Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Meçhul şahıslar da asumanın selimle fotoğraflarını çekiyor. Bu ne işe yarayacak peki? Asumanın bir ilişkisi olması çocukların velayetini neden engellesin ki? Sonuçta ona bakarsanız menderesin de leylayla ilişkisi var denilebilir. Ben şahsen cihanın savunmasını da asumanın fotoğraflarının çekilmesini de yeterli görmedeim.:hıh(ya da ben çok ders çalıştım beyin hücrelerim fazla çalışmadan ısındı ve kendimi kaptırdım gidiyorum.En iyisi gidip uyumak ve kafamın içindekileri boşaltmak galiba.:))
Zaten tek başına o fotograflar bir işe yaramaz. Ama şunu da unutma menderes asumanın ilişkisine değil adamın adam olmamasına karşı. Bu önemli bir ayırım aslında... Yoksa iyi bir adam ile ilişkisi olmasının menderesi rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Hepiniz buradasanız ama öyle bakıyor yazmıyorsunuz. Ne o yoksa davet mi bekliyorsunuz? Eğer böyle bir niyetiniz varsa önden buyurun hanımlar, lütfen...
Kısa bir yorum yapıp gideceğim. Dr.Bora muhtemelen leylanın üniversitede selimle bir ilişki yaşayan, daha sonra hamile kalıp selimin gerçek yüzüyle karşılaştığında intihar eden arkadaşının abisidir.(adı firuzeydi galiba) Asuman davayı kazanır demiştim. Hakim amca son anda bir aldatmaca yapıp menderese vermezse velayetleri asuman ve dolayısıyla da cihan kazanmış olacak. Neyse kader...Çocuklar annelerine kavuşsun da.
Hüseyin Abi haklısın menderes selimin adam olmamasına karşı ama fotoğraflardan da anlaşılmıyor ki adam olup olmadığı.:) Demek istediğim o fotoğraflar asumanın sadece bir ilişkisi olduğunu kanıtlar. Menderesin elinde selimin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak deliller yoktu. Asumanın bir ilişkisinin olması da bence çok etkilemezdi olayı. Zaten hakim amca da benim gibi düşünmüş olmalı ki mendereslerin fotoğraflarını yeterli bulmadı.
Son olarak da asumana leylanın yardım edeceini söylemiştim değil mi?:):)
İyi geceler.bye
yine cok güzel bir bölümdü:good::img-yes:
gönül hanim toptan degismiss yaa nasil öyle konustuu selim iyi korkuttu onu böylece asuman velayeti alacak sonra bu selimin niyetini anliyacak ama is isten gecmis olucakk bir kurusunu birakmaz bu kadar saf asuman olursa cihanda böylece hic dava kaybetmemeye devam ediyo. leylanin cocuklari asumana göstermesi cok güzeldi ayrica hastaligi ciddi gibi gözüküyo bu borada leylaya yardim edicek büyük ihtimalle insallah bisey olmaz. mahirin topragi tutusu cok komiktii yaa hic bebek tutmamis dahaa patavatsiz gazel o sözü söylemeseydi cok güzel olucakti ama neysee
Hüseyin Abi haklısın menderes selimin adam olmamasına karşı ama fotoğraflardan da anlaşılmıyor ki adam olup olmadığı.:) Demek istediğim o fotoğraflar asumanın sadece bir ilişkisi olduğunu kanıtlar. Menderesin elinde selimin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak deliller yoktu. Asumanın bir ilişkisinin olması da bence çok etkilemezdi olayı. Zaten hakim amca da benim gibi düşünmüş olmalı ki mendereslerin fotoğraflarını yeterli bulmadı.
Son olarak da asumana leylanın yardım edeceini söylemiştim değil mi?:):)
İyi geceler.bye
Haklısın sevgili Tavuskuşu, ben de onun için fotograflar tek başına yetmez diyorum. Başka delil de gerekiyordu. Bu da gönüldü. Olmadı. Bakalım Hakim kararı okumadan sürpriz gelişme ne olabilir anlayacağız. Bir sürpriz gelişme olmaz ise eğer çocuklar artık menderesten çıktı. Asuman alır çocuklarını. Bakalım mevlam ya da bu grubun mevlası nasıl bir bölüm getirir.
tek kelimeyle yine harika bi bölümdü :good:,cok beyendim :img-yes:ve dizi bitikten hemen sonra ilk deva yeni bölümün fragmanini gördüm inanamiyorum :img-yes:,bu bölümde cihan bey yine eski formuna kavusdu ben ne demisdim kötü herzaman kötüdür bu davayi büyük bi zevkle kazandi dediyni yapti ben hic bi davayi kaybetmedim dedi dediyide oldu velayet davasini asu kazandi vah menderes :icon_sorr kötülere karsi yenildi,ben gönül hic gelmiyecek sandim tam tersi oldu geldi ama ifadesini deyistirdi böyle olca beliydi zaten,leylacimin hastaliyida baya ciddi kimseye sölyemiyor ama söylese iyi olur durumu gitikce kötülesiyor ,dizimize yeni katilan doktor arkadas meyer leylanin vefat eden arkadasinin abisiymis insallah o yardim edebilir leylaya,mahirlen gazelin parktaki haleride cok güzeldi mahirin toprak bebisimi tutmasi cok komikti robot gibi durdu ikisi artik gitikce iyi anlasiyorlar:img-in_lo,yesim hanim selo babayi uyutmaya devam ediyor, halen hamile oldunu söylemedi bakalim bu kozu nezaman kulanacak,cihan beylen selim bey iyi bi iki olusturdular ikitane kötü yanyana,asuda halen saf herseye inaniyor olan cocukalra oluyor ,ama leyla cok güzel yapti cocukalri anlerinle görüstürdü oarsi cok güzeldi :img-yes:tabi romantik anlarida unutmayalim okadar sorunun arasinda biraz romantik anlar oldu mendereslen leylanin birlikte olduklari sahnler yine cok güzeldi:img-in_lo
yeni bölümün fragmaninda asu mahkemeyi kazaniyor tabi cihan beyde cok mutlu görünüyor,asu mahkeme cikisinda menderslen konusmak istiyor oan selim geliyor ve tabi birbirlerine giriyorlar,leyla hastaneye doktor arkadasin yanina gidiyor ve orda hastalini öreniyor ,leyla baya üzgün görünüyor:icon_sorr,asuman cocuklarini menderesin evinden almaya geliyor menderes durdurmak istiyor ama mahir onu tutuyor,leyla acisiyla tek basina dolasiyor,cihan herzamanki gibi pesinde,cihan leylanin evinin önünde bekliyor, leyla kucanda toprak varken bayiliyor cihan yardima kosuyor,yine süper bi bölüm olacak, simdiden merak ediyorum neler olacak diye :happy0064
Bu arada izlerken şunu fark ettim ki bu dizide en beğendiğim erkek karakter karakteri açısıdan baki baba. Ne mahir, ne menderes, ne de cihan. Ahhh ahh şöyle bir 40-45 yaş genç olsaydı...:):) Tek kusuru yaşı. Ama onun dışında çocuklarına yaklaşımı, ölmüş eşinden bahsedişi ve bugüne kadarki tavırlarıyla çok seviyorum ben baki babayı. Baki baba forever diyor ve bu günkü mesaimi kapatıyorum.:)
Herkese iyi geceler...byebye
bende baki babayi cok seviyorum cok iyi biri ,melek gibi adam :img-yes:,bu bölümde gazelen konusmasida cok güzeldi,ama öteki erkeklerimizde fena deyil yani ,cihanlan selim haric tabi onlari hic saymiyorum bile onlar menderesin mahirin baki babanin ve selo babanin aralarina giremiyor,fazla kötü olduklari icin bu bölümdede gayet iyi gösterdiler kendilerini bakalim bu ikilinin sonu neolacak :img-yes:
hırçınnnn kız
15-01-08, 11:57
Baki babaya ben de bayılıyorum.... İnsana huzur ve güven veriyor.... İyi duygular uyandırıyor..... Selo ya gelince ona çapkınlık çok yakışıyor , Yeşim'in yanında uyandığında çok komikti.. Cihan'a artık eskisi kadar kızmıyorum ama bir yandan da o eski kötü Cihan'ı özlediğimi söylemeden de edemeyeceğim... Selim'e gelince o tam bir kan emici..... Mahir ise dizimizin delikanlısı... Gazel için büyük bir şans... Gazel, Sonat'ın aşkının değerini bilemedi umarım Mahir'in aşkının kıymetini bilir....
Kısamı uzunmu bilemediğim bir aradan sonra merhaba ;)
Dün akşamin finali davayı Asuman'ın kazanacağını belli etmişti ki zaten fragmandanda bu anlaşılıyor..Bence iyi oldu...Bu süre zarfında ancak anlayabilecek Asuman Selim'in gerçek kişiliğini...Dün akşam çocuklar babaannelerine konulurken Zehra "bana hangisini sevdiğimi sorarlarsa ben seçememki" dediği sahne çok güzeldi...Son döenmlerin en sevimli çocuk yıldızı..Hayati artık delikanlı oluyor onu çocuk kategorisnden çıkardım :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Menderes'in Leyla ile evlenmek için Asu'dan gizlice boşanmasının yanında Asu ve Selim resimlerinin ne kadar önemi olabilirki..O resimler tek başına zaten birşeyin delili olamazdı..Gönül aksi ifade verseydide çok etkileyici olmazdı gibime geliyor...Asu ve Selim henzü evli değil zamanında Selim'in Gönül'ü kandırmış olması sadece biraz kafa karıştırıdı..Her zaman yazdığımız gibi en güzel delil Zehra'nın kolundaki izlerdi ve göstermediler :hıh
Leyla'nın çocukları anneleriyle buluşturmasınıda bekliyorduk gzüel düşünülmüş bir sahne önümüzdeki günlerde Leyla Toprak'ı Asu'ya emanet edebilir hala bu fikrimi savunuyorum ;)
Gazel ve Mahir sahneleri GÖRSEL açıdan hoş sahneler olsada ben zorlama aşk sahneleri oduğu inancında olduğum için bana pek anlamlı gelmiyor...
Cihan Leyla'yı herkesten çok düşünüyor...Menderes bile şüphe edip dr.la görüşmezken Cihan peşine adam takıyor..Bu kötü adamların en büyük zaafı aşkları :img-yes: :img-yes:Önümüzdeki bölümde Leyla Toprak'la beraber yere yığıldığında imdada yetişen Chan olacak :img-yes: :img-yes:
ben keyifle izledim dünkü bölümü
evet zehra cok tatliyaa ben onun kadar tatli bir cocuk görmedim konusmasi herseyi cok tatli
asumanin cocuklarin velayetini alicagi belliydii ben gönül hanimin gelmiyecegini düsündüm geldigindede selimin tehditlerini takmadigini menderesin alayhine taniklik yapicagini düsündüm ama gönül geldi vee selim o kadar korkutmuski cok güzel oynadii selimin canini yakmadigi kisi kalmamis dr.bora ninda kardesi onun yüzünden ölmüs peki ilerde dr. bora selimden intikamini almaz mi? yada selime ne yapmis? ilerki bölümlerde görücegiz
cihan evet leylayi her yerde izlettiriyo hastaliginida büyük ihtimal biliyo ögrenicek yada leylanin hastaligini saklayamacagini düsünüyorum birileri ögrenicek sadakat abla yada baska biri leyla ikide bir bayiliyo basi dönüyo süpelenmeleri lazim.
mahir ve gazeli cok tatli buluyorum anladik mahir gazele yanik gazelde sonatin yasini tutuyo mahir facalinin söylediklerini teker teker dinliyo dar zamanlarinda yaninda olucaksin demisti mahirde aynisini yapiyo. gazelde simdilik yasta oldugu icin düsünemiyo yakinda oda biseyler hissedicek bence cihanida unuttu zaten eski gazeldende eser yok sonatin yasini tuttugu icin mi böyle yoksa gercekten degisimi ilekri bölümlerde görücegiz
gelecek haftaninfragmanini izledim iki fragman cikmis birisi video sitesinde biriside foxun sitesinde dublajsizz leyla cok kötü görünüyoo
asuman cocuklari almaya eve geliyo cihan leylayi izliyo vazgecemedi daha kafasina sikti ama ayni cihann menderes ne yapicak acaba simdi cocuklarda annelerinde selim onlarla menderesin en kisa zamanda o ayhan galiba adi anlasip selimin gercek yüzünü ortaya kanitiyla cikarmasi lazim yoksa asuman daha cok uyuyacak:img-yes:
Ah Gönül ah başıan gelen onca şeyden sonra dün kaşmki Selim'in tehditlerimi sinmeisne neden oldu o kafayla gitsin o daha çok Selim'in maskarası olur...Menderes'de daha ikna edici konuşabilirdi kadına güvenini kazanmak için..Çok yavan geldi bana o sahneler...
En çok Asuman ve Leyla sahnesini beğendim serada ki halleri çok hoştu...
Leyla'nın durumu konusunda hewalime katılıyorum Cihan bile öğrenmeye çalışıyor menderes'ten tık yok...
Yağmur nedeniyle foxun sinyali gitti burada malesef …bölümün tamamını vakıf değilim bazı yerlerini bozuk cd kalitesinde izlediğim kadarıyla….selim ve cihan birbirlerinin dillerinden anlıyorlar, cihan da selimin amacının farkında artık asumanı uyarır mı diyorum bazen ama neden uyarsın ki asumanın üzülmesi canının yanması demek menderesin üzülmesi demek o yüzden cihanın burada melek olmasını beklemiyorum… malum intikam soğuk yenen bir yemektir:)…
Bu arada cihanın topallaması psikolojik mi acaba mermiyi kafasına yemedi mi bu adam yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum …:img-cool2
Yağmur nedeniyle foxun sinyali gitti burada malesef …bölümün tamamını vakıf değilim bazı yerlerini bozuk cd kalitesinde izlediğim kadarıyla….selim ve cihan birbirlerinin dillerinden anlıyorlar, cihan da selimin amacının farkında artık asumanı uyarır mı diyorum bazen ama neden uyarsın ki asumanın üzülmesi canının yanması demek menderesin üzülmesi demek o yüzden cihanın burada melek olmasını beklemiyorum… malum intikam soğuk yenen bir yemektir:)…
Bu arada cihanın topallaması psikolojik mi acaba mermiyi kafasına yemedi mi bu adam yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum …:img-cool2
Bende bunu düşündüm acaba birşeyler çıtlatırmı Asu'ya..
Sanırım Cihan bu meseleye daha fazla karışmaz...Onu bu işi kabul etmesinde "Menderes'in mahkeme kararı" , "ödenmemiş faturalar" ve "davalıların davalarını çektiği" haberlerinin peşpeşe gelmesi etkili olmuştu...Bu davayı kazanarak Menderes'ten intikamını almış olacak...Üstelik yüklü bir para alırım demişti onu alarak ekonmik olarakda rahatlayacak..Ve hiç dava kaybetmemiş avukat ünvanını taşımayada devam edecek...
Sonrası için kendini çeker konuya dahil olmaz gibi geliyor bana..
