PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

KirmiziGul
12-03-08, 19:16
Off ya, ben Yemin'e hep net'ten bakardim, ama Youtube'a koymamis kimse... Oof, ne yapacam simdi ya, acaba bildiginiz baska bi site varmi arkadaslar, yemin'in yayinlanan son bolumunu izlemem icin?:img-cool2

cebalo
12-03-08, 19:21
herkese selam arkadaslar bye,dizimizin fragmani foxun sitesinde cikmis yine acayip bi bölüm olacak,dizimizin özetide gelmis menderes leylanin hastalini öreniyormus bu bölüm kesin cok dramatik olacak mendilerinizi hazir tutun :sad53:,leyla herseyi anlatiyor menderes bunu duyunca zafalim yikilacak,leylayi kurtarmak icin hapisden kacmayi bile düsünüyormus ama malesef bicaklaniyor :icon_sorr inamiyorum ya resmen bicaklaniyor insallah birsey olmaz menderescime,sanki bukadar olay yetmiyormus gibi simdi bide tülay cadisiylan urasacaklar ,cadolos toprakcima zarar vermeye devam ediyor mama sisesine birsey katiyor leylada bunu topraka iciriyor inanmiyorum ya ortalik iyice karisacak :icon_sorr,cihan beylen asuda yeniden birlik oluyorlarmis yani mermertaylari cok zor günler bekliyor, kesin asuman menderesi hapisde bicaklatiyor kesin asunun parma var bu isde baska kimse olamaz hanim intikam almak istiye bilir simdi bide holdingi basina gececek yesim hanimda yaninda iste bu cok kötü ,su leylanin haplarinin sonucalrini bende cok merak etim ama hatirlarsaniz menderes mahire iki gün sonra haplarin sonuclarini al demisdi bu iki gün icinde okadar olay olduki bence unutular belki mahir gazelen eve döndünde almaya gider insallah giderde herse ortaya cikar cünkü artik tehlikede olan tek leyla deyil toprakcimda zor durumda insallah cok gec olmadan hersey ortaya cikar :icon_sorr,bu bölüm harika olacak su 5 günü dört gözle gecmesini istiyorum biran önce dizime bakmak istiyorum :happy0064,pazartesini iple cekiyorum ,unutmadan arkadaslar acaba dizimizin saatimi deyismismi yada banami öyle geldi foxun sitesinde 19.45 diyor sanki öne alinmis gibi umarim öyle birsey olmaz simdiki satti bence daha iyi

Karga
13-03-08, 03:40
dizinin saatimi değişti?cebalo saati konusundaki değişiklik umarım gerçek değildir yaaa!neyse bekleyelim göreceğiz.bu arada bu haftaki bölüm konusunda ki tüm eleştirilere aynen katılıyorum.nefis bir bölümdü!temposu çok iyiydi.bu reytinglere de olumlu yansımış.görürsünüz bu dizi önümüzde ki sezon da da devam eder!zaten yemin ve arka sıradakiler bir de bez bebek fox tv nin elindeki hazineler.bu hazineleri koruduğu için fox tv ye teşekkürler!

jujum
13-03-08, 16:04
Şu anda Yeşim'de Selim'in ölümünü Menderes'ten bildiği için intikam planını uygulamaya devam edecektir gibime geliyor...

Çocuklar her zaman olduğu gibi çok başarılıydılar dün akşamda...

Bora'nın çektiği resim bir şekilde Bora'yı ele verecek..Sanırım keşfeden de Cihan olur :img-wink: Her suçlu suç mahalline geri döner diye düşünürsek Bora kendi kendini eleverecek bir şekilde...

Asuman azıcık salim kafa ile düşünse Menderes'in Selim'in başında söylediklerini belki bazı şeyler değişir düşüncelkerinde gerçi dğeişse değişse cinayet dğeilde kaza olduğunu yine Menderes'in öldürüdğünü düşünür...

Önümzüdeki bölüm Menderes hapiste bıçaklanıyor sanırım...

Yemin'i ilk izlemeye başladığım bölüm Asuman'ın Menderes'in ölüm haberini aldığı bölümdü...O bölümde Zeyno hanımın oyunculuğuna hayran kalmıştım....ve yine bir ölüm sahnesi ve Asuman'nın yaşadığı acı ve öfke o kadar güzel yansılıtıldı ki yine, :good:...ama sanırım Menderes'in ölüm haberinde biraz daha üzülmüştü gibi:)

Bencede telefonuna çektiği o resim Bora'nın sonu olucak gibi; bu işi de Cihan dan başka çözecek kimse yok dizide zaten; o da ne kadar yardımcı olur ya da olur mu orası bir muamma:img-cool2
Leyla'nın durumu da denize düşen yılana sarılır misali Cihan dan yardım istemesi biraz garip Cihan'ın ona ve Menderes'e yaşattıklarını düşünürsek :img-wink:Baki baba haklıydı yani hayır demekle....

birde Menderes kafasına darbe almış gibi gördüm ben fragmanda yani nezarete bıçak sokamayacaklarını düşünürsek oradaki bir mücadele sonucu kafasını duvara falan vurmuş olabilir diye düşündüm :img-wink:

edit...Bu haftaki fragmanın en güzel yanı Toprak bebişin zarar görmemiş olmasıbye

emrix
13-03-08, 20:03
ßncede süper ßi ßlümdü yhaa sonuna kdr o tülay ne kadın yhaa delü edio ßni :fighting2toprağın ßi߀rona ne koyuo acaßa mendereste hapise düştü ah ßeaa cihan olsa olmazdı ßöle:)leyla'cım nası mahfoldu yhaa:img-in_lolasumana sinir oldum yhaww off geleceq ßlümde çoq heycanlı in$ßişe olmas menderese saati erken olması iimi oldu kötümü ßlmiorum ama reytingleri ii olsunda farketmes hiç ßitmesin ßu dizi lütfenn:good:

cebalo
13-03-08, 20:33
herkese selam arkadaslar bye,dizimize 4gün kaldi bu bölüm harika olacak pazartesini iple cekiyorum,simdi foxtvde fragmani gördüm ve sattine baktim satti 20.45 diye yaziyor yani ayni deyisiklik yok cok sükür yine eski sattinde basliyacak dizimiz :happy0064,ama foxun sitesinde baska satt diyor biz nolur nolmaz yinede pazartesi günü dikkat edelim belki erkende basliya bilir :img-yes:dizimizin gelecek sezon devam etmesini cok isterim insallahda devam eder cünkü cok süper bi dizi :good::good::good::good::good::good::good::good:

YASEMİN 19
14-03-08, 14:20
herkese selam arkadaslar bye,dizimize 4gün kaldi bu bölüm harika olacak pazartesini iple cekiyorum,simdi foxtvde fragmani gördüm ve sattine baktim satti 20.45 diye yaziyor yani ayni deyisiklik yok cok sükür yine eski sattinde basliyacak dizimiz :happy0064,ama foxun sitesinde baska satt diyor biz nolur nolmaz yinede pazartesi günü dikkat edelim belki erkende basliya bilir :img-yes:dizimizin gelecek sezon devam etmesini cok isterim insallahda devam eder cünkü cok süper bi dizi :good::good::good::good::good::good::good::good:

gitgi de başarısına başarı katıyor yemin.bu sezon değil daha pekçok sezon devam eder gibi görünüyor.gerçekten hayatımıza renk katıyorlar.teşekkür ederiz yemin ekibi!:happy0064:

cebalo
15-03-08, 15:35
herkese selam arkadaslar bye,dizimize 2gün kaldi,yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum :happy0064,yine cok olayalar olacak, daha sesli fragmani göremedim cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:dizimizin sattine pazartesi günü dikkat edelim cünkü daka basi deyisiyor dün gece fox tvde yine fragmani gösterdiler simdide 22.00 diyor yani kavam iyice karisdi en iyisi haberlerden itibaren fox tvye bakalim :img-yes:

Gümüş Hastası
15-03-08, 16:31
herkese selam arkadaslar bye,dizimize 2gün kaldi,yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum :happy0064,yine cok olayalar olacak, daha sesli fragmani göremedim cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:dizimizin sattine pazartesi günü dikkat edelim cünkü daka basi deyisiyor dün gece fox tvde yine fragmani gösterdiler simdide 22.00 diyor yani kavam iyice karisdi en iyisi haberlerden itibaren fox tvye bakalim :img-yes:
Reytinglerimizi iyice mahfedecek Fox TV!.. Bi yerde 19:45 bi yerde 22:00!.. Bu işin bi orta yolu olur!.. Televizyonda 22:00 diye tanıtıyorlar madem 22:00 da yayınlasınlar. Dizi yayındaykende 19:45 yazan alt fragmanı koysunlar. Bu sayede diziyi seyreden herkes dizinin sonraki hafta 19:45 de yayınlanacağını anlar.

ehlocan
16-03-08, 02:17
15/03/08 Yemin Sountrack imza günü ile ilgili birkaç resim ekeldim arkadaşlar..Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=6388272&postcount=56

Fettan
16-03-08, 23:57
sabah beri yazdığım mesajalrı gitmedi bir türlü..

Resimler için ehlocan'a haberin scan edilmiş resmi için CveB ye teşekkür ederim...

Çok kıskandım valla orda olmak isterdim şahsen...Yine çok güzel çok güleryüzlü resimler ...

Yarın akaşm neler olacak dizide heyecanla bekliyorum..Saati konusunda net bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

cebalo
17-03-08, 01:57
herkese selam arkadaslar bye,saat simdi 00.00 olduna göre dizimiz bügün basliyor yani bügün pazartesi aksami:happy0064, ama saat konusunda benimde hic fikrim yok daka basi saat deyisiyor umarim yine eski saatinde baslar :img-yes:,ben haberlerden sonra fox tv izlemeye basliyacam hic beli olmaz erkende basliya bilir :img-yes:,bu bölüm yine harika olacak cok merak ediyorum neler olacak :happy0064,ehlocan arkadasim eklediyin resimler icin cok tesekürler :happy0064,ahhhhhhhhhhh o imza gününde bende orda olamyi cok isterdim tüm sanacilar gelmis :img-yes:,serhan yavasi yakindan görmek cok isterdim :img-in_lo

cebalo
17-03-08, 18:36
selam arkadaslar bye, bügün büyük gün aksama dizimiz basliyor :happy0064 ,yine harika bi bölüm olacak :good:,aksami iple cekiyorum,bakalim neler olacak:img-yes:

Gümüş Hastası
17-03-08, 20:43
Arkadaşlar dizimiz benim tahmin ettiğim gibi saat 19:45 de başladı. Ama geçen haftaki bölüme Menderes tutuklanıyor üzülmeyeyim diye bakmamıştım. Bu bölüü bakmaya başlayınca baya bi şok oldum. Saati çok fazla iyi tanıtmadılar ama olsun artık. Dizimiz saat 19:45 e alındığı benim için iyi oldu. Okul için falan sorun oluyordu.

Ama bu saate alınması ve fazla tanıtımının yapılmaması dizimizin reytinglerini bari kötü etkilemese.

Neyse Selehattin amca kaza yapmış. Heyecan doruğa çıktı. Ben en iyisi yazımı burda bitireyim. Reklamlarda tekrar yazarım. Herkese iyi seyirler...

cebalo
17-03-08, 20:56
bende simdi fox tv bakiyorum ama burda daha baslamdi dizim :icon_sorr,demeki türkiyede 19.45de baslamis,bizde daha yok :icon_sorr

Gümüş Hastası
17-03-08, 21:55
Asuman gebertcem seni!..

Firuzenin anneside artık fazla olmaya başladı!.. Bora vazcaydıkça daha da üstüne gidio! Geberemedi gitti kadın! Selim den kurtulduk derken şimdide başımıza Asuman ve Yeşim belası çıktı. Of!.. Yeşim'in çocuğunun DNA testi olsada Selim'in çocuğu olduğu ortaya çıksa. Bu sayede Asuman , Yeşim'den iyice uzaklaşır...

Gümüş Hastası
17-03-08, 22:40
Vav ne bölümdü ama!..

Fox TV yi kutluyorum. Tam bölümünde gün değişikliği yapmış.

Fragmanın alt yazısı değişmiş. Artık gelecek hafta yazıyor.

Cihan sen ne kadar safsın ya!.. Hem öğreniyon hem de gidip Bora'ya hesap soruyon!.. Direk polise gidip bunları delil olarak sunsana! Bu Bora senide bıçaklar.

Asuman gebertcem seni!.. Küçük şeytan!..

Dağdan indim şehre hesabı sen o saf kalbinle şirketi ele geçircem derken Yeşim'e kaptırırsın a akıllım benim...

Menderes kendini bıçaklattığın iyi oldu desem yalan olur. O kadar kişinin yüreği burnuna geldi.

Hadi neyse artık. Fragmandan bu kadar özet yeterde artar bile. Bu arada Cihan o fotoğraftaki Selim ve Leyla'nın üstünün çizili olduğunu görüo ve Borayla annesinin konuşmaları duyuo!..

(BuRcUu)
17-03-08, 22:42
Gelecek bölüm Cihan rahat durmuyor ve iyii de yapıyor.. Bütün herşeyii öğrenicek dileriim onunda başına bişii gelmez.. Konuşmaları duyuyor.. Firuze'nin odasıı,resimler fln ortaya çıkıyor.. Tülay Hanım pek rahat durmuyor.. Cihan'a da bişii yapmasa bari..

Gazel-Mahir evlendi.. Ama mutluluklarıı da yarım kaldı.. Baki Bey gerçeği öğrenince ne yapıcak merak ediyorum.. Asuman'ın da Yeşim'den bir an önce uzaklaşmasıı lazım ama nasıl..??

cebalo
17-03-08, 23:16
inamiyorum ya ben daha yemini izliyecem avrupa yayinlarinda saat 22.00de basliyacak yani daha 30 dakika var, offfffffff anlamiyorum bu fox bügün neden dizimin saatini deyistirdi hayret birsey insallah bu deyisiklik reytinglere kötü etkilemez :icon_sorr

cebalo
17-03-08, 23:19
arkadaslar dizimiz türkiyede 19.45de basladi :img-yes:,avrupada saat 22.00de basliyacak yani fragmanda o saati gösterdi ,avrupadaki arkadaslar daha izleyecek,bende simdi dört gözle bekliyorum dizimin baslamasini,artik bende yorumumu diziden sonra yaparim ,:happy0064 cok merak ediyorum neler olacak:img-yes:

Fettan
17-03-08, 23:30
Bölüm çok Bu bölüm pek çok sorun çıktı ama önümüzdeki bölüm itibarı ile toparlanmaya başlayacak..Cihan'ı anlamakta güçlük çekiyorum tamam Baki baba Menderes2in yanında görmek istemiyor Cihan'ı ama hani gidip Asu ile işbirliği yapmasına ne hacet neyse önümzüdeki bölüm iz üstünde olduğu için şimdilik asıp kesmiyorum Cihan'ı ...

