Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Özet karışık gibi dursada bence Menderes ve Baki karşılşaması isabetli olmuş..Yani Leyla'nın yakınından herhangi birinin Menderes'in yaşadığını bilmesi gerekli tabi Baki VE Cihan dışında biri olsa daha iyi olurmuş..Leyla tarafında Baki ve Cihan,Menderes tarafında Selahattin ve Asuman Leyla - Menderes ilşkisini istemeyenler..
Çok erken başaldığı için bölüm başlarını kaçırdığım için pek yorum yapamıyorum ama yayınlana son bölümde Gazel'in Cihan'ın evinden çıktıktan Sonra SAKLIMDASIN şarkısı eşliğinde yürüyüşü ve BIÇAK SIRTI şarkısı eşliğinde geçen zaman aşımı sahneleri çok güzeldi yazmadan geçmek istemedim.
Özet için CveB teşekkürler...
Mermertay ailesinin İstanbul’a taşınmasının ardından, bıçak sırtındaki iki ayrı hayat; aynı şehirdedir artık. Menderes’in tekrar Leyla’ya döneceği korkusuyla ölüm yalanını sürdürmekte kararlı olan Asuman,
Asuman yalanı sürdürmekte kararlıda bu Menderes Leyla'yı aramayacakmı hadi Selahattin ve Asuman Leyla'yı istemiyor Fatmanur hanımındamı aklına gelemeyecek Leyla'yı haberdar etmek...
Asuman holdingin başına geçer. Tanımadığı bu yeni ve modern hayat, onu değişmeye zorlayacaktır.
Asuman cin gibi zaten iki günde koskoca şirket yönetiminide devir alır..(Zaten bir tek diizlerdeki hanımlar iki günde şirketleri çok büyütüyolar hangi eğitim hangi tecxrübeyle yaparlar hiç anlamam...)
Bu sırada, Cihan’ın beklenmedik evlilik teklifinin ardından iyice içine kapanan Leyla ise, bebeği için tüm bu yaşananları unutmaya çalışmaktadır. Ancak içindeki intikam duygusuna yenilen Asuman’ın ani ziyareti, Leyla’nın tüm acılarını ve iki kadın arasındaki dinmez nefreti yeniden alevlendirir.
Demek oluyorki Leyla oldukça sert tepki vermiş Cihan'a ..Acaba Asuman ne diyecek Leyla'ya hayatta Menderes'in yaşadığını söylemez..
Yaşarken öldü sanılan Menderes ise, içindeki hasrete dayanamaz ve uzaktan da olsa gizli gizli Leyla’yı görmek için eve gider. Aniden Baki ile karşılaşması, olayları içinden çıkılmaz bir kördüğüme dönüştürecektir yine
Bu konuda ehlocan sana katılamıyacağım yani Baki'nin görmüş olamsı kötü olacak şimdi kimbilir neler düşünecek belkide mahsustan ölüm haberi çıkarttığını bile düşünebilir e haksızda sayılmaz...Onca yalan söyeleyen biri böyle bir şeyde yapmış oalbilir ...
Merhabalar...
Buraya yazma fırsatım pek olmadı ama sonunda geldim:)
Yemin çok güzel bir dizi...
İzlenmeyi hak ediyor.
Senaryo başarılı...Oyuncu kadrosu çok iyi...
Müzik açısından da çok iyi...
Hatırla Sevgili'nin de müziklerini hazırlayan sevgili Kemal Sahir Gürel, Erdal Güney ve Hüseyin Yıldız tarafından hazırlanıyor müzikler...En az Hatırla Sevgili'nin müzikleri kadar güzeller ayrıca...
Fox kumanda ile dolaşırken çok fazla "bir bakayım şu kanala da" denilen bir kanal değil maalesef...Kanalın kötü olmasından dolayı değil, yeni olduğu için...İnsanların alışması lazım...
Belki Yemin adlı diziyi hiç bilmeyen insanlar vardır:img-yes: .
Üç büyük kanalın dizilerini izleyenler zaten hiç bakmıyordur o saatlerde.
Yemin o üç kanaldan birinde olsaydı, eminim şimdi izleyici kitlesi daha fazla olurdu.
Sözüm yanlış anlaşılmasın, ne Fox tvyi ne de diziyi kötülüyorum.
İnsanlar alıştıkça daha çok izleyici olacaktır:)
Dizi başladığından beri ilk başlık bitmedi:img-blush
İzleyen arkadaşlarım başlığa daha çok ilgi gösterirse, resim ekleme gibi bir imkanı olan varsa izlerken çektiği resimleri eklerse ve her izleyen yorum yazarsa dizi daha iyi tanınır...Hak ettiği ilgiyi görmüş olur:img-yes:
arkadaşlar mukocum haklı..:good:
uzun zamandır girip bakıorum hala yerinde sayıyoo yorumlar.
heyyyy yemin hayranları uyanın :img-clapp dizimizle ilgili görüşlerinizi dile getirin.
böle bi diziyi kaybetmek istemiosanaız çabuk olun.
yeni başlıklar açalaım.
fotolar ekleyelim.
ya muko sende olmasan kimse dile gelmeyecek..:img-yes:
hadi millet uyanma zamanı:happy0064
arkadaşlar mukocum haklı..:good:
uzun zamandır girip bakıorum hala yerinde sayıyoo yorumlar.
heyyyy yemin hayranları uyanın :img-clapp dizimizle ilgili görüşlerinizi dile getirin.
böle bi diziyi kaybetmek istemiosanaız çabuk olun.
yeni başlıklar açalaım.
fotolar ekleyelim.
ya muko sende olmasan kimse dile gelmeyecek..:img-yes:
hadi millet uyanma zamanı:happy0064
Evet arkadaşlar dizimiz gizli bir izleyici kitlesine sahip. Sağda solda çok konuşulmasına rağmen yavaş yavaş yükselen bir ivmesi var.
bencede uyanalım ama belki benim gibi resim yapamayan arkadaşların çoğunluğu vardır yapabilen arkadaşlar lütfennn resimlerinizi bekliyoruz...:img-wink: :img-wink: :img-wink:
Evet arkadaşlar dizimiz gizli bir izleyici kitlesine sahip. Sağda solda çok konuşulmasına rağmen yavaş yavaş yükselen bir ivmesi var.
Tamam uyanalım ama mesela ben bu başlığın nasıl bitirileceğini ya da yeni başlık açmanın ne demek olduğunu bilmiyorum.. Bilenler bilmeyenlere öğretebilir mi acaba:happy0064 :icon_sorr
leylanın hamile oldığunu saklamasına bir anlam veremedim babasını çocuğu istemeyecek hali yok nede olsa yıllardır kızının bebek ne kadar istediğini biliyor heralde avukatla evlenek çocuk onunmuş gibi söyleyecekler
asuman neden leyladan nefret ediyorki hiç bir zaman menderes onu sevmemiş şimdi sanki menderes yıllardır onu çok sevmiş sonrada aldatmış gibi davranıyor böbreğini vermesi büyük fedakarlık ama leylanında durumda haberi olsa oda aynı şeyi yapar
İyi de bence babası çocuğu neden istesin ki? Ben olsam ben de istemem.. Menderes onlara hayatlarını kabusa çeviren bir yalan söyledi.. Ya da en azından baba Baki bey öyle düşünüyor.. Onun çocuğunu Leyla'nın doğurması demek ömür boyu Menderes'in anıları ile yaşaması demek!!! Ben olsam ben de çok düşünürdüm.. Ayrıca acaba doğurmaya karar verir miydim... çok zor karar çoookkkkkk!!!!!:img-in_lo :img-wink: :icon_sorr
yaşasın artık forumlarda videomuzda var.
yakında diğer klipler geliyor."söyleyemedim","bıçak sırtı"vs..
sagol cecey bu güzel olmus iste ellerine saglik.. birde arkadaslar dizi muzigini mp3 olarak isteyenler bana özelden ulassin...
Merhabalar...
Ben yemin dizisini basindan beri izliyorum..ama yorum yapmaya firsatim olmadi. cok güzel bir dizi...oyuncular hepsi birbirinden basarili serhan yavas(menderes) karizmatik adam oyunculugu da süper reklamda oynamis diye duydum ama hic dikkatimi cekmemis..tugba ünsali da daha once oyunculugunu izlemistim basarili buluyorum asuman da ayri yeni bir yüz ilk defa görüyorum ve cok basarili..dilerim hakketigi ilgiyi alir dizi ve tv den kaldirilmaz.keske daha cok tanitilsaymis bir cogunuz gibi bende tesaduf üzerine actim..ve ogün bugündür iyi takipcisiyim pazartesi günlerini heycanla bekliyorum...Herseyin cok cabuk gelismesi cok iyi dilerim hep böyle güzel devam eder.. muzikleri ayri bir güzellik katmis diziye söyleyemedim sarkisi zaten bildigimiz sarki hüseyin turandan dinlemistim cok severek dinledigim bir sarki....tüm oyuncularin basarilarinin devamini diliyorum..bugün ki olacaklari heycanla bekliyorum...
simdilik bukadar :)
resimler,video,özel calismalar ve müzikler icin emegi gecen herkeze cok tesekkur ederim ellerinize saglik
İşte beklenen gün geldi çattı.Gün Yemin günüdür.Ortalığın yine karışacağını tahmin ettiğim bu bölümde umarım daha geniş kitleler gerçek ve kalteli bir dizi nasıl olur görürler.Yıllar sonra en başarılı dizilerden biri olduğuna inandığım bu dizinin bir an evvel başarılarına, başka başarılar katması dileğiyleeeee.....
evet ya dizi simdi bitti gene ortalik iyice karisti gazel ablasini dinlemeden etmeden bu kadar üstüne gidiyor bugün beni sinir etti birde neden sanki baki baba gördüki menderesi anlamadim olmamasi gereken bir olaydi bence birde leyla sanki son anda menderesi gördü gibi ama sanirim görmedii neyse hepsini artik bir dahaki bölümde izleyecezzz,...
Dizi superdi iste her dizide oldugu gibi bu dizidede oldu YARGISIZ INFAZ
ayy nefret ediyorum ya!! Dinlemeden barip cagaranlara. Gazeli cok disliyorlar
ya yazik acayip aciyoru, o da kapris yapiyor bulmus sonat gibi arkadasi
simariklik yapiyor biraz..
YASEMİN 19 07-05-07, 20:54 Dizi superdi iste her dizide oldugu gibi bu dizidede oldu YARGISIZ INFAZ
ayy nefret ediyorum ya!! Dinlemeden barip cagaranlara. Gazeli cok disliyorlar
ya yazik acayip aciyoru, o da kapris yapiyor bulmus sonat gibi arkadasi
simariklik yapiyor biraz..
Çatışma olması için gerekli bu yargısız infaz.Nefis bir bölümdü.Leyla,Asuman,Menderes,Baki,Gazel,Cihan,İlh an ve Sadakat bu kadar gerçek nasıl oynanabilir.Teşekkürler!
mrb ben ilk defa bu basliga yaziyorum bu aksam ki bölüm cok güseldi yine
cihan'a cok sinir oldum
Bu böLüm çok qüzeLdi..
Başını birazcık kaçırdım ama önemlii yerLerii izLedim nyse ki.. =))
Bu böLümde Cihan'a sinir oLdm.. NasıL yaptı bunu ya..
Kıskanç şey ne oLcak.. oysa önemlii bişiydi o..
LeyLanın babasıda sakLıycak qerçeği.. O da ayrı bir konu..
Asuman da kendini beğendirmeye çaLışıyor ama boşuna.. ;)
Bıçaksırtını dinLedim tekrar..
Emeği qeçen herkese tşkLer.. :img-wink:
Merhaba;
Bölümün bir çok yerini kaçırmış olmama rağmen Gazel'in kıskançlıktan Leyla'ya yemek masasında yaptıklarını ve son kısımları izleyebildim. Umarım çok şey kaçırmamışımdır. Menderes'i görenin Baki baba olması iyi oldu. Başka dizide olsa üzülürdüm iş iyice uzayacak diye ama burda hiç üzülmüyorum bizi saçma sapan şeylerle oyalamak yerine olayları bence normal hızında ilerletiyorlar. Başkalarına kalsaydı 3 sezon biterdi bu hikaye ile.
Dizide sinir olduğum karakterler Asuman ve Menders'in ailesi. Menderes öldü zannettiklerinde Leyla evlerine geldiğinde annesinin yaptığı konuşma çok saçmaydı. Madem oğlunun hayatını bu kadar önemsiyordu büyük oğlu öldüğünde gelinin küçüğüyle evlenmesine izin vermemeliydi. Hele Menderes'in babasının(Adını hatırlayamadım.) karısına Leyla hakkında söylediklerinden sonra kadının Leyla'yı savunması yok muydu... Deli olmak işten değil. Yani Menderes'in ailesinden hoşlanmıyorum. Bence tutarlı değiller. Mallar gitmesin diye evliliğe izin verdilerse Leyla'ya sıcak davranmaları, yani annesinin davranışı tam bir iki yüzlülük bence...
Gelelim Asuman'a... Diziyi son 5 bölümünü izlediğimden yada 6 bilemiyorum. Anlayamadığım şeyler var. Açıklayan olursa sevinirim. Asuman ilk kocasıyla evleyken de Menderes'e aşık mıydı acaba?? Azıcık mantık kırıntısı arıyorum. O zaman Asuman'ın bu hastalıklı takıntısını kabullenebilirim. Yoksa aşırı derecede saçma geliyor. Bunun sonradan oluşabilecek bir aşkla alakası yok bence...
Ha bir de Gazel'in ne zaman Sonat'ı farkedeceğini çok merak ediyorum. Açıkçası onların ilişkisi benim için çok daha cazip geliyor. Çünkü Menderes-Leyla aşkını zaten izlemedim ben. Sarmıyor pek. Şu müzikleri olmasa belki öylesine geçip gideceğim. Bu hafta Gazel (ismi çok güzel:)) -Sonat ikilisini de izleyemedim ya:icon_sorr
Çok şey kaçırdım mı acaba???
