Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

Alexia
11-12-07, 20:29
Arkadaşlar yorumlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
İyi yorumlar:img-wink:

cebalo
11-12-07, 20:39
arkadaslar yeni basliyimis hayirli olsun :happy0064artik burdan dizimiz hakinda yorum yapabiliriz:happy0064

Tavuskuşu
11-12-07, 20:50
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. İlk yorumu yapayım diye girdim ama benden önce cebalo davranmış. Sağlık olsun.:)

Yazacağım şeyi unuttum iyi mi?:):) Selimin maskesinin düşeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum diyip konuyu diziye bağlayayım bari.

jujum
11-12-07, 20:51
teşekkürler Alexia:img-wink:
yeni başlık hayırlı olur, güzel yorumlarla yine dolar taşar umarım:img-wink:
bu arada asuman menderes hayati ve zehra dörtlüsü dün akşam ki bölümde asumanın evindeki musluğun patlamasıyla hepsinin sırılsıklam olduğu sahne çok güzel ve samimiydi:icon_whis ...çocuklar menderese burda kalalım dediklerinde menderesin ok vermesi de :good:işte buuu dedirten cinstendi:happy0064yalnız zehranın sende kal baba demesi ve asumanın kal der gibi bakışları ama bir türlü söyleyemeyisi çok güzel yansıtıldı :img-wink:harika sahnelerdi yani tüm oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ediyorum bir kez daha :img-yes:

edit...tavusum kuşum cansum harika bağladın vallahi:happy0064 onun yüzünde kaç maske vardır acaba hepsi düşücektir ama asla ve asla pişmanlık yasasından faydalanmasın selim efendi:img-cool2

bakış
11-12-07, 22:56
ne fena değil mi arkadaşlar artık hüseyin abimiz eskisi kadar sık uğramıyor buralara. belki de yemin kasedi için çalışıordur:img-yes:malum dizimizin müzikleri kaset olacak. ayyy korsana yenik düşmez inşallah. hak ettiği değeri görür

cebalo
11-12-07, 23:14
evet yakinda dizimizin albümü cikacak merakla bekliyorum ciktiyi gün dükandayim,dizinin müzisyenleri programdayken yilbasindan önce albümü cikarmak istediklerini söylemislerdi insallah önceden cikar,bu dizinin müziklerinin hastayim:happy0064

gzm
11-12-07, 23:16
gazel bizim mahire mi asık olacak ne oldu askere giden cocuga zaten apar topar gönderdiler diziden

selim'in maskesi düssün artık özellikle zehraya yaptıklarından dolayı zaten gerekli intikamı menderes'ten bekliyorum

menderes'in babası nasıl bu tür tuzaklara düstü cocuk onun mu diyecek acaba

cebalo
11-12-07, 23:27
selimin maskesi kesin düsecek gelecek bölümde sanirim zehra dayanamayip babasina herseyi analatacak zaten özetede öyle diyor menderes korkunc gercekleri örenecek galiba iste ozaman olay olacak menderes selime kesin gebertir oani büyük bi zevkle izliyecem bakalim asunun tepkisi nasil olacak kime inanacak,su gazelin ask ücgeninde ? soru isareti var,dün anlasildi sonati sevmiyor mahirde beli deyil simdi gazelin tek derdi cihan kiz baska birsey düsünemiyor bakalim cihan uyandiktan sonra neler olacak,zafali selo baba cok büyük bi tuza düsecek bakalim bu olayi nasil anlatacak fatmanur teyzeye,cok ama cok olayli bi bölüm olacak merakla pazartesini bekliyorum :happy0064

alisercan
12-12-07, 13:56
Bakış kulaklarım çınladı bugün. Acaba yemin müdavimleri midir dedim ve yanılmadım. Arkadaşlar bakın benim girdiğim zaman devamlılıklarına bakın. Bu kadar işin arasında benden çok giren var mı? Ha sorarım size yemin dostları.
İşin esprisi bir tarafa, bakışın da dediği gibi ben bu ara albüm işinde çok yoruluyorum. Ve bu yoğunluktan ancak bu kadar girebiliyorum. Albüm çalışması güzel gidiyor. Çok yakında bayilerde olacak. Hatta jenerik sözlü olarak 1. parça olacak. Herkese selam ve sevgiler.

irem123
12-12-07, 17:47
slm ark,
benim merak etim bir sey var mahir yani burak sagyasar yapimci nilgün sagyasarla akrabaligi var mi acaba? bilgisi olan var mi

bakış
12-12-07, 17:57
slm ark,
benim merak etim bir sey var mahir yani burak sagyasar yapimci nilgün sagyasarla akrabaligi var mi acaba? bilgisi olan var mi

mahir yapımcının oğlu, önceden yazmıştı biri foruma
bu arada arkadaşlarım, canlarım sonat askerde üzgün ben burada üzgün. yeter artık bitsin bu çile. madem gazelle aşkı karşılısız olacaktı, bari kendine eş diye habibeyi seçseydi. hem böylece daha çok görmüşş olurduk kendisini. ben hiçbiryerde resmini de bulamıyorum. bir ben değilim ki onu seven. herkes kabul ediyor artık onun ne kadarrrrrr yakışıklı ve yetenekli olduğunu. yeter yahu. azcık da onu gösterin. eskiden ne güzel bahçıvanlık yapıyordu ama ailede de hep vardı. yani kimsenin gözüne batmıyordu onun her yerde oluşu. neden çat diye diziden çıkarmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum. bu arada asuman her azcık zayıfladı mı ne. yoksa bana mı öyle geliyor:icon_whis

cebalo
12-12-07, 20:21
selam arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 5 gün kaldi cok heycanli ve olayli bi bölüm olacak :happy0064,asu selimin teklivini kabul etmiyecek bu kesin o sahneyi dört gözle bekliyorum selimbeyin suratinin halini görmek istiyorum :img-yes:o asuyu cok sayif görüyor ama asu akili daha yeni bosandi kendi ayaklarinin üstünde durmak istiyor onun icin kabul etmiyecek selimbeyde havasini alacak :img-yes:bakalim yeni plani ne olacak simdi bide baba olacak kesin yesime bebeyi aldir diyecek ama yesim hanim baska planlar icinde selo babayi tuza düsürüyor :icon_sorr yandi selo baba,bakalim fatmanur teyze neyapacak :img-yes:,zehra insallah babasina herseyi anlatirda bizde selimin güzelce bi dayak yedi sahneyi görürüz :img-yes:,cihanda artik uyandi bakalim nasil biri olacak iyimi kötümü,gazelen mahir arasinda birseyler olabilirmi bilemiyorum gazel suanda cihanlan ilgileniyor ne sonat nede mahir umrunda deyil gibi :icon_sorr,bu bölüm yine süper olacak dört gözle :img-cool2pazartesini bekliyorum

bakış
12-12-07, 21:07
zavallı sonatcım yokki onun da bir torpili askerden dönsün gazeline kavuşsun. biri sordu diye benim de aklıma geldi. ben hep mahiri bir garip buluyordum. hatırlarsınız başlarda da demiştim bu çocuk her yerden çıkyor diye. git gide büyüdü rolü. başlarda fazlasıula tutuktu şimdi biraz da alıştı gibi. ama doğruya doğru; iyi değil işte. rolü de üstünde giydiği pardesü gibi emanet duruyor. sonat a olan fazla düşkünlüğümden değil ama yani şimdi serhat teomana yazık olmuoyr mu? çocuk o kadar iyi oynuyordu.bu arada duydum serhat teoman aynı zamanda bir tiyatro oyununda da oynuyormuş, ayrıca pek çok dizide de gördüm kendisini, yani gerçekten oyuncu. sonat gerçekten rolünün hakkını veren ve bizlerin sevdiği biriydi. leylenın ailesiyle de çok uyumluydu. gazelle de çok yakışıyorlardı. dizinin başından beri bize ufaktan ufağa ikisinin aşkı sezdirildi. ama birden mahir çıktı. ortada ne sonat kaldı ne gazelle olan aşk. neyde ne yapalım ben serhat teomana güveniyorum ve onun zaten kendine torpilsiz de iş bulacağına inanıyorum. hiç moralini bozmasın biz gerçek izleyiciler yeteneği ve kimin nerelere gelebileceğini çok iyi fark ediyoruz ve serhat teomanın sonuna kadar arkasındayız

jujum
12-12-07, 21:18
bakışım tepkinde sonuna kadar haklısın tatlım...:icon_sorr kesinlikle oyunculuk açısından bakarsak eğer bu duruma burak bey eksi puanlarda benimde gözümde zorla oynatılıyorumuş gibi bir hava vardı zaten ortalarda... birden bire hikayeye böyle tepeden inme ve olayların baş kahramanı yapılması durumuna bende üzülüyorum doğrusu:img-cool2 dediğin gibi bize baştan beri hep arka plandan sonatın gazele olan aşkı hissettirildi...gazelinde ona boş olmadığı duyguları hissetirildi ...bu sahneler boşuna mı çekildi yani derler sayın senaristlere ve yapımcıya:icon_sorr

...ev sahibi, kiracısına... yeğenim almanyadan dönüş yapıyor acele boşaltın evi durumlarına benzedi durum:icon_sorr yazık gerçekten :sad53:

bakış
12-12-07, 21:28
...ev sahibi, kiracısına... yeğenim almanyadan dönüş yapıyor acele boşaltın evi durumlarına benzedi durum:icon_sorr yazık gerçekten :sad53:
demek sen de benim gibi düşünüyorsun ilknurcum
aslında madem yapımcının oğlu heves etmiş biraz oynatılırdı tamam, bir çok kişi arada giriyor bir diziye bir bölüm, iki bölüm. ama sonra gidiyorlar ya da hep yan rolde kalıyorlar. anı gibi bir şey oluyor. mesela koskoca yılmaz erdoğan da kızını oynatıyor o kadar kişinin izlediği sinema filmlerinde ama azıcık. bence mahire böyle yapılarak yazık da oluyor. çocuk oynayamıyorsa henüz hazır değil demektir. ben en çok o saçlarını geriye yatırdığı zamanlarda diyordum çok tutuktu diye. sonra bir baktım rolü aldı başını gidiyor. bu sefer de inandırıcılık ortadan kalkıyor. sonatın apar topar diziden çıkarılması hepimizi şaşırtmıştı ama şimdi taşlar yerine oturdu, anlaşıldı neden olduğu. dediğim gibi bence mahire de yazık, öncesinde biraz pişseydi çocuk sonra görseydik ekranda. ayrıca burağa çizilen mahir rolünün karakteri her ortaokul kızının yüreklerini hoplatan cinsten. duyarlı, cesur, hafif maço, güçlü... ben bu rolde daha yetenekli birini görmek isterdim. o zaman tadından yenmezdi hakkaten.ay amma çok konuştum. işin özü budur arkadaşım. diyeceğimi dedim. daha da birşey söylemiyorum

Fettan
12-12-07, 22:27
Sevgili bakış Serhat teoman'ı çok seviyorsun Yalancı yarim dizisinde oynadığını biliyorsundur muhakka.Onun sayfasında vardır belki resimleri falan bir bak istersen ..ben o dizide çok sinir oluyordum oynadığı karaktere ;)

Dizimzie gelirsek Asu'dan bekeldiği cevabı alamıyor Selim birde Yeşim kendisinden şüphe duyuyor böylesi karışık anlar hata yapmasına sebep olacaktır.Umarım foyası geç olmadan çıkar...

Sevgili alisercan neden çok sık yazmıyor diye düşünürken albüm hazırlıkları sebebiyle olduğunu öğrenmiş olduk e o zaman itiraz etmeyiz ;;;)

irem123
12-12-07, 22:27
slm ark
ben bu diziye bir kac bölümdur bakiyorum o yüzden aslinda sonati pek tanimiyorum. biraz gec bakamya basladim icin bana mahir ve gazelin yakinlasmasi güzel olucak gibi geliyor. belki bende bastan beri izleseydim sonat derdim bilmiyorum ama suanda bana göre mahir ve gazel yakisiyor ve mahir rölünü cok iyi oynadini düsünüyorum.

jujum
12-12-07, 22:53
fettanım bende daha önce zaplama yöntemiyle rast gelmiştim serhata ama yy de oynadığını bilmiyordum zaten o diziyi de hiç izlemedim,

sevgili irem123 sonat konusunda seninle zıt yönlerdeyiz anlaşılan:img-wink: dizinin önceki bölümlerini izleseydin eğer sonatın yani serhatın oyunculuğuna hayran kalırdın eminim ...ayrıca dizide zorla yaratılmaya çalışılan gazel mahir çifti son derece uyumsuz olur ..olucak:img-yes: çünkü sonatla gazelin arasındaki duygu yoğunluğu bize hissetirilmişti :icon_sorr ama işte işin içine başka başka durumlar girince hikayeye başka bir yön verildi:icon_sorr

bu arada hüseyin abimizin ve ekibinin çıkaracağı albümü merakla bekliyoruz:img-wink: jeneriğe söz yazılmış acaba bunu albümden önce dizide duyma şansımız var mıdır???
korsandan ve de netten uzak bol satışlı bir albüm olur inş abicim :good:

bakış
12-12-07, 22:56
[QUOTE=jujum;5544717]fettanım bende daha önce zaplama yöntemiyle rast gelmiştim serhata ama yy de oynadığını bilmiyordum gerçi yeminin dışında onu hiç takip etmedim:icon_sorr
sevgili irem123 sonat konusunda seninle zıt yönlerdeyiz anlaşılan:img-wink: dizinin önceki bölümlerini izleseydin eğer sonatın yani serhatın oyunculuğuna hayran kalırdın eminim ...ayrıca dizide zorla yaratılmaya çalışılan gazel mahir çifti son derece uyumsuz olur ..olucak:img-yes: çünkü sonatla gazelin arasındaki duygu yoğunluğu bize hissetirilmişti :icon_sorr ama işte işin içine başka başka durumlar girince hikayeye başka bir yön verildi:icon_sorr

jujumcuğuma ben de bir iki söz eklemek istiyorum. bak canım arkadaşım irem bu durumu şöyle açıklayayım sana. menderes ve leyla aşkını biliyorsun. menderes in bir anda apar topar askere yollandığını düşün(çok komik ayol, anca savaş çıkması lazım ay neler diyorum ben) ve leylanın da selimle yakınlaşmaya başladığını. aradaki uçurumu ve kopukluğu anlamışsındır umarım.

greaciaco
12-12-07, 23:02
Herkes sonata yapilan haksizliga karsi anliyorum bende uzuluyorum bide gazelin onu tlf da azarladiginda dahada uzuldum bazi arkadslarin dedii gibi zorla oynatiliyormus gibi, ama gazelin sonata arkadásliktan baska birsey duymamasina cok sevindim cunku mahirle cok yakisiyorlar, mahiri yani buragi gercekten cok begeniyorum hele gulusunu rolunede super yakismis onu daha cok gormek isterim dizide, ama yinede sonati diziden cikartmasinlar baska birine asik olsun onada yazik gercekten:img-yes:

bakış
12-12-07, 23:09
mahir karakterini beğenen 2 arkadaşımızın olmasına sevindim aslında. üzülmesin çocuk. zaten bizim de amacımız haksızlığı göstermek kimseyi üzmek değil diyor ve bu gecelik yorum hakkımı burda sonlandırıyorum. iyi geceler yeminciler

irem123
12-12-07, 23:28
bence sadece iki kisi degildir mahiri begnen yani aslinda sizlerde begnirdiniz:) ama sonat haksizla ugradi diye bir antipati olusmus.

alisercan
12-12-07, 23:43
Yani ben mi öyle algıladım. Ne oluyor bizim sayfanın kızlarına... Ben de 38. bölüm façalının dara düşen kardeşini oynayacaktım. Bu sözlerden sonra nasıl oynarım artık. Oysa rolüme de ısınmıştım. Neyse alacağınız olsun bakış ve jujum...
Albüm için bol satışlar dilemişsin ama bunun hatırla gibi olabilirliği pek mümkün değil. Çünkü o medyatik olamadı biliyorsunuz. O yüzden fazla bilinmiyor. Ama müzikleri bana göre en az hatırla kadar güzel müzikler. Jeneriğe yazılan sözler ise kısa bir şiirdir. 2006 da benim yazdığım sözlerdi. Jenerik müzik ise sözden yaklaşık 6 ay sonra yazılmıştı. Nazanın yorumlaması ise bu hafta gerçekleşti. İyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Ama işte ne ki yaptıysak...
Seni bana bırakıp
Beni benden alıp giderken bilinmeyene
Yalnızlığının ateşinde kavruldum.
Sensizim
Üstelik artık bensizim.

Böyle bir serzenişler zinciridir işte.

Fettan
13-12-07, 11:09
Mahir karakterinin diziye dahil ediliş biçimi gayet mantıklı bir biçimde olmuştu..İlerleyen bölümlerdede Gizemli yengemiz-Mahir-Façalı sahneleri favori sahnelerimden oldu ...

Ama iş aşk meşk mevzusuna gelince rota şaştı sanki biraz...

