Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 2)
amam cuma günü okadar cok dizi varki bari başka bi güne alsınlar mesela salı tv boş alt tarafı 2 tane dizi var salı izlenme olasılığı daha fazla hem cuma günü 22 de değilde 20 verilemli cünkü bu dizi komedi sonuçta nasıl öğreniicez kesin cumaya alınıp alınmadığını
ya bu showtv nin pana film e bi gıcığı mı varya.tutan bi dizinin devamlı gününü değiştiriyorlar.bu akşam maçta yok bildiğim kadarıyla.ben ve burdaki biçok kişi ne zman yayınlasalar o zman izliycez takip edicez ama evinde reyting cihazı olanlar öyle yapmıyoki:( neyse yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:
Ne dizimizn günü cumaya mı alındı ya uff.Ben bugünü bekliyordum.Olsun pek dizi yok zaten harika gelir reytingler.Hem iyi oldu yarın sınavım vardı yarın sınavdan sonra rahat rahat izlerim:)
eliffpolattt 08-11-07, 18:09 Ya artık cuma günleri mi oynayacak kesin mi??
Bluendsame ....Nerdesin ?? :P
arkadas cuma'ya alındıgı kesin mi yani aslında umarım sadece bu haftalıktır.
zira o saatte benim diger dizim var ya 22.00 hs umarım sadece bu haftalıktır.
allahım bu diziyi hangi akla hükmedipde tarihini değiştirdiler acaba birde reytingler az olduğu için tv den diziler kaldırılıyor
bu dizi hatırla sevgili ile aynı saate konurmu hiç ya bu hafta hangi diziyi beklesem günü değişmiş ya bu kadar insanı sinirlendirebilirler off:Q:Q
arkadaşlar şu an 3.bölümün tekrarı başladı show'da.
hala uyanık olan uyumamış olan arkadaşların dikkatine. :)
karanlık86 09-11-07, 02:13 meraba arkadaşlar...
fragmanı ben de izledim çok eğlenceli bir bölüm olacak ama dizinin cuma günü olması reytingleri nasıl etkileyecek bilemiyorum.:img-in_lo inşaallah diziye kıymazlar böyle yaparak...:icon_whis
cuma günü olacaksa artık hep cuma olsn çünkü acabalarla diziyi izlemek istemiyorum:icon_sorr
sabit kalsın ki seyirci de sıkılmasın yani...:img-in_lo
bu kanallara bir anlam veremiyorum hiç çok tuhaflar :icon_whis
hekimoglu64 09-11-07, 02:27 herkese iyi geceler esref saatini begenerek izliyorum favori dizilerim arasindadir
ancak basliga yazmaya ilk bu gece firsat buldum persembe günleri yayinlaniyordu ne olduda cuma gününe alindi bilen varmi acaba neyse bizleri cok güzel bir bölüm bekliyor bu bölümdede oldukca gülecez ins...
saygilar....
ya dizi mahvetmekte showun üstüne yok
perşembe iyiydi işte
cuma hatırla svgili var karşısında e o da izleniyo baya
artık kesin bi gün olsun bi o gun bi bu gun
güzelim diziyi mahvetmesinler
kimse yok nerdesiniz öilet ben girnce kimsede olmuyo burda neyse cumaya alınması reytinklerin kötü olucağı anlamına gelmiyoki 2 bölüm cumaydı ama reytink cok iyiydi artık belirli bi kitlesi olduğunu düşünüyorum ilk 5 girsinde kaçıncı olusa olsun
dizinin cumaya gec saate alinmasi ebnce cook iyi süper yani benim icin fragamnida gördüm süper bi bölüm bizi bekliyoo gecen hafta bakamamistim o bölümede dün baktim zaten iki bölüm üst üstte izlemek süper yanii
yine keyifli bi bölümdü :)
hele yadigarın gürbüze dediği :)
ben senle sütümü paylaştım
ben senle yoğurdumu paylaştım
ben senle peynirimi paylaştım :)
kızlar az değil abilerine çektiriyolar, eşreflerde altta kalmıyo hani :) bu arada telefon muhabbeti süperdi :good: bilim ilerledi abi :)
yazık kahvaltı yapmaya gittikleri dükkanı alt üst ettiler sen dur eşref :img-wink:
aman yaaaa dogru dürüst izleyemedim bile:sad53:...offf cuma günü koyduklari cok kötü oldu...ama bana birisi bunun gecici bir durum oldugunu söylesin lütfeeeeen....:sad53::sad53:
bir de bunun tekrari ne zaman olur acaba....biri bana özet gecsin lütfen...neler oldu????:sad53:
reyhan hangi türküyü söyledi? sesi nasildi....kacirdim yaaa offffffffffff:sad53:
Ilk Bölümü Güzeldi Ikinciside Iyidi Sonraki Bölümleri O Kadar Begenmedim Bakalim Diger Bölümler Nasil Olacak Bu Arada Filmin Jenerik Müziginide Begeniyorum Yalniz Yavuz Bingölün Sesi Yani Kara Esrefin Ses Tonu Cok Kalin Ama Türkü Söylerken Incecik Cikiyor Oda Biraz Tuhaf Oluyor Bence :)
aman yaaaa dogru dürüst izleyemedim bile:sad53:...offf cuma günü koyduklari cok kötü oldu...ama bana birisi bunun gecici bir durum oldugunu söylesin lütfeeeeen....:sad53::sad53:
bir de bunun tekrari ne zaman olur acaba....biri bana özet gecsin lütfen...neler oldu????:sad53:
reyhan hangi türküyü söyledi? sesi nasildi....kacirdim yaaa offffffffffff:sad53:
sen şimdi bak showa özetini vericekler galiba
türküyü reyhan ceylanla birlikte :)
ikiside birbirine söz vermişti napıcaklar acaba :img-icecr
Ya artık cuma günleri mi oynayacak kesin mi??
Bluendsame ....Nerdesin ?? :P
sana katiliyorum bluesandme nerdesin nerdeeeeeeeee???
:sad53:
bize yardim et yaaa....cuma günleri oynayacagi kesin mi simdi???
atom karınca 09-11-07, 22:46 Fotoğraf çöp kutusuna gitti ya orada Sarının bir bakışı vardı ben yerlerde sürünüyordum :) Ne diyeyim Sarı Eşref öyle bir konuşuyor ki gözleriyle helal olsun :) Bu arada gözü kapalı da pek şeker çıkıyormuş :) Reyhan sahi hangi türküyü söylemişti :) Hani benim eklediğim bir net olmayan Eşrefler fotosu vardı ya o sahneyi bu bölümde izledik. Allahım iki adım atacaklar 80 tane tekrar yaptılar onun için :) Bu arada bluesandme acaba seni de bölüm arası bir yerde görür müyüz? ;)
sen şimdi bak showa özetini vericekler galiba
türküyü reyhan ceylanla birlikte :)
ikiside birbirine söz vermişti napıcaklar acaba :img-icecr
tamam da hangi türküyü söylediler????????
bir de bu bölümde söyle komik olaylari kisaca özetlese biri keske...yada neyse yaaa sizi yormayim simdi:img-blush :)
ben nette izlerim bir ara ne yapayim artik:sad53:
hocaaaaaaaaaam atom hocam...sürünme yerlerde ben sana kiyamam :) ama cep telefona verdigi pozda acayipti yaa.....o bakis neydi öyle:img-hyste
yakiyor masallah....dedigin gibi gözü kapali bile adam muhtesem:) nazar degmesin atom hocamin yesil gözlüsüne:) tü tü tü masallah:img-hyste
ceylan'ın telefonu da sarı renkti iyi guzel
almıslar.ama,ne guzel de pişti oldular öyle
heh. :D
Ya-Vent (= 10-11-07, 08:20 Selam Esref Saati ailesi! =))
Araniza yeni geldim.Benide alirsaniz cok mutlu olurum.Adim Anil.Son iki haftadir diziyi takip ediyorum.Dizi'nin komedi turu olmasi ilgimi cekti denemek istedim ve bi baktimki cok hosuma gitti halbuki hosuma gitmez demistim.
Cok sicak,hos ve keyif verici bir dizi bence.Izlerken eyleniyorum ve cok guluyorum.Esrefler harikalarr cok komikler. :D
Bu hafta telefon olayina gul,gul koptum.Ozellikle Sari Esref'in resim icin cope bakmasina inanilmaz guldum.Ne komikti ya. :D
Ikiside telefon hakkinda hic bise bilmiolar.Tam bi komedi cikti yine ortaya. :D
Dizi'nin ratingleri nasil? Bildgim kadariyla top 5'e giribelio sanirsam..yanliz surekli gun degistiriyolar.Bu sacmalik ya off ama kesinlikle Show'dan beklenir bi davranis cunki ne izleyicilere nede dizilere saygi gosteriyolar.
Umarim bu kadar guzel ve kaliteli oyuncu dolu diziyi mahfetvesler.Uzun omurlu olmasini diliyorum. =))
Pemße MeLek 10-11-07, 09:20 eşref saatini kaçırmadan izliyorum bende çok güsel bi yapım
dün geceki bölümünde ceylan eve çamaşır iplerinin asmıştıya
koptum orda sarı eşref hnasıl demişti ama
evi sumu bastu daaa diye :img-yes:
dvamlı olmasada bende aranızda olucam
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR.. Evet Eşref Saati çok komik ve çok samimi bir dizi. Bende keyif alarak takip ediyorum. Zaten bu sezon izlediğim bir kaç diziden biri. Fakat dizinin gününü ayarlasınlar artık. perşembe günleri bence iyi oluyo. Ama cuma günü Hatırla Sevgili'yi tercih ediyorum. Eşref Saati'ni de kaçırdığım için üzülüyorum. Eğer bundan sonra Cumagünü yayınlanırsa ne yazıkki takip edemem.Umarım ir an evvel ayarlarlar. Hem sürekli gününün değişmesi reytingleride etkiliyo.
dünkü bölüm süperdi gene dizinin en komik karakteri reyhandı abisiyle sahilde konuşmaları şiveli şiveli süperdi hele türkü söylemesine bayıldım özgenin yeni bir yeteneğini daha öğrenmiş olduk kadının seside cok güzelmiş bakalım reytinkler nasıl gelicek
ayyy ben dızının Ilk KEz ızlemıyorum ama adama gıbı tam tamına ılk kez ızlıyorum Cunku persembe aksamları Kavak yellerı Olduguı ıcın sAdece reklamlarda Izlıyebılıyordum :)
Dunku bölum superdı Bence en komık kara+reyhan Süperlerdii yhaa Sahıldeee :D Konusmaları Bırde Elazıg sıvesı Ile konusmalar harıka ıdı :D Sarı+ceylan nında Anahtar Olayı Kopardıı Benı :D
umarım her hafta cuma Gunu Olrrr süperr yhaaaaaa :) :) herkese ıı yorumlar
ılk 3 e Gırer Dıyorum ben ızlenme oranlarında :)
saygılar Gızem
off ya bu dizi hatırla sevgili ile çakıştığı için izleyemedim doğru dürüst ama bazı sahnekertine bakabildim sadece özelliklede şadoş'un eşreflerle yaptığı konuşma çok güzeldi ya hediye alın dediği zaman sarı eşrefin yadigar baba bana reyhana hamsi al hediye olarak demesi beni bitirdi ya:D:D:D
Harika bir bölümdü gülmekden öldüm..
Özellikle Kara eşref çok hoşdu:img-hyste
Eşreflere üzülmediğim değil ama haketti onlarda Kızlarada helal olsun iyi çektiriyorlar..
Kara Eşref'in nargilesinin patlayışı çok komikti önce fena korktu sonrada hiç bozuntuya vermedi:img-hyste Semaverde patlayacak diye korkması süperdi:img-hyste
Sarı Eşref'e de yazık tüm çamaşırları yorganı yıkamış Ceylan adam açıkda kaldı:img-hyste
Foto çekme işide çok komikti ama teknolojiye ne çok uzakmışlar.
Sarı'nın çöp tenekesine bakması çok komikti.Karanında boyu uzun görünsün diye kendini havaya kaldırışı:img-hyste
Umarım reytingler iyi gelir..
cep telefonuna uzak olmaları aslında biraz tuhaf 5 sene içerde yatmışlar yaklaşık cep telefonun ortaya çıkması 10 yılı geçti nerdeyse demekki teknolojidden baya uzak yaşamışlar bakalım daha neler çıkacak diğer bölümlerde
Evet ya o Hamsi olayına bende denk geldim ok komikti. Aslında seviyorum bu diziyi. izlemeyi de istiyorum. Ama Hatırla Sevgili daha ağır basıyo. Umarım artık günün ayarlarlar. Cuma bana hiç uymuyo
1 Sila [net] Atv 8,90 21,80
2 Esref Saati. [net] Show 7,30 20,90
arkadaşlar ikinci olmuşuz süper ya ben bukadarını beklemiyordum hani beşe gireriz dedim ama 2 nci olmak büyük başarı :good:
2. olmusuz gerçekten büyük basarı bi hafta persembe bi hafta cuma oluyor dizi ne zman oldugu bile tam belli olmayan bi dizi için hele ki kendini ispatlamıs hatırla sevgili gibi bir dizinin karsısındaa bu kadr ii reyting alması çok sevindirici
ya dizi insanı hiç sıkmıyo daima eglendiriyor insanı,:img-wink:
özellikle reyhanın şiveli konusması çok güzel,
bi de sabati cep telefonnun iyi yanlarını sayarken sarının sen benim sevgilim misin ki seni arayım demesi ve jetonun düşmesi çok güzeldi :happy0064:happy0064
Diziyi yari yari izledim, Menekse ile Halil reklam aralarinda. Cok komikti :img-hyste
Özellikle Sari Esref'in sahnelerine cok gülüyorum, konusma tarzi falan cok komik :D "Benum sari, kara olacak da" telefon icin dediginde kopmustum :img-hyste
Ama Feraye sahnelerinin cogalmasi taraftariyim :icon_whis Sebnem Dönmez'i daha sık görmek istiyorum!