cebalo
18-03-08, 02:41
gümüs hastasi arkadasim sana bende katiliyorum,VAY ANNAM VAY ne bölümdü be :happy0064,yeminin her bölümü süper ama bu bölüm süperdende süperdi tek kelimeyle harika bi bölümdü,basda gec basladiyi icin cok sinirlenmisdim ama bölüme baktiktan sonra sinirim gecti cünkü harika bi bölüm izledim ama umarim haftaya yine eski saati olur ,bu saat deyisikliyi insallah reytingleri etkilemez:img-yes:

cebalo
18-03-08, 02:58
yine harika bi bölümdü ve yine tam yerinde bitti :good:fragmanda menderese sisleniyor diye cok üzülmüsdüm meyer hersey kacmak icin bi planmis :img-yes:umarim menderes kacabilir cünkü hem leyla hemde toprak tehlikede onlarin yaninda olmasi lazim belki kacabilirse leylayi baska doktora götürür ve böylelikle hersey ortaya cikar ve boranin yalan söylediyi anlasilir zaten borada yavas yavas pisman gibi yaptiklarindan,leylaya haplari almamasi icin israri bi baslangic olabilir belki artik annesinin baskisina dayanamaz ve tüm gercekleri anlatir belki tabi,ama önce su cadi annasi toprak bebisimden uzak durmasi lazim,cadi nasilda zehirledi toprak bebisimi kadinda hic insaf yok bebeye bile acimiyor ama elbet o cadininda sonu gelecek ve yine tumarhaneyi boyluyacak :img-yes:borabeyimizde hapishaneyi :img-yes:cihanin menderese herseyi anlatmasi bitarafdan iyi oldu artik menderes herseyi biliyor leylayi kontrole kolay ikna eder ve hersey ortaya cikar :img-yes:su cihanda bi iyi bi kötü oluyor ya tam iyi oluyor derken arkasindan yine kötülük pesinde oluyor simdide asunun yaninda,ah asu ah kazdiyin kuyuya kendin düsecen ama haberin ah bi bilsen kimin icin intikam aldini bakalim ozamanda selim icin bukadar aglarmiydin,menderside bosu bosuna suclayip duruyor zaten cok sinir oluyorum ,yesim hanimida yanina aldi simdi asu tam yandi asil yilanin basi yesim ama nerde bunu asumanda anliyack akil o menderesi mahfetmeye calisin arkasindanda yesim onun kuyusunu kazisin:img-yes:,gazelen mahirde bu bölümde cok tatlilardi ama tabi bu fazla sürmedi balayi bile yapmadan eve geri döndüler ama olayli bi dönüs oldu, ama artik gazel geri döndü ve toprak bebisime o bakar tülay cadisida havasini aglir,gelecek bölümü simdiden iple cekiyorum bakalim menderes kacabilcekmi cok merak ediyorum,herkese iyi geceler bye

cebalo
19-03-08, 01:46
iyi geceler arkadaslar bye,bügün buruya ancak simdi yazabiliyorum zaten benden baskada yazan olmamis nerde bu yeminciler :icon_sorr,dizimizin dünkü bölümü cok güzeldi ama reytingler tam tersi cok kötü gelmis :icon_sorr,ah ben bu fox tvye nediyeyim dizinin bi saatini deyistirdi olanlar oldu ,nevardi sanki eski zatinde oynasaydi reytingler daha iyi gelirdi ,umarim gelecek bölüm yine eski saatinde baslar yoksa retingler hep böyle kötü gelir ,gelecek bölümde yine olaylar oluyor menderes hapisden kaciyor,cihan boranin planlarini öreniyor yani ortalik iyice karisiyor :happy0064 yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum ve insallah yine eski saatinde baslar :img-yes:ben saat 22.00 kadar dizimi bekliyemem hemen izlemem lazim neolur fox tv duy sesimi eski saate geri dön

cebalo
19-03-08, 19:07
herkese selam arkadaslar,bu hafta galiba formumumuza benden baska yazan yok :icon_sorr,yeminciler nerdesiniz :icon_sorr,dizimizin yeni bölümüne 5 gün kaldi yine harika bi bölüm olacak:img-yes:,pazartesini iple cekiyorum bakalim neler olacak cok merak ediyorum , ve umarim yine eski saatinde baslar yani 20.45de :img-yes:

bayşiir
20-03-08, 19:45
arkadaşlar size müjdeli bir haberim var.dizimizin yeni bölümünde cihan bora'nın evine geliyor.bora ile annesinin konuşmalarını dinliyor ve gerçeği öğreniyor.ondan sonra da firuze'nin odasına girip onun leyla ve selimle birlikte çektirdiği fotoğrafları görüyor.ondan sonra bora ile konuşuyor.anlaşılan gerçekler ortaya çıkıyor pazartesi günkü bölümde.

irem123
20-03-08, 20:48
öncelikle cebalo sana cok tsk etmek istiyorum bu yemin formunun lideri sensin bir kere yani sen yazmasan baska yazan yok tsk canim

simdiii ben bu hafta bakim diye tv actigimda yarisma programi vardi...o yüzden göremedim yurtdisinda her halde eski saatinde yayinlanmiyor...pazertesi saat kacta tam olarak bilen var mi...bu bölümüde kacirmak istemiyorum malum siteyede eklenmemis:sad53:

cebalo
20-03-08, 21:24
arkadaslar dizimize 4 gün kaldi yine harika bi bölüm bizi bekliyor :happy0064,nedense bu haftalar formumuza fazla kimsecikler yazmiyor:icon_sorr formumuzun ilerlemediyi icin ben bari yazayim diyorum ozaman biraz olsun ilerler formumuz:img-yes:,irem arkadasim dizimiz pazartesi günü avrupada saat 22.00 basladi bende malesef o saate kadar beklemek zorunda kaldim ama bu hafta yine ayni saatemi bilmiyorum daha tvde fragmani göremedim görürsem saatini haber veririm cünkü hep deyisiyor ,ama umarim yine eski saatinde baslar yani avrupa saatiyle 20 .45 de cünkü bu gec baslamasi reytingleri daha cok etkiliyor gibi geliyor bana :icon_sorr

semracik
21-03-08, 15:03
arkadaslar son iki bolumu izleyemedim hala ...internete hala koymadilar birtek forumlardan takip ediyoruz oda kimse birsey yazmamis nerden izleyecegimi bilen varsa bir yardim ediverin yazik banada...:icon_sorr:icon_sad:

cebalo
22-03-08, 21:22
selam arkadaslar diyecem ama yine kimsecikler yok formumuzda :icon_sorr,acaba diyorum bu hafta yeminciler formumuza protestomu cekiyorlar dizimizin saati deyisti diye :img-hyste yani bakiyorum bu hafta benden ve 1-2 arkadasdan baska yazan yok,ve dizimize 2 gün kaldi yorum yapanda yok eeeeeeeeee ben bari yine yorumumu yapayim dizimizin sesli fragmani daha cikmamis ama bu gösterdikleri fragmandada baya olaylar oluyor menderes hapsden kaciyor galiba facali kaciriyor ama umarim bu kacis basina daha büyük belalar acmaz,leyla gil haberi aliyorlar tabi onlar hastaneye gidiyorlar o andada menderes kaciyor galiba asuman leygilin yanina gidiyor galiba o kactini söylüyor,selo babada geri dönüyor boynu alcida asumanlan tartisiyor ve sonunda cihan boranin gercek yüzünü ögreniyor insallah gercekleri leylagile anlatabilir cünkü borayla konusurken boranin elinde bicak var cihanin elindede firuzenin odasindaki resimler var resimlerde leylanin yüzü karalanmis cihan boraya hesap soruyor bakalim bu sorgulama nasil bitecek,bora neyapcak,menderes nasil kacacak,asumanlan selo babanin konusmasi nasil olacak ve leyagil menderesin olayini duyduklarinda neler yapacaklar cok ama cok merak :img-yes:,bu bölüm yine harika olacak :good:pazartesini iple cekiyorum :happy0064

Gümüş Hastası
23-03-08, 12:07
Asuman'a git gide sinir olmaya başladım. Asuman kocan öldü sen şirket işleriyle falan uğraşacağına git çocuklarına falan destek ol!..

Menderes'in hastaneden kaçışı pek hoşuma gitmedi ama! Menderes kendini şişletti ama Leyla'nın falan yüreği ağzına geldi. Yazık değil mi onlara?

Selim'den kurtulduk derken adam giderken dahi ortalığı karıştırmayı başardı.

Neyse bu bölümün özetinden ben bunları anladım. Yayın saatimize yavaş yavaş alışacaz gibi görünüyor...

cebalo
24-03-08, 02:23
iyi geceler arkadaslar bye,sabahtan beri formumuza giremedim galiba yine bi sorun vardi,ancak simdi girebildim dizimizin yayin saati yine deyismis türkiyede 19.45,avrupada 19.10 diyor bakalim yarin yine deyismese busever erken izleyebilirim:img-yes:, gecen bölüm 22.00 kadar beklemek sorunda kaldim :icon_sorr,dizimizin sesli fragmanini sonunda gördüm mendereslen leyla beraber kaciyorlar ilhan leylayi amlaya geliyor,mahirlen facali menderesi kaciriyorlar,polisler leylanin evine geliyorlar menderesin bicaklandini ve kactini söylüyorlar ve polis leylayi görmek istiyor ama leyla coktan menderesin yaninda ve beraber tekneyle kaciyorlar menderes leylaya hastalini bildini ve amerikaya gitmek icin pasaport yaptirdini söylüyor :img-yes:,asuman mermertaylarin evini basiyor ve mendereslen leylayi ariyor,mahir gazele menderesin neden kactini söylüyor,asuman sirkete selo babayla ve ilhanlan sirket yüzünden tartisiyor ,mendereslen leyla takipte ,cihan boranin selimin ölümüyle ilgisi oldunu öreniyor ve ona hesap soruyor ,dizimiz sanki yavas yavas finale gidiyor gibi :sad53:ama umarim ozaman kadar dizimiz daha cok uzun oynar ,yani yine süper ve harika bi bölüm bizi bekliyor :good:,bu bölüm kacmaz yarin aksami iple cekiyorum:happy0064, insallah bu bölümün reytingleri gecenkinden daha iyi gelir

cebalo
25-03-08, 21:59
selam arkadaslar bye,ay dünden beri kafayi yiyecem birtürlü diziforma giremedim bügünde aksama kadar urasdim ancak simdi girebildim,ama görüyorumki kimsecikler yorum yapmamis,bari girmisken forma ben yorumumu yapayim,dünkü bölüm yine harikaydi tek kelimeyle süperdi ve yine tam yerinde bitti ,yeni bölümün fragmaninida göremedim merakten catliyacam acaba neler olacak bora cihana neyapacak ,mendereslen leyla kacabilceklermi ve daha neler neler olacak kimbilir fragmani gören arkadaslar fragmani anlatirsaniz cok sevinirim cok merak ediyorum neler olacak,gelelim dünkü bölüme artik hersey ortaya cikmaya basliyor insallh cihan boranin elinden kurtulurda leylagile herseyi anlatir yoksa mendereslen leylanin durmu iyi deyil nerdeyse yakalanacaklar :icon_sorr su ilaclarin sonucunuda hele sükür örenebildiler:img-yes:, ama bora yine herkesi uyutmaya calisdi cihan haric tabi ama gazel gailba yedi numarasini ,artik hersey cihanin elinde zaten ondan baska kimse yardim edemez mendereslen leylaya :img-yes:,asumanda kavayi iyice yedi artik kimseyi takmiyor selobabada alcili boynuyla asumana cevabini verdi cokda güzel verdi umarim ise yarar yoksa bu saf asuman herseyi mahfedecek yapisik ikizler gibi yesim hanimda tabi yaninda tencere yuvarlanmis kapani bulmus,:img-yes: ah asuman ah bi bilse asil yilanin yesimin oldunu ve seliminde yilanin basi oldunu ozaman gözü acilacak ama sunda kör olduyu icin hicbirsey görmüyor bakalim nezamana kadar gelecek bölümü iple cekiyorum bakalim neler olacak ,cihan neyapacak boranin elinden nasil kurtulacak ,mendereslen leyla nereye kadar kacacaklar ama kacmalarida iyi oldu yine bol bol leyla ve menderes sahneleri vardi eskisi gibi :img-in_lo,pazartesini iple cekiyorum cok merak ediyorum neler olacak

jujum
26-03-08, 22:02
selamlar...

Dahice hazırlanmış bir plan öncesinde Menderes’in şişlenmesi ardından kaçışı ve finalde Menderes Leyla buluşması... özellikle bölümün açık denizdeki sahnelerine bayıldım:img-wink:....
Menderes'in suçsuzluğu bundan sonra kanıtlansa bile kaçma girişiminden dolayı bir cezaya çarptırılacağı malum:( üstelik yalnız da olmayacak artık bacanağıyla birlikte şafak sayarlar:)
Asuman'ın acısını biliyoruz ve anlamaya çalışıyoruz ama Asumanın da çocukların bağı vasıtasıyla o aileden kopamayacağının farkına varması gerekir, çok fazla yüz göz olundu derler yaa aynen öyle oldu, eskiden baba, anne diye hitap ettiği insanlardan şimdi Selahattin, Fatmanur ve Baki diye söz ediyor trajikomik

Yaptıklarından ötürü bu Cihan'ı sevsek mi dövsek mi bir karar veremedim.. ama Cihan çok iyi bir iş çıkaracak zekasına hayran kaldım yine bu bölümMenderes’in suçsuz olduğunu biliyor artık ama bu bildiklerini icraata geçirmesi önemli bizim için Tabi katil Bora onu da temizlemezse, ama Bora’nın da hata yapmasının ve biletinin kesilmesi zamanı gelmiştir , özellikle Tülay teyzeyi lütfen biri durdursun yada o Toprak’ımızdan uzak dursun…

edit...özel davetiye bastırıcam yakında :),nerde bu yeminciler ?????

emrix
27-03-08, 21:39
yhaa süper bölümdü leyla ve menderes arasında istediğim güzel sahneler vardı daha fazla olsa daha güsl oLur.:img-in_loo asuman yoqmu sinir edio bnide ,bilse selimin onu kullandığını yeşimin ondan hamile kaldığını napar acaba allam yha:img-yes:cihanada nolcak acaba hiçde ipucu vermediler sesli reklamı görsek ii olcak inş ölmez yhaa mendereslere doğru gelen tekne kim acaba ?
dizi sona yakla$omuş diolar yhaa olamazz tek dizi ßu ßeaa zaten nolur bitmesin yhaa!!:img-cray:

Fettan
28-03-08, 13:20
Hayda bu özet ne diyor böyle..Cihan yine aynı Cihan Leyla ve Menderes'i ayırma sevdasına düşmüş...

Şimdi ileride Selim'in asıl katilinin Bora olduğu ne için yaptığı vs.anlaşılacak Ama bu şahsen yeterli dğeil..Asuman'ın Selim'in kendisi ile ne için evlendiği çocuklara yaptıklarının gerçek olduğunuda öğrenmesi gerek..Yoksa benim gönlüm ferahlamaz...

Bu arada Asuman Menderes'in abisi ile beraber olmuş sonrasında Hayati doğmuş,Menderes'le beraber olmuş Zehra olmuş korkum o ki şimdi de bir Junior SELİM olmasın :icon_whis

cebalo
30-03-08, 18:10
herkese selam ay cok sükür bügün girebildim diziforma:img-yes:,kac gündür girmeye calisiyorum hep sorun hep sorun geldi nerdeyse kavayi yiyecektimki bügün yeniden sansimi deneyim dedim ve sonunda forma girebildim :img-yes:,ama sanirim bu sorunla tüm yeminciler karsilasmislar cünkü yine formumuz baya bos,sok sükür yarin yine dizimiz var belki yarin burasi daha dolu olurtabi yeni bi sorun cikmasa :img-yes:,yasasin cok sevincliyim dizimize 1gün kaldi yarini iple cekiyorum,yine süper bi bölüm olacak sesli fragmanida gördüm yine ortalik iyice karisacak:happy0064 ,fragmanda bora cihani elindeki makasla tehdit ediyor ama sanirim birsey yapmiyor oanda tülay cadisi kosarak yanlarina geliyor tabi neler olacak artik yarin hep beraber göreceyiz ama özete bakarsak galiba cihan boranin elinden kurtuluyor belki onunlan anlasma bile yapabilir cünkü özete cihan leylaya menderesi yine ayirmak istiyormus bu demeki cihan yine eski haline dönecek ve fragmanda bora resimleri ve belgleri yakiyor bu demeki cihanlan isbirliyi yapacaklar,ama sikar biraz zor ayirir onlar mendereslen leylayi :img-yes:polis asumana mahirin resmini gösteriyor ve eminim asuman mahirin kim oldunu polise anlatacak,zaten polisler fragmanda mahiri kovaliyorlar oda kaciyor tabi,sonra asuman yesim hanima bebeyin babasini soruyor ,biara yesim hanim selo babayla konusuyor selo baba o cocuk benim deyil diyor ve cadi yesim hanim beraber cekilmis olduklari resimlerini gösteriyor ve selo babaya bu siziniz diyor,bakibaba gazelin hareketlerinden süpeleniyor ve onu takip ediyor gazelde tabi mahirlen bulusuyor ve neoluyorsa oluyor gazel evlendiklerini söylüyor ve oan baki baba fenalasiyor ,leylayla menderes herseyden habersiz bi kulubedeler leyla topraki merak ediyor,zaten asil büyük tehlikede olan benim bitanecik toprak bebisim o cadi tülay yine nasil aliyorsa toprak bebisimi leyla gilin evinden aliyor ve götürüyor sanirim boranin artik herseyden vazgectiyi icin o manyak tülay leylaya zararveremediyi icin toprak bebisime zararvermek istiyor toprakcimi bebek arabasiyla arabalarin önüne itiyor :icon_sorr,insallah bebisime birsey olmaz yoksa yakarim o tülay cadisini,yarini iple cekiyorum yine harika bi bölüm bizi bekliyor :img-yes:, cok sükür saatide yine eski saatine döndü artik yarin rahat rahat izlerim :happy0064

cebalo
31-03-08, 18:35
selam arkadaslar bye,dizimize birkac saat kaldi bu aksami iple cekiyorum yine harika bi bölüm olacak:good:ama bakiyorumda yine formumuz bombos kimsecikler yok nerdesiniz yeminciler bye,bakalim bu aksam diziden sonra formumuz dolu olacakmi,diziden sonra görüsürüs byebye

cebalo
01-04-08, 00:40
herkese iyi aksamlar diyecem ama yine kimsecikler yok formumuzda bu demeki dizimizin hakinda ilk yorumu ben yapacam :img-yes: büyük bi zevkle:happy0064,bu bölüm yine tek kelimeyle harikaydi :good:,mendereslen leylanin birlikte olduklari anlar yine cok güzeldi :img-in_lo,taki cihan gelene kadar ,:icon_sorr yine eski cihan oldu gicik herif insallah gelecek bölümde menderes cihanin tam o pis pis siritiyi an azina birtane cakar bunu cok istiyorum yani ben olsam o an kesin cakardim bitane :img-yes:,simdi bide polisleri aradi yani menderes yine hapisemi girecek yoksa cihandan kurtulup kacabilceklermi cok merak ediyorum,bakalim cihan leylaya herseyi anlatacakmi yoksa yine oyuna devami edecek gicik herif, cok sükür toprakcimda o tülay cadisinin elinden son anada kurtuldu cani kadin nasilda iti arabalarin önüne oan kalbim hop hop otladi sonrada elinden kaydi diye numara yapiyor milette cadi cok sükür son anda habibe geldide kurtardi toprakcimi o cadinin elinden,boranin akli basina geldi dedik busever annasiyla cihan tozutular tabi yesim hanimida unutmuyalim 3tane gicik,yesim hanimda selo babayi tehdit etmeye calisiyor bakalim amacina ulasa bilcekmi,asuda hala saf saf ona inaniyor olan yine cocuklara oluyor artik ne babalarini ne babaannelerini nede dedelerini görebilcekler tabi simdilik hersey ortaya ciktiyinda asuman kendini nasil affetirecek cok merak ediyorum :img-yes:mahirlen gazelin durumlarida baya bi zorlasdi ortalik iyice karisdi ,baki babada yani ne adam bi dinlemdi sunlari, insan bi dinler anlar zafali mahir sanki tek suclu oymus gibi hakaretler duydu yani mahir bi sevdi tam sevdi,artik bukadar olaya baki babanin yüreyi dayanamadi insallah birsey olmaz yani dediyim gibi tek kelimeyle süper bi bölümdü :icon_sorr,gelecek bölümü simdiden iple cekiyorum ay cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:

Gümüş Hastası
01-04-08, 17:44
herkese iyi aksamlar diyecem ama yine kimsecikler yok formumuzda bu demeki dizimizin hakinda ilk yorumu ben yapacam :img-yes: büyük bi zevkle:happy0064,bu bölüm yine tek kelimeyle harikaydi :good:,mendereslen leylanin birlikte olduklari anlar yine cok güzeldi :img-in_lo,taki cihan gelene kadar ,:icon_sorr yine eski cihan oldu gicik herif insallah gelecek bölümde menderes cihanin tam o pis pis siritiyi an azina birtane cakar bunu cok istiyorum yani ben olsam o an kesin cakardim bitane :img-yes:,simdi bide polisleri aradi yani menderes yine hapisemi girecek yoksa cihandan kurtulup kacabilceklermi cok merak ediyorum,bakalim cihan leylaya herseyi anlatacakmi yoksa yine oyuna devami edecek gicik herif, cok sükür toprakcimda o tülay cadisinin elinden son anada kurtuldu cani kadin nasilda iti arabalarin önüne oan kalbim hop hop otladi sonrada elinden kaydi diye numara yapiyor milette cadi cok sükür son anda habibe geldide kurtardi toprakcimi o cadinin elinden,boranin akli basina geldi dedik busever annasiyla cihan tozutular tabi yesim hanimida unutmuyalim 3tane gicik,yesim hanimda selo babayi tehdit etmeye calisiyor bakalim amacina ulasa bilcekmi,asuda hala saf saf ona inaniyor olan yine cocuklara oluyor artik ne babalarini ne babaannelerini nede dedelerini görebilcekler tabi simdilik hersey ortaya ciktiyinda asuman kendini nasil affetirecek cok merak ediyorum :img-yes:mahirlen gazelin durumlarida baya bi zorlasdi ortalik iyice karisdi ,baki babada yani ne adam bi dinlemdi sunlari, insan bi dinler anlar zafali mahir sanki tek suclu oymus gibi hakaretler duydu yani mahir bi sevdi tam sevdi,artik bukadar olaya baki babanin yüreyi dayanamadi insallah birsey olmaz yani dediyim gibi tek kelimeyle süper bi bölümdü :icon_sorr,gelecek bölümü simdiden iple cekiyorum ay cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:

Arkadaşlar dün diziden sonra fragman çıktı mı? Benim bugün sınavım olduğundan bakamadım.

emrix
01-04-08, 21:18
süper ßölümdü ßncede taßi cihan herşeyi mahvedene dek, tülay varya gıcık kadın resmn deli bee asumanda sinir şey ,yeşimde:fighting2mahirle gazeli örendi ßaki bakalım nolcak yhaa şuna sinir oldum reklama girio reklamdan sonra geriden alp veriolar deli oldum valla gelecek blüm fragamanınıda gösterdiler polisler gelio leyla üzülüo böle, menderes sonra kaçıo polisler peşinde baki baba hastanede fln gazel ağlıo menderes koşuo işte en sonundada yerde otların arasında kalmış kan var yüzünde heycanla bekliom bnde reytingler geçen bölüme göre ii gelmiş sevindim yani:img-yes:

cebalo
01-04-08, 22:35
yeni bölümün fragmanini ben daha göremedim :icon_sorr ama emrix arkadasimin anlattina göre mendereslen leylaya yine ayrilik yollari görünüyor :sad53:ah o cihani elime bi gecirsem lime lime edecem gicik herif yine karabulut gibi culaniyor leylayla menderesin üzerine ,özete polislerin geldiyi icin leylayi götürmek istiyor menderesede kacmasini söylüyor yani yine ortaliyi karistiracak,yine süper bi bölüm olacak insallah fragmani yarin verirler cok merak ediyorum neler olacak,reytingler gecenkinden iyi gelmis insallah haftaya dahada iyi olur :img-yes:,ve en güzeli foxtvnin sitesinde yayin akisina baktim dizimiz bu ayin sonuna kadar hep oynuyor ve insallah gelecek ay ve ondan sonraki ayda onar:happy0064 bitmesini istemiyorum :icon_sorr

cebalo
02-04-08, 21:14
helllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooo oooooo yeminciler nerdesiniz bye yine formumuzda kimsecikler yok :icon_sorr,yeminciler artik buruya yazmaktan vazgectiler galiba :icon_sorr ,dün en son ben yazmisdim :img-yes: simdide ben yine yazayim formumuz biraz olsun ilerlesin bari ,dizimizin yeni bölümüne 5gün kaldi pazartesini iple cekiyorum yine cok güzel bi bölüm olacak fragmani daha görmedim ama özete okuduklarima göre yine süper bi bölüm bizi bekliyor :happy0064,fragman bügünde cikmadi insallah yarin cikar cok merak ediyorum neler olacak,bu bölümü dört gözle bekliyorum :img-cool2

cebalo
03-04-08, 22:47
arkadaslar dizimizin yeni bölümün fragmani cikmis :happy0064 ,bakmak isteyen arkadaslar fox tvnin sitesinde bakabilirler :img-yes:,yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum,pislik cihan yine yapiyor yapacani :icon_sorr pis herif yine mendereslen leylayi ayiriyor,ay su cihana gicik oluyorum biride su cihani temizlese cok sevinecem negüzel vurmusdu kendisini neden kurtardilar sanki bu adam hicbi zaman iyi biri olamaz kötülük onun icine islemis gicik herif ,cok merak ediyorum leylaya hasta olmadini söyliyecekmi bence söyliyecek yoksa menderes leylayi hasta oldunu sandiyi icin asla birakmaz onun icin söylemesi lazim,aslinda menderes leylanin hasta olmadini örendiyinde kacmamasi lazim cünkü kacarsa sucunu kabul etmis oluyor ama menderes neyapiyor polisden kaciyor:icon_sorr ,ah ben sana nediyeyim menderes insan hic leylayi cihana teslim edermi kuzusunu kurda emanet edermi polislerin geldiyi icin leylayi tehlikeye atmamak icin cihanlan gönderiyor kendide kaciyor ama bu kacis iyi bitmeyecek gibi sonunda yarali halde yerde yatiyor :icon_sorr bakalim yakalanacakmi :icon_sorr,öyle görünüyorki mendereslen leylanin yeniden birlesmeleri yine cok zor görünüyor, buda cihanin isine yarar tabi ama havasini alir :sad53:insallah gazel leylaya cihanin kendisini tehdit etini anlatirda leylada cihana cevabini verir ,mahirlen gazel baki babayi hastaneye götürüyorlar herkes cok üzgün görünüyor insallah baki babaya birsey olmaz :icon_sorr,borada cadi annasini odaya kitliyor iyide yapiyor,bu bölüm süper olacak pazartesini dört gözle :img-cool2 bekliyorum ,dizimze 4gün kaldi günleri sayiyorum :happy0064

cebalo
05-04-08, 01:03
galiba artik buruya benden baska yazan yok :icon_sorr,dizimize 3gün kaldi ama hala yorum yapan yok :icon_sorr nerdesiniz yeminciler :icon_sorr

jujum
06-04-08, 16:55
sesli fragmanla henüz teşrif olamamış bir izleyici olarak, yemin hikayesinin bu olumsuz gidişatını biraz yumuşatılmasını diliyorum ama geçen haftaki bölümün sonunda Menderesi kan revan içinde ormanlıkta yatarken gördük, ordaki hali baygın mıydı yoksa kendisini kamufle mi etmişti bilmiyorum ama sanırsam polisin ya da jandarmanın silahından çıkan kurşunla vuruldu...
ve merak ettiğim bir diğer konu Leyla Menderes ile birlikte kaçışından dolayı herhangi bir ceza alıcak mı? gerçi Cihan varken Leyla'ya birseycik olmaz yaa:icon_whis
edit...
Şu Fox tv nin yaptığına akıl sır ermiyor niçin diziyi eski saatinden kaydırıp
Elveda Rumeli ile çakıştırırlar ki...ev halkı ikiye bölündü yemin'i izlemek isteyenler ve ER 'yi izlemek isteyenler diye kumandayı kapan galip:img-cool2...

cebalo
06-04-08, 19:06
herkese selam arkadaslar bye,cok sevincliyim dizimiz yarin basliyor yarin aksami dört gözle bekliyorum :img-yes:,yine süper bi bölüm olacak:good:,dizimizin sesli fragmanini simdi fox tvde gördüm reklam arasinda hep veriyorlar göremiyen arkadaslar icin kisacik bi özet :img-yes:,cihan menderese polislerin geldini söylüyor tabi menderes cihana polisleri onun davet etini söylüyor sonra cihan leylayi tehlikeye atmamak icin götürmek istiyor mendersde buna izin veriyor leylada isteksiz halde gidiyor yine ayrilik rüzgarlari esecek :sad53:,cihanlan leyla gitikden sonra polisler geliyor ve her yeri ariyorlar bi ara menderes bi arabada oluyor ve cihani ariyor leylayi nereye götürdünü soruyor menderesin anlinda bi yara var galiba diyorum polisden kactiyi an yaralandi acaba arabayi nerden buluyor cok merak ediyorum ve tabi cihan beyimiz yine eski kötü ve gicik cihan olduyu icin bi numarayla menderese telefonda sesini duyamadini söylüyor ve kapatiyor gicik herif ,gazelen mahir baki babayi hastaneye yetistiriyorlar ikiside cok üzgün halde ,mahir bir ara baki babanin yanida yanliz baki baba hasta halde mahirin gazelden uzak durmasi icin ona yemin etiriyor mahir cok üzgün bi halde odadan cikiyor gazel neler oldunu soruyor ama mahir gözleri yasli hastaneden ayriliyor,ay baki baba yoksa ölcekmi diyorum mahire yemin etirdine göre :icon_sorr insallah öyle birse olmaz yoksa cok üzülürüm,gelelim bora beye bora annesini öldürmekle tehdit ediyor,fragmanin sonuna dogru menderesi ormanda polisden kacarken görüyoruz ve sonra yere düsüyor ve yarali halde yerde yatiyor :icon_sorr,leyla cihana menderesin neden hala aramadini soruyor ve fragmanimiz orda bitiyor,budemeki busever cihan leylayi kaciriyor cünkü leylayi evine deyil baska biryere götürüyor ve nereye götürdünüde menderese söylemiyor yani yine leylayla menderesi ayirmak istiyor gicik herif su cihana ccccccccccoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sinir oluyorum ama artik busever menderesin elinden zor kurtulur,benim tek anlamadiyim menderesin kacis ani sonundami olacak yoksa ortasindami cünkü menderes fragmanin ortasinda bi arabada anlindan yarali halde cihani ariyor ve fragmanin sonunda polisden kacarken yerde yarali yatinda yine anlindan yarali ben bi oraya anliyamadim :img-yes:,artik yarin aksam neler olcak neler bitecek hepsini örenicez,bu saat deyisterme konusuna bende cok kizdim reytingleri cok kötü etkiledi sansa avrupada yine eski saatinde ama sanirim türkiyede hala 19.45 de,bizde 2 tv olduyu icin sansliyim :happy0064,ben rahatca yemini izlerken cünkü bizim evde benden baska yemin hastasi yok ailemde baska birsey bakiyor

emrix
06-04-08, 20:49
hmm sesLi fragmanı ßn görmedim anlattığın için saol cebalo baya hecanlı böLüm olcaq yaa cihan yine neler karıştırıyoo gıcık heriff gazelle mahirede yazık yhaa nese yarına az kaldı:happy0064

peloş_sezin
06-04-08, 21:59
sesli fragmanı izledim.cihan iki duygu sömürüsü yaptı hadi ona leyla inanırda menderes nasıl inandı duygu sömürüsüne hala anlamış değilim.sanki daha önce yaşaanları bilmiyo.

cebalo
07-04-08, 01:12
bende fragmani gördüyümde inanamadim menderes nasil olurda leylayi cihana teslim eder resmen kuzusunu kurda teslim ediyor,cihanin okadar yaptiklarindan sonra insan hic ona güvenirmi ama sanirim baska caresi yok cünkü polisler geliyor ve yakalanirsalar leylayida tutklarlar baksa caresi olmadiyindan ve leylayida tehlikeye atmamak icin gicik cihanin teklifini kabul ediyor buda tabi cihan beyimizin isine yariyor, leylayi o deliye teslim etmekle hic iyi yapmiyor fragmanda cihan leylayi kaciriyor galiba,menderes cihani busever kesin öldürür ancak ozaman kurtula bilirler o piskopatan :icon_sorr,yine harika bi bölüm bizi bekliyor harika olacak aksami iple cekiyorum :happy0064

cebalo
07-04-08, 19:49
selam arkadaslar bye,cok sevincliyim bu aksam dizimiz var saatini iple cekiyorum :happy0064,yine süper bi bölüm bizi bekliyor cok merak ediyorum neler olacak :img-yes:

jujum
07-04-08, 23:00
Öncelikle orman sahnesindeki aksiyon neyin nesiydi öyle, süper bir çekim olmuş kamera arkasını kutlamak gerekir performanslarından dolayı… Fragmanda o sahne de Menderes’in vurulduğunu düşünmüştüm ama neyse ki değilmiş zaten silahsız bir insana ateş etmelerini bekleyemeyiz değil mi:)…yalnız Menderes hangi arada derede, yaprakları üzerine yığıp o derece kamufle olmayı becerebildi? üstelik güvenlik güçleriyle arasında çok az bir mesafe varken neyse biz sonuçla ilgileniyoruz şimdilik…

Hastane önünde Baki babanın hayatla ölüm arasında gittiği çizgide; verilen müzik yürekleri hoplatan cinsten, bu arada sen ne desen haklısın Baki baba arkandayız bizim de rızamız yok:) koskoca emekli bir hakimin kızının bir mafyayla evliliğine onay vermesini bekleyemeyiz tabi ki o yüzden için rahat olsun sen yine doğru olanı yaptın Baki baba… işin espirisi bir yana Baki rolündeki oyuncumuzun gözünden akan yaşlar yediden yetmişe herkesi üzüyor bir daha tekrarlanmaması dileğiyle….

Asuman ve Yeşim’i zor günler bekliyor anlaşılan o iki gangster kılıklı adam bunlara epey bir musallat olacak gibi, iyi de oldu yoksa Asuman’ın gözleri pek açılacak cinsten değildi, ve bu akşam ki finali biraz yavan buldum Cihan'nın yüzüne yapılan zoomlamayla değil de Asumanın Yeşim ve Selim arasındaki gerçekleri öğrendiğindeki şok olmuş ifadesiyle bitirilmesi gerekirdi gibi… ayrıca Asumanın gözüne inen perdenin bir an önce kalkması dileğiyle kadın intikam için varını yoğunu elden çıkarıyor gelecek düşünmek gibi bir kaygısı yok çocukları adına inanılır gibi değil öğrendiği gercekler Selimin Yeşimle olan ilişkisi umarım biraz aklı selim düşünmeye yeter…..