Gazel'in Cihan'a olan duyguları saplantımı , aşkmı çözemedim ben bir kere...Onu bir tarafa koyarsak en başından beri Gazel'e olan aşkını sevgisini hissettiğimiz SONAT var...Birde Mahir Gazel'e aşık oldu..

Dizilerde genelde cast sorunu olmasın diye karşılıksız aşk yaşayanlar sonradan birbirine aşık edilir (Dizimzide bu şöyle olabilirdi Cihan'ı karşılıksız seven Gazel ile Gazel'i karşılıksız seven Sonat'ın birlikteliği gibi)Tekrar bir ama diyorum ;

Dizimizde Mahir ve apar topar askere gönderilen Sonat var..Gidişata bakılırsa Mahir - Gazel aşkı görünüyor..Bu durumda Gazel'in Sonat'a karşı değişen tavrı , pırpır halleri boşaymış...

Mahir'e kıyak varmıdır bilemem ama senaryonun sonradan değiştiği aşikar :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

romantik
13-12-07, 13:23
Arkadaşlar,
Mahir karakteri girmeden çok önce de Sonat üzerine gelişen hiçbir hikaye yoktu. En baştan beri Sonat baş karakter olamadı. Senaristler onun Gazel'e olan platonik aşkından, veya sanatçı sevgilisiyle olan ilişkisinden iyi bir hikaye çıkmayacağını düşündüler herhalde. Sonra Sonat'ı askere göndermeye karar verince de, daha dramatik olsun diye Gazel'le aralarındaki arkadaşlığı iyice göz önüne çıkarttılar. Sonat her zaman Gazel'in yakın arkadaşıydı. Onun yokluğunu çok hissetmesi doğal. Hem o zamanlarda Mahir sahneye çıklı çok uzun zaman olmuştu.

Mahir rolünü inandırıcı bir şekilde oynuyor ve Gazel'le olan ilişkisi de etkileyici. Bu senaryo karalarının sonucunda çıkan başarılı diziyi takdir etmeliyiz diye düşünüyorum...

peloş_sezin
13-12-07, 14:35
yeni başlığımız hayırlı olsun.daha nice başlıklara.
bu gidişte zor ama.

bakış
13-12-07, 14:43
yeni başlığımız hayırlı olsun.daha nice başlıklara.
bu gidişte zor ama.

canım sen nerelerdesin. evet ratinglerimiz neredeyse 3 haftadır düşüşte ama yine de dizimiz devam ediyor. buna sevinmemiz lazım

cebalo
13-12-07, 17:38
selam arkadaslar nasilsiniz,bakiyorum sonat ve mahir hayranlari biraz üzülmüs:img-yes:,sonat hayranli sonat icin üzülüyorlar ama üzülmeyin sonat diziden ayrilmadi halen oynuyor ve askerliyi bitince geri gelecek o ailenin bi parcasi geri gelecek kesin ayrilsa hic göstermesler zaten :img-yes:simdi sonat biraz ask acisi cekecek ama buda gecer ona baska kizmi yok gazel olmasa baska biri,mahir hayranlarida üzülmesin oda aslan gibi oda kendine onu seven uygun bi kiz bulur ,asil üzülecek kisi gazel cihanbey yüzünden en yakin arkadasini kirdi,mahirlende zaten okadar yakin olmadilar sanirim baslamadan biter ama sonunda yanliz kalacak yine gazel o simdi cihanbeyin derdinde :img-yes:bakalim cihan bey nasil biri olacak,ben hem sonati hemde mahir seviyorum aslinda dizinin tüm oyuncularini seviyorum kötüler haric tabi ama favorim mendereslen leyla :img-in_lo,cok seviniyorum dizimizin albümü cikacak merakla cikaca günü bekliyorum :happy0064,dizimize 4 gün kaldi pazartesini iple cekiyorum

cebalo
13-12-07, 18:23
ben inaniyorum biz yemin hayranlari bu basliyida doldururuz kesin ve dizimiz devam etikce ve devam edecek :img-yes: baska basliklarda doldururuz:happy0064,evet retingler biraz düsük gelmisbi iniyor bi cikiyor dizimiz daha iyi reytingler hak ediyor ama olsun dizimiz devam ediyor :happy0064 ve bu bana yeter :happy0064:happy0064

BjkGirl
13-12-07, 18:37
Yaaaaaa Yemin dizisinin hastasiyim cok güzelll mahirinde hastasiyim hehe...
yaa birsey sacma buluyorum neden herkes gazele asik oluyo yani asik oluncak bi tarafida yok :D benceee ne kadar sevsemde gazeli mahirin ona asik olmasini sacma görüyorum...sonat olabilir sonucta uzun zamandir taniyolar birbirlerini ama mahirin iki bölümde gazele birsey hissetmesini sacma buldum...
neyse gecelim selime ayy cok gicik insallah hamile olunca herseyi ortaya dökerde kurtuluruz su adamdan :D mendereside cook sefiyorum leylayida cok dadlular yaa :D Pazartesiyi sabirsizliklika bekliyorum...

KirmiziGul
13-12-07, 20:47
Son yayinlanan bolumu bugun internetten izledim, yine herzamanki gibi cok guzeldi...
Selim'den simdi daha cok nefret ediyorum, nasil vurdu oyle Zehra'ya, hemde tehdit etti kucucuk cocugu. Insallah Yesim cadisi musallat olur basina'da ondan hem biz kurtuluruz, hem Asuman kurtulur.
En beyendigim sahne bozuk cesme sahnesiydi:img-pilot.
Ayy,,gercekten cok komikti, cok guldum bilgisayar basinda.
Gazel'i de anlayamadim bi turlu, hem Cihan konusunu kapattim artik diyor, hem ikidebi ziyaretine gidiyor, olacak ismi simdi? Orda Mahir ne gune duruyor:img-in_lo. Cok tatli:img-blush.
Selahattin bey'de sukur bu bolum anladi Yesimin babasi yasinda oldugunu, biraz gec oldu ama neyse.
Bi dahaki bolumu sabirsizlikla bekliyorum...

cebalo
13-12-07, 21:26
bende hic anliyamiyorum neden herkes gazele asik oluyor sanki baska kizlar yok gibi ,sonat bence öteki kizlan beraber olsun o ona daha cok yakisiyor :img-yes:,mahirede onun kavasina uygun bi kiz olmali ,gazel hanimda cihaninlan mutlu olsun eline ne gececekse,gelecek bölümde selimlen yesim birbirlerine giriyor ama kabak yine selo babanin basinda patliyacak:img-yes:vah vah yandi selo baba,leyla cihandan hesap soracakmis kesin gazelen ilgisi olacak cok merak ediyorum cihanin tavri nasil olacak:img-yes:,bu bölümde kücük zehramin yine basi selimle derte pis herif zehrayi yine hirpaliyor :icon_sorr,ama zehra sanirim menderese herseyi anlatacak bakalim selim menderesin elinden nasil kurtulacak :img-yes:ve asuman duyunca neyapacak insallah selimin nemal oldunu artik anlar ,cok güzel bi bölüm olacak dört :img-cool2 gözle pazartesini bekliyorum:happy0064

BjkGirl
13-12-07, 22:28
bende hic anliyamiyorum neden herkes gazele asik oluyor sanki baska kizlar yok gibi ,sonat bence öteki kizlan beraber olsun o ona daha cok yakisiyor :img-yes:,mahirede onun kavasina uygun bi kiz olmali ,gazel hanimda cihaninlan mutlu olsun eline ne gececekse,gelecek bölümde selimlen yesim birbirlerine giriyor ama kabak yine selo babanin basinda patliyacak:img-yes:vah vah yandi selo baba,leyla cihandan hesap soracakmis kesin gazelen ilgisi olacak cok merak ediyorum cihanin tavri nasil olacak:img-yes:,bu bölümde kücük zehramin yine basi selimle derte pis herif zehrayi yine hirpaliyor :icon_sorr,ama zehra sanirim menderese herseyi anlatacak bakalim selim menderesin elinden nasil kurtulacak :img-yes:ve asuman duyunca neyapacak insallah selimin nemal oldunu artik anlar ,cok güzel bi bölüm olacak dört :img-cool2 gözle pazartesini bekliyorum:happy0064

Aynen katiliyorum yaa ne buluyolarsa su gazelde :D...mahir olmasin ona asik yaa kiskaniyom vallaha ona asik oldu diye diziye bile bakmak istemiyom artik haha:D...degecek biri olsa icim yanmaz bari...hehe neysee ...evt bende o bozuk cesme sahnesinde cok güldüm yaa :D cok tatlilardi menderesde ne dadlu gülüyo öyleee oyy canim yaa...haftayi sabirsizlikla bekliyorum :D insallah gazelle cihan kavusurlar haha :D

KirmiziGul
13-12-07, 22:33
Aynen katiliyorum yaa ne buluyolarsa su gazelde :D...mahir olmasin ona asik yaa kiskaniyom vallaha ona asik oldu diye diziye bile bakmak istemiyom artik haha:D...degecek biri olsa icim yanmaz bari...hehe neysee ...evt bende o bozuk cesme sahnesinde cok güldüm yaa :D cok tatlilardi menderesde ne dadlu gülüyo öyleee oyy canim yaa...haftayi sabirsizlikla bekliyorum :D insallah gazelle cihan kavusurlar haha :D

BJKGirl, imzan ve avatari'n ortaligi yakti kul etti yaa:img-in_lo.
Etme bana bunu ne olursun:img-in_lo

irem123
13-12-07, 22:47
slm ark,
demistim mahir begenenler sadece iki kisi degildir :img-wink:. mahir aslinda ilahki gazele asik olsun demiyorum yani mahiri bol bol görelim yeter baska bir kizda olabilir...

bakış
13-12-07, 23:08
biz eski topraklar yani bu diziyi eskiden beri izleyenlerin derdi çok başkaydı ama anladım ki bu forumdaki gidişat farklı boyut alacak. tabiki beğenin arkadaşlarım. istediğinizi beğenin. artık dizi hakkındaki yorumlarımıza da geri dönelim. sonuçta hepimiz bu diziyi çok seviyoruz değil mi? hatta ben başlatayım, selim mesela o küçüçük zehraya yaptığı şeyden dolayı sokakta görsem hesap sorabilirim ona

jujum
14-12-07, 11:45
selamlar arkadaşlar...ne güzel yeni yeni yorumcular katılmış aramıza
keşke dizi adına ve oyunculuk adına konuşulsa yine bu sayfalarda eskisi gibi :icon_sorrama ne yazık ki dizideki bir operasyonla o güzel yorumlar ve yorumcular bıçak gibi kesiliverdi birden ve dizinin gerçek yorumcuları bu sayfaları terk_i diyar eyledi:img-cool2bunun yansıması da reytingler:icon_sorrortada işte

daha düne kadar mahirin adı geçmezken forumda birden bire imzalar avatarlar:img-cool2oyunculuk kariyerinde yolu açık görüyorum oyuncumuzun tabi sizler gibi sevenleri arkasında oldukça onu uzun yıllar görürüz tv de :icon_whis….ama şunu da yazmadan geçmemeyeyim olay gerçekten başka bir safhaya geçti maalesef yorumlarımızda başından beri mahir yada sonat karşılaştırması için bir çabaya girmedik bizim serzenişlerimiz çok başkaydı ama sevgili bakışında dediği gibi olay başka boyutlara getirildi :icon_sorr…zaten artık bir önemi de yok:img-cool2

neyse bu olumsuz gidişatın tek iyi tarafı belki de sayfamızı boş bırakmayacak yeni yorumcular gelmiş olması:img-yes:
dizimizin reytingi bol olsun façalısıyla mahiriyle güzel ve yaratıcı bir şekilde ilerleyen senaryosuyla:icon_whis
neyse benden bu kadar sizlere bol ve yaratıcı yorumlar dileğiyle arkadaşlar
sevgilerimle bye

Fettan
14-12-07, 12:49
Mesele Mahir'i beğenip beğenmemek yada sevip sevmemek meselesi değil...Evet en başından beri Sonat çok ön planda olan bir karakter değildi ama hep Gazel'i dengelemey çalışan Leyla'nın yanında olan biriydi..Sonat karşılıksız olmasına rağmen aşkını yansıttı bize...İllaki eninde sonunda Gazel ile Sonat olsun da demiyorum ama Mahir'in dizideki rolü neydi Cihan'ın istkeleri doğrultusunda Menderes'e planlar kurmak sonra Cihan'ın gerçek niyetini analdı kendi,ni affettirmek için Menderes'e yardımcı oldu e bir yerde rolü bitti bir şekilde devam etmesi için Gazel-Mahir olayı sıkıştırıldı araya bunu anlamak zor değil...Hiç bir oyuncuya karşı bir antipatim yok (sadece Selim ,Leyla ,
Cihan'ın dizeki karakterlerinden dolayı sevmiyorum oyunculara lafım yok)
Oyunculuklara değinmek gerekirse Selo ve Baki babamın yılların getirdiği tecrübeleri ile döktürmesini bir kenara koyarsak Zeyno Üstünışık ve Barış Yalçın mükememel performans sergiliyorlar...Serhan Yavaş ilk dizi tecrübesi olmasına rağmen çoğu sahnede iyi...Umarım ne demek istediğimiz anlaşıldı...

İllede aşk sahnesi denince ben Menderes Leyla sahneleri izlemek istiyorum bu ikili artık kavuşmalı birazda mutlu mesut günlertini görmeliyiz diyorum....

BjkGirl
14-12-07, 15:17
Bende menderes ve leylayi bol bol görmek istiyorum ikisini beraber :D cok dadlular ya son bölümde menderes leyla :D ve cocuklarin klonusmalari cok güzeldi odada hehe...ahh zehraya cok aciyom vallaha gelen bölüm söylesede kurtulsak su selimden...ya tamam mahiri ben seviyorum ama tabiki dizide ön karakterler icin izliyorum sonucta bastan beri onlar vardi ve onlar sayesinde sevdik dizimizi :D hehe...insallah hersey yoluna girer yaa vallaha cildiriyorum izledikce fragmanida bi görseydim :D

alisercan
14-12-07, 16:25
Arkadaşlar bu gece Zeyno Büyüküstün Yani namı değer Asuman Dizi Magazin programında konuk. Dizi Magazin Cine5 televizyonundadır.
Bu arada zeyno ile ilgili bir anekdot.

Dün bir yemekte birlikteydik. Kendisi bir ara selimle dans ediyordu. Sonra zeynoyu kenara çektim.
"Sevgili zeyno az önce dansettiğin adam iyi biri değil gönül diye bir yaşlı sevgilisi var dikkat et" dedim.
Önce ne dedi. sonra toparladı ve kahkayı bastı...
Şaka bir yana dilerim uyarımızı asuman olarak da ciddiye almıştır...

alisercan
14-12-07, 16:37
selamlar arkadaşlar...ne güzel yeni yeni yorumcular katılmış aramıza
keşke dizi adına ve oyunculuk adına konuşulsa yine bu sayfalarda eskisi gibi :icon_sorrama ne yazık ki dizideki bir operasyonla o güzel yorumlar ve yorumcular bıçak gibi kesiliverdi birden ve dizinin gerçek yorumcuları bu sayfaları terk_i diyar eyledi:img-cool2bunun yansıması da reytingler:icon_sorrortada işte

daha düne kadar mahirin adı geçmezken forumda birden bire imzalar avatarlar:img-cool2oyunculuk kariyerinde yolu açık görüyorum oyuncumuzun tabi sizler gibi sevenleri arkasında oldukça onu uzun yıllar görürüz tv de :icon_whis….ama şunu da yazmadan geçmemeyeyim olay gerçekten başka bir safhaya geçti maalesef yorumlarımızda başından beri mahir yada sonat karşılaştırması için bir çabaya girmedik bizim serzenişlerimiz çok başkaydı ama sevgili bakışında dediği gibi olay başka boyutlara getirildi :icon_sorr…zaten artık bir önemi de yok:img-cool2

neyse bu olumsuz gidişatın tek iyi tarafı belki de sayfamızı boş bırakmayacak yeni yorumcular gelmiş olması:img-yes:
dizimizin reytingi bol olsun façalısıyla mahiriyle güzel ve yaratıcı bir şekilde ilerleyen senaryosuyla:icon_whis
neyse benden bu kadar sizlere bol ve yaratıcı yorumlar dileğiyle arkadaşlar
sevgilerimle bye

Jujum çok umutsuz gördüm seni. Yapma böyle ilknur. Biz üç dör kişiyken de mutluyduk. Şimdide öyle. Ben sayının azalmasına değil, niteliklerin azalmasına üzülüyorum. Yine de onları kaybetmediklerimizi düşünüyorum. Sadece yoğun veya bir süre suskun kalmayı düşündüler herhalde diyorum.

Fettan
14-12-07, 17:25
Arkadaşlar bu gece Zeyno Büyüküstün Yani namı değer Asuman Dizi Magazin programında konuk. Dizi Magazin Cine5 televizyonundadır.
Bu arada zeyno ile ilgili bir anekdot.

