Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

cansu15
24-08-07, 11:19
merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum yemini daha önceden izliyordum ama mesaj yazmak yeni kısmet oldu ben birşey soracaktım özetler hangi gün geliyor aceba?

yeşim_duygu
24-08-07, 11:29
sinemcim sana katılıyorum ben olsam her halde kocamın başka birini sevmesine katlanamazdım hatta evlenmezdim...iki tarafta şimdi zor durumda ikiside evli...ortalık iyice karışıcak...

peloş_sezin
24-08-07, 13:30
Yeminin 18. bölümü pazartesi oynayacak. Ama hala hiç bir arkadaşım mahiri yakalayamadı. Façalı amcamın ne marifetleri olacak bilemiyoruz. Ama üzüm yiyişine hayran kaldım. Adam tane tane atıyor üzümleri tam eski babalardan. Yani işten güçten ayağını çekmiş bir baba. Oğul ilginç ama. Mahir... Bu adama dikkat diyoruz ve Cihana geçiyoruz...
Cihan da bir Anthony Perkins olma verileri var. Yani hareketler oldukça benzeşiyor. Ama dilerim bunun bilinçaltında anne yoktur. Olmasında... Bir baba istiyoruz artık. Façalı olmasın sakın...
Leyla gittikçe iyi rol çıkarmaya başladı. Son iki bölümdür sindirilmiş kadını ne güzel oynuyor. Gerçek hayatta böyle bir leyla bulsa oğlum hemen evlendiririm. Ama artık senaristler çok oluyor. Gökhan arkadaş lütfen leylayı kurtarın. Leylanın kurtuluşu için bizi filistin kamplarına göndermeyin. (Askeri eğitimsiz bu senarist grubun elinden zor alırız leylayı) Ama sen şimdi bu yazı üzerine inat eder kim bilir bu kızın başına daha neler getirirsin allah muhafaza. Ama kesin büroyu basar işgal ederiz. Vildan, Derya, Mavi Deniz, jujum ve adapazarı Çerkez Ethem çetesi hazır beklemekte. Benden uyarması.
Menderes senin işin zor. Leylayı kaybettin bunu kabul et artık. Bak evlendin de gül gibi karın var. Erdal 38 ini geçti hala bir tane helal süt emmiş bulamadı bekar. Yani iki karın var durumunun kıymetini bil ve hiç olmasa elindekini kaçırma. Yani o da bir can seni terkederse sana bir yardımımız da dokunmaz.
Üstelik leyla artık sana çocuk da veremez. Sonuçta tüp bebek olayı biliyorsun. Ama Asumanı yabana atma o aydın kırlarının baş eğmez kızı. Birtek sana baş eğmiş kıymetini bil kardeşim. Üstelik cihanın peşinden koşan, havluyla ikide bir yakalanan aman tanrım ya. Sana bir şey söylemiyorum ne halin varsa gör diyorum.
Asuman sen merak etme. Bu adam sonunda sana döner ama ayaklarına kapanmadan asla affetme. Ne o öyle pırlantayı gördün eridin. Yok toprak falan. Bırak toprağı sen bu aşkla toprağa gireceksin.
Sonat sana önerim, bunun ablası da dirayetsiz çıktı bacısı da öyledir. Baki baba bile bak Cihana bir şey yapabiliyor mu. O yüzden sen İlhanla takıl. Yaman bir gece kuşudur o. Söylediklerimi yap ve bunları ballandıra ballandıra gazele anlat iki gün içinde senin kölen. Ya sonat şu ot böcek işini bırak kardeşim dediğimi yap, yaş geçiyor Erdal gibi ayazda kalacaksın...
Sevgili Gökhan, senin yerinde olsam selahattin ve baki babaları tavla partileri sonra ufak ufak taksime çıkarırım. oradan reynalara sonra da gece kuşu yaparım onları. Ya gerilim gerilim koptuk kardeşim. İnan dağarcığımda gerilim müziği kalmadı. Ama ben yaroyu kullanmak istiyorum. Ağlamayı, bıçak sırtını, her tarafa gerildik abi olmazki bu kadar. Yap bi güzellik bu iki adama yeni aşklar çıkartalım, yeni skandallar yaratalım.
Neyse bir de böyle bakalım dedik. Dilerim pazartesine işsiz kalmam.

evet öyle brşey yaparlarsa basarız inanki ya.
hüseyin abi bakış açın macera için iyi olabilir.amam menderes eninde sonunda asumnı bırakacak.bu belli bir şey.
ha bide erdal güney buraya girip yazılanları okuyorsa size kızmasın.bence erdal beyde yakın zamanda evlenir.yemin rekor kırdığında oda kıracak güzel müzik yapıyor hımmm gerler siz merak etmeyin.
bence sizde işsiz kalmazsınız.sizin gib güzel müzik yapanı yapımcı nerden bulacak siz tasalanmayın.

mxrxt
24-08-07, 13:47
Teşekkütler şiir çok Güzel Resimlerde:)

mxrxt

çalışman çok güzel olmuş hele hele leyladan menderese giden şiir süper bakarsın dizinin müziklerini yapan ekip bu sözlere de bir melodi yapar :img-polic :img-wink:

sayfada emeği geçen herkese teşekkürler :img-yes:

mxrxt cnm çalışman çok güsel olmuşş söyleyemeden geçemedim...sözlerle sanki bakışlar ve resimler bi bütün olmuşşş çok uyumlu görünüyor gerçekten şiiri çok güsel yazmışsın tebrikler ellerien yüreğine sağlık...

Hepiniz ayri ayri tek ederim ederim arkadaslar begenmenize cok sevindim insallah ilerleyen günlerde calismalara devam edecegimiz ..sizleride calismalarinizdan dolayi ayrica tebrik ediyorum..

Pazartesi günü öylenci calisiyorum büyük ihtimale diziyi izleyemicem artik burdaki yorumlarinizdan tahmin yürükmek zorundayim..belki sonra bulurum ama bakalim artik..

http://img504.imageshack.us/img504/1013/leyladanmenderesevk5.jpg (http://imageshack.us)

peloş_sezin
24-08-07, 13:53
merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum yemini daha önceden izliyordum ama mesaj yazmak yeni kısmet oldu ben birşey soracaktım özetler hangi gün geliyor aceba?

canım ilk başta aramıza hoşgeldin.özet bugün gelir büyük ihtimal.yeniden aramıza hoşgeldin.

herkeze merhaba....ben Sinem.... bu diziyi başından beri seyrediyordum ama hiç yorum yapmaya fırsatım olmamıştı...gerçekten çok gzl bir dizi...insanı ekrana nasıl bağlayacağını iyi biliyo...her bölümünü çok heyecanlanarak izliyorum...çünkü gerçekten çok heyecanlı,ve gzl bir konusu var...
Leyla yeminini nereye kadar sürdürecek hiç bilmiyorum...ama bu durum hiç hoşuma gitmiyo...Cihan'ın yanında kölesi gibi yaşıyor...Cihan'ın tüm istediklerini yapıyo...Türkiye'ye geldikleri zaman babasının evine geldiği sahnede Cihan'ın 'şartlarımı biliyosun...ona göre davran' demesi çok sinirimi bozdu...Cihan'ın gerçek adını bilmiyorum ama gerçekten kötü adamı çok iyi oynuyor...başka iyi bir rolde görsem onu bir tuhaf gelir bana...Asuman istediklerine kavuştu...ama onu sevmeyen bir adamla nereye kadar olabilir ki?
sonuçta Menderes Leyla'yı seviyo ve bu sonsuza kadar böyle sürecek....
gelecek bölümde Cihan Leyla'ya tecavüz mü edecek?...
inanmıyorum ya herşey beklenir ondan zaten fragmandaki bakışları hiç hoşuma gitmemişti...:icon_sorr
Toprak bebek de çok tatlı maşallah...:img-icecr (annesine ve babasına çekmiş)
bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak?....:icon_whisbye

sinemciğim aramıza hoşgeldin.bende senin gibi düşünüyorum.bizimde hiç hoşumuza gitmiyor ama ne yapacaz senaristler ne yaparsa onu izliyoruz.yeniden aramıza hoşgeldin.
**her yeni gelenlere söylüyorum sizede söyleyim.anasayfadan yemini oylarsanız çok sevinirim.**
arkadaşlar yemin günden güne yükseliyor bu hızla giderse zirveye bile oturur.
arkadaşalr yemin çoğu kişi biliyor ama izlemiyor.yada beyenipte bi denk getirip izleyemiyorlar.

Sevgili alisercan farklı konulara değinmiş...Cihan evlatlık ama o konu çok derin işlenmedi....

Baki babanın yanlış bir kararıyla hapis yatmış hatta hapishanede intihar etmiş birinin çocuğu olabilir...[/QUOTE]

hewalciğim o konu şöyle:cihanın annesi öz mü üvey mi hatırlayamıyorum.yine babası öz mü üvey mi tama bilemiyecem.yani annasi babasını öldürmüş ömür boyu hapse mahkum etmiş babi bab sonra cihanda 8-9 yaşalrı civarında olduğu için ona bakacak kimsede olmadığı için baki baba onu evletlık olarak almış.

ya arkadaşlar bu tecavüz olayıda ne?neler olacak öyle.bence bu bölümde olabilir.frağmanda bornozlu görünce nasıl bakıyor cihan sinir ya.

cansu15
24-08-07, 14:12
selam cansu vildaninda dedigi gibi hosgeldin aramiza yeni bir arkadasin bizlere katilmasina beni mutlu etti artik seninde yemin dizisi hakkindaki yorumlarini düsüncelerini ve özel calismalarini bekliyoruz...:good:

o zaman ilk yorumumu yapayım hani o mahir vardıya bana ilk başta sanki asumana aşık olacak gibi geldi hani gelinlik giydiya asuman işte orada etkilendi gibi geldi bana ama sonra düşününce mahir asumana göre biraz genç gibi siz ne dersiniz böyle birşey olabilir mi?

alisercan
24-08-07, 14:23
Yok henüz cihanla ilgili konular tam işlenmedi. Baki baba sadece cihanı görüp kucakladı. Kadınla ilişkilendirilmedi. Öyle olsa yani kadın cihanın yakını olsa işlenirdi. Sadece bildiğimiz cihan bir şekilde mahkemeden eve getirildiği.
Ama Cihanın ebeveynleri bana göre yaşıyor olmalı ki tutuldu bu konu...
Neyse bekleyelim de görelim.
Bu tecavüzde nereden çıktı anlamadım. Gökhan bey ne oluyor böyle anlamıyorum. Bu kızın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.
Cansu mahir hakkında yorumunu kıskanarak okudum. O yorumu keşke ben yapsaydım. Ama biraz asumandan küçük gibi geldi. Yani en az bir yaş fark vardır aralarında. Ama eskiler kendinden büyük kadınla evlenirseniz zengin olursunuz derlerdi. Demek ki mahiri iyi bir talih kuşu bekliyor.

mine4
24-08-07, 14:39
Bu dizinin sezon finalini şimdi internetden seyrettim,gerçekten çok güzelmiş.:good:kardeşim seyret demekte haklığmış.Yemin'i her zaman seyretmeye çalışacağım.Birde şu dizilerde kötü adam,kötü kadın olmasa :icon_sorrgüzel olacak ama onlarında olması gerekir ki konu ilerlesin.:img-wink:Fotoğraflar gerçekten güzel yapanların ellerine sağlık:good:

sinembary
24-08-07, 14:47
yeşim_duygu çalışmaların çok gzl olmuş cnm ellerine sağlık...bu arada adını sormayı unutmuşum..:) adın neydi?
vildan974 (sanırım adın Vildan) hoşbuldum cnm....:img-wink::img-blush

barış_derya
24-08-07, 16:27
herkese selamlar
çalışmalarınız herzamna ki gibi süper cihan ın son şantajları gibime geliyo tecavüze kalkındıktan sonra layla sirkelenecek ve kendine gelecek az kaldı hissediyorum

mxrxt
24-08-07, 16:47
Bu dizinin sezon finalini şimdi internetden seyrettim,gerçekten çok güzelmiş.:good:kardeşim seyret demekte haklığmış.Yemin'i her zaman seyretmeye çalışacağım.Birde şu dizilerde kötü adam,kötü kadın olmasa :icon_sorrgüzel olacak ama onlarında olması gerekir ki konu ilerlesin.:img-wink:Fotoğraflar gerçekten güzel yapanların ellerine sağlık:good:

selam mine hosgeldin diziyi izlenemene cok sevindim kardesin hakli evet ama biraz kardesinden birde fox tv de tekrarlaradan ilerleyip bizlere yetisebilirsin..
haklisin kötüler olmasa iyiler olurmuydu...:icon_whis

jujum
24-08-07, 17:05
Yeminin 18. bölümü pazartesi oynayacak. Ama hala hiç bir arkadaşım mahiri yakalayamadı. Façalı amcamın ne marifetleri olacak bilemiyoruz. Ama üzüm yiyişine hayran kaldım. Adam tane tane atıyor üzümleri tam eski babalardan. Yani işten güçten ayağını çekmiş bir baba. Oğul ilginç ama. Mahir... Bu adama dikkat diyoruz ve Cihana geçiyoruz...
Cihan da bir Anthony Perkins olma verileri var. Yani hareketler oldukça benzeşiyor. Ama dilerim bunun bilinçaltında anne yoktur. Olmasında... Bir baba istiyoruz artık. Façalı olmasın sakın...
Leyla gittikçe iyi rol çıkarmaya başladı. Son iki bölümdür sindirilmiş kadını ne güzel oynuyor. Gerçek hayatta böyle bir leyla bulsa oğlum hemen evlendiririm. Ama artık senaristler çok oluyor. Gökhan arkadaş lütfen leylayı kurtarın. Leylanın kurtuluşu için bizi filistin kamplarına göndermeyin. (Askeri eğitimsiz bu senarist grubun elinden zor alırız leylayı) Ama sen şimdi bu yazı üzerine inat eder kim bilir bu kızın başına daha neler getirirsin allah muhafaza. Ama kesin büroyu basar işgal ederiz. Vildan, Derya, Mavi Deniz, jujum ve adapazarı Çerkez Ethem çetesi hazır beklemekte. Benden uyarması.
Menderes senin işin zor. Leylayı kaybettin bunu kabul et artık. Bak evlendin de gül gibi karın var. Erdal 38 ini geçti hala bir tane helal süt emmiş bulamadı bekar. Yani iki karın var durumunun kıymetini bil ve hiç olmasa elindekini kaçırma. Yani o da bir can seni terkederse sana bir yardımımız da dokunmaz.
Üstelik leyla artık sana çocuk da veremez. Sonuçta tüp bebek olayı biliyorsun. Ama Asumanı yabana atma o aydın kırlarının baş eğmez kızı. Birtek sana baş eğmiş kıymetini bil kardeşim. Üstelik cihanın peşinden koşan, havluyla ikide bir yakalanan aman tanrım ya. Sana bir şey söylemiyorum ne halin varsa gör diyorum.
Asuman sen merak etme. Bu adam sonunda sana döner ama ayaklarına kapanmadan asla affetme. Ne o öyle pırlantayı gördün eridin. Yok toprak falan. Bırak toprağı sen bu aşkla toprağa gireceksin.
Sonat sana önerim, bunun ablası da dirayetsiz çıktı bacısı da öyledir. Baki baba bile bak Cihana bir şey yapabiliyor mu. O yüzden sen İlhanla takıl. Yaman bir gece kuşudur o. Söylediklerimi yap ve bunları ballandıra ballandıra gazele anlat iki gün içinde senin kölen. Ya sonat şu ot böcek işini bırak kardeşim dediğimi yap, yaş geçiyor Erdal gibi ayazda kalacaksın...
Sevgili Gökhan, senin yerinde olsam selahattin ve baki babaları tavla partileri sonra ufak ufak taksime çıkarırım. oradan reynalara sonra da gece kuşu yaparım onları. Ya gerilim gerilim koptuk kardeşim. İnan dağarcığımda gerilim müziği kalmadı. Ama ben yaroyu kullanmak istiyorum. Ağlamayı, bıçak sırtını, her tarafa gerildik abi olmazki bu kadar. Yap bi güzellik bu iki adama yeni aşklar çıkartalım, yeni skandallar yaratalım.
Neyse bir de böyle bakalım dedik. Dilerim pazartesine işsiz kalmam.

