Tüm Versiyonu Göster : TV Makinası
ZAGA yerine TV Makinesi
Okan Bayülgen'in sunduğu yepyeni bir program! Küçük-büyük,genç-yaşlı, kısaca her yaştan izleyicide tiryakilik yaratacak sıra dışı show programı olan TV Makinesi, dinamik, renkli ve esprili içeriğiyle hafta sonlarının alternatifsiz eğlencesi olacak. Stüdyo sürprizleri, ilginç köşeleri ve canlı telefon bağlantılarıyla TV Makinesi, yeni sezonda Kanal D'nin çok izlenecek iddialı programlarından biri.
Insallah Zaga daki gibi o vasat alti sketchler olmaz TV Makinesinde. Bildigim kadariyla da sadece Medya Arkasi ve elestiriler olucakmis.
plaseboender
04-10-05, 19:02
Okan bayülgen artık büyüdü biraz daha ciddi bir program olabilir, ama bizim halk gülmek de istiyor. Eğitici oluyor okan bayülgenin programları.
ekselans87
10-10-05, 15:58
bence gerçek anlamda okan bayülgen ile aynı dilde konuşan ve düşünebilen kişiler için eşsiz bir program olabileceğini düşünüyorum.okan bayülgen yine tv dünyasında çok az kişinin yaptığı televizyonu eleştirme işini yapıcak ve onu yine onun gibi düşünen artık sıradan programlardan iyice sıkılan kişiler izleyecek saat kaç olsa bile!
Tv Makinesi 29 Ekim Cumartesi gecesi 00.15'te başlıyooor :D
OKAN BAYÜLGEN’İN ‘TV MAKİNASI’ NEDEN YAYINLANMADI?! BAYÜLGEN’İN MERAKLA BEKLENEN ‘TV MAKİNASI’ADLI YENİ PROGRAMININ İLK BÖLÜMÜ BU AKŞAM EKRANA GELECEKTİ! KANAL D’DE SAAT 00.15’DE YAYINLANMASI BEKLENEN PROGRAM YAYINLANMADI!
'TV Makinası'nın, dekor yetişmediği için ekrana gelemediği öğrenildi. Kanal D, Okan Bayülgen'in programı yerine 'yabancı filmi' gösterime soktu.
İlk kez ekrana gelecek 'TV Makinası'nın konukları Metin Arolat, Hakkı Devrim, Sevil Atasoy, DJ Ufuk, DJ Birol Giray, DJ Murat Uncuoğlu, Sami Dündar, Sevim Gözay ve Boys Anılar Müzik Grubu olacaktı.
kaynak: www.ixtanbul.com
dün yayınlandı program dekorunu çok beğendim 1 buçuk gibi başladı 4 bçukda bitti ,konukların biri gitti biri geldi geçişler güzeldi vtrler de ,ntvdeki herkes bunu konuşuyor programına benzemiş biraz ama daha komik ve renkli dj ler bölümüne çok güldüm gürgen öz ve murat akkouyunlu çok başarılıydı özellikle gürgen öz ,zaga yıda izlerdim bu formatıda sevdim izlerim unutmadan müziğini de sevdim
bn de çok beğendim 1 hafta rötarlı oldu ama beklememize değmiş dekor da konuklar da sohbet de çok iyiydi. Okan Bayülgen yine farkını ortaya koymuş. Cumartesi geceleri yine sabahlıcaz artık ;)
birtanecik
06-11-05, 17:03
evet ya dunku program muhtesemdiii
ben en cook
GURGEN OZun djlik rolunu yaptigi sahneye bayildimm
artik gulmekten karnima kramplar girdii
yaawww
formatii degistirmislerr dahada guzel bi hava katmiss
Program „Zaga“ ile „Herkes Bunu Konusuyor“ arasinda birsey olmus. Zaman zaman ciddi konularin konusulabildigi, gelen misafirlerinde agzini acip konusma firsati buldugu, esprilerin ve müzigin bir arada olmasi cok hos olmus. Okan Bayülgenin “Zaga”`daki o yilgin ve yaptigi Isten zevk almama hallerinin aksine daha rahat, heyecanli ve zevk alarak sunumu Programi dogal olarak daha basarili kilmis. Bunun yani sira dekor,programin müzigi vs. gayet basarili olmus.
Uzun süredir bir programdan bu kadar zevk alip doya doya gülmemistim. Hatta Beyaz`i daha cok sevmeme ragmen Beyaz Show`dan her anlamda daha basariliydi. Insallah kendini bozmaz. Ayrica Gürgen Öz cok basariliydi ve Özgür de yarip gecti :D
kesinlikle çok güzeldi.. okan bayülgenin çok zevk alarak sunduğu çok belleydi ve bu keyif bize de yansıdı.. ntv deki progran-mını andırıyodu ki ben onu da öok seviyor ve kaliteli buluyodum.. umaım kanal d okan bayülgen'in kıymetini bilir..
Gerçekten güzeldi. Okan bu işi iyi yapıyor. Biraz Herkes Bunu Konuşuyor'a benzemiş. Zagayı Özlediğimi hissettim ama bu formatı da çok beğendim. Yalnız konuklar şarkı söylerken yanıp sönen ışıklar gözü çok rahatsız ediyor.
Çok çok yeni bir format değil ne var ki eski Zaga'nın ve diğer yaptığı programların iyi yönlerini aldığı ve aksayan yönlerini törpülediği kendine has bir tarz olmuş.Her yaptığını beğenmemekle beraber,Beyazı da takdir etsem de,Okan Bayülgen'in farklı bir ışığı ve kıvrak bir zekası olduğunu düşünüyorum.
plaseboender
18-11-05, 16:07
çok dolu bir program, dolu dolu ilerliyor sonuna kadar o kadar ki bazen insanın başı dönüyor gelen giden bitmiyor bir türlü..
HePSi_1991
21-11-05, 11:37
arkadaslar tv makinasının bi bölümü var burda(Grup hepsi'nin cıktıgı bölüm) Bu videoyu aragorn1907 arkadasımız cekmiştir demek oluoki video alıntıdır ..güle güle izleyin
http://www.megaupload.****/tr/?d=R9HE1ALH
bende vallahi.cok iyi oyuncular var! nazire orda olcak, yd hakkinda bilgi edinebiliriz!fikret kuskani das cok begenirim ben!
şimdi bi haber okudum ocak ayında paris hilton ve mustafa sandal birlikte tv.makinesine konuklarmış
Bütün konuklar aynı ayarda değil tabiki. Bazen gündemi yakalamak gerekiyor. Paris Hilton hiç o programa göre değil ama Okanın vardır bir bildiği.
arkadaşlar izlemedeyseniz üzülmeyin çok şey kaçırmadınız. çünkü babam ve oğlum ekibinden konuşmayı başaran çok fazla olmadı. Önce Okan Bayülgen filmin başarısını anlattı Çağan Irmak'la Fikret Kuşkan 1-2 kelime bişi söyledi.
Sonra Okan Bayülgen Binnur Kaya'ya çok başarılı olduğu filan söyledi oynadığı dizileri saydı. Yetkin Dikinciler'e bi soru sordu cevabı kaynadı gitti sonra Medya Arkası'na geçildi. Medya Arkası'ndan sonra Okan B. Binnur Kaya'ya çok tatlı olduunu filan söyledi. Binnur Kaya utandı yüzünü ovuşturdu filan.. Ciddi misin dalga geçmiyosun di mi filan dedi. Okan B. de hayır ddi Binnur kalktı Okan B.'ye sarıldı. Sonra da ekip gitti. Okan B. inşallah film o kadar başarılı olur ki 2-3 hafta sonra hala vizyonda kalır biz de sizi tekrar konuk alırız ddi...
ben zaten o tekrar konuk alma isine bir anlam veremedim.o kadar saat beklediklten sonra konuklara dekor muamelesi yapmasi hic hos degildi.filmi izleseymis bari.babam ve oglum ekibi icin bir on hazirlik yapmamis gibi geldi bana ve sasirdim acikcasi.
Okan Bayülgen'i bn de ukala buluyorum ama şimdi hakkını vermek lazım. Okan Bayülgen gerçekten başarılı bi programcı. Yaptığı programlar, kullandığı skeçler, başta çok yadırgansa da herzaman beğenilmiş, sloganları dile yerleşmiştir. Okan Bayülgen Gece Kuşu'ndan beni tavrını ortaya koymuş ve bundan geri atmamış bi adam. Kendine özgü bi tarzı var onun da. Sıradan sessiz sakin biri olsa bu kadar izlenmezdi zaten.
Amaaa Tv Makinesi'ndeki konuk bolluğu olayı bni çok rahatsız ediyo. Adamlar iki kelime edemeden kalkıp gidiolar. Son örnek Babam ve Oğlum ekibidir. Son günlerin en çok konuşulan filminin ekibini programa çıkar iki kelime ettirme.. Ayıp oldu bnce o saate kadar programa çıkmayı bekleyen ekibe de, onların çıkmasını bekleyen izleyiciye de... Beyaz da aynısını Keremcem'e yaptı. İki konuk alıp doğru düzgün konuşsalar daldan dala atlamadan. Hem ertesi hafta için konuk sıkıntısı çekmezler, hem izleyici ekran karşısında "nası yani bu kadar mıydı" die kalakalmaz...
plaseboender
06-12-05, 16:50
Babam ve oğlum ekibine ne yaptı öyle okan a yakışmadı ama kendisi filmi seyredip bir daha çağıracak anladığım kadarıyla, e be kardeşim o zaman niye bu programa çağırdın ki.
Okan ın ukalalığından bahsetmiş bazı arkadaşlar, öyledir ama ne yaptığını bilen biri olduğu için ukalalığı yerindedir.
her banu alkan çıktığında bööle acayip davranıyo okan.bence formatta pek bir değişiklik yok.sadece dekor değişmiş bi de konuklar programın sonuna kdr kalmıyo.ayrıca linkte programın adı yanlış yazıyo.makine değil "makina"
gayet başarılı buluyorum kendisini.Eski formatını değiştirip böyle bir yenilik yapması da çok yerinde olmuş.zaten ondan beklenirdi bu değişiklik.gerçekten talk show nasıl yapılır ders veriyor.
harbiden acayip komik, hele banu alkan gelince dahada komik oluyor
okani tbr ediyorum ondan nefret ediyordum ama artik sevmeye basladim bu programm sayesinde ve ayrica TV makinasi zagadan daha basarili!
okan biraz daha naziklesmis gibime geldi.... :rolleyes:
bence de.........
ben en çok gürgene bayılıyorum....çok güzel gözlemleri var...iyi taklit yapıyo....ve de inşallah çok başarılı olcak........
Bence de Gürgen Öz ve Murat Akkoyunlu çok başarılılar bu hafta ne olucaklar merak ediyorum oyuncu konuklar çoğunlukta acaba amatör oyuncu falan mı olacaklar yine çok güleceğimiz kesin
Zaga da çok güzeldi. TV Makinası da çok güzel. Okan'ın keskin laflarına ve zekasına bayılıyorum.
ya bende tv makinesini çok seviyorum ama çok nadir izleyebiliyorum zaga da çok güzeldi skeçlere bayılıyorum özellikle canlı yayına bağlanan seyircilerin yüzüne telefonu kapatıyor ya çok hoşuma gidiyor buda okan bayülgenin farkı vede okan bayülgenin seslendirdiği herşeye en son olarak pınar prebiyotik reklamındaki seslendirmesine bayıldım
Dün gece bu program çok sıkıcı geçti ya. Ilk gelen adamlarin gitmesini 2 saatden fazla bekledim, sonra artik biktim ve yattim :)
Daha kimlerin gelecegini unutmustum ama, Emret Komutanim'dan Seyfi için bekliyordum gelmedi birtürlü. Konusmalar nasil geçti, izleyen varmi ?
ben izledim ama ortalarına kadar anca gelebildim çünkü yıldo denen adam olayı başka yönlere çekmeye çalıştı,beni ve okanı sinir etti.yıldo gelene kadar muhabbet gayet ii gidiodu.gerek yıldız tilbe gerekse Hatemi hocalar çok güzel konuşuyolardı.özellikle hatemi hocaların konuşma stilini beğenmeyen öfkeli kalabalık çok hoştu.
theroseberry
25-12-05, 19:52
Ben bu seneki formatı daha çok beğendim. Dün sonuna kadar izledim ve çok keyifliydi. Özellikle Okan Bayülgen ve Yıldo arasındaki muhabbetler çok hoştu. Yıldo'nun sorulara verdiği yanıtlar eski günlerini aratmadı. Bu programı çok beğeniyorum çünkü diğer programlar gibi yalnızca bomboş insanlar katılmıyor. Tabi boş insanlar olmayınca boş sorular da sorulmuyor. Genellikle bi vasıfa sahip insanları görüyoruz.(Arada bir bomboşlar da katılıyor tabi. Zaten katılınca da ya programdan kaçıyorlar ya saçma sapan muhabbetlere giriyorlar ya da sus pus oturuyorlar). Bu sene program daha çok Herkes Bunu Konuşuyor'u andırıyor. Ben onu da çok beğeniyordum...