Özeti fox'un sitesinde gördüm hemen kulağından tuttuğum gibi kapıp buraya getirdim.:) Yine heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor. Ayrıca yine aynı sitede fragman da var ama henüz seslisi çıkmamış. Dün gece bölüm biter bitmez televizyonu kapatıp buraya koştuğum için ben kaçırmıştım fragmanı. Ama sitede izledim. Gerçi büyük çoğunluğunda kötü haber aldığı belli olan üzgün leyla var. Görüntülerin çoğu da siyah beyaz ki çok hoş olmuş. Onun haline de çok üzülüyorum ya. Bir de uzaktan toprakla oynayan menderes ve hayatiyi izliyor hüzünlü hüzünlü...:icon_sorr
Fragmanda da Erdal Güney'in "Saklımdasın" şarkısı çalıyor. O şarkıya da bayılıyorum geçen haftaki bölümün içinde çalmıştı, bende 2 gün boyunca söyleyip durmuştum.:)(şimdi de aklıma takıldı iyi mi?:))
Bu bölümün sonunda Dr.Bora leylayı aradı ya orada leylanın giydiği kıyafetler felaketti. Üstünde beyaz kalın panço veya hırka gibi bir şey(kısa ceket de olabilir:)), içinde boynunda kocaman bir kurdele olan saten beyaz bir gömlek, altında siyah diz boyunda bir etek...Saçlar da topuz yapılmış zaten. Resmen Alman mürebbiyelere benzemişti.:) Yakında Frau Hisarlı "Nein toprak!" derse hiç şaşırmayın.:img-hyste:img-hyste
Sevgili Cansu özet için teşekkürler...Pek açıklayıcı değil bir iki cümle tahminimi yazayım ;)
Bu karşılarına çıkmaktan kasıt çocukları almaya geldiği sahnedir...
İki erkekten kasıtda bana Hayati ve Selim gibi geldi...Selim öpücükle evlilik teklif ederken Hayati görebilir ve tepki verebilir buda yeni sorunlar demektir..
Başlıkta Leyla var ama Leyla'nın adı hiç özette yok onunla ilgili ne gibi gelişmeler oalcak merakla beklemekteyiz ;)
Rica ederim hewal.:)
Bana da o iki erkek hayati ve selimmiş gibi geliyor. Gerçi arkadaşların anlattığı fragmanda anladığım kadarıyla selim ve menderes yine kavga ediyorlar ama sevdiği iki erkek diyor özette. Yoksa yoksa...Asuman hala menderesi seviyor olamaz değil mi? Olmasın artık. Özellikle de menderes onu bu kadar üzmüş ve kırmışken. Yeni sorunlar çıkıyormuş hadi hayırlısı. Artık kendisi de çocuklar da daha fazla zarar görmeden selimin gerçek yüzüyle tanışsın.
Yeşimin bebeği ve babasından da ses seda yok. Adam holdinge çaycı olarak girdi sonra görebilene aşk olsun. Yeşim de güya hamile ama hala selo babeya yamayamadı. Madem bebeğin ondan olduğunu söylemeyecekti neden nuri alço kılığına girdi ki? Bu şekilde onu kendine bağlamayı hedeflediyse başarılı olamadığı çok açık. Bu durumda hamileyim demesini bekledim ben bu bölüm ama olmadı. Yalnız yeşimle konuşmasında selo babanın kararlı hali çok hoşuma gitti. Aferin ona. Böyle devam etsin. Neyse uzun lafın kısası yeşimin yakınları birer birer ortadan kayboluyor. Bir de selim gitse tam süper olacak.:)
bu selim daha gitmez görmüyomusunuz yüzük veriyo asumana
bencede selim ve hayati olabilir hayati artik büyük o annesiyle selimin arasinda olani anlayacaktir:img-yes:
cihan hemen selimin gercek yüzünü anladi eee nolucak kendi gibi birini anlar sonucta ayni meslekteler kötülük meslegiii:good: asumanada hic bisey söylemez cünkü menderesin canin yanmasi cihani sevindiriyor fragmandada pis pis gülüyoduu davayi kazandi menderesi üzdü neden sevinmesin :img-yes:
cansu galiba ismi (Tavuskusu) koptim simdi yaa frau hisarli nein toprak felan cok hoss yaa bide (ja toprak) derrr:P
jujum evet mermiyi kafasina yedi ama doktor sag taraftan giren kursun sol tarafi sol taraftan giren kursunda sag tarafi felc edebilir demistii onun topalamasi felce bagli ben böyle biliyorumm :img-yes:
iyi aksamlar arkadaslar bye,dizimizin dünkü bölümü yine cok güzeldi :good:,cihan bey eski haline geri döndü,leylanin hastaliyi ciddi,asu velayet davasini kazaniyor,menderes cocuklarini kaybediyor,mahirlen gazel yakinlasiyorlar,yesim halen selo babayi uyutuyor,selim bey asuylan oynamaya devam ediyor ve daha nele neler yani tek kelimeyle süper bi bölümüdü :good:, gelecek bölümü iple cekiyorum,yeni bölümün özetide gelmis harika fragmanida gördüm yine cok süper bi bölüm olacak,özete asu sevdigi iki erkeyin arasinda kaldini söylüyor biri selim o kesin öteki bence menderes cünkü asu menderesi banakalirsa halen seviyor :img-yes:,bukadar olayin icinde bu bölümde az da olsa güzel sahneler vardi mendereslen leylanin romantik sahneleri ,mahirlen gazelin komik park gezintileri hepsi cok güzeldi,yeni bölümde böyle sahneler göremiyecez gibi gelecek bölümde baya üzüntü var leylanin hastaliyi,menderesin cocuklarini kaybedisi :icon_sorr yani gelecek bölüm baya üzülecez :icon_sorr,simdiden dört :img-cool2 gözle bu bölümü bekliyorum,yeni bölüme 6 gün kaldi :img-yes:
arkadaslar dizimizin yeni bölümünün iki fragmani varmis bende simdi daha yeni gördüm ,youtubede baska fox tvde baska,foxdaki leylayi gösteriyor hastaliyi yüzünden baya kötü görünüyor fragmandaki calan sarkida tam uymus yani,youtubedeki normal bölümün fragmani ordada baya ortalik karisiyor ,bakalim sesli fragmani nasil olacak,
Malum sitedeki fragmanı da izledim şimdi. Menderesle selimin mahkeme önündeki kapışmasını cihan nasıl büyük bir zevkle, sinsi sinsi gülerek izliyor görmeniz lazım.:) Ayrıca hakim kararı açıklarken kasım kasım kasılıyor, böbürleniyor. Barış Yalçın cidden çok iyi oyuncu. Umarım bu dizi bittikten sonra da yemin gibi kaliteli işlerde yer alır.
Tahmin ettiğimiz gibi selim asumanın velayet sorunu çözüldüğünde tekrardan saldırıya geçiyor ve asumana tek taşla evlenme teklif ediyor.Yani tek taş gözüküyor da evlilik teklifi duyulmuyor aslında. Ama gofret reklamındaki gibi yüzüğü gösterip "Yüzük işine giriyorum. Ne diyorsun?" demez herhalde.:img-hyste:img-hyste
Her ne kadar asumanın avukatı cihan olsa da davayı asumanın kazanmasına sevindim. Yalnız gönülün şahitliği sırasında bir şey dikkatimi çekti. Selim gönülü tehdit ettikten sonra cihanla "İşi hallettim." gibi bir konuşma yapmadı benim gördüğüm kadarıyla. Ama cihan gönül mahkeme salonuna girerken çok rahattı, asumana da sakin ol filan dedi. Acaba diyorum bize gösterilmese bile cihan gönülle filan mı konuştu? Belki oğlunun eğitim masraflarını karşılamayı teklif ettiler. Sanki bu işte cihanın parmağı varmış gibi geliyor. Çünkü gönül selimin tehdidinden korkup menderes lehine tanıklık yapmak istemese en basitinden gelmeyebilirdi. Ama kadın gelmiş, üstüne üstlük "Selimle hala sevgiliyiz. Asumanla çok yakın arkadaştırlar." diye bir senaryo da yazmış. Bu senaryoda bana cihanın parmağı varmış gibi geliyor. Siz ne dersiniz forumdaşlarım?
selam arkadaslar bye,dizimize 5 gün kaldi cok süper bi bölüm olacak fragmana bakarsak baya üzücü bi bölüm olacak gibi leylanin durumu menderesin durumu yine baya olaylar oluyor cihan bey yine leylanin pesinde gölgesi gibi takip ediyor bakalim neler ypacak :img-yes:,leylanin durumu gitikce kötülesiyor gibi fragmanda baya kötü görünüyordu ,fragmanida klip gibi cekmisler:img-yes:leylanin kilibi,leyla hastaliyinlan urasirken menderesde cocuklarini asuya veriyor ,:icon_sorr ,aslinda annelerinde olmalari iyide selim herseyi bozuyor simdi bide evlenme tekliv ediyor bakalim asu nediyecek ve cocuklar nasil karsiliyacaklar özeliklede zehra,busever insallah leyla hastalini menderese anlatir yoksa ondan önce cihan bey davranacak,yine cok güzel bi bölüm olacak :good:,pazartesini iple cekiyorum
Malum sitedeki fragmanı da izledim şimdi. Menderesle selimin mahkeme önündeki kapışmasını cihan nasıl büyük bir zevkle, sinsi sinsi gülerek izliyor görmeniz lazım.:) Ayrıca hakim kararı açıklarken kasım kasım kasılıyor, böbürleniyor. Barış Yalçın cidden çok iyi oyuncu. Umarım bu dizi bittikten sonra da yemin gibi kaliteli işlerde yer alır.
Cansunun ballandıra ballandıra anlattığı fragmanı tüplü sitede izledim bende şimdi, güzel olduğu kadar hüzünlü bir bölüm bizi bekliyor gibi….eee bu cihana ne demeli ki bilmiyorum ki, artık şu an ekranlardaki en iyi kötü desek haksızlık etmeyiz:) dimi…fragmandaki yüzündeki o ifadeleri kullandığı mimikleri görünce insan zıvanadan çıkıyor resmen bölümü izlerken ki gerilicek olan sinir katsayımı düşünmek dahi istemiyorum.. junior erol taş mübarek:) …kötü olacaksın arkadaş, iyilerin değeri bilinmiyor bu devirde cihan da çok iyi bir kötü…değerini bilelim:)
Dava meselesine gelince de asumanın kazanmasına sevindim ama çocuklarını başına gelebilecekleri hayal edince amanin diyorum … özellikle de Zehra için üzülüyorum selimin elinden ekeceği var bir süre daha sanırım :(selim ve türevlerini forumcak kınıyoruz buradan bir kez daha…:img-cool2.
Leyla kötü anladık da karşısındaki doktor ne diye ağlama moduna girmiş onu anlayamadım bu tür hastalıklar da en büyük ilaç moraldir derler ama baksanız ya doktor da oturmuş leylayla birlikte ağlayacak nerdeyse …:)
Acaba diyorum bize gösterilmese bile cihan gönülle filan mı konuştu? Belki oğlunun eğitim masraflarını karşılamayı teklif ettiler. Sanki bu işte cihanın parmağı varmış gibi geliyor. Çünkü gönül selimin tehdidinden korkup menderes lehine tanıklık yapmak istemese en basitinden gelmeyebilirdi. Ama kadın gelmiş, üstüne üstlük "Selimle hala sevgiliyiz. Asumanla çok yakın arkadaştırlar." diye bir senaryo da yazmış. Bu senaryoda bana cihanın parmağı varmış gibi geliyor. Siz ne dersiniz forumdaşlarım?
Sevgili Cansu ben şu oğlunun eğitim masraflarını karşılamay teklifini Menderes'ten beklemiştim ama olmadı..Dediğin gibi Selim tarafından böyle birşey yapılmış olabilir tabi Cihan'ın taktikleri ile..Ama eğer böyle bir şeyler olmadan gelip Gönül o senaryoyu oynadıysada pes yani onca şey gitmiş elinden o kadarcık tehdittenmi korktu Gönül :icon_whis
Dava meselesine gelince de asumanın kazanmasına sevindim ama çocuklarını başına gelebilecekleri hayal edince amanin diyorum … özellikle de Zehra için üzülüyorum selimin elinden ekeceği var bir süre daha sanırım :(selim ve türevlerini forumcak kınıyoruz buradan bir kez daha…:img-cool2.
Leyla kötü anladık da karşısındaki doktor ne diye ağlama moduna girmiş onu anlayamadım bu tür hastalıklar da en büyük ilaç moraldir derler ama baksanız ya doktor da oturmuş leylayla birlikte ağlayacak nerdeyse …:)
Benimde dikaktimi çekti o dr.un ağlama modu daha aıtasyon olsun diyedir belki ama bana komik geliyor..Zaten Leyla üzüntülü ve sinirli hallerde pek başarılı değil birde dr. aynı olunca etkileyicilik oranı yüksek bir sahne uçuyor...
Davayı Asuman'ın kazanmasına bende seviniyorum..menderes bu dava sürecinde hiç mantıklı hareket etmedi..Bu duruma gelinmesini haketti...
herkese selam arkadaslar bye,cok sevincliyim dizimize 4 gün kaldi :happy0064,su pazartesini iple cekiyorum ,biran önce gelsede dizimize baksak ,cok merak ediyorum neler olacak diye,cok güzel ve hüzünlü bi bölüm olacak gibi,leylanin doktor arkadasi bakalim leylanin hastaliyi icin ne diyecek :icon_sorr,cihan mahkemeyi kazaniyor keyfi yerinde mendersi yendi simdide yeniden leylanin pesine düstü bi gölge gibi takip ediyor bu adam hic vazgecmiyecek,bakalim menderes neyapacak mahkemeyi kaybediyor cocuklar asunun yanina gidiyor,cocuklarin annelerinin yanlarinda olmalari iyde selim bey ortaliyi karistiracak insallah zehraya birsey yapmaz herseyi söyledi diye ,zaten menderes buna bidaha izin vermez :img-yes:dizimizin sesli fragmani hala cikmamis ,bakalim leyla hastalini menderese ve ailesine söyliyecekmi yoksa yine herkesden sakliyacakmi cok merak ediyorum neler olacak diye :img-yes:,
,yine süper bi bölüm bizi bekliyor,pazartesini :img-cool2 4 gözle bekliyorum:happy0064
bu hafta formumuz baya bos gibi kimsecikler yazmiyor,nerdesiniz yeminciler bye
ben burdayimmm :happy0064
sesli fragman cikmadi galiba daha ciksaydi daha bilgimiz olurdu evet forum cok sessiz yine sorular mi hazirlasak:good: yesim ne zaman kakaliyacak bebegi selo babaya acaba bu hafta cok hüzünlü bir bölüm olucak ben dr. boranin selime kininin bitmedigini eger karsisina cikarsa kötü seyler yapicakmis gibi geliyo yoksa biseyler yaptimi malüm kardesi selim yüzünden öldü. menderes simdi ne yapacak acaba cocuklarin velayetini alamadii zehra icin kötü günler gelebilir artik yeter yaa acsin su asuman gözlerini selimin gercek niyetini görsün artik is isten gecmeden anlasinn :good:
yeni bir fragman çıkmış bol bol leyla var ve saklımdasın şarkısıyla adeta bir klip olmuş fragman ama çok güzel merak ediyorum seslisi çıkacakmı diye
iyi aksamlar arkadaslar bye,cok mutluyum dizimize 3 gün kaldi :happy0064,pazartesini iple cekiyorum cok merak ediyorum neler olacak,dizimizin sesli fragmani hala cikmamiz o ciksaydi neler olacani azda olsa örenirdik :img-yes:,yeni fragmani bende gördüm baya acikli bi fragman leylanin hastaliyi baya ciddi gibi doktor bakalim nediyecek :icon_sorr insallah iyi birseyler söyler :img-yes:bu bölüm baya hüzünlü olacak gibi :icon_sorr,simdi leyla menderesede birsey söylemez üzülmesin diye :icon_sorr,menderesden önce zaten cihan örenecek herseyi adam gölge gibi takip ediyor leylayi ,fragmanin sonunda leyla yolda bayiliyor kucanda toprak var o an cihan yanina yardima kosuyor bakalim neler olacak :img-yes:4 gözle :img-cool2 bu bölümü bekliyorum :happy0064,biran önce pazartesi olsada izlesek :img-yes:
bu dizi de ki en büyük farklılık oyunculuklar da ki doğallık...çocuk oyuncular da bu anlamda çok başarılı!uzun yıllar devam edebilecek,yabancı diziler de örneklerini gördüğümüz en büyük başarı şüphesiz senaryodan da geçiyor...yemin senaryo konusun da zaman zaman sınıf da kalıyor...ben hala oyunculukları başarılı ama hikayelerini eksik buluyorum.sonat niye öldü anlayamadım!holding var ama hiç yaşamıyor...façalı'ya ne oldu?sadakat'ın hikayesi ne?mahir bir girdi her olayın içersin de!ilhan olağanüstü iyi!özel hayatını,evini,ne yer ne içer asla bilmiyoruz!kısacası zorunlu entrikadan çok hikaye eksik...bu dizi biterse senaryodan dolayı biter..bu kadar başarılı bir ekibe de yazık olur!