Ayy vallahi gülmekten öldüm yaa öncelikle böylesi keyifli bir yazıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler, okurken ağzım kulaklarıma vardı desem yeridir günün yorgunluğu ve stresi kalmadı… şu büroyu basma işine gelince ben hazır ve nazırım :img-wink:
Allah Allah nidaları eşliğinde hayırlı bir olaya vesile olucaksak neden olmasın :)

CveB haberi paylaştığın için teşekkürler böyle bir sey olmasa garip olurdu zaten zemin hazırlanırken biz seyircilerin de bunu görmemezlikten gelmesi olmazdı bekliyoruz yani böyle bir sahneyi süpriz olmucak :img-yes:

Bu arada gelmişken bende bu Salı yaşadığım bir olayı paylasmak isterim
Sabahtan markete gittim ekmek almak için iki tane teyze kafa kafaya vermiş hararetli bir şekilde biri diğerine yemin i anlatıyor
" Komşum kıyamet yakın yakın akşam televizyon da gördüm adamın karısını haydut adamın biri zorla yanından kaçırdı nikah da kıydı bide tehdit ediyor garibimi ona gidersen öldürürüm seni diye yok yok böylelerini aleme ibret olsun diye sallandırıcan meydan da ki Türkiye düzelsin " teyzem kendini o kadar kaptırmış ki diziye artık olayları bile gerçek gibi algılıyor oturup onunla kritik yapmak isterdim hemde çok, ama zaman yoktu:img-hyste

CveB
24-08-07, 17:18
18.Bölüm Özeti

Leyla ve Cihan’ın Amerika’dan döndüklerini öğrenen Menderes, soluğu onların yanında alır.. Oğlunu görmek ve hesap sormaktır niyeti... Ancak Menderes’in bilmediği bir şey vardır.. Bütün bunları önceden tahmin eden Cihan çoktan tedbirini almıştır bile.. Artık Leyla’ya duyduğu hasretin yanına oğlununki de eklenen Menderes, bu çıkmazdan bir an evvel sıyrılmak için harekete geçer. Oysa, Menderes ile hesabı bitmeyen Cihan, Menderes’i mahvetme tuzaklarını hazırlamıştır bile. Şimdi, tehlikeli bir kumpas beklemektedir Menderes’i. Cihan’ın kınından çıkardığı kılıç; onu Leyla’nın gözleri önünde, tam da oğlunu kucaklamışken vuracaktır.

havincim
24-08-07, 17:23
inanmıyorum ya.leyla yeminin tutuyor işte.menderesle görüşmüyor.cihan bunun karşılığında menderesi öldürmeye çalışmayacaktı sözde:icon_evil:icon_evil
leylanın artık cihanın yanında kesinlikle durmaması lazım.çünkü cihan sözünü tutmuyor.hem menderesi öldürmeye çalışıyor hem de leylaya tecavüze yeltenecek önümüzdeki bölümlerde.artık leylanında yeminini tutmasına gerek yok bir an önce ayrılsın o psikopattan:dito:icon_evil:icon_evil

cansu15
24-08-07, 17:43
18.Bölüm Özeti

Leyla ve Cihan’ın Amerika’dan döndüklerini öğrenen Menderes, soluğu onların yanında alır.. Oğlunu görmek ve hesap sormaktır niyeti... Ancak Menderes’in bilmediği bir şey vardır.. Bütün bunları önceden tahmin eden Cihan çoktan tedbirini almıştır bile.. Artık Leyla’ya duyduğu hasretin yanına oğlununki de eklenen Menderes, bu çıkmazdan bir an evvel sıyrılmak için harekete geçer. Oysa, Menderes ile hesabı bitmeyen Cihan, Menderes’i mahvetme tuzaklarını hazırlamıştır bile. Şimdi, tehlikeli bir kumpas beklemektedir Menderes’i. Cihan’ın kınından çıkardığı kılıç; onu Leyla’nın gözleri önünde, tam da oğlunu kucaklamışken vuracaktır.
özete bak be keşke özeti vermeselerdi bu nasıl bir özet böyle mübarek zehir gibi insan şu özete hiç mi hayırlı bir olay koymaz ya yani pes diyorum başkada birşey demiyorum bunlar bizi delirtecekler

peloş_sezin
24-08-07, 17:48
yeşim_duygu çalışmaların çok gzl olmuş cnm ellerine sağlık...bu arada adını sormayı unutmuşum..:) adın neydi?
vildan974 (sanırım adın Vildan) hoşbuldum cnm....:img-wink::img-blush

evet canım adım vildan
ay inanmıyorum neler olyor öyle fragmandada idyoprdu cihanın sinsi planı olduğunu.iyşaallah benim menderesime bir şey yapmaz yaparsa ben öldürürüm o cihanı elimden kimse alamaz.

@LARA
24-08-07, 18:12
ya arkadaslar ben yeniyim aranizda ama size bi haberim var yemin hakkinda bende bu dizinin hastasiyim ama gelicek bölümlerde leyla tecavüze ugruyomus diye duydum magazinlerde bunun cihan olucagindan süpheleniyorum :img-sorry

sinembary
24-08-07, 19:05
18.Bölüm Özeti

ya özete bak ya...:icon_sorr
hiçmi gzl haberler olmaz...Cihan siniri neler yapacak kimbilir?....umarım Menderes'e bişey olmaz...:icon_sorr
Leyla'da Cihan gibi birine nasıl güveniyo ya...Menderes'e bişey yapmayacağım dedi...ve Leyla da inandı...böyle bir adama inanılmaz ki...biran önce yeminini bozsun Leyla..yoksa çok kötü şeyler olacak...gerçi yeminini bozarsada herşey kötü olur ama ne yapayım işte Leyla'yı Cihan'ın yanında görüp herşeye tmm demesi sinirlerimi bozuyo...

purna
24-08-07, 19:31
focus fılmde sıtesınde fragmanı vermışler ordan ızledım fragmanı

ÖlÜ
24-08-07, 20:56
bence leylanın yemini çok saçma menderesin yeminini anlıyorumda leyla nin şimdiye bozması lazımdı yeminini eğer tecavüz olayından sonrada hala cihanla kalırsa yuhh derimmm yaniii zaten çocuğun kimlikte babasının ismide cihan diye gözüküyo bence menderes boş durmazz bişeyler yaparr:img-wink:

mavi deniz
24-08-07, 21:30
bu bölümde çok hareketli anlaşılan bakalım ya kıyamam ben artık memeresim üzülmesin ya :(bu arada çalışmalar süper arkadaşlar ve tabiki aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz diyorum :)

alisercan
24-08-07, 21:36
Bu bölümde harekette var ama ondan ziyade gerilimi temposu yüksek. Yurtdışından gerilim müzikleri getirmek üzere yeni anlaşmalar yaptık Çünkü bu gerilimi karşılayacak müzik birikimimiz yok. Hepsi tükendi. Biz bu kadar gerilime iki korku filmi çıkarırdık aradan. Artık ne yapalım nilgün hanımın canı sağolsun...

peloş_sezin
25-08-07, 10:02
ya arkadaslar ben yeniyim aranizda ama size bi haberim var yemin hakkinda bende bu dizinin hastasiyim ama gelicek bölümlerde leyla tecavüze ugruyomus diye duydum magazinlerde bunun cihan olucagindan süpheleniyorum :img-sorry

canım aramıza hoşgeldin.her yeni gelen söylediğim gibi sanada söylüyorum.anasayfadan yemini oylarsan bizi çok mutlu edersin canım.tekrar aramıza hoşgeldin.

ya özete bak ya...:icon_sorr
hiçmi gzl haberler olmaz...Cihan siniri neler yapacak kimbilir?....umarım Menderes'e bişey olmaz...:icon_sorr
Leyla'da Cihan gibi birine nasıl güveniyo ya...Menderes'e bişey yapmayacağım dedi...ve Leyla da inandı...böyle bir adama inanılmaz ki...biran önce yeminini bozsun Leyla..yoksa çok kötü şeyler olacak...gerçi yeminini bozarsada herşey kötü olur ama ne yapayım işte Leyla'yı Cihan'ın yanında görüp herşeye tmm demesi sinirlerimi bozuyo...

sinem ben de seni gibiyim leyla yeminini bozsun diyorum ama leyla yeminini bozarsa cihan yine menderesi öldürmekten vaz geçmez.hani bi söz varya aşağıya tükürsem sakal yukarı fükürsem bıyık onun hesabı çok sinir ya.

Bu bölümde harekette var ama ondan ziyade gerilimi temposu yüksek. Yurtdışından gerilim müzikleri getirmek üzere yeni anlaşmalar yaptık Çünkü bu gerilimi karşılayacak müzik birikimimiz yok. Hepsi tükendi. Biz bu kadar gerilime iki korku filmi çıkarırdık aradan. Artık ne yapalım nilgün hanımın canı sağolsun...

Eee hüseyin abi zaten nilgün hanımın canı sağolacak.bizim ellimzden bir eşy gelmediği gibi seninde gelmiyor.misafir umduğunu değil bulduğunu yer diyenin hesap ne yapacaz mecbur katlancaz başka care yok.
iyşallah yeni müzikler sizinkiler gibi güzel olur.
dizinin adını ben koyamadım koyabilen varsa bana bi söylese çok makmule geçecek.
polisiye macera mı?
drama mı?
komedi mi?
ben bulamadım bulan söylesin.

peloş_sezin
25-08-07, 14:27
havinciğim resimler için ellerine yüreğine sağlık canım.en güzel sahneleri yarın ekelyeceme demişsin buğün başlamışken hepsini bitir.o senin güzel çektiğin resimleri görmek isteriz.

mxrxt
25-08-07, 15:19
resimler icin sagol havincim ellerine yüregine saglik cok güzeller..final bölümündeki en iyi sahneler bunlar sanirim devami gelecek o yüzden istekte bulunmuyorum bile bekliyorum..

draco-pansy
25-08-07, 16:49
arkadaşlar ben diziyi takip edemiyorum ama çok izlemek istiyorum acaba gazel le leylanın yanında çalışan çocuk arasında bişey oldu mu en son gazel bu çocuğu gizlice izliyodu yani ben orda kalmıştım ne olur birisi bana özelden mesaj atabilir mi:sad53::sad53:

dizi_tirya
25-08-07, 18:18
Ya tecavüz sahnesi olacağı belliydi.Bu çok kötü..Leyla yeni doğum yapmış zaten,hem loğusalık hem de Cihan pisliğinin psikolojik baskısı,üstüne de tecavüz..Çok kötü bir durum.Senaristler durumu neden bu kadar dramaatikleştiriyor ki..Ben zaten anlamıştım..İki seferdir Cihan Leyla'yı havlulu görüyor pis pis bakıyordu.Adam zaten psikopat en sonunda Leyla'ya saldıracak demek..İzlerken öyle kötü oluyorum ki..Umarım bu işkence uzun sürmez..

mxrxt
25-08-07, 19:04
Ya tecavüz sahnesi olacağı belliydi.Bu çok kötü..Leyla yeni doğum yapmış zaten,hem loğusalık hem de Cihan pisliğinin psikolojik baskısı,üstüne de tecavüz..Çok kötü bir durum.Senaristler durumu neden bu kadar dramaatikleştiriyor ki..Ben zaten anlamıştım..İki seferdir Cihan Leyla'yı havlulu görüyor pis pis bakıyordu.Adam zaten psikopat en sonunda Leyla'ya saldıracak demek..İzlerken öyle kötü oluyorum ki..Umarım bu işkence uzun sürmez..

böyle bir sahnenin olacagindan bu kadar eminmiyiz bilmiyorum yani ben olacagini düsünmüyorum haa belki bir yeltenme olabilir ama?? bu arada düsünürsek bunca ay icinde cihanin ona dokunmadigina sasiyorum tabii zaman asimi olmasindan dolayi... ama böyle bir sahne atlamasi olmaz elbette düsünüersek böyle bir sahne gerekiyordu ...ama bence ancak yeltenebilir...yeltendiginle kalir ......