Cihan cihan cihan... Boraya manyak, katil, deli sıfatlarını sayıyor ama kendi icinde bulunduğu durumu göremiyor sanırım al birini vur ötekine Bora Selim’i vurur Cihan kendini vurur, artı Leyla’ya olan kara sevdası bir türlü sonlanmaz türlü oyunlar içinde yolunu tutturmuş gidiyor .
Ve son olarak sunu söyleyeyim gelecek haftaki bölümde teşrif olacağımız sahnelerden fragman izlemiş dizi izleyicisi görüşüyle diyorum ki:)bu Cihan iyice sapıtmış artık….bye

YASEMİN 19
07-04-08, 23:48
uzunca bir süreden sonra ilk kez yorum yapmak istedim...oyunculuklar ve görüntüler kartpostal gibiydi.bayıldım....bu dizi bitmemeli...ben kendi adıma çok üzüleceğim...ama sanırım sezona da devam eder gibi.

cebalo
08-04-08, 00:01
yine harika bi bölümdü tek kelimeyle süperdi :good:leylayla menderesin ayrilmalari cok kötü oldu :sad53:,bu piskopat cihan onlari ayirmak icin elinden geleni yapacaktir gicccccccccccccccccccccccccccccccccik herif su cihana öyle bi sinir oluyorumki anlatamam adam tam piskopat bi iyi oluyor bi kötü oluyor,yine süper bi filim cevirdi kendini yardim sever gibi gösterdi ama menderesin baska caresi olmadiyi icin leylayi gönderdi kendide zafalim ormana ati kendini,ormandaki sahneler baya aksiyonluydu baya heycanliydi bende menderesin düstüyünde okadar yaprak üstüne nasil düstü anliyamadim ama olsun polisin elinden kurtulduya bu yeter ,menderesi yardim eden kamyoncu abimizde cok iyide menderesin sucsuz oldunu hemen anladi,menderes simdi leylayi o piskopatin elinden kurtarmasi lazim ah saf leylam ah insan hic inanirmi o deliye simdi kimbilir neler yapacak gelecek bölümü simdiden cok merak ediyorum :img-yes:

gelelim mahirlen gazelin durumuna ikisinin hastanedeki haleri cok acikliydi cok üzüldüm hele mahirin sokakta gezdiyi an cok üzücüydü :icon_sorr calan müzikde tam uymus yani tebrik ediyorum :img-yes:,ama baki babada bi tarafda hakli bencede en iyisi onun rizasini alip görüsünler ama sanirim bu biraz zor olacak baki baba kolay kolay izin vermiyecek gibi ama olsun sabreden dervis muradina ermis derler gazelen mahirde elbet birgün muradlarina erecekler,mahirin simdi mendersin davasina konsantre olmasi lazim leylayi o deli cihanin elinden kurtarmalari lazim hemen,

gelelim borayla deli annasina bora artik isyanlarda ama cadi annasi kolay kolay pes etmiyecek gibi ,deli kadin evden kurtuldu hemen düstü yine toprak bebisimin pesine ama helal olsun sadakat anneye verdi delinin cevabini gönderdi evden artik zor yaklasir o cadi toprak bebisimin yanina artik habibede izin vermez yani tülay cadisin isi baya zor olacak

ve gelelim en son konumuza yani asuman hanima cok sükür en sonunda ögrene bildi yesimin selimlen iliskisi oldunu su diziye yeni katilan kötü arkadaslara tesekür etmek lazim herseyi ve gercekleri asumanin yüzüne vurduklari icin belki böylelikle akli basina gelir ve asil düsmaninin kim oldunu anlar catlak,kaptirdi kendini bi yalanciya ailesini mahveti simdi bide holdingi batiracak umarim artik bundan sonra gözü acilir ve kimin iyi ve kimin kötü oldunu anlar asuman icin hic üzülmüyorum o coktan hak eti bunlari cocuklarina bile inamiyor artik inanir :img-yes:gelecek bölüm yine baya olayli ve heycanli olcak gibi:happy0064,fragmani gören arkadaslar neler olacani anlatirsaniz cok sevinirim :happy0064 bu dizi tek kelimeyle harika süper olan üstü hep oynamasini istiyorum hic bitmesin gelecek sezonda devam etsin :happy0064

Karga
08-04-08, 00:21
:happy0064yine harika bi bölümdü tek kelimeyle süperdi :good:leylayla menderesin ayrilmalari cok kötü oldu :sad53:,bu piskopat cihan onlari ayirmak icin elinden geleni yapacaktir gicccccccccccccccccccccccccccccccccik herif su cihana öyle bi sinir oluyorumki anlatamam adam tam piskopat bi iyi oluyor bi kötü oluyor,yine süper bi filim cevirdi kendini yardim sever gibi gösterdi ama menderesin baska caresi olmadiyi icin leylayi gönderdi kendide zafalim ormana ati kendini,ormandaki sahneler baya aksiyonluydu baya heycanliydi bende menderesin düstüyünde okadar yaprak üstüne nasil düstü anliyamadim ama olsun polisin elinden kurtulduya bu yeter ,menderesi yardim eden kamyoncu abimizde cok iyide menderesin sucsuz oldunu hemen anladi,menderes simdi leylayi o piskopatin elinden kurtarmasi lazim ah saf leylam ah insan hic inanirmi o deliye simdi kimbilir neler yapacak gelecek bölümü simdiden cok merak ediyorum :img-yes:

gelelim mahirlen gazelin durumuna ikisinin hastanedeki haleri cok acikliydi cok üzüldüm hele mahirin sokakta gezdiyi an cok üzücüydü :icon_sorr calan müzikde tam uymus yani tebrik ediyorum :img-yes:,ama baki babada bi tarafda hakli bencede en iyisi onun rizasini alip görüsünler ama sanirim bu biraz zor olacak baki baba kolay kolay izin vermiyecek gibi ama olsun sabreden dervis muradina ermis derler gazelen mahirde elbet birgün muradlarina erecekler,mahirin simdi mendersin davasina konsantre olmasi lazim leylayi o deli cihanin elinden kurtarmalari lazim hemen,

gelelim borayla deli annasina bora artik isyanlarda ama cadi annasi kolay kolay pes etmiyecek gibi ,deli kadin evden kurtuldu hemen düstü yine toprak bebisimin pesine ama helal olsun sadakat anneye verdi delinin cevabini gönderdi evden artik zor yaklasir o cadi toprak bebisimin yanina artik habibede izin vermez yani tülay cadisin isi baya zor olacak

ve gelelim en son konumuza yani asuman hanima cok sükür en sonunda ögrene bildi yesimin selimlen iliskisi oldunu su diziye yeni katilan kötü arkadaslara tesekür etmek lazim herseyi ve gercekleri asumanin yüzüne vurduklari icin belki böylelikle akli basina gelir ve asil düsmaninin kim oldunu anlar catlak,kaptirdi kendini bi yalanciya ailesini mahveti simdi bide holdingi batiracak umarim artik bundan sonra gözü acilir ve kimin iyi ve kimin kötü oldunu anlar asuman icin hic üzülmüyorum o coktan hak eti bunlari cocuklarina bile inamiyor artik inanir :img-yes:gelecek bölüm yine baya olayli ve heycanli olcak gibi:happy0064,fragmani gören arkadaslar neler olacani anlatirsaniz cok sevinirim :happy0064 bu dizi tek kelimeyle harika süper olan üstü hep oynamasini istiyorum hic bitmesin gelecek sezonda devam etsin :happy0064

biraz finali beğenmedim ...onun dışında çok güzel bir bölümdü!tam bir konuya dalmışken başka bir konuya geçiliyor ...asuman iyice çıldırdı.akıl hastanesine yatmazsa iyi.selahattin ile ilhan konuşurken bir çara bulacaklar gibi.çünkü ilhan gönül dedi...hani şu ölen pislik selimin eski sevgilisi...bence bu diziyi asla bitirmezler ...harika gidiyor.....:happy0064:happy0064

cebalo
08-04-08, 01:14
dizimiz hakindaki yazdiyim yorumumu beyendiyin icin cok tesekürler karga arkadasim :happy0064 dizimiz gelecek sezonda devam etsin ben daha ne yorumlar yazarim :img-yes:yeterki devam etsin,dizimiz bencede cok güzel gidiyor,ortalik yine biraz karisiyor ama olsun böylelikle dizimiz dahada uzun sürer insallah :happy0064 gelecek bölümü simdiden cok merak ediyorum acaba neler olacak :img-yes:

hewal
08-04-08, 11:43
Dizi bitime yaklaşırken (Haziran ayı başı biteceğini düşünürsek yuvarlak hesap 8 hafta)
Menderes'şn suçsuz olduğunun anlaşılması bir - iki bölüm
akabinde Asuman-Selim-Yeşim üçgeninin açığa çıkması ve hiç değil bir bölüm mutlu mesut izleriz diye düşünüyordum bu arada yan karakterlerde değinilir Gazel - Mahir ilşkisi BAKİ baba tarafından kabul görür diye düşünüyordum
Bakalım nasıl toparlanacak merak ediyorum...

Tülay hanımı izlemek beni Cihan yada Selim'i izlemekten daha çok geriyor belki işin içinde Toprak bebek olduğundandır...

Baki baba Mahir'e yemin ettirdi yemin bozmakta felaket getiriyor bakalım bu iş nasıl çözülecek...

O iki adamın Yeşim ve Asu'ya musallat olması iyi oldu hiç değil Yeşim Selim ilşkiisnden Asu'nun haberi oldu...Hem bu vesile ile Asuman'ın aklına Selim'in başka düşmanları olduğu gelir...

Leyla'nın ağlama krizine girmesi Cihan'ın kendisine bişey yapmış olduğunu düşüncesinden olabilirm,:icon_whis:icon_whis Çok uçtun demeyin işin içinde Cihan olunca uçuş serbest :img-hyste :img-hyste

cebalo
08-04-08, 18:34
selam arkadaslar bye,dizimizin dünkü bölümü yine herzamanki gibi harikaydi :img-yes:,cihan piskopati yine eski cihan oldu ve leyla isiz biryerde onunla yanliz cok kötü ,insallah leylaya birsey yapmaz daha fragmanida göremedim cok merak ediyorum neler olacak,bakalim menderes leylayi bulabilcekmi eyer bulursa cihani busever kesin öldürür, zaten baska türlü o deliden kurtulus yok :img-yes:fragmani gören arkadaslar neler olacani anlatirsaniz cok sevinirim cünkü cok merak ediyorum yeni bölümde neler olacak diye ,menderes leylayi cihanin elinden kurtara bicekmi,cihan neyapacak,mahirlen gazelin durmu neolacak baki baba nasil davranacak,asuman yesimin gercek yüzünü örendikten sonra neler yapacak,boraylan cadi annesinin sonlari neolacak ve daha neler neler olacak cok merak ediyorum :img-yes:,yeni bölüme daha 6gün var,pazartesini iple cekiyorum :happy0064

dark_life
08-04-08, 21:34
evet arkadaşlar dünkü bölümü güzelmiş ben izleyemedim salak cihan yine yaptı yapacağını leylaya bişey yapacağını sanmıorum bu saatten sonra asumana gelince neler yapmaya çalışıo şirketin hisselerini felan satmaya kalkışıo yeşim doğru bişey yaptıda asumana söledi sonunda tabi o inanırmı bilinmez sonraki bölümün fragmanını gören var mı arkadaşlar?

Karga
08-04-08, 22:35
Dizi bitime yaklaşırken (Haziran ayı başı biteceğini düşünürsek yuvarlak hesap 8 hafta)
Menderes'şn suçsuz olduğunun anlaşılması bir - iki bölüm
akabinde Asuman-Selim-Yeşim üçgeninin açığa çıkması ve hiç değil bir bölüm mutlu mesut izleriz diye düşünüyordum bu arada yan karakterlerde değinilir Gazel - Mahir ilşkisi BAKİ baba tarafından kabul görür diye düşünüyordum
Bakalım nasıl toparlanacak merak ediyorum...

Tülay hanımı izlemek beni Cihan yada Selim'i izlemekten daha çok geriyor belki işin içinde Toprak bebek olduğundandır...

Baki baba Mahir'e yemin ettirdi yemin bozmakta felaket getiriyor bakalım bu iş nasıl çözülecek...

O iki adamın Yeşim ve Asu'ya musallat olması iyi oldu hiç değil Yeşim Selim ilşkiisnden Asu'nun haberi oldu...Hem bu vesile ile Asuman'ın aklına Selim'in başka düşmanları olduğu gelir...

Leyla'nın ağlama krizine girmesi Cihan'ın kendisine bişey yapmış olduğunu düşüncesinden olabilirm,:icon_whis:icon_whis Çok uçtun demeyin işin içinde Cihan olunca uçuş serbest :img-hyste :img-hyste
bitmesiyle ilgili yaptığın yorum doğrumu?bitiyor mu yani dizimiz?yapma ya?sen nerden duydun peki?offfffffffff ya of!:icon_sorr

cebalo
09-04-08, 00:02
ben dizimizin 60 bölüme kadar oynuyacani düsünüyorum :img-yes: bence haziranin ortasina kadar daha oynar ,tabi bu bi tahmin ben dizimizin 100 bölüme kadar oynamasini hatta gelecek sezonda oynamasini ccccccccccccccccccccccoooooooooooooooookkkkkkkkkkk k isterim:happy0064,ama simdi dizimiz bitcekmi bitmiyeckmi diye düsünüp durmuyalim,dizimiz devam ediyor ve devam edecek buda bize yeter,gelecek bölümü dört gözle bekliyorum :happy0064

dark_life
09-04-08, 15:20
ya dizimiz bitmesin diğer kanallardaki dizilerden bin kat güzel ama hakettii reytingi alamıo maalesef halkımız saçma mafya dizilerine felan öle merakılıki bu diziyi göremio

cebalo
09-04-08, 17:59
herkese selam arkadaslar bye,dizimin özeti fox tvnin sitesinde cikmis okumak isteyen arkadaslar orda bakabilir,ama malesef fragmani bügünde cikmamis :img-cray:,ben yinede fox tviyi reklam aralarinda takip edecem belki tvde verirler fragmani,bende daha yeni gördüm özeti cihan yine ortaliyi karistiracak gibi ,galiba menderesi ihbar edecek :icon_sorr,eyer menderes cihana leylayi getirmesi icin kacacaklari yeri söylerse iste ozaman cihan beyimizin eline iyi bir koz gecer ve menderesi ihbar eder,ofof yine acayip bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum ,dizimize 5 gün kaldi nerde bu fragman

prens 22
10-04-08, 13:28
ya dizimiz bitmesin diğer kanallardaki dizilerden bin kat güzel ama hakettii reytingi alamıo maalesef halkımız saçma mafya dizilerine felan öle merakılıki bu diziyi göremio

yani bu kadar kaliteli bir diziyi bitirip bizleri abuk subuk dizlere bırakmazlar sanırım..buna asla inanmak istemiyorum.gerekirse bizler de seyirciler olarak bu diziyi destekleyeceğimize yemin edelim..yemin yemin yemin:happy0064

YASEMİN 19
10-04-08, 13:33
yani bu kadar kaliteli bir diziyi bitirip bizleri abuk subuk dizlere bırakmazlar sanırım..buna asla inanmak istemiyorum.gerekirse bizler de seyirciler olarak bu diziyi destekleyeceğimize yemin edelim..yemin yemin yemin:happy0064

geçen akşam kanal kanal dolaştım.hep aynı konular ve hatta aynı oyuncular ve de aynı sesler!içlerin de yemin in ayrı bir konusu ve kalitesi var...hem nerden çıktı bu söylentidir belki...bitmesin yaaa bitmesiiiiiiin!:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

jujum
10-04-08, 19:37
Şaka gibisiniz::) dizinin sezon sonu biteceği biliniyordu zaten….Ülkemizdeki dizilerin (istisnalar dışında) ortalama ömürlerinin de iki sezon sürdüğü aşikar. Ayrıca hikaye itibariyle de sonlara yaklaşıldığı bariz ortada….Umarız bu güzel ekibi gelecek sezonda da yemin kadar kaliteli ve samimi başka bir hikayede izleriz; açıkçası bunu çok isterim…

