PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 [3] 4

cebalo
06-02-08, 01:48
bak simdi bende cok merak etim su süprizi :img-yes:,aman bu süpriz mendereslen leylayi ayirmasinda zaten direk bunu düsünüyoruz acaba leylayla mendereslen mi ilgili diye ,umarim iyi süprizdir yeterince zaten kötü süpriz gördük artik iyi süprizler görelim neolur,demek hic birsey göründüyü gibi deyilmis öylemi ama daha malesef fragmani göremediyim icin bu görecemiz seyler nelermis onu bile bilmiyorum tek bildiyim leylayla menderes evlilik hazirliklarina devam ediyorlarmis demeki cihanin tehditi bi ise yaramiyor ve nikahmasasina oturuyorlar ve sonunda cihan nikahi basiyormus ,yoksa arkadaslarin dediyi gibi nikah bi rüyami iste buna dayanamam :icon_sorr,biz buzamana kadar onlarin evlenmelerini beklerken kötü bir süpriz yasamak istemiyoruz onun icin iyi bir süpriz olur insallah :img-yes:,zaten dünden beri gelecek bölümü merak edip duruyordum simdi merakim 2 katina cikti ben simdi nasil dayanacam 5 gün daha offfffffffffff pazartesi cabuk gel :img-yes:

@ly
06-02-08, 09:02
Haydaaa...Çok merak ettim şimdi neymiş bu sürpriz. Bizimle paylaştığın için teşekkürler cecey. Hiçbir şey göründüğü gibi değil derken umarım leyla ve menderesin mutlulukları kastedilmiyordur. Birilerinin rüyası filan olmasın da...Onun dışında hastalık, selimin yalanları, cihanın durumu, asumanın hüznü göründüğü gibi olmasın tamam. Ama lütfen bu evlilik işi fos çıkmasın. Klasik "raporların karışması" durumuna da razıyım.:)

Ümmü yingemle de aynı şeyi yazmışız.:img-in_lo Menderes ve leylanın evliliği yalan olmasııııınn...!!!

Ne olabilir ki Cansuçanım...? Düğün yalan olursa, İstanbul'a ilk gidişimde siyah çelenk götürürüm artık, bizimki de can değil mi ama...:hıh İlknur'un dediği gibi Leyla'yı da öldüremezler :img-yes: O zaman ne olabülü...? Yok yok bu işin kesin Cihan ile alakası vardır...acayip olaylar olacak...bişeyler göründüğü gibi olmayacak...seyirci ters köşe olacak daa...Cihan işin içinde olmayacak...Yoksa Cihan bir dalavere çevirip sahte nikah memuru mu gönderecek nikaha :img-hyste (bkz. nikah olayına takmış izleyici...o nikah kıyılmadan bana rahat yok gari...)

UK99_GS
06-02-08, 11:35
normalde yemini izlemiorum ama annem sağolsun
elinden kumandayı alabilmek mümkün diilki
leyla nie tedavi olmak istemio bunu anlamış diilim
ewleniosun da noluo yani ölüceni bile bile
menderese söylese o zaten tedaviye ikna eder ama neyse:icon_whis

ehlocan
06-02-08, 11:51
Uzun zaman sonra eski müdavimlerin toplanmış çok da iyi etmiş ;)

Sanırım dizide yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz Leyla'nın hastalığından bir şey çıkmayacağını biliyoruz keşke hiç öyle bir durum olmasaydı...Zaten Leyla Menderes aşkı defalarca sınanmış , Her ikisininde türlü olaylar neticesinde ne kadar "cefakar" olduklarını anlamıştık..Bu hastalık neticesinde ne değişecek herkes birkez daha üzülmüş olacak o kadar...

Leyla'nın Menderes'e evlenme teklif etmesi hoştu ama bende şahsen Asuman'ın yanında olamsını istemezdim..Bir yandan günü yaşmaya karar vermiş Leyla öte yanda Asuman'ı hiçe sayması biraz bencilceydi...

Sonrasında yaşana tatlı telaşları izleme keyifliydi.Ama be yinede ne kadar hüzünlü olursa olsun Asuman'ın sahnelerini izlemeyi daha çok seviyorum bu bölüm özelllikle Fatmanur hanımla konuştuğu sahneyi , sonrasında evinin bahçesindeki sahnesini çok beğendim...

Sadullah hocanın projesini duydum ve çok sevindim hele senaryo ve oyuncu ekibi dahada sevindirdi beni...Nilgün hanıma özel not eğer okursa diye Uğur Polat'ın yer aldığı bir projesi olurmu acaba günün birinde :img-blush

cebalo
06-02-08, 16:09
selam arkadaslar,cok sevincliyim dizimize 5 gün kaldi su pazartesini iple cekiyorum özelikle bu bölümü bizi bi süpriz bekliyormus :img-yes:,biran önce pazartesi olsada su süpriz neymis örensek cok merak ediyorum,fragmanda hala yok busever niye bukadar gec veriyorlar hayret:icon_sorr,cok sevindim hic olmasa özet gelmis ben özetide gec koyarlar sandim ama sansimisa o gelmis:img-yes:özete bakilirsa mermertaylarla hisarlilar nikaha hazirlik yapiyorlar, bakalim bu nikah olacakmi yoksa cihan yine bir süprizmi yapacak ,yoksa diyorum bu süpriz selimlen asumanlanmi ilgili belki onlarlan alakalidir ,ay insallah bu süpriz nikahlan alakali deyildir,ama cihanlan alakli olduyu kesin,leylanin iyiliyi icin herseyi yapacak gibi insallah iyi birsey yapar :img-yes:,cooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk merak ediyorum su süprizi:img-yes: ,acaba su göründüyü gibi görünmeyen süpriz ne,ben kesin pazartesine kadar meraktan catlarim :img-yes:

Gümüş Hastası
06-02-08, 21:09
Arkadaşlar hala daha heyecanla fragmanı bekliyorum. özet gelmiş. Hadi müjde. Ama dizimizin fragmanı hala çıkmadı ve dizimizin reytingleri yerlerde sürünüyor. Çok üzülüyorum böyle olmasına ya! Forum bu aralar biraz haraketlenir gibi oldu tekrar gitti hareketlilik. Birazcık hareketlendirelim forumumuzu yani!

Tavuskuşu
06-02-08, 21:46
Özet gelmiş ama çok da açıklayıcı değil. Şu asumanın da yüzü bir türlü gülmedi. Bu durum sinirime dokunmaya başladı. Dizinin başından beri doğru düzgün mutlu oloamayan bir asuman kaldı. Bari şu selim iyi biri çıksaydı. Onunla ileride mutlu olma şansı olurdu ihç değilse. Ama o da kelek çıktı.:) Onun açısından da çok zor bir durum. Hele ki selimin kötü tarafını bilmediği için herkesin sadece kendisinin evlenmesine karşı olduğunu sanıyor. Ona karşı çıkanların da menderes-leyla evliliğini desteklemeleri, buna laf etmeyip aksine sevinmeleri onu çok öfkelendiriyordur. Sonuçta selimin gerçek niyetini bilmediğinden kendisinin haksızlığa uğradığını, kendisine çifte standart uygulandığını düşünüyor. Onun yerinde ben olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm. Gerçi selo baba, fatmanur anne ve menderes selim iyi biri olsa bile evlenmelerine karşı çıkar gibime geliyor ama neyse...

Şu sesli fragman da çıksa artık.

Gümüş Hastası
06-02-08, 22:16
Özet gelmiş ama çok da açıklayıcı değil. Şu asumanın da yüzü bir türlü gülmedi. Bu durum sinirime dokunmaya başladı. Dizinin başından beri doğru düzgün mutlu oloamayan bir asuman kaldı. Bari şu selim iyi biri çıksaydı. Onunla ileride mutlu olma şansı olurdu ihç değilse. Ama o da kelek çıktı.:) Onun açısından da çok zor bir durum. Hele ki selimin kötü tarafını bilmediği için herkesin sadece kendisinin evlenmesine karşı olduğunu sanıyor. Ona karşı çıkanların da menderes-leyla evliliğini desteklemeleri, buna laf etmeyip aksine sevinmeleri onu çok öfkelendiriyordur. Sonuçta selimin gerçek niyetini bilmediğinden kendisinin haksızlığa uğradığını, kendisine çifte standart uygulandığını düşünüyor. Onun yerinde ben olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm. Gerçi selo baba, fatmanur anne ve menderes selim iyi biri olsa bile evlenmelerine karşı çıkar gibime geliyor ama neyse...

Şu sesli fragman da çıksa artık.

Çok güzel yorumlamışsın canım. Ama bir lafına katılmıyorum. Asuman artık insanların kendilerini desteklemeyip Leyla-Menderes çiftini desteklemesine bence bir anlam vermeli. Geçmişte Menderes ve diğerleri Asuman'ı Selim konusunda uyarmışlardı. Bana kalırsa Asuman'ın bu durum sonuç çıkarması gerekirdi. Sesli fragman daha çıkmaz. Daha ben sessiz fragmanı dahi göremedim. Her gün bir umut (adım da Umut bu arada) FOX'un sitesine bakıyorum ama yok. Ne zaman baksam bez bebek falan oluyor. Biran önce çıksa da bende izlesem!

cebalo
06-02-08, 22:16
ben sesis fragmana bile raziyim yeterki bi fragman ciksin meraktan catliyacam ,noldu bu foxa anliyamadim hergün fragman gösteren fox simdi birkere bile göstermiyor artik yarin insallah gösterir,gümüs hasatasi arkadasim bende senin gibi reytinglere cok üzüldüm:icon_sorr, ama artik takmiyorum bi iki kere reytingler kötü geldi diye moralimizi bozmiyalim,dizimiz devam ediyor ve eminim sezon sonuna kadarda devam edecek surda sezonun bitmesine ne kaldi ,onun icin su reytingleri kavana takma :img-yes:sevinebilirsin dizimiz her pazartesi oynuyor buda bize yeter dimi :happy0064,pazartesini iple cekiyorum :happy0064

Gümüş Hastası
06-02-08, 22:22
ben sesis fragmana bile raziyim yeterki bi fragman ciksin meraktan catliyacam ,noldu bu foxa anliyamadim hergün fragman gösteren fox simdi birkere bile göstermiyor artik yarin insallah gösterir,gümüs hasatasi arkadasim bende senin gibi reytinglere cok üzüldüm:icon_sorr, ama artik takmiyorum bi iki kere reytingler kötü geldi diye moralimizi bozmiyalim,dizimiz devam ediyor ve eminim sezon sonuna kadarda devam edecek surda sezonun bitmesine ne kaldi ,onun icin su reytingleri kavana takma :img-yes:sevinebilirsin dizimiz her pazartesi oynuyor buda bize yeter dimi :happy0064,pazartesini iple cekiyorum :happy0064

Sezonun bitmesine az kaldı ama eğer reytingler daha da düşerse kanal reyting düşüklüğünden dolayı dizimizi sezon sonunu beklemeden hatta belkide final dahi yapmadan kaldıra bilir. Bu ihtimalide düşünmek lazım. Çünkü kanalın dizilere hiç acıması yok. Bir bölümün reytingleri düşük geldimi saatini geçe alıyor ve sonraki hafta yayınlıyor ve sonrasında yeni bölüm olmuyor. Benim anladığım kadarıyla FOX'un yayın politikası değişmeye başladı. Eskiden 1,0 a kadar olan dizilerin gününü sabit tutarken şimdi gününü değiştiriyor. Eğer sonraki gününde de 1,0 larda bir reyting alırsa yayından kaldırıyor. Böyle giderse bizde 1,0 lara vuracaz! Çok korkuyorum yayından kalkacak diye

cebalo
07-02-08, 01:10
gümüs hastasi arkadasim eyer reytingler kötü diye dizimizi kaldirsalardi ozaman simdiye kadar kaldirilardi ,eyer yeminin ilk oynadiyi zaman reytinglere bakarsan simdikinden cok daha düsükdü kaldirsalardi daha ozaman kaldirirlardi yada gününü deyistirirlerdi,onun icin bende bu korku yok,dizimizin karsisinda okadar dizi var ki yinede fox tv dizimizin gününü deyistirmiyor,hala pazartesi günü oynuyor:happy0064,bide dizimiz artik yavas yavas finale dogru gidiyor gibi onun icin kalkacani hic sanmiyorum öyle birsey düsünmek bile istemiyorum sende düsünme gümüs hastasi arkadasim ,biz iyi düsünelim iyi olsun :img-yes:

cecey63
07-02-08, 02:38
Nihayet gece yarısından sonra fragmanı gördüm.. Fragman sessizdi. Ama müzik eşliğinde dış ses şunları söylüyordu.. yani aklımda tutabildiğim kadarıyla şöyle diyordu..

Yeminde büyük şok..

Ölümcül hastalığın ardındaki sır perdesi aralanıyor..

Leyla ya ölüm emri çıkaran acılı anne kim?

İçin için yanan intikam ateşi külleri savurmaya geliyor...

Benden bu kadar sevgili forumcular...

demekki baykuş gibi gece yarılarına kadar oturmanın faydası oluyormuş..:happy0064:good::img-yes:

Gümüş Hastası
07-02-08, 12:19
Nihayet gece yarısından sonra fragmanı gördüm.. Fragman sessizdi. Ama müzik eşliğinde dış ses şunları söylüyordu.. yani aklımda tutabildiğim kadarıyla şöyle diyordu..

Yeminde büyük şok..

Ölümcül hastalığın ardındaki sır perdesi aralanıyor..

Leyla ya ölüm emri çıkaran acılı anne kim?

İçin için yanan intikam ateşi külleri savurmaya geliyor...

Benden bu kadar sevgili forumcular...

demekki baykuş gibi gece yarılarına kadar oturmanın faydası oluyormuş..:happy0064:good::img-yes:

Ay! Çok merak ettim şimdi! Günlerden Perşembe oldu hala daha fragman konmadı siteye! Çatlıcam meraktan! Bizimde bir merak düzeyimiz var ama! Olmuyor böyle! Pazartesiyi iple çekemiyorum desem yalan olur. Pazartesi okullar açılmasaydı iple çekerdim ama okulların açılması benim tüm hevesimi kırdı. Zaten Pazartesi büyük bi ihtimalle bakamıcam. Artık Salı günü internetten bakarım. Başka yapacak şey kalmıyor. Fragmanı bari bugün koysalarda bende biraz merakımı gidersem! Yoksa çatlıcam meraktan ya!

cebalo
07-02-08, 20:30
selam arkadaslar bye,bende simdi eve yeni geldi hemen foxun sitesine baktim hala fragman yok ay bunlar inadinami yapiyorlar,kacgündür fragman bekliyoruz burda meraktan catliyacaz, ama foxun umrunda deyil bizim merak etimiz inadina fragmani göstermiyor cildirabilirim:icon_sorr,bügün bende gece yarisinia kadar bekliyecem insallah ozaman gösterirler,ceycey63 arkadasin yazdiklarina göre yeminde bu hafta sok olacakmisis ,ölümcül hastaliyin siri ortaya cikiyormus,:img-yes: ay yoksa diyorum leyla hasta deyilmi biri raporlarimi deyistirdiki keske öyle birsey olsa,leylaya bi acili anne ölüm emri cikariyorumus bu acili anne leylanin raporunu deyistirmesin süprizde bu olmasin hicbirsey göründüyü gibi deyilmis,biz kac gündür acaba nikahmi gercek deyil diye düsünüp duruyoruz,belkide hastalik gercek deyildir ve leyla sagliklidir ay insallah :img-yes:öyle birsey cikarsa cok sevinirim,su icin icin intikam atesi küleri savurmaya gelen kim acaba,offffffffffffffffffffffffffff meraktan caliyacam,pazartesine daha 4 gün var nasil dayanacam ben pazartesine kadar :img-yes:

emrix
07-02-08, 21:17
fragmanı grdüm yhaa sonunda Leyla'nın hastalığı gerçeq deilmi acaßa :blink: ßora'nında ßu i$te parmağı var yane galißa acaßa :icon_evilo acılı anne Leyla'nın arkdaşı firuze'nin annesimi öleyse nie ölmesini istesin valla çoq heyecanlı ßlüm olcaq :good:hemen pzrtesi gelsin yhaa fragmanında koymamı$lar fox sitesine reklamları 4 gözle ßeklios olmaski ßölee:icon_cry:

cebalo
07-02-08, 21:55
darisi basimisa su fragmani bizde görebilcekmiyiz acaba cok merak ediyorum :img-yes:,bende simdi 4 gözle fox tviyi izliyorum insallah fragmana raslarim :img-yes:,pazartesi gününü iple cekiyorum cok merak ediyorum neler olacak