Umarım hep böyle devam eder dizi, hiç bozulmaz!
Bu bölüm çok güzel ve komikti her zaman ki gibi bugün uykusuz kalsamda hem dizimiz hemde reytingler yüzümü kara çıkarmadı.Sarımm kızmasın:):):)Sebati resim çöpe gitti dediğinde sarının çöpe bakması falan süper komikti.Eşreflerin Reyhan-Ceylan diye bağırmasına koptum resmen bir daha izlemek istiyorum.Ayrıca Hatırla Sevgiliyi bile geçmişiz artık süper başka lafa gerek yok:)
süper bi bölümdi özellikler reyhanın karanın sahildeki replikleri harikaydı özeliklerde reyanın şivesi mütişti kadın gerceketen cok iyi oyuncu bu bölümde anladıkki feraye kızları baya kızdırcak sinyalini verdiler ama bizim eşerfler kızlardan başkasını gözler görmez
süper bi bölümdi özellikler reyhanın karanın sahildeki replikleri harikaydı özeliklerde reyanın şivesi mütişti kadın gerceketen cok iyi oyuncu bu bölümde anladıkki feraye kızları baya kızdırcak sinyalini verdiler ama bizim eşerfler kızlardan başkasını gözler görmez
Evet canım katılıyorum Ferayaden eşrefleri kıskanacaklar bizim yaralı ceylanımızla dağlar kızı reyhanımız.Ama içim rahat valla eşreflerin gözü gerçekten kızlardan başkasını görmüyor.(İnatlarından başka:@)
dizi bence daha yeni başlıyo ferayeyi kızlar baya kıskanıcak ozaman daha komik olaylar olucak ferayeninde amacı eşerflere boncuk dahatmak ama eşerfler kızaları gercekten cok seviyolar
valla gülmeketen öldüm bu bölümde ya bayıldım bu ikiliye cep telefonu muhabbetleri süperdi espiriler çok güzel terzi yadigar olaydı ya hareketlerinde koptum dizi çok eğlenceli ya
2.olmusuz valla sasırmadım dersem yalan olur.
hatırla sevgili'den sonra biz bravo valla aynen
boyle devam ederiz insallah.
Ya-Vent (= 11-11-07, 01:03 waww 2. olmuss acikcasii bu kadar tutucagini tahmin etmemistim.Bu durumaa cok ama coook sevindimm eminim hep bole gider. :)
Heralde bundan sonra cuma gunlerinde kalir insallah ve uzun omurlu olur. =))
gelelim dizimize, öncelikle reytingler güzel durumda..toltelde 2.,ab de 7 olmuşuz...cuma günü dizi kalitesi bakımından çok zor bir gün olduğu halde, genel izleyici bölümünde 2. olmak harika..yanlız total ve ab gurublarındaki izlenme oranları ilginç...:icon_whis amaaaan boşver..ilk 5 e girsede olur...:img-wink:
4. bölümde diğer bölümler gibi yine harikaydı..espirileri çok güzel sattılar..en çok güldüklerim terzinin sarıya kadınlara fazla yüz vermemesini, hamsiyi örnek göstererek anlatması vedolapta reyhan var vereyimmi demesine koptum..ayrıca telefonla ilgili replikler çok komikti..sebatinin resim sildim, çöpe attım dediğinde, sarının çöpe bakmasına koptüm..:img-pilotya karanın nargileyi içerkenki hali..:P patlamayla, bizim kabadayının korkmasına öldüm gülmekten..
sarı eşref : celan diyorum ses ver daa
ceylan: meee
bu repliklerede acayip koptum..birde galiba kızların oyununa geldiler..ellerinde hediye paketleriyle, pastende birbirleriyle buluşmaları olaydı..:img-pilot artık hediyeleri birbirlerine veririler..:P
ya yine süperdi
reyhana bayılıorum ya yine en süpe oydu bence
bi de ceylanın her me lemesinde koptum :))
reytinglerde iyi şükür
oh be
atom karınca 11-11-07, 19:01 Sarı ışığın yanmasını bekliyormuş :) Ay çok güldüm.
Hiçbir kara olmayacaksa Karadenizde mi olmayacak? :)
Ben tekrarını da izliyorum izle izle doymuyor insan.
Denizlaboss 11-11-07, 20:01 Bu diziyi hci izlememistim persembe bi izleyim dedim bayildim :happy0064
Super bir dizi cok komik esrefler harika kizlar hem guzel hem nazli hersey super :)
Kara esref favorim :img-in_lo
Bidaha hic kacirmam bu diziyi ilk defa bi bolum izleyerek bir diziye bu kadar baglandim :img-icecr
Insallah buda diger Pana dizileri gibi (kvp haric) reyting yuzunden kaldirilmaz :img-yes:
atom karınca 11-11-07, 20:26 Beni iki gün göremedi mi tavır da yapar naz da yapar ...
Aaaahhh ah :) Replikler süper.
acemicadi_selim 11-11-07, 21:10 bu diziyi dun izlemeye basladim ve bayildim mukemmel bir dizi..umarim rayting kurbani olmazz...
su anda 3. bolumu izliorum....ama artik bu dizinin de fani oldum hic kacirmadan izliycimm... baslamicam bunada diyip duruodum ama dayanamadim basladim ama iikide baslamisim mukemmel bi dizi walla
WALLA ben hem kara hemde sari esrefi cok sewdim dogrusu
karanlık86 11-11-07, 23:33 merabalar...bu akşam tekrarını izleyebildim...:img-yes:eşrefler çok komikti...:img-yes:reyhana bayıldım bu bölümde sesi de çok güzelmiş maşaallah.:good:
ayrıca reytingler de çok güzel gelmiş...inşaallah böyle devam eder.:img-wink:
cemaya alınmasının reytingler açısından iyi olmayacağını düşünmüştüm ama ine 2. olmuş. bu çok iyi. dizide harika gidiyor. çok güzel replikler var gülmekten çatlatıyor adamı
Her bölümü birbirinden neşeli ve güzel...Reyhan'a bayılıyorum..hepsi çok sevimli karakterler ama Reyhan daha bi sevimli ve şeker...Sarı eşref'in Ceylan deyince ses ver demesi üzerine Ceylan'ın me'lemeleri çok şirindi..
buraya pek yorum yazmiyorum ama esref saaritini takip ediyorum herzaman
tum oyuncular cok yaksiti diziye replikler super
umarim boyle devam eder
reytinglerede baktim cuma iddali bir gun olmasina ragmen oranlar guzel
dün tekerarını izledim gene cok güzeldi ilk izlediğim kadar zevk aldı reyhan karanın sahildeki replikleri süperdi sarı şerfte cep telefonu olayı cok güzeldi keşke cuma değilde başkabi güne koysalar daha cok izlenir
Dizinin büyük bir bölümü Büyükdere'de çekiliyor. Bugün kahve ve ev sahnelerinin de Büyükdere'de çekildigini fark ettim. Yanılıyormuyum diye mahalle esnafına sordum. Yanılmıyormuşum. Haftanın her günü bir şeyler çekildigini söylediler. Kahvelerin sahildeki Çelik Gülersoy parkında çekildigini geç de olsa anladım.
Kara ve Sarı Eşref'in evleri de Çobançeşme sokağında. Çekim açısından mıdır, nedendir bilemem ama evler olduklarından daha büyük gözüküyorlar ekranda. Anladıgım kadarıyla Truva Feraye'nin evi de bu cihetlerde ama henüz yerini keşfedemedim.
Yetkin Dikinciler ve onun ekürisi Hayati veya Sebati olan zatı muhteremi sokakta gördüm. Yetkin Dikinciler mavi gömlegini giymişti. Yanıma cep telefonumu almadıgım icin resim çekemedim. Acelem oldugu icin takılıp, uzun uzun sahneyi de izleyemedim.
Önümüzdeki günlerde ekibe rasgeldikçe fotograf ve karın kararınca tüyo getirmeye çalışacağım.
Ben dizinin yeni gün ve saatinden çok memnunum açıkçası. Diziyi sıcak bir mahalle komedisi olarak zevkle izliyorum.
atom karınca 12-11-07, 19:19 EŞREF SAATİ 5.BÖLÜMÜYLE 16 KASIM CUMA SAAT 22:00'DE SHOW TV'DE
Bilginize.
Dizinin büyük bir bölümü Büyükdere'de çekiliyor. Bugün kahve ve ev sahnelerinin de Büyükdere'de çekildigini fark ettim. Yanılıyormuyum diye mahalle esnafına sordum. Yanılmıyormuşum. Haftanın her günü bir şeyler çekildigini söylediler. Kahvelerin sahildeki Çelik Gülersoy parkında çekildigini geç de olsa anladım.
Kara ve Sarı Eşref'in evleri de Çobançeşme sokağında. Çekim açısından mıdır, nedendir bilemem ama evler olduklarından daha büyük gözüküyorlar ekranda. Anladıgım kadarıyla Truva Feraye'nin evi de bu cihetlerde ama henüz yerini keşfedemedim.
Yetkin Dikinciler ve onun ekürisi Hayati veya Sebati olan zatı muhteremi sokakta gördüm. Yetkin Dikinciler mavi gömlegini giymişti. Yanıma cep telefonumu almadıgım icin resim çekemedim. Acelem oldugu icin takılıp, uzun uzun sahneyi de izleyemedim.
Önümüzdeki günlerde ekibe rasgeldikçe fotograf ve karın kararınca tüyo getirmeye çalışacağım.
Ben dizinin yeni gün ve saatinden çok memnunum açıkçası. Diziyi sıcak bir mahalle komedisi olarak zevkle izliyorum.
Dizinin tamamı Büyükderede çekiliyor :) Basakss ile Perşembe günleri gezinme günümüz bir iki saat kadar turluyoruz. Bekleriz hatta biz Gezelim Görelim programı yapmaya bile karar verdik :) Herkes orada Terzi, Feraye, Eşrefler (bu arada bence evler gayet kocaman bir farkı yok ki), Ferayenin kiraladığı dükkan.
dün tekerarını izledim gene cok güzeldi ilk izlediğim kadar zevk aldı reyhan karanın sahildeki replikleri süperdi sarı şerfte cep telefonu olayı cok güzeldi keşke cuma değilde başkabi güne koysalar daha cok izlenir
Daha çok izlenir :) 2 likten kaçıncılığa çıkacak canım alt tarafı bi de birinci var :)
acemicadi_selim 12-11-07, 20:53 ayy yeni bolumun ozeti ve fragmani ne zmn gelicek acaba???? bu dizyi hafta sonu izlemeye basladim ve bayildim..
ahh ahh keske bende turkiyede olsamda dizi setine filan gidebilsem...
sari ve kara esrefin tartismalarina birbirlerine laf atmalarina bayiliorum super yha..
dizinin gunu degismis umarim bu dizimiz icin daha hayirli bi gun olur :D
ya ne güzel madem gide biliyosunuz resimde ceksenize oyuncularımız merak ettiğimiz şeyleri falan soru bilirseneiz ne güzel olurdu canım 1nci olmak varken neden 2 olalımki mesela pazar günü bile tekrarı 9 olmuş pazar günü olsa kesin 1 olurduk ama pazar günüde güzel bi gün değil sonuçta bu komedi neden 20.00 de yayınlanmıyo cuma günü
atom karınca 12-11-07, 21:09 Ben de onu anlayamadım Bahar, ailecek izlenilen bir dizi ama geç saatte yayınlanıyor bir tuhaf politika daha. Basakss ile bir kere gittiğimizde kahve çekimi vardı. Heyecandan net çekemediğim fotolara ait sahneler. Alt tarafı 5-10 snlik bir kısımmış ama kaç kere çektiler git gel git gel şeklinde. Ondan önce sokakta YD ile burun buruna geldik de o da çekime yetişmeye çalışıyordu. En iyi haberler Basakss den gelir de o da bütün gün çalışıyor. Bilmiyorum kendisine sormak lazım ne haberler var diye :)
kızları hiç görmedin mi atom(adını söylersen böyle olmuyo benim hatice)mesela özge veya yağmuru bu arada Basakss kim saat 22.00 de yayınlanması cok saçma sonuçya komedi bu 20.00 de olması daha mantıklı ama olsun benim için farketmez
atom karınca 12-11-07, 21:18 kızları hiç görmedin mi atom(adını söylersen böyle olmuyo benim hatice)mesela özge veya yağmuru bu arada Basakss kim saat 22.00 de yayınlanması cok saçma sonuçya komedi bu 20.00 de olması daha mantıklı ama olsun benim için farketmez
Bana atom demen yeterli :) Uzun zaman gerçek ismimi kullandım bu forumda artık ben bir atomum :) Haticeciğim kızları görmedim ne yazık ki ben de çalıştığım için Perşembe günleri Basakss de izinde olduğu için o gün kaçabiliyorum okuldan bir iki saatliğine. Kızları hiç görmedim. Böyle giderse dizi de uzun ömürlü olacak gibi herkese ulaşırız diye düşünüyorum. Basakss başlığa yazıyordu hatırlarsın belki. Kendisi çekim yapılan yerde oturuyor. Mesela geçenlerde bilmem kaçıncı kez Gürbüzü görmüş :) O yüzden en iyi haberler ondan gelebilir.
atom canım cok sağol negüzel inşallah kılzarı görürsünüz görürsen reismlerini cekmeyi unutma gerckten dizi uzun ömürlü olucak 5 bölümü cok merak ediyorum bakılım bizi neler bekliyo
Ben de onu anlayamadım Bahar, ailecek izlenilen bir dizi ama geç saatte yayınlanıyor bir tuhaf politika daha. Basakss ile bir kere gittiğimizde kahve çekimi vardı. Heyecandan net çekemediğim fotolara ait sahneler. Alt tarafı 5-10 snlik bir kısımmış ama kaç kere çektiler git gel git gel şeklinde. Ondan önce sokakta YD ile burun buruna geldik de o da çekime yetişmeye çalışıyordu. En iyi haberler Basakss den gelir de o da bütün gün çalışıyor. Bilmiyorum kendisine sormak lazım ne haberler var diye :)
ya bende cok kiziyorum bu kadar gec saatte yayinlamalarina...:dito
arti bir de cuma günü olmasi cok kötü oldu....of yaa ben maalesef bakamayacagim...diger dizimle cakisiyor maalesef:sad53::icon_sorr
netten izlemeye takip etmeye calisirim bende ne yapayim:sad53:
atom karınca 13-11-07, 13:40 Müjdemi isterim :) resmi web sitesinde yeni fragman konmuş. TVyi sadece Cuma geceleri saat 22:00de açtığım için bilmiyorum TVde de yayınlanmaya başladı mı.
acemicadi_selim 13-11-07, 21:08 ozeti okudum yine super bi bolum bizleri beklio
esreflerde kizlara tavir koyuyormuss oh olsun :P saka saka
en iisi hepsi barissin olsun bitsin :D
truva feraye de islere baslamis anlasilan truvaliga yani....
walla aslinda gicik bir karakter olsada yada olacaksada kizamam ben ona yha sebnem sonmez i cok sewiorum...