Yemine gelirsek…Yeminler ne için vardır? Bozulmak için tabi ki:) ama lütfen bu verilen son yemin olsun artık ve mümkünse bozulma gibi durumlara karşıdaki etkilenecek kişi sigortalansın yada bu seferki bozulursa felaket getirmesin mümkünse başı yenecek kim kaldı ki dizide seyircilerden başka, biraz mutlu mesut yemin görelim bu kadarı hakkımız değil midir? Böyle giderse zaten elimizde pankartlarla sokağa çıkıcaz:img-hyste

mesela merak ediyorum Asuman başını hangi taşa vuracak?…Cihan’ı mezara mı yoksa ruh ve sinir hastalıkları hastanesine mi yollayacağız…Toprak bebeğin akıbeti ne olacak? Baki baba nasıl çözecek bu durumu….?

cebalo
10-04-08, 20:13
selam arkadaslar ,dizimizin yeni bölümüne 4gün kaldi fragmani hala yok ortada :img-cray: ,dizimizde neler olacak cok merak ediyorum özeti okudum ama malesef yetmiyor fragmani görmem lazim yoksa meraktan catliyacam,su pazartesi günleri okadar dizi var ki hic birisine yeminlen deyismem benim icin pazartesi birtek yemin var baska bir dizi yok :happy0064

emrix
10-04-08, 20:13
yhaa ßncede ßtmesin hiçç ,daha sürsün yhaa ßtmesindense ßn yemin etmelere ayrılıklara razıyım :icon_whisyada bitmeden menderes leylanın mutlu hallerini göstersinler yeniden çocukları olsun v.s..:good:mesela bizim evin halleri kaç senedir var yeminde öle olabilir:)

cebalo
10-04-08, 22:08
evet cok güzel bir dizi :img-in_lo ,oyunculari harika ,senaryosu süper ,müzikleri cok güzel yani tek kelimeyle harika bi dizi :img-in_lo hastasiyim diyebilirim :happy0064 hicbir diziyle deyismem yemini :good:

hewal
11-04-08, 17:09
Benim "finale yaklaşıyor" demem tahmindir yani büyük oalsılık öyle olur...Geneklde dizilerin ömrü iki sezondur e Yemin dizisinde pek fazla birşeyde kalmadı toparlayıp bağlarlar...

cebalo
11-04-08, 23:44
iyi aksamlar arkadaslar bye,müjde dizimizin fragmani cikmis:happy0064,bakmak isteyen arkadaslar fox tvnin sitesinden izleyebilirsiniz,bu bölüm yine olay olacak,cihan yine eski sapik halline geri dönüyor,leylaya hap veriyor sanirim uyku hapi ve leyla derin uyurken yanina yatip onu öpüyor umarim daha ileri gitmez yoksa cok kötü olur:icon_sorr ama bu sapik cihandan hersey beklenir, fragmanin sonuna dogru leylayi aglarken görüyoruz kimbilir cihan ona neyapacak,of leylada o deliye güveniyor bi ara leyla rüyasinda menderesi toprak bebisimi ve kendini görüyor ücü beraber yolda yürüyorlar sonra leyla yanliz kaliyor ve sanirim korkarak uyaniyor ve pislik cihana sariliyor :icon_sorr,ah saf leyla basina gelecekleri bi bilse,menderesde hala kacma plani yapiyor karisi orda tek basina bi sapikla beraber onun haberi yok,bakalim busever leylayi nasil kurtaracak o delinin elinden,bakalim daha neler olacak asuman neyapacak,mahirlen gazelin durumu neolacak,tülay cadisi bora neyapacaklar ve daha neler neler,bu bölümü dört gözle beklyiorum yine harika bi bölüm olacak ,pazartesini iple cekiyorum :happy0064

emrix
12-04-08, 02:00
yha vermiŞLerde ßu satten sonra insan sesLi fragman koyar yhaa :icon_sad:ama cihan ßşe yapmıcaq ßnce:icon_whis ,hem leyla ağLarken cihan kafasını fln tutuo yane okşuomu ne:img-heh: en sonda noluo anlamadım leyla cihan'ın karnına fln doqunuo meraq ediorum nolcaq bakalım

cebalo
12-04-08, 19:47
belki fox tvnin sitesinde deyil ama fox tvde reklam aralarinda verebilirler,ben bügün zaten fox tv bakacam belki reklam aralarinda sesli fragmani verirler, bende cok merak ediyorum neler olacak diye,acaba leyla cihanin elinden kurtula bilcekmi cok ama cok merak ediyorum ,pazartesini iple cekiyorum :happy0064

cebalo
13-04-08, 17:03
herkese selam arkadaslar bye,dizimizin sesli fragmani cikmis :happy0064 simdi fox tvde gördüm reklam aralarinda dakabasi veriyorlar,ortalik cok karisacak,fragmanin basinda mahir mendereslen konusuyor ve cihana güvenmedini söylüyor iyide yapiyor ama menderes kacmak icin cihandan baska kimse yardim edemez diyor,cihan leylaya kendisine güvenebileceni söylüyor,aksamda leyla uyurken yanina sokuluyor gicik herif,mahir menderese leylanin aldiyi haplarin parkinson hastaliyi icin oldunu söylüyor, lhan gönülen konusuyor oda firuzeden bahsediyor, ,yesim hanim asumana selimin onunlan parasi icin evlendini söylüyor tabi tokatida yiyor asumandan:good: ,bora bey evini terk ediyor tülay cadisida leylagilin evine gidip evdekileri sucluyor,yesim selimin mezarini actirmak istiyor sanirim DNA testi icin,ve fragmanin sonuna dogru menderes mahir ve gazel kucanda toprak bebisimle biryerde kacmak icin leylayla cihani bekliyorlar,menderes cihani ariyor telefonda leyla var menderes neden daha gelmediklerini soruyor leylanin tabi hicbirseyden haberi yok nerye diyor ,en son cihanin sesi duyuluyor menderese iyi yolculuklar diyor,ve leyla aglama krizine giriyor ve sonunda menderesi görüyoruz üzgün bihalde leyla diyor :img-cray:yarin aksami iple cekiyorum yine süper bi bölüm bizi bekliyor :happy0064

cebalo
14-04-08, 19:34
yasasin dizimize birkac saat kaldi aksami iple cekiyorum yine süper bi bölüm olacak yemin hayranlari ekran basina :happy0064

Gümüş Hastası
14-04-08, 22:41
Ben bir sürü ödevim olduğundan dolayı artık Yemin'e bakamaz oldum. Saati çok kötü oldu. Neler oldu bu bölümde? Gerçi sesli fragman bölüm gibi olmuş ama:happy0064

cebalo
14-04-08, 23:57
bizde avrupada daha simdi bitti ,burda sansa yine eski saatinde türkiyede saatini niye deyistirdiler anliyamiyorum ,bu bölüm yine tek kelimeyle harika bi bölümdü :good:süperdi diyebilirim ,bügün biraz hüzün :img-cray:vardi ama yinede cok güzeldi,sonunda ggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccci iiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk cihan yine yapacani yapti leylayi sonkez mendereslen konusturdu ve iyi yolculuklar diledi zafali leylada sinir kirizi gecirdi :img-cray:böyle olacagi beliydi insan hic o deliye güvenirmi,medereslen leyla cihana tesekür ederken ben izlerken kavayi yedim nasil güvendiler o deliye,mahirin dediyi gibi dostan düsman,düsmandan dost olmaz tabi bunu yine cok gec anladilar inanamiyorum,dizimizin basinda cihan yine leylayi uyutmaya basardi,ezsanedeki zafali kocayida iyi oynadi ve aldiyi haplari yuturdu leylaya ama cok sükür leyla uyurken yanina yatinda sadece sarildi leylaya birsey yapar diye cok korktum ama sükür,menderesde zafalim leylayla cocuklarini düsünmekten helak oldu zehrayla hayatiyle bulusmasi cok acikliydi minik zehracim nasil üzüldü ama ikisinede helal olsun asumani iyi uyuttular,ilhan asumani oyalamak icin elinden geleni yapti ama asu bu yermi numarayi,ah bide selimde uyanik olsaydi artik hersey ortaya cikti ama o hala selimi koruyor saf onun yüzünden hayati mahfoldu hala selim diyor ,sirketide batircak bakalim hersey elinden gittinde neyapacak saf,yesimde DNA testi icin selimin mezarini actiracakmis bakalim selimin bebeyi oldunu duyduyunda asuman hanim neypacak cok merak ediyorum artik tefecilerde pesinde yani asunun isi baya zor gibi,mahirlen gazelin durumuda baya zor baki baba bosanmalarini istiyor mahirlen gazelde biraz ayri kalip baki babayi ikna etmeyi düsünüyorlar bakalim basarabiceklermi bu isin sonu neolacak cok merak ediyorum ,ilhan gönülen konusdu gönül firuzeden bahseti ama hakinda fazla birsey bilmediyinden baska birsey söylüyemedi insallah ilhan firuzenin kim oldunu örenebilir ama örense bile bora ortada yok adam annesinden ve evden kacti isinidende ayrildi ,mahirde menderese leylanin haplarinin parkinson icin oldunu söyledi simdi borayi ariyor ama bora ortada yok tülay cadisida kuduruyor oglu evden gitti ama o hala intikam pesinde ,of deliler bir deyilki birsürü,ah negüzel hersey yolunda gidiyordu nevardi sanki leylayi o deliyle gönderecek simdi nasil bulacaklar leylayi bakalim of of su cihani öldürebilirim mahirin dedi gibi artik cihanin onlardan kurtulmasi icin kafasina iki kursun sikmasi lazim,kac kisi artik pesinde menderes mahir facali bakalim cihan beyimiz nereye kadar kacacak ,cihan beyimizin sonu beli kara toprak :happy0064,gelecek bölümü cok merak ediyorum acaba fragmani gören oldumu

cebalo
15-04-08, 00:05
yine kimsecikler yok formumuzda :img-cray: nerdesiniz yeminciler

vasfiyee
15-04-08, 00:54
bende yemin izleyicisiyim ama daha önceden bi iki kez yazmıştım bu bölüm çok güzel,heyecan dolu bir bölümdü..cihana ağzı açık izledim diyebilrim..

insanlar yaptıkları hatalardan ders çıkarmalı ama cihanda nerde o akıl ?? tam tamam cihan pişman oldu derken eline geçen ilk fırsatta yine cihanlığını yaptı..hayır bide leylayı seviyorum pozları yok mu !! en çokta ona kızıyorum ya..ebe cihan sen leylayı değl leylaya acı çektirmeyi seviyosun..takıntı haline gelmiş leyla sende..dilerim bu yaptıklarının cezasını 1 kurşunla değil iki kurşunla(ölerek) ödersin..senn hakettiğin bu..

fragmanı izledim..ama jet gibi geçti..pek bişi anlamadım..sürekli ağlayış vardı..menderes kötü,leyla kötü..aklımdda pek bişi kalmadı ztn..

herkse iyi sohbetler bye

jujum
15-04-08, 12:18
Selamlar...
Dün akşam Menderes'in o hallerine baktım da bir insanoğlu bu kadar mı saf olabilir yaa...Karını Cihan gibi birine teslim ediyorsun ve telefonda Cihan'la her konuşmanda ona teşekkürler yağdırıyorsun kaç zamandır her aradığında binbir türlü bahaneyle karınla konuşamıyorsun ve son dakkaya kadar hiç birseyden işkillenmiyorsun, inanılır gibi değil !!!hele hele güngörmüş adamın ciğerini tanırım diyen Cihan'ın nasıl biri olduğunu senin kadar iyi bilen Façalıya ne demeli ne diyeyim Allah sizi bildiği gibi yapsın:img-pilot
Ve şunu anladım ki Cihan miladını doldurdu artık, dizinin final bölümünde ölümden öte yana gidecek başka bir yer daha kalmadı ona...Ama bir karakter en fazla bu kadar iyi kötü arasında gidip gelir,seyirciye bu derece çelişki yaşatabilirdi. Barış Bey'i bizlere Cihan gibi bir manyak izlettiği için tebrik ediyorum:)Tv tarihinde Cihan karakteri fenomen olmuştur benim gözümde:good:

Asuman ise kendini aldattığını parası için onunla evlendiğini öğrendiği bir adamın borçlarını ödemeyi kabu ediyor, Asunun gözlerini aşkı ya kör etmiş ya da korkuyor o iki gangster kılıklı adamdan, Selim'e olan aşkı yüzünden olsa yine anlarım korkusu yüzündense de kusura bakma Asucum o kadar kapında polis bekliyor, git şikayetçi ol kendine koruma tut yap biseyler ama o parayı ödeme....sen bu olamassın, ve hala üstüne Selim'i Menderes'in öldürmemiş olabilceği aklının ucundan dahi geçmiyor:(
İlhan'nında iki de bir gidip Gönül'den medet ummasında ve o kadının mıymıylığından çok sıkıldım.... iş işten geçtikten sonra Gönül Hanım'ın dili çözülse kaç yazar:kahve

Bora ise kayıplara karıştı annesinin bitmek bilmeyen entirikakları onu usandırdı herhal ama bu konuda senaristelere sesleniyorum Bora yurdumun başka bir yerinde gününü gün etmesin o da ettiğini bulsun lütfen....

ehlocan
15-04-08, 17:05
Dizilerde adettir bir şeyler ters gidecekse herkesin saflığı tutar Menderes'inkide o hesap...Konu bu raddeye gelsin diye olacaktı diyelim geçelim diyecem ama Gazel bile nasıl inandınız diyor :hıh Menderes akıl edemiyor , Façalı akıl edemiyor...

Bir diğer husus epeydir bölüm yorumu yazmadığım içim şimdi elim değmişken yazayım Tülay hanımın Toprak bebeyle haşır neşir olduğu sahneler...Leyla , Sadakat , Fatmanur ilk günler mahkeme derdine düştüler Tülay'a emanet ettiler diyelim ,sonraki günler Sadakat Baki babayla ilgilendi varsaysak bile Fatmanur hanım ne demeye ilgilenmedi torunuyla o sahnlerin altı biraz daha doldurulsa iyi olurdu...

Dün akşam ilk kez Mahir Gazel sahnesinden keyif aldım -dahası aşk itirafı gelip sevgili / karıkoca olduktan sonra- Gazel'in Mahir' bir süre ayrı kalalım dediği sahne...

Asuman o iki adam aradığında koltukta duran evraklara göz atınca aklıma parayı Yeşim'den almalarını söyleyeceği geldi ama o hala Selim'in pisliklerini öğrendiği halde öderim ama zaman laızm diyor...Eski Asu'yu istiyoruz 3-5 bölüm kalmışken harcamısnlar Asu'yu nerde öldü sanılan Menderes'i hastanede bulan Asu nerdeki şimdiki Asu :img-wink:

Firuze Selim Leyla bağlantısını çözmek İlhan'a kaldı ve önümüzdeki bölüm Mahir'le bu işi çözecek gibi ;)

cebalo
15-04-08, 19:18
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümün özeti cikmis fox tvnin sitesinde bakabilirsiniz,ama fragman yine yok galiba yine gec koyacaklar :icon_sorr gelecek bölümü cok merak ediyorum,özeti simdi okudum yine baya olaylar olacak gibi neolur su fragman cabuk ciksin yoksa meraktan catlarim :icon_sorr,dizimizin dünkü bölümü yine herzamanki gibi harikaydi ,cihan yine yapti yapacani sonunda yine düsmandan dost olamayacani herkese gösterdi,ah saf menderesim ah nasil inandi o deliye bukadar kötülük yapmis birisine nasil inaniyorlar hayret ,bide leylayi o deliylen yanliz gönderiyor olmaz bölye birsey,cihanin eline gecmis bi firsat hic kacirirmi ,of olan yine leylaya olacak ,:img-cray: leylayi cok zor anlar bekliyor bakalim cihanin elinden nasil kurtulacak,menderes neyapacak cihanin yerini nasil bulacaklar leylayi nasil kurtaracak ve daha neler neler olacak cok merak ediyorum ,dünkü bölümde en cok sinir olduyum sey hickimsenin aklina gelmediki polisleri cihanin arayabilce, herkes o deliyi kurtarici olarak gördü olanlar oldu :img-cray:,mendereslen leylaya yine ayrilik yollari göründü,simdi bakalim nasil kavusacaklar,of of gelecek bölümü iple cekiyorum :happy0064

emrix
15-04-08, 19:29
uff bncede çok saflardı ama yinede başka seçenekleri yoktu yani onların yerinde olsak sonuçta cihan ii biri olmuş gibiydi ne bilim inandılar:icon_sorr çok pislik ama şu cihan ,tülay cadısına ne güsel oldu ama ohh:img-icecrasumanda ewt artık açsın şu gözünü yane mendereside suçlamaktan vazgeçsin uff en sonda leylam nası üzüldü irenç herif cihan :fighting2gelecek bölümde hatırladığım kadarıyla leyla cihana yeniden saldırıyo vuruyo, sonra cihan leylayı odaya kilitliyo ,leyla ağlıo duvara yaslanmış, menderesde oanda bi yere yaslanmış üzgün halde öle gösteriolar ,cihan içki içio bardağı atıo sinirli bi şekilde ,en sondada leyla kaçıo akşam ormnda koşuodu orda ßtio:img-wink:bu arada dizi ciddi ciddi bu sezon bitio galiba yhaa:icon_cry:

cebalo
15-04-08, 21:03
of of bende su yeni bölümün fragmanini görmek istiyorum cok merak ediyorum neler olacak diye :icon_sorr ,dizimiz bencede bu sezon sonunda bitecek :img-cray:artik hersey yavas yavas ortaya cikmaya basladi yani sona yaklasiyor gibi :img-cray:,bitti an cok üzülecem bu kesin :img-cray,insallah haziranin sonuna kadar oynar ve sonunda mutlu bir sonla bitter:love05:

arkadaş
16-04-08, 14:44
Yemin 3 hafta sonra bitiyomuş

Tuba Ünsalın röportajında okudum

Önceki gün Kavram Dersaneleri'nden ödül alan ünlülerden biri de Tuba Ünsal'dı. Plaketini aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünsal, başrol oynadığı 'Yemin' dizisinin üç hafta sonra sona ereceğini belirterek, "Yaza planlarım var. İspanyolca öğrenmeye karar verdim" dedi.