Tavuskuşu
07-02-08, 23:21
Ben de şu büyük sürprizi/sırrı merak ediyorum. Umarım leyla ve menderesin evliliğiyle ilgili değildir leylanın içimi karartan hastalığıyla ilgilidir. Tıp dünyasında ani bir gelişmeyle leylanın hastalığına çözüm bulunsun rica ediyorum. Yeni bir tedavi yöntemi çıksın, şip şak iyileşsin leyla. Cihan da düğüne geliyor, galiba hastalığı söyleyecek. Söylerse eğer bir seferlik de olsa hayatında bir işe yaramış olacak.:) Böylece tüm ailesi de tedavi için leylayı ikna eder belki. Ya onun daha mermeresiyle toprağıyla yaşayacağı uzun, güzel yıllar olmalı.:icon_sorr

Fox tv'yi takip etmenize gerek kalmadı. Fox'un sitesine hem de sesli fragman konmuş bile.:happy0064:happy0064 Ne gelişmeler oluyor ne gelişmeler...Neyse ben anlatmayayım da kendiniz izleyin ve görün. Yalnız bizi şaşırtacak büyük sürprizle ilgili bir ipucu yakalayamadım. Anlaşılan bölüme kadar beklememiz gerekiyor. Neyse bari dua edelim de şu büyük şaşırtmaca/sürpriz neymiş bu bölümde öğrenelim. Açıkçası ben bir bölüm daha bekleyeme.:icon_sorr

cebalo
08-02-08, 19:28
bende daha yeni eve geldim ilk isim foxun sitesine bakmak oldu bide ne göreyim dizimizin sesli fragmani cikmis nekadar sevindim anlatamam :happy0064:happy0064cooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk kkk sevindim ,:img-yes: hele sükür fragmanimiza kavusduk,harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum :good:,cok merak ediyorum cihan neyapacak ve bakalim su süpriz neymis insallah leylanin hastaliyla ilgili bir süprizdir,nikahlan alakli olmasin:icon_sorr neolur ,bütün yemin hayranlari bu nikahi bekliyor onun icin ne olur bu süpriz nikahlan alakli olmasin :img-yes:bu fragmani bügün 50 kere daha izleyebilirim cok güzel bi fragman,su 3 günü iple cekiyorum biran önce dizime bakmak istiyorum :img-yes:

Tavuskuşu
09-02-08, 16:07
Arkadaşlar fox tv'de yeni bir fragman yayınlandı. Oradaki sahnelerden ve dış sesin söylediklerinden yola çıkarak bu büyük sürprizi anladım galiba. Yanılmıyorsam dr.bora ve annesi leylayı çeşitli ilaçlarla hasta etmeye çalışıyor. Bunun nedeni de muhtemelen kızlarının ölümünde leylayı sorumlu tutmaları. Ama neden leylayı suçluyorlar ki? Asıl gibi selimi o ilaçlarla hasta etsinler de hem biz kurtulalım hem de asuman kurtulsun şu adamdan.

Anlamadığım bir diğer nokta ise bora ve leyla karşılaşmadan önce de leylanın başının dönmesi. Çünkü leyla cidden kötüydü ve doktora gitti. O doktor bora bile değildi. Leylanın raporları boraya tesadüfen geldi. O zaman hangi ara dr.bora ve annesi leylayı hasta etmeye karar verdiler? Borayla leyla daha önce yolda karşılaşmış olsa da zaman içerisinde leylanın başı dönmeye başlasa daha iyi olurdu. Ya da leyla sonatın ölümü nedeniyle kendini kötü hissediyordu ama sonra boranın verdiği ilaçlar onu daha kötü yaptı gibi bir şey yapabilirlerdi. Açıkçası bu konuda kafam karıştı. Leylanın boradan önce de kötü olmasını nasıl ve nereye bağlayacaklar çok merak ediyorum. Kaldı ki leylanın raporları boraya gitmeden önce başka bir doktor da beyninde tümör olduğundan şüpheleniyordu. O da mı bu planın parçası yoksa?:)

Yalnız sürpriz bu değilse bütün bu yazım da boşa gitmiş olacak ama neyse.:) Yine de ben fragmandan böyle bir izlenim edindim. İçim rahatladı biraz çünkü anladığım kadarıyla bu sürpriz leyla ve menderesin evlenmesiyle ilgili değil. Şunların d ahayırlısıyla nikah defterine imza attığını bir görsem...

cebalo
09-02-08, 19:20
herkese selam diyecem ama forumda kimsecikler yok ama ben yinede selamimi gönderiyorum ,cok sevincliyim dizimize 2 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum ,harika bi bölüm olacak cok merak ediyorum neler olacak özelikle su süprizi ve leylayla menderes acaba evlenebilceklermi ,umarim cihan bu nikaha engel olmazda bizde nikahin kiyildini görebiliriz,nezaman evlilikcüzdani ellerinde iste ozaman inanabilirim ikisinin evlendine insallah bu süpriz nikahlan ilgili deyildir,ama banakalirsa leylanin hastaliyla ilgili ben daha öteki fragmani görmedim hemen tvde bakmam lazim ama duyduklarima göre biri leyladan intikam almak istiyor onun icin belki leylaya sahte rapor verebilirler ama leylanin basdönmesi daha hastaneye gitmeden önce vardi yoksa bu bayilmalar gercekten tansiyon yüzündendide hastanede yalan dolanla tümörmü oldu ama ozaman o ilk leylaya bakan doktorda bu isin icinde ,ay kafam iyice karisdi biran önce pazartesi olsada dizimize baksak yoksa meraktan catliyacam

Gümüş Hastası
10-02-08, 11:46
Ne zamandan beri yazacam yazamıyorum arkadaşlar.

Cuma günü sabahleyin kanallarda gezerken FOX ta reklamlara rastladım bekledim. Tam fragman çıktıki babam bişiler söyledi o sırada bir kısmını kaçırdım. Hemen sonrasında da kuzenin düğünü vardı oraya gittik ondan dolayı yazamadım. Cuma akşamı gelir gelmez nete girdim ve bi baktım sesli fragman gelmiş! Hemen baktım felan. Bi 2 kez falan baktım. Bişey anlamadım fragmandan. Ama dün foruma girince Tavuskuşu arkadaşımızın yazdıklarını okudum. Dün akşam saat 1:20 gibi bilgisayardan kalkıp tv ye geçtim. Anında Görüntü Show'un reklam arasında çıktı. Ben anladım o zaman tavuskuşu arkadaşımızın dediklerinin doğru olduğunu. Demekki Leyla gerçektende hasta değilmiş. O baş ağrısı şikayetiyle gidince Dr. Bora'nın içinde yıllarca duran intikam ateşi canlanmış. Ama burda Leyla'nın ne suçu varki? Tüm suç Selim de gitsinler ona yapsınlar aynısını. Bence aslında senaryoya göre başta gerçektende hastaydı ama sonradan reytingler düşünce böyle bir müdahale yapıp hem heyecanı artırmayı hem de reytingleri yükseltmeyi planlamışlar gibi geliyor bana. Keşke Cihan gerçeği söylese Menderes'te alsa Leyla'yı başka doktora götürse ve Leyla'nın hastalığının gerçek olmadığı ortaya çıksa! Ama nerde o günler! İnşallah bu bölümde Cihan söylerde Menderes'te Leyla'yı başka bir doktora götürür. Leyla da şimdi tedavi olmasın. Bu sayede Dr. Bora ve annesinin saçma sapan intikam ateşinden kurtulur.

Okulların açılacak olmasına rağmen yarını iple çekiyorum!

jujum
10-02-08, 13:18
Arkadaşlar fox tv'de yeni bir fragman yayınlandı. Oradaki sahnelerden ve dış sesin söylediklerinden yola çıkarak bu büyük sürprizi anladım galiba. Yanılmıyorsam dr.bora ve annesi leylayı çeşitli ilaçlarla hasta etmeye çalışıyor. Bunun nedeni de muhtemelen kızlarının ölümünde leylayı sorumlu tutmaları. Ama neden leylayı suçluyorlar ki? Asıl gibi selimi o ilaçlarla hasta etsinler de hem biz kurtulalım hem de asuman kurtulsun şu adamdan.

...

fragmanı görmedim ama sayende görmüş kadar oldum cansu:)

yok artık yani bu kadarına da ...korku filmlerinin senaryosuna benzedi durum dr. Boranın laneti sinemalarda:img-hyste… tavuskuşum tüm soru işaretlerini yazmışın yazında durumu nasıl çevirecekler şimdi gerçekten merak ediyorum bu bölümü iple değil halatla çekiyorum:):):)...neyse yarın akşam kafamızın üzerinde lambalar yanıcak mı bakalımbye

Gümüş Hastası
10-02-08, 14:10
fragmanı görmedim ama sayende görmüş kadar oldum cansu:)

yok artık yani bu kadarına da ...korku filmlerinin senaryosuna benzedi durum dr. Boranın laneti sinemalarda:img-hyste… tavuskuşum tüm soru işaretlerini yazmışın yazında durumu nasıl çevirecekler şimdi gerçekten merak ediyorum bu bölümü iple değil halatla çekiyorum:):):)...neyse yarın akşam kafamızın üzerinde lambalar yanıcak mı bakalımbye

Gerçekten bende çok merak ettim. Bari annem bakmama izin verse. Diğer türlü ben hafta sonu tekrarını bakıncaya kadar çatlarım. Harbiden de korku filmine çevircekler dizimizi. Zaten Sonat diziden ayrıldığından beri reytingler düşüşte! Bi de üstüne korku filmi olunca bari kalan azıcık izleyici de gitmese.

cebalo
10-02-08, 19:05
ben daha malesef o fragmani göremedim,her reklam arasinda foxa baktim ama malesef yine yoktu ama tavuskusu ve gümüs hastasi arkadasin sayesinde azda olsa süpriz neymis anladik:img-yes:,demek bizim iyi diye bildimiz bora bey meyer kötüymüs :icon_sorr sanki cihanlan selimbey yetmiyormus gibi simdi bide bora cikti :icon_sorr,ama iyi birsey var leyla hasta deyil iste buna cok sevindim insallah buda cabuk ortaya cikar,artik leylayla menderes mutlu olsunlar istiyorum su engeler kalksin :img-yes::happy0064,simd merak etiyim neden bora böyle birsey yapti bide leylaya bakan ilk doktordami bu isin icinde ve boradan sonra bi kadin doktorda bakti oda aynisini söyledi ozaman odamai onlarla beraber anliyamadim yani ortalik baya karisacak gibi,yarinki bölümü dört gözle bekliyorum yine harika bi bölüm olacak:good:bakalim cihan neyapacak,acaba nikah olacakmi ay cok merak ediyorum yarini iple cekiyorum :happy0064

cebalo
10-02-08, 20:10
:happy0064 gördüm fragmani gördüm :happy0064inanamiyorum sonunda fragmani gördüm:happy0064,acayip bi bölüm olacak nikahda olay var cihan nikahi basiyor mendereslen kavga yapiyorlar tabi nikah kiyiliyormu bilinmiyor, acaba cihan herseyi anlatacakmi insallah anlatirda hersey ortaya cikar ,nikah sanirim serada yapiliyor,borada nikahda ,ay inanmiyorum resmen leylaya tuzak kuruyorlar ama neden kizkardesin ölümüyle leylanin ne alakasi var, acaba selimi bilmiyorlarmi galiba bora gil leylanin yüzünden saniyorlar cünkü boranin kizkardesi leylaylan cok iyi arkadasmisdi belki onunlan alaksi oldunu saniyorlar,bora leylaya hap veriyor ama sanirim pek isteyerek yapmiyor gibi sanki herseyi planliyan annesi,offfffffffffffffffffffffffffffffff belalar ikiyken üc oldu :icon_sorr,ortalik cok karisacak :img-yes:yarini iple cekiyorum,bu bölüm dedikleri gibi süpriz bi bölüm olacak :happy0064

alisercan
10-02-08, 23:22
Olsun belalar ne kadar çoğalırsa tehlike o kadar azalır. Böyle bir atasözü yoksa da benim sözüm olsun. Çünkü bu belalar ortak paydada buluşmayıp da birbirine girerse kurtulma yüksek olmaz mı? Hoş diyelim ki ortak payda da leylaya karşı buluştular. Ha birinden kötülük yemiş ha hepsinden.

dazzle
11-02-08, 00:38
iyi diyosun hoş diyosun hüseyin abi ama entrikalar arttıkça dizinin inandırıcılığı azalıyo nerden çıktı şimdi bu intikam meselesi selim ve cihan en son konumuz haline geldi önem sıralarını yitirdiler iyice yerlerde gördüm onları özelliklede selimi benim için vasıfsız bir eleman oldu çıktı dizi gitgide beni kendinden uzaklaştırıyo haberi olsun yani:)bu bir serzeniştir!!dizi hergecen bölüm yeni birdizi kötülükle ilerlemeye devam ediyo neyse ben susayım bari fazla mı insafsız davrandım acaba

ehlocan
11-02-08, 11:43
Dr.Bora ve annesi benimde kafamı karıştırdı sevgili Cansu ilaçlarla Leyla'yı hasta etmeye çalışıyor olabilirler demişsin inan hiç aklıma gelmedi ama şimdi düşünüyorumda fragmanda söylenen sözlerden sonra olabilir...

Eğer öyle birşey olursa bunu Leyla'nın ilk hastaneye gittiği zamanlara nasıl bağlayacaklar..Yani Leyla öylesine gitti dr.a birden bire başka bir arkadaşım daha görsün dedi diğer doktor yani zaten ciddi bir sorun vardı ve yeni dr. Firuze'nin abisi çıktı...Bende merak etmeye başladım iyice..

Bu arada Bora'nın leyla'yı bile isteye ölüme sürüklediği öğrenilirse Cihan Bora'ya neler eder düşünemiyorum Menderes'e gerek bile kalmaz gibime geliyor :img-wink:

fofenk
11-02-08, 14:24
senaryonun Komple Degistigini Soyleyenler, Forumlarda Yazanlar Var. Bu Pazartesiyi Merakla Bekliyoruz

Fettan
11-02-08, 19:04
senaryonun Komple Degistigini Soyleyenler, Forumlarda Yazanlar Var. Bu Pazartesiyi Merakla Bekliyoruz

Valla senaryonun komple değiştiğini YEMİN müdavimleri olarak bizde düşünüyoruz arada rahatsız olduğumuz şeylerde olamdı değil..Ama öyle yada böyle bu dizide konular sakız gibi uzamadan bir şekilde toparlanıyor aksiyon maşallah hiç eksik olmuyor seviyoruz yani ;)

Tek uzayan ve sinir bozan konu Selim olayı oldu bakalım o olay nasıl netleşecek açığa çıkacak ben asıl onu merak ediyorum...

Gümüş Hastası
11-02-08, 19:11
Valla senaryonun komple değiştiğini YEMİN müdavimleri olarak bizde düşünüyoruz arada rahatsız olduğumuz şeylerde olamdı değil..Ama öyle yada böyle bu dizide konular sakız gibi uzamadan bir şekilde toparlanıyor aksiyon maşallah hiç eksik olmuyor seviyoruz yani ;)

Tek uzayan ve sinir bozan konu Selim olayı oldu bakalım o olay nasıl netleşecek açığa çıkacak ben asıl onu merak ediyorum...

Bencede senaryo değişti ama değişmesi hiç iyi olmadı. Reytingler günden güne daha da düşüyor. Bari bugün reytingleri artsada yüzümüz gülse. Artık tek umudum bu bölümde yeniden reytinglerin çıkışa başlaması.

cebalo
11-02-08, 19:40
herkese selam arkadaslar bye, cok sevincliyim dizimize saatler kaldi yine harika bi bölüm olacak, büyük bi merakla bekliyorum,bakalim neler olacak :img-yes:saatini iple cekiyorum biran önce baslasada baksak,en cok merak etiyim su nikah olayi acaba nikah olacakmi yoksa cihan yine herseyi karisitiracakmi,ve bakalim bora beyimizim büyük sirii ne,ortalik fena karisacak,dört gözle aksami bekliyorum,gümüs hastasi arkadisin dediyi gibi insallah bu bölümün reytingleri öncekilerden daha iyi olurda biraz olsun rahatlariz :img-yes:biran önce aksam olsun :img-yes:

cebalo
11-02-08, 22:21
dizimize cok az kaldi dört gözle bekliyorum :happy0064,cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:

duygus
11-02-08, 23:33
doktor olan adam leylayı oldurecekmı ben mı yanlış anladım ılac falan verıyorum dedı

cebalo
11-02-08, 23:54
öyle görünüyor leylaya ilac veriyormus,meyer yilanin basi boraymisda bizim haberimiz yok ,bakalim bu isin sonu neolacak ,simdi dizim reklam arasina girdi cok merak ediyorum cihan neler yapacak acaba nikah olacakmi,insallah cihan yetisemede nikah kiyilir

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:36
Leyla ilaçları daha ne kadar saklaya bilecektiki? Sonunda öğrendi Menderes olanları! Haftayaki bölümde öğreniyor! Çok mutlu oldum! Sonunda Leyla'yı başka bir doktora götürecek ve Leyla iyileceşecek! İnaşallah reytinglerimizde bu bölümde yüksek gelecek. Çok heyecanlandım şimdiden. Haftaya pazartesiyi halatla çekiyorum. Dizinin fragmanı biraz sonra gelir FOX'un sitesine! Çok güzel bir bölüm olacak! Dr. Bora'nın annesine de çok sinir oldum! Kadın tutturmuş bir Leyla'dır gidiyor! Ay sen önce Selim'den kurtul sonra gelsin sıra Leyla ya! Çok sinir oldum kadına! Yeni bölümde herşey ortaya çıkıyo! Selim ve Yeşim'in gerçek yüzünü Asuman öğreniyo!