Dün bir yemekte birlikteydik. Kendisi bir ara selimle dans ediyordu. Sonra zeynoyu kenara çektim.
"Sevgili zeyno az önce dansettiğin adam iyi biri değil gönül diye bir yaşlı sevgilisi var dikkat et" dedim.

Bu bilgiyi vermenzi çok iyi oldu zira sizin Erdal Güney'le katışdığınız pr.kaçırmıştık bunu mutlaka izlerim gerçi bugün izlediğim üç dizinn ikisi o saatlerde zap yapmaktan helak oluyorum bu gece biraz daha fazla efor sarfetmem gerekecek ;) ama Zeyno hanımı izlemeye değer ;)

GÜL GÜZELİ
14-12-07, 17:48
arkadaşlarr ben bu diziyle ilgili yorum yapmadım hiç ama arada sırada mahir için yorum yaptıgımı bilirsinizz şimdi yorumlarınıza baktımda eskiden mahirle gazelin aşkına olumsuz bakanlar şimdi bu aşk için nerdeyse halay çekicekler neler oluyo anlamadım ben bu foruma ilk girdigimde mahirle gazel dedim öylede kaldı ama aynı zamanda mahir karşılık alamıcaksa gazelle olmasında dedim ben mahirin üzülmesini istemedigim için ki gidişat karşılık alıcakmı almıcakmı göstermiyoo henüz ama burda sonat mahir hatta cihan taraftarları oluşmuş kiminizz gazel cihana kavuşsunuz demişsiniz kimi mahirin aşkını sıkıştırdılar demişsinizz kimi gazel sonata bişiler hissetmeye başlamışken sonatı askere gönderip rotayı degiştirdiler demişsinizzz bende diyorum ki AŞK BASİDE ALINICAK Bİ DUYGU DEGİL gazel mahirden hatta sonatdan önce cihana deli divane aşıktı ugrunda intihar bile etti o kadar çok seviyodu ki cihanın ablasıyla evlenme fikri yıktı onu gazel sonata hiç bi zaman aşk anlamında bişey hissetmedi hissetseydi sonat burnunun dibindeydi ve ona cihandan daha yakın daha ilgiliydi hissederdi sonra gazel yavaş yavaş aşkından vazgeçmeye başladı çünkü çok zor günler yaşadı ablasıyla birlıkte sevdigi adamın gerçek yüzünü ögrendi ama bu duygularının bittigini göstermez az önce de dedigim gibi aşk baside alıncak bişey degil ne basit bi şekilde girer hayatımıza nede basit bi şekilde geldigi gibi gider o yüzden gazel ufak tefekte olsa cihana hala bişiler hisseder bu normal bişey şimdi bu noktada cihandan tamamen vazgeçtigi an hayatındaki diger iki adamdan biriyle gerçek anlamda aşk yaşıcak biri sonat bi mahir ben şahsen ilk etapda arkadaş gözüyle baktıgım biriyle aşk yaşamam yapamam gazelde benım kafamda oldugu için sonatla yapamaz diyorum bu aşk heyecanını sıcaklıgı kaybetti sonat sevenler kızmasın ama sonat gazele kavuşma hayelleriyle kalmalı bence mahirse yeni biri degişik biri gazele iyi gelebilicek biri gazel mahir sayesinde öyle toplanır öyle aklı başında olur ki hem ruhen hem hem beyin olarak hemde piskoloji olarak öyle rahatlar ki çünkü mahirle birlıkte yeni bir çok şey ögrenebilir gazel hem bence mahirinde aşık olma zamanı gelmişti diziye gireli ne kadar oldu boş bş koşturmakdan başka yaptıgı bişey yoktu birazcık kendine özel bişiler olması gerekiyodu çokda güzel oldu inş hakettigi mutlulugu buur inş yüzündeki o masum o güzelim gülücük hiç solmazz ve inş AŞKI GAZELDEN AŞKININ KARŞILIGINI ALIR İNŞŞŞŞ:happy0064

jujum
14-12-07, 19:28
Hiç bir oyuncuya karşı bir antipatim yok (sadece Selim ,Leyla ,
Cihan'ın dizeki karakterlerinden dolayı sevmiyorum oyunculara lafım yok)
Oyunculuklara değinmek gerekirse Selo ve Baki babamın yılların getirdiği tecrübeleri ile döktürmesini bir kenara koyarsak Zeyno Üstünışık ve Barış Yalçın mükememel performans sergiliyorlar...Serhan Yavaş ilk dizi tecrübesi olmasına rağmen çoğu sahnede iyi...Umarım ne demek istediğimiz anlaşıldı...

İllede aşk sahnesi denince ben Menderes Leyla sahneleri izlemek istiyorum bu ikili artık kavuşmalı birazda mutlu mesut günlertini görmeliyiz diyorum....

fettanım cnm yazındaki bütünlükle bizlere tercüman olmuşun gercekten:img-wink: doğru tespitlerin için teşekkür ediyorum sana...

hüseyin abicim lugatımızda simdilik umutsuzluğa yer yok ...yemin ekranlardaki bir çok dizi içinde senaryosuyla olsun, oyuncularıyla olsun, müzikleriyle olsun farkını korudu :img-yes: tabi bundan sonraki bölümlerde de aynı şekilde devam etmesi temmenisiyle...

jujum
14-12-07, 19:34
Arkadaşlar bu gece Zeyno Büyüküstün Yani namı değer Asuman Dizi Magazin programında konuk. Dizi Magazin Cine5 televizyonundadır. Bu arada zeyno ile ilgili bir anekdot.

belkide gecenin en iyi haberi bu :happy0064çok teşekkür ederiz abicim bizleri bilgilendirdiğin için
ekipce tüyo konusunda çok ketunsunuz ama bakalım diziyle ilgili tüyolar duyabiliriz belki zeyno hanımın ağzından :icon_whis

program ....21:45 te

Tavuskuşu
14-12-07, 19:50
Demek Zeyno Hanım programa çıkacak. Eh kaçırmayız artık dğeil mi "yeminliler"?Zaten Hatırla Sevgili'nin bayık sahnelerinde kaçacak delik arıyordum iyi oldu yani.:)

Hüseyin Abi keşke asumana(:)) Gönül'den değil de selimin küçük, zavallı, şirin Zehra'ya yaptıklarından bahsetseydin.:img-hyste Benim bildiğim Asuman kızının bir teline zarar gelmesine asla izin vermez. Kıyamaz ona...:icon_sorr Ben de kıyamam Zehra'ya. Son günlerde niyeyse zehraya aşkım kabardı. Pek bir sevimli, naif, sempatik, sevgi dolu ve içten gözüküyor gözüme. Bir yerlerde bulsam yanaklarını ısıracağımı söylemiş miydim?:)

cebalo
14-12-07, 21:39
iyi aksamlar arkadaslar bye,dizimizin sesli fragmani cikmis menderes selimi dövecek ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh olsun o gicik herif bunu coktan haketi zehra menderese herseyi anlatiyor kolunu bile moraltmis pislik herif :icon_sorr selimin sonu geliyor,sonat bi ara telefonda gazelen konusuyor sanrim askerden baska yere gidiyor bunuda gazele söylüyor,gazel sonra mahirlen beraber biyerde oturuyorlar mahire cok baska biri oldunu söylüyor sanki yakinlasiyorlar gibi :img-in_lo ask kokusu aliyorum:img-yes:,selimbey menderesden dayak yemeden önce yesimlen tartisiyor bebek yüzünden plani bozulacak diye korkuyor,biara hastanede baki baba cihanlan konusuyor ve ailesinden uzak durmasini istiyor :img-yes:,dizimize 3 gün kaldi iple cekiyorum pazartesini,selim dayak yiyecek bu bölüm kacmaz:happy0064,yürü menderes kim tutar :happy0064

cebalo
14-12-07, 21:55
bence bu dizinin herseyi süper oyunculari:good:özelikle menderes ve leyla ,müzikleri bir numara :good:dizimizin müzizyenlerini kutluyorum dizinin müzikleri harika albümünü dört gözle bekliyorum:img-cool2 :happy0064,ve bu diziyi yazan yöneten ve diziye katkida bulunan tüm ekibi tebrik ediyorum böyle güzel bi dizi yaptiklari icin :happy0064,yemini büyük bi zevkle izliyorum ve pazartesi günlerini iple cekiyorum okadar dizi bakiyorum ama yemini beklediyim kadar hicbi dizi beklemiyorum tek kelimeye süper :good:bende malesef cine 5 yok onun icin bakamiyacam zeynonun programina artik bakan arakadaslar anlatir :img-yes:

alisercan
14-12-07, 23:26
arkadaşlarr ben bu diziyle ilgili yorum yapmadım hiç ama arada sırada mahir için yorum yaptıgımı bilirsinizz şimdi yorumlarınıza baktımda eskiden mahirle gazelin aşkına olumsuz bakanlar şimdi bu aşk için nerdeyse halay çekicekler neler oluyo anlamadım ben bu foruma ilk girdigimde mahirle gazel dedim öylede kaldı ama aynı zamanda mahir karşılık alamıcaksa gazelle olmasında dedim ben mahirin üzülmesini istemedigim için ki gidişat karşılık alıcakmı almıcakmı göstermiyoo henüz ama burda sonat mahir hatta cihan taraftarları oluşmuş kiminizz gazel cihana kavuşsunuz demişsiniz kimi mahirin aşkını sıkıştırdılar demişsinizz kimi gazel sonata bişiler hissetmeye başlamışken sonatı askere gönderip rotayı degiştirdiler demişsinizzz bende diyorum ki AŞK BASİDE ALINICAK Bİ DUYGU DEGİL gazel mahirden hatta sonatdan önce cihana deli divane aşıktı ugrunda intihar bile etti o kadar çok seviyodu ki cihanın ablasıyla evlenme fikri yıktı onu gazel sonata hiç bi zaman aşk anlamında bişey hissetmedi hissetseydi sonat burnunun dibindeydi ve ona cihandan daha yakın daha ilgiliydi hissederdi sonra gazel yavaş yavaş aşkından vazgeçmeye başladı çünkü çok zor günler yaşadı ablasıyla birlıkte sevdigi adamın gerçek yüzünü ögrendi ama bu duygularının bittigini göstermez az önce de dedigim gibi aşk baside alıncak bişey degil ne basit bi şekilde girer hayatımıza nede basit bi şekilde geldigi gibi gider o yüzden gazel ufak tefekte olsa cihana hala bişiler hisseder bu normal bişey şimdi bu noktada cihandan tamamen vazgeçtigi an hayatındaki diger iki adamdan biriyle gerçek anlamda aşk yaşıcak biri sonat bi mahir ben şahsen ilk etapda arkadaş gözüyle baktıgım biriyle aşk yaşamam yapamam gazelde benım kafamda oldugu için sonatla yapamaz diyorum bu aşk heyecanını sıcaklıgı kaybetti sonat sevenler kızmasın ama sonat gazele kavuşma hayelleriyle kalmalı bence mahirse yeni biri degişik biri gazele iyi gelebilicek biri gazel mahir sayesinde öyle toplanır öyle aklı başında olur ki hem ruhen hem hem beyin olarak hemde piskoloji olarak öyle rahatlar ki çünkü mahirle birlıkte yeni bir çok şey ögrenebilir gazel hem bence mahirinde aşık olma zamanı gelmişti diziye gireli ne kadar oldu boş bş koşturmakdan başka yaptıgı bişey yoktu birazcık kendine özel bişiler olması gerekiyodu çokda güzel oldu inş hakettigi mutlulugu buur inş yüzündeki o masum o güzelim gülücük hiç solmazz ve inş AŞKI GAZELDEN AŞKININ KARŞILIGINI ALIR İNŞŞŞŞ:happy0064

Evet bu yorum bir yönüyle okuduğum güzel yorumlardan biri. Olaya farklı bir bakış ve güzel yakalamışsınız. Doğru gazel sonata hiç aşık olduğunu söylemedi ve göstermedi. Bu bölümde de söylediği gibi onu bir dost ve arkadaş olarak çok seviyor. Biz belki de Sonat gibi bir çocuğu görmemesine ona aşık olmamasına üzüldük. Evet model kızla kıskandı sonatı ama bunun aşk olduğu fikri doğru mu? düşünmek gerekiyor bana göre değil. Çünkü insan çok sevdiği arkadaşından beklediği ilgiyi göremeyince bu tür kıskanmalar kaçınılmaz oluyor. Ayrıca Cihan aşkı onu intihara sürükleyecek düzeydeyken sonata aşkı beklemek olmuyor. Sonat ise Gazele deliler gibi aşık ne söylenebilir ki... Mahirle Gazel arasında aşk doğar mı? Bilmiyoruz. Mahir gazele aşık gözüküyor. Façalıdan akıl aldı. Ama gazel delişmen yönüyle Sonatın yerini dolduracak birini yani Mahiri buldu. Yazık olacak Mahire de diyorum. Çünkü görünen o ki ve defterde yazdıkları da gösteriyor ki; Gazel malesef Cihan diyor. Hala onun başında. Yani Sonattan sonra Mahir de kötü olacak (mı acaba) diyorum

alisercan
14-12-07, 23:51
Jujum çok umutsuz gördüm seni. Yapma böyle ilknur. Biz üç dör kişiyken de mutluyduk. Şimdide öyle. Ben sayının azalmasına değil, niteliklerin azalmasına üzülüyorum. Yine de onları kaybetmediklerimizi düşünüyorum. Sadece yoğun veya bir süre suskun kalmayı düşündüler herhalde diyorum.

Bu yazıyı tekrar okuyunca birden aklıma yanlış anlaşılabilir miyim acaba düşüncesi geldi. Biz üç dört kişiyken de mutluyduk cümlesi gidenler istediği yerlere gidebilir biz burada böyle de mutluyuz gibi bir anlam çıkabilir mi acabaya takılmadan edemedim. Onun için kendimi bu açıklamaya sorumlu hissediyorum.
Buradan öncelikli olarak bilinmesi gereken şeyin, yaklaşık 33 hafta bölüm ve bir yazı düşünürsek, mart ayından beri yemin için yazıyoruz. Yemin için yeni arkadaşlıklar oluşturduk. Yemin yüzünden bir araya geldik ve birbirimizi belirli kriterler ölçüsünde benimsedik, sevdik ve en önmelsi hepimiz birbirimize bir değer verdik. Buralar emek veren herhangi bir arkadaşımızın bizi terk etmesi elbette bizim için çok zor ve kabul edilmesi güç anllar yaşattı. Ve onların dönmesi için özelden, yazıştık. Sonuçta basit bir örnek verirsek Hewal yemin dizisinin başından beri aramızda ve onun gitmesi bizi çok üzmüştü, dönüşü bizi çok sevindirdi elbette mutlu olduk. Ya da Bahargökhan arkadışımızın bizi terk etmek istemesinde de çok üzülmüştük. Çünkü kırmışsak ya da yanlış anlaşılmışsak ve bu da arkadaşlarımızın gitmesine neden olmuşsa onu aramamak lüksüne hiç sahip olmadık. Çünkü giden aramızda bu sayfalara nefes vermiş bir can, ya da bu organizmanın bir hücresi. Yavaş yavaş ölmek kaybettiğimiz hücrelerin çokluğunda olur.
Peki nedir bu 3-4 kişi hikayesi derseniz. Ben jujumun umutsuzluğunu devşirmek için söylemiştim. Yani bizim mutluluğumuz her an dostlarla bir arada olmaktır. Gerçekten nicelik yani buraya katılanların sayıları önemli değildir. Bir çok sitelerde gördüğüm kahramanlarla ilgili çatışmalar sayfalarca yani bir gün içinde karşılıklı yüzlerce mesajla giden çatışmaların yaşaması ile o sayfanın canlılığı olmuyor. Böyle sitelerde bile baktığınızda oraya hayat veren canlar zaman zaman bu tür diyaloglara itilmek zorunda kalsalar da bütün bunların alt yapısında bu canların samimiyetleri, sayfaya verdikleri emekleri ve birey değil kendilerini sayfanın bir taşıyanı olarak görmelerindendir.
Ben o yüzden niteliklerin azalmasına üzülüyorum dedim. Tepki de koyuyor olabilirle ve mutlaka gördükleri doğrudur. Çünkü bu arkadaşların hiç birinin yemine boykotu yok, amaçlarının onu daha iyiye taşımak olduğu baki bir davranıştır. Ben bu yüzden jessi özledim. Peloş sezinin iç dünyasından kopan sevda ile ilgili yazdıklarını özledim. Ben bu yüzden uniqe görmemekten kendimi mutsuz hissettim. Ya da Bahargökhanın olmayısı beni rahatsız ediyor. Sayıca azalmak umurumda bile değil. Ama nitelikli insanların kızmaları ve tepki koymaları yemin organizmasında bir tıkanmanın ve hastalığın habercisi gibi görünüyor. Çünkü sinopeun mermeres yorumu. Mavi denizin mermeres çıkışı, ya da bakışın sonat aşkı beni mutlu ediyor. Onları okumak zevk veriyor. Çünkü onları okuduğumda yeminin daha ete kemiğe büründüğünü görüyor gibi oluyorum. Çünkü yemin oyuncuları da, senaristleri de, yönetmeni de yapımcıları da siteye duyarsız değiller. Tepkilerinizi de görüyorlar, taleplerinizi de biliyorlar. Ama işin içinde bir temel hikaye var. Ve bu temel hikaye minvalinde dönen hikayeler var. Sonatla ilgili tepkilerinizde de haklı olduğunuz diğer tepkilerde de bu var arkadaşlar.
Sonuçta arkadaşlar; bütün bu süreç dizinin bitişi ve nasıl olacağı zaten başından üç aşağı beş yukarı bellidir. Tüm diziler böyledir. Bazılarında ise üç-dört farklı bitiriş de düşünülebilir ama bu tamamen ona bağlı raitinlerle ilgilidir. Ve bu kural sadece asmalı konakta işlenmiştir.
Ve bitiriyorum;
Bütün bunlardan sonra şunu söylemek istiyorum. Nitelikleriyle değer katan ve yukarıda ismini zikredemediğim onlar da dahil olarak söylemek istiyorum, sizlerin yazmasanızda izlediğinizi ve kızgınlıklarınızı bu şekilde tepkiyle yaptığınızı biliyorum. Bu sizlerin koyduğu bir tavırdır hiç kimse de niye böyle yapıyorsunuz diyemez. Sizler dilediğiniz gibi davranabilirsiniz. Ama yine de yanımızda olduğunuzu bildiğimiz için jujuma yani ilknurcuğama diyorum ki;
Biz üç-dört kişiyken de mutluyduk yine de aynı umutla devam. (Niye çünkü arkamızda bizi okuyan nitelikli dostların gözleri ve desteği elbette var.) Enseyi karartmıyoruz arkadaşlar devam...
Not: Çalakalem yazdığım için cümle düşüklükleri veya harf yanlışlıkları eksiklikleri affola, şerler defola gönüller bir ola yemin ahalisi şen ve mutlu ola...
Kalın sağlıcakla...