cebalo
16-04-08, 18:25
yapma be arkadas ya :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:dizimizin biteceni biliyordum ama bukadar cabuk biteceni beklemiyordum :img-cray::img-cray:ben daha hazirana kadar oynar diyordum :img-cray:ben neyaparim dizimsiz,pazartesi günleri bi yeminim vardi simdi o biterse ben ne bakacam bilmiyorum:img-cray:,eyer dizimiz 3 hafta sonra bitecekse ozaman 3 bölüm kaldi:img-cray:ya bu ayin sonunda bitecek yada mayisin basinda :img-cray:insallah mutlu bi sonlan biter:love05:

emrix
16-04-08, 20:08
oLamaz yhaaaaaaa oLamazz:img-cray: offf tek dizimde bu bnim çok üzüldüm yhaa 3 bölüm çok az kalmış bn biraz mutlu oldukları hallerinide görmek istiodum:icon_cry: off nie böle yapıolar yhaa bir sürü dizi var kaç bölüm süren :hıh illa entrika oolmak zorunda diil tatile fln gitsinler ne bilim yapsınlar bişeler uff:icon_cry::img-fie::mad72:

cecey63
16-04-08, 22:34
Eğer hakikaten bitiyorsa çok üzücü ama birazda biteceği belliydi.Bu bence tamamiyle senaryocuların başarısızlığı.Sürekli bir kahraman yaratıp geliştiremediler. Hatta en son seradaki düğün sahnelerinin olduğu bölümdü herhalde ya o bölüm yada sonrasında dizinin raittingi düşmeye başladı.Hatta sonrasında bora ve annesi yani onların kötü tiplemesi dizide dönüm noktası oldu.Birden selimi öldürdüler vs vs. Dizimiz resmen direkten döndü.Daha öncesindede bir sürü sevilen tipler vardı( mesela serhat gibi)Fakat senaryocular forumdaki bir çok arkadaşın uyarısını hiç kaale almadılar.Çocukcağız dizideki varlığı boyunca saksıları oradan aldı oraya koydu.Ve sonunda çocuk dizinin dışına çıkarıldı(hoş serhatın kendi özel işleride varmış ortak arkadaşlardan duyduğumuza göre)Halbuki (zamanla) onun yerine koyulan mahirle aralarında (gazel için) accayip çekişme olabilirdi.Ama bizim çok bilmiş senaryocular(onlara böyle demek daha yerinde) bunu değerlendiremediler.Neyse olan dizimize oldu.

ezo-kadim
16-04-08, 23:07
ben bu sayfaya ilk defa yaziyorum ama ilk sezondan beri elimden geldigince kacirmadan seyrettim ,cok güzel bir dizi sizlere katiliyorum olan olaylara ve cihanin yaptiklarina inanamiyorum ne tuhafki menderes nasil oluyorda kurda kuzuyu teslim ediyor ne olursa olsun eski düsmandan dost olmaz keske bunu anlayabilseydi cok iyi niyetli ve karsisinda tilki gibi kurnaz biri var bakalim neler olacak daha ,ama ben gazelede deginmek istiyorum umarim babasi affederde esiyle beraber mutlu olurlar hakediyorlar hayatta insanlara bir sans daha verilmeli ama dikkat ederek yani arkani dönmeden bu cihanaydi ,ah menderes ah leylam umarim sonunuz iyi olur mademki sezon sonuna dogru yaklasiliyor basladigi gibi güzel biter basarilar dilerim bütün oyunculara sevgiyle kalin

cebalo
16-04-08, 23:40
ben inaniyorum ki dizimiz mutlu bir sonlan bitecek :happy0064,leyla cihanin elinden kurtulacak ve mendereslen yeniden kavusacaklar :love05:,cihan kesin ölecek ondan kurtulmanin baska yolu yok,baki baba mahirin menderes ve leyla icin yaptiklarini duyduyunda kesin affedecek ve gazelen mutlu olmalarina izin verecek :love05:menderesin sucsuz olduyu ispat edilecek :happy0064,eyer özeti okuduysaniz özete boranin itirafi bir ölümü daha beraberinde getirecekmis yani bence bora sucunu itiraf edecek ve belkide intihar edecek,tülay hanimda yeniden tumarhaneye girecek tabi bu bi tahmin belki daha baska seylerde olabilir,asumanin sonunu pek bilemiyorum ama oda eminim mutlu olacaktir,yesim hanimda umarim dogru yolunu bulup cocuna iyi bir anne olur,selo baba fatmanur teyze baki baba sadakat annede umarim onlarda mutlu olur ve dizimiz mutlu bir sonlan biter,simdiden senaryo yazmaya basladim :img-cray:ama daha dizimizin bitmesine 3 bölüm var yani biraz daha dizimizi izliyebilcez :happy0064,yeni bölümü iple cekiyorum bakalim neler olacak.

kavak___yelleri
17-04-08, 10:10
yaaa inanamıyorum 3 bölüm sonra bitiyo mu?? Bu kadar çabuk olabileceğini hiç düşünmemiştim :icon_cry:

cebalo
17-04-08, 23:27
:happy0064 arkadaslar dizimizin yeni bölümün fragmani cikmis izlemek isteyen arkadaslar foxtnin sitesinde izleyebilirler :happy0064,bu bölümde leylacim yine baya gözyasi dökecek :img-cray:,pislik cihan onu zorla odaya kapatiyor sonrada gidip kava cekiyor giccccccciiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk,menderescimide cok zor anlar bekliyor polisler yine pesinde ama sanirim yine kacabiliyor ,cünkü biryerde üzüntülü bi halde leylayi düsünüyor leylada odada kilitli üzgün halde menderesi düsünüyor :img-cray:nedir bunlarin cektikleri ya tam birlesecekler dedik yine ortalik karisdi ah cihan ah seni cok kötü bi son bekliyor,mahirlen facali boranin evini basiyorlar sanirim bi ip ucu buluyorlar,mahir briseyler buluyor galiba leylanin hastaliyi hakinda birseyler öreniyor,cihan leylaya hasta olmadini söylüyor,ve sonunda leyla karanlikta ormanda tek basina kaciyor,yine cok ama cok heycanli bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum :happy0064,dizimizin 3 bölüm sonra biteceni düsünmek bile istemiyorum :img-cray:,final diyene kadarda düsünmiyecem:img-cray:

bayşiir
19-04-08, 11:57
leylacim karisdi öreniyor,hastaliyi,olmadini

cebalo sen bence buraya mesaj yazmadan önce türkçemizi güzel ve doğru bir şekilde kullanmayı öğrensen çok iyi olur.hem böyle yaparak güzel türkçemizi katlediyorsun.şu yukarıdaki kelimeler böyle yazılmaz

hastaliyi değil hastalığı,leylacim değil leylacığım,öreniyor değil öğreniyor,karisdi değil karıştı.olmadini değil olmadığını.

lütfen biraz daha dikkat et

Tavuskuşu
19-04-08, 20:51
Bayşiir siz de istersen buraya yorum yazmadan önce buranın yemin dizisiyle ilgili görüşlerin yazılacağı bir forum olduğunu öğrenin. Tanımadığının etmediğiniz bir kişi hakkında çok kel alaka bir yerde böyle bir şey yazmaya ne gerek var? Türkçe'nin katledildiği, sesli harflerin unutulduğu daha beter durumda olan forumlar var isterseniz önce oraları bir denetleyin imla açısından. Kaldı ki cebalo arkadaşımız yurtdışında yaşıyor ve muhtemelen kullandığı klavyede Türkçe harfler yoktur. Ayrıca orada doğup büyümüşse(bundan emin değilim eğer böyleyse diyorum) bazı şeyleri yanlış yazması çok normal değil mi? Ne gereği var bunları yazmanın? Diziyi izliyorsanız bu foruma girdiğinizde diziyle ilgili yorumlarını görmeyi tercih ederim. Eğer izlemiyorsanız da forum forum gezip insanların yazısını denetlemek nasıl bir düşüncedir bilemiyorum. Sanırım böyle bir yetkiniz yoktur. Hele ki şu forumda devamlı olarak yazan tek kişinin de yazma hevesini kıracak tarzda yorumları hiç doğru bulmuyorum.

cebalo
20-04-08, 00:20
öncelikle herkese selam arkadaslar bye,dizimze 2 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum,görüyorumki aramiza galiba yeni bir arkadas katilmis tabi yenimi katildi bimiyorum ama galiba benim türkcemi elestirmis dikkat etmemi söylüyor, ben burda dizimiz hakinda yorum yapildini saniyordum meyer türkcemizide kontroll ediliyormus,benim türkcemi simdiye kadar bu forumda hic bir arkadas elestirmedi cünkü onlar diziylen ilgileniyor türkcemle deyil,baysii arkadas sen hic merak etme ben türkcemde neyin dogru ve neyin yanlis oldunu gayet iyi biliyorum onun icin bana türkceyi öretmene gerek yok , tavuskusu arkadasimin yazdiyi gibi avrupada yasiyorum burda türkiyedeki gibi harfler yok ve bilgisayar klavyeleri türkiyedeki klavyeler gibi deyil burda böyle yaziliyor,tavuskusu arkadasim sanada cok tesekürler ve yazdiklarina aynen bende katiliyorum :good:burda dizimiz hakinda yorum yapiyoruz türkcemiz hakinda deyil

bakış
20-04-08, 14:50
ben de bu forumda cebalo arkadaşımıza laf söylenmesine çok şaşırdım. cebalo bu forumun en önemli emekçilerindendir. kendisini de gayet iyi ifade eder. yurt dışında yaşadığı için tabiki yazı tarzında bazı aksaklıklar olacaktır.
cebalo kardeşim sert yorumlar senin hevesini kaçırmasın. biz senin yorumlarını severek okuyoruz

cebalo
20-04-08, 16:49
cok tesekür ederim bakis arkadasim bye,bende sizlerin yazdiklarinizi büyük bi zevkle okuyorum :happy0064 ve siz hic merak etmeyin benim hevesimi kimse kiramaz:happy0064, ben buruya sonuna kadar yazmaya devam edecem :happy0064,

Gümüş Hastası
20-04-08, 17:07
Yemin 3 hafta sonra bitiyomuş

Tuba Ünsalın röportajında okudum

Önceki gün Kavram Dersaneleri'nden ödül alan ünlülerden biri de Tuba Ünsal'dı. Plaketini aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünsal, başrol oynadığı 'Yemin' dizisinin üç hafta sonra sona ereceğini belirterek, "Yaza planlarım var. İspanyolca öğrenmeye karar verdim" dedi.

Arkadaşlar üç hafta sonra sona erecek dese dahi dizimiz bana kalırsa üç hafta sonra bitmez. Çünkü bölüm çekimleri 2 bölüm ya da 1 bölüm önceden gidiyor. Yıl başıyla 1 bölüm daha eklendi en az 2 bölüm önden gidiyor. Yani belkide bu sene sonuna kadar devam edecek. Hatta sezon finaline girecekte ola bilir. Çünkü geçen sene yazın Amerika'ya gidecem demişti. Ama dizi final olmamıştı. Bence korkmayalım. Ama böyle giderse gerçektende dizimin bu sezon biter.

NOT: Forumu lütfen yazılardaki hatarı belirtmek için kullanmayalım.

Gümüş Hastası
20-04-08, 17:12
Arkadaşlar evet bende röpörtajı şimdi internetten buldum. Yemin dizisinin basında çıkan haberler kısımına ekledim. inanmayanlar oradan okuya bilir. Gerçektende çok ama çok üzüldüm. Senaryo daha da iyi gitseydi belki devam ederdi ama Sonat'ın gidişiyle birlikte reytinglerde iyice dibe çakılmıştı. Tam reytingler düzeldi derken bu seferde gününü değiştirdiler iyice batırdılar dizmizi. Keşke böyle olmasaydı.

Gümüş Hastası
20-04-08, 17:48
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Röpörtaj 16 Nisan da yayınlanmış internette. Yani dizimiz galiba haftaya ya da ondan sonraki hafta sezon finali ya da final yapabilir:icon_sorr

cebalo
20-04-08, 20:19
dizimizin sezon finali yapmasini cok ama cok isterim ,ama bencede tam final olacak :img-cray:,bu bölümde hersey ortaya cikacak gibi,artik final gelecek bölümü yoksa ondan sonraki bölümü olur bende pek bilemiyorum,ama nasil anlariz gelcek bölümün fragmanini gördümüzde eyer final derse haftaya son:img-cray:, demese ondan sonraki yani mayisin basi final olabilir :img-cray::img-cray::img-cray:dileyim mutlu bir sonlan final olsun :love05:

bayşiir
21-04-08, 10:42
arkadaşlar ben dizinin sesli fragmanını gördüm.galiba bora her şeyi itiraf edecek.bu arada kadir inanır'ın yeni dizisi kardelen'de kim var biliyor musunuz?selim.evet dizinin fragmanını izlerken gördüm.selim kardelen dizisinde oynayacak.inşallah bu dizide de kötü adamdır ve bir kız çocuğuna asla vurmaz.bu arada selim'in bu dizideki adı da fırat.kardelen dizisi cumartesi günü saat yirmide çıkacak haberiniz olsun.

cebalo
21-04-08, 19:31
selam arkadaslar bye,cok sevincliyim dizimizin baslamasina cok az kaldi saatini iple cekiyorum yine harika bi bölüm olacak :happy0064,sesli fragmani bende daha yeni gördüm yine ortalik cok karisacak,pislik cihan menderesi ihbar ediyor leylayi odaya kapatiyor ,polisler menderes gilin bulunduyu yere baskin yapiyorlar ama menderes son anda kaciyor,mahirlen facali borayi ziyaret ediyorlar ve bora herseyi itiraf ediyor,asumanin pesinde olan tefeciler asuya bi paket yolluyorlar bakalim paketin icinden ne cikacak,cihan leylaya menderesi hapse geri göndereceni söylüyor leyla cok üzgün,menderes birsiyle kavga ediyor oan bi kadin polisi cagriyor,ve sona dogru leyla cihanin elinden kacmayi basariyor ama kacarken malesef cok kötü araba carpiyor:img-cray:,ve en sonda menderese biri silah cekiyor:icon_sorr, bu bölüm yine acayip bi bölüm olacak:happy0064

Gümüş Hastası
21-04-08, 20:43
Reklamlardan öö geldi yane:img-hyste

Ama olsun çok reklam demek çok reyting alıyor demek:happy0064

Pazartesi 19:45'e alındığından beri seyretmiyordum. Hafta sonu internette haftaya ya da sonraki hafta biteceğini duyunca bu hafta izleyeyim dedim.

Asuman'a çok sinir oldum. Neymiş efendim kredi çekecekmişmişte , evden taşınacaklarmışmışta. Evinin önünde sürüsüyle polis bekliyor. Keşke dr.Bora bir an önce gerçekleri polise söylesede Menderes'in suçsuz olduğu ortaya çıksa. Bu sayede şirkette elden gitmez Asuman'a da süper bir ders olur.

Selim gittin ama gidişin dahi diziye 6 bölümlük senaryo çıkardı. Pes yani...

Dizi bittiyse Selim ve Yeşim sayesinde bitti bana kalırsa. Ama ne yapalım. Başa gelen çekilir...

Hatayı senaristler en başta yaptı. Sonat'ı diziden çıkartmayacaklardı.

Birde üstüne kanal hata yaptı ve diziyi 19:45'e aldı reytinglerimizi iyice dibe vurdular sağolsunlar:img-cray::img-cray:

Neyse şimdi biter reklam arası. Dizi bitince kimse televizyonu kapatmıyor. Fragmana bakacaz. Ben kameramdan çekebilirsem internete yollarım. Görüşmek üzere...