Ben fragmana falan rastgelmediğim için diziyi perşembe izlicez zannediyorum hala.. Hatta Ö.Ç. bile yapmıştım..
Cuma çok kötü oldu :( İzlediğim dizinin tam karşısına geldi. Zaten çok severek izlediğim sınırlı sayıda dizi varken böyle olması canımı sıktı. Tamam öteki türlü de Kavak Yellerine denk geliyordu ama onun tekrarlarını bir şekilde izliyodum tv den..
atom karınca 14-11-07, 08:47 Yeni bölüm özeti mültimedya başlığında. Fragman ise Eşref Saatinin resmi web sitesinde yer alıyor.
cok güzel bi bölüm özge yani reyhan bu bölüm gene taklitleriyle hareketleriyle baya konuşulucak cu bölüm kılzar kıskanclık kırıizine giriyo ben ferayeyi cok seviyorum cünkü biliyorum nekadar eşereflere mavi boncuk dahatsada eşerflerin gözleri kılzardan başkasını görmüycek alt tatrafı bir birlerini nekadar cok sevdiğini anlıycaklar bu sayede kızlar ama cok komik olaylar olucak belli kılzar ferayey gıcık olucaklar
Ayyy kızlar çok üzülür yaaa... Hep o Şadoşun yüzündün bunlar yaaa.. Sırf idda için o da kızların başlarını yakıyor. Neyse şu lokantada olacakları merak ettim doğrusu herkes gibi. Fragman da harika yaniii.... İzlemeyenler için söylüyorum dizinin resmi sitesinde fragman var..:) Ama lokanta ile ilgili hiçbir görüntü yok ne yazık ki. Belki o zamana kadar sesli fragmanda çıkar o zaman görürüz...
fragmanı dün akşam verdiler baya erken cıktı bukadar beklemiyodum olsun neten seyertin zaten süper olucak bende lokanta sahnesini cok merak ediyorum resimden belli kılzar baya kızyolar eşrefler yandı nasıl afediricekler kendilerini bakalım en cok reyhanın nasıl taklit kimşin taklitini yapıcağını merak ediyorum
yazık bizim yaralı ceylanımız aglıyordu fragmanda.
ah şadoş ahhh sen evlenemiyorsun diye ayıp yani. :img-hyste
tek ceylanmı reyhanda ağlıyo canım i.a beri onu alarken görmek cok garip amam kılzar belliki cok kızıyo galiba feraye bunlara bişeyler getiriyo bizim kızlarda cok kzıyo hatta reyhan taklitini bile yapıyodu hem üzülüceğimiz hemde gülücemiz bir bölüm olucak
Bu bölüm yine harika olucak.Sabah okula gitmeden önce fragmanı gördüm.Ceylan ağlıyordu Reyhan'da ağlıyordur da ama neden genellikle ceylan - kara eşref sevdasına daha özen gösteriliyo gibi geliyor bana senarist beyler:img-policValla daha çok sarı eşref ve reyhan sahnesi görmek istiyorum valla 1 bölümde en fazla 3 sahne:icon_sorr
acemicadi_selim 14-11-07, 20:45 bende fragmani gordum bizim beylerde kizlara cok cektiriorlar ama kendilerni zor tuttuklarida kesin....ceylan ve reyhanda agliolardi...yazik....
esreflerde yan yana artik kizlara karsi..
hepsi sados yuzunden kizlarinda kismetini bozdu kendisi evlenemedi die :D
truva ferayede rahat birakmicak gibi...oda bi ayri dert :D
aslinda stella_56 bence ole diil hepsi esit.... ben iki ciftide cok sewiorum ayiramiorum yani :D
iki çifte eşit sahneleri var ama oyunculuk bakımından yetkinde özgede tiyatrocu olduğundan ikisi bir araya gelince daha doğal ve daha etkileyici oynuyolar ve reyhan ve sarı eşerf daha cok yakışıyo bencede gercekten en zor sahneleri genelde özge yapıyo okadar şiveli ve taklitleri bukadar iyi yapa bilmesi tiyatrocu olduğundan geliyo ve nekadar yetenekli iyi oyuncu olduğunu gösteriyo
acemicadi_selim 15-11-07, 22:27 yeni bolum fragmanini gordum....
truva ferayenin evine bi adam gelio ve dioki..
esrefleri oyle bi birbirine dusurki birisi mezarligigi biriside mapusu boylasin dio...
ferayede bizimkilerin evine gelio dukkan acilisina cagirmak icin...
sonra kizlar aglio bi yerde esreflerde uzgun filan :(
Princess-Sila 15-11-07, 23:11 bende hemde bir cok kez gördüm :happy0064:happy0064 ayy bu bölüm yine süper olucakk... Fragman´in basinda bizim Esreflerin yürüyüsü süperdi ya... hele Sari Esrefin Ceylan´i kapinin önünde kaldirip yani basina koymasii haha bu bölüm kacmaz kacmaz kesinlikle izlicemm ...
$ılgın_alev 16-11-07, 00:30 ayy süper yaaa manyk bi bölümmm bizi bekliyorr:)
$eboyu biraz daa fazla qörebilcem bu hafta :img-hyste
harbi truva atı çıktı ama ne yapiim kızılmıyoo $eboyaa:img-in_lo daa doqrusu ben kızamıyorum :):)
bende fragmani gordum bizim beylerde kizlara cok cektiriorlar ama kendilerni zor tuttuklarida kesin....ceylan ve reyhanda agliolardi...yazik....
esreflerde yan yana artik kizlara karsi..
hepsi sados yuzunden kizlarinda kismetini bozdu kendisi evlenemedi die :D
truva ferayede rahat birakmicak gibi...oda bi ayri dert :D
aslinda stella_56 bence ole diil hepsi esit.... ben iki ciftide cok sewiorum ayiramiorum yani :D
Evet caım aynen öyle şadoş yaptı yapacağını yadigarda bu bölümde yaptı yapacağını görücez artık:)Bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum allahtan izliyememe gibi bir durumum yok bizim aile maşşallah hep eşref saatini izliyorlar:)
yeni fragman gösterdiler sesli feraye bizim kızları baya kızdırıcak gibi ama eşerflaede kızları baya zorluyolar ama dayanamazlar sevdiklerine gene cok komik bi bölüm olucak belli akşam olsada izlesek biran önce
Az kaldı dizimizin başlamasına.Yine çok kümik ve harika bir bölüm olacak.sesli fragmanı görmedim ama görmesemde olur nede olsa az kaldı:)
sesli frgmanda kızlar fazla yok ama reyhan gene taklitleriyle döktürücek belli kızları ağlarken görücek bu bölümde hem gülücez hemde üzülücemiz bi bölüm olucak başlamasına az kaldı bol reytinkli bi bölüm olsun inş :)
artık cuma 22:00 oldu sanırım yayın gunu bu benim
icin cok kotu oldu zira o saatte 1 sene'den fazladır
izledigim bir dizi var hs.bi ona bi ona bakacagız anlasılan.
oyle de nasıl izleyeceksek artık. :icon_conf
benimde izlediğim dizi vardı o sate ama esşref saati ağar bastı artık tekrarlarını seyretmek zorunda kalıyorum amam ben memnunum aslında cumartesi boş showtv eşerf saatini alsalar kenin 1 oluruz ama duysalar sesimizi
Eşreflerinde düşmanı çıktı. Ahmet Yenilmez kötü oldu heee. Ne diyor birisi hapise birisi mezara off nereden çıktı yaa Feraye de hiç belli etmiyordu yani ne kurnazmış o öyle yahuuu... Yadigar baba boşuna söylemiyormuş Truva Feraye diye..
Artık Cuma günleri. Ama Cuma günü daha fazla rating aldığından dolayı cumaya aldılar bence cuma günü birkaç diziyi alt üst edip ikinciliğe yerleşti. Perşembe günü ise dördüncü oluyordu. İkinci olması kanala daha ideal geldi sanırım..
cuma daha cok izleniyo şu sıralar böyle dizi yok komik insanlar seviyo böyle dizileri izleniceğini biliyodumda bukadar iyi reytink alıcanı tahmin etmezdim dorusu hakettiği yerde 1 nci olsak fena olmaz ama neyse bakalım turuva feraye bizim kızlarla baş ede bilicekmi hiç sanmıyorum ben bizim kızlarla uğraşmak zor
selam arkadaslar....:sad53:
vallahi o kadar üzülüyorum ki anlatamam....cünkü bölümü izleyemiyorum...gittiler cuma gününe aldilar:dito hayret bir sey....offff:sad53:
eminim cok güzel ve komik bir bölümdü yine...:img-yes:
sados yine ne gibi planlar yapti kizlar icin acaba??:):icon_whis:happy0064
herkese iyi geceler...bye
$ılgın_alev 17-11-07, 04:45 ay süper süperrrr:happy0064
çookk qüseldii manyak qüldüümm olay budur dizi budur :):)
özzellikle e$reflerin ferayenin dükkanını basan adamlarıı tokatladqıı bölüm süperdii:) $ebo'da :img-in_lobu bölümdee baya vardıı haha çook sevindimm:)
sado$la yadiqarda ayrı bi komediii :)
acemicadi_selim 17-11-07, 05:50 bu bolumde mukemmel
esreflerin kizlara tavir koydugu sahne mukemmeldi
helede kara esrefin ceylana dedikleri yokmu superdi
sarida az yapmadi reyhana hee yazik ayol... :D
ama sonra kizlar hemen tekrardan istediklerini yaptirmayi becerdiler ne gusel ikna ettiler truvanin acilisiina gitmemeyi ama noldu... kavga cikti pis pis herifler geldi..
ayy esreflerin caddeden bole yurudugu sahnede karinca bile deligine kaciodu walla....heyt bea
nasilda benzettiler hepsini iste osmanli tokadi die buna derler:happy0064:img-yes:
ama kizlarda tam ferayeye mendir verirken gorduler walla yandi esrefler
bide o ferayenin evine gelen adamada sinir oldum neymis biri maphusa biride mezaraymis..hee bide feraye nie nefret ediosun diincede onun bilmesine gerek yokmusmus ayy sinir oldum adama s-i-n-i-r
Ya-Vent (= 17-11-07, 07:40 Hahaa ben uzun zamandir hic bir diziye bu kadar gulmemistim.Gercekten Esref Saati iyi oldu yani iyiki basladi cunki bikkinlik geldi hep ayni drama dizilerinden. :icon_whis
En azindan cok degisik ve hos bir komik mevzusu var diger dizilere gore ve ratingleri super.Ben tutmaz derdim komik oldugu icin ama bayaga bi tuttu.Insallah yine 2. olmusuzdur. :good:
Bolum yorumuma gelirsem cok bayildigim ve guldugum sahneler vardi.
Oncelikle ilk favori sahnelerim'den biri Sari Esref'in :D gicirtilara taktigi sahnelerdi.. "Bu evde gicirti yasak!" :img-hyste
Sonrada uykusundan kalkti gece yarisi yatagi'nin gicirtisini takti. :img-hyste
Ve gulmekten gozlerimi yasartan sahnede son sahneydi.8 adamin teker teker uctuklari sahne...vayy ne kuvvetlilermis Esreflerr ucan ucanaa. :D
Bi adamda bi talebenin ustune ucup konmuş ona cok guldum.. :img-hyste
Kisacasi dort dortluk harika ve keyifli bir bolumdu yine.Ratingleri ve 6. bolumu sabirsizlikla bekliyorum. :good:
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi Eşref lerin karşılıklı dayanışmasını izledik ama sonunda ikiside yelkenleri suya indirdi tabii :) Özellikle son sahne çok güzeldi slow-motion eşliğinde girdiler ikiside mahelleye süperdi o sahneler :happy0064
Hepsi bir ayrı güzel oynuyor ama her zaman olduğu gibi Özge Borak ve Yetkin Dikinciler ayrı bir güzel oynadılar :img-icecr Artık bölüm bitti sıra reytingleri beklemekte inşallah iyi bir sonuç alır :happy0064 Herkese iyi yorumlar ...
forever_bim 17-11-07, 12:01 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
16 KASIM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,50 27,80
2 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 8,50 21,60
3 SILA [NET] ATV 8,30 20,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 23,50
5 ASI [NET] KAND 7,60 19,20
6 FEDAI [NET] STAR 7,30 19,50
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,10 21,20
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,40 14,80
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,20 34,50
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,00 19,00
11 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 4,90 16,30
12 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,60 13,10
13 PUSAT [NET] SHOW 4,00 10,20
14 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,90 12,50
TELE - BAROMETRE
16 KASIM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 8,00 19,80
2 ASI [NET] KAND 7,60 18,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 20,20
4 FEDAI [NET] STAR 7,10 19,60
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 17,80
6 PUSAT [NET] SHOW 6,20 15,20
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,90 16,60
8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,50 16,60
9 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,20 17,10
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,20 15,50
11 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,10 15,90
12 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 4,70 11,50
Kaynak: Uçankuş.
