herhalde harika:happy0064

sarı eşrefin işi gerçekten çok zor ticareti nasıl yürütecek ve yürütmeye çalıştığında karşısına nasıl belalar çıkacak:icon_sorr
reyhan nasıl olacak üzüntüsü nasıl dinecek:icon_sorr

bu dombiliyle nasıl baş edecek yadigar zırt pırt kaçıp duruyo okuldan:img-hyste

efsaneask
26-09-08, 17:20
ben bu hafta esref saatini izledim ama bir iki yerini kacirdim...
ceylan ögrenmedi demi reyhanin bebegi düsürdügünü???

sonbahar_06
26-09-08, 17:52
29. ve 30.bölümde çalan müthiş şarkıyı buldum hemde orjinal :happy0064:happy0064

ördü kader ağlarını
kırdı yine kollarımı ahhh
bir canım var senin olsun

baharh
26-09-08, 18:22
aaa iki bölüm birden veriyolar cok şaşırdım bol bol cekilmiş bölümleri var galiba olsun süper iki bölüm peş peşe izliycez

besa_1903
26-09-08, 19:18
aaa iki bölüm birden veriyolar cok şaşırdım bol bol cekilmiş bölümleri var galiba olsun süper iki bölüm peş peşe izliycez

evet cnm ya bende şaşırdım arka arkaya olunca ama dizi özetlerinde öyle yazıyoru.yanlış değldir heralde??

atom karınca
26-09-08, 23:19
Birincisi nerede yazıyor bu özetler arka arkaya ben göremedim.

İkincisi CD im elime ulaştı ve ben de 30. bölümü izlemiş bulunmaktayım. Ne izlemek bi de bana sorun. Öldüm öldüm dirildim. Ağlamaktan helak oldum diyebilirim. Bölüm yorumunu yazacağım kafamı toparladığında ama öncelikle Sarının muskası dikkatimi çekti, daha önce yoktu dimi?

yyci
27-09-08, 03:13
Birincisi nerede yazıyor bu özetler arka arkaya ben göremedim.

İkincisi CD im elime ulaştı ve ben de 30. bölümü izlemiş bulunmaktayım. Ne izlemek bi de bana sorun. Öldüm öldüm dirildim. Ağlamaktan helak oldum diyebilirim. Bölüm yorumunu yazacağım kafamı toparladığında ama öncelikle Sarının muskası dikkatimi çekti, daha önce yoktu dimi?

vardi:img-wink:...ben onda gördügüm icin öyle bir muska aldim...esrefe cok yakisiyor... ve ayrica arkadaslar siz o özeti nerede gördünüz????:bilmim ben bulamadim :icon_whis ama fragmana her seferinde baktigimda cok hüzünleniyorum artik bölümüne bakarsam nolcak galiba yine hüngür hüngür aglicam..yazik reyhanla esrefe yaaa:img-cray:

_ceyo_
27-09-08, 04:06
Özet icin tesekkürler ..
Cok sevindim ya .. İki gün iki yeni bölüm .. harika olacak ..

Sarı ve Reyhan artık toparlansınlar ..
Bu zor günleri beraber assınlar istiyorum ama bakalım nasıl olacak ?

Sarı bu ticaret olayına alısmaz .. bocalar gibime geliyor ..
Kara'da Sarı pes eder döner diyor ama sanmıyorum ..
Kara'nın bu ise bi dur demesi lazm :)

En cokta su bayram sürprizini merak ettim nedir acaba .? :bilmim
Herkese iyi yorumlar :)

dipnot : :) biri bana Kara Esref imzası yapabilir mi acaba ? :)

atom karınca
27-09-08, 09:15
vardi:img-wink:...ben onda gördügüm icin öyle bir muska aldim...esrefe cok yakisiyor... ve ayrica arkadaslar siz o özeti nerede gördünüz????:bilmim ben bulamadim :icon_whis ama fragmana her seferinde baktigimda cok hüzünleniyorum artik bölümüne bakarsam nolcak galiba yine hüngür hüngür aglicam..yazik reyhanla esrefe yaaa:img-cray:

Hahahaaa Eşref nelere kadir? Maşallah :img-hyste Muskalı gençlik :img-hyste Ben de açıkçası hiçbir yerde iki özet birden bulamıyorum. Anlayamadım.

harem
27-09-08, 10:40
arkadaşlar bu şarkının tam adını yazarmısınız indirmek istiyorum ama olmuyo.geçekten çok güzel bir şarkı eşref saatininde müziklerin kaseti çıksa çok güzel olur.

aycan90
27-09-08, 11:31
belkide ilk kez eşref saatini bu kadar istekli izledim..
pek seyretmezdim bu diziyi ama bu haftaki bölümü bana çok heyecanlı geldi.ben reyhan ölecek sandım ve bu yüzden izlemek istedim ama çocukları öldü.
ve verecek olan bu bölümünüde merak ediyorum.

besa_1903
27-09-08, 14:07
arkadaşlar özetler dizifilmin dizi özetleri bölümünde var,umarım yanlış değildir....eğer yanlışsa çok üzülürüm ve herkesden özür dilerim:icon_sorr

Neverland
27-09-08, 17:55
ilk kez yazıyorum buraya. özge borak'a hayranım ve rolünü mükemmel canlandırıyor. bu bölüm de oyunculuğu çok hoştu. izlerken dedimki bu kızın bir hamileliği de düzgün geçmeyecek mi? ıhlamurlar altında da ölmüştü bebeğini doğururken. ödüm patladı burada da ölecek diye..

bir de geçen bölümün fragmanında çalan şarkı çok güzeldi bayıldım.

yyci
27-09-08, 18:09
Hahahaaa Eşref nelere kadir? Maşallah :img-hyste Muskalı gençlik :img-hyste Ben de açıkçası hiçbir yerde iki özet birden bulamıyorum. Anlayamadım.

evet aynen öyle... tam bana uyan bi isim...hehe:happy0064..özetler dizifilmin özetlerinde varmis..bakalim bi neler yaziyo:img-wink:

baharh
27-09-08, 18:25
bende bulamadım tanıtımıda dönmüyo yok öyle bişey galiba pazartesi kanald dizi vermiyo reytin açısından iyi olucak bu

baharh
27-09-08, 18:35
sadece dizifilmin dizi özetleri bölümünde yazıyor baharhcım,ben onların yalancısıyım walla...

doru canım ama tanıtım yok ve resimi sitede yok böyle bi haber olsa iyi olurdu ama olsun bu hafta cok güzel olucak yaaa reyhanla sarını resmi var sitede ama alamdım cok tatlılar reyhan eşrefi tıraş ediyodu galiba

besa_1903
27-09-08, 18:36
doru canım ama tanıtım yok ve resimi sitede yok böyle bi haber olsa iyi olurdu ama olsun bu hafta cok güzel olucak yaaa reyhanla sarını resmi var sitede ama alamdım cok tatlılar reyhan eşrefi tıraş ediyodu galiba

evet işte sadece orda yazınca ben de pek emin olamadım....sarı ile reyhanın fotosunun ben de görsüm cnm,sanırım araları düzeliyor:happy0064ama fotolar büyümüyor nedense...

Lazkizi-61
27-09-08, 21:15
Esref Saati gercekten cok güzel komik bir dizi...bu bölümde ne kadarda aglasamda yinede zevkle izledigim dizilerden bir kaci....

baharh
27-09-08, 21:37
evet işte sadece orda yazınca ben de pek emin olamadım....sarı ile reyhanın fotosunun ben de görsüm cnm,sanırım araları düzeliyor:happy0064ama fotolar büyümüyor nedense...

evet canım araları beliki düzeliyo nasıl bakmışlar bir birlerine salı bayram özel yok beli olsa sitede verirlerdi

canım resmi büyüğünü buldum kayucam birazdan

besa_1903
27-09-08, 21:52
cnm resim için çok sağol,nasıl bakıyolar ya çok tatlı:img-kiss:haklısın cnm yok galiba ama bu özet nerden çıktı o zaman,offf ben bişi anlamadım.eğer yoksa herkesten özür dilerim ben sitedeki özetin kurbanı oldum walla,kusura bakmayın:icon_sorr ama benim içimde hala bi umut var...