irem123
15-12-07, 00:19
slm ark,
ben gercekten bu sayfaya yazdim icin pismam oldum. ben bu sayfalarin herkez kendi düsüncelerini yazmasi icin kuruldunu saniyrdum o yüzden kendi düsüncelerimi yazdim.benim asla burda bir tartisma yaratmak degil mahir veya sonat... arkadas iki mahir seven cikti cocuk sevinsin degince onun yazisi üzerine öyle bir sey yazdim. neyse eger öyle anlasildiysam özür diliyorum. ben yurtdisinda yasadim icin türkcem pek iyi sayilmaz kurdum cümleler biraz komik olabilir :img-yes:.ben bu diziyi izliyemeye devam edicem hepinize iyi geceler...

alisercan
15-12-07, 01:00
slm ark,
ben gercekten bu sayfaya yazdim icin pismam oldum. ben bu sayfalarin herkez kendi düsüncelerini yazmasi icin kuruldunu saniyrdum o yüzden kendi düsüncelerimi yazdim.benim asla burda bir tartisma yaratmak degil mahir veya sonat... arkadas iki mahir seven cikti cocuk sevinsin degince onun yazisi üzerine öyle bir sey yazdim. neyse eger öyle anlasildiysam özür diliyorum. ben yurtdisinda yasadim icin türkcem pek iyi sayilmaz kurdum cümleler biraz komik olabilir :img-yes:.ben bu diziyi izliyemeye devam edicem hepinize iyi geceler...

Niye pişman olasın. Olma... Burada dediğin gibi herkes kendi düşüncesini yazıyor. Hiç birimizin sultasında değil irem. Ayrıca zaten bu hikayeyi ne sen ne de bir başkası belirliyor. Mahir ve gazel aşık olacaksa bunu senaristler belirliyor zaten. Sen tahminini yazıyorsun. Yukarıda yazılanların ben dahil seninle ilgisi yok zaten. Burada bir çok arkadaş dizinin gerçek kahramanları derken dizinin ilk oyuncularının hikayelerinin devamını isteyen yazılardı bunlar. Olmayabilir. Ya da sonradan girenler façalı mahir yeşim ve selim gibi tutabilir tutmayabilir. Ama hikayenin devamı için ya da sürmesi için diyelim bu daha doğru bunlara ihtiyaç var zaten. Pişmanlık ve özre gerek yok. Sana kızan yok. Bizim üzüntümüz yazmayan dostlarımızdan kaynaklandı. Bu da doğal.

Tavuskuşu
15-12-07, 15:30
Hayretler içerisindeyim şu anda. Fox'un sitesinde sesli fragmanı izledim. Sonat severlere kötü bir sürpriz var. Sonatın tayini(ona öyle derler herhalde:)) Hakkari-Yüksekova'ya çıkıyor.:icon_sorr Bu arada gazel de mahire hayatımda tanıdığım diğer insanlardan çok farklısın diyor. Varın gerisini siz düşünün.

Fettan müdire de selime söylüyor hamile olduğunu. O onu tehdit edince de selo babayı nuri alçoluk yaparak tuzağına düşürüyor. Yalnız o gecenin sabahında selo babanın "Allah" nidasıyla kalkması da çok komik.:img-hyste:img-hyste Aslında hak etti bunu ya neyse...:icon_whis Bu arada yeşimle babasının hikayesine ne oldu? Babası zaten kaç bölümdür gözükmüyor. Yeşim de daldı entrikalar aleminin derin denizlerine. Halbuki ben yeşim babasına neden bu kadar tepkili merak ediyordum. Oradan da güzel bir kapı açılabilirdi önümüze.

Zehracığımın selimin yaptıklarını babasına söylemesi iyi de benim tahminimdeki gibi olursa çok üzülürüm. Asuman menderesin selimi dövmesi sonucunda ona acıyıp ve menderese kinlenerek teklifi kabul ederse? Yazık olur asumana vallahi...İmzayı atmadan, paralarını kaybetmeden gör şunun gerçek yüzünü artık. Zehrayı da ağlatmayın yahu benim içim parçalanıyor. Acaba annesi babası ne hissediyordur izlerken? Bir de hep merak etmişimdir küçük çocukları, bebekleri nasıl ağlatırlar setlerde? Hele ki bebekleri? Acaba bir yerlerini mi çimdikliyorlar?:):)

Fettan
15-12-07, 18:44
Halbuki ben yeşim babasına neden bu kadar tepkili merak ediyordum. Oradan da güzel bir kapı açılabilirdi önümüze.

Çok doğru bir tespit sevgili tavuskuşu..Yani eğerki babası ve Yeşim'in hikayesi irdelenmeyecekti baba karakteri ne için dahil edildi..Hiç anlamıyorum...

alisercan
15-12-07, 22:07
Hayretler içerisindeyim şu anda. Fox'un sitesinde sesli fragmanı izledim. Sonat severlere kötü bir sürpriz var. Sonatın tayini(ona öyle derler herhalde:)) Hakkari-Yüksekova'ya çıkıyor.:icon_sorr Bu arada gazel de mahire hayatımda tanıdığım diğer insanlardan çok farklısın diyor. Varın gerisini siz düşünün.

Fettan müdire de selime söylüyor hamile olduğunu. O onu tehdit edince de selo babayı nuri alçoluk yaparak tuzağına düşürüyor. Yalnız o gecenin sabahında selo babanın "Allah" nidasıyla kalkması da çok komik.:img-hyste:img-hyste Aslında hak etti bunu ya neyse...:icon_whis Bu arada yeşimle babasının hikayesine ne oldu? Babası zaten kaç bölümdür gözükmüyor. Yeşim de daldı entrikalar aleminin derin denizlerine. Halbuki ben yeşim babasına neden bu kadar tepkili merak ediyordum. Oradan da güzel bir kapı açılabilirdi önümüze.

Zehracığımın selimin yaptıklarını babasına söylemesi iyi de benim tahminimdeki gibi olursa çok üzülürüm. Asuman menderesin selimi dövmesi sonucunda ona acıyıp ve menderese kinlenerek teklifi kabul ederse? Yazık olur asumana vallahi...İmzayı atmadan, paralarını kaybetmeden gör şunun gerçek yüzünü artık. Zehrayı da ağlatmayın yahu benim içim parçalanıyor. Acaba annesi babası ne hissediyordur izlerken? Bir de hep merak etmişimdir küçük çocukları, bebekleri nasıl ağlatırlar setlerde? Hele ki bebekleri? Acaba bir yerlerini mi çimdikliyorlar?:):)

İşte nitelik bu. Bunu bir çok arkadaş yapmıştı. jess, fettan bu tür aksilikleri bulmak, hikayenin gidişatı ile ilgilenmek. Hatta hatta bir keresinde hewal koyduğum müziklerin yerini doğru bulmamıştı, bu da çok hoşuma gitmişti. Bu işte arkadaşlar. Yeşim ve babası ne iştir. Yani lütfen . Bir de bu yenge kim bilelim.

cebalo
16-12-07, 15:00
selam arkadaslar dizimize bir gün kaldi cok merak ediyorum neler olacak diye :img-yes:,menderes selime neyapacak insallah evire cevire döver :happy0064 ,bakalim asunun tepkisi nasil olacak simdi bide selim herseyi cevirip zehra beni sevmediyi icin numara yapiyor demesin asumanda biliyor zehra selimi sevmiyor diye hic beli olmaz asuman mendersi bile suclar :icon_sorr,gazel sonatin hakariye gideceni duyunca baya üzüldü ama daha sanirim mektubuda okumadi onun icin onunla sadece arkadas kalacak gibi ,sanirim mahirlen yakinlasacak:img-yes:yesim hanim selo babayi iyi uyutacak oda yesime inandiyi icin cocuyu kendinin sanir fatmanur teyze o yesimi bu sever kesin parcaliyack tabi önce selo babayi,bu bölümde fazla menderslen leyla sahnesi yok bi basinda var biraz ,menderes ve leyla gilde bu bölümde counlukla ailelerle ilgili sorunlar var leylagide cihan sorunu,mendersgilde selim sorunu onun icin fazla menderslen leyla sahneleri olmayacak gibi ,bu sorunlar nezaman cözülecek cok merak ediyorum,yine cok süper ve heycanli bi bölüm olacak yarini iple cekiyorum :happy0064 ,yarin herkes ekran basina bye

cebalo
16-12-07, 15:00
arkadaslar bye zeynonun cine 5de cikan dizimagazindeki reportasini izleyen oldumu,bizde cine 5 olmadiyi icin izleyemedim zeyno dizi hakinda konusdumu cok merak ediyorum:img-yes:

GÜL GÜZELİ
16-12-07, 16:24
Evet bu yorum bir yönüyle okuduğum güzel yorumlardan biri. Olaya farklı bir bakış ve güzel yakalamışsınız. Doğru gazel sonata hiç aşık olduğunu söylemedi ve göstermedi. Bu bölümde de söylediği gibi onu bir dost ve arkadaş olarak çok seviyor. Biz belki de Sonat gibi bir çocuğu görmemesine ona aşık olmamasına üzüldük. Evet model kızla kıskandı sonatı ama bunun aşk olduğu fikri doğru mu? düşünmek gerekiyor bana göre değil. Çünkü insan çok sevdiği arkadaşından beklediği ilgiyi göremeyince bu tür kıskanmalar kaçınılmaz oluyor. Ayrıca Cihan aşkı onu intihara sürükleyecek düzeydeyken sonata aşkı beklemek olmuyor. Sonat ise Gazele deliler gibi aşık ne söylenebilir ki... Mahirle Gazel arasında aşk doğar mı? Bilmiyoruz. Mahir gazele aşık gözüküyor. Façalıdan akıl aldı. Ama gazel delişmen yönüyle Sonatın yerini dolduracak birini yani Mahiri buldu. Yazık olacak Mahire de diyorum. Çünkü görünen o ki ve defterde yazdıkları da gösteriyor ki; Gazel malesef Cihan diyor. Hala onun başında. Yani Sonattan sonra Mahir de kötü olacak (mı acaba) diyorum

yorumuma cavp yazdıgın için tşkler canım ben yorumumda zaten dedim Mahir aşkına karşılık alırmı almazmı bunu ilerleyen zamanlarda görücezz ama benım gönlümden alması geçiyoo gazel sonatı arkadaş olarak seviyosa ve hala cihana aşıksa sonat bu saaten sonra yıkılmazz mahir ondan daha beter yıkılır ama gazelde yıkılır cihandan bekledigi karşılıgı alamazki ben cihanın akıllansada leylayı gönlünden çıkarıcagını sanmıyorum en azından gazel için cihan bi gün tekrar birini severse ben sanmıyorumki gazel olsun bu başka biri olur buda gazeli yıkar o zaman gene teselliyi ya sonatın yada mahirin yanında bulucak niye öyle olsun niye dört kişinin birden hayatı karışsınki onca olandan sonra gazel cihandan uzak durmalı durmak zorunda ablası yigeni eniştesi kendisi için öte yandan sonat ve mahirden birini seçicek belli benım gönlüm mahir diyo ama gazel sonat dersede yapacak bişeyimiz yok dimi kalp gazelin kalbi kime aşık olmak isterse ona aşık olucak biri gülerken biri aglıcak ama aglayan sonatmı olur mahirmi bilemiyorum inş kimse fazla yıpranmadan yoluna girer bu konu ne mahir ne sonat nede gazel mutsuzlugu haketmiyo inş aradıkları mutlulugu bi şekilde bulurlar..

dazzle
16-12-07, 18:11
öle işlere dalmışımki unuttum yeminin sesli fragmanına bakmayı yeni geldi aklıma gerçekten iyi sıkı bi bölüm olsun menderes şöle okkalı bi dayak atsın selime ama bi yumruktan öteye gitmez mahir durdurur onu gibi gelio bana:( yaaa sonatcıma üzüldüm hakkariye düşmesi kötü olmuş birazda gözümüze sokulmuş:)gazelinde gözüne soksaya nerrdee en basindan beri sonat-gazel olmaz dedim kendi kendime ama sonat askere giderken nebiliyim umutlanmıştım ama ben mahir-gazelde istemiyorum gazele fazla sonatta mahirde o cihanla mutlu mesut yasasın bizide bi bıraksın yani.bol bol leyla menderes sahnesi görelim bide alisercan abinin belirttigi gibi şuı yengeyi çıkarsınlar artık ortaya yeter yani bi arkadas demişki selim asumana kendini savunacak ve zehranın onu sevmedigi için böle bi yalan söyledigini öne sürecekki bu çok mantıklı ama asuman acaba kızına mı inanır!!! yoksa selimemi!!!orasını bilmiyorum veya daha ileri gidip bunu menderesin söylettigini bile düşünür asuman şuan saglıklı karar veremiyo çünkü hersey olabilir selo baba yaaa öldürecek bu adam beni Allah diye kalkması yokmu görürsün sen bakalım kim kurtaracak seni:)

KirmiziGul
16-12-07, 22:39
Fragmani yeni izledim, baya heyecanli bi bolum olacak herhalde.
Yesim Selahattin beye kotu bi oyun oynuyor anlasilan. Bebeginin ondan oldugunu soyleyecek, konacak mallara cadi.
Menderes insallah haddini bildirir Selim'e, Zehra'cima yine kiziyor adam.
Gazelde Mahire nasil bakiyordu:img-in_lo. Gozumuz aydin Cihan uyandi, onu guler yuzle karsilayan tek kisi Gazel'di maalesef:happy0064.
Benim bi kac gun beklemem lazim ama bu bolumu gorebilmek icin:icon_sorr, Fox tv cekmiyor, onun icin internetten bakabiliyorum ancak.
Size iyi izlemeler.
Ii geceler hepinize.bye

Tavuskuşu
17-12-07, 18:25
Dizimizin günü geldiği halde kimsecikler yok forumda ne yapalım kıder...Ben de kendi kendime yazışırım burada.:)

Cihan bu bölümde uyandığına göre gazelin ona olan tavrı nasıl olacak acaba?Leylayla evlendikten sonra cihana hep kötü davranmıştı, damarına basmıştı. Gazel bütün bunları aşkının verdiği hırstan mı yoksa gerçekten nefret ettiğinden mi yapıyordu ben hala anlayamadım. Bana sanki gerçekten de nefret ediyormuş gibi gelmişti bu zamana kadar. Çünkü çok gerçekçiydi. Ama son bölümde cihan için pek bir telaşlandığı için tereddüte düştüm ben de. Dilerim gazel cihanı hala sevmiyordur. Ben olsam bunca şeyden sonra cihanı sevmeye devam edemezdim. Çünkü gazel onun bütün rezilliklerini biliyor. Sevgisi hala devam ediyorsa pes derim açıkçası. Ayrıca mahir de gazele aşı olmaya başladı. Bir dizide aynı kişeye aşık olup da karşılık alamayan iki kişi fazla olur.:)Gazel de mahire karşı bir şey hissedebilir bence.

