PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tv Makinası

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

AKBEL
07-05-06, 00:47
Program hakkında konuşmaya bu başlıkta devam edebilirsiniz.

Forumda iyi eğlenceler...

__________________________Bölüm Sorumlusu AKBEL23

A.Konak
13-05-06, 13:09
bu akşamki konuklar kim?

g_k
13-05-06, 13:13
13 Mayıs 2006 tarihli programımızın konukları:

Savaş Ay
Yılmaz Morgül
Pakize Suda
Saba Tümer
Harun Kolçak
Cem Hakko
Aysun Kayacı
Redd
İlhem (Fransız şarkıcı)

ozgeee
13-05-06, 14:41
dorusu bu haftaki konuklar fazla ii diil :img-huh:

mrs_dudidu
13-05-06, 16:59
evet ben de bu haftaki konukları pek beğenmedim!

**Tugce**
14-05-06, 00:20
Bu Hafta Kopucaz Diyorum.çünkü Yilmaz Morgül Varrrr

nejatdidem
14-05-06, 21:29
eveett bu hafta makinadaydkk ve gerçekten iyikide gitmişim o kadar eğlenceliki yaa hele o yılmaz morgül nası bişi o yaa nese bn kısaca özetliiim

1-Okanın program başlamadan stüdyoya gelip bize şöle yapın gibi espirili konuşması ÖR:uykunuz gelicek ama uykunuz gelince çok salak görünüyosunuz o yüzden gülümseyerek uyuyun
2-Medya arkası(özellikle şu bi kadın dansettii ya hani orda koptum işte)
3-Yılmaz Morgül'ün çorapları(tüm stüdyonun dilindeydi)
4-Gürgen ve Murat'ın sanat eserleri hehe(buna da yazık olduuu dedim orda çok güldümm)
5-Konuklar arasındaki stilistin Pakize Sudaya ben sizi çocukluğumdan bilirim demesi ve adama yaşı sorulunca 52 demesi ve Pakize Suda'nın surat ifadesi ahahah
6-ALEV grubu(çok güzellerdi ya)

işte program süperdi kamera arkası da çok hoştu Gürgenle yine konuşma imkanı buldum:)ama tek üzüldüğüm öfkeli kalabalık yoktuAma tüm makina ekibini tebrik ediorummmmm ve gerçektende eğlendim orda olunca eğlenmemene imkan yok:)
programı aykta tutan tek bi laf vardı BEN BÖYLEYİM puahahah
NOT:makinada çektiğim resimleri tv makinası resimler bölümüne ekledim arkadaşlar!!!

tkberlin
15-05-06, 00:23
eklermisiniz lütfen,mümkünmü acaba?

ekinvesarp
15-05-06, 12:12
Aysun Kayacı var mıydı programda. ben göremedim.

gormlaith
16-05-06, 16:34
Altın Kelebek En iyi talk show ödülünü Tv Makinası aldı..

Resimlere bakarken gördüm,Okan ödülü alırken Öfkeli Kalabalık basmış sanırım orayı:) Resimler bölümüne ekliyorum..

gormlaith
18-05-06, 11:10
20 Mayıs 2006 tarihli programın konukları

:ok Ali Rıza Binboğa
:ok Nil Karaibrahimgil
:ok Aysun Kayacı
:ok Banu Güven
:ok Ahmet Koç
:ok Bennu Gerede
:ok Koray Erkaya
:ok Ferruh Taşdemir
:ok Taner Güngör
:ok Bade İşçil
:ok Meltem Yılmaz
:ok Yıldız Kaplan

**Tugce**
19-05-06, 02:20

:ok Ali Rıza Binboğa
:ok Banu Güven
:ok Ahmet Koç
:ok Bennu Gerede
:ok Koray Erkaya
:ok Ferruh Taşdemir
:ok Taner Güngör
:ok Bade İşçil
:ok Meltem Yılmaz
:ok Yıldız Kaplan
KONUKLARI BEĞENDİM EĞLENCELİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMEK ÜMİDİ İLE

dilosh
21-05-06, 02:26
ya neden ben tv makinasının sitesine bi türlü üye olamıyorum...:(

gormlaith
21-05-06, 13:50
ya neden ben tv makinasının sitesine bi türlü üye olamıyorum...:(

ben eski üyelerdenim,bu konuyla ilgili acıklama yapılmıştı forumda.üye kaydı dondurulmuş şu anda ve sonrada sanırım alınmayacak sadece okumaya acılacakmış..

FBuse
21-05-06, 16:59

icin izledim ve cok güzeldi!

Öfkeli Kalabalik "NiiiiiiL Kara Ibrahimmm GiiiiiL" Protestosu cok hostu! hehe
Nilin Cevapida cok komikti: "NiiiiiL Kara Ibrahimmm Gilllll hiccc uzunn DegiiiiiL"

arrzzu
21-05-06, 17:20
icin izledim ve cok güzeldi!

Öfkeli Kalabalik "NiiiiiiL Kara Ibrahimmm GiiiiiL" Protestosu cok hostu! hehe
Nilin Cevapida cok komikti: "NiiiiiL Kara Ibrahimmm Gilllll hiccc uzunn DegiiiiiL"

evet orda ben de kopmuştum!:img-haha:
geçen programın teması olan ben böyleyimi de top 5 te işlemişlerdi, çok komikti.yılmaz morgül ise hala dillerinden kurtulamıor.ben özellikle yılmaz morgül nasıl biri top5indeki mütevaziye bittim:
yılmaz morgül: ben mütevazi biriym.çok hem de gereğinden daha çok.ben böyle oldukça eziyorlar.ne yapayım ben türkiye'nin en iyi erkek sesiyim.(nasıl da alçakgönüllü ama bee!)
aysun kayacı da her şeye atladı ya...ama fena diildi.hatta bazı yerlerde çok şirindi.gerçi önüne gelen kızla alay etti ama...(mikrofoncuya kadar)
yıldız kapla ise rötara rağmen tam gaz girdi.ben okan'ın onunla çook alay edecğini çok rezil olacağını düşünmüştüm ama güzel karşılıklar verdi.korumalar da süperdi.ha bir de "zurnanın son deliği" de türkçemize kazandırıldı.
okan bayülgen ve nil k. beraber bir programa çıkmışlardı,okan bayülgen orda nil'e kızmıştı.bana gelirken çok kötü giyiniyorsun.çuval giymiş gibi fln die.ben biraz daha düzgün giyinir diye ummuştum dün gece ama sonuç yine felaketti.cidden 0-7 yaş olayı bunu çok iyi açıkladı.

GSealment
21-05-06, 17:24
Nil Karaibrahimgil e bayıldım yaa .. bence en şeker konuktu..

arrzzu
22-05-06, 22:24
"bizon"lardan hoşlandık kısmı da atlanmamalı bence...

gormlaith
24-05-06, 19:05
27 Mayıs 2006 tarihli programın konukları

:ok Ali Kocatepe
:ok Aida Gomez ( Dünyaca ünlü flamenko dansçısı )
:ok Çelik
:ok Burcu Kara
:ok Hilal Cebeci

Not: Konuklara eklenenler olacaktır.

Wolfman
26-05-06, 15:43
27 Mayıs 2006 tarihli programın konukları

Ali Kocatepe
Aida Gomez ( Dünyaca ünlü flamenko dansçısı )
Çelik
Burcu Kara
Hilal Cebeci
Ayna
Banu Ünüvar
Fatoş Kara

daylights
02-06-06, 09:46
Televizyon Makinası", "Haber Makinası" ve Saba Tümer'le Pakize Suda'nın sunduğu "Bu Konulara Girmeyelim" olmak üzere şu an üç programın yapımını üstlenen Okan Bayülgen, yapımcılığı sevdi. Cengiz Semercioğlu'nun hazırlayıp sunduğu "Full Ekran" programına konuk olan Bayülgen, yapımcılık konusunda ilerlemek istediğini belirterek, önümüzdeki günlerde Kanal D ve CNN Türk ekranlarına birer program daha yapacağını söyledi.

http://img227.imageshack.us/img227/385/16139561xa.jpg http://img83.imageshack.us/img83/6030/16139539ip.jpg

30 kişinin çalıştığı bir ekibe sahip olan Bayülgen, Kanal D'ye bir magazin programı hazırlamayı planlıyor. "Magazincilere işin nasıl yapılacağını öğretmek gibi bir derdi olmadığını" söyleyen Bayülgen, "Magazin sadece ünlülerin kameranın peşine takıldığı bir şey değildir. Hayatın pek çok alanı magazindir, bunu yapmayı planlıyoruz" dedi.

kaynak: www.hurriyet.com.tr

daylights
02-06-06, 19:08
Osman Yağmurdereli
Muazzez Abacı
Hakan Peker
Burcu Kara
Beton Bayram

LİBRA
08-06-06, 20:28
bu haftaki konuklar ahmet selçuk ilkan,bedia akartürk,çağla şikel ,sema öztürk,melda duygulu,tanyeli,meltem sancaktaroğlu,sabahat akkiraz&orient expressions

mert54
10-06-06, 08:36
çagla şikel konukmuş arayıp iki laf etmek isterdim hiç sevmem kendisini ama okan erkekleri telefona baglamıyor emre altuğun yakasını bırakamadı kadın

hilary38
10-06-06, 14:36
Çokk güzel bi program eskjiden zaga bana sıkıcı gelirdi ama tv makinası bi ayrı gzl sanki

_CALIKUSU_
11-06-06, 23:21
arkadaslar bu hafta TV Makinasini saat 2.30 a kadar izledim (TR saati). Yani tam 3 saat boyunca. Fakat Sema Öztürke bir soru olsun sormadi Okan. Sonra dayanamadim yattim. Sunu merak ediyorum, acaba o saaten sonra hic soru sordumu Sema Öztürke? Izleyen yanitlarsa sevinirim....

Ay90
14-06-06, 04:19
zagayıda beğeniyorum ama tv makinasını daha sık izler oldum tabi sevdiğim sanatcılar olursa. En cok bebeğndiğim program özgü namalın olduğu programdı ve keremceminkinede cok gülmüştüm. Ama bazen başkalarına daha cok ilgi gösteriliyor ve arka planda kalıyorlar.

blueladybird
14-06-06, 16:39
en sevdiğim bölümm keremcemle yaseminin konuk olduğu bölümdü. çok şekerdiler gürgen özüde çok seviyorum hele hele o tiplemeleri yok mu.......

gormlaith
16-06-06, 16:47
17 Haziran tarihli programın konukları

:ok Pamela Spence
:ok Nükhet Duru
:ok Safiye Soyman
:ok Didem Erol
:ok Zeliha Sunal
:ok Sumru Yavrucuk
:ok Sibel Alaş
:ok Lâl
:ok Tuğba Özay
Kızlar Yurdu dizisinden;
:ok İlhan Mansız
:ok Arzu Oş
:ok Melike Güner

hilary38
16-06-06, 21:27
gormlaith bilgi icin tskler canim!

dFKto
19-06-06, 01:10
Lal geldikten biraz sonra uyudum, neler yapmış, kelepçe filan? İzleyen varsa anlatabilir mi lütfen?

gormlaith
19-06-06, 14:33
Lal geldikten biraz sonra uyudum, neler yapmış, kelepçe filan? İzleyen varsa anlatabilir mi lütfen?

Ben izledim defakto anlatıyım..Kelepçe olayı şöyle oldu; Lal oturuyordu kalktı birden geldi Okana dogru.Okan nooluyo napıyosun dedi sonra Lal kelepce cıkardı birini taktı Okana..digerinide Okana takacaktı,ama engelledi Okan..O da kendine taktı.öyle oturdular bir süre yanyana,anahtarı da yok dedi..Gayet gereksiz bir konuktu bence..
cok uzun sürdü bu hafta.Bittiğinde 5 'e geliyordu saat.

iselinn
22-06-06, 23:13
Tv makinasi nezaman sezon finali yapicak? Bilen varmi?

