Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
YASEMİN 19 29-03-07, 15:02 Şu ana kadar dizinin müziğiyle bütünleşen asuman ön plana çıkıyordu acıları ve acılı bakışlarıyla..Ama durum öyle bir noktaya geldi ki Leyla inanilmaz şüpheler ve hayalkırıklıkları içerisinde..Olaylar aydınlanıncaya kadar müzik artık Leyla üzerinde yoğunlaşacak..Ve zaten lokomotif olan esas olan da dizi müziği bence... ve hala Eylem Aktaş'ın seslendirdiği versiyonunu bulamadık...
Bu dizinin müziğinin bu kadar beğenilmesine rağmen bulunamaması çok ilginç.Bildiğim kadarıyla diziler müziği yüzünden de takip ediliyor.Yapımcılar bizleri duysa iyi olur .Eylem Aktaş'ın yorumu bir harika!
Bugün arkadaşlarla bir insanın 2 ayrı insanla evliliği nasıl yürütebileceğini konuştuk.Herkes aynı anda Menderes dedi.Şunu anladım ki dizi bu anlatımıyla dikkat çekiyor.Ben Menderesin yerinde olsaydım ne yapardım sorusunun cevabı çok zor.Bir kere kadınlardan birinin güzel ama çok saf olması lazımmış!Cevap Leyla!Diğer kadının daha içe dönük ezik olması lazımmış!Cevap Asuman!Tüm bu olayları ve sırları emanetçi kasa gibi saklayan birinin olması lazımmış!O da İlhan!Biz yaptığımız sohbette böyle cevapladık sizleri bilemem.Kısacası Bir Menderes,bir Leyla,birAsuman bir de çok bilen İlhan herşeyi çözüyorrr!
ya ben yemini çok seviyorum.herşeyiyle farklı bir dizi.çok güzel.ama ya ben çok beğendiğimden anlamıyorum nasıl geçtiğini ya da dizinin saati kısa geliyor.
ya ben yemini çok seviyorum.herşeyiyle farklı bir dizi.çok güzel.ama ya ben çok beğendiğimden anlamıyorum nasıl geçtiğini ya da dizinin saati kısa geliyor.
Ben de senin gibi düşünüyorum.Çok sevdiğin bir yemeğin bitmesini istememek gibi.Ama önemli olan da aynı lezzeti devam ettirmek.Bence heyecanlı senaryosu ve güçlü kadrosuna bir de başarılı bir yönetmen eklendiğinde ki bunların hepsi bu dizi de mevcut;biz bu diziyi yıllarca seyrederiz!
merry..,,!! 29-03-07, 20:45 dizimiizz pazartesii...!! gecen hafta ilk baktim ama superdi.. sasirdim kaldim.. boyle bir konu hic aklima gelmezdii.. senaristleri tebrik etmek lazim.. bu zamandaki butun deil ama cogu diziler birbirine benziyo ama bu dizi baska..!! arkadaslar herkes tanidig kisilere bu diziyi overse nasil super bi dizi oldugunu soylerse dizimiz kisa zamanda reytingi yukseliir..!! foxtv nin sitesi varmi??? oraya mesaj atsak hep beraber..!! BU DIZI SUPER KADRO SUPER HERSEY SUPER/...!!!
dizimiizz pazartesii...!! gecen hafta ilk baktim ama superdi.. sasirdim kaldim.. boyle bir konu hic aklima gelmezdii.. senaristleri tebrik etmek lazim.. bu zamandaki butun deil ama cogu diziler birbirine benziyo ama bu dizi baska..!! arkadaslar herkes tanidig kisilere bu diziyi overse nasil super bi dizi oldugunu soylerse dizimiz kisa zamanda reytingi yukseliir..!! foxtv nin sitesi varmi??? oraya mesaj atsak hep beraber..!! BU DIZI SUPER KADRO SUPER HERSEY SUPER/...!!!
izleyicigorusleri@foxtv.com.tr
Sude-elvin imzalarin super olmuss!!! :D Ellerine saglik avatar yapabilirmisin
Arkadaşlar bu dizinin müziği harika. Şarkıyı nerden bulabilirim acaba yardım edermisiniz?
YASEMİN 19 31-03-07, 21:54 Teşekkürler sude-elvin!Eline sağlık.Ama zahmet olmazsa Asumanın yani Zeyno Üstünışık.İlhan'ın yani Özden Özgürdal ve Cihan yani Barış Yalçın 'ın görüntüleri de olursa çok sevinirim.
YASEMİN 19 01-04-07, 10:47 sude-elvin tüm fotolar için çok teşekkür ederim.gerçekten hoş kareler!bence bu dizi de oyunculuklarıyla herkes kendini geniş kitlelere daha da duyuracak.son yıllarda ki en iyi oyuncu kadrosu bu dizide !hepsi o kadar doğal ki ! tabii bu biraz da senaryodan ve yönetmenden geçiyor.
Dizimizin bugün tekrarı var 15 30 diye okudum.Yeni bölüm de yarın akşam.Acaba senaryo da tıkanırlar mı diye düşünüyorum.Herkes herşeyi öğrenirse geriye ne kalır ne olur çok merak ediyorum.Ben de prens 22 nin görüşlerine katılıyorum.Cihan ve İlhan diziye hız katacaklar!Çünkü bu dizi de herşey sadece aşk ve yemin değildir herhalde!
YASEMİN 19 01-04-07, 13:45 Şu anda tekrarı var.İlk defa seyreder gibiyim.Konusu çok ilginç gerçekten.Özden Özgürdal'ı şimdi daha çok hatırladım.Avrupa Yakasında ki sinirli yönetmende bir harikaydı.Cihan da pek yakışıklı!Yani Barış Yalçın.Farklı bir havası var!
Sude-elvin resim ekledigin icin tsk :D kimse eklemiyordu...
Baksaniza her bolum bilmedigim seyler ogreniyoruzz ayy
dizimiz yarinn!! Ozet eklenmedi dimi daha??:(
arkadaşlar dizide leylanın kardeşini oynayan kızın adını bilen var mı çok acil lazım
BEN JENERİKTEN OKUDUM GAZEL'İ AYŞE MELİKE ÇERÇİ CANLANDIRIYOR.ÇOK ACİL DURUMUNU ANLAYAMADIM AMA BİLMİYORUM YARDIMCI OLABİLDİM Mİ?
merry..,,!! 02-04-07, 13:36 Bu aksam dizimiizz var :) ark... herkes ark.. ovsun dizimizziii reytingleri yukselsin.. ben onume gelene diyooom.. :D sizde deyiinn.. bu dizi super yayaindan kaldirilmasiiin..!! Butun oyuncular super..!! kiymasinlar bu diziyeee..!!!
YASEMİN 19 02-04-07, 20:04 merry fotolar çok iyi.bu bölüm çok gerildim.her sahnesi başarılı ve heyecanlıydı.peki senden ricam cihan ,sonat ve de ilhanlı fotoları da burada görebilirmiyiz sevgilerle......
merry..,,!! 02-04-07, 21:56 Avatarlar super gormemistim ama harikalar..!! yarin umarim reytingler ii gelir..!!
konusu itibariyle diğerlerinden ayrılan başarılı bir dizi.Bu bölüm çok heyecanlıydı. Hep böyle devam etmesini diliyorum.reytingleri bol olsun.
akşamki bölüm çok güzeldi leyla garibim resmen yıkıldı daha bu neki........
daha çok yıkılıcaksın leylacım .
menderesinde bir suçu yok ama zamanında herşeyi söyleseymiş keşke.
annesi ne kadar iyi bir kadın menderesin ya nasılda arka çıktı oğluna ....
ay bişri şu asumanı benden uzak tutsun parçalıcam kadını ya.
ne bu afra tafra ne kadar gurursuz bir kadın ya.......
o evde ne sıfatla kalıcakmış abisin karısı olarak tabi ne sıfatı...
ayrıca bunlar 4 sene önce boşanmış bu asuman o zaman şüphhelenseymiş ya bişeylerden ...........
ya fakat sonunu izleyemedim ne oldu...........
Bende var ama kiz soylemiyor Erkek soyluyor, Hakan Yesilkurt mu ney?
Kusura bakma ma hiç hoş bir uslup değil bu yazdığın..Belliki şarkıyı diiz sayesinde keşfettin ama şarkıyı söyleyene saygısızlık bu yazdığın.
Dizi yorumuma gelince ben böylesine takipçisi olacağımı ummuyordumOldukça hareketli ilerliyor bölümler..Sanırım asıl konu ileride Leyla'nın çocuğunun olmamassının anlaşılmasından sonra başlayacak Menderes çocukalrı almak istemiyor şu anda ma ileride kızı mutlaka isteyecektir..Asuman'ada hella olsun dişli çıktı avukatını getirmiş görüşmeye :) Gazel'in davranışlarını abartı bulsamda bir konuda haklı herkes te bir varsa yoksa Leyla havası böylesi bir durum zaman zaman sinir bozucu olabilir bu konuda Gazel'e hak veriyorum ...
Asuman dün gece müthişti.Galiba bundan sonra asumanın mücadelesine tanık olacağız.Yürü be Asuman kim tutar seni.
dikkate alınmasını istediğiniz görüşleriniz için
izleyicitemsilcisi@fox.com.tr
Dizinin müziği ile ilgilenenlere duyurulur dün akşam filmin sonunda akan yazılardan gördüm filmin müziğinin ismi"ŞAHRUD"
merry fotolar çok iyi.bu bölüm çok gerildim.her sahnesi başarılı ve heyecanlıydı.peki senden ricam cihan ,sonat ve de ilhanlı fotoları da burada görebilirmiyiz sevgilerle......
EVET... :happy0064 :happy0064 sonatın fotolarını koyarsanız çok sevinirim..... merry ... koy lütfenn:happy0064
Resimler super! Eklediginiz icin tsk :) Diziyi sanki yeniden izlemis gibi oldum offf menderes napacak leyla ogrendiginde ya :( Yazik kizin hayati yeniden super olmus ken biryandan cihan biryandan, menderes biryandanda kiz kardesi :(
yeminin müziğini buldum adı "şahrud" internete ekledim
saol jnm bi türlü bbulamıyodum
Yemin dizi muzigi......selam arkadaslar bu dizi gercekten cok güzel bende zevkle izliyorum..Bu arada bnde bu dizinin muzigini cok begenmistim ve sounda buldum yalniz dizide sanirim bir bayan okuyor yalniz benim buldugum bir erkek solist tarafindan seslendirilmis..Neyse bayan slolist bulana kadar bunula idare edin buda oldukca güzel ve etkileyici,bu isimden aratin..
HAKAN YESILYURT kömür gözlerin...
jikarinziku 05-04-07, 19:18 ya arkadaslar bu dizi ne zamanlari basliyor?sasiriyorum hep..
sude-elvin 05-04-07, 23:04 dizinin ilk onbes dakikasina kadar cektigim resimler. eger istediginiz oyuncular yada sahneler olursa yazabilirsiniz onlarida ceker eklerim.
bu bölüm leylayla menderes hic biaraya gelmedi neyazikki insallah haftaya görüsürler, gerci bu sefer gergin sahneler görürüz sanirim.
kelebek_01 06-04-07, 07:03 yaptığın imzalar çok güzel olmuş rica etsem sadeceAsuman avatarı yapabilir misin?
bu arada Asuman'ın maden ocaklarını ve çocukları istemesini haklı buluyorum
Last edited by berna1 : Dün tarihinde saat 03:56. Neden: paylasim sitesi adi vermeyiniz
*Gerçekten yol ve yöntemini bilmediğim için soruyorum.Paylaşımın adresini vermezsem arkadaşlarla nasıl paylaşabilirim.Lütfen bir yol gösterirmisiniz !
Last edited by berna1 : Dün tarihinde saat 03:56. Neden: paylasim sitesi adi vermeyiniz
*Gerçekten yol ve yöntemini bilmediğim için soruyorum.Paylaşımın adresini vermezsem arkadaşlarla nasıl paylaşabilirim.Lütfen bir yol gösterirmisiniz !
özel mesajlarla atabilirsin arkadaşım.
ama kimse eylem aktaşın söylediği parçayı bulamadı elimizde hakan yeşilyurtun söylediği var.......:)
ülküüüüüüüüüü avatar ve imzan superrrrrrrrrrr olmusss,, kimse yapmiyordu nerdeyse :D Gazel ve Cihan avatarini yapabilirmisin??
ülküüüüüüüüüü avatar ve imzan superrrrrrrrrrr olmusss,, kimse yapmiyordu nerdeyse :D Gazel ve Cihan avatarini yapabilirmisin??
canım yorumun için çok teşekkür ederim :img-wink: beğenmene sevindim :)
ülkü canım arkdaşım demke yeminede takılıyorsun he..:)
bayıldım e artık devamlarını bekliyoruz:............
ülkü canım arkdaşım demke yeminede takılıyorsun he..:)
bayıldım e artık devamlarını bekliyoruz:............
evet canım ilk bölümden beri izliyorum süper bir dizi annemle birlikte hastazıyız :)
saol canım beğenmene sevindim.vakit buldukça yapacağım inşallah canım :img-wink:
YASEMİN 19 06-04-07, 14:41 dizinin ilk onbes dakikasina kadar cektigim resimler. eger istediginiz oyuncular yada sahneler olursa yazabilirsiniz onlarida ceker eklerim.
bu bölüm leylayla menderes hic biaraya gelmedi neyazikki insallah haftaya görüsürler, gerci bu sefer gergin sahneler görürüz sanirim.
BİR HARİKASIN!GÖRÜNTÜLER DE BİR HARİKA!SENDEN RİCAM ABLAM ÖZDEN ÖZGÜRDAL'IN YANİ İLHAN'IN HAYRANI.LEYLA İLE İLHAN'IN SAHNESİ ÇOK BURUKTU.O SAHNEYİ DE ÇEKER EKLERSEN ÇOK SEVİNİRİM.SEVGİLERİMLEEEE.......
merry..,,!! 06-04-07, 15:00 arkadaslar avatar ve imzalar icin herkeisn ellerine saglik, birkac gun giremedim ama birkac sayfa ilerlemissizz.. :) insallah pazartesi reytingler daha yuksek olur.. !!