Ben bu seneki formatı daha çok beğendim. Dün sonuna kadar izledim ve çok keyifliydi. Özellikle Okan Bayülgen ve Yıldo arasındaki muhabbetler çok hoştu. Yıldo'nun sorulara verdiği yanıtlar eski günlerini aratmadı. Bu programı çok beğeniyorum çünkü diğer programlar gibi yalnızca bomboş insanlar katılmıyor. Tabi boş insanlar olmayınca boş sorular da sorulmuyor. Genellikle bi vasıfa sahip insanları görüyoruz.(Arada bir bomboşlar da katılıyor tabi. Zaten katılınca da ya programdan kaçıyorlar ya saçma sapan muhabbetlere giriyorlar ya da sus pus oturuyorlar). Bu sene program daha çok Herkes Bunu Konuşuyor'u andırıyor. Ben onu da çok beğeniyordum...
bende bu seneki formati daha cok begendim:o ,
ofkeli kalabalik muthis ya, acayip guluyorum....:cool: :cool: :cool:
sadece gecen hafta bi helin avsar konuktu (bos)....
ama onunda sesi pek cikmadi zaten....:)
bende bu seneki formati daha cok begendim:o ,
ofkeli kalabalik muthis ya, acayip guluyorum....:cool: :cool: :cool:
sadece gecen hafta bi helin avsar konuktu (bos)....
ama onunda sesi pek cikmadi zaten....:)
valla orda Okan Bayülgen olduktan sonra kimsenin pek fazla sesi çıkmaz....... :) Ama programıda yöneten onun çenesi.....
Dün program ve konuklar güzeldi aslında ama Yıldo sinir etti beni. Okan ne sorsa başka bi konu açtı dağıttı programı ya.. Hatemi kardeşlerle Okan'ın diyalogları çok hoştu. Bunun haricinde Yaşar, Yıldız Tilbe, grup 84le çok eğlendim. Ne yazıkki sonunu getiremedim saat 3:15 falandı Yıldo gitmeyince dayanamadım artık. Aslında Okan Yalabık'ı merak ediyordum. Öfkeli kalabalık yine müthişti 'Kelime aralarında mola verince ben konuyu unutuyorum yaaa!':) Ay koparttılar burda. Sonrasında gelen ikizler tiplemesinde de yine çok başarılıydılar. Yani Yıldo hariç herşey güzeldi:) Okan yine harikaydı...
evet ya, acayip gec saatte bitiyor....
bukadar uzun yapacaksan programi,
bari biraz daha erkene alda herkes izlesin...
ben dun gurgenimi bile izleyemedim cok uykum gelmisdi...:p :p :p
bencede bu format daha iyi. (her ne kadar batidaki programlarin taklidi olsada). ama dun aksam program biraz slklcl geldi bana. gurgen oz un skecide cok iyi degildi bu sefer. bir tek ofkeli kalabalikta cok gulmustum:)
Dün gece bu program çok sıkıcı geçti ya. Ilk gelen adamlarin gitmesini 2 saatden fazla bekledim, sonra artik biktim ve yattim :)
Daha kimlerin gelecegini unutmustum ama, Emret Komutanim'dan Seyfi için bekliyordum gelmedi birtürlü. Konusmalar nasil geçti, izleyen varmi ?
ben sonuna kadar dayanabilenlerdenim sanırım çok geç bitti Engin Hepileri saat 3 gibi çıktı tiyatro oyununu falan tanıttı çok konuşmadı 2 kere söz geldi ona diğer tiyatrocu arkadaşlarını sordu nasıl buluyorsun diye çok başarıllar diye cevap verdi zaten onlar otururken nokia finalistleri çıktı şarkı söyledi sonra da gittiler
evet ya, acayip gec saatte bitiyor....
bukadar uzun yapacaksan programi,
bari biraz daha erkene alda herkes izlesin...
ben dun gurgenimi bile izleyemedim cok uykum gelmisdi...:p :p :p
Gürgen Öz'ü bekledim bende geç çıktı Murat Akkoyunlu ile ikiz olmuştu bu sefer çünkü ikizler konuktu aslında kuzen olan ama ikiz taklidi yapan kişileri canlandırdılar, saçları çok komikti yine çok güldüm tabii ki ama az durdular normale göre.
çok güzel bir program
zagadan bile daha iyi
öfkeli kalabalığa bayılıyorum....
Harika! çok beğeniyorum. Zaga da çok güzeldi bu da güzel
nejatdidem
03-01-06, 10:33
mükemmel yaaw zagadan daha süper olmuş bence zaten gürgen öz'ün skeçlerine bitiyorum yine dizide yaptığı gibi ordada yapıyo yapacağını okan bayülgende çok iyi herşey süper:img-thumbup:
eskiden zagayı çok geç saatte yayınlandığından izleyemiyodum ama bunu herhafta kaçırmadan izliyorum arada çıkan tipler çok hoşuma gidiyo özellikte gürgen öz ün seda sayan takliti kopardı beni süper bi program:img-thumbup:
Tv Makinası'nı bu hafta düşünemiyorum. Konuklara bakılırsa kaçırılmayacak bir program olacak. Mehmet Ali Erbil, Müslüm Gürses, Pınar Altuğ, Tuğba Özerk ve daha bir sürü konuk olacak. Süper bir program olacağından şüphem yok. M. Ali Erbil ve Okan Bayülgen bir araya gelirse neler olur bir programda bilemiyorum artık:) Çok zevkli olacağına kuşum yok. İple çekiyorum ya harika oley oley:)
bende bu programda gürgen öz ne olacak merak ediyorum nasıl çıkacak karşımıza ,yine tuğba özerk konuk 2 hafta önce de o vardı çok sevdi okan bayülgen heralde
arkadaslar bu hafta yokmus tv makinasi.resmi web sitesinde bayram nedeniyle bu hafta yayın yok yazıyo.nerde yaziyoki konuklar? cok kotu oldu 2 hafta ustuste olmamasi gecen haftada yoktu ztn..
Evet ben bekledim cumartesi yoktu konuklar kanal d nin sitesinde yazıyordu bayram dolayısıyla yayınlanmadı sanırım ,geçen hafta da yoktu yılbaşı nedeniyle böyle 2 hafta ara çok oldu
bustedspii
09-01-06, 15:21
ya bnde bekledim bekledim yoktu cnm sıkıldı onada..iki haftadır yok yafff..gürgenöz cok başarılı yaff
bence zagadan daha iyi
okani eskiden sevmiyordum ama artik
herkonuda hak veriyorum
yorumlarinda cok iyi ve hakli sözler (cümleler) kulaniyor
kisaca programm süper ben kacirmadan izliyorummm
cünküü okan her ünlünün agizindan her kelimeyi aliyor bu süper bisey
hehe merak ettmiz bisey kalmiyo
bukadar yani sizede tavsiye ederim kacirmayin BAKIN her cumartesi!!
:good: :img-thumb
Evet maalesef bu hafta yoktu. Resmi web sitesine konuk yazmadılar Kanald'nin sitesine yazmışlardı ama onu da kaldırmışlar. Bu hafta olacak demekki benim yazdığım konuklar. C.tesi bomboş geçti valla doğru dürüst dizide yoktu. 2 Haftadır böyle ya bu haftayı iple çekiyorum c.tesi gelsede özlem bitse:)
tv makinasini bende her hafta izliorum ama maglesef bu hafta yoktu we en komigi gürgen öz bayiliyorum onun taklitlerine yaaaaa :img-thumb
Arkadaşlar bende televizyon makinasını çok beyeniyorum.Yani okan bayülgeni diğer tüm showman lerden stand up çılardan çok ayrı görüyorum ben.Nedeni; adam diğerleri gibi "şebeklik" yapmıyo.Aklını kullnarak çok ince ve zekice espriler yapıyor.Yani bunu göz önünde bulundurursak bu alemin kralı okan bence.
Okan gerçekten süper.. Önce insanlara itici ve antipatik gelse de ben gerçekleri pat diye kendine özgü espiri tarzıyla söyleyip güldüren az şovmen olduğunu düşünüyorum. Özellikle medya arkasında ağzına geleni çekinmeden söylüyor bu çok önemli bir kere, insanların içinde tutupda söyleyemediklerini bir çırpıda dile getiriyor. Tv Makinası'ndan sonra ekranlardan uzaklaşmayı düşündüğünü söylemiş ben onu uzun yıllar ekranlarda görmek isterim. Gerçekten çok eğlenceli ve sempatik onu seyrederken çok eğleniyorum. İyiki var:) Bu arada türk televizyonundaki banallikleri, seviyesizlikleri açık açık eleştiren tek şovmen. Üstelik bunu tvde yapabilecek kadarda yürekli..
gürgen öz ün tv makinesindeki videoları nı bulanlar lütfen benm msn adresime atsın onur_Koray1@hotmail.com lütfen
gürgen öz ün tv makinesindeki videoları nı bulanlar lütfen benm msn adresime atsın onur_Koray1@hotmail.com lütfen
bende ariyorum ozellikle ilk hafta dj olduklari haftayi ama ilk hafta ceken olmamis galba..bu forumda oyuncular bolumunde gurgen oz'e bak orda bi kac tane olmasi lazim..
ben tv makınesını 1 2 kere ızledım.program hakkında bısey dıyemem ama okanı SHOWMAN OLARAK BEYENMIYORUM.bence hıc komık degıl.okan elestırmenlık yapsa daha cok yakısır.cunku sadece elestırıyo.cok acık sozlu tamam guzel bısey ama okanınkı bazen fazlaya kacıyo kırıcılık derecesıne gelıyo.kesınlıkle cem yılmazla ya da beyazla kıyaslanamaz.cunku onlar gercekten ınsanları kırıp gecıren tıpler.ustelıkte bunu adepli bi sekılde yapıyolar saygı cercevesınde yanı...
oraya da baktım yok ama bende SADECE ABLA grubunu yaptıkları haftanın videosu var istersen onu sana atabilirm ama yok bi bulsam :king:
Okan Bayülgen'in esprileri diğerlerinden farklıdır. Anlayabilmek için ya çabalamak gerekir ya da bir birikim olması.
Arkadaşlar bence Tv Makinası Zaga kadar iyi değil.Zaga'nın ayrı bir tadı vardı.Ama Tv Makinası çok sıradan televizyonda gördüğümüz diğer şovların bir benzeri.Evet Zaga belki Tv Makinası kadar reyting almıyordu.Ama her hafta iple çekiyorduk.Eğer sizde benim gibi Zaga'yı geri istiyorsanız buraya yazın
bana gore tv makinasi daha gusel cunkiiii bunda dahada komik we de zaga da insanlari cok kiriyodu bana gore,,, yani tv makinasi daha gusel....
Bence kesinlikle Tv Makinası Zaga'dan daha iyi bir show programı.. Bir kere bol sohbetli ve çok daha kaliteli. Tabii Zaga'yıda seyrediyordum ve seviyordum işin içinde Okan olunca ama bence böyle bir değişiklik çok iyi oldu. Hep şamata hep gırgır olmaz hep ciddilikde bayar. İkisindende birer tutam olmalı ki Tv Makinası'da böyle. Kısacası süper :cheer: :cheer: :happy0064 :happy0064 :img-clapp :img-clapp
HayatBilgisi
14-01-06, 19:51
Tv makinesi Zaga'dan daha cok begendim!
Arkadaslar..bu aksam Tv makinesinde kimler var? Bilen varmi?
muradakandere
14-01-06, 20:23
o yaşlı adam Hakkı Devrim dir... kendisi yol yordam ve usul erkan bilen bir insan olmakta olup tamamen geyik yapsın diye orada... ilk bir kaç proğramda hayli iyi bir performans çıkardı isede sonradan iş, iyi iş çıkaramaz oldu... ama hakkını vermek lazım yeri geldimi lafı çakıyor hiçte acımıyo... özellikle ekşi sözlük yazarlarını bir paylaması vardı inanın değme paradilere taş çıkartırdı... kaçırmış olabilirsiniz...