MerYem_Ce
22-06-06, 23:57
acaba bu hafta kim var tv makinasinda??
bilen varmi acaba?

gormlaith
23-06-06, 10:05
Tv makinasi nezaman sezon finali yapicak? Bilen varmi?

Temmuz ayında da devam edecekmiş.sonra tatile girecek diye biliyorum.

gormlaith
23-06-06, 10:07
24 Haziran tarihli programın konukları

:ok Seyyal Taner
:ok Fatih Ürek
:ok Mahmut Tuncer
:ok Ebru Yaşar
:ok Mirkelam
:ok Esra Balamir
:ok Ece Gürsel
:ok Doğa Bekleriz
:ok Can Kan
:ok Ufuk Yıldırım
:ok Altay
:ok BOMB

pacino
23-06-06, 12:48
Süper Kaliteli Bir Program Okan Da Her Zamanki Gibi Muhtesem Adamin Yaptigi Hersey Süper

girl01
23-06-06, 19:19
bir kac güzel konuk var, ama yinede güzel bir programa benziyor:img-grin2

J.Lo fan
23-06-06, 20:21
24 Haziran tarihli programın konukları

:ok Seyyal Taner
:ok Fatih Ürek
:ok Mahmut Tuncer
:ok Ebru Yaşar
:ok Mirkelam
:ok Esra Balamir
:ok Ece Gürsel
:ok Doğa Bekleriz
:ok Can Kan
:ok Ufuk Yıldırım
:ok Altay
:ok BOMB
Fatih Yurek!!!!!!!Vay be,simdi okan 1 yol bulup dalga gecer onunla.konuklarin hic de hepsini begenmedim,ama okan ne edip yapar bu bolum de super olur.Zaten bayiliyorum adama ve programi da cok kaliteli.
gecen programdaki lal benim tam sinirlerime oynuyordu-hele produktoru ile birlikde dobra-dobraya cikmistilar ondan 1 kac gun once-haddinden cok iddiali konusuyordular,aman neyse...

ceyda deniz
24-06-06, 00:09
ben fatih ürek e sinir oluyorum. ebruyla doğa fena değil birde yeni çıktılar ama bomb grubunun klibi çekilmiş şarkısı güzeldi. fatihi çağırmışlar madem bari kuşum aydınıda çağırsalardı tam cümbüş olurdu.bu arada ben aydınıda sevmemm. ikisinede sinir oluyorum

MeRvE_1903
25-06-06, 02:00
cin muhabbeti cok komikti

janan
25-06-06, 22:02
cinlerin dinlediği şarkı harikaydı banu alkan bir gün beni arzularsan gellllllllllll:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

Crawling_
26-06-06, 18:09
Okan bayülgen sunuo nasil olabilirki: mükemmel ötesi, o adam cok hos, tatli falan filan özellikle su saçini düzeltmesi yokmu uff falan oluorum ya :img-grin2 :img-grin2 [IMG]

Bu aralar ismail YK takti hadi hairlisi dielim ama walla adami kopturuo :icon_cry:

MerYem_Ce
30-06-06, 01:00
Eğlencesi ve sohbeti bol bir "Televizyon Makinası"

Kanal D’nin, talk show’un ustalarından Okan Bayülgen sunduğu, cumartesi gecelerinin rakipsiz programı “Televizyon Makinası”na bu hafta; 1990 Eurovision Şarkı Yarışması’nda İspanya’yı “Bandido” şarkısıyla temsil eden ve burada elde ettikleriyle başarıyla, isimleri herkesçe bilinir hale gelen ünlü İspanyol müzik grubu Azucar Moreno, yeni albümleriyle Hepsi grubu, müzisyen Behzat Gerçeker, türkücü Mustafa Topaloğlu, Zeynep Mansur ve Meyra konuk olacak.

Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, süper bir şov!

Kanal D izleyicilerini bu gece, Okan Bayülgen ve daimi konuğu Hakkı Devrim ile yine, sohbeti bol, eğlencesi bol, dinamik bir şov bekliyor. “Medya Arkası”, “Onlar” ve “Öfkeli Kalabalık” bölümleri ile gecenin keyifli ve sürprizi bol bölümlerinden. Sakın kaçırmayın!

TUBA_22
30-06-06, 14:08
benim en sevdigim talk show programi ve bence hic durmadan devam etsin yani hic bitmesin istiyorum yazinda devam etmesini istiyorum cok eglenceli oluyor ayrica okan'in zekasina ve sunusuna hayranim. bazilari kiziyor okan telefondaki seyircileri azarliyor ve yuzlerine kapatiyor diye ama hak verinki telefondakilerde bazen sacma sapan seyler soylemek icin zamandan caliyorlar ve bencede iyi yapiyor cok komik oluyor ya.:img-grin2
okan bu konuda bir numara showmen yani

*arife*
30-06-06, 15:39
tv makinası çok komik ya:)

gormlaith
30-06-06, 15:48
Bu hafta sanırım dans yarışması bittiğinden, erken başlıyormuş makina..

Okan Bayülgenin forumunda yazan duyuru:

:ok Önemli: Televizyon Makinası bu cumartesi saat 22.00 de Kanal D'de

Anemon
01-07-06, 18:09
1.7

Azucar Moreno, Zerrin Özer, Mustafa Topaloğlu, yeni albümleriyle Hepsi grubu, Şebnem Sheffer, Zeynep Mansur, Meyra, model Gamze Karaman, Hızır Acil ve İlhem konuk olacak.

girl01
01-07-06, 19:54
hepsi grubunun gelmesine sevindim!

*MeLiS*
01-07-06, 21:49
deniz akkaya warmıs bugnki konuklardan,onun için izlicem.bide bgn saat 10da baslck oldukca erken.ndn acaba??

küplü_sır
02-07-06, 03:26
harika bir programdı... ya arkadaşla bişi sorcam tv makinası ne zamn tatile giriyorr?????????
bugn izlediim program gerçekten çk güzeldi... deniz akkaya güzelliği ile herkesi büyüledi... okan bayülgen ve hakkı devrim zaten harikalar...
onlar grubu yıktı beni çk harikaydılar :D:D
kaçıranlar başını taşlara vurma vaktii... ( tabeeeki vurmayın yazıkk ama üzülebilirsiniz programı kaçırdıınız içn ) :D:D

BTUL
02-07-06, 12:38
Dün superrdiiiii Grup hepsi gelmistii ay muhtesemlerdi yaaa

Crystal
02-07-06, 23:18
gelecek sezon zerrin ozer mi varmıs neymis...

oyle bisiler dendi...

ceyda deniz
03-07-06, 13:10
bende en çok hepsi grubunun gelip yeni kasetlerindeki şarkılarını tanıtmalarından hoşlandım bide okan onlarla uğraşırken çok komiklerdi şarkılarıda beğendim özellikle klipteki şarkı ve danslar süperdi kızlar bu ilgiyi fazlasıyla hakediyo bu tarzda şarkı söyleyen ve dans eden sanatçılarımız veya grubumuz başka yok ama ilerde onları örnek alıp o yoldan yürüyenler olacaktır ben buna yürekten inanıyorum

gormlaith
06-07-06, 13:20
Bu haftanın konukları(8 Temmuz 2006)

:ok Gönül Yazar
:ok Natalia
:ok Hakan Peker
:ok Suat Suna
:ok Deniz Çetin
:ok Behçet

gormlaith
08-07-06, 12:27
eklenenler

:ok Deniz Uğur
:ok Şenay Gürler
:ok Nergis Kumbasar

girl01
08-07-06, 18:24
deniz ugurun gelmesine cok sevindim, haluk piyesde gelseydi cok sevinirdim :img-grin2

ozzde
09-07-06, 02:07
Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben bu haftaki bölüm kadar komik bölüm görmedim.Nazciye'nin programa gelme meselesi...Okan alanında 1 numara...

Ozly
09-07-06, 02:23
Takdir ettim kızı walla.büyük cesaret gelipde acıklamak.hem üzüldüm hem sevindim.Okan her zamanki gibi gene süper.Üstüne tanımam artıkk

zetva
09-07-06, 02:29
Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben bu haftaki bölüm kadar komik bölüm görmedim.Nazciye'nin programa gelme meselesi...Okan alanında 1 numara...
ya ben programın sonunu izleyemedim Naciye geldi mi programa? Valla Okan çok güzel çözüm buldu kıza gel stüdyoya dedi

sisley
09-07-06, 02:58
Gerçekten cok komik bir bölümdü Onlar,Naciye derken koptum
Hülya Avşa'da aradı.En sonunda da Dizifilm.com plaket verdi
süper ya en uyku düşmanı program.

gormlaith
09-07-06, 11:21
Naciye Cıngıllı :D bu hafta sanırım en çok güldüğüm bölümdü :) naciye olayına koptum,allah belanı versin şarkısı eşliğinde okanın dövünmesi çok komikti..cok güldüm bu program.. özellikle telefon bağlantıları harikaydı..erken başladığından beri artık daha uzun sürüyor dünde 5 saat sürdü sanırım en uzun program oldu dün ama çok keyifliydi:)
yaz geldi gürgenlerde bahçeye taşındı :) muratın hali neydi öyle gürgenin kızla konuşma çabalarıda cok hoştu.bi de suat sunaya eşlik etmeleri :D

gurbetci
09-07-06, 11:58
okanla naciyenin telefon konusmasi gece gece beni gülme krizine soktu.naciyenin gelisini goremedim ama resmini buldum:img-lady:

http://www.ucankus.com/img/imgyeni/okan_naciye.jpg

chaylack
09-07-06, 12:01
ya dün öldüm gülmekten ya naciye valla telefonla konuşurken koptum resmen çok hoştu dün valla murat ve gürgen yine yaptılar yapcaklarını murat'ın çizgili pijaması:img-haha: tek kelime ile muhteşem:)

linguist
09-07-06, 12:25
Süper bir programdı.Fakat ben Naciye'nin gerçekten stüdyoya geleceğine pek inanmamıştım.Dolayısıyla da sonunu izlemedim.
Güzide Kasacı'nın kahkahaları,Allah belanı versin şarkısı - bu arada Okan sayesinde şarkı meşhur oldu :)-ve Onlar tabiki de harikaydı.

ozlem05
09-07-06, 12:26
bende bende naciye dehşet komikti yaa okan inanmadı ilk başta ama :) :)

disikartal
09-07-06, 13:13
naciye gercekten gelmişş...ben gelmez die yattım ne bileyim gelecegını..izleyenler varsa anlatsın neler oldu?
bu arada ösym yı dava eden kızı taktır ettım dogrusu 3sene önce ben girdigim de 2 3 soru iptal edilmişti.benım dogru yaptıgım sorulardı,yanı dogru dıllmiş sorular olsun ama dogruduzgun nıye kontrol edilmiyor,netlerim azalmiş oldu.belkı baska bi üniversiteyı kazanacaktım.hayatımızı etkılıyorlar.helal olsun kıza taktır ettım dogrusu....

ozgeee
09-07-06, 13:41
ya program harbi süperdi ya..ben okanın o naciye cıngıllı olayında HAYDİ TÜRKİYEM fln esprisinde koptum zaten..ben de gerçekten naciye nin geliceine inanmıodum ama geldi..walla makinanın en beendiim bölümü diyebilirim :):):):

ECE...:)
09-07-06, 13:59
Süper bir programdı.Fakat ben Naciye'nin gerçekten stüdyoya geleceğine pek inanmamıştım.Dolayısıyla da sonunu izlemedim.
Güzide Kasacı'nın kahkahaları,Allah belanı versin şarkısı - bu arada Okan sayesinde şarkı meşhur oldu :)-ve Onlar tabiki de harikaydı.

aynen ya ciidden gelmiş kadın :img-grin2 bn de senin gibi gelmez die yattım :img-nyam: keske izleseydim :img-elvis

Hilo
09-07-06, 14:03
yaa gelmis mi bende aynen öyle yatiim yaa inanmiyorum off olamaz böyle birsey ya ama dün gülmekten kirildim o kdr komiktiki hele o Naciyenin tel konusmasi yada su hamam böcegi yada heuhueh su kadin aramisti y agarip garip sesler cikariodu ya oda süperdi ya cok özliicem tv makinasini ya

Irwa
09-07-06, 14:06
hepinize katılıyorum naciyenin geldigi bolum ve telefon konusması cok guzeldi ya harika bi programdı dun aksam ki..