ülkü LEylanin imza-avatar lari cok guzel olmusss :D Menderesin imza-avatari nezaman gelecek :D
Eveeeeeet şaka maka geldiiiik altıncı bölüme!Bu diziyi seviyorum.Daha önce de yazmıştım.Ancaaak hikayesi bu kadar değişik ve güzel olan bu dizinin senaryosu zaman zaman beni sıkıyor.Temposu azalınca da anlamı kalmıyor.Yani biraz daha aksiyon mu istiyor nedir sinemacı değilim sonuçta bilemiyorum.Bu oyunculuklara da yansıyor.Aydın da ki ev ve istanbul da ki ev dışında başka mekan yok mu mesela.Konu dağılsa biraz!Aynı kapı ,aynı pencere,bazen konuştukları laflar da aynı.Bunlar hiç yemek yemezler mi?Lokanta ya bir davete gitmezler mi?Peki sadece Menderes,Leyla,ve de Asuman anlatılacaksa diğerleri ne kim?Sonat'ı tanımıyoruz bir kez bir okul gördük.İlhan'ı tanımıyoruz şirkette gördük sonrasında ne yer ne içer nereye gider?O Asuman'ın arkadaşı var adını unuttum Şükran mı Türkan mı kimdir o ev kadını mı?Hiç mi konuk oyuncular olmaz.Ben kendi adıma sürekli ağlayan Leyla ve özellikle Asuman dan sıkıldıııım.Bu haftayı bekliyorum.Ne bu ya iyi ki bir iki Şam görüntüsü gördük.Kısacası diğer tüm diziler de olan burada hiç olmayan bişeyler var o da üç kişinin dışında hikayeee yok!Aydın diyorlar hani nerede Aydın?Tüm kişileri tanımak istiyoruz.Biraz da farklı yerler mekanlar istiyoruz.Ohhhhhhhhhhhh içimi döktüm!
Eveeeeeet şaka maka geldiiiik altıncı bölüme!Bu diziyi seviyorum.Daha önce de yazmıştım.Ancaaak hikayesi bu kadar değişik ve güzel olan bu dizinin senaryosu zaman zaman beni sıkıyor.Temposu azalınca da anlamı kalmıyor.Yani biraz daha aksiyon mu istiyor nedir sinemacı değilim sonuçta bilemiyorum.Bu oyunculuklara da yansıyor.Aydın da ki ev ve istanbul da ki ev dışında başka mekan yok mu mesela.Konu dağılsa biraz!Aynı kapı ,aynı pencere,bazen konuştukları laflar da aynı.Bunlar hiç yemek yemezler mi?Lokanta ya bir davete gitmezler mi?Peki sadece Menderes,Leyla,ve de Asuman anlatılacaksa diğerleri ne kim?Sonat'ı tanımıyoruz bir kez bir okul gördük.İlhan'ı tanımıyoruz şirkette gördük sonrasında ne yer ne içer nereye gider?O Asuman'ın arkadaşı var adını unuttum Şükran mı Türkan mı kimdir o ev kadını mı?Hiç mi konuk oyuncular olmaz.Ben kendi adıma sürekli ağlayan Leyla ve özellikle Asuman dan sıkıldıııım.Bu haftayı bekliyorum.Ne bu ya iyi ki bir iki Şam görüntüsü gördük.Kısacası diğer tüm diziler de olan burada hiç olmayan bişeyler var o da üç kişinin dışında hikayeee yok!Aydın diyorlar hani nerede Aydın?Tüm kişileri tanımak istiyoruz.Biraz da farklı yerler mekanlar istiyoruz.Ohhhhhhhhhhhh içimi döktüm!
karga eleştirilerine aynen katılıyorum.bir hareketsizlik var aksiyon yani.romantizm severim.aşk filmlerine bayılırım.oyuncular başarılı bu dizi de ama eksik olan bişeyler var.
YASEMİN 19 07-04-07, 09:00 Ben üçüncü Bölümden Itibaren Seyrediyorum.gözüme O Sizlerin Anlattiklari Batmadi.ama Haklisiniz.en Doğru Eleştiri De Konunun Sadece Ayni Oyuncular üzerinde Dönmesi .yaprak Dökümü,sila,eskilerden Asmali Konak Herkesin Hayati Anlatildiği Için Başarili.mesela Bu Dizi De Bu Yok.asuman Niye Her Sahnede Var Anlamiyorum Mesela.konunun Için De Başka Konular Olamaz Mi?yemin Anladim Ama O Kadar Mi?
bu dizinin sonunda çalan şarkıyı çok beğendim elinde olan biri varsa bana özelden atabilir mi linkini acaba.. şimdiden teşekkürler.. bu arada diziyi net takip etmesemse arada bakıyorum şunu söyleyebilirim ki piyasadaki birbirinin kopyası olan dizilerden özellikle konusu bakımından ayrılan bir dizi.. müzikleride güzel.. şimdi hangi konumda olduğunu bilmiyorum ama daha iyi yerlere gelir inşallah...
selam arkadaslar belki inanmayacaksiniz? yada benden önce biriniz buldu??
Ama ben yemin dizi mizigini buldum hemde o bayan solist yani (eylem aktas)tarafindan seslerilen muzigi ama paylasim yapamiyorum üzgünümm..
Kimse kizmasin ama doya doya dinliyorumm...:-)
2_cool_4_schll_ 08-04-07, 15:53 öncelikle bence dizinin ismi saçma olmalıymış oyuncuları itinayla seçtikleri belli oluyor.:happy0064 ben böyle sinir bir kadroyu biarada daha önce görmemiştim bunun için yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler o menderesin sinir katsayımı tavan yaptıran ifadesiz suratı tuğba ünsalın oo kendini kocasına adaması ve alıkkkk halleri sonra deyinmeden geçemicz menderesin kızının anlatılmaz ve çekilmez dayanılmaz daha fazla sıfat eklenilir halleri yokmu diziyi gönlümüzde bambaşka bi yere koydu. inanılmaz bir dizi bizde yemin olsun bu diziyi untursak :img-hyste
ya bende simdi ayni seyi dünüyordum reklama girdiginde 1 dakika filan kacirmisim acaba kultuldugunu gösterdimi dedim ama? lazkizz yazisindan olmadigini anladimm..Ama tahminim menderes penzincide düsünürken bir adam geldi yanina suraya kadar seni dinlerim falan biseyler demisti,bence o adam onun arabasina bindi ve ölen oydu yani öyle olmali!!
ya bende simdi ayni seyi dünüyordum reklama girdiginde 1 dakika filan kacirmisim acaba kultuldugunu gösterdimi dedim ama? lazkizz yazisindan olmadigini anladimm..Ama tahminim menderes penzincide düsünürken bir adam geldi yanina suraya kadar seni dinlerim falan biseyler demisti,bence o adam onun arabasina bindi ve ölen oydu yani öyle olmali!!
Olmaz kii,, menderes dreksonun arkadasindaydi, ama menderes arabadan ucabilir, ve o adam da arabanin icinde kalabilir, insallah olmemistir, menderes ölürse dizide ölür.
selamlar.......
akşamki bölüm harikaydı çok duygu yüklü bölümdü.
ama biri hariç bu asumanı hiç sevmiyorum....yapmacık geliyor bu kadının hareketleri bana ....neyse.
leyalaya çok üzüldüm kız herşeyi öğrendiğinde nasılda şok oldu garibim ya..artık hesap sorucak biriside yok...........
ben menderesin öldüğüne inanmıyorum dizi bu bir yerlerden çıkıcaktır daha sonra ama ...ne zaman orası meçhul .......ortaya çıktığında ise onu çok kötü şeyler bekliyor bence.......hiç çıkmasın daha iyi....:)
Bencede Menderes ölmedi cenazede iki adam birşeyler konuştu.Bence o adamlar buldu Menderes'i ..Menderes mutlaka çıkacaktır birkaç bölüme...
Ya Leyla Aydın'a yerleşecek Menderes'in ailesini daha yakından tanımak için yada aile komple istanbul'a taşınacak ama Leyla artık onlarla sürekli irtibat halinde olacak bence..
Ayrıca Menderes ortaya çıkınca Leyla'ya bi şekilde kendini affettirirse daha Leyla'nın çocuğunun olmayacağı ile ilgili haber alacaklar gibime geliyor.O zamanda çocuklar daha bir önem kazanacak diz konusu itibariyle..
Arkadaşlar dizinin sonunda söylenen şarkıyı nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
çok güzel bir şarkı ayrıca dizide çok güzel dünkü bölüm baya bir güzeldi menderesinde öldüğünü zannetmiyorum ölürse zaten dizi biter
Birde bu dizinin bütün müzikleri çok güzel
Arkadaşlar dizinin sonunda söylenen şarkıyı nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
çok güzel bir şarkı ayrıca dizide çok güzel dünkü bölüm baya bir güzeldi menderesinde öldüğünü zannetmiyorum ölürse zaten dizi biter
Birde bu dizinin bütün müzikleri çok güzel
şarkı çok güzel evet ama akşamki bölümde başka bir şarkı daha vardı yeniydi o.
asumanı gösterirken çaldı ......
ya evet cenazede iki adam bunları gözetliyip diyordu bu babaası bu karısı .onalarmı buldu menderesi acaba onlarsa menderes yandı çok serseri tiplere benziyorlardı......
selamlar.......
akşamki bölüm harikaydı çok duygu yüklü bölümdü.
ama biri hariç bu asumanı hiç sevmiyorum....yapmacık geliyor bu kadının hareketleri bana ....neyse.
leyalaya çok üzüldüm kız herşeyi öğrendiğinde nasılda şok oldu garibim ya..artık hesap sorucak biriside yok...........
ben menderesin öldüğüne inanmıyorum dizi bu bir yerlerden çıkıcaktır daha sonra ama ...ne zaman orası meçhul .......ortaya çıktığında ise onu çok kötü şeyler bekliyor bence.......hiç çıkmasın daha iyi....:)
Ayy hic sorma, ya leylanin hali nneydi oyle yazik, Asumanda ha bi yemin verdi adam istemeden butun dunya basina cikisti ogh vallaha!!..
Bencede ezo geliondede tir patlamisti, adam disari uctu camdan dogru, mendereste insallah camdan ucmustur da, olmemistir, Vallahi o olurse tadi kacar dizinin... 6ci bolumde boyle bir son getirilirmi, menderesin olmesi daha cok erken :(:(:(:icon_sorr
Ayy hic sorma, ya leylanin hali nneydi oyle yazik, Asumanda ha bi yemin verdi adam istemeden butun dunya basina cikisti ogh vallaha!!..
Bencede ezo geliondede tir patlamisti, adam disari uctu camdan dogru, mendereste insallah camdan ucmustur da, olmemistir, Vallahi o olurse tadi kacar dizinin... 6ci bolumde boyle bir son getirilirmi, menderesin olmesi daha cok erken :(:(:(:icon_sorr
ay canım menderes hiç ölürmü......
daha hesap vericek leylaya..ölmemiştir tabi..ölse dediğin gibi dizi biter......
valla ilhanada üzüldüm çok perişan oldu...menderesin babasıda ne gaddar cenazede bile insan oğlunun arkadaşı diye bir sarılı oğlun ölmüş adam ruh gibi....
cihanda çok fena ya bakalım neler olcuak bir dahaki bölümde...
Ayy hic sorma su cihandan ne cektikleri var, temiz kalpli melegi (seytani) canlandiriyor pis!! Sinir oluyorum cihana yaw. Gazel de ne buldu cihanda anlamadim gitti,,
Insallah olmemistir, ben ilk inanmamistim ama cenazesini kaldirdiklarinda sok oldum acabag gercekmi, ama biryandan da dusunursen olmaz olemez, Menderes olurse hersey zaten kendiliginden (konularindan) cozulur.
Insallah bisey olmaz Menderese insallah olmemistir, :( ayyy 1 hafta nasil bekliyecem yaw
evet ya melek yüzlü şeytan.......
bu baki babamıdır nedir pek güveniyor cihana......
ama kızına aşık olduğunu öğrendiğindede bu kadar anlayışlı olucakmı acaba......
menderes ölmedi ölemez arkadşaım ya dert etme.
artık beklicez bir kaç bölümde anca çıkartırlar ortaya............ya oakdar emin konuşuyoruz birde öldüyse....dumur olucaz....:):)
gazel evet en buldu cihanda şu serada çalışan çocuk daha güzel ve sevimli adı neydi unuttum............
Aynen Menderes zaten ölürse heralde bende olurum, ayy hele su sahne sinir etti beni, Asumana ilk defa sarilmis ikna etmek icin hemen astarini istiyor, gitme diyor, Asuman heralde turktcesi kit japonca konusuyor heralde baksana, Leylayi seviyorum, bu evlilik sadece yeminden ibadetti diyor halaaa laf anlamiyor ayyy uyuz sey, Doktorlarda Bilge var suluk, 2ci suluk ASUMAN:img-hyste :img-hyste
hehe ne güzel dedin hep sülüklerlen uğraşıyoruz yapıştımı bırakmıyor malesef.....
biri bilge biri asuman dediğin gibi.......uğraş dur bakalım.....
asuman anlamyıor laftan kadın ya...........
birde menderesin babası.......kıt bunlar kıt..........ne ya tamam istemiyorsa bırak gitsin.
zaten hangi yüzle bu adama aşık oluyorsun anlamadımki ben.......