bu dizi de ki en büyük farklılık oyunculuklar da ki doğallık...çocuk oyuncular da bu anlamda çok başarılı!uzun yıllar devam edebilecek,yabancı diziler de örneklerini gördüğümüz en büyük başarı şüphesiz senaryodan da geçiyor...yemin senaryo konusun da zaman zaman sınıf da kalıyor...ben hala oyunculukları başarılı ama hikayelerini eksik buluyorum.sonat niye öldü anlayamadım!holding var ama hiç yaşamıyor...façalı'ya ne oldu?sadakat'ın hikayesi ne?mahir bir girdi her olayın içersin de!ilhan olağanüstü iyi!özel hayatını,evini,ne yer ne içer asla bilmiyoruz!kısacası zorunlu entrikadan çok hikaye eksik...bu dizi biterse senaryodan dolayı biter..bu kadar başarılı bir ekibe de yazık olur!
bence senaryosu cok iyi canim akici ana konu zaten yemin menderes leyla asuman ilhan menderesin arkadasi bizene onu ne ictiginden ana konu o degilki sonat öldü evet cok üzüldük ama onuda senaristte sormak lazim neden öldügünü holding cok iyi yasiyor.holdingi islerini toplantilarini mi göstersinler istiyosun??? facali dersen kendi aleminde yasamaya devam ediyo cihanin islerini yapiyodu ee artik cihaninda gercek yüzü ortaya ciktigina göre facali arada bir cikar mahirle konusur hikaye cok iyi bence ve de cok güzel devam ediyo dizi reyting takmiyorum o reytinglere ragmen devam eden dizi biticeginide sanmiyorum süper devam ediyo yeminin cok izleyicisi var kolay kolay bitmez canim tamam tabiki bu senin düsüncelerin saygi duymak lazim:good:
selam arkadaslar ,cok sevincliyim dizimize 2 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum yine harika bi bölüm olacak:happy0064 cok merak ediyorum neler olacak diye ,dizimizn sesli fargmanida daha cikmamis,cigdem arkadas sana katiliyorum dizimizin senaryosu cok iyi oyuncularda süüüppper hepsi rollerini cok güzel yapiyor,dizimizin reytingleri benide fazla ilgilendirmiyor tabi ilk 10 arasina girse cok sevinecem ama olsun dizim devam ediyor ve edecek bitmiyecek :img-yes:, :good:tabi prens arkadasinda düsüncelerine saygi duyuyorum,ben bu dizinin hastasi olduyum icin diziye hic bir kusur bulamiyorum ne oyuncularina nede senaryosuna cok güzel ,benim icin tek kelimeyle süper bi dizi :good:oyuncularinida cok seviyorum özelikle menderes ve leylayi cok seviyorum :img-in_lo ve pazartesini :img-cool2 4 gözle bekliyorum
selam arkadaslar ,cok sevincliyim dizimize 2 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum yine harika bi bölüm olacak:happy0064 cok merak ediyorum neler olacak diye ,dizimizn sesli fargmanida daha cikmamis,cigdem arkadas sana katiliyorum dizimizin senaryosu cok iyi oyuncularda süüüppper hepsi rollerini cok güzel yapiyor,dizimizin reytingleri benide fazla ilgilendirmiyor tabi ilk 10 arasina girse cok sevinecem ama olsun dizim devam ediyor ve edecek bitmiyecek :img-yes:, :good:tabi prens arkadasinda düsüncelerine saygi duyuyorum,ben bu dizinin hastasi olduyum icin diziye hic bir kusur bulamiyorum ne oyuncularina nede senaryosuna cok güzel ,benim icin tek kelimeyle süper bi dizi :good:oyuncularinida cok seviyorum özelikle menderes ve leylayi cok seviyorum :img-in_lo ve pazartesini :img-cool2 4 gözle bekliyorum
canim evet herkesin yorumuna saygi duyuyorumm
bende bu dizinin hastasiyim hic kusurda bulamiyorum her seyiyle cok seviyorum leyla menderes mahir hepsi cok güzeller
sesli fragman cikmiyacak galiba bu hafta iki fragman var ama sesli yok neyse zaten az kaldii bende iple cekiyorum pazartesiyi:good::P
oncelikle selamlar sanirim 1 haftadir yazmadim buraya ben yemini sonradan kesfedenlerdenim ben dizinin konusunu cok ii buluyorum insan sikilmadan izleyebiliyor bu haftaki bolumude heyecanla bekliyorum acba leyla hastaligini gizleyebilecek mi yoksa cihanla sirdas mi olacak nede olsa bitek o leylanin durumu ogrenecek gibi bide selim denen adami pek fazla gostermesinler cok gicik yesimde oyle ve daha cok gazel ve mahir sahnesi gormek istiyorum biran once asik olsunlar yani gazel mahir zaten asik
Gümüş Hastası
20-01-08, 11:30
Mahaba arkadaşlar ben bir Yemin Fanıyım. aranızda tanımayan yoktur her halde beni. youtube un kapanmasından dolayı artık fragmanları başka siteden ekliyorum. Fragman linki vermek acaba yasak mı? Yasak değilse koyduğum fragmanın linkini verecem görmeyenler için. Bu bölümün sesli fragmanı bugün çıktı. Görünce şok oldum. Lütfen Leyla'nın saçları ve kirpikleri dökülmesin! Leyla felç kalmasın! Bu kadar güzel bir diziyi bu kadar erken bitirmeyin nolur. Reytinglerimizde iyiye gidiyor. Lütfen bitirmeyin dizimizi...:icon_sorr:sad53::sad53::icon_sorr:icon _sorr
Dün gece Anında Görüntü Şov'u izlerken reklam arasında tesadüfen sesli fragmanı yakaladım. Hayli üzücü bölümler bizi bekliyor onu anladım öncelikle. Dr.Bora Leylaya radyoterapi uygulanması gerektiğini söylüyor. Tabi leyla da üzülüyor saçlarım, kirpiklerim dökülecek diye. Ancak daha da kötüsü leyla felç kalabilirmiş.:icon_sorr Demek ki beynindeki ur cidden tehlikeli bir bölgede. Cihan da öğreniyor galiba hastalığı. Hatta birilerine "leyla yaşayacak." diye bağırıyor.
Selim tahmin ettiğimiz gibi asumana tek taş bir yüzükle evlenme teklifi ediyor. Bu arada asumanı öpüyor ama tam o sırada hayati görüyor olmalı çünkü öteki sahnede hayati selimin üzerine çullanmış "Bırak annemi!!" gibisinden bir şeyler söylüyor.
Gazel mahire onun için "İyi bir dost." kazandım gibi bir şeyler söylüyor. Haliyla mahir de "dost" diye adlandırılmaktan rahatsızlık duyuyor.:)
Dediğim gibi üzücü bir bölüm olacak. Umarım araya neşeli bir iki sahne katılır veya hiç değilse çocuklar yüzümüzü güldürür.
Selam arkadaslar nasilsiniz?
Her ne kadar buraya eskisi gibi yazamansamda diziye devam ediyorum..Asumanin bakarak göremeyen gözlerini acmasi an meselesi gibi geliyor bana cihan nasil bir karaktere oldu yada büründü tam anlamis degilim cok karisik bir kisilik oldu bakalaim neler görecegiz ama aklima birden aylar önce Menderesin gecirmis oldugu kazada hayati pahasina Menderesi kurtarmaktan hic cekinmeyen asumandi ..
Simdi leylanin Bu apansiz hastaligi karsisinda cihanda cok sirpinacak istemedende olsa leylaya yakin olmak zorunda kalacak dogal olarak ve menderesle aralarinin bozulmasina neden olabilir hatta öyle bir anlasma olurki leyla menderesi üzmemek icin cihani affetme numarasiyla kendinden uzaklastirmakta isteyebilir? herseye hazirlikli olmaliyiz bence...
selam arkadaslar bye dizimize 1 gün kaldi cok merak ediyorum neler olacak ,dizimizin sesli fragmani hele sükür cikmis simdi fox tvnin sitesinde gördüm izlemek isteyen ordan bakabilir ,cok acikli :icon_sorr bi bölüm olacak baya üzülecez gibi :sad53:,leylanin durumu kötü hemen tedavi olmasi gerekiyormus sanirim ameliyat olacak ama felc kalma tehlikesi varmis :icon_sorr,ama böyle bisey olacani sanmiyorum o kurtulacak önce senaristlerimiz bizi biraz üzecekler ama sonunda leyla yine sapasalam olacak buna eminim:img-yes:ve mendereslen mutlu olacaklar :img-in_lo, bu biraz uzun sürebilir ama olsun ben beklerim,asumanda zor anlar yasiyacak gibi selim asuyu öpmek isterken hayati geliyor ve selime annesini birakmasini söylüyor ortalik iyice karisacak gibi,mahirlen gazelde yine beraberler mahir gazele asik gibi ama sanirim gazel onu bi arkadas gibi görüyor bakalim onlarin sonu ne olacak askmi-arkadaslikmi görecez :img-in_lo,cihan beyde leylanin hastalini öreniyor ve doktorun yanina gidiyor ve leyla ölemez diyor :icon_sorr ölmiyecek zaten :img-yes:,menderesde herseyden habersiz,leyla menderese yine bir seysöylemiyor gibi,bende simdi mxrxt arkadas gibi düsümeye basladim, cihan simdi herseyi örendiyi icin leylaya daha yakin olmak istiyecek ve leylada bunu örenirse oda ona yakin olabilir ve kimseyi üzmemek icin hastalini herkesden saklayabilirler:icon_ve en kötü ihtimal leylanin menderesi üzmemek icin kendinden uzaklastirmasi umarim böyle birsey yapmaz tabi bu bi ihtimal ama olurmu olur:icon_sorr,bakalim artik yarin görecez neler olacak diye ,:img-cool24 gözle yarin aksami bekliyorum :happy0064
ben fragmani Gümüs Hastasi arkadasimiz sayesinde izledim
evet bekliyordum hüzünlü bölüm fragman tam üzücü
leyla bencede ölmez ama bir 5, 6 bölüm sürer evet leyla hastaligi yüzünden menderesten uzaklasa bilir menderes bunu anliyamaz nedenini cünkü onun asuman selim ve cocuklarla mesgul. cok güzel hayatinin tepkisi selimi o seviyodu ama simdi üzerine cullaniyo kim öyle annesini görse o tepkiyi vermez ki
bu gazelde herkesi dost görmeye basladi sonati dost gördü cocugun sonu belli . simdide mahire dost gözüyle bakiyo gözünü acsin artik yaninda ona asik olmus biri vardi kiymetiini bilmedi bari mahirkini bilsinnn:good:
cihanda fragmanda dr. bora dedi cihanda leylanin arkadasini taniyo borayi bakalim nelere olucak merakla bekliyorum yarin aksami
Gümüş Hastası
20-01-08, 22:32
Bende merakla bekliyorum. Neyseki sınavlarım yarın bitiyor. Bu sayede akşam istediğim saate kadar oturabilecem. Yemin'e baka bilecem bu sayede. bölüm biter bitmezde fragmanı eklerim her halde.
herkese selam arkadaslar bye,bügün büyük gün dizimiz basliyacak aksami iple cekiyorum ,cok seviniyorum dizimize saatler kaldi yine cok güzel bi bölüm bizi bekliyor :img-yes:,cok ama cok merak ediyorum neler olacak,leylanin durumu neolacak ,menderes neler yapacak,asu selime ne cevap verecek,selimin yeni plani ne gazelen mahir neolacaklar ,cihanin neleryapacak cok ama cok merak ediyorum,artik bunlarin cevabini aksama örenecez :happy0064,yemin hayranlari aksama ekran basina :happy0064
Gümüş Hastası
21-01-08, 19:17
:sad53:herkese selam arkadaslar bye,bügün büyük gün dizimiz basliyacak aksami iple cekiyorum ,cok seviniyorum dizimize saatler kaldi yine cok güzel bi bölüm bizi bekliyor :img-yes:,cok ama cok merak ediyorum neler olacak,leylanin durumu neolacak ,menderes neler yapacak,asu selime ne cevap verecek,selimin yeni plani ne gazelen mahir neolacaklar ,cihanin neleryapacak cok ama cok merak ediyorum,artik bunlarin cevabini aksama örenecez :happy0064,yemin hayranlari aksama ekran basina :happy0064
Ama bu bölüm fragmanına göre dizimiz git gide finale doğru yaklaşıyor. :sad53:
neden finale yaklasiyoo???
bence leyla ölmeyecek onu dizi hareketlensin diye yaptilar
ben hic biticegini aklimin ucundan bile gecirmiyorum bitirmesinlerde cok güzel cünkü neyse bu aksam büyük gün yeminin baslamasina az kaldi yaklasik 1 saat 15 dakika var gecmek bilmiyo zaman bakalim neler olucak
t-o-r-t-u-r-a
21-01-08, 21:30
efet bencede leyla mutlaka kurtulur cihan bile kurtulduki leyla kesin kurtulur fragmanda hayatiyi taktir ettim menderes deil ama b çocuk annesini kurtaracak inş bu adamdan:D bu bölüm mahir yine çok tatlı olacak sanırım fragmanda gazelle konuşurken çok tatlıydı gerçi gfazel arkadşa diyince suratı biraz düştü ama olsun:D o halinden bi avatar falan yapan olursa çok makbule gecer valla
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:30
Yha böyle bir şey olamaz!.. Fragmanın sonuyla dizinin sonu aynıydı!.. Fragmanı çektim ama bilgisayara atamadım yha!.. İnşallah herkes seyretmiştir. Of şimdi ben yeni bölüme kadar nasıl bekleyecem ya! Bide lütfen Leyla'ya bir şey olmasın!..