Geçen hafta aynı gün, aynı saat 2. oldu diye yine cuma yayınladılar ama olmadı gördüğünüz gibi.. Her hafta günü eğişise bir dizinin sonu böyle olur...
Geçen hafta aynı gün, aynı saat 2. oldu diye yine cuma yayınladılar ama olmadı gördüğünüz gibi.. Her hafta günü eğişise bir dizinin sonu böyle olur...
sana sonuna kadar katiliyorum arakdasim...bende cok sinir olmus durumdayim...böyle bir sacmalik olamaz...güzelim diziyi ne hale getirdiler...en iyisi yine eski gününe alsinlar...ki bende yine izleyebileyim...:):img-wink:
ay sarı eşrefin fanta kara eşrefin kola içtiği sahne ikiside birbirininkini beğenmedi :)
kızlara posta koymaları, ezerim :) gıcırtı yok :)
ferayenin dükkan açılışıda hayli renkliydi :)
ama ben tabelaları görünce koptum :D
bence pana filem mail atıp günün değişmesini isteyelim çünkü cok güzel bi anda bıkadar kötü olması cok saçma sıkan bi dizide değilki anlamadım
Sanırım dizinin gününü değişmek durumunda kalacaklar çünkü bir başka kanal da başrollerini Seda Sayan ile Tamer Karadağlının paylaştığı yeni bir dizi başladı ve bizim dizimizle aynı saatte yer alıyor. 22 den oncede yıne iddaalı yapımlar var. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımlada aynı şeyi konuştum. Bu arada dünkü bölüm yine çok komikti. Ben sahne arkalarına ve cekım zamanınada denk geldiğim için daha bir gülüyorum o anlar aklıma geldiğinde. Mesela sarı ile karanın Ferayenın lokantasının duvarına adamı asma sahnesı cok komıktı adamı bacaklarından tuttukları gıbı ıcerı soktular. Dun aksamda yıne cekım vardı yağmur çamur dınlemeden tam gaz devam edıyorlar.
eliffpolattt 17-11-07, 13:02 Dünkü bölüm süperdi yine allah kalemlerine zeval vermesin çok güzel yazıyorlar .......
İnşallah hiç bitmez dizimiz..Reytingler kötü , Perşembe daha iyiydi ben hep Cuma gününe karşıydım çok sağlam diziler var diye dediğim çıtkı umarım haftaya düzelir ya kalksın istemem.....
Gelelim diziye;
Kara ve sarı eşrefin kola ve meyve suyu içişi çok komikti birbirlerininkinden tatmaları .......
Kızların pişman olması af dilemesi çok güzeldi sıra erkeklerde....
Sarı Eşrefin "bu evde gıcırtı yasak " demesi komediydi , kapıları yağlaması, ceylan'nın dedikodu yapmasına kızıp yüzüne yağ dökmesi , yatağını yağlaması ve son olarakta takılan plağı susturması komediydi ya gerçi sarı komedi çok şahane bir oyuncu gerçekten...
Kara eşrefinde reyhana yaptıkları , Reyhan getir ezeyim demesi falan çok komikti..
Şadiye ve yadigar onlar süperler zaten.......
Son sahne süperdi eşreflerin ağar çekimle adamları dövmesi , kızların kıskanmaları falan bakalım haftaya neler olacak tek korkum reytingleri :img-blush
Sanırım dizinin gününü değişmek durumunda kalacaklar çünkü bir başka kanal da başrollerini Seda Sayan ile Tamer Karadağlının paylaştığı yeni bir dizi başladı ve bizim dizimizle aynı saatte yer alıyor. 22 den oncede yıne iddaalı yapımlar var..
bence seda sayanın dizisi cok reklam yapıldıgı için ii reyting aldı diger haftalarda dizimiz yine ii reyting alacaktır dizimiz bence fakat çok geç başlıyo sonucta bi komedi dizisi insanlar merakla beklemiyorlar denk gelirse izliyorlar fakat saati çok geç basladıgı içindir bu sıkıntı
bölüm yorumuna gelecek olursam
e$reflerin adamları dövüşü özellikle bi tanesini tabela üzerinde sallandırmaları komikti
sarıyla reyhanın dısarda bulustuklarında birbirlerine bakıp bakıp gülmeleri çok hoştu:good::good:
bencede bu hafta kötügeldi diye düşünüyorum ama günü değişse daha güzel olur bende en cok reyhanla sarının dişardeki konuşmasını cok beyendim bide reyhanın hem ağlayıp hemde bişeyler yemesine cok güldüm dizinin en komik karakteri gene bana göre reyhandı
bencede bu hafta kötügeldi diye düşünüyorum ama günü değişse daha güzel olur bende en cok reyhanla sarının dişardeki konuşmasını cok beyendim bide reyhanın hem ağlayıp hemde bişeyler yemesine cok güldüm dizinin en komik karakteri gene bana göre reyhandı
reyhan alem ya hem yiyo hem kendine kızıyo ya sinirlensen yersin kıssan yersin diye:img-hyste:img-hyste
bide kıskanması çok ho$ reyhanın kıskanır ben fln diyo ya e$refe
sonu çok güzel bitti mendil verirken gördüleer acaba reyhan dedigini yapıp ferayeyi dövecek mi?
ewt ya sarının sarı kola karanın siyah içmesi de komikti alemler yahu:good:
reyhamn allemdi ferayeyi dövüceni sanmıyorum eşerf reyhanın tuttarmış gelecek bölümde kızlar eşreflere cektirir bence ama eşerfler sözünü tutu gitmedi kavga cıktı diye gittiler ben bu ferayenin bizim eşerfleri bu bölümdede görüldüğü üzere kendine aşık edemiycek ama nasıl bir birine düşürücek
atom karınca 17-11-07, 16:23 Dün akşam önemli bir nedenden dolayı evde değildim ve ne yazık ki Eşref Saatini izleyemedim :( Tekrarı ne zaman olacak acaba bilen var mı?
reytingler süper sıralama kötü ama 5 ten aşağı değilizyaa.dün kü bölümü baştan sona kadar izledim.yine harika bir bölümdü aynı zamanda çokda komikti.reyhan ve ceylanın ağlamasını şadoşa eşreflerin inat etmelernide yadigara bağlıyorum.şadoşla yadigarın geçmişini öğrenmek istiyorum.sevda falan mı vardı acaba?ferayenin abisiy miydi acaba o adam eşreflerden ne istiyordu ağalığı mı?Biraz zor ama gördük adamları ne hale getirdiler osmanlı tokadını oda tadacak gibime geliyor.Son sahnede mendil vermelerinde kıskanılacak durum görmüyorum ama seven insan kıskanırmış:)
Dün akşam önemli bir nedenden dolayı evde değildim ve ne yazık ki Eşref Saatini izleyemedim :( Tekrarı ne zaman olacak acaba bilen var mı?
tekrarı nezaman bilmiyorum ama sitelerede var istersen ordan izleye bilirsin ben bugün teker izledim süperdi bence reytinker bu hafta öyle geldi gene düzelir
dünkü bölüm yine çok komikti hele terzi yadigarın yağmur altında elinde şemsiye dükanın önünde taburede otururken bir sahnesi vardıki hala gülerim :D:D
raitingler kötü gelmiş bu sefer :icon_sorr
Show Tv total reytingde gene 9 u geçmiş,birşey olmaz diziye.Endişe etmeyin.Bende bölümü izleyemedim.Tekrardan bakacam (aslında indirdim oradan bakacam)
süperdi dün kü bölüm yahu. her zaman ki gibi.
eşreflerin replikleri bitiriyo beni :) hele birbirlerinden asla vazgeçmeyip sürekli beraber takılmalarına bayılıyorum valla =)
özge borak yine şahaneydi.. ceylanı ispiyonlama moduna geçtiğinde yine kopardı beni. "hani sen diyon ya söyle gulummm bende dedim söyle gulumm diee" "safız işte biz ailecek safız" :)
tekrarı nezaman bilmiyorum ama sitelerede var istersen ordan izleye bilirsin ben bugün teker izledim süperdi bence reytinker bu hafta öyle geldi gene düzelir
Evett reytingler sadece bu hafta için öyledir yani düzelir.En iyi reytin 5 tabi bunun üstünde çıkanlarıda var.Allahtan bizim dizimiz 5'in altına hiç inmiyor:)
Ben artık izleyemiyorum diziyi. hatırla Sevgili daha ağır basıyo. Ama bu sezon merakla beklediğim diziler hep izlediğim bir iki diziyle çakııyo. Sinir oluyorum. Eşref Saati gerçekten çok komik veçok sıcak bir dizi. Ama izleyemiyorum.
Bu bölüm yine süperdi:)
Ben kendi odamda izliyorum diziyi.
Bazı yerlerde o kadar çok gülmüşümki diğer odalarda izleyenler ertesi sabah kızdılar çok güldün izlediğimden bi şey anlmadım diye:):)
Ama bu dizi gülünmeyecek gibi değilki:)
Özelikle Reyhan'a çok gülüyorum.
Süper oynuyor Özge bu rolü:)
Bu bölüm yine süperdi:)
Ben kendi odamda izliyorum diziyi.
Bazı yerlerde o kadar çok gülmüşümki diğer odalarda izleyenler ertesi sabah kızdılar çok güldün izlediğimden bi şey anlmadım diye:):)
Ama bu dizi gülünmeyecek gibi değilki:)
Özelikle Reyhan'a çok gülüyorum.
Süper oynuyor Özge bu rolü:)
Evet canım çok süper oynuyor rolünü.Doğrusunu söylemek gerekirse benimde senden bir farkım yok ailem ile birlikte izliyoruz gülmekten bişi anlamıyorum.Tekrarlarını bile hiç bıkmadan izlerim:)
evet özge gene döktürdü bu bölüm her bölüm napıcak diye merak ediyorum helde sarıyla konuşmlarına bayılıyorım taklitleri bakalım gelecek bölüm napıcak cok sinirlendi sarıya cektiricek biraz gibi geliyo bana
atom karınca 19-11-07, 18:30 Eşref Saati 6. bölümüyle 23 Kasım Cuma saat 22:00'de Show TV'de
Eşref Saati resmi web sitesinden alıntıdır.
Geçen haftanın yani 5. bölümün tekrarı olmayacak mı? Ben izleyemedim :( İnternetten de zevki çıkmıyor.
galiba yok ama çarşamba olabilir 20:00 bişey yık bildiğim kadarıyla 6 bölüm bakaım neler olucak kızlar napıcak eşerflere reyhan neler yapıcak bu hafta en cok onu merak ediyorum
evet özge gene döktürdü bu bölüm her bölüm napıcak diye merak ediyorum helde sarıyla konuşmlarına bayılıyorım taklitleri bakalım gelecek bölüm napıcak cok sinirlendi sarıya cektiricek biraz gibi geliyo bana
Evet genellikle Sarı-Reyhan'ın konuşmaları çok komik oluyor.Özellikle bu bölümde sarının berberden çıkınca karşısına çıkıp söylediği laflar gibi:)
evet cok güzeldi sürekli neten seyrediyorum doyamıyorum ya cok güzel repliklerdi bakalım bu bölüm nasıl süprizler bizi bekliyo özet daha cıkmamış fragman bu gün cıka bilir gecen hafta erken cıkmıştı cok merak ediyorum özelikler reyhanı feraye bişey yapıcakmı onu merak ediyorum bide eşrefler napıcaklar ceylan ve reyhanı kim tutar bee
evet cok güzeldi sürekli neten seyrediyorum doyamıyorum ya cok güzel repliklerdi bakalım bu bölüm nasıl süprizler bizi bekliyo özet daha cıkmamış fragman bu gün cıka bilir gecen hafta erken cıkmıştı cok merak ediyorum özelikler reyhanı feraye bişey yapıcakmı onu merak ediyorum bide eşrefler napıcaklar ceylan ve reyhanı kim tutar bee
Ben Reyhan'dan %100 eminim.Feraye'nin saçınaa bir yapışır eşrefler bile alamaz.Ceylan'dan ummuyorum ama yapar mı yapar valla:)
eşerf saati sitesine fragmanı koymuşlar harika bi bölüm olucak reyhan ferayeyi bişey yapmıyo sadece evine gidiyo ceylanla kara eşref reyhanı yatağa bağlıyodu cok komikti bütün mahallenin kızları eşreflerin evine dayanıyodu ben al beni al der gibi baya komikti tabi herzamanki gibi eşrefler ve kızların sahneleri
hekimoglu64 21-11-07, 13:45 severek begenerek izliyorum oyuncular harika oynuyor
ama bir kisi haric yetkin dikincileri begenmiyorum malesef
cok abartiyor rolünü reyhan karakterini cok begeniyorum yavuz abi
cok iyi oynuyor rolünü diger oyunculara zaten bir yorum yazsak hata olur cünki usta oyuncular ahhh birde yetkin dikinciler olmasaydi iyi olurdu neyse.....
saygilar......
severek begenerek izliyorum oyuncular harika oynuyor
ama bir kisi haric yetkin dikincileri begenmiyorum malesef
cok abartiyor rolünü reyhan karakterini cok begeniyorum yavuz abi
cok iyi oynuyor rolünü diger oyunculara zaten bir yorum yazsak hata olur cünki usta oyuncular ahhh birde yetkin dikinciler olmasaydi iyi olurdu neyse.....
saygilar......