Önümüzdeki 2 saat geçse de biran önce dizimiz başlasa artık. Herkese iyi seyirler...bye

cebalo
17-12-07, 19:20
selam arkadaslar dizimize saatler kaldi yine cok güzel bi bölüm olacak :happy0064,saatini iple cekiyorum biran önce baslasada baksak,cihan bey uyaniyor bakalim nasil olacak iyimi yoksa yine kötümü,gazelin bu tavrini bende pek anlamdim önce cihandan nefret ediyordu simdi yanindan ayrilmiyor hayret bakalim bu isin sonu neolacak :img-yes:,leyla hastanede cihanlan ne konusacak merak diyorum hesap soracak sanirim,selo baba bakalim basina gelecek beladan nasil kurtulacak bunu fatmanurteyzeye nasil acikliyacak :icon_sorr büyük bi aile faciyasi olacak,selimin suratinin halini cok merak ediyorum asumanin cevabini duyduktan sonra elvlenme teklivini kabul etmiyecek :img-yes:,bu bölüm selim icin baya kötü gececek asuman hayir diyecek,yesim hamileyim diyecek ve en önemlisi menderesden dayak yiyecek oani iple cekiyorum insallah menderes iyice bi döverde aklini basina getirtir tövbe eder bida menderesin ailesine dokunmaya :happy0064 pislik herif,:good:süper bi bölüm olacak herkes ekran basina

cebalo
17-12-07, 19:25
artik diziden sonra yorumlarima devam ederim insallah ozaman forumumuz daha dolu olur :img-yes:,herkese iyi seyirler diziden sonra görüsürüz bye

cebalo
17-12-07, 22:24
selim hapi yuttu menderes kesin öldürecek :img-yes:bakalim sonu nasil bittecek insallah selimin dayak yedini gösterirler dört gözle oani bekliyorum yürü menderes kim tutar seni:happy0064

GÜL GÜZELİ
17-12-07, 22:35
sonat sevenler beni öldürücek ama üzgünüm dedigim çıktı önümüzdeki bölümün fragmanında gazellerin ögrendigi haber sonatın ölüm haberi sanırım ben demiştim arka sayfalarda yorumumu okuyabilirsinizz ben gazelin sonatın mektubunu aldıgında ya sonat vurulmuş ölmüş olucak yada gazel mahire aşık olucak ondan sonra o mektuba ulaşıcak demiştim dedigim çıktı malesef neysee umarım yanılıyorumdurda sonat seveneri acı süpriz beklemiyo olurr ne diyimm bu arada mahirle gazel çok güzelldiler mahire bayılıyorum ben ya gülüşü duruşu filan süper dizi hakkında uzun uzun yazamıcam ama son sahne hakkında şunu söylemek istiyorum ki süperdi menderesin selimi benzetmesine öyle sevindimki içimin yagları eridi ohh dedim küçücük çocugu dövmek nasılmış ohh canıma deysin yaptımmm pislikk inş asumanı kandırmazz gerçi fragmanda asumanın ona inanmıyomuş gibi görünüyodu ama ikinci fragmanda anlarızz artık...

Tavuskuşu
17-12-07, 22:36
Ben menderes öldürmüştür diye bekliyordum ama selim hala yaşıyor. Bari asuman onun gerçek yüzünü görse bu sefer. Bir de bu bölüm zehranın durumuna içim parçalandı doğrusu. Toprak kaçırıldığında "Toprak bebeğe uzanan eller kırılsın." diyordum. Şimdi de fatma anneye katılarak "Zehraya uzanan eller kırılsın." diyorum. Ayrıca fatma anne Selo babayı kapının önüne koymakla iyi yaptı. Adam da hem suşlu hem güçlü. Yeşimle gerçekten birlikte olmasa bile yine de karısına yalan söyledi, bunca zamandır yeşime karşı bir şeyler hissediyordu. O nedenle hak etti bence düştüğü durumu. Ama hala fatma anneye söyleniyor.:hıhFatma anne biz forumcak senin arkandayız.:):)

Herkese iyi geceler.byebye

Bence de sonata bir şeyler oldu. Çünkü sanki televizyon gibi bir yere bakarak şaşırıyorlardı. Ama dilerim bir şey olmamıştır.Bizi bırakma sonaaaaattt!!!:icon_sorr

cebalo
17-12-07, 22:36
:good:helal olsun sana helal olsun menderes ellerin dert görmesin :good:,oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh negüzel dövdü pislik herifi:happy0064,bu bölümde en cok menderes ve leyla sahnelerine beyenmisdim ama bu son sahnede süperdi tek kelimeyle harika bi bölümdü:good:

Fettan
17-12-07, 22:46
Bu dizinin diğer dilzreden en büyük farkı konuları saöma bir biçimde uzatmayışı..Zehra ve Selim arasında olanlarda uzamadan açığa çıktı çok sevindim..Selim kontrolünü çabuk kaybediyor tuvalette çöp kovalarını tekmeleyişi falan ne biçimdi..helal olsun menderes'e tam ondan beklediğimiz gibi davrandı...Selo babaya hiç üzülmedim 40 INDAN SONRA AZANI TENEŞİR PAKLARMIŞ...

Fragman da barz belli Sonat askerde şehirt düşecek...Asuman'a Menderes gerçekleri söylediği halde inanmıyor sanırım...Birde Cihan'a gidiyorlar çocuklarını alabilmek için sanırım bu kez Cihan hç karışmayacaktır bu olaylara hele Menderes kendisine kan vermişken...

cebalo
17-12-07, 22:51
fragmani gören arkadasim sonat hakinda kötü birsey yazmisin eyer öyle birsey olursa sonat hayranlari yikilir insallah öyle birsey olmaz sonat ayrilmaz diziden,benimde aklima su geldi asuman belki inamiyacak menderese zehra selimi sevmiyordu böyle birsey uydura bilir diye düsünebilir ama kizin kolunda morluklar var yani bunada inanmasa nediyebilirim :icon_sorr,bu bölümde selo babaya cok güldüm hele o yataktan kalkisi cok komikti :img-yes:bu sürtük yesim adamin basina iyi bela acti, selo baba evdende kovuldu mahirin sirkete valizini getirme sahneside cok komikti selo baba ne gönderdi diye merak ederken valiz geldi :img-yes:,gazellen mahir arasinda yakinlasma basliyor sanki birseyler olacak gibi ,mendereslen leyla sahneleride cok güzeldi böyle sahneler bol bol görmek istiyorum :img-in_lo,artik cihanda uyandi bakalim durumu neolacak simdilik pek iyi görünmüyor ama onun yerine pislik selim var,neolurdu sanki selim pisliyi adam gibi adam olsaydida asumani gercekten sevsedi zehraya kendini sevdirseydi kötü biri oldunu anlamadan önceki gibi olsaydi nolurdu sanki simdi asuman gercekleri örendiyinde yikilacak :icon_sorr

cebalo
17-12-07, 22:59
demeki gelecek bölüm baya üzücü bi bölüm olacak sonat hayranlari baya üzülecekler,ozaman gazel cok gec görecek mektubu is isten gectikten sonra yazik olacak :icon_sorr,asuman menderesden cocuklarin velayetini almak icin cihanimi tutacak yoksa bakalim cihan kabul edecekmi :img-yes:

cebalo
17-12-07, 23:02
yeminciler yine ortada yoksunuz nerdesiniz bye

galiba bügün tek yorum yapan benim :icon_sorr ama benimde cikmam lazim yarin yine is var erken kalkacam artik yorumlarima yarin devam ederim insallah yarin formumuz daha dolu olur herkese iyi yorumlar iyi geceler bye

BirTanEguL
18-12-07, 10:53
gaLiba sonat $ehit oLuyor maLesef.mendeRes çok ii benzetmiş sELimi eLLeri dert görmesin.gazeLde mahire kaLdı sanırım.en cok merak ettiğim dizidE cihanLa asumanın sonu bakaLım neLer oLcak haftaya sabırsızLıkLa bekLiorum..

karagolge
18-12-07, 14:24
selimden nefret ediyorum hatta cihanı bile daha cok seviyorum diyebilirim şiddete karşıyım ama menderesin ellerine saglık 1 tanede benım için vursaydı selime :P mahirle satranç oynamak isterdim sonata cok üzüldüm ya önümüzdeki bölümde ölüyo galiba :( gazel kesın mektubuda bulur ama öldükten sonra neye yarar bilmiyorum yeşimde çocuguna bir baba buldu o kadın şeytana pabucunu ters giydirir e boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar diye :img-yes: aslında sonat ölmeyipde yaralanada bilir böylece filme tekrardan geri dönebilir ya pazartesi iple cekiyorum

peloş_sezin
18-12-07, 14:45
slm ben herzamanki gibi yemini izleyemedim.
neler oldu anlatırmısınız.

KirmiziGul
18-12-07, 15:20
[Yemin'i izleyemeyenler youtube'dan izleyebilirler :img-yes:]

Yine guzel bi bolum izledik, ama ben en cok sonunu begendim, nasil patlatti Menderes o Selim'e:happy0064.
Zehra'ya cok acidim, adam kucucuk kizi ne hale getirdi.
Selahattin bey'e de yazik, durduk yerde evden atildi, ama karisida hakli.
Selim'nin mumu yakinda soner herhalde. Asuman'da gec olmadan kurtulur elinden.
Bidahaki bolumu sabirsizlikla bekliyorum...bye

peloş_sezin
18-12-07, 17:01
aramıza yeni gelenler olmuş.hepiniz hoşgeldiniz.
sizi hep görmek isteriz burda.

cebalo
18-12-07, 17:43
herkese selam arkadaslar aramiza yeni katilanlar olmus hosgeldiniz :happy0064,dizimizin dünkü bölümü süperdi tek kelimeyle harikaydi:good::happy0064,helesonu o menderesin selimi dövdüyü sahneyi büyük bi zevkle izledim negüzel dövdü,zehraya kalkan eller kirilsin :happy0064,gelecek bölümü iple cekiyorum,yeni bölümün fragmaninda yine ortalik baya karisiyor ,menderes selimi dövdükten sonra asumanin yanina gidiyor sanirim artik ona cocuklari göstermiyecek,asumanda sonra selimin yanina gidiyor selim bey tabi yüzü mosmor beter olsun ,artik beyfendi ne anlatiyorsa asuya yine asu selim yaninda,leylagil haberde kötü bi haber aliyorlar galiba sonat hakinda :icon_sorr,bakalim nasil bi haber insallah üzücü deyildir benim umudum yaralanmis olmasi,asuman cocuklarini görmeye geliyor ama malesef mahir izin vermiyor iceri girmesine emir büyük yerden,cihan menderesin yanina gidiyor bakalim neler anlatacak ,sonrada asuylan selim cihanin yaninda sanirim cocuklari almak icin ondan yardim istiyorlar bakalim cihanin cevabi ne olacak :img-yes:yine süper yine harika bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum ,unutmadan reytinglerimiz gecenkinden daha iyi gelmis:happy0064

vasfiye
18-12-07, 20:26
ya dün süpper oldu ya...özellikle son sahne menderes vurdukça ben hopladım yani süperdi ya...oh oldu selime...cnm ya kıza nasıl vuruyo hayret bişi küçücük çocuğa nasıl el kalkar..?nasıl bi insan yapar bunu dicem ama selime insan demek bize haksızlık olur..asumanım cnm ya nasıl kanıyo uyansın nolur artık..bütün bu olanlara rağmen selimin gerçek yüzünü görür diyodum ama nerde..haftaya gene selimle...gazelle mahiri desen çok seviyorum bence çok yakışıyolar ikiside birbirinden hoşlanıyo bu belli ztn..gazel sonatı sadece bi arkadaş olarak görüyo bunu kendiside söledi ztn..pazartesiyi iple çekiyorum...

cebalo
18-12-07, 20:28
artik banada öyle geliyor formumuz gidikce bosaliyor hic kimse yorum yapmiyor ben yemin sevenler bu formu doldurular diye düsünüyordum ama malesef kimse yazmiyor:icon_sorr nerdesiniz yemin sevenler :icon_sorr

greaciaco
18-12-07, 21:25
herzamanki gini guzel bir bolum izledik, selimin ne oldugu ortaya cikti peki ozaman senrister neden yesimin begegini selo babaya gagaladilar anlamdim cunku selimin amaci ortaya cikti(tabi asuman inanirsa)ozaman yesiminde selimin ortagi oldugu cikacaktir bence selim kolay kolay diziden cikmaz, sonatin gidici oldugu kesin artik gazel mektubu sonat vuruldugunda okuyacak ve kendini mahirin kollarina atip teselli bulacak, yine soyluyorum mahirle gazeli cok yakistiriyorum mahir gazeli yola getirecek biri ve gazelle tanistiktan sonra kendisine bakmasi cok seker saclarina jole spor kiyafetler bide gazele guzel cevaplar vermesi cok hos, mendres ve leylanin kolay kavusabileceklerine inanmiyorum artik cihan yerine selim rahat birakmaz cihanada gercekten acidim ben onun skat kalacagini dusunmustum ama ne oldu bilmiyorum umarim oda artik ii bir insan olur:happy0064

alisercan
18-12-07, 23:59
Evet bayram sonrası kötü sürprizler başlıyor gibi. Tahminler maşallah çok iyi gidiyor. Ama ben diyorum ki daha beteri olmasın da... Ben size Selo baba ve Yeşim ikilisinin gerçek yüzünü anlatayım. Selo baba öldüren cazibe filminin ilk teklifini alan aktördür. Kendisi bundan birçok yıl önce holywooda transfer olmak üzereydi. Glen close bizim aktörümüzü biraz kısa bulmuş ve biraz daha uzun olsun hiç olmasa diye yapımcıya diretince (Bu film yapımcısı Nilgün hanım değil, Stanley R. Jaffe, Sherry Lansing adlı yapımcılardır.) mecburen yücel abiden biraz uzun olarak Michael Douglas ı getirdiler.
Ve malesef o günden beridir bu bizim yücel abinin içine dert oldu. Daha fazla dayanamayıp Nilgün Hanıma öldüren cazibe filminde oynamamanın nasıl bir sıkıntı olduğunu anlattı. Bunun üzerine diğer ortakların da onayı alınarak Yücel abinin bu sıkıntıyla kahrolmamasının bir yolunu aradılar. Birebir yapsalar hem prodüksiyon olarak hem de yaş meselesi olarak zayıf kalırlardı. Ayrıca birebir çekmenin getireceği telif sorunu da cabası. Sonra bu işin ilk öyküsü yazıldı. Gönül hanımla olsun dediler. İşte gönül hanım bir sorun için eski arkadaşları aracılığı ile gelir ve selo babadan yardım ister.Selo baba yardım ederken gönül hanım piskopattır ve kendine her yardım edene cazibesine kaptırıp yok etmektedir falan. Senaryonun geri kısmını boş verelim. Bu senaryo yücel abiye gider (namı değer selo baba) yücel abi öldüren cazibe çekilecekse kadının 30 yaşı olmasını ister. (Yücel abi yaman adamsın ve hakikaten senin izmir fuar gazinolarının eski müdavimlerinden olduğun söylentisi de İzmirde ayyuka çıkmış) Bunun üzerine senaryo değişikliğini yaşarız ve yeşim olayı böyle ortaya çıkar. İşte günlerdir siz yeminseverlerden saklanan gerçek bu.
Yücel abinin önlenemeyen bir FATAL ATTRACTION sendromuyla karşı karşıya kalan Yemin ekibi yenilmiştir arkadaşlar. Oysa Yeşim hanım Mermertay holdingi başarıdan başarıya koşturacak ve onları uluslararası boyutlara taşıyacak bir kadındı. Sloganı kariyer de yaparım çocukta olunca. Başına bu işin gelmesi kaçınılmaz olan sevgili yeşim bacımıza kariyeri de yaptırdılar çocuğu da. Ne yaptın selo baba. Allah seni sabırla ihsan etsin. Az sabretsen bu cazibe seni attractiv hale getirmezdi. (İngilizceyi de türkleştirdim) Yani öldümeyen cazibem öldürmez lafının yanlış ezberlemişsin yücel abi o öldürmeyen yüce rabbim öldürmezdi allah günahlarını affetsin amin...

alisercan
19-12-07, 00:16
Bu aslında küçük çocuklara anlatılan bir masaldan yani kırmızı başlıklı kız masalından uyarlanmış bir hikayedir. Binbir gece, ve diğer kötü emellerine alet etmek kapsamına giren tüm filmlerde vardır. Şimdi annelerimiz küçük kız çocuklarımızın zihnini bu hikayelerle doldurarak gerçek hayattaki kurtlara yem olmamalarını istemektedir. Peki gerçek masal varken niye uyarlanır ki? Güzel soru ve bu soruyu gerçekten düşüneni kutluyorum çünkü piyasa uyarlamalarla doldu. Nedeni şu;
Malesef kızlarımız büyür ama masalı gerçek hayatta olmayan kavramını (ilköğretim 4. sınıftan itibaren) öğrendiği an kurt hikayelerinden uzaklaşmaya ve malesef kurtların da birer canlı olduğunu gerçek hayatımıza kurtların da girebileceğini düşünmeye başlarlar. Duvar var diyorum masal diyorsun vur da anla o zaman diye düşünen yapımcılar halkımızın bu talebini iyi görüp üretime geçerler. Ve masalın masal olduğunu ama o kurtların gerçek hayatımızda kurt olmadığını onların birer sembol olduğunu ve her yanımızın masaldaki kurt gibi selimlerle, coşkun abilerle (cihan başarısız bir coşkun abidir unutmamalı) sarılı olduğunu anlatmaya başlarlar. İşte Selim ve Asuman böyle bir ihtiyaca cevap için ortaya atılmış bir güzel kahramanlardır. Masal değildir diye de belirtiyoruz ki, yeni asumanlar olayı yaşanmasın. Yani ne yapıyoruz ülkemizdeki tüm asuman adaylarının kafalarını alıp en yakın duvara vuruyoruz. Ne oluyor peki aaaa bu duvarmış diyorlar. İşte bütün hikaye bundan ibaret...