Dünkü program dans yarışması yüzünden göz açıp kapayıncaya kadar bitti sinir oldum ya :img-cray: saat 1:00'de başladı 3:15'te bitti.. 2 Hafta bekledik ben kesin 4'e kadar bitirmez demiştim. Medya arkası bile yapamadı :mad72: Gerçekten sinir oldum. Bunların haricinde konukların sayesinde kısada olsa güzel bir program oldu. Özellikle Pınar Altuğ, Rıdvan Dilmenle güzel sohbet etti Okan. Umarım haftaya bu kadar geç saatlere sarkıtmazlar programıda doya doya seyrederiz. Ayrıca Tuğba Özerk çok başarılıydı şarkılarında ya gerçekten çok beğendim. Okan'da çok tatlıydı :love04:
Bu arada ben Hakkı Devrim'in programda olmasından rahatsız değilim. Aksine Okanla aralarında geçen diyaloglara çok gülüyorum :img-thumb
dun ne kadar kısa surdu hicbisey anlamadim ya 3 hafta bekledik ve dun 2 saat surdu program en kısa programdı heralde medya arkası bile yoktu..niye boyleydi ya.. sanırım bnm en zevk almadan izledigim programdi konuklarida gecen haftalara gore azdi..bi garipti bu bolum bence..bida boyle olmasin doya doya izlemek istiyoruz..ha bu arada murebbiye yine geldi superdi ya gürgen öz'e bayiliyorummm!!!
oraya da baktım yok ama bende SADECE ABLA grubunu yaptıkları haftanın videosu var istersen onu sana atabilirm ama yok bi bulsam :king:
onurkoray askoyunu forumlarında bizim arkadaşlar eklemişlerdi bi kaç tane bak istersen...gürgen öz ask oyununda da oynadığı için bi kaç videosu var bizim forumda....
dun ne kadar kısa surdu hicbisey anlamadim ya 3 hafta bekledik ve dun 2 saat surdu program en kısa programdı heralde medya arkası bile yoktu..niye boyleydi ya.. sanırım bnm en zevk almadan izledigim programdi konuklarida gecen haftalara gore azdi..bi garipti bu bolum bence..bida boyle olmasin doya doya izlemek istiyoruz..ha bu arada murebbiye yine geldi superdi ya gürgen öz'e bayiliyorummm!!!
Hep dans yarışması yüzünden oldu bir programın saatine 11:45 yazıp 1:00'de başlatmak yani ne denirki buna :fighting2 Katılıyorum umarım böyle birşey olmaz bir daha.. Özellikle medya arkası yoktu ya :king: Ama Okan çok güzel takıldı programın başında, 4 kişi durmadan konuşuyor sonuç kimse dans edemiyor :img-hyste :img-hyste :happy0064
evet ya cok guldum cokdogru soyledi herkes konusuyo sonuc dans eden yok :img-thumb bide kendi kanalinin programini elestiriyo gercekten cok sinirlendigi kesin gecen sene zagayi hatirliyomusunuz yayina kacta girdigini su aptal gelin kaynana yarismalari yuzunden o zmn artik okan alismisti once kizardi ama sonra isi sakaya vurur gibi yapardi ama sinirli oldugu cok belliydi umarim bu yarismada oyle olmaz ve zamanında biter..ben gecen sene cok fazla seyredemiyodum cunku cok gec basliyodu onu bekleyene kadar sıkılıyodum bi kere hırs yaptım bekledim en fazla kacta basliyabilirki dedim ve saatime baktigimda saat 02.20ydi herkes uyuyodu artık umarim tv makinasinda boyle seyler olmaz.. bu bolumunde erken bitmesinin sebebi okanin protesto etmek istemesi olabilir ne dersiniz? cunku 2 hafta yayinin olmamasinin ardindan ve gecen bolumlerin ortalama 4 saat surdugunu dusununce programin bu bolum 2 saat surmesinin cok az oldugu bi gercek :confused:
evet ya cok guldum cokdogru soyledi herkes konusuyo sonuc dans eden yok :img-thumb bide kendi kanalinin programini elestiriyo gercekten cok sinirlendigi kesin gecen sene zagayi hatirliyomusunuz yayina kacta girdigini su aptal gelin kaynana yarismalari yuzunden o zmn artik okan alismisti once kizardi ama sonra isi sakaya vurur gibi yapardi ama sinirli oldugu cok belliydi umarim bu yarismada oyle olmaz ve zamanında biter..ben gecen sene cok fazla seyredemiyodum cunku cok gec basliyodu onu bekleyene kadar sıkılıyodum bi kere hırs yaptım bekledim en fazla kacta basliyabilirki dedim ve saatime baktigimda saat 02.20ydi herkes uyuyodu artık umarim tv makinasinda boyle seyler olmaz.. bu bolumunde erken bitmesinin sebebi okanin protesto etmek istemesi olabilir ne dersiniz? cunku 2 hafta yayinin olmamasinin ardindan ve gecen bolumlerin ortalama 4 saat surdugunu dusununce programin bu bolum 2 saat surmesinin cok az oldugu bi gercek :confused:
Ay evet ya gelin/kaynana programlarından neler çekti Okan :king: Hatta Zaga'ya pijamayla çıkıyordu :img-hyste Buna şakayla karışık kızıyordu ama dans yarışmasından dolayı geç kalmasına ciddi ciddi kızmış hakkaten. Zaga'yı hiç kaçırmadan seyreden biri olarak programın saatiyle oynanmasına çok şahit olduğumu belirteyim 2:00lerde 2:30larda başladığı oluyordu ve kızmakta haklı. Tv Makinası'nada aynı şeyler yapılıyor yine haklı.. Ben eminimki bu dans yarışması bitinceye kadarda böyle sürecek çünkü canlı yayın, eleme falan derken insanı deli ediyorlar :mad72: Protesto olayına katılıyorum medya arkası bile yapmadı heralde Zaga'da dahil yaptığı en kısa programdı Okan'ın. Ben hiç hatırlamıyorum 2 saatte bitirsin :sad53: :img-cray: Bu arada kendi çıktığı kanalı da eleştiriyor ya sınır yok yani :happy0064 :happy0064
:cheer: :cheer: :love04: :happy0064 :happy0064 :img-clapp
Her hafta geçen yıl NTV'deki Herkes bunu Konuşuyor programına katılan konuklardan birini davet ediyor okan Bayülgen. Cem Mumcu da o programa katılmıştı.
oleyyyyyyyyyyyyyyyy emremiz konuk arkadaşlar sakın kaçırmayın telefon edenler güzel sorular sorsun ve biraz sıkıştırın emreyi özel sorular sorun
ins. bu haftada gecen hafta gibi olmaz doya doya izleriz...lutfen su dans yarismasi zamaninda bitsin lutfen yaaa!
evet geçen hafta çok kısa sürmüş ama bu hafta emre kesin uzun süer okan çok güzel sorular hazırlamıştır eminim bütün herşeyi konuşur yeni film müzik dizi çalışmalarını mutlaka sorsun aşkıma
Okan Bayülgen, “Televizyon Makinası”nda bu gece Emre Altuğ, Gülden Karaböcek, Kargo, Ali Kırca, Uğur Dündar, Şenay Akay, Ali Poyrazoğlu ile psikiyatr - yazar Cem Mumcu’yu konuk edecek.
Kanal D izleyicilerinin Okan Bayülgen’le, yine eğlencesi ve sohbeti bol harika bir şov izlemenin keyfine varacakları programda birbirinden ilginç sürprizler de yer alacak....
Programın süresini falan mı kısalttılar acaba.. Konuklarıda az çağırmaya başladı çünkü :img-cray: İlk programlara nazaran çok az konuk çağırıyor birde dans yarışması girdi işin içine kısalttılar mı naptılar yaaaaa :img-cray: :img-cray:
bugün program çok uzun olacakmış arkadaşlar duyurulur birde emre altuğ konuk ki hiç sormayın bu en güzel haber :img-thumb
Nereden biliyorsunuz uzun olacağını?
Bu haftaki konuklardan en çok Kargo'ya sevindim. Gerçi 2 çift laf etme fırsatları olucak mı bilmiyorum ama hiç değilse canlı performanslarını dinleme şansı bulucaz -ki canlı performansları gerçekten çok iyi :img-thumb -
Yine söylüyorum okanı çok seviyorum ama bu programda hakkı dedeye kıl'ım arkadaş!
Bu arada tuğba özerk televizyon makinasının solisti olmuş bundan böyle herhafta çıkıcakmış galiba...
aman tanrim! :img-huh: :img-huh: :img-huh:
Saçmalık ötesi tuğba özerkte ses varmı yahu.. bir keaset çıkardı... sadece...
Tuğba Özerk ile proje falan deniyordu Okan Bayülgen bu muymuş yani her hafta çıkıp şarkımı söyleyecekmiş bence gereksiz zaten her hafta şarkıcı ya da grup çağırıyorlar.
program muhteşemdi emreyi görünce zaten sütüdyo yıkıldı çok tatlı ve yakışıklıydı bebegim çok güzel oldu gerçekten
bence artik hep gec baslicak hic zannetmiyorum dansin erken biticegini..okan yine elestirerek basladi. program artik kisa suruyo gecen hafta gibi degildi ama eskiden 23.45'te baslar 3.30'da biterdi artik daha kisa sürüyo..dün cok güzel bi programdi yine..tv bagimlilarina bittim gürgen öz nasi bi yetenektir yaw bayiliyorum ona..emre de cok tatliydi studyo yıkıldı o gelince..öfkeli kalabaligin arasina gidince bi ara dedim cikamicak ordan parcaladilar emreyi ya serseme döndü..ama cok tatliydiii...
bence bu programin bi sorunu var..gelen konuklara cok dengesiz zaman ayriliyo..mesela dun kargo hic konusmadi sanki yeni cikan bi grup da 2 sarki söledi okan ayip olmasin diye son 2 dk bi soru sordu ve program bitti..ya da senay akay o zaten sadece süs olsun diye gelmis heralde bence hic gelmesede olurmus aslinda..emreye de daha fazla soru beklerdim soru sordu ama cevaplarini almadi..
evet emreye soru sordu ama kızlar cevapladı onlarıda keşke daha çok soru sorup sıkıştırsaydı
Kargo'ya çok ayıp ettiler ya adamlar o saate kadar bekledi. Koray bize KArgo'nun yeni albümünden bahsedicek gibi dandik bi sorudan sonra Koray 1-2 cümle bişi söyledi ve program bitti. Madem zaman yetmiyo bu kadar çok adam çağırmasınlar. Dilek Taşı'nı Gülden Karaböcek'e 3 kere söyletene kadar Kargo'yla 2dk. sohbet etseydi ya! adamlar dünkü çocuk diil ki 10senelik grup! Uzun uzadıya bi sohbet olmayacağını biliodum ama bu kadarını da beklemiodum :p
Ben pek izleyemiyorum bu programı çok geç saatlerde bitiyor çünkü..Ama Bu hafta namıdiğer Serkan'ın parodisini izleme şansı buldum ve öldüm gülmekten.Herkesi kırdı geçirdi yaa..Çok başarılıydı.. :):)
nejatdidem
23-01-06, 12:41
yine mükemmeldi ya aynen bnde heralde emre öfkeli kalabalığın içine girince çıkamıcak sandım yine gürgen öz mükemmeldi yaa :good: yine çok güldüm :img-thumb ya orda bi şarkı varya"machıne in my head"diye onu gerçekte kim söylüyo biliyomusunuz???
Hırçın Kız
23-01-06, 16:31
Ya evet Kargo'ya çok ayıp ettiler.O kadar bekletip en sonunda bir iki şey söyletip bitirdiler.Programı Kargo var diye izledim ama sonuna sıkıştırdılar.
Programda dengesizlik olduğuna ne yazıkki katılıyorum.. Gerçekten Kargo çok kısa durdu birde programı veda etmeden bitirdiği için Okan anlamıyorsun noluyo falan derken bitmiş oluyo :icon_mrgr Ben çok konuk olmasını seviyorum ama hepsine eşit zaman olmaması kötü oluyor. Herneyse Emre Altuğ çok tatlı ve sempatikti gerçekten yıktı ortalığı diğer konuklardan pek birşey anlamadım Emre olduğu içindi sanırım. :icon_mrgr Bunun haricinde Gürgen Öz tek kelimeyle muhteşemdi.. Büyük bir hayranlıkla seyrediyorum ya süper bir yetenek. Okan her zamanki gibiydi çok tatlıydı. Fakat bir an önce şu saat sorununa çözüm bulsunlar mecburen dans yarışmasını seyrediyorum sinir oluyorum. Yada 23:45 yerine 1:00 yazsınlar onlarda rahat etsin bizde! Zaten haftada bir gün doya doya seyredelim dimi yani.