Bence abartmıyor en iyi şekilde oynuyorr.Abarrttığı falan yok bence.
Fragmanı resmi web siteden izledim harika ve her zamanki gibi çok komik bir bölüm olacak.Kızlar dayanmış eşreflerin kapısına göz-kaş yapıyorlardı.:)
acemicadi_selim 21-11-07, 22:49 fragmani gordum..yine super bi bolum bizi beklior cok mutlu oldum walla :D
kizlar ferayin kapisina dayaniolar sonra kara ve sarinin kapisinin onu mahallenin kizlariyla dolu neden acep????
dena haber ve resim icinde cok tskler
buraya pek yazamiyorum ama diziyi her zaman takip ediyorum
simdilik cok iyi gidiyo ozelikle kadin oyunculari cok begeniyorum
sebatiyle hayatinin sevgililerinden biri deniz bolisik olmasina ayri olarak sevindim
yeni fragmanida tv gordum gine eglenceli bir bolum bizi bekliyo sanirim :)
Eşref Saati 6. bölümüyle 23 Kasım Cuma saat 22:00'de Show TV'de
Eşrefleri Feraye’yi teselli ederken gören Reyhan ve Ceylan fena halde kıskanmıştır. Feraye bir de Eşrefleri evlerinde ziyaret edince Reyhan ve Ceylan dayanamaz, Feraye’ye hesap sormak için karşısına dikilirler. Feraye’yi kıskanan sadece Reyhan ve Ceylan değildir. Mahallenin kadınları da, Feraye’nin dükkanından çıkmayan kocaları yüzünden deliye dönmüştür.
Devamı bölümlerde
kadınların eşreflerin evini niye bastıkları belli oldu feraye yüzünden bizim kılzarda basıyo ama galiba feraye onları güzel bi kandırıyoki kılzar feryenin evinde ağlıyolardı bakalım cok komik bi bölüm olucak belli
eliffpolattt 22-11-07, 11:45 Allah çok güzel bir bölüm bizi bekliyor süper bir dizi bu ya fragmanları bile eğlenceli çok eğleniyorum bu diziyi izlerken umarım böyle devam eder hep...Valla bu dizi için sevdiğim diziyi bıraktım ya cuma günü diye :img-in_lo
atom karınca 22-11-07, 13:46 >> 6.BÖLÜM
Eşrefleri Feraye’yi teselli ederken gören Reyhan ve Ceylan fena halde kıskanmıştır. Feraye bir de Eşrefleri evlerinde ziyaret edince Reyhan ve Ceylan dayanamaz, Feraye’ye hesap sormak için karşısına dikilirler. Feraye’yi kıskanan sadece Reyhan ve Ceylan değildir. Mahallenin kadınları da, Feraye’nin dükkanından çıkmayan kocaları yüzünden deliye dönmüştür. Eşreflerin artık bir karar vermesi gerekecektir. Ya Feraye’nin dükkanı kapanacak, ya da mahallede bir kadın isyanı çıkacaktır.
Devamı burada :) Bu arada niye mültimedyadaki bölüm özeti başlığı kapandı?
>> 6.BÖLÜM
Eşrefleri Feraye’yi teselli ederken gören Reyhan ve Ceylan fena halde kıskanmıştır. Feraye bir de Eşrefleri evlerinde ziyaret edince Reyhan ve Ceylan dayanamaz, Feraye’ye hesap sormak için karşısına dikilirler. Feraye’yi kıskanan sadece Reyhan ve Ceylan değildir. Mahallenin kadınları da, Feraye’nin dükkanından çıkmayan kocaları yüzünden deliye dönmüştür. Eşreflerin artık bir karar vermesi gerekecektir. Ya Feraye’nin dükkanı kapanacak, ya da mahallede bir kadın isyanı çıkacaktır.
Devamı burada :) Bu arada niye mültimedyadaki bölüm özeti başlığı kapandı?
Özet gelmişş!!!:happy0064
Yine harika bir bölüm olucak demek kadınlar isyan çıkarmışş:happy0064
bakalım bu hafta nasıl olcak bence yine çok gülecegizz kadınların e$reflerin evini basmalarını şimdi anlıyorum demek ki ferayeden kurtulmak içinmiş
geçen hafta reytingler pek iç açıcı degildi bakalım bu hafta nasıl olacak :icon_whis
bu hafta reyhan bakalım hangi yetenegini daha ortaya çıkaracak :img-wink:
bakalım bu hafta nasıl olcak bence yine çok gülecegizz kadınların e$reflerin evini basmalarını şimdi anlıyorum demek ki ferayeden kurtulmak içinmiş
geçen hafta reytingler pek iç açıcı degildi bakalım bu hafta nasıl olacak :icon_whis
bu hafta reyhan bakalım hangi yetenegini daha ortaya çıkaracak :img-wink:
evet demek isyan içinmiş bende beni al beni al diyecekler sandım ödüm koptu:)Yşaasın dizimizize az kalsın 24 saat nasıl geçecek hiç bilemiyorumm.Forumdada zaten kimse yok burda canım sıkılıyoR:(
evet isayan cıkıcakmış bir kişi ama kim cok merak ettim reyhansa hiç şaşırmam ama o değildir en cok merak ettiğim yer karanın zorla reyhanı yatağa baglaması niye acba bide feraye kızlara ne diyoda onlar aglıyo
Evet yaa ters ters şeyler söylemesin mi bu şimdii..Akşam olsun görücez.Yarın zaten dershanem var gelince yorumumu yapıcam.
Princess-Sila 23-11-07, 14:12 aaa özet gelmiss... bu aksam yine cok komik sahnelere sahit olcaz desenize...
bence Feraye ne yapar eder bir yolunu bulur kadinlari kararlarindan caydirir...
ee bosuna truva demiyoruz biz ona deme...
simdi bizim kizlar esreflerle birbirlerine girer yaaa...
hemen aksam olsaa cok merak ettiim simdi...
kadinlarin isyanini görmeyi daha cok istiyom ama :icon_whis:icon_whis
cok az kaldı cok merak ediyorum bakalım neler olucak bu bölümü gene ne olaylar olucak tabi reytinkleride merak ediyorum ama bu hafta reytinkler iyi gelir diye geciyo içimden
cok az kaldı cok merak ediyorum bakalım neler olucak bu bölümü gene ne olaylar olucak tabi reytinkleride merak ediyorum ama bu hafta reytinkler iyi gelir diye geciyo içimden
evet bu hafta reytingler çok iyi olucak gibi geçiyor içimden inşallahda çok iyi olur.Bu bölüm yine güleceğiz eğleneceğiz.Valla tekrarını bile izlerim ben:)
harikaydı reyhan gene bu bölüm döktürdü şeye cok kızdım sarı herşeye inanıyo kara inamadı bide reyhanın mahallenin kadınlarıyla konuşmasına bayıldım sarını onun kirpikleri ok demesi süperdi cok güzel bi bölümdü gene bakalım reytinkler nasıl gelicek bakalım
TELE - BAROMETRE
HEDEF KITLE : A/B
23 KASIM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,90 28,40
2 SILA [NET] ATV 8,80 21,10
3 ASI [NET] KAND 8,50 20,80
4 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 8,10 20,00
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,60 23,40
6 FEDAI [NET] STAR 6,60 16,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 19,30
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,10 22,90
9 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,90 14,70
TOTAL
23 KASIM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 8,70 21,00
2 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 7,30 23,70
3 ASI [NET] KAND 6,90 16,70
4 PUSAT [NET] SHOW 6,80 16,70
5 FEDAI [NET] STAR 6,40 17,30
6 ESREF SAATI. [NET] SHOW 6,40 17,20
Kaynak:ucankus
Reytinglerde fazla bir değişiklik yok maalesef Total de yükselip AB grubunda düşmüşsüz :sad53: İlerki haftalarda daha iyi olur inşallah herkese iyi yorumlar :happy0064
Bu bölüm yine harika ve çok komik bir bölümdü.Gülmekten yerlere sinirden tepelere çıktım:img-policReyhan'ın mahalleli kadınlarla konuşması çok komikti.Sarı gerçekten saf herşeye inanıyor.Terayeyi hepten gıcık kaptım biliyorum iyi biri zorla yapıyor ama napıyım yapmayacağım diyebilirdide.O adama da sinir oldum hele son repliği
" Bu devirde kahve falan mı kaldı onu ele geçirince yerine plazalar,alışveriş mertkesler vs yaparız" diyor bidee.Bak bak bak sen orayı bir ele geçir ondan sonra hayal kur.Bakalım Eşrefler tuzağına düşecek mi?Eminim ki hayatta düşmicekler.
Foruma benden sonra sadece 2 yorum yazılmış.Aşk olsun arkadaşlar niye forumda değilsiniz ben deneme sınavından geldimde yazıyorum:(Reytingler gerçekte çok güzel kanallar genellikle 5 reyting istiyor en az ee zaten almışız:happy0064
dizinin her sahnesi ayrı bi güzeldi ayrı bi kahkaha tufanıydı :img-hyste:img-hyste
en beğendiğim sahne yoktu dizi baştan sona kadar çok güzeldi :P
reytinglere gelince acaba bunlarında mı tozu alınıyo :icon_whis
evet süperdi gene her sanesi replikleri süperdi dizi en cok kurtlar vadisinden sonra en cok reklam aln diziymiş arkadşlar bu beni inanılmaz rahatlatıyo nekadar kötü reytink alsada reklam alması cok iyi dizi için
dün akşam gerçekten koptum ya izlerken en son ne zaman bir diziyi izlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum benğim için çocuklar duymasından sonra en eğlenceli dizi ya özellikle reyhan karakteri bittim her sahnesinde süperdi ferayenin kapısına dayandığında,feeraye onlara geldiğinde abisiyle konuşmaları ve sonra abisinin onu bağlaması. peki sarı eşrefle konuştuğu sahne süper valla
dün akşam gerçekten koptum ya izlerken en son ne zaman bir diziyi izlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum benğim için çocuklar duymasından sonra en eğlenceli dizi ya özellikle reyhan karakteri bittim her sahnesinde süperdi ferayenin kapısına dayandığında,feeraye onlara geldiğinde abisiyle konuşmaları ve sonra abisinin onu bağlaması. peki sarı eşrefle konuştuğu sahne süper valla
Evet o sahnede çok güzeldi.Lafları bitirdi beni sarı " eve alırsam" falan bişi demişti telaşlanmıştı o hali süperdi.Reytingler güzel aslında 5in altında alan var yani hem merak etmeyin dizimize bişi olmaz.
cuma'da ısrar ederlerse valla boyle 5.6. ancak olunur.
cunku cuma ben dahil cogu kisinin izledigi hs var o saatte.
ya cuma 20:00'a al ya da yine persembe'ye al.bolum cok
guzeldi ya hele reyhan super sen agla agla sonra inanmadım
dedi.bir de ne diyor sarıdır inanır. :img-hyste
eliffpolattt 24-11-07, 22:24 Çok şahane bir bölümdü her zaman ki gibi.......
Reyhan çok matrak bir kız ya bayılıyorum ona , Kara ile olan sahneleri çok komikti reyhan odadayken kapıyı kırmaya çalışması " abi hele çekil kıracam " allahım sanki abisi olsa kırabilecek kapıyı ya sonra kara ile mücadele edip yatağa bağlanması süperdi .....
Ceylan ile Sarıda çok tatlılar ama bu hafta diğer kardeşler daha makaraydı ..
Feraye gerçekten truva aslında fettanlığının yanında içinde skıntıları olan bir karakter bu ilerleyen bölümlerde daha çok çıkacak ortaya yaptıklarına çok üzülüyor aslında ama bir yandan da kaptırmış kendisini gidiyor , bakalım hangi eşrefe aşık olacak ikisinide isteyecek gerçi ama en çok hangisi ??
Sarı eşref çok saf ya öldürüyo beni gülmekten hele ceylan 'ın "türkan şoray beğenmiş seni " dediğinde ya nerde görmüş ki demedi mi öldüm neden bu kadar saf ya:img-in_lo Ama çok sevimli cidden....
Reyhan ile sarı diyalogları süper zaten ;
Reyhan :Bak eşrefim sen safsın iki gözyaşına kanarsın
Sarı:Ben mi safım
Reyhan:Misalen
Sarı:Bende o kadını evime almazsan
Reyhan:Neee
Sarı:Hadi bir misalende benden olsun Reyhan hanım........(Bu arada bir misalen sözüdür aldı başını gidiyor:P)
Reytinglere gelince bence 1. olmayı hakediyor ama ağlak diziler hep zirvede ne yazık ki neden insanlar artık güldüren dizileri tercih etmez anlamıyorum.....
Neyse çok uzattım kısacası harika bir bölümdü cumayı iple çekiyorumm:img-wink:
atom karınca 24-11-07, 22:32 Kiminle konuşursam herkes Eşref Saatini seyrettiklerini ve her hafta daha çok güldüklerini, diziyi daha çok beğendiklerini söylüyorlar. Ben artık sen de mi seyrediyorsun oluyorum :) Maşallah aman nazar değmesin.
Eşref Saati 7. bölümüyle 30 Kasım Cuma 22:00'de Show Tv'de.
cuma'da ısrar ederlerse valla boyle 5.6. ancak olunur.
cunku cuma ben dahil cogu kisinin izledigi hs var o saatte.
ya cuma 20:00'a al ya da yine persembe'ye al.bolum cok
guzeldi ya hele reyhan super sen agla agla sonra inanmadım
dedi.bir de ne diyor sarıdır inanır. :img-hyste
ayyy tam söylemek istediklerimi söylemissin yani:img-yes::good::good::good:
olmaz ki canim resmen güzelim diziye bakamiyorum:sad53::icon_sorr HS ile cakisiyor...arti reytingleri de pek iyi degil yani...
yine eski gününe alsalar cok daha iyi ederler bence de:img-yes::img-yes::img-yes:
Çok şahane bir bölümdü her zaman ki gibi.......
