Tüm Versiyonu Göster : Kardelen (Kanal 1)
Bu arada sizlere küçük bir bilgi belki biliyorsunuzdur Miray'ın yardımcısı rolündeki ELİF İNCİ,SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM filmindeki SAMET yani al yazmalımdaki samet rolündeki çocuk erkek değil kız:) annesi ve babası(bilal inci) Kadir Abimin yakın arkadaşları tabi o zamanlar elif inci annesiyle adana'da oturuyomuş çocuk oyuncu kim olsun kim olsun derken elif ablamız samet oluvermiş:) zaten bende çocukken şüpheler uyandırıodu büyüyünce öğrendik gerçeği:)kendisine başarılar dileriz rolünü çok iyi yapıyo çok tatlı...
Bu arada sizlere küçük bir bilgi belki biliyorsunuzdur Miray'ın yardımcısı rolündeki ELİF İNCİ,SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM filmindeki SAMET yani al yazmalımdaki samet rolündeki çocuk erkek değil kız:) annesi ve babası(bilal inci) Kadir Abimin yakın arkadaşları tabi o zamanlar elif inci annesiyle adana'da oturuyomuş çocuk oyuncu kim olsun kim olsun derken elif ablamız samet oluvermiş:) zaten bende çocukken şüpheler uyandırıodu büyüyünce öğrendik gerçeği:)kendisine başarılar dileriz rolünü çok iyi yapıyo çok tatlı...
Teşekkürler
Bende biliyordum samet karekterinin hikayesini.
Elif hanım diziye çok yakışıyor dizimizde gerçi tüm oyuncular muhteşem. :good:
evet bunu bende biliyordum ynede teşekkür ederiz
bu hanım deliyürekte oynuyordu o zaman abilerim söylemişti inanamadım ilk ama simasına bakınca inandım =)
evet bunu bende biliyordum ynede teşekkür ederiz
bu hanım deliyürekte oynuyordu o zaman abilerim söylemişti inanamadım ilk ama simasına bakınca inandım =)
evet ondada oynamışıt. seyma da yeterli açıklamayı yapmış hjemde fazlasıyla . eline sağlık. bu arada bende bir bilgi vereyim kendisi aynı zmanda sinema sanatçısı rahmetli bilal incinin kızıdır ;)
evet ondada oynamışıt. seyma da yeterli açıklamayı yapmış hjemde fazlasıyla . eline sağlık. bu arada bende bir bilgi vereyim kendisi aynı zmanda sinema sanatçısı rahmetli bilal incinin kızıdır ;)
sağolasın aykocum bilgiyi ben de parantez içinde vermiştim sanırım görmedin ya da gördün bi daha belirttin olsun daha güzel bilal abimizi de fazlasıyla anmış olduk bu gece allah rahmet eylesin...
Dizinin müziklerini kim yapıyor acaba?
Bana kurtlar vadisi ve binbirgece karışımı geldi. Siz ne dersiniz?
Dizinin müziklerini kim yapıyor acaba?
Bana kurtlar vadisi ve binbirgece karışımı geldi. Siz ne dersiniz?
genel müzik kime ait tam bilmiyorum ama klarnet kirpi bülente yani bülent altınbaşa ait ve mükemmeel dizinin müzikleri gerçekten harika...
Arkadaşlar iyi akşamlar dizimizin 4.bölümü de diğer bölümler gibi çok güzeldi.Bu bölüm bol bol aksiyon yaşadık,gerildik,üzüldük,sevindik vs ama bir türlü dertten kurtulamadık:)
Asaf'ın adamlardan kaçışı vs.sonra yakalanması,kurtulması sandaldan sergıye o mükemmel ötesi bakışı muhteşemdi:)
Kardelen'in dedesine olan sonsuz güveni de beni benden aldı.Onu orda saatlerce beklemesi gerçekten harikaydı dedesini beklerken annesine sarılıyomuş gibi olması sonra ellerinin boş kalması beni çok üzdü
Dedesiyle buluşma sahneleri mükemmeldi,hamburger yemeleri,lunaparkta çarpışan arabaya binmeleri falan harikaydı.
Komşu kadının muhallebilerine Asaf'ın alayım demesi beni çok güldürdü:)
Ayrıca Miray'ın babasına zaten sinirliydim iyice sinir oldum:(
Uzun lafın kısası yine çok güzel bir bölüm seyrettik dizimiz gitgide heycanlanıyor,güzelleşiyor inşallah reytinglerimiz artar ya da dizi başka kanala transfer olur...
ben ilk reklam arasından sonrasını kaçırdım. kardeleni okuldan aldıktan sonra neler oldu. miray doktorla konuşmuştu vs.. oralarını izledim...
en son açtığımda miray asaf beyin evindeydi. polis kapıyı çalıyordu.
kısa özet verirmisiniz....
ben ilk reklam arasından sonrasını kaçırdım. kardeleni okuldan aldıktan sonra neler oldu. miray doktorla konuşmuştu vs.. oralarını izledim...
en son açtığımda miray asaf beyin evindeydi. polis kapıyı çalıyordu.
kısa özet verirmisiniz....
hiç bişey olmadı arkadaşım polis zile bastı bastı bastıı asaf miraya baktı baktı baktı:) orada bitti...
hiç bişey olmadı arkadaşım polis zile bastı bastı bastıı asaf miraya baktı baktı baktı:) orada bitti...
teşekkürler ben ondan önce ne olduğunu merak etmiştim. yani iki reklam arasındaki bölümü kaçırdım. kanalı açtığımda polis kapıyı çalıyordu, miray neden asaf beylere gitti ki? (çok soru sordum:icon_sorr)
teşekkürler ben ondan önce ne olduğunu merak etmiştim. yani iki reklam arasındaki bölümü kaçırdım. kanalı açtığımda polis kapıyı çalıyordu, miray neden asaf beylere gitti ki? (çok soru sordum:icon_sorr)
tamam polis kapıyı çalıyodu asaf'ın içerde de miray vardı miray asaflara asaftan korumalığını yapmasını istemek için gitti ama söyleyemedi tabi
dizimiz yine süperdi çok güzel bir bölüm seyrettik ama bana göre sizinde daha önce söylediğinize göre bu diziyi harcıyorlar dizi başka kanala transfer olsa eminim reytingler tavan yapar bizim evde bu konuda herkesin düşüncesi aynı inşallah bir çözüm bulunur
arkadaşlar ayrıca size sormak istediğim bir konu var biraz önce kanalın resmi sitesine girdim dizinin yayın tarihi olarak 22 mayıs perşembe verilmiş bu inşallah yeni bölüm değildir eğer öyleyse sizin de bildiğiniz gibi iki iyi dizi var inşallah cumartesi yeni bölümlerini yayınlamaya devam ederler.
dizimiz yine süperdi çok güzel bir bölüm seyrettik ama bana göre sizinde daha önce söylediğinize göre bu diziyi harcıyorlar dizi başka kanala transfer olsa eminim reytingler tavan yapar bizim evde bu konuda herkesin düşüncesi aynı inşallah bir çözüm bulunur
arkadaşlar ayrıca size sormak istediğim bir konu var biraz önce kanalın resmi sitesine girdim dizinin yayın tarihi olarak 22 mayıs perşembe olarak verilmiş bu inşallah yeni bölüm değildir eğer öyleyse sizin de bildiğiniz gibi iki iyi dizi var inşallah cumartesi yeni bölümlerini yayınlamaya devam ederler.
arkadaşım sanırım yanlış baktın 15 mayıs perşembe saat 22.00 da tekrarı var yazıyodu sanırım sen onu gördün:( evet kesinlikle büyük kanallara transfer olmalı ayrıca şunu belirteyim tv gündemini pek bilmiyorum ama cumartesi çok tehlikeli birgün herkes gezmeye çıkıyo vs.ertesi gün tatil geziyo millet yani ciddi dizi günü değil gibime geliyo:( benim için hiç sorun değil dizi sabaha karşı olsun kalkar izlerim ama önemli olan toplu izlemek sizin fikirleriniz neler???
arkadaşlar ayrıca size sormak istediğim bir konu var biraz önce kanalın resmi sitesine girdim dizinin yayın tarihi olarak 22 mayıs perşembe olarak verilmiş bu inşallah yeni bölüm değildir eğer öyleyse sizin de bildiğiniz gibi iki iyi dizi var inşallah cumartesi yeni bölümlerini yayınlamaya devam ederler.
Dizi biraz kurtlar vadisi tadında oldu. bol aksiyonlu.. rus mafyası filan. müzikler de andırıyor. perşembe günü de çocuklar için bezbebek büyükler için kurtlar vadisi en çok izlenen diziler. en güzeli cumartesi günleri.. benim için cumartesi çok iyi oldu. severek izliyorum...
ilerleyen bölümlerde asaf mirayın korumalığını alabilir. kardelen de miraya daha yakın olacaktır mutlaka.. kardelen mirayın kızı olabilir mi?
Dizi biraz kurtlar vadisi tadında oldu. bol aksiyonlu.. rus mafyası filan. müzikler de andırıyor. perşembe günü de çocuklar için bezbebek büyükler için kurtlar vadisi en çok izlenen diziler. en güzeli cumartesi günleri.. benim için cumartesi çok iyi oldu. severek izliyorum...
ilerleyen bölümlerde asaf mirayın korumalığını alabilir. kardelen de miraya daha yakın olacaktır mutlaka.. kardelen mirayın kızı olabilir mi?
büyük ihtimal kızı olanlar onu gösterio:)mirayın babası yaptı herşeyi kızını öldü gösterdi miraya ama kaçırdı yaptı bi numaralar yakında daha da aydınlanıcak
arkadaşım sanırım yanlış baktın 15 mayıs perşembe saat 22.00 da tekrarı var yazıyodu sanırım sen onu gördün:( evet kesinlikle büyük kanallara transfer olmalı ayrıca şunu belirteyim tv gündemini pek bilmiyorum ama cumartesi çok tehlikeli birgün herkes gezmeye çıkıyo vs.ertesi gün tatil geziyo millet yani ciddi dizi günü değil gibime geliyo:(sizin fikirleriniz neler???
yok arkadaşım yanlış bakmadım 22 mayıs perşembe saat 10.00 da yazıyodu bence cumartesi günleri yayınlanması daha iyi çünkü hafta içi oturmuş diziler var inşallah yeni bölüm cumartesi günüdür.
yok arkadaşım yanlış bakmadım 22 mayıs perşembe saat 10.00 da yazıyodu bence cumartesi günleri yayınlanması daha iyi çünkü hafta içi oturmuş diziler var inşallah yeni bölüm cumartesi günüdür.
valla bilemicem arkadaşım ama inş perşembe olmaz yani kurtlar vadisi,kavak yelleri ,annem ve daha bi ton dizi var kimse izlemez perşembe olcaksa olmasın daha iyi bize sorun yokta millete büyük sorun:(
bugün ilk kez izledim. 4. bölümmüş malesef kaçırdım ilk bölümlerini diziyi çok beğendim.
Asaf karakteri tam olarak nasıl biri? silah falan da taşıyor mesleği ne ki?
O polisler neden onu bekliyordu.
Bir de sanırım mafya o adam kim ?? bana kısa bi anlatabilirseniz çok sevinirim.
bugün ilk kez izledim. 4. bölümmüş malesef kaçırdım ilk bölümlerini diziyi çok beğendim. asaf karakteri tam olarak nasıl biri? silah falan da taşıyor mesleği ne ki? o polisler neden onu bekliyordu. bir de sanırım mafya o adam kim ?? bana kısa bi anlatabilirseniz çok sevinirim.
Asaf bey eski bir devlet görevlisi.. polat gibi yani... devlet için çalışmış... üniversiteden birincilikle mezun olmuş. mit tarafından takip edilmiş. seçilmiş bir kişiydi. gizli görevlerde çalışıyordu. eşi de bilmiyordu onun devlet için çalıştığını. sonra asaf bir görevinde türk diplomatları kurtarmak isterken rus mafyasından olan ajanın gözüne bıçağı batırdı. o gözü bantlı adam o adam oluyor. sonra asaf yıllar geçip taksi şoförlüğü yaparken yolda 3 genç ona saldırıyor, parasını istiyor. o da gençleri etkisiz hale getirip, dövüyor. o sırada iki gençte bu görüntüleri çekip you tubeye ekliyor. rus mafyası da bu görüntüleri internetten görüp aslan lakaplı asaf beyin peşine düşüyor.
daha çok uzun ama benden bu kadar
bugün ilk kez izledim. 4. bölümmüş malesef kaçırdım ilk bölümlerini diziyi çok beğendim. asaf karakteri tam olarak nasıl biri? silah falan da taşıyor mesleği ne ki? o polisler neden onu bekliyordu. bir de sanırım mafya o adam kim ?? bana kısa bi anlatabilirseniz çok sevinirim.
asaf eski bir istihbaratçı okuldan mezun olduğu gün bir adam geldi ve ona bu millet için çalışmasını teklif etti asafta kabul etti esas adı aliydi bu işe adım atınca aslan oldu şimdi de asaf:) taksi şoförlüğü yapıyor ve gizleniyordu herkesten. o iki erkek sokakta kapkaççılarla asaf takışırken videolarını çektiler ve internete verdiler gazeteye fln çıktı kavga sırasında asafın gömleği yırtıldı ve aslan dövmesi ortaya çıktı senelerdir peşinde olan rus mafyası bu videoyu gördü ve aslanın izini yakaladı olaylar bunlar:)küçük kız yani kardelen de torunu kardelenin annesi babası polis memuru hasan'In(mesut çakarlı) oğlu yüzünden öldüler çocuk babasının silahını aldı orasına burasına bakarken terasta oynarken bastı tetiğe asaf'ın kızı takside giderlerken vuruldu kocası farkedip hastaneye yetiştirelim derken bir de kamyon çarptı kardelenin anası da babası da öldü yazık.asaf dedesi olarak kıza sahip çıktı polisler fln kimse bilmiyor asafın torunu olduğunu kız yuvaya verildi asaf kaçırdı polisler cenazede gördüler asafı kimdir nedir onu çözmeye çalışıyorlar ama kardelen mirayın kızı sanırım.miraıyn doğum sırasında bebeği ölüyor ölmüyorda mirayın babası böyle uyduruyor bebeği istemedği için sanırım o çocuk kardelen...anlatabildiysem ne mutlu karışık oldu sanırım:)
Geçen haftaya göre baya heyecanlı bi bölüm izledik asafın rus mafyasını atlattığı sahneler süperdi hele gemiden kaçışı adamları delirtmesi geriye bakıp gülümsemesi süperdi :good:
Ama kardelenin okulda dedesini beklediği sahnelerde çok üzüldüm ya küçücük yaşına rağmen öyle muhteşem oynadı ki üstüne bir de komserin kızının öldürülmesini gösterince gözyaşlarım tutamadım :img-cray:
Mirayın kocası da ne yüzsüz yaa boşandık ama mirasının yarısı benim dedi ya yuh yani :img-tomat Gerçi bi bakıma iyi oldu mirayla asafı yeniden bir araya getirdi :img-wink:
Bölümün sonu acayip heyecanlıydı bir yanda polisler bir yanda rus mafyası bir yanda miray bir yanda asafın komşusu :img-hyste Kardelenin tüh teyzeye yakalandık mı diyişi çok tatlıydı :img-hyste
Asaf kimle uğraşacağını şaşırdı valla elinde silah kalakaldı ben en çok rus mafyasının miray ve kardelen evdeyken eve girmesinden korkuyorum :icon_sorr Asaf kendini koruyabiliyor ama kardeleni ne kadar koruyabilir :icon_sorr Önümüzdeki hafta neler olacak acaba şimdiden merak etmeye başladım :kahve
Yalnız dizi özetleri neden verilmiyor yaa cumartesi gelene kadar meraktan çatlıyoruz ben anlamadım valla kanal 1 in dizi özetlerini yayınlaması gerekir ayrıca bu hafta asafın geçmişini göstermediler keşke onla da ilgili sahne olsaydı özgür özberk ve leyla başağı göremedik umarım önümüzdeki hafta sahneleri olur :img-yes:
Bu arada başakcım mesajını şimdi gördüm hemen baktım kanal 1 e perşembe 22:00 yazıyor ama o tekrar bölümdür çünkü mesela emret komutanımda da 19 mayıs 09:30 yazıyor ya da rüzgara da 18 mayıs 11:30 yazıyor yani dizilerin yeni bölümlerinin saatleri değil tekrar bölümlerinin saatleri yazılmış bence :img-wink:
seyma_BJK ve forcible anlattığınız için çok teşekkür ederim. konusu çok güzelmiş..
inş diğer bölümünüde izleme fırsatı bulabilirim.