_duygucuk_
25-08-07, 20:00
mrb ...
bu diziyi takip ediyorum ama bu foruma ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırsanız sevinirm:)
reismler çok güzel saolun eklediğiniz için çalışmlarda çok güzel:)
yeni bölüm özeti hiç iç açıcı değil:(
Menderes le leyla toprakla beraber ne zaman mutlu olacak acaba?

peloş_sezin
25-08-07, 20:10
arkadaşlar ben diziyi takip edemiyorum ama çok izlemek istiyorum acaba gazel le leylanın yanında çalışan çocuk arasında bişey oldu mu en son gazel bu çocuğu gizlice izliyodu yani ben orda kalmıştım ne olur birisi bana özelden mesaj atabilir mi:sad53::sad53:

aramıza hoşgeldinben herzamanki işimi yapıyorum.anasayfadan yemini oylarsan çok seviniriz.tekrar hoşgeldin.

mrb ...
bu diziyi takip ediyorum ama bu foruma ilk defa yazıyorum beni de aranıza alırsanız sevinirm:)

canım aramıza hoşgeldin hem aramıza almazmıyız.sizin yorumlarınızda bizim için değerli.canım üstteki arkadaşa söylediğim gibi sanada söylüyorum.anasyfadan yemini oylarsan çok seviniriz.
3 oya ihtiyacımız var çünkü iki aileyi geçmemiz lazım.lütfen.
oylamyanlara duyurulur.

yeşim_duygu
25-08-07, 21:32
draco-pansy ve _duygucuk_ aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar gerçekten böyle güsel dizinin sevenelri iseniz nie aramıza almayalım...tekarr hoş.inş.burda güsel vakitler geçirirsiniz...

yeşim_duygu
25-08-07, 21:38
havincim resimler için ne kadar teş.etsem azdır çok saol cnm...devamını bekliyoruz...

lovablebuterfly
26-08-07, 07:03
ayya bu bölüm çok kötü olucak ya leyla resmen yıkılıyo asumanda hiç bir fırsatı kaçırmıyo maşallah yani kız nasıl yıkıldı yüzügü görünce ah leyla ah menderes oglunu nasılseviyodu öyle leyla daldı gitti ikisine nasıl bakıyodu gene araya tabi cihan bey girer kesin yine bir şart daha kor ortaya bornozlu haline gelince sanmıyorum cihanın öyle bişey yapacagına cesaret edemez sanmıyorum yani belki yeltenmeye çalışır o kadar leylanın bu konuda kesin ve net tavrı var eger tehtit içermezse cihan ki böyle bişey için çok erken senaristler bu kadar erken yapmaz cihan kesin sarhoşken yapar onu yoksa bilir leyla daha da uzaklaşır ondan.........

mavi deniz
26-08-07, 07:19
draco-pansy ve _duygucuk_ aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar gerçekten böyle güsel dizinin sevenelri iseniz nie aramıza almayalım...tekarr hoş.inş.burda güsel vakitler geçirirsiniz...

arkadaşlar yemin ailesine hpşgeldiniz bu araada havincim resimler süper saol devamını bekliyoruz bide şu tecavüz sahnesine deginicem ya bence tecevüz etmeye yeltenecek yok artık bide leyla ona göz yumarsa gitsin kendini bogazın serin sularına atsın:icon_sorr belkide kendini öldürmekle tehdit eder cihan ona dokunmaz aslında bunu neden yapmıyorki cihan onun için herşeyi göze almış ona zarar gelmesine göz yumarmı yani sanmam ama bakalım umarım şu malüm olay olmaz:img-blush bu araada hüseyin abi bu müzik transferinde umarım ciddi degilsi,n biz sizlerden gayet memnunuz biliyorsunki bu diziyi ilk izleme sebebim ve çogumuzun sebebi sizin yaratılıcıgınızdan dogan o güzel müzikler:happy0064 bunu hülya hanımdı sanırım ona biz yeminliler adına iiletirsen mıutlu oluruz ama bunu hülya hanıma sen söyle demem onun sayfası yok yani bilemiyorum:icon_whis:icon_whis

batuhan_gumus
26-08-07, 08:21
arkadaslar bu yemin dizisini hic daha izlemedim ama ya ratinglere bakinca eski ratingler bence berbatti ama simdiki ratingler bence fox icin idare eder yemin eskiden 5% izlenirken gecen hafta baktimki 10,4% izlenmis bu beni sasirtti hem gec cikmasian ragmen öbür taraftanda 7% izlenmis ama bence foxa barvo cünkü yigmadilar bu diziyi final yapmadilar mesela hircin kiz ne oldu hemen kaldrildi cünkü izlenme orani 2,8% falan bravo yemin ekibine

mxrxt
26-08-07, 17:33
mrb ...

selam duygucuk öncelikle seni burada görmekten cok mutlu oldugumu ifade edeyim aramiza hosgeldin umarim burada bizimle iyi vakit gecirirsin artik sende yemin dizisi hakkinda görüs ve düsüncelerini bizimle paylasabilirsin bu arada seninde calismalarini bekliyoruz...:img-wink:

mxrxt
26-08-07, 17:39
arkadaslar bu yemin dizisini hic daha izlemedim ama ya ratinglere bakinca eski ratingler bence berbatti ama simdiki ratingler bence fox icin idare eder yemin eskiden 5% izlenirken gecen hafta baktimki 10,4% izlenmis bu beni sasirtti hem gec cikmasian ragmen öbür taraftanda 7% izlenmis ama bence foxa barvo cünkü yigmadilar bu diziyi final yapmadilar mesela hircin kiz ne oldu hemen kaldrildi cünkü izlenme orani 2,8% falan bravo yemin ekibine

evet gercekten cok haklisin batuhan FOX TV yemin disinda tüm dizilerini yayinda kisa bir süre sonra kaldirdi ..yalniz Yemin yayinda kaldi cünkü yeminde esragengiz bir giz vardi ben bunun basindan beri farkindayim bir cok arkadasimda kesinliklle öyle sanirim FOX yönetimide bunun farkina varmis yemin gercekten taktire sahan bir yükselik gösterdi yilmadi oyuncular rating yüzünden kendilerine verilen görevi aksatmadilar yada bu aci gercegi yansimadilar dizi muzikleriyle dikkati cekerken senaryo ve oyunculariyal ilgi görmeyi basardi artik ilk 5 de gözümüz yok yemin öyle yerlerden geldiki bu büyük basariyi kimse kücümseyemez...
Bu arada sende aramiza hosgeldin artik yorumlarin ve fikirlerini bizimle paylasirsin calismalarda olsa fena olmaz:img-wink:

peloş_sezin
26-08-07, 19:36
Batuhanaramıza hoşgeldin.ben yine işimi yapıyorum anasayfadan yemini oylarsanız çok seviniriz.
seninde yorumları ve çalışmaları bekleriz.bütün yemin ailesi olarak.

lovablebuterfly
27-08-07, 19:54
uyuz cihan yaptıyapıcagını menderes canım ya ogluna sarılamadı yani leylada köle sanki buzamana kadar nasıldı şimdi nasıl ne yaparsa yapsın gazel budurumu çözer ve herşey ortaya çıkar canımya nasılda çırpınıyo oglu için offffffffffff leyla offffffffff biraz saksıyı çalıştırsa işte senaryo nedersin ...........

mavi deniz
27-08-07, 20:03
arkadaşlar yanılıyosam beni uyarın ama ben leylaya kıl olmaya başladım bu korku olayını abartmadımı ay mermeresim mermeresim o pişkin cihanı öldürmek geliyo içimden pişkinin ne oldugunu delikanlı mahir bile anladı şu leylanın ailesi anlamadı pes diyorum pes budurum nekadar sürecek böyle offfffffffff offffffffff

lovablebuterfly
27-08-07, 20:07
denizim sana katılıyorum bu arada menderesin babasına bakarmısın adam heycandan eli ayagına dolandı bu arada şu gazel bi sonatı göremedi gitti yani nedim hı kızılca kıyamet kopucak leylanın yanına asuman geldi ya bu kadınada oyunculuk helal olsun valla..........

alonsomania
27-08-07, 20:40
selam arkadaşlar ya bu dizi güzelmiş ben neden önceden izlememişim ya :) ama başını bilmiyorum sabah tekrarlarına bakıyorum en başını bana özet geçebilir misiniz??ne yemini var ki adı yemin bu dizinin?????

mxrxt
27-08-07, 21:33
ya dizinin sadece son 5 dakikasina yetistim isten gildim cok merak ediyorum neler oldu??bu tarihi eser kacakciligi isinde cihan in parmagini var sanirim offf yaa hadi gelir arkadaslar yorumlarinizdan biraz olsun neler oldugunu anlarim...

baran-havin
27-08-07, 21:47
ben bu diziyi yeni yeni izlemeye basladi ve cok begendim
Youtube den 1 bölümden izlemek istedim ama özel bölüm var tek.
Hem menderes ne yemini verdi asumana anlamadim anlatan varsa cok sevinirim...

sezenbaşer
27-08-07, 21:53

şimdi menderesin abisiyle asuman ilişkiye girmişler abisi ölünce(ndn öldü bilmiom) (zaten asumanla abisi birbirini seviolarmış) sora menderes abisine yemin ettti we asumanla evlendi çocuğu evladı olarak falan sevdi

bu bölüm süperdi helal olsun gazele doğru yolda yürü be gazel :happy0064:happy0064:happy0064

forcible
27-08-07, 21:55
Herkese iyi akşamlar...

Ben Yemin'i başından beri izliyorum...

Fakat son 3 bölümü kaçırdım...

En son izlediğimde Menderes ve Leyla beraber göl kenarında bir evdeydiler...

Cihan gelip onları buldu...

Orda Leyla'ya ne yaptıda Leyla Menderes'ten ayrıldı?? Onu merak ediyorum...

İşte o bölümü izleyemedim... Sonrakiler de yarım yamalak sayılır...

Yorumlarınız için teşekkürler...

sezenbaşer
27-08-07, 22:00
Herkese iyi akşamlar...

cihan onları buluo bn de orasını pek izleyemedim ama cihan öldürmek istemiş menderesi ama leylanın ricasıyla öldürmadi sadece menderesi göle attı sanırım gölde uyanıodu menderes oraya kadar biliom

forcible
27-08-07, 22:00
selam arkadaşlar ya bu dizi güzelmiş ben neden önceden izlememişim ya :) ama başını bilmiyorum sabah tekrarlarına bakıyorum en başını bana özet geçebilir misiniz??ne yemini var ki adı yemin bu dizinin?????

Yemin'in ilk bölümlerini izlediğim için yorum yapabilirim....

Asuman ve Menderes'in abisi birliktelermiş... Yani evlenmek üzerelermiş... Tabi Asuman da hamile... Ama kimse bilmiyor... Menderes'in abisi trafik kazası geçirir... Ölmeden hemen önce Menderes'e Asuman'ın hamile olduğunu ve ona sahip çıkmasını söyler... Menderes te abisine yemin eder... Ve Asuman'la kağıt üzerinde evlenir... Asuman'ın oğlu olur... Sonra bir gece Menderes alkollüyken Asuman'la birlikte olurlar... Asuman kızına hamile kalır... Ve bu evlilik devam eder... Çocukların hatrına ve Menderes'in abisine verdiği yemin nedeniyle...

Kızı doğduktan sonra Menderes ve Asuman boşanırlar... Asuman Menderes'i hep çok sever... Sabırla bekler... Menderes ise Leyla'yla tanışır, aşık olurlar, evlenirler... vs.....

forcible
27-08-07, 22:03
cihan onları buluo bn de orasını pek izleyemedim ama cihan öldürmek istemiş menderesi ama leylanın ricasıyla öldürmadi sadece menderesi göle attı sanırım gölde uyanıodu menderes oraya kadar biliom

Sağol Sezen.... Orasını ben de gördüm biran... Gölde bir sandalın içinde uyanıyordu... Tabi Cihan çoktan Leyla'yı alıp götürdü... Gündüz tekrarları vardı... O bölümü ben yine kaçırdım.... Fox'ta video görüntüsü veriliyor mu acaba?

sezenbaşer
27-08-07, 22:04
Sağol Sezen.... Orasını ben de gördüm biran... Gölde bir sandalın içinde uyanıyordu... Tabi Cihan çoktan Leyla'yı alıp götürdü... Gündüz tekrarları vardı... O bölümü ben yine kaçırdım.... Fox'ta video görüntüsü veriliyor mu acaba?

önemli deil cnm

ama bn bilmiom videonun olup olmadığını foxda

alonsomania
27-08-07, 22:05
saol ya çok tşklerr....merak ettimde güsel konu ve heycanlı gidiyo ama anca tekrarlarına akıyorum işte leyla ve menderes büyük aşkı....güsel oynuyorlar hele menderes tam aşığı ynuyor hani delicesine severler ya çok güsel yansıtıyo bence...tubada şirin kız ufacık tefecik...annem görmüş aynı öle ufak bişi diyo...şeker kız vesselam...

eleren
28-08-07, 06:18
yine izleyemedim ya deli çıkıcam özet gelmiş galiba ama göremedim nerde acaba
tecavüz sahnesine gelince neler oluyor biri anlatabilirmi lütfen

arzu-başak
28-08-07, 08:00
Herkese merhaba...
Dün çok geç geldim işten..toplantı vardı..izleyemedim diziyi...
biri kısaca bu bölümü anlatabilirmi...
artık müsait olduğum bir zaman izlerim internetten...
Leyla ile Menderesin arasında birşey oldumu..Leyla yine kötümü davrandı menderese...

peloş_sezin
28-08-07, 08:52

şimdi menderesin abisiyle asuman ilişkiye girmişler abisi ölünce(ndn öldü bilmiom) (zaten asumanla abisi birbirini seviolarmış) sora menderes abisine yemin ettti we asumanla evlendi çocuğu evladı olarak falan sevdi

bu bölüm süperdi helal olsun gazele doğru yolda yürü be gazel :happy0064:happy0064:happy0064

Herkese iyi akşamlar...

hepiniz aramıza hoşgeldiniz.ben yine işimi yapıyorum arkadaşalar anasayfadana yemini oylarsanız bizi çok sevindirirsiniz.tekrar hoşgeldiniz.ben yorumumu sonra yapacam.

fiyonk
28-08-07, 08:55
Dizi bu sezon agerçekten çok yüksek tempo ile başladı...Dün akşamkiş bölümdü çok iyiydi...

Gazel en iyisini yapıyor sürekli Cİhan'ı ezerek normalde hoş bir davranış değil ama hak ediyor...

Leyla'ya künye için yaptıkları yenilir yutulur değildi..O sahnede Leyla'ya çok kızdım 2 kelime olsun birşley söyler insan hiç bir şey diyemiyorsa bile benim aldığım künyede kayboldu düşmüş de çık işin içinden ...

Fragmana bakılırsa Menderes hapiste çok kalmıyor bakalım neler olacak fakat yeni sezon başlayınca Yemin dizisinin şansı azalabilir KOMİSER nEVZAT,BIÇAK SIRTI ARKA SOKAKLAR gibi dizilerle aynı saate gelecek :icon_whis

yeşim_duygu
28-08-07, 08:58
meraba arkadaşlar...yeni gelen ark.var onlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum...
ve biliyorsunuz bir imza çalışmamız vardı vildanla...o da yarına inş.biticek ve eklicem...merak etmeyin burda bize katılan herkesin adı olucak böylelikle bir ailemiz olucak...

emosss çalışmalr süper cnm çok teş.mandy de çok teş.böyle güselçalışmalrı bizimle paylaştığınız için...

merry..,,!!
28-08-07, 09:03
Oncellikle calismalar super.
Dun bende izleyemedim Yemini..!!
biri anlatabilirmi.. Lutfen.. :)! !

angel_timuçin
28-08-07, 09:04
selam dün süper bir bölümdü gene bazı şeyler çok hızlı gelişsedeee
gazelin davranışları yerindeydii cihana ırsi demesiiii çok fena oldu bende dediim babası psikopat cihanda kesin öyle olur baskıcı
ama leyla susarak çok kötü bişe yapıyoo anlat menderese herşeyi ama nerdee
adam çocugunu 1 saat 15 dakika görüyoo
flagmana baktım bencede az kalıyo hapistee asumanda ne çıkarcı yaww
bide son sahnede bencee menderes leylanın evine gidiyoo o sıradaa cihan geliyooo
bideeee menderesin arkadaşı varya adını unuttum odaaa bazı şeyleri buluyooooo bravoo ;)););)

peloş_sezin
28-08-07, 09:06
arkadşaalr öncelikle asuamn bu bölümde iyiiydi. ama cihanı hiç ibr güç bundan sonra bana onu sevdiremez.ne yaptı menderese ya.sinir ben yine dün kaşam ağlaya ağlaya bir hal oldum ya.cihanı bir kaşık suda boğasım geliyor.sinir şey dayak istiyor.
böyle bölüm olmaz şimdi ne olacak leyla hala daha o cihanla kalırsa ben sinirden artık bilmiyorum.offffffffff ya offffffff leyla:icon_sorr:icon_sorr

peloş_sezin
28-08-07, 09:13
arkadaşlar bir eşy soracam:dün akşam yeni bölüm farğmanını verdiyse biri anlatabilirmi.lütfen.bu arada emosss imza ve avatarları biz<imla paylaştığın için çok teşekkürler.
öm atanlar hepinizi listeye ekleyecez.merak etmeyin.

fiyonk
28-08-07, 09:16
Çok karışıktı fragman...

Menderese nezarethanede gösterildi sonra şirkette bir ara leyla'ların yeni evinde Toprak'ı severken gösteriyor Leyla'da onları izliyor...

Fragmandaki ses Leyla MENDERES'İ GÖLGE GİBİ İZLİYOR gibi birşey diyordu.

peloş_sezin
28-08-07, 09:20
selam dün süper bir bölümdü gene bazı şeyler çok hızlı gelişsedeee
gazelin davranışları yerindeydii cihana ırsi demesiiii çok fena oldu bende dediim babası psikopat cihanda kesin öyle olur baskıcı
ama leyla susarak çok kötü bişe yapıyoo anlat menderese herşeyi ama nerdee
adam çocugunu 1 saat 15 dakika görüyoo
flagmana baktım bencede az kalıyo hapistee asumanda ne çıkarcı yaww
bide son sahnede bencee menderes leylanın evine gidiyoo o sıradaa cihan geliyooo
bideeee menderesin arkadaşı varya adını unuttum odaaa bazı şeyleri buluyooooo bravoo ;)););)

evet ırsi dedi ya çok iyi oldu.
ha ben okuda sizlere cihanın annesi babasını öldürdü dimiştim ya özür ama ben öyle biliyodum ama her neyse boşverelim.o şeyde çok kötü 15 yerinden bıçaklamış vay iyşaalah bu salak cihan menderesle leyla ya bir ey yapmaz.
yeni bölüm frağmanını izlediyseniz anlatabilirmisiniz.

mxrxt
28-08-07, 09:27
http://img329.imageshack.us/img329/3743/graffitistreet080420070qv5.gif (http://imageshack.us) http://img517.imageshack.us/img517/405/thsilverballsz5.gif (http://imageshack.us)
dün aksam ki bölümü izleyemedim ama burdaki yorumlardan anliyorumki cok güzel bir bölüm olmus her zamankii gibi fragmani bende izledim cok bisey anlamadim ama menderes cihan gibi bir düsman karsisinda cok zorlanacak yalniz bu islerin yani menderesin basina gelen bu islerin altinda cihanin oldugu an leyla hala cihanin dediklerini yaparsa cok kizarim bildigim kadariyla leyla onlara bisey yapmasin diye yeminini tutuyor bu sartlar altinda yeminin hic bir hükmü kalmiyor hic olmazsa acisiyla tatlisiyla menderesin yayinda olsun..

peloş_sezin
28-08-07, 09:39
Çok karışıktı fragman...

Menderese nezarethanede gösterildi sonra şirkette bir ara leyla'ların yeni evinde Toprak'ı severken gösteriyor Leyla'da onları izliyor...

Fragmandaki ses Leyla MENDERES'İ GÖLGE GİBİ İZLİYOR gibi birşey diyordu.

canım çok sağol.yine hiç izlememmekten iyidir dimi.
menderes hapise girerse ben cihanı gebertirim heralde.

mxrxt
28-08-07, 09:44
selam purna seni yeni görüyorum bu baslikta hosgeldin nasilsin?? bu arada diziyi bastan beri izliyormuydun yoksa sonradan mi izlemeye basladin merak ettim dogrusu calismalarin cok güzel devamini diliyorum??

peloş_sezin
28-08-07, 09:46
purnacığım resimler için teşekkürler.
murat evet çok güzel bir bölümdü.kaçırmana çok üzüldüm.leyla oınlara bir şey yapmasın dye yemininni tutuyor.ama öğrenince iyşaallah yine cihanla kalmaz.
uyuz cihan menderesin tutuklandığını görsün diye leylayada gel diye onu için dedi.sinir cihandan nefret ediyorum.

_S_E_D_A_
28-08-07, 09:47
dünkü bölüm kaçıncı bölümdü ben izleymedimde onu bulmaya çalışıyorum

mxrxt
28-08-07, 09:52
purnacığım resimler için teşekkürler.
murat evet çok güzel bir bölümdü.kaçırmana çok üzüldüm.leyla oınlara bir şey yapmasın dye yemininni tutuyor.ama öğrenince iyşaallah yine cihanla kalmaz.
uyuz cihan menderesin tutuklandığını görsün diye leylayada gel diye onu için dedi.sinir cihandan nefret ediyorum.

ya sadece son 5 dakikasina yetisdim cihanin menderese cocugu veririken gel oglum demesi yokmuydu sinir oldum adam bu kadar grurusuz nasil olabilirya??haklisin dünkü nbölüm bende izlemeyi cok istiyorum umarim biyerlerde bulurum yada fox tekrar yayinlarini verirde izleme imkanim olur... en kisa zamanda beklemek istemiyorum ...:icon_sorr

döndü
28-08-07, 10:32
ben bu diziyi çok seviyordum ama bakmak canım istemiyor hep olumsuzluklar var herşey menderesin aleyhine yeter ya..:sad53:

mxrxt
28-08-07, 11:25
http://img453.imageshack.us/img453/448/roadsignlr2.png (http://imageshack.us)Dizimize ve Basligimizahttp://img453.imageshack.us/img453/4531/nazarvr0.jpg (http://imageshack.us)deymesin

dizinin dün oynanayan bölümünü suan izliyorum o kadarda üzülmüstüm kacirdim diye ama simdi izleyiorum be yapmis oldugunuz yorumlari daha iyi anliyorum..yalniz mahirin cihana bakislari ve düsünceleri onun hissihatlarinin cok kuvvetli oldugu anlamiyna geliyor..mahir diziye cok yakisti ekibi tebrik ediyorum..bu arada sanirim dizide menderesten sonra mahir fanlari olusacak gibi..

http://img517.imageshack.us/img517/5048/blulinebi9.gif (http://imageshack.us)

pelin-ce
28-08-07, 12:27
Dizinin ilk bölümlerini izlediğim için aşinalığım vardı ama sayenizde içimde bir izlemem tutkusu belirdi müzikleri sadeliği ile harika bir dizi...
Dün akşam ki bölümde çok iyiydi tabi Cihan dışında Gazel'in de dediği gibi ırsi bir durum söz konusu Cihan'da :)
Asuman'ın tavırlarına sinir oldum ne anlamı vardı evliliği hemen Leyla'ya yetiştirdi.
Sanırım Menderes'in suçsuzluğu anlaşılıyor ve kurtuluyor. Gelecek bölümün en güzel sahnesi Menderes'in Toprağı sevişi olacak galiba...

bakış
28-08-07, 12:52
merhaba arkadaşlar, dünkü bölüm gerçekten güzeldi. dizinin dünkü bölümünün ratinglerini bilen var mı?

peloş_sezin
28-08-07, 12:54
ben bu diziyi çok seviyordum ama bakmak canım istemiyor hep olumsuzluklar var herşey menderesin aleyhine yeter ya..:sad53:

Dizinin ilk bölümlerini izlediğim için aşinalığım vardı ama sayenizde içimde bir izlemem tutkusu belirdi müzikleri sadeliği ile harika bir dizi...
Dün akşam ki bölümde çok iyiydi tabi Cihan dışında Gazel'in de dediği gibi ırsi bir durum söz konusu Cihan'da :)
Asuman'ın tavırlarına sinir oldum ne anlamı vardı evliliği hemen Leyla'ya yetiştirdi.
Sanırım Menderes'in suçsuzluğu anlaşılıyor ve kurtuluyor. Gelecek bölümün en güzel sahnesi Menderes'in Toprağı sevişi olacak galiba...

siz ikiniz burda yenisiniz galiba daha önce sizi burada hiç görmedim aramıza hoşgeldiniz.anasayfadan yemini oylarsanız çok seviniriz.

frağmanı izledim çok güzel bir bölüm daha da asuamn bu bölümde yine yapacak yapacağını galiba iyşaaallah amacına ulaşamaz.
menderesde oan bu kopleyi kimin kurduğunu anlayacak galiba.

cansu15
28-08-07, 12:54
dünkü bölüm bi harikaydı tadına doyamadım bugün bir daha izledim ben bu mahirden çok ümitliyim menderesi tanıyınca asıl suçlunun cihan oldugunu ögrenince bence taraf degiştirecek menderese yardım etcek ekibi tebrik etmek istiyorum çünkü toprak bebegi nerden bulmuşlar öyle aynı leylaya benziyor gözleri hele aynı leylanınki

cansu15
28-08-07, 13:02
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
27 Ağustos 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 23,30
2 Yaradilis Destani (y.s) [net] Atv 4,90 17,80
3 Atv Spor Haberleri Atv 4,60 18,70
4 Zoraki Koca [net] Kand 4,60 16,10
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,90 18,90
6 Berat Kandili Mevlut Yayini Trt1 3,20 11,10
7 Mevlid Duasi Kan7 2,80 9,50
8 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 2,60 20,40
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,40 13,50
10 Islamiyetin Dogusu (y.s) [net] Show 2,40 9,00
11 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 2,30 16,70
12 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 2,10 10,60
13 Dosta Dogru (kandil Ozel) [net] Star 2,10 8,10
14 Spor Gundemi Kand 2,00 8,30
15 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 1,90 10,40
16 Hayat Bilgisi (tkr) [net] Show 1,80 16,80
17 Orada Neler Oluyor [net] Star 1,60 15,10
18 Binbir Gece (tkr) [net] Kand 1,60 13,20
19 Samanyolu Ana Haber Bulteni [net] Stv 1,60 9,80
20 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 1,60 8,80
21 Yemin [net] Fox 1,60 5,90

Tele - Barometre
27 Ağustos 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Zoraki Koca [net] Kand 4,70 17,00
2 Mevlid Duasi Kan7 4,50 15,60
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,30 21,10
4 Yaradilis Destani (y.s) [net] Atv 3,60 13,20
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3,50 16,70
6 Dosta Dogru (kandil Ozel) [net] Star 3,50 13,60
7 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,20 15,80
8 Islamiyetin Dogusu (y.s) [net] Show 3,20 12,20
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,60 15,70
10 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,50 14,20
11 Atv Spor Haberleri Atv 2,50 10,30
12 Berat Kandili Mevlut Yayini Kan7 2,50 9,20
13 Selena (tkr) [net] Atv 2,40 18,70
14 Berat Kandili Mevlut Yayini Trt1 2,30 8,10
15 Sevimli Kahramanlar Kand 2,20 17,70
16 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 2,10 12,60
17 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 2,00 15,90
18 Berat Kandili Mevlut Yayini Stv 2,00 7,30
19 Spor Gundemi Kand 1,90 7,60
20 Hayat Bilgisi (tkr) [net] Show 1,70 14,80
21 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 1,70 14,30
22 Cici Kiz (t.s) [net] Show 1,70 14,00
23 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 1,70 13,10
24 Hayatin Icinden . Star 1,70 11,90
25 Yemin [net] Fox 1,60 6,10

Bu Kadar Güzel Bir Bölümün Regtingleri Böyle Olurmu Ya Bu Millet Diziden Anlamiyor

peloş_sezin
28-08-07, 13:25
evet canım haklısın ne bu raytinrler.ben anlamıyorum niye böyle ya nerde yemin ailesi.millet uyumayın gelin buraya raytingler kötü.
ha belkide bunun nedeni kandil olabilir belki kandil diye izlememiş olamilir diyecem ama çok saçma.

alonsomania
28-08-07, 14:11
evet türk milleti kaliteli diziden anlamıyor kesinlikle katılıyorum size....çoğu dizide bu sebepten bitiyor ve bizlere yazık oluyor....hep aynı öykü olacak acıklı dramtik sürekli zırlatan içler acısını istiyorlar...bence yeminin konusu bunlara uymuyor....ve hakettiği yerde de değil!!!

mine4
28-08-07, 14:33
Bu dizi ATV veya Kanal D de yayaınlansa reyting birincisi olur.Fox tv pek tanınmıyor.Tv seyircisi hep bildiği kanalları seyrediyor.İnşallah konusu ve oyuncuları ile istediği yere gelir:img-wink:Gerçekten kaliteli bir dizi

cebalo
28-08-07, 16:06
:img-yes:bende bu diziyi cok severek izliyorum hele dünkü bölümü bi harikaydi gelecek bölümü dört gözle bekliyorum reytingler hic umrumda deyil benim icin yemin 1. sirada :happy0064:good:

yeşim_duygu
28-08-07, 17:57
reytingler hic umrumda değil valla bizim dizi bitmez...biz izledimiz sürece o kadarda önemli değil...

naz&naz
28-08-07, 21:22
Buraya ilk defa yazıyorum.Çok güzel bir dizi.Bütün bölümlerini tam izleyemedim ama izleyemediğim bölümleri video sitesinden izliycem.Reytinglerinde çok iyi olmaması hiç önemli değil dizi devam ettikten sonra.Yemin birçok yüksek reyting alan diziden çok daha etkileyici ve kaliteli önemli olanda bu.Ben özellikle son iki bölümdür sıkı takip ediyorum.Fragmanında erkenden yayınlanmasına çok sevindim.Fragmanda Menderesin Toprağı sevmesi,Leylanın onları izlemesi çok güzeldi.Pazartesiyi merakla bekliyorum.

alisercan
28-08-07, 21:40
Çok hızlı ilerlemişsiniz. Sizi iki gün yalnız bıraktık 5 sayfa gitmişsiniz. Bu işin esprisi tabii. Yoksa 5 sayfanın bir kaç saatte gittiği sitelerde var. Her neyse. Pazar gününden beri boğaz tokluğuna bir yemin toplantısına girdik arkadaşlar. Serhan, Zeyno, Barış, Ayşe Melike, Beyazıt Baba ve Yönetmenimiz Sadullah Hoca, Kemal ve Erdal, Yapımcımız Nilgün ve eşi Cemal, Avukat Esramız ve Dizinin yapımcılarının tek kişi olmadığını bildiğimiz ama bir türlü tanışmadığımız diğer iki ortağından biri ile yani Ayşe Medran... İki gece iki gündüz süren dostlar başına bir dinlenme şehirden kaçış ve biraz da birbirimizi tanıyalım anlamındaki verimli keşif gezisi bu gece sona erdi. Bu arada vildan974 e selam var hem serhandan hem zeynodan hem de Barışdan. (dikkat et menderes, asuman ve cihan demedim sevgili vildan...) Ayrıca onların hoş fotolarını da yükleyeceğim. Fakat salı öğleden sonra gelen raitingler hakikaten bizi üzdü. Ama ne yapalım yılmayan bir grupla birlikteyiz yani vazgeçiş yok... Kararlı olun biraz.
Yazacaklarım şimdilik bunlar sonra bu mevzuyu uzun uzun anlatacığım....

kıvanç_simge
28-08-07, 22:25
çok güzel bii diizi zaten dizikolik olduun için herşei izliorum ama bu dizi gerçekten hrika.. ama şu cihandan nefret ediorum uyz yaaaaaaaaaaaa:icon_sorr

mxrxt
28-08-07, 22:42
Aramiza yeni gelen arkadaslar hepiniz Hosgeldiniz yorumlarini begenerek okudum ve devamini dilyiorum...Bu arada vildan arkadasimizin dedigi gibi ana sayfadan yemin dizisini oylarsaniz ayrica cok mutlu olurum..:img-wink:
http://img210.imageshack.us/img210/9761/ymnge9.jpg (http://imageshack.us)http://img249.imageshack.us/img249/7108/comicbeware080420071212qi1.gif (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/9066/blaablomst015yb2.gif (http://imageshack.us)

Dünkü bölümü kacirmistim is dolayisiyla bügün öglende yayinlandi cok sevindim ve izleme imkani buldum cihanin bu hallerini genetikmis sanirim gazel bu sisin pesini kesinlike birakmayacak.. hatirliyormusunuz bilmiyorum daha öncede yazmistim..cihan menderse atapte oldu ama, cihan hep sagina bakarken gazel ona soldan yumrugu atacak gibi..? birde cihan ilerki bölümlerde babasinin Baki baba tarafindan cezalandirildigini duyunca tüm ailye kan kusturacak gibi geliyor bana..
Hüseyin abi resimleri sabisizlikla bekliyorum..

peloş_sezin
29-08-07, 09:01
:img-yes:bende bu diziyi cok severek izliyorum hele dünkü bölümü bi harikaydi gelecek bölümü dört gözle bekliyorum reytingler hic umrumda deyil benim icin yemin 1. sirada :happy0064:good:

Buraya ilk defa yazıyorum.Çok güzel bir dizi.Bütün bölümlerini tam izleyemedim ama izleyemediğim bölümleri video sitesinden izliycem.Reytinglerinde çok iyi olmaması hiç önemli değil dizi devam ettikten sonra.Yemin birçok yüksek reyting alan diziden çok daha etkileyici ve kaliteli önemli olanda bu.Ben özellikle son iki bölümdür sıkı takip ediyorum.Fragmanında erkenden yayınlanmasına çok sevindim.Fragmanda Menderesin Toprağı sevmesi,Leylanın onları izlemesi çok güzeldi.Pazartesiyi merakla bekliyorum.

çok güzel bii diizi zaten dizikolik olduun için herşei izliorum ama bu dizi gerçekten hrika.. ama şu cihandan nefret ediorum uyz yaaaaaaaaaaaa:icon_sorr

aramıza hoşgeldiniz.ben ilk başta işimi yapayım.anasayfadan lütfen rica ediyorum yemini oylarsanız çok sevinirim.sizin yorumşlarınızıda bekliyoruz.aramıza tekrar hoşgeldiniz.
YEMİNİ OYLAMAYANLAR LÜTFEN OYLAYIN YALVARIYORUM

peloş_sezin
29-08-07, 09:15
Çok hızlı ilerlemişsiniz. Sizi iki gün yalnız bıraktık 5 sayfa gitmişsiniz. Bu işin esprisi tabii. Yoksa 5 sayfanın bir kaç saatte gittiği sitelerde var. Her neyse. Pazar gününden beri boğaz tokluğuna bir yemin toplantısına girdik arkadaşlar. Serhan, Zeyno, Barış, Ayşe Melike, Beyazıt Baba ve Yönetmenimiz Sadullah Hoca, Kemal ve Erdal, Yapımcımız Nilgün ve eşi Cemal, Avukat Esramız ve Dizinin yapımcılarının tek kişi olmadığını bildiğimiz ama bir türlü tanışmadığımız diğer iki ortağından biri ile yani Ayşe Medran... İki gece iki gündüz süren dostlar başına bir dinlenme şehirden kaçış ve biraz da birbirimizi tanıyalım anlamındaki verimli keşif gezisi bu gece sona erdi. Bu arada vildan974 e selam var hem serhandan hem zeynodan hem de Barışdan. (dikkat et menderes, asuman ve cihan demedim sevgili vildan...) Ayrıca onların hoş fotolarını da yükleyeceğim. Fakat salı öğleden sonra gelen raitingler hakikaten bizi üzdü. Ama ne yapalım yılmayan bir grupla birlikteyiz yani vazgeçiş yok... Kararlı olun biraz.
Yazacaklarım şimdilik bunlar sonra bu mevzuyu uzun uzun anlatacığım....

hüseyin abi nerdesin gözüm yollarda kaldı inanki.tanışma tatiliniz iyi geçmişe benziyor.resimleri enkısa zamanda dört gözle bekliyorum.selam için teşekkürler.
busefer karıştırmadım.menderesle sehanı karıştırmamam imkan yok.ama diğerlerini yazdığın iyi oldu.karıştırmam ama.herşey için çok teşekkürederim.

spdr
29-08-07, 09:21
merhaba,foruum..bikac gundur arada bir yeminin tekrarlarina denk geliyorum da...geleyim buraya da yorumumu yapayim dedim..malum dizi yorumcusu olunca insan beyne yuklenen verileri hemen degerlendirmak,yorumlamak,islemek istiyor:)

efendiim oncelikle toprak nasil sevimli bir bebek oylee?cok sirinn..masallah..
dunku bolumde (sanirim) toprak in babaannesinin ve dedesinin gizli sakli onu ziyaret etmeleri ve birbirlerinden saklamalari cok hostu...
sonra menderesin sevinci guzeldi..ama enn bayildigim kisim ordaki ciceklerdi..huseyin abi,acaba dizide onlarla isleri bitince dagitmayi falan dusunurlerse bizi de hatirlar misinn??:)

sevgiyle kalin:)

mxrxt
29-08-07, 09:38
http://img412.imageshack.us/img412/6348/anm8c8a4271c9047996ng6.gif (http://imageshack.us)

cebalo öncelikle Hosgeldin seni aramizda görmek beni mutlu etti bu arada diziyi takip etmeye devam ediyoruz..senin yorumlarini fikir ve düsünceleri ayrica calismalarini bekliyoruz ..Bu arada haklisin Yemin bizim gönlümüzün Birincisi..

http://img45.imageshack.us/img45/1586/otherweb200811200708162vy2.gif
http://img170.imageshack.us/img170/6465/otherweb200811200708164fg8.gif (http://imageshack.us)

forgetmenot
29-08-07, 09:56
Ben iyi bir TV(dizi) seyircisiyim,ancak ne yalan söyleyeyim Yemin dizisinden geçen aya kadar haberim yoktu.Bu sitenin ana sayfasındaki hareketli reklamlar ve diğer yerlerde gördüğüm bolca reklamlar aracılığıyla ilgimi çekti.Reklamın gücüne 'inanmak' ne demek vallahi 'iman' ettim arkadaşlar!Neyse mxrxt arkadaşımız inanılmaz bir nezaketle, konuyu kavramam için birkaç bölümü gönderdi.TV'de tekrarları da izledim.Şu an konuya hakimim.Bir de hemen belirtmeliyim ki birbirinize ve diziye bağlılığınız ve inancınız beni çok etkiledi.Öyle az rastlanır bir samimiyet bulmuşsunuz ki,dur dedim şu yalancı ve menfaatlere dayanan reel dünyada böylesine sakin bir limanda ben de biraz soluklanayım,iyimserliğim güçlensin.

Diziye başlama öykümü fazlaca uzatmadan genel düşüncemi aktarayım.Bir kere konusu şimdiye kadar bu şekilde düşünülüp işlenmemiş,ilginç ve sürükleyici bir konu.Nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum.Yayınlandığı kanalın diziye bir artısı var mı bilemiyorum,zaten teknik konulardan da anlamam.Ama ilk başlarda aldığı düşük ratinglere rağmen(burdaki bilgilere dayanarak yazıyorum) dimdik yolunda devam etmesi, bazı çok sevip bağlandığı dizilerin ratinge yenik düşüp yayından kaldırılması gibi hüzünlü bir geçmişi olan beni çocuk gibi sevindirdi,diziye bağladı.Oyunculuklara gelince,bir çoğu az tanınır simalar olmasına rağmen(Menderes'e bayılıyorum:img-wink:),diziye çok inanmışlar,son raddeye kadar işe asılıyorlar,bu durum ekranda öyle çok belli oluyor ki!

Kişisel olarak belki çalkantılı özel hayatı,bilerek veya bilmeyerek çizdiği güzel ama şımarık genç kız portresi sebebiyle Tuba Ünsal'dan hazzetmememe rağmen, bu dizi,Menderes'le ekrandaki büyük uyumu ve başarısı sayesinde bu olumsuz düşüncelerimi de bilinçaltıma attım.Zaten Tuba hanımın da geçmişte yer aldığı projelerle karşılaştırıldığında 'Yemin' dizisi onun kariyeri için adeta bir milat kabul edilebilir.İşini çok ciddiye alıyor ve başarılı.

Yanlız bu senaristlerden bir şikayetim var.Ne zaman bu Menderes'le Leyla kavuşacak?Çocukları Toprak'la mutlu olacaklar?Ah onların acılarını ekranda seyrederken içim katılıyor!Cihan'ın ve Asuman'ın komplolarından ve kötülüklerinden bana fenalık geldi,diziyi her seyrettiğimde tansiyonum yükseliyor.Hep karanlık hep karanlık yeter artık yeter!Fazlaca yazdım galiba,misafir fazla konuşmazmış.:img-yes:

peloş_sezin
29-08-07, 10:09
Ben iyi bir TV(dizi) seyircisiyim,ancak ne yalan söyleyeyim Yemin dizisinden geçen aya kadar haberim yoktu.Bu sitenin ana sayfasındaki hareketli reklamlar ve diğer yerlerde gördüğüm bolca reklamlar aracılığıyla ilgimi çekti.Reklamın gücüne 'inanmak' ne demek vallahi 'iman' ettim arkadaşlar!Neyse mxrxt arkadaşımız inanılmaz bir nezaketle, konuyu kavramam için birkaç bölümü gönderdi.TV'de tekrarları da izledim.Şu an konuya hakimim.Bir de hemen belirtmeliyim ki birbirinize ve diziye bağlılığınız ve inancınız beni çok etkiledi.Öyle az rastlanır bir samimiyet bulmuşsunuz ki,dur dedim şu yalancı ve menfaatlere dayanan reel dünyada böylesine sakin bir limanda ben de biraz soluklanayım,iyimserliğim güçlensin.

Diziye başlama öykümü fazlaca uzatmadan genel düşüncemi aktarayım.Bir kere konusu şimdiye kadar bu şekilde düşünülüp işlenmemiş,ilginç ve sürükleyici bir konu.Nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum.Yayınlandığı kanalın diziye bir artısı var mı bilemiyorum,zaten teknik konulardan da anlamam.Ama ilk başlarda aldığı düşük ratinglere rağmen(burdaki bilgilere dayanarak yazıyorum) dimdik yolunda devam etmesi, bazı çok sevip bağlandığı dizilerin ratinge yenik düşüp yayından kaldırılması gibi hüzünlü bir geçmişi olan beni çocuk gibi sevindirdi,diziye bağladı.Oyunculuklara gelince,bir çoğu az tanınır simalar olmasına rağmen(Menderes'e bayılıyorum:img-wink:),diziye çok inanmışlar,son raddeye kadar işe asılıyorlar,bu durum ekranda öyle çok belli oluyor ki!

Kişisel olarak belki çalkantılı özel hayatı,bilerek veya bilmeyerek çizdiği güzel ama şımarık genç kız portresi sebebiyle Tuba Ünsal'dan hazzetmememe rağmen, bu dizi,Menderes'le ekrandaki büyük uyumu ve başarısı sayesinde bu olumsuz düşüncelerimi de bilinçaltıma attım.Zaten Tuba hanımın da geçmişte yer aldığı projelerle karşılaştırıldığında 'Yemin' dizisi onun kariyeri için adeta bir milat kabul edilebilir.İşini çok ciddiye alıyor ve başarılı.

Yanlız bu senaristlerden bir şikayetim var.Ne zaman bu Menderes'le Leyla kavuşacak?Çocukları Toprak'la mutlu olacaklar?Ah onların acılarını ekranda seyrederken içim katılıyor!Cihan'ın ve Asuman'ın komplolarından ve kötülüklerinden bana fenalık geldi,diziyi her seyrettiğimde tansiyonum yükseliyor.Hep karanlık hep karanlık yeter artık yeter!Fazlaca yazdım galiba,misafir fazla konuşmazmış.:img-yes:

canım öncelikle aramıza hoşgeldin.diziyi fark etmene sevindik.ben yine işimi yapıyorum anasayfadan yemini oylarsan yemin ailesini çok sevindiririsin.oylamanı bekliyorum.
yemini oylamayanlar lütfen oya ihtiyacımız var.ama nerde sakalımız yokki sözümüz dinlensin.

yeşim_duygu
29-08-07, 11:19
imzalarımız hazır durumda esasında ben gifli yapıcaktım ama site gif imza kullanılmıyacağını söylemiş buna çok üzüldüm ve sinirlendim planlarım o yüzden tam olmadı bende nırmal imza şeklinde eklicem tabi birazdan...inş.beyenirsiniz...

mxrxt
29-08-07, 11:21

Selam forgetmenot öncelikle sunu belirtmek istiyorum yazin ve yorumun beni o kadar cok etkilediki iki kere okudugumu belirtmekte mecbur hissettim kendimi ..Evet haklisin forumda bir cok dizinin basligi var ama her zaman söyledigim gibi yemin basligini farkli Biz diziye hep inandik ekipte biz seyircilerine ki rating neden canavarin bogazina takilip kaldi yutamadi bizi cok sükür ..Ha zatan tadina vardigimizda biz severek kayariz bogazindan asagaya sonrada bir dizi vardiki yemin diye ne diziydi be der animsariz,, yani genede yasatiriz unutulmaz sahneleriyle hafizamizda..imzada görüldügü gibi Yeminliyiz Biz Farkliyiz Biz...

Bu arada sende Aramiza hosgeldin ben seni tanigimia cok mutlu oldum..Iste bizim Farkimiz bu Cünkü basligimizda Bizden yasca büyük olan abilerimiz ablalarimiz var ve bizler onlardan cok sey ögreniyoruz saygi ve nezaketten yola cikarak..Bende sana bunu yanmitmisim ne mutlu bana tsk ederim beni onurlandirginin icin..

Artik misafir olma bizden biri olmaisin...bye

bakış
29-08-07, 11:33
arkadaşlar bu son bölüm çok güzeldi ama ben maalesef sonuna yetişebildim. tekrarını nasıl izleyebilirim. beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

mxrxt
29-08-07, 11:40
selam yesim imzalar cok güzel olmus ellerinize saglik emeiginiz icin tsk ederim..bu arada vildana cok selam :img-wink: dizinin yeni bölüm fragmanini izledim gene cok güzel bir bölüm bizleri bekliyorum .Asuman gene Menderesle kari koca oluyor sanirim..ortalik cok karisacak gibi Menderes bu tarihi eser kacakciliginda facalinin izini bulursa sasmam bakalim nasil gelisecek :icon_whismerakla bekliyorum..

http://img515.imageshack.us/img515/1182/yenileyleilemendereswf1.gif (http://imageshack.us)

cansu15
29-08-07, 11:45
imzalar çok güzel olmuş ellerinize sağlık

mxrxt
29-08-07, 11:55
http://img510.imageshack.us/img510/3089/ani237td9.gif (http://imageshack.us) yesim duygu harikasin cok sagol cok güzeller bu arada ben simdi ise gidiyorum
artik aksam devam ederim yorumlarini okumaya calismalariniza bakamaya
hepinize kayifli vakitler......

Arkadaslar eliyiz bIzz...??

pelin-ce
29-08-07, 12:08
Yeşim imzalar harika canım elleine sağlık ayrıca benide eklediğin için çok teşekkürler yemin ailesinden olmak mutluluk verici son bölümün resimleri yok mu özellikle son sahnenin bende imza yapmak isterim...

yeşim_duygu
29-08-07, 12:23
Yeşim imzalar harika canım elleine sağlık ayrıca benide eklediğin için çok teşekkürler yemin ailesinden olmak mutluluk verici son bölümün resimleri yok mu özellikle son sahnenin bende imza yapmak isterim...

pelincim seni burda görmek ne güsel cnm kyden sonra buradasın demek hoşgeldin cnm senide ekledim ewet gerçi herkesi eklemek istedim sonuçta ailemiz büyük...senide burda gördüğüme sevindim ve ekledim beynmene çok sevindim çok saolasın güselim...sendende imzalar bekliyorum ayrıca...

yeşim_duygu
29-08-07, 12:26
http://img510.imageshack.us/img510/3089/ani237td9.gif (http://imageshack.us) yesim duygu harikasin cok sagol cok güzeller bu arada ben simdi ise gidiyorum
artik aksam devam ederim yorumlarini okumaya calismalariniza bakamaya
hepinize kayifli vakitler......

Arkadaslar eliyiz bIzz...??

beyenmene çok sevindim cnm çok saolasın bana duygu diyebilirsin...senin adını öğrenebiirmiyim sakıncası yoksa...güsel yorumun beni çok mutlu etti saolasın...elimizden geldiğince yapmaya çalıştık gerçekten vildana çoook teş.ediyorum burdan bana çok yardımcı oldu saolsun onada çok teş.ediyorum...

pelin-ce
29-08-07, 12:29
pelincim seni burda görmek ne güsel cnm kyden sonra buradasın demek hoşgeldin cnm senide ekledim ewet gerçi herkesi eklemek istedim sonuçta ailemiz büyük...senide burda gördüğüme sevindim ve ekledim beynmene çok sevindim çok saolasın güselim...sendende imzalar bekliyorum ayrıca...

Teşekkür ederim canım ilk bölümleri izledim sonra fırsat bulamadım ama sizin bu sitedeki ısrarcı reklamlarınızı gördükçe, dizide çekici hale gelince izlemeye başladım ve çok ta iyi yapmışım ilk başladığı gün gibi sıcacık bir dizi...
Bence bu reklam kampanyalarına devam etmeliyiz daha başkalarının da ilgisini çekecektir benim gibi....

yeşim_duygu
29-08-07, 12:29
imzalar çok güzel olmuş ellerinize sağlık

saol cnm güsel yorumun için beyenmene çok sevindim çok teş.

yeşim_duygu
29-08-07, 12:32
Teşekkür ederim canım ilk bölümleri izledim sonra fırsat bulamadım ama sizin bu sitedeki ısrarcı reklamlarınızı gördükçe, dizide çekici hale gelince izlemeye başladım ve çok ta iyi yapmışım ilk başladığı gün gibi sıcacık bir dizi...
Bence bu reklam kampanyalarına devam etmeliyiz daha başkalarının da ilgisini çekecektir benim gibi....

gerçekten öyle bende başlarını pek izleyemedim ama...sonradan ilgimi çekti gerçekten çok iyi bir yapım ve süreklici bir dizi...gerçekten reklamları kampanyaları olmalı...böylelikle çok farkedenler olur diziyi...

pelin-ce
29-08-07, 12:44
Kesinlikle bizim sitede diğer sitelerde arkadaşlarımızla konuşurken msn de her yerde reklamını yapalım ki dizi izleyici çeksin zaten şanssız bir kanalda yeni bir kanal olduğu için kimse güvenemiyor herkes belli kanalları izliyor zaten çoğu kişi kanalın varlığından bile habersiz ama son zamanlarda kanalda iyi reklam yapıyor...

sinembary
29-08-07, 12:53
herkeze merhaba...
yine çok heyecanlı bir bölümdü...sonu nasıl bitti ya...off Menderes'i oğlu kucağındayken geldiler götürdüler...:icon_sorr
off ya...Cihan'a her bölüm biraz daha sinir oluyorum...offf...:icon_sorr
Leyla,Menderes ve Toprak ne zman biraraya gelip mutlu olacaklar ya...:icon_sorr
Cihanda Leyla'nın ve Toprağın peşinden hiç ayrılmıyo:dito
nasılda tuzak hazırladı Menderes'e....:dito
Menderes'in kucağında Toprak varken polisler geldiğinde Cihan'ın Menderes'in elinden Toprağı aldığı sahne çok kötüydü...:icon_sorr
sinir şey parkta bile rahat bırakmıyo Leyla'yı....hersaniye peşinde....

bu arada dün fragmanı gördüm...Menderes kodesdeydi...:icon_sorr
fragmanın sonunda Cihan bir kapıyı açıp sinsice bakıyordu...galiba o oda Leyla'nın odasıydı....:icon_whis:dito
bakalım sinir Cihan daha neler yapacak?:icon_whis

Yeşimcim imzalar süper olmuş ellerine,emeğine sağlık cnm....bye

yeşim_duygu
29-08-07, 12:58
sinemcim gerçekten dediğin gibi süper bir bölümdü...yine oldu olanalr...bu rada güzel yorumun için çok teş.çok saolasın bana duygu diyebilirsin güselim...

döndü
29-08-07, 13:09
valla bu hafta bakmadım diziye o cihan canımı sıktı gelecek haftaya belki bakarım senaryoyu düzeltsinler ya herşey cihan lehine ne edek valla verem oldum..:img-wink:

alonsomania
29-08-07, 14:14
vaayyy mzalar güzel olmuş benide eklemişiniz tşk....özet geldi mi??

naz&naz
29-08-07, 15:31
Duygu imzaların çok güzel olmuş emeğine sağlık.Vildan mesajını görür görmez anasayfaya gidip hemen oyladım. :img-wink:

Yorumlarınıza bende katılıyorum daha çok reklamı yapılmalı.Zaten hiç izlemeyenler bir kere farketseler daha sonra hiç bırakamıycaklar.Ben arkadaşlarıma falan söylemeye başladım izleyin diye.Beğeneceklerinden eminim.Yemin ailesi giderek büyüyecek.

yeşim_duygu
29-08-07, 15:57
naz&naz ve hilal_keremcem güsel yorumlarınız için çok teş.çok saolun...beyenmenize sevindim...

barış_derya
29-08-07, 16:09
18.bölüm tek kelimeyle muhteşemdi yaniiii çok hareketli babaanne dede tördü okşadı öptüde birde babası öpse ahhhhhhhhhhhhh

sinembary
29-08-07, 16:27
18.bölüm tek kelimeyle muhteşemdi yaniiii çok hareketli babaanne dede tördü okşadı öptüde birde babası öpse ahhhhhhhhhhhhh

evt cnm katılıyorum sana gerçekten çok gzldi...
benim en çok güldüğüm sahne saat tutarak sevmeleriydi....
Gazel:zamanın doldu ama senin....
dede: (adı aklıma gelmedi.)..daha 15 dk var...:):)
konuşmalar böyleydi sanırım...bu sahnede çok gülmüştüm...
ne güzel demişsin....ahh birde babası öpse....Cihan ne yaptı,etti Menderes'in elinden aldı Toprağı...
ama fragmanda ben gördüm...Menderes eve gelmiş seviyodu Toprağı....:img-icecr

peloş_sezin
30-08-07, 10:47
beyenmene çok sevindim cnm çok saolasın bana duygu diyebilirsin...senin adını öğrenebiirmiyim sakıncası yoksa...güsel yorumun beni çok mutlu etti saolasın...elimizden geldiğince yapmaya çalıştık gerçekten vildana çoook teş.ediyorum burdan bana çok yardımcı oldu saolsun onada çok teş.ediyorum...

bana niye teşekkür ediyorsun.herşeyi sen yaptın ben bi sana listede yardımcı oldu.ben sadece sen yaparken senin kafanı ütüledim onun için mi bana teşekkür ediyorsun.
gerçekten imzalar ve özel çalışmalar çok güzel olmuş ellerine yüreyine sağlık.
evet arkadaşalra gifli olacaktı ama site neden yasakladı anlamadık gifli imza kullanmayı.yasak olmasaydı gifli olacaktı.

Duygu imzaların çok güzel olmuş emeğine sağlık.Vildan mesajını görür görmez anasayfaya gidip hemen oyladım. :img-wink:

Yorumlarınıza bende katılıyorum daha çok reklamı yapılmalı.Zaten hiç izlemeyenler bir kere farketseler daha sonra hiç bırakamıycaklar.Ben arkadaşlarıma falan söylemeye başladım izleyin diye.Beğeneceklerinden eminim.Yemin ailesi giderek büyüyecek.

oyladığın için teş.her yeni gelene söylüyorum oylayın diye ama kendim söyleyip kendim dinliyorum.sanki kendim için söylüyorum oylayın diye.
HÜSEYİN ABİ NERELERDESİN?
AYRICA RESİMLERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM
ARKADAŞALR İÇİNİZDE YEMİNİ OYLAMAYAN VARSA LÜTFEN OYLASIN!!!
LÜTFEN LÜTFEN LÜTFENN!!!

yalnız_kalsın
30-08-07, 13:00
meraba ben aranıza yeni katıldım :D yemini sonradan izlemeye başladım sardı dizi beni...cihana çok uyuz oluyorum leylaya yapmadını bırakmıyo resmen yaa...ama rolünü çok güzel yapıyo psikopatlık rolü yakışmış :D

Fettan
30-08-07, 13:18
Benim için hayli uzun bir aradan sonra herkese merhaba bye

Yeni ev yeni şehir bağlanytısı olmayan pc olunca uzak kaldım buralardan..Fırsatatn istşfade bir iki kelma yazayım bu bölüm çok keyifliydi...Hele Selahattin bey ve Fatmanur hanımın Toprak bebeği gördükleri halde haberi olmasın Baki baba ve Sadakat teyzemi tembihledikleri sahneler :img-wink: :img-wink:

Gazel adamım benim Cihan'ın hakkından çok güzel geliyor...Allah verede Cihan'a yakalanmadan devam edebilse araştırmalarına...2.Adamım Mahir her söylenene itata edecek biri değil Cihan efendinin Menderes'e (sinopem kulakların çonlasın yoksa cengavermi demeliyim)neden kafayı taktığını öğrenince çok fena şeyler olacak...

Bir diğer içimin yağlarını eriten sahne Leyla'nın Cihan'ın aldığı künyeyi Toprak'ın kirlettiği beze sarığ Cihan'a attırması :img-hyste,:img-hyste :img-hyste

Son sahne başta çok güzeldi Menderes ve Toprak'ın buluştuğu an Leyla'nın onlara bakması ama sonrası tam bir hüzün ve sinir rüzgarı estirdi...

Sayfaya emeği geçen herkese çok teşekkürler...

Sevgili alisercan keşke bendende selam iletseydin :( Resimleri merak ettim bende ...

Tekrar ne zaman girersem artık hepinzie sevgiler bye bye

yeşim_duygu
30-08-07, 18:53
vildancım olrmu öyle şey tabikide seninde emeğin geçtii...ne demek bana ilham verdin başta destekeldin saol cnm çok teş.güsel yorumuniçinde...

yalnız_kalsın armıza hoşgeldin cnm...

jujum
30-08-07, 20:24
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=244

yeni gelenlere hoşgeldinizi diyerek başlayalım :img-yes:
fettan cım sanada tabiki yeni olmasanda uzun bir aradan sonra seni burda görmek güzel sende hoşgeldin :)

arkadaslar ben özel msj yoluyla aktif olduğum bölümlerdeki arkadaslarımdan rica ettim anasayfadaki yemini oylamaları için sağolsunlar oylarınını kullananlar oldu o kadar çok msj atmışım ki daha fazla gönderemedim kota olayı varmış :icon_sorr ,,sayfaya linki koydum aramızda oyunu kullanmayı unutanlar varsa kullanabilsinler diye :img-yes:

not,,,dün özel msj yoluyla bir çoğunuza ulaşmaya çalıştım elimden geldiğince burdada yazayım ,,, erkek oyuncular bölümünde serhan yavaş ı ilk on sıraya getirmeyi basardım :happy0064 sizlerden ricam oyuncumuzun başlığını sık sık ziyaret etmeniz ayrıca zeyno hanımın biyografisini bulabilecek olan varsa ve eklerse çok sevinirim çok aradım ben bulamadım çünkü onu da ilk ona taşımaya kararlıyım+z:img-yes:

bu arada özel çalışmalar ve imzalar mükemmel olmuş ellerinize sağlık birini kullanmaya başladım bile zaten :img-wink:

alisercan
30-08-07, 20:39
İyi akşamlar. Fotoları merak edenler o fotografı öyle hemen yayınlar mıyım. Biraz merak edin. Fettan cengaverin kendi elleriyle asoya dondurma yediriyordu. Hepimiz alenen gördük ve fotografladık. Yeni sloganımız şu
LEYLAYA UZANAN ELLER KIRILSIN.....

mxrxt
30-08-07, 21:52
http://img252.imageshack.us/img252/1980/graffitistreet083020071tp1.gif (http://imageshack.us)

Selam Fettan nasilsin?? seni tekrar görmek cok güzel yeni evin ve sehir sana hayirli olsun ugur getirsin insallah..her zamanki gibi cok güzel ve degisik konulara deginmissin ..
Cihanin pisikopakliginin irsi oldugunu anlamis olduk gazel sayesinde ama iyi rol kesiyor gecekten cihandan nefret ediyoruzyaa..bu arad dizide sanki gazel ve sonatin aski unuttulurmak isteniyor gibi sakin mahirde gazele abayi yakmasin?? gene yaziyorum biseyler :img-in_lo senaristlere biraksam daha iyi olacak....

alisercan
30-08-07, 21:56
http://img252.imageshack.us/img252/1980/graffitistreet083020071tp1.gif (http://imageshack.us)

Selam Fettan nasilsin?? seni tekrar görmek cok güzel yeni evin ve sehir sana hayirli olsun ugur getirsin insallah..her zamanki gibi cok güzel ve degisik konulara deginmissin ..
Cihanin pisikopakliginin irsi oldugunu anlamis olduk gazel sayesinde ama iyi rol kesiyor gecekten cihandan nefret ediyoruzyaa..bu arad dizide sanki gazel ve sonatin aski unuttulurmak isteniyor gibi sakin mahirde gazele abayi yakmasin?? gene yaziyorum biseyler :img-in_lo senaristlere biraksam daha iyi olacak....

Murat sen bu yazma işlerine iyice kaptırdın kendini... Gazel zaten aşık değil hala aklı cihanda. Bir ara model kızdan iyice kıskandı ama buna bir ad koyamadı. Evet o aralar onun aşkını kültür üniversitesi öğrencileri koydu, ama henüz bizim kız ve senaristler koyamadı. Yakıştıramıyorlar mı acaba bilemiyorum.
Ama sonat hala unutmadı. Hala ilk günkü gibi bakıyor. Gazelin bir isteğini iki etmiyor. Heyhat duy beni hayat....

lazkizz
30-08-07, 22:14
Of ya sinir oldum bizde neden fox tv calismiyor bu hafta bakamadim
gecen hafta zar zor baktim,
Keske gecen sezonun gibi olsaydi erken basliyordu simdi
Hem zoraki koca var, hem zelihanin gozleri, hic sasmadim kotu raytingi
gorunce (:

alisercan
30-08-07, 22:22
gorunce (:

Her gün ve her periyodda büyük projeler geliyor. Yemin kıt kanaat bütçesiyle yine de iyi geldi arkadaşlar. Dile kolay 19. bölüm çekildi ve montajlandı. Sırada 20 var.

gamzem497
30-08-07, 22:22
gorunce (:

cnm bugün tekrarı wardı fox'ta artık tekrarından bakarsın.

Gerçi ben izlemiyorum;ama senin böle üzüldüğünü görünce söleyim istedim:img-wink:

lazkizz
30-08-07, 22:26
Her gün ve her periyodda büyük projeler geliyor. Yemin kıt kanaat bütçesiyle yine de iyi geldi arkadaşlar. Dile kolay 19. bölüm çekildi ve montajlandı. Sırada 20 var.

cnm bugün tekrarı wardı fox'ta artık tekrarından bakarsın.

Gerçi ben izlemiyorum;ama senin böle üzüldüğünü görünce söleyim istedim:img-wink:

Canim oyle degil Fox tv olmuyor yani cekmiyor, Frekans degisti heralde
bende frekansi ayarliyamiyorum, problem orda :(

Alisercan:
Iyi ama gecen sezon daha iyidi (: Baksana 10un icine girecekti nerdeyse
buyuk basari Fox tvnin, ama suan yine eski ilk bolumlerindeki sirayi kapti.
BUnun sebebide diger programlardaki yayinlanan diziler,

catterflym
30-08-07, 22:27
yeminin bnde sıkı takıpcısıyım harika bir dizi daha öncede bir kaç sefer yazmıstım..
yemin gercekten sürekleyici konularıla insanı ekrana kilitliyor ben zoraki koca yerine onu izliorm acıkcası
ilk bölümden beri kacırmadım
ama bu aralar kriz geçiriorm Cihana öldürmek istiormm onuu yaaa :icon_sorr

alisercan
30-08-07, 22:34

Alisercan:

Haklısın lazkız. Benim kastım o değil. Sonuçta bu diziler geliyor yani periyod 1 de de olsa 2 de de olsa bu diziler var. örnek 1 e atv nin çok önemli bir dizisi geliyor hem de çok büyük bir kadro ile, kanal d hakeza. O yüzden bu bir mücadeledir. Ve kanalın ayıbı büyüktür...

mxrxt
30-08-07, 22:44

Alisercan:

selam lazkizz nasilsin ?? senin adina üzüldüm evet FOX TURK frakans degistirdi o nedenle izleyememissin iste saa yeni frekans numarasi kayderesin ok..
FOX TURK 11781 (v) SR 2815 FEC 5/6 ...

dizinin yayin saati aslinda cok iyi ama rakipler cok kuvvetli dizi gercekten genede cok iyi tutundu valla büyük basari nerelerden geldigini unutmadik...

eleren
31-08-07, 06:12
sezon finalinden sonra dün ilk defa izleyebildim(çokşükür) ama sinir oldum hele leylanın bu kadar korkak ve vasıfsız olmasına çok kızdım ya insanda biraz cesaret pes yani bu kadar sindirilmez insan bide mahirin asumandan için abi o kadın biraz arızalı dedi ya koptum valla
bide cihanın ne mal olduğunu anlasa gelelim asuman artık ben asumana hiç bir şey diyemiyorum kadının şeytanılıktan başka sıfatı yok zaten iyice girmiş iyi eş modlarına bu arada arkadaşlar gene menderesin yanına gelmiş menderes uyandığında gene asıuman yanındaydı fragmandı galiba gene yaptı yapacağını gururusuz geniş mezhepli cadı
cihana ve asumana tez zamanda ölüm başka türlü kurtulunmaz bunlardan

alisercan
31-08-07, 08:17
http://img43.yukle.tc/thumbs/800DSCN0497.JPG (http://img43.yukle.tc/image.php?id=800DSCN0497.JPG)

Bu nasıl bir mutluluktur. Mendo ve Aso balayındalar...Vildan bu foto senin için çektirildi. Özellikle zeyno sana çok selam söyledi. Bensiz dizi dikensiz gül bahçesi olmaz mı diye de sormadan edemedi.

döndü
31-08-07, 08:22
gerçekten bu görüntü yeni bölümde varmı eğer varsa leyla adına çok üzüldüm canım leylam..cihanı sevmiyorum bu arada cihanda piskopat çıktı:happy0064

döndü
31-08-07, 08:31
serhan ve zeyno birliktelermi yoksa??yanlışmı anladım

alisercan
31-08-07, 08:35
serhan ve zeyno birliktelermi yoksa??yanlışmı anladım

aman hayır öyle bir şey yok. Bu bir toplu gezi sadece onlar iyi arkadaşlar. Sevinebilirsin derken onların gerçek yaşamda böyle bir kavgaları, alıp veremedikleri yok...

döndü
31-08-07, 08:35
tamam anladım ben yanlış anladım ama leyla ve menderisn birlikte olmasını dört gözle bekliyorum..

alisercan
31-08-07, 08:51
http://img43.yukle.tc/thumbs/8158DSCN0507.JPG (http://img43.yukle.tc/image.php?id=8158DSCN0507.JPG)

Mahirin önlenemeyen yükselişi sürecek mi... Dışarıdan oyuncu ve teknik ekip olmayan 3 kişiden ikisi mahirin anne ve babasıydı. Mahirin ricasıyla tekne gezisine katıldıklarını söyleyen bu ebeveyn çift, yıllardır memur olarak çalıştıklarını nihayet çocuklarının sayesinde acaba rahat görebilecekmiyiz diye düşünürken tekne gezisinde hayat bulduklarını söylediler. Mahirin babası hala memur... Annesi memuriyetten ayrılmış durumda...
Mahirin annesi ile yaptığım söyleyişi de çocuğunun küçükken mafyaya da oyunculuğa da ilgi duyduğunu iyi ki filmde bir rol bulduğunu ve bu sayede rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Hayatın kendilerine daha ne sürpriz hazırladıklarını bilmediklerini söyleyen baba ihtiyatla yaklaşıyor olaya... (ne de olsa memur)
Baba Cemal bey oğlunun okumasını istediğini ama bir türlü haylazlıklarıyla başedemediğinden yakınıyor. Anne de istememiş ama ya oyuncu olurum ya sokaklarda yatarım diye evi terketmekle tehdit etmiş... Biraz endişe de olsa, artık ikisi de mutlu...
Bu arada üstteki fotoda 9/8 erdal serhana özeniyor. Artık neyi hesaplıyor bilemiyoruz. Ama balıklama atlama ile çevrenin ilgisini yeterince çekti...

peloş_sezin
31-08-07, 09:01
hüseyin abi tatiliniz nasıldı.neler oldu anlatır insanbi.çok merak ediyorum.hakkımda ne söyledin.tuba yokmuydu.tatilde.resimlerde güzele benziyor bukadarmı.

alisercan
31-08-07, 09:04
hüseyin abi tatiliniz nasıldı.neler oldu anlatır insanbi.çok merak ediyorum.hakkımda ne söyledin.tuba yokmuydu.tatilde.resimlerde güzele benziyor bukadarmı.

Malesef vildan tuba yoktu. Var olanlar sadece ve sadece serhan, barış, ayşe melike, zeyno ve Babaların babası Beyazıt baba. Yani diziyle ilişkilendirirsek...
Mendo, cihan, gazel, aso ve baki baba.... Hakkında serhana ve tubaya olan tutkundan ve barış ile zeynoya olan kızgınlığından bahsettik. Çok sevindiler, duygularına değil tabii ki, seni etkilemiş olduklarına... Cihan sana özellikle selam söyledi. Gelecekte çok iyi bir adam olacağım hiç merak etmesin dedi. Zaten barışı söylememe gerek yok. Çok iyi bir adamdır kendisi...

peloş_sezin
31-08-07, 09:10
İyi akşamlar. Fotoları merak edenler o fotografı öyle hemen yayınlar mıyım. Biraz merak edin. Fettan cengaverin kendi elleriyle asoya dondurma yediriyordu. Hepimiz alenen gördük ve fotografladık. Yeni sloganımız şu
LEYLAYA UZANAN ELLER KIRILSIN.....

üstteki yazıyla sloganın ne alakası var anlayamadım.

yeminin bnde sıkı takıpcısıyım harika bir dizi daha öncede bir kaç sefer yazmıstım..
yemin gercekten sürekleyici konularıla insanı ekrana kilitliyor ben zoraki koca yerine onu izliorm acıkcası
ilk bölümden beri kacırmadım
ama bu aralar kriz geçiriorm Cihana öldürmek istiormm onuu yaaa :icon_sorr

burda yenisin galiba aramzıa hoşdeldin anasayfadan yamini oylarsan çok seviniriz.

vildancım olrmu öyle şey tabikide seninde emeğin geçtii...ne demek bana ilham verdin başta destekeldin saol cnm çok teş.güsel yorumuniçinde...

yalnız_kalsın armıza hoşgeldin cnm...

sen öyle diyorsan öyle olsun bende senin başını ütüledim diye üzülmüştüm:

alisercan
31-08-07, 09:15
üstteki yazıyla sloganın ne alakası var anlayamadım.

burda yenisin galiba aramzıa hoşdeldin anasayfadan yamini oylarsan çok seviniriz.

sen öyle diyorsan öyle olsun bende senin başını ütüledim diye üzülmüştüm:

Vildan yazıyla sloganın alakası yok. 20. bölüm için slogan atıyoruz. Leylaya uzanan eller kırılsın diye. Hatta murat ya da havin bunu bir imzaya dönüştürebilir diye düşünüyorum....

alisercan
31-08-07, 09:28
Diziyi çok fazla takip edemiyorum dizide en çok ilgimi çeken ilk etaPta müzikleri olmuştu...Denk geldikçe bakıyorum pek yorum yazmasamda..Aynı şekilde forum başlığınıda okuyorum ve en çok hoşuma gidende dizinin bize yansımayan ama HEP merak edilen kısmı ile ilgili en güzel paylaşımların bu başlıkta olduğu..Oyunculardan sürekli haberler geliyor daha önce eklenen yemek resimlerinden izleyici ile sıcak temasta olduklarınıda gördük..Şimdide bu çok özel resimler...Bu tarz paylaşımlar hem bazı izleyicide zamanzaman başgösteren gerçek kişi ile dizi karakterini karıştırma hissiyatınında önüne geçiyor :img-yes: :img-yes: Bence diğer dizi yapımcılarınında yapması gerekir böyle şeyleri...Paylaşım için teşekkürler alisercan ...

Rica ederim. Ama haklısın bu dizinin tüm ekibi çok samimi ve sıcaklar. O fotolarda gördüğünüz yine bu duyguların alt düzeyde görünümüdür. Yemek fotolorını da hatırlarsınız. Yine aynı duygular vardı.

yeşim_duygu
31-08-07, 10:09
bunlar çok güsel haberler bayıldım ya...alisercan abi çok teş.ediyorum bu haberler için oldukça güsel görünüyor...

alisercan
31-08-07, 10:17
bunlar çok güsel haberler bayıldım ya...alisercan abi çok teş.ediyorum bu haberler için oldukça güsel görünüyor...

Ne demek yeşim rica ederim. Bunları paylaşmamak yanlış olurdu. Arkadaşlar bir de kardeş formdan gelen çabayla yemin 19. luğa yükselmiş. Ana sayfadaki sıralamada çok mutlu oldum. Kendilerine teşekkürler. Bunun dışında serhan yavaş sıralamada 5. liğe yükselmiş darısı diğer oyuncuların başına.

mxrxt
31-08-07, 10:37
selam arkadaslarlar nasilsiniz?? Hüseyin abi resimleri eklemissin gercekten cok güzel aralarindaki bu samimiyet cok güzel beni mutlu etti ..dizinin tutunmasinda ne büyük bir moral kaynagi oldu kim bilir ??bu samimiyet ..hepsine ve sana ayri ayri tsk ediyorum..belki görürler belki sen bir haber ucurursunsun onlari kutluyorum ve öpüyorum..En büyük arzum onlari canli görmek oldu...

lazkizz
31-08-07, 10:56
Haklısın lazkız. Benim kastım o değil. Sonuçta bu diziler geliyor yani periyod 1 de de olsa 2 de de olsa bu diziler var. örnek 1 e atv nin çok önemli bir dizisi geliyor hem de çok büyük bir kadro ile, kanal d hakeza. O yüzden bu bir mücadeledir. Ve kanalın ayıbı büyüktür...

alisercan Anliyorum ama, kanalin ayibi ne ki?? nasil bir kadro dizinin ismi ne?

lazkizz
31-08-07, 10:59
selam lazkizz nasilsin ?? senin adina üzüldüm evet FOX TURK frakans degistirdi o nedenle izleyememissin iste saa yeni frekans numarasi kayderesin ok..
FOX TURK 11781 (v) SR 2815 FEC 5/6 ...

dizinin yayin saati aslinda cok iyi ama rakipler cok kuvvetli dizi gercekten genede cok iyi tutundu valla büyük basari nerelerden geldigini unutmadik...

Selam iyim sen nasilsin?
DOgru vaLlaha, Ama o 13 cu sirayi ozluyorum ya nasil da sevinmistik
simdi yine eski gunlere geri donduk. Neys. Ya frekans verdin de ben
AYarlamasini bilmiyorum ki, :( Problem orda. Ama deniycem ayy
bide denemek isterken butun kanalarin ayarini bozmuyom mu hahaha
kalirim kanalsiz he :P

Fettan
31-08-07, 11:13
Ah o yemekte bizde olsaydık demiştik şimdi de ah o gezide bizde olsaydık diyoruz kıskanmadık dersek yalan olur en azından ben yalan söylemiş olurum :img-blush :img-blush :img-blush

Birde dikkatimi çekti yemek resimlerinde Erdal Güney ve Hüseyin Yıldız'ı bol bol gördük Kemal Sahir Gürel yoktu yani yemete yoktu ama bu defa gezide var anladığım kadarıyla onun resmi yok hiç :img-wink: :img-wink: :img-wink: Birde Erdal Güney askerde değilmiydi :icon_whis :icon_whis biliyorum çok meraklıyım ama ne yapayım aklımdakileri yazmayı tercih ettim...