Bölümün müzikleri daha doğrusu izlediğim kısmın müzikleri harikaydı. Menderes'in Leyla'nın evinin önüne taksiyle geldiği zaman çalan "Saklımdasın" parçası çok güzel uymuştu. Bu başlıkta yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Hüseyin Yıldız 'ın "Bıçak Sırtı" adlı parçasını da bu bölümde çalmışlar. Geçen bölümü de doğru düzgün izleyemediğimden hala onu dinleyemedim. Ve çok merak ediyorum. :icon_sorr
Ayrıca ilk mesajımda yazdığım jenerikteki "Cevdet Bağcı" yazısı "Cevdet Bağca "olarak düzeltilmiş. Buna çok sevindim. Hatta jenerik bana değiştirilmiş gibi de geldi. Yani bölüm sonu jeneriği... Ondan da emin olamadım tabii. Bi doğru düzgün izleyemiyorum ki diziyi:icon_sorr
Çok uzattım biliyorum ama son bir şey söyleyip kaçıcam. Bu akşam biraz duygusallığım üzerimdeydi. Jenerik akarken dizinin sonunda, öyle dalıp gitmişim. Ordaki parçanın müziğini sevmeme rağmen Eylem Aktaş yorumuna ısınamadığımı söylemiştim. Bu akşam daha bir güzel geldi. Acaba duygusallıktan mı yoksa beğenemye mi başladım merak ediyorum. Ama hala gönlümdeki ses Hakan Yeşilyurt'undur. Ah bir de jenerikteki müziğin önüne onunkini koyabilsem. Sahi arkadaşlar bileniniz var mı böyle bir şey yapılabilir mi müzik işleme programlarıyla??? En azından bir denemek isterdim. Nasıl olacak merak ediyorum. Çok güzel olur diye tahmin ediyorum. Olmazsa da haya kırıklığına uğrayacağım kesin:icon_sorr
Diziyi kısacık seyretmeme rağmen yaptığım yoruma bakar mısını :) Tamamını izlesem coşup destan yazıcam herhalde. Eeee beğeniyoruz ne yapalım dimi:)
Herkese iyi geceler
herkez menderese yukleniyor ya! Yazik degil mi menderese canim benim
hele o cihan allahim 1 kasik su olsa bogarim heralde gicik sey nolcak!
karisma iste seni istemiyor
Gazel cihana dedikleri cihanda gazele geri dedikleri
leyla da cihana dedi oghhh biraz duysun bakalim, gazel kendini nasil
hisediyor.! Ruhsuz
Gazel de biraz kendine gelsin sonat gibi birini bu devirde zor bulur!!
gercekten yine harika bölümdü
kendimi zor tuttum inanin bir an tv ye dalip cihani bogasim geldi nasil yapar böyle birseyi inanamiyorum yaa yaziklar olsun annesi ustelik dedi menderesten tek hatira diye..aklima geldikce sinirlerim tepeme cikiyor...gazeli anlamaya calisiyorum zor bir durum olsa gerek....Asumana gelince onun icin de uzuluyorum ama seni sevmeyen bir adami sana okadar belli ediyor niye kendisine daha fazla aci cektiriyor anlamiyorum insan kendini yenilediginde sevmeyen birinin onu sevmesini beklemesi zor..imkansiz bir durum o kisinin kalbimde baska biri varsa onu silmek hic de kolay olmayacak..ama bütün cabalari bosa eninde sonunda oda pes edecek ve kendi elleriyle menderesi leylaya goturecek...
İyi geceler...
Öncelikle yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Umarım daha da fazla ilgi görür başlığımız.
Bölüm yorumuna gelecek olursam...
Çok beğendim bu bölümü.Artık yavaş yavaş canlanıyor dizi, heyecan arttı...Acı arttı...
Asuman'a çok kızıyorum ben...Elimde değil.
Böyle davrandıktan sonra, kendini çıkarını düşünüp Menderes'in hayatını kurtardıktan sonra; ben de Menderes'in dediğini diyorum..."Keşke ölseydim"...
Evet, keşke ölseydi.
Menderes dışarı çıktı, telaşlanır...Hayır Mnederes'in sağlığını düşündüğünden de değil.Kurnaz kadın:hıh
Ben böyle sevgiye karşıyım işte...
Geçen hafta söylediğim tuttu işte, abisinin yemini yetmezmiş gibi Asuman ve babasının yemini çıktı şimdi bir de!
Cihan'a da çok kızıyorum...
Allah'ım...Bu nasıl bir insan ya!Kocasının ölmesini nasıl da fırsat bildi ve Leyal'nın ona hiçbir umut vermemesine rağmen aklı başına gelmedi...Leyla'ya gelen pakete bakmak onun haddine mi!
Çok sinirlendim bu iki karaktere...
Gazel...Onu da anlamaya çalışıyorum ama ablasına haksızlık yapıp, onu utandırmasının da bir açıklaması yok!Fakat Cihan'ı iyi benzetti, bu hoşuma gitti..."Ablama aşıksın, o yüzden bana kardeşlikten falan bahsetme" sözü çok güzeldi:)
Menderes'e ne kadar acıyorum...
Hayatını nasıl da işgal ettiler...Of Asuman off!
Baki Baba gördü Menderes'i...
Bence Leyla'ya yaşadığını söylemeyecek...Söylemez değil mi?
Kızı daha çok üzülsün istemez kanımca:img-blush
Fakat son sahnede Leyla çıktı ya balkona...O sırada Mnederes de hareket etti...Bir iki adım attı, yüzünü oraya dönüp...Leyla onu gördü mü acaba?
Bakışları değişti çünkü:img-blush
Yeni bölümü merakla bekliyorum...
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta daha var...
SAKLIMDASIN adlı parça çalarken, düşündüm de...Bu dizinin bu müzikleri olmasa yine bu kadar keyif alır mıydım; diye sordum kendime...
Cevabım olumsuzdu...Bu güzel müzikler diziyi daha izlenilir kılıyor ve diziye can veriyor bence...
Dizide tüm emeği geçenlere ve Hüseyin Abilere sonsuz teşekkürler...
Ha bu arada...
Video bölümünün açılması çok güzel oldu.
Hatta cecey63 arkadaşımız bir video eklemiş bile...
Çok teşekkürler.
Asuman ve Cihan sinir kat sayımın tavan yapmasına sebebiyet oldular..Hele Fatmanur'un gönderdiği paketi adamın gidipte Cihan'a verdiği sahne çok çok sinir bozucuydu..Böyle şeyler dizilerde katlanamadığpım şeyler..Bende sevgili muko88'e katılıyorum müzikleri olmasa bu dizi bu kadar etkileyici olmazdı...
Menderes 1 defa hayatını bir yemin uğruna mahvetmiş 2.bir defa hiç gereği yoktu..Bir dizidede 2 aşık bir arada olsa ve yaşanan sorunlara karşı birlikte mücadele etse !!! yok illaki ayrı olacaklar...
Gelelim Asuman'a... Diziyi son 5 bölümünü izlediğimden yada 6 bilemiyorum. Anlayamadığım şeyler var. Açıklayan olursa sevinirim. Asuman ilk kocasıyla evleyken de Menderes'e aşık mıydı acaba?? Azıcık mantık kırıntısı arıyorum. O zaman Asuman'ın bu hastalıklı takıntısını kabullenebilirim. Yoksa aşırı derecede saçma geliyor. Bunun sonradan oluşabilecek bir aşkla alakası yok bence...
Asuman kocasına dahası nişanlısına aşıkmış..O kadar ki evlenmeden hamile kalmış..Neyse sonra Menderes'le evlenince Menderes'e aşık olmuş ve bir gün içkili geldiği zaman birlikte olmuş (burada suçu tamamen Asuman'da bulmuyorum)Asumana'Nın arkadaşı söylemişti zaten sen hep böyleydin hep kendine tutunacak bir dal arıyorsun diye Menderes'e olan saplantılı aşkı ordan kaynaklanıyor sanırım ...
Yıllardır diziler yapılır ama hala değişmeyen saçma klişelerden biri;önemli,hayat kurtaracak yada değiştirecek bir paket yollanır ve o asla sahibine ulaşmaz.Niye?Bütün paket götürenler safmıdır,tembihlendiği halde niye illa bir başkasına verir.
Asuman dış görüntüsünü değiştirince Menderesin ona aşık olduğunu sanıyor galiba.Bence bu olasılık dışı ama olması için çaba gösterecekse onun için böbreğini verdiğini yüksek sesle dile getirmese belki Menderesin gözündeki yeri biraz olsun farklılaşır.Hele şirket için çiçek alma adresi ve seraya gittiğinde Leylaya olan tavırları değil Menderesin bizim gözümüzdede olan tüm değerini yok ediyor.
Gazelin davranışları çok anlamsız.Cihanın ablasına aşık olmasında hiçbir suçu yok.Ama tabi işin içine aşktan doğan kıskançlık girince ne aile bağı bırakıyor ne saygı.
Yıllardır diziler yapılır ama hala değişmeyen saçma klişelerden biri;önemli,hayat kurtaracak yada değiştirecek bir paket yollanır ve o asla sahibine ulaşmaz.Niye?Bütün paket götürenler safmıdır,tembihlendiği halde niye illa bir başkasına verir.
Asuman dış görüntüsünü değiştirince Menderesin ona aşık olduğunu sanıyor galiba.Bence bu olasılık dışı ama olması için çaba gösterecekse onun için böbreğini verdiğini yüksek sesle dile getirmese belki Menderesin gözündeki yeri biraz olsun farklılaşır.Hele şirket için çiçek alma adresi ve seraya gittiğinde Leylaya olan tavırları değil Menderesin bizim gözümüzdede olan tüm değerini yok ediyor.
Gazelin davranışları çok anlamsız.Cihanın ablasına aşık olmasında hiçbir suçu yok.Ama tabi işin içine aşktan doğan kıskançlık girince ne aile bağı bırakıyor ne saygı.
Ahhh yani neden illaki neden böyle saçmalıklar olmak zorunda...Kadın o kadar tembihledi sen kapısına kadar gelmişsin burasımı diye soruyorsun -ki kapıda koskoca GÜLSEREN SERA yazıyor kapıya çıkan adama daha ne diye soruyorsun burasımı diye orasıda çok saçmaydı...
Gazel'ede sinir oluyorum Cihan'a sürekli kzıyor nasıl anlamazsın diye ama karşısındaki Sonat'ı görmüyor.Ne demişler bazen gözler görmek istenenden başkasını görmez Gazel'inkide o hesap...
Bütün klişeler kullanıldı bari başkasının çocuğuna babalık etme heveslisi deli divane aşık erkek klişesini kullanmasınlar..İşte o zaman iZlemem diizyi yeter yahu her dizide aynı şey ...
Ahhh yani neden illaki neden böyle saçmalıklar olmak zorunda...Kadın o kadar tembihledi sen kapısına kadar gelmişsin burasımı diye soruyorsun -ki kapıda koskoca GÜLSEREN SERA yazıyor kapıya çıkan adama daha ne diye soruyorsun burasımı diye orasıda çok saçmaydı...
Gazel'ede sinir oluyorum Cihan'a sürekli kzıyor nasıl anlamazsın diye ama karşısındaki Sonat'ı görmüyor.Ne demişler bazen gözler görmek istenenden başkasını görmez Gazel'inkide o hesap...
Bütün klişeler kullanıldı bari başkasının çocuğuna babalık etme heveslisi deli divane aşık erkek klişesini kullanmasınlar..İşte o zaman iZlemem diizyi yeter yahu her dizide aynı şey ...
Hislerime tercüman olmuş yorumlar..Keisnlikle katılıyorum..VE her dizi aynı klişeleri kulanmakz orunda değildir diye düşünüyorum..
Asuman kılık kıyafetini değiştirerek işleri yoluna koyacağınımı sanıyor acaba..Şirket yönetmek öyle kolay işmi..
Seradaki Leyla'ya olan tavırlarını ise hiç beğenmedim..Karaktere duyduğum sempati azalıyor...Asuman'ın ikidebir ben onun hayatını kurtardım demesi ise hepten kendisinden uzaklaştırıyor...
alevalev_25_ 08-05-07, 07:22 herkese "merhaba"
ark.lar dizinizin bir bölümünü bile izlemedim. daha doğrusu dün kardeşim Tuba Ünsal'ın Yemin isimli bir dizisi var diyesiye kadarda haberim yoktu..
belki ilgilenen ark.lar olur..
dizide ki okul çekimleri Üsküdar Doğa Kolejinde yapılmaktadır. hatta dün okulda Tuba hanımın ve çocukların çekimleri varmışş..
herkese iyi seyirlerrr...
sevgilerrr...
Asuman'a başından beri ısınamamıştım..Asuman'ın Menderes'e bu kadar bağlanmasının suçunu birazda Menderes'e yüklemiştim ne kadar içkili olursa olsun birlikte olduğu için ama yok artık kimsenin suçu yok..Bu kadın çok tehlikeli..Duygu sömürüsü,hile,yemin derken adamı 4 koldan ahtapot gibi sardı bırakmıyor..
Menderes'in o vaziyetet olduğunu ailesinden kim bilse koşardı yanına..Leyla dahil herkes seferber olurdu Asuman hanım fırsat verseydi...
Cihan ve Asuman tanışsın ve birbirleirne aşık olsunlar en iyisi aynı kafadan v ekötü kalpli ikiside...
Aşkda her yol mübah derler ama bu ikisi kimsenin ahberi olmadan arkadan çok iş çeviriyorlar...Hele Cihan'ın o pekti alıp içindekileri yakdığı sahnede kanal değiştrdim...
Menderes'inde pasif bir karakter haline getirilmesini istemiyorum..Çıksın Leyla'nın karşısına konuşsun zamanal ikna eder..
selam bende yemin dizisinin yeni fanlarından biriyim diziyi çok begendim ve dün akş** ki bölümü çok güzeldi en son ki sahne çok heycanlıyıdı..
acaba leyle menderesi gördümü?
buarada gazele sinir oldum sanki leyla one yaptı cihan seviyor die leyleyıda cezlandırıyor...
Bütün oyuncular gitgide müthiş performans sergiliyorlar.Bu dizi bir başka... Herkesin emeğine sağlık.
Bu güzel eleştirilerine ben de katılıyorum.Dünkü bölüm adeta su gibiydi.Bir anda akıp gitti.O neden böyle oldu,bu neden bunu dedi,şu ona niye bunu verdi gibi yorumlar da önemli.Ancak o ne güzel görüntüler!Her biri kartpostal gibi.Çatışmaların her birinin mantığı vardı.Leyla ile Gazel,Cihan ile Sonat,Asuman ile İlhan tabi ki karşı karşıya gelecekler.Çünkü herkes kendince haklı!Fakat ben özellikle Leyla'nın yanıda destek olan Sadakat'a ve Menderes'in can dostu ve ortağı İlhan 'a bayıldım.Kim istemez hayatında herşeylerini sahiplenecek,paylaşacak birilerinin olmasını.Bu iki karakter inanılmaz sıcak olmuş.Bir de serada ki Deniz!Yahu o ne şeker bir velet!
bu dizi ilk bölümünde beri izliyorum harika bölüm dun superdi ama sinirlendigim cihan yav o paket nasıl vermez leylaya ben cihanı yolasısm geliyo tuttu yaktı sevmiyo işte abi kardesiniz sinir oldum bu cihana onu dışnda çok guzeldi ama sonda peder beyde gördu mendersi dinlemedi mendersi halbuki dinlese nedne evlendigin her seyi acıklıyacaktı yazık menderse beeeee ama bakalım haftaya ne olacak menderse esri hayatı yasatmıyolarmı deli oluyorum nerden kaldın nerye gittin asuman bir sinirlendim sen kim sirket yönetmmek kim bide leylanını serasından cicek alacakmış bu kadın bilerek yapıyo ah leylam nasıl üzlüyo hamile kadın üzyolar her neyse haftaya ne olacak bakalım heycanlı bir bölüm biz bekliyo
Yaaaaa herkesler de şu Menderes'e acıyor.Aslında galiba en tartışılması gereken duygusal nedenlerden veya akrabalık ilişkilerinden kaynaklanan bir söz bir yemin tüm insanların hayatını bir anda cehenneme çevirebiliyor.Çünkü çok fedakarlıklar istiyor.Zor beeee!