şu anda tekrarı var tv. mak.nin..ne alaka anlamadim..bi actim gürgen öz ve abla grubu :img-thumb
Aynen ya ne alaka koymuşlar anlamadım ama kısa sürdü bu tekrar dimi?Yoksa bana mı öyle geldi :icon_mrgr Mesela Beyazshow'u hiç kesmeden veriyorlar.
ben basinda acamadim ama kısa surdu galba..bi kac bolum kesip verdiler bu haftayıda versinler diye bekledim ama vermediler..tv bagımlılarını bida izlemek isterdim :icon_mrgr :good:
evet tv makinasının asıl konugu emreydi zaten çünkü programlara pek çıkmıyor çok az görüyoruz onu çok iyi oldu bence ama keşke biraz fazla konuştursaydı okan kızlar grubu sorulara iyi cevap verdi emrenin agzını açmasına bile fırsat vermediler ama emre çok güzel giyiniyor allah için çok tatlı acayip yakışıklı bir çocuk sırf onun için gecenin bir yarısına kadar izledim bu tekrar gerçekten çok kısa sürdü ama
bu haftanın tekrarını verirler arkadaşlar merak etmeyin
~ topiqq ~
24-01-06, 23:12
yine mükemmeldi ya aynen bnde heralde emre öfkeli kalabalığın içine girince çıkamıcak sandım yine gürgen öz mükemmeldi yaa :good: yine çok güldüm :img-thumb ya orda bi şarkı varya"machıne in my head"diye onu gerçekte kim söylüyo biliyomusunuz???
nejatdidem tv makinasnın kendi sitesinde multimedia bölümünde o şarkının linki var tıklayınca direk çalmaya başlıo ama önce kafamdaki makina takatakata çalıo=))
~ topiqq ~
24-01-06, 23:13
bu haftanın tekrarını verirler arkadaşlar merak etmeyin
arkadaşlar ben bugün kaçırdım kaçta veriolar tekrarını??
bu hafta da Gürgen Öz süperdi çok güldüm, en sonunda dayanamayıp kendi sesine döndü ve gidelim artık dedi sonra okan bayülgen gelip yanlarına öptü ikisiniide ayrıca machine in my head tv makinası için yapıldı diye biliyoru ben yani bu programın şarkısı muhtemelen ya söyleyen kişi yada okan bayülgen yapmıştır şarkıyı.
Evet ya o şarkı benimde çok hoşuma gidiyor. Birtek resmi web sitesinde var o da çok kısa. :img-thumb
aa super konuklar..ozellikle ıhlamurlar altında oyuncuları icin cok sevindim..mehmet ali erbil reha muhtar da iyi ya..
nejatdidem
27-01-06, 01:42
nejatdidem tv makinasnın kendi sitesinde multimedia bölümünde o şarkının linki var tıklayınca direk çalmaya başlıo ama önce kafamdaki makina takatakata çalıo=))
SAOL CNM İNDİRDİM ŞARKIYI ÇOK ÇOK SAĞOL
ARKADAŞLAR EĞER MÜMKÜNSE GÜRGEN ÖZ İLE MURAT KOYUNCUOĞLU'NUN SKEÇLERİNİ KAYDEDİP BURAYA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ.EĞER OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM................ :img-thumb
Pardon Murat Akkoyunlu Demek Istemiştim Yanliş Oldu..
ARKADAŞLAR EĞER MÜMKÜNSE GÜRGEN ÖZ İLE MURAT KOYUNCUOĞLU'NUN SKEÇLERİNİ KAYDEDİP BURAYA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ.EĞER OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM................ :img-thumb
Yerli oyuncularda Gürgen Öz'e ekleniyor ama orayada bir bak istersen :cool:
bu hafta saati erkene aldılar..23.15 yazıyo..su dans yarişmasını aldırdı sonnda daha erkene bakalım vaktinde baslıyabilicekmi bu sefer
Evet,ben Dün Akşam Izledim çok Güzeldi...zaten Gürgen öz Süper Bide Ali Kirca'nin Taklitini Yapinca Süper Olmuş Dimi Yaa???
Program saatinde başlayınca herşey dahada güzel oldu :img-thumb Dans yarışması erken bitti bu defa ve çok keyif aldım seyrederken. Ali Kırca tiplemeleri, medya arkası, öfkeli kalabalık ve hasta olmasına rağmen Okan harikaydı :happy0064 Reha Muhtar ve M. Ali Erbil'e çok güldüm onlar kendi hallerinde sürdürdüler programı Noella'yla birlikte:icon_mrgr Lerzan Mutlu'yla acayip dalga geçtiler hepsi de hele o telefon konuşmasında çok bozuldu kalkıp gidebilir diye düşündüm o an çünkü çok sıkıştırdılar üstüne üstlük seyircide alkışladı, Okan'da kesmedi :img-grin2 Lerzan küstü bana dedi Okan gittikten sonra zaten. Sonrasında gelen Ihlamurlar Altında ekibinin hepsiylede çok güzel sohbet etti gerçekten tebrik ediyorum erken başlamasınında payıyla süper program oldu :img-clapp
Ilk defa zap yapmadan bastan sona izledim.Cok keyifliydi ama Ihlamurlar Altinda oyuncularina sadece 25-30 dakika ayrilmasini yadirgadim.
arkadaslar benim bu programda en cok sinirlendigim olay ali kirca konusurken reha muhtar'in durmadan konusmasi! bu nasil saygisizliktir ya?? kendisi programinda herkese susun diye bagirirken dun aksam baskasinin programinda ayni seyi yapti. ali kirca'nin ne dedigini bile anlamadik fondaki reha muhtar'in sesi yuzunden. birde lerzan mutlu'ya yapilanlar pek hosuma gitmedi. lerzan mutlu'nun cok buyuk bir hayrani oldugum soylenemez ama bence hos degildi. okan bayulgen sanki mahsus birakti o izleyiciyi. isteseydi hemen telefonu yuzune kapatirdi ama yapmadi. bence okan bayulgen'dede art niyet vardi. telefondaki izleyicinin her dedigini alkislayan studyodaki izleyicilerde cabasi. bence ayip ettiler. bende lerzan mutlu'yu sevmem hatta gicik kaptigim soylenebilir ama bu kadari terbiyesizlik bence. cok klise olucak ama cokta dogru bir laf : "begenmiyorsan izleme!" bunun haricinde komik bir programdi bence reha muhtar olmasaydi dahada guzel olurdu...
dün yine çok güzeldi.özellikle lerzan mutluyla alay etmelerine çok güldüm :img-hyste .arayan kızda çok güzel konuştu lerzan mutlu bayağı bi bozuldu.zaten okan bayülgende bile bile çağırmıştır o kadını.
yalnız ıhlamurlar altında oyuncularına çok az zaman ayırdı.doğru düzgün sohbet edemedi.halbuki çok iyi oyunculardı hepsi.bide ben tuba büyüküstünün bu kadar sempatik olduğunu bilmiyodum.
Lerzan Mutlu Ile Okan Kavgali Degilmiydi
dün Gürgen öz Yine Harikaydi Programda Süperdi Umarip Hep Bu Saatte Baslar.
KAVGALIYDI AMA OKAN BAYULGEN TELEFON ACIP ÖZUR DİLEMİŞ LERZAN MUTLUDAN.
evet ama sonra okan bayulgen lerzan mutlu'yu arayip ondan ozur diledi ve programina davet etti. yani sozde programina cagirip gonlunu alacakti. simdi daha beter kustuler :icon_mrgr :icon_mrgr
Reha Muhtar'a sinir oldum. Ali Kırca farkını mükemmel bir şekilde ortaya koydu. M. Ali hasta olmasa daha müthiş olurdu ama yine de çok iyiydi. Lerzan Mutlu'yu ben de sevmem ama telefondek kişi de çok ayıp etti doğrusu madem sevmiyorsun ne diye izliyorsun ya da telefon açıp konuşuyorsun? Okan 2ın belki hoşuna gitmiş olabilir durum ama aslında Lerzan lafa girmeseydi cevap verecek ve kapatacaktı telefonu.
Reha Muhtar'a sinir oldum. Ali Kırca farkını mükemmel bir şekilde ortaya koydu. M. Ali hasta olmasa daha müthiş olurdu ama yine de çok iyiydi. Lerzan Mutlu'yu ben de sevmem ama telefondek kişi de çok ayıp etti doğrusu madem sevmiyorsun ne diye izliyorsun ya da telefon açıp konuşuyorsun? Okan 2ın belki hoşuna gitmiş olabilir durum ama aslında Lerzan lafa girmeseydi cevap verecek ve kapatacaktı telefonu.
reha muhtar seviyesizliğini bir kere daha kanıtladı. lerzan mutlu'dan nefret ettiğim için telefondaki sesin konuşması çok hoşuma gitti walla :img-hyste
bu arada mehmet ali erbil çok tatlı adam yaa..
Programda Ali Kırca, Hakkı Devrim ve Ihlamurlar Altında ki oyuncular hariç çokseviyesiz bir programdı. Ayrıca oraya telefon eden bayanı da anlayamadım. Tamam Lerzan Mutlu çok konuşan basit bir kadın ama Mehmet Ali Erbil çok mu seviyeli "ona hayranmış"....
Reha Muhtar kendini yine gösterdi yanındaki kadına sulanmalar başkaları konuşurken yapılan saygısızlıklar hiç hoş değildi...
Vallahi Okan en yukarıda saydığım isimler harici Bütün Medya maymunlarını hatta şaklabanlarını toplamış
ne diyeyim sonra halkımız bunları seviyor deyip entellektüel ayakları yapıyorlar
:mad72: :mad72: :mad72:
~ topiqq ~
29-01-06, 20:32
bence de reha muhtar ali kırca'ya saygısızlık etti..ali kırca'nın resmen sesini duyamadk reha muhtar'ın arkadaki mırıl mırıl sesinden..ayrıca ali kırca da farkını koydu yani(ztn yazılarından belli!!)...bu arada m.ali'ye de tebrikler yani günde 1 saat arayla iki canlı yayına katıldı bravoo :icon_mrgr
gerçekten çok kaliteli konukların yer aldığı dün geceki İkinci bölümü zaplamadan izledim..ancak okan zaman zaman acaip potlar kırıyo; dün gece de Nur Sürer'in Bülent Kayabaş'la ilişkisinin nasıl gittiğine dair bi soru sormaya niyetlendi kiiii Sarp Kuray'la evli olduğunu öğrenince özür üstüne özür dilemek zorunda kaldı..bide Tuba Büyüküstün'ün Bülent İnal'ı öptüğü tutkulu sahne sonrasında bende sizinle öyle öpüşmek isterdim deyinceeee :) ( artık Bülent İnal 'ı siz düşünün)
muradakandere
29-01-06, 22:57
aslına bakarsanız proğram yavaş yavaş "biz evdeyiz ve böyle mutluyuz" tribine girmek üzere... eğer bu haftaki konuklar da yardımcı olmasa idi yandı gülüm keten helvası olacaktı... düşünsenize kendi proğramında ne uçanın nede kaçanın kurtulduğu Mali, potları ile ünlü Reha ile cadaloz bile olabilen Lerzan süt dökmüş kedi gibi idiler... ve hallerinden (lerzan hariç) pek bir memnundular...bu bir şov proğramı hele hele okan bayülgen in hazırlayıp sunduğu bir şov için tehlike sinyalleri... okan yaşlandı mı ne....
first lady
30-01-06, 14:56
gerçekten çok kaliteli konukların yer aldığı dün geceki İkinci bölümü zaplamadan izledim..ancak okan zaman zaman acaip potlar kırıyo; dün gece de Nur Sürer'in Bülent Kayabaş'la ilişkisinin nasıl gittiğine dair bi soru sormaya niyetlendi kiiii Sarp Kuray'la evli olduğunu öğrenince özür üstüne özür dilemek zorunda kaldı..bide Tuba Büyüküstün'ün Bülent İnal'ı öptüğü tutkulu sahne sonrasında bende sizinle öyle öpüşmek isterdim deyinceeee :) ( artık Bülent İnal 'ı siz düşünün)
ya gerçekten sizinle öpüşmek isterdim deyinde bülent inal ezicek okanı dedim :img-hyste .tabi tubada zor durumda kalmıştır ama bülent inal daha bi kötü oldu :img-swoon
tv makinesi bu sezon çok iyi gidiyo.
okan bayülgen bazen çok değişik konuşuyo ama o da öyle
Bende çok fazla izlemiyordum ama bu programdan çok keyif aldım..Eee konuklar iyiydi..Lerzan biraz sırıtıyordu ama,arada kaynadı işte :) Reha Muhtar yüzünden Ali Kırca'nın ne konuştuğu anlaşılmadı..Walla ayıp etti biraz..Ihlamurlar Altında ekibi çok az kaldı..Okan'ın ateşi yükselmiş..Tuba çok şeker bir kız gerçekten,dizidekinden daha güzel gözüktü gözüme..Sinan Tuzcu da daha hoş..Nur Sürer ise hanım hanımcık,Bülent İnal'ı çekici kılan ise o çekimser halleri değil mi zaten :) Ama Okan'ın potuna çok güldüm gerçekten "Bende sizinle böyle öpüşmek isterim" dedim ki kendi kendime "bilmiyor herhalde Bülent İnal'la birlikte olduğunu" :):):) Yuuhh !! Ne pottu !! :)
ben okanin programini çok az izleyebildim lerzanla seyircinin atismasini kacirdim ama baya hareketliymis magazin programlarinda gördüm lerzan baya bozulmus ama seyirci hakliydi son derece bence okanin hoşuna gitmistir seyircininn lerzana dedikleri ama bu kavga burda bitmez uzar bence haftaya ins bakabilirim
:img-thumb guzel konuklar..2 hafta once elestirdi juri uyelerini şimdi konuk oluyolar.guzel bi program oluck gibii.. :good:
konuklara melissa p. ve deniz arman eklenmiş
konuklara melissa p. ve deniz arman eklenmiş
melissa p su italyan yazar kiz degilmi? ne isi var onun yine ya? ben bu haftaki konuklari hic begenmedim. gecen haftaya nazaran cok slklcl olucak gibi...
bu arada bu aksam okan bayulgen galiba siyaset meydanina cikicak. konu : magazin...
bu arada bu aksam okan bayulgen galiba siyaset meydanina cikicak. konu : magazin...
evet dun siyaset meydanındaydı hepsini seyredemedim ama baya tartıştı sinirlendi filan..