Ve sonuna doğru deniz kenarında Selim Yeşim'e hesap sorarken Yeşim'in ayağını iktiriyo. (bu arada Selim ve dr. Bora Cihan'ın orada tesadüfen karşılaşıyor) Sonunda da Menderes ilaçları görüyor!..

Ama fragmanın arka sesi Menderes gerçeği öğrenecek mi diyor. Yani küçük bi ihtimalle öğrenmeye de bilir!

ehlocan
12-02-08, 00:37
Herşey iyi hoş ta Bora Leyla'yı hep takip etmiş anladımda bu Leyla'nın ilk baygınlık geçirdiği zamanları nasıl ayarladılar ben orayı anlamadım :icon_whis :icon_whis :icon_whis

cebalo
12-02-08, 00:39
gözümüz aydin arkadaslar nikah sonunda kiyildi:happy0064,mendereslen leyla resmen evlendiler:happy0064,cok sevindim ama keske cihan herseyi söyleseydi ozaman belki baska doktora giderlerdi simdi durum dahada kötü oldu,hala inanamiyorum boranin bukadar kötü olduna meyer leyla saglikliymis onu hasta yapan boraymis verdiyi haplar leylayi daha kötü yapiyormus ama anliyamadiyim leylanin bu basdönmeleri doktora gitmeden önce vardi ozaman leylanin hastaliyi ney sadece tansiyon yüzündenmiydi yosa baska birseymi anliyamadim,artik umarim bu konu gelecek bölümde daha aydinlanir cünkü bu bölümde kafam cok karisdi,ama yinede harika bi bölümdü cok beyendim özelikle nikah cok güzeldi tabi cihan bozmadan önce,ben bu nikah olmaz diyordum ama sonunda oldu :happy0064

Tavuskuşu
12-02-08, 00:39
Evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi dr.bora leylayı ilaçlarla kötü yapıyormuş. Ehem ehem övünmeyi de hiç sevmem.:) Şaka bir yana açıkçası büyük boşluklar oluştu bu konuda bence. Zaten olayın başını nasıl bağlayacaklarına dair kafamdaki soruları yazmıştım. Bir de tedavi süreci var. Ya Leyla bora'ya inanıp "Tamam ben tedavi olmak istiyorum her şeye rağmen yaşayacağım." deseydi? O zaman yalandan mı tedavi edeceklerdi? Hipokratın kemikleri sızlamıştır vallahi.:img-hyste:img-hyste Dilerim bu manevra işe yarar da reytinglerimiz artar.

Nihayet evlendiler ki bir sorun çıkmamasına ayrıca sevindim. Bu arada Yemin'in albümünü de aldım. Mutluyum mesudum...:)

alisercan
12-02-08, 00:41
Herşey iyi hoş ta Bora Leyla'yı hep takip etmiş anladımda bu Leyla'nın ilk baygınlık geçirdiği zamanları nasıl ayarladılar ben orayı anlamadım :icon_whis :icon_whis :icon_whis

O da ayarlanır artık pınar. Şaka bir yana firuze çok uzun süre önce selim karakteri ile zaten girmişti yemin hayatına. Bir firuze kahramanı vardı. Sonuçta firuze doktor bora ile girseydi o zaman haklı olabilirdiniz diyorum. Sonuçta hala kullanmadığımız bir yenge karakteri var. Hala cihanın babası var her an akıl hastanesinden kaçıp toprağa debelleş edeceğimiz, ayrıca pasta getiren çocuğu unutmayın, o çocuk gazele daha neler yapacak.
Kötüyüm ben kötüyüm:img-hyste

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:42
Leyla ilaçları daha ne kadar saklaya bilecektiki? Sonunda öğrendi Menderes olanları! Haftayaki bölümde öğreniyor! Çok mutlu oldum! Sonunda Leyla'yı başka bir doktora götürecek ve Leyla iyileceşecek! İnaşallah reytinglerimizde bu bölümde yüksek gelecek. Çok heyecanlandım şimdiden. Haftaya pazartesiyi halatla çekiyorum. Dizinin fragmanı biraz sonra gelir FOX'un sitesine! Çok güzel bir bölüm olacak! Dr. Bora'nın annesine de çok sinir oldum! Kadın tutturmuş bir Leyla'dır gidiyor! Ay sen önce Selim'den kurtul sonra gelsin sıra Leyla ya! Çok sinir oldum kadına! Yeni bölümde herşey ortaya çıkıyo! Selim ve Yeşim'in gerçek yüzünü Asuman öğreniyo!

Ve sonuna doğru deniz kenarında Selim Yeşim'e hesap sorarken Yeşim'in ayağını iktiriyo. (bu arada Selim ve dr. Bora Cihan'ın orada tesadüfen karşılaşıyor) Sonunda da Menderes ilaçları görüyor!..

Ama fragmanın arka sesi Menderes gerçeği öğrenecek mi diyor. Yani küçük bi ihtimalle öğrenmeye de bilir!

Arkadaşlar eklemeyi unuttum bu arada Yeşim ve Selim konuşurken sanki dr.Bora'nın anneside onlara bakıyor. Bu arada Leyla gerçektende hasta. Ama dr.Bora'nın annesi Leyla'nın daha çabuk ölmesi için o ilaçları veriyor.

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:45
O da ayarlanır artık pınar. Şaka bir yana firuze çok uzun süre önce selim karakteri ile zaten girmişti yemin hayatına. Bir firuze kahramanı vardı. Sonuçta firuze doktor bora ile girseydi o zaman haklı olabilirdiniz diyorum. Sonuçta hala kullanmadığımız bir yenge karakteri var. Hala cihanın babası var her an akıl hastanesinden kaçıp toprağa debelleş edeceğimiz, ayrıca pasta getiren çocuğu unutmayın, o çocuk gazele daha neler yapacak.

Harbidende sen kötüsün yani!

Senden süper korku filmi senaristi olur.

Şaka bir yana bence dr. Bora'nın aniden girmesi gayet doğal. Asıl tuhaf olan şey senaristlerin bu kadar bağı nasıl kurdukları? Başka bir zaman da da Menderes'in asıl babasının Cihan'ın babası olduğu çıkarsa şaşırmayın yani! Çünkü dr.Bora'nın Firuze'nin abisi olacağı kırk yıl düşünsem benim aklıma gelmezdi yani!

Tavuskuşu
12-02-08, 00:46
Ehlocan'cım o ilk bayılmalarını sonat'ın ölümünün verdiği üzüntüye bağlayalım da asıl araya o kadar doktor girdi hepsi de bir hastalık olduğunu düşündü de bora mı anladı bir şey olmadığını? Ya da en başından beri sadakat abla evin içerisindeki casustu. İlk ilaçları o mu kattı leylanın yemeğine?:img-hyste:img-hyste

Pastaneci çocuk da gazele musallat olsun tam olsun.Nedir benim bu pastacılardan çektiğim?:icon_whis

Gümüş hastası ben en başında tahmin edip yazmıştım(oradan çok mu ukala görünüyorum:)) selim nedeniyle intihar eden arkadaşını nabisidir diye çünkü bora bir doktor arkadaşına ölen kız kardeşimin en yakın arkadaşıydı demişti.

ehlocan
12-02-08, 00:47

Firuzeyi kabullendik ilk Selim olayı çıktığında... Dr.Bora'yıda kabullenmiştik kardeşinin en yakın arkadaşını iyileştirmeye çalışıyor diye de bu anne faktörü çok ters köşe oldu...Ben bir başka kadınında canı yanmasın ister diye düşünmüştüm ama onlar intkam peşinde... Selim suçlu kızının başına gelenlerden de leyla garibimin suçu ne :icon_sorr :icon_sorr

Cihan'ın babası ve pastacı çocuğu istemiyorum şahsen ;) Daha bir görünüp kaybolan Yeşim'in babası varken birde Cihan'ın babası tekrardan konuya dahil olmasın ama Yengeyi merak ediyorum/uz en başıdan beri ;)

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:48
Arkadaşlar zaten başta hastaydı. Bora annesiyle konuşurken ne dedi zaten Leyla hasta biraz bekle ölecek dedi. Annesiyse benim beklemeye zamanım yok dedi. Ondan sonra da Bora o ilaçları verdi. Yani aslında en başta hastaydı. Ama şimdi dr. Bora ve annesi Leyla'yı daha da erken öldürmeye çalışıyolar:sad53:

alisercan
12-02-08, 00:49
Ehlocan'cım o ilk bayılmalarını sonat'ın ölümünün verdiği üzüntüye bağlayalım da asıl araya o kadar doktor girdi hepsi de bir hastalık olduğunu düşündü de bora mı anladı bir şey olmadığını? Ya da en başından beri sadakat abla evin içerisindeki casustu. İlk ilaçları o mu kattı leylanın yemeğine?:img-hyste:img-hyste

Pastaneci çocuk da gazele musallat olsun tam olsun.Nedir benim bu pastacılardan çektiğim?:)

Senin nedir çektiğin. Diziden düşünürsek cansu ya seni de bir pastacı rahatsız etti. Ya da Mahir gibi biri seninle birlikte ve kıskançlıkları hayatı sana zehir etti. E hiç biri mi yoksa?

jujum
12-02-08, 00:49

??? leyla ilk başlarda neden bayıldı sürekli olarak...onu hastaneye kadar götüren baygınlıkların nedeni neydi???? ve gittiği ilk doktor neden tümor olabilir diye teşhis koydu...yoksa bu doktor da mı boranın tezgahı:img-cool2ikinci ergenekon çetesi bunlar yaa:img-hyste....bu arada boranın da cihandan ne farkı var ikisi de psikolojik deli:icon_sorr...cihanın da yolda giderken evlenemezsin deyişi oraya gidince de evlenmen umrumda değil deyişi bizde yedik ...:)bu adamın u dönüşlerine bayılıyorum ben:)

hüseyin abicim demek yenge yalan olmadı valla eğer gelicekse ilerki bölümlerin birinde şöyle derler yaa hükümet gibi kadın, neriman köksal tipinde bir yenge bekliyorum sahsen :img-hyste

ehlocan
12-02-08, 00:50
Arkadaşlar zaten başta hastaydı. Bora annesiyle konuşurken ne dedi zaten Leyla hasta biraz bekle ölecek dedi. Annesiyse benim beklemeye zamanım yok dedi. Ondan sonra da Bora o ilaçları verdi. Yani aslında en başta hastaydı. Ama şimdi dr. Bora ve annesi Leyla'yı daha da erken öldürmeye çalışıyolar:sad53:

Ben o konuşmayı duymadım ama sondaki konuşmada Bora annesine verdiğim ilaçlar sayesinde sürekli baygınlık geçirip kendisinin öleceğini düşünerek yaşıyor kardeşim bir kez o hergün ölüyor demedimi.yani o ilaçlar öldürmüyor süründürüyor zaten Leyla'nın ciddi bir hastalığı yok...

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:52
Ben o konuşmayı duymadım ama sondaki konuşmada Bora annesine verdiğim ilaçlar sayesinde sürekli baygınlık geçirip kendisinin öleceğini düşünerek yaşıyor kardeşim bir kez o hergğn ölüyordemedimi.yani o ilaçlar öldürmüyor süründürüyor zaten Leyla'nın ciddi bir hastalığı yok...

Hayır zaten gerçekten hasta dedi o konuşmada. Yani Leyla gerçekten hasta. İnternete gelirse kısımlar mutlaka bakın o kısımı. Benden başka gören yok mu ya o kısımı? Ben ikna edemedim. Leyla gerçekten hasta ve dr.Bora'nın verdiği ilaçlar sayesinde daha çabuk ölecek! Onların istediği hemen ölmesi. Annesiyle olan o dialogları benden başka hatırlayan yok mu?

ehlocan
12-02-08, 00:54
??? leyla ilk başlarda neden bayıldı sürekli olarak...onu hastaneye kadar götüren baygınlıkların nedeni neydi???? ve gittiği ilk doktor neden tümor olabilir diye teşhis koydu...yoksa bu doktor da mı boranın tezgahı:img-cool2ikinci ergenekon çetesi bunlar yaa:img-hyste....bu arada boranın da cihandan ne farkı var ikisi de psikolojik deli:icon_sorr...cihanın da yolda giderken evlenemezsin deyişi oraya gidince de evlenmen umrumda değil deyişi bizde yedik ...:)bu adamın u dönüşlerine bayılıyorum ben:)

hüseyin abicim demek yenge yalan olmadı valla eğer gelicekse ilerki bölümlerin birinde şöyle derler yaa hükümet gibi kadın, neriman köksal tipinde bir yenge bekliyorum sahsen :img-hyste

Anlayamadigim kisim da bahsettigin kisim sevgili jujum.Sonraki surecte konuya dahil olusu abes degil ama ilk kisim nasil baglanacak merak ediyorum..

Hukumet gibi kadin demsiken aklima Isil Yucesoy geldi yenge karakteri icin :icon_whis :icon_whis

cebalo
12-02-08, 00:55
aman ben hemen foxun sitesine bakayim bu fragmani görmem lazim:img-yes:,insallah menderes haplari görürde leylayi baska doktora götürür artik herseyi örensin yeter artik :img-yes:,asuman selimin nemal oldunu öreniyormuymus hele sükür vakti gelmisdi artik selimbeyin oyunu sikmisdi ortaya cikmasi cok iyi olur, su bora beyde leylayla urasacaina selimlen urasin firuzeyi kandiran selim cezasini ceken leyla,hele annasi tam cadi leylanin ne sucu varmiski bukadar kizgin ona o selimlen urasin firuze selimin yüzünden intihar eti leylanin yüzünden deyil :icon_sorr,gelecek bölüm yine acayip bi bölüm olacak simdiden cok merak ediyorum ve dört gözle pazartesini bekliyorum:happy0064

Gümüş Hastası
12-02-08, 00:57
aman ben hemen foxun sitesine bakayim bu fragmani görmem lazim:img-yes:,insallah menderes haplari görürde leylayi baska doktora götürür artik herseyi örensin yeter artik :img-yes:,asuman selimin nemal oldunu öreniyormuymus hele sükür vakti gelmisdi artik selimbeyin oyunu sikmisdi ortaya cikmasi cok iyi olur, su bora beyde leylayla urasacaina selimlen urasin firuzeyi kandiran o cezasini ceken leyla,hele annasi tam cadi leylanin ne sucu varmiski bukadar kizgin ona o selimlen urasin firuze selimin yüzünden intihar eti leylanin yüzünden deyil :icon_sorr,gelecek bölüm yine acayip bi bölüm olacak simdiden cok merak ediyorum ve dört gözle pazartesini bekliyorum:happy0064

Canım hiç bakma! Yayın akışı falan yenilenmiş bu akşam yazan fragman kaldırılmış ama yeni bölüm fragmanı sitede yok!

Bu Fox adamları çıldırtır zaten! Ben TV den 1 kez bakıyorum oda tam bişey anlamıyorum ya!

cecey63
12-02-08, 00:58
Arkadaşlar bence Leyla geçirdiği zor günler nedeniyle ayılıp bayılıyordu ve doktora gitti.. ama ben hatırlıyorum o bölümde gittiği doktor MR ınızı uzman bir hekimin görmesi gerek dedi ve onu Bora'ya havale etti...