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:33
Bu bölümde Leyla ağladı benim gözlerim doldu Leyla ağladı benim gözlerim doldu , Cihan yaşamalı dedim benim gene gözlerim doldu. Ama en çok Leyla'nın Hayati ve Menderes'in Toprak'ı giydirirken olan bakışlarına üzüldüm. Ama lütfen Leyla ya bişey olmasın!.. Diziye final yapmak için daha çok erken!..
aaa ben fragmani göremedim yeni fragman mi gösterdiler
hemen koyarmisin nette lütfenn:icon_sorr
bu bölüm yine cok güzeldi leyla cok kötü yaa ne olucak düstü simdi bence cihan onu toprakla birlikte alip hastaneye götürücek evdekilerine caktirmayacak
hayati nasil yapti yaa selimin önüne bir engel daha cikti ohh nasil saldirdi ama asumaninda yaptigi yeter ama polislerle eve geliyo sanki düsmaninin evi cihanda ne kadar keyif aliyo öyle yaa kapinin önünde mahirle atasmalari cok güzeldi polislerede cok özlemisiz diyolar yalanci cihann :P
mahirle gazele gelirsekk kiz bir corba bile yapamiyo bee:img-grin2 bari sadakat ablaya yaptirsaydi cocuk mahir hasta icerdi corbayi ama hasta hasta o igrenc corbayi icti cok komikti limonun mahirin gözüne sicramasi :P ben bu yengeyide cok merak etmeye basladim artik ciksada görsek diyorum gazelin izzet abiye tontos demesi cok komikti yaa facaliya tontis haaa:img-grin2
uff su gazelde dost cümlesini aklindan cikarsa cok iyi olucak:good:
bu arada dizimizin yönetmeni degismis neden acaba????:icon_sorr
:icon_sorr yine tam yerinde bitti ya simdi leylanin yanina cihanmi gelecek yoksa menderesmi ay insallah menderes görürde hemen yanina gider of of :icon_sorr simdi pazartesine kadar nasil dayanacam,ama yine tek kelimeyle süper bi bölümde bu bölümde hem üzüldüm hem güldüm,üzüldüyüm leylanin durumu,güldüyüm gazelen mahirin durumu o facaliyla mahirin gazelin corbasini icme anlari cok komikti cok güldüm :happy0064 yani hep üzücü olaylar olmadi bari,ama gerisinde hep üzüldüm leylaya üzüldüm menderese üzüldüm ay cok üzücü bi bölümdü :sad53:
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:51
Ay ne gelmez fragman varmış!.. Eklicem die bekliom yok gelmiyor!.. Ama merak etmeyin gelir gelmez eklicem. Ama keşke sizde seyretseydiniz diziden hemen sonra.
arkadaslar su final konusunu lütfen kapatalim dizimizin final olduyu yok,asil dizimiz simdi basliyor leylanin hastalli sadece baska bi konu oldu ve dizimiz daha cok uzun oynuyacak cünkü leyla iylesecek ve finalde mendereslen beraber cok mutlu olacaklar ama ozamana kadar biraz sorun yasiyacaklar ama sonunda yine birlesecekler kesin :happy0064
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:53
arkadaslar su final konusunu lütfen kapatalim dizimizin final olduyu yok,asil dizimiz simdi basliyor leylanin hastalli sadece baska bi konu oldu ve dizimiz daha cok uzun oynuyacak cünkü leyla iylesecek ve finalde mendereslen beraber cok mutlu olacaklar ama ozamana kadar biraz sorun yasiyacaklar ama sonunda yine birlesecekler kesin :happy0064
Yha işlere sen gibi pozitif yanından bakmak isterdim ama Leyla'nın doktoru hiç öyle demiyor!..:sad53::sad53::sad53::sad53:
ya arkadaşlar bu dizinin albümü ne zaman çıkacak bilen var mı? sanırım geçen sene çıkacaktı ama hala ortalıklarda yok
ay bende cok merak ediyorum su yeni bölümün fragmanini ,gecen bölüm dizimiz bitikten sonra negüzel göstermislerdi fragmani simdi hic birsey göstermediler bilerek yapiyorlar merak edelim diye :icon_sorr
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:56
ya arkadaşlar bu dizinin albümü ne zaman çıkacak bilen var mı? sanırım geçen sene çıkacaktı ama hala ortalıklarda yok
a a a dizinin albümü mü çıkıyor? Benim hiç haberim yok! Bana hiç neden bahsetmiyonuz bu konularda! Ben fazla takılmıom forumlarda her halde ondan geç kaldım bira:happy0064
Gümüş Hastası
22-01-08, 00:57
ay bende cok merak ediyorum su yeni bölümün fragmanini ,gecen bölüm dizimiz bitikten sonra negüzel göstermislerdi fragmani simdi hic birsey göstermediler bilerek yapiyorlar merak edelim diye :icon_sorr
Hayır canım gösterdiler. Jenerik bittikten hemen sonra (reklam arası girmeden) çıkıyor fragmanımız. Ben gördüm. Siz görmemişsinizdir. hatta telefonuma çektim ama telefonumdan bilgisayara atamadım
sen doktora bakma gümüs hastasi arkadasim sen iyi düsün iyi olsun,leyla iyi olacak ölecek olsaydi cihan ölürdü adam 9 canli hala ayakta ve halen giciklik yapmaya devam ediyor,mahkemin önünde mendereslen selim bey tartisirken o pi pis siritiyordu ve o halen yasiyor onun icin leylada yasiyacak bu hastaliyi yenecek
gümüs hastasi arkadasim sen fragmani görmüsün neler olacak biraz anlatsan cok merak ediyorum :img-yes:
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:01
sen doktora bakma gümüs hastasi arkadasim sen iyi düsün iyi olsun,leyla iyi olacak ölecek olsaydi cihan ölürdü adam 9 canli hala ayakta ve halen giciklik yapmaya devam ediyor,mahkemin önünde mendereslen selim bey tartisirken o pi pis siritiyordu ve o halen yasiyor onun icin leylada yasiyacak bu hastaliyi yenecek
Allah'tan ben o mahkeme kısımlarına falan bakmamışım yoksa dizide ağlayamazdım yani! Ama olsun Cihan' kırk yılda bi işe yaradı yani! Eğer Cihan olmasaydı Yağmur ve Leyla kalmıştı orada! Zaten doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyo! Bide annem beni bu saatte bilgisayarın başında yakalarsa istesemde çıkmaz:happy0064
Basıma geçildi bakış ya cuma ya da pazartesi raflarda yerini alır. Ben bugün sıcak sıcak 25 adet promosyon aldım. Hollanda da dağıtacağım onları...
arkadaslar fragmani buldum izlemek isteyenler foxun sitesine bakin orda var ben simdi izliyorum :img-yes:
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:05
Basıma geçildi bakış ya cuma ya da pazartesi raflarda yerini alır. Ben bugün sıcak sıcak 25 adet promosyon aldım. Hollanda da dağıtacağım onları...
Ya sen konuya Hollanda kaldın ama ben sizin şu anda konuştuklarınıza ve konuya Fransız kaldım:happy0064
Ya sen konuya Hollanda kaldın ama ben sizin şu anda konuştuklarınıza ve konuya Fransız kaldım:happy0064
Teşşekkür ederim. Fransızcayı en iyi mahir bilir. Bu konuda şaka yapmıyorum. Ama yine de nereye fransız kaldın bir açıklarsan yardımcı olmak boynumun borcu olsun...
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:07
arkadaslar fragmani buldum izlemek isteyenler foxun sitesine bakin orda var ben simdi izliyorum :img-yes:
fragman geldiiiiiiiiiiiii
bende dört gözle dizimizin albümünü bekliyorum acaba almanyaya nezaman gelir hemen almak istiyom cünkü :img-yes:
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:09
Fragmana tekrar baktım harbiden de çok etkileyici
Kafama takılan birşeyi paylaşmak istiyorum
Arada kaçırdığım birşey yoksa ;
DR.Bora Leyla'nın Selim yüzünden intihar eden arkadaşının abisi anladığım kadarı ile ve Cihan'da Bora'yı tanıyor peki Cihan Selim'i o zamanlardan tanımıyormu çok merak ettim :icon_whis :icon_whis
bende dört gözle dizimizin albümünü bekliyorum acaba almanyaya nezaman gelir hemen almak istiyom cünkü :img-yes:
Kölnde oturuyorsan yarın sana bir tane verebilirim. Cebello ne oldu türkiyeden almanyaya mı göçtün. Sen türkiyede değilmiydin..
Kafama takılan birşeyi paylaşmak istiyorum
Arada kaçırdığım birşey yoksa ;
DR.Bora Leyla'nın Selim yüzünden intihar eden arkadaşının abisi anladığım kadarı ile ve Cihan'da Bora'yı tanıyor peki Cihan Selim'i o zamanlardan tanımıyormu çok merak ettim :icon_whis :icon_whis
Hewal sanırım cihan borayı kardeşi ile leylanın arkadaşlığından dolayı tanıyor. Borayı da öyle. Çünkü bu ikili sıkı fıkı olduğuna göre sık sık eve gidip geliyorlardır. Tanışma buradandır diye düşünüyorum. yani selimi tanımıyor olabilir. Bir de bu konunun üzerine gidilmeliydi aslında sen söyleyince hatırladım iyi hikaye çıkar buradan hewal.
yorum yapsammı yapamasammı bilemedim ne oldu bana anlamadım şu 2haftadır diziden keyif alamaz oldum en çok begendigim sahneler mahir-gazel-façalı ve hayati-leyla sahneleriydi gerisi boştu hüseyin abi bilirsin sen hani bitsin diye demiyorum amma bu dizi busezon bitermi sence yoksa uzatirlarmı ha bu arada albüm haberi süper oldu çıksın arşivimde yerini alacak en kısa zamanda ellerinize sağlık valla bi arkadas sormuş bu cihan borayı tanıyo ama selimi tanımıyomu diye bence sebebi o kızla leyla çok ii arkadaslardı ve birbirlerine gidip geliolardır da muhakkak ailecek falan görüşüyolarsa tanıması normal selim ise o kızın aşık oldugu biri ve dış kapının mandalı
Hewal sanırım cihan borayı kardeşi ile leylanın arkadaşlığından dolayı tanıyor. Borayı da öyle. Çünkü bu ikili sıkı fıkı olduğuna göre sık sık eve gidip geliyorlardır. Tanışma buradandır diye düşünüyorum. yani selimi tanımıyor olabilir. Bir de bu konunun üzerine gidilmeliydi aslında sen söyleyince hatırladım iyi hikaye çıkar buradan hewal.
Bencede iyi hikaye çıkardı ama geçti artık dönmezler oralara gibi geliyor bana..Birde bazen bizim izlerken kurduğumuz bağlantılar yada önemsediğimiz ayrıntıların senaryo yada yönetmen nazarında pek bir anlamı olmadığını düşünüyorum..Misal bu dizinin başlarında Sadakat'ın Menderes'in cebine koyduğu bebek çorapları var..Biz çok önemsedik o konuyu ama senaryoda daha sonra esamesi bile okunmadı ;)
Dizinin en şık bayanı olarak bu hafta Zehra'yı seçiyorum ;)oyunculuk olarakda Hayati'yi annesi ve Selim'i izlediği geleceğin Cihan'ı nı gördüm sanki o nasıl yumruğunu sıkmak nasıl Selim'e saldırmaktır öyle ;)
Herkese iyi geceler diliyorum umarım forumun kaçaklarıda yazmaya başlar yeniden:sad53:
yorum yapsammı yapamasammı bilemedim ne oldu bana anlamadım şu 2haftadır diziden keyif alamaz oldum en çok begendigim sahneler mahir-gazel-façalı ve hayati-leyla sahneleriydi gerisi boştu hüseyin abi bilirsin sen hani bitsin diye demiyorum amma bu dizi busezon bitermi sence yoksa uzatirlarmı ha bu arada albüm haberi süper oldu çıksın arşivimde yerini alacak en kısa zamanda ellerinize sağlık valla bi arkadas sormuş bu cihan borayı tanıyo ama selimi tanımıyomu diye bence sebebi o kızla leyla çok ii arkadaslardı ve birbirlerine gidip geliolardır da muhakkak ailecek falan görüşüyolarsa tanıması normal selim ise o kızın aşık oldugu biri ve dış kapının mandalı
Dazzle uzun süredir göremedik seni. Çok karamsar gördüm seni. Dizi bu sezon biter mi diyorsun. Dizi zaten bir aksilik olmaz ise bu sezon bitiyor. Senin sevdiğin sahneler olsa da böyle olacaktı. Çünkü bir sezon daha oyuncunun performansından tut da, senaristin öyküyü geliştirmesine kadar etkiler.
Albüm için yaptığın görüşlere teşekkürler. Dilerim beğenirsiniz. Sonuçta sizin dinlediğiniz müziklerden oluşuyor. Duymadığınız hiç bir müzik yok. Herhalde Cuma ya da Pazartesi raflarda olur...
Selim dış kapının mandalı gibi görünsede Bora'nın kızkardeşi ondan hamile kalmış ve o sebeple intihar etmiş..Cihan'ı biliyoruz Leyla'yı hiç yalnız bırakmıyor dolayısı ile arkadaşlarını ve ailesini tanıyor o kadar iyi tanıdığına göre elbet bir ekz karşılaşma ihtimali olmuştur diye düşündüm neyse zaten çok mühim değil sadece kafama takılmıştı paylaşmak istedim..
fragmanda gördüme göre cihan leylanin yanina geliyor ve yardim ediyor sanirim herseyi bildini ona söylüyor ay korktuyum basima gelmesin bu leyla cihanlan birlik olup menderesi daha fazla üzmemek icin kendinden uzaklasdirmasin nolur böyle birsey yapmasin asil simdi ona ihtiyaci var ,fargmanda leyla bi karar verecek diyor bu karar acaba neolacak fragmanin sonundada leyla menderesin is yerinde asumanda orda acaba leyla nediyecek,asumaninda gicik selim yüzünden cocuklarinlan sorun yasiyor gibi bu gidisle selim beyin plani süya düsecek gibi,bu bölümde yesim hanim yavas yavas doru yolu bulacak dedim ama galiba yanildim gelecek bölümde selo babaya bebeyi söylüyor bakalim selo baba neyapacak asil fatmanur teyze neyapacak,gazelde mahiri nekadar dost gibi görsede sanirim bu dostluk ask olacak gibi görünüyor:img-yes:bukadar olay olurken dizimiz kolay kolay final yapmaz dediyim gibi asil simdi ortalik karisacak ve dizimiz daha cok uzun sürecek:happy0064,yine harika bi bölüm olacak, insallah leyla menderese herseyi söyler yoksa yine ayrilik rüzgarlari esecek gibi,pazartesine kadar nasil dayancam bilemiyorum simdiden pazartesini iple cekiyorum:happy0064
walla hüseyin abi ben bitmesi taraftarıyım zaten uzadıkça kaçıyo ayarı ve oyunculardada olur bu yani ben nerde koptugumu buldum sanırım leylanın hastalığı son noktadır çok klişe bi durum ve bıkkınlık getiriyo ister istemez güzel tadında bitsin iyi hatirlayalım degilmi ne olursa olsun izlemeye devam ederim ama eski heyecanla değil gibi gelio bana neyse buarada leylanın kıyafetlerine biraz daha özen gösterseler bari hewalinde dedigi gibi en şık bayan dizinin prensesi zehracık:)
Selim dış kapının mandalı gibi görünsede Bora'nın kızkardeşi ondan hamile kalmış ve o sebeple intihar etmiş..Cihan'ı biliyoruz Leyla'yı hiç yalnız bırakmıyor dolayısı ile arkadaşlarını ve ailesini tanıyor o kadar iyi tanıdığına göre elbet bir ekz karşılaşma ihtimali olmuştur diye düşündüm neyse zaten çok mühim değil sadece kafama takılmıştı paylaşmak istedim..