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
7 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
25 HAYATIN ICINDEN. STAR 1,70 10,00
26 BUYUK BULUSMA (TKR) [NET] STV 1,70 4,40
27 YEMIN [NET] FOX 1,60 5,10
TELE - BAROMETRE
7 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
21 DOBRA DOBRA [NET] KAND 1,8 20,0
22 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,8 10,3
23 YEMIN [NET] FOX 1,8 5,4
Oh beee hele sukur su 30uncu siralardan kurtulduk,
raytingler cok guzel olmus :) Vallaha buna bile raziyim he!
Yaaaaa herkesler de şu Menderes'e acıyor.Aslında galiba en tartışılması gereken duygusal nedenlerden veya akrabalık ilişkilerinden kaynaklanan bir söz bir yemin tüm insanların hayatını bir anda cehenneme çevirebiliyor.Çünkü çok fedakarlıklar istiyor.Zor beeee!
acınmak degil uzluyoruz dogru zaten mendersin basına ne geldiyse verdigi yemin yüzndne gelldi aslında sucu yok leyla ihanet etmedi trafik kazası gecirdiler aynı arabda abisiyle abisi ölmeden asuman evlenceksin bana söz ver yemin ver çoçugum babası kalmasın dedi mendersde o anda yemin etti ve yengesiyle evlendi aslında bu yemin yüznden geldi basına her sey dogrusu diyosun katılıyorum dediklerine diger kızı ise bir gun menderes eve çok sarhos geldi ayata duracak hali yoktu yataga uzandı ve uyudu dedigim gibi sarhostu asuman geldi usutundu çıkardı ayakabın öyle oldu bölumdde hayal etti nasıl oldugun belki izlemisinidir ness elin surmedi hiç evlendiginden beri sadce o gece sarhostu yane kendinde degildi zaten
YASEMİN 19 08-05-07, 13:27 TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
7 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
25 HAYATIN ICINDEN. STAR 1,70 10,00
26 BUYUK BULUSMA (TKR) [NET] STV 1,70 4,40
27 YEMIN [NET] FOX 1,60 5,10
TELE - BAROMETRE
7 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
21 DOBRA DOBRA [NET] KAND 1,8 20,0
22 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 1,8 10,3
23 YEMIN [NET] FOX 1,8 5,4
Oh beee hele sukur su 30uncu siralardan kurtulduk,
raytingler cok guzel olmus :) Vallaha buna bile raziyim he!
Reytingler çok iyiye gidiyor.Ancak benim merak ettiğim bitirecekler mi?Yoksa devam mı?Hiç bir şeyin bilinmemesi ne kötü!Ama bitecek gibime geliyor.Yaz dizileri başlar sanırım.Tam da alışmıştık!
Arkadaşım acımak değilde en çok haksılzığa Menderes uğruyor ...Ama şu saattten sonra hala Leyla'nın karşısına çıkıpda gerçekleri söyleme cesaretinde bulunmazsa sanırım en çok kızacağım karakter MENDERES olur...
Reytingler çok iyiye gidiyor.Ancak benim merak ettiğim bitirecekler mi?Yoksa devam mı?Hiç bir şeyin bilinmemesi ne kötü!Ama bitecek gibime geliyor.Yaz dizileri başlar sanırım.Tam da alışmıştık!
Durun bakalım...
Belki devam eder dizi...
Diğer sezon dizileri de tatile girmiş ya da bitmişken bu fırsatı kullanıp devam etmeleri çok ama çok mantıklı olur:img-yes:
Yaz aylarında diziyi fark edenler olabilir; diğer dizilerden dolayı bakamayanlar rahatlıkla izleyip bağlanabilir...
Çok akıllıca olur bu...
Yazımız daha keyifli geçmiş olur hem:)
ayrılık_87 08-05-07, 14:05 dün akşamki bölüm geçen haftaki kadar olmasada iyiydi. özellikler müzikler çok iyi. çok duygulu güzel müzikler. menderes onu öldü sanan çocukları, annesi ve arkadaşının karşısına çıkıyor. ama onlar sanki çok ta fazla şaşırmadılar. düşünsenize öldüğüne inandığınız biri karşınıza çıkıyor. tam anlamıyla şok olmanız gerekir.
dün akşamki bölüm geçen haftaki kadar olmasada iyiydi. özellikler müzikler çok iyi. çok duygulu güzel müzikler. menderes onu öldü sanan çocukları, annesi ve arkadaşının karşısına çıkıyor. ama onlar sanki çok ta fazla şaşırmadılar. düşünsenize öldüğüne inandığınız biri karşınıza çıkıyor. tam anlamıyla şok olmanız gerekir.
Onlar da şaşırdılar şaşırdılar da...
Dediğin gibi pek iyi şok olamadılar:):)
Şok olma konusunda rolünü iyi yapan, inandırıcı duran Baki Baba ve İlhan'dı...:img-yes:
Durun bakalım...
Belki devam eder dizi...
Diğer sezon dizileri de tatile girmiş ya da bitmişken bu fırsatı kullanıp devam etmeleri çok ama çok mantıklı olur:img-yes:
Yaz aylarında diziyi fark edenler olabilir; diğer dizilerden dolayı bakamayanlar rahatlıkla izleyip bağlanabilir...
Çok akıllıca olur bu...
Yazımız daha keyifli geçmiş olur hem:)
Keyifli olur bence de!Bende bitirmezler diye düşünüyorum.Ama belli de olmaz.Tatile de girebilirler.Fakat saçma olur herhalde.Daha tam anlamıyla geniş kitlelerle buluşmayan bir dizi niye tatile çıksın ki?Bekleyip göreceğiz!
ya sonunda uyandı bizim yemin fanatikleri...
dizimiz yeni yeni farkedilmeye başlandıı...çok sevindim vala:happy0064
inşallah devmı da gelir......:img-yes:
arkadaşlar son bölüğm çok güseldi yaaa....
yanlız sinir olduğum bi nokta var GAZEL....
ya kızım gazel sen nie seni sevmeyen birine bu kadar takılıosun ondan bu kadar ümit bekliosun bi defa anlamadım.
bak ne güsel seni seven kötü günlerinde yanında olan bi dostun var.nese gazele sinirim geçmes benim..
gelelim menderesin durumuna bence menderesin o evde öylece durup oturması çok büyük bi hata bence hayatta olduğunu dostlarına ve özellikle de karısına sölemeli.bunu saklamamalı zaten yakında ortaya çıkar..
bi de bebeğiniin olacağını öğrenirsee olaylar arapsaçına döner...ya çok merak etmeye başladım ben şu yeni bölümleri iple çekiyorum vala dizinin olduğu günleri.
inşallah arkadaşların dediği gibi yazında devam eder bizimde izleyecek zaman geçirebilecek adama akıllı diziler izleme imkanımız olur....
uyanmayan arkadaşlar size sesleniom UYANINNNNNNNN.....
'Yemin'dizisi hayatınıza gelsin,böle bi dizi kaçırılmaz...
yayından kalkarsa bulamazsınız bu kalitede bi diziibye
Onlar da şaşırdılar şaşırdılar da...
Dediğin gibi pek iyi şok olamadılar:):)
Şok olma konusunda rolünü iyi yapan, inandırıcı duran Baki Baba ve İlhan'dı...:img-yes:
Şok olma konusunda bu iki oyuncunun inandırıcı oyunculukları son derece başarılıydı.Ancak bizler birden dizinin kaldırılması gibi bir kararla şok olmayalım da!Yayın saati tam oturmuşken kaldırmazlar umarım.
Şok olma konusunda bu iki oyuncunun inandırıcı oyunculukları son derece başarılıydı.Ancak bizler birden dizinin kaldırılması gibi bir kararla şok olmayalım da!Yayın saati tam oturmuşken kaldırmazlar umarım.
valla cok haklisin prens gercekten ozaman sok nasil olunur hem oynar hem yasariz:img-wink:
havin_baran_05 08-05-07, 18:15 Çok güzel bir dizi ya sonun çok kötüydü acaba Menderesi görecek mi?haftaya pazartesi öğrenicez artık sabırsızlıkla bekliyorum...
YASEMİN 19 08-05-07, 18:45 ya sonunda uyandı bizim yemin fanatikleri...
dizimiz yeni yeni farkedilmeye başlandıı...çok sevindim vala:happy0064
inşallah devmı da gelir......:img-yes:
arkadaşlar son bölüğm çok güseldi yaaa....
yanlız sinir olduğum bi nokta var GAZEL....
ya kızım gazel sen nie seni sevmeyen birine bu kadar takılıosun ondan bu kadar ümit bekliosun bi defa anlamadım.
bak ne güsel seni seven kötü günlerinde yanında olan bi dostun var.nese gazele sinirim geçmes benim..
gelelim menderesin durumuna bence menderesin o evde öylece durup oturması çok büyük bi hata bence hayatta olduğunu dostlarına ve özellikle de karısına sölemeli.bunu saklamamalı zaten yakında ortaya çıkar..
bi de bebeğiniin olacağını öğrenirsee olaylar arapsaçına döner...ya çok merak etmeye başladım ben şu yeni bölümleri iple çekiyorum vala dizinin olduğu günleri.
inşallah arkadaşların dediği gibi yazında devam eder bizimde izleyecek zaman geçirebilecek adama akıllı diziler izleme imkanımız olur....
uyanmayan arkadaşlar size sesleniom UYANINNNNNNNN.....
'Yemin'dizisi hayatınıza gelsin,böle bi dizi kaçırılmaz...
yayından kalkarsa bulamazsınız bu kalitede bi diziibye
Bizler uyanacağız da Leyla 'da uyansa iyi olacak.Çevresinde ki herşeye karşı o kadar saf ve iyi ki!Gazel'in kaprisleri ve Asuman'ın serada ki gereksiz ziyareti sinir bozucuydu!Aslında bu dizilerin tüm karakterlerine kendimizi kaptırıyoruz.Bitince de adeta bunalıma giriyoruz.Yemin gerçi daha çok başlarda amaaaaaa!
ReytınqLerde yükseLiş söz konusu..
Buna çok sevindim.. Çok qerideydi ama artık farkediLmeye
baŞLadı bnce.. diLerim daha iyi oLur.. ;)
İyi geceler...
Bir kaç arkadaş yazmış, okurken ben de haklı buldum ve belirtmek istiyorum...
Dilerim senaryoyu diğer dizilerdeki gibi çevirmezler...Klişeleştirmezler...
Yemin farklı zaten, bu farkını korusun lütfen!!
Yani evet, o çocuğun annesine aşık diye başkasının çocuğunu sahiplenen bir erkek görmek istemiyoruz!
Çok gereksiz yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu olaylar istemiyoruz!
Hep böyle olmak zorunda değil ki...
Mesela bir arkadaş söylemiş; hep bu önemli paketler neden sahiplerine ulaşmaz?
Kadının o kadar tembih etmesine rağmen neden ulaşmaz?
Bunlar artık çok baydırıcı şeyler'
Dilerim devamı gelmez:img-yes:
Ekşi sözlükte de iki tane yoruma rastladım dizi ile ilgili:img-blush ...
fox tv de yayina girecek olan yerli bir dizi. tanitiminda bir yurege kaç sevda sigar bir havuz iki musluktan kaç saatte boşalir gibi monologlar var.
bugun fox tv de denk geldigim lakin konusunu tam cozemedigim dizi..esas oglan pek guzel imis soylemeden enrtymi noktalamaya gonlum el vermedi..
Bu da Serhan Yavaş için bir yorum:img-blush
fox tv de yayınlanan yemin dizisinin başrol oyuncusudur, daha önce reklam ve kliplerde oynayan yavaş en son kit kat reklamında oynamıştır.
Bizler uyanacağız da Leyla 'da uyansa iyi olacak.Çevresinde ki herşeye karşı o kadar saf ve iyi ki!Gazel'in kaprisleri ve Asuman'ın serada ki gereksiz ziyareti sinir bozucuydu!Aslında bu dizilerin tüm karakterlerine kendimizi kaptırıyoruz.Bitince de adeta bunalıma giriyoruz.Yemin gerçi daha çok başlarda amaaaaaa!
evet daha çok yeni bi dizi yemin....ama yeni başlamasına rağmen ilerleme göstermesi gerektiğini düşünüyorum:img-yes:
artık izleyip görecez neler olacağını...
leylayı çok seviyorum;ama hamile olduğunu ailesinden saklamasına sinir oldum..
bence bunu saklamamalı...
:good:
Asumana da sinir olmaya başladım zaten sevmiodum ama menderesi esir alması dellendirio beniii....
menderes inşallah kalbinin sesini dinler,vicdanını dinlemez,aslında asumun a hak verilmeli bi yerde ama menderesi esir alması çok saçma:sad53:
Ellerine ve yüreğine sağlık!Muhteşem fotolar!Her biri yılbaşı tebrik kartpostalları gibi.Keşke tüm oyunculardan bahsedebilsek demişsin!Bu gerçekten son derece saygı duyulacak bir yaklaşım.Sonuçta ekip çalışmasının bir ürünü olan bu yapımlarda bazen bazı değerler unutuluyor.Bu nedenle sevgili cecey63 seni kutluyor ve sevgilerimi sunuyorum.
cecey66 avatarlari ekledigin icin coookk tsk, ben eve gidince(suan okuldayim)
Effectli yapip buraya eklerim :D super resimler yaa!!
İyi geceler...
Bir kaç arkadaş yazmış, okurken ben de haklı buldum ve belirtmek istiyorum...
Dilerim senaryoyu diğer dizilerdeki gibi çevirmezler...Klişeleştirmezler...
Yemin farklı zaten, bu farkını korusun lütfen!!
Yani evet, o çocuğun annesine aşık diye başkasının çocuğunu sahiplenen bir erkek görmek istemiyoruz!
Çok gereksiz yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu olaylar istemiyoruz!
Hep böyle olmak zorunda değil ki...