alisercan
19-12-07, 00:46
Bu bir matametik sorusu değildir. Bir bermuda şeytan üçgeninin paradigmasıdır ve paradigma iflas etmelidir. Şimdi Neden bermuda şeytan üçgeni derseniz. Arkadaşlar bu bermuda şeytan üçgeni florida açıklarında bir yerdir. Burası bu üçgen koordinatlara giren cisimlerin ortadan kaybolduklarının söylendiği yerdir ve bir şehir efsanesidir demiyorum bir dünya efsanesidir. Hayırlı olsun dünyaya diyorum.
Peki niye bermuda şeytan üçgeni paradigması o halde. Çok basit... Burada sembollerden açtık konuyu ve bermudayı sembol yapıp paradigmayı iflas ettirebilir miyiz yoksa ettiremez miyiz onu tartışacağız.
Öncelikle konuya bakalım. Nedir konu

Menderes var mı var
Nedir bir erkekdir dünya da aydında doğmuş ve bir abisi olan kazaya kurban veren bir canlıdır. Kimilerine göre de dünya yakışıklısı bir delikanlıdır. (Buna katılmıyorum benden sonra belki diyorum)

Leyla var mı var
Kimdir leyla
Bir kadındır güzel sarışın. Zeki mi bilemiyoruz ama burada senaristler bu konuda kendisine biraz cimri davranmışlar gibi. Sen git kardeşin gibi büyüdüğün çocukla evlen niye menderes toprağı bilmesin. Akıllara zarar. Neyse konuyu çarpıtmayalım. Leyla bir hakim kızı, küçük burjuva bir aileden gelen gülseren ile aristokrat bakinin kızı. Helal olsun. Güzel mi bilemiyorum bu sorunun cevabını bekar olduğu için Erdala bırakarak her türlü spekülasyonlara yer vermek istemiyorum. (ayraç içinde güzel demek istiyorum laf aramızda) .

Evet Asuman
Kimdir Asuman.
Aydında doğmuş ve gözlerinin karasında boğulmak isterdim diye kemal bey tarafından kendisine övgüler düzülmüş, kırsal kesimin mermerağası bir sülalenin tek kalmış kızı. Kimsesi yok. Sokaklarda yatıyormuş edebiyatı ayıp olacak mermer ocakları var ama ocaklarda yatarken bulunmuş biri. Güzel mi bu sorunun cevabı verildi.

Üçgenin M - L ve A noktalarını oluşturduk. Bu üçgeni Bermuda şeytan üçgeni olmaktan yani bermuda simgesinden çıkarmak için gerçek değereni bulalım. Bu üçü arasındaki ilişkelere doğru açı ve ters açı yönünden bakalım o halde.

Şimdi
Menderes asumana aşık değil Leylaya aşık
Asuman leylaya aşık değil menderese aşık
Leyla Asumana hiç aşık değil Menderese aşık.
O halde
Menderes ile asuman, Asuman ile Leyla arasında Ters açı
Menderes ile leyla ve Asuman ile Menderes arasında doğru açı vardır.
Ve burada ters açılar eşittir ilkesini buluyoruz ve pisagor alnımdan öpüyor benim. Her ne kadar onun teorisinin bizimkiyle ilgisi yoksa da birgün bu aşkın hipotenüsünü de bulurum.
Ters açılar niçin eşittir. Çünkü menderes Asuman ters ama Asuman menderes doğru açıdır.

İşte tüm bu denklemler üzerine kurulu olan tek öykü yemindir. Ve yine bu denklem bir tez olarak alındığı için arkadaşlar...
Antitezi düşünüldü ve hikayede bir yamuk olmaması için Bir başka üçgen geliştirildi. Bu da

M - G ve S noktalarıyla kurulan yeni üçgendir. Gazel Menderesin tersidir. Sonat Asumanın ve Mahir de leylanın. Mahir ve sonat ikileminde özellikler değil gazelin hayatına giriş sırası ortak nokta olarak görülmüştür.(Bilimsel açıklama anlayışına kurban olayım)

Peki bu paradigma nasıl iflas ettirilir. İşte soru bu. Bu kadar araştırma ve bilimsel sunuşu bunun için yaptım. Cevap gayet basit. Üçgenlerdeki tüm ters açıları yok et. Hepsini 180 derecelik doğrulara dönüştür bitsin. sade iki noktadan bir doğru geçmez mi?

Bu gece bu kadar saçmalamayı yeterli buluyor hepinize iyi geceler diliyorum....

alisercan
19-12-07, 00:54
Aşk iki kişi arasında değil en az üç kişi arasındadır.

Bu hep duyduğum ve duyduğumuz laflardır. Herkesin bir platoniği olurmuş ve o başka bir şeymiş derler ya. Dolayısıyla herkesin bir asıl bir de unutamadığı aşkı dersek paradigmayı yeniden doğrumaz mıyız? Kendi tezimin antitezini yazarak bir kısır döngünün de nasıl yaratılacağının ispatladım. Hayatta aşklar üçgenler üzerine kurulmuşsa dostlar allah bizi dörtgen beşgen altıgen kısaca çokgenlerden korusun. Çünkü alan bulmakta zorlanıyoruz. Neyin alanı derseniz. Klasik sorudaki cevap.
Aşkım beni ne kadar seviyorsun. Bunun nicel açıklamalarına girdiğimizde bu hacmin bir alanı olduğunu varsayarız ve böylelikle alan hesabıyla aşkımıza ne kadar sevdiğimizi anlatabiliriz.
Ama çokgenler 6. sınıfla hayatımıza giren kümeler kavramına yol açar ki bu başlı başına bir faciadır. Kesişenler bileşenler iç kümeler alt kümeler v.s. ile aşklarımızın alanları arasında sıkışır kalırız.

Neyse kısır döngülerle iyi geceler...

Bu arada matematik hayatımızda ne işe yarara da bir cevap oldu. Aşk ölçermış.

@ly
19-12-07, 11:54
Merhaba Yemin ailesi....bye

Bu hafta nihayet, zamanında, ağız tadıyla izledim dizimi...Yorumlar zaten yapılmış...Zehra'nın çıktığı her sahnede "vah yavrum" dedim herkes gibi...Menderes'in Selim'i dövdüğü sahnede de derin bir "ohh" çektim yine herkes gibi...Selahattin Babanın başına gelenlere ise "sen bunu hakettin baba" dedim, tıpkı Cansuçan gibi....:img-yes:

Fragmanı izledim ve ben de Sonat'ın başına kötü bişey geldiğini düşündüm. Zaten sinyali Hakkari Yüksekova ile verilmişti...Anlamıyorum...anlatın bana neden diziden ayrılan karakter ölerek ayrılmak zorunda...? Bu bir kural mı...? Gelinlikle girdin kefenle çıkarsın kuralı gibi...Yok mudur başka yolu...:icon_sorr

Hüseyin abi, estağfurullah...ne saçmalaması....hayranlıkla okudum yazdıklarını. Sindirebilmek için 2 defa okumam gerekti...Abicim, sen kendini de aşmışsın...Cevap yazmaya daha doğrusu yazdıklarını yorumlamaya çekiniyorum. Çünkü ne yazsam basit kalacak. Ama sanma ki esprinin gerisindeki mesajları almadım.

1- Selo Baba olayından çıkardığım ders: öldürmeyen Rabbim öldürmez...kapıya koydurup süründürür :hıh

2- Selim&Asuman olayından çıkardığım ders: Kırmızı başlıklı kız&hain kurt masalı masal değildir...Dünya hain kurtlarla doludur...kırmızı başlıklı kızlar dikkatli olmalılar..:img-yes:

3- Menderes-Leyla-Asuman ve bir paradigmanın iflası: Abi benim matematiğim daha doğrusu geometrim zaten parlak değil. Formülü anlamıyorum, nerede kaldı çözümleme yapmak :icon_sorr Bu nedenle, bir üçkağıt yapıp doğrudan cevaba atladım ve gayet iyi anladım...:img-blush
"Cevap gayet basit. Üçgenlerdeki tüm ters açıları yok et. Hepsini 180 derecelik doğrulara dönüştür bitsin. sade iki noktadan bir doğru geçmez mi?
Geçeeerrr...:happy0064

Pisagor alnından öpüyorsa, ben de; "Allah seni başımızdan eksik etmesin" diyor ellerinden öpüyorum :img-yes:

cebalo
19-12-07, 18:54
kurban bayraminiz kutlu olsun arkadaslar :happy0064 herkese selam bye dizimize 5 gün kaldi yine süper bi bölüm olacak iple cekiyorum o günü ,cok ama cok merak ediyorum neler olacak,selim bakalim bu durumdan nasil kurtulacak,asumani yine nasil kandiracak,menderes asumana cocuklari göstermiyecek ortalik cok karisacak,gicik yesim bakalim yeni planini nezaman uyguluyacak,selo baba bebeyi olacani örendiyinde neyapacak :img-yes:sonata neolacak ayrilacakmi diziden ben belki yarali olacani düsünüyorum umarim öylede olur ayrilmasin geri gelsin :icon_sorr,cihan mendereslen ne konusacak ve cihan asumana yardim edecekmi ve daha neler neler, bu bölüm yine harika olacak,dört gözle:img-cool2 bu bölümü bekliyorum :happy0064

cebalo
19-12-07, 19:05
hüseyin abi yazdiklarini simdi okudum bence hic sacmalik yok yazdiklarinda herkesi cok güzel anlatmisin :img-yes:,menderes ve leylayi ,selim ve asumani ,menderes ,leyla ve asuman ücgeninide cok güzel anlatmisin :happy0064 :img-yes:

peloş_sezin
19-12-07, 19:30
artik banada öyle geliyor formumuz gidikce bosaliyor hic kimse yorum yapmiyor ben yemin sevenler bu formu doldurular diye düsünüyordum ama malesef kimse yazmiyor:icon_sorr nerdesiniz yemin sevenler :icon_sorr

zaten hep öle sana öle gelmiyor.bu forumun her huyunu seviyorum aam bu huyunu hiç sevmiyorum.çok sinir oluyorum bu huyuna.
fragmanı foxun sitesinden izleyecem.
bende pazartesiyi iple çekiyorum.kaç bölümdür izleyemiyorum iple çekiyim dimi.
bu arada menderesin selimi benzetmesi iyi olmuş.ben aslında selimi seviyorum.zehraya tokat attığı için kötü olmuş.ama aslında selimi seviyorum.çünük asumanı menderesten uzaklaştırdığı için.

cebalo
19-12-07, 19:44
bende selimi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öncelerden seviyordum asumani mutlu edecek ve artik asumanda mutlu olacak diye ama malesef hayalkiriklina uradik selim tam tersi cikti ,tamam onun sayesinde asuman menderesden ayrildi artik mendereslen leyla beraber olabilir :img-in_lo buna cok seviniyorum, ama buseverde asuman kötü olacak selimin gercek yüzünü gördüyünde yikilacak,menderesin eleri dert görmesin selimi cok güzel benzeti fragmanda selimin yüzünün sekli cok güzeldi mosmordu beter olsun ,menderesin ellerine saglik,ben bu formu her halinle seviyorum az cok yinede formumuz ilerliyorya buda yeter :img-yes:

alisercan
19-12-07, 22:51
hüseyin abi yazdiklarini simdi okudum bence hic sacmalik yok yazdiklarinda herkesi cok güzel anlatmisin :img-yes:,menderes ve leylayi ,selim ve asumani ,menderes ,leyla ve asuman ücgeninide cok güzel anlatmisin :happy0064 :img-yes:

Teşekkür ederim cebalo kardeş. Önemli olan matematiğin hayata bakışımıza yeni bir açı getirmesi olsun dedik ve yazdık. Dostlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun.

cebalo
19-12-07, 23:35
teseküre gerek yok hüseyin abi senin yazdiklarini zaten herzaman büyük bi zevkle okuyoruz :happy0064,

Tavuskuşu
20-12-07, 12:58
Hüseyin Abi hayran kaldım yazdıklarına. Çok beğendim. Selo babanın geçmişindeki sırrı, Kırmızı Başlıklı Kız masalının aslında masal olmadığını hayatın ta kendisi olduğunu(bu arada kurt büyükanneyi mideye indirmişken kurdu öldürdükten sonra karnını yarıp büyükanneyi sağsalim kurtarmak gerçek hayatın neresiyle kesişiyor onu anlayamadım bir tek:)) öğrenmiş oldum. Yalnız benim de geometrim feci derecede kötüdür. ÖSS'de hep oradan yanlış yapmıştım, okulda da zor bela kopyayla(itiraf ediyorum:)) filan geçmiştim. Allahtan iki sene de kolay soru soran hocalar gelmişti de yırtmıştım. Sanırım durumumun vehametini yeterince izah edebildim. O nedenle Menderes-Leyla-Asuman paradigmasını anlayamadım desem beni affedersin umarım.:icon_sorr Bu arada aşkın hipotenüsünü bilemem ama üçgenin hipotenüsü yanlış hatırlamıyorsam akare=bkare+ckare şeklinde bulunuyordu.:):)(a,b ve c'nin üzerine kare manasına gelen 2 rakamını da koyamadım ya neyse...Bununla idare ediverin artık.)

Bu kaa güzel yorumun üstüne ben de bir özlü söz edeyim bari. Geçen gün radyoda duymuştum yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi.:
*Aşk limited şirkettir.Madem ki anonim değildir o zaman aşk iki kişiliktir...

Herkese iyi bayramlar.byebye Acaba dizimizde de bayram işlenir mi? Belki menderes "Bayramda küslük olmaz." diye annesiyle öldüren cazibe babasını barıştırmak ister. Bir de yine bayram münasebetiyle asumana çocuklarını götürür.(bkz:inşallah)Çocuklar camda nasıl da ağlıyordu öyle?:icon_sorr Şu halde en çok onlara acıyorum.Bir de selime dermişim...:img-hyste

ReYhAn65
20-12-07, 17:44
bana dizideki mahirn ismini bahşedecek biri var mı

cebalo
20-12-07, 18:46
:img-yes:herkese selam ve iyi bayramlar arkadaslar bye, dizmize 4 gün kaldi günleri iple cekiyorum ,biran önce baslasada baksak,coooookkkkkkkkkkkkkk süper bi bölüm olacak merakla pazartesini bekliyorum daha sesli fragmanida cikmadi onuda bekliyorum ciksada neler olacani görsek:img-yes:,reyhan arkadasimiz mahirin ismini sormusun mahircimin gercek ismi BURAK SAGYASAR :img-yes:

mavi deniz
21-12-07, 00:56
arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım hüseyin abicim seninde ellerinden öperim allah hepinize ailellerinizle daha nice bayramlar kısmet etsin bu arada ya murat senden bi ricam olucak hani yapıyosun diye şu abiyle mahirin aşk üzerine konuştukları kuralları yazarmısın veya bilen biri yazabilirmi acaba:img-blush

ReYhAn65
21-12-07, 09:27
çok teşekkür ederim cebalo bu arada tüm arkadaşların bayramını kutlarım veee diziye sadece 3 gün kaldı inş . sonata bişi olmas

peloş_sezin
21-12-07, 10:49
off cihan hala yaşıyo dimi ya.ben ölirde kurtuluruz diye sevinmiştim.ama o ölmedi.
benim arkadaşın meşhur bizi sözü var kötüye bişey olmaz iyiyide Allah korurder ama kötünün elinden iyiyi nasıl korunacak bilmiyorum.bu cihan yine rahat durmayacak yazın bunu bir kenara.

cebalo
21-12-07, 14:15
herkese selam arkadsalar bye,dizimize 3 gün kaldi su pazartesini iple cekiyorum günler hemen gecsede hemen pazartesi olsa dizimiz baslasa,tek üzüldüyüm sey bu oynuyacak bölümden sonra dizimiz 1 hafta ara verecek 31 yilbasi günü pazartesi olduyu icin o gün dizimiz yok, yani bu oynuyacak bölüm bu yil son artik yeni bölümünü yeni yilda izliyeceyiz ,dizimiz 1 hafta ara vercek nasil dayanacam ben o 1 haftayi bilemiyorum :icon_sorr,ben yeminsiz yapamam :icon_sorr cok zor olacak ama mecburen dayanmam gerek onun icin bu bölümü büyük bi zevkle izliyecem :happy0064

cebalo
21-12-07, 14:25
bende cihanin deyisecene pek inanmiyorum ama belki akli basina gelmisdir artik iyi birisi olacaktir zaten olmasi lazim damarlarinda menderesin kani dolasiyor onun icin mecburen iyi olmasi lazim,sanirim onun icin menderesin yanina gidiyor ona can borcu var bakalim neler diyecek :img-yes:,bana kalirsa asumanada yardim etmiyecek eyer iyise ama yine eski cihansa bunu büyük bi zevkle yapacaktir bakalim artik pazartesi hep beraber göreceyiz dört :img-cool2 gözle bu bölümü bekliyorum:happy0064 insallah sonata birsey olmaz :icon_sorr

alisercan
21-12-07, 17:28
arkadaşlarım hepinizin bayramını kutlarım hüseyin abicim seninde ellerinden öperim allah hepinize ailellerinizle daha nice bayramlar kısmet etsin bu arada ya murat senden bi ricam olucak hani yapıyosun diye şu abiyle mahirin aşk üzerine konuştukları kuralları yazarmısın veya bilen biri yazabilirmi acaba:img-blush

Mavi deniz beni çok duygulandırdın. Hakikaten sakalımı niye kestim diye de hayıflandım yani. Tam ded oldum. Çok teşekkürler ben de hepinizin bayramını tekrar kutlarım.

peloş_sezin
21-12-07, 17:43
Mavi deniz beni çok duygulandırdın. Hakikaten sakalımı niye kestim diye de hayıflandım yani. Tam ded oldum. Çok teşekkürler ben de hepinizin bayramını tekrar kutlarım.

hüseyin abi iyiki kesmişsin sakalı.sana hiç yakışmıyor.hem sizin daha dede olmaya çok yaşınız var.
ben yemini 29. bölümden sonrasını izlemedim.29. bölümüm yarısı izledim menderes cihanı iyi bıraktı denizin ortasında leylaya söledikleride süperdi.

alisercan
21-12-07, 23:31
hüseyin abi iyiki kesmişsin sakalı.sana hiç yakışmıyor.hem sizin daha dede olmaya çok yaşınız var.
ben yemini 29. bölümden sonrasını izlemedim.29. bölümüm yarısı izledim menderes cihanı iyi bıraktı denizin ortasında leylaya söledikleride süperdi.

