Tüm Versiyonu Göster : Kardelen (Kanal 1)
Kadir İnanır 'Dede' olacak
Kuzey Rüzgarı dizisinden ayrılan Kadir İnanır, Kanal 1 için yeni bir dizi çekecek. İnanır, 'dede' rolünde izleyici ile buluşacak.
Oktay Kaynarca ile başrolünü paylaştığı "Kuzey Rüzgârı"nın gidişatını ve dizi sektörünü eleştirdiği için 13. bölümde diziden ayrılan, daha doğrusu ayrılmak zorunda bırakılan Kadir İnanır, yeni bir dizi için eski yapımcısı Ali Gündoğdu ile el sıkıştı.
"Dayı" diye hitap ettiği İnanır'a daha önce "Bütün Çocuklarım" dizisinde bir dizi kızın babası rolünü uygun bulan Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu, çıtayı bu kez biraz daha yukarı kaldırdı.
Türk sinemasının ünlü aktörü İnanır, hayatında ilk kez bir dizide "dede" rolüyle kameraların karşısına geçecek. Kanal 1'in 2008'in sonbahar sezonu için çekilecek en iddialı dizisi olacak "Kardelen" adlı yapım, bir dede ile torununun maceralarını ekrana taşıyacak.
Ali Eyüboğlu / Milliyet
Gümüş Hastası 14-12-07, 19:42 Kadir İnanır 'Dede' olacak
Kuzey Rüzgarı dizisinden ayrılan Kadir İnanır, Kanal 1 için yeni bir dizi çekecek. İnanır, 'dede' rolünde izleyici ile buluşacak.
Oktay Kaynarca ile başrolünü paylaştığı "Kuzey Rüzgârı"nın gidişatını ve dizi sektörünü eleştirdiği için 13. bölümde diziden ayrılan, daha doğrusu ayrılmak zorunda bırakılan Kadir İnanır, yeni bir dizi için eski yapımcısı Ali Gündoğdu ile el sıkıştı.
"Dayı" diye hitap ettiği İnanır'a daha önce "Bütün Çocuklarım" dizisinde bir dizi kızın babası rolünü uygun bulan Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu, çıtayı bu kez biraz daha yukarı kaldırdı.
Türk sinemasının ünlü aktörü İnanır, hayatında ilk kez bir dizide "dede" rolüyle kameraların karşısına geçecek. Kanal 1'in 2008'in sonbahar sezonu için çekilecek en iddialı dizisi olacak "Kardelen" adlı yapım, bir dede ile torununun maceralarını ekrana taşıyacak.
Ali Eyüboğlu / Milliyet
Geçen yıl Show TV de tanıtımlarına başlanmış ancak adı sonradan Yaralı Yürek olarak değişmişti... Ama bunun senaryosu farklı galiba.
FLAŞ!.. UÇANKUŞ ÖZEL HABER!.. "ALİYE SKANDALI”NDAN SONRA ORTADAN KAYBOLUP AMERİKA''YA YERLEŞEN SANEM ÇELİK GERİ Mİ DÖNÜYOR? SANEM ÇELİK''E KANAL 1''DEN, KADİR İNANIR''IN DA ROL ALACAĞI DİZİDEN TEKLİF GELDİ!.. PEKİ SANEM ÇELİK BU TEKLİFE NE YANIT VERDİ?
24/1/2008 17:11
http://img229.imageshack.us/img229/5853/topjy2.jpg (http://imageshack.us)
Türk magazin tarihine geçen Aliye Skandalı'nın baş kahramanı Sanem Çelik olayın hemen ardından gittiği Amerika'da yaşıyor uzun bir süredir…
Ancak Uçankuş'un aldığı bilgilere göre Sanem Çelik'in Türkiye'ye dönmesi an meselesi!..
Ünlü oyuncunun, Kanal 1'e çekilecek bir dizi için "başrol" teklifi aldığı ve kabul etmesi durumunda Kadir İnanır'la birlikte aynı dizide başrol oynayacağı öğrenildi…
Sanem Çelik'in yapımcılardan Cuma gününe kadar süre istediği öğrenildi… Sanem Çelik teklifi kabul etmezse alternatif olarak düşünülen isimse Nefise Karatay…
Kaynak:ucankus
tatli_kizim 28-01-08, 17:17 Basrol oyuncu belli oldu..
ZEYNEP TOKUS
Kadir İnanır’ın “Kardelen” isimli dizideki partneri Zeynep Tokuş oldu...
Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu, Uçankuş’a yaptığı açıklamada Kadir İnanır’ın başrol oynayacağı “Kardelen” dizinde Zeynep Tokuş’un rol alacağını söyledi...
Kardelen dizisi Kanal 1’de ekrana gelecek...
Kaynak: Uçankuş - 28/1/2008
evet sanem kadrodan çıkmış
şahsen ben acımasız olmak istemiyorum ama zeynep tokuşun girmesine daha çok sevindim:)
Sanem Çelik'in rolunü Zeynep Tokuş kaptı
http://www.bugun.com.tr/images/haber/buyuk/13672_tokus.jpg
Zeynep Tokuş Kardelen adlı dizide hangi ünlü oyuncunun partneri oldu?
Ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın Kanal 1'de başrol oynayacağı 'Kardelen' dizisindeki partneri Zeynep Tokuş oldu.Dizide başrolde usta sanatçı ile oynaması için ilk önce Amerika'da bulunan 'Aliye' karakterinin yıldızı Sanem Çelik'e teklif gitti. Çelik'in cevabı olumsuz olunca yapımcı firma Zeynep Tokuş ile anlaştı. Güzel oyuncu geçtiğimiz Eylül’de ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Tokuş, Deli Yürek, Vizon Tele, Yazgı, Çocuklar Duymasın, Hırçın Menekşe, Beyaz Melek isimli film ve dizilerde oynadı.
Şebnem ÖZUZCAN
Kaynak: Bugün Gazetesi
:::Tugce::: 30-01-08, 16:32 ayy çok sevındım kadır abının yenı dizisi
zeynep tokuşun olmasına ayrı bır sevındım ben.:happy0064
selminesat 30-01-08, 20:15 inşşallah rafa kalkmaz
inşallah ama ben bekliyordum zeynep tokuşu yeni projede
merakla bekliyorum
Kurt_Memati 30-01-08, 20:57 Kanal 1'de başlayan dizi kalkmaz. Kanal dizilerini kaldırmıyor süreklilik kazandırmaya çalışıyor. Yavaş yavaş büyük kanallar arasına girmeye çalışıyor. En rahat kanal Kanal 1 o açıdan :)
Kanal 1'de başlayan dizi kalkmaz. Kanal dizilerini kaldırmıyor süreklilik kazandırmaya çalışıyor. Yavaş yavaş büyük kanallar arasına girmeye çalışıyor. En rahat kanal Kanal 1 o açıdan :)
Haklısın arkadaşım kanal 1 dizilere bazı kanallar gibi 3-4 bölümlük şans tanıyıp sonra rafa kaldırmıyor umarım uzun soluklu olur zeynebi beyaz melekte izlerken bir dizide görmeyi ne kadar özlediğimi farkettim bu proje çok sevindirdi beni inşallah bir aksilik çıkmaz :)
bende zeynep tokuşun olmasına çok sevindim. yeni doğum yaptığı için bi dizide oynamaz zannediyordum ama oynicak oleyyy:happy0064:happy0064
dizi ne zaman başlayacak acaba ben çok merakla bekliyorum zeynep tokuşun olması beni çok sevindirdi ayrıca kadir inanır hayranı olarak diziyi çok severek izliycem.
aslanbey09 07-02-08, 00:30 bu dizi biraz kadir inanırın daha önce çektiyigi bütün çoçuklarıma benziyor galiba bir aile dizisi baksanıza dede rolunde imiş kadir inanır
Dün Kanal 1 de karma bir fragman izledim bütün dizilerinden olusan aralarinda Kadir inanirin Kardelen dizisni gördüm güzel, bir yapim gibi bu arada yalnis görmedimse dizide Zeynep Tokus´ta rol aliyor..
Evet Kadir Abim Zeynep Tokuş Hanımefendi ile başrolü paylaşıyor fragmanlar dönmeye başladı sabırsızlıkla bekliyoruz diziyi...
kardelen,benimde büyük bir merakla beklediğim bir dizi.fragmanda kadir inanır'ın elindeki fotoğraftaki kişi leyla başak.leyla başak'ın kadir inanır ile bir projede yer alıyor olması gerçekten harika bir şey.evet fragman tv'de dönüyor.inşallah en kısa zamanda başlar.
selamlar herkese ben de bu diziyi merakla bekliyorum inşallah hakkettiği yeri bulur.....leyla başak ta rol alıyor....umarım rolü uzun soluklu olur..:good::good::good::good::good::good::good::g ood::good:
Kadir İnanır, sert bakışlarının ardında pamuk gibi bir kalbe sahip.
Çocuk sahibi olmayı çok istediğini söyleyen sanatçı, “Evlendikten sonra ayrılırsam, çocuğum mutsuz olur diye düşündüm. Yoksa çocukları deli gibi severim”diyor. Daha bir ay önce Amasya'da 'Son Cellat' adlı sinema filmini çektiniz ve şimdi de yeni dizinizin 'Kardelen'in setindeyiz. Onca yorgunluğa rağmen yüzünüzden sağlık fışkırıyor.
Kamera önünde olmak size yarıyor anlaşılan. Türkiye'de sadece sinema oyunculuğu yapan tek aktör benim; herkesin bir işi var. İnsanın başka bir işi olmayınca kendi işini çok sevmeli ki başarılı olsun. Mesleğinize böylesine dikkatli, dürüst yaklaşıp çok sevdiğiniz zaman sorduğun sorunun cevabı olur. Bu mesleği çok sevmezseniz sizi asla sevmez. Oynadım bitti olmaz, tam yüreğinizi koyacaksınız.
Kadir İnanır'ın başarısının sırrı da bu söylediklerinizin bir özeti değil mi?
Dünyada örneğim yok. Oyunculukta 40'ıncı yıla giriyorum, benim sektördeki piyasa değerim hiç düşmedi. Her gün de artarak devam ediyor. Şimdi bazı oyuncular var dünyada da Türkiye'de de, "şu kadar yıllık sinema oyuncusuyum" diyor. Bir bakıyorsun adamın sinematografisine bir yıl film çekmiş, 10 yıl oturmuş. Ama başlangıçla şimdi arasında 60 yıl var diyor. Benimkisi öyle değil.
40 yıla 184 sinema filmi sığdırdınız! 184 sinema filmi ve 10'uncu dizi... Kendi senaryonuzu kendiniz hazırlayıp sonra da oynamak istemez misiniz?
Yapmayı hep istediğim fakat bir türlü oluşturamadığımız tarihimizle ilgili kahramanlar var. Bunlardan bir tanesi eşkıya, biri milis. Rize'de Ruslar'a karşı mücadele veren İpsiz Efe, diğeri de İstiklal Savaşı'yla ilgili '1922' adlı bir iş. Her yapımcının çekmesi mümkün değil. 20 milyon dolarla başlayan projeler bunlar. Bu ikisini bir türlü hayata geçiremedim.
SERVETİM HESAPLANAMAZDI
Son yıllarda Türk Sineması atağa geçti. Sizce sinema, özlenen arzu edilen yola girdi mi?
Hiçbir ilerleme yok. Gençler filmler çekiyorlar ama o filmlere harcadıkları parayı geri alamıyorlar. Bu bir sinema sevdası... Onları tabii ki alkışlıyorum. Teknolojiyi yakaladık ama çok pahalı. 1 milyon dolarını bir film çekmek uğruna maceraya kim atıyorsa o kahramandır. Kötü filmler yok mu? Var; ama ben bunları söylemem, onların moralini bozmam.
Olması gereken nedir sizce?
1942 yılındaki 'Fikir ve Sanat Ürünleri Yasası' filmin sahibi yapımcıdır diyor. Böyle olunca yapımcılar trilyoner oldu. Böyle bir emek sömürüsü Afrika'daki Cibuli ülkesinde bile yok. Şimdi Türkiye'de Kültür ve Turizm Bakanlığı var. "Çağdaş ülke olacağım" diyorsun, sen sanatçıların haklarını ve onu yapan insanların haklarını çağdaş anlamda korumazsan bu ülkenin her yanından dolarlar sokaklara taşsa ne olur? 15 milyon dolar yardım yapıyorsun, bunu altı filme böl.
Çözüm?
Telif hakları yasasını çıkaracaklar, gidip Fransa'dan bir örneğini koyacaklar. Diyelim 30 yılda 3 bin filmim oynadı, o filmlerin satışının yüzde onunu alsaydım servetimi hesaplamaya rakamlar yetmezdi.
ZEYNEP'İ KABUL ETTİM
Yeni dizinizin konusundan biraz bahseder misiniz?
Asaf, uluslararası istihbarat şefi. Saklanması gerekiyor. Taksi şoförlüğü yapıyor ve torunuyla sürekli kaçıyor.
"Bir daha kolay kolay dizilerde oynamam" diyordunuz, sizi nasıl ikna ettiler?
Eskiden bu rol bana teklif edilmişti. Rica ettiler, kıramadım. 15 Nisan'da Kanal 1'de yayınlanacak.
Başrol oyuncusu Zeynep Tokuş'u siz mi seçtiniz?
Kimle yolculuğa çıkacağıma ben karar veririm tabii.. Zeynep Tokuş adı önerildi, ben de hiç düşünmeden "Tamam" dedim.
ÇOCUKLAR BANA AŞIK OLUR
Kadir İnanır bir bebek özlemi çekmiyor mu?
Tabii canım istemez miyim. Mutsuz evlilikler, parçalanmış aileler gördüğüm için bir çocuğun anasız babasız büyümesi çok vicdanımı sızlatıyor. Onun için böyle bir riske girmedim. İstedim ki evlilik bir defa olsun ve sonsuza kadar olsun. Ben hakikaten çok inançlı bir insanım. Bu bir kısmet meselesi, Allah böyle istedi. Yoksa bir aymazlığa düşüp, sokaklar da gezen benim de çocuklarım olabilirdi yani.
Dizideki torununuz yanınızdan hiç ayrılmıyor, ne kadar güzel bir ilişki var aranızda?
8 yaşında. Tesadüfen Fatsalı çıktı o da. İki Fatsalı yan yana... Çocukları sevgiden mahvederim. Çocukları var ya, anasından babasından ayıracak kadar aşık ederim kendime. İlgi meselesi bu... Hangi çocuk olursa olsun, ister zenci ister Kızılderili...
AĞLAMAYAN İNSAN İNSAN DEĞİLDİR
Kadir İnanır sert görünür ama pamuk gibi de bir kalbi vardır. Duygulandığınızda ağlar mısınız yoksa göz yaşlarınız içinize mi akar?
Bir insanın kalbi pamuk gibi olmazsa ona insan demeyeceksin. Bir insan böyle olmaya mecbur. Bu bir erdem değil. Ben sertim ama özellikle çalışırken... Bir sürü insan sefalet acı içinde yaşarken benim kahkahalara eğlenmem mümkün mü? Kimse gülmezken ben gülemem... Ama ağlarım da. Ağlamayan insan insan değildir. Gözyaşlarım çok akar, hem de müthiş akar. Erkekler hem de ne biçim ağlar biliyor musun?
Yapılan bir araştırma Türk kadınlarının sizin tipinizdeki erkekleri çekici bulduğu ortaya çıktı. Sizin otoriter ve ölümüne seven oluşunuz onları etkiliyormuş; bir erkek olarak kadınların bu düşüncesinden dolayı gurur duyuyor musunuz?