~ topiqq ~
02-02-06, 20:33
evet bende izledm ama sonuna kdr diil..bi adam vardı galba milliyetin magazin müdürymüş durmadan okan'ın üstüne geldi ona kötü fln ddi ama yaptıı işe diil hani o magazincilere kötü davranıo ya o yüzden ama okan çk sinirlendi..çok güsel cevaplar verdi adamlar da bişe diemediler çnk btn salon okanı tutuodu ve her dediini alkışladılar, magazinciler kaldı öle=))
ben sirf okan bayulgen icin bastan sona izledim. sabah 3 gibi bitti. bir ara bir magazinci vardi ismini bilmiyorum okan bayulgen in cok ustune gitmisti deniz akkaya cansu dere deniz seki falan hepsini karistirmisti okan bayulgen de bayagi sinirlenmisti kalkip adami dovucek sandim bir an. birde bir ara seyircilerden bir kiz vardi hani can tanriyar a kitap hediye etmisti sonra okan bayulgen kosup deli gibi opmustu o kizi... kiskanmadim desem yalan olur... :img-swoon :img-swoon
Bu gece hande yener var yahuuu kaçar mı bu program?
Kaçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :img-thumb
evet kacmazzzzzzz OKAN Süpersin abim yaaaa :img-thumb
ben en çok soru bölümünü beğeniyom:)
bugün cenk ve erdem var kaçmazzzzzzzzzzz
Dünkü Programm gayet iyidi ama Gecen hafta daha güzeldi! Buda konuklara bagli bisey galba! Ama Gürgen Öz süperdi! Ugur Yildiray da gayet iyidi! Haftayi iple cekiyorumm :img-thumb
Evet dün program başları biraz sıkıcı olsada jüri ve daha sonra Gürgen Öz -Murat Akkoyunlu çıktıktan sonra hava değişti çok komiklerdi onlar yine .
Dünkü program güzeldi bence çünkü Okan çok formundaydı :icon_mrgr İlk masada Cenk-Erdem ikilisine çok güldüm, Deniz Arman çok konuşmadı zaten, Erol Köse ateş alıp gitti :icon_mrgr Hande Yener ise beklediğimden soğuktu ve sorulara berbat cevap verdi :icon_mrgr İkinci masa harikaydı özellikle Yonca Evcimik'in 'anısıkılamak' lafına çok güldüm ya Okan'da bütün program diline doladı zaten :img-hyste Uğurkan Erez ve Tan Sağtürk'ü pek bi pısırık gördüm :icon_mrgr Asena'ya ise diyecek lafım yok sadece komikti bence Okan'da baya dalga geçti lafları gediğe oturttu yani :img-yes: Güya Okan'ı sinir etmek için gelmiş ama ben pek öyle bir hava göremedim daha çok zeka eksikliği varmış gibi geldi ay herneyse :img-hyste Hakkı Devrim çok sempatikti, hele o kızcağazın telefonunu kestin dediği zaman çok güldüm birde Allah razı olsun demesine. Bunun haricinde medya arkası ve Lerzan Mutlu neden gitti? Muhahahah ay burda koptum zaten.. Okan acayip sempatikti ve programı süper yönetti her zamanki gibi bayılıyorum bu dama ya :icon_mrgr
dünkü program güzeldi ama cenk-erdem çok konuşmadı onlar yoksa çok komikler asena denen kadına sinir oldum talk show zeka gerektirmezmiş zeki olmayan adam insanları güldürebilir mi ya özellikle lerzan mutlu neden gitt bölümü çok güzeldi ya gülmekten öldüm :img-hyste oh çok iyi yaptı okan zaten nefret ediyodum o lerazan mutlu denen şahsiyetten
meryemce84
06-02-06, 04:34
Bu program Herkes Bunu Konuşuyor İle Zaga'nın karışımı gibi bişey olmuş.
Zaga daha güzeldi.Isınamadım ben bu TV Makinası'na.
Sadece Gürgen Öz var diye bakıyorum.
Çok komik ve başarılı buluyorum onun taklitlerini.
evet okan yine süper di hande yener in yeni şarkılarıda çok güzeldi ama soruları pek cevaplayamadı hande biraz sönüktü ama okanın soruları süper ve top1o lerzan çok iyi düşünülmüş bişey ve ressamin okanin portresini o kadar güzel çizmesi çok güzeldi ikinci masayi izleyemedim az izleyebildim ama onlarda iyiydi zaten tiplemeler süper ve herzaman ki gibi okanda süperdi
ya arkadaslar aranizda okan bayulgen in web sitesindeki forumuna uye olan varmi? ben dun oldum bugun atildim :icon_evil adamlar kafayi yemis ya! okan bayulgen neden kendi forumunda hic cevap yazmiyor diye sordum diye attilar beni... sinir oldum ya. biraz kotu bi elestiri yaptinmi mesajini hemen siliyorlar. :icon_mad: :icon_mad: keske baska bi forumu olsa.
slm arkadaslar...
ya tv makinasina ugur yildiray gelmisti..ya oradaki hali ile resimler var mi??
sacini falan kesti ya acayip yakisikli oldu yaa:) resimler varsa lütfen bi site ye koyunn..pleasee..by by burcu
ya arkadaslar aranizda okan bayulgen in web sitesindeki forumuna uye olan varmi? ben dun oldum bugun atildim :icon_evil adamlar kafayi yemis ya! okan bayulgen neden kendi forumunda hic cevap yazmiyor diye sordum diye attilar beni... sinir oldum ya. biraz kotu bi elestiri yaptinmi mesajini hemen siliyorlar. :icon_mad: :icon_mad: keske baska bi forumu olsa.
evet hulya o forum cok manyak..kurallari acayip kati..ve sana daha garip bişey anlatiyim..kimleri konuk olarak gormek istersiniz diye bi bolum varya orda oraya keremcem yazıldı cokca, sanirim kendi sitesinden planlayip yaptilar bende yazdım sonra ertesi gun tum keremcem yazılari baska bi kadının adı oldu..cok komik kodlamişlar yani..bunu eleştirincede bende atıldım siteden..anlıyamadıgım bi mantıkta işliyo o forum!!
biz emre altuğun tekrar gelmesini istiyoruz zaten bolca mail yagmuruna tuttuk inşallah artık yeni albüme gelir emre herhalde
bu hafta tv makinası konuklari:
Deniz Seki
Yavuz Bingöl
Emrah Karaca
Ayhan Yener
Suavi
Ali Rıza Türker
İzzet Yıldızhan
Nebil Özgentürk
Edip Akbayram
Manga
Melissa P.
pelin batu
emre kınay
arzu yanardag
Konuklara bakılırsa gerçekten çok haraketli bir program olacak. Deniz Seki'yi görünce çok şaşırdım doğrusu :img-haha: Manga'nın çıkacağına çok sevindim :dance: :happy0064 Bu hafta acayip çok konuk var süper program olacak yine...
pelin batu
emre kınay
arzu yanardag
konuklardan cıkmış sanırım...
pelin batu
emre kınay
arzu yanardag
konuklardan cıkmış sanırım...
Evet söylemediler fragmanında.. :img-huh:
ya aşk oyunundaki sekanın bölümünü kaçırdım çok üzüldüm bir de gece diye ben izleyemiyorum gündüz tekrarı var mı? :img-help:
Okani ben coktan beri bu kadar mutlu ve güller yüzlü görmemistim, acaba bunun sebebi Deniz Seki miydi ;o)
gecen bolum şikayet ettik gurgenler gec cıkıyo diye ama bu kadarda cabuk beklemiyodum şaşırdım ama cok iyi oldu..pon pon adamlar cok iyiydi ya cok güldüm.sonra tekrar cıktılar o da superdi..bi de gurgen öz bu bolum toparlıyamadı soyliyeceklerini kendi kendi haline de guldu ya cok eglendim orda okan zaten kopuyo gurgenlere..harikalardı yine yanii..
program genel olarakda cok iyiydi.sonlara dogru bi gerginlik oldu ama okan dun cok guleryuzluydu ve o gerginligide bi şekilde tatlıya bagladı..deniz sekiyle yazdıkları şarkıda manidardı ve onu orda acıklamalarıda ilgincti dogrusu..ben okanı cok severim ama hem magazincilere kızıp hemde onlara malzeme vermesine bi anlam veremiyorm..magazinciler hakkında dediklerine tamamen katılıyorum ama sonucta o da bu işin icinde..neyse okanı cok severim naapsa arkasındayım :)
denız sekı konuk olmus neler oldu
evet dun aksam gurgen oz ve murat akkoyunlu yine cok komiklerdi. gulmekten öldurduler beni :happy0064 :happy0064 :img-haha: :img-haha: . ayrica iki defa cikmalarida cok iyi oldu. insallah hep boyle olur. yoksa dun aksamki programi cok slklcl buldum.
Dünkü program birçok azizliğe uğramasına rağmen güzeldi. Öncelikle başta çıkan ponpon adamlar ve Okan'ın onlarla olan diyaloğuyla çok eğlendim.. Sonrasında çıkan Efes kızlarını ilk kez gördüm ama güzel dans ettiler.. Konukları o kadar çoktu ki, ben bu programın zor olduğunu düşünüyorum. Hepsine teker teker zaman ayırılamadı süre neredeyse yetmedi diyebilirim. Ben en çok Deniz Seki'yi merak ediyordum o da en son çıktı zaten :) Okan'da Deniz'de çok rahatlardı. Program Deniz Seki'nin gelmisiyle renklendi fakat sonrasında arayan Nil Burak ne yazıkki gerilim dolu bir hava estirdi ve Okan'ın ilk kez bu kadar zor durumda kaldığını gördüm. Telefonu kesemedi, konuşamadı :img-meeti Tam bitti derken Deniz Arman'ın aramasıyla biraz daha gerilen ortam Cem Karaca'nın güzel şarkısı ve bütün sanatçıların düetiyle son bulsa da hayli zor ama Okan'ın sunumuyla keyifli bir program oldu. Bu arada tüm şarkıcıları tebrik etmek lazım hepsi de çok güzel yorumlamışlar Cem Karaca şarkılarını :img-clapp Manga'da süperdi tek kelimeyle.. Fakat bu programda öfkeli kalabalık ve medya arkasını da aramadım değil umarım diğer programda olur.