Mesela bir arkadaş söylemiş; hep bu önemli paketler neden sahiplerine ulaşmaz?
Kadının o kadar tembih etmesine rağmen neden ulaşmaz?
Bunlar artık çok baydırıcı şeyler'
Dilerim devamı gelmez:img-yes:
ahh ahh canim cok haklisin iste bizi sinir etmek icin ellerinden
geleni yapiyorlar malesef, nekadar da sevinmistim ya :( O
cihan salagi kim oluyor. Hem hadi verdi diyelim, ben orda verene kadar
beklerdim yani! Simdi yazik menderesin butun cocukluk esyalari yandi kul
oldu, :icon_sorr Menderes yazik ya , ilhanin dedigi gibi yemin bitti simdi borcunu odemeye mi kalktin??
cecey63; resim eklediğin için teşekkür ederiz.
Valla bunlara imza avatar yapıp ekleyen olursa da çok iyi olur...
Benim pek yeteneğim yok o koonuda:img-blush
lazzkız haklısın, İlhan'ın dediği doğru valla...
Ama Mnederes'in kendini göstermesi, yani Leyla'nın karşısına çıkması bebeği olacağını öğrenmesine bağlı bence:img-yes:
cecey63; resim eklediğin için teşekkür ederiz.
Ama Mnederes'in kendini göstermesi, yani Leyla'nın karşısına çıkması bebeği olacağını öğrenmesine bağlı bence:img-yes:
Ahh ah, leyla desede icimiz rahat etse, amannn nediyom ki ben leyla oldu saniyor. Ayy babasi insallah pot kirar da leyla ogrenir menderesin yasadigini, olanda hep menderesime oluyor yaw :(
YASEMİN 19 09-05-07, 12:21 cecey63; resim eklediğin için teşekkür ederiz.
Arkadaşlar Menderes'in çocuklarına olan düşkünlüğü ve Asuman'ın duygu sömürüsü Menderes'i Leyla'dan koparacak gibi görünüyor.Çünkü Asuman'ın ki aşk değil sadece, resmen savaş.Şirkette İlhan'a bakışını ve nasıl tehdit ettiğini görmediniz mi?Yani kadın herkese meydan okuyor aslında.Menderes hadi Leyla'nın karşısına çıktı.Arzu ettiği karşılığı göreceğini hiç sanmıyorum.Zor çok zor!
Fox'ta ki Düş Yakamdan adlı dizi de kalkacakmış.Sapır sapır dökülüyor diziler.Trt de ki Deniz Uğur'un dizisi de kaldırılmış.Of yaa umarım bizim dizi de bunlara dahil değildir!
Fox'ta ki Düş Yakamdan adlı dizi de kalkacakmış.Sapır sapır dökülüyor diziler.Trt de ki Deniz Uğur'un dizisi de kaldırılmış.Of yaa umarım bizim dizi de bunlara dahil değildir!
Sanmıyorum kalkacağını...
Fox'un en iyi dizisi çünkü:img-yes:
arkadaşlar ben sonatı çok beğeniyorum.resimlerini ekleyen olursa çok sevinirm.dizide çok kaliteli.ama reytingleri çok düşük.bu hafta iyi olsa bari...
ta başından beri bakarım.ben izmirdeyim fakat AYDINLI olduğum içinde hobim oldu .ama herhalikarda super.isteyen olursa müzik yollarım.1 kaç müzik var
arkadaşlar ben sonatı çok beğeniyorum.resimlerini ekleyen olursa çok sevinirm.dizide çok kaliteli.ama reytingleri çok düşük.bu hafta iyi olsa bari...
bir önceki sayfaya bakarsan(sayfa 66)bol sonat resmi var üzerine tıkla daha büyüğünü elde edersin
YASEMİN 19 Canim bence asuman seviyor Menderesi, bi yani nefret ve bir de Menderese duydugu ask.!
Onu sevmeseydi hic tereddut etmeden bobregini verirmiydi! Bence vermezdi..
Leyla da aynisini yapardi bence. Neyse...
Nekadar sakliya bilecekki Menderesi onu sevmiyor, zorla sevgi olmaz elbet Bir gun Leylalan karsilacaklar ha bugun ha yarin ha 10 yil sonra,, Gerci okadar surmez ama ..De biraz zaman alacak.
Masal kahramanları gibi dizilerin kahramanları.Kaptırıyoruz hayal gücümüzü de kullanarak.Gel gelelim bitiyor günün birinde.Bazen dizilerin tekrarlarını seyrettiğimizde kötü oluyoruz.Aaaaa bu ne kadar gençmiş.Ya da şu oyuncu da öldü diye.Ben projelerin az ve öz yapılmasından yanayım artık.Birbirinin aynı hatta aynı kadrolarla yapılan dizilerden ve filmlerden bıktım.Önemli olan kalıcı ve uzun soluklu,kaliteli üretimler.Yapımcıların daha sabırlı olmalarını yaptıkları işleri sahiplenmelerini istiyorum.Kısacası Yemin gibi bir kaç doğru proje var.Yolları açık olsun.Ailemizle oturup seyredeceğimiz güzel diziler çok az artık!
Tuba Ünsal ekrana çok yakışıyor.Her proje de ayrı güzel.Reklam filminde ve yemin de ki Leyla rolünde ayrıca güzel.Sinema da da şansı açık olsun!
simdi bu sarkiyi ariyorumm ama belki bulan vardir ??
eger varsa lütfen yardimci olsun
simmdiden tsk ederim
Bir yanımda Leyla, mecnun olamadım...
Bir yanımda Zehra, kızıma doyamadım...
Bir yanım yedi tepe. bir yanım baba ocağı...
Yüreğimde tüter hasretimin dumanı...
Bıçak sırtında yaşıyorum, yaşıyorum...
Bir yanım sıcak yanıyorum, yanıyorum...
Bir yanım soğuk üşüyorum, üşüyorum...
Hey hat!
Duy beni hayat...
resimler harika emegine saglik muko88 :good:
Merhabalar...
Bu resimleri sevgili adminimiz eklemiş, sağolsun...
Ben de sayfamıza ekledim...
İmza-avatar, özel çalışma yapabilen arkadaşlar da çalışmalarını eklerse ve sayfaya katkıda bulunurlarsa çok sevinirim...Bu başlığı bitirmemiz gerek.
simdi bu sarkiyi ariyorumm ama belki bulan vardir ??
eger varsa lütfen yardimci olsun
simmdiden tsk ederim
Bir yanımda Leyla, mecnun olamadım...
Bir yanımda Zehra, kızıma doyamadım...
Bir yanım yedi tepe. bir yanım baba ocağı...
Yüreğimde tüter hasretimin dumanı...
Bıçak sırtında yaşıyorum, yaşıyorum...
Bir yanım sıcak yanıyorum, yanıyorum...
Bir yanım soğuk üşüyorum, üşüyorum...
Hey hat!
Duy beni hayat...
Evet arkadaşlar elind olan varsa paylaşırsa çok mesut olurum...Sözler nasıl güzel şarkı tam dizinin hikayesini özetlemiş..Besteleyenin yazanın emeğine sağlık ....
Muko resimler için teşekkürler emeğine sağlık ....
Sevgili Fettan, rica ederim...
Evet, şarkı çok güzel...:img-yes:
Söz ve müzik Hüseyin Yıldız'a aitmiş.
Çok güzel müzikler ve sözler çıkarıyorlar ortaya.
Bu arada özet ne zmana geliyor, bilen var mı?:img-blush
evet muko88 ben sarkinin sözlerinin hüseyin yizdiz ait oldugunu duymustum ama o kadar aramama ragmen bulamadim sanirim cok yeni oldugu icin??insallah en kisa zamanda bir arkadasimiz bulurda buraya ekler tabii bende ariyorum buldugumda sizlere özelden ulasirim fettan ve sana ok:good:
Özet bugün yarın gelmesi gerekiyor ama ben kanalın sayfasında bulamadım...
Sevgili mxrxt;
PArça daha çok yeni, eğer biri diziden kaydetmez ise bulmanız imkansız, diyebilirim.
Onun dışında, eğer bir şekilde bulursanız da(sadece bu şarkı değil, diğerleri de olabilir), lütfen buraya, yani sayfaya eklemeyiniz.
mp3 paylaşımı kesinlikle yasak çünkü.
İkinci başlığa geçme derdindeyken uyarı da almayalım:img-yes:
11.Bölüm Özeti
Menderes Leyla’yı görebilmek için geldiği evden bir zamanlar baba dediği Baki Bey’den duyduğu ağır laflarla ayrılmıştır. Yaşananların şokunu atlatamayan Baki Bey Menderes’in hayatta olduğunu ve kızına yaklaşmaya çalıştığını Cihan’a anlatır. Farkında olmadan bir bombanın pimini çeker. Cihan’ın Menderes ile hesaplaşmak için holdinge gelip karşısında Asuman’ı bulunca yeni bir ittifak kurulur. Menderes’in Hisarlı ailesinin evine gittiğini öğrenince allak bullak olan Asuman; Cihan ile Leyla ve Menderes’i birbirlerinden uzak tutmanın yolunu aramaya başlar. Menderes’in hastalığında aileden güzel paralar koparan Halil ve Celil ise paraları çarçur ettiklerinden, tekrar Asuman’ın kapısını çalarlar. Asuman’ın tam da Leyla’yı takip edecek adama ihtiyacı olduğu zamanda karşısına çıkmaları ile ekmeklerine yağ sürülmüş olur. Asuman’ın Leyla’nın peşine Halil ve Celil’i takması bile Menderes’i Leyla’dan uzak tutmaya yetmeyecektir. Leyla’nın gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiştir artık.
Özet için teşekkürler...
Ooo, neler oluyormuş öyle...Asuman&Cihan ittifakına şaşırmadım aslında.
Ama çok tehlikeli olacakları kesin...
Cihan ve Asuman'a nefretim artıyor.
Ya bir de o adamları Leyla'nın peşine takıyormuş, Hay Allah'ım yaaa:icon_whis
Ama tüm bunlara rağmen Leyla gerçeği öğreniyor, yani Menderes'in yaşadığını...
Çok karışık bir bölüm olacak.
Of, Baki Baba da Cihan'a güveniyor, kızına evlenme teklifi ettiğini duysa ne yapar acaba:icon_whis
Özet qeLmiş.. ekLeyen arkadaş tşkLer.. ;)
Asuman-Cihan ittifakına şaşırmamak qerek..
Cihan bu ara çok sinir bişii oLmaya başLadı.. LeyLadan cvbını aLdı
daha ne diye uğraşıyor ki..
LeyLa'nın qerçeği öğreniyor oLması ise çok iyi..:happy0064
ewt yaa insanın dalası gelio şu cihan a.bide şu dizinin küçük oyyuncusu varya hani leyle ya aşık olano çok tatlı bişi yaa şimdi atasay reklamında oymuyo şok şekereeeeeeeeeeer.
Arkadaşlar fragmanı izlediniz mi?
Leyla babasına;"Baba ben hamileyim" diyor.
Baki Baba,Cihan'a;"Menderes yaşıyor"diyor.Cihan şok olup elindeki çay bardağını düşürüyor.
Cihan arabasında "Gerçekten ölmelisin Menderes."deyip arabasını Menderes'in üzerine sürüyor.Ama o sırada yola Zehra fırlıyor.Menderes arabanın önüne atlayıp Zehra'yı kurtarıyor.
Cihan Baki Baba'ya;"Ben Leyla'nın çocuğuna seve seve babalık yaparım.Çünkü Leyla'yı seviyorum."diyor.Baki Baba şok geçiriyor.
En sonunda da Leyla serada bayılıyor.Ve en son karede Leyla baygın halde Menderes'in kucağında...
(Bu arada replikleri tam hatırlamıyorum.)
Sevgili CveB;
Ben de rastladım fragmana...
Aynen dediklerin oluyordu.Leyla bayılıyordu ve Menderes onu kucağına alıyor, hastaneye götürüyordu sanırım...Bu bölüm de güzel olacak belli:img-yes:
Az önce fraqmanı izLedim.. GüzeL bir böLüm bizi bekLiyor..
Cihan'nın yaptığına bak ya.. Menderes'in üstüne arabayı sürüyordu..
NasıL biri oLdu bu..
LeyLa bayıLıyor ve Menderes onu kucağına aLıyor..
Hastaneye qötürücek ve orada LeyLa qerçeğii öğrenicek..
süper.. =))
Herkese merhaba;
Bugün dizinin tekrar verilmesiyle geçen pazartesi izleyemediğim kısımlarını da seyredebildim. Açıkçası Asuman'a ve Menderes'in babasına gıcık oldum. O kadının hastalıklı takıntısı beni sinir ediyor artık. Menderes'e böbreğini verdi diye hayatını kurtardı diye zindan ediyor hayatı adama bilmeden.
İlhan'in menderes'in ölmediğini bilmesi çok iyi olmuş. Ben artık İlhan'ın da cihan kadar zeki olup Asuman'ı daha da delirtmesini istiyorum.
Gelelim Gazel'e... İsmine bayılıyorum bu kızın. Ablasını kıskanması hastalık düzeyinde. Önceleri normal olan kıskançlığı şimdi zarar verici boyutlara geldi. Ama cidden herkes Leyla'nın üzerine daha fazla düşüyor. Bu benim de gözümden kaçmadı. Açıkçası ben olsam ben de sinir olurdum herhalde. Sinir olmaya bir başladığımda da ablama gösterilen normal bir ilgi gözümde büyürdü iyice. Onunki de o hesap ama çok da haksız değil bence:)
Ama Gazel'in Sonat'a yaptıklarını çok haksızca buluyorum. Aşağılayıcı konuşma tarzı cidden insanda antipati uyandırıyor. Daha önceki mesajlarımda dediğim gibi ben Sonat-Gazel ilişkisini daha bir benimsiyorum. En azından Leyla-Menderes-Asuman üçlüsünden daha normal bir ilişkileri olucak ilerde. Yani umarım öyle olur. En azından bir ilişkileri olur:)
Özette de Leyla'nın öğreneceği yazıyor. İnşallah öğrenir artık. Fragmanı tekrar bölümü boyunca devamlı verdiler. Cihan'ın öğrenmesi iyi oldu ama o işi Menderes'i öldürmeye kalkışmaya kadar vardırıyor. Arabayı onun üzerine sürerken kızı ona koşuyor. Menderes de arabayı farkedip kızına koşuyor. İnşallah ikisine de bir şey olmaz ama menderes canına kast edenin Cihan olduğunu anlar.
Şimdilik bu kadar. Resimleri bu sayfaya taşıyan arkadaşa teşekkürler ben farketmemiştim.