Bu doğru bir kavramdır, ben yaşamın içersinde görüyorum bunu.. Ama içersine seksüel boyutu fazla koyanla kavga ederim. Öyle değil, her ailenin içersinde ya ağabeyim, ya kardeşim ya akrabasıyım, çok azında da sevgilisi olabilirim. Ama bunun tamamını yanlış yorumluyorlar kızıyorum, çok sinirleniyorum. Bir gün öldüğümde her evden cenazem çıkacak. Bunu yapmak dünyadaki servetlerin en büyüğüdür. Onun için Türkiye'nin en zengin adamı benim. Bugün hiç düşünmeden Türkiye'deki her evin kapısını çalarım "Bana yemek ısmarlayacaksınız" derim. Hatta "Ben burada yatacağım" derim. Bu dünya gelip geçici. Ne kalacak bana... Birisi Atlas kefenle, birisi de en basitiyle gömülecek. Aradaki fark 150 kuruş.
EVLİLİK BİR MUKAVELEDİR
Yaşam felsefenizi üç kelimeyle anlatır mısınız?
Sağlık, onur ve haysiyet... Bu üç olgu için yaşıyorum. Benim özel hayatımla ilgili bir yerde bir kare resim görebiliyor musunuz? O işte, benim hayatımın bir bedelidir. O, oluşturduğum Kadir İnanır'a olan güveni bozmama adınadır. Hayatıma giren kadının yeri önce onurudur. Kendi kişiliği, kimliği, duyarlılığı hepsi bir yerde olduğu zaman hayatımı paylaşırım, o kadınla... Benim için önemli olan özellikler bunlardır.
Evlilik?
Olmasa ne olacak? Saydığım değerler bir araya geldiği zaman önemli değil. Evlilik bir mukaveledir.
BUGÜN GAZETESİ
Röportaj: Şebnem ÖZUZCAN
NOT:ARKADAŞLAR DİZİ BAZI KAYNAKLARDAN DUYDUĞUMA VE KADİR ABİMİN DE SÖYLEDİĞİNE GÖRE 15 NİSAN SALI GÜNÜ BAŞLIYOR AMA YİNE DE DEĞİŞEBİLİR BİLGİLERİNİZE...
sevgili seyma_BJK; röportajı eklediğin çin çok teşekkürler ederim.:happy0064 kardelen demek 15 nisan'da ekranda olacak.diziyi,dört gözle bekliyor ve hayırlı olsun diyorum.:happy0064
çeşm-inaz arkadaşım ben teşekkür ederim:)Kadir Abim röportajda 15 nisan demiş ben de bazı yerlerden duydum 15 diye bakalım hayırlısı neyse o olsun sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Ben de 15 nisan diye duymuştum umarım doğrudur ertelenmemiştir bir an önce başlasın dizimiz :happy0064 seyma_BJK röportaj için teşekkürler ayrıca leyla başağın da dizide yer almasına sevindim :)
arkadaşlar 15 nisan diye duyduk ettik ama kanal 1 in haftalık yayın akışında kardelen yazmıyo:( bakalım ne olacak??
arkadaşlar 15 nisan diye duyduk ettik ama kanal 1 in haftalık yayın akışında kardelen yazmıyo:( bakalım ne olacak??
ben yayın akışına bakmadım.ama bugün denk geldiğim fragmanda hala yakında yazıyordu.demek ki biraz daha bekleyeceğiz.
evet bende az önce yine fragmanı gördüm yakında yazıyor konuşmalar eklenmiş bakalım bekliyoruz heyecanla iyi akşamlar...
rozalinda53 16-04-08, 16:18 bende diziyi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim hem yılların yakışıklı jönü kadir abimizi izliycez hemde zeynep tokuşu umarım uzun sürer ve bol reyting alır.Ben özellikle leyla başak hayranlığımdan diziyi izlemeyi düşünüyorum onu cok seviyorum nede olsa bakalım ne olcak en kısa sürede başlaması dileğiyle...
zeynep tokuş bir bölüm oynayacak sanırım . ilk bölümde ölen tam kesin bilmemek şartıla zeynep tokuş sanırım
zeynep tokuş bir bölüm oynayacak sanırım . ilk bölümde ölen tam kesin bilmemek şartıla zeynep tokuş sanırım
İlk bölümde ölen sarışın bir kadın fragmanın başında görülen anladığım kadarıyla küçük kız ailesini kaybediyor kadir inanır da sahip çıkıyor zeynep biraz daha olayların dışında o çocuğunu kaybeden bir anneyi oynuyor :img-yes: yoksa ilk bölümde ölen leyla başak mı ay kafam karıştı şimdi :icon_sorr ama fragmanın başında kadir inanırla konuşan kadın işte kazada ölecek olan :icon_sorr
anladigim kadariyla Kadir inanirim dizideki kiziyla aralari cok iyi degi kücük kiz cocugu ailesini kaybettiginde cocuk ona siz kimsiniz diye soruyor yani oda dedesini yeni tanidigina göre öyle geldi bana ama güzel bir diziye benziyor izlemeyi düsünüyorum..
İlk bölümde ölen sarışın bir kadın fragmanın başında görülen anladığım kadarıyla küçük kız ailesini kaybediyor kadir inanır da sahip çıkıyor zeynep biraz daha olayların dışında o çocuğunu kaybeden bir anneyi oynuyor :img-yes: yoksa ilk bölümde ölen leyla başak mı ay kafam karıştı şimdi :icon_sorr ama fragmanın başında kadir inanırla konuşan kadın işte kazada ölecek olan :icon_sorr
bence,ölen bayan seçil mutlu.dikkat ettiyseniz kazadan önce başına kurşun isabet ediyor.ve küçük oyuncumuz anne diye sesleniyor. o anda taksiyi kullanan kişi kaza yapıyor.:img-yes:ayrıca kadir inanır'ın elindeki fotoğraf,eski bir fotoğraf.ben,leyla başak'ın iki rolde oynayabileceğini düşünüyorum.çünkü kanal 1'deki yayınlanan fragmanlardan birinde (valla bol fragmanlı bir dizi olacak bu kardelen...şimdiye kadar youtube'nin haricinde bir de tv'de iki farklı fragman izledim.)leyla başak'ın günümüzden görüntüleri ve bir mezuniyet töreni vardı.ama leyla'nın fotoğraftaki görüntüsü çook eski yıllara maziye dayanıyor diye düşünüyorum. şu şekilde olabilir.fotograftaki bayan kadir inanır'ın ölmüş ya da bir şekilde ayrımış olduğu eşi olabilir ve aynı zamanda fotograftaki bayanın kucağındaki küçük kızda bu trafik kazasında ölen kızı olabilir diye düşünüyorum ben.kadir inanır,kızı ile ayrı düşerek görüşmemiş olabilirler.ve kadir inanır, elindeki fotoya bakıp özlem gideriyor bence.leyla,kadir inanır'ın ikinci kızı olabilir.fotoğraftaki bayana yani annesine çok benzeyen bir genç kız.:img-wink:yahu ne çok ihtimal varmış böyle...yaz yaz bitmiyor.:img-grin2:img-grin2 ama ölen kişi muhtemelen taksideki bayan.yani seçil mutlu...ah canım seçil mutlu ablam...:icon_sorr
gülbeşeker 17-04-08, 17:31 Bir şey sorucam,Kadir İnanır bu dizide kiminle aşk yaşyacak?
fairy_dreams 17-04-08, 17:34 Bir şey sorucam,Kadir İnanır bu dizide kiminle aşk yaşyacak?
sanki o aşk aşamıycak gibi ortalıkta hiç ona göre bir insan göremedim. dede olarak kalacak herhalde canım. acaba tutarmı bu dizi güzele benziyor ama günü önemli.
gülendam83 17-04-08, 17:37 selamlar fragman ilgi çekici. özellikle sesli fragman beni etkiledi. uygun bir günde olursa izlemeyi düşünüyorum. tek korkum aşkı kadir inanır ve zeynep tokuş arasında yapmaları. böyle birşey olursa izlemem asla. eğer bu olmazsa yapım güzele benziyor...:img-wink:
bence,ölen bayan seçil mutlu.dikkat ettiyseniz kazadan önce başına kurşun isabet ediyor.ve küçük oyuncumuz anne diye sesleniyor. o anda taksiyi kullanan kişi kaza yapıyor.:img-yes:ayrıca kadir inanır'ın elindeki fotoğraf,eski bir fotoğraf.ben,leyla başak'ın iki rolde oynayabileceğini düşünüyorum.çünkü kanal 1'deki yayınlanan fragmanlardan birinde (valla bol fragmanlı bir dizi olacak bu kardelen...şimdiye kadar youtube'nin haricinde bir de tv'de iki farklı fragman izledim.)leyla başak'ın günümüzden görüntüleri ve bir mezuniyet töreni vardı.ama leyla'nın fotoğraftaki görüntüsü çook eski yıllara maziye dayanıyor diye düşünüyorum. şu şekilde olabilir.fotograftaki bayan kadir inanır'ın ölmüş ya da bir şekilde ayrımış olduğu eşi olabilir ve aynı zamanda fotograftaki bayanın kucağındaki küçük kızda bu trafik kazasında ölen kızı olabilir diye düşünüyorum ben.kadir inanır,kızı ile ayrı düşerek görüşmemiş olabilirler.ve kadir inanır, elindeki fotoya bakıp özlem gideriyor bence.leyla,kadir inanır'ın ikinci kızı olabilir.fotoğraftaki bayana yani annesine çok benzeyen bir genç kız.:img-wink:yahu ne çok ihtimal varmış böyle...yaz yaz bitmiyor.:img-grin2:img-grin2 ama ölen kişi muhtemelen taksideki bayan.yani seçil mutlu...ah canım seçil mutlu ablam...:icon_sorr
Gerçekten ne çok ihtimal var benim de kafam karıştı şimdi :) bence ölen kadınla eşinin kadir inanırla bi akrabalığı yok taksi şöförü ya kadir inanır sıradan müşteriler onlar da sonra bi kurşun gelip kadın ölünce kadir inanır da kaza yapıyor küçük kızın annesiyle babası ölüyor :icon_sorr kadir inanır da sahip çıkıyor küçük kıza yani kardelene o da çok tatlı bişey yaa :img-icecr
Zeynep de kadir inanırın daha önceden tanıdığı biri değil herhalde beni aldığınız yere bırakın dediğine göre belki aralarında bişeyler olabilir ilerde ben de tam anlamadım ama olmasını istemiyorum ben de uymaz yani :img-pilot ayrıca leyla başak kadir inanırın kızı olabilir dediğin gibi :img-wink:
Asaf(Kadir Abim) uluslararası bir istihbarat şefini canlandırıyor ve sürekli geziyor kaçıyor vs.Küçük kız bildiğiniz üzere torunu oluyor Asaf'ın kızı ölüyor ve torunuyla maceraları başlıyor:)yani ben böyle düşünüyorum ama saydığınız gibi bi sürü olasılık var:) Dizi sanırım 25 NİSAN CUMA başlayacak herkese şimdiden iyi seyirler...
Asaf(Kadir Abim) uluslararası bir istihbarat şefini canlandırıyor ve sürekli geziyor kaçıyor vs.Küçük kız bildiğiniz üzere torunu oluyor Asaf'ın kızı ölüyor ve torunuyla maceraları başlıyor:)Dizi sanırım 25 NİSAN CUMA başlayacak herkese şimdiden iyi seyirler...
hımm...kadir inanır istihbarat şefini canladıracak demek...seyma_BJK;bilgiler için çook teşekkürler.:happy0064 cuma günü,çok program var ya...gerçi cuma günü ben, sadece hatırla sevgili'yi izliyorum.yani cuma günleri çok yoğun bir programım yok.ama bence salı günü başlasa daha iyi olurdu sanki.neyse hayırlısı bakalım.ayrıca,kardelen'in başlama saatinide öğrenirsek tam süper olur.:img-wink:
Küçük kız kadir abimin torunu sanıyorum kadir abim hem tabutun başında ağlıyor yani kızının hem de küçük kız siz kimsiniz diye sorunca dedenim diyor zaten röportajda da torunu olduğunu söylemişti...Ama bir adama yakınlarımdı diyor kendisi istihbaratta görevli olduğu için kimliğini belli edemiyor bence:)
rozalinda53 19-04-08, 10:36 bende kardelen dizisini merakla bekleyenlerdenim özellikle leyla başak için bekliyorum ayrıca türkiyenin en iyi jönü kadir abimiz içinde güzel olcak inşallah.Ben fragmandan hiç bişey anlamadım desem yeridir çok karmaşık geldi bana yaw ölen kadın kim kafayı buna taktım umarım leyla başak değildir ya sürekli oynar inşallah bende doya doya izlerim onu,ama dizide ilgi çekici açıkçası umarım bol reyting alır da bazı diziler gibi yayından kaldırılmaz.Cuma günü yayınlanmazsa iyi olur bence çünkü çok dolu bir gün çok program var.Ama yine kadirizm fırtınası esecek bana göre ve kadir inanır zeynep tokuşla aşk yaşar gibi eliyor bana.Ya bir an önce başlasa meraktan delircem....
Kardelen dizisini benim gibi bekleyenlerden bir ricam olcak dizi başladığında diziden resim ekleyen olursa sevinirim ben beceremiyorumda..herkese sevgiler...
Dizi dün de yazdığım gibi sanırım 25 Nisan Cuma günü başlıyor o gün her ne olursa olsun kesinlikle Kadir abimi izleyeceğim izlememem düşünülemez:)bugüne kadar hiç bir dizisini kaçırmamışımdır sadece Savcıyı izleyemedim onda da 2 yaşımdaydım:)filmleri saymıyorum bile:)Kadir Abim benim herşeyim,onsuz bir gün düşünemiyorum çünkü o dünyanın her yönüyle en güzel adamı en güzel gülen,en güzel bakan,en güzel ağlayan,en güzel kızan,gülerken gözleri dolan,ağlarken gözlerinin içi gülen vs.say say bitmez kadir abimi anlatmaya kalksam sayfalar almaz kelimeler yetmez O hayatını bizlere adamış bir ÇINAR.Ben Kadir Abimle büyüdüm çocukluğum,gençliğim onunla geçti geçmeye de devam edecek.Bu yıl 11.sınıfa gidiyorum seneye öss var yani derslerim görevlerim biraz ağır:( ama ben yine de her zaman olduğu gibi kadir abimin olduğu hemen hemen her yere ve bu sayfaya elimden geldiğince katkıda bulunacağım.Diziyi sabırsızlıkla bekliyorum herkese şimdiden iyi seyirler ve teşekkürler...