Bu harika. Doğru yani bir intihar yaşanmış. Sonuçta aile bu kişinin neden intihar ettiğini biliyor. Belki de şöyle düşünebiliriz (yine de %50 %50 olasılığı ekipten yana tavır koyarak şöyle diyorum beni bağışla) Selimi şahsen tanımıyor olabilir. Ya da o zamanlar amerikada olabilir. Offf be ne zormuş. Hewalim iyi geceler. Sen paylaşmaya devam et lütfen.. Gerçekten iyi şeyler yakalıyorsun.
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:30
Yani arkadaşlar iki dakika fragmanı ekleyeyim demiştim herkes bişeyler yazmış o arada. Leyla'yı bekleyen acı gerçek ne sahiden de?
dış kapının mandalı derken cihandan dolayı demek istedim zaten senin sorduguna kendimce cevap verdim diyelim karşılaşma ihtimalini senaryolar bence göz önüne getirmemiştir seninde dedigin gibi bizim kadar ince düşünmüyolar biz birsürü mantık hatası yakalıyoruz işte sebeb bundan :)
malesef hüseyin abi köln tarafinda deyilim stuttgart tarafindayim:img-yes:
bence gümüs hastasi arkadasim leylayi bekleyen aci gercek cihanin herseyi bildiyi gercektir bence bunu demek istiyorlar:img-yes:
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:39
http://img250.imageshack.us/img250/9469/hayatiyetokatvz3.jpg
Asuman , Hayati'ye tokat atmakla mı tehtid ediyor? Az önce fragmanı büyük ekran yapıp bakarken gördüm bende.
görünüse göre hayatiyle asumanin arasi iyice acilacak eyer tokat atmaya kadar gediyse durum ciddi gibi ama asuman tokat atmaz sanmam o cocuklarina kiyamaz:img-yes:
Malesef cebballo, cidden yarın orada olacaktım. Neyse üzülme dönüşümde çıkmış olacağı için sana özel olarak göndereceğim. Herkese iyi geceler...
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:44
görünüse göre hayatiyle asumanin arasi iyice acilacak eyer tokat atmaya kadar gediyse durum ciddi gibi ama asuman tokat atmaz sanmam o cocuklarina kiyamaz:img-yes:
az sonra fragmandan çekilmiş bi kaç foto gösterecem o sahnelerde bakalım o zamanda atmaz diyecen mi?
Gümüş Hastası
22-01-08, 01:49
http://img227.imageshack.us/img227/9757/hayati1wm9.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/2053/hayati2os5.jpg
http://img113.imageshack.us/img113/1461/hayati3pm8.jpg
Bu üç fotoda da gördüğümüz gibi bana göre resmen Asuman ya tokat atıyor ya da atmakla tehdit ediyor.
bence tokat atmaklan tehdit edecek gibi görünüyor:img-yes:,ama tokat atiyormu atmiyormu artik gelecek bölümde görecez ,benim yorumlarim bügünlük bukadar,gerikalan yorumlarima yarin devam ederim hepinize iyi geceler iyi yorumlar bye
hırçınnnn kız
22-01-08, 12:53
Artık heralde Asuman bu kadarını da yapmaz , yani umarım yapmaz. Asuman Selim için Hayati'ye tokat atarsa çok büyük bir hata yapmış olur..... Ah Asuman ah aklını başına al....
Hayati'yi anlamaya çalışıyorum hatta Asu'nun hayatına giren kişi şu anda Selim gibi bir olduğu için tepkileri ne kadar sert olsa o kadar iyi düşünüyorum...Ama bir yandanda Lelyoşla Menderes'i kabullenen Hayati'nin Asuman'ın hayatına girecek erkeğide ER YADA GEÇ KABULLENMEK ZORUNDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...
Ve Asuman'a çok üzüldüm ben dün çocukları almaya geldiği sahnede evdekilerin tepkisi dolayısı ile o henüz Selim'in nasıl biri olduğunu bilmiyor ve Menderes'in sebepsiz yere o şekilde davrandığını düşünüyor bir Allah'ın kuluda adam akıllı anlatmadaı olanları..
Zehra bebişim bencede dizinin en tatlı en şık bayanı hele Selimin çiçeklerini reddettiği sahnede bayıldım bayıldım...
Leyla hastalığını herkeseten saklayarak onları üzmek istemiyor...Kendince haklı ama dr.un deidği gibi morale desteğe ihtiyacı var önümzüdeki bölüm bu açığı Cihan kapamay çalışacak gibi...
Mahir Gazel sahneleri gzüeldi ama bana Gazel'in bu kadar hılı değişimi abartı geldi azıcık :img-wink:
Albüm çıkıyormuş hadi gözümüz aydın birde sevgili alisercan yurtdışına çıkıyor sanırım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum...
Dün Elveda Rumelinin hüzünlü bölüm sonundan sonra bir leylanın hastalığı içimi daha da kararttı açıkçası. O nedenle bu bölümü biraz iç sıkıntılarıyla izledim. Yalnız selimin oyunlarından feci derecede sıkıldım cidden. Adam bir yüzük alıyor tavrına bakın "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez." Hay kazlar tavuklar gagalasın seni emi.:hıh:hıh
Fragmanda leyla bayıldığı için toprak da yerde gözüküyor ama kafası filan da yere değiyor. Bir de öyle bir ağlayışı var ki...:icon_sorr Acaba bu bebeğin anne babası nasıl dayanıyor çok merak ediyorum. Vallahi izlerken benim içim parçalanıyor ya. Aynı şey tabi ki zehranın ağlaması için de geçerli.
Leylanın deniz kenarında Dr.Bora ile konuşması ve sonrasında sokaklarda tek başına yürümesi sırasında giydiği ayakkabısı felaketti. Evet şimdi onlar moda ama bence hiç hoş durmuyor. Açıkçası ben hiç kimseye öyle ayakkabıları yakıştıramıyorum. Gerçi leylanın giyim zevkini(!) de onayladığım pek söylenemez ya neyse. Bu arada leylaların evi de değişmiş gibi geldi bana yanılıyor muyum? Ya da iki bölümdür duvara yaslanmış kanepeye değil de tam karşıda olduğunu düşündüğüm, geniş camların önüne konmuş koltuklara oturuyorlar da ondan bana öyle geldi.:)
Artık beklediğim an geliyor.:) Yeşim baktı ki selimden umut yok bekledi bekledi kürtaj zamanı geçince de selo babaya "Bir bebeğimiz olacak hayatım." diye müjdeyi(!) yumurtladı. Hadi asumanı filan kandırıyorlar, kullanıyorlar neyse de bebeğini böyle kötü bir oyuna alet etmesi...Nefret ediyorum böyle kadınlardan. Ayrıca ısrarla soruyorum nerede bu kadının babası?
Mahir de bu bölüm duygularını açıklayacak artık gazele. Acayip şaşıracaktır gazel. Yalnız bunlaı işi ciddiye binerse ve gazeli istemeye filan gidecek olurlarsa artık yengeyi de görmek isterim. Zira o ulvi insanı görmezsem gözüm açık gidecek.:)
Dr.Boranın leylanın selim yüzünden intihar eden arkadaşının abisi olduğu bir yerde konuşuldu da ben mi kaçırdım? Çünkü Bora ortaya ilk çıktığında ben kesin öyledir demiştim de sonra onunla ilgili bir şey duymadım. Hewalin dediği de doğru aslında. Cihan bir şekilde selimi tanıyor olabilirdi.
Albüm de yakın zamanda çıkıyormuş. Hadi hayırlı olsun. Ben merakla bekliyordum. Hüseyin Abiye de iyi yolculuklar diliyorum. Anladığım kadaıyla uzun yola gidecek.bye
selamlar yemin fanlariii
cok mutluyum gelir gelmez fragmanida gördümm
olaylar gittikce karisiyo dizimiz süper ilerliy
ben asla biticekmis final mis düsünmek bile istemiyorum bu bölümün ve yeni fragmanin keyfini cikarmak istiyorum
ne kadar tatli biri yaa zehra gercekten cok tatli seker vede dizinin en *** bayani leylanin üstüne basina ceki düzen verin diyecegim ama kizda hasta kilik kiyafetimi düsünecek
gazel nasil degisti ben anlayamadim beceriksizlikte mi yoksa baska biseyde mii mahiri gördü cihan hic demiyo bu kiz o duruma katiliyorum cihan derdi baska bisey demezsi eskiden
dizimizin albümü ciktigina cok sevindim en kisa zamanda avrupada da olur insallah alirim
dunku bolumu izleyemedim tam olarak dersle meskuldum ama mahir ve gazel sahnesini tesadufen gordum ve cok sevdim cok sekerlerdi mahir dost kelimesine uzuldu ama ilerleyen bolumlerde kim bilir neler degisecek, gazel artik cihanin adini agzina almiyor neden acaba? Leylanin durumu gercekten uzucu kizin bir turlu yuzu gulmedi, topraga yazik nasilda annesin kucaginda yere yigildi cok uzucu bir sahneydi, ben bide yesime acidim bana kalirsa yesim herseyi itiraf edecek, cihan ilk baslarda duzeldi dedik ama simdi bakiyorum eski chan olmus menderes ona kan verdi onun davranislarina bak bi tek leylaya baska davraniyor neyse simdilik bu kadar
çok güzel bir bölümdü...son 4 bölüme göre yani çok daha güzeldi...Tuba yine harika oynadı,hissterdi duygularını resmen...
Leyla'nın olduğu her sahnede çok üzüldüm...
KirmiziGul
22-01-08, 16:47
Dunki bolum yine guzeldi, ve bi okadarda uzucuydu.
Leyla perisan oluyor yazik, kimseyede soyleyemiyor ki. Ogluyla konusmasi, ozur dilemesi felan, cok acikliydi, insallah cabucacik duzelir.
Asuman'da cok dogru konustu, yani Menderes o'na cocuklari gosterseydi, o boyle birseye basvurmazdi, ama polisleri getirmesi, biraz abartili olmus. Cihan'da rolunu gercekten cok guzel yapiyor, o gicik gicik gulerek bakislari felan.
Mahir& Gazel- corba sahnesi superdi yaa:happy0064, Mahirle Facali corbayi agizlarina aldiklarindaki yuz ifadesi coook komikti:img-icecr.
Mahir'de ne dedi Gazele; Sen yaptigin icin guzel geldi:img-in_lo. Aaah ah, Gazel'cim, dost dedigin sana deliler gibi asik, anlasana.
Cocuklar cok sirindi, burdan ikisinide opuyrum. Ilk kez Yesim'e acidim, dustugunde nasil uzuldu, bebegini kaybetmekten korktu.
Sonu cok kotuydu, nasil dustu Leyla oyle yaa:sad53:. Ooof of, durduk yerde insani dertlendirdiler, mutlu huzurlu devam etselerdi olmazmiydi, nerden cikti simdi bu hastalik.
Haftaya guzel bi bolum bizi bekliyor...
süfe ßi ßölümdü yhaa Leyla'nın sahneleri çoq duygusaldı:img-cray:inş sonu kötü ßişi olmas menderese sölese ii yapar..Dizi ßu sezon ßtiomuş bitmesin yhaa 4_5 sene olsa ßn sıkılmadan izlerim:)
KirmiziGul
22-01-08, 19:33
Gidisata bakilirsa, Leyla dizinin sonunda olecek gibi, ama insallah oyle degildir. Ben dizilerin kotu son'la bitmesini hic istemem zaten, insallah Yemin'ide mutlu bir sekilde bitirirler.
Yemin aslinda bu reytingleri hakedeck bir dizi degildi, eger Show/KanalD/Star'da ciksaydi, eminim kesin ilk 5'e girerdi, cok guzel bir yapim, cok guzel oyuncular...
Ama, iste FoxTv'de kanitliyor, herseyin reytingler olmadigini, degilse coktan kaldirirlardi bu dizi'yi.
Gonul isterki hic bitmesin bu dizi, ama ne yapalim artik. Son arzum mutlu sonla bitmesi.:img-yes:
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 6 gün kaldi iple cekiyorum pazartesini,yeni bölümün özeti daha gelmemis ama fox tvnin sitesinde var,simdi okudum ,leyla bir yandan hastaligini saklamasina yardim ececek yeni sirdaslar ararken ,bir yandan hayati icin yep yeni kararlar alir,menderesi ve ailesini mutluluga bogacak bu kararlar asumani ve cihani harekete gecirecektir,bu demeki leyla artik nekarar vercekse ailesini ve menderesi mutlu edecekmis acaba karari ne cok merak ediyorum:img-yes:asumanlan cihanda harekete gececeklermis onlarda kim oluyorda harekete geciyorlar,asuman seliminlen, cihan beyde isiyle urasin mendereslen leylayi rahat biraksin giciklar,yani yine ortalik yine baya karisacak gibi simdiden günleri sayiyorum :happy0064
dizimizin dünkü bölümü yine herzamanki gibi süperdi ,bencede reytingler daha iyi olabilirdi cünkü cok güzel bi dizi daha iyi reytingler hakediyor baska kanalda olsa ilk 5 deyil 1 sirada olurdu ama olsun foxun 1 numara dizisi ve benimde gönlümün birincisi :good: kirmizigül arakadasim,leyla ölecek deyipte beni daha fazla üzme :icon_sorr dün yeterince üzüldüm zaten :icon_sorr,leyla ölmiyecek yasiyacak bu hastaliyi yenecek ve sonunda mendereslen mutlu olacaklar ve bu dizi mutlu bi sonlan bitecek, ama ozaman kadar sanirim üzücü olaylar olacak ama sonunda eminim hersey yoluna girecek ve herkes mutlu olacak ,iyi düsünelim hersey iyi olsun ve dizimiz daha coooooookkkkkkkkkkkkkkk uzun oynasin :happy0064 unutmadan dizimiz bu sezon bitiyormus yani bu sezon deyince hemen bitecek demek deyilki daha sezonun bitmesine cok var yani daha uzunca yemini izliyebilcez:happy0064
Gümüş Hastası
22-01-08, 22:12
Arkadaşlar reytinglerimiz git gide düşüyor. Dizimizin reytinglerinin bir an önce yükselmesi lazım. Ama FOX TV açıldığından beri devam ettiğinden kanal devam ettirir gibime geliyor benim.
arkadaslar su reytingleri kavamiza takmayalim dizimiz devam ediyor ve sezon sonuna kadarda devam edecek buda bize yeter :img-yes:
Bana hayirli yolculuklar dileyen tum arkadaslarima tesekkurler ediyorum. Su an kolndeyim. Karamsar ve kapali avrupa havasinda Saarbruckene gidiyorum. Cumartesi hollanda rotterdamdayim. Yok arkadaslar leylegi havada gormedim. Muzigini yaptigimiz sinema filmi rotterdam film festivaline katiliyor. Bize sans dileyin....
Bana hayirli yolculuklar dileyen tum arkadaslarima tesekkurler ediyorum. Su an kolndeyim. Karamsar ve kapali avrupa havasinda Saarbruckene gidiyorum. Cumartesi hollanda rotterdamdayim. Yok arkadaslar leylegi havada gormedim. Muzigini yaptigimiz sinema filmi rotterdam film festivaline katiliyor. Bize sans dileyin....