Gümüş Hastası
21-04-08, 21:15
Arkadaşlar bu gidişle bir sonraki bölüme FİNAL diyorum...

Ama şimdi neden şimdi bu bora döndü:icon_sorr tam itiraf ediyordu offf....

Bir sonraki bölümde gene olaylar dolu

Gümüş Hastası
21-04-08, 22:04
Harika bir bölümdü...

Olaylar tam açıklığa kavuştu derken işler daha da fena karıştı...

Bora'nın ölmesi Firuze'nin annesinin intikam ateşini daha da artırdı gibime geliyor.

Leyla tam kaçtım derken Cihan'a yakalandı gene. Belkide Cihan , Leyla'yı hastaneye yetiştirecem derken kaza yapacak...

Dizinin finali hakkında tahminim ise bana kalırsa Firuze'nin annesi Leyla , Menderes ve Toprak'ı vuracak.

Ya da dizi mutlu sonla bitecek. Asuman şirketin başından inecek yeniden Menderes falan geçecek. Leyla ve Menderes kavuşacak. Firuze'nin annesi de oralardan uzaklaşacak...

Ama fragmandan anladığım kadarıyla sonunda o adamlar Asuman'ın arabasının kapısını açıyorlardı. Galiba Asuman'ı kaçıracaklar.

bakış
21-04-08, 22:31
ben izleyemedim bu bölümü. haftaya kesin son mu? ay inanmıoyorum dizinin saati erkene alındığından beri seyredemiyordum. ama neden bu kadar erken bitirdiler anlamadım. daha mayıs var

cebalo
21-04-08, 22:53
arkadaslar yeni bölümün fragmanina dikkat etmemiz lazim eyer gelecek bölüm finalse yeni bölümün fragmaninda yazar ama bence gelecek bölüm deyil ondan sonraki bölüm final olacak :img-cray::img-cray::img-cray:,avrupada diziden sonra yeni bölümün fragmanini koymuyorlar:icon_sorr, ben kesin yine göremiyecem fragmani :img-cray::img-cray:

cebalo
22-04-08, 00:24
bende gümüs hastasi arkadasima katiliyorum gercekten harika bi bölümdü tek kelimeyle süperdi :good::good::good:ve tabi yine en heycanli yerinde bitti,bora kendini vurdu leylayi araba carpti yani ortalik iyice karisdi,menderes selimin asil katilini buluyum derken leylayi kaybedecek :img-cray:insallah leylaya birsey olmaz ,cihan pisliyi umarim leylayi hemen hastaneye götürür ona yeterince zarar verdi zaten daha fazla zarar vermesin pislik herif ,ama cihan beyimizde hapi yuttu aslan baki babam cihani sikayet eti ve avukatliktan atirdi gazelin dedi dogru acimak yok cihanda acimak yok :happy0064,menderesde zafalim üzüntüden helak oldu ama helal olsun mahirlen facaliya borayi sipdiye buldular ve tüm gerceyi ögrendiler hic olmasa menderesin sucsuz olduyu ortaya cikti sükür,umarim artik busever baki baba mahirin gercekte nasil biri oldunu örenir ve tabi gazele laik oldunuda anlar,asu hanimlan yesim hanimin baslari iyice derte baklim bu paracilardan nasil kurtulacaklar asu yine selo babagile muhtac olacak kesin ,boranin durumuda baya üzücüydü cadi annasinin yüzünden kendini öldürdü bakalim annasi bu haberi duyunca neyapacak ama simdi en önemlisi leylanin durumu leylaya neolacak cok merak ediyorum :icon_sorr, dizimiz bu kadar karismisken ve bu haldeyken final yapamaz asla yapmamli önce gelecek bölüm herseyin toparlanmasi lazim leylaya birsey olmamasi lazim ,cihan leylayi zaten hemen hastaneye götürür ve belki biraz vicdani kaldiyisa hemem menderese haber verir ve leylanin yanina cagirir :icon_sorr tabi menderes cihani yasatirmi onu bilemiyorum,boranin itirafi cok iyi oldu hersey ortaya cikti ama olan yine boraya oldu mendereslen facalinin sanslarina kamera acikti ve boranin kendini öldürdügü ani kamera cekti yani mendersgili kimse sucluyamaz,belki diyorum cadi tülay hanim boranin bu itirafini görünce kendine gelir ve oglunu asil katilinin kendisi oldugunu anlarda leylaya zarar vermekten vazgecer ve onlari rahat birakir ,ve ondan sonraki bölümde yani final bölümünde mendereslen leylanin yine yenden beraber oduklarini görürüz ve dizimiz mutlu bir sonlan biter ,tabi bunlari artik gelecek bölümlerde göreceyiz yeni bölümün fragmanini :img-cray:göremedim artik persembeye yada cumaya kadar koymazlar bende ozamana kadar meraktan catlarim :happy0064,gelecek bölümü simdiden iple cekiyorum:happy0064

Tavuskuşu
22-04-08, 14:01
Dizi 19.45'e alındığından beri doğru dürüst izleyemedim. Sonrasında internetten de izlemek istemiyrum çok sıkılıyorum açıkçası internetten bir şeyler izlerken. Bu bölüm de aslında görüp görebildiğim 2-3 sahneydi onlarla da bölüm yorumu yapmam doğru olmaz herhalde.

Fragmandan boranın her şeyi kameraya itiraf ettiğini görmüştüm. Peki bora öldü mü cidden? Bir de haftaya final mi son mu? Bu gemici düğümlerinden hangileri çözüldü tam bilemiyorum ama bu kadar olayı 1 bölüme nasıl sığdırırlar ki?

_GuLCiN_
22-04-08, 14:32
Bu bölüm çok üzüldüm
Ne güzel belki Cihan düzelir diye düşünmüştüm ama hala aynı.
Olan yine Menderes'le Leylaya oldu
Gerçi şöyle iyi bişey var kaset polise giderse Menderesin suçsuz oldugu ortaya çıkıcak ve
Mendereste Leylanın hasta olmadıgını öğrendi artık Cihanı bulur ya öldürür yada öldürür :D:D:D

jujum
22-04-08, 14:37
Dizi 19.45'e alındığından beri doğru dürüst izleyemedim. Sonrasında internetten de izlemek istemiyrum çok sıkılıyorum açıkçası internetten bir şeyler izlerken. Bu bölüm de aslında görüp görebildiğim 2-3 sahneydi onlarla da bölüm yorumu yapmam doğru olmaz herhalde.

Fragmandan boranın her şeyi kameraya itiraf ettiğini görmüştüm. Peki bora öldü mü cidden? Bir de haftaya final mi son mu? Bu gemici düğümlerinden hangileri çözüldü tam bilemiyorum ama bu kadar olayı 1 bölüme nasıl sığdırırlar ki?

Bu 19:45 olayı başından beri yanlıştı!!yaaa neyse…
Fragman da gördüklerin doğru Tavuskuşu’m… Doktor Bora'mız Menderes, Façalı ve Mahir eşliğinde tüm yaptıklarını itiraf etti, Borayı oynayan oyuncu karakterin içinde bulunduğu çelişkiyi, pişmanlıkları, annesinin onu nasıl ele geçirdiğini o an çok güzel yansıttı, iç acıtan sahnelerdi diyebilirim… itirafları sonunda ise Mahir işgüzarının masaya bıraktığı silahı ele geçirip çene altından sıkarak intihar etti, eğer Cihan gibi dokuz canlı değilse büyük bir ihtimalle öldü…Mahir bilerek mi yaptı yoksa bilmeyerek mi açık unuttuğu kamera sayesinde Menderes tabir_i caizse yırttı gibi….Mahir ise kaseti, Baki babaya götürüyor kayınpederi tarafından affedilme umuduyla, ama Baki babayı az çok tanıdıysak bu yüzden Mahir’e yeşil ışık yakacağını sanmıyorum…Leyla’nın durumuna ise ne denir artık ama pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bunun başına gelenler….

Asuman’a akşam çocukların ellerinde bir paket geliyor, bizim asu bombadan şüpheleniyor, çocuklara geri çekilin deyip paketi kendi açıyor akıl alır gibi değil, böyle bir şeyden şüpheleniyorsan çağırsana uzmanları asucum ne diye açarsın ki o paketi….

Tavuskuşu
22-04-08, 15:06
O paket sahnesini gördüm jujum'cum. Bomba olmadığı biz bilyorduk zaten. Adamlar bagajlarında "Her an lazım olabilir. Ne olur ne olmaz." düşüncesiyle sürekli bir bomba taşımıyorlardı herhalde. Ama asumandaki de iyi cesaret. Gerçi saatli bomba süsü verildiğine göre açılmayla değil de saatinin gelmesiyle patlar diye düşünüyorum ama bombalar konusunda çok da bilgili olmadığım için bilemeyeceğim.:)

O cihan yok mu o cihan...Hani akıllanmıştı? Camilere gidip dualar etmişti, af dilemişti baki babadan, leyladan. Ondan sonra baki babanın ona mahkemede güvenmemesiyle hooop eski haline döndü. Neymiş ona güvenmiyorlarmış. Neden ügvensinler ki?Adamın o zamana kadar yaptıkları ortada. Ondan sonra değiştim demekle hemen kucak açacaklarını mı sanıyordu? İki yüzlü işte. O menderes de az saf değil hani. Kurdu kuzuya göz göre göre emanet ediyor.

emrix
22-04-08, 15:53
yine güsel ßlümlerden biriydi bnce sonunda herşey açığa kavuştu ama dizi bitmesin bn istemiorum kimse izlemesede bn izlerim yhaa bişe olmas :img-cray:asuman yeşime güsel dedi aferin oda ödesin:good:leylaya arba çarptı cihan gelecek bölümde alıo leylayı işte hız yapıo kaza yapcaklarmı bilmiorum fazla bişe anlamadım fragmandan hızlı hızlı gidio ama dizi haftaya final deil ondan sonraki hafta olabilir:img-cray:

Gümüş Hastası
22-04-08, 17:07
Arkadaşlar fragmanı yazımın altında biraz anlatmıştım...

Bu bölümün reytingleri gerçektende çok kötü geldi. Yani fragmanı kanal hemen siteye koymaz. Ben bilgisayardan fragmanı çekmeyi deneyecektim ama bilgisayarla tv arası 3 metre. Hiç net olmayacaktı. Benim fragman geçtikten sonra aklıma geldi final yazıp yazmadığı. Ama final olsaydı sonunda yeni bölümüyle değilde final bölümüyle derdi. Yani haftaya da olur büyük bir ihtimalle.

Ama bana kalırsa sezon finalide olabilir. Çünkü Bora'nın annesi toprağı sıkıyordu. Anlaşılan Leyla'dan baya bir kötü intikam alacak. Menderes kurtulsa dahi artık her şey için çok geç. Leyla'yı büyük bir ihrimalle final olursa öldürürler. Asuman'a gelince galiba o adamlar Asuman'ı kaçırıyorlar. Çünkü fragmanın son sahnesinde Asuman'ın arabasının kapısı açılıyordu. Anlaşılan gene çok heyecanlı bir bölüm olacak...

Bana kalırsa bu bölüm bu kadar kötü bir reytingi hak etmiyordu. Bu arada galiba dizimizin süresi kısaltılmış. Sanırsam artık 60 dakikalık dizimiz. Çünkü 20:00 da başladı 21:30 da bitti. Bunun içinde reklam aralarıda var. Yani her halde yapımcı diziyi kesinlikle bitirecek gibi görünüyor. Çünkü Sessiz Gemiler adlı dizinin final bölümünden önceki 2 bölüm 60 dakikalıkmış.

Neyse fragmanı aramaya başladım ben. Eğer olmazsa haftaya televizyonu bilgisayarın yanına alacam:img-hyste

Çünkü ilk bakışta fazla bir şey anlanmıyor fragmandan. İnşallah babam izin verir. Neyse fragmanı bulursam haber veririm. Görüşmek üzere...

bakış
22-04-08, 17:39
arkadaşlar güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre dizimiz 54. bölümde final yapıyor. yani daha önümüzde 3 bölümümüz var:happy0064

cebalo
22-04-08, 19:13
ay insallah bakis arkadasim dediyin gibi dizimiz 54 bölüme kadar sürer:happy0064, aslinda bende hic bitmesin istiyorum hep oynasin istiyorum :happy0064ama malesef artik final olacak denildi :img-cray:bende bunu kabul etmek zorundayim :img-cray::img-cray::img-cray:,dizimizin dünkü bölümü cok ama cok güzeldi :good:böyle bi reytingi hic hak etmedi ben daha iyi bekliyordum ama neyse artik reytinglerle fazla ilgilenmiyorum ,dizimiz hala devam ediyorya bu bana yeter,gelecek bölüm neler olacak cok merak ediyorum acaba leylaya neolacak ölecek düsüncesini aklimdan cikardim asla böyle birsey olamaz,leyla final bölümde yeniden mendereslen birlesecek ve mutlu bir sonlan dizimiz bitecek insallah baska türlü bir final kabul etmiyorum,madem güzel dizimizi erken bitiriyorlar ve bizleri üzüyorlar mutlu bir final yapmak zorundalar :love05::love05:yeni bölümün fragmani insallah yarin cikar ama simdilik özetibile ciksa yeter bana

Gümüş Hastası
23-04-08, 09:55
Bakış moralim bozuldu şimdi:img-cray::img-cray:

Ben dizimiz belki sezon finali yapar diye düşünüyordum iyice moralim bozuldu:img-cray::img-cray:

Yani eğer bu reytinglerle devam ederse o 3 bölümde yayınlanamadan kanal diziyi yayından kaldırır diye korkmaya başladım. En azından bir kaç bölüm sonra sezon finali yapıp bir dahaki sezon daha da iyi bir tanıtımla başlata bilirlerdi.

Neyse zaten bu senaryoyla uzaması saçmaydı. Ama senaristlerden tek isteğim dizinin finalinde mutlu son olması...

jujum
23-04-08, 11:35
O cihan yok mu o cihan...Hani akıllanmıştı? Camilere gidip dualar etmişti, af dilemişti baki babadan, leyladan. Ondan sonra baki babanın ona mahkemede güvenmemesiyle hooop eski haline döndü. Neymiş ona güvenmiyorlarmış. Neden ügvensinler ki?Adamın o zamana kadar yaptıkları ortada. Ondan sonra değiştim demekle hemen kucak açacaklarını mı sanıyordu? İki yüzlü işte. O menderes de az saf değil hani. Kurdu kuzuya göz göre göre emanet ediyor.