Dizi dün de yazdığım gibi sanırım 25 Nisan Cuma günü başlıyor o gün her ne olursa olsun kesinlikle Kadir abimi izleyeceğim izlememem düşünülemez:)bugüne kadar hiç bir dizisini kaçırmamışımdır sadece Savcıyı izleyemedim onda da 2 yaşımdaydım:)filmleri saymıyorum bile:)Kadir Abim benim herşeyim,onsuz bir gün düşünemiyorum çünkü o dünyanın her yönüyle en güzel adamı en güzel gülen,en güzel bakan,en güzel ağlayan,en güzel kızan,gülerken gözleri dolan,ağlarken gözlerinin içi gülen vs.say say bitmez kadir abimi anlatmaya kalksam sayfalar almaz kelimeler yetmez O hayatını bizlere adamış bir ÇINAR.Ben Kadir Abimle büyüdüm çocukluğum,gençliğim onunla geçti geçmeye de devam edecek.Bu yıl 11.sınıfa gidiyorum seneye öss var yani derslerim görevlerim biraz ağır:( ama ben yine de her zaman olduğu gibi kadir abimin olduğu hemen hemen her yere ve bu sayfaya elimden geldiğince katkıda bulunacağım.Diziyi sabırsızlıkla bekliyorum herkese şimdiden iyi seyirler ve teşekkürler...
kadir inanır'a olan hayranlığına gıpta ediyorum canım.:happy0064zaten bu konu hakkında seninle daha önce görüşmüştük..:img-wink:benimde cuma günü, tercihim ve önceliğim kardelen olacak.:img-yes:
selam arkadaşlar....ya az önce fragmana denk geldim.....26 nisan cumartesi diyodu...inşallah değiştirip durmazlar ve bir an önce yayınlarlar...:img-wink::img-wink:
selam arkadaşlar....ya az önce fragmana denk geldim.....26 nisan cumartesi diyodu...inşallah değiştirip durmazlar ve bir an önce yayınlarlar...:img-wink::img-wink:
allah allaah cumartesi mi olmuş şimdi de neyse yaa sağlık olsun hiç önemli değil ayrıca teşekkürler çeşm-inaz:)yeterki başlasın:)
Demek fragmanda tarih verildi yaşasın :happy0064 Cumartesi olması iyi olmuş cuma günü çok iddialı diziler var çünkü cumartesi de gencoyla çakışacak sanırım napalım artık :icon_sorr
rozalinda53 eğer diziyi nette bulup kaydedebilirsem zeynebin resimleri yanında leyla başağın ve kadir abinin resimlerini de çekerim isterseniz :img-wink: yeter ki diziyi netten bulup kaydedebileyim :D Ayrıca özlem de resim çekebilir bilemiyorum şuan :)
Demek fragmanda tarih verildi yaşasın :happy0064 Cumartesi olması iyi olmuş cuma günü çok iddialı diziler var çünkü cumartesi de gencoyla çakışacak sanırım napalım artık :icon_sorr
rozalinda53 eğer diziyi nette bulup kaydedebilirsem zeynebin resimleri yanında leyla başağın ve kadir abinin resimlerini de çekerim isterseniz :img-wink: yeter ki diziyi netten bulup kaydedebileyim :D Ayrıca özlem de resim çekebilir bilemiyorum şuan :)
evet resim çekip ekleyebilirseniz çok seviniriz.:happy0064 dizi,cumartesi günü saat 20:00'de başlıyor.dizinin gününüde,saatinide çok beğendim.:good:
rozalinda53 22-04-08, 10:42 Demek fragmanda tarih verildi yaşasın :happy0064 Cumartesi olması iyi olmuş cuma günü çok iddialı diziler var çünkü cumartesi de gencoyla çakışacak sanırım napalım artık :icon_sorr
canım leyla başakın resimlrini eklersen çok sevinirim yeni resimlerini ne zamandır bekliyordum umarım kayıt edebilirsin bizim için de iyi olur.Dizi başladığında her dizi gibi kardelende you tube' a eklenir diye düşünüyorum hadi bakalım ne olcak meraktan çatlıycam ya cumartesi gününü iple çekiyorum ya...
http://img59.imageshack.us/img59/1808/kardelen1957cwi1.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/5052/kardelen1957cwi1ql7.jpg
26 Nisan Cumartesi 19:50'de KANAL 1'DE
Prodüksiyonunu Süreç Film’in, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ ün yaptığı dizinin senaryosu ise Tayfun Güneyer’e ait. Dizinin başrollerini Kadir İnanır, Zeynep Tokuş paylaşıyor. Ayrıca kadrosunda; Özgür Özberk, Deniz Güneş, Leyla Başak, Sertaç Boztepe, Mesut Çakarlı, Mehmet Çepiç, Selin Dilmen, Elif İnci, Tarık Günersel, Seçil Mutlu, Özgür Uğraş, Suat Suratoğlu, Rana Mamatoğlu, Yalçın Kaftanoğlu, Erman Burmalı, Cem Avnayim gibi değerli oyuncularda yer alıyor.
Bir insan sevdiklerini kaç kez kaybedebilir?.. Ya da geçmişinden kaçabilir mi?
İnandığı değerler uğruna, bilinmezlerle dolu yaşanmamış bir hayat… Her şeyi değiştiren serseri bir kurşun… Ve beklenmedik bir trafik kazası… Geride kalan kimsesiz bir çocuk!..
Bir dede, bir torun ve yıllarca ölen çocuğunun yasını tutan bir anne… Yaşamın kavşaklarında, kesişen hayatların hikayesi… Hayat beklenmedik tesadüflerle dolu bir yolculuktur!..
Dizinin konusu; Asaf yıllar önce karısı ve kızından, mahkum olduğu gizli dünyası yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştır. Asaf’ın kızı Meltem, kocası Tarık ve kızları Kardelen, yıllar sonra yaşadıkları yer olan Kanada’dan, İstanbul’a seyahate gelirler. Meltem, kocası ve kızının da içinde bulunduğu takside, talihsiz bir kurşuna kurban gider. Meydana gelen trafik kazasından sağ çıkan tek kişi, Kardelen’dir!..
Meltem ve Tarık’ın cenaze töreninde, hayatta kimsesi olmadığına inanılan Kardelen ve yıllardır görmediği kızının yasını tutmaya gelen Asaf, karşılaşırlar. Bu karşılaşma, bir çok zorluğun yaşanacağı uzun bir yolculuğun başlangıcı olur.
strega ve seyma_BJK;resim ve dizinin konusu hakkında eklediğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.:happy0064kardelen'in yolu açık olur inşallah.
düsünüyorumda bu dizi bence kanal 1 en cok izlenen parogramlarinin basinda gelecek hatta belki kanal1 bu dizi sayesinde kendisine izleyici kazanacak burdan anladigim kadariyla ilgi cok umarim bu ilgi sadece forumla sinirli kalmaz?
cünkü dizi cok güzel ve degisik bir konu üzerine kurulmus..
evet öleymiş . :)) bu arada kadroda mesut çakarlı da var . kadir abi mesutla çalışmaktan hgiçö vazgeçmior . bütün çocuklarımdada beraberlerdi . eski filmlerde elveda dostum aşkların en güzelindede ..) dizde tanıdıklarım ; zeynep tokuş , mesut çakarlı , kadir abinin vizyona girmemiş en son filmde oynadığı mehmet çepiç . kadir abinin hemşerisiolan ıhlamurlar altında daki küçük kız. :) vala kadro ii . umarım her şey güzl olur .) zaten reytingler düşük olsa bile dizi devam eder. kanalın böyle bir kaygısı yok . kanal kendi cebinden veriyor . parayı:) o bakımdan no problem :)
kadir inanır zeynep tokuş ile kardelen 26 nisan cumartesi saat : 20 oo de kanal 1 ekranlarında başlıyor !
bir dede, bir torun ve yıllarca ölen çocuğunun yasını tutan bir anne… yaşamın kavşaklarında,kesişen hayatların hikayesi…
yeni dizi kardelen yakında kanal 1 de başlıyor . :)) drama ağırlıklı dizi . ağlamanın ne kadar güzel ne kadar dogal ne kadar içten ve ne kadar güze oldugunu . o oyunculuğuyla; o kaşlarını eğişi hüzün ifadesi aldığı o güzel mimiklerini bir kez daha gösterecek kadir inanır. müthihş dizi olacak. sabırsızlıkla bekliyoruz :)))
KADİR İNANIR Ülkemizin(benim için dünyanın),sinemamızın,ÇINARI oyunculuk hayatına foto-roman'lar ile başladı ve "Son Yedi Adım Sonra" isimli film ile sinemaya geçti.Sinemaya geçişi biraz da abisiyle olan inatlaşmadan doğdu. Kadir Abimin bir arkadaşı "SES DERGİSİNE"yarışmaya Kadir Abimden gizli fotoğrafını gönderiyor ve Kadir Abim yarışmacılar arasına seçiliyor,evine haber gidiyor Abisi biz seni okumaya gönderdik sen bunlarla mı uğraşıyorsun diye çıkışıyor ve ben göndermedim,gönderdin derken Kadir Abim:ee o zaman gönderdiysem gidiyorum diyor ve bu uzun,zorlu ve başarılarla dolu O MUHTEŞEM YOLDA bizlere doğru hiç durmadan tam 40 yıldır koşuyor.Karizmasından,yakışıklılığından,insanlığın dan,alçak gönüllülüğünden zerre kaybetmeden.Kadir Abimin hayalinde doktor olmak vardı aslında ama hayat onu buralara muhteşem bir şekilde yönlendirdi.
Kadir Abim bugüne kadar tam 184 filme ve Kardelen ile beraber 10 diziye imza attı.Bu filmlerin,dizilerin genelinde,özünde hayat var,haksızlıklara karşı mücadele var,adalet var,düzenin bozukluğu,insanların kalleşliği var ve bu düzenin tam 40 yıldır karşısında duran ADAM GİBİ BİR ADAM VAR
Kadir Abim kendisinin de her zaman söylediği gibi suya sabuna dokunmayan film asla yapmaz sinemaya yeni başladığı senelerde vardır böyle filmleri onlarda da söz söyleme,müdahale etme şansı yoktu ama Kadir Abim yolunu çizdiği,kendini ispatladığı andan itibaren sinemamızın en başarılı filmlerinin altına adını yazan insan oldu.
Kadir Abimin kabadayı,mafya filmleri çok vardır bu beni asla ve asla rahatsız etmiyor çünkü o filmlerin özünü gördüm ben 5 yaşımdan beri anlatmak istediği mesajı aldım filmlerde sadece Kadir Abimin sert bakışlarına bakmadım,gözlerindeki ışığı,gülüşündeki samimiyeti,haksızlıklar karşısındaki mücadelesini gördüm.Ama Abimin bu filmleri bazı insanları abime karşı tek taraftan bakmaya sevketti bu bakış açısı şuydu SERT ADAM,DELİ KADİR başka rol yapamıyor dedirtti bazı insanlara ama bu lafları eden insanlar bizler gibi görmedilerki olayı Kadir Abimin kaç filmini izledi bu gözle bakanlar saysalar saysalar KAN,TATAR RAMAZAN,KURBAN VE BİR DE MUHTEŞEM BAŞYAPIT SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM'I SAYABİLİRLER
Geri kalan filmleri nerde bu adamın hiç izlediniz mi?YEDİ UYUYANLAR'I,PİSİ PİSİ'Yİ,SEVGİ ÇIKMAZI'NI,HAYAT KÖPRÜ'SÜNÜ,SUÇUMUZ İNSAN OLMAK'I,DEPREM'İ,ANADOLU EKSPRESİNİ,ÖLÜM YOLU'NU,DOKTOR'U,AH GÜZEL İSTANBUL'U,KATIRCILAR'I,KARILAR KOĞUŞUNU ve burayı dolduracak olan diğer onlarca filmini adam akıllı izlediniz mi?
Kadir Abim mafya rolü yapar laf ederler,sert bakar laf ederler,sanat için etek giyer bu sefer de laf ederler.EE ne istiyo bu insanlar??Ne istiyorlar MEYVA VEREN AĞACI TAŞLAMAK istiyorlar BU AĞACIN NİMETLERİNİ GÖRMEYE İSE HİÇ NİYETLERİ YOK
Kadir Abim bugüne kadar avukatta oldu,savcı da oldu,hamal da oldu,kambur da oldu,kör de oldu,katırcı da oldu,hasta kızı için etek giyen baba da oldu,katil de oldu,fotoğrafçı da oldu,gemici de oldu,dolandırıcı da oldu,uyuşturucu bağımlısı da oldu,elektirkçi de oldu,marangoz da oldu,kamyon-tır şoförü de oldu,borsacı da oldu,mühendiste oldu,ağa da oldu,ayakkabıcı da oldu,memur da oldu,reklamcı da oldu,banka müfettişi de mahkum da oldu kısacası her rolü muhteşem bir şekilde yaptı adeta yaşadı.
O benim için sadece bir sanatçı değil ben kadir abimi klasik hayranlar gibi ayy çok yakışıklııı,ne karizmatik adam diye sevmiyorum benim için amcam neyse dayım neyse abim neyse kısacası ailem neyse Kadir Abim de odur.Ben onun filmleriyle,dizileriyle büyüdüm ondaki insanlığı o küçücük yaşımda farkettim ve bununla her zaman gurur duyuyorum.Ben insanlık açısından iyi bir insan,dürüst bir insan olduğumu düşünüyorum bunda ailemle eş değerde Kadir Abimin payı vardır çünkü ben çocukluğumda çizgi film yerine Kadir Abimi izlerdim.okuma yazma bilmezken onun adını ezberledim,öğrendim onun filmlerini kaçırmayayım diye:img-wink:
Size göre biraz uzun bir yazı olabilir bu ama benim daha anlatmak istediğim çok şey var ama maalesef sayfalar almaz,kelimeler yetmez:img-wink:
Sizlerden ricam yani yazımı okuyan saygıdeğer arkadaşlarımdan ricam Kadir Abime genel anlamda tek yönden sert gözüyle bakmamanız onu lütfen diğer yönlerini farkederek izleyiniz.Ben bunun senelerdir mücadelesini veriyorum vermeye de devam edeceğim.Bu yazdıklarımın benzerlerini daha önce defalarca yazmıştık bizi tanıyan arkadaşlar bilirler :)
KARDELEN bunun başlangıcı olsun KADİR ABİM benim gibi herkesin gönlüne bir ışık gibi doğsun
İYİ AKŞAMLAR...
http://img103.imageshack.us/img103/3796/00de85a83188534288c3c8akk0.jpg
Kadir İnanır ilk kez 'dede' oldu
İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Ünlü oyuncu Kadir İnanır; başrolünü Zeynep Tokuş ile paylaştığı 'Kardelen' adlı televizyon dizisinde, hayranlarının karşısına ilk kez 'dede' rolüyle çıkacak..
Başrollerini Kadir İnanır ile Zeynep Tokuş'un paylaştıkları 'Kardelen' adlı dizinin tanıtımı önceki gün Bebek Otel'de gerçekleştirildi. İnanır, bir dede ile torununun ilişkisinin anlatıldığı dizide, taksi şoförlüğü yapan eski bir istihbaratçıyı canlandırıyor. İlk kez dede rolü yapacak olan yakışıklı aktör, şöyle konuştu:
DİZİ YAPMAK ÇOK ZOR
"Bu devirde dizi yapmak çok zor. Kaliteli iş için özenle çalışmak gerekir. Bunu için de zaman lazım. 100 dakikalık işi 6 günde çekerseniz, o işte kalite bulamazsınız. İnsan onurunu kıran bir durum var. Gecenin 05.00'inde sabah
sahnesi çekiliyor. Nasıl bir mantık bu! Biz bu dizide sinema tadında bir iş yapıyoruz. Eminim ki; seyirciden çok büyük alkış alacağız."
SERT DEĞİL TATLI!
Dizinin ilerleyen bölümlerinde İnanır ile aşk yaşayacak olan Zeynep Tokuş ise çok heyecanlı olduğunu söyledi ve ekledi: "Kadir İnanır ismi, insanı telaşlandırıyor. İnsan onun yanında elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor. Onu tanıdıkça, sert mizacının altında yumuşak biri yattığını gördüm. Bu hali daha keyifli, önceden biraz ürkütüyordu beni. Biraz mesafe koyuyordum aramıza ama aslında Kadir Bey'in içinde çok tatlı, naif bir insan varmış. Onu bu tarafı ile tanıyabildiğim için çok şanslıyım."