Şimdi size büyük kehanetimi söylüyorum...:img-pilot:good:

Bence Leyla'nın hastalığı tedavi edilecek türden bir şeydi ama Bora onun hastalığını iyileştirmek yerine daha da kötüleşmesi için uğraşıyor...:good::img-pilot

Yani bundan başka bir çözüm yok bence..

alisercan
12-02-08, 00:58
Firuzeyi kabullendik ilk Selim olayı çıktığında... Dr.Bora'yıda kabullenmiştik kardeşinin en yakın arkadaşını iyileştirmeye çalışıyor diye de bu anne faktörü çok ters köşe oldu...Ben bir başka kadınında canı yanmasın ister diye düşünmüştüm ama onlar intkam peşinde... Selim suçlu kızının başına gelenlerden de leyla garibimin suçu ne :icon_sorr :icon_sorr

Cihan'ın babası ve pastacı çocuğu istemiyorum şahsen ;) Daha bir görünüp kaybolan Yeşim'in babası varken birde Cihan'ın babası tekrardan konuya dahil olmasın ama Yengeyi merak ediyorum/uz en başıdan beri ;)

Leylanın suçu onları tanıştırmak. Psikolojik bir sorun ama ne yapalım psikolojik deli çok ehlocan. Yani tabancayı bulan adamın çocuklarını ya da mermiyi diyelim, sırf kendi yakınını kaybeden bir anne tarafından öldürüldüğünü düşün.
Hani biz de yaparız ya bilmiyorum sizler de yaptınız mı?, kafanızı ya da kolunuzu çarptığınız yere vurur musunuz hiç. Yani o bölgeyi hırsla tekmeler misiniz? Böyle bir can yanması insana neler yaptırıyor...

cebalo
12-02-08, 01:01
eyer bu fox tv yine cuma gününe kadar bekletirse fragmani ozaman delirebilirim,zaten neler olacak diye merak ediyoruz bu foxda inadina daha cok merak etiriyor,bakalim yarin fragman gelecekmi insallah gelir,yoksa pazartesine kadar ben meraktan catlarim :img-yes:

Gümüş Hastası
Arkadaşlar bence Leyla geçirdiği zor günler nedeniyle ayılıp bayılıyordu ve doktora gitti.. ama ben hatırlıyorum o bölümde gittiği doktor MR ınızı uzman bir hekimin görmesi gerek dedi ve onu Bora'ya havale etti...

Şimdi size büyük kehanetimi söylüyorum...:img-pilot:good:

Bence Leyla'nın hastalığı tedavi edilecek türden bir şeydi ama Bora onun hastalığını iyileştirmek yerine daha da kötüleşmesi için uğraşıyor...:good::img-pilot

Yani bundan başka bir çözüm yok bence..

Ya gerçektende benden başka o dr.bora ve annesinin ilk konuşma sahnesini gören yok mu?

Dr. Bora annesine:

Anne Leyla hasta ölmesine çok az kaldı yani biraz bekle Leyla ölecek hastalığından dolayı dedi.

Dr. Bora'nın annesi de:

Benim bekleyecek zamanım yok. Hemen ölsün artık o! İlaç falan ver daha da çabuk ölsün dedi. Ben artık yaşamımı 0 ladım! Ölmek üzereyim ama sen bana biraz bekle diyorsun gibi bişeyler dedi.

cecey63
Bu arada albümü aldım.. ellerinize sağlık Hüseyin bey gerçekten çok güzl olmuş..:good::img-yes:

cecey63
12-02-08, 01:05
Ya gerçektende benden başka o dr.bora ve annesinin ilk konuşma sahnesini gören yok mu?

Dr. Bora annesine:

Anne Leyla hasta ölmesine çok az kaldı yani biraz bekle Leyla ölecek hastalığından dolayı dedi.

Dr. Bora'nın annesi de:

Benim bekleyecek zamanım yok. Hemen ölsün artık o! İlaç falan ver daha da çabuk ölsün dedi. Ben artık yaşamımı 0 ladım! Ölmek üzereyim ama sen bana biraz bekle diyorsun gibi bişeyler dedi.

Evet ben de hatırlıyorum ama dedi ki Kardeşim bir kez öldü leyla ayılıp bayılarak acı çekerek hergün ölüyor dedi.. Annesi de çabuk ol yoksa ben kendi ellerimle öldüreceğim ikisini de dedi..

ehlocan
Leylanın suçu onları tanıştırmak. Psikolojik bir sorun ama ne yapalım psikolojik deli çok ehlocan. Yani tabancayı bulan adamın çocuklarını ya da mermiyi diyelim, sırf kendi yakınını kaybeden bir anne tarafından öldürüldüğünü düşün.
Hani biz de yaparız ya bilmiyorum sizler de yaptınız mı?, kafanızı ya da kolunuzu çarptığınız yere vurur musunuz hiç. Böyle bir can yanması insana neler yaptırıyor...

Anne yuregi kendi acisiyla boyle bir sbep sonuc iliskisi kurmus bunu anlayabiliyorum..Ama bu durumda DR.Bora da jujujumun dedigi gibi Cihan dan daha psikopat oluyor...Yada anne baskisi ile ezilmis psikolojik bir vaka daha :img-wink:

Dr. Bora annesine:

Dr. Bora'nın annesi de:

Benim bekleyecek zamanım yok. Hemen ölsün artık o! Ne yap ne et ölsün dedi. Ben artık yaşamımı 0 ladım! Ölmek üzereyim ama sen bana biraz bekle diyorsun gibi bişeyler dedi.

Sevgili Gumus Hastasai annesi ile baslarda oyle bir konusam gectiyse bile en son sahnede olcegini sanarak yasiyor dedi yani ya annesine yalan soyledi ya senaristler iki sahne arasinda ne yazdigini karistirdi :icon_whis :icon_whis

alisercan
Bu arada albümü aldım.. ellerinize sağlık Hüseyin bey gerçekten çok güzl olmuş..:good::img-yes:

Teşekkür ederim cecey63, arkadaşlarımın ve konuk ezgi veren turabi, aynur ve serabı da unutmamak lazım. Bakalım önemli olan yeminin kendisidir diyorum.

Bakış bir görünüp kayboldu mu yoksa. Yoksam şimdi de misafirdir.

Tavuskuşu
12-02-08, 01:06
Gümüş Hastası açıkçası ben de ehlocan gibi düşünüyorum. En azından öyle hatırlıyorum. Ama cecey'in dediği gibi olabilir. Yine de onu yıllardır takip eden bir adam leylanın kendini kötü hissedeceği günü mü bekliyordu intikam için?

"Yenge gelsin!" diye eylem yapalım bence.:) Şu ulu, insanı görmeyi çok istiyorum. Bana da afet-i devran neriman gibi biriymiş gibi geliyor ama bilemiyorum...

Gümüş Hastası
12-02-08, 01:08
Evet ben de hatırlıyorum ama dedi ki Kardeşim bir kez öldü leyla ayılıp bayılarak acı çekerek hergün ölüyor dedi.. Annesi de çabuk ol yoksa ben kendi ellerimle öldüreceğim ikisini de dedi..

Canım ondan çok çok önce! Siz karıştırdınız her halde! Çünkü ben eminim! İlk sahnede! Leyla'nın ve Firuze'nin fotoğrafları vardı odada sonra Firuze'nin gelinliği vardı! Sizin dediğiniz sahne en son sahne!..

Düzeltme: Tamam aynı sahneden bahsediyoruz ama o sahnede Kardeşim bir kez öldü leyla ayılıp bayılarak acı çekerek hergün ölüyor demedi onu en son sahnede dedi. Ben o annesinin ben ikisini vurcamdan önceki lafından bahsediyorum!

Ay çıldırcam benden başka gören yok mu?

Ya da aranızda (hiç kanal değiştirmeden ve televizyon başından kalkmadan) izleyen yok mu?

cecey63
12-02-08, 01:09
Gümüş Hastası açıkçası ben de ehlocan gibi düşünüyorum. En azından öyle hatırlıyorum. Ama cecey'in dediği gibi olabilir. Yine de onu yıllardır takip eden bir adam leylanın kendini kötü hissedeceği günü mü bekliyordu intikam için?

"Yenge gelsin!" diye eylem yapalım bence.:) Şu ulu, insanı görmeyi çok istiyorum. Bana da afet-i devran neriman gibi biriymiş gibi geliyor ama bilemiyorum...

Evet evet bence de yenge gelsin artık!! bence bu konuda bir kampanya başlatalım, belki senaristler sesimizi duyar..:happy0064:img-wink:

cebalo
12-02-08, 01:10
bencede leylanin birseyi yok o ilk doktor brsey vardedi ama iyimi kötümü bilmiyordu bence neyaptiysa bora delisi yapti ,bu bölümün sonunda hatirlarsaniz bora annesine birsey dedi leylayi hasta oldunu inandiriyorumu dedi yada öyle birsey simdi aklima gelmiyor ama leylayi o hasta yapiyor bu kesin cünkü leyla haplari almayinca kendini daha iyi his ediyordu mesela kina olduyunda gayet iyiydi demeki yine hap aldi ve yine basi döndü,:icon_sorr ah ah belalar ikiyken üc oldu :icon_sorr

Gümüş Hastası
12-02-08, 01:11
bencede leylanin birseyi yok o ilk doktor brsey vardedi ama iyimi kötümü bilmiyordu bence neyaptiysa bora delisi yapti ,bu bölümün sonunda hatirlarsaniz bora annesine birsey dedi leylayi hasta oldunu inandiriyorumu dedi yada öyle birsey simdi aklima gelmiyor ama leylayi o hasta yapiyor bu kesin cünkü leyla haplari almayinca kendini daha iyi his ediyordu mesela kina olduyunda gayet iyiydi demeki yine hap aldi ve yine basi döndü,:icon_sorr ah ah belalar ikiyken üc oldu :icon_sorr

Harbi diyorum çıldırcam!

Arkadaşlar benden başka o sahneyi seyreden ve hatırlayan yok mu?

İnternete gelsede kısımlar sizede göstersem oradan annesi ve boranın en başlardaki konuşma sahnelerini (4.-5. kısımdı galiba)

cecey63
12-02-08, 01:13

Olsun yine de Menderes ve Leyla evlendi ya.artık gam yemem.. Hem böylece Leyla hep menderes'in gözünün önünde olacak..:img-icecr:img-hyste

Böylece hiç kimse artık ona zarar veremez, bizim menderes hemen meselei çözer diye düşünüyorum.. zaten düğünde hemen şüphelendi o adam sana ne verdi?? diye sordu..:img-polic:img-dirol

alisercan
12-02-08, 01:14
Evet evet bence de yenge gelsin artık!! bence bu konuda bir kampanya başlatalım, belki senaristler sesimizi duyar..:happy0064:img-wink:

Yenge konusunda daha önce de yazmıştım. Yenge malesef moskova üniversitesi felsefe kürsüsünde doktora yapıyor. Belki gazeli istemeye gelebilir inşallah. Eğer gazele pastaneci çocuk engel olmasa. Tavuskuşu pastacılardan çekiyoruz dedi nedenini sordum açıklamadı. Yoksam bu pastacının necdetle ilişkisi vardır. Ama iki eli kanda kendisi moskovada da olsa yengem gelir. Ben de çok istiyorum yengenin gelmesini. Ayrıca yenge için en iyi oyuncu adayım Ayşe Önderdir. Çünkü o başkentlidir ve bir yenge edası vardır. Değilse hükümet gibi kadın dediğiniz için üvey aileleye transfer olmuş nilgün sağyaşar ya da ayşe medran çok sağlıklı iki yenge adayımdır oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir...

cebalo
12-02-08, 01:14
evet arkadaslar o sahneyi bende gördüm boranin leyla yavas yavas ölüyor konusmasi soundaydi,annesinin cabuk yoksa ben onlarin beyinlerine ates edecem demesi basindaydi firuzenin odasindaydi ve yatagin üstünde leylayla firuzenin resimleri vardi

ehlocan
12-02-08, 01:15
Harbi diyorum çıldırcam!

Arkadaşlar benden başka o sahneyi seyreden ve hatırlayan yok mu?

İnternete gelsede kısımlar sizede göstersem oradan annesi ve boranın en başlardaki konuşma sahnelerini (4.-5. kısımdı galiba)

Sevgili Gumus Hastasi dedigin sekilde bir konusam gectiyse bile bir celiski vaer onceki mesajimda yazdim..

Bu arada benim favori oyuncum her zaman oldugu gibi Asuman di...Abartsisiz sade oyunculugunu izlemek keyif veriyor...

Gece gece benden bu kadar yorum :img-wink:Forumun diger fertleri neler yazacak bakalim yarin..Biraz farkli bakis acilariyla olaylara baska bakabilirim..En buyuk umudum sevgili Fettan cin gibi masallah iki tahminle olayi baglar :img-wink:Pc teklemeye basladi klavye dilini duzeltemiyorum en iyisi bu aksamlik benden paso herkese keyifli yorumlar iyi geceler :img-wink: bye

Gümüş Hastası
12-02-08, 01:16
evet arkadaslar o sahneyi bende gördüm boranin leyla yavas yavas ölüyor konusmasi soundaydi,annesinin cabuk yoksa ben onlarin beyinlerine ates edecem demesi basindaydi firuzenin odasindaydi ve yatagin üstünde leylayla firuzenin resimleri vardi

Allah razı olsun kardeş!

Eğer bir kaç kişi daha gerçektende hasta değildi yazsaydı ve kanıt olarakta son sahneyi koysadı çıldırcaktım! Hele şükür ben gibi o sahneyi izleyen çıktı!

Yani benim en başından beri deyip anlatamadığım gibi Leyla gerçekten de hasta sadece doktor bora ve annesi onun ölümünü hızlandırıyor

Tavuskuşu
12-02-08, 01:17
Ya ben o sahneyi izledim ama açıkçası leyla zaten hasta gibi bir konuşma hatırlamıyorum. Tam kelimeleriyle hatırlayamasam da aşağı yukarı bora leylayı ilaçlarla yavaş yavaş kötü ettiğini söyledi annesi de beklemeye sabrım kalmadı artık, yıllardır bekliyorum gibi bir şeyler söyledi. Ben leylanın gerçekten hasta olduğuna dair bir izlenim edinmedim. Sanki leyla boranın ilaçlarının etkisiyle yavaş yavaş ölüyormuş gibi konuştular bence.

Leyla'yı bağlayın foruma.Gerçekleri onun ağzından duyalım...:img-hyste:img-hyste

cecey63
12-02-08, 01:18
Yenge konusunda daha önce de yazmıştım. Yenge malesef moskova üniversitesi felsefe kürsüsünde doktora yapıyor. Belki gazeli istemeye gelebilir inşallah. Eğer gazele pastaneci çocuk engel olmasa. Tavuskuşu pastacılardan çekiyoruz dedi nedenini sordum açıklamadı. Yoksam bu pastacının necdetle ilişkisi vardır. Ama iki eli kanda kendisi moskovada da olsa yengem gelir. Ben de çok istiyorum yengenin gelmesini. Ayrıca yenge için en iyi oyuncu adayım Ayşe Önderdir. Çünkü o başkentlidir ve bir yenge edası vardır. Değilse hükümet gibi kadın dediğiniz için üvey aileleye transfer olmuş nilgün sağyaşar ya da ayşe medran çok sağlıklı iki yenge adayımdır oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir...

Nilgün sağyaşa yapımcı değil miydi?? <ayşe medran kim oluyor?* Hiç birşey anlamadım:img-pilot

Gümüş Hastası
12-02-08, 01:19
Ya ben o sahneyi izledim ama açıkçası leyla zaten hasta gibi bir konuşma hatırlamıyorum. Tam kelimeleriyle hatırlayamasam da aşağı yukarı bora leylayı ilaçlarla yavaş yavaş kötü ettiğini söyledi annesi de beklemeye sabrım kalmadı artık, yıllardır bekliyorum gibi bir şeyler söyledi. Ben leylanın gerçekten hasta olduğuna dair bir izlenim edinmedim. Sanki leyla boranın ilaçlarının etkisiyle yavaş yavaş ölüyormuş gibi konuştular bence.

Leyla'yı bağlayın foruma.Gerçekleri onun ağzından duyalım...:img-hyste:img-hyste

Tamam sakin olacam. Çıldırmıcam:img-hyste

Yha sen her halde en başını izlemedin! Neden herkeste diziyi izlerken başka bişeyle uğraşıyor ve dizideki konuşmaları aklında tutamıyor!

2 kişi mi hatırlıyor o sahneyi

Yok mu artıran?:img-hyste:img-hyste

alisercan
12-02-08, 01:19

Leylanın hastalığından değil onu her gün ilaç vererek öldürmekten bahsetti. Yani senin dediğin gibi cansu. O yüzden bakalım gelecek bölüm daha net göreceğiz. Her bölüm biraz daha aydınlanacak....