EmmRe
09-07-06, 16:06
gerçekten süperdi ya dün akşam ben programın sonuna kadar beklemem ama dün akşam naciye için sonuna kadar bekledim :)

gizem_89
09-07-06, 19:33
müthis Bi progamdIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIII

begüm
09-07-06, 23:26
akşamki bölüm süperdii ama okan bayülgen iyi yönetti yine geceyii

zinednah
09-07-06, 23:27
ya arkadaşlarım benün akşam kimler gitti makinaya ne yaptınız ne ettiniz çok merak ediyorum....
nasıl geçti?
aradım ama düşüremedim ben :img-sorry

ayrıca PLAKET'i çok güzel düşünülmüş süperdi TEBRİKLER... :img-nyam:

nazar53
09-07-06, 23:28
akşamki bölüm süperdii ama okan bayülgen iyi yönetti yine geceyii

dün gece müthisti yaaa her hafta gülmekten mideme agrilar giriyor okan bayülgen cok basarili bir showmen...

Irwa
10-07-06, 11:53
Canlı yayında aldatan sevgilisini ihbar etti

Kanal D’de cumartesi akşamları canlı yayınlanan ve sunuculuğunu Okan Bayülgen’in yaptığı "TV Makinası" programında ilginç bir olay yaşandı. Naciye Cıngıllı isimli izleyici programa bağlandı ve "Sevgilim beni şu an aldatıyor" dedi.
TELEVİZYON Makinası programının cumartesi günü yayımlanan bölümünde eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Programa telefonla katılan Naciye Cıngıllı adlı izleyici, sevgilisinin kendisini aldatmak üzere olduğunu söyledi. Cıngılı, kendisini aldatan sevgilisine gözyaşları içinde sitem etti. Cıngıllı, İsmail YK’nın "Allah Belanı versin" şarkısını çalınca da şarkıya eşlik etti.
İzleyicileri şaşırtan açıklamalar yapan Naciye Cıngıllı, sevgilisinin telefonla kendisini arayarak "şu anda" aldattığını söylediğini belirtti. Bu açıklamalara inanmakta güçlük çeken Okan Bayülgen, Cıngıllı’na otomobil göndererek stüdyoya çağıracağını söyledi. Teklifi kabul eden Cıngıllı, bir süre sonra ekranda göründü. Makyajı canlı yayında yapılan Cıngıllı, sevgilisinin hálá aldattığı kızla birlikte olduğunu söyledi.
Programa Hülya Avşar da bağlandı. Bayülgen, "Hülya Avşar da Naciye de milyonların gözü önünde iki kadın" benzetmesini yaptı. Avşar, Bayülgen’i Naciye’yi canlı yayına çıkarmasından dolayı kutladı. Çok kötü olduğunu söyleyen Cıngıllı, Okan Bayülgen’in ekiple birlikte sabaha kadar TV binasında kalma teklifini kabul etti. Cıngıllı, stüdyoya gelirken sevgilisinin kendisini aradığını ve televizyona çıkmamasını rica ettiğini açıkladı. Bayülgen ise Cıngıllı stüdyoyu terk ederken "Televizyona çıktın, hakkını savundun, örnek oldun" dedi.
Kaynak:hürriyet gazet.

AVŞARFAN
10-07-06, 14:30
Arkadaşlar Okan Bayülgen.programina,telefonla Katilanlari Kendi Ayarliyomuşş.ben Inanmiyorum Ama.bi Fikri Olan Varmi.?

girl01
10-07-06, 15:31
süperdi program ya, gülmekten karnima kranflar girdi:img-grin2 hele hep allah belani versin sarkisini söylerken cok komikti:img-grin2

gormlaith
13-07-06, 14:12
Makina bu hafta Ayvalık'taki Orman Yangınına dikkatleri çekiyor. "Ayvalık için Makina" bu cumartesi. Programda Ayvalık'ta yanan ormanlar için yardım toplanacak.

Konuklar
Hülya Avşar ve Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen programa konuk oluyor. Ayrıca Zerrin Özer, Mirkelam, gazeteci Oray Eğin, yazar Oral Gönenç, Jimena, Tuğba Ekinci, Melis Sökmen ve İntizar.

scoorpioo
13-07-06, 16:57
Benim kafama takilan birsey var...

Simdi Hulya Avsar Tv makinasina her bolumde katiliyor nerdeyse, Okan onu çok seviyor falan filan...Ama simdi Okan onu gerçekten seviyor mu yoksa televizyonculugun gerektirdigi bir formaliteyi mi yerine getiriyor...

Bence numara yapiyor olmasi lazim, yoksa Hulya Avsar gibi birini (kesinlikle hakaret etmiyorum sadece her insanin kisiligi farklidir bunu soylemekte hakaret sayilmaz) neden takdir etsin..

Boyle dusunmeme bir kez daha yardim eden sey tabiki de geçen program oldu. Bence Naciye ile onu ayni konuma getirip konusturmasi çok iyi oldu (zaten bence normal bir insandan hiç te fazlasi yok, eksigi yoksa tabii). Naciye de cesaretle ustlendi bu yuksek gorevi..Ben tebrik ediyorum..

Goruslerinizi bekliyorum! Okan Hulya hakkinda ne dusunuyor sizce??

gormlaith
15-07-06, 17:33
Makina bu hafta Ayvalık'taki Orman Yangınına dikkatleri çekiyor. "Ayvalık için Makina" bu cumartesi. Programda Ayvalık'ta yanan ormanlar için yardım toplanacak.

Konuklar
Hülya Avşar ve Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen programa konuk oluyor. Ayrıca Zerrin Özer, Mirkelam, gazeteci Oray Eğin, yazar Oral Gönenç, Jimena, Tuğba Ekinci, Melis Sökmen ve İntizar.

Konuklardan Mirkelam iptal olmuştur.

Konuklara Demet Akalın, Rasim Öztekin ve Ayvalık'lı yazar Ahmet Yorulmaz eklenmiştir.

~ topiqq ~
15-07-06, 18:43
bence hülya avşar'ın bu hafta katılmasının tek nedeni ayvalık'ı çk sevio olması, yani ratingle bi alakası yoktur bence ki ztn daa önce sdc bi kere katıldı die biliorm bn bu sezon

gormlaith
15-07-06, 18:58
evet daha önce Hülya Avşar 1 kere katıldı.Şimdi katılmasının sebebi ayvalıkla ilgili oldugu icindir.Asıl Zerrin Özer'in tegv icin makinayı da sayarsak 4. katılışı.Okan cok sevdigi icin surekli cağırıyor.Bu haftada gelmesinin nedeni yeni cıkan kitabıdır buyuk ihtimal.

scoorpioo
16-07-06, 02:20
Benim sorum iyi anlasilmamis ama muhim degil, uzerinde durmaya gerek yok..

Su an yayinda olan program gerçekten muthis!! Hele butun konuklarin bagis telefonlarina cevap vermesi bence televizyon tarihinde ilklerden biri..Okan çok basarili bir televizyoncu. Oyle olmasa butun konuklarini pesinden surukleyemezdi..
Okan Bayulgen yaslanip olgunlastikça benim hayranligim da artiyor...

Ayvalik hepimizin!!:img-grin2

Ozly
16-07-06, 10:55
Hülya Avşarın katılması sadece Ayvalık icindir.Kendisi tatilde oldugunu ve sadece bu iş icin katıldıgını belirtti.Çok takdir ettim onu ve diğer konukları.

Bağışlar icin arayanlar cok güzeldi.Bir ögrenci 10 ytl harclıgını,bir işçi ise 10 ytl bağış yaptı:)

keremcembelgin
16-07-06, 18:04
evet program ayvalık için özel yapıldı yinede güzeldi önemli olan bagışların veparaların dogru adrese gitmeleri.Bunuda belediye başkanınorda olmasından anlamış olduk.İnşallah böyle yangınlarla bida karşılaşılmaz.

MerYem_Ce
16-07-06, 19:34
“AB”

1-A Takımı-1 Star TV... 4.40 rating, 21.30 share...
2-Televizyon Makinası Kanal D... 4.30 rating, 27.90 share...
3-A Takımı (manşet) Star TV... 4.20 rating, 19.60 share...
4-Oryantal Star (final) ATV... 4.10 rating, 22.20 share...
5-Fenerbahçe- M. Donetek Kanal D... 4.00 rating, 22.80 share...
6-Kızlar Yurdu Show TV... 3.80 rating, 18.70 share...
7-A Takımı (final) Star TV... 3.60 rating, 16.90 share...
8-A Takımı Star TV... 3.30 rating, 16.20 share...
9-A Takımı (platform) Star TV... 3.20 rating, 16.80 share...
10- Atv Ana Haber ATV... 2.90 rating, 24.60 share...

“TOTAL”

1-Oryantal Star (final) ATV... 5.00 rating, 22.00 share...
2-A Takımı (manşet) Star TV... 4.80 rating, 20.90 share...
3-Fenerbahçe- M. Donetek Kanal D... 4.50 rating, 20.70 share...
4-A Takımı-1 Star TV... 4.30 rating, 20.30 share...
5-Kızlar Yurdu Show TV... 4.00 rating, 17.30 share...
6-A Takımı (özel) Star TV... 3.90 rating, 24.60 share...
7-A Takımı Star TV... 3.80 rating, 16.50 share...
8-A Takımı (final) Star TV... 3.60 rating, 16.70 share...
9-A Takımı (platform) Star TV... 3.40 rating, 18.60 share...
10-A Takımı (fündem) Star TV... 3.10 rating, 13.20 share...

AVŞARFAN
16-07-06, 20:38
ya lütfen hülya avşarın o programdaki misyonunu öğrenip sonra eleştiri yapalım arkadaşlar sadece daha öncede 1 kez katılmıştı.ya okan bayülgen her şu kadar para toplanmış dediğinde hülya avarın sevincini görmeliydiniz bence gerçek sanatçı hülya avşarr 1 numara sensinn seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm.

Wolfman
17-07-06, 03:15
Benim sorum iyi anlasilmamis ama muhim degil, uzerinde durmaya gerek yok..

Su an yayinda olan program gerçekten muthis!! Hele butun konuklarin bagis telefonlarina cevap vermesi bence televizyon tarihinde ilklerden biri..Okan çok basarili bir televizyoncu. Oyle olmasa butun konuklarini pesinden surukleyemezdi..
Okan Bayulgen yaslanip olgunlastikça benim hayranligim da artiyor...

Ayvalik hepimizin!!:img-grin2

Ben sorunu cevaplıyayım da rahatla istersen Okan ,Hülya'yı övmekte çok haklı Çünkü Hülya Avşar çok iyi bir sinema sanatçısı Hatta şu anda aktif olarak yapanların en iyilerinden biridir Fakat Hülya sinema sanatçısının yanında kendine birçok alanda da yer edinmiştir Dergisi,show'u ,iş kadınlığı yönü vs ... Son zamanlarda belki magazinsel yönü ağır basmaktadır Fakat unutulmamalıdır ki Hülya Avşar herzaman magazinin göbeğinde biridir Tıpkı Sibel Can Gülben Ergen vs diğerleri gibi Diğer yandan Okan'ın Hülya'yı boş yere övdüğü meselesine gelince Okan çok dobra birisi en azından showunda karşısında kim olursa olsun bunu çok iyi yansıtıyor Öyle düşünüyorsa öyledir Kaldı ki eminim onu övmesi yardımseverliği ve oyunculuk yönü içindir :img-artis

Wolfman
17-07-06, 03:17
“AB”

1-A Takımı-1 Star TV... 4.40 rating, 21.30 share...
2-Televizyon Makinası Kanal D... 4.30 rating, 27.90 share...
3-A Takımı (manşet) Star TV... 4.20 rating, 19.60 share...
4-Oryantal Star (final) ATV... 4.10 rating, 22.20 share...
5-Fenerbahçe- M. Donetek Kanal D... 4.00 rating, 22.80 share...
6-Kızlar Yurdu Show TV... 3.80 rating, 18.70 share...
7-A Takımı (final) Star TV... 3.60 rating, 16.90 share...
8-A Takımı Star TV... 3.30 rating, 16.20 share...
9-A Takımı (platform) Star TV... 3.20 rating, 16.80 share...
10- Atv Ana Haber ATV... 2.90 rating, 24.60 share...