Resim Ekleyecek Olan Arkadaşlardan Bir Ricam Olucak Kadir Abimin Sahnelerine önem Verirlerse çook Sevinirim özellikle Bu Bölümde Lunapark Sahneleri Ve Kardeleni Okuldan Almaya Geldiği Sahneyi Burda Görmek Beni çok Mutlu Eder Ayrıca 3.bölümdeki Kardeleni Yuvaya Bırakma Sahneleri Gelirse çok Mutlu Olurum O Ağlama Sarılma Fln:)şimdiden Teşekkürler
ben dünkü bölümü izleyemedim ya :img-cray: tekrarı var mı arkadaşlar ?
ben dünkü bölümü izleyemedim ya :img-cray: tekrarı var mı arkadaşlar ?
Perşembe günü saat 22:00 de bölüm yazıyor fakat şimdilik belli değil tekrarmı yoksa yeni bölümmü olduğu yarın netlik yazanır büyük ihtimal o zaman forma yazarım.
Dün akşamki bölümü büyük bir keyifle izledim çok beyendim.
Her yönüyle bakıyorumda çok başarılı bir yapım gerçekten. Bende sizler gibi düşünüyorum bu diziye daha çok önem verilmesi ve gerekirse yeni bir kanala transfer olmasını istiyorum.
Kanal 1 resmi sitede özet ve yeni bölüm fotoları yer almadığı için şikayet olarak resmi siteden mail attım ve cevabını merakla bekliyorum. :img-blush
En beyendiğim sahnelerden biri kardelenin sabırla okulda beklemesi oldu. :love05: Çok tatlıydı gerçekten. Hizmetliye zaten şimdi dedem gelir demesi yokmu çok hoşuma gitti. :love05:
Asaf bey rus mafyasının başında olduğu adamı bayılttı ve çıktı ordan adamı öldürseydi bunlar olmayacaktı. Gerçi öldürseydide dizide konu tıkanırdı. :img-blush Gemiden kaçışı mükemmeldi. :happy0064
Miray karekterini çok beyeniyorum çok tatlı ve sevecen.
Doktorada çok kızdım bir parça çıkar yüzünden hem mesleğine hemde insanlığına sığmayan hareketler sergiliyor. :icon_sorr
dün asaf'ın komşu kadına hemen evimden çıkın demesine hem sevindim hem de kadın adına biraz üzüldüm ama düşünüyorumda hakketti yani izinsiz girmeler,zırt pırt adamın kapısında rahat bırakmıyo bi türlü asaf'ın zaten kafa karışık bide o kadın iyice çıldırttı:)
Ilk 100 Program / Ab
17 Mayıs 2008 Cumartesi
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 13,00 38,10
2 Selena [net] Atv 3,90 12,10
3 Genco [net] Kand 3,20 9,80
4 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,10 15,50
5 Var Mısın Yok Musun (ozet)-pt [net] Show 3,10 10,10
6 Menekse ıle Halıl [net] Kand 3,10 9,30
7 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 3,00 14,50
8 Vazgec Gonlum [net] Star 3,00 9,30
9 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 2,90 14,20
10 Spor Gundemı Kand 2,50 10,50
...............
33 Kardelen. [net] K1 1,30 4,10
Ilk 100 Program / Total
17 Mayıs 2008 Cumartesi
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 11,80 35,50
2 Selena [net] Atv 4,80 14,90
3 Menekse ıle Halıl [net] Kand 4,20 13,50
4 Genco [net] Kand 4,00 12,60
5 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 3,50 17,80
6 Vazgec Gonlum [net] Star 3,50 12,00
7 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,20 16,60
8 Tatlı Bela ''fadıme'' [net] Star 3,20 9,60
9 Mahmut Tuncer Show (nıkah) [net] Kan7 2,70 11,50
10 Var Mısın Yok Musun (ozet)-pt [net] Show 2,70 9,90
.........................
21 Kardelen. [net] K1 1,90 6,30
dün asaf'ın komşu kadına hemen evimden çıkın demesine hem sevindim hem de kadın adına biraz üzüldüm ama düşünüyorumda hakketti yani izinsiz girmeler,zırt pırt adamın kapısında rahat bırakmıyo bi türlü asaf'ın zaten kafa karışık bide o kadın iyice çıldırttı:)
Bende komşu bayanı evden sert bir şekilde çıkın demesine bozuldum. Belki kadın çok oluyor ama öylede olmaması gerekiyordu. Aslında asaf bey zor durumda kaldı birazda bundan kaynaklandı aslında. :img-blush
Reytinglerimizde gelmiş geçen haftaya göre bir yükseliş söz konusu bu duruma çok sevindim. :happy0064
evet reytingler az da olsa artmış buna sevindim ama yetmez tabi:( ben de herşeyi parça parça söledim bu hafta ama asaf'ın garajda mercedesi olması da çok hoştu gerçekten örtüyü kaldırması hasretle arabaya bakması kontağı çevirdikten sonra çalıştığını görünce gülmesi mükemmeldii:)
evet reytingler az da olsa artmış buna sevindim ama yetmez tabi:(
Yetmez tabi ama geçen haftaya göre baya yükseliş var.:img-blush Kanaldan kaynaklanıyor bu netice aslında kanal 1 fazla izlenen bir kanal değil. İnşaallah güzel bölümler bizi bekliyor.
arkadaşlar bu bölüme bayıldım yaaa. gerçekten harika iş çıkartıro kadir inanır ve oyuncu ekibi . bir dizi daha nasıl olsun allah aşkına . aksiyon var dram var her şeyt var . muhteşem kadir inanıra her geçen gün hayranlığım artıyor o nasıl mimikler inanılmazsın sen. diziden resimler çektim kaltiesiz ama idare edin :) kardelenin dedesini beklediği sahne süpoerdi . muhteşem arkada çalan müzik dizinin müziği şahane . ben şuna yanıyorum ahhh u dizi büüyk kanallarda olsa ahhh . bir an önce diger kanalların yapğımcıları harekete geçse şu dizinin güzelliğinin farkına varsa ahhh. müthiş şeyler olacak . yanibu diziyi ön plana çıkartmak için her türlü çareye başvurmaları gerekir dizi ekibinin. müziğe güzel söz yazılıp güzwel bir dizi müziği haline getirlip kitlelere ulaştırılırsa gene de büyük bir faydası olur diye düşüğnüyorum. umarım bu dizi hakettiği yere uılaşır bence şu an çok kötü sonuçlar alıyor bu dizi göre. haketmiyıor bu sonucu .umarım b,r an önce hakettiği sonuca ulaşır bu dizi .herkese ii seyirler..
içten gülüşün yakıyor be kadir abi bi tanesin
Bende komşu bayanı evden sert bir şekilde çıkın demesine bozuldum. Belki kadın çok oluyor ama öylede olmaması gerekiyordu. Aslında asaf bey zor durumda kaldı birazda bundan kaynaklandı aslında. :img-blush
Reytinglerimizde gelmiş geçen haftaya göre bir yükseliş söz konusu bu duruma çok sevindim. :happy0064
mecbur öle demek zorunda kaldı . bende aynı durumda olsam öle sölerdim . tabiki karşıdaki bayanın bir suçu yoktu . ama asaf zor durumdaydı . mecbur öyle davranmak zorunda kaldı. bu arada O sert çıkar ama gönül almasınıda ii bilir. :) bir bakışıyla bir gülüşüyle afedersin demesi yeter asafın anında gönlünü alır :)
bu arada ;
perşembe 22:00 de tekrarı var
cumartesi de 22 : 40 ta şu ana kadar bölümlerin kolajı sunulacak
bilginize .... iyi seyirler :.
ayko dizinin yayınıyla ilgili bilgiler için teşekkürler.
Bencede komşu bayanın gönlünü alıcaktır. Çünkü asaf bey kibar biri. :img-blush
greenalmond 19-05-08, 20:59 dizinin ilk bölümünü izledm çok hoşuma gitti ama bi daha izleyemedim:img-cray:
acaba hangi gün yeni bölümü yayınlanıo söyler misiniz?
ya ben bu kızı çok çok seviyorum
ben sana küstüm dede diyor ne de şirin :love05:
bu dizi ders çıkarılacak bi dizi :img-cray:
allahım kimseyi öksüz yetim bırakmasın
reytingler artmış buna çok sevindim umarım devamı dahada iyi olur
dizinin ilk bölümünü izledm çok hoşuma gitti ama bi daha izleyemedim:img-cray:
acaba hangi gün yeni bölümü yayınlanıo söyler misiniz?
cumartesi günleri yeni bölümler yayınlanıyo ama aykonun da yazdığı gibi önümüzdeki cumartesi kolaj bölüm olcakmış bu kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için mükemmel olucak:)ayko ellerine sağlık resimler için kadir abim herzamanki gibi muhteşem ötesi...tarife kelimeler sayfalar yetmez:)
kadir abim lunaparkta kardeleni izlerken kardelen dedesini çağırdı çarpışan arabaya binmesi için kadir abim o sıra bi şaşırdı hay allah ifadesi oldu suratında nerden çıktı bu diye:)ondan sonra gülerek kızın yanına bir gidişi var offff yemek yerlerken benle ömür boyu küs kalmayı düşünmüyon herhalde demesi fln çok hoş yaa allaahım yok böyle bişey allahım seni nazarlardan saklasın korusun yarabbiim:)
selminesat 20-05-08, 10:07 http://img137.yehhe.com/images/544901.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/430502.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/529303.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/829904.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/594905.JPG (http://www.yukle.tc)
selminesat 20-05-08, 10:14 http://img137.yehhe.com/images/757601.JPG (http://www.yukle.tc)
selminesat 20-05-08, 10:25 http://img137.yehhe.com/images/910501.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/58602.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/960704.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/425103.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/722805.JPG (http://www.yukle.tc)
selminesat 20-05-08, 10:36 http://img137.yehhe.com/images/894001.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/366002.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/202303.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/534904.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img137.yehhe.com/images/448005.JPG (http://www.yukle.tc)
Dizimizin nazlı'sı ile yapılan röportaj,
röportajı bize ulaştıran melek'e ve kiraz'a sonsuz teşekkürler..
KANAL 1’DEKİ "KARDELEN" DE KADİR İNANIR’IN ROL ARKADAŞI LEYLA BAŞAK, İKİ ÜNİVERSİTEDE BİRDEN OKUYOR, DÖRT DİL BİLİYOR VE "HAYATIM BOYUNCA BİR KEZ EVLENMEK İSTİYORUM" DİYOR
Dizi seyircilerinin geçen yıl "Sıla" dizisinde "Boran Ağa" nın intihar eden eşi "Yezda" karakteriyle tanıdığı Leyla Başak, şu günlerde Kanal 1’in Kadir İnanırlı dizisi "Kardelende" seyirci karşısında. 8 yıl önce şimdi Fenerbahçe Basketbol Takımı’nda oynayan ağabeyi Rasim Başak’ın aldığı teklif nedeniyle ailesiyle Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen Rus asıllı oyuncu da, lisanslı voleybolcu...
Ağabeyi Bursa’da Oyak Renault formasıyla oynarken, 4 yıl Bursa Robert Bosch Voleybol Takımı’nda oynayan 1.76 boyundaki Başak, "Üniversite eğitimim başlayınca voleybolu bıraktım ama spor yaşamımın her anında var. Gönlümde de oyunculuk yattığı için hem okuyorum, hem de oyunculuk yaparak çocukluk düşümü gerçekleştiriyorum" dedi.
Best Model’e de katılmışsınız ama sizi hiç podyumda görmedik, neden?
Evet, katıldım ama öylesine, bir heyecan ve farklılık olsun istedim. Best Press seçildim. Hiç podyuma çıkmadım. Fotomodellik yapıyorum ama mankenliğe sıcak bakmıyorum. Mankenlik meslek olarak bana göre değil. 0 nedenle yapmadım. Yapmaya karar verseydim de, ek bir iş olarak kalırdı. Çünkü oyunculuğu daha çok seviyorum.
Oyunculuğa nasıl başladınız?
Oyunculuk zaten küçüklüğümden beri yapmayı istediğim bir meslekti. Annem anlatır, evde sürekli bir role bürünüp bir şeyleri canlandırır, dans edermişim. Liseyi bitirdikten sonra konservatuara girmek istedim ama sonra vazgeçtim. Ek bir mesleğim olsun istedim. Sonra oyunculuk eğitimini nasıl olsa, özel ders alarak kapatabilirim diye düşündüm. Üniversiteyi bitirdikten sonra oyunculuğa daha fazla ağırlık vereceğim.