Umarım festivalden eli dolu dönersiniz...Hava kapalı olsada içimiz aydınlık olsun umut dolu olsun ;)
Edit:Mesajımı yolladıktan sonra okuyunca kendimi Hülya Uğur gibi hissettim ;)
hüseyin abi buraya ödülle bekliyoruz sizi...:img-wink: oscar törenlerinde de görmemiz yakındır sizleri artık:img-wink:
Umarım festivalden eli dolu dönersiniz...Hava kapalı olsada içimiz aydınlık olsun umut dolu olsun ;)
fettanım hülya uğur seni andı galiba:) havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun diyelim :icon_whis
bu arada ...geçen hafta sonu tv8 deki yaşamdan dakikalar programına tuba ü. konu oldu...sunay bey ve nebil bey den herhangi bir yorum duymadım ama hıncal u. ve sinan ç. tuba ünsalın oyunculuğunu pek beğeniyorlarmış Türk sinemasının fark edemediği bir oyuncuymuş Hıncal beye göre Türkiye onu sadece bilbord reklamlarından tanıyormuş...
açıkcası ben yemin den ve de magazinlerden tanıyorum:icon_whis... her bölümde aynı performansı göremesemde yine de iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz tabiki:img-wink:
Şansınız bol olsun diyorum bende ;)
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun hesabı öylemi ;)
hüseyin abi buraya ödülle bekliyoruz sizi...:img-wink: oscar törenlerinde de görmemiz yakındır sizleri artık:img-wink:
fettanım hülya uğur seni andı galiba:) havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun diyelim :icon_whis
bu arada ...geçen hafta sonu tv8 deki yaşamdan dakikalar programına tuba ü. konu oldu...sunay bey ve nebil bey den herhangi bir yorum duymadım ama hıncal u. ve sinan ç. tuba ünsalın oyunculuğunu pek beğeniyorlarmış Türk sinemasının fark edemediği bir oyuncuymuş Hıncal beye göre Türkiye onu sadece bilbord reklamlarından tanıyormuş...
açıkcası ben yemin den ve de magazinlerden tanıyorum:icon_whis... her bölümde aynı performansı göremesemde yine de iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz tabiki:img-wink:
Valla jujum canım al bendende o kadar magazin ve yemin daha evvelde diizlerde oynamış ama ben hatırlamıyorumpek..Aslına bakarsan başlarda oyunculuğu daha iyiydi ama belki oda uzun süre belli bir projede olamayanlardandır bana sanki sıkılıyormuş gibi geliyor artık..Son bölümlerde konu gereği çok yoğun sahnleri var ama herşeye aynı tepkiyi veriyor bakalım önümüzdeki bölümler ne gösterecek...
Valla jujum canım al bendende o kadar magazin ve yemin daha evvelde diizlerde oynamış ama ben hatırlamıyorumpek..Aslına bakarsan başlarda oyunculuğu daha iyiydi ama belki oda uzun süre belli bir projede olamayanlardandır bana sanki sıkılıyormuş gibi geliyor artık..Son bölümlerde konu gereği çok yoğun sahnleri var ama herşeye aynı tepkiyi veriyor bakalım önümüzdeki bölümler ne gösterecek...
hewalim aynı seyi düşünmüz inan ki dedigin gibi tuba hanımın performansı ilk bölümlerde daha iyiymiş gibi...başrol oyuncusu ama görmek istedigim ifadeleri göremiyorum malesef bazen, .... ama baksana eleştirmenler çok beğeniyorlar sorun bizde galiba cnm:img-pilot
Ben de başarılar ve bol şans diliyorum. Bu arada Hülya Uğur kim?:)
Fox'taki özetimsi küçük paragraftan gelecek bölüm hakkında bir şeyler kestirebilmek zor. Keşke daha uzun, ayrıntılı özetler verseler. Neyse umarım sesli fragman daha açıklayıcı olur.
hewalim aynı seyi düşünmüz inan ki dedigin gibi tuba hanımın performansı ilk bölümlerde daha iyiymiş gibi...başrol oyuncusu ama görmek istedigim ifadeleri göremiyorum malesef bazen, .... ama baksana eleştirmenler çok beğeniyorlar sorun bizde galiba cnm:img-pilot
Belkide bİzde diyecem ama sanmıyorum canım şimdi bir Asuman'ı düşün aynı sahnelerde Zeyno Üstünışık nasıl oynardı yani Tuba Ünsal'in kişiliğine falan bi lafınm yok nerde hangi pr.da denk gelsem cıvılcıvıl şeker biri ama yani ortada bir gerçek var bariz bir gerçek..Ben Zeyno'yu izlemekten büyük keyif alıyorum bundan sonraki projesinde o var diye bakabilirim ama aynı şeyi Tuba ÜNSAL için söyleyemiyorum malesef başka etkenerde gerek izlemem için...
Ben de başarılar ve bol şans diliyorum. Bu arada Hülya Uğur kim?:)
Fox'taki özetimsi küçük paragraftan gelecek bölüm hakkında bir şeyler kestirebilmek zor. Keşke daha uzun, ayrıntılı özetler verseler. Neyse umarım sesli fragman daha açıklayıcı olur.
Canım Hülya Uğur bir aralara Starda hava durumu sunuyordu bitirikende hep "havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun" derdi fettan onu kastetmiş ;)
Canım Hülya Uğur bir aralara Starda hava durumu sunuyordu bitirikende hep "havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun" derdi fettan onu kastetmiş ;)
O bir ekoldü yani.:img-hyste:img-hysteBen de "Yolunuz da farınız da hep açık olsun." diyeceğim ama biraz kel alaka olacak.:img-hyste:img-hyste
Bu arada fark ettiniz mi sadakat abla saçlarını boyatmış. Dizinin başında gözlükleri vardı onları da çıkarttı. Gitgide güzelleşiyor sadakat ablamız. Aslında leyla hasta olmasa, sadakat ablaya şöyle hayırlı bir talip olsa, baki babadan istemeye gelse de kızlar onunla dalga geçse çok hoş sahneler izleyebilirdik.
Leylaların evi değişti mi yoksa bana mı öyle geliyor?
Bu arada fark ettiniz mi sadakat abla saçlarını boyatmış. Dizinin başında gözlükleri vardı onları da çıkarttı. Gitgide güzelleşiyor sadakat ablamız. Aslında leyla hasta olmasa, sadakat ablaya şöyle hayırlı bir talip olsa, baki babadan istemeye gelse de kızlar onunla dalga geçse çok hoş sahneler izleyebilirdik.
Leylaların evi değişti mi yoksa bana mı öyle geliyor?
Güzel sahneler olabilirdi dediğin gibi ama Türk dizilerinde adettir illaki süründürecek sahneler olması lazım..Bol acı gözyaşı...
Leylalar kış gelince başka bir odada oturmayamı başladı diye düşünüyordum bende belki ev değişmiştir sürekli oturdukları salon değildi son bölümdeki salon..Bu arada İstanbul'a birgün kar yağdı ve çok az yağdı bütün kar Leyla'ların evinin oralara yağmış sanırım çok güzeldi evin bahçesindeki karlar falan epeyde tutmuştu acaba yapay karmı kullandılar
Evet öyle sahneler mutlaka olur hewal. Ama keşke leylanın bu hastalığı çıkmadan önce bir bölüm böyle neşeli sahneler izleyebilirseydik. ABla kardeş sadakat ablayla ne güzel kafa bulurlardı.
O manzara çok güzeldi gerçekten. Hele ki "Saklımdasın" şarkısının çaldığı klip tadındaki siyah beyaz fragmanda nefis görünüyordu.
Güzel sahneler olabilirdi dediğin gibi ama Türk dizilerinde adettir ilalki süründürecek sahneler olması lzım..Bol acı gözyaşı...
Leylalar kış gelince başka bir odada oturmayamı başladı diye düşünüyordum bende belki ev değişmiştir sürekli oturdukları salon depğildi son bölümdeki salon..Bu arada İstanbul'a birgün kar yağdı ve çok az yağdı bütün kar Leyla'ların eviin oralar yağmış sanırm çok güzeldi evin bahçesindeki karlar falan epeyde tutmuştu acaba yapay karmı kullandılar
o salon olayı benim de dikkatimi çekti ama başka bir oda değil de sanki çekimlerin açısı ve eşyaların yeri biraz değişmiş gibi geldi bana:icon_whis tabi başka bir oda da olabilir:img-cool2....
klip tadında ki görüntüler çok etkileyiciydi gerçekten:icon_sorr....bu arada albüm çıkıyor dizinin görüntülerinden oluşan videoları klip kanallarında görebiliriz sanırım:img-wink:
cansucum sadakat ablayla yazdıklarını okuyunca birden tarık akanla adile nasitin bir filmi geldi aklıma tarık akan adile teyzemizi istemeye gitmişti de az biraz:)....
Hani şu gülşen bubikoğlu ve birkaç kızın birleşip kendilerini parmağında oynatan çapkın Tarık akandan intikam aldıkları filmi mi kastediyorsun jujum? O filmin en muhteşem sahnesi adile naşitin kısa boyuyla tarık akanın beline sarıldığı(boyu ancak oraya yetiyordu:)) ve sonrasında kaldırıp yatağın üstüne attığı sahnedir.:img-hyste:img-hyste Küçücük kadın koskoca adamı nasıl d akaldırdı öyle hala şaşarım.
Tabi ki sadakat ablayı dalyan gibi boylu poslu yakışıklı biri istemeye gelsin demiyorum da şöyle yaşı yaşına, boyu boyuna uygun helal süt emmiş bir bey gelse fena mı olur?:)
Hani şu gülşen bubikoğlu ve birkaç kızın birleşip kendilerini parmağında oynatan çapkın Tarık akandan intikam aldıkları filmi mi kastediyorsun jujum? O filmin en muhteşem sahnesi adile naşitin kısa boyuyla tarık akanın beline sarıldığı(boyu ancak oraya yetiyordu:)) ve sonrasında kaldırıp yatağın üstüne attığı sahnedir.:img-hyste:img-hyste Küçücük kadın koskoca adamı nasıl d akaldırdı öyle hala şaşarım.
Tabi ki sadakat ablayı dalyan gibi boylu poslu yakışıklı biri istemeye gelsin demiyorum da şöyle yaşı yaşına, boyu boyuna uygun helal süt emmiş bir bey gelse fena mı olur?:)
evet cnm tam üstüne bastın ayağını kaldır:) aynı filmden bahsediyoruz:)
dimi ama yaaa sadakat ablamızada söyle boylu poslu yakışkılı bir aday bulunamaz mı ki illa ki tarık akan tarzı olsun demiyoruz biz ...yazıktır günahtır tüm hayatını gazel, leyla ve baki babaya adamış bu kadın o da ikinci baharını yaşasın artık , üstüne birde leylanın hastalığına da üzülecek simdi ...ona da bir iyilik yapın eyy senaristler...duyun sesimizi:icon_sorr
ayy uçtum iyice ben:)...görüşmek üzre cnmbye
herkese selam arkadaslar bye,cok seviniyorum dizimize 5 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum, yine süper bi bölüm olacak:happy0064,leyla bi karar vercekmis ailesini ve menderesi mutlu eden bi kararmis acaba ne cok merak ediyorum :img-yes:hastali neolacak nasil tedavi olacak merak ediyorum,özete asumanlan cihan harekete gececeklermis ne hareketi asumanin yeterince sorunlari var onlarla ilgilensin,cihan beyde kendi isine baksin leylayi rahatbiraksin,fragmanda yesim hanim selo babaya bebeyi söylüyor ortalik cok karisacak bakalim selo baba neyapacak özelikle fatmanur teyze örenirse kimbilir neler olacak,selim beyin plani sanirim bu gidisle suya düsecek asunun cocuklari cok tepkili bakalim asu neler yapacak,yine harika bi bölüm olacak pazartesini :img-cool2 4 gözle bekliyorum,ah bide sesli fragmani görsem daha cok sevinecem :happy0064
Vallahi fatmanur anne yeşimin bebeğini öğrenirse selo babayı tefe koyar. Adam akşam eve gelmedi, işte de değildi diye kapının önüne koymuştu(ki iyi de etmişti:)). Bir de başka kadından çocuğu olacağını öğrenirse(ondan değil gerçi ama olsun fatmanur anne öyle biliyor) intikamı acı olacaktır. Selo babayı boşayıp, elinde avcunda ne varsa alıp sonra da holdingin başına geçebilir mesela. Yeni fatmanur anneden sıkı bir iş kadını da olur hani.
Yeşimin babası nerede? Yeşim bu adama neden kızgın?
Cecey eğer "şaşkın ördek" diye hitap ettiğin bahar_cansa öncelikle ayıp etmişsin. Herhalde kendisi bunu hangi foruma yazması gerektiğini biliyordur. Ancak bu forumdaki insanların bu konudaki hassasiyetlerine güvendiği için bu mesajı buraya yazmayı da uygun bulmuştur. Bir yapımcının dizisi kalktığında en azn izleyiciler kadar keyfinin kaçtığını da düşünüyorum. Çünkü sonuçta yaptığı bir iş hak ettiği değeri görememiştir ve yapımcı zarara uğramıştır. Bu nedenle keyfi elbet kaçar. Ayrıca bazı köşe yazarlarının dizinin kaldırılmasının nedenini reytinglerde aramış olması bunu illa ki böyle olacağını göstermez. Demek ki bahar_can gibi çoğu kişi bunun aksini düşünüyor ki böyle bir tepki gösterme gereği duymuşlar. Köşe yazılarında başka şeyler yazması insanların tepkisini önlemez. "Aaa bak bu adam böyle yazmış o zaman ben karşı gelmeyeyim." mi diyecek? Kendi görüşünü, tepkisini ortaya koymak için bahar_can böyle bir şey yazmış. İster katılırsın, ister katılmazsın. Ama "şaşkın ördek", "derdine yan" gibi laflar kullanman da hoş olmamış açıkçası.