Reytinglerden de anlaşılıyor ki Tv makinesi bugüne kadar aldığı en iyi reytingi almış En azından sıralama da öyle:img-artis Konukları da iyi irdelemek gerek:img-artis

gormlaith
20-07-06, 19:04
22Temmuz-Konuklar

:ok Mustafa Kandıralı
:ok Mustafa Sağyaşar
:ok Berrak Tüzünataç
:okAylin Coşkun
:ok Nilgün Belgün
:ok Eylem
:ok Behzat Gerçeker
:ok Serkül

Tramvay filmi oyuncularından
:ok Dilek Serbest
:ok Fırat Tanış
:ok Emel Çölgeçen
:ok Olgun Arun

basari
20-07-06, 21:51
okan yine kopartıcak anlaşılan :img-grin2

girl01
23-07-06, 14:10
dün cok güzel bir programdim,ratinglerde ABde 3. olmusuz,cok iyi bence...

“AB” GRUBU

1-Oryantal Star (final) ATV... 5.10 rating, 23.40 share...

2-Kızlar Yurdu Show TV... 4.30 rating, 19.20 share...

3-Televizyon Makinesi Kanal D... 3.80 rating, 23.00 share...

sisley
23-07-06, 14:25
Okan Bayülgen ve Televizyon Makinası ekibinin ustaları çağırması
her yerde göremediğimiz ama cok büyük ve önemli işler yapan kişileri
programda görmek cok güzel bence.Hak ettikleri şekilde ağırlanıyorlarda
Dün akşamfa iki büyük usta vardı ,onların olduğu bölümlerde gayet zevkliydi.
Sonlara doğru biraz durgunlaştı Serkül,Barış derken...Ama
ben yine cok güldüm özellikle Onlar'a .

gormlaith
23-07-06, 14:36
Evet,ustaları bu programda görmek güzel.Okan da çok güzel ağırlıyor.Bu hafta bana çok çabuk geçti.Sanki daha devam etmesi gerekiyormuş da yarıda kesilmiş gibi geldi..Onlar süperdi.

Geçen hafta yapılan 'Ayvalık için Makina' amacına ulaşmış.Yeterli miktar toplanmış.Böyle güzel bir amaç için program yapıp, hedefe ulaştıkları için tebrik ediyorum makina ekibini.

özzz
23-07-06, 14:56
80ler fln die bi tanıtım geçiyordu o ne anlamadım ben onu pek

gormlaith
23-07-06, 16:12
80ler fln die bi tanıtım geçiyordu o ne anlamadım ben onu pek

Haftaya ''80'ler Makinası'' olacak diyordu. Onun tanıtımıydı.

jenn
23-07-06, 16:33
dün gece okan bayülgenin barışla yaptığı bluess doğaçlaması muhteşemdi.teşekkürler okanA ve barış'A..

sisley
23-07-06, 19:02
Haftaya 80ler makinasıymış zaten o zamanlarla ilgili vtrler yayınlanıyordu programda gelecek haftada konuklarda o konseptte olur ve yine eğlenceli olur
Özellikle Onlar'ı merak ediyorum.

KeReMCeM01
24-07-06, 01:33
YAA TAAM KONUKLAR HOŞ PROGRAM BAZEN SIKICI BAZEN ÇOK KOMİK AMA BEN OKANI PEK SEVMİYORUM BİRAZ LAVBALİ VESEWİYESİZ ESPRİLERİ OLUYO İNSANLARIDA ÖLE PAT DİE GÖNDERMESİ TELEFONDAN HİÇ DE GÜZEL DİİL TAMAM BAZILARII TİP OLUYO AMA BENCE BÜYÜK SAYGISIZLIK BENCE BUNLARA DİKKAT ETMELİ ÇÜNKÜ BÖLE OLUNCA KENDİ ZARARINA !!:fighting2

sopar_kiz
24-07-06, 11:14
YAA TAAM KONUKLAR HOŞ PROGRAM BAZEN SIKICI BAZEN ÇOK KOMİK AMA BEN OKANI PEK SEVMİYORUM BİRAZ LAVBALİ VESEWİYESİZ ESPRİLERİ OLUYO İNSANLARIDA ÖLE PAT DİE GÖNDERMESİ TELEFONDAN HİÇ DE GÜZEL DİİL TAMAM BAZILARII TİP OLUYO AMA BENCE BÜYÜK SAYGISIZLIK BENCE BUNLARA DİKKAT ETMELİ ÇÜNKÜ BÖLE OLUNCA KENDİ ZARARINA !!:fighting2
güzelim unuttuğun bişey var, okan yaklaşık 10 yıldır bu söylediklerinin hepsini yapıo ve yükselen çizgisi göz önünde. o herkesten farklı olduğu için seviliyo, gerçek hayatında çok başka biri, orda showman gömleğini giyiyo ve farklı bişeyler yapmaya çalışıo. sürekli kendini geliştiren tek showman olmasıda cabası;)

forever.young25@hotmail.c
25-07-06, 16:43

Okan bu durumu 2 hafta önce katıldığı kırmızı koltuk programında açıkladı. Kendisini arayanların daha sonra bi yerde karşılaştığında kod ismle aradıklarını ve aaa bak nasıl işlettim seni deyip kendisiyle dalga geçtiklerini söyledi. ve program da bunu anladığın da veya o kişinin konuşmasından hoşlanmadığında( ki bazıları gerçekten hak ediyor) telefonu kapatarak belki o anda o kişiye saygısızlık yapmış oluyorum. ama stüdyo da ve ekrandaki seyirciye saygı göstermiş oluyorum dedi..naciye nin de kod isimle arayan kişilerden biri olduğunu söyledi.( programdan sonra anlaşılmış yani kandırmaca oluyor o da..)ayrıca arkadaşın dediği gibi yıllardır yapıyor bunu yeni bişey değil..

ben de çok sevmezdim okanı ama programına gittim ve çokk eğlendim. sonra bidaha gittim ve bidaha gittim.. orda izleyince çok farklı oluyor. ekranda gerçekten ön yargılı davranıyoruz..

ben herkesin gitmesini tavsiye ederim, en azından az sevenlerin fikri değişecektir.. (Babamın ki bile değişti.)

herkese sevgiler...

gormlaith
27-07-06, 18:50
Televizyon Makinası 80'ler partisi ile sezona veda ediyor.
80'ler Makinasında Türkiye çok mühim şeyleri anımsayacak, belki bir ara dudak büktüğüyle, belki aşık olduğuyla karşılaşacak. Bu yıllardan o yıllar daha da heyecanlı görünecek.

Konuklar:
:ok Yeşim Salkım,
:ok Ege,
:ok Sina Koloğlu,
:ok Ali Rıza Binboğa,
:ok Mesut Mertcan,
:ok Sermey Erkin,
:ok Zeynep Mansur,
:ok Sedat

CHICULATA
28-07-06, 02:54
bana mail geldii tv makinasina dizifilm gidiyormus bende istiyorum ben tam biir tv makinasii hastasiyim nekadar uzuluyorum holandada oldum icin bende gitmek isterdimm bu ne yaw:( birisi pankart yaparsa benim ismimide yazar mi lutfen okan beye benim selamimi soyleyin CHICULATA lutfen:(

gormlaith
28-07-06, 13:26
Konuklara eklenenler:

:ok Selçuk Ural,
:ok Bedri Baykam,
:ok Betül Demir,
:ok Neşe Erberk,
:ok Benimle Dans Edermisin'den Yiğit,
:ok Formula Kızları,
:ok Mesut Çakarlı

Not:Konuklara eklenenler olabilir.

girl01
28-07-06, 18:25
dans edermisinden yigitn gelmesine coooooook sevindim!yarin kesin izlemem lazim.:img-grin2 ama öbür konuklari pek begenmedim.

büşbüş
29-07-06, 12:59
videoya alabilen arkadaşlar çekebilirlermi özellikle yiğitin olduğu yerleri ltfnn???

k€r€mc€m
29-07-06, 13:18
arkadaşlar galba bugün yayınlanacak olan program sezon finaliymiş...doğru mu?

gormlaith
29-07-06, 13:23
arkadaşlar galba bugün yayınlanacak olan program sezon finaliymiş...doğru mu?

Evet.Bu akşam,Televizyon Makinası 80'ler partisi ile sezona veda ediyor.

tiqris_dijle
29-07-06, 13:23
ya yiğiti de pek sewmem keşke ozan,okan ya da erdi olsaydı:)aydan da olabilir:)bence sezon finali için daa ii konuklar olabilirdi:(

gormlaith
29-07-06, 15:54
Konuklara eklenenler

:ok Bulutsuzluk Özlemi
:ok Erol Günaydın

gormlaith
30-07-06, 05:36
Saat:05.40 ve tv makinası bitti! Bir an hiç bitmeyecek sandım.6 saat falan oldu sanırım,bilemiyorum.İlknur'cum kac saat oldu :D
Ama çok güzel bir programdı.Çok özen gösterilmiş ve hazırlık yapılmış bir programdı.Çok keyif aldım.Herhalde bu rekoru kıramazlar artık,en uzun program oldu..
Gürgenler çıkmayacak zannettim ama 5 gibi çıktılar :) Süperdi.Kutu oyunu çok komikti.Gürgen de ne dediğini pek bilmiyor gibiydi.çok güldüm.

Tv makinasına yakışır bir sezon finali oldu.Okan Bayülgen'in bitmek bilmeyen enerjisinden dolayı tebrik ediyorum.Bir program ancak bu kadar zevkli olabilirdi.Özleyeceğim makinayı..

sisley
30-07-06, 05:41
Az önce bitti makina saat 05.40 evet Gizemcim 6 saat oldmuştur gelen konuklar bitmek bilmedi 7 de bitecek diye korktum bir an :)
Sezon finaline yakışan bir programdı zaten bütün rekorlarını kırdı bir kez daha en uzun , en geç biten makina olmuştur.
80 lerde genç olmamam rağmen bende cok eğlendim.Telefonlar,konuklar derken
güzeldi.
Gürgen ve Murat basta azıcık göründü sonra 3-4 saat görünmediler okan unuttu sandım bir ara ama zorla da olsa cıktılar tele kutu saat 5 olmasına rağmen çok komikti ya ,gözümden yaş geldi resmen.