Bir şey daha var Sarı Sıcakta Eylem Aktaş ve Atakan Aktaş'ı izlemek büyük bir keyifti özellikle Eylem'i çok merak ediyordum çok güzel bir sesi var kendide çok hoş bir bayan :img-wink: :img-wink: İnşallah yemin'in şarkılarını söyleyecekleri proğramlarda olur :img-wink:

barış_derya
31-08-07, 13:54
uzun zamandır dershaneden ötürü giremiyordum leyla dayak mı yiyecek herkes leylaya uzanan eller kırılsın diyoooo
özet geldimi artık eskisi gibi giremiyor
bu öss yüzünden

jujum
31-08-07, 14:10
dünden beri yoğun bir mesai ile (hırsız polis)_Özlem Düvencioğlu ve Timuçin esen sayfalarındaki değerli arkadaslarımdan rica ettim yemini oylamaları için birçoğu zaten diziyi izlediklerini ve seve seve oy kullanabileceklerini ilettiler,,şunu da belirteyim izlemeyenlerden de oy aldık (70 küsürlerden 130 lu rakamları bulduk daha da ilerleyeceğiz eminim:img-yes:) bu sebeple beni kırmadıkları için bu sayfalar aracılığıyla teker teker hepsine bir kez daha sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum :img-yes:

bu arada ana sayfadaki bayan ouyuncuların biyografilerinde Zeyno hanımın bölüm yoktu bildiğiniz üzere netten bulabildiğim kısıtlı bilgilerle sayfayı açtım fakat mod onayından henüz geçmemiş sanırım daha çıkmadı :icon_sorr umarım en kısa zamanda açılır ,,,dipnot: sayfamız açıldığında hepinizin puanlarınızla birlikte yorumlarınızı bekliyorum ayrıca biyografi sayfasında yardımlarından ötürü alisercan 'a teşekkürlerimle

gelelim şu fotolara:img-blush

http://img43.yukle.tc/thumbs/800DSCN0497.JPG (http://img43.yukle.tc/image.php?id=800DSCN0497.JPG)

Bu nasıl bir mutluluktur. Mendo ve Aso balayındalar...Vildan bu foto senin için çektirildi. Özellikle zeyno sana çok selam söyledi. Bensiz dizi dikensiz gül bahçesi olmaz mı diye de sormadan edemedi.

biz onları serhan ve zeyno olarak düşünemiyoruz nedense resimdekiler bizim için menderes ve asumandır bu yüzden dumura uğradığımı itiraf edeyim:img-hyste
paylaşım için teşekkürler mutluluğunuzu buralardan sahit olmak çok güzel :img-wink:

mxrxt valla yaratıcılığın sınır tanımıyor desem yeridir bende katılıyorum leylaya uzanan eller kırılsın :icon_whis
çalışmalar için teşekkürler bence hiç de ucuz değil gayet güzel olmuş hepsi :img-wink:bye

mine4
31-08-07, 14:26
Dün tekrarını seyrettim gerçekten Cihan karakterini oynayan (?)kişi kötü rolünü güzel oynuyor.Onu seyrederken çok sinir oldum.Yeni bölümün özeti geldimi?

dunyammm
31-08-07, 14:55
son bölümde ben de gerçekten sinir oldum Cihana.hoş hep sinir oluyorum ona.. bıraksın Menderesin ve Leylanın peşini yeter ya

_duygucuk_
31-08-07, 15:25
mrb..
geziler yapılmış reismler gelmiş teşekkürler :)
gelecek bölüm de neler olacak bakalım şu leyla ya uzanan eller kırılsın sözü nedir arkdaşlar cihan şiddet mi uyguladı yoksa?

yalnız_kalsın
31-08-07, 15:31
gelecek bölümü çok merak ediyorum..
asumanla cihan tam birbirine uygun..ikiside psikopat :D

alisercan
31-08-07, 16:45
alisercan Anliyorum ama, kanalin ayibi ne ki?? nasil bir kadro dizinin ismi ne?

Kanalın ayıbı derken, tüm işlerin raiting almaması olmasını kastediyorum. Artı yeterince tanıtımı yok biliyorsun... Diğer diziyi şu an söylemem doğru olmaz. Açıkladığında paylaşırız...

peloş_sezin
31-08-07, 16:50
Ne demek yeşim rica ederim. Bunları paylaşmamak yanlış olurdu. Arkadaşlar bir de kardeş formdan gelen çabayla yemin 19. luğa yükselmiş. Ana sayfadaki sıralamada çok mutlu oldum. Kendilerine teşekkürler. Bunun dışında serhan yavaş sıralamada 5. liğe yükselmiş darısı diğer oyuncuların başına.

hüseyin abisen diyorsun HATIRLA SEVGİLİ jujum diyor HIRSIZ POLİS, ÖZLEM DÜVECİOĞLU TİMUÇİN ESEN HANGİSİ DOĞRU. ya biri bana söylesin.

mrb..
geziler yapılmış reismler gelmiş teşekkürler :)
gelecek bölüm de neler olacak bakalım şu leyla ya uzanan eller kırılsın sözü nedir arkdaşlar cihan şiddet mi uyguladı yoksa?

canım öyle birşey yok.siz o sözü aklınızdan çıkarın.bence.öylebirşey yok çünkü.

alisercan
31-08-07, 16:53
Kemalin henüz gezide koyacak normal bir fotografını bulamadım. Bulur bulmaz koyacağım. :img-hyste Çünkü teknede adamcağız hep güneşlendi ve yüzdü. Halka arz edilecek giyinik bir fotosunu bulma telaşındayım.:img-hyste:img-hyste Diğer fotolar gelir gelmez koyacağım fettan...:happy0064

alisercan
31-08-07, 16:56
hüseyin abisen diyorsun HATIRLA SEVGİLİ jujum diyor HIRSIZ POLİS, ÖZLEM DÜVECİOĞLU TİMUÇİN ESEN HANGİSİ DOĞRU. ya biri bana söylesin.

canım öyle birşey yok.siz o sözü aklınızdan çıkarın.bence.öylebirşey yok çünkü.

Ya burada karıştıracak bir şey yok. Tüm arkadaşlar yani diğer formlardan elbirliği ile katkıda bulunmuşlar vildan. jujumunda HS den diğer arkadaşlarında katkıları var. Bunun için kendini üzme vildan. Ayrıca senin ve muratın da katkısı büyük. Çünkü sizlerde oldukça yoğun bir kamuoyu oluşturdunuz. Sonuçta dün sabah 75 lerden 133 e çıkan oylamada sadece bir formun işi değil.... Jujum nerelerdesin şu zeynonun biyografisini nereden buluruz linkini bulamadım. Özelden ulaşırsan sevinirim....

arzu-başak
31-08-07, 17:08
Herkese merhaba...
Hüseyin abi eklediğin fotoğrafları yeni gördüm...çok güzeller....
paylaşımların için çok teşekkürler...
bütün resim ekleyen,çalışma yapan herkesin ellerine yüreğine sağlık...
buarada jujum'un serhan ve zeynonun fotoğrafına yaptığı yoruma tamamen katılıyorum...onlar bizim için menderes ve asuman olduğu için bende fotoğrafı ilk gördüğümde şaşırdım...nasıl içine giriyoruz dizinin allahım:img-hyste....
size iyi sohbetler......

hewal
31-08-07, 17:18
Bir hafta ara vermeye gelmiyor maialalh sayfalar almış yürümüş...

Çalışma ekleyen herkese sevgiler emeklerine sağlık...

Oylamalarda epey üst sıralara gelmişiz ama sezon beni reyting açısından kaygılandırıyor ve evet kanalın düşünmesi gereken şeyler var en başından beri reklam gibi ...Biz yayınlandığı sürece dizinin arkasında durmaya gayret gösteririz..

Gelelim son eklenen resimlere çok teşekkürler sevgili alisercan ne kadar güzel resimler onlar öyle..Bir kez daha oyuncuları tebrik ediyorum öncelikle ...başarılı olmasalar burada birçoğumuz arada kalmazdık zeyno-Asuman Cihan*Barış yada Menderes*Serhan diye :img-wink: :img-wink: Demek Baki baba Ruhi Su türküsü söyledi öyle güzel öyle dok bir sesi varki konuşurken bile eminim çok güzel söylemiştir ...

Bölüm yorumlarında yazacak birşey bırakmamışsınız artık bende yeni bölüm sonrası yazrım yorumumu...

Bu arada gözlerim ehlocan,sycamore ve sinope'nin yorumlarını arıyor..Fettan bile iki arada bir derede yorumunu yazmış ...Fire vermeyemi başlıyoruz yoksa :img-wink:

peloş_sezin
31-08-07, 17:24
Herkese merhaba...
Hüseyin abi eklediğin fotoğrafları yeni gördüm...çok güzeller....
paylaşımların için çok teşekkürler...
bütün resim ekleyen,çalışma yapan herkesin ellerine yüreğine sağlık...
buarada jujum'un serhan ve zeynonun fotoğrafına yaptığı yoruma tamamen katılıyorum...onlar bizim için menderes ve asuman olduğu için bende fotoğrafı ilk gördüğümde şaşırdım...nasıl içine giriyoruz dizinin allahım:img-hyste....
size iyi sohbetler......

evet orsimleri görünce bende sizin kadar çok şaşırdım.ama insanin elinde değil şaşırmamamk.dizide kan davalı olanlar çok samimi oluyorlar.e buda çok doğal yani.keşke o fotolarda leylada olsa özellikle menderesle leylanın resimleri olsaydı daha çok.madenm leyla yok çektirmiş menderesle foto.Eee bu fırsat kaçmaz demişlerdir.aynı şekilde cihanda yani.

bakış
31-08-07, 18:35
ben bu diziyi neredeyse ilk bölümünden beri takip ediyorum. yapılan yorumları da az çok okuyorum ama yorum yazmıyorum; çünkü zaten siz neredeyse benim düşündüklerimin hepsini yazıyorsunuz:img-yes: yalnız bu sefer aklıma bir şey takıldı ve yazmadan geçemedim. kanal dizimizin reklamını çok yapmıyor demişsiniz. ben ne zaman kanalı açsan dizinin fragmanını görüyorum. yemin dışında başka bir program verildiğinde bile alttan reklam geçiyorlar. ayrıca dizinin yeni sezona başlamadan önce bu sitede de bolca reklamına rastladık. daha ne yapılabilir bilemiyorum. belkş taksime bir pankart asılabilirdi, onu atlamış olabilirler. demek istediğim bu dizi zaten 18 bölümdür var, artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesi de var. izleyen izliyor. yayınlandığı kanal dört büyük kanallardan biri değil evet ama kanalın zaten hemen hemen izlenen diğer bütün programları diğer kanallara transfer oldu, isteselerdi bizim dizimizi de transfer ederlerdi. yani sözün kısası; izlemek isteyen her ne olursa olsun izliyor. reklam yapılmadı, rating az geldi diye bu kadar sıkmayın canınızı ben dizimizin bu sezon da hakkıyla devam edeceğine eminim:happy0064

jujum
31-08-07, 18:56
sevgili vildan ikilemde kalmışın sanırım tatlım hpcilerin TE ve ÖD forumundaki arkadasların çok büyük bir katkısı oldu onu söliyeyim de hatırla sevgiliden de destek gelmiş sanırım kendilerine teşekkürler ediyorum burdan :img-wink:
bu arada civciv86 :img-wink:nın verdiği oyla 134 olduk bizim evin hallerini geçmeye ne kaldı ki şurda:)

sevgili bakış yorumun okudum taksime pankart asılabilirdi demişsin neden olmas:) bizim burdaki bilboardlara zamanında dicle diye bir dizinin dev afisleri asılmıştı ama sanırım üç bölüm sonrada dizi yayından kalkmıştı aman sonumuz onlara benzemesinde:icon_whis

cansu15
31-08-07, 19:07
arkadaşlar resimleri şimdi gördüm gerçekten çok güzel peki ben birşey soracagım özet daha gelmedi mi gelmediyse ne zaman gelir acaba bilen var mı?

mxrxt
31-08-07, 22:09
mxrxt valla yaratıcılığın sınır tanımıyor desem yeridir bende katılıyorum leylaya uzanan eller kırılsın :icon_whis
çalışmalar için teşekkürler bence hiç de ucuz değil gayet güzel olmuş hepsi :img-wink:bye[/I][/QUOTE]

selam jujum nasilsin?? valla elimizden gelldigince biseyler yapiyoruz iste yalniz silogan Hüseyin abiye aittir ..(Leylaya uzanan eller kirilsin..)

ben bu diziyi neredeyse ilk bölümünden beri takip ediyorum. yapılan yorumları da az çok okuyorum ama yorum yazmıyorum; çünkü zaten siz neredeyse benim düşündüklerimin hepsini yazıyorsunuz:img-yes: yalnız bu sefer aklıma bir şey takıldı ve yazmadan geçemedim. kanal dizimizin reklamını çok yapmıyor demişsiniz. ben ne zaman kanalı açsan dizinin fragmanını görüyorum. yemin dışında başka bir program verildiğinde bile alttan reklam geçiyorlar. ayrıca dizinin yeni sezona başlamadan önce bu sitede de bolca reklamına rastladık. daha ne yapılabilir bilemiyorum. belkş taksime bir pankart asılabilirdi, onu atlamış olabilirler. demek istediğim bu dizi zaten 18 bölümdür var, artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesi de var. izleyen izliyor. yayınlandığı kanal dört büyük kanallardan biri değil evet ama kanalın zaten hemen hemen izlenen diğer bütün programları diğer kanallara transfer oldu, isteselerdi bizim dizimizi de transfer ederlerdi. yani sözün kısası; izlemek isteyen her ne olursa olsun izliyor. reklam yapılmadı, rating az geldi diye bu kadar sıkmayın canınızı ben dizimizin bu sezon da hakkıyla devam edeceğine eminim:happy0064

Selam Bakis yorumun icin tsk ederiz evet haklisin Kanal yeterince reklam yapiyor biraz gec oldu kanalin reklamlara yüklenmesi ama dedigin gibi kemik bir izleyici var sanirim arkadaslarimin demek istedigi maygazinsel boyutu. Mesala FOX da Bizden Kacmaz adli bir magazin programi var Kanlalin en cok izlenen programlarindan biri,, magazin programinda yer almasi ne derece dogru bilemem ama sevgiliyle yakalandi su bu gibi degil oyuncularla muhabbet gibi seyler olabilir ..dizinin konusu mesale cok ilgincti basiniza gelse nasil davranirsiniz ?? Bilmeden yazioyrum dzi icin bir gezi düzenlenmis bu geziden görüntülerde olabilirdi Yemekte düzenlenmisti ama ben onunla ilgili görüntülerde göremedim ..Allaha razi olsun Hüseyin abiden onun ekledigi resimlerde olmasaydi...iste böyle bunlari yazmamin sebebi yok cünkü basta dedigimiz gibi bütün bunlar icin gec kalindi ama bunlar olmadan bile