Bıçak sırtı'nı dinleyebildim. Gerçekten çok güzelmiş. Jeneriğini göremedim. Kimin seslendirdiğini bilen var mı acaba??Orda bütün detaylar var ama her seferinde yarım yamalak izlediğimden mutlaka bir detay kaçırıyorum.
Son olarak sorular: Biz kaçıncı bölümdeyiz:) Bugün tekrarını komşularımızla beraber seyrettik. Bir yandan izleyip bir yandan onlara ana konuyu anlatmaya çalıştım. Forumdan okuduğum kadarıyla. Ben de diziyi geç farkedenlerdenim çünkü. Müzikleri olmasaydı bu farkındalık da olmayacaktı. Komşuların ve ailemin sorduğu ama benim yarım yamalak cevapladığım sorular... Beni aydınlatan olursa sevinirim.
-Menderes Asumanla imam nikahıyla mı evlenmiş??Resmi nikah yapmamışlar değil mi?
-Asuman ile Menderes'in babası onun yaşadığını annesinden niye sakladılar cidden?
-Asuman'ın büyük oğlu Menderes'in abisinden dimi?
-Asuman şirkette bu kadar söz sahibi nasıl olabiliyor?? Vekalet mi vermişler zamanında? Yoksa en büyük hisse sahibi mi? Hisse sahibiyse bu nasıl oluyor? Acaba Asuman'la menderesler akraba mı? Ondan mı evlendirmişler bunları?? DAha doğrusu Menderes'in ailesi Asuman'ın hisseleri yüzünden mi yemine karşı çıkmamış?
-Cihan Baki beylerin yanında büyümüş ama evlatlık mı alınmış yoksa akraba çocuğu da ailesiz kalınca yanlarına mı almışlar?
Cevaplayan olursa sevinirim. Bugün bu sorularla boğuşmaktan diziyi zar zor izledim.
Herkese iyi akşamlar
Herkese merhaba;
Bugün dizinin tekrar verilmesiyle geçen pazartesi izleyemediğim kısımlarını da seyredebildim. Açıkçası Asuman'a ve Menderes'in babasına gıcık oldum. O kadının hastalıklı takıntısı beni sinir ediyor artık. Menderes'e böbreğini verdi diye hayatını kurtardı diye zindan ediyor hayatı adama bilmeden.
İlhan'in menderes'in ölmediğini bilmesi çok iyi olmuş. Ben artık İlhan'ın da cihan kadar zeki olup Asuman'ı daha da delirtmesini istiyorum.
Gelelim Gazel'e... İsmine bayılıyorum bu kızın. Ablasını kıskanması hastalık düzeyinde. Önceleri normal olan kıskançlığı şimdi zarar verici boyutlara geldi. Ama cidden herkes Leyla'nın üzerine daha fazla düşüyor. Bu benim de gözümden kaçmadı. Açıkçası ben olsam ben de sinir olurdum herhalde. Sinir olmaya bir başladığımda da ablama gösterilen normal bir ilgi gözümde büyürdü iyice. Onunki de o hesap ama çok da haksız değil bence:)
Ama Gazel'in Sonat'a yaptıklarını çok haksızca buluyorum. Aşağılayıcı konuşma tarzı cidden insanda antipati uyandırıyor. Daha önceki mesajlarımda dediğim gibi ben Sonat-Gazel ilişkisini daha bir benimsiyorum. En azından Leyla-Menderes-Asuman üçlüsünden daha normal bir ilişkileri olucak ilerde. Yani umarım öyle olur. En azından bir ilişkileri olur:)
Özette de Leyla'nın öğreneceği yazıyor. İnşallah öğrenir artık. Fragmanı tekrar bölümü boyunca devamlı verdiler. Cihan'ın öğrenmesi iyi oldu ama o işi Menderes'i öldürmeye kalkışmaya kadar vardırıyor. Arabayı onun üzerine sürerken kızı ona koşuyor. Menderes de arabayı farkedip kızına koşuyor. İnşallah ikisine de bir şey olmaz ama menderes canına kast edenin Cihan olduğunu anlar.
Şimdilik bu kadar. Resimleri bu sayfaya taşıyan arkadaşa teşekkürler ben farketmemiştim.
Bıçak sırtı'nı dinleyebildim. Gerçekten çok güzelmiş. Jeneriğini göremedim. Kimin seslendirdiğini bilen var mı acaba??Orda bütün detaylar var ama her seferinde yarım yamalak izlediğimden mutlaka bir detay kaçırıyorum.
Son olarak sorular: Biz kaçıncı bölümdeyiz:) Bugün tekrarını komşularımızla beraber seyrettik. Bir yandan izleyip bir yandan onlara ana konuyu anlatmaya çalıştım. Forumdan okuduğum kadarıyla. Ben de diziyi geç farkedenlerdenim çünkü. Müzikleri olmasaydı bu farkındalık da olmayacaktı. Komşuların ve ailemin sorduğu ama benim yarım yamalak cevapladığım sorular... Beni aydınlatan olursa sevinirim.
-Menderes Asumanla imam nikahıyla mı evlenmiş??Resmi nikah yapmamışlar değil mi?
-Asuman ile Menderes'in babası onun yaşadığını annesinden niye sakladılar cidden?
-Asuman şirkette bu kadar söz sahibi nasıl olabiliyor?? Vekalet mi vermişler zamanında? Yoksa en büyük hisse sahibi mi? Hisse sahibiyse bu nasıl oluyor? Acaba Asuman'la menderesler akraba mı? Ondan mı evlendirmişler bunları?? DAha doğrusu Menderes'in ailesi Asuman'ın hisseleri yüzünden mi yemine karşı çıkmamış?
-Cihan Baki beylerin yanında büyümüş ama evlatlık mı alınmış yoksa akraba çocuğu da ailesiz kalınca yanlarına mı almışlar?
Cevaplayan olursa sevinirim. Bugün bu sorularla boğuşmaktan diziyi zar zor izledim.
Herkese iyi akşamlar
Bıçak sırtı bnce de çok qüzeL bir şarkı..
söz -müzik:Hüseyin YıLdız'a ait.. sanırım sesLendirende o..
Az önce fraqmanı izLedim.. GüzeL bir böLüm bizi bekLiyor..
NasıL biri oLdu bu..
süper.. =))
ya çoook sevindim fragmanı izleyememiştim ama şimdi sabırsızlanmaya başladım inş. birileri yüzünden tekrardan kötü şeyler yaşamazlar ben bir bölümde olsa razıyım onları yanyana mutlu görmeye....:img-yes: :img-yes:
Bıçak sırtı bnce de çok qüzeL bir şarkı..
söz -müzik:Hüseyin YıLdız'a ait.. sanırım sesLendirende o..
Hayır sevgili Burcu, seslendiren Erdal Güney. Biliyorsun Saklımdasın adlı ezgiyi de o seslendiriyor.
YASEMİN 19 13-05-07, 19:16 Az önce fraqmanı izLedim.. GüzeL bir böLüm bizi bekLiyor..
NasıL biri oLdu bu..
süper.. =))
Bu Cihan'ın durumu ne allahaşkına.Psikopat bir sonuca doğru gidiyor.Bir sonraki bölüm kurt adam olmaz değil mi?Zaten o sakin sakin konuşmasından belliydi.Leyla'yı elde etmek için elinden geleni ardına koymuyor.Asumam ile ortak hareket ederken İlhan ile Menderes duracaklar mı böyle?Asuman o sekreter kızı kovarken İlhan'ın hiç birşey yapmamış olmasına çok sinirlendim.Kendisinden daha emin ve güçlü bir yaklaşım beklerdim.Kadın şirketi de ele geçirdi.
dizi daha da güzel oluyor ben fragmanlari hala göremedim fox turk de ama burda okudugum kadariyla yien güzel bir bölüm olacak sanirim???
Herkese merhaba;
Herkese iyi akşamlar
Çok güzel ama çok fazla soruyu bir arada sormuşsun!Bunların çoğunun cevabı bölümler de saklı.biz 10.cu bölümü seyrettik.pazartesi 11!Menderes Asuman ile abisine verdiği söz yüzünden evlenmiş.Asuman hamileymiş.Yani Menderes'in oğlu değil.Menderes'in babası bu evliliğe karşı çıkmamış çünkü Asuman mermer yataklarının sahibi.Yani çıkarları çok fazla.Menderes bir gün vekalet alırken aldığı bir imza ile Asuman'ın haberi yokken onu boşayıp Leyla ile evlenmiş.Yeterli mi cevaplar bilemiyorum ama ben izlediğim kadarıyla cevaplar bunlar!
mavi deniz 13-05-07, 20:15 şans eseri izlemeye başladım çok begeniyorum piyasadki bir çok diziden güzel umarım devam eder keşke anasayfaya taşınsa ya daha çok dikat çeker bi çok insan bilmiyo diziyide foxsuda :sad53: böyle bi dizi reytingge kurban olmaz umarım aslında herlkesi uyarmak lazım böyle güzel dizi oldugu konusunda arkadaşlar hepini,ze iyi yorumlar:):happy0064
zaten cok iyi olmasina reklam yetersizligi nedeniyle bu sekilde oldu ama genede hersey rahmen iyi gidiyor umarim daha fazla insanin dikkatini ceker ve tam anlamiyla hakettigi yere gelir??
zaten cok iyi olmasina reklam yetersizligi nedeniyle bu sekilde oldu ama genede hersey rahmen iyi gidiyor umarim daha fazla insanin dikkatini ceker ve tam anlamiyla hakettigi yere gelir??
Ne yapılır nasıl yapılır bunu ben de bilemiyorum.Fakat yılın en iyi dizi çalışması ödülü alacak kadar başarılı.Bakalım iler ki bölümler de aynı başarı ve istikrar devam edecek mi?
Ya, bu dizi bir yandan da rayting almama sebebi de magazinde hic konusulmuyor. Insan soyler sizde boyule bir durum yasasaydiniz ne
yapardiniz diye ama Foxtv de tik yok. Ama baska birilerini takip etmeyi
cok iyi bilirler, Diziyi medyaya tasimaya bilemezler. Ve onlarin yuzunden
biz de dizimise elveda demek zorunda kaliyoruz istemezken..!!
Arkadaşlar ,
yeminin yeni müzikleri"bıçak sırtı","saklımdasın","söyleyemedim" parçaları denetleme sonrasında daha önce ulaştığınız yabancı linkte.Oradan alıp dinleyebilirsiniz.Sonrasında buraya da koyacağım.İyi dinlemeler.
YASEMİN 19 14-05-07, 08:25 Ya, bu dizi bir yandan da rayting almama sebebi de magazinde hic konusulmuyor. Insan soyler sizde boyule bir durum yasasaydiniz ne
yapardiniz diye ama Foxtv de tik yok. Ama baska birilerini takip etmeyi
cok iyi bilirler, Diziyi medyaya tasimaya bilemezler. Ve onlarin yuzunden
biz de dizimise elveda demek zorunda kaliyoruz istemezken..!!
Çook doğru şeyler yazmışsın.Magazin basını bu diziye karşı adeta sağır ve dilsiz rolünü oyunuyor.Tuba Ünsal magazine karşı mesafeli gibi.Çok farklı haberleri çıkıyor.Fakat Yemin dizisi ile haber yok.Diğer oyuncuların ise ki her biri birbirinden yetenekli ve kariyerleri var ama magazin ile hiç alakaları yok.Ben buradan kadroda ki tüm oyunculara sesleniyorum.Zeyno Üstünışık,Serhan Yavaş,Özden Özgürdal,Yücel Erten,Barış Yalçın ve diğerleri ne olursa olsun, basılın ,asılın,boşanın,ayrılın,barışın ,hatta programlara katılıp bağarın,ağlayın,birbirinize hakaret edin,soyunun,giyinin,hakaret davaları açın,bunalım yaşayıp intihar teşebbüslerine girin,ama asla ölmeyin,basın toplantıları yapın, kısacası birşeyler yapın.Aksi takdirde bu dizi de harcanan diziler mezarlığına gömülecek!
Çook doğru şeyler yazmışsın.Magazin basını bu diziye karşı adeta sağır ve dilsiz rolünü oyunuyor.Tuba Ünsal magazine karşı mesafeli gibi.Çok farklı haberleri çıkıyor.Fakat Yemin dizisi ile haber yok.Diğer oyuncuların ise ki her biri birbirinden yetenekli ve kariyerleri var ama magazin ile hiç alakaları yok.Ben buradan kadroda ki tüm oyunculara sesleniyorum.Zeyno Üstünışık,Serhan Yavaş,Özden Özgürdal,Yücel Erten,Barış Yalçın ve diğerleri ne olursa olsun, basılın ,asılın,boşanın,ayrılın,barışın ,hatta programlara katılıp bağarın,ağlayın,birbirinize hakaret edin,soyunun,giyinin,hakaret davaları açın,bunalım yaşayıp intihar teşebbüslerine girin,ama asla ölmeyin,basın toplantıları yapın, kısacası birşeyler yapın.Aksi takdirde bu dizi de harcanan diziler mezarlığına gömülecek!
Harika eleştiriler yazmışsın.Tek kelimeyle haklısın!Aslında üzücü ,ama maalesef ben de şöyle düşünüyorum başka türlü olmuyor.Offff ya haksızlık bu.
ayrılık_87 14-05-07, 12:02 şarkılar güzel... birde söyleyemedim i ekleseniz...
cecey63 emegine saglik :good: .....bye
ya menderesin annesinin gönderdigi mektup nasıl cihanın eline geçti delirtti beni kim sanıyo bu adam kendini ki yaaa asuman 1 bu 2 üfff deli oldum ama şu 2adamdan birazda olsa umutluyum bakalım asumanı sıkıştırabilecekler :D
Cihan kendini ne sanıyor anLamıyorum ya..
NasıL da bu kdr acımasız oLabiLiyor.. Pekii ya babasına ne demeLi..
Kızının mutLuLuğu sanki hiç önemLii değiL..
aMa LeyLa Menderes'i affetmem dedii ve herşeyii mafetti..
Bnce babasıı ona söyLeyebiLirdi..
ya bu bölüm acaipti valla yine cok güzeldi zevkle izliyorum dizi oyunculari ve muzikleriyle harika ama asumanla cihan tamamen raydan cikti cok tehlikeli olmaya basladilar sinir olluyorum o ikisinide:.....ama onlar olmadanda tani cikmazdi sanirim?? bugün sonat icin sevindim yaaa cocuk en iyisini yapti hic olmazsa gazel hanimm biraz kiymetini anlar bye
kaderim_19 14-05-07, 19:41 arkadaşlar bölümün sonunda çalan şarkının sözlerini bilen varmı??. nerden bulabilirim???
Cihan kendini ne sanıyor anLamıyorum ya..
NasıL da bu kdr acımasız oLabiLiyor.. Pekii ya babasına ne demeLi..