"Kardelen" dizisini neden kabul ettiniz?
Okulumdan dolayı çok fazla projede yer alamıyorum. Ama "Kardelen"in ilk olarak sinopsisini okuduğumda hoşuma gitti. Kendimi Nazlı’nın yerine koydum. Hemen benimsedim karakteri... Daha önce gelen tekliflere bu kadar ısınamamıştım. Dizinin kadrosu da çok iyi. Kadir İnanır gibi dev bir oyuncuyla aynı dizide oynamak da benim için çok değerli... Çok büyük oyuncu o ve onunla aynı dizide bulunduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Azeri misiniz?
Rus’um... Annem de, babam da Rus. Gençken annem, babam üniversiteye gitmek için Bakü’ye taşınmış. Orada tanışıp evlenmişler. Bir ağabeyim var, Rasim Başak... Fenerbahçe Basketbol Takımı’nda oynuyor.
Türkiye’ye gelişiniz nasıl oldu?
10 yıl önce ilk olarak ağabeyim Türkiye’ ye geldi. Sonra bizi çok özlediği ve bizsiz yapamadığı için, biz de onsuzluğa dayanamayınca buraya taşındık. Aile olarak birbirimize çok bağlıyız. Ailecek geldik, ben de sekiz yıldır Türkiye’deyim.
Türkçe’niz gayet iyi, ders aldınız mı?
Evet, çünkü liseyi burada okudum. Yetenek herhalde... (Gülüyor)
Üniversitede hangi bölümdesiniz?
Okan Üniversitesinde Rusça Mütercimlik Tercümanlık Bölümü üçüncü sınıfta okuyorum. Çok zor bir bölüm.
Kardelen’de eşine çok âşık bir kadim ete kemiğe bürünüyorsunuz, Sizin aşka ve evliliğe bakış açınız nasıl?
Evlilik binim için çok kutsal ve ben hayatim boyunca bir kez evlenmek istiyorum.
İKİ ÜNİVERSİTE BİRDEN OKUYOR
Oyunculukla ilgili planım daha çok eğitim almak ama önce okulumun biraz hafiflemesi gerek. Derslerim çok yoğunlaştı. Bu arada ikinci bir üniversite daha okuyorum. Açık öğretim Halkla İlişkiler Bölümü Ek bir mesleğim olsun istiyorum. Çünkü yarın bir gün insanın hayatında ne olacağı belli olmaz. İki diplomam birden olsun istedim. Bir de üniversitede Çince dersi alıyorum. İngilizce, Rusça, Türkçe biliyorum. Buna ek olarak Çince de öğrenmek istedim. Okulda ya Almancayı seçecektim ya da Çinceyi... Çinceyi az insan bildiği ve oraya gitmeyi çok da istediğim için o dili seçmeyi uygun gördüm. Bir de çok zor bir dil ve zoru başarmak benim için daha önemli.
KAYNAK: milliyet gazetesi tv rehberi
selminesat çok teşekkürler:img-wink: çok güzel kareler yayınlamışsın gene ellerin dert görmesin:) sayfada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
çeşm-inaz röportaj için teşekkürler.
selminesat fotolar için teşekkürler.
iyi akşamlar arkadaşlar dizimizin SAAT 22.00'de tekrarı var izleyemeyenlere ya da benim gibi defalarca izlemek isteyenlere duyurulur:)iyi seyirler...
Dün akşam tekrarı vardı. bir kez daha izledim zaten başına bakamamıştım. çpk güzel bir bölümdü.
arkadaşlar özet ne zaman gelir? fragmanı da tam göremedim tv nin altında küçük olarak gördüm. büyüğünü göremedim malesef..gören var mı acaba???
arkadaşlar özet ne zaman gelir? fragmanı da tam göremedim tv nin altında küçük olarak gördüm. büyüğünü göremedim malesef..gören var mı acaba???
Dizinin özeti ve yeni bölüm fotoları gelmiyor. :icon_sorr :icon_sorr Pek anlam veremiyorum bende ama umarım bir düzene girer.
Takrar bölümü bende izledim. Fragman dizinin sonunda verildi ben izledim.
Heyecanlı ve güzel bir bölüm bizleri bekliyor yine. Hatırladığım kadarıyla Fırat asaf beyin izini bulabilmek için peşine düşüyor. :img-blush Zaten bir fırat eksikti asaf beyin yayında hiç şansı yok gerçi şimdiden çok yazık. :img-hyste:img-hyste
Polisler apartmana girmiş zili çalışlardı zaten bölüm orda bitmişti fragmanda kapıyı asaf bey açıyor ve miray hanımı sevgisi olarak bahsediyor. :img-blush
Miray hanım bilgisayarda araştırma yapıyor galiba kızı ile ilgili ve kardelenin ekranda görüntüsü ve hakkında yazılar oluyor anladığım kadarıyla.
Asaf bey komşu hanımın evine giriyor komşu bayan kalbinin hızlı attığı gibi türden cümleler kuruyor ve elini tutup kalbine götürmesini sağlıyor asaf ve utangaç halde geçmiş olsu diyor. :img-hyste :img-hyste
Dizide silahlar patlıyor yine.
Şimdilik bu kadar.
selminesat 23-05-08, 10:49 http://img136.yehhe.com/images/4967Untitled_1.jpg (http://www.yukle.tc)
bu arada ;
perşembe 22:00 de tekrarı var
cumartesi de 22 : 40 ta şu ana kadar bölümlerin kolajı sunulacak
bilginize .... iyi seyirler :.
arkadaşlar kanal 1 in sitesinde kolaj bölüm yazıyodu cumartesi için kolaj bölüm değilmiş. dün fragmanını gösterdiler. :) yani bu cumarteside yeni bölümüyle ekranlarda olacak kardelen . b uarada dizinin fragmanındaki o komşu kadının kadire duygularımı açıklarken kadirin geçmiş olsun deyişi müthiş çok sempatik ve çok komedi :)
Evet yazılmıştı kolej bölüm diye ama yeni bölüm fragmanı gördüğüm anda çok mutlu oldum. Fragmana göre yine güzel bir bölüm bizi bekliyor.:happy0064
selminesat çalışma için teşekkürler.
arkadaşlar dün foruma yazdım ama tek cümle olduğu için silmişler sanırım:( dün habertürkte saba tümerle bu gece adlı programda kadir abim,zeynep hanım,küçük kardelen(deniz) ve de elif inci hanımefendi vardı kardelenin setinden canlı yayın yapıldı kadir abim geleneğini bozmadı ve görüşmek isteyenleri sete davet etti bu programı hemen hemen her gece izliyordum yatmadan önce konuklarla muhabbet hoşuma gidiyordu dün gece bir de baktım ki kardelen ekibi ve kadir abim müthiş sevindim:)kadir abim için hekimoğlu parçası çalındı kadir abim duygusal anlar yaşadı,küçük kardelen ile muhabbet edildi,elif inci ve samet hakkında konuşma oldu:)kadir abim denizin yani kardelenin sabahtan akşama kadar susmadığını söyledi:)dizilerin kalitesinin bozulduğunu söyledi,dizi bolluğundan şikayet etti,yine suya sabuna dokunmayan film ve dizi yapmadığını vurguladı bireysel mutluluğun olmadığını tekrar söyledi(kesinlikle katılıyorum dediklerine) aktörlerin nerede olursa olsun birbirlerini tanıdğını söyledi canı sıkılınca mezarlığa gittiğini kimlerin gelip geçtiğini bu dünyada kimsenin kalmıcağının üzerine bastı...kısacası her yönüyle çok harika bir programdı inşallah bir daha yayınlarlar...
işte o canlı yayından kadirden müthiş resimler :)
o ne mükemmel gülüş o beyaz dişler o kameraya bakış bi tanesin sen beee . müthişsin müthiş...
http://img376.imageshack.us/img376/9881/canlihw9.jpg (http://imageshack.us)
o ne anlamlı bakıştır o ne güzel bakışıtır müthişsin sen
http://img376.imageshack.us/img376/4112/canli3lg4.jpg (http://imageshack.us)
süpersin...
http://img376.imageshack.us/img376/5390/canli4mr0.jpg (http://imageshack.us)
o ne anlamlı bakıştır saba tümere bee müthişsin sen
http://img367.imageshack.us/img367/8761/canli5qy4.jpg (http://imageshack.us)
number one sın :)
http://img376.imageshack.us/img376/1423/canli7ja7.jpg (http://imageshack.us)
şahanesin
http://img376.imageshack.us/img376/1906/canli8kl9.jpg (http://imageshack.us)
sağolasın ayko tam ben ekleyecektim sen benden önce davranmışsın ellerine sağlık olsun farketmez sonuçta aynı kareleri yakalamışız kadir abim sen harikasın sen birtanesin....
Ayy inanmıyorum demek dün kardelen ekibi programa katıldı kaçırdım valla gerçi bende habertürk çıkmıyor arkadaşlar programı kaydettiyseniz zeynebin resimlerini de çeker misiniz :icon_sorr ya da youtubedan falan çektiyseniz linkini bana yollar mısınız :icon_sorr
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35938&k_A=haberturk
burdan izleyebilriisniz arkadaşlar . yalnız kadir abi var görüntüde .zeynep tokuş az çıkıyo ;)
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35938&k_A=haberturk
burdan izleyebilriisniz arkadaşlar . yalnız kadir abi var görüntüde .zeynep tokuş az çıkıyo ;)
Ayko resimler ve link için çok teşekkürler.Ben seyredememiştim, cumarteside diziyi seyredememiştim perşembe tekrarını seyrettim.
Miray'ın yardımcısı Asaf'ı Kardelen'in babası sandım dememişmiydi ? Mutfakda onları nasıl koruduğunu görmedi mi?Karizmayı görmüyor mu?Niye başka bişi söyledi dün?
Ben diğer aktörleride beğenirim ama en başta ve her yaşıyla Kadir iNANIR,sonra Kartal Tİbet(gençliğini ama),Tarık Akan(oda değişti azcık) ,Ediz Hun diğer beğendiklerim.
Bugün dizimizin yeni bölümünü izleyeceğim için çok mutluyum. inşaallah bu hafta reytinglerde daha iyi olur. :img-blush
angel eyes 24-05-08, 08:57 Zeynep ne yapacağını şaşırmış
Kardelen dizisinde Kadir İnanır ile birlikte rol almanın zorluklarına değinen Zeynep Tokuş, ilk başlarda ne yapacağını şaşırdığını ve elinin ayağına dolandığını söyledi.
Habertürk'te Saba Tümer'in Kardelen dizisinin setinden yaptığı programda Zeynep Tokuş, Kadir İnanır ile birlikte oynamanın zorluklarına değindi.
"İlk başlarda özellikle elim ayağıma dolanıyordu" diyerek İnanır'ın karizmasından çok etkilendiğini ifade eden Tokuş, "Biz kendisi ile de bunu konuştuk. İlk başta elimi nereye koysam, nereye baksam diye insanda ister istemez bir ağırlığınız oluyor Kadir Bey. Bu güzel bir şey. Yanlış anlamayın ne olur. Ama sonrasında o sert mizaçının altında ne kadar naif bir insan yattığını zaman içinde tanıdıkça görüyorsunuz, o zaman da biraz rahatlıyorsunuz, biraz..." diye konuştu.
KAYNAK: TELEVİZYON GAZETESİ
Ayko resimler ve link için çok teşekkürler.Ben seyredememiştim, cumarteside diziyi seyredememiştim perşembe tekrarını seyrettim.
Miray'ın yardımcısı Asaf'ı Kardelen'in babası sandım dememişmiydi ? Mutfakda onları nasıl koruduğunu görmedi mi?Karizmayı görmüyor mu?Niye başka bişi söyledi dün?
Ben diğer aktörleride beğenirim ama en başta ve her yaşıyla Kadir iNANIR,sonra Kartal Tİbet(gençliğini ama),Tarık Akan(oda değişti azcık) ,Ediz Hun diğer beğendiklerim.
Bu benim şahsi görüşüm tabi ama size şunları söyleyim kadir abim dışında saydıklarınız tüm aktörlerimiz çok klasikler hem kendileri hem filmleri ama kadir abim hepsinin arasından açık ara farkla sıyrılıyor hem kendisi hem filmleri bakımından bunu sizde söylemişsiniz 1.sırada diyerek:)tarife kalksam sayfalar kelimeler yetmez:)
arkadaşlar kanal 1 in sitesinde kolaj bölüm yazıyodu cumartesi için kolaj bölüm değilmiş. dün fragmanını gösterdiler. :) yani bu cumarteside yeni bölümüyle ekranlarda olacak kardelen . b uarada dizinin fragmanındaki o komşu kadının kadire duygularımı açıklarken kadirin geçmiş olsun deyişi müthiş çok sempatik ve çok komedi :)
evet ayko bende demin gördüm fragmanı mükemmel yaaa kadın hep sizin yüzünüzden oluyo dio kadir abimde: geçmiş olsun:) harikaa yaa ayrıca asaf polislerden yırtmak için miraya sevgilim falan diyo yine mükemmel bir bölüm izleyeceğiz 5 saat kaldı:)
selminesat 24-05-08, 13:20 http://img138.yehhe.com/images/5407avibru1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img138.yehhe.com/images/558aviebru.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img138.yehhe.com/images/4629aviebru1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img138.yehhe.com/images/7967aviiebru.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img138.yehhe.com/images/8245ebru1.jpg (http://www.yukle.tc)
Fragmanı gördüm çok güzel bir bölüm olucak.
Asaf ın miraya sevgilim demesi işleri iyice karıştıracak o başkomiser şüphelendi çünkü sevgili yalanına inanmıyacağı kesin.
selminesat resimler için teşekkürler. ççok güzeller
Bu benim şahsi görüşüm tabi ama size şunları söyleyim kadir abim dışında saydıklarınız tüm aktörlerimiz çok klasikler hem kendileri hem filmleri ama kadir abim hepsinin arasından açık ara farkla sıyrılıyor hem kendisi hem filmleri bakımından bunu sizde söylemişsiniz 1.sırada diyerek:)tarife kalksam sayfalar kelimeler yetmez:)
Çatılardaki sahneleri ve gemiden kaçma sahneleride çok aksiyonluydu fakat çatıdan indiğinde bayıltılarak vurulması ilginçti. Kardelen'i okuldan almaya sonunda gidebilmesi ,kızın onu beklemesi güzeldi.
Bu akşamki bölümüde merakla bekliyorum.Miray'a sevgilim oyunu yapması hoş olmadı bence tabi. (fragmandan gördüğümce)Kardelen'i Miray'a teslim edip kendi kaçsaydı keşke ,kendi kızını nasıl korumuştu belalardan .Miray'da komşu kadın kadar Asaf'ta güvenilirlik sağlamış gibiydi.Komserin kardeşinin çocuğunun yanında gördüm oraya nasıl geldiki Kardelencik.
Bide Miray Asaf'ın evine niye gittiki.telefonla bir şekilde bağlantı kurabilemezmiydi?
Ben yeni oyuncularıda beğeniyorum Erkan Petekkaya ,Mehmet Aslantuğ ,Binbir gecedekiler,Asideki 'ler ...,yaprak dökümdekiler ....
harika bi bölüm yaa bütün sahnelere bayıldım komşu kadın sahnelerinde yerlere yattım gülmekten:)5 dk giriym bari:)kadın ne koktu deyince bilmiyorum deyişi bitirdi beni bide başka zaman söz:img-wink: bitsin tamamen burdayım:)
kardelenin arkadaşını taa ki evlerinde babasının resmini görene kadar tanımamıştım ben.bi baktım polisin oğluymuş :img-hyste ilk bölümlerde çocuğa pek dikkat etmemişim demek ki.tesadüfe bak ya.kardelen bilmeyerekte olsa annesinin katiliyle arkadaş :icon_whis gerçi çocuğa katil demek pek te yakışık almıyo istmeyerek sebep oldu sonuçta ama çok tuhaf bir durum gerçekten
abisi de silahın sahibinin kardeşi olduğunu öğrendi neler olacak bakalım.
mirayla asaf ın yolculuğu başlıyor :happy0064 şu asaf ın peşinde olan adam da miray a takacak kafayı kesin.nasıl baktı öyle kıza :img-pilot
bir de benim anlamadığım asaf polisten neden kaçıyor ? yaptığı işler kanunsuz değildi ki.sonuçta devlet için çalışmış bunca zaman.polise gidip herşeyi anlatıp kardeleni yasal yollardan alamaz mı yanına.en azından peşindeki bir kişiyi eksiltmiş olur.
bir de benim anlamadığım asaf polisten neden kaçıyor ? yaptığı işler kanunsuz değildi ki.sonuçta devlet için çalışmış bunca zaman.polise gidip herşeyi anlatıp kardeleni yasal yollardan alamaz mı yanına.en azından peşindeki bir kişiyi eksiltmiş olur.
Polisten kaçmasının nedeni kardeleni kaçırdığı için saklanıyor birde gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını istemiyor nede olsa yıllarca saklamayı başarmış biri.
Abi kardeş değiller gerçekte.:img-blush
Süper bi bölümdü hatta süper ötesi bi bölümdü :happy0064 Hem aşırı heyecanlı hem de aşırı komikti komşu kadın sahnelerinde ben de koptum yaa :img-hyste kuşa asaf adını vermiş gelmeyince de aman adaşı kılıklı dedi yaa :img-hyste Evdeki sahneler ayrı bi komikti zaten asaf başka zaman söz dediğinde koptum zaten bi de kadın anahtar deliğinden onu izlediğini sandı ya :img-hyste
Miray durumu güzel kurtardı sevgilim oyunuyla yalnız kadir inanırın sevgilim diyişi neydi öyle sanki oyun değil de gerçek gibi :img-in_lo Bölüm boyunca asafla kardelenin kaçış sahnelerinde hem heyecanlandım hem de üzüldüm asaf napacak böyle kaçarak ya kardelene bişey olursa diye düşündüm ve neyseki sonunda asaf dilediğim şeyi yaptı yani mirayın evine gitti :happy0064
Süper ya bundan sonra hep miraylarda kalsalar keşke mirayla kardeleni bir arada görmek çok güzel oluyor :love05: Zaten asaf evine dönemez artık komşu kadın i görürse bi daha bırakmaz valla :img-hyste
Yalnız o falcı kadına gene noldu öyle gözleri açıldı kocaman korktum valla :img-pilot Çok etkilendi sanki sadece kardelenle ilgili değildi hissettikleri başka şeyler de var gibiydi off şimdi 1 hafta bekle neler olacağını öğrenmek için :)
Bir de mehmet çepiç de süper yaa bana fazlasıyla sıcak saatlerdeki komser doğanı hatırlatıyor o da gerçekleri ortaya çıkardı olayı çözmek üzere :icon_sorr
Ayy muhteşem bi bölümdü her sahnesi ayrı bi güzeldi şimdiye kadarki en iyi bölümdü diyebilirim ama ilk bölüm de süperdi umarm bu bölümün ratingleri daha yüksek olur fazlasıyla hakediyor çünkü :img-wink:
Çok güzel bir bölümdü. Heyecanla izledim ve heyecanlı bir şekilde de sonlandı.
Dizinin her sahnesi özel ve seviyeli. Çok beyendim birkez daha.
Komser bey nasıl olayı çözecek diye düşünüyordum güzel bir şekilde olaya bağlandı. Fakat şunu anlayamadım polis memurunun boş kovanı sakladı yer biraz entresan fakat insanlar istesede istemesede bir şekilde açık veriyorlar. Bunun baheneside bu oldu. Çokta sevindim aslında. Ama yıkıldı komser amcam. :img-cray::img-cray:
tekrar iyi akşamlar arkadaşlar mükemmel bir bölümdi yine tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum:)
yalnız ufak bişey dikkatimi çekti belki olabilir ama bana olmaz gibi geliyor miray'ın emniyet sitesinde kayıp bölümünde kardelen yazıp bilgilere ulaşması garibime gitti soyadı fln yazmadan:(
asaf ve komşu kadının sahnelerine öldüm öldüm bittim kadir abim yine konuşturdu olağanüstü kabiliyetini:)
miraya da burdan çok teşekkür ederiz sevgilim ayağı yapıp asaf abimizi kurtardığı için:)
asaf'ın kardelene ateş başında masal anlatması da çook güzeldi:)
Komşu bayan bas baya saf. Böyle insanlarda vardır fakat asaf bey için ideal çünkü hayırlı işlerede vesile olabiliyor. :img-hyste Kadının yaşadıklarını hayal olarak algılaması ne kadar da hoştu. Zavallı :img-hyste :img-hyste Pes doğrusu böyle birşeyde ancak komşu bayan hayal diyebilirdi.:img-hyste
Dizimizde oyuncular ve senaryo muhteşem.:good::good::good::good: Mekanlar ekip gerçi hepsi bir bütün her geçen gün daha da büyük beyeni duyuyorum.:good:
tekrar iyi akşamlar arkadaşlar mükemmel bir bölümdi yine tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum:)
yalnız ufak bişey dikkatimi çekti belki olabilir ama bana olmaz gibi geliyor miray'ın emniyet sitesinde kayıp bölümünde kardelen yazıp bilgilere ulaşması garibime gitti soyadı fln yazmadan:(
İyi akşamlar.
Bu sahne benimde dikkatimi çekti yorum yazarken emniyet müdürlüğünün sayfasına girdim televizyonda çıkan ayna sayfayı buldum ve Aklıma gelen ad ve soyadı yazdım sadece attım kafadan bildiğim isim ve soyadı değildi ve gözlerime inanamadım. Orta yaşta bir bayan kayıpmış onun bilgilerini görünce şok oldum. Yani dizimizde olan olayların gerçeklik payı %100
İyi akşamlar.
Bu sahne benimde dikkatimi çekti yorum yazarken emniyet müdürlüğünün sayfasına girdim televizyonda çıkan ayna sayfayı buldum ve Aklıma gelen ad ve soyadı yazdım sadece attım kafadan bildiğim isim ve soyadı değildi ve gözlerime inanamadım. Orta yaşta bir bayan kayıpmış onun bilgilerini görünce şok oldum. Yani dizimizde olan olayların gerçeklik payı %100
hobaaaaaa süpersin arkadaşım aklımdan geçeni yapmışsın baktım şimdi bende soyadı kısmı boş geçilemez diyo ama olsun napalım bu kadar da olsun:)
hobaaaaaa süpersin arkadaşım aklımdan geçeni yapmışsın sağolasın tekrar sadece ad yazıncada çıkıyomu tüm ayşeler mesela:)
Teşekkür ederim. Diziyi izlerken düşünmeye başladım netin başına geçince hemen uyguladım.
Ad ve soyad girerek bulmuştum zaten tekrar sadece bir isim girerek denedim soyad istedi demek en az bilgi olarak ad ve soyadın bulunması gerekiyor.
Eğitici bir dizi.:img-blush:img-blush:img-blush:img-blush
Teşekkür ederim. Diziyi izlerken düşünmeye başladım netin başına geçince hemen uyguladım.
Ad ve soyad girerek bulmuştum zaten tekrar sadece bir isim girerek denedim soyad istedi demek en az bilgi olarak ad ve soyadın bulunması gerekiyor.
Eğitici bir dizi.:img-blush:img-blush:img-blush:img-blush
eet sayelerinde yeni şeyler öğreniyoruz:) çok güzeldi bu bölüm yaa bütün akşam söylerim artık ben bu lafı:)komşu kadın afedersiniz ama azmış:img-hyste asaf asaf diye ölcek kadın yakında
Kardelende çok akıllı bir kız çocuğu.:love05: Hiçbirşeye asilik yapmıyor bir talebi yok masum seecen biri anne ve babasının kaybetti gözlerinin önünde çok akıllıca yaklaşıyor dedesini üzmüyor yükte olmuyor çok hoşuma gidiyor gerçekten.:love05:
Kardelende çok akıllı bir kız çocuğu.:love05: Hiçbirşeye asilik yapmıyor bir talebi yok masum seecen biri anne ve babasının kaybetti gözlerinin önünde çok akıllıca yaklaşıyor dedesini üzmüyor yükte olmuyor çok hoşuma gidiyor gerçekten.:love05:
evet bu benimde dikkatimi çekti başka çocuk olsa yaşadığı sıkıntıları bahane ederek dedesinin ve çevresindekilerin altından girer üstünden çıkar ama kardelen çok iyi maşşallah:)
eet sayelerinde yeni şeyler öğreniyoruz:) çok güzeldi bu bölüm yaa bütün akşam söylerim artık ben bu lafı:)komşu kadın afedersiniz ama azmış:img-hyste asaf asaf diye ölcek kadın yakında
Teşekkür ederim birkez daha.:love05:
Komşu bayana birşey diyemem bu bölümden sonra hiç tekin değil. Asaf bey söz daha sonra demezmi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Asaf bey ile aralarıda hemen düzeldi. Mirayı nasılda çekememişti. Bu bayana daha kibar tabirle saf demek istiyorum. :img-blush
Teşekkür ederim birkez daha.:love05:
Komşu bayana birşey diyemem bu bölümden sonra hiç tekin değil. Asaf bey söz daha sonra demezmi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Asaf bey ile aralarıda hemen düzeldi. Mirayı nasılda çekememişti. Bu bayana daha kibar tabirle saf demek istiyorum. :img-blush
azuhahahahhahaha söz başka zaman:)bide ilaç muhabbetine koptum nasıl kekliyo kadını hey allahım yaaa:))))
evet bu benimde dikkatimi çekti başka çocuk olsa yaşadığı sıkıntıları bahane ederek dedesinin ve çevresindekilerin altından girer üstünden çıkar ama kardelen çok iyi maşşallah:)
Kardelen Çocuk değil sanki gerçekten peygamber sabrı var. :img-blush
Dedesi kardelene kızar dedim tanımadığı bir arkadaşının evine gittiği için ama birşey demedi. :img-blush Komser bey amcada muhteşem bir oyuncu polis olmak bir oyuncuya bu kadarmı yakışır.:img-in_lo Kardeleni göremedi ama daha büyük bir olayın izlerini buldu bundan sonra daha da heyecanlı olucak.
Kardelen Çocuk değil sanki gerçekten peygamber sabrı var. :img-blush
Dedesi kardelene kızar dedim tanımadığı bir arkadaşının evine gittiği için ama birşey demedi. :img-blush Komser bey amcada muhteşem bir oyuncu polis olmak bir oyuncuya bu kadarmı yakışır.:img-in_lo Kardeleni göremedi ama daha büyük bir olayın izlerini buldu bundan sonra daha da heyecanlı olucak.
eet gerçekten mehmet çepiç abimize komserlik çok yakışıyo saçlar bıyıklar fln tam başkomser:) kapıda nasıl diyo memur değil başkomser:) iyi akşamlar başkomserim:)sevgilim:)harikaa yaa
azuhahahahhahaha söz başka zaman:)bide ilaç muhabbetine koptum nasıl kekliyo kadını hey allahım yaaa:))))
Zaman zaman formda bu hareketlilik olsa çok iyi olur. Ben genellikle nete girme fırsatım oluyor gün içinde boş vakitlerde dizimizden söz edersek daha keyifli bir form olur aslında. :img-blush
Komşu bayan ve asaf beyin evde geçen sahnelerinin replikleri muhteşemdi. Su istedi ilaç diye fakat suyu içti ikinci su geldiğindeki elefon konuşmasına bittim.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Zaman zaman formda bu hareketlilik olsa çok iyi olur. Ben genellikle nete girme fırsatım oluyor gün içinde boş vakitlerde dizimizden söz edersek daha keyifli bir form olur aslında. :img-blush
Komşu bayan ve asaf beyin evde geçen sahnelerinin replikleri muhteşemdi. Su istedi ilaç diye fakat suyu içti ikinci su geldiğindeki elefon konuşmasına bittim.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yalnız bu sıcak soğuğu yokmU:)))))) telefonda da arabaları kıpırdatmayın fln koptum odadan nasıl kaçıyo:)
arkadaşlar ben hafta içi bile yazıyom buraya fırsat buldukça siz konu açın yeterki ben size katılırım:)
eet gerçekten mehmet çepiç abimize komserlik çok yakışıyo saçlar bıyıklar fln tam başkomser:) kapıda nasıl diyo memur değil başkomser:) iyi akşamlar başkomserimsevgilim:)harikaa yaa
Mehmet çepiç i çok beyeniyorum. :img-blush Beyfendi biri rolüde biçilmiş kaftan üzerine. :good:
Miray ın hapşurarak sevgilim diye cümleye başlaması çok hoştu. Zeynep Tokuşta muhteşem.
Son sahneyide çok beyendim medyum olan bayan resmen çarpıldı. Asafbeyin bakışlarıda hiç yabana atılcak cinsten değildi. :img-hyste Medyum be sefer neler bulucak çok merak ediyorum.