Ek editi; İsterseniz o sahneyi yeniden izleme imkanım bile var. Ama ne gerek buna gümüşsuyu kardeşim. Leyla ilk bölümlerdeki gibi hep böyle oluyor. Yani her ölüm sonrası tansiyon ve başdönmesi yaşıyor. Menderesin ölmesinde de aynı olmuştu. Böyle bu kız. Zayıf yani.

cebalo
12-02-08, 01:21
unutmadan dizimizin albümünü bende sonunda buldum ve hemen dinledim ve hala dinliyorum, tek kelimeyle harika bi albüm olmus :happy0064,bu albümde emeyi gecen herkesi tebrik ediyorum ve ellerinize saglik diyorum tek kelimeyle süper bi albüm olmus cok tesekürler :good:

Tavuskuşu
12-02-08, 01:23
Pastacılardan çektiğim derken ben necdet aygünü kastetmiştim. Yoksa hayatımda eli kremalı bir şahıs yok hali hazırda.:img-hyste Bu kadar güzel pastalar yapmasalar iyice kıl olacağım kendilerine. Sevenleri ayırıyor bütün bu pastacılar canım olmaz ki böyle.:hıh

Gümüş hastası vallahi izledim yahu.:)Hatırlıyorum o firuzenin annesinin firuzenin odasındaki oturmasını, gelinliği, resimleri, borayla konuşmasını...Ama kelime kelime aklımda tutamadım.:) Genel bir anlam çıkardım ben.

Leyla'nın bünyesi zayıf diyip geçelim bence...:img-pilot

İç rahatlatma editi:Jujum 007 Sadakat Bond tamamen espriydi. İçin rahat olsun. Bütünüyle benim uydurmam.:)

alisercan
12-02-08, 01:23
Nilgün sağyaşa yapımcı değil miydi?? Üvey aile nedir ??? <ayşe medran kim oluyor?* Hiç birşey anlamadım:img-pilot

Bağışla beni bir espri olsun istedim. Üvey aile foxun yeni dizisi. Ayşe medran ve nilgün yapımcı. Onlara bir gönderme yapmak istedim. Yenge istiyoruz anlamında. Üvey aile güzel bir komedi. İlk bölümüne biraz baktım. Bu cumartesi montajlarda gördüm yani. Oradaki bir sahneden böyle bir espri olsun istedim.

Not: Ceballo teşekkür ediyoruz sana da. Oralarda bile bulduysan helal olsun neşe hanıma. Yani yapımcıya....

Gümüş Hastası
12-02-08, 01:25
Pastacılardan çektiğim derken ben necdet aygünü kastetmiştim. Yoksa hayatımda eli kremalı bir şahıs yok hali hazırda.:img-hyste Bu kadar güzel pastalar yapmasalar iyice kıl olacağım kendilerine. Sevenleri ayırıyor bütün bu pastacılar canım olmaz ki böyle.:hıh

Gümüş hastası vallahi izledim yahu.:)Hatırlıyorum o firuzenin annesinin firuzenin odasındaki oturmasını, gelinliği, resimleri, borayla konuşmasını...Ama kelime kelime aklımda tutamadım.:) Genel bir anlam çıkardım ben.

Tamam arkadaşlar ben en iyisi kaçayım! Yoksa hem hatırlamayanlardan dolayı çıldıracam hem de anneme yakalanma ihtimalim olduğumdan dolayı bi torba laf yiyecem. Herkese iyi geceler.

cebalo
12-02-08, 01:28
bencede gelecek bölümü bekliyelim arkadaslar:img-yes:, cünkü bu bölümde leylanin neyi var neyi yok pek anlasilmadi belki gelecek bölüm hersey daha iyi ortaya cikar

jujum
12-02-08, 01:31
Ya ben o sahneyi izledim ama açıkçası leyla zaten hasta gibi bir konuşma hatırlamıyorum. Tam kelimeleriyle hatırlayamasam da aşağı yukarı bora leylayı ilaçlarla yavaş yavaş kötü ettiğini söyledi annesi de beklemeye sabrım kalmadı artık, yıllardır bekliyorum gibi bir şeyler söyledi. Ben leylanın gerçekten hasta olduğuna dair bir izlenim edinmedim.

anam ben sana ne diyeyim ki bilmiyorum yazdığın bir mesajla allak bullak oldum valla cansu:img-hyste
leylanın yakınında dr. boraya yardım eden kim??? cansu biliyor forumda yer yerinden oynayacak :img-pilotdizi piyasası alt üst olucak:img-hyste

edit medit…sadakat ablanın makyajı neydi öyle yaa kadını ne hale sokmuşlar, …leylanın rüküşlüğüne aşinayız ama sadakat ablama yapmasalardı bari…:)

iyi yorumlar ve iyi geceler herkesebye

Tavuskuşu
12-02-08, 01:35
Jujum madem o kadar sevdin absürd bir şey daha attırayım. Leyla hiiiiç tanışamadığımız Gülseren Hanımın ilk evliliğinden olan çocuğudur. İlk eşinden boşanırken mahkemedeki hakim(bkz:baki baba) onu görür ve vurulur. Daha sonra onu evlenmeye ikna eder ve evlenirler. Ancak baki baba leylayı bir türlü öz kızı gibi benimseyemez ve gülserenin baki babaya karşı hep leylayı korumasına kinlenerek yıllar sonra intikam almak için borayla işbirliği yapar...:img-hyste:img-hyste Bu nasıl?

cebalo
12-02-08, 01:40
bana kalirsa bu bölümde en hos bayan gazeldi tek kelimeyle cok güzel olmusdu zaten pastacinin gözlerinin yerinden firlmasindan beliydi geline deyilde kardesine güzel dedi arkasindan mahirde hemen kiskanclik yapti tabi cok komikti ama gercekten cok güzeldi gelinden bile güzeldi diye bilirim:img-yes:,ekeklerimizden en hosu tabikide toprak di,leylanin dediyi gibi o minik papyonunu yerim yerim cok tali olmusduayni benim minik yigenim gibi cok tatli cok seviyorum ,tabi annesiyle babasida hic fena deyildiler ama bu bölümde sirvedekiler topraklan gazel :happy0064

alisercan
12-02-08, 01:40
Jujum madem o kadar sevdin absürd bir şey daha attırayım. Leyla hiiiiç tanışamadığımız Gülseren Hanımın ilk evliliğinden olan çocuğudur. İlk eşinden boşanırken mahkemedeki hakim(bkz:baki baba) onu görür ve vurulur. Daha sonra onu evlenmeye ikna eder ve evlenirler. Ancak baki baba leylayı bir türlü öz kızı gibi benimseyemez ve gülserenin baki babaya karşı hep leylayı korumasına kinlenerek yıllar sonra intikam almak için borayla işbirliği yapar...:img-hyste:img-hyste Bu nasıl?

Bakın sevgili yapımcılar bunu ben söylemedim cansuya. O kendi bulmuş benim bir kabahatim yok. Sonra izleyiciye bilgi veriyor diye düşünmeyin. Aferin kız cansu ne yamansın. Bravo sana...

Tavuskuşu
12-02-08, 01:45
Hatta dizimizin konseptine ve adına uygun olsun diye baki baba gülseren anneye yemin etmiştir bu gerçeği açıklamayacağına dair. Biri beni durdursun bence.:img-hyste:img-hyste

Şıklar rüküşler işine girdiysek ben de bir şeyler söyleyeyim. Öncelikle leylanın gleinliğini çözemedik annemle. Karın ve bel kısmı transparandı sanki ama kendi teninden de baya karaydı o kısım. Bu konuya baya takıldık annemle.:) Ayrıca ayakkabısı ve saçını da hiç beğenmedim. Daha şık bir topuz olabilirdi. Onu geçtim ayakkabısı feciydi. Allahtan gelinlik uzun da gözükmüyor pek.Gazelin tepesindeki dolmaması şeyi saymazsak çok hoştu. Kırmızı elbise çok yakışmıştır. Pastacını iltifat ettiği kadar var yani. Ama zehra da prenses saçı(!) ve prenses kıyafetiyle(!) ayrı güzeldi canım. Toprak ise en şık beydi.:)Yalnız selo babanın da lame papyonunu unutmayalım.:img-hyste

Bu saatte ben bunları saçmalayabiliyorsam benim uyku vaktim gelmiş demektir. Zaten bugün 4 saat beklemek suratiyle ancak ders kayıt yaptırmış bir insan olarak hala sağlıklı bir ruh haline sahip olmam bile şaşırtıcı bence.(iç ses:bunları yazan bir şahıs nasıl sağlıklı ruh haline sahip olabilir?) İyi geceler...:sad53:

cebalo
12-02-08, 02:02
hatirlatiyin iyi oldu tavuskusu arkadasim:img-yes:,ben minik zehracimi unutmusdum evet oda bu bölümün minik prensesiydi :happy0064oda cok tatli olmusdu,leylanin gelinline gelirsek benimde baya tuhafima gitti evet transparent bi gelinlikdi ama tuhaf bi görüntüsü vardi :img-yes:,saclarina gelirsek en iyisi hic gelmiyelim kinadaki saclari bence daha güzeldi keske yine öyle yapsaydi ama yinede güzeldi diyebilirim fena deyildi,menderese hic lafim yok tek kelimeyle süper bitek su papyon isi bozuyor onun yerine kinada takdiyi gibi bi kiravat olabilirdi ama olsun yinede güzel görünüyorlardi,ve en önemlisi artik evliler,artik kari koca oldular insallah bidaha hic ayrilmazlar :happy0064 benden bügünlük bukadar yorumlarima artik yarin devam ederim hepinize iyigeceler iyi sohbetler bye

mehmetlover
12-02-08, 03:22
Ben aslında bir tek mahir ile gazel için yorum yapmak istiyorum çünkü dizi de bir tek onları seviyorum ama bora ve annesine sinir oldum yani Leyla’nın ne kabahati var onu anlamış değilim kendi kızı sevmiş aşık olmuş selim hadi neyse o her şeyi hak ediyor da Leyla zavallı ne kadar çok üzülüyor görmüyorlar mı bu konu bana çok saçma geldi doğrusu gelelim benimkilere yine çok tatlılardı ikisinin birbirlerini frenlemeleri durdurmaları ve susturmaları çok hoşuma gidiyor ama bu bölüm mahirin kıskançlığı abartılı geldi bana yani ortada fol yok yumurta yok daha kendisi aşkını açıklayamadı bide kıyafetine karıştı ama helal olsun gazele yine susturdu çok yakışıyorlar ya onlara bayılıyorum zaten sırf onlar için seyretmeye başladım diziyi daha çok sahneleri olsa daha güzel olurdu bence

Fettan
12-02-08, 13:11
Sevgili Gumus Hastasi dedigin sekilde bir konusam gectiyse bile bir celiski vaer onceki mesajimda yazdim..

Bu arada benim favori oyuncum her zaman oldugu gibi Asuman di...Abartsisiz sade oyunculugunu izlemek keyif veriyor...

Gece gece benden bu kadar yorum :img-wink:Forumun diger fertleri neler yazacak bakalim yarin..Biraz farkli bakis acilariyla olaylara baska bakabilirim..En buyuk umudum sevgili Fettan cin gibi masallah iki tahminle olayi baglar :img-wink:Pc teklemeye basladi klavye dilini duzeltemiyorum en iyisi bu aksamlik benden paso herkese keyifli yorumlar iyi geceler :img-wink: bye

Uy benim için söylediklerini iltifat olarak kabul ediyorum :img-blush :img-blush :img-blush etmesine ama bende senden ,jujumdan,tavuskuşundan farklı düşünmüyorum....

Bora ilk başta annesinin yanına geldi sana söyleyeckelrim var dedi annesi burda söyle Firuzede duysun öcünü alamadığını falan dedi..Sonra bir sahneleri daha oldu orda Bora annesine seni hiç bir yaptığım tatmin etmiyor memnun olmuyorsun oysa yıllarca Selim'in Leyla'nın peşinde kim koştu dedi..Acele edip planı mahvetmek istemiyorum dedi anneside plan strateji duymak istemiyorum sonunda ben silah alıp vuracam dedi Bora'da merak etme ikisininde sonu aynı yer olacak dedi..yani leyla zaten hasta muhabbeti geçmedi...

En son sahnede ise öleceğini sanarak yaşıyor dedi..Yani o ilaçlar ara sıra bayılmasına sebep oluyor başkada bişey değil..Dozu artarsa Firuze'nin yanına gidebilir belki ;)

Dr. Bora annesine:

Dr. Bora'nın annesi de:

Valla sevgili gümüş hastası bahsettiğin sahnede geçen konuşmaların aklımda kaldığı şeklini aktardım ama bire bir hatırlayan varsa eklerse bizde daha iyi kritik edebiliriz...

Dün akşam gelin ve damattan daha güzel ve yakışıklı olan iki kişi vardı Zehra ve Toprak neydi o Leyla'nın saçı Allah aşkına heç beğenmedim :hıh

Pastacının Gazel'e çok güzelsin demeiside abeste iştigaldi nerde görülmüş o şekilde laf atıldığı anca kız biraz yüz verirse cesaret bulursa söyleyebilirdi..Sırf Mahir maçoluk etsin diye yazılmış ki ilk kez Mahir'in maçoluğuna kızmadım haklıydı ;)

Tavuskuşu
12-02-08, 14:41
Bu karışıklığa son vermek adına diziyi internetten tekrar izleyip replikleri yazıyorum.:)
Bora: Anne…Gel konuşalım istersen biraz.
Annesi: Ne söyleyeceksen burada söyle. Firuze’m de duysun. Abisinin hala intikamını alamadığını, kanını nasıl yerde bıraktığını öğrensin.
Bora: Yaptığım hiçbir şey sana yetmiyor değil mi? Seni hiçbir zaman memnun edemedim anne. Selimle leylayı arayıp bulan ben değil miyim? Yıllardır onları takip eden, plan yapan, kardeşimin öcünü almak için yıllarını heba eden ben değil miyim?
Annesi: Benim kızım kara topraklara düşmüşken onlar hala hayatta ama.
Bora: Fazla sürmeyecek artık sona yaklaştık. İkisi de yaptıklarının hesabını canlarıyla ödeyecekler. Söz veriyorum.
Annesi: Hepsi laf. Boş laf. Benim kızım telli duvaklı gelin olamadı. Karnındaki bebeğini kucağına alamadı. Torunumun yüzünü göremedim ben. Ama o Leyla denilen kadın yanında kocası kucağında çocuğu ikinci kez evleniyor. Selim desen mutlu. Ne zaman soğuyacak bu yürek ha? Ne zaman? Senin sünepeliğin yüzünden gözüm açık mı gidecek Bora?
Annesi: Ayılmayla bayılmayla olmaz daha kuvvetli ilaçlar ver leylaya daha çok acı çeksin.
Bora: Anne yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken bir hata yaptıracaksın. Bütün plan suya düşecek.
Annesi: Planlamalarını, stratejilerini, taktiklerini dinlemek istemiyorum artık. Bekleyecek gücüm kalmadı sıfırı tükettim ben. Sense bana bekle diyorsun. Sonuç istiyorum artık sonuç!
Bora: Anne yeter artık. İkisinin de eninde sonunda gidecekleri yer belli.
Annesi: Senesi geldi çattı yine. Yedi yıl oluyor kızım öleli. Yedi yıldır yanıyor bu yürek. Firuze'm her gece rüyama giriyor.
Bora: Anne...
Annesi: Yoksa sonunda ben halledeceğim. Sokak ortasında ikisinin de beynine sıkıvereceğim.

ehlocan
12-02-08, 14:58
Uy benim için söylediklerini iltifat olarak kabul ediyorum :img-blush :img-blush :img-blush etmesine ama bende senden ,jujumdan,tavuskuşundan farklı düşünmüyorum....

Bora ilk başta annesinin yanına geldi sana söyleyeckelrim var dedi annesi burda söyle Firuzede duysun öcünü alamadığını falan dedi..Sonra bir sahneleri daha oldu orda Bora annesine seni hiç bir yaptığım tatmin etmiyor memnun olmuyorsun oysa yıllarca Selim'in Leyla'nın peşinde kim koştu dedi..Acele edip planı mahvetmek istemiyorum dedi anneside plan strateji duymak istemiyorum sonunda ben silah alıp vuracam dedi Bora'da merak etme ikisininde sonu aynı yer olacak dedi..yani leyla zaten hasta muhabbeti geçmedi...