Kızının mutLuLuğu sanki hiç önemLii değiL..
aMa LeyLa Menderes'i affetmem dedii ve herşeyii mafetti..
Bnce babasıı ona söyLeyebiLirdi..
Aynen, su cihan gercek kendini ailenin reyisi sanediyor of
ya sinir oldum su cihana!!
Ayy insallah Leyla uyanir ve Prensin kollarinda bulur kendini
:D biz gorduk bide leyla gorsun, vay anam vayy menderes
o asuman ve menderes sahnesi superdi (yatak odasinda) uauhhaha
:img-hyste :img-hyste Asumanda iyice tozuttu he!
Çok keyifli bir bölümdü heyecan ve hareket vardı...
Leyla'nın Cihan'ı kabul etömek gibi bir niyeti yok çok şükür keşke Baki baab sorduğunda affedermiydin diye "bilmiyorum " falan deseydide adamcağız hazırdı söylemeye..
PicaSONAT kızla çok iyi anlaştı ama ben sanmıyorum bir çırpıda Gazel'i unutsun...Gazel'in davranışlarınada anlam veremedim sanırım en iyi arkadaşını kaybetme hiisydi davranışlarının sebebi....
Cihan ve Asuman ne konuşacaklar kimbilir iki şeytan ..Hele Asuman'ın ikidebir daha ne yapayım beni sevmen iöin demesi yokmu sanki seveceği olsa adam onca sene sevmezdi..Ne sanıyor Menderes yanındaysa sevdiğindemi minnet borcundanmı...Oyy dizlerde hiç hazetmediğim şeyde bu "yanımda olsunda nasıl olursa olsun"....
Leyla uyanınca Menderes'i yanında görür umarım...Önümüzdeki bölümü büyük bir heyecanla bekliyorum..İnşallah sezon finali yapmazda ilzemeye devam ederiz...Oyuncularda gitgide oturuyorlar rollerine ..Hepsine alıştık artık sırıtan bir karakter yok..Asuman'ın Aydın'dan gelen iki tanıdığını saymazsak :img-hyste :img-hyste :img-hyste ..
CECEY63 Linkler için çok teşekkürler bunları kendi pcmize nasıl kaydedebiliriz acab bir yönetmi varmı :img-help: :img-help: :img-help: ..
selamlar...............
valla akşamki bölüm güzeldide.ben neden bu diziyi izlediğimde sinir küpü olup çıkıyorum ya.hele o asuman ve selahattin yokmu..ay o sinirle elime geçselerde paralasam ikisinide......
ya ne yüzsüz bir kadın........yaptıklarım da yaptıklarım ne yaptın be sen......
adam sevmiyo işte zorlamı.............
ama menderesede helal olsun canım nasıl gitti leylanın peşinden bişey olabilir diye...........ama leyla ayılmadan kaybolucak ortadan bence.......fakat hamile olduğunu öğrenicektir............süper bir bölüm haftaya bekliyor bizi.
ben bıçak sırtı müziğini istiyorum arkadaşlar mp3 olarak.........yardımcı olursanıza sevinirim..
selamlar...............
valla akşamki bölüm güzeldide.ben neden bu diziyi izlediğimde sinir küpü olup çıkıyorum ya.hele o asuman ve selahattin yokmu..ay o sinirle elime geçselerde paralasam ikisinide......
ya ne yüzsüz bir kadın........yaptıklarım da yaptıklarım ne yaptın be sen......
adam sevmiyo işte zorlamı.............
ama menderesede helal olsun canım nasıl gitti leylanın peşinden bişey olabilir diye...........ama leyla ayılmadan kaybolucak ortadan bence.......fakat hamile olduğunu öğrenicektir............süper bir bölüm haftaya bekliyor bizi.
ben bıçak sırtı müziğini istiyorum arkadaşlar mp3 olarak.........yardımcı olursanıza sevinirim..
He ya bende sinir oluyorum..Menderes'in o durumda olduğunu ailesi yada Leyla bilse sanki seferber olmayacaktı...
Hanım haftada iki gün manikür yaptırıyormuş şok oldum..Biri söyleisn ona en erken 10 günde bir yapılır manikür..Görmemiş kadın :img-hyste :img-hyste ..
Dilerim ilerde Asuman Cihan'a aşık olur ikisi birbirine pek yakışır ....
Arkadaslar dizimizin rating hicte fena degil :img-pilot umarim dahada cok artarak izlenir!.....bye
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
14 Mayis 2007 Pazartesi
20 Trt Spor Trt1 1,80 5,80
21 Soray Uzun Yolda [net] Kan7 1,80 5,20
22 Yemin [net] Fox 1,70 5,40
23 Dobra Dobra [net] Kand 1,60 21,70
TELE - BAROMETRE
14 MAYIS 2007 PAZARTESİ
22 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 1,90 8,40
23 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 1,80 13,50
24 YEMIN [NET] FOX 1,70 5,60
25 ITIRAZIM VAR [NET] ATV 1,60 15,50
26 ALIYE (TKR) [NET]
keşke leyla gözlerini açsada görse menderesi ama o zaman çok kolay çözülmüş olur işler heralde biraz daha uzatcaklar karşılaşmalarını ama inşallah haftaya görürler birbirlerini
arkadaşlar dizi müziklerinden şahrud galiba mp3 olarak istiyorum nerden indirebilirim lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz
Arkadaşlar o ezginin adı şahrud değil kömür gözlerindir. Şarud ismi yanlışlıkla yazılmış, hatanın farkına varılıp düzeltilmiştir. Sözlerini ibrahim karacanın yazdığı kömür gözlerin adlı şiirin ezgisidir.
keşke leyla gözlerini açsada görse menderesi ama o zaman çok kolay çözülmüş olur işler heralde biraz daha uzatcaklar karşılaşmalarını ama inşallah haftaya görürler birbirlerini
Leyla gzöünü açana kadar o edi ile büdü Asuman'a haber verirler..Asuman Menderes'i arar...Yine 1001 duygu sömürüsü ile başlar konuşmaya Menderes'de Leyla'yı hastanede bırakır gider...Böyle olsun istemem ama illa uzayacak ya başka nasıl uzar...
Leyla gzöünü açana kadar o edi ile büdü Asuman'a haber verirler..Asuman Menderes'i arar...Yine 1001 duygu sömürüsü ile başlar konuşmaya Menderes'de Leyla'yı hastanede bırakır gider...Böyle olsun istemem ama illa uzayacak ya başka nasıl uzar...
ewet sana katılıorum bencede öyle olucak bırakıp hastaneye gidecek ama leyla tabi merak edecek kimdi acaba falan die çok acıorum onlarada ya zaten asumanada sinir oluorum taktı pençelerini menderese bi türlü bırakmıo anlamamazlıktan gelio onu sevmediğini zorla güzellik olmaz ama işte
ewet sana katılıorum bencede öyle olucak bırakıp hastaneye gidecek ama leyla tabi merak edecek kimdi acaba falan die çok acıorum onlarada ya zaten asumanada sinir oluorum taktı pençelerini menderese bi türlü bırakmıo anlamamazlıktan gelio onu sevmediğini zorla güzellik olmaz ama işte
Peşin hükümlü olmamak gerekir. Bakalım burda belki de farklı olabilir. Yine bir arkadaş yazmıştı hewal olabilir, bu dizi daha hızlı çözümlüyor diye. Haklı da... Çünkü bir bölüm öldü sandık, hemen ikinci bölüm asuman buldu. 3. bölüm baba öğrendi derken herkes öğrendi. Artık sıra leyla da niye olmasın? Belli mi olur...
Peşin hükümlü olmamak gerekir. Bakalım burda belki de farklı olabilir. Yine bir arkadaş yazmıştı hewal olabilir, bu dizi daha hızlı çözümlüyor diye. Haklı da... Çünkü bir bölüm öldü sandık, hemen ikinci bölüm asuman buldu. 3. bölüm baba öğrendi derken herkes öğrendi. Artık sıra leyla da niye olmasın? Belli mi olur...
Uzatmak isterlerse o şekilde olur diye düşündüm ama şahsen ben Leyla ve Menderes karşılaşması olsun istiyorum..Menderes'in tekrar Leyla'yı kazanma çabalarını izlemek istiyorum o şekildede dizi konu kıtlığı çekmeden uzayabilir ...
Uzatmak isterlerse o şekilde olur diye düşündüm ama şahsen ben Leyla ve Menderes karşılaşması olsun istiyorum..Menderes'in tekrar Leyla'yı kazanma çabalarını izlemek istiyorum o şekildede dizi konu kıtlığı çekmeden uzayabilir ...
Evet haklısın, genelde bu yöntem çok uygulanıyor. Kaybolan yıllarda (ki müziği beni en çok çeken dizidir.) esmer ali ve ezonun birbirini bulması kaç bölüm sürdü. Yine de o dizide müzikle esmer ve ezo bakışmaları üst üste binince tadından yenmez olmuştu. Görüntü ve müziğin birlikteliğinin ziyafeti...
Evet haklısın, genelde bu yöntem çok uygulanıyor. Kaybolan yıllarda (ki müziği beni en çok çeken dizidir.) esmer ale ve ezonun birbirini bulması kaç bölüm sürdü. Yine de o dizide müzikle esmer ve ezo bakışmaları üst üste binince tadından yenmez olmuştu. Görüntü ve müziğin birlikteliğinin ziyafeti...
Artık müzikleri için izlenen diziler çoğalmaya başladı yani oyunculuk senaryo o kadar vasat oluyorki bazen müziği ile sahneler çok daha anlamlı oluyor..
Şimdi düşünüyorumda Leyla gözünü açtığında Menderes'i görse üstünede Saklımdasın ın enstrumantel hali çok çok etkileyci olur (işinize karışmak gibi algılamayınız ne olur içimden geçenler)
Artık müzikleri için izlenen diziler çoğalmaya başladı yani oyunculuk senaryo o kadar vasat oluyorki bazen müziği ile sahneler çok daha anlamlı oluyor..
Şimdi düşünüyorumda Leyla gözünü açtığında Menderes'i görse üstünede Saklımdasın ın enstrumantel hali çok çok etkileyci olur (işinize karışmak gibi algılamayınız ne olur içimden geçenler)
Tamam öyle bir senaryo geldiğinde deneriz, oluyorsa bu da fettanın isteği deriz. Ama bu bir söz olmasın, çünkü hakikaten izlemek gerekiyor sahneyi izlemeden bu kararı veremiyoruz. Bir de yapımcı çok zor biri bakarsın kabul etmez, etmeyebilir... O zaman benim de yapacak bir şeyim yok:good:
Tamam öyle bir senaryo geldiğinde deneriz, oluyorsa bu da fettanın isteği deriz. Ama bu bir söz olmasın, çünkü hakikaten izlemek gerekiyor sahneyi izlemeden bu kararı veremiyoruz. Bir de yapımcı çok zor biri bakarsın kabul etmez, etmeyebilir... O zaman benim de yapacak bir şeyim yok:good:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: Tabikide izleidğinzi zaman başka bir müzik sahnetye daha uyumlu olabilir nasıl olursa olsun sahneyle bütünleşeceğinden kuşkum yok..Daha önce izleidklerimzi izlyeceklerimzin teminatı nede olsa :good: :good:
arkadaslar size bise sorcam ben bir kac bölüm kacirdim ben nerde o bölüm bulabilirim yani baka bilirim
Dizi yazın ara verdiğinde 1 den son bölüme kadar yeniden yayınlanacak. Ayrıca pazar tekrarları veriliyor sanıyorum. Yine de bulamazsan artık bilmiyorum hamarat bazı arkadaşlarımız viedo görüntüleri eklemiş bile onlardan bulunacak herhelde. Benim anlamadığım bıçak sırtının tamamı yayınlanmadığı halde nasıl bulunup da eklendiği. Pes valla internet dünyasından korkulur.
Asuman'ın yaptıkLarına anLam veremiyorum.. Kendisini sevmeyen bir adaMLa ne yapmak istiyor ki.. SüsLenip..püsLenip kendini beğendirmeye
çaLışıyor.. oLmuyorsa oLmuyordur.. adam snii istemiyor işte.. daha ne..? Odasına qitmeler fLn.. hesap sormaLar.. sonuçta onLar evLi değiL
ve yaptığı hareket bnce küçük düşürücü bir davranıştı..
Keşke yapmasaydı..
LeyLa diLerim bu böLüm Menderes'i qörür.. ve qerçekLeri de öğrenir..
oLayLar kısa zamanda ortaya çıkıyor..
Bunu da uzatmasaLar iyi oLur.. ;)
Cihan qittikçe zararLı oLmaya başLıyor.. Dur demek Lazım..
Sonat iLe modeLLik yapan kız arasında bişiLer oLucak..
GazeLde çok kıskanıcak qibime qeLiyor..
Tekrar yaziyim.. MüzikLerimizin qerçekten çok qüzeL..
Emeği qeçen herkese tşkLer..
ya aslinda haklisin ama asuman icin artik bu bir savas oldu ve yenilmeye hic niyeti yok gibi birazda intikam sanirim kendisine yapilanlarda grur kirici nede olsa öyle degilmi???leyla nin menderesi görecegini hic sanmiyorum yani biraz uzayacak gibi ama??bakalim olaylar nasil gelisecek??
arkadaşlar anlamadığım bir şey var. dizi bu sezon bitecek mi yoksa ara mı verilecek?
ya aslinda haklisin ama asuman icin artik bu bir savas oldu ve yenilmeye hic niyeti yok gibi birazda intikam sanirim kendisine yapilanlarda grur kirici nede olsa öyle degilmi???leyla nin menderesi görecegini hic sanmiyorum yani biraz uzayacak gibi ama??bakalim olaylar nasil gelisecek??
Menderes'in Asuman'dan haberi olmadan kağıt imzalatarak boşanması hoş bir durum değil evet ama Asuman'da Menderes kendisini sevmediği halde yıllar boyu evli kalmış..Yani çocuk doğana kadar evli kalıp birkaç ay sonra kendi boşanabilirmiş..Kendi hayatı mahvolmuş evlenmek üzereyken nişanlısı ölmüş ama Menderes'inde hayatını alt üst edecek, insiyatifi dışında , mecburi bir kararla evlenmek durumunda bırakmışlar..Asuman anlayışlı olup ayrılsaymış..
arkadaşlar anlamadığım bir şey var. dizi bu sezon bitecek mi yoksa ara mı verilecek?
Bu dizi bu sezon bitmez. Gelecek sezon da devam eder. İçiçe geçmiş bir çok öyküyü barındırdığı için önümüzdeki sezon sonuna kadar rahat işlenir.