Neyse diziye dönersek sesli fragman hala çıkmadı. Ben biran önce gelmesini istiyorum. Çünkü özetçikten bir şey anlaşılmıyor. Bari sesli fragman aydınlatıcı olsun.
selam arkadaslar bye ,dizimize 4 gün kaldi:happy0064, pazartesini iple cekiyorum,yine harika bi bölüm bizi bekliyor,cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:leylanin karari neolacak ,menderslen ailesini mutlu edecek bu karar ne,hastaliyi neolacak ,menderese söyliyecekmi,cihanlan asuman neden harekete geciyorlar,yesim bebeyi selo babaya söylüyor bakalim selo baba neyapacak hele fatmanur teyze örenirse selo babaya neyapacak kimbilir :img-yes:,asuman bakalim cocuklarla neyapacak selime cevabi neolacak,selim bey bakalim bu durumda neyapacak,dizimizin sesli fragmani daha cikmamis insallah yárin cikar dört gözle bekliyorum :img-cool2,bu bölüm tek kelimeyle süper olacak :good:
arkadaslar sesli fragmani simdi gördüm foxda yayinliyorlar :happy0064,fragmanin basinda asuman selimlen konusuyor sanirim asu ayrilacak,selim b planina geciyo artik b plani nese görecez,cihan leylaya hastalini bildini söylüyor leylada cihana eyer beni seviyorsan kimseye söyleme diyor,asuman hayatiyle tartisyor,cihan isyerinde leylanin resmine bakarken ben senzis nasil yasarim leyla diyor ,asuman bi ara mahirlen konusuyor ve sen daha mendersin yaninda napyiorsun diyor git kendi hayatini yasa diyor ,mahirde menderese isi biraktini söylüyor sonra leyla doktor arkadasina hastalini kimseye söylememesini istiyor,arkasindan menderes doktorlan leylanin durumunu konusuyor insallah doktor menderese herseyi söyler ama sanmiyorum leylaya sözverdi,yesim hanim selo babaya müjdeli haberi veriyor oda sok oluyor,sonra mezarlikda leyla annesinin mezarinda anne ben ölüyorum senin yanina geliyorum diyor :icon_sorr,sonundada mendereslen asuman isyerinde konusurken leyla iceri giriyor birsey söyleyip cikacam diyor acaba ne söyliyecek ay cok merak ediyorum insallah iyi birsey söyler
Gümüş Hastası
24-01-08, 22:21
arkadaslar sesli fragmani simdi gördüm foxda yayinliyorlar :happy0064,fragmanin basinda asuman selimlen konusuyor sanirim asu ayrilacak,selim b planina geciyo artik b plani nese görecez,cihan leylaya hastalini bildini söylüyor leylada cihana eyer beni seviyorsan kimseye söyleme diyor,asuman hayatiyle tartisyor,cihan isyerinde leylanin resmine bakarken ben senzis nasil yasarim leyla diyor ,asuman bi ara mahirlen konusuyor ve sen daha mendersin yaninda napyiorsun diyor git kendi hayatini yasa diyor ,mahirde menderese isi biraktini söylüyor sonra leyla doktor arkadasina hastalini kimseye söylememesini istiyor,arkasindan menderes doktorlan leylanin durumunu konusuyor insallah doktor menderese herseyi söyler ama sanmiyorum leylaya sözverdi,yesim hanim selo babaya müjdeli haberi veriyor oda sok oluyor,sonra mezarlikda leyla annesinin mezarinda anne ben ölüyorum senin yanina geliyorum diyor :icon_sorr,sonundada mendereslen asuman isyerinde konusurken leyla iceri giriyor birsey söyleyip cikacam diyor acaba ne söyliyecek ay cok merak ediyorum insallah iyi birsey söyler
Ay yemin et!.. Ne zaman düşerki internete? Ben hemen aranmaya başlayayım. Çok merak ettim!.
bende görünce inanamadim cok sevindim sesli fragmani gördüm cok mutluyum :happy0064 gümüs hastasi arkadasim sen reklamlarda fox tviyi takip et orda yeminin sesli fragmani görürsün bende reklamlarda fox tviyi izliyorum:img-yes:
Gümüş Hastası
25-01-08, 15:42
bende görünce inanamadim cok sevindim sesli fragmani gördüm cok mutluyum :happy0064 gümüs hastasi arkadasim sen reklamlarda fox tviyi takip et orda yeminin sesli fragmani görürsün bende reklamlarda fox tviyi izliyorum:img-yes:
Dün her 20 dk de bir açtım ama yakalayamadım. ne zaman açsam ya reklamlar girmiş oluyor ya da reklamlar bitmek üzere oluyordu. Bende saat geç oldu diye yattım. Ama şimdide meraktan çatlıcam
selam arkadaslar ,dizimize 3 gün kaldi cok seviniyorum dört gözle pazartesini bekliyorum :happy0064,gümüs hastasi arkadasim foxun sitesinde daha sesli fragman cikmamis ordan bak derdim ama daha gelmemis ama tvde reklam aralarinda gösteriyorlar dün 10 kere izlemisimdir :img-yes:,yine cok güzel bi bölüm olacak ,benim en cok merak etiyim leylanin karari ne neyapacak fragmanin sonunda leyla menderesin isyerinde yanina geliyor asumanda orda leyla birsey söyleyip cikacam diyor acaba ne söyliyecek cok merak ediyorum :img-yes:,iyi birseymi yoksa kötü birsey söyliyecek cok ama cok merak ediyorum :img-yes:
Gümüş Hastası
26-01-08, 10:08
selam arkadaslar ,dizimize 3 gün kaldi cok seviniyorum dört gözle pazartesini bekliyorum :happy0064,gümüs hastasi arkadasim foxun sitesinde daha sesli fragman cikmamis ordan bak derdim ama daha gelmemis ama tvde reklam aralarinda gösteriyorlar dün 10 kere izlemisimdir :img-yes:,yine cok güzel bi bölüm olacak ,benim en cok merak etiyim leylanin karari ne neyapacak fragmanin sonunda leyla menderesin isyerinde yanina geliyor asumanda orda leyla birsey söyleyip cikacam diyor acaba ne söyliyecek cok merak ediyorum :img-yes:,iyi birseymi yoksa kötü birsey söyliyecek cok ama cok merak ediyorum :img-yes:
Sonunda dün akşam gördüm sesli fragmanı. Zaten ne oluyorsa şu Asuman yüzünden oluyor. Sanki çok şey biliyormuş gibi gidiyor Mahir'e sen neden hayatını yaşamıyorsun diyor. Çok sinir oldum ben bu Asuman'a ya!.. Selim ve Yeşim de aldı başını gidiyor. Birinin onlara dur demesi lazım artık! Asuman da biran önce şu Selim'in gerçek yüzünü görsün! Yoksa kendine ve çocuklarına yazık edecek! Ama bu bölümde Asuman'ın en beğendiğim hamlesi Selim'i evden postalaması olacak her halde
:happy0064
:happy0064
Fox'un sitesine hala sesli fragman eklenmemiş. Zaten özet niyetine 3 satırlık bir şey vermişler. Televizyonda yayınlanan fragmanı siteye koysalar bari. Fox'u izleyip de fragmanı takip edemiyorum çünkü çok sıkıcı oluyor. Kanalı ne zaman açsam "Bez Bebek" var. Dayanamıyorum vallahi. Sitey konsa da izlesem artık. Çok merak ettim ne oluyor. Cumartesi günü geçmiş ama hala sitede eski fragman dönüyor.
Gümüş Hastası
26-01-08, 15:53
Fox'un sitesine hala sesli fragman eklenmemiş. Zaten özet niyetine 3 satırlık bir şey vermişler. Televizyonda yayınlanan fragmanı siteye koysalar bari. Fox'u izleyip de fragmanı takip edemiyorum çünkü çok sıkıcı oluyor. Kanalı ne zaman açsam "Bez Bebek" var. Dayanamıyorum vallahi. Sitey konsa da izlesem artık. Çok merak ettim ne oluyor. Cumartesi günü geçmiş ama hala sitede eski fragman dönüyor.
En geç yarın koyarlar canım sesli fragmanı. Dün koymadıklarından bugünde koymazlar. Şimdi baktım siteyi yavaş güncellemeye başlamışlar. Belki akşama eklenir.
herkese selam arkadaslar dizimize 2 gün kaldi cok seviniyorum pazartesine cok az kaldi :happy0064 su iki günü iple cekiyorum yine cok güzel bi bölüm olacak,dizimizin fragmanini tvde 50 kere izlemisimdir her reklam ciktinda foxa bakiyom annem kizmaya basladi yinemi reklam izliyoruz diye ama neyapiyim görmem lazim cok merak ediyorum:img-yes:,en cok merak etiyim leylanin söyliyeceyi :img-yes: acaba menderese ne söyliyecek ,doktor bora menderese leylanin hastaliyi icin ne diyecek,asuman cocuklari icin selim gicindan vazgececekmi insallah vaz gecer,selim beyin yeni plani neolacak,selo baba bebeyi olacani duyduyunda neyapacak hele fatmanur teyze örenirse selo babaya neler yapacak kimbilir,gazel bakalim mahirin ask itiraflarina nediyecek,cihan bey artik bundan sonra neler yapacak cok merak ediyorum,bütün bunlarin cevabini pazartesi günü örenecez, bu bölüm yine tek kelimeyle harika olacak gibi görünüyor:happy0064.dört :img-cool2 bekliyorum
mehmetlover
27-01-08, 02:21
Ben daha önce buraya hiç yorum yapmadım bu bölüm mahir ile gazel sahnesini çok sevdiğimi söylemeden geçemedim ya çorba sahnesi harikaydı çok tatlılar ben onları çok yakıştırıyorum umarım gazel de mahirin aşkına karşılık verir ikisinin birlikte olduğu daha çok sahne görmek isterim doğrusu
iyi geceler arkadaslar daha ancak yeni vaktim oldu buruya yazmaya ama bakiyorumda bügünde kimsecikler uramamis formumuza,yarin eminim daha dolu olur,yarini iple cekiyorum :happy0064 cok süper bi bölüm olacak büyük bi merakla yarin aksami bekliyorum bakalim neler olacak :img-yes:,unutmadan sesli fragmani göremiyen arkadaslar varsa fox tvnin sitesinden izleyebilirsiniz siteye eklenmis:img-yes:
sonunda pazartesi geldi merakla bekliyorum yeni bölümü
acaba leyla menderese ne diyecek
mahir neden isten ayrilmak istiyo mahir ve gazel arasinda gelismeler tüm hiziyla sürüyo selo baba bebegi ögrendikten sonra ne yapacak acaba ??
hepsini bu aksam ögrenicegiz:good:
Gümüş Hastası
28-01-08, 16:40
sonunda pazartesi geldi merakla bekliyorum yeni bölümü
acaba leyla menderese ne diyecek
mahir neden isten ayrilmak istiyo mahir ve gazel arasinda gelismeler tüm hiziyla sürüyo selo baba bebegi ögrendikten sonra ne yapacak acaba ??
hepsini bu aksam ögrenicegiz:good:
Evet. Gerçektende çok heyecanlı. Bence Leyla artık hastalığını söylemeli. Ama bana kalırsa söylemez. Çünkü söyleyecek olsa kendine bir sırdaş aramaz. Mahir de çocuklar evden ayrıldı ve ne de olsa Gazel burada kalmıyor diye işyen ayrılmış olabilir. Akşamı merakla bekliyorum.
Arkadaşlar,hastalığı nedeniyle yemin dizisi kadrosundan ayrılan (ilk fatmanur) "canan türker"in geçen hafta vefat ettiğini duydum çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,herkesin başı sağolsun.Sizinle paylaşmak istedim.
selam arkadaslar ,tam sevincle bügün dizimiz basliyor diye yazacaktim,üzücü haberi okudum :icon_sorr eski fatmanur teyzemisi kaybetmisik allah rahmet eylesin,cok üzüldüm cok tatli bi kadindi :sad53:,allah ailesine sabir versin
Arkadaşlar,hastalığı nedeniyle yemin dizisi kadrosundan ayrılan (ilk fatmanur) "canan türker"in geçen hafta vefat ettiğini duydum çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,herkesin başı sağolsun.Sizinle paylaşmak istedim.
ufff iste ben bu habere cok üzüldüm moralim bozuldu
cok tatli bir kadindi bende neden ayrildi diye düsünmüstüm
allah ailesine sabir versin mekanii cennet olsun amin
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:11
Harika bir bölüm. Leyla artık hastalığından kurtulmayı başaracak galiba. Selim de B planı için daha çok bekler. Kimse onun B planını yemez. Cihan'da ilk kez bir doğru bir şey yaptı. İnşallah Leyla hayata bağlanır yeniden. Hayati sahnesi de hala çıkmadı galiba. Ya da ben tam o sırada bilgisayarın başındaydım kaçırdım. Neyse şimdi reklamlar bitiyor galiba. Unutmadan dizi bittikten hemen sonra fragman çıkıyor!..
dizimizin bitmesine az kaldi cok merak ediyorum acaba leyla menderese nediyecek neredeyse meraktan catliyaca:img-yes:m
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:24
Fragman çok heyecanlıydı! Asuman da Leyla'nın Menderes'e evlenme teklifini duyunca fena bozuldu. Sesi soluğunu çıkaramaz artık. Oh olsun ona
resmen sokdayim azim acik kaldi inanamiyorum leyla menderese resmen evlenme teklif eti :happy0064:happy0064:happy0064 sevincimi anlatamam,tamda asumanin yaninada harikaydi :good:hele sükür leylanin akli basina geldi sonunda kendine geldi insallah bundan sonrada tedavisine baslarda iyilesir
yeni bölümün fragmanini gösterdilermi ben göremedim malesef :icon_sorr,foxun sitesindede :icon_sorr,yok ben nasil dayanacam yarine kadar
aaaa evlenme teklif etti vok güzel yaa hemde asumanin yanindaa cok sevindim yaa leyla artik anladi hayatinin hergünün degerini bilicek cihanda kedi olali bir fare tuttu. ben menderes cakmaz dedim bayildigini ama arkasina bakti ve gördü güzel bölümdü
mahir gazele gercekten sirilsiklam asik yaa mecnun olmus bu cocuk:P
ama begenmedigim durum o serada calismamaliydi hayir olmadi bu rahatsiz oldum tamam seradaki halleri gazel ve mahirin cok güzeldi bütün sahneleri cok güzeldi ama o serada sonat calisiyodu sanki böyle sonati mahirle degistirmis gibi oldu begenmedim burayi baska ismi yoktu mahire ayrica leyla iyi patron oldu haa :good:
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:27
resmen sokdayim azim acik kaldi inanamiyorum leyla menderese resmen evlenme teklif eti :happy0064:happy0064:happy0064 sevincimi anlatamam,tamda asumanin yaninada harikaydi :good:hele sükür leylanin akli basina geldi sonunda kendine geldi insallah bundan sonrada tedavisine baslarda iyilesir
Ama Asuman süper bozuldu ya! En çok ona sevindim. Bora da Leyla'nın hastalığını keşke söyleseydi yha!..
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:31
Arkadaşlar dizi galiba finale gidiyor. Çünkü en son sezon finalinden önce "yemin" etmişti birisi. Bu bölümde de ettiğine göre 3-4 bölüm sonrası final galiba. Ama haftaya yeni bölüm dediğine göre final olmadığı garanti.
Arkadaşlar dizi galiba finale gidiyor. Çünkü en son sezon finalinden önce "yemin" etmişti birisi. Bu bölümde de ettiğine göre 3-4 bölüm sonrası final galiba. Ama haftaya yeni bölüm dediğine göre final olmadığı garanti.
bende finalin yaklastigini düsünüyorum söyle bisey yapabilirler
leyla ile menderes evlenir hastaliginida yener sonra dizi mutlu mesut biter galibaa fragmani gören varsa anlatabilir mi acaba?
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:37
bende finalin yaklastigini düsünüyorum söyle bisey yapabilirler
leyla ile menderes evlenir hastaliginida yener sonra dizi mutlu mesut biter galibaa fragmani gören varsa anlatabilir mi acaba?