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,5C8B9E938CF5409E897541CD154A3447.html
SUZAN haber için çok teşekkür ederiz ama habercilerin yaptığı bir hatayı düzeltmek istiyorum Kadir Abimin bu ilk "dede" rolü değil BÜTÜN ÇOCUKLARIM adlı dizide de bir torunu ve beş çocuğu vardı hatta dizinin sonunda 2-3 tane daha torunu oldu harika bir dizi olcak saatler kaldı dizimize 28 saat fln:))))çok heyecanlıyım...
http://img514.imageshack.us/img514/507/kardelen1hq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/4986/kardelen2vv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/1570/kardelen3ar3.jpg (http://imageshack.us)
http://img102.imageshack.us/img102/4779/kardelen4if1.jpg (http://imageshack.us)
http://img102.imageshack.us/img102/3789/kardelen5ut3.jpg (http://imageshack.us)
suzan'cım haber için çok teşekkürler.seyma_BJK; resimler için çok teşekkür ediyorum.minik oyuncumuz çok cici, çok bıcır bıcır duruyor maşallah.
rozalinda53 26-04-08, 10:25 nihayet dizimiz bugün başlıyor ya ben sinir oldum kanal 1 televizyonu bizde akşam çekmiyor diziyi nasıl izliycem diye kara kara düşünüyorum ya inşallah youtube a eklenirde bende izlerim.Umarım yolu açık olur ayrıca resim ekleyen akkadaşlara teşekkür ederim resimlere bakınca belki leyla başak ta olur dedim ama malesef yoktu ne yapalım diziyi bekliyoruz...
canım sen merak etme burda internet kurdu biçok arkadaş var mutlaka konur nete bölüm.....sadece youtube değil dizi bölümlerinin seyredildiği biçok site var olmazsa ordan bakarsın...istersen adreste veririm......ama inşallah bi sorun çıkmaz da izlersin......ilk yayınladığındda izlemenin tadı bi başka oluyo...:love05::love05::love05::love05::love05:
rozalinda53 26-04-08, 12:32 canım sen merak etme burda internet kurdu biçok arkadaş var mutlaka konur nete bölüm.....sadece youtube değil dizi bölümlerinin seyredildiği biçok site var olmazsa ordan bakarsın...istersen adreste veririm......ama inşallah bi sorun çıkmaz da izlersin......ilk yayınladığındda izlemenin tadı bi başka oluyo...:love05::love05::love05::love05::love05:
vallahi dediğin gibi ilk bölümü izlemek için sabırsızlanıyordum ama malesef izleyemiycem ya sinir oldum çanak anteni söküp 10.kattan aşağı fırlatmak istiyorum ancak kendime gelirim o derece yani bütün kanalları alıyor sadece akşamları kanal 1 televizyonunun sinyali bozuk almıyor.Ben kardeleni bekliyodum ya başıma gelecek buydu ne yapalım kaderimse çekerimdiyeyim sonra nette bulurum inşallah
vallahi dediğin gibi ilk bölümü izlemek için sabırsızlanıyordum ama malesef izleyemiycem ya sinir oldum çanak anteni söküp 10.kattan aşağı fırlatmak istiyorum ancak kendime gelirim o derece yani bütün kanalları alıyor sadece akşamları kanal 1 televizyonunun sinyali bozuk almıyor.Ben kardeleni bekliyodum ya başıma gelecek buydu ne yapalım kaderimse çekerimdiyeyim sonra nette bulurum inşallah
hay allah...sen şimdi diziyi,izleyemeyeceksin yani.:icon_sorr:icon_sorr bölümü nete koyan bir arkadaş çıkar inşallah.hayırlısı olsun ne diyelim.arkadaşlar bölümü kaydetme imkanı olan varsa ve konuyla ilgilenirse çok seviniriz.
Eveeeet Heyecan Doruktaa Kardelenimize 1 Saat Sonra Kavuşacağız Kadir Abim 40 Yıldır Olduğu Gibi Yine Gönüllerimize Taht Kuracak, O Muhteşem Bakışlarıyla,gülüşleriyle,ağlarken Gülen,gülerken Hüzünlenen Gözleriyle,kızdımı Yeri Göğü Kasıp Kavuran Bakışlarıyla Bizi Bizden Alıcak Ve Bambaşka Diyarlara Savuracak Bizlere Yine Haksızlıklara Karşı Mücadele Etmeyi,insan Olmayı,haklının,garibin,yetimin Yanında Olmayı öğretecek Kardeleen Geliyorrr:)Haydi Bismillah diyorum ve herkese keyifli seyirler diliyorum:)
Kadir abim birazdan kanal 1 haberde canlı yayında:)eveet muhteşeemsin abiiimm harikasın ruslardan kaçarken(verdiği küçük tiyo) üstündeki mavi montun mavi şapkan harikaa dizide söylediğin gibi bizlerinde beklediği gibi muhteşeem olucak yaklaştıkça heyecanım daha da artıyor:)kadir abim her dizide olduğu gibi bu dizinin de ilk bölümünün tanıtım bölümü olacağını,castın çok iyi olduğunu,2 aydır yoğun bir şekilde tüm ekibin diziye adapte olduğunu anlattı hadii bakalııım çok az kaldıı:)
selam şeyma evet canım öle ya ben de izledim güzel olacağa benziyo.........az kaldı bakalım neler olacak.....merakla bekliyorum........dizi bitince düşeriz buraya...:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:
selam şeyma evet canım öle ya ben de izledim güzel olacağa benziyo.........az kaldı bakalım neler olacak.....merakla bekliyorum........dizi bitince düşeriz buraya...:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:
düşmezmiyiz suzancığım düşmezmiyiz:) Ben dersler,uyku,yemek vs gibi insan ihtiyaçları olmasa hiç kalkmadan kadir abimle ilgilenirim:))) saat 22 gibi görüşürüz artık:)kritik yaparız bol bol:)benim pc açık kalcak internette burdayım sanmayın yani bu sayfada açık kalcak:)
:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:evet bitanem inşallah zevkli bi bölüm olacak diziden sonra bişey başlayacaktı tam hatırlamıyorum ama 21.45 diyodu.....sanırım 2 aate yakın sürecek dizi....
:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:evet bitanem inşallah zevkli bi bölüm olacak diziden sonra bişey başlayacaktı tam hatırlamıyorum ama 21.45 diyodu.....sanırım 2 aate yakın sürecek dizi....
evet uzun sürcekmiş kadir abim de söyledi demin zaten genelde o kadar sürüo diziler kadir abim bu durumdan çok şikayetçi ama napsın:) mucize gecesi mi ne var 21.45te:)
Arkadaşlar dizimiz başladı nerelerdesiniz süper gidiyor yaa ekranın başından ayrılamıyorum yalnız hiç reklam arası vermiyorlar hiçbir sahneyi kaçırmamak için yapıştım tv ye :D
Kazaya ve kardelenin durumuna çok üzüldüm yaa kadir inanır haberi okuduğunda ne kötü oldu :icon_sorr Bir de gençliğini hatırlıyor arada özgür özberkle leyla başak gençliklerini oynuyor asaf ve eşinin onlar da çok tatlı yakışmışlar diziye ama sahneleri biraz az olacak sanırım :icon_sorr
Zeynoya gelince süper ya öldürdü beni gülmekten adama ateş etmesi falan süper nişancıymış yaa :img-hyste Şimdi de yumruk attı adama bi de oh be rahatladım dedi çok şeker yaa :img-hyste Ama kaybettiği çocuğunun kıyafetlerine falan baktı o sahne çok hüzünlüydü yaa sanırım o da çocuk hasretini kardelende giderecek :img-wink:
Dizi süper ilerliyor sanırım herkes tv başında inşallah ratinglerimiz de iyi gelir :happy0064
Ben şuan şok geçiriyorum kadir abimin dizisi diye değil ben hayatımda izlediğim hiç bir dizide bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum evde yalnızım da hıçkıra hıçkıra ağladım vallaha bence muhteşeeeem gidiyor bütün oyuncular,konu,müzik vs harika:happy0064 ve herşey tahmin ettiğim gibi gelişiyor.Ölen Meltem Hanım ALİ GÖKTÜRK'ÜN=ASLAN=ASAF=KADİR ABİMİN:) kızı KARDELEN DE harbici torunu yani sahip falan çıkma durumu yok tahmin ettiğim gibi neyse görüşürüz bitince:)) he ama miraya falcının dedikleri doğruysa eğer küçük kız kim???8 yıl önce öldü dedi fırat tam kardelenin yaşında bakalım nedir ne değildir:??
ayyyyyyyyyyy beklediğimden de süper sanırım kardelen mirayın kızı............offffffff ay kadir inanır süper bi adam ya kzının öldüğünü duyunca gösterdiği tepki..ufffffff ne kadar üzüldüm ya....bi de kardelenin hastanede sedyede babasıyla annesinin yattığını görünce gösterdiği tepki.....dede torun forever...:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:
leyla da hoştu.....nazlı yani leyla uzun zamandır yoktu ekranlarda az da olsa onu görmek gerçekten güzeldi....sanırım uzunca bi süre göreceğiz....eskilerde de olsa yine de hoşş...:img-wink::img-wink::img-wink:
O kısmı ben de anlamadım acaba mirayın bebeği ölmedi de hastanede falan kaçırıldı mı neyse ortaya çıkar nasılsa benim de kafam karıştı :)
Ay dizi süperdi ama ya çok beğendim bütün oyuncular süper hiç öyle svmediğim bir oyuncu yok oyunculuklar zaten süper konu süper tek eksik müzikler biraz daha fazla müzik olabilir yani hep aynı müzikler çalıyor :)
Ayrıca hepsi birdeki iki çocuk da var dizide onları görünce çok şaşırdım o da renk katmış ama diziye görüntülerin internete düşmesi ordan asafı tanımaları falan bu arada kadir abiye ne diyeceğimi şaşırdım kaç tane adı var ali-aslan-asaf :) bir de o komşusu çok komikti yaa pisicik doydu sayesinde :img-hyste
ALLAHINAA KURBAAN KADİR ABİM SENİ YARADANA KURBAN muhteşeem bir dizi oyuncular,müzik,senaryo,olayların akışı vs söyleyecek söz bulamıyorum ayakta alkışlıyorum:happy0064 kadir abim ağladı ben ağladım,kardelen ağladı ben ağladım muhteşeem muhteşeem kadir abimin kendine saldıran gençlerle muhabbeti o kadınla olan muhabbetler yaprakları fln kediye vermesi gazeteyi görünce kalbinin sıkışması,tabut başındaki ağlayışı evde ağlayışı kardelenin hali bitirdi beni bitirdi
merve_erencik 26-04-08, 19:54 süper dizi zeynep ve kadir bide küçük kıza hayran oldum bide 2 kere gözyaşlarımı tutamadım ama benim anlamadığım çok kısa sürdü dahada uzatmaları lazım
Mirayın doğumda öldüğünü sandığı kızı Kardelen olabilir...
Dizi güzeldi... Bol ağlamalı... Ben sadece küçük oyuncunun durumuna üzüldüm.
Kız rol gereği de olsa tabutun başında ağladı..
O hastane koridorundaki durum saçmalıktı... Çocuk ağlıyor..(ve çok korkarak ağlıyor, rol için bile olsa çocuk etkilenir bu durumdan. anne ve babası cesaretlilermiş ki kızlarını bu rolde oynamasına izin verdiler) Annesini görmüş... Bir gelen yok... Gelince de 2 hastabakıcı, bir doktor, bir hemşire geldiler.. Sadece orasını saçma buldum...
Konu olarak değişik geldi...
Kardelenin anne ve babasını ölümüne neden olan kurşun herhalde polisin oğlunun kurşunuydu. Ben başını kaçırdım.
KARDELEN bizlere hayatta hiç kimsenin şu benim başıma gelmez bu benim başıma gelmez dememesi gerektiğini anlattı her an herkesin başına hiç ummadığı anda ummadığı zamanda neler gelebileceğini bütün gerçekliğiyle,acılarıyla,sancılarıyla anlattı:happy0064
iyi akşamlar,
dizi,bence harika bir giriş yaptı.:good::happy0064dizi,çok keyifli ve bir o kadarda hüzünlüydü.:icon_sorrözellikle kardelen'in ağlaması beni mahvetti.:img-cray:özgür özberk ile leyla başak çok iyi bir ikili olmuşlar.:good::img-in_loleylam'a yani dizimizin nazlı'sına hamilelik çok yakışmış.asaf abimizin komşusu bana yılan hikayesi^'deki rambo berk ile annesini hatırlattı.hani onlarda memoli giderken dışarı çıkıyorlardı ya aynı o tür bir vakaydı.:D:Ddolmalar,poğaçalar kediciğe yaradı.miray'ın eşine nasıl yumruk attı öyle?:blink:
rozalinda53 26-04-08, 20:03 diziye bayıldım çok güzeldi ama kadir abi beni ağlattı ya o ne sahneydi bittim ya.inşallah resim çeken olur buraya eklerseniz sevinirim.Hele leyla başak sade görüntüsüyle göz alıcıydı ya bayıldım.Sadece diziyi izlemek için ablama kapak attım diziyi kaçıramazdım ve öyle oldu..çoook süper bi dizi tutuldum
süper dizimiz süperdi harikaydı kadir inanıra zaten hayrandım ama tekrar hayran oldum zeynebe ise diyecek birşeyler bulamıyorum çok güzeldi o kadar yakışmıştı ki diziye bir yanı çok matrak bir yanı çok hüzünlü bence kardelen zeynebin kızı ha bide şunu söylemeliyim biz diziyi ailece seyrettik dizinin bazı yerlerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum babamın dizi için yaptığı yorum ise çok güzel diziymiş oldu ikinci bölümü çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum.
O güzelim etli dolmalara da yazık oldu...
Kadir abi de dolmaları kediye verdi...
Benim anlayamadığım kedi o yaprak sarmalarını nasıl yedi..:img-hyste
Tabak tertemizdi çünkü...
Hadi pohoça neyse de...:happy0064
süper dizimiz süperdi harikaydı kadir inanıra zaten hayrandım ama tekrar hayran oldum zeynebe ise diyecek birşeyler bulamıyorum çok güzeldi o kadar yakışmıştı ki diziye bir yanı çok matrak bir yanı çok hüzünlü bence kardelen zeynebin kızı ha bide şunu söylemeliyim biz diziyi ailece seyrettik dizinin bazı yerlerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum babamın dizi için yaptığı yorum ise çok güzel diziymiş oldu ikinci bölümü çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum.
evet dizinin hüzünü kadar insanı güldüren yanıda vardı.şu asaf bey'e bulaşmak isteyipte boyunun ölçüsünü alan gençlere ne demeli?dayaktan bir gün sonra akılları başlarına geldi.asaf bey'i görünce nasılda mülayimleştiler öyle...:D:D
Ben dizinin son kısmını izleyemedim fakat izlediğim kadarıyla çok beyendim.
Zeynep Tokuş çok hoş görünüyordu çok tatlı olmuştu. Rolünede yakışmıştı. Bu dizi başka bir kanalda olsa daha fazla reyting alabilir belki ama reytingleri şimdiden merak ettim.
Küçük kızın düşdüğü durum gerçekten çok acı. :img-cray: :img-cray: Doktorlara beni erken kaldırın anne ve babamı öpmek isterim diyince etkilendim. :img-cray:
Kadir İnanırı dizideki rolünede çok yakıştırdım.