Ayrıca katılıyorum Okan dün çok tatlı ve güler yüzlüydü zaten prgram başındada dedi 'Bu gün su muhallebisi kavımındayım' diye. :img-icecr
GeLiNcIk88
12-02-06, 17:45
ya dun deniz seki vardi tv makinesinde o kadar sasirdim ki...........
ama okan in deniz e bakislari onu hala unutamadigini anlatiyordu............
bence okan hala deniz i seviyor
ya dun deniz seki vardi tv makinesinde o kadar sasirdim ki...........
ama okan in deniz e bakislari onu hala unutamadigini anlatiyordu............
bence okan hala deniz i seviyor
ama deniz'i birakip fasli bi sevgili bulan okan bayulgen degilmiydi? bence hala arkadas olarak seviyor ama ona karsi birseyler hissedigini sanmiyorum. zaten onunla nasil beraber oldu onuda anlamadim. yani benim tanidigim kadariyla hic tipi degil. cansu dere doga rutkay falan anlarim tam tipi ama deniz seki? :icon_whis :icon_whis
Lüzumsuz telefonlara rağmen Okan'ın müyhiş toparlama yeteneğiyle program mükemmel oldu. Cem Karaca'nın layıkıyla anılması çok güzeldi. Deniz Seki'nin şımarık davranışları hoşuma gitmedi ama gene de kızamadım. Seviyorum sesini ve şarkılarını. Ayrıca Okan'ın saygısını kazanmış bir kadın boş değildir.
Geçmişte kalmış bile olsa aşk yaşadıklarını hissettirdiler. Kadınlara değer veriyor Okan. Deniz'e bakışları çok ilginçti. Memnuniyet ve hayranlık karışımı. Deniz biraz daha ağırbaşlı olsaydı eskisi gibi iyi olurdu. Ama her şeye rağmen çok tatlılardı.
~ topiqq ~
12-02-06, 20:38
gürgen yine süperdi hele o aralarda kendi dediklerine gülmesi fln iiydi baya :img-hyste..
evet ya süper olur elinde olan arkadaş varsa buarada video yükleyen arkadaşlarında ellerine sağlık harika çalışma yapıyolar
=~ topiqq ~ imzasında dediği gibi
gürgen yine süperdi hele o aralarda kendi dediklerine gülmesi fln iiydi baya :img-hyste..
evet cok komiktiler yaaa :cheer: PON PON ADAMLAR süperdi muaha :icon_ange
Ayrıca Emrah Karaca'nın konuk olması iyi oldu. Cem Karaca'nın son eşinin yaptığı terbiyesizce davranışa karşı desteklenmiş oldu.
Evet ya maddi çıkarlar için adamı mezarında bile rahat bırakmadı son eşi.Emrah karacayı bende destekliyorum ve babasının acısından sonra ona yaşatılan bu bence daha büyük acıdan dolayı ona sabırlar diliyorum.Sevgili okan'ında bilinçli olarak onu çağırdığını düşünüyorum.
timucin_hastasi
13-02-06, 01:41
valla dün okan nil burak arayınca müthişti.. deniz seki nasıl da okana güveniyo.. bir anda sustu ve okan yine her zamanki kıvrak zekasıyla olayı toparlayıp yumuşattı.. helal diyorum başka bir şey demiyorum.. ayrıca okanın deniz sekiye bakışları benimde dikkatimi çekti.. sanki hala seviyomuş gibi bakıyodu.. deniz de az değil ama durmadan muuzrluk yapıyo o kadar da olsun diyo:)
esmer_kizz_cisem
14-02-06, 01:07
ya arkadaslarrrrr hic kimse de bu gurken li bolumu kayd eden felan yokmu yaaa ben sadece gorken oz icin bakiyorum o programa ama bu hafta bakamadim ya ne olur biri de varsa eklesinnnn cok rica ediyorummm yawww :d
~ topiqq ~
14-02-06, 20:15
evet cok komiktiler yaaa :cheer: PON PON ADAMLAR süperdi muaha :icon_ange
bi de okan onlara ponponOĞLAN diince bi sinirlendiler fln ya çk hoşuma gitti çk güldümmmm :img-hyste
ya arkadaslarrrrr hic kimse de bu gurken li bolumu kayd eden felan yokmu yaaa ben sadece gorken oz icin bakiyorum o programa ama bu hafta bakamadim ya ne olur biri de varsa eklesinnnn cok rica ediyorummm yawww :d
kaydedip ekleyen arkadaşlar var saolsunlar..gürgen öz bölümüne ve askoyununun multimedia bolumunde olması lazım..biraz gecmiş sayfalara bakarsan var diye biliyorum..
Ooo Kivanç Tatlitug, Songü Öden. Süper olacak :D
Gumusdeeennn hiii ohh ne guzel :D
Bu haftanın konukları az ve öz olmuş:) Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'in gelmesine çok sevindim;)
25 Şubatta canlı olmayışına üzüldüm ama ya..
Bu haftanın konukları az ve öz olmuş:) Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden'in gelmesine çok sevindim;)
25 Şubatta canlı olmayışına üzüldüm ama ya..
evet bende üzüldüm canlı olmayışına cunku okanın programı canlı guzeldir yani banttan nasıl olur bilemem ama izlicem tabi yine..
bu haftaki konuklarada eklenenler olucakmış yoksa cok az bu programa göre..
~ topiqq ~
17-02-06, 19:11
eveeeett kıvanç tatlıtuğ ve songül öden vaaar süper olucakk..hele de saadettin teksoy'un olması programı bayaaa bi komikleştiricek gbi gelio bana :img-icecr :icon_ange
arkadaşlar karıştırmayalım 25 şubat tarihli programda saadettin teksoy var bu hafta değil
BEKİR HAZAR, TELEVİZYON MAKİNASI’NDAN İSTEKTE BULUNDU: “LÜTFEN SERAY SEVER’E ÇIPLAK SESLE ŞARKI SÖYLET OKAN”
18/2/2006 12:16
Bekir Hazar’ın yazısı ...
Magazin alanında çıtayı hergeçen gün hızla yükselten Okan Bayülgen, bu akşam Televizyon Makinası’nda yine magazin dünyasının ünlülerini ağırlıyor...
Konuklarından biri de, bir koltuğunda on, iki koltuğunda yirmi karpuzu birden taşıma başarısı gösteren Seray Sever...
Maşallah diyelim, bu kızımız çok sesli orkestra gibi, çok sayıda işi birarada götürmeyi başarıyor...
Tiyatro, dizi, sinema oyunculuğu, sunuculuk derken şimdi de şarkıcılığa başladı...
Önceki akşam canlı performansını izledim...
Müziksiz, çıplak sesle haykırıyordu şarkısını ekrandan...
Çok ilgimi çekti...
Okan Bayülgen ile karşılıklı çay içmişliğimiz vardır... Yani hatırımız vardır... Beni kırmaz gibime geliyor...
Malumunuz onun da programı içinde Canlı Performans köşesi var...
Acaba bu akşamki konuğu Seray Sever’e, müzik olmaksızın, playbacksiz, çıplak, davudi sesiyle şarkı söyletebilir mi?...
Benim tanıdığım Okan iyi bir televizyoncudur, Seray nazlansa bile, ne yapar eder ustalığını konuşturup, onu ikna eder...
“Yeni bir karar”... Bunu söyletmesini rica ediyorum Okan’dan, bu şarkıyı haykırmasını istiyorum Seray’dan...
O muhteşem sesi, çıplak olarak dinlemek için ekran başında olup, “Televizyon Makinası”nı izleyeceğim bu akşam sonuna kadar...
Haydi Seray... Yık ortalığı...
Analar neler doğururmuş, görsün herkes...
Kaynak: Ucankus.com
http://img156.imageshack.us/img156/4821/bekirhazar236ea.jpg (http://imageshack.us)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste bende tv de seray sever i canli dinlemistim. tek kelimeyle berbat bir sesi var! ama okan bayulgen in boyle bisey isteyecegini hic sanmiyorum cunku o konuklarini zor durumda birakmayi sevmez. kaldi ki seray sever okan bayulgen in yakin arkadasi bildigim kadariyla...
dün seyırcılerden birine cok guldum sanırım orda calısan adamın adı hasan dı ,hasan mikrofon hani elimze tutyoruz afiş süperdi,seray sever bence cıplak sesle soyleseydı sarkıyı şimdi gundeme oturdur.ayrıca okan bayulgenin seyırcılerıne bir haller olmus arayıp butun konuklar hakkında kotu yorumlarda bulunuyorlar sanırım lerzan mutluya yapıldıktan sonra telefondaki seyırce cok gundemde oldu,onun için yapıyorlar bence bunu gundemde olalım diye.
dün seyırcılerden birine cok guldum sanırım orda calısan adamın adı hasan dı ,hasan mikrofon hani elimze tutyoruz afiş süperdi,seray sever bence cıplak sesle soyleseydı sarkıyı şimdi gundeme oturdur.ayrıca okan bayulgenin seyırcılerıne bir haller olmus arayıp butun konuklar hakkında kotu yorumlarda bulunuyorlar sanırım lerzan mutluya yapıldıktan sonra telefondaki seyırce cok gundemde oldu,onun için yapıyorlar bence bunu gundemde olalım diye.
evt herkeste bi melek kara özenticiliği başlamış ama bu sefer okan bayülgen izin vermedi.ii de etti sonra adamcağızın başı boşu boşuna derde girio.lerzan mmutlu geri çektim dediği davayı çekmemiş mi bir daha mı açmış ne ööle bişi olmuş.
bi söyletemedi seraya canlı şarkı..zaten söyliyemezdi de..şu çelik e ne adammış beyaz showdan sonra okanda diline doladı celik'i :) ben kıvanc tatlıtugun ve songul ödenin hic konuşmamasına uyuz oldum..kıvan programın başında gelip sonuna kadar oturdu songül hem gec geldi hem 10 dk ya oturdu ya oturmadı 2 laf etti ve gitti..son olarak,gürgenlere yine bittim.yamyamlar harikaydı ya öldüm gülmekten..
esmer_kizz_cisem
19-02-06, 16:21
ya aceba gurken ne zaman cikti yaa ben saat 11.30 yani tr saatiyle 12.30 da baktim ama cikmadiolar sonunda da pess edip kapadimm tv yi
aceba hic kimse kayd etmedimi ve foto dekmedimi ???
varsa koyabilirmisinizz:d:d:d
Komik ve eğlenceli bir programdı. Yalnız Okan Kıvanç'ı doğru dürüst konuşturmadı yaa sinir oldum:( Songül Öden nefes alıp gitti, Güngör Bayrakla güzel sohbet etti, Arzu Yanardağ'ıda kısa bir sohbetin ardından gönderdi. Ferhat Güzel silikti.. gelmek istediğim yer programın odak noktası Seray Sever'di. Okan dün gece acele bir program yaptı konuk çok olunca süre yetişsin diye sanırım:) Okan çok tatlıydı özellikle medya arkası bölümünde çok güldüm. Seray Sever'in canlı performas yapmasını bekledim ama Çelik beni döver diye mi söylemedi acaba bilemiyorum burası tartışılır:) Okan'da bütün gece diline doladı zaten Çelik seni döver diye. Bunun haricinde Ferhat Güzel'in sorularınada güldüm hepsine doğrudur demesi çok komikti:D Bu programda Kıvanç ve Songül'ü beklemiştim daha çok onlarda fazla duramadı maalesef sadece Okan için seyrettim diyebilirim;)
Öfkeli kalabalık ve yamyam tipleri ayrı bir komediydi zaten onlar acayip renk katıyo programa. Haftaya canlı yayın değil maalesef 2 hafta beklicez yane:'(
~ topiqq ~
20-02-06, 18:45
Komik ve eğlenceli bir programdı. Yalnız Okan Kıvanç'ı doğru dürüst konuşturmadı yaa sinir oldum:( Songül Öden nefes alıp gitti, Güngör Bayrakla güzel sohbet etti, Arzu Yanardağ'ıda kısa bir sohbetin ardından gönderdi. Ferhat Güzel silikti.. gelmek istediğim yer programın odak noktası Seray Sever'di. Okan dün gece acele bir program yaptı konuk çok olunca süre yetişsin diye sanırım:) Okan çok tatlıydı özellikle medya arkası bölümünde çok güldüm. Seray Sever'in canlı performas yapmasını bekledim ama Çelik beni döver diye mi söylemedi acaba bilemiyorum burası tartışılır:) Okan'da bütün gece diline doladı zaten Çelik seni döver diye. Bunun haricinde Ferhat Güzel'in sorularınada güldüm hepsine doğrudur demesi çok komikti:D Bu programda Kıvanç ve Songül'ü beklemiştim daha çok onlarda fazla duramadı maalesef sadece Okan için seyrettim diyebilirim;)
Öfkeli kalabalık ve yamyam tipleri ayrı bir komediydi zaten onlar acayip renk katıyo programa. Haftaya canlı yayın değil maalesef 2 hafta beklicez yane:'(
yok 1907 beklemicz bant yayın olmasına rağmen yapmışlar onlar yine tiplemelerini :)
Okan seray severe canlı söyletemedi ama biz çok şey kaybettik.Uçankuşta çıplak sesini verdiler inanılmaz bir sesti tüylerim diken diken oldu!!!!!!!!Önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir ses geliyor!!!!!Seray sever geliyor.