Ne diyeyim, Televizyon Makinasını özleyeceğim.Erken baslasın :)
Of gün ışıdı ya makina rekor kırdı biz uykusuz kaldık.Gizem uyudun mu ? :)

chaylack
30-07-06, 11:59
5.00 5.30 lara kadar dayanamadım ama gerçekten çok etkilendim bu bölümden ben o dönemleri bilemem büyüklerin anlattıklarını biliyorum sadece o dönemin sonunu yakadım diyebilirim 80 lerin genci değilim hatırladığım ben küçük evde kırmızı aayar düğmesi olan aynı marka bir televizyon vardı babaannemin annemin hatırladığı o dönemlerde türkiyede büyük sıkıntılarında yaşandığı ,moda konusunda biraz araştırınca baya bi rüküş olduklarını anladım çizgi filmleri izleyebildik çoğunu heidi gibi tekrarları nı yani

prettygirl
30-07-06, 13:41
yaaa 05.40da bitti ya...inanamıyorum...uykum kaçtı zaten sonra da...ama çok güzeldi..acayip derecede güldüm var yaaaa...80leri çok güzel anlatmışlar...89 doğumu biri olmama rağmen gerçekten çok eğlendim...tam sezon finali yaptılar yani..çok hoşştuuu:img-kiss:

girl01
30-07-06, 16:12
aslinda yigiti beklicektim,ama uykum geldi ve yattim. yigti ne zaman geldi ve neler yaotini söyleyebilirmisiniz??:img-help: dünki bölümüde pek begenmedim, sezon finale daha güzel program beklerdim!

kötükedi
30-07-06, 16:14
öncelikle merhaba arkadaşlar bizde dün sizin aracılığınızla orda olanlardandık ama sizi bi türlü göremedik cidden çok uzun olsada eğlenceli bi programdı hele bulutsuzluk özlemi ( en sevdiğim gruplardan biridir ) acaip eğlendirdi bizi tek sorun onca saat yerde bağdaş kurmaktı :( . bu tarzda etkinliklerde bulunulması güzel bişey umarım bi dahaki sefere gittiğimizde tanışma imkanıda buluruz

prettygirl
30-07-06, 16:17
aslinda yigiti beklicektim,ama uykum geldi ve yattim. yigti ne zaman geldi ve neler yaotini söyleyebilirmisiniz??:img-help: dünki bölümüde pek begenmedim, sezon finale daha güzel program beklerdim!
dans etti tabi:img-grin2 süper çocuk yaaa!!!Konservatara giricekmiş onu söyledi...Okan da biraz iltifat etti..o kadar:img-kiss:

tartuffe
30-07-06, 18:43
dünkü makina tam bir belegesel gibiydi
allahım clementine'i voltranı bir başka geceyi tele kutuyu susam sokağını görünce bir hoş oldum, vayy be ne çocukluğumuz varmış
hele clementine benim çocukluğumun en biricik çizgifilmiydi
netten jeneriğini bulup indirdim bütün gün dinledim sanırım böyle bir hafta daha dinlerim
okan da acayip acayip bir insan şeysi, bazen kaktüs bazen çimen bazen karanfil ne olduğuna ben de karar veremedim ama çok hızlı çalışan bir beyni var
çoğunlukla da çok sempatik :)
dünkü makina şimdiye kadarki en iyi makinaydı ;)

prettygirl
30-07-06, 21:14
bence de dünkü makina en iyi makinaydı...89da doğmuş biri olarak sadece Susam Sokağnı hatırlıyorum...Çok severek izlerdim:img-kiss:

£speranza
30-07-06, 23:33
sanki neredeyse "dun gece yaptigim $ey" diyecek kadar yakin mi geldiginden nedir bir ayricalik oldugunu anca farkedebildigim ba$ima gelmi$ en guzel $eylerden biri.

bilmiyorum herkese kendi cocuklugunun gectigi donem kuzgun mu gorunur ama 80'ler benim ya$adigim onyillar icinde en renklisi en heyecan verici olaniydi.

bugun 2004 yilinda her yerimize bula$mi$ olan teknoloji manyakliginin ilk oncullerini 80'lerin cocuklari kar$iladi. teknolojiye dokunma curetini atari salonlarinda ilk 80'lerin cocuklari gosterdi.

kabarik sac modelleri, $i$me bot kivamindaki montlari, yuksek bel kotlari, kalin kalin ka$larla tum yuzyil icinde en ozgun moda anlayi$ini, civu civu pop $arkilariyla synth teknolojisinin emekleme donemiyle cikmi$ muzikleriyle tam bir alien donemiydi 80'ler. filmlerde ozel efekt kullanimina ba$landigi, video klip denen kavramin ortaya ciktigi bir donemdi.

bisikletler bile pinokyo'dan bmx'e 80'lerde donu$tu. biri sihirli sopasiyla mi dokundu, "belki bu yuzluk fikrini degi$tirir" deyip tanri'ya ru$vet mi verdi nedir bilmiyorum ama blade runner, indiana jones, top gun, batman gibi sonradan kendi dallarinda daha iyileri yapilamami$ filmler o zaman cikti. star wars turkiye'ye 80'lerde geldi. hala farkli $ekillerde patlamaya devam eden michael jackson ve madonna ilk 80'lerde patladi.

din 80'lerde sorgulanmaya ba$landi sanki. madonna like a prayer klibinde zenci bir rahiple opu$tu. pepsi reklamlarinin her biri ayri bir olaydi o zaman. el becerisini geli$tiren maymun mu istersin plaj kumuna ayaklarini basamayip "av! uv!" diye yuruyen adamlar mi.

cd bile 80'lerde turkiye'ye geldi. bugun kullanilan tek standart olan 3.5" disket 80'lerde cikti. sanki biri dunyada degi$ebilecek her $eyi 80'lerde bir seferde ortaya doktu. nba'le hem de magic johnson'li, larry bird'lu ve kareem abdul jabbar'li efsane donemiyle 80'lerde tani$tik. ilk marvel cizgi romani orumcek adam turkiye'de 80'lerde yayinlanmaya ba$landi.

etrafinda fiyati kadar ozallar cizili girgir'in en harika donemine denk geldi 80'lerdeki cocuklar. suat yalaz'in tarkan'inin bayilerde satildigina $ahit olan son gorgu taniklari oldular. kizilmaske ve mandrake esprilerini anlayabilecek son ku$ak oldular.

cizgi romana, hikayeye eglenceye doymayan icin dahasi da vardi. hurriyet cocuk, milliyet cocuk, tercuman cocuk, turkiye cocuk. oyuncak veren milliyet karde$. hatta hurriyet cocuk kulubu. neredeyse 80'ler cocuklar icin tasarlanmi$ diyecegim.

o donemde ya$adigim $a$kinlik ve hayranligin sayisini cikarmam mumkun degil. bilgisayar ve beraberinde getirdiklerini saymiyorum bile. kutu kola, lambada, uvvak uvvak lee cooper, hic tanimadiginiz bir erkek size cicek verirse, bay merakli, telekutu, pazar konseri, voltron, i$itme engelliler icin haber bulteni, zulal balpinar ve michael smith, fiasco, gamewatch, kara $im$ek, dijital water resistant kol saatleri, $eker kiz candy, esteban.

bilgisayara deginmesem bile altan erbulak'in trt 2'de cumartesi'leri money for nothing'le acilan bir daha e$i benzeri cikmami$ bilgisayar programina deginmemek mumkun degil.

80'lerde izmir enternasyonel fuari bile cocuklar icin yapiliyordu nerdeyse bir kore mi japonya mi ne standi olurdu ici manyak oyuncak dolu olurdu agzimizin sulari aka aka oyuncaklari incelerdik.

oyle eglenceli geciyordu ki gunler bir gun milletce cilginca bir fikir uretip 2000 yilina mektup bile yazmi$tik.

yahu o donemin devlet ba$kanlari bile cocuklar icindi! film yildizi bir amerikan ba$kani, asker uniformali bir cumhurba$kani ve turgut ozal! . $arkicilar bile toplanip $arkilarini "we are the world, we are the children" diye soyluyordu!

80'ler bir cocuk icin tam anlamiyla harikulade bir $ovdu, gercek bir extravaganza'ydi, rio karnavaliydi. bir daha boylesi gelir mi coktan gelmi$ midir gider mi bilmiyorum $ahsen 80'lerde cocuk olmayi hicbir doneme degi$mezdim herhalde (i$in kilici ve ucan arabalar kullanima gecerse degi$irim).

okan bayülgenin okuduğu metin...ekşi sözlük (ssg)

mydestiny
31-07-06, 14:59
Esperanzo metin için teşekkür ederim.Güzel bir yazı olmuş.

*SercinyO*
31-07-06, 17:26
turk tv kanallarındaki en iyi en matrak en uykusuz en cok konuklu program.okan bayulgen cok komik bence super bi eglence programı

BilSemKi
04-08-06, 02:04
çok güzel çok komik çok eğlenceli :D
Çok seviyorum ben bu Programı ya ;)

burcumm
04-08-06, 09:01
bu makineye bütün uykularım feda olsunn
harika bi program
tebriks herkese

OBUR-x
15-08-06, 12:40
BENCE TEK KELİMEYLE HARİKA BİR SHOW PROGRAMI DEKOR OLAN YER MÜZİK SUNUM SONRA KONUKLAR TAM Bİ MÜTHİŞ BANA SORARSANIZ ÇOK GÜZEL Bİ SHOW PROGRAMI OLMUŞ!!!! :-):img-ok: :happy0064 :img-clapp VEDE ÇOK KOMİK:img-hyste :img-haha:

peacer
22-08-06, 21:53
hakkaten çok güzel bir program ama ne zaman yeni sezon başlayacak?

stormy
06-09-06, 23:09
TV Makinasinda bundan sonra Huysuz Virjin de olacakmis..

küplü_sır
08-09-06, 20:30
ne zmn başlayacak habeeriniz var mı?????????

ismpmk
09-09-06, 15:20
TV Makinasinda bundan sonra Huysuz Virjin de olacakmis..
çok kötü oldu
Huysuz Virjin'le Okan Bayülgen aynı yerde yapamazlar Huysuz Virjin Dans Eder misin de iyi orada devam etsin orda
Okan Bayülgen aynen devam etsin güzel programı mahvedecek yazık
gelmesin ne konuşturur ne espri yaptırır olmaz onunla bu program olmaz

scoorpioo
15-09-06, 19:57
"Kanal D" mutfaginda Huysuz'u gorunce Dans Eder misin? baslayacak sandim yeni sezonda! Demek TV Makinasinda olacakmis...Peki ya Hakki Abi'ye noldu? Onsuz olmaz! Ama kalirsada konuklara yer kalmaz...Bide iki cambaz bi ipte oynamaz...

Cok sasirdim yahu! Bu bilgi kesin mi simdi??:img-sorry

calypso87
17-09-06, 18:32
benim huysuz virjin tamamen ayrı bir program yapacak kanal d de yani tv makinası ile bir alakası yok aldığınız haber büyük bir ihtimalle doğru değil bence boşu boşuna üzülmeyin

1907
19-09-06, 17:28
Okan Bayülgen'in böyle bir hata yapacağını zannetmiyorum. Huysuz Virjin başka bir program yapacaktır mutlaka..

BUSE-KRMCM
24-09-06, 12:37
:icon_conf :icon_conf :icon_conf BİŞİ SORCAM YA KEREMCEM VE YASEMİN ERGENE NE SMN GELMİŞLERDİ TV MAKİNASINA???????????:icon_conf :icon_conf :icon_conf :icon_conf :icon_conf :icon_conf

gormlaith
24-09-06, 18:22
Tv Makinasının Ekim sonu ya da Kasım başı gibi başlanılması planlanıyormuş..

Huysuz Virjin nerden çıktı anlamadım sanmıyorum böyle birşeyin olacağını,umarım olmaz..

akin 27
24-09-06, 23:14

Huysuz Virjin nerden çıktı anlamadım sanmıyorum böyle birşeyin olacağını,umarım olmaz..
Baya geçmiş bee bende bu hafta başlar diye ümit ediyordum:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:

yasden
28-09-06, 17:07
zerrin özer başlıycakmış okanla tv makinasında...

meryemce84
28-09-06, 22:02

Gizemcim sağol arkadaşım.
Peki "Onlar" yani Gürgen Öz,Murat Akkoyunlu ve diğerleri de Tv mak.da yer almaya devam edecek mi?Bir bilgin var mı?

Huysuz yeni program yapacak sanırım.Makina ile ilgisi yok onun.

gormlaith
29-09-06, 12:47
Gizemcim sağol arkadaşım.
Peki "Onlar" yani Gürgen Öz,Murat Akkoyunlu ve diğerleri de Tv mak.da yer almaya devam edecek mi?Bir bilgin var mı?

Huysuz yeni program yapacak sanırım.Makina ile ilgisi yok onun.