Reyhan çok matrak bir kız ya bayılıyorum ona , Kara ile olan sahneleri çok komikti reyhan odadayken kapıyı kırmaya çalışması " abi hele çekil kıracam " allahım sanki abisi olsa kırabilecek kapıyı ya sonra kara ile mücadele edip yatağa bağlanması süperdi .....
Ceylan ile Sarıda çok tatlılar ama bu hafta diğer kardeşler daha makaraydı ..
Feraye gerçekten truva aslında fettanlığının yanında içinde skıntıları olan bir karakter bu ilerleyen bölümlerde daha çok çıkacak ortaya yaptıklarına çok üzülüyor aslında ama bir yandan da kaptırmış kendisini gidiyor , bakalım hangi eşrefe aşık olacak ikisinide isteyecek gerçi ama en çok hangisi ??
Sarı eşref çok saf ya öldürüyo beni gülmekten hele ceylan 'ın "türkan şoray beğenmiş seni " dediğinde ya nerde görmüş ki demedi mi öldüm neden bu kadar saf ya:img-in_lo Ama çok sevimli cidden....
Reyhan ile sarı diyalogları süper zaten ;
Reyhan :Bak eşrefim sen safsın iki gözyaşına kanarsın
Sarı:Ben mi safım
Reyhan:Misalen
Sarı:Bende o kadını evime almazsan
Reyhan:Neee
Sarı:Hadi bir misalende benden olsun Reyhan hanım........(Bu arada bir misalen sözüdür aldı başını gidiyor:P)
Reytinglere gelince bence 1. olmayı hakediyor ama ağlak diziler hep zirvede ne yazık ki neden insanlar artık güldüren dizileri tercih etmez anlamıyorum.....
Neyse çok uzattım kısacası harika bir bölümdü cumayı iple çekiyorumm:img-wink:
ayyyy bölüm yorumun cok güzeldi...cok eglendim okurken paylasimin icin cok tesekkürler..
ya saflik bile yakisiyor sariya...:):img-blush:happy0064
reyhan da süper canim...
hele sariyla aralarinda gecen repligi yazmissin ya cok güldüm :img-hyste
yaaa reyhan hanim adama saf de... o da sana bir misalenli cümle kurunca neeeee de:) :img-wink::happy0064
balım becede başka güne alınmasa hep böyle 6, yda 5 gideriz ama kaldırılmaz bunu aeminim söyle cumartesiye yada salıya falan alınsa süper olur yeni bölümü cok merak ediyorum baklaım feraye gene ne yalanlar söyliycek ama bizi reyhanla karayı inandıramaz
bu diziyi tam bir kurtlar sofrasına koydular. Perşembe den aldılar, cuma gününe koydular. Bence bu dizi için en güzel gün cumartesi olabilir.Ama haberlerden sonra .Saat 10 değil
cok güzel bi dizi bende sizin gibi reyhan karakterine bayılıyorum özge inanılmaz güzel oynamış bu rölü ağlayan kadın rolünde göremyi beklerken güldüren rolde görmek cok şaşırtı beni ama iyikide oynamış harika taklitler yapıyo en cok beyendiğim çift reyhan ve sarı eşref bu diziyi cumartesi 20:00 alsalar cok iyiolur
esmer_-ezel 26-11-07, 15:14 gerçekten süper bölümdü özellıkle kızların halı daha çok reyhanın durumu süperdi ne zaman bunu ızlesem gülmekten bir hal oluyorum ama truva ferayenın yaptıkları iyice sinirime dokunuyor sonunda eşreflerden birine aşık olacak(daha cok kara eşrefe) o zaman görecek gununu bu truva işleri fena karıştıracak gibi bakalım ılrkı bölümlerde görecez
karaya olsunda aşık sarıya olmasın ama eşreflerin aşık olma ihtimali bile yok kızları deli gibi severken onlardan başkasına aşık olucaklarını sanmıyorum olsalardı coktan olurlardı baklım gelicek bölümlerde anlarız
eliffpolattt 26-11-07, 19:12 karaya olsunda aşık sarıya olmasın ama eşreflerin aşık olma ihtimali bile yok kızları deli gibi severken onlardan başkasına aşık olucaklarını sanmıyorum olsalardı coktan olurlardı baklım gelicek bölümlerde anlarız
Ya Feraye daha çok karıştıracak ortalığı eşrefler kızları çok seviyorlar ama Feraye'ye de meğilliler özellikle sarı eşrefim çok saf ya:img-in_lo o herşeye kanar bence feraye onu oyuna getirebilir tabi Reyhan napar onu bilemiyeceğim artık ,ama feraye çok uyanık olduğu için kafasından hayat hikayeleri atıp kızları etkilemeye devam edecek......Benim aklıma bide şey geldi kızlar ferayeye çok inanacaklar ona özenecekler hatta feraye onları yanına bile alabilir onlarda süslü püslü giyinip ferayeye özenebilirler ....Ceylan daha şimdiden başladı Ferayeyi taklit etmeye kıskandı gidip hemen taç taktı , kıyafet değiştirdi safçım ya :img-in_lo bakalım neler olacak ?
Feraye karıştıracak ortalığı ama foyası ortaya çıkınca acaba ne yapacak.Mahalleli yüzüne baksa bile eşrefler,gürbüz ve kızlar hayatta bakmaz.
frayeye özenen biyek ceylan gibi geldi bana hem reyhan inanmıyo feraye sarınında inanmaması için elinden geleni yapar kesin hem reyhan nedese yapıyo zaten bi gülsün sarı yelkenleri suya indiriyo cook seviyo reyhanı ferayye bek bakıcanı sanmıyorum kara hiç bakmaz
eliffpolattt 27-11-07, 21:29 Fragmanı izledim çok komiik.......Of of Reyhan erkek kılığına giriyor eşrefler gibi ,Sarı ile konuşuyorlar komedi ya.......
Ceylan peruk takıyo karayı takib ediyor .....Yine komedi bir bölüm geliyor arkadaşlar......:img-wink:
fragmanı izledimmm ay cokkk komik ya. :D hele reyhan super olmus sarı'ya dayılanması.ceylan da peruk takmıs kara'yı takip ediyor haha.fragman'da bu kadar gulduysek.dizi'nin bolumunu izlerken gulmekten gebermezsek iyidir. :D
Allahım çok gülüyorum bu diziye ya :)
Ben ki öyle komedi dizilerini pek izleyen bir şahıs değilimdir ama Eşref Saati süper...Gerçekten çok başarılı bir kadro..Hele Ahmet Uğurlu on numara :good:
Edit:Yavuz Bingöl'den bu kadar başarılı bir performans hiç beklemiyordum..Gerçekten emeği geçen herkesin teker teker ellerine sağlık :happy0064
süper bölüm reyhan erkek kılığına giriyo cok komik bıyık takıyo hele o kabadayı gibi yürümesine bittim ee reyhandanda bu beklenirdi bide abisini kahve fakına balmasına cok komik belli oluyoki sarı eşrefle sahneleri cok komik olucak belli fragmandan bu bölüm cok komik olucak frgmanda bukadar güldüysem izlerken nekadar güleriz bilemiyorum
eliffpolattt 28-11-07, 12:55 süper bölüm reyhan erkek kılığına giriyo cok komik bıyık takıyo hele o kabadayı gibi yürümesine bittim ee reyhandanda bu beklenirdi bide abisini kahve fakına balmasına cok komik belli oluyoki sarı eşrefle sahneleri cok komik olucak belli fragmandan bu bölüm cok komik olucak frgmanda bukadar güldüysem izlerken nekadar güleriz bilemiyorum
Katılıyorum canım çok güldüm fragmanı izlerken diziyi izlerken naparız kimbilir çok sevdim bu diziyi ya ......
Reyhan fal bakıyor evet acaba abisinin aklına başka fikirler mi getiriyorda ceylan peruk takmış takip ediyo karayı .
Reyhan olmadan bu diziyi düşünemiyorum solladı herkezi rolünün hakkını okadar çok veriyor ki daha da aktif oldu senaryoda of erkek kılığı süper sarı ile konuşması ,yürürken yüzünde ki o yandımm ifdesi çok başarılı bir kız çok.
Bu arada "Blundsame " nickli arkadaş nerde ya ne güzel tüyolar alıyorduk diziyle ilgili....
evet yürüyüşne elinde tespig cekişine bayıldım abisine nelr diyvek bakalım sarıyada bişey yediriyo acı bişey galiba cok komik özet gelsede bian önce sesli fragmanda cıkar heralde özgeden başka kimseyi düşünemiyorum bu rölde iyikide o olmuş süper oyunuluğun sınırlarını zorluyo
atom karınca 28-11-07, 14:22 Bluesandme ekipte çalıştığını söylüyordu :) baksanıza her bölüm bu kadar süper olduğuna göre çok çalışıyor olsa gerekler :) Cuma akşamları iple çekilir evde oturulur oldu :) :)
Bluesandme ekipte çalıştığını söylüyordu :) baksanıza her bölüm bu kadar süper olduğuna göre çok çalışıyor olsa gerekler :) Cuma akşamları iple çekilir evde oturulur oldu :) :)
Evet canim haklisin cuma demek Esref saati günü demek sari esref demek, isten carcabuk cikip kostura kostura eve gitmek demek....:img-yes:
hicbir sahneyi hicbir repligi kacirmamak icin pür dikkat kesilmek demek....demekte demek valla saymakla bitmez....kisaca YD desem :img-icecr
7.BÖLÜM
Sarı Eşref ve Kara Eşref, Turgay’ın mahalleye soktuğu Truva Feraye için birbirlerine girmiştir. Feraye’nin dükkanı açılacak mı kapanacak mı kavgasında, Yadigar Baba’nın hakemliğinde uzlaşılır. Feraye’nin dükkanına bütün mahalleyi çileden çıkartacak bir yasak konmuştur. Eşrefler Hayati ve Sebati’yi, yasağın takibini yapmaları için dükkanın kapısına diker. Bu sırada Reyhan Feraye’yi mahalleden göndermek için bir plan kurar. Ceylan ise sevdalısı Kara Eşref’in sadakatinden emin olmak için bir oyuna girişir. Ama Feraye’ye karşı en büyük planı Şadiye ve Yadigar yapmıştır.
bu sezon avrupa yakası dısında pek komedi dizisi yokk
gennlde drama dizileri tutuyorr
insan biraaz gülüp eglenmek istiyorr esref saati ancak derdimize dermann
sadece bi iki degil hepsinin hal ve hareketleri güldürüyo beni
şadoss esreflerr reyhan
reyhan bu hafta da erkek kılıgına girmiş her hafta farklı bir yetenegini sergiliyor özgee basarısını kanıtlıyor
ben zannediyordumm reyhanla ceylan ortak plan yapacak fakat özeettn anlasıldıgına göree planlar farklı ceylanın planını anladımda reyhan ne yapacak merak ettimm :img-wink:
özet gelmiş reyhan erkek kılıgına girmesini şimdi anlıyorum ferayeyi baştan cıkarmayamı çalışıcak yapar vallah cok yakışıklı olmuş ama eşrefe yakalanıyo evet özge süper bi oynuncu her hafta reyhan ne yapıcak diye beliyoruz ve süper şeyler yapıyo gene kahkahalarla izliycemiz bir bölüm olucak
forever_bim 29-11-07, 10:58 Fragmanda gördüğüm erkek kılığına girmiş kız Özge Borak'sa olay bitmiştir arkadaşlar. Yani bir insan ancak bu kadar yetenekli olabilir. Drama oyunculuğunu herkes "soğuk" gibi acımasız bir yaftayla eleştirirken ben gayet iyi buluyordum. Ama komedide görünce çok çok iyi bir oyuncu olduğunu daha bir farkettim. Kendi jenerasyonu içerisinde en iyisi diyebilirim rahatlıkla.