Benim duygusal Vildanım, biliyorum haklısın ama 28 yıl 7 ay traş olma zorunluluğu taşıyan bir insanın kendini bir süreliğine de olsa bırakmasıydı. Sakallıyken sadece Menderes Mahir ve Sonat geçiyor yakışıklılıkta beni, ama kestiğimde işleri zorlaşıyor biliyorsun onları da düşünmek lazım. Neyse...
Cihana öyle deme Asumana da zaman döner çark döner ve bir gün bir bakarsın bu iki insan senin en sevdiğin iki insandan birinin can dostu bile olabilir. Hayata baksana dün düşman dediklerin (gerçi o kadar uzun yaşamadın daha ama yaşayanlar içindir bu söz) 20 yıldan fazla süren ayrı kalışlar ya da gidiş gelişlerde hala düşman mı sana. Politik arena bile böyle bu ülkede. Bak 12 Eylül 1980 de birbirleriyle düşman olan siyasi parti liderleri yıllar sonra nasıl değişti. Ki bu dönemde birbirlerine kurşun sıkıyorlardı. Sen de benim gibi 0 ve 10 rakamını seviyorsun biliyorum. Ama ben aradaki rakamları sevmesem de kabul ediyorum. Sen külliyen reddediyorsun tıpkı benim 20 yaşına gelene kadar yaptığım gibi. Kara karadır. Beyaz beyazdır. to be or not to be. Ya da olmak ya da olmamak, veya da ya varsın ya da yok.
Ama hayat böyle değil. Sakın seni eleştirdiğimi düşünme. Böyle bir şey yok. Ben bu cihanın yakında düzelebilir bir insan olacağına inanıyorum. Özünde leylayı sevmekten başka bir yanlışı yok diyorum. Aptalca ama vazgeçemiyor. Tutkusu Menderesten de büyük vildan. Bak Menderes hala evini asumanı ve çocukları kurtarmaya çalışıyor. Ama o direkt leylaya koşardı. Çok net sevgisinde ya leyla ya da ölüm diyecek kadar seviyor.

mavi deniz
21-12-07, 23:41

a aşk olsun ama hani fiziken fotolarda gördüm ama zeka olarak 18 likllere taş çıkarırsın abicim o sebeple öptük lini hürmeten yani yoksa dedelikle alakalı degil :)

alisercan
22-12-07, 00:16
a aşk olsun ama hani fiziken fotolarda gördüm ama zeka olarak 18 likllere taş çıkarırsın abicim o sebeple öptük lini hürmeten yani yoksa dedelikle alakalı degil :)

Biliyorum mavi deniz sağolasın. Ben de öylesine yazdım zaten. Ama yani zeka olarak 18 lığiz de diğerinde ayvayı yemişiz öyle mi? Her neyse ben yine de teşekkür eder bu yaş mevzunu ve de dedeliği kapatıyor babalığı yeterli buluyorum. Oğlum beni torun sahibi yapana kadar da kapattım bu konuyu.
Mavi deniz bir de şu yüzmeyi öğrenebilseydik:good:

mavi deniz
22-12-07, 07:56
Biliyorum mavi deniz sağolasın. Ben de öylesine yazdım zaten. Ama yani zeka olarak 18 lığiz de diğerinde ayvayı yemişiz öyle mi? Her neyse ben yine de teşekkür eder bu yaş mevzunu ve de dedeliği kapatıyor babalığı yeterli buluyorum. Oğlum beni torun sahibi yapana kadar da kapattım bu konuyu.
Mavi deniz bir de şu yüzmeyi öğrenebilseydik:good:

o iş istege kalsın abicim onu dedem bile yapar diycem alınırsın diyerek demiyorum şaka bi yana korkuun yoksa ögrendin say en kolay ,şlerden biri inan ah istanbulda olsaydı sana bi arkadaş ayarlar ögretirdik ya ama üzülme sen bu azimla onuda yaparsın koca dizilere müzik yapıyorsunda yüzmemi yapamıycan :)

peloş_sezin
22-12-07, 12:20
Benim duygusal Vildanım, biliyorum haklısın ama 28 yıl 7 ay traş olma zorunluluğu taşıyan bir insanın kendini bir süreliğine de olsa bırakmasıydı. Sakallıyken sadece Menderes Mahir ve Sonat geçiyor yakışıklılıkta beni, ama kestiğimde işleri zorlaşıyor biliyorsun onları da düşünmek lazım. Neyse...
Cihana öyle deme Asumana da zaman döner çark döner ve bir gün bir bakarsın bu iki insan senin en sevdiğin iki insandan birinin can dostu bile olabilir. Hayata baksana dün düşman dediklerin (gerçi o kadar uzun yaşamadın daha ama yaşayanlar içindir bu söz) 20 yıldan fazla süren ayrı kalışlar ya da gidiş gelişlerde hala düşman mı sana. Politik arena bile böyle bu ülkede. Bak 12 Eylül 1980 de birbirleriyle düşman olan siyasi parti liderleri yıllar sonra nasıl değişti. Ki bu dönemde birbirlerine kurşun sıkıyorlardı. Sen de benim gibi 0 ve 10 rakamını seviyorsun biliyorum. Ama ben aradaki rakamları sevmesem de kabul ediyorum. Sen külliyen reddediyorsun tıpkı benim 20 yaşına gelene kadar yaptığım gibi. Kara karadır. Beyaz beyazdır. to be or not to be. Ya da olmak ya da olmamak, veya da ya varsın ya da yok.
Ama hayat böyle değil. Sakın seni eleştirdiğimi düşünme. Böyle bir şey yok. Ben bu cihanın yakında düzelebilir bir insan olacağına inanıyorum. Özünde leylayı sevmekten başka bir yanlışı yok diyorum. Aptalca ama vazgeçemiyor. Tutkusu Menderesten de büyük vildan. Bak Menderes hala evini asumanı ve çocukları kurtarmaya çalışıyor. Ama o direkt leylaya koşardı. Çok net sevgisinde ya leyla ya da ölüm diyecek kadar seviyor.

bence bişey yavardır ya yoktur.kesin ve net.kendimden örnek vereyim çok insanla karşılaştım birinin gözüne bakınca ne düşğndüğünü yada ne yapabileceğini az da olsa kestirebiliyorum.bakbir insan iyidir diosun ama seni hayatta en çok sinir eden o kişidir ondan sonra ona kesin ve net koyarsın tavrını vede davranışını koyarsın.o kişi iyiyse iyidir kötüyse kötüdür.iyi ken kötü olma kötüyken iyi olmada söz konusu olabilir ma iyiliğini yada kötülüğünü görmem lazımki ya indırıcı birşekilde görmem lazım tavrım ozaamn değişir birşeye tavrını koyman lazımki o senden yüz bulamasın.yüz bulunca seni parmağında bir güzel çeviriyo.
ben menderesin yerinde olsam hiç takamam bile ne yaparsam yapsın umrumda bile olmaz.çok kafaya takıyo herşeyi bende takıyom bu aralar herşyi önceden kim nederse desin hiç tınlamazdım bazı şeyler umrumda bile olmazdı aam bu aralar herşeyi takıyorum.demem şu ki hiç birşeyi kafaya takmayacaksın.
hani derler ya kafaya tokadan başka bişey takmıyacaksın böyle olmak gerekiyor ama nerde bizde öle rahatlık.ama bundan sonra bende kafaya hiç bişeyi takmayacam.

*****BENDENDE SİZE KARDEŞ NASİHATI HİÇ BİRŞAYİ KAFAYA TAKMAYIN SONRA HASTANEDEN BERİ GELEMEZSİNİZ.*****

bertu_berre
22-12-07, 12:25
vildan sen misin bn burdan bi şey anlamadım

cebalo
22-12-07, 16:14
herkese selam arkadaslar bye,bayramin 3 gününde yine beraberiz,dizimize 2 gün kaldi :img-yes:simdi foxun sitesine baktim halen sesli fragman cikmamis cok merak ediyorum neler olacak diye,pazartesini iple cekiyorum,yine cok süper bi bölüm olacak :img-yes:,bakalim menderes asumana neler diyecek ,asuman neyapacak,selim bey yine asumani nasil kandiracak,yesim hanim yeni planini nezaman uyguluyacak,selo baba neyapacak ,cocuklar annelerin hasretine nasil dayanacaklar,hisarli ailesi aldiklari kötü haberden sonra :icon_sorr neyapacaklar ,gazel nasil dayanacak :icon_sorr,bunlarin ve daha cok konularin ceavabini pazartesi günü alacaz:img-yes:,harika bi bölüm bizi bekliyor herkes pazartesi günü ekran basina:happy0064

idilLAMİN
22-12-07, 16:55
mrb arkadaşlar.fragmanı izlediğim kadarıyla sonat diziden ayrılıyor.şehit oluyor sanırım.gazel çok kötü ağlıyor falan.baya duygulandım fragmanı izlerken.ben bir de kanal 1de reha muhtar yeni bir program yapıcakmış.programda bir ünlünün hayatı mı ne anlatılacakmış.oyunculardan ikisi gazel ve sonat ikilisiydi.

bakış
22-12-07, 16:58
mrb arkadaşlar.fragmanı izlediğim kadarıyla sonat diziden ayrılıyor.şehit oluyor sanırım.gazel çok kötü ağlıyor falan.baya duygulandım fragmanı izlerken.ben bir de kanal 1de reha muhtar yeni bir program yapıcakmış.programda bir ünlünün hayatı mı ne anlatılacakmış.oyunculardan ikisi gazel ve sonat ikilisiydi.

ya arkadaşım program hakkında biraz daha bilgi verir misin ne zaman yayınlacakmış. biz sonatseverler için çok önemli bu

idilLAMİN
22-12-07, 17:02
ya arkadaşım program hakkında biraz daha bilgi verir misin ne zaman yayınlacakmış. biz sonatseverler için çok önemli bu

daha belli değil ne zaman yayınlanacağı.yılbaşından sonra yeni kanal 1 geliyr ya.o zaman belli olur.ama çok yakında diyordu.

peloş_sezin
22-12-07, 20:31

hayırdır canım ne yemininde bahsediyorsun banada anlatın.
leylanın yemini bitti şimdi forumamı yeminlisiniz olmaz ya.
hem bu yeminciler nerde.Aliye ve Vuslat ablacıklar nerdesinizben ablacıklarımı aradığım için onları yazdım.diğerlerini görüyorum forumdada diğer göremediklerim başta ilknur abla vede diğerleri nerdesiniz ya diziye şurda kaç gün kaldı.
sesli fragmanı izledim menderes selimi iyi benzetti.asumanda gidip hesap soruyo ama selim yine onu kandırmayı beceriyo sanırım cihandanda yardım istiyo ama oda yardım etmiyo.cihan bide ne yüzle menderesten af dilemeyemi ne yapmaya gidiyosa artık bi insan yüzsüz olunca ne yapacaksın laf söz kar etmiyo işte.

cebalo
23-12-07, 15:23
selam arkadaslar bye, cok sevincliyim :happy0064 dizimiz yarin basliyor harika bi bölüm olacak :good:,simdi foxun sitesine baktim hala sesli fragman cikmamis eski fragmani gösteriyor meraktan catliyacam neden göstermiyorlar su sesli fragmani eski fragmandada birseyler oluyor ama seslisi daha iyi ve daha cok olaylar gösteriliyor simdi yarine kadar bekliyecez:icon_sorr,bügünde cine 5de dizimagazinde yemin dizisinin kamera arkasini göstermisler,cok büyük bi yemin hayrani olduyum icin hemen kuzenim ben aradi ve haber verdi ama malesef bende cine 5 yok :icon_sorr::sad53:neyaziki bakamadim,menderesin cihanin yalanini ortaya cikardi bölümün sahnesini göstermisler leylanin cihana tokat atiyi sahnenin kamera arkasini göstermisler ve ben göremedim malesef:icon_sorr belki aranizda gören arkadaslar olmusdur :img-yes:,yarin dizim basliyorya ve cok güzel bi bölüm bizi bekliyor buda bana yeter zaten ,benimde bu bölümde en cok merak etiyim selim asumana ne yalan söyliyecek ve cihan mendereslen ne konusacak ,yarini iple cekiyorum ,yemin sevenler yarin herkes ekran basina :happy0064

cebalo
24-12-07, 14:02
herkese selam bye arkadaslar ,bügün büyük gün dizimize saatler kaldi,biran önce aksam olsada dizimize baksak:happy0064,sesli fragmanda daha cikmamis,bakalim neler neler olacak cok merak ediyorum bu bölümü büyük bi zevkle izliyecem cünkü gelecek pazartesi dizimiz yok o gün tam yilbasi olduyu icin elence programi var dizimiz oynamiyacak :icon_sorr malesef:icon_sorr,onun icin bügün herkes ekran basina :happy0064

ozaman
24-12-07, 22:04
:icon_sorrBeni Bekle Çünkü Bu Dünya Sen Varsan Güzel Sensiz Dünyayı İstemiyorum..................

GAZEL & SONAT

bakış
24-12-07, 22:12
:icon_sorrBeni Bekle Çünkü Bu Dünya Sen Varsan Güzel Sensiz Dünyayı İstemiyorum..................