Meryemcim,''Onlar''evet bildiğim kadarıyla devam ediyor.Onlarsız makinanın tadı kalmaz:)

Makina ekibine Zerrin Özer de eklendi bu arada..

meryemce84
29-09-06, 13:17
Gizemcim,Zerrin Özer ve o garip kahkahası da makinaya katılacak demek. :)

Onlar 'sız makina olmaz katılıyorum.

girl01
01-10-06, 17:43
arkadaslar tv makinesi yine ne zaman baslicak ya?özledim valah programi:img-grin2

bittersweet
03-10-06, 20:04
:img-help: arkadaslar bu hafta tw makınasına gıdecek olan war mı arkdsmla gelmek ıstıorz toplu gıdılcekse bızım ıcın 2dawetıye bulabılırmıyız??:img-help: :img-help:

Jacksoonnn
04-10-06, 08:38
arkadaslar tv makinesi yine ne zaman baslicak ya?özledim valah programi:img-grin2

bende çok özledim valla.. bir an önce başlasa artk.. :img-grin2

FBuse
06-10-06, 01:55
tv makinasi nezaman basliyacak???

ve zerrin özer eklenmis nicin?? neden??

nejatdidem
06-10-06, 10:08
Arkadaşlar büyük ihtimalle yani bnm bildiğim kadaruyla ekim sonu yada kasım başı başlayacak program

arrzzu
06-10-06, 22:04
Arkadaşlar büyük ihtimalle yani bnm bildiğim kadaruyla ekim sonu yada kasım başı başlayacak program

ben de öyle duymuştum veya okumuştum bir yerde...umarım doğrudur da bir an önce başlar...

mliSrkan
08-10-06, 02:29
Artık başlasııınnnn !!! Gürgenimi çok özledim yaa...

gormlaith
08-10-06, 12:18
Başlama tarihi 28 Ekim olarak belirlendi ama 1-2 hafta ertelenme ihtimali de varmış.Bu arada,Televizyon Makinası'nın ismi ''Makina'' olarak değiştirilmesi düşünülüyormuş.

arzumms
09-10-06, 05:35
Başlama tarihi 28 Ekim olarak belirlendi ama 1-2 hafta ertelenme ihtimali de varmış.Bu arada,Televizyon Makinası'nın ismi ''Makina'' olarak değiştirilmesi düşünülüyormuş.

düşünülmüyor değiştirilmiş zaten. makina.tv öyle duyurmuştu. tarih için sadece ekim sonu kasım başı diye geçiyor bir tarih yok.

arrzzu
09-10-06, 12:35
hımm,adının değiştirildiğini bilmiyordum.tv makinası da iyiydi...neyse makina da iyi...

arzumms
10-10-06, 01:02
Makinacılara duyurulur;
Okan Bayülgen biraz önce Arena programındaydı ve 28 Ekim olarak başlama tarihi verdi.

akin 27
16-10-06, 13:32
Makinacılara duyurulur;
Okan Bayülgen biraz önce Arena programındaydı ve 28 Ekim olarak başlama tarihi verdi.

İyi ya az kalmış başlamasına bekliyoruz artık:img-grin2

*duygu*
16-10-06, 14:43
Çok özledim makinayı...Başlamasına az kalmış çok sevindim:) Makinasız cumartesi olmuyordu.

prenzez
23-10-06, 19:33
Ben de makina neden yok diyordum...28 ekimmiş tarih,konusu 29 ekim cumhuriyet bayramı olacaktır muhtemeleen...

mliSrkan
23-10-06, 22:17
Bu cumartesi makina başlıooooo çoookk mutluyuumm !!! Gürgen Öz ve murat akkoyunlu bu sezonda var !!

Gürgeni ve skecleri çoookk özledimmm :D

HaLuK PİYESss
24-10-06, 21:47
çok özlemiştim makinayı
sonunda başlıyoo :):):)

derydery
26-10-06, 23:28
bence bu hafta başlamaz hiç bi tanıtım,haber vs. girmedi. Okan zaten hep öyle tarih verir ama programın hazırlıkları istediği gibi tamamlanmazsa haftaya olmadı öbür haftaya açarız der.Kafasına göre adam yani:) zaten hala bu cuma için makina.tv de bi bilgi yok muhtemelen kasımın ilk haftası ya da ikinci haftasına sarkar.ben ümitsizim bu cuma için.

**Tugce**
26-10-06, 23:43
Bu cumartesi makina başlıooooo çoookk mutluyuumm !!! Gürgen Öz ve murat akkoyunlu bu sezonda var !!

Gürgeni ve skecleri çoookk özledimmm :D
Bugün aldığım en güzel haberlerden biri,Gürgen ve murat'ta varsa bu sezonda kopucaz,tanıtımı gören varmı acaba

gormlaith
27-10-06, 10:44
Maalesef Makina bu hafta başlamıyor.Ertelenmiş.Bir kaç hafta daha bekleyeceğiz sanırım.Çok özledim özellikle ''Onlar''ı..

potipa
27-10-06, 20:54
makina ne zmn başlıo_?

=GaMzE=
27-10-06, 20:57
bende okanı çok sewiyorum ama bi kaç hafta daha beklicez heralde fragmanını falan vermediklerine göre...

arrzzu
27-10-06, 22:55
heveslenmiştim ben de ama neyse artık:( kesin tarih verseler en azından:(

theroseberry
27-10-06, 23:33
Televizyon Makinası"nın adı bu sezon "Makina" olarak değişiyor. Hazırlıkların tamamlanması halinde Makina'nın 4 Kasım'da başlaması planlanıyor.
Resmi web sitesinden...

bahar_krmcm
28-10-06, 13:24
oooooooooo demek ki omur haftaya basliyor allah izin verirse. wallah cok ozledim ha.
ama kim varki haftaya insallah guzel konuklari vardi, zaten hep guzel konuklari oluyor

arzumms
01-11-06, 08:31
jenerik çekimleri, stüdyo arka plan ayarlamalarını yapıyorlarmış. 4'üne de yetişmeyebilirmiş maalesef. 11'ine kadar nasıl bekleyeceğiz.:icon_evil

acemicadi_fan
01-11-06, 12:37
Neeeeee Kasim'da gene mi basliyor TV Makinasi???????
ben bitti sanmistim ya......

arzumms
02-11-06, 10:20
http://www.makina.tv/img/bosluk.jpgMakina 11 Kasım 2006 Tarihinde Başlıyor... "Televizyon Makinası"nın adı bu sezon "Makina" olarak değişiyor. Makina 11 Kasım Cumartesi gecesi Kanal D'de başlıyor. Bu sezon Zerrin Özer de Hakkı Devrim ile birlikte her hafta konuğumuz olacak.

akin 27
02-11-06, 18:09
http://www.makina.tv/img/bosluk.jpgMakina 11 Kasım 2006 Tarihinde Başlıyor... "Televizyon Makinası"nın adı bu sezon "Makina" olarak değişiyor. Makina 11 Kasım Cumartesi gecesi Kanal D'de başlıyor. Bu sezon Zerrin Özer de Hakkı Devrim ile birlikte her hafta konuğumuz olacak.

Kanaldnin cumartesi yayın akışında televizyon makinası gözüküyor ama demek haftaya başlayacak:icon_sad:

_heraa_
02-11-06, 22:45

Harika bende başlamayacak diye üzülüyodum süper..

ayseaskoyunu
02-11-06, 23:41
super nihayet basliyo...

arzumms
03-11-06, 06:43
Neeeeee Kasim'da gene mi basliyor TV Makinasi???????
ben bitti sanmistim ya......
Harika bende başlamayacak diye üzülüyodum süper..
Bunu nerden çıkardınız arkadaşlar. Allah göstermesin. Kariyerinin zirvesinde adam.

Kanaldnin cumartesi yayın akışında televizyon makinası gözüküyor ama demek haftaya başlayacak:icon_sad:

Geçen hafta da gözüküyordu ama yetişmediğinden midir yoksa Okan'ın daha keyfi olmadığından mıdır bilinmez yayınlanmamıştı.

sozer
04-11-06, 14:39
başlasın artık murat koyunlu-gürgen özün skeçlerini çok özledim.cmtsei gecelerinin tadı olsun.zaten haber makinasıda yok

emrefan
04-11-06, 15:30
evet 11 kasım cumartesi başlıyor!!

A.Konak
05-11-06, 00:41
başlasın artık yaa.. özledik wallahi.. cumartesi gecelerimiz renklensin..

prenzez
05-11-06, 17:42
28 ekim fln deniyordu,durduk yerde niye 11 kasım'a almışlar ki,hiç başlamasalardı yani....Çok geçikti makina bence... Bu sefer başlar inş. :)

defneee
05-11-06, 23:41
ooo 11 Kasımmı bende artık hiç başlamaz falan diyodum inş beklediğimize değer zaten güzel gürgen&murat oldukça zaten izlerim ben

Rabish
06-11-06, 01:35
Oh be sonunda basliyor benim program :) Okan'i ve ekibini ozledim ya , Youtube'den videolari izleye izleye bir hal oldum ..

=GaMzE=
06-11-06, 20:28
ya bence geç başlamasına hak vermeliyiz çünkü okan abi ve ekibi bütün bi yıl boyunca çalıştılar ve çalışmaya devam ediceklerrr.Tabi erken başlasaydı daha ii olurdu yani.neyseki balıo buna dua etmeliyiz

arzumms
08-11-06, 12:07
Fragmanı da geldi iyice rahatladım.
"Okan Bayülgen ve arkadaşları yeni bir makina yaptı ve çalıştırmayı başardılar"...

gormlaith
09-11-06, 15:50
“Makina” başlıyor ..

Okan Bayülgen yeni bir makina yaptı!

Okan Bayülgen ve ekibi, yeni bir “Makina” yaptılar ve bu gece çalıştırmaya başlıyorlar!

Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, yepyeni bir şov!

Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen bu gece Kanal D’de, “Makina” adlı şovuyla tiryakileriyle yeniden buluşuyor.

Okan Bayülgen’in her hafta, müzik, sanat, edebiyat, spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini konuk edeceği “Makina”nın gala gecesine; birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

Kanal D izleyicilerinin Okan Bayülgen’le, yepyeni bir dekor ve yepyeni bir jenerik müziği eşliğinde, dinamik bir şov izlemenin keyfine varacakları programda,

“Medya Arkası”, “Tiyatro Makinası”, “Zaman Makinası”, “Öfkeli Kalabalık” ve “Mülayim Kalabalık” adlı bölümler ile “sokak röportajları”, “stüdyo dışı bağlantılar” ve “canlı yayın konukları” da olacak.

Hakkı Devrim’in ile birlikte artık Zerrin Özer’in de her hafta “Makina” severlerle buluşacağı bu süper şovu sakın kaçırmayın!

Cumartesi 00:00

melis_krmcm
09-11-06, 21:38
süper yaa..sonunda başlıyo.çok sevindim.

umarım konuklar da iyi olur..daha belli olmamış sanırım.

ama zerrin özer de katılmış makina'ya..umarım çok sıkmaz o meşhur kahkahalarıyla ya..