En son sahnede ise öleceğini sanarak yaşıyor dedi..Yani o ilaçlar ara sıra bayılmasına sebep oluyor başkada bişey değil..Dozu artarsa Firuze'nin yanına gidebilir belki ;)

Bu karışıklığa son vermek adına diziyi internetten tekrar izleyip replikleri yazıyorum.:)
Annesi:Ayılmayla bayılmayla olmaz daha kuvvetli ilaçlar ver leylaya daha çok acı çeksin.
Bora:Anne yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken bir hata yaptıracaksın. Bütün plan suya düşecek.
Annesi: Planlamalarını, stratejilerini, taktiklerini dinlemek istemiyorum artık. Bekleyecek gücüm kalmadı sıfırı tükettim ben. Sense bana bekle diyorsun. Sonuç istiyorum artık sonuç!
Annesi:Senesi geldi çattı yine. Yedi yıl oluyor kızım öleli. Yedi yıldır yanıyor bu yürek. Firuze'm her gece rüyama giriyor.
Annesi:Yoksa sonunda ben halledeceğim. Sokak ortasında ikisinin de beynine sıkıvereceğim.

Her ikinzede replikler için teşekkürler arkadaşlar epey kafa karıştıran sahnelerdi ...Yoruma bağlı olarak çıkarılacak anlamlar değişebeiliyor bakalım senaristler nasıl ve ne şekilde bağlayacaklar konuyu hani şu Leyla'nın ilk hastaneye gittiği zamanı :img-wink:

Tavuskuşu
12-02-08, 15:05
Açıkçası bu yazdığım repliklerden ben leylanın zaten hasta olduğuna dair bir izlenim edinmedim.

Bu arada bora bu tür hain planlar yaparak hipokrat yeminini bozmuş oluyor. Eeee neydi dizimizin sloganı? "Yemin bozmak felaket getirir.":img-hyste:img-hyste Bora da bu hipokrat yeminini bozduğuna göre başına bir felaket gelemsi yakındır. Ancak ondan önce asumanı selimden kurtarsa iyi olur yoksa başka türlü kurtulacağımız yok kendisinden. Asumanında karşısına tez vakitte helal süt emmiş biri çıksın da 40 bölümdür gülmeyen yüzü gülsün garibimin. Bu arada Zeyno Hanımın saçlarına bayıldığımı bir kez daha belirtmek istiyorum. Rengi modeli filan çok hoşuma gidiyor. Düz fön de çok yakışıyor ama gördüğüm kadarıyla uzun zamandır öyle bir saç yapmıyorlar. Dalgalı da güzel ama düz fön de istiyorum ben.:)

ehlocan
12-02-08, 15:19
Açıkçası bu yazdığım repliklerden ben leylanın zaten hasta olduğuna dair bir izlenim edinmedim.

Bu arada bora bu tür hain planlar yaparak hipokrat yeminini bozmuş oluyor. Eeee neydi dizimizin sloganı? "Yemin bozmak felaket getirir.":img-hyste:img-hyste Bora da bu hipokrat yeminini bozduğuna göre başına bir felaket gelemsi yakındır. Ancak ondan önce asumanı selimden kurtarsa iyi olur yoksa başka türlü kurtulacağımız yok kendisinden. Asumanında karşısına tez vakitte helal süt emmiş biri çıksın da 40 bölümdür gülmeyen yüzü gülsün garibimin. Bu arada Zeyno Hanımın saçlarına bayıldığımı bir kez daha belirtmek istiyorum. Rengi modeli filan çok hoşuma gidiyor. Düz fön de çok yakışıyor ama gördüğüm kadarıyla uzun zamandır öyle bir saç yapmıyorlar. Dalgalı da güzel ama düz fön de istiyorum ben.:)

Sevgili Cansu bende "Leyla zaten hasta ölecek" gibi bir mana çıkarmadım..Bakalım bu bölüm galiba Menderes Leyla'nın o poşetteki ilaçlarını bulacak o zaman dr.a giderlerse herşey netleşir...

Tavuskuşu
12-02-08, 15:24
Neyse, Ehlocan, Gümüş Hastası geldiğinde o bu kanıya nereden vardığını söyler bize. Zaten şu anda leylanın hasta olup olmaması değil de olayın başını nasıl bağlayacakları daha önemli bence. Leyla cidden hasta olsa bile o kadar hastane varken boranın hastanesine nasıl gitti, o raporlar nasıl da boranın eline ulaşabildi de bu intikam planı devreye sokuldu? Büyük tesadüfler...

Şu reytingler de bir gelse keşke. Şöyle ortalama 15. filan olsak çok iyi olur aslında.

nagihan-n
12-02-08, 16:42
yaa leyla ölmese keşke..:icon_sorr

leylaya gelinlik çok yakışmıştı.zehra çok şirindi.menderes süperdi :happy0064

cebalo
12-02-08, 19:15
herkese selam arkadaslar bye,dizimizin reytinglerine simdi baktim cok iyi gelmis dahada iyi gelebilirdi ama yinede iyi gelmis belki gelecek bölüm daha iyi olur insallah :happy0064,dizimizin dünkü bölümü yine cok güzeldi :happy0064mendereslen leyla sonunda evlendiler ,nikahin basinda ortalik biraz karisdi ama sonunda yinede evlendiler cok sükür :img-in_lo,cihan bey ilk kez doru birsey yapacakti ama olmadi neyapsin anlina birkere yazilmis kötü olduyu hic birsey fayda etmiyor ama keske söyleseydi leylanin hastalini cok daha iyi olurdu dün zaten cihana cok üzüldüm o camideki halide cok üzücüydü keske leylanin durumunu söyliyebilseydi :icon_sorr,simdi gicik boranin eline koz verdi leyla tedaviye baslarsa ona daha cok zarar verebilir ,umarim bu hastalik cabucak ortaya cikar yoksa leylanin durumu kötü,bu bölümde mahirlen gazelde sonunda kendilerine asklarini itiraf etiler cok sevindim,nikahdaki haleride cok komikti,bizim saf asumana hic birsey diyemiyorum insan bukadarmi kör olur yesim hanim onun yaninda selimin icine düsecek o bunun farkinda bile deyil yani insan bukadarmi kör olur anliyamiyorum,ama gelecek bölümde yazilanlari okuduma göre asuman selimlen yesimin gercek yüzlerini hele sükür öreniyormus bakalim selimbey ondan sonra neyapacak :img-yes:,su boranin annasi leylayla urasicana selimin pesine düsün hic olmasa asuman kurtulur,gelecek bölümü iple cekiyorum bakalim yeni evliler neyapacak ve leylanin durumu neolacak cok merak ediyorum:img-yes:yeni bölüme 6 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum

Gümüş Hastası
12-02-08, 19:23
Neyse, Ehlocan, Gümüş Hastası geldiğinde o bu kanıya nereden vardığını söyler bize. Zaten şu anda leylanın hasta olup olmaması değil de olayın başını nasıl bağlayacakları daha önemli bence. Leyla cidden hasta olsa bile o kadar hastane varken boranın hastanesine nasıl gitti, o raporlar nasıl da boranın eline ulaşabildi de bu intikam planı devreye sokuldu? Büyük tesadüfler...

Şu reytingler de bir gelse keşke. Şöyle ortalama 15. filan olsak çok iyi olur aslında.

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Bu aralar dersler çok yoğunlaştı ondan dolayı kısa kesicem.

Dizinin kısımlarının birini internetten seyredin. Firuze'nin gelinliğinin falan olduğu kısımı. Baştan sona kadar. Çünkü kimisi yarısını görmüş kimisi seyretmemiş. Bundan dolayı benim anlatmamla olmayacak. Ama oradaki diyologlarda "Leyla hasta ölmesine çok az kaldı biraz beklersen zaten ölecek" diye bir diyolog geçiyor.

Bu arada fragman FOX'un sitesine gelmiş ve reytinglerimizde harika! Çok sevindim reytinglerimizin AB grubunda iki katına çıkmasına!

cebalo
12-02-08, 19:44
yasasin yeni bölümün fragmani foxun sitesine gelmis cok sevindim yine harika bi bölüm olacak,mendereslen leyla balayindalar cok mutlu görünüyorlar ama sanirim menderes boranin leylaya verdiyi haplari buluyor ,ve umarim leylanin hastalinida örenir artik tabi leyla baska birsey söylemese belki basdönmeleri icin aliyorum der hic beli olmaz,asumanda selimin deyil yesimin gercek yüzünü görüyormus kimbilir yesim hanim asuya neyalanlar söyleyecek ama sanmiyorum selimlen alakali birsey söylesin bence cocuk selobabadan diyecek,ama selim sanirim yesimden kurtulmak istiyecek fragmanda öyle görünüyor ve boranin annesi selimin pesinde ,gazelen mahir sanirim asklarini itiraf ediyorlar bunuda baki baba duyuyor ama duyduklarindan pek memnun deyil gibi görünüyor,ve üc tane bela yanyana selim cihanin bürosuna geliyor ve ordada bora var ,ortalik baya karisacak gibi ,ama en önemlisi leyla menderese herseyi anlatacakmi cooooooooookkkkkkkkkkkk merak ediyorum,dört gözle bu bölümü bekliyorum,pazartesi neolur cabuk gel:happy0064

Tavuskuşu
12-02-08, 19:45
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Bu aralar dersler çok yoğunlaştı ondan dolayı kısa kesicem.

Dizinin kısımlarının birini internetten seyredin. Firuze'nin gelinliğinin falan olduğu kısımı. Baştan sona kadar. Çünkü kimisi yarısını görmüş kimisi seyretmemiş. Bundan dolayı benim anlatmamla olmayacak. Ama oradaki diyologlarda "Leyla hasta ölmesine çok az kaldı biraz beklersen zaten ölecek" diye bir diyolog geçiyor.

Bu arada fragman FOX'un sitesine gelmiş ve reytinglerimizde harika! Çok sevindim reytinglerimizin AB grubunda iki katına çıkmasına!

Dediğin kısmı izledim internetten. Youtube'da bu bölümün 2. ve 3.kısımlarını izledim hepsini de teker teker dinleyerek, kelime kelime yazdım o replikleri.
2.kısımdaki sahnede bora eve geliyor, annesi firuzenin odasında, duvarda firuzenin gelinliği asılı, annesinin elinde fotoğraflar var. 2. kısımdaki sahneler "Ne zaman soğuyacak bu yürek?" repliğine kadar. 3.kısımdaki sahne ise kaldığı yerden başlayıp "Kafalarına ben sıkacağım." lafına kadar devam ediyor. Sonrasında da benim hatırladığım kadarıyla son sahnedeki mezarlık kısmına kadar sahneleri yok. Başka hatırladığın sahne varsa onu bilemiyorum. Anladığım kadarıyla sen zaten bu repliklerini yazdığım sahneyi söylüyorsun. Bora'nın serada düğündeyken annesiyle telefonda yaptığı konuşma ve mezarlık sahnesini de istiyorsan onları da yazabilirim.

Reytingler harika gelmiş.:happy0064:happy0064

Gümüş Hastası
12-02-08, 22:15
Dediğin kısmı izledim internetten. Youtube'da bu bölümün 2. ve 3.kısımlarını izledim hepsini de teker teker dinleyerek, kelime kelime yazdım o replikleri.
2.kısımdaki sahnede bora eve geliyor, annesi firuzenin odasında, duvarda firuzenin gelinliği asılı, annesinin elinde fotoğraflar var. 2. kısımdaki sahneler "Ne zaman soğuyacak bu yürek?" repliğine kadar. 3.kısımdaki sahne ise kaldığı yerden başlayıp "Kafalarına ben sıkacağım." lafına kadar devam ediyor. Sonrasında da benim hatırladığım kadarıyla son sahnedeki mezarlık kısmına kadar sahneleri yok. Başka hatırladığın sahne varsa onu bilemiyorum. Anladığım kadarıyla sen zaten bu repliklerini yazdığım sahneyi söylüyorsun. Bora'nın serada düğündeyken annesiyle telefonda yaptığı konuşma ve mezarlık sahnesini de istiyorsan onları da yazabilirim.

Reytingler harika gelmiş.:happy0064:happy0064

Benim dediğim sahne 2. kısım 6. dakika 45. saniyede! O sahneyi seyret! Orada söylüyor annesine olanları!

Senin dediğin sahnenin replikleri bunlar:

Dr. Bora'nın annesi: Ayılmayla bayılmayla olmaz! Daha kuvvetli ilaçlar ver Leyla'ya! Daha çok acı çeksin
Dr. Bora: Anne yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken bi hata yaptıracaksın bütün plan suya düşecek
Dr. Bora'nın annesi: Planlamalarını taktiklerini , sıtratejilerini dinlemek istemiyorum artık! Bekleyecek gücüm kalmadı! Sıfırı tükkettim ben! Sense bana bekle diyorsun. Sonuç istiyorum artık sonuç!
Dr. Bora: Anne yeter artık ikisininde elinde sonunda gidecekleri yer belli
Dr. Bora'nın annesi: Senesi geldi çattı yılan! 7 yıl oldu öleli! 7 yıldır yanıyor bu yürek! Firuzem her gece rüyama giriyor
Dr. Bora: Anne!
Dr. Bora'nın annesi: Yoksa ben sonunda kendim halledecem! Sokak ortasında ikisininde beynine sıkıverecem! Kaybedecek neyim varki?

Buraya kadar!

Gümüş Hastası
12-02-08, 22:31
Benim dediğim sahnenin reprikleri:

Başında başka konuşmalar var annesiyle sonradan:

Dr. Bora: Artık fazla sürmeyecek sona yaklaştık. İkiside yaptıklarının hesabını canlarıyla ödeyecekler! Söz veriyorum!
Dr. Bora'nın annesi: Hepsi yalan! Boş laflar! Benim kızım telli duvaklı gelin olamadı karnındaki bebeğini kucağına alamadı torunumun yüzünü göremedim ben! Ama o Leyla denen kadın yanında kocası kucağında çocuğu 2. kez evleniyor! Selim desen mutlu! Ne zaman soğuyacak bu yürek ha? Ne zaman? Senin sünebeliğin yüzünden gözüm açık mı gidicek Bora?

Aaaa beklediğim sahne ondanda önceymiş! Yha replikleri yaz yaz yoruldum ben! en iyisi söyleyeyim. 2. kısımın 5. dakikası 36. saniyesinde başlıyo o kısımlar!

YASEMİN 19
12-02-08, 22:42
Harika bir bölümdü.Reytingler de bunu ispatlıyor zaten.Nikahta herkes çok sevimliydi.her ne kadar Bora karakteri zorlama kötü adam olsa da (Ki oyuncu da zorlama) yine de heyecanlı bir bölümdü.Ancak ben nedense Mahir'i oynayan oyuncuyu çok amatör buluyorum.Sürekli kaşları çatık maço erkek ifadesi dışında pek bişey yok.Ahhhhhhh ah nerde bizim Sonat?Onun yeri çok ayrıydı

Tavuskuşu
13-02-08, 00:18
Bora: Anne…Gel konuşalım istersen biraz.
Annesi: Ne söyleyeceksen burada söyle. Firuze’m de duysun. Abisinin hala intikamını alamadığını, kanını nasıl yerde bıraktığını öğrensin.
Bora: Yaptığım hiçbir şey sana yetmiyor değil mi? Seni hiçbir zaman memnun edemedim anne. Selimle leylayı arayıp bulan ben değil miyim? Yıllardır onları takip eden, plan yapan, kardeşimin öcünü almak için yıllarını heba eden ben değil miyim?
Annesi: Benim kızım kara topraklara düşmüşken onlar hala hayatta ama.
Bora: Fazla sürmeyecek artık sona yaklaştık. İkisi de yaptıklarının hesabını canlarıyla ödeyecekler. Söz veriyorum.
Annesi: Hepsi laf. Boş laf. Benim kızım telli duvaklı gelin olamadı. Karnındaki bebeğini kucağına alamadı. Torunumun yüzünü göremedim ben. Ama o Leyla denilen kadın yanında kocası kucağında çocuğu ikinci kez evleniyor. Selim desen mutlu. Ne zaman soğuyacak bu yürek ha? Ne zaman? Senin sünepeliğin yüzünden gözüm açık mı gidecek Bora?
Annesi: Ayılmayla bayılmayla olmaz daha kuvvetli ilaçlar ver leylaya daha çok acı çeksin.
Bora: Anne yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken bir hata yaptıracaksın. Bütün plan suya düşecek.
Annesi: Senesi geldi çattı yine. Yedi yıl oluyor kızım öleli. Yedi yıldır yanıyor bu yürek. Firuze'm her gece rüyama giriyor.
Annesi: Yoksa sonunda ben halledeceğim. Sokak ortasında ikisinin de beynine sıkıvereceğim.