Her bölüm daha bir hareketleniyor dizi...Hep yazdığım gibi Cihan ve Asuman sinir katsayımı artırıyor..Hele Cihan'ın Menderes'in yaşadığını öğrendikten sonraki hal ve hareketleri iyice sorunlu bir tip olmaya başladı...Nasıl canhıraş saldırıyor önüne gelene...
Asuman önceden daha gri bir karakterdi ama maşalalh gittikçe kararıyor...Ne yapmaya çalıştıpını anlayan beri gelsin...Menderes'in minnet duymasını sağlayarak psikolojik baskıyla daha ne kadar yanında tutabileceğini sanıyor ki...
Selahattin beyde kimin babası anlamakta güçlük çekiyorum...Nasıl bu kadar çok yön veriyor Asuman'a...
Neyseki İlhan var hiç değilse olanı biteni anlamasada ters birlşeyler olduğunu hissedip haber verdi...
Fettan'ım önümüzdeki bölüm görmek istediklerini sıralamış üstüne birde müzik eklemiş :img-blush :img-blush nasıl olacak bilmiyoruz ama benimde isteğim bu karşılşamanın biran evvel olması ...
Her bölüm daha bir hareketleniyor dizi...Hep yazdığım gibi Cihan ve Asuman sinir katsayımı artırıyor..Hele Cihan'ın Menderes'in yaşadığını öğrendikten sonraki hal ve hareketleri iyice sorunlu bir tip olmaya başladı...Nasıl canhıraş saldırıyor önüne gelene...
Asuman önceden daha gri bir karakterdi ama maşalalh gittikçe kararıyor...Ne yapmaya çalıştıpını anlayan beri gelsin...Menderes'in minnet duymasını sağlayarak psikolojik baskıyla daha ne kadar yanında tutabileceğini sanıyor ki...
Selahattin beyde kimin babası anlamakta güçlük çekiyorum...Nasıl bu kadar çok yön veriyor Asuman'a...
Neyseki İlhan var hiç değilse olanı biteni anlamasada ters birlşeyler olduğunu hissedip haber verdi...
Fettan'ım önümüzdeki bölüm görmek istediklerini sıralamış üstüne birde müzik eklemiş :img-blush :img-blush nasıl olacak bilmiyoruz ama benimde isteğim bu karşılşamanın biran evvel olması ...
Hewal bu gözler denizin gözleri mi? Belki senin isteğin de gerçekleşir kim bilebilir ki... Zaten eminim focus yapımdan birileri belki de zaman buluyorsa yapımcı Nilgün Sağyaşar bile okuyordur bu sayfayı. Ayrıca da okusunlar hewal tüm yapımcılar yönetmenler senaristler yaptıkları işin izleyicde nasıl bir tepkiye dönüşmüş takip etsinler.
İşin esprisi bir yana dizi senin de daha önce söylediğin gibi hızlı bir çözülme ile gidiyor. Bakalım 12. bölümde ne olacak ben de iyi ce merak ettim. Gerçi ben sizden kısa bir süre önce öğreniyorum (Cuma c.tesi gibi) ama dilerim leyla ile menderes karşılaşırlar... Cihan da avucunu yalar...
Hewal bu gözler denizin gözleri mi? Belki senin isteğin de gerçekleşir kim bilebilir ki... Zaten eminim focus yapımdan birileri belki de zaman buluyorsa yapımcı Nilgün Sağyaşar bile okuyordur bu sayfayı. Ayrıca da okusunlar hewal tüm yapımcılar yönetmenler senaristler yaptıkları işin izleyicde nasıl bir tepkiye dönüşmüş takip etsinler.
İşin esprisi bir yana dizi senin de daha önce söylediğin gibi hızlı bir çözülme ile gidiyor. Bakalım 12. bölümde ne olacak ben de iyi ce merak ettim. Gerçi ben sizden kısa bir süre önce öğreniyorum (Cuma c.tesi gibi) ama dilerim leyla ile menderes karşılaşırlar... Cihan da avucunu yalar...
:img-yes: Evet Deniz'in gözleri ...
Bence de takİp etsinler ve seyircinin neler düşündüğünü bilsinler..Yani ben burayı okudukları zaman senaryoda değişiklik olsun istemem şahsen ..Yani özgün hikaye neyse devam etsin..Ama hani bazen duyuyoruz "seyirci böyle şeyler istiyor bizde yapıyoruz" en sinir olduğum cümledir..Seyirci dip dibe aşıklar,vıcık vıcık sarılmalar,öpüşmeler istemediği gibi mantık dışı ayrılıklar 1000 de bir gerçekleşecek tesadüfelrde istemiyor...Çok dertliyim bu konuda :img-blush ..
Evet çzöülmeler hızlı oluyor ve buna rağmen diiznin temposu giderek artıyor bunu başarmakda önemli ...
Bence de takİp etsinler ve seyircinin neler düşündüğünü bilsinler..Yani ben burayı okudukları zaman senaryoda değişiklik olsun istemem şahsen ..Yani özgün hikaye neyse devam etsin..Ama hani bazen duyuyoruz "seyirci böyle şeyler istiyor bizde yapıyoruz" en sinir olduğum cümledir..Seyirci dip dibe aşıklar,vıcık vıcık sarılmalar,öpüşmeler istemediği gibi mantık dışı ayrılıklar 1000 de bir gerçekleşecek tesadüfelrde istemiyor...Çok dertliyim bu konuda :img-blush ..
Evet çzöülmeler hızlı oluyor ve buna rağmen diiznin temposu giderek artıyor bunu başarmakda önemli ...
Benim de zaten öyle bir beklentim yok. Çünkü herkesin istediği zaten gerçekleşemez gerçekleştirilemez. Ve gördüğüm o ki öykü kendi tespit ettikleri çizgide yürür. (Diğer sitelerden de biliyoruz.) çözülmelerden kastım bir konuyu sakız gibi uzatmamalarıydı. Yani menderesin öldü bilinmesi 10 bölüm sürmüyor. Bu konuda güzel ilerliyorlar. Senin de dediğin gibi başarıyorlar.
Denizin gözü üzerinde olsun sevgili Hewalbye
Hep konuştuğumuz (yazıştığımız)şeyler değilmi hewal'im saçmalayan senaryolara, izlemek istemediğimiz saçmalıklara bulunan bir kılıf adeta seyirci bunu istiyor cümlesi...Bunun ceremesini başka dizide nasıl çektik biz ne anlatmya çalıştık onlar bzişe ne izlettiler..Neyse konumuz Yemin Yemin'e dönelim :)
Şimdi bekleidğimzi karşılaşma olursa bence heyecan daha çok artacak..Bi defa Asuman ve Cihan var onlar var aksiyon eksik olmaz...
Leyla'nın Menderes'i dinlemesi,anlaması epey zaman alacak..
Gazel ve PicasSONAT (ben bu simi çok sevdim) Gazel ve Bahar var bakalım onlarda bir aşk üçgeni çizeceklermi :img-wink: ..
Özeti ve fragmanı erkenden okuma/izleme şansızmı olsada kritik yapsak azıcık ...
Hep konuştuğumuz (yazıştığımız)şeyler değilmi hewal'im saçmalayan senaryolara, izlemek istemediğimiz saçmalıklara bulunan bir kılıf adeta seyirci bunu istiyor cümlesi...Bunun ceremesini başka dizide nasıl çektik biz ne anlatmya çalıştık onlar bzişe ne izlettiler..Neyse konumuz Yemin Yemin'e dönelim :)
Şimdi bekleidğimzi karşılaşma olursa bence heyecan daha çok artacak..Bi defa Asuman ve Cihan var onlar var aksiyon eksik olmaz...
Leyla'nın Menderes'i dinlemesi,anlaması epey zaman alacak..
Gazel ve PicasSONAT (ben bu simi çok sevdim) Gazel ve Bahar var bakalım onlarda bir aşk üçgeni çizeceklermi :img-wink: ..
Özeti ve fragmanı erkenden okuma/izleme şansızmı olsada kritik yapsak azıcık ...
Muhteşem bir bölüm daha seyrettik.Roller ne kadar oturdu.Her biri birbirinden başarılı.O kadar doğal oynuyorlar ki.Pazartesi bu oyuncular ile başka güzel!:happy0064 bye
YASEMİN 19 16-05-07, 22:12 Bayıldım.Bayıldım.Veeee ayılamadım.Menderes yani Serhan Yavaş çok güzel gülüyor yaaa.Adeta Ayhan Işık!Leyla'da yani Tuba Ünsal'da ise Filiz Akın'ın o çok hoş havası var.Bu durumda Asuman 'da Zeyno Üstünışık, Nebahat Çehre Cihan'da Barış Yalçın ise Önder Somer.Bu durumda İlhan,İzzet Günay,Selahattin bey'de Hüseyin Peyda oluyor diye düşünüyorum.Kısacası bu dizi de eski Türk filmlerinin o sıcaklığını hissettiren bir hava var.Sizce de haklı değilmiyim?
YASEMİN 19 16-05-07, 22:16 İlhan'ın gerçek ismi Özden Özgürdal.Selahattin'in ki de Yücel Erten.Yukarı da yazmayı unutmuşum.Saygısızlık olmasın.
canım anneciğimin sayesinde 3 hafta önce keşfettiğim yemin
konusu farklı
oyuncuları keyifli
seneryosu sarmal
müzikleri muhteşem (erdal güney-saklımdasın) :happy0064
beni çok keyiflendirdi
heleki sayfasına gelince
dostlarında (hewalim, fettanım) burada olduklarını gördüğümde daha da bi keyifli gerçekten şu aralar takip ettiğim 2.dizi bi pazartesim bi cuma günüm dolu hala perşembe günümü dolduramadım :icon_sorr
neyse çok begendim diziyi umarım serüvenimiz kısa sürmez... :good:
ha bu arada bide bu sabah saat 8 civarı annem izliyordu foxta eski bölümleri dedi galiba sabahları tekrarlarını veriyorlar..
sevgilerimle....
mavi deniz 17-05-07, 07:44 evet sabahları tekrarrı var iyi oldfu güzel bi dizi umarım reytinge kurban gitmez:(
evet sabahları tekrarrı var iyi oldfu güzel bi dizi umarım reytinge kurban gitmez:(
her sabah öylemi?
çok iyi bir haber ama zamanlama biraz kötü galiba
ben bu kanalları anlamıyorum zaten yani bu dizilerin tekrarları konusunda...
strateji nedir merak ediyorum
boşluk doldurmak mı?
dizinin yeni izleyici kitlesi oluşturması mı?
var olan izleyicisinin eksiklerini tamamlamakmı?
yada ne yani dizilerin tekrarını yayınlarken strateji ne? :img-polic
konusu farklı
oyuncuları keyifli
seneryosu sarmal
müzikleri muhteşem (erdal güney-saklımdasın) :happy0064
beni çok keyiflendirdi
heleki sayfasına gelince
dostlarında (hewalim, fettanım) burada olduklarını gördüğümde daha da bi keyifli gerçekten şu aralar takip ettiğim 2.dizi bi pazartesim bi cuma günüm dolu hala perşembe günümü dolduramadım :icon_sorr
neyse çok begendim diziyi umarım serüvenimiz kısa sürmez... :good:
ha bu arada bide bu sabah saat 8 civarı annem izliyordu foxta eski bölümleri dedi galiba sabahları tekrarlarını veriyorlar..
sevgilerimle....
Amanda aman kimi görüyorum zinednah'ım gelmiş hoş gelmiş ..Ben burdayım hewal'im burada valla bir ara ehlocan'da vardı o tümden gaiplere karıştı izliyordur ama eskisi gibi yorum yazmıyor..perşembe gününüde gel Yersiz Yurtsuz'la doldur zinednah'ım..Ailecek ordayız :img-wink: :img-wink: ..
Serüvenimiz kısa sürmez sanmıyorum..Çünkü bir ara reytinglerde epey gerilerdeydik şimdi yavaş yavaş orta sıralara geldi...İleride dahada yükselir...Her geçen bölüm tempo daha yükseliyor,çekim kalitesi iyi senaryo sakız gibi uzamıyor ...
Amanda aman kimi görüyorum zinednah'ım gelmiş hoş gelmiş ..Ben burdayım hewal'im burada valla bir ara ehlocan'da vardı o tümden gaiplere karıştı izliyordur ama eskisi gibi yorum yazmıyor..perşembe gününüde gel Yersiz Yurtsuz'la doldur zinednah'ım..Ailecek ordayız :img-wink: :img-wink: ..
Serüvenimiz kısa sürmez sanmıyorum..Çünkü bir ara reytinglerde epey gerilerdeydik şimdi yavaş yavaş orta sıralara geldi...İleride dahada yükselir...Her geçen bölüm tempo daha yükseliyor,çekim kalitesi iyi senaryo sakız gibi uzamıyor ...
canım benim,
hoşbulduk teşekkürler :img-yes:
valla yersiz yurtsuz'dan nilnisam da bahsetmişti ama özür dilerim ben sevemedim o diziyi fettanım :icon_sorr ama yemin'i çok sevdim onu takip ediyorum :img-yes: ve burada sizlerle olmaktan çok memnun oldum...
raiting kurbanı dizileri biz çok iyi biliyoruz değilmi inşallah bu diziyi kısa zamanda kaybetmeyiz çünkü seneryosu farklı ve çok keyifli geldi bana her bölümü merakla izliyorum artık ama diyorum ya bu kanal stratejilerini ve kolayca harcadıkları güzelim projeleri anlamış değilim....
sevgilerimle...
Kulaklarım çınladı kendimi bu sayfada buldum :img-wink:
Aşkolsun ne gaiplere karışması :img-in_lo :img-in_lo .Dediğin gibi izliyorum ama eskisi gibi yorum yazamıyorum..Yorumlarınızda zaten benim yazmak istediklerim olunca okumak daha kolay geliyor...
Bende konuların çabuk çözülmesini ve buna rağmen temponun düşmemesini beğeniyorum..İzlenme oranlarıda her hafta biraz daha yükseliyor..Sezon finalinde tekrarları ile epey dikkAt çeker diye düşünüyorum :sad53: :sad53:
Sevgili zinednah sende hoşgeledin ve diğer diziyi bende beğenerek izliyorum yine o dizi sayfasındada epey bir tanıdık var ama tabi ısınamadıysan sarmadıysa bişey diyemiyorum..Cuma geceleri eminim HS izliyorsun :)
konusu farklı
oyuncuları keyifli
seneryosu sarmal
müzikleri muhteşem (erdal güney-saklımdasın)
beni çok keyiflendirdi
heleki sayfasına gelince
dostlarında (hewalim, fettanım) burada olduklarını gördüğümde daha da bi keyifli gerçekten şu aralar takip ettiğim 2.dizi bi pazartesim bi cuma günüm dolu hala perşembe günümü dolduramadım
neyse çok begendim diziyi umarım serüvenimiz kısa sürmez...
sevgilerimle....