Sende her hafta kaçırıon fragmanı. 2 dk sonra çıkıo fragman. Jenerik geçtikten hemen sonra. Ama yeni bölüm fragmanı çıkar birazdan. Bide bitmesin dizimiz yha!..
tek kelimeyle harika bi bölümdü cok beyendim hele sonuna bayildim cok güzel bitti:happy0064,leylanin menderese evlenme teklivi harikaydi hele asumanin yaninda tekliv etmesi süperdi asuman mosmor oldu azi acik kaldi :img-yes:bencede asuman cok iyi oldu o saf hala yesimlen selimi savunsun dursun sonu cok kötü olacak,selimbeyin b plani bakalim ise yariyacakmi biraz zor görünüyor o plan yapmaya devam etsin hayatiyle zehrada ondan kurtulmak icin plan yapiyorlar ,yesim hanimda bombayi patlati bakalim selo baba neyapacak,mahirlen gazelin aralarida cok iyi cafedeki ve seradaki haleri cok güzel ve cok romantikdi :img-in_lo umarim hep böyle devam eder :happy0064 bu bölümde cihan ilk kez bi ise yaradi onun sayesinde leyla kendine geldi ,bu bölümün baslarinda leylaya yavas yavas sinir olmaya baslamisdim hastalini herkesden sakliyor savasmiyor menderesi ve ailesini üzüp duruyor du ölümü kabul ediyordu ama cok sükür akli basina geldi umarim bundan sonrada hastaliyla savasmaya baslar :img-yes:,bakalim gelecek bölümde mendersin leylaya cevabi neolacak simdiden cok merak ediyorum pazartesini iple cekiyorum
Sende her hafta kaçırıon fragmanı. 2 dk sonra çıkıo fragman. Jenerik geçtikten hemen sonra. Ama yeni bölüm fragmanı çıkar birazdan. Bide bitmesin dizimiz yha!..
ben unutuyorum hep dizinin sonunda fragman ciktigini bide bizimki fox türk oldugu icin belki göstermiyolardir bilemiyorum yani ben hic rast gelmedim bende hic bitmesini istemiyorum ama bakip görücegiz:good:
süfe ßi ßölümdü yhaa çoq mutluum :happy0064geleceq ßölümde çoq güsele ßnzio kınagece fln yapıolar final fln yaqla$masın yhaa:icon_sorr tek dizim ßu zaten mutlu olsunlar hastalığını yensin ,öle devam etsin yane illa ßtmeq zorunda diil yeni çocuqları fln olsn:img-in_lo:img-yes:
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:43
tek kelimeyle harika bi bölümdü cok beyendim hele sonuna bayildim cok güzel bitti:happy0064,leylanin menderese evlenme teklivi harikaydi hele asumanin yaninda tekliv etmesi süperdi asuman mosmor oldu azi acik kaldi :img-yes:bencede asuman cok iyi oldu o saf hala yesimlen selimi savunsun dursun sonu cok kötü olacak,selimbeyin b plani bakalim ise yariyacakmi biraz zor görünüyor o plan yapmaya devam etsin hayatiyle zehrada ondan kurtulmak icin plan yapiyorlar ,yesim hanimda bombayi patlati bakalim selo baba neyapacak,mahirlen gazelin aralarida cok iyi cafedeki ve seradaki haleri cok güzel ve cok romantikdi :img-in_lo umarim hep böyle devam eder :happy0064 bu bölümde cihan ilk kez bi ise yaradi onun sayesinde leyla kendine geldi ,bu bölümün baslarinda leylaya yavas yavas sinir olmaya baslamisdim hastalini herkesden sakliyor savasmiyor menderesi ve ailesini üzüp duruyor du ölümü kabul ediyordu ama cok sükür akli basina geldi umarim bundan sonrada hastaliyla savasmaya baslar :img-yes:,bakalim gelecek bölümde mendersin leylaya cevabi neolacak simdiden cok merak ediyorum pazartesini iple cekiyorum
Fragmanda kabul edio. Evleniolar. Leyla ya kına gecesi yapıolar! Ben şok oldum ama Leyla iyileşiyor galiba! Çünkü haftayaki fragmanda hiç bayılmadı
Leylanın hastalığı vallahi içimi kararttı. Öyle umutsuz bir vaka gibi anlatıldı ki kurtulsa saçma olacak. Tabi ki kurtulsun istiyorum ama iyileşmesi bu kadar imkansızlaştırıldıktan sonra ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Mesela ne gerek vardı "Bu hastalıktan kurtulan kimse yokmuş" dedirtmeye. Evet hasta, tümör tehlikeli bir bölgede ama ameliyat edilebilir, tedaviyle düzelme şansı %60 gibi bir şeyler söylense...
Sonu çok hoştu yalnız. Leyla bugünü yaşamaya karar verip menderesle tekrar evlenmek istediğini söyledi. Ben de zaten kaç bölümdür bunlar neden evlenmiyor ki diyip duruyordum. Ama asumanın yanında söylemesi güzel olmadı. Nispet yapar gibiydi.
ay inamiyorum leylaya kina gecesimi yapiyorlar cok sevindim:happy0064,ama bakalim evlenebilceklermi,bence cihanlan asuman buna engel olurlar gibi geliyor bana onun icin ben bukadar cabuk final olcani sanmiyorum daha selim beylen yesim hanimin foyalari ortaya cikmadi ve bukadar kolay ortaya cikacanida sanmiyorum,hem simdi bide bebek var bu kolay haledelicek gibi görünmüyor kimbilir daha ne sorunlar cikacak,onun icin bukadar cabuk final olacani sanmiyorum
Gümüş Hastası
29-01-08, 00:56
ay inamiyorum leylaya kina gecesimi yapiyorlar cok sevindim:happy0064,ama bakalim evlenebilceklermi,bence cihanlan asuman buna engel olurlar gibi geliyor bana onun icin ben bukadar cabuk final olcani sanmiyorum daha selim beylen yesim hanimin foyalari ortaya cikmadi ve bukadar kolay ortaya cikacanida sanmiyorum,hem simdi bide bebek var bu kolay haledelicek gibi görünmüyor kimbilir daha ne sorunlar cikacak,onun icin bukadar cabuk final olacani sanmiyorum
Hayır engel olmuolar. Kırık kalpler mi ne diodu fragmanda Asuman bi koltukta oturmuş üzülüodu. Cihan da işte bişiler yapıodu. Ama kimsede nikaha engel olmuodu. Ama daha resmi nikah sahnesini göstermediler.
bu fragmani hemen görmem lazim yoksa meraktan catliyacam demek nikahda oluyor sonunda mutlu olacaklar ne güzel ,ama yinede finali düsünmek istemiyorum su final olayini lütfen kapatalim daha dizimiz final yazmadi ozaman kadar finali düsünmiyelim,uzun bi süre daha oynuyacani düsünelim :img-yes:
Son sahne çok hoşuma qitti.. Kumru hikayesiinden snra böyLe bişii oLucağı beLLi qibiydii yine de çok hoşuma qitti.. YaLnız Asuman neden şaşırmış qibiydii anLayamadım açıkcası.. Bu arada Mahir'i de Sonat yapmaya çaLışmaLarıı hoşuma qitmedi..
arakadaslar müjde dizimizin yeni bölüm fragmani fox tvnin sitesine gelmis simdi gördüm harika bi bölüm olacak ,menderslen leyla karsilikli oynuyorlar cok mutlular insallah hep mutlu olurlar:happy0064,bu bölümü simdiden dört gözle bekliyorum
Gümüş Hastası
29-01-08, 01:11
arakadaslar müjde dizimizin yeni bölüm fragmani fox tvnin sitesine gelmis simdi gördüm harika bi bölüm olacak ,menderslen leyla karsilikli oynuyorlar cok mutlular insallah hep mutlu olurlar:happy0064,bu bölümü simdiden dört gözle bekliyorum
Kaç saattir siteye yenile diyorum yok. göremedim bir türlü fragmanı. Tamam gördüm şimdi. Yenile demek yetmiyormuş siteye. yeniden girmek gerekiyormuş
haftaya bol bol menderslen leylanin beraber olduklari :img-in_lo sahneler izliyecez cok güzel, sesli fragmanide simdiden merak etim,
Gümüş Hastası
29-01-08, 01:22
http://img90.imageshack.us/img90/6949/leylaalamcs7.jpg
Arkadaşlar Leyla neden ağlıyor dersiniz? bence Menderes'le yaşlanamayacağından dolayı
Gümüş Hastası
29-01-08, 01:25
http://img261.imageshack.us/img261/5755/neyeseviniyorlarkv8.jpg
O sahnenin hemen sonrasından gelen bu sahnede de neye seviniyorlar ben bir türlü anlayamadım. Siz anladınız mı?
bence o an hastaliyi aklina geldi ve bu mutlulugun kisa olacani düsünüyor,ama o ilesecek ve mendereslen cok mutlu olacaklar:happy0064,öteki sahnede sanirim menderes bi süpriz yapiyor :img-yes:
Gümüş Hastası
29-01-08, 01:36
bence o an hastaliyi aklina geldi ve bu mutlulugun kisa olacani düsünüyor,ama o ilesecek ve mendereslen cok mutlu olacaklar
Ama bunlardan birisine ne zaman "yemin" ettirseler finalli bişi oluo. Geçen sefer sezon finali oldu.
simdi biri yemin etti diye hemen finalmi oluyor ben pek anlamadim bu isi :icon_sorr
Gümüş Hastası
29-01-08, 01:41
simdi biri yemin etti diye hemen finalmi oluyor ben pek anlamadim bu isi :icon_sorr
Sezon finalinde Cihan Menderes'i göle götürüyordu. Leyla da bir daha onunla görüşmeyecem , onun yüzünü bile görmeyecem yeterki ona bişey yapma yemin ederim demişti o zaman sezon finali olmuştu.
sezon finalinde öyle oldu diye bu sezonda öyle olmasi gerekmiyor dimi belki daha uzun oynar ,hem daha hic birsey cözülmeden dizimiz bittmemeli :img-yes:
dizimiz bence daha cooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk uzun oynar :img-yes:,benden bügünlük bukadar artik yorumlarima yarin devam ederim,hepinize iyi geceler iyi yorumlarbye
peloş_sezin
29-01-08, 10:36
dün akşamki bölüm tek kelimeyle süperdi.özellikle son sahne bittim zaten o sahneye gerçekten çok komikti ama.bence3 orda asumanın olması bir yönden iyi bir yöndende kötü oldu.orda olmasa daha iyi olurduda ama bilemiyecem tam olarak.
arkadaşalr bu konuyu üstüne basa basa soruyorum yeminin ekibimi değişiyo yavaştan yavaştan.sanki dün akşam yönetmende bi değişiklik vardı gibi geldi yada baan tam olarak bilmit-yorum.
hüseyina bi bu konuda bişey biliyomusun biliyosan bizide aydınlatırsan çok sevinirim yada benmi yanlış gördüm.
yeşim_duygu
29-01-08, 13:19
meraba arkadaşalr sonunda sizlerleyim ve buradayım...
dünkü bölüm tek kelimeyle harikaydı ağladm durdum yine can alıcı sahneelrde bu leylanın durumu ne olcak böyle çok üzülüyorum vallahi hemen iyileşiverse onu öyle görmek çok kötü...menderesten saklıyo herşeyi teşke bilse offf...vee evleniyorlar reklamıda bekledim ve görüdm cnm benim ya nasılda ağlıyo kın gecesinde...haftaya bölüm çok heyecanlı nasıl beklicem bilmiorum...
ekibi kutluyorum çok iyi bir iş çıkarmışalr...
Gümüş Hastası
29-01-08, 13:46
Reytingler günden güne batıyor. Ne olucak bizim bu halimiz. Yakında 1,9 uda görecez!.. Bu hafta A/B gurubunda 36. sırada 2.10 yapmışız. Kanal 1 deki Heidi dahi bizim hemen altımızda! Total grubunda 39. sırada 2.30 yapmışız! Böyle giderse kanal kaldıracak galiba! Reytinglerimiz günden güne düşüyor ya! OKS Anneleri dahi bizden yüksek reyting almaya başladı! Ne olacak bizim bu halimiz!
17 neslihan
29-01-08, 14:26
ya arkadaşlar bnde anlamadım neden bukadar düştü reytinglerimiz.bölümler güzelleştikçe reytigler düşüyor.ama şunu biliomusunz her 0.1 reytingte 500.000 kişinin izlediğini biliomusnuz? bizm dizimizinki 2.10 nerden baksanız 1 milyon kişi dün yemini izlemiş buda az buz bi rakam diil...
o yüzden reytinglere bakarken bu açıdan bakmak gerekli:) :)
Leylanın hastalığı vallahi içimi kararttı. Öyle umutsuz bir vaka gibi anlatıldı ki kurtulsa saçma olacak. Tabi ki kurtulsun istiyorum ama iyileşmesi bu kadar imkansızlaştırıldıktan sonra ben de umutsuzluğa kapılıyorum. Mesela ne gerek vardı "Bu hastalıktan kurtulan kimse yokmuş" dedirtmeye. Evet hasta, tümör tehlikeli bir bölgede ama ameliyat edilebilir, tedaviyle düzelme şansı %60 gibi bir şeyler söylense...
Sonu çok hoştu yalnız. Leyla bugünü yaşamaya karar verip menderesle tekrar evlenmek istediğini söyledi. Ben de zaten kaç bölümdür bunlar neden evlenmiyor ki diyip duruyordum. Ama asumanın yanında söylemesi güzel olmadı. Nispet yapar gibiydi.
varya sana katılıyorum bari diyinki ameliyat olursan %50 hadi %40 yasama sansın var ama var!!ee bunların üstüne öleceksin diyipte bütün hastalıgı yokederlersede ee ozaman nerde kaldı dizinin inandırıcılığı son sahneler güzeldi kumru hikayesi hoşuma gitti leylanın gidip evlenme teklif etmesi beni çok sasırttı fragmandan tahmin etsemde birazcık!neyse hafta güzel bi bölüm olacak en azından biraz gülümseyecegiz çünkü içim kaldırmıyo artık bütün diziler hasta kaynıyo baygınlık gecirebilirim heran!
dün akşamki bölüm tek kelimeyle süperdi.özellikle son sahne bittim zaten o sahneye gerçekten çok komikti ama.bence3 orda asumanın olması bir yönden iyi bir yöndende kötü oldu.orda olmasa daha iyi olurduda ama bilemiyecem tam olarak.
arkadaşalr bu konuyu üstüne basa basa soruyorum yeminin ekibimi değişiyo yavaştan yavaştan.sanki dün akşam yönetmende bi değişiklik vardı gibi geldi yada baan tam olarak bilmit-yorum.
hüseyina bi bu konuda bişey biliyomusun biliyosan bizide aydınlatırsan çok sevinirim yada benmi yanlış gördüm.
dizimizin yönetmeni gecen hafta desikti haberin yokmu yeni biri geldi serkan birinci mi ne öyle biri
dün güzel bölümdü ama cok rahatsiz oldugum bir konu var
bunu söylemedem duramiyacagim neden mahiri sonat yapmaya calisiyolar anlamis degilim cok ama cok rahatsiz oldum serada ise baslayinca yani yeter dedim tamam sonati öldürdünüz sonra mahirin sahneleri artmaya basladi hepsine tamam ama sonatin yerine gibi serada ise baslamasi ne demek ben burda bir torpil görüyorum üzülerek bende mahiri seviyorum cok güzel hos geliyo bana ama bu sonuncusunu yapmiyacaklardi bence cok üzüldügümü söylemek istedim:good:
KirmiziGul
29-01-08, 17:46
Eveeet, yine guzel bir bolum izledik. Yorumuma baslamadan once, ben reytinglere cok sasiriyorum ya gercekten. Yani Yemin bircok dizidenkat kat daha guzel, ama fazla izlenilmiyor, bu kadar guzel dizi ve oyuncular bunu haketmiyorlar...
Yorumuma gelince; Guzel bir bolumdu, ama Leyla niye iyilesmek icin cabalamiyor anlamiyorum. Gazel'le Mahir cok tatliydilar, birbirlerin