Okan seray severe canlı söyletemedi ama biz çok şey kaybettik.Uçankuşta çıplak sesini verdiler inanılmaz bir sesti tüylerim diken diken oldu!!!!!!!!Önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir ses geliyor!!!!!Seray sever geliyor.
ne kadar şanslıymışız biz o gece o sesi duysaydım uyuyamazdım heralde..bu insanları anlamak mümkün değil..başaramayacakları işlerin peşinde neden koşarlar..bizleride düşünmeleri lazım..bi sezen aksu yıldız tilbe varken ne yapalım biz seray severi..bence onu programa çıkarmak bile hata.. :icon_ange
selimilknuresma
23-02-06, 11:23
arkadaşlar bu programın tekrarlarının seyredebileceğimiz bir yervarmı. kanal dnin sitesi arşiv yok. bilen varsa bana yardımcı olsun
YAA ANLMADIM Kİ NİE BU PORG BANT YAAA BEN CE HİÇ Bİ PROGRAM BANTTAN YAYINLANMAMLI HER ŞEY O ANINDA GÜSEL MESELA ONDAN ÖNCEKİ HAFTA PON PON ADAMLAR DA VE CEVİRMENLERDE O COK BARİZ GÖRÜLDÜ GÜRGEN ÖZ VE MURAT AKKOYUNLUUNU BİRBİRLENDE KOPMASI ACCAİP HOŞ Bİ HAVA YARATII ŞİMDİ ÖLE BİŞ OLSA O DOĞALLIK OLAMAYABİLİCEK BUNA ÜSÜLÜRUM BİDE KONUKLARDA BAYA GÜSEL CANLI OLSADI DAHA EVKLİ GECERDİ YAA :blush:
bu haftaki program banttan çünkü okan bayülgen yurt dışında bir çekimde ve hiçbir şey yayınlanmaması yeri yeni bir bölüm çekmişler ve bence iyi de yapmışlar ayrıca okan bayülgen yaptığı bant yayını bile bize canlı gibi gelecektir
Bende banttan oldugunu duyunca üzülmüştüm önce ama sonra düşündüm okan banttanda olsa canlı gibi cekmiştir,yani cekip daha sonradan bişey kırpıcaklarını sanmıyorum yine canlı gibi izlicez..tabi canli oldugunu bilmek insana daha bi keyif veriyor bende zevk almam aslında bu tarz programların banttan izlemekten ama dedigim gibi bence cok bi farkı olmayacak..konuklarda guzel..
~ topiqq ~
25-02-06, 13:09
ya tv makinasının önüne film koymuşlar hem de film 23.00de başlıo..kesin yine 1.00-1.30 gbi fln başlıck biz yine uykusuz kalıczzz :sad53:
ya tv makinasının önüne film koymuşlar hem de film 23.00de başlıo..kesin yine 1.00-1.30 gbi fln başlıck biz yine uykusuz kalıczzz :sad53:
evet sinir oldum bende..00.30 yazıyor saati ama önündeki film 23.00de başlasa bile en az 2 saat surer ki başlamaz 23.00de cunku dans en erken 23.30da bitiyor..bir de canlı yayın degil zaten,iyice keyfim kactı :icon_neut
SON DAKİKA!... OKAN BAYÜLGEN'E BÜYÜK SUÇLAMA!.. BAYÜLGEN, PROGRAMINDA "SAHTE" TELEFONLARI MI YAYINA BAĞLIYOR?.. ATV'DEKİ A'DAN Z'YE KATILAN SERAY SEVER VE LERZAN MUTLU, BAYÜLGEN'İ YERDEN YERE VURURKEN, MUTLU "OKAN BİZANS OYUNLARI YAPIYOR"DEDİ.
21/2/2006 15:44
Az önce canlı yayında hedef tahtasında Okan Bayülgen vardı.
Albüm çıkarma hazırlığındaki Seray Sever'in sesi malum son günlerin gündem
maddesi...
Ve işte az önce ATV'de A'dan Z'ye programına katılan Seray Sever, Okan Bayülgen'in canlı yayında çıplak sesle şarkı söyletmeye çalışmasını eleştirirken, aynı duruma düştüğünü belirten Lerzan Mutlu da yayına bağlandı.
Seray ve Mutlu, programa bağlanan seyircilerin "ayarlanmış" seyirciler olduğunu iddia ederken, Mutlu, Okan'ın yaptıkları "Bizans oyunu" dedi.
ya yigit simdi gelecek mi tv makinesine gelmiicek mi??
ya yigit simdi gelecek mi tv makinesine gelmiicek mi??
valla ben hic görmedim GELMICEK biliyom ben!
Ya bu ne şimdi? Canlı yayın değil diye önüne bi filmmi sıkıştırmaları gerekiyodu? Üstelik 50 kere verilmiş bir film Büyü.. Gerçekten sinir oldum bu kanallar ne zaman vazgeçecek biz seyircilerin sinir sistemleriyle oynamaya :icon_evil
dün acayip sinir oldum zaten canlı yayın degildi,banttandı, önüne bir de film koymaları iyice uyuz etti beni,tam da tahmin ettigim gibi gec başladı.Bu filmi niye koydular hic bi anlam veremedim.Neyse program başladı.ben canlı yayından farksız bir bant yayın izleriz diye tahmin etmiştim ama tam bir bant yayın mantıgıyla yapmışlar her yer kesip bicilmiş gibi geldi..Gürgen Öz le Murat Akkoyunlu da cıkmadı degil mi? ben saat 04.00'e kadar seyrettim.Sonra cıktılar mı? kacta bitti program izleyen var mı??
SON DAKİKA!... OKAN BAYÜLGEN'E BÜYÜK SUÇLAMA!.. BAYÜLGEN, PROGRAMINDA "SAHTE" TELEFONLARI MI YAYINA BAĞLIYOR?.. ATV'DEKİ A'DAN Z'YE KATILAN SERAY SEVER VE LERZAN MUTLU, BAYÜLGEN'İ YERDEN YERE VURURKEN, MUTLU "OKAN BİZANS OYUNLARI YAPIYOR"DEDİ.
maddesi...
Ve işte az önce ATV'de A'dan Z'ye programına katılan Seray Sever, Okan Bayülgen'in canlı yayında çıplak sesle şarkı söyletmeye çalışmasını eleştirirken, aynı duruma düştüğünü belirten Lerzan Mutlu da yayına bağlandı.
Seray ve Mutlu, programa bağlanan seyircilerin "ayarlanmış" seyirciler olduğunu iddia ederken, Mutlu, Okan'ın yaptıkları "Bizans oyunu" dedi.
hay yarabbim...bu insanlar o kadar takıntılı ki kendi kusurlarını böyle bir suçlamayla örtme peşindeler....tabi ki canlı söyleyeceksin...beyaz showda lerzan mutluyu gördük....tvyi kapatmak zorunda kaldım.....okan bayülgen gayet nazik,seviyeli ve akıllı bir sunucu....işini ondan daha iyi yapacak birini biliyolarsa bu iki hanımefendi oraya konuk olsunlar...
dün acayip sinir oldum zaten canlı yayın degildi,banttandı, önüne bir de film koymaları iyice uyuz etti beni,tam da tahmin ettigim gibi gec başladı.Bu filmi niye koydular hic bi anlam veremedim.Neyse program başladı.ben canlı yayından farksız bir bant yayın izleriz diye tahmin etmiştim ama tam bir bant yayın mantıgıyla yapmışlar her yer kesip bicilmiş gibi geldi..Gürgen Öz le Murat Akkoyunlu da cıkmadı degil mi? ben saat 04.00'e kadar seyrettim.Sonra cıktılar mı? kacta bitti program izleyen var mı??
Maalesefki ben seyredemedim filmi duyunca o kadar sinirlendimki kapattım yattım :icon_evil Ne bu ya? Canlı yayın değil diye bu kadarda saygısızlık olmaz ki.. Seyretmedim sinirden çatladım.. :icon_evil
Maalesefki ben seyredemedim filmi duyunca o kadar sinirlendimki kapattım yattım :icon_evil Ne bu ya? Canlı yayın değil diye bu kadarda saygısızlık olmaz ki.. Seyretmedim sinirden çatladım.. :icon_evil
evet katılıyorum.Hani bir mantıgı olsa tamam da ne diye böyle birşey yaptılar.Büyü'yü vermeseler cok mu birşey olurdu zaten 5 kere verdiler..Ama ne kadar sinirlensemde Okan sevgisi tuttu ayakta beni:) seyretmessem cok merak ederdim nooldu ne bitti diye.Zaten 04.30da bitmiş son yarım saatini izlemedim bi..Gürgenlerde cıkmamış..Sadece öfkeli kalabalık cıkmıştı 2 kere. zaten o saatten sonra Muratla cıkmazlar diye düşünmüştüm,cıkmamışlar..Haftaya umarım acısını cıkarırlar 2 kere gelirler Gürgenle Murat..onlarsız program keyifsiz oldu ya :icon_roll
evet katılıyorum.Hani bir mantıgı olsa tamam da ne diye böyle birşey yaptılar.Büyü'yü vermeseler cok mu birşey olurdu zaten 5 kere verdiler..Ama ne kadar sinirlensemde Okan sevgisi tuttu ayakta beni:) seyretmessem cok merak ederdim nooldu ne bitti diye.Zaten 04.30da bitmiş son yarım saatini izlemedim bi..Gürgenlerde cıkmamış..Sadece öfkeli kalabalık cıkmıştı 2 kere. zaten o saatten sonra Muratla cıkmazlar diye düşünmüştüm,cıkmamışlar..Haftaya umarım acısını cıkarırlar 2 kere gelirler Gürgenle Murat..onlarsız program keyifsiz oldu ya :icon_roll
:blush: Valla beni hiç bir güç tutamadı ayakta ama seyretmediğime pişman oldum :blush: Sabah kalkınca annem ve babamın kafasını şişiremedim Tv Makinası yorumu yapmaktan :D Evet umarım dediğin gibi olur bu haftanın acısını çıkartırlar...
Gürgen Öz 2 kere cıktı öfkeli kalabalıkla ama yetmedi valla onlarsız olmuyor program ,bende bekledim sonuna kadar cıkmadılar .Haftaya merakla bekliyorum .
maddesi...
ben çocukluğumdan beri izlerim okan bayülgeni...bayadır doğru düzgün izlemiyorum ama işini çok iyi yapan biri...
ben bildim bileli onun showlarını arayan insanlar gelen konuğu bozmaya çalışır.bu aynı şekilde beyaz showda ceyhun yılmaz showda da oluyor.o zaman herkes bizans oyunları yapıyor demektir.
lerzan mutlu çıkıyor ben okan ile ilgili konuşmayacağım diyor ama ceyhun yılmaz showda yarım saat bu konudan bahsetti...
şarkıcı ise bu iki bayan ve ya başkaları tabi ki canlı şarkı söyleyecekler.neden diğer konuklar yok ben söylemem çıkacağım barda konserde söylerim demiyor.
okan bayülgenin böyle şeyler yapmaya ihtiyacı hiç olmamıştır ve olmayacaktır.
tv makinasi bolumleri varmi netde arkadaslar?
kırık kalbim
01-03-06, 00:22
kırık kanatlar ekibini davetetse,geçen gümüşü çıkardı şimdi kırık kanatları çıkarsııııııınnnnn
keremcem&ekin
01-03-06, 18:08
bende gürgen öz hastasıyım orda birde
keremcem ve yasemin ergenede çıksa çok iyi olur
bende gürgen öz hastasıyım orda birde
keremcem ve yasemin ergenede çıksa çok iyi olur
evet bende istiyorum yaseminle keremcemin gelmesini ama yasemin hicbir programa cıkmıyor,gelicegini sanmam.ama keremcem gelse fena olmaz:) okan bayulgenin forumu var orda tv makinasına kimler konuk olsun diye bir bolum var isteyenler girip kimleri istedigini yazabilir ben yazmıştım..link vermiyorum,okan bayulgen yazınca bulursunuz zaten..
ben emre altuğun tekrar konuk olmasını istiyorum geçen programdan pek bir şey anlamadık dogru düzgün shbet bile olmadı emre tekrar gelmeli zaten pek fazla programa çıkmıyor hatta hiç
www.makina.tv (http://www.makina.tv)
Bu haftaki konuklarını pek beğenmesemde kaçırmıyciiim:)Hem az hem de öz olmuş maalesef:( Neyseki canlı yayın umarım doya doya seyredebiliriz..