Arkadaslar yemin dün gece bence basladigindan bu güne kadarki en iyi rating siralamasinda yer aldi yani gene cok iyi sayilmaz fakat bence 40 siralardan cok daha iyi (24)
18 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,40 14,90
19 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,30 20,30
20 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 2,30 10,40
21 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,20 27,70
22 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,90 13,90
23 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,90 7,20
24 YEMIN [NET] FOX 1,90 4,90 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
25 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 1,90 4,80
26 SIHIRLI MUTFAK KAND 1,70 16,10
aslin biraz fazla acimasizsinz tabiiki bir yemin olarak baslamis olabilir ama burda asumanin sucu ne?madem öyle kocasi ölünce biraksalar oda mutlu olabilecegi bir gelecek kursaydi kendisine ona cok haksizlik yapildigini düsünüyorum artik kocan esini kardesidir denmis oda boyun eymis ve zamanla adama asik olmus olamazmi??tamam bende menderesin leylayla mutlu olmasini isterim.yalniz burda iki kadinda mahdur durumda. en azindan simdilik
sude-elvin 11-04-07, 00:29 bu son sahneyi bi arkadas istemisti biraz gec oldu ama.
6. bölümün resimlerinide en kisa zamanda eklemeye calisicam.
bencede cenazedeki o iki adamin menderesin nerde olduguyla bi ilgisi var.
Dizi temposu dolu dizgin ilerliyor... Menderes'in yaptıklarını her ne kadar herkes hata olarak görse de bu olayın ardından mutlu yarınlar Menderes'indir bence..Çünkü içinde bulunduğu durum çok vahimdi..Yalnız başına idi.. Kazanın iyisi olmaz ama bu kaza iyi sonuçlar doğurcak ilerisi için..
Ayrıca bi ayrıntıyı paylaşmadan geçemicem...Dizinin lik bölümünü tesadüfen izlediğimizde annem o an Leyla için ne hoş kız demişti.. Son bölümde ise ne olud buna o kadar da güzel diilmiş dedi :)
saint_angel 11-04-07, 06:46 :happy0064 yaptığınız imzalar çok güzel olmuş rica etsem gazel ve sonatın da imzasını yaparmısınız...:good: ...bide baki ve sadakatin:img-yes:
Burada gördüğümde beni çoook mutlu eden görüntüler var.Galatasaray'a ve Ümit Karan'a hayranım.Bir de dizimizin kahramanları Tuba Ünsal ve Özden Özgürdal da olunca attığım çığlığı anlatamam.Bu arada bu bölüm ağlarken bir ara kasıldım kaldım.Oldukça duygu dolu ve heyecanlı bir bölümdü.
evet canım oldukça duygusaldı bu hafta.....
menderes ve leyla açısından ...........
menderes leylanında şama gittiğini öğrendiğinde nasıl şaşırdı sonra zahmet edip aradı leylayı .
kimseiy dinleme herşeyi ben anlatıcam sana dedi.......
kaybetmekten korkuyor kızı ne yapsın...
ama menderesin bir an önce ortaya çıkması lazım..........
leyla perişan oldu ya........
dizi gercekten cok iyi biiraz da hakettigi yerde olsa cok iyi olacak ama genede bu hafta oldukca iyiydi rating sonuclari ..
Çevremdeki herkes bu diziyi konuşuyor.Bu da yavaş yavaş reytinglere yansıyor.Reytinglerde şu an fox tv nin en iyilerinden biri.Kalitenin her zaman hakkettiği yeri alacağı bir gerçek!
gkn_delisi 11-04-07, 21:43 Güzel bir dizi birkaç bölümdür takip ediyorum
Reytingleri iyidir umarım devam eder :img-wink:
emegine saglik resimler cok güzel
ya aslinda haklisin bu dizi gercekten cok konusuluyor !burdan izlemeyenler tavsiyem diziyi izleyin gercekten cok iyi bir yapimm oyuncular olsun senaryo olsun müzik olsun herseyinle mükemmel..
Bu arada müzik demisken gene hatirlatiyorum dizinin müzigini buldum (bayan)solist tarafindan okunmus olani (eylem aktas )isteyenler özelden ulassin..
Sude-Elvin imzan cok guzel olmuss!! ellerine saglik, Menderes ve Lale yaparsan sevinirim :D
YASEMİN 19 12-04-07, 23:13 Sonat'da pek yakışıklı.Gazel'in yerinde olsam ilgilenirdim onunla.İlhan' da ise farklı bir çekicilik var.Duygu yüklü ve gerçek bir dost havası var.Gazel de haklı.Hep Leyla hep Leyla!Hepsi o kadar gerçekçi ki bizden biri gibi.
Sude_Elvin altıncı bölümle ilgili görüntüleri de sabırsızlıkla bekliyoruz.Sipariş gibi olacak ve seni yoracak ama Gazel,Leyla,Menderes ve İlhan ağarlıklı görüntüler olursa çok sevineceğim.Saygılarımlaaaaaa
sude-elvin 12-04-07, 23:29 simdi basladim resimleri cekmeye istediklerinizide cekerim tabiki.
sahne sirasina göre ekliyorum.
7.Bölüm Özeti
Menderes’in ölüm haberiyle yıkılmış halde Aydın’a gelen Leyla aşık olduğu adamın mezarı başında yıllardır kendisinden saklanan ikinci hayatının tam karşısındadır. İçinde Menderes’i kaybetmenin acısından çok daha büyük bir acı vardır artık. Yanındaki Baki ve Cihan’ın ısrarına rağmen Aydın’da kalarak Menderes’in ailesini, yaşadığı evi, Asuman’ı, çocuklarını ve bilmediği daha ne varsa öğrenmek için kararlıdır. Asuman ise tetiktedir her an. Yaşadığı acı kayba sebep olarak gördüğü Leyla’nın Menderes ile anılarının yaşadığı o evde olması, onunla aynı havayı teneffüs etmesi acısını çoğaltır. Tarifsiz kırgınlığın içindeki iki kadının yıllardır ertelenmiş yüzleşmesinin ardından içindeki güzel şeylerin tümünü Aydın’da bırakarak İstanbul’a doğru yola koyulur Leyla. Menderes onun için bitmiştir; bitmelidir... Ama hayat, yepyeni birer başlangıç verir iki kadına da. Asuman bir mucizeye bakarken Leyla’nın içinde bir şeyler kıpırdamaya başlar.
cok güzel bir dizi birde şimdi menderes gercekten öldümü :icon_whis
birde özeete ne demek istiyorlar leylanın içinde bir şeyler kıpırdamaya
başladida nedemek:sad53: :sad53:
belki asuman da cihan a asik olur kim bilir yalniz anlamadigim menderes öldümü ? dizi cok güzel severek izliyorum fakat menderes öldüyse eger insallah bu rating lere yansimaz zaten cok iyi sayilmaz
Of ya simdi menderes oldumu olmedi mi :S kafayi yiyecem, menderessiz
bir yemin dizisi olur mu !! onun yerine suluk asuman olebilirdi :D:D:D
Arkadaşlar herkes şunu bilmeli ki Menderes ölmemiştir.Bir kere onun ölümü hikayeyi de etkiler.Bu sürpriz olaylar dünya da ki diziler de de var.İlerleyen bölümler de bizleri bir şekilde ikna edeceklerdir.Önemli olan bundan sonrasında neler olacak bunu da sabırla bekleyerek göreceğiz.Cihan bu fırsatı kaçırmayacak ve Leyla'ya olan aşkını anlatacaktır diye düşünüyorum.İlhan boşlukta kalacak en yakın dostunu ortağını kaybettiğini düşünüyor.Bence Menderes'in yaşama zorunluluğu var.
özet için çok teşekkürler arkadaşım.........
güzle bir bölüm olucak gibi.
ama asuman yine tiriplerdemi ne.
ya kızım öldü gitti adam bir rahat huzur ver şu aileye ya.........
neyse.
leylanın içinde ne kıpırdayacak ben anlamadım.
hamile olmasın bu kadın o kadar tedavi gördü ya.
olurmu olur he...........
lazkiz.....canım menderes ölmedi çıkacak bir yerelrden ama dur daha vakti gelmedi.......
esma-selim005 14-04-07, 15:32 fragmanı gösterdiler gördünüzmü bilmiyorum ama menderes ölmedi! çok ağır yaralı bi şekilde hastane gibi bi yerde yatıyo üstelik leylada onu görüyor. güzel bir bölüm olucak.. ama menderes ölmedi ölürse biter dizi..
fragmanı gösterdiler gördünüzmü bilmiyorum ama menderes ölmedi! çok ağır yaralı bi şekilde hastane gibi bi yerde yatıyo üstelik leylada onu görüyor. güzel bir bölüm olucak.. ama menderes ölmedi ölürse biter dizi..
aaaaa inanmiyorum, ogh be!! Ayy cok sevindimm,, insallah azsonra fragmani yine yayinlarlar :D cok merak ettim
Menderessiz dizi asla OLMAZ!:D
Kaza'nın tüm sebebi Menderes'i içinde bulunduğu zor duurmdan çıkarmaktı.. Her iki taraf da Menderes'e ne kadar kızsalar kırılsalar da Menderes'i ne kadar sevdiklerini anlıcaklar
Yemin dizinin muziklerini bulmak ayri bir dert, cok zor bulunuyor ya! Arkadaslar
Fox tv de yayinlanan 2 dizi kaldirilmis. Elifin gunlugu ve Tutsak 6ci bolum son du galiba, insallah Yemin dizisi kaldirilmaz !! :O:O
fragmanı gösterdiler gördünüzmü bilmiyorum ama menderes ölmedi! çok ağır yaralı bi şekilde hastane gibi bi yerde yatıyo üstelik leylada onu görüyor. güzel bir bölüm olucak.. ama menderes ölmedi ölürse biter dizi..
bende görmedim daha yaa =( ama ölmediğine çok sevindim zaten ölmediği belliydi o benzin aldığı yerde yanına gelen adam öldü ama özeti okuyunca bir an öldününe inanmaya başlamıştım...menderes ölseydi diziyi izlemeyi bırakacaktım bu çok güzel bir haber :)
bu arada reytinglerde yavaş yavaş yükselmeye başldı hep 40-50 arasında oluyordu son bölümde 24. oldu hadi hayırlısı yavaş yavaş yükselir inşallah :img-wink:
bende görmedim daha yaa =( ama ölmediğine çok sevindim zaten ölmediği belliydi o benzin aldığı yerde yanına gelen adam öldü ama özeti okuyunca bir an öldününe inanmaya başlamıştım...menderes ölseydi diziyi izlemeyi bırakacaktım bu çok güzel bir haber :)
bu arada reytinglerde yavaş yavaş yükselmeye başldı hep 40-50 arasında oluyordu son bölümde 24. oldu hadi hayırlısı yavaş yavaş yükselir inşallah :img-wink:
canım benim evet ya menderes ölseydi zaten dizinin bir anlamaı kalmazdı.
ama bende göremedim fargmanı ........
anlatılanlara bakılırsa güzel bir bölüm olucak ..
merakla bekliyorum yarın akşamı.
evet dediğin gibi reytingler yükselmeye başladı canım.....
clevergirl 15-04-07, 10:47 Bence leyla hamile, sonra yllar gecer menderes ckar ortaya, al yine bir türk flm daha :icon_whis
Bence leyla hamile, sonra yllar gecer menderes ckar ortaya, al yine bir türk flm daha :icon_whis
Hamile degildir ya bence, baksana o kazadan sonra, doktorra gidememis..
Ve ara verdiler.. Hamile olursa super olur!!
Menderes bence 1,2 bolum ortaya cikmaz. Ezo gelin gibi oldu filim :P
esma-selim005 15-04-07, 11:14 hamile lafı geçmiş. şimdi hatırladım fragmanda ayrıca leylanın midesi bulanıyodu sanırım. karnını filan tutuyodu.benden söylemesi. :icon_whis başka fragmanı gören yokmu?
Not:menderesin hali içler acısıydı. bir gözü tamamen sargılar içindeydi, yara beresi çoktu. tanınmaz haldeydi ama gözlerimi öyle bi açtımki hemencecik tanıdım :)
hamile lafı geçmiş. şimdi hatırladım fragmanda ayrıca leylanın midesi bulanıyodu sanırım. karnını filan tutuyodu.benden söylemesi. :icon_whis başka fragmanı gören yokmu?
Not:menderesin hali içler acısıydı. bir gözü tamamen sargılar içindeydi, yara beresi çoktu. tanınmaz haldeydi ama gözlerimi öyle bi açtımki hemencecik tanıdım :)
Haadiii canim, simdi leyla hamilemi nasil olur ya, hani doktora gitmeyi ertelemisti, ayy aman olsun :D LEyla cocugunu dogrursa super aile
olurlar tabi asuman aradan cekilirse..
esma-selim005 15-04-07, 11:42 valla bilemiycem. menderesi öldü biliyor ya belki bi fena olmuştur, ama gözlemlerime göre bulantısı vardı. inş hamiledir..
hamile lafı geçmiş. şimdi hatırladım fragmanda ayrıca leylanın midesi bulanıyodu sanırım. karnını filan tutuyodu.benden söylemesi. :icon_whis başka fragmanı gören yokmu?
evet hamiledir o zaman .......:)
güzel olur ya hamile kalırsa.
şimdi asuman çocuklarla hava atar leylaya.
benim menderesten çocuğum var senin neyin var gibilerinden .
ayrıca menderesin babasıda sever torunlarını....oh bir torun daha adam uçar he....:) güzel oldu bu iş.....saol canımcım.......
sen varya sen demek tanıdın menderesi hemencik he.....:)
Bence leyla hamile, sonra yllar gecer menderes ckar ortaya, al yine bir türk flm daha :icon_whis
hehe canımcım hakkaten ya aynı türk filmi desene bizde konusu değişik diye seviniyorduk ama öyle olmaz belkdie ya.
aradan ne kadar zaman geçerki.
tabi yine bir türk filmi klasikliği yapıp menderesin hafızasını kaybettirirlerse olabilir....:)
Ya yarinki bölüm de cok güzel gibi fragmanlari gördüm bakalim artik yarin izleyecegiz bu arad dizi muzigini ben buldum Eylem Aktas isteyenler özelden ulassin ...........
Diziyi izLemiyordum ama müzikLerii başından berii dikkatimi çekmişti..
Buqün öğLeden snra tekrarı veriLiyordu.. izLedim ve çok hoşuma qitti..
Pzt qünLerii eğer yayından kaLdırıLmazsa izLiycem..
(fox diziLeri yavaş yavaş bitiyorda.) MüzikLerii qerçekten çok qüzeL..
Bu bÖLümde sevdiğim parçaLardan birii SakLımdasın'ı dinledim.. ;)
Ya dizi gene harikaydi valla her izledigimde biraz daha seviyorum diziyi hepsi cok harika..bugün sonata üzüldümya cocuk resmem asik gazel´e neyse artik haftayi bekliyecez bu arada asuman gercekten menderesi seviyor aslinda oda cok magdur bu durum karsinsinda bence....
Bn diziyi pek biLmiyorum yanii tam oLarak yeni yenii izLemeye
başLadım desem yeridir.. Menderes LeyLa ve Asuman ile nasıL evLiydi..
İkiside kocam diyordu da.. ve bu oLay nasıL öğreniLdi..?
YASEMİN 19 17-04-07, 00:12 Arkadaşlar herkes şunu bilmeli ki Menderes ölmemiştir.Bir kere onun ölümü hikayeyi de etkiler.Bu sürpriz olaylar dünya da ki diziler de de var.İlerleyen bölümler de bizleri bir şekilde ikna edeceklerdir.Önemli olan bundan sonrasında neler olacak bunu da sabırla bekleyerek göreceğiz.Cihan bu fırsatı kaçırmayacak ve Leyla'ya olan aşkını anlatacaktır diye düşünüyorum.İlhan boşlukta kalacak en yakın dostunu ortağını kaybettiğini düşünüyor.Bence Menderes'in yaşama zorunluluğu var.
Fragmanı seyrettiğimde zaten Menderes'in ölmediğini anladım.Çünkü heyecan katmaları gerekiyordu.Mezarlık ve evde ki cenaze sahneleri bu kadar mı gerçekçi olur.Asuman,Leyla ve İlhan acıları yüzlerine vurmuş halleriyle muhteşemdi.Üçü de adeta on yaş ihtiyarladılar.Bu yüzden Tuba Ünsal,Özden Özgürdal ve Zeyno Üstünışık'ı ayrıca kutluyorum.Adana bu diziyi seyrediyor.Umarım reyting haksızlığına uğramaz.
başından beri beğeniyorum diziyi ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum...
güzel bir bölümdü bence...
heyecan arttı...
Leyla Menderes'e iyice bakıp tanıyacak mı acaba?
Bu arada Hüseyin Abi saklımdasın adlı parçayı kullanmışsınız, güzel olmuş...
Leyla'nın o anki ruh haline çok uymuştu bence...
Dizi güzel, müzikler güzel...
Ne diyeyim ellerinize sağlık:happy0064
başından beri beğeniyorum diziyi ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum...
güzel bir bölümdü bence...
heyecan arttı...
Leyla Menderes'e iyice bakıp tanıyacak mı acaba?
Bu arada Hüseyin Abi saklımdasın adlı parçayı kullanmışsınız, güzel olmuş...
Leyla'nın o anki ruh haline çok uymuştu bence...
Dizi güzel, müzikler güzel...
Ne diyeyim ellerinize sağlık:happy0064
Teşekkürler mukaddes. Evet dediğinde haklısın. Ayrıca orada gazelin cihana, sonatın gazele olan sevdalarını en iyi anlatan sözlü müzik saklımdasın ezgisiydi. Biliyorsun erdalın güzel yorumladığı ezgilerinden biriydi mukaddes.
Dün akşam güzel bir bölüm izledik.O iki adamla ilgili tahminlerimde haklı çıktım..Ama çok saflar :img-hyste :img-hyste Önümüzdeki bölüm üçlü karşılaşma bekliyorum..Asuman geldiğinde LEYLA'lar gitmiş olursa Asuman Menderes'i kimsenin bulmayacağı bir yere götürü kendine gelene kadar giibme geliyor..SAKLIMDASIN şarkısı çok güzel ve o sahnelere çok uymuş..Bu arada dün akşam Zeyno Tuba'dan çok çok daha iyiydi ...
Isteee bu bee!! Superdii dizimiz!! Ayy dun asuma na deli oldum
Leyla ve babasi nasil sakincene anlatmaya calistilar asumanda
varya ha kendisini bisey zatendiyor. Asumanin yuzunden öldüydü
Menderes.. Neyseki menderes agir yarali kurtuldu..
Leyla o menderesin odasina girdikten sonra, kesin doktor cagiracak
Goreceksiniz bak. Ondan sonra asumani gormus gibi olacak yorgunluktan
deyip gececek ayy nasil bekliyecem yaa
first lady 17-04-07, 10:24 :img-help: :img-help: arkadaşlar bişey sorucam.dizide asumanın bi arkadaşı varya adı türkan sanırım.o kadının gerçek ismi ne?yüzü çok tanıdık geliyo ama daha önce nerde oynamıştı bi türlü hatırlayamdadım:img-yes:
:img-help: :img-help: arkadaşlar bişey sorucam.dizide asumanın bi arkadaşı varya adı türkan sanırım.o kadının gerçek ismi ne?yüzü çok tanıdık geliyo ama daha önce nerde oynamıştı bi türlü hatırlayamdadım:img-yes:
Bayanın gerçek adını bilmiyorum ama gurbetçiler adlı dizide helga hanımın kızını oynuyoru yanılmıyorsam.
ay akşamki bölüm ahrikaydı ya ....
çok beğendim asuman yine formundaydı maşallah beni sinir etmeyi başardı.
ay ben o kadının her hareketine sinir oluyorum .ya
kocamda kocam sanki kocasıydı da.........
sonu çok heyecanlı bitti ya bir hafta daha bekleyeceğiz şimdi .......
leyla bence görmicek orda cihan gelip çağırıcakk leylayı......
bu arada cihan ve baki babada çok düşüyorlar leylanın sütüne ya bunalttılar......
ay akşamki bölüm ahrikaydı ya ....
çok beğendim asuman yine formundaydı maşallah beni sinir etmeyi başardı.
ay ben o kadının her hareketine sinir oluyorum .ya
kocamda kocam sanki kocasıydı da.........
sonu çok heyecanlı bitti ya bir hafta daha bekleyeceğiz şimdi .......
leyla bence görmicek orda cihan gelip çağırıcakk leylayı......
bu arada cihan ve baki babada çok düşüyorlar leylanın sütüne ya bunalttılar......
Aynen canim, bende sinir oldum kocamda kocam, ama leyla nasil
patlatti ben onun resimli eyisim (oyle bisey:img-hyste )
ayyy hele su sahneye bayildim oldum gulmekten
BAKI BABA CIHANA NASIL DEDI: TABI KI YARDIM EDECEKSIN SEN ONUN
ABISISIN!!!!!! AHAHHAHAHAHAHAH:img-hyste :img-hyste :happy0064
baki baba sen cok yasa yaa:D
Arkadaşlar çarşamba günü Avrupa Yakasın da dizimizin oyuncularından İlhan'ı oynayan Özden Özgürdal var.Fragman da gördüm.Adam her dizi de başka karakter oynuyorrr yaaa!Bu arada Yemin çook iyiye doğru gidiyor.Her haliyle tutku oldu bizler için.
first lady 17-04-07, 10:48 Bayanın gerçek adını bilmiyorum ama gurbetçiler adlı dizide helga hanımın kızını oynuyoru yanılmıyorsam.
teşekkürler yardımın için.şimdi hatırladım özlemdi orda adı.çok yaşlanmış tanıyamadım.ama hala güzel ve iyi bi oyuncu:good:
ya dizi gene yerlerde inanmiyorum bu kadarda olmaz rating leri gecen haftadan daha iyi bekliyordum ama bu hafta daha kötü off off...
32 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 1,50 11,60
33 MAGAZIN MAHKEMESI [NET] FOX 1,50 4,80
34 YEMIN [NET] FOX 1,50 4,50 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
35 GUN ARASI HABERLERI KAND 1,30 10,40
Aynen canim, bende sinir oldum kocamda kocam, ama leyla nasil
patlatti ben onun resimli eyisim (oyle bisey:img-hyste )
ayyy hele su sahneye bayildim oldum gulmekten
BAKI BABA CIHANA NASIL DEDI: TABI KI YARDIM EDECEKSIN SEN ONUN
ABISISIN!!!!!! AHAHHAHAHAHAHAH:img-hyste :img-hyste :happy0064
baki baba sen cok yasa yaa:D
iyi dedi canım ya...
asumanın artık gerçekleri kabullenmesi lazım.
ben buna aşk yada svegi gibi cümlelerle hitap edemiyorum malesef
çünkü yıllar önce abisiyle evliydi onadamı öyle aşıktı bu kadın nasıl oluyor insan böyle bir kez aşık olur....
kocası neydi pek.
ay boşver asumanı...
valla iyi demiş baki baba.......abisi he.........:img-hyste
iyi dedi canım ya...
asumanın artık gerçekleri kabullenmesi lazım.
ben buna aşk yada svegi gibi cümlelerle hitap edemiyorum malesef
çünkü yıllar önce abisiyle evliydi onadamı öyle aşıktı bu kadın nasıl oluyor insan böyle bir kez aşık olur....
kocası neydi pek.
ay boşver asumanı...
valla iyi demiş baki baba.......abisi he.........:img-hyste
Salak ya, artik abiside gurur duyar esiyle,
Varya baki baba onu dediginde oldum gulmekten
nasil da mord kesildi ama :img-hyste :happy0064
Ayy hele gazeli seven oglan ve gazel(... ismini unuttum... )
sahnesi yikti beni yazikk,
ya kiz nasil cihani anlatti,
oglan perisan haldeydi. .
Gazel nasil da Cihana asik olur baska birini bulamamis mi. Igrenc
YASEMİN 19 17-04-07, 11:09 Dün akşam fragman da gördüm ben de Yemin'in İlhan'ı avrupa yakasında.Ayrıca Okan Yalabık da var.Özden Özgürdal gerçekten çok iyi bir oyuncu.Avrupa yakasın da ayrı burada çok ayrı bir rol oynuyor.Okan Yalabık ve Özden Özgürdal'ı o akşam zevkle seyredeceğim.Yemin dizisinin en önemli özelliği oyuncuları çok kaliteli.Kadroyu oluşturanları kutlamalı.
Salak ya, artik abiside gurur duyar esiyle,
Varya baki baba onu dediginde oldum gulmekten
nasil da mord kesildi ama :img-hyste :happy0064
Ayy hele gazeli seven oglan ve gazel(... ismini unuttum... )
sahnesi yikti beni yazikk,
ya kiz nasil cihani anlatti,
oglan perisan haldeydi. .
Gazel nasil da Cihana asik olur baska birini bulamamis mi. Igrenc
ee canım gazelin durumu.
gönül ferman dinlemiyor olayı...gi,ttide cihana aşık oldu......
valla diğer çocuk bencede tam ideal adı sonattı sanırım.........
ama gazel sonunda sonata kalıcaktır diye düşünüyorum ben .....:)
ee canım gazelin durumu.
gönül ferman dinlemiyor olayı...gi,ttide cihana aşık oldu......
valla diğer çocuk bencede tam ideal adı sonattı sanırım.........
ama gazel sonunda sonata kalıcaktır diye düşünüyorum ben .....:)
Bende oyle dúsúnúyorum zaten, elbet bir gunu cihanla aski
gerceklesmiyecek, ve Gazel de sonatta kalacak. Ya sonat
gibi temiz birini gazel artik cok zor bulur.. :good:
Bende oyle dúsúnúyorum zaten, elbet bir gunu cihanla aski
ya canım tabi o zaman anlar onun kıymetinide....
oza amna iş işten geçmiş olur.......
sonat beklermi o kadar ........
derler ya fazla naz aşık usandırır diye...........
bakalım görücez.
ya bu arada reytingleride berbat ya............
ya canım tabi o zaman anlar onun kıymetinide....
oza amna iş işten geçmiş olur.......
sonat beklermi o kadar ........
derler ya fazla naz aşık usandırır diye...........
bakalım görücez.
ya bu arada reytingleride berbat ya............
Aynen cok berbat baksaniza :(
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
16 NİSAN 2007 PAZARTESİ
31 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,60 10,50
34 YEMIN [NET] FOX 1,50 4,50
total
21 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 2,40 14,70
22 STAR SPOR STAR 2,40 8,20
23 SULTAN (T.S) [NET] STAR 2,20 14,90
24 YEMIN [NET] FOX 2,10 5,80
totalde raytingler iyi abde kotuuu :(
arkadaşlar dün akşamki bölümden çok güzel bir şarkı vardı sözlerinin az bi kısmını yakalayabilidim... '' »Yürüyorum eyyy yar! İnsanların arasında. Kimi yorgun, kimi dökük kanar sabır yarasında. Özlüyorum seni zamanla barışamadım, geçip gidiyor ömür günlere doyamadım. Üşüyorum eyyy yar! Yangınların ortasın...« l ben bayıldım bu şarkıya bulan olursa lütfen beni unutmasınlar.:img-wink:
arkadaşlar şarkıyı bulmak çok zor ama sadece dinlemek isterseniz youtube ye yemin dizisi yazın orda çıkan iki videodan ilki dizinin bayan versiyonlu şarkısı...hani isterseniz :)))
Şarkıdan bahsetmişiiz..
GazeL Menderes'in eşyaLarını yakıyordu..
o zaman çaLan şarkıdan mı bahsediyorsun...
Erkek söyLüyordu..
Eğer oysa.. ErdaL Güney - sakLımdasın..
dün ilk defa tam olarak izledim
çok beğendim diyebilirim:good:
çok heyecanlı bitti:sad53:
merry..,,!! 17-04-07, 14:47 yaa arkadaslar dun sonunu izleyemedim :S nolduuu ?? leyla ve asuman gordulermi menderesin oldugunu ?
Laz_Kizi61 17-04-07, 14:47 arkadaslar dünkü bölümde ne oldu? biri anlatabilirmi ben aksam bakamadimda
merry..,,!! 17-04-07, 14:52 Bende oyle dúsúnúyorum zaten, elbet bir gunu cihanla aski
Katiliyorum.. Gazel sonat gibisini zor bulur.. leylanin abisisiyse cihan gazelinde abisi oluyo :) babasi bunada izin vermez..
yaa arkadaslar dun sonunu izleyemedim :S nolduuu ?? leyla ve asuman gordulermi menderesin oldugunu ?
Canim sonunda leyla menderresin yattigi saglik evine gider. Ve leylayi muane eden doktor yarali hastasindan baseder telefon geldiydi leyla da kulak misafiri olduydu, iste sordu cok agirsa biz goturelim hastaneye. Doktorda yok gerekmez dedi karisi geliyor dedi (asuman telefonda kocam dediydi doktora)..
Ondan sonra baki baba dediki beni de muayne edermisiniz, tansiyonum icin.
Leyla da o sirada disari cikti, menderesin yattigi odanin kapisi acikti, ve bakti iceri yurudu yavas yavas, ondan sonra BITTI... Ama kesin doktor cagiracak ve leyla odadan cikacak kesin!!
Katiliyorum.. Gazel sonat gibisini zor bulur.. leylanin abisisiyse cihan gazelinde abisi oluyo :) babasi bunada izin vermez..
Baki baba izin verir galiba, baksana Cihan nasil yardimci oluyor sonra sonra kabullenir, cunku cihan hic bir kusur islemedi baki babanin gözünde.
Cihan ne kurnaz,
BIDE ASUMAN VE CIHAN ASIK OLMUYORLAR MI BIRBIRINE IKI SEYTAN BIR BIRLERINE NASIL YAKISIRLAR AMA!:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064
arkadaşlar maalesefe dizimizin dünkü bölümünü seyredemedim elinde olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba ? şimdiden çok teşekkür ederim :)
merry..,,!! 17-04-07, 20:47 Baki baba izin verir galiba, baksana Cihan nasil yardimci oluyor sonra sonra kabullenir, cunku cihan hic bir kusur islemedi baki babanin gözünde.
Cihan ne kurnaz,
BIDE ASUMAN VE CIHAN ASIK OLMUYORLAR MI BIRBIRINE IKI SEYTAN BIR BIRLERINE NASIL YAKISIRLAR AMA!:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064
Olabilir, ama sanmam ya :P Neysee abisisin leylada diyo .. ama sanki cihan gazeli istiyo :P!
Whahahaha super olur , super ikili Aso & Ciho ! cok yakisiyorlar ..!! iki seytan bulurlar birbirlerini.. .oZAMAN baki baba nedicek diyede dusunmemize gerek kalmaz.. :P
Canim sonunda leyla menderresin yattigi saglik evine gider. Ve leylayi muane eden doktor yarali hastasindan baseder telefon geldiydi leyla da kulak misafiri olduydu, iste sordu cok agirsa biz goturelim hastaneye. Doktorda yok gerekmez dedi karisi geliyor dedi (asuman telefonda kocam dediydi doktora)..
Ondan sonra baki baba dediki beni de muayne edermisiniz, tansiyonum icin.
Leyla da o sirada disari cikti, menderesin yattigi odanin kapisi acikti, ve bakti iceri yurudu yavas yavas, ondan sonra BITTI... Ama kesin doktor cagiracak ve leyla odadan cikacak kesin!!
:O evet kesin cagirir..!! Veya Menderes Leyla diye sayikliyacak.. vEYA tAm asuman gelcek.. veya cihan herseyi mahfedecek !
Aynen cok berbat baksaniza :(
TELE - BAROMETRE
16 NİSAN 2007 PAZARTESİ
31 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,60 10,50
34 YEMIN [NET] FOX 1,50 4,50
total
21 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 2,40 14,70
22 STAR SPOR STAR 2,40 8,20
23 SULTAN (T.S) [NET] STAR 2,20 14,90
24 YEMIN [NET] FOX 2,10 5,80
totalde raytingler iyi abde kotuuu :(ben reytinglerin berbat olduğuna inanmıyorum.daha birkaç hafta önce 70.ci olan 45.olduğunda sevindiğimiz bu dizinin şu anda total de 24.cü olması alkışlanacak bir başarı.bence bu barometre daha da yükselecek!
merry..,,!! 18-04-07, 10:54 ben reytinglerin berbat olduğuna inanmıyorum.daha birkaç hafta önce 70.ci olan 45.olduğunda sevindiğimiz bu dizinin şu anda total de 24.cü olması alkışlanacak bir başarı.bence bu barometre daha da yükselecek!
oylede , ama birkac haftadir ayni yerde.. biz ilk 10 veya ilk 20ye girmesini istiyoruz cunku dizimiz bunu hakkediyor... dimi ??
YASEMİN 19 18-04-07, 13:37 Artık bu diziler de neyi dikkate alıyorlar ben hiç anlamıyorum.Reyting tam olarak nedir veya nasıl belirlenir ayrıntılarını bilmiyorum.Fakat tam alışmışken emeklerin harcanması çok kötü.Dün bir gazete de yine birçok dizinin kaldırıldığını okudum.Hırçın Kız,Tutsak,Affedilmeyen ilk aklıma gelen isimler.Kafamız iyice karışıyor.Ben yapılan her dizi yıllarca sürsün demiyorum.Ama bizlere yapılanın bir haksızlık hatta saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Hiç değilse bir sezon devam etmeli.Az yapılsın öz yapılsın.Ne bu böyle yaa bir sabah kalkıyoruz o program bitmiş bu dizi kalkmış.Yabancılar salak mı?Ayrıca bazı diziler hatırlıyorum ilk başlarda asla tutmaz reytingleri kötü denilen ardından yıllarca oynadı!İkinci Bahar,Hırsız Polis vs gibi.Bizim oturduğumuz yer bir site.Arkadaş çevreme sorduğumda çoğu Yemin'i konuşuyor.24.oldu.İlk 20 ye giremedi diye kaldırırlarsa çok üzülürüm bir o kadar da gülerim.Çünkü çoğunluğun taktir ettiği her şey adeta cezalandırılıyor!
Ya aslinda cok haklisin ben artik cok düsünmeye basladim yani bu isi?? baksaniza büyük kanallar tmsf tarindan el konulmaya baslandi ben ce bu kanalarin bazilari?? o kadar güclükü evlerinde rating cihazi bulunan insanlari satin bile alirlar bunlarin reklam alabilmek icin yapamiyacagi hic bir sey yok
kanallarin sahiplerinin kirli camasirlarida dökülmeye basliyor zatenn:-))
Olabilir, ama sanmam ya :P Neysee abisisin leylada diyo .. ama sanki cihan gazeli istiyo :P!
Whahahaha super olur , super ikili Aso & Ciho ! cok yakisiyorlar ..!! iki seytan bulurlar birbirlerini.. .oZAMAN baki baba nedicek diyede dusunmemize gerek kalmaz.. :P
:O evet kesin cagirir..!! Veya Menderes Leyla diye sayikliyacak.. vEYA tAm asuman gelcek.. veya cihan herseyi mahfedecek !
Genelde butun dizilerde oyle oluyor insallah burda oyle olmaz,
DUYRULUR!! SUAN YEMIN DIZISININ 3 BOLUMU VAR FOX TV DE BAKMAK ISTEYENLER HEMEN FOXU ACSIN!!
Bugün az önce yeminde izleyemedim bir bölüm izledim yani baya sey kacrimisim bazi gercekleri burda görünce daha iyi anladim fakat anladigim bir sey daha var bence asumanda burda en az leyla kadar magdur ihanete ugramis cünkü mendeses abisine söz veriyor ve ona kabir basinda abime söz verdim seninle evlenip cocuguna babalik yapacam diyor bence asuman orda cok caresiz ve bu durumu kabulleniyor ve zamanlar mendese asik oluyor bu cok dogal bise insan onya yil yarim yapalakta olsa ayni yatagi paylastigi birine asik olabilir ve bir yuva kurmayi hayal edebilir öyle degilmi?? ve hic bir kadinin kabul edemiyecegi bisey sanirim? cok adi bir sekilde habersizce bosaniyor oysa o mendese cok bagli ve onun icin yapamiyacagi sey yok hic kimse kusura bakmasin ama asuman da savasinda cok haklii sadece kullanilmis ,evlenmis , bir kutla gibi yasanmasi isteniliyor mutlulugu elinden alinmis tabii bir mendil gibi bir kenera atilmak istemez yada söyle dimm tabii hakli olarak menderes ten yillarinin hesabini sorar...
Bugün az önce yeminde izleyemedim bir bölüm izledim yani baya sey kacrimisim bazi gercekleri burda görünce daha iyi anladim fakat anladigim bir sey daha var bence asumanda burda en az leyla kadar magdur ihanete ugramis cünkü mendeses abisine söz veriyor ve ona kabir basinda abime söz verdim seninle evlenip cocuguna babalik yapacam diyor bence asuman orda cok caresiz ve bu durumu kabulleniyor ve zamanlar mendese asik oluyor bu cok dogal bise insan onya yil yarim yapalakta olsa ayni yatagi paylastigi birine asik olabilir ve bir yuva kurmayi hayal edebilir öyle degilmi?? ve hic bir kadinin kabul edemiyecegi bisey sanirim? cok adi bir sekilde habersizce bosaniyor oysa o mendese cok bagli ve onun icin yapamiyacagi sey yok hic kimse kusura bakmasin ama asuman da savasinda cok haklii sadece kullanilmis ,evlenmis , bir kutla gibi yasanmasi isteniliyor mutlulugu elinden alinmis tabii bir mendil gibi bir kenera atilmak istemez yada söyle dimm tabii hakli olarak menderes ten yillarinin hesabini sorar...
Haklisin ama biryandan da abisinin yuzunden menderesin hayati coktu, Asuman seviyor diye Menderes te sevemez ya,
Mendes onca yil babalik etti hala da ediyor sadece istedigi tek sey
biraz da kendi hayatiyla ilgilenmek. Onun icin o evlilik sadece
yeminden ibaretti. Asumanda bunu biliyordu. Nasil Menderesten cocuk
yapar (eski)kocasina saygisida mi kalmadi. Menderes sarhosken
onunla cocuk yapti. Ve menderes istemeden...
Evet sende haklisin ama bisey dikkat etmeni rica ediyorum aileye bir bak cok otörüter bir aile belliki kadin adlari cikmasin diye susmus baba zaten bunun bu sekil olmasini istemis menderse abise söz vermis olabilir ama asumanin hayatina kasit neden? madem ortada bir yemin var o zman kadinin sucu ne aslinda siz kadin olarak daha iyi anlamak zorundasiniz diye düsünüyorum tabii herkez sevdigiyle mutlu olsun bunu bende cok isterim yalniz menderes sütten cikmis ak kasik ben hic sanmiyorum asumanin bunu bastan bildigini yani ben seninle evlenecem ama öylesine aramizda asla karikoca iliskisi olmayacak bunu bir kadin eger kabul ederse caresizlikten eder ama bunu kabul etmesi o adama asik olmayacagi anlamina asla gelmez bende menderesin leyla ile mutlu olmasini istiyorum ama asumanin kötü lanse edilmesine karsiyim.,..
merry..,,!! 18-04-07, 15:40 Haklisin ama biryandan da abisinin yuzunden menderesin hayati coktu, Asuman seviyor diye Menderes te sevemez ya,
Mendes onca yil babalik etti hala da ediyor sadece istedigi tek sey
biraz da kendi hayatiyla ilgilenmek. Onun icin o evlilik sadece
yeminden ibaretti. Asumanda bunu biliyordu. Nasil Menderesten cocuk
yapar (eski)kocasina saygisida mi kalmadi. Menderes sarhosken
onunla cocuk yapti. Ve menderes istemeden...
evet canim tamaiyle katiliyorum.. menderes 4 yil onlar icin yasadi birazda kendi icin yasasin.. yaa ayrica dizide menderes ve asumanin evlilik resimleri sanki yeni cekildi halbuki bunlar 10 yil mi ne oldu .. hayatinin dogumundan sonrami ona hamileyken ama resimler hic okadar eskiye benzemiyoo ..
Evet sende haklisin ama bisey dikkat etmeni rica ediyorum aileye bir bak cok otörüter bir aile belliki kadin adlari cikmasin diye susmus baba zaten bunun bu sekil olmasini istemis menderse abise söz vermis olabilir ama asumanin hayatina kasit neden? madem ortada bir yemin var o zman kadinin sucu ne aslinda siz kadin olarak daha iyi anlamak zorundasiniz diye düsünüyorum tabii herkez sevdigiyle mutlu olsun bunu bende cok isterim yalniz menderes sütten cikmis ak kasik ben hic sanmiyorum asumanin bunu bastan bildigini yani ben seninle evlenecem ama öylesine aramizda asla karikoca iliskisi olmayacak bunu bir kadin eger kabul ederse caresizlikten eder ama bunu kabul etmesi o adama asik olmayacagi anlamina asla gelmez bende menderesin leyla ile mutlu olmasini istiyorum ama asumanin kötü lanse edilmesine karsiyim.,..
sende biryandan haklisin.. kendinin dedigi gibi menderes ve leyla mutlu olsun istiyoruzz.. asuman ozaman menderesle evlenmeyi kabul etmeseydii ?? dimi ???
evet canim tamaiyle katiliyorum.. menderes 4 yil onlar icin yasadi birazda kendi icin yasasin.. yaa ayrica dizide menderes ve asumanin evlilik resimleri sanki yeni cekildi halbuki bunlar 10 yil mi ne oldu .. hayatinin dogumundan sonrami ona hamileyken ama resimler hic okadar eskiye benzemiyoo ..
Aynen yaa, Cok yeniye benziyor ve cok sade, sanki kendileri cekmis resimlerini
ZAten baksana resimde hic kimse gulmuyor sanki iki yabanci ama,
Leyla ve Menderesin resimine bakarsan nasil gülüyorlar...
Asuman gercekten kalin kafali, onca sene sevilmedigi bir adamla nasil hayatini karartir. Menderesle evlenmeyi kabul etmeseydi belki sevdigi ve sevildigi bir esi olurdu,,,:good:
merry..,,!! 18-04-07, 16:07 Aynen yaa, Cok yeniye benziyor ve cok sade, sanki kendileri cekmis resimlerini
ZAten baksana resimde hic kimse gulmuyor sanki iki yabanci ama,
Leyla ve Menderesin resimine bakarsan nasil gülüyorlar...
Asuman gercekten kalin kafali, onca sene sevilmedigi bir adamla nasil hayatini karartir. Menderesle evlenmeyi kabul etmeseydi belki sevdigi ve sevildigi bir esi olurdu,,,:good:
yaniii...Ya evet ya kendi hayatini mahfetti.. kocasi oldu her iki tarafta istemezken.. neden evlenirlerki ozaman ?? YEMIN !
Ya tabikide Mendereste de suc vardi, ama bak ailesine aciklasaydi
babasi onu red ederdi. Ve ayrilmak istediginde nasil yapardi geri
de bir cocugu vardi. Asuman isleri bukadar zorlamasaydi
belkide simdi cok guzel bir ailesi olacakti, Asuman kendi elleriyle
kendini yakti. 10 yil gecmis aradan baksana.. 10 yilda menderes
asik olmamis asumana, daha ne bekliyor. Menderesi ellemek istemisti
asuman, menderes dediki yapma asuman, Babasi da biliyordu annesi
de biliyordu yeminden ibaret diye, onlarin yuzunden menderesin
hayati paramparca oldu,,,
yaniii...Ya evet ya kendi hayatini mahfetti.. kocasi oldu her iki tarafta istemezken.. neden evlenirlerki ozaman ?? YEMIN !
Zaten baksana cnm, ASumanin ve menderesin ailesinde hic akil yok gercek bak. En cokta ASumanin eski esinin. Insan boyle yemin ettirir mi. Yemini boza
bilirsin galiba. 5 defa oruc tutarsan yemini bozabilirsin. Ozamna oruc tutsaydi :img-hyste VEHHH YEMIN DE BOYLE BOZULURDU:happy0064
merry..,,!! 18-04-07, 16:28 Hheheheh nu kadar yil evli kalmayi tercih etmistir 5 gunluk oruca.. yaziikk menderesee.. senaryoyta bunu niye katmadilar ya! :P veya ilerde leyla menderese `MENDERES NEDEN 5 GUN ORUC TUTMADIN YEMININ BOZULURDUU.. ` mENDERESTE`AAAAHH.. ASKIIIM BILMIYODUM AMA BIDAKINE YEMIN VERIRSEM YAPARIM :p
Hheheheh nu kadar yil evli kalmayi tercih etmistir 5 gunluk oruca.. yaziikk menderesee.. senaryoyta bunu niye katmadilar ya! :P veya ilerde leyla menderese `MENDERES NEDEN 5 GUN ORUC TUTMADIN YEMININ BOZULURDUU.. ` mENDERESTE`AAAAHH.. ASKIIIM BILMIYODUM AMA BIDAKINE YEMIN VERIRSEM YAPARIM :p
hahahahhahahahha oldummmmmmm gulmekten :img-hyste :img-hyste :happy0064 ayyyy merve (ismin oyle galiba) karnim aardi.
Mendereste biraz akil olsaydi tutardi orucunu, asuman da nasil seviniyordur
merry..,,!! 18-04-07, 16:38 evet ismim merve kubraciim :P ..
Ya dun izliyodum erkekler aglamaz dizisindeki kucuk oglan vardi ozaman adini unuttum.. cok tatliyydiii, leylayada cocuk cok guzel yakisiyo.. Ve bence leyla hamile.. ve gazelin menderesin esyalarini yaktiginda sinirden tv kirasim gelmisti , yok asil gzeli bulup sacini basini yolmak geldi icimden ya neyse....
Boyle seylere sinir olurum, 2 kisinin arasina olan birseye herkesin karismasini.. evet leyla gzelin ablasi, ama esyalarini ne yakiyo simdi Menderes eve geri geldimi ne giycek :icon_sorr ... baki babanin eskileriyle yetinir artiiikk :P
evet ismim merve kubraciim :P ..
Ya dun izliyodum erkekler aglamaz dizisindeki kucuk oglan vardi ozaman adini unuttum.. cok tatliyydiii, leylayada cocuk cok guzel yakisiyo.. Ve bence leyla hamile.. ve gazelin menderesin esyalarini yaktiginda sinirden tv kirasim gelmisti , yok asil gzeli bulup sacini basini yolmak geldi icimden ya neyse....
Boyle seylere sinir olurum, 2 kisinin arasina olan birseye herkesin karismasini.. evet leyla gzelin ablasi, ama esyalarini ne yakiyo simdi Menderes eve geri geldimi ne giycek :icon_sorr ... baki babanin eskileriyle yetinir artiiikk :P
Evet bir kac bolum oynamisti o kucuk cocugun adi DEnizdi(galiba), leyla ve deniz
cok iyi anlasiyorlardi :)..
Evet ya gazel niye karisir bilmem, Gazelin yaptigi menderes icin gecerli degil
o cihana sinir oldu, ve hersey leylanin yuzunden oldugunu dusundu
ve sonatin dedigi gibi gozlerinde baska bir ofke vardi.
Menderesin gelmesi biraz zaman alacak bu gidisle.
merry..,,!! 18-04-07, 17:04 evet daha cok uzun surer... evet ya biryandan gazelede aciyorum karsiliksiz ask.. AMA yinede butun oyuncular pazartesi superdii...
evet daha cok uzun surer... evet ya biryandan gazelede aciyorum karsiliksiz ask.. AMA yinede butun oyuncular pazartesi superdii...
Oyunculara lafim yok onlar hep superler benim için :D :happy0064
gAzelde sanki cihanda ne buluyorsa, gül gibi Sonat dururkene hem
cihandanda 100 bin kat daha güzel.
onumuzdeki bolümde bence sonat gazele acilacak. Ve gazelde biraz Sonattin dediklerinden etkilenip, onu sevmeye basliyacak. Menderes + Leyla barisacak
Seytan Asu + Seytan cihan= Seytan Aski basliyacak konu boyle kapanacak :P
bu dizinin müzigi varmı arkadaslar bana özelden ulaşabilirmisiniz
sude-elvin 18-04-07, 19:49 7. bölümü bu sabah izleyebildim daha. asumana bu bölüm daha bi sinir oldum kadin nekadar gurursuz ya tamam seviyor olabilir ama bi insana kirk kere seni sevmiyorum dendigi halde ne bu israr. leylada agzini acip doru dürüst cevap verip susturmadi bi. gazele gelince aklinca menderesin esyalarini yakarak intikam aldi leyladan.
Aynen sudecim, kadinda ne gurur var nede yaptiklarindan utanmiyor.
O menderesin babasi iyiki ona ''gelin'' dedi ya kendini bisey zannediyor
merry..,,!! 18-04-07, 22:33 Aynen sudecim, kadinda ne gurur var nede yaptiklarindan utanmiyor.
O menderesin babasi iyiki ona ''gelin'' dedi ya kendini bisey zannediyor
babasinin da neden gelin dedigi belli, korkuyo mallar elden gitcek diye. ama o sirada oglunu kaybediyo..
babasinin da neden gelin dedigi belli, korkuyo mallar elden gitcek diye. ama o sirada oglunu kaybediyo..
Korksun babasi korksun sonunda oldu iste Menderesi kendi elleriyle mezara
gomdu. Baksana suratina mahkeme duvari..
evet çok haklşısın
madenler üzerineymiş gelinin ne........
aman ya ...bu adam da çok gaddar lazkızın dediğin gibi kendi elleriyle mezara koydu oğlkunu
acaba o mallar para edicekmi şimdi.
geri vericekmi oğlunu ona..
gerçi ölmedi ya menderes neyse.....:)
evet çok haklşısın
madenler üzerineymiş gelinin ne........
aman ya ...bu adam da çok gaddar lazkızın dediğin gibi kendi elleriyle mezara koydu oğlkunu
acaba o mallar para edicekmi şimdi.
geri vericekmi oğlunu ona..
gerçi ölmedi ya menderes neyse.....:)
babasi icin hic farketmez ki gicik yaa noyle tas kalkpli
baba olur mu :O hic mi acimadi yaa!! Artik muradina ersin
Babasi,
dizimizde ilhan rolündeki özden özgürdal avrupa yakası nda çok komikti yaa burhan la aslı nın salaklıkları yüzünden adam alkolik oldu
Arkadaslar aklima ne geldi, 2 bolum once, hani leyla telefon bekliyordu
ya menderesten, sonat la birlikteydi. Hahah radyoda ''yalin'' ciktiydi
hahahaha :P
yaa bu kara çocuk babasının menderes olmadığını öğrendimi... ve dizi müziğini bulan varmı:(
ve menderes bi kerede ilhanın telini açsın yaa. bukadarda olmazz.. o kısım gerçekten saçma olmuş
yaa bu kara çocuk babasının menderes olmadığını öğrendimi... ve dizi müziğini bulan varmı:(
ve menderes bi kerede ilhanın telini açsın yaa. bukadarda olmazz.. o kısım gerçekten saçma olmuş
oncelikle o kara cocuk degil ismi hayati: Evet babasi olmadigini ogrendi
ama hala eskisi gibi iyiler baba diyor ona.
hangi kisim anlamadim?
merry..,,!! 19-04-07, 15:32 oncelikle o kara cocuk degil ismi hayati: Evet babasi olmadigini ogrendi
ama hala eskisi gibi iyiler baba diyor ona.
hangi kisim anlamadim?
leylanin herhalde suriyede kayboldugunda ilhan menderesi ariyoduya hep, onunda teli kapaliydi bence o kisim..
leylanin herhalde suriyede kayboldugunda ilhan menderesi ariyoduya hep, onunda teli kapaliydi bence o kisim..
haa anladim, Mendereste de hic merak yok yaws. Insan ilhani geri arar
sorar su bu, niye aradin evine kadar gidiyor ve disari konuluyor cok sacma!
merry..,,!! 19-04-07, 17:13 evet, ama adamin haberi yok ve menderesin telefonu kapaliydi.. actiginda leylayi aramisti..
dizimizde ilhan rolündeki özden özgürdal avrupa yakası nda çok komikti yaa burhan la aslı nın salaklıkları yüzünden adam alkolik oldu
Sen çoook yaşa İlhan ya da gerçek adınla Özden Özgürdal!Gülmekten öldürdün bizleri Avrupa Yakasın da!Yönetmen Sıtkı olarak inanılmazdın! Adam alkolik oldu sinirden.Her iki dizi de de harika.Yemin de de hakkını yememek lazım.
haa anladim, Mendereste de hic merak yok yaws. Insan ilhani geri arar
sorar su bu, niye aradin evine kadar gidiyor ve disari konuluyor cok sacma!
ee cnaım benim dizi bu...
illa bir yerden bişeyler çıkartıcaklar ya.
evet menderesin ilhanın telefonlarını açmaması yada arada bir arayıp sromaması çok saöçmaydı.
bir ara sor belki bi olay olmuştur.
sen sütten çıkma ak kaşık değilsinki.....
demi bu adamda snei boş yere aramıyor ya.
ta evini arıyor ama menderesin umurunda olmadı daha sonra öğrenince
leylanın şama gittiğini şok oluyor olursun tabi......:)
Fox diziLeri birer birer bitiriLiyor.. DiLerim Yemin'in başına da
aynı şey qeLmez.. Bu diziyi yeni yeni izLemeye baŞLadım..
TekrarLarını da izLiyorum çok hoşuma qitti..
MüzikLerii.. oyuncuLarı.. konusu qüzeL..
Valla bende ayni seyi düsünüyorum ama suan icin fox da en iyi izlenen dizi ünvani yemin dizisinin yinede ben artik fox tvye güvenmiyorum nedenmi?Bugün fox tanitimlarinda gördüm bir zamanlar atv de oynayan ve cok izlenen dizi ikici bahar tekrar olarak yayina sürüyorlar, oysaki FOX tv gelemeden ne büyük sansasyon yaratarak geldi ama görüyorummki kanal diger kanallarin eskilerini transfer etmeye basladi cok yazik.. Tabi fox cok güclü bunu biliyorum ama onun o büyüklügüne bu hic yakismadi:img-blush
8.Bölüm Özeti
Bir mucizeyle karşı karşıya olan Asuman; gömdüğü, yasını tuttuğu Menderes’in hala nefes aldığını görünce, adeta yeniden hayata döner. Ama Menderes’in durumu ciddidir, ölümle burun burunadır. Onu tekrar bulduğu sırada kaybetmeye dayanamayacak olan Asuman, hiç kimseye bir şey söylemeden âşık olduğu adamı yaşatmak için her türlü fedakârlığa kendini hazırlar. Menderes ile yıllarını geçirdiği şehre varan Leyla ise darmadağındır. Ölen kocasının yası yerine, yıllardır içinde yaşadığı yalanların acısını taşır. Unutmak ile hatırlamak arasındaki gel-gitler yaralarını derinleştirirken, etrafındaki herkes onun adına büyük bir endişe içindedir. Her şeyin bitti sandığı noktada, yaşam Leyla’ya hayatta kalmak için bir neden verir. Leyla’nın içinde bir canlı nefes almaya başlamıştır artık. Asuman, Menderes’i yaşatmak için canından can vermeyi kabul etmişken; Leyla, karnında taşıdığı Menderes’in hatırasından vazgeçme arifesindedir.
Fox bu sınavdan Yemin sayesinde başarılı çıkıyor.Reytingler de bunu gösteriyor.Herhangi bir sürpriz olmazsa bu dizi herkesleri ekranlara kilitler!
ee cnaım benim dizi bu...
illa bir yerden bişeyler çıkartıcaklar ya.
evet menderesin ilhanın telefonlarını açmaması yada arada bir arayıp sromaması çok saöçmaydı.
bir ara sor belki bi olay olmuştur.
sen sütten çıkma ak kaşık değilsinki.....
demi bu adamda snei boş yere aramıyor ya.
ta evini arıyor ama menderesin umurunda olmadı daha sonra öğrenince
leylanın şama gittiğini şok oluyor olursun tabi......:)
Iste salaklik, mendereste...
Ama baksana Leyla en iyisini yapti kimseyi dinlemek
istemedi. Menderesi bekledi, bence zaten menderesi
ayakta gorduklerinde herkez affedecek menderesi...
Asuman bari menderesi saklamasa gizli leyladan
Seytan sulukten hersey beklenir:img-hyste
Sudeeeeee resimler cok guzel olmuss!! ekledigin icin tsk, ehh artik
Ulku/ve/Sude imza yaparsin :D bizim icin...
Ayyy dizimiz superdi ya! Leyla insallah cocugunu almaz, anne katili mi olmak istiyor bu leyla. Allah allah bir turlu anlamis degilim.
Ben dememis miydim leyla odaya girmek istediginde biri gelecek ..
Ve o telefon sahnesi cok ama cok sacmaydi yaa!!
Asuman bide amiliyat masasinda kalmiyormu. Heheheh eh artik leyla ve menderes bebecikleriyle mutlu mutlu yasarlar ASUMANSIZ!!
Ayyy dizimiz superdi ya! Leyla insallah cocugunu almaz, anne katili mi olmak istiyor bu leyla. Allah allah bir turlu anlamis degilim.
Ben dememis miydim leyla odaya girmek istediginde biri gelecek ..
Ve o telefon sahnesi cok ama cok sacmaydi yaa!!
Asuman bide amiliyat masasinda kalmiyormu. Heheheh eh artik leyla ve menderes bebecikleriyle mutlu mutlu yasarlar ASUMANSIZ!!
Bence de bu bölüm çok iyiydi ama Asuman konusunda sana katılmıyorum.. Bende önceleri o kadına sinir oluyordum ama demek ki gerçekten çok aşıkmış Menderes'e.. Baksanıza hiç düşünmeden böbreğini verdi.. tabi yine de şüphelerim yok değil.. İnşallah başka maçları yoktur!!!:good:
cvp yazarsanız çok sevinirim üstelik nettede hakkında fazla bilgi yok onun hakkında birşeyler bulabileceğim bir adres falan var mı
Ben de çok fazla bir şey bilmiyorum.. Ama vatan gazetesinde dizi ile ilgili bir roportajını okumuştum.. belki onu bulabilirsin.. sanırım daha önce reklamlarda oynamış.. bir kitkat reklamı var... bir de son zamanlarda bir otomobil reklamında görünüyooo.
Eylem Aktaş'ın söylediği türkü (dizi müziği) çok güzel.Eğer bu türküyü arayan varsa bana mail atabilirler.Adresin linkini buraya yazamıyorum yasak olduğu için.
tsaglam@hotmail.com
tsaglam@mynet.com
Eylem Aktaş'ın söylediği türkü (dizi müziği) çok güzel.Eğer bu türküyü arayan varsa bana mail atabilirler.Adresin linkini buraya yazamıyorum yasak olduğu için.
tsaglam@hotmail.com
tsaglam@mynet.com
Bu akşam yayınlanan bölümde sözlü bir parça daha vardı... daha önce müziği vardı herhalde şimdi de söz yazmışlar.. aklımda kaldığına göre parça - söyleyemedim diye başlıyor.. onu da aynı kişi mi seslendirmiş bilen var mı???:img-wink:
Bu akşam yayınlanan bölümde sözlü bir parça daha vardı... daha önce müziği vardı herhalde şimdi de söz yazmışlar.. aklımda kaldığına göre parça - söyleyemedim diye başlıyor.. onu da aynı kişi mi seslendirmiş bilen var mı???:img-wink:
Evet o parçayıda eylem aktaş söyledi bu akşam.ama malesef eylem aktaş'ın yorumundan şimdilik yok bende.o parçayı başkasının yorumuyla istersen mail at mp3 adresini veririm.eylem aktaş'ın yorumuyla bulursam yollarım.
söyleyen kişi ve parça adı :Cevdet Bagca-Söyleyemedim
LeyLa inş bebeği aLdırmaz kii aldırmamaLı.. O kdr uğraştı..
TedaviLer fLn.. Bu bebek oLmaLı kii senaryo qereğii oLucak zaten.. =))
Hastaneden tLf açtıkLarıı zaman.. Mehmet Aksu dediLer ya.. Menderes'in soyadı Aksu değil miiydi..?? Yanii LeyLa bu benzerLiğii neden hiç umursamadı..
LeyLa inş bebeği aLdırmaz kii aldırmamaLı.. O kdr uğraştı..
TedaviLer fLn.. Bu bebek oLmaLı kii senaryo qereğii oLucak zaten.. =))
Hastaneden tLf açtıkLarıı zaman.. Mehmet Aksu dediLer ya.. Menderes'in soyadı Aksu değil miiydi..?? Yanii LeyLa bu benzerLiğii neden hiç umursamadı..
Hayır..öyle şey olur mu Menderes'in soyadı Mermertay... şirketleri de var ya ..
Hem Leyla da kürtaj yaptıracağı doktora adım Leyla Mermertay dedi.. Ama bence bebeği aldıracak..sonra da Menderes'in ölmediğini öğrenince çok üzülecek... Menderes'de onu hiç affetmeyecek!!!
Bence de bu bölüm çok iyiydi ama Asuman konusunda sana katılmıyorum.. Bende önceleri o kadına sinir oluyordum ama demek ki gerçekten çok aşıkmış Menderes'e.. Baksanıza hiç düşünmeden böbreğini verdi.. tabi yine de şüphelerim yok değil.. İnşallah başka maçları yoktur!!!:good:
ya ona bakilsaydi, leyla da verirdi, Ama bunu o kafasina soksun o nekadar da bobregini verse ister canini versin! Menderes leylaya deliler gibi asik. Neden bunu kabullenmiyor ya.. Sinir oldum hele o sanki kralice gelin ayaklari kayinvalidesine karsi sinir bozucuydu ya!
Akşamki bölümü çok beğendim dizi gittikçe hareketleniyor..Asuman masum masum ya kurtulamazsa diye haber vermiyorum diyor ama Menderes kendine gelince de haber vereceğini sanmıyorum.Hiç düşünmeden böbreğini vermiş olması takdire şayan bir davranış ama aynı şeyi Leyla'da yapardı..Leyla tabiki bebeğini aldırmayacak tek dileğim Cihan'la anlaşmalı evlilik yapmaya kalkışmasın bu klişeden bööğğ geldi artık..Birde Eylem Aktaş'ın sesi çok güzel bir çok dizide karşımıza çıkıyor kısa zamanda kendi albümü çıkar inşalalh...
Dizimiz hareketleniyor ama, obur diziler hep yayindan kalkti insallah bu dizide yayindan kalkmaz vallaha cok uzulurum :(
Raytingler
TELE - BAROMETRE
23 NİSAN 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
40 HABER 13 TRT1 1,40 9,90
41 GUN ARASI HABERLERI KAND 1,40 9,80
42 23 NISAN TORENLERI TRT1 1,40 9,40
43 YEMIN [NET] FOX 1,40 4,50
TELE - BAROMETRE
23 NİSAN 2007 PAZARTESİ
25 STAR SPOR STAR 2,10 7,40
26 GUNUN ICINDEN SHOW 2,00 9,40
27 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 2,00 8,60
28 YEMIN [NET] FOX 2,00 5,50
Aynen, dizimiz heyecanlasiyor \, bizim raytingde dusunuyor bukadari da olmaz
bence biraz pazartesi gunlerden kaynaklaniyor cunku baksana, aci hayat, sohret, beyaz gelincik var...
Dizimiz kanalde belki gecerse yada atv.show, star tv ye gecerse belki
rayting alir...
Bu dizi FOX da değil başka kanalda olsayı ilk 10 içine kesin girerdi..FOX diye bir kanal olduğunu bilmeyen o kadar çok insan varki..Yinede bu kadar reyting alması şaşırtıcı..
merry..,,!! 25-04-07, 10:26 jaa.. reyting hep ayni.. evet cok kisi var bu kanali bilmiyorlar.. pazartesiki bolum superdi.. ama leyla okadar bekledi bir cocuk icin.. bebegin ne gunahi var onu aldirmaya kalkiyo.. ama aldirmicak bence.. aslinda asumanada acidim bu bolumde .. neler yapiyor menderes icin leylada yapardi .. ask iste..
jaa.. reyting hep ayni.. evet cok kisi var bu kanali bilmiyorlar.. pazartesiki bolum superdi.. ama leyla okadar bekledi bir cocuk icin.. bebegin ne gunahi var onu aldirmaya kalkiyo.. ama aldirmicak bence.. aslinda asumanada acidim bu bolumde .. neler yapiyor menderes icin leylada yapardi .. ask iste..
Evet ya malesef aldirmayi dusunuyor, bencede o telefon sahnesinden sonra kafasini kurcaliyacak ve aldirmadan vazgececek. Anne katili olmak istiyor heralde onun icin cocuk aldirmak cok kolay geliyor ya!! Bir anne cocuguna nasil kiyabilirki??:icon_sorr :sad53:
Asumana gelince, asuman aski icin herseyi goze alir, abisi menderesin yerinde olsa bukadar fedakarlik yapmazdi heralde :D :img-hyste !!
Menderes insallah olmez,
bide benim anlamadigim asuman neden bilezikleri satti, onlar zeyngin degilmi?? bankalarinda para yokmu/
havinim_baranım 25-04-07, 13:05 Bende yeni bakmaya başladım bu diziye daha önce görmüştüm ama hiç bakmamıştım Pazartesi akşamı baktım çok güzel bir diziymiş.Zaten çekildiği yer Aydın Mermertayda falan çekimleri olmuş,bide Germencik sağlık ocağını biliyorum,,İşte bizim memleket Aydında olduğu için izlemeye başladım hoşumada gitti yani çok güzellmiş...
felaketim_1988 25-04-07, 13:09 biraz akıl kurcalayan bölümler var ama dizi değişik biçimde etkiliyo insanları ben rastgele denk geldim ama takıldım resmen diziye eski dizilerden sandım ama 2007 yapımıymş çok güzel bence biraz sonra tekrarı vardır ona bakıcam herkese ii günler
felaketim_1988 25-04-07, 15:49 ya bu dizinin müzikleri de çok güzel eylem aktaş sölüyo galiba bu müzikleri bulan varmı yardım edermisiniz
merry..,,!! 25-04-07, 15:51 Evet ya malesef aldirmayi dusunuyor, bencede o telefon sahnesinden sonra kafasini kurcaliyacak ve aldirmadan vazgececek. Anne katili olmak istiyor heralde onun icin cocuk aldirmak cok kolay geliyor ya!! Bir anne cocuguna nasil kiyabilirki??:icon_sorr :sad53:
Asumana gelince, asuman aski icin herseyi goze alir, abisi menderesin yerinde olsa bukadar fedakarlik yapmazdi heralde :D :img-hyste !!
Menderes insallah olmez,
bide benim anlamadigim asuman neden bilezikleri satti, onlar zeyngin degilmi?? bankalarinda mesaj yokmu/
canim okadar yuklu para cekerse.. kayinpederi suphelenir.. ogrenirler.. asuman istiyoki mesela simdi ameliyattan cikamssa menderes onlarin bundan haberi olmasin ama iilesirse ogrenirler.. Ya bencede leyla kararindan vazgewcecek.. annesi iiki aradi menderesiiin :)
yaa menderes için çok üzüldüm yazık adamın başına gelmeyen kalmadı.
menderesin gerçek adı ne bilen varmı????:img-wink:
bu arada müziklerini bulurum ama linkini yaptığım zaman
isteyen arkadaşlara haber veririm:img-wink:
merhaba arkadaslar ben buraya yeni uye oldum ben bu diziyi cok sevdimya daha yeni keyvettim ama cok guzel bir dizi accayip sevdim tekrarlarini en bastan izledim cook guzel hem merve.d cim menderesin gercek adi ahmet menderes biseydi ama unuttum neyse insaalah menderes iylesir leylasina kavusur birde insaalah leyla bebgi aldirmaz ya
müziklerini bulursan süper olur dizide çalan son müzik çok güzeldi sanırım onu ilkdefa çaldılar benim anlayamadıgım asuman kendini paralarken leylanın doğrudürüst gözyası dökmemesi sonuçta o adamı sevdin sen neolursa olsun ölümü derinden yaralar diye düşünüyorum asumanınkide belki biraz fazla ama yinede leyladan bir iki düzgün gözyasi görmek isterdim biraz saçma buldum orayı
Ay evet ya, vallaha basina gelmeyen kalmadi yazik!!
Menderesin gerçek ismi:''Serhan Yavaş ''
canim okadar yuklu para cekerse.. kayinpederi suphelenir.. ogrenirler.. asuman istiyoki mesela simdi ameliyattan cikamssa menderes onlarin bundan haberi olmasin ama iilesirse ogrenirler.. Ya bencede leyla kararindan vazgewcecek.. annesi iiki aradi menderesiiin :)
Bilmem ki, bana biraz tuaf geldi, yada ilk bakadan cekebilirdi ve ondan sonra
hemen hastaneye giderdi, çok korkuyorum ya acabag dizimiz yayindan kaldirilirmi?? :( Rayting gercekten gittikce kotulesiyor!! Acabag baska gune
koysalar rayting alir mi?:icon_sorr
Bu arada yanlisimi duzeltim yeni farkettim ''Bankalarinda para yokmu'' diyecektim mesaj demissim :D
aslında leyla da çok seviyor ama haberi olmadığı içindir
haberi olsaydı kesinlikle elinden gelenin daha fazlasını
yapardı.
ama bu hafta izlerken hüngür hüngür ağladım ne kadar
ağlattılar ya...çok güzel bir dizi inş. reyting kurbanlarından olmaz.
lazkizz soruma cevap verdiğin için teşekkürler cnm...
müzik konusunu ben yaptığımda mutlaka haber veririm
dersler yüzünden ilgilenemedim o konuda ama haftasonuna yaparım inş.
naturel-girl 26-04-07, 19:27 ben çok beğendim bu diziyi her pazartesi seyretmeye çalışıyorum ben serhat yavaşla ilgili hiçbirşey bulamadım siz buldunuz mu çok karizmatik biri
YASEMİN 19 26-04-07, 19:55 ben çok beğendim bu diziyi her pazartesi seyretmeye çalışıyorum ben serhat yavaşla ilgili hiçbirşey bulamadım siz buldunuz mu çok karizmatik biri
Reklam filmlerin de oynamış.Tenis hocasıymış.Oldukça yakışıklı ve iyi bir oyuncu adayı.Ses onun değil sürekli her jönü konuşan biri konuşuyor.
Ahmet,Mehmet,Ayşe,Fatma çevremdeki herkesler bu diziyi konuşuyor.Ancak müziği ve kadrosu,rejisi,senaryosu bu kadar başarılı olan bu dizi niye ilk 10 da değillllllllll?Garip bir çelişki bu!
Ahmet,Mehmet,Ayşe,Fatma çevremdeki herkesler bu diziyi konuşuyor.Ancak müziği ve kadrosu,rejisi,senaryosu bu kadar başarılı olan bu dizi niye ilk 10 da değillllllllll?Garip bir çelişki bu!
Bu durumun sorumlusu kanaldır bence..Daha kendi tanıtımını yapamadı kaldı ki nerde dizinin tanıtımını yapsın .Kanal D veya Atv de olsaydı daha farklı olurdu.Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile birde magazinde ünlülere sorarlardı "bir yemin uğruna abinizin eşiyle evlenirmiydiniz diye"epeyce bir dikkat çekerdi..:img-wink: ..
havinim_baranım 27-04-07, 08:33 Aynen benim çevremdede çok konuşuluyor ama Fox tv yi pek izleyen olmuyor nedense,aslında hikayesi çok güzel ama arkadaşında dediği gibi Kanal d veya Atvde olsa kesin 1. falan olurdu,inşallah diziye yazık etmezler..Çünkü Fox dizileri teker teker kaldırıyor:(
Aynen benim çevremdede çok konuşuluyor ama Fox tv yi pek izleyen olmuyor nedense,aslında hikayesi çok güzel ama arkadaşında dediği gibi Kanal d veya Atvde olsa kesin 1. falan olurdu,inşallah diziye yazık etmezler..Çünkü Fox dizileri teker teker kaldırıyor:(
Bizlerin asla bilemediği farklı yargılar var ki beğendiğimiz diziler kalkıyor.Yemin'in başına da gelir mi bunu bilemem.Ama bildiğim tek bişey var her hafta aynı kaygılarla,aynı soruları birbirimize sorduğumuz.Emek veren oyuncuların,ve teknik ekibin yerinde olmak asla istemezdim.Düşünsenize her bölüm sonrası bitti mi,kalktımı,son bölüm mü?Tek kelimeyle kabus!
Bu durumun sorumlusu kanaldır bence..Daha kendi tanıtımını yapamadı kaldı ki nerde dizinin tanıtımını yapsın .Kanal D veya Atv de olsaydı daha farklı olurdu.Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile birde magazinde ünlülere sorarlardı "bir yemin uğruna abinizin eşiyle evlenirmiydiniz diye"epeyce bir dikkat çekerdi..:img-wink: ..
iste bende anlamiyorum ki bunlar neyin pesinde, dizimizi yayindan kesin kaldiracaklar goreceksiniz bak, bu gidisle hangi dizi tutar ki :( Tekrarlarini
koydular herkez yemin dizisini kesfetti, ama hallaaaa 44 uncu sirada ne isimiz
var diye kendi kendime soruyorum!! NE SACMA!
Evet fox adinin gücü var diye her isi bastan sagarak basladi oysaki dizi cok güzel ve farkli ama dizinin anlasma bitiminden sonra yeni bölümlerinin gelecegini sanmiyorum??tabi yanilmayi cok isterimm ...
yemin harika bir dizi bence bunuda kaldırırlarsa yazık olur
inş. yapmazlar böyle birşey...dizi güzel konu güzel en azından
şu töre dizileri izlemektense insanların bunun gibi dizileri izlemesi
daha iyi ben şahsen bıktım töre dizilerinden.:icon_sorr
YASEMİN 19 28-04-07, 09:27 Evet fox adinin gücü var diye her isi bastan sagarak basladi oysaki dizi cok güzel ve farkli ama dizinin anlasma bitiminden sonra yeni bölümlerinin gelecegini sanmiyorum??tabi yanilmayi cok isterimm ...
Hepimiz aynı kaygılara kapıldık ve bu yüzden severek seyrettiğimiz dizinin tadını çıkaramıyoruz.Bu arada dizi ile ilgili eleştirilerimizi ve beğenilerimizi unuttuk.Ben umarım kaldırılmaz diyorum.Kaldırılırsa da hiç şaşırmayacağımı söylemek istiyorum.Kalitenin çok da ödüllendirilmediği ortamda ne yapabiliriz ki?Zaman zaman temposuz da olsa,bazen ufak tefek mantık hataları da olsa;bence bu dizi bu yılın en başarılı olanlarından!
Bu hafta 9.bölüm yayınlanacak.Menderes'in ölmeyip yaşadığını artık anladık.Fakat dananın kuyruğu şimdi kopacak.Sonuçta daha önceki yalanların ardından yaşayan ve öldü bilinen iki Menderes var.Hikaye nasıl gelişecek merak ediyorum doğrusu.
Bu hafta 9.bölüm yayınlanacak.Menderes'in ölmeyip yaşadığını artık anladık.Fakat dananın kuyruğu şimdi kopacak.Sonuçta daha önceki yalanların ardından yaşayan ve öldü bilinen iki Menderes var.Hikaye nasıl gelişecek merak ediyorum doğrusu.
Ben de merak ediyorum.Menderes'in ettiği yeminin ardından Asuman'a yaşamı açısından borçlu olması oldukça kötü bir zorunluluk!Menderes'in babası da Asuman 'a tapıyor adeta.Menfeatlar ağar basınca herkes herkesi seviyor.Ne acı!
9.Bölüm Özeti
Yaşadıklarının acısıyla Menderes’e dair her hatırayı unutmaya çalışan ve bu uğurda evliliğinin ilk gününden beri hayalini kurduğu bebeğinden bile vazgeçen Leyla, son anda karar değiştirir. Kıyamadığı bebeğine tutunup her şeye rağmen, hayatta kalmaya çalışacaktır. Sevdası uğruna gözünü bile vermeyi kabul eden Asuman ise, Menderes’i yeniden yaşama döndürmüştür. Ancak bu mucize ile; tekrar yüreğine çöreklenen Menderes’i kaybetme korkusu nedeni ile, Selahhattin dışındaki herkesten Menderes’in nefes aldığını saklar. Zaman geçer... Yaralar kanamaya devam eder... Menderes Leyla ile aralarına giren yeni imkansızlıkların acısıyla çaresizken; Cihan yıllardır sustuğu duygularını gün ışığına çıkarmaya karar verir.
özet için teşekkürler.....
geçen bölümü malesef izleyemedim neler oldu az çok tahmin edebiliyorum...
yeni bölüm fragmanını anca gördüm.
çok güzel bir bölüm olucak.
menderesin çaresizliği yine yüzünden okunuyor.
leylanın bebeği aldırmamasına çok sevindim.......
cihana ve asumana iyice uyuz olmaya başladım.....:)
YASEMİN 19 30-04-07, 08:36 Fragmanı ben de seyrettim.Asuman rüzgarlarını hissettirmeye devam edecek sanırım.Leyla'ya üzülmemek elde değil.Olaylar artık öyle bir noktaya geldi ki kim neyi nasıl çözecek merak ediyorum.Cihan'ın da tüm bu gelişmeler de önemli roller oynayacağı kesin.
Zaten cihan sanki icten ice sevinir gibi menderesi öldü saniyorya leyla ona kalacak diye düsünüyor...Aslinda simdi menderes asumana can borcu oldugunu düsünecek gibi o nedenle cok büyük bir ikilem arasinda kalacak sanirim,, ama tabii ask galip gecelek yalniz bu olaylari anlatirken leylayi nasil inandirir bilmiyorum??
Zaten cihan sanki icten ice sevinir gibi menderesi öldü saniyorya leyla ona kalacak diye düsünüyor...Aslinda simdi menderes asumana can borcu oldugunu düsünecek gibi o nedenle cok büyük bir ikilem arasinda kalacak sanirim,, ama tabii ask galip gecelek yalniz bu olaylari anlatirken leylayi nasil inandirir bilmiyorum??
ay kalıcak kalıcak hemde nasıl
zaten fragmanda öyle düşünceliki garibim.
cihanda leylaya diyorya onun bebeğinimi taşıcaksın falan diye.......öyle bişeydi.
ay bu cihan ve asumanı elime bir geçi,riyim...........
sonatın resmi olan varmı?varsa ve buraya eklerse çok sevinirim.
Ne oLucak şimdi..?
Menderes LeyLa'yı aramayacak mı..
Babası da ne qıcık bir adam ya.. Tutturmuş bir Asuman qidiyor..
FedakarLık yaptı böbreğini verdi..
Onu hayata döndürdü ama babası kadını 2 oĞluna nasıL eş yapıyor anLamıyorum..
Diğer oğLu öLmüş şmdii de Menderes'in karısı oLarak
qörüyor.. Neden..?
Cihan açıLdı.. LeyLa tepkii qösterdi..
DiLerim snradan düşünüpte evet demez..
eSmerCiiK_ 30-04-07, 20:05 selam arkiler,
yemin dizi muzigi, cok guzel ya, nerden indirebilirim haberiniz varmi, eger varsa bana ozel mesajla link gonderirseniz cok sevinirim ya.:good:
bu hafta yeni şarkıda çok qüzeLdi..
"Bıçak Sırtı"
yazanLarın eLine..
söyLeyeninde ağzına sağLık.. ;)
Raytingler:
TELE - BAROMETRE
30 NİSAN 2007 PAZARTESİ
29 ARENA [NET] KAND 1,70 14,30
30 GUN ORTASI HABERLERI ATV 1,70 13,20
31 YEMIN [NET] FOX 1,70 5,10
sadece ab nin ki eklenmis, totalin ki yok sonra eklerim
Ne oLucak şimdi..?
Menderes LeyLa'yı aramayacak mı..
Babası da ne qıcık bir adam ya.. Tutturmuş bir Asuman qidiyor..
FedakarLık yaptı böbreğini verdi..
Onu hayata döndürdü ama babası kadını 2 oĞluna nasıL eş yapıyor anLamıyorum..
Diğer oğLu öLmüş şmdii de Menderes'in karısı oLarak
qörüyor.. Neden..?
Cihan açıLdı.. LeyLa tepkii qösterdi..
DiLerim snradan düşünüpte evet demez..
aynen vallaha bende acayip sinirlendim, adam ruhsuz yaa
sevmek nedir bilmiyor. Yazik baksana menderes uzgun uzgun
hala leyla yi dusunuyor. Bence varya leyla Cihanla evlenecek
ve, ondan sonra gazetelere basilacak. Menderes gorecek
ve onun yanina gidecek. Benim tahminim boyle..!
Arkadaslar gordunuz mu dizide hata vardi, cihan hani icki
iciyordu ya, ondan sonra bardagi atese atti ve kirildi bardak
ne sacma, ickinin icinde alkol yokmu??? Attigi an patlamasi
lazimdi ates ama bisey olmadi :img-hyste :img-hyste
Ayy hele gazele cok acidim, farkindaysaniz gazel cihana soylediklerini
cihanda leylaya soyledi, cihan gazele verdigi o tepki, leyla da
cihana ayni tepkiyi yapti, oghhh biraz ceksin gazel ne hissettigini biraz
anlasin :D super bir bolumdu:happy0064
YASEMİN 19 01-05-07, 11:33 Ab'de 31 total'de 23 reytingler gıdım gıdım da olsa artıyor.Süper bir bölüm.Harika görüntüler.Oh beee bir de doğru ve başarılı oyunculuklar.Nefis bir reji.Tek kelimeyle bayıldıııııııııııım!
arkadaşlar dün akşam yine gözümü ayırmadan izledim diziyi
ya menderse çok üzüldüm garibim asumanla yaşamak zorunda
hissediyor kendini halbuki leylaya gitse herşeyi anlatsa leyla
kesinlikle affeder ve yine mutlu olurlar.asuman iyice kendine
bağladı özellikle menderesin babasını yanına alarak herşeyi ele
geçirdi.tamam böbreğini vermesi çok önemli birşey ama menderesi
yanında tutması için bir koz olarak kullanması çok yanlış...
leyla galiba evet demeyecek çocuğunu tek başına büyütecek.
reytingler yine düşük ama biraz artmış buda birşey sonuçta daha da iyi
olacak.dizi harika ve yavaş yavaş izleyenleri artıyor.arkadaşlar biliyorum söz verdim dizi müzikleri konusunda ama bir haftadır bulamıyorum müzikleri ama bulana kadar arayacağım inş. en kısa zamanda bulurum
Kalitenin ne olursa olsun ödüllendirileceğini biliyordum.Gerçi reytinglerin yükselmesi değil sadece.Çok konuşuluyor olması mutluluk verici.Bazı köşe yazarları da dahil artık herkes bu diziyi olumlu yönleriyle eleştiriyor.Bu bölümün öne çıkan karakterlerinden Gazel ve Sonat'a bayıldım.Baki baba çok iyiydi.Kısacası heyecanlı ve oldukça başarılı bir bölüm daha seyrettik.
bişey sormak istiyorum ben mümkünse :)
leyla menderesi öldü mü zannediyor ? bir ara eski bölümlerde leylayı sağlık ocağından çıkarken görmmüştüm. diziyi tam olarak izleyemediğim için arada kopukluklar oluyor beni aydınlatırsanız sevinirm.:img-wink: |