Zeynep Tokuşun oturduğu ev çok hoşuma gitti çekilen mekanlar ve oyuncular çok hoşuma gitti. :good:
iyi akşamlar,
dizi,bence harika bir giriş yaptı.:good::happy0064dizi,çok keyifli ve bir o kadarda hüzünlüydü.:icon_sorrözellikle kardelen'in ağlaması beni mahvetti.:img-cray:özgür özberk ile leyla başak çok iyi bir ikili olmuşlar.:good::img-in_loleylam'a yani dizimizin nazlı'sına hamilelik çok yakışmış.asaf abimizin komşusu bana yılan hikayesi^'deki rambo berk ile annesini hatırlattı.hani onlarda memoli giderken dışarı çıkıyorlardı ya aynı o tür bir vakaydı.:D:Ddolmalar,poğaçalar kediciğe yaradı.miray'ın eşine nasıl yumruk attı öyle?:blink:
Zaten dizinin senaryosunu tayfun güneyer yazıyor yılan hikayesinin senaryosunu da o yazmıştı bana da kadir abinin komşusu rambo berki hatırlattı o da kapının önünden her geçişlerinde fırlardı :img-hyste
Dizinin ilk bölümü internete yüklenir büyük ihtimal o zaman ben de bölümü indirip resim çekerim ama o zamana kadar resim ekleyen olur mu bilmiyorum ayrıca leyla başağa ben de bayıldım bir de kadir abinin kızının ölümü çok kötüydü yani o kurşunun isabet etmesi o kaza...:icon_sorr
Neyseki arada zeynonun sahnelerinde güldüm biraz çok tatlıydı yaa adam da ne yüzsüz hala geliyor bir daha gelirse zeyno napacak çok merak ediyorum :img-hyste
http://img132.imageshack.us/img132/707/46283436sl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/3396/26193621ux6.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/1024/76332956jl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/2109/75418509zk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/383/41611853hl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/8290/41743917dy0.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/3188/31650015yg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/5463/10204893rx9.jpg (http://imageshack.us)
http://img127.imageshack.us/img127/5067/61158962hw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img127.imageshack.us/img127/5364/10kh9.jpg (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/3705/11be2.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/7145/37fw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/5606/35sh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/1048/36hy7.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/8868/38gc2.jpg (http://imageshack.us)
seyma_BJK fotolar için teşekkürler.
Ben daha önce bu formu takip etmiyordum tesadüf esri diziyi izledim ve çok beyendim. Gerçekten diziye güzel bir giriş yapıldı. Az dizi bu kadar başarılı bir şkilde giriş yapabilir bence. Bu diziden umtluyum şimdilik çok hoşuma gitti.
Gerçi bu yapım usta eller tarafından oluşmasaydı başta Kadir İnanır olmak üzere bazı kişiler bu yapımda yer almazdı. Umarım başarlı bir yapım olur.
seyma_BJK;resimler için çok sağol.:happy0064ayrıcarüştü,miray'ın evi benimde çok hoşuma gitti.:img-in_lomiray'ın evi,arabası...bakıyorum hiç bir masraftan kaçınılmamış.:img-wink:
zeynepsudem 26-04-08, 20:34 Kardelen hoşgeldin.. Diziyi çoook beğendim:good: Hastanede sedyede yatan anne ile babasını kıyafet ve ellerinden ( yüzükten) tanıyan Kardelen ağladıkça Bende tutamadım gözyaşlarımı:img-cray: cami avlusunda feryat figan ağlayan minik Kardelen ve evde torununun oyuncak bebeğine bakarak ağlayan Kadir Abi'de ağlattı Beni:img-cray: Kadir Bey'in dizinin en başında söylediği; kaderle ilgili sözleri net hatırlayamıyorum ama o sözler çok anlamlıydı:good: evindeki kütüphane de ilgimi çekti. Ayrıca evinin penceresinden görünen boğaz manzarası da enfesti:good:
Aslan Üniv. den mezun olduğu gün esrarengiz bi adamın teklifi ile sanırım devlet adına çalışmaya başladı. Görev aşkına karısını ve ailesini 25 yıl görmemeyi göze alarak.. Asaf'ın geçmişine büyük özlemi var, karısının ve büyürken yanında olamadığı kızından ayrı geçen yılların hüznünü gördüm gözlerinde...
Asaf karekterini sevdim:img-in_lo torunu ile olan yeni yaşamını izlemenin heyecanını duyuyorum.
Zeynep Tokuş'da çok yakışmış diziye, yeni bebeği daha da güzelleştirmiş Onu..
Dizinin müziği de hoşuma gitti.. Bugün Kadir Abi'nin '' Baldız '' isimli filmini izledim, her izlediğimde büyük keyif alıyorummm..
Harika bir dizi o kadar çok beğendik ki anlatam...Ailecek izledik...Küçük kızın oyunu gerçek gibi..Bütün oyuncular tam anlamıyla şahane...Yönetim...Senarist..muhteşem...ne kadar emek harcandığı belli...Mekanlar bir harika...Gerçekten büyük bütçeli bir iş...belli...Kanal 1 yönetimini böyle güzel bir dizi hazırlamasından dolayı kutluyoruz...Yeni kanallarına hayırlı olsun...Bundan sonra Kanal1'e daha fazla zaman ayıracağız...Bu kadar kaliteli bir yapımı kanald den sonra ilk defa gördüm bir televizyon kanalında...3 büyük kanala gerçekten büyük bir rakip geliyor bence...korksunlar...ratinglerde eminim çok yüksek gelecek...birtek reklam girdi ne güzel sinema filmi gibi izledik yerlerimizden kalkmadan...cenaze sahnesi hala gözlerimin önünde...tekrarını bir an önce yayınlasalar...başta kanal1 olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum...Böyle kaliteli diziler seyredelim artık...Ne güzel bir dede torun hikayesi...hayatta herkesin başına herşey gelebilir...İşte büyüklerimize değer vermemiz, annebiz babamızı üzmememiz gerektiğini ne güzel anlatıyor...Her an herşey olabilir...Ama pişmanlıklar olmasın hayatımızda...
Kardelen hoşgeldin.. Diziyi çoook beğendim:good: Hastanede sedyede yatan anne ile babasını kıyafet ve ellerinden ( yüzükten) tanıyan Kardelen ağladıkça Bende tutamadım gözyaşlarımı:img-cray: cami avlusunda feryat figan ağlayan minik Kardelen ve evde torununun oyuncak bebeğine bakarak ağlayan Kadir Abi'de ağlattı Beni:img-cray: Kadir Bey'in dizinin en başında söylediği; kaderle ilgili sözleri net hatırlayamıyorum ama o sözler çok anlamlıydı:good: evindeki kütüphane de ilgimi çekti. Ayrıca evinin penceresinden görünen boğaz manzarası da enfesti:good:
Aslan Üniv. mezun olduğu gün esrarengiz bi adamın teklifi ile sanırım devlet adına çalışmaya başladı. Görev aşkına karısını ve ailesini 25 yıl görmemeyi göze alarak.. Asaf'ın geçmişine büyük özlemi var, karısının ve büyürken yanında olamadığı kızından ayrı geçen yılların hüznünü gördüm gözlerinde...
Asaf karekterini sevdim:img-in_lo torunu ile olan yeni yaşamını izlemenin heyecanını duyuyorum.
Zeynep Tokuş'da çok yakışmış diziye, yeni bebeği daha da güzelleştirmiş Onu..
Dizinin müziği de hoşuma gitti.. Bugün Kadir Abi'nin Baldız isimli filmini izledim, her izlediğimde büyük keyif alıyorum.
ablacım diziyi sende izledin demek.yolumuz bir dizide daha kesişti.:img-in_lonkardelen'e ben de ağladım.:img-cray:dizinin müzikleride çok güzeldi gerçekten.:good:ya inanmayacaksın ama bugün ben de bahsettiğin baldız filmini izledim.tevafukun böylesi...:img-in_lo
ablacım diziyi sende izledin demek.yolumuz bir dizide daha kesişti.:img-in_lonkardelen'e ben de ağladım.:img-cray:dizinin müzikleride çok güzeldi gerçekten.:good:ya inanmayacaksın ama bugün ben de bahsettiğin baldız filmini izledim.tevafukun böylesi...:img-in_lo
BALDIZ izlenmez mi yaa bende kaç kere izledim hatırlamıyorum ama bugün gene izledim gene çıksa gene izlerim HASAN TERBASAN:)MUHTEŞEEM KANAL 1 ARTIK KADİR ABİMİN FİLMLERİNİ ÇOK GÖSTERİYOR AKLINIZDA BULUNSUN:)
ayrıcarüştü,miray'ın evi benimde çok hoşuma gitti.:img-in_lomiray'ı evi,arabası...bakıyorum hiç bir masraftan kaçınılmamış.:img-wink:
Evi çok hoşuma gitti değişik farklı bir havası vardı. Arabasıda çoktu haklısın.
Eşinini adını unttum aslında çokta önemli değil çünkü eve gelipte söyledikleri çok çirkindi. Eşini aldattı bir başka bayanıda altattı aynı zamanda eşinde diğer evi deşişik bir mekandı arabasıda hoştu.
Her bakımdan özel masraf yapılmış kaliteli bir yapım. :good:
Kadir Inanır Kanal1'in Yüzü Oldu Gerçekten Dizisi Eski Filmleri Ne Güzel..çok Doğru Bir Seçim...ne Varsa Eski Sanatçılakrda Var.. Kadir Abiyinin En Güzel Dızısı Olmuş...evdekiler Dizi Bittiğinden Beri Etkisinde Sürekli Konuşuyorlar...haftaya Cumartesiyi Iple çekiyoruz...bi De Tekrarını Koysalar...inşallah Dizinin ömrü Uzun Olur...fakat Diziyi Erken Başlattılar 10 Dakika Arkadaşlarımda Merakla Bekliyordu Başını Kaçırmışlar...kelebekte Saat 20 Yazıyordu...allahtan Bizim Yakaladık Başını 19.50 De Girdiler...böyle Saatlerle Oynamasınlar Kanal Yöneticilerinden Rica Ediyoruz...reklamsız Yayınladıkları Içinde Ayrıca Teşekkür.
Evi çok hoşuma gitti değişik farklı bir havası vardı. Arabasıda çoktu haklısın.
Eşinini adını unttum aslında çokta önemli değil çünkü eve gelipte söyledikleri çok çirkindi. Eşini aldattı bir başka bayanıda altattı aynı zamanda eşinde diğer evi deşişik bir mekandı arabasıda hoştu.
Her bakımdan özel masraf yapılmış kaliteli bir yapım. :good:
miray'ın eşinin adı fırat...:icon_evil eşin seni başka biriyle yakalıyor ve sen hala eşyalarım diyorsun.olacak iş değil.:ditoama miray'da tüfekle iyi hakladı fırat'ı.:D
Gerçekten masraftan kaçılmamış belli...o nekadar güzel bir evdi öyle...nerede acaba??? Mirayın arabası müthişti ne kadar yakışmış...kıyafetleri ayrıca çok çok zarifti...Mezuniyet töreni ne güzel çekilmiş...Mirayın tüfekle ateş ettiği sahneler...hala etkisindeyim arkadaşlar...Her sahne birbirinden güzel...Asaf'ın yaptığı puzzle ne güzel düşünmüşler...Komşu kadınla olan karşılaşmaları gülümsetti hepimizi...Hele son sahne ben senin dedenim kızım dediğinde hepimiz bittik...Umarım yakalanmazlar...Kardelen'in bebeği bile ne kadar güzel seçilmiş...Haftayı nasıl beklicez şimdi...2.bölüm tanıtımını ne zaman girler acaba????
herkese iyi akşamlar efendim dizinin ilk bölümünü izledim bugün yayınlanacağını tesadüfen gördüm tvde iyiki de görmüşüm zaten hiç bişey izlemiyordum bu saatte ama şimdi izleyeceğim bir dizi var hemde keyifle gerçekten çok güzel bir yapım kadir inanır var başka söze gerek var mı zeynep tokuş role güzel olmuş herkes herşey iyiydi bence ratinglerde artar umarım
ali ile nazlı benim çok hoşuma gitti.:img-in_loburdan bence çok yürek burkan bir aşk hikayesi çıkacak.:icon_sorr nazlı ile ali...kulağa çok hoş geliyor ya.:img-in_lovalla ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
miray'ın eşinin adı fırat...:icon_evil eşin seni başka biriyle yakalıyor ve sen hala eşyalarım diyorsun.olacak iş değil.:ditoama miray'da tüfekle iyi hakladı fırat'ı.:D
Miray adı çok hoşuma gitti farklı geldi yapımlarda fazla kullanılmayan bir isim. :img-blush
Adamın yaptıklarından adını bile aklımda tutamadım. :icon_sorr Teşekkürler.:img-blush
Eşyalarım demesi yokmu utanmadan çok sinir oldum o kadar varlıkları var gerçi kıyafetleride pahalıdır ama ne olursa olsun pek olmadı ayrıca bir evi daha var ne eşyası zaten her eşyanın bir yedeği diğer evinde de mevcuttur. :img-blush Konuşma bahanesi olsun diye istenmiş birşey olabilir.
Beyin oğlu olacakmış. :img-tomat:img-tomat :img-tomat Çok sinirlerimi bozdu o cümlesiyle.:img-tomat
KOMŞU KADIN:BEN Bİ ARA SİZE UĞRARIM
ASAF:NEDEN UĞRAYACAKSINIZ Kİ:img-wink::happy0064 SÜPER YAAA KOMEDİYDİ ayrıca ASAF yıkılmış,bitkin bir vaziyette merdivenlerden çıkarken kadını yine de es geçmeyip bakmayarakta olsa el etmesi çok harikaydı(önceki sayfalara azcık resim ekledim bilgilerinize)
Gerçekten masraftan kaçılmamış belli...o nekadar güzel bir evdi öyle...nerede acaba??? Mirayın arabası müthişti ne kadar yakışmış...kıyafetleri ayrıca çok çok zarifti...Mezuniyet töreni ne güzel çekilmiş...Mirayın tüfekle ateş ettiği sahneler...hala etkisindeyim arkadaşlar...Her sahne birbirinden güzel...Asaf'ın yaptığı puzzle ne güzel düşünmüşler...Komşu kadınla olan karşılaşmaları gülümsetti hepimizi...Hele son sahne ben senin dedenim kızım dediğinde hepimiz bittik...Umarım yakalanmazlar...Kardelen'in bebeği bile ne kadar güzel seçilmiş...Haftayı nasıl beklicez şimdi...2.bölüm tanıtımını ne zaman girler acaba????
evet evet...mezuniyet çekimleri filan çok hoştu.mezuniyet görüntülerinin verildiği fragmanda mezuniyet törenini ben günümüzden sanmıştım.ama eskiye dönük sahnelermiş.çok başarılıydı gerçekten.
zeynepsudem 26-04-08, 21:02 Mirayın doğumda öldüğünü sandığı kızı Kardelen olabilir...
Kardelenin anne ve babasını ölümüne neden olan kurşun herhalde polisin oğlunun kurşunuydu. Ben başını kaçırdım.
Falcı Miray'a kızının ölmediğini, ruhunun başka bi çocukta yaşadığını söyledi yanlış anlamadıysam.. Miray'ın Asaf'la yolu bi şekilde kesişecek sanırım küçük kıza da anne sevgisini verecek..
Evet polisin oğlu babasının ortada bıraktığı tabancayla bilmeden rastgele ateş edince; seyir halindeki araç içinde bayan vuruldu.. acil hastaneye giderken; büyük bi araç arabayı biçti adeta. Kardelen'in burnu kanamadan kurtulması gerçekten mucizeydi.. Kadir Abi'nin en başta söylediği kader ile ilgili sözlerin ağırlığı bu sahneyle daha bi anlam kazandı..