Demek ki Cihan’ı camiler de paklayamamış Cansucanm:) can çıkar huy çıkmazmış derler yaa Cihan bu tabire harfiyen uyuyor….
Menderes’in saflığından girersek çıkışı biraz zor buluruz gibi, Menderes değil de Menderes’i bu hale getirenler utansın hikayenin esas oğlanının karizması bu şekilde çizilmemeliydi üstelik finale de birkaç bölüm kalmışken:)….Bomba olmadığını biz biliyorduk da Asu bilmiyordu böyle bir şey olabileceğine ihtimal verdi haliyle tavırlarıyla Cansucanım… Asu’nun ki biraz cahil cesaretine giriyor, kendini düşünmüyorsun çocukları da mı düşünmüyorsun ey Asuman….Ya o paketin içinde bir de bomba olaydı maazallah…..

arkadaş
23-04-08, 18:22
demek dizi bitiyor.iyi kötü geldi bu günlere.güzel bir kadroydu.ben en çok serhan yavaşı sevdim.inşallah yeni sezonda atv ya da kanal d de oynar

cebalo
23-04-08, 19:19
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 5gün kaldi pazartesini iple cekiyorum, finale daha 3 bölüm var yani gelecek hafta ve ondan sonraki hafta dizimi rahat rahat izliyecem ama final haftasi nasil dayanacam bilemiyorum :img-cray:insallah mutlu bir sonlan final olur olmasida lazim zaten,belki biri ölürse bu cihan olacak kesin yani baska kimse olamaz :icon_sorr,fragman hala yok özetide gelmemis meraktan catliyacam acaba neler olacak cok merak ediyorum :happy0064,gümüs hastasi arkadasim bende senin gibi dizimizin sezon finali olmasini cok isterdim ama simdiye kadar hicbir dizi 2 kere sezon final yapmadi hep final yapti malesef yeminimizde final yapacak :img-cray:ve dizimizin daha kötü reytingleride oldu ama fox tv asla kaldirmadi ve artik biteceyi icinde su son 3 bölüm kaldirmaz,fox tvyede cok tesekür ediyorum dizimize sahip ciktiyi icin baska kanalda olsa bu reytinglerle dizimiz kackere kalkardi ama fox tvde hep devam eti ve bukadar bölüm oynadi,baska diziler 50 bile gelmeden bittiyor ama bizim dizimiz bunu basardi ve 50 :good:bile gecti ben dilerdim 60 -70 kadar oynasin ama ozamanda tadi kacardi diye düsünüyorum leylayla menderes birtürlü birlesemezlerdi hep sorun cikardi ve onlar yine ayrilirdi ve bu beni cok sinir ederdi ama ben yinede bakardim:happy0064 artik birlesmelerini ve mutlu olmalarini istiyorum :love05: insallah serhan yavasi baska kanalda ve baska dizide en kisa zamanda yine görürüz :happy0064

Gümüş Hastası
23-04-08, 20:09
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 5gün kaldi pazartesini iple cekiyorum, finale daha 3 bölüm var yani gelecek hafta ve ondan sonraki hafta dizimi rahat rahat izliyecem ama final haftasi nasil dayanacam bilemiyorum :img-cray:insallah mutlu bir sonlan final olur olmasida lazim zaten,belki biri ölürse bu cihan olacak kesin yani baska kimse olamaz :icon_sorr,fragman hala yok özetide gelmemis meraktan catliyacam acaba neler olacak cok merak ediyorum :happy0064,gümüs hastasi arkadasim bende senin gibi dizimizin sezon finali olmasini cok isterdim ama simdiye kadar hicbir dizi 2 kere sezon final yapmadi hep final yapti malesef yeminimizde final yapacak :img-cray:ve dizimizin daha kötü reytingleride oldu ama fox tv asla kaldirmadi ve artik biteceyi icinde su son 3 bölüm kaldirmaz,fox tvyede cok tesekür ediyorum dizimize sahip ciktiyi icin baska kanalda olsa bu reytinglerle dizimiz kackere kalkardi ama fox tvde hep devam eti ve bukadar bölüm oynadi,baska diziler 50 bile gelmeden bittiyor ama bizim dizimiz bunu basardi ve 50 :good:bile gecti ben dilerdim 60 -70 kadar oynasin ama ozamanda tadi kacardi diye düsünüyorum leylayla menderes birtürlü birlesemezlerdi hep sorun cikardi ve onlar yine ayrilirdi ve bu beni cok sinir ederdi ama ben yinede bakardim:happy0064 artik birlesmelerini ve mutlu olmalarini istiyorum :love05: insallah serhan yavasi baska kanalda ve baska dizide en kisa zamanda yine görürüz :happy0064

Pek çok dizi iki kere sezon finali yaptı...

Gümüş dizisi , Cennet Mahallesi dizisi , Avrupa Yakası dizisi vb. vb. Ayrıca Yaprak Dökümü diziside sözleşme imzalamış yani onlarda 2 sezon finali yapacak.

Bence kanalın dizimizi kaldırmamasının sebebi ilk ve en yüksek reytingleri alan dizi olması. Kanalın diğer dizileri tuttuysa bu dizi sayesine tuttu.

Artık benim tek umudum dizimizin tekrar sezon finali yapması... Finalde Leyla ölebilir. Çünkü fragmanda Cihan baya bi gaza basıyordu. kaza falan yapar bide...

cebalo
23-04-08, 22:24
haklisin gümüs hastasi arkadasim ben bu dizileri tamamen unutmusdum,dogru avrupa yakasi,cennet mahallesi simdide yaprak dökümü ikinci sezona giriyor,gümüsü pek bilmiyorum ama bu diziler ikinci sezona girmisdi dogru dedin arkadasim, keske bizim dizimizde ikinci sezona girse nekadar güzel olurdu :happy0064:,ah su fragmani bende cok görmek istiyorum cok merak ediyorum neler olacak ,ama ben leylanin öleceni sanmiyorum,dizimizin bitmesine 3 bölüm var ve bu bölümlerde leylanin hastanede olacani düsünüyorum ve sonundada ilesecek ve menderesle yeniden birlesecek:happy0064 insallah, eyer leylayi son anda öldürürlerse ozaman diziye bosu bosuna bakmis olurum :img-cray:,ben leylayla menderesin birlesmelerini istiyorum ayrilmalarini deyil:love05:

cebalo
24-04-08, 20:12
of of fragman hala yok özet yok :icon_sorr,ben burda gelecek bölüm neler olacak diye meraktan catliyorum:icon_sorr, fox türkün umrunda deyil kimbilir yine nezaman koyacaklar fragmani :icon_sorr,hic olmasa bari özeti koysalardi azda olsa neler olacani örenirdik simdi merak et dur of of fox türk ben sana nediyeyim,dizimize 4 gün kaldi ne fragman var ne özet bu bölümü cok ama cok merak ediyorum :happy0064,pazartesini iple cekiyorum yine harika bi bölüm olacak :good::good::good:

cebalo
25-04-08, 01:42
arkadaslar müjde dizimizin fragmani cikmis :happy0064,geceyarisi foxtvnin sitesine yatmadan önce bi bakayim dedim ve yasasin fragmanimiz cikmis nekadar sevindim anlatamam :happy0064,ama fragman baya karisik ,cihan leylaya carpan oglani hirpaliyor oglan kötü durumda ,sonra cihan leylayi son hizla hastaneye yetistirmeye calisiyor,mendereslen facali hala boranin cesedinin yanindalar sonra bi ara polisler görünüyor,tülay cadisi boranin ölüm haberini duyuyor ,baki babagil boranin haberini aliyorlar ,boranin cenazesi oluyor,ve bi ara asumanlan yesim görünüyorlar sonra asumanin arabasinin kapisi aciliyor yani dediyim gibi baya bi karisik bi bölüm olacak ,ama benim simdi en cok merak etiyim leylanin durumu acaba neolacak cihan kazayi bakibaba gile haber verecekmi cok ama cok merak ediyorum :happy0064,insallah sesli fragmanda hemen cikar yoksa pazartesini kadar catlarim

cebalo
25-04-08, 19:33
özet icin cok tesekürler fairy dreams arkadasim simdi biraz olsun neler olacani örendik ben fragmanda cihan arabayi sürerken leylayi hastaneye götürüyor sandim ama o deli ölüme gidiyormus galiba leylanin öldünü sandi leylada konusunca vazgecti demeki ,yani leylaya birsey olmayacak:happy0064 ama deli cihan leylayi özgür birakmiyacakmis,menderes serbest kaliyormus cok sevindim artik cihanin pesine düsebilir ama bunun icin asudan yardim istiyecekmis bakalim asu yardim edecekmi ,leyla o delinin elinden kurtulabilcekmi cok merak ediyorum:happy0064,pazartesini iple cekiyorum cok merak ediyorum neler olacak:happy0064

emrix
25-04-08, 21:14
inanmıorum yha özet çıqmı$ sonunda çok heycanLı bi böLüM Bizi beklio:happy0064 inş bitmes yhaa bu bölümden sonra:img-cray:

cebalo
25-04-08, 23:13
emrix arkadasim sen hic merak etme dizimiz bu bölümden sonra bitmiyecek daha iki bölüm izliyebilcez,ama malesef 54 bölümde bitecekmis :img-cray:

Gümüş Hastası
26-04-08, 00:26
Anaaaam!..

Hocalar Salı gününe yığıyo bizim sınavları!.. Ben ne yapacam şimdik:img-cray:

Ya bakamazsam final bölümünü:img-cray:

Çok fena moralim bozuldu. Aşk olsun Focus film. Hiç insan diziye sezon ortasında final yapar mı yha???

bakış
26-04-08, 01:12
arkadaşlarım neden bana inanmıyorsunuz:img-cray:54.bölümde biteceğine eminim çok güvenilir kaynaklardan bilgi aldım. daha 3 bölüm var

peloş_sezin
26-04-08, 11:46
dizi nezaman bitiyo.beni bilgilendiriseniz çok sevinirim.

cebalo
26-04-08, 12:08
arkadaslar dizimiz bakis arkadasiminda dediyi gibi malesef 54 bölümle bitiyor :img-cray::img-cray:,12 mayis pazartesi günü final bölümü var :img-cray::img-cray:yani önümüzde daha 3 bölüm var :icon_sorr insallah dilediyim gibi bi final yaparlar mutlu bir son istiyorum :love05:yeni bölüme 2 gün kaldi yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum :happy0064:happy0064

emrix
26-04-08, 23:28
yha siz nerden örendinizki? uff ßitio haa inanmıom ne izlicem şimdi valla tek izlediğim diziydi bu:img-cray:nolur bitmeseki...

cebalo
27-04-08, 00:25
emrix arkadasim bende coooooooookkkkkkkk :img-cray::img-cray:üzülüyorum dizim bitecekdiye pazartesi günleri benim icin bi yemin vardi simdi biterse ne yapacam bilemiyorum ,onun icin su kalan 3 bölümüde tadini cikarar bakalim :icon_sorr:icon_sorr,artik tek umudum serhan yavasin baska bi dizide rol almasi onu baska bir dizide görmeyi cooooooookkkkkkkk istiyorum,insallah en kisa bi zamanda baska bi kanalda ve baska bi dizide rol aldini görürüz :happy0064:happy0064:happy0064,

emrix
27-04-08, 00:39
ßnde tuba ünsaLı en yaqın zamanda görmek isterim cebaLo arkdaşım:img-blush
2si yine beraber oynasa ne güsel oLur yine yhaa böle güsel dizi yapsınlar yine:happy0064

cebalo
27-04-08, 16:36
bende cok isterim emrix arkadasim serhanlan tubanin yeni bi dizide beraber oynamalarini hemde cok :happy0064,ikiside birbirlerine cok yakisiyorlar:love05:,cok güzel olurdu ama serhani ve tubayi baska dizilerdede görsem üzülmem yeterki dizi yapsinlar ben ikisinede bakarim :happy0064 zaten tubayi baska bi dizide görebilirmiyiz bilmiyorum o yazin dil örenmek icin avrupaya gidecekmis kimbilir nezaman geri gelecek,ama serhan türkiyede ve onun yeni bir dizide oynamasini cok istiyorum insallah en kisa zamanda yeni bir diziyle karsimiza cikar :happy0064:happy0064,simdi ama bizim icin en önemli yemin dizimiz bakalim su kalan 3 bölüm bizi neler bekliyor cok ama cok merak ediyorum ,yarini aksami iple cekiyorum :happy0064 bügün aksam fox tvye bakacam insallah sesli fragman cikar

bayşiir
28-04-08, 11:26
arkadaşlar dizimizin sesli fragmanı çıkmış.mahir baki babanın evine gidip boranın itiraf kasetini getiriyor.baki baba ona bu ne? diye soruyor. o da selimin gerçek katili burada.diyor leyla ise pencereden bakarken bir çocuk onun yanına geliyor.boranın cenazesi oluyor.menderes ise leyla'yıcihanın elinden kurtarmaya çalışıyor.cihan da leyla'nın kafasına silahı dayıyor

cebalo
28-04-08, 19:40
sesli fragmani bende gördüm :happy0064,yine harika bi bölüm bizi bekliyor:good:,aksam saatini iple cekiyorum yemin hayranlari ekran basina bu bölüm kacmaz:good:

Gümüş Hastası
28-04-08, 20:24
Çok heyecanlı bir bölüm. Meraktan gebere bilirim. Yarın matematik sınavı var ama ben TV bakıyorum.

Menderes'in vurduğunu sanmasa bari polisler.

Acayip derecede heyecanlı bir bölüm olacak diyorum ben.

Gümüş Hastası
28-04-08, 21:30
Tam da yerinde bitti. TV lerin başından ayrılmak yok arkadaşlar.

Şimdi fragman çıkar. Sakın TV den ayrılmayın...

Gümüş Hastası
28-04-08, 21:36
Fragman hiç açıklayıcı değildi.

Birazcık Asuman ve Leyla olayından bahsetseler iyi olurdu. Ama nedense bahsetmediler.

Neyse şimdi geçelim fragmanı anlatmaya. Bora'nın annesi Gazel'lerin eve gidiyor. Gazel onla konuşuyor. Sonra Bora'nın annesi Bora ve Firuze'nin resimlerine bakıyor. Gazel ve Mahir mutluluğa ulaşıyor. Bu arada fragmanda içindeki nefrete yenik düşen diyordu Bora'nın annesi için. Bana göre fazla açıklayıcı değildi.

Sesli fragmanı ve özeti merakla bekliyorum. Ben şimdi nasıl dayanacam koca bir hafta onuda bilmiyorum...:img-cray::img-cray:

Ama dizimizin 2 hafta sonra biteceğine çok üzülüyorum:img-cray::img-cray:

Kanal dizimiz yerine hemen dizi koymuş. Unutma Beni'yi ben program sanıyordum ama diziymiş. 19 Mayıs Pazartesi diyordu. Bu arada Yemin sezona çok erken veda ediyor. Bana kalırsa en azından Haziran'ın ortalarına kadar devam etmeliydi.

Neyse FOX Avrupa dadan bakacaklara iyi seyirler diyorum. Gerçektende çok heyecanlı bakarken başka hiç bir şeyle uğraşmayın bence...

_GuLCiN_
28-04-08, 21:38
Dizi güzeldi desem doğru olmayacak Leyla Cihanın elinde oldugu sürece güzel bir bölüm olacağını sanmıyorum.Sonu çok kötüydü nasıl yakaldı Asumanı.Gelecek bölümde nolcağını merak ediyorum.Artık Leyla-Menderes yapsınlar.Ben bayağı bi sıkılmaya başladım.Dizi güzel ama Cihanın Leylayla evliymiş gibi davranması insanın sinirini bozuyor :img-in_lo

Bu arada dizi kaç bölüm sonra bitiyordu? :img-cray:

Gümüş Hastası
28-04-08, 21:56
Dizi güzeldi desem doğru olmayacak Leyla Cihanın elinde oldugu sürece güzel bir bölüm olacağını sanmıyorum.Sonu çok kötüydü nasıl yakaldı Asumanı.Gelecek bölümde nolcağını merak ediyorum.Artık Leyla-Menderes yapsınlar.Ben bayağı bi sıkılmaya başladım.Dizi güzel ama Cihanın Leylayla evliymiş gibi davranması insanın sinirini bozuyor :img-in_lo

Bu arada dizi kaç bölüm sonra bitiyordu? :img-cray:

Dizi ne yazıkki 2 bölüm sonra yani 54. bölümde bitiyormuş. Forumda bir arkadaş söyledi bende onun yalancısıyım valla.

peloş_sezin
28-04-08, 22:04
bencede tam yerinde bitti.
fragmanda zaten hep mahirle gazel vardı ya çok sinir.

demek 54.bölmüde dizi final oluyor ha. ne olacak finalde çok merak ediyorum.
bi arkadaş demiş matematik yazılım var demiş ben tv başındayım senin yine matematik var benim hem matematik hemde dil anlatım yazılım var kitap defter yüzü açmadım.yarın işim şansa kalmış.

kavak___yelleri
28-04-08, 22:05
Ya resmen bitiyo gerçekten çok üzgünüm ya burak sağyaşarı :img-in_lo bir daha göremiycek miyim yaaa!!!! :icon_cry: :icon_cry::img-cray::img-cray:

Ayrıca onu gazele hiç ama hiç yakıştırmıyorum!!O daha iyilerine layık..

Gümüş Hastası
28-04-08, 22:11
bencede tam yerinde bitti.
fragmanda zaten hep mahirle gazel vardı ya çok sinir.

demek 54.bölmüde dizi final oluyor ha. ne olacak finalde çok merak ediyorum.
bi arkadaş demiş matematik yazılım var demiş ben tv başındayım senin yine matematik var benim hem matematik hemde dil anlatım yazılım var kitap defter yüzü açmadım.yarın işim şansa kalmış.

Canım onu diyen bendim.

Valla benim Dil Anlatım sınavım genelde Salı günleri oluyor ama Allah'tan yarın değil. İlk sınavdan 31 aldım zaten. Baraj dersi. Sınıfta kalcam böyle giderse.

Bence Mahir iyi biri. Belki rolünü pek iyi yapamıyor ama Baki Bey'in dediği gibi sonradan iyi olmuş bu:img-hyste. Oyunculuğuda zamanla düzelecek. İnanıyorum ben:happy0064

Final olacağı geldi gene aklıma:img-cray: Morallerim bozuldu yane:img-cray: Final olcağı aklıma geldikce ağlayı veresim geliyor. Sinirlerim bozuldu yane:img-cray:. En sevdiğim dizi gidio:img-cray::img-cray: Üstüne bir de Aydın da yani benim yaşadığım şehirde çekilmişti. Ben babama dediydim beni sete götür diye babam sonra dediydi. Şimdi tamamen İstanbul'a taşındı gitme şansım hiç kalmadı. En çokta ona yanıyorum yane:img-cray: