Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 2)
süperr bülümlerdi bu iki bölüm bayildim bayildim...sari ve reyhanin sahnelerine denilecek söz yoktu....offf offf...ne tatlilar yaaaa....baharh arkadasim profil resmin bir harika...cok tatli gözüküyo bizimkileer
inş verilir haftaya yeni bölüm:img-wink: valla show tvye mail bile atarız :)
ya gecen sezon da süperdi dizinin müzikleri ama bu sezon harika:happy0064:happy0064
ya bişey sorucam bayramdan önce hani bayram hazırlığı var aileleri,çocukları veriyolardı ayakkabıların verildiği sahneler sanırm orda bi sazla çalınan müzik var ismin bilen var mı? bilen varsa lütfennnn cevap yazsın sözü yok ama sadece sazla çalınıyo
bi de dizinin müzik albumu çıksa ne güzel olur ya:happy0064:happy0064 ben bekliyorum inş bi album çıkar:happy0064
plaka yarışı da süperdi:img-hyste saırının bi ara orası neresi dediğisahnede koptum ya:img-hyste
atom karınca
01-10-08, 19:25
plaka yarışı da süperdi:img-hyste saırının bi ara orası neresi dediğisahnede koptum ya:img-hyste
Vallaha bölümü izleyemediğim için müziği de bilemiyorum :) Hangi plaka numarasıydı acaba? :) Merak ettim.
süperr bülümlerdi bu iki bölüm bayildim bayildim...sari ve reyhanin sahnelerine denilecek söz yoktu....offf offf...ne tatlilar yaaaa....baharh arkadasim profil resmin bir harika...cok tatli gözüküyo bizimkileer
evet ya nazar deymesin ama daha cok sahneleri olsa keşke cok tatlılar bu bölüm reyhanla sarı canım avatarım ben yaptım cok tatlılar bakışlara dikkat :)
Vallaha bölümü izleyemediğim için müziği de bilemiyorum :) Hangi plaka numarasıydı acaba? :) Merak ettim.
ya orasını kaçırdım zaten malum bayram misafirliği... sarının orası neresi dediği sahneden itibaren izleyebildim:( bilen arkadaşlar yazarlar cnm hangi ilin plakası:img-wink: ama çok güzel yapmışlar sarının inadı tuttu zaten 100 den 150 ye çıkardı kara bile şaşırdı:img-hyste bi de kara sesini değiştirdi telefonda sarıyla konuşurken:img-hyste:img-hyste zaten iki dakikada bir sarının avucunun içi kaşınıyodu para gelecek diye....
atom karınca
01-10-08, 21:59
evet ya nazar deymesin ama daha cok sahneleri olsa keşke cok tatlılar bu bölüm reyhanla sarı canım avatarım ben yaptım cok tatlılar bakışlara dikkat :)
Bahar canım avatarını şimdi gördüm. O ne öyle, maşallah. Allahtan Özge hanım evli :img-hyste İnsan gerçek sanıyor yahu :img-hyste
Ben buna sadece ve sadece "Un regard est dans tous pays un language." derim :icon_whis
O ihale sahnesi gerçekten çok komikti.Ben internetten tekrar tekrar izliyorum valla doyamadım.İzleyemeyen arkadaşlar internetten izlesin derim ben.Valla her izleyişimde kopuyorum...:img-hyste
atom karınca
01-10-08, 22:37
O ihale sahnesi gerçekten çok komikti.Ben internetten tekrar tekrar izliyorum valla doyamadım.İzleyemeyen arkadaşlar internetten izlesin derim ben.Valla her izleyişimde kopuyorum...:img-hyste
İnternetten ufacık ekrandan izlemekten hoşlanmıyorum ben sabrediyorum CDlerim gelsin diye. Ordan seyrediyorum gecikmeli de olsa kocaman kocaman :) Aaaahhh az kaldı az.
vallahi arkadasim helal olsun kardesim gercekten cok güzel olmus hem profil resmin hem avatarin...tek kelime ile bayildim:img-wink:
masal_perisi
02-10-08, 00:49
Ben bir şey soracağım.. Bayram özel bölümnü kanalları gezerken rastladım.. Yadigar babanın yanında sarışın bir bayan(Elif Özel) vardı... Onun dizide ki rolü ne acaba...?
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.