Çarşamba günü annemi acile götürdüğümde; acile getirilen karı-koca kazazedeler gördüm.. Allaha şükür ikisi de sağdı..ama bacakları kırıktı.. alçıya aldılar.. ama 9 aylık bebeklerinin kazada burnu bile kanamamıştı.. Ölmeyeni öldürmüyor Allah..
evet dizinin hüzünü kadar insanı güldüren yanıda vardı.şu asaf bey'e bulaşmak isteyipte boyunun ölçüsünü alan gençlere ne demeli?dayaktan bir gün sonra akılları başlarına geldi.asaf bey'i görünce nasılda mülayimleştiler öyle...:D:D
Çeşmi-inaz'cım:img-in_lo Asaf Bey'e sataşan gençler boyunun ölçüsünü aldı.. o sahnede Asaf'a ihtiyar dediler:img-hyste aslında hiç ihtiyar değildi Bence.. Asaf gençlere bi güzel nutuk çekti.. Pencereden izleyen kameraya alan gence sinir oldum.. diğer genç daha duyarlı gibiydi.. polis çağırmak istedi ama arkadaşının etkisinde kaldı..
Asaf beyin komşusuna tavrı benimde çok hoşuma gitti.
İlk bölümü aslında çok beyendim son sahneleri biraz kaçırdım fakat tekrarı olduğu zaman yazarsanız sevinirim yada nete eklenirse ordanda izleyebilirim. Eğer bir aksilik olmazsa bu diziyi takip tmeyi planlıyorum umarım uzun soluklu başarılı bir yapım olur.
Kardelenin etkisinden kurtulamadım arkadaşlar Menekşe ile Halil'i izleyemiyorum bile...Ratingler nasıl gelecek acaba...Yeni bir kanal tabi seyircisi daha az...Ama olsun yöneticiler ne olursa olsun böyle bir diziyi harcamaz...Yeni bir kanal da böyle kaliteli bir yapım prestijdir herhalde...Şimdiden endişelenmeyi bırakalım.:good:
ya cok güsel bi dizi resmen ağladım her replikte fazla duygusal hele kardelenin cenazade dedesinin elini tutarken anne baba deyip ağaması beni bitirdi zeynep tokuşada üzüldüm kadın kendini içkiye vermiş üzülmekten napsın tabi bide kadir inanırın komsuna cok güldüm adam ne zaman ayağını atsa kadın fırtt diye cıkıverio korkuluk gibi ama kadın ne verdiyse hepsini kedi yedi oo süper oldu neyse bakalım yeni bölüm nasıl olcak sabırsızlıkla bekliyorum oyuncuları tebrik ederim cok basarılıydılar bu diziyi sevdim artık bırakmam:happy0064:happy0064:happy0064
Kardelenin etkisinden kurtulamadım arkadaşlar Menekşe ile Halil'i izleyemiyorum bile...Ratingler nasıl gelecek acaba...Yeni bir kanal tabi seyircisi daha az...Ama olsun yöneticiler ne olursa olsun böyle bir diziyi harcamaz...Yeni bir kanal da böyle kaliteli bir yapım prestijdir herhalde...Şimdiden endişelenmeyi bırakalım.:good:
böyle dizi olsun reyting almasın önemli değil:) yani abartmayayım önemli ama o kadarda değil yani ben reytinglerin iyi geleceğine inanıyorum gün geçtikçe de daha iyi olacağına çünkü bu dizi muhteşem bir drama farklı hayatların kesişmesi her an herkesin başına gelebilecek doğal olaylar insanlara yabancı gelmeyen içlerinden özlerinden bir hikaye bu e tabi işin içinde kadir abim gibi,zeynep hanım gibi,mehmet çepiç,mesut çakarlı gibi ve daha adını sayamadığım diğer bütün muhteşem oyuncularla ortaya kaymaklı baklava gibi bir iş çıkıyor:)mekanlar,müzik,olayların akışı,işlenişi de cabası
inşallah reytingler güzel gelecek.:img-wink:daha ilk bölüm,ileryeyen zamanlarda kitlesini arttırır diye düşünüyorum.:img-wink:kısmet bakalım...mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.:img-wink:ama bence güzel bir iş olmuş.:good::happy0064allah,dizi ekibinin emeklerini zayi etmesin.(amin)
Resimler için teşekkürler. Diziyi çok beğendim. Heyecan süperdi. Özellikle o çocuğun elindeki siLahla oynayışı ve birden patlaması. Gerilim fonu da güzeldi. Yalnız ben Asaf'ın öle kendini eve hapsetmesini biraz garipsedim. Kaç tane kilidi vardı öyle kapının. Sözelci olduğum için sayamadım. :img-hyste Demek ki baya tehlikeli işlerin peşindeymiş. Nazlı ile başına gelenleri tam göstermediler. Heralde her bölüm parça parça hatırlayacak. Ama fragmanın birinde. Nazlı!nın biri tarafından hırpalandığını ve ağlayıp çığlık attığını görmüştüm.Sanırım o sahneyi göstermediler. Haftaya daha heycanlı olacak galiba. Ayrıca Miray çok hırçın biraz da ukala birine benziyo. Asaf ta öyle. Yakıştılar birbirlerine. Bay ve Bayan Polat Alemdar...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Resimler için teşekkürler. Diziyi çok beğendim. Heyecan süperdi. Özellikle o çocuğun elindeki siLahla oynayışı ve birden patlaması. Gerilim fonu da güzeldi. Yalnız ben Asaf'ın öle kendini eve hapsetmesini biraz garipsedim. Kaç tane kilidi vardı öyle kapının. Sözelci olduğum için sayamadım. :img-hyste Demek ki baya tehlikeli işlerin peşindeymiş. Nazlı ile başına gelenleri tam göstermediler. Heralde her bölüm parça parça hatırlayacak. Ama fragmanın birinde. Nazlı!nın biri tarafından hırpalandığını ve ağlayıp çığlık attığını görmüştüm.Sanırım o sahneyi göstermediler. Haftaya daha heycanlı olacak galiba. Ayrıca Miray çok hırçın biraz da ukala birine benziyo. Asaf ta öyle. Yakıştılar birbirlerine. Bay ve Bayan Polat Alemdar...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
suzan arkadaşım şu bay ve bayan polat alemdar lafı beni üzdü:img-cray: neden dersen kadir abim gibi bir insanın bir çınarın polat beye benzetilmesi beni kırdı ama sakın beni yanlış anlama aramızda tatsızlık çıksın falan diye yazmıyorum bunları tartışma çıksın falan diye de kötü anlamda yazdığınıda düşünmüyorum ama ben kadir abim konusunda biraz fazla hassasım sadece içimdekini dışa vurmak istedim:)
böyle dizi olsun reyting almasın önemli değil:) yani abartmayayım önemli ama o kadarda değil yani ben reytinglerin iyi geleceğine inanıyorum gün geçtikçe de daha iyi olacağına çünkü bu dizi muhteşem bir drama farklı hayatların kesişmesi her an herkesin başına gelebilecek doğal olaylar insanlara yabancı gelmeyen içlerinden özlerinden bir hikaye bu e tabi işin içinde kadir abim gibi,zeynep hanım gibi,mehmet çepiç,mesut çakarlı gibi ve daha adını sayamadığım diğer bütün muhteşem oyuncularla ortaya kaymaklı baklava gibi bir iş çıkıyor:)mekanlar,müzik,olayların akışı,işlenişi de cabası
bncede cnm reytingler kesin yüksek gelcek cünkü bu dizide hayat varherşey var en önemlisi usta oyucu kadir abimiz ve diğer oyucular var bide kadir abimiz dizi basında cocukları dövüyodu ya kamerayla cocuklar cekiyodu cem ve erman hepsi birde de oynuyolar acaba budizide hep mi oynucaklar merak ettm bilen var mı yada konuk oyuncular mı?cok komiiktiler neyse yeni bölüm gelsede izlesek cabucak:happy0064:happy0064:happy0064
Velhasılkelam KARDELEN harika bir giriş yaptı,izleyenleri derinden yaraladı,kamyon çarpmışa çevirdi,insanlar durdu bi düşündü biz napıyoruz nereye gidiyoruz,yarın ne olcağımız belli değil,pamuk ipliğine bağlıyız diye:)
Oyuncular başta KADİR ABİM olmak üzere hepsi harikaydı oynamadılar adeta yaşadılar küçük KARDELENİ yürekten kutluyorum ve o tombik yanaklarından öpüyorum kendisini ıhlamurlar altında dizisinde oynarkende çok severdim şimdi daha bi fazla seviyorum.Hepimizin yüreğini dağladın küçük kız siz varyaa sizz o dedenle bizi daha ne hallere getirceksiniz:img-wink:
Müzikler o kadar harikaydıki insanıın ağlamıcağı varsa bile -ki yoktur-ağlatırdı adamı:)
Mesut Çakarlı'nın oğlu aldı eline silahı bir kişiyi öldü diğerinin ise ölümüne sebebiyet verdi küçük bir kızı yıktı mahvetti,yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşan babayı ezdi geçti.Buradan çıkarılacak ders sizlerinde bildiği gibi ailelerin çook ama çok dikkatli olmasıdır ortalık yerde öyle silah bırakılamayacağıdır çocukların takip edilmesi gerektiğidir
Kadir Abim nasıl rol yaptığını daha doğrusu yaşadığını nasıl güzel baktığını,ağladığını,kızdığını bir kere daha gösterdi bizlere.Kaderin ne olduğunu her an yanıbaşımızdaki ölümü hatırlattı bize,helal paranın kolay verilemeyeceğini anlattı gençlere,topluma.Bir babanın senelerdir evlat hasreti çekerken başına bir anda gelen olayları vurdu yüzümüze.
KARDELEN İLK BÖLÜMÜNDE BİZE NE OLDUM DEĞİL NE OLACAĞIM DEMEYİ ÖĞRETTİ
anladım canım önemli değil. Maksadım ikisi de gerektiğinde güçlerini kullanabilen insanlar.Asaf ve Miray dan bahsediyorum. Kocasına çaktığı yumruktan bahsediyorum.Şiddet yanlısı değilim ama ne yalan söyleyeyim, içimden bi ses iyi yaptı diyo. :img-blush:img-blush:img-blush :img-hyste:img-hyste:img-hyste
http://img233.imageshack.us/img233/5378/69565742sy8.jpg
'KARDELEN' ADLI DİZİDE KADİR İNANIR'LA OYNAYAN ZEYNEP TOKUŞ, ' GÖZÜMÜ KORKUTMUŞLARDI. ONUNLA OYNAMAK BÜYÜK MUTLULUK' DİYOR.
Bir dede ile torununun ilginç yaşam öykülerini anlatan 'Kardelen' dizisinde Kadir İnanır ile Sanem Çelik başrolleri paylaşacaklardı. Amerika'da halen bir oyunculuk okuluna devam eden Sanem Çelik, 'Türkiye'ye 4 ay sonra döneceğini belirtince rol Zeynep Tokuş'un oldu.
İlk kez Kadir İnanır'la oynadığını ancak çekimlerden önce çok çekinip heyecanlandığını belirten Zeynep Tokuş, 'Bana Kadir İnanır'la oynamak çok zor demişler gözümü korkutmuşlardı. Aslında doğru ancak Kadir Bey'in o sert mizacının altında müşfik yanıda var. Çekimlerde destek oluyor. Dizi daha iyi olsun diye çırpınıyor. Onunla oynadığım için çok mutluyum' dedi.
gecce
Şitdet güzel bir davranış değil fakat 3 geneç fazlasıyla haketti. En çokta aslan dövmesi göründüğü anda asaf bey daha çok sinirlendi.
Zeynep Tokuşu çok beyendim aşkamda belirtmiştim fakat yeni çıkan haberle birlikte tekrar yazmak istedim.
Dizi dün de defalarca söylediğim gibi her yönüyle çok güzeldi ama Kadir Abimin gençliğini oynayan Özgür özberk'i ben o role çok yakıştıramadım tabi bu onun suçu değil Kadir Abimin fazla mükemmel oluşu ve eşi benzeri bulunmaması:)Ama tabi bu çok mu önemli elbette hayır sadece biraz daha tip olarak alakalı bir insan oynatılsaymış iyi olurmuş.Mesela Gönderilmemiş Mektuplar filminde Kadir Abimin gençliğini yeğeni Barış Bey oynamıştı ve az da olsa benziyodu.Kuzey Rüzgarında ise manevi oğlu Uğur Uysal oynamıştı o da benziyordu ama Uğur Abi bu rolü oynayamazdı neden derseniz 78 senesi için 20li yaşlarda yeni mezun birisi olması gerekir ki Uğur Abi o kadar genç değil:img-wink: ama tabi burda aranılan özellik benzeyip benzememe meselesi değildir böyle de güzel farketmez ben görüşlerimi belirtmek istedim burdan Özgür Bey'in hayranlarına sesleneyim amacım Özgür Bey'i yermek falan değil yeremem de zaten tanımıyorum hiç sadece tvlerde kanal gezerken görmüşlüğüm var yani beni yanlış anlamasın kimse kötü oyuncu falan demiyorum:)
Bu arada Kardelenin yapımcısı ALİ GÜNDOĞDU beyefendidir Kadir Abimin BÜTÜN ÇOCUKLARIM dizisinin yapımcısı da Ali BEY di ve muhteşem bir yapımdı BÜTÜN ÇOCUKLARIM izleyenler bilirler tam bir aile dizisi halkın içinden olaylar.Kardelen de öyle hayatımızın içinden:)tabi bildiğiniz gibi tek etken ali bey değil:)tüm ekip
Kardelen beklediğimdende cok cok güzeldi.Dizi gayet güzel bi konuyla bizlere sunuldu
Kadir İnanır'ın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım.
Zeynep Tokuş'u sevmezdim ama bu dizide cok beğendim kendisini
Küçük Kardelen cok tatlı onu diğer film ve dizilerde oynarken de izlemiştim.Daha cok küçük olmasına rağmen cok güzel rolünü yapıyor cok duygulandır beni..
bende aşırı derecede dizinin etkisinde kaldım.sabah kalktığımda bile anneme cok güzeldi felan diyorum :) yani gercekten hayran olunası bi dizi..
Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab Ses
26 Nisan 2008 Cumartesi
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,90 28,10
2 Genco [net] Kand 5,30 15,50
3 Mac Ozetlerı [net] Show 4,70 13,90
4 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,60 18,80
5 Selena [net] Atv 4,40 12,70
6 Spor Gundemı Kand 3,80 13,00
7 Vazgec Gonlum [net] Star 3,60 10,70
8 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,50 14,00
9 Var Mısın Yok Musun (ozet)-pt Show 3,50 11,20
10 Kıtalar Arası Altın Kemer Gecesı (l.lewe Fox 3,50 10,80
......................................
27 Kardelen. [net] K1 2,00 6,00
Ilk 100 Program Total
26 Nisan 2008 Cumartesi
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,30 24,80
2 Selena [net] Atv 6,10 16,90
3 Genco [net] Kand 5,90 16,20
4 Kıtalar Arası Altın Kemer Gecesı (l.lewe Fox 4,80 14,70
5 Vazgec Gonlum [net] Star 4,80 13,50
6 Menekse ıle Halıl [net] Kand 4,60 13,60
7 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 4,20 17,60
8 Tatlı Bela ''fadıme'' [net] Star 3,60 10,00
9 Mac Ozetlerı [net] Show 3,40 10,20
10 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,20 13,20
............................