_hasibe_
09-11-06, 21:51
ohhh bee sonunda yaniii
çok özledim tvmakinasını...
hayatta kaçırmam...

gormlaith
10-11-06, 21:24
Makina'nın bu haftaki (11 Kasım 2006) konukları:

Pınar Altuğ
Yağmur Atacan
"Sınav" filmi oyuncuları
Ömer Faruk Sorak
Emre Aydın
Asuman Krause
Manga
Göksel
Binnur Kaya
Ferhan Şensoy
Yıldo
Ali Çatalbaş
"Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları
Faruk Peker
Taner Eyüpoğlu
Mesut Yar
Selin Karacehennem

CANSEL_Tugce
11-11-06, 00:53
Makina'nın bu haftaki (11 Kasım 2006) konukları:

Pınar Altuğ
Yağmur Atacan
"Sınav" filmi oyuncuları
Ömer Faruk Sorak
Emre Aydın
Asuman Krause
Manga
Göksel
Binnur Kaya
Ferhan Şensoy
Yıldo
Ali Çatalbaş
"Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları
Faruk Peker
Taner Eyüpoğlu
Mesut Yar
Selin Karacehennem

süper ama süper bi program olcak,okan pınar altuğ ile baya bi dalga geçcekk yine gülcezz.FERHAN ŞENSOYY süperr yaa çok sevindin.Sınav filminin oyuncuları harika görmek

Z_oMbbiE
11-11-06, 09:38
sonunda başladı bugün çok mutluyum. ayrıca konuklar süper. süper bir makina olacak:D

daniel_angel
11-11-06, 10:13
ya arkadaşlar güzel bi makina olucak ama ismail hacıoğlu nie yok offf..::icon_cry:

A.Konak
11-11-06, 13:24
ya arkadaşlar güzel bi makina olucak ama ismail hacıoğlu nie yok offf..::icon_cry:

adanada çekimlerde olduğu için yoktur.

nihayet başlıyor makina..

buket16
11-11-06, 13:42
e hadi o adana da,tuba büyüküstün niye yok ki?nese başladı ya ona sevinelim:)

cemotara
11-11-06, 13:43
tuba büyüküstünde konuklar arasında olacakmı eğer olursa muhteşem olur

gzd_gzd
11-11-06, 14:33
ismail hacıoğlu yok mu yaa tüh o da konuk olsaydıı keşke,belli kamera arkasnı fln gösterrler filmin, orda görürüz ismaili;)

ama yine de çok mutluym başlıyor makina:)

gizem_89
11-11-06, 15:22
oley makina başlıyo :)konuklar iyi mesut yar gelmeseymiş keşke:)

melis_krmcm
11-11-06, 15:59
konuklar süper ya:) bu geceyi sabırsızlıkla bekliyorum.sonunda başlıyo!!:)

bahar_krmcm
11-11-06, 16:25
oooff konuklar super ya
ozledim wallah makinayi

gormlaith
11-11-06, 18:37
Makina yine ertelendi!!

Son dakika gelişmesi

Arkadaşlar, daha önceden duyurulan başlama tarihimiz, 18 Kasım 2006 tarihine ertelenmiştir. Bu gece program yoktur.

makina.tv

arzumms
11-11-06, 18:52
Makina yine ertelendi!!

Son dakika gelişmesi

Arkadaşlar, daha önceden duyurulan başlama tarihimiz, 18 Kasım 2006 tarihine ertelenmiştir. Bu gece program yoktur.

makina.tv

Valla tek kelimeyle "yıkıldım"...
O kadarda kendimi hazırlamıştım...

:img-help: :icon_evil :img-polic :bilmim :dito

gormlaith
11-11-06, 18:55
Valla tek kelimeyle "yıkıldım"...
O kadarda kendimi hazırlamıştım...

:img-help: :icon_evil :img-polic :bilmim :dito

Aynen bende şok oldum.Bugün ertelenmemi olurmuş artık şurda kaç saat kaldı yayına..Geçen sezonda aynı şey olmuştu.Son gün ertelenmişti..

A.Konak
11-11-06, 18:58
Makina yine ertelendi!!

Son dakika gelişmesi

makina.tv

haydaaa.. niye yaa.. of kendimi ona göre hazırlamıştım.. :img-sorry

HaLuK PİYESss
11-11-06, 19:35
yuhhh artık yaaaa

janan
11-11-06, 21:04
:img-fie: :img-clapp :img-clapp :img-clapp :icon_sad: :icon_sad: :icon_sad: :img-beee: :img-beee: :img-beee: ama kanald nin yayın akışında makina var gözküo nası olcak şimdi öfkeli kalabalık olup kanal d yi basalım LÜTFENNNNNNN

arzumms
11-11-06, 21:58
Şimdi de 18 Kasım tarihini de çekmişler kesinleşince bildireceğiz diye.
Çocuk oyuncağına çevirdiler, Arena'da 28 Ekim dedi, olmadı sitede yayınladılar 4 ekime yetişebilir, olmadı 11 Kasım, daha olmadı, 11 Kasım günü akşam üstü 18 Kasım, yine 11 Kasım belli olmaz belli olunca açıklarız.

Bari bir sebep açıklasalar; neyi beklediğimizi bilsek. Allah korusun bir yakınını filan mı kaybetti? Bir açıklama bekliyoruz...

Yeni bir makina yaptılar test etmemişler mi, halbuki çalıştırdık diyordu tanıtımda...

cansel_özge
11-11-06, 22:02
Makina yine ertelendi!!

Son dakika gelişmesi

makina.tv

bende şimdi bunu duyurmaya gelmiştim haftaya ertelenmiş malesef:icon_evil

arzumms
11-11-06, 22:05
18 Kasım tarihini de silmişler yakında başlıyor diye.. Kesinleşince haber vereceklermiş.

gormlaith
11-11-06, 22:07

Maalesef haftayada ertelenmedi.O yazıyı değiştirdiler arkadaşlar.

Daha önceden 11 Kasım 2006 tarihinde başlayacağı duyurulan programımız ertelenmiştir. Başlama tarihimiz kesinleştiğinde sitemizden duyurulacaktır.
makina.tv

arzumms
11-11-06, 22:17
oh iyi bari
Nasıl yani belirsiz bir tarihe ertelendiği için mi "oh iyi bari"? haftaya ertelenmedi derken önümüzdeki haftada yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil demek istedi arkadaşım.

akin 27
11-11-06, 22:20
Saatlerler kala bu yapılır mı yaw ayıp ama yeter:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :img-beee: :img-meeti :img-meeti :img-banne

-özgü_namal-
11-11-06, 23:37
offffff nasıl ertelenir ya bu seyirciye haksızlık madem ertelencekti hiç başlıyo diye reklamı yapılmasaydı!!.........:icon_evil :icon_evil

gzd_gzd
11-11-06, 23:37
demek yine ertelenmiş yaa!!! halbuki kendmi bu gece makina izlicem diye hazrlamştm bendee

cansel_özge
12-11-06, 00:11
Nasıl yani belirsiz bir tarihe ertelendiği için mi "oh iyi bari"? haftaya ertelenmedi derken önümüzdeki haftada yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil demek istedi arkadaşım.

bende 11 kasım yazısını görünce bugün sanıp oh iyi bari dedim.gerisini okumadım ki.ya inanmıyorum ya bende heycanlanmıştım.

dizici_manyak
12-11-06, 00:13
gerçekten böyle iş olmaz her sene aynı şey yapılır mı ya neden haberi verip bir hafta erteliyorlar ya biz planlarımızı ayarlıyoruz buna göre bu yapılır mı ya offfffff:dito

sarp=ekin
12-11-06, 00:16
ya noldu ben anlamadım bugün makina yokmu

pinar_1
12-11-06, 00:35
Okan bey uyanamamistir..yada magazinciler yolunu kesmistir onun icin yetisememistir ..birikide küfür falan ettiyse tepesi atmistir, canli yayina cikmayacam diye kafa tutuyordur..yaramaz hiperaktif Okan bey.......:img-grin2

Yani saka elestiri bir tarafa bu düpedüz izleyiciye saygisizlik...kockoca bir kanal hemde Türkiye,nin en büyük kanallarindan biri olan Kanal D Okan,in oyuncagi olmamali...kalitesinden düsürüyor......::icon_evil

melis_krmcm
12-11-06, 00:40
üff ya yine ertelenmiş.son anda yapılır mı ya böyle:( umarım haftaya kesin olarak başlar..

sevgi86
12-11-06, 01:04
of ya ben de bekleyen varsa haber vereyim diye girdim foruma...
sınavın oyuncuları gelecek diye uyumadım bekliyorum...
neyse haftayı bekleriz
konuklar da değişmiştir o zaman değil mi
onların da işi güçü var
programları alt üst olmuştur
neyse iyi seyirler herkese
bu kadar kızmayın belki okan bayülgenin suçu yoktur...

uburakb
12-11-06, 01:14
http://www.televizyonelestirmeni.com/tv-makinasi-baslamadi

eleştirmişler.

defneee
12-11-06, 03:11
ayy bunlarda iyice uzattılar dün o kadar fragman gösterdiler
ayrıca gürgen dün beyaz showda bomba gibi geliyoruz yarın falan dedi bu ne böyle haftaya başlar inş

daniel_angel
12-11-06, 07:45
benim için başlamaması ii olmuş sınaw filmi için bakıcaktım zaten..ama uyuya kalmışım..sizin için de çok üzüldüm.o saate kadar uykulu veya uykusuz beklemişsiniz.walla benim uykum öle ağırdır ki hiç kimse uyandıramass..nese bi hafta daha beklicez..inş konuklar değişmesss yaa off..ismail hacıoğlu katılıo mu arkadaşlar inş. katılıodur.çok yakışıklı yaaa:img-in_lo

_hasibe_
12-11-06, 11:13
Yani BenDe SaatlerCe BekleDim Böylede OLmazkiii

AsK_Oyunu!
12-11-06, 11:45
Dün aksam Euro D 'de Sansmatik vardi,ben sanmistim ki artik Kanal D Makina'yi Euro D 'ye yayinlamicak..bütün gece bekledim:icon_evil

iselinn
12-11-06, 15:26
Bu özel kanallar iyice azdilar... Yok dizileri yayindan kaldiriyorlar yok makine gibi progu gunlerce fragmanini goster, sonra ne oldu bize sansmatiki izlet. Biz halk olarak bu özel kanallara protesto olarak sadece trtyi izleyelim,yoksa bunlarin akillari gelmez.Artik bizleri aptal yerine koymalarindan biktim!!!:icon_evil

prenzez
12-11-06, 16:37
Ya ben dün sinir oldum!!!!
Ne diye başlayacak deyip başlatmıyorlar ki!!!
Perş veya Cuma günü Okan Bayülgen Hülya Avşar'ın programındaydı,o zaman da konusu açıldı doğal olarak başlayacak fln dendi,demek ki ne olduysa 2 günde olmuş,program yok!!!! Yaprak Dökümü görünce büyük hayal kırıklığına uğradım!!

*duygu*
12-11-06, 16:42
Yeter artık yaa!! Herkesin işi gücü var dimi?? Bari bi neden belirtselerdi,öylesine erteleniyor iki haftadır...Yazık dimi bizide bekletiyolar saatlerce... :(

arzumms
12-11-06, 16:44
Makina interaktifte yöneticilerden biri "Ertelenme konusunda bir açıklama yapamıyoruz, yapmıyoruz. Eğer Okan Bey uygun görürse, program başladığında bu konuya değinecektir." açıklamasını yaptı.
Bakalım ne zaman başlarsa belki nedenini öğreniriz...
Son iki gün değil 6-7 saat öncesine kadar başlayacak deniyordu bir anda önce 18 Kasım'a ardından belirsiz bir tarihe ertelendi.

Oo_esmer_kiz_Oo
12-11-06, 18:46
ewet ya bende sinir oldum o sacma sapan yarismayi gorunce ya zaten sinir oluyordum simdi daha beter yani off........:icon_evil
bn ne guzel makina ya bakacaktim yaa, cok acayip de keyiflenmistim ama bosunyamiisssss:(:(:(:

sevgi86
12-11-06, 23:59
neden yayınlanmadığını merak edenler için...
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1271

tuana:)
13-11-06, 02:28
saçmalık..yapmayacaksa yapmasın..beklettiler o kadar,,ne sorumsuzluk bu..:img-elvis

judy
13-11-06, 12:23
Cuma günü Beyaz programında Makina yarın dedi. Hatta üstüne biraz konuştular başarılar vs dilendi. Cumartesi gecesi mısır patlattım, cipsleri çayı hazırladım tvnin karşısına geçtim. Sonra dizi başladı 1 saat geç başlayacak zannettim sonra alt yazıyı görünce tepem attı. Okan Bayülgen programı başlayınca nedenini açıklayıp özür dilemeli bence. Açıklama yapılmaz ve özür dilenmezse ben kendi adıma bir daha programı izlemeyeceğim...

gormlaith
16-11-06, 19:36
:ok Makina 18 Kasım 2006 Cumartesi gecesi Kanal D'de başlıyor.

makina.tv

HaLuK PİYESss
16-11-06, 23:28
inş.bu sefer kesin başlar:)

gzd_gzd
17-11-06, 09:26
inşAllah bu sefer bi aksilik olmaz ve başlar.....