GAZEL & SONAT

sana katılıyorum ccanım. ben de diziyi sırf sonat için izliyordum. artık ben de izlemeyeceğim.

cebalo
24-12-07, 22:38
sonat hayranlari eminim suanda cok ügünsünüz :sad53:cünkü bende cok üzgünüm diziye sonat icin bakmiyordum ama seviyordum sonati böyle ayrilmasini hic istemezdim,bende düsünüyordum belki yaralanmis olabilir diye ama malesef sehit düstü sanki gercek ölmüs gibi aglamktan gözlerim sisdi gazel agladi ben agladim hele o mektubu okuduktan sonra tam koptum :sad53:cok güzel ama dramatik bi bölümde sonat icin üzüldüm asuman icin üzüldüm cocuklar icinde cok üzüldüm pislik selim yüzünden asuman cocuklarindan olacak,bu bölümde cihanada biraz acidim onun icinde biraz üzüldüm diye bilirim :icon_sorr ama bana kalirsa cihan asumana yardim edecek bak görürsünüz cünkü cihan bukadar deyismis olamaz gibi geliyor ama damarlarinda menderesin kani dolasiyor belkide deyismisdir,menderese asuman konusunda hem hak veriyorum hem vermiyorum cocuklarini korumak istiyor ama annelerinden ayiriyor arada malesef mahircim kaliyor ,asumanda o kadar saf ki selime inaniyor benim aklima geldi zaten kesin selim zehranin uydurdunu söyliyecek dedim cikti ,gicik herif sonunda negüzel asuman menderesi yumsatiyordu zaten menderes iyi yürekli asla vicdanzis deyil tam yumsuyordu geldi herseyi mahfeti gicik selim ,nefret ediyorum su selimden cihan bitti o basladi ,bukadar üzücü olaylarin arasinda biraz komik olaylarda oldu selo babayla fatmanur teyze yine cok komiklerdi ama o son sahne fenaydi nasil basti gicik yesimlen selo babayi,gelecek bölümde busever kesin yandi selo baba yine :img-yes:artik temeli evden kovulur :img-yes:gelecek pazartesi yilbasi olduyu icin dizimiz o gün yok dizimiz 1 hafta tatil :img-yes:

dazzle
24-12-07, 22:55
benimde en çok agladıgım bölümlerden biriydi sanırım zaten canım sıkkındı sonatın ölümüde denk gelmiş oldu ağladımda ağladım selimden bekledigim hamleyi aldım asumandanda!çünkü asumanın şu anda mantıklı düşünmesi imkansız selim onu öle bi zehirlediki ama menderes istese bunu bişekilde kanıtlar ve mahkemeye sunar çünkü öle böle morluklar deil çocugun kolundakiler bu hafta fazla konu yoktu sonatın ve asumanın üstüne yoğunlaşılmıştı asıl acı olan hepimizin tahmininin doğru çıkması.gazel mektubu ölüm haberinden hemen sonra okudu orda bittigim andi işte benim.birsonraki bölümde güzele benzio maaile mersine gidio sonatımıza büyük bir tören yapılıo zavallı annesi resmine sarılarak aglıo (allah gercekten çocuklarını kaybeden annelere sabır versin onlara uzanan eller kırılsın)gazel mahirle dertleşio ve aglayarak ona sarılıo sanırım mahir ve gazel olacak gibi bomba olan ise ciğersiz cihanın asumanın avukatı olması böle bişe yok pes diorum adam senin hayatını kurtarmış bırak sal gitsin yani ama yok yaparmi bu zevkten mahrum kalırmı ha unuttugum sahne leylanın bayılması illa her dizide bi hastalık olacak ya kanser veya benzeri sanırım leylanın beynindede tümör fln çıkıcak doktor beyhin tomografisine bakıodu hadi hayirlisi bakalım daha neler olacak ide şöle bişe var yesim 2gün önce selo babayla beraber olup hemen hamile oldugunumu ögrendi bunu kim yutar selo baba o panikle yutabilir tabi asuman her seyiyle selime inanmıyomu ee buda olur hüseyin abi senin güzel yorumlarınıda bekliyorum valla

alisercan
24-12-07, 23:00
sana katılıyorum ccanım. ben de diziyi sırf sonat için izliyordum. artık ben de izlemeyeceğim.

Bakış senin üzüntünü bildiğim için sana takılmak istediğim halde yapmıyorum. Bu gece es geçiyorum. Ne diyeyim sonatın olmayışı kötü çünkü gerçekten güvenilir ve dürüst görünüşü var. Ben bu adama kötü rol oynatılabilir mi diye düşünüyorum. Her halde kötü adamı oynamakta çok zorlanır. Bak kabadayı filminde kenan imirzalıoğlu kötü adam. ama adamın gözleri hep gülüyor. Yapamıyor yani.
Neyse Sonat iyi bir adamdı ölünün arkasından konuşulmaz. Ama Serhatın arkasından konuşabiliriz. Serhat gerçekten çok iyi ve kaliteli bir insan. 35 bölümdür bizimleydi. Kendisine teşekkür etmemiz gerekiyor hem oyunu hem de insani yönünden. Teşekkürler Serhat... İyi ki yeminde seni tanıdık. Selam ve Sevgiler sana. Başarılar hep seninle olsun...

alisercan
24-12-07, 23:04
benimde en çok agladıgım bölümlerden biriydi sanırım zaten canım sıkkındı sonatın ölümüde denk gelmiş oldu ağladımda ağladım selimden bekledigim hamleyi aldım asumandanda!çünkü asumanın şu anda mantıklı düşünmesi imkansız selim onu öle bi zehirlediki ama menderes istese bunu bişekilde kanıtlar ve mahkemeye sunar çünkü öle böle morluklar deil çocugun kolundakiler bu hafta fazla konu yoktu sonatın ve asumanın üstüne yoğunlaşılmıştı asıl acı olan hepimizin tahmininin doğru çıkması.gazel mektubu ölüm haberinden hemen sonra okudu orda bittigim andi işte benim.birsonraki bölümde güzele benzio maaile mersine gidio sonatımıza büyük bir tören yapılıo zavallı annesi resmine sarılarak aglıo (allah gercekten çocuklarını kaybeden annelere sabır versin onlara uzanan eller kırılsın)gazel mahirle dertleşio ve aglayarak ona sarılıo sanırım mahir ve gazel olacak gibi bomba olan ise ciğersiz cihanın asumanın avukatı olması böle bişe yok pes diorum adam senin hayatını kurtarmış bırak sal gitsin yani ama yok yaparmi bu zevkten mahrum kalırmı ha unuttugum sahne leylanın bayılması illa her dizide bi hastalık olacak ya kanser veya benzeri sanırım leylanın beynindede tümör fln çıkıcak doktor beyhin tomografisine bakıodu hadi hayirlisi bakalım daha neler olacak ide şöle bişe var yesim 2gün önce selo babayla beraber olup hemen hamile oldugunumu ögrendi bunu kim yutar selo baba o panikle yutabilir tabi asuman her seyiyle selime inanmıyomu ee buda olur hüseyin abi senin güzel yorumlarınıda bekliyorum valla

Dazzle anlaşmışız gibi peşpeşe yazdık. Siz 35 i izlerken ben 36 ya başladım. Size cihanın kafasına sıktığında kahve falı bakmıştım ve 3 vakte kadar bir ölüm olayı var demiştim. Tabii hepimiz (ben de sizler gibi) cihan sandım ama bakın ölüm Sonata geldi. Artık fal bakmak istemiyorum. Asuman konusunda yanılmadın. Ama ben de cihanın kabul edeceğini sanmıyorum. Damarına basmazlarsa. Çünkü en son gazel bastı herif kendini vurdu. Bu sefer de başkasını vurur artık. Piskopatın oğlu dazzle ne yapalım o da bizim delimiz.

ehlocan
24-12-07, 23:07
Herkes Asuman'a çocuklardan uzak durmasını söylüyor bir Allah'ın kuluda Zehra'nın kolunu göstermeyi akıl etmiyor...

Selahattin babanın hali duman gelecek bölüm...Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz birde bebek olayı patlak verirse olacakları düşünemiyorum :img-yes: :img-yes:

Cihan Asuman'ın teklifini ne olduda kabul etti çok merak ediyorum..Ve tabi Leyla'nın ciddi bir rahatsızlığı çıkacak fragmandan anlaşıldığı üzere...

Önümüzdeki hafta yeni bölüm yok tamda düğüm düğüm olmuş olayların olduğu bir bölümdü bu bölüm beklemek zor gelecek :img-wink:

jujum
24-12-07, 23:16
Bazı sahneleri izlemeye içim elvermediği için zap yapayım dedim…diziyi pür dikkat izleyen annemi unutmuşum anında yastığı kafama yedim:img-cool2

…..bakışım başımız sağolsun tatlım:icon_sorr ne diyebiliriz ki daha fazla ipler senaristlerin elinde sonuçta…sadakat teyzemizde yasini okuyuverdi ruhuna sonatın giderayak sonra da güle güle sonat durumları elimizde mendillerle:sad53:

neyse diziye bu hafta jeneriğe yazılan güzel sözlerle başladık…o güzel melodi yazdığın güzel sözlerle ve de nazan hanımın güzel yorumuyla daha bir güzel olmuş ağabeycim yüreğine sağlık:img-yes:

herkese iyi yorumlar
sevgilerbye

cebalo
24-12-07, 23:18
bu dizi bu gitikce mexikan dizilerini benziyecek tam bi olay bitti derken yenisi basliyor simdi bide leylami hastalancak inamiyorum:icon_sorr,zaten bu bölümde sonat icin üzüldük simdi gelecek bölümdede leyla icinmi üzülecez :icon_sorr,demeki gelecek bölüm üzülmeye devam ,kesin cenaze sahnesinde yine aglarim dayanamam :icon_sorr,tam mendereslen leyla birlesecek sorunlar bittcek diyoruz baska bi olay cikiyor,menderes simdi leylayimi ,cocuklarinimi yoksa asumanimi düsünsün simdi bide selo babanin olayi cikacak ortalik iyice karisacak:img-yes:,ben dedim cihan asumana yardim edecek o bukadar cabuk deyisemez ama zor bi mahkeme olacak cünkü cihanin karsisinda aslan gibi menderes var onu kolay kolay yenemez cihanin isi cok zor olacak:img-yes:,yesim hanimda gelecek bölümde planini uyguluyack bakalim sonucu neolacak:img-yes:

alisercan
24-12-07, 23:24
Bazı sahneleri izlemeye içim elvermediği için zap yapayım dedim…diziyi pür dikkat izleyen annemi unutmuşum anında yastığı kafama yedim:img-cool2

…..bakışım başımız sağolsun tatlım:icon_sorr ne diyebiliriz ki daha fazla ipler senaristlerin elinde sonuçta…sadakat teyzemizde yasini okuyuverdi ruhuna sonatın giderayak sonra da güle güle sonat durumları elimizde mendillerle:sad53:

neyse diziye bu hafta jeneriğe yazılan güzel sözlerle başladık…o güzel melodi yazdığın güzel sözlerle ve de nazan hanımın güzel yorumuyla daha bir güzel olmuş ağabeycim yüreğine sağlık:img-yes:

herkese iyi yorumlar
sevgilerbye

Ben jenerik başladığında yokdum. Eve girdiğimde menderes selimi dövüyordu. Kahrolsun şiddet diye bağırdım ali dedenin protestosuyla oturdum.
Sevgili İlknur çok teşekkür ederim. Ezgi bu sözlere yazılmıştı. Ama sözler okunmamıştı. Nihayet okutabildik. Senin de yüreğine sağlık ilknur...

cebalo
24-12-07, 23:26
önümüzdeki haftayi yeminsiz nasil gecirecem bilemiyorum :icon_sorr artik 1 hafta fragmaninin seyredip dururum:icon_sorr

duygus
24-12-07, 23:37
bence leylanın beyninde tümor var kesin.sonata çok üzüldüm

alisercan
24-12-07, 23:42
Herkes Asuman'a çocuklardan uzak durmasını söylüyor bir Allah'ın kuluda Zehra'nın kolunu göstermeyi akıl etmiyor...
:img-wink:

Babam da senin gibi söyledi ama sen çok kibar ve anlamlı konuşmuşsun. Ben onun sitemleri arasında inanın ne dediğini anlamadım. Çünkü ali dede hakikaten o sahnede yani çocukların mutfak sahnesinde müthiş heyacanlandı. Bağırdı çağırdı. Asuman nasibini aldı, selo baba fatmanur. Sonunda söylediklerini anlayamadık ama epey bir efor sarfetti pınar.:good:

ehlocan
24-12-07, 23:47
Babam da senin gibi söyledi ama sen çok kibar ve anlamlı konuşmuşsun. Ben onun sitemleri arasında inanın ne dediğini anlamadım. Çünkü ali dede hakikaten o sahnede yani çocukların mutfak sahnesinde müthiş heyacanlandı. Bağırdı çağırdı. Asuman nasibini aldı, selo baba fatmanur. Sonunda söylediklerini anlayamadık ama epey bir efor sarfetti pınar.:good:

Bizim evdede benim uslubumun biraz kabası ile annem epey efor sarfetti...Bir yandan Asuman'a üzülüyor bir yandan diğerlerine kızıyor çocuğun kollarını göstersinler diye...

Cihan'ı ayaklanmış görmek iyi geldi onsuz dizi çekilmiyormuş bir kez daha anladım :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Jeneriği bende kaçırdım demek bu hafta sözlü girdi :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

cebalo
24-12-07, 23:51
bencede leylanin beyninde birsey cikacak :icon_sorr,ben fragmani görmedim ama dazzle arkadas sanirim görmüs,doktor leylanin beyin tomografisine bakiyormus :icon_sorr galiba leyla yine bayiliyormis ondan doktora gidiyorlar,su mendereslen leyla bi mutlu olamiyacaklar tam mutlu oluyorlar diye seviniyoruz arkasindan üzücü bi olay yasiyorlar bu isin sonu neolacak cok merak ediyorum :icon_sorr artik bu gelecek haftayi deyil ondan sonraki haftayi iple cekiyorum :happy0064

cebalo
25-12-07, 00:03
benim yorumlarim bügünlük bukadar artik yarin devam ederim :img-yes:herkese iyi geceler iyi yorumlar bye

hewal
25-12-07, 09:58
Tüm Yemin ahalisinin geçmiş bayramı kutlu olsun evvela...

Menderes şiddet içeren sahnelerde sağolsun Cihan'ı hiç aratmıyor hatta ondan daha iyi bile diyebiliriz...

Geçen gün dizi magazinde eski bölümlerden kolaj izledim...Yemin setine gitmişler Menderes'in Cihan'ın Toprağı kaçıran kişi olduğunu öğrend,kten sonra Baki babalara gelip Cihan'a saldırdığı bölüm vardı ve Barış Yalçın dediki ben sevdiğim için türlü yollara başvuran bir karakteri canlandırıyorum.. Menderes karakteride 4 yıl boyunca yalan söylemiş biraz farklı olsada benzer durumdayız ama beni sevmiyorlar...Aslında haksızda değil hani :img-wink: :img-wink: Ama ne yapalım seven seveni alsın isteriz biz dimi ;)

Sevgilie ehlocan'a Hüseyin abimin babası Ali dedeme hak veriyorum ..Asuman'a Zehra'nın kolundaki izler neden gösterlmedi kadıncağız gerçeklerin farkına çok daha çabuk varırdı..Kaldıki Asuman çocıklarını çok önemseyen her zaman onların mutluluğunu 1. sırada tutan bir anne...

Yeşim karakterini oynayan oyuncu değişti değişeli karakterden hepten soğudum...Sağolsun senaristlerde öyle sahneler yazıyorlarki hiç sempati duyası gelmiyor insanın...

Cihan'ın hemşiresi Mahir'in yengesi gibi bilge bir şahsiyete benziyor :img-yes: :img-yes:

Sonat ile ilgili tüm sahneler pek bir acıtasyon yüklü olmuştu..Keşke Sonat okul naklini başka şehire alıp gitseydi yada o mektup olayı hiç olmasaydı ne bileyim böylesi çok yürek yakıcı oldu :icon_sorr :icon_sorr

Fragmanda 7 ocak dedi keşke fragmanı hemen vermeselerdi nasıl beklenir onca gün Cihan-Selim-Asuman-Menderes 4 lüsünü mahkemede gördükten sonra...Ha birde sanırım olmazsa olmaz klişemiz geliyor Leyla'da ciddi bir sağlık sorunu çıkacak umarım olmaz gerçekten her dizide görmekten gına geldi..

cebalo
25-12-07, 12:44
herkese selam arkadaslar bye,dizimizin dünkü bölümü yine cok güzeldi ama cok acikliydi sonat icin cok üzüldüm :sad53: keske böyle ayrimasaydi diziden baska türlüde ayrila bilirdi ama senaristlerimiz böyle yazmis :icon_sorr,simdi gelecek bölümdede sonatin cenazesi varmis yani üzülmeye devam,bukadar olaydan sonra simdi bide leyla hastalanacakmis yapmayin senaristler biz tam leylayla menderes birlesecek diye düsünürken bu hasatalikda nerden cikti simdi :icon_sorr,cihan beyde asumana yardim edecekmis beliydi zaten cihandan iyi adam olmazdi kimbilir menderese ne iftiralar atacak cocuklari ondan almak icin dizimiz gitikce dramatik olacak ,menderes simdi leylayimi cocuklarinimi yoksa asumani düsünecek :icon_sorr isi cok zor ,ben daha fragmani göremedim foxun sitesine baktim yoktu zaten dizim haftaya yok bari fragmani görstersinler yoksa catlarim meraktan,zaten gelecek pazartesini yeminsiz nasil gecirecem diye düsünüp duruyorum :icon_sorr:icon_sorr

peloş_sezin
25-12-07, 14:44
Dazzle anlaşmışız gibi peşpeşe yazdık. Siz 35 i izlerken ben 36 ya başladım. Size cihanın kafasına sıktığında kahve falı bakmıştım ve 3 vakte kadar bir ölüm olayı var demiştim. Tabii hepimiz (ben de sizler gibi) cihan sandım ama bakın ölüm Sonata geldi. Artık fal bakmak istemiyorum. Asuman konusunda yanılmadın. Ama ben de cihanın kabul edeceğini sanmıyorum. Damarına basmazlarsa. Çünkü en son gazel bastı herif kendini vurdu. Bu sefer de başkasını vurur artık. Piskopatın oğlu dazzle ne yapalım o da bizim delimiz.

vay 36.bölümü izlediysen baanda bi kıyak geçersindir ha nedersin.busefer yanıldın adım kadar eminim ci