18 Kardelen. [net] K1 2,50 7,50
Diziyi izlemedim aksam simdi izleyecegim anladigim kadariyla güzel bir dizi yorumlarinizdan öyle hissediliyor..
Bu arada Ratingler ümit vadediyor ilerleyen bölümlerde hizla yükselecegini düsünüyorum..
Diziyi izlemedim aksam simdi izleyecegim anladigim kadariyla güzel bir dizi yorumlarinizdan öyle hissediliyor..
Bu arada Ratingler ümit vadediyor ilerleyen bölümlerde hizla yükselecegini düsünüyorum..
evet mxrxt; dizi çok güzeldi.gerçekten kaliteli bir iş olmuş.:good:oyuncularımızı ve teknik ekibi can-ı gönülden kutluyorum.:happy0064seninde belirttiğin gibi reytingler ilerleyen bölümlerde hızla yükselecek inşallah.çünkü dizide bu potansiyel var.dün akşam,yazmayı unutmuşum.miray,takside takip sırasında tırnağını yiyordu ya...asaf abi'ye,''tırnağımı yiyeceğim diye etide kopardım'' dedi ya kadir abi'nin o sahnedeki yüz ifadesi muhteşemdi ya.:good:zeynep'te çok başarılıydı.:good::happy0064miray'ın kostümleri,saçı,aksesuarları çok güzel ve ölçülüydü.:img-yes::good: dizide şıklık var;ama insanın gözünü yoran abartı yok.:good:
PaPaTyA FaLı 27-04-08, 11:37 ben de diziyi çok beğendim gerçekten güzel bir senaryo bi çok iyi oyuncular var :img-wink:
kadir inanır herzmanki gibi harikaydı ,zeynep tokuş da güzelliği ve zerafetiyle bence muhtesemdi :good:
en çok da fırat(dı yanılmıyosam eski kocası)a yumruk attığı sahneyi beğendim :img-hyste
şimdi kardelen mirayın kızı mı ? eğer öyleyse kardelenin dedesi asaf bey amca değil ?
kafam karıstı simdi:img-blush
leyla başak ile özgür özberk çok iyi bir ikili olmuşlar.:happy0064bu iki oyuncumuzun performansnıda çok beğendim.:good:mezuniyet töreninin akabinde evlenme teklifi çok iyi düşünülmüş.:img-in_lo ali'nin,nazlı'dan gizli yürütttü işleri nazlı'yı da etkileyecek gibi.çünkü fragmanda leyla başak,bir adam tarafından zorla götürülüyordu.bu arada belirtmeden geçemeyeceğim...dizinin bayan oyuncuları çok güzel.zeynep'te,leyla'da çok sade ve çok hoştular.:img-in_lo
Dizinin reytingleri biraz düşük gelmiş umarım daha iyi olur.
Dizide kişiler gerçekten çok şıktı. Özenli bir yapım. :img-blush
diziyi kaydetmistim az önce izledim güzel begendim ama bazi konular biraz karisik geldi sanirim ilk bölüm oldugu icin, konular derken ilk bölümde daha acik anlamasi kolay olurya bu dizide biraz kafam karismadi desem yalan olur aslinda kardelin kimin kizi oldugunu anlayamadim ben simdi ölen ailesinin gercek olmasini isterdim ama görülüyorki kardelen miray´in kizi o halde asaf dedisi olmuyor??
anlamadigim bir diger konu ise kazadan önce kardelenin annesi serseri bir kursuna vuruluyor o kursun neyin desadufü acaba??
Birde aslan olayi var tabiki gizemli bir bir adam! arkasindan araba gectiginde bile hemen silahina sarilmasi ...
Tamam dizi cok güzel özel duygusal ve kaliteli bir yapim, ama ilk bölüm olarak beni biraz yorduu
arkadaşlar reytingleri öğlen dersheneye gitmeden önce gördüm açıkcası yeni bir kanal ve dizi için fena değil daha ilk bölüm bu ben ilerleyeceğine inanıyorum herkese iyi akşamlar gs-fb başarılar:)
Akşam diziyi izledim...BEĞENDİM..
Polisiye-macera tadında bir dram...Senaryo TAYFUN GÜNEYER .
Kadir abimiz okuldan mezun oluyor devlet adına çalışıyor...gençliği Özgür Özberk oynuyor..Eşi rolünde Leyla başak var... ..
Naz ( Lb) eşi ile küçücük öpüştü... :good:
Kadir abimiz 25 yıl gerisini bol bol anımsıyor.. Şimdi kızı öldürüldü torununa bakacak...Şimdi taksi şöforü olarak geçimini sağlıyor...
Zeynep eşinin ihanetini yakaladı taksi şöforu olan kadir abimizle takipteydi..Zeynep hanım yani Miray ,perican evlerinde... :img-pilot
Klarnetçi kirpi Bülent kulaklarımı deldi...dizi boyunca klarnet solosu..:img-cray:
Dizi nete düştü,bende ancak oradan indirip bakabildim.Konu enteresan gibi; Zeynep Tokuş hiç sırıtmamış.Tecrübe kazanmış ciddi oranda.
Başarılar ve devamlılığını diliyorum
selminesat 28-04-08, 07:23 Kardelen tek kelime ile MÜKEMMELdi.
çok beğendim sürprizlerle dolu bir dizi olacak..
oyuncuları çok beğendim
rozalinda53 28-04-08, 09:31 ben diziye tutuldum ya çok güzeldi birazda acıklı ağladım yani hele leyla başak çok sempatkti ya bittim bittim.İkinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
Anladım ki bir diziyi izlenir kılan en önemli etkenlerden biri ki bu bana göre, oyuncuların iyi seçilmiş olması.. Özellikle dizide oynayanların gerçekden bir elektrik vermesi gerekiyor.. Bu kadın oyuncu içinde erkek oyuncu içinde geçerli ama bana göre özellikle kadın oyuncular....
Bu demek değil o kişinin yüzüne daha önceden aşina olunmalı ..Hayır, Bu O kişinin ilk deneyimi de olabilir ilk kez gördüğümüz bir simasıda olabilir..Fakat ekranda verdiği elektrik, işte bu çok önemli...Seyirci ile oyuncu arasında bir elektrik olduğuna inananlardanım..Hani aşk içinde frekans mirekans derler ya,,işte öyle bir şey,,,Bu yapımı izlerken bana elektrik vermeyen bir oyuncuya daha henüz rastlamadım...
Mesela Zeynep Tokuş ille de hayranı olduğum illede fanı olduğum bir kişi değil,,,Fakat izlerken Zeynep Tokuş luğundan öte oradaki karakterde biri olarak gördüm Onu..Kadir İnanır aynı Kadir İnanır aynı bakışlarda aynı ruhta Kadir İnanır olsa da Onun her daim izlenmeye değer asla sıkıcı olmayan bir yüzü olduğu da artık kanıtlanmış bir gerçek....Her daim izleyebilirim Onu...Özellikle kendi sesini kullanıyorken Onu es geçmek ne mümkün...
Ben de çok beğendiğimi açıkca söyleyebilirim...Konu ilk başta karışık gibi düğüm halinde görünse bile zamanla bir çok yeni konuyuda beraberinde getirecektir..Her şeyden öte küçük kız ile dede arasında ki duygusal bağı izlememezlik yapamam artık....Son sahnee,,gerçekten çok duygusaldı...Hele o küçük Kardelen in annesi ve babası için ağlaması da ne kadar sahiciydi öyle değil mi?
Gelelim apartmandaki dul ablaya..Henüz isimleri bellekte kayıtlı değil....
Selin Aktan , ablam bu roller için hakikaten biçilmiş kaftan...Öyle güzel oynuyor ki,,Oynamıyor,Yaşıyor,,,
Kadir İnanır (Asaf) ın gençliğini oynayan ah bir de ismi aklıma gelse mesela o bile rol için hiç de geri kalmadı diğerlerinden...Komser abi (yine isim yok) ve
Tabi ki polis memurumuz, Kadir İnanır ın gençliğinde yanında çocuk oyuncu olarak yetişen o memur rolünde ki ahh isimlerii yok ki hafızam da, o daa çok gerçekçiydi...Yağmur altında bir aile...Korku endişe bilinmezlik çocuğun anneye sarıldığı an....konuşmadan ifade bu işte...Bir babanın karakola gidip de çocuğum benim silahımdan bir el ateş etti diyip diyemeyeceğinin hesabını yapıyordu...Ve ertesi gün kapı kapı tümm karakolları dolaşıp bir ölüm var mı diye araştırması...
zeynepsudem 28-04-08, 17:36 Selamlar Herkesebye
Reytingler düşük gelmiş:icon_sorr İlk bölümde bunun normal olduğunu düşünenlerdenim.. Bu hafta izleyici kitlesinin artacağını ve 3. bölümde de reytinglerde ilk 10'a gireceğine inanıyorum..
Bende ikinci bölümü bekleyenlerdenim:img-wink: Asaf Bey ile Kardelen'in bundan sonra birlikte devam edecekleri yeni yaşamlarını merak ediyorum.. Kanal 7'de Eşref Kolçak'ın başrolde oynadığı bi dizi vardı. '' Zeynep'' isminde.. Bir dede ile torunun hikayesini anlatıyordu. O diziyi de severek izlemiştim:kahve Kardelen'i de sevdim:good:
Bu akşam Kardelen'in 1. bölüm tekrarı yayınlanacak izlemek isteyenlere duyurayım dedim..
Evet bu akşam saat 22:00 de tekrarı var diziyi daha yükleyemedim ama youtubedan birkaç resim çektim isteyenler için leyla başağın ve kadir abinin de resimlerini çektim :img-blush
http://img136.imageshack.us/img136/8929/adsz1tl8.png
http://img210.imageshack.us/img210/8223/adsz2cr4.png
http://img507.imageshack.us/img507/8128/adsz3ag7.png
http://img120.imageshack.us/img120/102/adsz4zt3.png
http://img210.imageshack.us/img210/8485/adsz5si2.png
http://img501.imageshack.us/img501/186/adsz6sa9.png
http://img120.imageshack.us/img120/5701/adsz7ck9.png
http://img136.imageshack.us/img136/2108/adsz8bz1.png
:img-cray: :img-cray:
http://img507.imageshack.us/img507/9844/adsz9qk2.png
http://img187.imageshack.us/img187/3408/adsz10ng1.png
http://img136.imageshack.us/img136/1885/adsz11oo6.png
http://img210.imageshack.us/img210/9093/adsz12xn4.png
http://img512.imageshack.us/img512/91/adsz13pj7.png
http://img187.imageshack.us/img187/2964/adsz14uo1.png
http://img120.imageshack.us/img120/6740/adsz15vi3.png
http://img405.imageshack.us/img405/7564/adsz16bk4.png
http://img512.imageshack.us/img512/5310/adsz17gv4.png
http://img187.imageshack.us/img187/1738/adsz18im4.png
http://img120.imageshack.us/img120/1669/adsz19pw2.png
arkadaşlar iyi akşamlar dizimizin bugün saat 22.00 da tekrarı var izlemeyenlere duyurulur benim gibi bi kere daha hatta defalarca izlicek olanlara da duyurulur:)
~duygu~ fotolar ve haber için teşekkürler. +rep :good:
seyma_BJK tekrar haberi için sanada teşekkür ederim.
Bende izlemeye çalışacağım zaten bazı sahneleri izleyememiştim çok iyi oldu benim için.
Duygu sanırım resimler için saol
seyma_BJK söylediğin için saol
Ben bişey soracaktım burda bir adam var önceden YEMİN'de oynuyordu.Burda adını bilmiyorum ama gerçek adını bilen var mı acaba? :)
resimler için çokk teşekkürler,diziyi çok beğendim şimdi tekrarını izliyorum.Kadir İnanır gibi dizide çoğu sanatçı kendi sesiyle ,çok güzel olmuş.Kadir İnar'a yaşlı demelerini yakıştıramıyorum.Dizi çok güzel.
resimler için çokk teşekkürler,diziyi çok beğendim şimdi tekrarını izliyorum.Kadir İnanır gibi dizide çoğu sanatçı kendi sesiyle ,çok güzel olmuş.Kadir İnar'a yaşlı demelerini yakıştıramıyorum.Dizi çok güzel.
bende hiç amaaa hiççç yakıştıramıyorum:)yok öyle bişey çünkü:) o lafı söyleyen gençlerin kafaları güzel zaten onları ciddiye almamak gerekiyo kendi çaplarında eğleniyolar kadir abim ağızlarının payını verdi zaten:)valla gene izliyom diziyi 50 kere de çıksa izlerim gene etkilendim gene ağladım:)
Kardelen dizisinin izleyemedğim sahneleri izledim asıl en güzel sahneleri kaçırmışım. :img-cray: Ne kadar duygu yüklü sahnelerdi gerçekten çok hoşuma gitti. :img-cray: Tüm oyuncular çok başarılı rol sergiliyor. Mehmey Çepiç e polis olmak bir başka yakışıyor.
Dizinin fragmanını izleyemedim acaba yayınlandımı bilen varmı çok merak ettim fragmanıda.
duygu'cum,resimler için çok sağol canım.:happy0064seyma'cım,evet dizinin tekrarını verdiler;ama ben maalesef izleyemedim. :icon_sorrrüştü,mehmet çepiç'e polis rolünü ben de çok yakıştırıyorum.sıcak saatler dizisindeki komiser doğan'ı unutmak ne mümkün...:img-in_lo:img-in_lomehmet çepiç kardelen'de de çok başarılı.:good:ayrıca mehmet abi'nin ses rengi çok hoş ya.:good::img-in_lo
rüştü,mehmet çepiç'e polis rolünü ben de çok yakıştırıyorum.sıcak saatler dizisindeki komiser doğan'ı unutmak ne mümkün...:img-in_lo:img-in_lomehmet çepiç kardelen'de de çok başarılı.:good:ayrıca mehmet abi'nin ses rengi çok hoş ya.:good::img-in_lo
Bende izlemiştim SS çok yakıştırıyordum yeniden polis olarak kendisi görmek mutlu etti.