umutgul26
27-09-08, 22:58
Ben yokken neler olmuş böyle yav,Bayram-özel bölümü falan.İnşallah doğrudur arka arkaya 2 yeni bölüm izlemek çok güzel olur.Sabırsızlıkla bekliyorum pazartesi gününü.O zaman belli olur bayram-özel olup olmadığı show tv'nin yayın akışında...

yyci
27-09-08, 23:57
cnm resim için çok sağol,nasıl bakıyolar ya çok tatlı:img-kiss:haklısın cnm yok galiba ama bu özet nerden çıktı o zaman,offf ben bişi anlamadım.eğer yoksa herkesten özür dilerim ben sitedeki özetin kurbanı oldum walla,kusura bakmayın:icon_sorr ama benim içimde hala bi umut var...

senin sucun yokki..gercekten yaziyo dizifilmin özetlerinde bi bayram özel bölümünün olacagini...ama öyle rastgele özet veremezler ki...kesin altinda birsey varki veriyorlar özeti...insallah vardir dua edelimde iki gün arka arkaya bakalim güzelim dizimize:img-pilot...bayram günlerimize biraz renk katsin dimi caniiiim:happy0064hah birde arkadaslar biraz önce esref saatinin resmi sitesine girdim o ismini bulamadigimiz sarki var orda vidyo olarak adi tutamadim ellerinden...youtube dan bolahenk tutamadim ellerinden yazarsaniz cikacaktir:img-wink:ve size özel msjla vidyolari mp3 formatina dönüstürebilen bir sayfa gönderebilirim eger yasak degilse bu sitede böyle birsey... ama sanma cünkü o bahsettigim sitede resmi bir site
böylece sarkiyi iki dakikada mp3 formatina cevirebilirsiniz..:happy0064

besa_1903
28-09-08, 19:03
evet cnm bende dua ediorum walla inş vardr.ama bu show beni çıldırtacak.bi reklamda akşam gösterilcek olan programları verio,sora alttan geçen reklamlarda bambaşka bişey gösterio.anlayamadım walla ben walla.bütün kanallar bayramda ne vericeklerini gösterdiler bi show göstermedi sanırım amaçları bizi meraktan öldürmek....

baharh
28-09-08, 19:21
evet cnm bende dua ediorum walla inş vardr.ama bu show beni çıldırtacak.bi reklamda akşam gösterilcek olan programları verio,sora alttan geçen reklamlarda bambaşka bişey gösterio.anlayamadım walla ben walla.bütün kanallar bayramda ne vericeklerini gösterdiler bi show göstermedi sanırım amaçları bizi meraktan öldürmek....

canım yarın anlarız verip vermiyceni ama vericeni sanmıyorum verseydi resmi sitede gösterirlerdi az kaldı yarın dizimiz var merakla bekliyorum

zulıs
28-09-08, 22:17

show tvnin sitesinde yayın akısında daha verilmemiş ama milliyet tv ekinde hem pazartesi hem de salı eşref saati yazıyo salı günü bayram özel diye yazıyo...inş doğrudur da iki yeni bölüm birden izleriz:happy0064

yyci
29-09-08, 00:17
ya bence dogrudur iki bölüm ard arda yayinliyacaklari...yoksa niye gazetelerde ve bizim burdaki özetlerde yazsin ki...hem esref saatinin resmi sitesine fragmanlar bile gec geliyo baska yerlere göre...belki yazmamislardir...ama ne olur ne olmaz dua edelimde dizimize iki gün arka arkaya bakalim:happy0064

SerdarTr
29-09-08, 03:57
Arkadaşlar Eşref Saati - Bayram Özel bölümü Bayramın birinci günü yani Salı günü saat 20:00'da Show Tv'de...

Bu arada hayırlı bayramlar...

umutgul26
29-09-08, 16:52
Show TV'nin yayın akışından baktım.Bayram özel bölümü var.Salı akşamı 20:00'de.Ayrıca perşembe günü 00:05'de ve cumartesi günü 13:15'de tekrarları var.Bu hafta bol bol izleyeceğiz Eşref Saati'ni.Bu bayram tatili çok verimli geçecek...:happy0064

baharh
29-09-08, 18:25
bu habere sevindima süper iki gün peş peşe ama inş haftaya vermemezlik yapmazlar okadar bekleyemem sarı ticarete atılıyo bizimkilere yol yakında görülüyo galiba

baharh
29-09-08, 19:31
yarın harbiden yeni bölüm var ama ben pek bişey anlamadım süper oldu bu ard arda izlemek ama umarım yarın vericek diye haftaya vermemezlik yapmaz

besa_1903
29-09-08, 20:51
yarın harbiden yeni bölüm var ama ben pek bişey anlamadım süper oldu bu ard arda izlemek ama umarım yarın vericek diye haftaya vermemezlik yapmaz

haklısın cnm ya umarım haftaya yeni bölümünü veririler.bu arada bölüm harika gidiyor:happy0064

batuhan_gumus
29-09-08, 21:03
valla bizde su an yeni bölüm yaziyor
show tv avrupada biz izliyoruz iceride
coq qüzel bir dizi ama hep takip edemiyorum

umutgul26
29-09-08, 21:14
Yarın da yeni bölüm izleyecek olmamız çok güzel.İnşallah haftaya vermeme durumu olmaz.Bu hafta Eşref Saati'ne doyacağız.Bu sezon izlediğim en güzel bölüm buydu.Geçen bölümdeki gibi fazla hüzüne yer verilmedi.Reyhan'ın Eşref'i traş ettiği ve yeğenini sevdiği sahneler çok güzeldi.İnşallah böyle devam eder dizimiz.Çok güzel bölümdü...

>>semaa<<
29-09-08, 21:16
süper ama süper bi bölümdü..hele reyhanın eşrefi traş ederkenki bakışmaları müthişti diyebilirimmmm :) oyuncuların hepsi harikaaa:happy0064

zulıs
29-09-08, 21:21
harika bir bölümdü:img-wink: ben çok beğendim hem ağladım hem güldüm:img-pilot reyhanın üzgün olduğu sahneler bitirdi beni:img-cray: eşref biraz ağır konuştu başta ama o da kendine göre haklı....

ya birisi şu rıfat uyuzunu atsın mahalleden yavv adam tutkal gibi yapıştı mı bırakmıyo:img-tomat offf şiştim:img-tomat

ayrıntılı bölüm yorumunu yarına saklıyorum:img-wink: herkese şimdiden iyi bayramlar:img-wink:

besa_1903
29-09-08, 21:35
harika,harika,harika bir bölümdü!sarı ile reyhana bayıldım,ilk sahnede mükemmel bir oyunculuk sergilediler.hele o traş sahnesinde öldüm yaa,onlar nasıl bakışlardır öle,müthişti!reyhanın yeğeniyle olan son sahnesi de çok güzeldi.:img-wink:bu bölümde reyhanımızı yeniden gülerken görmek çok güzel oldu.ceylan da zavallım çöktü 2 günde.bu gidişle karaya bebek baktırırsa hiç şaşırmam:) sarının ihale sahnesinde de koptum gülmekten,adamı nası dövdü:)bu arada sebatiye de kızıdm yani,sarı darılmakta haklı o 2 günlük rıfat bile sarıyla gitti(gerçi bütün herşeyin başı o ama...)mükemmel bir bölümdü ya,hem hüzün hem komedi.ikisini de o kadar güzel harmanlamışlar ki....yarınki bölümü iple çekiyorum.bu arada arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar:img-wink:

atom karınca
29-09-08, 21:46
Oooo yorumlar süper, detaylı bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şu bakışma sahneleriyle ilgili fotoları acilen istiyorum ben :)

umutgul26
29-09-08, 22:03
Bayram-özel bölümün fragmanından da anladığım kadarıyla mahalle iyice karışacağa benziyo.Hadi hayırlısı bakalım.

Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun...

atom karınca
29-09-08, 22:06
Ben de herkese şu anda hatta olan ve de misafir olan herkese iyi bayramlar dilerim. Geçen haftanın kalabalığını göremiyorum ama olsun. Yeni fragmanda neler oluyor peki?

besa_1903
29-09-08, 22:15
evet ya fazla bir kalabalık yok,arefe die böledir umarım,gelecek haftalarda sayımız artar.yarınkibölümün fragmanını,özetini ve fotolarını resmi siteye koymuşlar.ama bu fragmandan pek fazla bişey anlaşılmıyor.ama sanırım ceylanla ilgili bşeyler olcak....

umutgul26
29-09-08, 22:46
Eşref Saati Ramazan Bayramı'na özel 32. bölümüyle 30 Eylül Salı 20:00’de Show TV’de

Sarı Eşref’in ağalığı bırakmasının ardından mahallede tansiyon iyice yükselmiş, Kara Eşref ortalığı sakinleştirmek için çözüm derdine düşmüştür. Ticarete alışmaya çalışan Sarı Eşref de yeni bir ihalenin peşindedir. Ancak rakibinin arkasında hiç beklemediği bir isim vardır. Define avcıları ise yanlış taşa balta vurunca bayram arifesi tüm mahalleyi sıkıntıya sokarlar. Kaptan Küstü, olayı kimseye duyurmadan çözmek için harekete geçer. Ancak bu ona pahalıya patlar, definenin sürpriz bir ortağı olacaktır. Nihayet bayram sabahı geldiğinde mahalleyi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bitanem70
29-09-08, 23:26
Harika Bir Bólümdü Sari FazlaDurmaz Geri Döner Kabadayiliga Huylu huyundan Vazgecermi.. Reyhan ve Esref Cok tatlilar aglamalari duygusallikla müthis bir görüntü yaratiyorlar.. 3 bölümdür Reyhan sayesinde agliyorum.

emre_ongan
29-09-08, 23:28
Bu aksam ki bölüm biras daha güzel ve komikti .. Zaten bu diziyi en iyi yüretenler baris belli sükriye,yamacı,şadoş,dombili,gürbüs cocuk ve kankaa bu oyuncuları seyrederken adeta keyif alıorum onlar olmazsa bu dizi tam dram olur .. Reyhanın esrefi sakal trası etmesi bayaga bir komikti .. Sonra reyhan abisinin bebegini seyrederkn bayaga bir duygusal sahneler içerdi bu bölümü sevdim ama yamacının kardesi fazlası ile gereksiz birde ekmek teknesinde ki gibi aynı hikayeleri anlatması bayaga sıkıcı bence diziden bir sekilde ayrılsın .. Haftaya görüsmek dilegiyi hee bu arada yarın esref saati bayram özel var bir mani olmadıgı sürece izlycm bakalım nasıl bir bölüm olacak .. Herkese hayırlı bayramlar ..:img-wink:

snm_b
30-09-08, 00:43
uzun zamandır var olan bir dizi hiç ilgimi çekmiyordu son 2 bölümdür izlemeye başladım bebek konusu beni etkiledi sanırım reyyanın bebeğini kaybetmesine çok üzüldüm

baharh
30-09-08, 11:30
süper bölümdü en güzel sahneler reyhanla sarının sahneleriydi reyhan sarıyı tıraş ederken allahım o nasıl bakışmaktır öyle bittim resmen bu akşamda dizimiz var inş bugün vericek diye haftaya vermemezlik yapmazlar

zulıs
30-09-08, 12:08
slm arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar....

ya ben de bulamıyorum iki bölümdür yavuz bingöl döktürüyo valla hem sahneler duygusal hem de türküler süper :img-wink:

reyhan başta kızsa da sarıya sonra barışmaları iyiydi hem onların bu zamanda en çok birbirlerine ihtiyacları var....traş etme sahnesi de çok hoştu nasıl da bakıştılar öyle:img-in_lo
reyhanın bu bölümde biraz olsun gülmesi süperdi eski reyhan geri döndü karayla konuşurken çok hoştu bi de küçük alemdar kayıpken tahmin etmiştim reyhan sevmek için almıştır diye ama onu alıp emzirmesi süpriz oldu bana ama o sahneler çok duygusaldı ceylanla beraber benim de gözlerim doldu:img-cray: cnm ya ama şadiye demişti reyhana bu konuda reyhanın kucağına da çok yakıştı:img-blush

sarının kendine göre haklı olduğu yanlar var ama kardeşim şu rıfatın onun yanıda ne işi var:img-tomat off ya sebatiyi de anlamadım bu bölümde onun sarının yanında durması lazımdı uyuz rıfat da nerden çıktı....

ihale sahnelerinde öldüm zaten:img-hyste 60 dedi 61 e bağladı bi de diyo 6 bin zarar ettim 6 binlik dövecem:img-hyste:img-hyste

yadigarın okul servisine bayıldım yavv:img-hyste topladı bütün çocukları öğretmen de şaşırdı ama yadigar ne yapsın okulu ancak böyle sevdirebilir dombiliye:img-yes:

şadiye de öğretmene taktı:img-hyste nişanlı olayı falan kaptan küstü hali hazırda bekliyo zaten:img-hyste

zulıs
30-09-08, 12:22
gürbüz ve ejder süperdi ya çok yorulmuşlar ya bu kaptan küstü kazdırıyo evi ama yadigar duyarsa kesin tansiyonu fırlar :icon_sorr

sarıdan yardım isteyen adama gıcık oldum başta kardeşim biliyosun faizi ne diye girersin böyle bi olayın içine... ama sonra üzüldüm ona:icon_sorr neyse sarı halletmiş zaten işini ama bakalım şimdi ne diyecek herkes gördü üstünü başını kan içindeydi.....

ceylanım ya çok yoruldu uyutuyo sonra yine başlıyo kara da tabii alıştı almedar ağa alemdar sus falan deyince garip oluyo:img-pilot bakalım 2.adı ne olacak bebişimizin:img-in_lo bu arada çok tatlı bişey ya izlerken ekranın içine dalıp yanaklarını sıkası geliyo insanın:img-pilot:img-blush:img-blush

esmer_-ezel
30-09-08, 12:32
HERKESIN RAMAAN BAYRAMAII EN İÇTEN DILEKLERIMLE KUTLARIM NİCE BAYRAMLARA evet dünkü blm çok güzeldı reyhanın alem:img-cray:darı emzırmesı sonra az da olsa onu gülerken görmk güzeldi sarıya gelınce o yakında gerı döner ağalığa:img-pilotdayanamaz sarı

yavuz_bingöl
30-09-08, 12:57
HERKESIN RAMAAN BAYRAMAII EN İÇTEN DILEKLERIMLE KUTLARIM NİCE BAYRAMLARA evet dünkü blm çok güzeldı reyhanın alem:img-cray:darı emzırmesı sonra az da olsa onu gülerken görmk güzeldi sarıya gelınce o yakında gerı döner ağalığa:img-pilotdayanamaz sarı

vay kanka sen de mi burdaydım bilseydim gelirdim walla soranlara söyliyim

iki bölümdür çalan türkünün adı gitti canımın cananı indirme sitelerinde

kolaylıkla çıkıyo ya bana hep sarııyla reyhan aşkına torpil yapılıyo gibi geliyo

hep zorlukları yaşayan onlar hep bişiylere katlananlar onlar bu seferde kara ceylan aşkı seven yok benden başka......

zulıs
30-09-08, 13:01
bayram özel bölümün fragmanını izledim az önce çok karışık bi bölüm olacak olaylar var mahalle birbirine giriyo yavvv ceylan ya da küçük alemdara bişey oluyo sanırım reyhan yine eskisi gibi gülüyo:happy0064 ya karayı tanımam diyen adama gıcık oldum ben o en tavır öyle:icon_evil

ayy kaptan küstü güldürdü beni ya şimdi de sharon stone a takmış:img-hyste sen polat alemdarı mı tanıysın? ben kız tarafıyım sharon u tanırım:img-hyste:img-hyste

baharh
30-09-08, 13:10

kolaylıkla çıkıyo ya bana hep sarııyla reyhan aşkına torpil yapılıyo gibi geliyo

hep zorlukları yaşayan onlar hep bişiylere katlananlar onlar bu seferde kara ceylan aşkı seven yok benden başka......

ya olurmu ben ceylanla karayıda cok seviyorum burdaki herkezde ama reyhanla sarı daha ağar basıyo daha cok yakışıyolar mesela reyhanla sarının başına bişr sürü sey geliyo ama bu bölümde ceylana bişey olucak heralde bu dizi cok adaletli aslında onlarda bişey bulurlar

atom karınca
30-09-08, 13:16

Oooo hiç de değil, daha yeni izledim geçen sezonun sonlarında az mı Ceylanla Karaya ağlamadık. Kara Şadiye ana isteyince Hayati için bir bilinmezlik için 30 yıl kendini feda etmeye karar vermedi mi. Sarı Ceylana dimdik duracaksın karşısında seninle helalleşecek derken ben, biz üzülmedik mi ağlamadık mı. Torpil morpil yok bu dizide, biraz abarttım mı ne :img-hyste