Canlı canlı çok güzel oluyor gerçekten.Her haftya izliyorum.Gürgen Öz çok şey katıyor diye düşünüyorum!
meryemce84
04-03-06, 01:55
Arkadaşlar geçen haftaki programda Gürgen Öz var mıydı?
Program banttan hiç zevli olmuyor.
Ben hepsini izleyemedim de çok şey mi kaçırdım.
Hakikaten çok az konuk varmış.Böylece Gürgen Öz bol bol konuk olur. :icon_ange
Gürgen Öz 2 kez öfkeli kalabalıkta çıktı.. Murat Akkoyunlu yoktu.. "Onlar" çıkmadı yani... gerçekten de banttan pek güsel olmadı.. bazı yerler kesilmişti fln... zevk vermedi yani...
Bende gecen hafta izledım hiç ama hiç zevk almadım bir konudan baska bir konuya atladılar umarım bir daha banttan yayın olmaz hiç ama hiç zevk almadım.ama bu hafta kacırmıycam insallah canlı olur.
Sadece gecen hafta banttan yayındı cunku Okan burda degildi yani sadece 1 kerelik birşeydi.Bu hafta canlı yayın yani..Bende canlı yayından aldıgım keyfi banttakinden alamıyorum.Tv makinası canlı izlenir bencede...
Konuklar az geldi bana..bol konuga alışınca 6 konuk az geliyor:)
bu hafta yine çok güzeldi gürgen harikaydııııııı
nejatdidem
05-03-06, 17:00
gerçektende dün gece mükemmel bir program izledik arkadaşlar o kadar eğlendimki...okanın seyircilere teksoy teksoy teksoy tek demesi mükemmeldii avukat skecide mükemmeldi Gürgen Öz kadar süper bir oyuncu tanımıyorum her role girebiliyo bravo ona metin uca da sorulara çok akıllı cevaplar verdii(aklıma bian ferhat güzelin verdiği cevaplar geldi de)müzeyyen senar zaten tartışılmaz bir sanatçı hüsnü şenlendirici ile büyülendim ve süpriz olarak ferhan şensoy,rasim öztekinin çıkması çok güzeldi tebrik ediyorum ben yinee...
NOT:ŞAHAN'I KINIYORUM TV MAKİNASINI KENDİ KAFASINA GÖRE DEĞİŞTİRİP VE YİNE KENDİ KAFASINA GÖRE YORUMLAYIR EKRANLAR ÖNÜNE SERGİLEMESİ ÇOK KÖTÜ BİR DAVRANIŞTI SKECİ KOMİK OLABİLİR AMA GÜZEL BİR DAVRANIŞ DEĞLİDİ AÇIKÇASI bunu burdan söylemek istedim bilmiyorum kimler bana katılır...
Konuklar bu hafta sıkıcı gelir dmiştim ama bence harı bir programdı ben cok eglendım gürgen öz ve arkadasıyla metın uca ile ilgili avukat sikeclerı bence harıkaydı ya dunku programdakı elmalar ve portakallar masayada cok yakısmıstı yani.:):)
Çok güzel bir programdı gerçekten. Konuklar bana da sıkıcı geldi ilk başta ama gayet zevkli bir program oldu. Ayrıca konukların az olması Okan'ın işinin kolaylaşmasına ve konuklara daha eşit zamanlı davranmasına sebep oldu. Gürgen Öz ve Murat Akkoyunlu çok başarılılardı avukat-müvekkil:):) Medya arkası ve Metin Uca'nın sorularıyla çok eğlendim. Ayrıca Müzeyyen Senar'ı canlı canlı dinlemekten zevk aldım. Okan yine çok forumundaydı ben de şu TEKSOY TEKSOY TEKSOY TEK:) kısmında koptum yerlere yattım gülmekten birde Keloğlan mağrasındaki şarkı çok komikti. Okan Bayülgen yine çok keyifli bir c.tesi gecesi yaşattı bizlere. (Bu arada geçen hafta programın öncesinde Büyü'yü koymalarınada takılmasına çok güldüm:))
Dün cok guzel bir program izledik bence.Okan Bayulgen canlı izlenir ben bunu bi kez daha anladım.Gecen hafta banttan yayında pek keyif almamıştım ama bu hafta cok guzeldi.Metn Uca'yı severim zaten programada yakıştı.Konuşmaları tespitleri cok yerindeydi.Medya arkasındaki o battaniye olayına önce kısa süreli bi şok gecirdim sonra ağlanıcak halimize güldüm.Metin Ucanın dedikleri de cok dogruydu.Telefon konuşmaları cok saygılıydı bu sefer Okan da dedi zaten of fenalık geldi kapatamıyorum gibi bişey dedi:) Gürgenler zaten her zaman müthişler onlara dicek bişey bulamıyorum..öfkeli kalabalık gelmedi..öfkelenicek bişey bulamadılar herhalde:)
valla ben dun aksam gurgen lerin skecine kadar baktim sonra uyuya kaldim :blush: :blush: :blush: gurgen oz yine cok basariliydi avukat rolunde. sanki kucukken hep avukat olmak istemis de icinde ukte kalmis gibi. :img-icecr :img-icecr :img-icecr
'HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ' Bİ HARİKAYDI!!!:img-clapp
http://img108.imageshack.us/img108/8659/screenshot7th.jpg (http://imageshack.us)
Vatan Gazetesi-Yüksel Aytuğ
keremcem&ekin
08-03-06, 19:54
arkadaşalar bu cumartesi keremcem ve seden gürel konuk
vede gürgende var keremxcem ve gürgen ile süper bir gece olucak
Keremcem mi? çok üzüldüm şimdi. Bu tarz konuklar hiç hoşuma gitmiyor. Zaten ne oyunculuğunu ne sesini hiç beğenmiyorum.
Neyse Feridun Düzağaç varmış.
esmer_kizz_cisem
09-03-06, 00:44
ayy inanmiyorum yaaa keremcem geliyoo youpyyyyyyy:):);:):):);)
cok ii olacak hem feridun duzagac i da cok severim seden gurel de fena diil ii oburunu tanimiyorum ama askim geliyor o bana yeter
melis_krmcm
09-03-06, 19:58
süper ya keremcem ve feridun düzağaç var kesin izliyorum bu cumartesi o zaman!
bncede çok güzel olcak keremcem gürenn daha ne olsunnnnnnnnnn
esmer_kizz_cisem
10-03-06, 00:55
Bu konuklara ek olarak,
Yasemin Ergene,
Erkan Yolaç,
Balkan Naci,(Ressam)
Ebru Destan
ay daha ne olsun yaaa :):):):):)cok cok
guzelbir program olacak ya super ya :icon_ange
:img-icecr :img-icecr
okana buradan duyuru emre altuğu acil istiyoruz
bu hafta çok güzel bi program olacağı kesin çünkü yasemin ergene ve keremcem var daha ne olsun...
~ topiqq ~
10-03-06, 18:51
ayy bide belit özükan olsaydı tam olucaktııı yanii:D...ama yine de zevkli bi program olucak bn çk merak ediorm çnk ikisi ilk defa beraber bi programa çıkıolar;)
keremcem&ekin
10-03-06, 19:14
bu hafta çok güzel bi program olacağı kesin çünkü yasemin ergene ve keremcem var daha ne olsun...
evet sana katılıyorum süper bir cumartesi gecesi geçirmek isteyenler için ideal olucak yasemin ve keremcem inanamıyorum ya süper süper :icon_ange
bustedspii
10-03-06, 21:29
Zekeriya Beyaz,Serdar Yeğin,veee Hırsız Polis ekibi ne zaman gelicek ya..Ihlamurlar Altında ekibi geldi o kadar sıra Hırsız Poliste..bu hafta f.d varmış sevindim buna keremcem-yasemin ergene ilk kez yanyana geliyor bir programda bakalım okan napıcak(bişey sanmıyorum ama zzevkli olur umarım)
Muhtemelen keremcemle partneri bir iki kelime ancak ederler çünkü okanın programında yeniler genelde tutuluyorlar fazla konuşmuyorlar.Birde okanın programının güzel geçip geçmeyeceği genelde okanla alakalı konukları kim olursa olsun okan o gün havasındaysa program süper oluyor havasında değilse konuk kim olursa olsun sönük geçiyor.
ferudun düzağaç var daha ne olsun
Bu hafta Keremcem'le Feridun Düzağaç'ın canlı performansları güzel olacaktır. Nasuh Mahruki ve Balkan Naci iyi konuklar. Gürgen Öz ve Murat Akkoyunlu bakalım bu hafta nasıl çıkacak karşımza =)
Gürgen Öz hayranlarını bekleriz : http://gurgen-oz.net.tc
Çok güzel program olacak tadından yenilecek yani :img-icecr Keremcem, Feridun Düzağaç, Yasemin Ergene ve [Okan bayülgen] :happy0064 holey çok sevindim bu isimleri okuyunca :img-clapp
Feridun Düzağaç'a çok sevindim. Bir de Yabancı Damat oyuncuları katılsa. Merak ediyorum Ebru Destan'la yeni bir canlı şarkı krizi yaşanacak mı? Işın Karacanın programında olmuştu Ebru destan'la Işın Karaca ağız dalaşı yapmışlardı. Işın Karaca show ne kadar kötüydü yaa çok tecrübesizceydi.
arkadaşlar tv makinasına katılmak için telefon numarasını bilen varmı?çok acil lütfen!!!!!!
keremcem&ekin
11-03-06, 19:05
arkadaşlar tv makinasına katılmak için telefon numarasını bilen varmı?çok acil lütfen!!!!!!
evet acil bilen varsa söyles,n
arkadaşlar telefon numarası war ama sitedede yazıyor tv makinası seyirci kontenjanı nisan ayına kadar dolmuş www.makina.tv de yazıyor
telefon numarasını bulsanız bile aramanızı hiç tavsiye etmem çünkü sevdiginiz herhangi bir sanatçı için güzel şeyler söyleyince hemen kapatıyor okan
keremcem&ekin
11-03-06, 20:08
telefon numarasını bulsanız bile aramanızı hiç tavsiye etmem çünkü sevdiginiz herhangi bir sanatçı için güzel şeyler söyleyince hemen kapatıyor okan
aslında çok hallısın hemen konuşmana izin vermeden kapattırıyor ama sadece keremcem ve yaseminble konuşamk için değer bence
ferudun düzağaçın şarkıları mükemmel ayrıca nasuh mahruki nekadar karizmatik bir adam
Az önce Gürgen Öz'ün Keremcem'e takilmasi çok komikti =)
Her hafta severek izliyorum TV makinasini..
EL DESDİCADO
12-03-06, 03:11
murat,arkadaşım.gerçekten neydi o güzellik ya?allah nazarlardan saklasın.proğram harikaydı.gürgen ve okan,keremin yakışıklılığını kıskanan iki erkeği süper oynadı,ve keremceme çok tatlı takıldılar. hele gürgen:)
keremcem&ekin
12-03-06, 03:41
Okan bu hafta çok takıldı keremceme ama çok tatlıydı yaa :) Yasemin ergeneninde güzelliği üstünde yine bugece..Gözlerimi alamadım ondan vallahi:)
evet yasemin çok şıktı
sonunda keremcem kadife kelepçeyi söylerken ekinle biraz dans etti o çok hostu yaa
lale_@şk_oyunu
12-03-06, 05:25
ve super bır dansdııı ya sankı asık gıbıydı keremcem bana oel geldı yasemın gelınce hareketlerı degıstı bılmem ama o dansdan sonra cok dedıkodu cıkarr emın olun ama eger ole bıse varsa mutluluklar tv makınası superdı gercekden gurgen oz keremcemın numarayı tam verıyordu 0532 7 dedı kaldı:)
ya inanamıyoruum ama uyudum yasemin ergeneyi göremedim dün gece resim çeken varsa rica edebilirmiyim dans falanda etmişler nası kaçırırım yaa :icon_sad:
melis_krmcm
12-03-06, 11:25
süper bi programdı bence çok keyifliydi özellikle okanın keremcem le uğraşması ve medya arkası çok keyifliydi gürgen öz de çok tatlıydı keremcem hele müthişti ikisi çok tatlılardı ya acaip komik bi programdı
keremcem d
12-03-06, 11:44
dün ebn abktim biraz ama yalniz keremcem ev öbürlerini gördüm okanda mi geldi????????????????????
melis_krmcm
12-03-06, 11:55
yok hyr o okan okan bayülgen olan okan, dans eder misindeki deil yani
keremcem d
12-03-06, 12:03
yok hyr o okan okan bayülgen olan okan, dans eder misindeki deil yani
sag ol cnm cok tsk ederm bende korkmustum heheh
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.