Kısaca her sahneyi merak ve heyecanla bekliyorum.
Fırata ne demeli kendini rezil ediyor aklı bir şeye çalışmıyor gerçekten bunu anladım. :img-hyste :img-hyste Cem 1985 tüm oyuncular ziyaret etti istisnalar var fakat kaideyi bozmaz. :img-hyste :img-hyste Sıra bizede gelicek bu gidişle. :img-hyste İyi olur asaf beyin hıncını alırız.:img-blush
Son sahneyide çok beyendim medyum olan bayan resmen çarpıldı. Asafbeyin bakışlarıda hiç yabana atılcak cinsten değildi. :img-hyste Medyum be sefer neler bulucak çok merak ediyorum.
kadir abimin hangi bakışı yabana atılmışki bu atılsın rüştücüm:)kadir abimin bakışlarını bir insan sittinsene uğraşsın yapamaz o bi tane:)
yalnız bu sıcak soğuğu yokmU:)))))) telefonda da arabaları kıpırdatmayın fln koptum odadan nasıl kaçıyo:)
arkadaşlar ben hafta içi bile yazıyom buraya fırsat buldukça siz konu açın yeterki ben size katılırım:)
Bir arkadaş olduktan sonar zaman zaman inşaallah yazarım daha sık.
Bu arada dizinin özet ve yeni bölüm fotoları için kanal 1 şiyayet maili attım cevabını bekliyorum. Sizlerde atarsanız sevinirim. Yinede atarım bende.
Soğuk su muhabbeti çok hoştu.
Asaf beyin kapıyı çalıpta hoş kokular geliyor kadınında safça atlamasına ne demeli. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bir arkadaş olduktan sonar zaman zaman inşaallah yazarım daha sık.
Bu arada dizinin özet ve yeni bölüm fotoları için kanal 1 şiyayet maili attım cevabını bekliyorum. Sizlerde atarsanız sevinirim. Yinede atarım bende.
Soğuk su muhabbeti çok hoştu.
Asaf beyin kapıyı çalıpta hoş kokular geliyor kadınında safça atlamasına ne demeli. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ne kokusu??bilmiyorum....yumurtalı ekmek yapıyodum kendime eveet yaa yumurtalı ekmeek:)) süperdi yaaa harikaa harikaaa 5 dk giriyim bari demesi harikaydıı:)bide delikten bakma sahnesi sizi gidi sizi dio asaf:ne anlamda:))))
kadir abimin hangi bakışı yabana atılmışki bu atılsın rüştücüm:)kadir abimin bakışlarını bir insan sittinsene uğraşsın yapamaz o bi tane:)
Gerçekten çok başarılı bir oyuncu kalitesi her zaman için belli. Allah sağlıklı başarılı bir ömür versin kendisine.
Polis memurunun çocuğu ile aynı sınıfta değiller fakat aynı zamanda aşı oluyorlar benim bildiğim sınıf sınıf alınır ama bu kadarda hoş bir ayrıntı olsun dime.:img-in_lo
Gerçekten çok başarılı bir oyuncu kalitesi her zaman için belli. Allah sağlıklı başarılı bir ömür versin kendisine.
Polis memurunun çocuğu ile aynı sınıfta değiller fakat aynı zamanda aşı oluyorlar benim bildiğim sınıf sınıf alınır ama bu kadarda hoş bir ayrıntı olsun dime.:img-in_lo
gerçekten hee hemşireler dolaşırdı sınıfları ayrı ayrı:) neyse sağlık olsun belki tüm 2leri bi araya toplamışlardır biz de çok takmayalım:)amiiin rüştücüm amiin allahım korusun abimiii...
ne kokusu??bilmiyorum....yumurtalı ekmek yapıyodum kendime eveet yaa yumurtalı ekmeek:)) süperdi yaaa harikaa harikaaa 5 dk giriyim bari demesi harikaydıı:)bide delikten bakma sahnesi sizi gidi sizi dio asaf:ne anlamda:))))
Asaf bey komşu bayana karşı baya zincirlerini kırdı ama ne yapsın mecbur bıraktı komşu bayan. :img-cray:
Herşeye çok karışıyor yalnızlık başına vurdu hiç arkadaşı falanda yok olsa ne iyi olur asaf bey amcamız için.:img-hyste
Asaf bey komşu bayana karşı baya zincirlerini kırdı ama ne yapsın mecbur bıraktı komşu bayan. :img-cray:
Herşeye çok karışıyor yalnızlık başına vurdu hiç arkadaşı falanda yok olsa ne iyi olur asaf bey amcamız için.:img-hyste
tüm kadınları delirttiği gibi komşuyuda baştan çıkardı kadın zaten baştan çıkmış vaziyetteydi iyice coştu:img-hyste:img-hyste hey allahım yaaa
Bu arada polis memuru iyi hoşta ailecek beni deli etmiyor da değiller. :img-hyste :img-hyste Polis memuru üztüne vazife olmayan herşeye atlarsa olacağı buydu yakalanır tabikide. :img-blush
inşaallah
Bu arada pois memuru iyi hoşta ailecek beni deli etmiyoda değiller. :img-hyste :img-hyste Polis memuru üztüne vazife olmayan herşeye atlarsa olacağı buydu yakalanır tabikide. :img-blush
anlayamadım yaa:( hasana mı diyosun??????
Polisten kaçmasının nedeni kardeleni kaçırdığı için saklanıyor birde gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını istemiyor nede olsa yıllarca saklamayı başarmış biri.
Abi kardeş değiller gerçekte.:img-blush
tamam kardeleni kaçırdığı için ama ben de diyorum ki kaçırmasına gerek kalmadan polise dedesiyim diyebilirdi.kimliğini polise açıklasa ne olacak ki ? polis herkese onun kimliğini yayacak değil ya.bu şekilde çocuk hırsızı durumuna da düştü :icon_whis
tüm kadınları delirttiği gibi komşuyuda baştan çıkardı kadın zaten baştan çıkmış vaziyetteydi iyice coştu:img-hyste:img-hyste hey allahım yaaa
bayan dehşet bir bayan arkadaşı olsada asaf bey kafasını dinlesse gerçi miray hanımın evine gittiği için bir süre en azından komşu bayandan kurtulur.
Asaf beyin ne kadar belalı başı varmış bunu birkez daha anladım. Dert başından eksik olmuyor. Komşusu bile dert adama. :icon_sorr
Bu arada asaf beyin paşine düştüğü kişileri yakaladığı anda öldürecekti kurtulurtuk ama dizimizde bu kadar heyecanlı olmadı belki neyse :img-cray: izleyeceğiz mecburan abim senin hakkından gelir.
Fırat aklıma geldikçe gülüyorum. :img-hyste Asaf bye gününü gösterecekya:img-hyste :img-hyste Fırat küçük beyinli :img-hyste
Fırat aklıma geldikçe gülüyorum. :img-hyste Asaf bye gününü gösterecekya:img-hyste :img-hyste Fırat küçük beyinli :img-hyste
hasta o yaa çatlak sen kimsin len asafın peşine düşüyon:img-wink:görürsün sen gününü aslan kral göstercek sana...
anlayamadım yaa:( hasana mı diyosun??????
Polis memurunun adını unuttum oğlu olan polis kardelenin ailesinin yok olmasına neden olan aile işte hasan :img-cray::img-cray:
rain 1907 belki geçmişine dair daha sırları var biz şimdilik belki bukadarından haberdarız. Belki sorun olabilir. :img-blush
Polis memurunun adını unuttum oğlu olan polis kardelenin ailesinin yok olmasına neden olan aile işte hasan :img-cray::img-cray:
yok neden üstüne vazife olmayan dedin onu anlayamadım hasan naptı yani vazife olmayan:(
hasta o yaa çatlak sen kimsin len asafın peşine düşüyon:img-wink:görürsün sen gününü aslan kral göstercek sana...
Fırat kendi çapınca öfke ile kalktı ama zararın en büyüğü ile oturacağı kesin. Gerçi oturabilirsede şükretsin. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Fırat kendi çapınca öfke ile kalktı ama zararın en büyüğü ile oturacağı kesin. Gerçi oturabilirsede şükretsin. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
azuhahahahahahaha hastanede misafir olabilir bi iki gün yer içer rahat eder krallar gibii bakılır ortalarda dolaşmasın pek:)
yok neden üstüne vazife olmayan dedin onu anlayamadım hasan naptı yani vazife olmayan:(
Hasan polis memuru başkomiser cinayet masasında görevli. :img-blush Hasan bildiğim kadarıyla masa başı görevlerle ilgili olmalı çok dikkat çekti kardelen olayıne el atmakla bu manada dedim üstüne vazife değil diye. Aslında benim düşüncem. Polis kıyafetleriyle başkomser ile dolaştı belki yanında sivil biri olsaydı asaf beyin peşinde olan mafyayı yakalayabilme yada haberdar olma durumu olabilirdi aslında.:img-blush:img-blush:img-blush
Hasan polis memuru başkomiser cinayet masasında görevli. :img-blush Hasan bildiğim kadarıyla masa başı görevlerle ilgili olmalı çok dikkat çekti kardelen olayıne el atmakla bu manada dedim üstüne vazife değil diye. Aslında benim düşüncem. Polis kıyafetleriyle başkomser ile dolaştı belki yanında sivil biri olsaydı asaf beyin peşinde olan mafyayı yakalayabilme yada haberdar olma durumu olabilirdi aslında.:img-blush:img-blush:img-blush
eet haklısın ama yazık napsın oğlu ateş etti ya ölenleri bulmaya çalışıo meraklanıyo çok sıkıntılılar karısı da kendiside çok zor bi durum...
azuhahahahahahaha hastanede misafir olabilir bi iki gün yer içer rahat eder krallar gibii bakılır ortalarda dolaşmasın pek:)
Fırattan bence hiçbir mekana kral olmaz anca safça herşeye atlar.
Komşu bayan ve fırat bey aynı sınıfta olmasada aslında ortak yönleri aslında deli cesaretleri var neye yarıyacaksa. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
eet haklısın ama yazık napsın oğlu ateş etti ya ölenleri bulmaya çalışıo meraklanıyo çok sıkıntılılar karısı da kendiside çok zor bi durum...
Şimdi daha kötü bir durum içine girildiya asıl bundan sonrası önemli. :img-cray::img-cray:
Fragman yayınlanmadı değilmi.:img-blush
bu arada falcı kadın anladı ya bişileri miraya sölicek kesin dicek kızınız bu adamda vs dicek zaten miray sordu ya asafa gerçekten dedesimisiniz zarar vermeyin sakın fln dedi falcı da bunları söleyince al başına belayı asafı suçlucaklar...valla yazılar bitti beyoğluna teşekkürler fln ben kapadım:)görmedim yani fragman
Bende ürün reklamı çıkana kadar bekledim göremedim belkide çıkmadı.
Medyum bayan baya sarsıldı birşey çözmemesi imkansız zaten medyum bayanda maaşallah insanı baya etkiliyor şaka bir yana. :img-blush :img-blush
Birşeyler kesin anlatacak bu geceyle ilgili. :img-blush
Bende ürün reklamı çıkana kadar bekledim göremedim belkide çıkmadı.
Medyum bayan baya sarsıldı birşey çözmemesi imkansız zaten medyum bayanda maaşallah insanı baya etkiliyor şaka bir yana. :img-blush :img-blush
Birşeyler kesin anlatacak bu geceyle ilgili. :img-blush
tabi canım o allahın emri de miray hemen üstüne atlamasa bari abimizin sinirden önce bi anlasa dinlese asaf bilmiyo yazık hiç bişey harbici dedesi sanıyo biraz yaavş girse olaya miray hanım iyi olur:)
tabi canım o allahın emri de miray hemen üstüne atlamasa bari abimizin sinirden önce bi anlasa dinlese asaf bilmiyo yazık hiç bişey harbici dedesi sanıyo biraz yaavş girse olaya miray hanım iyi olur:)
Bence miray hanım asaf beye bayanın medyum olduğunu söylememeli. Babasıyla paylaştıda ne oldu hapse girdi bence asaf bey tek delil kaldı elinde bence bunu iyi kullanmalı.
kardelenin saç örneğini alarak DNA testi yaptırması ne kadar da güzel olur :happy0064 :happy0064 aslında düşünmesi bile çok güzel. :happy0064:happy0064
Bence miray hanım asaf beye bayanın medyum olduğunu söylememeli. Babasıyla paylaştıda ne oldu hapse girdi bence asaf bey tek delil kaldı elinde bence bunu iyi kullanmalı.
kardelenin saç örneğini alarak DNA testi yaptırması ne kadar da güzel olur :happy0064 :happy0064 aslında düşünmesi bile çok güzel. :happy0064:happy0064
tek istediğim kadir abimi üzmesin yaa yavaş yavaş sakin sakin girişler yapsın yakında sevgili olurlar zaten kardeleni de güzel güzel büyütsünler:)
tek istediğim kadir abimi üzmezin yaa yavaş yavaş sakin sakin girişler yapsın yakında sevgili olurlar zaten kardeleni de güzel güzel büyütsünler:)
Asaf beyin için üzülüyorm aslında hayatta herkesi kaybetti kimsesi yok umutsuzluğa kapıldığı anda kardelen acı hatıraların hatırlanmasına neden oldu ama çok sevinmiştim hayatta yalnızdeğil canındn bir var onunda acılarını unutur dediğim anda gerçek torunu olmadığın anlayınca yıkılır. :img-cray::img-cray:
Fırat ve miraya bir yerde hak veriyorum. Kendi evladının öldüğünü bilmesi çok acı ama bulduklarında sevinçlerini görmeyi çok isterim.
Asaf beyin için üzülüyorm aslında hayatta herkesi kaybetti kimsesi yok umutsuzluğa kapıldığı anda kardelen acı hatıraların hatırlanmasına neden oldu ama çok sevinmiştim hayatta yalnızdeğil canındn bir var onunda acılarını unutur dediğim anda gerçek torunu olmadığın anlayınca yıkılır. :img-cray::img-cray:
Fırat ve miraya bir yerde hak veriyorum. Kendi evladının öldüğünü bilmesi çok acı ama bulduklarında sevinçlerini görmeyi çok isterim.
evet bir yerde sevinç bir yerde üzüntü olur 30 yıldır ailesiz yaşayan herkesten kaçan yapayalnız bir adam masal anlatırken nasıl dedi karlar içindeyken kardelen ile hayat buldu tarzı cümleleri ordaki ifadesi herzamanki gibi muhteşeem asaf abimi ve herkesi ilginç günler bekliyor...
Umudu kardelendi ama onuda kaybedicek belki sık görme fırsatı olur ama yinede kendi canından biri olmadığı için yıkılacaktır doğal olarak.
Mirayın babası bunu neden yaptı anlam veremiyorum bu kadar duygusuzluk olmaz. Allah korusun bir dede torunu için neden böyle birşey yapar. :img-cray:
Umudu kardelendi ama onuda kaybedicek belki sık görme fırsatı olur ama yinede kendi canından biri olmadığı için yıkılacaktır doğal olarak.
Mirayın babası bunu neden yaptı anlam veremiyorum bu kadar duygusuzluk olmaz. Allah korusun bir dede torunu için neden böyle birşey yapar. :img-cray:
eet bakalım öğrencez herşeyi neyse arkadaşlar bugünlük benden bu kadar biraz aile bireyleriyle takılayım:)içerden yoğun istek var odaya gel yeter artık bilgisayardan kalk gibi:)sizlere iyi geceler ve mutlu yarınlar diliyorum...
seyma_BJK teşekkürler. Sanada iyi geceler.
Dizimiz her geçen bölüm heyecanın katlıyarak gidiyor.:good: Çok başarılı inşaallah yaz boyunca devam eder ve uzun soluklu bir yapım olur çünkü çok seviyeli ve başarılı bir yapım.:good:
zeynepsudem 24-05-08, 21:30 İyi geceler Herkesebye
Bölümü beğendim:good: Asaf Kardelen'i uyuturken anlattığı; Aslan masalıyla.. seçtiği meslek uğruna.. ailesini hayatından çıkarmanın içini ne kadar acıttığını, Asaf'ın pişmanlığını, yalnızlığını... dokunaklı ses tonuyla Kadir Abi güzel yansıttı..
Selin Dilmen'in canlandırdığı karekterin ismi aklıma gelmedi.. güvercinlere yem verirken..güvercine Asaf ismini takmasına.. ''Asaf gel yakışıklım'' demesine... güvercin gelmeyince de '' adaldığına benziyor'' (buna yakın bi replikti sanırım) demesine güldüm:img-hyste
Falcı tokalaştığı kişilerle.. anlık temas eder etmez.. dokunduğu kişilerin.. yaşamlarını, karekterleri hakkında hislere kapılıyor.. böyle bişey mümkün mü? bilemiyorum.. bugüne kadar böyle bi olayla hiç karşılaşmadım.. Falcı Kadın daha öncede Miray'ın babasıyla ilk kez tokalaştığında; ağlayan bebek sesleri duymuştu gaipten.. Asaf'ın elini tokaladığı anda da aniden fenalaşması falan..kadın kesin bişeyler hissetti.. Miray'ı uyarabilir:img-wink:
Benim kafamı kurcalayan bişey var.. Asaf Üniversiteyi bitirir bitirmez.. hayatını feda ederek.. devlet adına çalışmaya başladı.. peki şimdi kendini takibe alan adamlardan kurtulmak için; neden devletten kendisini korumasını istemiyor.. Komutanı Asaf'a bi süre izini kaybettir diyeceğine.. neden tehlike içinde olduklarını devlete bildirmiyor.
seyma_BJK teşekkürler. Sanada iyi geceler.
Dizimiz her geçen bölüm heyecanın katlıyarak gidiyor.:good: Çok başarılı inşaallah yaz boyunca devam eder ve uzun soluklu bir yapım olur çünkü çok seviyeli ve başarılı bir yapım.:good:
tatile gircek diye biliyorum ama net bir bilgim yok yalan söylemiş olmayayım iyi geceler 2.sezona herşey daha güzel olur inşallah...
İyi geceler Herkesebye
Falcı tokalaştığı kişilerle.. anlık temas eder etmez.. dokunduğu kişilerin.. yaşamlarını, karekterleri hakkında hislere kapılıyor.. böyle bişey mümkün mü? bilemiyorum.. bugüne kadar böyle bi olayla hiç karşılaşmadım.. Falcı Kadın daha öncede Miray'ın babasıyla ilk kez tokalaştığında; ağlayan bebek sesleri duymuştu gaipten.. Asaf'ın elini tokaladığı anda da aniden fenalaşması falan..kadın kesin bişeyler hissetti.. Miray'ı uyarabilir:img-wink:
Benim kafamı kurcalayan bişey var.. Asaf Üniversiteyi bitirir bitirmez.. hayatını feda ederek.. devlet adına çalışmaya başladı.. peki şimdi kendini takibe alan adamlardan kurtulmak için; neden devletten kendisini korumasını istemiyor.. Komutanı Asaf'a bi süre izini kaybettir diyeceğine.. neden tehlike içinde olduklarını devlete bildirmiyor.
İyi geceler
Medyum olan bayan baya gizemli çok şaşırıyorum bende :img-blush gizemli kendinden emin :img-blush böylesi bir kişi varmıdır ama dizide yaşanan olaylarda aslında fazla bir hayal mahsülü değil anlam veremiyorum bir bakıma bu konuda biraz çekimserim. :img-blush Medyum bayanın etkilenmesi gördükleri yokmu insanı baya etkiliyor şaka bir yana. :img-blush
Komutan dediği kişiye devlet niye bizleri korumuyor gibilerindn ibrşey dedi aslında. Bence bilmediğimiz birçok olay daha var çünkü bazı şeylerin nedenini tam olarak çözemiyoruz.
Tatile girecek olması hem iyi hem değil. Hayırlısı
İyi geceler
Medyum olan bayan baya gizemli çok şaşırıyorum bende :img-blush gizemli kendinden emin :img-blush böylesi bir kişi varmıdır ama dizide yaşanan olaylarda aslında fazla bir hayal mahsülü değil anlam veremiyorum bir bakıma bu konuda biraz çekimserim. :img-blush Medyum bayanın etkilenmesi gördükleri yokmu insanı baya etkiliyor şaka bir yana. :img-blush
Komutan dediği kişiye devlet niye bizleri korumuyor gibilerindn ibrşey dedi aslında. Bence bilmediğimiz birçok olay daha var çünkü bazı şeylerin nedenini tam olarak çözemiyoruz.
Tatile girecek olması hem iyi hem değil. Hayırlısı
amin inş hayırlı olur herşey için kadir abimin film projeleri var yaz dönemi için onları gerçekleştirebilir ayrıca programda bundan sonra bi daha dizi yapmıcağını söyledi bakalım zaman göstercek iyi geceler...
amin inş hayırlı olur herşey için kadir abimin film projeleri var yaz dönemi için onları gerçekleştirebilir ayrıca programda bundan sonra bi daha dizi yapmıcağını söyledi bakalım zaman göstercek iyi geceler...
Dede rolüne kadir inanır çok yakışıyor çok beyendim. Bellide olmaz belki başka bir dede rolünü canlandırabilir. :img-wink:
Zaten bu dizide kardelene dedelik yapışı yokmu çok tatlı gerçekten. :love05:
Ooo sayfalar uçmuş arkadaşlar süpersiniz ama ben muhabbeti kaçırdım menekşe ile halili izlemeye gidince :)
Çoğu arkadaş asafın neden kimliğini gizlediğini ya da devletten yardım istemediğini sormuş hatırlarsanız asafın sırf eşi görevini öğrendi diye hem asafı hem eşini öldürmeye kalkmışlardı ve artık açığa çıktın diye görevine son vermişlerdi :icon_sorr
Yani bu derin devlet olayları biraz karışık cidden asaf da dedi ya ben hayatımı ortaya koydum bu devlet için ama o ne yaptı bütün sevdiklerimi almaktan başka demişti :img-cray:
Şimdi kardelenle teselli buluyor ama ilerde onun torunu olmadığını öğrendiğinde üzülecek ama en azından miray da yıllarca yasını tuttuğu kızına kavuşucak :img-wink: Zaten şeymanın dediği gibi ilerde asafla sevgili olurlar kardeleni de beraber büyütürler ne güzel :love05:
selminesat 25-05-08, 08:08 ARKADAŞLAR harika yorumlarınız için teşekkürler
ben dün akşam izleyemedim Kardelen i..
dün arkadaşım trafik kazası geçirdi ve apar topar bizi aradı
çok haraketli birgündü
allahtan onlara birşey olmamış
araba gitmiş çok fena ama
dediğim gibi mucize
çünkü arkadaşım ve 2 yaşındaki bebeği vardı arabada...çok şükür burunları bile kanamadı çok küçük sıyrıklarla atlatıldı
ne demişler cana geleceğine mala gelsin..
kaza akşam üstü olduğu için kardelwni unutmuşum o telaşla...
artık perşembeyi bekleyeceğim...:img-cray:
selminesat geçmiş olsun. Fotolar içinde teşekkürler. Diziyi nettende izleyebilirsin aslında.
Çok güzel bir bölümdü giderek heyecan artıyor. :img-blush
Başkomser polis memurunun silahından çıkan kurşunla kardelenin annesinin öldüğünü öğrendi boşkovanı tesadüf esiri buldu. :icon_sorr Baya heyecanlı olacağa benziyor.
selminesat 25-05-08, 08:19 selminesat geçmiş olsun. Fotolar içinde teşekkürler. Diziyi nettende izleyebilirsin aslında.
Çok güzel bir bölümdü giderek heyecan artıyor. :img-blush
Başkomser polis memurunun silahından çıkan kurşunla kardelenin annesinin öldüğünü öğrendi boşkovanı tesadüf esiri buldu. :icon_sorr Baya heyecanlı olacağa benziyor.
çok teşekkür ederim...bende netten izlemek için sabah sabah bilgisayarı açtım ama bu bölüm yoktu önceki bölümler var hemüz yüklenmemiş sanırım...kanal 1 e de bu konuda serzenişte bulundum zaten..internet sitelerinde diziler hakkında ne özet ne video ne bir bölümler var umarım dikkate alırlar...
netten bulamadım yani dün akşamki bölümü...
başkomiser öğrendi demek kardeşinin silahından çıkan olduğunu ..ay çok heyecanlıymış...
selminesat 25-05-08, 09:06 http://img139.yehhe.com/images/7001kravv.jpg (http://www.yukle.tc)
:love05:
http://img139.yehhe.com/images/5661krdlll.jpg (http://www.yukle.tc)
:img-wink:
http://img139.yehhe.com/images/5219krdlm.jpg (http://www.yukle.tc)
:good:
http://img139.yehhe.com/images/2123KRDLN.jpg (http://www.yukle.tc)
bye
http://img139.yehhe.com/images/6484krdlnn.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img139.yehhe.com/images/5349kardd.jpg (http://www.yukle.tc)
Selminesat yakınlarına geçmiş olsun.Resimlerin içinde teşekkürler,şaheserler.
Arkadaşlar ben bu sabah Kadir Abimiz'in ve ekibin Saba Tümerle Kardelen'in setinde yaptıkları röportajın tekrarını gördüm bilginize ,tekrarlarmı bidaha bilemiyeceğim.Kendimce çektim,elimden gelen buka,şarjım bittiği için eklemeyi ne zaman yaparım bilemem. Gerçi arkadaşlar Saba ile olan sohpetin canlısının resimlerini çok güzel bir biçimde sunuyorlar.Emeklerine sağlık.
çok teşekkür ederim...bende netten izlemek için sabah sabah bilgisayarı açtım ama bu bölüm yoktu önceki bölümler var hemüz yüklenmemiş sanırım...kanal 1 e de bu konuda serzenişte bulundum zaten..internet sitelerinde diziler hakkında ne özet ne video ne bir bölümler var umarım dikkate alırlar...
netten bulamadım yani dün akşamki bölümü...
başkomiser öğrendi demek kardeşinin silahından çıkan olduğunu ..ay çok heyecanlıymış...
Yakıda yüklenir. Bende kana1 resmi sitesine şikayet yazdım ne özeti ne yeni bölüm fotoları var kanal bence biraz değer vermeli.
Reytingleri merakla bekliyorum.
Foto avata ve imzalar için teşekkürler +rep :good:
avatar ve imzalar için teşekkürler. çok güzeller.
inş kanal 1 özeti ve resimleri ekler.
Asaf la komşunun konuşmaları çok matraktı ya kadın da asaf gittikten sonra hayal gördüğünü sandı bavul da yok oldu.
birde bir dahaki sefere söz demesi çok komiğime gitti.
Miray işi sevgilim diyerek kurtardı ama başkomiserin buna inanmıyacağı kesin. başkomiser o evde kapıyı biraz daha açsaydı kardeleni görecekti.
yalnız sergei apartmana girerken Mirayla karşılaştığında miraya çok tip baktı.
Asaf ın çatıdaki numarası harikaydı. Rus adamlar da hemen tahtadan karşıya geçtiler. Asaf zeki adam aslında o polise anlatsa gerçeği polis ona yardım eder ama o kaçmayı tercih ediyor.
Aslında bölüm başında o başkomiserin yanındaki polis üniformalı olmasaydı sergei onların polis olduğunu bilmicekti hemen arkadan apartmana girecekti. O zaman belki de polis - asaf - sergei karşılaşası tam olurdu yani hem belki sergei ve adamları kaçamazdı yakalanırlardı.
O medyum la asaf tokalaştığında korktum ya nasıl tepki verdi öyle kadın.
şu 2 çocuğa da acıyorum her bölüm birileri gelip asaf ı soruyorlar.
inş reytingler iyi gelir.i
İLK 100 PROGRAM / AB
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 12,00 36,40
41 KARDELEN. [NET] K1 1,10 3,80 :icon_sorr
İLK 100 PROGRAM / TOTAL
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,10 21,80
14 KARDELEN. [NET] K1 2,20 7,30 :happy0064
Bir tarafta baya yükseliş var bir taraftada bu hafta biraz düşüş var ama inşaallah daha iyi olucak 14 olmamız baya sevindirdi beni. :happy0064
ohhh beee toplamda 14e yükselmişiz amaan allaahım çok sevindim yaa dizimiz birinciliği hakediyor her yönüyle ama maalesef kanal:( inş daha güzel olur yarabbimmm:)saba tümern programını canlı olarak perşembe gecesi izledim ama bir daha izlemek istiyorrum yaaa keşke sabah denk gelseydim kahretsinki uyumak için tek günüm var o da pazar:( selminesat çook teşekkürleer
hacivatiye 25-05-08, 16:48 selam arkadaşlar dün tesadüf gördüm diziyi izledik ailecek baya beğendik.
ilgimizi çekti bundan sonra da izleriz herhalde:img-wink:
zaten baya heyecanlı bitti.:img-wink:
inş. yazın da devam eder pek sanmıyorum ama yanılırım.
konusu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim izlerken bazı noktalarda kopukluk oldu çünkü.
bir de bu kaçıncı bölümdü?
rüştücüm sen de mi buradasın:img-wink::good:
harika bir dizi çok güzel kadir inanır harika zeynep tokuş harika küçük kardelen harika çok tarlı bir kız çok marifetli maşallah ben ilk 4 bölümü tam izleyemedim arar ara bakabildim ama yinede izliyorum umarım reyting kurbanı olmaz..
selam arkadaşlar dün tesadüf gördüm diziyi izledik ailecek baya beğendik.
konusu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim izlerken bazı noktalarda kopukluk oldu çünkü.
asaf eski bir istihbaratçı okuldan mezun olduğu gün bir adam geldi ve ona bu millet için çalışmasını teklif etti asafta kabul etti esas adı aliydi bu işe adım atınca aslan oldu şimdi de asaf taksi şoförlüğü yapıyor ve gizleniyordu herkesten. o iki erkek sokakta kapkaççılarla asaf takışırken videolarını çektiler ve internete verdiler gazeteye fln çıktı kavga sırasında asafın gömleği yırtıldı ve aslan dövmesi ortaya çıktı senelerdir peşinde olan rus mafyası bu videoyu gördü ve aslanın izini yakaladı olaylar bunlarküçük kız yani kardelen de torunu kardelenin annesi babası polis memuru hasan'In(mesut çakarlı) oğlu yüzünden öldüler çocuk babasının silahını aldı orasına burasına bakarken terasta oynarken bastı tetiğe asaf'ın kızı takside giderlerken vuruldu kocası farkedip hastaneye yetiştirelim derken bir de kamyon çarptı kardelenin anası da babası da öldü yazık.asaf dedesi olarak kıza sahip çıktı polisler fln kimse bilmiyor asafın torunu olduğunu kız yuvaya verildi asaf kaçırdı polisler cenazede gördüler asafı kimdir nedir onu çözmeye çalışıyorlar ama kardelen mirayın kızı sanırım.miraıyn doğum sırasında bebeği ölüyor ölmüyorda mirayın babası böyle uyduruyor bebeği istemedği için sanırım o çocuk kardelen...anlatabildiysem ne mutlu karışık oldu sanırım biraz bağışlayın bunu bi arkadaşa daha yazmıştım sana da aynısını koyuyorum takıldığın yerler olursa sor:)5.bölümdü dün
İlk bölümden beri çok beğenerek izliyorum. Bence çok heyecanlı, çok güzel bir dizi. Kadir İnanırı çok sevmezdim ama bu dizi sayesinde sempatik gelmeye başladı. Dede rolü çok yakışmış.
Olaylar çok heyecanlı devam ediyor, açıkcası kardelenin doğumda nasıl diğer aileye geçtiğini çok merak ediyorum. Bakalım Zeynep Tokuş kızının yanına kadar geldiğini anlayınca ne olacak.
gülbeşeker 25-05-08, 22:48 Güzel bir dizi ,geçen bölümn yarısından çoğunu izledim,reytinglerde de yükselme söz konusu,kanal1 dizinin daha çok reklamını yapıp ilgi gösterirse dizi daha iyi yerlere gelecektir.
İLK 100 PROGRAM / AB
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 12,00 36,40
41 KARDELEN. [NET] K1 1,10 3,80 :icon_sorr
İLK 100 PROGRAM / TOTAL
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,10 21,80
14 KARDELEN. [NET] K1 2,20 7,30 :happy0064
Bir tarafta baya yükseliş var bir taraftada bu hafta biraz düşüş var ama inşaallah daha iyi olucak 14 olmamız baya sevindirdi beni. :happy0064
önemli olan totaldir . dizi için mükemmel bir sonuç değil ama yükseliş bakımından gerçekten çok iyi yükselme yapmış dizimiz. umarım bir 14 basamak daha atlarda birinci oluruz :D
kadir inanırın yanına o aktörleri bırakın bütün dünya aktörlerini getirin hepsini solda sıfıre bırakır .çünkü adamın her bakışında her hareketinde bir anlam var bir mana var bir eda var . yani kendisi bişey demeden gözleri bişeler anlatıveriyor kadir inanırın.kadir inanırın dışındaki
yani o sayılan aktörlerin hepsi estetiksel yüz . yüzü burnu düzgün tipler çoktur. çıkın sokaga bir kıvanç tatlıtug bir brad pit t benzeri tipler çoktur .ama kadir inanır gibisi yoktur . :) neden bi kere oyunculuktan ziyade adamda öyle bir gülüş öyle bir bakış varki yani her şeyiyle on numara. boyuyla posuyla her şeyiyle . yaradan ona herşeyi tam vermiş. böyle bir yüz güzelliği böyle bir anlam taşıyan yüz güzelliği hiç kimsede yok .
bu arada kadir inanır 180 filminde hemen hemen hiç jöle kullanmamıştır dogru düzgün .hep doğaldı filmlerinde kadir inanır .yani öle jöleli ıslak saçlı filmleri nadirdir . deprem filminden bir resim koymuştum. saçında bir gram jöle yok mesela . her şey dogal .
kadir inanır için saçlar dagınık olmuş vs .farketmiyoki .çünkü yüz güzelliğini koruyo . zaten saçlar papaz gibide olsa saç sakal biribine karışsada o güldümü zaten o beyaz dişleiryiel o anlamlı ela gözleriyle gülsün yeter zaten. :) saçları en jöleli en burnu yüzü düzgün adamı getir tarık akanı ediz hunu vs. bütün dünya aktörülerini getir yanına vız gelir :)
selam arkadaşlar dün tesadüf gördüm diziyi izledik ailecek baya beğendik.
Dizinin bu hafta 5 bölümü ekrana geldi.
İlkay ve ben burdayız canım senide bekleriz.
Aile ile izlenebilecek bir yapım olduğu için çok hoşuma gidiyor benimde.:img-blush
reyting total iyi önemli olan da o zaten.
kardelen ailesi epey çoğalıyor geçen hafta ben katıldım bu hafta da hacivatiye arkadaşımız katıldı.
gerçekten de çok güzel bir dizi malesef 1. ve 2. bölümü izleyemdim. ama olsun netten bulduğum zaman izlicem.
inş özet ve resim ekler kanal 1 sitesine
sanırım eklenmedi. Bu sitenin ana sayfasındaki haberlerde gördüm. Bu başlıkta da olmasını istedim.
Kadir İnanır rest çekti !
Büyük Resim İçin Tıklayınız Kardelen dizisinde dede olan Kadir İnanır, dizi sektöründe süre sıkıntısına değindi ve şartlar böyle devam ederse bir daha televizyon dizilerinde rol almayacağını açıkladı.
Habertürk’te Saba Tümer’in programında dizi sektöründeki süre uzunluğu sorununa değinen Kadir İnanır, dünya kalitesinde olan Türk televizyonlarının bu özelliklerini kaybetmek üzere olduklarını anlattı.
Bugünkü şartların sektörün kalitesini düşürdüğünü vurgulayan İnanır, dizi sürelerinin muhakkak düşürülmesi gerektiğinin altını çizdi.
Kadir İnanır, "Çözülecek, çözülmemesi mümkün değil. İyi ve kaliteli iş yapmak bu şartlarda mümkün değil. Mesela ben bu işten sonra bir daha dizi film yapacağımı falan asla düşünmüyorum. Bu şartlarda düşünemiyorum. İnsan enerjisinin karşılık veremeyeceği bir tempoya, benim kadar profesyonel bir insan, sorumlu bir insan dayanamıyorsa kim yapacak ki bu işi? Bence inandırıcılığını kaybedecek, müthiş kalite düşecek, kendiliğinden çözülecek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: Televizyon Gazetesi
5.bölümde her bölüm gibi harikaydı .kadir abi ve ekibi muhteşem.total reyitngte inanılmaz yükseliş var . umarım daha mü,kemmel sonuçlar elde eder bu dizi. çünkü fazlasıyla hakediyor bu dizi.dizide drama var aksiyon var komedi var her şey var .yani daha ne olsun . yani şahane bir dizi . yani bundan iyisi şamda kayısı denilebilir anca..:) müziğide muhteşem özelikle klarnetli tarzı süper..
bu arada o nasıl bayılırım yumurtalı ekmeğe deyiş kadir abi insanın yumurtalı ekmek ikram edesi gelir vala :) süpersin kadir abi müthişsin o gözler o gülüş o mimikler inanılmazsın. o kardelene masal anlatırkenki o gözlerdeki hüzün ifadesi müthiş. o yatak odasındaki valizi ararken o sert bakışlar paraları yerinde görünce nasıl mutluluk bakışlarına dönüşüyor saniyesinde nasıl gözlerinin içi sıcacık gülümsüyor vala inanılmazsın süpersin kadir abi o mimikleri yapabilecek senden başka adam tanımıyorum
bu arada çok güzel replikler var bu bölümde :)
- bi 5 dakka geçiyim bari :D
- ben sizin böyle içeriye şey etmenize alışık olmadığım için şeyetmedim yani :D
- siz keyfinize bakın benim içerde ufak bir valizim şeyyyy işim işim var :D
-ay birden ne kadar sıcak oldu dimi
-ya evet :D bu sene yaz erken geldi baya
-ne yazı ayol aşkın ateşi yakıyor beni :D
- öyle büyük bir yangın var ki hepsi sizin için yanıyor
- geçmiş olsun :D
o geçmiş olsun derkenki o mimikler o deyiş o tavır o eda harikasın süpersin kadir abi :)
- ama asaf beyciğim yani siz ben ikiz yatak
- başka zaman söz :D
süper diyaloglar harika ..:) kadir abi harika muhteşem
~*~NaR-ı GüL~*~ 27-05-08, 00:51 Merhaba arkadaslar avrupada yasadigim icin kanal 1'i cekmiyoruz ama dizinin ilk bölümünü demin internetten izledim ve gercekten cok hosuma gittigini belirtmek isterim...konu, müzik oyunculuklar cok iyi :good: simdide 2. bölümü izliyorum ve yorumumu yazayim dedim...
Kadir Inanir yesilcam'in agir abisi kadir abimiz :) oyunculuguna diyecek söz yok...ama kardeleni canlandiran kücük kiza hayran kaldim...bu yasta bir rolü bu kadar gercekci oynamak sasilacak is dogrusu...pek de tatli masallah :img-wink:
Semra Dincer'ide bir dizide görmek nasip oldu...uzun zamandir göremiyorduk kendisini...:img-yes:
Bu arada elestirmek veya dalga gecmek icin degil ama bir mantik hatasi tespit ettim...eger daha önce buraya yazildiysa özür dilerim...
2. bölümde Semra dincer mirayin kahve falina bakiyor ve kizindan bahsediyor miray sinirleniyor ve fincani semra dincerin elinden alip duvara firlatiyor ama sabah kalktiginda ise hizmetcisi fincanlari toplarken "bu kalsin" diyor ve görüyoruz ki elinde kirdigi ve aslinda tuz buz olmasi gereken fincan sapasaglam...:)
Bu mantik hatasi disinda gözüme carpan herhangi bir olumsuzluk yok dizide...gercekten hosuma gitti keske televizyonda izleyebilsem...:( herkese iyi yorumlar bye
çok güzel bir dizi ya hele müziği çok hoşuma gitti.
4. bölümden bi mantık hatası bende buldum.
Asaf sergei yi etkisiz hale getirdikten sonra sergeinin telefon çalışıyo o gözünü kaybeden adam arıyor. Asaf adamla konuştuktan sonra sergeinin telefonu fırlatıyor ama sergei daha sonra Asaf gemideyken cebinden telefonu çıkarıp konuşmaya başlıyor. Telefon hangi arada sergei'nin eline geçti ki?
çok güzel bir dizi ya hele müziği çok hoşuma gitti.
4. bölümden bi mantık hatası bende buldum.
Asaf sergei yi etkisiz hale getirdikten sonra sergeinin telefon çalışıyo o gözünü kaybeden adam arıyor. Asaf adamla konuştuktan sonra sergeinin telefonu fırlatıyor ama sergei daha sonra Asaf gemideyken cebinden telefonu çıkarıp konuşmaya başlıyor. Telefon hangi arada sergei'nin eline geçti ki?
Bence bu mantık hatası değil. :img-blush Çünkü sergei nin kaç tane telefonu vardır. Böylesine bir kişinin bir telefonu olması zaten saçma olur. OLmasa bile elbet iletişim için birinin telefonunu alabilir zaten etrafında bir sürü bay var.
Bence bu mantık hatası değil. :img-blush Çünkü sergei nin kaç tane telefonu vardır. Böylesine bir kişinin bir telefonu olması zaten saçma olur. OLmasa bile elbet iletişim için birinin telefonunu alabilir zaten etrafında bir sürü bay var.
aslında mantıklı bu tarz adamlar birden fazla telefon taşıyabilirler. :) yani onlar için iletişim önemli
ayko yazdığın replikler için teşekkürler. Bu replikler çok komikti ya :)
aslında mantıklı bu tarz adamlar birden fazla telefon taşıyabilirler. :) yani onlar için iletişim önemli
Asaf beyin peşindeki adamlar baya organize çalışıyorlar onların emirlerinde bir değil yüzlerce telefon vardır.
Dizimizi beyeniyorum aslında mantık hatası yok inşaallah bundan sonrada olmaz. Fazla dizi izlemem ama bu diziyede başka bağlandım. Sıcak bir yapım.:good:
merhaba arkadaşlar bende kardelen dizisini begenerek izliyorum ayko arkadaşımızında dedigi gibi alıntı yapıyorum 5.bölümde her bölüm gibi harikaydı
bu arada çok güzel replikler var bu bölümde
- bi 5 dakka geçiyim bari
- ben sizin böyle içeriye şey etmenize alışık olmadığım için şeyetmedim yani
- siz keyfinize bakın benim içerde ufak bir valizim şeyyyy işim işim var
-ay birden ne kadar sıcak oldu dimi
-ya evet bu sene yaz erken geldi baya
-ne yazı ayol aşkın ateşi yakıyor beni
- öyle büyük bir yangın var ki hepsi sizin için yanıyor
- geçmiş olsun
o geçmiş olsun derkenki o mimikler o deyiş o tavır o eda harikasın süpersin kadir abi
- ama asaf beyciğim yani siz ben ikiz yatak
- başka zaman söz
kadir inanırın oldugu gibi selin dilmen hanımefendi nin de oyunculuguna diyecek yok gerçekten müthiş onun oynadıgı dizilere renk kattıgına inanıyorum ve kendisini saygı ve sevgiyle selamlıyorum. tam bir kadın. işvesi cilvesi ve güzelligi ile tam bir türk kadını. böyle insanlar zor bulunur :good: umarım 5.bölümde oldugu gibi böyle kareler izlemeye devam ederiz .şunuda çok iyi biliyorumki benim gibi selin hanımın veya diger oyunculara hayranlıgını ve taktirlerini beyan etmek isteyipte nerden nasıl yapacagını bilmeyen insanlar çok
bu forum sayesinde gönlümden geçenleri anlattıgım için çok mutluyum.bu formu
hazırlayan emek veren herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.umarım bu yazdıgımız yazıları bahsettigimiz kişilerde okuyorlardır .herkese saygı ve sevgilerimle hoşça kalın sevgiyle olun..
arkadaşlar dizinin altıncı bölümü sezon finaliymiş buna çok üzüldüm daha yeni başlamıştı şimdi koskoca bir yaz dizinin başlamasını bekliycez bu arada dizinin fragmanınıda görsüm asaf ve miray dans ediyolar aralarında bir yakınlaşma başlayacak sanırım başkomser kardeşi hasanı hapse atıyor ve fırat küçük kardeleni kaçırıyor.
arkadaşlar dizinin altıncı bölümü sezon finaliymiş buna çok üzüldüm daha yeni başlamıştı şimdi koskoca bir yaz dizinin başlamasını bekliycez bu arada dizinin fragmanınıda görsüm asaf ve miray dans ediyolar aralarında bir yakınlaşma başlayacak sanırım başkomser kardeşi hasanı hapse atıyor ve fırat küçük kardeleni kaçırıyor.
Öncelikle teşekkürler.
Sezon finali olmasına bir anlamda sevindim çünkü devam edicek olması güzel bir haber.
Fragmanı daha görmedim ama anlatımın için teşekkürler. :good: Heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor çok sevindim.:happy0064
hacivatiye 29-05-08, 12:46 asaf eski bir istihbaratçı okuldan mezun olduğu gün bir adam geldi ve ona bu millet için çalışmasını teklif etti asafta kabul etti esas adı aliydi bu işe adım atınca aslan oldu şimdi de asaf taksi şoförlüğü yapıyor ve gizleniyordu herkesten. o iki erkek sokakta kapkaççılarla asaf takışırken videolarını çektiler ve internete verdiler gazeteye fln çıktı kavga sırasında asafın gömleği yırtıldı ve aslan dövmesi ortaya çıktı senelerdir peşinde olan rus mafyası bu videoyu gördü ve aslanın izini yakaladı olaylar bunlarküçük kız yani kardelen de torunu kardelenin annesi babası polis memuru hasan'In(mesut çakarlı) oğlu yüzünden öldüler çocuk babasının silahını aldı orasına burasına bakarken terasta oynarken bastı tetiğe asaf'ın kızı takside giderlerken vuruldu kocası farkedip hastaneye yetiştirelim derken bir de kamyon çarptı kardelenin anası da babası da öldü yazık.asaf dedesi olarak kıza sahip çıktı polisler fln kimse bilmiyor asafın torunu olduğunu kız yuvaya verildi asaf kaçırdı polisler cenazede gördüler asafı kimdir nedir onu çözmeye çalışıyorlar ama kardelen mirayın kızı sanırım.miraıyn doğum sırasında bebeği ölüyor ölmüyorda mirayın babası böyle uyduruyor bebeği istemedği için sanırım o çocuk kardelen...anlatabildiysem ne mutlu karışık oldu sanırım biraz bağışlayın bunu bi arkadaşa daha yazmıştım sana da aynısını koyuyorum takıldığın yerler olursa sor:)5.bölümdü dün
sağol canım anlattığın için baya yardımcı oldun:img-wink:
demek asaf istihbarattan.:img-wink:
video meselesini hakkında biraz bilgim vardı ama niye ikide bir adamlar geliyor gençlere onu anlamamıştım şimdi öğrenmiş oldum.:img-wink:
takıldığım nokta asafın kızı var değil mi kardelen de torunu yani kızının kızı bu durumda kardelenin mirayın kızı olma ihtimali nereden çıktı onu anlamadım.
ali yani kardelenin arkadaşı terasta oynarken bir taksiye ateş etmiş onu gördüm son bölümde onun kardelenin annesi olması da çok kötü.
ama suç çocuğun babasının üstüne kalırsa çok kötü olur yazık ya.
arabada kardelen de vardı sanırım ona hiçbir şey olmamış annesi ve babası ölmüş.
sağol canım anlattığın için baya yardımcı oldun:img-wink:
demek asaf istihbarattan.:img-wink:
video meselesini hakkında biraz bilgim vardı ama niye ikide bir adamlar geliyor gençlere onu anlamamıştım şimdi öğrenmiş oldum.:img-wink:
takıldığım nokta asafın kızı var değil mi kardelen de torunu yani kızının kızı bu durumda kardelenin mirayın kızı olma ihtimali nereden çıktı onu anlamadım.
ali yani kardelenin arkadaşı terasta oynarken bir taksiye ateş etmiş onu gördüm son bölümde onun kardelenin annesi olması da çok kötü.
ama suç çocuğun babasının üstüne kalırsa çok kötü olur yazık ya.
arabada kardelen de vardı sanırım ona hiçbir şey olmamış annesi ve babası ölmüş.
Asaf'ın kızı vardı meltem kardelenin annesi ama ne derece annesi onu bilemiyoruz meltem polis hasanın oğlunun attığı kurşunla öldü.
Miray yani zeynep tokuşun 8 yıl önce doğumdan hemen sonra bebeği ölüyor yani miray öyle biliyor halbuki babası bebeği kaçırıyor ama naptığı henüz belli değil
Falcı kadın mirayın fallarında mirayın kızının yaşadığını söylüyor.8 yıl önce bebek ölüyor kardelen de 8 yaşında yani büyük olasılıkla kardelen kadir inanırın öz torunu değil mirayın öz kızı çıkıcak....ve kardelen ile mirayın arası bir araya gelince süper oluyor kan çekme olayı:)
hacivatiye 29-05-08, 17:19 Asaf'ın kızı vardı meltem kardelenin annesi ama ne derece annesi onu bilemiyoruz meltem polis hasanın oğlunun attığı kurşunla öldü.
Miray yani zeynep tokuşun 8 yıl önce doğumdan hemen sonra bebeği ölüyor yani miray öyle biliyor halbuki babası bebeği kaçırıyor ama naptığı henüz belli değil
Falcı kadın mirayın fallarında mirayın kızının yaşadığını söylüyor.8 yıl önce bebek ölüyor kardelen de 8 yaşında yani büyük olasılıkla kardelen kadir inanırın öz torunu değil mirayın öz kızı çıkıcak....ve kardelen ile mirayın arası bir araya gelince süper oluyor kan çekme olayı:)
tamam canım sağol zaten bu durumda onu gösteriyor kardelen asafın öz torunu değil.
zaten falcı kadın da kızın yaşıyor gibisinden bir şeyler dedi son bölümde.
mirayın babası büyük bir ihtimal yurda falan vermiştir çocuğu.
tamam canım sağol zaten bu durumda onu gösteriyor kardelen asafın öz torunu değil.
zaten falcı kadın da kızın yaşıyor gibisinden bir şeyler dedi son bölümde.
mirayın babası büyük bir ihtimal yurda falan vermiştir çocuğu.
yani ya oraya verdi ordan aldı meltemler ya da direk onlara verildi bakalım yakında çıkııcak nasılsa az kaldı yeni bölüme de:)
Haber için teşekkürler başakcım yani bu bölüm sezon finali mi :img-cray: Tüh yaa tam dizi iyice heyecanlı olmaya başlamıştı erken değil mi bu ara için :icon_sorr Tabi bi yandan önümüzdeki sezon devam edecek olması da güzel anlattıklarına göre bu bölüm de güzel olacağa benziyor :good:
evet duygucum bugün fragmanı ilk gördüğümde dikkat etmemiştim ama daha sonra gördüğümde dikkat ettim sezon finali yazdığını seninde dediğin gibi çok erken ama ne yapalım yeni sezonu bekliycez artık ama bu bülüm harika diyebilirim asaf ve miray dans falan ediyorlar daha sonra aralarında bir yakınlaşma oluyor sanırım harika bir bölüm bizi bekliyor gerçekten.
fragmanı gördüm çok güzel bir bölüm olacak.
Sezon finali olmasına üzüldüm ama bi bakıma iyi de oldu bu diğer sezon devam edeceğini gösterir. hem yazın pek dizi izlemediğim için sezon yapması iyi oldu.
Fragman çok hareketli ya fırat kardeleni kaçırıyor. Dans sahneleri bir harika.
Sergei silah falan çekti ama galiba Asaf onu yaralıyor bi sahnede birini ambulansa bindiriyorlar ben onu sergei ye benzettim.
selminesat 31-05-08, 08:35 http://img46.imageshack.us/img46/8158/bscap0003mu0oc3.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/5218/bscap0004cd1au8.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/5807/bscap0010ul7ut3.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=bscap0010ul7ut3.jpg)
selminesat 31-05-08, 10:21 az önce eklediğim resmi ben ayrı ayrı zannediyordum ama 8 resim bir arada aynı karedeymiş meğer o yüzden silip tekrar ekliyorum..
http://img48.imageshack.us/img48/6937/kardelen04bydayiciktk0.th.jpg (http://img48.imageshack.us/my.php?image=kardelen04bydayiciktk0.jpg)
üzerine tıklayın....
selminesat 31-05-08, 11:08 http://img105.imageshack.us/img105/2471/bscap002ok3ce9.jpg (http://imageshack.us)
http://img105.imageshack.us/img105/2471/bscap002ok3ce9.6c7845387e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=105&i=bscap002ok3ce9.jpg)
http://img143.imageshack.us/img143/1820/81039588kj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/1820/81039588kj6.851604dae8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=143&i=81039588kj6.jpg)
http://img143.imageshack.us/img143/7769/33051019xo4.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/7769/33051019xo4.e81cc7d81b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=143&i=33051019xo4.jpg)
http://img142.imageshack.us/img142/5179/37214519he4.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/5179/37214519he4.79c6e39252.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=142&i=37214519he4.jpg)
http://img142.imageshack.us/img142/277/28918786qa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img105.imageshack.us/img105/7820/32706710sy7.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/8340/40958485dq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/4759/85028542di9.jpg (http://imageshack.us)
selminesat 31-05-08, 11:52 yakında size sürprizim olacak inşallah....:img-wink:
bu akşam sezon finali var ama biz kardeleni burda daha tekrar tekrar yaşayacağız...
vala fraganı az gördüm gördüğüm kadarıyla söliyim kadir inanılmaz o kırmızı takım siyah ceket inananılmaz bi yakışıklılık innaılmaz bi sevimlikik muhteşem kadir inanır zeynep tkuşla dans ediyodu gördüğüm kadarıyla süperdi . :)
selminesat resimler için teşekkürler çok güzeller. ayrıca sürprizini de merak ettim doğrusu. Aslında imza yapmayı bilenler bu resimlerden imza ve avatar yapsalar ne kadar iyi olur.
bu bölüm fragmanı harika ya Kadir İnanır a takım çok yakışmış dans falan süper...
selminesat fotolar muhteşem emeğine sağlık. +rep :good:
Dizinin şuan özeti var yeni bölümü için baya heyecanlandım. Fragmanı daha göremedim bu nedenle daha da meraklandım.
Dizi yeni bitti ve hemen nete girdim. Herzamanki gibi hoş gibi bölümdü. Ne kadar sıcak bir dizi giderek daha da çok bağlanıyorum.
Bu arada kardelen fırat tarafından kaçırıldığı anlaşılacak. :happy0064:happy0064 Bu yanlış anlama ne kadar güzel olucak çok mutlu oldum.:happy0064 :happy0064
hakankaraduman 31-05-08, 20:10 dövüş sahneleri çok acemice düşünüşmüş. başına vurup düşürdüğü adam ayılmazmı diye düşünmezmi . o kadar askeri eğitim al acemice şeyler yap . geri kalan kısmı çok iyi. başarılar.
25. yıl gecesi çok hoş görüntülere sahne oldu. :love05: Asaf beyin dansı duruşu ne kadar da hoştu. :love05: Takım elbiseli bir işi olması daha sevindirici ama her hali hoş Allah için.:img-blush
Miray ne kadar sevimli bir karekter çok beyeniyorum.:love05: Asaf beyede yakıştı.:img-blush
Fırat ilk defa bir işe yaradı. :happy0064 Kardelen kendi kızı olduğu kesinleşirse şu aklıma geldi öğrendiği zaman acaba nasıl üzülür. :icon_sorr Ne kadar eleştirsemde nede olsa öldüğü bildiği kızı olduğunu anlayınca acaba ne yapardı. :img-cray: :img-cray: Fırat için çok kötü birşey. :img-blush
Fırat çevirmeye kalırsa esin kardeleni kaçırdığı üstüne kalıcaktır. Ne kadar iyi olucak. :img-icecr
Asaf beyin tüpçü kılığına girmesi ne kadar hoştu. Sergie sonunda komutan kurşun sıktıya çok mutlu oldum. Ölmedi galiba ama ne olursa olsun biraz asaf bey rahat eder.:happy0064
yine çok güzel bir bölüm seyrettik bu bölüm diğer bölümlere nazaran durgundu biraz ama yine de muhteşemdi.O dans sahneleri,bakışmalar,edalar muhteşemdi tek kelimeyle
Kardelen miray ablayla evlensenize deyince asaf abimizin senin ateşin var ondan böyle saçma şeyler konuşuyosun demesi kopardı beni yaaa:) mirayın yardımcısı biriyle dansa kalkarken asafın yandan yandan bakması yok mu muhteşem muhteşeem:) kadir abim ne giyse cuk oturuyo yaa beyaz kareli gömleğine de hasta oldum bayılırım öyle gömlekleree:)
dövüş sahneleri çok acemice düşünüşmüş. başına vurup düşürdüğü adam ayılmazmı diye düşünmezmi . o kadar askeri eğitim al acemice şeyler yap . geri kalan kısmı çok iyi. başarılar.
Senin düşüncene saygım var fakat kendi fikrimi belirticek olursam ilk tüp vurduğu kişiye karşı daha sertti ama ikinci tüp darbesini alan kişi daha afif bir şekilde kurtuldu.:img-blush Uyanması biraz düşündürür gibi olsada ben şahsen çok memnun oldum. Bir mantık hatası türünden bir şeye rastlayamadım.
|