zulıs
30-09-08, 13:19
ya olurmu ben ceylanla karayıda cok seviyorum burdaki herkezde ama reyhanla sarı daha ağar basıyo daha cok yakışıyolar mesela reyhanla sarının başına bişr sürü sey geliyo ama bu bölümde ceylana bişey olucak heralde bu dizi cok adaletli aslında onlarda bişey bulurlar
evet cnm iki çift de çok tatlı ben de iki çifti çok seviyorum:img-wink: yeni bölümde ceylana bişey olacak galiba zaten bu çifte de yer veriliyo her bölümde belki başlarından çok olay geçmiyo ama şimdi alemdar da var...

bu arada bölümün tekrarını veriyo şimdi kanal izlemek isteyenlere duyurulur:happy0064

iki tane fragman var:happy0064
kara ya kavga sırasında birisi yumruk atıyo :icon_sorr hayati ve sebati şaşkın bi şekilde bakıyo....

yadigar baba bir kız çocuğuna bayramlık ayakkabı veriyo kız uyandığında yanında duyuyo ayakkabılar:img-blush

bayram namazına gidiyo herkes.... şimdilik hatırladığım bu sahneler:img-wink:

baharh
30-09-08, 13:19
evet yaa onlarında başına birsürü şey geldi dizinin adaleti sıra reyhanla sarıda ama dünkü bölümde ne kadar tatlılardı yaaa bu bölümde cok hoş sahneleri var akşam izliycez ne güzel bir hafta beklemek yok

baharh
30-09-08, 13:22
evet cnm iki çift de çok tatlı ben de iki çifti çok seviyorum:img-wink: yeni bölümde ceylana bişey olacak galiba zaten bu çifte de yer veriliyo her bölümde belki başlarından çok olay geçmiyo ama şimdi alemdar da var...

bu arada bölümün tekrarını veriyo şimdi kanal izlemek isteyenlere duyurulur:happy0064

iki tane fragman var:happy0064
kara ya kavga sırasında birisi yumruk atıyo :icon_sorr hayati ve sebati şaşkın bi şekilde bakıyo....

yadigar baba bir kız çocuğuna bayramlık ayakkabı veriyo kız uyandığında yanında duyuyo ayakkabılar:img-blush

bayram namazına gidiyo herkes.... şimdilik hatırladığım bu sahneler:img-wink:

bende gördüm tv şimdi tekrarı var hem yeni başladı ama ben şu anda neten seyrediyorum zaten ikinci fragmanı görmedim ama gösterirler bidaha

umutgul26
30-09-08, 14:05
Şu an tekrarı devam ediyo.Reklam aralarında veriyolar yeni bölümün fragmanını.Yalnız dünkü bölümün reytinglerine baktım da eski düzenine geri dönmüş.Geçen haftaki 3.lük elden gitmiş...:icon_sorr

yyci
30-09-08, 14:07
ayyyy süper ya bi bölüm daha sarimla reyhanima bakabilecem hehe:happy0064
bu arada hepinizin bayrami mübarek olsun arkadaslar daha nice nice bayramlarda esref saatinin bayram özel bölümlerine bakip burada sizinle yazisiriz:img-wink:

baharh
30-09-08, 15:19
evet ama ben şaşırmadım arife sonucta herkez biyerlere gitmiş düzelir bence bakalım bu günün bölümü kacıncı olucak ben korkmuyorum kaldırılmasından gecen sene daha kötüydü ama kaldırılmadı kanalı tatmin ediyo reytinkleri

herkezin bayramı kutlu olsun :)

yavuz_bingöl
30-09-08, 18:43

ama bana ele geliyi ki sarı reyhanın daha çok seveni onları daha çok

gösteriyolar bide karanın bu oğlunu kucağına almama konusuna gıcık oldum

ben diyodum ki kara alemdarı kucağına alır o da susar bi bugün ki bölümde

karayla ceylan biraz yakınlar kara ceylenın anlından öpüyo yani kara-ceylan

çiftini birazda soğuk bi çift yapmışlar reyhanla sarıya bak sarılıyo ediyolar yani