-özgü_namal-
17-11-06, 12:31
bu hafta başlasa bari gecende o kadar bekledik başlamadı bu hafta sınav filminin oyuncuları gelicek dimi:img-elvis

bahar_krmcm
17-11-06, 15:33
ya insallah bu sever baslar ben gecen bekledim ama gelmedi...

ya konuklar kim

arzumms
17-11-06, 17:05
ya insallah bu sever baslar ben gecen bekledim ama gelmedi...

ya konuklar kim

• Bu haftaki konuklarımız: "Sınav" filmi oyuncuları, Ömer Faruk Sorak, Emre Aydın, Asuman Krause, Manga, Göksel, Binnur Kaya, Ferhan Şensoy, Yıldo, Ali Çatalba, "Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları, Faruk Peker, Taner Eyüpoğlu, Mesut Yar, Selin Karacehennem, Mustafa Sarıgül, Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Nez.

Makina.tv

cemotara
17-11-06, 17:42
sınav filmi oyuncularıda var diyor yani tuba büyüküstünde kesin katılacakmı cevap verirseniz çok sevinirim

sevgi86
18-11-06, 02:01
sınav filmi oyuncularıda var diyor yani tuba büyüküstünde kesin katılacakmı cevap verirseniz çok sevinirim

makina nın sitesinde sadece sınav oyuncularının geleceği yazıyordu
ama o da gelir neden gelmesin
daha önce de gelmişti ben izlemiştim

prenzez
18-11-06, 12:27
“Makina” başlıyor ..

Okan Bayülgen ve ekibi, yeni bir “Makina” yaptılar ve bu gece çalıştırmaya başlıyorlar!

Dinamik, eğlencesi bol, sürprizi bol, yepyeni bir şov!

Talk show’un ustalarından Okan Bayülgen bu gece Kanal D’de, “Makina” adlı şovuyla tiryakileriyle yeniden buluşuyor.
Okan Bayülgen’in her hafta, müzik, sanat, edebiyat, spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini konuk edeceği “Makina”nın gala gecesine birbirinden ünlü isimler konuk olacak.
Kanal D izleyicilerinin Okan Bayülgen’le, yepyeni bir dekor ve yepyeni bir jenerik müziği eşliğinde, dinamik bir şov izlemenin keyfine varacakları programda, “Medya Arkası”, “Tiyatro Makinası”, “Zaman Makinası”, “Öfkeli Kalabalık” ve “Mülayim Kalabalık” adlı bölümler ile “sokak röportajları”, “stüdyo dışı bağlantılar” ve “canlı yayın konukları” da olacak.
Hakkı Devrim’in ile birlikte artık Zerrin Özer’in de her hafta “Makina” severlerle buluşacağı bu süper şovu sakın kaçırmayın!

Hakkı Devrim'in yanına devamlı olarak Zerrin Özer de katılıyormuş!Ne alakaysa! Kesin her espriye yarım saat o enteresan gülüşüyle güler,millet de ona güler,açıkçası ben Zerrin Özer kahkahasından sıkılmış durumdayım!

CANSEL_Tugce
18-11-06, 14:41
Arkiler konuklar aynı değilmi,sınav filminin oyuncuları artık başlasın yaww

girl01
18-11-06, 16:22
sonunda basliyor tv makinesi!cok heycanliyim bugün baslicana,cok özldeim gercekten tv makinesi.yine uykusuz geceler basliyor:img-grin2

CANSEL_Tugce
18-11-06, 16:52
• Bu haftaki konuklarımız: "Sınav" filmi oyuncuları, Ömer Faruk Sorak, Emre Aydın, Asuman Krause, Manga, Göksel, Binnur Kaya, Ferhan Şensoy, Yıldo, Ali Çatalba, "Bana Mastika Çalsana" Müzikali Oyuncuları, Faruk Peker, Taner Eyüpoğlu, Mesut Yar, Selin Karacehennem, Mustafa Sarıgül, Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Nez.

Makina.tv

Mustafa sarıgül varr süper olacak,safiye ile faikk amma dalga geçcek okan merakla bekliyorum.bide sadece mustafa sarıgül iiçin beklerimm en son çıksada beklerim.Ayrıcaa sınav filminin oyuncuları için de değer.çok özledim yaa,okanı

daniel_angel
18-11-06, 17:26
:img-clapp arkadaşlar sınaw filmi ekibini çekmeyi unutmayın:img-grin2 ben elimden geleni kadar çekicem inş..özellikle ismaili çekin:img-kiss:

nejatdidem
18-11-06, 19:22
bnce bu akşamın yıldızları safiye faik ikilisi olucakkk hehe=))okan tam gaz başlıcak yani konuklarla=)))

potipa
18-11-06, 19:26
benc de spr başlıcak__

CANSEL_Tugce
19-11-06, 02:18
Çok süperr yaa 90lı yılları hatırladımmm çok komik.SEVER SAYAR HİHİHİHİ puhahahahahah.

gormlaith
19-11-06, 13:11
Bence tam bir hayal kırıklığı oldu.O kadar özlemiştim, bu kadar bekledik çok daha eğlenceli bir program bekliyordum.Okanı o kadar severim ilk defa bir Okan Bayülgen programı için bitsin artık dedim.Gerçekten sıkıldım.O yarışmalar,sorular falan ne kadar gereksizdi.Programın temposunu acayip düşürdü.
Ekip görüntüleri de sıktı beni..Özgürü severim ama gülemedim ben nedense.
Ne dekora ne müziğe alışamadım.

Zerrin Özer ne yaptı anlamadım.
Binnur Kaya harikaydı.Keşke hep ekipte olsa.
Bir de gecenin sürprizi Şelale hanım oldu:) Çok sevindim geri dönüşüne.

Okan'ın sürekli 'Tam kendimizi hazır hissetmeden seyrici karşısına çıkmak istemiyoruz' demesinden dolayı, ve bu kadar ertelemelerden dolayı beklentiler yükseldi.Umduğumu bulamadım sanırım.İlk program olduğu için çok fazla önemsemiyorum ama mesela geçen sezonun ilk programını unutamam, inanılmaz keyifliydi.

Dün gece, normalde acayip keyif aldığım Gürgenlerden bile çok keyif alamadım.
İlk çıkışları komikti.Mülayim Kalabalık eh işte iyidi.'Onlar'ı sevmedim.

Daha çok önem verilmesi gereken,programın başlarında çağrılması gereken konuklar yerine Safiye-Faik ikilisinin tüm program orda oturması gereksizdi.Ben istemiyorum böyle konukları görmek Makinada.Farkını korumasını istiyorum bu programın.

Eski makinayı,tv makinasını mumla aratacak bir program oldu bence.Eski formatı iyidi.
Sıkılsamda izledim sonuna kadar. Epey uzun sürdü. 05.00 gibi bitti.
Haftaya daha iyi bir makina izleyeceğiz umarım.

acemicadi_fan
19-11-06, 13:27
ya dün acayib güzel konuklar gelmis ama ben 1.30'da yattim cünkü misafir vardi yorulduk felanda,offfffffff sinav oyunculari gelmis ya inanamiyorum,bi yakalamisim onada bakamadim ya offffff MANGA'DA gelmis ve daha daha....offf ya off,ama bencede bu show cok uzun sürüyor ya,baskalari düsünülmezmi yaaaa ,hakki devrim mesela ya soru sormuyolar adamcagiza ya ozaman niye cagriyorlar????????
anlamiyorum.......!!!!!!!!!!!!!!!

CANSEL_Tugce
19-11-06, 15:28
ya,arkiler bişi sorcam,Dün akşam Mustafa sarıgül çıktımı saat 04.00 te film koptu.kaçta bitti.bide ferhan şensyu falan da izleyemedim.Akşam bi eksiklik vardı ama neydi.gürgenler eski formata göre,enfazla 2-3 defa çıkıyolardı çok gülüyoduk.dün akşam fazla gülmedim.sınav filminin oyuncularını konuşturmadı.mesut yar hiç konuşmadı.akşamm ençok şelale hoşuma gitti.Binnuurun faik değişi o kazma da afadersinizz anlamadı.oyuuncu olduğunu..biras eksiklikler vardı

sisley
19-11-06, 20:04
Bende beğenmedim bu sezonun ilk programını ,en büyük sebebi beklentimin yüksek olması sanırım bu kadar bekledikten sonra ikincisi ise konuklar.
En beğendiğim bölümleri saysam daha kolay olur ilki Binnur Kaya
ikincisi ise Şelale hanım.
Beğenmediklerim ise biraz fazla sanırım...
Dekor cok genişti dağılmış sanki biraz masa ayrılmış o sıcaklık gitmiş..
Performans sahnesi iyi fikiri müzik yapıcak konuklar için ama Sınav filmi oyuncuları neden yukarda oturdu anlamadım,gereksizdi bence Safiye- Faik orda duruken.
Genel olarak fazla durağandı geçen sezon hep hareketli,aktif geçtiği için biraz
garip geldi.
Aradaki vtrler Şelale hanım dışında eğlenceli değildi.
Yarışma bölümünüde beğenmedim Makinamı Serdar Ortaç'la Hep Beraber mi izliyorum diye düşünmedim değil.Gelecek haftalarda büyük ihtimalle kalkıcaktır.
Zerrin Özer'in neden geldiğini anlamadım arada gülme seslerini duydum o kadar.
Jenerik müziğini beğenmedim Kafamdaki Makina'yı tercih ederim.
5'te bitti ama sabahladığıma değmedi.
Gelecek programlarda daha iyi olur umarım.

Gülcan
19-11-06, 20:16
Bende acikcasi pek begenmedim,
nedeniyse kesinlikle cok büyük beklentilerim oldugu icin.
Binnur Kaya'nin olmasi süperdi, oda olmasaydi izlemezdim herhalde, iyiki gelmisti programi kurtaran konuk olarak ilan ettim kendisini.
"Onlar"'a pek gülmedim nedense, Murati, Gürgeni, Özgürü o kadar sevmeme ragmen nedense ufacik bir gülümseme olustu sadece yüzümde.
Umarim daha iyi konuklarla haftaya daha iyi olur.
Ben sahsen sonuna kadar dayanamadim.
Benim icin Makina daha baslamamistir arkadaslar,
haftayi bekliyorum :)

Rabish
19-11-06, 20:46
Bende hayal kiriligina ugradim :(
Gecen sezon daha iyiydi bana gore. Oncelikle Safiye ve Faik'in bas koseye oturturlmasi beni sinir etti , oturduklariyla kalmadilar gecemide mahfettiler ..
Biri olsa neye ikisi birden agir geldi ! Zerrin Ozer gereksizdi bana gore ..
Dekoru begenmedim , eski dekor daha hostu , ozellikle masa cok kotu olmus ..
Ilk program icin bence zayifti bu hafta (vtr'ler 0'di)
AMA Binnur Kaya gece gece beni iyi keyiflendirdi ve iyikide gelmis dedim , mukemmel ve gercek bir oyuncu oldugunu bir kere daha kanitladi , bayildim ya birtane Binnur :img-icecr
Kadroya dahil olsa super olur.
Ben ucuncu reklamdan sonra uyudum , eski makinada asla uyumazdim :img-sorry
Son olarak konuk sayisi icin birsey soylemek istiyorum : YUH !
Neydi o ya , programin basinda saymaya basladilar birbirinden gereksiz ve Makina'ya yakistirmadigim konuklar vardi tabii aradaki kalitelilerde kaynadi bu yuzden .. Ustelik programin basinda "konusturmadiklarindan" ozur dilediler , ya daha az konuk alin ya da 50 kisiyi konusturun :img-elvis
Gunleri sayarak bekledigim bu ilk programi unutup haftaya yayinlanacak olan programi sabirsizlikla bekliyorum ..

HaLuK PİYESss
19-11-06, 20:53
ben hayal kırıklığı yasadım açıkcası.çok donuk geldi bana eski tadını alamadım bitürlü,gereksiz şeyler wardı çok.inş.haftaya daha ii olur