Gümüş hastası gördüğün gibi senin ikinci mesajında "Benim dediğim sahnenin replikleri" dediğin yeri de yazmışım. Kısacası 2.kısımı da 3. kısımı da bütünüyle izledim. Bunlar dışında başka konuşmalarını hatırlamıyorum. Mezarlıkta ve telefondaki konuşmaları var ama sen de onlar değil diyorsun. Firuzenin odasında, gece geçen konuşmaların bütün replikleri bunlar. Benim şu yukarıda yazdığım kadar. Zaten boranın annesinin "İkisinin de beynine sıkıvereceğim" dediği yerden sonra gündüz oluyor, habibeyle fatmanur annenin bohça hazırlama sahnelerini görüyoruz.

Şu yukarıda ayzdıklarım dışında başka sahne varsa söyle. Benim bildiğim bütün replikler bu kadar. Bu repliklerden de leylanın zaten hasta olduğunu belirten bir şey göremiyorum. Sen hangi sözcüklerden bunu çıkardın? Söylersen sevinirim.

Vallahi leyla gelsin şu foruma, aydınlatsın bizi. Hasta mısın değil misin kardeşim? Bak iki gündür senin hastalığının olup olmadığıyla uğraşıyoruz. İşimiz gücümüz var...:img-pilot

(BuRcUu)
13-02-08, 01:17
Düne kadar LeyLa'nın hasta oLduğunu düşünüyordum ama bunun Bora'nın bir oyunu oLduğunu anLadım.. LeyLa'ya hasta oLduğunu söyLeyip onu iLaçLarLa öLdürmeyii hedefLiyor.. Menderes sayesinde bu sorun düzelicek inş.. YaLnız anLamadığım bişii LeyLa ve SeLim Firuze'ye ne yapmışLar.. Neden onlar suçLanıyor..??

Bu arada nikah çok hoştu.. LeyLa çok qüzeLdi. GeLinLik çok hoşuma qitti.. ;)

Cigdem_18
13-02-08, 02:01
Harika bir bölümdü.Reytingler de bunu ispatlıyor zaten.Nikahta herkes çok sevimliydi.her ne kadar Bora karakteri zorlama kötü adam olsa da (Ki oyuncu da zorlama) yine de heyecanlı bir bölümdü.Ancak ben nedense Mahir'i oynayan oyuncuyu çok amatör buluyorum.Sürekli kaşları çatık maço erkek ifadesi dışında pek bişey yok.Ahhhhhhh ah nerde bizim Sonat?Onun yeri çok ayrıydı

sana katiliyorum mahiri ben seviyordum ama o ilk diziye girdigi bölümlerde
simdi tam bir sonat yapma havasindalar seraya aliyolar gazele asik ediyolar hersey yaptilar yani mahirde maco erkek karekterinden baska bisey vermiyo sonat bambaskaydii yaa cok özledim onu konusmasi durusu herseyi farkliydi en önemli maco degildi mahirki biraz torpil gibi yapimci anne durumu bence

Karga
13-02-08, 03:55
sana katiliyorum mahiri ben seviyordum ama o ilk diziye girdigi bölümlerde
simdi tam bir sonat yapma havasindalar seraya aliyolar gazele asik ediyolar hersey yaptilar yani mahirde maco erkek karekterinden baska bisey vermiyo sonat bambaskaydii yaa cok özledim onu konusmasi durusu herseyi farkliydi en önemli maco degildi mahirki biraz torpil gibi yapimci anne durumu bence

sevgili çiğdem ve yasemin her ikinize de katılıyorum açıkcası...bu oyuncu yapımcının oğlu mu?eğer öyleyse gereksiz bir yoğunluk var rolünde...göz göre göre torpil olmaz.yakışıklı biri ama oyunculuk başka bişey...diğerlerinin yanında menderes,selahattin,cihan,ilhan ve bakinin yanın da çok amatör bir oyunculuğu var.eeeee güzellik ve yakışıklılık başka oyunculuk başka....:good:

cebalo
14-02-08, 01:25
herkese selam arkadaslar bye,bügün formumuzda bi sorunmu vardi ben isten geldiyimden beri forma girmeye calisdim ama hep bi sorun cikti ,ancak simdi girebildim hele sükür :happy0064,cok sevincliyim dizimize 4 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum dört gözle bu bölümü bekliyorum :happy0064,bakalim neler olacak,menderes leylanin hastalini örenebilcekmi yani ortada olmayan bi hastalik ama bunu kimse bilmiyor tabi boraylan annesinden baska,bakalim leyla nediyecek,mahirlen gazel galiba asklarini itiraf ediyirlar bakalim baki babanin tepkisi nasil olacak,asuman yesim hakinda örendiklerine nediyecek ve yesim hanim napacak bakalim,selim bora ve cihan yanyana 3 tane kötü yanyana ortalik fena karisacak,bora leylanin annede selimin pesinde,selimde sanirim yesimden kurtulmaya calisiyor bakalim ama kurtulabilcekmi cooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk merak ediyorum tabi en cok menderslen leylayi merak ediyorum:img-yes:,yine harika bi bölüm olacak:good:,pazartesini dört gözle bekliyorum,unutmadan su leylanin hastami hastadeyilmi konusuna gelirsek bende bu bölüme bidaha baktim ve leylanin hastaliyi hakinda hic laf gecmedi sadece boranin basindan beri bu isi planladiyini örendik ve ,leylayi hasta yapan bora artik nasil yapiyorsa yada nasil yaptiysa bilinmiyor ama leylayi öleceyine inandirarak yasatiyormuz yani budemeki leyla hasta deyil onu hasta yapan bora,insallah leylayi daha cok hasta yapmadan hersey ortaya cikarda biraz rahatlariz ,su :happy0064´pazartesi cabuk gelsede biran önce dizime baksam cok merak ediyorum neler olacak:happy0064

Cigdem_18
14-02-08, 13:27
sevgili çiğdem ve yasemin her ikinize de katılıyorum açıkcası...bu oyuncu yapımcının oğlu mu?eğer öyleyse gereksiz bir yoğunluk var rolünde...göz göre göre torpil olmaz.yakışıklı biri ama oyunculuk başka bişey...diğerlerinin yanında menderes,selahattin,cihan,ilhan ve bakinin yanın da çok amatör bir oyunculuğu var.eeeee güzellik ve yakışıklılık başka oyunculuk başka....:good:

canim evet yapimci hanimin ogluymuss
yani seninde dedigin gibi yakisiklilik yada güzellik hersey degil
eger oyunculuk yeteneginin oldugunu düsünüyosa burak bey baska proje mi anlinin akiyla hak etti bir projede oynardi baska yapimcilar nasil fark etmemis de annesi fark etmis oyunculugu gercekten torpil yani bu acikca ortada gereksiz heryerden cikiyo eskiden bir havasi vardi mahirin böyle ilk girdigi zamanlarda simdise asik adam hicte oynayamiyo asik adami ben ona bakinca robota baksam daha iyi yani duygu alirim kusura bakmayin burak bey ve annesi nilgün hanim torpille her yere gelinmez önümüze koyarsiniz ama izleyici hemen cakar :good:

Fettan
14-02-08, 17:27
Mahir karakterini eleştiriyoruz bende eleştirenlerden biriyim konuya dahil oluş şekli çok hoştu o sahneler oldukça keyifliydi ama bence Toprak bebek olayı açığa çıktıktan sonra rolü bitmişti o devam edeceğine Sonat karakteri kalmalıydı..Bende Mahir'i oynayan Burak Sağyaşar'ı ilk hallerini beğeniyorum şimdi vasat kalıyor bu çok bariz..Tamam masum bir yüzü var gülünce hoş oluyor ama oyunculuğu yetersiz.Ama şunuda göz ardı etmeyelim dizinin başrol oyuncularınında asıl işi oyunculuk değil ve sevgili Zeyno üstünışık ve barış Yalçın iki yan karakter olmasına rağmen diziyi taşıyorlar..Görsellik pek çok dizide ön planda sonra kalıcı olmak kendi ellerinde ;)

Duygu~Aydin
14-02-08, 18:10
Asumani Mutsuz Görmeye Dayanamiyorum.. Mutlu olsun Artik.. Gülmek Ona cok Yakisiyor.. Melek gibi Biri.. Son Bölümdeki Performansi yine Süperdi.. Ihsallah artik birgün hakketigi gibi huzurlu bir Yasama Kavusur

cebalo
14-02-08, 18:53
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 4 gün kaldi,pazartesini iple cekiyorum,yine harika bi bölüm olacak:happy0064,cok merak ediyorum neler olacak:img-yes:,dört gözle:img-cool2 bu bölümü bekliyorum

emrix
14-02-08, 20:58
ßnde geleceq ßölümü meraqla ߀qliorm :img-yes:ßncede leyla'nın öle cidii bişiyi yoqtu herşey ßora'nın planıydı inş menderes örenir herşeyi, asumanda heralde öreniceq gerçeqleri hele şükür yhaa ,$imdi olaylar çözülüo yava$ yava$ son olmas in$ lütfn olmasın:icon_sorr

prens 22
14-02-08, 21:00
Mahir karakterini eleştiriyoruz bende eleştirenlerden biriyim konuya dahil oluş şekli çok hoştu o sahneler oldukça keyifliydi ama bence Toprak bebek olayı açığa çıktıktan sonra rolü bitmişti o devam edeceğine Sonat karakteri kalmalıydı..Bende Mahir'i oynayan Burak Sağyaşar'ı ilk hallerini beğeniyorum şimdi vasat kalıyor bu çok bariz..Tamam masum bir yüzü var gülünce hoş oluyor ama oyunculuğu yetersiz.Ama şunuda göz ardı etmeyelim dizinin başrol oyuncularınında asıl işi oyunculuk değil ve sevgili Zeyno üstünışık ve barış Yalçın iki yan karakter olmasına rağmen diziyi taşıyorlar..Görsellik pek çok dizide ön planda sonra kalıcı olmak kendi ellerinde ;)

çok ilginç geçenler de dizinin bir bölümünü seyrederken bu mahir i oynayan kesin torpillidir diye düşünmüştüm.ama bu kadarını tahmin etmemiştim.yani dünyada da yapımcıların,ünlü yönetmenlerin ve star oyuncuların çocuklarına şanslar veriliyor ama bir dolu elemelerden sonra.ama bu karakter heryer de sera da ,şirkette,kapıda,araba da,sahil de,evde,bakinin evin de,menderesin evin de,düğün de ,okulun önün de ,cafe de heryer de ....ve sürekli ağar abi pozların da ...başlar da iyiydi..bir anlamı ve hikayesi vardı.şimdi nedir bu aldatmaca ...bizleri salak mı zannediyorlar!ayrıca bu dizi de asıl ağırlıklı sahneleri hakeden birçok gerçek oyuncular var!:img-yes:

cebalo
15-02-08, 19:30
cok sevincliyim dizimize 3 gün kaldi pazartesini dört gözle bekliyorum :happy0064,cok merak ediyorum :img-yes: neler olacak,dizimizin özetide gelmis ortalik karisacak gibi,insallah menderes leylanin durumunu örenirde leylayi baska doktora götürür,asumanda umarim artik selimlen yesimin nemal olduklarini anlarda onlardan kurtular tabi cok gec olmadan,aslinda herseyin bukadar cabukda ortaya cikmasini istemiyorum cünkü ozaman dizimiz sonuna yaklasir:icon_sorr,ben dizimizin daha cokkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun oynamasini istiyorum,onun icin eniyisi hersey yavas yavas ortaya ciksin :happy0064,pazartesini iple cekiyorum

Tavuskuşu
15-02-08, 20:14
Özet gelmiş hele şükür. Hiç bu kadar gecikmezdi.(başına bir şey gelmiş olmasın?:)) Gerçi hiç de aydınlatıcı değil, gelmese de olurmuş yani. Fragman daha açıklayıcı bence. En azından asuman bir şeyler için yeşime kızıyor. Belki bu selo babadan hamile kalmasıdır(!). Ya da daha iyi bir ihtimalle selimle çevirdiği dolapları anlaşımtır ve ondan çemkiriyordur. Umarım öyle oluyordur çünkü selime ve onun yalancılığına her geçen saniye daha çok gıcık oluyorum.

mavi deniz
16-02-08, 00:20
açılınnnn ben geldim birileri sitemde bulunmuş tamam boykota son verdim zeynomu desteklemek amaçlı burdayım artık herkese merabalar tekrar yemin ailesi:)

jujum
16-02-08, 00:33
açılınnnn ben geldim birileri sitemde bulunmuş tamam boykota son verdim zeynomu desteklemek amaçlı burdayım artık herkese merabalar tekrar yemin ailesi:)

ooo deniz hanımlar gelmiş....biz daha önceden bekliyorduk sizi sayfalarımıza ama neyseee:icon_whis

tavuskuşum sağ salim özetimize kavuştuk başına bisey gelmemiş :img-hysteamaaa selahattin amcamın başına neler gelir bu hafta tahmin yürütemiyorum yeni fatma nur hanım tam bir fettan :) (sözüm meclisten dısarı:))

selimle de yeşim kavga filan ediyodu sahilde sanırım, o sahnenin gerisinde yeşim denize düşücek mi acaba:img-hysteiyi olurdu hani şöyle derin bir ohhh çekerdik cümbür cemaat:img-pilot

mavi deniz
16-02-08, 00:59
ilknurum gözümün nuru mesj alındı şekerim özledim seni kız valla burayıda özlenişim biliyon niye girmedigimi ama artık yazıcm sitem büyük yerden geldi valla hemen buraya koştum ne yapayım son durumu biliyıooz ya senaryo saçma sapan oldu kusura kalmayın ama delleniyom bazen bu gökhan ve silah arkadaşları bizi kekmi sanıyo diye:hıh

Tavuskuşu
16-02-08, 01:57
İlknurcum selimle yeşim deniz kenarında tartışıyor da sonra selim yeşimi tavuk gibi boğazlıyor sanki. Bu arada yeşim uzun süre nefessiz kalabilir, bu nedenle çocuğun hayatı da tehlikeye girebilir.(jr.selim de pek matah bir şey değil zaten ama bebek işte en nihayetinde insan acıyor. Anası babası kim olursa olsun.)

Yalnız dizi bitmeden asumancığıma hayırlı bir kısmet bulup onu da telli duvaklı gelin etmek istiyorum. Menderesle evlenirken gıcık olmuştum kendisine ama adam gibi efendi biriyle evlendirmek çok iyi olur şimdi. Hem hep giymek istediği o bindallıyı da giydiririz. Tabi leyla gibi vefasızlık edip bizi kınasına çağırmamazlık ederse o zaman karşısında beni bulur.:hıh Basarım o nikahı, siz kardeşsiniz derim evlendirtmem ona göre.:):)

mavi deniz
16-02-08, 10:15
vay vay ne entrikalar vallahi ben asucuıma kimsecikleri karıştırtmam şekerim sen gökhanın nikahını bas şayet bekarmı bilmem ama asumun ne suçu var kanatsız melek o ya vallahi onun nikahına beni kapıda görevli yapmayın ölümü çigner geçersiniz ancak :)evet bide ben hayırlı normal bi kavalye istiyorum asucuma ya lüfflennnnnnnnnn:(

cebalo
16-02-08, 17:24
herkese selam arkadaslar,cok mutluyum dizimize 2 gün kaldi:happy0064,yine harika bi bölüm olacak :good:,pazartesini dört gözle bekliyorum bu bölümü iple cekiyorum,bakalim neler olacak menderes herseyi örene bilcekmi,leyla neyapacak,bora amacina ulasacakmi,asuman yesim hanimin gercek yüzünü görebilecekmi,selim yesimden kurtulabilcekmi,boranin annesi selime neyapacak,mahirlen gazelin aski neolacak ve daha neler neler olacak ccccccccccccccooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk k merak ediyorum :happy0064

alisercan
16-02-08, 18:50
vay vay ne entrikalar vallahi ben asucuıma kimsecikleri karıştırtmam şekerim sen gökhanın nikahını bas şayet bekarmı bilmem ama asumun ne suçu var kanatsız melek o ya vallahi onun nikahına beni kapıda görevli yapmayın ölümü çigner geçersiniz ancak :)evet bide ben hayırlı normal bi kavalye istiyorum asucuma ya lüfflennnnnnnnnn:(

Mavi denizim sen hoş gelmişsin. Nihayet gördük seni de aramızda uzun bir süreden sonra. İsteğini dün gece değerlendirdim ve asuna güzel bir kısmet bulduğumu gönül rahatlığı ile açıklıyorum. Hem menderes de buna bir şey demez diye düşünüyorum. Bu kısmet bizim Erdal neden olmasın. Neyi eksik. :img-hyste