Tekrarını izledim çok duygu yüklüydü. :img-cray:
Dizide dün inanılmaz bir hata vardı. Tamamnı izleyemedim. Ama izlediğim bir sahnede çok güldüm. Zeynep Tokuş ve bir sürü bayan evde parti veriyorlar. Ve birde falcı çağırıyorlar. Falcı bie kadına fal bakıyor. kocans enia ldatıyo diyor. kadın da kalkıp gidiyor. Amacı kocasını yakalamak. Zeynep Tokuş "alt tarafı basit bir fal. Bu kadar önemsememek lazım" gibisinden bir şey diyor. Falcı kadın "siz fala inanmıyosunuz galiba" diyor. Zeynep te "hayır" diyor. Falcı "öyleyse ben sizin bir falınıza bakayım" diyor ve Zeynep'in ters çevrilmiş fincanını açıyor. Yani amdem fala inanmıyor. Yada fal baktırmak gibi bir niyeti yok. O bardak neden çevrildi. Acayip göze batan bir sahneydi.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar diziyi yükleyebilsem netten daha çok resim çekebilirdim ama bulamadım daha :icon_sorr Youtube dan çektim bu resimleri de beğenmenize sevindim :)
Mehmet çepiçi sıcak saatlerde komser rolünde çok severdim burda da çok yakışmış rolüne dediğiniz gibi ses tonu da çok hoş :img-blush 2. bölüm özeti ve fragmanı ne zaman çıkar acaba :icon_whis
Bu arada onur29 mesajını şimdi gördüm orda dikkati izlediysen kadın fala inanma ama falsız da kalma diyordu yani inanmasan bile bakmaktan birşey olmaz demek istiyordu bence burda bi mantık hatası yok :img-wink:
Dizide dün inanılmaz bir hata vardı. Tamamnı izleyemedim. Ama izlediğim bir sahnede çok güldüm. Zeynep Tokuş ve bir sürü bayan evde parti veriyorlar. Ve birde falcı çağırıyorlar. Falcı bie kadına fal bakıyor. kocans enia ldatıyo diyor. kadın da kalkıp gidiyor. Amacı kocasını yakalamak. Zeynep Tokuş "alt tarafı basit bir fal. Bu kadar önemsememek lazım" gibisinden bir şey diyor. Falcı kadın "siz fala inanmıyosunuz galiba" diyor. Zeynep te "hayır" diyor. Falcı "öyleyse ben sizin bir falınıza bakayım" diyor ve Zeynep'in ters çevrilmiş fincanını açıyor. Yani amdem fala inanmıyor. Yada fal baktırmak gibi bir niyeti yok. O bardak neden çevrildi. Acayip göze batan bir sahneydi.
evet ayni seyi bende fark ettim yani bu sahne benimde gözümden kacmadi ama ben olaya senin baktigin gibi bakmamistim aciksasi Bence orda Zeynep(miray) falcinin diger kadina söyledikleri karsisinda o derece panik yaparak cok emin sekilde hemen kendisinin aldatildigina inanan kadinin feryet figan party terketmesinin ardindan o ifadeleri kullandi yani Miray´in fala inanmiyorsunuz galiba?? sorusuna verdigini yanit fal baktirmadigi anlamina gelmez bence inanmiyor olabilir ama genede öylesine baktirmak istemiste olabilir...ordaki tavri bence ondandi yani( esin seni aldatiyor aaa ben biliyorum evet o sarisin kadin kesin oo su an evdeler benim geceyi burda gecirecegimis sanirim baskin nasanindir yani bu tepkilere kim olsa o tepkiyi verirdii...yani fincani herkez gibi önceden cevirmis olabilir??
Aslında mirayın orda yaptığı fincanı çevirdi fakat inanmadığınıda dile getirdi. Aslında bu sahnede hiçte mantık hatası göremedim.Etkilenmesinin nedeni hamilelik ve çocuk konusunda hassasken kızın yaşıyor demesi baya üzdü kendisini.
Evet tam oalrak amntık ahtası sayılamz. Ama fal baktırmak istemeyen, yada hayatını fala göre yönlendiren biri olamdığını belirtti. Zaten kadın sanada bakayım dediğinde ilk istemem dedi. Ama fincanını çoktan kapatmıştı.
arkadaşlar bu konu üzerinde madem duruldu ben de görüşlerimi belirteyim o zaman.Miray arkadaşının bi fala bakıpta,kocasını basmaya kalkması üzerine fal üzerine niçin hareket ediyosun tarzı bişeyler söyledi fala karşı olduğunu falan söylemedi çıkanlara saplanıp kalınmasına kızdı.Kadının Miraya söyledikleri ise mirayı en hassas yerinden vurdu ve olay çıktı.Ben bu olay da asla mantık hatası göremiyorum.
Evet tam oalrak amntık ahtası sayılamz. Ama fal baktırmak istemeyen, yada hayatını fala göre yönlendiren biri olamdığını belirtti. Zaten kadın sanada bakayım dediğinde ilk istemem dedi. Ama fincanını çoktan kapatmıştı.
Zaten miray biraz içmiştide. :img-blush Ama sarhoşta sayılmazdı. :img-blush El alışkanlığı birçok kişi için fincan çevirmek. ""Fala inanma falsızda kalma"" denmiş zaten.
Kadın zaten eğildi kendi fincanı aldı miray uzatsaydı düşünürdüm ama kadın aldığı için birşey diyemiyorum.
Kadir İnanır her yaşında yakışıklı,fit .Gençlik resimlerine bakıyorum , şimdiki haline bakıyorum hep karizmatik,yakışıklı.
Hangi hali daha iyi bir seçim yapamıyorum,çünki her haliyle iyi.
Mehmet Çepiç'e komiser rolleri iyi gidiyor,bide TRT1'de pazar sabahı bir program sunuyordu, o yönüde yakışıyor.
Mesut Çakarlı'yada üniforma yakışmış ,komserle kardeşler herhalde.
Selin Dilmen'de önceleri ne kadar inceydi,şimdilerde hep yalnız kadını oynuyor ekmek teknesindede öyle değil miydi?Kadir İnanır onun verdiği yiyecekleri kediye veriyor hiç fark etmiyor mu kadıncağız.Aslan'da yese ne olcak, evinde ne yiyor içiyor bu Asaf Bey aç mı geziyor.
Kadir=Asaf=Aslan doğrudur inş.
şöyle bir gülüş varmı inanılmazsın sen
http://img105.imageshack.us/img105/2126/n5339781725684236148rc9.jpg (http://imageshack.us)
şu baygın güzel bakışa bakın .)
http://img501.imageshack.us/img501/4624/n5339781725684215303qe4.jpg (http://imageshack.us)
şu ağlayışın güzelliğine bakın çocuk ağlayışı gibi kaşlarının eğilişi hüzün ifadesi inanılmaz !
http://img219.imageshack.us/img219/9932/n53397817256833915vn1.jpg (http://imageshack.us)
dizinin hala etkisindeyim.netten tekrar tekrar izliyorum böyle mükemmellik olmaz
2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce cumartesi olsa keşke
ayrıca resimler cok güzel teşekkürer..
1 avi ve imza yaptım umarım beğenirsiniz..
http://img134.imageshack.us/img134/7626/sfdkbp8.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/8154/sedefkyb6.jpg
ayko fotolar için teşekkürler.
||SeDeF|| avata ve imzalar için teşekkürler.
Diziyi bende sabırsızlıkla bekliyorum fragmanı çıkmadı galiba baya merak ettim. Acaba neler olucak.
arkadaşlar bu gece 23.50 de dizimizin gene tekrarı var kaçıranlara ve benim gibi defalarca izleyipte bıkmayanlara duyurulur:)
Kadir_Reis 30-04-08, 17:33 Kadir Abime Bak Be 3 gençi tepetaklak etti hemde bu yaştan sonra helal olsun adasıma ama diziyi biraz baktım oyuncu kadrosu güzel ama bence tutmaz gibi geliyor inşallah yanılırım:img-wink::img-wink:
Depresyona girmek, şımarıklık"
Depresyona girmek, şımarıklık Zeynep Tokuş, son bir yıldaki zor dönemlerini anlattı.
Yaşadığı süreci en az onun kadar hemen herkes biliyor. İkinci çocuğuna altı buçuk aylık hamileyken apar topar doğuma alınan, erken doğum nedeniyle bir annenin yaşayacağı en zorlu süreçlerden birini yaşayan Zeynep Tokuş’un gözlerinde o günkü hüznün yerini bugün sevinç pırıltıları almış. Çünkü oğlu Ali, artık sağlıklı. Ailece eski düzenlerine, mutluluklarına yeniden dönmüşler. Hatta yeni bir dizinin çekimlerine bile başlamış güzel anne. Biz de Zeynep Tokuş’la o zorlu süreçte duygularını, bugün neler yaptığını konuştuk.
HELLO!: Yeni bir dizi filme başladınız.
Zeynep Tokuş: Senaryosu çok hoşuma gitti. Yapım şirketimizin (Süreç Film) de iyi olması avantaj tabii. Dizide Kadir İnanır ve daha birçok değerli oyuncu var. Tabii Kadir İnanır’ın da yer alması benim olumlu düşünmeme sebep oldu. Kanal yeni yapılanmasına rağmen çok ön plana çıkacağına inanıyorum.
HELLO!: Konusu nedir?
Z. Tokuş: Biraz sürpriz olsun istiyorum. Dizinin ismi Kardelen. Küçük bir kızın etrafında dönen hikayeleri ele alıyor. Tesadüfler üzerine kurulan bir hikaye. Zengin bir ailenin kızı ve bir holding sahibiyim. Geçmişimle ilgili sıkıntılarım var. O yüzden çok yaralı bir tarafım var, ama zamanla bu yaramı kapatmaya çalışıyorum. Diziye önce ağlayarak başladım, ama devamının da ‘güldüreceğiz’ diye söz verdiler.
HELLO!: Bu dizideki oyunculuk performansınızı nasıl buluyorsunuz?
Z. Tokuş: Oyunculukta sürekli egzersiz yapmak gerekir. Ne kadar yoğun çalışırsanız, o kadar çok performansınız yükseliyor. Tabii ki ilk bölümüyle beşinci bölümü farklı olacaktır. Bu, bence her oyuncu için geçerli. Hem ekip birbirini tanıyacak, hem de biz rollerimize ısınacağız.
HELLO!: Niye bu dizi?
Z. Tokuş: Senaryoyu çok beğendim. Karar vermeme sebep olan şeyler; yönetmen ve senaryodur. Çünkü yönetmenle birbirinizin dilinden anlamak ve aynı dili konuşmak çok önemli. Senaryo da öyle. İçinde bulunmak istediğiniz hikaye de çok önemli. Mesela bana köyde çekilecek bir senaryo gelse kabul etmezdim çünkü bu dönemde köyde çekim yapmak istemiyorum. Yani öyle bir karakteri oynamak istemiyorum.
HELLO!: Dizideki gibi tesadüflere inanır mısınız? Hayatınızda da “asla olamaz” dediğiniz şeyler oldu mu?
Z. Tokuş: Olmaz mı! O kadar çok tesadüf var ki. Oğlumun adı Alp, eşimin adı da Alp. Oğlumun adının Alp olmasının sebebi eşim. Hatta doğmasının sebebi de o. İlk oğluma hamile kaldığım zaman eşime doktorum olarak gitmiştim. 24 yaşındaydım, biraz tedirgindimdim. Evliliğim de çok yeniydi; kafam biraz karışıktı. O da bana, ‘Yaşının genç olması bile avantaj olabilir. Çok sağlıklı bir bebek, sen de çok sağlıklısın’ dedi. Öyle yumuşak bir sesle bana bunları anlatmıştı ki. Ben de ‘Peki düşüneceğim’ deyip eve gittim. Düşündüm. Üstüne bir de rüya gördüm. Sonra karar verdim bebeğimi doğuracağıma. İsmini Ali koymak istiyordum ama ilk oğlumun babası Ali ismini istemedi. Amerika’da doğum yapmıştım. 11 Eylül olayı olmuştu. Amerikan pasaportu olacaktı, Ali isminin sorun olmasını istemedi. Ben de bu arada sıkıntıdan küçük bir havluya nakış yapıyordum, ‘A’ harfiyle başlamıştım. Ali yazacaktım. Düşündüm ve birden aklıma Alp geldi. Zaten çocuğumuzun doğmasına sebep olan kişi de Alp’di. Yani tesadüfe bakar mısınız? Şu an ben o adamla evliyim. Kimsenin aklının ucunda böyle bir şey yoktu.
HELLO!: Kadir İnanır’la çalışmak nasıl?
Z. Tokuş: Bir kere öncelikle benim için çok büyük bir macera. Sonuçta hepimizin çocukluğunda gözünü dikip hayran hayran izlediği bir Kadir İnanır, bir de Türkan Şoray vardı. Şimdi onunla karşılıklı oynamak çok enteresan. Böyle bir anıyı ve hatırayı saklamak isterim. Öncelikle çok disiplinli ve çok profesyonel bir oyuncu. Tabii biraz Kadirizm var. Şimdi buraya girse insan elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor. İşte o saygıyı herkeste uyandırıyor. Biraz işler aksadığı zaman tabii ki geriliyor. Ama iki dakika sonra hemen ortamı yumuşatıyor, espri yapıyor. Çok dozunda bir ilişkisi var. Tatlı - sert diyelim.
Zeynep Tokuş'la yapılan bu röportajın devamı HELLO dergisinde...
ARKADAŞLAR HÜRRİYET-KELEBEKTE ZEYNEP HANIMIN RESİMLERİ VAR DUYURULUR:)
Aslında dizi tutmayacak kadar kalitesiz bir yapım değil. Sadece kanal 1 fazla izlenmeyen bir kanal bence bu dii atv de yayınlansa eminim daha iyi yerlerde olabilirdi.
Ama ben umutluyum. :img-blush
selminesat 01-05-08, 19:29 http://img125.yehhe.com/images/3341AC.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img125.yehhe.com/images/9500KRFLN.jpg (http://www.yukle.tc)
rozalinda53 02-05-08, 11:11 duygueklediğin leyla başak resimler için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.ya bu dizi çok güzel ya tutuldum resmen ama reytingleri beğenmedim daha iyi olur inşallah
ayko,resimler için çok sağol.sedef'cim, imza ve avatar için çok teşekkürler.ellerine sağlık.:happy0064selminesat, imza ve avatar için çok sağol.ellerine sağlık.:happy0064seyma_BJK; zeynep tokuş'un röportajını eklediğin için çok sağol canım.
arkadaşlar,fragman çıktı.miray'ın eşi fırat,silah ile miray'ın evini basıyor.silahı miray'a doğrultuyor.asaf abi'de ordaydı.tabii asaf abimiz fırat'a ağzının payını veriyor.asaf abi'nin gençliğindeki olaylarada yer verilmiş fragmanda.ali ,nazlı'ya türk istihbaratı için çalıştığını ve bir türk ajanı olduğunu söylüyor.nazlı şaşırıyor.fragmandan hatırladıklarım bunlar.:img-wink:
Evet ben de iki kez rastladım fragmana fırat bu sefer de asaftan ağzının payını alıyor :img-hyste Bir yumruk da asaf atsaydı keşke hepten rahatlardık :img-hyste
Bu arada mirayın çocuğunu kaybettiği (ya da öyle sandığı) zamanlar gösteriliyor ve benim doğumuma giren doktorlar neden imzalamamış diyor araşırmaya başlıyor sanırım :kahve
Asafın geçmişinden de bol sahneler var nazlıya istihbaratta çalıştığını açıklıyor :icon_sorr Bir de fragmanın sonunda komser kardeşine gidiyor taksideyken kadına bir kurşun isabet etmiş olabilir diyor tabi kardeşi anlıyor durumu çok kötü oluyor :icon_sorr
Ayy 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum süper olacak bence ratingler kanal 1 gibi yeni bir kanal için gayet iyi atvde falan olsaydı daha yüksek olurdu kesin :good:
TV izleyecek vaktim yoktu bu nedele ben izleyemedim fragmanı anlattığınız için teşekkür ederim sizlere. :img-blush Nette aradım yok fragman. :icon_sorr
Heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.:img-in_lo
Fırat şiddeti hak ediyor hangi hakla mirayın yanına geliyor anlamadım. Hem suçlu hem güçlü diyecem ama asaf bey ağzının payını vericek anlaşılan.
Fragmanı biraz önce izledim. Güzel ve heyecanlı bir bölüm olucak anlaşılan.
Mehmet Çepiç bazı sırları çözecek gibi. Polis memurunun yaptıkları daha doğrusu oğlunun yaptığı kaza nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.:img-blush
Paylaşım sitesine koydukları video yüzünden asaf beyin başı baya dertte olucak.:icon_sorr
arkadaşlar ilk defa bir dizinin 3 defa tekrar landığına şahit oluyorum. demekki diziye youn bir istek var .sürekli izlmek isitiyor insnalar . harika herkwsin kendi sesiyl oynadığı efektin ve dramanın bol oldugu aynı zmanda hüznü |