Aynı keyifi bende yaşadım seni bu sayfada görünce zinednah'ım..Hoş gelmiş sefalar getirmişsin (kendimi ev sahibi gibi hissettim)
Dizi yavaş yavaş zirveye doğru çıkıyor bence..Çok izleyeni var yani en azından benim beeğnisine güvendiğim birçok arkadaşım izliyor..Bu sebeple yapımcı ve kanal arkasında durmaya devam ederse çok daha iyi yerlere gelecek...
Kulaklarım çınladı kendimi bu sayfada buldum
Aşkolsun ne gaiplere karışması .Dediğin gibi izliyorum ama eskisi gibi yorum yazamıyorum..Yorumlarınızda zaten benim yazmak istediklerim olunca okumak daha kolay geliyor...
İşte izleyipde yorum yazmayan biri daha..Demek sayfaya yazman için kulaklarını çınlatmak gerek e bundan sonra her bölüm yorumumuzda çınlatırız değilmi fettan'ım :img-yes: :img-yes: ..
İşte izleyipde yorum yazmayan biri daha..Demek sayfaya yazman için kulaklarını çınlatmak gerek e bundan sonra her bölüm yorumumuzda çınlatırız değilmi fettan'ım :img-yes: :img-yes: ..
Çınlatırız çınlatmazmıyız hewal'im...
Şmdi biraz hareketlenelim..
Önümüzdeki bölüm Leyla gözleirni açtığında Menderes'i karşısında görürmü ?
Görürse ilk tepkisi ne olur ?
Edi ile Büdü (Aydın'dan gelenler)Asuman'a haber verince Asuman'ın tepkisi ne olur ??
Lütfen cevaplayınki biraz hareketlensin sayfalar ...
Edi ile Büdü (Aydın'dan gelenler)Asuman'a haber verince Asuman'ın tepkisi ne olur ??
Görürse ne yapacağız fettan senin istemiş olduğun saklımdasın ezgisini koyup bakacağız, sahnenin duygusunu iyi yansıtıyor mu yansıtmıyor mu? Yansıtıyorsa saklımdasını o sahne geçişine yerleştirip, bu müzik fettanın isteği ile yerleşmiştir diyeceğiz.
Soruları sormuşsun iyi hoş da hani cevaplar ilk cevaplkar sendne gelemliydi :)
Valla ilk sorunun cevabının Leyla'nın Menderes'i görmesi olsun isterim..Eğerki görürse şok olur garibim..
Sonrada Menderes'e kendisini görmek istemediğini söyler büyük ihtimal..Yine kendini kandırdığını düşünür..
Asuman çıldırır ilk iş Menderes'i arayıp nerde olduğunu sormak olur büyük ihitimal Menderes telefona cvp vermez Asuman'da koşa koşa Selahattin beyin yanına koşar...
Bende ilk bölümlerden beri izliyorum.Buraya ilk yorumum..Bir defa dizinin çekim kalitesi çok güzel sahne geçişleri falan..Oyuncularda her bölüm daha bir güçlü oynuyor..Konu güzel ..Müzikler şahane...
Bende çoğunluk gibi Menderes ve Leyla karşılaşamasını 4 gözle bekliyorum..Asuman ve Cihan'ı anlamaya çalışsamda gittikçe zaaflarının hırslarının kendilerini ele geçirmiş oldıuğunu görüyorum ve iki karaktere karşı antipati duyuyorum ...Bu sebeplede her iki oyuncuyuda tebrik etmek lazım seyircide bu hissi uyandırdıkları için ...
Soruları sormuşsun iyi hoş da hani cevaplar ilk cevaplkar sendne gelemliydi :)
Valla ilk sorunun cevabının Leyla'nın Menderes'i görmesi olsun isterim..Eğerki görürse şok olur garibim..
Sonrada Menderes'e kendisini görmek istemediğini söyler büyük ihtimal..Yine kendini kandırdığını düşünür..
Asuman çıldırır ilk iş Menderes'i arayıp nerde olduğunu sormak olur büyük ihitimal Menderes telefona cvp vermez Asuman'da koşa koşa Selahattin beyin yanına koşar...
Kaçak dövüşelim dedik şurda iki dakika :img-hyste
Benim cevaplarda seninkilerden pek farklı değil..O sebeple altına imzamı atıyorum :img-hyste :img-hyste
Görürse ne yapacağız fettan senin istemiş olduğun saklımdasın ezgisini koyup bakacağız, sahnenin duygusunu iyi yansıtıyor mu yansıtmıyor mu? Yansıtıyorsa saklımdasını o sahne geçişine yerleştirip, bu müzik fettanın isteği ile yerleşmiştir diyeceğiz.
:img-in_lo :img-in_lo Utandım galiba :)Yani öyle bir şarkı ki birbirini seven tüm herkese uygun..Dizi daha yokken epey bir zaman önce şarkıyı müzik zevkine çok güvendiğim sevgili ehlocan'ın dinlediğin görmüştüm o gün bugündür dinlerim...Yazan'ın besteleyenin söyleyenin emeğine sağlık (mustafa Nuhut ve Erdal Güney)
Dipnot olarakda bu şarkı Yemin'e gerçekten çok uygun olmuş iyiki HS'de kullanılmadı (sanırım bunda oradaki aşka inancımı kaybetmenin büyük etkisi var)
Bende ilk bölümlerden beri izliyorum.Buraya ilk yorumum..
Sende hoşgeldin sevgili fiyonk...Ne güzel her geçen gün büyüyoruz ...
Hoşbulduk sevgili fettan...
Acaba Gazel Sonat'a karşı birşeyler hissetmeyemi başaldı yoksa yanında başka birini gördü diye en yakın arkadaşını kaybetme düşüncesimiydi Sonat'ı parrdon PicasSONAT ve Bahar'ı gördüğü anda verdiği tepki :icon_whis :icon_whis :icon_whis .
Aynı keyifi bende yaşadım seni bu sayfada görünce zinednah'ım..Hoş gelmiş sefalar getirmişsin (kendimi ev sahibi gibi hissettim)
Dizi yavaş yavaş zirveye doğru çıkıyor bence..Çok izleyeni var yani en azından benim beeğnisine güvendiğim birçok arkadaşım izliyor..Bu sebeple yapımcı ve kanal arkasında durmaya devam ederse çok daha iyi yerlere gelecek..
canım benim hoşbulduk
saol hewalim,
valla bana göre sizler ev sahibesi oluyorsunuz ben henüz geldim haklısın :img-yes: ben yeni keşfetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum yani henüz 3 haftadır izleme fırsatı buldum kötü bir zamanlamayla tekrarları olduğunu öğrendim her sabah 8'de ama benim için uygun değil hafta sonları olsa daha çok sevinirdim evden çıkmadan ancak yarım saat izleyebilirim o kadar :icon_sorr neyse bundan sonra devam :img-yes:
valla benim tecrübelerime dayanarak ve elbetteki sizde aynı şekilde tecrübe ettiniz ben bu konuda kanallara güvenmiyorum fakat fox henüz yeni bir kanal belki tavrı ve tarzı farklı olabilir inşallah izleyenleri daha da artar ve daha uzun bir süre izleme fırsatımız olur hewalim....
birde keşke "yemin" severler youtube'da ekleyebilseler bölümşeride izlememiş olanlar oralardan tamamlasa eksiklerini diyorum....valla bu youtube dizi severler için arkadaştan ders notlarını almak kadar faydalı oldu emeği geçen herkese selam ve sevgiler....bye
sevgilerimle.....
Kaçak dövüşelim dedik şurda iki dakika :img-hyste
Benim cevaplarda seninkilerden pek farklı değil..O sebeple altına imzamı atıyorum :img-hyste :img-hyste
:img-in_lo :img-in_lo Utandım galiba :)Yani öyle bir şarkı ki birbirini seven tüm herkese uygun..Dizi daha yokken epey bir zaman önce şarkıyı müzik zevkine çok güvendiğim sevgili ehlocan'ın dinlediğin görmüştüm o gün bugündür dinlerim...Yazan'ın besteleyenin söyleyenin emeğine sağlık (mustafa Nuhut ve Erdal Güney)
Dipnot olarakda bu şarkı Yemin'e gerçekten çok uygun olmuş iyiki HS'de kullanılmadı (sanırım bunda oradaki aşka inancımı kaybetmenin büyük etkisi var)
HS'nin konsepti farklı. Bir dönem dizisi her şeyden önce üstelik siyasal eylemlerin yoğun yaşandığı bir dönem dizisi. Evet Saklımdasın, ya da söyleyemedim (Cevdet Bağca), kömür gözlerin (Kemal Sahir) yeminle, yeminin görüntülerinin verdiği duyguyla çok iyi kaynaştılar. Daha ilk bölümde beni saran bu kaynaşma olmuştu. Serhan tubaya kolye armağan etmeden önce ona sürpriz yapar ve gelir, sonra sarılırlar ve kamera etraflarında dönmeye başlar... İşte tam burada söyleyemedim ezgisinde kemanların dem tutup coşkulu bir ezgiyle akan o görüntü; görüntü ve müziğin kaynaşmasına en güçlü etken oldu. Çünkü o an müziklerin diziyle uyuştuğunu ve kaynaştığını hissettim.
HS'nin konsepti farklı. Bir dönem dizisi her şeyden önce üstelik siyasal eylemlerin yoğun yaşandığı bir dönem dizisi. Evet Saklımdasın, ya da söyleyemedim (Cevdet Bağca), kömür gözlerin (Kemal Sahir) yeminle, yeminin görüntülerinin verdiği duyguyla çok iyi kaynaştılar. Daha ilk bölümde beni saran bu kaynaşma olmuştu. Serhan tubaya kolye armağan etmeden önce ona sürpriz yapar ve gelir, sonra sarılırlar ve kamera etraflarında dönmeye başlar... İşte tam burada söyleyemedim ezgisinde kemanların dem tutup coşkulu bir ezgiyle akan o görüntü; görüntü ve müziğin kaynaşmasına en güçlü etken oldu. Çünkü o an müziklerin diziyle uyuştuğunu ve kaynaştığını hissettim.
Evet çok çok güzel sahnelerden biriydi gerçektende..O duygu yoğunluğu ve müzik müthiş bir birliktelik oluşturmuştu..Dizinin müziklerinden yana hiç endişelenmiyorum açıkcası her bölüm sahnelerle kaynaşan ezgiler duygu yoğunluğunu daha bir hissettiriyor..Dizi için hepimizin ortak kaygısı reytinge kurban gitmemesi ve bencede gitmez..Bu dizi FOX un yoğun bir kitle tarafından bilinen tek dizisi..Bir şekilde arkasında durmalı uzun vadede hakettiği yere gelecektir ...
OOO sayfa epey hareketlenmiş hemen bir iki satır yazayım sonra yine faturalrın arasına gömülmeye devam :)
Benimde müzik ve sahnelerin uyumuna diyecek tek lafım mükemmel :good: En beğendiklerim ise Gazel'in bir hışım Cihan'ın evinden çıkıp kendini dışarı attığı sahne ve "Saklımdasın" bir diğeride Menderes hastaneden çıktıktan sonra geçen zamanaşımı sahneleri ve Bıçak Sırtı ezgisinin sözlü hali :img-wink:
Evet çok çok güzel sahnelerden biriydi gerçektende..O duygu yoğunluğu ve müzik müthiş bir birliktelik oluşturmuştu..Dizinin müziklerinden yana hiç endişelenmiyorum açıkcası her bölüm sahnelerle kaynaşan ezgiler duygu yoğunluğunu daha bir hissettiriyor..Dizi için hepimizin ortak kaygısı reytinge kurban gitmemesi ve bencede gitmez..Bu dizi FOX un yoğun bir kitle tarafından bilinen tek dizisi..Bir şekilde arkasında durmalı uzun vadede hakettiği yere gelecektir ...
Haklısın fettan bu kanalla ilgili bir problem olmalı. Çünkü kanalın hiç bir dizisi çok iyi raitin almadı. Bu dizi en iyi raitingi alan dizi. Ama fox yemine bu bilinçle bakıyor diye düşünüyorum. Kaldırmak istense bugüne kadar kalkardı zaten. yazında tekrarlar yayınlanır seyirci potansiyelini çığ gibi büyütmeyi başarırlarsa yeni sezonda daha iyi olmaması için bir neden yok.
OOO sayfa epey hareketlenmiş hemen bir iki satır yazayım sonra yine faturalrın arasına gömülmeye devam :)
Benimde müzik ve sahnelerin uyumuna diyecek tek lafım mükemmel :good: En beğendiklerim ise Gazel'in bir hışım Cihan'ın evinden çıkıp kendini dışarı attığı sahne ve "Saklımdasın" bir diğeride Menderes hastaneden çıktıktan sonra geçen zamanaşımı sahneleri ve Bıçak Sırtı ezgisinin sözlü hali :img-wink:
Ehlocanı epeydir görmüyordum. Yoğun bir dönem geçiriyordur muhtemelen. Mesleki babta demek istiyorum. Bir ara hiç bir şey izlemeye bile vakti yoktu. Dilerim o dönemi bitmiştir. Çünkü dizilerin sezon finalleri bir bir yaklaşıyor.
şimdi ben birşey sormak istiyorum;
şimdi leyla ve menderes üniversiteden tanışıyordu ve sevgililerdi sonra menderesin abisi öldü menderes onu yemin etti (niye yemin etti? bu arada) eşiyle evlendi ve bu çocuklar oldu öylemi?
bu arada da leyla ile evliliği sürüyordu yani dimi doğrumu anlamışmıyım arkadaşlar? :img-cool2 :img-polic
şimdi ben birşey sormak istiyorum;
şimdi leyla ve menderes üniversiteden tanışıyordu ve sevgililerdi sonra menderesin abisi öldü menderes onu yemin etti (niye yemin etti? bu arada) eşiyle evlendi ve bu çocuklar oldu öylemi?
bu arada da leyla ile evliliği sürüyordu yani dimi doğrumu anlamışmıyım arkadaşlar? :img-cool2 :img-polic
Hayır. Abisi ölmeden (trafik kazasında aynı arabadaydılar) asuman abisinden hayatiye hamileydi. Ve henüz abisi ile asuman evli değildi. Abisi asumanla evlenip hayatiyi babasız ve evlilik dışı bir ilişki sonrası doğan bir çocuk olmaması için menderese yemin ettirir. Bunun üzerine menderes abisinin oğlunun ve abisinin sevdiğinin toplumda zedelenmemeleri için bu evliliği yapar. Çok sonra leyla ile tanışır, evlenmeye karar verince de genel vekaletname ile asumanı haberi olmadan boşar. Zehra ise sarhoş |