KirmiziGul
16-02-08, 19:40
Biraz gec oldu, daha yeni net'ten bakabildim Yeni bolume, ama gecen haftaki bolum yorumunu yinede yapmak istiyorum,
Cok begendim yine bolumu, Bora'nin aslinda kotu rolde olmasinada hic sasirmadim, bu adam her rolunde kotu oluyor cunki:icon_whis.
Dugun guzeldi, Mahir & Gazelde ayni sekilde > Karsilikli ask:img-blush...
Ve Leyla hasta felan degilmis:img-cool2... Biraz karisik bir durum, yani en baslarda, haplari almadan once niye bayiliyordu peki [belki ben birkac sey kacirmita olabilirim]
Bolumun en sevimlisi kucuk damat Toprakti, Allahim nasil tatli biseydi o oyle damatligin icinde, yerim ben onu yerim, yerim. [iyy, reklamdaki kiza benzedim]
2 Gun sonra yeni bolum, fragmani daha izlemedim.
Bakalim Leyla ilaclari alacakmi, insallah Menderes bulurda, icemez o haplari, ve baska bir doktora gidip herseyin yalan oldugunu ogrenirler.
Cihanda birden imana gelmis gibiydi, camiye girip namaz kilacagini dusundum, o sahneyide begendim acikcasi, yani baska dizilerde boyle camili ezanli birsey gostermezlerdi. Ama kapi onunde duracagina iceriye girip orda ellerini acip dua etseydi daha guzel olurdu:img-yes:.
Leyla & Menderese omur boyu mutluluklar diliyorum.
bye

Tavuskuşu
16-02-08, 20:11

Asumana karışmak gibi bir niyetim yok da düğününe beni çağırmazsa çok kırılırım açıkçası.:img-wink: Bu kırgınlıkla da düğünü basıp ufak bir şaka yapabilirim. Bunca bölüm senaristler asumanın mutluluğuna taş koymuş, ben iki dakikacık şaka yapsam çok mu?:img-blush Ben de isterim asuman adam gibi biriyle evlensin ama kına gecesine de düğününe de çağırsın bizleri. Daha ayakkabısının altına adımızı yazacağız. Yoksa bu gidişle evde kalacağız vallahi.:img-hyste:img-hyste

Hüseyin Abi, Erdal bey zehraya, hayatiye sahip çıkacaksa, asumanı mutlu edecekse neden olmasın.:icon_whis Aklıma yine kötü kötü senaryolar geliyor.:img-hyste Mesela, erdal bey ilerleyen bölümlerde öldürülecak olan selimin yurtdışında yaşayan abisidir. Kardeşinin ölümü üzerine(nasıl olacak bu ölüm bilemedim ama onu da ayarlayıversin işte senaristler. hikayenin çıtası benden:)) o da intikam yeminiyle istanbula kesin dönüş yapar ve asumandan intikam almak için onu kendine aşık eder.(bu asuman da amma ayran gönüllü oldu sayemde) Bu sırada bora'nın leylayı kötü etmek için kullandığı yöntemden feyz alarak asumanı ilaçlarla zehirlemeye çalışır. Fakat gençlik aşkı selimzede gönülü görüp de kardeşinin gerçek yüzünü anlayınca bu planından vazgeçer ve asumanı son anda ölümden kurtarır.:happy0064:img-hyste

Jujum'cum sen dün istemiştin de dün ilhamım ve keyfim yoktu. Bugün bunu yazdım fikirlerini bekliyorum.

jujum
17-02-08, 01:12
Asumana karışmak gibi bir niyetim yok da düğününe beni çağırmazsa çok kırılırım açıkçası.: Bu kırgınlıkla da düğünü basıp ufak bir şaka yapabilirim. Bunca bölüm senaristler asumanın mutluluğuna taş koymuş, ben iki dakikacık şaka yapsam çok mu?:img-blush Ben de isterim asuman adam gibi biriyle evlensin ama kına gecesine de düğününe de çağırsın bizleri. Daha ayakkabısının altına adımızı yazacağız. Yoksa bu gidişle evde kalacağız vallahi.:img-hyste:img-hyste

Hüseyin Abi, Erdal bey zehraya, hayatiye sahip çıkacaksa, asumanı mutlu edecekse neden olmasın.s Aklıma yine kötü kötü senaryolar geliyor.:img-hyste Mesela, erdal bey ilerleyen bölümlerde öldürülecak olan selimin yurtdışında yaşayan abisidir. Kardeşinin ölümü üzerine(nasıl olacak bu ölüm bilemedim ama onu da ayarlayıversin işte senaristler. hikayenin çıtası benden)) o da intikam yeminiyle istanbula kesin dönüş yapar ve asumandan intikam almak için onu kendine aşık eder.(bu asuman da amma ayran gönüllü oldu sayemde) Bu sırada bora'nın leylayı kötü etmek için kullandığı yöntemden feyz alarak asumanı ilaçlarla zehirlemeye çalışır. Fakat gençlik aşkı selimzede gönülü görüp de kardeşinin gerçek yüzünü anlayınca bu planından vazgeçer ve asumanı son anda ölümden kurtarır.:

Jujum'cum sen dün istemiştin de dün ilhamım ve keyfim yoktu. Bugün bunu yazdım fikirlerini bekliyorum.

tavusumkuşum işte bu!!!!:img-hystesenaristler burayı okuyorsa senaristlik yaptıklarına utanıyorlardır eminim:):img-hyste
asunun düğününe gideriz tabi niye gitmiyelim davetli olmasakta yüzsüzlük yapıp yine gideriz biz:) dansözümüzü de yanımızda götürürüz bizden hediye olur:img-pilotama öncelikle ona temiz süt emmiş birini bulmak gerek... ilhan olmaz onun gözü dışarda asumanı üzer istemiyoruzzz onu:icon_sorr

bu arada selimin bebeği doğucak kucağına alıcak üç kez kulağına kamuran kamuran kamuran diye fısıldayacak cansucum burayı atlamayalım lütfen....arog daki gibi dünyalar tatlısı bir bebek bekliyorum sahsen yeşim selim ikilisinden :icon_whis

mavi denizim, kek değiliz biz dediğin gibi ama bazen keklik yapmakta da fayda var....konu çok farklılaştı bazı bölümleri hariç güzel de bir boyuta girdi aslında...neyse bakalım pazartesi ne süprizlerle karşılaşıcaz....

alisercan
17-02-08, 04:08
tavusumkuşum işte bu!!!!:img-hystesenaristler burayı okuyorsa senaristlik yaptıklarına utanıyorlardır eminim:):img-hyste
asunun düğününe gideriz tabi niye gitmiyelim davetli olmasakta yüzsüzlük yapıp yine gideriz biz:) dansözümüzü de yanımızda götürürüz bizden hediye olur:img-pilotama öncelikle ona temiz süt emmiş birini bulmak gerek... ilhan olmaz onun gözü dışarda asumanı üzer istemiyoruzzz onu:icon_sorr

bu arada selimin bebeği doğucak kucağına alıcak üç kez kulağına kamuran kamuran kamuran diye fısıldayacak cansucum burayı atlamayalım lütfen....arog daki gibi dünyalar tatlısı bir bebek bekliyorum sahsen yeşim selim ikilisinden :icon_whis

mavi denizim, kek değiliz biz dediğin gibi ama bazen keklik yapmakta da fayda var....konu çok farklılaştı bazı bölümleri hariç güzel de bir boyuta girdi aslında...neyse bakalım pazartesi ne süprizlerle karşılaşıcaz....

Valla dolu dizgin ve aksiyonlu bir haftaydı bu. 42 yani yeni bölümden bahsediyorum. Teslim ettim ve post esra ile uzun uzun üzerinde düşündük.
Çok hoş bölümler de var bol gerilimlerde. Yetmedi sürprizler de. Gayet şirin akıyor. Ve bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Asuman erdalı beklemiyor anladığım kadarıyla iyi mi yapıyor bilemiyorum ama demek ki erdal başka bir diziye artık. Ama erdalın ahı tutacak mavi deniz bunu unutma.

Tavuskuşu
17-02-08, 14:59
Anında Görüntü Şov'un reklam arasında sesli fragmanı gördüm. Neler oluyor neler...Dopdolu bir fragman. Doğrusu fragman böyleyse bölüm nasıldır hiç bilemiyorum.

1-İlk gece leylanın gelinliği üstündeyken leylanın başı dönüyor. İçinde "Allah'ım lütfen bu gece olmasın." diyor. Sonraki sahnede de gece menderese sarılmışken yine içinden menderese ithafen "Ben seni bırakıp nasıl gideceğim?" diyor.
2-Selim ve Yeşim gecenin bir yarısında deniz kenarında konuşuyor. Yeşim "Bu bebek doğacak." diyor. Selim de bir şeyler söylüyor ona karşılık olarak yeşim "Asuman..." gibi bir cümle kuruyor ama tam ne dediğini anlayamadım. Selim yeşimi nefessiz kalana kadar boğazlıyor.
3-Yeşim Mermertay Residansına(:img-hyste) gidiyor. Fatmanur kapıyı yüzüne kapatmaya çalışırken eliyle itiyor "Gerçekleri anlatmalıyım." diyor.
4-Asuman ve Yeşim Asumanın evinde konuşuyor. Asuman yeşime "Sen ne aşağılık bir kadınmışsın." diye çemkiriyor. Yeşim de buna karşılık "Bilmediğin çok şey var." diyor. Muhtemelen selo babadan hamile kalmasıyla ilgilidir bu konuşma.
5-Selim ve Bora cihanın bürosunda karşılaşıyor.
6-Mahir ve gazel serada kavga ediyor. Gazel "Bunları neden yapıyorsun anlamıyorum." diye bağırıp gitmeye yeltenirken mahir kolundan tutup "Sana deli gibi aşığım." diyor. Bu sahneyi gören baki baba da evde gazele "Bir daha o çocukla görüşmeyeceksin." diye bağırıyor. Hiç yakıştıramadım baki babaya.:hıh
7-Leylanın burnundan kan geliyor ve menderes bunu görüyor. Hatta sonra leylaya "Bana gerçekleri açıklayacak mısın?" diye soruyor.
8-En fecisi bu bence. Selim önce asumanın nüfus kağıdını alıyor, ardından başka bir sahnede bu ikisini nikah masasında görüyoruz. Asuman beyaz bir kürk giymiş, saçı topuz yapılmış. Ama sanki şaşkın gibiler. Umarım bir sorun çıkmıştır yoksa bunlar herkesten gizlievleniyorlar. Erdal Bey yetişin kurtarın asu'yu. Ay olmadı biz cidden basalım bu nikahı.
9-Son olarak da Leyla ve Bora'nın annesi karşılaşıyor. Ama leyla kadına sarılmış vaziyette. Kadının suratında ise sinsi bir ifade var.

Aklımda kalanlar bunlar. Baya da bir şey kalmış aklımda aslında.:)Çok heyecanlı bir bölüm olacak gibi.

Jujum seni mi kırcağım? Selim yavrusunun(!) kulağına üç defa "Kamuran" diye fısıldasın tabi. Hatta istersen çocuğun adı "Zebercet" bile olabilir.:img-hyste:img-hyste Yeter ki sen iste.:)

mavi deniz
18-02-08, 18:38
Mavi denizim sen hoş gelmişsin. Nihayet gördük seni de aramızda uzun bir süreden sonra. İsteğini dün gece değerlendirdim ve asuna güzel bir kısmet bulduğumu gönül rahatlığı ile açıklıyorum. Hem menderes de buna bir şey demez diye düşünüyorum. Bu kısmet bizim Erdal neden olmasın. Neyi eksik. :img-hyste

hehe hoşbuldum şen buldum abicim saol :happy0064vallahi cuk olmuş erdal abi süper hem duygusal hm yakışıklı senden yakışıklı olmasın:icon_whis hem hamarat vallahi filinta gibi adam niye olmasın hayati ve zehrayada eminim öz babaları kadar iyi olur e nede olsa sanatçı adam öyle şarkı neyim yapan adam kötü olamaz bence süper top bizden çıktı asucumda artık inşallah başgöz edriz :)

tavuskuşm canım vallahi artık havadan nem kapar oldumm ne yapim:img-hyste yani burda herkesi heran gökhan kötü adam modunu sokabilir :img-tomattemkinli olmak lazım dimi valla haklısın hbazen kek olmak lzaım :img-blush

cebalo
18-02-08, 19:44
herkese selam arkadaslar bye,bügün büyük gün birkac saat sonra dizimiz basliyor :happy0064 bende simdi sesli fragmani gördüm acayip bi bölüm olacak ortalik fena karisacak gibi,ay inanmiyorum leylanin durumu gidikce kötülesiyor aldiyi ilac yüzünden burnu kaniyor ama o hastalik yüzünden sanar kesin,galiba menderesede gercekleri söylemiyecek pek öyle görünmüyor baska birsey söyliyecek gibi,yesim hanim fatmanur teyzenin yanina gidiyor acaba neler anlatacak cok merak ediyorum eyer gercekleri söylerse selimin elinden kurtulamaz gibi,mahirlen gazelin askida iyice ortaya cikiyor:img-in_lo ama sanirim busever baki baba karsicikacak bu aska,boraylan selimde karsilasiyorlar bakalim neler olacak :img-yes:,asuylan selim evleniyorlar tabi öyle görünüyor ama bakalim evlenebilceklermi buna yesimin izin verceni hic sanmiyorum kesin yesim bu nikahi durduracak:img-yes:seliminde gercek yüzü ortaya cikacak sanirim :img-yes:,ve sonunda boranin annesiyle leyla karsilasiyorlar sanirim leyla mendereslen yemekte tam oan boragilgeliyor leylayla boranin annesi sariliyorlar :img-yes:,dediyimgibi harika bi bölüm olacak :good:yemin hayranlari herkes ekran basina bu bölüm kacmaz:happy0064

YASEMİN 19
18-02-08, 22:19
heyecanla bekliyorum yeni bölümü!bora'nın annesini oynayan oyuncu da çok başarılı bence!bu dizi kolay kolay bitmez seneye de devam eder bence...her ne olursa olsun en kaliteli dizilerden biri!

cebalo
18-02-08, 22:33
dizimize cok az kaldi birazdan basliyacak :happy0064 cccccccccccooooooooooookkkkkkkkkkkkk merak ediyorum neler olacak,bu bölüm harika olacak heycanla bekliyorum :happy0064

cecey63
19-02-08, 00:10
İnanamıyorum.. bora'nın annesi sonunda Leyla'nın evine kadar girdi..:icon_sorr
Ama kendi ağzıyla da tedavi gördüm diye açıkladı.. BİR aLLAH'IN KULU DA bu kadın bunca yıl sonra nereden çıktı demiyor..

Ama sonra düşündüm de bizim de evimize yıllar sonra çok eski bir tanıdığımız gelse benim annem de aynı misafirperverlikle karşılardı herhalde..

:icon_sorr

alisercan
19-02-08, 00:39
İnanamıyorum.. bora'nın annesi sonunda Leyla'nın evine kadar girdi..:icon_sorr
Ama kendi ağzıyla da tedavi gördüm diye açıkladı.. BİR aLLAH'IN KULU DA bu kadın bunca yıl sonra nereden çıktı demiyor..

Ama sonra düşündüm de bizim de evimize yıllar sonra çok eski bir tanıdığımız gelse benim annem de aynı misafirperverlikle karşılardı herhalde..

:icon_sorr

Bence de sevinirler. Çünkü biraz da boranın doktoru olması işin içine girince sanırım bu çok doğal oluyor. Bir de zaten baki baba dalgın. Küçük kız daha önemli şu aralar.

ehlocan
19-02-08, 00:49
Allah verede çocuklar Asuman'a kızıp bir hışım nikah salonundan fırlayıp sonrada bir araba kazası geçirmeyeler :icon_sorr :icon_sorr malum dizilerde olur böyle şeyler...

Fatmanur hanım Selo babanın yakasından düşsün diye yeşim'e para verdi iyi hoşta ne var ne yok vermesi biraz abartılı değilmiydi..Birde yeşim karnımdaki bebek Selim'den istersen ispatlayabilirim falan deseydi Asuman'a keşke ;)

jujum
19-02-08, 00:52
güzel bir bölümü geride bıraktık yine:img-wink:

yalnız üniversite bitirmiş aklı başında bir insanın o ilaçların verilme sekline bu ne dememesi ilginç menderes bile daha ilk gördüğünde bu ne biçim ilaç böyle dedi ama leylanın aklına ne hikmetse böyle bir sey gelmedi...torbanın içinde ilaç yut dur pehhh:img-cool2

fatmanur hanım eee ben sana ne diyeyim ki bilmiyorum:icon_sorr inanmadı afferin ama... varını yoğunu kaldırıp yeşimin ellerine verdi sus payı diye...güvenligi falan çağırıcak yaka paça dışarı attırıcak yeşimi diye beklerken:img-cool2 neyse aile arasında olur böyle seyler :img-hyste

cebalo
19-02-08, 00:53
yin