Fragmanda gördüğüm erkek kılığına girmiş kız Özge Borak'sa olay bitmiştir arkadaşlar. Yani bir insan ancak bu kadar yetenekli olabilir. Drama oyunculuğunu herkes "soğuk" gibi acımasız bir yaftayla eleştirirken ben gayet iyi buluyordum. Ama komedide görünce çok çok iyi bir oyuncu olduğunu daha bir farkettim. Kendi jenerasyonu içerisinde en iyisi diyebilirim rahatlıkla.
evet erkek kılığına girmiş kız özge süper dediklerine katılıyorum iyiki komedide oynamış kendini dahada kanıtladı benim gözümdede en iyi kadın oyuncularından eşref saatinde okadar iyiki her hafta nasıl bişeyler yapıcak diyoruz seneristler işini biliyo her zor ve komik sahneleri ona oynatıyorlar onlarda farkında karşılarında nasıl bir oyuncu olduğunun
Fragmanda gördüğüm erkek kılığına girmiş kız Özge Borak'sa olay bitmiştir arkadaşlar. Yani bir insan ancak bu kadar yetenekli olabilir. Drama oyunculuğunu herkes "soğuk" gibi acımasız bir yaftayla eleştirirken ben gayet iyi buluyordum. Ama komedide görünce çok çok iyi bir oyuncu olduğunu daha bir farkettim. Kendi jenerasyonu içerisinde en iyisi diyebilirim rahatlıkla.
vallahi simdi bende izledim fragmani...gercekten ta kendisi...
sariyi da nasil takip ediyor...ayni onun gibi yürüyor salina salina :)
sana katiliyorum gercekten müthis bir oyuncu...bu isin egitimini aldigi cok belli:good::happy0064
offff süper fragmanı seyrettim gülmekten kırıldım ya arkadaşlar bu dizinin izlenmesini saglarsak insanlara iyilik etmiş oluruz heralde
insanların azda olsa gülüp eglenerek izleyebilecegi bir dizi harika
sarı eşref ayrıca harika:img-wink:
onu daha once ıhlamurlar altında da izlemistim.orada da iyi oynuyordu ama,burada bambaska bir ozge var sanki.cok daha iyi oynuyor.fragman'dan anladıgım kadarıyla bu hafta bizi cok guldurecek.:happy0064
Ozge Borak, Ihlamurlar Altinda da bana cok antipatik ve soguk geliyordu. Hatta bu dizide ilk basta gorunce pek sevinmemistim. Ama masallahi var her bolumle birlikte yeni yeteneklerini sergiliyor bizlere. Senaristler de isi farkettiler ve her bolum Ozge ye degisik seyler yaptiriyorlar ve de iyi yapiyorlar. Gercektende bravo. Zaten hemen Yagmur la arasindaki oyunculuk anlatimindaki farkini ortaya koyuyor.
gercekten i.h soğuk bulan bir cok arkadaş bu düşünceden vaz gecti(gerce bana orda soğuk gelmiyodu rolü gereği öyleydi hem ilk bölümlerden de belli zaten )eşref saatini izleyince komedide özge kendini dahada iyi gösterdi ve kanıtladığı düşünüyorum bu bölüm kırıp geciricek bizi
fragmanı biraz önce izledim şadoş ve yadigar baba sürekli beraber oalcakalar galiba bu bölümde çok şekerler birde reyhan erkek kılığına girince çok tatkı olmuş ya çok hoşuma gitti :happy0064:happy0064
=))) ay çokgüldüm bu hafta özgeye..
Özge acaip komik birisiymiş ya. her geçen gün artıyo sempatim ona karşı. acaip güldürdü bu hafta beni. Yavuz Bingöle de bu hafta bayıldım Ceylana o mimikleri yaparken acaip komik görünüyordu.
Zaten Sarıya Lafımız yok.. Onun bakışları yeter...:img-blush
Reyhan'ın mimiklerine,Sarının triplerine bayılıyoruuuumm :) Reyhan erkek kılığına girmiş bu hafta çok komikti :)
Kara ve Ceylan ayrı bi güzel..çok güldüm bu hafta yaa :)
Yamacının her mimiği her lafı komik zaten :)
akşam ki bölümün şüphesi yıldızı reyhandı :happy0064:happy0064
yaa kıs oyunculukta herkesi solladıı :good::good::good:
rolü 2. sırada bi karakterdi e$refler vee ferayeden sonraydı ama hepsini sooladı bence çok iyi rol yapıyo kıs herkesin taklidini yaptı kim kaldı yapmadıgı sebatiyi aradıya lütfiye diye orda çok güzel yaptı
bide aynaya baktı ya kendine kıs e$reff oralarda çok ho$tu ama pek göstermediler
karada ceyla oldugunu anlayınca ka$ göz işareti yapması komikti :img-wink:
bi de birisine ilkokul önlügü giydirdiler ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste
reyhan başrolerdendi zaten ama eşrefler dah ön pilandaydı ama artık reyhan onaları geçti dün cok komikti bide sarını tam reyhan giderken dedikleri beni kopardı dünün bana göre her bölümün yıldızı reyhandı
eliffpolattt 01-12-07, 12:03 Süper bir bölüm izledik yine allah'ım bu dizi hiç bitmesin süper ya........
Kara ile Sarı'nın dükkan muhabbeti kopardı beni sarının saflığı karayı çok eğlendiriyor aslında Sarı bu kadar saf değildi ama izleyici sarının bu hallerini daha çok sevince senaryoda daha fazla safça haraket etmeye başladı ama saflık ona inanılmaz yakışıyor:img-in_lo
Kara ile reyhan'ın fal sahnesi çok komikti reyhan herşeyi anlatmaya başladı abisine deli kız........
Sarı ile ceylan 'ın sahneleride çok komikti abi kardeş çok saflar ya film izlerken ki halleri komediydi sonra sarının kızıp tvyi kapaması yeter daha fazlası zararlı demesi çok kmikti ve odasına çıkarken :"Çöpünüde attın artık rahatça uyursun " demesi süperdi ama ceylan rahat dururmu gitti meyve kabukları için çıktı oda çok tatlı ya:img-in_lo
Kızların planı çok komikti ceylanın peruk taktıktan sonra sesini değiştirerek aman eşref şarkısını söylemesi çok güzeldi takip etmesi kahveye gimesi falan çok güldüm bakalım eve girince ne ile karşılaşacak saf kız:P
Yadigar ile Şadiye ....İkisinin her diyaloğu çok eğlenceli çok başarılılar rollerinde ya onlarda....
Veee gecenin yıldızı tabiki Ustra Kemal Reyhan..:P
O nasıl oyunculuktur ya hayranım ona kendisiyle aynada konuşması" kız eşref" demesi komediydi çok tatlı ya dışarı çıktığı zaman reyhan gibi yürümesi sonra kızı görünce düzelmesi , tel. lütfiye'yi taklit etmesi ,sarıyı gördükten sonra dua etmesi çok başarılıydı maşallah zorluyor kendisini her hafta helal olsun ona çok başarılı .......
Eşref saati hiiiiiiiiiiç biiiiitmeeeeeesiiiiiiin:happy0064
gereçkten çok komik bir bölümdü gülmekten kırıldım ama çok çabuk bitti.
özellikle Reyhanı'ın sarıya yaptığı pohçalar sahnesinde ayy çok komiklerr.Özge'ye kabadayılıkta çok yakışıyor eee güzele ne yakışmazz.Sarı ona doğru gelince mimikleri çok güzeldi ya.Ceylana öldüm ya kara iyi yaptı bakalım bu bölüm ne olacak.Truvayada sinir öldüm.Mazluma sırt çevirirmişiniz falan neren mazlum ya basbayaa adamların ekmekleri ile oynuyor:img-polic
eliffpolattt 01-12-07, 15:14 Reytingler çıkmış.....Açıkçası çok iyi değil aksine düşmüş ben korkuyorum ya bişey olmaz dimi dizimize of ne güzel perşembeydi ya ne diye oynadılar günüyle:icon_sorr
hepsini izleyemesemde arada baktım allahım reyhan beni gülmekten öldürdü akşam ya erkek kılığında çok şeker olmuş birde tesbihin düşüp de alması çok güzeldi sokak arasında normal yürüyüp karşısına birisi çıktığında kabadayı gibi yürümesi de güzeldi orda çok güldüm yalnız sarı eşrefin poğaçasına ne koymuş orasını kaçırdım sanırım acılı baharat koymuş ben gördüğümde sarının dili dıardaydı çünkü
dükkan muhabbetleri süperdi :good:
reyhana kabadayılık çok yakışmış :) ceylanda kara eşrefi avladı zannediyo ava giderken avlandı :)
kara ortadan kaybolunca eşref şimdi ben kimle uğraşıcam dedi birbirlerini çok seviyolar ama zaman geçirmek için canımmmmm :img-wink:
dizi çok güzeldi şadoşla yadigarda az değil hani
Reytingler çıkmış.....Açıkçası çok iyi değil aksine düşmüş ben korkuyorum ya bişey olmaz dimi dizimize of ne güzel perşembeydi ya ne diye oynadılar günüyle:icon_sorr
ben diyorum ya gununu ya saatini degistirecekler hs ile aynı gun aynı
saatte oynatmaları buyu risk bugun 10'da dunku bolumun mu tekrarı
var?reyhan her zaman ki gibi muthisti ceylan cıglık atmasa anlasılmayacaktı
ama kara'nın da onun ceylan oldugunu anladıgında kas goz etmesi superdi. :img-hyste
bencede başka bi güne alınsın mesela cumartesi 20:00 süper olur kesin 1 oluruz neden değiştirmiyolar anlamadım süperdi herzamanki gibi reyhan ve sarı eşrefe bittim
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır buraya uğrayamadım..daha doğrusu foruma..yorum yapmayı özlemişim..gelelim dizimize..7 bölüm yine harikaydı...ben özellikle reyhana bayıldım..yani namıdeğer ustura kemal abimize..:) o ne güzel oyunculuktur..yürüyüşü harikaydı..tesbihi çekerken elinden düşürmesine ve tekrar geri dönüp almasına koptum..:img-pilot ya kadına bıyık burması ve sarıya racon kesmesi harikaydı..:)terzi yadiğarın o kadar yemeği yemesine ne demeli..:) şadiyeyle ne kadar kavga etselerde birbirlerinden ayrılamaması çok hoştu..dünkü bölüm harikaydı..ama sanırım cuma eşref saati için yanlış gün...o gün dizi kalabalığı var..yoksa eşref saati harika bir dizi..:img-yes:
ya yine süperdi bayıldım
karnıma ağrılar girdi
heleo manav geldi ya nası korkuyo sarıdan :)))
muhteşeeem
reyhan harika ötesiyidi
kız eşreeeeeef
reyhan aynaya bakıp kız eşrefff deyip gülmesi sarıya yakalanıp eşrefim deyip bide diklenmesi reyhan alemdi bu bölüm bende dizini günün değişmesini istiyorum niye değişmiyo anlamdım cumartesi cok uygun bu gün tekrarı var onu yerine yeni bölümlerini cumartesi verseler ya
reyhan aynaya bakıp kız eşrefff deyip gülmesi sarıya yakalanıp eşrefim deyip bide diklenmesi reyhan alemdi bu bölüm bende dizini günün değişmesini istiyorum niye değişmiyo anlamdım cumartesi cok uygun bu gün tekrarı var onu yerine yeni bölümlerini cumartesi verseler ya
dunki bolum cok ama cok komikti
hele ceylan ferayecik dedi ya oldum ben gerci dunki her lafa her dakka guldum o ayri ceylanin kara esrafi test etmesine ama en cok ta reyhan o nasil bir oyunculukdur ayy nede guzel yakisti 3.esref olmak valla agzim acik kaldii oyunculuguna ozgenin :happy0064:happy0064
ay hangi bir sahneyi yazim bu dizi çok komik hele bu bölüm çok komikti :P
sebatinin dişi sinek ve erkek sinek taklidine bayıldım gülmekten süperdi:P
ceylanın kara eşrefi test edişine o kahvedeki adamın heyyy kadın buraya girmen yasak diye bagırışına :Pkoptum koptum resmen
sarının reyhanın getirdigi pogaçaları yiyipde yanışına dilini çıkarmasına bittim herşeyiyle harika bir bölümdü ya bu senaristleri tebrik ediyorum be hariklar ya:good:
Reytingler aslında iyi ama daha iyi olabilir diye düşnüüyorum.Dün tekrarı vardı az izliyebildim çünkü ailem kanalı değiştirdi izlenmiş diye.Ama hiç kimse bu kadar güzel bir diziyi kaldırmaz:img-polic:icon_sorr
oohhh ne güzel burcu kara hayranlarıda artık aramızda cok güzell ben şey düşündüm cumartesiye alınması için bişeyler yapsak cok iyi olur aslında reytinkler kötü değil ama daha iyi olabilir cok güzel bi dizi ve hakediyo
Herkese merhabalar,
Eşref Saati gerçekten çok güzel çok komik bir dizi hatta benim gözümde ekranlardaki en iyi komedi dizisi..Oyuncuların herbiri takdire şayan..Hepsini, senaristleri, tüm ekibi kısaca çok tebrik ediyorum ve böyle bir yapımı bize sundukları için teşekkür ediyorum..
Ancak tek şikayetim dizinin yayın saati ve günü çünkü HS ile çakışıyor ve 2sini bir arada yürütmek zorunda kalıyorum.. Perşembe gününde çok daha iyiydi bence..
Herkese iyi günler..
oohhh ne güzel burcu kara hayranlarıda artık aramızda cok güzell ben şey düşündüm cumartesiye alınması için bişeyler yapsak cok iyi olur aslında reytinkler kötü değil ama daha iyi olabilir cok güzel bi dizi ve hakediyo
Cumartesiye alınsa çok iyi olur...:img-yes:Cuma günü dizi bolluğu var ekranda...Aslında reyting oranları çok güzel...:img-in_loCumartesi günü olsa ilk üçte yer alır...Kaldırılacağınıda sanmıyorum...Ne diziler var kötü reyting alan...:img-in_lo
evet haklısın canım ama cumartesi bile tekrarı 13 olmuş bu cok iyi tekrarı bile bukadar iyiyse yeni bölümü cumartesi kesin birinci oluruz yapımcılar umarım farkına varırlar diyorum yada biz onlara bişekilde göstericez
eliffpolattt 02-12-07, 12:31 Perşembe çok iyi olacaktı ya vadiyi izleyen seyirci kısmıda vardı aslında reytingler o kadar da kötü değl ama daha yukarıları hakettiği için ne biliym :icon_sorr
evet hakediyo ya tekrarı bile yeni bölümüyle nerdeyse aynı bişeyler yapmamız lazım diyorum ben hala showtv ve yapımcı bunları görmüyomu anlamdım yada bildikleri bişeyler var heralde yoksa riske atmazlar gibi geliyo bana
:::Tugce::: 02-12-07, 13:50 ayy süper bi dizi yaa.
zaten düzenli olarak 3 dizi izleyebiliyorum birtaneside eşref saati.
bu hafta tam iki kere isledim ve koptum gülmekten
ama buraya ancak haftasonu girebiliyoum.
ama kalbim burada.
yetkın abı süper oynuo.
ençok da,yadigar:) ve şadiyenin atışmalarına gülüyorum.:)
ikiiside harıka oynuyolar ve dökdürüyolar yanı.:img-yes:
karanlık86 02-12-07, 14:03 merabalar...:img-yes:
bu bölüm yine şahaneydi...:good:Reyhan'a olan hayranlığımda git gide artıyor..Özge mükemmel bir oyuncu...:good:
hepsi yine harikaydı...:good:
evet tekrarının bile izlemesi cok iyi bide reytinkler biraz daha iyi gelse süper olur bende özgeye hayranım ama bu diziyel kat kat artı hayranlığımmmmm
GULE_HAVIN 03-12-07, 08:19 super bir dizi
hel ozge super bir oyuncu gelsinde guzel basrol kizlari erkek kilina girsin onlar aglamakdan baska bisey beceremez
ozgem seni cok seviyorum
eliffpolattt 03-12-07, 10:56 Evet arkadaşlar senaristler Özge'nin taklit yeteneğinden çok fazla yararlanıyorlar , yadigar,kara,lütfiye ve son olarak ustura kemal ......Bakalım bu hafta kimi taklit edecek "yetenek abidesi " merakla bekliyoruz........
evet özge cok yetenekli senaristlerde farkında ve bizi her hafta bişeyler yapmasını istediğimizide biliyolar galiba bu hafta kesin kaldığı yerden devam eder bakalım sarı reyhanı tanıya bilecekmi kesin cok komik bi bölüm olucak herzamanki gibi
eda hakılısın farkındalar cok yeetenekli kaldığı yerden devam eder kesin eşref bece tanır o gözleri tanımamak mümkünmü cok komik replikler gecer kesin aralarında bakalım yarın fragman cıkar kesin
atom karınca 04-12-07, 08:14 Karadenizli değil. Baba tarafı İstanbul anne tarafı Ege. Onun yeteneği diyelim bence. Üstüne yakışmayan rol var mı?:)
bencde harika oyuncu yetkin ama kara denizlilerde benziyo her rolün altından kalkar özgeyle cok iyi çift oldular ikiside harika onları seyretmek acayip keyif verici bakalım cuma günü napıcaklar
aaaaa bende karadenizliyim trabzonluyum ist doğdum büyüdüm ama anne baba kara denizli oluca sende oluyosun amam benim etrafımda öyle şiveli konuşan varki bana fazla yapmacık gelenler var ama yetkin gercekten cok iyi yapıyo hem cokta komik olurlar oda cok komik bizim ev vallah akrabalar büyükler gelince sitcom gibi :img-yes:
atom karınca 05-12-07, 11:41 Koşun fragman çıkmış taze taze Eşref Saati resmi web sitesinde ay çok güzel kaçıyordu Reyhan ama taklitçinin bıyığı yatsıya kadar Sarı onu bi çeker elinde kalır e ne olur bu işe şaşakalır :) :)
süper bi bölüm reyhan kaçıyo ama eşref yakalıyo tabi bıyığı sarının elinde kalıyo reyhan ceylana asılıyo ceylanda reyhanı elindeki süpürkeyle kovalıyo karayla reyhan diyete balşlıyo galiba ama reyhan yemek yerken yakalanıyo abisine cok komik bi bölüm olucak belli ay cok merak ediyorum başlasada izlesek biran önce
o bıyık cıktıgına gore sarı onun sapkasını da cıkarır.
yazık kızların foyoları cabuk cıktı ortaya.yadigar baba
ile şadoş'u yatakta cep telefonuna ceken kim acaba.
murat_kurt 05-12-07, 18:22 Eşref saati çok güzel herkezinde izlemesini isterim Show Tv ye tşekkürler bide Kara İnci bitmese :sad53: Ama işallah düzelir :img-wink:
evet süper eşrefin suratı cok komik oluyo reyan baya keyifliydi kavga falan etmediler heralde ceylandan güzel bi sopa yiyo reyhan tanımadı kimse abisiye diyet yaptıklarındaki sahneyi cok merak ediyorummm
nihayet fragman çok güzel ve herzamanki gibi komik bir bölüm bizi bekliyor sabırsızlıkla bekliyoruz bidi bir harika hiç bitmesin kalitesinide yitirmesin inşllh amiiin:good:
Eşref Saati 8. bölümüyle 7 Aralık Cuma 20:00'de Show TV'de
Cuma akşamlarının neşesi Eşref Saati’nin bu haftaki bölümünde, mahalleyi tehdit eden Turgay’ın kimliği ve Eşreflerle geçmişe dayanan ilişkisi ortaya çıkacak.
cuma 20.00 almışlar diziyi arkadşlar izleyemeyenler artık rahat rahat izler
atom karınca 06-12-07, 14:06 8.BÖLÜM
Cuma akşamlarının neşesi Eşref Saati’nin bu haftaki bölümünde, mahalleyi tehdit eden Turgay’ın kimliği ve Eşreflerle geçmişe dayanan ilişkisi ortaya çıkacak. Feraye’nin dükkanını kapatmak için erkek kılığına giren Reyhan ve Kara Eşref’in sadakatinden emin olmak için kılık değiştiren Ceylan ise hem sevdalılarına yakalanacak hem de Feraye yüzünden araları açılacak. Feraye’nin evinde yakalanan Şadiye ve Yadigar’ı ise yine komik sürprizler bekleyecek.
dizinin saatinin değişmesi daha iyi olmuş gerçi yine benim yine dizim var ama olsun en azından o başlayıncaya kadar izlerim
tesekkurler panafilm hs arasında gidip gelmekten netten izleyemedigimi
izlemekten helak olmustum.oh artık rahat rahat izleyebilecegim.:happy0064
evet artık bende rahat izleye bilcimem doya doya süpekli iki kanal arasında git gel olmuyodu cok iyi olmuş ben o saate hiç bişey izlemediğim için bana uyuyo
Fragmanı gördüm arkadaşlar.Süper bir bölüm olack.Reyhan spora başlamıştı spor yapıyordu.Gece kalkıp bişi yiyordu.Kara Eşref tartıya çıkıyordu 90 kilo geliyordu hemen iniyordu.Mahalleye gençler falan gelmişti eşrefler galib aarabayı durduyorlar gençlerede arabada saklanıyorlardı.Demek saat 20:00 çok iyi çünkü cumartesi kursum var ve geç kalma ihtimali ortadan kalkıcak:happy0064
evet ya reyhan spora başlıyo abisiyle bereber ama reyhan dayanamıyo galiba ihtiyacıda yok cok zayıf aslında ben sarıyla olan sahnelerini bide ceyhana asılıyo orayı cok merak ediyorum ayrın bakalım neler olucak :)
aksam kurtlar vadisi reklama girince gördümm
e$ref saati artık 20.00 de :happy0064:happy0064:happy0064
çok sevindim yaaa rahat rahat seyredebilecegizz çok geç baslıyorduu uykum gelıyordu acıkcasıı
bakalım bu haftaa özge bizi nasıl güldürecek yaa hemen yakalanmaz istiyorum e$refe ama bakalım izleyip görecezz
yaa arkadaslar bana mı öyle geliyor çok çabuk bittiyorr ya ben tadınaa doyamadıgımdn ya süresinin kısıtlıgından anlamıs degilimm:img-wink:
reytingleri nasıl etkiler açıkcası merak ediyorum
sevgili dünürüm,sıla,asi hepsi iddalı iyi reyting alan diziler bakallımm ne olacakk:icon_whis:icon_whis
Eşref Saati 8. bölümüyle 7 Aralık Cuma 20:00'de Show TV'de
Cuma akşamlarının neşesi Eşref Saati’nin bu haftaki bölümünde, mahalleyi tehdit eden Turgay’ın kimliği ve Eşreflerle geçmişe dayanan ilişkisi ortaya çıkacak.
cuma 20.00 almışlar diziyi arkadşlar izleyemeyenler artık rahat rahat izler
Daha öncede yazmıştım bu dizinin günü cuma değil de cumartesi güne yakışan bir dizi.Komedi tarzı olması dolayısı ile.
Diziye tam Sevgili Dünürüm,sıla ve Asinin karsısına koydular izlenme oranları daha da düşecek.Arada bir izliyordum onuda izleyemeceğiz.:happy0064
Daha öncede yazmıştım bu dizinin günü cuma değil de cumartesi güne yakışan bir dizi.Komedi tarzı olması dolayısı ile.
Diziye tam Sevgili Dünürüm,sıla ve Asinin karsısına koydular izlenme oranları daha da düşecek.Arada bir izliyordum onuda izleyemeceğiz.:happy0064
bencede günü cuma olmamalı cumartesi olmalı komedi sonuçta ama reytinlerin kötü geliceğini sanmıyorum kötü gelirsede günü değiştirler heralde
20:00 olması hiçbişi deiştirmicek :img-yes:
Asi,sıla,sevgili dünürüm daha cok izlenen diziler,tam karsısına koymuslar..
Cok seviyorum diziyi,cokta izlemek istiyorum fakat basından beri bitürlü günleri bana uymadıgı için izleyemiyorum
karanlık86 07-12-07, 14:30 meraba arkadaşlar...:img-yes:
fragman çok güzeldi..yine keyifli bir bölüm izleyeceğiz...:img-in_lo Reyhan bakalım bu sefer neler ne yapacak?sanırım bu diziyi izlememde en büyük etken Özge Borak...çok başarılı bir oyuncu...:good:
aslında hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz başka bir gün bu dizini izlmesi daha fazla olur ama anlamıyolar benim 20:00 izlediğim bi dizi yok benim gibi olmayan insalar izler saat 22:00 karşınsında güçlü adaylar vardı hiç bi farkı yok izlememdeki en büyük etken tabi özge ve yetkin bu diziyi karakter olarakta reyhan en komiği içlerinde
atom karınca 07-12-07, 19:08 Allahım gülmekten kırılıyorum. Bu güzel bi arkadaş repliğini söylerken ki Sarıya ait foto lütfen. O surat ifadesi süperdi :) İlk andaki gülümsemesi.
Bluesandme'yi de bu akşam gördük mutlu olduk :) Aman fotoğrafları tab ederken kenarından kenarından bak Şadiye'ye ayıp olmasın :)
Allahım gülmekten kırılıyorum. Bu güzel bi arkadaş repliğini söylerken ki Sarıya ait foto lütfen. O surat ifadesi süperdi :) İlk andaki gülümsemesi.
hep güldüren dizi bu sefer beni aglattı :(
o yaslı amcama cok üzüldüm :icon_sorr nasılda üşümüş caresiz caresiz beklio o köşede öle :icon_sorr
atom karınca 07-12-07, 20:23 Evet haklısın o konuda. Ben ağlamadım henüz ama bayağı duygulandım da o amca dizinin tanıtım reklamında var mıydı ya da ben o amcayı ne zaman nerede görmüştüm?Çekim yapılan mahallede mi yoksa hatırlayamadım.
eyvah eyvah kahve'ye de talipler neler olacak kimbilir.
cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere. :)
RobeRta_DieGo 07-12-07, 20:32 Anaamm bu dizi bizim burda çekiliodu hepisini qördüm hepsinle konuştum ve hepsinin imzasını aldımmm çok tatlılarrrrr...yerim ben onlarııı
Bu bölüm gerçekten her zamankinden daha komikti.Kara ve Reyhan'ın rejimi.Gece kalkıp kavurma yemeleri.Reyhan'ın sporu:happy0064Sarı'nın kolanyası.karanın zibidilere karşı davranışları her şey süperdi.Tek bişi söylicem Turgay (afedersiniz ama..)avucunu yalar biraz.Eşrefler hayatta bırakmaz mahalleyi ona.
atom karınca 07-12-07, 20:53 İşin sonunda öyle olacak ama yine de aralarında büyük bir savaş çıkacak. İzleyip neler olacağını göreceğiz. Fotoları da göremedik. Sebatininkinin ojeli halleri çok şekerdi.
bu bölümü henüz izleyemedim ben netten izlicem artık
bende dizinin saati ve günü konusunda yanlışsızınız arkadaşalar ona bakarsan her gece bir dizi var insanlar onları izlemeye alışmış artık ama bir diziyi çok begeniyorsan onu bırakır bunu izlersin çok mu önemli yani :img-wink:
atom karınca 07-12-07, 22:34 Bence de en çok sevilen izlenir :) Hem bi hafta sonumuz var onda da insanın canı evde olmak istemiyor. Bence perşembe veya cuma 20:00 iyidir. Aman değişmesin :)
eglenmek isteyenkler eşref saatini izlesin başkada bişey diyemiyorum hangi gün ve saat olursa olsun izlenir bu dizi insanın içini bayıltan töre dizilerinden fenalık gelmedimi bu insanlara anlıyamıyorum yada bi insan kaç dizi izleye bilir en fazla:P
ben bir taneyi bile zor izliyorum yani:P
şu sarının mahsun bakışlarınada hastayım yani:img-wink:
Pemße MeLek 08-12-07, 08:11 Dün geceki bölüme birkaç yorum yaziyim bari :)
Sattinin 20:00'ye alınması büyük avataj bu dizi için bence...
Mesela ben daha rahat izledim eskiden yarısında uyuya kalıyodum :)
Sanırsam yeni bir şarkı var en sonda duydum yeni galiba oda süperr...
Diziye lafım yok dizi zaten süper ....
Çok güzel bir bölümdü....Cuma gününe konması iyi oldu o gün bir şey izlemiyorum çünkü:happy0064
aksam ki bölümm çok güzeldii
reyhanınn rejımı:img-wink: gecenınn bi vakti yemek yiyoya sabah rejime başlıycazz diye:img-hyste:img-hyste
abisi diyo ya seni seven böyle sevsin he yaaademesi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
bidee ceylanınn feraye ye ferayecik demesi :img-hyste:img-hyste
ya fotografları merak ettim ben biz görseydik bari
ferayeyle o adamınn alakasını da pek anlamıs degilimm bay |